ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Penryn
12-08-2010, 20:40
س
من وقتی یه حجم خاصی (حدود 2.5 گیگ) دانلود میکنم اینترنتم از کار میوفته
با چه سرعتی و در چه مدت این مقدار رو دانلود میکنی ?!؟

4-می شه ادرس تاپیکی که در مورد تریکیدن گوشی توضیح داده شده بدین؟
5-شنیدم استفاده از gprsتششعاتی داره که برای سلامتی مضر هست ایا این فقط در مورد همراه اول هست یا برای ایرانسل هم صدق می کنه؟و ایا وایمکس هم این مشکل را داره؟
موارد انفجار گوشی خیلی خیلی بندرت بوده و هیچ ربطی به در حال استفاده یا عدم استفاده بودن گوشی نداره.یسری باتریهای در گذشته از نظر کیفی بعضاً مورد دار بودن و دیگه این خبرا نیستش.. اگه یوقت احساس کردی گوشی داغ شده سعی کن خاموشش کنی و باتریشون در بیاری و اگه تونستی عوضش کنی
بحث تشعشعاتم شایعه هستش
بعضیا تشعشعات ماهواره و پارازیت و موبایل و همه چیزو مضر میدونن که حرف کاملاً اثبات نشده ایه.ضریب snr داره و همیشه هم رعایت میشه

hamed1024
12-08-2010, 22:25
سلام....من صفحه اول این تاپیک را خوندم شما برنامهfieldtest 9.2 را برای رسیدن به سرعت بالاتر پیشنهاد داده بودین ولی حالا می گین سونی اریکسونt715نمی تونه از این برنامه و فرمتsisxاستفاده کنه خوب حالا من edgeدارم سرعتم تا 15هم شده بیاد اما بعد می یاد میمونه رو6-7 یه راهی بگین که سرعتم بهبود پیدا کنه؟
برنامهfieldtest 9.2فرمت دیگه ایش نیست که منم بتونم استفاده کنم یا برنامه هایی نظیر اون؟
کمک کنین خواهشا

KING_DESIGNER
12-08-2010, 22:39
سلام....من صفحه اول این تاپیک را خوندم شما برنامهfieldtest 9.2 را برای رسیدن به سرعت بالاتر پیشنهاد داده بودین ولی حالا می گین سونی اریکسونt715نمی تونه از این برنامه و فرمتsisxاستفاده کنه خوب حالا من edgeدارم سرعتم تا 15هم شده بیاد اما بعد می یاد میمونه رو6-7 یه راهی بگین که سرعتم بهبود پیدا کنه؟
برنامهfieldtest 9.2فرمت دیگه ایش نیست که منم بتونم استفاده کنم یا برنامه هایی نظیر اون؟
کمک کنین خواهشا
هرچی گفتم همونه راه دیگه ای نمیدونیم :20:

pooyahacker
12-08-2010, 23:24
ببین علامت e هست ؟
توی دیوایس مینجر نگاه کن ببین گوشی رو به عنوان مودم یمشناسه یا نه
یک کانکشن جدید بساز

نه نیست
اصلا از گوشی هم وصل نمیشه
با دو تا گوشی دیگه هم امتحان کردم وصل نشد
زنگ زدم اپراتور گفت مشکل فنی هست و چند دقیقه دیگه امتحان کنید ! ولی بازم نشد !

oghyanoos
12-08-2010, 23:36
من چند روزی هست که سراته دانلدم با گوشی از ۵ شده بود ۸ :20:
گوشیم edgeنداشت واسه همین رفتم با گوشی n95تست کردم. وقتی‌ دیدم بجای حرف g نوشته e جا خوردم.:31:
حالا که edge تو شهرمون فعال شده باید یه edge modem بگیرم. منتظر جواب کینگ عزیز هستیم:46:

jacob73
13-08-2010, 02:12
آقا ما بخوایم عضو ثابت بشیم باید کی رو ببینیم؟
چون ما تازه شروع بکار کردیم دلیل نمیشه که بزاریمتون سرکار
سرعت دانلود من وقتی با k750 وصل میشم رو 10kb/s قفل میکنه اما با
گوشی های نوکیا( بقول بزرگترا با استفاده از همون سیستم EDGE ) تا
23KB/s میرسه .
ضمناً اگه بخوای با همون سرعت 23 حساب کنی هر ساعت حدود 80مگ
دانلود میکه و 2.5 گیگ رو حدود 35 ساعت طول میکشه که اصلاً چیز غیر
ممکن و سر کاری به نظر نمی رسه.
و اینکه چون داشتم یه سریال (Heroes) رو دانلود میکردم لینکای مستقیمش
رو گرفته بودم. خب با دو تا بسته GPRS ایرانسل شب ها و آخر هفته ها
تونستم حدود 5 گیگ دانلود کنم که با هر قسمت با فرمت mkv هر قسمت
100مگ حدود 50 قسمت گرفتم. واسه این حدودی میگم واسه اینکه از خط
یکی از دوستام هم استفاده میکردم و 1.6 گیگ (16 قسمت) هم با اون
دانلود کردم.
بسته اول 14 روز کار کرد و واسه این اینقدر زیاد کار کرد که با سونی
اریکسون وصل شده بودم و سرعت دانلود هم کم بود . ولی بسته GPRS
بعدی خیلی زودتر از کار افتاد چون با نوکیا ( فک کنم بیشتر گوشی های
نوکیا از EDGE استفاده میکنن) دانلود میکردم و خیلی زودتر از کار افتاد.
وقتی بسته از کار میوفته وقتی رمز استعلام ( #6*141* برای شبانه و
#8*141* برای ماهانه) رو میزنی میگه که مثلاً 16 روز دیگه حساب GPRS
داری ولی وقتی وصل میشی از شارژ تون کم میکنه و خدا نکنه اونموقع که
از کار میوفته شارژ داشته باشین و با PC وصل شده باشین.

jacob73
13-08-2010, 02:20
آقا قضیه این سایت چیه که بعد از یکساعت با بدبختی باید بیارمش بالا تازه اونم با فیلتر شکن. اینترنت هم مشکل نداره. :angry::grrr:

David Jones
13-08-2010, 14:02
از این دانگل ها میشه بجای موبایل استفاده کرد ؟ مثلا اس ام اس فرستاد یا تماس تلفنی داشته باشیم ؟

KING_DESIGNER
13-08-2010, 14:29
من چند روزی هست که سراته دانلدم با گوشی از ۵ شده بود ۸ :20:
گوشیم edgeنداشت واسه همین رفتم با گوشی n95تست کردم. وقتی‌ دیدم بجای حرف g نوشته e جا خوردم.:31:
حالا که edge تو شهرمون فعال شده باید یه edge modem بگیرم. منتظر جواب کینگ عزیز هستیم:46:
چشم حتما امشب مطالب مفیدی میزارم که به دردتون میخوره و جواب همه سئوالاتتون رو خواهم داد. میزارم

از این دانگل ها میشه بجای موبایل استفاده کرد ؟ مثلا اس ام اس فرستاد یا تماس تلفنی داشته باشیم ؟
بعله.
حتما دیدین نوشتند تبلیغات با SMS انبوه
میشه با این وسیله این کارا رو انجام داد و یک دفعه به سیصد نفر اس ام اس داد
:20:

David Jones
13-08-2010, 17:44
بعله.
حتما دیدین نوشتند تبلیغات با SMS انبوه
میشه با این وسیله این کارا رو انجام داد و یک دفعه به سیصد نفر اس ام اس داد
:20:
سلام. خیلی ممنون که سئوالاتم رو بی جواب نمیذاری.:10:فقط میخواستم بدونم میشه تماس تلفنی داشت ؟ کلا میشه مثل یه گوشی موبایل ازش استفاده کرد ؟ نرم افزارش چطور ؟

KING_DESIGNER
13-08-2010, 19:06
سلام. خیلی ممنون که سئوالاتم رو بی جواب نمیذاری.:10:فقط میخواستم بدونم میشه تماس تلفنی داشت ؟ کلا میشه مثل یه گوشی موبایل ازش استفاده کرد ؟ نرم افزارش چطور ؟
اره دیگه موبایله

Penryn
13-08-2010, 20:24
راجع به دانگل هر چی میخوای از من بپرس:46:
همه ی کارهای عادی موبایل رو داره:برقراری تماس-ارسال و دریافت پیامک-ضبط مکالمات-دفترچه تلفن
یه مقداری حافظه ی ROM داخلش تعبیه شده که درایور و برنامش داخل اونه و به محض اتصال به سیستم بصورت اتوران اجرا میشه و نصب میشه.برای بار اول که میخوای وصلش کنی به سیستم باید توجه داشته باشی که اتوران سیستم عامل رو غیر فعال نکرده باشی وگرنه نصب نمیشه! داخل My Computer مثل فلش مموری یا هر چیز دیگه ای نیستش که بتونی بازش کنی.فقط داخل Device Manager قابل مشاهده است

Milad4171
13-08-2010, 22:44
قابل توجه دارندگان گوشی سامسونگ

ورژن جدید و جالب PC Studio با شمایلی متفاوت مخصوصا دانلود برای ویندوز های مختلف هست و گویا برای سیتم های 64 بیتی هم قابل استفاده هست.
دوستان جهت دنلود و استفاده از لینک زیر استفاده کنن و گوشی خودشون رو انتخاب و برنامه رو دانلود کنند!
PC STUDIO 1.5.1

Size 165Mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

KING_DESIGNER
13-08-2010, 23:10
کلنگ تاپیک جدید رو زدم :20:
هرآنچه در مورد سیم کارت دانگلها میخواید بدونید اینجا هست :31:
برای هیمشه از شر موبایل خلاص بشید :31:

LΩRD
14-08-2010, 01:19
سلام به همه ...
من سرویس 24 ساعته ی ایران ول (:31:) رو راه انداختم ...
فاجعه بود !!!
گوگل باز نمیکرد !!! :18:
گوشیم N73 هست و EDGE کلاس 11 داره ... ( اینجور که توی سایت GSMArena نوشته )
حدود اوایل تیر هم سرویس همراه اول رو راه انداختم که سرعت 8 تا 15 کیلوبایت متغیر بود ...
اما چند شب پیش 24 ساعتش رو فعال کردم !
اونم دقیقا مثل ایرانسل سرعتش افتضاح بود !
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
این برنامه هم که گفتید واسه سیمبین سری 60 دانلود و نصب کردم . حالا باید راه بیفتم تو شهر و ببینم کجا سرعتش بیشتره که روی اون دکل تنظیم کنم ؟
هرچی دکل دورتر باشه سرعت بیشتره ؟

compund security
14-08-2010, 07:57
سلام به همه ...
من سرویس 24 ساعته ی ایران ول (:31:) رو راه انداختم ...
فاجعه بود !!!
گوگل باز نمیکرد !!! :18:
گوشیم N73 هست و EDGE کلاس 11 داره ... ( اینجور که توی سایت GSMArena نوشته )
حدود اوایل تیر هم سرویس همراه اول رو راه انداختم که سرعت 8 تا 15 کیلوبایت متغیر بود ...
اما چند شب پیش 24 ساعتش رو فعال کردم !
اونم دقیقا مثل ایرانسل سرعتش افتضاح بود !
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
این برنامه هم که گفتید واسه سیمبین سری 60 دانلود و نصب کردم . حالا باید راه بیفتم تو شهر و ببینم کجا سرعتش بیشتره که روی اون دکل تنظیم کنم ؟
هرچی دکل دورتر باشه سرعت بیشتره ؟
نه گوگل باز نمیکرد:18::18::18:
با یه گوشی کلاس 32 تست کن نتیجه بزار:8::8::8:
مشکل از کلاس گوشیته:46:
نه اصلا به نظر من اگه با گوشی کلاس 32 سرعتت تا 20-30 رفت برنامه رو اصلا ول کن بسته دیگه:31::31::31:
دکل هم هرچی نزدیکتر باشه بهتره تو خونه هم باید سرچ کنی نه در سطح قاره ایی:31::10::10::10:

LΩRD
14-08-2010, 11:52
نه گوگل باز نمیکرد:18::18::18:
با یه گوشی کلاس 32 تست کن نتیجه بزار:8::8::8:
مشکل از کلاس گوشیته:46:
نه اصلا به نظر من اگه با گوشی کلاس 32 سرعتت تا 20-30 رفت برنامه رو اصلا ول کن بسته دیگه:31::31::31:
دکل هم هرچی نزدیکتر باشه بهتره تو خونه هم باید سرچ کنی نه در سطح قاره ایی:31::10::10::10:

جدی میگم ! گوگل باز نمیکرد !
با کلاس 32 هم امتحان کردم ! همون نتیجه رو میده !
فکر نکنم مشکل از اینجا باشه !
چون من با همین گوشی تا 15 کیلوبایت هم دانلود داشتم ...
دکل هم نزدیکه بهم

KING_DESIGNER
14-08-2010, 12:05
دکل هم نزدیکه بهم
احتمالا لحظه ای بوده
شما برو تاپیک بهترین DNS برای مرور وب
و ببین بازم همین مشکل رو داری؟:20:

شـیـفــو
14-08-2010, 12:22
دکل هم نزدیکه بهم
دقيقا منم همين مشكل دارم ديگه با اين گوشي چيني سرعت دانلودم خوبه بين 9تا12 شناوره ولي اصلا صفحه باز نميشه
حتي گوگل بزور باز ميشه
dns هم ست كردم اصلا فرقي نكردها اصلا
نميدونم مشكل چيه يه زماني با دايال آپ كه سرعتش به4 هم نميرسيد بهتر صفحه باز ميشد تا اين

KING_DESIGNER
14-08-2010, 12:35
دقيقا منم همين مشكل دارم ديگه با اين گوشي چيني سرعت دانلودم خوبه بين 9تا12 شناوره ولي اصلا صفحه باز نميشه
حتي گوگل بزور باز ميشه
dns هم ست كردم اصلا فرقي نكردها اصلا
نميدونم مشكل چيه يه زماني با دايال آپ كه سرعتش به4 هم نميرسيد بهتر صفحه باز ميشد تا اين

مگه ممکنه ؟
با فاستون هم امتحان کن
چون این خیلی چیز عجیبیه ما همه مدل مشکلات داشتیم
ولی ظاهرا شما دو نفر فقط این مشکل رو دارید
کسی همچین چیزی نگفته که حتی گوگل هم باز نشه
بهتره یه بار با نرم افزارهیی که حجم عکسها رو کاهش میدهند امتحان کنید و نتیجه رو اینجا بزارید
ولی به نظر من یه مقدار غلو فرمودید
چون دسترسی به وب خیلی چیز پیچیده ای نیست که قطع شده باشه.:13:

LΩRD
14-08-2010, 14:01
مگه ممکنه ؟
با فاستون هم امتحان کن
بهتره یه بار با نرم افزارهیی که حجم عکسها رو کاهش میدهند امتحان کنید و نتیجه رو اینجا بزارید

رفتم توی تاپیک DNS ...
فکر نکنم تاثیری داشته باشه !
من الان Dell Netbook mini 9 دارم ...
تا 1 ماه پیش با همین نت بوک با همراه اول سرعت 15 تا رو داشتم ( + گوشی N73 )
چند شب پیش 24 ساعته فعال کردم دیدم گوگل باز نمیکنه !
کانکشن رو پاک کردم دوباره ساختم ...
آب از آب تکون نخورد !
رفتم سراغ ایرانسل ...
24 ساعته رو فعال کردم اونم افتضاح بود !
در صورتی که من با همون سیم کارت ، همون نت بوک و همون گوشی توی یه شهر دیگه با سرعت 20 کیلوبایت دانلود کردم ! با این حال که دکل خیلی دور بود و اتفاقا خط دهی اون خونه افتضاح بود ! جوری که وقتی با تلفن صحبت میکردی از این اتاق میرفتی توی اون یکی اتاق ، قطع میشد ! اصلا خط دهی خوبی نداشت اون خونه !
الان دکل حدود 1 کیلومتری ماست ( شایدم بیشتر ) اما در کل میشه گفت نزدیکه !
اما چطوری بعد از گذشت 1 ماه اینجوری شده ؟
میخام مودم EDGE بگیرم ... اما میترسم کار نده ، 70 هزار رو دستی دستی بریزم تو آب :31:
حالا به نظرتون مشکل از کجاست ؟

KING_DESIGNER
14-08-2010, 14:59
رفتم توی تاپیک DNS ...
فکر نکنم تاثیری داشته باشه !
من الان Dell Netbook mini 9 دارم ...
تا 1 ماه پیش با همین نت بوک با همراه اول سرعت 15 تا رو داشتم ( + گوشی N73 )
چند شب پیش 24 ساعته فعال کردم دیدم گوگل باز نمیکنه !
کانکشن رو پاک کردم دوباره ساختم ...
آب از آب تکون نخورد !
رفتم سراغ ایرانسل ...
24 ساعته رو فعال کردم اونم افتضاح بود !
در صورتی که من با همون سیم کارت ، همون نت بوک و همون گوشی توی یه شهر دیگه با سرعت 20 کیلوبایت دانلود کردم ! با این حال که دکل خیلی دور بود و اتفاقا خط دهی اون خونه افتضاح بود ! جوری که وقتی با تلفن صحبت میکردی از این اتاق میرفتی توی اون یکی اتاق ، قطع میشد ! اصلا خط دهی خوبی نداشت اون خونه !
الان دکل حدود 1 کیلومتری ماست ( شایدم بیشتر ) اما در کل میشه گفت نزدیکه !
اما چطوری بعد از گذشت 1 ماه اینجوری شده ؟
میخام مودم EDGE بگیرم ... اما میترسم کار نده ، 70 هزار رو دستی دستی بریزم تو آب :31:
حالا به نظرتون مشکل از کجاست ؟

در محدوده منزل با یک گوشی دیگه و ترجیحا ویندوز جدید امتحان کنید
اگر جواب نداد مشکل از شما نیست و دانلگ هم بخرید مشکل برقراره

شـیـفــو
14-08-2010, 15:00
مگه ممکنه ؟
با فاستون هم امتحان کن
وا عزيزم ببين سرعت دانلودم همين الان روي 7 هست اما به زور همين فورومو باز ميكنه مثلا پرشين تولز كه اصلا باز نميكنه
ميگم سرعتش خوبه اما صفحه خيلي بد باز ميكنه حتي گوگلم گاهي باز نميكنه درحاليكه داره مثلا با5 دانلود ميكنه اصلا در فاير فاكس و اي ايي بخش نمايش عكسشو بستم ولي اصلا فرقي نميكنه ن تهارنم ميدان حسن آباد
hassan abad c نميدونم چرا اينطوريه
حالا بگذريم.
سيم كارتو الان تو گوشي خودم كه امنيا هست گذاشتم با گوشي عالي باز ميكنه صفحه البته بگذريم امنيا هم edge كلاس 12 داره ولي اون چينيه هم سرعت تا 15 بالا مياورد ولي در باز كردن صفحه مشكل داشت
حالا برادران كمك كنند
كسي امنيا i900 نداره ؟
من اونو با اكتيو سينك به كامپيوتر وصل ميكنم موقع ساختن كانكشن تو ليست مودم هام هيچ مودمي اضافه نميشه چطوري با اون بايد كانكت بشم ؟ كمك كنيد تو خدا
الان با گوشي چيني k900 اونم توسط بلوتوث دانگا نه كابل متصل ميشم
يه كمك كنيد آخرين نسخه ورژن active sync هم الان از سايت سامسونگ دانلود كردم اما مشكل اينجاست
1. توسط بلوتوث دانگل گزينه اتصال وجود نداره
2. توسط كابلشم كه وصلش ميكنم فقط در بخش connection network يك كانكشن كارت شبكه مياد بنام local area 8 كه وقتي ميخوام كانكشن دايال آپ جديد بسازم براي اتصال در ليست مودم ها چيزي نيست حتي كانكشن نقطه به نقطه هم بخوام بسازم شماره نهايي Dial بايد براش كجا تعريف كنم ؟
3. ميگم نكنه تو خود گوشي بايد يه مودم تعريف كنم ها ؟

David Jones
14-08-2010, 15:40
راجع به دانگل هر چی میخوای از من بپرس:46:
همه ی کارهای عادی موبایل رو داره:برقراری تماس-ارسال و دریافت پیامک-ضبط مکالمات-دفترچه تلفن
یه مقداری حافظه ی ROM داخلش تعبیه شده که درایور و برنامش داخل اونه و به محض اتصال به سیستم بصورت اتوران اجرا میشه و نصب میشه.برای بار اول که میخوای وصلش کنی به سیستم باید توجه داشته باشی که اتوران سیستم عامل رو غیر فعال نکرده باشی وگرنه نصب نمیشه! داخل My Computer مثل فلش مموری یا هر چیز دیگه ای نیستش که بتونی بازش کنی.فقط داخل Device Manager قابل مشاهده است
خیلی ممنون .
ارزش خریدن داره ؟ به نصبت کاراییش از موبایل بهتره ؟ نرم بخرم یهو ببینم ایرانسل کاسه کوزه رو جمع کرده و هیچی به هیچی ! EDGE ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟
ممنون که سئوالام رو جواب میدی:11:

choory
14-08-2010, 18:17
دوستان من چهار شنبه صبح یک سرویس 24 ساعته فعال کردم و باید تا پنج شنبه صبح کار میداد اما من تا پنج شنبه اخر شب باهاش کانکت بودم و به اینترنت وصل بود البته سیم کارتم شارژ نداشت.سیم کارت را شارژ کردم اما دیدم داره از شارژ کم میکنه. با مکالمه شارژ را تمام کردم و دوباره برای من اینترنت رایگان شد و تا همین الان دارم با همان سرویس 24 ساعته که چهارشنبه فعال کردم کارم میکنم.

تا وقتی شارژ نداشته باشم رایگان هست اما وقتی شارژ میکنم از شارژ کم میکنه.اما وقتی که باز صفر میشه دوباره رایگان هست.سرعت دانلود هم بین 15 تا 20 کیلو بایت میچرخه.

البته خودم adsl 512 دارم و زیاد از این استفاده نمیکنم.این را هم فقط به دلیل اینکه اون روز جایی بودم که یک کار اینترنتی واج داشتم و دسترسی به اینترنت نداشتم فعال کردم که از شانس من فعلا رایگان مانده.

Penryn
14-08-2010, 18:43
خیلی ممنون .
ارزش خریدن داره ؟ به نصبت کاراییش از موبایل بهتره ؟ نرم بخرم یهو ببینم ایرانسل کاسه کوزه رو جمع کرده و هیچی به هیچی ! EDGE ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟
ممنون که سئوالام رو جواب میدی:11:
راستش من از خریدش پشیمون نیستم چون گوشیم کلاً از EDGE , GPRS و این حرفا توش خبری نیست و فقط ساخته شده واسه مکالمه!
ولی اگه گوشی دارای EDGE میداشتم اینو نمیخریدم و از راه همون گوشی و کابل رابط PC وصل میشدم
مگه اینکه کسی بخواد زیاد و یا دائم به شبکه ی EDGE وصل باشه مثلاً بخواد چندین گیگ دانلود کنه و... در اونصورت شاید بشه بگیم بصرفه که بره این دانگل را بخره
وگرنه اگه حداکثر روزی نیمساعت یکساعت با EDGE کار دارین واقعاً نباید پول رو دور بریزین.چون فشاری رو گوشی نمیاد:46:

LΩRD
14-08-2010, 19:06
در محدوده منزل با یک گوشی دیگه و ترجیحا ویندوز جدید امتحان کنید
اگر جواب نداد مشکل از شما نیست و دانلگ هم بخرید مشکل برقراره

با نوکیا 6233 هم امتحان کردم ، با N80 هم امتحان کردم ...
اما ...
شتره بدجوری نشسته در خونه ی ما :31: قصد بلند شدنم نداره :31:

KING_DESIGNER
14-08-2010, 19:56
با نوکیا 6233 هم امتحان کردم ، با N80 هم امتحان کردم ...
اما ...
شتره بدجوری نشسته در خونه ی ما :31: قصد بلند شدنم نداره :31:
لرد جان مشکل عجیبی داره
نمیدونم کجا هستی ولی حتما با گوشی در چند نقطه دیگه هم امتحان کن و با دریافت و دانلود یه فایل سرعتش رو نگاه کن و ارزیابی کن
راهش هم ساده است
یه فایل 1.8 مگی انتخاب کن حالا هرچقدر که بود
زمان بگیر مثلا توی 30 ثانیه دانلودش کرد
خوب حالا 1800 رو تقسیم بر 30 میکنیم میشه 60 کیلو بر ثانیه نرخ دانلودش هست
به همین راحتی برو چند نقطه یه تایم بگیر ببین سرعتت بیشتر میشه.
موفق باشی

dvb_hamed
14-08-2010, 20:50
دوستان پينگ اينترنت ايرانسل و همراه اول چنده براي 4.2.2.4
مي خوام بدونم واسه بازي آنلاين به درد مي خوره يا نه

LΩRD
14-08-2010, 20:58
لرد جان مشکل عجیبی داره
نمیدونم کجا هستی ولی حتما با گوشی در چند نقطه دیگه هم امتحان کن و با دریافت و دانلود یه فایل سرعتش رو نگاه کن و ارزیابی کن
راهش هم ساده است
یه فایل 1.8 مگی انتخاب کن حالا هرچقدر که بود
زمان بگیر مثلا توی 30 ثانیه دانلودش کرد
خوب حالا 1800 رو تقسیم بر 30 میکنیم میشه 60 کیلو بر ثانیه نرخ دانلودش هست
به همین راحتی برو چند نقطه یه تایم بگیر ببین سرعتت بیشتر میشه.
موفق باشی

خر ما از کرگی دم نداشت :31:
من اصفهان هستم
منم همینو گفتم ...
راه بیفتم توی شهر و با همون برنامه ببینم کجا سرعت دانلود خوبه !
اما جواب ما رو ندادید !
هرچی فاصله دورتر باشه سرعت بیشتره ؟!

ali-07
14-08-2010, 20:58
راستش من از خریدش پشیمون نیستم چون گوشیم کلاً از EDGE , GPRS و این حرفا توش خبری نیست و فقط ساخته شده واسه مکالمه!
ولی اگه گوشی دارای EDGE میداشتم اینو نمیخریدم و از راه همون گوشی و کابل رابط PC وصل میشدم
مگه اینکه کسی بخواد زیاد و یا دائم به شبکه ی EDGE وصل باشه مثلاً بخواد چندین گیگ دانلود کنه و... در اونصورت شاید بشه بگیم بصرفه که بره این دانگل را بخره
وگرنه اگه حداکثر روزی نیمساعت یکساعت با EDGE کار دارین واقعاً نباید پول رو دور بریزین.چون فشاری رو گوشی نمیاد:46:
یه موضوع جالب من با s500 n73 k750 امتحان کردم بعد از 3-4 ساعت باتری گوشی داغ میکنه اما با z530 گزاشتم 12 ساعت دانلود کرد اصلا داغ نکرد جالبه نه ؟

نه پینگش خوب نیست یعنی اصلا خوب نیست برا من که همیشه بالا 500
یعنی افتضاحه

regularuser
14-08-2010, 21:45
حذف شود............................................ ........

David Jones
14-08-2010, 22:21
کینگ
حتما این سطر را به پست اول اضافه کنید
این سرویس محدودیت 8 تا 9 گیگابایتی دارد و نامحدود نیست اما نسبت به 10 تومنی که می دهید یه کم بیشتر آش تو کاسه تون می کنند.:13::2:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟

KING_DESIGNER
14-08-2010, 22:28
نوچ:31:

خر ما از کرگی دم نداشت :31:
من اصفهان هستم
منم همینو گفتم ...
راه بیفتم توی شهر و با همون برنامه ببینم کجا سرعت دانلود خوبه !
اما جواب ما رو ندادید !
هرچی فاصله دورتر باشه سرعت بیشتره ؟!
ای بابا
دادا خوب چرا نمیری سراغ وایمکس همین هزینه رو میکنی خوب چیز بهرتی بگیر.
خوب برای یه جاهایی هم مثل شما استثناست نمیشه فقط در حد چک میل جواب میده نارحت نکن خودتو داداشم :10:

کینگ
این سرویس محدودیت 8 تا 9 گیگابایتی دارد و نامحدود نیست اما نسبت به 10 تومنی که می دهید یه کم بیشتر آش تو کاسه تون می کنند.:13::2:
سه نفر دیگه از قدیمیهایی که در این تاپیک مثل خودت پستهای مفید زدند این حرف رو تایید کنند روی چشم
چون خودم این سرویس رو فعلا ندارم اگه اینو بزنم تبلیغ منفی محسوب میشه و عملا حرف خودمو زمین میزنم.
در انی اطلاعی هم ندارم ممکنه همین طوری باشه که شما میگی
به قطعیت برسیم چشم
شما فعلا یک نفر رای شما هم محفوظ :27:

:10:

miladddd
14-08-2010, 22:47
یه سوال خنده دار! من یه دکل پیدا کردم که سرعتش بعضی وقتا خوبه مثلا وقتی گوشیو میزارم روی اسپیکر کامپیوترم سرعتش میره بالای 20 و پینگش هم بهتر میشه! شاید با چیزای دیگه هم بشه این کارو کرد پیشنهادی ندارید!؟ مثلا یه گونی سیم بزارم کنار گوشیم؟!!؟

شـیـفــو
14-08-2010, 22:54
بله محدوديت دانلود درسته هشت و نه گيگ نميدونم ولي من يك هفته اي داشتم سرعتش 9 هست هفته پيش روي 2.5 گيگ ديگه دانلود نميكرد مجبور شدم يك روز صبر كنم تا تمو بشه دوباره بگيرم
البته زنگم زدم اپراتور 772 گفت مشكل ترافيك شبكه هست ولي جالبه امروز كه ديدم يكي نوشته رو 2.5 گيگ مي ايسته فهميدم ماله منم روي همون 2.5 گيگ بود كه ايستاد بنابراين محدوديت دانلودش حقيقت داره

KING_DESIGNER
14-08-2010, 23:02
یه سوال خنده دار! من یه دکل پیدا کردم که سرعتش بعضی وقتا خوبه مثلا وقتی گوشیو میزارم روی اسپیکر کامپیوترم سرعتش میره بالای 20 و پینگش هم بهتر میشه! شاید با چیزای دیگه هم بشه این کارو کرد پیشنهادی ندارید!؟ مثلا یه گونی سیم بزارم کنار گوشیم؟!!؟
وقتی میگم گوشی رو دستتون بگیرید توی خونه راه برید واسه همین میگم
در پستهای قبلی هم اشاره کردم من گوشیمو برعکس میخوابوندم و سرعتم ده برابر میشد :31:
چون که این امواج نقطه کانونی درست حسابی ندارند و در هوا پخش هستند
شما فقط باید بتونید در یک موقعیت مناسب قرار بگیردی که این امواج به بهترین شکل به گوشی شما رسونده بشه.
راهی برای افزایش این سرعت هم هست و استفاده از انتن اکسترنال هستش که در پست شماره یک قرار دادم

---------- Post added 15-08-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 14-08-2010 at 11:57 PM ----------

بله محدوديت دانلود درسته هشت و نه گيگ نميدونم ولي من يك هفته اي داشتم سرعتش 9 هست هفته پيش روي 2.5 گيگ ديگه دانلود نميكرد مجبور شدم يك روز صبر كنم تا تمو بشه دوباره بگيرم
البته زنگم زدم اپراتور 772 گفت مشكل ترافيك شبكه هست ولي جالبه امروز كه ديدم يكي نوشته رو 2.5 گيگ مي ايسته فهميدم ماله منم روي همون 2.5 گيگ بود كه ايستاد بنابراين محدوديت دانلودش حقيقت داره
مهربان !:31: تویهن نباشه خودت هم پسر گلی هستی ولی
فقط دوستان ثابت !:21::31::10::11:
هروقت سه نفر بقیه تکمیل شد حتما این کار رو میکنم.:20:

LΩRD
14-08-2010, 23:06
ای بابا
دادا خوب چرا نمیری سراغ وایمکس همین هزینه رو میکنی خوب چیز بهرتی بگیر.
خوب برای یه جاهایی هم مثل شما استثناست نمیشه فقط در حد چک میل جواب میده نارحت نکن خودتو داداشم :10:

آخه وایمکس شونم مثل خودشونه :31:
به هر نحوی که شده باید کلاه ما رو بردارن دیگه :31:

KING_DESIGNER
14-08-2010, 23:09
آخه وایمکس شونم مثل خودشونه :31:
به هر نحوی که شده باید کلاه ما رو بردارن دیگه :31:
نه اون دیگه سرعتش خوبه همون 16 رو میده
خیالت تخته که 128 گرفتی
هنوز مونده این خراب شده یه سرویس درست حسابی داشته باشه
خودتو ناراحت نکن.:31:

LΩRD
14-08-2010, 23:13
کینگ

عزیز شما واستون اتفاق افتاده که میگید ؟ از صحتش اطمینان دارید ؟

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

نه اون دیگه سرعتش خوبه همون 16 رو میده
خیالت تخته که 128 گرفتی
هنوز مونده این خراب شده یه سرویس درست حسابی داشته باشه
خودتو ناراحت نکن.:31:

اینم حکایت سرعت خونگیه که الان 56 کیلوبایته :31:
الان من دارم با این سرعت فایل 60000 مگی دانلود میکنم :31:

شـیـفــو
14-08-2010, 23:42
مهربان !:31: تویهن نباشه خودت هم پسر گلی هستی ولی
فقط دوستان ثابت !:21::31::10::11:
هروقت سه نفر بقیه تکمیل شد حتما این کار رو میکنم.:20:
عزيز نه اين چه حرفيه
درسته من فقط براي اطلاع گفتم وگرنه من كوچيك همه هستم من كيم كه بخواييد جز سه نفر كه هيچ 100نفر اول حساب كنيد
بعدشم تكه كلام مهربون ماله دوستمه كه از اين اكانت در بخش فن اوا استفاده ميكنه فكر كنم شما منو با اون اشتباه گرفتيد ولي بگو قشنگه
من افشين هستم ولي دوستم كه فقط با اكانت من در بخش فن اوا جواب ميده اسمش مهدي هست الانم ديده اين نوشته رو ميگه بنويسم مخلصتم مهندس

KING_DESIGNER
15-08-2010, 03:40
عزيز نه اين چه حرفيه
درسته من فقط براي اطلاع گفتم وگرنه من كوچيك همه هستم من كيم كه بخواييد جز سه نفر كه هيچ 100نفر اول حساب كنيد
بعدشم تكه كلام مهربون ماله دوستمه كه از اين اكانت در بخش فن اوا استفاده ميكنه فكر كنم شما منو با اون اشتباه گرفتيد ولي بگو قشنگه
من افشين هستم ولي دوستم كه فقط با اكانت من در بخش فن اوا جواب ميده اسمش مهدي هست الانم ديده اين نوشته رو ميگه بنويسم مخلصتم مهندس
افشین جان من مخلص شما هم هستم
اقای شمسی هم از دوستان هستند
جفتتون گل هستید
راستش به من حق بدید من نمیتونم چیزی رو که خودم امتحان نکردم در تاپیک اول بزارم اونوقت حرفم دوتا میشه
برای همین روی این حساب حق شما هم محفوظ ولی باید بزارید بچه ه ها به یک جمع بندی کلی برسند و اگر برای هم اینجری بود با تیتر درشت و خوانا مینوسم که فلان قدر حجم در این سرویس اعمال میشه کسی خواست بگیره خیلی هم بهتره که با گوش و چشم باز بگیره
بازم میگم برایم ن مشکلی نداشت توی این یک ماه :20:
در کل دمت گرم:31::11::10:

ezzat5700
15-08-2010, 08:12
دوستان من به حقیقت پی بردم! یافتم! یافتم!

دوستان این سرویس نیمه نامحدود هست .مثلا اگه حجم دانلودتون به قول دوستان به 7-8 گیگ برسه اگه بخواین یه فایل جدید دانلود کنین هر 10 دقیقه یک بار gprs قطع میشه! یعنی عملا دیگه نمیتونین فایل حجیم دانلود کنین ولی واسه وبگردی خیلی خوبه!

این مطلبی رو که گفتم توسط خودم و چند نفر تست شده

تو ایران همه شرکت های ارائه دهنده اینترنت کلاه بردار هستند حالا اگه مستقیم نشد غیر مستقیم سرتون کلاه میره

LΩRD
15-08-2010, 09:30
آقا بعد از 500 قرن به اینترنت وصل شدیم :31:
سرعتش نسبتا خوبه !
کاچی بهتر از هیچی :31:
ولی وقتی میخام به PC وصلش کنم ... نمیشه !
با کانکشن که وصل میشم Error 734 رو میده !
از طریق Help هم کارایی که گفته بود رو کردم ! اما نشد !
حالا چیکار کنم ؟

Milad4171
15-08-2010, 10:18
همه در مورد سرعت و حد دانلودگفتن....من تا امروز که ده روزی تا پایان اعتبارم مونده حدودا 4 تا فیلم Divx و چندین تا آهنگ و برنامه و اینا دانلود کردم....
حدودا سر جمع حساب کنی میشه 3 گیگ و خورده ای!
تا الان مشکلی نداشتم. حتما درسته که محدودیت داره ولی خوب دقیقا مشخص نیست...
این رو گفتن نا محدود چون احساس میکنن کسی انقدر از این سرویس رسیو نمیگیره. دیدن اوضاع بیریخته اعلام حداکثری رو میکنن!
فعلا با قطعیت نمیشه گفت تا الان که من مشکلی نداشتم ولی اینکه اعبار وقتی رو به پایان میره سیستم هی قطع میشه راستش بار اول که یک هفته و بار دوم که یک ماهه شارژ کردم اینطروی شد. بعضی وقتا هم که قطع میشه دلیلش گیر کردن اس ام اس پشت خطه. مثلا شده من رسیوم 0 شده تا گوشی رو در آوردم اس ام اس اومده .واسه خیلی ها تازیگیا اینطوری که میگن گوشیت خاموشه باینکه روشنه و آنتن داره و با تلفن خونه که تست کردم زنگ هم میخوره.
ولی کلا اگه دیدن رسیوتون غیر طبیعی هست یا 0 شده احتمال اینو رو بدین که یه اس ام اسی پشت خططون گیر کرده باشه!!!!:31:

ezzat5700
15-08-2010, 11:10
king جان میشه لینک تایپیک بهترین DNS واسه مرور وب رو بزاری.گشتم پیدا نکردم

ezzat5700
15-08-2010, 11:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1-بلاخره کدوم یک از این عکس ها درسته؟ 2- Jitter چیه؟ 3- اگه بخوایم اصلا به مشکل نخوریم پینگمون باید در چه حدی باشه؟

fandak
15-08-2010, 11:50
این هم تست من

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

merikhi
15-08-2010, 13:24
منم دیدم گوشیم EDGE کلاس ۱۰ داره گفتم یه امتحانی بکنم! سرعت مرور وبم خوب نیست، جی‌میل باز نمیشه! ولی سرعت دانلودم عالیـــــــــه! خیر از جوونیتون ببینید، ممنون

hosseingrami
15-08-2010, 13:43
سلام دوستان ببشخيد دارند از نظر مکاني اين دکل ها را پيشرفت هم ميدهنخد يا نه؟مثل شهر ما يک متر جا داره و صد متر جا نداره؟
از نظر سرعت چي؟

KING_DESIGNER
15-08-2010, 13:55
منم دیدم گوشیم EDGE کلاس ۱۰ داره گفتم یه امتحانی بکنم! سرعت مرور وبم خوب نیست، جی‌میل باز نمیشه! ولی سرعت دانلودم عالیـــــــــه! خیر از جوونیتون ببینید، ممنون
خواهش:20:

king جان میشه لینک تایپیک بهترین DNS واسه مرور وب رو بزاری.گشتم پیدا نکردم

دوستان من به حقیقت پی بردم! یافتم! یافتم!

دوستان این سرویس نیمه نامحدود هست .مثلا اگه حجم دانلودتون به قول دوستان به 7-8 گیگ برسه اگه بخواین یه فایل جدید دانلود کنین هر 10 دقیقه یک بار gprs قطع میشه! یعنی عملا دیگه نمیتونین فایل حجیم دانلود کنین ولی واسه وبگردی خیلی خوبه!

این مطلبی رو که گفتم توسط خودم و چند نفر تست شده

تو ایران همه شرکت های ارائه دهنده اینترنت کلاه بردار هستند حالا اگه مستقیم نشد غیر مستقیم سرتون کلاه میره

دوست عزیز این حرف اگر از طرف دوستانی که در پستهای اول حضور داشتند شنیده بشه معتبره چون سابقه طولانی تری در این تاپیک داشتند و به زیر و بم این سرویس اگاهری دارند
ولی از منابع گوناگون برای من مدرک نمیشه
پس لطف کنید منتظر بمونید تا بقیه هم اعلام کنند . اگر همچین مشکلی بود شخصا این قضیه رو پیگیری میکنم و اعلام میکنم
اینجوری اکثر کسانی که میخوان بگیرن نا امید میشن غیر از اینه ؟:13:

آقا بعد از 500 قرن به اینترنت وصل شدیم :31:
سرعتش نسبتا خوبه !
کاچی بهتر از هیچی :31:
ولی وقتی میخام به PC وصلش کنم ... نمیشه !
با کانکشن که وصل میشم Error 734 رو میده !
از طریق Help هم کارایی که گفته بود رو کردم ! اما نشد !
حالا چیکار کنم ؟
این راه حل مایکرو.سافته

اینو بخون اگر مشکلت رو نتوسنتی حل کنی دیگه یه ریست از گوشی بکن و ویندوز جدید بریز ضمنا با پورتهای USB پشت کیس ارتباط برقرار کن نه با پورتهای جلویی.

این هم تست من

از باکو بگیر امریکا دوره سرعتت کم میفته

سلام دوستان ببشخيد دارند از نظر مکاني اين دکل ها را پيشرفت هم ميدهنخد يا نه؟مثل شهر ما يک متر جا داره و صد متر جا نداره؟
از نظر سرعت چي؟
متوجه سوالت نشدم

regularuser
15-08-2010, 17:21
حذف شود .................................

sei_pm
15-08-2010, 17:38
دو هفته پیش برای پسر داییم سرویس یه ماهه را راه اندازی کردم. اونم با سرعت 25 کیلوبایت 24 ساعته گذاشته بود رو دانلود :31:. بعد از دوهفته و دانلود تقریبا 8 گیگابایت سرویسش غیر فعال شد. یعنی دیده دیگه اینترنتش وصل نمیشه و شارژ سیم کارتش هم همه خالی شده.ظاهرا این جوری هست که بعد از این که دانلود به 8 گیگ می رسه سرویس قطع میشه و به طور اتوماتیک می ره از شارژ موجود استفاده میکنه تا شارژ تموم شه. زنگ زده به پشتیبانی ایرانسل بهش گفتند:
:2:درسته ما گفتیم نامحدود ولی نه اینکه شما 24 ساعته بزارید روی دانلود. منظور ما از نامحدود ، نامحدود بودن نسبت به بقیه هست.:2:
خودم هم توی فروم های زیادی دراین باره شنیده بودم و به پسر داییم گفته بودم احتیاط کنه :31: ولی کو گوش شنوا.

من که قبلا گفتم حتما باید 100 نفر بیافتند تو چاه تا بقیه باور کنند این سرویس نامحدود نیست چون سیاست ایرانسل اینجوریه. حتی وایمکسهاش هم نامحدود نیست و تا یک حجمی بیشتر نمیشه دانلود کرد.

KING_DESIGNER
15-08-2010, 18:02
دو هفته پیش برای پسر داییم سرویس یه ماهه را راه اندازی کردم. اونم با سرعت 25 کیلوبایت 24 ساعته گذاشته بود رو دانلود :31:. بعد از دوهفته و دانلود تقریبا 8 گیگابایت سرویسش غیر فعال شد. یعنی دیده دیگه اینترنتش وصل نمیشه و شارژ سیم کارتش هم همه خالی شده.ظاهرا این جوری هست که بعد از این که دانلود به 8 گیگ می رسه سرویس قطع میشه و به طور اتوماتیک می ره از شارژ موجود استفاده میکنه تا شارژ تموم شه. زنگ زده به پشتیبانی ایرانسل بهش گفتند:
:2:درسته ما گفتیم نامحدود ولی نه اینکه شما 24 ساعته بزارید روی دانلود. منظور ما از نامحدود ، نامحدود بودن نسبت به بقیه هست.:2:
خودم هم توی فروم های زیادی دراین باره شنیده بودم و به پسر داییم گفته بودم احتیاط کنه :31: ولی کو گوش شنوا.
بازم معقولانه نیست
شما از تراکتور انتظار بنز رو داری
من گفتم این سرویس برای وبگردی از دایال آپ بهتره
ده بار توی پستهام از دوستی مثال زدم که توی مرز پاکستانه و با مصیبت به یه شهر دیگه وصل میشه تا اینرتنت بگیره
خوب بهنظرت این سرویس بهتر نیست ؟:20: حالا دانلود فیلم انجام نده وبگردی که میتونه بکنه ؟ نمیتونه ؟:20:
حالا بازم باید وایسیم اگر بقیه هم متفق القول شدند و همه مصرفشون رو انجام دادند حتما این کار رو خواهم کرد در ضمن این حرفت باعث میشه مگس توی تاپیک وارد بشه.
دوست داری این تاپیکمون هم به گل بشینه ؟:20::31:

regularuser
15-08-2010, 18:09

hosseingrami
15-08-2010, 22:33
سلام KING_DESIGNER جان!
ببخشيد منظورم اينه که من تو بيرجند زندگي ميکنم و تو يه محله که برا دوستان استفاده اي اونجا نداره EDGE هست و در محله من که در به در دنبال اينترنت پر سرعتم اين امکان وجود نداره البته ميشه به صورت دستي با نرم افزار استفاده کرد ولي چون راه طولاني هست به جاي 25 کيلو زير 15 کيلو دانلود دارم!
حالا سوال من اين هست که امکان اين هست که ايرانسل تو مکان ما هم EDGE بزاره؟و يا اون جايي که داره رو تقويت کنه تا به حاي 25 تا 35 تا بگيره؟!

KING_DESIGNER
15-08-2010, 23:14
سلام KING_DESIGNER جان!
ببخشيد منظورم اينه که من تو بيرجند زندگي ميکنم و تو يه محله که برا دوستان استفاده اي اونجا نداره EDGE هست و در محله من که در به در دنبال اينترنت پر سرعتم اين امکان وجود نداره البته ميشه به صورت دستي با نرم افزار استفاده کرد ولي چون راه طولاني هست به جاي 25 کيلو زير 15 کيلو دانلود دارم!
حالا سوال من اين هست که امکان اين هست که ايرانسل تو مکان ما هم EDGE بزاره؟و يا اون جايي که داره رو تقويت کنه تا به حاي 25 تا 35 تا بگيره؟!
عجب داستانی
با گوشی کلاس 32 تو خونتون تست کردی ؟
اگر با این گوشی تست کرده باشی و سرعت کم باشه 2تاراه داری
یکی با نرم افزار تعویض انتن بری انتن رو عوض کنی
یکی هم اینکه بری مستقیم دفتر امور مشترکین بیرجند بگی سرعت کمه
از اون انتنهای اکسترنالی که معرفی کردم استفاده نکن (پست شماره یک این تاپیک )

شـیـفــو
16-08-2010, 00:03
بابا ما وسط تهران edge ندارم كو تا اونجا حتما بري بهت جوابم ميدن چقدر
اي خدا اي خدا مهدي اونوقت برو هي تو تايپيك فن اوا چيز بنويس بيا اينجا رو ببين اقا مهدي ( منظورم مهدي خودمونه چيكار كنيم يه اكانتو و يه امت كه دارن ازش استفاده ميكنن)

LΩRD
16-08-2010, 00:32
KING_DESIGNER عزیز شما آیدی یاهوت رو با پیام خصوصی واسم بفرست ...
باید آنلاین در مورد مشکلم باهات صحبت کنم
اینجوری بخام 1 پست بدم فردا جوابشو بگیرم ... با این وضع عمرمون تموم شده !
ممنون :10:

sei_pm
16-08-2010, 01:18
همین الان توسط یکی از دوستان معتبر مطلع شدم محدودیت سرویس به اصلاح نامحدود ماهانه رویایی GPRS ایران شل 10 گیگ بیشتر نیست و این موضوع با رفتن به قسمت اطلاعات حساب خود در E-Care قابل مشاهده هست.

KING_DESIGNER
16-08-2010, 02:30
اي خدا اي خدا مهدي اونوقت برو هي تو تايپيك فن اوا چيز بنويس بيا اينجا رو ببين اقا مهدي ( منظورم مهدي خودمونه چيكار كنيم يه اكانتو و يه امت كه دارن ازش استفاده ميكنن)
دادا شما از حسن اباد هستی که توی نقشه ما اشتباهی یه سمت دیگه است
نقشه ما اشتباه میکنه :31:

KING_DESIGNER عزیز شما آیدی یاهوت رو با پیام خصوصی واسم بفرست ...
باید آنلاین در مورد مشکلم باهات صحبت کنم
اینجوری بخام 1 پست بدم فردا جوابشو بگیرم ... با این وضع عمرمون تموم شده !
ممنون :10:
داداش همینجا بگی بهتره این مشکل شما ممکنه مشکل کس دیگری هم باشه بهتره که در سایت مطرح بشه
شاید بعدا به کار دیگران هم افتاد

عجب كشفهايي جديدا صورت ميگيره:27:
بچه هاي فروم ام تي ان كلوب ،خيلي وقت پيش به اين موضوع پي برده بودن كه محدوديت سرويس نامحدود:31: ايرانسل براي ماهانه 10 گيگ و براي شبانه 3.5 گيگ ميباشد!
كه به گفته اونا توي قسمت حساب هاي ويژه (حساب ويژه شماره 8) از بخش حساب كنترل حساب اينترنتي ، اين موضوع قابل رويته!
البته خودم ماه پيش شبانشو فعال داشتم ، توي اون قسمت چيزي نوشته نشده بود
بابا تو حوصله داری ؟ :31:

danial_crazy
16-08-2010, 02:40

کی گفته! من الان رفتم رو 13 گیگ و همچنان در حال دانلود هستم!:5:

danial_crazy
16-08-2010, 02:46
بازم معقولانه نیست
شما از تراکتور انتظار بنز رو داری
من گفتم این سرویس برای وبگردی از دایال آپ بهتره
ده بار توی پستهام از دوستی مثال زدم که توی مرز پاکستانه و با مصیبت به یه شهر دیگه وصل میشه تا اینرتنت بگیره
خوب بهنظرت این سرویس بهتر نیست ؟:20: حالا دانلود فیلم انجام نده وبگردی که میتونه بکنه ؟ نمیتونه ؟:20:
حالا بازم باید وایسیم اگر بقیه هم متفق القول شدند و همه مصرفشون رو انجام دادند حتما این کار رو خواهم کرد در ضمن این حرفت باعث میشه مگس توی تاپیک وارد بشه.
دوست داری این تاپیکمون هم به گل بشینه ؟:20::31:

سرعت دانلود 30 یعنی به نظر شما بدرد دانلود نمیخوره؟ فقط و فقط وبگردی؟
شما میری اینترنت 256 میگیری سرعنش دانلودش 32 هست!

danial_crazy
16-08-2010, 02:55

1-بلاخره کدوم یک از این عکس ها درسته؟ 2- Jitter چیه؟ 3- اگه بخوایم اصلا به مشکل نخوریم پینگمون باید در چه حدی باشه؟

خوب اولیه که بر حسب کیلوبیت هست باید تقسیم بر 8 کنی
دومیه و سومیه بر حسب کیلوبایته که یکی 16 یکی هم 13 این بر میگرده به سرعت شما که شاید اونموقع سرعت بیشتر یا کمتر شده!

شـیـفــو
16-08-2010, 03:29
دادا شما از حسن اباد هستی که توی نقشه ما اشتباهی یه سمت دیگه است
نقشه ما اشتباه میکنه :31:

متوجه نشدم منظورتونو ولي حسن اباد نام محله اي در مركز تهران هست
اين لينك حتما ببين مهربون بهتر متوجه ميشي
تو اين تصوير تقاطع حافظ - امام خميني ميشه ميدان حسن اباد
تو كادر زير گذاشتم بزن ببين حتما

KING_DESIGNER
16-08-2010, 05:11

سرعت دانلود 30 یعنی به نظر شما بدرد دانلود نمیخوره؟ فقط و فقط وبگردی؟
شما میری اینترنت 256 میگیری سرعنش دانلودش 32 هست!
مرسی از شما دوست عزیز :11:
هر وقت سایت رسمی ایرانسل خودش اعلام کرد که محدودیت در کار هست حتما از همون پست اول اعلام میکنم.
وگرنه واقعا مسخره است یه شرکت بزرگ بخواد از طریق یه فروم وضعت سرویس دهیش رو اعلام کنه.
اگر لینکی از این سایت mtnclub در سایت رسمی ایرانسل دیدید به منم اطلاع بدید که در پست اول یه اشاره بکنم
وگرنه به نظرم اون هم یه فروم همکار هستش که از خودش حرف در اورده مثل خیلیا :31:

---------- Post added at 06:11 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------

متوجه نشدم منظورتونو ولي حسن اباد نام محله اي در مركز تهران هست
اين لينك حتما ببين مهربون بهتر متوجه ميشي
تو اين تصوير تقاطع حافظ - امام خميني ميشه ميدان حسن اباد
تو كادر زير گذاشتم بزن ببين حتما
احسنت ! دقیقا بچه همونجا هستید ! من اول مشکوک شدم ولی دیدم نه واقعیته.
خوشحالم از زیارتتون .:31:

sei_pm
16-08-2010, 09:47
همونطور که محدودیت حجمی که بروی سرویسهای به اصطلاح نامحدود ایرانسل در سایت ایرانسل درج نشده و هنوز برای خیلیها در هاله ای از ابهامه چون به اون حجم با این سرعت نتوانستند برسند. و به دلیل اینکه در سایت ایرانسل این محدودیت به طور شفاف بیان نشده من هم Edge دار بودن ایرانسل رو تکذیب میکنم چون تو خود ایرانسل ننوشته منتها هرکسی می تونه خودش کلاه خودش رو قاضی کنه تا کلاهی سرش نره. به احتمال زیاد چون تعداد انگشت شماری توانستند از مقدار مجاز حدی فراتر بروند بعد از اعلام رسمی هم در اینجا فکر نکنم به صراحت بیان بشه. حتی شما اگر به شماره 700 زنگ بزنی خواهید فهمید که یک سقفی وجود داره منتها از گفتن اون امتناع می کنند چرا چون اگر فقط 25 درصد از 16 میلیون مشترک هم این سرویس رو یکبار از این لحاظ تست کنند ایرانشل دیگر نیازی به ارایه این سرویس از لحاظ بازگیری سود نمیبینه. فقط به این نکته بسنده می کنند که سقف سرعت Gprs معادل 40 کیلوبیت بر ثانیه هست که اگر با این سرعت به طور 24 ساعته و در طول یک ماه کانکت باشید از اون سقف حجمی رد نمی شوید .یعنی اینکه برای اونها ملاک نامحدود بودن با سرعت Gprs هست نه Edge . به عبارتی میشه گفت این سرویس از لحاط سرعت نامحدوده نه از لحاط حجم.

oghyanoos
16-08-2010, 10:30
آخه این حرف ها چیه!! ما که 2 ماهه داریم دانلود میکنیم محدودیتی ندیدیم!
اینکه فلانی اینجور گفته یا فلان فروم چنین گفته ، که نشد منطق...!

sei_pm
16-08-2010, 11:02
آخه این حرف ها چیه!! ما که 2 ماهه داریم دانلود میکنیم محدودیتی ندیدیم!
اینکه فلانی اینجور گفته یا فلان فروم چنین گفته ، که نشد منطق...!

احتمالا شما به اون سقف نرسیده در ضمن هنوز دوماه نیست این سرویس فعال شده بهتره حانبداری نکنید و تاریخ پست اول رو هم ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26-06-2010, 11:13 PM

اگر به تاریخ تاپیک حساب کنیم فکر کنم 10 روزی مونده باشه تا 2 ماه از سرویس گرفتن شما بگذره.

outpost
16-08-2010, 11:20
سلام به دوستان

من امروز يه خط ايرانسل خريدم و ميخوام به EDGE وصل بشم.

سوالي كه داشتم اينه كه من بايد اول GPRS گوشيمو راه بندازم. يعني اول بايد *130*3*5#[Yes/Ok]
رو براي ايرانسل بفرستم تا تنظيمات GPRS رو بگيرم ؟ يا اينكه مستقيما كدها زير رو وارد كنم ؟

ezzat5700
16-08-2010, 12:13
آقا من بسته یک ماهه نامحدود فعال کرده بودم ولی امروز بعد از فقط 20 روز این سرویس از کار افتاد و حجم مجاز دانلود من تموم شد.1000 تومن اعتبار داشتم اونم رفت رو هوا من حدود 10 گیگ یا کمتر دانلود داشتم.این ایرانسل واقعا کلاهبرداره.این سرویس نامحدود نیست

sei_pm
16-08-2010, 12:24
آقا من بسته یک ماهه نامحدود فعال کرده بودم ولی امروز بعد از فقط 20 روز این سرویس از کار افتاد و حجم مجاز دانلود من تموم شد.1000 تومن اعتبار داشتم اونم رفت رو هوا من حدود 10 گیگ یا کمتر دانلود داشتم.این ایرانسل واقعا کلاهبرداره.این سرویس نامحدود نیست

شما نفر چندم هستید که موضوع رو بیان میکنید منتها چون تو سایت ایرانسل درج نشده اصل مهم نیست که شما به این مشکل برخوردی من که دین خودم رو ادا کردم دیگه هر کسی مسئول کارهای خودشه و زمانی باید پاسخگو باشه:

چرا چون اگر ثابت بشه این سرویس محدود به 10 گیکه دیکه قابل مقایسه با سرویس مخابرات که به صورت نامحدود و پینگ بهتر و ماهی 10 تومن نیست.

Colton
16-08-2010, 12:32

اصلا ربطی نداره. من تو یه روستا به 70-80 نفر جمعیت امتحان کردم EDGE فعال بود و سرعت دانلود 25 کیلوبایت کمتر نمی شد. اتفاقا تو مناطق زیادی از شهرهای بزرگ EDGE فعال نیست. دلیلش رو نمی دونم.

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

این ایرانشل که می گن، واقعیت داره ها. :31: من هم یه بسته یک روزه فعال کردم الان نزدیگ 48 ساعته دارم کار می کنم.

LΩRD
16-08-2010, 12:51
سلام به دوستان

سوالي كه داشتم اينه كه من بايد اول GPRS گوشيمو راه بندازم. يعني اول بايد *130*3*5#[Yes/Ok]
رو براي ايرانسل بفرستم تا تنظيمات GPRS رو بگيرم ؟ يا اينكه مستقيما كدها زير رو وارد كنم ؟

سلام ...
شما دوست عزیز اول باید GPRS گوشیتون رو فعال کنید !
کد مربوط به فعال سازی GPRS رو بزنید و منتظر باشید تا یه پیام کوتاه حاوی تنظیمات GPRS براتون بیاد
وقتی پیام اومد ، پیام رو Save کنید و بعد کد مربوط به بسته ی افزایشی مورد نظرتون رو بزنید
شاد باشید :11:

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

داداش همینجا بگی بهتره این مشکل شما ممکنه مشکل کس دیگری هم باشه بهتره که در سایت مطرح بشه
شاید بعدا به کار دیگران هم افتاد

عجب گیری افتادیم :31:
این صفحه ای که از مایکروساف دادین و محتویاتش همون چیزایه که توی قسمت Help هم نوشته ...
همه رو انجام دادم ...
اما همچنان ارور شماره ی 734 ، PPP Link رو میده !

oghyanoos
16-08-2010, 13:56
سلام به دوستان

سلام دوست عزیز
ممکنه با این کد smsاز ایرانسل واست نیاد، معمولا جواب نمیدن. اگه نیومد کافیه فقط در اینترنت کانکشن گوشیت عبارت mtnirancell رو وارد کنی‌. خودش تنظیمات رو انجام میده.
edgeهم معلوم نیست داشته باشی‌، چون هم باید گوشیت edge رو ساپورت کنه هم منطقه زندگیتون:46:

ezzat5700
16-08-2010, 14:28
منم چند بار بسته 24 ساعته فعال کردم ولی 48 ساعت شد :31:

hosseingrami
16-08-2010, 15:25
عجب داستانی
با گوشی کلاس 32 تو خونتون تست کردی ؟
اگر با این گوشی تست کرده باشی و سرعت کم باشه 2تاراه داری
یکی با نرم افزار تعویض انتن بری انتن رو عوض کنی
یکی هم اینکه بری مستقیم دفتر امور مشترکین بیرجند بگی سرعت کمه
از اون انتنهای اکسترنالی که معرفی کردم استفاده نکن (پست شماره یک این تاپیک )

سلام رفيق آره داستاني هست برا خودش!
آره گوشيم 5800 کلاس 32 هست البته جديدا استفاده نکردم اين موضوع مال چند هفته پيش هست ولي بعيده ايرانسل به غکر مناطق محروم باشه؟
اگه برم اونجا من رو مسخره نميکنند؟فکر نکنم اونجا بشه کاري کرد؟ميشه؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
قضيه اين آنتن چيه باز؟:40::11:

peyman_nn
16-08-2010, 17:04
ببخشید همراه اول اینو نداره ؟

عجب سوال یخی بود

*M!L4D*
16-08-2010, 17:16
ببخشید همراه اول اینو نداره ؟

عجب سوال یخی بود

چرا داره ... ولی خب ازین هم بدتره :13:

shiraz522
16-08-2010, 20:05
سلام من نامحدود شبانه گرفتم ولی سایت رو هم با زور باز می کنه شما چطور دانلود هم دارید .

sei_pm
16-08-2010, 20:10
سلام من نامحدود شبانه گرفتم ولی سایت رو هم با زور باز می کنه شما چطور دانلود هم دارید .

شما می تونی گوشیت رو سوراخ کنی و یک آنتن 1 متری بهش وصل کنی تا سرعتت خوب بشه این سرویس اومده تا جای وایمکس رو پر کنه 512 نامحدود ماهی 10 تومن ولی وایمکس 512 نامحدود ماهی 60 تومن انتخاب با شماست دوست عزیز.
این هم آنتن:

اصلا اگر مهارت به خرج بدین با آنتن بوستر دار تلویزیون تلفیقش کنید سرعتتون بالاتر هم میره.

shiraz522
16-08-2010, 20:13
شما می تونی گوشیت رو سوراخ کنی و یک آنتن 1 متری بهش وصل کنی تا سرعتت خوب بشه این سرویس اومده تا جای وایمکس رو پر کنه 512 نامحدود ماهی 10 تومن ولی وایمکس 512 نامحدود ماهی 60 تومن انتخاب با شماست دوست عزیز.
این هم آنتن:

اصلا اگر مهارت به خرج بدین با آنتن بوستر دار تلویزیون تلفیقش کنید سرعتتون بالاتر هم میره.

عزیزم شوخی ندارم !!!
درست آدم رو راهنمایی کنید ببینیم چی میشه !!!!

KING_DESIGNER
16-08-2010, 21:02
سلام
بابت این مسخره بازیها من ازتون عذرخواهی میکنم وجود چند کاربرنما در این تاپیک بصورت یه سوتفاهم در اومده که بزودی رفع میشه
اما جواب سئوالتون دریافت و دانلود از وب سایت و دانلود ففایل با هم فرق میکنند
این سرویس سرعت دانلودش نسبت به وبگردیش بسیار بهتر هست
ولی نمیتونیم بگیم که سایت هم باز نمیشه چون برای ما این کار انجام میشه
شما مشخصات گوشیتو بزار ببینم از چه کلاسی استاده میکنی
این اتصالات و کانکشنها هست که سرعت شما رو بهبود میده
کلاسهای 10-12 و 32 هست که که بالاترین اون با 32 هستش که سرعتی معادل 20 تا 45 رو در اختیارتون میزاره
و بصورت کاملا نامحدود هستش :20:

sms11
16-08-2010, 21:34
و بصورت کاملا نامحدود هستش :20:

دوست عزیز من از چند نفر در بیرون از این تاپیک شنیدم که نامحدود نیست و محدودیت 10 گیگ داره
طوری که وقتی این محدودیت به حد نصاب رسیده از این خدمات بیرون اومده
حالا اگه شما سندی دارید که غیر از اینکه خوشحال میشم اگه منم در جریان باشم

پ.ن
من چند روز برای شما پ.خ داده بودم که جوابمو ندادید
اگه جواب بدید ممنون میشم

Milad4171
16-08-2010, 21:41
من دنبال برنامه ای هستم که بشه قبل ازاستفاده محدوده تحت پوشش EDGE رو مشخص کرد .اینطوری دوستان دیگه نمیرن بسته 1 روز بگیرن ببینن میشه یا نه!! خوشبختانه بعد از آپدیت گوشیم تنوستم بدون کانکت شدن متوجه بشم منطقه ی مربوطه EDGE رو ساپورت میکنه یا نه اگه ساپورت کنه یعنی یک پله از GPRS بالا تر .یعنی چیزی بالا تر از 6 کیلوبیت در ثانیه. حالا این میتونه تا 40 هم برسه!!
واسه هرکس فرق داره.
و هر منطقه ای.
شما لازم نیست حتما اول به سیستم وصل بکنین. مثل من اگه میتونین با گوشیتون و برنامه ی Opera mini برید داخل سایت یوتوپ.
بینین چقدر طول میکشه که یه کلیپ رو بافر کنه!!!
همون روی سیستم هم اعمال میشه!!
راستش چون خودم موضوع سرعت زیاد این سیستم رو سر همیه قضیه ی کلیپ یوتوپ فهمیدم واسه همین پیشنهاد میکنم!!
اولی این کار رو بکنین. فکر نکنم خیلی سخت باشه.
بعد یه بسته ی 1 روزه فعال کنین!! روی سیستم انجامش بدین!!

Milad4171
16-08-2010, 22:01
میدونی چیه!!! آخه من باید یه سفری برم یکی یه جای کوچیکه مثل دهستان ( حالا نمیدونم دقیقا اسمش چیه) زیاد جمعیت نداره. یه مدت قراره اونجا باشم زیاد نه 4 روز. بعدش هم میرم سمت کرمان.
میخوام ببینم این سرویس رو که الان دارم در بهترین حالت اونجا چطور جواب میده. درسته که یه جاهایی ایرانسل و یه جاهایی همراه اول جواب میده. حالا دنبال این بودم که بجای ا2 روز و 2 بار این سرویس رو فعال کنم که بفهمم کدومش بهتر جواب میده یه راه دیگه ای تست کنم.
البته خوب نمیخواستم 4 تا هزار تومن شارژ کنم که ببینم کدوم بهتره...
ولی خوب در کل احساسم اینه که در این زمینه پیشرفت ایرانسل بیشتره!! و دقت و کاراییش!

KING_DESIGNER
16-08-2010, 22:07
میدونی چیه!!! آخه من باید یه سفری برم یکی یه جای کوچیکه مثل دهستان ( حالا نمیدونم دقیقا اسمش چیه) زیاد جمعیت نداره. یه مدت قراره اونجا باشم زیاد نه 4 روز. بعدش هم میرم سمت کرمان.
میخوام ببینم این سرویس رو که الان دارم در بهترین حالت اونجا چطور جواب میده. درسته که یه جاهایی ایرانسل و یه جاهایی همراه اول جواب میده. حالا دنبال این بودم که بجای ا2 روز و 2 بار این سرویس رو فعال کنم که بفهمم کدومش بهتر جواب میده یه راه دیگه ای تست کنم.
البته خوب نمیخواستم 4 تا هزار تومن شارژ کنم که ببینم کدوم بهتره...
ولی خوب در کل احساسم اینه که در این زمینه پیشرفت ایرانسل بیشتره!! و دقت و کاراییش!

نقشه نقاط تحت پوشش gprs توی سایت ایرانسل هست :20:

Milad4171
16-08-2010, 22:10
اقا یه اشتباهی من کرده بودم!!!!
من فایلهایی که با لایو وایر دانلود کرده بودم رو حساب نکردم با حساب اونا من تا امروز 9 گیگ دانلود کردم!!!!:18::31:
و 10 روز از اعتبارم مونده!!
من فقط 5 گیگ با لایو وایر و ووزه دانلود داشتم. تورنت که بحثش جداست!!:31:
IDM هم جدا
نم شاهد عاقل و زنده اعلام میکنم که هیچ مشکلی نیست. اگه باز دوست دارین بگین محدود باشه محدوده و بیخیال این سرویس بشین!!
من هنوز 10 روز از اعتبارم مونده و معلوم نیست توی این مدت چقدر دیگه دانلود داشته باشم!!:5:

( ایرانسل واسه پدر جانم هم نیست که سنگشو به سینه بزنم!):46:

linkinkurd
16-08-2010, 22:37
همین الان توسط یکی از دوستان معتبر مطلع شدم محدودیت سرویس به اصلاح نامحدود ماهانه رویایی GPRS ایران شل 10 گیگ بیشتر نیست و این موضوع با رفتن به قسمت اطلاعات حساب خود در E-Care قابل مشاهده هست.

میشه بگید تو کدوم قسمت نوشته شده؟ من هرچی e-care خودمو میگردم نمیبینمش.

Mahdi.p30
16-08-2010, 22:53
میشه بگید تو کدوم قسمت نوشته شده؟ من هرچی e-care خودمو میگردم نمیبینمش.
قبلا گفتم:
حساب >> جزئیات حساب های ویژه >> حساب ویژه شماره 8

من شبانشو فعال کردم ، جلوی اون صفر نوشته ، تاریخ انقضا هم نزده
ولی برای تست 24 ساعتشو فعال کردم ، جلوی حساب شماره 8 یه عدد نوشته شده (که البته معلوم نیست واحدش چیه) که به ازای استفاده از اینترنت از مقدار اون عدد کم میشه و تاریخ انقضا زده!

شما نامحدود ماهانه رو فعال کردی؟
یه نگاه به اون بخش بنداز ، اگه عددی جلوی اون نوشته شده ، با عکس اینجا بذار تا کمی ابهام زدایی بشه

Colton
17-08-2010, 00:05
دوستان یه چک از پی پی ان بگیرن
بازه یا نه ؟

برای من که همیشه بازه. الان تقریبا یه هفته است دارم استفاده می کنم.

parisasasa
17-08-2010, 00:10
فکر کنم با خوندن امضای من مشکلتون حل بشه !!!!

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

البته واسه این پست منظورم بود . ببخشید !!

من دنبال برنامه ای هستم که بشه قبل ازاستفاده محدوده تحت پوشش EDGE رو مشخص کرد .اینطوری دوستان دیگه نمیرن بسته 1 روز بگیرن ببینن میشه یا نه!! خوشبختانه بعد از آپدیت گوشیم تنوستم بدون کانکت شدن متوجه بشم منطقه ی مربوطه EDGE رو ساپورت میکنه یا نه اگه ساپورت کنه یعنی یک پله از GPRS بالا تر .یعنی چیزی بالا تر از 6 کیلوبیت در ثانیه. حالا این میتونه تا 40 هم برسه!!
واسه هرکس فرق داره.
و هر منطقه ای.
شما لازم نیست حتما اول به سیستم وصل بکنین. مثل من اگه میتونین با گوشیتون و برنامه ی Opera mini برید داخل سایت یوتوپ.
بینین چقدر طول میکشه که یه کلیپ رو بافر کنه!!!
همون روی سیستم هم اعمال میشه!!
راستش چون خودم موضوع سرعت زیاد این سیستم رو سر همیه قضیه ی کلیپ یوتوپ فهمیدم واسه همین پیشنهاد میکنم!!
اولی این کار رو بکنین. فکر نکنم خیلی سخت باشه.
بعد یه بسته ی 1 روزه فعال کنین!! روی سیستم انجامش بدین!!

Colton
17-08-2010, 00:39
راستی یه سوال. امکان داره اطلاعات مربوط به وبگردی تو گوشی باقی بمونه؟

ممنون

Milad4171
17-08-2010, 02:02
من یک فرد کاملا بیطرف خواهشن این بحث های الکی رو با دلیلی و مدرک و اثبات ادامه ندیدن.
لطفا اگه میشه....
هرکی به بحث در مورد این موضوع تاپیک علاقه داره بیاد و نظرش رو بده. اگه میخواد شمارش پستاش بالا تر بره بخش های دیگه هم هست.
من خاطره ی خوبی از این بحث کردنها در این فروم ندارم .سر انجامش بسته شدن تاپیک بود!!! پس لطفا به موضوع اصلی برسیم!

---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------

راستی یه سوال. امکان داره اطلاعات مربوط به وبگردی تو گوشی باقی بمونه؟

ممنون

منظورت تو گوشه؟ اگه با اپرا مینی باز کنی و میتونی یه سری سایت ها رو داشته باشی! ولی آفلاین رو دقیقا نمیدونم.
ولی پسورد و آدرس و اینا رو میتونی ذخیره کنی!!!

peyman_nn
17-08-2010, 09:03
من جدیدا این تاپیک رو دیدم
جریان این پست 861 چیه ؟
کسی دیگه اینو داشته

یه بنده خدایی میگفت اخه مگه mtn چقدر پهنای باند داره که اجازه ی نامحدود میده
500 مگ ، 1 گیگ ، چقدر ؟
حال اگر فرضا 5 میلیون نفر بیان و از این سرویس استفاده کنند ، با عقل جور در نمیاد

merikhi
17-08-2010, 09:23
والا تو خیلی فرومهای دیگه هم من این بحثها رو دیدم، یه عده میگن محدودیت داره، روزانه ۵۰۰ مگ، هفته‌ای۵گیگ و ماهیانه ۱۰ گیگ، حالا راست و دروغش رو نمیدونم!
تو یه فرومی یکی از مدیراش که میدونم اطلاعات خوبی داره اینجوری نوشته بود:

برای چندمین بار عرض می کنم، بسته های نامحدود نا محدود هستند!
اما در کشور ما کلیه سرویس دهنده های اینترنت قانونی تحت عنوان خطی مشی صحیح استفاده دارند تا مشترکان خاص با اشغال دائمی ظرفیت ها حقوق دیگران را ضایع نکنند! اگر بحث دروغ است باید این اعتراض را به همه سرویس دهنده ها وارد کنید، چون در کشور ما سرویس نامحدود به آن صورتی که افراطی استفاده کنید وجود ندارد!
یعنی میشه گفت هم محدوده هم نامحدود! انگار تا وقتی تابلو بازی درنیاری نامحدوده :31: البته من دقیق نمیدونم، خودمم مدت کمیه دارم استفاده میکنم مشکل حادی نداشتم.

sms11
17-08-2010, 09:42
دوست من نظر شما رو لااقل در مورد شرکتی که به من ADSL میده قبول ندارم و این شرکت اجازه میده ماکسیمم مقداری که میشه با سرویسم دانلود کرد رو دانلود کنم
اما شرکتی مثه شاتل برای دانلوداش سقف تعیین کرده.همچنین ایرانسل هم همینجوریه

merikhi
17-08-2010, 10:08
دوست من نظر شما رو لااقل در مورد شرکتی که به من ADSL میده قبول ندارم و این شرکت اجازه میده ماکسیمم مقداری که میشه با سرویسم دانلود کرد رو دانلود کنم
نظر من نیست، عرض کردم مدیر یه فروم موبایل میگه، من فعلا" زیاد استفاده نکردم نظری ندارم ولی محدود هم باشه کار منو راه میندازه :20:

Colton
17-08-2010, 10:21
من جدیدا این تاپیک رو دیدم
جریان این پست 861 چیه ؟
کسی دیگه اینو داشته

500 مگ ، 1 گیگ ، چقدر ؟
حال اگر فرضا 5 میلیون نفر بیان و از این سرویس استفاده کنند ، با عقل جور در نمیاد

من نزدیک 10 روزه دارم استفاده می کنم. حداقل 18 ساعت در شبانه روز. اکثرا وقتی بیکارم IDM رو اجرا می کنم دانلود کنه. سرعت بین 10 کیلوبایت تا 25 کیلوبایت در ثانیه متغیره ولی اکثرا رو 18 کیلوبایته. تا حالا با همچین مشکلاتی رو به رو نشدم. فقط برخی مواقع سرعت تا حد دایل آپ پائین میاد که فکر می کنم به خاطر ترافیک شبکه است. در حالت کلی راضی هستم. نسبت به دایل آپ خیلی بهتره.

Colton
17-08-2010, 10:28
500 مگ ، 1 گیگ ، چقدر ؟

ایرانسل که سرویس 30-20 کیلوبایت در ثانیه رو نامحدود می ده. حالا شما حساب کن شرکت های بزرگ اروپایی مثل تورک سل و وودافون که حداقل 3-4 مگ رو نامحدود می دن چقدر پهنای باند دارند.

تورک سل رو بی دلیل حذف نکردن که. دیدن اهل زد و بند نیست و اگه بیاد در بعضی جاها رو تخته می کنه ....
این شرکت جز 5 شرکت بزرگ مخابراتی اروپاست.

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

منظورت تو گوشه؟ اگه با اپرا مینی باز کنی و میتونی یه سری سایت ها رو داشته باشی! ولی آفلاین رو دقیقا نمیدونم.

ممنونم دوست عزیز. نه منظورم این بود که اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم و به وبگردی بپردازیم، آثاری از آدرس ها و اطلاعات امکان داره تو گوشی بمونه؟

oghyanoos
17-08-2010, 10:34
اگه edge شما فعال باشه واقعا با 10 تومن در ماه میصرفه!
در مورد محدود بودن هم، بنده چند نفر رو بسیج کردم تست کنن ولی ما که تا حالا محدودیتی ندیدیم...!

zed2
17-08-2010, 10:53
تا بررسی گذارش ها تاپیک موقت بسته می شود
لطفا از زدن تاپیک های موازی خود داری کنید

zed2
21-08-2010, 17:23
تاپیک باز شد

compund security
21-08-2010, 18:35
من یک فرد کاملا بیطرف خواهشن این بحث های الکی رو با دلیلی و مدرک و اثبات ادامه ندیدن.
لطفا اگه میشه....
هرکی به بحث در مورد این موضوع تاپیک علاقه داره بیاد و نظرش رو بده. اگه میخواد شمارش پستاش بالا تر بره بخش های دیگه هم هست.
من خاطره ی خوبی از این بحث کردنها در این فروم ندارم .سر انجامش بسته شدن تاپیک بود!!! پس لطفا به موضوع اصلی برسیم!

---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------

این اولین پسته بعد از باز شدن تاپیک حق با اقا میلاده بهتره تمومش کنیم ولی یه توصیه برای کسانی که طرح فعال میکنن به 700 زنگ بزنید مطمن بشید که طرحتون فعال شده

dvb_hamed
21-08-2010, 23:12
كمك كمك لطفا
من امروز يه بسته ي 24 ساعته ايرانسل گرفتم تا سرعتش رو تست كنم(بين 18 تا 29 ميده.بيشتر رو 25 ميچرخه)
يه مشكل:وقتي در حال دانلود فايلي با حجم زياد(مثلا 10 مگ به بالا) هستش.بعد اين كه يه چند مگي دانلود كرد يهو يه كادر باز ميشه و تيترش مربوط به OTA هستش و ازم پسورد و يوزر مي خواد.زنگ زدم اوپراتور از يه طرف مي گفت مشكل از اينترنت نيست و كامپيوتر يا گوشي مشكل داره،از طرفي ميگفت اين سيستم براي كار با گوشي طراحي شده و شما وقتي داري دانلود ميكني پهناي باند رو ميگيري و اين به ضرر ايرانسل تموم ميشه و يه سري از اين حرفا...
يه راهنمايي:يه دانگل خوب همراه با قيمتش براي gprs معرفي كنيد و اينكه آيا سرعتش ممكنه با سرعت اينترنت زماني كه با گوشي وصل شدم متفاوت باشه
يه سوال:من تهران هستم منطقه نيروي هوايي.گوشيم هم n70 هستش.وقتي كانكت ميشم از كجا بدونم EDGE هست يا GPRS؟ زير انتن موبايل موقع اتصال فقط دوتا فلش مخالف جهت هم مياد و حرف G يا E در هيچ جاش نوشته نشده

M0hsen3D
21-08-2010, 23:24
يه راهنمايي:يه دانگل خوب همراه با قيمتش براي gprs معرفي كنيد و اينكه آيا سرعتش ممكنه با سرعت اينترنت زماني كه با گوشي وصل شدم متفاوت باشه
يه سوال:من تهران هستم منطقه نيروي هوايي.گوشيم هم n70 هستش.وقتي كانكت ميشم از كجا بدونم EDGE هست يا GPRS؟ زير انتن موبايل موقع اتصال فقط دوتا فلش مخالف جهت هم مياد و حرف G يا E در هيچ جاش نوشته نشده
اینجا به معرفی بهترین دانگل ها پرداخته میشه

GPRS حداکثر سرعتش 5 تا 7 است و شما داری با سرعت 25 دان میکنی که نشون میده EDGE گوشی شما فعال است.:46:

miladddd
21-08-2010, 23:30
چرا دو سه روزه gprs من هی قطع میشه؟

مال بقیه هم اینطوریه؟ امروز وصل بود و دوباره شب قطع شده!

من طرح شبانه رو دارم و تا الان هم هنوز فکر نکنم 2 گیگ دانلود کرده باشم

oghyanoos
21-08-2010, 23:34
آره مشکل سراسریه...!

miladddd
21-08-2010, 23:36
یه سوال دیگه

اتصال 2 ساعت در روز به اینترنت برای گوشی مثل 6220c مشکلی واسش ایجاد نمیکنه؟

من یه باطری هم مخصوص این کار گرفتم ولی میترسم جاهای دیگه گوشی رو خراب کنه

oghyanoos
21-08-2010, 23:39
هیچ مشکلی نداره.
خیالت راحت...!

miladddd
21-08-2010, 23:42
كمك كمك لطفا
من امروز يه بسته ي 24 ساعته ايرانسل گرفتم تا سرعتش رو تست كنم(بين 18 تا 29 ميده.بيشتر رو 25 ميچرخه)
يه مشكل:وقتي در حال دانلود فايلي با حجم زياد(مثلا 10 مگ به بالا) هستش.بعد اين كه يه چند مگي دانلود كرد يهو يه كادر باز ميشه و تيترش مربوط به OTA هستش و ازم پسورد و يوزر مي خواد.زنگ زدم اوپراتور از يه طرف مي گفت مشكل از اينترنت نيست و كامپيوتر يا گوشي مشكل داره،از طرفي ميگفت اين سيستم براي كار با گوشي طراحي شده و شما وقتي داري دانلود ميكني پهناي باند رو ميگيري و اين به ضرر ايرانسل تموم ميشه و يه سري از اين حرفا...

اگه سرعتت حدود 20 هست خوب قطعا edge داره دیگه

شک نکن

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

هیچ مشکلی نداره.
خیالت راحت...!

ببخشید ولی چه تضمینی وجود داره؟!

آخه گوشی زیاد گرم میشه!

oghyanoos
21-08-2010, 23:46
من از ابتدای تابستون دارم از یک گوشی k510 روزی 12 ساعت کار میکشم...!

dvb_hamed
21-08-2010, 23:48
كمك كمك لطفا

ممنونم از پاسختون ولي مشكل اصلي من اينه.زياد قطع ميشه؟چجورياست؟

oghyanoos
21-08-2010, 23:58
2 روز هست اینجوریه

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

یه سوال دیگه

اتصال 2 ساعت در روز به اینترنت برای گوشی مثل 6220c مشکلی واسش ایجاد نمیکنه؟

من یه باطری هم مخصوص این کار گرفتم ولی میترسم جاهای دیگه گوشی رو خراب کنه

گوشی شما edge نداره اما gprs خوبی داره چون class 32 هست:46:

miladddd
22-08-2010, 00:09
2 روز هست اینجوریه

---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

گوشی شما edge نداره اما gprs خوبی داره چون class 32 هست:46:

مگه میشه؟!!؟!!!!

قطعا داره به چند دلیل

اولا تو امکاناش نوشته، دوما زیر آنتن مینویسه E، سوما سرعت دانلودم هم بین 15 تا 25 هست

Milad4171
22-08-2010, 00:09
با تستی که من روی هر دو سیستم ( چون اینجا مربوط به ایرانسله من اینو توضیح میدم) انجام دادم حدودا 1 هفته هست که سیستم شبکه ی داخلی GPRS دچار اختلال شده.
دلیل اصلیش هم بار سنگی ترافیکی هست که کاربرها متحملش میشن. همه دارن از یک سیستم معمولی به این نام روزی2 گیگ دانلود میکنند. اگه این روند ادامه داشته باشه ممکن هست که محدودیتی در نظر گرفته بشه.
این رو با این دلیل میگم چون من مدتی هست ( دودا 3 ماه) که از این سیستم استفاده میکنم و اون اوایل اصلا و ابدا سرعتم پایین نبود وقطعی نداشتم. ولی الان سرعتم از رسیم 35 به 20 رسیده و روزی چندین بار رسیو متوقف میشه و علنا هیچ کاری نمیشه کرد چز دیسکانکت وکانکت شدن دوباره!

oghyanoos
22-08-2010, 00:21
در اطلاعات gsm دیدم که نداره.!
.
آره 2 ماه قبل توووپ بود سرعت...!

mohsen121
22-08-2010, 02:14
من ديرو حدود 700 مگ دانلود كردم چه حالي داد.

compund security
22-08-2010, 02:49
در نبود کینگ فک کنم میلاد بشه اچار فرانسه تاپیک :21::21::21::31::12::12:چون از همه قدیمیتره:12::12::12::6::6::6: میلاد قراره پدرت در بیاد:31::31::31::31:

Milad4171
22-08-2010, 09:56
در نبود کینگ فک کنم میلاد بشه اچار فرانسه تاپیک :21::21::21::31::12::12:چون از همه قدیمیتره:12::12::12::6::6::6: میلاد قراره پدرت در بیاد:31::31::31::31:
نه بابا این چه حرفیه!!!:31:
منم مثل شما دنبال چیزهایی هستم که نیاز خیلی هاست.
برای خیلی ها این سیستم یکم مسخره به نظر میاد. چون وقتی منطقی به این موضوع نگاه کنیم این سیستم در مناطق دیگه برای کارهای ضروری استفاده میشه. حتی وایرلس هایی که روی گوشی هست رو در خیلی از مناطق. مثل ایران برای دانلود ازش استفاده نمیکنند( منظورم وایرلس که برای گوشی ها ساخته میشه)

به دلیل توسعه ی هر چه بیشتر تکنولوژی و نیاز هرکس به دانستن و پیشرفت کردن ، ما همچنان در توسعه ی شبکه ی جهانی وب دچار مشکل هستیم. من هنوز هم دقیقا نمیدونم مشکل اصلا کم بودن پورتهاست یا تحریم ها( اگه هست در چه بخشی و چه حدی)

متاسفانه اقتصاد مملکت وضعیتش خیلی داغونه برای همین من هیچ وقت هزینه ی ماهی 40 تومن رو برای فقط اینترنت اختصاص نمیدم.
خیلی ها هم مثل من از مجهز شدن به سیستم ADSL محروم هستن و زیر بار قیمت بالای وایمکس نمیرن.

از جهتی استفاده از دیال آپ دیگه یه چیز مسخره و خنده داری هست که میتونم به جرات بگم تعداد کشورهایی که هنوز با این روش به نت متصل میشن یک رقمی هست!

تمام لپتاپ های موجود در بازار دیگه با پورت دیال آپ ساخته نمیشن!! ( مگر سفارشی)

شما قبلا مودم دیال آپ میخریدن 60 تومن ( یادش بخیر زولتریکس 3 چیپ معروف بود ) الان مودم 512 میخرید 40 تومن.

هرطوری هست و هرجوری هست ما دوست داریم پا به پا یا لاقل قدمی عقب تر از تکنولوژی پیش بریم.

در آخر.
اگر کسی این بحث رو راه انداخت.
اگر کسی اومد این شیوه که در هیچ جای دنیا به این شیوه استفاده نمیشه رو توضیح داد.
دلیلش 1 چیزه!
اونم داشتن اینترنتی نامحدود و روزانه با سرعتی رسیوی متعادل با سرعت ADSL های موجود.

فقط سرعت باز کردن صفحات کمی بالاست اون هم به دو دلیل :

بی سیم بودن این روش
پهنای باند کم

یعنی. شما در حال دریافت یا دانلود با سرعت کمتری میتونین پیجی رو باز کنید.

نسبت دانلود و آپلود هم کمی عجیبه نسبت به سرویس های دیگه و سیستم های کابلی.

:46::11:

Leon-117
22-08-2010, 14:14
سلا دوستان.همونطور كه آقا ميلاد تو پست بالايي گفتن اين مكان زندگي ما ADSL‌نداره و بنده حاظر نيستم اون همه پول بدم برا وايمكس.
ميخوام از اينترنت گوشي استفاده كنم.چندتا سوال دارم:
1.گوشي من 6300 هست و edge رو ساپرت ميكنه.توي محلمون هم احتمالا edge فعاله.ميخواستم بپرسم با سرعت 20 تا 30 در ساعت چند مگابايت ميشه دانلود كرد؟
2.چه برنامه ي خاصي رو بايد دانلود و نصب كنم؟اينو ميدونم! Nokia pc suite.اما درايور خاصي هم بايد نصب كنم.(سي دي گوشيم هم مفقود شده.)
3.توي سايت نوكيا 2 تا برنامه برا گووشيم هست:
Nokia Pc Suite كه تقريبا 40 مگابايت هست.
Nokia ovi suite كه 100 مگابايت هست.
كدوم رو دانلود كنم؟
ممنون

Milad4171
22-08-2010, 14:27
سلا دوستان.همونطور كه آقا ميلاد تو پست بالايي گفتن اين مكان زندگي ما ADSL‌نداره و بنده حاظر نيستم اون همه پول بدم برا وايمكس.
1.گوشي من 6300 هست و edge رو ساپرت ميكنه.توي محلمون هم احتمالا edge فعاله.ميخواستم بپرسم با سرعت 20 تا 30 در ساعت چند مگابايت ميشه دانلود كرد؟
2.چه برنامه ي خاصي رو بايد دانلود و نصب كنم؟اينو ميدونم! Nokia pc suite.اما درايور خاصي هم بايد نصب كنم.(سي دي گوشيم هم مفقود شده.)
كدوم رو دانلود كنم؟
ممنون

شما میتونی یه تستی توی سایت Speedtest انجام بدی. بهت میگه یک فایل 5 مگی رو با چه سرعتی میتونی دانلود کنی یا مثلا یک فیلم 700 مگی رو در چند دقیقه.
ولی در کل با سرعت میانگین 20 تا 30 ، هر ساعت حدودا 100 مگابایت تا 120 مگابایت میتونین دانلود کنین. به شرطی که فقط یک رسیو داشته باشین. چون دقیقا هرچه تعداد فایلهای دانلودیتون بیشتر باشه سرعت تقسیم میشه.

من فکر میکنم برنامه ی مبدل 100 مگاباتی درست باشه. اون یکی که حجمش کمه احتمالا فقط برای دستیابی به اطلاعات گوشی هست و انتقال اون به سیستم و برعکس.
چون داشتن سیستم کانکتور و آپدیت در برنامه های گوشی ها خودش حجم گیره.
الان برای من که سامسونگ هست برنامه ی گوشیم با آخرین آپدیت 160 مگابایت بود!

معمولا برای نصب اینطوری هست که برنامه رو میگذارید نصب بشه. خودش میگه که گوشی کانکت نباشه به سیستم. بعد که تموم شد شما برنامه ی رو باز میکنی و با گوشی از طریق اتصال به PC Suit به سیستم وصل میشید تا مودم گوشی شناخته بشه.
بعدش هم میتونین یه کانکشن بسازید و با شماره (( ستاره نود و نه مربع )) کانکت بشین.
اینو فارسی نوشتم چون چیدمان سایت فارسی هست . چپ و چوله میشه!!:31:

بای دونستن اینکه شما EDGE فعال هست یا نه هم رسیو در این سیستم بالای 6 کیلو بیت درثانیه هست هم اینکه روی گوشی بجای حرف G حرف E میاد یه یه چیزی تو این مایه ها( بعضی گوشی ها فرق دره علامتش)

مديريت
22-08-2010, 14:28
كدوم رو دانلود كنم؟
ممنون
عزيزم قطعي نيست اين سرعت داشته باشيا از حالا بگم
دوم ا با سرعت 20 متوسط ساعتي 100 مگ يك بالتر يكم پايينتر
برنامه pc suit صد البته

akbari15
22-08-2010, 17:24
این یه تست از سرعت ایرانسل سرویس Edge :

راستی من سرعت دانلودم بین 20 تا 30 است اما گاهی سرعت تا 0 هم کاهش داره و دوباره زیاد می شه.
گاهی هم کلا اتوماتیک DC می شه . می خواستم ببینم مشکل از چیه. البته همانطور که گفتم همیشه اینطور نیست و گاهی این طوری می شه.

اگر ممکنه راهنمایی کنید.
در ضمن گوشی من Samsung Omnia است.

dvb_hamed
22-08-2010, 17:34
با سرعت 20 كيلو بايت در ثانيه 20*60*60=72000
72000/1024~70.3 مگ در ساعت

با سرعت 30 كيلوبايت در ثانيه 30*60*60=108000
108000/1024~105.4 مگ در ساعت

Mr.Pooya
22-08-2010, 19:04
منم گوشیم edge class 10 داره و سرعت دانلود ساعت 5-6 حدود 20-30 بود ولی بعدش اومد پایین همون 5-6 . گوشی اگه با کابل به کامپیوتر وصل بشه و نزدیک مانیتور هم باشه بخاطر پارازیت کیفیت مانیتور را خراب می کند ؟؟ دسته ؟؟ ولی یکبار تست گرفتم الان ندارمش پینگش رسید به 7000 هزار !!!!!!! در مواقع معمولی 700-800 بود .

XDbit68
22-08-2010, 20:01
سلام رفقا ....
آقا به نظر من گوشیتون رو توی هر ساعتی خسته نکنید برای دانلود با منیجر و فلش گت و اینها بهترین ساعات 5 صبح تا 12 ظهر هستش .

این ساعتی که گفتم بز اساس تجربه ی خودم هستش...سرعت بین 10 تا 40 متغیر هست.

بدترین ساعات برای دانلود و پیج باز کردن: 8 شب تا 12 شب...رسما تعطیله تو این ساعات:18:

shab_2008
22-08-2010, 22:17
سلام بر و بچ

بچه ها راهی وجود نداره که وقتی داریم یه فایلی رو دان میکنیم و اینترنت قطع میشه دوباره خودش اتوماتیک وصل بشه؟

Milad4171
22-08-2010, 23:11
سلام بر و بچ

بچه ها راهی وجود نداره که وقتی داریم یه فایلی رو دان میکنیم و اینترنت قطع میشه دوباره خودش اتوماتیک وصل بشه؟

سلام!
شما با چی دانلود میکنی؟
در هر دو حالت هم IDM هم برنامه های شیر که قابلیت ادامه دادن داره!
ولی اگه منظورتون اینه که کلا شبکه قطع بشه و بخواین وصل کنین . یک مشکل وجود داره!

اینکه برنامه ی خود موبایل قابلیت دوباره کانکت شدن رو داشته باشه!!! فکر نکنم بهصورت دیفالت این موضوع وجود داشته باشه!!!

من مدتی هست دنبال این برنامه هستم . اگه پیدا شد در همینجا قرار میدم. شما پیگیر باش!!
:46:

zerolight
23-08-2010, 00:06
دوستان ماله شماهم چند روزیه هی قطع می شه!!

bhrooz555
23-08-2010, 03:47

بله من هم در شیراز هستم از پنجشنبه تا جمعه شب کاملا قطع بود از شنبه تا امروز هم که وصل هست قطعی زیاد دارد

Mr.Pooya
23-08-2010, 07:19
منم گوشیم edge class 10 داره و سرعت دانلود ساعت 5-6 حدود 20-30 بود ولی بعدش اومد پایین همون 5-6 . گوشی اگه با کابل به کامپیوتر وصل بشه و نزدیک مانیتور هم باشه بخاطر پارازیت کیفیت مانیتور را خراب می کند ؟؟ دسته ؟؟ ولی یکبار تست گرفتم الان ندارمش پینگش رسید به 7000 هزار !!!!!!! در مواقع معمولی 700-800 بود .

---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------

من یک روزه گرفتم شب که ساعت 10 بود قعطی زیاد داشت تا صبح بیدار موندم فکر کنم ساعت 1-2 شب بود قعطی هاش خیلی کم شد یا اصلاً قعطی نداشت روز بعد هم تا ساعت 6-7 عصر بود استفاده کردم قعطی زیاد نداشت .

sei_pm
23-08-2010, 08:16
نزدیک مانیتور هم باشه بخاطر پارازیت کیفیت مانیتور را خراب می کند ؟؟ دسته ؟؟ ولی یکبار تست گرفتم الان ندارمش پینگش رسید به 7000 هزار !!!!!!! در مواقع معمولی 700-800 بود .
.

اگر مانیتور شما CRT هست باید بگم مشکل ایجاد میکنه. بهتره حداقل 2 متر فاصله داشته باشه.
پینگ با اینکه بالاست 800 واسه این سرویس عادیه کاری نمی تونید بکنید.

Mr.Pooya
23-08-2010, 10:56
اگر مانیتور شما CRT هست باید بگم مشکل ایجاد میکنه. بهتره حداقل 2 متر فاصله داشته باشه.
پینگ با اینکه بالاست 800 واسه این سرویس عادیه کاری نمی تونید بکنید.

LCD چطور؟ اینم خراب میکنه ؟

sms11
23-08-2010, 11:28
من با موبایل میخوام دانلود کنم نمیزاره
مال شمام اینطوریه؟مشکل از شبکس یا با گوشی من قاط زده؟

Leon-117
23-08-2010, 12:40
منم ميخوام دانلود كنم نميشه.

Milad4171
23-08-2010, 13:06
شفاف توضیح بدین که چرا دانلود نمیکنه؟
رسیو کم داره؟ گیر میکنه ارور شبکه میده؟
من با مبایل حدااکثر 10 مگ دانلود کردم یه کلیپ از یوتوب. مشکلی ندشت ولی شده که قطع بشه.
چون روی گوشی وقتی رسیو کم بشه یا 0 بشه بهتون پیغام میده ولی روی سیستم اینطوری نیست واسه همین شاید متوجه نشید و وقتی دیدین رسیو نداره صفحه باز نمیشه متوجه میشین قطع شده!!!

Milad4171
23-08-2010, 13:15

نه بابا چرا شایئه پراکنی میکنین؟:13:

اون CRT هم رویه یه سری چیزها تاثیر داره. من الان گوشیم چسبیده به مانیتور. مثل اینکه بگین بلوتوث روی مانیتور تاثبر داره؟ اگه دشت این رو روی لپتاپ نمیگذاشتن!
ممکنه پارازیت روی امواج بده و شما از اسپیکر صدای تق تق بشنوین. اونم یکمی دور کنین درست میشه!!
هیچ مشکلی برای LCD و کیبورد و موس نداره!!!:31:
شما راحت باش با خیال راحت استفاده کن!!:46:

Leon-117
23-08-2010, 14:00
من تازه امروز وصل كردم و سرعت مرور حفحه ها هم خيلي خوبه ولي اول كه خواستم با IDM دانلود كنم دانلود نميكرد.الان خواستم با خود فاير فاكس از مگا آپلود دانلود كنم دانلود شد و سرعت هم 17-18 بود ولي بعد اين ارور رو داد:
C:\Documents and Settings\Leon\Desktop\Modern Warfare 2 Tactical.part could not be saved, because the source file could not be read.

Try again later, or contact the server administrator.

Milad4171
23-08-2010, 14:17
من تازه امروز وصل كردم و سرعت مرور حفحه ها هم خيلي خوبه ولي اول كه خواستم با IDM دانلود كنم دانلود نميكرد.الان خواستم با خود فاير فاكس از مگا آپلود دانلود كنم دانلود شد و سرعت هم 17-18 بود ولي بعد اين ارور رو داد:
C:\Documents and Settings\Leon\Desktop\Modern Warfare 2 Tactical.part could not be saved, because the source file could not be read.

Try again later, or contact the server administrator.

خوب این ربطی به دانلود نداره فایل مورد نظر شما قابلت خوندن نداره! یعنی کامل نیست .یا دانلود نشده!
دلیلش هم از سرور میتونه باشه!
من یک فایل 150 مگاباتی از یوتوپ دانلود کردم با هیچی اجرا نشد!
فایلش مشکل داشت!

MrDevil
23-08-2010, 14:22
کلا دیگه خوب نیست.dc که خیلی زیاد شده.دانلود هم نمیشه کرد.بعضی اوقات هم قطع میشه دیگه کانکت نمیشه باید یک ساعت صبر کنی

yas135
23-08-2010, 14:48
اره دوستان راست میگن قطعی زیاد داره مخصوصا 12تا 2شب فکر کنم اینم یه ایده جدید ایرانسل هست:21: هم برای حفظ مشتری هم برای جلوگیری از مختل شدن پهنای باند اگه بنا باشه دم به دقیقه قطع بشه به درد نمیخوره:2:

armin39
23-08-2010, 15:04
سلام دوستان قراره تاریخ 4 و5 شهریور به خاطر همین مشکلات ایرانسل تحریم بشه....اینم تاپیک....همه همکاری کنید و به همه بگید...به جای خط فاصله ها ir-tci. org

sei_pm
23-08-2010, 15:08

نه با LCD مشکلی نداره

امواج مغناطيسي مانند آهنربا و امواج الکترومغناطيسي مانند موبايل روي مانيتورهاي CRT ايجاد اختشاش تصويري مي‌کنند ولي مانيتورهاي LCD از اين آسيب در امانند.منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامواج موبایل از نوع الکترومغناطیسه و با امواج بلوتوث که از نوع رادیویی هستند قابل مقایسه نیستند مثل اینکه بگیم رادیو در کنار مانیتور پارازیت میندازه.

Leon-117
23-08-2010, 15:50
مشكل من حل شد سرعت دانلودم هم روي 28 هستش و تا 36 هم ميره.

merikhi
23-08-2010, 16:19
من از پنجشنبه مشکل داشتم، تا امروز قطع بود، امروز وصله و سرعتش هم خوبه الان :20:
ممنون از همه دوستان، این Gprs با Edge خیلی بدرد من خورد

Mahdi.p30
23-08-2010, 16:42
سلام دوستان قراره تاریخ 4 و5 شهریور به خاطر همین مشکلات ایرانسل تحریم بشه....اینم تاپیک....همه همکاری کنید و به همه بگید...به جای خط فاصله ها ir-tci. org

این که قرار بود 31 ام تحریم بشه؟؟
چرا تاریخش عوض شد؟
تازه پریروز توی همون فروم دیدم که نوشتن ایرانسل روزی 2 میلیارد درامد داره که اگه تحریم بشه ، 4 میلیارد ضرر میکنه!:31:
نمیدونم چطوری به این نتیجه رسیدن که با یه تایپیک میتونن توجه این همه مشترک رو جلب کنن!:27:

کلا دیگه خوب نیست.dc که خیلی زیاد شده.دانلود هم نمیشه کرد.بعضی اوقات هم قطع میشه دیگه کانکت نمیشه باید یک ساعت صبر کنی
البته من یه بار سرویس یک روزه رو فعال کردم و دی سی خیلی کمتر بود ، در عرض دو روزی که فعال بود ، فقط دو بار (اونم موقع دانلود) دیسکانکت شد ، در حالی که توی شبانه به طور متوسط هر 10 15 دقیقه یکبار ، ریسیو صفر میشه و تا گوشی رو ری استارت نکنم ، برطرف نمیشه!
البته روی همون بسته روزانه هم وقتی که به شب رسید ، سرعت مزخرف شد!

راستی یه سوال:
کسی میدونه GPRS مخفف چیه؟

M0hsen3D
23-08-2010, 17:03
راستی یه سوال:
کسی میدونه GPRS مخفف چیه؟
مخفف کلمه General Packet Radio Service

babialex
23-08-2010, 23:20
یه سوال

این سیستم اینترنت edge‌ چیه ؟ کجا میتونم باهاش آشنا بشم ؟ با موبایل استفاده میشه یا با سیستم ؟‌ و اینکه توضیح مختصری میخاستم دربارش که بدونم بدردم میخوره یا نه :20:

ezzat5700
23-08-2010, 23:22
سلام بر و بچ

موقعی که داری با IDM دانلود میکنی اینترنت رو قطع کن بعد یک پنجره باز میشه که میگه یوزر و پسورد وارد کن شما باید اونجا تیک Remember user name and password رو بزنی و یوزر و پسورد رو خالی بزاری.حالا از این به بعد هر وقت dc شدی اوتوماتیک دوباره به اینترنت وصل میشی و دانلود هم خود به خود Resume میشه :27:

mamy joon
24-08-2010, 01:12
سلام

دوستان من یه رم ریدر گرفتم که سیم کارت هم میخونه،یه cd هم داره که میشه باهاش دفترچه تلفن و مسیج های سیم کارت رو میشه خوند
حالا میشه با این به EDEGE وصل شد؟

Mahdi.p30
24-08-2010, 01:37
سلام

دوستان من یه رم ریدر گرفتم که سیم کارت هم میخونه،یه cd هم داره که میشه باهاش دفترچه تلفن و مسیج های سیم کارت رو میشه خوند
حالا میشه با این به EDEGE وصل شد؟
توي همون سي دي ، فايل راهنماش نبود؟
چه برنامه هايي روش بود؟

بعيد ميدونم كه بشه باهاش از اينترنت موبايل استفاده كرد

mamy joon
24-08-2010, 11:00
توي همون سي دي ، فايل راهنماش نبود؟
چه برنامه هايي روش بود؟

بعيد ميدونم كه بشه باهاش از اينترنت موبايل استفاده كرد

میگم که،یه برنامه بود که فقط میشه کانتکت و پیام های توش رو خوند و ویرایش کرد،گفتم حالا که کامپیوتر سیمکارتمو میشناسه،شاید برنامه ای باشه که اونو تبدیل به یه مودم بکنه:41:

Milad4171
24-08-2010, 11:10
مهدی جان .قبول دارم.:41:

در مورد مضرات امواج رادیووی اینجا خیلی بحث نشده ولی خوب همه میودنن هر موجی واسه خودش یه طور موج خاصی داره و هرکدوم به اندازه ای تاثبر داره!
نمیشه گفت که اگه روی مانیتور تاثیر میگذاره پس روی آدم هم تاثیر میگذاره!
مثل اینکه بگیم این همه پارازیت رو امواج رادیو که میندازن پس اگه ما بشنویم شاید کر بشیم!!!!
هر چیز مضرات خودش رو داره. حتی خود مبایل هم میگن که و طولانی مدت یه مشکلاتی بوجود میاره.

به صورت کلی GPRS تشکیل شده از چندتا مورد( البته درایران اینطوری نیستش)

SMS

MMS
Video Call
و ...
شما میخوای پارازیت و امواج رو بفهمید وقتی اس ام اس داره ارسال میشه هم به مانیتور نزدیک کنید این اشکالات به وجود میاد.

تمامی امواج به نوعی برای انسان ضرر داره. و حالا به نظر شما این امواج در دنیایی پر از موجها با طول موجهای مختلف حرفی واسه گفتن داره؟
میدونین در روز چقدر اس ام اس رد و بدل میشه؟ چقدر تلفن؟

شما اصلا معنی موج رو در فارسی متوجه شدین؟
موج یعنی اختلالی که در زمین مشاهیده میشه و هیمشه هم یک انرژی با خودش داره!!!
خوب پس این اختلال میتونه یه جورایی واسه انسان مضر باشه!

من یه عکسی توی ویکی پیدا کرده بودم گفتم اینو بگذارم که دیگه همه چیز مشخص بشه!

تمام اینها برای انسان به نوعی مضر هستن ولی همشون کاربردهای مهمی در زندگی ما دارن! پس نمیشه هی جوری ازشون گذشت!
:46:

کسایی که فکر میکنن ویکی پدیا الکی حرف میزنه پس یعنی منظورشون اینه که 21 میلیون صفحه در ویکی پیدا اثبات علمی نداره و 12 میلیون یوزر در اون ظاهرا علاف هستن و چرت و پرت زیاد میگن و 1.700 تا ادمین سایت هم با پارتی بازی به این عنوان رسیدن!!:18:

Penryn
24-08-2010, 11:33
تمام اینها برای انسان به نوعی مضر هستن ولی همشون کاربردهای مهمی در زندگی ما دارن! پس نمیشه هی جوری ازشون گذشت!
عزیز
تمام این امواج الکترومغناطیس که شما طیفشون رو گذاشتی, از گاما تا طول موج بلند
همه بطور طبیعی در طبیعت وجود داشته و دارند حتی قبل از خلقت انسان((ببینید بحث EDGE داره میره طرف بیولوژی و...!!!)) :27:
هر چند بشر بنا به نیازش شدت بعضی از این امواج رو بالاتر برده... ولی شما هم دیگه اینقدر بزرگنمایی نکن!
استاندارد snr برای همین امور در نظر گرفته شده و رعایتم میشه...

sei_pm
24-08-2010, 12:05
نمیشه گفت که اگه روی مانیتور تاثیر میگذاره پس روی آدم هم تاثیر میگذاره!

بحث رو شما سر قبول نکردن تاثیر GPRS بر روی مانیتور CRT به وجود آوردید. مثال مانیتور برای این بود که شما Bluetooth و GSM رو با هم مقایسه نکنید البته نباید مثال عملی زد مثلا شما نمی تونی به یک نفر بگید به کابل برق دست بزنه ببینه برق اون رو میگره یا اون برق رو.

هر چیز مضرات خودش رو داره. حتی خود مبایل هم میگن که و طولانی مدت یه مشکلاتی بوجود میاره.

به صورت کلی GPRS تشکیل شده از چندتا مورد( البته درایران اینطوری نیستش)

SMS

MMS
Video Call
و ...

کسایی که فکر میکنن ویکی پدیا الکی حرف میزنه پس یعنی منظورشون اینه که 21 میلیون صفحه در ویکی پیدا اثبات علمی نداره و 12 میلیون یوزر در اون ظاهرا علاف هستن و چرت و پرت زیاد میگن و 1.700 تا ادمین سایت هم با پارتی بازی به این عنوان رسیدن!!:18:

خوب مهم اینه GPRS بسته های رادیویی رو از طریق باند gsm که موبایلهای کنونی دارند روش سرویس میدن انتقال میده و :

GPRS مخفف General Packet Radio Service (سرویس عمومی بسته‌های رادیویی) است که در حقیقت تکلمیل‌شده اطلاعات سوئیچینگ مداری می‌باشد. جی‌پی‌آراس در حقیقت یک لایه بستهٔ سوئیچ‌شده (Packet - Switched) به شبکه جی‌اس‌ام موجود در تلفن همراه شما اضافه می‌کند که خیلی بهتر از استاندارد ارتباطی سوئیچ‌شدهٔ مداری (Circuit Switched) شبکه GSM است.
شما بهتر می دونید موبایها از طریق امواج ماکرویو که به صورت موج الکترو مغناطیس هستند کار می کنند
منظور شما رو از عبارت آبی رنگ نمی دونم متاسفانه شما خیلی مطالب رو به چالش کشیدید و SMS جز خدمات gprs نیست ولی کل امکانات که فرمودید در موبایل از طریق GSM صورت میگیره همچنین تشخیص و اثبات مضررات یک چیز به وسیله محققان و دانشمندان صورت میگیره که قبلا در مورد استفاده طولانی مدت موبایل به اثبات رسیده.

منبع نقل قولها از wiki :

Milad4171
24-08-2010, 12:17
بحث در این مورد این بود که سوالات دوستان در مورد این ابهام برطرف بشه!!!

من توی اون تاپیک گفتم حوصله ی بحث کردن ندارم و جالب نیست نقل قولی رو که واسه کسی دیگه گذاشتم کس دیگه ای جواب بده!!!
اون تیتر آبی هم گذاشتم واسه کسانی که( از این پس میخواین معنی کسی رو عوض کنم اگه به خودتون شک دارین) میگن منبع ویکی اعتبار نداره!!!

و در کل من هزاربار گفتم که دوست ندارم کسی حرف کسی رو نقض کنه!! همین باعث مشکلات میشه!! و نمیخوام باز دوباره اینجا بسته بشه!

لطفا رعایت کنید.

Milad4171
24-08-2010, 12:30
عزیز
تمام این امواج الکترومغناطیس که شما طیفشون رو گذاشتی, از گاما تا طول موج بلند
همه بطور طبیعی در طبیعت وجود داشته و دارند حتی قبل از خلقت انسان((ببینید بحث EDGE داره میره طرف بیولوژی و...!!!)) :27:
هر چند بشر بنا به نیازش شدت بعضی از این امواج رو بالاتر برده... ولی شما هم دیگه اینقدر بزرگنمایی نکن!
استاندارد snr برای همین امور در نظر گرفته شده و رعایتم میشه...

آره دیگه. درستش هم همینه. من میخوام بگم امواج رادیویی اصلا مشکلی نداره واسه آدم.
آره باشه. من قول میدم دیگه بحث نکنم در این مورد. حرفا زده شد!!!!!:46:

-----

آقا شبکه به کلی دچار اختلال شده! من شنیدم در مناطقی که این مشکل رو دارن به این خاطر هست که بعضی از BTS ها که بهینه نشدن هنوز ، دارن بهینه میشن . واسه همین روی بعضی BTS های نزدیک به اون منطقه تاثیر میگذاره و واسه همین بعضی وقتا شما میرین روی اون BTS که شبکه ی EDGE اش هنوز درست راه نیفتاده!
الان منطقه ی ما اینطوری هست 3 تا آنتن نزدیک ماست که 2تاش EDGE رو ساپورت میکنه.

اگه بشه روی یه BTS فکوس کرد این مشکل دیگه برطرف میشد!
البته بازم مطمعن نیستم!:46:

zed2
24-08-2010, 13:17
کاربران عزیز لطفا از در خطاب کردن همدیگر از کلمات مناسب استفاده و با کنایه حرف نزنید
مورد دیگر

31- مسئوليت مطالب ارسال شده توسط کاربران و حتی مدیران و همکاران سایت به عهده خود ايشان مي باشد و به هيچ وجه نظر و يا مطلب صاحبان سايت نمي باشد. این یک امر بدیهی بوده و ماهیت سایت های گفتگو این طور اقتضا میکند.
تمام دوستان حق دارن نظر خودشون رو بگن و سوال کننده می تونه بین نظرات و راه حل ها انتخاب کنه....هیچ کاربری حق نداره نظر کاربر دیگر رو بکوبه و یا مچ گیری کنه و یا تلاش در کم بودن اطلاعات طرف مقابل نشون بده ....در صورت دیدن هر گونه موردی با خاطی برخورد خواهد شد.

Milad4171
24-08-2010, 16:34
GSM یه استاندار جهانیه برای مبایل هستش که با توسعه های روز به روز این مورد رو جزو GSM مشخص میکنه ولی خودش مال GSM نیست.
مثل اینه که بگیم استاندارد ، پفک نمکی داره. پفک هست که استاندارد داره!:31:

استاندارد میگه این محصولات به ثبت من رسیده. حالا بعضی هاشون هستن که ایزو 9001 دارن ولی استاندارد هم محسوب میشن.

---
راستی دوستانی که با برنامه های Share کار میکنن بگن با چه سرعتی دانلود میکنن. توی یو تورنت یا ووزه یا لایم وایر سرعت نرمالشون چنده در بهترین حالت

Penryn
24-08-2010, 17:26
خوب مثل اینکه غیر از خودم و یه دو نفر دیگه هنوز کسی بلد نیست سرعت EDGE خودش رو تست کنه بذاره اینجا
میرین به speedtest.net و سرعتتون رو اندازه میگیرن لینکشو میذارین اینجا اینجوری که من اندازه گرفتم

مثل اون آقا ... هم نباشین که رفته بود سرعت ADSL شو اندازه گرفته بود!!!!

shab_2008
24-08-2010, 17:49
سلام بر و بچز!

یه برنامه پیدا کردم برای ReConnect کردن اتوماتیک GPRS زمانی که Disconnect میشه و شما دارین فایلی را دان میکنید! البته اگه با IDM دانلود کنید زمانی که وسط دانلود Disconnect بشید خودش اتوماتیک Connect میشه ولی در هر صورت اینم برنامه خوبیه!:31:

Milad4171
24-08-2010, 18:23
منم میگذارم باحساب اینکه شدیدا سرعتم اومده پایین

شاید هم بخاطر اینکه آخرای اکانتم هست اینطوریه.
چون تقریبا نصف هم کمتر شده!!
بهرحال از ماه جدید بررسی میکنم بازم!!

armin_software
24-08-2010, 22:34
شاید هم بخاطر اینکه آخرای اکانتم هست اینطوریه.
اکانت؟!!
نه بابا سرعت بعضی موقع ها بالا پایین داره دیگه
من سرعت دانلودم 5 ثابت مونده
نه بالا می ره نه پایین
چرا؟
در ضمن من با علامت G وصل می شم ولی کامپیوتر می زنه 460.8

MrDevil
24-08-2010, 23:14

oghyanoos
25-08-2010, 00:33
gprs ایرانسل. گوشیم edge نداره...!

و با baku هم تست کردم، این شد:

masud-000000
25-08-2010, 01:20
اینم تست من مربوط به دیروز(الان هم همینه)

من که ازش راضیم سرعت دانلودم 15-20 هست!

bhrooz555
25-08-2010, 02:49
دوستان تست من رو هم یه نگاه بندازید پینگ فوق العاده است 364 :5:

ezzat5700
25-08-2010, 10:38

اینم ماله من(البته تا دیروز با 28 تا دانلود میکردم ولی امروز با 10-15 تا)

Penryn
25-08-2010, 11:03
ای بابا من فکر میکردم فقط سرعت من ناجوره
سرعت شماها که فاجعست!

MrDevil
25-08-2010, 13:01

bhrooz555
25-08-2010, 13:58
دوستان این هم تست من هست پینگ فوق العاده است 364
:5:

Leon-117
25-08-2010, 14:34

bhrooz555
25-08-2010, 19:28
دوستان این هم تست من هست پینگ فوق العاده است 364
:5:
این هم یه تست دیگه مال امروز این بار پینگ پایین تره
349 :21:

Milad4171
25-08-2010, 19:47
پینگ خیلی متغیر هست. الان یکی 1200 بود یکی هم مثل این آقا بهروز 340.
ولی lاینه که شما تخمین بزنین همیشه به این حالت هست یا خیر.
ولی در کل این رو همه قبول کردن که سرعت به شدت پایین اومده که دلایل زیادی داره .مخصوصا شلوغ شدن پهنای باند

regularuser
25-08-2010, 22:13

ezzat5700
25-08-2010, 22:29
برنامه Reconnect سالمه.مگه نمیبینین لینک دانلود مال سایت معتبر Softpedia هست؟ با avast اسکن کردم سالم بود

Milad4171
25-08-2010, 22:55
این برنامه adware هست. یه وقت دانلود نکنید.

از من هم 6 هست . خدا بده برکت . روزی 400 مگابایت دانلود میکنیم.

نه برنامه مشکلی نداره من دانلود کردم و واقعا جواب میده. نگران نباشین. کارش هم خیلی سخت نیست.

بابا شما چقدر قانعید:31:. من با IDM 25 دانلود میکنم اعصابم داغونه.
ولی خوب زیاد حس و حال دانلود کردن رو ندارم!

راستی.
یه خبر خودنم جالبه.
روند به روز رسانی آنتنها در آنتنهای همراه اول سریعتر انجام مییشه نصبت به ایرنسل. تقریبا میشه گفت درصدشون 1 به 3 هست.
امروز متوجه شدم منطقه ی دوستم که اصلا نمیشد بری نت حتی با گوشی EDGE رو جواب میده. در 2 BTS

armin_software
25-08-2010, 23:25
روند به روز رسانی آنتنها در آنتنهای همراه اول سریعتر انجام مییشه نصبت به ایرنسل. تقریبا میشه گفت درصدشون 1 به 3 هست.
امروز متوجه شدم منطقه ی دوستم که اصلا نمیشد بری نت حتی با گوشی EDGE رو جواب میده. در 2 BTS
ما منطقمون یک دکل داشت اون هم E بود
یک دکل دیگه زدن اون رو E گذاشتن دکل اولی رو G
شانس ما رو ببین

mohammad_87
26-08-2010, 00:10
با سلام.من یه مشکلی پیدا کردم.وقتی از داخل ویندوز و کانکشن نوکیا،dial رو میزنم یا وقتی با برنامه pc-suite گزینه connect to internet رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.فقط در حالت اولیه connecting باقی میمونه.از داخل گوشی هم می نویسه loading تا آخر پر میشه و همینجوری میمونه.اصلا هم علامت e ظاهر نمیشه.تنظیمات رو چندبار ریست کردم درست نشد.چکار کنم؟تا دیروز این مشکلات اصلا نبود.

Milad4171
26-08-2010, 00:36
با سلام.من یه مشکلی پیدا کردم.وقتی از داخل ویندوز و کانکشن نوکیا،dial رو میزنم یا وقتی با برنامه pc-suite گزینه connect to internet رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.فقط در حالت اولیه connecting باقی میمونه.از داخل گوشی هم می نویسه loading تا آخر پر میشه و همینجوری میمونه.اصلا هم علامت e ظاهر نمیشه.تنظیمات رو چندبار ریست کردم درست نشد.چکار کنم؟تا دیروز این مشکلات اصلا نبود.

شما اول مطمعن بشین توی منطقه خودتون EDGE کار میکنه. من چند بار گفتم. میتونین برای این کار از سایت یوتوب استفاده کنین. ببینین چقدر طول میکشه یه کلیپ رو بافر کنه!

شما برنامه ی مربوط رو وصل کنین. طبق آموزشی که وجود داشت ودوستان نوکیا دار( من خودم با سامسونگ وصل میشم) احتمالا مشکل از سیستم شما هست.
شما شماره ای که باهاش کانکت میشی یا اون کشوری که انتخاب میکنی رو عوض کن.

خوب ببینین دیرز چه اتفاقی افتاده که الان دیگه نمیشه! معمولا این مشکلات یا مربوط به انتن هست که بعضی وقتا قطع و وصل میشه یا مربوط به ورژن برنامه ای که شما باهاش کار میکنین.
مثلا من خودم اولش با برنامه ی سامسونگ خیلی مشکل داشتم هی قطع میشد ارورهای مسخره میداد.
آخرین ورژن رو دانلود کردم مشکلم حل شد!

ویندوزتون چیه؟ i

کانکت که میکنین کانکشن توی ویندوز میزنه کانکت؟

نوکیا رو نمیدونم. ولی سونی اریکسون توی برنامه اش ایران و اپراتور ایرانسل رو داره که خیلی واسم جالب بود!!!

:18:

Milad4171
26-08-2010, 10:58
دوستان :
کی به مرکز خدمات زنگ زده تا الان که مشکل آنتن ها رو بگه؟
من امروز زنگ زدم به همراه اول 09990 و بخش مشکلات GPRS و گفتم چرا هی قطع و وصل میشه چرا اینطوری شده!
دقیقا حرف منو زد. گفت که باز شبکه خیلی سنگین شده دلیلش هم اینه که توی منطقه تون BTS های کمتری هستن برای همین سنگینی بار می افته گردن یه گیرنده! واسه همین امکان داره قطعی داشته باشین. باید صبر کنین که BTS های بیشتر توی منطقه نصب بشه یا اگه آنتنی GPRS رو درست جواب نمیده ؛ بهینه بشه!
ولی خوب امروز باز دوباره زنگ میزنم. امروز اعتبارم تموم میشه.

همراه اول رسیوش خوب بود ولی قطعی زیاد داشت. ایرانسل رسیوش کم بود ولی اصلا قطعی نداشت

jamshidjap
26-08-2010, 12:09
دوستان :
کی به مرکز خدمات زنگ زده تا الان که مشکل آنتن ها رو بگه؟
من امروز زنگ زدم به همراه اول 09990 و بخش مشکلات GPRS و گفتم چرا هی قطع و وصل میشه چرا اینطوری شده!
دقیقا حرف منو زد. گفت که باز شبکه خیلی سنگین شده دلیلش هم اینه که توی منطقه تون BTS های کمتری هستن برای همین سنگینی بار می افته گردن یه گیرنده! واسه همین امکان داره قطعی داشته باشین. باید صبر کنین که BTS های بیشتر توی منطقه نصب بشه یا اگه آنتنی GPRS رو درست جواب نمیده ؛ بهینه بشه!
ولی خوب امروز باز دوباره زنگ میزنم. امروز اعتبارم تموم میشه.

همراه اول رسیوش خوب بود ولی قطعی زیاد داشت. ایرانسل رسیوش کم بود ولی اصلا قطعی نداشت

من که هر وقت زنگ زدم کلي تو صف اتنظار وايسادم و در آخر هم قطع شدم...

oghyanoos
26-08-2010, 13:45
مثلا من خودم اولش با برنامه ی سامسونگ خیلی مشکل داشتم هی قطع میشد ارورهای مسخره میداد.

این آخرین ورژن به همه گوشی های سامسونگ میخوره؟ مثل d500 یا e250
لینک دانلودش رو بده.
ممنون

mohammad_87
26-08-2010, 14:45
شما اول مطمعن بشین توی منطقه خودتون EDGE کار میکنه. من چند بار گفتم. میتونین برای این کار از سایت یوتوب استفاده کنین. ببینین چقدر طول میکشه یه کلیپ رو بافر کنه!

شما برنامه ی مربوط رو وصل کنین. طبق آموزشی که وجود داشت ودوستان نوکیا دار( من خودم با سامسونگ وصل میشم) احتمالا مشکل از سیستم شما هست.
شما شماره ای که باهاش کانکت میشی یا اون کشوری که انتخاب میکنی رو عوض کن.

خوب ببینین دیرز چه اتفاقی افتاده که الان دیگه نمیشه! معمولا این مشکلات یا مربوط به انتن هست که بعضی وقتا قطع و وصل میشه یا مربوط به ورژن برنامه ای که شما باهاش کار میکنین.

ویندوزتون چیه؟ i

کانکت که میکنین کانکشن توی ویندوز میزنه کانکت؟

نوکیا رو نمیدونم. ولی سونی اریکسون توی برنامه اش ایران و اپراتور ایرانسل رو داره که خیلی واسم جالب بود!!!

:18:
هم منطقه و هم گوشيم edge داره.تا 25-30 هم دانلود داشتم.اما سه شنبه غروب اينجوري شد.نه از داخل كامپيوتر و نه از خود گوشي نميتونم كانكت بشم.همذاه اول اينجا جالب نيست.ايرانسل قطعي داشت اما از هيچچي بهتر بود.كه حالا اينجوري شده.ممكنه مشكل از كجا باشه؟

Milad4171
26-08-2010, 17:25
هم منطقه و هم گوشيم edge داره.تا 25-30 هم دانلود داشتم.اما سه شنبه غروب اينجوري شد.نه از داخل كامپيوتر و نه از خود گوشي نميتونم كانكت بشم.همذاه اول اينجا جالب نيست.ايرانسل قطعي داشت اما از هيچچي بهتر بود.كه حالا اينجوري شده.ممكنه مشكل از كجا باشه

ممکنه دارن آنتنها رو بهینه میکنن گوشیتون ست شده روی یکی از آنتن ها.( اگه ایرانسل هست ببینین اسم آنتن رو چی میزنه!)
باید تو خونه راه بری تا ست بشه روی اون فرستدنه ای که باهاش میرفتی. مشکل اصلی همینه که خودکار ست میشه!
ولی خوب شما هم اگه میتونه یه تماس بگیر و اسم مرکزت رو بگو . بگو مشکل چیه و اینا! راستش چون تازه سیستمش راه افتاده مثل آدم جواب میدن.
همراه اول که اپراتوتورش آدم بود. درست جواب میداد. ایرانسل رو نمیدونم.

ولی مطمعنا مشکل از آنتن هست. شما با یه گوشی دیگه تست کن. ببین میشه. اگه نمیشه روی این موضوع مطمعن شو. اگه میشه گوشیت مشکل پیدا کرده یا مشکل داره .

یک بار هم تنظیمات GPRS رو دوباره انجام بده و تست کن
]

توی گوشی چه اروری میده؟

شـیـفــو
27-08-2010, 01:37
يه سوال داشتم
الان منطقه ما EDGE داره بنظر شما برم سيم دانگل بگيرم در بدترين حالت سرعتم چند ميشه يعني حداقل بگيريما چون سيم دانگل ديگه كلاسش 32 هست ديگه
ميخوام ببينم حداقل سرعتي كه روي EDGE بهم ميده چند بگذريم كه گاهي ممكنه بره رو GPRS ولي تا زمانيكه تو EDGE باشه چند بهم ميده بنظرتون
الان با گوشي نوكيا ان 70 سرعتم6 هست ولي گاهي براي يك ساعت يا دو ساعت 7 تا9 هم ميشه ولي خوب گوشي قدرتشم فرق داره با سيم دانگل درسته ؟ فكر كنم اون قويتر باشه از گوشي
ها ؟

Penryn
27-08-2010, 10:09
يه سوال داشتم
الان منطقه ما EDGE داره بنظر شما برم سيم دانگل بگيرم در بدترين حالت سرعتم چند ميشه يعني حداقل بگيريما چون سيم دانگل ديگه كلاسش 32 هست ديگه
ميخوام ببينم حداقل سرعتي كه روي EDGE بهم ميده چند بگذريم كه گاهي ممكنه بره رو GPRS ولي تا زمانيكه تو EDGE باشه چند بهم ميده بنظرتون
الان با گوشي نوكيا ان 70 سرعتم6 هست ولي گاهي براي يك ساعت يا دو ساعت 7 تا9 هم ميشه ولي خوب گوشي قدرتشم فرق داره با سيم دانگل درسته ؟ فكر كنم اون قويتر باشه از گوشي
ها ؟
منکه اصلاً فکر نکنم کار دانگل بهرت از گوشیه .دانگل 95 تومنی گرفتم 5 تومنم هزینه ی تیپاکسش خلاصه مثل @#$%& پشیمونم.این دانگلهای لعنتی نه لیست شماره های داخل سیمکارت رو میخونن نه اگه کسی تماس بگیره زنگ میزنن.هر کی تماس بگیره فقط بوق مشغولی میخوره چه کانکت باشی چه نباشی .اگرم خودت تماس بگیری اونقدر وزوز و نویز داره که نه خودت میفهمی چی میگی نه مخاطبت میفهمه.در ویندوز 64 بیتی هم نصب نمیشه باوجودیکه درایور مثلاً x64 چرندش بحسابی داخلشه.مجبوری رفتم روی ویندوز xp و ویندوز هفت x86 امتحان کردم.تازه این از انواع خوبشه که دارای رم داخلیه و CD نمیخواد.اون مدلهاای پایینترش که رم داخلی نداره و درایورش روی CD هستش که دیگه چی باشه.در کل چیز بسیار مزخرف , چرت , Goddamn it و... میباشه
شما فکر کردی اون مدار فسقلی داخل دانگل در موبایل نیست?!؟ هست بلکه بهترشم در گوشی هستش و آنتن دهی و... شم هر کی بگه بهتر از موبایله یه حرف عجیب زده
به هر حال. خود دانید و 100 تومن پول بی زبون رو خواستین بریزین دور بدین به یه فقیری چیزی بیشتر خیر میبینین و بعداً کمتر پشیمون میشین و اعصابتون راحتتره

sms11
27-08-2010, 10:29
من الان چند روزیه با گوشی ان70 و برنامه Opera Mini میخوام دانلود کنم نمیزاره و failed میشه.دانلود های من حجمشون زیر 1 مگ هست.قبلا با همین سیستم به راحتی دانلود میکرد.نمیدونم چرا الان نمیشه
شما نمیدونید چرا نمیشه؟

Milad4171
27-08-2010, 11:03
منکه اصلاً فکر نکنم کار دانگل بهرت از گوشیه .دانگل 95 تومنی گرفتم 5 تومنم هزینه ی تیپاکسش خلاصه مثل @#$%& پشیمونم.این دانگلهای لعنتی نه لیست شماره های داخل سیمکارت رو میخونن نه اگه کسی تماس بگیره زنگ میزنن.هر کی تماس بگیره فقط بوق مشغولی میخوره چه کانکت باشی چه نباشی .اگرم خودت تماس بگیری اونقدر وزوز و نویز داره که نه خودت میفهمی چی میگی نه مخاطبت میفهمه.در ویندوز 64 بیتی هم نصب نمیشه باوجودیکه درایور مثلاً x64 چرندش بحسابی داخلشه.مجبوری رفتم روی ویندوز xp و ویندوز هفت x86 امتحان کردم.تازه این از انواع خوبشه که دارای رم داخلیه و CD نمیخواد.اون مدلهاای پایینترش که رم داخلی نداره و درایورش روی CD هستش که دیگه چی باشه.در کل چیز بسیار مزخرف , چرت , Goddamn it و... میباشه
شما فکر کردی اون مدار فسقلی داخل دانگل در موبایل نیست?!؟ هست بلکه بهترشم در گوشی هستش و آنتن دهی و... شم هر کی بگه بهتر از موبایله یه حرف عجیب زده
به هر حال. خود دانید و 100 تومن پول بی زبون رو خواستین بریزین دور بدین به یه فقیری چیزی بیشتر خیر میبینین و بعداً کمتر پشیمون میشین و اعصابتون راحتتره

خوب این دانگل به بیشتر کارش روی مودم هست نباید توقع داشت بشه حرف زد باهاش. اتفاقا برای خیلی ها هم خوبه. باید دید ارزش اون 90 تومن بیشتر بوده یا اینکه 200 تومن بدی وایمکس؟

اون مدار فسقلی در مبایل هست در دانگل هم هست. تکنولوژی GPRS خیلی جدید نیست که بگیم راهکار و ساختش برای شرکت های سخت افزاری خیلی مشکله!
الان هر شرکتی دستی توی سخت افزار داره داره به با این موضوع ها اشناست!
بهرحال میشد هم یه گوشی 30 تومنی گرفت و کار کرد. ولی مشکل اصلی اینه که گوشی بعد از مدتی باطری و آنتنش از بین میره. مگه اینکه فقط به عنوان مودم بخوای تهیه اش کنی!!!

يه سوال داشتم
ها ؟

دانگل سرعتش بیشتر از گوشی نیست. شما هم به نظرم باید یه چرخی بزنی توی خونه اگه واقعا E رو ساپورت میکنه ببینی کجا بیتشر رسیم داری. واسه این کار البته یه لپتاپ لازمه.
بعد بذاری یه فایل با IDM رسیو بشه ببینی کجا رسیو میره بالا!
شما یه تستی هم با همراه اول بگیر ببین اونم آنت دهیش ضعیفه؟

من الان چند روزیه با گوشی ان70 و برنامه Opera Mini میخوام دانلود کنم نمیزاره و failed میشه.دانلود های من حجمشون زیر 1 مگ هست.قبلا با همین سیستم به راحتی دانلود میکرد.نمیدونم چرا الان نمیشه
شما نمیدونید چرا نمیشه؟

شما یه بار دیگه تنظیمات GPRS روانجام بده. برای منم چند وقت یه بار اینطوری میشد!
همون حالتی که در سیستم رسیو 0 میشه در گوشی این ارور رو میده!
اگر الان تازه اینطوری شده داره آنتن ها رو دست کاری میکنن یا شما رفتی روی یه آنت دیگه.
خاموش روشن کن ببین درست میشه!!!

-----------------------
راستی دوستان. حتما از آخرین ورژن PC Suit استفاده کنید. واقعا جواب میده. اگه هم بتونین فرمور گوشیتون رو عوض کنین شاید تنظیماتی که مثل من برای EDGE به گوشی اضافه شد برای شما هم اضافه بشه!

l36320
27-08-2010, 12:48

دوست من نه دانگل کار موبایل رو میکنه نه موبایل کار دانگل رو
من همین مدلی رو که شما داری رو دارم
خیلی هم راضیم
کدوم موبایلی میونه 24 ساعته کانکت باشه؟
شما 24 ساعت با موبایل بذار رو دانلود ببین چه بلایی سر موبایلت میاد

oghyanoos
27-08-2010, 13:57
راستی دوستان. حتما از آخرین ورژن PC Suit استفاده کنید. واقعا جواب میده. اگه هم بتونین فرمور گوشیتون رو عوض کنین شاید تنظیماتی که مثل من برای EDGE به گوشی اضافه شد برای شما هم اضافه بشه!

یعنی گوشی p990 که edge نداره، با فریمور جدید صاحب edge بشه.!؟؟؟؟

گوشی شما چیه؟

rz21
27-08-2010, 14:02
استی دوستان. حتما از آخرین ورژن PC Suit استفاده کنید. واقعا جواب میده. اگه هم بتونین فرمور گوشیتون رو عوض کنین شاید تنظیماتی که مثل من برای EDGE به گوشی اضافه شد برای شما هم اضافه بشه!
یکم توضیح بده دوست من.
مثلا گوشی من که k800هست میشه یک کاریش کرد که Edge داشت باشه؟

شـیـفــو
27-08-2010, 14:06
منکه اصلاً فکر نکنم کار دانگل بهرت از گوشیه .دانگل 95 تومنی گرفتم 5 تومنم هزینه ی تیپاکسش خلاصه مثل @#$%& پشیمونم.این دانگلهای لعنتی نه لیست شماره های داخل سیمکارت رو میخونن نه اگه کسی تماس بگیره زنگ میزنن.هر کی تماس بگیره فقط بوق مشغولی میخوره چه کانکت باشی چه نباشی .اگرم خودت تماس بگیری اونقدر وزوز و نویز داره که نه خودت میفهمی چی میگی نه مخاطبت میفهمه.در ویندوز 64 بیتی هم نصب نمیشه باوجودیکه درایور مثلاً x64 ..........
دوست خوبم ممنونم
ولي شما فكر كنم بجاي دانگل موبايل ميخريديد بهتر بود. چون زنگم نخوره بهتره چون فكر كنم موقع زنگ خوردن ارتباط gprs قطع ميشه حالا Edge رو نميدونم در ضمن من سيم كارتم پيام رسانه اصلا زنگ نميخوره بهترم هست برام
يه نكته كه مد نظرمه اينه
آيا دانگل ميتونه ارتباط بهتري از موبايل بده يا نه فرقي ندارن مثلا در يك نقطه كه موبايل داره 10 دانلود ميده دانلگ ميتونه 15 بده ؟
وگرنه اسفتفاده از موبايل كه بله ولي باتريش داغون ميشه موبايل بعدشم كاربرد موبايل موبايله نه مودم

دوست من نه دانگل کار موبایل رو میکنه نه موبایل کار دانگل رو
من همین مدلی رو که شما داری رو دارم
خیلی هم راضیم
کدوم موبایلی میونه 24 ساعته کانکت باشه؟
شما 24 ساعت با موبایل بذار رو دانلود ببین چه بلایی سر موبایلت میاد
اقا شما از اينا داري بنظرت نسبت به موبايل قدرتش بيشتر نيست ؟ منظورم انت دهيش يا تقويت سيگنال يا سطح سيگنال دريافتيش منظورمه
نه اينكه تو خونه پاشي بچرخي ببيني كجا بهتره ها نه مظنروم اينه در يك نقطه خونه مثلا موبايل بهت 10 ميده اين ميتونه 15 بده يا اينم همون 10 ميده
درخواست كمك
گوشي من سامسونگ i900 هست كسي ميتونه تو سايت

ir.samsungmobile.com/supports/samsung-mobile-manuals.do
لينك دانلود پي سي سوئيتشو بده بهم من هرچيزي ميزنم اصلا براي سري i مينويسه هيچ موردي يافت نشد هر مدليم ميزنم همينو مينويسه كسي ماله سامسونگ تونسته دانلود كنه مدلشو ميگه من ماله اونو دانلود كنم حداقل

oghyanoos
27-08-2010, 15:23
چند تا گوشی ارزون قیمت که edge داشته باشه بگین، مخصوصا کلاس 12 و 32.
به غیر از w810 و e250

l36320
27-08-2010, 15:47
دوست عزیز gtaexcess
نمیشه گفت سرعتش بیشتره یا نه، من الان با سرعت ثابت 20 دانلود دارم، الان گوشی ندارم که تست کنم کدوم سرعتش بیشتره، البته به مدل گوشی هم بستگی داره.از لحاظ انتن دهی هم تاحالا مشکلی باهاش نداشتم.
اما چیزی که میشه گفت اینه که ارتباط پایدار تری داره و کمتر دیسکانتکت میشه، داغ نمیکنه، باطری هم نداره که نگرانش باشی
اگه جایی باشه که به adsl دسترسی نداشته باشی و نیاز مبرم به اینترنت داشته باشی به نظرم می ارزه که 70 تومن پول مودم بدی

Milad4171
27-08-2010, 16:44
یعنی گوشی p990 که edge نداره، با فریمور جدید صاحب edge بشه.!؟؟؟؟

گوشی شما چیه؟

نه فقط نرم افزار رو به روز میکنه که شما متوجه بشین کجا ساپورت میشه!
گوشیم من سامسونگ استار هست!

یکم توضیح بده دوست من.
مثلا گوشی من که k800هست میشه یک کاریش کرد که Edge داشت باشه؟

نه. مثلا من بعد از نصب فیمور به صورت خودکار آرم E وG رو داشتم. هرجا وارد منطقه ای میشدم که E رو جواب میداد علامت مشخص میشد و میفهمیدم. به جای اینکه بخوام با تست سرعت متوجه بشم!

چند تا گوشی ارزون قیمت که edge داشته باشه بگین، مخصوصا کلاس 12 و 32.
به غیر از w810 و e250

این گوشی ها رو تو GSM پیدا کردم رنج قیمتی زیر 90 تومن هست.

کلاس 1 : سونی اریکسون S312

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia 2680 کلاس 6

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسامسونگ C3050 کلاس 10

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia 2700Classic کلاس 10

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

لينك دانلود پي سي سوئيتشو بده بهم من هرچيزي ميزنم اصلا براي سري i مينويسه هيچ موردي يافت نشد هر مدليم ميزنم همينو مينويسه كسي ماله سامسونگ تونسته دانلود كنه مدلشو ميگه من ماله اونو دانلود كنم حداقل

پیدا کردم ولی با مال من فرق داره. تست بکن ببین ورژنش با اینی که داری فرق داره یا نه

Penryn
27-08-2010, 19:57
دوست خوبم ممنونم
ولي شما فكر كنم بجاي دانگل موبايل ميخريديد بهتر بود. چون زنگم نخوره بهتره چون فكر كنم موقع زنگ خوردن ارتباط gprs قطع ميشه حالا Edge رو نميدونم در ضمن من سيم كارتم پيام رسانه اصلا زنگ نميخوره بهترم هست برام
يه نكته كه مد نظرمه اينه
آيا دانگل ميتونه ارتباط بهتري از موبايل بده يا نه فرقي ندارن مثلا در يك نقطه كه موبايل داره 10 دانلود ميده دانلگ ميتونه 15 بده ؟
وگرنه اسفتفاده از موبايل كه بله ولي باتريش داغون ميشه موبايل بعدشم كاربرد موبايل موبايله نه مودم

خوب اگه شما دائم الآنلاین!!!!! هستین شاید دانگل بهتر باشه ولی برای چند ساعت در روز بصرفه نیست کسی دانگل بگیره.ضمناً همونجور که قبلاً گفتم چه کانکت باشی چه نباشی زنگ نمیخوره.حتی دکمه ی Call Record ش هم کار نمیکنه.چینیه دیگه!!!

تابناک: درعصر ارتباطات و درحالی که کابینه برخی دولت ها به دلیل عقب ماندن از پیشرفت روزافزون تکنولوژی ارتباطی استیضاح می شوند، ما ایرانیان که ادعای برتری علمی وفن آوری درحداقل خاورمیانه را داریم در بین تمام کشورهای جهان رتبه 186 را درسرعت دسترسی به اینترنت کسب نموده ایم.براساس آزمایش و گزارش وب سایت جهانی Speedtest.net ایران در سرعت دسترسی کاربران به اینترنت در رده های پس از کشورهای همچون افغانستان وعراق قرار دارد.
بنابر این گزارش، درکشور ما بیشترین سرمایه گذاری در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده و در حدود 250 میلیارد تومان توسط شرکتهای Pap وIsp و Isdp و به تازگی شرکتهای wimax و همچنین درحدود 6000 نفر از جوانان متخصص ما در این شرکتها مشغول کار هستند که به زودی به خیل عظیم بیکاران خواهند پیوست و تصمیمات مدیریتی غلط، ایشان را بیکار و سرمایه گذاری بخش خصوصی را بر باد خواهد داد.
این تعداد نیروی انسانی و این حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در خاورمیانه و بیشتر کشورها بی نظیر است ولی با این حال اکثر قریب به اتفاق مشترکان اینترنت از وضعیت اینترنت خود ناراضی بوده و دائما در حال جابجایی از این شرکت به شرکت دیگر می باشند تا بتوانند این آب باریکه خود را افزایش دهند و این امر در شهرستانهای کشور نیز بسیار مشهود است.
ادامه خبر:

به گزارش تيترآنلاين به نقل از شبكه خبر، كاربران كشور كره جنوبی همچنان خوش اقبال ترین كاربران اینترنت در جهان به شمار می آیند و از سرعتی برابر 34.31 مگابیت بر ثانیه استفاده می كنند. كشور لتونی با سرعتی برابر 24.46 مگا بیت بر ثانیه، جمهوری مولداوی با 21.76 مگابیت بر ثانیه، ژاپن با 20.38 مگابیت بر ثانیه، سوئد با 20.10 مگابیت بر ثانیه، جزایر آلند با سرعت 19.84 مگابیت بر ثانیه، رومانی با سرعت 18.64 مگابیت بر ثانیه، بلغارستان با سرعت 17.66 مگابیت بر ثانیه، هلند با سرعت 17.15 مگابیت بر ثانیه و لیتوانی با سرعت 16.79 مگابیت بر ثانیه به ترتیب رتبه های دوم تا دهم را به خود اختصاص داده اند.
كشورهای توسعه یافته ای از قبیل سوئیس، آلمان، دانمارك و بلژیك رتبه های 15 تا 18 را اشغال كرده اند و فرانسه، آمریكا و روسیه به ترتیب در رتبه های 20 و 28 و 29 قرار گرفته اند. كانادا و انگلستان نیز در جایگاه 32 و 33 قرار دارند.

از میان 152 كشور بررسی شده ایران پس از كشورهایی مانند ونزوئلا، نیجریه، بولیوی، عراق و پاراگوئه با سرعتی برابر 0.61 مگابیت بر ثانیه در رتبه 144 قرار گرفته است. پس از ایران تا انتهای لیست كشورهای لبنان، هائیتی، السالوادور، افغانستان، مالی، گواتمالا، زیمبابوه و یمن باقی مانده اند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان عزیز
هدف از به نمایش در آوردن این اخبار که از سوی خود ایران و مسئولان منتشر گشته فقط این بود که دیگه الکی در پی کاهش سرعت اینترنت و دانلود و پیدا کردن راه حلی برای این مشکلات نباشیم. چون این مشکلات در این دیار نه با این بحث ها بلکه به دست خود بیل گیتس هم حل نمی شود.
به امید روزی که ما هم طعم خوش تکنولوژی کاملا آزاد و فراگیر و همگام با علم روز دنیا رو بچشیم.
خواهشاً تاپیک رو مثل گذشته با این صحبتها به خاکی نبرین باز مدیر میاد قفل میکنه صداتون در میاد!
یه انجمن اون پایین هستش به اسم خبرهای IT و تا دلت بخواد از این خبرا اونجا میارن...

Leon-117
27-08-2010, 20:16

karajboy
27-08-2010, 23:02
سلام، من اوج سرعتم با این سرویس 8 kbps هستش. اگه کسی توی کرج تونسته با سرعت بالاتری دانلود کنه، شماره freqch رو به من بده، ممنون.

Microsoft24
28-08-2010, 06:21
اینم ، مال من :

esfehanei
28-08-2010, 09:12
چرا اینقدر پینگ ها بالاس؟
با این سرعت پینگ خیلی بالاس
برای همه اینجوریه؟

Microsoft24
28-08-2010, 10:34
برای همه اینجوریه؟

من ، تو ساعات مختلف تست گرفتم!

اکثر شون همینطوری اند!

کسی ، با همراه اول تست گرفته ؟؟؟

SevenCity
28-08-2010, 14:54
دوستان چند تا سوال دارم تا حالا سراغ این فناوری مدرن هم نرفتم :31:
1- یه گوشی نوکیا 6020 دارم باهاش میشه وصل شد؟ اصلا هم مهم نیس که بترکه یا نترکه
2-سیم کارت ایرانسل رو باید جدا بخرم و بسته رویایی رو هم جدا؟
3- میگن مدرک شناسایی میخواد برای سیم کارت نمیشه دور زد این قسمتو؟
4- نامحدود میشه چندین ساعت پشت سر هم نامحدود دانلود کرد مثلا تا سرعت 10؟

miladddd
28-08-2010, 18:28
مال منم پینگش بالاست

یه سوال

من اکثر اوقات سرعتم خوبه، مثلا بین 15 تا 25

ولی این سرعته دانلوده، معمولا سرعت آپلودم افتضاحه و با دایل آپ راحتتر آپلود میکنه!

چرا اینجوریه؟!

miladddd
28-08-2010, 18:35
دوستان چند تا سوال دارم تا حالا سراغ این فناوری مدرن هم نرفتم :31:
1- یه گوشی نوکیا 6020 دارم باهاش میشه وصل شد؟ اصلا هم مهم نیس که بترکه یا نترکه
2-سیم کارت ایرانسل رو باید جدا بخرم و بسته رویایی رو هم جدا؟
3- میگن مدرک شناسایی میخواد برای سیم کارت نمیشه دور زد این قسمتو؟
4- نامحدود میشه چندین ساعت پشت سر هم نامحدود دانلود کرد مثلا تا سرعت 10؟

1-برو ببین تو امکانات گوشیت gprs و سرویس edge 32 رو داره یا نه
اگه داشته باشه مناسبه

2- یه سیمکارت میگیری و بسته به اعتباری که سیمکارتت داره کد سرویس مورد نظر رو برای درخواست میزنی

3- مدرک چی؟!؟!؟ شاید ثبت نام رو میگی! آره برای فعال شدن gprs باید بری دفاتر ایرانسل ثبت نام کنی

4- بستگی به دکلی که گوشی باهاش ارتباط داره هم داره، به نوع گوشیت و آنتن دهیش هم بستگی داره
به ساعت روز هم بستگی داره
مثلا من سرویس شبانشو گرفتم(همش 3 تومنه) حدود سه هفته هم 3 گیگ دانلود داشتم، سرعتم هم گاهی اوقات در حد دایل آپ ولی بیشتر اوقات بالای 10 و تا حدود 30 هم رفته!

sms11
28-08-2010, 20:38
شما یه بار دیگه تنظیمات GPRS روانجام بده. برای منم چند وقت یه بار اینطوری میشد!
همون حالتی که در سیستم رسیو 0 میشه در گوشی این ارور رو میده!
اگر الان تازه اینطوری شده داره آنتن ها رو دست کاری میکنن یا شما رفتی روی یه آنت دیگه.
خاموش روشن کن ببین درست میشه!!!

بردار هرکاری کردم نشد
راستی کد درخواست تنظیمات GPRS چی هست؟
من تنظیمات رو به صورت دستی وارد کردم

شـیـفــو
28-08-2010, 20:56
بردار هرکاری کردم نشد
130#*
بعد از منوی اومده گزینه 3 خدمات
در منوب بعدی گزینه 6
و منتظر دریافت تنظیمات

sei_pm
28-08-2010, 20:57

از راست به چپ

شـیـفــو
28-08-2010, 21:07
خیلی خوب این فورومو باز میکنه اما در باز کردن برخی سایتا مثل فوروم همسایه و حتی گاهی گوگل هم جون میده
نمیدونم با بچه های پی سی ورد سر و سری دارن

mohammad_87
28-08-2010, 21:26
این ایرانسل سه روزی توی شهرک ما اینترنتش قطع بود.اصلا کانکت نمیشد.اما در تماس و اس مشکل نداشت.
از آقا میلاد بابت راهنمایی هایش ممنون.میلاد جان مشکل از طرف اپراتور بود.حالا همه چی آرومه...

برای همه اینجوریه؟
بله.چون ارتباط بیسیم هستش و مکالمات و پیامک ها روی اون تاثیراتی داره.

بردار هرکاری کردم نشد
از طریق شماره هم من میگم:700 رو بگیر،بعد 3 بزن،بعد 6.لازم نیست صبر کنی جمله هارو کامل بگه.اولین کلمه رو که گفت شماره رو بزن.چند ثانیه بعد برات تنظیمات ارسال میشه.

خیلی خوب این فورومو باز میکنه اما در باز کردن برخی سایتا مثل فوروم همسایه و حتی گاهی گوگل هم جون میده
اتفاقا اکثرا در بازکردن پی سی ورلد مشکل دارن.از وقتی من یادمه این سایت همیشه در برخی ساعات مخصوصا حدود 11-12 شب با مشکلاتی همراه بوده.چون من در این ساعات با هر سرویسی که کانکت شدم به سختی وارد p3oworld میشدم.به هر حال اگه شما نمیتونین گوگل رو باز کنین چندتا سایت با دامنه ir امتحان کنین.اگه اونها هم دیر باز شدن ریکانکت کنین.

Milad4171
28-08-2010, 21:27

آره.
دلیلش هم اینه که بعضی وقتا آی پی بسته میشه. شما پیغام Time out رو خیلی میبینید. ولی در اصل این پیغام منظور دیگه ای داره که اینجا معنیش میشه همین. باید دوباره یا در یه زمان دیگه ای سعی کنید که جواب بده!

البته این فروم رو خوب باز میکنه چون شما زیاد اومدی و توی هستوری و Offline Storage ذخیره شده.
شما تستو گذاشتی؟
شما هم تست رو بگذار که بشه روش تصمیم گرفت!!!

این ایرانسل سه روزی توی شهرک ما اینترنتش قطع بود.اصلا کانکت نمیشد.اما در تماس و اس مشکل نداشت.
از آقا میلاد بابت راهنمایی هایش ممنون.میلاد جان مشکل از طرف اپراتور بود.حالا همه چی آرومه...

خواهش. برای من خیلی وقتا ( بیشتر شبها) افت سرعت شدیدی دارم اونم چون ساعت اوج مصرف هست و ممکنه سرعت دانلود نصف هم کمتر بشه!!
ولی خوب خوشختانه طی صحبتی که شده بوده( یه خبری خیلی وقت پیش توی سایت ایرانسل زده بود بایت قرارداد این موضوع و اینکه باید یه اصولی رو رعایت کنن) الان دوباره گویا بهشون اخطار دادن.
وضعیت همراه اول که خیلی داغون بود. خودم یکی از شاکی هاش بودم.
وانم خوشبختانه از این ماه اوضاش درست شد!

--------------------------

راستی!!
دوستان فقط یک بار و بار اول تستی رو که توی Speedtest انجام میدن ثبت کنن.
نمیدونم مشکل چیه که هم من هم یکی از دوستانم این کارو که کردیم بار اول مثلا شد 400 بار دوم 600 بار سوم 800.
همینطوری زیاد میشد.
به نظر بهتره شما همین تست اول رو اساس سرعت بدونین!

شـیـفــو
28-08-2010, 21:49
تنها سایتی که خوبا و عالی باز میکنم همینه
عزیز فرمودید Offline Storage
خوب این قضیه در مورد همه فوروم ها از جمله پرشین تولز هم صادقه اما اونارو بسیار سنگین باز میکنه حتی فوروم خودم رو هم --------.in خیلی سنگین باز میکنه
میگم حتی سرچ گوگلم دیر بالا میاد الا این سایت مامان پی سی ورلد
تستم میذارم الان با لپ تاپ آنم هیچی روش ندارم فتوشاپ اینا

MrDevil
28-08-2010, 21:57

Milad4171
28-08-2010, 21:57
درسته ولی همیشه اسکریپت ها و عکس ها چیزهای دیگه توی Offline Storage در حالت دیفالت جایگزین میشن. شما حداکثر فضایی رو که میتونی بهش اختصاص بده دیگه همیشه ذخیره میشه.
اگه این موضوع رو نداشتین الان همین سایت رو 1 دقیقه طول میکشید .باز کنه.
در مورد گوگل واقعیتش راست میگی.
من امروز خودم رو کشتم یه عکس از گوگل بگیرم تازه فایرفاکس 3 بتا 4 رو نصب کردم که سرعتش خیلی خوبه! ولی زووووور میزنه یه عکس رو میخواد باز کنه چون هم باید پینگ پایین باشه که پیج باز بشه هم رسیو که بتونه از هاست فایل رو بخونه!!

یه سری سایت ها رو واقعیتش خیلی بد باز میکنه ولی شما میتونی با اپرا او نسایتها رو باز کنی .به مطلب مورد نظرت که رسیدی صفحه رو Stop کن.
میدونم مسخره هستش. ولی خوب برای جلوگیری از اتلاف وقت خیلی خوبه!

mohammad_87
28-08-2010, 22:09
راستی دوستان.همراه اول که جدیدا برای طرح هاش محدودیت حجمی گذاشته.توی انجمن خودش یه توضیحاتی دادم.به پست 92 مراجعه کنین:

ezzat5700
29-08-2010, 09:18
یعنی تمامی اینترنت های بی سیم پینگشون بالاست؟ حتی وای فای و وایمکس؟

Milad4171
29-08-2010, 11:28
تقریبا!!! ولی این کفیتش پایین تره چون پهنای باند کمتری داره!!

hamed1024
29-08-2010, 13:31
سلام من تاپیکی زدم و چندتا سوال و راهنمایی از دوستان خواستم در مورد ای دی اس ال که متاسفانه الان بعد شاید 10روز یک نفر هم جواب نداده و مثل اینکه فقط برخی تاپیکها بروز هستند،اینه که من سوالام را و سوالایی که در مربوز به همین تاپیک هست را همینجا می پرسم امیدوارم جواب داده باشه
1-بعد از 31شهریور بسته های جی پی ار اس ایرانسل هست یا نه؟منظور از این جمله چیه؟
حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، ٩٠ روز است
2-بسته های رویایی همراه اول هم مثل ایرانسل مربوط به طرح تابستانی هستند یا خیر همیشگی؟منظور از این جمله چیه؟
تکرار استفاده از بسته ها پس از مدت اعتبار بسته، به خرید مجدد مشترک بستگی دارد
3-برای استفاده از ای دی اس ال حتما باید از اسپلیتر استفاده کنم؟قیمتش چنده؟
4-اینجا همرای اول سیستم ایدج نداره حالا سرعت دانلودم چقدر می شه؟تو شهرهایی که همراه اول سیستم ایدج داره سرعت دانلود چند هست؟
5-هنگام استفاده از مودم ای دی اس ال مثلاtp-link td-8811برای هر بار کانکت شدم باید مودم را روشن کنی و هر وقت هم که نخواستی استفاده کنی خاموش کنی؟اینجوریه؟
اگه کسی لطف کنه و به این سوالات تاچیکی زدم را مطالعه کنه و رهمایی کنه یک دنیا ممنون می شم اینم ادرس

miladddd
29-08-2010, 13:33
مال منم پینگش بالاست

یه سوال

من اکثر اوقات سرعتم خوبه، مثلا بین 15 تا 25

ولی این سرعته دانلوده، معمولا سرعت آپلودم افتضاحه و با دایل آپ راحتتر آپلود میکنه!

چرا اینجوریه؟!

اینو کسی میدونه؟

Milad4171
29-08-2010, 14:23
خوب من گفتم که. بخاطر پهنای باند هست. معمولا رسیو بالاتر از سند هست. ( میگن 128.128 ولی واقعا اینطور نیست در ADSL ها)
سرعت آپلود هم معمولا خیلی پایینه گفتم یکم عیجبه!!
من یه فایل 3 مگابایتی رو توی 10 دقیقه آپلود کردم که خیلی ضایع بود!!
کلا به درد آپلود نمیخوره. نه این نه اینترنتهای پر سرعت دیگه.
توی تستی که میگذارید سرعت اپلود هم مشخص میکنه مثلا مال دوستمون،

MrDevil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زده 17کیلوبیت سرعت دانلودش هست. 6کیلو بیت سرعت آپلودش!!
ولی کمتر از دیال آپ نیست. ولی ممکنه وسط کار قطعی داشته باشین!!! یا سرعت هی بالا پایین بره.

A.IvI.I.N
29-08-2010, 14:39
اقا اينكه پينگش خيلي داغونه...!!!
كلا همينطوره...؟؟؟
اگه ميشه با سرور باكو هم تست بگيريد بذاريد اينجا.

regularuser
29-08-2010, 23:00

Milad4171
29-08-2010, 23:23
كلا همينطوره...؟؟؟

آره ولی پینگ یه چیز ثابت نیست. دوستانی که ADSL 128 مخابرات رو دارن هم اگه بری تو تاپیکش و تستشون رو ببینی 400 500 هم دارن.
معمولا سرعت پینگ توی این سیستم بین 600 تا 800 هست! حالا احتمالا ایشون داشته سایت باز میکرده واسه همین یه مقداری از پینگش رفته واسه اون!!

Milad4171
29-08-2010, 23:37
كلا همينطوره...؟؟؟

آره ولی پینگ یه چیز ثابت نیست. دوستانی که ADSL 128 مخابرات رو دارن هم اگه بری تو تاپیکش و تستشون رو ببینی 400 500 هم دارن.
معمولا سرعت پینگ توی این سیستم بین 600 تا 800 هست! حالا احتمالا ایشون داشته سایت باز میکرده واسه همین یه مقداری از پینگش رفته واسه اون!!

bhrooz555
30-08-2010, 12:44
به نام خدا
سلام این موضوع کاملا حقیقت داره و برای من اتفاق افتاد پس تا آخر بخونید.
چشمتون روز بد نبینه اینی که میگم عین حقیقته من اکانت 1 ماه نامحدود فعال کرده بودم 15 روز قبل به قیمت 10 هزار تومان پس باید 15 روز دیگه اعتبار داشت تا دیروز حدود 8 گیگ هم دانلود داشتم من هر شب میزاشتم روی دانلود تا اینکه دیروز صبح از خواب بیدار شدم رفتم سراغ دانلودی که کرده بودم دیدم تا نصف بیشتر پر نشده و دانلود منیجر بیچاره هم هر چی سعی میکنه نمیتونه دانلود رو ادامه بده خوب من اول گفتم شاید مثل همیشه ارتباط قطع شده پس دوباره اینترنت قطع و بعد وصل کردم اینبار دانلود رو ادامه دادم اما دریغ از 1 کیلوبایت دانلود چند تا سایت خواستم بیارم بالا باز نشد. اینجا بود که من شکم رفت روی صحبت های دوستانی که در این انجمن گفته بودن ایرانسل محدودیت دانلود داره بله برای من هم اتفاق افتاد خلاصه من برای اینکه مطمن شوم شارژم و چک کردم تا قبلی که اینترنت فعال بود 2780 تومان شارژ داشتم واقعا چشمتون روز سیاه نبینه بله شارژ بنده 0 شد به همین سادگی 10 هزار تومان از اینور و از اونور هم 2700 میشه رو هم 12700 به حساب جناب ایرانسل رفت حالا شانس اوردیم شارژمون بیشتر از این نبود خوب من اولین کاری که کردم زنگ زدم به پشتیبانی مثلا پشتیبان به شماره 9377000000 بعد 3 دقیقه صحبت خانم گوینده و 2 دقیقه هم تو صف پشتیبانی بلاخره جناب پشتیبان گوشی رو برداشت حالا عین همین حرفهایی که من و اون باهم کردیم رو براتون مینویسیم سلام آقای پشتیبان : چه کمکی از دست من برمیاد حالا من : سلام جناب بنده 1 اکانت 1 ماه نامحدود به قیمت 10 هزار تومان فعال کردم بعد 15 روز دیگه کار نمیکنه 2700 تومن شارژ بی زبون هم تو حسابم بود که اون هم بدون حتی 1 تماس و پیامک به حساب ایرانسلتون واریز شده حالا آقای پشتیبان شروع کرد به سوال کردن : شماره موبایل ؟ نام خانوادگی ؟ متولد سال ماه روز ؟ نام پدر ؟ نام مادر ؟
ماهم همه اینها رو گفتیم خلاصه نشستیم به انتظار تا جناب عالیه جوابمان را بدهند بعد از 3 دقیقه ور رفتن با کامپیوترشون گفتند یه مشکل تو شبکه به وجود اومده گفتند تا 48 ساعت آینده مشکل حل خواهد شد بعد گفتند اگه مشکل حل نشد دوباره تماس بگیرید ما گفتیم تکلیف 2700 تومان شارژ چطور میشه؟ گفتند : اونم بحسابتون بر میگرده خداحافظ .خوب الان 1 روز گذشت هیچ اتفاقی هم نیوفتاد و مشکل سرجاش هست
دوستان این موضوع رو من اینجا گفتم تا شمایی که تازه از این نوع سرویس استفاده میکنید مراقب باشید حالا خواستید استفاده کنید یا نکنید به من ربطی نداره خوددانید.
وظیفه من گفتنش بود.
خدانگهدار.

oghyanoos
30-08-2010, 18:04
به نام خدا
سلام این موضوع کاملا حقیقت داره و برای من اتفاق افتاد پس تا آخر بخونید.
چشمتون روز بد نبینه اینی که میگم عین حقیقته من اکانت 1 ماه نامحدود فعال کرده بودم 15 روز قبل به قیمت 10 هزار تومان پس باید 15 روز دیگه اعتبار داشت تا دیروز حدود 8 گیگ هم دانلود داشتم من هر شب میزاشتم روی دانلود تا اینکه دیروز صبح از خواب بیدار شدم رفتم سراغ دانلودی که کرده بودم دیدم تا نصف بیشتر پر نشده و دانلود منیجر بیچاره هم هر چی سعی میکنه نمیتونه دانلود رو ادامه بده خوب من اول گفتم شاید مثل همیشه ارتباط قطع شده پس دوباره اینترنت قطع و بعد وصل کردم اینبار دانلود رو ادامه دادم اما دریغ از 1 کیلوبایت دانلود چند تا سایت خواستم بیارم بالا باز نشد. اینجا بود که من شکم رفت روی صحبت های دوستانی که در این انجمن گفته بودن ایرانسل محدودیت دانلود داره بله برای من هم اتفاق افتاد خلاصه من برای اینکه مطمن شوم شارژم و چک کردم تا قبلی که اینترنت فعال بود 2780 تومان شارژ داشتم واقعا چشمتون روز سیاه نبینه بله شارژ بنده 0 شد به همین سادگی 10 هزار تومان از اینور و از اونور هم 2700 میشه رو هم 12700 به حساب جناب ایرانسل رفت حالا شانس اوردیم شارژمون بیشتر از این نبود خوب من اولین کاری که کردم زنگ زدم به پشتیبانی مثلا پشتیبان به شماره 9377000000 بعد 3 دقیقه صحبت خانم گوینده و 2 دقیقه هم تو صف پشتیبانی بلاخره جناب پشتیبان گوشی رو برداشت حالا عین همین حرفهایی که من و اون باهم کردیم رو براتون مینویسیم سلام آقای پشتیبان : چه کمکی از دست من برمیاد حالا من : سلام جناب بنده 1 اکانت 1 ماه نامحدود به قیمت 10 هزار تومان فعال کردم بعد 15 روز دیگه کار نمیکنه 2700 تومن شارژ بی زبون هم تو حسابم بود که اون هم بدون حتی 1 تماس و پیامک به حساب ایرانسلتون واریز شده حالا آقای پشتیبان شروع کرد به سوال کردن : شماره موبایل ؟ نام خانوادگی ؟ متولد سال ماه روز ؟ نام پدر ؟ نام مادر ؟
ماهم همه اینها رو گفتیم خلاصه نشستیم به انتظار تا جناب عالیه جوابمان را بدهند بعد از 3 دقیقه ور رفتن با کامپیوترشون گفتند یه مشکل تو شبکه به وجود اومده گفتند تا 48 ساعت آینده مشکل حل خواهد شد بعد گفتند اگه مشکل حل نشد دوباره تماس بگیرید ما گفتیم تکلیف 2700 تومان شارژ چطور میشه؟ گفتند : اونم بحسابتون بر میگرده خداحافظ .خوب الان 1 روز گذشت هیچ اتفاقی هم نیوفتاد و مشکل سرجاش هست
دوستان این موضوع رو من اینجا گفتم تا شمایی که تازه از این نوع سرویس استفاده میکنید مراقب باشید حالا خواستید استفاده کنید یا نکنید به من ربطی نداره خوددانید.
وظیفه من گفتنش بود.
خدانگهدار.

شما شماره عینکتون چنده...!؟

Mahdi_Moosavi
31-08-2010, 00:22
دوستان من از صبح تا حالا هر چی سعی کردم نتونستم طرح " 1 ماهه ( در غیر ساعات اوج مصرف ) " رو فعال کنم !

وقتی کدش رو می زنم، میگه : " پردازش درخواست شما در حال حاضر امکان پذیر نیست " !

در صورتی که طرح های دیگه کار می کنن و فعال میشه !

بقیه دوستان مشکل ندارن باهاش ؟

Milad4171
31-08-2010, 01:14
دوستان من از صبح تا حالا هر چی سعی کردم نتونستم طرح " 1 ماهه ( در غیر ساعات اوج مصرف ) " رو فعال کنم !

وقتی کدش رو می زنم، میگه : " پردازش درخواست شما در حال حاضر امکان پذیر نیست " !

در صورتی که طرح های دیگه کار می کنن و فعال میشه !

بقیه دوستان مشکل ندارن باهاش ؟

سلام. ایرانسل این روزا( طی حرفی که بچه ها هم زدن ) یکم مشکلات توی شبکه داره. به نظر من شما یکم صبر کن فردا پس فردا طرح رو فعال کن. البته اگه چند بار بزنی توی ساعات مختلف احتمال اینکه موفق بشی و فعال بشه زیاده ولی میگن که سرویس این روزا قطع و وصل زیاد میشه و ممکنه توی اعتبار بسته ها و شیفت شدن اعتبار اینترنت روی شارژی که کردی مشکل بوجود بیاد. یعنی ممکنه از اعتبار گوشیت کم کنه بعضی وقتا. چون اینو بچه ها هم تایید کردن .خودم هم دیدم.
البته اون طرح زیاد بدرد نمیخوره هاا؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولن توی ساعات 12 1 شدیدا سرعت افول میکنه. البته این موضوع دو هفته ای هست که رخ داده. امیدوارم که هرچی هست حل بشه!!!!
شما با همراه اول تست کردی؟ اون مشکلی نداره!!!

Mahdi_Moosavi
31-08-2010, 01:28
سلام. ایرانسل این روزا( طی حرفی که بچه ها هم زدن ) یکم مشکلات توی شبکه داره. به نظر من شما یکم صبر کن فردا پس فردا طرح رو فعال کن. البته اگه چند بار بزنی توی ساعات مختلف احتمال اینکه موفق بشی و فعال بشه زیاده ولی میگن که سرویس این روزا قطع و وصل زیاد میشه و ممکنه توی اعتبار بسته ها و شیفت شدن اعتبار اینترنت روی شارژی که کردی مشکل بوجود بیاد. یعنی ممکنه از اعتبار گوشیت کم کنه بعضی وقتا. چون اینو بچه ها هم تایید کردن .خودم هم دیدم.
البته اون طرح زیاد بدرد نمیخوره هاا؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولن توی ساعات 12 1 شدیدا سرعت افول میکنه. البته این موضوع دو هفته ای هست که رخ داده. امیدوارم که هرچی هست حل بشه!!!!
شما با همراه اول تست کردی؟ اون مشکلی نداره!!!

والا همراه اول اینجا که من ساکن هستم GPRS داره و فوق العاده کیفیت سرویسش پایینه . ولی ایرانسل با EDGE کار می کنه . سرعت دانلود با همراه اول بیشتر از 5-6 نمیشه، ولی با ایرانسل میانگین با سرعت 15 - 20 دانلود می کنم.

من با بسته های دیگش اصلا مشکلی ندارم و بدون مشکل فعال می شن و کار می کنن . فقط و فقط همین یه بسته مشکل داره واسه من !

Milad4171
31-08-2010, 02:23
والا همراه اول اینجا که من ساکن هستم GPRS داره و فوق العاده کیفیت سرویسش پایینه . ولی ایرانسل با EDGE کار می کنه . سرعت دانلود با همراه اول بیشتر از 5-6 نمیشه، ولی با ایرانسل میانگین با سرعت 15 - 20 دانلود می کنم.

من با بسته های دیگش اصلا مشکلی ندارم و بدون مشکل فعال می شن و کار می کنن . فقط و فقط همین یه بسته مشکل داره واسه من !

جالبه!!!:31:
مشکل شما هم بسی جای تفکر داره!!!:31:
نشنیده بودم!!!!

ولی احتمالش هست که چون دارن محدودیت این تعرفه رو فعال میکنن یه مدت از کار انداختنش!!
مثلا اولین تعرفه که محدودیت در اون اعمال شده تعرفه ی 1 روزه بود با 1 گیگ محدویت دانلود.
اینطوری که دوستان گفتن!!! ( من یک روز یک گیگ دانلود نکردم ببینم چی میشه)

البته خوب بعضی ها هم زرنگی میکردن یه روز فعال میکردن یه بازی دانلود میکردن یا یه فیلم واینا. شاید واسه همین محدود شده.
یک ماهه شبانه هم چون ارزون گذاشتن تعرفه اش رو فکر کنم واسه اونم دارن یه کارایی میکنن!!:41:

Mahdi_Moosavi
31-08-2010, 15:03
جالبه!!!:31:
مشکل شما هم بسی جای تفکر داره!!!:31:
نشنیده بودم!!!!

ولی احتمالش هست که چون دارن محدودیت این تعرفه رو فعال میکنن یه مدت از کار انداختنش!!
مثلا اولین تعرفه که محدودیت در اون اعمال شده تعرفه ی 1 روزه بود با 1 گیگ محدویت دانلود.
اینطوری که دوستان گفتن!!! ( من یک روز یک گیگ دانلود نکردم ببینم چی میشه)

البته خوب بعضی ها هم زرنگی میکردن یه روز فعال میکردن یه بازی دانلود میکردن یا یه فیلم واینا. شاید واسه همین محدود شده.
یک ماهه شبانه هم چون ارزون گذاشتن تعرفه اش رو فکر کنم واسه اونم دارن یه کارایی میکنن!!:41:

مشکل امروز حل شد.

ممنون از اینکه جواب دادی رفیق .

XDbit68
31-08-2010, 20:48
سلام دوستان ...
ما که خیلی حال کردیم با این ادج ایرانسل.
کسی خبری داره که این سرویس بعد از 31 شهریور ادامه داره یا نه؟

compund security
31-08-2010, 22:07
کدوم سرویس ادج یا طرح رویایی

oghyanoos
31-08-2010, 22:28
سلام دوستان
من با idm وقتی یک فایل چند مگی رو میخام دانلود کنم بعد از 1ی 2 مگ ،idm می ایسته و دیگه دانلود نمیکنه. تا اینکه مجبور میشم اتصال به اینترنت رو ریستارت کنم تا دوباره دانلود کنه! از gprs ایرانسل استفاده میکنم.
این مشکل از کجاست؟

joe_satriani
31-08-2010, 22:43
سلام دوستان
من با idm وقتی یک فایل چند مگی رو میخام دانلود کنم بعد از 1ی 2 مگ ،idm می ایسته و دیگه دانلود نمیکنه. تا اینکه مجبور میشم اتصال به اینترنت رو ریستارت کنم تا دوباره دانلود کنه! از gprs ایرانسل استفاده میکنم.
این مشکل از کجاست؟

با سلام
مشكلتون احتمالا بر ميگرده باز به محيطي كه هستيد و داريد از امواج استفاده ميكنيد
و احتمال ديگه هم هست كه از آپلود سنترهايي كه دچار مشكل هستن داريد فايل رو ميگيرد
از يه جا ديگه دانلود داشته باشيد ببينيد با ز هم مشكل هست يا نه؟

سلام دوستان ...
ما که خیلی حال کردیم با این ادج ایرانسل.
کسی خبری داره که این سرویس بعد از 31 شهریور ادامه داره یا نه؟

به احتمال زياد ادامه داشته باشه اما ديگه مثه الان نباشه
مثلا يه درصدي نرخ رو گرون كنه

موفق باشيد.

ali_z051
01-09-2010, 00:41
سلام

دوستان سرعت من اصلا به 10و15 نمیرسه خیلی داغونه مشکل میتونه چی باشه ؟
یه چیز دیگه به pc وصل میکنم حتما باید یه جای خاصی بزارم گوشیرو تا کانکت شه..!
اونم اگه انتن فول باشه کانکت نمیشه باید جایی بزارم یه خط کم کنه تا کانکت شه

از EDGE استفاده میکنم

لطفا راهنمایی کنید:11:

Milad4171
01-09-2010, 01:47
سلام

از EDGE استفاده میکنم

سرعت کم بخاطر منطقه ای هست که هستین. معمولا در بهترین حالت با بهترین گوش 40 هست که دوستان خیلی کم بهش رسیدن. خودم در بهترین حالت 35 در بدترین حالت 20
شما باید ببینی کجا بهتر آنتی دهی داری.
باید برنامه ی گوشی رو روی سیستمت نصب کنی و بعد گوشیت رو با کابل وصل کنی تا به برنامه وصل بشه بعد که مودم رو شناخت باید بریم تو برنامه و از بخشی که مال کانکت شدن به اینترنت هست با یک کدی مثلا
99#*
توی قسمت که شما رو میگه بزن بگذاری و کانکت بشی.
هیچ ربطی به انتن دهی نداره
شده جایی بوده اصلا آنت نداشته یا کم داشته ولی اینترنت راحت قابل استفاده بوده!

h-y2009
01-09-2010, 09:29
سلام دوستان
این مشکل از کجاست؟

آقا منم همین مشکل رو دارم چندین سایت امتحان کردم اما فرقی نداشت آیا مشکل میتونه از گوشیم باشه ؟ اگه ممکنه یه راه حلی پیش پام بزارید :23:

Milad4171
01-09-2010, 11:58
راستش من هیچ مشکلی ندارم با دانلود منیجر.
احتمالا یا سایتی که میگیرین مشکلات داره یا گوشیتون یا اون منطقه ای که دارین استفاده میکنین قطعی زیاد داره!!!
با منیجر های دیگه هم تست بگیرین.
مثل Get Right
البته ربطی نداره ولی خوب بد نیست

masud-000000
01-09-2010, 12:25
سلام

از EDGE استفاده میکنم

گوشیت چیه؟
اگه گوشیت سیمبین داره از برنامه Field Test که تو پست اول هست استفاده کن حتما جواب میگیری.
:11:

Penryn
01-09-2010, 13:10
بچه ها این برنامه فقط نسخه ی موبایل داره?!؟
حالا یکی بخواد با دانگل رو pc بهترین دکل رو پیدا کنه از چه روشی باید استفاده کنه?!؟
فکر نکنم اینو هیچکی بدونه:21:

ali_z051
01-09-2010, 13:12
گوشی samsung s8003 هست
من خودم فکر میکنم مشکل از فریمور گوشی باشه اخه وقتی انتن فول باشه کانکت نمیشه اگه 2 خط 3 خط انتن داشته باشه کانکت میشه.... اینم بگم اگه گوشی یخورده تکون بخوره دیگه چیزیرو باز نمیکنه باید دوباره کانکت بشم...:13:
فریمور های این گوشی در کل مشکل دارن
بیشترین سرعتمم 6.2 kb هست....!!!

Milad4171
01-09-2010, 15:07
گوشی samsung s8003 هست
من خودم فکر میکنم مشکل از فریمور گوشی باشه اخه وقتی انتن فول باشه کانکت نمیشه اگه 2 خط 3 خط انتن داشته باشه کانکت میشه.... اینم بگم اگه گوشی یخورده تکون بخوره دیگه چیزیرو باز نمیکنه باید دوباره کانکت بشم...:13:
فریمور های این گوشی در کل مشکل دارن
بیشترین سرعتمم 6.2 kb هست....!!!

شما شک نکن یا گوشیت مشکل داره یا فریمورش.
چون من گوشی رو با خودم اینور اونور میبرم تازه اساس این روش استفاده در حال حرکته نه این کار و زرنگی که ما میکنیم:31:
شما به نمایندگی اصلی یه سر بزن شاید اونا بتونن یه کاری بکنن. دستی نصب نکن!

FFL
02-09-2010, 01:47
دیدم اینجا بحث اینترنت ایرانسله گفتم بیام اینو بگم ملت آگاه باشند... این بسته های نامحدود GPRS/EDGE به هیچ عنوان نا محدود نیستند .... گول نخورید .... من یه بسته نامحدود ماهانه فعال کردم بعد از دوازده روز دیدم وصل نمیشه و شارژ موبایلم هم خالی شده ... زنگ زدم ایرانسل گفتند شما زیادی دانلود کردید سیستم شما رو خارج کرده... گفتم نه پیامی نه چیزی اگه موبایلم دایمی بود سر ماه برای قبضم یک میلیون می اومد.... خانومه گفت درسته نامحدوده ولی یه محدودیتی داره و ما هم خودمون خبر نداشتیم سیستم خود به خود این کار رو کرده شما هم باید وایسید یه ماهتون تموم بشه تا پول بدید و دوباره فعال کنید ....

من وقتی حساب کردم حدود شش تا هفت گیگابایت دریافت داشتم و دو گیگابایت ارسال.... شما هم اگه مثل من گوشی رو وصل میکنید به کامپیوتر مواظب باشید زیادی دانلود نکنید و گول نامحدودی رو نخورید ....

oghyanoos
02-09-2010, 11:03
دوستان کسی تا حالا موردی از خرابی گوشی ناشی از استفاده از gprs دیده؟

Milad4171
02-09-2010, 11:15
دیدم اینجا بحث اینترنت ایرانسله گفتم بیام اینو بگم ملت آگاه باشند... این بسته های نامحدود GPRS/EDGE به هیچ عنوان نا محدود نیستند .... گول نخورید .... من یه بسته نامحدود ماهانه فعال کردم بعد از دوازده روز دیدم وصل نمیشه و شارژ موبایلم هم خالی شده ... زنگ زدم ایرانسل گفتند شما زیادی دانلود کردید سیستم شما رو خارج کرده... گفتم نه پیامی نه چیزی اگه موبایلم دایمی بود سر ماه برای قبضم یک میلیون می اومد.... خانومه گفت درسته نامحدوده ولی یه محدودیتی داره و ما هم خودمون خبر نداشتیم سیستم خود به خود این کار رو کرده شما هم باید وایسید یه ماهتون تموم بشه تا پول بدید و دوباره فعال کنید ....

من وقتی حساب کردم حدود شش تا هفت گیگابایت دریافت داشتم و دو گیگابایت ارسال.... شما هم اگه مثل من گوشی رو وصل میکنید به کامپیوتر مواظب باشید زیادی دانلود نکنید و گول نامحدودی رو نخورید ....

راستش من واقعا نمیدونم کی راست میگه که دروغ میگه. البته من یک ماه فقط با ایرانسل کار کردم. و راستش اینو بگم که توی تبلیغاتی که هر دو اپراتور انجام داد همراه اول بدجوری روی قضیه ی نامحدود و اینترنت پر سرعت مانور میداد ولی ایرانسل نه.
ممکنه تازه این اقدامات انجام شده باشه چون دوستان هم بعضیها اینو گفته بودن.

من با همراه اول ماه اول 15 گیگ ماه دوم 12 گیگ و این ماه تا امروز جدود 3 گیگ ( یک هفته گذشته) دانلود داشتم.

آره متاسفانه.
باطری گوشیم با فنا رفت.
گوشی سامسونگ استار به باطریش معروفه. من امروز شارژ میکردم با کلی استفاده 5 روز میرفت.
الان 2 روز هم نمیشه.
به نظرم یه گوشی ارزون واسه این کار بگذاریم یا لااقل دست دوم بخریم بهتره. من که این تصمیم رو دارم.
یا اگه دانگل ارزون گیر بیارم اون رو بخرم!!!!

armin_software
02-09-2010, 11:23
سلام
الان چند روزه می خوام بسته ی شبانه ی ایراسنل رو فعال کنم
نمیشه
میگن مشکل داره
هر بار زنگ می زدم یک چیز می گفتن

Milad4171
02-09-2010, 11:38
یکی دیگه از بچه ها هم چند تا پست بالاتر اینو گفته بود. انگاری دارن محدودیت واسش میگذارن چون خیلی ها از این استفاده میکنن!!:13:
هم ارزونه هم به صرفه!!!

joe_satriani
02-09-2010, 14:02

با سلام
نه تنها باطري گوشي كه دوستمون اشاره كردن، بلكه بردهاي گوشي داراي نقص ميشن و بعد از چند مدت بايد گوشي رو بندازيد توي سطل آشغال
در اينطور موارد كه استفاده ي 24 ساعته از اينترنت گوشي هست؛ توصيه ميشه حتما از مودم مخصوص و يا يو اس بي كه مخصوص سيم كارت هست استفاده كنيد

موفق باشيد.