ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15

italia88
26-03-2011, 16:18
من هم همین آلان اومدم رو همراه اول
سرعتش خوبه!
همه سایت ها رو هم باز میکنه!
یاهو و گوگل رو هم باز میکنه!
به شرط اینکه براتون EDGE رو پشتیبانی کنه و گرنه GPRS وحشتناکه!!

درسته همراه اول در صورتی که g ساپورت باشید سرعتش زیاد فرقی با دایالاپ نداره و اصطلاح وحشتناک فقط برای یه دقیقه شه :31:

italia88
26-03-2011, 16:24
اولا اكه مي خواي با همراه اول سرعتت زياد باشد بايد edge را داشته باشي gprs واقغا وحشتناك است و از نرم افزار field test را نصب كني و بهترين آنتن دهي را انتخاب كني.
وقتي اين كارها را كردي لذت سرعت را با همراه اول مي بري

البته اگه اشتباه نکنم این نرم افزار برای گوشیهای سیمبین دار خوبه ، برای گوشیهای جاوا چه پیشنهادی دارید؟؟

iCe m@n
26-03-2011, 17:43
با سلام

من میخواهم یک مودم 3g بخرم که با pc به اینترنت متصل شوم میخواستم بدانم سرعت واقعی سرویس 3g(در صورت راه اندازی)و edge ایرانسل چقدر است؟

دوست عزیز 3G که هنوز معلوم نیست سرعتش چه قدر هست چون هنوز نیومده ولی سرعتش نسبت به EDGE خیلی بالاتر خواهد بود ولی سرویس EDGE ایرانسل سرعت دانلودش بین 25 تا 30 هست و اگه توی منطقه شما خوب ساپورت کنه مثل یه ADSL 128 هست:46:

موفق باشید:11:

italia88
26-03-2011, 20:48
با سلام

من میخواهم یک مودم 3g بخرم که با pc به اینترنت متصل شوم میخواستم بدانم سرعت واقعی سرویس 3g(در صورت راه اندازی)و edge ایرانسل چقدر است؟

بابا همت شما رو عشقه، صبرکن بزار ببینیم کی میاد بعد دم و دستگاشو بخر!

iCe m@n
26-03-2011, 20:53
بابا همت شما رو عشقه، صبرکن بزار ببینیم کی میاد بعد دم و دستگاشو بخر!

نه دیگه این دوستمون آینده نگر هست میخواد از الان یه چیزی بخره که مثل ما مجبور نشه در آینده که 3G اومد دوباره بره یه مودم دیگه بخره:46:

IRAN_KING
27-03-2011, 14:51
دوستان سرعت ایرانسل چطوره امروز ؟ مشکل سرعتش رفع شده ؟

iCe m@n
27-03-2011, 16:03

بله امروز خیلی بهتر شده برای من ولی سرعت در حد قبل عید نیست قبل عید خیلی خوب بود:46:

italia88
27-03-2011, 16:30

سرعتش از اون حالت افتضاح بهتر شده ولی قطع شدنهاش هنوز ادامه داره، درکل هنوز مشکل داره!

iCe m@n
27-03-2011, 17:49
سرعتش از اون حالت افتضاح بهتر شده ولی قطع شدنهاش هنوز ادامه داره، درکل هنوز مشکل داره!

آره این رو باهات موافقم جدیدا خیلی قطعی ها زیاد شده مخصوصا زمانی که من سرعتم عالی هست 10 دقیقه بعد قطع میشه شانس من:13:
کسی میدونه دلیل این قطع شده ها چیه؟

IRAN_KING
27-03-2011, 20:40
ماله من که از 1 مگابایت رد بشه دیگه باز نمی کنه ..شما هم اینطوری هستید...

iCe m@n
27-03-2011, 21:22
ماله من که از 1 مگابایت رد بشه دیگه باز نمی کنه ..شما هم اینطوری هستید...

یعنی چی از 1 مگابایت به بعد دیگه باز نمیکنه:18:

نه برای من اینطوری نیست فقط الان مشکلش قطعی هست که جدیدا زیاد شده مخصوصا برای من زمانی که سرعتم خیلی خوبه 10 دقیقه بعد قطع میشه:13:

ولی اینجوری نیست که از 1mb رد کنه دیگه باز نکنه

tik2tak
27-03-2011, 23:46
واسه من 2 روزه عالیه امروز دانلود بین 24 تا 28 متغییر بود البته دیروز خوب بد ولی امروز عالی پیج هم مثل هولو باز میکونه:21:

iCe m@n
28-03-2011, 01:17
واسه من 2 روزه عالیه امروز دانلود بین 24 تا 28 متغییر بود البته دیروز خوب بد ولی امروز عالی پیج هم مثل هولو باز میکونه:21:

عزیز وضعیت قطعی برای شما چه طوری بوده توی این چند روز اصلا قطعی داشتی؟

Tornado2800
28-03-2011, 12:21
اصولا در شهر های بزرگ قطعی زیاد هستسش به خاطر طرافیکی که اونجا حاکم هستش مخصوصا در منطقه هایی گه این روز ها مسافران نوروزی هم تشریف اوردند که دیگه تکلیف معلومه

italia88
28-03-2011, 13:25

عزیز قربون دستت پس یه سه چارتا پیج هم واسه ما وا کن!‏‎

italia88
28-03-2011, 13:41
آره این رو باهات موافقم جدیدا خیلی قطعی ها زیاد شده مخصوصا زمانی که من سرعتم عالی هست 10 دقیقه بعد قطع میشه شانس من:13:
کسی میدونه دلیل این قطع شده ها چیه؟

نکته جالب اینه که خود ایرانشل دلیل این قطع شدنای مکرر رو شلوغی شبکه عنوان میکنه ولی هیچ کاری برای رفعش انجام نمیده!‏‎

iCe m@n
28-03-2011, 16:04
نکته جالب اینه که خود ایرانشل دلیل این قطع شدنای مکرر رو شلوغی شبکه عنوان میکنه ولی هیچ کاری برای رفعش انجام نمیده!‏‎

حالا این ایرانسل کی تا حالا برای رفع مشکل ها کاری کرده که این بار دومش باشه:31:

IRAN_KING
28-03-2011, 16:13
اسمش روشه دیگه ایران ول ...
بچه ها نرم افزار برای اندازه گیری سرعت اینترنت چی پیشنهاد می کنید ؟

italia88
28-03-2011, 16:13

بخاطر این گفتم نکته جالب، چون من از منبع موثقی خبردار شدم که ایرانشل بدش نمیاد مشترکای ادج ش بیان به سمت وایمکس‎

iCe m@n
28-03-2011, 16:34
بخاطر این گفتم نکته جالب، چون من از منبع موثقی خبردار شدم که ایرانشل بدش نمیاد مشترکای ادج ش بیان به سمت وایمکس‎

آخه این وایمکسش هم آش دهن سوزی نیست که بخوایم بریم سمتش :13:
حب اگه بخوایم بریم سمت وایمکس میریم ADSL می گیریم چرا وایمکس؟:31:

aligsm
29-03-2011, 03:48
چرا وایمکس؟
عدم پوشش دهي ADSL در بعضي نقاط مخابراتي به دلايلي مثل فيبر نوري بودن خط و پر شدن پورت

ICAROOS
29-03-2011, 19:12
سلام
ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی بیشتر از 10 صفحه از تاپیکو خوندم ولی باز هم متوجه نشدم :23:
میخواستم بپرسم بدون استفاده از اون نرم افزارهای "پی سی سویت" اگه بخوایم گوشی رو با کابل یو اس بی به لپ تاپ وصل کنیم باید دقیقا چه تنظیماتی رو توی گوشی و پی سی انجام بدیم ؟ (فقط میدونم باید یه کانکشن دیال آپ توی پی سی بسسازیم و به جای دیال نامبر یه کدی بنویسیم که اون هم نمیدونم چیه :31:)
ممنون میشم اگه جواب بدبد:11:
یعنی یه نفر نمیخواد بعد از "یک هفته" در راه رضای خلق خدا یه جوابی به ما بده ؟ :25::33:

XDbit68
29-03-2011, 22:40
یعنی یه نفر نمیخواد بعد از "یک هفته" در راه رضای خلق خدا یه جوابی به ما بده ؟ :25::33:
دوست عزیز اگه ایرانسل داری: کانکشن درست میکنی مثل دایل آپ .بعد قسمت user nameو password رو خالی میگذاری.وروی شماره ی تماس این کد رومیگیری:#99*
بعد کانکت رو میزنی.برای همراه اول هم باید همون کد رو بزنی اما تنظیمات access point یه چیز دیگه هست(فکر کنم نام اکسس پوینت همراه اول به جای MCCI WAP-GPRS باشه)
اینکارا رو انجام بده ببین فرجی میشه .اگه نه بیا پست بده تا بهت بگم چیکار کنی.:46:

asghar1390
30-03-2011, 13:14
با سلام من تازه سرويس gprs ايرانسل رو فعال كردم و با استفاده از يك مودم d-link به اينترنت وصل ميشم سرعت هم خوبه ولي مشكل اصلي من اينه كه نميتونم به ياهو وصل شم و حتي ايميل رو هم نميتونم البته با ----- شكن ميتونم ولي اونم سرعت رو شديدا كم ميكنه
كسي راه حلي داره و يا اصلا تجربه اي از اين قضيه داره ؟؟؟

XDbit68
30-03-2011, 19:11
ايميل رو هم نميتونم البته با ----- شكن ميتونم ولي اونم سرعت رو شديدا كم ميكنه
به نظرم ربطی به شیلتر نداره.چون مال من هم چه با چیز میز ان چه معمولی بعضی وقتا وا نمیشه .:23:بیشتر این مشکل هم ماله یاهو هستش.چندین بار تا الان دیدم که قطع شده باشه.علتش رو دقیق نمیشه گفت اما شاید چون یاهو یه خورده گرافیکی تر از جیمیل هستش و تبلیغات و اخبار زیادی داره رو همون صفحه اصلی ایمیل علتش باشه.:thumbsdow
ضمنا ایرانسل پینگ خوبی نداره وممکنه علتش اینهم باشه.

joe_satriani
30-03-2011, 19:33
با سلام من تازه سرويس gprs ايرانسل رو فعال كردم و با استفاده از يك مودم d-link به اينترنت وصل ميشم سرعت هم خوبه ولي مشكل اصلي من اينه كه نميتونم به ياهو وصل شم و حتي ايميل رو هم نميتونم البته با ----- شكن ميتونم ولي اونم سرعت رو شديدا كم ميكنه
كسي راه حلي داره و يا اصلا تجربه اي از اين قضيه داره ؟؟؟

با سلام
با جي پي آر اس ايرانسل باز نشدن ياهو مسنجر طبيعي هست

موفق باشيد.

iCe m@n
31-03-2011, 00:28
دوستان الیته فکر میکنم که مشکل یاهو مسنجر حل شد چون من امروز تونستم وارد بشم:46:

Tornado2800
31-03-2011, 00:35
خیر حل نشده
از مسنجر های دیگری استفاده کنید مثل نیم باز نسخه ی پیسی وصل میشه.
یا از ورژن 9 یاهو استفاده کنید

zigma94
02-04-2011, 02:09
با درود
من چند وقت پیش gprs فعال کردم ، سوالی که داشتم این هست که گوشی من edge ساپورت میکنه حالا اگه زمانی تو یه منطقه باشیم که تحت پوشش edge ایرانسل هست وقتی که با گوشیم کانکت میشم به صورت اتوماتیک با Edge کانکت میشه یا خودم باید به صورت دستی edge فعال کنم و از gprs به edge برای افزایش سرعتم سوئیچ کنم ؟
اگه جواب منفیه و سرویسه edge هم احتیاج به فعال سازی داره برای دریافت تنظیمات و ذخیرش توی گوشی باید چه شماره ای رو بگیرم ؟ ( توی سایت ایرانسل فقط روش فعالسازی gprs نوشته)
سوال دومم هم اینه که اون قیمتها و بسته هایی که توی صفحه اول این تاپیک نوشته شده با کدهای دستوریشون هنوز هم درسته یا تغییر کرده در حال خاضر؟
(ببخشید اگه یکم طولانی شد :11:)

Milad4171
02-04-2011, 09:16
با درود
من چند وقت پیش gprs فعال کردم ، سوالی که داشتم این هست که گوشی من edge ساپورت میکنه حالا اگه زمانی تو یه منطقه باشیم که تحت پوشش edge ایرانسل هست وقتی که با گوشیم کانکت میشم به صورت اتوماتیک با Edge کانکت میشه یا خودم باید به صورت دستی edge فعال کنم و از gprs به edge برای افزایش سرعتم سوئیچ کنم ؟
اگه جواب منفیه و سرویسه edge هم احتیاج به فعال سازی داره برای دریافت تنظیمات و ذخیرش توی گوشی باید چه شماره ای رو بگیرم ؟ ( توی سایت ایرانسل فقط روش فعالسازی gprs نوشته)
سوال دومم هم اینه که اون قیمتها و بسته هایی که توی صفحه اول این تاپیک نوشته شده با کدهای دستوریشون هنوز هم درسته یا تغییر کرده در حال خاضر؟

EDGE همون GPRS هست و نیاز به فعال سازی نداره. اگر منطقه ساپورت کنه علامتش میاد. ولی خوب واسه فعال سازی روی گوشی همون تنظیمات GPRS باید انجام بشه و نصب بشه!
شما وارد سایت بشی متوجهش میشی. معمولا تغییر نمیکنه!
-
اون دوستمون هم که گفت یاهو بد کانکت میشه. سرعت همیشه در حال فراز ونشیب هست. منم به سختی کانکت میشم. شما بهترین کاری که برای وصل شدن به یاهو مسنجر میتونین انجام بدین اینه که قبل از باز کردن هر چیزی به مسنجرتون کانکت بشین!
از مسنجر 9 هم استفاده کنین. من خودم به شخصه با 10 خیلی مشکل داشت. کلا 10 هم خیلی چیزاش تو ایران تحریم هست .البته 9 و قبلترش هم بوده ولی 10 دیگه خیلی زیادتر شد!

aligsm
03-04-2011, 01:15
با درود

اگه تحت پوشش edge ایرانسل باشه وقتی که با گوشی کانکت میشي به صورت اتوماتیک با Edge کانکت میشه

- خير عوض شده ديگه نامحدود نيست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Milad4171
03-04-2011, 09:59
تازیگیا سرعت پینگ به شدت اومده پایین. اگر کسی با چیز پی ان مشکل داره دلیل اصلیش سرعت پایینی هست که در این سیستم وجود داره. دقیقا هم معلوم نیست چرا !؟
فکر کنم دوره ی اینترنت GPRS هم داره تموم میشه!!
محدودیت ها داره پشت سر هم اعمال میشه!!!!

mohamad skystar
04-04-2011, 14:22
من یه مودم edge خریدم و سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم.
تا میزنم به لپ تاپ به عنوان cd-rom میشناسه و هیچ خبری از اینترنت نیست.
چیکار کنم؟

gilmor
04-04-2011, 14:53
امروز صبح تبليغ ايرانسل رو تو تلويزيون ديدم تبليغش اين بود كه فناوري EDGE رو در سراسر ايران پوشش ميده براي همين رفتم يه سيم كارت ايرانسل 0939 اعتباري خريدم اما وقتي انداختم تو گوشيم كنار آنتنش حرف G رو نوشت. مگه نبايد حرف E رو بنويسه ؟
بعد گوشي رو وصل كردم به كامپيوتر و باهاش به اينترنت وصل شدم و سرعتش خيلي پايين بود حدود 1كيلوبايت بر ثانيه شايدم كمتر. آنتن گوشي هم فول هستش. من در شهر اشتهارد در فاصله 60 كيلومتري كرج و 90 كيلومتري تهران زندگي ميكنم. يعني فناوري EDGE ايرانسل اينجا نيست ؟ به نظر شما مودم EDGE بخرم مشكلم درست ميشه ؟

این فناوری در واقع مربوط به مودم edge usb هست

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

من یه مودم edge خریدم و سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم.
تا میزنم به لپ تاپ به عنوان cd-rom میشناسه و هیچ خبری از اینترنت نیست.
چیکار کنم؟

اگر تقلبی نباشه مشکلت از ویندوز هست

mohamad skystar
04-04-2011, 15:01
این فناوری در واقع مربوط به مودم edge usb هست

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

اگر تقلبی نباشه مشکلت از ویندوز هست

راستی بستههای افزایشی رو فعال نکردم مشکل از این نیست؟

mohamad skystar
04-04-2011, 20:27
تنظیمات GPRS ایرانسل رو بدین ممنون
راستی با ویندوز 7 مشکل دارم اما XP خوبه

italia88
04-04-2011, 22:31
راستی بستههای افزایشی رو فعال نکردم مشکل از این نیست؟

نه مشکل از این نیست بلکه بعضی از مودم ها با ویندوز هفت مشکل دارن

fight12
06-04-2011, 09:35
جدیدا نمیشه بسته خرید :41: واسه شما همه همینطوره ؟:13::18:

Mahdi.p30
06-04-2011, 12:41
مدتی هست که بسته ها دیر فعال میشه. واسه من بار آخر 4 ساعت بار قبلش 6 ساعت طول کشید تا فعال شد.
ایرانسل رسما ?یده!
جشنواره بهار از 20 فروردین شروع میشه ، اگه بسته فعال نمی شه ، به همین خاطره

ولی کلا اینترنتش افتضاح شده ، البته به طور مستقیم ، وگرنه با ف ی لتر شکن که سرعت خوبه

iCe m@n
06-04-2011, 17:18
خدا کنه توی این جشنواره طرح نامحدود رو دوباره بزاره:46:

Mahdi.p30
06-04-2011, 18:09
والا الان که محدوده ، برای ما خیلی افتضاحه

ebi dashti
06-04-2011, 21:47
من نمي تونم وارد ايميل بشم كلا هر جا كه بايد يوزرنيم/ پسورد وارد كني نميره مثل همين جا. چي كار بايد كرد؟ كسي .چيز پي ان. داره كه بسته نشده باشه؟ همين جا يه پيغام بده. كارم گيره لطفا كمك كنيد. راستي ممكنه به مرورگر ربط داشته باشه من با فاير فاكس 4 و اكسپلورر 8 امتحان كردم.

mohamad skystar
06-04-2011, 22:37
نه مشکل از این نیست بلکه بعضی از مودم ها با ویندوز هفت مشکل دارن

درست گفتی مودم با ویندوز مشکل داشت.
مودم dLINK خریدم عالی بود

iCe m@n
06-04-2011, 23:43
والا الان که محدوده ، برای ما خیلی افتضاحه

برای من هم بده برای همین میگم که این طرح رو دوباره راه بندازه که بهتر بشه

italia88
07-04-2011, 13:36

با این قطعو وصلی که داره همین 2.5 رو نمیشه تمومش کرد،من هنوز 4 گیگ از جشنواره زمستانیش دارم!!

iCe m@n
07-04-2011, 15:04
با این قطعو وصلی که داره همین 2.5 رو نمیشه تمومش کرد،من هنوز 4 گیگ از جشنواره زمستانیش دارم!!

چرا بابا من کم هم میازم توی 2 ماه دو بار طرح 2.5 زدم:31:

italia88
07-04-2011, 16:44
چرا بابا من کم هم میازم توی 2 ماه دو بار طرح 2.5 زدم:31:

درست باشه بخا کارکنی 2.5 خیلی کمه
راستی برا بهار هم بازم 2.5 گیگه

iCe m@n
07-04-2011, 17:41
درست باشه بخا کارکنی 2.5 خیلی کمه
راستی برا بهار هم بازم 2.5 گیگه

والا من هم نمیدونم که طرح رو میخواد عوض کنه یا نه ولی باید دعا کنیم که این طرح 2.5 رو برداره و دویاره نامحدود رو بذاره چون اینطوری اصلا نمی صرفه:13:

ولی فکر نمیکنم که طرح نامحدود بزاره

italia88
07-04-2011, 22:54
والا من هم نمیدونم که طرح رو میخواد عوض کنه یا نه ولی باید دعا کنیم که این طرح 2.5 رو برداره و دویاره نامحدود رو بذاره چون اینطوری اصلا نمی صرفه:13:

ولی فکر نمیکنم که طرح نامحدود بزاره

راستی برای بهار هم همون تعرفه زمستان رو اعلام کرده :
در جشنواره بهار ایرانسل، شما مشترکین دائمی و اعتباری می توانید از بسته های ویژه سرویس اینترنت همراه GPRS استفاده کنید.

iCe m@n
08-04-2011, 01:18
راستی برای بهار هم همون تعرفه زمستان رو اعلام کرده :
در جشنواره بهار ایرانسل، شما مشترکین دائمی و اعتباری می توانید از بسته های ویژه سرویس اینترنت همراه GPRS استفاده کنید.

واقعا خسته نباشن با این جشنواره هاشون ترکوندن :13::2:
من نمیدونم اصلا چرا جشنواره میذارن دیگه:13:

ghasem2020
08-04-2011, 08:45
چرا ياهو رو باز نميكنه؟؟‌:41:
همه ي زندگي و ارتباط ما با دوستان از طريق ياهو و ميل انجام ميگيره بعد اينا زدن تركوندنش.
كسي راه حلي چيزي داره برا باز كردن ياهو؟؟ البته غير از نيمباز.
اگه راهي نيست يكي لطف كنه لينك دانلود نيمباز رو براي پي سي بده. :41:

italia88
08-04-2011, 11:28
دوستان حتما شارژاتون رو (چه بسته ها و چه شارژ معمولی ) چک کنید برای خیلی ها و همچنین من بجای کم شدن از شارژ بسته 2.5 گیگ از شارژ معمولی داره کم میکنه

joe_satriani
08-04-2011, 11:32
همه ي زندگي و ارتباط ما با دوستان از طريق ياهو و ميل انجام ميگيره بعد اينا زدن تركوندنش.

با سلام
بعلا جي پي آر اس سرويس هاي ياهو رو باز نميكنه

موفق باشيد.

iCe m@n
08-04-2011, 11:40

دوست عزیز فعلا که این سرویس یاهو رو باز نمیکنه به طور معمولی ولی من با V*P*N یاهو رو باز میکنم:46:

mehdi_vsgh
08-04-2011, 11:45
کسی از دوستان اینجا اینترنت ایرانسل رو با مودمهای edge استفاده میکنه؟
سرعت دانلودش چطوره؟
به نظرتون کلا از این لحظا با توجه به اینکه اینترنت همراه اول حجم نامحدود میده کدومش با صرفه تره؟

iCe m@n
08-04-2011, 11:48
دوستان حتما شارژاتون رو (چه بسته ها و چه شارژ معمولی ) چک کنید برای خیلی ها و همچنین من بجای کم شدن از شارژ بسته 2.5 گیگ از شارژ معمولی داره کم میکنه

آره برای من هم یه بار همینجوری شد وکلاه رفت سرم:13:
ولی الان دیگه به اندازه طرح شارژ میکنم و با خیال راحت استفاده میکنم :21:

Mahdi.p30
08-04-2011, 13:02

دوست عزیز این مشکل دیروز و امروز پیش اومده ، دلیل احتمالیش رو هم من توی اون یکی تایپیک عرض کردم

ضمن اینکه اگه شارژ صفر باشه ، هیچوقت نمیشه به اندازه طرح شارژ کرد ، مگر با e-charge

italia88
08-04-2011, 13:22

آره درسته این راه حل خیلی خوبیه ولی من با یه سیمکارت دیگه امتحان کردم 10 تومن رو گرفت و بسته 2.5 گیگ رو فعال کرد ولی بازم به جای کم شدن از شارژ بسته از شارژ باقی مانده معمولی کم کرد !!!!!!!!!!!

نکته عجیب ترش اینه که برای همه سیمکارتا این طور نیس!!!! و همه این مشکل رو ندارن !

fight12
08-04-2011, 13:37
:41:تایید
:13:پینگ 960 ms !!!!!!

Facon_Archi
08-04-2011, 14:09
دوست عزیز این مشکل دیروز و امروز پیش اومده ، دلیل احتمالیش رو هم من توی اون یکی تایپیک عرض کردم

ضمن اینکه اگه شارژ صفر باشه ، هیچوقت نمیشه به اندازه طرح شارژ کرد ، مگر با e-charge

چه دلیل اتحمالی ای؟
یعنی امکان اینکه باز بشه دوباره هست؟

iCe m@n
08-04-2011, 15:46
سرعت دانلودش چطوره؟
به نظرتون کلا از این لحظا با توجه به اینکه اینترنت همراه اول حجم نامحدود میده کدومش با صرفه تره؟

بله دوست عزیز من استفاده میکنم

سرعت دانلود روی 25 تا 30 هست و خوبه

به نظر من ایرانسل خیلی بهتر هست از لحاظ سرعت فقط تنها بدیش این هست که این طرح نامحدود رو برداشته

موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iCe m@n
08-04-2011, 15:56

نه بابا دیروز چیه من دو هفته پیش این کلاه سرم رفت:13:

iCe m@n
08-04-2011, 16:04
آره درسته این راه حل خیلی خوبیه ولی من با یه سیمکارت دیگه امتحان کردم 10 تومن رو گرفت و بسته 2.5 گیگ رو فعال کرد ولی بازم به جای کم شدن از شارژ بسته از شارژ باقی مانده معمولی کم کرد !!!!!!!!!!!

نکته عجیب ترش اینه که برای همه سیمکارتا این طور نیس!!!! و همه این مشکل رو ندارن !

بخور بخوره دیگه کاریشم نمیشه کرد بلا نسبت یه مشت حروم خور و مفت خور ودزد ریختن اینجا دارن مال مردم رو میخورن کسی هم نمیتونه اعتراض کنه:13::2:

italia88
08-04-2011, 16:43
بخور بخوره دیگه کاریشم نمیشه کرد بلا نسبت یه مشت حروم خور و مفت خور ودزد ریختن اینجا دارن مال مردم رو میخورن کسی هم نمیتونه اعتراض کنه:13::2:

جالبیش اینه که الان از من کیلوبایتی 140 ریال کم میکنه از شارژ معمولی در حالی که من هنوز تا 25 فروردین بسته 2.5 گیگم اعتبار داره !!! (هر دو سیم کارتم)

italia88
08-04-2011, 16:51
سرعت دانلودش چطوره؟

به من بگی که هیچکدومشون باصرفه نیس!!!!!!!

از دیروز تا حالا 30 تومن شارژ کردم الکی دود شد رفت هوا!!!!!!!! داره کیلوبایتی 140 ریال ازم میگیره!!!! خیر سرم بسته هم دارم ...

به جرات میتونم بگم من جزء اولین نفرایی تو ایرانم که با ایرانشل به اینترنت کانکت شدم
فکر کنم ایرانشل داره از من قدردانی میکنه چون من یکی از مشتریای قدیمی این شرکت هستم :41:

Mahdi.p30
08-04-2011, 17:09
به من بگی که هیچکدومشون باصرفه نیس!!!!!!!

از دیروز تا حالا 30 تومن شارژ کردم الکی دود شد رفت هوا!!!!!!!! داره کیلوبایتی 140 ریال ازم میگیره!!!! خیر سرم بسته هم دارم ...

به جرات میتونم بگم من جزء اولین نفرایی تو ایرانم که با ایرانشل به اینترنت کانکت شدم
فکر کنم ایرانشل داره از من قدردانی میکنه چون من یکی از مشتریای قدیمی این شرکت هستم :41:
دوست عزیز شما می تونستید شارژتون رو به یه سیمکارت دیگه منتقل کنید و بعد با اعتبار صفر ، دیگه از اعتبار بسته کم میشه

iCe m@n
08-04-2011, 17:32
جالبیش اینه که الان از من کیلوبایتی 140 ریال کم میکنه از شارژ معمولی در حالی که من هنوز تا 25 فروردین بسته 2.5 گیگم اعتبار داره !!! (هر دو سیم کارتم)

همونطور که گفتم تنها راه این هست که فقط به انداره طرح شارژ بکنی سیم کارت رو :46:

Pessimist
08-04-2011, 18:40
بچه ها ظاهرا چند روزی هست که با ایرانسل نمیشه از سرویس های یاهو استفاده کرد حالا باید چیکار کنیم؟
چطوری میتونیم این مشکل رو به گوش مسئولان ایرانسل برسونیم؟ باور کنید بدون یاهو نمیشه زندگی کرد.

f.ka
08-04-2011, 18:47
بچه ها ظاهرا چند روزی هست که با ایرانسل نمیشه از سرویس های یاهو استفاده کرد حالا باید چیکار کنیم؟
چطوری میتونیم این مشکل رو به گوش مسئولان ایرانسل برسونیم؟ باور کنید بدون یاهو نمیشه زندگی کرد.

منم دقیقا مشکل شما رو دارم کسی راه حلی نداره ؟؟؟؟؟:41:

italia88
08-04-2011, 19:20
دوست عزیز شما می تونستید شارژتون رو به یه سیمکارت دیگه منتقل کنید و بعد با اعتبار صفر ، دیگه از اعتبار بسته کم میشه

البته این هم راه حلیه که من میرم امتحانش کنم ولی قبلش اینم بگم که من با هر دو سیم کارتم مشکل دارم و زمانی متوجه شدم که شارژم 16 هزار کم شده بود .
به هر حال ممنون دوست عزیز :20:
خبرشو حتما همین جا میگم

italia88
08-04-2011, 19:32

باید کم کم به زندگی بدون یاهو عادت کنیم چرا که سرویس جدید ایرانی یاحق داره میاد :31:

خدا به دادمون برسه !:19:

iCe m@n
08-04-2011, 19:47

چند روز که بیشتر هست این مشکل رو داریم ولی من فعلا با V*P*N وارد یاهو میشم:21:

f.ka
08-04-2011, 20:54
به نظرتون ممکنه تا مدتها اینجوری باشه ؟ یا قبلا هم سابقه داشته و بعد چند روز مشکل حل شده و مسنجر باز شده؟

iCe m@n
08-04-2011, 21:11
به نظرتون ممکنه تا مدتها اینجوری باشه ؟ یا قبلا هم سابقه داشته و بعد چند روز مشکل حل شده و مسنجر باز شده؟

والا من که الان خیلی وقت هست که مشکل دارم با یاهو و فقط باید با V*P*N یاهو رو باز کنم
فکر نمیکنم که حالا حالا ها این مشکل حل بشه چون کسی پیگیری نمیکنه این ها هم تا زور بالای سرشون نباشه مشکلات رو حل نمی کنن:13::2:

MOHAMMAD2010
08-04-2011, 21:59
بچه ها نا محدود ایرانسل هنوز فعاله ؟ اگه آره کدش چیه ؟
ممنون

iCe m@n
08-04-2011, 22:07
ممنون

نه متاسفانه طرح نامحدود رو برداشته و حتی برای جشنواره بهاره هم نذاشت و الان طرح 2.5 گبگ رو به جای نامحدود گذاشته:13:

italia88
08-04-2011, 22:31
ممنون

نه نامحدودش رو که خیلی وقته برداشته ولی همین محدودش (2.5 گیگ ) رو هم با هزار دوز و کلک و قطع و وصلی و پول اضافه گرفتن فعال نگه داشته ...

iCe m@n
08-04-2011, 22:58
نه نامحدودش رو که خیلی وقته برداشته ولی همین محدودش (2.5 گیگ ) رو هم با هزار دوز و کلک و قطع و وصلی و پول اضافه گرفتن فعال نگه داشته ...

آره واقعا خیلی بد شده ایرانسل مخصوصا با برداشتن طرح نامحدود که دیگه افتضاح شده و اصلا صرف نمیکنه:13::2:

f.ka
09-04-2011, 11:24
دوستان امروز یاهو برا من باز میشه ولی مسنجر نه!!!امیدوارم اونم درست بشه.

iCe m@n
09-04-2011, 11:42
دوستان امروز یاهو برا من باز میشه ولی مسنجر نه!!!امیدوارم اونم درست بشه.

برای من الان چند روزی هست که یاهو رو باز میکنه مهم الان همون مسنجر هست که باز نمی کنه:13:

italia88
09-04-2011, 20:59
البته این هم راه حلیه که من میرم امتحانش کنم ولی قبلش اینم بگم که من با هر دو سیم کارتم مشکل دارم و زمانی متوجه شدم که شارژم 16 هزار کم شده بود .
به هر حال ممنون دوست عزیز :20:
خبرشو حتما همین جا میگم

خب بالاخره امروز روند کم کردن شارژ معمولیم توسط ایرانشل روی عدد 1347 تومن متوقف شد و حالا دیگه داره از شارژ بسته ازم کم میکنه ( بعد از نزدیک 18 هزار تومن خوردن شارژم توسط ایرانشل در روز روشن ....):41:

البته منم برا اینکه یه دفه ایرانشل پشیمون نشه و مابقی 1347 تومن رو هم بخوره اون رو به توصیه دوستان منتقل کردم !!:5:

italia88
09-04-2011, 21:19
خب بالاخره امروز روند کم کردن شارژ معمولیم توسط ایرانشل روی عدد 1347 تومن متوقف شد و حالا دیگه داره از شارژ بسته ازم کم میکنه ( بعد از نزدیک 18 هزار تومن خوردن شارژم توسط ایرانشل در روز روشن ....):41:

البته منم برا اینکه یه دفه ایرانشل پشیمون نشه و مابقی 1347 تومن رو هم بخوره اون رو به توصیه دوستان منتقل کردم !!:5:

البته من خبر دار شدم به دلیل اشکال در شبکه ایرانشل برای خیلی ها در روزهای 4 شنبه 5شنبه و جمعه این مشکل (کم شدن از شارژ معمولی اونهم به قیمت گزاف کیلوبایتی 130 تا 140 ریال ) پیش اومده و باید دید که آیا ایرانشل این حجم عظیم از پولهای دریافتی را برمیگردونه یا نه ؟!!

Mahdi.p30
09-04-2011, 21:49
البته من خبر دار شدم به دلیل اشکال در شبکه ایرانشل برای خیلی ها در روزهای 4 شنبه 5شنبه و جمعه این مشکل (کم شدن از شارژ معمولی اونهم به قیمت گزاف کیلوبایتی 130 تا 140 ریال ) پیش اومده و باید دید که آیا ایرانشل این حجم عظیم از پولهای دریافتی را برمیگردونه یا نه ؟!!
عمرا پولی برگردونه
شما که بقول خودت میگی از اولین استفاده کنندگان هستی ، اگه یادت باشه ، یه زمانی محاسبه هزینه اینترنتش اینطوری بود که اول 150 کم میکرد و بعد از دیسکانکت شدن ، هزینه استفاده رو کم می کرد و مابقی رو به حساب بر می گردوند
همون موقع سر این قضیه ، خیلی وقت ها پیش میومد که بقیش رو بر نمی گردوند
خیلی راحت می تونم بگم که چندین برابر این پولی که توی این 3 روز خورده ، اون موقع بالا کشید ، تازه اون موقع با کیلوبایتی 15 ریال!

مطمئنی برادر؟؟
میخوام بسته فعال کنم

iCe m@n
09-04-2011, 23:20

نه باب عمرا از این ها پولی در بیاد دیگه رنگ پولت رو نمی بینی خیالت راحت:31:

italia88
10-04-2011, 12:45
مطمئنی برادر؟؟
میخوام بسته فعال کنم

مطمئن که چه عرض کنم! از این جونور هرچی بگی برمیاد!
ولی میگن درس شده!
من که شارژم رو صفر کردم !
فکرکنم ایده منتقل کردن شارژ از خود شما بودا؟

Pessimist
10-04-2011, 12:52
دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم وارد میل یاهو بشم مسنجر هم که اصلا باز نمیشه
من حتما باید ایمیل هامو چک کنم
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
ممنون

mohalls
10-04-2011, 13:16
دوستان چجور با ایرانسل به VP*N وصل می شین!!!!!؟:20:

nikaien
10-04-2011, 16:22
با ايرانسل ديگه نميشهوارد ايميل ياهو شد
مسنجر هم كه مدتهاست ----- شده. با چند تا آي اس پي ديگه هم امتحان كردم مسنجر فيلتره

f.ka
10-04-2011, 16:38
ممنون

الن مدتهاست ک این دو تا باز نمیشن!
اگه خیلی واجبه از شیلتر شکن یا
v?p?n
استفاده کن

iCe m@n
10-04-2011, 19:28
ممنون

عزیز شما با V*P*N میتونی که وارد یاهو بشی:46:

iCe m@n
10-04-2011, 19:35
دوستان چجور با ایرانسل به VP*N وصل می شین!!!!!؟:20:

من با L2tp وصل میشم ولی با pptp نمیتونم وصل بشم

fight12
11-04-2011, 09:27
:18: با تعجب فراوان امروز مشکل یاهو حل شد:8:

arashlolos
11-04-2011, 09:55
فکر میکردیم ایرانسل بهار نود میترکونه هیچ کاری نکرد
همون طرح های قبلی gprs رو تمدید کرده.
ماهانه 2.5 گیگ 10000 تومان
هفتگی 800 مگ 4000
روزانه 200 مگ 1000 تومان
دلیلش معلومه یا ظرفیتشو فعلا نداره یا جیبش پره
ولی فکر کنم همش به خاطر تامین تلکامه میدونید که ایرانسل چه مارمولکیه فعلا صبر میکنه تا ببینه تامین تلکام چیکار میکنه تا بعدا بتونه با در نظر گرفتن همه جانب باهاش رقابت کنه اون موقع همه چی به نفع ما هستش
ولی خدا کنه این تامین تلکامه مضخرف نباشه (آنتن بده تعرفه هاش معقول باشه وقطعی نداشته باشه وسرعت ثابت بده به ملت البته ظرفیت و امکانات همه اینارو داره ولی اگه سیاست دخالت نکنه میتونه سرویس خوبی بده)

srh124
11-04-2011, 10:57
ای لعنت به ایرانسل که میل یاهو رو هم نمیتونه باز کنه :21:
سرعتش هم که یه ماهی هست نصف شده. بازم میگه EDGE. کدوم EDGE? یه مرتبه بگن GPRS خیال ملت رو راحت کنن

iCe m@n
11-04-2011, 14:14
برای من هم الان یه چند روزی هست که سرعت خیلی افتضاح شده نمیدونم چرا یه هو اینقدر سرعت بد شده:13:

rhea
11-04-2011, 17:50
برای من هم الان یه چند روزی هست که سرعت خیلی افتضاح شده نمیدونم چرا یه هو اینقدر سرعت بد شده:13:
برای من از همان اول ( هفت هشت ماه پیش) ، هم همیشه عصرها و غروبها سرعتش خیلی کم می شد ( در حد

چندصدبایت) و عملا غیرقابل استفاده !

:41:

Milad4171
11-04-2011, 18:07
کم شدن سرعت اینترنت سراسریه. من با تمام شبکه های ارتباطی کار کردم. وایکمس وایرلس ای دی اس ال جی پی ار اس ( ایرانسل و همراه اول ) همه از بیخ سرعتشون کم شده

iCe m@n
11-04-2011, 18:40
برای من از همان اول ( هفت هشت ماه پیش) ، هم همیشه عصرها و غروبها سرعتش خیلی کم می شد ( در حد

چندصدبایت) و عملا غیرقابل استفاده !

:41:

آخه برای من خوب بود سرعت الان یه چند روزی هست که دوباره بد شده مثل اوایل عید شده که سرعت کم بود:13:

اینا هم خودوشون رو مسخره کردن با این سرویس ها:13:

Mahdi.p30
11-04-2011, 18:53
آخه برای من خوب بود سرعت الان یه چند روزی هست که دوباره بد شده مثل اوایل عید شده که سرعت کم بود:13:

اینا هم خودوشون رو مسخره کردن با این سرویس ها:13:
می گم امروز سرعت ما خوب شده ، نگو سرعت شما رو کم کردن ، دادن به ما!:27:
دستشون درد نکنه!:21:

iCe m@n
11-04-2011, 18:57
می گم امروز سرعت ما خوب شده ، نگو سرعت شما رو کم کردن ، دادن به ما!:27:
دستشون درد نکنه!:21:

پس بگو چرا سرعت من کمه نگو دیوار از دیوار من کوتاهتر پیدا نکردن سرعت من رو گرفتم دادن به بقیه
باشه همه که حق من رو میخورن ایرانسل و شما ها هم روش:31:

ghasem2020
11-04-2011, 20:41
بالاخره ياهوي ما هم باز شد. :41:

iCe m@n
11-04-2011, 21:56
ایول بابا یاهوی ما هم باز شد
نمردیم و تونستیم بدون V*P*N ]م یاهو رو باز کنیم:31:

arashlolos
12-04-2011, 05:36
ایرانسل منم غیر از اول صبح بقیه اوقات داقونه
اولین باریه اینقد سرعتم کم شده در حد 1 یا 2 کیلو و گاهی صفر هستش بعد میبینی میپره رو 12 یا 15 دوباره میاد رو 1 البته صبح سرعتم 28 میرسه.
از غروب به بعد یا شبا با دیال آپ وصل میشم خدا پدر دیال آپ رو بیامرزه

Milad4171
12-04-2011, 09:09
این پرش از 1 و 2 به 12 15 بخاطر اینه که اون BTS ای که ازش سرویس میگیری یا ضعیف هست یا شلوغه. واسه همین یهو شیفت میشی روی یه BTS دیگه که سرعتت کمتر یا بیشتر میشه.
متاسفانه تجهیزات ما توی این ضمینه خیلی محدود و کمه.

arashlolos
12-04-2011, 09:15
این پرش از 1 و 2 به 12 15 بخاطر اینه که اون BTS ای که ازش سرویس میگیری یا ضعیف هست یا شلوغه. واسه همین یهو شیفت میشی روی یه BTS دیگه که سرعتت کمتر یا بیشتر میشه.
متاسفانه تجهیزات ما توی این ضمینه خیلی محدود و کمه.
شاید واسه بعضی جاها این حرفتون درست باشه ولی واسه من صدق نمیکنه
چون تاحالا اینطوری نبوده و تازه همزمان که بچه ها از کمی سرعتشون گفتند واسه منم اینطوری شده پس سراسری (یا نیمه سراسریه) الانم خلوت ترین زمان هستش اینجا هم کلا منطقه خلوتی هستش دکل هم نزدیکه و با برنامه آنتنشو دیدم 100 درصده یعنی دیگه راه نداره واسه آنتن
ولی صبح ها سرعت دایم رو 28 هستش نه کم میشه نه زیاد:20:

MERLIN_BOZORG
12-04-2011, 20:08
سلام
چنتا سوال دارم
سرعت این سرویس الان چنده؟؟؟ سرعت دانلود و آپلود؟؟؟
و اینکه آیا با این سرویس میشه از چیز پی ان و چیز شکن استفاده کرد؟؟؟
مرسی

MERLIN_BOZORG
12-04-2011, 20:08
سلام
چنتا سوال دارم
مرسی

iCe m@n
12-04-2011, 20:50
سلام
چنتا سوال دارم
مرسی

سلام
سرعت دانلود که روی 25 تا 30 هست البته بستگی به منطقه هم داره که EDGE ساپورت کنه یا GPRS که اگه EDGE ساپورت کنه سرعت روی 30 هست و اگه GPRS ساپورت کنه سرعت مثل دایل آپ هست
سرعت آپلود که نهایتا روی 3 هست و نمیشه که آپلود کرد با این سرویس

بله خودم با l2tp چیز پی ان کانکت میشم ولی با pptp نمیشه کانکت شد

tiger1980
12-04-2011, 21:27
با سلام
من با یک گوشی سونی اریکسون k550i به اینترنت وصل میشم زمانی که این شماره *99***1# را در کانکشن وارد میکنم با سرعت 115.2 kbps به اینترنت متصل میشوم اما زمانی که برای خرید بسته یک روزه edge ایرانسل شماره *140*3*7*1*1# را شماره گیری میکنم ارور 678 میدهد البته این سرویس منطقه ما را نیز ساپورت میکند آیا تنظیمات خاصی را برا گوشی باید انجام دهم؟

iCe m@n
12-04-2011, 21:40
با سلام
من با یک گوشی سونی اریکسون k550i به اینترنت وصل میشم زمانی که این شماره *99***1# را در کانکشن وارد میکنم با سرعت 115.2 kbps به اینترنت متصل میشوم اما زمانی که برای خرید بسته یک روزه edge ایرانسل شماره *140*3*7*1*1# را شماره گیری میکنم ارور 678 میدهد البته این سرویس منطقه ما را نیز ساپورت میکند آیا تنظیمات خاصی را برا گوشی باید انجام دهم؟

شما این شماره رو برای اتصال به اینترنت وارد میکنید*140*3*7*1*1#؟

tiger1980
12-04-2011, 22:38
شما این شماره رو برای اتصال به اینترنت وارد میکنید*140*3*7*1*1#؟

خیر این شماره #1*1*7*3*140*

nikaien
13-04-2011, 09:03
از اين شماره ها استفاده كنيد

از راست به چپ
*99***#
*99***1#
*99#

tiger1980
13-04-2011, 17:08
از اين شماره ها استفاده كنيد

از راست به چپ

*99***#
*99***1#
*99#

من از همین شماره ها استفاده کردم به مدت20 دقیقه صفحه باز کرد سپس شارز2000 تومنی صفر شد و دیگه صفحه باز نکرد این شماره ها برای سرویس حجمی است یا ساعتی؟

arashlolos
14-04-2011, 01:01
خسته نباشید واقعا!!!!
رو صفحه گوشیتون جایی که میخوای شماره بگیری کد #1*1*7*3*140* رو بزنید جواب میاد که درخواستتون ثبت شد ...منتظر وایستید تا یه پیامک بیاد بگه که بسته gprs شما به مبلغ 10000 ریال فعال شد...
اونوقت میرید گوشیتونو وصل میکنید به کامپیوتر (با همون روشی که گفتین وصل میکنین یعنی تو کانکشن شماره #1***99* رو وارد کنید) و از اینترنت یکروزه با حجم 200 مگابایت لذت ببرید

اگر #2*1*7*3*140* را وارد میکردین یک هفته رایگان بود باحجم 800 مگابایت
اگر #3*1*7*3*140* را وارد میکردین یک ماه رایگان بود باحجم 2500 مگابایت

tiger1980
14-04-2011, 08:34
خسته نباشید واقعا!!!!
رو صفحه گوشیتون جایی که میخوای شماره بگیری کد #1*1*7*3*140* رو بزنید جواب میاد که درخواستتون ثبت شد ...منتظر وایستید تا یه پیامک بیاد بگه که بسته gprs شما به مبلغ 10000 ریال فعال شد...
اونوقت میرید گوشیتونو وصل میکنید به کامپیوتر (با همون روشی که گفتین وصل میکنین یعنی تو کانکشن شماره #1***99* رو وارد کنید) و از اینترنت یکروزه با حجم 200 مگابایت لذت ببرید

اگر #2*1*7*3*140* را وارد میکردین یک هفته رایگان بود باحجم 800 مگابایت
اگر #3*1*7*3*140* را وارد میکردین یک ماه رایگان بود باحجم 2500 مگابایت

1.یرانسل برای اشتراکهای جدیدش در ابتدا اینترنت رایگان میده؟2.برای دیدن حجم میزان مصرفمون آیا کدی وجود داره؟

tiger1980
14-04-2011, 09:43
برای استفاده از v * p * n یا p * r * o * x * y باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم؟

f.ka
14-04-2011, 10:04
سلام به همه دوستان
خبر جدید و خوشحال کننده :19::امروز یاهو و مسنجر با ایرانسل باز میشه!!!!:5:

iCe m@n
14-04-2011, 12:29
برای من که باز نمیشه؟:41:

SonyEricsson
14-04-2011, 15:30
راهی هست بشه اینترنت گوشی از طریق کامپیوتر استفاده کرد؟ گوشی من سونی اریکسون X10 مینی پرو

joe_satriani
14-04-2011, 17:18
راهی هست بشه اینترنت گوشی از طریق کامپیوتر استفاده کرد؟ گوشی من سونی اریکسون X10 مینی پرو

با سلام
بله
شما نياز به كابل گوشي داريد تا به كامپيوتر وصل كنيد

حال به تاپيك زير مراجعه كنيد

چه جوری از اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده کنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

f.ka
14-04-2011, 17:53
برای من که باز نمیشه؟:41:

نمیدونم والا،من ک از صبح تا الان کانکت هستم 2-3 بار قطعی داشتم ولی بعدش مجدد وصل شده!!:18:کاش همینجور بمونه:41:

abbas67set
14-04-2011, 18:03
سلام

یکی از دوستان لطف میکنه کمی در مورد مودم edge و اینترنتش توضیح بده؟
سرعت دانلودش چنده؟
قطعی داره یا نه؟
هزینه مودم و اشتراک اینترنتش چنده؟

iCe m@n
14-04-2011, 19:29
سلام

یکی از دوستان لطف میکنه کمی در مورد مودم edge و اینترنتش توضیح بده؟
سرعت دانلودش چنده؟
قطعی داره یا نه؟
هزینه مودم و اشتراک اینترنتش چنده؟

سلام دوست عزیز
سرعت دانلود شما بستگی به منطقه شما داره که EDGE رو ساپورت کنه یا GPRS رو ساپورت کنه
اگه EDGE ساپورت کنه که سرعت دانلود شما 30 هست ولی اگه GPRS ساپورت کنه مثل دایل آپه سرعت
که الان ایرانسل توی بیشتر مناطق EDGE رو ساپورت میکنه ولی همراه اول نه متاسفانه
قطعی هم بله داره ایرانسل قطعیش بیشتر از همراه اول هست
مودم هاش هم از 60000 تومان هست تا 120000 تومان که بستگی به مودم داره یعنی اگه 3G ساپورت کنه گرون تر هست و اگه ساپورت نکنه و فقط EDGE ساپورت کنه ارزون تر هست
برای اشتراک هم شما باید اول یکی از تعرفه های ایرانسل یا همراه اول رو خریداری کنید و بعد نسبت به تعرفه ای که خریداری کردید میتونی از اینترنت استفاده کنی
مثلا الان ایرانسل 200mb داری 1روزه باقیمت 1000 تومان
800mb داره 1هفته ای با قیمت 4000 تومان
و 2.5gig داره 1 ماهه با قیمت 10000 تومان

اگه سوالی داشتید در خدمت هستم:46:

tiger1980
14-04-2011, 21:25
من وقتی حجم بستهایی رو که از ایرانسل خریداری کردم تموم میشه از شارز سیم کارتم کم میکنه آیا راهی هست که بتونیم زمان تمام شدن حجم بسته ها رو ببینیم؟

italia88
15-04-2011, 08:59
من وقتی حجم بستهایی رو که از ایرانسل خریداری کردم تموم میشه از شارز سیم کارتم کم میکنه آیا راهی هست که بتونیم زمان تمام شدن حجم بسته ها رو ببینیم؟

اوایل وقتی شارژت داشت تموم میشد از ایرانسل برات مسیج می اومد ...

tiger1980
15-04-2011, 10:31
اوایل وقتی شارژت داشت تموم میشد از ایرانسل برات مسیج می اومد ...

من 2000 تومن شارز داشتم دیروز یک بسته 1 روزه خریداری کردم و 1000 تومن کم شد وقتی اینترنتم قطع شد
به قسمت منو >تنظیمات>تماسها> زمان و هزینه>شمارشگرهای دیتا گوشیم مراجعه کردم 172115890 بایت
دریافت و7779847 ارسال داشتم وهیچ مسیجی برام نیومد و شارزم رو زمانیکه نگاه کردم120 ریال بود درصورتی که من هیچ تماسی نداشتم

iCe m@n
15-04-2011, 13:25
آره دیگه بدیش اینه که وقتی تعرفه تموم میشه هیچ جوری نمیشه فهمید که تموم شده متاسفانه:13:

mohammadv2
15-04-2011, 18:19

*140*3*7*3*1#

رو بگیر میزان اعتبار باقی مانده را نشون میده.
روش دوم: اگه از نوکیا استفاده میکنی برو به قسمت log بعد packet Data از منوی option>>clear counter
در مورد سایر گوشی ها هم روش مشابهی وجود دارد.

tiger1980
16-04-2011, 18:23
*140*3*7*3*1#

رو بگیر میزان اعتبار باقی مانده را نشون میده.
روش دوم: اگه از نوکیا استفاده میکنی برو به قسمت log بعد packet Data از منوی option>>clear counter

در مورد سایر گوشی ها هم روش مشابهی وجود دارد.

من یک بسته 5/2 گیگ خریدم 10 تومن کم شد وقتی شماره بالا روگرفتم اعتبار gprs رو 2618485 ریال و تاریخ انقضا رو 25/3/1390 زده بود :18: در صورتی که امروز 27/1/1390 است میتونین بگین منظورش از اون رقم و تاریخ چی بوده؟

arashlolos
16-04-2011, 18:40
برای استفاده از v * p * n یا p * r * o * x * y باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم؟
بیخیالشو درستو بخون:31:

1.یرانسل برای اشتراکهای جدیدش در ابتدا اینترنت رایگان میده؟2.برای دیدن حجم میزان مصرفمون آیا کدی وجود داره؟
رایگانی در کار نیست اون بسته های رایگانی که واسه سیمکارتای جدید میده چیزی نیست کمه!

دوتا راه دارین:
اولا قبل خرید بسته برید شمارشگر دیتای گوشیتونو صفر کنید
حالا میتونید بعد از خرید بسته ازش استفاده کنید
حالا اگه میخواین بدونید چقدر استفاده کردین(حجم) بعد از دیسکانکت شدن برید تو قسمت شمارشگر دیتای گوشیتون ارسال و دریافت رو باهم جمع کنید اگر بر حسب بیت هستش تقسیم بر 1000000 کنید تا بر حسب مگابایت بدست بیاد باتوجه به بسته خریداری شده میتونید حجم دریافتی را مدیریت کنید
(در ضمن زمان استفاده از بسته فراموش نشه که اگه 1 روزه باشه بیشتر از یک روز نمیتونید استفاده کنید حتی اگه حجم باقی مونده باشه)

روش دوم استفاده از کد #1*3*7*3*140* هستش که میزان حجم باقیمانده رو بر حسب پول باقیمانده حساب میکنه
(میتونید با یه ضربو تقسیم نسبتا ساده حجم باقیمانده رو هم حساب کنید)

arashlolos
16-04-2011, 18:49
در ضمن ایرانسل در صورت تمام شدن بسته اس ام اس نمیده
دلیلشم همه میدونید معلومه دیگه...!
یه اس ام اس اتمام طرح برای مشترکین ارسال نمیکنند این در حالیه که هفتگی چندین تا اس ام اس تبلیغاتی خودش رو برای ما ارسال میکنه یا اس میده اگه فلان قدر شارژ کنی 1500 تومن هدیه میگیری اونم داخل شبکه و اینکه اینهمه سرویس های مختلف برای پول جمع کردن داره و ... اینم(اس ام اس ندادن در صورت اتمام طرح و در نتیجه خوردن شارژ ملت در روز روشن بدون اطلاع اونها !) هم یک راه عالی واسه پر کردن جیبشونه!:41:

Mahdi.p30
16-04-2011, 19:02
در ضمن ایرانسل در صورت تمام شدن بسته اس ام اس نمیده
دلیلشم همه میدونید معلومه دیگه...!
یه اس ام اس اتمام طرح برای مشترکین ارسال نمیکنند این در حالیه که هفتگی چندین تا اس ام اس تبلیغاتی خودش رو برای ما ارسال میکنه یا اس میده اگه فلان قدر شارژ کنی 1500 تومن هدیه میگیری اونم داخل شبکه و اینکه اینهمه سرویس های مختلف برای پول جمع کردن داره و ... اینم(اس ام اس ندادن در صورت اتمام طرح و در نتیجه خوردن شارژ ملت در روز روشن بدون اطلاع اونها !) هم یک راه عالی واسه پر کردن جیبشونه!:41:
تاریخ انقضا مشخصه و حجم بسته رو هم با استفاده از کد می شه کنترل کرد ، زمان اتمام هم ساعت 24

بعید میدونم اگه اس ام اسی هم بخواد موقع تموم شدن بسته بده ، به دست کاربر برسه (بدلیل اینکه موقع استفاده از اینترنت ، مسیج نمی رسه)

XDbit68
16-04-2011, 19:39
دوستان یه نرم افزار خوب بهتون معرفی میکنم که دیگه راحت حجم بسته ها تون رو با pc چک کنین خیلی توپه. برا من که خیلی جواب داده.:31:
اینم توضیحاتش:
توضیحات نرم افزار BWMeter 5.4.1

می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.

نکات:

1- برنامه نصب و کرک شده است و هیچ محدودیتی ندارد.

2- این نسخه با ویندوز XP‌ و 7 به طور کامل سازگار است.

3- در هنگام نصب هشدارهایی در مورد نصب درایور تائید نشده به شما می دهد که بر روی Continue Anyway کلیک کنید و مشکلی ایجاد نمی شود.

4- در هنگام نصب ارتباط شما برای چند لحظه با اینترنت قطع می شود. اگر از Dialup استفاده می کنید اتصال شما Disconnect‌ می شود.

منبع:سایت سافت گذر

حجمشم 1 مگه:
دانلود کنین و نصبش کنین.
حالا برین تو زبانه ی alert و تیکenabled, notification رو بزنین و تیک آخر که مربوط به کنترل حجم هست رو هم بزنین و تیک stop traffic رو هم بزنین تا وقتی حجمتون به 2.5 gig رسید خودش به شما به صورت متن یا صدا خبر بده و ترافیک شبکه رو قطع کنه و پولتون رو به هدر نده.راستی یکی از مزایاش هم فایروال عالی که هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه اول بهتون خبر میده و شما میتونین به اون برنامه اجازه بدین تا به نت وصل شه یانه.اینطوری از به هدر رفتنه حجم جلوگیری میشه خیلی.سوال داشتین در خدمتم.:12:

iCe m@n
16-04-2011, 22:36
دوستان سرعت شما هم از دیشب کم شده؟

من که از دیشب سرعتم افتضاح شده page هم به زور باز میکنه نمیدونم چی شده؟:41:

italia88
17-04-2011, 01:18

کللن دو سه روزی دوباره سرعت کم شده و باز هم شبکه ناپایداره !! تازه قطعی ها هم خیلی زیاد شده و مدتش هم طولانی تر شده :41:

italia88
17-04-2011, 01:26

کللن دو سه روزی دوباره سرعت کم شده و باز هم شبکه ناپایداره !! تازه قطعی ها هم خیلی زیاد شده و مدتش هم طولانی تر شده :41:

iCe m@n
17-04-2011, 02:00

برای من که اینقدر سرعتش مزخرف شده که نمیتونه یه PAGE هم باز کنه و اصلا به قطعی نمیرسه خودم DC میکنم :2::13:

arashlolos
17-04-2011, 05:57
تاریخ انقضا مشخصه و حجم بسته رو هم با استفاده از کد می شه کنترل کرد ، زمان اتمام هم ساعت 24

بعید میدونم اگه اس ام اسی هم بخواد موقع تموم شدن بسته بده ، به دست کاربر برسه (بدلیل اینکه موقع استفاده از اینترنت ، مسیج نمی رسه)

خوب من شنیدم همراه اول اس ام اس میده که طرحتون تموم شد.ایرانسل ولی نه.
تاریخ انقضا بچه ها یه روز بعد اونم استفاده کرده بودند حجمشم که همش نمیشه کنترول کرد

---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------

دوستان یه نرم افزار خوب بهتون معرفی میکنم که دیگه راحت حجم بسته ها تون رو با pc چک کنین خیلی توپه. برا من که خیلی جواب داده.:31:
اینم توضیحاتش:
توضیحات نرم افزار BWMeter 5.4.1

می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.
نکات:
1- برنامه نصب و کرک شده است و هیچ محدودیتی ندارد.

2- این نسخه با ویندوز XP‌ و 7 به طور کامل سازگار است.

3- در هنگام نصب هشدارهایی در مورد نصب درایور تائید نشده به شما می دهد که بر روی Continue Anyway کلیک کنید و مشکلی ایجاد نمی شود.

4- در هنگام نصب ارتباط شما برای چند لحظه با اینترنت قطع می شود. اگر از Dialup استفاده می کنید اتصال شما Disconnect‌ می شود.

منبع:سایت سافت گذر

حجمشم 1 مگه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنین و نصبش کنین.
حالا برین تو زبانه ی alert و تیکenabled, notification رو بزنین و تیک آخر که مربوط به کنترل حجم هست رو هم بزنین و تیک stop traffic رو هم بزنین تا وقتی حجمتون به 2.5 gig رسید خودش به شما به صورت متن یا صدا خبر بده و ترافیک شبکه رو قطع کنه و پولتون رو به هدر نده.راستی یکی از مزایاش هم فایروال عالی که هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه اول بهتون خبر میده و شما میتونین به اون برنامه اجازه بدین تا به نت وصل شه یانه.اینطوری از به هدر رفتنه حجم جلوگیری میشه خیلی.سوال داشتین در خدمتم.:12:
من مدت هاست دارم از برنامه networx استفاده میکنم حجمش کمه در حد 1 یا 2 مگ خوبیش اینه که کاملا فارسی هستش و رایگان. ترافیکشم میتونی تعیین کنید که شبکه باشه اینترنت باشه دیال آپ باشه و ...
دانلود و آپلودو جدا مینویسه مصرف روزانه ماهانه و... رو فقط با یه کلیک نشون میده یه کادر کوچیکم روی همه صفحه ها داره که شیشه ای هستش و روش میری ناپدید میشه و باید بگم فوق العادست
امروز adsl ام فعال شد میزارمش تو وبلاگم برا دانلود

Farshid9920062006
17-04-2011, 09:21
سلام دوستان من بالاخره بعد مدتها قصد استفاده از اینترنت پر سرعت رو دارم
اما حالا موندم که از edge استفاده کنم یا اینکه از adsl
می خواستم بدونم سرعت دانلود موثر کدومشون بیشتره
ممنون

ghasem2020
17-04-2011, 09:35
اين بسته ي يه روزه در واقع سه روز اعتبار داره. :31:
سرعت واسه من خيلي خوبه و نسبت به اوايل فروردين كه رو اعصاب بود الان خيلي خوب شده.
كاشكي ايرانسل اين نا محدودشو بر نميداشت... :41:

arashlolos
17-04-2011, 16:56
اين بسته ي يه روزه در واقع سه روز اعتبار داره. :31:
سرعت واسه من خيلي خوبه و نسبت به اوايل فروردين كه رو اعصاب بود الان خيلي خوب شده.
كاشكي ايرانسل اين نا محدودشو بر نميداشت... :41:

خونتون کدوم منطقست؟؟؟ کدوم قسمت کدوم شهر؟؟
واسه من فروردین خوب بود ولی الان در حد 1 کیلو شده!!!!!!!!

IRAN_KING
17-04-2011, 17:01
بچه ها آپلود شما چنده سرعت.. ماله من 5kb :13: ایرانسل

arashlolos
17-04-2011, 17:06
سلام دوستان من بالاخره بعد مدتها قصد استفاده از اینترنت پر سرعت رو دارم
اما حالا موندم که از edge استفاده کنم یا اینکه از adsl
می خواستم بدونم سرعت دانلود موثر کدومشون بیشتره
ممنون[/QUOTE
شک نکن که adsl بهتره به نظرم دیگه نپرس تحقیقم نکن اعصابت داقون میشه منم دقیقا مثل شما بودم
حتما adsl بگیر اگه پولش مثلا 5000 در ماه بیشتر از edge هستش عوضش میتونی تو هزینه های دیگه صرفه جویی کنی ولی adsl بگیری!
edge باید ماهانه 10000 بدی حجم 2.5 گیگ شبو روز و در مواقع مختلف ماه و سال سرعت و کیفیتش تغییر میکنه سرعتشم آخرش 30 کیلوبایته ولی adsl اگه حجم کمشو مثلا 3 گیگ بگیری آخرش 15000 یا 17000 تومن میشه محدودش سرعتش بالای 50 کیلو الی 128 کیلوبایته و نامحدودش کمو کم 30 کیلوبایت هستش و این خیلی بهتر از edge هستش یه مودم معمولی هم 22000 تومنه و ماهی هم 1000 تومن میدی مخابرات واسه فعال سازیشم 10000 یا 15000 تومن میدی ولی ما که ندادیم
اونایی که دایم با اینترنتند هم edge دارن واسه هم adsl مثل خودم:31:

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

[QUOTE=m jax;6024450]بچه ها آپلود شما چنده سرعت.. ماله من 5kb :13: ایرانسل
واسه من که اصلا آپلود نمیکنه فایل کمتر از مثلا 30 کیلو باشه شاید آپ کنه بیشترو تا فردا صبح هم وایستی آپلود نمیکنه سرعت صفر میشه همینطوری میمونه
شما حجم فایلتون چقدره؟؟؟

IRAN_KING
17-04-2011, 17:11
[QUOTE=arashlolos;6023266]

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

[/COLOR]
واسه من که اصلا آپلود نمیکنه فایل کمتر از مثلا 30 کیلو باشه شاید آپ کنه بیشترو تا فردا صبح هم وایستی آپلود نمیکنه سرعت صفر میشه همینطوری میمونه
شما حجم فایلتون چقدره؟؟؟

من با مرورگر اپرا کار می کنم شما هم..
30 40

iCe m@n
17-04-2011, 19:21
بچه ها آپلود شما چنده سرعت.. ماله من 5kb :13: ایرانسل

با ایرانسل که باید قید آپلود رو بزنی برای من از هر 10 تا عکس شاید 1 دونه رو اپلود کنه تازه اگه سرعت خوب باشه:13:

R O O T
17-04-2011, 19:50
برا من كه سرعت اپلود خيلي خوبه فكر كنم 10 15 باشه دقيق نميدونم ولي خوبه :46:

iCe m@n
17-04-2011, 20:11
برا من كه سرعت اپلود خيلي خوبه فكر كنم 10 15 باشه دقيق نميدونم ولي خوبه :46:

خیلی عالیه همیش همین سرعت رو داری برای آپلود؟:18:
خوشبحالت بابا حالی میکنی:31:

R O O T
17-04-2011, 20:14
خیلی عالیه همیش همین سرعت رو داری برای آپلود؟
اره هميشه همينطوره
اون اوايل كه طرح محدود اومده بود سرعت اپلودم خيلي پايين بود ولي بعدش خيلي خوب شد .متوسط سرعت دانلودم هم 20 هست .

iCe m@n
17-04-2011, 21:04
اره هميشه همينطوره
اون اوايل كه طرح محدود اومده بود سرعت اپلودم خيلي پايين بود ولي بعدش خيلي خوب شد .متوسط سرعت دانلودم هم 20 هست .

خیلی پس سرعت اپلود و دانلودت خوبه تو
کدوم شهر هستی و کدوم منطقه؟

ahmadian_manam
17-04-2011, 23:55
دو سه روزه سرعت افتضاح شده!، تازه داشتیم به قطع شدن هر یکی دو ساعت عادت می کردیم!!، الان هر بیست، سی دقیقه قطع میشه! :41:
داشتم فکر میکردم، سرویس از این ت*** تر هم وجود داره؟!!...مممم... نه! :2:
من که سیم کارت رو فقط برای اینترنتش گرفتم،در اولین فرصت که ADSL اینجا ردیف بشه، سیم کارت میره تو سطل زباله! جایی که واقعا لایقشه!! :27:

R O O T
18-04-2011, 07:26
خیلی پس سرعت اپلود و دانلودت خوبه تو
کدوم شهر هستی و کدوم منطقه؟

گرگان هستم . تو منطقه ما فکر نکنم کسی از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه یه کم منطقه محرومه : دی

hpk34
18-04-2011, 08:19
سلام

دوستان اینترنت ایرانسل از 14 فروردین تا حالا تو منطقه ما سرعتش افتضاح شده.من 13 فروردین با سرعت 25 تا 30 دانلود میکردم ولی تو این چند روز میانگین سرعتم به 3 کیلو بایت هم نمیرسه.:19:قبلا میانگین سرعتم 14-15 بود.:41:

من شیراز هستم میخواستم بدونم دوستان شیرازی و بقیه دوستان تو شهرهای دیگه هم سرعتشون اومده پایین یا ایراد از منطقه ماست؟؟

arashlolos
18-04-2011, 09:09
دو سه روزه سرعت افتضاح شده!، تازه داشتیم به قطع شدن هر یکی دو ساعت عادت می کردیم!!، الان هر بیست، سی دقیقه قطع میشه! :41:
من که سیم کارت رو فقط برای اینترنتش گرفتم،در اولین فرصت که ADSL اینجا ردیف بشه، سیم کارت میره تو سطل زباله! جایی که واقعا لایقشه!! :27:
تا اون موقع تامین تلکام ایرانسلو مجبور میکنه مث اولش بلکه بهترم بشه edge تا 50 کیلو هم راه داره و بعد اینکه حدودا 1 الی 2 سال دیگه مجوز 3g رو به ایرانسل و همراه اول میدن

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------

سلام

دوستان اینترنت ایرانسل از 14 فروردین تا حالا تو منطقه ما سرعتش افتضاح شده.من 13 فروردین با سرعت 25 تا 30 دانلود میکردم ولی تو این چند روز میانگین سرعتم به 3 کیلو بایت هم نمیرسه.:19:قبلا میانگین سرعتم 14-15 بود.:41:

من شیراز هستم میخواستم بدونم دوستان شیرازی و بقیه دوستان تو شهرهای دیگه هم سرعتشون اومده پایین یا ایراد از منطقه ماست؟؟
بهتر نیست یکاری بکنیم همه هماهنگی کنیم میل بدیم به ایرانسل چه میدونم یه اعتراضی چیزی
مگه نمیگن وقت طلاست پس چقد میخواین پشت pc بیکار بشینید؟
البته من امروز adsl رو میگیرم و از دست ایرانسل خلاص میشم سرعتم روزا 120 کیلو بایت(ایرانسل آخرش الان 5 کیلوبایت) و شب ها حداقل 50 کیلوبایت (ایرانسل نیم کیلوبایت)
فقط و فقط با 22000 تومن حجم 8 گیگ در ماه تازه شبا رایگانه کلا

mefmef
18-04-2011, 09:12

سرعت تو شیراز چطوریه یعنی تو مناطق مختلف سرعت فرق می کنه ؟

arashlolos
18-04-2011, 09:40
سرعت تو شیراز چطوریه یعنی تو مناطق مختلف سرعت فرق می کنه ؟
دوست عزیزم میبینید که همه مینالند از سرعت اخیر ایرانسل ولی تک و توک هستش که سرعتشون یا تغییر نکرده یا بشتر شده فک کنم سرعت مارو گرفتن دادن به اونا:31:

ahmadian_manam
18-04-2011, 11:06
دوست عزیزم میبینید که همه مینالند از سرعت اخیر ایرانسل ولی تک و توک هستش که سرعتشون یا تغییر نکرده یا بشتر شده فک کنم سرعت مارو گرفتن دادن به اونا:31:

ای با با......،بعید نیست، خوش به حالشون! خدا بیشترش کنه :31:
به به، روز 120؟ شب 50؟ آفرین...،مبارک باشه، ما که باید بسوزیم و بسازیم! :13:

از دوستان کسی هست که بدونه چرا 3 نصفه شب که سرعت برا من تازه میشه 27، باز هم بعد از 20،30 دقیقه یه دفعه سرعتم روی 5 Kbps/ قفل میشه! از همون اولا اینجوری بود! واسه شماها اینطوری نمیشه؟
اگر تو روز هم سرعتم خوب و روی 15 الی 20 باشه بازم یه دفعه قفل میشه روی 5 kbps/ !!! باید یه بار DC کنم تا درست بشه!! دلیلشو کسی نمیدونه؟
با پرو** و وی پ**ن هم همین طوری میشه!!

خدا خیرتون بده، اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه :31:

IRAN_KING
18-04-2011, 11:19
ای با با......،بعید نیست، خوش به حالشون! خدا بیشترش کنه :31:
به به، روز 120؟ شب 50؟ آفرین...،مبارک باشه، ما که باید بسوزیم و بسازیم! :13:

از دوستان کسی هست که بدونه چرا 3 نصفه شب که سرعت برا من تازه میشه 27، باز هم بعد از 20،30 دقیقه یه دفعه سرعتم روی 5 Kbps/ قفل میشه! از همون اولا اینجوری بود! واسه شماها اینطوری نمیشه؟
اگر تو روز هم سرعتم خوب و روی 15 الی 20 باشه بازم یه دفعه قفل میشه روی 5 kbps/ !!! باید یه بار DC کنم تا درست بشه!! دلیلشو کسی نمیدونه؟
با پرو** و وی پ**ن هم همین طوری میشه!!

خدا خیرتون بده، اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه :31:

فکر کنم از مودمتون باشه... با موبایلی یا از این مودم ها edge ....
روی یک سیستم دیگه تست باید کنی..!

ahmadian_manam
18-04-2011, 11:31
فکر کنم از مودمتون باشه... با موبایلی یا از این مودم ها edge ....
روی یک سیستم دیگه تست باید کنی..!

edge مودم دارم، d-link DWM-156 ،روی Winxp 64bit،
آره! این کارو نکردم، باید یه تستی بزنم......

iCe m@n
18-04-2011, 12:24
سلام

بله دوست عزیز کلا سرعت توی همه شهر ها مزخرف شده توی کرج و تهران هم همینطوره:13::2:

saminem
18-04-2011, 17:17
سرعت من الان 24 هستش و آپلود هم 11

iCe m@n
18-04-2011, 22:06
سرعت من الان 24 هستش و آپلود هم 11

این سرعت ها پایداره یا نه متغیره برای شما؟
کدوم شهر هستید و کدوم منطقه؟

mitraryan
19-04-2011, 02:47

hpk34
19-04-2011, 08:01
بله دوست عزیز کلا سرعت توی همه شهر ها مزخرف شده توی کرج و تهران هم همینطوره

اینم از شانس ماست دیگه.تازه 4 ماه بود داشتم از اینترنت نسبتا خوب استفاده میکردیم که اینم الان شده در حد دیال آپ.:41:

بهتر نیست یکاری بکنیم همه هماهنگی کنیم میل بدیم به ایرانسل چه میدونم یه اعتراضی چیزی
مگه نمیگن وقت طلاست پس چقد میخواین پشت pc بیکار بشینید؟
البته من امروز adsl رو میگیرم و از دست ایرانسل خلاص میشم سرعتم روزا 120 کیلو بایت(ایرانسل آخرش الان 5 کیلوبایت) و شب ها حداقل 50 کیلوبایت (ایرانسل نیم کیلوبایت)
فقط و فقط با 22000 تومن حجم 8 گیگ در ماه تازه شبا رایگانه کلا

من میخوام زنگ بزنم شرکتش مشکلمو بگم ولی شماره اپراتورش یادم نیست.باید از خط ایرانسل چه شماره ای رو بگیرم؟؟

خوش به حالتون این مرکز مخابرات ما که 4 سال قراره adsl بده و هر چی زنگ میزنی میگی چی شد میگن چون پیش شمارتون خطش فیبر نوریه نمیتونیم adsl بدیم 2-3 ماه دیگه تماس بگیرین. این آخریا هم یه شرکتی پیدا شده بود میگفت میدیم پسر عموم رفت پول یک ماه 128 رو داد و یک مودمم ازشون خرید و بعد از 2 هفته گفتن شرمنده نمیتونیم بدیم.:41:

آخه من نمیدونم تو کل مرکز شیراز و جاهای بالاشو بگردی فیبر نوری پیدا نمیکنی چجوریه تو پایین ترین نقطه شیراز که تازه 5-6ساله اومده جزو نقشه شیراز اومدن فیبر نوری گذاشتن اونم 6-7 سال پیش؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:19:

italia88
19-04-2011, 16:01
این سرعت ها پایداره یا نه متغیره برای شما؟
کدوم شهر هستید و کدوم منطقه؟

بعید میدونم سرعت پایداری داشته باشن، چون مشکل قطعی وناپایداری کلی هستش و سرعت گاهی 25 گاهی 18 و 10 و بعضی اوقاتم صفره!!

hamidsed
19-04-2011, 16:21
این سرویس ها هنوز نا محدود هست یا واسه اینم محدودیت ترافیک دانلود گذاشتند ؟

Arch3r
19-04-2011, 17:02
نه محدوده روزانه 200 مگ هفته اي 800 مگ ماهانه 2.5 گيگ

iCe m@n
19-04-2011, 19:51
این سرویس ها هنوز نا محدود هست یا واسه اینم محدودیت ترافیک دانلود گذاشتند ؟

الان ایرانسل محدوده ولی همراه اول نامحدوده

tiger1980
19-04-2011, 21:22
با هر 1 کیلو بایت مصرفی از بسته های gprs ایرانسل چند ریال کم میشود؟

Mahdi.p30
19-04-2011, 21:27
با هر 1 کیلو بایت مصرفی از بسته های gprs ایرانسل چند ریال کم میشود؟
1 ریال کم می گردد

bazebaz98
20-04-2011, 18:19
من همراه اول رو تست کردم خودشو بکوشه 22کیلوبایت برمی داره کمترینشم 4کیلو بایته
سرعت سرویس همراه اول همین قدره اگر توان گو شی یا مودم یو اس بی بیشتر باشه (که هستش) فایده ای نداره چون بیشتر از این زورش نمی رسه.
من یک ماهه همراه اول رو استفاده می کنیم . تو 3 ساعت حدود 200مگ با دانلود منیجر دانلود کردم...

italia88
21-04-2011, 15:37
سرعت سرویس همراه اول همین قدره اگر توان گو شی یا مودم یو اس بی بیشتر باشه (که هستش) فایده ای نداره چون بیشتر از این زورش نمی رسه.
من یک ماهه همراه اول رو استفاده می کنیم . تو 3 ساعت حدود 200مگ با دانلود منیجر دانلود کردم...

خوبه دیگه 3ساعت 200مگ! بده مگه؟

Mahdi.p30
21-04-2011, 17:00
زورش برسه یا نرسه ، من با ایرانسل که ادعای تجهیزات پیشرفته داره ، 100 مگ رو توی 2 ساعت میگیرم
سرعتش هم از 8 تا 25 متغیره

XDbit68
21-04-2011, 17:12
مثل اینکه دیگه همراه اول به صرفه تره چون ایرانسل دیگه گندشو در آورده 200مگی که قبلا تو پاییز که نامحدود بوده 2 ساعته با منیجر دانلود میکردم الان تبدیل شده به 6 ساعت...:41:

این مسایل از موقعی که طرح نا محدود رو ورداشتن داره میفته خیلی عجیبه.
خیر سرشون باید ترافیک کم شه و پهنای باند زیاد اما.
شرکت خصوصیه دیگه هر غلطی دلش بخواد داره میکنه و هیچکسم جوابگو نیس و نظارتی هم در کار نیست.:19:
سرعت من از موقعی که نامحدودشون رو ورداشتن به شدت افت کرده.
لعنت بهشون.:2:

Mahdi.p30
21-04-2011, 18:23
دوستان کسي بسته هفتگي جديدا فعال کرده؟
مي خوام بدونم انقضاش چند روزه؟
آخه بسته 1 روزه که 3 روزه ، بسته يک ماه هم ميگن که 3 ماهه ،
بسته هفتگي هم 3 هفتست؟

arashlolos
21-04-2011, 19:46
دوستان کسي بسته هفتگي جديدا فعال کرده؟
مي خوام بدونم انقضاش چند روزه؟
آخه بسته 1 روزه که 3 روزه ، بسته يک ماه هم ميگن که 3 ماهه ،
بسته هفتگي هم 3 هفتست؟
یه روزه که 3 روز هست ولی یه ماهه رو کی گفته 3 ماهه؟!!!
راس میگین خیلی عجیبه که حجمو کردن 2.5 گیگ ولی سرعت افت کرده قبل اینکه اینکارو بکنند انتظار داشتم سرعت سر 30 کیلو بمونه و هیچ کم نشه ولی برعکس شده جریان چیه؟؟؟
ولی همون نظریه من فک کنم درست باشه:31: که فعلا هیچ کاری نمیکنه تا بتونه خرداد و تابستون و در کل آینده بتونه با تامین تلکام و همراه اول رقابت کنه

iCe m@n
21-04-2011, 21:29
دوستان این طرحی رو که یه روز بوده کرده 3 روز با همون بسته (200mb ) ر3,وزه کرده یا بسته رو هم زیاد کرده مثلا 400 یا 500mb pr حق دانلود؟

arashlolos
21-04-2011, 21:55
دوستان این طرحی رو که یه روز بوده کرده 3 روز با همون بسته (200mb ) ر3,وزه کرده یا بسته رو هم زیاد کرده مثلا 400 یا 500mb pr حق دانلود؟
آره داداشم
همون 200 مگ یا 800 مگ یا 2.5 گیگه.
فقط زمان استفادش زیاد میشه

تازه من مطمین نیستم که 1 روز 3 روز شده باشه
تو سایتش که همون 1 روز هستش و یک هفته و یک ماه نگفته 3 روز که.
نمیدونم واقعا جریان چیه اگه درست باشه چرا تو سایتش اعلام نمیکنن
بعدشم شاید یه حقه باشه واسه سود بیشتر(مثلا یکی کلی شارژ داشته باشه بعد فکر کنه 3 روزه با خیال راحت استفاده کنه بعدش شارژشو یهو خالی کنه
ایرانسلم جواب میده که من کی گفتم 3 روز استفاده کنی!!!

Mahdi.p30
22-04-2011, 00:43
یه روزه که 3 روز هست ولی یه ماهه رو کی گفته 3 ماهه؟!!!
قبلا شنیده بودم ، یکی از بچه های فروم همسایه هم گفت ، البته خودم تا حالا یک ماهه فعال نکردم و توی پست قبلی هم گفتم که "می گن"

بستگی داره ، اگه الان بسته ای نداشته باشی و تاریخ امروز مثلا 1 اردیبهشت باشه ، ساعت 24 روز 3 اردیبهشت (یا ساعت 0 روز 4 اردیبهشت) انقضاشه
ولی اگه بسته داشته باشی و در همون حین کد رو بزنی ، 2 روز تمدید میشه نه 3 روز!

بعدشم شاید یه حقه باشه واسه سود بیشتر(مثلا یکی کلی شارژ داشته باشه بعد فکر کنه 3 روزه با خیال راحت استفاده کنه بعدش شارژشو یهو خالی کنه
ایرانسلم جواب میده که من کی گفتم 3 روز استفاده کنی!!!
تاریخ انقضا که مشخصه و دقیقا تا ساعت 24 همون روز انقضا ، بسته معتبره
حالا هر چند روز که می خواد باشه

ghasem2020
22-04-2011, 09:40
قبلا هم گفتم كه بسته ي يه روز واسه من سه روزه هستش. واسه بقيه هم فك كنم همين جوري باشه.
راستي چند شب پيش اس ام اسا مجاني شده بود انگار؟ شما چيزي متوجه شدين؟

IRAN_KING
22-04-2011, 11:23
قبلا هم گفتم كه بسته ي يه روز واسه من سه روزه هستش. واسه بقيه هم فك كنم همين جوري باشه.
راستي چند شب پيش اس ام اسا مجاني شده بود انگار؟ شما چيزي متوجه شدين؟

آره من چنتا sms دادم دیدم مجانی هست و بعد دیگه ندادم ترسیدم بعدن همه با هم کم بشه از شارژم :27::21:
جدیدان طرح های نامرای خوبی میده ایرانسل :31:!....

راستی کسی می دونه حد اکثر سرعت edge چقدر می تونه باشه ؟!

iCe m@n
22-04-2011, 11:53
آره من چنتا دادم دیدم مجانی هست و بعد دیگه ندادم ترسیدم بعدن همه با هم کم بشه از شارژم :27::21:
جدیدان طرح های نامرای خوبی میده ایرانسل :31:!....

حداکثر سرعت 35 هست:46:

arashlolos
23-04-2011, 19:31

میتونه 48 کیلوبایت باشه ولی فعلا تو ایران ایرانسل بالاترین سرعتی که ارایه میده 28 یا به قول دوستمون 35 هستش.
پس از لحاظ فنی تا 48 کیلوبایت راه داره و میتونن ارایه بدن

Mahdi.p30
24-04-2011, 11:00
دوستان ،من حرفمو پس مي گيرم
خودم يه ماهه فعال كردم و دقيقا يك ماه بعد انقضاشه

IRAN_KING
24-04-2011, 15:30
میتونه 48 کیلوبایت باشه ولی فعلا تو ایران ایرانسل بالاترین سرعتی که ارایه میده 28 یا به قول دوستمون 35 هستش.
پس از لحاظ فنی تا 48 کیلوبایت راه داره و میتونن ارایه بدن

اوف چی میشه سرعت 48 :20::31: کی به این سرعت میرسه فکر نکنم ایرانسل G3 رو راهبندازه همون edge رو بالا ببره خیلی عالی میشه...:40:

iCe m@n
24-04-2011, 16:04
این 48 رو باید توی خواب ببینیم همین که توی بعضی جاها سرعت تا 30 یا نهایتا 35 هم میره باید کلاهمون رو بندازیم هوا:31:

الان که بیشتر جاها سرعت روی 25 هست چه برسه به 48:27:

XDbit68
24-04-2011, 16:08
دوستان ببخشین که سوال بی ربط هست اما کلافه کرده منو:
کسی میدونه سرعت دانلود 128 کیلو بیت هadsl مختلف چرا به این طرز عجیب روی 70 کیلوبایت بر ثانیه هستش؟:18::18:
سرعتهای دیگه هم که یکی از یکی عجیبترن.
برین به این تاپیک تا حرفمو باور کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدملت سرعت نجومی دارن ...
مگه قرار نبود 128 رو تقسیم بر 8 کنیم تا سرعت دانلود به دست بیاد؟
کسی میدونه جواب بده روشن شیم ممنون.:11:

Mahdi.p30
24-04-2011, 18:13
کسی میدونه سرعت دانلود 128 کیلو بیت هadsl مختلف چرا به این طرز عجیب روی 70 کیلوبایت بر ثانیه هستش؟:18::18:

دوست عزیز وقتی که حجم 3 گیگ هست ، تفاوتی نمی کنه که شما با سرعت 70 دانلود کنید یا 16!
و فقط در وقت صرفه جویی میشه!
ولی در سرویس های نامحدود قضیه فرق می کنه ، توی نامحدود سرعت دقیقا همونی هست که توی قرارداد نوشته شده ، نه بیشتر!

فکر کنم تنها شرکتی که برای سرویس حجمی ، 128 رو همون 128 میده ، وایمکس ایران وله!:27:

XDbit68
24-04-2011, 18:20
دوست عزیز وقتی که حجم 3 گیگ هست ، تفاوتی نمی کنه که شما با سرعت 70 دانلود کنید یا 16!
ولی در سرویس های نامحدود قضیه فرق می کنه ، توی نامحدود سرعت دقیقا همونی هست که توی قرارداد نوشته شده ، نه بیشتر!

فکر کنم تنها شرکتی که برای سرویس حجمی ، 128 رو همون 128 میده ، وایمکس ایران وله!
ممنون.یعنی isp ها عمدا دارن همچین کاری رو میکنن؟

Mahdi.p30
24-04-2011, 18:29
ممنون.یعنی isp ها عمدا دارن همچین کاری رو میکنن؟
بله
ولی اگه نامحدود بدن ، سرعت همون 16 هست

arashlolos
24-04-2011, 21:31
دوستان ،من حرفمو پس مي گيرم
خودم يه ماهه فعال كردم و دقيقا يك ماه بعد انقضاشه
ببین داداشم خوب مینویسه 1 ماه فعاله ولی امکان داره بیشتر از یک ماه فعال باشه
من خیلی پیش اومده واسم که از تاریخ انقضاشم گذشته ولی همچنان استفاده میکردم(بدون کم شدن شارژ)
البته حواستون نباشه امکان داره شارژتونو بدزده آره دقیقا بدزده! فکر نکنم هدفشون غیر این باشه
من الان یماهه دارم 7 ام انقضاش تموم میشه حجمشو تموم نکردم هنوز اگه انقضاش تموم شه ضرر میکنم چون حجمش مونده من فقط میخوام خونه که نیستم ازش استفاده کنم پس اگه انقضاش همچنان بمونه به نفعمه میخوام شارژمو خالی کنم بعد ببینم بعد 7 ام وصل میشه؟:46:

iCe m@n
24-04-2011, 21:38
برای من هم 12 هم تمومه ولی از شارژم مونده خدا کنه که انقضاش تموم نشه وگرنه منم ضرر میکنم حسابی:13::41:

arashlolos
24-04-2011, 22:00
برای من هم 12 هم تمومه ولی از شارژم مونده خدا کنه که انقضاش تموم نشه وگرنه منم ضرر میکنم حسابی:13::41:
بدو بدو شارژتو انتقال بده تا دیر نشده 09398765432 :31::31::39:

arashlolos
24-04-2011, 22:20

فکر کنم تنها شرکتی که برای سرویس حجمی ، 128 رو همون 128 میده ، وایمکس ایران وله!:27:
داداشم موضوع عجیب نیست
adsl یعنی سرویس پرسرعت.
سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایت (تقسیم بر 8 که میشه)
سرعت 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت
سرعت 512 کیلوبیت یعنی 64 کیلوبایت
...
سرعت 2 مگابیت یعنی 256 کیلوبایت

وقتی adsl سرعت 128 کیلوبیت میگیری بهت میگن که ما سرعت 16 کیلوبایت رو به شما تحویل میدیم و کمتر از اون نمیشه اما با توجه به اینکه سرویس حجمی هستش شرکت های مختلف سرعت تشویقی بهت میدن که مثلا من خودم روزا سرعتم 128 کیلوبایت هستش که حدود 100 تاش تشویقی هستش و این هیچ تاثیر منفی رو شرکت نداره چون ظرفیتش خیلی بیشتر از ایناست و شما هم که نمیشینی دانلود کنی(حجمت تموم میشه) اما با توجه به نوع شرکت و منطقه و ترافیک شبکه سرعت بین 50 تا 128 تغییر میکنه
اما شبا که رایگانه عمدا سرعت رو کم میکنن تا پهنای باندشون تموم نشه (البته ترافیک زیاد اطلاعات هم سرعتو کم میکنه) ولی اونم بستگی داره کدوم شرکت باشه مثلا شرکت ما سرعتش اوایل شب تا 20 میاد حتی کمتر ولی آخر شب تا 100 هم میرسه!!!
نامحدودم که مشخصه عمدا از سرور سرعتتو کم میکنن اونم بستگی داره کدوم شرکت باشه شرکت isp که من ازش سرویس میگیرم دایما سرعت نامحدودش 30 کیلوبایت هستش با هزینه ماهیانه 15500 تومن!!!! عالیه نه؟؟؟
خوب چرا رو 16 تنظیم نمیکنن؟؟؟معلومه... دلیلش اینه که رقیبای دیگه هم تشریف دارن!!! و اونا بازارو در دست میگیرن (بعدشم اینکه اگه سرعت بخواد بیاد 16 که دیگه adsl معنی نداره موبایلا الان سرعتشون 30 هم میرسه البته این اواخر خراب شده ):20:

IRAN_KING
28-04-2011, 21:34
بچه ها شما هم شب ها سرعتتون میاد پایین دلیلش چیه ایرانسل خودش کاری میکنه ؟!
10 شب به بعد خیلی مییاد پایین روز ها خیلی بالاست....

iCe m@n
28-04-2011, 22:11

کلا همینجوریه من که خودم رو راحت کردم و wimax گرفتم 512 چون واقعا از دست این EDGE خسته شده بودم مخصوصا این آخرا که قطعی فراوون داشت ورو مخ آدم بود:13:

mostafa1400
29-04-2011, 21:24
من که یک مدت تمدیدش نکردم. یک سیمکارت اصلا خاص این گرفته بودم. نزدیک 5 گیگ هم توش بود اما انقدر قطعی یا کاهش سرعت داشته که بخیالش شدم.

iCe m@n
29-04-2011, 23:46
من که یک مدت تمدیدش نکردم. یک سیمکارت اصلا خاص این گرفته بودم. نزدیک 5 گیگ هم توش بود اما انقدر قطعی یا کاهش سرعت داشته که بخیالش شدم.

آره این چند وقت خیلی قطعیش زیاد شده بود خیلی روی مخ بود:13::2:

arashlolos
01-05-2011, 00:11
خوب معلومه دیگه اون موقع شلوغ ترین زمان استفاده هستش چون همه رفتن خونه و اون موقع اکثرا شام خوردن و قبل خواب معمولا همه ایمیلاشونو چک میکنن و وب گردی و کلا کامپیوترا اون موقع روشن میشه و همه کانکت میشن
تموم ملت دارن استفاده میکنن دیگه
فکر کردین صبح چرا سرعتم رو 28 کیلو هستش؟!
ولی اگه اونجا adsl دارن حتما بگیرید
من از یه شرکت معمولی گرفتم نامحدودش دایم سرعت رو 30 کیلو هستش اونم با 16000 تومن در ماه!!! مودمم که 20000 هستش و یباره!
شبها هم سرعت طرح محدودش 50 تا 120 کیلو هستش و کاملا رایگان و بعضی جاهای ایران شبها سرعت بالای 200 م هستش
دیگه از این بهتر؟؟؟؟
آدرسم نوشتی سایته جلوته. یه موزیکی چیزی خواستی 2 دقیقه ای دانلود شده
فقط با 16000 تومن تا 20000 تومن!!!!!
اگه پولشو نداری پیشنهاد میکنم از پفک و چیپسو تاکسی و آب معدنی خوراکی و تاکسی و نوشابه :31::31::31::31: و کلی چیز دیگه :31: دست بکش ولی پولشو وردار adsl بگیر ارزششو داره

IRAN_KING
02-05-2011, 08:11
خوب معلومه دیگه اون موقع شلوغ ترین زمان استفاده هستش چون همه رفتن خونه و اون موقع اکثرا شام خوردن و قبل خواب معمولا همه ایمیلاشونو چک میکنن و وب گردی و کلا کامپیوترا اون موقع روشن میشه و همه کانکت میشن
تموم ملت دارن استفاده میکنن دیگه
فکر کردین صبح چرا سرعتم رو 28 کیلو هستش؟!
ولی اگه اونجا adsl دارن حتما بگیرید
من از یه شرکت معمولی گرفتم نامحدودش دایم سرعت رو 30 کیلو هستش اونم با 16000 تومن در ماه!!! مودمم که 20000 هستش و یباره!
شبها هم سرعت طرح محدودش 50 تا 120 کیلو هستش و کاملا رایگان و بعضی جاهای ایران شبها سرعت بالای 200 م هستش
دیگه از این بهتر؟؟؟؟
آدرسم نوشتی سایته جلوته. یه موزیکی چیزی خواستی 2 دقیقه ای دانلود شده
فقط با 16000 تومن تا 20000 تومن!!!!!
اگه پولشو نداری پیشنهاد میکنم از پفک و چیپسو تاکسی و آب معدنی خوراکی و تاکسی و نوشابه :31::31::31::31: و کلی چیز دیگه :31: دست بکش ولی پولشو وردار adsl بگیر ارزششو داره

ایول...آره صبح ها روی 28 ته چه حالی میده شب ها هم عصاب عادم خورد میشه...

من فکر می کردم باید صبح ها که خطه ایرانسل مردم تماس می گیرن سرعت کم باشه ...
پس شبها همه اینترنت ایرانسل می ترکونن...:27:

tik2tak
02-05-2011, 21:24
سلام شاید این پست خیلی دیره و حتما ام سیم کارت اعتباری استفاده کنید شارز زیادی رو هم توش نذارین اصلا شارژ تو نذارین کارت شارژ تو کیفیتون باشه موقع نیاز بزنید

tik2tak
02-05-2011, 21:42
من یک بسته 5/2 گیگ خریدم 10 تومن کم شد وقتی شماره بالا روگرفتم اعتبار gprs رو 2618485 ریال و تاریخ انقضا رو 25/3/1390 زده بود :18: در صورتی که امروز 27/1/1390 است میتونین بگین منظورش از اون رقم و تاریخ چی بوده؟

ناراحتی یه ماه اضافه وفت داره:31: منم واسه یکی این طوری فعال کردم 2 ماهه از اب در امد ببین ایرانسل از وقتی حجمی کرده به حجم دقیقه و روز رو بیشتر مده البته خیلی قطعی نیست من یه ماهه میگیرم یه ماهه و یه روزه میگیرم 3 روزه

nimahandsomboy
03-05-2011, 09:42
من هم از ایرانسل استفاده میکنم و به ابن نتایج رسیدم

روزها سرعت خیلی خوبه و لی شب ها خیلی کند هست ( نمیشه استفاده کرد )

طرح یک ماهه دقیقا یک ماه هست و لی طرح یک روزه 3 روز هست

--- به خوبی کار میکنه

من یه سوال دارم از دوستان

اگر کسی مشکلی داشته باشه با اینترنت ایرانسل با چه شماره ای باید تماس بگیره؟؟؟

roozbeh99
03-05-2011, 09:52

با 700 تماس بگیر.

IRAN_KING
03-05-2011, 10:53
من هم از ایرانسل استفاده میکنم و به ابن نتایج رسیدم

روزها سرعت خیلی خوبه و لی شب ها خیلی کند هست ( نمیشه استفاده کرد )

اره من اول فکر کردم شبها تعمییرات داره دکل هاش...بعد گفتم شاید از دستی شبها مییاره پایین !!!:21: حالا هم که دوستان می گن همه شب به اینترنت وصل می شن:18:

italia88
06-05-2011, 14:25
اره من اول فکر کردم شبها تعمییرات داره دکل هاش...بعد گفتم شاید از دستی شبها مییاره پایین !!!:21: حالا هم که دوستان می گن همه شب به اینترنت وصل می شن:18:

درسته یه مدتیه شبا کللن تعطیل میشه و قطعه !!! :41:

امضات خیلی باحاله ! خداییش حال کردم ...:5:

pcsoft
07-05-2011, 16:26
سلام دوستان خسته نباشید.
من قبلا که خونه قبلیمون بودیم سرعت اینترنت روزها روی 20-23 KB بود و کیف می کردیم ولی حالا که نقل مکان کردیم انگار از دکل دور شدیم و سرعت اینترنت شده عین DialUp
سرعت دانلود حداکثر 5 هستش.
گوشیم هم Nokia N70 هست.
نرم افزاری چیزی هست که دکل انتخاب کنم برای N70؟
arashlolos
08-05-2011, 11:11
درسته یه مدتیه شبا کللن تعطیل میشه و قطعه !!! :41:

امضات خیلی باحاله ! خداییش حال کردم ...:5:
امضای خودتم خیلی باحاله ! خداییش حال کردم ...
اینم برا اینکه اسپم نشه : بله بله یه مدتیه شبا کلا تعطیل میشه

سلام دوستان خسته نباشید.
من قبلا که خونه قبلیمون بودیم سرعت اینترنت روزها روی 20-23 KB بود و کیف می کردیم ولی حالا که نقل مکان کردیم انگار از دکل دور شدیم و سرعت اینترنت شده عین DialUp
سرعت دانلود حداکثر 5 هستش.
گوشیم هم Nokia N70 هست.
نرم افزاری چیزی هست که دکل انتخاب کنم برای N70؟
داداشم سیمکارتت چیه؟؟؟ به احتمال 99.9 درصد همراه آخره. ولی هرچی که میخواد باشه آره نرم افزار هستش واسه اینکار اسمشو فعلا یادم رفته کسی اگه نمیدونست بعد بگو شاید واست پیداش کردم ولی بسرچی پیداش میکنی

IIXFXII
08-05-2011, 12:23
دوستان سلام
من میخوام اشتراک یک ماهه ایرانسل بخرم واسه نمونه و برای امتحان کد شارژ یک روزه رو وارد کردم سیم کارتم 3000 تومان هم شارژ داشت اما وقتی کد رو میدادم واسم پیغامی با این مضمون میو مد (مشترک گرامی برای اطلاع از باقیمانده شارژ خود *141*1# را وارد نمایید) بعدشم میرفتم همینکارو میکردم میدیدم شارژم سرجاش هست و اصلا واسه ی اشتراک پولی کم نشده
خلاصه جریان از چه قراره؟

Sk8er.boi
08-05-2011, 12:26
دوستان سلام
من میخوام اشتراک یک ماهه ایرانسل بخرم واسه نمونه و برای امتحان کد شارژ یک روزه رو وارد کردم سیم کارتم 3000 تومان هم شارژ داشت اما وقتی کد رو میدادم واسم پیغامی با این مضمون میو مد (مشترک گرامی برای اطلاع از باقیمانده شارژ خود *141*1# را وارد نمایید) بعدشم میرفتم همینکارو میکردم میدیدم شارژم سرجاش هست و اصلا واسه ی اشتراک پولی کم نشده
خلاصه جریان از چه قراره؟

حتما اشتباه وارد ميكني.

pcsoft
08-05-2011, 12:31
امضای خودتم خیلی باحاله ! خداییش حال کردم ...
اینم برا اینکه اسپم نشه : بله بله یه مدتیه شبا کلا تعطیل میشه

داداشم سیمکارتت چیه؟؟؟ به احتمال 99.9 درصد همراه آخره. ولی هرچی که میخواد باشه آره نرم افزار هستش واسه اینکار اسمشو فعلا یادم رفته کسی اگه نمیدونست بعد بگو شاید واست پیداش کردم ولی بسرچی پیداش میکنی
سلام. اتفاقا ایرانسل هست. قبلا که به دکل نزدیک تر بودیم سرعت عالی بود!
ولی حالا شدیم دیال آپ!
نرم افزار Fieldtest هست اما فکر کنم واسه سری 60 ورژن 3 هستش ولی N70 ورژن 2 هستش.
ممنون میشم.

arashlolos
08-05-2011, 12:40
دوستان سلام
خلاصه جریان از چه قراره؟
قربونت برم اینم جوابت:
کد رو اشتباه وارد میکنیدو تمام
این کدش هستش:
یک روزه
#1*1*7*3*140*

Sk8er.boi
08-05-2011, 18:20
سلام برا شما هم ياهو مسنجر باز نميشه؟ الان 1 ساعته هر كاري ميكنم باز نميشه مثل سابق شده فكر كنم

joe_satriani
08-05-2011, 21:32
سلام برا شما هم ياهو مسنجر باز نميشه؟ الان 1 ساعته هر كاري ميكنم باز نميشه مثل سابق شده فكر كنم

با سلام
شايد هم باز پورت رو بسته باشن
اما شما محض اطمينان قسمت ------ ياهو مسنجرتون رو چك كنيد

موفق باشيد.

Sk8er.boi
08-05-2011, 22:18
نه نشد قبلا كه پورت رو ميبستن جيميل هم باز نميشد ولي الان باز ميشه فقط ياهو مسنجر باز نميشه . به نظرتون برنامه Real Hide IP تاثير ميذاره رو مسنجر؟

f.ka
08-05-2011, 23:59
سلام بچه ها
مسنجر منم باز نمیشه اما یاهو و ایمیل مشکلی نداره،آخه واسه چی این پورت رو میبندن!!

f.ka
09-05-2011, 09:12
جالب اینه از مسنجر یاهو میشه استفاده کرد اما خود مسنجر باز نمیشه حالا دلیل این کارا چیه من نمیدونم!!!

اگه این پورت مسنجر باز شد اینجا یه خبر بدید.ممنون

XDbit68
09-05-2011, 18:38
جالب اینه از مسنجر یاهو میشه استفاده کرد اما خود مسنجر باز نمیشه حالا دلیل این کارا چیه من نمیدونم!!!

اگه این پورت مسنجر باز شد اینجا یه خبر بدید.ممنون
بابا خب یه مسنجر دیگه رو تست کنین.!!!ماله من که از همون اولشم به زور باز میشد(تیر ماه پارسال):31:

Sk8er.boi
09-05-2011, 18:55
درست شدش بچه ها الان وصل شد :8:

ghasem2020
09-05-2011, 21:09
ياهو با توجه به سنگينيش بد وصل ميشه. ولي خوب هيچ مشكلي نداشت امروز پورتش. بعضي وقتها براي منم باز نميشه ولي اين بستگي داره به پينگ ايرانسل نه پورت ياهو.

arashlolos
10-05-2011, 02:55
من adsl دارم:20: گوگل و جی میلش کلا اذیت میکنن گاهی میبینی اصلا باز نمیشن

gamebazi.blogfa
10-05-2011, 14:26
سلام. من میخوام یه مودم edge بخرم. کیفیت این مودمهای همراه چجوره؟ آیا الان 3g توی ایران ایرانسل ساپورت میکنه؟ در کل اینترنت همراه جای adsl رو میده؟ یا اینکه ضعیفه؟

iCe m@n
10-05-2011, 14:38
سلام. من میخوام یه مودم edge بخرم. کیفیت این مودمهای همراه چجوره؟ آیا الان 3g توی ایران ایرانسل ساپورت میکنه؟ در کل اینترنت همراه جای adsl رو میده؟ یا اینکه ضعیفه؟

سلام
کیفیت هاشون بستگی به منطقه داره
خیر فعلا توی ایران 3G ساپورت نمیکنه
خیر اصلا جای ADSL رو نمیگیره ومن یه شما پیشنهاد میکنم که اگر منطقتون ADSL رو ساپورت میکنه حتما ADSL بگیرید

tik2tak
10-05-2011, 17:47

دوست عزیز مگه نمی بینی بر بچه ها به چه مشقتی یه یاهو باز میکنن (چیزی که تو dial up با ان کندیش مثل هولو باز میشه) چرا از این قوم EDGE ایرانسلی ما در نمیگیری حتما باید بلا بکشی :19::19::19::19::19::19::19::19:

f.ka
10-05-2011, 18:27
ای بابا بازم یاهو مسنجر باز نمیشه!!!!!!آخه چه وضعشه:41:

R O O T
10-05-2011, 19:06
اره مثل اينكه دوباره قاطي كرد امروز ظهر باز ميشد باز الان دوباره تركيد . اينم دردسري شد واسه ما :13:

f.ka
10-05-2011, 19:14
من نمیدونم این کارا واسه چیه!!! از روی قصد یا مشکل از جای دیگه س!!!

gamebazi.blogfa
10-05-2011, 19:38
سلام
کیفیت هاشون بستگی به منطقه داره
خیر فعلا توی ایران 3G ساپورت نمیکنه
خیر اصلا جای ADSL رو نمیگیره ومن یه شما پیشنهاد میکنم که اگر منطقتون ADSL رو ساپورت میکنه حتما ADSL بگیرید
مودم edge رو به منظور اینترنت همراه میخواستم تا بتونم تو دانشگاه و محل کارم به اینترنت وصل بشم. تو خونه adsl دارم. آیا وضع اینترنت همراه اول هم اینطوره؟

ghasem2020
10-05-2011, 21:40
اولترا اگه داريد فعالش كنيد. ياهو مسنجر باز ميشه. بعد كه باز شد اولترا رو ببندين. :31:

XDbit68
10-05-2011, 22:19
من نمیدونم این کارا واسه چیه!!! از روی قصد یا مشکل از جای دیگه س!!!
الان زدم با ---باز شد خیلی راحت.بدون --- اصلا وا نمیشه تلاش بیهوده نکنین.:41:
پورتی داره که اسمش Gp2738 temp یا همچین جیزاییه این پورت رو احتمالا شیلتر کردن.

italia88
11-05-2011, 15:12

اگه برا دانلود میخای و توخونه استفاده میخای کنی ای دی اس ال بهتره!

IIXFXII
15-05-2011, 11:44
قربونت برم اینم جوابت:
کد رو اشتباه وارد میکنیدو تمام
این کدش هستش:
یک روزه
#1*1*7*3*140*

نه مطمئنم که اشتباه وارد نمیکنم.
برای مثال همین الان سیم کارتم ده هزار و خورده ای تومن شارژ داره.
میخوام اشتراک نا محدود یه ماهه بخرم کدش هم از توی خود سایت برداشتم اینه :
irancel code: *140*3*7*2*3#
بازم همون پیغامو میده.
نمیدونم چرا..
یکی کمک کنه

arashlolos
15-05-2011, 11:51
نه مطمئنم که اشتباه وارد نمیکنم.
برای مثال همین الان سیم کارتم ده هزار و خورده ای تومن شارژ داره.
میخوام اشتراک نا محدود یه ماهه بخرم کدش هم از توی خود سایت برداشتم اینه :
irancel code: *140*3*7*2*3#
بازم همون پیغامو میده.
نمیدونم چرا..
یکی کمک کنه
میگم اون کد اشتباست دیگه
کدی که من گفتمو بزن
این کدی که زدی اصلا وجود نداره
ضمنا نامحدود نیست حجمش محدوده 2.5 گیگ هستش

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

3#*1*7*3*140*

یکماهه 2.5 گیگ
یا بقول شما نامحدود
عمرا بتونی تمومش کنی

iCe m@n
15-05-2011, 12:16
یکماهه 2.5 گیگ
یا بقول شما نامحدود
عمرا بتونی تمومش کنی

من 2 بار تموم کردم 2.5 گیگ رو هنوز 10 روزی هم تا سر ماه مونده بود:31::27:

IIXFXII
15-05-2011, 12:21
میگم اون کد اشتباست دیگه
کدی که من گفتمو بزن
این کدی که زدی اصلا وجود نداره
ضمنا نامحدود نیست حجمش محدوده 2.5 گیگ هستش

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

3#*1*7*3*140*

یکماهه 2.5 گیگ
یا بقول شما نامحدود
عمرا بتونی تمومش کنی

ببین اون کد رو من از سایت خود ایرانسل نوشتم.
الان لینکشم میذارم ببینی.

iCe m@n
15-05-2011, 12:26
رمز 2.5 گیگ این هستش

#3*1*7*3*140*

iCe m@n
15-05-2011, 12:33
ببین اون کد رو من از سایت خود ایرانسل نوشتم.
الان لینکشم میذارم ببینی.

خب دوست عزیز من الان مشکل شما رو خوندم شما وقتی کد رو وارد میکنی باید صبر کنی تا از ایرانسل یه پیغام مبنی بر اینکه سرویس فعال شده دریافت کنی
و بعد که شارژت رو نگاه کنی میبنی که به اندازه سرویسی که انتخاب کردی شارژت رو کم کردن ولی تا ایرانسل پیغام نده شارژت سر جاش میمونه

برای اینکه هم ببینی که سرویست فعال شده یا نه این کد رو بزن

#1*3*7*3*140*

halker2009
18-05-2011, 10:33
سلام من شهر خواف میشینم ولی ایرانسل گفته تمام ایران پوشش edge مید ولی اینطور نیست حدود 10 بار هم ایمیل زدم به ایرانسل که سرویس رو برای ما فعال کنید ولی انگار نه انگار اینم محتویات ایمیل
"

با سلام و احترام

مشترک گرامی

در حال حاضر سرویس EDGE فقط در مراکز استانها ارائه می شود و در صورتیکه گوشی مشترک قابلیت استفاده از این سرویس را داشته باشد در مناطق مذکور می توانید از این سرویس استفاده نمایید.

باتشکر

Customer Service

MTN IRANCELL

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@01CC1241.825207D0

From: irancell@isiranit.com [mailto:irancell@isiranit.com]
Sent: Wednesday, May 11, 2011 1:27 AM
To: Customer Service
Subject: IRANCELL.IR VISITOR FEEDBACK - PERSIAN

نام و نام خانوادگی:امیرانصاری
پست الکترونيک:admin@caspians.ir
موبایل:09378339620
پیشنهاد / نظر:سلام تقاضای ارتقای سرویس gprs به edge را در شهرستان خواف در استان خراسان رضوی دارم.

Email Disclaimer:

"
من توی مشهد با مودم 3g خودم سرعت رو تست کردم ساعت های 6:30 7 بود سرعت روی 435kbps بود خیلی دلم سوخت من باید با سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم ولی دوستام تو مشهد باید با سرعت 30 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنند تازه حداقلشه.:41:

arashlolos
18-05-2011, 11:54
سلام من شهر خواف میشینم ولی ایرانسل گفته تمام ایران پوشش edge مید ولی اینطور نیست حدود 10 بار هم ایمیل زدم به ایرانسل که سرویس رو برای ما فعال کنید ولی انگار نه انگار اینم محتویات ایمیل

نام و نام خانوادگی:امیرانصاری
پست الکترونيک:admin@caspians.ir
موبایل:09378339620
پیشنهاد / نظر:سلام تقاضای ارتقای سرویس gprs به edge را در شهرستان خواف در استان خراسان رضوی دارم.

Email Disclaimer:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید"
من توی مشهد با مودم 3g خودم سرعت رو تست کردم ساعت های 6:30 7 بود سرعت روی 435kbps بود خیلی دلم سوخت من باید با سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم ولی دوستام تو مشهد باید با سرعت 30 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنند تازه حداقلشه.:41:
میگم نام پدر و شماره شناسنامت یادت رفت بزاری با محل تولد:31:
شوخی کردم

کاریش نمیشه کرد مجبوری
adsl هم حتما نداره اونجا اگه داره که بگیر

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

رمز 2.5 گیگ این هستش

#3*1*7*3*140*
آره درسته.
من درست نوشته بودم ولی اومد اینجا قاطی شد یخورده

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

من 2 بار تموم کردم 2.5 گیگ رو هنوز 10 روزی هم تا سر ماه مونده بود:31::27:
خوب سرعت منطقتون خوبه و شاید شب و روز میدانلودی:18:

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

من با adsl شبانه روز بالای 3.5 گیگ دانلود میکنم سرعتم 50 هستش دائم نامحدود

Facon_Archi
18-05-2011, 12:05
vp-n اینا درست نشد؟

arashlolos
18-05-2011, 12:07
vp-n اینا درست نشد؟
میخوای چیکار؟!:31:

Facon_Archi
18-05-2011, 12:13
قطع کرده بودن اخه

arashlolos
18-05-2011, 12:16
قطع کرده بودن اخه
من مدت هاس ایرانسلو گذاشتم کنار(20 روز) پس وی پی رو قط کرده بودن منظورتون همون وی پی های رایگان یا پولی ایناست دیگه نه؟
آخه چجوری قط میکنن؟ اگه اونطوری باشه مخابراتم باید بتونه واسه adsl رو قط کنه

SASAN-BSE
19-05-2011, 22:55
قطع کرده بودن اخه

من حدود 6 ماهه دارم استفاده میکنم تا حالا نشده که وی پی وصل نشه !
اگه وصل نشه فکر کنم مشکل از اونوره که با آی پی شما مشکل داره !

hermione
21-05-2011, 00:51
این چند روزه اخیر خیلی سرعتم کم شده به علاوه اینکه قطعی هم زیاد داره واسه شما هم همینطوره ؟

R O O T
21-05-2011, 08:29
واسه من تو اين چند روز خيلي DC ميشه سرعت دانلود هم كه افتضاح به زور به 15 ميرسه .

matr!x_2008
21-05-2011, 08:49
سرعت 2، 3 روزه داغونه.دیشبم که کلا" قطع شد!

saeed9009
21-05-2011, 21:39
این چند روزه اخیر خیلی سرعتم کم شده به علاوه اینکه قطعی هم زیاد داره واسه شما هم همینطوره ؟

واسه من که تا شش عصر نسبتا خوبه. بعد از اون ساعت افتضاحی هست در حد دیال آپ.

italia88
22-05-2011, 21:18
واسه من که تا شش عصر نسبتا خوبه. بعد از اون ساعت افتضاحی هست در حد دیال آپ.

بازم خوبه برا شما در حد دایالاپه برای من اصلان سند و ریسیو نداره !!!:41:

R O O T
22-05-2011, 22:05
سرعت از ساعت 6 به بعد تا 10 11 حسابي مياد پايين من كه اصلا نميتونم كانكت شم كانكت هم ميشم بعد چند دقيقه ريسيو قطع ميشه عجب وضعيتي شد :13:

arashlolos
22-05-2011, 22:17
اپراتور سوم چن روز پیش سیمکارتای آزمایشیشو عرضه کرد
خبرای خوشی در راه هستش
خواهشن نگین اینم بدتر اوناست که رده.
چون این اومده واسه اینترنت!!!!
آره شاید اوایل آنتنش ضعیف باشه و ... ولی رقابت همشونو میسازه هم ایرانسلو هم همراه اولو هم تامین تلکامو