PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Max Payne 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

hoomi_gta
13-06-2012, 22:20
یکی از المان هایی که منو یاده نسخه های قبلیش مینداخت همین سیستم سلامتی بازی بود.
اونم اگه حذف میکردن بازی یک GTA خیلی عالی میشد.

چه ربطی به gta داره رفیق؟ اون اوپن ورد این یه سبک دیگه. آره سیستم بازیش مثلا قبلیاس ولی خدایی این سیستم جون کم شدن و پر کردن جون دیگه دموده شد :دی تا حالا خیلی از المان های بازی به قول شما مثل نسخه های قبلیه. صحبت کردن مکس، صحنه آهسته بازی. ولی خوب چهره ی مکس یکی دیگس کلا!

CRIS Joon CR7
13-06-2012, 22:32
چه ربطی به gta داره رفیق؟ اون اوپن ورد این یه سبک دیگه. آره سیستم بازیش مثلا قبلیاس ولی خدایی این سیستم جون کم شدن و پر کردن جون دیگه دموده شد :دی تا حالا خیلی از المان های بازی به قول شما مثل نسخه های قبلیه. صحبت کردن مکس، صحنه آهسته بازی. ولی خوب چهره ی مکس یکی دیگس کلا!

کی گفته دموده است؟
اگه دموده بود ناتی داگ نمی آمد توی بازی که حتی قرار نیست 2012 بیاد و تاریخش مربوط به 2013 هستش ازین سیستم استفاده کنه.(اسم بازی تو امضام هست)
ربط به GTA هم منظورم Open World بودن یا نبودن نیست منظورم چیز دیگس که نیازی به گفتن نداره.

hoomi_gta
13-06-2012, 23:40
کی گفته دموده است؟
اگه دموده بود ناتی داگ نمی آمد توی بازی که حتی قرار نیست 2012 بیاد و تاریخش مربوط به 2013 هستش ازین سیستم استفاده کنه.(اسم بازی تو امضام هست)
ربط به GTA هم منظورم Open World بودن یا نبودن نیست منظورم چیز دیگس که نیازی به گفتن نداره.
چرا حالا بهت بر می خوره رفیق؟ من نگران خود مکس بودم که اینقدر که پین کیلر میخوره معتاد نشه آخر. :دی.
gta هم بازی ردیفیه خیلی هم بیشتر بازی مثل مکس پین روش کار شده نمیشه ارزششو پایین اورد.
راستی اینکه جای گلوله روی لباس مکس میمونه جالب نیست به نظرم مثلا جای گلوله روی پاهاشه بعد خیلی شیک راه میره و میپره :دی

amirpers
14-06-2012, 18:13
خب من هم دو روزیه که بازی به دستم رسیده و با گرفتن بازی کپی بی خیال اوریجینالش شدم که هر کار کردم نتونستم پیداش کنم.

تا الان زیاد بازی نکردم و چپتر دو هستم اما تا الان که به نظرم بازی خوبیه و با اینکه خودم عاشق مکس پین 1 و 2 بودم و اون خصوصیات منحصر به فردش، اما تا الان به نظرم بازی بازی خوبیه. حالا باید ادامه بدم تا ببینم چقدر می تونه من رو نسبت به شماره های قبلی راضی کنه.

monaj
16-06-2012, 09:05
آقای این خط و خطی و رنگ رنگی و چند تایی شدن تصاویر تو بازی :24: که مثل تماشا کردن فیلمهای سه بعدی بدون عینک هست (البته مواقعی که دارند، فک می زنند! نه هنگامی که کنترل مکس را در دست داریم) جزء المان های هنری بازیه یا گرافیک ما مشکل داره؟! گوگیجه گرفتیم!! :2:
راستی اون آپدیتهایی که اضافه شده به بازی، چیکار میکنه؟ من که نتونستم نصب کنم. ارزش پیگیری داره؟

CRIS Joon CR7
16-06-2012, 09:23
آقای این خط و خطی و رنگ رنگی و چند تایی شدن تصاویر تو بازی :24: که مثل تماشا کردن فیلمهای سه بعدی بدون عینک هست (البته مواقعی که دارند، فک می زنند! نه هنگامی که کنترل مکس را در دست داریم) جزء المان های هنری بازیه یا گرافیک ما مشکل داره؟! گوگیجه گرفتیم!! :2:
راستی اون آپدیتهایی که اضافه شده به بازی، چیکار میکنه؟ من که نتونستم نصب کنم. ارزش پیگیری داره؟

شاید بازیت خرابه مال ما که اونجوری نبود :دی
نه مال خود بازیه:2:
مثلا مکس یه جورایی گیج میزنه که تصویر اونجوری میشه
بابا مکس خماره چرا ما باید سردرد بگیریم آخه؟:19:

majid322
16-06-2012, 09:36
دموهای بازی رو میشه حذف کرد؟

monaj
16-06-2012, 10:01
حالا قضیه اون آپدیتها چیه؟ چیزی اضافه میکنه؟

amirpers
16-06-2012, 12:30
خب بالاخره گیم اسپات هم نمره 9 رو به نسخه PC داد.

من که الان چپتر 4 هستم. مرحله نیوجرسی.
تا الان باید بگم بازی بازی خوبیه. گرافیک خوبی داره. گیم پلی خوبی داره. اما نسبت به مکس پین های قبلی تفاوت هایی کرده. یه سری از اصول رو هنوز همراه خودش داره اما تفاوت کرده. بر خلاف گفته دوستان، تا الان برای من مکس پین بوده اما خاطرات مکس پین های قبلی رو نتونسته خیلی زنده کنه.

عیب هایی هم تا این چپتر که بازی کردم، دیدم. ایرادهایی از قبیل موزیک بسیار تند و اکشن که به بازی میاد ولی هیچ وقت قطع نمیشه بر خلاف مکس پین های قبلی و اینکه با موزیک شماره های قبل هم خوانی نداره.
یا یک دفعه سخت شدن بازی در بعضی مراحل. مثلا تا قبل از مرحله استادیوم بازی سختی عادی ای داره اما تو استادیوم یه دفعه سخت میشه و هر چی تیر می زنی می افتند و دوباره بلند میشن.(رو درجه نورمال). این سختی ای که بازی داره با توجه به اینکه ظاهرا سخت تر هم میشه، لزوم وجود کاور گیری رو توجیه می کنه.
و یا زیاد بودن کات سین ها. اصلا اجازه نمیده آدم از بازی لذت ببره و همین که یه خورده گرم میشی، یه دفعه یه کات سین نشون میده.(البته نحوه نمایش بریده بریده تصاویر در کات سین ها، شیوه کمیک شماره های قبلی رو یادآوری می کنه)

goldenmember
16-06-2012, 23:19
راستی اون سربازی که مرحله شش بود و نمیرد رو چطوری میشه کشت؟؟؟؟؟؟؟؟
من شانسی پریدم روش کلاهش افتاد دو سه بار زدم تو مخش و ......فرت
راه اصولی ای هم داشت یا همین بود؟
اما از روش حمل اسلحه تو این بازی خیلی خوشم اومد.خیلی طبیعیه
تو نسخه 1 و 2 نمیدونم چطوری 2 الی 4 نوع از هر اسلحه مث کلت و RPG و... رو اینور و اونور میبرد

soheilnouri
16-06-2012, 23:39
بازي با گذشت فعاليت يكنواخت ميشه.....

papillon11
17-06-2012, 09:55
سلام دوستان ، این آپدیت های اسلحها به دردی هم می خوره ؟

halflife g
17-06-2012, 10:10
بازی تو ماه اول عرضش تو امریکا حدود 440 هزار نسخه فروش داشته که با توجه به خرجی که رو بازی شده و در مقایسه با دیگر بازیهای rockstar میزان فروش خیلی کمی داشته.....

بازي با گذشت فعاليت يكنواخت ميشه.....
2علت داره :

1-چون رفته رفته سخت تر میشه در نتیجه شیرجه زدن و بازی در فضای باز کمرنگتر میشه و شما اکثر اوقات باید کاور بگیری که یکنواختتر هست نسبت به اوایل بازی
2-از نیمه دوم بازی به بعد داستانم ریتمش خیلی فرق می کنه یعنی نیمه اول بازی حالت خسته مکس پین دیده میشه ولی نیمه دوم بازی(مخصوصا از کچل شدن به بعد)به قول یکی از بچه ها حالت آرنولدی داستان مکس پین شروع میشه.

.

amirpers
17-06-2012, 12:38
بازی تو ماه اول عرضش تو امریکا حدود 440 هزار نسخه فروش داشته که با توجه به خرجی که رو بازی شده و در مقایسه با دیگر بازیهای rockstar میزان فروش خیلی کمی داشته.....
.

خب این دلیلش به نظرم عوض شدن سازنده، داستان نسبتا ضعیف و جداشدن بازی از اصول هاشه.

البته امیدوارم این فروش باعث نشه که دیگه مکس پین به تاریخ بپیونده و شاهد مکس پین 4 نباشیم.

hamid_maxpayne
17-06-2012, 12:50
سلام.دوستان تو مرحله فرودگاه اونجایی که میره سمت مترو و پاور رو فعال میکنه بعدش چند نفر میان. اونا رو که میکشم دیگه نمیدونم چی کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟

aha2012
17-06-2012, 16:03
کسی پایه آنلاین نیست؟؟
وحشتناک قشنگه.مدهاش واقعا قشنگه.البته همه ی مدهاش باز نیستند و با بالا رفتن رنک میشه به مدهای دیگه هم رفت
مد payne killer از همه قشنگتره(با خود مکس میری و هر کس مکس رو بکشه میشه مکس-تعداد هم زیاد باشن یکی مکس میشه و اون یکی passos)
واقعا مالتیش زیباست.

arming900
17-06-2012, 16:32
سلام.دوستان تو مرحله فرودگاه اونجایی که میره سمت مترو و پاور رو فعال میکنه بعدش چند نفر میان. اونا رو که میکشم دیگه نمیدونم چی کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟

چند نفر که از مترو میان میکشی میری سوار مترو میشی :)

mjorh
17-06-2012, 20:27
تقریبا یه ساعتی بازی کردم به نظر من نحوه ی روایت داستان خیلی خوب کارشده ...امیدوارم داستانشم خوب باشه ....هایلایت کردن نکات مهم مکالمه هایی ک صورت میگیره هم خیلی جالبه ...

تا الان هیچ ایرادی ندیدم ولی حدس میزنم گیم پلیش تکراری شه ...(در حد همون حدس!) BT رو باید یه خورده محدود تر میکردن تا از تکراری شدن جلوگیری کنه ....اینکه هر جا میشه پریدو از BT استفاده کرد یه خورده به انیمیشن شاهکار بازی لطمه زده ...!

majid322
17-06-2012, 20:36
ویدیوهای بین بازی رو نمیشه حذف کرد؟ از اونجایی که اینجا خانواده رد میشن خیلی از صحنه هاش مناسب حضور خانواده نیست...:31:

swastika
17-06-2012, 21:16
خب این دلیلش به نظرم عوض شدن سازنده، داستان نسبتا ضعیف و جداشدن بازی از اصول هاشه.

البته امیدوارم این فروش باعث نشه که دیگه مکس پین به تاریخ بپیونده و شاهد مکس پین 4 نباشیم.

البته این رقم اعلام شده در مقایسه با سایر فرنچایز های راکستار نه شماره های قبلی مکس پین. مکس پین 2 کلا و نه فقط تو آمریکا و نه فقط هفته اول 650000 نسخه فروخت و همین فروش بسیار ضعیف سبب ضربه شدید مالی به کمپانی مادر Take two interactives شد. مکس پین 3 تا حالا چیزی حدود 4 میلیون نسخه فروخته که فروشش از فروش کل مکس 1 و 2 بعد از 10 سال بیشتره.

amirpers
18-06-2012, 00:46
یه چیزی رو می خوام اینجا مطرح کنم.

من آشناییم با بازی مکس پین کاملا اتفاقی بود.
یادمه تازه کامپیوتر خریده بودم و پسر خاله ام هم همینطور. یه بار رفته بودیم خونه اونها که برادرم یه مقدار با کامپیوتر اونها بازی کرده بود، بازی SWAT 3 ، بعد که اومدیم خونه کلی ناراحتی کرده بود که من هم این بازی رو می خوام.
بابام بهم پول داد تا برم بخرم. فرداش رفتم تو خیابون ستارخان و اون پاساژهای حول و حوش فلکه صادقیه که بازی رو پیدا نکردم و یه فروشنده بازی مکس پین رو بهم داد و گفت این رو بگیر. خیلی خوبه و ازش تعریف می کنند.
من نگاه به جلد بازی کردم و خیلی خوشم نیومد اما گرفتم و آوردم خونه و نصبش کردم.
چون بلد نبودم بازی کنم و تا اون موقع به غیر از فیفا 2000 و یه فیفای دیگه چیزی بازی نکرده بودم، به جای اینکه New Game رو بزنم رفتم تو قسمت آموزشی بازی و رفتم جلو دیدم که گیر کردم و هیچ راهی هم وجود نداره که از اونجا بیام بیرون.
بازی رو گذاشتم کنار.(یادمه اون موقع کارت گرافیک TNT 2 داشتم که 32 مگ هم بود)
یه رفیقی داشتم اون موقع که خدای گرافیک و کامپیوتر بود. اون موقع اون با دوستاش یه مجله گرافیکی دیجیتال طراحی کرده بودند در مورد بازی های کامپوتری که روی دیسکت ارائه می کردند. اولین دیسک رو به من داد و وقتی حرف از بازی مکس پین به میون اومد گفت که این بازی رو داری؟ اگه بازی نمی کنی بیار برام تا من بازی کنم و من هم این کار رو کردم.
رفتم خونه و دیسک رو نگاه کردم و تازه اونجا با بازی و عظمتش آشنا شدم.
بعد یه مدت سی دی رو ازش گرفتم و بازی رو شروع کردم. باور کردنی نبود. هر جور خصوصیت زیبایی تو این بازی بود. برام شد بهترین بازی و بهترین خاطره از یک بازی.

گذشت تا یک سال بعد اعلام شد که شماره دو رو دارند می سازند.
یادمه سال بعدش خونمون رو عوض کرده بودیم و من یه مدت به اینترنت دسترسی نداشتم. تا اینکه اولین باری که به اینترنت وصل شدم اولین کاری که کردم گرفتن آمار بازی بود که دیدم دقیقا یکی دو هفته است اگه اشتباه نکنم که اومده و رفتم و سریع گرفتمش و بازی کردم.
باز هم اون خاطرات زیبا تکرار شد و این بار مونا هم وجود داشت و گرافیک بهتر. هر چند که بعضی از مراحل یه مقدار کسل کننده بود.

من و برادرهام عاشق این بازی بودیم. حتی برادر کوچیکم به خاطر مکس پین رفته بود و کت چرمی بلند به شکل کت مکس پین خریده بود.

اما جمله بازی ادامه دارد در انتهای تیتراژ مکس پین 2 باعث شد که 9 سال به انتظار بشینیم تا این شماره بیاد. برادرهام دیگه اون خاطرات خوش رو فراموش کردند اما این 9 سال در زمینه بازی های کامپیوتری شده بود یه جور انتظار برای اتمام این غیبت کبری.

حالا دیگه بازی اومده و من دارم بازی می کنم. الان چپتر 7 هستم و مکس هم کچل شده و رفته تو روز و خبری از کت چرمی و تاریکی و داستان عاشقانه و هوای برفی و بارانی و مونا و ... نیست اما ...

اما به نظر من این ها باعث نشده که بازی بازی دیگه ای بشه.
من حرف دوستانی که مخالف بازی هستند و ازش بد می گند رو قبول ندارم. بازی تا چپتر 6 کاملا با خصوصیات مکس پین های قبلی سازگاری داره و به اصول بازی پایبند بوده. تغییراتی هم که ایجاد شده، همگی به بازی کمک کرده تا از تکرار جلوگیری بشه. تغییراتی مثل کات سین ها که با اینکه دیگه کمیک نیستند اما بریده بریده و به شکل کمیک در میان. یا سیستم سلامتی، یا مرحله آتش سوزی و یا چیز های دیگه.
چپتر 7 هم که دیگه مکس پین به شکل هرکول در میاد هم کاملا در راستای داستان بازیه و این رو می طلبه.

باید ادامه بدم تا ببینم در ادامه چطوره اما واقعا تا الان شاهد ادامه ای خوب از بازی بودم هر چند خاطرات خیلی خوب مکس پین های قبلی تکرار نشدنیه. البته جا داشت که این تغییرات گسترده مرحله به مرحله پیش می رفت و یه دفعه شاهدش نبودیم اما باز هم رعایت اصول بازی باعث شده تا تغییری که باعث افول بازی ای مثل اسپلینترسل کانویکشن بشه رو تو این بازی شاهد نباشیم.

halflife g
18-06-2012, 13:55
مکس پین 3 تا حالا چیزی حدود 4 میلیون نسخه فروخته که فروشش از فروش کل مکس 1 و 2 بعد از 10 سال بیشتره.
4 میلیون نفروخته.....شیپ کرده که از این 4 میلیون شیپ(یعنی اون مقداری که تو قفسه هاست)کمتر از یک میلونش تا حالا فروخته شده(440 هزار تا مال امریکا و در حالت خیلی خوشبینانه هم 400 هزار تا واسه بقیه دنیا)
در نهایت فکر کنم فروشش بعد یکی دوسال در حالت خوش بینانه همین 3 میلیون باشه که مقدار خوبی هست ولی به خاطر خرج زیادی که راک استار رو بازی کرده و مدت زمان طولانی ساخت بازی چندان جالب نیست.

اما به نظر من این ها باعث نشده که بازی بازی دیگه ای بشه.
من حرف دوستانی که مخالف بازی هستند و ازش بد می گند رو قبول ندارم. بازی تا چپتر 6 کاملا با خصوصیات مکس پین های قبلی سازگاری داره و به اصول بازی پایبند بوده. تغییراتی هم که ایجاد شده، همگی به بازی کمک کرده تا از تکرار جلوگیری بشه. تغییراتی مثل کات سین ها که با اینکه دیگه کمیک نیستند اما بریده بریده و به شکل کمیک در میان. یا سیستم سلامتی، یا مرحله آتش سوزی و یا چیز های دیگه.
چپتر 7 هم که دیگه مکس پین به شکل هرکول در میاد هم کاملا در راستای داستان بازیه و این رو می طلبه.

نظرت محترمه امیر جان ولی بهتر ادامه بدی و تا آخر بری......

swastika
18-06-2012, 15:14
4 میلیون نفروخته.....شیپ کرده که از این 4 میلیون شیپ(یعنی اون مقداری که تو قفسه هاست)کمتر از یک میلونش تا حالا فروخته شده(440 هزار تا مال امریکا و در حالت خیلی خوشبینانه هم 400 هزار تا واسه بقیه دنیا)
در نهایت فکر کنم فروشش بعد یکی دوسال در حالت خوش بینانه همین 3 میلیون باشه که مقدار خوبی هست ولی به خاطر خرج زیادی که راک استار رو بازی کرده و مدت زمان طولانی ساخت بازی چندان جالب نیست.

عزیز دل برادر فروخته شیپ نکرده:

اینم لینکش:

Max Payne 3 Sells approximately 3 million copies ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم یه لینک جدید تر که میگه Sold more than 3 million copies

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

halflife g
18-06-2012, 15:55
عزیز دل برادر فروخته شیپ نکرده:

اینم لینکش:

Max Payne 3 Sells approximately 3 million copies ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم یه لینک جدید تر که میگه Sold more than 3 million copies
بیا اینم لینک کاملی از گیم اسپات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون بهرحال این مقداری که شیپ شده فروش خواهد رفت(حالا در چه مدت مهمه:31: ...من و شما نمیدونیم و دست کمپانی هست)واسه همین همون لفظ sold رو واسش مینویسن ولی بهرحال شیپ و فرق زیادی با هم دارن......
همین بحثو ما قبلا سر فروش بازیها و کنسولهای دیگه هم داشتیم........خیلی اوقات میشه که مثلا فلان شرکت میگه ما اینقدر فروختیم و اگه رقمش خیلی رویایی باشه سریعا ازش می پرسن منظورتون از فروش شیپ بوده یا فروش که همواره میگن شیپ:31:

+

بهرحال اگر همه این میزان هم حالا فروش رفته باشه بازی باید حدود 4 میلیون بفروشه تا تازه خرجاشو در بیاره(طبق گفته سازنده ها) و فروش ماه اول بازی هم کمتر از نصف فروش ماه اول بازی lanoire که 899,000 نسخه فروخته بود بوده(همه در مورد ادامه سرنوشت اون بازی میدونن)
در نتیجه با این میزان فروش مطمین باشین شماره بعدی بازی رو حداقل تا 2....3 سال دیگه نخواهید دید(مگر اینکه مولتی و dlc هاش بترکونن که اونم امیدش کمه)

.

swastika
18-06-2012, 17:58
بیا اینم لینک کاملی از گیم اسپات :

چون بهرحال این مقداری که شیپ شده فروش خواهد رفت(حالا در چه مدت مهمه:31: ...من و شما نمیدونیم و دست کمپانی هست)واسه همین همون لفظ sold رو واسش مینویسن ولی بهرحال شیپ و فرق زیادی با هم دارن......
همین بحثو ما قبلا سر فروش بازیها و کنسولهای دیگه هم داشتیم........خیلی اوقات میشه که مثلا فلان شرکت میگه ما اینقدر فروختیم و اگه رقمش خیلی رویایی باشه سریعا ازش می پرسن منظورتون از فروش شیپ بوده یا فروش که همواره میگن شیپ:31:

+

بهرحال اگر همه این میزان هم حالا فروش رفته باشه بازی باید حدود 4 میلیون بفروشه تا تازه خرجاشو در بیاره(طبق گفته سازنده ها) و فروش ماه اول بازی هم کمتر از نصف فروش ماه اول بازی lanoire که 899,000 نسخه فروخته بود بوده(همه در مورد ادامه سرنوشت اون بازی میدونن)
در نتیجه با این میزان فروش مطمین باشین شماره بعدی بازی رو حداقل تا 2....3 سال دیگه نخواهید دید(مگر اینکه مولتی و dlc هاش بترکونن که اونم امیدش کمه)

.

ارقام اعلام شده توسط take two interactive شرکت مادر Rockstar بوده که بیلان مالی یک چهارم اول سال 2012 رو اعلام کرده و فروش (و نه عرضه) بیش از 3 میلیونی مکس پین نه به ریتیلر بلکه به کاستومر بوده و پول رو به TTI برگردونده.

در مورد شماره های بعدی بازی هم مدیر عامل rockstar در مصاحبه ای در مورد ساخت ادامه برای بازی هاش گفته بود که ما هیچ وقت بازی هامونو به صورت سالیانه منتشر نمی کنیم چون این امر باعث پایین اومدن ارزش اون IP میشه.

اگر قرار بود ساخت ادامه به فروش بازی ربط زیادی داشته باشه تا حالا هر سال باید یه نسخه از GTA و Read Dead redemption می دیدیم.

البته حرف شما در مورد ساخت ادامه بر اساس فروش بازی کمی هم درسته. نمونش همین مکس 2 که عکسش آواتار شماس آنقدر فروشش ضعیف بود که ریلیس نسخه جدید رو 9 سال به غقب انداخت.:D

halflife g
18-06-2012, 18:33
ارقام اعلام شده توسط take two interactive شرکت مادر Rockstar بوده که بیلان مالی یک چهارم اول سال 2012 رو اعلام کرده و فروش (و نه عرضه) بیش از 3 میلیونی مکس پین نه به ریتیلر بلکه به کاستومر بوده و پول رو به TTI برگردونده.

امار شیپ رو همیشه شرکت مادر اعلام می کنه دیگه:31:.......هیچجایی به اینکه این امار فروش خالص بوده اشاره ای نشده و همواره یا فروش یا شیپ نام برده شده که مثلا گیم اسپات شیپ اعلام کرده.....

در نتیجه شما نمیتونید اینو با قاطعیت بگید که این میزان از جیب مشتری خارج شده و خریداری شده(البته منم با قاطعیت نمیتونم بگم شیپ ولی دودستگی در اعلام خبر و تجربه ای که بارها در اعلام همچین اماری دیدم نظرمو به شیپ سوق میده)
چند تا از نظرات همون زیر خبر گیم اسپات رو بخوونی یا از چند نفر دیگه که از این شیپ اینا سردرمیارن بپرسی بهتر به نتیجه میرسید

البته حرف شما در مورد ساخت ادامه بر اساس فروش بازی کمی هم درسته. نمونش همین مکس 2 که عکسش آواتار شماس آنقدر فروشش ضعیف بود که ریلیس نسخه جدید رو 9 سال به غقب انداخت.:D
دیگه مکس پین 2 بیچاره رو چرا میکوبی؟؟:31:قبول دارم فروشش کم بود و همین فروش کمش بود که مجبور به انجام تغییرات گسترده و اکشن و رنگارنگ تو بازی شدن.....ولی دیگه همه دلایل این تعلیق 9 ساله رو هم گردن فروش کمش بندازیم دور از انصاف.....

من دیگه خسته شدم :31:شمام اگه باز اعتقاد داری این ship ای که نوشته فروش بوده حرفی نیس و شاید حرف شما درس باشه...
موفق باشی

.

H M R 0 0 7
18-06-2012, 23:53
سلاک
کسی سیو بازی رو داره که حالت Old School فعال شده باشه؟

amirpers
19-06-2012, 00:23
رسیدم به وسطای چپتر 9.
همچنان معتقدم با بازی خوبی سر و کار داریم. اون دوستانی که بازی رو GTA می دونند دارند کم لطفی می کنند.
راکستار نشون داد که درسته اوپن وورلد کاره اما اگه بخواد می تونه بازی اکشن خطی هم بسازه و حسابی توقعات رو ببره بالا و روی همه رو کم کنه. ای کاش فقط قسم خودش رو می شکست و تو بازی هاش اینقدر صحنه های س... استفاده نمی کرد.

چپتر 8 که دوباره برد منو به دوران خوب مکس های قبلی.
البته ضعف هایی در بازی وجود داره که پس از پایان بازی اون ها رو ذکر می کنم و به نظر من با حذف این ضعف ها می تونه مکس پین 4 رو عالی تر بسازه.

monaj
19-06-2012, 08:40
قضیه این Golden Gun چیه؟
من تازه متوجه شدم؟ به دردی هم میخوره که دوباره برم از اول بازی را شروع کنم؟

sadeghbb
19-06-2012, 11:32
سلام
دوستان من نسخه Reloaded رو دانلود کردم موقعی که اینتر رو میزنی که لودینگ کنه دیگه جلوتر نمیره و رو لودینگ تو بازی میمونه!

ایراد از چی میتونه باشه؟! کرک یا ؟!

virus2009
19-06-2012, 21:41
قضیه این Golden Gun چیه؟
من تازه متوجه شدم؟ به دردی هم میخوره که دوباره برم از اول بازی را شروع کنم؟

اگر 3 قطعه از یک تفنگ رو پیدا کنید وقتی اون تفنگ رو از جایی بردارید طلائی میشه و قدرت و تعداد فشنگ هاش بیشتر میشه

سلام
دوستان من نسخه Reloaded رو دانلود کردم موقعی که اینتر رو میزنی که لودینگ کنه دیگه جلوتر نمیره و رو لودینگ تو بازی میمونه!

ایراد از چی میتونه باشه؟! کرک یا ؟!

مشکلاتتون رو در تاپیک زیر بپرسید :

مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنتی ویروستون چی هست ... ؟؟؟
بازی رو باید با فایروال بلاک کنید که به اینترنت وصل نشه

H M R 0 0 7
20-06-2012, 12:09
من دایور کارت گرافیکم رو آپدیت کردم این مشکل حل شد

mahyarSAMSUNG
20-06-2012, 14:36
اگر 3 قطعه از یک تفنگ رو پیدا کنید وقتی اون تفنگ رو از جایی بردارید طلائی میشه و قدرت و تعداد فشنگ هاش بیشتر میشه

مشکلاتتون رو در تاپیک زیر بپرسید :

مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنتی ویروستون چی هست ... ؟؟؟
بازی رو باید با فایروال بلاک کنید که به اینترنت وصل نشه

میشه بگید چطوری با فایر وال این کارو کنیم که بازی به اینترنت وصل نشه ؟

jtalk
20-06-2012, 20:09
سلام.من خواستم از کسانی که بازی رو تموم کردن بپرسم بازی خیلی صحنه های ناجور داره یا نه؟
جلوی بچه میشه بازی کرد یا نه؟

f@r@z
20-06-2012, 20:51
سلام.من خواستم از کسانی که بازی رو تموم کردن بپرسم بازی خیلی صحنه های ناجور داره یا نه؟
جلوی بچه میشه بازی کرد یا نه؟

توی مرحله ی ریو دو ژانیرو (MAX تازه کچل کرده) وارد یه خانه ی عفاف میشه که کارای ممیزی دار انجام میدن. :27: به جز اون صحنه ی خاصی نداره: ماچ و بوسه و بغل ناقابل!!:31:

amirpers
21-06-2012, 01:46
من رسیدم به چپتر 12.
واقعا دارم از بازی لذت می برم. چه به چشم مکس پین بهش نگاه نکنم و چه نگاه بکنم، شاهکاره.
شاید نتونسته باشه خاطرات خوش گذشته رو کاملا یادآوری کنه اما مطمئنا یک سری رو زنده کرده و یک سری خاطره اصلا خودش به وجود آورده که سال های بعد زنده شدنشون برامون می شه آرزو.

jtalk
22-06-2012, 13:38
توی مرحله ی ریو دو ژانیرو (MAX تازه کچل کرده) وارد یه خانه ی عفاف میشه که کارای ممیزی دار انجام میدن. :27: به جز اون صحنه ی خاصی نداره: ماچ و بوسه و بغل ناقابل!!:31:

میشه یکم بیشتر توضیح بدین.
چه چپتری؟همه مرحله هاش مثل مرحله یک و دو زناش همینجوری اند و تو همه مرحله هاش زن اینجوری داره؟

amirpers
22-06-2012, 13:50
میشه یکم بیشتر توضیح بدین.
چه چپتری؟همه مرحله هاش مثل مرحله یک و دو زناش همینجوری اند و تو همه مرحله هاش زن اینجوری داره؟

تو همه مراحلش زنهای این جوری نداره اما اول چپتر 7 همونطور که دوستمون گفتن، یه دفعه ترکونده و خیلی هم ممیزی داره.

soheilnouri
23-06-2012, 00:43
اقا من چبتر 10 هستم..جایی که تو یه اتاقه که مواد گازی داره و این تو یه بازه ی زمانی باید یه کاری کنه تا نمیره...اون فرمون قرمز رو میچرخونم اما بعد هر کاری می کنم نمی تونم نجات بدم خدمو...چیکا کنم

amin.t_71
23-06-2012, 00:58
اقا من چبتر 10 هستم..جایی که تو یه اتاقه که مواد گازی داره و این تو یه بازه ی زمانی باید یه کاری کنه تا نمیره...اون فرمون قرمز رو میچرخونم اما بعد هر کاری می کنم نمی تونم نجات بدم خدمو...چیکا کنم
دو تا هست که باید ببندی

arming900
23-06-2012, 01:00

توی راه پله یه دریچه هست با تیر بزن بعد هم e و ادامه ....

اهان

فهمیدم کدوم رو میگی

اره راسن میگه 2 تا از اونا هست یکی راسته یکی دیگه هم چپ وسط

goldenmember
23-06-2012, 19:16
بالاخره تموم شد ولی آخراش باید یه خشابو تو سرشون خالی میکردی.تو بدنشونم میزدس قاقلکشون میومد.
من از اولش هم از ویکتور خوشم نمیومد.

Spaniuly
23-06-2012, 21:45
خطر لو رفتن داستان!!!!

اگر مایل به دونستن جریان بازی نیستید از مطالعه متن خودداری کنید

چند سال پس از کشتن ولادیمیر لم٫ مکس خود را از اداره پلیس نیویورک بازنشست کرد و به هوبوکن نیوجرسی مهاجرت کرد و در این مدت میزان مصرف الکل و مواد مخدرش را هم افزایش داد.
همه چیز از جایی شروع شد که مکس در یک کافه تریا در یک درگیری با پسر آنتونی دی مارکو رئیس یک گروه مافیایی محلی با رائول پاسوس برزیلی آشنا شد. رائول از مکس درخواست کرد تا برای انجام یک ماموریت شخصی و حفاظتی با او به آمریکای جنوبی سفر کند چون با شرایط ایجاد شده ماندن در نیوجرسی برای هر دوی آنها نا امن است. ولی مکس از این درخواست سرباز می زد ولی کشته شدن فرزند دی مارکو توسط مکس تنها چیزی بود که باعث شد مکس همراه با پاسوس به برزیل برود.
پس از مهاجرت به برزیل مکس و پاسوس برای حفاظت از خانواده برانکو که ساکن سائوپائولو بودند در قالب محافظ برای این خانواده مافیایی انجام ماموریت می کنند. سه برادری که متشکل از رودریگو (بیزینسمن) ویکتور (سیاستمدار) و مارسلو (عیاش و برگزار کننده پارتی)
در یکی از پارتی ها که در پنت هاوس رودریگو جریان داشت رودریگو و همسرش فابیانا توسط یک گروه گنگستر که معروف به کوماندو سومبرا هستند ربوده می شوند. اما مکس هر دوی آنها را نجات می دهد. یک بار دیگر فابینا و خواهرش جیوانا که عاشق رائول پاسوس است همراه با مارسلو در یک نایت کلاب توسط همان گروه گنگستری مورد هدف قرار می گیرند و این عملیات آدم ربایی با به دام افتادن فابیانا همراه می شود. بنابراین چاره ای جز پرداخت غنیمت برای آزاد سازی آنان برای خانواده رودریگو باقی نمی ماند از طرفی جیوانا و رائول عاشق هم بودند و جیوانا از پاسوس انتظار داشت تا خواهرش را آزاد کند بنابراین مکس و پاسوس همراه با پول به قرارگاه که یک استادیوم فوتبال می باشد می روند. ولی این معامله توسط گروه یاغی شبه نظامی جناح راستی مشهور به کراچا پره تو مورد کمین قرار می گیرد و در لحظه تحویل دادن پول توسط آنان دزده می شوند. ماکس و پاسوس تصمیم می گیرند به پایگاه کوماندو سومبرا حمله و گروگانها رو نجات داده و فرار کنند. اما در نهایت علیرغم نجات جیوانا و مارسلو گنگسترها همراه با فابینا فرار می کنند.
جلسه ویژه ای با حضور مکس پین٫ رائول پاسوس٫ رودیرگو و ویکتور برانکو و آرماندو بیکر که فرمانده واحد پلیس ویژه (در زبان پرتغالی : یونیداده فورچاس اسپسیاز : UFE) برزیل است برگزار می شود شبه نظامیان کراچا پره تو از دیوار امنیتی شرکت رودریگو عبور کرده و موفق به دخول می شوند و رودریگو را به قتل می رسانند. در بین درگیری شرکت به آتش کشیده می شود ولی مکس موفق به فرار از مهلکه می شود. مکس متوجه می شود که فابیانا در محله فاوه لا سائوپائولو نگهداری می شود و هدف اصلی گروه خود مکس پین است. و دلیل اصلی تمام حمله ها به خانواده برانکو اوست.
بار دیگر ناراحتی و غم تمام وجود مکس را فرا می گیرد و خود را به خاطر تمام مشکلاتی که برای خانواده برانکو ایجاد شده سرزنش می کند. او بانی تمام مشکلات ایجاد شده است. بار دیگر مصرف زیاد الکل و داروهای مسکن ضد درد ذهن و بینایی او را تحت تاثیر قرار می دهد.
مکس پین تنها کاری که باید انجام می داد جبران مشکلاتی بود که باعث آنها شده بود. مکس موهایش رو ته می تراشد و از خوردن زیاد مشروبات الکلی خودداری می کند و خود را برای یک تلاش دیگر برای نجات فابیانا آماده می کند.
ویلسون داسیلوا که یک مامور کمیسر محلی است و به عنوان کارآگاه فعالیت می کند اسراری را برای مکس در مورد رودریگو برانکو فاش می کند. اسراری که حاکی از ارتباط مخفیانه رودریگو با شبه نظامیان یاغی کراچا پره تو است. طبق مدارک رودریگو آنان را اجیر کرده تا روستاهای زمین ها اطراف سائوپائولو را پاک سازی کنند. تا به شکل زمین هایی در بیایند که رودریگو بتواند برای ساخت و ساز در آنها اقدام به کسب مجوز کند. داسیلوا به مکس توضیح می دهد که معتقد است UFE و ویکتور برانکو کاملا با مخمصه ای که مکس در آن افتاده در ارتباط هستند.
مکس در منطقه فاولای سائوپائولو به جستجوی مارسلو و فابینا و جیوانا می پردازد و موفق به یافتن آنها می شود ولی با صحنه دلخراش کشته شدن فابینا توسط سرانو سردسته گروه کوماندو سومبرا مواجه می شود قبل از اینکه مکس بتواند کاری را صورت دهد سرانو پس از تمام کردن کار فابیانا، مارسلو و جیوانا را برداشته و پا به فرار می گذارد. در این بین مکس متوجه می شود که مبلغ غنیمتی که برای آزاد سازی گروگانها که در استادیوم فوتبال توسط شبه نظامیان کراچا از گروه سومبرا دزدیده شده بود طی یک معامله بین گنگستر های کوماندو سومبرا و شبه نظامیان در ازای تحویل گروگانها به شبه نظامیان مبادله شد. حالا مکس می داند که جیوانا و مارسلو در دست شبه نظامیان کراچا پره تو است و ماموریت نگهداری آنها به شخصی به نام میلو رگو سپرده شده که با قصاوت تمام مارسلو را در آتش می سوزاند و به صورت فجیعی به قتل می رساند تا یک سناریو فرمالیتو برای توجیه حمله کراچا باشد چراکه مارسلو برادر کوچک ویکتور سیاستمدار است که جزو سران شبه نظامیان است و با بیکر هم دست است.
مکس میلو رگو را پیدا می کند و او را از بین می برد و جیوانا و مارسلو را نجات می دهد رائول پاسوس به موقع با هلیکوپتر سر می رسد ولی همراه با جیوانا پرواز می کند و مکس از همراهی با آنان باز می ماند که البته توسط داسیلوا نجات داده می شود.
فلش بک به گذشته :
مکس و پاسوس در پاناما کانال در یک پارتی که در کرجی تفرجی برگزار می شود در حال محافظت از مارسلو هستند که توسط دزدان دریایی موسوم به پارتیزان مورد حمله قرار گرفته است. و در واقع هدف آنان دسترسی به محتویات جعبه ای است که احتمالا حاوی محتویات مهمی است که پارتیزان ها برای به دست آوردن آن به کرجی تفریحی مارسلو حمله کرده اند. مکس نمی داند که این جعبه حاوی چه چیز مهمی است اما تنها چیزی که متوجه شد این بود که دیگر جعبه در کرجی نیست. پس از درگیری مکس متوجه می شود پاسوس همراه مارسلو توسط یک قایق همراه با محتویاتی که پارتیزان ها به دنبال آن بودند در حال دور شدن می باشند. در این لحظه مکس متوجه شد که او و رائول پاسوس به عنوان سپر بلای برانکو ها استخدام شدند و در واقع برانکو ها دست در عملیات قاچاقی دارند که به صورت مافیایی مدیریت می شود.
داسیلوا مکس پین را از وجود یک هتل که کراچا پره تو و کوماندو سومبرا در حال ورود به آن رویت شده بودند آگاه کرد. مکس پس از بررسی هتل متوجه شد که در واقع اینجا پایگاه اصلی اعضای مافیای قاچاقچی و افسران فاسد UFE است که با همدستی آنها ترتیب انتقال محموله ها برای سو استفاده قاچاقچیان داده و راه برای آنها هموار می شود. مکس متوجه می شود که سرانو یکی از قربانیان این دسیسه است که فقط جنبه سوپاپ اطمینان برای گروه مافیایی دارد و بزودی هم توسط ارگان خلافکار حذف خواهد گردید.
مکس تصمیم می گیرد که ساختمان را منفجر و نابود کند و پاسوس هم قبل از اینکه آلوارو نوس سردسته کراچا پره تو به سمت مکس شلیک کند ترتیب کشتن نوس را بدهد. مکس متوجه محموله موجود در کشتی می شود. همینطور متوجه می شود که پاسوس از نقشه اش بی خبر است. البته مکس پاسوس را به خاطر این مسئله سرزنش نکرد و او را بخشید چرا که پاسوس کسی بود که به کمکش توانست از مخمصه ای که در آن گرفتار شده بود بگریزد و به برزیل بیاید.
داسیلوا با داشتن مدارک کافی به این نتیجه می رسد که پشت همه مسائل بیکر و ویکتور هستند. بنابراین از مکس خواست تا جریان را طوری پیش ببرد که راه را برای به دام انداختنشان به صورت قانونی هموار کند. مکس با با نبرد وارد ساختمان UFE می شود تا از مجرم بودن گروه زیر دست بیکر و مزدور بودنشان برای شرکت رودریگو پرده بردارد... پس از مواجهه با ویکتور او به مکس توضیح می دهد که از برادرش پول بیشتری را برای تحقق مبارزات سیاسی اش طلب کرده و همینطور او بود که از کراچا پره تو خواسته بود که در استادیوم کمین کنند تا پول را از چنگ مکس و پاسوس در بیاورند تا به اهدافش که با نیت مبارزه بود برسد. پس از درگیری ویکتور و بیکر پا به فرار می گذارند ولی مکس آنها را تعقیب می کند و در درگیری بیکر به شدت در آتش می سوزد و مرگ تلخی تجربه می کند. در همین حین ویکتور سوار بر هواپیمای جت در حال گریز می باشد که با کمک داسیلوا مکس موفق به متوقف کردنش می شود. داسیلوا در حالیکه افتادن تحقیر آمیز ویکتور را دید مکس را متقاعد می کند که ویکتور می تواند به زندگی فرومایه و پست خود ادامه دهد بنابراین از کشتنش صرف نظر می کنند.
یک هفته بعد...
مکس در یک ساحل آرام در باهیا در حال تماشای خبر می باشد... طبق اخبار UFE به دلیل دست داشتن در کارهای غیر قانونی و قاچاق و چند جرم دیگر به صورت نامحدود منحل شده و ویکتور در پی این رسوایی ها دست به خود کشی زده...
مکس حالا از تعطیلاتی که در باهیای مکزیکو می گذراند لذت می برد و آماده ادامه زندگی آرامی می شود که در پیش رویش است.

amirpers
23-06-2012, 22:34
بالاخره تموم شد.

سر عقیده قبلی خودم همجنان هستم که برخی از دوستان بی انصافی می کنند. من عاشق بازی مکس پین بودم و مکس پین 3 شاید نتونست به طور کامل خاطرات گذاشته رو زنده کنه اما به اندازه ای زیبا بود که خودش تبدیل بشه به خاطره.
تازه ضعف هایی که سری های قبلی این بازی داشتند، مثل کوتاه بودن بازی و تکراری شدن لوکیشن ها یا آسان بودن بازی خصوصا در مکس پین 2 رو تونسته بود بپوشونه و درستشون کنه.
Max Payne 3 همونطور که گفتم یه چیزهایی نداشت یا حداقل کم داشت. مثل مراحل تاریک و کت چرمی و نیویورک و ... اما چیزهایی داشت که بتونه به اون ها افتخار کنه و اینکه واقعا راکستار با اینکه امتیاز بازی رو خریده بود و خودش قبلا نقشی در ساخت بازی نداشته اما تونست اصول بازی رو تا حدودی حفظ کنه.

اگه موزیک بازی تغییر کرده اما موزیک تم باقی مونده.
اگه کمیک ها حذف شده اما کات سین ها به شکل کمیک بریده بریده در میومد.
اگه منو از حالت خشک در اومده اما زیبا شده و حتی خارج شدن از بازی هم ما رو به یاد بازی های قبلی می اندازه.
سیستم سلامتی و پینکیلر حفظ شده.
لوکیشن ها نو شده اند اما هنوز شباهت هایی با لوکیشن های قبلی وجود داره.
صدای جیمز مکفری که همچنان به زیبایی در بازی وجود داره.
مرحله خاطره انگیز انفجار و آتش سوزی مکس پین 1 که در 2 هم تکرار شده بود به نوعی، در این جا هم به چشم می خوره.
کشته شدن نفر آخر به صورت سینماتیک همچنان وجود داره.
یا نشان دادن گلوله در حین حرکت در آسمان همچنان از مکس پسن 1 تا کنون حفظ شده.
و یا ...

اما بازی ایرادهایی هم داشت.
اول از همه داستان بازی. من باز هم عقیده بعضی از دوستان نیستم که بازی داستان بدی داره اما زیبایی داستان به اندازه شماره های قبلی نبود.
دوم اینکه خبری از داستان عاشقانه و دراماتیک که جزئی از بازی مکس پینه اینجا دیده نمی شد. هر چند که این رو نمیشه گفت عیب.
سوم اینکه واقعا تعداد کات سین ها بیش از حد بود. تا نزدیک به یه در می شدی می شد کات سین که در بعضی جاها صدمه زده بود به بازی.
چهارم خطی بودن بیش از حد بازی. راکستار اوپن وورلد سازه اما این دفعه بازی ای ساخته که از خطی هم خطی تره. آخه چرا باید از یه اتاق به اتاق دیگه بری و پشت سرت درب بسته بشه و باز نشه؟ چیزی که تو مکس پین های قبلی به این صورت نبود. این خصوصیت باعث شده که به راحتی خیلی از Clue ها یا golden gunها رو از دست بدیم و مجبور باشیم که دوباره بازی کنیم.
پنجم عوض شدن دائم اسلحه. مثلا هر دفعه یه اسلحه سنگین دست می گیری مثل شات گان و چیز های دیگه و همین که به کات سین میرسه و تموم میشه دوباره کلت تو دستته و باید دوباره اون اسلحه رو انتخاب کنی.
ششم این که بازی می تونست یه مقدار فضای غم بار تر و تاریک تری داشته باشه تا اشخاص بیشتری رو راضی کنه و به مکس پین های قبلی نزدیک تر باشه.
هفتم هم که وجود صحنه های ... تو بازی بود که هرچند تو مکس پین های قبلی هم صحنه هایی وجود داشت اما به این شدت نبود.

در کل باید بگم که بسیار از بازی لذت بردم و بعد 9 سال انتظار تا حدودی به فضای گذشته سفر کردم.
امیدوارم شاهد هر چه زودتر مکس پین 4 باشیم.

monaj
24-06-2012, 08:53
با تشکر از Spaniuly عزیز
من هنوز بازی را تمام نکرده ام. بنابراین تا قسمتی از این داستان را خواندم. ولی موضوع اینه که تو بازی که من انجام دادم داستان کمی تفاوت داره. مثلا در مرحله نایت کلاب، جیوانا گروگان گرفته نمیشه، بلکه نجات داده میشه. موضوع چیه؟

Spaniuly
24-06-2012, 11:16
با تشکر از Spaniuly عزیز
من هنوز بازی را تمام نکرده ام. بنابراین تا قسمتی از این داستان را خواندم. ولی موضوع اینه که تو بازی که من انجام دادم داستان کمی تفاوت داره. مثلا در مرحله نایت کلاب، جیوانا گروگان گرفته نمیشه، بلکه نجات داده میشه. موضوع چیه؟
گرفته میشه و بعد نجات داده میشه اما فابیانا رو نمی تونن نجات بدند بنابراین مجبور به پرداخت مبلغ غنیمت می شن...
این تیکه رو نخوندید؟ :

"اما در نهایت علیرغم نجات جیوانا و مارسلو گنگسترها همراه با فابینا فرار می کنند."

monaj
24-06-2012, 15:12
گرفته میشه و بعد نجات داده میشه اما فابیانا رو نمی تونن نجات بدند بنابراین مجبور به پرداخت مبلغ غنیمت می شن... این تیکه رو نخوندید؟ : "اما در نهایت علیرغم نجات جیوانا و مارسلو گنگسترها همراه با فابینا فرار می کنند." درسته. ولی موضوع زمان بندیه. طبق این زمانبندی، ایتدا مکس و رائول برای پرداخت غنیمت به ورزشگاه می روند و جوانا در مرحله ورزشگاه نجات داده میشه، در صورتی که جووانا در همون مرحله نایت کلاب نجات داده میشه. بیخیالش. خیلی مهم نیست.

Spaniuly
24-06-2012, 15:30
درسته. ولی موضوع زمان بندیه. طبق این زمانبندی، ایتدا مکس و رائول برای پرداخت غنیمت به ورزشگاه می روند و جوانا در مرحله ورزشگاه نجات داده میشه، در صورتی که جووانا در همون مرحله نایت کلاب نجات داده میشه. بیخیالش. خیلی مهم نیست.

بعد از اون باز هم توسط کوماندو سومبرا ربوده میشه و به ورزشگاه جایی که پایگاه کردن واسه خودشون می برن کلا من خیلی ریزه کاریاش رو ننوشتم مسئله اصلی اینه که حضور مکس پین در میان خانواده برانکو باعث شده که اعضای اونها ربوده بشه تا برای مکس تله باشه و به همین علت به کرات مکس در نقش ناجی ظاهر میشه تا پایان بازی البته به عقیده خودم یه جورایی روند داستان آبکی هست هی مکس نجات میده اونا هم عین گاگول توی دام می افتن البته خوب یه ویدیو گیم هست اگه اینطور نبود که باید نصف بازی رو با مکس صرف قدم زدن توی پارک می کردیم... به هر حال ایراداتی ممکنه توی بازی باشه درسته که هر فصل رو بارها بازی کردم و به دیالوگ ها گوش دادم ولی ممکنه ایراداتی داشته باشم که امیدوارم ببخشید من سعی کردم دقیق باشه...

swastika
24-06-2012, 22:22
بعد از اون باز هم توسط کوماندو سومبرا ربوده میشه و به ورزشگاه جایی که پایگاه کردن واسه خودشون می برن کلا من خیلی ریزه کاریاش رو ننوشتم مسئله اصلی اینه که حضور مکس پین در میان خانواده برانکو باعث شده که اعضای اونها ربوده بشه تا برای مکس تله باشه و به همین علت به کرات مکس در نقش ناجی ظاهر میشه تا پایان بازی البته به عقیده خودم یه جورایی روند داستان آبکی هست هی مکس نجات میده اونا هم عین گاگول توی دام می افتن البته خوب یه ویدیو گیم هست اگه اینطور نبود که باید نصف بازی رو با مکس صرف قدم زدن توی پارک می کردیم... به هر حال ایراداتی ممکنه توی بازی باشه درسته که هر فصل رو بارها بازی کردم و به دیالوگ ها گوش دادم ولی ممکنه ایراداتی داشته باشم که امیدوارم ببخشید من سعی کردم دقیق باشه...

جیووانا یه بار دزدیده میشه (تو نایت کلاب) و دیگه هم نقشی تو بازی نداره تا اونجایی که با مارسلو میره به فاولا و الخ. در ورزشگاه هم اصلا جیووانایی وجود نداره.

monaj
25-06-2012, 07:41

یعنی شما میگی اصلا همون حمله اولیه به پارتی در چپتر 1 و گروگانگیری فابیانا و برانکو هم به خاطر مکس بود؟! این که اشتباهه. فقط مرحله حمله کماندوها به دفتر برانکو به خاطر مکس بود.

جیووانا یه بار دزدیده میشه (تو نایت کلاب) و دیگه هم نقشی تو بازی نداره تا اونجایی که با مارسلو میره به فاولا و الخ. در ورزشگاه هم اصلا جیووانایی وجود نداره.

تأیید میشه. در ورزشگاه فقط مکس و رائول برای تحویل پول آزادی فابیانا به گروگانگیرها حضور دارند.

Spaniuly
25-06-2012, 07:59
بله حق با شماست جیوانا در حمله دوم ربوده نمیشه و فقط فابیانا هست که توی چنگ سومبرا بود

یعنی شما میگی اصلا همون حمله اولیه به پارتی در چپتر 1 و گروگانگیری فابیانا و برانکو هم به خاطر مکس بود؟! این که اشتباهه. فقط مرحله حمله کماندوها به دفتر برانکو به خاطر مکس بود
بله دقیقا تمامی مشکلات ایجاد شده در مورد آدم ربایی اعضای خانواده برانکو به خاطر تله گذاشتن برای مکس هست و این چیزی هست که مکس متوجه اون میشه و برای همین احساس دین می کنه و سرزنش می کنه خودش رو

3Dmajid
25-06-2012, 08:29
بازی خیلی قشنگیه اما وقتی بازی میکنم احساس نمیکنم دارم مکس پین بازی میکنم.
کاش راک استار توی گیم پلی بازی خلاقیت بیشتری به خرج میداد، گیم پلی اکشن بازی GTA IV و LA NOIRE هم دقیقا همین استاندارد رو داشت.
ولی خب این یه کم پیشرفته تر و نرم تره. بعضی وقتا احساس میکنم دارم جی تی ای بازی میکنم با اون کاور گیری هاش :41:

Akbar"22"
25-06-2012, 18:57
خوش به حالتو بچه ها دارید بازی میکند ... :45:

من که از گیم افتادم ... ولی این مکس پین که اومد گفتم باید بازی کنم ولی چه کنم این 7 دی وی دی بودنش راحت پنج تومن برام آب میخوره گفتم همون بهتر گیم بازی نکنم ... به خدا :31:

Electronic-Arts
26-06-2012, 00:38
خلاصه داستان در کل خوب بود ولی به غیر از ایرادی که دوستان گفتن ایراد های دیگه ای هم داشت

همه چیز از جایی شروع شد که مکس در یک کافه تریا در یک درگیری با پسر آنتونی دی مارکو رئیس یک گروه مافیایی محلی با رائول پاسول برزیلی آشنا شد
توی بار نبود که آشنا شد , مکس و پَسُز با هم دیگه آکادمی پلیس میرفتن

جلسه ویژه ای با حضور مکس پین٫ رائول پاسوس٫ رودیرگو و ویکتور برانکو و آرماندو بیکر که فرمانده واحد پلیس ویژه (در زبان پرتغالی : یونیداده فورچاس اسپسیاز : UFE) برزیل است برگزار می شود شبه نظامیان کراچا پره تو از دیوار امنیتی شرکت رودریگو عبور کرده و موفق به دخول می شوند و رودریگو را به قتل می رسانند.
اون شبه نظامیان نبودن که رودریگو رو کشتن بلکه Bachmeyer بود که دست راست بکر هست

دلیل اصلی تمام حمله ها به خانواده برانکو اوست.
این رو هم همون طور که دوستان گفتن تنها حمله به دفتر به خاطر مکس بوده و تازه کشته شدن رودریگو هم به خاطر مکس نبوده و دلیلش ویکتور بوده که Bachmeyer رو فرستاد تا رودریگو رو بکشه

طی یک معامله بین گنگستر های کوماندو سومبرا و شبه نظامیان در ازای تحویل گروگانها به شبه نظامیان مبادله شد
اصلا معامله ای بین افراد سرانو و شبه نظامیان نبود , افراد سرانو به خاطر پول گروگان گیری کردن و در مرحله بعد از تراشیدن سر مکس هم پلیس UFE حمله میکنه به اون منطقه (favela) و اونایی رو که جیوانا و مارسلو رو گروگان گرفته بودن میکشه و بعدش این پلیس هست که با شبه نظامیا معامله میکنه و گروگان ها رو بهشون تحویل میده

nokia_sisx
26-06-2012, 16:52
سلام دوستان نظرات دوستان رو خوندم و کمی متاثر شدم حالا تاثر و امحان من البته که اهمیتی نداره
ولی خوب بیاید کمی بزرگ شیم اول از همه که ما حق نظر دادن نداریم و نمیتونیم از یه کمپانی بزرگی مثل راکستار ایراد بگیریم
چرا چون محدودیتها تو کشور ما باعث شده قانون کپی رایتو نقض کنیم پس خاک تو سر راکستار و مسخره کردن این همه علمو و لاجیک و زحمت فراوان پشت قضیه بنظرم واقعا کمی بچگیه
حالا تو این انجمن یه فرصتی هست دور هم یه گپی در مورد این بازی بزنیم ولی تعمیمش نمیدیم بله همینجا بین خودمون
خوب اول گیری که دوستان میدن به داستان بازی.
خوب زندگی مگه همش یجوره حتی برای آدم تنها و افسرده ای مثل مکس پین
به نظره من شغلی بهش پیشنهاد شد که نتونست ردش کنه و ایضا نتونست هم تو همون آپارتمان تو نیوجرسی مثل جسد بشینه و مشروب بخوره تا بمیره.حالا این مسایل مشروب خوردن سیگار کشیدن و پین کیلر خوردن یه نمادگرایی و اشاره و کنایه به داغون بودن یه نفره.
در همون حین تیر اندازی مکس داره میگه که:
"من که خودم نمیدونم چرا بهش اعتماد کردم"
9 سال طرف از اون قضایا کناره گیری کرده و تموم شد رفت.حالا دوباره بره چهارتا روسو بخاطر انتقام عشقی تو یه شهر تاریک یخ زده و ساختمان های نیمه تمام که پروژکتورهاش نورشون مستقیم میخورد تو چشممون بگیره که چی خاطره ی مکس 1 و 2 رو زنده کنه اوف چقدر بی معنی(نظر شخصی).
من مطمینم اگر اون دختره پشت مکس در نمیومد تو بار و از پسر مب باس شهر کتک نمیخورد مکس انقدر خسته و خمار بود که دوست داشت تو همون بار و آپارتمانش بمیره خودشم میگه:
"نمیدونم چرا اینکارو کردم اووممم شاید بخاطر اینکه تا حالا ندیدم کسی جلوی من دختریو بزنه"
حالا شغلیو قبول کرد و باید انجامش میداد خوب همین رفت که انجامش بده.
بادیگارد یه خانواده تو سایو پایلو شدن با اون همه دشمن بنظرمممم خیلی جالبه و باحاله کلی اکشن توشه خیلی جاها بالشخصه حس کردم که این یه خودکشیههه که مکس یه همچین چیزیو قبول کرده.خوب همین احساسات بمن اجازه میداد که داستان بازیو تا آخر پی بگیرم که ببینم اون فرشته ی مرگی که مکس میگفت:
"ای بابا این دفعه هم نمردیم شاید فرشته ی مرگ یه چند لحظه واساد و بهم یه شانس دیگه داد که زنده باشم"
کی میاد سراغش.
این یه دلیل بود برای ادامه داد بازی دلیل دیگه اینکه واقعا حرف زدن مکس با خودش برای من واقعا جالب بود خیلی دایالوگهای ریز و قشنگی رو با خودش رد و بدل میکرد که بنظرم یجورایی درس زندگی بوده.
و یه مقدار هم کمیک و طنز قضیه که یکی از نو آوری های این سری بود منو خیلی سمت خودش جذب کرد مثلا همون یارو اکس کاپه دوبار تو دستشویی خفتش کرده بود یبارم وقتی دنبال فابیانا بود یا اون توریست که تو چیز کلابه تو سایو پایولو خفتش کرده بود گفت تو مثلا اینجا چکار میکنی توریست میگه.
"بابا این چیزا اینجا قانونیه اینجا ارزونترین ... داره"
بعد دوباره تو زندان خفتش میکنه و بهش میگه:
"تو چیزیو بدست آوردی که لایقش بودی"
اینا نو آوری ها و قسمتهای قشنگ و جدید قضیه بود که از لحاظ داستانی خیلی منو سمت خودش جذب کرد
برای اون دست عزیزانی هم که دنبال گذشته بودن بنظرم سه مرحله بهشون اختصاص داده شده بود که بنظرم کسایی رو که طرفداری مکس پین اولد اسکول بودن رو ارضا میکنه یعنی 30 درصد داستان.
بنظرم دارید فکر میکنید 3 تا مرحله کجا بود فقط تا دوتاشون یادتون میاد.
ولی از نظر من اون مرحله که تو ایستگاه پلیس بود هم بیاد مکس پین قدیم ساخته شده بوده چون خوده مکس میگه:
"اهه یه شب بارونی دیگه ، یه ایستگاه پلیس دیگه و یه جنگ صلیبی بیهوده ی دیگه برای تلافی و تقاص اممم نمیدونم وقت داره میگذره و هیچی عوض نمیشه"
من که واقعا از روند داستان بازی راضی بودم و شخصا منو خیلی سمته خودش جذب کرد
جدا از اون تکنیک ساخت بازی و تاثیراتو اتمسفر بازی فوق العادست چقدر ریزه کاری شده واقعا حیرت آوره تو هیچ بازی شما نمیتونید با همچین جزییات تیری که شلیک میشه و از بدن طرف مقابل رد میشه رو ببینید و یا هدشات که میکنید چنان جزییات قوی هست که نمیخواید دستتون رو از روی کلیک رات موس بردارید واقعا خارق العاده کار شده روی کوچکترین جزییات کار شده تکستچرها عالین مخصوصا تو بارون توی اون منطقه خرابه جنگلی شب رعد و برق و اون دریاچه یه لجظه به دریاچه نگاه کنید وقتی بارون داره روی دریاچه میاد واقعا جذاب و فوق العادست تمام ایتم ها تویه بازی یه ابجکت هستند و فضا رو اشغال میکنند نمیشه از روشون رد شد یا بحسابشون نیاورد وقتی دو نفر رو یه نقطه کشته شدند به هیچوجه لایه هم نمیرن روی هم میفتن اینا واقعا نکات فوق العاده و دلچسب گرافیکی بازی که نباید به این سادگیا ازش گذشت خیلی بحث در مورد گرافیک بازی هست که بنده واقعا نمیتونم بیش از این در موردش صحبت کنم و 100 درصد نقص و باگی هم بوده این قضیه اجتناب ناپذیره.
موزیک بازی هم که فوق العادست اون آهنگ سوزناک پیانو و مکسی که سر قبر زنو بچشه واقعا فوق العاده بود واقعا. اون آهنگ "تیرز" آخر بازی فوق العاده بود تو باها اممم اون آهنگ زیبای رپ برزیلی وقتی مکس اولین بار خودش کچل میکنه خیلی قشنگ و بموقع بودد خیلی موزیک سازگار بود با جو بازی.

علارقم جذاب بودن بازی و نکات مثبت خیلی زیادش یه چیزاییم بود که بعضی موقع منو آزار میداد که بنظرم نمیشه جزو نقص بازی دونست اونم زد گلوله بودن مکس و تکون نخورده نشانه روی تفنگش بود و یه مقداری هم در یه جاهایی حس میکردم این قضیه ای که داره اتفاق میفته تو یه مرحله هایی چه ربطی به مکس پین داره یا اون پلیس یهو مکسو چطور توی بار گیر آورد یه موارد اینطوری تو بازی به نظرم قابل ذکر هستش ولی بازم چیزی از جذابیت بازی برای بنده کم نکرد و واقعا خوشحالم که دوبار بازیو تموم کردم مرسی از تیم راکستار بخاطر یه همچین اپیک زیبا و دراماتیک که دوباره اون مکس رو برای ما زنده کرد.
موفق باشید
راستی دوستان یه هدیه هم از طرف من عادتمه:31:
آهنگ Tears رو که بنظرم یکی از فوق العاده ترین OST های بازی براتون با لینک مستقیم آپلود کردم با کیفیت 320Kb حجم 11.02 مگ لذت ببرید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mjorh
27-06-2012, 14:10
چپتر 8 هسش فک کنم ...ابتدای چپتر ک شرو میشه ...خیلی شبیه بازی The Last Of us هسش ...

CRIS Joon CR7
27-06-2012, 14:15
چپتر 8 هسش فک کنم ...ابتدای چپتر ک شرو میشه ...خیلی شبیه بازی The Last Of us هسش ...

چون یه شخصیت مرد و یه شخصیت دختر کنار هم هستن؟
هیچی مثل The Last Of us نیست و دیگه هیچ بازی رو باش مقایسه نکنیم:46:
من روش تعصب دارم:31:

mjorh
27-06-2012, 16:35
چون یه شخصیت مرد و یه شخصیت دختر کنار هم هستن؟
هیچی مثل The Last Of us نیست و دیگه هیچ بازی رو باش مقایسه نکنیم:46:
من روش تعصب دارم:31:

نه ...بیشتر از نظر گرافیکو اینا گفتم ...محیطش خیلی شبیه محیط اون ...
باو بزار کنار این فن بازیو Mo3n جون ...:31:

CRIS Joon CR7
27-06-2012, 16:58
نه ...بیشتر از نظر گرافیکو اینا گفتم ...محیطش خیلی شبیه محیط اون ...
باو بزار کنار این فن بازیو Mo3n جون ...:31:

فن بازی چیه وقتی یه چیزی جای تحسین و تعریف داره آدم ازش تعریف کنه میشه فن بازی؟
وقتی با یه تریلر 3 دقیقه ای همه اینجوری شدن :18: جای تحسین هم داره
اینجا تاپیک MP3 هستش خوب نیست اینجا بحث بشه:11:

soheilnouri
27-06-2012, 17:58
من الان اخرای باناما هستم...یه جایی که تو یه خونه هست و نزدیک دریا و اسکله...الان همه رو کشتم...نمیدونم باید چیکار کنم؟

Layken
27-06-2012, 21:06
من الان اخرای باناما هستم...یه جایی که تو یه خونه هست و نزدیک دریا و اسکله...الان همه رو کشتم...نمیدونم باید چیکار کنم؟

اونجا باید خود به خود وارد یک ویدئو بشه ولی قبلش فکر کنم که مونده باشید...
وقتی اول اسکله که وارد میشید و تعدادیرو میکشید (اولش یک قایق باید رد بشه ) یک دری هستش که چون یک قوتی جلوش هستش فکر میاره که بسته هستش اونجا اون در باز هستش برید جلو باز میشه
فکر کنم اونجا مونده باشید

offlineinternet
27-06-2012, 23:55
آیا بازی زیرنویس فارسی دارد اگه داره لینکشو بزارید

hoomi_gta
28-06-2012, 21:07
چه بازی طولانی هر چی میریم تموم نمیشه من الان فرودگاه هستم فکر کنم مرحله آخره. بازی فوق العادس . هم آدم و یاد سری های اولش میندازه هم داستان جالبی داره. داستانش یجا هایی آدم و واقعا شوکه می کنه دقیقا مثل سریال هایی مثل 24. کلا خیلی روی بازی کار شده و این قابل تحسینه
البته ای کاش بیشتر مکس و با اون کت چرم دوست داشتنیش میدیدم
و اینکه توی دمو های بازی فقط با کلت یا یوزی نشونش میده و بعضی وقت ها سلاح و هم از دست میدیم و این تو ذوغ میزنه

3Dmajid
28-06-2012, 22:33
بازیش یه کم شبیه فیلم هندیا شده. همه میریزن سرت و تک و تنها همه شونو میکشی :31:

soheilnouri
29-06-2012, 09:05
من مرحله 11 رو میگما...یا 10...همون اسکله که اولش رو کشتی که خودت هستی باید ادمای کشتی روبرو رو بکشی...همه رو کشتم اما گیر کیردم...میوفتم تو اب

3Dmajid
29-06-2012, 20:59
دوستانی که نسخه ی 3 رو بازی کردن، جالبه بدونم این نسخه هم اندازه ی 2 و 1 براشون جذاب بوده یا نه ؟
به نظر من که نسخه های قبلی خیلی بهتر و قشنگ تر بود.
متاسفانه مکس پین 3 جوری شده که فقط باید بری جلو و آدم بکشی در صورتی که مکس پین های قبلی ماجراجویی بیشتری داشت.
مثلا تا یه جا میرفتی و گیر میکردی، باید یه کم میگشتی و یه چیزایی میفهمیدی تا بری جلو و در کل یه جورایی در گیرت میکرد.
اما توی مکس پین 3 شما خیالت راحته که فقط باید بری جلو و آدم بکشی و داستان رو دنبال کنی.
توی نسخه های قبلی real بودن بازی بیشتر احساس میشد، اما این نسخه اصلا واقعی طراحی نشده.
کلی آدم سرت میریزن و باهاشون در گیر میشی و تک و تنها همه رو میکشی و ...
در کل توی این نسخه real بودن بازی حس نمیشه به نظرم :20:

amirpers
29-06-2012, 22:13
دوستانی که نسخه ی 3 رو بازی کردن، جالبه بدونم این نسخه هم اندازه ی 2 و 1 براشون جذاب بوده یا نه ؟
به نظر من که نسخه های قبلی خیلی بهتر و قشنگ تر بود.
متاسفانه مکس پین 3 جوری شده که فقط باید بری جلو و آدم بکشی در صورتی که مکس پین های قبلی ماجراجویی بیشتری داشت.
مثلا تا یه جا میرفتی و گیر میکردی، باید یه کم میگشتی و یه چیزایی میفهمیدی تا بری جلو و در کل یه جورایی در گیرت میکرد.
اما توی مکس پین 3 شما خیالت راحته که فقط باید بری جلو و آدم بکشی و داستان رو دنبال کنی.
توی نسخه های قبلی real بودن بازی بیشتر احساس میشد، اما این نسخه اصلا واقعی طراحی نشده.
کلی آدم سرت میریزن و باهاشون در گیر میشی و تک و تنها همه رو میکشی و ...
در کل توی این نسخه real بودن بازی حس نمیشه به نظرم :20:

من نظرم رو قبلا گفتم.
بازی بسیار زیبا و جذابه. خصوصیات مکس پین های قبلی رو هم تا حدودی داره و خودش شده الان برام یه خاطره اما خاطرات مکس پین 1 و 2 رو نتونست به طور کامل زنده کنه

havas_1980
30-06-2012, 22:36
یه هفته ایی بود که با مکس پین 3 سرگرم بودم. بماند که ایرادات نسخه پی سی رو داشتم ولی اگه بخوام مقایسه داشته باشم دیگه دنگ و فنگی در حد جی تی ای 4 رو نداشت. اولین ایرادی که باهاش رو به رو شدم گیر کردن تو لودینگ و نرفتن به منو بود که با پچ دوم حل شد بعدش قضیه کشیده شدن تصاویر رو داشتم که خوشبختانه اونم با همین پچ دوم به طور موقت یعنی درست کردن یه شورتکات و اضافه کردن aspectratio 16:10- حل شده بود اما با گرفتن پچ سوم گزینه Aspect Ratio وارد شد در قسمت تنظیمات گرافیکی بازی... در کل منهای این ایرادات, بازی اپتیمایز شده ایی برای پی سی بود و ساپورت خیلی خوبی رو هم داشت. (با این اوصاف امیدوار شدم که جی تی ای 5 هم وضعیت بهتری رو در این زمینه نسبت به مکس پین 3 خواهد داشت)

با ورود به بازی ادم خوشحال میشه که بازی اکثرا به ویژگی های اساسی دو بازی قبلی وفادار مونده و همون روح رو داره; اما خوشحال کننده تر اینه که بازی در این حد نمونده و ویژگیهای جدیدی مثل کاورگیری (که در اواخر بازی مجبور به استفاده ازش بودم و زیادی روش تاکید شده بود) - مانورهای حرکتی جدید - ست پیس ها - آیتمهای مخفی یا همون قطعات اسلحه ها - پیدا کردن شواهد و نشانه ها رو میدیدم. در کل گیم پلی متنوع و پرکشش بود. افکت های نویزدار رنگی با اینکه اولش به نظرم اذیت کننده بود ولی بعد از دو بخش دیگه جز بخشهای اذیت کننده بازی نبود. حتی به نظرم وجودش در بعض جاها لازم بود.

داستانی داشت که - با وجود مستقل بودنش - میتونست بهتر کار بشه. بدون هیچ گونه تردیدی گرافیک و صدا گذاری چیزیه که در کارنامه راکستار خوش میدرخشه. انیمیشنها خیره کننده کار شده بودن و فیزیک بازی هم ستودنی بود. صدا گذاری و موسیقی هم بی نقصه. همون گوینده دوست داشتنی مکس رو داریم و بعلاوه اینکه دیگر گویند گان هم به خوبی ایفای نقش داشتن...

با نمایش اولیه بازی, بازی به نظرم از مسیر درستش خارج شده بود اما با گوش کردن به فید بکهای طرفدارن و حفظ اکثر عناصر اساسی دو مکس پین قبلی و تزریق ویژگی های جدید و ارتقا دادن برخی از ویژگی های دو بازی قبلی, میبینم که مکس پین سه, لیاقت نام مکس پین - البته نه به طور 100% - رو داره و با این وجود, بازم راضی کننده و دوست داشتنیه.

نمره من به این بازی بود 9 از 10.

mjorh
30-06-2012, 23:37
یه نقد کوچولو ...

اینم بگم که سریای قیلی رو بازی نکردم !

Max Payne 3

Maximum Pain

There are two types of people ...those who spend their lives tryin to build a future
and those who spend their lives tryin to rebuild the past

داستان

داستان بازی در کل چیزی برا گفتن نداره ، داستان سریای قبلی رو خوندم به نظر من دیگه تو سری دوم کل داستان تموم شد در واقع هیچ راهی واسه ادامه دادن داستان وجود نداره...پس نمیشه انتظار داستان شاهکاری رو داشت !

نحو ه ی روایت داستان(Narration) واقعا عالیه ..ک با دیالوگای شاهکار (یکیشو بالا نوشتم) مخلوط شده و ارزششو برده بالا ! بازیو بیشتر واسه Narration تکرار می کنم ! دی ! صدای گوینده هم با شخصیت مکس خیلی خوب جور دربیاد ،مث یه روح میمونه واسه کرکتر !

شخصیت پردازی هم خوب ولی عالی نیس ... مثلا این لباس گل گلی که میپوشه اصن با کرکترش جور درنمیاد کلا محیط بعضا رنگارنگ بازی ضربه میزنه به کرکتر، میتونسن با اتمسفر نوآر شخصیت مکس رو کامل کنن ...

مهمترین ضعف : نداشتن غافلگیری خاص !

8

گیم پلی

گیم پلی بازی مث خیلی از بازیای مدرن امروز هسش ، کاورگیری و ...ویژگی Bullet time ،گل سرسبد فرنچایز مکس پین، تو این سری هم به کاربرده شده ...
اوایل بازی این فکر که بعد از یه مدت تکراری شه بم دس داد ولی خوشبختانه این اتفاق نیفتاد ، رو درجه سختی هارد فقط وقتی میشه BT زد که دو سه نفر باشن که به نظر من جزو نکات مثبت بازی هسش حالا گه اون صحنه های سینمتیک (بالیوودی!) رو فاکتور بگیریم ! این صحنه هارو حتما واسه هیجان بیشتر گزاشتن ولی خب .....!

گیم پلی درکل عالیه اگه به عنوان فقط و فقط یه گیم بش نگا کنیم !

9

موسیقی و صداگزاری

موزیکش اونطور که شنیدم چند تا ترک قدیمی داخلش بوده ...با ترک های جدید ...درکل خوب بود بااتمسفر بازی جور درمیومد ، صدای اسلحه ها و تخریب ها هم خوب بود از همه بهتر صدا پیشگی شخصیت ها بود که میتونم بگم واسه مکس یه شاهکاره !

10

گرافیک

یکی از نقاط قوت بازی همین گرافیکش هس ،همه ی المان های یه گیم مدرن رو داره ...انیمیشنشم حرفی توش نی ..جزئیات ،تخریب پزیری ....همگی عالی !

یه خورده اگه رو فیزیکش بیشتر کار می کردن ، حرفی باقی نمی موند ! تو قسمت برفیش دونه های برف هیچ تاثیری رو لباسا نمی زاره ...اگه دقت کرده باشین تو Batman Arkham City همچین فیزیکی وجود داشت ...

9.7

ارزش کلی :

9

Mammad Prince
01-07-2012, 13:10
اینم بگم که سریای قیلی رو بازی نکردم !

یعنی واقعا مکس پین 1و 2 رو بازی نکردی ؟!!!! :18::18:
الان دقیقا واسه چی داری به عمر گیمریت ادامه می دی پس ؟!!!!!!!!! :31::31:

شوخی کردم ... ایشاا... بازی می کنی ... !!!!

soheilnouri
01-07-2012, 14:40
چند مرحله اس این بازی؟

mjorh
01-07-2012, 14:58
[/CENTER]
یعنی واقعا مکس پین 1و 2 رو بازی نکردی ؟!!!! :18::18:
الان دقیقا واسه چی داری به عمر گیمریت ادامه می دی پس ؟!!!!!!!!! :31::31:

شوخی کردم ... ایشاا... بازی می کنی ... !!!!

:31:

بازی میکنم حتما ...خودم خواسم اول اینو بازی کنم تا بیشتر بم بچسبه ...!دی!

چند مرحله اس این بازی؟

13 تاس فک کنم (xiii)

hamedchtsz
01-07-2012, 21:24
بازی اکشن خوبی نداره من که فقط از اکشن مرحله آخرش لذت بردم
داستان با تمام پیچیدگی معمولی و کلیشه ایه. بیشتر آدمو یاد آخرین فیلم مل گیبسون "گرینگو را بگیر" می ندازه که اونهم در مورد یه آمریکایی که استعداد های زیادی داره و تو مکزیک گیر افتاده. اما نحوه روایت موازی باعث می شه داستان کمتر خسته کننده باشه
با تمام تلاشی که کردن فضا سازی ها زیاد آدم رو درگیر نمی کنه. فکر می کنم شماره قبل از لحاظ فضاسازی خیلی موفق تر بود.
نقطه قوت بازی منولوگ های زیبای مکس پین هستش و کاراکتر خود مکس پین که خیلی دوست داشتنیه و به خوبی درکش می کنید و باهاش ارتباط برقرار می کنید. شوخی ها و نیش و کنایه های مکس پین هم در نوع خودش جالب هست و گاهی به تلخی شمارو می خندونه
گرافیک بازی معمولیه اما گرافیک چهره ها خیلی خوبه و بخصوص مو و ریش رو خیلی طبیعی درآوردن

من به بازی 7.5 از 10 می دم چون انتظاراتم رو برآورده نکرد اما هنوزم برای دوباره شنیدن منولوگ های مکس پین و مرور داستان حاضرم بازم بازی رو روی درجه سخت تر بازی کنم

soheilnouri
01-07-2012, 23:15
خسته شدم یکم از بازی...

استقلال قهرمان
02-07-2012, 14:22
سلام.
میشه فایل gsrld.dll بزارید؟
نود پاکش کرده

javad2015
02-07-2012, 14:37
داخل چپتر یک اون قسمتی که داخل ورزشگاه هستن و با خلافکارا وارد معامله میشن و بعدشم تیر اندازی میشه داخل رختکن به یه جایی رسیدم که یه اسانسور روبهرومه و یه دکمه هم داره ولی وقتی نزدیک اون دکمه میرم هیچ عکسالعملی نشون نمیده مشکل چیه؟
به علاوه اینکه در اولین مراحل بازی یه نشونه برای تفنگ و یه قسمتی که تیر اظافی رو نشون میداد وجود داشت ولی داخل مراحل بعدی دیگه نیست

سونامی
02-07-2012, 19:32
پاك شود ممنون

سونامی
02-07-2012, 19:44
سلام بچه ها من موقع نصب به اين مشكل خوردم چه كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان تمامي برنامه ها و ........... رو كه دستورات گفته انجام دادم ولي مجدد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Altairezio
02-07-2012, 20:43
دوستان شخصیتایه این بازی خیلی شبیه تست درایو اولتیمیت 2 هستن!:31:

saadat68
03-07-2012, 16:53
دوستان داستان بازی رو کسی ترجمه نکرده ببینیم چی به چیه :31:

هنوز بازیو تموم نکردم

استقلال قهرمان
03-07-2012, 17:04
سلام.
میشه فایل gsrld.dll بزارید؟
نود پاکش کرده

کسی نیست جواب بده؟؟؟ این فایل همون جایی که بازی نصب شده

saadat68
03-07-2012, 17:20
دوستان داستان بازی رو کسی ترجمه نکرده ببینیم چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

هنوز بازیو تموم نکردم

hoomi_gta
03-07-2012, 19:29
من موندم خودشون تونستن لول هارد بازی و تموم کنن؟ آخراش خیلی سخت میشه

mjorh
03-07-2012, 19:33
من موندم خودشون تونستن لول هارد بازی و تموم کنن؟ آخراش خیلی سخت میشه

لول هارد که خیلی سخ نی ....

حالا رو هارد تموم کردی ؟

saadat68
04-07-2012, 00:06
بچه ها اون مرحله ای که c4 کار میذاریم و میخوایم فرار کنیم یه بابایی میاد تا دندون مسلح هر چی بهش تیر میزنیم لامصب هیچیش نمیشه :31: چی جوری باید اینو از پا درآورد ؟ :18:

بعدش باید چی کار کرد

ممنون

sirchicco
04-07-2012, 11:53
بچه ها اون مرحله ای که c4 کار میذاریم و میخوایم فرار کنیم یه بابایی میاد تا دندون مسلح هر چی بهش تیر میزنیم لامصب هیچیش نمیشه :31: چی جوری باید اینو از پا درآورد ؟ :18: بعدش باید چی کار کرد ممنون سعی کن فقط به سرش شلیک کنی بستگی به تفنگت هم داره بعدش cut scene شروع میشه می ره واسه چپتر بعد

moh3en_sh
04-07-2012, 13:21
سلام من این بازیو رو ایکس باکس بازی میکنم و دیسک 1 رو که تموم میکنم میگه دیسک دو رو بذار بعد که دیسک 2 رو میذارم ادامه میزنم میگه دیسک 1 روبذار!
کمک کنید لطفا

saadat68
04-07-2012, 14:11
سعی کن فقط به سرش شلیک کنی بستگی به تفنگت هم داره بعدش cut scene شروع میشه می ره واسه چپتر بعد

راه دیگه ای نیست ؟
پسر ما هر چی به سر این بشر میزنیم هیچیش نمیشه تو یه مرحله دیگه هم بود اونو به سرش میزدم کلاهش پرید مرد ولی اینو نمیدونم چرا نمیشه کشتش :41:

moeenn
04-07-2012, 14:59
راه دیگه ای نیست ؟
پسر ما هر چی به سر این بشر میزنیم هیچیش نمیشه تو یه مرحله دیگه هم بود اونو به سرش میزدم کلاهش پرید مرد ولی اینو نمیدونم چرا نمیشه کشتش :41:
منم مدت طولانی اونجا گیر کرده بودم.قبل از اینکه به اونجا برسی یه قسمت هس که 2 نفر رو پله ها واستادن بعد به ادمی ک بالای پله هس تیر شلیک میکنی پشتش منفجر میشه...اون یارو تفنگش یه چیزی شبیهه ماشین گانه...اونو بردار بعد با اون بزن به سر اون یارویی که تا دندان مسلحه :دی فقط باید هد بزنیا....

saadat68
04-07-2012, 16:01
منم مدت طولانی اونجا گیر کرده بودم.قبل از اینکه به اونجا برسی یه قسمت هس که 2 نفر رو پله ها واستادن بعد به ادمی ک بالای پله هس تیر شلیک میکنی پشتش منفجر میشه...اون یارو تفنگش یه چیزی شبیهه ماشین گانه...اونو بردار بعد با اون بزن به سر اون یارویی که تا دندان مسلحه :دی فقط باید هد بزنیا....

اه پسر اوکی شد دمت گرم راهش همین بود که تو گفتی :11:

hoomi_gta
04-07-2012, 22:10
خوب تموم شد! مرحله آخرش سخت بود واقعا همش بپر بپر بود. من موندم چجوری میتونه همینطوری بپره چپ و راست مکس . من روی هارد تموم کردم آخرا واقعا سخت شده بود. داستان بازی میتونست بهتر هم باشه خیلی خط داستان عوض میشد ولی خوب باز هم جالب و هیجانی بود. کلا بازی خوبی بود خرسند شدیم از اینکه دوباره مکس و دیدیم. اما هیچ جای بازی به اندازه وقتی تونستم از صفحه لودینگ رد بشم و بازی و اجرا کنم فاز نداد :دی بعد از 5 باز نصب کردن بازی
نمره من به بازی : گیم پلی: 8.5 گرافیک: 9 صداگذاری : 9 داستان : 8 کلا : 8.5

الان هم دارم مکس پین 1 و روی گوشی بازی می کنم خدایی عجب بازی بودا! :دی

soheilnouri
04-07-2012, 23:29
مرحله 12 هستم یا 11...اونجایی ام که بمب کار گذاشته و داره ساختمون میریزه...هر کاری میکنم ساختمون میریزه و منم سقوط میکنم...چیکا کنم؟

aha2012
05-07-2012, 00:18
مرحله 12 هستم یا 11...اونجایی ام که بمب کار گذاشته و داره ساختمون میریزه...هر کاری میکنم ساختمون میریزه و منم سقوط میکنم...چیکا کنم؟

باید یه نفریو اون بالا کتلت کنی.کشتیش؟؟

soheilnouri
05-07-2012, 00:59
هردو رو کشتم...بعد که میرسم اون بالا ساختمان فرو میریزه و منم میمیرم...

saadat68
05-07-2012, 01:10
هردو رو کشتم...بعد که میرسم اون بالا ساختمان فرو میریزه و منم میمیرم...

فکر میکنم شما دارین وقت کم میارین چون اگه به موقع مرحله رو رد نکنی ساختمون منفجر میشه

soheilnouri
05-07-2012, 01:39
اخه زیبای خفته ی من ساختمون بن بسته...جایی نداره در برم

aha2012
05-07-2012, 02:09

وقتتو تو کشتن دشمنا الکی صرف نکن.سریع بکشو برو جلو

saadat68
05-07-2012, 04:49

آخه جوجه اردک زشت دو تا نیستند و چهارتان

xp jon
05-07-2012, 10:50
اقا من نمی دونم شما چی میگین من اون نمیه که تو قبرستونه یه اسنایب اون بالاس این دادشمون تیر میزنه ما مریم جلو هی میان میکشم اخرش 2 نفر میان می کشم وقتی به در میرسم دیگه باز نمیشه می خوام برگردم اسنایپه تیر میزنه موندم ممکنه اشکال از بازیم باشه؟کمک
دره مس دیوار میشه جلوم که باز بوده
اقا بازیمون رو گازه یه نفر کمک بندازه :31:

تا شما کمک بندازین سوخته :19:

half life g.
05-07-2012, 11:17
اقا من نمی دونم شما چی میگین من اون نمیه که تو قبرستونه یه اسنایب اون بالاس این دادشمون تیر میزنه ما مریم جلو هی میان میکشم اخرش 2 نفر میان می کشم وقتی به در میرسم دیگه باز نمیشه می خوام برگردم اسنایپه تیر میزنه موندم ممکنه اشکال از بازیم باشه؟کمک
اقا بازیمون رو گازه یه نفر کمک بندازه :31:

از راستش برو................

CRIS Joon CR7
05-07-2012, 11:18

نه بابا هم میرسید یه جایی که بازی از بکش برو جلو یه ذره در میاد و یه خورده باید از مغز آکبندمون استفاده کنیم میگیم بازی مشکل داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم مغز آکبند رو...
من نمیدونم اگه قرار بود بازی های نسل قبل مثل MGS1 و ... بازی های معمایی که ملت هفته ها یه جاش میموندن چی میگفتید؟
...

شما اول تا جلو دره برید و همه رو بکشید بعدش ببینید وقتی که اون داره به پسوس شلیک میکنه و کلا حواسش یه طرف دیگه است شما کاور به کاور پیش برید تا به سمت راست
اسنایپره که میشه سمت چپ شما برید و ازونجا چون شیشه - ش شکسته راحت میتونید بزنیش کاری نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhs_837
05-07-2012, 11:30
من چپتر 11هستم اونجایی که تو موتورخانه قایق هستیم و چند نفر رو می کشیم و موتورخانه آتش می گیره بعد پین با خودش میگه باید سریعتر هوای تازه پیدا کنم تا اکسیژن تمام نشه.حالا مووندم باید از کجا خارج بشم یا چکار باید بکنم؟

xp jon
05-07-2012, 11:31
باشه الان میرم امتحان می کنم از راست میرم از چپ میرم از دیوار میرم بابا قاطیه همه رو میکشم میرسم به دره یهو میبینم بستس مثلاً یه متر اون ور ترم بهش می زنم وا میشه میرم بهش وانمیشه :9:
والا به خدا ما مخم اکبند و اینا نیست چون به دره تیر میزدم باز میشد میرسیدم باز نمیشد منو درگیر کرد

CRIS Joon CR7
05-07-2012, 11:33
باشه الان میرم امتحان می کنم از راست میرم از چپ میرم از دیوار میرم بابا قاطیه همه رو میکشم میرسم به دره یهو میبینم بستس مثلاً یه متر اون ور ترم بهش می زنم وا میشه میرم بهش وانمیشه :9:

تا اسنایپر رو نکشی که باز نمیشه:19:

من چپتر 11هستم اونجایی که تو موتورخانه قایق هستیم و چند نفر رو می کشیم و موتورخانه آتش می گیره بعد پین با خودش میگه باید سریعتر هوای تازه پیدا کنم تا اکسیژن تمام نشه.حالا مووندم باید از کجا خارج بشم یا چکار باید بکنم؟
دو تا فلکه است باید بازشون کنی اونا رو که باز کردی دریچه ی هوا باز میشه و در جلوت باز میشه و ادامه ی ماجرا:46:

xp jon
05-07-2012, 11:37
مثلاً طرف از بالا میاد در رو می بنده :31:
ممنون از راهنمایتون

moh3en_sh
05-07-2012, 12:24
سلام من این بازیو رو ایکس باکس بازی میکنم و دیسک 1 رو که تموم میکنم میگه دیسک دو رو بذار بعد که دیسک 2 رو میذارم ادامه میزنم میگه دیسک 1 روبذار!
کمک کنید لطفا
آقا کسی نبود به ما کمک کنه؟

CRIS Joon CR7
05-07-2012, 12:30
آقا کسی نبود به ما کمک کنه؟

مرحله آخر دیسک 1 رو دوباره برو...
واس منم یه بار اینطوری شد .

moh3en_sh
05-07-2012, 13:06
مرحله آخر دیسک 1 رو دوباره برو...
واس منم یه بار اینطوری شد .
تو سلکت چپتر که میرم تا چپتر وی هستش(اون مرحله که تو قایقه)! درصورتی که باید چپتر بعدیش باشه

ali_agha1981
05-07-2012, 14:33
ویرایش شد ::
سوالم رو اینجا پرسیدم لطفا جواب بدید ::
مرسی
#578 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saadat68
05-07-2012, 16:03
سلام

دوستان اون قسمتی که توی اداره پلیس هست و یکی یه گاز اشک آور ( یا یه کوفت دیگه :31: ) میندازه پایین و ما باید یه راه فراری پیدا کنیم تا خفه نشیم - تموم درها بسته اند آخر راه پله ها هم بن بسته باید چی کارکنیم :44:

sirchicco
05-07-2012, 17:14
سلام

دوستان اون قسمتی که توی اداره پلیس هست و یکی یه گاز اشک آور ( یا یه کوفت دیگه :31: ) میندازه پایین و ما باید یه راه فراری پیدا کنیم تا خفه نشیم - تموم درها بسته اند آخر راه پله ها هم بن بسته باید چی کارکنیم :44:

همین جور که از پله ها بالا می ری رو یه دیوار که رو به روت قرار داره یه دریچه هست بهش شلبک کن می افته

moj63
05-07-2012, 17:55
دوستان من این بازی رو رو می خوام اینترنتی بخرم از کجا بخرم که نسخه کاملش بتشه و به راحتی نصب بشه ؟

Altairezio
05-07-2012, 18:05
دوستان من این بازی رو رو می خوام اینترنتی بخرم از کجا بخرم که نسخه کاملش بتشه و به راحتی نصب بشه ؟

دوست عزیز این همین بالا بالا یه دونه تصویر هست!
shop.bazijadid.com/2012/06/max-payne-3.php
قیمتشم مناسبه

sami-z
05-07-2012, 19:13
بعضی جاها واسه فروش هست ولی 3تا دی وی دی هست...بنظرتون ایرادی داره؟

mjorh
05-07-2012, 19:21

حتما DVD 9 هستن ..

من 4تا DVD 9 گرفتم...

david071
05-07-2012, 21:10

من نسخه 3 dvd دارم آشغاله
مالتی پلیر حذف شده
و کیفیت فیلمها هم 720 هست اعصابم خورده اصلا بازی بهم حال نمیده

sami-z
05-07-2012, 21:41
من نسخه 3 dvd دارم آشغاله
مالتی پلیر حذف شده
و کیفیت فیلمها هم 720 هست اعصابم خورده اصلا بازی بهم حال نمیده

خوب اون دوستمون میگه 9 دی وی دی و تو فروش اینترنتی بالای همین صفحه هم زده 7 دی وی دی....آخرش باید کدوم رو گیر بیارم؟اصلا" دیگه این نسخه ها گیر میاد؟

sirchicco
06-07-2012, 00:47
خوب اون دوستمون میگه 9 دی وی دی و تو فروش اینترنتی بالای همین صفحه هم زده 7 دی وی دی....آخرش باید کدوم رو گیر بیارم؟اصلا" دیگه این نسخه ها گیر میاد؟

دوست عزیز نسخه کامل بازی یه چیزی حدود 28 گیگ هستش

ما در کل دو نوع DVD داریم

DVD 5: با حجم تقریبی 4.7GB
DVD 9: با حجم تقریبی 7.9GB

پس نسخه ای که می خرین باید یا 7 دی وی دی باشه (DVD5) یا 4 دی وی دی (DVD9)

Altairezio
06-07-2012, 10:24
ولی بچه ها من کشته مرده ی اون استوپاش هستم که انگار یه اسلحه رو مسلح میکنه!
:D

aha2012
06-07-2012, 15:42
خب کسانیکه بازیو تموم کردند نمیخوان آنلاین بزنن؟؟؟
منتظریما.اساسی حال میده

t.sunami
06-07-2012, 16:57
سلام ! این بازی روی سیستمی که بازی MW3 رو به راحتی اجرا کرده روان اجرا میشه؟؟

sami-z
06-07-2012, 18:13

بله حتما" اجرا میشه

mjorh
06-07-2012, 18:21

همچین چیزی امکان نداره ....راحت میتونم بگم 5برابر CODMW3 سنگینتره ...!

حالا سیستمتون رو بگین ...

Altairezio
06-07-2012, 18:33

امژوره جون تو نمیتونی به یه چیزی گیر ندی!

دادشم آره باز میکنه راحت باش برو بخر گرافیکت اگه 512 و رومت 2گیگ یا 1 گیگ باشه باز میکنه!
ولی سی پی یوت هم مهمه!
چون بازی رو تنظیمات پایین 264 مگابایت از گرافیکتو مصرف میکنه!

mjorh
06-07-2012, 19:25
امژوره جون تو نمیتونی به یه چیزی گیر ندی!

دادشم آره باز میکنه راحت باش برو بخر گرافیکت اگه 512 و رومت 2گیگ یا 1 گیگ باشه باز میکنه!
ولی سی پی یوت هم مهمه!
چون بازی رو تنظیمات پایین 264 مگابایت از گرافیکتو مصرف میکنه!

:39: امژوره دیگه چیه پسر ؟؟؟ اون مخفف هسش عزیز !

ببین خوب به سئوالش دقت کن ،میگه CODMW3 ! همه میدونیم یه PC خیلی متوسط و رده پایین میتونه اینو بکشه ....با مکس خیلی فرق میکنه ! درضمن ایشون گفتن خیلی راحت و روون نگفتن فقط اجرا ! بحث اجرا کردن باشه ک ...

به هر حال بازم سیستمشون رو بگن بهتر راهنمایی میشه کرد ، منم هدفم گمراه کردن نیس ،مطمئن باش ! + درضمن Watch Ur Mouth !
+

مهم مدل کارت گرافیک هسش ...یویی که میگی 512 ،ما هزارنوع 512 داریم ، 1 گیگ داریم از صد تا 2گیگ بهتره ، این مقدار Vram تو درجه های اخر یه کارت گرافیک قرار داره ...یه نگا به چن تا بنچمارک بندازین همه چی گیرتون میاد ، مدل کارتارو مینویسن نه ....!

بعید میدونم بحثی باشه ...اگه بود پروفایل لطفا !

sh.k_5800
06-07-2012, 21:27
سلام. کسی از فروشگاه فروم خریده ؟ خوبه ؟ کامله ؟ ok هست؟

aminjeddi
06-07-2012, 21:52
بازی خورهای عزیز!
با لپ تاپ dell 1557 studio میتونم خوب اجراش کنم؟
512 گرافیک ati . 4 گیگ رم . سی پی یو core i7!
دل منم شاد کنید آخر امتحاناس یه بازی باحال بازی کنم!:10:

mjorh
06-07-2012, 22:47
بازی خورهای عزیز!

اره ram & Cpu ک خیلی خوبن ...یکم گرافیکتون اذیت میکنه ...

+

LOWEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
2GB System RAM
NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM

or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAMLOW RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM

or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAMHIGH RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAMHIGHEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista (64 bit)
Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
16GB System RAM
NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM

or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAMOther Requirements
HDD Space: 35 GB
Sound Card: 100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital LiveInitial activation requires internet connection and a valid Rockstar Social Club account (13+ to register); Online play requires log-in to Rockstar Social Club (13+); software installation required including GameShield® IronWrap®; DirectX and Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86).Please refer to your hardware manufacturer and [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) for current compatibility information. Some system
components such as mobile chipsets, integrated, and AGP graphics cards may be incompatible. Unlisted specifications may not be supported by publisher.

البته این یه خورده هایپ کرده ...رم 4 باشه رو آخرین جزئیات ممکن میاره !
(اینجاجاش نبود اینا گفته بشه ...اینجور سئوالارو اینجا بپرسین :

machmach32000
07-07-2012, 10:16
بازی خورهای عزیز!

سلام. من با 1558 بازی کردم یکم تو دموها کم میاره ولی تو بازی مشکلی نداشتم البته گرافیک من 1 گیگه
از این سایت هم میتونی استفاده کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t.sunami
07-07-2012, 17:18

سلام این بازی رو میخوام واسه کسی بگیرم و میدونستم که codmw3 رو خوب اجرا کرده...

گرافیک 1 گیگ 9400 جیفورس

رم 2 گیگ

سی پی یو 3

ممنون میشم کسی کمکم کنه...درضمن دوستان فروشگاه اینترنتی مطمئن که بازی رو به صورت کامل داشته باشه سراغ ندارین؟؟

aban366
07-07-2012, 17:26
اقا تو چپتر 7 یا 8 بود تو ارامگاه اون چند نفر رو که میکشی دیگه بعدش باید چیکار کرد؟

CRIS Joon CR7
07-07-2012, 17:29
اقا تو چپتر 7 یا 8 بود تو ارامگاه اون چند نفر رو که میکشی دیگه بعدش باید چیکار کرد؟

شما اول تا جلو دره برید و همه رو بکشید بعدش ببینید وقتی که اون داره به پسوس شلیک میکنه و کلا حواسش یه طرف دیگه است شما کاور به کاور پیش برید تا به سمت راست
اسنایپره که میشه سمت چپ شما برید و ازونجا چون شیشه - ش شکسته راحت میتونید بزنیش کاری نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IOG
07-07-2012, 18:27
دوستان این بازیو میتونم راحت اجرا کنم؟

VGA: GeForce 9600 gso 1.5 GB
RAM: 4 GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 2.90 GH

Altairezio
07-07-2012, 19:03
دوستان این بازیو میتونم راحت اجرا کنم؟

VGA: GeForce 9600 gso 1.5 GB
RAM: 4 GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 2.90 GH

آره به راحتی آب خوردن
البته رو هایش فک نکنما

IOG
07-07-2012, 20:36
آره به راحتی آب خوردن
البته رو هایش فک نکنما

ما رو باش این یارو فروشنده گفت "نوچ نمیخوره!" , منم فعلا قیدشو زدم.
فعلا که داریم میریم مسافرت. به محض اینکه برگردم میگیرمش...

aban366
07-07-2012, 22:51

سلام
دوست عزیز شما اشتباهی دارین میگین من اول چپتر رو میگم که همراه یه نفر میرین تو ارامگاه درگیر میشیم و اخر ارام
اه بغل ماشینها چندین نفر هستن که همه رو میکشی بعد میری جلو اخر ارامگاه که یه در هستش
من همه رو کشتم ولی اخر ارامگاه در قفله و موندم چیکار کنم
اینجا رو میگم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza_meybod
07-07-2012, 23:10
سلام
دوست عزیز شما اشتباهی دارین میگین من اول چپتر رو میگم که همراه یه نفر میرین تو ارامگاه درگیر میشیم و اخر ارام
اه بغل ماشینها چندین نفر هستن که همه رو میکشی بعد میری جلو اخر ارامگاه که یه در هستش
من همه رو کشتم ولی اخر ارامگاه در قفله و موندم چیکار کنم
اینجا رو میگم:

عزیز دل ، از اون پله ها نباید بری ، کنار پله ها سمت چپ اون یارو اسنایپر رو باید بزنی بعدش دوستت همراهت میاد و در باز میکنند

CRIS Joon CR7
07-07-2012, 23:29
عزیز دل ، از اون پله ها نباید بری ، کنار پله ها سمت چپ اون یارو اسنایپر رو باید بزنی بعدش دوستت همراهت میاد و در باز میکنند

دقیقا
شما تا اسنایپر رو نزنید نمی تونید از اون در برید تو:11:....

mjorh
07-07-2012, 23:46
سلام این بازی رو میخوام واسه کسی بگیرم و میدونستم که codmw3 رو خوب اجرا کرده...

گرافیک 1 گیگ 9400 جیفورس

رم 2 گیگ

سی پی یو 3

ممنون میشم کسی کمکم کنه...درضمن دوستان فروشگاه اینترنتی مطمئن که بازی رو به صورت کامل داشته باشه سراغ ندارین؟؟

آره رو تنظیمات پایین میتونید اجرا کنید
+

فروشگاه اینترنتی راسش من خودم نمیشناسم ...

soheilnouri
08-07-2012, 10:24
من تو همون مرحله ي هستم كه ساختمون با بمب كار گذاشته شده ي مكس داره ميريزه....وقتي وارد يه جايي مثه بالا پشت بام همون سختمون ميشم سه نفرو ميكشم و ميرم سمت چپ همون مكان...اما وارد يه محوطه ايي مشم كه باز يه سطحي از من بالاتره و رو اون سطح(طبقه)سه تا دشمن هستن...منم از اونا پيينتره سطحم؟اونا رو ميزنم ولي ساخنمون ميريزه...جكار كنم؟اخراي بازيه؟

Lonely Victor
08-07-2012, 12:07
من تو همون مرحله ي هستم كه ساختمون با بمب كار گذاشته شده ي مكس داره ميريزه....وقتي وارد يه جايي مثه بالا پشت بام همون سختمون ميشم سه نفرو ميكشم و ميرم سمت چپ همون مكان...اما وارد يه محوطه ايي مشم كه باز يه سطحي از من بالاتره و رو اون سطح(طبقه)سه تا دشمن هستن...منم از اونا پيينتره سطحم؟اونا رو ميزنم ولي ساخنمون ميريزه...جكار كنم؟اخراي بازيه؟
متوجه نشدم دقیقا کجا رو میگی ، ولی توی اون قسمت باید در حین کشتن سریع ادامه ی مسیر رو هم بری قبل از اینکه ساختمون بریزه ،نباید زیاد توی کاور بمونی
تقریبا آخرای بازیه ، 2 تا مرحله مونده

soheilnouri
08-07-2012, 16:52
اخه بن بسته

king_darkness
08-07-2012, 20:52
سلام
من دیروز این بازی رو نصب کردم زمانی که داخل پوشه کرک میرفتم صفحه آبی مرگ می آمد و سیستم ری استارت میشد (جالب اینجا هست که قبل از این که بازی رو نصب کنم داخل پوشه کرک رفته بودم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد)
هر طوری که بود کرک رو کپی کردم و بازی رو اجرا کردم حتی چندتا چپتر هم رفتم
ولی الان وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم و آفلاین مود رو انتخاب می کنم دوباره صفحه آبی مرگ میاد و سیستم ری استارت میشه
الان طوری شده که بعد از ده دقیقه حتی بود اینکه بازی رو اجرا کنم سیستم ری استارت میشه
بازی رو داخل هارد اکسترنال ریختم زمانی که هارد رو از سیستم جدا می کنم هیچ مشکلی وجود نداره !!!

Lonely Victor
08-07-2012, 21:07
اخه بن بسته

اگه میتونی یه عکس از اون قسمت بگیر بذار اینجا

سلام
من دیروز این بازی رو نصب کردم زمانی که داخل پوشه کرک میرفتم صفحه آبی مرگ می آمد و سیستم ری استارت میشد (جالب اینجا هست که قبل از این که بازی رو نصب کنم داخل پوشه کرک رفته بودم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد)
ولی الان وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم و آفلاین مود رو انتخاب می کنم دوباره صفحه آبی مرگ میاد و سیستم ری استارت میشه
الان طوری شده که بعد از ده دقیقه حتی بود اینکه بازی رو اجرا کنم سیستم ری استارت میشه
بازی رو داخل هارد اکسترنال ریختم زمانی که هارد رو از سیستم جدا می کنم هیچ مشکلی وجود نداره !!!

برای حل این مشکل یا باید کرک رو عوض کنی یا اینکه سرویس پک 1 ویندوز7 رو نصب کنی
من نصب سرویس پک رو توصیه میکنم ، عوض کردن کرک دردسر زیاد داره

ali_agha1981
08-07-2012, 21:17
سلام

اینجا مشکلت رو مطرح کن :::

mahddi
09-07-2012, 01:47
من دارم این بازیو دانلود می کنم.می خواستم بدونم صحنه های مستهجن داره؟

milad dante
09-07-2012, 08:49
من دارم این بازیو دانلود می کنم.می خواستم بدونم صحنه های مستهجن داره؟

بستگی داره صحنه ی مستهجن چی باشه :31: ولی یه کمی داره

mahddi
09-07-2012, 13:23
بستگی داره صحنه ی مستهجن چی باشه :31: ولی یه کمی داره
:31: منظور روابط جن سی . حالا کدوم چپترش داره؟
ولی کاش مثل call of duty صحنه نداشت و خشونت مطلق بود

milad dante
09-07-2012, 14:35
:31: منظور روابط جن سی . حالا کدوم چپترش داره؟

نه اونجوری که فکر می کنی نیست یه خورده داره که به چشم نمیاد :31:

ali_agha1981
09-07-2012, 16:54
منظور روابط جن سی . حالا کدوم چپترش داره؟

چرا این سوال رو می پرسی ؟
اگه میخوای بدی برادر کوچیک ترت بازی کنه که باید بگم این بازی در سنی اش M هست یعنی +18 سال..
اگه خودت میخوای بازی کنی ..نه اونجور که گفتی و فکر میکنی نیست..

mahddi
09-07-2012, 20:11
ممنون از پاسخگویی دوستان
خودم می خواستم بازی کنم

ziba12
09-07-2012, 20:36
چرا کسی جواب سوال لامصب ما نمیده بابا ...چرا کسی جوابگو نیست !!!!!!!!.... ?؟؟؟ یکی بگه ایا صحنه های مستهجن این بازی برا چشم ضرر داره ؟ میگن هر کی صهنه های مستهجن این بازی رو نگاه کنه چشاش از کاسه در میاد ؟ ایا این درسته ؟ این حقیقت داره ؟

Lonely Victor
09-07-2012, 20:57
نه اونجوری که فکر می کنی نیست یه خورده داره که به چشم نمیاد :31:

یه کمی بیشتر از یه خورده بودا :31:

چرا کسی جواب سوال لامصب ما نمیده بابا ...چرا کسی جوابگو نیست !!!!!!!!.... ?؟؟؟ یکی بگه ایا صحنه های مستهجن این بازی برا چشم ضرر داره ؟ میگن هر کی صهنه های مستهجن این بازی رو نگاه کنه چشاش از کاسه در میاد ؟ ایا این درسته ؟ این حقیقت داره ؟

صحنه های مستهجن رو خیلی از بازی ها دارن ، اینم مثل بقیه

CRIS Joon CR7
09-07-2012, 20:59
یه کمی بیشتر از یه خورده بودا :31:

خانوما جیغ میزدند؟:19:
Tomb Raider رو میخوای چطوری بازی کنی؟:27:

Lonely Victor
09-07-2012, 21:04
خانوما جیغ میزدند؟:19:
Tomb Raider رو میخوای چطوری بازی کنی؟:27:

بدون صدا :31:

من آخر چپتر 9 هستم فکر کنم! اونجا که یه بنده خدایی هست (!) با شمشیر و مکس هم دست خالی باید مبارزه کنه! درست برام نمینویسه باید چه دکمه هایی رو بزنم و زود هم میره! ولی متوجه شدم اول باید کلید سمت راست موس رو نگه دارم و بعدش چپ. و بعدش مدام دکمه F و کلید سمت راست موس رو بزنم تا اینجاش بالاخره شمشیر رو از طرف میگیره و یه لگد هم میزنه به طرف ولی بعدش باید چه دکمه ای بزنم؟ بعد این کارها اون بنده خدا مکس رو با تفنگ میکشه بعدش...! اگه بعدش هم باز باید دکمه ای بزنم لطفا بگید. چون درست برام نمینویسه دکمه ها رو... دکمه ها بازی رو تغییر ندادم و همون دکمه های اصلی هست...
ممنون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم Left Ctrl بود

farhad1122
09-07-2012, 21:19
من آخر چپتر 9 هستم فکر کنم! اونجا که یه بنده خدایی هست (!) با شمشیر و مکس هم دست خالی باید مبارزه کنه! درست برام نمینویسه باید چه دکمه هایی رو بزنم و زود هم میره! ولی متوجه شدم اول باید کلید سمت راست موس رو نگه دارم و بعدش چپ. و بعدش مدام دکمه F و کلید سمت راست موس رو بزنم تا اینجاش بالاخره شمشیر رو از طرف میگیره و یه لگد هم میزنه به طرف ولی بعدش باید چه دکمه ای بزنم؟ بعد این کارها اون بنده خدا مکس رو با تفنگ میکشه بعدش...! اگه بعدش هم باز باید دکمه ای بزنم لطفا بگید. چون درست برام نمینویسه دکمه ها رو... دکمه ها بازی رو تغییر ندادم و همون دکمه های اصلی هست...
ممنون.:11:

ali_agha1981
10-07-2012, 13:01
ویرایش..

پست بالاییش نوشتشو ویرایش کرده و سوال ایشونو پرت کرده توی پستش که الکی یه پست دیگه نداده باشه

.آهان...گرفتم..
البته هر کسی بود به اشتباه می افتاد و فکر می کرد دوبار پست داده...:46:

aha2012
10-07-2012, 13:41
پست بالاییش نوشتشو ویرایش کرده و سوال ایشونو پرت کرده توی پستش که الکی یه پست دیگه نداده باشه

clau
10-07-2012, 19:13
من دیروز بازی مکس پین 3 خریدم 7تا dvdهفت هزار تومان الان chapter5هستم دوستانی که این بازی تمام کردن روی چه حالتی تموم کردن روی hardکسی تمومش کرده بازی رو؟

mjorh
10-07-2012, 19:22
من دیروز بازی مکس پین 3 خریدم 7تا dvdهفت هزار تومان الان chapter5هستم دوستانی که این بازی تمام کردن روی چه حالتی تموم کردن روی hardکسی تمومش کرده بازی رو؟

رو هارد تموم کردم ...اینقدرام ک میگن سخت نی ...به نظر من متوسط هسش بیشتر !:20:

SPY.07
10-07-2012, 19:44

حالا نه دیگه در اون حد !!
ولی تا حالا به این شدت تو هیچ بازی ای نبوده تا جایی که من یادمه
توی RDR هم یه کوچولو :31: بود شبیه اونه ولی یــــکم طولانی تر

Silent TR
10-07-2012, 21:26
دوستان من تو اون ساختمونه هستم که میری رو ستون هاش C4 میزاری بعدش میری پشت بوم و باید یکسری رو بکشی
تو اونجا آخرش که سه نفر رو میکشی یک مرده میاد که همه جور وسایل ایمنی مثل کلاه و اینا داره و یک تفنگ خیلی قوی هم داره
من هر چی به اون شلیک میکنم نمیمیره !
حتی چهار بار تو حالتی که جونم داشت تموم میشد و تصویر صحنه آهسته میشد بهش شلیک میکردم ولی باز میشت و پا میشد !
یعنی هر کاری کردم نمردش !

ولی جالبه بدونید یکسری من این تکه رو خیلی راحت رد کردم و طرف رو راحت کشتم ولی چون بازی گیر کرده بود مجبور شدم از بازی بیام بیرون و الان وقتی دوباره اون تیکه رو میرم اصلا نمیشه ! 20 دفعه هم اوت کیه رو رفتم

Lonely Victor
10-07-2012, 22:09
دوستان من تو اون ساختمونه هستم که میری رو ستون هاش C4 میزاری بعدش میری پشت بوم و باید یکسری رو بکشی
تو اونجا آخرش که سه نفر رو میکشی یک مرده میاد که همه جور وسایل ایمنی مثل کلاه و اینا داره و یک تفنگ خیلی قوی هم داره
من هر چی به اون شلیک میکنم نمیمیره !
حتی چهار بار تو حالتی که جونم داشت تموم میشد و تصویر صحنه آهسته میشد بهش شلیک میکردم ولی باز میشت و پا میشد !
یعنی هر کاری کردم نمردش !

ولی جالبه بدونید یکسری من این تکه رو خیلی راحت رد کردم و طرف رو راحت کشتم ولی چون بازی گیر کرده بود مجبور شدم از بازی بیام بیرون و الان وقتی دوباره اون تیکه رو میرم اصلا نمیشه ! 20 دفعه هم اوت کیه رو رفتم

شیرجه بزن و وقتی که صحنه آهسته شد هر چی گلوله داری خالی کن توی مغزش ، بدون هدشات نمیمیره

ali_agha1981
10-07-2012, 23:22
سلام منم بلاخره امروز تمومش کردم..چقدر طولانی بود نسبت به بازی های دیگه..
بدون شک به نظرم میتونه بهترین بازی اکشن سال 2012 بشه..
در مورد بازی بگم که ،

اونجایی که زن فرانکو و برادرش رو کشتن به نظرم خیلی خوب بود و باید اتفاق می افتاد..مثل روند داستان بازی های کلیشه ی نبود که آخرش همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه و هیچ اتفاقی برای هیچکی نیوفته...از اون سه نفر گروگان ، دو نفر کشته شدن ، فرانکو رو هم که کشتن ..فقط اون خواهر زن فرانکو آخرش نجات پیدا کرد...اگه اینجوری می شد که آخرش همه زنده می موندند و نجات پیدا میکردند و به هم دیگه لبخند خجسته میزنن به نظرم خیلی کلیشه ای و مزخرف میشد..

king_darkness
11-07-2012, 21:35
سلام
من تو چپتر 7 اين بازي به يه باگ مسخره خوردم كه نمي تونم از اين جلوتر برم !!!
دو بار هم اين چپتر رو از اول رفتم ولي فايده اي نداشت تنظيمات گرافيك هم تا ته آوردم پايين ولي تغييري نكرد
كسي قبلا اين باگُ ديده ؟‌ كاريش ميشه كرد ؟

spartaqus
12-07-2012, 12:10
چجبوری باید بپرم بدونه اینکه space رو بزنم و خونم کم نشه؟؟؟؟
داستان بازی فقط تو پست 1 هست ؟ جای دیگه هم اگه میشناسید لینکش رو بدید

majid322
12-07-2012, 13:28
چجبوری باید بپرم بدونه اینکه space رو بزنم و خونم کم نشه؟؟؟؟
داستان بازی فقط تو پست 1 هست ؟ جای دیگه هم اگه میشناسید لینکش رو بدید

با دکمه E میتونی بپری..در مورد داستان هم یه سرچ تو گوگل بکنی داستانو پیدا میکنی..

spartaqus
12-07-2012, 13:36
نمیشه موقع حمله کردن نشست؟؟

black.assassin
12-07-2012, 13:53
نمیشه موقع حمله کردن نشست؟؟

موقع حمله کردن یعنی چی ؟ با دکمه c میشینه. هر جایی. با ctrl میدوعه. با e از جایی بالا میره یا پایین می پره.

TheGnomonWorkshop
12-07-2012, 14:08
آقاااااااااا . . .
من دیشب بازی رو نصب کردم
انصافا بازی خوبیه ولی حیف گرافیکش زیاد دلچسب نیست . . .
روی Hard دارم بازی میکنم که خدایی نکرده زود تمام نشه!
منم به نوبه ی خودم از راک استار تشکر میکنم!
I LOVE YOU PMC !
:31:

spartaqus
12-07-2012, 16:46
آقاااااااااا . . .
من دیشب بازی رو نصب کردم
انصافا بازی خوبیه ولی حیف گرافیکش زیاد دلچسب نیست . . .
روی Hard دارم بازی میکنم که خدایی نکرده زود تمام نشه!
منم به نوبه ی خودم از راک استار تشکر میکنم!
I LOVE YOU PMC !
منم دیشب نصب کردم الان چپتر 6
فکر نکنم بیشتر از 3 4 روز طول بکشه تا تموم شه

TheGnomonWorkshop
12-07-2012, 21:03
مکش پین 2 رو از ساعت 6 عصر مینشستم پاش تا 6 صبح!
اینم فکر نکنم به این زودیا تموم شه!
کلا چند چپتر هستش؟!
من اونجام که سربازای بد ریختن تو شهر و آدم بدا رو میکشن!

milad dante
12-07-2012, 21:28
مکش پین 2 رو از ساعت 6 عصر مینشستم پاش تا 6 صبح!
اینم فکر نکنم به این زودیا تموم شه!
کلا چند چپتر هستش؟!
من اونجام که سربازای بد ریختن تو شهر و آدم بدا رو میکشن!

14 چپتر..............:46:

amirpers
13-07-2012, 22:27
قسمت سوم و آخر کمیک بوک های بازی مکس پین منتشر شد.
متاسفانه من چون به کامپیوتر دسترسی ندارم، نتونستم لینک دانلود رو بذارم که امیدوارم دوستان دیگه زحمتش رو بکشند.

sirchicco
14-07-2012, 10:04

دانلود (7MB)

Altairezio
14-07-2012, 21:11

دانلود (7MB)

دوستان اینا چین؟
منو هم در جریان بذارید!

clau
14-07-2012, 22:09
منم مکس پین 3 یک بار تمام کردم خیلی حال داد الان دارم دوباره بازی رو روی HARDاز اول میرم CHAPTER 6هستم

Ali-ss
15-07-2012, 06:28
بچه ها فایل تورنت دانلود بازی رو می خوام زحمتش می کشید!؟

aban366
15-07-2012, 11:07
سلام
اقا من اول چپتر نه که دختر و پسر رو مکس پیدا میکنه و پسره رو اتیش میزنن و میره با مرد درگیر میشه که شمشیر دستش داره و باید اونجا باهاش تن به تن مبارزه کرد
تا اینجا اینجوری فهمیدم :
right کلیک موس »»»شمشیر رو میگیری ازش
left کلیک موس »»» با پشت دست میزنی تو صورتش
دکمه F»»» با پا لگد میزنی
ctrl left ( اگه اشتباه نکنم ) »»» که نمیدونم باید نگهش داشت یا باید تند تند بزنیش باور کنین بالای 1000 بار این مرحله رو میرم بازم میمیرم دهنم سرویس شده کسی راهی نداره بتونم راحتتر رد کنم رفته رو اعصابم

ali_agha1981
15-07-2012, 18:22
( اگه اشتباه نکنم ) »»» که نمیدونم باید نگهش داشت یا باید تند تند بزنیش باور کنین بالای 1000 بار این مرحله رو میرم بازم میمیرم دهنم سرویس شده کسی راهی نداره بتونم راحتتر رد کنم رفته رو اعصابم

درسته باید کنترل چب رو بزنی...
نیازی نیست تند تند بزنی یا نگه داری..فقط یک بار Ctrl Left رو بزن..من نمیدونم چرا عمل نمیکنه شاید دیر میزنی..
میتونی توی تنظیمات جای دکمه ctrl رو عوض بکنی..شاید بتونی ردش کنی..

black.assassin
15-07-2012, 23:38
درسته باید کنترل چب رو بزنی...
نیازی نیست تند تند بزنی یا نگه داری..فقط یک بار Ctrl Left رو بزن..من نمیدونم چرا عمل نمیکنه شاید دیر میزنی..
میتونی توی تنظیمات جای دکمه ctrl رو عوض بکنی..شاید بتونی ردش کنی..

ضمن تایید حرف شما منم مشکل داشتم اصلا با ctrl که باید بدوه نمی دوید. یک بار وارد تنظیمات شدم و دوباره ctrl سمت چپ رو به عنوان اون حرکت شناسوندم مشکل حل شد. در حالی که از همون اول همین دکمه بود اما کار نمی کرد.

TheGnomonWorkshop
16-07-2012, 02:12
آقااااااا . . .
بازی تموم شد . . .
با تیکه آخرش بیشتر حال کردم . . .
I LOVE YOU PMC
:38:

soheilnouri
16-07-2012, 18:41
چرا 20 تا شوت میزنیم نمیمیرن؟اخه این که نشد وضع؟مراحل بالاتر میره تعداد تیرها باید بالاتر بره...

ali_agha1981
16-07-2012, 22:27
چرا 20 تا شوت میزنیم نمیمیرن؟اخه این که نشد وضع؟مراحل بالاتر میره تعداد تیرها باید بالاتر بره...

برای اینکه مراحل آخر همه پلیس هستند... لباس ضد گلوله تنشون هست..به این دلیل هست..سعی کن فقط هد شات کنی :3:

ضمن تایید حرف شما منم مشکل داشتم اصلا با ctrl که باید بدوه نمی دوید. یک بار وارد تنظیمات شدم و دوباره ctrl سمت چپ رو به عنوان اون حرکت شناسوندم مشکل حل شد. در حالی که از همون اول همین دکمه بود اما کار نمی کرد.

حتما مشکل اون هم همین بوده... باید بره تو تنظیمات کنترل رو دوباره بشناسونه به بازی..
کلا بازی باگ و مشکل زیاد داشت..منم یه مشکلی داشتم اینکه نمیونستم جای دکمه ها رو عوض کنم رو کیبورد..هر کاری میکردم باز برمیگشت به حالت اول...

aban366
17-07-2012, 05:39
اقا من که نتونستم این اول چپتر نه رو رد کنم دکمه ها رو هم میشناسونم بازم عمل نمیکنه یکی از دوستان سیو اون قسمت رو رد شده نداره برام بزاره با مسیر سیو بازی که من الباقی رو بتونم بازی کنم
دمتونم گرم

hamed_dij
17-07-2012, 12:21
سلام دوستان
کسی داستان کامل فارسی بازی رو نداره؟
هرکی لینکی چیزی داره بذاره
لطفا سریعتر خیلی تو کف این بازی هستم ولی تا داستان رو ندونم بهم حال نمیده
با تشکر

satrianism
17-07-2012, 13:39
سلام .من نسخه 3 ذی وی دی را خریدم ولی دوستم 7 دی وی دی خریده .فرقشون چیه ؟کدوم را نصب کنیم؟هر دو هم 4.7 هست دی وی دیش

clau
17-07-2012, 18:39
اقا من که نتونستم این اول چپتر نه رو رد کنم دکمه ها رو هم میشناسونم بازم عمل نمیکنه یکی از دوستان سیو اون قسمت رو رد شده نداره برام بزاره با مسیر سیو بازی که من الباقی رو بتونم بازی کنم
دمتونم گرم
برو توی تنظیمات کنترل ctrl سمت راست رو به عنوان اون حرکت بشناسون راحت ردش کنی من با همین روش ردش کردم اون مرحله رو

campuzlit
17-07-2012, 19:36
سلام .من نسخه 3 ذی وی دی را خریدم ولی دوستم 7 دی وی دی خریده .فرقشون چیه ؟کدوم را نصب کنیم؟هر دو هم 4.7 هست دی وی دیش
اگه نسخه سه دی وی دی هم 4.7 گیگه به احتمال زیاد نسخه بلک باکسی چیزی هست. که معمولا دموها رو حذف می کنن یا حجمشون رو میارن پایین بی کیفیت می شه و زبان های بازی رو حذف می کنن و از این کارا. نسخه 7 دی وی دی نسخه کاملشه همون رو نصب کنین.

aha2012
17-07-2012, 19:59
گروه بلک باکس فقط زبانهای بازی به غیر از انگلیسیو حذف میکنه+کیفیت ویدئوهارو کم میکنه
در ضمن بازیهای بلک باکس دیگه دردسر کرکو مرکو آپدیتو ......ندارن.راحت نصب میشن
به عبارتی:هلو................برو تو گلو :دی

Mohammad Yek110
18-07-2012, 09:10
گروه بلک باکس فقط زبانهای بازی به غیر از انگلیسیو حذف میکنه+کیفیت ویدئوهارو کم میکنه
در ضمن بازیهای بلک باکس دیگه دردسر کرکو مرکو آپدیتو ......ندارن.راحت نصب میشن
به عبارتی:هلو................برو تو گلو :دی

پس میشه گفت اونایی که بازی رو تونستن نصب کنن فقط نسخه بلک باکس داشتن :13:
سر کاریه اصن این بازی نصب نمیشه:دی

aha2012
18-07-2012, 09:41
پس میشه گفت اونایی که بازی رو تونستن نصب کنن فقط نسخه بلک باکس داشتن :13:
سر کاریه اصن این بازی نصب نمیشه:دی

آره یه جورایی
کلا من نسخه بلک باکس میگیرم همیشه.چون هم کارش درسته هم دیگه دردسر نداره.

Mohammad Yek110
18-07-2012, 09:57
آره یه جورایی
کلا من نسخه بلک باکس میگیرم همیشه.چون هم کارش درسته هم دیگه دردسر نداره.

خیلی اعصاب خورد کنه نصبش
درست مثل بت.ل.فیلد 3
از این به بعد منم بلک باکس می گیرم

Переклад не
18-07-2012, 10:12
من شانسی دانلود کردم اصلا نمیدونم نسخش کدومه.نصب هم شد الانم داره کار میکنه

Mohammad Yek110
18-07-2012, 19:38
هرچه سریع تر پست بالا رو حذف کنید:13:
دوستانی که نصب کردن این بازی رو و موفق شدن از هفتخوان نصبش( ! ) بگذرن بگن از چه نسخه ای استفاده کردن؟بلک باکس یا...؟

clau
18-07-2012, 20:08
هرچه سریع تر پست بالا رو حذف کنید:13:
دوستانی که نصب کردن این بازی رو و موفق شدن از هفتخوان نصبش( ! ) بگذرن بگن از چه نسخه ای استفاده کردن؟بلک باکس یا...؟
سلام من بازی مکس پین 3 نسخه کاملش که 7dvdبود رو نصب کردم یک فایل textراهنمای نصب بازی بود داخلش راحت بازی اجرا شد بدون هیچ مشکلی:20:

Mohammad Yek110
18-07-2012, 20:57
دقیقا منم همون نسخه هفت دی وی دی رو دارم.ولی مشکلم خیلی عجیبه که کسی ندیده ظاهرا.پوشهsocial club توی مای داکیومنت برام ایجاد نمیشه:18:

Howard24
18-07-2012, 21:41
دقیقا منم همون نسخه هفت دی وی دی رو دارم.ولی مشکلم خیلی عجیبه که کسی ندیده ظاهرا.پوشهsocial club توی مای داکیومنت برام ایجاد نمیشه:18: اگر در مسیر Documents > Rockstar Games پوشه ی Social Club وجود نداره، اون رو به صورت دستی بسازید و پوشه ی profiles مریوط به کرک رو در اون قرار بدید. برای من هم پوشه ی Social Club وجود نداشت، اما همین کار رو کردم و جواب داد.

ali_agha1981
18-07-2012, 22:14
پست بالا تایید میشه ...
منم حودم دستی پوشه رو درست کردم ..چون اگه اصلا تو بازی نری و سیو نکنی که اصلا چنین پوشه ای ساخته نمیشه..
اگه مشکل دیگه ای داری تو تاپیک حل مشکلات خود بازی بگو....این نسخه که شما داری.. 7 تا dvd هست و کاملترین و بدون ایرادترین نخسه هست ..باید مثله باقلوا بدون هیچ مشکلی نصب بشه و اجرا بشه...

Mammad Prince
18-07-2012, 22:22
دقیقا منم همون نسخه هفت دی وی دی رو دارم.ولی مشکلم خیلی عجیبه که کسی ندیده ظاهرا.پوشهsocial club توی مای داکیومنت برام ایجاد نمیشه:18:

اگر در مسیر Documents > Rockstar Games پوشه ی Social Club وجود نداره، اون رو به صورت دستی بسازید و پوشه ی profiles مریوط به کرک رو در اون قرار بدید. برای من هم پوشه ی Social Club وجود نداشت، اما همین کار رو کردم و جواب داد.

پست بالا تایید میشه ...
منم حودم دستی پوشه رو درست کردم ..چون اگه اصلا تو بازی نری و سیو نکنی که اصلا چنین پوشه ای ساخته نمیشه..
اگه مشکل دیگه ای داری تو تاپیک حل مشکلات خود بازی بگو....این نسخه که شما داری.. 7 تا dvd هست و کاملترین و بدون ایرادترین نخسه هست ..باید مثله باقلوا بدون هیچ مشکلی نصب بشه و اجرا بشه...

دوستانی که مشکل ساخته نشدن Rockstar Games رو دارند ؛ یکبار وارد بازی بشید و جایی که ازتون می خواد Sign in کنید ؛ از بازی خارج شوید ...
حالا این پوشه ساخته شده است و ....
موفق باشید

Mohammad Yek110
18-07-2012, 22:49
اگر در مسیر Documents > Rockstar Games پوشه ی Social Club وجود نداره، اون رو به صورت دستی بسازید و پوشه ی profiles مریوط به کرک رو در اون قرار بدید. برای من هم پوشه ی Social Club وجود نداشت، اما همین کار رو کردم و جواب داد.

منم دقیقا همین کارو انجام دادم ولی بعد از باز کردن بازی ارور stopped working می داد.به احتمال زیاد مشکل از درایور کارت گرافیک هست.

HOJ-JAT
19-07-2012, 08:54
سلام تو مرحله ای که هواپیما میخواد حرکت کنه اون یارو مرتب نارنجک میندازه و اصلا نمیمیره چکارش کنم؟

CRIS Joon CR7
19-07-2012, 09:11
سلام تو مرحله ای که هواپیما میخواد حرکت کنه اون یارو مرتب نارنجک میندازه و اصلا نمیمیره چکارش کنم؟

تو حالت صحنه آهسته باید نارنجک هاشو بزنی:11:

HOJ-JAT
19-07-2012, 09:50
تو حالت صحنه آهسته باید نارنجک هاشو بزنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
هواپیما بخواد فرار کنه اشکالی نداره؟

CRIS Joon CR7
19-07-2012, 10:01
هواپیما بخواد فرار کنه اشکالی نداره؟

دقیقا کجاشی؟
مرحله ی آخرش؟

HOJ-JAT
19-07-2012, 10:26
مرسی مشکل حل فکر میکردم بیاید برسی به همواپیما ....
جریان مولتی پلیرش چیه؟ کسی تا حالا بازیش کرده؟

leo_meb
19-07-2012, 14:59
من تو پوشه social club پوشه profiles رو میذارم، اما بازم وقتی وارد بازی میشم sign in میاد مشکلش چیه؟؟

aha2012
19-07-2012, 15:32
من تو پوشه social club پوشه profiles رو میذارم، اما بازم وقتی وارد بازی میشم sign in میاد مشکلش چیه؟؟

به اینترنت وصلی؟؟؟اگه آره اینترنتو قطع کن.

Amin4All
19-07-2012, 22:51
اونجا کسی سر نمیزنه انگار اینجا میپرسم .
نسخه بلک بکس رو کسی دانلود کرده مشکلی نداشته و اجرا میشه ؟
اگر اره بگید از کجا گرفته؟

3Dmajid
20-07-2012, 00:12
آقا تا حالا کسی به این نکته دقت کرده که توی کنترل آپشن زده دکمه ی MMB پرتاب نارنجکه ولی اصلا نارنجک پرت نمیکنه ... بازی سازا هوش و حواس نمونده واسشون :31:
نکنه میشه نارنجک پرت کرد و من نمیدونم ؟؟؟؟؟ آخه تو دو و یک میشد.

aha2012
20-07-2012, 00:39
اونجا کسی سر نمیزنه انگار اینجا میپرسم .
نسخه بلک بکس رو کسی دانلود کرده مشکلی نداشته و اجرا میشه ؟
اگر اره بگید از کجا گرفته؟
بله من نسخه بلک باکس دارم.عین هلو ران شد.تازه دنگو فنگ کرکو .......رو نداره.خودش همه چیزو نصب میکنه.نصبش هم حدود 2 ساعته.خیالت راحت بگیر حالشو ببر.
از سایت دانلودها هم گرفتم

آقا تا حالا کسی به این نکته دقت کرده که توی کنترل آپشن زده دکمه ی MMB پرتاب نارنجکه ولی اصلا نارنجک پرت نمیکنه ... بازی سازا هوش و حواس نمونده واسشون :31:

اتفاقا هواسشون بوده
تو خود بازی نارنجک پرت نمیکنه ولی قسمت مالتی پلیر نارنجک و فلش بنگ پرت میکنه

docomid
20-07-2012, 01:45

آره درسته اين قضيه نظر منو هم جلب كرده بود‌ ، دكمه ي نارنجك تعريف شده ولي عملا هيچ نارنجكي نميشه انداخت ولي بعضي جاها به عنوان آبجكت ور مي داره ولي توي منوي اسلحه ها هم چيزي نيست !

leo_meb
20-07-2012, 01:55
به اینترنت وصلی؟؟؟اگه آره اینترنتو قطع کن.
نه ، تازه پیغام میده به اینترنت وصل شو پروفایلتو چک کنم!!

aha2012
20-07-2012, 12:56
نه ، تازه پیغام میده به اینترنت وصل شو پروفایلتو چک کنم!!

دقیقا بگو چیکار کردی؟؟موقع نصب.دقیق برام بنویس

Captain MacMillan
20-07-2012, 23:09
سلام اگر بخواهم این بازی رو پاک کنم بعدا دوباره نصب و از جای قبلی ادامه بدهم ( save های بازی را نگه دارم) چیکار باید بکنم؟

Altairezio
21-07-2012, 12:36
سلام اگر بخواهم این بازی رو پاک کنم بعدا دوباره نصب و از جای قبلی ادامه بدهم ( save های بازی را نگه دارم) چیکار باید بکنم؟

سیو ها تویه پوشه ی ducuments/rockstar games هست میتونی اونو کپی کنی و بعد استفاده کنی!

IOG
21-07-2012, 13:13
آقا من گرفتم 7 DVD هست. حتما باید Win 7 SP1 باشه؟

----
تو پوشه کرک چند تا آپدیت داره که باید نصب شه. ولی تو پوشه کرک که میرم یه صفحه آبی میاد و ویندوز ری استارت میشه.

moien.a
21-07-2012, 14:15
دوستان من نسخه بلک باکس رو نصب کردم.
منتهی وقتی بازی رو اجرا میکنم گرافیک خیلی افتضاحه.
از قسمت تنظیمات هم که میخوام گرافیک رو تنظیم کنم میزان حافظه گرافیک من رو 512 تشخیص میده در حالی که گرافیک من 2 گیگ حافظه اصلی داره!!!!
چی کار کنم؟

ali_agha1981
21-07-2012, 15:07
آقا من گرفتم 7 DVD هست. حتما باید Win 7 SP1 باشه؟

----

تو پوشه کرک چند تا آپدیت داره که باید نصب شه. ولی تو پوشه کرک که میرم یه صفحه آبی میاد و ویندوز ری استارت میشه.
دوستان من نسخه بلک باکس رو نصب کردم.
منتهی وقتی بازی رو اجرا میکنم گرافیک خیلی افتضاحه.
از قسمت تنظیمات هم که میخوام گرافیک رو تنظیم کنم میزان حافظه گرافیک من رو 512 تشخیص میده در حالی که گرافیک من 2 گیگ حافظه اصلی داره!!!!
چی کار کنم؟

سوالاتون رو اینجا بپرسید ::

VAHID
23-07-2012, 12:41
دوستان چطوری میشه تصاویری رو که بین بازی بخش میکنه زد جلو؟؟؟یا باید نگاه کنیم؟؟؟

CRIS Joon CR7
23-07-2012, 13:03
دوستان چطوری میشه تصاویری رو که بین بازی بخش میکنه زد جلو؟؟؟یا باید نگاه کنیم؟؟؟

نه زوری هستند باید ببینیشون
البته اگه بازی لود بشه میشه بعضی هاشو اسکیپ کرد ولی اکثرا زوری اند :دی

soheilnouri
23-07-2012, 20:18
مرحلع 14 چقد دشوار می باشد....چقد طاقت فرسا میباشد....همون اوایلش مانده ام حقیر...:))

ali_agha1981
23-07-2012, 21:16
مرحلع 14 چقد دشوار می باشد....چقد طاقت فرسا میباشد....همون اوایلش مانده ام حقیر...:))

شما فکر کنم الان یکساله داری این مکس پین 3 رو میری تا تمومش کنی...هنوز تمومش نکردی ؟ :31:
من دو روزه زدم تو گوشش...:27:

mehdi_vsgh
23-07-2012, 22:09
سیوهای بازی کجا ذخیره میشه؟؟؟

Altairezio
23-07-2012, 22:24
سیوهای بازی کجا ذخیره میشه؟؟؟

تو documents و تو پوشه ی rockstar games

prota
24-07-2012, 11:25
اقا من بازیو نصب کردم موقع اجرای Luncher
این Error میاد
Could not Locate Max Payne 3 game executable on local machine.
please re-inistall from original media.

ali_agha1981
24-07-2012, 12:10
اقا من بازیو نصب کردم موقع اجرای Luncher
این Error میاد
Could not Locate Max Payne 3 game executable on local machine.
please re-inistall from original media.

مشکلت رو اینجا مطرح کن ::صفحه اول تاپیک هم بخون..
مشکلات نصب و اجرا - Max Payne... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینجا رو هم بخون...

forum.bazi center.com/thread62432

mf.designing
24-07-2012, 12:46
سلام دوستان
ببخشید کسی داستان کامل و جز به جز بازی رو داره ؟! والا ما که انگلیسیمون ضعیفه هیچی نمیفهمیم از داستان تقریبا !
ویه سوال عجیب اینکه ، پریدن تو این بازی چطوریه ؟!!

milad dante
24-07-2012, 15:20
پریدن تو این بازی چطوریه ؟!!
E رو بزن البته تو مواقعی که خودش تشخیص بده میپره

mahyarSAMSUNG
25-07-2012, 18:33
بالاخره روی حالت سخت تمام شد :19:... خیلی بازی خوبی بود ولی واقعا باگ های زیادی توی بازی بود .. مخصوصا کاور گیری مکس ..که واقعا اعصاب آدم رو خورد میکرد ... یا وقتی روی زمین میوفتاد 1 ساعت طولش میداد تا بلند شه .. بجای اینکه وقتی افتاد روی زمین با زدن Q سری بره تو مخفی گاه خیلی ریلکس بلند میشد و ما هم 100 بار این Q رو میزدیم که آقا بله رو بده بره پشت دیوار قایم شه .. برای این کاور و اون کاور کردن مجبورم بودیم از مخفی گاه در بیایم که 100 در 100 تیر رو میخوردیم .. پس تریجیح میدادم توی مخفی گاه بمونم ...

BABAK 07
25-07-2012, 18:46
آقا نو رو خدا کمک کنید
این بازی هر دفعه یه بامبولی در میاره
بازی رو ریختم و اکانت سوشیال کلاب هم از کرک کپی کردم
اما اونجا که بعد از رفتن لوگوی راک استار میگه اینتر رو برن تا بری توی منوی بازی هر چی اینتر میزنم عمل نمیکنه

amirpers
25-07-2012, 22:29
آقا نو رو خدا کمک کنید
این بازی هر دفعه یه بامبولی در میاره
بازی رو ریختم و اکانت سوشیال کلاب هم از کرک کپی کردم
اما اونجا که بعد از رفتن لوگوی راک استار میگه اینتر رو برن تا بری توی منوی بازی هر چی اینتر میزنم عمل نمیکنه
بهت خوش آمد میگم و امیدوارم دوران خوبی در این انجمن داشته باشی.
دوست عزیز جواب سوالت در تاپیک حل مشکلات بازی هست. هم پست اول رو می تونی بخونی و هم سوالت رو اونجا مطرح کنی.
فقط این رو بگم که پوشه پروفایل رو باید در محل سیو بازی کپی کرده باشی و جلوی وصل شدن بازی به اینترنت رو هم بگیری.

sht1987
26-07-2012, 17:18
منم بازیو تموم کردم:31:.خیلی بازی زیبایی بود.البته همانطور دوستان گفتند مشکلات زیادی داشت مثل کاورگیری و اینکه بعد از هر کات سنس با اسلحه سبک بود و ..... .

BABAK 07
26-07-2012, 18:42
amirجان ممنون
بازی رو یه بار دیگه از اول ریختم درست شده
الانم چپتر 5 ام هستم
در کل بازی باحالی هستش اما بعد از این همه مدت انتظاره یه بازی جذاب تری رو داشتم

mahyarSAMSUNG
26-07-2012, 19:18
منم بازیو تموم کردم:31:.خیلی بازی زیبایی بود.البته همانطور دوستان گفتند مشکلات زیادی داشت مثل کاورگیری و اینکه بعد از هر کات سنس با اسلحه سبک بود و ..... .

دقیقا .هرفیلمی نشون. میداد بعدش تفنگش عوض میشد یا بکل اون تفنگ رو ازت میگرفت

chartab
27-07-2012, 14:44
سلام من تو اون برج که با لیزر سبز می خواد بزندت من اونجا موندم میرم ولی در ها بستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Altairezio
27-07-2012, 14:58
سلام من تو اون برج که با لیزر سبز می خواد بزندت من اونجا موندم میرم ولی در ها بستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب وقتی دوستت داره شلیک میکنه تو باید به چپ ترین سنگری بری که از تو اوون میشه سر تکتیراندازو دید!
بعد از اونجا سر تکتیراندازو بزن!

chartab
27-07-2012, 15:49
ببخشید وقتی مرده با شمشیر میزن موس هرقدر میزنم باز اون سمسیر رو می زنه

Altairezio
27-07-2012, 17:17

دوست من اینی که نوشتی اصلا" مفهوم نیست!:31:

EngineeR EhsaN
27-07-2012, 19:17

باید موقع کلیک یکمی انگشتتو روش نگه داری

----------

خیلی بازی باحالی بود بخصوص داستانش که خیلی باحال بود ... گرافیک بازی که واقعا عالی بود و ترکیبش با گیم پلی بازی فوق العاده کرده بود بازی رو. لذتی که تو هد زدن اونم تو موقعیت Bullet time هست تو هیچی نیست :31:

IOG
28-07-2012, 11:33
آقا تو چپتر 8 ک تو قبرستونه جایی که اسنایپره میزنه تا جای اون در بزرگه میرم ولی در باز نمیشه...چکار کنم؟

Altairezio
28-07-2012, 12:37
آقا تو چپتر 8 ک تو قبرستونه جایی که اسنایپره میزنه تا جای اون در بزرگه میرم ولی در باز نمیشه...چکار کنم؟

دوست عزیز شما صفحه ی قبلو مطالعه نمودید؟:3:
بابا تا چپ ترین سنگر موجود در جلو برو (که میشه دقیقا" کنار اون نرده ها!) بعد از اون جا یه تیر خالی کن تو سر اون بنده ی خدا!:31:

mf.designing
28-07-2012, 12:39
سلام.
دوستان ببخشید تو اون بخشی که تو ساختمونی بمب گذاری میکنیم و بعدش باید فرار کنیم و ساختمون آروم آروم در حاله انفجاره!! به یه جائی میرسیم که یه نفر از اون جون سختها میاد بالا پشت بوم! و بعد تا میخوام کمی اونو بزنم ساختمون منفجر میشه و تمام ! اونجا چیکار باید کرد ؟!

Altairezio
28-07-2012, 12:57
سلام.
دوستان ببخشید تو اون بخشی که تو ساختمونی بمب گذاری میکنیم و بعدش باید فرار کنیم و ساختمون آروم آروم در حاله انفجاره!! به یه جائی میرسیم که یه نفر از اون جون سختها میاد بالا پشت بوم! و بعد تا میخوام کمی اونو بزنم ساختمون منفجر میشه و تمام ! اونجا چیکار باید کرد ؟!

هر چی گلوله داری خالی کن تو سرش !

mf.designing
28-07-2012, 13:33
هر چی گلوله داری خالی کن تو سرش !

ممنون. بله میدونم اما تا میخواتم اینکارو بکنم، کمی نزده ساختمون منفجر میشه و مرحله fail !

IOG
28-07-2012, 13:33
من تو چپتر 11 هستم.ولی بازیش اصلا حس Max Payne 2 رو نداشت...

Altairezio
28-07-2012, 13:44
ممنون. بله میدونم اما تا میخواتم اینکارو بکنم، کمی نزده ساختمون منفجر میشه و مرحله fail !

دوست عزیز اگه توجه کرده باشی یه امکان تو مکس پین هست که میتونید زمانو باهاش آهسته تر بکنید!
خوب درست روبه روی اون یه سکو هست شما قبل از این که اون بیاد برید اونجا و وقتی فیلمو نشون داد و اون اومد سریع سنگر بگیرید و بعد از سنگر در بیاید(با راست کلیک)بعدبا شیفت زمانو آهسکته کنید و هرچی گلوله دارید بریزید تو سرش!
البته من توصیه میکنم با 2 کولت بزنیدش!

3Dmajid
28-07-2012, 20:56
بچه ها این بازی lanش مشکل داره ؟
چرا هر کاری میکنم نمیتونم بین پی سی و لب تاپ لن کنم ؟ :20:

soheilnouri
29-07-2012, 13:17
بازیو بالاخره تموم کردم....واقعا part 3 بازی از همه قشنگ تر بود و قسمت اخر هم از همه بیتر...

IOG
29-07-2012, 14:11
منم تموم کردم. من از مرحله اداره پلیسش خیلی خوشم اومد و اون هتلی که سرانو رو توش دیدیم( که اون دکتر خوبه رو کشت!)...