ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]

SaeedEminem2
02-09-2012, 22:44
سلام دوستان

به علت اسباب کشی به خونه جدید و قرار گرفتن تلفن اونجا رو فیبر نوری عملا امکان استفاده از ای دی اس ال رو از دست دادم :( و تنها راه پیش روم یا مبین نت بود یا وایمکس ایرانسل یا استفاده از همین سرویس اینترنت موبایل ایرانسل

دو مورد اول با توجه به اینکه مودم وایرلس مبین نت و ایرانسل خیلی گرون هستش و اینکه سرویس هاشون هم نسبت به ای دی اس ال گرون هستش تصمیم گرفتم از اینترنت موبایل ایرانسل استفاده کنم

قصد دارم یکی از این مودم هایی که سیم کارت می خوره و به کامپیوتر وصل میشه بگیرم و به این صورت از اینترنت استفاده کنم

حالا اینکه اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ؟ چی ها لازمه برای این کار ؟ چجوری باید راه اندازیش کنم ؟ نوع سیم کارت باید چطور باشه دایمی و اعتباری که فرقی نمیکنه ؟ مراحل وصل شدن به اینترنت رو با این شرایط اگه به صورت کلی برام توضیح بدین ممنون میشم

ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین چون تو این نوع از اینترنت تا حالا تجربه ای نداشتم !

سلام
یه مودم لازمه که سایزش اندازه یه فلشه قیمتش از 60 تومان داره تا بالای 100 تومان
اما حتما مودمی بگیر که 3G هم داشته باشه که اگه فردای روز این تکنولوژی عمومی شد بتونی از سرعت بهترش استفاده کنی
فرقی نداره سیم کارت دائمی یا اعتباری، اما سرعت ایرانسل در کل بهتر از همراه اوله
هیچ کار خاصی نداره. تمام کانکشن های قبلی اعم از بی سیم و اترنت و هرچی که هست Disable می کنی. اگه پلاگ اند پلی بود که هیچ اگه درایور لازم داشته باشه مثل فلش خود اون مودم یه حافظه داره که اون توش درایور کپی شده. بعد یه کانکشن دایل آپ می سازی، در طی ساخت، همون مودم سیم کارتی رو به عنوان مودم انتخاب می کنی، یوزر نیم و پسوورد هیچی نمی خواد، شماره ی اتصال رو می زنی ستاره98مربع *98# (یعنی اول شیفت+8 بعد98 بعد شیفت+3 که ترتیب چپ به راستش قاطی نشه)
بعد اوکی می کنی و کانکت می شی، 2 3 ثانیه بعد شما وارد اینترنت شدی. من مدل دی لینک 75 تومانی دارم که با نرم افزاری که داخلش داره می شه با کامپیوتر زنگ هم زد اس ام اس هم می شه فرستاد و دریافت کرد، یعنی علاوه بر نقش مودم، کامپیوتر یا لپ تاپ رو تبدیل به یه موبایل هم می کنه
پ.ن
به این مودم ها دانگل هم گفته می شه

FerineFast
03-09-2012, 01:35
سلام دوستان

به علت اسباب کشی به خونه جدید و قرار گرفتن تلفن اونجا رو فیبر نوری عملا امکان استفاده از ای دی اس ال رو از دست دادم :( و تنها راه پیش روم یا مبین نت بود یا وایمکس ایرانسل یا استفاده از همین سرویس اینترنت موبایل ایرانسل

دو مورد اول با توجه به اینکه مودم وایرلس مبین نت و ایرانسل خیلی گرون هستش و اینکه سرویس هاشون هم نسبت به ای دی اس ال گرون هستش تصمیم گرفتم از اینترنت موبایل ایرانسل استفاده کنم

قصد دارم یکی از این مودم هایی که سیم کارت می خوره و به کامپیوتر وصل میشه بگیرم و به این صورت از اینترنت استفاده کنم

حالا اینکه اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ؟ چی ها لازمه برای این کار ؟ چجوری باید راه اندازیش کنم ؟ نوع سیم کارت باید چطور باشه دایمی و اعتباری که فرقی نمیکنه ؟ مراحل وصل شدن به اینترنت رو با این شرایط اگه به صورت کلی برام توضیح بدین ممنون میشم

ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین چون تو این نوع از اینترنت تا حالا تجربه ای نداشتم !

به نظرم واقعا نمی ارزه با EDGE وصل شی، مبین نت مودمش 80 تومان هم هست(اگه گیر بیاری) مودم قسطی هم داره
الان برای من یکی که سرعت EDGE افتضاح هست به زحمت به 10 میرسه.
بازم اگه خواستی حتما قبلش روی گوشی سرعت رو توی منطقتون تست کن.

اونوقت 1 (یا 2 گیگ یادم نیست) یکماهه EDGE ایرانسل 10 تومان ! ولی با 512-2 گیگ وایمکس مبین نت در میاد برات ماهی 10 تومان، که شب ها هم رایگانه واقعا دیگه قابل مقایسه نیست(اگر خوب آنتن بده 60 تا 80 هم سرعت میده)

Milad4171
03-09-2012, 09:59

دوستان جوابای خوبی دادن. ولی خوب من جواب بدم تکمیلی

اول اینکه مبارکه خونه جدید و اینکه سیستم منطقه شما فیبر نوری هست این موضوع به کلی حل شدس. شما 4 شماره اول منطقه ات رو بگو تا من شرکت پشتیبانی دهنده رو بهت معرفی کنم.
من یکی از یوزرهای سرویس GPRS بودم 2 سال پیش اون زمانی که نامحدود بود. اون موقع ماهی 20 گیگ دانلود میکردم که البته اهل دانلود نبودم ولی خوب بدک نبود. سرعت رسیوم بین 35 تا 40 بود.
الان کاملا تغییر کرده.

دوم اینکه این سروس جایگزین خوبی بود برای اینترنت پرسرعت دیگه نیست. بخاطر بار ترافیکی بالای که داری و ضعف و پهنای باند کم نمیشه خیلی روش به عنوان یه سرویس جایگزین حساب کرد.

سوم: مودم های وایمکس تا آخر شهریور 33 تومنه با تخفیف دانشجویی ( اگه دانشجو هستی ) و قبول دارم که مودم هاش گرونه ولی باز از مبین نت ارزون تره...
سرویسهاش خیلی گرون نیست ولی خوب بخاطر نوع سرویس به نظرم باز به قیمتش می ارزه.

واسه راه اندازی سرویس GPRS خیلی کار سختی نیست. باید یه مودم بخری بعد از طریق مودم داخلی یه اتصال ایجاد کنی بعد هم خیلی راحت به نت وصل بشی. کار خاصی نداره. یه برنامه نصبی داره بعد کانکت.
ولی باز میگم این سرویس جایگزین خوبی واسه اینترنت پر سرعت نیست . پینگ بسیار بالایی داره. واسه وب گردی مناسب نیست. ترافیک هم که الان محدود شده دیگه ارزشش مثل قبل نیست.

vahidreza2007
03-09-2012, 13:06
سلام
یه مودم لازمه که سایزش اندازه یه فلشه قیمتش از 60 تومان داره تا بالای 100 تومان
اما حتما مودمی بگیر که 3G هم داشته باشه که اگه فردای روز این تکنولوژی عمومی شد بتونی از سرعت بهترش استفاده کنی
فرقی نداره سیم کارت دائمی یا اعتباری، اما سرعت ایرانسل در کل بهتر از همراه اوله
هیچ کار خاصی نداره. تمام کانکشن های قبلی اعم از بی سیم و اترنت و هرچی که هست Disable می کنی. اگه پلاگ اند پلی بود که هیچ اگه درایور لازم داشته باشه مثل فلش خود اون مودم یه حافظه داره که اون توش درایور کپی شده. بعد یه کانکشن دایل آپ می سازی، در طی ساخت، همون مودم سیم کارتی رو به عنوان مودم انتخاب می کنی، یوزر نیم و پسوورد هیچی نمی خواد، شماره ی اتصال رو می زنی ستاره98مربع *98# (یعنی اول شیفت+8 بعد98 بعد شیفت+3 که ترتیب چپ به راستش قاطی نشه)
بعد اوکی می کنی و کانکت می شی، 2 3 ثانیه بعد شما وارد اینترنت شدی. من مدل دی لینک 75 تومانی دارم که با نرم افزاری که داخلش داره می شه با کامپیوتر زنگ هم زد اس ام اس هم می شه فرستاد و دریافت کرد، یعنی علاوه بر نقش مودم، کامپیوتر یا لپ تاپ رو تبدیل به یه موبایل هم می کنه
پ.ن
به این مودم ها دانگل هم گفته می شه

به نظرم واقعا نمی ارزه با EDGE وصل شی، مبین نت مودمش 80 تومان هم هست(اگه گیر بیاری) مودم قسطی هم داره
الان برای من یکی که سرعت EDGE افتضاح هست به زحمت به 10 میرسه.
بازم اگه خواستی حتما قبلش روی گوشی سرعت رو توی منطقتون تست کن.

اونوقت 1 (یا 2 گیگ یادم نیست) یکماهه EDGE ایرانسل 10 تومان ! ولی با 512-2 گیگ وایمکس مبین نت در میاد برات ماهی 10 تومان، که شب ها هم رایگانه واقعا دیگه قابل مقایسه نیست(اگر خوب آنتن بده 60 تا 80 هم سرعت میده)

دوستان جوابای خوبی دادن. ولی خوب من جواب بدم تکمیلی

اول اینکه مبارکه خونه جدید و اینکه سیستم منطقه شما فیبر نوری هست این موضوع به کلی حل شدس. شما 4 شماره اول منطقه ات رو بگو تا من شرکت پشتیبانی دهنده رو بهت معرفی کنم.
من یکی از یوزرهای سرویس GPRS بودم 2 سال پیش اون زمانی که نامحدود بود. اون موقع ماهی 20 گیگ دانلود میکردم که البته اهل دانلود نبودم ولی خوب بدک نبود. سرعت رسیوم بین 35 تا 40 بود.
الان کاملا تغییر کرده.

دوم اینکه این سروس جایگزین خوبی بود برای اینترنت پرسرعت دیگه نیست. بخاطر بار ترافیکی بالای که داری و ضعف و پهنای باند کم نمیشه خیلی روش به عنوان یه سرویس جایگزین حساب کرد.

سوم: مودم های وایمکس تا آخر شهریور 33 تومنه با تخفیف دانشجویی ( اگه دانشجو هستی ) و قبول دارم که مودم هاش گرونه ولی باز از مبین نت ارزون تره...
سرویسهاش خیلی گرون نیست ولی خوب بخاطر نوع سرویس به نظرم باز به قیمتش می ارزه.

واسه راه اندازی سرویس GPRS خیلی کار سختی نیست. باید یه مودم بخری بعد از طریق مودم داخلی یه اتصال ایجاد کنی بعد هم خیلی راحت به نت وصل بشی. کار خاصی نداره. یه برنامه نصبی داره بعد کانکت.
ولی باز میگم این سرویس جایگزین خوبی واسه اینترنت پر سرعت نیست . پینگ بسیار بالایی داره. واسه وب گردی مناسب نیست. ترافیک هم که الان محدود شده دیگه ارزشش مثل قبل نیست.

با سلام

از هر سه دوستان ممنونم به خاطر جواب های خوبشون .
والا تصمیم عوض شد و قرار شد یه سرویس 3 ماهه یا 6 ماهه 512 - 12 گیگ از مبین نت بگیریم و برای همین دیروز رفتم باهاشون صحبت کردم و گفت که با سرویس 512 سرعت دانلودی مابین 50 تا 60 خواهی داشت .که برای من عالیه این سرعت .

فقط موند خرید مودمش که حدود 110 تومن هستش !! هرچند گرونه ولی چاره ای نیست و به نظرم بهتر از مودم سیم کارت خور جواب بده . فقط مونده امروز بیان خونه ما و اونجا تست انتن بکنند و ببینند که جواب میده یا نه . امیدوارم جواب بده و نیازی به مودم خارجی نباشه .

بازم ممنونم

FerineFast
03-09-2012, 13:54
اگه سیم کارت همراه اول دائمی داری از این لینک اقدام کن هم مودمش قسطی هست هم کیفیتش عالیه از بقیه بهتره:

1-فروش فقط به مشترکین سیم کارت های دائمی همراه اول2-حضور مالک سیم کارت به همراه کارت ملی(در صورت عدم امکان حضور مالک امکان اعزام نماینده شرکت جهت احراز هویت به آدرس مشترک وجود دارد.)3-فروش به صورت حضوری وغیر حضوری(ارسال توسط پیک موتوری)4-بدون نیاز به چک,سفته وضامن5-دارای 2 طرح :

طرح
سرعت
حجم دانلود
پرداخت اولیه(نقد)
پرداخت قسطی
هر دو طرح یکساله
از ساعت 2تا 8 صبح رایگان

طرح1
512 kbps
20 گیگا بایت
62,500 تومان
10 قسط 20 هزار تومانی

طرح2
1Mbps
25 گیگا بایت
115,000 تومان
10قسط 20 هزار تومانی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
03-09-2012, 14:15
اگه سیم کارت همراه اول دائمی داری از این لینک اقدام کن هم مودمش قسطی هست هم کیفیتش عالیه از بقیه بهتره:

1-فروش فقط به مشترکین سیم کارت های دائمی همراه اول2-حضور مالک سیم کارت به همراه کارت ملی(در صورت عدم امکان حضور مالک امکان اعزام نماینده شرکت جهت احراز هویت به آدرس مشترک وجود دارد.)3-فروش به صورت حضوری وغیر حضوری(ارسال توسط پیک موتوری)4-بدون نیاز به چک,سفته وضامن5-دارای 2 طرح :

طرح
سرعت
حجم دانلود
پرداخت اولیه(نقد)
پرداخت قسطی
هر دو طرح یکساله
از ساعت 2تا 8 صبح رایگان

طرح1
512 kbps
20 گیگا بایت
62,500 تومان
10 قسط 20 هزار تومانی

طرح2
1Mbps
25 گیگا بایت
115,000 تومان
10قسط 20 هزار تومانی

این بابا می گه نمی خواد واسه مودم مبین نت هزینه کنه

شما یه طرحی رو بهش پیشنهاد می کنی که بعد از کسر همه هزینه ها مبین نت روش حدود 40 تومن سود می خوره؟

و گفت که با سرویس 512 سرعت دانلودی مابین 50 تا 60 خواهی داشت .

این حرف ها رو بشنو ولی باور نکن

اکثر اینها فروشندن و تو رو فقط شبیه پول می بینند

قبلش تو تاپیک مبین نت یه پرسوجو کن ببین کسی طرف های شما داره، سرعتش چطور بوده

بعد هم حتما ازشون چند روز مهلت تست بگیر که اگه راضی نبودی پس بگیرن

vahidreza2007
04-09-2012, 00:48

شما یه طرحی رو بهش پیشنهاد می کنی که بعد از کسر همه هزینه ها مبین نت روش حدود 40 تومن سود می خوره؟

این حرف ها رو بشنو ولی باور نکن

اکثر اینها فروشندن و تو رو فقط شبیه پول می بینند

قبلش تو تاپیک مبین نت یه پرسوجو کن ببین کسی طرف های شما داره، سرعتش چطور بوده

بعد هم حتما ازشون چند روز مهلت تست بگیر که اگه راضی نبودی پس بگیرن

اولا اینکه بابا خودتی :39::12:

دوما این دوستمون خواست کمکی کرده باشه نهایتش تصمیم گیرنده من هستم که بگیرم یا نه :6:

در مورد دوم هم بستگی به شهری که ازش سرویس میگیری داره و شهر به شهر وضعیت فرق فوکوله :27:

که اینجا الان من خودم از نزدیک دیدم به سرویس 512 متوسط مصرف 6 ماهه سرعت دانلود طرف در حدود 65- 70 بود :5:

در هر صورت تصمیم بر این شد که مبین نت بگیرم و سرویس 6 ماهه 12 گیگ 512 رو به همراه یه مودم خوشکل 110 تومنی :22:انتخاب کردم که تا فردا پس فردا ردیف میشه به امید خدا :40:

از دوستانی که همفکری داشتند بسیار ممنونم . :7:

FerineFast
04-09-2012, 00:49

نظر شما کاملا محترمه ولی ایشون نمی خوان یکدفعه پول مودم بدن، مگر نه قسطی و با این وضع تورم به نظر می ارزه.
بعد میرند یه مودم بد می گیرند سرعتشون میاد پایین بدتره که!؟

نکته دیگه هم اینه که اصولا کسی نمیاد از چیزی تعریف کنه، فقط شاکی ها همیشه فعال هستند، برای همین توی هر تاپیکی بری همه دارن می نالند.
که درستش هم همینه، انحمن برای رفع مشکل هاست نه تعریف از خوبی ها

بهتره این بحث رو اینجا دیگه ادامه ندین که تاپیک EDGE منحرف نشه به سمت وایمکس!

imanparsa
06-09-2012, 15:55
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن

اینم عکسش :
از اهواز

Click here to view the original image of 946x274px.

fanoostalaei
09-09-2012, 10:00

Soroush-S
18-10-2012, 09:18
از دیشب تا حالا نمیدونم چرا وقتی به اینترنت وصل میشم بعد از چندثانیه یا دقیقه از اینترنت میاد بیرون-ازمودم GPRS استفاده می کنم.

ali_z051
18-10-2012, 14:22

abc2
19-11-2012, 13:56
دوستان من میخوام تغییر ISP بدم و فک کنم حدودا یه ماهی اینترنت دارم میخوام بدونم این کد یکماهه GPRS ایرانسل الان چیه حداقل با اون بتونم وبگردی هامونو بکنیم ممنون .:sq_8:

.:Bardia:.
19-11-2012, 18:16

الان توقع نداری که ما اینو باور کنیم ؟؟

nikaien
24-11-2012, 01:06
برای یک ماهه دو و نیم گیگ میتونید با کد زیر استفاده کنید
*145*کد کارت ده هزار تومانی #

nikaien
24-11-2012, 01:09
یک تجربه که برای من اتفاق افتاد
اگر با گوشی اندروید یا تبلت میخواهید از جی پی آر اس استفاده کنید حتما در ستینگ گزیته سینک رو خاموش کنید
همین اشتباه کوچولو برای من 200 مگ (5000 تومان) آب خورد

mehdi563
15-12-2012, 10:51
سلام به همگي دوستان
دوستاني كه سرویس EDGE شرکت ایرانسل دارند
بنده راه حلي واقعي و تست شده دارم كه براحتي ميشه 10% تخفيف تو شارژ وايمكس ايرانسل گرفت.
هر كدوم از دوستان اطلاع داشت پ خ بده.
ممنون و ارادتمند

15-12-2012, 20:06
سلام به همگي دوستان
دوستاني كه سرویس EDGE شرکت ایرانسل دارند
بنده راه حلي واقعي و تست شده دارم كه براحتي ميشه 10% تخفيف تو شارژ وايمكس ايرانسل گرفت.
هر كدوم از دوستان اطلاع داشت پ خ بده.
ممنون و ارادتمند

سلام!
وایمکس تاپیک جدا داره عزیز :

اینجا EDGE هست .:n02:

مهرسا1
15-12-2012, 21:22
قیمت نامحدود یک ماهش چنده؟

Milad4171
17-12-2012, 12:32
تا اونجا که من میدونم دیگه نامحدود نداره..
یک سال بیشتر که EDGE ایرانسل دیگه ارزش نداره.
از طرفی الان همه شون محدود شده.

fanoostalaei
17-12-2012, 12:46
تا اونجا که من میدونم دیگه نامحدود نداره..
یک سال بیشتر که EDGE ایرانسل دیگه ارزش نداره.
از طرفی الان همه شون محدود شده.

اولین روزی که ایرانسل تبلیغ اج رو میکرد خیلی مشتاق شدم و از همون روز اول استفاده میکردم
مخصوصا اون بسته 3 هزار تومنی 1 ماهه که از 11 تا 7 صبح بود ولی من یه باگ بلد بودم که تا 12 ظهر استفاده میکردم
اون موقع برای من تا 45 تا سرعت دانلود داشت اونم نامحدود که خیلی عالی بود
تا اخرین روزی که نامحدود بودن من استفاده میکردم
بعد محدود شدن ولشون کردم :n02::n26:

مهرسا1
17-12-2012, 14:09
العان هر گیگ رو چقدر حساب میکنن؟

imanmag
17-12-2012, 16:05
العان هر گیگ رو چقدر حساب میکنن؟

5000 تومان:n03:

مهرسا1
17-12-2012, 21:25
5000 تومان:n03: خوب دیگه العان adsl هر گیگی رو 6600 تومن حساب میکنه واسه من با سرعت 128 کیلوبیت به نظرتون به صرفه تر نیستش؟

fanoostalaei
17-12-2012, 23:15
خوب دیگه العان adsl هر گیگی رو 6600 تومن حساب میکنه واسه من با سرعت 128 کیلوبیت به نظرتون به صرفه تر نیستش؟

شما وقتی که میتونی adsl بگیری چرا میخوای خودت رو عذاب بدی و ایرانسل بگیری :n13:

nikaien
21-12-2012, 12:35
رايتل هر گيگ رو 12500 تومن ميده تازه سرعت هم بالاي 128 نميره. اما ايرانسل هر گيگ رو 5000 تومان سرعت هم تا 256 ميرسه

مهرسا1
21-12-2012, 12:40
رايتل هر گيگ رو 12500 تومن ميده تازه سرعت هم بالاي 128 نميره. اما ايرانسل هر گيگ رو 5000 تومان سرعت هم تا 256 ميرسه پس دیگه چرا میگن 3G ؟؟؟؟؟؟

ShadowDragon
21-12-2012, 19:53
رايتل هر گيگ رو 12500 تومن ميده تازه سرعت هم بالاي 128 نميره. اما ايرانسل هر گيگ رو 5000 تومان سرعت هم تا 256 ميرسه

واقعا از 16کیلو بالاتر نمیره؟

ایرانگل اگه شبا هم سرعتش مثه روز بود میشد باش کنار اومد

ShadowDragon
21-12-2012, 19:55
شما وقتی که میتونی adsl بگیری چرا میخوای خودت رو عذاب بدی و ایرانسل بگیری :n13:

موافقم!

البته دقت کنید ساعات تخفیف ایرانسل از 11 به 2 نصف شب منتقل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بهنازی
08-02-2013, 19:57
با سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین من چند سالی میشه که از بسته های 2 gprs گیگ ده هزار تومانی ایرانسل استفاده میکنم بعضا هم مقدار زیادی از حساب gprs میمونه و نمیتونم استفاده کنم و میسوزه و بعضا هم کم میارم حالا چجوری میشه دخیره کرد میگن قبل پایان شارژ کنم دخیره میشه آیا میشه دخیره رو یه بسته مثلا یه ماهه 200 مگابایتی انتقال داد ؟
و سوال دوم هم اینکه مهلت من تا آخر این ماه بوده الان چک مردم دیدم تا اردیبهشت نود و دو تمدید کردن حالا شارژ کنم تا کی تمدید میشه چون فردا فکر کنم حسابم خالی بشه ؟

منتظر جواتون هستم با تشکر

امیر انصاری
09-02-2013, 21:31
اینطور نیست!

کمترین سرعت رایتل 256 کیلوبیته، اما حداکثر سرعت ایرانسل حدود 250 کیلوبیته!
ایرانسل اصلاً کیفیت پایداری نداره، اما رایتل حتی در شرایط آنتن دهی نامطلوب هم کیفیت مناسبی داره.
گرفتن سرعت های بالاتر هم تا یک مگابیت هم امکان پذیره.
گرون بودنش رو موافقم، درسته که فناوری جدیدیه، اما هنوز قیمتای معقولی نداره (1.5 گیگ 512، ماهی 21 تومن).

بهنازی
09-02-2013, 21:33
کسی نیست جواب بده

nikaien
09-02-2013, 23:38
قبل از اینکه مدت اعتبارتون تموم بشه دوباره شارژ کنید مانده اعتبار شما به دور جدید منتقل میشود

mansour2023
10-02-2013, 04:20
چه جورکسی ایمیل مسئول یا همون مدیر ایرانسل رو داره ؟
برای پیشنهاد میخوام بدم. :)

Tenacious
19-04-2013, 20:44
من بسته 2 گیگ رو 3 بار پشت سر هم شارژ کردم و مانده قبلی روی ماه سوم اضافه شد ولی تقریبا اینترنتم از کار افتاده!!! سرعت دانلودم کمتر از 1 کیلوبایت شده!!! کلاً سرعت اومده پایین؟ یا اینکه اینترنت من اینطور شده؟!

and-roid2
19-04-2013, 20:53
من بسته 2 گیگ رو 3 بار پشت سر هم شارژ کردم و مانده قبلی روی ماه سوم اضافه شد ولی تقریبا اینترنتم از کار افتاده!!! سرعت دانلودم کمتر از 1 کیلوبایت شده!!! کلاً سرعت اومده پایین؟ یا اینکه اینترنت من اینطور شده؟!

اقا برو رایتل بگیر خیالت رو راحت کن!!
حیف پولی که ادم مال اینترنت ایرانسل میده:n21:
یه زمانی ایرانسل خوب بود اینترنتش اما الان مفت نمی ارزه!
من رایتل دارم حداقا سرعت 128 رو 15 کیلوبایت هست و حداکثرش رو 30 فیکسه
رایتل ضریب اشتراکش یک به یک هست

Tenacious
19-04-2013, 21:01
اقا برو رایتل بگیر خیالت رو راحت کن!!
حیف پولی که ادم مال اینترنت ایرانسل میده:n21:
یه زمانی ایرانسل خوب بود اینترنتش اما الان مفت نمی ارزه!
من رایتل دارم حداقا سرعت 128 رو 15 کیلوبایت هست و حداکثرش رو 30 فیکسه
رایتل ضریب اشتراکش یک به یک هست

واقعاً حرفتو قبول دارم.
قیمتش چه طوره؟ اگر بخوام سرعت 1 مگ بگیرم.

and-roid2
19-04-2013, 23:04
واقعاً حرفتو قبول دارم.
قیمتش چه طوره؟ اگر بخوام سرعت 1 مگ بگیرم.

ممنون
به اینجا مراجعه کن:

ArashMiniStar
21-08-2013, 09:44
EDGE ایرانسل به 2 هزار نمیارزه! یه بسته یک هفته ای گرفتم تو 4 -5 روز نتونستیم نصفش رو بیشتر استفاده کنیم از بس سرعتش بالا بود:n08:

fanoostalaei
21-08-2013, 10:08
EDGE ایرانسل به 2 هزار نمیارزه! یه بسته یک هفته ای گرفتم تو 4 -5 روز نتونستیم نصفش رو بیشتر استفاده کنیم از بس سرعتش بالا بود:n08:

من تو مسافرت بودم یه بسته 1 هقتگی ترکیبی گرفتم 70 مگ رو تو یه هفته مصرف کردم
با مودم های edge همیشه و هر کجا میشه استفاده کرد وسرعت 45 ، چون خارج از شهر یوزر انقدر کمه که فقط و فقط خودت ازش استفاده میکنی
برای مسافرت ایرانسل بهترین نت ممکن رو میده:n02:

ArashMiniStar
21-08-2013, 12:21
من تو مسافرت بودم یه بسته 1 هقتگی ترکیبی گرفتم 70 مگ رو تو یه هفته مصرف کردم
با مودم های edge همیشه و هر کجا میشه استفاده کرد وسرعت 45 ، چون خارج از شهر یوزر انقدر کمه که فقط و فقط خودت ازش استفاده میکنی
برای مسافرت ایرانسل بهترین نت ممکن رو میده:n02:
خوبه برای شما تو جاده سرعت بالا میده برای ما که اصلا کار نمیداد:n08:

fanoostalaei
21-08-2013, 12:31
خوبه برای شما تو جاده سرعت بالا میده برای ما که اصلا کار نمیداد:n08:

شما با خود گوشی کانکت میشید یا مودم ؟؟؟
با گوشی قطع و صلی زیاد میشه ولی با مودم 1 دقیقه هم قطع نمیشه و حتی پینگش میاد زیر 350 :n02: و طبیعتا چون یوزری وجود نداره سرعت دانلود هم میشه حداکثر نسل دوم که همون 45 کیلو باشه:n02:

tranceyou
18-09-2013, 10:14
سلام این سرعت با موبایل نمیشه بیشتر بشه؟؟؟؟

arash59b
18-09-2013, 10:42
سلام این سرعت با موبایل نمیشه بیشتر بشه؟؟؟؟

مگه سرعت شما چنده؟

تو شرایط خوب می تونید سرعت 256 رو داشته باشید اما اگه بیشتر می خوای باید برید سراغ 3G.

tranceyou
18-09-2013, 11:38
مگه سرعت شما چنده؟

تو شرایط خوب می تونید سرعت 256 رو داشته باشید اما اگه بیشتر می خوای باید برید سراغ 3G.

دوست عزیز بزور صفحه باز میشه

arash59b
18-09-2013, 11:53
دوست عزیز بزور صفحه باز میشه

همراه اول استفاده می کنید یا ایرانسل؟

ایرانسل معمولا سرعت بهتری میده ولی اگه سرعت شما پایینه بخاطر شلوغی منطقه تون هست این ساعات هم که جزء ساعات شلوغ حساب میشه.

Soroush-S
18-09-2013, 12:02
سرعت اینترنت ایرانسل فکر کنم 1 کیلوبایت برثانیه باشه!:n15:

adrenalin
18-09-2013, 12:31

با گوشی ماکزیمم 30 کیلو بایت سرعت داره در بهترین حالت

Soroush-S
18-09-2013, 12:33
با گوشی ماکزیمم 30 کیلو بایت سرعت داره در بهترین حالت

من با گوشی و بدون گوشی تست کردم . سرعت بالاتر نمیره . فقط صبح جمعه سرعت دانلود با کامپیوتر 15 هست.

and-roid2
18-09-2013, 12:35
من با گوشی و بدون گوشی تست کردم . سرعت بالاتر نمیره . فقط صبح جمعه سرعت دانلود با کامپیوتر 15 هست.

این بدلیل شلوغی bts منطقتون و تعداد زیاد کاربر در حال استفاده هست/
برای منم اینطوره.

18-09-2013, 12:53

با گوشی برای من 15 .
با idm هم 30 .

adrenalin
18-09-2013, 14:31

دقیقا دوستمون پاسختون دادن
مشکل نسل دوم هم همینه محدودیت داره انتن ها اگه اشتباه نکنم حداثر 2000 نفر می تونن به آنتن متصل بشن
یه چیز دیگه هم وجود داره سرعت نسل دوم هم تو کشور درست ارائه نمیشه سرعت دانلود باید EDGE 236.8 kbit/s باید باشه که همونم ارائه نمیشه :n30:
طبق منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n29:

18-09-2013, 16:07
مشکل نسل دوم هم همینه محدودیت داره انتن ها اگه اشتباه نکنم حداثر 2000 نفر می تونن به آنتن متصل بشن
یه چیز دیگه هم وجود داره سرعت نسل دوم هم تو کشور درست ارائه نمیشه سرعت دانلود باید EDGE 236.8 kbit/s باید باشه که همونم ارائه نمیشه :n30:
طبق منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n29:

چرا اتفاقاً درست ارائه میشه ....

236 کیلوبیت میشه حدود 29.5 کیلوبایت که سرعت من با idm همینقدر هست .

and-roid2
18-09-2013, 16:20
چرا اتفاقاً درست ارائه میشه ....

236 کیلوبیت میشه حدود 29.5 کیلوبایت که سرعت من با idm همینقدر هست .

دوست عزیز تا اونجا که میدونم Gprs ایرانسل با فناوری Edge نهایت سرعتش 300 الی 350 کیلوبیت هست.
یکی از بچه های همین فروم(fanosstallaei) از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه که به دلیلی خلوتی bts منطقشون سرعتش 40 تا 45 هم میرسه!
ولی برای من در یکی از bts های خلوت هم که تست کردم نهایت سرعتش 30 بود.

18-09-2013, 17:31
دوست عزیز تا اونجا که میدونم Gprs ایرانسل با فناوری Edge نهایت سرعتش 300 الی 350 کیلوبیت هست.
یکی از بچه های همین فروم(fanosstallaei) از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه که به دلیلی خلوتی bts منطقشون سرعتش 40 تا 45 هم میرسه!
ولی برای من در یکی از bts های خلوت هم که تست کردم نهایت سرعتش 30 بود.

خوب دیگه .
به همون حرف من میرسیم که سرعت هاشون درسته !

victor021
18-09-2013, 22:28
من تا 1 ماه پیش دانلودم از 29 کم نمیشد.
ولی الان سرعتم واقعا افت کرده حدود 1kb
صفحه هم به زور باز میشه.
نا گفته نماند که ارسال پارازیت شدید خیلی تاثیرگذاره در کاهش سرعت.

fanoostalaei
18-09-2013, 22:50
من با ایرانسل پینگ زیر 200 ( تا 170 ) با ایرانسل رو داشتم!!!

دوست عزیز نسل دوم ارتباطات که همون EDGE میشه سرعتش تا 45 کیلو میتونه باشه و من خودم همچین سرعتی رو 2 سال پیش هم داشتم و الان هم دارم:n02: BTS که تو محله ما هست یکی از بهترین هاست و با پهنای باند بیشتر (البته یوزر هم خیلی زیاد داره) ولی با این حال سرعت حداکثر 45 کیلو دانلود و سرعت 17 کیلو آپلود رو میده و در حالت معمولی تو شهر پینگ 250 تا 400 ولی خارج از شهر پینگ تا 170 هم من تجربه داشتم

یکی از بچه های همین فروم(
fanosstallaei
)
آخه این همه مدته منو میشناسی!! به آیدی من توجه نکردی ببینی چطوری نوشته میشه؟؟؟:n02:

arash11
19-09-2013, 10:23
یک سوال ولی قول بدید نخندید!
این سرعت edeg که شما میگویید یعنی چقدر؟ مثلا کسی که اشتراک 512 وایمکس ایرانسل دارد چگونه با edeg مقایسه کند؟
ممنون

Armin.Computer
19-09-2013, 13:08
یک سوال ولی قول بدید نخندید!
این سرعت edeg که شما میگویید یعنی چقدر؟ مثلا کسی که اشتراک 512 وایمکس ایرانسل دارد چگونه با edeg مقایسه کند؟
ممنون

در کل تکلونوژی EDGE یک سرعتی رو استاندارد داره تا جایی که من می دونم
EDGE ممکنه سرعتش خیلی بالا بره ولی تضمین شده و ثابت نیست و شرکت های تلفن همراه معمولا سرعتی رو تعیین نمی کنن
وایمکس داستانی جدا داره
وایمکس شما یک اینترنت خریداری می کنید به سرعت مختلف مثلا 512 یا 1 مگ یا 256 یا هر سرعتی که شما در نظر دارید
ولی EDGE شما فعال می کنید و استفاده می کنید
البته من این اطلاعات رو با توجه به ایرانسل گفتم
موفق باشید

arash11
19-09-2013, 14:53
در کل تکلونوژی EDGE یک سرعتی رو استاندارد داره تا جایی که من می دونم
EDGE ممکنه سرعتش خیلی بالا بره ولی تضمین شده و ثابت نیست و شرکت های تلفن همراه معمولا سرعتی رو تعیین نمی کنن
وایمکس داستانی جدا داره
وایمکس شما یک اینترنت خریداری می کنید به سرعت مختلف مثلا 512 یا 1 مگ یا 256 یا هر سرعتی که شما در نظر دارید
ولی EDGE شما فعال می کنید و استفاده می کنید
البته من این اطلاعات رو با توجه به ایرانسل گفتم
موفق باشید

با سپاس به شما
لطفا اگر میشه با مثال بگویید مثلا اختلاف سرعت 512 و edge چقدر است؟
ممنون

arash59b
19-09-2013, 15:09
با سپاس به شما
لطفا اگر میشه با مثال بگویید مثلا اختلاف سرعت 512 و edge چقدر است؟
ممنون

اگه چند پست قبل رو نگاه کرده باشید چندبار به سرعتش اشاره شد. در بهترین حالت شما میتونید30 تا 40 کیلوبایت سرعت داشته باشید ولی بطور معمول سرعتش زیاد بالا نیست

از نظر قیمت و نوع سرویس و تکنولوژی هم این دو اصلا قابل مقایسه باهم نیستند

arash11
19-09-2013, 18:00
اگه چند پست قبل رو نگاه کرده باشید چندبار به سرعتش اشاره شد. در بهترین حالت شما میتونید30 تا 40 کیلوبایت سرعت داشته باشید ولی بطور معمول سرعتش زیاد بالا نیست

از نظر قیمت و نوع سرویس و تکنولوژی هم این دو اصلا قابل مقایسه باهم نیستند

با سپاس بخاطر پاسخگوییتان
پس با این حساب سرعت ان تقریبا با سرعت 256 وایمکس یا ای دی اس ال یکی است .درست گفتم ؟ صرف نظر از تکنولوژی
ممنون از شما

fanoostalaei
19-09-2013, 19:57
پینگی که امروز موقع استفاده بهم میداد:n02: تقریبا حومه شهر بودم:n02:

:n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم حداکثر سرعت EDGE ایرانسل که مدرکش هم هست :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

baren
10-10-2013, 18:19
میشه روی gprs ایرانسل به عنوان اینترنت دوم حساب کرد؟ که وقتی ای دی اس ال قطع شد بشه باهاش کار کرد؟
همراه اول چطوره؟

fanoostalaei
10-10-2013, 20:34
میشه روی gprs ایرانسل به عنوان اینترنت دوم حساب کرد؟ که وقتی ای دی اس ال قطع شد بشه باهاش کار کرد؟
همراه اول چطوره؟
همراه اول که عمرا!!!! چون توی خیلی از نقاط حتی نسل 1 ش هم به درد نمیخوره و اصلا نسل 2 رو تو خیلی از کم جاها ساپورت میکنه:n02:

ایرانسل رو هم اگر BTS ـی که ازش استفاده میکنید پهنای باندش زیاد باشه خوبه ولی نه نمیشه برای اینترنت دوم حساب کرد (ولی برای مواقع ضروری خیلی عالیه):n02:

ولی میتونید از رایتل استفاده کنید (گرچه رایتل هم هزینه های گزافی داره و هزینه وایمکس رو باید داد برای نسل مثلا 3:n02:)

Armin.Computer
11-10-2013, 00:19
همراه اول چطوره؟

همه جا سرعت ثابتی نداره
و همونطور که fanoostalaei ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفت رایتل هم خوبه

behnamlider
12-10-2013, 12:14
یادش بخیر اون موقع که تازه ایرانسل اینترنتش راه افتاده بود بسته های نامحدود خیلی ارزون گز اشته بود روزی یه گیگ دانلود میکردیم
اون موقع با یه برنامه جاسوسی:n02: میتونستم دکل رو عوض کنم بهترین دکل مشخص میشد

کاش بازم بسته های نامحدود بزاره:n09:

ham33d
13-10-2013, 00:29
یادش بخیر یه زمانی دورانی داشتم با ایرانسل ولی حالا پوکیده:n02::n22:

fanoostalaei
13-10-2013, 11:51
یادش بخیر اون موقع که تازه ایرانسل اینترنتش راه افتاده بود بسته های نامحدود خیلی ارزون گز اشته بود روزی یه گیگ دانلود میکردیم
اون موقع با یه برنامه جاسوسی:n02: میتونستم دکل رو عوض کنم بهترین دکل مشخص میشد

کاش بازم بسته های نامحدود بزاره:n09:
دقيقا منم همين كارها رو ميكردم !!! بسته 3 هزار تومني رو ميخريدم ولي به جاي شبها با استافاده از باگ از صبح تا شب دانلود ميكرد :n02:
تازه چون با نرم افزار بهترين دكل رو انتخاب ميكردم سرعتش تا 45 باز بود:n02:

adrenalin
28-10-2013, 13:02
سلام دوستان من برای داداشم یه بسته یه ماه 200 مگی خریدم ولی میگه داره حجم مصرفیش تموم میشه راهی هست بشه حجم جدید خرید که به همین مدت زمان ماهانه اضافه بشه

fanoostalaei
28-10-2013, 19:46
سلام دوستان من برای داداشم یه بسته یه ماه 200 مگی خریدم ولی میگه داره حجم مصرفیش تموم میشه راهی هست بشه حجم جدید خرید که به همین مدت زمان ماهانه اضافه بشه

باید بسته رو تمدید کنید!! که در این صورت هم حجم تمدید میشه و هم زمان

shahin_k2
01-02-2014, 12:06
سلام دوستان
خواهشا كمكم كنين
من هميشه قعطي شبكه دارم
يعني اس و زنگ دارم ولي اينترنت ندارم
البته اين مال زماني كه توي خونه هستم
اما در مكانهاي ديگه با سرعت بالا كانكت ميشم
فكر ميكنم مشكل از انتن bts هست كه نزديك خونمونه
گوشيم هم لوميا 520 وين فون 8
خواهشا يك نرم افزاري يا راهكاري چيزي ارايه بديد
:n28:

Sepehr SS
01-02-2014, 13:36
این وایمکس ایرانسل، اعصاب برای ما نذاشته. دو هفته با سرعت خوب، اینترنت داشتم ولی از دیروز سرعتش افتضاح شده. چراغ های مودم هم تا پریروز 4 تا بود حداقل ولی الان همون جای قبلی هم که هست نهایتا 3 چراغ میده. این وایمکس ها به وضع هوا بستگی داره سرعتشون؟ چون هوا ابری میشه سرعتش افتضاح میشه.

Armin.Computer
01-02-2014, 15:32
این وایمکس ایرانسل، اعصاب برای ما نذاشته. دو هفته با سرعت خوب، اینترنت داشتم ولی از دیروز سرعتش افتضاح شده. چراغ های مودم هم تا پریروز 4 تا بود حداقل ولی الان همون جای قبلی هم که هست نهایتا 3 چراغ میده. این وایمکس ها به وضع هوا بستگی داره سرعتشون؟ چون هوا ابری میشه سرعتش افتضاح میشه.

سلام
تاپیک وایمکس:
Wimax Irancell / شرکت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahin_k2
01-02-2014, 17:32
سلام دوستان
خواهشا كمكم كنين
من هميشه قعطي شبكه دارم
يعني اس و زنگ دارم ولي اينترنت ندارم
البته اين مال زماني كه توي خونه هستم
اما در مكانهاي ديگه با سرعت بالا كانكت ميشم
فكر ميكنم مشكل از انتن bts هست كه نزديك خونمونه
گوشيم هم لوميا 520 وين فون 8
خواهشا يك نرم افزاري يا راهكاري چيزي ارايه بديد

shahin_k2
01-02-2014, 19:15
خواهشا يكي جواب مارو بده ديگ

Armin.Computer
01-02-2014, 23:09
خواهشا يكي جواب مارو بده ديگ

سلام
با پشتیبانی تماس گرفتید؟

fanoostalaei
05-02-2014, 11:26
تازگی ها طرف های ما وضعیت بهتر شده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra2012
05-02-2014, 14:31
دوستان میخوام مودم همراه بگیرم
سرعتش چجوریاست؟؟؟

fanoostalaei
05-02-2014, 20:00
دوستان میخوام مودم همراه بگیرم
سرعتش چجوریاست؟؟؟
بسته به منطقه و BTS که ازش استفاده میکنید سرعت فرق میکنه !!! ولی برا من که همه چی خوبه سرعت تا 50 هم میره بالا و پینگ حدود 300 هستش

kasra2012
05-02-2014, 21:40
بسته به منطقه و BTS که ازش استفاده میکنید سرعت فرق میکنه !!! ولی برا من که همه چی خوبه سرعت تا 50 هم میره بالا و پینگ حدود 300 هستش

من یجای خونه سرعتم 6 یه جا 15
میخواستم بدونم این بی تی اس ها چه شکلین ک بگردم نقطه ای ک بهش نزدیک تره رو پیدا کنم؟؟؟؟

fanoostalaei
06-02-2014, 00:22
من یجای خونه سرعتم 6 یه جا 15
میخواستم بدونم این بی تی اس ها چه شکلین ک بگردم نقطه ای ک بهش نزدیک تره رو پیدا کنم؟؟؟؟
از روی شکل ظاهری که نمیشه گفت کدوم یکی بهتره !!!
هر کدوم از این آنتن ها بر اساس تعداد یوزر هایی که میتونن داشته باشن پهنای باند دریافت میکنن که عموما پهنای باندشون کمتر از اون میزانی هست که جوابگوی تعداد یوزر ها باشه !!! برای همین سرعت ها اکثرا تو شهر ها کمتره ولی مناطقی از حومه شهر ها که تعداد یوزر کمتره پینگ بهتره و سرعت هم بیشتر

kasra2012
06-02-2014, 14:16
از روی شکل ظاهری که نمیشه گفت کدوم یکی بهتره !!!
هر کدوم از این آنتن ها بر اساس تعداد یوزر هایی که میتونن داشته باشن پهنای باند دریافت میکنن که عموما پهنای باندشون کمتر از اون میزانی هست که جوابگوی تعداد یوزر ها باشه !!! برای همین سرعت ها اکثرا تو شهر ها کمتره ولی مناطقی از حومه شهر ها که تعداد یوزر کمتره پینگ بهتره و سرعت هم بیشتر

ما خونمون حومست اما تفرجگاه جوانان:n02:...یعنی اینجا مردم میان دور دور بازی

دیشب سرعت 15 بود اما الان هیچ سایتی را نمیاره:n28:

منظورتون از تعداد یوزر کساییه ک از نت استفاده می کنن یا کلا به bts وصلن؟:n13:

fanoostalaei
09-02-2014, 16:40
ما خونمون حومست اما تفرجگاه جوانان:n02:...یعنی اینجا مردم میان دور دور بازی

دیشب سرعت 15 بود اما الان هیچ سایتی را نمیاره:n28:

منظورتون از تعداد یوزر کساییه ک از نت استفاده می کنن یا کلا به bts وصلن؟:n13:

البته نمیشه گفت کسایی که حتما تو حومن سرعتشون بیشتره
منظورم از یوزر تعداد کاربرایی هست که دارن از اینترنت همون دکل استفاده میکنن

fanoostalaei
20-10-2014, 15:44
نسل 2 کیفیتش خیلی بهتر شده !!! چند روز پیش اصلا بالای 2 کیلو سرعت نمیداد !!!