مشاهده نسخه کامل
: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
یه چیز عجیب امروز من شنیدم ولی هنوز خودم امتحان نکردم . شنیدم اگه گوشی رو رو حالت ( fly ) پرواز قرار بدیم ، حالت فیلتر شکن پیدا میکنه . تاکید می کنم که شنیدم و نمی دونم که درسته یا نه و اصلا چنین چیزی عملی هستش یا نه .
اون حالتو برا اندروید مارکت استفاده میکنن که از رو سیم کارت نفهمه ایرانی هستید
سلام بلاخره اين مودنم edge خوب هست يانه
TimeWarp
14-09-2011, 11:02
سلام بلاخره اين مودنم edge خوب هست يانه
ارزش نداره 60 تا 90 تومن بدی جنس چینی بخری که چی وقتی نتش نیست .
همراه اول که همون دیال - آپ هستش .
ایرانسلم که داره تبدیل میشه به دیال - آپ
قبلنا میصرفید اما الان نه . اگه چاره ای نداری می تونی خود گوشی رو به مودم تبدیل کنی تا پول هنگفت سر اینترنت دیال - آپ ندی و خط تلفن خونه اشغال نشه که از این نظر میصرفه .
ایرانسل حجمی شده ( 2 گیگ ) 10000 تومن -ماهانه. سرعتشم نسبت پارسال افت کرده و دانلودش شده در بهترین حالت 10 تا 15 کیلوبایت .
به نظر من مودم edge نگیر .موفق و موید باشی:5:
دیگه باید دست از سر GPRS بردارید! یا Wimax یا ADSL و یا Dial Up !!!:27:
tiger1980
14-09-2011, 21:20
مثل اینکه واقعا باید برگردیم به همون دیال آپ:41:
ursamajor
15-09-2011, 01:05
ارزش نداره 60 تا 90 تومن بدی جنس چینی بخری که چی وقتی نتش نیست .
همراه اول که همون دیال - آپ هستش .
ایرانسلم که داره تبدیل میشه به دیال - آپ
قبلنا میصرفید اما الان نه . اگه چاره ای نداری می تونی خود گوشی رو به مودم تبدیل کنی تا پول هنگفت سر اینترنت دیال - آپ ندی و خط تلفن خونه اشغال نشه که از این نظر میصرفه .
ایرانسل حجمی شده ( 2 گیگ ) 10000 تومن -ماهانه. سرعتشم نسبت پارسال افت کرده و دانلودش شده در بهترین حالت 10 تا 15 کیلوبایت .
به نظر من مودم edge نگیر .موفق و موید باشی:5:
خب من الان چند ماهی است که مودم (D-Link DWM-652) گرفتم و ازش خیلی راضیم ولی مشکل از این ایرانسله که هر بار یه بامبولی در میاره:2:
با این مودم معمولا سرعت دانلودم بین 20 تا 30 است در حالی که با گوشی زیر 15 ولی سرعت وبگردی بسیار متغیره. بعضی وقتا گوگل رو هم باز نمیکنه:41:
TimeWarp
15-09-2011, 01:12
خب من الان چند ماهی است که مودم (D-Link DWM-652) گرفتم و ازش خیلی راضیم ولی مشکل از این ایرانسله که هر بار یه بامبولی در میاره:2:
با این مودم معمولا سرعت دانلودم بین 20 تا 30 است در حالی که با گوشی زیر 15 ولی سرعت وبگردی بسیار متغیره. بعضی وقتا گوگل رو هم باز نمیکنه:41:
به صحبتهای بنده توجه کرده باشین ، گفتم که نتش ( اینترنت ) نیست . هر روز یه مسخره بازی و بدتر شدن خدمات . سرعت هم تنها به مودم که برنمیگرده . مدل گوشی و اینکه edge داره یا نه و edge اون چه کلاسی هستش و از همه مهمتر فاصله ی شما تا دکل هم خیلی مهمه .:27:
راستی l2tp باز شده یا هنوز قطعه ؟:2:
موفق و موید باشید:31:
امین1356
15-09-2011, 10:30
به صحبتهای بنده توجه کرده باشین ، گفتم که نتش ( اینترنت ) نیست . هر روز یه مسخره بازی و بدتر شدن خدمات . سرعت هم تنها به مودم که برنمیگرده . مدل گوشی و اینکه edge داره یا نه و edge اون چه کلاسی هستش و از همه مهمتر فاصله ی شما تا دکل هم خیلی مهمه .:27:
راستی l2tp باز شده یا هنوز قطعه ؟:2:
موفق و موید باشید:31:
سلام دوست عزیز
L2TP بازه و مشکلی نیست.
با تشکر
همه جا بسته شده L2TP شما میگی بازه !!!
ghasem2020
15-09-2011, 13:22
متأسفانه پورت هر دو رو بستن.
فك كنم من چش زدم!! :|
TimeWarp
15-09-2011, 13:39
سلام دوست عزیز
L2TP بازه و مشکلی نیست.
با تشکر
همه جا بسته شده L2TP شما میگی بازه !!!
متأسفانه پورت هر دو رو بستن.
فك كنم من چش زدم!! :|
همه چیز دست خودشون باشه ، همین میشه دیگه . سرعت فجیع کردن ، L2tp رو بستن . :2:هیچ رقیبی هم که ندارن تا با ارایه ی خدمات بهتر ، اینا رو به خاک سیاه بشونه .:2:
sstp چی؟:20:
اونهم مثل اینکه کار نمیکنه:2:
ghasem2020
16-09-2011, 19:54
انگار پورتا باز شده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tiger1980
16-09-2011, 20:07
انگار پورتا باز شده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان امتحان کردم هر دو پورت بسته بوذند شما چطور میگید باز شدند:13:
fanoostalaei
16-09-2011, 20:25
نه خیر من تست کردم پورتها باز نشده
ghasem2020
16-09-2011, 21:25
اين دوستمون خيلي شاكيه ها. :41:
آقا باور كنيد من الان با وي پي ان اومدم.
pptp .
TimeWarp
16-09-2011, 23:37
hkrw جان ، اشتباه اومدی عزیز .( بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت ایرانسل):13:
البته این فحش های خوشگلی که دادی به ایرانسلم می چسبه .:27:
کجا باز شده ! L2TP همچنان بسته هستش که برای گوشی مورد استفاده قرار میگیره و ارور 678 میده .:2:
اما PPTP بازه و میشه ازش استفاده کرد .
and-roid2
17-09-2011, 00:08
من تو ايفون از l2tp استفاده ميكنم اصلا مشكلي باهاش ندارم
البته اينم بگم كه از ٢ تا چيز پي ان l2tp فقط يكيش برام كار ميكنه و حرف رفيقمون حقيقت داره]
IMG_0115.PNG - 162 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی pptp فقط روی آی پی 10.3 چیز پی ان کانکت میشه !
من تا دو روز پیش روی l2tp وصل میشدم ولی نامردا l2tp چیز پی انی که استفاده میکنم رو بستنش !:41:
sstp چی؟:20:
اونهم مثل اینکه کار نمیکنه:2:
اس اس تی پی رو جواز بستن اش رو ندارند! تنها مخابرات و سپاه جواز داره که چه خودش و چه اجازه بده به ای اس پی های دیگر که ای اس تی پی رو ببنده چون پورت سراسری هست که الان کل تبادلات بانکیو... توسط این پورت انجام میشه
برای وصل شدن به اس اس تی پی باید حتما سرتیفیکت سرور رو داشته باشید و الا وصل نمیشید
ghasem2020
17-09-2011, 14:03
روی pptp فقط روی آی پی 10.3 چیز پی ان کانکت میشه !
من تا دو روز پیش روی l2tp وصل میشدم ولی نامردا l2tp چیز پی انی که استفاده میکنم رو بستنش !:41:
من ديروز وصل شدم الان وصل نميشه.
قضيه اين آي پي چيه ؟ :13:
من ديروز وصل شدم الان وصل نميشه.
قضيه اين آي پي چيه ؟ :13:
وقتی که وصل میشید به اینترنت برید تو cmd و تایپ کنید ipconfig
شما آی پی خودتون رو به صورت زیر خواهید دید ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باید اونقدر قطع و وصل بشید تا آی پیتون به صورت زیر دربیاد ...
حالا چیز پی ان رو با پروتکل PPTP به راحتی وصل کنید!
ghasem2020
18-09-2011, 12:00
مرسي دادا.
آي پي رو كه ميدونم چيه. :دي
ولي خوب پس بگو من چرا وصل ميشم بعضي وقتا يه وقتايي هم نميشم.
با آي پي 10.3 تست كردم اوكي شد.
دمت گرم.
من الان با دانلود منیجر نمیتونم فایل دانلود کنم اما با مرورگر میتونم
دلیلش رو میدونید (لازم به ذکر من چند تا دانلود منیجر رو تست کردم)
به نظرتون محدودیت اعمال نکرده؟
نه الان من با IDM تست کردم مشکلی نداشت ...
پیغام یا ارور خاصی میده دانلود منیجر ؟
TimeWarp
18-09-2011, 22:49
نه الان من با IDM تست کردم مشکلی نداشت ...
پیغام یا ارور خاصی میده دانلود منیجر ؟
دو دوست عزیز ، سلام . مسایل مربو ط به هر بخش رو در انجمن اون مطرح کنید تا مثل بنده الکی اخطار دریافت نکنید .:11:
ghasem2020
19-09-2011, 14:05
امروز با آي پي 10.3 وي پي ان اوكي نميشد.
به جاش با 10.0 امتحان كردم شد.
Perpetual
20-09-2011, 14:37
سلام دوستان
هر چی گشتم تعرفه های مربوط به EDGE ایرانسل رو ندیدم.
کسی می تونه تعرفه های ماهانه و ترافیک ژ اونها رو بهم بده.
راستی تصمیم گرفتم منم از این سرویس استفاده کنم میشه بگید سرعت در بهترین حالت و بدترین حالت چطوره؟
آیا مثل ADSL شبانش رایگانه و یا اقلا ارزونتره و چه روزایی ارزونتر میشه؟؟
میشه فقط سیم کارت رو شارژ کرد بعد از این سرویس استفاده کرد و یا حتما باید یکی از سرویس های ماهانش رو فعال کرد؟؟
کدوم مودم بهتره و از کجا بفهمم تو چه منطقه ای یه اینترنت دسترسی دارم؟؟
ممنون میشم جوابم رو بدید
amir_dre
20-09-2011, 18:44
وقتی که وصل میشید به اینترنت برید تو cmd و تایپ کنید ipconfig
شما آی پی خودتون رو به صورت زیر خواهید دید ...
حالا باید اونقدر قطع و وصل بشید تا آی پیتون به صورت زیر دربیاد ...
حالا چیز پی ان رو با پروتکل PPTP به راحتی وصل کنید!
تا 3 روز پیش از این روش ای پی 10.3 استفاده میکردم برا وصل شدن با pptp اما 3 روزه جواب نممیده
tanha.2011
20-09-2011, 22:18
سلام دوستان
راستی تصمیم گرفتم منم از این سرویس استفاده کنم میشه بگید سرعت در بهترین حالت و بدترین حالت چطوره؟
میشه فقط سیم کارت رو شارژ کرد بعد از این سرویس استفاده کرد و یا حتما باید یکی از سرویس های ماهانش رو فعال کرد؟؟
ممنون میشم جوابم رو بدید
1.تعرفه توسایتش هست
2.بهترین حالت 30 البته به ندرت،بدترین صفر!!
3.نه اگه از طرح استفاده کنین شبانه و روزانه نداره! رایگانم نداره!
4.میشه وصل شد ولی هزینه ش خداتومن میشه!
5.مودم زیاد فرقی نداره ولی جایی که وصل میشی پوشش اون مهمه
6.امکانش برات هس ADSL بهتره
ursamajor
21-09-2011, 14:11
سلام دوستان
ممنون میشم جوابم رو بدید
ماهیانه 10000 تومان با حجم 2گیگ
هفتگی 5000 تومتن با حجم 800مگ
روزانه 1000 تومان با حجم 120مگ
تصمیم اشتباهی گرفتید که می خواید از این سرویس استفاده کنید چون اکثر کسانی که از این سرویس استفاده می کنند ناراضی اندو فقط اونایی راضی اند که چاره ای جز این ندارند(یا به adsl دسترسی ندارند و یا مدام در حرکت اند.).
اگه تو هم یه وقت مجبور شدی از این سرویس استفاده کنی و اسفاده ات انقدر زیاد بود که بخوای مودم بگیری از این مودم های چینی بی نا و نشون نگیر. مارک های بدرد بخوری که من تو بازار دیدم D-link , TP Link , Huawei
ghasem2020
21-09-2011, 15:35
تا 3 روز پیش از این روش ای پی 10.3 استفاده میکردم برا وصل شدن با pptp اما 3 روزه جواب نممیده
دوست عزيز با آي پي 10.0 ميشه الان.
mohsenjxj
21-09-2011, 20:50
سلام دوستان به نظر من دایل آپ بهتر از اینترنت ایرانسل هست. اوایل چند ماه پیش خوب بود اما الان هیچ به درد نمیخوره
از من میشنوید اگه میتونید سراغش نرید. این تجربه حداقل 6 ماه استفاده از اینترنت edge ایرانسل هست.
با 10.0 الان وصل نمیشه آی پی جدید کسی می دونه؟
hoosein saba
21-09-2011, 23:17
با 10.0 الان وصل نمیشه آی پی جدید کسی می دونه؟
چرا وصل ميشه يكي دوبار تست كن
hoosein saba
21-09-2011, 23:23
دوستاني كه ويندوز سون يا ويستا دارن از sstp استفاده كنن
صرفا جهت تست :
دانلود كانكشن
يوزر و پس : test
چرا وصل ميشه يكي دوبار تست كن
دوست من وصل نشد, چند بار امتحان کردم
hoosein saba
21-09-2011, 23:30
دوست من وصل نشد, چند بار امتحان کردم
وقتي آي پي صفر رو مياري روي كانكشن وي پي n كليك كردي اگه وصل نشد يه چند لحظه صبر كن دو مرتبه كانكشن وي پي n رو اجرا كن بايد بشه ..
اگه ويندوز سون يا ويستا داري sstp رو رله كن
hoosein saba
21-09-2011, 23:35
از همون چند روز پيش كه l2tp از كار افتاد به فاصله يك روز ipig هم از كار افتاد و فقط الان sstp هم كه كار ميده .كه از لحاظ امنيت هم قويترين نوع وي پي n هست .
از مسئولين ايرانسل علت قطع پورت l2tp رو سوال كردم در جواب گفتن:
""مشکل از اپراتور نیست، در راستای کنترل سازی فضای مجازی، کلا شبکه اپراتور های کشور NGN نیست و از آی پی مشترک استفاده می شود،
از آنجایی که شناسایی خطوط ایرانسل فقط با همکاری خود ایرانسل قابل انجام هست نیاز به حکم مراجع قضایی هست و ظاهرا برایشان(نهادهاي امنيتي) دردسر دارد.
به همین دلیل در حال طراحی و نصب رویه ای هستند که آی پی های ایرانسل قابل پیگیری بدون نیاز به اپراتور باشد.
بررسی این مشکل در حال انجام هست.""
ولي خودم شخصا بعيد ميدونم دوباره پورتها باز بشه !
وقتي آي پي صفر رو مياري روي كانكشن وي پي n كليك كردي اگه وصل نشد يه چند لحظه صبر كن دو مرتبه كانكشن وي پي n رو اجرا كن بايد بشه ..
اگه ويندوز سون يا ويستا داري sstp رو رله كن
نشد که نشد , به هر حال ممنون
سلام به همگی
من تقریبا 2سال و خورده ای هست که از نت جی پی ار اس ایرانسل با طرح ماهیانه استفاده میکنم
توی این چند ماهه خیلی اوقات سرعت به صفر میرسه و چند دقیقه صفر میمونه و گاهی با ریکانکت هم بر نمیگرده
راه حلی نداره؟
یه برنامه گذاشته بودن تو سایت که بهترین دکل مخابراتی و انتخاب کنی و ... اون موثره؟ فکر کنم چند ماه پیش امتحان کردم نصب نشد برام..
-
راجه به استفاده از چیز پی ان اس تی تی پی هم یه توضیحی بدید
ما فرت زدیم کانکت وصل نشد - یوزر و پس رو خالی گذاشتم...
با تشککر
hoosein saba
22-09-2011, 09:15
سلام به همگی
من تقریبا 2سال و خورده ای هست که از نت جی پی ار اس ایرانسل با طرح ماهیانه استفاده میکنم
توی این چند ماهه خیلی اوقات سرعت به صفر میرسه و چند دقیقه صفر میمونه و گاهی با ریکانکت هم بر نمیگرده
راه حلی نداره؟
یه برنامه گذاشته بودن تو سایت که بهترین دکل مخابراتی و انتخاب کنی و ... اون موثره؟ فکر کنم چند ماه پیش امتحان کردم نصب نشد برام..
-
راجه به استفاده از چیز پی ان اس تی تی پی هم یه توضیحی بدید
ما فرت زدیم کانکت وصل نشد - یوزر و پس رو خالی گذاشتم...
با تشککر
در مورد اول درسته سرعت و كيفيت بشدت كم شده و اكثرا ناراضي هستن
تو لود صفخات و عكسها با مشكل مواجه ميشه . آپلود كه اصلا نبايد در موردش حرفي زد!
فقط ميشه گفت به لطف وي پي n ميشه يكم اين مشكلات رو قابل تحمل كرد كه اونم چند وقتيه سايه ش سنگين شده بر سر ايرانسليها
راجع به sstp هم بايد بگم اين پروتكل نسبتا جديد فقط رو ويندوزهاي سون و ويستا كار ميكنه .
در مورد كانكت شدن هم اگه از پست قبلي كانكشن رو گرفته باشي بايد يوزر و پس رو test بزني
موفق باشي
Hamid.dzh
23-09-2011, 00:54
دوستاني كه ويندوز سون يا ويستا دارن از sstp استفاده كنن
صرفا جهت تست :
دانلود كانكشن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديوزر و پس : test
ارور 691 میدهد
hoosein saba
23-09-2011, 13:09
ارور 691 میدهد
ويندوزت چيه و چند بيتي ؟
اينم تست كن :
Username:requestvpn
paasword:requestvpn
دوست عزیز کانکشن SSTP ارور 0x8007274D میده مشکل از کجاست ویندوزم 7 و 64 بیت
hoosein saba
23-09-2011, 22:07
دوست عزیز کانکشن SSTP ارور 0x8007274D میده مشکل از کجاست ویندوزم 7 و 64 بیت
راستيتش من الان دسترسي به ويندوز 7 ندارم كه ببينم مشكل كجاست ولي چند روز پيش رو ويندوز سون تست كردم راحت جواب داد
manoochehr-t
24-09-2011, 03:23
منم sstp رو روی سون تست کردم جواب داد
mansour2023
24-09-2011, 04:31
آقا این مشکل آپلود برای شما هم هست ؟
منظورم اینه که چیزی تو وب آپلود نمی کنه برام .
IRAN_KING
24-09-2011, 12:55
آقا این مشکل آپلود برای شما هم هست ؟
منظورم اینه که چیزی تو وب آپلود نمی کنه برام .
از همون اول اپلودش مالی نبود ....چند ماهه اپلودش خیلی بد شده ! :2:
من میخوام 24 ساعت، edge ایرانسل رو تست کنم و سیم اعتباری دارم. کد فعالسازی بسته رو که وارد میکنم یه پیام فینگلیش میاد که میگه: Moshtarake gerami, baraye estelame mande hesab, kode *141*1# ra az khate irancell-e khod shomaregiri konid.
من شارژ تو حسابم دارم اما همش اینو میزنه!!!!
..Parsa..
25-09-2011, 01:25
من میخوام 24 ساعت، edge ایرانسل رو تست کنم و سیم اعتباری دارم. کد فعالسازی بسته رو که وارد میکنم یه پیام فینگلیش میاد که میگه: Moshtarake gerami, baraye estelame mande hesab, kode *141*1# ra az khate irancell-e khod shomaregiri konid.
شاید کد رو اشتباه وارد میکنی دیگه ، چه کدی میزنی که این پیغام رو میده ؟
hoosein saba
25-09-2011, 01:26
چه كدي رو ميزني براي بسته 24 ساعته ؟!
كدش اينه :
*140*3*7*1*#1
از سمت راست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستاي عزيز
راستش من مدتيه ميخوام از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كنم ولي از اونجايي كه يكي ميگه خوبه ويكي ميگه بده قبل از اينكه بخوام مودم همراه بگيرم يه چند تا سوال داشتم كه خواهشا واضح جواب بدين. قربون همتون
اولا بگم به يك دليل مهم من نميتونم ADSL بگيرم:
اينكه سيم كشي تلفن منطقه قديميه وفرسوده و چندساليه مخابرات محترم(!) قراره سيم كشي رو عوض كنه كه حالاحالاها بيخيالن و از همسايه كه ADSL دارن پرسيدم همشون از بابت سرعت افتضاح شكايت دارن و مخابرت ميگه چشم
درمورد وايمكس هم راستش قيمتش بالاست و يه جورايي واسم نميصرفه!
هزينه مودم مبين نت حدود 110هزار تومنه و 128Kbps رو براي مصارف خانگي با محدوديت 5GB رو ميده ماهي 15هزار تومن. تازه اين فقط يك روي سكه هست مسلما سرعت وايمكس هم مشكلات مشابهي داره. و ديگه اينكه چون من ماهي يك هفته خونه خودمون نيستم مودم وايمكس بزرگه و نميشه باخودم ببرمش همه جا.
پس ميريم سراغ اينترنت موبايل EDGE
من پستهاي چند صفحه اول كه مربوط به 15 ماه پيشه و پست هاي چند صفحه آخر اين تايپكو خوندم.
(راستي من كرمانشاه زندگي ميكنم و چون گوشيم EDGE رو پشتيباني نميكنه ميخوام از HSUPA D-Link-DWM-156 استفاده كنم كه قيمتش حدود 85 هزار تومنه)هنوز نخريدم واسه همين قبل از هزينه كردن ميخواستم جواب سوالامو بگيرم بعد بخرم. پول مفت ندم بشه ضرر!
سوال زياد دارما فقط خدايي منطقي جواب بدين و با حوصله مخصوصا دوستايي كه چند وقتيه تجربه ايترنت EDGE رو دارن
1. راستي اين سيم كارت دانگل نرم افزار باهاش هست يا اتومات نصب ميشه؟ قبل از استفاده از سيم كارت بايد تنظيمات GPRS رو فعال كرده باشم بعد داخل سيم كارت دانگل بذارم؟ EDGE تنظيمات نداره؟
2. در حال حاظر عملا سرعت EDGE چقدره؟ ميزان قطعي و وصليش چطوره؟
3. از نظر سرعت EDGE همراه اول بهتره يا ايرانسل(بدون در نظر گرفتن محدوديت حجمي ايرانسل)؟ تو روز و شب تفاوت سرعت وجود داره؟
4. از اونجايي كه هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه پس نرم افزار FieldTest رو معرفي كردن و گفتن كه با نصبش رو برخي از گوشيها ميشه ميشه BTSي كه سرعتش مناسبتره رو انتخاب كرد. ولي موقعي كه ميخوام از مودم همراه استفاده كنم چي؟ همچين نرم افزاري هست كه بشه رو كامپيوتر نصب كرد واينكارو انجام داد؟
5. ايني كه ميگن پينگش بالاست يعني چه؟ منظور از پينگ چيه؟ پينگ 300 يا 800 يا 1200...؟ واسه تست پينگ بايد به /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفت و تست كرد؟ براي رفع اين مشكل راه حلي هست؟
6. بايد حتما از وي P ان هاي L2tp استفاده كرد ؟ PPTP كار نميكنه با اينترنت موبايل؟ فرق PPTP و L2TP و SSTP چيه؟
7. مشكلي كه دوستان ميگفتن به سختي و گاهي هم اصلا ياهو رو باز نميكنه هنوز وجود داره؟ دليل مشكلش با سايت و مسنجر ياهو چيه؟
8. دوستان براي افزايش سرعت لود صفحات نرم افزارهي متفاوتي پيشنهاد كردن مثل cFosspeed و SpeedConnect internet accelerato وافزونه هاي فاير فاكس مثل
افزونه fastun
افزونه Fasterfox Lite
افزونه Speed DNS
اين افزونه ها و نرما فزار واقعا رو افزايش سرعت تاثير داره؟ اگه همشونو نصب كنيم باهم تداخل ندارن كه عملكرد همو مختل كنن؟ نسخه هاي جديد اين فزونه ها رو نسخه هاي 5 و 6 فايرفاكس درست شده ؟
9. تاثير داره كه از چه نرم افزاري دانلود منيجري استفاده ميكنيم كه سرعت دانلودمون در هنگام دانلود موازي و همزمان چندين فايل كمتر نشه يا حداقل كمي كمتر بشه؟ مثلا با IDM باشه يا LimeWire يا Mass Downloader يا
Net.Transport
ميدونم اين تايپك مربوط به ديال آپ نيست اما دوتا سوال كوچولو داشتم:
1. گاهي كامل كانكت ميشم اما اصلا Recive/Send ندارم(2-3 كيلوبايتي بيشتر نيست) چرا مشكل چيه؟
2. يه مدته و اغلب براي اغلب سايت ها اين اتفاق ميفته كه سايتها دير لود ميشن،منظورم اينه كه كم كم لود نميشه بلكه بعد از مدت طولاني يه دفعه بالاي نود درصد سايت لود ميشه. مشكل چيه؟ راه حلي داره بفرماييد
hoosein saba
25-09-2011, 23:18
سلام دوست خوبم
تا جائيكه بتونم پاسخ سوالات رو با تجربه شخصي خودم ميدم
اولا مودم همراه تنوع زيادي داره ولي همين مارك d-link رو چند تا از همكارام داشتن و از لحاظ كيفيت خود مودم راضي بودن .در ضمن من خودم هفته پيش براي يكي از همكارم خريدم 75 تومن !!
ماركهاي ديگه هم هست كه از 30 تومن داره به بالا ولي به ريسكش نميارزه !
1. راستي اين سيم كارت دانگل نرم افزار باهاش هست يا اتومات نصب ميشه؟ قبل از استفاده از سيم كارت بايد تنظيمات GPRS رو فعال كرده باشم بعد داخل سيم كارت دانگل بذارم؟ EDGE تنظيمات نداره؟
اين مودم علاوه بر اونكه مموري ميخوره خودش 50 مگ فضا داره كه نرم افزارش روي اون نصبه و شما زمانيكه به پورت usb ميزني خودش ميشناسه و نرم افزار رو به صورت اتوران نصب ميكنه و نيازي به سي دي نداره .آره شما تنظيمات بسته gprs رو فعال ميكني و ميذاري تو مودم edge هم تنظيمات خاصي نداره .
سرعت رو بنا به گفته دوستان در فروم هاي مختلف از 0 كيلو بايت تا 120 كيلو ذكر كردن ولي اگه بخواي واقع بينانه با مسئله برخورد كني براي خود من در شرايط خوب بدون ويـ پي ان بين 5 تا 10 كيلو ميده و با ويـ پي ان بين 15 تا 20 كيلو ميده .كه التبه اين به آنتن ايرانسل هم بستگي داره كه ممكنه جاي شما بهتر يا بدتر باشه .اطلاعات من براي مركز شهر مشهده.
3. از نظر سرعت EDGE همراه اول بهتره يا ايرانسل(بدون در نظر گرفتن محدوديت حجمي ايرانسل)؟ تو روز و شب تفاوت سرعت وجود داره؟
بين بد و بدتر بايد بد رو انتخاب كرد .بدون شك ايرانسل بهتره .
بعله اينم ساعت پيك اوج مصرف داره و ساعت خلوت . بهترين ساعاتش حدفاصل بين ساعت 2 شب تا 9 صبحه
4. از اونجايي كه هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه پس نرم افزار FieldTest رو معرفي كردن و گفتن كه با نصبش رو برخي از گوشيها ميشه ميشه BTSي كه سرعتش مناسبتره رو انتخاب كرد. ولي موقعي كه ميخوام از مودم همراه استفاده كنم چي؟ همچين نرم افزاري هست كه بشه رو كامپيوتر نصب كرد واينكارو انجام داد؟
در اين مورد اطلاعي ندارم
5. ايني كه ميگن پينگش بالاست يعني چه؟ منظور از پينگ چيه؟ پينگ 300 يا 800 يا 1200...؟ واسه تست پينگ بايد به /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفت و تست كرد؟ براي رفع اين مشكل راه حلي هست؟
پینگ مدت زمان رفت و برگشت کوچکترین پکت اطلاعاتی است
هر چی پینگ پایین تر باشه شما وقتی که درخواست باز شدن سایتی میدین مدت زمان رفت و برگشت (جواب) اون درخواست کمتر میشه و صفحه براتون زودتر باز میشه
یا مثلا میخواین بازیهای آنلاین پینگ بیس انجام بدین هم همین اتفاق میفته
پينگ ايرانسل خيلي بالاست من الان پينگ گرفتم 800 داد
براي پينگ و دانلود و آپلود ميتوني از سايتي كه همه بچه ها استفاده ميكنن و عكس ميذارن استفاده كني speedtest.net
6. بايد حتما از وي P ان هاي L2tp استفاده كرد ؟ PPTP كار نميكنه با اينترنت موبايل؟
بطور اصولي اگه بخواي از ويـ پي ان استفاده كني بايد از l2tp استفاده كني كه الان حدود 10 روزه كه پورتش براي ايرانسل جواب نميده البته بعضي سرويس دهنده ها با تنظيمات روي سرور و كانكشن تونستن اين مشكل رو حل كنن .شما ميتوني قبل از خريد اكانت تست بگيري اگه برات جواب داد اقدام به خريد كني .
در مورد pptp هم الان در يك صورت جواب ميده كه آي پي كانكت شدنت 10.0 باشه كه قبلا اين 10.3 بود و ممكنه در اينده بازم تغيير كنه ولي فعلا 10.0 جواب ميده .
از پروتكل sstp هم ميتوني روي ويندوز سون و ويستا استفاده كني كه اونم بايد تست كني اگه جواب داد اكانت بخري.
در كل بايد بگم خريد بسته هاي gprs ايرانسل بدون ويـ پي ان جز اينكه اعصاب خودتو خورد كني كار ديگه اي نكردي.
7. مشكلي كه دوستان ميگفتن به سختي و گاهي هم اصلا ياهو رو باز نميكنه هنوز وجود داره؟ دليل مشكلش با سايت و مسنجر ياهو چيه؟
البته چند و قت پيش بخاطر مسائل سياسي ياهو مسجر مشكل داشت و لي الان بدون مشكل باز ميشه البته با وِ پي ان
بدون ويـ پي ان بگير نگير داره ممكنه باز كنه ممكنه نه !
8. دوستان براي افزايش سرعت لود صفحات نرم افزارهي متفاوتي پيشنهاد كردن مثل cFosspeed و SpeedConnect internet accelerato وافزونه هاي فاير فاكس مثل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزونه fastun
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزونه Fasterfox Lite
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزونه Speed DNS
اين افزونه ها و نرما فزار واقعا رو افزايش سرعت تاثير داره؟ اگه همشونو نصب كنيم باهم تداخل ندارن كه عملكرد همو مختل كنن؟ نسخه هاي جديد اين فزونه ها رو نسخه هاي 5 و 6 فايرفاكس درست شده ؟
به نظرم روي اين بسته ها بدون تاثيره !
چون اينا در شرايط آزمايشگاهي واقعا كاربرد داره .فكرشو بكن براي يكي كه سرعت دهم ثانيه براش مهمه ميتونه اينا مفيد باشه ولي براي شما كه ميخواي اقدام به خريد اين بسته ها بكني بيش از همه چي صبر ايوب لازمه و اينا هم زياد چنگي به دل نميزنه من خودم در موزيلا از اينا استفاده ميكردم ولي تاثيري نداشت
پيشنهاد ميكنم از مرورگر گوگل كروم استفاده كن امينت بهتري داره نسبت به موزيلا و سرعت لود صفحاتشم بالاتره و خود گوگل شديدا داره روش كار ميكنه و تقريبا از لحاظ افزونه داره برابري ميكنه با موزيلا و شايد بهتر از اون !
همين موردي كه چند وقت پيش اتفاق افتاده بود سر گواهينامه جعلي جيميل تنها مرورگري كه تونسته بود تشخيص بده گوگل كروم بود !
9. تاثير داره كه از چه نرم افزاري دانلود منيجري استفاده ميكنيم كه سرعت دانلودمون در هنگام دانلود موازي و همزمان چندين فايل كمتر نشه يا حداقل كمي كمتر بشه؟ مثلا با IDM باشه يا LimeWire يا Mass Downloader يا
Net.Transport
بنظرم IDM
اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم
ياهو
Hamid.dzh
26-09-2011, 17:08
از نظر من که چند ماه ایرانسل استفاده کردم میگم اصلا بدرد نمیخوره فقط برا دقایق طوفانی که اینترنت جایی نداری و استفاده کنی من امروز ADSL رو مجدد راه اندازی کردم و حال میکنم :31:
IRAN_KING
26-09-2011, 20:42
من اخر نفهمیدم دلیل کاهش سرعت اینترنت ایرانسل چیه ؟
همیشه شب ها که سرعت کمه همیشه ! فکر نکنم از شلوغی باشه یکی باید از ایرانسل سوال کنه ؟!
ازhooseinsajad بخاطر اصلاعاتش ممنون.
يه چيزي كه واسم جالبه اينه كه همون طوري كه hooseinsajad هم به اون اشاره كرد اينه كه ميگه استفاده از وي P ان باعث افزايش سرعت ميشه! اما ما موقعي كه از وي P ان هاي رايگان تو adsl يا ديال آپ استفاده ميكنيم فوق العاده باعث كاهش سرعت ميشه. دليل اين امر در اينترنت موبايل چيه؟
منتظر نظرات دوستاي ديگه در مورد سوالاتم تو پست 3055 هستم...
:10:
Tenacious
26-09-2011, 22:01
L2TP رو تو ایرانسل بستن؟!
hoosein saba
27-09-2011, 00:04
ازhooseinsajad بخاطر اصلاعاتش ممنون.
يه چيزي كه واسم جالبه اينه كه همون طوري كه hooseinsajad هم به اون اشاره كرد اينه كه ميگه استفاده از وي P ان باعث افزايش سرعت ميشه! اما ما موقعي كه از وي P ان هاي رايگان تو adsl يا ديال آپ استفاده ميكنيم فوق العاده باعث كاهش سرعت ميشه. دليل اين امر در اينترنت موبايل چيه؟
منتظر نظرات دوستاي ديگه در مورد سوالاتم تو پست 3055 هستم...
:10:
وظيفه بود
ويـ پي ان رايگان بحثش جداست . اكثر ويـ پي ان هاي رايگان بخاطر شلوغي سروراشون كيفيت پاييني دارن و معمولا قطعي هم زياد دارن و ممكنه سرعت رو هم كاهش بدن .
افزايش سرعت مربوط به اينترنت موبايل نميشه و اگه شما از ويـ پي ان با كيفيت رو هر نوع ارتباطي استفاده كني باعث افزايش سرعت و كارآيي بهتر ميشه .
hoosein saba
27-09-2011, 00:09
L2TP رو تو ایرانسل بستن؟!
بله حدود دو هفته اس بستن
بازم ممنون...
راستي اين دكمه تشكر كجاست؟ نميبينم آخه چشمام ضعيف شده!!
در مورد اينكه پينگها بالاست،راه حلي هست؟
hoosein saba
27-09-2011, 23:55
بازم ممنون...
راستي اين دكمه تشكر كجاست؟ نميبينم آخه چشمام ضعيف شده!!
در مورد اينكه پينگها بالاست،راه حلي هست؟
به نظرم روش تاييد شده اي وجود نداره كه همه بتونن ازش استفاده كنن و واقعا پينگشون بياد پايين .
استفاده از نرم افزار - تنظيمات فني isp - تنظيمات ريجستري- استفاده از ويـ پي ان كشور سرور مقصد - و ..... همه ميتونه در كاهش پينگ موثر باشه ولي واقعيت اينه كه هيچكدوم اينا تاييد شده نيست و فقط بعضي ها از رو آزمون و خطا به روشهايي براي كاهش پينگ رسيدن .ولي چيزيكه كه مسلمه اينكه بيشتر از اينكه شما بتونيد در پايين آورن پينگ موثر باشيد شركتهاي سرويس دهنده ميتونن موثر باشن ،كه از اونجائيكه بحث ما در اينجا راجع به gprs هست بايد بگم بايد دور اين موضوع و پشتيباني فني isp رو خط بولد بكشيد و به فكر همكاري isp در زمينه كاهش پينگ نباشيد
در آخر به اين چند صفحه هم سر بزنيد تا متوجه اصل مطلب بشين :
hoosein saba
29-09-2011, 00:14
از ساعاتي پيش پورت pptp هم در سراسر كشور مسدود شده
در حال حاضر فقط پروتکل SSTP فعال هست
امیدواریم اوضاع بهبود یابد
ما که ویندوز سون داریم اس تی تی پی هم فیتیله تعطیله حسین جان؟
hoosein saba
29-09-2011, 02:46
ما که ویندوز سون داریم اس تی تی پی هم فیتیله تعطیله حسین جان؟
رفقايي كه ويندوز سون دارن ميگن از sstp استفاده ميكنن
من كه خودم نداي السلام و عليك يا اولترا سورف رو سر دادم :46:
ghasem2020
29-09-2011, 15:22
خوب مث اينكه آخرين اميدهاي ما هم نقش بر آب شد.
بي همه چيزا زدن تركوندن همه چي رو. اينم روش.
سلام به دوستاي عزيز
راستش من مدتيه ميخوام از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كنم ولي از اونجايي كه يكي ميگه خوبه ويكي ميگه بده قبل از اينكه بخوام مودم همراه بگيرم يه چند تا سوال داشتم كه خواهشا واضح جواب بدين. قربون همتون
اولا بگم به يك دليل مهم من نميتونم ADSL بگيرم:
اينكه سيم كشي تلفن منطقه قديميه وفرسوده و چندساليه مخابرات محترم(!) قراره سيم كشي رو عوض كنه كه حالاحالاها بيخيالن و از همسايه كه ADSL دارن پرسيدم همشون از بابت سرعت افتضاح شكايت دارن و مخابرت ميگه چشم
درمورد وايمكس هم راستش قيمتش بالاست و يه جورايي واسم نميصرفه!
هزينه مودم مبين نت حدود 110هزار تومنه و 128Kbps رو براي مصارف خانگي با محدوديت 5GB رو ميده ماهي 15هزار تومن. تازه اين فقط يك روي سكه هست مسلما سرعت وايمكس هم مشكلات مشابهي داره. و ديگه اينكه چون من ماهي يك هفته خونه خودمون نيستم مودم وايمكس بزرگه و نميشه باخودم ببرمش همه جا.
پس ميريم سراغ اينترنت موبايل EDGE
من پستهاي چند صفحه اول كه مربوط به 15 ماه پيشه و پست هاي چند صفحه آخر اين تايپكو خوندم.
(راستي من كرمانشاه زندگي ميكنم و چون گوشيم EDGE رو پشتيباني نميكنه ميخوام از HSUPA D-Link-DWM-156 استفاده كنم كه قيمتش حدود 85 هزار تومنه)هنوز نخريدم واسه همين قبل از هزينه كردن ميخواستم جواب سوالامو بگيرم بعد بخرم. پول مفت ندم بشه ضرر!
سوال زياد دارما فقط خدايي منطقي جواب بدين و با حوصله مخصوصا دوستايي كه چند وقتيه تجربه ايترنت EDGE رو دارن
6. بايد حتما از وي P ان هاي L2tp استفاده كرد ؟ PPTP كار نميكنه با اينترنت موبايل؟ فرق PPTP و L2TP و SSTP چيه؟
افزونه fastun
افزونه Fasterfox Lite
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدافزونه Speed DNS
Net.Transport
ميدونم اين تايپك مربوط به ديال آپ نيست اما دوتا سوال كوچولو داشتم:
1. گاهي كامل كانكت ميشم اما اصلا Recive/Send ندارم(2-3 كيلوبايتي بيشتر نيست) چرا مشكل چيه؟
2. يه مدته و اغلب براي اغلب سايت ها اين اتفاق ميفته كه سايتها دير لود ميشن،منظورم اينه كه كم كم لود نميشه بلكه بعد از مدت طولاني يه دفعه بالاي نود درصد سايت لود ميشه. مشكل چيه؟ راه حلي داره بفرماييد
سلام دوست عزیز من هم تا جایی که بتونم کمکت میکنم
1-نه خودش راحت نصب میشه و باید اول بسته های رویایی :27: رو فعال کنی بعد بری
2- در اکثر اوقات اگه مودمت خوب باشه سرعت دانلود از 15 تا 28 متغیره (من بیشتر گوشیارو امتحان کردم و همینطور اکثر این مودم ها و به این نتیجه رسیدم که یه گوشی سونی اریکسون s500 بخرم چون سرعت ادجش واقعا خوبه ارزون هم هست دست دومش و بیشتر مواقع سرعت دانلودم بین 25 تا 28 ه!!!!!!) خیلی کم تفاوت داره همونطور که دوستمون گفت بیشتر به فاصله ی محل اتصال تا دکل که خونه یما 500 متر فاصله داره و از این نظر صبح و شب برام زیاد فرق نمیکنه!!!!
3-همراه اول که اصلا ادج نداره!!!!!!!!! ایرانسل خیلی بهتره روز و شبش هم تو جواب قبلی گفتم
4- تو گوشی ها هم تاثیر نداره چه برسه به ....
5- پینگ رو که دوستمون توضیح داد. به نظر من و طبق تلاشهای من هیچ کاری نکن برای پایین اوردن پینگ که فایده نداره!!! در کل اگه اهل بازی انلاین هستین پینگ باید زیر 200 باشه که مال ادج 900 ه ولی اگه اهل بازی انلاین نیستین زیاد اهمیت ندین برای تست هم طبق گفته ی دوستمون بهترین سایت speedtest.net هست
6- الان شما فقط sstp رو بچسب بقیه بستس البته برای استفاده از sstp باید ویندوزت سون یا ویستا باشه
7- دیگه هیچ مشکلی نیست خیالتون راحت. اگه میتونین از چیز پی ان استفاده کنین که خیلی عالی میشه
8- همش علکیه تنها راهش چیز پی انه
9- شما فقط از IDM استفاده کن که بهترینه به فکر دانلود هم زمان هم نباش که هیچکدوم دانلود نمیشن شایدم اینترنتت بهش بر بخوره:31:
دایال آپ :21:
1- مشکل از شرکت ارائه دهنده ی اینترنت هست
2- کارتت رو عوض درست میشه
موفق باشید:40:
hamid1002
30-09-2011, 07:21
با سلام
من هنگام کانکت شدن با پورتکل sstp با ارور 0x8007274D مواجه میشم این ارور مربوط به چیه و چجوری میشه حلش کرد
با تشکر
hoosein saba
30-09-2011, 18:42
با سلام
من هنگام کانکت شدن با پورتکل sstp با ارور 0x8007274D مواجه میشم این ارور مربوط به چیه و چجوری میشه حلش کرد
با تشکر
مراحل زير رو دنبال كنيد
[run/regedit/[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\SstpSvc\Parameters
"SHA256CertificateHash"=hex: [value deleted]
"SHA1CertificateHash"= hex: [value deleted]
tiger1980
30-09-2011, 19:49
الان چیز پی ان با چه آپی تو xp وصل میشه من 10.0 رو اتحان کردم نشد
hoosein saba
01-10-2011, 01:53
الان چیز پی ان با چه آپی تو xp وصل میشه من 10.0 رو اتحان کردم نشد
در حال حاضر با هيچ كدوم
من همه آي پي ها رو تست كردم .
cuteetuc
01-10-2011, 16:48
من يه ميني لپ تاپ خريدم و به اينترنت edge نياز دارم.آيا همراه اول هم edge داره؟؟ ارزونترين يو اس بي دانگل چيه و از كجا ميتونم بخرم.خواهش ميكنم يه توضيح ساده بدين چجوري ميتونم كانكت بشم.ممنون ميشم.فقط خواهشا حواله حضرت... ندين.توضيح ساده و مختصر ميخوام.خيلي خيلي ممنون
ghasem2020
02-10-2011, 10:49
مث اينكه وصل شده چيز پي ان.
من با آي پي 10.1 اومدم و آي پي هاي ديگه رو امتحان نكردم. ولي فك كنم اونا هم مشكلي نداشته باشن.
cuteetuc
02-10-2011, 13:02
من يه ميني لپ تاپ خريدم و به اينترنت edge نياز دارم.آيا همراه اول هم edge داره؟؟ ارزونترين يو اس بي دانگل چيه و از كجا ميتونم بخرم.خواهش ميكنم يه توضيح ساده بدين چجوري ميتونم كانكت بشم.ممنون ميشم.فقط خواهشا حواله حضرت... ندين.توضيح ساده و مختصر ميخوام.خيلي خيلي ممنون
كيست كه مرا راهنمايي كند...!!!
همراه اول تو نقاط محدودي edge داره
دانگلها هم تا اونجا كه مي دونم بين 50 تا 70 تومن هستند و تو هر سايتي كه بريد هم تبليغاتشون هست
مي تونيد از گوشي هم به جاي مودم استفاده كنيد
كانكت شدن با دانگل رو نمي دونم و با گوشي راحته و آموزشش همه جا پيدا مي شه
مراحل زير رو دنبال كنيد
[run/regedit/[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\SstpSvc\Parameters
"SHA256CertificateHash"=hex: [value deleted]
"SHA1CertificateHash"= hex: [value deleted]
تاریخ سیستم شما خرابه...باید تاریخ رو درست کنید...
1/10/2011
tiger1980
02-10-2011, 21:45
پورت l2tp باز شده و با همه آیپی ها وصل میشود و پورت pptp با آیپی 10.0 و 10.6 وضل میشود ولی سرعت به شدت افت میکند
Netw0rks
02-10-2011, 21:58
سلام دوستان
یه مودم واسه استفاده از اینترنت همراه اول گرفتم اما به کامپیوتر که وصلش می کنم عکس العملی نداره !
نه اینترنت وصل میشه ، نه اصلا مودم رو میشناسه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چراغ قرمز روی مودم روشن میشه و بس !
مدلش ظاهرا HSDPA Modem هست !
نیاز به تنظیمات خاصی داره ؟
دوستان بشتابید پورت l2tp باز گشته:31:
کسی اطلاع داره بازم بسته میشه یا نه؟ فکر کنم این مردم ازارا میخوان ما پول چیز پی انو بدیم بعد ببندن:31:
amir.abbas
04-10-2011, 01:33
سلام
دوستان هزینه راه اندازی اولیه چقدره؟
و ایا تمام مکانهایی که سیم کارت انتن میده، اینترنتم وجود داره؟
و اگه بخواید با سرعت adsl مقایسه کنید، سرعتش به اندازه 128 می باشد؟
ممنون
سلام
دوستان هزینه راه اندازی اولیه چقدره؟
و ایا تمام مکانهایی که سیم کارت انتن میده، اینترنتم وجود داره؟
و اگه بخواید با سرعت adsl مقایسه کنید، سرعتش به اندازه 128 می باشد؟
ممنون
سلام
بستگی به خودت داره که چه مودمی بخری معمولا مودم ها از 50 تومن شروع میشن به بالا تازه شما میتونین از از گوشیتون به عنوان مودم هم استفاده کنین!
بله در همه جا اینترنت وجود داره اما سرعت متغییره سرعتت بستگی به فاصله ی شما تا دکل ایرانسل هم داره:31:
اگه شما با چیز پی ان به اینترنت وصل بشین و از مودم مرغوب و خوب استفاده کنین و فاصلتون به دکل ایرانسل هم نزدیک باشه سرعت بین 200 تا 224 متغیره که به نظر خیلی بهتره! ولی اگه غیر از این شرایط میخواین استفاده کنین توصیه نمیشه
ت.جه داشته باشین که:
1.(چیز پی ان خیلی مهمه در سرعت ادج) 2.(پینگ این نوع اینترنت افتضاحه!)
1.(چیز پی ان خیلی مهمه در سرعت ادج)
چرا؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد.
ghasem2020
04-10-2011, 08:39
چرا؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد.
دوستمون گفت كه.
پينگ اين نوع اينترنت بالا هستش و خيلي وقتا به سختي پيج وا ميكنه و سرعت لود صفحات خيلي بالا هستش.
ولي خوب دانلودش تقريباً هميشه خوب و ثابته.
----------
چيز پي ان خيلي سرعتش كاهش پيدا كرده.
وصل نشدنش بهتر از شدنش بود كه. :41:
سلام مجدد
از اونجايي كه پورتهاي pptp و l2tp رو بستن (فقط گاهي به ندرت باز ميشه) حالا يه sسه تا سوال دارم:
اون دسته از دوستاني كه از ويندوز XP استفاده ميكنن و نميتونن از چيز پي ان هاي SSTP استفاده كنن. پس بايد از چه چيز پي انهايي استفاده كنن؟
وفتي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده ميشه بايد از چيز پي انهاي L2tp استفاده كرد؟ درسته؟ يا نه بايد از pptp يا sstp استفاده كرد؟
وقتي كه پورت l2tp رو بستن پس چطور ميشه با چه چيز پي انهايي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كرد؟(بجز استفاده از نرم افزارها)
Netw0rks
04-10-2011, 23:23
سلام دوستان
یه مودم واسه استفاده از اینترنت همراه اول گرفتم اما به کامپیوتر که وصلش می کنم عکس العملی نداره !
نه اینترنت وصل میشه ، نه اصلا مودم رو میشناسه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چراغ قرمز روی مودم روشن میشه و بس !
مدلش ظاهرا HSDPA Modem هست !
نیاز به تنظیمات خاصی داره ؟
نبود ؟:13:
نبود ؟:13:
دوست عزیز این مودم ها هیچ تنظیمات خاصی ندارن وقتی به pc وصل میکنی باید خودش بشناسه!
من فکر کنم مودم تون اشکال داره! البته این نظر منه!
سلام مجدد
از اونجايي كه پورتهاي pptp و l2tp رو بستن (فقط گاهي به ندرت باز ميشه) حالا يه sسه تا سوال دارم:
اون دسته از دوستاني كه از ويندوز XP استفاده ميكنن و نميتونن از چيز پي ان هاي SSTP استفاده كنن. پس بايد از چه چيز پي انهايي استفاده كنن؟
وفتي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده ميشه بايد از چيز پي انهاي L2tp استفاده كرد؟ درسته؟ يا نه بايد از pptp يا sstp استفاده كرد؟
وقتي كه پورت l2tp رو بستن پس چطور ميشه با چه چيز پي انهايي از اينترنت موبايل تو كامپيوتر استفاده كرد؟(بجز استفاده از نرم افزارها)
1- راهی نداره دوست عزیز باید حتما ویندوزشون 7 باشه! البته میتونن از قندشکن استفاده کنن:31: اگه خواستین یه پخ بدین بهتون بدم:8:
2-وقتی از اینترنت موبایل استفاده میکنید فقط نمیتونین از پورت pptp وصل بشین! l2tp و sstp هیچ مشکلی نداره!
3-استفاده از sstp :27: هیچ مشکلی نداره خیالتون راحت
از موقعي كه جلوي وي پي - ان رو گرفتند سرعت كلي بالاتر رفته
با خودم گفتم برم يه وب گردي بكنم و عقده هامو خالي كنم.
بعد ديدم هر جايي كه ميخوام برم رو بستند. من هم اومدم اين مطلب رو بنويسم و برم.
آخه اين هم شد وضع؟!
حالا ما كه ويندوز XP داريم و پورتهاي PPTP رو بستن پس چيكار كنم وقتي نميتونم از چيز پي ان استفاده كنم؟ چيز شكن اولترا سرعتشون خيلي پايينه
من تازه ميخواستم از اينترنت موبايل تو كامپيوترم استفاده كنم. اما حالا كه L2TP رو بستن پس چطور ميشه از چيز پي ان استفاده كنم؟
يكي راهنمايي كنه... خدا از دست اينا
ghasem2020
06-10-2011, 12:33
حالا ما كه ويندوز XP داريم و پورتهاي PPTP رو بستن پس چيكار كنم وقتي نميتونم از چيز پي ان استفاده كنم؟ چيز شكن اولترا سرعتشون خيلي پايينه
من تازه ميخواستم از اينترنت موبايل تو كامپيوترم استفاده كنم. اما حالا كه L2TP رو بستن پس چطور ميشه از چيز پي ان استفاده كنم؟
يكي راهنمايي كنه... خدا از دست اينا
دوست عزيز پورت pptp هم كامل بسته نيست.
وقتي آي پيت اولش 10.0 ، 10.1 و فك كنم 10.7 باشه وصل ميشه.
ولي خوب سرعت پورتهاي pptp و l2tp به شدت افت كرده و در واقع بي فايده هستش.
مگه اينكه روزهاي آتي سرعت اينا برگرده به حالت عادي.
کمک :19:
دوستان از دیروز تا حالا برای من با gprs میره با edge نمیره البته مشکل فقط از منطقه س مثلا میرم جای دیگه درست میشه به نظرتون چی کار کنم؟ امکانش هست دیگه edge نشه؟:41:
دوست عزيز پورت pptp هم كامل بسته نيست.
وقتي آي پيت اولش 10.0 ، 10.1 و فك كنم 10.7 باشه وصل ميشه.
ولي خوب سرعت پورتهاي pptp و l2tp به شدت افت كرده و در واقع بي فايده هستش.
مگه اينكه روزهاي آتي سرعت اينا برگرده به حالت عادي.
آي پي سيستم من اولش 10.0 و... يا سرور باشه؟ يعني چي؟
آي پي كه دست من نيست چي باشه!
hoosein saba
07-10-2011, 22:07
آي پي سيستم من اولش 10.0 و... يا سرور باشه؟ يعني چي؟
آي پي كه دست من نيست چي باشه!
l2tp هم بازه
براي pptp بايد ip شما روي 10.0 ست بشه رو 10.6 و 10.1و10.2هم جواب ميده
شما بايد اينقدر كانكت و ديسكانكت بشي تا آي پيت 10.0 بشه
ولي همونجور كه دوستمون گفتن سرعت بشدت پايينه
دوستان از دیروز تا حالا برای من با gprs میره با edge نمیره البته مشکل فقط از منطقه س مثلا میرم جای دیگه درست میشه به نظرتون چی کار کنم؟ امکانش هست دیگه edge نشه؟:41:
:13::13::13::13::13::13:
shaahinnn
09-10-2011, 12:54
دوست من ماله من هم همینطوری شده بود 2هفته اینجوری بود حتی یک سایت هم به زور لود میکرد ولی میرفتم یه جا دیگه سرعتش خیلی خوب میشد فهمیدم مشکل آنتن bts محلمون هست زنگ زدم 700 آدرس کامل بهشون دادم گفتن ما به تیم پشتیبانی انتقال میدم بعد حدود 4روز کاملا درست شد و سرعت با 24دانلود میکنم
يكي يه جواب درست و رك بده:
پورت l2tp بسته يا بازه؟
اگه بسته هست چطور ميشه از چيز پي انهاي l2tp استفاده كرد؟
ممنون
hoosein saba
10-10-2011, 01:36
پورت l2tp بسته يا بازه؟
ممنون
l2tp بازه
pptp هم رو آي پي هايي كه گفته شد جواب ميده
فقط سرعت رو بشدت پايين مياره
Phoenix71
10-10-2011, 20:37
چرا سرعت من اینجوریه تا هفته پیش خوب بود یه هفته ای هست این جوری شده گریه منو در آورده :((((((((
hoosein saba
10-10-2011, 23:59
چرا سرعت من اینجوریه تا هفته پیش خوب بود یه هفته ای هست این جوری شده گریه منو در آورده :((((((((
سرعتت در حد معموله از ايرانسل بيشتر از اين نميشه انتظار داشت
ايرانسل صرفا در مواردي خوبه كه دسترسي به اينترنت نداشته باشي يا بخواي از گوشي استفاده كني ،كه امواجي هم كه ميفرسته پدر سيستم عصبي بدن رو در مياره ...
با همون هزينه ماهيانه و دوبرابر و نيم حجم ايرانسل و سازگاري با انواع وي پي ان
hadi.EST
11-10-2011, 20:28
پورت l2tp بسته يا بازه؟
ممنون
سلام
از L2TP IP SEC استفاده کنید البته کمتر شرکتی این سرویس رو ارائه میکنه. اگر بتونید درست ستاپش کنید دیگه مثل سرویسهای قبلی محدودیت سرعت و... نخواهید داشت . در همین حد عرض کنم که این سرویس با L2TP معمولی تفاوت فاحش داره!
موفق باشید
دو روز کلا ایرانسل تعطیله ازدیروز تا حالا-(تهران -م6) آیا دوستان همچین مشکلی دارند - آدم نمیدونه چی بگه با این اوضاع واحوال بهمریخته نه نت افسوس............
دو روز کلا ایرانسل تعطیله ازدیروز تا حالا-(تهران -م6) آیا دوستان همچین مشکلی دارند - آدم نمیدونه چی بگه با این اوضاع واحوال بهمریخته نه نت افسوس............
اره دوست عزیز تازیگیا اینطوری شده:2: من زنگ زدم به 700 اولش فکر کرد من اوسکولم داشت دلایل چرت و پرت میاورد وقتی جوابشو دادم و حساب کار اومد دستش:27::21: گفت معلوم نیست درست بشه شاید هم gprs قطع بشه!!!!!!!!!!!:31:
شما ه یه زنگ به 700 بزن هر وقت که خوب شد خبر بده
باتشکر -فعلا که را افتاده
از دست اين كندي سرعت به كي اعتراض كنم خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا؟
از دست اين كندي سرعت به كي اعتراض كنم خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا؟
با 700 تماس بگیر دوست عزیز:31:
shaghaiegh2000
13-10-2011, 16:10
دیروز و پریروز افتضاح بود امروز صبح خوب بود ولی حالا دوباره داره اذیت میکنه
shaghaiegh2000
13-10-2011, 17:57
فقط در صورت آمدن اپراتور سوم ، ایرانسل فکری به حال ما میکنه البته خرک نمير بهار مياد...
mohammad_87
13-10-2011, 18:20
الان سرعت خوبه.همیشه 5 شنبه ها اونم تو این ساعت افتضاح بود:
FC.Barcelona
13-10-2011, 20:30
دو.سه روزه پینگ من خیلی افتضاح شده گوگل قبلا 400 یا 500 بود الان زیر 800 نمیاد از دست این ایرانسل :13:
hootas23
15-10-2011, 01:34
کلی پست خوندم کف کردم اما نشد همشو بخونم:19:
ممنون بابت اطلاعات خوب همه بچه ها...
من الان این سرویس رو فعال کردم برای اینکه بتونم روی لپ تاپ استفاده کنم.
با گوشی سامسونگ استار
مشکل کانکت و اینها ندارم
ولی سوالم اینه که با بلوتوث وصل بشم بهتره یا سیم usb ؟
با usb تست زدم اما خوب گوشی همش روی حالت شارژه و این مشکل ساز میشه برای گوشی و اینکه زنگ میخوره میخوای مثلا حرکت کنی و اینها....واینکه خود لپ تاپ هم به نزدیک بودن گوشی کمی حساسه و نمیشه خیلی نزدیکش کرد.
بلوتوث سرعتش کمتر میشه؟
و اینکه بهترین تنظیمات رو هرکی بهش رسیده بگه انجام بدیم برای سرعت بیشتر.
(اگر تکراریه ببخشید واقعا اینقدر تاپیک زیاده نمیشه الان همشو خوند)
fanoostalaei
15-10-2011, 01:52
کلی پست خوندم کف کردم اما نشد همشو بخونم:19:
ممنون بابت اطلاعات خوب همه بچه ها...
من الان این سرویس رو فعال کردم برای اینکه بتونم روی لپ تاپ استفاده کنم.
با گوشی سامسونگ استار
مشکل کانکت و اینها ندارم
ولی سوالم اینه که با بلوتوث وصل بشم بهتره یا سیم usb ؟
با usb تست زدم اما خوب گوشی همش روی حالت شارژه و این مشکل ساز میشه برای گوشی و اینکه زنگ میخوره میخوای مثلا حرکت کنی و اینها....واینکه خود لپ تاپ هم به نزدیک بودن گوشی کمی حساسه و نمیشه خیلی نزدیکش کرد.
بلوتوث سرعتش کمتر میشه؟
و اینکه بهترین تنظیمات رو هرکی بهش رسیده بگه انجام بدیم برای سرعت بیشتر.
(اگر تکراریه ببخشید واقعا اینقدر تاپیک زیاده نمیشه الان همشو خوند)
نه سرعتش کمتر نمیشه من هم و بیرون بلوتوث رو روشن میکنم و با اون وصل میشم(تو لب تاپ)
بلوتوث خیلی از کابل بهتره
hootas23
15-10-2011, 02:02
ممنونم....
ایرانسل دوتا شماره سرور داره برای gprs
اول: ستاره،نود و نه،ستاره ستاره ستاره،هشت،مربع
دوم:ستاره،نود و نه،ستاره،یک،ستاره ستاره،مربع،یک
کدوم یکی رو بزنیم بهتره؟
شما هم از همینها استفاده میکنید؟
(نشد اونهارو با عدد بزنم قاطی میشد برای همین با کلمه زدم)
درسته سرعت مناسبی برای وبگردی نداره اما خیلی از کارهای منو راه میندازه.
امیدوارم بزودی بهتر و بهتر بشه.
ممنونم....
کدوم یکی رو بزنیم بهتره؟
شما هم از همینها استفاده میکنید؟
(نشد اونهارو با عدد بزنم قاطی میشد برای همین با کلمه زدم)
درسته سرعت مناسبی برای وبگردی نداره اما خیلی از کارهای منو راه میندازه.
امیدوارم بزودی بهتر و بهتر بشه.
دوست عزیزسرعت و کیفیت این نوع اینترنت فقط به منطقه شما و نوع پوشش شبکه بستگی داره این دوتا هم فرقی نداره!
شما اگه از یک چیز پی ان با پورت sstp استفاده کنی دیگه سرعت وبگردیت هم خوب میشه
درمورد جمله اخرت هم باید بگم زیاد امیدوار نباش چون من از موقعی که یادمه داره بدترو بدتر میشه!:2:
fanoostalaei
15-10-2011, 18:21
#99*
#1*99*
من از اولی استفاده میکنم چون برام تو اون شماره سرعتش بیشتره
ولی انصافا تو منطقه ما
پینگ و سرعتش خوبه
سرعت دانش حدود 35 و اپ حدود 15 و پینگ هم بین 400 تا 700
hootas23
15-10-2011, 20:13
از اونجایی که تو pc suite من ایران نداشت من کشور آفریقای جنوبی رو انتخاب کردم و کانکت شدم خودش یه شماره داد....آیا میتونم کاری کنم که از کشور خودمون بشناسه وصل بشه؟
#99*این شماره مربوط به همراه اول نیست؟
------
خونه ما طبقه ای هستش وقتی طبقه همکف بودم هرکاری میکردم وصل نمیشد و ارور ppp میداد و اینا فکر میکردم چیزی خرابه برای همین کلی با تنظیمات ور رفتم.
الان اومدم طبقه سوم و به راحتی وصل شدم و دارم آنتی ویروسم رو بروز میکنم سرعت دانلود خوبی دارم.
اگر ارور ppp اینها دارید جای قرار گیریتون رو عوض کنید.
برای افزایش آنتن تو طبقه همکف چیکار کنم؟یه راه ارزون:31:
گوشیم سامسونگ استار هستش.
نه سرعتش کمتر نمیشه من هم و بیرون بلوتوث رو روشن میکنم و با اون وصل میشم(تو لب تاپ)
بلوتوث خیلی از کابل بهتره
درسته منم الان با بلوتوث وصل شدم خیلی بهتره چون هم دیگه گوشی رو حالت شارژ نمیره که باطری خراب بشه هم وقتی زنگ میخوره میتونی تکون بخوری تو اتاق.
و هم اینکه به نظر سرعت بهتری داره.
شما اگه از یک چیز پی ان با پورت sstp استفاده کنی دیگه سرعت وبگردیت هم خوب میشهچندتا چیز پی ام دارم هیچ کدوم کار نمیکنه همشون ازکار افتاده روی هر لایری آزمایش کردم قطعه هم روی نت ایرانسل هم روی نت adsl خونه....
fanoostalaei
15-10-2011, 22:09
این شماره مربوط به همراه اول نیست؟
این شماره برای همه اپراتور های تو ایران استفاده میشه که سرعتش نسبت به بقیه بهتره
siamak_mu
16-10-2011, 01:02
این عکس که تو پست اول هست کجای سایت ایرانسله؟
هنوز این تعرفه ها قابل خرید هست؟ مثلاً *140*3*7*2*3# یک ماهه 10 تومن نامحدود.
برای سیم کارت های اعتباری، اول باید به اندازه تعرفه سیم کارت رو شارژ کرد بعد اون کد رو زد اعتبار کم میشه؟
fanoostalaei
16-10-2011, 01:30
این عکس که تو پست اول هست کجای سایت ایرانسله؟
هنوز این تعرفه ها قابل خرید هست؟ مثلاً *140*3*7*2*3# یک ماهه 10 تومن نامحدود.
برای سیم کارت های اعتباری، اول باید به اندازه تعرفه سیم کارت رو شارژ کرد بعد اون کد رو زد اعتبار کم میشه؟
این تعرفه ها مال زمونایی هست که ایرانسل داشت برای اولین بار اج رو ارائه میداد
خود من از اولین نفرهایی بودم که ازشون استفاده کردم که بینهایت دیسکانکتی داشت
ولی یه ماه بعد درست شد و من حدود 7 ماه از ایرانسل استفاده کردم که سرعت دان تا 40 بود اون موقع کاری به پینگ و اینار نداشتم ولی عالی بود چون نامحدود بود و همه جا در دسترس
*
#1*99*
من از اولی استفاده میکنم چون برام تو اون شماره سرعتش بیشتره
این شماره مربوط به همراه اول نیست؟
شماره سرور دیگه چیه؟
وقتی ارتباط بین گوشی و کامپیوتر برقرار میشه یک درایور مودم هم نصب میشه که مربوط به گوشی هست.یعنی گوشی به عنوان یک مودم شناخته میشه و میشه از طریق کامپیوتر باهاش شماره گیری کرد.
شماره #99* مربوط به GPRS هست و وقتی این شماره توسط کانکشن دایل آپ و مودم گوشی گرفته بشه GPRS گوشی روی کامپیوتر قابل استفاده میشه
هر مودم که روی ویندوز نصب میشه یک پورت مجازی بهش اختصاص داده میشه مثل Com8 یا Com 3 .اون عددی هم که بعد از 99 اضافه میشه شماره پورت مجازی مودم هست مثلا #8*99* یعنی از مودمی که روی پورت 8 هست استفاده کن و وقتی به کار میره که چند مودم روی ویندوز نصب باشه
siamak_mu
16-10-2011, 13:13
این تعرفه ها مال زمونایی هست که ایرانسل داشت برای اولین بار اج رو ارائه میداد
خود من از اولین نفرهایی بودم که ازشون استفاده کردم که بینهایت دیسکانکتی داشت
ولی یه ماه بعد درست شد و من حدود 7 ماه از ایرانسل استفاده کردم که سرعت دان تا 40 بود اون موقع کاری به پینگ و اینار نداشتم ولی عالی بود چون نامحدود بود و همه جا در دسترس
پس تعرفه ها فقط ایناس یا به جز اینا هم هست؟ دیگه نامحدود نمیده؟
برای سیم کارت های اعتباری مثلاً اول باید 10 تومن اعتبار خرید بعد اون کد رو وارد کنیم تا یک ماهه 2 گیگ قابل استفاده بشه بعد 10 تومن از اعتبار خود به خود کم میشه یا کار دیگه ای هم باید کرد؟
پس تعرفه ها فقط ایناس یا به جز اینا هم هست؟ دیگه نامحدود نمیده؟
برای سیم کارت های اعتباری مثلاً اول باید 10 تومن اعتبار خرید بعد اون کد رو وارد کنیم تا یک ماهه 2 گیگ قابل استفاده بشه بعد 10 تومن از اعتبار خود به خود کم میشه یا کار دیگه ای هم باید کرد؟
همین کاری که گفتین کافیه
شما تا طرح رو انتخاب کنین 10 تومن از اعتبارتون کم میشه و هزینه اینترنتتون از اعتبار gprs براتون محاسبه میشه که با کد : *140*3*7*3*1# (از راست به چپ:31:) میتونین اعتبار gprs تون رو ببینین:21:
توجه داشته باش من به عنوان یه کسی که بیش از یه سال از این اینترنت استفاده کردم به هیچ وجه این نوع اینترنتو:2: پیشنهاد نمیکنم!!!
اگه خواستی برداری اول روزانه بردار ببین سرعت خوبه اگه خوب بود ماهیانه بگیر
موفق باشید:11:
siamak_mu
16-10-2011, 17:48
همین کاری که گفتین کافیه
شما تا طرح رو انتخاب کنین 10 تومن از اعتبارتون کم میشه و هزینه اینترنتتون از اعتبار gprs براتون محاسبه میشه که با کد : *140*3*7*3*1# (از راست به چپ:31:) میتونین اعتبار gprs تون رو ببینین:21:
توجه داشته باش من به عنوان یه کسی که بیش از یه سال از این اینترنت استفاده کردم به هیچ وجه این نوع اینترنتو:2: پیشنهاد نمیکنم!!!
اگه خواستی برداری اول روزانه بردار ببین سرعت خوبه اگه خوب بود ماهیانه بگیر
موفق باشید:11:
بله من خودم ADSL دارم. برای یکی از آشناهام میخوام که کامپیوتر نداره تازه یه گوشی ویواز گرفته میخواد یه اینترنت نقلی رو گوشیش داشته باشه در سطح مبتدی از EDGE استفاده کنه :31: آره حق با شماست باید یدونه یه روزه برداره ببینه تو منطقه ای که هست کیفیتش چطور هست.
ازتون خیلی ممنونم که راهنمایی کردین. :10:
hootas23
16-10-2011, 23:30
شماره سرور دیگه چیه؟
وقتی ارتباط بین گوشی و کامپیوتر برقرار میشه یک درایور مودم هم نصب میشه که مربوط به گوشی هست.یعنی گوشی به عنوان یک مودم شناخته میشه و میشه از طریق کامپیوتر باهاش شماره گیری کرد.
شماره #99* مربوط به GPRS هست و وقتی این شماره توسط کانکشن دایل آپ و مودم گوشی گرفته بشه GPRS گوشی روی کامپیوتر قابل استفاده میشه
هر مودم که روی ویندوز نصب میشه یک پورت مجازی بهش اختصاص داده میشه مثل Com8 یا Com 3 .اون عددی هم که بعد از 99 اضافه میشه شماره پورت مجازی مودم هست مثلا #8*99* یعنی از مودمی که روی پورت 8 هست استفاده کن و وقتی به کار میره که چند مودم روی ویندوز نصب باشه
مرسی اطلاعات خوبی بود:10:
omid.pari
22-10-2011, 12:08
خیلی جالبه الان سرعت دانلود من با ایرانسل به 20 کیلوبایت هم میرسه در حالیکه قبلا 5 کیلوبایت هم نبود.
ولی با این محدودیت حجمی طرح 1 روزه تو نصف روز تموم میشه. در حالیکه قبلا 200 مگابایت رو تو 2 روز به زور تموم میکردم. الان دیگه باید از خیر دانلود بگذری. یعنی سرعت هم الان به دردت نمیخوره.
یه چیز جالب اینه که همراه اول با اینکه طرح نامحدود داره ولی گوگل رو به زور باز میکنه.
واقعا که خیلی بی انصافن
amir.abbas
22-10-2011, 15:43
من خیلی کم دانلود دارم، بیشتر انجمنها رو میخونم، ولی 15 ساعته کار میکنم، به نظرتون حدودا چند مگ مصرف میکنم روزانه.
omid.pari
22-10-2011, 19:42
من خیلی کم دانلود دارم، بیشتر انجمنها رو میخونم، ولی 15 ساعته کار میکنم، به نظرتون حدودا چند مگ مصرف میکنم روزانه.
ایرانسل واسه وبگردی خوبه فکر کنم بتونی به راحتی طرح 1 روزه رو با 125 مگابایت تو 1 روز مصرف کنی با وبگردی شایدم بیشتر
اگه 15 ساعت هم پاي كامپيوتر باشي و همش در انجمن باشي در ماه بيشتر از 150 مگ مصرف نداري
amir_dre
22-10-2011, 22:48
ایرانسل واسه وبگردی خوبه فکر کنم بتونی به راحتی طرح 1 روزه رو با 125 مگابایت تو 1 روز مصرف کنی با وبگردی شایدم بیشتر
اگه فقط سایت هایی مثه انجمن ها باشه آره ولی برای چک کردن شبکه های اجتماعیی حتی بدون دانلود من کم میارم :41: 20 روزه تموم میشه
hoseinhz
27-10-2011, 01:43
من با مودم gsmبه اینترنت وصل میشم الان یه بسته یک ماهه فعال کردم روز اول خیلی سرعتش بالا بود و سریع صفحه ها رو باز می کرد ولی بعد اون کانکت میشه ولی صفحه ای رو باز نمیکنه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
من با مودم gsmبه اینترنت وصل میشم الان یه بسته یک ماهه فعال کردم روز اول خیلی سرعتش بالا بود و سریع صفحه ها رو باز می کرد ولی بعد اون کانکت میشه ولی صفحه ای رو باز نمیکنه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
پوشش منطقطون gprs یا edge ؟
کسی میدونه مشکل از چیه؟
اگه ويروس نباشه بايد دي ان اس رو چك كني
ببين دي ان اس كار ميكنه يا نه. اگه نبود خودت براش دي ان اس بذار
4.2.2.2
4.2.2.4
دوستان من خودم یه چیزو تجربه کردم همون طور که میدونین در این نوع ایترنت (EDGE) بدون چیز پی ان خیلی سرعت نوسان داره و اصلا نمیشه ازش استفاده کرد ولی در GPRS اینطور نیست بدون چیز پی ان هم به راحتی میشه وبگردی کرد با این که سرعت کمه ولی اصلا نوسان نداره!
ولی در کل به همه ی بچه توصیه میکنم سمت این اینترنتا نرید که فایده نداره!:31:
Saeed_Med82
03-11-2011, 17:51
دوستان میشه انواع سیم کارت دانگل های موجود در بازار همراه با قیمتشون رو معرفی کنید.
ghasem2020
12-11-2011, 12:07
آقا يه مشكل پيش اومده.
من هر كاري ميكنم با آي پي 10.3 و 10.7 و 10.4 وصل ميشم و متأسفانه با اين آي پي هم وي پي ان وصل نميشه.
براي شما هم همينجوريه ؟
KING_DESIGNER2
12-11-2011, 15:11
والا روزی که این تاپیکو زدم اصلا فکر نمیکردم یک رشد بالقوه ای در این حد داشته باشه
به هرجهت
جهت استفاده ازا ین نوع اینترنت بهترین وسیله شناخته شده موبایلهای اندرویدی و مرورگر UCweb میباشد.
کسی کار داشت همینجا بنویسه شاید گذری داشتیم و خوندیم :)
ارادت کینگ پدر@
TimeWarp
12-11-2011, 17:44
آقا يه مشكل پيش اومده.
من هر كاري ميكنم با آي پي 10.3 و 10.7 و 10.4 وصل ميشم و متأسفانه با اين آي پي هم وي پي ان وصل نميشه.
براي شما هم همينجوريه ؟
چیز پی ان های جدید اومده که ، حرف نداره . از نظر سرعت عالیه . قیمتشم فرقی نمیکنه . از اونا استفاده کن .
والا روزی که این تاپیکو زدم اصلا فکر نمیکردم یک رشد بالقوه ای در این حد داشته باشه
به هرجهت
جهت استفاده ازا ین نوع اینترنت بهترین وسیله شناخته شده موبایلهای اندرویدی و مرورگر UCweb میباشد.
کسی کار داشت همینجا بنویسه شاید گذری داشتیم و خوندیم :)
ارادت کینگ پدر@
قربونت دادا . دست گلت درد نکنه . :10::11:
Saeed_Med82
12-11-2011, 19:12
دوستان من یه دونه از این فلش ها رو خریدم اما نمیدونم این سیم کارت رو باید کجا وارد کنم.فقط یه جا هست که نوشته micro sd.اونم اندازش جوری نیست که بشه سیم کارت واردش کرد....
fanoostalaei
12-11-2011, 19:20
دوستان من یه دونه از این فلش ها رو خریدم اما نمیدونم این سیم کارت رو باید کجا وارد کنم.فقط یه جا هست که نوشته micro sd.اونم اندازش جوری نیست که بشه سیم کارت واردش کرد....
داد مطمئنی که به جای مودم اج رم ریدر نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:31::31:
KING_DESIGNER2
12-11-2011, 19:52
ای ملت !
روزی که این سرویسو معرفی کردم ایرانسل اتیش به مالش زده بود
الان دو ماهی میشه خودمم از این سرویس استفاده میکنم
دیگه کیفیتش مثل سابق خوب نیست.
راه حل:
اگه هدفتون از وبگردی مثل من اخرین اخبار و دیدن فک فامیلاست یک گوشی اندروید سامسونگ مثل فیت و جیو بخرین و با این مرورگر یو سی حال کنین
اگه نه برید سمت وایمکس که شدیدا توصیه میشه مخصوصا مبین نت با اون مودم کوچولوش.
اینترنت سیمکارت دیگه ارزش خریدن نداره
البته من برای کسی تعیین تکلیف نمیکنم ولی از روی تجربه میگم دیگه این سرویس به عنوان مودم برای کامپیوتر به درد نمیخوره
یک زمانی بود عشق این کارا رو داشتم هر روز یه روش جدید بهتون معرفی میکردم ولی الان واقعا هیچی مشخص نیست.
چاکس همگی کینگ.
ghasem2020
12-11-2011, 20:05
چیز پی ان های جدید اومده که ، حرف نداره . از نظر سرعت عالیه . قیمتشم فرقی نمیکنه . از اونا استفاده کن .
از كجا بخرم ؟
لينك ميدي!!
دوست گرامی این مدله که گرقتی درگاه مموری کارت داره اگه خوب دقت کنی جای سیمکارتشم پیدا میکنی:20:
shaahinnn
13-11-2011, 03:04
ای ملت !
روزی که این سرویسو معرفی کردم ایرانسل اتیش به مالش زده بود
الان دو ماهی میشه خودمم از این سرویس استفاده میکنم
دیگه کیفیتش مثل سابق خوب نیست.
راه حل:
اگه هدفتون از وبگردی مثل من اخرین اخبار و دیدن فک فامیلاست یک گوشی اندروید سامسونگ مثل فیت و جیو بخرین و با این مرورگر یو سی حال کنین
اگه نه برید سمت وایمکس که شدیدا توصیه میشه مخصوصا مبین نت با اون مودم کوچولوش.
اینترنت سیمکارت دیگه ارزش خریدن نداره
البته من برای کسی تعیین تکلیف نمیکنم ولی از روی تجربه میگم دیگه این سرویس به عنوان مودم برای کامپیوتر به درد نمیخوره
یک زمانی بود عشق این کارا رو داشتم هر روز یه روش جدید بهتون معرفی میکردم ولی الان واقعا هیچی مشخص نیست.
چاکس همگی کینگ.
خیلی گلی king داداشی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چرا آندروید بهتره؟یا مرورگر؟
من با نوکیا c6 استفاده میکنم بدک نیست ولی کلا از چشم افتاده میخوام xperia poro بگیرم یعنی بنظر شما چون xperia آندرویده سرعتم یهتر میشه یا نه؟
KING_DESIGNER2
13-11-2011, 16:03
خیلی گلی king داداشی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چرا آندروید بهتره؟یا مرورگر؟
من با نوکیا c6 استفاده میکنم بدک نیست ولی کلا از چشم افتاده میخوام xperia poro بگیرم یعنی بنظر شما چون xperia آندرویده سرعتم یهتر میشه یا نه؟
اها دلیلشو میخوای
وقتی شما با موبایل کار میکنی خواه ناخواه بعضی از وب سایتهای بزرگ ( نظیر وب سایتهایی که من نگاه میکنم ) از ورژن موبیال و نسخه مخصوص وب wap استفاده میکنند در واقع اتوماتیک برای شما یک سایت کم حجم شده و فشرده رو میفرستند. خوب این خیلی فرق داره تا اینکه من با مونیتور این سایت رو دانلود کنم و پیر بشم
دلائل دیگر :
بزرگتر بودن گوشی های هوشمند + امکان استفاده از تورنت و دانلودر بدون کامپیوتر و دانلود مستقیم روی رم موبایل + صفحه نمایش بزرگتر + خسته نشدن پشت سیستم نشستن و...:20:
چرا اندریود = چچون اپلیکیشنهای زیادی واسش ساخته شده و واقعا منو از کامپیوتر تقریبا بی نیاز کرده ضمن این که رقیب بزرگی برای اپل ایفون با اون قیمتهای یک میلیون و... هستش:5:
چرا یو سی وب ؟ = چون با فشرده کردن زیاد تصاویر و متون و ارسال اون به سمت شما امکان وبگردی راحتی رو براتون فراهم میکنه. من مرورگر خود گوشی رو بستم و فقط با یوسی حال میکنم یه چیزی تو مایه های اوپرا هستش.
من شخصا دیگه رغبتی به دیدن سایتها ندارم و اینقدر سرم شلوغه و سرعت اینترنت پایینه که مطالب رو خیلی خیلی راحت با این فسقلی دریافت میکنم.
میتونم همزمان اهنگ گوش بدم و....:10:
شما که گوشی نوکیا داری نیازی نیست این گوشی اندریود رو بگیری برو تو سایت ucweb.com و نسخه مخصوص نوکیا رو بگیر . در مورد اون گوشی هم اطلاعی ندارم ولی الان دیگه خرید گوشی های تک هسته ای با ورود نسخه های جدید اندریود مثل (( ورژن بستنی حصیری )) دیگه گوشیهای تک هسته ای کفاف نمیدهند و باید از گوشیهای دو هسته ای مثل نکزوس استفاده کنی. و قیمتشون یک کمی بیشتره ولی در کل باید به فکر دو هسته ای باشی. اگه هم مشکل بودجه هست که همون جیو و فیت ( جیو پیشنهاد میشه ) کارتونو راه میندازه.
تنها مشکل جیو نبود فلش پلیر برای این گوشی هست. فیت رو نمیدونم. ولی برای وبگردی حرف نداره.
در کل لذت وبگردی با گوشی تاچ یک چیز دیگه است اگه مایه هم داری تبلت بگیری که دیگه حرف نداره.
موفق باشی
shaahinnn
14-11-2011, 00:55
اها دلیلشو میخوای
وقتی شما با موبایل کار میکنی خواه ناخواه بعضی از وب سایتهای بزرگ ( نظیر وب سایتهایی که من نگاه میکنم ) از ورژن موبیال و نسخه مخصوص وب wap استفاده میکنند در واقع اتوماتیک برای شما یک سایت کم حجم شده و فشرده رو میفرستند. خوب این خیلی فرق داره تا اینکه من با مونیتور این سایت رو دانلود کنم و پیر بشم
دلائل دیگر :
بزرگتر بودن گوشی های هوشمند + امکان استفاده از تورنت و دانلودر بدون کامپیوتر و دانلود مستقیم روی رم موبایل + صفحه نمایش بزرگتر + خسته نشدن پشت سیستم نشستن و...:20:
چرا اندریود = چچون اپلیکیشنهای زیادی واسش ساخته شده و واقعا منو از کامپیوتر تقریبا بی نیاز کرده ضمن این که رقیب بزرگی برای اپل ایفون با اون قیمتهای یک میلیون و... هستش:5:
چرا یو سی وب ؟ = چون با فشرده کردن زیاد تصاویر و متون و ارسال اون به سمت شما امکان وبگردی راحتی رو براتون فراهم میکنه. من مرورگر خود گوشی رو بستم و فقط با یوسی حال میکنم یه چیزی تو مایه های اوپرا هستش.
من شخصا دیگه رغبتی به دیدن سایتها ندارم و اینقدر سرم شلوغه و سرعت اینترنت پایینه که مطالب رو خیلی خیلی راحت با این فسقلی دریافت میکنم.
میتونم همزمان اهنگ گوش بدم و....:10:
شما که گوشی نوکیا داری نیازی نیست این گوشی اندریود رو بگیری برو تو سایت ucweb.com و نسخه مخصوص نوکیا رو بگیر . در مورد اون گوشی هم اطلاعی ندارم ولی الان دیگه خرید گوشی های تک هسته ای با ورود نسخه های جدید اندریود مثل (( ورژن بستنی حصیری )) دیگه گوشیهای تک هسته ای کفاف نمیدهند و باید از گوشیهای دو هسته ای مثل نکزوس استفاده کنی. و قیمتشون یک کمی بیشتره ولی در کل باید به فکر دو هسته ای باشی. اگه هم مشکل بودجه هست که همون جیو و فیت ( جیو پیشنهاد میشه ) کارتونو راه میندازه.
تنها مشکل جیو نبود فلش پلیر برای این گوشی هست. فیت رو نمیدونم. ولی برای وبگردی حرف نداره.
در کل لذت وبگردی با گوشی تاچ یک چیز دیگه است اگه مایه هم داری تبلت بگیری که دیگه حرف نداره.
موفق باشی
king عزیز مرسی از توضیحات کاملت و مرسی که راهنمایی کردی امیدورام همیشه موفق باشی
mehran_pqqp
14-11-2011, 14:39
سلام
ببخشید من به دلایلی مجبورم یه مدت از اینترنت با سیم کارت استفاده کنم اطلاعاتم تو این مورد کمه یه مقدار سرچ کردم
تو یه سایت زده بود مودم GSM ! ولی تو خیلی از جاها فقط صحبت از GPRS و EDGE بود ، منظور از مودم GSM چیه؟
GSM با GPRS و EDGE فرق داره؟
من برای استفاده از اینترنت موبایل ایرانسل باید مودم GPRS بخرم یا مودم GSM یا مودم EDGE ؟
ممنون
KING_DESIGNER2
14-11-2011, 15:40
سلام
ببخشید من به دلایلی مجبورم یه مدت از اینترنت با سیم کارت استفاده کنم اطلاعاتم تو این مورد کمه یه مقدار سرچ کردم
تو یه سایت زده بود مودم GSM ! ولی تو خیلی از جاها فقط صحبت از GPRS و EDGE بود ، منظور از مودم GSM چیه؟
GSM با GPRS و EDGE فرق داره؟
من برای استفاده از اینترنت موبایل ایرانسل باید مودم GPRS بخرم یا مودم GSM یا مودم EDGE ؟
ممنون
مودم GSm همینو بگو به یارو بعدش هم نگاه کن کلاس gprs ش چنده
این پست رو هم نوشتم که ملت بخوننند ولی دریغ از یک سرچ
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
king عزیز مرسی از توضیحات کاملت و مرسی که راهنمایی کردی امیدورام همیشه موفق باشی
خواهش :10:
Saeed_Med82
14-11-2011, 19:45
دوستان واقعا این سرویس رو ویندوز های 64 بیت جواب نمیده اصلا؟
KING_DESIGNER2
15-11-2011, 14:46
اگه با گوشی وصل میشی برنامه مخصوص پی سی استودیو رو باید نصب کنی اون هم ورژن مخصوص 64بیتی
اگه هم با مودم مخصوصش وصل میشی باید درایورش رو گیر بیاری
گوشی های هوشمند مثل گوشی های اندرویدی مشکلی با این قضیه ندارن .
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
اگه با گوشی وصل میشی برنامه مخصوص پی سی استودیو رو باید نصب کنی اون هم ورژن مخصوص 64بیتی
اگه هم با مودم مخصوصش وصل میشی باید درایورش رو گیر بیاری
wichidika
17-11-2011, 00:41
TimeWarp
23-11-2011, 08:44
بعد از دو ماه خوب بودن gprs ، دوباره داره میره رو اعصاب . دوستانی که از این سرویس استفاده می کنید ، وضعیت شما هم همین طوره ؟
shaghaiegh2000
27-11-2011, 15:24
بعد از دو ماه خوب بودن gprs ، دوباره داره میره رو اعصاب . دوستانی که از این سرویس استفاده می کنید ، وضعیت شما هم همین طوره ؟
آره سرعتش خیلی کم شده دیگه نمیشه به رایانه وصلش کرد آخه سرعتش افتضاحه. انشالله سوگواره زمستانی ایرانسل،حجمش رو باز کم میکنن دوباره میگن برای بالا بردن کیفیت!!!
behrooz3229
29-11-2011, 08:35
وقتی ایرانسل میبینه فروش gprs خوبه معلومه که این کارا میکنه : سرعت میاره پایین - محدودیت حجم میذاره
اما باید هیچکس حتی کیلوبایتی از اینترنت ایرانسل استفاده نکنه تا حساب کار بیاد دستشون که فکر کنم محاله اینطور بشه
omid.pari
29-11-2011, 13:12
سلام دوستان
جالبه که ایرانسل انقدر تبلیغ و فلان کرد و همایش و ... گذاشت اونم تو همه سایتها پوشش داده شود که امکانات جدید ایرانسل و فلان و بهمان ولی تو این همایشها اصلا از اینترنت و جی پی آر اس سخنی و کلامی گفته نشود. فقط چیزایه چرت و پرت که اگه اینترنت داشته باشی هیچکدوم به دردت نمیخوره.
الانم فکر کنم همراه اول و ایرانسل با هم رقابت معکوس گذاشتن یعنی اینکه کدوم میتونه با کمترین اینترنتی که میده میتونه بیشترین پول رودر بیاره. یعنی امکانات کمتر بدن پول بیشتر در بیارن
واقعا خیلی جالبه
omid.pari
29-11-2011, 15:34
با تشکر از دوستمون بابت معرفی این سایت
این نتایج تست سرعت اینترنت ایرانسل من با استفاده از سایت متما بود.
شما هم نتایج تست سرعتتون رو بذارید.
من تو منطقه شمالغرب هستم.
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
در مورد نتایجه بالا جالبه که سرعته آپلود دو برابره سرعته دانلوده (از دو برابرم بیشتر)
و این نکته رو بگم که البته سرعت ثابت نیست و تو ساعتهای مختلف روز تغییر میکنه
ali_z051
29-11-2011, 17:38
چرا دیگه نمیشه بسته GPRS فعال کرد؟
یه نفر سوال کنه از پشتیبانی...!
amir_dre
29-11-2011, 20:52
آره سرعتش خیلی کم شده دیگه نمیشه به رایانه وصلش کرد آخه سرعتش افتضاحه. انشالله سوگواره زمستانی ایرانسل،حجمش رو باز کم میکنن دوباره میگن برای بالا بردن کیفیت!!!
تایید میشه !!!!!
با سلام
من هم همین سوال رو دارم :
در ضمن قبلا یه ماه رو فعال میکردم تا دو ماه فرصت میداد ولی بعدا نداد ایا روش خاصی داره دوباره اون جوری بشه ؟
ولی امروز اصلا دیگه بسته نمیده دیگه؟
Farhad 8904
02-12-2011, 21:12
با سلام
من هم همین سوال رو دارم :
در ضمن قبلا یه ماه رو فعال میکردم تا دو ماه فرصت میداد ولی بعدا نداد ایا روش خاصی داره دوباره اون جوری بشه ؟
ولی امروز اصلا دیگه بسته نمیده دیگه؟
بسته ها به علت یه سری تغییرات احتمالا تا اول دیماه همزمان با شروع جشنواره زمستان ارائه نمیشن و احتمال داره در جشنواره زمستان بسته ها دوباره به صورت نا محدود ارائه بشن!
airmaxwisp
02-12-2011, 21:32
بسته ها به علت یه سری تغییرات احتمالا تا اول دیماه همزمان با شروع جشنواره زمستان ارائه نمیشن و احتمال داره در جشنواره زمستان بسته ها دوباره به صورت نا محدود ارائه بشن!
به علت اینکه اپراتور سوم از اواخر این ماه فعالیتشو شروع میکنه... ایرانسل به فکر افتاده با محدودیت حجمی رو بیشتر کنه (که این محاله) .. یا پهنای باند اینترنتشو بیشتر بکنه و اکانت های نامحدود ارائه بکنه... در غیر این صورت به هیچ عنوان نمیتونه با اپراتور سوم رقابتی داشته باشه...
در پناه حق باشید
Farhad 8904
02-12-2011, 21:37
به علت اینکه اپراتور سوم از اواخر این ماه فعالیتشو شروع میکنه... ایرانسل به فکر افتاده با محدودیت حجمی رو بیشتر کنه (که این محاله) .. یا پهنای باند اینترنتشو بیشتر بکنه و اکانت های نامحدود ارائه بکنه... در غیر این صورت به هیچ عنوان نمیتونه با اپراتور سوم رقابتی داشته باشه...
در پناه حق باشید
به خاطر همین موضوع که بسته ها غیر فعال شدن. اگه بسته ها نا محدود نشن مطمئنا حجمشون افزایش پیدا میکنه!
mosi2007
02-12-2011, 22:09
من ازاینترنت nokia x2 استفاده میکنم و کلاس ش هم 32 است(edge) سرعت دانلودم بین 1kb تا 40kb شناوره
تو خونه یه گوشی دیگم است که expria x8 سونی اریکسونه تو اطلاعاتش که خوندم edge این گوشی را زده بود Up to 236.8 kbps
میخوام بدونم که اگه از این گوشی استفاده کنم ایا سرعتدانلود تا این مقدار 236 بالا میره یا نه؟
و
Farhad 8904
02-12-2011, 22:14
من ازاینترنت nokia x2 استفاده میکنم و کلاس ش هم 32 است(edge) سرعت دانلودم بین 1kb تا 40kb شناوره
تو خونه یه گوشی دیگم است که expria x8 سونی اریکسونه تو اطلاعاتش که خوندم edge این گوشی را زده بود Up to 236.8 kbps
میخوام بدونم که اگه از این گوشی استفاده کنم ایا سرعتدانلود تا این مقدار 236 بالا میره یا نه؟
و
دوست عزیز 236 Kbps سرعت دانلود نیست این عدد مقدار پهنای باند رو نشون میده واسه اینکه سرعت دانلود رو بدونی باید این عدد رو تقسیم به 8 کنی!!
این اوپراتور سوم چه امکاناتی داره و اینترت هم روشه و فعاله چجوریه؟
fanoostalaei
02-12-2011, 22:18
اینترنت اپراتور سوم هم مطابق مقرارت سازمان تنظیم ارتباطاات رادیویی هست
بهش دل نبند
در ضمن ایرانسل دیگه بسته نمیده؟؟؟؟
من هر چقدر میخوام بگیرم نمیده
amir_rahmani
02-12-2011, 22:19
بهنازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
من شنیده بودم که سرعت را تا 7.2 MB/s هم می تونه بالا ببره(البته اگر دستکاری نشه:دی)
ممنون دوست عزیز مطمئنی از این خبر ؟ میشه بفرمایید از کجا ؟
Farhad 8904
02-12-2011, 22:20
تنها مزیتی که نسبت به بقیه اپراتور ها داره 1- مکالمه تصویری 2- سرعت اینترنت بالا
البته مورد دوم در ایران وجود نداره چون طی اخباری که از اپراتور سوم منتشر شده بیشترین سرعت اینترنت که ارائه میده 512 KB هست در صورتی که در بقیه کشور ها به 10 MB هم میرسه!
Farhad 8904
02-12-2011, 22:26
ممنون دوست عزیز مطمئنی از این خبر ؟ میشه بفرمایید از کجا ؟
البته این خبر قطعی نیست این مطلب از گفته های یبین کاربران انجمن IR-TCI هست!
یا بسته ها نا محدود میشن و یا حجمشون زیاد میشه که نیاز مشترکین رو بر طرف کنه به خاطر ورود اپراتور سوم!
fanoostalaei
02-12-2011, 22:40
تنها مزیتی که نسبت به بقیه اپراتور ها داره 1- مکالمه تصویری 2- سرعت اینترنت بالا
البته مورد دوم در ایران وجود نداره چون طی اخباری که از اپراتور سوم منتشر شده بیشترین سرعت اینترنت که ارائه میده 512 KB هست در صورتی که در بقیه کشور ها به 10 MB هم میرسه!
3G ترکسل ترکیه
۴۸ مگ سرعت دانلود داره
۵ مگ سرعت اپلود
خاک بر سر اینا که عرضه ۱ مگ رو هم ندارن
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
تعرفه های adsl یک کمپانی در استرالیا
اینم مال یک شرکت دیگه در استرالیا
Eblis 2011
02-12-2011, 22:44
دوستان من مودم edge خریدم ( مشکی - venuse ) به قیمت 75000 تومان . . . اصلا سرعت نداره ولی تو سایت زده بود معادل adsl128 اما یک سایت که میخواد باز کنه 7 دقیقه طول میکشه . . . گلستان هستم
باید چیکار کنم ؟
amir_rahmani
02-12-2011, 22:45
Htc sensation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
به مودم فکر نکنم ربطی داشته باشه!
کلا چند روزه سرعت نت اومده پایین
چند روز دیگه تست کن اگر خوب نشد ببر به فروشنده نشون بده که این جوریه
در ضمن جاهای مختلف هم امتحانش کن
Farhad 8904
02-12-2011, 22:47
دوستان من مودم edge خریدم ( مشکی - venuse ) به قیمت 75000 تومان . . . اصلا سرعت نداره ولی تو سایت زده بود معادل adsl128 اما یک سایت که میخواد باز کنه 7 دقیقه طول میکشه . . . گلستان هستم
باید چیکار کنم ؟
اگه همراه اول استفاده میکنی که سرعتش در همین حده ولی اگه ایرانسل داری سرعت بستگی به منطقه شما داره سرعت رو بایه گوشی Edge امتحان کن ببین بازم همینطوره!!
ممنونم آقا فرهاد پس من الان چیکار کنم از اینترنت همراه اول استفاده کنم ؟
چجوری باید اونو فعال کنم ؟ سرعتش چجورییه ؟
لطفا لینک دیگه ندین ؟
قربونت
Eblis 2011
02-12-2011, 22:52
اگه همراه اول استفاده میکنی که سرعتش در همین حده ولی اگه ایرانسل داری سرعت بستگی به منطقه شما داره سرعت رو بایه گوشی Edge امتحان کن ببین بازم همینطوره!!
با ایرانسل هم امتحان کردم بازم سرعت نداره . . . گرگان هستم . . . جایی شنیدم ( مهندس کامپیوتر ) میگفت باید تنظیمات ویندوزت رو کاری کنی تا سرعت به 128 واقعی برسه
من الان چه کنم ؟
Farhad 8904
02-12-2011, 22:53
ممنونم آقا فرهاد پس من الان چیکار کنم از اینترنت همراه اول استفاده کنم ؟
چجوری باید اونو فعال کنم ؟ سرعتش چجورییه ؟
لطفا لینک دیگه ندین ؟
قربونت
یا باید از همراه اول استفاده کنید یا از طرح های ضرب در 3 ایرانسل.
سرعت همراه اول زیاد تعریف نداره اگه میخوای استفاده کنی اول ببین توی منطقه Edge داره یا نه بعدش قبل از فعال کردن بسته یه تست کوچیک بزن ببین اگه سرعتش خوب بود استفاده کن.
ممنونم از شما میشه بفرمایید که طرح ضرب در 3 چجوریه ؟
Farhad 8904
02-12-2011, 22:57
با ایرانسل هم امتحان کردم بازم سرعت نداره . . . گرگان هستم . . . جایی شنیدم ( مهندس کامپیوتر ) میگفت باید تنظیمات ویندوزت رو کاری کنی تا سرعت به 128 واقعی برسه
من الان چه کنم ؟
سیمکارت رو از توی مودم در بیار بذار داخل یه گوشی تست کن ببین بازم سرعت کمه یا نه تا مطمئن بشی مشکل از مودم نیست
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
ممنونم از شما میشه بفرمایید که طرح ضرب در 3 چجوریه ؟
برای کسی که با وجود غیر فعال شدن بسته ها بخواد از ایرنسل استفاده کنه شاید این طرح خوب باشه!!!
Eblis 2011
02-12-2011, 22:59
سیمکارت رو از توی مودم در بیار بذار داخل یه گوشی تست کن ببین بازم سرعت کمه یا نه تا مطمئن بشی مشکل از مودم نیست
از کجا سرعت رو تو گوشی تست کنم ؟
ممنونم میشم بفرمایید همرا اولو چجوری فعال کنم خواهشا
Farhad 8904
02-12-2011, 23:05
از کجا سرعت رو تو گوشی تست کنم ؟
گوشی رو از طریق کابل USB یا Bluetooth به کامپیوتر وصل کن بعدش از طریق CD نرم افزار گوشیت به اینترنت وصل شو! مثلا برای گوشی های نوکیا با نرم افزار PC SUITE میشه وصل شد!
Eblis 2011
02-12-2011, 23:08
گوشی رو از طریق کابل USB یا Bluetooth به کامپیوتر وصل کن بعدش از طریق CD نرم افزار گوشیت به اینترنت وصل شو! مثلا برای گوشی های نوکیا با نرم افزار PC SUITE میشه وصل شد!
خب اگه سرعت خوب بود مشکل از مودم ؟
Farhad 8904
02-12-2011, 23:10
خب اگه سرعت خوب بود مشکل از مودم ؟
آره دیگه!!!:31:
Eblis 2011
02-12-2011, 23:11
آره دیگه!!!
اگه تو کامپیوتر هم سرعت نداشت مشکل از چی میشه؟
Farhad 8904
02-12-2011, 23:15
ممنونم میشم بفرمایید همرا اولو چجوری فعال کنم خواهشا
واسه فعال کردن بسته همراه اول 2 راه وجود داره
1- فرستادن اس ام اس بدون متن به 8080
2- از طریق این لینک
البته باید قبل از فعال کردن بسته اینترنت همراه اول رو فعال کرده باشید.
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
اگه تو کامپیوتر هم سرعت نداشت مشکل از چی میشه؟
مشکل از شبکه منطقه شما میشه شاید توی منطقه شما سرعت کمه! میتونی مودم رو توی مناطق دیگه هم تست کنی واسه این که مطمئن بشی!
Eblis 2011
02-12-2011, 23:21
مشکل از شبکه منطقه شما میشه شاید توی منطقه شما سرعت کمه! میتونی مودم رو توی مناطق دیگه هم تست کنی واسه این که مطمئن بشی
من این مودم رو به دوستم دادم با ایرانسل تست زد سرعتش همون 128 واقعی بود خونشون یه 500 متر اونورتر از خونمونه
به نظرت مشکل از کجاست ؟
Farhad 8904
02-12-2011, 23:24
من این مودم رو به دوستم دادم با ایرانسل تست زد سرعتش همون 128 واقعی بود خونشون یه 500 متر اونورتر از خونمونه
به نظرت مشکل از کجاست ؟
این که میگید 500 متر اونور تر سرعت خوبه ممکنه:
1- آنتن ایرانسل در منزل شما ضعیف باشه
2- شاید دوستتون از یه BTS دیگه آنتن میگیره
Eblis 2011
02-12-2011, 23:28
این که میگید 500 متر اونور تر سرعت خوبه ممکنه:
1- آنتن ایرانسل در منزل شما ضعیف باشه
2- شاید دوستتون از یه BTS دیگه آنتن میگیره
گزینه اول که نیست چون تو خونمون اصلا ایرانسل نوسان نداره و آنتن گوشیم پره
گزینه دوم رو میشه توضیح بدین . . . bts چیه ؟
Farhad 8904
02-12-2011, 23:32
گزینه اول که نیست چون تو خونمون اصلا ایرانسل نوسان نداره و آنتن گوشیم پره
گزینه دوم رو میشه توضیح بدین . . . bts چیه ؟
به دکل های تلفن همراه میگن BTS
شاید دوستتون از یه آنتن دیگه سیگنال میگیره که سرعت اینترنت اون آنتن بیشتره!
مدل گوشیت چیه؟
Eblis 2011
02-12-2011, 23:34
به دکل های تلفن همراه میگن BTS
شاید دوستتون از یه آنتن دیگه سیگنال میگیره که سرعت اینترنت اون آنتن بیشتره!
مدل گوشیت چیه؟
N73 هستش
فکر نمیکنم از یه دکل دیگه سیگنال بگیره
خودش رو سیستمش یه تنظیماتی رو دست زد که سرعتش واقعی 128 داشت
اما بهم نمیگه :31:
Farhad 8904
02-12-2011, 23:41
N73 هستش
فکر نمیکنم از یه دکل دیگه سیگنال بگیره
خودش رو سیستمش یه تنظیماتی رو دست زد که سرعتش واقعی 128 داشت
اما بهم نمیگه :31:
والا نمیدونم دیگه چی بگم!!! چون تا حالا با مودم EDGE کار نکردم نمیدونم چه تنظیماتی داره که سرعت بیشتر میشه!!:46:
آقا فرهاد این طرح ضربدر سه اینترنتش به دردم میخوره فقط سرعتش چجوری ارزششو داره بگیرم یه دونه اروزنترش نیست ؟
Farhad 8904
02-12-2011, 23:52
آقا فرهاد این طرح ضربدر سه اینترنتش به دردم میخوره فقط سرعتش چجوری ارزششو داره بگیرم یه دونه اروزنترش نیست ؟
سرعت ایرانسل چه موقعی که بسته GPRS داشته باشید و یا طرح ضرب در 3 رو فعال کنید نه کم میشه و نه زیاد همون سرعتی که قبل استفاده میکردید رو الان هم با فعال کردن ضرب در 3 همون سرعت رو دارید!
طرح ضرب در 3 کم مصرف
ممنونم آقا فرهاد شرمنده کردین وقت گداشتین موفق باشید
شب بخیر
Eblis 2011
02-12-2011, 23:59
والا نمیدونم دیگه چی بگم!!! چون تا حالا با مودم EDGE کار نکردم نمیدونم چه تنظیماتی داره که سرعت بیشتر میشه!!:46:
ممنون که راهنمایی کردین
اگه اطلاعاتی در این زمینه اطلاعات یافتی خبرم کن . . . مرسی
Farhad 8904
03-12-2011, 00:02
ممنون که راهنمایی کردین
اگه اطلاعاتی در این زمینه اطلاعات یافتی خبرم کن . . . مرسی
حتما!
از دوستام سوال میکنم اگه چیزی میدونستن بهت میگم.
Farhad 8904
03-12-2011, 00:07
صدا بزن پرنده های خوابو
که بشکنی آینه سرابو
چه ربطی داشت اونوقت؟ :27:
fanoostalaei
03-12-2011, 00:34
دکل انتن bts ایرانسل تو خونه ماست که انصافا هم قویه وهمیشه سرعت دانلود من با ایرانسل ۳۵ به بالا بود با پینگ مثل شاتل
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
چه ربطی داشت اونوقت؟ :27:
اسپم
:31::31::31::31:
Farhad 8904
03-12-2011, 00:40
دکل انتن bts ایرانسل تو خونه ماست
اگه میتونی بی زحمت یه عکس ازش بذار واسه یه تحقیق میخوام!!! :40:
fanoostalaei
03-12-2011, 00:50
اگه میتونی بی زحمت یه عکس ازش بذار واسه یه تحقیق میخوام!!! :40:
از چی؟؟؟ دکل ؟؟؟
یا سرعت دانلود؟؟؟؟:31::31:
Farhad 8904
03-12-2011, 00:55
از چی؟؟؟ دکل ؟؟؟
یا سرعت دانلود؟؟؟؟:31::31:
دکل BTS!!!!!!:31:
archipay
03-12-2011, 07:39
دوستان سلام
امروز 12 آذر من هركاري كردم نتونستم بسته افزايشي 1 ماهه ثبت نام كنم. زنگ زدم گفتن ديگه نمي توني هيچ بسته اي ثبت كني تا آخر پاييز. من چند روز شديداً به اينترنت رو آيپدم احتياج دارم. با خودم گفتم خوب گور باباي درك :31: استفاده ميكنم از شارژم كم ميشه. رفتم تو سايت ديدم زده هزينه در ساعات اوج مصرف 5 ريال ( فكر كنم منظورش هر كيلوبايت باشه. درسته؟ ) خب با اين حساب هر مگابايت ميشه 1000*5 يعني 500 تومان. پس يعني با 10.000 تومان فقط ميشه 20 مگابايت استفاده كرد؟ اين كه دزدي تو روز روشنه؟
Farhad 8904
03-12-2011, 09:48
دوستان سلام
امروز 12 آذر من هركاري كردم نتونستم بسته افزايشي 1 ماهه ثبت نام كنم. زنگ زدم گفتن ديگه نمي توني هيچ بسته اي ثبت كني تا آخر پاييز. من چند روز شديداً به اينترنت رو آيپدم احتياج دارم. با خودم گفتم خوب گور باباي درك :31: استفاده ميكنم از شارژم كم ميشه. رفتم تو سايت ديدم زده هزينه در ساعات اوج مصرف 5 ريال ( فكر كنم منظورش هر كيلوبايت باشه. درسته؟ ) خب با اين حساب هر مگابايت ميشه 1000*5 يعني 500 تومان. پس يعني با 10.000 تومان فقط ميشه 20 مگابايت استفاده كرد؟ اين كه دزدي تو روز روشنه؟
دوست عزیز این کجاش دزدیه؟؟؟؟؟؟ هزینه استفاده از GPRS توی ساعات اوج مصرف 5 ریال به ازای هر کیلوبات هست! یعنی واسه ا مگابایت میشه 1024*5 که میشه 512 تومان!! حالا این کجاش دزدیه؟؟
شما اگه به اینترنت احتیاج داری به جای بسته GPRS میتونی از طرح ضرب در 3 ایرانسل استفاده کنی.
amir_rahmani
03-12-2011, 10:02
ایشون از این لحاظ میگه دزدی چون جاهای دیگه با این مبلغ 100 مگابایت می دهند
اينترنت بيسيم در ناباروري مردان موثر است
يافتههاي پژوهشي حاكيست: استفاده از اينترنت بيسيم (WiFi) در ناباروري مردها نقش دارد.
به گزارش ايسنا منطقه کرمانشاه، پژوهشگران آرژانتيني طي يك پژوهش، نمونه اسپرم مردان را به دو گروه تقسيم کردند.
نيمي از نمونهها در معرض فعاليت لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم براي ۴ ساعت قرار گرفت، اما گروه دوم در معرض لپ تاپ با ويژگيهاي ياد شده قرار نگرفت. در گروه اول، اينترنت بي سيم منجر به کاهش حرکت و قطعه قطعه شدن دي ان اي شد.
بر اساس نتايج اين تحقيق که در مجله «Fertility and Sterility» منتشر شده است، اسپرم مرداني که در معرض لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم قرار ميگيرند، دچار قطعه قطعه شدن و کاهش حرکت ميشوند.
در اين پژوهش تفاوتي در سطح مرگ اسپرمها در هر دو گروه مشاهده نشد.
پژوهشگران تاکيد دارند که قرار دادن لپ تاپهاي متصل به اينترنت بي سيم نزديک ارگانهاي توليد مثلي ميتواند در ناباروي مردان نقش داشته باشد
ایرانسل نمی خواد بسته هاشو ارزون یا نامحدود کنه :21:
به این عکس پایین یه نگاه کنید متوجه میشید که استفاده از اینترنتش زیاد شده و کیفیتش اومده پایین
شماها تو چه خواب و خیالاتی هستین:27::31:
گرونتر و محدودتر میشه اما ارزونتر و نامحدودتر نمیشه چون اپراتور جدید هنوز خیلی مونده تا به ایرانسل برسه تا اون موقع باید صبر کنید:21::27::31:
حال نداشتم پست چند صفحه قبل رو کوت کنم
archipay
03-12-2011, 12:56
دوست عزیز این کجاش دزدیه؟؟؟؟؟؟ هزینه استفاده از GPRS توی ساعات اوج مصرف 5 ریال به ازای هر کیلوبات هست! یعنی واسه ا مگابایت میشه 1024*5 که میشه 512 تومان!! حالا این کجاش دزدیه؟؟
شما اگه به اینترنت احتیاج داری به جای بسته GPRS میتونی از طرح ضرب در 3 ایرانسل استفاده کنی.
عزيز دلم ميگم دزديه چون با 10.000 تومان قبلا با خريد بسته يك ماهه 2GB اينترنت استفاده ميكردي اما الان ميشه 20MB استفاده كرد.يعني 100 برابر كمتر. اين همه اختلاف واسه چي؟ به خدا خودمون هم راضي هستيم كه اينجوري تو سرمون بزنن. والااااااااااااااا
Eblis 2011
03-12-2011, 13:04
صداشو در نیار . . . همه جای مملکت دزدیه اینم روش
اگه کسی از مودم edge سردرمیاره کمکم کنه
75000 ت پول دادم بلااستفاده مونده
TimeWarp
03-12-2011, 14:28
دوستان سلام
الان من رفتم تو شوک و دقیقا متوجه نشدم . یعنی دیگه ایرانسل تا 18 روز دیگه بسته gprs نمی فروشه ؟ برای چی ؟ این ساعت اوج مصرف و غیر اوج مصرف دیگه چه کوفتیه ؟ بگن کلا دیگه نمی خوایم نت بدیم دیگه . چرا بازی در میارن .:2:
حتما بعد اونم با 10000 تومان می خوان بگن فقط 5 مگ میتونی دانلود کنی . هر روز بدتر از دیروز .
fanoostalaei
03-12-2011, 18:13
صداشو در نیار . . . همه جای مملکت دزدیه اینم روش
اگه کسی از مودم edge سردرمیاره کمکم کنه
75000 ت پول دادم بلااستفاده مونده
خوب واسه چی ۷۵ تومن به یه مودم پول میدید اخه
مگه به dsl دسترسی ندارید؟؟؟؟؟
fanoostalaei
03-12-2011, 18:19
به نظرتون بسته ها رو نامحدود میکنن؟؟؟؟
اگه بشه چی میشه
من از همون روزاولی که اون بسته های نامحدود رو ارائه میداد ازش استفاده میکردم
تا زمانی که محدود کردشون
واقعا ماه اول خیلی اشغال بود و خیلی دیسکانکتی داشت
ولی ماه بعد به بعد دیس کانکتی هاش خیلی کم شد
و یه باگ هم ازش پیدا کردم که با بسته ۳ تومنی تا ۲ ظهر هم ازش استفاده میکردم
وخیلی حال میداد
ولی وقتی محدود کرد دیگه ولش کردم
فقط گهگاه وقتی بیرون میرم ازش استفاده میکنم
Eblis 2011
03-12-2011, 18:22
خوب واسه چی ۷۵ تومن به یه مودم پول میدید اخه
مگه به dsl دسترسی ندارید؟؟؟؟؟
Adsl که دارم واسه لپ تاپ یه مودم میخواستم واسه این خریدم :41:
fanoostalaei
03-12-2011, 18:32
Adsl که دارم واسه لپ تاپ یه مودم میخواستم واسه این خریدم :41:
خوب مگه چقدر با لب تاپ استفاده میکنی
من از طریق بلوتوث با لب تاب استفاده میکنم
هیچوقت نمیام ۷۵ تومن بدم به یه مودم:31::31::31:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
یا یه گوشی خراب دارم که به غیر از اینترنتش به هیچ دردی نمیخوره
اگه بخوام زیاد استفاده بکنم
با کابل از اون استفاده میکنم که شارژ هم بشه خودکار
Eblis 2011
03-12-2011, 18:40
خوب مگه چقدر با لب تاپ استفاده میکنی
من از طریق بلوتوث با لب تاب استفاده میکنم
هیچوقت نمیام ۷۵ تومن بدم به یه مودم:31::31::31:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
یا یه گوشی خراب دارم که به غیر از اینترنتش به هیچ دردی نمیخوره
اگه بخوام زیاد استفاده بکنم
با کابل از اون استفاده میکنم که شارژ هم بشه خودکار
یعنی با اینترنت گوشی واسه لپ تاپ استفاده میکنی ؟ سرعتش خوبه ؟
fanoostalaei
03-12-2011, 19:33
یعنی با اینترنت گوشی واسه لپ تاپ استفاده میکنی ؟ سرعتش خوبه ؟
من همیشه اینجوری اینترنت گوشی رو تو سیستم استفاده میکنم
هیچوقت با کابل وصل نمیکنم
به غیر وقتی که گفتم بیرون باشم
سرعتش هم که همونه حدود ۳۵
گوشی رو با بلوتوث وصل میکنم به سیستم مگه بلد نیستی؟؟؟
Eblis 2011
03-12-2011, 19:44
من همیشه اینجوری اینترنت گوشی رو تو سیستم استفاده میکنم
هیچوقت با کابل وصل نمیکنم
به غیر وقتی که گفتم بیرون باشم
سرعتش هم که همونه حدود ۳۵
گوشی رو با بلوتوث وصل میکنم به سیستم مگه بلد نیستی؟؟؟
میشه توضیح بدی دقیق تر بلد نیستم
سرعت دانلود 35 ؟ :18:
با سلام
آقا فرهاد این طرح ضربدر 3 هم که غیر فعال شده میگه محلتش تموم شده خوب حالا باید چیکار کرد؟
joe_satriani
03-12-2011, 21:00
با سلام
آقا فرهاد این طرح ضربدر 3 هم که غیر فعال شده میگه محلتش تموم شده خوب حالا باید چیکار کرد؟
با سلام
مجددا بزنید تا فعال شه.
اگه فعال نشد به دلیل نزدیک شدن به پاییز هست. و این طرح برای پاییز هست.
باید صبر کنید تا دوره ی جدید زمستان و طرح های جدیدش شروع بشه.
موفق باشید.
wichidika
03-12-2011, 22:15
با سلام
مجددا بزنید تا فعال شه.
اگه فعال نشد به دلیل نزدیک شدن به پاییز هست. و این طرح برای پاییز هست.
باید صبر کنید تا دوره ی جدید زمستان و طرح های جدیدش شروع بشه.
موفق باشید.
فکرکنم تا زمان طرح زمستانی باید صبر کرد
Farhad 8904
03-12-2011, 22:43
با سلام
بله متاسفانه این طرح رو هم غیر فعال کردن!!! یعنی در حال حاضر تمام طرح های تشویقی ایرانسل تا ابتدای جشنواره زمستانی فعال نمیشن!!
به ناچار فعلا باید باید از همراه اول استفاده کنید!!!! :31::46:
mehr1362
04-12-2011, 02:53
با سلام
من 6 دوره اینترنت یک ماهه gprs ایرانسل رو فعال کردم...اخرین بار حدود 1 ماه قبل تمدید نکردم..حالا 10 تومن شارژ کردم برای بسته یک ماهه ولی وقتی کد مربوطه رو میزنم اصلا پیام انتظار برای فعال شدن بسته نمیاد!
پیامی میاد که میگه برای اعتبار خط کد *141*# رو بزنیم ! کد بسته یک ماهه رو هم درست میزنم ولی نمیدونم مشکل چیه.
بدون فعال کردن بسته هم به اینترنت وصل میشه و هم سند و رسیو داره...
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم.کسی تو این چند روز با این مشکل مواجه شده؟
آخرین کاری که با سیم کارت کردم این بود که خط به خط کردن رو فعال کردم و مبلغی رو از یه سیم کارت به دیگری منتقل کردم.
و یه سوال مهم...لطفا هر کسی مطلع هست جواب بده خیلی واسم حیاتی هست :
آیا کسی هست که بسته یک ماهه رو قبلا فعال کرده باشه والان در حال استفاده ازش باشه؟
منتظر کسی هستم و اون فقط جی پی ار اس داره و چند روز نیومده...شک دارم که مشکل از ایرانسل باشه!
لطفا دوستان راهنمایی کنن. ممنون
archipay
04-12-2011, 07:49
با سلام
من 6 دوره اینترنت یک ماهه gprs ایرانسل رو فعال کردم...اخرین بار حدود 1 ماه قبل تمدید نکردم..حالا 10 تومن شارژ کردم برای بسته یک ماهه ولی وقتی کد مربوطه رو میزنم اصلا پیام انتظار برای فعال شدن بسته نمیاد!
پیامی میاد که میگه برای اعتبار خط کد *141*# رو بزنیم ! کد بسته یک ماهه رو هم درست میزنم ولی نمیدونم مشکل چیه.
بدون فعال کردن بسته هم به اینترنت وصل میشه و هم سند و رسیو داره...
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم.کسی تو این چند روز با این مشکل مواجه شده؟
آخرین کاری که با سیم کارت کردم این بود که خط به خط کردن رو فعال کردم و مبلغی رو از یه سیم کارت به دیگری منتقل کردم.
و یه سوال مهم...لطفا هر کسی مطلع هست جواب بده خیلی واسم حیاتی هست :
آیا کسی هست که بسته یک ماهه رو قبلا فعال کرده باشه والان در حال استفاده ازش باشه؟
منتظر کسی هستم و اون فقط جی پی ار اس داره و چند روز نیومده...شک دارم که مشکل از ایرانسل باشه!
لطفا دوستان راهنمایی کنن. ممنون
عزيز جان واسه پيدا كردن جوابت لازم نبود كل تاپيك رو بخوني. همين 5-6 تا پست آخر رو ميخوندي ميفهميدي كه به دليل نزديك شدن به آخر پاييز ، ايرانسل اجازه فعال كردن هيچ طرح تشويقي رو نميده و بايد تا آغاز طرح زمستاني صبر كني. اونهايي هم كه اواخر آبان طرح 1 ماهه فعال كردن ، الان هنوز دارن ازش استفاده ميكنن. فعال كردن و يا فعال نكردن طرح هم هيچ ربطي به وصل بودن gprs نداره فقط هزينه ها رو خيلي كمتر ميكنه. به هر حال شما همين الان هم ميتونيد با هزينه هر كيلو بايت 5 ريال ، از اينترنت استفاده كنيد( با وجود اينكه تعرفه اش خيلي خيلي خيلي گرونه و ايشالا كوفتشون خواهد شد :31: )
Farhad 8904
04-12-2011, 11:03
میشه توضیح بدی دقیق تر بلد نیستم
سرعت دانلود 35 ؟ :18:
نرم افزار PC SUITE رو نصب کن بعدش اگه گوشیت رو از طریق USB به سیستم وصل کردی باید OVI SUITE رو انتخاب کنی و اگه میخوای با بلوتوث وصل بشی بلوتوث سیستم و گوشیت رو روشن کن خود نرم افزار گوشیت رو شناسایی میکنه بعدش میتونی با باز کردن نرم افزار و انتخاب گزینه Connect to the internet به نت وصل بشی!
fanoostalaei
04-12-2011, 11:47
نرم افزار PC SUITE رو نصب کن بعدش اگه گوشیت رو از طریق USB به سیستم وصل کردی باید OVI SUITE رو انتخاب کنی و اگه میخوای با بلوتوث وصل بشی بلوتوث سیستم و گوشیت رو روشن کن خود نرم افزار گوشیت رو شناسایی میکنه بعدش میتونی با باز کردن نرم افزار و انتخاب گزینه Connect to the internet به نت وصل بشی!
مزخرف تر از OVI SUITE من تا حالا ندیدم
اصلا نیازی به نرم افزار نیست
همینجوری میشه وصل شد و از تمام امکانات گوشی مثل ریموت کنترل استفاده کرد یا مودم استفاده کرد
تا حالا ریموت کنترل استفاده کردید ؟؟؟ خیلی باحاله:31::31::31:
Farhad 8904
04-12-2011, 12:00
مزخرف تر از OVI SUITE من تا حالا ندیدم
اصلا نیازی به نرم افزار نیست
همینجوری میشه وصل شد و از تمام امکانات گوشی مثل ریموت کنترل استفاده کرد یا مودم استفاده کرد
تا حالا ریموت کنترل استفاده کردید ؟؟؟ خیلی باحاله:31::31::31:
بله شما درست میگی روش های زیادی برای وصل شدن وجود داره!! ولی چون ایشون تا به حال استفاده نکرده بودن من OVI Suite رو معرفی کردم.
Eblis 2011
04-12-2011, 15:25
بابا من اصلا متوجه نمیشم شما دارید در مورد چی صحبت میکنید
اولا من که هنوز لپ تاپ ندارم پس گزینه بلوتوث حذف میشه
Pc suit رو کامپیوترم نصبه
الان با کابل گوشیم به کامپیوتر وصل شم بعدش چیکار کنم ؟
نگفتی سرعت دانلود 35 یا سرعت خود اینترنت ؟
Farhad 8904
04-12-2011, 15:44
بابا من اصلا متوجه نمیشم شما دارید در مورد چی صحبت میکنید
اولا من که هنوز لپ تاپ ندارم پس گزینه بلوتوث حذف میشه
Pc suit رو کامپیوترم نصبه
الان با کابل گوشیم به کامپیوتر وصل شم بعدش چیکار کنم ؟
نگفتی سرعت دانلود 35 یا سرعت خود اینترنت ؟
برنامه رو باز کن طبق دو عکس زیر عمل کن تا وصل بشی!!
در مورد سرعت هم باید بگم بله سرعت دانلود به 35 کیلوبایت هم میرسه ولی سرعت متوسط در بهترین شرایط 25 هست.
Eblis 2011
04-12-2011, 15:49
الان طرح ایرانسل میتونم بخرم ؟ یک روزه میخوام واسه اینکه اینو امتحان کنم
اگه طرح نخرم چقدر از پولم کم میشه ؟ مثلا 1000 تومان شارژ کنم چقدر میتونم استفاده کنم ؟
Farhad 8904
04-12-2011, 16:01
الان طرح ایرانسل میتونم بخرم ؟ یک روزه میخوام واسه اینکه اینو امتحان کنم
اگه طرح نخرم چقدر از پولم کم میشه ؟ مثلا 1000 تومان شارژ کنم چقدر میتونم استفاده کنم ؟
نه فعلا تا اول جشنواره زمستان طرح های ایرانسل فعال نمیشن!
بستگی داره که چند KB ارسال و دریافت داشته باشی. با شارژ 1000 تومان میتونی نزدیک 2 MB مصرف کنی.
Eblis 2011
04-12-2011, 17:02
باشه ممنون
امتحان میکنم و وضعیت رو اینجا اعلام میکنم
خدا کنه سرعت داشته باشه همونطور که شما میگید باشه ( سرعت دانلود 25 )
Eblis 2011
04-12-2011, 23:53
امتحان کردم
سرعت دانلود 20 بود تقریبا ولی نوسان میکرد و به 30 هم میرسید
من اگه بخوام از همین روش به اینترنت متصل شم پس باید طرح های یک ماهه نامحدود ایرانسل رو بخرم ( 10000 تومان ) . . . امکانش هست بعضی اوقات مثل الان طرح غیر فعال شه و نتونم طرح بخرم ؟
Farhad 8904
05-12-2011, 00:04
من اگه بخوام از همین روش به اینترنت متصل شم پس باید طرح های یک ماهه نامحدود ایرانسل رو بخرم ( 10000 تومان ) . . . امکانش هست بعضی اوقات مثل الان طرح غیر فعال شه و نتونم طرح بخرم ؟
1- طرح های ایرانسل نا محدود نیست چه روزانه چه هفتگی و چه ماهانه
2- بله امکانش هست 2 باره غیر فعال بشن امکان داره مثلا بخاطر جشنواره بهار غیر فعال بشن!!! ( مثال)
Eblis 2011
05-12-2011, 00:20
اگه بخوام از همراه اول طرح بخرم آیا مثل ایرانسل سرعت 20 تا 30 رو داره ؟
fanoostalaei
05-12-2011, 00:49
نه خیر کلا ایرانسل رو ۱۸۰ درجه بچرخونی میشه همرا اول
پینگ همیشه مزخرف (بالای ۱۸۰۰)
سرعت هم اگه واست بترکونه میشه ۶ کیلو
در حالیکه من با ایرانسل پینگ زیر ۴۰۰ و ۵۰۰ دارم البته الان استفاده نمیکنم ولی تو خونه همیشه اینجوری بوده
Eblis 2011
05-12-2011, 00:57
خب اینطوری که یک ماهه بخرم 10000تومان پول بدم ( 2 گیگابایت ) خیلی کمه زود تموم میشه
Farhad 8904
05-12-2011, 11:04
عمرا همچین سرعتی رو داشته باشه مگه اینکه تو خواب ببینی!!!!
خب اینطوری که یک ماهه بخرم 10000تومان پول بدم ( 2 گیگابایت ) خیلی کمه زود تموم میشه
خوب الان که فعال نمیشه اگه به اینترنت احتیاج نداری تا جشنوراه زمستان صبر کن به احتمال زیاد حجم بسته ها افزایش پیدا میکنه! اگه که احتیاج داری مجبوری همراه اول رو فعال کنی!!!
Eblis 2011
05-12-2011, 14:56
هر جورم زیاد بشه حجم بسته ها فک نکنم واسه یک ماه که میخوام واسه لپ تاپ استفاده کنم جواب بده و کافی باشه
کلا جز این روش ها روشی دیگه ای وجود نداره که بشه 24 ساعته نامحدود به اینترنت لپ تاپ دسترسی داشت . . . تو خونه نه زمانی که بیرون هستی ؟
اگه سیمکارت همراه اول داری یکی از تعرفه های کوتاهش رو فعال کن و تست کن.واسه من سرعت دانلودم بالای 20 بود ولی بقیه ناراضی بودند
adrenalin
05-12-2011, 17:16
البته بعضی اوقات سرعت دانلود بستگی به نوع گوشی هم داره که شیر می کنه واسه لپ تاپ
Eblis 2011
05-12-2011, 17:17
من طرح نخریدم اما در حد 30 ثانیه امتحان کردم سرعت دانلود 5کیلوبایت بود و خیلی کند بود ( دائمی )
هیچ راه دیگه ای وجود نداره ؟ مودم هم خریدم که اصلا سرعت نداره هم با ایرانسل تست زدم هم با همراه اول
airmaxwisp
05-12-2011, 17:44
من طرح نخریدم اما در حد 30 ثانیه امتحان کردم سرعت دانلود 5کیلوبایت بود و خیلی کند بود ( دائمی )
هیچ راه دیگه ای وجود نداره ؟ مودم هم خریدم که اصلا سرعت نداره هم با ایرانسل تست زدم هم با همراه اول
فعلا استفاده نکنید بهتره....بنده حدود 10 دقیقه به زور با برادر video chat میکردم 8هزار تومن ناقابل از حسابم کم شد:31: صبر کنید این اوپراتور سوم راه اندازی کامل بشه یه گوش مالی درست و حسابی برای ایرانسله.... دقیقا همین روال بین همراه اول و ایرانسل وجود داشت...تا اون موقع ایی که فقط همراه اول کار میکرد اصلا هیچگونه خدمات درست و حسابی (gprs و...) نداشت....
Farhad 8904
05-12-2011, 17:46
هر جورم زیاد بشه حجم بسته ها فک نکنم واسه یک ماه که میخوام واسه لپ تاپ استفاده کنم جواب بده و کافی باشه
کلا جز این روش ها روشی دیگه ای وجود نداره که بشه 24 ساعته نامحدود به اینترنت لپ تاپ دسترسی داشت . . . تو خونه نه زمانی که بیرون هستی ؟
شما 2 تا راه بیشتر نداری 1- وایمکس بگیری 2- همراه اول استفاده کنی
Eblis 2011
05-12-2011, 17:51
شما 2 تا راه بیشتر نداری 1- وایمکس بگیری 2- همراه اول استفاده کنی
منطقه ما وایمکس جواب نمیده
همراه اول هم که سرعت نداره
اینم شد وضع :41:
Farhad 8904
05-12-2011, 18:04
فعلا استفاده نکنید بهتره....بنده حدود 10 دقیقه به زور با برادر video chat میکردم 8هزار تومن ناقابل از حسابم کم شد:31: صبر کنید این اوپراتور سوم راه اندازی کامل بشه یه گوش مالی درست و حسابی برای ایرانسله.... دقیقا همین روال بین همراه اول و ایرانسل وجود داشت...تا اون موقع ایی که فقط همراه اول کار میکرد اصلا هیچگونه خدمات درست و حسابی (gprs و...) نداشت....
دوست عزیز یعنی شما فکر میکنی اپراتور سوم که راه اندازی بشه ایرانسل ازش عقب میمونه؟؟؟؟؟یرانسل تا قبل از اینکه مزایده اپراتور سوم برگزار بشه میخواست نسل سوم رو ارائه بده که بهش اجازه ندادن!!
موقعی که رایتل راه اندازی بشه این گوش مالی درست و حسابی واسه همراه اوله نه ایرانسل.
چون شبکش به جزء تهران توی اکثر جاها قدیمیه حتی شبکه همراه اول توی خیلی از مناطق حتی نسل دوم هم نیست.
mansour2023
05-12-2011, 20:09
ﻭﺍﻻ ﻣﻦ ﻛﻪ ﭼﺸﻢ ﺁﺏ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﻳﺘﻞ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺩﺭﺳﺘﻲ ﺑﻪ ﻣﻠﺖ ﺑﺪﻩ
ﺍﻳﻦ ﺍﺯ ﻭﺿﻊ ﺁﻧﺘﻨﺶ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻭ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﺑﻪ ﺗﺎﺧﻴﺮ ﺍﻓﺘﺎﺩﻧﺶ
ﺗﺎﺯﻩ ﺍﺯ ﻳﻪ ﻃﺮﻑ ﻫﻢ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻓﺸﺎﺭﻩ ﻛﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﻛﻢ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﺑﺮﺍ ﺑﺪﻥ
ﻣﻮﻧﺪﻳﻢ ﺍﻳﻦ ﻭﺳﻂ ﺗﻜﻠﻴﻒ ﻣﺎ ﭼﻴﻪ ...!
Eblis 2011
05-12-2011, 20:12
نه خدایی یه فکری به حال این لپ تاپی ها کنن که طرف میخواد بره اینترنت هیچ راهی نداره . . .
omid.pari
06-12-2011, 13:28
دوستان من قبل از اینکه طرح غیر فعال بشه یه 2 گیگ نامحدود ایرانسل گرفتم.
سرعتش خیلی خوبه
تست کردم سرعتش حدودایه 150 کیلوبایته و سرعت دانلود حدود 25 کیلو بایت
ولی نمیدونم چرا حجم زیاد مصرف میشه من قبلا با این استفاده اینترنت حدود 30 مگابایت روزانه مصرف حجمیم بود ولی الان با این استفاده یه 100 مگابایتی هر روز مصرف میشه. معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن
آخرین بار که ایرانسل از این کارها کرد و طرحها رو یه مدت متوقف کرد حجمش رو از نامحدود به 200 مگابایت روزانه رسوند.
اونم وقتی بود که مطمئن شود اپراتور سوم حالا حالاها نمیاد. و الان هم نمیدونم چه نقشه ای کشیده ولی هیچ چیزی نمیشه گفت. به نظرم بازم میخواد عملکرد اپراتور سوم رو ببینه چون قراره تو این ماه این سیم کارتها عرضه محدود بشن.
باید منتظر موند و دید
ولی هر چی باشه من اینترنت ایرانسل رو به اینترنت همراه اول که یه گوگل رو هم باز نمیکنه ترجیح میدم.
fanoostalaei
06-12-2011, 14:10
اون اولا که فقط همرا اول بود
همه رو میچاپید
ولی وقتی که ایرانسل اومد یه جواب دندان شکن بهشون بود (الان تو تبریز هر وقت برق بره برق دکلهای btsهمرا اول هم میره و نمیشه باهاشون تماس گرفت ولی رفته رفته ایرانسل بهتر وبهتر میشه
یعنی ایرانسل الان عالیترینه)
حالا اگر هم رایتل بیاد مطمئن باشید ایرانسل سعی خواهد کرد که خدماتشو بهتر کنه چون که قرارداد انحصاری نسل سوم تا دوسال منحصر به رایتل هست
TimeWarp
06-12-2011, 14:21
تا کی نمی تونیم بسته جدید خریداری کنیم ؟ کسی میدونه . هیچ اطلاعیه یا خبری هم که رو سایتش نمیذاره . از 2 گیگ ماهانه ، فقط 200 مگ دارم :2:
Eblis 2011
06-12-2011, 15:16
خدا کنه ایرانسل طرح هاشو نامحدود کنه . . . لااقل طرح 30 روزه رو نامحدود کنه
آیا این امکان پذیر هست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.