ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Hitman-Group
02-09-2010, 14:24
سلام

کسی دانگل نمیدونه چنده؟

کجا گیر میاد؟

yas135
02-09-2010, 14:53
میخواهم تجربه خود را برای تمام کسانی که از بسته های نامحدود ایرانسل استفاده میکنند ارئه دهم:
بنده اتفاقا یک بسته gprs ایرانسل به مبلغ ۳۰۰۰ تومان خریداری نمودم.این بسته ۳۰رزه،در مدت ۱۵ روز تمام شد بگو چرا:
چون به ازای خریدن هر بسته معادل همان بسته به ازای آن بپول جهت استفاده از اینترنت به حساب شما واریز میگردد(البته واریز پول دیدنی نیست ).مثلا با خرید این بسته شبانه نامحدود مبلغ حدودا ((۷۴۳۰۰۰ )) هزار تومان به حساب شما واریز میگردد.باتوجه با اینکه هر کیلو بایت ۲ ریال میباشد در حقیقت به ازای۷۴۳۰۰۰۰ هزار ریال=========
۷۴۳۰۰۰۰*۲=۳ گیگ و ۷۱۵ مگابایت میباشد.پس اگر کسی گفته نامحدود یا اشتباه گفته یا می خواسته سر بنده کلاه بذاره اشتباهی یاهر چیز دیگری:18:

Milad4171
02-09-2010, 15:05
سلام

کسی دانگل نمیدونه چنده؟

کجا گیر میاد؟

این تاپیک رو ببینی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad_87
02-09-2010, 17:57
دزدی جدید ایرانسل!!:13:
بارها در کنار خدمات متنوعی که ایرانسل داده از کم کاری و غیرواقع بودن برخی سرویسها صحبت شده که خیلی از اونها به اثبات رسیده.در جدیدترین نوع اونها میشه به بسته های افزایشی gprs اشاره کرد.در حالیکه هنوز بحث بر سر اعمال محمدودیت حجمی از طرف کاربران و عدم اطلاع رسانی از طرف ایرانسل هست(برخلاف همراه اول که جدیدا محدودیت حجمی رو اعلام میکنه)امروز و دقایقی پیش اس ام اس جالبی بهم رسید.
من ساعت 5:30 دقیقه غروب بسته نا محدود یکروزه رو فعال کردم که بنابر اعلام خود سایت ایرانسل این بسته از زمان فعال سازی بمدت 24 ساعت اعتبار دارد.اما پس از حدود یک ساعت استفاده و صرفا وبگردی،این sms رو دریافت کردم:
Baste GPRS Namahdude Ruzane faghat ta sa-at 24 emshab etebar darad.
عینا خود sms رو براتون کپی ردم.حالا چرا؟خودم هم نمی دونم!!!!

Leon-117
02-09-2010, 18:10
بارها در کنار خدمات متنوعی که ایرانسل داده از کم کاری و غیرواقع بودن برخی سرویسها صحبت شده که خیلی از اونها به اثبات رسیده.در جدیدترین نوع اونها میشه به بسته های افزایشی gprs اشاره کرد.در حالیکه هنوز بحث بر سر اعمال محمدودیت حجمی از طرف کاربران و عدم اطلاع رسانی از طرف ایرانسل هست(برخلاف همراه اول که جدیدا محدودیت حجمی رو اعلام میکنه)امروز و دقایقی پیش اس ام اس جالبی بهم رسید.
من ساعت 5:30 دقیقه غروب بسته نا محدود یکروزه رو فعال کردم که بنابر اعلام خود سایت ایرانسل این بسته از زمان فعال سازی بمدت 24 ساعت اعتبار دارد.اما پس از حدود یک ساعت استفاده و صرفا وبگردی،این sms رو دریافت کردم:
اين sms برا من هم اومد اما تو يه حالت ديگه:
3سه شنبه آخرين روز از بسته يك هفته اي من بود بعد اين sms اومد!!!:31::18:

mohammad_87
02-09-2010, 18:20
اين sms برا من هم اومد اما تو يه حالت ديگه:
3سه شنبه آخرين روز از بسته يك هفته اي من بود بعد اين sms اومد!!!:31::18:
یادم رفته بود.فردا روز قدسه.باز از این روزای خاص اومد و اختلالات مخابرات.تا شنبه همینجوریه فقط نمیدونم تکلیف طرح هایی مثل برای شما چیه.آیا ادامه داره یا صفر میشه.بازم برای من یکروزه بود.18 ساعت ضرر کردم.اونم به درک سگ خور شد دیگه:31:
------------------------
پس کسی امشب طرحی فعال نکنه که فقط چند ساعت دوام خواهد داشت

Mahdi.p30
02-09-2010, 18:49
من 2 3 بار بسته روزانه رو فعال کردم ، روی دو تا سیمکارت مختلف و در ساعتهای مختلف ، نتیجه این بوده:
حداکثر ساعتی که از بسته یک روزه ایرانسل میشه استفاده کرد ، 47 ساعته و حداقلش 24 ساعت!
یعنی مثلا شما اگه ساعت 1 بامداد بسته رو فعال کنی ، به جای اینکه ساعت 1 بامداد فرداش غیرفعال بشه ، تا ساعت 24 فرداش فعاله ، یعنی در حقیقت 2 روز فعاله (یا برای ساعتهای دیگه هم صدق میکنه و اصلا ربطی نداره که چه ساعتی فعال کنی)
و حدود 1 گیگ هم محدودیت داره
هر روزی هم که اون اس ام اس بیاد (که معمولا عصرا میاد) ، بسته تا ساعت 24 فرداش فعاله نه همون روز!

شما از کنترل حساب اینترنتی هم کنترل کنی ، میبینی تاریخ انقضا رو فردا زده

شما هم بعد از 24 امشب امتحان کن ، ببین شارژ کم میکنه یا نه؟ (البته معمولا سر ساعت 24 تموم نمیشه ، چند دقیقه بعدش)

aminjpo
02-09-2010, 19:59
سلام دوستان من هم می خوام از تجربه شخصی خودم بگم
اولا گوشیم 6680 وکلاس 12 یعنی ماکسیمم 29 کیلوبایت

اولا من هم به این نتیجه رسیدم که محدودیت داره اولا روزهای اول خیلی عالی و بدون قطعی و سرعت دانلود تا 29 می ره و متوسط 24 می باشه اما در روزهای اخر که من حدود 1.5 گیگ گرفتم به صورت وحشتناکی دیسکانکت می شم و یا اینکه دیتا ردوبد نمی شه یا خیلی خیلی کم
من حتی یه بار ساعت 5 صبح که کسی نیست امتحان کردم قطعی نداشت اما تا حدود 5 مگابایت می گرفت دی سی می شد در حالی که در روزهای اول طرح اصلا اینجوری نبود
---------------------------------------------------------------
در کل من که مخابراتمون ای دی اس ل رو ساپرت نمی کنه و با اینترنت دایال اپ ماکسیمم دانلود 3 کیلو بود باز هم با همه این مشکلات باز هم من دعا گوی ایرانسلم که کمی کمی کمتر سر مردم کلاه می زاره !
با تشکر

Penryn
02-09-2010, 20:03
سلام

کسی دانگل نمیدونه چنده؟

کجا گیر میاد؟
دانگل مانگل رو بذار کنار و پولتو مثل من حروم نکن.مگه اینکه بخوای روزی 10 ساعت دانلود کنی!
همون گوشیت خوبه

Tenacious
02-09-2010, 23:40
آقا این سیستم قطع شده؟
من کنار ADSL از این سیستم هم استفاده می کنم.
الان هر کاری می کنم وصل نمیشم.

Mahdi.p30
03-09-2010, 00:04
آقا این سیستم قطع شده؟
من کنار ADSL از این سیستم هم استفاده می کنم.
الان هر کاری می کنم وصل نمیشم.
بله فعلا قطعه ، به دلایلی خاص!:19:
فقط مشخص نیست چرا حالا که جیمیل و یاهو میل رو ول کردن ، این قطع شد!!

Tenacious
03-09-2010, 09:30
عجب آدمای ....
اگر می خواستن قطع کنن پس چرا بسته افزایشی رو فعال کردن؟؟؟ ------------------> این یعنی دزدی آشکار
-----------------------------------------------------------------------------
من یه بسته افزایشی 24 ساعته گرفتم، کدشو وارد کردم، هر کاری کردم دیدم وصل نمی شم. تماس گرفتم می گه قطعه، می گم خوب پس چرا بسته رو فعال کردید؟ می گه حالا عیبی نداره 1000 تومن که چیزی نیست!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------
به جای اینکه بگه خوب درست، حق با شما(!!!!!!!!!!!) ولی پیش اومده و بعد از رفع مشکل حتماً رسیدگی می شه.
مسئله پولش نیست، مسئله قانونه، 1000 تومن که هیچی 5 تا تک تومنی هم که باشه وقتی قراردادی بسته می شه طرفین موظف به اجراش هستن. من واقعاً متاسفم واسه این سیستم...

armin39
03-09-2010, 13:41
دوستان دیگه تو این کشور دزدی اشکار شده و راحت...جالبه چیزی هم دیگه نمیشه گفت...به خدا دیگه زندگی تو همچین کشوری سخت شده....

abc2
03-09-2010, 13:54
من یه بسته افزایشی 24 ساعته گرفتم، کدشو وارد کردم، هر کاری کردم دیدم وصل نمی شم. تماس گرفتم می گه قطعه، می گم خوب پس چرا بسته رو فعال کردید؟ می گه حالا عیبی نداره 1000 تومن که چیزی نیست!!!!!!!!!!!!!!

واقعا عجب bullshit ی گفته مرتیکه . من اگه جای شما بودم بهش میگفتم الان 10000 نفر دیگه عین من 1000 تومن دادن به شما پشت کامپیوترت حساب کن . واسه من 1000 تومن پولی نیست ولی با 10000000 میلیون تومن تو یه روز (حالا سرانگشتی گفتم) خیلی سرتون گیج میره . دزد تر از این شرکت تو عمرم هنوز ندیدم با اینکه خیلی امکانات مفید رو آورد به این مملکت ولی دزده دیگه اونم از نوع سرگردنه . :31:

Leon-117
03-09-2010, 14:25
درست شد !
منظورم سيستمه!

bhrooz555
03-09-2010, 15:06
متاسفانه از دیشب ساعت 23:15 دقیقه اینترنت ایرانسل در کل کشور قطع بود البته این اتفاق دو هفته پیش روز پنجشنبه هم افتاد که امروز ساعت 15:30 وصل شد حالا نمیدونم تکلیف اونایی که بسته 1 روزه رو فعال کردن چی هست این با دزدی هیچ فرقی نداره من یکی از کسانی هستم که ایرانسل سرش کلاه گذاشته :41: داستانش هم تو صفحه 98 همین انجمن هست حتما بخونید .

oghyanoos
03-09-2010, 15:07
دوستان خودتون رو ناراحت نکنین، انگار یادتون رفته امروز روز قدس هست...! پس این قطعی ها امری طبیعی شده...!

bhrooz555
03-09-2010, 15:16
متاسفانه از ساعت 23:15 پنجشنبه شب اینترنت ایرانسل در کل کشور قطع بود که این قطعی 2 هفته پیش هم روز پنجشنبه به وجود آمد حالا تکلیف اونهایی که بسته 1 روزه فعال کردن چیست؟ واقعا که این کارها با دزدی هیچ فرقی نمی کنه . من یکی از اکثریتی هستم که ایرانسل سرش ... گذاشت :41: داستانش رو هم تو صفحه 98 همین انجمن براتون نوشتم حتما بخونید.

شـیـفــو
03-09-2010, 17:24
دوستان خودتون رو ناراحت نکنین، انگار یادتون رفته امروز روز قدس هست...! پس این قطعی ها امری طبیعی شده...!
دقيقا وضعيت Adsl كه بهم ريخته چه برسه به ايرانسل كه قابل حمل هم هست و خطرناك تر
صبر پيشه كنيد تا دقايقي ديگر همه چيز عادي ميشود اجازه بديد مسئول مربوطه از راهپيمايي برسه خونه افطار كنه و بعد شير فلكه رو باز ميكنه

joe_satriani
03-09-2010, 17:36
با سلام
دوستان شما كه همه ميدونيد اين مشكل موقتي هست پس صبر پيشه كنيد و اينقد اين تاپيك رو با اين حرفها كش نديد :31:

Milad4171
03-09-2010, 17:54
دوستان شما که این روزا رو خوب میشناسین. پارسال رو که خوب یادتونه! پس لطفا صبر کنید که به حالت عادی برگرده. با اینکه بازم من مشکلی ندارم و الان هم راحت اومدم.

و ثبت شارژ هیچ ارتباطی به وصل یا قطع بودن نداره.
دو سیستم مجزا هست. شبکه پایدار و کلی هست ولی این تعرفه ها یه جور رابطه برای استفاده از ای شبکه هست.

مثل اینکه به شما یه رستوران رو معرفی کنن ولی شما برین ببینین بسته هست.
هیچ ارتباطی به هم ندارن!!!! ( مثالم رو داشتین!!!؟ :18: )

Tenacious
03-09-2010, 18:42
دوستان شما که این روزا رو خوب میشناسین. پارسال رو که خوب یادتونه! پس لطفا صبر کنید که به حالت عادی برگرده. با اینکه بازم من مشکلی ندارم و الان هم راحت اومدم.

و ثبت شارژ هیچ ارتباطی به وصل یا قطع بودن نداره.
دو سیستم مجزا هست. شبکه پایدار و کلی هست ولی این تعرفه ها یه جور رابطه برای استفاده از ای شبکه هست.

او.کی، حرف شما درست ولی مسئله اینه که وقتی اونها می دونن شبکشون قطع هستش، باید اس ام اس تاییدی که بعد از فعال کردن بسته افزایشی میاد نفرستن، یعنی سیستمشون رو کاری بکنن که به تقاضا پاسخ مثبت نده.
از طرف پرسیدم مشکل کجاس؟ خودتون با خبر بودید؟ گفت آره خبر داشتیم و از سمت خودمونه!!!

البته من الان خودم با همین سیستم اومدم بالا سرعت هم خوبه.
دیشب ASL خیلی بی سرعت بود.

aliiiiiii
03-09-2010, 19:44
با سلام

کسی از دوستان میدونه این سرویس EDGE شرکت ایرانسل برای پاییز هم ادامه داره یا نه؟ و اگه من طرح یکماهه رو امروز فعال کنم تا یکماه وقت دارم استفاده کنم یا تا 31 شهریور مهلت دارم استفاده کنم؟

ممنونم

Milad4171
03-09-2010, 19:53
با سلام

کسی از دوستان میدونه این سرویس EDGE شرکت ایرانسل برای پاییز هم ادامه داره یا نه؟ و اگه من طرح یکماهه رو امروز فعال کنم تا یکماه وقت دارم استفاده کنم یا تا 31 شهریور مهلت دارم استفاده کنم؟

ممنونم

نه. شما نگران نباش. تعهدی که شرکت برای اجرای این تعرفه ها داره اینه که تا آخر قرارداد باید از سیستم استفاده بشه .توصیه من اینه که اس ام اس تعییدیه رو ذخیره کنید.!
این طرح رو هنوز به عنوان یه طرح آزمایشی یا فصلی اعلام نشده. پس نگران نباشین!!!!:46:

abc2
03-09-2010, 21:06

اتفاقا عین این میمونه که برین یه رستوران بشینید پول بدید برا غذا بعد صاحب رستوران بیاد بگه آقا ماه رمضونه رستوران تعطیله !! بعد شما بگی خب پولم چی میشه که دادم بعد بگه بابا 20000 هزار تومن یا هرچی این حرفارو نداره که !!! :31: .

moderntalk
03-09-2010, 23:54
y550 lenovo هم این قابلیت رو برای سیم کارت های ایرانسل داره؟؟

hasanoooooooo
04-09-2010, 00:39
بابا خیلی بزگش کردید چرا قطع بشه؟ دارن ماهی 10 تومن میگیرن از adsl هم که گرونتره سرعتشم که نصفه چرا قطع بشه؟ شرط میبندم ادامه داره اخه کی میاد از اینترنت اینا با kb 1 ریال استفاده کنه؟

vahidmir2000
04-09-2010, 03:00
سلام به همه دوستان من امروز گوشی اس312 سونی اریکسون خریدم که پکیج ساده ای متشکل از خود گوشی و شارژر داره و دلیل اصلی من از این خرید فقط پشتیبانی EDGE بود . وقتی به خونه اومدم و کابل یو اس بی که از قبل داشتم وصل کردم و نرم افزار پی سی سوییت رو هم نصب کردم باز گوشی رو نشناخت. رفتم سایت سونی اریکسون و درایور این گوشی رو نصب کردم تا بلاخره ویندوز این گوشی رو شناخت ولی جالبه که پی سی سوییت باز هم نشناخت. در به در به دنبال وصل شدن به اینترنت با این گوشی بودم که تو یه سایت خارجی مطلبی رو به عنوان راهنمایی دیدم که وقتی بهش عمل کردم بلاخره مشکلم حل شد و آنلاین شدم. چون گوشی اس 312 اینروزا با قیمت مناسبش(یعنی حدود هفتاد هزار تومان) یبسیار پر فروشه لازم دونستم این راهنمایی رو اینجا بذارم تا دوستان هم استفاده کنند. متن رو ترجمه نرکدم چون خیلی ساده است:

First install the drivers
First install the drivers for s312 which you can download from Sony Ericsson website.

Then open My computer-properties-Device manager-Modems-Sony Ericsson Mobile device

Right click on it
Choose Properties
Go to diagnostics, click on Query Modem
Then it will show AT success.
That means your modem is connected and working properly.

Then go to Advanced Tab
Under Extra initialization commands
Type
AT+CGDCONT=1,"IP","aircelgprs"
Then go to network and sharing centre
New dial up connection
name: aircel
dial no.: *99***1#
ok

shifter
04-09-2010, 04:47
عجب آدمای ....
اگر می خواستن قطع کنن پس چرا بسته افزایشی رو فعال کردن؟؟؟ ------------------> این یعنی دزدی آشکار
-----------------------------------------------------------------------------
به جای اینکه بگه خوب درست، حق با شما(!!!!!!!!!!!) ولی پیش اومده و بعد از رفع مشکل حتماً رسیدگی می شه.
مسئله پولش نیست، مسئله قانونه، 1000 تومن که هیچی 5 تا تک تومنی هم که باشه وقتی قراردادی بسته می شه طرفین موظف به اجراش هستن. من واقعاً متاسفم واسه این سیستم...
بايد اينجور موقع ها حواستون جمع باشه!!
منم ميخواستم يه بسته 7 روزه فعال كنم كه سريع يادم به روز قدس افتاد!:31:
چه خطري از بيخ گوشم گذشت...:27:

regularuser
04-09-2010, 10:52
حذف شود .................................

Milad4171
04-09-2010, 11:52
برای من پینگ همراه اول 300 و پینگ ایرانسل 600 هست.:31:

پس شما جزو دسته ی آدمهای خوشبختی!!!!!!!!:31:

این روزا که واسه هرکی یه جوره.

مدتیه پینگ اومده پایین انگاری:5:

abc2
04-09-2010, 11:55
من یه ماهه نامحدودم تموم شد البته هنوز مونده بود یه یک هفته ولی چون مثلا نامحدود هست به سقف 10 گیگ که رسید سرویس قطع شد تازه یه اخطاری چیزی هم نداده بابا اعتبار بسته اینترنتیتون تموم شد ناکس کل شارژ گوشیمم خالی کرده تا صفر منم نمیدونستم . حالا هی بگید اینا دزد نیستن .

joe_satriani
04-09-2010, 16:39
من یه ماهه نامحدودم تموم شد البته هنوز مونده بود یه یک هفته ولی چون مثلا نامحدود هست به سقف 10 گیگ که رسید سرویس قطع شد تازه یه اخطاری چیزی هم نداده بابا اعتبار بسته اینترنتیتون تموم شد ناکس کل شارژ گوشیمم خالی کرده تا صفر منم نمیدونستم . حالا هی بگید اینا دزد نیستن .

با سلام
بله بهتون اخطار نميده در اين رابطه كه قراردادتون تموم شده
اما شما ميتونستيد هر چند وقت يه بار هم كه شده چك كنيد
اينطوري هم خيال خودتون راحته هم اينطوري ضرر نميكنيد

موفق باشيد.

Mahdi.p30
04-09-2010, 17:20
توی کنترل حساب اینترنتی ، اعتبار بسته به اصطلاح نامحدود رو مینویسه ، میتونید از اونجا بررسی کنید که چقدر اعتبار باقی مونده
البته برای شبانه چیزی نمی نویسه و دقیقا مشخص نیست که شبانه سقف داره یا نه

compund security
04-09-2010, 20:12
این که چیزی نیست تو حساب من 25000 تومن انداخت

abc2
04-09-2010, 20:25
به نظر من اصلا ارزش نداره برا دانلود کردن . من با همین 10 تومن می تونستم یک تعرفه با 10 گیگ بیشتر برا ADSL خودم بگیرم تازه سرعتش سه برابره اینه و اینقدر هم قطعی نداره دانلودهایی که با این کردم با اون میکردم . راستش به درد وبگردی هم نمیخوره که بگیم حالا فقط دانلود کردن نباشه . بگیر نگیر داره یه بار یه سایتو باز میکنه یه بار نمیکنه سرعتش باز کردن صفحات هم با اینکه سرعت دانلودش خوبه ولی نمیدونم چرا خوب نیست و درحد دایل آپه . تازه گوشی رو هم که به پی سی وصل میکنم و میرم تو اینترنت دیگه گوشی از دسترش خارج میشه و هرکی منو میبینه میگه چرا جدیدا همش در دسترس نیستی :31: . خلاصه اصلا چیز مالی نیست اگه واقعا نامحدود بود تمام این مشکلات رو به جون میخردیم ولی اینطوری بدرد نمیخوره .

با سلام
بله بهتون اخطار نميده در اين رابطه كه قراردادتون تموم شده
اما شما ميتونستيد هر چند وقت يه بار هم كه شده چك كنيد
اينطوري هم خيال خودتون راحته هم اينطوري ضرر نميكنيد

موفق باشيد.

حالا زیادم مشکلی نبود کلا خداروشکر 2400 تومن بیشتر شارژ تو گوشیم نبود ولی کلا اصلا بدرد نمیخوره .
راستی کسی میدونه مال همراه اول نامحدود هست یا نه اگه نامحدوده سرعتش دانلود مثل ایرانسل خوبه یا نه .

ardalan_zapata
04-09-2010, 20:30
دوستان از دیروز تا حالا قطعیشون زیاد تر نشده ؟
من همش با موبایل آنلاینم و از مسنجر استفاده میکنم
هر نیم ساعت یه بار قطع میشه

joe_satriani
04-09-2010, 20:49
حالا زیادم مشکلی نبود کلا خداروشکر 2400 تومن بیشتر شارژ تو گوشیم نبود ولی کلا اصلا بدرد نمیخوره .
راستی کسی میدونه مال همراه اول نامحدود هست یا نه اگه نامحدوده سرعتش دانلود مثل ایرانسل خوبه یا نه .

با سلام
خوب خوبه كه سيم كارتت دائمي نبوده
اگه نه حتما كلي بدهي واست ميومد :13::41:
بحث در مورد همراه اول هم ميتوني اينجا دنبال كني دوست عزيزم:

بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

موفق باشيد.

دوستان از دیروز تا حالا قطعیشون زیاد تر نشده ؟
من همش با موبایل آنلاینم و از مسنجر استفاده میکنم
هر نیم ساعت یه بار قطع میشه

با سلام
دوست عزيزم اين قطعي ها موقتي هست و تا ساعات آينده درست ميشه

موفق باشيد.

miladddd
05-09-2010, 01:19
من دو شبه دارم درخواست سرویس شبانه رو میدم
ولی انگار نه انگار
فقط میگه که بعد از آمدن پیامک سرویس شما فعال میشود، ولی هیچی خبری نیست!
چرا!؟

شـیـفــو
05-09-2010, 01:37
این که چیزی نیست تو حساب من 25000 تومن انداخت
در بخش حساب --- جزئيات حساب----- حساب ويژه شماره 8
مربوط به بسته هاي GPRS هست براي اطمينانم ميتونيد از تاريخ انقضاش چك كنيد كه دقيقا با تاريخ انقضاي بسته شما يكي هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidmir2000
05-09-2010, 02:59
یه تجربه شخصی در مورد بسته های ایرانسل داشتم که خوبه بدونید.
بسته های حجمی ایرانسل پایداری بشتری دارند. مثلا من یه بار برای امتحان بسته 30 مگابایتی ایرانسل رو فعال کردم و باهاش یه آنتی ویروس 25 مگابایتی دانلود کردم. جالبه که با اینکه تو خونه ما نوسان سرعت در بسته های یکروزه و یک هفته ای خیلی بالاست اما با بسته 30 مگابایتی بدون حتی یک کیلوبایت نوسان و با سرعت 14 کیلوبات اون آنتی ویروس رو دانلود کردم و واقعا خوشحال شدم چون فکر کردم نوسان شبکه کم شده اما فردا شب دوباره بسته یک هفته ای گرفتم و پر از نوسان.
راستی امروز بعد از ظهر اینترنت ایرانسل انگار قطع شده کلا و هنوزم وصل نمیشه

compund security
05-09-2010, 03:10
در بخش حساب --- جزئيات حساب----- حساب ويژه شماره 8
مربوط به بسته هاي GPRS هست براي اطمينانم ميتونيد از تاريخ انقضاش چك كنيد كه دقيقا با تاريخ انقضاي بسته شما يكي هست

از خودشون که بهم زنگ زده بودن گفتن 23-22 تومنش مال اینترنته خیلی دزدای ...... هستن من که ازشون نمیگذرم

omid.7128
05-09-2010, 03:20
حالم داره از ایرانسل به هم میخوره، 70 درصد سایتها باهاش باز نمیشن (50 درصد که فیله از بقیه ش هم 30 درصدش باز نمیشن) ، چیز پی ان هم که روش درست کار نمیده
شما هم این مشکل و دارین؟
3-4 بار گرفتم ولی همیشه همینجوری بوده

Milad4171
05-09-2010, 09:34
این مشکل رو خیلی ها باید داشته باشن کم بیش مثل خودم .دلیلش هم پهنای باند کمی هست که واسه این مورد اختصاص دادن.
و بلاک شدن سایت ها به صورتی نمایش پیغام Time out که در این روش خیلی دیده میشد. من اون یک ماهی که ایرانسل داشتم در روز 2 بار میتونستم بیام اینجا . حالا شما حساب کن من روزه 20 بار میام اینجا!!!

post98
05-09-2010, 12:39
امیدوارم این اپراتور سوم هر چه زود تر بیاد ببینم این ایرانسل چیکار می خواد بکنه
این اپراتور یک قولی که داد اینترنت پرسرعت بوده حالا هی ایرانسل بیاد برا مشتریاش مشکل ایجاد کنه

masud-000000
05-09-2010, 13:40
چیز پی ان هم که روش درست کار نمیده شما هم این مشکل و دارین؟

واسه من که چیز پی ان به راحتی باز میشه:10:

شـیـفــو
05-09-2010, 21:02
این اپراتور یک قولی که داد اینترنت پرسرعت بوده حالا هی ایرانسل بیاد برا مشتریاش مشکل ایجاد کنه
هه عزيز اينجا ايرانه اگر اپراتور سوم اومد گفت سرويس نامحدود يك ماهم با سرعت مثلا 25 ماهي 30 هزار تومن بازم ايرانسل بازنده هست ؟
بابا اينا دستشون تو يه كاسس كاري نميكنن كه همديگه ضرر بدن
مثلا نذاشتن وايمكس ايرانسل پيشرفت كنه كه مبين نت علم كنن بعد حسابي هم بچاپن بعد ولش كنن

miladddd
05-09-2010, 21:10
من دو شبه دارم درخواست سرویس شبانه رو میدم
ولی انگار نه انگار
فقط میگه که بعد از آمدن پیامک سرویس شما فعال میشود، ولی هیچی خبری نیست!
چرا!؟

آقا اینو کسی نیست جواب بده؟!
خیلی مهم واسم!

masud-000000
05-09-2010, 21:47
راستی کی گفته ایرانسل واسه تموم شدن اکانت پیام نمیده؟!!!
پدر من رو که در آورده هر 2 ساعت یه پیام میده که ساعت 24 امشب اعتبار شما به پایان میرسه!:31:
یحتمل اعتراض ها به ثمر نشسته!:31:

Mahdi.p30
05-09-2010, 21:56
آقا اینو کسی نیست جواب بده؟!
خیلی مهم واسم!
فعال کردن شبانه مشکل داشت ولی مثل اینکه امروز برطرف شده و فعال میشه

پدر من رو که در آورده هر 2 ساعت یه پیام میده که ساعت 24 امشب اعتبار شما به پایان میرسه!:31:
منظور دوستان تموم شدن ترافیک نامحدود:31: هست که بعد از اون بدون هیچگونه پیامی از اعتبار کم میکنه
وگرنه تعداد روزهای باقیمانده رو که با کدهای #6*141* (برای شبانه) و #8*141* (برای بقیه بسته ها) میشه فهمید

ضمن اینکه قبلا هم گفتم ، هر موقع اون مسیج میاد ، احتمالا تا 24 فرداش وقت دارید نه همون شب!

vahidmir2000
06-09-2010, 00:40
بچه ها یک مورد جالب
من روز دوشنبه هفته پیش بسته یک هفته ای رو فعال کردم، سه روز که بخاطر روز قدس قطع بود کاملا پرید و الان که استعلام گرفتم گفت یک روز از اعتبار شما مونده، به همین سادگی سه روز از اعتبار من خورده شد...
چه دهن گشادی داره این ایرانسل

Mahdi.p30
06-09-2010, 04:43
بچه ها یک مورد جالب
من روز دوشنبه هفته پیش بسته یک هفته ای رو فعال کردم، سه روز که بخاطر روز قدس قطع بود کاملا پرید و الان که استعلام گرفتم گفت یک روز از اعتبار شما مونده، به همین سادگی سه روز از اعتبار من خورده شد...
البته قطعی اون روز که 15 16 ساعت بود

ضمن اینکه به جای بسته هفته ای ، میتونستید هر 2 شب یکبار بسته روزانه رو فعال کنید و 10 روز استفاده کنید
با این کار اگه به فرض 2 3 روز سرویس قطع بشه ، توی اون 2 3 روز بسته رو فعال نمیکنی و غصه اعتبارشم نمیخوری!:27:

Milad4171
06-09-2010, 12:42

شما نباید خودت رو درگیر این قولها بکنی. خیلی ها خیلی قول ها میدن .مگه عمل میکنن؟
قرار هست بستر سازی اینترنت پر سرعت تا سال 90 به بیشتر کابرهای خانه گی انجام بشه و بتونن استفاده کنن. ولی حالا می بینین که بیشتر ملت دچار نوعی ضعف در تکنولوژی شدن. یه چیزی شنیدن گفتن کلاس داره بذار انجام بدیم.
فقط یک کشور هست که داره روی فیبر نوی اینترنت پر سرعت میده بعد اینه برنامه داشتن که این کارو انجام بدن !!! بگو داداش شما بقیه رو درست کن .لازم نیست اول باشیم!!!

آره.
درسته.
هم شروع هم پایانش رو اعلام میکنه.
اگه به کسی اعلام نمیکنه دلیلش اینه که گوشی بعضی ها وقتی وصل میشه به سیستم از دسترس خارج میشه و اس ام اس نمیرسه!!!
من هر وقت 1 روزه فعال کردم بیشتر از 24 ساعت بهم اکانت داده. و حتی این مورد برای 1 هفته بود وبرای 1 ماهه هم 2 روز اضافه بهم اکانت داد!!!

بچه ها یک مورد جالب

این مشکل رو نه فقط دارندگان این سیستم، بلکه کلا هرکی اینترنت پر سرعت داشت این مشکل رو داشت. میتونین برین بپرسین!!
یاهو باز نمیشد. جی میل باز نمیشد. صفحات کند بود. و و و....
متاسفانه ی این راجت که تازه کشف شده .بهترین روش برای چلوگیری از اشوبهای احتملالی هست.
شما هم اگه این مورد رو دیده باشین باید درک کرده باشین!
پارسال خرداد حتی نمیتونستی کانکت بشی به نت!!
تمام ISP سیستم های دیال رو بسته بودن. هیچ دیال آپی نمیتونست آن بشه.
سرعت کسانی که با ADSL می اومدن تقریبا اندازه دیال اپ شده بود!!!
اینا دیگه طبیعی هست. :41::13:

باید عادت کنیم و بهترین راه اینه که قبل از فعال سازی یه نگاه به تفویم کنیم که به روز مهمی احیانا نزدیک نیستیم!!!:31:

jomong666
06-09-2010, 14:10
میلاد جان اگه بذاری رو دانلود در ساعت چند مگ دانلود می کنی.

Milad4171
06-09-2010, 14:27
میلاد جان اگه بذاری رو دانلود در ساعت چند مگ دانلود می کنی.

اگه هیچ رسیو دیگه ای نداشته باشم ساعتی 80 تا 100 مگابایت

Tenacious
06-09-2010, 21:00
من تماس گرفتم گفت آخر تابستون قطع می شه این سیستم.
ازش پرسیدم اگر بخوام یک ماهه فعال کنم ولی فقط تا آخر تابستون استفاده کنم، طرف گفت نه اصلاً نمی تونی فعال کنی.
حالا راست یا دروغشو نمی دونم.

تو سایت ایرانسل هم که می ری نوشته طرح مربوط به جشنواره تابستونی هست.

vahidmir2000
07-09-2010, 03:30
سرعت من شده حدود 5 کیلوبایت در ثانیه که دقیقا اندازه دایال آپه.... به همین دلیل این اینترنت پر سرعت پر درد سرو گذاشتم کنار...

fandak
07-09-2010, 17:25
من تماس گرفتم گفت آخر تابستون قطع می شه این سیستم.
ازش پرسیدم اگر بخوام یک ماهه فعال کنم ولی فقط تا آخر تابستون استفاده کنم، طرف گفت نه اصلاً نمی تونی فعال کنی.
حالا راست یا دروغشو نمی دونم.

تو سایت ایرانسل هم که می ری نوشته طرح مربوط به جشنواره تابستونی هست.

از این خبرا نیست .
ایرانسل داره از این راه درامدزدایی می کنه یهو بیاد این طرحشو تو سه ماه اجرا کنه ... واقعا خنده داره .

من الان زنگ زدم گفتن تازه می خوان تو فصل های بعد با قیمت های متفاوت تر و طرح های دیگه در خدمت !! مشتریان باشن

Milad4171
07-09-2010, 17:53
منم بعید میدونم که اینطور بشه.
یه یه جورایی راه در آمد و سود آوری شرکته. شما فکر میکنین که فقط 1000 تومن یا 3000 تومنه.
درضمن در برابری با همراه اول درست نیست که کنار بکشه. یه جورا ضعف هست. شما میدونین که ایرانسل بعد از 3 سال سرمایه اش به نزدیکیه همراه اول رسید. با فقط 3 سال سابقه. سال 85 که شروع کارش بود آواخر سال 87 این موضوع مشخص شد که ایرانسل داره حسابی سود آوری میکنه . همون موقع ها بود که قضیه ی وایمکس اومد و اینا!!
کلا بعید میدونم ایرانسل بخواد این موضوع رو بیخیالش بشه.
الان تعرفه های مگابایت گذاشته که خیلی باهاله
300 تومن میدی واسه چند مگابایت ولی شما میدونین که یاهو مسنجر سند و رسیو کمی داره.
شما میتونین با 300 تومن چندین ساعت چت کنین.
همراه اول و ایرانسل جفتشون میخوان خدماتشون رو گسترش بدن. واسه همین هیچ وقت پایان این تعرفه رو اعلام نمیکنن!

bhrooz555
07-09-2010, 18:05
از این خبرا نیست .
ایرانسل داره از این راه درامدزدایی می کنه یهو بیاد این طرحشو تو سه ماه اجرا کنه ... واقعا خنده داره .

من الان زنگ زدم گفتن تازه می خوان تو فصل های بعد با قیمت های متفاوت تر و طرح های دیگه در خدمت !! مشتریان باشن
ما که ازخدامونه ایرانسل خدماتش رو بهتر کنه اما بهتر که نمیکنه هیچ بدترش هم میکنه :41:

David Jones
07-09-2010, 18:14
سلام.
ميبينم كه صاحب تاپيك بن شده . موقتيه يا دائمي ؟ اسم جديدش چيه ؟
سئوال دارم :
من اگه بخوام آنتن بي تي اس واسه خودم داشته باشم ميشه ؟

شـیـفــو
07-09-2010, 18:23
بچه ها یک مورد جالب
انينو كه همه ميدونن
اينو بگو زنگ ميزني ايرانسل 2:20 ثانيه برات پيام پخش ميكنن با وجود اينكه دكمه فارسي رو هم ميزني اخرشم انگليسي ميگه
يكي نيست بگه پوله اين دو دقيقه موبايل ما بايد از جيبمون بديما

Milad4171
07-09-2010, 19:35
سلام.
ميبينم كه صاحب تاپيك بن شده . موقتيه يا دائمي ؟ اسم جديدش چيه ؟
سئوال دارم :
من اگه بخوام آنتن بي تي اس واسه خودم داشته باشم ميشه ؟

نه دوستمون فعلا نیستن. به دلیل یک سری اختلالات که ایجاد شد بن شدن. و بعدش که یکی کش دار شد بن دائم شد!!!
معمول نیست برگرده یا نه فعلا هم خبری نیست!
----------

جونم؟؟؟:18:

نه. نمیشهههههههههههههههه
آنتن BTS همون دلکی هست که فرستنده ی دیتاست! نمیشه سخصی باشه!!
ولی ایرانسل انتن هایی داره واسه جاهایی که گیرنده گی کمی داره. یه چیزی که شما توی میرو زیاد می بینین!!
حالت مخروطی داره و سفیده!!!
ولی خوب بازم ارزش نداره. بهتره شما در مورد ضعف آنتی دهی به خود ایرانسل خبر بدین. مطمعن باشین اگه تقاضا زیاد باشه این کارو میکنه
قبلا و اوایل ایرانسل در بعضی شهرها آنتن هاش رو روی دکل های همراه اول میگذاشت ولی الان به طور مستقل میگذاره و میشه تفاوتش رو دید. همراه اول دکلش ستونیه ولی ایرانسل حالت مخروطی داره!!! و نرده نرده هست!!

yas135
07-09-2010, 22:45
نه. نمیشهههههههههههههههه
ولی ایرانسل انتن هایی داره واسه جاهایی که گیرنده گی کمی داره. یه چیزی که شما توی میرو زیاد می بینین!!
ولی خوب بازم ارزش نداره. بهتره شما در مورد ضعف آنتی دهی به خود ایرانسل خبر بدین. مطمعن باشین اگه تقاضا زیاد باشه این کارو میکنه
قبلا و اوایل ایرانسل در بعضی شهرها آنتن هاش رو روی دکل های همراه اول میگذاشت ولی الان به طور مستقل میگذاره و میشه تفاوتش رو دید. همراه اول دکلش ستونیه ولی ایرانسل حالت مخروطی داره!!! و نرده نرده هست!![/QUOTE]

lمیلاد جان گوشی شما چیه ودر ضمن این انتن های که تو پست اول مطرح شده ادرسی چیزی ازش نداری کیفیت کاریش چه جوریه:13:

hasanoooooooo
08-09-2010, 06:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

majid_sd2009
08-09-2010, 07:12
میگم شما چجوری وارد حساب اینترنتی میشید؟
من که وارد میشم میگه شماره موبایل و
سماره سیم کارت رو بدید.
شماره سیم کارت چیه؟ سریال گوشی؟ سریال رو میدم میگه حساب شما قفل شده است.
اون پایین زده باز کردن قفل حساب که اونم میزنم میگه فعلا سیستم خرابه.
دو سه هفته پیش یکی گفت باید به 130 اس ام اس بدم که یک کد برام فرستاد ولی نمیدونستم چیکارش کنم! بعد هم حواسم نبود پاک شد.
یکی بیاد توضیح بده چی به چی هست.

hasanoooooooo
08-09-2010, 12:33
خاک تو سرشون سلستشون خرابه و وارد نمیشه
همش دزدی مخصوصا اینکارو کردن تا متوجه نشی چقدر دزدی میکنن

Milad4171
08-09-2010, 12:41
میلاد جان گوشی شما چیه ودر ضمن این انتن های که تو پست اول مطرح شده ادرسی چیزی ازش نداری کیفیت کاریش چه جوریه:13:

من گوشیم سامسونگ استار هست.
راستش شاید این آنتن ها مسخره باشه یا ندیده باشین. من اولین بار دانشجو که بودم ملت اونجا از این آنتنها به گوشیشون وصل میکردن. نه که دانشگاه ما قله ی کوه بود!!! آنتن نمیداد!!!
چیز جالبیه!!
ولی خوب الان هرجا گوشی انتن بده دیگه نیاز به این نیست!!!

majid_sd2009
08-09-2010, 15:09
آقا میلاد شما با استار وصل میشی باطریش خراب نمیشه؟
با کابل وصل میشید یا بلوتوث؟
اگه با بلوتوثه چقدر طول میکشه باطریش تموم شه؟

Milad4171
08-09-2010, 18:02
آقا میلاد شما با استار وصل میشی باطریش خراب نمیشه؟
با کابل وصل میشید یا بلوتوث؟
اگه با بلوتوثه چقدر طول میکشه باطریش تموم شه؟

من با کابل وصل میشم و چون اتوماتیک شارژ میکنه باطری تموم نمیشه!! تقریبا میشه گفت از زمانی که این سیستم رو با گوشی اجرا میکنم نیاز به شارژ نیست. شارژرم هم گم کرده. از بس ازش استفاده نشده!!:31:
خیلی خراب نشده.
مثلا قبلا 6 روز طول میکشید باطری تموم بشه ( در حالت استفاده) الان شده 4 روز.:41:

ولی کلا اسیب میزنه به باطری.:46:
با بلوتوث چون شارژ نمیشه سریع باطری خالی میکنه. کلا استفاده از نت خیلی باطری خالی میکنه و به گوشی فشار میاره!!
مگه اینکه گوشی به شارژر وصل باشه و بلوتوثم وصل باشه. ولی کلا اونطوری باطری رسما داغون میشه!!!:13:

David Jones
08-09-2010, 19:51
نه دوستمون فعلا نیستن. به دلیل یک سری اختلالات که ایجاد شد بن شدن. و بعدش که یکی کش دار شد بن دائم شد!!!
معمول نیست برگرده یا نه فعلا هم خبری نیست!
----------

جونم؟؟؟:18:

نه. نمیشهههههههههههههههه
قبلا و اوایل ایرانسل در بعضی شهرها آنتن هاش رو روی دکل های همراه اول میگذاشت ولی الان به طور مستقل میگذاره و میشه تفاوتش رو دید. همراه اول دکلش ستونیه ولی ایرانسل حالت مخروطی داره!!! و نرده نرده هست!!
میشه یکم در مورد این آنتنایی که میگی بیشتر توضیح بدی ؟ اسمش چیه (همین قیف مخروطی سفیدا دیگه) از کجا میشه خرید ؟ چند قیمته ؟ و تفاوتش با بی تی اس ! و اینکه تفاوت آنتنای ایرانسل با همراه اول چیه ؟
در ضمن غلط املایی هم زیاد داری یه ساعت فکر میکردم میرو که میگی چیه !نگو که مترو بوده.:20:

khoshshaans
08-09-2010, 21:10
دوستان بعد از روز ق دس خیلی قطعی ایرانسل زیاد شده و سرعت هم افت کرده مال شما هم اینطوریه اعصابم خرد شد

Milad4171
08-09-2010, 21:57
میشه یکم در مورد این آنتنایی که میگی بیشتر توضیح بدی ؟ اسمش چیه (همین قیف مخروطی سفیدا دیگه) از کجا میشه خرید ؟ چند قیمته ؟ و تفاوتش با بی تی اس ! و اینکه تفاوت آنتنای ایرانسل با همراه اول چیه ؟
در ضمن غلط املایی هم زیاد داری یه ساعت فکر میکردم میرو که میگی چیه !نگو که مترو بوده.:20:

آره. بس که تند تند تایپ میکنم و فونت ها هم ریزه!!!!
این آنتن ها مال ایرانسل هست و همینطوری الکی به کسی داده نمیشه. واسه شرکتها دانشگاه ها مراکز دولتی و خصوصی هست که توی نقطه ی کور هستن یا ترافیک ارتباطی زیادی دارن.
آنتن ها به صورت مخروطی شکل به سقف وصل میشه و گیرندگی خوبی داره!! یعنی کلا اون منطقه رو ساپورت میکنه!!!
از اینکه بشه افزاد حقیقی خریداری کنن خبر خاصی ندارم ولی شده که واسه شرکت های خصوصی این قطعه رو خریداری کردن. یه جور تقویت کننده که وصل میشه به دیتا ی مرکزی و نزدیک ترین آنتن BTS

آره . توی مترو توی واگن های مترو هم هست. زیاده.
ولی خودش انتن نداره یه جور تقویت کننده هست. مثلا وقتی که مترو میره تو تونل دیگه انتن نیست.
ولی برای جاهایی که نقطه ی کور داره خیلی مواثر هست!!!

ولی اون آنتن هایی که توی پست اول هست بسار کار آمد و ارزان قیمته. فقط ممکنه گوشی از ریخت بیفته. چون ممکنه درش همیشه باز بمونه!

من اون آنتن ها رو پشنهاد میکنم. خیلی خوب و مواثر هست.
گفته بودم. توی دهاتمون ( داتشگاه):31: ملت برای اینکه گوشیشون خوب آنتن بده از اینا وصل کرده بودن مسخره بود ولی اون زمانی که ایرنسل به زور اونتن میداد اونا راحت استفاده میکردن و صحبت میکردن!!!!

دوستان بعد از روز ق دس خیلی قطعی ایرانسل زیاد شده و سرعت هم افت کرده مال شما هم اینطوریه اعصابم خرد شد
بله. خوب روزهای مهم باید شاهد این اتفاقات باشیم.!!!
ولی زیاد قابل احساس نبود!! من فقط با Gmail مشکل داشتم!

David Jones
08-09-2010, 22:10
آره. بس که تند تند تایپ میکنم و فونت ها هم ریزه!!!!
این آنتن ها مال ایرانسل هست و همینطوری الکی به کسی داده نمیشه. واسه شرکتها دانشگاه ها مراکز دولتی و خصوصی هست که توی نقطه ی کور هستن یا ترافیک ارتباطی زیادی دارن.
آنتن ها به صورت مخروطی شکل به سقف وصل میشه و گیرندگی خوبی داره!! یعنی کلا اون منطقه رو ساپورت میکنه!!!
از اینکه بشه افزاد حقیقی خریداری کنن خبر خاصی ندارم ولی شده که واسه شرکت های خصوصی این قطعه رو خریداری کردن. یه جور تقویت کننده که وصل میشه به دیتا ی مرکزی و نزدیک ترین آنتن BTS

آره . توی مترو توی واگن های مترو هم هست. زیاده.
ولی خودش انتن نداره یه جور تقویت کننده هست. مثلا وقتی که مترو میره تو تونل دیگه انتن نیست.
ولی برای جاهایی که نقطه ی کور داره خیلی مواثر هست!!!

ولی اون آنتن هایی که توی پست اول هست بسار کار آمد و ارزان قیمته. فقط ممکنه گوشی از ریخت بیفته. چون ممکنه درش همیشه باز بمونه!

من اون آنتن ها رو پشنهاد میکنم. خیلی خوب و مواثر هست.
گفته بودم. توی دهاتمون ( داتشگاه):31: ملت برای اینکه گوشیشون خوب آنتن بده از اینا وصل کرده بودن مسخره بود ولی اون زمانی که ایرنسل به زور اونتن میداد اونا راحت استفاده میکردن و صحبت میکردن!!!!

سلام.
خیلی خیلی ممنون بابت جواب . اگه میشه اسم این آنتنا چیه و چه جوری میشه تهیه شون کرد ؟ از خود ایرانسل ؟
اون آنتن بی ریختا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

من یه مدل دانگل دیدم تو اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخواستم بدونم دانگل با دانگل از لحاظ سرعت و کارایی و امکانات تفاوت داره ؟ این مارک چه جور مارکیه ؟
ممنون که حوصله میکنی و شرمنده که سرتو درد میارم :10:

Milad4171
08-09-2010, 22:41
سلام.
خیلی خیلی ممنون بابت جواب . اگه میشه اسم این آنتنا چیه و چه جوری میشه تهیه شون کرد ؟ از خود ایرانسل ؟
اون آنتن بی ریختا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخواستم بدونم دانگل با دانگل از لحاظ سرعت و کارایی و امکانات تفاوت داره ؟ این مارک چه جور مارکیه ؟

بازار رضا مثل .... ریخته!!! بری بپرسی راهنماییت میکنن. فکر کنم علاائدین هم از این چیزا پیدا بشه!!

-----

الان رفتم دیدم. . یکی همین روخریده. گفته فیلیپس ولی یکی از بچه ها که خریده میگه هیچ چاش مشخص نکرده که واقعا فیلیپس اصل هست یا نه!! یه جورایی کپی کردن مارک هست
80 تومن هم قیمتشه!!

خوبه.
ولی اول باید مطمعن بشی که منطقه ات این سیسمت رو خوب جواب میده!!!
که بعد نخری ضرر کنی!!
کلا این دانگل خیلی خوبه خریدنش. تازیگیا که سرعت پینگ هم پایین تر اومده. به نظرم می صرفه این رو استفاده کنی تا بری از وایمکس ایرانسل دزد سرویس بگیری!!!

compund security
09-09-2010, 05:37

برای دانگل میتونید به این تاپیک مراجعه کنید

Tenacious
09-09-2010, 15:42
از این خبرا نیست .

اگر این طور باشه که عالیه.
احتمالاً اون کسی که جواب منو داده باهام پدر کشتگی داشته! :46:

post98
10-09-2010, 22:40
سلام دوستان

دوستان نرم افزاری هستش که بتونه مثل برنامه reconnect ادامه دانلود رو تو دانلود منیجر جلو ببره
یعنی این که زمانی که اینترنت قطع میشه برنامه reconnect میاد اتصال قطع شده رو دوباره وصل میکنه
ولی زمانی که داری دانلود میکنی وقتی قطع میشه و برنامه reconnect دوباره اتصال رو وصل میکنه
دیگه برنامه دانلود منیجر نمیتونه ادامه دانلود رو جلو ببره به همین خاطر باید بیایم یه بار دکمه pause و start
رو بزنی تا دانلود جلو بره همچین برنامه ای هست که این کار رو بکنه

ممنون

compund security
11-09-2010, 00:02
سلام دوستان

دوستان نرم افزاری هستش که بتونه مثل برنامه reconnect ادامه دانلود رو تو دانلود منیجر جلو ببره
یعنی این که زمانی که اینترنت قطع میشه برنامه reconnect میاد اتصال قطع شده رو دوباره وصل میکنه
ولی زمانی که داری دانلود میکنی وقتی قطع میشه و برنامه reconnect دوباره اتصال رو وصل میکنه
دیگه برنامه دانلود منیجر نمیتونه ادامه دانلود رو جلو ببره به همین خاطر باید بیایم یه بار دکمه pause و start

ممنون

میخوای برات اب میوه هم بیاره:31::31::31::31: شوخی کردم اگه ناراحت شدی ببخشید:11::11::11::40::40::40:
یه سرچ تو تبیان بزنی فکر کنم پیدا کنی:11::11::11:

David Jones
11-09-2010, 06:09
بازار رضا مثل .... ریخته!!! بری بپرسی راهنماییت میکنن. فکر کنم علاائدین هم از این چیزا پیدا بشه!!

-----

الان رفتم دیدم. . یکی همین روخریده. گفته فیلیپس ولی یکی از بچه ها که خریده میگه هیچ چاش مشخص نکرده که واقعا فیلیپس اصل هست یا نه!! یه جورایی کپی کردن مارک هست
80 تومن هم قیمتشه!!

خوبه.
ولی اول باید مطمعن بشی که منطقه ات این سیسمت رو خوب جواب میده!!!
که بعد نخری ضرر کنی!!
کلا این دانگل خیلی خوبه خریدنش. تازیگیا که سرعت پینگ هم پایین تر اومده. به نظرم می صرفه این رو استفاده کنی تا بری از وایمکس ایرانسل دزد سرویس بگیری!!!
از کجا باید مطمعن شم که منطقه ام این سیستم رو خوب جواب میده ؟؟؟

regularuser
11-09-2010, 10:13

outpost
11-09-2010, 10:23
سلام دوستان

ممنون

نرم افزار IDM این کار رو به راحتی میکنه. توی تنظیماتش برید و کانکشن دیفالت رو براش مشخص کنید. خودش موقعی که خط قطع میشه ، تماس میگیره و دانلود رو شروع میکنه.

joe_satriani
11-09-2010, 11:42
از کجا باید مطمعن شم که منطقه ام این سیستم رو خوب جواب میده ؟؟؟

با سلام
شما ميتوني به صورت امتحاني بسته يه روزه رو فعال كني و باهاش كار كني - بعد كه ديدي واست سرعت خوبه و اذيت نميكنه ماهانه رو انتخاب كن

موفق باشيد.

yas135
11-09-2010, 15:09
سلام برو بچ من یه تستی با5320کردم خواهشا نتیجه رو بگید چه جوریه خوبه:19: سرعتa میصرفه دانگل بخرم دانلود کنید چیزی نیست به قدر ی فشرده شده که بتونید دانلود کنید حجمش875کیلوبایته فرمتشمswf

David Jones
11-09-2010, 15:32
با سلام
شما ميتوني به صورت امتحاني بسته يه روزه رو فعال كني و باهاش كار كني - بعد كه ديدي واست سرعت خوبه و اذيت نميكنه ماهانه رو انتخاب كن

موفق باشيد.
ممنون , ولی منظور من دانگل بود . آخه آقای میلاد گقت که باید مطمئن بشم که این دانگل با منطقه من خوب جواب میده یا نه !حالا میخوام بدونم چه راهی غیر از خرید این دانگل برا تست کردن وجود داره ؟

jomong666
12-09-2010, 17:38
ممنون , ولی منظور من دانگل بود . آخه آقای میلاد گقت که باید مطمئن بشم که این دانگل با منطقه من خوب جواب میده یا نه !حالا میخوام بدونم چه راهی غیر از خرید این دانگل برا تست کردن وجود داره ؟

خوب اول با موبایلت و صل شو

ولی باید موبایلت هم قابلیت ادج رو داشته باشه .

اگر سرعتت حول 25 بود برو بگیر

David Jones
12-09-2010, 19:08
من یه دانگل خریدم نو هستش.از نوع اصلی و 95 تومنیشه که از رایان صبا تهیه کردم
با ویندوزم که 64 بیتیه سازگار نیستش ولی با 32 بیتی سازگاره میفروشمش
هزینه ی پست مهم نیست
هر کی خواست پیغام خصوصی بزنه
مدلش چیه ؟خودتون تستش کردین ؟ خوب جواب میداد ؟ نرم افزار واسه ارسال پیامک و اینا هم داره ؟

Penryn
12-09-2010, 22:19
مدلش چیه ؟خودتون تستش کردین ؟ خوب جواب میداد ؟ نرم افزار واسه ارسال پیامک و اینا هم داره ؟
بله دوست عزیز.از اون مدلای ارزون قیمت نیستش که CD همراهشونه.همه چیزش از درایور و برنامش روی رم داخلشه.البته نظرم عوض شد و نگهش میدارم:46: قبلاً بروبچ گفتن سایت رایان صبا داره

David Jones
12-09-2010, 22:40
بله دوست عزیز.از اون مدلای ارزون قیمت نیستش که CD همراهشونه.همه چیزش از درایور و برنامش روی رم داخلشه.البته نظرم عوض شد و نگهش میدارم:46: قبلاً بروبچ گفتن سایت رایان صبا داره
مدلش رو میخوام بدونم. اگه میشه لینک بده.

Penryn
12-09-2010, 23:30
مدلش رو میخوام بدونم. اگه میشه لینک بده.
عزیز دل بهتره صحبت دانگل را در تاپیک خودش انجام بدی.منم اشتباهی اینجا پست دادم لطفاً مدیران پاکش کنن
همونجا قبلاً همه چی رو نوشتم
معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

worldm
13-09-2010, 06:01
سلام در صورتیکه بخوایم دانگلو بگیریم میشه همیشگی استفاده کرد؟یا میشه اینترنت رو شیر کرد بین کامپیوترهای دیگه؟من سرعتم 25-30 نوسان داره گوشیم 5530 نوکیاست و با برنامه nokia pc suite وصل میشم یهو وسط دانلود دیگه دانلود نمیکنه مشکل از چیه؟قبلا با بلوتوث وصل میشدم الان دیگه کار نمیکنه فکر کنم سوخته باشه.

outpost
13-09-2010, 08:34
تو اين چند روزه ، سرعت دانلود براي من به شدت پايين اومده .

ميخواستم بدونم براي بقيه هم هينطوره يا مشكل از سيستم منه ؟

joe_satriani
13-09-2010, 08:34
سلام در صورتیکه بخوایم دانگلو بگیریم میشه همیشگی استفاده کرد؟یا میشه اینترنت رو شیر کرد بین کامپیوترهای دیگه؟من سرعتم 25-30 نوسان داره گوشیم 5530 نوکیاست و با برنامه nokia pc suite وصل میشم یهو وسط دانلود دیگه دانلود نمیکنه مشکل از چیه؟قبلا با بلوتوث وصل میشدم الان دیگه کار نمیکنه فکر کنم سوخته باشه.

با سلام
شما اگه دانگل رو بگیرید و با اون استفاده کنید دیگه احتیاجی به گوشی نیست و واستون راحتتره
و سرعتتون هم یکنواخت میشه

فقط شما به تاپیک زیر برو تا بتونی راهنمایی بیشتر در مورد کاراییش به دست بیاری

موفق باشید.

Colton
13-09-2010, 10:32
من یکی از افرادی هستم که تو صفحات قبل، از ایرانسل و سرویس نامحدودش دفاع می کردم ولی الان حرفم رو پس می گیرم. این سرویس نامحدود نیست. یه بسته یک ماهه فعال کرده بودم که امروز از کار افتاد یعنی 11 روز مونده به زمان ... .
اینها یکسری دله دزد بی پدر و مادر هستند که حاضرند پول من و شما رو تو شکم دزد های خارجی کثیف تر از خودشون بریزند.

Zorro
13-09-2010, 11:15
واقعا که من دیگه نمیدونم چی کار کنم
اون از سرویس وایمکس که هرجا میری انقدر شاکی هستند که هد نداره
این از سرویس جی پی ار اس و ادج که هر کس بسته به جایی که داره و استفاده ای که داره نظرات متفاوتی داره
من حتی چند بار تماس گرفتم امروز ایرانسل , حتی نمیدونستن edge چی هست چه برسه که رانمایی کنن
با توجه به این من حتی نمیدونم با سیم کارت دانگل بخرم یا نه واسه نوت بوکم
حتی تو فروم خودش هم بچه ها تجربه کافی ندارن که چند نفر هم صدا بگن فلان مارک و مدل خوبه خریدش
فقط یه D-Link معرفی شده که نویسنده حسابی ازش تعرف کرده , اون هم که کار شاقی نکرده , معروف ترین مارم موجود با بالاترین قیمت موجود رو پیشنهاد کرده
با احترام و تشکر از نویسنده مطلب مذکور

Milad4171
13-09-2010, 14:09
این سیستم گویا فقط روی ایرانسل شاکی داره چون کسی از همراه اولی از این موضوع شکایت نداره!!

دوستان یه سوال دارم. چون خودم بار اوله که امتجان میکنم
من گوشیم رو که دیگه همه میدونن استار هست.
2 روز پیش سیمم رو گذاشتم توی گوشی Samsung Ultra(s7350 و گوشی رو میشناسه ولی توی کانکتینگ گیر میکنه. حتی با اینکه تنظیمات گوشی انجام شده درست نشده!!
حالا سوال من اینه که دوستانی که با چند تا گوشی امتحان کردن این مشکل رو داشتن یا نه!!
آیا لازم بوده کار دیگه ای اانجام بدن!؟

jomong666
13-09-2010, 19:56
من هم که ادج مودم دارم از سرویس راضی نیستم.

سرعتش در حد جی پی آر اس هم نیست ....یعنی به فرض که بی تی اس ادج در نزدیکی ما نیست ...

باز هم سرعت به جای این که حول 6 و7 باشه اغلب اوقات حول 2 و1 است در حد دیال آپ چند بار هم دی ان اس رو تغییر دادم ولی درست نشد .

ولی کسایی که سرعتشون رو 30 می گرده صد درصد از بی تی اس ادج دار استفاده میکنن . میتونن مودم ادج بگیرن ولی به نظر من با گوشی هم وصل بشن گوشی خراب نمیشه . فقط وقتی دارن گوشی رو شارژ می کنن نباید از اینترنت استفاده کنن

ادج مودم خریدن هم خرج اضافیه ..همه ی مارک هاش هم چینی های پیزوریه ....من زیاد از این ادج مودم ها هم راضی نیستم

jomong666
13-09-2010, 20:08
ولی در هر صورت دوستان اگه درایور یا نرم افزاری برای ادج مودم ها پیدا کردن .

لطف کنن آپلود کنن .

من که تو اینترنت هر چی سرچ زدم ..فقط آگهی فروش دیدم ....

David Jones
13-09-2010, 21:00
ما که نفهمیدیم ! اگه اینا همشون دزدن پس چرا دیگه تشویق میکنید که بریم دانگلشو بخریم و یه ماه اش رو فعال کنیم ؟:13:

hasanoooooooo
14-09-2010, 03:39
سرعت من 35 هم میشه ! بابا کی میگه بده عالیه!

SamOne
14-09-2010, 07:00
دوستان هنوز هم اینترنت ایرانسل کار می کنه یا نه ؟ قطع و وصلی مکرر رفع شده یا نه ؟

Colton
14-09-2010, 13:53
سرعت من 35 هم میشه ! بابا کی میگه بده عالیه!

شما هر روز چند ساعت با این سرعت دانلود کن ببین می تونی بیشتر از 20 روز استفاده کنی؟ من که نتونستم.

portal
14-09-2010, 14:37
شما هر روز چند ساعت با این سرعت دانلود کن ببین می تونی بیشتر از 20 روز استفاده کنی؟ من که نتونستم.

عزیز من به هیچ وجه طرفداری ایرانسل رو نمی کنم و فقط اون چیزی که دیدمو میگم

من از روزای اولی که این سرویس اوم گرفتم تا الان هم 3بار شارژ کردم تا الان عین 30 روز رو بهم اینترنت داده و هیچ کدوم از این مشکلاتی که شما میگی رو نداشته

jomong666
14-09-2010, 16:02
دوستان نرم افزار کمکی یا درایور از ادج مودم ها دارن .

اگه دارن آپ کنن .

Milad4171
14-09-2010, 16:52
دوستانی که دچار 0 شدن رسیو میشن مثلا بعد از 1 ساعت ،

هم بگن کی سرویس رو فعال کردن هم بگن مدل گوشیشون چیه!
یه تحقیقی دارم میکنم که اگه درست بشه میشه یه کاری کرد که جلوگیری کنه از 0 شدن رسیو

majid_sd2009
14-09-2010, 20:07
منم میگم خوبه!
برا من که ماه پیش تا آخرش دوام اورد.
بعد اینکه این سرویس مخصوص دانلود که نیست! معلومه وقتی صبح تا شب بزنید دانلود تموم میشه. من متوسط با وبگردی روزی حدود 300 مگ دان داشتم. ویکی دو تا فیلم 400 مگی هم دانلود کردم.
10 گیگ هم کم نیست.
الان شاتل داره 128 با 3گیگ میده 14 تومن.

Colton
15-09-2010, 02:31
عزیز من به هیچ وجه طرفداری ایرانسل رو نمی کنم و فقط اون چیزی که دیدمو میگم

من از روزای اولی که این سرویس اوم گرفتم تا الان هم 3بار شارژ کردم تا الان عین 30 روز رو بهم اینترنت داده و هیچ کدوم از این مشکلاتی که شما میگی رو نداشته

ولی سرویس من روز نوزدهم تموم نشده قطع شد. مرض ندارم که دروغ بگم. اگر چند صفحه قبل رو بخونید اعلام کرده بودم که من هم تا اون موقع با محدودیتی مواجه نشده بودم ولی الان ...

منم میگم خوبه!
برا من که ماه پیش تا آخرش دوام اورد.
بعد اینکه این سرویس مخصوص دانلود که نیست! معلومه وقتی صبح تا شب بزنید دانلود تموم میشه. من متوسط با وبگردی روزی حدود 300 مگ دان داشتم. ویکی دو تا فیلم 400 مگی هم دانلود کردم.
10 گیگ هم کم نیست.
الان شاتل داره 128 با 3گیگ میده 14 تومن.

مساله اصلا این نیست. مساله اینه که خیلی راحت به مردم دروغ می گن. سرویس نامحدود ... !!!!!!!!!!!!!!!

Microsoft24
15-09-2010, 03:00
یک چیز جالب ،

سرعت دانلود تو روز بیشتر از شب ه!

روز : بین ۳۰ تا ۴۰

شب (الان) : بین ۱۵ تا ۲۰

نا محدود روزانه رو فعال کنید!‌و حالش رو ببرید!‌

من تو ماه گذشته ، حدود ۸ گیگ دانلود کردم!

موفق باشید ،

امید

dav00d
15-09-2010, 03:13
من فقط بعضي از جاهاي خونمون ميتونم از اينترنت استفاده كنم.غير از اون جاها هيچ جاي ديگه كانكت نميشه،گوشيم هم ايفون هست.فكر نكنم مشكل از گوشي باشه..سرعتش هم براي من تا حالا از 5kb بيشتر نشده.البته با توجه به اين كه تو شهر ما حساب و كتاب نيست و طرف adsl،٦٤ نامحدود كه سرعتش از 7kb بيشتر نميشه رو ميده ماهي ٢٧٥٠٠ خيلي هم بايد از ايرانسل راضي باشيم.برا من كه از ٣٠ روز كمتر قطع نشده.راستي يه جايي نيست من برم از اين يارو شكايت كنم اينقدر گرون ميده؟؟؟

Milad4171
15-09-2010, 12:33
من یه سری مناطق تست کردم گفتم اطلاع بدم.

مناطقی رو که تست کردم . حالا به هر دلیلی رو بهتون اعلام میکنم که اگه اون سمتها هستین متوجهش بشین!!!

شریعتی بعد از پل سیدخندان - جلفا - تهرانپارس.فلکه 3 به بالا - نوبنیاد - ولنجک - سعادت آباد - فردوس - ملک -
----
من این مناطق رو هم خودم تست کردم و دوستان تست کردن. اینجا به دلیل کمبود BTS ممکنه سرعت اتصال پایین تری داشته باشین و یا قطعی زیاد داشته باشین . و البته شلوغی بعضی از این مناطق هم دلیلی بر سرعت پایین هست!!

بهترین مناطقی هم که تا الان من متوجهش شدم هفت تیر و پاسداران و نیاوران و قهلک و شهرک غرب ( فاز 1 و 3 ) گیشا بوده.

جاهایی که باید کلا بیخیال این موضوع بشین. بازار بزرگ تهران هست که کلا این سیستم در اونجا کار نمیکنه!!!

توحید هم دوستان میگفتن آنتی دهی اصلا جالب نیست یعنی اصلا E رو ساپورت نمیکنه!!! بازم باید تست بشه.

این تجربه ی شخصی من و چند تا از دوستام بود:46:

Milad4171
15-09-2010, 12:40
شیرازی اگه کسی هست ، اصلاعات بده. از اینکه کجاست و چطوریه وضعیتش و اینااا.
من عفیف آباد - میدون آزادی( گاز!!!) سه راه (راه آهن؟؟) و بعثت تست کردم- اونجاها هم خوب آنتن میداد. البته خیلی جاها همراه اول بهتر از ایرانسل جواب میداد.
کلا هوای شیرازی ها رو خیلی بیشتر از تهرانیا دارن انگاری!!!!:31:

Leon-117
15-09-2010, 15:18
من عفیف آباد - میدون آزادی( گاز!!!) سه راه (راه آهن؟؟) و بعثت تست کردم- اونجاها هم خوب آنتن میداد. البته خیلی جاها همراه اول بهتر از ایرانسل جواب میداد.
آقا اينجاهايي كه گفتي برا تهران منظورتون بود؟
من يه تجربه دارم بگم:تو شمال اصلا فكرشم نكنيد!همينو بس.:31:

Milad4171
15-09-2010, 16:32
نه .اونایی که گفتم مال شیرازه( دومی) آره خوب شمال هم درست آنتن نمیده. هرجا ایرنسل خوب ساپورت کنه میشه یه حسابی هم روی اینترنتش باز کرد!!!:46:

Leon-117
15-09-2010, 18:51
نه .اونایی که گفتم مال شیرازه( دومی) آره خوب شمال هم درست آنتن نمیده. هرجا ایرنسل خوب ساپورت کنه میشه یه حسابی هم روی اینترنتش باز کرد!!!:46:
آخه راه آهن و بعثت تهران آنتن دهي خوبي داره.
ما خودمون بعثت هستيم.:10:

jomong666
15-09-2010, 20:23
این مشکل صفر شدن سرعت خیلی مشکل بزرگیه .

الان نمودار صفر شدن سرعت رو براتون می ذارم.

همین عامل کند بودن وبگردیه..

payamhetfild
15-09-2010, 22:16

من که شیرازم الانم دارم با gprs ایرانسلم دان میکنم سرعت همیشه روی 20 kb ثابته البته من از idm....سرعت شماها چقدره رفقا؟سرعت دان منظورمه ها؟؟؟

jomong666
15-09-2010, 22:47
سرعتم حول 4 و 5 . ثابت نیست . نصفه شب ها 8 و 9 میشه ....

زیادم 0 میشه .

بستگی به بی تی اس محلی که ازش استفاده می کنی هم داره. بی تی اس ادج سرعت بالای 20 رو میدن .

اون جا ها که موبایل خوب آنتن میده معمولا نوسان کم تره .

Tenacious
15-09-2010, 23:08
خبر جدیدی از برداشته شدن این سرویس بعد از تابستون به دست کسی نرسید؟
من بازم تماس گرفتم همون جواب قبلی رو شنیدم که تا آخر تابستون بیشتر دووم نداره این سیستم.
البته یک از بچه های همین تاپیک پرسیده بود گفته بودن با تعرفه های جدد در خدمتیم!
من اینو ازشون پرسیدم طرف گفت اگرم باشه من بی خبرم!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من همزمان هم از ADSL و هم این سیستم استفاده می کنم. معمولاً سرعتش بالا تر از ADSL هستش.
دانلود رو 20-25 ولی ADSL: دانلود بین 15-20

jomong666
15-09-2010, 23:18
نه فکر نکنم . بعد تابستون قطع بشه .

masud-000000
15-09-2010, 23:53
من موندم اگه بخواد تابستون قطع بشه،تکلیف اونی که مثلا از امروز سرویس یکماهه میگیره چی میشه!!!!!؟

mohammad_87
16-09-2010, 00:36
نه فکر نکنم . بعد تابستون قطع بشه .
نه عمرا.یعنی عمرا قطع بشه.ادامه داره اما به احتمال زیاد با شرایط جدید.مثلا شاید قیمتها کمی تغییر کنه یا شاید محدودیت حجمی رو کاملا علنی کنن.یه همچین تغییراتی.اون کسانی هم که تلفون جواب میدن هرکی یه چیزی میگه.آخه از کجا بدونن سیساست شرکت چیه.اینی هم که من میگم بخاطر اینه که فعلا یه رقیب ضعیف بنام همراه اول داره.ام وقتی شرکتهای قدرتمندتری مثل مبین نت بیاد پوشش شبکه رو کاملا سراسری نه یا اپراتور سوم که میخواد 3g ارائه کنه وارد بازار بشن،اونوقت دیگه ایرانسل حتی برای اس ام اس و مکالمه ممکنه بازار فعلیش رو از دست بده چه برسه به سرویس دیتا.

من موندم اگه بخواد تابستون قطع بشه،تکلیف اونی که مثلا از امروز سرویس یکماهه میگیره چی میشه!!!!!؟
یه جا نوشته بود اگه مقداری از طرحی که فعال کردین،پس از پایان تابستان باقی بمونه به عنوان اعتبار به حساب شما اضافه میشه.البته نمیدونم در سایت ایرانسل این رو خوندم یا همراه اول.اما زیاد نگران نباشین.این طرح ها احتمال زیاد ادامه دارن.
-----------------------------------------------
کسی هست مودم با قابلیت 3g زیر 100/000 تومان خریده باشه؟لطف کنین اعلام کنین.مرسی...:46:
راستی بهترین راه برای جلوگیری از قطعی های ناگهانی هنگام دانلود که 100% تضمینی باشه:31: کسی پیدا کرده؟؟

jomong666
16-09-2010, 01:19
نه عمرا.یعنی عمرا قطع بشه.ادامه داره اما به احتمال زیاد با شرایط جدید.مثلا شاید قیمتها کمی تغییر کنه یا شاید محدودیت حجمی رو کاملا علنی کنن.یه همچین تغییراتی.اون کسانی هم که تلفون جواب میدن هرکی یه چیزی میگه.آخه از کجا بدونن سیساست شرکت چیه.اینی هم که من میگم بخاطر اینه که فعلا یه رقیب ضعیف بنام همراه اول داره.ام وقتی شرکتهای قدرتمندتری مثل مبین نت بیاد پوشش شبکه رو کاملا سراسری نه یا اپراتور سوم که میخواد 3g ارائه کنه وارد بازار بشن،اونوقت دیگه ایرانسل حتی برای اس ام اس و مکالمه ممکنه بازار فعلیش رو از دست بده چه برسه به سرویس دیتا.

یه جا نوشته بود اگه مقداری از طرحی که فعال کردین،پس از پایان تابستان باقی بمونه به عنوان اعتبار به حساب شما اضافه میشه.البته نمیدونم در سایت ایرانسل این رو خوندم یا همراه اول.اما زیاد نگران نباشین.این طرح ها احتمال زیاد ادامه دارن.
-----------------------------------------------
کسی هست مودم با قابلیت 3g زیر 100/000 تومان خریده باشه؟لطف کنین اعلام کنین.مرسی...:46:
راستی بهترین راه برای جلوگیری از قطعی های ناگهانی هنگام دانلود که 100% تضمینی باشه:31: کسی پیدا کرده؟؟

آره ادج مودم من قابلیت 3g داره .

از بازار رضا گرفتم . شبکه ی هوشمند . 90 میداد . ولی جا چونه زدن داره

ولی مارک درست حسابی ندارن اینا.

فقط دو نوع بود من سیاهه رو برداشتم ........خود فروشنده هم توضیح میده .

در به در دنبال درایورم. درایور داره ولی میخام یه درایور جدیدترش رو گیر بیارم
.
دو تا مشکل دارم

صفر شدن سرعت .......... دی سی و بعد ارور

اگه میخاین بدونین 3g داره یا نه باید تو network type وقتی توش سیم کارت نیست .

علاوه بر gsm شبکه umts هم ساپورت کنه .

umts اسم شبکه های نسل سومه .

نه نتونستم صفر شدن رو جلوش رو بگیرم .
دارم تنظیم های کانکشن رو دستکاری می کنم . ببینم چی میشه

Tenacious
16-09-2010, 10:51

تا جایی که من می دونم اصلاً سرویسو فعال نمی کنن.

joe_satriani
16-09-2010, 14:17

با سلام
دوست عزيزم يا فعال نميشه اگه الان شما درخواست بديد
يا اگه فعال بشه تا پايان قراردادتون هست
و به احتمال 100 درصد شما اگه الان درخواست بديد بهتون پيام ميده كه فعال نميشه

موفق باشيد.

Milad4171
16-09-2010, 14:59
بازم میگم
اگه قرار باشه ایرانسل این تعرفه رو فقط برای تابستون گذاشت باشه یعنی عملا کم اورده. چون همراه اول هیچ حرفی در مورد اینکه این تعرفه مخصوص تابستانه نزده.

تعرفه ها ممکنه تغییر کنه و من بازم میگم که بعید میدونم که این تعرفه ها حذف بشه. فقط تغییر میکنه.
ممکنه محدود بشه. زمانی بشه. الان تعرفه داره زیر 1000 تومن که خیلی جواب میده.
و فکر کنم این تعرفه ها هم اگر( اگر) قرار به تغییر داشته باشه فقط امکان داره محدود بشه. امکان حذف وجود نداره.
ایرانسل هم تا امروز نشده چیزی رو بیاره و حذف کنه.

البته طبق این صفحه این تعرفه ها جزو جشنواره ی تابستانی بوده:41:

و در این متن هم آخرش گفته که در پایان جشنواره. پس تموم میشه ولی بعدش چی میشه معلوم نیست...

و البته بازم میگم: چیزهای که در متن زردرنگ ذکر کرده بعضی هاش چیزایی هست که به سیستم ایرانسل اضافه شده. مثل خرید شارژ از خود سایت ایرانسل ، شارژ شگفت انگیز ، ساعات خوش GPRS
اینا اضافه شده از تابستون و قرار نیست تموم بشه...
بازم باید منتظر شد!

Tenacious
16-09-2010, 16:44
بازم میگم
اگه قرار باشه ایرانسل این تعرفه رو فقط برای تابستون گذاشت باشه یعنی عملا کم اورده. چون همراه اول هیچ حرفی در مورد اینکه این تعرفه مخصوص تابستانه نزده.

تعرفه ها ممکنه تغییر کنه و من بازم میگم که بعید میدونم که این تعرفه ها حذف بشه. فقط تغییر میکنه.

با هر دو کاملاً موافقم.
درسته، همراه اول هیچ حرفی در مورد حذف و ... نزده.
منم نظرم اینه که تعرفه ها و نوع خدماتش رو عوض می کنه. مثلاً حجمی یا ...

joe_satriani
16-09-2010, 17:51
البته طبق این صفحه این تعرفه ها جزو جشنواره ی تابستانی بوده:41:

با سلام
آره همينطوره
احتمالا ميخوان آخرش يه مدت قطعش كنن و ببينن واسشون صرف كرده يا نه؟!
و اينكه يكم كساني كه ازش استفاده ميكردن رو منتظر بذارن و با يه روشي ديگه اينترنت رو ارائه بدن تا اونايي كه قبلا ازش استفاده ميكردن بازم ازش استفاده كنن
مثه يه زماني طرح هاي رنگي واسه اس ام اس و مكالمه گذاشته بود
اولش اس ام اس رايگان بود
بعد از مدتي شد 4 تومن و همينطور تغيير كرد + نرخ فعالسازي
و هر كي كه قبلا از اين تعرفه ها استفاده ميكرده هر دوره تمديد ميكرده :27:
موفق باشيد.

worldm
17-09-2010, 09:42
سلام لطفا دوستان لطف کنید و نرم افزار مدیریت دانلود به غیر از internet download manager معرفی کنید که در صورتیکه اینترنت گوشی قطع بشه خودش شمار گیری کنه و دوباره اتصالو برقرار کنه بدون اینکه سوال بکنه
همچنین قابلیت تنظیم پهنای باند دانلود هم داشته باشه.

---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

ایا خرید دانگل الان به صرفه هست؟من سرعتم با 5530 25 تا 30 نوسان داره و تا الان که 4 روزه دارم استفاده میکنم 500 مگابایت دانلود داشتم البته بعضی اوقات تا 40 میره و یه بار هم 80 که دوباره به حالت اول برگشت.

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------

ایا خرید دانگل الان به صرفه هست؟من سرعتم با 5530 25 تا 30 نوسان داره و تا الان که 4 روزه دارم استفاده میکنم 500 مگابایت دانلود داشتم البته بعضی اوقات تا 40 میره و یه بار هم 80 که دوباره به حالت اول برگشت.

majid_sd2009
17-09-2010, 10:30
با سلام
دوست عزيزم يا فعال نميشه اگه الان شما درخواست بديد
يا اگه فعال بشه تا پايان قراردادتون هست
و به احتمال 100 درصد شما اگه الان درخواست بديد بهتون پيام ميده كه فعال نميشه

موفق باشيد.
من دو روز پیش فعال کردم و فعال شد.
طرح یک ماهه با قیمت 10 تومن.
قبلا 9 تومن نبود مگه؟
گوشیم هیچی شارژ نداشت ده تومن شارژ کردم گفت اعتبارت کمه.
هزار دیگه هم شارژ کردم تا فعال شد. نهصد و خورده ای هم موند تو حساب.

Milad4171
17-09-2010, 11:01
سلام لطفا دوستان لطف کنید و نرم افزار مدیریت دانلود به غیر از internet download manager معرفی کنید که در صورتیکه اینترنت گوشی قطع بشه خودش شمار گیری کنه و دوباره اتصالو برقرار کنه بدون اینکه سوال بکنه
همچنین قابلیت تنظیم پهنای باند دانلود هم داشته باشه.

خود IDM هم شماره گیری خودکار داره. ولی بقیه رو بخوای Dap هست و Get right
---

به نظر من که به صرفه هست. چون شما داری برای این سیستم مودم رو تهیه میکنی. چون اگه بخوای گوشی رو وصل کنی چندتا مشکل هست.
غیر از مشکلات سخت افزاری، گوشی از مدار خارج میشه و خیلی کم پیش میاد که کسی بتونه زنگ بزنه یا اس ام اس بده.
میگه گوشی خاموشه!!!!!!!!!!!!!!!

joe_satriani
17-09-2010, 11:33
من دو روز پیش فعال کردم و فعال شد.
طرح یک ماهه با قیمت 10 تومن.
قبلا 9 تومن نبود مگه؟
گوشیم هیچی شارژ نداشت ده تومن شارژ کردم گفت اعتبارت کمه.
هزار دیگه هم شارژ کردم تا فعال شد. نهصد و خورده ای هم موند تو حساب.

9999 تومن هست :31:

worldm
17-09-2010, 12:22
ایا ممکنه بعد از تابستان این سیستمو قطع کنند؟
برای من که خیلی خوبه هزینه ام خیلی کمتره شده وسرعت خیلی خیلی بیشتر شده

worldm
17-09-2010, 13:53
ایا در صورت خریدن دانگل امکان قطع شدن مثل موقعی که با گوشیس کانکت هستیم باز هم وجود داره یا اینکه این موضوع فقط مربوط به گوشی میشه؟

majids
17-09-2010, 16:12
سلام دوستان

من لپ تاپ دل ووسترو 1520 دارم جای سیم کارت هم داره . وقتی سیمکارت میذارم روش هیچ پیغامی دریافت نمیکنم .

میخوام از اینترنت ایرانسل استفاده کنم . 15 تا صفحه اول تاپیک رو هم خوندم اما چیزی دستگیرم نشد بلکه گیج تر هم شدم .

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و یا اگه نرم افزاری احتیاج داره برام بذارید . اون برنامه 3d wacher رو هم هرچی گشتم نتونستم دانلود کنم .

در پناه نور باشید

fandak
17-09-2010, 16:29
بعد از تابستان قطع نمی شه .

parsa5564
17-09-2010, 17:15
دوستان من چک کردم و متوجه شدم که میتونم از ادج استفاده کنم.سرعتش هم نسبتا خوب بود.کارمو راه میندازه
حالا چطوری میتونم برای یک هفته تا 10 روز اینترنت نا محدود ایرانسل یا بسته ها ی رویایی یا هرچی اسمش هست تهیه کنم؟

jamshidjap
17-09-2010, 17:24
بسته يک هفته اي هست 5000 تومن

mshow
17-09-2010, 17:48
سلام بچه ها من سرعت دانلودم با ايرانسل به وسيله دانلود منيجر روي 30 هست ولي با خود ويندوز زير 10 .نميشه يه جوري اين رو درستش كرد؟موقعي كه مي خوام بازي كنم(آنلاين)سرعت داده هاي دريافتي تقريبا زير 5 مي رسه.اين مسئله داره عذابم مي ده.
اين كه اينترنتت سرعت دانلودش روي 30 باشه و صفحات رو هم با سرعت بالا لود كنه اما باهاش نتوني بازي كني خيلي ظلمه.

توي اين صفحه هم توضيح دادم:

فقط اينم بگم كه مدل گوشيم E250 هست.

majids
17-09-2010, 17:52
دوستان یکی نیست من رو دریابه ؟؟؟

سلام دوستان

من لپ تاپ دل ووسترو 1520 دارم جای سیم کارت هم داره . وقتی سیمکارت میذارم روش هیچ پیغامی دریافت نمیکنم .

میخوام از اینترنت ایرانسل استفاده کنم . 15 تا صفحه اول تاپیک رو هم خوندم اما چیزی دستگیرم نشد بلکه گیج تر هم شدم .

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و یا اگه نرم افزاری احتیاج داره برام بذارید . اون برنامه 3d wacher رو هم هرچی گشتم نتونستم دانلود کنم .

در پناه نور باشید

Leon-117
17-09-2010, 18:43
سلام بچه ها من سرعت دانلودم با ايرانسل به وسيله دانلود منيجر روي 30 هست ولي با خود ويندوز زير 10 .نميشه يه جوري اين رو درستش كرد؟موقعي كه مي خوام بازي كنم(آنلاين)سرعت داده هاي دريافتي تقريبا زير 5 مي رسه.اين مسئله داره عذابم مي ده.
اين كه اينترنتت سرعت دانلودش روي 30 باشه و صفحات رو هم با سرعت بالا لود كنه اما باهاش نتوني بازي كني خيلي ظلمه.

توي اين صفحه هم توضيح دادم:

فقط اينم بگم كه مدل گوشيم E250 هست.
اين Edge اصلا براي بازي آنلاين مناسب نيست.پينگ بالايي داره.

worldm
17-09-2010, 20:15
سلام مجید جان ایا درایورشو نصب کردی؟

majids
17-09-2010, 21:35
درود به شما دوست عزیزم worldm

راستش ویندوز ویستا اورجینال روش بود دیروز سون نصب کردم روش ولی انگار فایده نداره چون نتونستم درایوراش رو نصب کنم .

الان دارم سرچ میکنم ببینم چطوری برش گردونم به ویستای قبلی . ازش ریکاوری تهیه کردم .

راستی ممنون از اینکه تحویلم گرفتی { گل }

Milad4171
17-09-2010, 21:41
سلام دوستان

در پناه نور باشید

در بعضی از مدل لپ تاپ ها این درگاه وجود داره ولی حالت Optionalهست. یعنی درگاه وجود داره و سخت افزاری اتصالی برقرار نیست. هزینه ش هم 100 تومن حدودا هست.

باید مطعن بشین که اسلات مربوطه به سیستم متصل هست

parsa5564
17-09-2010, 22:09
دوستان من میتونم فردا یعنی 27 ام بسته یک هفته ایه ایرانسل رو فعال کنم؟

Milad4171
17-09-2010, 22:20
دوستان من میتونم فردا یعنی 27 ام بسته یک هفته ایه ایرانسل رو فعال کنم؟
دوست من که امروز 5 روزه رو فعال کرد مشکلی نبود. نمیدونم بعد از دوره چی میشه!!!!!!!!!!!

parsa5564
17-09-2010, 22:24
دوست من که امروز 5 روزه رو فعال کرد مشکلی نبود. نمیدونم بعد از دوره چی میشه!!!!!!!!!!!
5 روزه هم مگه داره؟اخه توی سایت 7 روزه داره فقط
اگر 5 روزه داره ممنون میشم کدش و قیمتش رو بگید تا همین حالا فعالش کنم

TURBO_BOY2006
17-09-2010, 22:41
سلام
تو 5800 م مینویسه E یعنی فعال ادج ولی سرعتش همون سرعت G هست...آنتن و سیگنال هم قوی دارم و با اون نرم افزار feildtest تستیدم...

مشکل از کجاست؟ یکم اونور تر از خونمون(چند کیلومتر) با یه دکل e سرعت بالا وصل میشم ولی تو خونه نمیتونم بوصلم بهش!

Milad4171
17-09-2010, 23:59
5 روزه هم مگه داره؟اخه توی سایت 7 روزه داره فقط
اگر 5 روزه داره ممنون میشم کدش و قیمتش رو بگید تا همین حالا فعالش کنم

:31: ببخشید منظورم 7 روزه بود! البته بهر هم شد. چون 7 روزه عملا از تابستون رد میشه. بخاطر من هم این طرح رو فعال کرد. باید دید اول مهر غیر فعال میشه یا نه!

ولی کلا من بعید میدونم که ایرانسل تغرفه رو فقط برای تابستون گذاشته باشه. باید صبر کرد ببینم چی میشه!

سلام
تو 5800 م مینویسه E یعنی فعال ادج ولی سرعتش همون سرعت G هست...آنتن و سیگنال هم قوی دارم و با اون نرم افزار feildtest تستیدم...

مشکل از کجاست؟ یکم اونور تر از خونمون(چند کیلومتر) با یه دکل e سرعت بالا وصل میشم ولی تو خونه نمیتونم بوصلم بهش!

درسته...هرچقدر فاصله از دکل به شما دور باشه سرعت هم کمتر میشه...
البته شما متوجه آنتن شبکه نمیشید. گوشی شما چند باند داره؟ گوشی های 4 بانده بهترین گیرندگی رو برای EDGE با فاصله ی دورتر رو دارن!!!

fandak
18-09-2010, 06:35
من که یک ماهه رو فعال کردم و دقیقا 21 مهر طرحش تموم می شه . هیچ مشکلی نیست . یعتی بعد از تابستان 10000 درصد ادامه داره

worldm
18-09-2010, 10:16
دوستانی که مودمو گرفتن ایا موقع دانلود با مودم هم قطعی و.جود داره یا فقط مربوط به گوشیه؟دیروز برام خیلی قطعی داشت ولی 450 مگ دانلود داشتم

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

راستی مودمو شهرستانیها( بابل) کجا میتونند بگیرند؟ایا سایت درست و حسابی که قیمت مناسب داشته باشه براش هست؟
من تصمیم دارم مودمو بگیرم به نظرتون این چند روزو صبر کنم ببینم وضاع ایرانسل چطوری میشه بهتر نیست؟
در کل چیز خوبیه همیشه با لپ تاپ اینترنت رو داریم.برای من که خیلی خوبه

majids
18-09-2010, 11:11
درود دوباره به worldm و میلاد عزیز

ویندوزم رو برگردوندم به حالت کارخونه ای . دی وی دی رو هم که گذاشتم کلی درایو روش بود که نمیدونم کدوم ها رو نصب کنم برای سیمکارت .

میلاد جان توی قسمتی که درگاه سیمکارت هست از مادربرد براش سوکت اومده و کاملا مشخصه که سوار بر مادربرد هست . و همچنین سیمکارت کاملا کنترل شده تو این قسمت وارد میشه . اگه فقط درگاه بود باید با پیچ گوشتی میافتادم به جونش که سیمکارت رو بیرون بده .

از این نمونه درگاه ها تو قسمت های دیگش هست ولی برای استفاده های دیگه که سخت افزاری بهش متصل نیست .

خوب حالا من درایو این رو از کجا یا از کدوم دی وی دیش پیدا کنم ؟

آیا درایوش اسم خاصی یا کلمه خاصی تو عنوانش نیست که من بتونم راحت تر تو بقیه درایو هاش پیداش کنم ؟

از هردوی شما عزیزان سپاسگذارم . {گل}

worldm
18-09-2010, 11:26
فکر کنم اگه چند تا عکس اگه حوصله داشتی بذاری راحتتر بشه تشخیص داد که کدومه

Milad4171
18-09-2010, 12:38
حل مشکل 0 شدن رسیو - اتوماتیک کانکت شدن دوباره (ReConnect) به اینترنت در زمان مشخص شده برای دانلود های طولانی

مشکل بیشتر دوستان 0 شدن رسیو در هنگام کار با نت بوده و در بیشتر وقتها در دانلود فایل ها با ججم زیاد بعد از زمانی رسیو 0 میشه و مجبور هستی شبکه رو قطع و دوباره وصل کنید!
این برنامه فقط روی دیال آپ و این موردانجام میشه چون فقط قادر به انجام عملیات رو کانکشن های دیال آپ هست

عکس از برنامه و توضیحات. در صورت نمایش داده نشدن عکس:

1

زمان وقفه بین هر بار کانکت شدن

2

تایمر مربوطه برای دوباره کانکت شدن. زمان را به ثانیه وارد کنید و بعد از کانکت شدن تایمر به صورت معکوس به سمت 0 میل میکند و در زمان 0 اینترنت قطع و با توجه به زمان وقفه دوباره متصل میشود!

3

برای انجام عملیات کانکت شدن اتوماتیک باید این مورد روشن باشد

4

بعد از انتخاب کانکشن مربوطه در لیست کانکشن ها. با زدن کلید Deal اتصال برقرار خواهد شد.
------------

البته این برنامه ی کارهای دیگه ای هم میکنه ولی خوب منظور من از معرفی فقط این مورد بود

دانلود:

فایل رو با 7zip زیپ کردم که حجمش کم بشه. با برنامه ی Winrar یا 7zip میتونین Extract کنین.
سریال هم در داخل فولدر مربوطه هست!

majids
18-09-2010, 14:05
این هم عکس هایی از محیط درایور ها

و عکس هایی از درگاه سیمکارت

راستی نرمفازار3GWatcher رو هم گرفتم اما چیزی رو نمیشناسه رو دستاه . رو پی سی که اصلا نصب نشد برای تست .

Milad4171
18-09-2010, 16:08
این هم عکس هایی از محیط درایور ها

و عکس هایی از درگاه سیمکارت

راستی نرمفازار3GWatcher رو هم گرفتم اما چیزی رو نمیشناسه رو دستاه . رو پی سی که اصلا نصب نشد برای تست .

معمولی بیشتر مدل های لب تاپ الان این اسلات رو داره ولی خروجی نداره! ورودی داره ( سیم کارت چا میخوره توش ) ولی جواب نمیده.
یکی از مواردش نبود آنتن UMTS هست. معمولا باید لپ تاپ شما برامدگی یا جایی واسه انتن داشته باشه یا ذکر کرده باشه که UMTS ساپورت هست!
اگه شما مشکل اسلات رو هم حل کنید آنتنی برای گیرندگی ندارین!!!
به نظرم یه سوال کنین از اونجایی که خریدین بهتره!!:46:

arta88
18-09-2010, 17:33
salam bacheha.man az GPRSe mobilam(hamrahe aval) va3 laptap estefade mikonam vali ye eshkali dar morede m3ngeram daram,sign in ke misham bad az 1min peygham error mide o baste mishe,preferencesham rooye http proxy gozashtam,be nazareton moshkel chie?l

majids
18-09-2010, 20:01
میلاد جان خیلی ممنون از لطفتون

این مشخصات لپ تاپم تو دی جی کالا هست که اونجا هم گفته داراي يک مودم داخلي 3G نيز مي‌باشد

اگه زحمتی نیست ممنون میشم یه نگاه بندازی .

payamhetfild
18-09-2010, 21:21
سلام به همه ی رفقای عزیز....
یه سوال از محضر ا دوستان داشتم ؟؟؟؟؟؟

من با گوشی n79 که دارم با سرعت 20 k ثابت دارم دانلود میکنم....!!!

به نظرتون من اون نرم افزاری که توی پست اول گذاشته شده رو ااستفاده کنم یا نه؟؟؟ ارزششو داره؟

مرسی

joe_satriani
18-09-2010, 21:33
salam bacheha.man az GPRSe mobilam(hamrahe aval) va3 laptap estefade mikonam vali ye eshkali dar morede m3ngeram daram,sign in ke misham bad az 1min peygham error mide o baste mishe,preferencesham rooye http proxy gozashtam,be nazareton moshkel chie?l

با سلام
دوست عزيزم شما بايد گزينه ي اول يعني connect to the directly رو استفاده كنيد

A.IvI.I.N
18-09-2010, 21:38
دوستان لپ تاپ منم زیر باتریش جای سیم کارت هستش ولی هرچی گشتم درایورش رو پیدا نکردم:13:
این جای سیم کارته دکوره...!!!؟؟؟:31:
یا اینکه واقعا کار میکنه..؟؟؟؟
مدل لپ تاپم: Dell studio 1537

Milad4171
18-09-2010, 21:54
میلاد جان خیلی ممنون از لطفتون

این مشخصات لپ تاپم تو دی جی کالا هست که اونجا هم گفته داراي يک مودم داخلي 3G نيز مي‌باشد

اگه زحمتی نیست ممنون میشم یه نگاه بندازی .

نه نداره...
بیشتر مدلهای دل نداره.اینطوری که میدونم اصلا دل به دلایلی همچین اسلاتی رو روی لپ تاپ هاش سوار نمیکنه. یعنی ایران سفارش نمیده( هر مدلی چندین نوع کانفیک و اینا داره. و یکیش با UMTS هست که البته این مدل خیلی خیلی کمیابه)
مارکهای دیگه هم فقط یه سری مدل های خاصش این رو داره که بالای 1500 هست

دوستان لپ تاپ منم زیر باتریش جای سیم کارت هستش ولی هرچی گشتم درایورش رو پیدا نکردم:13:
این جای سیم کارته دکوره...!!!؟؟؟:31:
یا اینکه واقعا کار میکنه..؟؟؟؟
مدل لپ تاپم: Dell studio 1537

نه مال شما نیز ندارد.
فقط مدلهای حرفه ای دل این اسلات رو داره. البته بازم بسته به سفارش هست چون توی ایران کسی سفارش UMTS رو نمیده... مگه یارو بلد باشه و بدونه چیه!!
الان خیلی خیلی کم شده. چون کلی میاد رو قیمت لپ تاپ.
300 تومن حدودا هزینه ی اضافه داره این موضوع!

worldm
18-09-2010, 22:19
مجید جان اولا در صورتیکه واقعا بصورت سخت افزاری این سیستم به لپ تاپ وصل باشه در device manager باید پیغام بده خودت ویندوزو که میشناسی تا چیزی رو پیدا نکنه ول کن نیست بعدم اون گزینه اول موبایل چیپ ست اینتل رو نصب کن ببین چجوریه؟
البته به نظر خودم که اینم نیست

Masoud-Susa
18-09-2010, 22:25
سلام
کسی میدونه کدوم یکی از لپ تاپ های سونی-وایو سیم کارت می خورن؟

worldm
18-09-2010, 23:13
کسی اخرش جواب منو نداد لطفا دوستانی که مودمو دارن بگن که باهاش قطعی هم داشتن مثل گوشی؟

Milad4171
19-09-2010, 11:03
کسی اخرش جواب منو نداد لطفا دوستانی که مودمو دارن بگن که باهاش قطعی هم داشتن مثل گوشی؟

شما تو تاپیک خودش سوال کنین دوستان جوابم میدن.
ولی کلا قطع شدن شبکه ( همون 0 شدن که صفحه ی قبلی من براش راه حل گفتم) ربطی به من و شما نداره. مربوط به شبکه اصلی هست و دتیا سنتر. همونطوری که ایرانسل واسه ی من قطعی نداره ولی همراه اول داره.
همونطوری که برعکس هست واسه ی بعضی ودستان.
بستگی به منظقه هم داره!!!!!
بازم باید نظر سنجی کرد بین دوستان ببینیم چی میگن!!

majids
19-09-2010, 19:19
worldm جان ، آقا میلاد درست میگه . من هر کاری کردم نشد . حتی درایور هاشو رهم از سایت دل دانلود کردم اما جواب نداد . میگه سخت افزار شناسایی نشد .

از هردوی شما عزیزان سپاسگذارم {گل}

outpost
20-09-2010, 16:28
آموزش گوشیهای پاکت پی سی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر چنانچه گوشی شما در آموزش های بالا موجود نیست ابتدا به سایت سازنده برید اگر درایور گوشی رو پیدا نکردید به تاپیک بیاید و اعلام کنید حتما راه حلی پیدا خواهد شد .

آموزش برای سیم کارت دانگل و لپتاپ به علت این که هنوز این دو مورد فراگیر نشده اند متاسفانه مطلبی پیدا نکردم اگر کسی اعلام امادگی کرد مطلب رو برای من PM بده من در همین جا درج میکنم

با تشکر از H.VIKE همکار انجمن موبایل و adernalin و mr devil و milad_4171 :11:

اين فايل آموزش گوشيهاي پاكت پي سي ، اصلا باز نميشه.

من ميخوام با HTC HD2 وصل بشم. نرم افزار ActiveSync رو هم نصب كردم. اما به هيچ وجه كامپيوتر به اينترنت وصل نميشه.

كلي فروم هاي خارجي رو زير و رو كردم ، همشون ميگن كه توي ActiveSync بايد Internet Sharing رو فعال كنم. بابا اين Active Sync اصلا گزينه اي به نام Internet Sharing نداره.

يه كمكي بكنيد ....

Milad4171
20-09-2010, 18:33
اين فايل آموزش گوشيهاي پاكت پي سي ، اصلا باز نميشه.

من ميخوام با HTC HD2 وصل بشم. نرم افزار ActiveSync رو هم نصب كردم. اما به هيچ وجه كامپيوتر به اينترنت وصل نميشه.

كلي فروم هاي خارجي رو زير و رو كردم ، همشون ميگن كه توي ActiveSync بايد Internet Sharing رو فعال كنم. بابا اين Active Sync اصلا گزينه اي به نام Internet Sharing نداره.

يه كمكي بكنيد ....

شما اول آخرین ورژن مبدل اصلی و آخری ورژنش رو دانلود کنین از سایت مربوطه!
active sync رو دانلود کنی و با اون از نت استفاده کنی

و active sync اینو نداره. Intermet Sharing رو گوشی داره.

تو گوشی. تو بخش Program یه برنامه ای هست به نام Internet Sharing که بعد از اینکه شما گوشی رو با کابل به سیستم وصل کردین با اون گذینه میتونین وارد شبکه بشین!!

فکر کنم راه دوم بهتر و راحت تره .چون اینطوری که متوجه شدم تمام گوشی های HTC این قالبیت رو داره!

regularuser
20-09-2010, 18:43

M0hsen3D
20-09-2010, 18:52
دوستان الان اج ایرانسل فعال هست یانه؟

Milad4171
20-09-2010, 19:09
نه. تا پایان تابستون فعاله. فعلا هفتگی هم فعلا نمیشه و ماهیانه هم نه. روزانه ولی چرا
تا بعد از تابستون تعرفه های دیگه معلوم بشه!! و دوباره بشه استفاده کرد!!

fandak
20-09-2010, 20:24
من که فعلا تا 20 مهر فعالم

adrenalin
20-09-2010, 22:23
من اخرین باری که اینترنت نامحدود یک روزه گرفتم یک روز هم حساب نکرد
در اصل بایداین اینجوری میشد مثلا اگه 4 بعد از ظهر فعال کردم تا فردا 4 بعد از ظهر اعتبار داشت
اخرین بار که زدم 4بعد از ظهر فعال کردم گفت تا ساعت 12 شب همون روز بیشتر اعتبار نداره
بازی جدیده ایرانسله ؟؟؟:2:

M0hsen3D
20-09-2010, 22:49
در اصل بایداین اینجوری میشد مثلا اگه 4 بعد از ظهر فعال کردم تا فردا 4 بعد از ظهر اعتبار داشت
اخرین بار که زدم 4بعد از ظهر فعال کردم گفت تا ساعت 12 شب همون روز بیشتر اعتبار نداره
آره منم 6 بعد از ظهر 27 شهریور فعال کردم ولی ساعت 8 sms اومد که تا ساعت 12 فقط فعال هست بعد من فکر کردم که دیگه تموم شده و میخوان جمع کنن!!!

Milad4171
20-09-2010, 23:20
میتونم به جرات بگم ایرانسل کم آورده...
این بازی هارو فقط ایرانسل در آورده. من مدتی هست همراه اول دارم و اصلا هچین مشکلی نیست!
خوشبختانه .اگه هم ایرنسل بخواد باز این سرویس رو بگذاره باید یه فکری روی کیفیتش و زمان بندیش بکنه!

fujitsu.siemens
20-09-2010, 23:27
میتونم به جرات بگم ایرانسل کم آورده...
این بازی هارو فقط ایرانسل در آورده. من مدتی هست همراه اول دارم و اصلا هچین مشکلی نیست!
خوشبختانه .اگه هم ایرنسل بخواد باز این سرویس رو بگذاره باید یه فکری روی کیفیتش و زمان بندیش بکنه!

چه بسته ای رو استفاده میکنید؟ دایمی یا اعتباری؟ چه مدتی است که استفاده میکنید؟

fandak
20-09-2010, 23:40
اینجایی که ما هستیم ایرانسل بهتر از همراه اوله . و سرعت خوبی داره . من راضی هستم

outpost
21-09-2010, 07:31
شما اول آخرین ورژن مبدل اصلی و آخری ورژنش رو دانلود کنین از سایت مربوطه!
active sync رو دانلود کنی و با اون از نت استفاده کنی

و active sync اینو نداره. Intermet Sharing رو گوشی داره.

تو گوشی. تو بخش Program یه برنامه ای هست به نام Internet Sharing که بعد از اینکه شما گوشی رو با کابل به سیستم وصل کردین با اون گذینه میتونین وارد شبکه بشین!!

فکر کنم راه دوم بهتر و راحت تره .چون اینطوری که متوجه شدم تمام گوشی های HTC این قالبیت رو داره!

ممنون دوست عزيز

حل شد..... فقط Internet Sharing در قسمت Start>Tools بود.

باز م تشكر

omid.7128
21-09-2010, 10:18
آره منم 6 بعد از ظهر 27 شهریور فعال کردم ولی ساعت 8 sms اومد که تا ساعت 12 فقط فعال هست بعد من فکر کردم که دیگه تموم شده و میخوان جمع کنن!!!

نه بابا، من یه روزه فعال میکنم تا 48 ساعت وصله!!
تا شب بعد از sms تا ساعت 24 وصل میشه ( این اخطار فقط جهت ترساندن شما فرستاده شده و هیچ گونه ارزش دیگری ندارد:27:)

Leon-117
21-09-2010, 12:01
اين حرف دوست بالايي تاييد ميشه.من يه روز دقيقا ساعت 11 صبح يه بسته 1 روزه فعال كردم تا فرداش ساعت 12 شب ميشد استفاده كرد.

post98
21-09-2010, 12:08
دقیقآ با پست 1179 موافقم چون برا منم پیام میده تا 24 امشب ولی تا 48 ساعت وصله:5:

M0hsen3D
21-09-2010, 12:08
یعنی اون sms که دادن الکی بود
عجب!اینا دیگه کین!

regularuser
21-09-2010, 15:30

amir_dre
21-09-2010, 16:14
من کد یه روزه رو زدم 10 دقیقه ای وصل شد
سرعت هم بین 3 تا 13 هست

MORTEZAMAX2
21-09-2010, 19:47
سلام
من خودم با گوشی نوکیا 6630 وصل میشم که EDGE هم نداره و سرعتم به 25 تا 30 کیلو بایت میرسه

MORTEZAMAX2
21-09-2010, 20:22
سلام
اصلا مهم نیست من میزنم استرالیا کار میکنه و سرعتم بین 20 تا 30 کیلو بایته در حالی که حدود 4 کیلومتر با دکل فاصله دارم:21::21::21:

omid.pari
22-09-2010, 17:10
سلام
ایرانسل سرویس شبانه را واسه پاییز هم ارائه میده؟؟؟
با اینکه سرعتش واسه من زیاد نیست ولی حداقل از اینترنت کارتی ها خیلی به صرفه تره

omid.pari
22-09-2010, 17:18
راستی دوستان من از برنامه Du mater واسه نشون دادن سرعت اینترنت استفاده میکنم
با اینکه گاهی اوقات سرعت رو بالا نشون میده ولی سرعت دانلودم صفره
راستی یه سوال دیگه به نظرتون ارتفاع می تونه تو سرعت تاثیر داشته باشه مثلا من از زیر زمین به اینترنت وصل میشم به نظرتون برم طبقه 2 تو سرعت تاثیری داره
این دیگه سواله آخره مدل گوشی هم تو سرعت تاثیری داره؟؟؟
اینم بپرسم دیگه
من با بلوتوث گوشی به لپ تاپ وصل میشم و گوشی رو به عنوان مودم میشناسونم به نظرتون اگه با کابل برم تو سرعت تاثیری داره؟؟؟
ببخشیدا زیادی سوال پرسیدم

fandak
22-09-2010, 18:36
جشنواره پاییزی هم همینه . همونطور که قبلا گفتم ادامه داشت :

Milad4171
22-09-2010, 19:03
خود. قابل پیش بینی بود!!
عالیه.:8:

دوستان حتما تستشون رو بگذارن. که مثایسه انجام بشه!! واسه اینکه واقعا باشه هیچ دانلود و صفحه ای باز نباشه و تست اول رو ملاک قرار بدن!!
:46:

yusef
22-09-2010, 19:37
سلام دوستان
من میخوام تازه این کار رو انجام بدم.
حدود سرعت با توجه تجربه های اخیرتون چقدره؟
شماها همتون از موبایل به عنوان مودم استفاده میکنید؟

Milad4171
22-09-2010, 19:44
سلام دوستان
من میخوام تازه این کار رو انجام بدم.
حدود سرعت با توجه تجربه های اخیرتون چقدره؟
شماها همتون از موبایل به عنوان مودم استفاده میکنید؟

بله.:31:
من سرعتم کم شده... ولی EDGE در بهترین حالت واسه من 25 کیلوبیت هست
برای سیستم شیر مثل تورنت هم 22 هست!:5:

البته منطقه به منطقه فرق داره. شما اول روی گوشی با ون 200 تومنیه یه چک بکن ببین چطوره!
یه چیزی که رسیو بگیره. بافر کنه!
اگه اپرا مینی داری برو تو سایت Youtube.com و یک کلیپ رو اجرا کن ببین چقدر طور میکشه بافر کنه!!
اگه سریع بافر کرد که مطمعن باش درسته!
ببین E رو هم روی گوشیت نشون میده یا نه!!

yusef
22-09-2010, 19:48
دقیقا چطوری میتونم گوشیم رو به عنوان مودم استفاده کنم؟
جایی توضیح یا آموزشی هست؟

Milad4171
22-09-2010, 19:59
سلام
ایرانسل سرویس شبانه را واسه پاییز هم ارائه میده؟؟؟
با اینکه سرعتش واسه من زیاد نیست ولی حداقل از اینترنت کارتی ها خیلی به صرفه تره

بله - طرح شبانه هم خیلی خوبه .11 شب تا 8 صبح هم هست!! فکر کنم 3 هزاذ تومن پول زیادی نباشه!!! واسه ی یک ماه!!
من قبلا که کارت شبانه ی یک ماهه میگرفت 4 تومن بود. پسنتا. یادتش بخیر!!:8:

آره. به صرفه تره و من میگم شما همراه اول هم تست کنین. ببین اون بهتره جواب میده یا نه. تکنولوژی ایرنسل و همراه اول مثل هم دیگه هست! فقط ممکنه بعضی جاها سرعت بیشتری داشته باشه!!

راستی دوستان من از برنامه Du mater واسه نشون دادن سرعت اینترنت استفاده میکنم
با اینکه گاهی اوقات سرعت رو بالا نشون میده ولی سرعت دانلودم صفره
راستی یه سوال دیگه به نظرتون ارتفاع می تونه تو سرعت تاثیر داشته باشه مثلا من از زیر زمین به اینترنت وصل میشم به نظرتون برم طبقه 2 تو سرعت تاثیری داره
این دیگه سواله آخره مدل گوشی هم تو سرعت تاثیری داره؟؟؟
اینم بپرسم دیگه
من با بلوتوث گوشی به لپ تاپ وصل میشم و گوشی رو به عنوان مودم میشناسونم به نظرتون اگه با کابل برم تو سرعت تاثیری داره؟؟؟
ببخشیدا زیادی سوال پرسیدم

برنامه که زیاده. ولی بهترینش همون Speedtest هست.خطا و اشتباهه هم نداره. رسیو ثابت نیست. بالا وپایین میره!

تا کجا باشین!!
آنتن فرستنده ی مبایل خیلی قوی تر از اکسس پیونت عمل میکنه.
من توی شرکتومن اکسس پوینتمون طبقه دوومه. من توی انبار هم ازش استفاده میکنم!!!

نباید زیاد نگران باشین ولی باید استحکام ساختون هم دید. مثلا توی شهرک امید( شرق تهران) برجهایی هست که وقتی واردش میشی کلا انتن قطع میشه. بخاطر استحکام ساختمون و دیواراشه!!!

ولی تاثیر خودش رو داره. ولی اگه خیلی زیاد نیست، مهم نیست!!!

معلمومه مدل گوشی روی سرعت تاثیر داره!!
مثلا من با سامسونگ استار تست کردم با سامسونگ ULTRA هم تست کردم
بنظرم Ultra خیلی بهتر جواب میده.
کلاس ها وسرعت ها در گوشی های مختلف فرق داره و پهنای باند بیشتری رو دریافت میکنه!!!

کابل بهتره.
چون همینطوری اینترنت کلی شارژ خالی میکنه ، بلوتوث هم که به کنار!
تاثیر خودش رو داره. شما با کابل وصل کن حداکثر امکانات رو میتونین داشته باشین!

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

دقیقا چطوری میتونم گوشیم رو به عنوان مودم استفاده کنم؟
جایی توضیح یا آموزشی هست؟

مدل گوشیتون رو بگین که بگم!!!:46:

yusef
22-09-2010, 20:26
مدلم:s3653 samsung
البته دیدم مدل خیلی خوبی برای سرعت نیست:31:
راستی این قطعاتی که در پست اول معرفی شده چطوره؟کسی امتحان کرده؟

Milad4171
22-09-2010, 21:27
مدلم:s3653 samsung
البته دیدم مدل خیلی خوبی برای سرعت نیست:31:
راستی این قطعاتی که در پست اول معرفی شده چطوره؟کسی امتحان کرده؟

اتفاقا مدل عالیه هست واسه این کار
EDGE چهار بانده. مخصوص این کار. من استار دارم و واقعا به نظرم گوشی کوربی گوشی نازیه!! حالشو ببر. من که بعد از خریدن گوشیم ( استار) از نظر تریپ یکم کلاسیک هست . بعد از مدتی دل و میزنه. ولی کوربی چیز دیگه ایه هست. البته خود کوربی فروشش بریشتر از استار هست . هم به خاطر قیمتش هم به خاطر قالب و طرحهاش!!

بگذریم.
دقیقا مثل گوشی منه
EDGE کلاس 10 رو داره و سرعت رسیوش تا236 کیلو بیت هست که البته شما فقط حد اکثر میتونین از 40 کیلو بیت استفاده کنین( در ایران اینطرویه)

خوب اگه تا حالا این کارو نکردین اینطرویه:

اول برنامه ی PC Studio رو روی سیستم نصب کنین( فقط ورژن جدید روی 7 نصب میشه و کار آمد هست)

بعد که نصب شد خودش درایورها رو نصب میکنه( مودمهای گوشی های سامسونگ از یه مدل هست و البته با اختلاف سرعت!!!
بعد از اینکه شما برنامه رو نصب کردین گوشی رو وصل میکنین با کابل به سیستم و روی گوشی بخش اتصال به PCStudio رو میزنین
بعدش گوشی شما شناخته میشه

بعدش شما با زدن روی گزینه ی تنظیمات یا یه کشوری رو انتخاب کنید همینطوری . یا برین کشور و سرویس رو Other بزنید و قسمت شماره گیری هم اینو بزنین.

(از راست به چپ بخونین) ستاره 99 ستاره #
و بعد هم شماره گیری کنید تا روی سیستم متوجه بشین که اتصال برقرار شده!!!
برانامه ی را نبندین!
راه دیگه هم اینه که یک کانکشن دیال آپ بسازین و مودم رو مودم گوشی معرفی کنید و با همین روش شماره گیری کنید

اگه از PC Studio جدید استفاده میکنین باید برین اینجا. ولی به طور کلی از این عکس میتونین به نتیجه برسین!!

worldm
23-09-2010, 06:08
من واقعا از اساتید این پست و عزیزان تشکر میکنم که این اموزشها رو گذاشتن من دیگه از دست اینترنت ذغالی راحت شدم فعلا شبانه ام فعاله و تا 30 دانلود دارم قبض تلفن هم از 25 به 10 تومن تغییر پیدا کرد.
راستی الان دیگه صد در صد میتونیم مودمو بخریم دیگه؟

Milad4171
23-09-2010, 09:22
بله دیگه. البته باید یه سیمکارت واسش بگذاری کنار. چون عملا از دسترس خارج میشه( اگه بخوای فقط واسه نت ازش استفاده کنی)
که البته سیم کارتهای اعتباری ایرنسل مثل .... ریخته. فقط یکی باید ازش استفاده ی درست کنه:31:

post98
23-09-2010, 10:01
سلام

دوستان چی شد ایرانسل طرحش رو جمع میکنه یا نه ؟

امروز 1 مهر ها

ممنون

hamedanger
23-09-2010, 10:35
تو چشنواره پاییز این طرح ادامه پیدا کرده اونم فقط برای اعتباری ها!!!

post98
23-09-2010, 12:50
آره تو سایت ایرانسل هم دائمی ها رو حذف کرده

راستی قیمت ها و پهنای باند هموناست تغییری نکرده؟

adrenalin
23-09-2010, 15:25
سلام دوستان
باز خدا پدر این ایرانسلو بیامرزه درو بر خونه ما 3 تا انتن همراه اول هست ولی اینترنتش افتضاحه ولی هین ایرانسل انتنش تقریبا 1 کیلومتر فاصله داره کیفیتش از همراه اول بهتره

joe_satriani
23-09-2010, 15:52
راستی قیمت ها و پهنای باند هموناست تغییری نکرده؟

با سلام
ادامه داره دوست عزيزم

موفق باشيد.

isbn
23-09-2010, 17:19
من اگه بخوام امشب ساعت 12 شب به بعد استفاده کنم یه دونه 1 روزه چه زمانی خریداری کنم؟
بعد اینکه اگه 12 شب امشب فعال کنم تا کی میمونه 1 روزه .

ehsan_update
23-09-2010, 18:34
تا ساعت 24 فردا میمونه. من الان فعالش کردم پیام داده تا ساعت 24 امشب تموم میشه.:41:

regularuser
23-09-2010, 19:13

mohammad_87
23-09-2010, 19:17
تا ساعت 24 فردا میمونه. من الان فعالش کردم پیام داده تا ساعت 24 امشب تموم میشه.:41:
با سلام خدمت همه دوستان گل.ادامه پیدا کردن طرحها رو تبریک میگم:31:من که بارها گفتم احتمال نود درصد ادامه داره.مدارکش هم موجود هست...
دوست عزیز،توی طرح تابستون هر موقع فعال میکردی تا ساعت 24 فرداش طرح یکروزه فعال بود!!مثلا اگه شنبه ساعت 1 بامداد فعال میکردی تا ساعت 24 روز یکشنبه فعال بود.چیزی حدود 47 ساعت!!طرح پاییز هم اگه چنین مشکل مثبتی!!!داشته باشه عالیه.
------------------------------------------
خب حالا خرید یه مودم با پشتیبانی از 3G دیگه داره واجب میشه.حد اقل تا آخر پاییز که این طرح ادامه داره(اما باز هم برای زمستان تمدید خواهد شد)از وسطای زمستان هم که اپراتور سوم میاد همه اینها رو میندازه تو جیبش.
دوستانی که مودم استفاده میکنن.کسی تا حالا مودم با پشتیبانی از نسل سوم (3g) توی ایران خریده؟؟لطفا قیمت و مارکش رو هم قید کنین.مخصوصا مارکهای معتبر و یا مارکهایی مثل huawei و zte اگه دارید معرفی کنین...

danielo
23-09-2010, 19:25
گوشی n82 ساپرت میکنه edge ؟
چون بعضی ها میگند اره و بعضی ها میگند نه
در ضمن کسی هست که بتونه با اینترنت ایرانسل از cccam استفاده کنه؟

joe_satriani
23-09-2010, 19:38
گوشی n82 ساپرت میکنه edge ؟
چون بعضی ها میگند اره و بعضی ها میگند نه
در ضمن کسی هست که بتونه با اینترنت ایرانسل از cccam استفاده کنه؟

با سلام
نه دوست عزيزم edge رو ساپورت نميكنه

موفق باشيد.

yusef
23-09-2010, 23:20
اتفاقا مدل عالیه هست واسه این کار
EDGE چهار بانده. مخصوص این کار. من استار دارم و واقعا به نظرم گوشی کوربی گوشی نازیه!! حالشو ببر. من که بعد از خریدن گوشیم ( استار) از نظر تریپ یکم کلاسیک هست . بعد از مدتی دل و میزنه. ولی کوربی چیز دیگه ایه هست. البته خود کوربی فروشش بریشتر از استار هست . هم به خاطر قیمتش هم به خاطر قالب و طرحهاش!!

بگذریم.
دقیقا مثل گوشی منه
EDGE کلاس 10 رو داره و سرعت رسیوش تا236 کیلو بیت هست که البته شما فقط حد اکثر میتونین از 40 کیلو بیت استفاده کنین( در ایران اینطرویه)

خوب اگه تا حالا این کارو نکردین اینطرویه:

اول برنامه ی PC Studio رو روی سیستم نصب کنین( فقط ورژن جدید روی 7 نصب میشه و کار آمد هست)

بعد که نصب شد خودش درایورها رو نصب میکنه( مودمهای گوشی های سامسونگ از یه مدل هست و البته با اختلاف سرعت!!!
بعد از اینکه شما برنامه رو نصب کردین گوشی رو وصل میکنین با کابل به سیستم و روی گوشی بخش اتصال به PCStudio رو میزنین
بعدش گوشی شما شناخته میشه

بعدش شما با زدن روی گزینه ی تنظیمات یا یه کشوری رو انتخاب کنید همینطوری . یا برین کشور و سرویس رو Other بزنید و قسمت شماره گیری هم اینو بزنین.

(از راست به چپ بخونین) ستاره 99 ستاره #
و بعد هم شماره گیری کنید تا روی سیستم متوجه بشین که اتصال برقرار شده!!!
برانامه ی را نبندین!
راه دیگه هم اینه که یک کانکشن دیال آپ بسازین و مودم رو مودم گوشی معرفی کنید و با همین روش شماره گیری کنید

اگه از PC Studio جدید استفاده میکنین باید برین اینجا. ولی به طور کلی از این عکس میتونین به نتیجه برسین!!

رفتم از سایت سامسونگ جدیدترین برنامه رو دانلود کردم.
ولی بخش اینترنتش که میرم هیچی رو نمیشناسه.
که جایی برای شماره گیری باشه.
میزنه موبایل وصل شده ولی اونجا هرچی رو setting میزنم چیزی نمیاد.

isbn
23-09-2010, 23:58
سلام من الان کد رو زدم ولی پیام تایید رو هنوز بهم نداده یه 10 دقیقه ای شده.

Milad4171
24-09-2010, 01:50
رفتم از سایت سامسونگ جدیدترین برنامه رو دانلود کردم.
ولی بخش اینترنتش که میرم هیچی رو نمیشناسه.
که جایی برای شماره گیری باشه.
میزنه موبایل وصل شده ولی اونجا هرچی رو setting میزنم چیزی نمیاد.

اول اینکه GPRS گوشی فعاله دیگه حتما؟ یعنی روی خود گشوی تست کردی؟
بعدش هم اول باید یه اسم رو Add بزنی که صفحه ی مشخصات روشن بشه!

روی علامت + کلیک کن و یه کانکشن بساز اول
بعد هم بقیه رو پر کن
البته ایرانسل بازی در نمیاره. یه کشور رو انتخاب کن فقط User و Pass رو پاک کن و Connect کن!
اگه نشد بگو مشکل کجاست دقیقا!!

شـیـفــو
24-09-2010, 02:11
من متوجه شدم سامسونگ i900 مودم نداره براي استفاده روي كامپيوتر هر راهي بود رفتم ولي مودم داخلي براي استفاده خودش داره و وقتي با كابل و هر نوع برنامه و اتصالي تست كنيد مودم براي كانكت شدن خارجي مثل كامپيوتر وجود نداره
خسته نباشه سامسونگ

danielo
24-09-2010, 05:30
با سلام
نه دوست عزيزم edge رو ساپورت نميكنه

موفق باشيد.

اخه من رفتم تو این سایت

edge: Class 32, 296 kbps; DTM Class 11, 177 kbps

پس این علکی هست؟؟

worldm
24-09-2010, 06:02
اخه من رفتم تو این سایت

پس این علکی هست؟؟

سلام
در سایتهای خارجی که زده پشتیبانی میکنه

جی پی ار اس Class 32, 107 kbps سرویس ادج هم پشتیبانی میکنه
Class 32, 296 kbps; DTM Class 11, 177 kbps

yusef
24-09-2010, 10:24
اول اینکه GPRS گوشی فعاله دیگه حتما؟ یعنی روی خود گشوی تست کردی؟
بعدش هم اول باید یه اسم رو Add بزنی که صفحه ی مشخصات روشن بشه!

روی علامت + کلیک کن و یه کانکشن بساز اول
بعد هم بقیه رو پر کن
البته ایرانسل بازی در نمیاره. یه کشور رو انتخاب کن فقط User و Pass رو پاک کن و Connect کن!
اگه نشد بگو مشکل کجاست دقیقا!!

وقتی که مموری داخل گوشیه وصل میکنه فقط مموری رو میشناسه.
وقتی هم مموری رو در میارم و وصل میکنم مینویسه مموری رو وصل کنید.
دقیقا باید چه کار کنم؟:31:
در ضمن شرمنده که اینقدر سوال پیچتون میکنم.

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

ولی با بلوتوث که وصل میکنم میشناسه موبایلو.
اما وقتی که مموری داخلش نیست کلن چیزی رو نمیشناسه

yusef
24-09-2010, 10:36
فهمیدم چه گندی زدم:31:
خب حالا درست شد.
ولی شماره پیش فرض *99**1*1#
مشکلی پیش نمیاد؟چه جوری میشه این شماره رو عوض کرد؟
بازم فهمیدم چی کار کنم:31:
حالا در جریانتون میذارم.

yusef
24-09-2010, 10:44
حالا که وصل کردم زمانی رو صرف connect device و از این حرف ها میذاره آخرش میزنه نمیشه ارتباط برقرار کرد و به خاطر پورت و از این جور چیزا.
حالا چکار کنم؟:31:

Milad4171
24-09-2010, 10:52
شماره که همشون میگیره!! شما اونجا که کشور رو انتخاب میکنی...برو آخر لیست Other رو بزن. بعد میتونی خودت فرمش رو پر کنی!!
یه کاری هم حتما بکن!!
روی گوشیت Opera Mini داری؟؟ اگه داری روی گوشیت با اپرا مینی برو نت. مثل همین سایت فروم. ببین میاد؟
اومد بعدش مطمعن هستم که شبکه GPRS فعاله!!
فرقی نداره. همه ی اون شماره های کشورا کانکت میشه البته بعضی شماره ها انحصاری هست که کلا فرق داره شماره و لیستش!!!

akbari15
24-09-2010, 10:54
من متوجه شدم سامسونگ i900 مودم نداره براي استفاده روي كامپيوتر هر راهي بود رفتم ولي مودم داخلي براي استفاده خودش داره و وقتي با كابل و هر نوع برنامه و اتصالي تست كنيد مودم براي كانكت شدن خارجي مثل كامپيوتر وجود نداره
خسته نباشه سامسونگ

من ساسونگ i900 دارم به کامپیوتر هم وصل می شه از اینترنت استفاده می کنم اول نرم افزار مربوط به USB رو نصب کنید بعد از طریق Internet Sharing خود گوشی و با پورت USB اینترنت رو روی PC شیر کنید.

Milad4171
24-09-2010, 10:54
خسته نباشه سامسونگ

مگه میشه؟ مشکل کجاست؟؟
شما حتما حتما باید موقعی که داری PC Studio رو نصب میکنی روی سیستمت نباید گوشیت وصل باشه!! مودم رو نمیشناسه!!
شما برای تست برو توی بخش Add&Remove Programs توی Control Panel ببین برنامه ای به نام Samsung USb modem یا یه چیزی تو این مایه ها نصب هست یا نه!!! اگه نیست یعنی درایور مودم گوشی اصلا نصب نشده!!
گوشی شما هم 4 بانده هست هم 2G رو جواب میده هم 3G رو. پس مشکلی نیست!
EDGE کلاس 10 رو داره با سرعت کانکت 236 کیلو بیت!!!
به نظر من که از لحاظ شبکه گوشیت عالیه!!! تست کن پشیمون نمیشی!!
( یه وقتایی هم مشکل وینوز هست!! درایور رو درست نصب نمیکنه!! البته فکر کنم درایور و برنامه رو از سایت دانلود کردی اینطروی که یادم میاد!!!

حالا که وصل کردم زمانی رو صرف connect device و از این حرف ها میذاره آخرش میزنه نمیشه ارتباط برقرار کرد و به خاطر پورت و از این جور چیزا.
حالا چکار کنم؟

شماره که همشون میگیره!! شما اونجا که کشور رو انتخاب میکنی...برو آخر لیست Other رو بزن. بعد میتونی خودت فرمش رو پر کنی!!
یه کاری هم حتما بکن!!
روی گوشیت Opera Mini داری؟؟ اگه داری روی گوشیت با اپرا مینی برو نت. مثل همین سایت فروم. ببین میاد؟
فرقی نداره. همه ی اون شماره های کشورا کانکت میشه البته بعضی شماره ها انحصاری هست که کلا فرق داره شماره و لیستش!!!

yusef
24-09-2010, 11:00
مگه میشه؟ مشکل کجاست؟؟
شما حتما حتما باید موقعی که داری PC Studio رو نصب میکنی روی سیستمت نباید گوشیت وصل باشه!! مودم رو نمیشناسه!!
شما برای تست برو توی بخش Add&Remove Programs توی Control Panel ببین برنامه ای به نام Samsung USb modem یا یه چیزی تو این مایه ها نصب هست یا نه!!! اگه نیست یعنی درایور مودم گوشی اصلا نصب نشده!!
( یه وقتایی هم مشکل وینوز هست!! درایور رو درست نصب نمیکنه!! البته فکر کنم درایور و برنامه رو از سایت دانلود کردی اینطروی که یادم میاد!!!

یه کاری هم حتما بکن!!

GPRS که فعاله.تست کردم.
ولی حالا که مبخوام کانکت کنم میزنه modem out of order و نمیشه کاریش کرد.
حالا چه کنم؟

Xx Hossein xX
24-09-2010, 11:22
سلام ...

دوستان یه یه دونه از این مودما دارم ، میخواستم بدونم میشه به کامپیوتر دسکتاپ وصلش کنم ؟!

ممنون ...

Milad4171
24-09-2010, 12:01
GPRS که فعاله.تست کردم.
ولی حالا که مبخوام کانکت کنم میزنه modem out of order و نمیشه کاریش کرد.
حالا چه کنم؟

ببین توی Add & Remove Porgram چیزی به نام Samsung USB modem یا Samsung USB Driver For mobile phones داری؟
اگه نداری پس درایور مودمت درست نصب نشده .باید دوباره برنامه ی PC Sudio رو نصب کنی ولی اگه این گزینه رو واقعا نداشتی بگو من فایل جداش رو Upload کنم .کیلوبایتیه!!

دوستان یه یه دونه از این مودما دارم ، میخواستم بدونم میشه به کامپیوتر دسکتاپ وصلش کنم ؟!

تا اینجا که من اطلاعات دارم شدنی نیست!!!

yusef
24-09-2010, 13:12
ببین توی Add & Remove Porgram چیزی به نام Samsung USB modem یا Samsung USB Driver For mobile phones داری؟
اگه نداری پس درایور مودمت درست نصب نشده .باید دوباره برنامه ی PC Sudio رو نصب کنی ولی اگه این گزینه رو واقعا نداشتی بگو من فایل جداش رو Upload کنم .کیلوبایتیه!!

تا اینجا که من اطلاعات دارم شدنی نیست!!!

نگاه کردم.دیدم وصله
کلا پاک کردم و دوباره نصب.
از طریق dial up که میخوام کانکت کنم ارور 777 میده و همون پیغام pc studio رو نشون میده.
برای شماره که *99*# میزنم(البته همون طور که گفتید از راست به چپ)
رفتم properties اکانت که ساختم لازم نیست protocol و تنظیماتی رو عوض کنم؟
یا برای شماره کد شهر یا کشور بزنم؟
یوزر و پسورد که لازم نیست بزنم؟درسته؟
دیگه نمیدونم چه کار کنم.

alireza20202003
24-09-2010, 13:17
سلام ...

ممنون ...

تبديلش به PCI رو ميتونی گير بياری اما اگه مودمت همونيه كه تو عكسه كه ارزش نداره چون ماكزيمم سرعتش 85 كيلوبيت هستش .

Milad4171
24-09-2010, 13:20
اگه بتونی یه عکس بگیری بهتر میتونم بگم .عکس گرفتی پ.خ کن ببینم چیه قضیه!!!
نه . تنظیمات دیگه ای نداره!!
کانکت که کردی با PC Studio اروری که میده رو از صفحه اش عکس بگیر !!!

شـیـفــو
24-09-2010, 13:28
من ساسونگ i900 دارم به کامپیوتر هم وصل می شه از اینترنت استفاده می کنم اول نرم افزار مربوط به USB رو نصب کنید بعد از طریق Internet Sharing خود گوشی و با پورت USB اینترنت رو روی PC شیر کنید.
1. دوست عزيزم ميشه بيشتر توضيح بدي
من active sync نصب كردم
در مرحله بعد هم گوشي رو روي گزينه سينك گذاشتم تا اينجا مشكلي نيست
اما گزينه اينترنت شيرينگ كجاست تو گ.شي ؟ يه گزينه بيشتر نديدم اونم ماله wi-fi هست كه تيك زدمش
منظورتون از نرم افزار مربوط به usb همون اكتيو سينكه ديگه ؟
من حتي اون نرم افزار مودم درايور سامسونگ رو هم نصب كردم باز نشد

مگه میشه؟ مشکل کجاست؟؟

مشكل اينه بطور واضح
1. اولا در سايت سامسونگ گوشي i900 كه انتخاب ميكني pc studio براش پيدا نميكنه

2. در مرحله بعد من از نسخه ديگري براي خودم استفاده كردم براحتي گوشي ميشناسه اما گزينه اتصال به نتش غير فعال هست

3. در مورد متصل نبودن گوشي به پي سي بابا ديگه ميدونم موقع نصب نبايد وصل باشه
4. سامسونگ usb مودم ايجاد نميشه به هيچ وجه حتي ويندوز عوض كردم ولي مشكل ويندوز نيست قطعا
5. تنها بعد از اتصال گوشي يك local area connection برام ايجاد ميشه كه اونم نشان دهنده اتصال و سينك بودن گوشي هست با كامپيوتر نه با نت
6. راستي نسخه ويندوز گوشيم چندماه پيش عوض كردم به DZIA5 دوستان I900 دار ميدونن جديدترين نسخه هست ولي يه احتمال ميدم ممكنه از نسخه خوده ويندوزش باشه . ها ؟

akbari15
24-09-2010, 14:10
1. دوست عزيزم ميشه بيشتر توضيح بدي
من active sync نصب كردم
در مرحله بعد هم گوشي رو روي گزينه سينك گذاشتم تا اينجا مشكلي نيست
اما گزينه اينترنت شيرينگ كجاست تو گ.شي ؟ يه گزينه بيشتر نديدم اونم ماله wi-fi هست كه تيك زدمش
منظورتون از نرم افزار مربوط به usb همون اكتيو سينكه ديگه ؟
من حتي اون نرم افزار مودم درايور سامسونگ رو هم نصب كردم باز نشد

مشكل اينه بطور واضح
1. اولا در سايت سامسونگ گوشي i900 كه انتخاب ميكني pc studio براش پيدا نميكنه
2. در مرحله بعد من از نسخه ديگري براي خودم استفاده كردم براحتي گوشي ميشناسه اما گزينه اتصال به نتش غير فعال هست
3. در مورد متصل نبودن گوشي به پي سي بابا ديگه ميدونم موقع نصب نبايد وصل باشه
4. سامسونگ usb مودم ايجاد نميشه به هيچ وجه حتي ويندوز عوض كردم ولي مشكل ويندوز نيست قطعا
5. تنها بعد از اتصال گوشي يك local area connection برام ايجاد ميشه كه اونم نشان دهنده اتصال و سينك بودن گوشي هست با كامپيوتر نه با نت
6. راستي نسخه ويندوز گوشيم چندماه پيش عوض كردم به DZIA5 دوستان I900 دار ميدونن جديدترين نسخه هست ولي يه احتمال ميدم ممكنه از نسخه خوده ويندوزش باشه . ها ؟

به این صورت :

Start --- Programs --- Internet Sharing

بعد USB رو وصل می کنید و Connect رو می زنید به اینترنت وصل می شه.

اما قبلش باید حتما یک GPRS Connection توی گوشیتون ایجاد کرده باشین :

Start --- Settings --- Connections --- Add A New Modem Connection --- Cellular Line GPRS

PC Studio هم برای i900 وجود نداره و active sync رو نصب کنید کافیه.

akbari15
24-09-2010, 14:19
اگه مشکلتون حل نشد این برنامه رو روی گوشی نصب و استفاده کنید :

WMWifiRouter v1.51 Build 1010 - اشتراک اینترنت و gprs بین پاکت پی سی و کامپیوتر

برنامه :

Keygen :

lobia
24-09-2010, 15:38
سلام دوستان من این قسمت رو نفهمیدم

برای این که بدونید شما زیر منطقه تحت پوشش EDGE قرار گرفتید یا خیر
کافیه به گوشی خودتون نگاه کنید
اگر حرف G و(در بعضی گوشیها مثل سونی اریکسون مثلث وارونه) رو دید یعنی که شما ارتباط eDGE ندارید و با GPRs کانکت هستید
اگر حرف E رو دیدید یعنی این که EDGE برقرار هست و میتونید از ان استفاده کنید.

گوشیم نوکیا n73 هست این E در چه قسمتی از گوشی نوشته شده من که ندیدیم کجاست

اگر منطقه ای تحت پوشش EDGE نباشه کجا باید درخواست داد یا چه کار باید کرد

ضمننا کانکشن من speed رو 460.8Kbps میزنه یه آنتن bts هم بیشتر نداریم ولی سرعت دانلود از 8کیلو بایت در ثٍانیه بالا تر نرفته

joe_satriani
24-09-2010, 15:55
سلام دوستان من این قسمت رو نفهمیدم

برای این که بدونید شما زیر منطقه تحت پوشش EDGE قرار گرفتید یا خیر
کافیه به گوشی خودتون نگاه کنید
اگر حرف G و(در بعضی گوشیها مثل سونی اریکسون مثلث وارونه) رو دید یعنی که شما ارتباط eDGE ندارید و با GPRs کانکت هستید
اگر حرف E رو دیدید یعنی این که EDGE برقرار هست و میتونید از ان استفاده کنید.

گوشیم نوکیا n73 هست این E در چه قسمتی از گوشی نوشته شده من که ندیدیم کجاست

اگر منطقه ای تحت پوشش EDGE نباشه کجا باید درخواست داد یا چه کار باید کرد

ضمننا کانکشن من speed رو 460.8Kbps میزنه یه آنتن bts هم بیشتر نداریم ولی سرعت دانلود از 8کیلو بایت در ثٍانیه بالا تر نرفته

با سلام
دوست عزيزم اون آيكون E رو بالا جاي آنتن گوشيتون ميكشه
اگه نديديش حتما منطقه شما تحت پوشش نيست

موفق باشيد.

شـیـفــو
24-09-2010, 16:04
به این صورت :

بعد USB رو وصل می کنید و Connect رو می زنید به اینترنت وصل می شه.

اما قبلش باید حتما یک GPRS Connection توی گوشیتون ایجاد کرده باشین :

Start --- Settings --- Connections --- Add A New Modem Connection --- Cellular Line GPRS

PC Studio هم برای i900 وجود نداره و active sync رو نصب کنید کافیه.
خدا يك در دنيا 100 در اخرت خيرت بده
تنها چيزي كه من اصلا نديده بودم
اين بود
اما اين روش در سون جواب داد و بعد از اينكه تو گوشي دكمه كانكت زدم وصل شد
اما در ايكس پي چي ؟ اونجا كانكت ميزنم گوشي وصل ميشه اما در كامپيوتر بايد چيكار كنم يا چه كانكشني بسازم
حالا سرعت همراه اول كه خيلي كمه

lobia
24-09-2010, 17:21
با سلام
دوست عزيزم اون آيكون E رو بالا جاي آنتن گوشيتون ميكشه
اگه نديديش حتما منطقه شما تحت پوشش نيست

موفق باشيد.
کسی می تونه یه اسکرین از دسکتاپ گوشیش بزاره

حالا چکار باید کرد درخواست باید داد یا اعتراض کرد یا هیچ کاری نکرد تا خود به خود درستش کنند

mohammad_87
24-09-2010, 17:51
سلام
دانگل سیم کارت با پشتیبانی از 3g با مارک معتبر کسی گیر آورده؟؟

danielo
24-09-2010, 18:12
nokia n82
اگر edge داره.
در چه حدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون دودل هستم که دانگل بخرم یا نه

isbn
24-09-2010, 18:26
منم وصل شدم آخر به این سیستم جدید ایرانسل:31:

اینم یه تست برا اینکه اسپم نشه

سرعت دانلودش هم 20-30 هست ولی یه وقتا 0 میشه بعد دوباره آروم آروم میره بالا .

joe_satriani
24-09-2010, 18:34
حالا چکار باید کرد دراخواست باید داد یا اعتراض کرد یا هیچ کاری نکرد تا خود به خود درستش کنند

با سلام
شما بايد وايسيد تا اين منطقتون رو تحت پوشش قرار بدن ديگه
اعتراض و درخواست كار به جايي نميرسه

موفق باشيد.

maziarb
24-09-2010, 18:35
....................

regularuser
24-09-2010, 20:40
حذف شود .................................:5:

Diego
24-09-2010, 23:29
من شنیدم بعد از 10 گیگ دانلود،در بسته ی نامحدود یک ماهه، بسته باطل میشه.درسته؟

Milad4171
25-09-2010, 09:14
اعصابم خورد شده با گوشی 6300 نمیتونم به آنتنی که edge هستش وصل بشم ، آخه چیکار کنم ،همش به آنتن الکی وصل میشه؟ راهیی داره؟؟؟!

اینکه میره روی آنتنی که شبکه درست حسابی نداره بخاطر چند مورده:
آنتنهای دیگه ضرفیتش پره و شما شیفت میشی روی آنتن های دیگه. واسه منم پیش میاد. شبا میرم روی یه آنتن مسخره. که وقتی کانکت میشم 5 دقیقه یک بار اینترنت سکته میکنه. سند و رسیو نداره!! بعد یهو قاط میزنه!!!

یااینکه گوشی شما این قابلیت رو نداره که بهترین آنتن رو واسه خودش ست کنه!! معمولا گوشی ها نزدیکترین رو ست میکنن!

منطقه ای که هستین منطقه ی شلوغی هست!و احتمالا واسه شما هم یکی یا دوتا از آنتن ها هنوز بهینه نشدن!!! واسه همین کیفت خوبی ندارن واسه شبکه!!

شما با یه گوشی دیگه هم تست کنید. اگه مشکلی نبود که مشکل از گوشی هست اگه بود مشکل از شلوغی منطقه و شیف شدن روی BTSی که ارسال ودریافت کمتری داره!!

این درسته که اینترنت همراه اول نامحدوده و مثل ایرانسل محدودیت 10 گیگ نداره ؟ :5:

راستش من که 2 ماه ایرانسل داشتم بعدش بخاطر کیفت همراه اول توی منطقه مون رفتم همراه اول!
دوستان که از ایرنسل شاکی هستن ولی من تا امروز شاید هر ماه بالای 12 13 گیگ دانلود داشتم!!!!
مشکلی یا پیغامی یا تهدیدی چیزی هم دریافت نکردم:31::27:

B.i.r.i.y.a
25-09-2010, 11:26
آره راست میگی! منم قبلا یادمه شارژ 5 هزار تومنی میگیرفتم ولی انقدر ذوق داشتم زودی تموم میشد!!
دنبال اون دانگل که گفتی بودم و آره . به صرفه نیست! واسه مثلا 5 کیلو. گوشی هم خیلی وقته دنبالش هستم.
راستی! یه راه دیگه هم پیدا کردم!! من لپتاپ سیم کار میخوره! (شانس منه!) اینطوری که متوجه شدم الان میشه از ایرنسل برای اینترنتش استفاده کرد.
-
من اون موقع که گرفته بودم اصلا تو نخش نبودم! و فکر نمیکردم بدرد بخوره! ولی الان یهو متوجه شدم.
سعی کردم آروم بگم که غصه نخوری! امتحان کردم. راحت رفت! نوسانش هم خیلی خیلی کمتر بود و خوب چون لپتاپه میشه جاش روعوض کرد راحت!!!!!
-
اینم راه بعدی!!!! کسانی که میخوان لپ تاپ بخرن به این مورد توجه کنن!!:31:

سلام دوست عزیز ؛
این چیزی که میگی (منظورم اسلات سیم کارت لپتاپ هست) لپتاپ منم داره ؛ dell_latitude_d830
چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
من درحال حاضر به کمک nokia5800 به Gprs ایرانسل وصل میشم.
اگه بشه از این اسلات استفاده کنم خیلی عالی میشه ؛
آخه اینجوری فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه باتری نو برای 5800 باشم ! :41:
ممنون.

Milad4171
25-09-2010, 11:43
سلام دوست عزیز ؛
این چیزی که میگی (منظورم اسلات سیم کارت لپتاپ هست) لپتاپ منم داره ؛ dell_latitude_d830
چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
من درحال حاضر به کمک nokia5800 به Gprs ایرانسل وصل میشم.
اگه بشه از این اسلات استفاده کنم خیلی عالی میشه ؛
آخه اینجوری فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه باتری نو برای 5800 باشم !

شما اول مطمعن بشین لپ تاپتون آنتن داخلی داره؟
در دیسک درایور ها بخشی به نام 3g یا یه چیزی تو این مایه ها( مثل 3g Watcher ) داره یا نه!!
اگه داشت نصب کنین. ببینین علامت آنتن کنار ساعت میاد؟ بعدش سیم کارت رو نصب کنین. ببینین بخش آنتن دهی روشن میشه؟ و چطوریه؟
اگه اونم آره نشون میده. میتونین راحت کانکت کنین از طریق اون برنامه!!

اگه هم یکی از انی موارد نه هست شما اسلات رو دارین ولی خروجی ندارین!! مکانش هست ولی آماده به کار نیست.
دلیلش که بخاطر اینکه وجودش هزینه ی اضافه رو داره و خوب توی ایران کسی پول اضافه واسه ی چیزی که نمیدونه چیه رو نمیده و فروشنده های لپ تاپ هم سعی میکنن لپ تاپ ها رو ارزونتر بفروشن!!
مثلا بدون ویندوز اورجینال. خود ویندوز اورجینالی که روی سیستم هست 70 تومن قیمتشه( ویستا) .120 تومن پول ویندوز 7 هست که روی لپ تاپا وجود داره!! واسه همین بخاطر کم کردن هزینه یه سری امکانات رو درخواست نمیدن که قیمت بالا نره!!!

B.i.r.i.y.a
25-09-2010, 12:22
در دیسک درایور ها بخشی به نام 3g یا یه چیزی تو این مایه ها( مثل 3g Watcher ) داره یا نه!!
اگه داشت نصب کنین. ببینین علامت آنتن کنار ساعت میاد؟ بعدش سیم کارت رو نصب کنین. ببینین بخش آنتن دهی روشن میشه؟ و چطوریه؟

اگه هم یکی از انی موارد نه هست شما اسلات رو دارین ولی خروجی ندارین!! مکانش هست ولی آماده به کار نیست.
دلیلش که بخاطر اینکه وجودش هزینه ی اضافه رو داره و خوب توی ایران کسی پول اضافه واسه ی چیزی که نمیدونه چیه رو نمیده و فروشنده های لپ تاپ هم سعی میکنن لپ تاپ ها رو ارزونتر بفروشن!!
مثلا بدون ویندوز اورجینال. خود ویندوز اورجینالی که روی سیستم هست 70 تومن قیمتشه( ویستا) .120 تومن پول ویندوز 7 هست که روی لپ تاپا وجود داره!! واسه همین بخاطر کم کردن هزینه یه سری امکانات رو درخواست نمیدن که قیمت بالا نره!!!

این کارایی رو که گفتی انجام میدم ولی قبلش فکر کنم لازم باشه بگم :
تو تنظیمات بایوس لپتاپ تو بخش وایرلس یه گزینه ای هست به نام Cell ، این به اون مربوط نمیشه ؟
و نوشته زمانی فعال میشه که کلید کشویی مربوط به فعال کردن wifi رو بزنم.

B.i.r.i.y.a
25-09-2010, 12:37

این لیستی از درایورهاییه که تو CD درایورهاس :

با توجه به اینا به نظر شما لپتاپ من این ماژول رو داره و میتونم ازش استفاده کنم ؟
اگه آره کدومو باید نصب کنم ؟
البته قبلا اونی که نوشته vodafone رو نصب کردم کار نداد ! شاید مخصوص خود vodafone باشه.

Milad4171
25-09-2010, 13:17
هر مدل دستگاهی یه کانفیک خاص خودش رو داره .مدل شما با قطعات مختلفی ساخته میشه . این مشخصات مدل دستگاه شماست: زیاده ولی!!!

SYSTEM
Processor Features Dual-Core, 800 MHz FSB with 4.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7800 (2.6GHz), T7700 (2.40GHz), T7500 (2.20GHz), T7300 (2.00GHz)
Dual-Core, 800 MHz FSB with 2.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7250 (2.00GHz), T7100 (1.80GHz)

Operating systems Genuine Microsoft® Windows Vista™ Ultimate, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Business, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Home Basic15
Genuine Microsoft® Windows® XP Professional, Genuine Microsoft® Windows® XP Home Edition, N-Series
Chipset Intel® 965GM (800MHz front side bus) with Intel® onboard graphics or Intel® 965PM with

NVIDIA® graphics
Memory 512MB-4GB5 shared6 DDR 2 667MHz Memory
Display 15.4” WXGA (220 nits); 15.4” WSXGA+ UltraSharp (200 nits); 15.4” WUXGA UltraSharp (200 nits)
External Display Supports up to a maximum resolution of WUXGA (1920 x 1200)
Graphics Choice of integrated Mobile Intel® GMA X3100 (Up to 256MB shared6); NVIDIA® Quadro® NVS
135M7 or NVIDIA® Quadro® NVS 140M2 graphics cards

Hard Drives 60, 80, 100, 120 and 160GB8
Pointing Device Touch Pad - PS/2 compatible, Track Stick - PS/2 compatible
Audio High Definition Audio codec. Dual speakers, 8 ohm. Integrated omni-directional microphone
Dimensions H: 35.3mm/1.39” x W: 361mm/14.2” x D: 262.6mm/10.34”

Weight1 Starting at 2.71Kgs (5.97Lbs) with 15.4” WXGA LCD, Intel® GMA X3100 graphics, CD-ROM and 6-

cell battery
POWER
Power Supply 90 Watt AC adapter with cord wrapping
Batteries Primary: 6-cell/53 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge™, Primary: 9-cell/85 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge
Secondary: 6-cell/48 WHr “Smart” Li-Polymer battery featuring ExpressCharge

CONNECTIVITY
Wired 56K9 v.92 Internal Modem; 10/100/1000 Gigabit Ethernet10 network interface adaptor
Wi-Fi Intel® PRO/Wireless 4965 WiFi® 802.11a/g/Draft n, Dell Wireless 3945 WiFi® 802.11a/g, Dell Wireless 1390 802.11g, Dell Wireless 1490 802.11a/g, Dell Wireless 1505 802.11a/g/Draft n
Bluetooth Dell Wireless 360 Bluetooth® Module; Bluetooth® 2.1 + EDR

EXPANDABILITY
Expansion Card Slot One Type I or Type II PC Card Slot; 54mm Express Card Slot supports both 54mm and 34mm Express Cards
I/O Ports S-Video, Serial, 1394, VGA, headphone/speaker out, 3 USB, powered USB (D/Bay), RJ11, RJ45, AC power, docking out, RJ-11, RJ-45, AC power
Docking D/Port, D/Dock, D/View Notebook Stand, D/Monitor Stand
Modular Options 24X CD-ROM, 8X DVD-ROM11, 8XDVD+/-RW12, 24X CDRW/DVD, No Optical, Blu-Ray, Floppy Disk Drive, Secondary 6-cell/48 WHr, “Smart” Li-Polymer battery, 2nd 80GB10 hard drive, or TravelLite module

SECURITY
Physical Security Steel-reinforced Cable Lock Slots, Media Module and Hard Drive locks
User & System Security Integrated Smart Card Reader, Trusted Platform Module 1.2 and optional UPEK® finger print reader. Dell EMBASSY® Trust Suite by Wave Systems security software
Network Security 802.11 WiFi Protected Access (WPA), 802.11i (WPA2), Virtual Private Networks (---) and 802.1x with EAP modes, CCX V4.0

MANAGEABILITY
Dell OpenManage™ Helps reduce the total cost of ownership by enabling IT departments to manage and support networked systems. OpenManage™ enables software deployment and migration, hardware configuration and system health, asset management and remote support. For more information visit:

SERVICE & SUPPORT

Service & Support Services may vary. Options may include Gold Technical Support13, CompleteCover™14 Accidental Damage Service

در کل. مدل شما این موضوع رو نداره!! تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت ای قطعه بین 130 تا 200 تومنه!
( هزینه ی چیپ و آنتن و غیره!)

B.i.r.i.y.a
25-09-2010, 14:11
هر مدل دستگاهی یه کانفیک خاص خودش رو داره .مدل شما با قطعات مختلفی ساخته میشه . این مشخصات مدل دستگاه شماست: زیاده ولی!!!

SYSTEM
Processor Features Dual-Core, 800 MHz FSB with 4.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7800 (2.6GHz), T7700 (2.40GHz), T7500 (2.20GHz), T7300 (2.00GHz)
Dual-Core, 800 MHz FSB with 2.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7250 (2.00GHz), T7100 (1.80GHz)

Operating systems Genuine Microsoft® Windows Vista™ Ultimate, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Business, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Home Basic15
Genuine Microsoft® Windows® XP Professional, Genuine Microsoft® Windows® XP Home Edition, N-Series
Chipset Intel® 965GM (800MHz front side bus) with Intel® onboard graphics or Intel® 965PM with

NVIDIA® graphics
Memory 512MB-4GB5 shared6 DDR 2 667MHz Memory
Display 15.4” WXGA (220 nits); 15.4” WSXGA+ UltraSharp (200 nits); 15.4” WUXGA UltraSharp (200 nits)
External Display Supports up to a maximum resolution of WUXGA (1920 x 1200)
Graphics Choice of integrated Mobile Intel® GMA X3100 (Up to 256MB shared6); NVIDIA® Quadro® NVS
135M7 or NVIDIA® Quadro® NVS 140M2 graphics cards

Hard Drives 60, 80, 100, 120 and 160GB8
Pointing Device Touch Pad - PS/2 compatible, Track Stick - PS/2 compatible
Audio High Definition Audio codec. Dual speakers, 8 ohm. Integrated omni-directional microphone
Dimensions H: 35.3mm/1.39” x W: 361mm/14.2” x D: 262.6mm/10.34”

Weight1 Starting at 2.71Kgs (5.97Lbs) with 15.4” WXGA LCD, Intel® GMA X3100 graphics, CD-ROM and 6-

cell battery
POWER
Power Supply 90 Watt AC adapter with cord wrapping
Batteries Primary: 6-cell/53 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge™, Primary: 9-cell/85 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge
Secondary: 6-cell/48 WHr “Smart” Li-Polymer battery featuring ExpressCharge

CONNECTIVITY
Wired 56K9 v.92 Internal Modem; 10/100/1000 Gigabit Ethernet10 network interface adaptor
Wi-Fi Intel® PRO/Wireless 4965 WiFi® 802.11a/g/Draft n, Dell Wireless 3945 WiFi® 802.11a/g, Dell Wireless 1390 802.11g, Dell Wireless 1490 802.11a/g, Dell Wireless 1505 802.11a/g/Draft n
Bluetooth Dell Wireless 360 Bluetooth® Module; Bluetooth® 2.1 + EDR

EXPANDABILITY
Expansion Card Slot One Type I or Type II PC Card Slot; 54mm Express Card Slot supports both 54mm and 34mm Express Cards
I/O Ports S-Video, Serial, 1394, VGA, headphone/speaker out, 3 USB, powered USB (D/Bay), RJ11, RJ45, AC power, docking out, RJ-11, RJ-45, AC power
Docking D/Port, D/Dock, D/View Notebook Stand, D/Monitor Stand
Modular Options 24X CD-ROM, 8X DVD-ROM11, 8XDVD+/-RW12, 24X CDRW/DVD, No Optical, Blu-Ray, Floppy Disk Drive, Secondary 6-cell/48 WHr, “Smart” Li-Polymer battery, 2nd 80GB10 hard drive, or TravelLite module

SECURITY
Physical Security Steel-reinforced Cable Lock Slots, Media Module and Hard Drive locks
User & System Security Integrated Smart Card Reader, Trusted Platform Module 1.2 and optional UPEK® finger print reader. Dell EMBASSY® Trust Suite by Wave Systems security software
Network Security 802.11 WiFi Protected Access (WPA), 802.11i (WPA2), Virtual Private Networks (---) and 802.1x with EAP modes, CCX V4.0

MANAGEABILITY
Dell OpenManage™ Helps reduce the total cost of ownership by enabling IT departments to manage and support networked systems. OpenManage™ enables software deployment and migration, hardware configuration and system health, asset management and remote support. For more information visit:

SERVICE & SUPPORT

Service & Support Services may vary. Options may include Gold Technical Support13, CompleteCover™14 Accidental Damage Service

در کل. مدل شما این موضوع رو نداره!! تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت ای قطعه بین 130 تا 200 تومنه!
( هزینه ی چیپ و آنتن و غیره!)

پس ظاهرا کلاه رفته سرم ! :41:
آخه 1 میلیون و 800 هزار تا پای این لپتاپ دادم ؛ به این امید که full config باشه. :5:
بلوتوثش که دو سه ماه پیش به طرز عجیبی خود به خود از کار افتاد ، حالا هم که شما میگی این قطعه رو نداره.
کم کم داره از چشمم میفته. :41:

XDbit68
25-09-2010, 19:22
سلام رفقا.. راجع به ایرانسل بگم که من خودم از تاریخ 89/5/20 تا 89/6/20 14.9 گیگا بایت دانلود و 4.9 گیگابایت حجم آپلودم بوده...
و مشکلی نداشتم قطع هم نکردن.
گفتم دوستان بدونند.

regularuser
25-09-2010, 20:55