تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 359 123451151101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

این سرویس بر روی موبایل و یه سری از وسایل تعبیه شده و امکان ارتباط پر سرعت رو از طریق انتنهای موبایل برای شما فراهم می اورد که حداکثر توان ان حدود 40 کیلوبایت در ثانیه هست .
    نکته مهم این هست که حتی اگر انتن های موبایل انتن دهی ضعیفی برای صحبت کردن داشته باشند ولی ممکن هست EDGE قوی برای استفاده از اینترنت داشته باشند .
    در همه جا قابل استفاده هستند و هزینه ای به مراتب کمتری دارند ضمن این که با شروع بسته های رویای ایرانسل امکان تهیه این سرویس با پرداخت 10 تومن در ماه بصورت نامحدود فراهم هست.

تفاوت GPRS و EDGE
    به زبان ساده و خیلی راحت GPRS که تا دیروز شما با اون کانکت میشدید سرعتی معادل 5 کیلوبایت در ثانیه داشت یعنی هر ساعت معادل 20 مگابایت دانلود میکرد.
    ولی EDGE همون GPRS هست که بهینه شده و فقط بروی یه سری از گوشیهای جدید و وسایل خاص تعبیه شده و میتونه ارتباطی معادل 40 کیلوبایت در ثانیه رو برای شما به ارمغان بیاره.
    این سرعت دسترسی معادل حدود 120 مگ در ساعت هست که نسبت به GPRS حدود 6 برابر هست !

برای این که بدونید شما زیر منطقه تحت پوشش EDGE قرار گرفتید یا خیر
    کافیه به گوشی خودتون نگاه کنید
    اگر حرف G و(در بعضی گوشیها مثل سونی اریکسون مثلث وارونه) رو دید یعنی که شما ارتباط eDGE ندارید و با GPRs کانکت هستید
    اگر حرف E رو دیدید یعنی این که EDGE برقرار هست و میتونید از ان استفاده کنید.

تعریف EDGE

کلمه EDGE مخفف کلمهEnhanced Data Rates for Global Evolutionاست .

این ابزار سرعت انتقال اطلاعات تلفن همراه را افزایش می دهد و باعث تقویت اعتماد داده ها می شود و نرخ ها و حجم های انتقال دیتا را بر روی شبکه های موجود GSM / GPRS از طریق افزایش قابل توجه سرعتهای انتقال دیتا بالا می برد.
    فناوری EDGE جزء تکنولوژی نسل سوم طبقه بندی می شود اما سرعت آن بسیار پایین تر از تکنولوژی های نسل سوم است به همین علت آن را نسل 75/2 نیز می نامند .

EDGE در گوشی های تلفن همراه جزء ابزار ارتباطی طبقه بندی می شود .
    استفاده از اینترنت و امکانات چند رسانه ای از جمله مواردی است که نیاز به داده پر سرعت دارد و EDGE تا حدودی این نیاز را پشتیبانی می کند .

طرز کار EDGE

این فناوری متفاوت از امکانات گوشی بوده و قابل انتقال از طریق شبکه های ارتباطی است.

این فناوری متفاوت از امکانات گوشی بوده و قابل انتقال از طریق شبکه های ارتباطی است.

EDGE با رابط سیگنال دهی که برای ارتباط از طریق امواج رادیویی استفاده می شود کار می کند . EDGE/EGPRS می تواند بر روی تمام شبکه هایی که از GPRS برخوردار است کار کند .

مزایای فناوری EDGE

از جمله مزیت های این فناوری می توان به ایجاد اتصال سریع ، کار کردن با ظرفیت بالای دیتا و تعامل متقابل با شبکه های GSM برای پوشش جهانی اشاره کرد .

چرا سرعت من کم است ؟
    این سرویس به شدت به شرایط شبکه وابسته هست به این معنی که هرچقدر تماس تلفنی و گفتگو در آنتنهای BTS یا موبایل نزدیک به محل سکونت شما زیاد باشه سرویس با افت سرعت د چار میشه.
    برای امتحان این گفته میتوند شخصا به حاشیه شهر برید و امتحان کنید و ببینید که سرعتتون چقدر بیشتر میشه.

شکل-1 نمونه ای از انتتن BTS که در ایران به انواع و اقسام اشکال و طرحها و طعمهای گوناگون موجود هست !!

----------------------------------------------------------
    -راه حلی برای کسانی که از گوشی های سیمبین3 استفاده میکنند
    شما میتونید با تنصب نرم افزار زیر و sign کردن به یک روش جدید و خار ق العاده دست پیدا کنید
    میتونید به نزدیک ترین انتن BTS که در نزدیک شماست وصل بشید و از سرعت بیشتری برخوردار بشید
    حتی وثتی که گوشی ررو به سیستم وصل کردید هم کار میکنه
    اینم نرم افزارش و لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    http://up.--------.com/Files/c83f852a2b194f0b8544.rar

دوستانی که

استفاده کردند میگفتند میتونند آنتنهای دور وبر رو ببینند و حتی انتنی که در نزدیکیشون بوده 6 کیلو دانلود میکرده ولی انتنی که دورتر بوده به اون کانکت شدند ولی 30 کیلو دانلود میکرده.
    کلا این مبحث بی تاثیر نیست
    -
    -
    -
    -
    --
    -
    --------------------------------------------------------------------------
    انواع انتن اکسترنال برای بهبود وضعیت آنتن دهی موبایل شما :
    این انتنها به شکلها و اقسام متفاوت ساخته میشوند.
    ولی برای روشن شدن موضوع من چند مورد رو اشاره میکنم

-این عکس مربوط به یک مدل از این انتنهاست
    -فروشگاه شماره 531 در تهران جمهوری پاساژ علالدین( طبقه 5 ) این مدل رو به قیمت 31 تومن میفروشند . امروز شخصا مراجعه کردم .

یک پایه به همین شکل دارد و یک انتن بلند که در زیر همین استوانه مشکی یک آهنربا قرار گرفته که بتونید این آنتن روبه جای فلزی فیکس کنید و بچسبوندید.
    آیا شما دیدید پشت کاپوت عقب پیکان گشتیهای پلیس یا گشتیهای اتوبوس رانی همچین چیزی نصب کردند ؟

قسمت انتهایی این سم یک فیش به شکل مخروطی دارد که به قسمت آنتن آکسترنال موبایل شما میخورد.
    در موبایل k750 در قسمت زیر آینه میتونید این سولاخ رو ببینید.
    من در عکس زیر این قسمت رو بصورت نصبشده به موبایل نشونتون میدم

البته الان که دل و روده گوشی بیرونریخته شده
    ولی گوشی k750 قابلیت نصب این انتن رو داره و جایش رو داره ( این گوشی مناسب eDGE ) نیست .
    در قسمت منحنی کنار آینه این امکان هست

در عکس بالا اگر در قسمت نقره ای رنگ که پلاک روی لنز هست دقیت کنید یک نیم منحنی میبینید که اگر اونو بردارید متونید به قسمت انتن اکسترنال دسترسی پیدا کنید.
    در بقیه گوشیها این امکان یا به این شکل هست یا اینکه باید دل و جیگر گوشی رو یرون بریزید تا سولاخش رو کشف کنید.
    بهرهحال راهش این هست.

باید گوشی تهیه کنید که هم این قابلیت انتن اکسترنال رو داشته باشه هم اینکه EDGE کلاس 32 رو پشتیبانی کنه.
    در ضمن خود فروشنده میگفت این فیش به یه تبدیل میخوره و برای گوشیهای مختلف متفاوته میشه ازقست کانکتور انتهایی گوشی که جای ورود فیشهای شارژر و هندفری هست از این انتن استفاده کرد.
    که البته من به این گفته شک دارم چون روی گوشی معمولا باید کانکتور مربوط به این انتن باشه. قبل از خرید این انتن از وجود کلاس 32 روی گوشی و همچنین وجود این سولاخ روی برد گوشی اطمینان حاصل کنید
    گوشی رو به یه تعمیرگاه ببرید بگید توی منطقه شما انتن دهی کم هست
    ایا گوشیتون اون سولاخی که گفتم داره یا نه
    اگر داشت که بخرید و اگر هم نداشت که نخرید.

که در عکس دومی که گذاشتم کاملا سیم رو به مدار گوشی وصل کردند و دیگه باید با هندفری بولتوث با ان گوشی صحبت کرد چون که به نظرم تا این گوشی رو دست بگیری بقیه احشام داخل شکمش بیرون ریخته میشه

---------------------------------------------------

نحوه ارتباط با کامپیوتر مبتنی بر سیستم عامل ویندوز
    ------------------------------------------------------------------------------------

به 3 شکل میشه این ارتباط رو بوجود اورد
    1- ارتباط موبایل با کابل به سیستم و استفاده از موبایل به جای مودم
    2- استفاده از simcard dongle
    3- مختص لپتاپها: استفاده از سیم کارت دانگل موجود در داخل لپتاپ

برای برقراری ارتباط باید از موبایل به عنوان مودم استفاده کنید خوب این هم دچار زحمات و خساراتی در آینده خواهد شد. (من جمله سوختن باطری و اصطهلاک قطعات داخلی و تضعیف قوه انتن دهی دستگاه و...)
    که برای اتصال موبایل به سیستم هم من در پست بعدی توضیح میدهم .

ولی وسیله ای به نام SIMCARD DONGLE هست که به عنوان یک مبدل USB هست که سیم کارت رو داخل اون قرار میدهید و بوسیله نرم افزار همراهش سیستم به مثال یک دستگاه وبایل عمل خواهد کرد.
    قیمت این وسیله با پشتیبانی از 3G (شبکه های نسل بعدی با قدرت دریافت یک مگ ) حدد 100 تا 120 تومان است

شکل 2- نمونه ای از USB دانگل ( که این هم در انواع و اقسام و طرحها و طعمهای گوناگون تولید میشود )

اما چون دارای انواع و اقسام گوناگون هستند به ناچار بهترین مدلها رو بهتون معرفی میکنم .
    این دو محصول شرکت dlink هستند و قیمت خوبی دارند ضمن اینکه میدونین dlink در عرصه شبکه حرفی برای گفتن داره به نسبت میکروسیم و ...

این مدل به نام
    DWM - 152 هستش که قیمتش 100 تومنه
    سیستمعاملهای زیر رو هم پشتیبانی میکنه.
    Windows 2000/XP/VISTA or Mac OS X 10.4.0+
    در ایران پیدا میشه و همچنین در سایتهای فروش محصولات شبکه سرچ بزنید میتونید پیدا کنید.
    صفحه اطلاعات بیشتر :
    کد:

DWM-156/3GA
    این مدل کیفیت بهتری نسبت به قبلی داره وقیمتش 120 تومنه
    از سیستمهای عامل زیر هم پشتیبانی میکنه
    • Operating Systems: Windows VISTA/XP/2000 and MAC OS X 10.4 and higher

صفحه معرفی بیشتر
    کد:
    خوب من به شخصه اگر بخوام چیزی رو تایید کنم و برای خودم بخرم ترجیح میدم روی این دوتا محصولی که در بالا عکسش رو گذاشتم فکر کنم چون حرفی برای گفتن دارند و مارکهای متفرقه نیستند.

شکل 3- روترهایی که سیم کارت میخورند محصول DLINK
    که قابلیت ارتباط با چندین سیستم رو دارند و ورودی سیم کارت دارند که سیم کارت رو داخلشون میزارین و اینترنت رو به سادگی بین چندتا سیستم بصورت کابلی پخش میکنید که مدل سمت راستی علاوه بر کابل بصورت وایرلس هم امکان تقسیم امواج رو داره
    اینم در طرحها و رنگها و طعمهای گوناگون عرضه میشه

لازم به ذکره که این روترها اسمشون با خودشون هست و هاب سئویچ هم هستند و اینترنت رو بین چند سیستم تقسیم میکنند . این وسیله برای کار خونگی خانگی توصیه نمیشه برای دوستانی که قصد تقسیم پهن باند بین چند سیستم رو دارند توصیه میشه ضمن اینکه میتونین بصورت وایرلس هم به لپتاپ های اطراف اینترنت 3G رو تقسیم کنید.

الته در لپتاپهای نسل جدید ( هم اکنون در بازار نیز موجود هست) یک ورودی سیم کارت نیز تعبیه شده که با نصب درایور ان میشود از این دانگل داخلی استفاده کرد.

نمونه ای از ورودی سیم کارت در لپتاپ که بصورت خشابی وارد لپتاپ میشود
    اینم در طعمها و رنگهای مختلف موجود هست

سرعت این سرویس در applicationهای محتلف
    برای مرور صفحات سایتها مشکل تاخیر هست یعنی صفحات باز نمیشوند و یه دفعه کل صفحه لود میشه !!
    ولی در هنگام دانلود سرعت من از 20 تا 25 بصورت ثابت بود و بصورت متغیر هم روند افزایش داشتم تا 40 تا رو داشتم ولی روی عدد 40 برای 3 ثانیه بصورت لحظه ای دانلود میکرد و دوباره به حالت عادی برمیگشت که البته این هم طبیعی هست چون ارتباط بصورت بیسیم بقرار هست و پکتهای ارسالی خاصیت حرکت در کابلها و ارتباط سریعتر رو ندارند. پس این delay کاملا طبیعی هست.
    با تورنت و peer 2 peer هم حدود 16 کیلو دانلود داشتم
    سرعت دانلود از لینک مستقیم هم حدود 100 مگ در ساعت بود.

برای مستند بودن توضیح هم یک فیلم اماده کردم که زحمت این فیلم رو دوست عزیز truy کشیدند و من
    کم حجمش کردم و برای شما اپلود کردم .
    دانلود از سرور زیبای رپید شیر

کد:

کلاسهای edge بر روی موبایل شما
    هر موبایلی با سرعت خودش به اینترنت وصل میشه !
    پس هر EDGE ای EDGE نیست !
    دقت کنید eDGE در کلاسهای متفاوتی عرشه میشه حتی ممکنه سرعتتون بالاتر از 15 نره و اون هم به خاطر نوع گوشی هست که شما دارید
    edge کلاس 10=236.8کیلو بیت=29 کیلو بایت
    edge کلاس 12=236.8کیلو بیت= 29 کیلو بایت
    edge کلاس 32=296 کیلو بیت=37 کیلو بایت

اینها حداکثر سرعت دانلود هستند ولی باز بستگی به گوشی داره که بتونه
    تعداد اسلات DLوUL رو هماهنگ کنه.
    و در نهایت بهترین کلاس همون کلاس اخر یعنی 32 هست

پس اگر پوشش منطقه هم خوب باشه ولی موبایل شما کیفیت لازم رو نداشته باشه با مشکل افت سرعت روبرو خواهید شد.
    باید در هنگام خرید موبایل ویا اتصال به این سیستم به این پارامترهای بالا توجه داشته باشید
    برای این که بدونید گوشی شما در چه کلاسی هست و حداکثر سرعت خودتون رو دربیارید به این ادرس مراجعه کنید

کد:

قیمتهای ایرانسل

شایان ذکر است که غیر ساعات اوج مصرف یعنی از 11 شب تا 6 صبح و همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه ) که میتونید استفاده کنید.

با تشکر فراوان از بروبکس
    پی سی ورلدmasud-000000- mehrdad38-adrenalin MrDevil- Milad_4171 وrazmjoo...
    Last edited by KING_DESIGNER; 30-07-2010 at 19:03.

2. 142 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آموزش استفاده از اینترنت ایرانسل در کامپیوتر

بوسیله موبایل - Sim card dongle و لپتاپهایی که خشاب سیم کارت دارند .

اولین نکته این هست که شما بدونید وقتی موبایل و یا سیم کارت دانگل رو به سیستم نصب میکنید در حکم یک مودم عمل میکند
    مودم چیه ؟
    یک وسیله است که اطلاعات دیجیتال خروجی از سیستم شما رو به انالوگ تبدیل میکند و به مرکز سرویس دهنده ارسال میکند و اطلاعات انالوگ دریافت شده رو به زبان دیجیتال برای سیستم شما ترجمه میکند. پس دائم در حال رد و بدل اطلاعات هست
    چه مودم ADSL و چه مودم دایال آپ و چه --- و .... همه کارشون شبیه به هم هست و موبایل هم از این قاعده مستثنی نیست.

حالا این مودم میتونه موبایل باشه یا هرچیز دیگه ای
    پس باید توجه کنید که بار زیادی بر دوش این وسیله هست
    اگر از موبایل استفاده میکنید خیلی نمیتونید بازدهی عالی داشته باشید چرا که موبایل برای صحبت کردن ساخته شده حتی معیار انتخاب یک موبایل برای مقایسه میزان کشش باطری برای صحبت کردن هست نه اینکه چقدر با اینرنت میشود کار کرد.
    پس باید در هنگام کار با این وسیله از یک موبایل نه چندان گرونقیمت استفاده کرد چه بسا که باعث اصطهلاک و از بین رفتن گوشی شما بشود. من جمله کاهش عمر و انتن دهی و همچینین خرابی باطری و ...

پس توصیه من این هست که از یک گوشی ارزون استفاده کنید نه گوشیهای مجلل و به نسبت گرونقیمت تر و مدل بالا .

خوب برای ارتباط موبایل با سیستم ابتدا باید از وجود EDGE در موبایل و همچنین در محل اطلاع داشته باشید کافیه که به ادرس زیر برید و نوع گوشی رو وارد کنید
    کد:
    تا از وجود قابلیت EDGE در موبایل اطلاع حاصل کنید.

سپس سی دی همراه موبایل رو داخل سی دی درایو بزارید و نرم افزار pc studiio - و یا pc suit و یا هرچیز دیگه ای که اسمشو میزارین رو نصب کنین
    وقتی که مراحل نصب تموم بشه چه اتفاقی میفته ؟
    یک برنامه به سیستم میگه که موبایل شما به عنوان یک مودم کار میکنه و میتونه اطلاعات رو به سرور بفرسته و میشه برایش کانکشن تعریف کرد.
    خلاصه وقتی این برنامه رو نصب کردید میتونید از اینترنت EDGE استفاده کنید .
    و نکته دوم این که به جای شماره اتصال از یک کد استفاده میشود که این کد مبنای ارتباط موبایل با سیستم هست و هروقت این کد رو داخل قسمت dial number وارد کنید میتوند به مودم یا همون موبایلتون وصل بشید.

در هر موبایلی برنامه ها به شکلهای مختلفی هست ممکن هست که یک موبایل با نرم افزار دیگری کار کند مهم نیست کارکرد همشون شبیه هم هست ولی توجه کنید که امکان ندارد برنامه های سامسونگ برای سونی اریکسون کار کند و یا برعکس و یا نوکیا و ....
    پس هر گوشی برنامه خاص خودشو میخواد.
    اگر هم برنامه مربوط به موبایل رو ندارید کافیه به سایت سازنده یه سر بزنید یا در تاپیک اعلام کنید تا دوستان ظرف سه سوت لینک بارانتون کنند
    مثلا خود من برنامه ای برای گوشیم نداشتم ولی توی سایت سامسونگ اخرین نسخه برنامه رو گیر اوردم و موبایلمو با یک کابل ارزون 2 تومنی خیلی راحت به سیستم معرفی کردم. و موبایلمو یه جایی گذاشتم که انتن دهی فوق العاده بالاست و مشکلی تا حالا نداشتم.

البته به جز کابل هم میشه از بلوتوث استفاده کرد ولی فوق العاده خطرناک هست و قطعه بلوتوث که به سیستم وصل میشود متاسفانه میسوزد . طبق چیزی که دوستان گفتند. پس بهتره که از این وسیله استفاده نکنیند و بخیال بشید.

خوب به ترتیب اموزش چند نوع پی سی سوئیت رو میزارم که به دردتون میخوره .

آموزش گوشیهای نوکیا

باید بگم که اخرین ورژن نرم افزار pc suit مخصوص این گوشیها در سایت نوکیا قرار گرفته که نیازی به تنظیم سرویس دهنده برای جاهای دیگر نیست و ایرانسل رو داخلش قرار دادند.
    کد:
    مدل گوشی و نوع سیستم عامل رو از لینک بالا انتخاب کنید و اخرین ورژن نرم افزار رو بگیرید.

براي شروع كار شما بايد برنامه Nokia PC Suite روي pc تون وصل باشد حالا گوشيتون رو از طريق كابل به pc وصل كنيد بعد از اتصال گوشي به pc برنامه Nokia PC Suite را باز كرده و روي گزينه connect to internet كليد كنيد در صفحه باز شده روي گزينه setting كليد كنيد
    صفحه زير باز خواهد شد...

همانطور كه تصوير مشاهده مي كنيد بايد مودم را نوع گوشيتون است انتخاب كنيد و به گام زيري برويد(البته بايد از قبل درايو گوشيتون رو كه در

در صفحه زير گزينه 2 را انتخاب كنيد و به گام بدي برويد

در صفحه بعدي در قسمتي كه به رنگ آبي در شكل مشخص شده عبارت mtnirancell رو تايپ كنيد و به گام بعدي برويد.

در صفحه بعد روي دكمه connect كليد كنيد تا عمل اتصال انجام شود و قسمت چپ پنجره به شكل مشخص شده در زير در باييد.

حالا بدون هيچ مشكلي مي توانيد در site هاي مختلف گشت و گذار كنيد فقط اين را بياد داشته باشيد تا پنجره بالا را تا پايان كارتان نبنديد.

در پايان هم مي توانيد با زدن دكمه dicconnect و در گام بعدي جدا كردن كابل از گوشي dc شويد فقط بياد داشته باشيد كه اول روي dicconnect كليد كنيد و بعد كابل را جدا كنيد.

آموزش گوشیهای سونی اریکسون
    آموزش اتصال gprs رایگان ايرانسل براي گوشي هاي سوني اريكسون:
    ابتدا گوشيتون را با كابل به pc وصل كنيد بعد برنامه PC Suite رو اجرا كنيد...

بعد مطابق شكل بالا روي mobile network wizard كليد كنيد در گام بعدي از منوي file گزينه new connection رو انتخاب كنيد.

با باز شدن پنجره زير گزينه اول را انتخاب كنيد و به گام بعدي برويد.

حال مدل گوشيتون رو به عنوان مودم از ليست انتخاب كرده و به گام بعدي برويد.

در مرحله ي زير يك نام براي كانكشنتون انتخاب كنيد.

در مرحله زير تنطيمات را روي حالت اتوماتيك همون جوري كه در شكل مشخص شده انتخاب كنيد و به مرحله بعد برويد

در مرحله بعد بعد از زدن دكمه finish كار ساخت كانكشن تمام شده است كافيه مانند شكل زير روي كانكشنتون راست كليك كرده و گزينه connect رو انتخاب كنيد...

آموزش گوشیهای پاکت پی سی
    کد:
    اگر چنانچه گوشی شما در آموزش های بالا موجود نیست ابتدا به سایت سازنده برید اگر درایور گوشی رو پیدا نکردید به تاپیک بیاید و اعلام کنید حتما راه حلی پیدا خواهد شد .

آموزش برای سیم کارت دانگل و لپتاپ به علت این که هنوز این دو مورد فراگیر نشده اند متاسفانه مطلبی پیدا نکردم اگر کسی اعلام امادگی کرد مطلب رو برای من PM بده من در همین جا درج میکنم

با تشکر از
    H.VIKE همکار انجمن موبایل و adernalin و mr devil و milad_4171
    Last edited by KING_DESIGNER; 01-07-2010 at 14:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تموم ان یوسی بی مودم ها که گفتین فقط Edge va gprs دارن تو ایران همشون 90 به بالا میگین اگه کسی بتونه وارد کنه تعداد بالا بازار خوبی می تونه داشته باشه تو چین 30 تومن هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

داش علی ما توی تاپیک بقلی میگفت روی کارتن سیم کارت دانگلش نوشته 3G هم داره قیمتش هم صد تومنه میتونید از ایشون بپرسید منم هنوز این وسیله ورن دیدم ولی میخوام تهیه کنم.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان گوشی من n73 هست بلوتوث هم دارم آموزشی چیزی سراغ ندارید تا بتونم از طریق بلوتوث اینترنت و شیر کنم با pc ؟ بعد من adsl هم دارم نمیشه یجوری هر 2 رو با هم داشت ؟!

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان گوشی من n73 هست بلوتوث هم دارم آموزشی چیزی سراغ ندارید تا بتونم از طریق بلوتوث اینترنت و شیر کنم با pc ؟ بعد من adsl هم دارم نمیشه یجوری هر 2 رو با هم داشت ؟!

ممنون
    سلام
    شدنش که میشه کافیه درایور بلوتوث رو نصب کنید و یه سری تنظیمات رو انجام بدید تا برای همیشه با سیستمبه گوشی وصل شید و از اینترنت استفاده کنید.
    برای ریز جزییات باید اجازه بدید مهدی پی سی عزیز بیاد و توضیح بدهند.
    جفتش رو نخیر نمیشه. البته میشه ولی به سختی
    باید لینوکس نصب کنید تا سیستم بصورت رورتر کار کنه .
    برنامه هایی هستند که فقط مخصوص کار با لینوکس هستند و فقط یه برنامه هست که برای ویندوز ساخته شده
    اونم متاسفانه سیستم عامل خودشو داره و بوت میکنه و سیستم که بالا میاد مستقیم وارد برنامه خودش میشه و یعنی یانکه باید یه سیستم رو بصورت مجزا بریا اینکار در نظر بگیرید و دیگه نمیشه با اون سیستم کاری انجام داد
    توی بانکها دیدی یه سیستم همیشه روشنه و توی یه کمد هستش؟ کسی هم باهاش کاری نداره ؟ دید ؟ عین همون سرور میشه و این وسط پهنای باند توزیع میکنه.

8. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه citrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود...
    گوشی من w960 هستش 3g رو ساپورت می کنه اما EDGE رو نمیدونم ! ساپورت می کنه ؟ من وصل کردم به کامپیوتر با 6 دانلود می کرد !

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

کینگ جون یه تست سرعت هم از SPEEDTEST.NET
    واسمون بذار تو پست 1.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

کینگ جون یه تست سرعت هم از SPEEDTEST.NET
    واسمون بذار تو پست 1.
    امشب روی چشم الان که اینترنتم فعال نیست شبانه دارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سرویس EDGE؟؟؟؟

اقا من رفتم تو سایت ایرانسل اصلا این جور چیزی ندیدم شما از کجا میگید که سایت ایرانسل اعلام کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •