ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15

x935
07-02-2011, 11:59
من اي دي اس ال 64 دارم نامحدود ماهي 15 تومن ميدم اينم نتيجه تست سرعتم تو اسپيد تسته ميخواستم بدونم بهتره نيست از اين سرويس ايرانسل استفاده كنم به صرفه تره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IRAN_KING
07-02-2011, 13:16
من اي دي اس ال 64 دارم نامحدود ماهي 15 تومن ميدم اينم نتيجه تست سرعتم تو اسپيد تسته ميخواستم بدونم بهتره نيست از اين سرويس ايرانسل استفاده كنم به صرفه تره؟

سلام ....

من آلان با بسته 800 مگابایتی آن هستم ... به نظر من که زیاد خوب نیست برای کسانی خوبه که adsl ندارن پس شما به adsl ت بچسب ..

قبلا نا محدود داشت ایرانول بهتر بود .

Artam01
07-02-2011, 14:35

به نظرم همین ADSL بهتره، چون ثبات بیشتری دارد.
منم قبلن 64 داشتم باهاش مولتی پلیر هم بازی می کردم و با اینترنت موبایل اصلن داخل نمیره چه برسه به بازی به نظرم 64 بهتر از این موبایلی هاست.
حالا خودت تست کن ببین چگونه است.

Mohammad Hosseyn
07-02-2011, 14:50

البته ای.دی.اس.ال بخاطر پینگ تایم پائینش مناسبتره ... ولی سرعتش خوب یکم پائنیتره ... منم پیشنهادم اینه که اینترنت موبایل نگیری ... ولی خوب هزینه هم کمتر داره موبایل ... یعنی بگیری هم ضرر نکردی ...

اگه خواستی بگیری مطمئن باش منطقتون EDGE ساپورت میکنه و انت هم کامل باشه ... :46:

IRAN_KING
07-02-2011, 14:58
می خواستم بدونم من با E وصل می شم دانلود قطع وصل میشه ولی با G نه دلیل چیه امکان داره منطقه ما E انتن زیاد خوب نباشه ؟

G با یک موبایلمه هر دو خوبه وب و دانلود
E اینم با یک موبیل دیگه هست. این صفحه وب خوب باز میکنه دانلود نه...

shasha_ara2001
07-02-2011, 23:13
سرویس EDGE فعاله . از چند وقت دیگه هم 3G میاد با اپراتور سوم

muhammad65
08-02-2011, 11:16
برید اینو بخرین نسل 3 که سهله نسل 3.5 ـمم ساپورت میکه hsupa

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فروش فله ای 20-25 دلار - فروش دونه ای 29 دلار... حالا همینو میارن تو ایران 290 دلار میفروشن...

-Cleeev

pooyar
08-02-2011, 11:43
من با مودم Dlink که 3G هم بود مدتی وصل میشدم خوب بود اما الان 2 هفتس که فقط کانکت میشه و اصلا رد و بدل اطلاعات وجود نداره. کسی میدونه مشکل چیه؟
منطقه تغییری نکرده. همون محل کار و خونه.

loyalamin
08-02-2011, 11:44
دوستان یه سایتی به نام Digiran.biz داره یک مودم می فروشه که یه سایت کلاهبرداریه . من جمعه دو هفته پیش پول ریختم هنوز مودم به دستم نرسیده و موبایلها رو خاموش کرده.
راستی برای شکایت از یک همچین سایتهایی باید چی کار کرد.؟

IRAN_KING
08-02-2011, 12:56
این قیمتش به نظر تون چطوره کسی از این خرید کرده ؟

IRAN_KING
08-02-2011, 13:02
دوستان یه سایتی به نام Digiran.biz داره یک مودم می فروشه که یه سایت کلاهبرداریه . من جمعه دو هفته پیش پول ریختم هنوز مودم به دستم نرسیده و موبایلها رو خاموش کرده.

این همه سایت با پست می فرستن دره خونه بعد پول بی زبون رو شما واریز میکنی به حساب این چور آدما.. ! ! !

netfix01
09-02-2011, 14:54
نمی دونم چرا مودم edge باعث شده کامپیوترم هنگ کنه. هر وقت این مودم لعنتی رو به کامپیوترم می زنم حتما بعدش باید restart کنم چون برنامه هایی که بازن بسته نمی شن و برنامه هایی که بستن باز نمی شن. من کامپیوترم جدیده و حدود یک ساله خریدمش، تمام قطعاتش هم مدل بالان. تا حالا که این مودم edge نبود عین بنز کار می کرد ولی این مودم سیستممو مختل می کنه. کسی می دونه دلیلش چیه؟ :13:

Mehran NZ
09-02-2011, 21:06
دوستان یه مودم خوب که با لینوکس مشکل نداشته باشه می خوام می شه معرفی کنید؟!
کلا به امکانات اضافیش هم نیاز ندارم مثل گرفتن پیام و.....زیاد نمی خوام گرون در بیاد فقط کارم و توی وصل شدن به اینترنت راه بندازه کفایت می کنه چون یه سیم کارت می گیرم فقط برای همین کار!

IRAN_KING
09-02-2011, 22:35
کلا به امکانات اضافیش هم نیاز ندارم مثل گرفتن پیام و.....زیاد نمی خوام گرون در بیاد فقط کارم و توی وصل شدن به اینترنت راه بندازه کفایت می کنه چون یه سیم کارت می گیرم فقط برای همین کار!

من اینو توصیه می کنم با لینوکس هم ok هست ... مودم

absan
09-02-2011, 23:44
دوستان بانصب این نرم افزار میتوانید موبایل خود رابصورت مودم(هم کابلی وهم وایفای) دراورید وقتی به یک فروشنده عمده دانگل اینراگفتم باورنکرد .نام نرمافزارjouik spotاست وبهطورتصادفی درگوگل پیدا کردم باهمین نام سرچ کنید دوستان حرفه ای کاراییی هایدیگرش راهم بنویسند.ضمناحالت edgeفقطدر30درصدشبکه عمل میکندواین30درصد ثابت نیست یعنی موبایل من یکساعت علامت eارد ودوسه ساعت ندارد:2::2:

Mehran NZ
10-02-2011, 09:20
من اینو توصیه می کنم با لینوکس هم ok هست ... مودم

ممنون بنظر چیز جالبی میاد 3g رو هم ساپورت می کنه احتمالا همین و بگیرم :10:

mohammad369
10-02-2011, 10:34

هیچ کاری نمیشه کرد. اصلا نباید خرید کرد تا یه قانون درست حسابی برای این فروشگاه ها درست نشده .
یه بنده خدایی از 40 نفر 20 ملیون کلاه برداشت الانم راس راس جلومون راه میره و هیچ کاری باهاش ندارن :41:

saeed4055
11-02-2011, 13:24
سلام دوستان
من حدودا یک ساعت در روز اینترنت استفاده میکنم
اگه موبایل رو با کابل و یا بلوتوث به لپ تاپ وصل کنم و از موبایل به عنوان مودم استفاده کنم به موبایل اسیب میرسونه؟
ممنون

IRAN_KING
11-02-2011, 13:44
سلام دوستان
من حدودا یک ساعت در روز اینترنت استفاده میکنم
اگه موبایل رو با کابل و یا بلوتوث به لپ تاپ وصل کنم و از موبایل به عنوان مودم استفاده کنم به موبایل اسیب میرسونه؟
ممنون

در کوتاه مدت نه در دراز مدت آره.

saeed4055
11-02-2011, 14:08
در کوتاه مدت نه در دراز مدت آره.
در دراز مدت چرا مشکل ایجاد میکنه؟
چه فرقی داره که با خود موبایل از اینترنت استفاده کنیم یا وصلش کنیم به کامپیوتر؟
ممنون

IRAN_KING
11-02-2011, 15:07
در دراز مدت چرا مشکل ایجاد میکنه؟
چه فرقی داره که با خود موبایل از اینترنت استفاده کنیم یا وصلش کنیم به کامپیوتر؟
ممنون

با خوده موبایلم در دراز مدت باعث مشکل میشه باطری موبایل خراب میشه و صفحه نمایش گر می سوزه.

ولی حالا شما 1 ساعت وصل میشین زیاد مشکل نداره ..

XDbit68
11-02-2011, 19:14
صفحه نمایش گر می سوزه.
آقا مطمئنی شما اینو؟

bombali
11-02-2011, 22:30
دوستان به نظر من از طریق گوشی اقدام به اتصال نکنید ...با استفاده از Edge Modemبه اینترنت متصل شوید. :21:

mohammad_87
12-02-2011, 01:43
من t...mobile گرفتم.3g هم ساپورت میکنه.جایی که سیگنال راحت دریافت کنه سرعت خوبی هم داره.نسبت به بقیه مارکها قابل اطمینان تره.بوردبرای huawei هست.اما قیمتش 90 درمیاد.

با خوده موبایلم در دراز مدت باعث مشکل میشه باطری موبایل خراب میشه و صفحه نمایش گر می سوزه.
ولی حالا شما 1 ساعت وصل میشین زیاد مشکل نداره ..
باتری بله اما چه ربطی به نمایشگر داره؟؟من الان 6-7 ماهه روزی چند ساعت با اتصال گوشی به کامپیوتر کانکت میشم.فقط شارژ باتریم خیلی زود تموم میشه .همین...

دوستان به نظر من از طریق گوشی اقدام به اتصال نکنید ...با استفاده از Edge Modemبه اینترنت متصل شوید. :21:90 درصد مودمهای موجود کپی شده و کیفیت مزخرفی دارن.در خریدتون خیلی دقت کنید.

hasanoooooooo
12-02-2011, 08:15
آقا مطمئنی شما اینو؟

من 7 ماهه دارم از این سرویس با گوشی استفاده میکنم روزی 24 ساعت! نه تا حالا که چیزی نشده! باتریم فقط همش به برق وصله..................:31:

IRAN_KING
12-02-2011, 10:52
آقا مطمئنی شما اینو؟
ghasem2020 من يك سالي ميشه كه چندين ساعت(به 12 ساعت هم رسيده) در روز گوشي رو به پي سي وصل كردم و به نت وصل شدم ولي هنوز نه براي باتريم مشكلي ايجاد شده نه براي صفحه نمايشم... كلاً بهم خيلي حال داده اين گوشي.

این برای گوشی هایی پیش میاد که صفحه نمایش گرشون درطول اتصال خاموش نمی شه ...و گفتم در استفاده طولانی مدت امکان داره .بله.

ghasem2020 = شاید در آینده حالتو بگیره ! :43::23:

ghasem2020
12-02-2011, 15:19
من يك سالي ميشه كه چندين ساعت(به 12 ساعت هم رسيده) در روز گوشي رو به پي سي وصل كردم و به نت وصل شدم ولي هنوز نه براي باتريم مشكلي ايجاد شده نه براي صفحه نمايشم... كلاً بهم خيلي حال داده اين گوشي. :31:

meisam_629
12-02-2011, 19:41
سلام دوستان. من الان دارم از مودم Edge استفاده می کنم. می خوام ببینم راهی یا برنامه ای واسه ویندوز است که مشابه همون برنامه انتخاب آنتن سیمبین باشه؟؟؟ اگه باشه که خیلی خوب میشه، نه!!!:27:

LordMMD
15-02-2011, 17:52
میگم برا شما امروز اینترنت وصل بوده ؟!

STON-COLD
17-02-2011, 00:08
شما از چه مدلی از ایرانسل استفاده میکنید
ماهانه ی 2.5 به نظرم خیلی کمه در عرض 10 روز تموم میشه:41:
برای دانلود کدومش بهترینه

babak_gww
17-02-2011, 01:30
مگه شما سرعت دانلودت چنده که تموم میکنی ؟ :18: برا ما که صفحه هم باز نمیکرد
بهترینش همون ماهانه هست

hasanoooooooo
17-02-2011, 03:30
دیروز یعنس چهار شنبه برا من کلا حتی سایت هم باز نمیشد...... وضعیت شما چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

tik2tak
17-02-2011, 11:07
Class 32, 296 k
این ماکس سرعت EDGE پس چرا بعضی از دوستان میگن سرعت EDGE باید تا 60 هم بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مگه شما سرعت دانلودت چنده که تموم میکنی ؟ :18: برا ما که صفحه هم باز نمیکرد
بهترینش همون ماهانه هست

منم اگه بخوام دانلود کنم 3سوت سوت میشه میره:31:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

aminpost
17-02-2011, 13:30
ایا شارژ شگفت انگیز رو میشه برای خرید بسته 1 ماهه استفاده کرد ؟

Artam01
17-02-2011, 13:41
احتمالن همه چی رو دو باربر حساب میکنند، من ADSL 2 گیگم رو تا یک ماه نگه می داشتم تازه کلی باهاش کار می کردم ولی ایرانسل 800 مگ یه هفته نشده تموم شد در صورتیکه زیاد هم بکار نبردمش.

راستی ایرانسل من limited شده و دیگه کار نمیکنه، کسی می دونه چرا اینطوری شده است؟

Questioner
17-02-2011, 14:35
با سلام

وقتی از مودم EDGE استفاده میکنبم و 2.5 گیگ رو فعال کردیم. چطوری میشه فهمید که چقدر مصرف کردیم و چقدر مانده.

از طریق سایت ایرانسل میشه؟

راستی اینو هم بگم که من سرعت دانلودم با IDM بین 30 و 15 هست و سرعت باز کردن صفحات هم نسبتا مناسب است و اذیت نمیکند.و کلا راضیم.احتمالا آنتن دهی منطقه ما خوبه.

tik2tak
17-02-2011, 18:54
ایا شارژ شگفت انگیز رو میشه برای خرید بسته 1 ماهه استفاده کرد ؟
نه بابا واسه فعال کردن هر طرحی از شارژ اصلی شما کم میشه نه شارژ شگفت

راستی ایرانسل من limited شده و دیگه کار نمیکنه، کسی می دونه چرا اینطوری شده است؟
یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده؟:5:

hasanoooooooo
17-02-2011, 21:31
شماها سرعت صفحه باز کردنتون تغییری نکردههههههههههههههههههههه هههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Artam01
18-02-2011, 09:22
یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده؟:5:

یعنی با گوشی هیچ کاری نمیتونم بکنم،نه شماره میگیره نه زنگ می خوره اون پایینشم نوشته Limited service.

ghasem2020
18-02-2011, 15:33
با سلام

وقتی از مودم EDGE استفاده میکنبم و 2.5 گیگ رو فعال کردیم. چطوری میشه فهمید که چقدر مصرف کردیم و چقدر مانده.

از طریق سایت ایرانسل میشه؟

راستی اینو هم بگم که من سرعت دانلودم با IDM بین 30 و 15 هست و سرعت باز کردن صفحات هم نسبتا مناسب است و اذیت نمیکند.و کلا راضیم.احتمالا آنتن دهی منطقه ما خوبه.

اين كد رو بزن معلوم ميشه:
#1*3*7*3*140*

Questioner
18-02-2011, 20:48
اين كد رو بزن معلوم ميشه:
#1*3*7*3*140*

سلام دوست عزیز

اگه با گوشی باشه میتونی این کد را بفرستی.ولی با مودم EDGE فقط میتونی اس ام اس بدی و نمیشه این کدها را بفرستی :13:

==============

چند وقته سرعت لود صفحات زیاد شده . . . . چرا؟ :31:

saminem
18-02-2011, 23:33
منم ایرانسل داشتم... ولی از این ماه رفتم روی اینترنت همراه اول...

سرعت لود همراه اول هم خوبه,بد نیست

hadicg
19-02-2011, 01:06
بعد از محدود کردن حجم دانلود منم رفتم رو همراه اول تقریبا هم ازش راضیم

arashlolos
19-02-2011, 18:08
یه سوال ایرانسل گاهی اوقات سرعتش خیلی کم در حد 2 یا 3 میشه گاهی هم قطع میشه
میخواستم از شما همراه آخریا بپرسم همراه اولم سرعتش تا این حد کم یا صفر میشه یا نه همیشه مثلا رو سرعت 8 یا 10 میمونه
درسته سرعت همراه آخر کمه ولی آیا پایدار هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali201055
19-02-2011, 18:19
همراه اول سرعت دانلودش 10 تا 25 است و سرعت لود صفحات 10 برابر از ايرانسل بهتر است و پايدار هم است.

Mehran NZ
19-02-2011, 18:20
بچه ها نظرتون راجع به این مودم چیه؟! با لینوکس مشکل نداره؟

اون یکی که معرفی کرده بودین طرف می گه فعلا تموم کرده ولی من سریع می خوام
ویرایش:
یه سرچی کردم مثل اینکه حتی رو 7 هم بالا نمیاد چه برسه به لینوکس لول

arashlolos
19-02-2011, 19:43
همراه اول سرعت دانلودش 10 تا 25 است و سرعت لود صفحات 10 برابر از ايرانسل بهتر است و پايدار هم است.
lمن امروز با سیم یکی تو رشت رفتم سرعت آخرش 8 بود:41:

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

بچه ها نظرتون راجع به این مودم چیه؟! با لینوکس مشکل نداره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون یکی که معرفی کرده بودین طرف می گه فعلا تموم کرده ولی من سریع می خوام
ویرایش:
یه سرچی کردم مثل اینکه حتی رو 7 هم بالا نمیاد چه برسه به لینوکس لول
آقا این آواتار خودته؟
کی هستی مندلیوف؟؟؟؟؟؟!!!!!
خدا شمارو حفظ کنه

ali201055
19-02-2011, 19:59
شما بگرد تو رشت و سر دانلود يك فايل بزت بعضي جاها شايد ببيني سرعت دانلودت رسيد به 20 يا بالاتر يك نرم افزاري هست كه ميتونيد از طريق اون فقط به اين آنتدهي وصل شويد.
براي توضيحات بيشتر به اين سايت مراجعه كنيد.

Mehran NZ
19-02-2011, 20:07
آقا این آواتار خودته؟
خدا شمارو حفظ کنه
ممنون برادر خدا شمارو هم حفظ کنه لول
ایشون جناب دایجسترا هستند که قاعدتا کسانی که رشتشون کامپیوتره حداقل باید اسمش و شنیده باشن
جواب سوال ما چی شد کسی نمی تونه کار ما رو راه بندازه؟!
یه مودم خوب 3جی که با 7 و لینوکس مشکل نداشته باشه + لینک خرید از یه جای مطمئن

Mehran NZ
19-02-2011, 20:07
آقا این آواتار خودته؟
خدا شمارو حفظ کنه
ایشون جناب دایجسترا هستند که قاعدتا کسانی که رشتشون کامپیوتره حداقل باید اسمش و شنیده باشن

Alex * Delpiero
19-02-2011, 21:33
سلام
من میخواستم سرویس بگیرم میخواستم بدونم از لحاظ سرعت و به اصطلاح رسپونس ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟؟
ایرانسل بگیرم یا همراه اول ؟
ممنون میشم دوستان کمک کنند
مرسی

aliiiiiii
19-02-2011, 21:59
با سلام

من سرویس 1 ماهه رو فعال کردم سرعتم بین 20 تا 25 متغیره من سرویسم تا 2 روزه دیگه تموم میشه حالا سوال من از دوستان اینه که اگه امروز سرویس 1 ماهه رو شارژ کنم حجمی که برام باقی مونده به دوره جدید اضافه میشه یا نه؟

ممنونم

Artam01
20-02-2011, 09:32
سلام
من میخواستم سرویس بگیرم میخواستم بدونم از لحاظ سرعت و به اصطلاح رسپونس ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟؟
ایرانسل بگیرم یا همراه اول ؟
ممنون میشم دوستان کمک کنند
مرسی

هر جفتشون رو یه شارژ یک هفته ای بکن ببین کدوم بهتر است.

CECELIA
20-02-2011, 13:27
سلام
من این پست را یه جای دیگه هم زدم کسی جواب نداد تازه با اینجا و این سرویس اشنا شدم

چه جوریاست؟

می شه از همه نوع گوشی استفاده کرد؟
Sony Ericsson BRAVIA S004 چی ؟
کدوما بهتره ؟
فلش مموری ان چی ؟
فلش هایی که تو بازار هست فرقی با هم دیگه ندارند؟
چه جوری شارژ می شه؟
هزینه ان همان 10000 تومان هستش
باید از سایت ایرانسل شارژ کنیم
خواهشا در این موارد توضیج بدید
من اینترنتم ای دی اس اله و خیلی پایین می خوام از این سرویس استفاده کنم
سرعتش چی ؟ حداقل و حداکثر سرعتش چقدره ؟
می تونم یه فایل 50 مگی را در چه زمانی دانلود کنم ؟
خواهشا جواب بدید................

منتظرم

hasanoooooooo
20-02-2011, 14:41
از گوشیهایی که edge ساپورت میکنن میتونی استفاده کنی.... هر چی باشه فرقی نداره! .
فلش مموری رو منظورت رو نمیفهمم! اما فلش مموری ربطی به این قضیه نداره. یا باید مودمشو بگیری یا با گوشی ...
اره 10 تومن میدی . همراه اول نامحدود. و ایرانسل 2.5 گیگ در ماه. کمترین سرعتش که 5 هست! بالاترینشم رو 27 این اخریا خیلی شلوغ شده بیشتر وقتا روی 14 هست........... 50 مگ رو اگه بخت باهات یار باشه با ایرانسل میتونی 40 دقیقه شایدم کمتر یا بیشتر بگیری. اما چند روزه جیگر من یکی رو خون کرده. پینگشم خیلی بده............ حدود 700!

CECELIA
20-02-2011, 16:09
دوست عزیز من شنیدم که با استفاده از فلش و سیم کارت با اتصال به کامپیوتره این با ان فرق داره؟
اتصال به اينترنت با سيم کارت موبايلGSM/GPRS MODEM

new evil
21-02-2011, 00:56
از گوشیهایی که edge ساپورت میکنن میتونی استفاده کنی.... هر چی باشه فرقی نداره! .

فرق میکنه edge هاشون 3 تا کلاس داره
------------------------------------------
من کلاس edge گوشیم 32 هست
دانگل بگیرم بهتره یا از گوشیم استفاده کنم؟

hamid_khakzad
21-02-2011, 16:54
سلام
من این پست را یه جای دیگه هم زدم کسی جواب نداد تازه با اینجا و این سرویس اشنا شدم

چه جوریاست؟

می شه از همه نوع گوشی استفاده کرد؟
Sony Ericsson BRAVIA S004 چی ؟
کدوما بهتره ؟
فلش مموری ان چی ؟
فلش هایی که تو بازار هست فرقی با هم دیگه ندارند؟
چه جوری شارژ می شه؟
هزینه ان همان 10000 تومان هستش
باید از سایت ایرانسل شارژ کنیم
خواهشا در این موارد توضیج بدید
من اینترنتم ای دی اس اله و خیلی پایین می خوام از این سرویس استفاده کنم
سرعتش چی ؟ حداقل و حداکثر سرعتش چقدره ؟
می تونم یه فایل 50 مگی را در چه زمانی دانلود کنم ؟
خواهشا جواب بدید................

منتظرم

بله،از هر مدل گوشی که تکنولوژی EDGE را پشتیبانی کنه می تونین استفاده کنین،البته من پیشنهاد می کنم به جای گوشی از مودم EDGE استفاده کنین به این خاطر که هم سرعت بهتری داره نسبت به گوشی هم اینکه وقتی از گوشی استفاده کنین شارژ باطری گوشیتون خیلی زود تمام میشه

فلش مموری هایی که منظورتون هست همون EDGE مودم هستند که شما به اشتباه اسم فلش مموری را رو این دستگاه گذاشتین

بله،10000 تومان هزینه فعال سازی بسته یک ماهه ایرانسل با 2.5 گیگا بایت ترافیک هست
که یک کارت شارژ 10000 تومانی می خرین و خطتتون را شارژ می کنید سپس بسته GPRS یک ماه را فعال می کنین

EDGE مودم نیازی به شارژ نداره و برقش از پورت usb که بهش متصل می شه تامین میشه

سرعتش بستگی به موقعیت و شرایط شبکه داره و بین 25 تا 50 کیلوبایت در ثانیه هست

hamid_khakzad
21-02-2011, 17:01

سلام دوست عزیز
من مودم vodaphone را بهتون پیشنهاد می کنم که خودم شخصا درایور آن را روی سیستم عامل های Seven 32 & 64 ویستا و لینوکس تست کردم
شما کدوم شهر هستین؟تهران؟
در صورتی که سوالی داشتید یا اطلاعات بیشتری در این مورد خواستید باهام تماس بگیرین
09132124770 حمید خاکزاد

hamid_khakzad
21-02-2011, 17:14
فرق میکنه edge هاشون 3 تا کلاس داره
------------------------------------------
من کلاس edge گوشیم 32 هست
دانگل بگیرم بهتره یا از گوشیم استفاده کنم؟

سلام دوست عزیز
به نظر بنده اگر از دانگل(EDGE Modem) استفاده کنید بهتر است
به دلایل زیر:
1-تکنولوژی EDGE در مدت کوتاهی میزان شارژ زیادی از باطری مصرف می کند و عمر باطری کم می شود
2-مودم سرعت و پایداری و انعطاف نرم افزاری بیشتری در مقایسه با گوشی دارد

arashlolos
21-02-2011, 23:41
سلام به همگی.
میگم چرا اینقدر شلوغش میکنید بزارید یه جمع بندی بشه:
(اینا همشون با تحقیق و تجربه خودم بدست اومده-اسمم تو محل آرش ایرانسله!!!)
در حال حاضر یعنی اوایل اسفند تا زمانی که شبکه ارتقا پیدا کنه سرعت ایرانسل و همراه اول از صفر واقعی(یعنی قطعی های لحظه ای) هستش تا 36 کیلو بایت تمام.
سرعت بستگی به:
1)زمان اتصال(چه ساعتی)
2)میزان آنتن واقعی گوشی نه اون خط های آنتن
3)دکلی که ازش آنتن میگیری
4)گوشیتون که فقط edge داشته باشه کلاسش مهم نیست
حالا توضیحات:
*گوشی های سونی اریکسون رو با نرم افزار MyPhoneExplorer میشه میزان آنتن واقعیشو دید که با آنتن رو صفحه گوشی فرق داره که اگه تقریبا بالای 90 درصد باشه خوبه.اگه پایین تر باشه سرعت میاد پایین
*هر دکلی تعدادی اسلات داره واسه اینترنت که این دوتا اپراتور هرکدوم حداکثر 5 تا اسلات دانلود نصب کردند هر اسلات 7.2 کیلو بایت اطلاعات میده که من تو یه منطقه سرعت 36 هم داشتم که 5 تا اسلات میشه.
همین دیروز یه همراه آخر گرفتم آخر سرعتش 8 هستش که این یعنی 1 اسلات فعال بود! ولی مطمینن بیشتر داره.
*به کلاس گوشی واسه این گفتم ربط نداره که اکثر گوشی ها 5 تا اسلات رو پشتیبانی میکنند و این کافیه! چون بالاتر از اون دیگه شبکه سرعتشو نداره که بده البته فعلا.
*اون دکل مورد نظر هم باید اسلات کافی 4 یا 5 تا داشته باشه
*تو یجا خوندم که اولویت خدمات برا اپراتورها تماس صوتیه این یعنی اینکه وقتی یه دکل تعداد مشترکین زیادی رو پوشش داده(مواقع شلوغ) دیگه رو اینترنت حساب باز نمیکنه!
*باز هم یجا خوندم که استاندارد edge میتونه تا 57 کیلو رو پشتیبانی کنهمودم هایی که edge مودم نام دارند نه اشتباها 3g مسلما قابلیت پشتیبانی اسلات های بیشتری(همون حداکثر 8 تا) را دارند اما اپراتورها نمیتونند این حجم رو ارایه بدن.نتیجه اینکه سرعت مودم های edge اگه از گوشی بیشتر نباشه کمتر نیست.
*جدیدا مودم های 3g هم وارد ایران شدند که علاوه بر edge از سیمکارت های اپراتور تامین تلکام هم پشتیبانی میکنند.البته سرعتشون بالای 1 مگ هستش به شرطی که شبکه ارایه بده که خوابشو ببینی!
*فعلا با 10000 تومن ایران ول میتونید 2500 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
و با 10000 تومن همراه آخر میتونید 30000 مگابایت دانلود کنید در عرض یک ماه
*دوستانی که میخوان سرعت این دوتا اپراتور رو تو منطقشون امتحان کنند پیشنهاد میکنم سیمکارت اگه ندارند از دوستانشون قرض کنند(مثل من که از پسر خالم گرفتم!) ایران ولو با کد #1*1*7*3*140* و هزینه 1000 تومن واسه یک روز و همراه آخرو با ارسال 1 به 8080 با هزینه 1000 تومن یک روز فعال کنند و سرعت هردوشو امتحان کنند بعد سیمکارت محبوبشونو انتخاب کنند
ایراد انتقاد نظر بدین تا بنده هم اطلاعاتم زیاد شه:20:
تشکر نمیکنید؟:31::31::31:

XDbit68
22-02-2011, 07:46
سرعت افتضاح شده. پینگ تست بالا نمیاد که بشه یه تست پهنای باند گرفت.
کسی تونست از پینگ تست تست بگیره بذاره تو تاپیک!!!

tik2tak
22-02-2011, 15:57
اینقدر مطمئن حرف نزنین همه چی بستگی به محله و انتن BTS شما داره کیفیت هر کدوم از این اپراتور ها تو هر جایی از کشور فرق داره:46:

esi222
23-02-2011, 23:58
سلام به همه دوستای عزیز
یه سوال تقریبا تکراری داشتم.ببخشید
میخوام با ویواز بسته یک ماهه نامحدود ایرانسل رو را بندازم اما هیچ اطلاعاتی درمورد اینکه چجوری فعالش کنم و چجوری و با چه برنامه های میتونم از این سرویس استفاده کنم،ندارم...
ممنون میشم یه توضیح اجمالی بدین
میدونم سوالم تکراریه بازم معذرت میخوام:11:

arashlolos
24-02-2011, 01:01
اینقدر مطمئن حرف نزنین همه چی بستگی به محله و انتن BTS شما داره کیفیت هر کدوم از این اپراتور ها تو هر جایی از کشور فرق داره:46:

ممنون از نظرتونکیفیتشون همه یکیه فقط اولا تعداد اسلات ها تو دکل های مختلف یکی نیست(البته غیر از ایرانسل) پس حجم انتقال داده کم میشه دوما بستگی به افراد در حال استفاده (چه صوتی چه دیتا) از اون دکل دارهثالثا میتونن بصورت دستی اپراتورها سرعتو کمش کنن یا میتونه دلیل سیاسی داشته باشه!

arashlolos
24-02-2011, 01:15
سلام به همه دوستای عزیز
یه سوال تقریبا تکراری داشتم.ببخشید
میخوام با ویواز بسته یک ماهه نامحدود ایرانسل رو را بندازم اما هیچ اطلاعاتی درمورد اینکه چجوری فعالش کنم و چجوری و با چه برنامه های میتونم از این سرویس استفاده کنم،ندارم...
ممنون میشم یه توضیح اجمالی بدین
میدونم سوالم تکراریه بازم معذرت میخوام:11:
نمیدونم اگه بازم از این سوالا کردید(اگه تکراریه) چرا تاحالا جواب نگرفتید؟!
ایران ول نامحدودشو خدا بیامرزه!الان حداکثرش یک ماه میتونی 2560 مگابایت استفاده کنید نامحدود که فقط الان همراه آخر داره که اونم بعضی جاها سرعتش به منفی 10 میرسه!!!یعنی عوض دان آپ میکنه بنده خدا!!!:39:
ویواز راستش نمیدونم به چی میگین؟ منظورتون همون گوشی های هوشمند سامسونگه؟
خوب اونم مثل همه گوشی ها دیگه سی دی شو بنصبید (درایور)
یه برنامه مخصوص دارن اونا اسمش یادم رفت تو نت سرچ کن با اون برو یا میتونی با بلوتوث بدون نصب هیچ نرم افزاری وصل شید!
فعال کردن ماهانه 2560 مگابایت ایران ول با شماره گیری کد #3*1*7*3*140* با هزینه 10000تومان
فعال کردن ماهانه 30720 مکابایت همراه آخر با ارسال عدد 3 به 8080 با هزینه 10000 تومان
همه میدونن ولی

esi222
24-02-2011, 02:14
ایران ول نامحدودشو خدا بیامرزه!الان حداکثرش یک ماه میتونی 2560 مگابایت استفاده کنید نامحدود که فقط الان همراه آخر داره که اونم بعضی جاها سرعتش به منفی 10 میرسه!!!یعنی عوض دان آپ میکنه بنده خدا!!!:39:
پس یعنی الان دیگه آقای ایرانسل نامحدود نداره؟محدودش کرده؟
پس آقای همراه اول داره ولی سرعتش بده؟ درست فهمیدم؟

ویواز راستش نمیدونم به چی میگین؟ منظورتون همون گوشی های هوشمند سامسونگه؟
خوب اونم مثل همه گوشی ها دیگه سی دی شو بنصبید (درایور)
نه منظورم گوشی سونی اریکسون ویواز هستش که سیمبین 9.3 v5 داره.
آخه CD همراش نیست.

یه برنامه مخصوص دارن اونا اسمش یادم رفت تو نت سرچ کن با اون برو یا میتونی با بلوتوث بدون نصب هیچ نرم افزاری وصل شید!
منم اسم همون برنامه رو نمیدونم که چیه و چجوری وقتی که اینترنتو فعال کردم با چه برنامه ای میتونم ازش استفاده کنم...

فعال کردن ماهانه 2560 مگابایت ایران ول با شماره گیری کد #3*1*7*3*140* با هزینه 10000تومان
فعال کردن ماهانه 30720 مکابایت همراه آخر با ارسال عدد 3 به 8080 با هزینه 10000 تومان
آقای همراه اول هم دیگه نامحدود نداره؟:41:

همه میدونن ولی
چیرو همه میدونن
اگه سوالام خیلی ابتداییه ببخشید
:11:

وین رونی
24-02-2011, 19:13
راهنمایی می خواستم از شما
یک سری از مدارس شهر ما که در روستا واقع شدن اینترنت ADSL ندارن و Dial Up اونها هم خیلی افتضاح هست.به نظر شما راهنماییشون کنم برن از این USB هایی که سیم کارت ایرانسل می خوره بخرن و از اینترنت استفاده کنند؟

tik2tak
24-02-2011, 19:43
یک سری از مدارس شهر ما که در روستا واقع شدن اینترنت ADSL ندارن و Dial Up اونها هم خیلی افتضاح هست.به نظر شما راهنماییشون کنم برن از این USB هایی که سیم کارت ایرانسل می خوره بخرن و از اینترنت استفاده کنند؟

اول یه تست خوت(با موبایل) بگیر ببین وضعیت اونجا چه طوره؟

arashlolos
25-02-2011, 04:13
اول یه تست خوت(با موبایل) بگیر ببین وضعیت اونجا چه طوره؟

دقیقا همینطوره
اول یه تست بگیر خودت اگه لپ تاپ داری برو idm بنصب با اون نگا کن سرعت دانلودش حداقل 10 باشه(در تمام ساعات) یا دیگه از 6 کمتر نشه.
هم ایران ولو تست کن هم همراه آخرو.
اگه آنتن اونجا ضعیفه داخل مدرسه امتحان کن که مطمین باشی آنتن داره و آنتن کم نیاره!

arashlolos
25-02-2011, 04:23
پس یعنی الان دیگه آقای ایرانسل نامحدود نداره؟محدودش کرده؟
پس آقای همراه اول داره ولی سرعتش بده؟ درست فهمیدم؟

نه منظورم گوشی سونی اریکسون ویواز هستش که سیمبین 9.3 v5 داره.
آخه CD همراش نیست.

منم اسم همون برنامه رو نمیدونم که چیه و چجوری وقتی که اینترنتو فعال کردم با چه برنامه ای میتونم ازش استفاده کنم...

آقای همراه اول هم دیگه نامحدود نداره؟:41:

چیرو همه میدونن
اگه سوالام خیلی ابتداییه ببخشید
نه ایران ول محدوده.اونم حداکثر حجمش بود که گفتم بقیه طرح هاش کمتره.
همراه اولو فرض کن نامحدوده!تموم 30 روز رو بشینی با اون سرعت زپرتیش نمیتونی 30 گیگشو دان کنی(همون 30720 مگ)
نتو سرچ کن واسه برنامه و درایور گوشیت یا به سایت اریکسون برو بگیر
من که از خرید همراه آخر پشیمون شدم دوباره رفتم سمت ایران ول سرعتش خوبه ولی گاهی کم میشه قطعی هم داره ولی کمه.
سوالات ابتدایی نیست!:46:
بخشیدم!!!:11:

milan-tifusi
26-02-2011, 00:30
امروز صبح تبليغ ايرانسل رو تو تلويزيون ديدم تبليغش اين بود كه فناوري EDGE رو در سراسر ايران پوشش ميده براي همين رفتم يه سيم كارت ايرانسل 0939 اعتباري خريدم اما وقتي انداختم تو گوشيم كنار آنتنش حرف G رو نوشت. مگه نبايد حرف E رو بنويسه ؟
بعد گوشي رو وصل كردم به كامپيوتر و باهاش به اينترنت وصل شدم و سرعتش خيلي پايين بود حدود 1كيلوبايت بر ثانيه شايدم كمتر. آنتن گوشي هم فول هستش. من در شهر اشتهارد در فاصله 60 كيلومتري كرج و 90 كيلومتري تهران زندگي ميكنم. يعني فناوري EDGE ايرانسل اينجا نيست ؟ به نظر شما مودم EDGE بخرم مشكلم درست ميشه ؟

mohalls
27-02-2011, 20:50
کسی با ایرانسل به V*P*N وصل شده ؟؟؟

nikaien
27-02-2011, 21:05
متاسفانه پورت وييييي پييييي اننننن رو روي اينترنت همراه اول و ايرانسل بستن
در منطقه كرج جي پي آر اس خيلي اوضاع خراب داره.
من تو كرج به هيچ عنوان نميتونم با اينترنت ايرانسل وصل بشم. ولي بقيه جاها خوب نيست ولي حال به هم زن مثل كرج هم نيست.

amirkhan_0o0
01-03-2011, 10:51
بچه ها تعرفه این سرویس روی سیم کارت های پیام رسان فرق می کنه یا نه؟

XDbit68
01-03-2011, 12:53
یه تست جدید با پینگ تست:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid-p30
01-03-2011, 16:13
دوستان من در مورد سیمکارت های ایرانسل هیچ اطلاعی ندارم. خودم همراه اول دارم.

برای اینکه بخوام این سرویس رو امتحان کنم چه نوع سیمکارتی با چه قیمتی بگیرم ؟

iCe m@n
02-03-2011, 03:52

دوست عزیز پیشنهاد میکنم از ایرانسل برای این کار استفاده کنی بهتره
البته اول اگه میتونی با هر دو سیم کارت یک تست بگیر ببین کدوم بهتر توی منطقه شما جواب میده بعد از همون استفاده کن
من خودم از ایرانسل استفاده میکنم سرعت دانلود حدودا 30 هست page هم خوب باز میکنه
از نظر من ایرانسل بهتره بازم میل خودته برای خرید سیم کارت هم هیچ فرقی نداره که چی بگیری فقط یا یه سیمکارت همراه اول بخر یا ایرانسل در رابطه با کد هم هیچ فرقی نداره:46:

موفق باشید:11:

omid-p30
02-03-2011, 09:56
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از ایرانسل برای این کار استفاده کنی بهتره
البته اول اگه میتونی با هر دو سیم کارت یک تست بگیر ببین کدوم بهتر توی منطقه شما جواب میده بعد از همون استفاده کن
من خودم از ایرانسل استفاده میکنم سرعت دانلود حدودا 30 هست page هم خوب باز میکنه
از نظر من ایرانسل بهتره بازم میل خودته برای خرید سیم کارت هم هیچ فرقی نداره که چی بگیری فقط یا یه سیمکارت همراه اول بخر یا ایرانسل در رابطه با کد هم هیچ فرقی نداره:46:

نه با همراه اول که امتحان کردم و مزخرف بود. منظورم این بود که چه نوع سیکارت ایرانسلی بگیرم که حالا فرمودید فرقی نداره.

R O O T
02-03-2011, 11:14
نه با همراه اول که امتحان کردم و مزخرف بود. منظورم این بود که چه نوع سیکارت ایرانسلی بگیرم که حالا فرمودید فرقی نداره.

ايرانسل اعتباري بگير . فرق هم داره ايرانسل به صورت محدوده ولي همراه اول نامحدوده . مثلا ايرانسل ماهانه 2.5 گيگه كه به نظر من زياد به درد دانلودهاي حجيم نميخوره ولي براي باز كردن صفحات سرعت بالاتري داره.ولي همرا اول سرعت پاييني داره . در كل توصيه ميكنم ايرانسل اعتباري بگيريد .:20:

SaMsUnG
02-03-2011, 21:30
دوستانی چند روزیه اینترنت گوشیم به هیچ وصل نمیشه
چندین بار هم تنظیمات گوشی را از طریق پیام کوتاه از ایرانسل دریافت کرده ام ولی باز هم گوشیم چه با کابل چه بدون کابل به اینترنت وصل نمیشه
چکار کنم ؟
ناگفته نماند که تا چند روز پیش مشکلی نداشتم ولی چند روزیه که ایمطور شده شهر محل سکونتم هم اصفهان میباشد

new evil
02-03-2011, 22:34
ببخشید پینگ این دانگل هت چقدره؟

magnetomoto
03-03-2011, 00:00
دوستان من گوشیم HTC هست و به هیچ عنوان به EDGE ایرانسل نمیتونم وصل بشم
به پشتیبانی گویاشون هم که زنگ میزنم ظاهرا این گوشی رو توی لستشون ندارن
راه حلی دارید؟؟

magnetomoto
03-03-2011, 00:01
دوستان من گوشیم HTC هست و به هیچ عنوان به EDGE ایرانسل نمیتونم وصل بشم
به پشتیبانی گویاشون هم که زنگ میزنم ظاهرا این گوشی رو توی لستشون ندارن
راه حلی دارید؟؟

amirkhan_0o0
03-03-2011, 11:58
هم چنین سرعت میانگینش جنده؟

iCe m@n
03-03-2011, 19:55
من خودم با ایرانسل با سرعت 30 تا 50 دانلود میکنم وخیلی هم راضی هستم الان فقط تنها مشکل نداشتن طرح نامحدود ایرانسل هست که خیلی بده این موضوع

new evil
04-03-2011, 03:20
پینگ این مودمو کسی نمی دونه چقدره؟

IRAN_KING
04-03-2011, 09:27
من خودم با ایرانسل با سرعت 30 تا 50 دانلود میکنم وخیلی هم راضی هستم الان فقط تنها مشکل نداشتن طرح نامحدود ایرانسل هست که خیلی بده این موضوع

ایول بابا ما که سرعت به 10 کیلو میرسه بشکن می زنیم خوشحال می شیم:27: خوش بحالت حتما پیش دکلی اره ؟!

reza2pars
04-03-2011, 11:10
سلام چه جوری میشه فهمید چقدر دیگه از اعتباردانلودم مونده؟ اعتبارم رو چک کردم میگه 378 هزارتومان مونده یعنی چند گیگ؟

yasser1680
04-03-2011, 12:45
سلام.

اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.

من ميخوام يه Edge Modem بخرم قيمت 40 تا نهايت 50 تومن، 3G هم برام مهم نيست.

اگه ممكنه يه جاي معتبر معرفي كنيد تا بگيرم.خريد اينترنتي هم باشه چه بهتر چون تهران نيستم.

XDbit68
05-03-2011, 08:20
آقا کسی با این ایرانسل سرعت بالا داره اینجا؟من که الان 3 هفته هست که سرعت دانلودم با IDM به زور تا 5 کیلو بایت هم میرسه.کسی چیزی میدونه؟
عجیبه.چون قبلا با 25 کیلو بایت دانلود میکردم.

tik2tak
05-03-2011, 10:48

فرقی به سیم کارت نداره:31: دائمی، اعتباری یا پیام رسان:10:

ايرانسل اعتباري بگير . فرق هم داره ايرانسل به صورت محدوده ولي همراه اول نامحدوده . مثلا ايرانسل ماهانه 2.5 گيگه كه به نظر من زياد به درد دانلودهاي حجيم نميخوره ولي براي باز كردن صفحات سرعت بالاتري داره.ولي همرا اول سرعت پاييني داره . در كل توصيه ميكنم ايرانسل اعتباري بگيريد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما 2 بار طرح رو بزنید میشه 5 گیگ مثل adsl هرچی پول بدی آش میخوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی چند روزیه اینترنت گوشیم به هیچ وصل نمیشه
چندین بار هم تنظیمات گوشی را از طریق پیام کوتاه از ایرانسل دریافت کرده ام ولی باز هم گوشیم چه با کابل چه بدون کابل به اینترنت وصل نمیشه
چکار کنم ؟
ناگفته نماند که تا چند روز پیش مشکلی نداشتم ولی چند روزیه که ایمطور شده شهر محل سکونتم هم اصفهان میباشد

گوشیت چیه؟ چه اروری میده؟ سیم کارت مسدود نشده؟
بستگی به انتن دهی داره داره ولی 400 خوردی الی 500 خوردی معموله فرق زیادی با موبایل نداره:46:

هم چنین سرعت میانگینش جنده؟
معمولا20 تا 30 با انتن خوبشه! بستگی به وضعییت محلی شما داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوشته شده توسط iCe m@n [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما 2 بار طرح رو بزنید میشه 5 گیگ مثل adsl هرچی پول بدی آش میخوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا کسی با این ایرانسل سرعت بالا داره اینجا؟من که الان 3 هفته هست که سرعت دانلودم با IDM به زور تا 5 کیلو بایت هم میرسه.کسی چیزی میدونه؟
عجیبه.چون قبلا با 25 کیلو بایت دانلود میکردم.
شاید الان یه دکل دیگه شمارو ساپورت میکنه؟ من قبلا(روزایه اولی که این طرح امده بود 1 تیر) با یه دکل gprs داشتم یعنی 5.6 ماکس سرعت بود(48 کیلو بیت) بعدا چند ماه هی رو gprs سویچ میشد دوباره رو edge میرفت بعد یه ماه دیکه کلا Edge شد(یعنی سرعت تا 28 هم میرفت) تو این چند ماه وقط 3 بار واسه چند دقیقه رفت gprs شما موبایل رو جابه جا کنید (با بلوتوث راحت میشه این کارو کرد ) شاید درست شد با یه سری نرم افزارا انتنو دستی انتخاب کنید شاید مشکل حل شه به هر حال این تکنولوژِ واسه اینترنت تهش همینه ثابت نیست

hoomi_gta
05-03-2011, 11:47
من که سر کار اینترنت 1 مگابایت نا محدود دارم برای مصرف خانگی و کلا اینترنت موبایلم این بسته ماهانه ایرانسل خیلی جواب داده! بعضی اوقات سرعت دانلود به 20 یا حتی 30 هم میرسه ولی بعضی اوقات هم واقعا پایینه به زور به 5 میرسه. ولی در مجموع من که راضیم

MrGee
05-03-2011, 11:48
آقا واقعا اگه از گوشی به عنوان موبایل استفاده کنیم گوشی خراب می شه؟

reza2pars
05-03-2011, 12:39
سلام چه جوری میشه فهمید چقدر دیگه از اعتباردانلودم مونده؟ اعتبارم رو چک کردم میگه 378 هزارتومان مونده یعنی چند گیگ؟

یکی جواب نمیده

iCe m@n
05-03-2011, 14:22
من هم با ایرانسل سرعتم همون 20 تا 30 هست؟
خیلی هم راضی هستم

SASAN-BSE
05-03-2011, 17:21
یکی جواب نمیده

378 مگ !!

..

reza2pars
05-03-2011, 17:32
378 مگ !!

..

عشقی حساب کردیا؟
من فرمول محاسبه رو میخوام یعنی کسی تا حالا همچین سوالی براش پیش نیومده

yasser1680
05-03-2011, 22:14
سلام.

اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.

من ميخوام يه Edge Modem بخرم قيمت 40 تا نهايت 50 تومن، 3G هم برام مهم نيست.

اگه ممكنه يه جاي معتبر معرفي كنيد تا بگيرم.خريد اينترنتي هم باشه چه بهتر چون تهران نيستم.

كسي راهنمايي نميكنه برم شانسي از همين سايتهاي مزخرف بگيرم؟

amirkhan_0o0
06-03-2011, 09:38
edge modem این قیمت رو نمی دونم اما به سایت زیر سر بزن edge همراه با کارت TV و فلش 8 گیگ رو تو یه محصول می داد 65 تومن اما حالا دیگه گرون کرده یا نه رو نمی دونم

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------

Roteil
06-03-2011, 10:23
من هم ذوق کردم وامتحان

David Jones
07-03-2011, 16:35
edge modem این قیمت رو نمی دونم اما به سایت زیر سر بزن edge همراه با کارت TV و فلش 8 گیگ رو تو یه محصول می داد 65 تومن اما حالا دیگه گرون کرده یا نه رو نمی دونم

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------

سلام.به نظر من یه وسیله اگه بتونه یه کار رو درست انجام بده خیلی بهتر از اینه که چندتا کار رو نصفه نیمه انجام بده.

tik2tak
07-03-2011, 17:52

نه بابا ما استفاده کردیم چیزی نشد :46:

qeshmkids
07-03-2011, 18:29
سلام . یه راهی هست که اینترنت قطع نشه و کل 24 ساعت به طور مداوم وصل باشه ؟؟؟؟؟؟؟

tik2tak
07-03-2011, 20:22
مگه واسه شما ها قطع میشه قبلا نامحدود بود قعطی داشت(اخه هرموقعه که کم می اورد dc میشد) ، الان که حجمی شده ترافیک کمتره کاملا پایدار با سرعت خوبه

iCe m@n
08-03-2011, 04:00
دوستان من الان طرح 2.5 گیگ ایرانسل رو چند روزه فعال کردم و فکر کنم 600 مگابایت هم ازش استفاده کردم حالا میخواستم بدونم که اگه الان که از این طرح مثلا 1900mb مونده اگه دوباره یه طرح 2.5گیگ فعال کنم این 2.5گیگ به این 1900mb اضافه میشه یا نه؟

ممنون:11:

K A R I M I
08-03-2011, 05:33
دوستان من الان طرح 2.5 گیگ ایرانسل رو چند روزه فعال کردم و فکر کنم 600 مگابایت هم ازش استفاده کردم حالا میخواستم بدونم که اگه الان که از این طرح مثلا 1900mb مونده اگه دوباره یه طرح 2.5گیگ فعال کنم این 2.5گیگ به این 1900mb اضافه میشه یا نه؟

قابلیت تمدید بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل
در صورتی که مشترک مایل باشد نسبت به سفارش بـستـه افـزایشـی جدید اقدام نماید، می‌تواند باقیمانده اعتبار دوره قبل (تعداد روزهای باقی مانده از بسته) را در دوره جدید نیز مصرف کند. بدین ترتیب، اگر مشترکی زودتر از پایان تاریخ انقضای بسته خود، اقدام به تمدید و سفارش مجدد بسته افزایشی خدمات GPRS ایرانسل نماید، مدت زمان و حجم باقی مانده از بسته قبلی به مدت و حجم بسته جدید اضافه خواهد شد. توجه داشته باشید که مشترکین ایرانسل، محدودیتی در تمدید بسته‌های افزایشی GPRS نخواهند داشت و با این کار، مدت باقیمانده از بسته‌های پیشین را از دست نمی‌دهند.
برای مثال، اگر شما یک بسته ۸۰۰ مگابایتی ۷ روزه را قبلا خریداری کرده و به جای روز هفتم در روز پنجم ، همان بسته افزایشی را سفارش دهید به طوریکه از بسته قبلی تان ۱۰۰ مگابایت و ۲ روز اعتبار باقی مانده باشد، بسته جدید دارای ۹۰۰ مگابایت و ۹ روز اعتبار خواهد بود

حداکثر روزهای ممکن برای استفاده از اعتبار موجود در بسته های افزایشی ایرانسل با توجه به قابلیت تمدید این بسته ها، ۹۰ روز خواهد بود.

amirkhan_0o0
08-03-2011, 09:38
سلام.به نظر من یه وسیله اگه بتونه یه کار رو درست انجام بده خیلی بهتر از اینه که چندتا کار رو نصفه نیمه انجام بده.
البته دلیلی نداره که آشغال باشه چون اصل کار یک گیرنده فرکانس بالاست حالا یه چیپ هم برای دیکود تصاویر تلویزیونی اضافه می کنند

iCe m@n
08-03-2011, 16:36
من این مودم رو خریدم و ایرانسل هم توش انداختم ولی سرعتش خیلی خوب نیست
میخواستم تنظیمات صحیح مودم رو بگید
درضمن راهی یا ترفندی برای افزایش سرعت اگه میدونید و خودتون امتحان کردید و نتیجه داده رو معرفی کنید

David Jones
08-03-2011, 17:42
البته دلیلی نداره که آشغال باشه چون اصل کار یک گیرنده فرکانس بالاست حالا یه چیپ هم برای دیکود تصاویر تلویزیونی اضافه می کنند
نگفتم آشغال.منظورم اینه که ممکنه چون چندکار واسش تعریف شده نتونه همش رو با هم خوب اجرا کنه:46:

iCe m@n
08-03-2011, 19:27
نگفتم آشغال.منظورم اینه که ممکنه چون چندکار واسش تعریف شده نتونه همش رو با هم خوب اجرا کنه:46:

به نظر من هم یکمی غیر مغقوله:13:

mpeg
09-03-2011, 12:19
دوستان به لطف کرم ریختن شرکت Adsl قبلیم تا بعد عید adsl دیگه ندارم
حالا فقط تنها راهم gprs گوشی و سیم کارتم هست
دوستان میخوام 1 ماه با ایرانسل از gprs استفاده کنم
الان سرویس همراه اول 1 ماه 10 تومان بسته های رویایی هست نامحدود
معادل این سرویس با هزینه اش رو تو ایرانسل و طریقه فعال کردنش رو میگین سرعتش چقدر هست مال از همراه اول بیشتره

x935
09-03-2011, 12:29
اين سرويس ايرانسل واسه وبگردي بهتره يا دانلود كردن؟

mkhr2max
09-03-2011, 12:39
اين سرويس ايرانسل واسه وبگردي بهتره يا دانلود كردن؟

کلا به دلیله اینکه سرویس دیتایی که روی سیم کارتها در تمام دنیا ارسال میشه از پینگ پایینی برخورداره
برای اینکه اطلاعات مدام در حال دریافت باشه و زمان پینگ رو کاهش بدین
دانلود کردن سریع تر هستش
و اینکه همزمان چندین سایت باز کردن باعث پایین اومدن پینگ میشه

x935
09-03-2011, 14:21
پینگ پایینی برخورداره

ميشه بيشتر توضيح بدين

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

كسي هست با اين سرويس ايرانسل پي سي بياد؟

iCe m@n
09-03-2011, 19:14
ميشه بيشتر توضيح بدين

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

كسي هست با اين سرويس ايرانسل پي سي بياد؟

من با سرویس ایرانسل دارم کار میکنم
سرعت دانلودم هم 25 تا 30 هست البته به 50 هم رسیده خیلی هم توی وب گردی عالی عمل میکنه:46:

x935
10-03-2011, 11:55
سرعت دانلودم هم 25 تا 30 هست البته به 50 هم رسیده خیلی هم توی وب گردی عالی عمل میکنه

وضعيت قطعي و پشتيبانيش چطوره؟با تكنولوژي E مياي يا G دوست عزيز

iCe m@n
10-03-2011, 13:34
وضعيت قطعي و پشتيبانيش چطوره؟با تكنولوژي E مياي يا G دوست عزيز

قطعی که تا الان کلا 2 بار بوده از لحاظ قطعی اصلا مشکلی نیست برای پشتیبانی هم تا الان کارم بهشون نیفتاده
من با تکنولوژی E وارد میشم:46:
خداییی هم مثل یه ADSL 128 هست برای من پیج هارو که راحت باز میکنه سرعت دانلود هم همونطور که گفتم روی 25 یا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه:21:

x935
10-03-2011, 14:42
قطعی که تا الان کلا 2 بار بوده از لحاظ قطعی اصلا مشکلی نیست برای پشتیبانی هم تا الان کارم بهشون نیفتاده
من با تکنولوژی E وارد میشم
خداییی هم مثل یه ADSL 128 هست برای من پیج هارو که راحت باز میکنه سرعت دانلود هم همونطور که گفتم روی 25 یا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه

با گوشي وصل ميشي يا مودم مخصوص؟ بعد يه سوال ديگه كجاي كرج هستين شما؟

iCe m@n
10-03-2011, 14:46
با گوشي وصل ميشي يا مودم مخصوص؟ بعد يه سوال ديگه كجاي كرج هستين شما؟

نه بابا مگه خر مغزم رو گاز گرفته که با گوشی وصل بشم:31:
با مودم وصل میشم
ولی از لحاظ سرعت فرقی نداره که شما با گوشی وصل بشی یا مودم

من توی باغستان هستم

iCe m@n
10-03-2011, 17:37
دوستان راستی برنامه ای هست که بشه سرعت رو کمی بیشتر کنیم یا تنظیماتی چیزی؟

nikaien
10-03-2011, 18:45
با مودم وصل میشم

من توی باغستان هستم

اگه شما بلد هستيد با گوشي وصل بشيد ولي ميريد 60 70 تومن پول ميديد به مودم بخريد كه تازه از نظر كيفيت هيچ فرقي با گوشي نداره؛ با عرض معذرت خر مغرتونو گاز گرفته :31:
چونكه تمام اين حرفها كه ميگه به گوشي فشار! مياد باهاش به عنوان مودم استفاده نكنيد كشكه!
در ضمن من خودم تو باغستان هستم سرعتش افتضاح هست نه بد!!
و شما كه ميگيد بعضي وقتها هم سرعت داون لود به 50 ميرسه برو اول كمي اطلاعات راجع به edge بگير بعد بيا اينجا حرف بزن. سرعت 50 براي داون لود يعني وصل شدن به اينترنت با سرعت 400 كيلوبيت بر ثانيه كه اين سرعت به طور كلي خارج از استاندارد edge هستش.

iCe m@n
10-03-2011, 20:07
اگه شما بلد هستيد با گوشي وصل بشيد ولي ميريد 60 70 تومن پول ميديد به مودم بخريد كه تازه از نظر كيفيت هيچ فرقي با گوشي نداره؛ با عرض معذرت خر مغرتونو گاز گرفته :31:
چونكه تمام اين حرفها كه ميگه به گوشي فشار! مياد باهاش به عنوان مودم استفاده نكنيد كشكه!
و شما كه ميگيد بعضي وقتها هم سرعت داون لود به 50 ميرسه برو اول كمي اطلاعات راجع به edge بگير بعد بيا اينجا حرف بزن. سرعت 50 براي داون لود يعني وصل شدن به اينترنت با سرعت 400 كيلوبيت بر ثانيه كه اين سرعت به طور كلي خارج از استاندارد edge هستش.

دوست عزیز اولا طرز صحبت کردن شما اصلا خوب نیست
حالا اینکه شما توی منطقه باغستان هستی و سرعتت بد هست هم شانس تو هست من هم توی این منطقه با این سرعت ها دانلود میکنم
بعدم دلیلی نداره که من بخوام دروغ بگم حالا شما هر جور دوست داری فکر کن راجع به این قضیه من مودم EDGE گرفتم الانم توش سیم ایرانسل هست و دارم ازش استفاده میکنم سرعت دانلود هم همونطور که گفتم 25 تا 30 هست بعضی مواقع هم به 50 هم میرسه
حالا این ها رو من دلیل نداره که دروغ بگم یا بخوام الکی ازشون تعریف کنم شرکت این مودم یا ایرانسل برای من نیست که من بخوام مشتری جذب کنم

nikaien
11-03-2011, 01:32
اتفاقا طرز صحبت شما درست نيست كه مستقيم مياي به اونايي كه مودم نخريدن توهين ميكنيد.
در مورد سرعتتون من مطمئن شدم كه شما دروغ نميگيد. چونگه ظاهر امر نشون ميده شما اصلاً راجع به سرعت اطلاعاتي نداريد كه باز روي سرعت 50 اصرار ميكنيد.
خود اوپراتور گفته در بهترين شرايط سرعت به 32 ميرسه. بهترين شرايط يعني اينكه فقط يك نفر از پهناي باند يك بي تي اس استفاده كنه. (بي تي اس دكل موبايل رو ميگن) حالا شما با سرعت 50 هم ميتونيد استفاده كنيد خيلي جالبه
من قصد توهين به هيچ عنوان ندارم و اگه احساس شد طرز صحبت بنده بد بود پوزش ميخوام

iCe m@n
11-03-2011, 02:25
اتفاقا طرز صحبت شما درست نيست كه مستقيم مياي به اونايي كه مودم نخريدن توهين ميكنيد.
در مورد سرعتتون من مطمئن شدم كه شما دروغ نميگيد. چونگه ظاهر امر نشون ميده شما اصلاً راجع به سرعت اطلاعاتي نداريد كه باز روي سرعت 50 اصرار ميكنيد.
خود اوپراتور گفته در بهترين شرايط سرعت به 32 ميرسه. بهترين شرايط يعني اينكه فقط يك نفر از پهناي باند يك بي تي اس استفاده كنه. (بي تي اس دكل موبايل رو ميگن) حالا شما با سرعت 50 هم ميتونيد استفاده كنيد خيلي جالبه

من اصلا قصد توهین به کسایی که مودم نخریدن نداشتم
شما اگه پست من رو خونده باشی من جواب اون دوستمون رو دادم و مخاطب هم خودم بودم که گفتم من مگه مغز خر خوردم
چون گوشی موبایل برای اینترنت رفتن ساخته نشده که ولی این مودم ها برای همین کار ساخته شده پس مسلما از گوشی بهتر هست و اینکه شما میگی با گوشی هم خوبه من یکی از دوستانم با گوشی میرفت اینترنت سر 3 ماه نشده گوشی به فنا رفت
ماجرای سرعت هم بازم گفتم الانم میگم من گفتم سرعتم روی 25 تا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه ولی خیلی کم این اتفاق پیش می افته بیشتر هم شب ها ولی زیاد سرعت 50 ماندگار نیست شاید نهایتا 30 ثانیه اینجوری هست بعد باز دوباره میره روی سرعت 25 تا 30
حالا می خوای این قضیه سرعت رو باور کن میخوای نکن یک بار دیکه هم گفتم دلیلی برای دروغ گفتن من راجع به سرعت وجود نداره نه ایرانسل برای من هست نه شرکت های این مودم ها

شما هم حرفات رو میزنی بعدم میگی قصد توهین نداشتم.مهم نیست

iCe m@n
11-03-2011, 02:35
لطفا حذف شود.........

x935
11-03-2011, 12:04
ماجرای سرعت هم بازم گفتم الانم میگم من گفتم سرعتم روی 25 تا 30 هست بعضی مواقع به 50 هم میرسه ولی خیلی کم این اتفاق پیش می افته بیشتر هم شب ها ولی زیاد سرعت 50 ماندگار نیست شاید نهایتا 30 ثانیه اینجوری هست بعد باز دوباره میره روی سرعت 25 تا 30

دوست عزيز اگه ميشه يه عكس از مودمت و موقعي كه با سرعت 50 وصل ميشي بنداز و اينجا بذار مرسي

SASAN-BSE
11-03-2011, 16:44
مثله اینکه دیگه از امروز ایرانسل بسته اینترنت نمیفروشه ....
تا دیشب میفروخت

saminem
11-03-2011, 17:39
برا منم اینطوری شده... چرا الان هرچی کد بسته 2/5 گیگ رو میزنم مینویسه به علت برخی تغییرات غیر فعال است...

از کی درست میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

italia88
11-03-2011, 17:40
تا دیشب میفروخت

یعنی منظورتون این بسته های 2.5 گیگه؟ چرا؟‎

arashlolos
11-03-2011, 18:06
اگه از گوشی کسی به عنوان موبایل استفاده نکرد به ما هم خبر بدین بزارین ماهم استفاده کنیم!!!
مگه گوشی با موبایل فرق داره؟؟؟!!!

Mahdi.p30
11-03-2011, 18:36
تا دیشب میفروخت

برا منم اینطوری شده... چرا الان هرچی کد بسته 2/5 گیگ رو میزنم مینویسه به علت برخی تغییرات غیر فعال است...

یعنی منظورتون این بسته های 2.5 گیگه؟ چرا؟‎

احتمالا بدلیل شروع جشنواره جدیده:

arashlolos
11-03-2011, 19:08
با مودم وصل میشم

من توی باغستان هستم

دوست عزیز اولا طرز صحبت کردن شما اصلا خوب نیست
حالا اینکه شما توی منطقه باغستان هستی و سرعتت بد هست هم شانس تو هست من هم توی این منطقه با این سرعت ها دانلود میکنم
بعدم دلیلی نداره که من بخوام دروغ بگم حالا شما هر جور دوست داری فکر کن راجع به این قضیه من مودم EDGE گرفتم الانم توش سیم ایرانسل هست و دارم ازش استفاده میکنم سرعت دانلود هم همونطور که گفتم 25 تا 30 هست بعضی مواقع هم به 50 هم میرسه
حالا این ها رو من دلیل نداره که دروغ بگم یا بخوام الکی ازشون تعریف کنم شرکت این مودم یا ایرانسل برای من نیست که من بخوام مشتری جذب کنم

من اصلا قصد توهین به کسایی که مودم نخریدن نداشتم
شما اگه پست من رو خونده باشی من جواب اون دوستمون رو دادم و مخاطب هم خودم بودم که گفتم من مگه مغز خر خوردم
چون گوشی موبایل برای اینترنت رفتن ساخته نشده که ولی این مودم ها برای همین کار ساخته شده پس مسلما از گوشی بهتر هست و اینکه شما میگی با گوشی هم خوبه من یکی از دوستانم با گوشی میرفت اینترنت سر 3 ماه نشده گوشی به فنا رفت
حالا می خوای این قضیه سرعت رو باور کن میخوای نکن یک بار دیکه هم گفتم دلیلی برای دروغ گفتن من راجع به سرعت وجود نداره نه ایرانسل برای من هست نه شرکت های این مودم ها

شما هم حرفات رو میزنی بعدم میگی قصد توهین نداشتم.مهم نیست

لطفا حذف شود.........

سلام
چرا اینقد بحث میکنین لااقل با زبان دوستانه!
*** دوستمون که گفتن سرعت به 50 میرسه منظورشون باید سرعتی باشه که نرم افزار دانلودشون (مثلا idm ) نشون میده که باید بگم اون سرعت (گاهی اوقات) با سرعت واقعی یخورده فرق داره.که دلیلش شاید عدم دسترسی اون برنامه به ورودی و خروجی اطلاعات کل سیستم باشه از مبدا!
ولی نرم افزارهای مخصوص این کار درست نشون میدن و فراوون هم هستن یکیش که فارسی هستش و خیلی عالیه networx هستش.من خودم همزمان سرعت idm و networx رو موقع دانلود دیدم که تو یه لحظه خاص سرعت idm 40 بود و سرعت networx 32 بود!
*** اگه بدونید اسلات در دکل های bts چیه راحت محاسبه میکنیم که سرعت نهایی edge به 37 کیلو میرسه
هر اسلات 7.4 کیلو اطلاعات میده که اپراتورها حداکثر میتونن 5 تا نصب کنند(کلاس 30 و بالاتر از 30) که اگه گوشیتون کلاسش 30 باشه و اون دکل bts که وصلین بهش 5 تا اسلات داشته باشه میشه 37 کیلو(به قول دوستمون در بهترین شرایط مثل ترافیک کم یا آنتن زیاد) اگه دکل مورد نظر 4 تا اسلات دانلود داشته باشه خوب میشه 29.6 کیلو.کلاس edge گوشی من 10 هستش و 4 تا اسلات رو پشتیبانی میکنه که همون 29 کیلو میشه ولی من 32 واقعی گرفتم که این واسم جای سواله...
این اطلاعاتو از یه مقاله تخصصی موبایل خوندم چند بارم خوندم باید درست باشه
*** در مورد اینکه به گوشی فشار میاد یخورده تخصصی تر فکر کنید بحث: جریان موجود در گوشی - دمای گوشی - مستهلک شدن اجزای حساس گوشی - دفعات شارژ باتری و درواقع استفاده بیشتر از باتری
مطرح است و این ها یعنی :(فشار اومدن به گوشی!) اما تاثیر آنچنانی میتونه نداشته باشه(با توجه به عمر معمول گوشی) بعضی هام مثل همونی که گفتین 3 ماهه فنا شد!ولی شرکت که هیچ ضمانتی نمیکنه.
من k550 دارم از موقعی که سرعت اینترنت ایرانسل 1 kb بود تاحالا مداوم دارم استفاده میکنم!همه چیشم میزونه البته خوب باتری در حالت عادی هم به پایان عمرش میرسه.
نظری انتقادی دارین اگه اطلاعاتم غلط یا ناقصه بگین ناراحت نمیشم :20: ولی دوستانه:46:

arashlolos
11-03-2011, 20:02
تا دیشب میفروخت

منم زدم اولش که فعال نمیکرد روز بعدش میگفت به علت برخی تغییرات...
زنگیدم گفتند تو نوبت فعال سازیه به خاطر ترافیکه فعال نمیشه منتظر بمونید
بعد خودش فعال شد البته 1 روزی طول کشید

iCe m@n
11-03-2011, 22:37
سلام
چرا اینقد بحث میکنین لااقل با زبان دوستانه!
*** دوستمون که گفتن سرعت به 50 میرسه منظورشون باید سرعتی باشه که نرم افزار دانلودشون (مثلا idm ) نشون میده که باید بگم اون سرعت (گاهی اوقات) با سرعت واقعی یخورده فرق داره.که دلیلش شاید عدم دسترسی اون برنامه به ورودی و خروجی اطلاعات کل سیستم باشه از مبدا!
ولی نرم افزارهای مخصوص این کار درست نشون میدن و فراوون هم هستن یکیش که فارسی هستش و خیلی عالیه networx هستش.من خودم همزمان سرعت idm و networx رو موقع دانلود دیدم که تو یه لحظه خاص سرعت idm 40 بود و سرعت networx 32 بود!
*** اگه بدونید اسلات در دکل های bts چیه راحت محاسبه میکنیم که سرعت نهایی edge به 37 کیلو میرسه
هر اسلات 7.4 کیلو اطلاعات میده که اپراتورها حداکثر میتونن 5 تا نصب کنند(کلاس 30 و بالاتر از 30) که اگه گوشیتون کلاسش 30 باشه و اون دکل bts که وصلین بهش 5 تا اسلات داشته باشه میشه 37 کیلو(به قول دوستمون در بهترین شرایط مثل ترافیک کم یا آنتن زیاد) اگه دکل مورد نظر 4 تا اسلات دانلود داشته باشه خوب میشه 29.6 کیلو.کلاس edge گوشی من 10 هستش و 4 تا اسلات رو پشتیبانی میکنه که همون 29 کیلو میشه ولی من 32 واقعی گرفتم که این واسم جای سواله...
این اطلاعاتو از یه مقاله تخصصی موبایل خوندم چند بارم خوندم باید درست باشه
*** در مورد اینکه به گوشی فشار میاد یخورده تخصصی تر فکر کنید بحث: جریان موجود در گوشی - دمای گوشی - مستهلک شدن اجزای حساس گوشی - دفعات شارژ باتری و درواقع استفاده بیشتر از باتری
مطرح است و این ها یعنی :(فشار اومدن به گوشی!) اما تاثیر آنچنانی میتونه نداشته باشه(با توجه به عمر معمول گوشی) بعضی هام مثل همونی که گفتین 3 ماهه فنا شد!ولی شرکت که هیچ ضمانتی نمیکنه.
من k550 دارم از موقعی که سرعت اینترنت ایرانسل 1 kb بود تاحالا مداوم دارم استفاده میکنم!همه چیشم میزونه البته خوب باتری در حالت عادی هم به پایان عمرش میرسه.
نظری انتقادی دارین اگه اطلاعاتم غلط یا ناقصه بگین ناراحت نمیشم :20: ولی دوستانه:46:

دوست عزیز ممنون از توضیحاتت و اطلاعاتی که گفتی بله من هم همه این حرف های شما رو قبول دارم و اصلا هم قصد توهین به هیچ کس رو ندارم و نداشتم من هم اگه گفتم که این مودم ها بهتره برای این بود که گفتم گوشی کار اصلیش اینترنت نیست که ولی این مودم ها کارشون این هست و برای همین کارم ساخته شدند
وقصد توهین به کسی رو نداشتم
برای اون موردی هم که گفتم گوشی سر 3 ماه به فنا رفت من به چشم خودم دیدم که باطریش که 2 بار عوض شد lcd گوشی هم نور صفحه کم و زیاد میشد که آخرش سوخت وقتی هم فرستاد گارانتی گارانتی قبول نکرد گوشی هم 5530 بود که باهاش همه کار میکرد و توی اینترنت هم خیلی میرفت که بعدا گفتن به خاطر اینترنت بوده که به باطری و lcd زیاد فشار میاره

درکل من قصد توهین به هیچ کسی رو نداشتم و اگه کسی از حرف های من ناراحت شده من به شخصه عذر خواهی میکنم:11:

iCe m@n
11-03-2011, 22:44
لطفا حذف شود..........

x935
12-03-2011, 13:23
به نظر من باو وضعيت اين اي دي اس ال لازمه يه همچين مودمي داشته باشيم
اي دي اس ال من تقريبا يه هفتس شبا چراغ لينكش خاموش ميشه صبح كه زنگ ميزنم شركت درست ميشه هر چي ميگم ايراد از چيه خودشونم نميدونن

براي شروع كردن اين سرويس ايرانسل چيكار بايد كرد؟

raeesi
12-03-2011, 13:41
بحث دوستان رو مرور کردم و ظاهراً فقط قصد اصرار و اثبات گفته بوده و هیچ بحث علمی و تخصصی در میون نبود! اما شکر خدا که در نهایت منطقی تمومش کردین.

ببینید دوستان بستگی به گوشی‌یی که دارید ممکنه سرعت دانلودتون متفاوت باشه که من خودم یک مدل از نوکیا و یک مدل از سامسونگ رو توی شرایط مشابه تست کردم و با نوکیا حداکثر 6 و با سامسونگ حداکثر 44 کیلوبایت دریافت داشتم (سرعت دانلود با دانلود منیجر IDM) پس اینکه بگیم ربطی نداره جمله‌ای نسنجیده‌ست.

iCe m@n
12-03-2011, 13:48
بحث دوستان رو مرور کردم و ظاهراً فقط قصد اصرار و اثبات گفته بوده و هیچ بحث علمی و تخصصی در میون نبود! اما شکر خدا که در نهایت منطقی تمومش کردین.

ببینید دوستان بستگی به گوشی‌یی که دارید ممکنه سرعت دانلودتون متفاوت باشه که من خودم یک مدل از نوکیا و یک مدل از سامسونگ رو توی شرایط مشابه تست کردم و با نوکیا حداکثر 6 و با سامسونگ حداکثر 44 کیلوبایت دریافت داشتم (سرعت دانلود با دانلود منیجر IDM) پس اینکه بگیم ربطی نداره جمله‌ای نسنجیده‌ست.

من که با مودم میرم توی اینترنت و سرعت شما رو هم قبول دارم ولی توی منظقه ما که خوب جواب داده و من بیشتر سرعتم روی 25 هست ولی نمیدونم که این دوستمون که توی منطقه ما هستند چرا سرعتشون خیلی بد هست همونطور که خودش میگه
من هم در رابطه با این بحث ها هرچی که برای خودم هست از جمله سرعت دانلود رو گفتم و قصد توهین نداشتم ولی دیگه مهم نیست این بحث هم تموم شد و امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشده باشه

hoomi_gta
12-03-2011, 15:28
من که با گوشی X10 به اینترنت وصل میشم با بسته 2.5 گیگ خیلیه م راضیم به نظر من هم اگه میتونید با گوشی وصل بشید مودم نخرید. البته من وقتی با گوشی وصل میشم دمای باتری زیاد میشه ولی نمیشه گفت به گوشی فشار میاد.
این مودم ها هم اگه درست حسابی باشن چیز بدی نیستن. مخصوصا اینکه به قول این دوستمون gprs ایرانسل تقریبا تو مایه های adsl 128 هست.

iCe m@n
12-03-2011, 15:56
دوستان هیچ راهی نیست که بشه از v*p*n استفاده کرد چون الان تنها بدیش اینه که v*p*n قبول نمیکنه:13:

raeesi
12-03-2011, 16:14
دوستان هیچ راهی نیست که بشه از v*p*n استفاده کرد چون الان تنها بدیش اینه که v*p*n قبول نمیکنه:13:
چرا دوست عزیز من خودم با اینترنت ایرانسل به v p وصل شدم، شما چک کن و ببین با L2TP داری وصل میشی یا PPPOE؟

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

من که با گوشی X10 به اینترنت وصل میشم با بسته 2.5 گیگ خیلیه م راضیم به نظر من هم اگه میتونید با گوشی وصل بشید مودم نخرید. البته من وقتی با گوشی وصل میشم دمای باتری زیاد میشه ولی نمیشه گفت به گوشی فشار میاد.
این مودم ها هم اگه درست حسابی باشن چیز بدی نیستن. مخصوصا اینکه به قول این دوستمون gprs ایرانسل تقریبا تو مایه های adsl 128 هست.
خودتون دارین ضررشو میگین که بچشم دارین مشاهده میکنین بازم میگی که همون گوشی استفاده کنین؟ پدر گوشی درمیاد با این وضع!

ضمناً پهنای باند ایرانسل تا 256 میکشه و 128 نیست!

iCe m@n
12-03-2011, 16:52
چرا دوست عزیز من خودم با اینترنت ایرانسل به v p وصل شدم، شما چک کن و ببین با L2TP داری وصل میشی یا PPPOE؟

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

خودتون دارین ضررشو میگین که بچشم دارین مشاهده میکنین بازم میگی که همون گوشی استفاده کنین؟ پدر گوشی درمیاد با این وضع!

ضمناً پهنای باند ایرانسل تا 256 میکشه و 128 نیست!

خب شما با L2TP داری وصل میشی یا PPPOE البته من زیاد سر در نمیارم ولی الان یه --- دارم ولی ارور میده و کانکت نمیشه اگر بشه این --- رو راه انداخت واقعا عالی میشه:46:

saminem
12-03-2011, 21:07
من 6 ماهه که گوشیم(2700 کلاسیک) رو به کامپیوتر وصل میکنم و از اینترنت استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی برا گوشیم پیش نیومده

Mahdi.p30
12-03-2011, 21:50

خب شما با L2TP داری وصل میشی یا PPPOE البته من زیاد سر در نمیارم ولی الان یه --- دارم ولی ارور میده و کانکت نمیشه اگر بشه این --- رو راه انداخت واقعا عالی میشه:46:
جان؟
pppoe چیه برادران؟
PPTP و L2TP
من PPTP رو امتحان کردم ، وصل نشد و ارور 619 داد

x935
12-03-2011, 21:57
من 6 ماهه که گوشیم(2700 کلاسیک) رو به کامپیوتر وصل میکنم و از اینترنت استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی برا گوشیم پیش نیومده

شما كدوم شهر هستين و از اين سرويس راضي هستين؟

iCe m@n
13-03-2011, 14:40

دوست عزیز میشه راجع به این PPPOE و L2TP ها یه توضیحی بدی بلکه ما هم بتونیم از این v*p*n استفاده کینم:46:

nimahandsomboy
13-03-2011, 19:05
ایا با ایرانسل میشه به صورت اتوماتیک کانکت شد

مثل مودم های adsl بریم داخل تنظیمات مودم و به صورت ppoe تنظیم کرد که به صورت اتوماتیک کانکت بشه

iCe m@n
13-03-2011, 23:10
کسی نیست که بگه چه جوری میشه با این مودم های EDGE و با ایرانسل از V*P*N استفاده کرد؟

saminem
14-03-2011, 10:29
سلام . مگه ایرانسل پورت های v.p.n رو بسته ؟

iCe m@n
14-03-2011, 10:55
سلام . مگه ایرانسل پورت های v.p.n رو بسته ؟

مثل اینکه بسته چون هیچ کس نمیتونه از V*P*N استفاده کنه ولی توی صفحه قبل یکی از دوستان گفت که داره استفاده میکنه
من هم میخوام ببینم اگه راهی داره یگی راهنمایی کنه که بتونیم ما هم استفاده کنیم چون الان تنها مشکل این هست؟:13:

امین1356
14-03-2011, 11:06
مثل اینکه بسته چون هیچ کس نمیتونه از V*P*N استفاده کنه ولی توی صفحه قبل یکی از دوستان گفت که داره استفاده میکنه
من هم میخوام ببینم اگه راهی داره یگی راهنمایی کنه که بتونیم ما هم استفاده کنیم چون الان تنها مشکل این هست؟:13:
سلام دوست عزیز
PPTP بستست ولی L2TP کار میکنه.
با تشکر

saminem
14-03-2011, 11:45
من تا دیروز راحت وصل میشدم ولی از دیشب دیگه وصل نشد!:13::2: ای داد بی داد...

iCe m@n
14-03-2011, 14:41
سلام دوست عزیز
PPTP بستست ولی L2TP کار میکنه.
با تشکر

برای من ارور 809 میده با L2TP :13:

mehdi 65
15-03-2011, 06:15
من الان با pptp وصلم، دیروزم وصل بودم، پریروزم وصل بودم و روزهای قبل هم همینطور.
فقط من هر وقت میخواهم با gprs به این "چیزه" وصل شوم همش مدام ارور 619 میدهد و من مجبورم هی gprs روقطع کنم و دوباره وصل کنم تا که "چیزه" وصل بشود ولی همیشه آخرش وصل میشود و به قول بچه ها گفتنی دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
پس اگر شما هم با ارور 619 روبرو می شوید اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید و اگر یک بار سعی کرد و نشد بازم اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید یعنی همان دفعه اول که سعی کرد باید وصل شود وگرنه دیگر وصل نمی شود.
البته من هنوز پی نبردم که این چه صغیه ای است.

iCe m@n
15-03-2011, 13:55
من الان با pptp وصلم، دیروزم وصل بودم، پریروزم وصل بودم و روزهای قبل هم همینطور.
فقط من هر وقت میخواهم با gprs به این "چیزه" وصل شوم همش مدام ارور 619 میدهد و من مجبورم هی gprs روقطع کنم و دوباره وصل کنم تا که "چیزه" وصل بشود ولی همیشه آخرش وصل میشود و به قول بچه ها گفتنی دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
پس اگر شما هم با ارور 619 روبرو می شوید اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید و اگر یک بار سعی کرد و نشد بازم اینترنت را قطع کرده و دوباره وصل کنید یعنی همان دفعه اول که سعی کرد باید وصل شود وگرنه دیگر وصل نمی شود.

من که هر کار میکنم وصل نمیشه که نمیشه هم با pptp هم با l2tp تست کردم ولی بی فایده بود اعصابم رو خورد کرده:13:

Mahdi.p30
15-03-2011, 16:36
این صیغه یادمه از همون اوایلی که طرح ها اومد ، جاری بود
ولی بعضی وقتا خیلی راحت وصل میشد و بعضی وقتا هم به سختی ، ولی با قطع و وصل کانکشن وصل میشد
به نظر میاد این صیغه ای هست که بر روی آی پی اعمال میشه!!

iCe m@n
15-03-2011, 22:24
این صیغه یادمه از همون اوایلی که طرح ها اومد ، جاری بود
ولی بعضی وقتا خیلی راحت وصل میشد و بعضی وقتا هم به سختی ، ولی با قطع و وصل کانکشن وصل میشد
به نظر میاد این صیغه ای هست که بر روی آی پی اعمال میشه!!

خب این جوری که خیلی مشکل هست هی کانکت بشیم اگه وصل نشه دوباره dc بشیم باز دوباره کانکت بشیم
راه دیگه ای نیست که بشه این V*P*N رو بدون این همه درگیری راه بندازیم :13:
یه ترفندی چیزی نیست که بشه این کار رو انجام داد:27:

Mahdi.p30
15-03-2011, 22:51
خب این جوری که خیلی مشکل هست هی کانکت بشیم اگه وصل نشه دوباره dc بشیم باز دوباره کانکت بشیم
راه دیگه ای نیست که بشه این V*P*N رو بدون این همه درگیری راه بندازیم :13:
یه ترفندی چیزی نیست که بشه این کار رو انجام داد:27:
یه ترفند این هست که موقعی که وصل میشی ، توی تب details از status کانکشنت ، نگاه میندازی ، و اگه دو شماره اول client ip ، شماره های 10.0 بود (دو عدد آخرش مهم نیست) ، اون موقع مطمئنا چیز پی ان وصل میشه و اگه 10.1 تا 10.8 بود ، به هیچ وجه وصل نمیشه و ارور 619 خواهد داد!
اگه عدد 10.0 نبود ، اینقدر کانکت و دیسکانکت کن ، تا بیاد

البته ناگفته نماند که این ترفند رو توی فروم ir-tci دیدم و خودم نکفشیدم (اینو برای کپی رایت قضیه گفتم:27::31:)
من روی pptp امتحان کردم و درست گفته بود

x935
16-03-2011, 00:32
دوستان از وبگردي با اينترنت ايرانسل راضي هستين؟

aligsm
16-03-2011, 01:18
تمام مشكلات ايرانسل از وقتي شروع شد كه بخش زياد كار رو داد دست افرانت
مشكلاتي از قبيل وصل نشدن وي‌پی‌ان سرعت کم و پینگ پایین و پاکت لوس رو هم در همین قضیه باید جستوجو کرد
الان من با همین آی‌پی مزخرف افرانت وصلم
ولی وقتی با آی‌پی ایرانسل وصل میشم این مشکلات خیلی کمتره و کمتر آزار دهندست
برای چک آی‌‍پی از سایتهایی مثل getip میتونین استفاده کنین
واقعا ایرانسل سال جدید یا با این شرکت مزخرف همکاری نکنه یا اگه میکنه قید خیلی از مشتریهاش رو باید بزنه
من که با همراه اول مخالف بودم دیگه کم کم متقاعد میشم همراه اول بگیرم هم نامحدوده هم از این مشکلات کمتر داره

x935
16-03-2011, 01:50
اين درسته كه روزاي باروني كيفيت سرعت به شدت پايين مياد؟اگه اينجوري باشه كه ديگه زمستون بايد قيد اين سرويس رو زد

hasanoooooooo
16-03-2011, 02:55
اين درسته كه روزاي باروني كيفيت سرعت به شدت پايين مياد؟اگه اينجوري باشه كه ديگه زمستون بايد قيد اين سرويس رو زد

بسی خندیدیم! :27:

iCe m@n
16-03-2011, 08:54
یه ترفند این هست که موقعی که وصل میشی ، توی تب details از status کانکشنت ، نگاه میندازی ، و اگه دو شماره اول client ip ، شماره های 10.0 بود (دو عدد آخرش مهم نیست) ، اون موقع مطمئنا چیز پی ان وصل میشه و اگه 10.1 تا 10.8 بود ، به هیچ وجه وصل نمیشه و ارور 619 خواهد داد!

البته ناگفته نماند که این ترفند رو توی فروم ir-tci دیدم و خودم نکفشیدم (اینو برای کپی رایت قضیه گفتم:27::31:)

ایول بابا دمت گرم همین الان این روش رو امتحان کردم وصل شد:27:

x935
16-03-2011, 11:46
بسی خندیدیم!

يعني چي اونوقت؟

XDbit68
16-03-2011, 12:48
ين درسته كه روزاي باروني كيفيت سرعت به شدت پايين مياد؟
گمون نکنم چنین چیزی درست باشه. یعنی من که تا به حال با همچین موضوعی برخورد نکردم.اگرم بوده ربطی به بارون نداشته به دکلی که بهش وصل میشی مربوطه.

x935
16-03-2011, 14:36
از كجا بفهمم نزديك ترين دكل به خونمون كجاست؟

iCe m@n
16-03-2011, 18:57

اصلا این طوری نیست من هم توی روز برفی هم توی روز بارونی کانکت شدم و سرعت هم تغییری نکرده بود خیلی هم خوب بود ولی امروز برای من خیلی سرعت کم شده ایشالا تا شب درست بشه

Pessimist
16-03-2011, 19:36
مگه نمیگن سرعت EDGE نسبت به GPRS دو برابر شده پس چرا من هیچ تفاوتی رو احساس نمیکنم؟
واقعا آدم نمیدونه چی بگه

XDbit68
16-03-2011, 20:44
از كجا بفهمم نزديك ترين دكل به خونمون كجاست؟
اگه نوکیا داری باید از یه نرم افزاری استفاده کنی به اسم Field test این نرم افزار البته فقط برای نوکیا هستش سیمبین سری 60 ورژن 3 و5 .متاسفانه تا الان که تحت جاوا نوشته نشده.:41:
لینک دانلودش هم اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای توضیحات کاملش هم برو به این لینک:

من که نتیجه گرفتم اساسی.:20:

iCe m@n
16-03-2011, 21:51
مگه نمیگن سرعت EDGE نسبت به GPRS دو برابر شده پس چرا من هیچ تفاوتی رو احساس نمیکنم؟
واقعا آدم نمیدونه چی بگه

شما سرعتت مگه چند هست؟
بله سرعت EDGE نسبت به GPRS خیلی بهتر هست من امتحان کردم جایی که GPRS بود سرعت دانلود نهایتا تا 12 می رسید ولی الان که EDGE هست سرعت دانلود تا 30 هست

Shahriar-b
17-03-2011, 18:57
هرچی تو سایت ایرانسل گشتم طرح نامحدود پیدا نکردم همش حجمی بود! آیا طرحی داره که این سرویس رو به صورت نامحدود ماهیانه بدون محدودیت حجمی بده؟

Pessimist
17-03-2011, 18:59
شما سرعتت مگه چند هست؟
بله سرعت EDGE نسبت به GPRS خیلی بهتر هست من امتحان کردم جایی که GPRS بود سرعت دانلود نهایتا تا 12 می رسید ولی الان که EDGE هست سرعت دانلود تا 30 هست
سرعت دانلود من به طور متوسط 25 کیلوبایت هست ولی سرعت باز شدن صفحه ها هیچ تغییری نکرده.

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

هرچی تو سایت ایرانسل گشتم طرح نامحدود پیدا نکردم همش حجمی بود! آیا طرحی داره که این سرویس رو به صورت نامحدود ماهیانه بدون محدودیت حجمی بده؟
نخیر دیگه بسته های نا محدود نمیدن از همین حجمی ها استفاده کنید.

iCe m@n
17-03-2011, 19:18
سرعت دانلود من به طور متوسط 25 کیلوبایت هست ولی سرعت باز شدن صفحه ها هیچ تغییری نکرده.

خب سرعت من هم همونطور که گفتم روی 25 تا 30 هست و پیج باز کردن هم نمیشه گفت مثل adsl باز میکنه پیج هارو ولی بد هم نیست قابل تحمل هست برای من

Pessimist
17-03-2011, 19:33
خب سرعت من هم همونطور که گفتم روی 25 تا 30 هست و پیج باز کردن هم نمیشه گفت مثل adsl باز میکنه پیج هارو ولی بد هم نیست قابل تحمل هست برای من

بین ساعت 4 تا 7 صبح سرعت دانلود خیلی عالیه یه بار امتحان کن.

Lord Kmk
17-03-2011, 20:32
سلام دوستان من اگه الان بخوام از این بسته ها و مودم EDGE بخرم شما چه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟

iCe m@n
17-03-2011, 23:52
سلام دوستان من اگه الان بخوام از این بسته ها و مودم EDGE بخرم شما چه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟

مودم که مدل های متنوع داره و باید بگردی بهترین مودم و ارزونترین رو انتخاب کنی چون الان اینجاهرکی یه مودم میگه و شما قاطی میکنی اگه تهران هستید بازار رضا خوبه برای خرید برید اونجا بخرید

برای سیم کارت هم فعلا در حال حاظر ایرانسل سرعتش از همراه اول بهتره
شما یه بسته 2.5 گیگ ایرانسل رو برای 1 ماه با قیمت 10000 تومان میخرید و استفاده میتونید بکنید:46:

nikaien
18-03-2011, 06:12
دوستاني كه كرج هستند چند روزي كه من به طور كلي اينترنت قطع شده. كانكت ميشه ولي هيچ جا رو حتي پينگ هم نميكنه. براي بقيه هم همينطوره؟

Pessimist
18-03-2011, 13:17
دوستاني كه كرج هستند چند روزي كه من به طور كلي اينترنت قطع شده. كانكت ميشه ولي هيچ جا رو حتي پينگ هم نميكنه. براي بقيه هم همينطوره؟
این اختلال در اینترنت مربوط به همه جای ایران میشه و مختص کرج نیست.
ظاهرا به خاطر چهارشنبه آخر سال یه مقدار دارن پارازیت میندازن تا چند روز دیگه اوضاع درست میشه.

iCe m@n
18-03-2011, 14:14

بله دوست عزیز این چند روز اینطوری بود نه کرج بلکه همه جا اینطوری بود حتی adsl هم سرعتش خیلی افت کرده بود ولی تا شنبه دیگه خوب میشه به خاطر چهارشنبه سوری بود:46:

Lord Kmk
18-03-2011, 15:50
مودم که مدل های متنوع داره و باید بگردی بهترین مودم و ارزونترین رو انتخاب کنی چون الان اینجاهرکی یه مودم میگه و شما قاطی میکنی اگه تهران هستید بازار رضا خوبه برای خرید برید اونجا بخرید

برای سیم کارت هم فعلا در حال حاظر ایرانسل سرعتش از همراه اول بهتره
شما یه بسته 2.5 گیگ ایرانسل رو برای 1 ماه با قیمت 10000 تومان میخرید و استفاده میتونید بکنید:46:

دستت درد نکنه دوست عزیز از راهنماییت ممنونم! :40:

iCe m@n
18-03-2011, 17:25
دستت درد نکنه دوست عزیز از راهنماییت ممنونم! :40:

خواهش میکنم عزیز وظیفه بود ایشالا که اگه از این مودم ها میخری سرعتش برات خوب باشه و لذتش رو ببری:31:

baren
18-03-2011, 18:28
من یه چند روزی قبل از وصل شدن ای دی اس الم از این مودم ها استفاده می کردم.
قطعی هاش اذیت کننده است ولی وقتی وصل هستید و آنتن دهی در اونجایی که هستید خوب باشه لذت استفاده از ای دی اس ال 128 و حتی بالاتر رو داره
کار من رو به شخصه بسیار راه انداخت

خدا امواتش رو بیامرزه:31:

iCe m@n
18-03-2011, 18:31
من یه چند روزی قبل از وصل شدن ای دی اس الم از این مودم ها استفاده می کردم.
قطعی هاش اذیت کننده است ولی وقتی وصل هستید و آنتن دهی در اونجایی که هستید خوب باشه لذت استفاده از ای دی اس ال 128 و حتی بالاتر رو داره
کار من رو به شخصه بسیار راه انداخت
:31:

حالا بر خلاف شما من قطعی تا الان توی این یک ماهی که این مودم رو خریدم 1 بار داشتم و این حرف شما رو هم کاملا تایید میکنم که اگه آنتن دهی در اونجایی که هستید خوب باشه لذت استفاده از ای دی اس ال 128 و حتی بالاتر رو داره:46:

baren
18-03-2011, 18:36
البته عرض کنم منزل ما جوریه که نقطه کور زیادداره !!!!
احتمال زیاد قطعی ها برای همین بوده
ولی به دوستانی که قصد خرید ای دی اس ال یا وایمکس یا.. ندارند عرض می کنم که تجربه جدیدی هست و حتما تست کنید.
در ضمن برای خریدن مودمش هم با عرض شرمندگی از سایتهای مختلف و... از ایترنت خریداری نکنید برید مجتمع های کامپیوتری مثل رضا ایرانیان پایتخت اونجا با قیمت های عالی و بسیار زیر قیمت (در حد 15 تومن)میتونید پیدا کنید

iCe m@n
18-03-2011, 22:25
البته عرض کنم منزل ما جوریه که نقطه کور زیادداره !!!!
احتمال زیاد قطعی ها برای همین بوده
ولی به دوستانی که قصد خرید ای دی اس ال یا وایمکس یا.. ندارند عرض می کنم که تجربه جدیدی هست و حتما تست کنید.
در ضمن برای خریدن مودمش هم با عرض شرمندگی از سایتهای مختلف و... از ایترنت خریداری نکنید برید مجتمع های کامپیوتری مثل رضا ایرانیان پایتخت اونجا با قیمت های عالی و بسیار زیر قیمت (در حد 15 تومن)میتونید پیدا کنید

بله من هم پیشنهاد میکنم که اگه از Adsl نمیتونن استفاده کنن حتما این مودم رو تهیه کنند

دوست عزیز شما قیمت خود مودم رو منظورت هست 15000 تومان:18:
چون من تا الان زیر 60000 تومن ندیدم
حتب توی بازار رضا یه جا رفتم گفت 75000 تومان بقیه هم توی همین رنج قیمت ها میگفتند

baren
19-03-2011, 00:10
نه بنده عرض کردم تا 15 هزار تومان زیر قیمت بازار

البته جالبه این رو امروز دیدم

iCe m@n
19-03-2011, 00:27
نه بنده عرض کردم تا 15 هزار تومان زیر قیمت بازار

البته جالبه این رو امروز دیدم

آها من بد متوجه شدم فکر کردم منظورتون پول مودم به قیمت 15000 تومان هست

بله میشه با قیمت خیلی کمتر از بازار هم توی این جاهایی که گفتید پیدا کرد حق با شماست:46:

iCe m@n
19-03-2011, 11:45
دوستان یه برنامه ای هست که میگن بهترین DNS برای منطقه رو نشون میده
اگه کسی از دوستان این برنامه رو داره ممنون میشم برای من هم بذاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tik2tak
19-03-2011, 20:34
تمام مشكلات ايرانسل از وقتي شروع شد كه بخش زياد كار رو داد دست افرانت
مشكلاتي از قبيل وصل نشدن وي‌پی‌ان سرعت کم و پینگ پایین و پاکت لوس رو هم در همین قضیه باید جستوجو کرد
واقعا ایرانسل سال جدید یا با این شرکت مزخرف همکاری نکنه یا اگه میکنه قید خیلی از مشتریهاش رو باید بزنه
من که با همراه اول مخالف بودم دیگه کم کم متقاعد میشم همراه اول بگیرم هم نامحدوده هم از این مشکلات کمتر داره[/QUOTE
نه فرقی نداره من که هر موقع با افرانت ان میشم کلامو میندازم بالا:31:

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------

[QUOTE=Mahdi.p30;5939226]یه ترفند این هست که موقعی که وصل میشی ، توی تب details از status کانکشنت ، نگاه میندازی ، و اگه دو شماره اول client ip ، شماره های 10.0 بود (دو عدد آخرش مهم نیست) ، اون موقع مطمئنا چیز پی ان وصل میشه و اگه 10.1 تا 10.8 بود ، به هیچ وجه وصل نمیشه و ارور 619 خواهد داد!

من که 10بار dc کردئم دوباره online شدم ip 10.0 نشد:13: یعنی چند بار باید این کارو کینم مارو اوسکول کردی:19:

tik2tak
19-03-2011, 20:44
من که تو بارونه شدید هم مشکلی نداشتم ولی در کل این تکنولوژی یا روش هیچ وقت یه کیفیت ثابت نداره
اینترنت که گاه گاهی قطی میشه یا سرعت میشه - پهنایه باند اینترنت ایرانسل که هم کمو زیاد میشه - شولوقی انتن های bts کمو زیاد میشه - وضعیت یا محل موبایل هم که تو تضعیف یا تقویت انتن دیهی کلی تا ثیر داره پس
هیچ وقت شما یه کیفیت ثابت با این روش ندارید:21:
توصیه میکنم سره خودتونو درد نیارین:46:

iCe m@n
19-03-2011, 20:55
[QUOTE=aligsm;5939684]تمام مشكلات ايرانسل از وقتي شروع شد كه بخش زياد كار رو داد دست افرانت
من که با همراه اول مخالف بودم دیگه کم کم متقاعد میشم همراه اول بگیرم هم نامحدوده هم از این مشکلات کمتر داره[/QUOTE

من که 10بار dc کردئم دوباره online شدم ip 10.0 نشد:13: یعنی چند بار باید این کارو کینم مارو اوسکول کردی:19:

ولی من دوبار ip 10.0 شد تونستم کانکت بشم مطمئن باش سر کاری نیست :46:

aligsm
20-03-2011, 02:06
من که 10بار dc کردئم دوباره online شدم ip 10.0 نشد:13: یعنی چند بار باید این کارو کینم مارو اوسکول کردی:19:[

به دليل استفاده از آي پي افرانت نميتوني وصل شي
و اما يه خبر بد ديگه شركت مخابرات هم به جمع همكاران ايرانسل ل=اضافه شد از ديروز با چك كردن آي‌پی itc رو بهم نشون میده که این شرکت هم مشکلاتی مثل افرانت داره که مهمترینش همین وصل نشدن به وی‌پی‌ان هست
به نظر میرسه که ایرانسل مثل همیشه کار خودشو میکنه

yusef
20-03-2011, 11:49
سلام
یه سوال
با موبایل های نوکیا اگر برنامه PC Studio رو نداشته باشیم راه دیگه ای برای وصل شدن وجود نداره؟

Pessimist
20-03-2011, 12:44
سلام
یه سوال
با موبایل های نوکیا اگر برنامه PC Studio رو نداشته باشیم راه دیگه ای برای وصل شدن وجود نداره؟

نه فکر نمیکنم راه دیگه ای وجود داشته باشه و شما حتما باید این نرم افزار رو نصب کنید.
در ضمن اسم اون برنامه nolia pc suite هست.

iCe m@n
22-03-2011, 00:26
دوستان کسی این برنامه که بهترین dns مربوط به هر منطقه رو میگه رو لینکش رو نداره
اگه دارید ممنون میشم بزارید:11:

aligsm
22-03-2011, 04:05
دوستان کسی این برنامه که بهترین dns مربوط به هر منطقه رو میگه رو لینکش رو نداره
اگه دارید ممنون میشم بزارید:11:
DNS-Benchmark

jamshidjap
22-03-2011, 15:32
سلام دوستان

الان وضعيت اينترنت ايرانسل و همراه اول خوب هست يا نه ؟ بطور کلي چه جوريه قطعيش و سرعتش ... ميدونم به منطقه بستگي داره و ميخام وضعيت کليش رو بدونم ....

توي ايام عيد توصيه ميکنيد يا نه ؟

Pessimist
22-03-2011, 15:54
سلام دوستان

الان وضعيت اينترنت ايرانسل و همراه اول خوب هست يا نه ؟ بطور کلي چه جوريه قطعيش و سرعتش ... ميدونم به منطقه بستگي داره و ميخام وضعيت کليش رو بدونم ....

توي ايام عيد توصيه ميکنيد يا نه ؟

وضیعیت ایرانسل خیلی خوبه حداقل نسبت به همراه اول قطعی زیاد نداره و میشه گفت از دایال آپ بهتره البته از v*p*n نمیتونید استفاده کنید.
سرعت دانلود ایرانسل در بعضی مواقع به 35 کیلوبایت هم میرسه.
از من میشنوی دور همراه اول رو خط بکش و برو سراغ ایرانسل همراه اول خیلی سرعتش پایینه.:12:

iCe m@n
22-03-2011, 16:59
وضیعیت ایرانسل خیلی خوبه حداقل نسبت به همراه اول قطعی زیاد نداره و میشه گفت از دایال آپ بهتره البته از v*p*n نمیتونید استفاده کنید.
سرعت دانلود ایرانسل در بعضی مواقع به 35 کیلوبایت هم میرسه.
از من میشنوی دور همراه اول رو خط بکش و برو سراغ ایرانسل همراه اول خیلی سرعتش پایینه.:12:

البته الان میگن که سرعت همراه اول هم خوب شده و یکی از دوستان میگفت که سرعت دانلودش روی 25 هست با همراه اول و خیلی راضی بود:46:

keivanpro
22-03-2011, 19:58
سلام دوستان
من الان دارم از ای دی اس ال مخابرات استفاده می کنم و ناراضی نیستم ولی دنبال سرویس هستم که دانلود نامحدود باشه می خواستم بدونم از طریق مودم edge و سیمکارت های ایرانسل یا همراه اول بالاخره روشی هست که بشه نا محدود گرفت؟ اگر جواب مثبته سرعت دانلودش چقدره؟ اصلا" ارزش داره که ای دی اس ال را بیخیال بشم و ادج بگیرم؟

Pessimist
22-03-2011, 20:39
سلام دوستان
من الان دارم از ای دی اس ال مخابرات استفاده می کنم و ناراضی نیستم ولی دنبال سرویس هستم که دانلود نامحدود باشه می خواستم بدونم از طریق مودم edge و سیمکارت های ایرانسل یا همراه اول بالاخره روشی هست که بشه نا محدود گرفت؟ اگر جواب مثبته سرعت دانلودش چقدره؟ اصلا" ارزش داره که ای دی اس ال را بیخیال بشم و ادج بگیرم؟

1-از همراه اول میتونی نامحدود بگیری ولی ایرانسل نه
2-همراه اول رو نمیدونم ولی سرعت دانلود ایرانسل به طور متوسط 25 کیلوبایت هست.
3-در کل من پیشنهاد میکنم تا جایی که میتونید از همون ای دی اس ال مخابرات استفاده کنید و به ایرانسل و همراه اول فکر نکنید چون محدودیت هایی داره مثل کانکت نشدن به جی*پی*ان

iCe m@n
22-03-2011, 21:04
سلام دوستان

دوست عزیز شما میتونی از همراه اول با ماهی 10000 تومان صاحب اینترنت نامحدود بشی ولی اصلا نمی ارزه چون
1-شما با این مودم ها و سیم کارت های ایرانسل و همراه اول نمیتونی فایلی آپلود کنی
2سرعت اینترنت خیلی متغیر هست یعنی از 0 تا 30 هست ولی بیشتر روی 25 هست البته ایرانسل و همراه اول هم روی 18 هست
3-از V*P*N نمیتونید استفاده کنید

پس در نتیجه همون ADSL مخابرات رو ازش استفاده کنید خیلی بهتر هست
این مودم ها برای کسانی که
1-همیشه در حال سفر هستند و باید به اینترنت متصل باشند پیشنهاد میشه
2-کسانی که به adsl دسترسی ندارند و میخوان از شر DIAL UP خلاص بشن پیشنهاد میشه

Mahdi.p30
22-03-2011, 21:13
دوستان من از ظهر تا حالا ریسیو ندارم
کسی این مشکل رو داره؟؟

iCe m@n
22-03-2011, 21:20
کسی این مشکل رو داره؟؟

من که از اول عید تا الان سرعتم عالی شده

هم توی پیج باز کردن هم دانلود فقط 2 بار قطعی داشتم همین

زیاد مهم نیست خوب میشه تا آخر شب نگران نباش من هم این موضوع خیلی برام پیش اومده بعد از چند ساعت خوب شده:46:

Mahdi.p30
22-03-2011, 21:36
من که از اول عید تا الان سرعتم عالی شده

هم توی پیج باز کردن هم دانلود فقط 2 بار قطعی داشتم همین

زیاد مهم نیست خوب میشه تا آخر شب نگران نباش من هم این موضوع خیلی برام پیش اومده بعد از چند ساعت خوب شده:46:
آخه مشکل اینجاست که مطمئنم اینترنت ایرانسل وصله و با روش های خاصی ، ریسیو وجود داره ولی بطور عادی خیر!

iCe m@n
22-03-2011, 23:21
آخه مشکل اینجاست که مطمئنم اینترنت ایرانسل وصله و با روش های خاصی ، ریسیو وجود داره ولی بطور عادی خیر!

منظورت از اینکه میگی با روش های خاص رسیو وجود داره چیه؟
اون روش های خاص رو میشه نام ببری بدونم؟

saminem
23-03-2011, 01:57
البته الان میگن که سرعت همراه اول هم خوب شده و یکی از دوستان میگفت که سرعت دانلودش روی 25 هست با همراه اول و خیلی راضی بود:46:

جدیدا سرعت همراه اول خوب شده ؟؟؟؟؟ :10::20:

آخه قبلا که استفاده میکردم بیشتر از 10کیلوبایت نمیرفت:13:

iCe m@n
23-03-2011, 02:15
جدیدا سرعت همراه اول خوب شده ؟؟؟؟؟ :10::20:

آخه قبلا که استفاده میکردم بیشتر از 10کیلوبایت نمیرفت:13:

والا توی همین سایت دونفر که از همراه اول استفاده میکنند میگفتن که سرعتش بهتر از قبل شده قطعی نداره و سرعت دانلودش رو میگفتن که روی 18 تا 20 هست من خودم تازگی ها تست نکردم ولی قبلا که تست کرده بودم سرعت روی 8 بود که اصلا راضی کننده نبود ولی الان میگن مثل اینکه بهتر شده سرعتش

ddavod
24-03-2011, 04:45
اقا من تا 10 روز از همراه اول استفاده میکردم و سرعتش عالی بود ولی 10 روز پیش تا حالا سرعتش تقریبا صفره من همتم به ایران سل اون هم سرعتش زیاد تعریفی نداره

ali201055
24-03-2011, 09:51
الان با همراه اول 15 تا 25 تا دانلود ميكنم.

البته خودم الان wimax مبين نت دارم.

mehdi 65
24-03-2011, 09:59
کسی این مشکل رو داره؟؟

برا منم همینطوری شده ولی وقتی با /\/VP وصل میشم درست کار میکنه

amirkhan_0o0
24-03-2011, 16:22
منم از ديشب تا حالا سرعتم 0.5 كيلو بايته الآنم با دايال آپ وصل شدم

Mahdi.p30
24-03-2011, 16:52
برا منم همینطوری شده ولی وقتی با /\/VP وصل میشم درست کار میکنه
اصلا دریافتی وجود نداره که چیز پی ان بخواد وصل بشه
عجیب اینا دارن عیدی میدن ، اون از اپرا مینی ، اینم از این!

iCe m@n
24-03-2011, 17:28

چرا از وصل شدن که وصل میشه ولی برای من از هر 10 بار یه بار وصل میشه:13:

SevenCity
24-03-2011, 18:50
یه دانگل گرفتیم روش نوشته hsdpa 7.2 mb با ایرانسل وصل شدیم فقط به زور 3 kb سرعت داره همیشه 24 ساعته همینطوریه
واسه همه اینقدر کمه؟

وین رونی
24-03-2011, 19:43
من یه چیزیو نمی فهمم
اگه اینترنت ایرانسل را بندازیم رو کامپیوتر(ارتباط موبایل با کامپیوتر از طریق کابل یا بلوتوث) این هم میشه EDGE ؟یا حتماً باید از این فلشهایی که سیم کارت می خوره داشته باشیم؟

jamshidjap
24-03-2011, 20:26
سلام

من ميخام بسته شماره يک همراه اول رو فعال کنم ... اس ام اس ميزنم به شماره 8080 ولي خبري نميشه .... از سايت همراه اول هم درخواست بسته شماره يک رو کردم ولي خبري نشد...

ضمنا اينترنت بدون طرح توي گوشيم کار ميکنه .... مشکل اينه که طرح برام فعال نميشه ...

چکار کنم ؟

iCe m@n
24-03-2011, 20:37
یه دانگل گرفتیم روش نوشته hsdpa 7.2 mb با ایرانسل وصل شدیم فقط به زور 3 kb سرعت داره همیشه 24 ساعته همینطوریه
واسه همه اینقدر کمه؟

دوست عزیز شما از سیم همراه اول استفاده میکنید یا ایرانسل؟
بستگی به منطقتون هم داره که EDGE ساپورت کته یا GPRS?که به احتمال زیاد منطقه شما GPRS ساپورت میکنه که اینقدر سرعتتون کم هست

من خودم با همین مودم ها با سیم ایرانسل سرعتم رو 25 تا 30 هست وراضی هستم:46:

SevenCity
24-03-2011, 22:46
دوست عزیز شما از سیم همراه اول استفاده میکنید یا ایرانسل؟
بستگی به منطقتون هم داره که EDGE ساپورت کته یا GPRS?که به احتمال زیاد منطقه شما GPRS ساپورت میکنه که اینقدر سرعتتون کم هست

من خودم با همین مودم ها با سیم ایرانسل سرعتم رو 25 تا 30 هست وراضی هستم:46:

ایرانسل
تو چندتا منطقه تست شده مثل ولیعصر
و در چند سیستم

iCe m@n
24-03-2011, 23:01
ایرانسل
تو چندتا منطقه تست شده مثل ولیعصر
و در چند سیستم

والا توی تهران که من شنیدم خیلی بهتر از کرج هم جواب میده حالا شانس شماست که اینجوری شده

Cleeev
24-03-2011, 23:44
اینترنت ایرانشل الان دو روزه بعد از یه قطعی 2-3 ساعته که کل خدمات ایرانسل دیگه جوابم نمیدادن! (40 دقیقه پشت خط بودم) به شدت مشکل پیدا کرده و هی خراب میشه کار نمیکنه یا بعضی سایتا و سرورا رو باز نمیکنه بعد درست میشه...

خسته ـمون کرد این ایرانشل با این سرویس ت*میش......

iCe m@n
24-03-2011, 23:47
اینترنت ایرانشل الان دو روزه به شدت مشکل پیدا کرده و هی خراب میشه کار نمیکنه یا بعضی سایتا و سرورا رو باز نمیکنه بعد درست میشه...

بله این دو روزه یکمی داره اذیت میکنه روز اول عید برای من خیلی عالی بود انگار ADSL 256 داشتم:31:

Amir_Niknam
25-03-2011, 00:58
من یک سیم کارت ایرانسل گرفتم برای سرویس GPRS چون چند روز میخوام برم مسافرت گفتم بتونم با نتم هم کار کنم بعدش از خود سایت ایرانسل رفت و اعتبار خریدم تا بسته ی افزایشی رو فعال کنم
اما هیچ SMS یا افزایش شارژی بعد از یک ساعت انجام نشد
معمولا چقدر طول می کشه ؟

iCe m@n
25-03-2011, 02:21
من یک سیم کارت ایرانسل گرفتم برای سرویس GPRS چون چند روز میخوام برم مسافرت گفتم بتونم با نتم هم کار کنم بعدش از خود سایت ایرانسل رفت و اعتبار خریدم تا بسته ی افزایشی رو فعال کنم
اما هیچ SMS یا افزایش شارژی بعد از یک ساعت انجام نشد
معمولا چقدر طول می کشه ؟

دوست عزیز به طور معمول کمتر از 30 ثانیه باید طرح فعال بشه ولی جون سرسشون شلوغ هست تا 2 ساعت هم میتونه طول بکشه

شما برای اینکه بفهمی که طرح فعال شده این کد رو بزن ببین چی مینویسه

1#*3*7*3*140*

در ضمن ممکنه که پیامی نیاد از طرف ایرانسل شما میتونی شارژت رو چک کنی اگه اون مبلغ رو کم کرده باشه یعنی طرح فعال هست

music
25-03-2011, 04:50
سرعت دانلود من خیلی داغونه والی با چیز پی ان بین ۲۰ تا ۳۰ دانلود دارم
البته پینگ خوبی نداره -یعنی به درد بازی آنلاین یا صحبت آنلاین نمیخوره . ولی برا صفحه دیدن و دانلود کم عالیه .

Mehran NZ
25-03-2011, 05:26
اینترنت ایرانشل الان دو روزه بعد از یه قطعی 2-3 ساعته که کل خدمات ایرانسل دیگه جوابم نمیدادن! (40 دقیقه پشت خط بودم) به شدت مشکل پیدا کرده و هی خراب میشه کار نمیکنه یا بعضی سایتا و سرورا رو باز نمیکنه بعد درست میشه...

بله واقعا خیلی بدجوره قبلا که اعتراض بود الان هم که عیده معلوم نیست این سرویس به قول شما تخمیش کی می خواد درست کار کنه!مدام باید از اینترنت بیای بیرون دوباره وصل شی اونم چندین بار که مثلا یه سایت و ببینی حالا مال من edge هست که اینطوریه! سرعت دانلودش هم که بین 5 تا 15 تغییر می کنه بعضی وقتا (بیشتر شبا) میره رو 20 تا 27 ولی اصلا بدرد نمی خوره منکه خیلی ناراضیم ایندفعه همراه اول می گیرم ببینم چی می شه

Amir_Niknam
25-03-2011, 08:48
دوست عزیز به طور معمول کمتر از 30 ثانیه باید طرح فعال بشه ولی جون سرسشون شلوغ هست تا 2 ساعت هم میتونه طول بکشه

شما برای اینکه بفهمی که طرح فعال شده این کد رو بزن ببین چی مینویسه

1#*3*7*3*140*

در ضمن ممکنه که پیامی نیاد از طرف ایرانسل شما میتونی شارژت رو چک کنی اگه اون مبلغ رو کم کرده باشه یعنی طرح فعال هست

ممنون آره بعد از 6 ساعت یک پیغام آمد که شارژ شده من هم بسته 800 میگ یک هفته ای رو فعال کردم
اینکه اصلا کار نمیکنه واقعا سرعتش پائینه من که نتونستم حتی یک صفحه باز کنم

aliy2324
25-03-2011, 09:23
من روز عید بسته 800 مگ یک هفته ای فعال کردم ولی هیچ استفاده ایی نتونستم بکنم اصلا google وyahoo بالا نمیاره
خدا مرگشون بده با این سرویسشون فقط بلدن سر مردم کلاه بزارن

m.behnam
25-03-2011, 09:57
خیلی GPRS ایرانسل این چند روز بد شده
برای منم هر سایتی دلش بخواد باز میکنه که 90% سایتا رو باز نمیکنه مخصوصا سایتای خارجی !!
یاهو رو که اصلا باز نمیکنه و وصل مسنجر نمیشه!
Gmail هم نمیره توش!!
چه باید کرد با این اوضاع؟
حالا کی خوب میشه؟
نمیگن مردم کارو زندگی دارن با اینترنتشون :13:

nikaien
25-03-2011, 10:34
وارد ميشه پينگ خوبه ولي هيچ سايتي رو باز نميكنه. خيلي افتضاح شده

ghasem2020
25-03-2011, 10:37
ميخواستم بيام اينجا مشكلمو بگم ديدم نه مث اينكه همه به مشكل خوردن.
جالبه تنها سايتي كه براي من باز ميكنه همين پي سي ورد هستش و ديگه هيچ سايتي برام نمياد بالا.
به خصوص ياهو و گوگل كه كلي كار باهاشون دارم. خدا لعنتشون كنه. فقط كارشون شده كلاه برداري.
از مسنجرا هم ياهو باز نميشه ولي روي گوشي نيمباز وصل ميشه. كسي زنگ نزده پشتيباني ببينه كي اين مشكل حل ميشه؟
كلاً افتضاح شده نتش. كم كم دارم به فكر ميفتم برم سراغ همراه اول. اون چجوريه سرعتش؟؟؟

m.behnam
25-03-2011, 10:42
من هم همین آلان اومدم رو همراه اول
سرعتش خوبه!
همه سایت ها رو هم باز میکنه!
یاهو و گوگل رو هم باز میکنه!
به شرط اینکه براتون EDGE رو پشتیبانی کنه و گرنه GPRS وحشتناکه!!

Amir_Niknam
25-03-2011, 11:20
من الان با موبایلم و ایرانسل اومدم سرویس هم ایج هست سرعت خیلی بده من برای مسافرت رفتم و این بسته رو گرفتم اما فکر نکنم اصلا کار کنه

iCe m@n
25-03-2011, 13:39
برای من هم سرعت زیاد خوب نیست ولی اینجوری هم که شما ها می گید نیست من google و مسنجر رو میتونم بازکنم سرعت دانلود هم روی 22 هست تا 30 ولی نسبت به قبل زیاد خوب نیست:13:

من که همراه اول اومدم فعال کنم گفت گوشی شما توی لیست ما نیست نمیتونی سرویس رو فعال کنی گوشی من هم اصلی هست Nokia 5530 هست نمیدونم چرا توی لیستشون نبود:13:

ali201055
25-03-2011, 13:41
همراه اول را بگير

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

الا با سرعت 20 دانلود و 8 آپلود دارم.

ping هم 384

iCe m@n
25-03-2011, 13:42
همراه اول را بگير

دوست عزیز منظورت با کی بود؟
اکه نقل قول کنی خیلی بهتره:46:

x935
25-03-2011, 15:29
فك كنم با بسته شدن سرور اپرا ميني رو ايرانسل سرعت خيلي بالاتر بره درسته؟

iCe m@n
25-03-2011, 15:42

والا بالا که نرفته پایین هم اومده سرعت:13:

ازدوستان یکی تنظیمات کانکشن همره اول رو ممنوم میشم اینجا بزاره:11:
Connection Name:
Operators:
APN:

Cleeev
25-03-2011, 16:42

الان دقیقاً ارتباط این دو موضع "Opera Mini" و "کیفیت ایرانشل" رو میشه برای ما تشریح کنید برادر...؟ :27:

چه ربطی داره مگه Opera Mini تنها مرورگر موبایله که از سرورای پراک سی استفاده میکنه...؟! و یعنی انقدر حجیم بوده که کل اینترنت مملکت و ایرانشل به خاطر اپرامینی خوابیده بوده...

الان در پوست خودتون نمیگنجید که Opera mini و دانلود Opera رو به کلی قیلتر کردن و یکی از راهای عبور از قیلتر رو بستن...؟

************************************************** *

x935
25-03-2011, 18:47
الان دقیقاً ارتباط این دو موضع "Opera Mini" و "کیفیت ایرانشل" رو میشه برای ما تشریح کنید برادر...؟

عزيزم خوب خيليا از با يه نرم افزار از اين سو استفاده ميكردن و نامحدود استفاده ميكردن

الان در پوست خودتون نمیگنجید که Opera mini و دانلود Opera رو به کلی قیلتر کردن و یکی از راهای عبور از قیلتر رو بستن...؟

نه گلم من اصلا خوشحال نيستم باور كن از اين سان سور خيلي هم ناراحتم اما خوب قبول كن رو سرعت هم تاثير زيادي داره

ali201055
25-03-2011, 19:16
از همه بهتره همراه اول از نظر پينگ و دانلود

ICAROOS
25-03-2011, 19:47
سلام
ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی بیشتر از 10 صفحه از تاپیکو خوندم ولی باز هم متوجه نشدم :23:
میخواستم بپرسم بدون استفاده از اون نرم افزارهای "پی سی سویت" اگه بخوایم گوشی رو با کابل یو اس بی به لپ تاپ وصل کنیم باید دقیقا چه تنظیماتی رو توی گوشی و پی سی انجام بدیم ؟ (فقط میدونم باید یه کانکشن دیال آپ توی پی سی بسسازیم و به جای دیال نامبر یه کدی بنویسیم که اون هم نمیدونم چیه :31:)
ممنون میشم اگه جواب بدبد:11:

tik2tak
25-03-2011, 20:53
والا توی همین سایت دونفر که از همراه اول استفاده میکنند میگفتن که سرعتش بهتر از قبل شده قطعی نداره و سرعت دانلودش رو میگفتن که روی 18 تا 20 هست من خودم تازگی ها تست نکردم ولی قبلا که تست کرده بودم سرعت روی 8 بود که اصلا راضی کننده نبود ولی الان میگن مثل اینکه بهتر شده سرعتش

یه روزشو تست کن به ما بگو چه طوره:31: همراه اول اینجا G هست ولی ایرانسل E :5:

اره opera mini من هم ریده شد رفj:44: اصلا باز نمی کنه با پروتکل socket به زور یعد 5 دقیقه شاید با http میکه the content blocked by operator:13:

واسه همه اینقدر کمه؟

با موبال تست کن چه طوره؟ مشکل نرم افزاری نداره فایره وال ی چیزی راست من تا firewall رو غیر فعال نکنم yahoo باز نمیشه این روزا هم یه ذره وضع خرابه :13:

من یه چیزیو نمی فهمم
اگه اینترنت ایرانسل را بندازیم رو کامپیوتر(ارتباط موبایل با کامپیوتر از طریق کابل یا بلوتوث) این هم میشه EDGE ؟یا حتماً باید از این فلشهایی که سیم کارت می خوره داشته باشیم؟

داداش اکثر بچه ها با موبایل و کامپیوتر وصل میشن gsm modem ندارن edge داشته باشه و bts محلی هم ساپورت کنه تمومه

دوستان واسه سوال های پایهه این به صفحات اول مراجعه کنن شاید مشکلات اولیه حل شه

کسی میتونه وبلاگ های پرشین گیگ رو باز کنه ؟

ميخواستم بيام اينجا مشكلمو بگم ديدم نه مث اينكه همه به مشكل خوردن.
جالبه تنها سايتي كه براي من باز ميكنه همين پي سي ورد هستش و ديگه هيچ سايتي برام نمياد بالا.
به خصوص ياهو و گوگل كه كلي كار باهاشون دارم. خدا لعنتشون كنه. فقط كارشون شده كلاه برداري.
از مسنجرا هم ياهو باز نميشه ولي روي گوشي نيمباز وصل ميشه. كسي زنگ نزده پشتيباني ببينه كي اين مشكل حل ميشه؟
كلاً افتضاح شده نتش. كم كم دارم به فكر ميفتم برم سراغ همراه اول. اون چجوريه سرعتش؟؟؟

منم وقتی firewall نود رو غیره فعال میکنم جفتشون بالا میاد تقریبا همه حل میشه:46:

اخه گوشی من مرور گر اصلیش opera mini

iCe m@n
25-03-2011, 22:08
خب کسی نبود که تنظیمات این کانکشن همراه اول رو بگه؟

ali201055
25-03-2011, 23:57
بايد در قسمت كانكشن و config و در انجا accses point را mcinet وارد كن و وصل شو

iCe m@n
26-03-2011, 01:00
دوستان من با همراه اول کانکت شدم ولی سرعتش زیاد جالب نیست ایرانسل خیلی بهتره:46:

ali201055
26-03-2011, 11:01
اولا اكه مي خواي با همراه اول سرعتت زياد باشد بايد edge را داشته باشي gprs واقغا وحشتناك است و از نرم افزار field test را نصب كني و بهترين آنتن دهي را انتخاب كني.
وقتي اين كارها را كردي لذت سرعت را با همراه اول مي بري

iCe m@n
26-03-2011, 13:28
اولا اكه مي خواي با همراه اول سرعتت زياد باشد بايد edge را داشته باشي gprs واقغا وحشتناك است و از نرم افزار field test را نصب كني و بهترين آنتن دهي را انتخاب كني.
وقتي اين كارها را كردي لذت سرعت را با همراه اول مي بري

خب دوست عزیز لینک دانلود این نرم افزار رو برای من بزار:46:

tiger1980
26-03-2011, 16:10
با سلام

من میخواهم یک مودم 3g بخرم که با pc به اینترنت متصل شوم میخواستم بدانم سرعت واقعی سرویس 3g(در صورت راه اندازی)و edge ایرانسل چقدر است؟