مشاهده نسخه کامل
: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
zerolight
05-07-2010, 15:56
:20::20::20: همیشه اینجوری نگاه کنید.:46::20:
شرمند بعد که پست زدم دیدم!تشکر!!
zerolight
05-07-2010, 16:10
امتحان کردم باbt جواب داد!!گوشیم5800 سیستم هم mac os x
میشه راهنمایی کنین این تست سرعت رو از کجا میزارین!؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
این بستهای یک ماه معمولی در ساعت غیر اوج مصرف هم جواب میده!؟؟
zerolight
05-07-2010, 16:15
از کجا بفهمم دارم EDGEاستفاده میکنم یGPRSا؟!5800دارم
Microsoft24
05-07-2010, 16:56
خواهش میکنم کاری نکردم .:20:
اصلا حواسم نبود از طریق مک بوکت هم میتونستی وصل بشی توی تاپیک نحوه اتصال از طریق بلوتوص هم توضیح میدم
ببینم زیر مک بوکت جای سیم کارت نداره ؟ بچه ها لپتاپ فوجیتسو دارندخشاب سیم کارت هم داره ولی از اپل بعید بود :31::31:
در ضمن زیاد از بلوتوثش استفاده نکن ! ممکنه چیپستش داغ بکنه و دیگه باعث زحمت بشه .
به نظرم از یک دانگل استفاده کن
اون بلوتوث برای یه تماس کوتاه تلفنی و یا چند دقیقه فوروارد کردن موزیک و یا ارسال عکس و این چیزاست که حجم زیادی نداره:20:
از وسیله ای که برای کار دیگری ساخته شده کار زیاد نکشید !:20:
ببین ، من دیگه مشکل کانکت شدن ندارم ، آیفون خیلی سریع با مک بوک پرو ی من مچ شد!
مک بک پرو خشاب سیم کارت نداره!
خوب همین دیگه وقتی من داد میزنم با رنگ قرمز مشخص میکنم که اصلا سمت 24 ساعته نرید باری همینه دیگه :31::31: شما میبایست 2 تومن بیشتر خرج میکردین و طرح شبانه رو فعال میکردین
شبانه این سرویس جواب داده و یه قرون از حساب من کم نکرده . اگر شبانه رو فعال میکردین الان به مشکل نمیخوردید.
بهتره که دیگه طرحی رو انتخاب نکنید
الان که وصل شدید سرعتتون حدود 16 هستش که فکر کنم EDGE گوشی شما کلاس 32 نباشه اگه ی بود که سرعتش بیشتر میشد
سمت ونک هم تعجب میکنم که سرعتت کم باشه . وزیر گفته اگه جایی صحبت کردن زیاد باشه پهنای باند رو مجبوریم به صدا بدیم و دیگه از شبکه خبری نیست .!
بهترین کار اینه که الان دستگاهت هم پرتابله یه فایل رو دانلود کنی و همزمان هم با گوشی و هم با دستگاهت که پرتابله توی اتاق قدم بزنی ببینی کدوم گوشه بهتر انتن میده
بهتر هم هست که یک طرح 10 تومنی یک ماهه رو هم انتخاب کنی تا به مشکل نخوری . :20:
خب این طرح رو جطوری باید انتخاب کنم؟
سرعت من تا۲۰ و حتی ۳۰ هم رفت ولی ، فقط چند ثانیه بود و بعد دوباره رفت رو ۱۰ ، ۱۲ !
موفق باشید ،
امید
armin_software
05-07-2010, 17:10
ببین اگر وقتی که کانکت شدی حرف E اومد که EDEG هست اگر هم نیومد GPRS هست!
Microsoft24
05-07-2010, 17:13
microsoft 24 این برای شماست :20:
00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows 2000/XP/VISTA or Mac OS X 10.4.0+
PDF مربوطه رو دانلود کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصفحه این محصول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز
قیمتش 100 تومنه
ولی ارزش داره چون dlink از مارکهای بقیه بهتره که متفرقه هستند
و مدل بهتر از این هم هست
DWM-156/3GA
• Operating Systems: Windows VISTA/XP/2000 and MAC OS X 10.4 and higher
اینم قیمتش 120 تومنه ولی از قبلی بهتره کلاس 3G بالاتری داره
نمایندگی d link در ایران تهیه کنید ویا تقاضا کنید که براتون تهیه کنند.:20:
ممنون ، دوست من ، ولی فکر کنم ، همین آیفون خوب باشه!
نه دوست من هیچ حجمی نباید کم کنه
یکی از بسته های ایرانسل و بخر و تمام
منم از internnet tehtering آیفون استفاده میکنم و باهاش اینترنت و میارم رو لپ تاپ
راستی از usb استفاده کنی بهتره و کمتر افت سرعت پیدا میکنی (؛
راستی بچه ها اگر خواستین سرویس یا همون بسته های ایرانسل و بخرین بذارین ساعت ۱۲ شب بخرین چون دقیقا سر ساعت ۱۲ سرویس یه روز کم میکنه
اینم نوع جدید دزدیه دیگه :دی
اما اگه بعده ۱۲ شارژ کنین دیگه مشکلی نخواهید داشت.
بله ، با کابل USB سرعت بالاتر از بلوتوثه!
اینم internnet tehtering در آیفون ،
فقط یک نکته رو من ، درست متوجه نشدم ، من باید بسته ینامحدود یکماهه رو فعال کنم ؟
کدش رو اگر بدید ممنون میشم!
موفق باشید ،
امید
KING_DESIGNER
05-07-2010, 17:22
شرمند بعد که پست زدم دیدم!تشکر!!
خواهش میکنم :20:
امتحان کردم باbt جواب داد!!گوشیم5800 سیستم هم mac os x
میشه راهنمایی کنین این تست سرعت رو از کجا میزارین!؟
این بستهای یک ماه معمولی در ساعت غیر اوج مصرف هم جواب میده!؟؟
اگه 5800 نوکیا باشه که من نگاه کردم کلاسش 32 هست وتا 35 کیلو در ثانیه هم میره اگه هم که سامسونگ باشه که کلاسش 10 هست و امیدی بهش نیست بهتون گفتم پست یک و دو رو بخونید ...کامل بخونید که همه جوابهاتون رو بگیرید.
توی ساتی GSMarena برید و اسم گوشی رو بزنید ببین EDGE کلاس چند رو ساپورت میکنه بعد برید نوی جدول کلاسها که توی پست یک گذاشتم ببینید چه سرعتی دارید.
تست سرعت از سایت زیر
speedtest.net
میری اینجا و توی این سایت یه مدت صبر میکنی که نقشه خاورمیانه رو باز کنه وقتی که ایران رو دیدی نگاه میکنی و از سرور کویت که با عکس ستاره مشخص شده یک کلیک میکینی و اتوماتیک تست میگیره موقع تست هم به هیچ عنوان سایت نگاه نکن و اپدیتهاتو هم ببند و اصلا بزار سیستم باری خودش باشه وبگردی هم نکن یه 5 دقیقه بهش مهلت میدی تا نتیجه رو اعلام کنه. اگه کویت بسته بود از یه جا دیگه بگیر که نزدیک ایران باشه مثل ایروان یا باکو.
بسته یک ماهه رو که بگیری دیگه شب و روز کانکته غیر مصرف و مصرف نداره فول تایم مال خودته :46:
اگر G رو روی صفحه گوشیت دیدی یعنی GPRS هست اگر هم E اومد یعنی EDGE
تفاوتشون رو راحت میشه تشخیص داد سرعت EDGe وحشتناک زیاده و با GPRS ( اگر قبلا با GPRS کار کرده باشی ) اصلا قابل قیاس نیست .
ببین ، من دیگه مشکل کانکت شدن ندارم ، آیفون خیلی سریع با مک بوک پرو ی من مچ شد!
مک بک پرو خشاب سیم کارت نداره!
خب این طرح رو جطوری باید انتخاب کنم؟
سرعت من تا۲۰ و حتی ۳۰ هم رفت ولی ، فقط چند ثانیه بود و بعد دوباره رفت رو ۱۰ ، ۱۲ !
موفق باشید ،
امید
خوب به سلامتی . معلومه که مچ میشه جفتشون از زیر دست یه نفر در اومده غیر از این بود جای تعجب داشت
مکبوک سیم کارت ریدر نداره ؟ از اپل دیگه بعید بود گفتم که یه فوجیتسو سیم کارت میخوره :31: از اپل خدایی بعید بود.
برای انتخاب طرح هم باید با گوشی موبیالتون یه سری کد رو وارد کنید که در پست اول جدولش رو گذاشتم
سرعت شما متغیر هست یه خورده جابجا بشید بهتر میشه
ضمن این که چون بی سیم هم هست سرعت یک نواخت نیست و همچین انتظاری رو نباید نه از وایمکس نه از کلیه وایرلسی ها داشته باشید خوب eDGE همیه وایرلسه دیگه .
این مشکل زیادی نیست به هرحال برای من سرعتش از 20 کمتر نشده و خدا رو شکر کار میده.
بازم با این سرعتی که دارید در حد یک ADSL نامحدود با سرعت 128 دارید کار میکنید که قیمتش 30 تومن در ماه هست :31:شما هم موفق باشید.:20:
KING_DESIGNER
05-07-2010, 17:27
ممنون ، دوست من ، ولی فکر کنم ، همین آیفون خوب باشه!
در این مورد پس از استفاده طولانی باید به فکر خرید یک گوشی جدید باشید و گوشی فعلی رو به سطل زباله بندازید :20: چون فوق العاده باطری نازنین ایفون رو به اصهلاک میندازید
علمای تعمیرکار موبیال میگویند بهتر اینه که باطری کامل خالیبشه و بعد کامل شارژ بشه و وقتی هم که شارژ شد سریع از شارژ خارج بشه
ولی در هنگامی که جنابعالی در حال وبگردی هستید باطری کاملا تحت فشار برق هست و در حال لبریز شدن از انرژی الکتریکی وارده ... و در درازمدت سبب از بین رفتن باطری اورجینال گوشیتون میشه. :20: ضمن این که کاملا خاصیت مودمی رو هم از دست میده
گوشی برای صحبت کردنه نه انتقال دیتا :20:
Microsoft24
05-07-2010, 17:39
در این مورد پس از استفاده طولانی باید به فکر خرید یک گوشی جدید باشید و گوشی فعلی رو به سطل زباله بندازید :20: چون فوق العاده باطری نازنین ایفون رو به اصهلاک میندازید
علمای تعمیرکار موبیال میگویند بهتر اینه که باطری کامل خالیبشه و بعد کامل شارژ بشه و وقتی هم که شارژ شد سریع از شارژ خارج بشه
ولی در هنگامی که جنابعالی در حال وبگردی هستید باطری کاملا تحت فشار برق هست و در حال لبریز شدن از انرژی الکتریکی وارده ... و در درازمدت سبب از بین رفتن باطری اورجینال گوشیتون میشه. :20: ضمن این که کاملا خاصیت مودمی رو هم از دست میده
گوشی برای صحبت کردنه نه انتقال دیتا :20:
ببینید ، شما نگران ، آیفون من نباشید ، چون من دنبال یک بهانه ام که ، بندازمش دور و iPhone 4 بخرم!
یک سؤال دیگه ، تو این جدول ،
اگر من آخری رو اگر انتخاب کنم ، یعنی فقط از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح حق دانلود دارم ؟
کی باید ،کدش رو وارد کنم ؟ ساعت 11 شب ؟ یا همین حالا ؟
KING_DESIGNER
05-07-2010, 18:10
ببینید ، شما نگران ، آیفون من نباشید ، چون من دنبال یک بهانه ام که ، بندازمش دور و iPhone 4 بخرم!
یک سؤال دیگه ، تو این جدول ،
اگر من آخری رو اگر انتخاب کنم ، یعنی فقط از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح حق دانلود دارم ؟
کی باید ،کدش رو وارد کنم ؟ ساعت 11 شب ؟ یا همین حالا ؟
به هرحال ضرر ، ضرره :20:
ایفون 4 هم مشکلات چپ دستها رو داره طوری که کافیه با چپ دستت بگیریش تا انتن در بره اونم به خاطره وضعیت طراحی این گوشیه ... خوب کم کم داریم به نقد ایفون میرسیم. :31:
دقیقا خوب متوجه شدید شبها از 11 تا 6 صبح و روزای 5شنبه و جمعه هم که توضیح دادم در پست قبلی که میتونین استفاده کنین در وقاع روز 5 شنبه و جمعه صبح تا شب وتاصبح بعد رایگانه.
هر موقع زدی فعال شده ولی بهتره که مثلا همین الان بزنی تا شب قعال شده باشه نه اینکه نصفه شبی ساعت 3 مسیج بزنه و بگه که فعال شده :20:
armin_software
05-07-2010, 18:23
تفاوتشون رو راحت میشه تشخیص داد سرعت EDGe وحشتناک زیاده و با GPRS ( اگر قبلا با GPRS کار کرده باشی ) اصلا قابل قیاس نیست .
مال من که EDEG با GPRS فرقی نداره :دی
KING_DESIGNER
05-07-2010, 18:55
مال من که EDEG با GPRS فرقی نداره :دی
به گوشیت یه نگا بنداز ببین اصلا eDGE داری یا نه اگرن داشته باشی مشکل از گفته های وزیر نشات میگیره.:20:
Microsoft24
05-07-2010, 19:01
به هرحال ضرر ، ضرره :20:
ایفون 4 هم مشکلات چپ دستها رو داره طوری که کافیه با چپ دستت بگیریش تا انتن در بره اونم به خاطره وضعیت طراحی این گوشیه ... خوب کم کم داریم به نقد ایفون میرسیم. :31:
قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم ، ولی من الان ۶ ساله کاربر مکینتاش و شرکت اپلم!
مشکل آنتن هم برطرف شده! بصورت نرم افزاری !
من خودم برنامه نویسم ، میدونم چطوری بر طرف شده ، خواستی ، میتونم برات توضیح بدم!
موفق باشید ،
امید
KING_DESIGNER
05-07-2010, 19:33
قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم ، ولی من الان ۶ ساله کاربر مکینتاش و شرکت اپلم!
مشکل آنتن هم برطرف شده! بصورت نرم افزاری !
من خودم برنامه نویسم ، میدونم چطوری بر طرف شده ، خواستی ، میتونم برات توضیح بدم!
موفق باشید ،
امید
مرسی عزیز ولی چطوری .:21:
لطقا پ.خ بدید:20:
zerolight
05-07-2010, 21:23
ببین اگر وقتی که کانکت شدی حرف E اومد که EDEG هست اگر هم نیومد GPRS هست!
حرف eنیومد ولی خوب گوشی من کهEDGE داره مشکل از چیه!؟
KING_DESIGNER
05-07-2010, 21:25
حرف eنیومد ولی خوب گوشی من کهEDGE داره مشکل از چیه!؟
عجب !
فردا برید چند نقطه نزدیک به خونه رو توی خیابونهای اطراف و... امتحان کنید اگر این علامت پیداش شد یعنی این که خونه شما انتن دهی خوبی نداشته.:20:
zerolight
05-07-2010, 21:28
عجب !
فردا برید چند نقطه نزدیک به خونه رو توی خیابونهای اطراف و... امتحان کنید اگر این علامت پیداش شد یعنی این که خونه شما انتن دهی خوبی نداشته.:20:
میرم امتحان میکنم!امشب هم یه تست صورت میگیرم!
در ضمن nokia۵۸۰۰ هم هست!!
KING_DESIGNER
05-07-2010, 21:48
میرم امتحان میکنم!امشب هم یه تست صورت میگیرم!
در ضمن nokia۵۸۰۰ هم هست!!
خوب فعلا توی اتاقها هم یه چرخ بزنید اگر هم مک بوک دارید که به دست بگیرید و بهترین نقطه رو انتخاب کنید
همین میلاد ما هم مشکل شما رو داشت رفت یه چرخ زد و گفت توی یه قسمت از خونشون بهترین نقطه برای انتن دهی داره . پس فعلا هم میتونید کار کنید .
اون مدل شما کلاسش دقیقا 32 هست و مال منم 32 هستش و مال من تا 35 کیلو بایت در ثانیه رو کامل میگرفت.:20:
mohammad_87
06-07-2010, 00:08
با سلام.
دوستان عزیز یه چندتا سوال دارم.توضیحات صفحه های اول رو خوندم ولی چون حالا تجربه ها بالاتر رفته سوال میکنم.
1.تفاوت edge کلاس 10 با 32 در چی هست؟مثلا دانلود در هر کدوم در چه رنجی نوسان داره؟
2.سرعت دانگل ها در چه حدیست؟بهترین مارک کدوم هست و حدود قیمت؟(صفحه قبل زده بودین d link آیا اینم چینیه؟)
3.گوشی من 5610 هستش که edge کلاس 10 داره.چون زیاد می دانلودم آیا این گوشی کفاف میده؟یه گوشی کلاس 32 بگیرم؟ یا اینکه برم سراغ دانگل؟؟
4.آیا طبق تجربیات،پیش شماره سیم کارت تاثیری در کیفیت داره؟چون مثلا 35 ها میگن در مکالمات و آنتن دهی از این جدیدترها(0938-39-40-41... ) بهتره.آیا در شبکه هم بهتر جواب میدن یا 35 و 39 فرقی نداره؟
5.از نظر ترافیک(در حالت معمولی و بدون درنظر گرفتن قیمتها)بهترین ساعات و روزها برای دانلود کی هست؟
6.این قیمتها پس از تابستان هم باقی خواهند ماند؟؟؟!!!
------------
پیشاپیش از همگی کل یوم ممنون.
راستی جناب کینگ،استهلاک رو شما از نظر املایی با اصطکاک اشتباه گرفتین.:20:
با سلام.
دوستان عزیز یه چندتا سوال دارم.توضیحات صفحه های اول رو خوندم ولی چون حالا تجربه ها بالاتر رفته سوال میکنم.
1.تفاوت edge کلاس 10 با 32 در چی هست؟مثلا دانلود در هر کدوم در چه رنجی نوسان داره؟
2.سرعت دانگل ها در چه حدیست؟بهترین مارک کدوم هست و حدود قیمت؟(صفحه قبل زده بودین d link آیا اینم چینیه؟)
3.گوشی من 5610 هستش که edge کلاس 10 داره.چون زیاد می دانلودم آیا این گوشی کفاف میده؟یه گوشی کلاس 32 بگیرم؟ یا اینکه برم سراغ دانگل؟؟
4.آیا طبق تجربیات،پیش شماره سیم کارت تاثیری در کیفیت داره؟چون مثلا 35 ها میگن در مکالمات و آنتن دهی از این جدیدترها(0938-39-40-41... ) بهتره.آیا در شبکه هم بهتر جواب میدن یا 35 و 39 فرقی نداره؟
5.از نظر ترافیک(در حالت معمولی و بدون درنظر گرفتن قیمتها)بهترین ساعات و روزها برای دانلود کی هست؟
------------
پیشاپیش از همگی کل یوم ممنون.
راستی جناب کینگ،استهلاک رو شما از نظر املایی با اصطکاک اشتباه گرفتین.:20:
1-تفاوت در سرعتشونه.به جایی که هستی هم بستگی داره.
2-فکر نکنم از حداکثر سرعت اج بتونه بیشتر بشه
3-بنظر من وقتی شما نمیدونی ایرانسل این بسته ها رو تمدید میکنه یا نه بهتره مودم نخری
4-من از جفتش استفاده کردم فرقی نداشت
5-برای من صبحها خیلی سرعت زیاد میشه
KING_DESIGNER
06-07-2010, 00:54
سلام
1- مثلا کلاس 32 برای من از 20 کمتر نمیشه تا 35 هم میره ولی اگه یه گوشی داشته باشم که کلاسش 10 باشه ممکنه برای من دیگه این وضعیت اول نباشه و از 5 کیلو شروع بشه و نهایتانا تا 15 کیلو در ثانیه برسه.
2- از گوشی بهتره علی میگه 2-3 کیلو بیشتر میگیره ضمن اینکه سرعتش هم متعادلتر میشه. از 70 تومن قیمتش شروع میشه . دی لینک کیفیت ساختش خوبه تحت لیسانس خود شرکت در چین زده میشه و نظارت و کنترل و کیفیتش از بقیه بیشتره با وجودی هم که چینی هست.
3- کلا من با گوشی مخالفم هرچند که خودمم استفاده میکنم چون که عمر باطری صفحه نمایش و انتن دهی همه افت میکنه و ظرف یه ماه در صورت استفاده مکرر باید گوشی رو بندزای سطل اشغال.
گوشی کلاس 32 معلومه که بیشتر جواب میده من زیر 20 دانلود نداشنم ضمن این که تا 32 هم بصورت متغیر دالنود میکرد. گوشی من E 251 هستش.
4- شماره سیم کارت و اینها همش حرفه!!!! کی همچین حرفی زده ؟ خرافاته!!! شماره سیم کارت چه ربطی به دانلود داره ؟
اون قضیه رو که گفتد 935 بهتر انتن میده رو اولین باره از زبون شما میشنوم.
5-من شبها یکسان بوده و اصلا خراب نشده از 11 شب تا 6 صبح رو میگم بقیه ساعات رو دانلود نکردم یعنی وقت این کارار رو ندارم از بقیه بپرسید.
6 راستی جناب mohamad خان من اینقد وقت ندارم بشینم برای دوستان انشا بنویسم 6 تا فروم خارجی ر رسیدگی میکنم و اینجا رو هم عل الهی واسه این که دوستان به مشکل نخورن میام پیشاپیش معذرت میخوام از دوستانی که با این نوشته ها مشکل پیدا میکنند.
best regard .:46:
zerolight
06-07-2010, 01:40
نمی دونم چه جوریه؟!به من که ۵kb بیشتر نمی ده!!!!
دوستان بنده گوشی n79 دارم ولی وقتی به جی پی آر اس وصل میشم با اینکه با ادج هم وصل میشه ولی سرعت از 1 2 یا نهایتاً 7 بالاتر نمیره
چرا اینطوریه ؟
راهی هست که سرعت بره رو 30 ... ؟
KING_DESIGNER
06-07-2010, 02:16
نمی دونم چه جوریه؟!به من که ۵kb بیشتر نمی ده!!!!
دوستان بنده گوشی n79 دارم ولی وقتی به جی پی آر اس وصل میشم با اینکه با ادج هم وصل میشه ولی سرعت از 1 2 یا نهایتاً 7 بالاتر نمیره
چرا اینطوریه ؟
راهی هست که سرعت بره رو 30 ... ؟
گذریه خوب میشه
تازه اولشه ایرانسل نباید بازی در بیاره ...مثل مرد وایستاده تا اخرش ...:31:
deremel400
06-07-2010, 08:53
متاسفانه منم تو اصفهان با اینکهEبالای صفحه میاد اما با سرعت بیشتر از 6دانلود نمیکنه اونم تازه با دانلود منیجر و لینک مستقیم جایی هست تلفن بزنیم و پیگیری کنیم تو این محله ما خدا را شکر خطها کهDLCهست این هم از وضع بیسیم
armin_software
06-07-2010, 12:51
به گوشیت یه نگا بنداز ببین اصلا eDGE داری یا نه اگرن داشته باشی مشکل از گفته های وزیر نشات میگیره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره
کلاس 32
پس اگر ناشی از صحبت کردن باشه باید شب روز یک فرقی بکنه
مال من شب و روز سرعتش یکیه!
Milad4171
06-07-2010, 19:02
دوستان. من با همراه اول هم یک تست چند دقیقا ای گرفتم. تو محل ما EDGE درست ساپورت نمیکنه ولی با همراه اول خیلی خوب ساپورت میشه!
من یک تست هم با اون میگیرم و نتیجه رو اعلام میکنم.
در ضمن امروز اینجا فیلتر شده . دامنه ی Com و من الان با net اومدم.
فکر کنم اشتباهی با سایتی قاطی کردن!!!!
انشالله حل میشه!
KING_DESIGNER
06-07-2010, 19:13
امروز چه خبره ؟
سر ظهری اومدم دیدم قیلتره بیخیال شدم الان برگشتم :13:
میلادی جان احتمالش هست که در بقیه مناطق هم اینجوری باشه من امتحان نکردم
دوستانی که با ایرانسل کار میکنند و انتن دهی بدی دارند لطف کنند با همراه اول یه تست بزنند اگر موردی نداشته باشه با همون همراه اول کار کننند قیمتش که فرقی نمیکنه :46::27:
mohammad_87
06-07-2010, 20:29
سلام
5-من شبها یکسان بوده و اصلا خراب نشده از 11 شب تا 6 صبح رو میگم بقیه ساعات رو دانلود نکردم یعنی وقت این کارار رو ندارم از بقیه بپرسید.
6 راستی جناب mohamad خان من اینقد وقت ندارم بشینم برای دوستان انشا بنویسم 6 تا فروم خارجی ر رسیدگی میکنم و اینجا رو هم عل الهی واسه این که دوستان به مشکل نخورن میام پیشاپیش معذرت میخوام از دوستانی که با این نوشته ها مشکل پیدا میکنند.
best regard .:46:
دوباره سلام.از دوستانی که جواب دادن ممنون.اول جناب کینگ،اون حرفم رو جدی نگیر،من خودم گاهی چندبار نوشته هامو چک میکنم این اشتباهات پیش میاد اما چون در چندین پستت دیدم اینو گفتم.
جوابهاتون کامل بود اما یک سوال مهم رو جواب ندادین:
آیا این طرح فقط تا پایان تابستان هست؟
دوستان دیگه ای که از بسته های نامحدود استفاده میکنن لطفا بگین بهترین ساعات برای دانلود کی هست؟؟
KING_DESIGNER
06-07-2010, 20:43
خواهش
والا چند وقتی هست چندتا از دوستان با ادب تاپیکهای دیگه میان اینجا و دوستا ن رو گلباران می کنند نمونه اش در تاپیکهای بنده هست ..منظور من شما نبودیدن.
در مورد این طرح هم بنده بی اطلاعم از دوستان دیگر بپرسید .
بهترین ساعات هم برای من فرقی نداشته چون از 11 شب تا 6 صبح داشتم و همه ساعتها خوب بود به ندرت سرعتم کم میشده.
موفق باشید.
Electronic-Arts
06-07-2010, 21:10
یک سوال از KING_DESIGNER
من الان رفتم بالا پشت بوم تا حالا دقت نکرده بودم دور و بر خونه ما یه چیزی حدود 9 10 تا دکل bts هست که فکر کنم همش مال ایرانسل باشه حالا یه سوال دارم من بعضی وقتا که کانکت میشم سرعتم خوبه و بعضی وقتا نه و فکر میکنم یکی از دکل ها سرعتش خوب باشه یه برنامه مثل اون برنامه که معرفی کردی برای تغییر دکل میخوام ولی واسه سونی اریکسون
ممنون
KING_DESIGNER
06-07-2010, 21:24
سونی اریکسون سیستم عامل نداره و اکثر گوشیهاش مبتنی بر جاواست بری همین در جاوا فکر نکنم همچین برنامه ای باشه بعید میدونم..
یک انتنی هست این غریبه 63 بهم معرفی کرد طبقه 5 پاساژ علاددین میفرشون واحد 503
برید از اون انتنها بخریئ قیمتش 20 تومنه و انتن دهی گوشیتون رو بهتر میکنه
¥ Ramin2 ¥
07-07-2010, 02:21
یک سوال از KING_DESIGNER
من الان رفتم بالا پشت بوم تا حالا دقت نکرده بودم دور و بر خونه ما یه چیزی حدود 9 10 تا دکل bts هست که فکر کنم همش مال ایرانسل باشه حالا یه سوال دارم من بعضی وقتا که کانکت میشم سرعتم خوبه و بعضی وقتا نه و فکر میکنم یکی از دکل ها سرعتش خوب باشه یه برنامه مثل اون برنامه که معرفی کردی برای تغییر دکل میخوام ولی واسه سونی اریکسون
ممنون
لپ تاپ من هم vostro 1500 هست تونستی از طریق لپ تاپت وصل بشی؟
Electronic-Arts
07-07-2010, 12:16
لپ تاپ من هم vostro 1500 هست تونستی از طریق لپ تاپت وصل بشی؟
نه ارتباط سخت افزاری برقرار نیست میخوام ببرمش خدمات پس از فروش
mohammad_87
07-07-2010, 21:53
سونی اریکسون سیستم عامل نداره و اکثر گوشیهاش مبتنی بر جاواست بری همین در جاوا فکر نکنم همچین برنامه ای باشه بعید میدونم..
یک انتنی هست این غریبه 63 بهم معرفی کرد طبقه 5 پاساژ علاددین میفرشون واحد 503
برید از اون انتنها بخریئ قیمتش 20 تومنه و انتن دهی گوشیتون رو بهتر میکنه
سلام.
کینگ جان میشه درمورد این آنته کمی توضیح بدی.اینکه به کجا وصل میشه و چجوریاست...
KING_DESIGNER
07-07-2010, 22:35
سلام.
کینگ جان میشه درمورد این آنته کمی توضیح بدی.اینکه به کجا وصل میشه و چجوریاست...
خوب این یه انتن اسکترنال هست که مثل انتن این کارتهای DVBT هست که زیرش اهنربا داره و سر پشت بوم میبندن و چندتا خروجیه مختلف برای اتصال به گوشیهای مختلف رو داره که مثلا برای 3310 نوکیا و اون زمونها استفاده میشد .
یه مدلش هم هست که 5 تومنه و زرورقه میچسبونند به شیشه
فایده ای نداره همون ولی گزینه بهتریه که قیمتش 20 تومنه.
ایشالا اگه یه بار رفتم جمهوری حتما یه تحقیق کلی میکنم . اینها هم گفته های دوست خوبم غریبه 63 هستش که رفته بودند چجمهوری تحقیق کرده بودند.:11:
mohammad_87
07-07-2010, 23:11
پس منتظر تست شما و نتیجه اون خواهیم بود.
----------------------------------------------------
توی صفحه های قبل دیدم یکی منتظر Apple iPhone 4 بود.جالبه بدونین که این گوشی edge class 10 رو ساپورت میکنه.جالبه نه؟؟!!
--------------------------------------------------
راستی اگه کسی هیچ بسته ای رو فعال نکرده باشه بازهم روزهای پنجشنبه و جمعه میتونه از gprs رایگان استفاده کنه؟
KING_DESIGNER
08-07-2010, 07:28
پس منتظر تست شما و نتیجه اون خواهیم بود.
----------------------------------------------------
توی صفحه های قبل دیدم یکی منتظر Apple iPhone 4 بود.جالبه بدونین که این گوشی edge class 10 رو ساپورت میکنه.جالبه نه؟؟!!
--------------------------------------------------
راستی اگه کسی هیچ بسته ای رو فعال نکرده باشه بازهم روزهای پنجشنبه و جمعه میتونه از gprs رایگان استفاده کنه؟
والا من انتن رو نخواهم گرفت چون سرعتم خوبه :31: ولی چشم اگر رفتم جمهوری یه نگاه بهش میندازم ببینم به درد میخوره یا نه
جناب غریبه 63 فرمودند که فیش برای گوشیهای 3310 و قدیمی داره و همچنین خودشون هم قبلا این انتن رو داشتند و زحمت کشیدند به جای همگی رفتند جمهوری و حتی ادرس مغازه رو هم گرفتند پاساژ علالادین طبقه 5 واحد 503
ظاهرا این انتن خوب عمل کرده.
خوب عزیز ایفون 4 نیازی به EDGE نداره وقتی 3G داره که عاقلانه نیست با GPRS وصل بشی چطور متوئجه این نشدی ؟ اینجا ایرانه برای همین ما به جزییات دقت میکنیم ولی برای خارج این چیزا ارزش بحث کردن نداره چه برسه به اینکه تاپیک برایش در نظر بگیریم واقعا اینقدر مهمه ؟ :31: متاسفانه با این پیشرفت لاکپشتی که ایران داره دیر نیست که کره شمالی دیر یا زود به همه چی برسه و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم که مشکل بشریت 2 تار موی ...بگذریم ولش کن :31:
روزهای 5شنبه و جمعه فقط برای سرویسهای که شبانه رو فعال کرده اند میسر هست مثل بنده که همین الان در حال استفاده از این سرویس هستم :20:
Milad4171
08-07-2010, 10:39
آقا من رفتم بالا پشتبوم لپتاپم رو بردم کم اونجا رو متر کردم دریق از یک کیلو اضافه تر!!!!!!!!
تازه.
یه چیز جالب قابل توجه دوستان. من رفته بودم خونه دوستم. اونجا هرکاری کردم نتونستم با لپتاپم و گوشیم کانکت بشم همون ارور PPP link رو داد. و دیدم اصلا ایرانسل جواب نمیده! رفتم با همراه اول تست کردم داشتم شاخ در می آوردم!!!!!!!!!!!!!
سرعتم از 35 کمتر نمیشد.
خواستم بگم اگه بشه یه امتحانی بکنیم ببینم اگه ای سیستم رو همراه اول هم داره اون هم به موضوع اضافه کنیم!
الان خونه ی ما خیلی جاهاش E رو ساپورت نمیکنه ولی همراه اول تا وصل میشم شروع میکنه و سرعتش هم عالیه!! البته فکر کنم حدودا 25 باشه!
کسی با همراه اول تست کرده؟
مگه میشه اون که داعا داره این سیستم رو روی انتن هاش نداره بعد ایرانسل داره؟ بابا دم ایرانسل گرم...
zerolight
08-07-2010, 10:53
کسی می دونه چه جوریه؟من بسته گرفتم ولی فروم رو نمتونم باز کنم میگه فیلتره؟!
roteal2007
08-07-2010, 11:00
کسی می دونه چه جوریه؟من بسته گرفتم ولی فروم رو نمتونم باز کنم میگه فیلتره؟!
نوکر ملت فیلترش کرده.
با دامنه .NET تشریف بیارید.
SMS تایید براتون اومده؟
اگه اومده که بشین دانلود کن....
KING_DESIGNER
08-07-2010, 11:19
آقا من رفتم بالا پشتبوم لپتاپم رو بردم کم اونجا رو متر کردم دریق از یک کیلو اضافه تر!!!!!!!!
تازه.
یه چیز جالب قابل توجه دوستان. من رفته بودم خونه دوستم. اونجا هرکاری کردم نتونستم با لپتاپم و گوشیم کانکت بشم همون ارور PPP link رو داد. و دیدم اصلا ایرانسل جواب نمیده! رفتم با همراه اول تست کردم داشتم شاخ در می آوردم!!!!!!!!!!!!!
سرعتم از 35 کمتر نمیشد.
خواستم بگم اگه بشه یه امتحانی بکنیم ببینم اگه ای سیستم رو همراه اول هم داره اون هم به موضوع اضافه کنیم!
الان خونه ی ما خیلی جاهاش E رو ساپورت نمیکنه ولی همراه اول تا وصل میشم شروع میکنه و سرعتش هم عالیه!! البته فکر کنم حدودا 25 باشه!
کسی با همراه اول تست کرده؟
مگه میشه اون که داعا داره این سیستم رو روی انتن هاش نداره بعد ایرانسل داره؟ بابا دم ایرانسل گرم...
من که یه بار اینو توضیح ادم
گفتم ممکنه برای خیلیا که ایرانسل خراب هست در عوض همراه اول بهتر نتیجه بده.:20:
نوکر ملت فیلترش کرده.
با دامنه .NET تشریف بیارید.
SMS تایید براتون اومده؟
اگه اومده که بشین دانلود کن....
نوکر رو خوب اومدی ....:27:
zerolight
08-07-2010, 13:57
اینم تست من
armin_software
08-07-2010, 14:02
همراه اول که میگن سرعتش پایینه
یکی میگه خوبه
ما که آخر نفهمیدیم
zerolight
08-07-2010, 14:54
کسی راهی سراغ نداره بشه EDGEرو روی wirelessگوشی shareکرد؟
gharibe63
08-07-2010, 15:19
همراه اول که میگن سرعتش پایینه
یکی میگه خوبه
ما که آخر نفهمیدیم
همراه اول و ایرانسل هیچ فرقی با هم نمیکنند
مثلا محل کار بنده با ایرانسل 4 5 دانلود داشت ولی یکی از دوستام امروز صبح با لبتابم تست کرد سرعتش 25 تا 30 بود:18::18::18:
اگه امکان داره با ایرانسل و همراه اول طرح 24 ساعتو انتخاب کنید ببینید کدوم بهتر جواب میده
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
کسی راهی سراغ نداره بشه EDGEرو روی wirelessگوشی shareکرد؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
zerolight
08-07-2010, 15:38
می خوام که رو موبایل رو share کنم
roteal2007
08-07-2010, 16:09
می خوام که رو موبایل رو share کنم
فکر کنم آخرین مدل متورولا قابلیت شیر اینترنت روی 5 تا گوشی رو داشته باشه...!
منطقه ما که ته افتضاست به نظر من به درد دوستانی میخوره که تو محلشون شبکه موبایل خلوت باشه (محله های خلوت مسکونی نه محله های تجاری)و زیاد کسی از اینترنت سر در نیاره. در غیر این صورت سرعت کم و همراه با قطعیش اذیتتون میکنه. :6:
KING_DESIGNER
08-07-2010, 18:17
دوستان دوستان عجله نکنید صبر کنید
من حدس میزنم کسانی که با ایرانسل مشکل دارند 2 راه بیشتر ندارند یا از همراه اول استفاده کنند
و یا اگر همراه اول انتن دهی خوبی ندارد از اون انتنهایی که اقای غریبه 63 فرمودند باید استفاده کنند.
ظاهرا هیچ فرمول دقیقی از این که در کدام مناطق انتن دهی بهتری هست موجود نیست
و دوستان خودشون باید با استفاده از مطلبی که عرض کردم از سرویس ها استفاده کنند .:13:
Karmenwet
08-07-2010, 19:28
................................................. .
armin_software
08-07-2010, 19:36
و یا اگر همراه اول انتن دهی خوبی ندارد از اون انتنهایی که اقای غریبه 63 فرمودند باید استفاده کنند.
واقعا این دستگاه کار سازه؟
Milad4171
09-07-2010, 10:11
من دیروز داشتم با یه برنامه ی شیر فایل میگرفتم که رسیوم حدودا طبق معمول 15 بود. یه لحظه از پای پی سی بلند شدم و رفتم . ده دقیقه بعد برگشتم دیدم وااااااااااای!
رسیو روی 36 فیکس شده وداره تند تند دانلود میکنه!!! این موضوع حودا یک ربعی طول کشید!
ولی بازبا توجه به سرعت بالای رسیو پینگ خیلی خیلی خیلی بالاست. خیلی وقتا هم صفحات باز نمیشه!!!
واسه همه همینطوره؟ یا من فقط گرفتارشم؟
همراه اول هم دوست داشتم تست بکنم ولی تازه یک ماه شارژ کردم!!!
KING_DESIGNER
09-07-2010, 13:03
من دیروز داشتم با یه برنامه ی شیر فایل میگرفتم که رسیوم حدودا طبق معمول 15 بود. یه لحظه از پای پی سی بلند شدم و رفتم . ده دقیقه بعد برگشتم دیدم وااااااااااای!
رسیو روی 36 فیکس شده وداره تند تند دانلود میکنه!!! این موضوع حودا یک ربعی طول کشید!
ولی بازبا توجه به سرعت بالای رسیو پینگ خیلی خیلی خیلی بالاست. خیلی وقتا هم صفحات باز نمیشه!!!
واسه همه همینطوره؟ یا من فقط گرفتارشم؟
همراه اول هم دوست داشتم تست بکنم ولی تازه یک ماه شارژ کردم!!!
میلادی چیکار کردی راستشو بگو :31:
توی تورننت اقا من با 18 تا سیدر و 17 تا لیچر سرعتم فکر میکنی چنده ؟ همش یه فایل میخوام بگیرم سرعتم رفته روی یک بلند هم نمیشه
خیر سرش همون 10 روز پیش که سیستم رو وصل کردم اولین بار تست گرفتم از 15 و 16 کمتر نمیشد .
نمیدونم چه مرگشه ...:13:
Milad4171
09-07-2010, 14:11
راستش من با تورنت کار نکردم. دوست دارم یاد بگیرم ولی!
من با یه برنامه ی ساده و باحال کار میکنم که P2P هم هست.
اگه حال داری یه امتحان بکن. اسمشLimewire هست. رسیوت رو اصلا کم نمیکنه. یعنی اگه با IDM 25 تا رسیو داری با این برنامه رسیوت حدودا 21 تا 24 باید باشه.. درصد خطاش زیاد نیست. البته واسه من تا پیج باز میکنم یکم کم میشه!
خوراک شب تا صبح گذاشتنه. کلی فیلم وبرنامه و آهنگ باهاش دانلود کردم.:5:
در مورد 2 روز پیش هم فکر کنم دارن یه کارایی میکنن. علامت E هی میره میاد میره میاد. وقتی قرمزه یعنی به صورت عادی داره استفاده میکنه وقتی قرمز و آبی هست داری رسیو میکنی.
مال من هی آبی میشه هی قرمز میشه هی میره میشه G بعد دوباره میشه E
احتمالا یا دارن اینو از روی انتنا برمیدارن یا میگذارن. نمیدونم چیکار میکنن اینا!!!
shahyar_2005
09-07-2010, 14:35
دوستان خواهشا به بنده در مورد EDGE ايرانسل کمک کنيد .
1. شماره Dial براي اتصال به EDGE ايرانسل چند هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بنده فعلا براي تست گوشي سامسونگ E490 رو خريدم که در مورد نصبش کمکم کنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و تنظيمات لازم رو بگوييد . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Samsung PC Studio II 2.0 Internet Access رو نصب کردم که وقتي کانکت رو مي زنم مي نويسد
Cannot Open Port چي کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بر روي گوشي موبايل E مي نويسد که يعني منطقه سرويس رو ساپورت مي کند .
در Speed Status کانکشن بايد سرعت چند کيلوبايت بايد بنويسد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر .
نمی دونم ولی فکر کنم #99* همین باشه .
shabkard
09-07-2010, 14:39
کد ارتباط موبايل با پي سي
*99***1#
البته نميدونم چرا معکوس هر کاري کردم درست نشد
ستاره99ستاره ستاره ستاره يک مربع...!
mohammad_87
09-07-2010, 16:24
سلام.من همراه اول رو تست کردم.با 5610 کانکت شدم.سرعت 460kbps و پینگ حدود 800 دانلود هم خیلی نوسان داشت.اما از 8 بالاتر نرفت.اصلا نشد یه فایل 3 مگابایتی رو دانلود کنم.وسطش سرعت دانلود 0 شد!!با speedtest هم نتونستم تست کنم.اونجا هم موقع تست دانلود سرعت رفت رو 0.
امروز دوباره تست کردم همینجوری بازم.اما بالاخره تونستم دوتا فایل دانلود کنم.با سرعت افتضاحی که نهایت تا 6-7 میرفت.البته نمیدونم کلا اینجوریه یا بخاطر اینکه در روز خاص هستیم دوباره اینترنت مختل شده.
---------------------------------------------------------
بازم چندتا سوال:
1.آیا فرق داره که با pc suite کانکت بشیم یا با کانکشن خود ویندوز؟؟چون بعد از نصب pc suite یک کانکشن با نام nokia gsm phone usb modem ساخته شده که بدون مشکلی کانکت میکنه.
2.در pc suite وقتی گزینه connect to internet رو میزنم در صفحه بعدی پیغام میده که مودم پیدا نشد و در قسمت setting هم قسمت انتخاب گوشی غیر فعاله.مشکل از کجاست؟
3.من با همراه اول با edge کانکت میشم ولی با ایرانسل gprs میشه و یه قفل باز هم در کنارش میاد.سرعت هر دو هم 460 kbps هست!!اما دانلود همراه اول بالاتره.چجوری میتونم ایرانسل رو هم به edge تبدیل کنم؟؟
KING_DESIGNER
09-07-2010, 22:54
راستش من با تورنت کار نکردم. دوست دارم یاد بگیرم ولی!
من با یه برنامه ی ساده و باحال کار میکنم که P2P هم هست.
اگه حال داری یه امتحان بکن. اسمشLimewire هست. رسیوت رو اصلا کم نمیکنه. یعنی اگه با IDM 25 تا رسیو داری با این برنامه رسیوت حدودا 21 تا 24 باید باشه.. درصد خطاش زیاد نیست. البته واسه من تا پیج باز میکنم یکم کم میشه!
خوراک شب تا صبح گذاشتنه. کلی فیلم وبرنامه و آهنگ باهاش دانلود کردم.:5:
در مورد 2 روز پیش هم فکر کنم دارن یه کارایی میکنن. علامت E هی میره میاد میره میاد. وقتی قرمزه یعنی به صورت عادی داره استفاده میکنه وقتی قرمز و آبی هست داری رسیو میکنی.
مال من هی آبی میشه هی قرمز میشه هی میره میشه G بعد دوباره میشه E
احتمالا یا دارن اینو از روی انتنا برمیدارن یا میگذارن. نمیدونم چیکار میکنن اینا!!!
سلام میلادی گل
در مورد اون برنامه متشکرم امشب یه تستی میزنم فکر کنم که داشته باشمش.
اتفاقا امروز صبح برای من حدود 15 دقیقه علامت E رفتش
دیشب هم از ساعت 2 تا 5 حدود 10 بار قطع و وصل شد
احتمالا و احیانا امروز 18 تیر بود و رفت ....خبری که نشد ولی زهرها ریخته شد .:13:
سلام.من همراه اول رو تست کردم.با 5610 کانکت شدم.سرعت 460kbps و پینگ حدود 800 دانلود هم خیلی نوسان داشت.اما از 8 بالاتر نرفت.اصلا نشد یه فایل 3 مگابایتی رو دانلود کنم.وسطش سرعت دانلود 0 شد!!با speedtest هم نتونستم تست کنم.اونجا هم موقع تست دانلود سرعت رفت رو 0.
امروز دوباره تست کردم همینجوری بازم.اما بالاخره تونستم دوتا فایل دانلود کنم.با سرعت افتضاحی که نهایت تا 6-7 میرفت.البته نمیدونم کلا اینجوریه یا بخاطر اینکه در روز خاص هستیم دوباره اینترنت مختل شده.
---------------------------------------------------------
بازم چندتا سوال:
1.آیا فرق داره که با pc suite کانکت بشیم یا با کانکشن خود ویندوز؟؟چون بعد از نصب pc suite یک کانکشن با نام nokia gsm phone usb modem ساخته شده که بدون مشکلی کانکت میکنه.
2.در pc suite وقتی گزینه connect to internet رو میزنم در صفحه بعدی پیغام میده که مودم پیدا نشد و در قسمت setting هم قسمت انتخاب گوشی غیر فعاله.مشکل از کجاست؟
3.من با همراه اول با edge کانکت میشم ولی با ایرانسل gprs میشه و یه قفل باز هم در کنارش میاد.سرعت هر دو هم 460 kbps هست!!اما دانلود همراه اول بالاتره.چجوری میتونم ایرانسل رو هم به edge تبدیل کنم؟؟
سلام محمد جان
1- اصلا فرقی نداره فقط دیتکت کردن مودم یا موبایل با برنامه خیلی سریعتر انجام میگیره :20:
2- USB :20: همیشه معذلی به نام پورت USB هست :20:و شاید هم بعضی از افراد :31:
3-اها ..ببین این مورد شما دقیقا همون حرفی بود که در صفحات قبلی با رنگ قرمز مشخص کردم .
کسانی که سرعت ایرانسل خوبی ندارند ممکنه سرعت همراه اول خوبی داشته باشند پس دیگه شما طرح همراه اول رو باید ادامه بدی چون اولویت با اون هستش/.
در ضمن در مورد اون قفل چیزی نمیدونم چون روی گوشیهای من همچین چیزی نمیاد و متاسفانه معنیشو نمیدونم اگه دفترچه راهنمای گوشی رو دارید PDF گوشی رو میگم اون اتپلود کنید بخونم وگرنه که خودتون هم میتونید بخونید و معنی رو حتما توی دفترچه نوشته.
برای ایرانسل احتمالا توی منطقه شما خوب ساپورت نمیشه اخه وزیر گفته جایی که اولویت با صحبت کردن باشه مجبوریم پهنای باند رو کمتر کنیم و به صحبت کردن افزایش بدیم ممکنه ایرانسل شما هم تحت همین سیاست باشه
البته شما با یه وشی که EDGE مرغوبی !!! داشته باشه امتحان کنید و نتیجه رو بگیرید اصلا با همون گوشیکه همراه اول رو تست میزنین سیم کارتتون رو عوض کنید شاید گوشیتون EDGE نداشته باشه اخه به گوشی خودتون اشاره نکردید.
مثلا من k750 دارم ولی eDGE نداره در عوض E 251 بزنم به تخته تا دیروز تخته گاز در حال دانلود بود .:20:
Milad4171
10-07-2010, 03:01
راست میگیاااااااااااا.
امروز 10 بار قطع شدم. دارم فکر میکنم اگه بخوابم بازقطع میشه. دارم فیلم دانلود میکنم حیفم میاد قطع بشه.
من احساس میکنم به گوشیم خیلی ربط داره سرعتم. گوشیم ظریفه. و این امکانات E بدلیل نداشتن وای فای یه جورایی جایگزینش شده. من که اولش نمیدونستم به چه دردی میخوره.
حالا میخوام گوشی E250 که انگار مثل مال توهم هست بگیرم تست کنم.اگه خوب بود ازش بخرم.
قابل توجه دوستان . من توی این ماه حدودا 2 گیگ دانلود کردم. با امشب میشه 2700.
پس فعلا مشکلی نیست. چون تازه اول ماهه شاید دانلود ها تا 4 گیگ هم برسه. معلوم نیست شایدم بیشتر.
تست میکنیم و به جواب میرسیم. انشالله که محدودیت نداشته باشه.
KING_DESIGNER
10-07-2010, 08:07
راست میگیاااااااااااا.
امروز 10 بار قطع شدم. دارم فکر میکنم اگه بخوابم بازقطع میشه. دارم فیلم دانلود میکنم حیفم میاد قطع بشه.
من احساس میکنم به گوشیم خیلی ربط داره سرعتم. گوشیم ظریفه. و این امکانات E بدلیل نداشتن وای فای یه جورایی جایگزینش شده. من که اولش نمیدونستم به چه دردی میخوره.
حالا میخوام گوشی E250 که انگار مثل مال توهم هست بگیرم تست کنم.اگه خوب بود ازش بخرم.
قابل توجه دوستان . من توی این ماه حدودا 2 گیگ دانلود کردم. با امشب میشه 2700.
پس فعلا مشکلی نیست. چون تازه اول ماهه شاید دانلود ها تا 4 گیگ هم برسه. معلوم نیست شایدم بیشتر.
تست میکنیم و به جواب میرسیم. انشالله که محدودیت نداشته باشه.
2700 تا خوبه... EDGE که بگیری دیگه گازشو میگیره :46::27: شبی 600 مگ رو شاخشه :31:
mazdak89
10-07-2010, 09:30
آقایووووووووووووون مــن دارم دق میــــکنم :
بنده به تاریخ 4 تیرماه یه بسته اینترنت یک ماه 11 تا 6 صبح خریدم . ولی از سه شنبه هفته گذشته غیر فعال شده (یعنی فعال هست ولی هزینه کم میکنه ) تا حالا 11 بار تلفن زدم به ایرانسل فقط یه جمله میگن "حق با شماست ، داریم بررسی میکنیم"
نمیدونم به کــــــــــــــی بگم . دارم روانی میشم ، تازه من نمیدونستم غیرفعال شده 2500 تومان شارژمو خورد . کسی از دوستان وضیعت منو داره ؟؟؟؟
armin_software
10-07-2010, 12:21
2700 تا خوبه... EDGE که بگیری دیگه گازشو میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبی 600 مگ رو شاخشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتون سرعت من بیشتر از 6 نمی ره
با سرعت 35؟!!!!!!!!!!!!!!
KING_DESIGNER
10-07-2010, 20:37
آقایووووووووووووون مــن دارم دق میــــکنم :
بنده به تاریخ 4 تیرماه یه بسته اینترنت یک ماه 11 تا 6 صبح خریدم . ولی از سه شنبه هفته گذشته غیر فعال شده (یعنی فعال هست ولی هزینه کم میکنه ) تا حالا 11 بار تلفن زدم به ایرانسل فقط یه جمله میگن "حق با شماست ، داریم بررسی میکنیم"
نمیدونم به کــــــــــــــی بگم . دارم روانی میشم ، تازه من نمیدونستم غیرفعال شده 2500 تومان شارژمو خورد . کسی از دوستان وضیعت منو داره ؟؟؟؟
حتما باید میزاشتی 2500 تومنتو بخوره ؟:13:بعدبری پیگیری کنی ؟ ایرانسل هم حق داره معلومه حق با شماست چون که ما سر گردنه هستیم :27:
:13::31:500 تومن بیشتر خرج میکردی دوباره طرح رو انتخاب میکردی کاری نداشت که.:41:
خوش به حالتون سرعت من بیشتر از 6 نمی ره
با سرعت 35؟!!!!!!!!!!!!!!
والا دیروز و دیشب که گند زده بود ..امروز هم لینکی برای دانلود نداشتم گیر کردیم با یه لینک مزخرفی که اگه به دستش بیارم خو میشه :13:
دوستان عزيز بالاخره اين EDGE ايرانسل درست و حسابي هست ؟ يعني ارزش داره من بگيرم ؟
گوشي من HTC هستش و قابليت WiFi Roter رو داره يعني اكه باهاش كانكت شي و زبونم لال سرعتت خوب باشه ميشه اونو روتر كرد و با لپتاپ گرفت ؟
دوستان نظر بدن .. !
Milad4171
10-07-2010, 22:06
با اجازه کینگ جان من بگم به دوستمون که بله. خوبه. حتی اگه سرعتت هم پایین باشه میتونی به راحتی بگردی و دانلود کنی!
دیگه کمترین حدی که ممکنه کسی داشته باشه 6 کیلو هست!
و حدودا تا 46 هم گزارش شده. برای من حدودا 15 هست که برابر با سرویس 128 است. البته به استثنای پینگ بالاش.
--------------
آقا دیروز که من قعطی داشتم .امروز هم که سرعتم کنده خیلی . از 14 15 رسیده به 4 3 . بعضی وقتا 1.2
انشالله این توفان تموم بشه سرعت برگرده سرجاش. فیلمام مونده:27:
KING_DESIGNER
10-07-2010, 22:53
دوستان عزيز بالاخره اين EDGE ايرانسل درست و حسابي هست ؟ يعني ارزش داره من بگيرم ؟
گوشي من HTC هستش و قابليت WiFi Roter رو داره يعني اكه باهاش كانكت شي و زبونم لال سرعتت خوب باشه ميشه اونو روتر كرد و با لپتاپ گرفت ؟
دوستان نظر بدن .. !
در مورد شیر کردن به لپتاپ رو دقیق نمیدونم فکر کنم 70-80درصد امکانش باشه ولی میتونین با کابلش وصل بشین و موردی نداره فقط ممکنه باطری گوشی و استهلاک و... که در =ستهایقبلی توضیح داده شده اتفاق بیفته ضمنا تا الان هم یه مصدوم داده :27: باطری یکی از بچه ها منفجر شده :31: از من میشنوی 50 تومن بده یه 250 سامسونگ بگیر هم یه گوشی دومی گیرت میاد هم مودم با سرعت بالا و کلاس 32 هستش و همچنین بعدا که سرویسها لغو بشه میتونی ازش به عنوان یه گوشی همین جوری !!! استفاده کنی اگر هم که یک مودم دانگل بگیری بعدا که 3G میادبه دردت میخوره
ولی قبل از تهیه اینها حتما برای راه اندازی سرویس یه دونه سرویس 1 ماه شبانهبگیر و شب امتحان کن ببین سرعتش خوبه اگر خوب بود برو یه ماهه رو اکتیو کن که قیمتش 10 تومنه ولی حتما تست بگیر و تست 24 ساعت هم ترجیحا نگیر که هرکی گرفته شاکی بوده حجمش رو زدند و یا دزدی شده لوی سرویس شبانه از 11 شب تا 6 صبح کار میکنه.
با اجازه کینگ جان من بگم به دوستمون که بله. خوبه. حتی اگه سرعتت هم پایین باشه میتونی به راحتی بگردی و دانلود کنی!
دیگه کمترین حدی که ممکنه کسی داشته باشه 6 کیلو هست!
و حدودا تا 46 هم گزارش شده. برای من حدودا 15 هست که برابر با سرویس 128 است. البته به استثنای پینگ بالاش.
--------------
آقا دیروز که من قعطی داشتم .امروز هم که سرعتم کنده خیلی . از 14 15 رسیده به 4 3 . بعضی وقتا 1.2
انشالله این توفان تموم بشه سرعت برگرده سرجاش. فیلمام مونده:27: خواهش داداش این چه حرفیه تاپیک مال همه است البته اگه اسپم پرونی نکنند :13::31::11:
فقط یه نکته رو بگم.
من کانکشنهای دانلود منیجرم رو روی 16 ست کردم
ولی نمیدونم جریان شبکه مخابرات چیه که وقتی به یه سایتی که دانلود میکنم وصل میشه با 3-4 تا کانکشن دانلود میکنه
ولی در عوض با ایرانسل فقط 1 دونه کانکشن داره :13:
وقتی با مخابراتم روی 0 تا دانلود میکنه و حدود 1 ساعت طولم کیشه برای 100 مگ ولی این لامصب سایته با ایرانسل مشکل داره 4 ساعت همون فایل رو کش میده که بدجوری منو شگفت زده کرده .:13:
zerolight
10-07-2010, 23:06
این ایرانسل چش شده؟هم سرعت اومده پایین هم هر چند دقیقه قطع می شه؟!!!
به نظر من اگه دوستان میخوان برای این کار گوشی بخرن nokia 2730 بگیرن که 3g رو هم ساپرت می کنه البته کمی گرونتره
KING_DESIGNER
10-07-2010, 23:38
این ایرانسل چش شده؟هم سرعت اومده پایین هم هر چند دقیقه قطع می شه؟!!!
والا این یه مورد رو بیلمیرم :31:
با یه سایت معتبر چک کن ببین سرعت افت داره ؟
تا حالا توی این مدت 10 سال سایتی مثل سامسونگ ندیدم که توی دانلود کم بیاره .
دقیقا مثل هاستهای شخصی می مونه همه پورتهاشو باز گذاشته با سمسونگ امتحان و یه چیزی ازش دانلود کن.
اگر هم هاست شخصی داری یه امتحان کنببین سرعت چه جوریه.
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
دوستان رپیدلیچ مستقیم کننده خوب سراغ دارید با لینک مستقیم ؟
ممنون میشم بدجوری گیر افتادم
حداقل 2-3 ساعت فایل رو نگهداره
ممنون میشم لطف کنید کارم خیلی لنگه.
Milad4171
10-07-2010, 23:38
مرسی کینگ جان. البته دلیل اصلی این موضوع( شاید هم اشتباه میکنم) سرعتت و سرورت ربط داره انگاری. منم به صورت دیفالت روی 7 ست شده. ولی خیلی وقتها 3 تا پیدا میکنه خیلی وقتا 1 دونه.( البته خیلی وقتا نه. بعضی وقتا):31:
فقط انگاری واسه تنظیمات همراه اول یه کارای دیگه ای باید انجام بشه. درسته؟ توی اسم باید بزنمیMcinet انگاری.
من امروز غرب تهران بودم. دم و دستگاه هم بردم که اونجا یه تست بگیرم با همون برنامه ی Limewire سرعتم تا 40 رفت ولی انقدر نوسانش زیاد بود که هی از 1 ساعت میشد 4 ساعت 2 ساعت. خیلی خیلی نوسانش زیاد بود. و واقعا به اون حرفت کاملا اعتقاد پیدا کردم که بستگی به جمعیت و استفاده از پهنای باند اشتراکی ربط داره. چون شب روی 32 فیکس شد و فایلم رو توی 1 ساعت حدودا دانلود کردم.
خدارو شکر گوش شیطون کرد دیگه امروز قطعی نداشتم. دیروز که خیلی حالم رو گرفت. بخاطر اون شب من بین 1.30 گیگ و 800 مگ مونده بودم و واسه اینکه تا صبح لااقل نصفش تموم بشه 800 رو انتخاب کردم.
ولی دیدم روی 120 مگ مونده و شبکه هم قطع شده.
zerolight
10-07-2010, 23:46
والا این یه مورد رو بیلمیرم :31:
با یه سایت معتبر چک کن ببین سرعت افت داره ؟
تا حالا توی این مدت 10 سال سایتی مثل سامسونگ ندیدم که توی دانلود کم بیاره .
دقیقا مثل هاستهای شخصی می مونه همه پورتهاشو باز گذاشته با سمسونگ امتحان و یه چیزی ازش دانلود کن.
اگر هم هاست شخصی داری یه امتحان کنببین سرعت چه جوریه.
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
دوستان رپیدلیچ مستقیم کننده خوب سراغ دارید با لینک مستقیم ؟
ممنون میشم بدجوری گیر افتادم
حداقل 2-3 ساعت فایل رو نگهداره
ممنون میشم لطف کنید کارم خیلی لنگه.
پریشب ازdropbox۱۸kb می گرفتم الان شده۸kb!!!!!!
leechg.com
KING_DESIGNER
11-07-2010, 00:07
مرسی کینگ جان. البته دلیل اصلی این موضوع( شاید هم اشتباه میکنم) سرعتت و سرورت ربط داره انگاری. منم به صورت دیفالت روی 7 ست شده. ولی خیلی وقتها 3 تا پیدا میکنه خیلی وقتا 1 دونه.( البته خیلی وقتا نه. بعضی وقتا):31:
فقط انگاری واسه تنظیمات همراه اول یه کارای دیگه ای باید انجام بشه. درسته؟ توی اسم باید بزنمیMcinet انگاری.
من امروز غرب تهران بودم. دم و دستگاه هم بردم که اونجا یه تست بگیرم با همون برنامه ی Limewire سرعتم تا 40 رفت ولی انقدر نوسانش زیاد بود که هی از 1 ساعت میشد 4 ساعت 2 ساعت. خیلی خیلی نوسانش زیاد بود. و واقعا به اون حرفت کاملا اعتقاد پیدا کردم که بستگی به جمعیت و استفاده از پهنای باند اشتراکی ربط داره. چون شب روی 32 فیکس شد و فایلم رو توی 1 ساعت حدودا دانلود کردم.
خدارو شکر گوش شیطون کرد دیگه امروز قطعی نداشتم. دیروز که خیلی حالم رو گرفت. بخاطر اون شب من بین 1.30 گیگ و 800 مگ مونده بودم و واسه اینکه تا صبح لااقل نصفش تموم بشه 800 رو انتخاب کردم.
ولی دیدم روی 120 مگ مونده و شبکه هم قطع شده.
در عوض من از دیشب تا حالا با یه سایت مزخرفی گیر افتادم که خیلی خیلی به عوض کردن IP حساسیت نشون مده
الان هم که بن کرده و اعصابمو خورد کرده
4 تا دی وی دی که خدا میدونه تا کی دانلود میشه :13:
پریشب ازdropbox۱۸kb می گرفتم الان شده۸kb!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدleechg.com
الهی که یک در دنیا و صد در اخرت خدا نصیبت کند :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::27::27: :27::27::27::27::40::40::40::40::40::40::40:
KING_DESIGNER
11-07-2010, 07:48
به برکت لیچرهای zerolight عزیز توسنتم دیشب 600 مگی دانلود کنم البته 1-2 ساعتش خوب ه خاطر گشتن دنبال لیچر و یه سری چیزای دیگه حروم شد ولی واقعا حال کردم :27: دمت گرم زر جان خدایی خوب چیزایی معرفی کردی /
سلام
خدا قوت .من ساکن شیراز هستم بیشتر سایت هایی رو که می خوام باز کنم قیلتر شدن و در بالای صحفه ال 1-4 ......از این چیزا می زنه حتی این سایت پی سی ورد رو هم باز نمی کنه و الان با پروک 30 اومدم .می خوام بدونم مشکل چی .ممنون(اگه نوشته ها تو هم شده به خاطر پرو30 هست .دیگه ببخشید)
ممنون میشم داستان رو برام بگید
Milad4171
12-07-2010, 01:03
ما دو نوع شیلتر داریم. یکی اختصاصی یکی کلی.
اون نوع فیلتر کلی هست. و سایت پی سی ولد هم به دلایل خاصی فیلتر شده. من چند بار تو چند تاپیک توضیح دادم. استفاده از دمانه IR برای سایت های و یک پارچه سازی و هم بدلایلی که من نمیدونم. ولی اولی یکی از مواردش میتونه باشه
الان دامنه Ir مشکلی نداره.
راستی من میخوام برم توی راپید باز عضو بشم میگه پول بده ولی دوستم عضوه پولم نمیده .قضیه اش چیه؟ کسی میدونه؟
KING_DESIGNER
12-07-2010, 01:47
سلام
خدا قوت .من ساکن شیراز هستم بیشتر سایت هایی رو که می خوام باز کنم قیلتر شدن و در بالای صحفه ال 1-4 ......از این چیزا می زنه حتی این سایت پی سی ورد رو هم باز نمی کنه و الان با پروک 30 اومدم .می خوام بدونم مشکل چی .ممنون(اگه نوشته ها تو هم شده به خاطر پرو30 هست .دیگه ببخشید)
ممنون میشم داستان رو برام بگید
متاسفانه سایت فعلا تعطیله باید از مدیریت سئوال کرد. جای این سئوالتون اینجا نبود عزیز...:20:
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
ما دو نوع شیلتر داریم. یکی اختصاصی یکی کلی.
اون نوع فیلتر کلی هست. و سایت پی سی ولد هم به دلایل خاصی فیلتر شده. من چند بار تو چند تاپیک توضیح دادم. استفاده از دمانه IR برای سایت های و یک پارچه سازی و هم بدلایلی که من نمیدونم. ولی اولی یکی از مواردش میتونه باشه
الان دامنه Ir مشکلی نداره.
راستی من میخوام برم توی راپید باز عضو بشم میگه پول بده ولی دوستم عضوه پولم نمیده .قضیه اش چیه؟ کسی میدونه؟
اون شمارشو به من بده :31::27: مگه ممکنه
ماهی 7-8-10 تومن قیمت اکانتش هست.
Battlefield2
12-07-2010, 02:04
من با n82 الان با ایرانسل وصلم سرعتش 22 تا 26 تغییر میکنه با idm در عرض 5 ثانیه از 0 تا 50 متغیره اصلا ثابت نمیمونه
والا نتونستم از هیچ اپلودسنتری دانلود کنم نمیدونم اشکال از ایرانسله یا نه.
چطور میتونم لینکهای رپید رو دانلود کنم چون اکثر دانلودم اونجاست
KING_DESIGNER
12-07-2010, 02:27
لینکهای رپید رو میریزی تو IDM کاری نداره که.
مشکلت دقیقا چیه که نمیتونی ؟
ارور میده ؟
IDM یه صفحه باز میکنه و داخلش 3 تا گزینه رو برای انتخاب گزاشته که یکیشون هم نوشته reboot youre computer و بیشتر هم درمورد DNS گفته ؟ آره ؟
چون برای من دیشب ساعت 4 صبح همچین چیزی بوجود اومد و پاک منو کلافه کرد.
Battlefield2
12-07-2010, 02:40
idm می نویسه کانکتینگ اما هیچ وقت دانلود نمیکنه
هر وقت زمان ویتینگ تموم میشه لینک میاد روش کلیک میکنم ولی میره تو لودینگ و صفحه save as نمیاد تو idm میاد اما خب دانلود نمیکنه.کلا هر اپلود سنتری چه شیلتر چه غیر شیلتر نمیشه دانلود کرد.
اره همون صفحه هم میاد.
بعضی وقتا تویه هات فایل یا مگا اپلود مینویسه ای پی شما در حال دانلوده در صورتی که من اصلا دانلود نمی کردم و اولین بار رفته بودم
KING_DESIGNER
12-07-2010, 05:58
اگه زمان ویتینگ تموم میشه چیزی نمیاد احتمالا یا مشکل از سرور هست یا پیمگ شبکه وحشتناک زده بالا که مورد دوم رو خودم تایید میکنم
برای هات فایل ومگا اپلود هم من که مشکلی نداشتم
ولی مورد اولی رو خودم دیروز صبح تجربه کردم و حالم گرفت اول هم فکر کردم محدودیت ایرانسل هست که نمیزاه وارد رپیدشیر و بقیه سایتها بشی
ولی خدا نکه که محدودیت بزاره خیلی از بچه های اینجا دارند با EDGE کار میکنند اگر محدودیت بزاره یعنی دیگه خبری از هیچی نیست و...
mohammad_87
13-07-2010, 20:08
کینگ جان من اون تست همراه اول و ایرانسل رو روی یک گوشی انجام دادم.5610 که گفتم کلاس 10 هستش.اما چرا ایرانسل اصلا edge نشد؟یعنی ممکنه در یه منطقه یه اپراتور این سرویس رو بده و یه اپراتور دیگه نتونه بده؟؟
من میخوام از سرعتش مطمئن بشم بعد برم یه دانگل بگیرم.فعلا هم که گوشی edge 32 بدستم نرسیده.همه یا پایین تر بودن یا بالاتر.
regularuser
13-07-2010, 21:33
حذف شود .................................
dr_data_13
14-07-2010, 02:05
آقا منم با ربيد شير مشكل دارم
هر وقت ميرم دانلود كنم ميكه ip شما داره يه فايليو دانلود ميكنه شما بايد صبر كنيد
راه حلي نداره؟
اينجوري كه اصلا فايده نداره
همه فيلما تو rapid share هست
از 4shared خيلي خوب دانلود ميكنم ولي از hot file & media file خيلي سرعتش كمه اصلا نميشه
compund security
14-07-2010, 12:20
من لپتاب Dell inspiron 1525 دارم اين لپتاب جاي سيم کارت دارد بنده چطور و با چه نرم افزاري از اين ويژگي ميتوانم استفاده کنم
Y.a.s.h.a.r
14-07-2010, 12:37
با سلام
یکی اسم دقیق برنامه پیدا کردن آنتن بی تی اس رو میگه؟
BTSFINDER بود؟
بعد روی سیمبین سری 60 چه ورژنی نصب میشه؟3rd؟
regularuser
14-07-2010, 16:07
Masoud-Susa
14-07-2010, 20:58
با سلام
یکی اسم دقیق برنامه پیدا کردن آنتن بی تی اس رو میگه؟
BTSFINDER بود؟
بعد روی سیمبین سری 60 چه ورژنی نصب میشه؟3rd؟
همونطور که دوستمون گفتن اسم برنامه fieldtest هست .
این رو هم اضافه بکنم که روی S60 V3 نصب میشه.
KING_DESIGNER
15-07-2010, 00:48
کینگ جان من اون تست همراه اول و ایرانسل رو روی یک گوشی انجام دادم.5610 که گفتم کلاس 10 هستش.اما چرا ایرانسل اصلا edge نشد؟یعنی ممکنه در یه منطقه یه اپراتور این سرویس رو بده و یه اپراتور دیگه نتونه بده؟؟
من میخوام از سرعتش مطمئن بشم بعد برم یه دانگل بگیرم.فعلا هم که گوشی edge 32 بدستم نرسیده.همه یا پایین تر بودن یا بالاتر.
چی شد پس ؟ بعد از یه هفته هنوز نتیجه ای نگرفتی ؟
آخه کلاس 10 چی داره ؟ میگه مورچه چی باشه که کله پاچه اش چی باشه حرف منو گوش نکردی گفتم برو e250 سامسونگ بگیر اکبندش 50 تومنه دست دومش هم 20-30 تومن بیشتر نیست یه باطری نو هم بنداز روش برو حال کن کلاسش 32 هستش.
در مورد اینکه چرا EDGE نشده والا نمیدونم من امروز از مسافرت برگشتم توی کل مسیر EDGE رو داشتم :27:
آیا دانگل این امکان را داره که به طور دستی فرکانس را تنظیم کنیم ( مثل اون برنامه برای موبایل)
جواب شما نوچ هستش.
ضمنا اون برنامه تغییر فرکانس نیست عزیز
برنامه تغییر BTS یا انتن موبایل هستش. اشتباهی متوجه شدید.
آقا منم با ربيد شير مشكل دارم
هر وقت ميرم دانلود كنم ميكه ip شما داره يه فايليو دانلود ميكنه شما بايد صبر كنيد
راه حلي نداره؟
اينجوري كه اصلا فايده نداره
همه فيلما تو rapid share هست
از 4shared خيلي خوب دانلود ميكنم ولي از hot file & media file خيلي سرعتش كمه اصلا نميشه
خوب معلومه که اصلا کار شما از اول اشتباه هست
1-چون رپید شیر محدودیت دانلود داره یعنی اگر 4تا خودتون شخصی دانلود کنین برای فایل 5ویا ششم ممکنه ارور بگیری و بگه که محدودیت داری و میری تا 20 دقیقه دیگه
2 توصیه من در صورت عدم محدودیت بودجه خرید اکانتهای رپید شیر و یا سایت رپید باز هستش ( رپید پارس یا همون رپیدگو هم بدک نیست)
3- دوست عزیز طبق امتحانی که من با یه گوشی کلاس 32 کردم با قسمت FREE این سایت به مشکل خوردم و اگر در حین دانلود قطعی داشته باشید
دیگه سرویستون و دسترسیتون از طرف رپید قطع میشه و دیگه نمیتونید از قابلیت ریزام استفاده کنید.
دیگه خود دانید من راه حل رو گفتم.
Milad4171
15-07-2010, 01:07
درسته منم با راپید مشکل دارم. البته مشکل من همون قسمتی هست که دانلود رو قطع و دوباره ادامه میده.
من تا حالا نشده از راپید با IDM بیشتر از 5 تا سرور بگیرم. خیلی وقتا هم 1 دونه.
سایت های دیگه هم بدرد نمیخورن.
با آزاروس هم بلدن نیستم کار کنم. اصلا نمیدون چطوریه!!
هرچی سرچ میزنم هیچی نمیاره.
با LimeWire هم به ندرت فایلی رو که میخوای گیر میاری. من 3 روزه دنبال یه فیلم هستم آخر اومدم به فروم خودمون و در تاپیک درخواست فیلم درخواستم رو دادم.
سرچ اینجین راپد هم بد نیست ولی همیشه اونی که میخوای بهت نمیده.
KING_DESIGNER
15-07-2010, 01:34
:46: torrent هم بد نیست
میشه بگین p1 این قابلیت رو داره یا نه ؟ من اسم گوشیمو سرچ زدم هیچی پیدا نکرد
V A H í D
15-07-2010, 10:07
متاسفانه خیر !
KING_DESIGNER
15-07-2010, 10:15
برای اینکه پست یک رو نمیخونین
برای این که gsm arena نمیرید سایت به این خوبی قیلتر هم نشده :19:
بفرمایید اینم مشخصات گوشی شما از سایت GSM arena
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE No
میبینن که نداره گول سرعت gprs رو نخورید . این ها همش شایعه است :27:.
گوشی شما eDGE ساپورت نمیکنه ولی 3G در حد تیم ملی !:27: که یک سر و گردن از GPRs بالاتره رو ساپورت میکنه باید بشینی تا اپراتور جدید بیاد این سرویس رو ساپور ت کنه. سرعت این سرویس حدود یک مگ هست که امکانات جدیدتری هم به گوشی شما اضافه میشه مثلا اون دوربین کهکنار اسپیکر گوشی هست کار میفته و دیگه میتونید فیس تو فیس ویا به اصطلاح چترها بصورت cam2 cam اقدام به ارتباط کنید . این یه خاصیت جدیده که بیشتریت حسنی که داره به درد این دوستان ناشنوا میخوره که میرن روبه روش و به طریقه خودشون صحبت میکنند.:27::31:
فقط باید بزاری این اپراتور چندم ( سوم بود یا چهارم ؟ ) بیاد اونوقت گوشی شما تمام گشویهای بازار رو دور میزنه :27:
jamshidjap
15-07-2010, 11:13
سلام دوستان
يه سوال مبتديانه :
اين IDM چيه ؟ ظاهرا براي رفع مشکل دانلود از راپيدشير ازش استفاده ميشه ...
آيا روي کامپيوتر نصب ميشه يا روي موبايل ؟
ميشه منو از سردرگمي دربيارين ... ممنون
Y.a.s.h.a.r
15-07-2010, 11:28
بچه ها سرعت دانلودتون چنده؟ من با idm بیشتر از 12 نتونستم دانلود کنم.
لامصب خیلی سرعتش متغییره از 5 تا 12 :2:
KING_DESIGNER
15-07-2010, 12:23
سلام دوستان
يه سوال مبتديانه :
اين IDM چيه ؟ ظاهرا براي رفع مشکل دانلود از راپيدشير ازش استفاده ميشه ...
آيا روي کامپيوتر نصب ميشه يا روي موبايل ؟
ميشه منو از سردرگمي دربيارين ... ممنون
internet download manager
یک نرم افزار خوب برای دانلود از ایتهای مختلف با قابلیتهای فراوان. خیلی اسده محیطش هم بسیار ساده تر ضمن فابلیت 16 کانکشن بصورت همزمان.
نسخه ویندوز داره برای کامپیوتر روی موبایل فقط یه یزنامه هست برای گوشیهای سیمبین که همون اپرا موبایل میشه ورژن 5 که دانلود مینجر ساده ای داره اخه گوشی زیاد قابلیت دانلود سنگین نداره در حد عکس و کلیپ و موزیک توقع که نداری گشوی رو بزاری روی دانلود ؟
pooyahacker
15-07-2010, 16:43
اینکه در حد دیال آپ هست ! واسه من بین 0 تا 7 متغیره ! تازه گوشیم class 32 هست !
Masoud-Susa
15-07-2010, 22:16
شما از نرم افزار feildTest استفاده کن(اگه گوشیت Nokia S60 V3 هست)
برنامه دانلودری برای دانلود فایل روی گوشی وجود نداره؟
گوشیم نوکیا سیمبین سری 6 هست
starpars
15-07-2010, 22:51
من چندتا دانلود منیجر نصب کردم اما هیچ کدوم از دانلود منیجر ucweb 6.3 بهتر نبودن .
راستی چند وقته سمت ما دیگه علامت edeg نمیاد ولی سرعت دانلود فرقی با وقتی edeg بود نداره تازه بهتر هم شده الان سرعتش بین 15 تا 27 هست .
KING_DESIGNER
15-07-2010, 22:55
برای بار چهارم در این تاپیک !
رجوع به پست اول : چرا سرعت من کم است:19::19:
برنامه دانلودری برای دانلود فایل روی گوشی وجود نداره؟
گوشیم نوکیا سیمبین سری 6 هست
چرا هست
دوستان در اتاق فرمان به من اشاره میکنند که اپرا مینی نسخه 5 حایز شرایط شناخته شده است و یک دانلودر با قابلیت استاپ و ریزام رو دارا هست :27:
pooyahacker
16-07-2010, 09:16
شما از نرم افزار feildTest استفاده کن(اگه گوشیت Nokia S60 V3 هست)
حس و حال ساین کردنش نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساین شدش واسه دانلود نیست؟!
pooyahacker
16-07-2010, 09:41
راستی بچه ها ، چرا وقتی من میخوام از rapid دانلود کنم همش ارور میده که :
Your IP address **.***.**.*** is already downloading a file.
در حالی که من اصلا چیزی دانلود نمیکنم ! مگه یه ip رو به چند نفر میده ؟!
Electronic-Arts
16-07-2010, 09:56
برای دانلود از رپید فقط باید اکانت داشته باشی و یک نکته دیگه که KING بهش اشاره نکرد اینه که این GPRS فقط سه تا IP داره که دوتا مال ایرانسل و اون یکی مال مخابراته و مال ایرانسل سرعتش بیشتره
KING_DESIGNER
16-07-2010, 10:49
چون که این سرویس بصورت اشتراکی ارائه میشه و شما و 9 نفر دیگه مجموعا در یک گروه 10 نفره هستید ، هرگاه یکی از این 10 نفر دانلودی انجام بدهد بقیه به خاطر این یک نفر به مشکل شما دچار میشوند.
در adsl و بقیه سرویسهای اشتراکی هم همینطوره.
Masoud-Susa
16-07-2010, 11:03
حس و حال ساین کردنش نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساین شدش واسه دانلود نیست؟!
سلام
شما گوشیتونو روی حالت -- قرار بدین ...با اینکار دیگه برای نصب برنامه ها نیازی به ساین کردن ندارید :46:
میتونید برای اینکار از برنامه ی زیر استفاده کنید:
لینک 1:
لینک 2(کمکی):
نحوه کار :
پس از دانلود فایل ، آنرا از حالت فشرده خارج کنید و فایل درون زیپ را روی گوشیتون نصب کنید.
برنامه secman ( که در بخش application قرار داره ) رو اجرا کنید. سوال امنیتی از شما پرسیده میشه که اونو تایید میکنید. گوشی ریست میشه و -- شده بالا میاد!
پس از این میتونید برنامه هاتون رو بدون ساین نصب کنید.
نکته 1 : عملیت -- گوشی در بعضی گوشیها کند است.
نکته 2 : اگر با ارور Expired certificate مواجه شدید ، تاریخ رو به 2009/3/10 تغییر بدید.:11:
سلام
من خودم د95 دارم و راحت هم وصل میشه ولی یکی از دوستام j700 سامسونگ داره پی سی سویتش روی سون کار نمی کنه و چیزی هم پیدا نکرده راهی هست که بشه بدون برنامه وصل بشه یعنی خودش کانکشن بسازه ؟؟
ممنون:40:
KING_DESIGNER
16-07-2010, 15:46
سلام
من خودم د95 دارم و راحت هم وصل میشه ولی یکی از دوستام j700 سامسونگ داره پی سی سویتش روی سون کار نمی کنه و چیزی هم پیدا نکرده راهی هست که بشه بدون برنامه وصل بشه یعنی خودش کانکشن بسازه ؟؟
ممنون:40:
منم سمسونگ دارم و متاسفانه به این مشکل خوردم توی سایت سامسونگ هم خودش اعتراف کرده که قراره پولتون رو بخوریم به ما چه که مایکروسافت 64 بیتی میزنه یا 7 میزنه ما فقط برای ویندوز 32 بیتی درایور میسازیم راهی نداره .. مملکت دزد بازاره
و هم اکنون یک اتفاق جالب و نادر البته ربطی به تاپیک نداره ولی در راستای دزدیهایی که میکنه بد نیست بدونین :31::13:
یه بار گفتم این ایرانسل دزده ولی خوش دسته:13:
کسی باور نکرد
چند وقت پیش شماره 14.1 رو گرفتم ببینم چقدر شارژ دارم و نوشته بود که جام جهانی 2010 وجوایز بی شمار و فلا ن و فلانم
در بازی اخر نوشته بود که کدومشون برنده میشوند منم روی حساب شناختی که پیدا کرده بودم نوشتم اسپانیا لازم به ذکره که 100 تومن بابت این مسیج از من کم کرد توی سایتش هم نوشته که قیمتش 100 تومنه و یه سری سئوالات دیگه که اولین گل رو کی میزنه و اخرین برنده فینال کیه؟ که منم فقط همون سئوال اول رو جواب دادم.
منم نوشتم اسپانیا
امروز بعد از این همه مدت یه مسیج اومده مشترک گرامی شما برنده 1000 ریال اعتبار رایگان شدید ...:27::13:بسته جایزه هزار ریالی فعال شد ....:13:
خدا وکیلی یکی نیست بگه اوسکولتر از خودتون کسی پیدا میشه ؟:13::31: خوب همین مبلغ رو روز اول هم خودم داشتم پس چی جایزه دادین ؟:31:
Electronic-Arts
16-07-2010, 16:40
منم سمسونگ دارم و متاسفانه به این مشکل خوردم توی سایت سامسونگ هم خودش اعتراف کرده که قراره پولتون رو بخوریم به ما چه که مایکروسافت 64 بیتی میزنه یا 7 میزنه ما فقط برای ویندوز 32 بیتی درایور میسازیم راهی نداره .. مملکت دزد بازاره
و هم اکنون یک اتفاق جالب و نادر البته ربطی به تاپیک نداره ولی در راستای دزدیهایی که میکنه بد نیست بدونین :31::13:
یه بار گفتم این ایرانسل دزده ولی خوش دسته:13:
کسی باور نکرد
چند وقت پیش شماره 14.1 رو گرفتم ببینم چقدر شارژ دارم و نوشته بود که جام جهانی 2010 وجوایز بی شمار و فلا ن و فلانم
در بازی اخر نوشته بود که کدومشون برنده میشوند منم روی حساب شناختی که پیدا کرده بودم نوشتم اسپانیا لازم به ذکره که 100 تومن بابت این مسیج از من کم کرد توی سایتش هم نوشته که قیمتش 100 تومنه و یه سری سئوالات دیگه که اولین گل رو کی میزنه و اخرین برنده فینال کیه؟ که منم فقط همون سئوال اول رو جواب دادم.
منم نوشتم اسپانیا
امروز بعد از این همه مدت یه مسیج اومده مشترک گرامی شما برنده 1000 ریال اعتبار رایگان شدید ...:27::13:بسته جایزه هزار ریالی فعال شد ....:13:
خدا وکیلی یکی نیست بگه اوسکولتر از خودتون کسی پیدا میشه ؟:13::31: خوب همین مبلغ رو روز اول هم خودم داشتم پس چی جایزه دادین ؟:31:
چیزی بهت جایزه نداده تازه ازت 100 تومن هم کم کرده برو حالش رو ببر:21:
ممنون از جوابتون
یعنی نمیشه دستی خودت کانکشن درست کنی بدون پی سی سویت ؟؟ یه جا نوشته بود ولی مال دو سه سال پیش بود فکر کنم اون شماره که گفته بود برای isp اشتباه بود وصل نشد کسی اگه میدونه بگه :40::40:
jamshidjap
16-07-2010, 17:38
ميشه ...
يه کانکشن مثل ديال آپ درست کن ... تو تنظيمات مودمش اسم گوشيت رو انتخاب کن .... در قسمت شماره گيري اين عدد رو بزن :
#1***99*
يوزر و پسورد رو هم خالي بزار ...
و Dial رو بزن...
گوشي بايد در حالت PC به کامپيوتر وصل باشه
Milad4171
16-07-2010, 17:57
واسه من که نشد دیال آپ درست کنم. اگه میشد خیلی خوب بود!
کی اینطوری کانکت میشه؟ با ساختن یه دیال آپ؟
KING_DESIGNER
16-07-2010, 18:05
چیزی بهت جایزه نداده تازه ازت 100 تومن هم کم کرده برو حالش رو ببر:21:
نه دیگه 100 تومنی که پریده بود برگشت سر جایش ما فقط توی این مسابقه شرکت کردیم یه ورودی 100 تومنی دادیم وارد شدیم موقع جایزه هم بهمون 100 تومن جایزه دادن
دوستم مسیج زده میگه آخ ایرانسل دستت به خشتکت با این جایزه دادنت :31: واسه اون هم همینجوری شده :31::31::31::31::31::31:
ممنون از جوابتون
یعنی نمیشه دستی خودت کانکشن درست کنی بدون پی سی سویت ؟؟ یه جا نوشته بود ولی مال دو سه سال پیش بود فکر کنم اون شماره که گفته بود برای isp اشتباه بود وصل نشد کسی اگه میدونه بگه :40::40:
عزیز پی سی سوئیت یه نرم افزار برای مدیریت داخل تلفن شماست ربطی به گوشی نداره
شما باید اول می باست درایور گوشی رو نصب کنید تا گوشی به مودم تبدیل بشه با ساخت کانکنش چیزی حل نمیشه وقتی که گوشی شناخته نشده
مثل این می مونه که من اسپیکرم رو به خروجی کارت صدا نصب کنم و ولی درایورش رو نصب نکنم و برم اهنگ گوش بدم آیا به نظرت همچین چیزی میشه ؟ صدایی از اسپیکر به گوش میرسه ؟ مسلما جواب خیر هست دیگه.
شما باید درایورش رو نصب کنید که سامسونگ متاسفانه همچین درایوری رو بیرون نداده اگر نه کار منو راحت میکرد دیگه مجبور نبودم دو ویندوزه باشم :19: تا الان صد دفعه این مسئله رو تکرار کردم.:13:
ميشه ...
يه کانکشن مثل ديال آپ درست کن ... تو تنظيمات مودمش اسم گوشيت رو انتخاب کن .... در قسمت شماره گيري اين عدد رو بزن :
#1***99*
يوزر و پسورد رو هم خالي بزار ...
و Dial رو بزن...
گوشي بايد در حالت PC به کامپيوتر وصل باشه
وقتی درایورش شناخته نشده همه این راهها به بن بست میخوره عزیز
این روش وقتی درسته که گوشی شناخته شده باشه. خواهشا اول به سئوال طرف توجه کنید سئوالش رو بررسی کنید امکان سنجی کنید و بعدا جواب بدهید الان این بنده خدا میره کانکشن رو میسازه توقع داره بره تو اینترنت ....
ولی تا سر کوچه هم نمیره :31::31:
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
واسه من که نشد دیال آپ درست کنم. اگه میشد خیلی خوب بود!
کی اینطوری کانکت میشه؟ با ساختن یه دیال آپ؟
من :20: تازه 2 تا هم دارم یه وقتهایی این یکی هنگ میکنه میرم اون یکی رو روشن میکنم سیستم از هنگی نجات پیدا میکنه.
عزیز پی سی سوئیت یه نرم افزار برای مدیریت داخل تلفن شماست ربطی به گوشی نداره
شما باید اول می باست درایور گوشی رو نصب کنید تا گوشی به مودم تبدیل بشه با ساخت کانکنش چیزی حل نمیشه وقتی که گوشی شناخته نشده
مثل این می مونه که من اسپیکرم رو به خروجی کارت صدا نصب کنم و ولی درایورش رو نصب نکنم و برم اهنگ گوش بدم آیا به نظرت همچین چیزی میشه ؟ صدایی از اسپیکر به گوش میرسه ؟ مسلما جواب خیر هست دیگه.
شما باید درایورش رو نصب کنید که سامسونگ متاسفانه همچین درایوری رو بیرون نداده اگر نه کار منو راحت میکرد دیگه مجبور نبودم دو ویندوزه باشم :19: تا الان صد دفعه این مسئله رو تکرار کردم.:13:
ممنون از جوابتون :40:
به خدا می دونم پی سی سوئیت چیه !!!:19:
اخه این رفیق ما نوت بوک داره سون روشه پی سی سوئیت روش نصب میشه ولی وقتی با usb وصل می کنی گوشی رو نمی شناسه ولی با بلوتوث میشناسه بعد که کانکت اینترنتو می زنی ازت یوزر پسورد این چیزا می خواد مثله دایل آپ بعد من گفتم شاید شماره رو داشته باشم وصل شه درضمن توی device manager گوشی رو به عنوان مودم شناخته بود حتی با usb ولی مشکلش پی سی سوئتش !!
اصلا ولش کن یارو بی خیال شد می خواد یه k750 بگیره :31:
از همه دوستان ممنون
KING_DESIGNER
16-07-2010, 21:35
اگه توی دیوایس منیجر گوشی رو شناخته باشه که حله مشکلی نیست !
شما وقتی که کنترل پنل رو باز میکنی و کانکشن رو میبینی برو نگاه کن ببین مودم سامسونگ رو شناخته ؟ میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ؟ معمولا داخل detail کانکشن به این مورد اشاره شده یه نگاه بنداز .
اگر شناخته بود که مشکلی نیست این شماره رو وارد کنید.
#98*
ستاره نود و هشت مربع
و کانکت میشه ( من فکر کردم نشناخته اگر شناخته که موردی نداره )
یک چک بکن ببین جواب میگیری یا نه.
Electronic-Arts
16-07-2010, 23:35
نه دیگه 100 تومنی که پریده بود برگشت سر جایش ما فقط توی این مسابقه شرکت کردیم یه ورودی 100 تومنی دادیم وارد شدیم موقع جایزه هم بهمون 100 تومن جایزه دادن
دوستم مسیج زده میگه آخ ایرانسل دستت به خشتکت با این جایزه دادنت :31: واسه اون هم همینجوری شده :31::31::31::31::31::31:
آهان:34:من حواسم نبود بسته جایزه رو بسته GPRS خوندم:18:
David Jones
17-07-2010, 11:17
شکل 3- روترهایی که سیم کارت میخورند محصول DLINK
که قابلیت ارتباط با چندین سیستم رو دارند و ورودی سیم کارت دارند که سیم کارت رو داخلشون یمزارین و اینترنت رو به سادگی بین چندتا سیستم بصورت کابلی پخش میکنید که مدل سمت راستی علاوه بر کابل بصورت وایرلس هم امکان تقسیم امواج رو داره :20:
اینم در طرحها و رنگها و طعمهای گوناگون عرضه میشه:31:
سلام ، این دو تا با اون روتر ایسوس چه فرقی داره ؟ آخه اون ایسوسه که گفتی سیم کارت نمیخوره ولی این دوتا میخوره ، اینا کار اونو انجام میدن ؟
اگه توی دیوایس منیجر گوشی رو شناخته باشه که حله مشکلی نیست !
شما وقتی که کنترل پنل رو باز میکنی و کانکشن رو میبینی برو نگاه کن ببین مودم سامسونگ رو شناخته ؟ میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ؟ معمولا داخل detail کانکشن به این مورد اشاره شده یه نگاه بنداز .
اگر شناخته بود که مشکلی نیست این شماره رو وارد کنید.
#98*
ستاره نود و هشت مربع
و کانکت میشه ( من فکر کردم نشناخته اگر شناخته که موردی نداره )
یک چک بکن ببین جواب میگیری یا نه.
باز هم از جواب و پیگیری شما ممنون :40::40:
اصلا من از همون اول همین کد می خواسنم حالا بهش می گم استفاده کنه ببینه چی میشه جوابو بهتون می گم
KING_DESIGNER
17-07-2010, 13:31
سلام ، این دو تا با اون روتر ایسوس چه فرقی داره ؟ آخه اون ایسوسه که گفتی سیم کارت نمیخوره ولی این دوتا میخوره ، اینا کار اونو انجام میدن ؟
من تا حالا 4 تا محصول معرفی کردم که سیم کارت میخورند شما 2 تاش رو گفتی این دوتایی که شما عکسشو گذاشتی اینجا و نقل قول گرفتید از ست بنده روتر هستند و 4 تا لن دارند + یکیشون که وایرلس داره و اینترنت رو بین یه اداره میتونه تقسیم کنه
2 تای قبلی که فقط USB دارند یک مدلی هست که فقط یه سیستم رو راه میندازه و وایرلس هم نداره در واقع تک کاربره هست ولی این دوتایی که عکسشون رو گذاشتی میتونند بین یک مجتمع شبکه راه بندازند و از هاب و سویچ و ... هم بهتر عمل مکینه چون روتر هست روتر هم که معنی مسیریابه و دیگه خلاصه بقیه اش رو خواست بگو در یه پست مجزا توضیح بدم . حالا متوجه شدی یا نه؟:20:
David Jones
17-07-2010, 14:17
من تا حالا 4 تا محصول معرفی کردم که سیم کارت میخورند شما 2 تاش رو گفتی این دوتایی که شما عکسشو گذاشتی اینجا و نقل قول گرفتید از ست بنده روتر هستند و 4 تا لن دارند + یکیشون که وایرلس داره و اینترنت رو بین یه اداره میتونه تقسیم کنه
2 تای قبلی که فقط USB دارند یک مدلی هست که فقط یه سیستم رو راه میندازه و وایرلس هم نداره در واقع تک کاربره هست ولی این دوتایی که عکسشون رو گذاشتی میتونند بین یک مجتمع شبکه راه بندازند و از هاب و سویچ و ... هم بهتر عمل مکینه چون روتر هست روتر هم که معنی مسیریابه و دیگه خلاصه بقیه اش رو خواست بگو در یه پست مجزا توضیح بدم . حالا متوجه شدی یا نه؟:20:
NO!!!
:31:
KING_DESIGNER
17-07-2010, 14:42
پست شماره یک به روز شد
در این پست نوشته های جدید *** سبز ** رنگ هستند :27:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
NO!!!
پست شماره یک رو بخون کامل توضیح دادم.
David Jones
17-07-2010, 15:00
پست شماره یک به روز شد
در این پست نوشته های جدید *** سبز ** رنگ هستند :27:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
پست شماره یک رو بخون کامل توضیح دادم.
سلام ، مرسی ، حتما میرم میخونم :11:
خوندم ولی رنگ سبز که از قبل بود ، ولی خب فهمیدم کدوم قسمتاش جدید بود :20:
David Jones
17-07-2010, 15:12
پست اول رو خوندم اما :
1- اون دوتا ویرایش مربوط به معرفی مارک SimCard Reader بود . ولی بازم ممنون که دو تا مدل خوب از دی لینک معرفی کردی.
2- سئوال من این بود که اون دو تا روتر دی لینک که قابلیت اتصال سیمکارت رو داره ، چه تفاوتی با روتر یو اس بی دار ایسوس میکنه ؟ آخه به ایسوس باید یه دانگل وصل بشه تا سیمکارت رو بخونه ولی دی لینک خودش سیمکارت میخوره و نیازی به دانگل نداره که قیمتشم خیلی ارزونتر میشه .
3- از این دی لینکهایی که تو پست اول معرفی کردی میشه طوری استفاده کرد که بهشون لینک بدی و خودشون رو هارد اکسترنال دانلود کنه ؟
معذرت واسه سر درد آوردنتون :11:
KING_DESIGNER
17-07-2010, 15:31
پست اول رو خوندم اما :
1- اون دوتا ویرایش مربوط به معرفی مارک SimCard Reader بود . ولی بازم ممنون که دو تا مدل خوب از دی لینک معرفی کردی.
2- سئوال من این بود که اون دو تا روتر دی لینک که قابلیت اتصال سیمکارت رو داره ، چه تفاوتی با روتر یو اس بی دار ایسوس میکنه ؟ آخه به ایسوس باید یه دانگل وصل بشه تا سیمکارت رو بخونه ولی دی لینک خودش سیمکارت میخوره و نیازی به دانگل نداره که قیمتشم خیلی ارزونتر میشه .
3- از این دی لینکهایی که تو پست اول معرفی کردی میشه طوری استفاده کرد که بهشون لینک بدی و خودشون رو هارد اکسترنال دانلود کنه ؟
معذرت واسه سر درد آوردنتون :11:
1- من مارک سیم کارت ریدر معرفی نکردم هرچی که اونجا عکسش رو گذاشتم با توضیحاتش چیزی بوده حاصل جستجوی 3G دانگلی توی گوگل بوده سیم کارت ریدر قیمتش 10 تومنه چیزی نداره حتی قابلیت تماس تلفنی نداره با این دانلگها فرق میکنه. فقط میتونه اطلاعات داخل سیم کارت مثل باکس SMS و شماره های گرفته شده و شماره تلفن و..... رو نشون بده ضمن اینکه فلش میکنند و ... کاربردش به درد تعمیکرارا میخوره تا خونگی و ..
2-خوب از اول میگفتی ایسوز :13: اون مدل ایسوزی رو میگی که داخل تاپیک خودم گذاشتم ؟ همونی که شها میتونی روشنش بزاری و یه هارد اکسترنال برای دانلود بهش وصل کنی ؟ همونی که توی امضای من هست ؟
خوب اگر منظورت اون مدلی هست که من تضویحشو داده باشم خیلی فرق میکنه مثلا اون مدل به یک مودم ADSL باید وصل بشه یا یک مودمی که ورودی لن داشته باشه مثل وایمسک ویا ADSL و کاربرد اون روتر هم فرق میکنه دانلود منیجر داره که روی هارد اسکترنالی که بهش وصل میکنی دانلود کنه.
ولی این مودم دانگل هست که از یک طرف سیم کارت بهش وصل میشه و از طرف دیگه 4 تا خروجی لن میده که از سرویس 3G و یا EDGE استفاده کنند و مورد مصرفش هم تیو ادارات و اینها هستش .
در ضمن ایسوز باید بهش دانگل وصل کنی ولی این خودش سیم کارت ریدر داره در واقع این روترها فقط باری استفاده از سیم کارت بین چندت سیستم هستند و قابلیت اضافه ای نداره .
شما درست متوجه شدید برای اون ایسوزه باید سیم کارت دانگل بخرید ولی این روتره خودش دانلگ داره ولی خوب قابلیت دانلود منیجر و خروجی هارد اسکترنال نداره دیگه.
3-نه دیگه این قابلیت رو ندارند :31:باید به اون روتری که توی امضای من هست ( کامیپوتر رو 24 ساعته دانلود نزارید محصول جدید اومد ) وصلش کنی و لینک بدی تا دانلود کنه .
در ضمن با این اینترنت EDGE من توصیه نمیکنم چون اولا هنوز نقشه BTS های موبایل تهه نشده و نقطه کور زیادی در تهران و بقیه جاها هست
دوما هنوز که هنوزه قولی مبنی بر پایدار بودن این سرویس داده نشده
ایرانسل درسته اتیش زده به مالش ولی هنوز که هنوزه قولی نداده این سرویس پایدار بمونه
راستی یک نکته
کسانی که از مخابرات سرویس دارند میدونند که من چی میگم.
مخابرات از 128 بالاتر نمیده مگرا ینکه بسیجی و یا قاضی و ایثارگر و.. باشی
دلیلشون همینی هست که گفتم
ولی جالب اینجاست که قیمت 512 مخابات 20 تومنه ولی همین سرویس رو روی GPRS ایرانسل ما با همین سرعت 30 کیلو در ثانیه با قیمت 10 تومن میگیریم :27:
روحت شاد مخابرات که هنوز عقلت قد گنجیشکه :31:
حیف که مشخص نیست تا کی قراره این سرویسها به مردم واگزار بشه اگر دائمی باشه که خدایی من یک دانگل میگیرم. حیف که وصد حیف که مشخص نیست و هنوز منبع رسمی گزارشی در این مورد نداده.:13:
V A H í D
17-07-2010, 17:45
سلام
من یه مدتیه دارن استفاده می کنم بعد از ظهرا سرعت پایین می اد ! بعضی وقتا وصل نمیشه اعصابمو خورد میکنه !
شبا سرعتش عالیه ! ساعت 3 به بعد سرعت دانم 45 ه !
برای شما هم بعد از ظهرا این جوریه ؟؟
راستی در مورد این که تا کیه تو سایت ایراتسل زده بود تا اخر تابستون ! که این حرفای ایرانسل همش تمدید می شه ! :دي
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
راستی گوشیم اومنیا 2 هست و کلاسش 12 .
ولی من قشنگ با سرعت بالا دانلود می کنم ! و شبا سرعتش هم stable هست !
KING_DESIGNER
17-07-2010, 18:12
حذف شود....
David Jones
17-07-2010, 20:28
1- من مارک سیم کارت ریدر معرفی نکردم هرچی که اونجا عکسش رو گذاشتم با توضیحاتش چیزی بوده حاصل جستجوی 3G دانگلی توی گوگل بوده سیم کارت ریدر قیمتش 10 تومنه چیزی نداره حتی قابلیت تماس تلفنی نداره با این دانلگها فرق میکنه. فقط میتونه اطلاعات داخل سیم کارت مثل باکس SMS و شماره های گرفته شده و شماره تلفن و..... رو نشون بده ضمن اینکه فلش میکنند و ... کاربردش به درد تعمیکرارا میخوره تا خونگی و ..
2-خوب از اول میگفتی ایسوز :13: اون مدل ایسوزی رو میگی که داخل تاپیک خودم گذاشتم ؟ همونی که شها میتونی روشنش بزاری و یه هارد اکسترنال برای دانلود بهش وصل کنی ؟ همونی که توی امضای من هست ؟
خوب اگر منظورت اون مدلی هست که من تضویحشو داده باشم خیلی فرق میکنه مثلا اون مدل به یک مودم ADSL باید وصل بشه یا یک مودمی که ورودی لن داشته باشه مثل وایمسک ویا ADSL و کاربرد اون روتر هم فرق میکنه دانلود منیجر داره که روی هارد اسکترنالی که بهش وصل میکنی دانلود کنه.
ولی این مودم دانگل هست که از یک طرف سیم کارت بهش وصل میشه و از طرف دیگه 4 تا خروجی لن میده که از سرویس 3G و یا EDGE استفاده کنند و مورد مصرفش هم تیو ادارات و اینها هستش .
در ضمن ایسوز باید بهش دانگل وصل کنی ولی این خودش سیم کارت ریدر داره در واقع این روترها فقط باری استفاده از سیم کارت بین چندت سیستم هستند و قابلیت اضافه ای نداره .
شما درست متوجه شدید برای اون ایسوزه باید سیم کارت دانگل بخرید ولی این روتره خودش دانلگ داره ولی خوب قابلیت دانلود منیجر و خروجی هارد اسکترنال نداره دیگه.
3-نه دیگه این قابلیت رو ندارند :31:باید به اون روتری که توی امضای من هست ( کامیپوتر رو 24 ساعته دانلود نزارید محصول جدید اومد ) وصلش کنی و لینک بدی تا دانلود کنه .
در ضمن با این اینترنت EDGE من توصیه نمیکنم چون اولا هنوز نقشه BTS های موبایل تهه نشده و نقطه کور زیادی در تهران و بقیه جاها هست
ایرانسل درسته اتیش زده به مالش ولی هنوز که هنوزه قولی نداده این سرویس پایدار بمونه
ولی جالب اینجاست که قیمت 512 مخابات 20 تومنه ولی همین سرویس رو روی GPRS ایرانسل ما با همین سرعت 30 کیلو در ثانیه با قیمت 10 تومن میگیریم :27:
سلام ...
1- سیم کارت ریدر یه چند مدلیشو خریدم اما حتی نمیشد باهاش ریکاوری کرد چه برسه به اس ام اس و فون بوک
2- من که از اولش گفتم ایسوس : حالا اون حرف آخرش قابله بحثه که ز یا س خونده میشه :31:
3- دقیقا منظورم این بود که مودم های دی لینک سیمکارت ساپورت میتونن کار اون روتر ایسوز یا ایسوس رو انجام بدن یا نه ! و اینکه اگه هنوز هیچ چیزش معلوم نیست پس چرا اینقدر با اطمینان گفتی که بریم این روتر ایسوز رو بخریم با یه هارد اکسترنال ؟ نزدیک بود خرج رو دست بابام بزارم :19:
4- شما که خودت داری با 30 دانلود میکنی از کامپیوتر استفاده میکنی یا روتر ایسوز ؟ بهتر بگم ، از چه وسیله ای استفاده میکنی ؟
بازم عذر خواهی بابت زیادی سئوالات :20:
KING_DESIGNER
17-07-2010, 20:44
سلام ...
1- سیم کارت ریدر یه چند مدلیشو خریدم اما حتی نمیشد باهاش ریکاوری کرد چه برسه به اس ام اس و فون بوک
2- من که از اولش گفتم ایسوس : حالا اون حرف آخرش قابله بحثه که ز یا س خونده میشه :31:
3- دقیقا منظورم این بود که مودم های دی لینک سیمکارت ساپورت میتونن کار اون روتر ایسوز یا ایسوس رو انجام بدن یا نه ! و اینکه اگه هنوز هیچ چیزش معلوم نیست پس چرا اینقدر با اطمینان گفتی که بریم این روتر ایسوز رو بخریم با یه هارد اکسترنال ؟ نزدیک بود خرج رو دست بابام بزارم :19:
4- شما که خودت داری با 30 دانلود میکنی از کامپیوتر استفاده میکنی یا روتر ایسوز ؟ بهتر بگم ، از چه وسیله ای استفاده میکنی ؟
بازم عذر خواهی بابت زیادی سئوالات :20:
1-اون قضیه مربوط به تعمیرکاران موبایل میشه که میرن سیم کارت فلش میکنند قبلا توی یه مجله خونده بودم و میدونم به دست ملت و مردم عادی قابلیت ریکاوری نمیشه که.
2-خوب دقیق نگفتهبودی من 4 تا رورت معرفی کردم و 10 تا روتر هم توی تاپیکها به بچه ها گفتم که بخرند سرجمع 14-15 تا تا حالا محصول معرفی کردم که خودم نمیدونم کدوم مال کدومه حتی بچه ها یه دفعه پرسیدن چه مودمی جایگزین 604 شده رفتم توی پستهای قبلی رو شخم زدم تا اسمشو دراوردم یکی که سئوال میپرسه معمولا اگه سئوالش تکراری باشه من متوجه نمیشم و خودش مچل میشه اخه تقصیر منم نیست تو حساب کن 1700تا پست فرستادم باید برم دستی دونه دونه نگاه کنم ببینم کی چه گفته حالا بحث شما هم نباشه گه گداری میبینی توی این تاپیکها یه عده میان بالنسبت بقیه اینجا رو گلاب بارون میکنند و میرن ویا اخطار میگیرن یا تعلیق میشن از این نمونه ها هم داریم + 3 تا فروم خارجی هست که هر روز میرم سر میزنم و کارای خودم دیگه وق نمیمونه که ببینم کی چه گفته ..خوب پیش میاد :31:
3- در تاپیک مروبط به روتر ایسوزی که شما میگید من هنوز هیچ ویرایشی نکردم برید ببینید پستهای من رو
من اخرین ویرایشی که کردم نوشتم
ویرایش:
بعد از این همه مدت شرکت ایرانسل بسته های افزایش رو اورده به نام سرویس gprs که یک ماه نامحدود رو به قیمت 10 تومن و بسیار مناسب تحویل میده شما با خرید یک سیم کارت دانگل ( رجوه به تاپیک edge ایرانسل در امضای بنده ) میتونید این دانگل رو به روتر وصل کنید و بدون نیاز به موبایل با این دانگل به به اینترنت وصل بشید و مستقیم فایلهای دانلودی رو به داخل هارد اکسترنال بریزید این روش برای جاهایی که ADSL ندارند امکان پذیر هست ضمن این که ارتباط بصورت بی سیم هست و قابلیت reconnect شدن هم داره خلاصه بی نیاز از هرچیزی با خیال راحت دانلود کنید پس اگر ADSL ندارید لزومی به خواندن قسمت خرید مودم ADSL
ندارید .... با تشکر .
پس حرف شما سندیت نداره چون من این مطلب رو کامل توضیح دادم و در قسمت بولد شده شما میتونید ببینید که من گفتم باید این سیمکارت دانگل رو حتما تهیه کنید وگرنه خود روتر ایسوز همچین قابلیتی رو نداره ولی میتونه به سیم کارت دانگل وصل بشه هر روتری این قبالیت رو نداره ( البته به غیر از اون 2 تا مدل دی لینک که در پست اول معرفی کردم ..
4- شما چیکار به کار من داری ؟ :31: با یه گوشی e 251 که همون e250 هستش فقط قیافش فرق کرده . سامسونگه و خدا رو شکر با ویندوز 7 مشکل داره :13::31: اون روتر رو هم من خریداری نکردم اخه کار دانلود زیادی ندارم همین 128 برای من کافیه ولی یه وقتایی که به دانلود بخورم با همین EDGE مشکلم رو حل میکنم ولی خدایی میگم سرعت خیلی کمه .و صبر و تحمل من تاییدی بر کار کسانی که مسئول سرویس دهی هستند نیست.
برای قضیه این روتر میتونید با اقای gharibe_63 که توی اون تاپیک روتر ایسوز پستهای بعد از من رو دادند میتونید هماهنگ کنید و سوالتون رو بپرسید ایشون یکی از این روترها رو خریداری کردند میلاد هم یکی از دوستاش خریده حالا رفته تحقیق تا ببینیم چیکار میکنه و نتیجه اش رو توی همون تاپیک میزنیم.
خوب فعلا
mohammad_87
18-07-2010, 22:55
1-
حیف که مشخص نیست تا کی قراره این سرویسها به مردم واگزار بشه اگر دائمی باشه که خدایی من یک دانگل میگیرم. حیف که وصد حیف که مشخص نیست و هنوز منبع رسمی گزارشی در این مورد نداده.:13:
سلام
خب مگه قرار نیست اپراتور سوم دهه فجر سیم کارتاش عرضه بشه؟اصلا میگیم نهایتا تا عید.اونم که نسل سومه.پس حتی اگه ایرانسل سرویسش رو ادامه هم بده با وارد شدن اپراتور سوم،اولا دیگه کسی سراغ ایرانسل نمیره و دوما دانگل ها تازه بازارشون رونق میگیره.البته اگه سرعتی که قرار هست اپراتور سوم بده رو واقعا بذارن بده.چون میگن 8 مگا میخوان بدن!!!:18:(تعجب برا سرعتش نیست برای اجازشه)
---------------------------------------------------
راستی من بالاخره تونستم با ایرانسل به edge وصل بشم.اینجا هم شرایط جالبی داره.وقتی g میشه با یکی دوبار قطع و وصل کردن e میشم و دیگه ثابت میمونه.فکر کنم دوتا دکل مختلف هستن.اما یه سوال دارم:من همراه اول رو با کلاس 10 و 32 امتحان کردم.با 32 دانلودم نهایت تا 7-8 میرفت.با کلاس 10 هم کمی پایینتر بود.اما با ایرانسل الان کانکتم با کلاس 10 و دانلودم مدام بین 1 تا 17 بالا پایین میشه(بالاخره رفتم بالای 10 کیلوبیت)که ثابت موندنش بستگی به همون ساعات روز و حجم مکالمات داره.حالا سوالم اینه که با این وضعیت آیا با edge 32 روی ایرانسل میتونم به دانلودی بالاتر از 30 برسم؟؟(چون فعلا امکان تستش رو ندارم پرسیدم ها)
KING_DESIGNER
19-07-2010, 07:10
سلام
خب مگه قرار نیست اپراتور سوم دهه فجر سیم کارتاش عرضه بشه؟اصلا میگیم نهایتا تا عید.اونم که نسل سومه.پس حتی اگه ایرانسل سرویسش رو ادامه هم بده با وارد شدن اپراتور سوم،اولا دیگه کسی سراغ ایرانسل نمیره و دوما دانگل ها تازه بازارشون رونق میگیره.البته اگه سرعتی که قرار هست اپراتور سوم بده رو واقعا بذارن بده.چون میگن 8 مگا میخوان بدن!!!:18:(تعجب برا سرعتش نیست برای اجازشه)
---------------------------------------------------
راستی من بالاخره تونستم با ایرانسل به edge وصل بشم.اینجا هم شرایط جالبی داره.وقتی g میشه با یکی دوبار قطع و وصل کردن e میشم و دیگه ثابت میمونه.فکر کنم دوتا دکل مختلف هستن.اما یه سوال دارم:من همراه اول رو با کلاس 10 و 32 امتحان کردم.با 32 دانلودم نهایت تا 7-8 میرفت.با کلاس 10 هم کمی پایینتر بود.اما با ایرانسل الان کانکتم با کلاس 10 و دانلودم مدام بین 1 تا 17 بالا پایین میشه(بالاخره رفتم بالای 10 کیلوبیت)که ثابت موندنش بستگی به همون ساعات روز و حجم مکالمات داره.حالا سوالم اینه که با این وضعیت آیا با edge 32 روی ایرانسل میتونم به دانلودی بالاتر از 30 برسم؟؟(چون فعلا امکان تستش رو ندارم پرسیدم ها)
سلام
جریان اپراتور سوم رو نمیدونم درمورد دهه فجر هم به اطلاع برسنم که با شرایط خطرناک منطقه بعید میدونم عمرمون تا اون موقع برسه :13::31: فعلا قراره یه اتفاقات خاصی بیفته که حالا گفتن با صحبت کردن حل میکنند وگرنه که باد لباس رزم بپوشیم و .... :46::31: پس عملا حرف زدن در مورد اینده بیخوده ضمن اینکه همین اپ=ارتور مگه قرار نبود شرکت اتصالات باشه پس کی بوده که این وسط یه چک گذاشته تو جیب رییس مجلس و شرکت اتصالات رو حذف کرده ؟ پس اینها یه چیزایی که پشت پرده است و وفعلا مردم بازی چه ای بیشتر نیستند پس نمیشه روی حرف این خاله زنکهای رختشورخونه میدون بهارستون اعتماد کرد باید ببینی هر وقت استرات فروش سیم کات رو زدند در موردش بحث کنیم وگرنه اینها قرار بود پارسال این سیم کارتها رو عرضه کنند بی خودی دارن لفتش میدهن.
--------------------------------------
خوب به سلامتی اقا تبریک
مشکلت رو شنیدم ویک سئوال دارم مگه نمیگی با کلاس 32 با همراه اول تست کردی ؟ خوب با همون گشوی که کلاس 32 داره با همراه اول دوباره تست کن کاری نداره که.
ولی در مورد اینکه سرعتت بیشتر از 30 بشه ابید بگم که چون کلاس 32 سقف دانلودش روی 35 و اینهاست و کلا 10 هم دور و بر 25 هستش همین 5 کیلو بایت یه قدرت مانور بیشتری رو میده ولی انتظار نداشته باش که 35 رو کامل پر کنی .
تو نهایت تا سی میری و لی بیشتر از سی رو نمیدونم احتمالش هست وضعیتت تا حدی شبیه به من بشه
یعنی از 20 کمتر نشه و تا سی هم بصورت ناپایدار بالا بره ولی دوباره به 20 برگرده.
خلاصه اقا این سرعت با این سیم کارت و این قیمت نعمته خدایی .
سئوالی هست بپرس.
mazdak89
19-07-2010, 07:56
یکی به داد من بدبخت برسه :
چند وقت پیش من تو همین تایپیک نوشتم که اینترنت یه ماهه من (شبانه) بعد 1 هفته غیر فعال شده پیگیری هم کردم ولی نتیجه نگرفتم و یه بسته دیگه خریدم یهو دیدم این بسته هم بعد یه هفته غیر فعال شد (یعنی هزینه کم میکنه ) با ایرانسل هم که تماس میگیرم فقط میگن پیگیری میکنیم حالا جالب اینجاست که بعد چند روز که دیشب تماس گرفتم گفتن : مشترک گرامی ((حد اعتبار)) شما تمام شده !!!! منم گفتم یعنی چی ؟ جواب چرت و پرت بمن دادن .. کسی از دوستان مشکل منو داره ؟؟؟ تازه یکی از اپراتورها بمن گفت : درسته که شرکت گفته نامحدود ولی امکان داره نامحدود نباشه . اینم بگم که من تو این یه هفته هر شب 500 مگ دانلود داشتم . کسی مثل من(که بستش یه ماهه هست) دان داشته ؟؟؟ آخه چرا اینجوری شده !؟ یعنی بین این همه مشترک فقط من اینجوریم ... دزدی از این بدتر ؟؟ شما را بخدا جواب منو بدین ...
Milad4171
19-07-2010, 08:24
سلام.
چورین یا نه دوستان؟
به نظر میرسید که سایت یه مدت دان شده بود. همون پیغام Time out رو واسم میداد.
بهترین گوشی برای این سیستم رو چی پیشنهاد میکنید؟ کینگ جان. وضعیتت با E251 چطوری؟ پیشنهاد میکنی زیر 60 تومن یا 100 تومن چه گوشی تهیه کنیم؟
خوبیه گوشی اینه که میتونی در حین استفاده از نت هم باهاش صحبت کنی. البته خوندن اس ام اس رو نمیشه.( شاید هم واسه من نمیشه) ولی مکالمه هیچ مشکلی نداشته!!!
این روزا یکم وضعیت بهتر شده. ولی شارژ ماهیانه ام تموم بشه میخوام همراه اول هم یه تست بکنم. چون توی منطقه ی ما خوب آنتن میده .کلیپ های یوتوپ رو من با در ثانیه ای بافر کردن باز میکردم. خیلی سریع بود...
KING_DESIGNER
19-07-2010, 09:59
سلام
سایت که مشکل داره در این حرفی نیست
والا بهترین گوشی که همین e 251 خوبه ولی موضوع اینه که اگه میخوای اکبند بخری بهتره بری دانگل بخری چون دیگه فرق قیمتی با اکبند این گوشی نداره همش 10-20 تومن فرق دارند. تازه دی لینک هم میتونی بخری فقط دقت کن که 3g داشتهباشه که بعدا هم نسل سوم اومد به مشکل نخوری ..
راستی امروز توی تابناک نوشته بود که نسل چهارو رو میخوان جایگزین کنند.
و نسل سه منحل میشه ولی شما فعلا دانگل رو بگیر این پینشهاد منه دیگه تصمیم گیری با خودت.
در مورد یوتوب هم خوش به حالت والا من که فعلا شبانه دارم تا ببینم ماه بعدی اوضع چه جوری پیش میره.
Battlefield2
19-07-2010, 10:37
ایرانسل فقط توی روز و تا قبل از ساعت 6 و7 سرعتش خوبه مخصوصا دانلود از یوتیوب اما تو شب پینگ بالاست و وبگردی تعطیل میشه سرعت دانلود هم از 10 بالاتر نمیره . به نظرم باید سرعت شب بالا باشه ولی چرا اینطوری نیست نمی دونم شاید برای من اینطوریه
KING_DESIGNER
19-07-2010, 10:48
نه من شبانه دارم و شبها از 20 کمتر نمیشه :27:
David Jones
19-07-2010, 11:42
اینجوری که معلومه هیچ چیز نمیتونه تضمین کنه من با تهیه ی همه ی این تجهیزات بتونم از Edge با خیال راحت استفاده کنم ؟
دل رو به دریا میزنم , هرچه بادا باد :20:
.................................................. .................................................. ....
KING_DESIGNER
19-07-2010, 12:04
اینجوری که معلومه هیچ چیز نمیتونه تضمین کنه من با تهیه ی همه ی این تجهیزات بتونم از Edge با خیال راحت استفاده کنم ؟
دل رو به دریا میزنم , هرچه بادا باد :20:
.................................................. .................................................. ....
ظاهرا شما یه گوشی شعیف دارید چون اگر گوشی پقدرت و جدید داشتید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزدید
ولی به هرحال :
فعلا یه گوشی بگیر با همون کار کن
اگه این سرویس به کل منحل بشه ضرری نکردی یه گوشی با قابلیتهای بیشتر کاسب شدی
حتی میتونی بفروشیش و پولت رو پس بگیری و مایه اولیه رو برگدونی.
اگر هم که این سرویس پابرجا موند . که گوشی جدید رو داری میری یه روتر میخری و یه دونه هم دانگل میخری میزنی تنگش . که هزینه اون بیشتره و منوط به صابت شدن این سرویس هست باید این سرویس ثابت بشه بعدش شما اقدام به خرید بکنی.
این دیگه ماتم گرفتن نداره .
نکته دیگه اینکه در قسمت روتر یه بخض اضافه شده و پست اول رو ویرایش کردم حتما بخون . ( همون تاپیک معروف بهترین محصول اومد کامیپوتر رو 24 ساعته روشن نزارید
الان دوستم خریده داره کار میکنه و حال میکنه :8:.)
V A H í D
19-07-2010, 12:36
اقا یه سوال می شه توش " وی p ....ان " استفاده کرد ؟ اخه من هر کاری می کنم نمیشه ! پرتش رو بستن ؟ کاری می شه کرد ؟:((
Masoud-Susa
19-07-2010, 14:11
اقا یه سوال می شه توش " وی p ....ان " استفاده کرد ؟ اخه من هر کاری می کنم نمیشه ! پرتش رو بستن ؟ کاری می شه کرد ؟:((
تا چند وقت پیشV پــی N رو ایرانسل کار میکرد.اما الان بستنش ...:13:
KING_DESIGNER
19-07-2010, 14:44
متاسفانه به علت پینگ بالا و همچنین بسته بودن این پورت وبگردی زیاد توصیه نیمشه خود منم با نرم افزارهای که میرم دور بزنم متاسفانه گیر میکنم.
ولی دانلودش عالیه:8:
David Jones
19-07-2010, 18:04
ظاهرا شما یه گوشی شعیف دارید چون اگر گوشی پقدرت و جدید داشتید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزدید
ولی به هرحال :
فعلا یه گوشی بگیر با همون کار کن
اگه این سرویس به کل منحل بشه ضرری نکردی یه گوشی با قابلیتهای بیشتر کاسب شدی
حتی میتونی بفروشیش و پولت رو پس بگیری و مایه اولیه رو برگدونی.
اگر هم که این سرویس پابرجا موند . که گوشی جدید رو داری میری یه روتر میخری و یه دونه هم دانگل میخری میزنی تنگش . که هزینه اون بیشتره و منوط به صابت شدن این سرویس هست باید این سرویس ثابت بشه بعدش شما اقدام به خرید بکنی.
این دیگه ماتم گرفتن نداره .
نکته دیگه اینکه در قسمت روتر یه بخض اضافه شده و پست اول رو ویرایش کردم حتما بخون . ( همون تاپیک معروف بهترین محصول اومد کامیپوتر رو 24 ساعته روشن نزارید
الان دوستم خریده داره کار میکنه و حال میکنه :8:.)
گوشیم i8910 ولی نیگا کردم کلاس 10 داره , تو سامسونگ نتونستم کلاس 32 پیدا کنم اما تقریبا همه ی مدلای نوکیا کلاس 32 داره از 5130 گرفته تا N900 :8: ... سرچ زدم 3710 fold قیمتش مناسبه و کلاسشم 32 و خیلی شیک .:8: فعلا با همین کار میکنم ببینم چی میشه , راستی از لحاظ قدرت سخت افزاری تفاوتی بین دانگل , روتر و یا گوشی وجود داره ؟ ممکنه مثلا گوشی ضعیف تر عمل کنه یا روتر قویتر ؟ من سوات ندارم منظورمو خوف رسوندم ؟ :20:
KING_DESIGNER
19-07-2010, 19:19
گوشیم i8910 ولی نیگا کردم کلاس 10 داره , تو سامسونگ نتونستم کلاس 32 پیدا کنم اما تقریبا همه ی مدلای نوکیا کلاس 32 داره از 5130 گرفته تا N900 :8: ... سرچ زدم 3710 fold قیمتش مناسبه و کلاسشم 32 و خیلی شیک .:8: فعلا با همین کار میکنم ببینم چی میشه , راستی از لحاظ قدرت سخت افزاری تفاوتی بین دانگل , روتر و یا گوشی وجود داره ؟ ممکنه مثلا گوشی ضعیف تر عمل کنه یا روتر قویتر ؟ من سوات ندارم منظورمو خوف رسوندم ؟ :20:
سامسونگ هم داره چرا که نه خودم یه نمونه بارزش
گوشی e 251
رو دارم که کلاسش هم 32 هست
گوشی e 250 هم کلاسش 32 هست
البته گوشی شما فکر کنم 3g داشته باشه که سرعتش یک مگ هم میرسه
از لحاظ قدرت دانگل سریعتر هستش حدود یکی دو کیلو بیشتر میگیره ضمن اینکه ثبات راتباط هم بیشتر میشه چون وسیله مخصوص این کار هست نه تبدیل کردن گوشی به دانگل
گشوی برای صحبت کردن هست دانگل برای ارتباط دیتا
اون روتر که شما میگید هم حکم دانگل رو میکنه همونی که سیم کارت میخوره رو میگم اون هم با دانگل فرقی نداره فقط امکاناتش بیشتره مثلا دیگه ممثل دانگل نیست که 1 نفره باشه چون دانگل برای یک نفر هست ولی با این روتر میتونی یه اداره و سازمان رو پوشش بدید.
در کل روتر و دانگل جفتشون مثل هم هستند ولی گوشی یه چیز یدگه است و سرعت در دانگل و روتر بیشتره.
David Jones
19-07-2010, 19:26
سامسونگ هم داره چرا که نه خودم یه نمونه بارزش
گوشی e 251
رو دارم که کلاسش هم 32 هست
گوشی e 250 هم کلاسش 32 هست
البته گوشی شما فکر کنم 3g داشته باشه که سرعتش یک مگ هم میرسه
آره 3G داره ولی کو 3G ؟ این 3710 هم 3G داره :20: , در ضمن من این گوشیو واسه HD اش خریدم .
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps این یعنی چی ؟ تو مشخصات E251 نوشته بود . این که نوشته کلاس 10:31:
KING_DESIGNER
19-07-2010, 19:50
عزیز فرق کلاس 10 با کلاس 32 در حد 10 کیلو هست !!! ولی همین ده کیلو روی سرویس ایرانسل حدود 5 کیلو افزایش ثابت میده و 5 کیلو هم بصورت رندوم بصورت ناپایدار بدست میاری
نمونه اش خودم که کلاس 32 دارم و در واقع باید روی سرعت 32 ثابت باشم
ولی سرعتم نا پایدار هست
از 20 کمتر نیمشه و تا 45 هم میره !!!!! و دقیق مشخص نیست که چه مقدار هست ولی معمولا در رینج 24 تا 26 رو ثابت می مونه و کمترین حدش هم در حد 20 کیلو بایت هست.
حالا کلاس 10حدود 5کیلو با سرویس من فرق داره یعنی ماکزیمم به جای 45 روی 40 میره و دست کم هم از 20 شروع میشه همین
چیز سختی نیتس که داداش
در مورد 3G هم باید بگم وقتی خارج این سرویس رو دارند چرا به موبایل ایراد میگیری
اینجا ایرانه که شتر توی خیابون رد میشه
یه همسایه میلیاردری هم ما داریم سه تا کوچه با ما فاصله داره که با اسبش میاد بیرون
نمیگم کجا هستم ولی خدایی توی این منطقه اسب کم داشتیم که اون هم اضافه شد .....:13: حالا میخوای 3g داشته باشی ؟
در ضمن اون HD گوشیتون خیلی خوبه :20:
regularuser
19-07-2010, 20:30
KING_DESIGNER
20-07-2010, 10:50
امروز چه روز خوبیه !!!
ایرانسل پیغام زده سرویس شبانه اینجانب تا ساعت 24 امشب فعال است و دیگر فعال نخواهد بود . یعنی یه امشب هم از دستمون در رفت در حالی که من 1 روز از اینها طلبکارم
روز 31/3 ساعت هشت شب این سرویس رو فعال کردم
الان 11 صبح روز 29 هستش !!!!!!!
لعنت بر پدر دزد :13:
mazdak89
20-07-2010, 11:42
یکی به داد من بدبخت برسه :
چند وقت پیش من تو همین تایپیک نوشتم که اینترنت یه ماهه من (شبانه) بعد 1 هفته غیر فعال شده پیگیری هم کردم ولی نتیجه نگرفتم و یه بسته دیگه خریدم یهو دیدم این بسته هم بعد یه هفته غیر فعال شد (یعنی هزینه کم میکنه ) با ایرانسل هم که تماس میگیرم فقط میگن پیگیری میکنیم حالا جالب اینجاست که بعد چند روز که دیشب تماس گرفتم گفتن : مشترک گرامی ((حد اعتبار)) شما تمام شده !!!! منم گفتم یعنی چی ؟ جواب چرت و پرت بمن دادن .. کسی از دوستان مشکل منو داره ؟؟؟ تازه یکی از اپراتورها بمن گفت : درسته که شرکت گفته نامحدود ولی امکان داره نامحدود نباشه . اینم بگم که من تو این یه هفته هر شب 500 مگ دانلود داشتم . کسی مثل من(که بستش یه ماهه هست) دان داشته ؟؟؟ آخه چرا اینجوری شده !؟ یعنی بین این همه مشترک فقط من اینجوریم ... دزدی از این بدتر ؟؟ شما را بخدا جواب منو بدین ....
KING_DESIGNER
20-07-2010, 20:23
یه عکس از اون اس ام اس فعال شدن و غیر فعال شدنش بزار ببینم
شما اولین موردی هستی که انیجوریه
من حدود 2 گیگ دانلود کردم متاسفانه وقت ندارم و حوصله اش رو ندارم که سیستم رو مدام روشن بزارم تا صبح وگرنه منم یه ضرب دانلود میکردم
اگر واقعا مسیج رو زده این پیام رو میتونین به اون سازمان نظارتی بفرستین و قضیه رو بگین
قول میدم پیگیری کنین یه ضد حال اساسی به ایرانسل بزنند.
این ایرانسل چیز خوبیه ولی زیاد دم در میاره . اگه این اتیشها رو برپا نکنه واقعا سرویسهاش حرف نداره.
اخه کجای دنیا سرویس 512 رو میدن 10 تومن ؟:31:
تازه دوست عزیز من جای شما بودم با دوتا خط امتحان میکردم دوباره روی همون خط قدیمی این سرویس رو فعال نمیکردم چون از یه سوراخ دوبار گزیده شدن خوب نیست.
به هرحال من تا همین حد میتونم راهنمایی کنم چون شما اولین کسی کهستی که همچین چیزی رو میگید کسی تا حالا در این مورد گزارشی نداده.
Milad4171
20-07-2010, 20:28
سلام بچه ها و مخصوصا کینگ عزیز که یک تنه تمام نت رو دوره میکنه.
امروز من گوشیم رو بروز کردم یعنی فرمورش رو اپدیت کردم. خیلی مسخره است که بگم چند تا تغییر بزرگ ایجاد شد درش که خداییش بهم حال د اد..
اول که سرعتم گویا کمی بیشتر شد.
و دوم اینکه قبلا باید حتما کانکت میشدم و شروع به رسیو کردن میکرد تا علامت G یا E رو نشون بده. الان دیگه همیشه هروقت به منطقه ای برسم که امکان استفاده از نت باشه ااگه EDGE رو ساپورت کنه خودش مینویسه E و اگه نه G و اگه کلا آنتن واسه نت نباشه چیزی نمیاره.
اماکن ارتباط هم راحت تر شده یعنی قبلا که گفتم چند بار قطعی داشتم اون مشکلم برطرفه شده.
بهر حال توصیه ام اینه دوستانی که گوشی شون گارانتی داره بروند و نرم افزار رو به روز کنن. فرمور رو
KING_DESIGNER
20-07-2010, 20:34
سلام بچه ها و مخصوصا کینگ عزیز که یک تنه تمام نت رو دوره میکنه.:31:
سلام:20:
والا گوشی من توی پی سی سوئیت همچین امکانی رو داره ولی توی سایتش چیزی نداده:31:
کسی تونست به من کمک کنه خیر دنیا و اخرت رو برای خودش بخره
فریم ویر گوشی e251 سامسونگ رو میخوام:19::31:
Milad4171
20-07-2010, 20:36
در مورد دوستمون بگم ربطی به دانلود نداره...
فقط این مطلب رو بگم که من تا امروز جدودا 4 گیگ دانلود کردم. توی این ماه. یعنی از 15 تیر تا الان. و همچنان داره مثه شیر دانلود میکنه.
شما شاید سیمت مشکل د اره. با تلفن زدن هم کار حل نمیشه شما برو مرکز خدمات. مطمعن باش مشکلت حل میشه. اینا که جواب تلفن میدن تقریبا تلفنچی هستن. هیچی نمیدونن. نشستن پای یه سیستم و سوالای معمولی جواب میدن..
دوستان منو خوب میشناسن. منم اگه مثل شما بودم نمیگذاشتم یک قرون پول مفت از گلوی اینا بره پایین. واسه تعویض سیم کارتم هم پول بسته ی بازگشت ندادم. الکی سوزونده بودن سیمم رو )
KING_DESIGNER
20-07-2010, 20:43
من میگم یه کلام کسی با این پشتیبانی بگو مگو نکنه
برین یه سیم کارت جدید با یه کد دیگه بخرین که مسخره بازی در نیاره
قیمت سیم کارتش کمه حدود 10 تومنه پولی نیست که ده تومن یه خط جدید هم گیرت میاد تازه داخلش هم اعتبار داره که میتونی یه مقدار شارژش کنی و از همون اعتبارش بری اکانت نامحدود یک ماه رو شارژ کنی که میشه ده تومن
بازم بگو نه:31:
سلام
سیم کارت پیام رسان دارم،تعرفه های سرویس edge چه جوریه؟
KING_DESIGNER
20-07-2010, 21:25
سلام
سیم کارت پیام رسان دارم،تعرفه های سرویس edge چه جوریه؟
پست شماره یک این تاپیک برای شماست دوست عزیز
alireza20202003
20-07-2010, 21:42
بعد از خريد بسته چقدر طول ميكشه تا اس ام اس فعالسازی بياد ؟ چون من 1 ساعت پيش بسته 4 رو فعال كردم هنوز اس ام اسش نيومده .
پست شماره یک این تاپیک برای شماست دوست عزیز
سرعت دانلود چنده؟سرویس یه روز داره؟
David Jones
20-07-2010, 21:45
عزیز فرق کلاس 10 با کلاس 32 در حد 10 کیلو هست !!! ولی همین ده کیلو روی سرویس ایرانسل حدود 5 کیلو افزایش ثابت میده و 5 کیلو هم بصورت رندوم بصورت ناپایدار بدست میاری
نمونه اش خودم که کلاس 32 دارم و در واقع باید روی سرعت 32 ثابت باشم
ولی سرعتم نا پایدار هست
از 20 کمتر نیمشه و تا 45 هم میره !!!!! و دقیق مشخص نیست که چه مقدار هست ولی معمولا در رینج 24 تا 26 رو ثابت می مونه و کمترین حدش هم در حد 20 کیلو بایت هست.
حالا کلاس 10حدود 5کیلو با سرویس من فرق داره یعنی ماکزیمم به جای 45 روی 40 میره و دست کم هم از 20 شروع میشه همین
چیز سختی نیتس که داداش
در مورد 3G هم باید بگم وقتی خارج این سرویس رو دارند چرا به موبایل ایراد میگیری
اینجا ایرانه که شتر توی خیابون رد میشه
یه همسایه میلیاردری هم ما داریم سه تا کوچه با ما فاصله داره که با اسبش میاد بیرون
نمیگم کجا هستم ولی خدایی توی این منطقه اسب کم داشتیم که اون هم اضافه شد .....:13: حالا میخوای 3g داشته باشی ؟
در ضمن اون HD گوشیتون خیلی خوبه :20:
سلام , اینقد به من ایراد نگیر , من سواتم زیر دیپلم تشریف داره :31: :
کلاسهای edge بر روی موبایل شما
هر موبایلی با سرعت خودش به اینترنت وصل میشه !
پس هر EDGE ای EDGE نیست !
دقت کنید eDGE در کلاسهای متفاوتی عرشه میشه حتی ممکنه سرعتتون بالاتر از 15 نره و اون هم به خاطر نوع گوشی هست که شما دارید edge کلاس 10=236.8کیلو بیت=29 کیلو بایت
edge کلاس 12=236.8کیلو بیت= 29 کیلو بایت
edge کلاس 32=296 کیلو بیت=37 کیلو بایت
اینها حداکثر سرعت دانلود هستند ولی باز بستگی به گوشی داره که بتونه
تعداد اسلات DLوUL رو هماهنگ کنه.
و در نهایت بهترین کلاس همون کلاس اخر یعنی 32 هست شما اینجا تصویب کردی که حتما 32 باشه بدون هیچ تبصره ای :27: , یعنی منه زیر دیفلومی درکم از این بالاتر نمیره گلاب به روت :31: ... اگه واقعا تفاوتش در حد تیم ملیه ؛ پس لطفا این تبصره رو بهش ضمیمه کن :11:
و اما اسب و شتر :
من به عمرم فقط یه اسب دیدم 5 یا 6 سالم بود اونم میدون نقش جهان اصفهان به انضمام درشکه :27: , شتر هم فقط تو فیلما دیدم . کجای ایرانی که اینقد داغون احوالی ؟ :27:
3G؟ این که دیگه منسوخ شده , همه دارن چهارش رو استاد میکنن , من نمیگم که آقا کارشناسه میگه :20:
HD هم عالمی داره , از اینور و اونر بردن هندیکم راحت تره :20::8:
سلام
من بالای موبایلم میزنه، e
می خاستم بدونم چجوری می تونم سرعت دانلودشو چک کنم از تو همون گوشی ، چون همه سایتها فلش می خان ولی گوشی من جاوا ست، سونی اریکسون،
آیا از همون گوشی هم با سرعت بالا میشه دانلود کرد؟
David Jones
20-07-2010, 22:00
سلام
می خاستم بدونم چجوری می تونم سرعت دانلودشو چک کنم از تو همون گوشی ، چون همه سایتها فلش می خان ولی گوشی من جاوا ست، سونی اریکسون،
لطفا سئوالای بیهوده نپرس , یه کوچولو پستای قبلی به خصوص پست اول رو بخون همه چی رو میفهمی :10:
KING_DESIGNER
20-07-2010, 23:02
بعد از خريد بسته چقدر طول ميكشه تا اس ام اس فعالسازی بياد ؟ چون من 1 ساعت پيش بسته 4 رو فعال كردم هنوز اس ام اسش نيومده .
والا برای من توی 3 سوت فعال شد ......کی از واریز وجه ه حساب خودش ناراضیه :31: حتما میاد عزیز اگه نیومده حتما دلیل داشته ...ببینم اصلا موبایلت خوب انتن میده ؟
نکنه سریع رفتی بسته نامحدود رو زدی ؟
اولبسته 24 ساعته رو فعال کنببین سرعتش خوبه اگه خوب بود برو سراغ نامحدود
والا برای من توی 3 سوت اومد نمیدونم چرا برای شما اینجوری شده
برای یکی از بچه ها هم توی تاپیک گفته بودند که بعد از یه مدت اومده مکشلی نیست میاد نترس
سرعت دانلود چنده؟سرویس یه روز داره؟
داداش سرعت این سرویس بستگی به کلاس گوشی شما و منطقه شما داره بهتره برید پست یک رو کامل بخونید
داخلش کلاسهای گوشی رو تعریف کردم همچنین نحوه چک کردن کلاس گوشی رو هم تضویح دادم که میرید سایت gsm arena و اونجا چک میکنین
خلاصه همه خوندن و موفق شدن شما هم یه چرخ بزن توی نوشته ها من اگه مشکلی داشتی بگو خودم همه رو توضیح میدم.
سلام , اینقد به من ایراد نگیر , من سواتم زیر دیپلم تشریف داره :31: :
شما اینجا تصویب کردی که حتما 32 باشه بدون هیچ تبصره ای :27: , یعنی منه زیر دیفلومی درکم از این بالاتر نمیره گلاب به روت :31: ... اگه واقعا تفاوتش در حد تیم ملیه ؛ پس لطفا این تبصره رو بهش ضمیمه کن :11:
و اما اسب و شتر :
من به عمرم فقط یه اسب دیدم 5 یا 6 سالم بود اونم میدون نقش جهان اصفهان به انضمام درشکه :27: , شتر هم فقط تو فیلما دیدم . کجای ایرانی که اینقد داغون احوالی ؟ :27:
3G؟ این که دیگه منسوخ شده , همه دارن چهارش رو استاد میکنن , من نمیگم که آقا کارشناسه میگه :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD هم عالمی داره , از اینور و اونر بردن هندیکم راحت تره :20::8:
:31: من کی تصویب کردم ؟
من کی گیر دادم ؟
من میگم چیزی هست که گفته شده مستر دویل عزیز توضیح دادند من از ایشون کمک گرفتم این تاپیک مال همه است هرکسی به یه نحوی کمک کرده تا بالا بیاد
از ایشون سئوال کنید منبعش رو به شما میگویند.
ضمنا توی ویکیپدیا هم یه چیزایی نوشته شده.
سلام
خوب این کاری نداره
با مرورگر موبایلتون هرچی که میخواد باشه مهم نیست برید و یک لینک مستقیم دانلود کنید
مثلا یک اهنگ رو که حجمش هم زیاد نباشه در حد 2 مگ
و ساعت بگیرید ببینید در چند دقیقه دانلود میکنه
حجمش رو هر مقدار که هست نگاه کنید مثلا نوشته 1.8 مگ درسته ؟
حالا شما باید زمان رو چک کنید مثلا توی یک دقیقه این رو گرفتید که میشه 60 ثانیه که واحد شمارش هم برحسب ثانیه هست
شما باید 1.8 رو تقسیم بر 60 کنین میشه 30 کیلو برثانیه سرعت دانلود شماست.
این روش خیلی استاندارد نیست ولی تا حدودی نزدیک به واقعیت هست.
خود من با این روش سرعتم رو 20 محاسبه کردم وقتی که اومدم و با سیستم دانلود کردم متوجه شدم که سرعتم از بیست کمتر نمیشه و تا 30 هم بصورت رندوم و بصورت ناپایدار میره بالا ولی دوبراه به 20 برمیگرده.
لطفا سئوالای بیهوده نپرس , یه کوچولو پستای قبلی به خصوص پست اول رو بخون همه چی رو میفهمی :10:
دادا اینجوری نگو دل بروبکس تاپیک منو نشکن. این سئوال جوابی در تاپیک نداره ایشون حق دارند بپرسند کسی همچین چیزی مطرح نکرده اگر بود که ایشون نمیپرسیدند.
در ضمن خلاف قوانین هم هست که البته اگر رعایت کنین خوبه.
موفق باشی.
Microsoft24
21-07-2010, 02:27
با سلام به همه ی دوستان و مخصوصا جناب King عزیز ،
عرض کنم خدمتتون که با آیفون 3G S چند شبی رو با سرعت ۲۰ تا ۲۳ دانلود کردم!
اما یه چیزی شد ، که دیگه بیخیالش شدم!
من میخوام یک گوشی مخصوص این کار بگیرم !
چه برندی رو پیشنهاد میدید ، که GPRS اش کلاس ۳۲ باشه؟؟؟
این مودم های EDGE کلاسشون ۳۲ ه ؟
موفق باشید ،
امید
KING_DESIGNER
21-07-2010, 02:34
با سلام به همه ی دوستان و مخصوصا جناب King عزیز ،
عرض کنم خدمتتون که با آیفون 3G S چند شبی رو با سرعت ۲۰ تا ۲۳ دانلود کردم!
اما یه چیزی شد ، که دیگه بیخیالش شدم!
من میخوام یک گوشی مخصوص این کار بگیرم !
چه برندی رو پیشنهاد میدید ، که GPRS اش کلاس ۳۲ باشه؟؟؟
این مودم های EDGE کلاسشون ۳۲ ه ؟
موفق باشید ،
امید
سلام
امیدجان چه عجب :31: تو که میگفتی میخوام 3G رو بترکونم :31:
خبیلی خوب گوشی ارزون و خوب من همین E251 رو پیشنهاد میکنم کلاسش 32 هست و فقط یه مشکل داره که ممکنه با مک بوک مشکل داشته باشه چون درایوری برای ای مک و ...ندیدم.
قیمتش هم 60-70 تومنه
اگه از همون دانگلها بگیری که قیمتش 100 تومنه و گفتی مشکل بودجه نداری به صرفه تره و خیلی هم کارت رو احت میکنه درایور برای مک هم داره
در غیر اسن صورت اگر فقط گوشی میخوای که دیگه باید ببینی توی نوکیا و سونی اریکسون چه مدلهایی هستند.
من از مال خودم راضیم ولی حیف که با سیستم عاملت نمیسازه. ضمنا کشویی هستش.
مودمهای EDGE هم کلاسشون باید 32 باشه چون 3G رو هم ساپورت میکنند دادا که سرعتش تا 7 مگ هست !!!!! اپلودش هم 5 مگ !! از این بهتر
که اگر بدونی سرعت 3G ده برابراه این سرعت EDGE است. من چن مدل هم در پست اول ویرایش کردم و گذاشتم یه سر بزن چیزای خوبی گیرت میاد.
فعلا
Microsoft24
21-07-2010, 10:04
سلام
امیدجان چه عجب :31: تو که میگفتی میخوام 3G رو بترکونم :31:
خبیلی خوب گوشی ارزون و خوب من همین E251 رو پیشنهاد میکنم کلاسش 32 هست و فقط یه مشکل داره که ممکنه با مک بوک مشکل داشته باشه چون درایوری برای ای مک و ...ندیدم.
قیمتش هم 60-70 تومنه
اگه از همون دانگلها بگیری که قیمتش 100 تومنه و گفتی مشکل بودجه نداری به صرفه تره و خیلی هم کارت رو احت میکنه درایور برای مک هم داره
در غیر اسن صورت اگر فقط گوشی میخوای که دیگه باید ببینی توی نوکیا و سونی اریکسون چه مدلهایی هستند.
من از مال خودم راضیم ولی حیف که با سیستم عاملت نمیسازه. ضمنا کشویی هستش.
مودمهای EDGE هم کلاسشون باید 32 باشه چون 3G رو هم ساپورت میکنند دادا که سرعتش تا 7 مگ هست !!!!! اپلودش هم 5 مگ !! از این بهتر
که اگر بدونی سرعت 3G ده برابراه این سرعت EDGE است. من چن مدل هم در پست اول ویرایش کردم و گذاشتم یه سر بزن چیزای خوبی گیرت میاد.
فعلا
والا حقیقتش رفتم ، پاساژ رضا ، فقط یکی دو مدل مودم EDGE داشت ، که اونم هیچ کدوم درایور مک نداشتند!
پست اول رو خوندم ، واقعا دستت درد نکنه! :11:
این مدل رو تو بازار ندیدم ، شما دیدی ؟
DWM-156/3GA
mazdak89
21-07-2010, 10:20
تو گوگل که سرچ کردم مثل اینکه بعضی از مشترک ها هم مشکل منو دارن اونا هم مثل من خوره دانلود بودن . این قضیه گندش دراومده به گفته بقیه مشترک ها (سایر فروم ها) حداکثر حجم دانلود 3.5 GB که یعنی محدودددددد. با اپراتور ایرانسل که صحبت میکردم گفت : شرکت به ازای هر مشترک 1 میلیون تومان اینترنت خریده . یعنی ملت سرکارن . عجب دزدهایی هستن خدایش . نیمیدونم همراه اول هم همینطوره ؟؟؟
اولا من پست های اول رو خوندم، سوال من چیز دیگه ای بود که جناب KING_DESIGNER جواب دادن و تو اون پست ها نبود، اگر شما سوال رو نمی فهمی دلیل این نیست که بیهوده است... پس خواهشن اگر نمی دونی فرق جاوا و فلش چیه پست بیهوده نزن تا وقتی اونو خوب نخوندی:10:
KING_DESIGNER
21-07-2010, 15:05
والا حقیقتش رفتم ، پاساژ رضا ، فقط یکی دو مدل مودم EDGE داشت ، که اونم هیچ کدوم درایور مک نداشتند!
پست اول رو خوندم ، واقعا دستت درد نکنه! :11:
این مدل رو تو بازار ندیدم ، شما دیدی ؟
DWM-156/3GA
اگر یه سرچ میزدی اینقدر دردسر نداشتی من که از خودم قیمت ایرانیش رو نگفتم رفتم توی گوگل سرچ ردن
بفرمایید
اینم 2 تا سایت هست که باهاشون تمسا بگیرید این مودم رو با پیک میفرستن درب منزل بدون هیچ گونه زحمتی
اینها دوتا شرکت هستند برید ببینید هرکدوم قیمتشون متناسب تره و گارانتی بهتری میده تهیه کنید.
ضمنا اگر هم بعدا خواستید بفروشید با قیمت خوبی میتونید این وبفروشید چون هم تک هستش و لنگه نداره
دوم اینکه نایاب هستش
سوم اینکه هنوز جا نیفتاده
و نکته اخر اینکه با توجه به قابلیتهاش برایش سر و دست میشکنن.
موفق باشی.
تو گوگل که سرچ کردم مثل اینکه بعضی از مشترک ها هم مشکل منو دارن اونا هم مثل من خوره دانلود بودن . این قضیه گندش دراومده به گفته بقیه مشترک ها (سایر فروم ها) حداکثر حجم دانلود 3.5 GB که یعنی محدودددددد. با اپراتور ایرانسل که صحبت میکردم گفت : شرکت به ازای هر مشترک 1 میلیون تومان اینترنت خریده . یعنی ملت سرکارن . عجب دزدهایی هستن خدایش . نیمیدونم همراه اول هم همینطوره ؟؟؟
عرض کردم مشکل شما تا حالا نبوده الان میلاد میگه من هرشب روی دانلود گذاشتم پس چرا برای ایشون همچین اتفاقی نیفتاده بهتر هست عجولانه تصمیم نگیرید یه سیمکارت دیگه تهیه کنید و ببینید ایا باز هم همین روند هست ؟
من فکر نمیکنم چون که خودش گفته نامحدود کلمه نامحدود یعنی اینکه محدودیت حجمی نداره منظور ترافیک هست نه محدودیت سرع ت پس با این حساب حرف شما نمیتونه درست باشه.
البته من امیدوارم که مشکل شما سهوی و اشتباهی باشه اگر پیگیری کردید لطف کنید نتیجه رو اینحا هم بزارید
اولا من پست های اول رو خوندم، سوال من چیز دیگه ای بود که جناب KING_DESIGNER جواب دادن و تو اون پست ها نبود، اگر شما سوال رو نمی فهمی دلیل این نیست که بیهوده است... پس خواهشن اگر نمی دونی فرق جاوا و فلش چیه پست بیهوده نزن تا وقتی اونو خوب نخوندی:10:
حالا اینقدر گیر نده من خودم بهشون گفتم. لازم نیست برای یه حرفی ده بار یه کابر رو سرزنش کنند . اینجوری فقط بنزین به اتیش ریخته میشه. دیگه این بحث رو ادامه ندید لطفا.:20:
alireza20202003
21-07-2010, 16:55
والا برای من توی 3 سوت فعال شد ......کی از واریز وجه ه حساب خودش ناراضیه :31: حتما میاد عزیز اگه نیومده حتما دلیل داشته ...ببینم اصلا موبایلت خوب انتن میده ؟
نکنه سریع رفتی بسته نامحدود رو زدی ؟
اولبسته 24 ساعته رو فعال کنببین سرعتش خوبه اگه خوب بود برو سراغ نامحدود
والا برای من توی 3 سوت اومد نمیدونم چرا برای شما اینجوری شده
برای یکی از بچه ها هم توی تاپیک گفته بودند که بعد از یه مدت اومده مکشلی نیست میاد نترس
والا از 7 تا خط آنتن 7 تاشم پره و موقع مكالمه هم صدا قطع و وصل نميشه ، هنوزم اس ام اس تاييد نيومده (24 ساعته رو درخواست كرده بودم) . حتما بايد اس ام اس تاييد بياد ؟ چون خودش مينويسه منتظر اس ام اس تاييد باشيد.
چيزی روو قبلش نبايد فعال كنم ؟ چون من نه تو ويترين عضوم نه چيز ديگهای .
KING_DESIGNER
21-07-2010, 17:27
والا از 7 تا خط آنتن 7 تاشم پره و موقع مكالمه هم صدا قطع و وصل نميشه ، هنوزم اس ام اس تاييد نيومده (24 ساعته رو درخواست كرده بودم) . حتما بايد اس ام اس تاييد بياد ؟ چون خودش مينويسه منتظر اس ام اس تاييد باشيد.
چيزی روو قبلش نبايد فعال كنم ؟ چون من نه تو ويترين عضوم نه چيز ديگهای .
اقا عجیبه
باید اون مسیج دوم بیاد که بتونی استفاده کنی برای من بعد از 10 دقیقه اومد
سریع برو توی یکی از این خدمات مشترکین یه سر بزن جریان رو بگو
نذار حقت رو پایمال کنند.
اقا عجیبه
باید اون مسیج دوم بیاد که بتونی استفاده کنی برای من بعد از 10 دقیقه اومد
سریع برو توی یکی از این خدمات مشترکین یه سر بزن جریان رو بگو
نذار حقت رو پایمال کنند.
برای من هم مسیج دوم نیومد اما فعال شده بود
فقط یه مشکل کوچیک دارم با اینترنت به هیچ وجه نتونستم از ف ی ل ت ر رد بشم
برنامه هایی که دارم رو adsl خیلی راحت جواب میده اما رو اینترنت ایرانسل هیچکدوم جواب ندادن
shahrokhblash
21-07-2010, 20:26
درود به همه
اقا این سایت:speedtest الکیه میگه سرعت من اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نمی دونم شاید من اشتباهی کردم.مشکوکه؟!!
میشه یکی در مورد speedtest.net یکی توضیح بده ممنون میشم:13:
KING_DESIGNER
21-07-2010, 21:24
برای من هم مسیج دوم نیومد اما فعال شده بود
فقط یه مشکل کوچیک دارم با اینترنت به هیچ وجه نتونستم از ف ی ل ت ر رد بشم
برنامه هایی که دارم رو adsl خیلی راحت جواب میده اما رو اینترنت ایرانسل هیچکدوم جواب ندادن
چون پینگت زیاده
برای منم همینطوره .
تنها راه حلش استفاده از همون مرورگر اپراست که توی گوشی همه سایتها رو باز میکنه :27:
یوزر جام پ هم بدک نیست
shahrokhblash
22-07-2010, 09:09
درود
فکر کنم این درست باشه
دوستان هیچ راهی برای بالا بردن کیفیت ارتباط با انتن های bts نیست در ضمن من توی سایت mtnclub.ir خوندم میشه با نرم افزار مخصوص نوکیا اگه اشتباه نکنم اسمش field test میشه یه کارای کرد اونم برای مدل های s60v2 به بالا دوستان در این مورد اطلاعاتی ندارند
سپاسگذارم:46:
Milad4171
22-07-2010, 10:44
من تا 5 روزه دیگه قطعا میرم روی همراه اول. چون شدیدا سرعتش بالاست.با تستی که روی خود گوشی گرفتم واسه دیدن یه کلیپ 10 دقیقه ای با سیم کارت ایرانسل 2 دقیقه طول کشید که فقط بافرینگش بیاد. و 2دقیقه طول کشید واسه ی 4 دقیقه فیلم بافرکنه.
ولی
ولی....
با همراه اول من همون فیلم رو در 30 ثانیه به صورت کامل بافر کردم. یعنی تا کلیپ رو زدم و ویدیو پلیرش فعال شد 5 ثانیه بعدش شروع به بافر کرد و در کمتر از 30 ثانیه بافر کرد و فیلم رو پخش کرد.
یعنی من فکر کنم با همراه اول بالای 30 رسیو داشته باشم. الان با ایرانسل زیر 15. و بیشتر 12 و 10 رسیو دارم.
خیلی واسم جالب بود. سرعت فوق العاده ای توی منطقه ی ما داره. پس توصیه میکنم قبل از فعال سازی سیستم اشتراک GRPS این تست رو روی دو تا سیم کارت انجام بدین تا بهترین سرعت رو داشته باشین.
KING_DESIGNER
22-07-2010, 11:43
درود
فکر کنم این درست باشه
دوستان هیچ راهی برای بالا بردن کیفیت ارتباط با انتن های bts نیست در ضمن من توی سایت mtnclub.ir خوندم میشه با نرم افزار مخصوص نوکیا اگه اشتباه نکنم اسمش field test میشه یه کارای کرد اونم برای مدل های s60v2 به بالا دوستان در این مورد اطلاعاتی ندارند
سپاسگذارم:46:
قبلا در موردش بحث شده
اگه بتونی نسخه جاوای این برنامه رو گیر بیاری یه جایزه تپل مهمون همه بچه های اینجا هستی :31:
Mehrdad092000
22-07-2010, 17:28
سلام
من با n91و 5800 , n97 و n79 تست کردم
تو کرج و ابهر
سرعتش خوبه واقا میارزه
ولی تو کرج n97و 5800 که کلاس 32 هستن بهتر جواب دادن
تو ابهر n91که کلاس 10 هست بهتر جواب داد
تو کرج سرعت بالا میرفت تا 40 اینا
ولی ابهر نهایت 25
میشه سرعتو بالاترم برد؟
KING_DESIGNER
22-07-2010, 18:35
سلام
من با n91و 5800 , n97 و n79 تست کردم
تو کرج و ابهر
سرعتش خوبه واقا میارزه
ولی تو کرج n97و 5800 که کلاس 32 هستن بهتر جواب دادن
تو ابهر n91که کلاس 10 هست بهتر جواب داد
تو کرج سرعت بالا میرفت تا 40 اینا
ولی ابهر نهایت 25
میشه سرعتو بالاترم برد؟
نه دیگه نمیشه بیشتر از این پر رو میشی:31:
من نهیات دریافت ثابتی که داشتم 25 کیلو بوده:8:
بصورتردندوم هم که اشاره کردم تا 45 هم میره ولی یک ثانیه هم ثابت نمی مونه اون هم به خاطر اینه که یه دفعه فشار اب میزنه بالا و طغیان میکنه وگرنه درحالت عادی روی 20 کیلو برثانیه باید حساب کنی. هرکی به این معیار رسید خوبه وگرنه زیر این باید بره سرویسشو با همراه اول عوض کنه.:13:
Mehrdad092000
23-07-2010, 03:31
نه دیگه نمیشه بیشتر از این پر رو میشی:31:
من نهیات دریافت ثابتی که داشتم 25 کیلو بوده:8:
بصورتردندوم هم که اشاره کردم تا 45 هم میره ولی یک ثانیه هم ثابت نمی مونه اون هم به خاطر اینه که یه دفعه فشار اب میزنه بالا و طغیان میکنه وگرنه درحالت عادی روی 20 کیلو برثانیه باید حساب کنی. هرکی به این معیار رسید خوبه وگرنه زیر این باید بره سرویسشو با همراه اول عوض کنه.:13:
اوکی
:D حالا یه چیزی میشه 2 کانتک gprs ایرانسلو داشت تو کامپیوتر؟
راستی این دانگل usb ها تا چند کیلو بایت دریافتی دارن؟
ایرانسل بدن نمیزنه زیرش؟
KING_DESIGNER
23-07-2010, 12:52
اوکی
ایرانسل بدن نمیزنه زیرش؟
نه دیگه داداش برای ن گزینه نمیشه لامصبی اگه میشد 2 تا کانکشن داشت که خیلی خوش به حالم میشد من قبلا پیگری کردم و نتیجه خوبین داشته باید یه سیستم رو فدای این کار بکنی که صبح تا شب روشن باشه با یه برنامه تحت لینوکس ( ویندوز نه!!)) کامپیوتر رو روشن میکنی و بهش دست نزنی تا این سیستم راهبیفته که عاقلانه هم نیت چون بهتره روی سیستم دومی همون کانکشن رو برقرار کنی.
فعلا برای این گزینه راهی نیست و فقط یه راه هست که پول 2 تا اکانت رو بدی یه سرویس توپ بخری . متاسفانه من خیلی پیگیری کردم داداش نمیشه.
این دانگلها چه از لحاظ پایداری سرعت چه کیفیت و خلاصه بقیه موارد خیلی بهتر هسند
سرعت دریافتی 2-3 کیلو بیشتره.
و به احتمال زیاد هم قطعی کمتر میشه چون که اصل قضیه همین دانگل لامصبه که قیمتش خیلی بالاست وگرنه بهترین روش همینه چون توی موبایل باید عملیات تبدیل بصورت فجیع پیچیده بشه
خو موبایل هم یه وسیله ارتباط صوتیه و چیپستی که برای خاصیت مودم روی این موبایل گذاشتند از این چیپستی که برای دانگل استفاده میشه قوی تر هستش.
همیشه هم بهتره که از وسیله ای که مخصوص این کار هست استفاده بشه .
مثل این می مونه که ما بگیم با قاشق زمین رو بکنند درصورتی که باید با بیل زمین رو بکنند.
سئوالی هست بپرس.
اوکی
ایرانسل بدن نمیزنه زیرش؟
با این حساب من 5 تا دانگل بگیرم بزنم یو اس بی های پی سی بالای 100 دانلود کنم ! :31:
فکر کنم برنامه هایی باشه که چند تا کانکشن رو مجموع کنن و یه کانکشن با یه آیپی تحویل بدن !
با این وجود بعید میدونم به هر BTS ای یکی دو مگ پهنای باند اختصاص داده باشن :31:.
اینم بماند کسی بخواد نا محدود یه مگ سرعت بگیره با س.ت.ل.ا.یت زیر 50 تومنم پیدا میشه !
KING_DESIGNER
23-07-2010, 16:36
با این حساب من 5 تا دانگل بگیرم بزنم یو اس بی های پی سی بالای 100 دانلود کنم ! :31:
فکر کنم برنامه هایی باشه که چند تا کانکشن رو مجموع کنن و یه کانکشن با یه آیپی تحویل بدن !
با این وجود بعید میدونم به هر BTS ای یکی دو مگ پهنای باند اختصاص داده باشن :31:.
اینم بماند کسی بخواد نا محدود یه مگ سرعت بگیره با س.ت.ل.ا.یت زیر 50 تومنم پیدا میشه !
همچین چیزی امکان نداره
ما که گشتیم نبود و گفتند باید روتر گیر بیاری
روتر هم که هزینه اش زیاده
بهترین روش همون هست که پول هر 3 تا کانکشن رو بدی یه سرویس ولی خوب بخری.
ضمن اینکه بدون ست لایت هم میشه با همین aDSL به سرعت بالا رسید.
khoshshaans
23-07-2010, 20:25
ممنون از کینگ دیزانر عزیز
سوالای من اینه
1- گوشی نوکیا واسه این کار با بهترین کلاس و قیمت مناسب چیه حتی دست دوم چون اون برنامه انتنو میخوام داشته باشه
2- اخرش همراه اول بهتره یا ایرانسل
3- اگر باتری فول شارژ باشه و بزنی به برق ایا باز باتری ضعیف میشه
4- دوستان سرعت 35 را هم نوشتند ولی تو سایت جی اسمارنا کلاس 32 بالای 296 کیلیوبیت نبود که
ممنون
KING_DESIGNER
23-07-2010, 21:15
ممنون از کینگ دیزانر عزیز
سوالای من اینه
1- گوشی نوکیا واسه این کار با بهترین کلاس و قیمت مناسب چیه حتی دست دوم چون اون برنامه انتنو میخوام داشته باشه
2- اخرش همراه اول بهتره یا ایرانسل
3- اگر باتری فول شارژ باشه و بزنی به برق ایا باز باتری ضعیف میشه
4- دوستان سرعت 35 را هم نوشتند ولی تو سایت جی اسمارنا کلاس 32 بالای 296 کیلیوبیت نبود که
ممنون
خواهش میکنم
1- مدلهای این برند رو زیاد نمیشناسم در پست یک ادرس یک سایت رو به نام gsm arena دادم برید اونجا و انتخاب کنید.
2-در همه نقاط فعلا ایرانسل خوب جواب داده به جز خونه میلاد اینها که برعکس همراه اول بهتر جواب میده. کلا 80% ایرانسل بهتر بوده.
3-بعله. یکی از مواردی که من میگم دانگل بهتره اینه که باطری نداره که خراب بشه دوم اینکه چیپست دستگاه اصلا باری همین کار ساخته شده و ... در صورتی که باطری یکی از بچه ها ترکید توی همین فروم هم پست زدند ادرس دقیقش رو ندارم ولی گفته بود که منفجر شده . دیگه باید حوساتون باشه.
4-سرعت 45 رو هم من داشتم ولی توی یک انیه این سرعت بوده وسریع به 20 برگشته من خودم تا 24و 24 بصورت ثابت دانلود میکردم کمتر هم میشد ولی از 20 کمتر نیمشد.
پست یک رو کاملتر بخون اگر بازم سئوال داشتی درخدمتم.
Mehrdad092000
23-07-2010, 22:02
نه دیگه داداش برای ن گزینه نمیشه لامصبی اگه میشد 2 تا کانکشن داشت که خیلی خوش به حالم میشد من قبلا پیگری کردم و نتیجه خوبین داشته باید یه سیستم رو فدای این کار بکنی که صبح تا شب روشن باشه با یه برنامه تحت لینوکس ( ویندوز نه!!)) کامپیوتر رو روشن میکنی و بهش دست نزنی تا این سیستم راهبیفته که عاقلانه هم نیت چون بهتره روی سیستم دومی همون کانکشن رو برقرار کنی.
فعلا برای این گزینه راهی نیست و فقط یه راه هست که پول 2 تا اکانت رو بدی یه سرویس توپ بخری . متاسفانه من خیلی پیگیری کردم داداش نمیشه.
این دانگلها چه از لحاظ پایداری سرعت چه کیفیت و خلاصه بقیه موارد خیلی بهتر هسند
سرعت دریافتی 2-3 کیلو بیشتره.
و به احتمال زیاد هم قطعی کمتر میشه چون که اصل قضیه همین دانگل لامصبه که قیمتش خیلی بالاست وگرنه بهترین روش همینه چون توی موبایل باید عملیات تبدیل بصورت فجیع پیچیده بشه
خو موبایل هم یه وسیله ارتباط صوتیه و چیپستی که برای خاصیت مودم روی این موبایل گذاشتند از این چیپستی که برای دانگل استفاده میشه قوی تر هستش.
همیشه هم بهتره که از وسیله ای که مخصوص این کار هست استفاده بشه .
مثل این می مونه که ما بگیم با قاشق زمین رو بکنند درصورتی که باید با بیل زمین رو بکنند.
سئوالی هست بپرس.
اخه با 2 تا پول gprs کی با سرعت میده :31: 3+3 میشه 6 هزار تومن که با 6 هزار تومن اینترنت 512 میده
راستی نگفتی امکان داره ایرانسل سرعتو کم کنه؟ نریک دانگل بخریم بزنه کم کنه
KING_DESIGNER
23-07-2010, 22:16
اخه با 2 تا پول gprs کی با سرعت میده :31: 3+3 میشه 6 هزار تومن که با 6 هزار تومن اینترنت 512 میده
راستی نگفتی امکان داره ایرانسل سرعتو کم کنه؟ نریک دانگل بخریم بزنه کم کنه
سلام
این موردی که شما میگید یعنی 2 تا کانکشن همزمان نیمشه ...این از این !
دوم اینکه هیچ تضمینی شرکت نداده پس منم هیچ گارانتی نمیکنم :31: ممکن هست کم کنه ممکن هم هست نکنه اگر این مورد رو شرکت قبول کرد که کم نکنه که چرا که نه دانگل هم بخرید خوبش رو هم بخرید ولی اول باید تکلیف ایرانسل مسخص بشه که این طرح اخرش به کجا میره
و درنهیت امکانش هست تا اخر تابستون سرعتها رو افزایش بدهند و قمیتها رو کاهش بدهند
اگر ان طرحشون از حالت حرف در باید و عملی بشه دیگه ایرانسل رو خط بکشید و بردی ADSL رو افزایش بدید.
در کل این طرح EDGE رو شما مثل یک لوله اب ترکیده وسط خیابون فرض کن که ماشینها زدن به کنار و راننده ها با لنگ خیس :31: ماشینشون رو میشورن :31:..هیچ مثالی بهتر از این نمیتونم بگم . :31::20:
دوست عزیز king_designer این سرویس با گوشی w810 و 2700 و c905 کار می کنه ؟
سلام
من سرعت دانلودم حداکثر 12 کیلو بایت بر ثانیه هست ! معمولاً 4-5 کیلو بیشتر سرعتم نیست !
مشکل از کجاست ؟ گوشیم هم nokia 5310 هست که کلاس 32 ساپورت می کنه !
یک سوال دیگه آیا با GSM modem میشه از این سرویس استفاده کرد ؟!
KING_DESIGNER
24-07-2010, 19:09
دوست عزیز king_designer این سرویس با گوشی w810 و 2700 و c905 کار می کنه ؟
سلام
w810 ساپورت میکنه ولی سرعتش مثلا تا 15-16 بیشتر نمیشه
گوشی 2700 نوکیا هم عالیه کلاسش 32 هست که فول پهنای باند رو در اختیارت میده
طبق این لینک
گوشی 905 سونی اریکسون هم بدک نیست و مثل گزینه اول هستش کلاسش 10 هستش و دانلودش هم هون 15-16 کیلو بیشتر نیست
طبق لینک بالا میتونید جزییات بیشتری از این گوشی بدست بیارید
ولی پیشنهاد من اینه که اگر مشکل بودجه ندارید یک مودم دانگل بخرید که قیمتش 100 تومنه ولی سرعت خوبی میده.
درضمن اگر از این گشویها استفاده میکنید حتی الامکان یک باطری چینی برایش تهیه کنید هم ارزونه هم مشکلی باری دستگاه بوجود نمیاره
سلام
من سرعت دانلودم حداکثر 12 کیلو بایت بر ثانیه هست ! معمولاً 4-5 کیلو بیشتر سرعتم نیست !
مشکل از کجاست ؟ گوشیم هم nokia 5310 هست که کلاس 32 ساپورت می کنه !
یک سوال دیگه آیا با GSM modem میشه از این سرویس استفاده کرد ؟!
احتمالش هست که منطقه شما ضعیف باشه با همراه اول تست کنید
برای میلاد دوست من هم شرایط مشابه شما بوجود اومده بود و بعد ازتحقیق متوجه شد که همراه اول رو باید تهیه کنه چون ایرانسل اونجا بد انتن میداده.
GSM modem اگر EDGE رو ساپورت کنه مشکلی نخواهد داشت . معمولا GSM هایی که 3G رو روی جع به شون -- کرده باشه قابلیت استفاده از EDGE رو هم دارند ولی حتما تحقیق کنید و به این نوشته بسنده نکنید.
[QUOTE=KING_DESIGNER;5204459]سلام
ولی پیشنهاد من اینه که اگر مشکل بودجه ندارید یک مودم دانگل بخرید که قیمتش 100 تومنه ولی سرعت خوبی میده.
[QUOTE]
دوست عزیز من از کجا می تونم بدونم ایرانسل در منطقه ی ما ادیج می ده ؟ چون همراه اول حتی gprs هم اینجا نداره . در ضمن مودم دانگل سرعت چند می دهد گوشی کلاس 32 ؟
KING_DESIGNER
25-07-2010, 00:43
[QUOTE=KING_DESIGNER;5204459]سلام
[QUOTE]
دوست عزیز من از کجا می تونم بدونم ایرانسل در منطقه ی ما ادیج می ده ؟ چون همراه اول حتی gprs هم اینجا نداره . در ضمن مودم دانگل سرعت چند می دهد گوشی کلاس 32 ؟
کاری نداره یه بار با یه گوشی کلاس 32 چک کن ببین در چه وضعیتی هستی همه دوستان اینجا همین کار رو میکنند اگر نقشه پوشش این سرویس هست از اون استفاده کنید
به همراه اول ربطی نداره این دوتا شرکت از هم جدا هستند
سیم کارت دانگل با 3g کار میکنه که سرعت 8 مگ رو داره edge که چیزی نیست فقط به مشخصاتش موقع خرید توجه کنید تا بعدا به مشکل نخورید. کلاسشون هم اکثرا 32 هست
حتی اگر هم یه اسم از مدل انتخابیت بدونی من میتونم کمکت کنم تا ببینی چه امکاناتی داره.
[QUOTE=razmjoo;5205463][QUOTE=KING_DESIGNER;5204459]سلام
کاری نداره یه بار با یه گوشی کلاس 32 چک کن ببین در چه وضعیتی هستی همه دوستان اینجا همین کار رو میکنند اگر نقشه پوشش این سرویس هست از اون استفاده کنید
به همراه اول ربطی نداره این دوتا شرکت از هم جدا هستند
سیم کارت دانگل با 3g کار میکنه که سرعت 8 مگ رو داره edge که چیزی نیست فقط به مشخصاتش موقع خرید توجه کنید تا بعدا به مشکل نخورید. کلاسشون هم اکثرا 32 هست
حتی اگر هم یه اسم از مدل انتخابیت بدونی من میتونم کمکت کنم تا ببینی چه امکاناتی داره.
می شه لطفا اون نقشه رو بدید ؟ در ضمن برای فعال کردن سیم کارت چی با خودم ببرم ؟
KING_DESIGNER
25-07-2010, 04:05
[QUOTE=KING_DESIGNER;5205476][QUOTE=razmjoo;5205463]
می شه لطفا اون نقشه رو بدید ؟ در ضمن برای فعال کردن سیم کارت چی با خودم ببرم ؟
من اون نقشه رو ندارم از بچه های توی تالار سئوال کنید.
سیم کارت جدید میخرید و سرویس رویش فعاله دیگه مگه برای شما فعال نیست ؟
اگر روش ساختن اکانت رو میخوای در پست یک و دو این تاپیک به اندازه کافی توضیح دادم . دوباره توضیح دادن این مطالب دیتابیس سایت رو شلوغ میکنه و سایت سنگین میشه و به سختی بالا میاد.
KING_DESIGNER
25-07-2010, 04:16
این هم نقشه دسترسی .GPRs ایرانسل
boro_baba
25-07-2010, 10:41
ميتونی اين کار رو بکنی
تو نرم افزار vmware چنتا windows نصب کنی تو هرکدم جداگانه ميتونی با يه مودم جدا دانلود داشته باشی
سر جمع سرعت برای هر windows همون 512 هست ولی آخر شب که دانلودات رو جمع کنی انگار با 2 مگ دان کردی
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
اين نرم افزار هم ادعا داره که چنتا کانکشن رو يکی ميکنه واسه من که کار نکرد
multi connect
البته من يه asdl رو با يه edge ميخواستم ترکيب کنم
کلاً مبحث ترکيب کانکشن ها برميگرده به يه چيزی به اسم load balancing اين قضيه رو پيگير شو
اگه به جايی رسيدی به ما هم بگو
از بچه های linux کار هم بپرس مثل اينکه خود linux يه خاصيت داره که کانکشن ها رو ترکيب کنه
[QUOTE=razmjoo;5205502][QUOTE=KING_DESIGNER;5205476]
من اون نقشه رو ندارم از بچه های توی تالار سئوال کنید.
سیم کارت جدید میخرید و سرویس رویش فعاله دیگه مگه برای شما فعال نیست ؟
اگر روش ساختن اکانت رو میخوای در پست یک و دو این تاپیک به اندازه کافی توضیح دادم . دوباره توضیح دادن این مطالب دیتابیس سایت رو شلوغ میکنه و سایت سنگین میشه و به سختی بالا میاد.
ممنون . شهرمون به طور کامل زیر پوشش است . منظورم اینه که وقتی رفتم سیم کارت رو خریدم نیازی داره تا چیزی با خودم ببرم تا سیم کارت رو فعال کنم تا بتونم باهاش صحبت کنم یا به اینترنت وصل بشم یا خودش فعاله ؟
KING_DESIGNER
25-07-2010, 13:17
ميتونی اين کار رو بکنی
تو نرم افزار vmware چنتا windows نصب کنی تو هرکدم جداگانه ميتونی با يه مودم جدا دانلود داشته باشی
سر جمع سرعت برای هر windows همون 512 هست ولی آخر شب که دانلودات رو جمع کنی انگار با 2 مگ دان کردی
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
اين نرم افزار هم ادعا داره که چنتا کانکشن رو يکی ميکنه واسه من که کار نکرد
multi connect
البته من يه asdl رو با يه edge ميخواستم ترکيب کنم
کلاً مبحث ترکيب کانکشن ها برميگرده به يه چيزی به اسم load balancing اين قضيه رو پيگير شو
اگه به جايی رسيدی به ما هم بگو
از بچه های linux کار هم بپرس مثل اينکه خود linux يه خاصيت داره که کانکشن ها رو ترکيب کنه
برای نصب چند تا از ای برنامه پردازنده چند هسته ای باید داشته باشی !
وگرنه سیستم فعلی هم که این برنامه روش نصب هست به قهقرا میره عزیز !
اون مالتی کانکشن رو بیشتر توضیح بده احتمال خوب کانفیگش نکردی وگرنه نباید مشکلی داشته باشه لینیکی چیزی ازش داری ؟ شماره سریال میخواد یا ک ر ک ؟
لینوکس این خاصیت رو داره چون 3-4 تا برنامه برای این کار ساخته شده و تحت لینوکس هم باز میشه و کار یک شبیه ساز روتر رو میکنه ولی با کمال تاسف در داخل خود لینوکس باز نمیشه و مثل اون سیتسمهای تیو بانکها اگه دقت کرده باشی یک سیستم توی بانک همیشه روشن هست و یک صفحه داس رو داره و صفحه مشکی هست و چندتا خط نوشته . شبیه همچون سیستمی باید روشن بزار.
پس بی فایده است ولی این vmware کار میکنه باید امتحان کنی.
[QUOTE=KING_DESIGNER;5205629][QUOTE=razmjoo;5205502]
ممنون . شهرمون به طور کامل زیر پوشش است . منظورم اینه که وقتی رفتم سیم کارت رو خریدم نیازی داره تا چیزی با خودم ببرم تا سیم کارت رو فعال کنم تا بتونم باهاش صحبت کنم یا به اینترنت وصل بشم یا خودش فعاله ؟
نه دیگهیک کارت ملی ببر و ادرس خونه و ... رو میپرسن و ازت امضا میگیرن و تموم.
فقط یه گوشی حتما گیر بایر که کلاسش 32 باشه و سیم ایرانسل روی این گوشی باشه و بیار توی کل خونه با سیستم یا لپتاپ امتحان کن ببین پهنای باند دانلودت چقدره طرح یک ماه شبانه 3 تومنی رو هم فعال کن و ک شب تست بگیر بین در چه وشعیتیه اگه خونتون خوب انتن میداد بعدش برو سیم کارت و گوشی رو تهیه کن.
boro_baba
25-07-2010, 15:39
من با يه سيستم 1.7 سلرون با 1 گيگ رم 3 تا ويندوز xp تو vmware ميارم بالا که اگه رم رو کمتر بگيرم تا 10 تا هم مياد بالا
ميتونيد 98 هم نصب کنيد که ديگه خيلی راحت باشيد
چند هسته ای هم نميخاد باشه اگه باشه که خيلی خوب ميشه
اينم لينکی که من multi connect رو دان کردم
shareware هم هست
boro_baba
25-07-2010, 15:59
خوب تو اين مقاله کاملاً توضيح داده که تو لينوکس چطوری combine کنيم من مودم adsl خودم تو لينوکس حال نميکنه
کار کنه تا خودم تست کنم
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
اينجا هم نکات خوبی اشاره شده
KING_DESIGNER
25-07-2010, 16:55
خوب تو اين مقاله کاملاً توضيح داده که تو لينوکس چطوری combine کنيم من مودم adsl خودم تو لينوکس حال نميکنه
کار کنه تا خودم تست کنم
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
اينجا هم نکات خوبی اشاره شده
دستت درد نکنه برای مقاله سر فرصت مطالعه میکنم
در مورد مودمت باید بگم که اگر لن باشه برای لینوکس دیگه فرقی نداره چه مدلی هست اگر با USB وصلش کنی ممکنه به مکشل بخوری و درایورش نباشه.
درست نمیگم ؟
چون متاسفانه من فقط با لینوکس اشنایی دارم وخیلی باهاش کار نکردم در حد سه ترم دانشگاه ولی دوستانی در این فروم دارم که این کاره هستند و با لینوکس کار میکنند.
اگر با ورک استیشن بشه همزمان 2 تا کانکشن رو داشته باشیم من ترجیح میدم یه لینوکس مجازی نصب کنم و توی لینوکس این قابلیت رو به خورد و همه دانلودها رو منتقل کنم به لینوکس مجازی ولی باید ببینم این اتفاق چطور مممکنه بیفته.
با این مقالات مستندی که گذاشتی کار منو راحت کردی دستت درد نکنه.:20:
boro_baba
25-07-2010, 17:08
من مودم خودم رو همش 10 تومان خريدم واسه همين خبری از لن نيست
با usb هم خيلی ور رفتم نشد الان هم زياد وقت تحقيقات ندارم وگرنه يه فکری براش ميکردم اگه شما ok کردين و شد
يه روش کار بزاريد که بچه ها استفاده کنن
MaSoUd555
25-07-2010, 18:05
کسایی که از ایرانسل استفاده میکنند زیاد دیسی میشید؟
دهن منو صاف کرده از ظهر تاحالا از بس ریکانکت کردم
گوشی: 3250
وسیله ی ارتباطی: Pc Suite به وسیله ی Usb BlueTooth
SHAHAB-P30
25-07-2010, 18:26
من گوشیم N95 هست ولی سرعت دانلودم از 6 بیشتر نمیشه (نمیشه به خدا ) هر کاری که بگید کردم مشکل از گوشیه یا منطقه
KING_DESIGNER
25-07-2010, 19:01
من مودم خودم رو همش 10 تومان خريدم واسه همين خبری از لن نيست
با usb هم خيلی ور رفتم نشد الان هم زياد وقت تحقيقات ندارم وگرنه يه فکری براش ميکردم اگه شما ok کردين و شد
يه روش کار بزاريد که بچه ها استفاده کنن
پس بگو چرا با مودمت مشکل داره وقتی که این جا داد میزنیم میگیم USB دار نخرید و لن دار و وایرلس دار بخرید برای همینه
اگر وایرلس و یا لن داشتی این حرف رو نمیزدی و با خیال راحت دانلودت رو میکردی چون خود مودم سیستم عامل داره و کارتو راه میندازه.
فعلا سرم شلوغه لینکها همینجا هست وقت ازاد پیا ردم میخونم اگه خوب بود خلاصه میکنم و ترجمه اش رو توی یک تاپیک مجزا مثل بقیه تاپیکهای که زدم میزارم چیز مفیدی باشه برای همه میزارم. مشکلی نیست
کسایی که از ایرانسل استفاده میکنند زیاد دیسی میشید؟
دهن منو صاف کرده از ظهر تاحالا از بس ریکانکت کردم
گوشی: 3250
وسیله ی ارتباطی: Pc Suite به وسیله ی Usb BlueTooth
بلوتوث رو قبلا تست کردند دوستان گفتند که مشکلاتش زیاده مثل ادم با کابل وصلش کن
در ضمن اون چیپست بلوتوث بدبختی که روی گوشیت هست خیلی شانس اورده تا الان منفجر نشده !
با بلوتوث فایده نداره
ضمنا کلاس گوشیت 10 هستش که حدود -7-8-10 کیلویی از بقیه گوشیهای کلاس 32 کمتر دریافت میکنه پس زیاد زور نزن که منفجر میشه
دوست هم داشتی بیا مسنجر برات توضیح بدم :31:
من گوشیم N95 هست ولی سرعت دانلودم از 6 بیشتر نمیشه (نمیشه به خدا ) هر کاری که بگید کردم مشکل از گوشیه یا منطقه
خوب بی جنبه حان :20::31:( ادم نمیدونه چی صدات کنه ای دی قحطی بود عزیز ؟:31:یا شاید هم اسمت بیژن هست ؟ تکلیفمون رو مشخص کن :31::31: ))
این سرویس حتما در منطقه شما فعال نشده و روی GPRS دانلود میکنی چون اگر فعال شده باشه سرعتش تخته گاز میره
ببین بی جنبه جان !:31: این سرویس ممکن هم هست که روی ایرانسل شما قابل دریافت نباشه برید با همراه اول هم یه تست بگیرید سرویس یک روزه اش رو فعال کنید که 1000 تومن بیشتر نمیشه ببینید در چه وضعیتی هست اگر سرعت روی همراه اول بود خوب عقل سلیم میگه کوچ کنید و به همراه اول برید و از سرویسهای این شرکت استفاده کنید
خوب سئوالی بود در خدمت هستم.
MaSoUd555
25-07-2010, 19:21
بلوتوث رو قبلا تست کردند دوستان گفتند که مشکلاتش زیاده مثل ادم با کابل وصلش کن
در ضمن اون چیپست بلوتوث بدبختی که روی گوشیت هست خیلی شانس اورده تا الان منفجر نشده !
با بلوتوث فایده نداره
ضمنا کلاس گوشیت 10 هستش که حدود -7-8-10 کیلویی از بقیه گوشیهای کلاس 32 کمتر دریافت میکنه پس زیاد زور نزن که منفجر میشه
دوست هم داشتی بیا مسنجر برات توضیح بدم :31:
کابل بهش وصل نمیشه خراب شده:31:
منفجر؟؟؟؟؟؟:27:مگه n96ه ؟؟؟برادر من بلوتوث 3250ست هاااا:5:
چه کنیم دیگه ما پایین شهریها کلاسمون کلا پایینه:20:
مسنجر برا کارا واجبه :31: همین الانم تا این پست رو بدم دو دف DC شد:13:
boro_baba
25-07-2010, 19:27
پس بگو چرا با مودمت مشکل داره وقتی که این جا داد میزنیم میگیم USB دار نخرید و لن دار و وایرلس دار بخرید برای همینه
اگر وایرلس و یا لن داشتی این حرف رو نمیزدی و با خیال راحت دانلودت رو میکردی چون خود مودم سیستم عامل داره و کارتو راه میندازه.
فعلا سرم شلوغه لینکها همینجا هست وقت ازاد پیا ردم میخونم اگه خوب بود خلاصه میکنم و ترجمه اش رو توی یک تاپیک مجزا مثل بقیه تاپیکهای که زدم میزارم چیز مفیدی باشه برای همه میزارم. مشکلی نیست
داد نزن من 6 سال هست اين مودم رو دارم:31::20:
زنگ بزنید 130 یا 140 بگید من از gprs استفاده میکنم تو منطقمون edge فعال نیست سرعتم پایینه احتمال داره براتون فعالش کنن. (بعضی مناطق بچه ها زنگ زدن براشون edge رو فعال کردن).
KING_DESIGNER
25-07-2010, 20:45
کابل بهش وصل نمیشه خراب شده:31:
منفجر؟؟؟؟؟؟:27:مگه n96ه ؟؟؟برادر من بلوتوث 3250ست هاااا:5:
چه کنیم دیگه ما پایین شهریها کلاسمون کلا پایینه:20:
مسنجر برا کارا واجبه :31: همین الانم تا این پست رو بدم دو دف DC شد:13:
پس با چی شارژش میکنی ؟
با فوت ؟:31:
داد نزن من 6 سال هست اين مودم رو دارم:31::20:
کلا گفتم این مودمهای USb به درد نمیخورند اخه مشکل درایور دارند ولی مودمهای لن همچین مشکلی ندارند و خودشون سیستم عامل دارند . کیفیت هم بالاتر میره خیالت راحت.
زنگ بزنید 130 یا 140 بگید من از gprs استفاده میکنم تو منطقمون edge فعال نیست سرعتم پایینه احتمال داره براتون فعالش کنن. (بعضی مناطق بچه ها زنگ زدن براشون edge رو فعال کردن).
مطمئن هستی ؟
Masoud-Susa
25-07-2010, 21:54
آقا مطمئنید EDGe فعال می کنن؟اگه آره که بگید زنگ بزنیم فعال کنن واسمون.
Milad4171
25-07-2010, 22:17
خبر خبر خبر دسته اول دارم...
خبر خوب دارم:19:
ایرانسل گویا فهمید که من دارم خیلی خیلی فایل میگرم. واسه همین من توی این 3 روزه به زووووووووووور آنلاین میشدم و رسیو داشتم.
حدودا 10 روز دیگه سرویس این ماهم تموم میشه و میرم روی 0912 . چون من با اون هم یوتوپ رو خوب باز میکنم هم مسنجر رو هم خیلی چیزای دیگه رو که ایرانسل از اجراش عاجزه!
کینگ جان. یه چیزی در مورد آنتن های گوشی گفته بودی قبلا. کسی تست کرده؟ خودت چی؟
اصلا جواب میده؟
من بعید میدونم . چون گوشیم رو من در حال رسیو کل خونه و کوچه حرکت دادم هیچ تغییری نکرد. دیگه فوقش 14 بود.
و در کل خیلی دارم با این روش حال میکنم و هر وقت آن میشم یه دعا به جونت میکنم که منو از دیال آپ و وایمکس نجات دادی.:31:
KING_DESIGNER
25-07-2010, 22:42
خبر خبر خبر دسته اول دارم...
خبر خوب دارم:19:
ایرانسل گویا فهمید که من دارم خیلی خیلی فایل میگرم. واسه همین من توی این 3 روزه به زووووووووووور آنلاین میشدم و رسیو داشتم.
حدودا 10 روز دیگه سرویس این ماهم تموم میشه و میرم روی 0912 . چون من با اون هم یوتوپ رو خوب باز میکنم هم مسنجر رو هم خیلی چیزای دیگه رو که ایرانسل از اجراش عاجزه!
کینگ جان. یه چیزی در مورد آنتن های گوشی گفته بودی قبلا. کسی تست کرده؟ خودت چی؟
اصلا جواب میده؟
من بعید میدونم . چون گوشیم رو من در حال رسیو کل خونه و کوچه حرکت دادم هیچ تغییری نکرد. دیگه فوقش 14 بود.
و در کل خیلی دارم با این روش حال میکنم و هر وقت آن میشم یه دعا به جونت میکنم که منو از دیال آپ و وایمکس نجات دادی.:31:
میلادی یه چیزی رو میدونی
این قضیه فقط برای تو اینجوری شده هیشکی تو ی این تاپیک نگفته که همراه اول بهتر انتن میده
این یه خورده مشکوکه آخه چطور ممکنه فقط برای تو همچین چیزی اتفاق بیفته
مورد خاصی نیست ولی عجیبه چون کسی تا حالا گزارشی نداده من یه خورده مشکوک شدم نکنه تو انتن BTS تا خونه تون خیلی فاصله داره ؟ اگه نزدیکه برو پشت بوم یه تست بگیر یه کوچولو یه 10 دقیقه بری سر پشت بوم با لپتاپت کار کن ببین اوضاع در چه حال هست در ضمن اینکه میگی سرعتش تا 15 تا بیشتر نمیره من فکر کنم چیپست سیم کارت روی لپتاپت EDGE کلاس 10 اینها باشه اخه کسایی هم که شاکی هستند و میگن سرعتشون کم هست اکثرا گوشیهاشون کلاسشون پایینه مثلا 10- و ایننها
حا لا تو قشنگ برو زیر دکل یه تست بگیر کلا میخوام نزدیک باشی من احتمال میدم چیپست لپتاپت یه خورده ضعیفه کاریش هم نیمشه کرد و البته این یه حستن هم داره که از شر موبایل خریدن اسوده شدی !! :31:
در مورد اون انتنها والا هنوز نرفتم جمهوری بدجوری گرفتارم خودمم اونورا کار زاید دارم ولی باید سر فرصت برم .
برای گوشیهای قدیمی برای ارتباط صوتی اون انتنها جواب میده دوستمون غریبه رفته و تحقیق کرده و میگفت توی یه باغی بودند که انتن نمیداده و دوستشون از این سیستم استفاده کردند و نقطه کور انتن دیگه رفع شده.
خواهش داداش منم برای اون قضیه که خودت میدونی خیلی دعا به جونت میکنم :31::10::20:
Masoud-Susa
25-07-2010, 23:12
این قضیه فقط برای تو اینجوری شده هیشکی تو ی این تاپیک نگفته که همراه اول بهتر انتن میده
نه واسه منم همراه اول بهتر آنتن میده...
با نرم افزار btsfieldtest(درست گفتم؟!) امتحان کردم آنتنش فوق العاده عالی بود.فقط تنها مشکلش اینه که اینجا همراه اول gprs رو فعال نکرده :13:
کسی خبر نداره کی فعال میشه؟
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
البته اینم بگم که فاصله من تا دکل همراه اول همش 100-150 متره :27:
اما از آنتن ایرانسل خیلی فاصله دارم :13:
KING_DESIGNER
25-07-2010, 23:48
نه واسه منم همراه اول بهتر آنتن میده...
با نرم افزار btsfieldtest(درست گفتم؟!) امتحان کردم آنتنش فوق العاده عالی بود.فقط تنها مشکلش اینه که اینجا همراه اول gprs رو فعال نکرده :13:
کسی خبر نداره کی فعال میشه؟
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
البته اینم بگم که فاصله من تا دکل همراه اول همش 100-150 متره :27:
اما از آنتن ایرانسل خیلی فاصله دارم :13:
عجب ...:13:
اخه میلاد تهرانه تو توی شوش هستی
ولی بازم غنیمته .:31:
SHAHAB-P30
26-07-2010, 00:11
خوب بی جنبه حان :20::31:( ادم نمیدونه چی صدات کنه ای دی قحطی بود عزیز ؟:31:یا شاید هم اسمت بیژن هست ؟ تکلیفمون رو مشخص کن :31::31: ))
این سرویس حتما در منطقه شما فعال نشده و روی GPRS دانلود میکنی چون اگر فعال شده باشه سرعتش تخته گاز میره
ببین بی جنبه جان !:31: این سرویس ممکن هم هست که روی ایرانسل شما قابل دریافت نباشه برید با همراه اول هم یه تست بگیرید سرویس یک روزه اش رو فعال کنید که 1000 تومن بیشتر نمیشه ببینید در چه وضعیتی هست اگر سرعت روی همراه اول بود خوب عقل سلیم میگه کوچ کنید و به همراه اول برید و از سرویسهای این شرکت استفاده کنید
خوب سئوالی بود در خدمت هستم.
درست بی جنبه هستم
اسمم شهاب
نه عزیزم Edge هم تو منطقه ما فعال هستش و سرعتم اینه
KING_DESIGNER
26-07-2010, 01:20
درست بی جنبه هستم
اسمم شهاب
نه عزیزم Edge هم تو منطقه ما فعال هستش و سرعتم اینه
اسم خودت به این خوبی :13:حیف نیست ؟
خوب در مورد این EDGE اقای EXIr گفتند که زنگ بزنید 130 یا 140
اگر زنگ زدید خیلی محترمانه صحبت کنید و یه یا علی هم اخر حرفهاتون بگید تا سریعتر کار شما رو راه بندازن.
ایشالا که درست میشه. غصه نخور
MaSoUd555
26-07-2010, 02:32
پس با چی شارژش میکنی ؟
با فوت ؟:31:
خب دیگه شما با کلاسی تاحالا 3250 که مال ماهاست ندیدی
برو یه بار از نزدیک ببینش
در ضمن برقی نیست که نفتیه:20:
شـیـفــو
26-07-2010, 03:00
من i900 سامسونگ دارم و همراه اول نشانه E بالاش هست ولي كانكشن GPRS از توش پاك كردم كلا
حالا ميخواستم ببينم يعني همراه اولم EDGE داره ؟ يهني من با اين سامسونگ امنيام وصل بشم با همراه اول با اون نوع كانكشن وصلم ؟
بعدش نميدونم اينترنت اين چطور با پي سي شير ميشه البته اكتيو سينك نصب دارم
راستي من فقط تستي ميخوام اينو ببينم چطوريه وگرنه خودم اي د س ال دارم نيازي ندارم بهش
يه سوال ديگه بسته روياي ايرانسل يعني بگيريم يك روزه تو اون روز هرچي دانلود كنيم ديگه از اعتبارش كم نميشه درسته ؟
بيشترين سرعتي كه ثبت كرديد اونوقت چقدر بوده ؟
يه چيز ديگه اين عكسه صفحه اول از كدوم بخش سايتش گرفتيد ؟ ميشه لينكشو بذاريد منظورم عكس سايت ايرانسل كه تعرفه هاي رويايي هست توش
Mehrdad092000
26-07-2010, 04:01
یه سوال این تاپیک خیلی شولوغه نتونستم همشو بخونم
از کجا بدونم اینجا EDGE داره ؟
KING_DESIGNER
26-07-2010, 04:19
خب دیگه شما با کلاسی تاحالا 3250 که مال ماهاست ندیدی
برو یه بار از نزدیک ببینش
در ضمن برقی نیست که نفتیه:20:
دیدمش که توضیح دادم !
همونیه که صفحه کلیدش برمیرده یه لولا داره که میتونی به صفحه کلید پخش اهنگ دسترسی پیدا کنی
تو هم اخر عمری رفتی موبایل بخری ، دمپایی بهت انداختن :31:
یه کابل بخر سوکتش رو هم بده تعمیرک نند بشین حالشو ببر
در ضمن گوشی من خیلی هم توی بورس نیست e251 ولی کلاسش 32 !!!
من i900 سامسونگ دارم و همراه اول نشانه E بالاش هست ولي كانكشن GPRS از توش پاك كردم كلا
حالا ميخواستم ببينم يعني همراه اولم EDGE داره ؟ يهني من با اين سامسونگ امنيام وصل بشم با همراه اول با اون نوع كانكشن وصلم ؟
بعدش نميدونم اينترنت اين چطور با پي سي شير ميشه البته اكتيو سينك نصب دارم
راستي من فقط تستي ميخوام اينو ببينم چطوريه وگرنه خودم اي د س ال دارم نيازي ندارم بهش
يه سوال ديگه بسته روياي ايرانسل يعني بگيريم يك روزه تو اون روز هرچي دانلود كنيم ديگه از اعتبارش كم نميشه درسته ؟
بيشترين سرعتي كه ثبت كرديد اونوقت چقدر بوده ؟
يه چيز ديگه اين عكسه صفحه اول از كدوم بخش سايتش گرفتيد ؟ ميشه لينكشو بذاريد منظورم عكس سايت ايرانسل كه تعرفه هاي رويايي هست توش
مهربون !
وقتی ایکن میاد دیگه ربطی به کانکشن نداره یه کانکشن بساز با مشخصاتی که در پست اول دادم
و کانکت بشو کاری نداره که .
با همون نرم افزاری که داده شده میتونی در پست دوم این تاپیک یه توضیح جامع دادم که در مورد نرم افزارهای پی سی سوئیت هست البته فرقی ندارند مال همه گوشیها شبیه به هم هستش قسمت نتورک رو پیدا کنید و ولاسلام ...
نه دیگه هرچی بگیری از اعتبارت کم میشه ....آخه مهربون پس اون بسته رو واسه چی فعال میکنی :31::13: اینم سئوال بود پرسیدی ؟ :31:
بیشتین سرعت رو خودم تجربیدم که حدود 45 کیلو بوده ولی ناپایدار یواش یواش سرعتش میاد پایین ولی از 20 کمتر نمیشه ! و تا 30 هم بصورت رندوم میره بالا و میاد پایین که خودتون هم میدونین این به خاطر ویارلس بودن این سرویس هست.
در سایت ایرانسل این لینک رو چک کنید
یه سوال این تاپیک خیلی شولوغه نتونستم همشو بخونم
از کجا بدونم اینجا EDGE داره ؟
اینجا یعنی کجا ؟:31:
اینجا رو ببین
شـیـفــو
26-07-2010, 04:53
والا من سامسونگمو وصل ميكنم به سيستم ميشناسه ولي در هنگام ساخت كانكشن جديد اسم مودمش نيست
ميدونيكه i900 ويندوز موبايله اون لينكيم كه دادي كار نميكنه اموزشش از سايت خوده ايرانسل
مسئله اينه با ان70 ميتونم بكنم ايننكارو منتها اون كلاسش 10 اما اين گوشيم 12 هست
khoshshaans
26-07-2010, 08:19
رت : Micro USB
اينفرارد : ندارد
بلوتوث : دارد
GPRS : Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : دارد
استاد این 2700کلاس 10نیست؟
آیا گوشی هست سرعتش از 236بالاتر باشه؟
amirpcp30
26-07-2010, 08:44
خب این جا که نوشته کلاس 10
اگه بالاتر مثلا n95 با این که قدیمی هست (البته در خوب بودنش شکی نیست) کلاس 32 هست
والا من سامسونگمو وصل ميكنم به سيستم ميشناسه ولي در هنگام ساخت كانكشن جديد اسم مودمش نيست
ميدونيكه i900 ويندوز موبايله اون لينكيم كه دادي كار نميكنه اموزشش از سايت خوده ايرانسل
من با i8000 که وصل شدم win 6.5 بود به این صورت بود : تو منوی استارت, internet sharing رو انتخاب کن.بعد اونجا میتونی با کابل یا بلوتوث وصل بشی.با این روش دیگه نرم افزار نمی خواد
shah abas
26-07-2010, 11:02
با ایکسپریا سرعت بسیار کمه. کاری که کردم این بود که کد رو زدم و با اپرا رفتم تو رپیدباز و یک لینک رو زدم برای دانلود. در ۶ دقیقه فقط ۳ مگابایت!
(تنظیم خاصی می خواد؟)
KING_DESIGNER
26-07-2010, 11:48
مربون ! کابل رو که وصل کنی معمولا یه منوی پاپ اپ بالا میاد و میگه که گوشی به مودم تبدیل بشه و خیلی راحت ok میکنی خودش با کامپیوتر ست میشه نمیدونم دیگه گوشی شما چیه که همچین گزینه ای رو نداره.
بعله
e251 سامونسگ قیمت دست دومش 30-40 تومن کم ترهم هست. کلاسش 32 و سرعتش دست کم 20 کیلو تا 45 هم هی میری بالا و دوباره به 20 برمیگرده ولی بین 20 تا 30 بصورت ثابت و همیگشی هست
من با i8000 که وصل شدم win 6.5 بود به این صورت بود : تو منوی استارت, internet sharing رو انتخاب کن.بعد اونجا میتونی با کابل یا بلوتوث وصل بشی.با این روش دیگه نرم افزار نمی خواد
خود ویندوز داخل موبایل درایور چیپست مودم داخلی خودشو به سیستم معرفی میکنه واسه همینه که راحت سینکورنایز میشه و زود دیتکتش میکنه و مشکلی پیش نمیاد خوبی دستگاهای پاکت پی سی به همینه
با ایکسپریا سرعت بسیار کمه. کاری که کردم این بود که کد رو زدم و با اپرا رفتم تو رپیدباز و یک لینک رو زدم برای دانلود. در ۶ دقیقه فقط ۳ مگابایت!
(تنظیم خاصی می خواد؟)
اپرای جدید ورژن 5 رو بزنید البته باید گوشی ساپوورت کنه . چون که امکانات مرور وب در گوشی بسیار پایینه زیاد امیدی بهش نیست فقط توی کامپیوتر میشه تعداد کانکشنها رو بالاتر برد و تا 16 کانکشن اتصال براقرا کرد پس دلخوش نباش !!
Milad4171
26-07-2010, 12:10
راستش واسه خومدم عجیبه. آخه همه میگن ایرانسل ولی واسه من فقط باز کردن صفحه مهم نیست. دانلود و کارای دیگه مهمه.
من دقیقا میدونم دکل کجاست. دوره. یعنی جدودا 1 کیلومتر فاصله داره...
و این سرعت رو از اونجا فهمیدم که بافر کردن یک کلیپ یوتوپ با ایرانسل 5 دقیقه طول میکشه به طول کلی ولی با همراه اول 30 ثانیه!!!!!!!!! این منو شدیدا به شک انداخت و چیزهای دیگه رو امتحان کردم که دیدم نه ، واقعیت داره!!!
امروز این تست رو کردم. با لپتاپ رفتم بغل دکل خیلی ضایع بود ولی خوب کارمو کردم ولی گویا اصلا این منطقه دیگه E ساپورت نمیکنه چون دیگه نمیره روی اون!!!
و بخاطر قطعی های بسیار زیاد هم من رو مجبور کرده که همراه اول رو هم یه تستی بزنم..
ولی این قضیه دنلود جدی بود. دیگه وقتی میخوام دانلود فایلهای بزرگ رو شروع کنم بعد از 10 دقیقه سیستم قفل میشه و دیسکانکت میشه!!!!!!
نمیدونم. من انگار با همه فرق دارم!!!!!!!!!!!:31:
راستیی.......کسانی که شارژ کردن و میگن سارژشون تعیید نشده یا زود تموم شده این اتفاق واسه دوستم افتاد و دلیلش کامل نکردن ثبت سیم کار بوده!!!
#5*140*
یا 120
رو بگیر
esfehanei
26-07-2010, 13:19
دوستان با کدوم یکی از این مدل ها من میتونم کانکت بشم (سیم کارت همراه اوله ولی ایرانسل هم میخوام بگیرم اگه وصل بشه)
1-نوکیا5200
2-سونی اریکسون k310(حدودا مال 9999999999999999999قرن پیش هست)
3-سامسونگ فک کنم e450 بود(دقیق نمی دونم چیه ولی اینeیادمه داشت)
با تشکر
KING_DESIGNER
26-07-2010, 13:30
دوستان با کدوم یکی از این مدل ها من میتونم کانکت بشم (سیم کارت همراه اوله ولی ایرانسل هم میخوام بگیرم اگه وصل بشه)
1-نوکیا5200
2-سونی اریکسون k310(حدودا مال 9999999999999999999قرن پیش هست)
3-سامسونگ فک کنم e450 بود(دقیق نمی دونم چیه ولی اینeیادمه داشت)
با تشکر
5200 کلاسش 10 هست و سرعتش ماکزیمم خیلی بزنه تا 15 نهایت به 20 برسه
k310 هم چون گوشی خوبیه باید بندازیش سطل آشغال !
سامسونگه هم مدلش رو پیدا نکردم که e داشته باشه و 450 باشه سری e خیلی زیاده مدلشو بگو تا دقیق حلاجیش کنم
و در نهایت عزیز e251 بخر ضرر نمیکنی در حد خودش کار مکینه اگه دست دومش هم پیدا کردی که بهت بگم خرکاره :21:
نمیشه گفت چون کلاس 10 هست سرعت تا 15 بیشتر نمیره.من با کلاس 12 رو 25 ثابت دانلود میکردم.کاملا بستگی به گوشی داره.
یک نمونه کلاس 32 که سرعتش از 236kb هم کمتره
esfehanei
26-07-2010, 14:29
خوب با همون5200چه جورمیشه وصل شد(همراه اول)
در ضمن نزدیک هونمون یه دکل هست نمی دونم مال ایرانسله یا همراه اول اصلا نمیدونم مال چیه فقط میدونم برای یکی از این دوتاس
از کجا باید بفهمم
راستی موقعی که با برنامه pcsuiteمیخواستم وصل بشم وصل نمی شد
انگار یوزر نیم و پسورد میخواد
چی کنم؟
khoshshaans
26-07-2010, 15:30
استاد عزیز و دوستان من میخوام برم علا الدین گوشیبخرم 2700 خوبه؟ هر چند کلاس ش 10 هست؟
گوشی سیمبین دار زیر 80 تومانبا سرعت بالا چی پیشنهاد میکنید؟
oghyanoos
26-07-2010, 15:55
king جون یه سوال داشتم; اگه gprs موبایلی کلاس 32 باشه, و edge در منطقه فعال نباشه, سرعت دانلود تا چند میتونه بالا بره؟؟؟
استاد عزیز و دوستان من میخوام برم علا الدین گوشیبخرم 2700 خوبه؟ هر چند کلاس ش 10 هست؟
گوشی 2700 کابل ارتباط با pc نداره .
khoshshaans
26-07-2010, 16:35
جدی می گی رزمجو پس باید کابل مینی یو اس بی بخرم خودش 10 تومانه چه گوشی ارزون نوکیاسیمبین داری پیشنهاد میکنی؟
mohammad_87
26-07-2010, 16:37
راستش واسه خومدم عجیبه. آخه همه میگن ایرانسل ولی واسه من فقط باز کردن صفحه مهم نیست. دانلود و کارای دیگه مهمه.
من دقیقا میدونم دکل کجاست. دوره. یعنی جدودا 1 کیلومتر فاصله داره...
و این سرعت رو از اونجا فهمیدم که بافر کردن یک کلیپ یوتوپ با ایرانسل 5 دقیقه طول میکشه به طول کلی ولی با همراه اول 30 ثانیه!!!!!!!!! این منو شدیدا به شک انداخت و چیزهای دیگه رو امتحان کردم که دیدم نه ، واقعیت داره!!!
امروز این تست رو کردم. با لپتاپ رفتم بغل دکل خیلی ضایع بود ولی خوب کارمو کردم ولی گویا اصلا این منطقه دیگه E ساپورت نمیکنه چون دیگه نمیره روی اون!!!
و بخاطر قطعی های بسیار زیاد هم من رو مجبور کرده که همراه اول رو هم یه تستی بزنم..
ولی این قضیه دنلود جدی بود. دیگه وقتی میخوام دانلود فایلهای بزرگ رو شروع کنم بعد از 10 دقیقه سیستم قفل میشه و دیسکانکت میشه!!!!!!
نمیدونم. من انگار با همه فرق دارم!!!!!!!!!!!:31:
سلام آقا میلاد.پس اونموقع که میگفتین شبی 100 مگ دانلود میکنی با همین سرعت 15 بود؟یا اول بیشتر بوده حالا شده این؟؟
منم مثل شما زیاد می دانلودم.ولی برعکس شما با همراه اول نهایتا به 12-13 میرسم درحالیکه با ایرانسل در حالت معمولی تا 15 میره.نصفه شب هم که متوسط نوسانش 20 هست.بازم شکر.از دایل خیلی بهتره.
عزیزم سوالتون بیشتر به انجمن خرید گوشی مربوط میشه که!سیمبین رو نمی دونم اما گوشی ارزون یعنی زیر 100 تومن که ادج کلاس 32 داشته باشه من فقط همینهارو پیدا کردم:
samsung e 250
samsung e 251
nokia 2730
دوتا اولی مثل همند قیمت آکبندش توی علائدین 60-70 بود.دست دومش خیلی کمه.فقط یه جا پیدا کردم 40 میداد.گفتم 30.گفت نه!گفتم 35 گفت نه!گفتم به درک!!
2730 هم گوشی بهتریه نسبت به e250 ولی قیمتش هم بالاتره.80-90 نوسان داره که این بستگی به طبقه پاساژ داشت:31:دست دوم هم 50 دیدم.
ضمنا جناب کینگ گفته بود که گوشی های خوب رو برای طولانی مدت به عنوان مودم استفاده نکنین.اوخ میشه!!
king جون یه سوال داشتم; اگه gprs موبایلی کلاس 32 باشه, و edge در منطقه فعال نباشه, سرعت دانلود تا چند میتونه بالا بره؟؟؟
با اجازه کینگ،فکر کنم نهایت دانلود gprs 5-6 باشه.از دایل آپ بدتره اصلا به صرفه نیست.
-------------------------------
من چندی پیش رفتم علائدین و ولیعصر رو زیر پا گذاشتم برای گوشی ارزون قیمت که edge32 ساپورت کنه و همینطور برای دانگل.توی علائدین که 98 درصد فروشنده ها اصلا نمیدونستن edge چیه!!وقتی میگفتم یه گوشی میخوام که ادجش 32 باشه یارو قیافه اش یجوری میشد که انگار معادله 5 مجهولی بهش دادم.مثل این::18:
نهایتا هم بجز e250 که آقای کینگ معرفی کرده بود و 2730 که خودم توی gsm پیدا کرده بودم چیزی نیافتم.این از گوشی edge 32
اما دانگل:
پاساژهای علائدین،رضا،ولیعصر،ایران، ایرانیان. کلا دو جا دانگل داشتن که اولی گفت فعلا نداریم!!اما قیمت 3g رو گفت حدود 100.دومی هم که توی پاساژ رضا بود(که قبلا هم یکی آدرس داده بود) فقط مارک متفرقه داشت که edge رو 80 میداد و 3g رو 120 تومان!!!با ضمانت 6 ماهه خودشان!!!!
نمایندگی دی لینک هم گفت ما dongle simcard اصلا نداریم!!گفتم خودم تو اینترنت دیدم.مدلش رو هم گفتم گفت تو ایران موجود نیست!شرمنده...
این گزارشی رو که دادم خواستم کمی اطلاع رسانی کرده باشم برای کسانی که دنبال بهترین وسیله به عنوان مودم هستن.دیگه انتخاب با خودتون.
جدی می گی رزمجو پس باید کابل مینی یو اس بی بخرم خودش 10 تومانه چه گوشی ارزون نوکیاسیمبین داری پیشنهاد میکنی؟
من زیاد در مورد گوشی ها وارد نیستم . لطفا دوستان پاسخ بدن . ولی یه گوشی سامسونگ e250 هست .
salam manam 1500 daram vostro zanf zadam dell goft bayad device external bekhary
khode note book javab nmide
esfehanei
26-07-2010, 16:53
دوستان کدوم یکی از اینا سرعتش بیشتره
نوکیا5200
سامسونگe490
باتشکر
دوستان کدوم یکی از اینا سرعتش بیشتره
نوکیا5200
سامسونگe490
باتشکر
5200 کلاس 10 هست . e490 هم کلاس 10 هست . پس سرعت هاشون برابرن .
behnam-k
26-07-2010, 17:06
دوستان من تو کرمانشاه هستم و گوشیم K530I هست اما E رو نداره
میشه یه عکس بزار ید ببینم که این E پر دردسر شما چطوره :31:
khoshshaans
26-07-2010, 17:18
آقای محمد 87خیلی ممنون ازگزارش خوبت دستت درد نکنه
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
فقط این نوکیاها سیمبین هستند نرمافزار انتن فایندر را ساپورت می کنند؟
6650fold چطوره
KING_DESIGNER
26-07-2010, 17:56
امروز تاپیک رو ترکوندین !!
خوب با همون5200چه جورمیشه وصل شد(همراه اول)
در ضمن نزدیک هونمون یه دکل هست نمی دونم مال ایرانسله یا همراه اول اصلا نمیدونم مال چیه فقط میدونم برای یکی از این دوتاس
از کجا باید بفهمم
راستی موقعی که با برنامه pcsuiteمیخواستم وصل بشم وصل نمی شد
انگار یوزر نیم و پسورد میخواد
چی کنم؟
توی پست دوم تنظیمات مربوط به گوشی رو نوشتم برای ساخت اکنکشن باید از برنامه و قسمت ساخت کانکشن داخل گوشی کامل شات اسکرین بگیری ورگنه ما هم نمیدونیم چون که متخحصص موبایل نیستیم که همه رو بدونیم
معمولا با استفاده از همون عکسهایی که در پست دوم همین تاپیک گذاشتم حالا یه خورده بالاتر پایینتر میشه به هدف نزدیک شد و گوشی رو تنظیم کرد و کانکشن ساخت وگرنه من که گوشی شما رو تا حال ندیدم.
در ضمن در مورد انتن پرسیدی این هم یه سئواله که بی جوابه چون که نوکیا تمامی انتنهای ایران رو نصب کرده با همکاری زیمنس و این دوشرکت اساسی همراه اول و ایرانسل رو تیغ زدند پس نمیشه قشنگ مشخص کرد هیچ نشونه ای نداره.
نهایت دیگه تا 7-8
بستگی به انتن داره ولی نرمالش روی 5-6 هست
از طریق بلوتوص هم شاید بتونی .
ولی اگر این گوشی رو نخریدی روی همچین گوشی که تکنولوژی های روز رو ساپورت نمیکنه سرمایه گذاری نکن فرق قیمتش با بقیه گوشیها زیاد نیست یه گوشی خوب بگیر که راحت باشی
با همون بلوتوث هم به مشکل میخوری پستهای قبلی رو بخون مسعود نوشته هر دقیقه ده بار دیسکانکت میشه با بلوتوث هم وصل شده
فکر رو اساسی بکن
اگر مایه هم داری برو دانگل بخر
با اجازه کینگ،فکر کنم نهایت دانلود gprs 5-6 باشه.از دایل آپ بدتره اصلا به صرفه نیست.
-------------------------------
من چندی پیش رفتم علائدین و ولیعصر رو زیر پا گذاشتم برای گوشی ارزون قیمت که edge32 ساپورت کنه و همینطور برای دانگل.توی علائدین که 98 درصد فروشنده ها اصلا نمیدونستن edge چیه!!وقتی میگفتم یه گوشی میخوام که ادجش 32 باشه یارو قیافه اش یجوری میشد که انگار معادله 5 مجهولی بهش دادم.مثل این::18:
نهایتا هم بجز e250 که آقای کینگ معرفی کرده بود و 2730 که خودم توی gsm پیدا کرده بودم چیزی نیافتم.این از گوشی edge 32
اما دانگل:
پاساژهای علائدین،رضا،ولیعصر،ایران، ایرانیان. کلا دو جا دانگل داشتن که اولی گفت فعلا نداریم!!اما قیمت 3g رو گفت حدود 100.دومی هم که توی پاساژ رضا بود(که قبلا هم یکی آدرس داده بود) فقط مارک متفرقه داشت که edge رو 80 میداد و 3g رو 120 تومان!!!با ضمانت 6 ماهه خودشان!!!!
نمایندگی دی لینک هم گفت ما dongle simcard اصلا نداریم!!گفتم خودم تو اینترنت دیدم.مدلش رو هم گفتم گفت تو ایران موجود نیست!شرمنده...
این گزارشی رو که دادم خواستم کمی اطلاع رسانی کرده باشم برای کسانی که دنبال بهترین وسیله به عنوان مودم هستن.دیگه انتخاب با خودتون.
اختیار داری تاپیک مال خودته داداش.:10:
اون دانگلها رو که گفتی از توی اون سایتهای که ادرس داده بودم پرسیدی ؟
خوب توی سایتشون گذاشته بودند منم بر حسب این گفتم که زنگ بنزید به اونها هم تماس بگیرید و زنگ بنزید بگید دارند یا نه اگر نداشتند که دیگه از همون مارکهایی که 6 ماه ضمانت میکنه تهیه کنید بازم از موبایل بهتره !
5200 کلاس 10 هست . e490 هم کلاس 10 هست . پس سرعت هاشون برابرن .
دقیقا
دوستان من تو کرمانشاه هستم و گوشیم K530I هست اما E رو نداره
میشه یه عکس بزار ید ببینم که این E پر دردسر شما چطوره :31:
اون گوشیت رو بده بچه ها باهاش یه دست روپایی بزنند :31: پاشو برو ارگ و یا پاساژ ملت یک گوشی قسطی بگیر خودتو راحت کن :27: حتی یه e 251 ارزون هم کارتو راه میندازه قیافش هم بهتره :46:
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
فقط این نوکیاها سیمبین هستند نرمافزار انتن فایندر را ساپورت می کنند؟
6650fold چطوره
متاسفانه این نرم افزاره فقط نسخه سیمبین داره که اساسی کار همه رو خراب کرده اگر نسخه جاواشو پیدا کنم میزارم توی سایت کسی هم دید به من خبر بده.:46:
khoshshaans
26-07-2010, 18:07
خوب استاد کینگ دانگل بخریم ازنرم افزار انتن فایندر نمی تونیم استفاده کنیم
من هم موندم چه گوشی بخرم؟
ضمنا یکی می گفت اگرگوشی فول شارژ باشه و شارژرش هم به برق وصل باشه باتری ضعیف نمیشه
ضمنا بینابین باید باشه خوب اگر100 تومان پول دانگل بدیم می شه سرشکنش کرد توی یکسال اینترنت بی سیم گرفت
ضمنا میشهبگین گوشی شما مدلش چیه بیخیال انتن فایندر بشیم همون گوشی شما که تجربش هم واسه شما داده بگیرم
مدلش چیه و قیمتش
compund security
26-07-2010, 18:09
کينگ جاااااااااااااااااااااااا ن سلام چطوووووووووووووووووووووري ببخشيد زيادي خودموني شدم از اول با سلام و خسته نباشيد خدمت حضار عزيز سوالي داشتم بس پيچيده من لپتاب Dell inspiron 1525 دارم اين لپتاب جاي سيم کارت دارد بنده چطور و با چه نرم افزاري از اين ويژگي ميتوانم استفاده کنم و در ثاني موبايل من 5800 نوکيا ميباشد EDGE کلاس 32 دارد ولي وقتي با ان به اينترنت کانکت ميشوم نه علامت G مي ايد نه E بلکه زير علامت انتن در ان علامت مساوي مانند ميايد که در همه ي جاها اين طور است من چه طور ميتوانم بفهمم که اين شهر ما EDGE دارد يا نه شهر من کاشان است يکي از شهر هاي استان اصفهان لطفا زود جواب بده
shah abas
26-07-2010, 18:23
من گوشی رو وصل کردم(ایکسپریا)به عنوان مودم. ولی نیم ساعت نشده داغ کرده بود. طبیعیه؟ مشکلی ایجاد می کنه؟
mohammad_87
26-07-2010, 18:34
خواهش میکنم عزیزم
اختیار داری تاپیک مال خودته داداش.:10:
اون دانگلها رو که گفتی از توی اون سایتهای که ادرس داده بودم پرسیدی ؟
خوب توی سایتشون گذاشته بودند منم بر حسب این گفتم که زنگ بنزید به اونها هم تماس بگیرید و زنگ بنزید بگید دارند یا نه اگر نداشتند که دیگه از همون مارکهایی که 6 ماه ضمانت میکنه تهیه کنید بازم از موبایل بهتره !
هم از اونها پرسیدم و هم از نمایندگی رسمی دی لینک که از سایت خودش درآورده بودم.همشون گفتن نداریم.البته اون سایتهایی که آدرس داده بودی رو دیدم،توی لیستش یه همچین چیزی داشتن.
راستی الان یادم اومد،یکی از اون لینکها زنگ زدم برنداشتن!:20:اون یکی گفت نداریم.یه خط اسم داشت.
120 برای این دانگلها اصلا نمیارزه.بخصوص اینکه سرعتم خیلی نوسان داره.دارن دو سه برابر قیمت جهانی میده.مارکهای کاملا معتبری مثل t...mobile - vodafone و ... با ساپورت 3.75 حدودا 50-60 تومن میدن.تازه روی سرویسهای اینترنتی ،این مودم هارو رایگان میدن.حالا ببین اپراتور سوم چه قیمتی بزنه روش.اولا اینکه چینیه (چون باید جذب سرمایه خارجی کنه دیگه!!) دوما تا بتونن روش میخورن.
فعلا من با همین گوشیم سر میکنم.چون به یکی از آشناهام که داشت میرفت شرق آسیا سفارش دادم یکی از این دانگلها برام بیاره.فعلا تا ماه رمضون باید تو کف باشم.
راستی این ایرانسل قطعیش از همراه اول بیشتره.حتی تنظیمات کانکشن رو عوض کردم.ولی گاهی وسط دانلود یا وبگردی یهو کانکشن کلا قطع میشه.کلا e میره.مهمترین علتش چیه؟؟
اون ترکیب کانکشنها جواب داده یا نه؟؟البته تو ویندوز.
khoshshaans
26-07-2010, 18:48
حذف ...............
چی ؟ نه آقا فوقش 3000 تومن . همونهایی که به دوربین دیجیتال هم میخوره دیگه.
اما دانگل:
پیشنهاد میکنم از هرجا جنس میخری از پاساژ دزدها جنس نگیری
KING_DESIGNER
26-07-2010, 19:46
خوب استاد کینگ دانگل بخریم ازنرم افزار انتن فایندر نمی تونیم استفاده کنیم
من هم موندم چه گوشی بخرم؟
ضمنا یکی می گفت اگرگوشی فول شارژ باشه و شارژرش هم به برق وصل باشه باتری ضعیف نمیشه
ضمنا بینابین باید باشه خوب اگر100 تومان پول دانگل بدیم می شه سرشکنش کرد توی یکسال اینترنت بی سیم گرفت
ضمنا میشهبگین گوشی شما مدلش چیه بیخیال انتن فایندر بشیم همون گوشی شما که تجربش هم واسه شما داده بگیرم
مدلش چیه و قیمتش
به من استاد نگید خواهش میکنم.
ولی در مورد صحبتتون
ببینید من کاری ندارم که چی چقدر انتن میده یا میگیره :5:
من به این فکر میکنم که باید برای کسی که در دورترین نقطه ایران هست اینترنت باشه !و ارزون هم باشه !
اینترنت یک طرفه ماه واره ای رو معرفی کردم و تاپیکش رو زدیم و دوستنان همکاری کردند حتی یک هم از دوستان هم حاضر شد اکانتشو بفروشه چون که قیمتش پایینتر بود و مناسب بود .
و ارزون هم در بیاد حالا یه وقت بود که این EDGE ردیف نشده بود وایمکس رو معرفی کردم ! ( تاپیک وایمکس ایرانسل) و بعد از وایمکس یه نظر سنجی گرفتم دیدم وایمکس رو بچه ها بیخود حساب میکنند . پس مفت نم ی ارزه
اومدیم و سرویس EDGe رو معرفی کردیم . در همه این سیستمها در مرحله اول قیمت شروع رو در نظر گرفتیم که اگر یک دانگل ( کهدر ماهوارهای میشه کارت --- در وایمکس میشه مودم در EDGE هم میشه دانگل سیم کارت ) با یه قیمت معفقولانه تهیه بشه
الان نگاه کردم دیدم همه یه گوشی کلاس بالا تو جیبشون دارند الی این دوستان اخری که دم از کا 310 و کا 750 میزنند
ولی مثلا خود من یه گوشی ارزون برای سیمکارت دومم دارم که e250 هستش خودم 80 خریدم حدود یک سال پیش
و میتونین دست دومش رو هم بگیرین چون فوق العاده سگ جونه یه چیزی تو مایه های 3310 قدیم !! اون قدیمیها میدونند که 3310 چه چیزیه هنوز هم بعد از 10-12 سال کار میکنه.
الان اینکه شما میگید دانگل بهتره یا موبایل یه تصمیم گیری هست که خودتون باید عاقلانه تصمیم بگیرید فقط در همین حد بدونید که اگر با یک گوشی کلاس 32 امتحان کردید و برد خوبی داشت در همه کلاسهای 32 چه دانگل و چه موبایل این مقدار درایفتیتون ثابت هست یعنی این طوری نیتس که گوشی نوکیا باشه یه کفیت بیده و گوشی سونی اریکسون باشه یه کیفیت دیگه بده ...نه اصلا کیفیت یکسانه.
شما اول تست کن و بعد دست به خرید بزن
در مورد اون کسی هم که گفته گوشی ضعیف نمیشه من بعید میدونم چون که در لپتاپ قضیه برعکس در لپتاپ سلول داریم اگر که لپتاپ روشن باشه و باطری هم داخلش باشه فول شارژ باشه به مشکل میخوره اینو یهکی از تعمیرکننده هاگفته توی اینترنت هم این مطلب رو بگردید هست.
در ضمن اگر 100 تومن توی سال میشه وایرلس گرفت خوب وایرلس بگیرید ! این سرویس برای دوستانی هست که دستشون از همه جا بسته است
شما پستهای منو کامل نخوندید من گفتم جایی که ADSL هست به eDGE شرف داره ولی جایی که دایال آپ هست EDGE نسبت به دایال آپ برتری داره ! چون پولی برای انلاین بودن نمیپردازید غیر از اینه ؟
پس متوجه میشین که عاقلانه است !
در ضم نبرای خرید هم اصلا به گوشی من توجه نکنین قبل از خرید در محدوده خودتون تست بزنین ببینین سرعت در چه وضعیتیه شاید برای من اتفاقی خوب انتن میده البته بی حکمت هم نیست چون که من نزدیک یک بی تی اس هستم .
شما هم ببینید نزدی هستید یا نه.
موفق باشید
کينگ جاااااااااااااااااااااااا ن سلام چطوووووووووووووووووووووري ببخشيد زيادي خودموني شدم از اول با سلام و خسته نباشيد خدمت حضار عزيز سوالي داشتم بس پيچيده من لپتاب Dell inspiron 1525 دارم اين لپتاب جاي سيم کارت دارد بنده چطور و با چه نرم افزاري از اين ويژگي ميتوانم استفاده کنم و در ثاني موبايل من 5800 نوکيا ميباشد EDGE کلاس 32 دارد ولي وقتي با ان به اينترنت کانکت ميشوم نه علامت G مي ايد نه E بلکه زير علامت انتن در ان علامت مساوي مانند ميايد که در همه ي جاها اين طور است من چه طور ميتوانم بفهمم که اين شهر ما EDGE دارد يا نه شهر من کاشان است يکي از شهر هاي استان اصفهان لطفا زود جواب بده
سلام
متاسفانه لپتاپهای دل از لحاظ تکنیکال ارتباطی برقار نمیکنند من خیلی با یکی از دوستان روی همین لپتاپهای دل کار کردم ولی بی فایده بود یعنی هرکاریک ه میدونستم کردم ولی چون لپتاپها یه چیزی تو مایه های all in one هستند و قطعاتشون به هم پوسته است اینه که نمیشه زیاد باهاشون ور رفت
متخصصین این دستگاهها هم همشون تعمیرکارای زبده ای هستند و اصلا بحث سیستم از لپتاپ جداست اگر فوجیتسو بود خیلی راحت سیم کارت رو میزاشتی و حال میکردی الان میلاد توی همین فروم توی پستهای قبلیهم هستش خودش لپتاپش با سیم کارت ارتباط برقرار کرده و به عنوان یه مودم شناخته اش ولی من با DELL نتونستم کاری از پیش ببرم
تصویه میکنم شما هم کاری نکنید ! چون فوقالعاده دشواره باید به متخصصش و یا نمایندگیش بدید . !
توی اصفهان حتما نمایندگی این دستگاه هتس (( به تعمیرکار اصلا مراجعه نکنید چون از سیم کارت و خشاب و... این چیزا اصلا سر در نیمارند)) اینها فقط قطعه تعویض کن هستند و ممکنه اسیبی به دستگاه بزنند ولی نمایندگی خودش نقشه بردهای این دستگاه رو داره و کامل میتونه این دستگاه رو چک کنه
پس عاقلانه اینه که برید نمایندگی اصفهان .
من گوشی رو وصل کردم(ایکسپریا)به عنوان مودم. ولی نیم ساعت نشده داغ کرده بود. طبیعیه؟ مشکلی ایجاد می کنه؟
بعععععععله :31:
وقتی داد میزنم میگم با گوشی زیر 100 تومنی امتحان کنید برای همینه که یک ساعت اینترنتتون با رضایت از گلوتون پایین بره :31:
مال منم داغ میکنه ولی اون گوشی حیفه . از من به شما نصیحت بیخیالش بشید !
یه گوشی دست دوم تهیه کنید قیمتی هم نداره بعدا هم که سرویس منحل بشه گوشی براتون باقی می مونه که میتونید روش سیم کارت بندازید .
اگر من میگم گوشی بخرید هم اینکه ارزون هست هم اینکه بعدا دوباره میشه ازش استفاده کرد اگر هم سوخت فدای سرت اینترنت 512 گرفتی !
در صورتی که سوختنی در کار نیست فقط عمر و اصطهلاک میندازه . وگرنه بمب ساعتی که نیست عزیز
البته در مورد باطریش قضیه فرق میکنه مال یکی از بچه ها توی همین تاپیک سوخت
بهتره یه باطری برای همون گشوی دست دوم که میخواید بگیرید هم تهیه کنید و از همون باطری دوم استفاده کنید.
خواهش میکنم عزیزم
هم از اونها پرسیدم و هم از نمایندگی رسمی دی لینک که از سایت خودش درآورده بودم.همشون گفتن نداریم.البته اون سایتهایی که آدرس داده بودی رو دیدم،توی لیستش یه همچین چیزی داشتن.
راستی الان یادم اومد،یکی از اون لینکها زنگ زدم برنداشتن!:20:اون یکی گفت نداریم.یه خط اسم داشت.
120 برای این دانگلها اصلا نمیارزه.بخصوص اینکه سرعتم خیلی نوسان داره.دارن دو سه برابر قیمت جهانی میده.مارکهای کاملا معتبری مثل t...mobile - vodafone و ... با ساپورت 3.75 حدودا 50-60 تومن میدن.تازه روی سرویسهای اینترنتی ،این مودم هارو رایگان میدن.حالا ببین اپراتور سوم چه قیمتی بزنه روش.اولا اینکه چینیه (چون باید جذب سرمایه خارجی کنه دیگه!!) دوما تا بتونن روش میخورن.
فعلا من با همین گوشیم سر میکنم.چون به یکی از آشناهام که داشت میرفت شرق آسیا سفارش دادم یکی از این دانگلها برام بیاره.فعلا تا ماه رمضون باید تو کف باشم.
راستی این ایرانسل قطعیش از همراه اول بیشتره.حتی تنظیمات کانکشن رو عوض کردم.ولی گاهی وسط دانلود یا وبگردی یهو کانکشن کلا قطع میشه.کلا e میره.مهمترین علتش چیه؟؟
اون ترکیب کانکشنها جواب داده یا نه؟؟البته تو ویندوز.
خوب وودافون معتبره میشه روی این یک قلم حساب باز کرد اگر با این قیمت 50-60 سراغ داری خدا خیرت بده بزن اینجا بچه ها برن بخرن چون همچین قیمتی واقعا مفته.
در مورد چینی بودن هم شک نکن . ببین عزیز دیگه با این نیروی کار ارزون کسی نمیره توی المان اینها رو بزنه توی همون چین میزنند
ولی کیفیتشون با همفرق میکنه و ججنس بد و خوب داره.
به سلامتی پس اگر به دستت رسید یه خبری هم به ما بده ببینیم چه دانگلی میخری.
در مورد این قطعی با همراه اول هم تست کن شاید وضعیت میلاد رو تو هم داشته باشی مال میلاد هم ایرانسله ولی میگه ههمراه اول بهتر انتن میده و سرعتش بیشتره
در مورد اینکه e میره دوبار برایم ن اتفاق افتاده ممکنه امواج کم میرسه واقعا نمیدونم . ولی موردی از گوشی شا نیست چون که سیم در سر راه نیست که بگم نویز داری یا چیز دیگری علتش رو باید از توی انتن موبیال سر کوچه بررسی کرد.
ترکیب کانکشنها هم باید برم مقاله رو بخونم برشو میدم
شدنش که میشه ولی دنگ و فنگش خیلی زیاده ....خیلی زیاد !:13:
behnam-k
26-07-2010, 19:48
King جان نمیخوام پای بچه ها درد بگیره :31:
من که نمیخوام با گوشی وصل شم اگه این سرویس تو کرمانشاه هم برقرار باشه میخوام دانگل بخرم :8:
تو میگی اگه E رو گوشیت باشه سرویس تو منظقه شما برقراره خب ماله من اینطور نیست یعنی سرویس EDGE برقراره نیست:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.