مشاهده نسخه کامل
: Max Payne 3
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Max Payne 3
سازنده: Rockstar Vancouver
تاریخ انتشار: March 23 , 2009
ژانر: شوتر ، سوم شخص
پلتفورم ها: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجین بازی: Cry Engine 3
============
First ScreenShots:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید__________________
مطالب زیر نوشته شده توسط: layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاریکی در زیر نور چراغ های کنار خیابان روی خطوط خط کشی رانندگی میکنیم
برای خداحافظی دیر شده...برای خداحافظی دیگه دیر شده...
ارام ارام و نم نم کوچک و شمرده تیکه های برف از اسمون روی زمینی سرد و تاریک فرود میاید و در لبه بالایی ساختمانی بلند ایستادی و به پایین نگاه میکنی و زمینی برفی که درونت را طلسم کرده اما گرمای درونت بر سرمای بیرونی غلبه کرده و تو را تا انتهای ازادی درون پیش میکشد ..حس انتقام تنفر ، شکست عشق تمام وجودت را فرا گرفته و در دو راهی زندگی قرار گرفتی تو مکس هستی مکسی که یک افسر نیروی پلیس هستش و حتی قانون جلوی پایش زانو زده هست
مشکل اصلی خواستن چیزی، هراس از دست دادن اون یا هیچ وقت به دست نیاوردنشه،
این تفکر تو رو ضعیف میکنه
درست یازده سال پیش در چنین روزهایی بود که عنوانی بسیار متفاوت با تم ، ژانر ، تیم ، و داستانی متفاوت وارد دنیای بازی های ویدئویی شد و میشه گفت چندین قدم بلند این صنعت رو جلو انداخت و پیش رو برد با ارائه المان های بسیار زیاد در گیم پلی خود ، نوع دوربین و تمامی مورادی که دیدیم اما مهمترین چیزی که همگان را شگفت زده کرد داستان بازی بود داستان MP 1همانند یک اثر هالیودی بیشتر شبیه به یک فیلم نامه بود تا یک داستان سرایی یک عنوان بازی فیلمنامه ای که روایت گر یک خاطره تلخ برای یک مرد خانواده دوست شد..
Max Payne درست در دوره ای از تاریخ به صنعت گیم معرفی شد که حتی شخصی مثل کارمک خود داستان را در یک بازی یک عنصر درجه چندم میدانست و به ان اهمیت نمیداد چه بسا که MP این موضوع رو حتی برای کارمک شوکه کنان کرد و خط زد..و حال میبینیم که مقام بازی های کامپیوتری انقدر بالا هستش که 11 سال پیش عنوانی مثل مکس پین بتواند راه کار فیلمنامه های هالیودی رو زیر سوال ببرد و با خط داستانی که سرشار است از خط دیالوگ های مفهومی و قابل تامل
عناوین زیادی مدیون این نام هستند عناوینی که خود در این زمان نام دار و بزرگ هستند ، مکس پین برای اولین بار به ما Set Piece ، روایت هالیودی رو در حد کمال معرفی کرد طوری که انگار یک بازی چند سال جلوتر رو بازی میکنیم ، مکس پین در عنوان نخست خودش با فروش بالای چهار میلیون دلار روبرو شد واین باعث شد تا استدیو دانمارکی Remedy یک شبه ره صد ساله رو بره استدیویی که تا قبل از مکس پین به بازی های کوچکی مشغول بودند...Remedy در سال 95 تاسیس شد و با چند نفر برنامه نویس جوان فنلاندی در این کشور این استدیو رو تاسیس کردند اولین عنوان این استدیو death rally نام داره که با فروش خوبی روبرو شد و بودجه خوبی رو روانه جیب تیم کرد تا این که رمدی در سال 2001 بازی مکس پین رو عرضه کردند که با انتقاد بسیار مثبت منتقدان ف نمرات و فروش روبرو شد این امر باعث شد تا نظرها برای قسمت دوم مکس سوق پیدا کنه تا این که راکستار با تامین مخارج کافی برای نسخه دوم تمامی امتیاز بازی رو خرید و عملا هر گونه نیاز مالی تیم رمدی رو تامین کرد تا قسمت دوم رو هم روانه بازار کردند اما مکس 2 هیچ وقت به اندازه قسمت اول موفق نشد و نتونست به مرز 4 میلیون نسخه فروش قسمت اول برسد با نقد های مثبتی روبرو شد ولی اکثریت با این مورد موافق بودن که مکس پین 1 در دوره خودش خیلی جلو تر بود تا این که بازی به سکوتی عظیم فرو رفت استدیو وارد ساخت پروزه ای دیگر به نام Alan Awake شد و قرار شد تا بازی رو در سال 2009 روانه بازار کند اما ریزه کاری های ماکروسافت و تاخیرهای فراوان باعث شد تا بازی خیلی تاخیر بخوهر و کلا تیم RE حواس خود رو مجبور به پایان پروژه alan میکرد تا این که سرانجام در سال 2010 بازی بعد از 5 سال منتشر شد و مدل جدیدی از سبک ترس رو نشون داد ولی نتوانست فروش قابل ملاحظه ای رو همراه با نقد های کم و بیش خودش کسب کنه و به نوعی اصلا رمدی راضی نبود از این طرف استدیو راکستار پشت بازی مکس پین حضور داشت شاید عمده تفاوت اصلی در همین استدیو باشد که در یک سو ماکروسافت و سوی دیگر راکستار که همیشه نشون داده از قابلیت ایجاد یک شاهکار حتی در واپسین دقایق رو دارا هستش ...مشکلات راکستار تا قبل از RDR بسیار زیاد بود و هنوز هم شکایت های زیادی روی میز دادگاه مسئولان تراز بالای این کمپانی قرار دارد ولی به هر حال یک قطب صنعت گیم محسوب میشه و بیشتر از رمدی این راکستار هستش که مردم گیمر رو به بازی امیدوار کرده تا شاهد دوباره دیگری از این بازی باشند.
This is Love
رمدی در پروژه قسمت اول تنها نبود و در کنارش تیم Apogee هم حضور داشتند رمدی و اپوجه قبل از مکس پین اولی بین سه پروزه قرار داشت که اپوجه باید تایید میکرد درواقع سه بازی حضور داشت که هر کدوم به سبک و سیاق خاصی بود که بین اینها تیم اپوجه به مکس پین اشاره کردن اما اسم بازی ابتدا Max payne نبود بازی با نام Max Heat نام گذاری ده بود که بعدا سم لیکک اسم بازی رو به Max payne تغییر میده که معنایی مثل درد فراوان رو داره
تیم سازنده به نیویورک میرن تا تصویری هر چه بیشتر و بهتر از این بازی رو ایجاد کنند و حتی با پلیس های دایره جنایی نیز جلساتی داشتند تا این که بازی در تابستان سال 2001 منتشر شد و حتی توانست جوازی همچون BAFTA رو بگیره و چیزی بشه که ما الان همیشه در ذهنمان ازش به نیکی یاد میکنیم.
این بار و در زمان حال ما منتظر انتشار قسمت سوم این بازی هستیم نزدیک 3 سال از اخبار این بازی میگذره و هر بار با تاخیر های فراوان روبرو میشیم که امیدواریم این تاخیرات صدمه ای به بازی وارد نکند اما بازی تغییرات بسیار زیادی رو دیده درواقع همه چیز تغییر کرده حتی خود مکس هم تغییر کرده و از اولین تصاویر کله کچل مکس اون حس غریب ته دل خالی شدن به گیمر دست میده مکس بعد از چند سال هنوز هم درگیر غم از دست دادن زن و فرزند خود هستش و به قرص های ارام بخش روی اورده اما او به یک کار دعوت میشه و ان هم مامور حفاظتی یک خانواده بسیار بزرگ و ثروتمند به نام رودریکو برانکو که در سائپائلو برزیل هستش میره در همین زمان هستش که همسر برانکو توسط گروهی به نام Commando sombre دزدیده میشه و رویداد های پیش روی مکس رو دگرگون میکنه و این جاست که داستان قسمت سوم شروع میشه
اصل حس تاریک و درون گرایی مکس پین با این فضا جور در میاد.؟
قول یک تجربه فراموش نشدنی...
شاید مهمترین تغییر بازی جدا شدن سم لیک (Sam Lake ) از تیم باشه کسی که این سری بازی رو خلق کرد کارنامه سم لیک در قسمت های اول و دوم و بازی الن ویک با داستان سرایی خاص خودش تثبیت شده هستش و به خوبی می دانیم که چه کسی این تیم رو ترک کرده از این سو اقای سم هاوسر Sam Houser به جای ایشون قرار گرفتن اقاقی هاوسر کارنامه درخشانی داره و در این بین میشه به دو عنوان GTA 4 و RDR اشاره کرد که نیازی به توصیف زیاد این شخص با این دو بازی ، دیگر نیست چرا که ایشون قول یک تجربه فراموش نشدنی رو به ما دادند و گفتند که با یک مکس پین بسیار متفاوت روبرو خواهید شد روایت کمیک گونه به جای خود باقیست اما این بار تصاویر متحرک هم در این جای دارند
باز هم قابلیت صحنه اهسته کردن یا همان Bullet time رو داریم که مابا هر چند کشتن نفرات بیشتر میزان این عمل رو افزایش میدهیم یک سیستم Final kill هم به بازی اضافه شده که این امکان را میدهد که گلوله خود رو تا به مقصد هدایت کنیم و مثل قسمت دوم مرگ دشمن رو نیز به تصویر میکشد همانند دیدن گلوله در اسنایپر قسمت دوم ..همانند گذشته یک نقطه کوچک برای نشانه گیری وسط تصویر قرار داره که می توان از این نقطه استفاده کرد اما یک سیستم دوربین پشت شانه ها هم به بازی اضافه شده که دوربین رو نزدیک اورده و امکان تیراندازی رو با سیستم امروزی فراهم میکند که این امکان کاملا انتخابی هستش و هر شخص میتونه به هر صورتی که می خواد بازی رو پیش ببره
سیستم سنگر گیری ..لازمه یک بازی اکشن سوم شخص در مکس پین هم رسوخ کرده و ما کاورگیری هایی همراه با شلیک کور خواهیم داشت (بوی geow ) همه جا چشیده میشه اما باز حتما مبنا بر این نیست که همیشه سنگر گیری کنید سیستم بازی مکس پین طوریه که یک بازی بکش برو جلو هستش ولی باز کاور گرفتن به درد خواهد خورد این بار نمیشه که چندین یا همه اسلحه هارو با خود حمل کنیم و سه اسلات خاص برای اسلحه های سبک ، سنگین و مینی گان وجود دارد همراه با امکان حمل دو اسلحه حتی در حالت های متفاوت و سلاح متفاوت که مثلا میشه در یک دست MP4 داشت و دست دگیری یک Uzi حمل کرد در این بین سیستم گروگان گیری هم به بازی اضاف شده و می توان یک فرد رو سپر گلوله های به سمت خودمون کنیم
در این بین سیستم Malee هم به بازی اضاف شده و می توان در نزدیک شدن به دشمنان اونارو به اشکالی که در بازی موجود هست از بین برد
موتوری متفاوت...
موتور استفاده شده در این بازی مخصوص راکستار هستش که در بازی Rage ازش استفاده شده موتور 5 ID Teach هستش این موترو قابلیت های خودش رو قبلا در عناوین RDR پس داده اما مشکل اصلی اینجاست که این موتور برای عناوین Open-world بهینه شده و مکس پین از این قائده مستثنا هستش هر چه قدر هم تلاش کنند برای بهتر ساختن یک گرافیک بسیار عالی باز ایراداتی دیده خواهد شد چرا که تا الان در ویدئو ها و تصاویر دیده شده تقریبا به اصلا ماجرا پی برده شده مکس پین در زمان خودش و در قسمت های اول و دوم از گرافیک بسیار خوبی برخوردار بود و لیکن این عالی بودن امرزوه دیگر باید از زیر دست متحبرانی بسیار دقیق خارج بشه تا بتونه اون زمان گرافیک خودش رو به رخ بکشه اما مهمترین چیز در این بازی گرافیک نیست گرافیک بازی در این حد هم بسیار عالی هستش و راضی کننده باشه چرا که قول انمیشن پردازی عالی رو با استفاده از سیستم Euphoria داده شده که ازمایش خودشو قبلا پس داده در کنا رمحیطی تخریب پذیر که هر چه بیشتر به طبیعی شدن گرافیک بازی برای ما اماده هستش
حتی فکرشم عذاب اور هستش
به امید روز های خوب گذشته ...
در این مدت ما انتظار هیچی رو نمیکشیم جز یک مکس پین چزی که امروزه شاهد ان هستیم تغییرات بسیار عمده عناوینی که در گذشته با ساده ترین سیستم ارائه گیم پلیی از خود میکردند که اکنون نیز در ان غرق هستیم ما در گذشته مکس پین بازیکردیم و هنوز با این نام زنده هستیم هنوز منتظر صدای باز شدن در ها هستیم ...هنوز هم انتظار شیرجه های مکس رو میکشیم اما این انتظار باید در اندازه خود باشد مکس پین قدیمی الگوی عناوین بسیار زیادی شده عناوینی مثل Uncharted که امروزه به نامی بزرگ تبدیل شده عناوینی مثل Call of duty و نام هایی دیگر که مکس در قسمت جدید خود باید از این عناوین الگو بگیرد و طوری برخورد نکند که در حضور هزاران عنوان ریز و درشت امروزی درگیر پول و مادیات بشه و فدای این عوامل بکنه به هر حال ما منتظریم ...
در نهایت منتظریم تا باز مونا رو ببینیم....
EASPORTS-FIFA
24-03-2009, 17:26
یه تاپیک بود که پست اولش ناقص بود به خاطر همین بستنش ولی تاپیک تو رو فکر نکنم ببندن چون پست اول به اندازه ی کافی پر جزئیات هست
HoJJaT_007
24-03-2009, 17:38
این تاپیک هم قفل میشه .
چرا اینقدر مردم دوست دارند اسپم بکنند ؟!
ali_ranger22
24-03-2009, 17:47
این تاپیک هم قفل میشه .
چرا اینقدر مردم دوست دارند اسپم بکنند ؟!
شما همین پستی که زدی در کل اسپم محسوب میشه ! :دي :دي
Retired User
25-03-2009, 02:29
چرا شخصيت قبلي مكس رو حفظ نكردند؟
اينكه ديگه مكس پين نيست يكي ديگست
ali_ranger22
25-03-2009, 12:23
متاسفانه سازندش Remedy نیست Remedy که داره الن ویک رو میسازه سرش شلوغه .. منم خیلی دوست داشتم بازی ادامه ی کاملی از 2 باشه و Remedy بسازه ولی نشد ... امیدوارم ابهت سری حفط بشه !
Big-Boss
25-03-2009, 12:32
متاسفانه سازندش Remedy نیست Remedy که داره الن ویک رو میسازه سرش شلوغه .. منم خیلی دوست داشتم بازی ادامه ی کاملی از 2 باشه و Remedy بسازه ولی نشد ... امیدوارم ابهت سری حفط بشه !
درسته متاسفانه ای پی دست *R هست و می تونه به هر سازنده ای بده و چه تو ایران چه هر جای دیگه (این دفعه استثنا ایران تنها نیست) اکثر گیمر ها سازنده رو نمیشناسند و بیشتر به نام بازی توجه میکنن
تیم سازنده مکس پین 1و2 همونطور که گفتید Remedy هست که در حال همکاری با مایکروسافت برای ساخت بازی Alan Wake هست (برای pc و xbox360) که از همین حالا میشه گفت شاهکاره حس و حال و کنترل شبیه مکس پین در یک دنیای با جو ترسناک و توهم زده!!!!
ولی خب امیدوارم مکس پین 3 به سرنوشت فیلمش دچار نشه
بله واقعا مسخرس.انگار هر بار که این بازی میاد باید چهره ی مکس پین عوض بشه.حالا توی 2 باز به نظر من ارزش این تغییر چهره رو داشت.خیلی از 1 بهتر بود ولی این تصویری که از مکس پین اینجا زده دیگه خیلی مسخرس وزیادی تغییرش دادن.
واقعا که جای تاسف داره:13::13::13::41:
Red Sky 09
25-03-2009, 14:54
چهرش زیاد تغییر کرده ولی شبیه به نخسه دوم که شکسته تر و پیر تر شده ولی فیس همونه که ادیت شده کاملا مشخصه
چون ریش گذاشته قیافش زیاد تغییر کرده
انشا الله بازی خوبی از اب در بیاد تاریخ انتشارش هم زمستونه امساله
masoud93
25-03-2009, 15:10
منظورتون زمستون 88 یا 87.
Red Sky 09
25-03-2009, 15:14
بابا اسپم نده معلومه دیگه 88 بازی هنوز نیومده!!!:((
88 دیگه.:10:
Big-Boss
25-03-2009, 15:33
بله واقعا مسخرس.انگار هر بار که این بازی میاد باید چهره ی مکس پین عوض بشه.حالا توی 2 باز به نظر من ارزش این تغییر چهره رو داشت.خیلی از 1 بهتر بود ولی این تصویری که از مکس پین اینجا زده دیگه خیلی مسخرس وزیادی تغییرش دادن.
واقعا که جای تاسف داره:13::13::13::41:
چهرش زیاد تغییر کرده ولی شبیه به نخسه دوم که شکسته تر و پیر تر شده ولی فیس همونه که ادیت شده کاملا مشخصه
چون ریش گذاشته قیافش زیاد تغییر کرده
انشا الله بازی خوبی از اب در بیاد تاریخ انتشارش هم زمستونه امساله
شاید جالب باشه بدونید چهره مکس پین در نسخه اورجینال دقیقا از چهره Sam Lake نویسنده داستان بازی برداشت شده :
که در نسخه دوم تغییر کلی میکنه
و این نسخه سوم همونطور که گفتید به نظر میاد چهره پیرتر وشکسته تر نسخه دوم باشه (البته از این راک استار بعید نیست بازم یه چهره جدید تحویل مردم بده!)
همین زمستان در پیش رو 88
البته احتمال تاخیر هم داره
masoud93
25-03-2009, 15:34
پس حالاحالاها باید وایسیم تا بیاد یک سال دیگه.
پس حالاحالاها باید وایسیم تا بیاد یک سال دیگه.
بله و همچنین که دوستمون Dark-angel گفتن شاید تاخیر هم داشته باشه.
Red Sky 09
25-03-2009, 17:12
و این نسخه سوم همونطور که گفتید به نظر میاد چهره پیرتر وشکسته تر نسخه دوم باشه (البته از این راک استار بعید نیست بازم یه چهره جدید تحویل مردم بده!)
فک نکنم تغییر بیش از این بده در ضمن اگه به عکس دقت کنیید متوجه خون ریزی میشید که مشخصه این صورتش زخمی مثل مکس پین 2 که صورتش زخمی بود و صورت سالمش نیست در ضمن مثل اینکه پالتوش هم عوض نکرده یکم دقت کنید می فهمید
EASPORTS-FIFA
25-03-2009, 18:53
به نظرم مکس پین رو خیلی زشت ساختن.آخه مکس پین بیچاره کجاش این شکلی بود؟خدا کنه قیافشو تغییر بدن.خیلی حال گیریه اگه اینطوری باشه
به نظرم مکس پین رو خیلی زشت ساختن.آخه مکس پین بیچاره کجاش این شکلی بود؟خدا کنه قیافشو تغییر بدن.خیلی حال گیریه اگه اینطوری باشه
دقیقا دوست من
منم توی همین موندم.این که دیگه کی ریش در آورد خدا می دونه.
آره فکر کنم این یکی دیگه کچلم شده باشه.:27:
چی بگم والا بعید می دونم چهرش عوض بشه.خدا کنه حداقل بازی قشنگ باشه.گند نزنن به بازی!!!حیف اسم مکس پینه:13::13::13:
Sam Fisher 11
26-03-2009, 03:44
پست ادیت شد!
با توجه به اینکه تاپیک Call of Duty : Modern Warfare 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تقریبا شبیه به همین تاپیک هست و اطلاعاتش در زمان ایجاد کم بوده و خبرش هم خیلی خبر داغی نبوده(از قبل تقریبا مشخص بود که 2 هم میاد) پس من برخلاف تصمیم قبلیم این تاپیک رو دوباره باز میکنم و از این به بعد تاپیک رسمیه Max Payne 3 خواهد بود. خواهشا دیگه اما و اگه و ولی و... نیارید و تنها در مورد بازی بحث کنید.
چند نکته!
هر دو تاپیک خلاف قوانین هستن و Call of Duty : Modern Warfare 2 هم باید بسته میشده ولی بنده اون زمان نبودم و از اونجایی که الان تعداد صفحاتش خیلی شده جالب نیست که بسته بشه. هیچ تقصیری هم متوجه همکاران انجمن نیست چون سرشون بیش از اندازه شلوغه و بنده به عنوان مدیر انجمن بایست حضور میداشتم.
این تاپیک استثنا بود خواهشا دیگه برای ایجاد یه تاپیک از سر و کول هم بالا نرید چون هدف ما اینجا سرگرم شدن و اطلاع رسانی و آموزش هست نه مسابقه برای ثبت رکورد بیشترین پست و تاپیک و اینکه کدوم تاپیک مهم مال چه کسیه!
از Optimus Prime ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز و بزرگوار هم متشکرم که طبق قوانین انجمن خبر کوتاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو در تاپیک بازی های جدید : خــــبـرهــاي كــــــوتــــاه !!! قرار داد. امیدوارم بعضی دوستان از ایشون یاد بگیرند.
از همگی ممنونم و امیدوارم در سال جدید با هم مهربان تر باشیم
به نظرتون مونا تو این قسمت حضور داشته باشه؟ چون تو مکس پین 2 وقتی با درجه سختی بالاتر بازی رو تموم می کردی مونا زنده می موند، من خودم امتحان کردم. اما فکر کنم پایان اصلی بازی همونی بود که مونا کشته می شد :37:
میگم آخه داستان بازی تو مکس پین 2 تموم شد و دیگه چیزی باقی نموند واسه ادامه دادن.
اصلاً مکس پین یک هم داستانش تموم شده بود ولی خب Sam Lake تونست داستان خوب دیگه ای ( ضعیفتر از قبلی) واسه بازی بنویسه ولی این بار دیگه Sam Lake ـی هم در کار نیست و شاید مونایی هم در کار نباشد تا داستان یه هدفی داشته باشه :21:
من زیاد در مورد داستان امیدوار نیستم . . .
Red Sky 09
29-03-2009, 11:38
به نظرتون مونا تو این قسمت حضور داشته باشه؟
به نظر من احتمالش زیاده چون تو مکس پین 1 هم مونا به ظاهر مرده بود ولی دوباره زنده مونده بود
میگم آخه داستان بازی تو مکس پین 2 تموم شد و دیگه چیزی باقی نموند واسه ادامه دادن.
کجاش تموم شد!؟
اخه مکس که هنوز درمان نشده بود؟
اصلاً مکس پین یک هم داستانش تموم شده بود ولی خب sam lake تونست داستان خوب دیگه ای ( ضعیفتر از قبلی) واسه بازی بنویسه ولی این بار دیگه sam lake ـی هم در کار نیست و شاید مونایی هم در کار نباشد تا داستان یه هدفی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد در مورد داستان امیدوار نیستم . . .
شاید
بچه ها چهره مکس خیلی شبیه به سم فیشر با ریش شده نه؟
شماره های قبلی که واقعا عالی بود
مخصوصا شماره 2 ...fall of the max payne
در مورد مونا هم بگم من روی سخت ترین درجه هم که بازی رو تموم کردم مونا مرد...
اره شبیه
در مورد مونا هم بگم من روی سخت ترین درجه هم که بازی رو تموم کردم مونا مرد...
من صد در صد اینو مطمئنم که در درجه سختی Dead on Arrival مونا هم زنده می مونه و پلیسها که اون دو تا رو پیدا می کنن فریاد میزنن: we have two survivors
تو یوتیوب هم ویدیوی این پایان هست.
( نظر شخصی) : فکر کنم تو مکس پین 3 هم باز پیداش بشه. عجب سخت جونیه دوبار مرده تا حالا
Red Sky 09
29-03-2009, 13:00
( نظر شخصی) : فکر کنم تو مکس پین 3 هم باز پیداش بشه. عجب سخت جونیه دوبار مرده تا حالا
نظر من هم همینه چون مکس پین بدونه مونا صفا نداره
Rockstar هم گفته که شبیه اونه!
نظر من هم همینه چون مکس پین بدونه مونا صفا نداره
آره منم فکر می کنم که پیداش بشه ولی فکرشو بکنید همین قدر که مکس پین پیر شده مونا هم پیر شده باشه!!!چی می شه:27:
amirpers
29-03-2009, 17:31
دوستان ، این تاپیک با تاپیکهایی که چند روز پیش باز شده بود ، تفاوت چندانی نداره .
من نمی دونم چرا اونها رو قفل کردند اما این رو ...........
دوستان ، این تاپیک با تاپیکهایی که چند روز پیش باز شده بود ، تفاوت چندانی نداره .
من نمی دونم چرا اونها رو قفل کردند اما این رو ...........
به این دلیل :
amirpers
30-03-2009, 10:43
به این دلیل :
دوست من
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشی . من منظورم این نیست که این تاپیک باید بسته می شد . من اصلا دوست ندارم تاپیکها بسته بشن(به جز تاپیکهای بیخودی).
اگه تاریخ عضویت من رو نگاه کنید می بینید که من خیلی وقته که در این انجمن عضوم و تقریبا از همون اوایل کار P30World .
از اون زمان مدیرها خیلی عوض شدند و همچنین قوانین .
اون زمان دوستی به نام Omid مدیر بود و من از همین جا بهش سلام می گم و امیدوارم هر کجا هست موفق باشه .
یادمه اون زمان برای بازیها تاپیکی ایجاد میشد و همه در اون به بازی می پرداختند .وقتی بازی ای قرار بود بیاد ، براش تاپیک باز می شد و اگه هم اخباری قرار بود داده بشه در تاپیک اخبار داده میشد .
اما الان همه چیز عوض شده . تاپیکی که من باز کرده بودم به خاطر همین بود که البته بسته شد .
البته مدیران محترم از جمله Sam Fisher عزیز که از او هم تشکر می کنم به خاطر پراکنده نبودن تاپیکها این کار رو کردند .
بحثم زیادی خارج از Max Payne 3 بود .
حالا Max Payne 3 :
اولین بازی ای که من در کامپیوتر انجام داد و بهترین اونها هم بود و همیشه در ذهنم می مونه همین Max Payne هستش .شماره 2 اون بر خلاف انتظار اومد اما شماره 3 با اینکه در انتهای تیتراژ 2 نوشته بود میاد ، خیلی به تعویق افتاد اما بالاخره میاد که خدا رو شکر .
در مرود مونا هم درسته . مکس پین 2 ، دو تا پایان داشت . پایانی که مونا می میره و در حالت سخت[یا محدودیت Save](البته یادم نیست کدومش) ، مونا زنده می موند .
p3yman_xl
30-03-2009, 11:31
واقعاً تعجب میکنم چطور میشه در یک سری از بازی محبوب که چهره ی شخصیت اول بازی برای بازی بازان با ارزش و خاطره انگیز هست رو با یک چهره ی به ظاهر خیلی خشن و عصبانی عوض بکنن!. این چهره اصلاً با اون چهره ی غم انگیز مکس پین منطبق نیست.. مثل این میمونه که شخصیت کریتوس رو یک دفعه عوض کنند و جای اون کس دیگری رو قرار بدن... . از همین حالا عرضه ی این بازی من رو نگران کرده.
Rohallah_tavakoli
30-03-2009, 12:28
واقعاً تعجب میکنم چطور میشه در یک سری از بازی محبوب که چهره ی شخصیت اول بازی برای بازی بازان با ارزش و خاطره انگیز هست رو با یک چهره ی به ظاهر خیلی خشن و عصبانی عوض بکنن!. این چهره اصلاً با اون چهره ی غم انگیز مکس پین منطبق نیست.. مثل این میمونه که شخصیت کریتوس رو یک دفعه عوض کنند و جای اون کس دیگری رو قرار بدن... . از همین حالا عرضه ی این بازی من رو نگران کرده.
كاملا تاييد ميشه !!!
rockstar جديدا شخصيت هاي بازي هاش رو مثل هم ( هم تيپ) ميزنه!!! اين مكس پين منو ياد GTA IV ميندازه..
halflife g
30-03-2009, 16:20
تایید میشه کلا من از بابت گیم پلیش هم نگرانم چون تازگیها مد شده فرم همه بازیها رو تو نسخه جدیدشون زیر رو می کنن سازندشم که عوض شده:41:
EASPORTS-FIFA
30-03-2009, 18:55
ببینید قیافه ی مکس پین زیاد بدم نیستا.شما نیگا کنید:
منبع:----------.com
خوب نظرتون چیه؟
milky way
30-03-2009, 19:06
خوب نظرتون چیه؟
از این عکس بزرگترش رو داری؟
خوب نظرتون چیه؟
اگه توی بازی هم همینطوریه که باید بگم کارشون عالی بوده
با مدل واقعی مو نمیزنه...خیلی خوب درستش کردن
halflife g
30-03-2009, 20:50
با مدل واقعی مو نمیزنه...خیلی خوب درستش کردن
راس میگی خیلی جالبه امیدوارم کل بازی رو هم با این دقت بسازن تا از اعتبار مکس جون کاسته نشه
resident_evil
30-03-2009, 20:54
هنوز هيچي از بازي پخش نشده شما ايراد ميگيرين ازش !!! :ي
اي بابا كوتاه بياين بابا ...
EASPORTS-FIFA
30-03-2009, 22:09
از این عکس بزرگترش رو داری؟
نه.من خودم رفتم روشون ببینم بزرگ نمیشن دیدم نه.بزرگ نمیشن.فقط همین کوچیکا هستن:46:
تاریخ انتشار بازی q4 2009 توی صفحه ی 1 اشتباه نوشتید
havas_1980
31-03-2009, 00:39
با مدل واقعی مو نمیزنه...خیلی خوب درستش کردنالبته این عکس در حقیقت یکی از صحنه های روایت داستان بازی در Max Payne 2 هستش و اصلا موردی نیست که جدیدا کار شده باشه. به عکس قدیمی فقط جلوه گرافیکی اضافه شده و شده مکس پین 3... مدل واقعی مکس پین در قسمت دوم, Timothy Gibbs بود.
میدونم که همون بازیگر شماره 2 هستش ولی توی این یکی شماره جزئیات صورت بهتر و بیشتر شده...
Khashayar King
31-03-2009, 02:03
میدونم که همون بازیگر شماره 2 هستش ولی توی این یکی شماره جزئیات صورت بهتر و بیشتر شده...
خیلی بیشتر از بیشتر شده این اگه تازه عکس مراحل اولیه بازی باشه پایانیش چه طوره ؟!
مثه این که راکستار ایندفه میخواد پرفروشترین بازی رو بده بیرون !(احتمالا)
من که به شخصه عاشق مکس پین هستم و از چهره و قیافش خوشم میاد!
دوستان اون عکس فقط یک آرت ورک هست و هنوز عکس In Game از صورت مکس بازی در نیومده و اون عکس رو هم راک استار بخاطر خالی نبودن عریضه گذاشته همین
خوب نظرتون چیه؟
وای باور نکردنی.این که خیلی عالی.فکر کنم یه کم زود قضاوت کردیم:10:
Khashayar King
02-04-2009, 23:11
اینا رو حتما ببینید:
اینم تمام چهره البته !!! (خودتون میفهمید!)
farhadhidari
06-04-2009, 21:56
البته مهم نیست که قیافش زیبا باشه یا نه مهم اینه که همون مکسی باشه که همه میشناسن و دوستش دارن
king of the kings
08-04-2009, 18:45
این بازی چه سیستمی می خواد؟
فکر نکنم سیستمش مشخص شده باشه
iman hichkas
09-04-2009, 09:01
خدا کنه صداش تغییر نکرده باشه!!!واقا که مکس بهتربن صدا رو داشت.
صداش که باید تغییر کنه...چون که سنش مثلا بیشتر شده و باید تغییر کنه
البته باید ببینیم از همون گوینده قبلی استفاده میشه یا نه!؟
halflife g
09-04-2009, 16:50
همون گوینده خواهد بود فقط یکمی صداشو خواهد لرزوند تا بگه پیر شده:31:
EASPORTS-FIFA
10-04-2009, 06:15
صدا؟؟؟من وقتی بازی میکردم صدا نداشتن.هیچ کودوم از شخصیت ها.فقط مثلا وقتی تیر میزدی به دشمن یه صدای اااااااااااااا در میورد.یعنی مشکل از چیه؟؟؟
بازی که صدا داشت...
صداهایی که خود مکس می شنید (توی عالم توهم)
با هم صحبت می کردن و قشنگ معلوم بود چی میگن
mehdi_360
10-04-2009, 11:33
یادش به خیر شماره 2 این بازی روی سیستم من اجرا نمی شد میرفتم خونه پسر داییم بازی میکردم :31:
بچه ها بازی کی قراره بیاد خواهشا تاریخ رو به شمسی بگید:31:
EASPORTS-FIFA
10-04-2009, 12:24
بازی که صدا داشت...
صداهایی که خود مکس می شنید (توی عالم توهم)
با هم صحبت می کردن و قشنگ معلوم بود چی میگن
والا برا من نداشت.فقط صدای اطراف محیط بود.منم میگفتم ای کای این بازی صدای نقش ها رو هم داشت!!!!:31:
عکس جدیدی از بازی نیومده؟؟؟
Khashayar King
10-04-2009, 19:44
یادش به خیر شماره 2 این بازی روی سیستم من اجرا نمی شد میرفتم خونه پسر داییم بازی میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بازی کی قراره بیاد خواهشا تاریخ رو به شمسی بگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هنوز کاملا و دقیقا گفته نشده ولی خودشون گفتن زمستان سال 1388
صداش که تقییر میکنه با کامپیوتر البته من خیلی دوست دارم از گوینده معروف سری مکس پین جیمز مک کافری استفاده بشه چون قبلا از ایشون برای صدای مکس پین استفاده شده
james McCaffery
اینم عکسش:
نا گفته نمونه که احتمالا مدل اصلی بازی همون تیموتی گیبز هست
عکس:
Timothy Gibbs
این عکس ها واسه نخسه قبله ها مکس پین 2
دوستان عکس برای نخسه دومه
نا گفته نمونه که احتمالا مدل اصلی بازی همون تیموتی گیبز هست
عکس:
Timothy gibbs
عکس نمایش داده نمیشه
یه تستی بکن ببین چجوریاست؟!
Khashayar King
10-04-2009, 20:22
عکس نمایش داده نمیشه
یه تستی بکن ببین چجوریاست؟! اینا یه سری دیگه ببین میاد؟
اون پیره مرده رئیس پلیسه بود تو نیویورک
اینم لینک عکس قبلی
ممنون درست شد
اون پیر مرد قیافه اش برام اشناست...
کیه؟!
توی نسخه های قبل هم بوده ....آره؟!
Khashayar King
10-04-2009, 22:58
ممنون درست شد
اون پیر مرد قیافه اش برام اشناست...
کیه؟!
توی نسخه های قبل هم بوده ....آره؟!
اون پیره مرده رئیس پلیسه بود تو نیویورک
sum_yari
11-04-2009, 07:42
با سلام مجدد.
دوستان من متوجه نشدم بالاخره یکی بگه این مکس پین 3 واقعی کی می یاد؟؟؟؟
با سلام مجدد.
دوستان من متوجه نشدم بالاخره یکی بگه این مکس پین 3 واقعی کی می یاد؟؟؟؟
صفحه اول اطلاعات مربوط به بازی رو گذاشته
اونجا میتونین تاریخ انتشار رو هم ببینید...البته احتمال داره که تاخیر بخوره
:31:ایشاالله فروش شرکتش سه برابر بشه اگه مکس پین 3 رو واقعا درست کنه
king of the kings
18-04-2009, 12:47
اقا من تمام نسخه های این بازی رو بازی کردم..ایین 3 کی وارد بازار می شه؟سیستم چی می خواد؟
resident_evil
18-04-2009, 13:01
اقا من تمام نسخه های این بازی رو بازی کردم..ایین 3 کی وارد بازار می شه؟سیستم چی می خواد؟
ما نيز تمام نسخه هارو بازي كرديم و به احتمال زياد زمستون ميادش :دي
سيستم هم هنوز معلوم نشده ... :18:
انشالله یک تغییری توی گیم پلی بدند :دی
آخه دیگه اون گیم پلی قدیمی شده بود!!
نکه پرشاشو بر دارن ولی خوب یک چیزایی اضافه کنن!!!!!!!
به نظر من که گیم پلی خوبی داشت و مشکلی نداشت
بازی خیلی روان بود....
نمی دونم برای چی میخوای که تغییرش بدن؟!
چقدر شبیه SamFisher شده !!!
بهتر بود پیرش نمیکردن !!
دیگه جون نداره شیرجه بزنه و رو هوا تیر بزنه :31:
به نظر من که گیم پلی خوبی داشت و مشکلی نداشت
بازی خیلی روان بود....
نمی دونم برای چی میخوای که تغییرش بدن؟!
یعنی شما قبول دارین فقط گرافیک و داستان جدید اضافه شه؟؟؟؟؟
پس گیم پلی هیچی؟؟؟
من نگفتم کل گیم پلیو تغییر بدن گفتم یک چیزایی اضافه کنن!!!!
بالاخره اون زمان سال 2003 یا 2004 بود اما الان 2009 باید یک تغییری بدن به گیم پلی ( امکاناتشو بیشتر کنن و ... )
یعنی شما قبول دارین فقط گرافیک و داستان جدید اضافه شه؟؟؟؟؟
پس گیم پلی هیچی؟؟؟
من نگفتم کل گیم پلیو تغییر بدن گفتم یک چیزایی اضافه کنن!!!!
بالاخره اون زمان سال 2003 یا 2004 بود اما الان 2009 باید یک تغییری بدن به گیم پلی ( امکاناتشو بیشتر کنن و ... )
اره من قبول دارم...به نظر من که گیم پلیش هیچ کمبودی نداشت
و از خیلی از بازی های الان گیم پلیش هم بهتر بود...
من که با اون گیم پلی زندگی کردم...ادم اصلا هیچ مشکلی توی بازی نداشت بس که این گیم پلی روون بود
من که با اون گیم پلی زندگی کردم...ادم اصلا هیچ مشکلی توی بازی نداشت بس که این گیم پلی روون بود
اون گیم پلی خدا بود...
منم خیلی باهاش حال میکردم!
اما به نظر من که باید یک تغییری در هدف ایجاد بشه حتمی!!
چون الان بیشتر هدف ها اینطوریه که کلیک راست میکنی بعد تیر میزنی!!
اینم فکر کنم اینجوری بشه اما نمیدونم چجوری می خوان با پرشش کنار بیان....
در هر صورت برای من همون بازیه Max Payne 1 بود که فقط چند تا مرحله اضافه میکردند هم بس بود چی باشه به این..............
Optimus Prime
19-04-2009, 13:35
100% گیم پلی تغییر می کنه یا بهش امکانات بیشتری اضافه میشه . Rockstar بسیار باهوش و مبتکر تر از اونی هست که بزاره گیم پلی همون قبلیه بمونه. اگر قرار بود مثل قبل باشه تا حالا 2 تا مکس پین اومده بود.
Khashayar King
19-04-2009, 13:51
( امکاناتشو بیشتر کنن و ... )
100% این کار رو انجام میدن مگه میشه گیمپلی رو کلا تغیر بدن؟!(بازی نابود میشه)
احتمالا امکاناتشو بیشتر میکنن!
خوب منظور من هم همینه....
میگم گیم پلی خوب بود و نیازی به تغییر نداره...حالا اگه خواستن چیزی اضافه کنن عیبی نداره
فقط خرابش نکنن
خوب منم همینو گفتم که :دئ
گیم پلی که کلا تغییر نمی کنه اما چیز هایی اضافه می کنن!!!
5 سال پس چی کار کردن؟ ( 6 سال البته! )
bleu2u4u
21-04-2009, 01:30
ولی به نظر من اگر قرار باشه اونقدر که شماره ی دو نسبت به شماره ی اول تعغییر داشت
اینم نسبت به دومی تغییر داشته باشه باید قید بازی رو بزنیم
پیشرفت شماره ی 2 نسبت به یک کمتر از 10 درصد بود
این بازی بدون ایده ی نو از همین حالا یه بازیه شکست خوردست
ولی به نظر من اگر قرار باشه اونقدر که شماره ی دو نسبت به شماره ی اول تعغییر داشت
اینم نسبت به دومی تغییر داشته باشه باید قید بازی رو بزنیم
پیشرفت شماره ی 2 نسبت به یک کمتر از 10 درصد بود
این بازی بدون ایده ی نو از همین حالا یه بازیه شکست خوردست
هر دو نسخه به یک اندازه خوب بودن.درسته پیشرفت آنچنان زیاد نبود ولی بازیکن ها یه چیزی مثل همون نسخه یک رو میخواستند و نسخه دو همون قدر که یک بازیکن انتظار داشت عالی بود.
حتی دو خیلی بهتر از یک ازآب در اومده بود.یه مقدار هم گرافیکش رو بهتر کرده بودن.
داستان هم مثل نسخه یک عالی بود.من هر دوتاشو قبول دارم.
حالا بزاریـــــــــــــد بازی بیاد تا ببینیم چی میشه.
موفق باشی.:11:
بی باک بی بال
21-04-2009, 10:44
سیستم مورد نیاز برای این بازی چی هست
سیستم مورد نیاز برای این بازی چی هست
هنوز معلوم نشده.
Khashayar King
21-04-2009, 19:35
خوب منظور من هم همینه....
میگم گیم پلی خوب بود و نیازی به تغییر نداره...حالا اگه خواستن چیزی اضافه کنن عیبی نداره
فقط خرابش نکنن
دقیقا!!!
من دیونه مکس پین هستم وای هرماه حداقل 2 باری برای تنوع تمومش میکنم!
بی باک بی بال
22-04-2009, 07:14
هنوز معلوم نشده.
من نفهمیدم یعنی چی
bleu2u4u
22-04-2009, 08:02
هر دو نسخه به یک اندازه خوب بودن.درسته پیشرفت آنچنان زیاد نبود ولی بازیکن ها یه چیزی مثل همون نسخه یک رو میخواستند و نسخه دو همون قدر که یک بازیکن انتظار داشت عالی بود.
حتی دو خیلی بهتر از یک ازآب در اومده بود.یه مقدار هم گرافیکش رو بهتر کرده بودن.
داستان هم مثل نسخه یک عالی بود.من هر دوتاشو قبول دارم.
حالا بزاریـــــــــــــد بازی بیاد تا ببینیم چی میشه.
موفق باشی.:11:
اگه قرار بود دومی نسبت به اولی پیشرفت نداشته باشه که دیگه پس چرا اصلا ساختنش
شاید دلیل این حرف شما این باه که نسخه ی 1 رو با فاصله ی کمی از 2 بازی کرده باشید بخاطر همین 2 رو بهتر میدونید وگرنه من هیچ جایی ندیدم بگن شماره ی 2 بهتر از یکه
من نفهمیدم یعنی چی
یعنی اینکه سیستم مورد نیاز بازی معلوم نشده.
هنوز تریلر از محیط بازی نیموده چه برسه به سیستم مورد نیازش.
موفق باشید.:11:
اگه قرار بود دومی نسبت به اولی پیشرفت نداشته باشه که دیگه پس چرا اصلا ساختنش
شاید دلیل این حرف شما این باه که نسخه ی 1 رو با فاصله ی کمی از 2 بازی کرده باشید بخاطر همین 2 رو بهتر میدونید وگرنه من هیچ جایی ندیدم بگن شماره ی 2 بهتر از یکه
من که هر دو نسخه رو بازی کردم
ولی به نظر من نسخه 2 بهتر از نسخه اول بود
از همه لحاظ منظورم بود....نه فقط گرافیک
halflife g
24-04-2009, 17:50
من که هر دو نسخه رو بازی کردم
ولی به نظر من نسخه 2 بهتر از نسخه اول بود
از همه لحاظ منظورم بود....نه فقط گرافیک
شماره 2 از همه لحاظ بهتر از یک بود به غیر از داستانش(البته نظر شخصیه منه)
milky way
10-06-2009, 13:22
یسری عکس از Max Payne (عکسهای اسکن شده از مجله GameInformer) منتشر شده همچنین این موارد هم اعلام شده:
- بازی 12 سال بعد از نسخه دوم اتفاق میفته.
- سیستم پوشش (Cover) در بازی وجود داره.
- گفتن از نظر گرافیکی نزدیک به Uncharted 2 هست! (راست و دروغش پای خودشون) اینم بخاطر موتور قوی Rage مربوط به Rockstar دونستن و بازی دارای محیط قابل از بین رفتنه، همچنین Multiplayer هم به بازی اضافه شده.
- بازی هم در سئوپائلو برزیل اتفاق میفته.
- بازی هم زمستون برای Xbox360 و PS3 عرضه میشه و چیزی در مورد PC گفته نشده.
احتمالاً در روزهای آینده عکسهای بزرگتر هم مییاد.
resident_evil
10-06-2009, 14:50
واقعا خدا کنه گند نزنن تو بازی ! کاور گیری اصلا جور در نمیاد با مکس پین ! فقط شانس بیاریم بازی رو Open World نکنن ! شخصیت بازی هم که خیلی قشنگ شده !
mrcoffee
10-06-2009, 15:18
مکس پین و Open World ؟ تجربه جدیدی هست ! محیط مکس پین همیشه محدود بوده ! شاید open world جذابش کنه !
منم میگم Open World میتونه جالبش کنه ولی نباید مثل Far Cry 2 درست بشه که خیلی خسته کننده میشه.
ali_ranger22
10-06-2009, 19:08
اوپن ورلد شدن خیلی بعیده !
farhad1122
10-06-2009, 19:23
آره، امکان نداره اوپن ورلد بشه. اصلا اون وقت حال و هوای مکس پین عوض میشه. gta میشه نه مکس پین!!! راستی پس چرا این قدر مکس پین رو بدقیافه درستش کردن؟ انگار افسردگی گرفته!!! قبلا قیافش معصوم بود اما با این ریشش مثل قاتل های خطرناک شده!!! امیدوارم ریششو بعد از مرحله اول بزنه! :31:ریش اصلا بهش نمیاد. چقدر سازندگان مکس پین بد سلیقن!!!!:41:
Khashayar King
10-06-2009, 19:38
اینم یه عکس از پین ایستاده:
resident_evil
10-06-2009, 20:09
رسما گند زدن تو کاراکتر بازی ! امیدوارم تو بازی گند نزنن ! مثل این آدم بدا تو فیلما شده که مردم رو خفت میکنن بعد جرشون میدن ! همون Texas ChainSaw !
Khashayar King
10-06-2009, 21:07
رسما گند زدن تو کاراکتر بازی ! امیدوارم تو بازی گند نزنن ! مثل این آدم بدا تو فیلما شده که مردم رو خفت میکنن بعد جرشون میدن ! همون Texas ChainSaw !
دقیقا !!!
ولی دیدیم یه دفه راکستا مثه مثل یوبی سافت یهو همه چی رو تغییر بده نمونه بارز: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction که
مشالا کلا تقییر کرد !!
ولی امکان نداره open world بشه مگه این که راکستار خل و چل شده باشه!! (گند زد تو کار شرکت رِمدی حیف!!!)
اگه مو داشته باشه که میشه خود سم.
ولی خیلی که بد نیست.
تنش هم همچین بگی نگی لش زدن. :دي
شاید خواستن با توجه به سنش بدن رو هم متناسب با سن بسازن.
milky way
10-06-2009, 22:31
بابا از روی عکس که نمیشه این چیزها رو گفت خوب داستان بازی برای 12 سال بعده باید بالاخره قیافش یه تغییری میکرد، حالا بزارین اطلاعات دقیقتری بیاد، پیشداوری نکنید.
بابا از روی عکس که نمیشه این چیزها رو گفت خوب داستان بازی برای 12 سال بعده باید بالاخره قیافش یه تغییری میکرد، حالا بزارین اطلاعات دقیقتری بیاد، پیشداوری نکنید.
فکر کنم نسخه ی بعدی با عصا بیاد آدما رو بکشه :دی :27::31:
توی عصاش یک وینچستر میزاره و ....
چطور این 12 سال جلوتره؟ :18:
همون موقع هم پیر بودش حالا که .......
amir4343
10-06-2009, 23:14
صبر كنين عكس بالا را الان ديدم كلشو تيغ انداخته ولي در باره ي اپن ورلد شايد بشه مثلJUST CAUSEياTOTAL OVERDOSEنظر شما چيه .ببخشيد دو پس پشت سر هم دادم.اخه مگه ميشه از مكس ريش گذشت
Khashayar King
11-06-2009, 11:02
بابا چه قد شایعه سازی میکینین!! :دِی اصلا کی گفته !! یه کاور اضافه شده ها !!!!
farhad1122
11-06-2009, 12:06
والله بهتر شده اون موقع ها كه با اون زنه بود برا اون تيپ ميزاشت حالا كه مرده بيخيال تيپ شده شده مكس ريش دي:
حالا نخواد تیپ کنه مهم نیست اما نه دیگه این قدر!!! من هر وقت عکسشو می بینم یاد حسن آقا سبزی فروش سر کوچمون می افتم!!!!!:31:
amir_rafie
11-06-2009, 13:01
حالا نخواد تیپ کنه مهم نیست اما نه دیگه این قدر!!! من هر وقت عکسشو می بینم یاد حسن آقا سبزی فروش سر کوچمون می افتم!!!!!:31:
دوستان فکر کنم این شخصيتی که همه از قيافه اون ایراد ميگيريد خود max payne نباشه.... بلکه شخصيتی که در داستان نقش اساسی داره.....
Khashayar King
11-06-2009, 13:55
دوستان فکر کنم این شخصيتی که همه از قيافه اون ایراد ميگيريد خود max payne نباشه.... بلکه شخصيتی که در داستان نقش اساسی داره.....
مگه میشه ؟! نه بابا امکان نداره از چهرش کاملا معلومه!!!
hosein_sh
11-06-2009, 14:33
اینم یه عکس از پین ایستاده:
دوستان احیانا اسم این بازی اشتباه نشده ؟
اسم مناسب : کینگ کونگ 3
چه قدر از این بازی و از این کاراکتر خاطره داشتیم ، تو رو خدا ببین چه کارش کردن ...:2:
چند تا عکس هم از محیط بازی دیدم ، افتضاح بود ... بابا مردم مکس پین رو به خاطر همون محیط مرده و دلگیر معروفش دوست دارن ...
در کل من به این بازی امیدی ندارم ...:41:
amir_rafie
11-06-2009, 17:57
مگه میشه ؟! نه بابا امکان نداره از چهرش کاملا معلومه!!!
آره. حالا که با دقت میبینم ، خودشه.....
-
يادمه وقتی hitman اومد خيلی منحصر به فرد بود . ولی hitman2 کاملا افت کرد و بعد توی hitman آخر يعنی blood money دوباره احيا شد و همون چيزی شد که همه ازش انتظار داشتن....
اميدوارم max payne 3 هم اینجوری بشه... چون max payne 1 خيلی خوب و پراز ایده های جالب بود.ولی max payne 2 افت کرد و تبديل شد به يه بازی سطح پايين که يه اسلحه ميگرفتی و 4 تا آدم رو ميکشتی!!! هيچ چيز قابل توجهی نداشت. اميدوارم max payne 3 اینجوری نباشه . فعلا که شخصيتش دل همه رو زده... :41:
این یارو شبیه این پیرمرد معتاداس ... :31:
فکر کنم دیگه جون نداره شیرجه بزنه این ور اون ور تیر بزنه :27:
حداقل یه کم شبیه مکس پین میساختنش ...
فکر کنم راک استار فقط واسه فروش این بازی این رو مکس پین 3 نامگذاری کرده.
بهتر بود اسمش رو عوض میکرد.
ولی عجب حسودیه این راک استار.. ا دید یوبی سافت رفته سام فیشر رو پیر کرده اینم مکس پین رو پیر کرد:31:
Khashayar King
13-06-2009, 00:10
این یارو شبیه این پیرمرد معتاداس ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دیگه جون نداره شیرجه بزنه این ور اون ور تیر بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل یه کم شبیه مکس پین میساختنش ...
فکر کنم راک استار فقط واسه فروش این بازی این رو مکس پین 3 نامگذاری کرده.
بهتر بود اسمش رو عوض میکرد.
ولی عجب حسودیه این راک استار.. ا دید یوبی سافت رفته سام فیشر رو پیر کرده اینم مکس پین رو پیر کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دفعه دیدی که وا3 همین حسودیا رفت مکس رو یه کم جوون تر کرد !! اخه یوبی سم فیشر رو کاملا تغییر داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات جديد از بازي:
اين اطلاعات و تصاوير از مجله Game Informer برداشته شده.
·-در صورتی که موقع شليک بميريد و تير شما به دشمن بخوره و اون کشته بشه شما دوباره زنده می شيد!مثل هيتمن!
·-بازی امکان مولتی پلير هم خواهد داشت
·-مکس برای يک موسسه امنيت خصوصی که يکی از ثروتمند ترين ها در برزيل هست کار ميکنه.
عكس ها در پس پايين.
دوستان نميدونم چي شده ولي به جاي اون نقطه چين ها pcnetرا بزاريد.
اخه هر چي لينك ها را ميزارم اونا حذف ميشن.
Gigawarn
14-06-2009, 23:25
خیلی باحال می شد برای psp هم می دادن
بچه ها به تاریخ ما کی منتشر میشه؟؟
Khashayar King
14-06-2009, 23:48
دوستان نميدونم چي شده ولي به جاي اون نقطه چين ها pcnetرا بزاريد.
اخه هر چي لينك ها را ميزارم اونا حذف ميشن.
دوسته عزیز من این ها رو من با pcnet . کام هم وارد کردم not found میده لطفا لینک ها رو تصیح کنید :40:
با تشکر , خشایار
اسكن هاي جديد Max Payne 3 مجله معتبر Game Informer
چرا شخصيت بازي اينجوريه ؟ اصلا خوشم نيومد!:13:
به صورت كامل و اندازه بزرگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصلي از راست به چپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصلي از راست به چپ
به صورت جداگانه!
سايز اصلي ازراست به چپ
سايز اصلي از راست به چپ
سايز اصلي از راست به چپ
سايز اصلي از راست به چپ
سايز اصلي از راست به چپ
کاش حداقل اگه کچلش کردن،ریش واسش نمی گذاشتن
mf.designing
15-06-2009, 13:06
دوستان نسخه 3 داستان های قبلی رو دنبال میکنه ؟ تاریخ انتشارش کی هست ؟
mehdi30nema
15-06-2009, 13:28
دوستان نسخه 3 داستان های قبلی رو دنبال میکنه ؟ تاریخ انتشارش کی هست ؟
در مورد داستان نمیدونم اما تاریخ انتشارش پاییز 2009 اعلام شده .
amir_rafie
17-06-2009, 11:52
این عکس هارو که دیدم فکر کردم بازی مربوط به جنگ ویتنام میشه !!!! مطمئنم این یه بازی معمولی نیست . یا خیلی ازش خوشمون میاد یا حال همه مارو به هم میزنه !!!! البته احتمال دومی بیشتره .....
من میگم با هم دیگه mail بزنیم به Rockstar که اسم بازی رو عوض کنه و بیشتر از این شخصیت max payne 1 که همه خاطرات خوبی ازش داریم رو خراب نکنه .............
خوب پیر شده دیگه ...
بذارید اطلاعات تکمیلی دیگه ای هم بیاد بعد ..
دو تا عس رو ببینید ...
خیلی هم به هم شبیه اند !!
amir_rafie
17-06-2009, 19:04
دستت درد نکنه. مارو یاد قدیما انداختی .............................
ali_ranger22
17-06-2009, 19:30
راک استار بازم رفته تو کار ساخت یه بازی با جو سیاه ... امیدوارم حداقل اون سبک هنری و جوی که تو دو شماره ی قبلی بود رو حفظ کنه نه اینکه بازی ای بسازه که فقط روز خشونت تاکید داشته باشه!
اقا چرا من نمیتونم خبری از داستان بازی گییر بیارم عجیبه کسی از داستان خبری نداره ؟
اگه داستانشو میدونستیم اینقدر همه در مورده این بازی مکشل نداشتن که بگن خوب میشه یا بد میشه چون این نسخه 3 یک نوع ریسک هست مثل کاریIW برای ساخت COD:MW کرد که البته موفق شد.....
اخه جالبیش اینه که سازندشم که شاخ همه بود داره ALAN WAKE رو میسازه حتی سازنده هم نمیدونیم!!!
Khashayar King
19-06-2009, 22:21
اسكن هاي جديد Max Payne 3 مجله معتبر Game Informer
پیر شی جوون !!
خیلی دنبالش بودم !!
یه نکته اشتباهی که به چشم میخوره خارج شدن داستان بازی از محل های تاریکه !! یعنی نه برفی نه بورانی نه بارونی هیچی
انگار توی افریقاست نکته بخوان مثه farcry 2 کننش !؟
ولی در کل چیزی معلوم نیست ایشالا که خیلی بد نیست ! راکستار کارش درسته !! :دی
با تشکر , خشایار
saeed_cpu_full
19-06-2009, 22:38
اين راكستار هم شورش رو در آورده اين چيه ساخته !!
اون محيط های تاريك و برفيه مكس پين جاش رو داده به محيط های روشن و آفتابی با رنگ های شاد !!
اين چه مكس پينی هست ؟! چه اصراری داره كه اسم اين بازی رو مكس پين بزاره ؟!
farhad1122
20-06-2009, 15:42
اين راكستار هم شورش رو در آورده اين چيه ساخته !!
اون محيط های تاريك و برفيه مكس پين جاش رو داده به محيط های روشن و آفتابی با رنگ های شاد !!
اين چه مكس پينی هست ؟! چه اصراری داره كه اسم اين بازی رو مكس پين بزاره ؟!
آره، حیف شد که دیگه توی محیط تاریک و بارونی و برفی نیست. اصلا یکی از دلایلی که من این بازی رو دوست داشتم به خاطر فضای تاریکش بود مخصوصا توی مکس پین 2 که صدای بارون وقتی به سقف ساختمنون ها می خورد خیلی لذت بخش و طبیعی بود. البته حال و هوای بازی رو کامل عوض کردن. شاید هم بهتر شده باشه، به هر حال باید صبر کنیم ببینیم چی از آب در می آد.
اصلا امسال اکثر بازی ها رو دارن سبکشو عوض میکنن این از این اون از سم فیشر و ....
korokodil_avareh
20-06-2009, 18:41
عکسها رو دیدم بر عکس بعضی از دوستان که از عکسها گله داشتند به نظر من عالی هست
محیط باز+آفتاب سوزان+قیافه داغون+گرافیک نسل بعد+ راک استار= یه بازی بینقص
من که با دیدن عکسها واقعا به بازی امیدوار شدم همش از این میترسیدم که نکنه بازی بخواد تو محیطهای سرد نسخه های قبلی تکرار بشه
در ضمن میدونم با این حرف الان دوستان اعتراض میکنند ولی باید بگم که من هم مثل همه شما دو نسخه این بازی رو چند بار تموم کردم
در هر صورت امیدوارم که این نسخه مثل نسخه های قبل عالی از آب در بیاد و مطمئنم که همینطور میشه چون شرکت راک استار رو قبول دارم مخصوصا توی بازیهای خشن که حس انتقام هم داشته باشند به قول Tobin Bell توی فیلم SAW:
OH YES THERE WILL BE BLOOD
saeed_cpu_full
20-06-2009, 18:48
عکسها رو دیدم بر عکس بعضی از دوستان که از عکسها گله داشتند به نظر من عالی هست
محیط باز+آفتاب سوزان+قیافه داغون+گرافیک نسل بعد+ راک استار= یه بازی بینقص
من که با دیدن عکسها واقعا به بازی امیدوار شدم همش از این میترسیدم که نکنه بازی بخواد تو محیطهای سرد نسخه های قبلی تکرار بشه
در ضمن میدونم با این حرف الان دوستان اعتراض میکنند ولی باید بگم که من هم مثل همه شما دو نسخه این بازی رو چند بار تموم کردم
در هر صورت امیدوارم که این نسخه مثل نسخه های قبل عالی از آب در بیاد و مطمئنم که همینطور میشه چون شرکت راک استار رو قبول دارم مخصوصا توی بازیهای خشن که حس انتقام هم داشته باشند به قول Tobin Bell توی فیلم SAW:
OH YES THERE WILL BE BLOOD
خوب شما با نسخه ی قبلی بازی هنوز انس نگرفته بودی!
من و بعضی از دوستان خوراكمون مكس پين 1 بود يادمه 30 تا رايت زدم ! از روی سي دی اصليش هی ميريختم پاك ميكردم
دوباره ميرفتم ... يا مكس پين 2 رو كه اونقدر رفتم ديگه ميتونستم چشم بسته هم ردش كنم ! واقعا از اين اقدام راكستار
نا اميد شدم اين شركت با خودش چی فكر كرده ؟ فكر كرده داره جی تی ای ميسازه كه هر طوری كه دوست داره تغيير بده
مثلا گفته قابليت كاور گيری هم توی بازی وجود داره ... خوب اين اصلا به كارمون نمياد توی مكس پين ! ديگه اسم اين بازی
رو نبايد مكس پين گذاشت !
حالا سليقه ها متفاوته ولی مطمئنم اگر مكس پين خوراكت ميشد اين حرف هارو نميزدی :46:
korokodil_avareh
20-06-2009, 18:58
خوب شما با نسخه ی قبلی بازی هنوز انس نگرفته بودی!
من و بعضی از دوستان خوراكمون مكس پين 1 بود يادمه 30 تا رايت زدم ! از روی سي دی اصليش هی ميريختم پاك ميكردم
دوباره ميرفتم ... يا مكس پين 2 رو كه اونقدر رفتم ديگه ميتونستم چشم بسته هم ردش كنم ! واقعا از اين اقدام راكستار
نا اميد شدم اين شركت با خودش چی فكر كرده ؟ فكر كرده داره جی تی ای ميسازه كه هر طوری كه دوست داره تغيير بده
مثلا گفته قابليت كاور گيری هم توی بازی وجود داره ... خوب اين اصلا به كارمون نمياد توی مكس پين ! ديگه اسم اين بازی
رو نبايد مكس پين گذاشت !
حالا سليقه ها متفاوته ولی مطمئنم اگر مكس پين خوراكت ميشد اين حرف هارو نميزدی :46:
اولا باید بگم که چند سال پیش که بازی مکس پین 1 تازه عرضه شده بود من همون موقع این بازی رو داشتم همجنین بازی هیتمن 1 کلا اون زمان یادمه افراد کمی بودند که کامپیوتر داشتند ولی خونه هرکس که میرفتی این دو بازی رو داشت من هم مثل بقیه با بازی انس گرفتم ولی همونطوری که شما گفتید سلیقه ها متفاوت هست و من هم به نظر دوستان احترام میذارم ولی من به شخصه محیطهای روشن و باز رو بیشتر از محیطهای بسته میپسندم البته بسته به ژانر بازی(مثلا اگر بازی ترسناک رو بذارند توی روز عاقبتش میشه( RE5)
نکته دیگری که باید بگم این هست که شرکتهای بازیسازی نمیتونند فقط به سلیقه افرادی که نسخه های قبلی این بازی رو بازی کردند بازی بسازند و مجبور هستند با پیشرفت تکنولوژی و عوض شدن ذائقه بازی کننده ها مواردی رو به بازیهاشون اضافه یا حذف کنند
مثلا همین سیستم کاور گیری که گفتید الان در اکثر بازیها میتونیم مشاهده کنیم و من فکر نمیکنم که استفاده از این سیستم چندان بد باشه
چون گفتند کاور گیری ما نباید فکر کنیم که این بازی سرعت و جذابیت خودش رو از دست میده و مثلا مثل GEARS OF WAR تکیه کامل بر کاور گیری میکنه البته یه وقت فکر نکید منظورم این بود که GEOW سرعت و جذابیتش کمه !!
موفق باشید:11:
saeed_cpu_full
20-06-2009, 19:08
اولا باید بگم که چند سال پیش که بازی مکس پین 1 تازه عرضه شده بود من همون موقع این بازی رو داشتم همجنین بازی هیتمن 1 کلا اون زمان یادمه افراد کمی بودند که کامپیوتر داشتند ولی خونه هرکس که میرفتی این دو بازی رو داشت من هم مثل بقیه با بازی انس گرفتم ولی همونطوری که شما گفتید سلیقه ها متفاوت هست و من هم به نظر دوستان احترام میذارم ولی من به شخصه محیطهای روشن و باز رو بیشتر از محیطهای بسته میپسندم البته بسته به ژانر بازی(مثلا اگر بازی ترسناک رو بذارند توی روز عاقبتش میشه( RE5)
نکته دیگری که باید بگم این هست که شرکتهای بازیسازی نمیتونند فقط به سلیقه افرادی که نسخه های قبلی این بازی رو بازی کردند بازی بسازند و مجبور هستند با پیشرفت تکنولوژی و عوض شدن ذائقه بازی کننده ها مواردی رو به بازیهاشون اضافه یا حذف کنند
مثلا همین سیستم کاور گیری که گفتید الان در اکثر بازیها میتونیم مشاهده کنیم و من فکر نمیکنم که استفاده از این سیستم چندان بد باشه
چون گفتند کاور گیری ما نباید فکر کنیم که این بازی سرعت و جذابیت خودش رو از دست میده و مثلا مثل GEARS OF WAR تکیه کامل بر کاور گیری میکنه البته یه وقت فکر نکید منظورم این بود که GEOW سرعت و جذابیتش کمه !!
موفق باشید:11:
خوب خودت فكر كن ببين كاور گيری واقعا برای اين بازی لازمه يا نه ؟
تغيير در بازی لازمه مثل تغيير در اسپلينتر سل يا CoD: MW هيچ كس به اين تغييرات هم اعتراض نكرد چرا ؟ چون كه بازی
اصالت خودش رو حفظ كرده بود مثل اين ميمونه كه ميومدن CoD : MW رو مثل Rainbow Six: Vegas واسش كاورگيری ميزاشتن
اون موقع همه اعتراض ميكردن به اين كار ... شما خودت نگاه كن ببين چيه اين بازی به مكس پين شبيه هست ... تنها نكته ی مثبتش
همون معتاد شدن مكس هست ولی رنگ های شاد و ... فكر نميكنم برای اين بازی مناسب باشه
korokodil_avareh
20-06-2009, 19:22
من نمیدونم دمویی از گیم پلی این بازی عرضه شده یا نه؟
اگر عرضه شده و شما بر اساس اون دارید این انتقادها رو میکنید من باید سکوت کنم چون من دمویی از بازی ندیدم
ولی اگر به استناد این عکسها دارید این انتقادها رو میکنید به نظرم زیاد درست نیست و باید تا عرضه شدن تریلر و از اون بیشتر خود بازی صبر کرد.
saeed_cpu_full
20-06-2009, 19:32
من نمیدونم دمویی از گیم پلی این بازی عرضه شده یا نه؟
اگر عرضه شده و شما بر اساس اون دارید این انتقادها رو میکنید من باید سکوت کنم چون من دمویی از بازی ندیدم
ولی اگر به استناد این عکسها دارید این انتقادها رو میکنید به نظرم زیاد درست نیست و باید تا عرضه شدن تریلر و از اون بیشتر خود بازی صبر کرد.
من دارم بر اساس حرفای خود سازنده در مورد بازی قضاوت ميكنم
اين عكس هارو هم ديدم مطمئن شدم كه بازی اينطوری هست ولی نميدونم چرا فكر ميكنم اين بازی هم مثل اسپلينتر سل تأخير ميخوره و درستش ميكنن ...
Dreamland
20-06-2009, 19:33
این بازی چند تا دی وی دیه؟
چه سیستمی میخواد؟
فکر کنم بازیش خیلی قشنگ باشه ... هر چی باشه کار راک استاره ... ولی باید یه اسم دیگه واسش میزاشت.
Khashayar King
20-06-2009, 21:06
این بازی چند تا دی وی دیه؟
چه سیستمی میخواد؟ دوست عزیز هنوز اطلاعات جامعی از بازی منتشر نشده ! چه برسه به دی وی دی و سیستم بازی ! هنوز مشخص نیست
فکر کنم بازیش خیلی قشنگ باشه ... هر چی باشه کار راک استاره ... ولی باید یه اسم دیگه واسش میزاشت. دقیقا باهات موافقم !! بازیش 100% قشنگ میشه ! ولی مشکل بازی اساسیه !!! این یعنی نابود کردن سری مکس پین !!
اخه مکس رو انقد پیر نشون دادن درسته ؟! یوبی سافت رفت سم رو پیر کرد ! الان دوباره قویش کرد اما اینا مکس خوشتیپ رو
تبدیل کردن به یک قاتل جانی !! ریش براش گذاشتن !! کچلش کردن !! با زیر پیرن انداختنش وسط یک ابادی بره ادم بکشه !! اصلا از
پایه مشکل داره این بازی 2 چیزش باید کلا عوض شه :
1. چهره کارکتر !!
2. محیط بازی !!
کجاییی Remedy که max payne رو نابود کردن !!؟
این بحث رو همینجا تموم میکنم از شما هم میخوام دیگه این بحث رو ادامه ندید چون مدیرا 100% با این روند
مخالفن و تایپک رو قفل میکنن.
با تشکر ، خشایار
SAM_FISHER_HQ
21-06-2009, 02:11
این بحث رو همینجا تموم میکنم از شما هم میخوام دیگه این بحث رو ادامه ندید چون مدیرا 100% با این روند
مخالفن و تایپک رو قفل میکنن.
منم مواقفقم, ولی اینو نباید فراموش بشه که راک استار گند زنده به بازی............
amirpers
22-06-2009, 01:40
Max Payne چیزهایی داشت که مختص خودش بود .
تاریکی محیط ، محله های پایین نیویورک ، ابرانسان نبودن مکس ، سناریوی زیبا ، گرافیک خوب ، صداهای قشنگ ، موسیقی به یاد ماندنی و...
اگه یادتون باشه ، مکس پین اولین بازی ای بود که از چهره واقعی انسان برای کاراکترها استفاده شد که این اتفاق در سال 2001 افتاد
و بعد از اون بود که همه بازیها از این روش استفاده کردند .
Max Payne در سال 2001 بهترین بازی از دیدگاه بازیخورها هم شد .
بعد از اون بود که گیمهای دیگه ای شبیه به اون ساخته شدند .
آخرین اونها Stranglehold بود که زیر نظر جان وو ساخته شد و از لحاظ حرکات کاراکتر شبیه به مکس پین بود و حتی پیشرفته تر ، اما چیزهای دیگه ای که در بالا بهشون اشاره کردم رو نداشت .
حالا وقتی این عکسهای مکس پین 3 رو نگاه می ندازم ، به جای اینکه به یاد شماره های قبلی مکس پین بیفتم ، به یاد استرنگلهولد میفتم .
همه چیزش شبیه به اون شده به جز قیافه خود مکس ، که البته اون هم تعریفی نداره . محیطش باز شده و روشن مثل استرنگلهولد ، گرافیکش شبیه به اونه و ...
به قول دوستان ، شاید بازی خوبی از آب در بیاد اما به قیمت از دست رفتن بازی زیبایی به نام Max Payne البته واقعی .
Khashayar King
22-06-2009, 11:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببخشید این عکس از کدوم بازیه ؟ تا اونجایی که من میدونم ماله مکس پین 1 ، 2 و 3 نیست !
فک کنم برای بازی استرانگهولد ! (اگه درست گفته باشم ) باشه !؟ نه ؟!
با تشکر ، خشایار
milky way
22-06-2009, 14:07
عرضه این بازی به طور رسمی برای 30 نوامبر تاریخ خورد.
حالا این قدر ایراد نگیرید این covection هم که اومده بود خدایی اولش میگفتن این بازی کارش تمومه ولی حالا ببنیید چه کار میکنید
براش اینقدر زود قضاوت نکنید شاید تو این بازی هم بشه نو اوری یا خلاقیتی دید !!!
mehdi_360
22-06-2009, 14:16
تو رو خدا تاریخ ها رو به شمسی هم بگید: دی
ببخشید این عکس از کدوم بازیه ؟ تا اونجایی که من میدونم ماله مکس پین 1 ، 2 و 3 نیست !
با تشکر ، خشایار
آره فکر کنم استرانگهولد باشه .... عجب بازی بود یادش بخیر خیلی حال داد. :31:
من مطمئنم بازیش شاهکار از آب در میاد ... حالا ببینید.
قبلا که میگفتن AlanWake جایگزین بازی مکس پین میشه .اینا خودشونم نمیدونن میخوان چی کار کنن. :13:
لطفا اطلاعاتی در مورد گیم پلی و اینجور چیزای بازی دارید بزارید.
milky way
22-06-2009, 23:57
تو رو خدا تاریخ ها رو به شمسی هم بگید: دی
تاریخ عرضه، 5 ماه و خوردهای دیگه میشه به شمسی :31:.
amirpers
23-06-2009, 00:59
ببخشید این عکس از کدوم بازیه ؟ تا اونجایی که من میدونم ماله مکس پین 1 ، 2 و 3 نیست !
با تشکر ، خشایار
بله دوست عزیز
مال استرنگلهولده . عجله داشتم و نتونستم عکس بهتری که نشون دهنده شباهت این بازی با مکس پین 3 رو بذارم .
Khashayar King
23-06-2009, 09:44
حالا این قدر ایراد نگیرید این covection هم که اومده بود خدایی اولش میگفتن این بازی کارش تمومه ولی حالا ببنیید چه کار میکنید
براش اینقدر زود قضاوت نکنید شاید تو این بازی هم بشه نو اوری یا خلاقیتی دید !!! نه کی گفت سم داشت نابود میشه ؟! اتفاقا خیلی هم باحال شده بود این تیزر و تریلر هایی که از بازی دیده بودم بسیار فیزیک
قوی داشت ! اگه یوبی اون هم میزد ما راضی بودیم ! چون سم هم قیافش قشنگ شده بود هم کارایی میتونست انجام بده که
خیلی از قبل بهتر بودن (مثل استفاده از هر تفنگی ) ام یوبی گرفت دوباره سم رو قوی کرد ! جوونش کرد که جای امیدواریه زیادی
هست که باحال شده در ضمن این نکته خیلی مهم : فضای اصلی بازی حفظ شده و استفاده از سایه ! حالا بگذریم بریم سراغ عمو
مکس : اینو تو تایپک اخبار نوشته شده بخونید:
جزئیات جدید Max Payne 3 !
آخرین شماره مجله Game Informer شامل اطلاعات جدیدی از بازی آینده راکستار یعنی Max Payne 3 هستش.Max اکنون طاس,ریشو و معتاد به رنج قاتلین است که تاثیری بر gameplay بازی دارد.
Max به پائین ترین احساس در دنیا رسیده و اکنون خودش رو در Sao Palo برزیل پیدا کرده. ویژگی های بصری Max Payne 3 خیلی شبیه به Uncharted 2 (بسیار خوب) به همراه رنگ های باطراوت و
محیطی کاملا تخریب پذیر هستش که همه توسط موتور RAGE راکستار و سیستم انیمیشن procedural animation طراحی شده اند. پیش بینی می شود که نبرد های در محلات زاغه نشین آمریکای
لاتین به همرا سلاح های جدید باشد. Bullet Time برگشته ولی خیلی سخت تر شده. سیستم کاور استاندارد بخشی رو در بازی ایفا خواهد کرد و حتی خبر بهتر این هساش که بازی شامل مد های
چند نفره ی آنلاین هستش. Max Payne 3 برای انتشار در زمستان 2009 برای PC,PS3 و X360 تاریخ گذاری شده است.
البته بیشتر سایت ها ایم مطالب رو به عنوان شایع مطرح کردن جون من مکس پین تو نیویورک بهتر بود یا این خراب شده !
افتابی ! هوای بارونی مکس پین یا برفیش کجا رفته ! رفتن دارن Uncharted 2 میسازن ! اخه این دوتا کجاش به هم شبیه حالا
میگیم اکشنش ولی اصلا کار درستی نیست !
حرفم درست نیست به نظرتون ؟!
خیلی وقت پیش من راجب مکس پین 3 و موضوعی که داره یه چیزایی شنیده بودم ولی فکر نکنم واقعیت داشته باشه ولی به نظرم خیلی خیلی باحال میشد اگه اینجوری میشد :20:
میگفتن داستان بازی اینجوری شده که بعد از مردن مونا مکس پین دیگه دیوونه میشه و تو خیابونا راه میره و هر کسی رو میبینه فکر میکنه اون زنش رو کشته :31: با تفنگ میکشدش :31:.
اگه یه دمو اینجوری میساختن خیلی قشنگ میشد.
این نسخه کی میاد تا از شر این نسخه های تقلبی ایرانی خلاص بشیم
ولی به نظر من در حالی که شخصیت تغییر کرده ولی بازم مکس پین هست و مقام اول اول شخص رو به دست میگیره
saeed_cpu_full
23-06-2009, 10:29
خیلی وقت پیش من راجب مکس پین 3 و موضوعی که داره یه چیزایی شنیده بودم ولی فکر نکنم واقعیت داشته باشه ولی به نظرم خیلی خیلی باحال میشد اگه اینجوری میشد :20:
میگفتن داستان بازی اینجوری شده که بعد از مردن مونا مکس پین دیگه دیوونه میشه و تو خیابونا راه میره و هر کسی رو میبینه فکر میکنه اون زنش رو کشته :31: با تفنگ میکشدش :31:.
در اين حد تخيلی !! :18: مكس پين معتاد شده ولی هنوز ديوونه نشده كه :31:
Khashayar King
23-06-2009, 10:30
این نسخه کی میاد تا از شر این نسخه های تقلبی ایرانی خلاص بشیم
ولی به نظر من در حالی که شخصیت تغییر کرده ولی بازم مکس پین هست و مقام اول اول شخص رو به دست میگیره
تایپک رو نگاه مینداختی بد نبود اولین پست صفحه 15
تاریخ عرضه، 5 ماه و خوردهای دیگه میشه به شمسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت پیش من راجب مکس پین 3 و موضوعی که داره یه چیزایی شنیده بودم ولی فکر نکنم واقعیت داشته باشه ولی به نظرم خیلی خیلی باحال میشد اگه اینجوری میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگفتن داستان بازی اینجوری شده که بعد از مردن مونا مکس پین دیگه دیوونه میشه و تو خیابونا راه میره و هر کسی رو میبینه فکر میکنه اون زنش رو کشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تفنگ میکشدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقد خشن نه بابا !
همه خوشی مکث توی نسخه ی اول بود ...
فضای اسفناک بازی ، گرافیک و صداگذاریش (تو رده ی خودش) و از همه مهم تر داستان فوق العاده ی بازی بود که هر گیمری رو شگفت زده می کرد...
تو نسخه ی دومش جز گرافیک همه چیزش بدتر از نسخه ی اول بود (نظر شخصی بنده هست) ...
تو نسخه ی سوم هم که مثل اینکه باید منتظر Far Cry 3 باشیم !!!!!!!
ali_ranger22
24-06-2009, 05:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه چیه ساختن !! :|
مگه قرار نبود که توی نیویورک باشه!این که انگار تو مناطق آفریقایی هستش. !! :دي
مگه قرار نبود که توی نیویورک باشه!این که انگار تو مناطق آفریقایی هستش. !! :دي
تو برزیله،سائوپائولو
Khashayar King
24-06-2009, 09:19
همه خوشی مکث توی نسخه ی اول بود ...
فضای اسفناک بازی ، گرافیک و صداگذاریش (تو رده ی خودش) و از همه مهم تر داستان فوق العاده ی بازی بود که هر گیمری رو شگفت زده می کرد...
تو نسخه ی دومش جز گرافیک همه چیزش بدتر از نسخه ی اول بود (نظر شخصی بنده هست) ...
تو نسخه ی سوم هم که مثل اینکه باید منتظر Far Cry 3 باشیم !!!!!!!
وای !! موسیفی شو یادم رفت !! چه طوری میخوان تو این مکان همچین موسیقی رو سوار کنن ؟! وای تمام خاطراتم با اومیوزیک
قشنگ متن و منوش بود !! اصلا تم میوزیک به این بازی نمیخوره !! اگه میوزیک بازی عوض بشه من به خدا قسم میخورم اصلا
دست به این بازی نزنم !
با تشکر ، خشایار
تو برزیله،سائوپائولو
خسته نباشیم پس.
مسخره داشتن ما رو :دی
NY کجا این سائوپائولو کجا:27:
بازهم روز قضاوت میکنید گرچه یه جورایی بازی چیز شده !!!!
خوب بیخیالش شید تخته کنید تاپیکو گرچه من اصلا مکس پین رو درست حسابی بازی نکردم و داستانش رو اصلا نمیدونم و خیلیم دوست داشتم این بازی رو انجام بدم یا بازی کنم ولی نشد !!!!
ولی در همون چند دقیقه ای که مکس پین2 بازی کردم با وجه به شواهد چارچوب بازی حفظ نشده !!!
توی این عکس هایی که من از بازی دیدم گرافیک خیلی کارتونی شده
رنگ ها خیلی شاده که برای همچین بازی با همچین داستانی همخونی نداره
اصلا حس خشونت و غم رو منتقل نمی کنه...بجاش ادم رو خوشحال می کنه
امیدوارم توی نسخه پایانی که قراره عرضه بشه یه دستی بهش بکشن
saeed_cpu_full
24-06-2009, 14:52
اطلاعات اوليه Max Payne 3 به صورت رسمي توسط Rockstar منتشر شده است. اين بازي توسط Rockstar Vancouver ساخته مي شود. البته استوديو هاي ديگر اين شركت در ساخت بازي همكاري مي كنند.
وقايع Max Payne 3 چيزي حدود 12 سال بعد از واقايع قسمت دوم به وقوع مي پيوندد. مكس حالا پيرتر , سخت گير تر و بيزاتر از هميشه از دنيا شده است. بعد از ترك NYPD ( پليس نيويورك ) مكس حالا يك يك شغل حفاظتي را بر عهده گرفته است. مكس به عنوان محافظ يكي از خانواده هاي پول دار سائوپائلو برزيل انجام وظيفه مي كند. سائوپائلو يكي از خشن ترين و بي رحم ترين شهر هاي حال حضر دنيا است و مكس بايد از تمام قدرت هاي خودش براي محافظت از خويش استفاده كند. مكس در اين حال متوجه مي شود دردسر هاي وي تمامي ندارد و وي به دنياي سياه و جنايت كارانه برزيل وارد شده است.
Max Payne 3 بسياري از بارزه هاي سابق خويش را حفظ كرده است. هدف بازي تمركز بر روي عواملي همچون : داستان و شخصيت پردازي قوي , تعداد زيادي السحه قوي و قابليت حمل اسلحه به صورت دو تايي , Bullet-Time , اعتياد مكس به مسكن , درون مايه اي خشن و بزرگسالانه همراه با صحبت هاي مكس درباره خودش و وقايعي كه برايش اتفاق افتاده , است.
قسمت سوم اين اثر از موتور داخلي شركت Rockstar يعني RAGE به همراه يك تكنولوژي فيزيك جديد استفاده مي كند. Max Payne 3 داراي مبارزات نزديك پيشرفته , سيستم كاور گيري هوشمندانه و يك گيم پلي متنوع در هر مرحله است.
وقايع اين قسمت در برزيل كه پنجمين كشور بزرگ جهان است به وقوع مي پيوندد. اين كشور داراي بيشترين ميزان قاچاق مواد مخدر , گروه هاي مافيايي و ادم ربايان است. در برزيل به ميزان هر 75 نفر يك نفر داراي اسلحه گرم است. كه از اين ميزان 95 درصد اش غير قانوني است. مكس در مشكل بزرگي گرفتار شده است.
Max Payne 3 در زمستان 2009 توسط Rockstar Games براي Xbox 360, PS3, PC منتشر خواهد شد.
منبع :
saeed_cpu_full
24-06-2009, 14:56
توی عكس هايی كه پخش شده يه ور لباس مكس بالای كمربنده يه ور پايين ( بالا پايينه )
جالب اينجاست كه لباسش توی حالت های مختلف هم اين ويژگی رو حفظ كرده به عكس ها دقت كنيد :
mehdi_360
24-06-2009, 14:56
چرا کچلش کردن ؟؟
خیلی بی ریخت شده...
این قضیه لباس واقعا احمقانه هست !!!!!!!!!!!
saeed_cpu_full
24-06-2009, 15:00
چرا کچلش کردن ؟؟
خیلی بی ریخت شده...
كلا بازی رو از بين بردن
مكس كه شده شبيه گارفيلد ... بازيش هم شده شبيه Bad Boys :31:
Masoud King
24-06-2009, 15:03
میگم دیگه بیخیال قیافه این بنده خدا مکس بشین!
الان یه 8 صفحه ای دارین در این مورد بحث میکنین!
مرسی
:king:
میگم دیگه بیخیال قیافه این بنده خدا مکس بشین!
الان یه 8 صفحه ای دارین در این مورد بحث میکنین!
مرسی
موافقم مسعود.
خیلی گندش در اومده بود.
mehdi_360
24-06-2009, 15:48
من معذرت میخوام: دی
آخه من تازه دیده بودم!!!
Khashayar King
24-06-2009, 15:55
سعید جان انقد بهت زحمت دادیم که تمومی نداره ! بی زحمت میتونی اون عکس ها که دایره کشیدی رو بدون دایره با همین سایز
بزاری ! مرسی عزیز
با تشکر ، خشایار
saeed_cpu_full
24-06-2009, 16:02
سعید جان انقد بهت زحمت دادیم که تمومی نداره ! بی زحمت میتونی اون عکس ها که دایره کشیدی رو بدون دایره با همین سایز
بزاری ! مرسی عزیز
با تشکر ، خشایار
چشم عزيز :
اينم يه عكس از شيرجه زدن مكس به خاطر سايز بزرگش لينكش رو ميزارم :
joey jordison
24-06-2009, 16:06
اما به نظر میرسه چاق هم شده نه؟
amin 2010
24-06-2009, 16:07
توی عكس هايی كه پخش شده يه ور لباس مكس بالای كمربنده يه ور پايين ( بالا پايينه )
جالب اينجاست كه لباسش توی حالت های مختلف هم اين ويژگی رو حفظ كرده به عكس ها دقت كنيد .
تو uncharted هم همین قضیه هست ولی کسی به عنوان اشکال به اون نگاه نمی کنه خیلی ها به عنوان یک فکر جالب بهش نگاه کردن کلا به نظرم یه کم نسبت به این بازی حساس شدید .
ما هم نگفتیم بده ولی خوب امروزه به فیزیک بازی خیلی اهمیت میدن و نباید نوع لباس تغییر نکنه و همیش قسمت راستش پایین
باشه اینجوری مثل بازی های قدیمی میشه که یه مدل لباس به همون صورت تا اخر بازی بود !!!
saeed_cpu_full
24-06-2009, 16:13
تو uncharted هم همین قضیه هست ولی کسی به عنوان اشکال به اون نگاه نمی کنه خیلی ها به عنوان یک فکر جالب بهش نگاه کردن کلا به نظرم یه کم نسبت به این بازی حساس شدید .
Uncharted بالا پايين بودنش اينطوری نبود بعدش توی Uncharted مگه طرف شيرجه ميرفت ! اين حالت لباس مكس پين هم توی شيرجه رفتن هم حالتشو حفظ كرده اين ديگه خيلی تخيليه :31:
اينم عكس لباس Uncharted :
Khashayar King
24-06-2009, 16:14
تو uncharted هم همین قضیه هست ولی کسی به عنوان اشکال به اون نگاه نمی کنه خیلی ها به عنوان یک فکر جالب بهش نگاه کردن کلا به نظرم یه کم نسبت به این بازی حساس شدید .خوب وقتی مکس پین بشه uncharted (طبق گفته سازنده عزیز که دوستان میخوان سرشو خورد کنن از جمله من ) باید حساس بود
دیگه کمتر کسی هست که مکس پین رو نشناسه (مامان بزرگ و پدر بزرگا ) ! پس باید در ساختنش دقت بیشتری به خرج بدن !
uncharted1 خیلی وقت نیست که منتشر شده اما مکس پین !! این نخسه uncharted دومش هم که میاد به زودی !
حالا این بحث رو بیخیال شید دیگه !
اما به نظر میرسه چاق هم شده نه؟
بابا بزرگ منم بعد از 12 سال چاق میشه (شوخی ) بله چاق شده یه خورده ! رعایت نمیکنه ! معتادم شده( به مسکن ) بدبخت مادرش براش بمیره !
با تشکر ، خشایار
HoJJaT_007
24-06-2009, 16:25
راستی یه سوال تو صفحه اول نوشته موتورش Cry Engine هست
میگم این Cry Engine مال کرایتک نبود ظاهرا حالا دست راک استار چیکار میکنه نکنه دانلود کرده:27:
اینقدر بدم میاد از این بازی هایی که باید 10-20 تا تیر بخوری تا بمیری طرف مخالفم همینه
توی بازی ها به نظرم باید واقعی باشه . یه تیر بزنی به نقطه حساس بمیره . مثلا به وسط قلبش زدی بمیره . به دست و پاش زدی بیفته زمین
نه اینکه به طرف 5 تا تیر میزنی قلبش تازه میفته
از این بازیا که نیستش انشالله آخه این عکسی که سعید داد در حال شیرجه از اون عکسا بود !
amin 2010
24-06-2009, 16:29
من تسلیم!!!!نظرمو گفتم.
خوب وقتی مکس پین بشه uncharted (طبق گفته سازنده عزیز که دوستان میخوان سرشو خورد کنن از جمله من ) باید حساس بود
دیگه کمتر کسی هست که مکس پین رو نشناسه (مامان بزرگ و پدر بزرگا ) ! پس باید در ساختنش دقت بیشتری به خرج بدن ! []
درسته ولی کپی از uncharted.gears of war و .... اگه بتونن کپی خوبی ازشون بدن برای هیچ بازیی عیب نیست.(نظر من)
حالا این بحث رو بیخیال شید دیگه !
ok
amin 2010
24-06-2009, 16:35
اطلاعات اوليه Max Payne 3 به صورت رسمي توسط Rockstar منتشر شده است. اين بازي توسط Rockstar Vancouver ساخته مي شود. البته استوديو هاي ديگر اين شركت در ساخت بازي همكاري مي كنند.
وقايع Max Payne 3 چيزي حدود 12 سال بعد از واقايع قسمت دوم به وقوع مي پيوندد. مكس حالا پيرتر , سخت گير تر و بيزاتر از هميشه از دنيا شده است. بعد از ترك NYPD ( پليس نيويورك ) مكس حالا يك يك شغل حفاظتي را بر عهده گرفته است. مكس به عنوان محافظ يكي از خانواده هاي پول دار سائوپائلو برزيل انجام وظيفه مي كند. سائوپائلو يكي از خشن ترين و بي رحم ترين شهر هاي حال حضر دنيا است و مكس بايد از تمام قدرت هاي خودش براي محافظت از خويش استفاده كند. مكس در اين حال متوجه مي شود دردسر هاي وي تمامي ندارد و وي به دنياي سياه و جنايت كارانه برزيل وارد شده است.
Max Payne 3 بسياري از بارزه هاي سابق خويش را حفظ كرده است. هدف بازي تمركز بر روي عواملي همچون : داستان و شخصيت پردازي قوي , تعداد زيادي السحه قوي و قابليت حمل اسلحه به صورت دو تايي , Bullet-Time , اعتياد مكس به مسكن , درون مايه اي خشن و بزرگسالانه همراه با صحبت هاي مكس درباره خودش و وقايعي كه برايش اتفاق افتاده , است.
قسمت سوم اين اثر از موتور داخلي شركت Rockstar يعني RAGE به همراه يك تكنولوژي فيزيك جديد استفاده مي كند. Max Payne 3 داراي مبارزات نزديك پيشرفته , سيستم كاور گيري هوشمندانه و يك گيم پلي متنوع در هر مرحله است.
وقايع اين قسمت در برزيل كه پنجمين كشور بزرگ جهان است به وقوع مي پيوندد. اين كشور داراي بيشترين ميزان قاچاق مواد مخدر , گروه هاي مافيايي و ادم ربايان است. در برزيل به ميزان هر 75 نفر يك نفر داراي اسلحه گرم است. كه از اين ميزان 95 درصد اش غير قانوني است. مكس در مشكل بزرگي گرفتار شده است.
Max Payne 3 در زمستان 2009 توسط Rockstar Games براي Xbox 360, PS3, PC منتشر خواهد شد.
سعید دو صفحه قبل این متنو گذاشته بود در هر صورت
مرسی
saeed_cpu_full
24-06-2009, 16:36
خوب اين Uncharted 2 هست فكر كنم
در هر صورت گند زدن به هيكل مكس ديگه ! از اين بحث هم خارج بشيم بهتره ...
ببخشید ولی عین همین مطلب 2 صفحه پیش بودا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Khashayar King
24-06-2009, 16:38
میگم این Cry Engine مال کرایتک نبود ظاهرا حالا دست راک استار چیکار میکنه نکنه دانلود کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر بدم میاد از این بازی هایی که باید 10-20 تا تیر بخوری تا بمیری طرف مخالفم همینه
توی بازی ها به نظرم باید واقعی باشه . یه تیر بزنی به نقطه حساس بمیره . مثلا به وسط قلبش زدی بمیره . به دست و پاش زدی بیفته زمین
نه اینکه به طرف 5 تا تیر میزنی قلبش تازه میفته
از این بازیا که نیستش انشالله آخه این عکسی که سعید داد در حال شیرجه از اون عکسا بود ! دوست عزیز شما اصلا نخسه های قبلی مکس پین رو بازی کردی ؟! فک نکم ! اصلا همین بازی هایی میبینی که توش یارو میپره
اسلو موشن میشه همه از روی مکس پین ساخته شده ! اون موقع ها که تازه اومده بود هرکسی کامپیوتر نداشت بشینه این بازی
رو بازی کنه یادم اون موقع دو تا بازی بود که خیلی معروف شده بود یکی هیتمن بود یکی مکس پین ! مکس پین همیشه بهترین بود
الانم که بچه ها و من داریم انتقاد میکنیم دلیلی بر بد بودن بازی نیست بر سر محیط بازی و چهرش ! این بازی هم از این 10-20 تا
تیره نیست ! یه نکته دیگه باید بگم اینه که مکس پین 2 که منتشر شد تقریبا خوب بود! ولی فک نکم اون موقع ها وقتی تیر به پای
طرف میزدی می افتاد زمین !!؟
واقعا خیلی بازی خوبی بود البته من به نظر شما احترام میزارم ! و اگر شما نمیخواین بازی کنین نمیام جولو تو با شاتگان بگیرم که
بازی کنین خواستم اطلاعاتتون رو در این زمینه کامل کنم ! پیر شی !
با تشکر ،خشایار
ali_ranger22
24-06-2009, 17:07
نمی دونم چرا به اکثر بازی ها دارم بدبین می شم ... آخه راک استار چی فک کرده بازی رو داره اینطوری می سازه ؟!
جای تاسف داره واقعا ... اون از کپکام که RE5 رو کرد اکشن خالص اینم از راک استار که شاهکار خودش رو به سخره گرفته ...
دلم بازی بلیزارد می خواد !! :دي
saeed_cpu_full
24-06-2009, 17:47
نمی دونم چرا به اکثر بازی ها دارم بدبین می شم ... آخه راک استار چی فک کرده بازی رو داره اینطوری می سازه ؟!
جای تاسف داره واقعا ... اون از کپکام که RE5 رو کرد اکشن خالص اینم از راک استار که شاهکار خودش رو به سخره گرفته ...
دلم بازی بلیزارد می خواد !! :دي
ببخشيد ولی مگه سازنده ی اصلی مكس پين Remedy نبود ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_ranger22
24-06-2009, 17:58
Remedy زیر دست راک استار هست
حق انتشار بازی دست راک استاره نه Remedy
به خاطر همین هم خودش داد به یه شرکت دیگه که اینطوری شده الان !
joey jordison
24-06-2009, 17:59
زیاد جوش نزنین بابا
نصف بیشتر کسایی که دارن بازی را میکوبنن وقت ریلیز بازی به به و چه چه خواهند کرد!
من که بی صبرانه منتظر بازیشم ... مطمئنم خیلی حال میده.
حالا اینجوری بگید که راک استار گند زده به بازی ولی وقتی بیاد تو همین تاپیک همه ازش تعریف میکنن :27:
دلم واسه یه بازی سوم شخص اکشن لک زده ... خداوندا کمپانی راک استار را به خاطر این بازی های قشنگش حفظ بفرما ! :31:
اون موقع ها که تازه اومده بود هرکسی کامپیوتر نداشت بشینه این بازی رو بازی کنه یادم اون موقع دو تا بازی بود که خیلی معروف شده بود یکی هیتمن بود یکی مکس پین ! مکس پین همیشه بهترین بود
هیتمن رو که از کل رفیقام فقط من تونستم رد کنم ... بقیه همون اولش که سوار آسانسور میشدی گیر میکردن
نمیدونستن باید با چه دکمه ای سوار بشن. انصافا هیتمن 1 از همه هیتمنا سخت تر بود :39:
ولی مکس پین به خاطر این که یه روند مشخصی رو داشت همیشه پر طرفدار بود ... البته مکس پین هم بعضی جاهاش اعصاب آدم رو خرد میکرد، ولی بعد از این که رد میکردی خودت کلی کیف میکردی که عقلت به این جا رسید که چه جوری رد کنی :46:
قسمت سوم اين اثر از موتور داخلي شركت Rockstar يعني RAGE به همراه يك تكنولوژي فيزيك جديد استفاده مي كند
این دوتا که با هم جور در نمیان :31:
کدوماش رو باور کنیم ؟ :5:
saeed_cpu_full
24-06-2009, 18:23
اين دو تا قسمت پست ها چه فرقی با هم دارن ؟ :31: حرف های ديگران رو تكرار نكنيد لطفا
زیاد جوش نزنین بابا
نصف بیشتر کسایی که دارن بازی را میکوبنن وقت ریلیز بازی به به و چه چه خواهند کرد!
من که بی صبرانه منتظر بازیشم ... مطمئنم خیلی حال میده.
حالا اینجوری بگید که راک استار گند زده به بازی ولی وقتی بیاد تو همین تاپیک همه ازش تعریف میکنن
دلم واسه یه بازی سوم شخص اکشن لک زده ... خداوندا کمپانی راک استار را به خاطر این بازی های قشنگش حفظ بفرما !
آره بازيه قشنگيه ولی مكس پين قشنگی هست ؟ يه اسم ديگه ميزاشت به خدا كلی ازش استقبال ميشد
این دوتا که با هم جور در نمیان
کدوماش رو باور کنیم ؟
كدوم مكس پين با كرای انجين ساخته شده كه اين دوميشه !!!
من که زیاد با این فضایه جدید بازی حال نمیکنم
این همه بازی شوتر هست
چیزی که مکس رو متمایز میکرد فضا و جو سرد و تاریک بازی بود
من که هنوز هم وقتی زمستون یخبندون میشه یاد مکس پین میفتم
آخه این همه نور و افتاب چیه ریختن تو بازی
خدا رحم کنه
سلام
من هم از طرفدارای سرسخت مکس پین هستم و بی صبرانه منتظر این بازیم. در مورد اسم بازی هم من یه چیزی به نظرم رسیده که فکر کنم شرکت سازنده از این اسم برای بازار گرمی و یک جور ترفند تبلیغاتی برای فروش بازی استفاده کرده. شاید بر اساس عکس ها و شات های بازی و خیلی چیزای دیگه ممکن شباهتی بین این نسخه و دو نسخه قبل نباشه و لی بالاخره مکس پینه و جذابیت های خودشو داره حتی اگه این یه حقه تبلیغاتی داره.
ali_ranger22
24-06-2009, 18:30
نه موتور بازی همون RAGE هست..
amirpers
25-06-2009, 01:30
به نظر من که از لحاظ گرافیکی افت کرده .
امیدوارم حالا که این اسکرین شاتها رسما منتشر شده ، حداقل مال یه مرحله اش باشه و مراحل دیگه اش دوباره تاریک باشه .
ضمنا امیدوارم کت مخصوص مکس رو هم فراموش نکنند .
فقط امیدوارم ...
resident_evil
25-06-2009, 01:34
دیگه فکر نمیکنم از لحاظ گرافیک افت کنه ! چون هرچی باشه بازی مال این نسل هستش و 100% گرافیک قابل قبولی خواهد داشت !
باید منتظر موند تا یه trailer از بازی بدن ! البته GamePlay !
به نظر من چیزی که توی یه بازی بزرگ خیلی مهمه اینه که بازی از اصل خودش فاصله نگیره و هویت خودشو حفظ کنه
همین طور که دوستمون گفتن من به یاد نمی یارم که بازی مکس پین توی یه فضای آفتابی دلنشین انجام بشه.تا اونجایی که یادم میاد یک تنهایی و تاریکی خاص به بازی حاکم بود که حتی وقتی یادم میاد به وجد میام.اگه این بازی هویت خودشو فراموش کنه از ذهن بسیاری از گیمر ها پاک میشه.امیدوارم که در هر حال بازی خوبی بشه
milky way
25-06-2009, 13:52
به نظر من که از لحاظ گرافیکی افت کرده .
امیدوارم حالا که این اسکرین شاتها رسما منتشر شده ، حداقل مال یه مرحله اش باشه و مراحل دیگه اش دوباره تاریک باشه .
ضمنا امیدوارم کت مخصوص مکس رو هم فراموش نکنند .
فقط امیدوارم ...
نه میخوام بدونم چطوری از لحاظ گرافیک ممکنه افت کرده باشه؟!!! اصلاً گفتن همچین چیزی هم خنده داره بازیها هر سال گرافیکشون پیشرفت میکنه نسخه دوم Maxpayne مربوط به 6 سال پیشه مگه میشه نسبت به 6 سال پیش گرافیک پیشرفت نکنه؟؟!!
بعد موتور بازی Rage هست که Rockstar ادعا کرده گرافیک بازی در حد Uncharted 2 هست (Uncharted 2 یکی از بهترین گرافیکهای بازیهای حال حاضر رو داره شایدم بهترین).
Khashayar King
25-06-2009, 16:47
به نظر من alne wake که سم لیک داره روش کار میکنه بیشتر شبیه مکس پین تا این !! فضای تاریک ! ولی این !! اصلا شبیه مکس پین
نیست! حیف شد اگه سم لیک بود اینطوری شاهکارشو داغون نمیکردن !
با تشکر ، خشایار
amirpers
25-06-2009, 19:09
نه میخوام بدونم چطوری از لحاظ گرافیک ممکنه افت کرده باشه؟!!! اصلاً گفتن همچین چیزی هم خنده داره بازیها هر سال گرافیکشون پیشرفت میکنه نسخه دوم Maxpayne مربوط به 6 سال پیشه مگه میشه نسبت به 6 سال پیش گرافیک پیشرفت نکنه؟؟!!
بعد موتور بازی Rage هست که Rockstar ادعا کرده گرافیک بازی در حد Uncharted 2 هست (Uncharted 2 یکی از بهترین گرافیکهای بازیهای حال حاضر رو داره شایدم بهترین).
دوست من
منظور من از افت گرافیک ، نسبت بازیهای دوره خودشه .
در سال 2001 که Max Payne اومد ، نسبت به بازیهای اون زمان گرافیک خیلی خوبی داشت و همونطور هم که قبلا هم گفتم ، اولین بازی ای بود که صورت آدم واقعی رو رو کاراکتر کار گذاشتند.
Max Payne 2 هم در سال 2003 گرافیک خوبی نسبت به بازیهای اون سال داشت .
اما این عکسها رو وقتی مثلا با بازیهایی مثل متال گیر ، کیل زون ، کرایسیس ، دد اسپیس ، ریدیک ، کال آو دیوتی و ... مقایسه کنید می بینید که یه کم کم میاره . البته باید منتظر یه تریلر از بازی بمونیم .
به نظر من چیزی که توی یه بازی بزرگ خیلی مهمه اینه که بازی از اصل خودش فاصله نگیره و هویت خودشو حفظ کنه
همین طور که دوستمون گفتن من به یاد نمی یارم که بازی مکس پین توی یه فضای آفتابی دلنشین انجام بشه.تا اونجایی که یادم میاد یک تنهایی و تاریکی خاص به بازی حاکم بود که حتی وقتی یادم میاد به وجد میام.اگه این بازی هویت خودشو فراموش کنه از ذهن بسیاری از گیمر ها پاک میشه.امیدوارم که در هر حال بازی خوبی بشه
بازی هایه نسل جدید همشون دارن یک جورایی خراب میکنن!!!!!!!!!!!!
با تمام چیز هایی که در مور COD گفتند و Modern Warfare یکی از بهترین بازی هاش بود اما من WaW رو بیشتر پسندیدم! چرا؟ چون که توی جنگ جهانی بود!!! به نظر من اسمه COD رو اگه جلوی Modern Warfare نمیزاشتن دیگه از بهترین بودنش هم بهتر میشد!
یا یک مثال دیگه هم همین رزیدنت اویل که دیگه صحبت نکنیم بهتره!
و بقیه بازی ها از جمله Splinter Cell Conviction و NFS و Prince of Persia و ... اگه دقت کنین تمام اینا با نسخه هایه قبلیشون فاصله ی زیادی دارند!!!
احتمالا این نسخه از مکس پین هم باید با یک نام دیگه بهش نگاه کنیم تا بتونیم تحمل کنیم!!
اینم مثل همونا میشه حالا من الان گفته باشم :31:
Khashayar King
25-06-2009, 20:20
با تمام چیز هایی که در مور COD گفتند و Modern Warfare یکی از بهترین بازی هاش بود اما من WaW رو بیشتر پسندیدم! چرا؟ چون که توی جنگ جهانی بود!!! به نظر من اسمه COD رو اگه جلوی Modern Warfare نمیزاشتن دیگه از بهترین بودنش هم بهتر میشد!
و بقیه بازی ها از جمله Splinter Cell Conviction و NFS و Prince of Persia و ... اگه دقت کنین تمام اینا با نسخه هایه قبلیشون فاصله ی زیادی دارند!!!
احتمالا این نسخه از مکس پین هم باید با یک نام دیگه بهش نگاه کنیم تا بتونیم تحمل کنیم!!
اینم مثل همونا میشه حالا من الان گفته باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایان جان ! اشتباه نکن ! کی میگه اسپلینتر سل فاصله زیادی گرفته من تریلری که توe3 2009 بود رو دیدم بسیار جالب شده بود
همه ی کارای قبلیش رو انجام میداد و بسیار جالب شده بود ولی نید فور اسپید ! اگه دقت کنی نید فور اسپید قضیش کلا با این
بازی ها فرق دارن سازنده های نید فور اسپید اشتباه خودشون رو پذیرفتن ! در مورد پرواستریت ! اما نید فور اسپید یه بازی
ریسینگ
هست فوقش میگید پرو استریت نه برون اوت ! ولی نمیتونید بگید مکس پین نه استرانگهولد ! چون مکس پین یک عنوان بسیار
بزرگ هست باید روش دقت بسیار زیادی بشه ! در مورد پرنس باید بگم بازم یوبی اشتباه کرد و داشت در مورد اسپلینتر تکرار میشد
که خوشبختانه جلوش گرفته شد و پروژه از اول رقم خورد ! وما نمیخوایم این اتفاقات برای مکس پین بیفته ! واقعا حیف شد که سم
لیک نیست ! اگه بود اینطوری نمیشد !!
شایان جان ! اشتباه نکن ! کی میگه اسپلینتر سل فاصله زیادی گرفته من تریلری که توe3 2009 بود رو دیدم بسیار جالب شده بود
همه ی کارای قبلیش رو انجام میداد و بسیار جالب شده بود ولی نید فور اسپید ! اگه دقت کنی نید فور اسپید قضیش کلا با این
بازی ها فرق دارن سازنده های نید فور اسپید اشتباه خودشون رو پذیرفتن ! در مورد پرواستریت ! اما نید فور اسپید یه بازی
ریسینگ
هست فوقش میگید پرو استریت نه برون اوت ! ولی نمیتونید بگید مکس پین نه استرانگهولد ! چون مکس پین یک عنوان بسیار
بزرگ هست باید روش دقت بسیار زیادی بشه ! در مورد پرنس باید بگم بازم یوبی اشتباه کرد و داشت در مورد اسپلینتر تکرار میشد
که خوشبختانه جلوش گرفته شد و پروژه از اول رقم خورد ! وما نمیخوایم این اتفاقات برای مکس پین بیفته ! واقعا حیف شد که سم
لیک نیست ! اگه بود اینطوری نمیشد !!
حالا بحث خیلی منحرف نشه اما من اسپلینتر سل رو همیشه با اون چراغش دوست داشتم و همه هم اون چراغشو ببینن درجا میگن این اسپلینتر سل هست!
چون دیگه اون مخفی کاریایه قدیمشو نداره ( داره ولی نه دیگه مثل قدیم که توی NSA کار میکرد ) !
منم برا همین میگم!
وگرنه اسپلینتر سل فوق العاده شده! حالا نمیدونم شایدم اونطور که شما میگید هستش!
این مکس پین رو من 100% مطمئنم تغییر اساسی میدن!
راک استار فقط تنها بازی ای که هنوز هیچ تغییر خاصی از نظر روند بازی هایه قبلیش نداده GTA هستش که هر نسخش از نسخه ی قبلی بهتر بوده و سبکه خودشو حفظ کرده!
mohammad_twe
25-06-2009, 21:31
اینجا تاپیک مکس پین یا اسپلینتر سل ؟؟؟!!! دوستان یه کمی کوتاه بیاین بحث رو منحرف نکنید اینجا جای اخباز بازیه نه اینکه انتقاد از بازیها . بحث بیهوده !!!
joey jordison
25-06-2009, 21:47
شایان کم لطفی نکن!
Splinter Cell بهترین بازی E3 بود از نظر من!اون چراغ سبز هم همون بهتر بر داشتند چون دیگه برای NSA کار نمیکنن و به جای دوربین هم دیدی که از شیشه خورده استفاده میکرد اینکه گفتن بازی به معنای کلمه سم فیشر برای خودش کار میکنه!اینه!
اون چراغ سبز هم بودنش خیلی ضایع بود نه اینکه بد باشه ولی تو تاریکی بودی چراغ سبز را این دشمنها نمیتونستند تشخیص بدن!!واقعا که!
مخفی کاری از نوع پر خوشنت یعنی همین دیگه کسی که اعصاب نداره 2 ساعت نمیشینه تو تاریکی که موقعش بشه!مثل گربه وحشی میپره همه را میکشه!!یعنی سم فیشر!
بعد باز هم میگم مکس پین هم نگاه نکنید این همه ادم دارن ازش بد میگن موقع بازی همه از دم میان میگن پسر فکرشو نمیکردم عجب بازی شده!!
البته اگه بازی خوب باشه:دی
شایان کم لطفی نکن!
Splinter Cell بهترین بازی E3 بود از نظر من!اون چراغ سبز هم همون بهتر بر داشتند چون دیگه برای NSA کار نمیکنن و به جای دوربین هم دیدی که از شیشه خورده استفاده میکرد اینکه گفتن بازی به معنای کلمه سم فیشر برای خودش کار میکنه!اینه!
اون چراغ سبز هم بودنش خیلی ضایع بود نه اینکه بد باشه ولی تو تاریکی بودی چراغ سبز را این دشمنها نمیتونستند تشخیص بدن!!واقعا که!
مخفی کاری از نوع پر خوشنت یعنی همین دیگه کسی که اعصاب نداره 2 ساعت نمیشینه تو تاریکی که موقعش بشه!مثل گربه وحشی میپره همه را میکشه!!یعنی سم فیشر!
بعد باز هم میگم مکس پین هم نگاه نکنید این همه ادم دارن ازش بد میگن موقع بازی همه از دم میان میگن پسر فکرشو نمیکردم عجب بازی شده!!
البته اگه بازی خوب باشه:دی
خوب بهتره بحث Splinter Cell رو تموم کنیم ( چون خودمم میدونم این بازی فوق العاده ی اما بازم مطمئنم یکم خشونتی تر شده همونطور که توی E3 دیدیم! )
اما خوب معلومه که همه بازی رو میخرن!!!
مگه من گفتم بده؟ کی گفتم بده؟ نه خودت بگو مهران جان کی گفتم بده و نمی خرم :دی :31:
من گفتم از نسخه هایه قبلیش 100% فاصله میگیره و منم مطمئنن میخرم بازی رو!
حالا یک اسمه دیگه روش میزارم بازی میکنم :دي
Khashayar King
25-06-2009, 23:53
نوشته شده توسط 779
حالا بحث خیلی منحرف نشه اما من اسپلینتر سل رو همیشه با اون چراغش دوست داشتم و همه هم اون چراغشو ببینن درجا میگن این اسپلینتر سل هست!
چون دیگه اون مخفی کاریایه قدیمشو نداره ( داره ولی نه دیگه مثل قدیم که توی NSA کار میکرد ) !
منم برا همین میگم!
وگرنه اسپلینتر سل فوق العاده شده! حالا نمیدونم شایدم اونطور که شما میگید هستش!
نوشته شده توسط joey jordison
شایان کم لطفی نکن!
اینو میگم این بحث اسپلینتر رو تو تایپک خودش ادامه بدین ! جوابتون رو تو تایپکش دادم
با تشکر ، خشایار
HoJJaT_007
26-06-2009, 00:07
یعنی واقعا به نظرتون این راک استار بازی رو خراب میکنه ؟ به نظر من امکانش نیست . آخه اینا که اومدن بازی به این خفنی Gta IV زدن البته اون کار Rockstar North بود بازم مثل همین مکس پین تهش میخوره به این راک استار !
اگه گند بزنند واقعا آبروی راک استار میره به نظرم کلی ضرر میکنند
Khashayar King
26-06-2009, 00:16
یعنی واقعا به نظرتون این راک استار بازی رو خراب میکنه ؟ به نظر من امکانش نیست . آخه اینا که اومدن بازی به این خفنی Gta IV زدن البته اون کار Rockstar North بود بازم مثل همین مکس پین تهش میخوره به این راک استار !
اگه گند بزنند واقعا آبروی راک استار میره به نظرم کلی ضرر میکنند
بابا چه خوب باشه چه بد ! همه میخرن ! پس ضرر نمیکنه چون یک عنوان بزرگ هست حجت جان ! در ضمن شما چرا همه بازی ها
رو با gta iv مقایسه میکنید ؟! این دو بازی هیچ ربطی بهم ندارن ! بازم میگن ! مکس پین بدون خالقش (سم لیک) هیچی نیست
! میتونه بد ترین عنوان هم بشه !
با تشکر ، خشایار
اینم مثل همونا میشه حالا من الان گفته باشم :31:
آفرین بر تو شایان جان
صد آفرین
به نظر من هر بازی باید اصل خودشو حفظ کنه.مکس پین هم همین طور
یه نمونه cod 4 من خوشم اومد ولی دقیقا مثل شایان جان(دقیقا)waw رو بیشتر پسندیدم چون cod یعنی جنگ جهانی نه جنگ مدرن
مثلا modern war fare2 من از اینکه اسم cod از جلوی این عنوان برداشته شد هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال چون ببینید نباید خودمونو گول بزنیم cod هویتش جنگ جهانی و با برداشته شدن این عنوان شاید شاهد نسخه های دوباره ی جنگ جهانی cod باشیم
ناراحت چون cod الان دیگه اسم بزرگیه بازیچه نیست شب بخوابیم صبح پاشیم بگیم حالا برشدار قشنگتر میشه
در کل ببخشید بحث یکم منحرف شد ولی می خواستم بگم مکس پین تو فضای تاریک و جذاب و همچنین فضای بسیار خاص رو نمیشه با مکس پین در حالتی که داره در یک فضای کاملا متفاوت مبارزه می کنه مقایسه کرد.نباید جو عالی مکس پین 2 خراب بشه.اون بازی یه جو عجیب تا حدودی دلهره آور پر از خون و خونریزی و همچنین مملو از سکوت و تاریکی نسبی بود تا اینکه سکوت با شلیک گلوله شکسته بشه
یک جو بسیار بکر که حالا داره از بین میره
فکرشم ناراحت کنندس
البته تا اومدن یک تریلر شاید بشه امیدوار بود
من هم امیدوارم:10:
mohammad_twe
26-06-2009, 11:54
عجب تاپیک باهالیه اینجا از همه بازیها میشه توش یه مطلب و انتقاد گیر اورد :دی !!!
انصافا خیلی بحث رو دارید به بی راهه میکشید ... البته به من ربطی نداره ولی خب این جا تاپیک مکس پینه 3 .
خب اگه میخواید ادامه بدیم بیاید در مورد نقاط ضعف و قوت بازی Hitman صحبت کنیم :31:
saeed_cpu_full
26-06-2009, 13:43
كسی عكسی از مقايسه مكس توی نسخه ی 1 و 2 و 3 نداره ؟
HoJJaT_007
26-06-2009, 16:15
بابا چه خوب باشه چه بد ! همه میخرن ! پس ضرر نمیکنه چون یک عنوان بزرگ هست حجت جان ! در ضمن شما چرا همه بازی ها
رو با gta iv مقایسه میکنید ؟! این دو بازی هیچ ربطی بهم ندارن ! بازم میگن ! مکس پین بدون خالقش (سم لیک) هیچی نیست
! میتونه بد ترین عنوان هم بشه !
با تشکر ، خشایار
من بازی رو مقایسه نکردم چون کلا داستانا و خلاصه گیم پلی و همه چیز فرق داره .
موضوع اینه که هر دوشون ماله یه شرکت هست . و فکر کنم تاثیر داشته باشن
البته درسته . الان EA بیاد یه FIFA بسازه اصلا شبیه فوتبالم نباشه همه میخرنش .
NFS UC چطوری بود ؟ بد بود به نظر ولی باز همه خریدند
mohammad_twe
26-06-2009, 16:49
خواهشا دیگه این بحث هارو تموم کنین !! با اجازتون من پست های اسپم رو به مدیریت گزارش دادم که پاک کنن تا تاپیک از روال خودش بیرون نزنه !!
بازیه خوبیه فقط کاراکتر بازی خیلی پیر و زشته.
راستی حرکات نمایشی تغییری کرده یا داره ؟
amir_rafie
27-06-2009, 10:19
دوستان اینجا کسی نوید خوانساری رو میشناسه ؟
هرکسی که max payne-1 رو تمام کرده باشه میدونه من چی میگم .... توی credits آخر max ، کارگردان بازی بود .......................................... و یه جورایی در تمام محصولات Rockstar game میشه اسمش رو دید ....
اینجا سوابق کاری اون رو میتونید ببینید:
و
من تعجب میکنم که چرا در GTA IV نقشی نداشته در صورتی که در تمام GTA های قبلی مسئولیت داشته .... البته ظاهرا از سال 2006 به بعد دیگه کار نکرده ، فکر کنم برای همین شخصیت max payne-3 اینقدر افتضاح شده !!!!!!
mohammad_twe
27-06-2009, 10:38
نوید خوانساری رو کمتر کسی هست که نشناسه , اما فکر نمیکنم تو مکس پین 1 کارگردان بوده باشه ها ؟!
به جان خودم الان دوباره بحث منحرف میشه :دی
amir_rafie
27-06-2009, 12:42
نوید خوانساری رو کمتر کسی هست که نشناسه , اما فکر نمیکنم تو مکس پین 1 کارگردان بوده باشه ها ؟!
به جان خودم الان دوباره بحث منحرف میشه :دی
کارگردان هنری بود ....
من نمیدونم کجا باید در مورد max payne صحبت کنیم !!! :31:
اینجا میگیم max payne 3 به احتمال زیاد مزخرفه ، میگن spam ندید به مدیران گزارش میدیم !
Khashayar King
27-06-2009, 13:00
اول از همه بگم این تایپک اولش قفل شد بعدش اقای Sam Fisher 09 عزیز تایپک رو باز کردند و گفتند بحث کنید :
برخلاف تصمیم قبلیم این تاپیک رو دوباره باز میکنم و از این به بعد تاپیک رسمیه Max Payne 3 خواهد بود. خواهشا دیگه اما و اگه و ولی و... نیارید و تنها در مورد بازی بحث کنید.
اینم پست ایشون پس بحث میکنیم !! البته از روش صحیح ! و به نظر من تمام پست هایی که اینجا ایجاد شده هیچکدوم اسپم
نیست
با تشکر ، خشایار
ادامه بدید
saeed_cpu_full
27-06-2009, 13:12
مقايسه ی مكس ها با هم ! :
قبل از عمل ... بعد از عمل !!
مكس پين 1 :
مكس پين 2:
مكس پين 3: (!)
بيفته زمين شيكمش ميتركه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadaliarmin
27-06-2009, 15:36
بابا خیلی هم قیافش عوض نشده فقط دیگه پالتو بلند نمی پوشه . کچل شده . ریش گذلشته .چاق شده و از همه مهم تر معتاد به داروهای روانی شده:27::27::31: دیگه هیچی با این قیافه ای که براش درست کردن فکر کنم با یک مشت game over بشیم فعلا امیدمون به sam eisher هست
mohammad_twe
27-06-2009, 16:24
خشایار جان من پست هایی که مربوط به بازیهایه دیگه هست رو گفت م اسپم نه پست ها و بحث هایی که راجع به همین بازی شده ....
milky way
27-06-2009, 16:39
ولی واقع بین باشیم قبول کنید خیلی واقعیتر شده خیلی. یعنی لباسهاش قیافش همچیش به هم میاد من خیلی از اون کت و شلوار و کراوات نسخههای قبلی خوشم نمیومد.
sina1100
27-06-2009, 17:56
تا October 30 2009 چیزی نمونده... وایمیسیم ببینیم چیه.
ولی واقع بین باشیم قبول کنید خیلی واقعیتر شده خیلی. یعنی لباسهاش قیافش همچیش به هم میاد من خیلی از اون کت و شلوار و کراوات نسخههای قبلی خوشم نمیومد.
منم کاملاً موافقم.
اوایل یکی یه چیزی گفت بقیه هم به تقلید گفتن قیافه جدیدش خیلی مذخرفه!
منم نظرم اینکه واقعی تره و بهتره.
saeed_cpu_full
27-06-2009, 18:21
منم کاملاً موافقم.
اوایل یکی یه چیزی گفت بقیه هم به تقلید گفتن قیافه جدیدش خیلی مذخرفه!
منم نظرم اینکه واقعی تره و بهتره.
اين ديگه چه حرفيه !! خوب معلومه با ورود بازی به اين نسل قيافش بايد واقعی تر و بهتر بشه ولی قيافه ی مكس توی نسخه ی 3
در مقايسه با نسخه ی 1 و 2 زمين تا آسمون فرق داره !! اون چاق تر شدنش خيلی ضايعه ... اصلا ميگيم قيافش بهتر شده !! داستان
رو كه ديگه راكستار نابود كرد !! مكس توی نيويورك يه دفعه سر از برزيل در آورد و رفت بادی گارد شد !! اين مسخره نيست ؟
milky way
27-06-2009, 18:36
اين ديگه چه حرفيه !! خوب معلومه با ورود بازی به اين نسل قيافش بايد واقعی تر و بهتر بشه ولی قيافه ی مكس توی نسخه ی 3
در مقايسه با نسخه ی 1 و 2 زمين تا آسمون فرق داره !! اون چاق تر شدنش خيلی ضايعه ... اصلا ميگيم قيافش بهتر شده !! داستان
رو كه ديگه راكستار نابود كرد !! مكس توی نيويورك يه دفعه سر از برزيل در آورد و رفت بادی گارد شد !! اين مسخره نيست ؟
بابا بزار داستان بازی مشخص بشه من نمیدونم چرا همه انقدر عجول هستن، به نظر من که همچی بهتر شده دیگه اون محیط قدیمی Maxpayne تو بازیهای امروزی جواب نمیده، اگر بازی رو تو فضا و به اون حالت عرضه میکردند مطمئن باشین یه شکست بزرگ میشد، من که اصلاً این قیافه جدید Maxpayne رو کاملاً به قیافه قبلیش ترجیح میدم.
ali_ranger22
27-06-2009, 18:39
خیلی موقع ها واقع گرایی جواب نمی ده
نمونش فارکرای 2
البته بحث سر لباس نیست
بحث سر کلیت بازی هست که دگرگون شده
البته از همین الان معلومه بازی ، بازیه خوبی خواهد بود ؛ اما مکس پین خوبی نخوهد بود ! :27:
بابا من نسبت به شرایطی که داره رو میگم.
مثلاً مکس الان خیلی خشن شده |راکستار گفته،خودت که میدونی|:27:
من از این لحاظ میگم که واقعی تره و نزدیک تره قیافش نسبت به شخصیتش.:46:
saeed_cpu_full
27-06-2009, 18:51
بابا بزار داستان بازی مشخص بشه من نمیدونم چرا همه انقدر عجول هستن، به نظر من که همچی بهتر شده دیگه اون محیط قدیمی Maxpayne تو بازیهای امروزی جواب نمیده، اگر بازی رو تو فضا و به اون حالت عرضه میکردند مطمئن باشین یه شکست بزرگ میشد، من که اصلاً این قیافه جدید Maxpayne رو کاملاً به قیافه قبلیش ترجیح میدم.
عزيز من Mortal Kombat VS. DC Universe هم برای كسانی كه نسخه های قبلی رو بازی نكرده بودن بازی عالی بود
ولی واسه طرفداراش آبروريزی بود ( مثال زدم نميخوام بحث رو عوض كنم ) مكس پين هم داره همينطوری ميشه
كسانی كه نسخه های قبل رو بازی نكرده بودن يا مكس خور !! نشده بودن از اين بازی خوششون مياد ... من نميگم بازيه
بديه ميگم دنباله ی خوبی برای مكس پين نيست ... در هر صورت اينو ميگم : بازيش اومد صد در صد ميخرم و بازی
ميكنمش و لذت هم ميبرم اما به عنوان مكس پين بهش نگاه نميكنم ... يه اسم ديگه روش ميزارم :31: نميتونم به عنوان
مكس پين قبولش كنم
milky way
27-06-2009, 19:12
عزيز من Mortal Kombat VS. DC Universe هم برای كسانی كه نسخه های قبلی رو بازی نكرده بودن بازی عالی بود
ولی واسه طرفداراش آبروريزی بود ( مثال زدم نميخوام بحث رو عوض كنم ) مكس پين هم داره همينطوری ميشه
كسانی كه نسخه های قبل رو بازی نكرده بودن يا مكس خور !! نشده بودن از اين بازی خوششون مياد ... من نميگم بازيه
بديه ميگم دنباله ی خوبی برای مكس پين نيست ... در هر صورت اينو ميگم : بازيش اومد صد در صد ميخرم و بازی
ميكنمش و لذت هم ميبرم اما به عنوان مكس پين بهش نگاه نميكنم ... يه اسم ديگه روش ميزارم :31: نميتونم به عنوان
مكس پين قبولش كنم
هنوز بازی نیومده، هر وقت اومد بیا اینجا این حرف رو بزن.
Masoud King
28-06-2009, 00:24
اینم دومین بار!
میگنم خسته نشدین اینقدر به قیافه این مکس بی نوا که الان قرصی هم شده هی گیر میدین!
ول کنین بابا! 1ز 23 صفحه حدود 17 تاش مربوط به قیافه این بنده خدا هستش! به نظرم اگه مشکلی با قیافه مکس دارین برین تو فروم خود بازی مطرح کنین خیلی بهتر هستش چون اونجا 100 درصد توسط سازنده ها خونده میشه! البته هنوز راه نیوفتاده! : دی
حیفم اومد که پستاتون رو پاک کنم چون زحمت کشیده بودین و این همه تایپ کردین!
امیدوارم این بار ملاحضه کنید تا مشکلی پیش نیاد!
ممنون از همگی
A M I R G A M E R
28-06-2009, 12:26
سلام دوستان خوبيد؟؟راك استار خبر از تغيير شخصيت نداده اخه شخصيت بازي خيلي بد قيافه و زشته!!
saeed_cpu_full
28-06-2009, 12:38
سلام دوستان خوبيد؟؟راك استار خبر از تغيير شخصيت نداده اخه شخصيت بازي خيلي بد قيافه و زشته!!
اینم دومین بار!
میگنم خسته نشدین اینقدر به قیافه این مکس بی نوا که الان قرصی هم شده هی گیر میدین!
ول کنین بابا! 1ز 23 صفحه حدود 17 تاش مربوط به قیافه این بنده خدا هستش! به نظرم اگه مشکلی با قیافه مکس دارین برین تو فروم خود بازی مطرح کنین خیلی بهتر هستش چون اونجا 100 درصد توسط سازنده ها خونده میشه! البته هنوز راه نیوفتاده! : دی
حیفم اومد که پستاتون رو پاک کنم چون زحمت کشیده بودین و این همه تایپ کردین!
امیدوارم این بار ملاحضه کنید تا مشکلی پیش نیاد!
ممنون از همگی
...توی همين پست بالایی شما تذكر داده شده به قيافه ی مكس ديگه گير نديد
حالا بزارین بازی بیاد شاید از شخصیت جدید مکس بیشتر از قبل خوشتون بیاد. حتما سازنده ها یه فکری واسه طرفداران کردن و بی گدار به آب نزدن اگه یه کم توجهتون رو روی چهره جدید مکس بیشتر بکنین میفهمین که همون مکس قبلی هست ولی الا کچل و ریش دار شده :31: و البته یه کم هم چاق. منم از چهره جدیدش خوشم نمیومد ولی حالا کم کم داره خوشم میاد.
amir_rafie
28-06-2009, 17:08
من دیگه به قیافش گیر نمیدم ... خوشبختانه بازی سوم شخصه و 80% مواقع دوربین پشت سرشه !!!!!
ولی یه چیزی رو خیلی باهاش مشکل دارم ....................
max payne-1 پر از ایده بود، پر از صحنه های جذاب .... مثلا مرحله آخر بازی که باید سیم های اون دکل رو با Rifle میزدی تا دکل بیوفته روی هلیکوپتر و خلاصه هزار جور دیگه از این صحنه ها که من واقعا خوشم میاد.(به خاطر همینم عاشق hitman هستم چون تمامش خلاقیته و خیلی از بازی های دیگه از اون ایده میگیرن) .. ولی بر عکس اون، max payne-2 تبدیل به یه باریه کلیشه ای شد که فقط کافی بود یه اسلحه دستت بگیری و 4 نفرو بکشی و تمام .... به نظر شما max payne 3 تکلیفش چیه ؟!!!! من که امیدی بهش ندارم.
amir_rafie
28-06-2009, 17:40
همانطور که میدونید remedy داره روی بازی alan wake کار میکنه , از سایت رسمی alan wake وارد فرومش شدم ، اونجا یه تاپیک برای max payne 3 ساخته شده و علاوه بر قیافه max به صدای اونم گیر دادن !!!! :31: گفتم اینو اینجا مطرح کنم که یه موضوع جدید باز بشه !!!!!
به نظر من بهترین صدا رو hitman داره !!:31: max payne1 هم عالی بود . هنوز یادم نرفته اون جمله تاریخیه max با اون صدای به یاد ماندنی که می گفت: They were all dead.....
صدای مکس پین که خیلی قشنگ بود ... نکنه عوضش کرده باشن :37:
حتما اون موزیک خیلی خشکل بازی رو هم عوض کردن ... شخصیت هم که عوض کردن ... داستان هم که از این رو به اون رو شده ... خب اسم بازی هم عوض میکردن دیگه :41: میترسید یه کم کمتر فروش کنه :13:
منم هیچ وقت یادم نمیره و عاشق تیکه : This is love مکس بودم .
واقعا واسه این شرکتا متاسفم که اینجوری یه بازی رو خراب میکنن. این بازی اگه برترین بازی سال هم باشه ولی واسه ما که طرفدارای مکس پین بودیم هیچ وقت مکس پین نمیشه.
من تو سایت بالا عضو شدم و از حق مکس پین دفاع کردم ... :31:
فکر کنم چند روز دیگه یه بازی اول شخص بسازه بعد بگه این GTA جدیده !!!
amirpers
30-06-2009, 01:16
بعید نیست که موسیقی و صدا و چیزهای دیگه هم عوض بشه .
اما یه چیزی که من رو امیدوار کرد که شاید حداقل تو بعضی از مراحل اون کت معروفش رو بپوشه ، یکی از عکسهاست .
اگه به عکسهای مجله دقت کنید ، در صفحه 39 مجله بالای صفحه عکس مکس رو در حال شلیک زده که برخلاف اسکرین شاتهای دیگه پیراهن تنشه .
امیدوارم که واقعا این عکس مقدمه ای باشه تا خاطرات دوباره زنده بشه .
milky way
30-06-2009, 02:26
صدای مکس پین که خیلی قشنگ بود ... نکنه عوضش کرده باشن :37:
حتما اون موزیک خیلی خشکل بازی رو هم عوض کردن ... شخصیت هم که عوض کردن ... داستان هم که از این رو به اون رو شده ... خب اسم بازی هم عوض میکردن دیگه :41: میترسید یه کم کمتر فروش کنه :13:
منم هیچ وقت یادم نمیره و عاشق تیکه : This is love مکس بودم .
واقعا واسه این شرکتا متاسفم که اینجوری یه بازی رو خراب میکنن. این بازی اگه برترین بازی سال هم باشه ولی واسه ما که طرفدارای مکس پین بودیم هیچ وقت مکس پین نمیشه.
من تو سایت بالا عضو شدم و از حق مکس پین دفاع کردم ... :31:
فکر کنم چند روز دیگه یه بازی اول شخص بسازه بعد بگه این GTA جدیده !!!
دقیقاً نکته خوبی گفتی میخواستم بگم اتفاقاً، تو اون کلیپ 28 ثانیه ای که پخش شد آهنگهای خاص Maxpayne هنوز سره جاشه صداشم قشنگه :31: وقتی این جمله رو میگه "I lied to myself that it was over, it wasn't over, and it get worse before the end" بعدش هم یکی از اون آهنگ های Maxpayne پخش میشه.
دقیقاً نکته خوبی گفتی میخواستم بگم اتفاقاً، تو اون کلیپ 28 ثانیه ای که پخش شد آهنگهای خاص Maxpayne هنوز سره جاشه صداشم قشنگه :31: وقتی این جمله رو میگه "I lied to myself that it was over, it wasn't over, and it get worse before the end" بعدش هم یکی از اون آهنگ های Maxpayne پخش میشه.
کدوم کلیپ ؟ آقا بدین ما هم ببینیم .
100 درصد تایید میشه بدید ما هم ببینم چی وگویی اقا !!!
چون شما داری میگی که از لحاظ صدا و موزیک مثل نسخه های قبل هست جای بسی امید هست !!!
milky way
01-07-2009, 00:05
یه کلیپ خیلی کوتاهه:
دوستانی که از نحوه ساخت بازی محیط و شخصیت و ... ناراضین میتونن اعتراض خودشوت را در سایت زیر اعلام کنند:
Leon-117
08-07-2009, 19:44
من كه چشمم آب نمي خوره!همه چي رو زدن زيرو رو كردن.
a.salireza
09-07-2009, 10:25
من الان داشتم صفحه های قبل رو نگاه میکردم ، تو جمع بندی به یه نکته رسیدم .
از اوایل این تاپیک تا این آخر ها ، دوستان فقط مشکلات بازی رو مطرح کردن و اصلآ به این نکته توجه ندارن که اگه راک استار بخواد همون داستان و همون حرکات ( مثل صحنه آروم یا به اصطلاح Slow motion ) رو در بازی قرار بده ، بازی با یک شکست مواجه میشه . چون داستان بازی های مکس پین 1 و 2 در خیلی از بازی های دیگه تکرار شده اند . یه گروه آدمکش خانواده ی یه نفر رو میکشن ، بعد اون طرف میره انتقام بگیره ! خودتون قضاوت کنید . الان همچین داستانی برای یه بازی کلیشه ای نیست ؟
حرکات Slow motion هم پس از مکس پین در بازی های بسیاری مورد تقلید قرار گرفت . به طوری این اواخر بازی هایی مانند Call Of Juarez هم از این تکنیک استفاده میکنند . پس این تکنیک هم مثل داستان ، تکراریه .
در اخر من میخواستم از دوستان یه خواهش کنم : لطفآ اگه امکانش هست از امروز کمتر در این باره بحث کنید . صبر کنید تا اصلاعات بیشتری فاش بشه ، بعد درباره ی بازی صحبت کنید .
ممنون .:46:
YARMANGOLI
09-07-2009, 15:17
من الان داشتم صفحه های قبل رو نگاه میکردم ، تو جمع بندی به یه نکته رسیدم .
از اوایل این تاپیک تا این آخر ها ، دوستان فقط مشکلات بازی رو مطرح کردن و اصلآ به این نکته توجه ندارن که اگه راک استار بخواد همون داستان و همون حرکات ( مثل صحنه آروم یا به اصطلاح Slow motion ) رو در بازی قرار بده ، بازی با یک شکست مواجه میشه . چون داستان بازی های مکس پین 1 و 2 در خیلی از بازی های دیگه تکرار شده اند . یه گروه آدمکش خانواده ی یه نفر رو میکشن ، بعد اون طرف میره انتقام بگیره ! خودتون قضاوت کنید . الان همچین داستانی برای یه بازی کلیشه ای نیست ؟
حرکات Slow motion هم پس از مکس پین در بازی های بسیاری مورد تقلید قرار گرفت . به طوری این اواخر بازی هایی مانند Call Of Juarez هم از این تکنیک استفاده میکنند . پس این تکنیک هم مثل داستان ، تکراریه .
در اخر من میخواستم از دوستان یه خواهش کنم : لطفآ اگه امکانش هست از امروز کمتر در این باره بحث کنید . صبر کنید تا اصلاعات بیشتری فاش بشه ، بعد درباره ی بازی صحبت کنید .
ممنون .:46:
دوست خوبم حرکتهایی که تو این بازی میگی بهتر از بقیه بازیها ست.چون در نسخه های قدیمی خیلی منحصر به فرد بودو این بار هم با حرکت های جدید تر منحصر به فرد میشه
milky way
09-07-2009, 22:39
دوست خوبم حرکتهایی که تو این بازی میگی بهتر از بقیه بازیها ست.چون در نسخه های قدیمی خیلی منحصر به فرد بودو این بار هم با حرکت های جدید تر منحصر به فرد میشه
یه بازی کنسولی در نمایشگاه E3 امسال نمایش داده شد که خیلی حرکاتش شبیه به MaxPayne بود البته خیلی بهتر و خفنتر مثلا از دیوارها هم میتونست استفاده کنه خیلی جالب بود و اصلا با نسخه های MaxPayne قابل قیاس نبود ولی اسمش الان یادم نیست یه زنه بود نقش اولش.
YARMANGOLI
10-07-2009, 13:08
یه بازی کنسولی در نمایشگاه E3 امسال نمایش داده شد که خیلی حرکاتش شبیه به MaxPayne بود البته خیلی بهتر و خفنتر مثلا از دیوارها هم میتونست استفاده کنه خیلی جالب بود و اصلا با نسخه های MaxPayne قابل قیاس نبود ولی اسمش الان یادم نیست یه زنه بود نقش اولش.
اگه این طوریه مکس نقش دوم بدرد نمیخوره:27:
milky way
10-07-2009, 18:52
اگه این طوریه مکس نقش دوم بدرد نمیخوره:27:
بازی WET بود الان یادم اومد، برای Xbox360 و PS3 هم هست نکته جالب اینه علاوه بر تفنگ شمشیر هم داره زنه. بازی توسط Bethesda هم قرار عرضه بشه. شخصیت بازی هم از روی اون زنه تو سریال DollHouse ساختن. گرافیک بازی هم خیلی Artistic و قشنگه.
این سایت بازی:
سلام دوستان
شاهکار شرکت های ... ایرانی (نمی دونم هرچی میخواید بذارید اسمشو!):13:
تصویر از جلوی جعبه ی بازی
تصویر از پشت جعبه ی بازی
وچیزی که در همین تصویر خیلی جالبه
توضیح فئق العاده کامل راجع به داستان بازیه!
با این وضعیت IQ که سازندگان این بازی دروغی داشتن (به طوری که مکس پین 4 قبل از 3 میاد) ولی یه چیزو خوب تشخیص دادن.واون اینکه مکس پین به چه هیکلی قراره در بیاد! مخصوصا کچلی مکس پین که در تصویر اول مشخصه.در کل جای تبریک داره!
mohammad_twe
13-07-2009, 12:16
منم یه همچین چیزی به اسم مکس پین 3 دیده بودم قبلا !!
اینارو چندتا از بازی سازایه کوچولو غربی از رو سرگرمی میسازن اینا هم سری .....
mohammadaliarmin
13-07-2009, 12:22
بابا اینکه خوبه من یه بازی تویه فروشگاه دیدم به این اسمmax payne VS mission imposibble حالا شما فکر کنید اون دیگه چه افتضاحی بود راستی این بازی چه داستان گسترده و پر محتوایی داشت:27:(منظورم مکس پین 4) همین کارا رو می کنن که ما جزو کشورای جهان سومیم یکجا به خودمون توهین می کنن هیچی نمی گیم یکجا به پیامبرمون توهین می کنن هیچی نمی گیم :41:
Khashayar King
13-07-2009, 23:06
والا چند وقته پیش یک پک دیدم خیلی جالب بود مثل سیمز هست که کلسیون داره مثلا :
5in1
نوشته بود پک بازی مکس پین ! 2 دیویدی طلایی ! ؟ مکس پین 1 - مکس پین 2 - مکس پین 3 - مکس پین 4
والا من این 3 تقلبی رو بازی کردم همون ماموریت غیر ممکن ! ولی 4 واقعا ندیده بودم که چشمم به جمالش روشن شد.
بگذریم خدا رو شکر دیگه کسی عقده دلی از چهره جدید عمو پین نداره !!
مثل اینکه قرار راکستار یه کارایی بکنه ! البته در حد شایعه ولی خوب همینم عالیه !
با تشکر ، خشایار
milky way
13-07-2009, 23:22
یکی از مشکلات نبود قانون کپی رایت همینه دیگه، هرکسی هرچی دوست داره به مردم میندازه.
دوستان من میدونم این 3 نیومده.ولی یه سوال داشتم . من پارسال از یه فروشگاه مکس پین 3و 4 خریدم.(نمی دونستم واقعی نیستن) میخواستم ببینم اون 2 تارو کی ساخته بود؟
wildhunter
14-07-2009, 20:13
یکی از مشکلات نبود قانون کپی رایت همینه دیگه، هرکسی هرچی دوست داره به مردم میندازه.
ولی یه خوبی هم داره اینکه که بازیها و برنامه های گرون رو با کمترین قیمت میشه تو ایران خرید
Khashayar King
14-07-2009, 20:14
BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption همگی با تاخیر مواجه شدند!
Take-Two امروز اعلام کرد که چهار بازی بزرگ BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption با تاخیر مواجه شده و به سال مالی 2010 موکول شدند.
رییس شرکت گفت:" تصمیم برای تغییر تاریخ انتشار یک بازی هیچوقت آسان نیست. خصوصا برای بازی پرطرفداری مانند Bioshock 2. به نظر ما لازم و ضروری بود تا وقت بیشتری بر روی این عناوین صرف شود تا به جایگاه شایسته خود دست یابند و طرفداران را نیز راضی کنند. بر همین اساس ما دنباله این چهار بازی بزرگ خود را به زمانی در سال مالی 2010 موکول کردیم."
منبع خبر :
منبع اصلی:
با تشکر ، خشایار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.