ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15

Cleeev
08-12-2010, 12:51
راجع به محدودیت حجمیش هم بگم که اگر شما تو طول روز حتی 1 کیلو بایت بیشتر از 1gig استفاده داشته باشید(مجموع اپلود و دانلود) اونوقت برای اونروز کلا اینترنتتون قطع میشه من خودم بعینه دیدم اینرو.اما از فرداش روز از نو روزی ازنو...

واسه من که خیلی روزا بالای یه گیگ دانلود داشتم به هیچ وجه اینطور نبود... من اینو تکذیب میکنم... :پی :دي

فعلاً که تنها چیزی که در دسترسه بسته های محدود حجمیه که واسه یکی مثل من کار راه اندازه... 50 مگ در حالت عادی میشه حدود 10 هزار و خورده ای (طول روز 7 ریال - شب 2 ریال)... از اونطرف 50 مگ چهار تا سایت باز کنی نفله میشه... مجبوریم فعلاً تمام عکس و فلش و اینا رو تو مرورگرمون غیرفعال کنیم....

XDbit68
08-12-2010, 14:07
واسه من که خیلی روزا بالای یه گیگ دانلود داشتم به هیچ وجه اینطور نبود... من اینو تکذیب میکنم... :پی :دي

فعلاً که تنها چیزی که در دسترسه بسته های محدود حجمیه که واسه یکی مثل من کار راه اندازه... 50 مگ در حالت عادی میشه حدود 10 هزار و خورده ای (طول روز 7 ریال - شب 2 ریال)... از اونطرف 50 مگ چهار تا سایت باز کنی نفله میشه... مجبوریم فعلاً تمام عکس و فلش و اینا رو تو مرورگرمون غیرفعال کنیم....

شما مطمئنی؟من اینی که گفتم رو خودم تجربه کردم با نرم افزار BWmeter و دیدم که حوالی ساعت ده شب که
نرم افزار دانلود 981 مگابایت و آپلود 19 مگابایت رو نشون میداد دیگی پیج باز نکرد با خود گوشیم هم اومدم وصل شم بهم پیغام داد : invalid server...
:5:
اون 50 مگ رو هم که فقط باید برای مواقع اورژانسی استفاده کرد و بدرد نمیخوره.امیدوارم این مشکل هم حل شه.:46:

Leon-117
08-12-2010, 14:10
اين ايرانشل ان شاا... هميشه موفق باشه!دستش درد نكنه ديگه طرح نامحدود فعال نميكنه! 17 روز با سرعت بيشتر و قطعي كمتر كيف ميكنيم!(شوخي):31::27:

hamed_9192
08-12-2010, 16:32
با سلام

دوستان کسی نمیدونه از کی امکان استفاده از سرویس نامحدود رو دویاره فعال میکنن؟
طرح زمستانه یعنی باید تا اول دی ماه صبر کنیم؟
این 700 یه جواب درست حسابی به ما نداد.
(هر بار هم تماس میگیرم 2 ساعت طول میکشه که اپراتور جواب بده)

amirpcp30
08-12-2010, 16:39
سلام
فکک نم اینبار که ایرانسل اینترنت بده باید چند ماه بگیریم مثلا 30 تومان بدیم 3 ماه بگیریم که اگه نداد راحت باشیم
ولی یک مشکلی هست که یکدفعه دیدی کل پولتو خورد و کلا نداد از این ایرانسل هر چی بگی بر میاد

Cleeev
08-12-2010, 17:17
شما مطمئنی؟من اینی که گفتم رو خودم تجربه کردم با نرم افزار BWmeter و دیدم که حوالی ساعت ده شب که
نرم افزار دانلود 981 مگابایت و آپلود 19 مگابایت رو نشون میداد دیگی پیج باز نکرد با خود گوشیم هم اومدم وصل شم بهم پیغام داد : invalid server...
:5:
اون 50 مگ رو هم که فقط باید برای مواقع اورژانسی استفاده کرد و بدرد نمیخوره.امیدوارم این مشکل هم حل شه.:46:

قبلاً که شبا همون حول و حوش 9-12 ترافیک خیلی زیاد میشد و قطعی پیش میومد و سایتا به زور باز میشدن یا نمیشدن و اینا ، مشکل سراسری بود...

ولی دو سه هفته اخیر (بعد از یه روز که کامل قطع بود) مثل اینکه ایرانشل یه سری بهبودایی تو شبکه ـش داد و خیلی کیفیت بالا رفته بود و شبا قطعی و مشکلات به وجود نمیومدن...

البته من قبلشم مشکل چندانی نداشتم و در اون ساعات یکم قطع و وصل میشدم چون اینجایی که هستم جای نسبتاً خلوتیه...

با سلام

دوستان کسی نمیدونه از کی امکان استفاده از سرویس نامحدود رو دویاره فعال میکنن؟
طرح زمستانه یعنی باید تا اول دی ماه صبر کنیم؟
این 700 یه جواب درست حسابی به ما نداد.
(هر بار هم تماس میگیرم 2 ساعت طول میکشه که اپراتور جواب بده)

نه تا خود اول دی ، تا هر وقتی که شروع طرح زمستانه و تعرفه ها و بسته های افزایشیش اعلام بشن (احتمالاً چند روز قبل از اول دی) ، این طرحا دوباره فعال میشن... احیاناً حدس میزنم شاهد یکم تغییرات تو قیمتا باشیم و چند تا بسته جدیدم اضافه کنن...

armin39
08-12-2010, 19:53
ایرانسل از 3 ماه 28 روزش رو طرح نمیده..این اصلا خوب نیست...باید 1 فکری بکنه...اگه نکنه اونوقت خیلی ها میرن سراغ چیزای دیگه

Milad4171
08-12-2010, 21:15
ایرانسل از 3 ماه 28 روزش رو طرح نمیده..این اصلا خوب نیست...باید 1 فکری بکنه...اگه نکنه اونوقت خیلی ها میرن سراغ چیزای دیگه

اين طور نيست. هر كسي بخواد ميتونه طرح رو يك ماهه يا يه هفته اي فعال كنه
ولي كلا سيستم ايرانسل جوري برنامه ريزي شده كه زير 10 روز(‌نيمه ي دوم ماه )‌ بخاطر اينكه بسته ها يك ماهه هست غير فعال ميكنه
بسته هاي يك هفته اي هم ده روز قبل از پايان فصل بخاطر بسته شدن اون كد فعال سازي سيستم رو به حالت تعليق در مياره!
ولي اينطروي كه من متوجه شدم قراره براي فصل آينده كلا سيستم به روز رساني بشه
اين قطعي بخاطر اينه كه يوزر هاي كمتري وارد سيستم بشن و سيستم سبك بشه تا بشه روش مناور داد و سيستم رو تقويت كرد
چه فايده شما يك هفته اي فعال كن ولي يك هفته GPRS قطع باشه. اونطروي كه بدتر ضرر ميكني!!
ولي به طور كلي من تازيگياا به ايرانسل معتقد شدم
-
راستي
جدا از اين بحث خواستم بگم مناقصه ي اپراتور سوم رو صاايران برنده شده. و تا آخر سال تهران و تا 6 ماه ديگه بايد كل ايران رو پوشش بده
البته از زمان معرفي !!!

Cleeev
08-12-2010, 23:38
راستي
جدا از اين بحث خواستم بگم مناقصه ي اپراتور سوم رو صاايران برنده شده. و تا آخر سال تهران و تا 6 ماه ديگه بايد كل ايران رو پوشش بده
البته از زمان معرفي !!!

عقل که پاره سنگ برمیداره به این میگن... صاایران یکی از سهامداران ایرانشله..... اونوقت اپراتور سومم یکی از زیرمجموعه های صاایران گرفته دستش......

خوب همین ایرانشل رو بکنیدش 3 دیگه... تجهیزاتش که 3 هه....

LOL

صاایران = شرکت صنایع الکترونیک ایران - وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

با وجود نداشتن شریک خارجی و معتبر ، انتظار استاندارد بودن و بالا بودن کیفیت و رضایت مشتری و این چیزا رو احتمالاً نباید از اپراتور سوم داشت...

اسمشم میزارن حتماً "همراه اول - قسمت دوم"... یا "ایران شـُـل"... یا مثلاً "همراه مردم دوست خیلی خوب اصلاً مال اون کسانی که فکرشو میکنیدم نیست"..... :دي

البته "اون کسان" که کل یوم اپراتورا و مخابرات و همه چیو چنگیدن اینم روش...... :پی

واللا... اعتراض داری...؟ برو.....

Arash4484
09-12-2010, 01:42
سرعت 30 رو قبول میکنم چون خودمم این سرعت رو دارم . اما ..... 50 یا 60 بیشتر شبیه خیال بافی هست .

حداکثر سرعت edge تا 35 میره. این رقم ها های 50 و60 و.. رو اگه دانلودرتون(مثل IDM) نشون میده لحظه ای و بی ثباتند. اینهارو نباید در نظر بیارید. ببینید میانگین چنده ... یک ثانیه میره60 ولی 1دقیقه روی 30میمونه . مسلمه که اون 60 تراکم دیتاست و ربطی به سرعت نداره.
بطور کلی انتهای ظرفیت تکنولوژی EDGE در حد ADSL128کیلو بیته(20-30دان) و GPRSهم که درحد 56دایال آپه(4-5 دان)

ali_disslove
09-12-2010, 02:03
حداکثر سرعت edge تا 35 میره. این رقم ها های 50 و60 و.. رو اگه دانلودرتون(مثل IDM) نشون میده لحظه ای و بی ثباتند. اینهارو نباید در نظر بیارید. ببینید میانگین چنده ... یک ثانیه میره60 ولی 1دقیقه روی 30میمونه . مسلمه که اون 60 تراکم دیتاست و ربطی به سرعت نداره.
بطور کلی انتهای ظرفیت تکنولوژی EDGE در حد ADSL128کیلو بیته(20-30دان) و GPRSهم که درحد 56دایال آپه(4-5 دان)

گفتم بیام ببینمت سرعتا چطوره یهو به این پست برخورد کردم که میخواستم شاخ در بیارم

سرعت edge به هبچ عنوان 35 حداکثر نیست شاید ایرانسل و همراه اول نهایت این سرعتشون باشه اما خدمتتون عرض کنم gprs 12 سرعت بین 32 تا 48 کیلوبایته دیگه edge قضاوتش با خودتون......

adsl 128 هم سرعتش 20-30 نیست-اگه منظورتون ایرانه با ضریب اشتراک 8 قانونا 16 باید باشه اما در کشورهای دیگه خیلی بیشتر از این حرفاست چون اونجا نگفتند 128 میتونه بین 8 نفر مشترک باشه میتونه ضریب اشتراکش در کشوری حتی 2 باشه پس ......

دایل آپ هم نهایت سرعتش 4-5 نیست من خودم به شخصه 6.5 ثابته بازم تکنولوژیش و نهایتش شاید زیاد نباشه اما در کل بالاتر عدد عنوان شده هست

با تشکر

Mohammad Hosseyn
09-12-2010, 02:25
گفتم بیام ببینمت سرعتا چطوره یهو به این پست برخورد کردم که میخواستم شاخ در بیارم

سرعت edge به هبچ عنوان 35 حداکثر نیست شاید ایرانسل و همراه اول نهایت این سرعتشون باشه اما خدمتتون عرض کنم gprs 12 سرعت بین 32 تا 48 کیلوبایته دیگه edge قضاوتش با خودتون......

adsl 128 هم سرعتش 20-30 نیست-اگه منظورتون ایرانه با ضریب اشتراک 8 قانونا 16 باید باشه اما در کشورهای دیگه خیلی بیشتر از این حرفاست چون اونجا نگفتند 128 میتونه بین 8 نفر مشترک باشه میتونه ضریب اشتراکش در کشوری حتی 2 باشه پس ......

دایل آپ هم نهایت سرعتش 4-5 نیست من خودم به شخصه 6.5 ثابته بازم تکنولوژیش و نهایتش شاید زیاد نباشه اما در کل بالاتر عدد عنوان شده هست

با تشکر
چرا ... EDGE حداکثر سرعتش زیاد نیست ... بسته به گوشی فک کنم میانگین25 کیلوبایت (250 کیلوبیت) باشه . GPRS خالی هم حداکثر 6 کیلوبایت هست.

Mohammad Hosseyn
09-12-2010, 02:25

با تشکر
چرا ... EDGE حداکثر سرعتش زیاد نیست ... بسته به گوشی فک کنم میانگین25 کیلوبایت (250 کیلوبیت) باشه . GPRS خالی هم حداکثر 6 کیلوبایت هست.

XDbit68
09-12-2010, 07:47
البته از زمان معرفي !!![/QUOTE]

دوستان .اشتباه نکنید .
اپراتور سوم صاایران نیست که.من خودم اخبار این زمینه رو پیگیری کردم تا آخرش. اول قرار بود ترک سل باشه بعد قرار شد اتصالات دبی باشه بعد قرار شد صا ایران باشه و چندتا شرکت درهم برهم ایرانی و خارجی تا اینکه:
بعد ا ز بیش دو سال شرکت تامین تله کام وابسته به وزارت تامین اجتماعی موفق شد مناقصه رو ببره و قرار شد تمام کشور رو زیر پوشش 3g ببره.خواستین تو نت سرچ کنین ببینین .
:31:

Microsoft24
09-12-2010, 11:42
اگر منظورتون مودم EDGE هست میشه بگید قیمتش حدودا چنده؟ اگر هم منظورتون چیز دیگس لطفا بیشتر توضیح بدید...
با تشکر

قیمت : 120,000 تومن ه!

توضیح چی بدم ؟

مودم EDGE یک کانکشن دایال آپ مجازی برای شما درست میکنه ، که می تونید خیلی راحت به نت وصل بشید ! :46:

توی edge اصلا 50 ممکن نیست . من امروز 4 یاز زنگ زدم همه میگفتن نمیشه . خیلی حالبه .

عزیزم ، غیر ممکن ، غیر ممکن ه! شما چطوری اینقدر مطمئن حرف می زنید ؟؟؟؟ !!!!!

اگه میشه مشخصات مودمتون را بیشتر بگین با قیمت تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم : فیلیپس

با تشکر ،

امید

همینک ----- ی شوید! :10:

Mohammad Hosseyn
09-12-2010, 12:25

توضیح چی بدم ؟

مودم EDGE یک کانکشن دایال آپ مجازی برای شما درست میکنه ، که می تونید خیلی راحت به نت وصل بشید ! :46:

عزیزم ، غیر ممکن ، غیر ممکن ه! شما چطوری اینقدر مطمئن حرف می زنید ؟؟؟؟ !!!!!

با تشکر ،

امید

همینک ----- ی شوید! :10:
تکنولوژی EDGE واسه خودش استاندارد هایی داره. اون سرعتی که شما میگی حداکثر سرعت تئوریک هست ، نه عملی .
اینجا رو بخونید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aminpost
09-12-2010, 14:52
ایا هنوز امکان استفاده از طرح 7 روز نامحدود هست ؟
وقتی کد طرح رو میزنی از کجا باید فهمید فعال شده یا نه ؟
چه مدت طول میکشه تا فعال بشه ؟

Cleeev
09-12-2010, 17:25
دوستان .اشتباه نکنید .
اپراتور سوم صاایران نیست که.من خودم اخبار این زمینه رو پیگیری کردم تا آخرش. اول قرار بود ترک سل باشه بعد قرار شد اتصالات دبی باشه بعد قرار شد صا ایران باشه و چندتا شرکت درهم برهم ایرانی و خارجی تا اینکه:
بعد ا ز بیش دو سال شرکت تامین تله کام وابسته به وزارت تامین اجتماعی موفق شد مناقصه رو ببره و قرار شد تمام کشور رو زیر پوشش 3g ببره.خواستین تو نت سرچ کنین ببینین .
:31:

تأمین تلکام بخش عمده ای از سهامش متعلق به سازمان تأمین اجتماعیه و بخشی از سرمایه این کنسرسیوم، متعلق به ایزایران (زیر مجموعه صاایران) هستش...

با توجه به کنسل شدن حضور مستقیم شریک خارجی، کارای اساسی رو باز همون ایزایران (صاایران) انجام میده...

ترکسل که سر همون قضییه اسمشو نبر (!) اپراتور دوم و پورسانت و درصد (و اینا اونا :پی) و اون قضایای قشون کشی به فرودگاه و اونا و اینا هنوز دنبال شکایتش برای گرفتن غرامت از ایران هست و عمراً دیگه پاشو اینجا بزاره... اتصالاتم که برنده شد پولو نداد آخرش واسه اتمام حجت گفت "خلیج (اسمشو نبر)" که کل یوم قرارداد رو فسخ کنه...

یادش بخیر یه زمانی دلمون خوش بود میگفتیم AT&T و T...Mobile و Vodafone و غیره ابراز علاقه کردن واسه حضور در مزایده اپراتور سوم... از بس با دنیا دوست شدیم همه بیخیال شدن بعدش اتصالات اومد بچاپه و ولی اونقدر علاف کرد و وقتو تلف کرد آخرشم کشید بیرون... حالائم که دیگه هیشکی نمیاد به دست شرکت های غیورپرور وطنی درست خواهد شد... lol

mohammad_87
09-12-2010, 19:51

مودمت 120 تومنه؟؟چرا اینقدر گرون میدن...قیمت جهانی بهترین مارکه نهایتا به 70-80 دلار میرسه.

کسایی که به 700 زنگ زدن چی جواب گرفتن؟دقیقا برای این قطعی چه دلیلی شنیدید؟

aminpost
09-12-2010, 23:51

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

bnc389
09-12-2010, 23:59
سلام !
من یه سئوال داشتم
چطوری باید بفهمم دقیقا .. منطقه ما EDGE ساپورت میکنه یا نه ؟!!
اخه اینجا GPRS داره ! همون اوایل GPrs راه افتاد ولی این Edge رو نمیدونم ..
میشه بگین چه جوری میشه فهمید ؟
اون آیکون ها رو ، روی گوشی نشون نمیده!! حتما باید نصبش کنم تست کنم؟
اگه سرعت دانلود بالای 7 نرفت یعنی نیست ؟

Mohammad Hosseyn
10-12-2010, 00:17

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

دوست من وقتی کدش هست یعنی امکان ثبت هم هست .
کد هفتگی : *140*3*7*2*2#
(از راست به چپ)

فقط چند وقتی هست ایرانسل میگه شبکه مشکل داره و ثبت نمیکنه. شما تست کن ببین چطوریه .

هر موقع فعال بشه برات اس.ام.اس میاد . اومد یعنی فعاله .کمتر از چند ساعت فعال میشه.

Cleeev
10-12-2010, 00:47
اسم تاپیک اشتباهه...

ایرانشل درسته....

bnc389
10-12-2010, 01:17
یکی میگه این سئوال کجاش عیب داشت جواب ندادین ؟! ×!

iman_s
10-12-2010, 11:17
سلام !
من یه سئوال داشتم
چطوری باید بفهمم دقیقا .. منطقه ما EDGE ساپورت میکنه یا نه ؟!!
اخه اینجا GPRS داره ! همون اوایل GPrs راه افتاد ولی این Edge رو نمیدونم ..
میشه بگین چه جوری میشه فهمید ؟
اون آیکون ها رو ، روی گوشی نشون نمیده!! حتما باید نصبش کنم تست کنم؟
اگه سرعت دانلود بالای 7 نرفت یعنی نیست ؟
اگه گوشي سيمبيان داري با نصب برنامه FieldTest بدون اينكه به اينترنت وصل بشي ميتوني بفهمي.سمت چپ جلوي عبارت Gat/Edge‌اگه عدد صفر باشه نشاندهنده GPrs ‌و اگه 1 باشه نشانه Edge هست.
براي گوشيهاي ديگه بايد بري اينترنت تا از آيكونش بفهمي

Microsoft24
10-12-2010, 12:12
تکنولوژی EDGE واسه خودش استاندارد هایی داره. اون سرعتی که شما میگی حداکثر سرعت تئوریک هست ، نه عملی .
اینجا رو بخونید :

ببین ، من نگفتم سرعتم فیکس 50 ست! :27: به صفر هم میرسه! اما معمولا بین 40 و 50 ست! :5:

مودمت 120 تومنه؟؟چرا اینقدر گرون میدن...قیمت جهانی بهترین مارکه نهایتا به 70-80 دلار میرسه.

اینجا ایران ه دیگه!

ظاهرا برای ، سیم های دائمی دیگه سرویس نا محدود ارائه نمیشه! :10:

با تشکر ،

امید

Mohammad Hosseyn
10-12-2010, 14:08
ببین ، من نگفتم سرعتم فیکس 50 ست! :27: به صفر هم میرسه! اما معمولا بین 40 و 50 ست! :5:

اینجا ایران ه دیگه!

ظاهرا برای ، سیم های دائمی دیگه سرویس نا محدود ارائه نمیشه! :10:

با تشکر ،

امید
منم نگفتم که شما گفتی فیکس 50 !! :27: من دارم میگم اصلا امکان عملی وجود نداره که سرعت بیشتر از 23 بره. اصلا شما بگو 30 . چه فرقی میکنه. من از فیکس بودن حرف نزدم. از محدودیت سرعت حرف زدم.

Immunology
10-12-2010, 14:44
زنگ زدم 700 انگار تا اطلاع ثانوی طرح های gprs ندارن.

Cleeev
10-12-2010, 16:46
تا وقتی ایرانشل این قضییه رو درست کنه من یه سیم همراه آخر گرفتم........

خیـــــلی این همراه آخر اینترنتش ت*یه........ تف............

اصلاً اینترنت ایرانشل نسبت به این فیبر نوریه....!!!!! واللا.......

hasanoooooooo
10-12-2010, 18:29
دوستان عزیز ایرانسل تا اول دی هم اینترنت نامحدود نمیده ! منبع موثق !

ali_z051
10-12-2010, 22:27
سلام
من که نامحدود ماهانه فعال کردم 10 روز دیگه اعتبار دارم الان هم که 2 3 روز هست سرعتم نصفه شده قبلا 20 21 بود
ولی خیلی بد میشه واسه من طرح های نامحدود برداشته بشـــه ...

Mohammad Hosseyn
10-12-2010, 23:37
سلام
من که نامحدود ماهانه فعال کردم 10 روز دیگه اعتبار دارم الان هم که 2 3 روز هست سرعتم نصفه شده قبلا 20 21 بود
ولی خیلی بد میشه واسه من طرح های نامحدود برداشته بشـــه ...
آخر هفته ها سرعت نصف و حتی کمتر از 20 هست. ولی باقی روزها مخصوصا موقع شب سرعت بهتره.

Milad4171
10-12-2010, 23:48
الان دارم آنتي ويروس آورا پرسونال رو با ميانگين 20 دانلود ميكنم.
ميخواستم واسه خونه ADSL بگيرم ولي هرچي فكر ميكنم مي بينم اين خيلي به صرفه تره.
البته من از همراه اول استفاده ميكنم الان!!

Colton
11-12-2010, 01:59
دوستان بالاخره نتیجه چی شد؟ این طرح ها کلا لغو شدن یا موقتیه؟ آخه هر کس یه چیزی می گه.

راستی همراه اول هنوز این طرح ها رو داره؟

danielo
11-12-2010, 05:29
یک سوال .ایا همراه اول هم قابلیت استفاده در کامپیوتر را داره؟؟سرعتش بیشتر هست یا کمتر؟؟

nikaien
11-12-2010, 10:01
دوستان عزیز ایرانسل تا اول دی هم اینترنت نامحدود نمیده ! منبع موثق !

كي گفته نميده؟!
اين هم لينكش كه بريد كد بزنيد و نامحدود ايرانسل بگيريد

iman_s
11-12-2010, 12:08
همچين از اينترنت ايرانسل تعريف ميكردند گفتم شايد از همراه بهتر باشه.
يك طرح يكروزه ايرانسل گرفتم مثل سگ پشيمون شدم.

Milad4171
11-12-2010, 12:13
من امروز زنگ زدم.
گفتن ايرانسل داره سيستمش رو به روز رساني ميكنه و چند روزه سروس ها كلا قطع هست. گفتن حدودا تا آخر ماه احتمالا طول ميكشه ولي كلا از ماه ديگه مشكلاتي كه وجود داره از بين ميره!!!

amirpcp30
11-12-2010, 12:32
کاش یک ماه پیش وقتی گرفتم دو ماه فعال کرده بودم اما ترسیدم یک دفعه کلا غیر فعال بشه بپره پولم
حالا خدا رو شکر 3 روز دیگه دارم ولی منتظرم زود تر تموم بشه یک راهی یکی بهم گفته که با سرور خود ایرانسل میره نت اونو امتحان کنم ببینم واقعایت داره یا نه

ali gamma
11-12-2010, 13:16
سلام من یه بسته ی 30 مگابایتی فعال کردم
چطوری میتونم بفهمم چقدر ازش باقی مونده میترسم بقیه ی شارژم رو بخوره

saminem
11-12-2010, 14:07
چرا تو سایت ایرانسل نوشته نشده که طرح اینترنت نامحدود غیر فعاله ؟؟

Colton
11-12-2010, 14:47
همچين از اينترنت ايرانسل تعريف ميكردند گفتم شايد از همراه بهتر باشه.
يك طرح يكروزه ايرانسل گرفتم مثل سگ پشيمون شدم.

از یکی کی پرسن اگه وقتی که تو دریا شنا می کنی کوسه بهت حمله کنه چکار می کنی؟ می گه می رم بالای درخت. می گن آخه دیوانه تو دریا که درخت نیست. می گه مجبورم مجبور. می فهمی؟
حالا شده حکایت ما. مجبورم مجبور:31:
برای خیلی از ماها تنها گزینه موجوده.

hasanoooooooo
11-12-2010, 16:35
دقیقا برای من که تنها سرویسی بود که میتونستم استفاده کنم . ! همراه اول که اصلا بدردم نمیخوره . الان هم باید با dial up بیام . !!!!!!

Colton
11-12-2010, 17:46
دقیقا برای من که تنها سرویسی بود که میتونستم استفاده کنم . ! همراه اول که اصلا بدردم نمیخوره . الان هم باید با dial up بیام . !!!!!!

مشکل من اینه که در شرایط فعلی مطلقا نمی تونم سرویس دیگری بگیرم. نه اینکه سرویس باشه ولی با کیفیت پائین تر. تو منطقه ما همراه آخر این سرویس رو ارائه نمی کنه.

bnc389
11-12-2010, 22:20
من الان ایرانسل تل زدم !
میگفت تمام شهرها .. هرجایی که دکل ایرانسل هستش .. Edge هم هست .. !! ؟
چی میگه؟

post98
12-12-2010, 19:32
سلام

بسته های جدید ایرانسل هم اومد.........................................

Masoud-Susa
12-12-2010, 19:52
سلام

بسته های جدید ایرانسل هم اومد.........................................
منظورت کدوم بسته جدیده؟!

post98
12-12-2010, 21:07
امروز یه اس ام اسی اومد واسم اینکه بسته فعال شد

اینترنت gprs کدش این بود *140*3*6*3*1# بودش

حالا شما هم امتحان کنید ببینید چی میشه

nikaien
12-12-2010, 22:25
بابا خداييش حالم گرفته
زنگ زدم به اقوامم كانادا ميگفت اينجا همه موبايلها نسل سوم و چهارم هستند. راجع به سرعت اينترنت پرسيدم ميگفت خيلي زياده راحت باهاش فيلم آن لاين با كيفيت خوب ميبينم. راجع به فراگيري پرسيدم ميگفت همه نسل سوم دارن يه سري افراد كه سرعت بالاتر ميخوان نسل چهارم و اصلا ديگه اينجا تكنولوژي سل فون نيست. مردم هم همه از اينترنت موبايل در كامپيوتر استفاده ميكنند.
موبايل نسل سوم تا سرعت 8 مگ و نسل چهارم تا 100 مگ رو ميتونه ساپورت كنه
هزينه يك ماه موبايل نسل چهارم با سرعت 100 مگ با ايميل بلك بري ميشه 100 دلار كانادا
اونا كجان ما كجاييم!!!!
ما ذوق ميكنيم جي پي آر اس شد اي دي جي ايي و تازه كلي كيف ميكنيم كه فلان ساعت نيمه شب سرعت به 20 كيلو بيت رسيده!

fandak
12-12-2010, 22:36
بابا خداييش حالم گرفته
زنگ زدم به اقوامم كانادا ميگفت اينجا همه موبايلها نسل سوم و چهارم هستند. راجع به سرعت اينترنت پرسيدم ميگفت خيلي زياده راحت باهاش فيلم آن لاين با كيفيت خوب ميبينم. راجع به فراگيري پرسيدم ميگفت همه نسل سوم دارن يه سري افراد كه سرعت بالاتر ميخوان نسل چهارم و اصلا ديگه اينجا تكنولوژي سل فون نيست. مردم هم همه از اينترنت موبايل در كامپيوتر استفاده ميكنند.
موبايل نسل سوم تا سرعت 8 مگ و نسل چهارم تا 100 مگ رو ميتونه ساپورت كنه
هزينه يك ماه موبايل نسل چهارم با سرعت 100 مگ با ايميل بلك بري ميشه 100 دلار كانادا
اونا كجان ما كجاييم!!!!
ما ذوق ميكنيم جي پي آر اس شد اي دي جي ايي و تازه كلي كيف ميكنيم كه فلان ساعت نيمه شب سرعت به 20 كيلو بيت رسيده!
ما صد سال سياه هم به اونها نمي رسيم

hamed_9192
12-12-2010, 22:52

با سلام

یعنی الان با این کد یه بسته یک ماه نامحدود برا شما فعال شد؟

mostafa1400
12-12-2010, 23:39
مرجع این حرفای کجای سایت ایرانسله؟ کی گفته کد عوض شده و بسته ها جدید؟

Milad4171
13-12-2010, 11:08
مرجع اش رو میتونین زنگ بزنین به پشتیبانی بهتون میگه که سیستم داره به روز رسانی میشه!
هر چیزی رو نباید هر جایی گفت که!!!
الان وایمکس هم چند روزه ارائه نمیدون واسه همین موضوع!

Bobby Sands
13-12-2010, 14:50
دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کنین.
من میخوام یه دونه از این دانگلها بگیرم . کدوم مارک رو بگیرم و چه مدلی که کیفیت خوبی داشته باشه.
آدرس و قیمت هم اگه بدید ممنون میشم.
این مدل dlink که تو پستای اول بود گشتم ولی جایی پیدا نکردم .
شما میشناسین جایی که داشته باشه؟

Milad4171
13-12-2010, 18:03
دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کنین.
من میخوام یه دونه از این دانگلها بگیرم . کدوم مارک رو بگیرم و چه مدلی که کیفیت خوبی داشته باشه.
آدرس و قیمت هم اگه بدید ممنون میشم.
این مدل dlink که تو پستای اول بود گشتم ولی جایی پیدا نکردم .
شما میشناسین جایی که داشته باشه؟

مدل خيلي زياده!! قيمتش هم حدودا 75 تومنه!!
اگه منطقه تون خوب ساپورت بكنه به نظر من به شخصا خيلي خوبه!!!
من خودم تا اين ماه از گوشي استفاده ميكردم ولي هرچي فكر ميكنم مي بينم اين سيستم خيلي بدرد بخور هست. چون هم ايرانسل هم همراه اول خوب آنتن ميده تو منطقه ي ما نگران اينم نيستم كه سيستم قطع بشه. بهرحال يكي ديگه هست.!!!
شما اول تست بكن اگه خوب جواب گرفتي برو دنبالش!!

Bobby Sands
13-12-2010, 18:23
مدل خيلي زياده!! قيمتش هم حدودا 75 تومنه!!
اگه منطقه تون خوب ساپورت بكنه به نظر من به شخصا خيلي خوبه!!!
من خودم تا اين ماه از گوشي استفاده ميكردم ولي هرچي فكر ميكنم مي بينم اين سيستم خيلي بدرد بخور هست. چون هم ايرانسل هم همراه اول خوب آنتن ميده تو منطقه ي ما نگران اينم نيستم كه سيستم قطع بشه. بهرحال يكي ديگه هست.!!!
شما اول تست بكن اگه خوب جواب گرفتي برو دنبالش!!
ممنون دوست عزیز
چند تا سوال دیگه هم دارم
1- از کجا میشه فهمید که چه مناطقی تحت پوشش هستن؟ آیا بیرون شهرها و تو جاده ها هم کار میکنه؟
2- من موبایلم چون edge نداره باید یا گوشی بگیرم یا از این دانگلها . فکر کنم دانگل بهتر باشه واسه من. بازم اگه ممکنه یه مدل خوبشو بهم معرفی کنین و بگین از کجا میشه گیر آورد.
اون dlink که تو پست اول بود نوشته بود 120 تومن که با 75 تومن که شما میگی فرق زیادی داره . میشه بگین تفاوتشون چیه؟
واسه من اگه سرعتش تا 10 تا هم باشه کافیه . فکر کنم 10 رو حداقل در بد ترین شرایط داشته باشه . نظر شما چیه؟

oghyanoos
13-12-2010, 21:59

این حقیقت داره؟؟؟

XDbit68
14-12-2010, 01:21
این حقیقت داره؟؟؟

ما که زدیم این کد رو چیزی نداد.اقا شما این کدی که دادی رو خو دت امتحان کردی؟

MILAD99
14-12-2010, 11:22

اقا اين كد كه مربوط ميشه به بخش دريافت تنظيمات و...
---
يكي از نمايندگي ها ميگفت تا بعد از تاسوعا-عاشورا طرح ها فعال نميشن! حالا اگه كسي ربطشو دونست به ما هم بگه...!

fandak
14-12-2010, 11:33
به حقيقت من و تو آگاهيم
هر دومون گمشده يك راهيم

danielo
14-12-2010, 18:55
برای من هم متاسفانه امروز تموم شد.
هنوز اعلام نشده کی دوباره طرح میاد ؟

mostafa1400
14-12-2010, 21:31
من 10 تومن شارژ گرفتم ریختم تو گوشی. دو روز دیگه طرحم تموم میشه.

hasanoooooooo
14-12-2010, 23:51
اقا اين كد كه مربوط ميشه به بخش دريافت تنظيمات و...
---
يكي از نمايندگي ها ميگفت تا بعد از تاسوعا-عاشورا طرح ها فعال نميشن! حالا اگه كسي ربطشو دونست به ما هم بگه...!

خاک تو سرشون کنن که این همهخ به کاربرا فشار میارن .

bnc389
15-12-2010, 00:27
جشنواره یلدا و اینا راه میفته !!

راستی یه چیزی من پرسیدم از ایرانسل گفتن برای EDGE نیازی به دکل جدید نیست تنها برای وایمکس نیاز هست که مورد دوم رو خودمم میدونستم .. فقط مسئله اینجا بود که من تست نکرده بودم که تست کردم
دکل زیاد دور نیست از اینجا .. خیلی زیاد 2000متر باشه !! ولی خب یه خورده آنتن بد میگیره با تمام اینا
تا 20 k دانلود داشتم! !
خیلی چیز خوفیس واسه ما که اینجا نه وایرلس با امکانات درست حسابی و سرعت واقعی میدن نه ADsl هست !!

underworld
15-12-2010, 15:47
ببخشید یه سوال داشتم
زمانی که بالا سر گوشی به جای علامت G میزنه E
معنیش اینه که فقط گوشی ماست که edge رو ساپورت میکنه یا اینکه دکل منطقه هم Edge داره؟

Cleeev
15-12-2010, 16:01
ببخشید یه سوال داشتم
زمانی که بالا سر گوشی به جای علامت G میزنه E
معنیش اینه که فقط گوشی ماست که edge رو ساپورت میکنه یا اینکه دکل منطقه هم Edge داره؟

دکل باید EDGE ساپورت بکنه تا اگه گوشی شما "امکانشو" داشته باشه ازش "استفاده" کنه...

underworld
15-12-2010, 16:16
دکل باید EDGE ساپورت بکنه تا اگه گوشی شما "امکانشو" داشته باشه ازش "استفاده" کنه...
معنی جوابی که دادین یعنی اینکه ممکنه توی گوشی علامت E هم بیاد ولی دکل edge رو نداشته باشه؟
خوب اگه اینطوره باید از کجا بفهمیم که دکل هم edge رو داره یا نه؟

beckham7
15-12-2010, 16:35
میخاستم ببینم این مودم های gsm یا edge نویز دارن یانه (قصدخرید دارم)؟چون من با موبایل که وصل میشدم بعد از بیست دقیقه سردرد میگرفتم البته چون یکسری فایل لازم داشتم استفاده کردم
اگه اینجوریه که از خیرش میگذرم

Leon-117
15-12-2010, 16:52
معنی جوابی که دادین یعنی اینکه ممکنه توی گوشی علامت E هم بیاد ولی دکل edge رو نداشته باشه؟
خوب اگه اینطوره باید از کجا بفهمیم که دکل هم edge رو داره یا نه؟
علامت E‌ كه ظاهر ميشه به معني اينه كه گوشي شما از edge ساپورت ميكنه و دكل هم edge داره.

میخاستم ببینم این مودم های gsm یا edge نویز دارن یانه (قصدخرید دارم)؟چون من با موبایل که وصل میشدم بعد از بیست دقیقه سردرد میگرفتم البته چون یکسری فایل لازم داشتم استفاده کردم
اگه اینجوریه که از خیرش میگذرم
فكر نكنم نويز داشته باشن ولي دليل سردرد رو هم فكر نميكنم گوشي بوده باشه.من تقريبا 2-3 ماهه دارم با گوشي كانكت ميشم مشكلي نداشتم...

nili1234
15-12-2010, 19:40
با سلام
دوستان دیروز بنده بسته شماره 3 GPRS همراه اول را فعال کردم 4 الی 5 ساعتی را که به اینترنت کانکت بودم و داشتم دانلود میکردم و آنتی ویروس سیستمم را به روز می کردم بعد نبود .ماجرا از وقتی شروع شد که یک پیام از همرا اول دریافت کردم با این مضمون که "مشترک گرامی سرویس GPRS شما فعال می باشد در صورت تمایل به غیر فعال کردن آن عدد 5 را به این شماره ارسال نمایید." شماره 8080 .
چشمتان روز بد نبیند من که چند بار با افت سرعت مواجه شده بودم پیش خودم فکر کردم حتماَ با غیر فعال کردن این سرویس ما بقی پول به حساب شارژ سیم کارتم بر می گردد. من هم از همه جا بی خبر عدد 5 را به 8080 ارسال کردم . بی خود و بی جهت اینترنت یک ماهه که غیر فعال شد بماند ، 10000 تومان هم به حسابم برنگشت . خلاصه این همراه اول که واقعاَ کسی نیست به تخلفات آنها رسیدگی کند هر کاری که بخواهد با این مردم نجیب انجام می دهد . این ها را گفتم نه به خاطر000/ 100 ريال ناقابل . گفتم جهت آگاهی دوستان تا از سوراخی که بنده گزیده شدم دوستان و محرومان از اینترنت سرعت بالا دیگر گرفتار آن نگردند.
دوستان راستی چرا irancell این بسته های نامحدودش را دیگه ارائه نمی ده .

Milad4171
15-12-2010, 21:13
دوستان دیروز بنده بسته شماره 3 GPRS همراه اول را فعال کردم 4 الی 5 ساعتی را که به اینترنت کانکت بودم و داشتم دانلود میکردم و آنتی ویروس سیستمم را به روز می کردم بعد نبود .ماجرا از وقتی شروع شد که یک پیام از همرا اول دریافت کردم با این مضمون که "مشترک گرامی سرویس GPRS شما فعال می باشد در صورت تمایل به غیر فعال کردن آن عدد 5 را به این شماره ارسال نمایید." شماره 8080 .
چشمتان روز بد نبیند من که چند بار با افت سرعت مواجه شده بودم پیش خودم فکر کردم حتماَ با غیر فعال کردن این سرویس ما بقی پول به حساب شارژ سیم کارتم بر می گردد. من هم از همه جا بی خبر عدد 5 را به 8080 ارسال کردم . بی خود و بی جهت اینترنت یک ماهه که غیر فعال شد بماند ، 10000 تومان هم به حسابم برنگشت . خلاصه این همراه اول که واقعاَ کسی نیست به تخلفات آنها رسیدگی کند هر کاری که بخواهد با این مردم نجیب انجام می دهد . این ها را گفتم نه به خاطر000/ 100 ريال ناقابل . گفتم جهت آگاهی دوستان تا از سوراخی که بنده گزیده شدم دوستان و محرومان از اینترنت سرعت بالا دیگر گرفتار آن نگردند.
دوستان راستی چرا irancell این بسته های نامحدودش را دیگه ارائه نمی ده .

هيچ كلاه برداري نيست
شما اگر سايت رو مطالعه كرده باشين بهتون گفته كه اگر بسته رو غير فعال كنيد چي ميشه!!
+
ايرانسل تا آخر ماه بسته ها رو ارائه نميده. سيستم رو داره به روز رساني ميكنه خيرسرش!

mostafa1400
16-12-2010, 14:40
این همراه اول یادم نمیره. چند ماه پیش وقتی بهش پیام دادم که بسته بگیرم پیام داد: ثبت شد. مشخصات نحوه ی اتصال را میتونید به فلان صوتر بگیرید. هیچ اطلاعی نداد که این معنای شروع ندارد. منم فکر کردم خوب دیگه خودش حتی اومده گفته برو روش وصل شدن رو هم بگیر. استفاده کردم یک روز. بعد فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته و باید منتظر فرمان فعال شد میبودم در جالیکه همچین قراری نبود. رفتم سایتش صورت حساب گرفتم دیدم الحمدالله چیزی نشده. بعد از اون بارها حساب رو بررسی کردم دیدم چیزی نشده منم بیخیالش شدم. وقتی صورت حساب اومد 60-70 هزار تومن برام اینترنت بریده بود. خدا لعنتشون کنه. اینا با باقی ستمگران فرقشون چیه؟

reza8766
16-12-2010, 15:36
این همراه اول یادم نمیره. چند ماه پیش وقتی بهش پیام دادم که بسته بگیرم پیام داد: ثبت شد. مشخصات نحوه ی اتصال را میتونید به فلان صوتر بگیرید. هیچ اطلاعی نداد که این معنای شروع ندارد. منم فکر کردم خوب دیگه خودش حتی اومده گفته برو روش وصل شدن رو هم بگیر. استفاده کردم یک روز. بعد فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته و باید منتظر فرمان فعال شد میبودم در جالیکه همچین قراری نبود. رفتم سایتش صورت حساب گرفتم دیدم الحمدالله چیزی نشده. بعد از اون بارها حساب رو بررسی کردم دیدم چیزی نشده منم بیخیالش شدم. وقتی صورت حساب اومد 60-70 هزار تومن برام اینترنت بریده بود. خدا لعنتشون کنه. اینا با باقی ستمگران فرقشون چیه؟
زنگ بزن 09990 پشتیبانیشه
رایگانه، مشکلتو عنوان کن ببین چی میگن
-البته اینجا تاپیک ایرانسله-

nili1234
17-12-2010, 12:18
هيچ كلاه برداري نيست
شما اگر سايت رو مطالعه كرده باشين بهتون گفته كه اگر بسته رو غير فعال كنيد چي ميشه!!
+
ايرانسل تا آخر ماه بسته ها رو ارائه نميده. سيستم رو داره به روز رساني ميكنه خيرسرش!

خدمت آقا میلاد برسانم

اولاَ :در مورد غیر فعال کردن بسته ها توسط کاربر چیزی داخل سایت همراه اول گفته نشده .

دوم : کسی که بسته را فعال کرده و 000/10 تومان برای اون پرداخته چرا باید سرویس GPRS را غیر فعال کنه؟

سوم :مطالب موجود در خود سایت همراه اول .

نکاتی که مشترکین می بایست قبل از فعال سازی بسته ها بدانند:

۱-برای استفاده از بسته های رویایی، فعالسازی سرویس اینترنت همراه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(GPRS) ضرورت دارد. همچنین میتوانید با ارسال پیامک به شماره ۸۰۸۸ ثبت نام نمایید.

۲-مناطق تحت پوشش GPRS همراه اول عبارتند از کلیه شهرهای استانهای تهران، گیلان و مازندران و مراکز استان ها و مناطق آزاد تجاری و ... .

۳- در سیم کارتهای اعتباری، با خرید هر بسته، مبلغ بسته از اعتبار مشترک کسر می گردد.

۴- در سیم کارتهای دائمی، با خرید هر بسته، مبلغ بسته در صورتحساب دوره آتی منظور می گردد.

۵- بعد از غیر فعال شدن بسته ها ( اتمام مدت زمان بسته های خریداری شده) سرویس اینترنت همراه اول فعال بوده وبا تعرفه های جاری (زمان peak از ۸ صبح الی ۲۳ معادل ۸ ریال و زمان OffPeak از ۲۳ الی ۸ صبح و روزهای تعطیل رسمی معادل ۲ ریال) محاسبه میگردد

۶- استفاده از بسته ها در زمان قطع ارتباط تلفن همراه، امکان پذیر نبوده و اعتبار بسته به دوره بعد انتقال نمی یابد.

۷- تکرار استفاده از بسته ها پس از مدت اعتبار بسته، به خرید مجدد مشترک بستگی دارد.

۸- نظر به اینکه در هر زمان تنها می توان از یک بسته استفاده نمود، درخواست فعال سازی بسته جدید پس از 24 ساعت باعث لغو بسته جاری و پرداخت هزینه مجدد می گردد.

۹- بسته های یاد شده جهت استفاده کاربران عادی (Home Sector) مییاشد.

mohammad_twe
17-12-2010, 15:22
سلام
با این usb حداکثر سرعتی که از edge ایرانسل میگیریم چنده ؟! میارزه بگیریم ؟

beckham7
17-12-2010, 16:31
همراه اول از لحاظ پشتیبانی افتضاحه به معنی واقعی کلمه دوستانی که قدیما شارژ میگرفتن میدونن چقدر پول ازمون رفت تو جیب مبارکشون بعید نیست بسته هاشون همونجور باشه

Leon-117
17-12-2010, 17:17
سلام
با این usb حداکثر سرعتی که از edge ایرانسل میگیریم چنده ؟! میارزه بگیریم ؟

سلام.
الان سرعت ها زياد خوب نيست.در بهترين حالت ممكن 25 تا 30 كيلوبايت سرعت دانلود هستش(ولي پينگ خوب نيست).و اينكه سرعت چجوري باشه بستگي به محلي داره كه دارين اونجا از edge استفاده ميكنين.به نظر من شما اول با مووبايل امتحان كنين ببين سرعت چطوريه اگه خوب بود ميتونيد مودم تهيه كنيد.:20:براي اطلاعات بيشتر در مورد Edge modem ها هم تاپيك هستش.

Leon-117
17-12-2010, 18:54
سرعت+پايداري خيلي بهتر شده...الان من با سرعت 28-30 كيلوبايت دانلود دارم.
عكس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Aryan007
17-12-2010, 22:16
در GPRS و EDGE تو هر کدوم ایرانسل بهتره یا همراه اول(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟.هر کدوم چه طرح هایی واسه GPRS و EDGE دارن؟

maxoud
19-12-2010, 12:14
یه هفته ای سرعتش بهتر شده بود ولی از دیروز دوباره گند شده در حد سرعت دانلود زیر 1 کیلوبایت و صفحه هایی که واسه هر کدوم باید چند دقیقه صبر کنیم تا باز شه...

Bobby Sands
19-12-2010, 14:14
الان میشه فعالش کرد؟ کار میکنه یا نه؟

saminem
19-12-2010, 17:22
سلام...

دوستان به طور دقیق چه وقت اینترنت نامحدود ایرانسل وصل میشه ؟

Reza Azimy_RW
19-12-2010, 18:24
الان میشه فعالش کرد؟ کار میکنه یا نه؟
کردم نشد نکن نمیشه !
کسی نمیدونه کی دوباره درست میشه ؟

joe_satriani
19-12-2010, 18:30
کردم نشد نکن نمیشه !
کسی نمیدونه کی دوباره درست میشه ؟

با سلام
فعلا فعال نمیشه
باید صبر کرد تا دوره ی زمستانه ارائه بشه

موفق باشید.

fandak
19-12-2010, 19:06
خبر دارم موثق كه تو طرح زمستوني طرح نامحدود برداشته شده و حداكثر تا 2.5 گيگ در يك دوره يك ماهه مي تونين دانلود كنيد .

احتمالا فردا صبح كاتالوگ جشنواره زمستاني خواهد آمد

ahmadian_manam
19-12-2010, 19:35
خبر دارم موثق كه تو طرح زمستوني طرح نامحدود برداشته شده و حداكثر تا 2.5 گيگ در يك دوره يك ماهه مي تونين دانلود كنيد .

2.5 گیگ که اصلا جوابه یک ماه رو نمیده!، میدون میدونه رقابته! اگر ایرانسل قصد بقا داشته باشه بعید می دونم این کار رو بکنه، بسته های جدیدش باید کاربرای بیشتری رو جذب کنه نه کم کنه!! :27:

Cleeev
19-12-2010, 19:55

تف تو روحشون................

Milad4171
19-12-2010, 21:22
دوستان به طور دقیق چه وقت اینترنت نامحدود ایرانسل وصل میشه ؟

اول دي ماه سال يك هزار و سيصد و هشتاد و نه

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

اين خبر رو مطمعن هستين؟
چون ايرانسل هيچ مشكلي با شبكه و ترافيك نداره.
من با اطمينان خاطر ميگم كه هيچ موردي قرار نيست روي ترافيك ايرانسل اتفاق بيفته چون باعث ميشه مشترياش رو از دست بده.
الان توي اين مورد به نظر كوچولو بين همراه اول و ايرانسل رقابته!!
پس هرگز اپراتور دوم كاري نميكنه كه از اپراتور اول كم بياره!!

Facon_Archi
19-12-2010, 21:47
روی سیم کارت باید فعال سازی بشه؟ یا چه جوریه؟
چون لپتاپ من سیم کارت میخوره باید با EDGE ایرانسل یا همراه اول وصل شه به اینترنت که وصل نمیشه
مشکل کجاست؟

bnc389
19-12-2010, 23:26
اول دي ماه سال يك هزار و سيصد و هشتاد و نه

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

اين خبر رو مطمعن هستين؟
چون ايرانسل هيچ مشكلي با شبكه و ترافيك نداره.
من با اطمينان خاطر ميگم كه هيچ موردي قرار نيست روي ترافيك ايرانسل اتفاق بيفته چون باعث ميشه مشترياش رو از دست بده.
الان توي اين مورد به نظر كوچولو بين همراه اول و ايرانسل رقابته!!
پس هرگز اپراتور دوم كاري نميكنه كه از اپراتور اول كم بياره!!
100% تائید میشه .. باو مگه دیواننسسس؟
نه بابا !!
البته فعلا طرح حجمی ماهیانش فعاله !! فقط نامحدود غیر فعاله!!

hasanoooooooo
19-12-2010, 23:30
نه ممکن نیست که از نامحدود در بیاد دیگه اونوقت دزد اخر همه مشتریهارو به جیب میزنه . کم کم میخوام برم adsl بگیرم اعصابم ریخته بهم !

fandak
20-12-2010, 11:50
دوستان دقايقي پيش مطلع شدم كه حذف بسته هاي محدود و نامحدود قديمي و ايجاد بسته هاي جديد مثل 2.5 گيگابايت 30 روزه 10 هزار تومن رسما تصويب شد و تا اين لحظه هيچ تغييري پيدا نكرده.

--------------

حالا بايد منتظر ماند و ديد . تو اين مملكت شايد در دقيقه 90 تصميم عوض شد

ahmadian_manam
20-12-2010, 12:11
دوستان دقايقي پيش مطلع شدم كه حذف بسته هاي محدود و نامحدود قديمي و ايجاد بسته هاي جديد مثل 2.5 گيگابايت 30 روزه 10 هزار تومن رسما تصويب شد و تا اين لحظه هيچ تغييري پيدا نكرده.

--------------

خببببببب پس، همراه آخر سلام :thumbsdow

XDbit68
20-12-2010, 13:00
جهنم! عیب نداره به شرطی که برای یک گیگ شارژ اضافه بشه درخواست داداینجوری هم خوبه.

saminem
20-12-2010, 15:13

--------------

اگه واقعا اینجوری شده باید بگم خاک بر سرشون:41:

باید تا فردا صبر کرد...

mostafa1400
20-12-2010, 16:17
10 تومن کارت سیم کارت همراه اول جوانان میشه گرفت اگر اینجوری بشه.

fandak
20-12-2010, 16:56
اين رو تو انجمن ايرانسل يكي از كاربران نوشته بوده ،‌بخونيد :‌

----------------------------------------------------------------------------
وقتی شرکت ايرانسل همکاری نکنه ما هم مجبوریم برای کاهش هزینه ها از خدمات اپراتور دیگری بهره ببریم که هزینه ای پایین تر برای ما داره. در کار ما سرعت دانلود 12 با 25 هم که چندان محسوس نیست بخاطر اون مجبور باشیم چندین بار بسته 2.5 گیگ از ایرانسل خریداری کنیم!
حتی اگر کاربری بخواد تنها و تنها دانلود کنه شاید با سرعت 12kb/s نسبت به سرویس 2.5 گیگی با 25kb/s سرعت, بتونه بیشتر دانلود کنه چون هیچ محدودیتی نداره!!!
من امیدوارم ایرانسل همین بسته های تشویقیش واقعا تشویقی ایرانسل باشن وگرنه باید اسمش رو تغییر بده به (تشویقی گرایش به همراه اول)!
----------------------------------------------------------------------------

SASAN-BSE
20-12-2010, 19:23
اگه 2.5 گیگ باشه که دیگه نمیگرم
یا همراه اول یا ADSL مخابرات !

اینترنت محدود بخوره تو سرشون (البته الان هم با این سرعت یه جورایی محدوده ولی محدود تر میشه !)

بهنازی
20-12-2010, 21:15
با سلام
آیا بسته افزایشی از دی ماه برقرار میشه ؟ فرقش با وایمکس چیه و کدوم بهتره ؟در حالت نامحدود بفرمایید فرض کنبم نامحدود بمونه
همراه اول گرفتم حتی یه دقیقه هم نتونستم استفاده کنم

Reza Azimy_RW
20-12-2010, 23:07
با سلام
آیا بسته افزایشی از دی ماه برقرار میشه ؟
اینجور که دوستان میگن میشه !

فرقش با وایمکس چیه و کدوم بهتره ؟

وایمکس هنوز کل کشور رو نمیساپورته و چند تا استان فکر کنم تا الان تحت پشتیبانیشه . در ضمن وایمکس مودم مخصوص میخواد ( بعضی از گوشیها هم فکر کنم پشتیبانی کنن ) و اشتراکش رو باید ماهیانه بخری دقیقا مثل ای دی اس ال . سرعتشم خودت انتخاب میکنی مثلا از 64 کیلوبیت حجمی هست تا سرعت 5 مگابایت نامحدود ! ( قیمتها و ... رو هم که دوستمون تو همین بخش تایپیکشو زده که ! )
ولی Edge سرعتش بسته با جایی که هستین ( چقدر از انتن دوره و تماسها اون اطراف زیاده یا نه ) سرعتش از 10 تا 35 متغیره ( سرعته دانلودو میگم )

همراه اول گرفتم حتی یه دقیقه هم نتونستم استفاده کنم

منم گرفتم یه ماهه الان دو روزه هیچ خبری ازش نیس ! فقط شارژ کم کرد

=======
رفقا حدود یک ساعت پیش توی تلوزیون داشت تبلیغ ادج ایرانسل رو میکرد که من رسیدمو تموم شد . نفهمیدم چی گفت . فقط همینو شنیدم که گفت از هم اکنون در اکثر شهرهای ایران( تو این مایه ها ! ) کسی تبلیغ کاملو ندید ؟

majidbbc
21-12-2010, 07:21
دوستان نامحدود رسمن حذف شد.
حتی کد فعال سازی ش رو هم حذف کردن
می تونید امتحان کنید.
من عمرن بسته محدود نمی دونم چند گیگ نمی گیرم. اگه بخوام همچین کاری کنم خب می رم ای دی اس ال می گیرم.
128 کیلو شب تا صبح که دانلود رایگانه بعضی وقتا سرعت به 250 کیلو هم می رسه.

kheiri
21-12-2010, 08:22
از دوستاني كه اين مدل d-link DWM-156 رو دارند :
از مودموشون راضيند؟
دانلودش تو بهرين حالت چند كيلو بايت بوده؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد

zanes
21-12-2010, 09:07
دوستان رسماً بدبخت شدیم رفت:41:
#1*7*3*140* رو بزنید ببینید چی میگه؟؟؟
نامحدود دیگه نداره
(خوب شد دانگل نخریدم وگرنه 70-80 تومن میموند سر دستم.)

XDbit68
21-12-2010, 09:07
سلام رفقا.مثل اینکه دوره ی نامحدود دیگه تموم شده .این بسته های جدید به غایت چرت وپرت هست.:2:
اگه 2.5 لذ رو فعال کنی پیغام میاد که 2621440 تومان اعتبار gprs دارین و فقط تا آخر دیماه فرصت استفاده کردن از این بسته رو دارین.
بی معرفتها ... لااقل برای هر یک گیگ اضافه باید بشه درخواست دادیا نه؟!تف به تو روحشون.
ظاهرا این ایرانسل هم هدفمند سازی شده بسته هاش.مسخره.:41:
خاک بر سر ایرانسل.
دیگه فقط بدرد پیج باز کردن میخوره این بسته ها.:2:
دیگه مودم ادج هم نمیصرفه آدم بگیره.
حالا که اینطوریه دوستان همه با هم به سمت همراه آخر.

hasanoooooooo
21-12-2010, 09:23
همراه اخر هم که قطع شده !

XDbit68
21-12-2010, 10:05
همراه اخر هم که قطع شده !

دوستان تصور نکنند که همراه اول قیمتها ش رو همونجوری نگه میداره.100% میبره بالا.:13:
فراموش نکنید که : همراه اول=دزد اول.

یادش بخیر دورانی داشتیم با نامحدود این ایرانشل.:19:

fandak
21-12-2010, 10:24
اخبار تكميلي به زودي زود

درحال حاضر این سه تا آپشن رو ارائه کرده که هنوز فعال نیست
200MB روزانه
800MB هفتگی
2.5GB ماهیانه

Cleeev
21-12-2010, 10:48
تف تو روح اول و آخرشون...

این همراه آخرم سه روزه اینترنت رو کلاً قطع کرده... آخه ***** ـا 10 تومن ندادیم که یه روز درمیون مشکل داشته باشه چند روزشم قطع کنید پول و اینترنت و اعصاب ملتو به گ* بدین...

میخوای گرون کنی یا بسته هاتو تغییر بدی به چه حقی گرفتی کلاً اینترنتو تعطیل کردی...؟ چیز تو روحتون... اگه یه ذره شعور داشتین میفهمیدین احترام به مشتری عنی چی وضعتون به از این بود...

آدم پولشو بده دزد ببره بهتر از اینه که بده اینا...

ahmadian_manam
21-12-2010, 11:53
از دوستاني كه اين مدل d-link DWM-156 رو دارند :
از مودموشون راضيند؟
دانلودش تو بهرين حالت چند كيلو بايت بوده؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد

با سلام.
بنده گرفتم، بسته های ایرانسل که فعال نشد درست حسابی تست کنم. اما با تعرفه آزاد 1 مگابایت که دان کردم رو 30 ثابت بود لحظه ای می پرید رو 50،60 !!
در ضمن راحت خودش نصب شد و کانکشن ساخت.(Win xp 64bit)

موفق باشید.

aristocrat
21-12-2010, 12:14
سلام. خوب تكليفمون معلوم شد. حالا به جاي بيان كردن احساسات خشمگين خودتون يكي كه همراه اول داره بياد توضيح بده: اول اينكه اينترنت نامحدود همراه اول مثل همون ايرانسل نامحدود خدا بيامرز درست كار ميكنه؟ اگه آره هزينه سيم كارت اعتباري همراه اول+هزينه فعال كردن طرح نامحدود چقدر ميشه؟
اگه همراه اول هم خوب نيست ديگه با همين 2.5 گيگ هم ميشه يكاريش كرد.

saminem
21-12-2010, 13:04
من که کدهای gprs ایرانسل رو میزنم...میگه :

" برای استعلام مانده حساب کد *141*1# رو بزنید"

این یعنی چه ؟

Reza Azimy_RW
21-12-2010, 14:00
من هنوز سرعتشو امتحان نکردم ولی اگه تو منطقمون خوب باشه که همون ای دی اس ال 128 هم محدودیت حجم 3 گیگ داره تازه 13 تومنم هست ماهانه . همراه اولم که قطعه فکر کنم به زودی مثله ایرانسل بره تو بلک لیست !

mzh_m118
21-12-2010, 14:46
سلام منم اجبارا یه بسته 2.5 گیگ فعال کردم(چون فعلا راه دیگه ای واسه دسترسی به اینترنت ندارم) میزان اعتبار باقیماده رو 2630000 ریال زده.اینا انقدر نمی فهمن که به این بسته ، دیگه حجمی نیست.این بسته صرفا افزایشیه و مفت نمی ارزه.با یه تقسیم ساده نتایج زیر به دست میاد: اگه روزا از اینترنت استفاده کنید با نرخ هر کیلو بایت 5 ریال میشه 500 مگابایت ترافیک ماهانه اگه شبا(از 11 شب تا 7 صبح) از اینترنت استفاده کنید با نرخ هر کیلو بایت 1 ریال میشه 2.5 گیگ ترافیک ماهانه همین الان که تازه نیم ساعته تو نتم شارژم شده 2610000 ! تو بهترین حالت اگه بیشتر ،شبا از اینترنت استفاده کنیم تا روز ،بازم به 1 گیگ نمی رسیم! این دیگه واقعا دزدی تو روز روشنه .واقعا متاسفم.وقتی میگن بسته حجمی 2.5 گیگا بایتی دیگه روز و شب نباید داشته باشه.این ایرانسل معلوم نیست چی فکر کرده.من به 2.5 گیگم راضی بودم ولی اینا دیگه شورشو در آوردن.تا جاییکه میشه باید اطلاع رسانی کرد تا بقیه حتی الامکان این طرحو فعال نکنن.

ahmadian_manam
21-12-2010, 14:53
بسته ها فعال شدن!!

اینترنت روزانه با محدودیت 200 مگابایت با کد
#1*1*7*3*140*

اینترنت هفتگی با محدودیت 800 مگابایت
#2*1*7*3*140*

اینترنت ماهیانه با محدودیت 2.5 گیگ
#3*1*7*3*140*

:19:

لعنت بر..... شیطون! ، شخصا میانگین روزی 400 mg احتیاج دارم! ، کدوم رو بزنم؟؟؟!! :19:

mostafa1400
21-12-2010, 14:56
آقا کجا این دو و نیم گیگ رو نوشته؟

ttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samfisher7
21-12-2010, 15:09
من طرح یک روزه رو انتخاب کردم و دارم استفاده میکنم
سرعت باز کردن صفحه ها که تا الان بهتر از قبل بوده
سرعت دانلود هم اندکی بهتر شده(نه زیاد)
ولی به نظر میاد سرعت پینگ بهتر شده.

از دوستان میخوام که نظراتشون رو هم در مورد سرعت که بهتر شده یا بدتر بگن.
(البته سرعت هر کس به منطقش هم میتونه بستگی داشته باشه!)

ahmadian_manam
21-12-2010, 15:09
آقا کجا این دو و نیم گیگ رو نوشته؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دروغ !؟ دست شما درد نکنه!
وب سایت کیلو چنده؟؟! آقا امتحان کن!، همین الان بسته یه روزه رو زدم، نوشت یه روزه 200 مگ فعال شد! :19:

fandak
21-12-2010, 15:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

همان طور که در جدول فوق مشاهده می کنید، این امکان برای شما فراهم شده است که بر اساس برآورد خود از نیازتان به اینترنت، هر یک
از بسته های افزایشی اینترنت همراه را که مایل باشید، انتخاب نمایید.برای مثال اگر احساس می کنید در هفته پیش روی، مثلاً 800 مگابایت
به اینترنت احتیاج دارید، با پرداخت 40,000 ریال و با سفارش بسته محدود 800 مگابایتی از مهلت 7 روزه استفاده از آن برخوردار شوید.
شیوه فعال سازی بسته افزایشی GPRS ایرانسل
شما مشترکین دائمی و اعتباری ایرانسل می توانید به آسانی و در هر زمان که مایل باشید، طرح پیشرفته بسته افزایشی خدمات GPRS را برای
خط ایرانسل خود فعال کنید و از مزایای آن بهره مند شوید. برای فعال سازی، تنها کافیست کدهای دستوری بالا را از خط خود شماره گیری کنید.
• هر مشترک دائمی یا اعتباری، در طول 24 ساعت، تنها یک بار مجاز به خرید هر یک از بسته های افزایشی GPRS ایرانسل می باشد و
تقاضای خرید بسته افزایشی جدید، تنها 24 ساعت پس از خرید بسته قبلی، قابل ارائه می باشد.
قابلیت تمدید بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل
در صورتی که مشترک مایل باشد نسبت به سفارش بسته افزایشی جدید اقدام نماید، می تواند باقیمانده اعتبار دوره قبل )تعداد روزهای
باقی مانده از بسته( را در دوره جدید نیز مصرف کند. بدین ترتیب، اگر مشترکی زودتر از پایان تاریخ انقضای بسته خود، اقدام به تمدید و
سفارش مجدد بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل نماید، مدت زمان باقی مانده از بسته قبلی به مدت اعتبار بسته جدید اضافه خواهد
شد. توجه داشته باشید که مشترکین ایرانسل، محدودیتی در تمدید بست ههای افزایشی GPRS نخواهند داشت و با این کار، مدت باقیمانده
از بست ههای پیشین را از دست نم یدهند.
• حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، 90 روز خواهد بود.
نحوه اطلاع از حساب:
شما همچنین می توانید برای اطلاع از وضعیت حساب بسته افزایشی GPRS خود، کدهای دستوری زیر را از خط خود شماره گیری کنید:

mostafa1400
21-12-2010, 16:14
الان این طرفداری از ایرانسله که به جای بهبود خدمات رسانی، کاهش خدمات رسانی رو ارائه داده است؟

mostafa1400
21-12-2010, 16:21
الان این طرفداری از ایرانسله که به جای بهبود خدمات رسانی، کاهش خدمات رسانی رو ارائه داده است؟

mostafa1400
21-12-2010, 16:27

ahmadian_manam
21-12-2010, 19:00
سرعت وحشتناک ثبات نداره!
با orbit تقریبا رو 27 برای حداکثر 2 دقیقه ثابته! بعد یکی دو ثانیه صفر میشه و دوباره.......
سایت ها هم دل بخواه باز می شن! ، واقعا که مزخرفه!
با این اوصاف اصلا نمی صرفه، ..... امیدوارم همراه اول وصل بشه!
واقعا نصفه این سرعت رو همراه اول داشته باشه ولی نامحدود باشه خیلی بیشتر ارزش داره! :13:

SASAN-BSE
21-12-2010, 19:05
بسته GPRS نا محدود من هنوز 2 روز دیگه داره !
سرعتش فعلا ترکیده

مارو باش فکر کردیم 2.5 گیگ واقعیه ! نمیدونم اسمشو از کجا آوردن ! در اصل فقط میشه 500 مگ تو 1 ماه دانلود کرد !

mostafa1400
21-12-2010, 19:22
جدا؟ من میتونستم از حجمش صرف نظر کنم و زمانش برام مهمتر بود. یعنی از قبل بدتر شده؟

Reza Azimy_RW
21-12-2010, 19:32
مارو باش فکر کردیم 2.5 گیگ واقعیه ! نمیدونم اسمشو از کجا آوردن ! در اصل فقط میشه 500 مگ تو 1 ماه دانلود کرد ! یعنی چی 2.5 گیگ واقعی نیس !!؟! مگه میشه ؟ یعنی الکی میگن 2.5 گیگ و 500 مگه ؟ مگه مرض دارن ؟ شما از کجا اینو فهمیدی ؟ پس با این حال اینترنت روزانه که 2 مگ هم نباید باشه !

ahmadian_manam
21-12-2010, 19:34
الان فاصله من تا دکل حداکثر میدونید چقدره؟! 20 متر!!! :19:
امیدوارم همراه اول دنباله رو این سیاست نباشه!

M0hsen3D
21-12-2010, 19:51
سرعت و پایداریش برای من که خوبه و مثل قبل هست...ولی حجمش خیلی کمه...حداقل باید 5گیگ میزاشتن.:41:

Reza Azimy_RW
21-12-2010, 19:55
به قول شاهین نجفی :

باید خودتو بفروشی بدجوری پول میخوای - تو سرتم اگه میزنن صدات در نمیاد !!!:13:

Tornado2800
21-12-2010, 20:02
در بندرعباس منطقه ای که ما زندگی می کنیم سرعت نسبت به دوره ی قبل بیشتر شده !

SASAN-BSE
21-12-2010, 20:21
یعنی چی 2.5 گیگ واقعی نیس !!؟! مگه میشه ؟ یعنی الکی میگن 2.5 گیگ و 500 مگه ؟ مگه مرض دارن ؟ شما از کجا اینو فهمیدی ؟ پس با این حال اینترنت روزانه که 2 مگ هم نباید باشه !

ببین اگه فقط از ساعت 12 شب تا 6 صبح استفاده کنی میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی ولی روز فقط میشه 500 مگ استفاده کرد

2630000 کیلو 5 میشه = 526 مگ (روز)

2630000 کیلو 1 میشه = 2.5 گیگ (شب)

zanes
21-12-2010, 20:44
آقا جونه من نخرید
بیاد اعتصاب کنیم شاید فرجی شد
اگه هیچکس نخره شاید یه تجدید نظری تو طرحاش بکنه.
راستی خبر رسیده دزد اول هم میخواد این کارو بکنه.:41:

Tornado2800
21-12-2010, 20:57
راستی خبر رسیده دزد اول هم میخواد این کارو بکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون که سرعتی نداره که بخواد این کارو کنه
نیازی اصلا نیست با این سرعتی که داره
برای ما که 4-5 کیلو بیشتر نبود.

saminem
21-12-2010, 22:08
همه دنیا میان پیشرفت میکنن ولی کشور بدبخت ما میاد هر روز پسرف میکنه...

واقعا خاک بر سر ایرانسل...:41:

Milad4171
21-12-2010, 22:22
اون که سرعتی نداره که بخواد این کارو کنه
نیازی اصلا نیست با این سرعتی که داره
برای ما که 4-5 کیلو بیشتر نبود.

سرعت كاملا بستگي به منطقه داره
من الان دارم با همراه اول 25 دانلود ميكنم...
قبلا 35 بود

ali gamma
21-12-2010, 22:25
توجه توجه

امروز من یه 200 مگی رو فعال کردم. دیدم سر 100 مگ دانلود سرعت صفر شده. چک کردم دیدم شارژم صفره. شارژم 7 تومن بود. این بسته ها رو تقسیم به ده کنید در واقع 200 مگابایتی 20 مگ بیستر نیست. ایرانسل دزد کثیف

fandak
21-12-2010, 23:04
اگه از من مي شنويد بسته هاي اينترنت ايرانسل رو تحريم كنيد و به همه اطلاع رساني كنيد .

فعلا هيچ بسته ها رو فعال نكنيد . چون سيستمشون معلوم نيست يهو قاطي مي كنه همينطور شارژ ازتون كم مي كنه

تحريم ايرانسل

mostafa1400
21-12-2010, 23:12
من الان یک دو و نیم گیگی فعال کردم. بعدش حسابمو دیدم نوشته بود 2621440 ریال جی پی ار اس.
تو روز فکر کنم ایرانسل کیلوبایتی 1 ریال نیست. درسته؟

الان که باید طرح یک ریالی باشد من دیدم برای 196 کیلوبایت 205 تومن کم کرده بود.

Milad4171
21-12-2010, 23:20
فعلا اگه ميشه تعرفه هاي همراه اول رو جايگزين ايراسل كنيد.
اين مسخره بازي ها از طرف اپراتور با سابقه اي چون MTN بعيده!!
يعني ايران گند زد تو اپراتور MTN با اين كاراش!!

Tornado2800
21-12-2010, 23:30
توجه توجه

امروز من یه 200 مگی رو فعال کردم. دیدم سر 100 مگ دانلود سرعت صفر شده. چک کردم دیدم شارژم صفره. شارژم 7 تومن بود. این بسته ها رو تقسیم به ده کنید در واقع 200 مگابایتی 20 مگ بیستر نیست. ایرانسل دزد کثیف

برای منم همین مشکل پیش اومد

Cleeev
21-12-2010, 23:31
من الان یک دو و نیم گیگی فعال کردم. بعدش حسابمو دیدم نوشته بود 2561440 ریال جی پی ار اس.
تو روز فکر کنم ایرانسل کیلوبایتی 1 ریال نیست. درسته؟

روزها 7 ریال شب ها 2 ریال...

البته تو این بسته های حجمی فکر کنم کل روز 2 ریال حساب میشه...

مثلاً توی 50 مگی (51,200 کیلوبایت) میبینید که میگه 102,400 ریال و حدود همون 50 مگ میشه مصرف کرد...

بهنازی
21-12-2010, 23:36
یه سوال داشتم ایا منظور از دانلود فقط دانلود فایل میشه یا رسیو هم میشه مثلا یه سایتی رو که باز میکنیم که توش مثلا چند تا عکس داره و خودش هم چند صد کیلو بایت میشه اینها هم جزه حجم دانلود میشه؟
ایا پس از چر شدن حجم دانلود نمیشه مثلا یه سایت رو دید با صفحه ای رو باز کرد ؟

SASAN-BSE
21-12-2010, 23:40
روزها 7 ریال شب ها 2 ریال...

البته تو این بسته های حجمی فکر کنم کل روز 2 ریال حساب میشه...

مثلاً توی 50 مگی (51,200 کیلوبایت) میبینید که میگه 102,400 ریال و حدود همون 50 مگ میشه مصرف کرد...

قیمتا عوض شده
روزا 5 ریال
شبا 1 ریال
پیام رسان 3 ریال

Tornado2800
21-12-2010, 23:41
سرعت كاملا بستگي به منطقه داره
من الان دارم با همراه اول 25 دانلود ميكنم...
قبلا 35 بود

حتما EDGE منطقه شما فعال هستش
ما که هر جا رفتیم G بود

mostafa1400
21-12-2010, 23:41
این میزان انتقال دریافت اطلاعاته. البته امیدوارم ارسال را حساب نکرده باشد.
دوستانی که این مشکل برایشان پیش آمده حتما به 700 زنگ بزنند. فکر کنم اشتباهی جی پی آر اس را 1 ریال فرض کرده اند.
ما اگر استفاده میکنیم چون مودم گرفتیم و هزینه کرده ایم. انتقال به چیزی مثل ای دی اس ال یا ممکن نیست یا گرانتر است.

بهنازی
21-12-2010, 23:53
یه سوال داشتم ایا منظور از دانلود فقط دانلود فایل میشه یا رسیو هم میشه مثلا یه سایتی رو که باز میکنیم که توش مثلا چند تا عکس داره و خودش هم چند صد کیلو بایت میشه اینها هم جزء حجم دانلود میشه؟
ایا پس از پر شدن حجم دانلود نمیشه مثلا یه سایت رو دید با صفحه ای رو باز کرد ؟

yeg86naz
22-12-2010, 00:08
یه سوال داشتم ایا منظور از دانلود فقط دانلود فایل میشه یا رسیو هم میشه مثلا یه سایتی رو که باز میکنیم که توش مثلا چند تا عکس داره و خودش هم چند صد کیلو بایت میشه اینها هم جزء حجم دانلود میشه؟

منظور از دانلود همون تبادل اطلاعات هست که رسیو هم جزوشه والبته SEND

mohammad_87
22-12-2010, 00:15
کلا هر چی شما دریافت کنید دانلود حساب میشه.چه عکس چه فیلم چه متن چه صفحات وب.در سرویسهایی که محدودیت زمانی دارن،همراه اول پایانش رو اعلام میکنه اما ایرانسل نه!!سرویس حجمی هم احتمالا همینجوریه.

بهنازی
22-12-2010, 00:22
خوب وقتی تموم شد حجم دانلود هیچ سایتی باز نمیشه حتی اگه فایلی دانلود نکنیم؟
این موقع چیکار باید کرد میشه تقاضای تمدید داد ؟

mohammad_twe
22-12-2010, 00:43
اره دیگه
میتونی دوباره شارژش کنی

mohammad_87
22-12-2010, 00:49
خوب وقتی تموم شد حجم دانلود هیچ سایتی باز نمیشه حتی اگه فایلی دانلود نکنیم؟
من سرویس حجمی رو نداشتم.اما سرویس زمانی رو روی هردو داشتم.هیچکدوم قطع نمیشه و پس از پایان مدت اعتبار،به نرخ معمولی محاسبه میشه که خیلی گرونه.تفاوتشون فقط در اطلاع رسانی هست.برای ایرانسل میتونید از داخل سایت به قسمت ecare برید اونجا نوشته چقدر اعتبار باقی مونده.یه سری رمز میخواد که من نمی دونم چجوریه.برای همراه اول هم عدد 0 رو به 8080(اگه درست بگم) بدین اعلام وضعیت میکنه.

samfisher7
22-12-2010, 00:52
بچه ها من طرح یک روزه امروز(89/09/30) زدم ولی وقتی کد#1*3*7*3*140* رو میزنم میگه که طرح شما در تارخ89/10/02تموم میشه ؟ :18:
کسی هست که اینجوری باشه؟ :46:

mzh_m118
22-12-2010, 00:58
به نظرم ایرانسل تو چند ساعت اول طرح بیشتر از 1 ریال برای هر کیلو بایت حساب کرده چون من مرتب حجم اطلاعات و میزان کم شدن شارژو چک میکردم ولی با هم نمیخوند.انقد سریع شارژ کم میکرد که فکر کردم 3،2 ساعت دیگه تموم میشه!ولی امروز با اینکه حجم بیشتری استفاده کردم کمتر شارژ کم کرده یعنی همون 1 ریال.

starpars
22-12-2010, 14:02
بچه ها من طرح یک روزه امروز(89/09/30) زدم ولی وقتی کد#1*3*7*3*140* رو میزنم میگه که طرح شما در تارخ89/10/02تموم میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست که اینجوری باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست من امروز 89/10/01 هست و تا 89/10/02 مهلت 1 روزه داري الان چه اشكالي وجود داره؟
اگه هم 89/09/30 فعال كرده باشي احتمالا تا اول روز 89/10/02 مهلت داري كه همون 1 روز ميشه

من ديروز بسته يك روزه رو فعال كردم 200000 ريال شارژ gprs داده مهلت هم جالبه ميزنه تا 16 دي.
امروز هم تست كردم همون 1 ريال بابت هر كيلوبايت كم ميكنه نميدونم مثل اينكه باگش واسه من بد نبوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fandak
22-12-2010, 16:54
اين رو يكي از كاربران انجمن ايرانسل نوشته . بخونيد . بدنيست :‌

--------------------------------------

دوستان من امروز بسته ی یک روزه ی gprs رو فعال کردم و نتیجه یس کار این شد: حدود ساعت دوازده و ربع بسته رو فعال کردمو باهاش یه ایمیل چک کردم و مقدار باقی مونده عدد 204756 ریال بود.

خوب، اول از اون که شک کردم که چرا به جای نوشتن حجم باقی مونده، بهم مقدار مبلغ باقی مونده نمایش داده میشه!!!! گفتم اشکال نداره و شروع کردم به دانلود دوتا پادکست زبان که مجموعه حدود 18 مگ شد و بعدشم توی گودر مشغول چک کردن فیدها بودم که یهو دیدم اینترنتم قطع شد!!!!!

با تعجب یه بار دیگه مانده اعتبارو چک کردم و دیدم خبری از اعتبار نیست!!!! به سراغ گوشی رفتم و میزان حجم مبادله شده رو دیدم. تنها و تنها و تنها 28 مگ و اندی دریافتی داشتم!!!!!!!!!!!

نشستمو با ماشین حساب، حساب کردمو دیدم که اون مبلغ ابتدایی که نوشتم یعنی 204756 رو اگه تبدیلش کنم به تومن، یعنی 20475 و بعد تقسیم بر 700 تومنش کنم (هر کیلو بایت 7 ریال و در نتیجه هر مگ دوروبر هفتصد تومن) عدد 29/25 مگابایت در اومد!!!!!!!!!!!!

خلاصه یک کلام: این بسته های اینترنتی این سری ایرانسل، فقط کلاهبرداریه. هنوز هر کیلوبایت، همون هفت ریال حساب میشه و شما با شارژ بسته ی یک روزه، به جای دریافت 200 مگابایت، تنها و تنها شاهد دریافت نهایتا 30 مگابایت خواهید بود!!!!!!!!!!!!!

به تمام مشترکین ایرانسل، اکیدا و شدیدا و به شدت هرچه تمام تر، توصیه میکنم که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی و حتی در بدترین وضعیت ممکنه هم سراغ این بسته های پر از کلاهبرداری نرید و حتی اگه در وضعیت مرگ و زندگی بودید و زندگیتون بستگی به شارژ یکی از این بسته ها داشت، مرگ با عزت رو به زندگی با خفت ترجیح بدید و نذارید که ایرانسل فک کنه ما ... هستیم.

M0hsen3D
22-12-2010, 17:08
من بسته 2.5 گیگ رو پریروز فعال کردم خداکنه بتونه یک ماه دووم بیاره!:42:

¥ Ramin2 ¥
22-12-2010, 17:13
الان چند روزه که اینترنت ایرانسل من قطع شده. وقتی خواستم بسته ماهیانه رو فعال کنم می گفت داریم تغییرات انجام میدیم بعدا امتحان کنید!

aristocrat
22-12-2010, 18:44

فکر کنم ایشون فقط حجمی که دانلود کرده دیده. ایشون باید اون دو تا مانیتور کوچیک پایین دسکتاپ سمت راست رو باز میکرد و از اون جا نگاه می کرد حجمی که به کامپیوترش وارد شده چقدر بوده چون حتما به جز حجم دانلود اطلاعات حجمی دیگری هم به کامپیوتر وارد میشه. مثلا آپدیت ویندوز یا آپیدت آنتی ویروس یا یکسری اطلاعات مخفی. بقیه هم مراقب باشید از همین طریق اطلاعات خودتون رو رصد کنید.

khoshshaans
22-12-2010, 19:22
دلیل اصلی تصمیم ایرانسل این بود که بررسیهاشون نشون داد با اینترنت نامحدودش داره به وایمکسش ضربه می خوره
بالاخره تصمیم گرفتند با این کار مجبور کنند همه برن سمت وایمکس اون عده هم که نمی رن بازهم این طرحها را می خرن
بقیه موارد که دستور بوده و فشار شبکه بالا بوده و غیره دروغه
اگر همراه اول هم وایمکس مبین نت را بخره اون هم این کار را می کنه

aristocrat
22-12-2010, 19:28
من یادمه جام جهانی 2010 شروع شده بود که همراه اول اومد گفت اینترنت نامحدود میدم... بعد از دو روز ایرانسل (که اون موقع اینترنت حداکثر 50 مگابایتی اون هم با قیمت بسیار زیاد ارائه میداد) برای اینکه کم نیاره اومد گفت منم اینترنت نامحدود میدم ولی بیچاره نمیدونست:
1. مشترکین ایرانسل با مشترکین همراه اول فرق دارند. (خودتون میدونید چرا)
2.همراه اول تجهیزات بهتر و بیشتری داره.
3. همراه اول از قبل برنامه ریزی کرده بوده و میتونه جوابگو باشه ولی ایرانسل چی؟
در نتیجه الان ایرانسل اومده اینترنت نامحدود رو برداشته...

Cleeev
22-12-2010, 19:32
1. مشترکین ایرانسل با مشترکین همراه اول فرق دارند. (خودتون میدونید چرا)
2.همراه اول تجهیزات بهتر و بیشتری داره.

1- خوب اینکه معلومه هر کسی یکم عقل و هوش درست حسابی داشته باشه میفهمه که ایرانشل بسیار بهتره...

2- بسی خنده دار بود...

در این که ایرانشل تواناییش رو داره که شکی نیست... اگه تواناییش رو نداشت چنان کیفیت خوبی ارائه نمیداد...

ولی اینکه چرا این سرویس رو برداشته از نظر من فقط یه چیز دستوری میتونه باشه...

اینترنت 2 کیلوبایتی و نصف روز قطع همراه آخرم که اصولاً اینترنت حساب نمیشه...

و احتمالاً با برداشته شدن سرویسای نامحدود ایرانشل، همراه آخرم برمیداره سرویساشو... قطعیاشم داره زیاد میشه...

ghasem2020
22-12-2010, 19:48
خدا بگم چیکار کنه این ایرانسل رو.
نامردا میان آدم رو چنان وابسته میکنند به یه مزیتی که میدن و بعد از یه مدت
اون مزیت رو یا برمیدارن یا اینکه شرایطشو سخت میکنن و پیچیده ش میکنند.
این آخر نامردیه خداییش.
الان منی که فقط با نت گوشی میتونم بیام نت و ای دی اس ال و وایرلس نمیتونم
ردیف کنم واسه خودم باید چیکار کنم؟؟؟ :((
دو روز دیگه اعتبار نامحدود ماهانه من تموم میشه. :(

بهنازی
22-12-2010, 19:48
با سلام من امروز یه 24 ساعت رو فعال کردم حالا از کجا بدونم چقدر چند مگا بایت دارم تو حساب؟

Reza Azimy_RW
22-12-2010, 20:07
وستان من امروز بسته ی یک روزه ی gprs رو فعال کردم و نتیجه یس کار این شد: حدود ساعت دوازده و ربع بسته رو فعال کردمو باهاش یه ایمیل چک کردم و مقدار باقی مونده عدد 204756 ریال بود.

خوب، اول از اون که شک کردم که چرا به جای نوشتن حجم باقی مونده، بهم مقدار مبلغ باقی مونده نمایش داده میشه!!!! گفتم اشکال نداره و شروع کردم به دانلود دوتا پادکست زبان که مجموعه حدود 18 مگ شد و بعدشم توی گودر مشغول چک کردن فیدها بودم که یهو دیدم اینترنتم قطع شد!!!!!

با تعجب یه بار دیگه مانده اعتبارو چک کردم و دیدم خبری از اعتبار نیست!!!! به سراغ گوشی رفتم و میزان حجم مبادله شده رو دیدم. تنها و تنها و تنها 28 مگ و اندی دریافتی داشتم!!!!!!!!!!!

نشستمو با ماشین حساب، حساب کردمو دیدم که اون مبلغ ابتدایی که نوشتم یعنی 204756 رو اگه تبدیلش کنم به تومن، یعنی 20475 و بعد تقسیم بر 700 تومنش کنم (هر کیلو بایت 7 ریال و در نتیجه هر مگ دوروبر هفتصد تومن) عدد 29/25 مگابایت در اومد!!!!!!!!!!!!

خلاصه یک کلام: این بسته های اینترنتی این سری ایرانسل، فقط کلاهبرداریه. هنوز هر کیلوبایت، همون هفت ریال حساب میشه و شما با شارژ بسته ی یک روزه، به جای دریافت 200 مگابایت، تنها و تنها شاهد دریافت نهایتا 30 مگابایت خواهید بود!!!!!!!!!!!!!

به تمام مشترکین ایرانسل، اکیدا و شدیدا و به شدت هرچه تمام تر، توصیه میکنم که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی و حتی در بدترین وضعیت ممکنه هم سراغ این بسته های پر از کلاهبرداری نرید و حتی اگه در وضعیت مرگ و زندگی بودید و زندگیتون بستگی به شارژ یکی از این بسته ها داشت، مرگ با عزت رو به زندگی با خفت ترجیح بدید و نذارید که ایرانسل فک کنه ما ... هستیم.
بابا من با طرح یه روزه 220 مگ دانلود کردم ! بیشتر از اعتبار ! دیگه خداییش اینقدر تو سر این ایرانسل بدبخت نزنید ! اینقدرام دگوری نیست !! هیچ قطعی اعتباری نداشت . میانگین سرعت دانلود هم 20بود .
من قبلا خونمون یه جای دیگه بود . اونجا ایرانسله نامحدوده وصل کردم 1 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشت . اصلا پشیمون شدم . خونمون عوض شد و این تایپیکو دیدم ولی دیگه کار از کار گذشته بود و محدود شده بود وگرنه چه کارا که نمیشد باهاش بکنی !!!!!!!!
ولی همین الانم خیییلی بهتر از دیال اپه و برای من که ماهی 20 تومن پوله اینترنت دیال اپ میدادم خووویییلی به صرفه تره !

aristocrat
22-12-2010, 20:07
با سلام من امروز یه 24 ساعت رو فعال کردم حالا از کجا بدونم چقدر چند مگا بایت دارم تو حساب؟

کد : *140*3*7*3*1# رو وارد کنید بعدش می بینید یه عدد نوشته به ریال. هر کیلوبایت که مصرف میکنید یک ریال از این عدد کم میشه.

SASAN-BSE
22-12-2010, 21:24
آخر چی شد؟
یک ماهه 2.5 گیگ بگیریم میشه واقعا 2.5 گیگ دانلود کرد؟ یا فقط شب میشه 2.5 گیگ دان کرد؟

saminem
22-12-2010, 23:41
آخر چی شد؟
یک ماهه 2.5 گیگ بگیریم میشه واقعا 2.5 گیگ دانلود کرد؟ یا فقط شب میشه 2.5 گیگ دان کرد؟

نه عزیز... شما 2.5 گیگ واقعی دانلود داری..

فقط مواظب باشید که ویندوز و یا آنتی ویروس به طور مخفی آپدیت نشود که حجم شما را از بین ببرد

nader008
23-12-2010, 00:53
کلاهبرداری زیرکانه ایرانسل "

و اما این بار >>>

همین الان متوجه شدم ایرانسل یک کلک زیرکانه زده مثلا برای روزانه 200 مگ شما فقط 40 مگ میتونید در ساعات غیر از شب11 تا 6 صبح استفاده کنید تنها زمانی میتونید 200 مگ بگیرید که در ساعات شب11 تا 6 صبح یا روز های پنجشنبه و جمعه باشه تمام بسته ها همینطورن یعنی بسته 1 هفته ای فقط میتونید 160 مگ در روز عادی بگیرید و ماهانه فقط 500 مگ حالا چه چوری و اثباتش

شما با خرید 1 بسته 1 روزه 200000 ریال معادل 20 هزار تومان برای حساب gprs شارژ میشید که میتونید با کد دستوری زیر ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب با فعال کردن بسته 1 روزه شما به اندازه 20 هزار تومان میتونید اینترنت استفاده کنید که در ساعات معمولی/ یعنی غیر از ساعت 11 شب تا 6 صبح و روز پنج شنبه جمعه/ که قیمت هر کیلو بایت 5 ریال است شما 40 مگ دانلود بیشتر نمیتونید بکنید

200000ریال تقسیم بر 5 ریال بر کیلو بایت میشه 40000 کیلو بایت و معادل 40 مگ

ولی اگر در ساعات 11 شب تا 6 صبح و یا روز های اخر هفته پنج شنبه و جمعه باشه هر کیلو بایت 1 ریال هست که میش دقیقا 200 مگ

200000ریال تقسیم بر 1 ریال بر کیلو بایت میشه 200000 کیلو بایت معادل 200 مگ

حال خودتون ببینید چه کلک زیرکانه ای زده!!! من بسته فعال کردم دقیقا 41 مگ دانلود کردم قطع شد و تموم شد!!

واقعا چی بگم؟؟؟
نظر شما چیه؟

آقا لطفا سریعا اطلاع رسانی کنید! زود باشید هم میهن و دوستانتان رو آگاه کنید"

mostafa1400
23-12-2010, 01:05
من با کنترل حساب بررسی کردم. 2 و نیمش 2 و نیمه اما ظاهرا تبادل اطلاعاته. یعنی ارسالتم حساب میشه. روز و شبم نداره. من الان بیشتر از 24 ساعته شروع کردم تقریبا 100 مگ مصرف کردم. مشکل اصلیش اینکه دیگه باید بخیال دانلود شید تنها وبگردی 24 ساعته. تازه اونم گاهی قطع میشه. راه دیگری نیست وگرنه نمی ارزه.

tik2tak
23-12-2010, 09:23
سلام دوستان
اینجا که همراه اول فقط gprs میده همین 2.5 گیگ هم کارو راه میندازه:31:
اون افزونه ی faxtune بود چی بود ؟! اگه میشه اسم و لینک دقیقشو بگین که هم واسه سرعت پیج هم صرفه جویی در حجم استاده کنیم:10: :11:.

tik2tak
23-12-2010, 10:20
آقا جونه من نخرید
بیاد اعتصاب کنیم شاید فرجی شد
اگه هیچکس نخره شاید یه تجدید نظری تو طرحاش بکنه. حالا اگه یه 5 گیگ میزاشت یه چیزی:6: /
راستی خبر رسیده دزد اول هم میخواد این کارو بکنه.:41:
دقیقا بهترین کار همینه ولی من فعال کردم شرمنده:sad:

omid.pari
23-12-2010, 10:49
سلام دوستان
اگه یک محیط رقابتی وجود داشت ایرانسل هیچوقت نمیومد به جای اینکه اینترنتشو ارزونتر کنه یکم هم گرونتر کنه.
البته واسه اونایی که سرعتشون کم بود فرقی نمیکنه چون که خیلی زور میزدن روزی 200 مگابایت نمیتونستن مصرف کنند مثل بنده
ولی دوستایی بودن که می گفتن ماهی تا 10 گیگبایت دانلود داشتن.

tik2tak
23-12-2010, 11:27
سلام دوستان
اگه یک محیط رقابتی وجود داشت ایرانسل هیچوقت نمیومد به جای اینکه اینترنتشو ارزونتر کنه یکم هم گرونتر کنه.
البته واسه اونایی که سرعتشون کم بود فرقی نمیکنه چون که خیلی زور میزدن روزی 200 مگابایت نمیتونستن مصرف کنند مثل بنده

دقیقا همراه اول نا محدوده ولی کیفیتش به پایه ایرانسل نمیرسه فقط نقاط محدودی کیفیته خوبی داره

M0hsen3D
23-12-2010, 13:29
سلام دوستان
من ماهه پیش نزدیک 15-16 گیگابایت دانلود کردم , ولی ایرانسل که در کنار وایمکس میتونست سرویس 3G هم ارائه بده!(به گفته خودش) دیگه هم چین کاری بعید بود انجام بده!:3:

ali_agha1981
23-12-2010, 15:20
من امروز پنج شنبه 2 دی:
بسته یک روزه 200 مگ رو فعال کردم تا الان هم سرعتش واقعا عالی بوده دارم روی 28 دانلود می کنم
به نظر من این طرح خیلی بهتر از طرح قبلی هست چون با محدودیت دانلودی که ایجاد میکنه باعث میشه ترافیک کمتر بشه و سرعت دانلود بالاتر بره البته قبول دارم 200 مگ برای یه روز کمه...ولی کسایی که 30 روز با 2.5 گیگ رو بگیرن در تمام 24 ساعت روز میتونن بدون قطعی روی 28 کیلوبایت دانلود کنن

SASAN-BSE
23-12-2010, 15:27
من امروز پنج شنبه 2 دی:
بسته یک روزه 200 مگ رو فعال کردم تا الان هم سرعتش واقعا عالی بوده دارم روی 28 دانلود می کنم
به نظر من این طرح خیلی بهتر از طرح قبلی هست چون با محدودیت دانلودی که ایجاد میکنه باعث میشه ترافیک کمتر بشه و سرعت دانلود بالاتر بره البته قبول دارم 200 مگ برای یه روز کمه...ولی کسایی که 30 روز با 2.5 گیگ رو بگیرن در تمام 24 ساعت روز میتونن بدون قطعی روی 28 کیلوبایت دانلود کنن

آخه نمیشه که !
اگه فقط یه 24 ساعت بزاریم کل حجم دانلود میشه 2.5 گیگ ! اون 29 روزشو چیکار کنیم؟
تازه با سرعت 28 ، من الان سرعت دانلودم 31 و 32 ....

یه سوال ! کسی میدونه اگه بسته رو فعال کنیم gprs میشه کیلو 1 ریال؟

mzh_m118
23-12-2010, 16:01
آخه نمیشه که !

یه سوال ! کسی میدونه اگه بسته رو فعال کنیم gprs میشه کیلو 1 ریال؟

من روز سومی که بسته رو فعال کردم سند و رسیو حساب کردم با کمی اختلاف همون 1 ریال حساب کرده.ولی آخر هفته که تموم شه میشه دقیق گفت

ali_agha1981
23-12-2010, 16:23
آخه نمیشه که !

چه خبره مگه ..؟
اگه میخوای دانلود نا محدود داشتی باشی برو adsl مخابرات بگیر با سرعت 128 روی 15 دانلود میکنی ..
شما و امثال شما اگه بخوای روزی 2 گیگ دانلود کنی ..خوب ترافیک بالا میره و سرعت اینترنت ایرانسل هم میاد پایین ..
من که در ماه 2 گیگ هم دان ندارم ...

mostafa1400
23-12-2010, 16:27
داداش شما دانلود نداری برو یک سرویس ارزونتر پیدا کن زیاده. اینترنت پر سرعت میگیرم دانلود کنیم. 24 ساعته دانلود کردن چیز عجیبی نیست.

Leon-117
23-12-2010, 16:59
3 روز مونده تا نامحدود من تموم شه!بايد تو اين 3 روز حداقل 3 گيگ دانلود كنم!:31:

ali_agha1981
23-12-2010, 17:10
داداش شما دانلود نداری برو یک سرویس ارزونتر پیدا کن زیاده. اینترنت پر سرعت میگیرم دانلود کنیم. 24 ساعته دانلود کردن چیز عجیبی نیست

منم دوست دارم دانلود کنم ...روزی 10 گیگ..
ولی دانلود با سرویس ایرانسل چیزی جز اعصاب خوردی نداری ...فقط به درد دانلود محدود میخوره..
من فقط میگم این سرویس بسته جدید حداقل خوبیش اینه که سرعتت همیشه بالا هست و قطعی پایین...

maxoud
23-12-2010, 17:21
من که بازم فعال کردمو سرعتم همون از 3 اینا بالاتر نمیره و واسه 1 مگ دانلود کردن چند بار وسطش استپ میشه.
کجایید شما کلن که سرعتاتون اینه؟؟ من که اکثر قسمتای مرکزیه تهرانو + سعادت آباد هی میرمو میام سرعتش همینه!

saminem
23-12-2010, 19:12
بعد از 5ماه نامحدود من 30 روزه محدود فعال کردم الانم دارم کارم رو میکنم و خیلی عالیه...

در ضمن سرعت من 23 کیلو هستش با کمترین افت سرعت...

SASAN-BSE
23-12-2010, 20:05
3 روز مونده تا نامحدود من تموم شه!بايد تو اين 3 روز حداقل 3 گيگ دانلود كنم!:31:

خیلی کمه :41: تا میتونی باید از این ایرانسل ... بکنی :31:

mostafa1400
23-12-2010, 20:10
منم دوست دارم دانلود کنم ...روزی 10 گیگ..
ولی دانلود با سرویس ایرانسل چیزی جز اعصاب خوردی نداری ...فقط به درد دانلود محدود میخوره..
من فقط میگم این سرویس بسته جدید حداقل خوبیش اینه که سرعتت همیشه بالا هست و قطعی پایین...
اتقاقا اصلا بدرد این کار نمیخوره. سرعتش ثبات نداره و یکهو می افته رو صفر. این مشکل خاص من نیست چون اتفاقا برای من خیلی از ساعتها دانلود با سرعت بالاس اما گاهی گیر میکنه و نمیشه باهاش حتی یک صفحه رو باز کرد. دیال اپ برای مرور ساده صفحات از این بهتره.

ahmadian_manam
23-12-2010, 20:46

یه دلیل می تونه داشته باشه!، فکر می کنم قبل از اینکه SMS فعال شد از طرف ایرانسل بیاد ایشون شروع کردن به استفاده!!

miladfar
23-12-2010, 20:52
سلام
من امروز دوباره شارژ کردم می نویسه اعتبار شما 2600000 هزار ریال می باشد.تا تاریخ 2/11/1389.
یعنی چی؟ مگه نگفتن که حجمی شده!!!!

ahmadian_manam
23-12-2010, 20:54
کلاهبرداری زیرکانه ایرانسل "

و اما این بار >>>

همین الان متوجه شدم ایرانسل یک کلک زیرکانه زده مث...............

آقا زود قضاوت نکنید! ، اشتباه حساب می کنی برادر من، فکر می کنم قبل از اینکه SMS فعال شد از طرف ایرانسل بیاد شما هم شروع کردی به استفاده!!
والا من 200 mg فعال کردم توی روز و شب استفاده می کردم، و دقیقا با Bandwidth monitor زیر نظر داشتمش، مجموع دانلود و آپلودم دقیقا 200 بود!!، شارژم هم دقیق کم شد!....

Milad4171
23-12-2010, 21:40
گويا به ايرانسل بايد بسته ها رو فقط به صورت نامحدود ارائه بده. ميگن كه دولت يا يه سريها بهشون گير دادن كه چرا بسته ها رو محدود كردين و دارن ميرن توي ليست كم فروشها يا گران فروشها. احتمالا بسته ها دوباره به حالت اول برميگرده!!!

khoshshaans
23-12-2010, 21:48
برید سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در مورد گرانفروشی ایرانسل در این اوضاع هدفمندی گزارش بدهید پوستشو می کنن

saminem
24-12-2010, 01:01
گويا به ايرانسل بايد بسته ها رو فقط به صورت نامحدود ارائه بده. ميگن كه دولت يا يه سريها بهشون گير دادن كه چرا بسته ها رو محدود كردين و دارن ميرن توي ليست كم فروشها يا گران فروشها. احتمالا بسته ها دوباره به حالت اول برميگرده!!!

اگه برگرده به قبل که خیلی عالی میشه... اگه شکایت کنن شاید درست شه:41::19:

mostafa1400
24-12-2010, 03:30
من رفتم و با این متن شکایت کردم:

این شرکت همزمان با هدفمندی یارانه ها به جای افزایش خدمات رسانی با همان قیمتهای سابق اما با کاهش خدمات اینترنتها که قبلا نامحدود به صورت یک ماهه و یک هفته ارائه میشد به محدود کردن حجم انتقال اطلاعات و البته با اعلام رسمی به نوعی کم فروشی کرده است و در راستای تورم زایی حرکت نموده است. شایان ذکر است که تبلیغات این شرکت در گذشته و حال انچنان زیاد است که نیاز به ارائه مستندات خاص نیست.

دقت کنید که باید اطلاعات کامل خودتون بنویسید. در ضمن من با عنوان کم فروشی شکایت کردم.

mg
24-12-2010, 07:19
سلام من طرح یک روزه را فعال کردم ابتدای طرح من 5750تومان دشارژ داشتم حالا 3267تومان دارم دقیقا هم 200مگابایت دانلود کردم چجوری حساب کرده باید 1000 تومان کم می کرده. ساعت استفاده بعد ظهربوده .

ali gamma
24-12-2010, 09:49
من رفتم و با این متن شکایت کردم:

این شرکت همزمان با هدفمندی یارانه ها به جای افزایش خدمات رسانی با همان قیمتهای سابق اما با کاهش خدمات اینترنتها که قبلا نامحدود به صورت یک ماهه و یک هفته ارائه میشد به محدود کردن حجم انتقال اطلاعات و البته با اعلام رسمی به نوعی کم فروشی کرده است و در راستای تورم زایی حرکت نموده است. شایان ذکر است که تبلیغات این شرکت در گذشته و حال انچنان زیاد است که نیاز به ارائه مستندات خاص نیست.

دقت کنید که باید اطلاعات کامل خودتون بنویسید. در ضمن من با عنوان کم فروشی شکایت کردم.

ای خدا بعضیا چقدر سادن! بعضی وقتها فکر میکنم میبینم این مردم واقعا حقشونه هر چی سرشون بیاد

REZAt1980
24-12-2010, 10:47
سلام .

الان برای گوشی من بالای اون دو تاخط، نوشته " E " . یعنی از طریق EDGE وصل میشه؟

و اگر اینطوره، آیا من میتونم وصلش کنم به لپ تاپ و با همون سرعت استفاده کنم.

چه کار کنم که مثلا حالت روزانه اش رو استفاده کنم؟ و از اعتبار سیم کارتم کم نشه؟

و سوال آخر اینکه: چرا این فیـــلـــتــر نداره؟ من امروز تو گوشی رفتم، همه ی سایت ها رو باز میکنه؟؟!!!!:18:

SASAN-BSE
24-12-2010, 11:26
دوستان من تست کردم دقیقا کیلو 1 ریال کم میکنه
یعنی میتونید ماهی 2.5 گیگ استفاده کنید (سند و ریسیو)
نمیدونم برا چی بعضی ها میگفتن 2.5 گیگ نیست
ولی بازم کمه ، حداقل یه 6-7 گیگ میزاشت خوب بود

بهنازی
24-12-2010, 12:29
با سلام
چجوری میشه شارژ ایرانسل رو چجوری میشه به یه سیم کارت دیگه فرستاد؟

Cleeev
24-12-2010, 13:52
سلام .

الان برای گوشی من بالای اون دو تاخط، نوشته " E " . یعنی از طریق EDGE وصل میشه؟

و اگر اینطوره، آیا من میتونم وصلش کنم به لپ تاپ و با همون سرعت استفاده کنم.

چه کار کنم که مثلا حالت روزانه اش رو استفاده کنم؟ و از اعتبار سیم کارتم کم نشه؟

و سوال آخر اینکه: چرا این فیـــلـــتــر نداره؟ من امروز تو گوشی رفتم، همه ی سایت ها رو باز میکنه؟؟!!!!:18:

بله یعنی EDGE هست و برای استفاده در کامپیوترتون ساده ترین راه ابتدا نصب برنامه مدیریتی گوشیتون هست (مثلاً Nokia PC Suit) و بعد اتصال گوشی به کامپیوتر و ایجاد کانکشن با برنامه مدیریتی گوشیه...

حالت روزانه و شبانه نداره... روزا کیلوبایتی 5 ریال و شبا کیلوبایتی 1 ریال (در طرح زمستان حال حاضر) کم میکنه که برای استفاده کامپیوتری، خانمان براندازه...! یه سایت باز بکنید راحت دیدید 500 تومن رفت... باید یه همچین بسته هایی که ارائه داده رو بخرید و....

قیلتر همه دارن چون قیلترینگ مرکزیه... شما احتمالاً از مرورگر Opera Mini در گوشیتون استفاده کردید (یا Opera Mobile یا Bolt داغون) و این مرورگرا به سرورشون وصل میشن و اون سرور صفحات اینترنتی رو فشرده میکنه تا هم حجم کمتر بشه و هم سرعت بالاتر بره و این سرورا اتفاقاً نقش پر اکس روهم بازی میکنن این وسط...

با سلام
چجوری میشه شارژ ایرانسل رو چجوری میشه به یه سیم کارت دیگه فرستاد؟

اگه منظورتون پوله که اینجوریه (دقت کنید پسوردی که تنظیم کنید ، در صورت فراموشی ، قابل تغییر به این راحتیا نیست چون sensitive محسوب میشه به شدت) (همچنین به خاطر مسائل امنیتی، در هر درخواست فقط 1000 تومن میشه خط به خط منتقل کرد و مثلاً برای 5000 تومن باید 5 بار کد مورد نظر رو بزنید تا 5 تا هزار تومن منتقل بشه و هر بارم باید منتظر پیام تأیید باشید که ازتون فکر کنم میخواد کلید 1 رو بزنید بعد از انتقال موفقیت آمیز، اقدام به درخواست 1000 تومن بعدی بکنید) :

اگه منظورتون اینترنت و بسته های افزایشیه که راهی نداره...

ehsan_update
24-12-2010, 13:55
دوستام من میخوام سرویس 200 مگ روزانه رو فعال کنم. با چه برنامه ای میتونم مقدار حجم استفاده شده از اینترنت رو توی یه بازه ی زمانی مشخص (ا روز) ببینم؟ در ضمن این 200 مگ فقط مربوط به رسیو هستش؟ Sent تاثیری روش نداره؟

mostafa1400
24-12-2010, 14:10
ظاهرا کل انتقال اطلاعات رو حساب کرده.
------------------------------------------

میگن یک بابایی کلاهبردار بود و دستش با حاکم شهر تو یک کاسه. پادشاه از اون شهر دیدن میکنه مردم میرن پیشش از کلاهبردار و عدم برخورد حاکم شهر پیشش شکایت میکنن. پادشاه میره پیش حاکم شهر میگه مردم میگن تو به کلاهبرداریهای این فرد رسیدگی نمیکنی درسته؟ حاکم شهر میگه کدوم کلاهبرداریها؟ کسی شکایتی نکرده. پادشاه بررسی میکنه میبینه درسته هیچکس شکایتی نکرده بوده. در واقع مردم از بس به حاکم بدبین بودن زحمت شکایت کردن رو نکشیده بودن.

حالا حکایت ماست گیریم رسیدگی نکنن؛ چه ضرری برای ما دارد؟ آیا این شکایتها هیچجا ثبت نمیشه؟ آیا در سابقه نمیماند؟ آیا وقت زیادی از ما میگیرد؟ گیریم عزم رسیدگی نباشد؛ آیا یک نفر خدمتگزار هم نیست؟ آیا از صد مورد تخلف به یکی هم رسیدگی نمیشود؟ آیا ما را به جرم شکایت کردن از یک شرکت خصوصی بازداشت میکنن؟

اگر برای همراهی سنگی بر نمیداری لاقل سنگی هم نینداز.

tik2tak
24-12-2010, 14:12
بسته نگیرین درست میشه تحریمشون کنیم :19:

XDbit68
24-12-2010, 14:46
بسته نگیرین درست میشه تحریمشون کنیم :19:

فکر نکنم دیگه تا آخر سال تجدید نظر کنن تو این طرحا.حالا بذارین این ایرانسل با این گرونیش بتازونه و همراه اول با اون بسته های درپیتیش بتازونه .بالاخره وقتی اپراتور سوم اومد با 3G و مثلا بعد یه دوسالی اونهم بسته ی نامحدود 3G گذاشت این آقایون کلاهبردار باید برن آلبالو بذارن تو سینی سر چهار راه بفروشن.:31::22::16:
اونوقت من آی بخندم .:31:
گرصبرکنی ز قوره حلوا سازیم.
فعلا باید با همین ایرانسل پست فطرت گدا بسوزیم وبسازیم.:45:

REZAt1980
24-12-2010, 15:08
بله یعنی EDGE هست و برای استفاده در کامپیوترتون ساده ترین راه ابتدا نصب برنامه مدیریتی گوشیتون هست (مثلاً Nokia PC Suit) و بعد اتصال گوشی به کامپیوتر و ایجاد کانکشن با برنامه مدیریتی گوشیه...

حالت روزانه و شبانه نداره... روزا کیلوبایتی 5 ریال و شبا کیلوبایتی 1 ریال (در طرح زمستان حال حاضر) کم میکنه که برای استفاده کامپیوتری، خانمان براندازه...! یه سایت باز بکنید راحت دیدید 500 تومن رفت... باید یه همچین بسته هایی که ارائه داده رو بخرید و....

قیلتر همه دارن چون قیلترینگ مرکزیه... شما احتمالاً از مرورگر Opera Mini در گوشیتون استفاده کردید (یا Opera Mobile یا Bolt داغون) و این مرورگرا به سرورشون وصل میشن و اون سرور صفحات اینترنتی رو فشرده میکنه تا هم حجم کمتر بشه و هم سرعت بالاتر بره و این سرورا اتفاقاً نقش پر اکس روهم بازی میکنن این وسط...

ممنون.

درسته با اوپرا مینی بود.

حالا این بسته های افزایشی اش لینکش کجاست تو سایتش پیدا نکردم.

saminem
24-12-2010, 16:34
حقیقتا به نظر من این کاری که ایرانسل کرد ضرر بزرگی کرد..

کسی میدونه که اینترنت همراه اول چه موقع برای بقیه نقاط کشور فعال میشه ؟

samfisher7
24-12-2010, 16:38
منم قبول دارم اون موقع که بعضی ها توی یک روز 3 گیگ 4گیگ دانلود میکردن من خودمو میکشتم تا 100 مگ دانلود کنم
ساعت 6 6:30 به بعدم که چپ و راست قطع میشد باهاش نمیشد یه صفحه ی ساده باز کرد الان سرعتش خوب شده
ولی الان دیگه خیلی کم شده(حجمش)یه گشت ساده که تو نت میزنی میبینی 20 مگه راحت کم شد اینجوری دیگه خیلی کمه حداقل 2برابرش کنن برا ادم بصرفه.

hasanoooooooo
24-12-2010, 17:06
بابا حالا فکر کردین 3g بیاد قراره چه اتفاقی بیفته؟ نه شما مطمعن باش که اونم مالی نمیشه . اما حداقل اون که بیاد فضای رقابتی ایجاد میشه. با این که اپراتور 3 اجازه داره edge رئ هم راه بندازه حداقل میشه روی نامحدود edge حساب کرد........ همه جای دنیا تعرفه ها در حال کم شدنه اما این ایرانسل دزدیه که بر خلاف جهت اب شنا میکنه ایشالا مثل تالیا به قعر دریا میره . همراه اول هم داره به بخش خصوصی منتقل میشه ....... گودبای اینترنت .......

ninja3000sh
24-12-2010, 17:46
حقیقتا به نظر من این کاری که ایرانسل کرد ضرر بزرگی کرد..

کسی میدونه که اینترنت همراه اول چه موقع برای بقیه نقاط کشور فعال میشه ؟

به نظرم که ایرانسل کار درستی کرد این دفعه بسته های افزایشی رو تغییر داد.
من الان ۳ روزه سرویس ۲.۵ گیگ رو فعال کردم و انصافا هم سرعت نسبت به قبل بهتر شده و قطعی هم کمه.
در ضمن به فکر اینترنت همراه آخر نباش که گندش رو درآورده و سرعتش خیلی کمه.
باز هزار رحمت به ایرانسل.

aminjpo
24-12-2010, 17:47
سلم دوستان این دزدا نون به هم قرض می دن فکر می کنید چرا ایرانسل این کار رو کرد و همراه اول هنوز داره بسته نامحدود می ده به این خاطره من یا شما به همراه اول هم رو بیاریم! فکر کردی که اپراتور سوم بیاد چیکار می کنه؟اونم احتمالا 51 درصد سهامش ماله ... و... دوستان گلم یه کم عمیقتر فکر کنید و اینقدر سطحی نباشید ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

XDbit68
24-12-2010, 18:13
بابا حالا فکر کردین 3g بیاد قراره چه اتفاقی بیفته؟ نه شما مطمعن باش که اونم مالی نمیشه . اما حداقل اون که بیاد فضای رقابتی ایجاد میشه. با این که اپراتور 3 اجازه داره edge رئ هم راه بندازه حداقل میشه روی نامحدود edge حساب کرد........ همه جای دنیا تعرفه ها در حال کم شدنه اما این ایرانسل دزدیه که بر خلاف جهت اب شنا میکنه ایشالا مثل تالیا به قعر دریا میره . همراه اول هم داره به بخش خصوصی منتقل میشه ....... گودبای اینترنت .......

سلم دوستان این دزدا نون به هم قرض می دن فکر می کنید چرا ایرانسل این کار رو کرد و همراه اول هنوز داره بسته نامحدود می ده به این خاطره من یا شما به همراه اول هم رو بیاریم! فکر کردی که اپراتور سوم بیاد چیکار می کنه؟اونم احتمالا 51 درصد سهامش ماله ... و... دوستان گلم یه کم عمیقتر فکر کنید و اینقدر سطحی نباشید ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

دوستان درسته که 3G هم تو این مملکت معنای واقعیه خودش رو نخواهد داشت وسهامش هم مال .....و ....هستش اما سرعتش 7.2 Mbps هست و میتونه به طور جدی این سرویسای درپیت ایرانسل و همراه
آخر رو به چالش بکشه فکر کردین اگه اپراتور سوم بیاد قیمت اینترنت نمیاد پایین؟
دیگه حداقل این دوتا درپیت به فکر این میفتن که سرویساشون رو مشتری پسند تر کنن پشتیبانیش رو بهتر کنن ارزونتر کنن مخصوصا اون همراه آخر درپیت با اون gprs درپیتش که دانلودش به زور کتک به 7 کیلو بایت میرسه.
اگه یه سرویس اینجوری بیاد درسته ممکنه اولش گرون باشه اما به شدت رو قیمت ادج تاثیر میذاره و ایرانسل نمیتونه که قیمتش رو اینجوری نامردی ببره بالا.چرا الان قیمتش رو برده بالا ؟چون همراه آخر درپیت نمیتونه یه سرویس خوب بده.سرعت دالود ایرانسل رو 20 تا 30 اما مال اون 5 و6 کیلو پس ایرانسل چون رقیب نداره میاد سوء استفاده میکنه داداش.:27:

SASAN-BSE
24-12-2010, 23:31

دیگه از این عمیق تر فکر کنیم که میرم اونور زمین !
هر چیزیو بخوایم عمیق فکر کنیم میشه:10:

به نظرم الان ایرانسل داره با این کاراش پول جمع میکنه تا موقعی که اپراتور سوم اومد رقابت کنه مثلا !!!!
اصلا این دزد سوم کی میاد؟ امسال؟

Milad4171
24-12-2010, 23:33
دوستان درسته که 3G هم تو این مملکت معنای واقعیه خودش رو نخواهد داشت وسهامش هم مال .....و ....هستش اما سرعتش 7.2 Mbps هست و میتونه به طور جدی این سرویسای درپیت ایرانسل و همراه
آخر رو به چالش بکشه فکر کردین اگه اپراتور سوم بیاد قیمت اینترنت نمیاد پایین؟
دیگه حداقل این دوتا درپیت به فکر این میفتن که سرویساشون رو مشتری پسند تر کنن پشتیبانیش رو بهتر کنن ارزونتر کنن مخصوصا اون همراه آخر درپیت با اون gprs درپیتش که دانلودش به زور کتک به 7 کیلو بایت میرسه.
اگه یه سرویس اینجوری بیاد درسته ممکنه اولش گرون باشه اما به شدت رو قیمت ادج تاثیر میذاره و ایرانسل نمیتونه که قیمتش رو اینجوری نامردی ببره بالا.چرا الان قیمتش رو برده بالا ؟چون همراه آخر درپیت نمیتونه یه سرویس خوب بده.سرعت دالود ایرانسل رو 20 تا 30 اما مال اون 5 و6 کیلو پس ایرانسل چون رقیب نداره میاد سوء استفاده میکنه داداش

قضيه اپراتور سوم از سال 87 شروع شد و همچنان ادامه داره.
حالا حالاها منتظر اتفاقي نباشيد.
الان تازه اپراتور سوم مشخص شده كه باز احتمال داره دوستان باهاشون حال نكنن و دوباره عوض بشه
و مطمعن باشين بخاطر تحريم هاي پشت سر هم و كافي ، صد در صد اين سرويس هم با چند تا چيز دره پيت و بيخود تو اين كشور به سرويس اپراتور نسل سوم نامگذاري ميشه. كه احتمال زياد مكالمه ي ويديويي هست و چند تا چيز ديگه كه با توجه به هزينه هاش كسي طرفش نخواهد رفت!!
پس خيال باطل نكنيد و روند رو به رشد اين مملكت رو هم در نظر داشته باشين!
نميخوام بدبين باشم ولي چيزي رو كه ديدم فكر ميكنم با اون چيزي كه ما فكر ميكنيم فرق داره!!
همين الانش هم كمتر كسي از پيام صوتي يا MMS استفاده ميكنه!!!

ahmadian_manam
25-12-2010, 11:36
دوستام من میخوام سرویس 200 مگ روزانه رو فعال کنم. با چه برنامه ای میتونم مقدار حجم استفاده شده از اینترنت رو توی یه بازه ی زمانی مشخص (ا روز) ببینم؟ در ضمن این 200 مگ فقط مربوط به رسیو هستش؟ Sent تاثیری روش نداره؟

با سلام،
دوست عزیز شما می تونین از این نرم افزار استفاده کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید free هستش و به شخصه استفاده می کنم و کارش درسته.... :31:

نخیر، مجموعه جفتش، دانلود و آپلود 200 مگ .....

Ali_pc
25-12-2010, 18:25
دوستان با این وضعیت پیش اومده مصرف من کمتر از روزی 400 مگ نیستش و صرفه نداره که یکماهه رو فعال کنم به نظر شما همراه اول یک سیمکارت اعتباری بگیرم و فعالش کنم ارزشش رو داره ؟

XDbit68
25-12-2010, 18:37
دوستان با این وضعیت پیش اومده مصرف من کمتر از روزی 400 مگ نیستش و صرفه نداره که یکماهه رو فعال کنم به نظر شما همراه اول یک سیمکارت اعتباری بگیرم و فعالش کنم ارزشش رو داره ؟

داداش همراه اول هم مالی نیست.درسته که نامحدوده هنوز اما سرعتش خیلی پایینه .
راه شما اینه:
1.تا سعی داری با ایرانسل کناربیا و با 2.5 گیگ یه جوری موضوع رو شیمبل کن بره:31:
2.اگه نتونستی باهاش کناربیای یه همراه اول بنداز تو گوشیت و یه طرح یکروزه رو فعال کن اگه سرعتت خوب بود یعنی 10 تا 20 کیلو بایت با همراه آخر دانلود داشتی که یک هفته ایش رو فعال کن برای تست قطعی .(که زیاد داره)
اگر هم سرعتت مثل من روی 6و7 کیلو دور میزد که بیخیالش شو چون اگه بیخیالش نشی n برابر پول صرفه جوییت را بایست بدی اداره ی محترم برق بابت قبضی که برات میاد.:31:
3.با تمام این اوضاع اگر یکهفته ای رو هم تست کردی و قطعی نداشت و سرعتش هم خوب بود (فرض محال)
اونوقت سوییچ کن روش.
راستی به این طرحای همراه آخر زیاد اطمینان نکن یهو دیدی کلا قطعش کردن.:46:

saminem
25-12-2010, 18:45
الان 3 روزه تو 2/5 گیگ هستم . عالیه... بدون قعطی... هرچند که 5 یا 6 ماه بود که از نامحدودش استفاده کردم و الان یکم برام سخته...

M0hsen3D
25-12-2010, 19:01
این طرح 2.5 گیگ برای یک هفته میصرفه , یه طرح 10 گیگ هم برای یکماه میزاشتن صرف میکرد ... چیه 2.5 گیگ برای 4 روز من بس هست نه 1ماه!:31:

Ali_pc
25-12-2010, 20:14
داداش همراه اول هم مالی نیست.درسته که نامحدوده هنوز اما سرعتش خیلی پایینه .
راه شما اینه:
1.تا سعی داری با ایرانسل کناربیا و با 2.5 گیگ یه جوری موضوع رو شیمبل کن بره:31:
2.اگه نتونستی باهاش کناربیای یه همراه اول بنداز تو گوشیت و یه طرح یکروزه رو فعال کن اگه سرعتت خوب بود یعنی 10 تا 20 کیلو بایت با همراه آخر دانلود داشتی که یک هفته ایش رو فعال کن برای تست قطعی .(که زیاد داره)
اگر هم سرعتت مثل من روی 6و7 کیلو دور میزد که بیخیالش شو چون اگه بیخیالش نشی n برابر پول صرفه جوییت را بایست بدی اداره ی محترم برق بابت قبضی که برات میاد.:31:
3.با تمام این اوضاع اگر یکهفته ای رو هم تست کردی و قطعی نداشت و سرعتش هم خوب بود (فرض محال)
اونوقت سوییچ کن روش.
راستی به این طرحای همراه آخر زیاد اطمینان نکن یهو دیدی کلا قطعش کردن.:46:

من یک سیمکارت اعتباری گرفتم الان باید چطوری روی همراه اول اینترنتش رو فعال کنم ؟

mehdii77
25-12-2010, 23:22
با سلام خسته نباشین می خواستمک بپرسم که این edge به گوشیهمبستگیدارهیعنیبایدگو شیتم ساپورت کنه آخه من گوشیم سونی اریکسون k800 است و وقتی با اون به اینترنت از طزیق کامپیوتر وصل میشم سرعتم زیاد خوب نیست در حد دیال آپه اما فکر کنم اینجا edge رو پوشش بده چون یه گوشیه دیگه بایه سیمکارت دیگه تو این منطقه حرف e رو نشون میداد به نظر شما باید چیکار کنم اگه مودم دانگل بخرم مشکلم حل میشه و سرعتم بالا میره؟
مرسی

mohammadi_4u
26-12-2010, 00:20
بله باید گوشی شما این قابلیت رو دارا باشه مشخصات رو از این سایت بگیرید

mehdii77
26-12-2010, 00:39
با سلام خسته نباشین می خواستم بپرسم که این edge به گوشی هم بستگی داره یعنی بایدگو شیتم ساپورت کنه آخه من گوشیم سونی اریکسون k800 است و وقتی با اون به اینترنت از طزیق کامپیوتر وصل میشم سرعتم زیاد خوب نیست در حد دیال آپه اما فکر کنم اینجا edge رو پوشش بده چون یه گوشیه دیگه بایه سیمکارت دیگه تو این منطقه حرف e رو نشون میداد به نظر شما باید چیکار کنم اگه مودم دانگل بخرم مشکلم حل میشه و سرعتم بالا میره؟
مرسی

XDbit68
26-12-2010, 09:03
من یک سیمکارت اعتباری گرفتم الان باید چطوری روی همراه اول اینترنتش رو فعال کنم ؟
اینو دیگه برو تو تاپیک همراه اول بپرس اینجا تاپیک ایرانسله.اینم آدرسش:

h_kh_1367
26-12-2010, 09:15
سلام دوستان
طبق اطلاعات واسله بسته های gprs نامحدود ایرانسل و همراه اول هر دو به بهانه رقابت با اپرانور سوم " اتصالات " برنامه ریزی شده بودند که قرار بود 22 بهمن امسال سیم کارتاشو توزیع کنه و سیستم پایه اون بر پایه 3g بود که ظاهرا از توزیع سیم کارت در امسال خودداری می کنه و ایرانسل که گود رو خالی میبینه و همراه اول هم رقیب خاصی برای ایرانسل محسوب نمیشه تصمیم به محدود کردن این سرویس می گیره .
فعلا بسته های نامحدود 2.5 گیگ یک ماهه 100000 ریالی و کمتر در دسترسه

tik2tak
26-12-2010, 10:44
آخر رو به چالش بکشه....

بابا بیخی 7.2 مگ که نمیدن الان adsl2+ سرعتش 25 مگ ولی کی داره؟؟؟؟ دشمن:13: isp ها دیگه فلخرج بشن شیر فلکه رو باز کنن 1 مگ بدن 3g هم درسته سرعتش در حدد مگ ولی مگه نمیشه محدودش کرد:hmm:

tik2tak
26-12-2010, 11:09
بابا شما چقدر پر توقع این کدوم isp با ماهی 10 تومن 6 یا 7 گیگ حجم دانلود میده؟!!!!:13:. ولی انصافا خیلی کیفیت بالا رفته کدوم پنجشنبه جمعه سرویس این خوب بود که این دفه بود. پینگ هم خیلی بهتر شده. حجم کم اوردین دوباره تمدید کنین.:27:
در ضمن ایرانسل کی حجم میداد که الان دومین بارش باشه؟؟ اون قدیما که این سوسول بازیها نبود ایرانسل بسته های چند مگا بایتی میفرخت مثلا ما 30 مگ رو 3000 تومن می خریدیم 1 ماه فرصت استفاده بود. درست مثل الان (اون موقع هم شب و روز قیمتشون فرق داشت) ما 6 هزار خوردی اعتبار gprs میگرفتیم و دقیق 30 استفاده میکردیم.

omid.pari
26-12-2010, 11:09
سلام دوستان
من یک بسته 200 مگابایتی گرفتم 3 روز ازش استفاده کردم البته مجبور شدم دانلود نکنم و اینترنت رو هم هدفمندی کنم.مثل اینکه محدودیت زمانی وجود نداره نظر شما چیه؟
راستی دلتون رو یه 3G (نسل سوم) خوش نکنید چون که من یک جایی خوندم پوشش این شبکه واسه جاهایه محدودیه و برایه بقیه جاها هم همون شبکه نسل دوم رو میذارن. و اگه بدبینی نباشه باید بگم چشمم آب نمیخوره و فکر کنم ایرانسل دیده که اینجوریه بسته های نامحدودش رو محدود کرده اونم با این جور محدودیت.

XDbit68
26-12-2010, 12:03
ای بابا چقدر بدبینین آخه شماها.بابا دلمون رو به 3g خوش نکنیم پس به چی خوش کنیم؟انقدر هم از این ایرانسل تعریف نکنید .کی گفته که قراره 3g تو جاهای محدودی پشتیبانی بشه ؟ اگه اونطور بشه که دیگه به اون شرکت اپراتور سوم نمیگن آخه.:31:
بعد هم چرا میگین که نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه ؟از کجا میدونین دکل BTS نسل دوم قراره بذارن؟اصلا اگه قرار باشه دکل نسل دوم بذارن چرا ملت برن پول سیمکارتهای نسل سوم رو بدن؟ خب میرن همون همراه آخر نسل 2.5 رو میخرن دیگه.اگه قرار باشه همچین چیزایی اتفاق بیفته که اپراتور سوم باید جمع کنه.اصلا برا چی داره میاد این اپراتور سوم ؟برای اینکه بتونه سرعت رو حالا یذره هم شده ببره بالا دیگه.
ضمنا تمام مشکلاتی که الان دوستان دارن میگن راجع به سرعت پایین مال قانون محدودیت استفاده از سرعت بیشتر از 128 هست یکی دیگه از خوبیهایی که نسل سوم واپراتور سوم داره اینه که با اومدنش خود به خود این قانون باید لغو بشه و محدودیت سرعت کاربرای خانگی ورداشته شه.اونوقته که به قول دوستان isp ها شیر فلکه رو باز میکنن و سرعت رو مجبورن ببرن بالا.
الانم انقدر نا امید نباشین دوستان.

Ali_pc
26-12-2010, 12:04
بابا شما چقدر پر توقع این کدوم isp با ماهی 10 تومن 6 یا 7 گیگ حجم دانلود میده؟!!!!:13:. ولی انصافا خیلی کیفیت بالا رفته کدوم پنجشنبه جمعه سرویس این خوب بود که این دفه بود. پینگ هم خیلی بهتر شده. حجم کم اوردین دوباره تمدید کنین.:27:
در ضمن ایرانسل کی حجم میداد که الان دومین بارش باشه؟؟ اون قدیما که این سوسول بازیها نبود ایرانسل بسته های چند مگا بایتی میفرخت مثلا ما 30 مگ رو 3000 تومن می خریدیم 1 ماه فرصت استفاده بود. درست مثل الان (اون موقع هم شب و روز قیمتشون فرق داشت) ما 6 هزار خوردی اعتبار gprs میگرفتیم و دقیق 30 استفاده میکردیم.

Nوست عزیز درست هست ای اس پی ها نامحدود ندارن اما همون حجمی هم که میدن سایتهای رایگان شبانه دارن . اما این ایرانسل همه چیزو بست . حتی اگر روزی 5 ساعت رایگان داشت ادم دلشو خوش میکرد اما الان با این وضع ادم جرات نداری 4 تا اهنگ دانلود کنه

تحریم بهترین راه کار هست

XDbit68
26-12-2010, 12:05
سلام دوستان
من یک بسته 200 مگابایتی گرفتم 3 روز ازش استفاده کردم البته مجبور شدم دانلود نکنم و اینترنت رو هم هدفمندی کنم.مثل اینکه محدودیت زمانی وجود نداره نظر شما چیه؟
راستی دلتون رو یه 3G (نسل سوم) خوش نکنید چون که من یک جایی خوندم پوشش این شبکه واسه جاهایه محدودیه و برایه بقیه جاها هم همون شبکه نسل دوم رو میذارن. و اگه بدبینی نباشه باید بگم چشمم آب نمیخوره و فکر کنم ایرانسل دیده که اینجوریه بسته های نامحدودش رو محدود کرده اونم با این جور محدودیت.

بابا بیخی 7.2 مگ که نمیدن الان adsl2+ سرعتش 25 مگ ولی کی داره؟؟؟؟ دشمن:13: isp ها دیگه فلخرج بشن شیر فلکه رو باز کنن 1 مگ بدن 3g هم درسته سرعتش در حدد مگ ولی مگه نمیشه محدودش کرد:hmm:

ای بابا چقدر بدبینین آخه شماها.بابا دلمون رو به 3g خوش نکنیم پس به چی خوش کنیم؟انقدر هم از این ایرانسل تعریف نکنید .کی گفته که قراره 3g تو جاهای محدودی پشتیبانی بشه ؟ اگه اونطور بشه که دیگه به اون شرکت اپراتور سوم نمیگن آخه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم چرا میگین که نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه ؟از کجا میدونین دکل BTS نسل دوم قراره بذارن؟اصلا اگه قرار باشه دکل نسل دوم بذارن چرا ملت برن پول سیمکارتهای نسل سوم رو بدن؟ خب میرن همون همراه آخر نسل 2.5 رو میخرن دیگه.اگه قرار باشه همچین چیزایی اتفاق بیفته که اپراتور سوم باید جمع کنه.اصلا برا چی داره میاد این اپراتور سوم ؟برای اینکه بتونه سرعت رو حالا یذره هم شده ببره بالا دیگه.
ضمنا تمام مشکلاتی که الان دوستان دارن میگن راجع به سرعت پایین مال قانون محدودیت استفاده از سرعت بیشتر از 128 هست یکی دیگه از خوبیهایی که نسل سوم واپراتور سوم داره اینه که با اومدنش خود به خود این قانون باید لغو بشه و محدودیت سرعت کاربرای خانگی ورداشته شه.اونوقته که به قول دوستان isp ها شیر فلکه رو باز میکنن و سرعت رو مجبورن ببرن بالا.

reza_p
26-12-2010, 12:32
سلام
کلا ما ایرانیها ترکوندیم با این اتحادمون .
از قدیم گفتن همه از پائین به بالا میترقن حالا ایرانسل ار بالا به پائین میترقه .
اگه همبستگی بود و سرویس ایرانسل رو تحریم میکردیم اونوقت گوشی دستشون میومد .
حالا کم کرد شما استفاده کنید از سرویسش توی جشنواره بهار دوباره براتون گربه خواهد رقصوند .
من الان دارم از همراه آخر استفاده میکنم . عالی نیست ولی سرعت دانلودم به طور متوسط 14 هستش ولی برای باز کردن صفحات وب اصلا باهاش مشکل ندارم .

Facon_Archi
26-12-2010, 13:03
روی این سیستم اینترت وی/پی/ان یا بقیه ی فیلی شکن ها کار میکنه یا نه؟:دی

omid.pari
26-12-2010, 13:18
ای بابا چقدر بدبینین آخه شماها.بابا دلمون رو به 3g خوش نکنیم پس به چی خوش کنیم؟انقدر هم از این ایرانسل تعریف نکنید .کی گفته که قراره 3g تو جاهای محدودی پشتیبانی بشه ؟ اگه اونطور بشه که دیگه به اون شرکت اپراتور سوم نمیگن آخه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوست عزیز گفتم که نمی خوام بدبین باشم و این چیز رو هم از خودم نگفتم یکی از مسئولهای شبکه نسل سوم گفته بود و واقعا هم اینجوریه البته بنده امیدوارم که بیشتر نقاط ایران رو پوشش بده ولی حداقل میشه گفت ابتدا جاهایه کمی رو پوشش میده و بعدا گسترش پیدا میکنه البته امیدواریم.

saminem
26-12-2010, 13:34
اگه اپراتور سوم بیاد حالا بازم ممکنه که ایرانسل دوباره طرح نامحدود بزاره.... حالا ممکنه هم بعد از طرح زمستان دوباره نامحدود رو فعال کنه:41:

Leon-117
26-12-2010, 14:25
امروز نامحدود يه ماهه من تموم ميشه!:41:
سيم كارت همراه اول دوستمو گرفتم تا شايد سرعتش خوب باشه چون با ماهي 2.5GB نميشه سر كرد!(اين ميزان مصرف 2-3 روز منه!)سرعت دانلود همراه اول برام 4kb بود!:31:
بهتره با همون ايرانسل سر كنيم!:19:

mostafa1400
26-12-2010, 14:27
واقعا بدرد وبگردی هم بزور میخوره. متاسفانه قوانین حمایتی کافی نیست. یک مثال میزنم:
فرض کنید یک شرکت، کاغذ خاصی برای چاپگرهای لیزری رنگی بدهد که بسیار خوب باشد. شرکت تعهدی بابت تامین چاپگر به شما نداده است باید اگر میخواهید خودتان بروید و بخرید. شما میروید و میخرید. سه ماه بعد یا شرکت دیگر این کاغذ را تولید نمیکند یا قیمتش را 3 برابر میکند، شما چیکار میتوانید بکنید؟ از طرفی هزینه کرده اید که قابل بازگشت نیست. از سوی کالا گران نشده است بلکه غیرقابل خرید شده است و با این قیمت خرید ممکن نیست. باید قانون جلوی این حرکت را بگیرد. اینگونه قانونهای حمایتی در باخترزمین زیاد است.
منی که مودم خریدم حالا باید چه کنم؟ کسی مودم مرا با 20 درصد تخفیف هم نخواهد خرید. من مجبورم بسوزم و بسازم.

zanes
26-12-2010, 15:03
غیر ممکنه که دوباره نامحدود بده
این سیاست این ایرانشل هستش
یادتون میاد اوایل طرح آبی و قرمز و طلایی و... داشت که مثلا طرح قرمز اس ام اس ها رو مجانی میکرد؟؟؟
بعد یه مدت که مشتری جمع کرد این طرح هاشو ورداشت.
الانم تا یه خورده مشتری واسه جی پی آر اس جمع کرده سریع این طرحشو جمع کرد
آدم گوشت ..... خودشو بخوره منّت قصاب م ...... ه رو نکشه
اگه هیچکس نخره شاید یه تجدید نظری بکنه
پس بهترین کار تحریمه

bnc389
26-12-2010, 15:59
غیر ممکنه که دوباره نامحدود بده
این سیاست این ایرانشل هستش
یادتون میاد اوایل طرح آبی و قرمز و طلایی و... داشت که مثلا طرح قرمز اس ام اس ها رو مجانی میکرد؟؟؟
بعد یه مدت که مشتری جمع کرد این طرح هاشو ورداشت.
الانم تا یه خورده مشتری واسه جی پی آر اس جمع کرده سریع این طرحشو جمع کرد
آدم گوشت ..... خودشو بخوره منّت قصاب م ...... ه رو نکشه
اگه هیچکس نخره شاید یه تجدید نظری بکنه
پس بهترین کار تحریمه
حرف شما کاملا صحیحه !! ولی توی زمانی که هیچ جا نت درست حسابی نداره ( مثل اینجا ) که نه ADSL هست و نه DIALUP درست حسابی هست که به صرفه آدم نگیره یا وایرلس !! وایرلس 64k گرفتم برای تست .. از Dialup بدتر بود!!!
خب وقتی که یکی مید اینجوری میده حجمیشم ککه کرده مجبورم استفاهد کنم !!
وقتی منی که 24ساعت نمت وصلم نمیتونم همش با دایلاپ وصل باشم بدبخت میشم !!!

bnc389
26-12-2010, 16:00
راستی من این پستم نیومد که ادیتش کنم!!!
میخواستم بپرسم امروز کسی دانلود داشت ؟ آخه سرعت من از 10 بیشتر نشد به 2k هم رسید ! 0هم که میشد !!
قطع هم که 2بار قطعم کرد!!

MILAD99
26-12-2010, 16:30
روی این سیستم اینترت وی/پی/ان یا بقیه ی فیلی شکن ها کار میکنه یا نه؟:دی
اره من با این طرح جدید هم راحت وصل میشم

Leon-117
26-12-2010, 18:47
راستی من این پستم نیومد که ادیتش کنم!!!
میخواستم بپرسم امروز کسی دانلود داشت ؟ آخه سرعت من از 10 بیشتر نشد به 2k هم رسید ! 0هم که میشد !!
قطع هم که 2بار قطعم کرد!!
منم يكي 2 بار قطع شدم ولي تا الان 720mb‌دانلود داشتم.

David Jones
26-12-2010, 19:21
سلام.جديدا تبليغات مودماي اج زياد شده . كدومشون قابل اطمينانن ؟

tik2tak
26-12-2010, 21:06
من که هر جا تست کردم همراه اول gprs بود اسم تمام این ترح ها هم gprs است. حلا فکر کنیم ما شکایت کنیم ایرانسل مجبور شه نامحدودش کنه ولی gprs بده !!:2: بازم ادج 2.5 گیگی بهتره.
gprs اینا بخاطر پینگش از دیال اپ هم بدتره واسه دانلود هم من قبلا 1 ماه با gprs دانلود کردم هر روز از 8 صبح تا 12 شب ته ش 3گیگ شد:13:واسه پیج که صبح کار به زور می گذشت ولی بعد ظهر ادم ترجیح میداد دیال اپ حال کنه:31:

khoshshaans
26-12-2010, 21:25
با سلام خسته نباشین می خواستم بپرسم که این edge به گوشی هم بستگی داره یعنی بایدگو شیتم ساپورت کنه آخه من گوشیم سونی اریکسون k800 است و وقتی با اون به اینترنت از طزیق کامپیوتر وصل میشم سرعتم زیاد خوب نیست در حد دیال آپه اما فکر کنم اینجا edge رو پوشش بده چون یه گوشیه دیگه بایه سیمکارت دیگه تو این منطقه حرف e رو نشون میداد به نظر شما باید چیکار کنم اگه مودم دانگل بخرم مشکلم حل میشه و سرعتم بالا میره؟
مرسی
ک 800 ادج نیست و محدودیت سرعت داره
یک گوشی ارزون ادج دار بخر از سایت جی اس ام ارنا

ali_agha1981
26-12-2010, 22:21
بله همه نرم افزار های پ روکسی و وی/پی/ان عمل میکنه

من خودم یه روزه 200 مگ گرفتم ولی نوشته بود میتونید یه هفته ای مصرف کنید ...

imanparsa
27-12-2010, 00:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله همه نرم افزار های پ روکسی و وی/پی/ان عمل میکنه

سلام
دوست عزيز ايرانسا نگفته كي ممكنه بسته هاي نامحدود رو مجدادا راه بندازه ؟
اخه شديدا بهشون نياز داريم
شما حدس ميزني مجدادا راه بندازه يا نه ؟ نظر خودتون رو بگيد

reza8766
27-12-2010, 00:31
[CODE]

برای من که همچین اتفاقی نیفتاد. الانم صفر شده

majidbbc
27-12-2010, 06:11
سلام دوستان
طبق اطلاعات واسله بسته های gprs نامحدود ایرانسل و همراه اول هر دو به بهانه رقابت با اپرانور سوم " اتصالات " برنامه ریزی شده بودند که قرار بود 22 بهمن امسال سیم کارتاشو توزیع کنه و سیستم پایه اون بر پایه 3g بود که ظاهرا از توزیع سیم کارت در امسال خودداری می کنه و ایرانسل که گود رو خالی میبینه و همراه اول هم رقیب خاصی برای ایرانسل محسوب نمیشه تصمیم به محدود کردن این سرویس می گیره .
فعلا بسته های نامحدود 2.5 گیگ یک ماهه 100000 ریالی و کمتر در دسترسه

به جناب اطلاعات واصله بفرمایید که این اطلاعاتشون مربوط به یک سال پیشه!!!
شرکت اتصالات امارات یک سال پیش بود که قرار بود اپراتور سوم رو راه اندازی کنه اما یهو زد زیر همه چیز و رفت!
الان هم سازمان تامین اجتماعی شده مسئول راه اندازی اپراتور سوم!!
و معلوم هم نیست که یه شرکت ایرانی کی بتونه فعالیتش رو شروع کنه اونم تو این اوضاع اونم یه سازمان دولتی.

ولی همه باید امید داشته باشیم!
تا شقایق هست کی می ره سراغ نیلوفر؟!
اگه امید هم نداشته باشیم اما زندگی باید کرد! بالاخره باید یه جوری زندگی کرد زندگی هم که بدون اینترنت برای ماها غیرممکنه.

tik2tak
27-12-2010, 08:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله همه نرم افزار های پ روکسی و وی/پی/ان عمل میکنه

جدا این طوریه:18: جون میده واسه چتر ها و موبایل بازا:5:

---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------

بابا بورو از mostafa1400 بگیر تازه 20% هم تخفیف میده:21::10:

---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------

سلام
دوست عزيز ايرانسا نگفته كي ممكنه بسته هاي نامحدود رو مجدادا راه بندازه ؟
اخه شديدا بهشون نياز داريم
شما حدس ميزني مجدادا راه بندازه يا نه ؟ نظر خودتون رو بگيد

اگه همراه اول یه تکوننی به کیفیتش نده یا اپراتور سوم نیاد دور بر داره نامحدود یه تبلیغی واسه ایرانسل بود که تموم شده شما میتونین دانلود کنین حجم تموم کردین دوباره تمدید کنین همین:8:

ahmadian_manam
27-12-2010, 10:35

سلام،
شما به این پست مراجعه کنید. :31:

ali_z051
27-12-2010, 18:50
سلام دوستان من دیشب سرعت دانلودم 25 -30 kb شده بود هیچ وقت اینجوری نبوده فکر کنم سرعت افزایش دادن قبلا 15 تا 20 kb بوده.... :31:

Milad4171
27-12-2010, 19:28
سلام دوستان من دیشب سرعت دانلودم 25 -30 kb شده بود هیچ وقت اینجوری نبوده فکر کنم سرعت افزایش دادن قبلا 15 تا 20 kb بوده
سرعت زياد نشده ؛ يوزر ها كم شدن.
سرعت دانلود در بهترين شرايط 40 هست.

ebi dashti
27-12-2010, 19:47
سلام
کسی مودم d- link داره؟ من میخوام یکی بگیرم فروشنده گفت اگه 3g ساپورت کنه دیگه voice ساپورت نیست. زیمنس و HSDPA هم جای دیگه دیدم voice ساپورت بود .قیمتشون هم تقریبا یکیه.
به نظر شما چی کار کنم؟
Thanx