PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Max Payne 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Layken
29-07-2012, 16:08
ممنون. بله میدونم اما تا میخواتم اینکارو بکنم، کمی نزده ساختمون منفجر میشه و مرحله fail !

اگه باز هم نتونستی ردش کنی درجه سختی بازی کم و زیاد میشه یدونه بیار پایین و بزار روی اسون ، اون موقع سریع کشته میشه
بعد برگردون سر جاش

*IN*
29-07-2012, 21:39
سلام
اقا من همون اول بازی گیر کردم...اونجا که میرن تو کلوپ و اینا رو گروگان میگیرن...بعد از اینکه همه متجاوزین(:دی) رو میکشم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد...هیچ کدوم از درا باز نمیشن که برم دنبال شون...

milad dante
30-07-2012, 09:56
سلام
اقا من همون اول بازی گیر کردم...اونجا که میرن تو کلوپ و اینا رو گروگان میگیرن...بعد از اینکه همه متجاوزین(:دی) رو میکشم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد...هیچ کدوم از درا باز نمیشن که برم دنبال شون...

یه عکس از بازی بزار تا دقیق بگم کجا باید یری

meshkiposh2200
30-07-2012, 19:14
با سلام .من نمیدونم کجای بازیه ولی بعد از یک مهمانی فسق و فجور دار توی کشتی یه چندتایی را کشتم و موتورهای کشتی منفجر شد و هیچ دری هم باز نمیشه و مکس خفه میشه میشه راهنماییم کنیید

clau
30-07-2012, 19:19
با سلام .من نمیدونم کجای بازیه ولی بعد از یک مهمانی فسق و فجور دار توی کشتی یه چندتایی را کشتم و موتورهای کشتی منفجر شد و هیچ دری هم باز نمیشه و مکس خفه میشه میشه راهنماییم کنیید
دو تا فلکه هستش باید بازشون کنی تا دریچه هوا باز بشه

IOG
30-07-2012, 21:06
دوستان یه سوال. این بازی جایی داره که بشه با کاراکتر مکس پین 1 و 2 بازی کرد؟؟؟؟

Altairezio
31-07-2012, 03:10

دوست عزیز شما اصلا" این بازی رو بازی کردی؟
تو مکس پین 1و2و3 کاراکتر 1 نفره و اونم مکس پین هست!(حالا قضیه روشن تر شد؟:39:)
اگه منظورت اینه ک به قدیم برگرده ، نه همچین چیزی نمیشه!

aha2012
31-07-2012, 04:31

اتفاقا چند تا فلش بک داره مکس
در ضمن بله میشه با شخصیتهای 1 و 2 بازی کرد.اونم تو بخش مالتی پلیر

Altairezio
31-07-2012, 04:55
اتفاقا چند تا فلش بک داره مکس

منم میدونم چند تا فلش بک داره اما اونا در حد 1 ماه 5 ساعت 3 سال هستن نه 20 سال و 10 سال !

IOG
31-07-2012, 17:55

ههه شما چه با نمکی. اتفاقا تمومش کردم. در ضمن منظور من لباسشه آقای زرنگ. برای اینکه بدونی میگم کلمه کاراکتر فقط اسم نیست. شامل لباس و مدل مو و ریش و حتی یه زخم رو گوشه لب هم میشه... شما اول از چند نفر میپرسیدی بعد پست میدادی بهتر بود. اینجوری سنگین تر بودی. OK؟ (حالا قضیه روشن تر شد؟)

ا
تفاقا چند تا فلش بک داره مکس
آها چون من فک کردم شاید Single هم بشه انتخابشون کرد گفتم بپرسم. بهر حال ممنون رفیق...

Shadow-Man
31-07-2012, 20:48
اونجا که میره تو اداره پلیس همه رو میکشه گیر کردم
اونجا غولش میاد یه جایی سنگر میگیره که نمیشه کشتش. ما پائین هستیم اون بالا.
چطوری باید ردش کنم؟

CRIS Joon CR7
31-07-2012, 20:51
چطوری باید ردش کنم؟

به سقف بالای سرش شلیک کن تا جاشو عوض کنه
دو بار که این کار رو کردی دیگه جایی واسه سنگر گرفتن نداره و راحت بزنش.......:46:

3Dmajid
31-07-2012, 20:56
چطوری باید ردش کنم؟

باید به سقف بالای غوله تیر بزنی همونججا که مهتابی داره بعدش میریزه پایین.

meshkiposh2200
31-07-2012, 21:40
دوست عزیز ممنون ولی من فقط یکی از فلکه ها را پبدا کردم دومیش کجاست؟

CRIS Joon CR7
31-07-2012, 22:40
دوست عزیز ممنون ولی من فقط یکی از فلکه ها را پبدا کردم دومیش کجاست؟

با شکل توضیح دادم
جالبه این بازی رو من همون لحظه که واسه 360 اومد گرفتم و یه هفته تمومش کردم ولی همه شو مثه کف دست یادمه.......

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

VAHID
01-08-2012, 17:52
منم تمومش کردم بازی جالبی بود ولی انتظارم از این بازی با این همه تاخیری که خورد بیشتر بود..............

3Dmajid
01-08-2012, 18:35
منم بازی رو برای دومین بار تموم کردم.
در کل بازی خوبی بود اما اشکالات فنی و هنری هم به چشم میخورد.
در کل به نظر من راک استار نتونست حق مکس پین رو ادا کنه. :41:

IOG
01-08-2012, 19:54
منم دقیقا نظر شما دو نفرو دارم. خداییش *R کم کاری کرده بود. البته من یه نظری دارم. اگه اسم بازی مکس پین نبود من هیچ ایرادی رو به بازی وارد نمی دیدم ولی آخه مکس پین باید یه چیز خاص تر می بود...

3Dmajid
01-08-2012, 20:58
منم دقیقا نظر شما دو نفرو دارم. خداییش *R کم کاری کرده بود. البته من یه نظری دارم. اگه اسم بازی مکس پین نبود من هیچ ایرادی رو به بازی وارد نمی دیدم ولی آخه مکس پین باید یه چیز خاص تر می بود...

کاملا موافقم. من خیلی منتظر این بازی بودم چون فک میکردم راک استار میخواد یه بازی خیلی خاص با ویژگی هایی بهترو تقدیم به طرفدارای مکس پین کنه.

اما واقعا این کارو نکرد ... توی گیم پلی هیچ تنوع و روند جدید ایجاد نمیشه تا آخر بازی، حالا این هیچ ... گیم پلی دقیقا شبیه فیلمای هندی شده. چیزی که توی مکس پین یک و دو نبود.

بازی از حالت واقعی کاملا خارج شده، شما تک نفره میری جلو و کلی آدم میکشی و از بس همه بر میای دقیقا مث فیلمای هندی :31: اسلو موشن های وسط بازی که کلا فیلم بود :31:

با خیال راحت همه رو هید شات میکنی :31: ... واقعا گیم پلی اکشن بازی شباهت خیلی زیادی به GTA IV داره !

نحوه ی کاور گیری و تیر اندازی و ...

انگار دقیقا همون سیستم رو اومده بهینه تر کرده و توی بازی پیاده کرده در صورتی که یک بازی بزرگی مثل مکس پین باید یه گیم پلی خاص داشته باشه.

حالا کلا بگذریم از اینکه هیچ ربطی به مکس 1 و 2 نداشت و انگار نه انگار آدم داره مکس پین بازی میکنه :41:

IOG
01-08-2012, 22:49
آره دقیقا. من کاملا یاد GTA میفتادم. داستانم که بی ربط... من اصلا انتظار یه همچین چیزی نداشتم. انتظار روشنایی روز و خارج شدن از گوشه و کنار های نیو یورک رو نداشتم...

ali_agha1981
02-08-2012, 11:34
ای بابا بازم گیر دادین به MAX PAYNE 3 ..
به نظرم بهترین شکلی که میشد این بازی رو ادامه داد همینجوری بود که راک استار ادامش داد...
وگرنه حالا اگه بازی رو مثل دو شماره قبلی درست میکردند...
همه میومدن اعتراض میکردن که چرا این بازی همه چیش تکراری هست و هیچ نوآوری توش نیست..بازم مکس پین.. بازم پالتو چرمی..بازم نیویورک.
دیگه چی میخواید ؟ این همه تغییر که بازی بهش واقعا نیاز داشت.. تازه چند تا فلش بک به نیویورک هم میزنه..
بلاخره باید یه جا تغییر کنه .مثل سه شماره splinter cell تا میرسه به double agent و conviction..
وگرنه مکس تا کی باید دنبال قاتلین زن و بچش بگرده؟...بابا همه رو تو نیویورک کشت رفت..دیگه کسی نمونده که..:31:

3Dmajid
02-08-2012, 13:06
ای بابا بازم گیر دادین به MAX PAYNE 3 ..
به نظرم بهترین شکلی که میشد این بازی رو ادامه داد همینجوری بود که راک استار ادامش داد...
وگرنه حالا اگه بازی رو مثل دو شماره قبلی درست میکردند...
همه میومدن اعتراض میکردن که چرا این بازی همه چیش تکراری هست و هیچ نوآوری توش نیست..بازم مکس پین.. بازم پالتو چرمی..بازم نیویورک.
دیگه چی میخواید ؟ این همه تغییر که بازی بهش واقعا نیاز داشت.. تازه چند تا فلش بک به نیویورک هم میزنه..
بلاخره باید یه جا تغییر کنه .مثل سه شماره splinter cell تا میرسه به double agent و conviction..
وگرنه مکس تا کی باید دنبال قاتلین زن و بچش بگرده؟...بابا همه رو تو نیویورک کشت رفت..دیگه کسی نمونده که..:31:

دوست عزیز انتقاد ما به خاطر اینه که راک استار نتونسته خوب بازی رو پیاده سازی کنه. از نظر فنی که مشکل داره.
ما نگفتیم چرا مث دو سری پیش نیس.
همین کانویکشن که مثال میزنی اینقد قشنگ گیم پلی رو در اوردن که من 3 بار تا آخرش رفتم.
ولی مکس پین چی ؟
سیستم کاور گیری جی تی ای که سه سال پیش بازی کردیم توی این بازیه با یه سری ویژگی های خیلی ساده ی دیگه.
خداییش گیم پلی چه چیز جدیدی داش ؟ :31:

IOG
02-08-2012, 13:24
آره دقیقا گیم پلی همون GTA بود. ولی به نظر من راک استار لوکیشن جالبی رو برای ادامه مکس پین انتخاب نکرد. به نظر من جالبتر بود که تو US ادامه پیدا میکرد. تازه داستانش هم بیشتر تو مایه های GTA بود تا مکس پین. همش از پارتی نشون میداد و اینجور چیزا.
و یک نکته دیگه که اصلا خوشم نیومد این بو که مکس رفته از یه خانواده پولدار و خوش گذرون محافظت میکنه. مگه مکس بادی گارده آخه؟:13:

3Dmajid
02-08-2012, 13:44
آره دقیقا گیم پلی همون GTA بود. ولی به نظر من راک استار لوکیشن جالبی رو برای ادامه مکس پین انتخاب نکرد. به نظر من جالبتر بود که تو US ادامه پیدا میکرد. تازه داستانش هم بیشتر تو مایه های GTA بود تا مکس پین. همش از پارتی نشون میداد و اینجور چیزا.
و یک نکته دیگه که اصلا خوشم نیومد این بو که مکس رفته از یه خانواده پولدار و خوش گذرون محافظت میکنه. مگه مکس بادی گارده آخه؟:13:

آره اصلا ابهت مکس رو برد زیر سوال :31:

حالا اینا هیچی ... کسی فهمید آخرش مکس پین داره داستانش رو واسه کی توضیح میده ؟ این قد میگه این کارو کردم اون کارو کردم و داره تعریف میکنه من گفتم حتما داره واسه کسی تعریف میکنه.
ولی حالا که تا آخرش رفتم علامت سوال بالا کلمه که این داشت این چیزارو واسه کی تعریف میکرد ؟ :27:

Aryan.kh
02-08-2012, 16:58
ببخشید مرحله ترمینال اونجا که برق ترمینال رو وصل می کنی و دو تا ترن میان که توشن پر مامور هست بعد زا کشتنشون من فک می کنم لودینگ بازیم مشکل داره ترن سمت چپی که بعد از کشتنشون باید سوارش بشم دم در وای نمیسه بعد از کشتن همه نمی تونم سوار ترن بشم یعنی اندازه یه نفر جا نیست ... چه کار کنم اگر سیو اون مرحله رو دارید بدید اگرنه باید از اول مرحله ترمینال دوباره برم درسته؟؟ یا راه دیگه ای داره

saadat68
02-08-2012, 17:43
سلام بچه ها داستان کامل بازی رو به صورت فارسی جایی هست بشه خوند یکی از بچه ها توی همین تاپیک زحمتشو کشیده بود ولی کاملتر و با جزئیات بیشتری میخوام سایتی هست ؟

clau
02-08-2012, 22:48
ببخشید مرحله ترمینال اونجا که برق ترمینال رو وصل می کنی و دو تا ترن میان که توشن پر مامور هست بعد زا کشتنشون من فک می کنم لودینگ بازیم مشکل داره ترن سمت چپی که بعد از کشتنشون باید سوارش بشم دم در وای نمیسه بعد از کشتن همه نمی تونم سوار ترن بشم یعنی اندازه یه نفر جا نیست ... چه کار کنم اگر سیو اون مرحله رو دارید بدید اگرنه باید از اول مرحله ترمینال دوباره برم درسته؟؟ یا راه دیگه ای داره
باید شیرجه بزنی بری توی ترن راهش همینه منم به همین شکل ردش کردم :20:

meshkiposh2200
03-08-2012, 21:55
با سلام.من اینجای بازی گیر کردم یعنی برم پایین گیر میافتم هیچ جوری نمیتونم بیام بالا راستی این بازی دکمه ی پرش نداره یعنی مکس نیچ جوری نمی تونه بپره

(راستی این ادیتورها کجا رفته مجبور شدم لینک عکس را بذارم)

3Dmajid
03-08-2012, 21:56
با سلام.من اینجای بازی گیر کردم یعنی برم پایین گیر میافتم هیچ جوری نمیتونم بیام بالا راستی این بازی دکمه ی پرش نداره یعنی مکس نیچ جوری نمی تونه بپره

یعنی چی گیر کردی خب برو اون ور دیگه :13:

sirchicco
03-08-2012, 22:09
برو پایین هرجا نیاز به بالا رفتن بود E رو بزن

LordPedi
04-08-2012, 05:14

برو پایین دیگه، شیرجه بزن اون تو، بعد چند نفر اون بالا میان، بعد از کشتنشون با زدن دکمه E برو بالا و ... .کلا تو بازی همون طور که بچه ها گفتن با زدن دکمه E میتونی از بعضی اجسام بری بالا .

LordPedi
04-08-2012, 05:16

چندتا دره دیگه، همشونو امتحان کن، شیرجه بزن توش.

LordPedi
04-08-2012, 05:33
آره اصلا ابهت مکس رو برد زیر سوال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اینا هیچی ... کسی فهمید آخرش مکس پین داره داستانش رو واسه کی توضیح میده ؟ این قد میگه این کارو کردم اون کارو کردم و داره تعریف میکنه من گفتم حتما داره واسه کسی تعریف میکنه.
ولی حالا که تا آخرش رفتم علامت سوال بالا کلمه که این داشت این چیزارو واسه کی تعریف میکرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به نسخه های Max Payne، یه جوری میشه گفت هر نسخه نسبت به قبلیش یه افت داستان داره، مثلا داستان یکش و تنوع مراحلش که معرکه بود، 2ش کمتر و 3هم هم بقول شما ابوهت مکس کم شد و هم داستان دیگه جذابیت گذشته رو نداشت.
ولی در هر صورت خلق یه اثر، خودش یه هنره، و ادامه دادنش یه هنر دیگس. چیزی که توی اکثر فیلم ها و بازی ها مشاهده میشه، که اکثر اوقات داستان افت میکنه.
مثلا اگه شما Jurassic Park رو کامل دیده باشید، 1ش از همه قشنگتر و پر طرفدار تر بود و 2 و 3 اون کمتر. ولی فیلمی مثل The Lord of The Rings چون داستان 3 قسمتش از اول پیاده شده بود، کلا کار قویی بود، که قسمت سومش از همش بهتر شد.
و حالا مکس پین، دیگه خودتون قضاوت کنید، 3 خیلی قشنگ و جالب بود ولی بقول دوستان گیم پلی مقداری خسته کننده شده بود، ولی توجه داشته باشین که سبک مکس پین یعنی همین پرش و تیر اندازی در حالت اسلوموشن مخصوص مکس پینه، البته بازی هایی مثل Matrix هم از اون الهام گرفتن، ولی هیچکدوم به پای مکس پین نمیرسه. و اکنون Max Payne 3 هم یادآور تلخی و شیرینی های نسخه های قبلی شد و هم با اومدنش به ما حس زنده بودن مکس و ادامه داستانشو رسوند.
مثلا ما ها همه آرزو میکنیم تا هر دفعه، نسخه بعدی GTA بیاد، چون کلا محشره، حالا میخواد متوسط باشه یا قوی.، که اینجا حضور Max Payne 3 بهمراه جزئیات فوق العادش برای ما فوق العادست، فقط باید عاشق مکس پین باشین، هرچند که می تونست بهتر باشه.

IOG
04-08-2012, 12:01
بهر حال بازی جالبی بود.همونطور که گفتم اگه اسم بازی مکس پین نمی بود به نظر من حرفی باقی نمی موند...

sansa
04-08-2012, 15:01
این بازی سابقه و اسم مکس پین رو به کلی خراب کرد.

فکر کنم میخواستن با این بازی شر طرفدارا رو از سرشون باز کنن و برن سراغ alone wake

من تو یه برنامه 3D mark 2001

یه دمویی از مکس پین 3 دیدم که خدا شاهده تو عمرم چنین بازی ندیده بود. اصلا قیافه مکس پین یه جور دیگه شده باود. گرافیک محشر بود.

از سر کچل مکس پین هم اصلا خوشم نیومد.

amirpers
04-08-2012, 18:25
چرا آخه این بازی سابقه بازی رو خراب کرده ؟
خب معلومه که یه بازی خوب که میاد و خاطره انگیز میشه، دیگه تکرار نمیشه اما این دلیل بر این نیست که این بازی بده.

راستی دوستان سایت gamespot دوباره فیل...تر شده ؟ یه آدرس جایگزین قبلا بودش. مال UK بود. کسی اون آدرس رو داره ؟

3Dmajid
04-08-2012, 18:48
فقط باید عاشق مکس پین باشین، هرچند که می تونست بهتر باشه.
بله همین که الان این احساس رو داریم که هنوز مکس پین زنده س و میتونیم منتتظر ورژن بعدی باشیم خودش حس خوبیه :20:

این بازی سابقه و اسم مکس پین رو به کلی خراب کرد.

انصافا بازی بدی نبود ... بازی در کل یه بازی خیلی خوب و سرگرم کننده س اما صحبت سر اینه که آیا مکس پین بود یا نه :31:

sansa
04-08-2012, 21:38
اسمش مکس پین نبود خیلی خوب میشددر حد بازی مکس پین و انتظاراتی که میرفت نبود .مزخرف تری ن قسمتش همین داستانش بود . و تغییر قیافشای کاش اون دمو رو داشتم براتون اپ میکردم . اصلا قیافه مکس پین یه جور دیگه بود . البته همه بازی ها اینطور هستن سری اولشون خوبه سری بعد کم کم خراب میشه

LordPedi
04-08-2012, 22:04
انصافا بازی بدی نبود ... بازی در کل یه بازی خیلی خوب و سرگرم کننده س اما صحبت سر اینه که آیا مکس پین بود یا نه :31:

میشه گفت مکس پینی که ما میشناختیم، کسی بود که بدنبال رویای آمریکایی می گشت ولی توی یه بعد از ظهر هدف زندگیش به انتقام گیری تغییر کرد تا اینکه به هدفش رسید. ولی اساسا با تغییر سازنده های بازی و نبود هدف وداستان مشخصی برای ادامه مکس پین، سازنده های جدید(راکستار) فقط خواستن با ادامه مکس پین یکی از پرطرفدارترین بازی ها رو و بهتره بگم بازار این بازی رو از دست ندن، حالا هرچند که داستان خیلی قوی و مناسبی برای عنوان مکس پین وجود نداشت.
آره واقعا حرف شما درسته، این مکس پین نتونست مکس پین ایده آل مارو ادامه بده و تبدیلش کرد به یه معتاد مواد و الکل، در صورتی که در قسمت هایی از شماره اولش، اصلا مکس با اعتیاد و مواد مخدر مبارزه می کرد و حالا چه بلایی سره مکس اومده...
آره واقعا شماره 3 صرفا یه بازیه قشنگ بود، و نتونست انتظارات مارو برآورده کنه...

3Dmajid
04-08-2012, 22:05
اسمش مکس پین نبود خیلی خوب میشددر حد بازی مکس پین و انتظاراتی که میرفت نبود .مزخرف تری ن قسمتش همین داستانش بود . و تغییر قیافشای کاش اون دمو رو داشتم براتون اپ میکردم . اصلا قیافه مکس پین یه جور دیگه بود . البته همه بازی ها اینطور هستن سری اولشون خوبه سری بعد کم کم خراب میشه

خب اگه اسمش مکس پین نبود که اینقد فروش نمیرفت ... شرکتا به فکر فروش و سود خودشونن نه به فکر منو شما :31:

وقتی تریلرش رو میدیدم احساس میکردم یه بازی خیلی خاصه ... وقتی مکس موهاشو کوتاه کرد و در واقع کچل کرد خودشو، گفتم چقد داستانش باحاله حتما یه جا حسابی قاطی کرده این کارو میکنه حالا میره دهن همه رو سرویس کنه، ولی دیدم نه هیچ ربطی به این نداشت و عشقی موهاشو کوتاه کرد :31:

golmohammadi
04-08-2012, 22:32
سلام
دوستان این بازی آخرش نفهمیدم چند دی وی دی هست
قبلا یه بار از یکی پرسیدم 3 تا بود
یکی گفت این اصله و ... 5 تا هست
تا اینکه بعد از چند روز یکی دیگه خریدم 7 DVD
واقعا 7 دیسک هست ؟

aha2012
04-08-2012, 23:02
نسخه کامل=3 تا دی وی دی 9 و یکی 5
نسخه بلک باکس=10 گیگ=دو تا 5و یه سی دی :)

Shadow-Man
04-08-2012, 23:27
بازی رو الان تموم کردم
بازی خوبی بود مکس پین هم بود ولی داستانش داستان مکس پین نبود. به نظر من قبل از شماره سه داستان نیمه تموم بود ولی احساس میکنم شماره 3 ادامه داستان قبلی نبود.
به نظر من باز جا داره که یه شماره دیگه که داستان سالهای بین شماره دو و سه رو روایت کنه

در مورد گیم پلی هم چیزی که واقعا اذیت میکرد یک بلند شدنش از رو زمین بود مثل پیرمردهای هفتاد ساله ده بار سکته کرده که لگنن زیرشون میذارن بلند میشد. بارها حین بلند شدن از زمین مردم. ولی خوب با توجه به سن مکس و اون شیکمش (بزن به تخته) نمیشه انتظار داشت فرز باشه

وقتی که خود کار پین کیلر میخوره که افتضاح بود یه دفعه میدیدی که وسط دشمن ها ولو شده رو زمین بعد هم با اون وضع بلند شدنش.... خیلی وقتا اینطوری میمردم

LordPedi
06-08-2012, 01:52
بارها حین بلند شدن از زمین مردم.
خیلی وقتا اینطوری میمردم

پس معلومه بسختی تمومش کردی؟! :31:

به نظر من قبل از شماره سه داستان نیمه تموم بود ولی احساس میکنم شماره 3 ادامه داستان قبلی نبود.
به نظر من باز جا داره که یه شماره دیگه که داستان سالهای بین شماره دو و سه رو روایت کنه

آره اینطوری خیلی خوب میشه، هم خوب نبودن داستان 3 مرتفع میشه و هم اگه قرار باشه نسخه ی دیگه ایم بیاد و داستانش بعد 3 باشه، اون موقع مکس یه پیر فرتوت میشه که وقتی میپره شلیک کنه رو هوا کمرشو میگیره و دیسکش اوت میکنه ... :39:

amirs2k
06-08-2012, 09:49
با سلام
مکس پین 3 رو نصب کردم و کرک و اپدیت رو نصب و کپی کردم ولی هنگام اجرا بازم اپدیت میخاد و بعد از اپدیت تو اجرا تو initializing گیر میکنه و هنگامی که اینترنت رو هم قطع میکنم پیغام میده که وصل شو تا اکانت فعال شه

این کارا رو هم کردم

"E:Rockstar GamesMax Payne 3PlayMaxPayne3.exe" -scofflineonly

دابل کلیک روی shortcut ایجاد شده.

کپی پوشه profiles موجود در پوشه کرک در محل زیر

C:UsersusernameMy DocumentsRockstar GamesSocial Club
درست کردن یک shortcut از فایل PlayMaxPayne3.exe در desktop""

faryad.usk
06-08-2012, 10:58
سلام
بازی رو نصبیدم ولی بعد بازی کردن ...
وقتی که میام دوباره بازیش کنم میبینم profiles م تو my document \social club پاک شده
بگم که این وسطا internet هم میرم
لطفا کمک کنید
ممنون:23:

ali_agha1981
06-08-2012, 11:12
با سلام
مکس پین 3 رو نصب کردم و کرک و اپدیت رو نصب و کپی کردم ولی هنگام اجرا بازم اپدیت میخاد و بعد از اپدیت تو اجرا تو initializing گیر میکنه و هنگامی که اینترنت رو هم قطع میکنم پیغام میده که وصل شو تا اکانت فعال شه

این کارا رو هم کردم

"E:Rockstar GamesMax Payne 3PlayMaxPayne3.exe" -scofflineonly

دابل کلیک روی shortcut ایجاد شده.

کپی پوشه profiles موجود در پوشه کرک در محل زیر

C:UsersusernameMy DocumentsRockstar GamesSocial Club
درست کردن یک shortcut از فایل PlayMaxPayne3.exe در desktop""

سلام
بازی رو نصبیدم ولی بعد بازی کردن ...
وقتی که میام دوباره بازیش کنم میبینم profiles م تو my document \social club پاک شده
بگم که این وسطا internet هم میرم
لطفا کمک کنید
ممنون

اینجا سوالتون رو بپرسید...

مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ابنجا رو هم بخونید ببنید مراحل نصب رو به درستی انجام دادید یا نه..

forum.bazi center.com/thread62432

soheilmhz
06-08-2012, 21:28
سلام
من سیستمم اینه:
cpu:+3800 2Ghz amd
vga:6570 2g amd
ram:4g bus800
آخرین آپدیت گرافیک هم گرفتم
ولی این بازی رو خیلی کم فریم میگیرم.میشه کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنین لطفن مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟مرسی

shadows_funeral
06-08-2012, 22:32
به نظرم این بازی که به اسم مکس پین معرفی شد فقط می خواست از موفقیتهای قسمت اول و دوم مکس پین برای فروش سوء استفاده کنه

3Dmajid
07-08-2012, 00:09
سلام
من سیستمم اینه:
cpu:+3800 2Ghz amd
vga:6570 2g amd
ram:4g bus800
آخرین آپدیت گرافیک هم گرفتم
ولی این بازی رو خیلی کم فریم میگیرم.میشه کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنین لطفن مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟مرسی

خب گرافیک بازی رو ببر پایین تر

بازیای راک استار معمولا همچین مشکلی دارن ... گرافیکشون شاخ نیس ولی گرافیک خفن میخواد واسه اجراش.

سر مکس پین نمیدونم چه بلایی اورده که این بازی شده 4 تا دی وی دی نه گیگ

Altairezio
07-08-2012, 03:13
خب گرافیک بازی رو ببر پایین تر

بازیای راک استار معمولا همچین مشکلی دارن ... گرافیکشون شاخ نیس ولی گرافیک خفن میخواد واسه اجراش.

سر مکس پین نمیدونم چه بلایی اورده که این بازی شده 4 تا دی وی دی نه گیگ

با حرفات موافقم !
و یه دونه ام سی پی یو قوی میخواد برا اجرا!
این راک استار هر بازی ای که درست کرده یا از نظر گرافیکی سنگین بوده یا هم از نظر گرافیکی و هم از نظر کاربری cpuش سنگین بودن!

IOG
07-08-2012, 11:11
البته بازیاش مثل GTA خداییش فیزیک محشری داشت. وقتی ماشین بهت میزد خیلی باحال میفتادی یا وقتی ماشینت میخورد به جایی دقیقا همون قسمت متناسب با ضربه خراب میشد ولی از لحاظ گرافیکی چیز خاصی ندارن. یادمه برای GTA کلی پچ باید میریختی تا بهتر شه!

golmohammadi
07-08-2012, 19:50
تو پک بازی من چند تا dlc هستش
کدوما را بریزم بهتره ؟
ظاهرا نصبی نیست و باید کپی کنم داخل پوشه نصبی بازی درسته ؟

3Dmajid
07-08-2012, 20:43
با حرفات موافقم !
و یه دونه ام سی پی یو قوی میخواد برا اجرا!
این راک استار هر بازی ای که درست کرده یا از نظر گرافیکی سنگین بوده یا هم از نظر گرافیکی و هم از نظر کاربری cpuش سنگین بودن!

توی بحث گیم سازی، بحث optimize (بهینه سازی) مطرحه که متاسفانه راک استار تو این زمینه اصلا خوب عمل نکرده.
به نظر من اگه یه تیم بازی سازی به این کار وارد باشن یه بازی تو مایه های مکس پین رو میتونن حداکثرش دیگه تو 2 تا دی وی دی 9گیگ جا بدن.
فعلا بهترین بازی بهینه سازی شده از نظر من بازی Skyrim هست با وجود 400ساعت گیم پلی و اپن ورد بودن بازی و نقش آفرینی و جزئیات خیلی زیاد، اما میبینید که بازی در مقابل کیفیت خوبش فقط یه دی وی دیه.
این قدرت تیم بازی سازی رو میرسونه.

البته بازیاش مثل GTA خداییش فیزیک محشری داشت. وقتی ماشین بهت میزد خیلی باحال میفتادی یا وقتی ماشینت میخورد به جایی دقیقا همون قسمت متناسب با ضربه خراب میشد ولی از لحاظ گرافیکی چیز خاصی ندارن. یادمه برای GTA کلی پچ باید میریختی تا بهتر شه!

راک استار از نظر گرافیکی زیاد خوب عمل نمیکنه و حرفی برای گفتن نداره اما معمولا بازی هایی که میسازه ایده های خوبی داره مثل la noire.
البته متاسفانه از این ایده ها توی مکس پین 3 خیلی کم دیده شد یا بهتره بگم اصلا دیده نشد.
البته، از نظر انیمیت و موشن کپچر هم خوب کار میکنه مخصوصا حرکات صورت توی بازی la noire که خیلی طبیعی بود اما نمیدونم چرا از این تکنیک توی مکس پین 3 استفاده نکرده.
امیدوارم تو GTA V این کارو بکنه.

وای GTA IV رو یادم ننداز پدرم در اومد تا اجراش کنم :9:

XENON24
07-08-2012, 22:39
سلام یعنی با یه سی پی یو 2 هسته ای با سرعت 3.1 اجرا نمیشه؟؟؟؟
گرافیک هم 5670

3Dmajid
08-08-2012, 00:43
سلام یعنی با یه سی پی یو 2 هسته ای با سرعت 3.1 اجرا نمیشه؟؟؟؟
گرافیک هم 5670

والا ما همچین حرفی نزدیم. چرا اجرا نشه.

black.assassin
08-08-2012, 13:18
توی بحث گیم سازی، بحث optimize (بهینه سازی) مطرحه که متاسفانه راک استار تو این زمینه اصلا خوب عمل نکرده.
به نظر من اگه یه تیم بازی سازی به این کار وارد باشن یه بازی تو مایه های مکس پین رو میتونن حداکثرش دیگه تو 2 تا دی وی دی 9گیگ جا بدن.
فعلا بهترین بازی بهینه سازی شده از نظر من بازی Skyrim هست با وجود 400ساعت گیم پلی و اپن ورد بودن بازی و نقش آفرینی و جزئیات خیلی زیاد، اما میبینید که بازی در مقابل کیفیت خوبش فقط یه دی وی دیه.

راک استار از نظر گرافیکی زیاد خوب عمل نمیکنه و حرفی برای گفتن نداره اما معمولا بازی هایی که میسازه ایده های خوبی داره مثل la noire.
البته متاسفانه از این ایده ها توی مکس پین 3 خیلی کم دیده شد یا بهتره بگم اصلا دیده نشد.
البته، از نظر انیمیت و موشن کپچر هم خوب کار میکنه مخصوصا حرکات صورت توی بازی la noire که خیلی طبیعی بود اما نمیدونم چرا از این تکنیک توی مکس پین 3 استفاده نکرده.

وای GTA IV رو یادم ننداز پدرم در اومد تا اجراش کنم :9:

skyrim یه بازی اپن ورلد با جزئیات خیلی ضعیف هست با یه محیط واقعا وسیع در حالی که مکس پین یه بازی اکشن با داستان خطی و فضای محدود هست. میدونید که این ورژن مکس پین به صورت سه بعدی هست. و کم کردن حجم بازی فقط می تونه برای نصب باشه و بعد از نصب دوباره به همون حجم نزدیک 30 گیگ میرسه. چون فقط ویدئوهای سه بعدی با رزولوشن full hd کافیه که این بازی به 30 گیگ برسه. از نظر بهینه سازی به نظر من خیلی خوب کار کرده. طوری که روی گرافیک های ضعیفتر هم به راحتی جواب میده. یعنی طیف خیلی زیادی از سیستم ها رو پوشش میده.
نمیدونم چرا گیمرهای ایرانی بیشتر از همه چیز به گرافیک بازی اهمیت میدن.
بازی battle 3 گرافیک خیلی بالاتری نسبت به MW3 داشت اما همه دیدن که فروش MW3 چقدر بیشتر بود. یا مثلا red dead راک استار تو کار در جزئیات بی نظیره اما در گرافیک به gow نمیرسه. حالا خاطراتی که با هر کدوم رو دارین مرور کنین. کدومش بیشتر به دلتون نشسته؟

3Dmajid
08-08-2012, 13:55
skyrim یه بازی اپن ورلد با جزئیات خیلی ضعیف هست با یه محیط واقعا وسیع در حالی که مکس پین یه بازی اکشن با داستان خطی و فضای محدود هست. میدونید که این ورژن مکس پین به صورت سه بعدی هست. و کم کردن حجم بازی فقط می تونه برای نصب باشه و بعد از نصب دوباره به همون حجم نزدیک 30 گیگ میرسه. چون فقط ویدئوهای سه بعدی با رزولوشن full hd کافیه که این بازی به 30 گیگ برسه. از نظر بهینه سازی به نظر من خیلی خوب کار کرده. طوری که روی گرافیک های ضعیفتر هم به راحتی جواب میده. یعنی طیف خیلی زیادی از سیستم ها رو پوشش میده.
نمیدونم چرا گیمرهای ایرانی بیشتر از همه چیز به گرافیک بازی اهمیت میدن.
بازی battle 3 گرافیک خیلی بالاتری نسبت به MW3 داشت اما همه دیدن که فروش MW3 چقدر بیشتر بود. یا مثلا red dead راک استار تو کار در جزئیات بی نظیره اما در گرافیک به gow نمیرسه. حالا خاطراتی که با هر کدوم رو دارین مرور کنین. کدومش بیشتر به دلتون نشسته؟

مطمئنا پیچیدگی اسکایریم رو مکس پین نداره.البته از نظر ساختار بازی میگم.اسکایریم نسبت به بازی و سبک خودش واقعا جزئیات خیلی خوبی داره.
سه بعدی کردن بازی زیاد ربطی به اضافه شدن به حجم بازی نداره. برای مثال بازی کرایسیس 2 که بهترین گرافیک رو داره و سه بعدی هم بود اما توی 2 تا دی وی دی بیشتر نبود.
پر از جزئیات،صداگذاری و مدل بود.
شما میگی روی گرافیک های ضعیف تر خوب عمل میکنه ولی چیزی که بچه ها در موردش بحث کردن دقیقا همین گرافیکش بود که چرا لگ میزنه یا مشکل داره.
اصلا چرا راه دور بریم ... همین بازی Spec Ops هم از نظر جزئیات گرافیکی صحنه ها خیلی خوبه و هم از نظر گرافیک بازی به مراتب از مکس پین بالاتره اما 13 گیگ بیشتر حجمش نبود !! :20:

IOG
08-08-2012, 14:57
Spec ops خداییش روون بود...

amin 2010
08-08-2012, 15:31

در زمینه بازی سازی وارد نیستم اما بهینه سازی در صنعت بازی یعنی بازی با دستگاه های ضعیف هم روون اجرا بشه ، ربطی به حجم بازی نداره .البته کلا RS در این بخش بازی هاش مشکل دارن و زیادی سنگین هستن .

بهترین بازی از نظر سازگار بودن با سیستم ها بازی CRYSIS 2 هستش که حتی با یه سیستم بسیار معمولی هم میشد بازی رو با DX 10 بسیار عالی و با فریم بسیار بالا اجرا کرد و از گرافیکش لذت برد .

دلیلش اینه که حجم بازی حداقل 60 گیگ میشد ! ( در کل هم بازیه LA NOIRE ربطی به راک استار نداشت و RS فقط بازی رو منتشر کرد و موتور رو در اختیار Team Bondi قرار داد ، موشن کپچر این بازی هم به صورت عجیبی حجیم و سنگینه ( دقیقا مثله اینه که یه فیلم بیش از 20 ساعت رو با کیفیت FULL HD در بازی قرار بدن ) و صد البته استفاده این تکنولوژی در بازیی مثله GTA با اون وسعت قطعا حجم بازی رو به بیش از 100 گیگ میرسونه که منطقی نیست !)
در زمینه انیمیشن صحبتتون درسته و بازی های RS با اختلاف بهترین انیمیشن ها رو در این نسل داشتن

مطمئنا پیچیدگی اسکایریم رو مکس پین نداره.البته از نظر ساختار بازی میگم.اسکایریم نسبت به بازی و سبک خودش واقعا جزئیات خیلی خوبی داره.
از نظر گیم پلی درسته و این با توجه به سبک دو بازی هم عجیب نیست ولی اگه منظورتون پیچیدگی های بازی از نظر طراحی ، بخش گرافیکی و به طور کلی ساختارگرافیکی یا فیزیکی بازی هست قطعا سطح کاری که برای بازی MP3 شده با اسکایریم قابل مقایسه نیست .بخش فیزیک که از بخش هایی هم هست که بسیار کار میبره در این بازی از بهترین های نسل بوده !

همین بازی Spec Ops هم از نظر جزئیات گرافیکی صحنه ها خیلی خوبه و هم از نظر گرافیک بازی به مراتب از مکس پین بالاتره اما 13 گیگ بیشتر حجمش نبود
!!! بازی MP3 امسال تا به الان جز بهترین بازی ها از نظر بخش گرافیکی بوده و The Line در خوش بینانه ترین شرایط یه بازی با گرافیک خوبه !

3Dmajid
08-08-2012, 17:02
در زمینه بازی سازی وارد نیستم اما بهینه سازی در صنعت بازی یعنی بازی با دستگاه های ضعیف هم روون اجرا بشه ، ربطی به حجم بازی نداره .البته کلا RS در این بخش بازی هاش مشکل دارن و زیادی سنگین هستن .

حرف شما در مورد بهینه سازی درسته اما رابطه ی مستقیمی هم با حجم بازی داره.
شاید بهترین مثال بازی خلیج عدن باشه، شما ببینید این بازی 5 تا مرحله بیشتر نداره و 1 ساعت گیم پلی اما حجم بازی 1.5 (فک کنم یا شاید بیشتر) هست.
در صورتی که یه بازی مثل COD با اون همه مرحله و جزئیات خیلی کمتر از این حجم میگیره (نسبت به خودش)
در کل منظور از بهینه سازی اینه که در مقابل حجم کمتر،اجرای بهتر و روون تری داشته باشه.
من واقعا چیز خاصی توی مکس پین ندیدم که بخواد 30 گیگ باشه، به نظرم این حجم یه مقدار برای همچین بازی زیاده.

بهترین بازی از نظر سازگار بودن با سیستم ها بازی CRYSIS 2 هستش که حتی با یه سیستم بسیار معمولی هم میشد بازی رو با DX 10 بسیار عالی و با فریم بسیار بالا اجرا کرد و از گرافیکش لذت برد .

کاملا حرف شما درسته، البته از نظر سازگار بودن.
اما حرف من اینه توی اسکایریم اون جزئیات و مپ وسیع و گیم پلی پیچیده رو جه جوری تو یه دی وی دی جا دادن :31: در صورتیکه بازی کیفیت خیلی خوبی داشت.

!!! بازی MP3 امسال تا به الان جز بهترین بازی ها از نظر بخش گرافیکی بوده و The Line در خوش بینانه ترین شرایط یه بازی با گرافیک خوبه !

دقیقا منظورت رو از گرافیک نمیفهمم.
منظور گرافیک بازیه یا طراحی و جزئیات مرحله ها ؟
چون SPEC هم واقعا طراحی مراحلش عالی بود. از نظر Level design.
مکس پین هم همینطور، بیشتر مراحلی که توی برزیل بود نظرمو جلب کرد. واقعا جزئیات خوبی داشت :11:

hamed_dij
08-08-2012, 17:08
پست اول تاپیک رو که دیدم برام یه سئوال پیش اومد؟ موتور cry engine مگه مال شرکت crytech(eagame)نیست؟ یعنی از موتور بازیسازی EA کپی برداری کردن؟؟(یه چیزی تو مایع های ارتش فرازمینی که از موتور بازی سازی یه شرکت دیگه استفاده کرده هست MAXPAYNE 3??????؟؟؟

amin 2010
08-08-2012, 17:14
من واقعا چیز خاصی توی مکس پین ندیدم که بخواد 30 گیگ باشه، به نظرم این حجم یه مقدار برای همچین بازی زیاده.

بیشتر به فیزیک و انیمیشن های بی شمار بازی بر میگرده ، سطح کیفی تکسچر ها ، بازم تاکید میکنم سینماتیک های بسیار زیاد بازی ، پشتیبانی از یسری قابلیت های DX11 و... همشون بالاخره حجم زیادی اشغال میکنن اما شاید میتونستن بازی رو تو حجم کمتری عرضه کنن ( البته اینکارم معمولا مشکله لود نشدن یا دیر لود شدن بعضی تکسچرا رو به همراه داره )

دقیقا منظورت رو از گرافیک نمیفهمم.
منظور گرافیک بازیه یا طراحی و جزئیات مرحله ها ؟
چون SPEC هم واقعا طراحی مراحلش عالی بود. از نظر Level design.
منظورم دقیقا بخش فنی گرافیک هستش ، بخش هنری و زیبایی شناسی رو من کارشناسش نیستم D: از نظر فنی بازی بسیار قوی کار کرده . البته لول دیزاین بازی هم بسیار بسیار عالی بود ، spec ops مشکلات بسیاری داشت که بیشترشون بخاطر شن و ماسه ای که تو کل بازی همه جا هست بعضا دیده نشد ، مثله تکسچرای افتضاح ، نورپردازی بسیار بسیار اغراق امیز و ... .

3Dmajid
08-08-2012, 20:18
بیشتر به فیزیک و انیمیشن های بی شمار بازی بر میگرده ، سطح کیفی تکسچر ها ، بازم تاکید میکنم سینماتیک های بسیار زیاد بازی ، پشتیبانی از یسری قابلیت های DX11 و... همشون بالاخره حجم زیادی اشغال میکنن اما شاید میتونستن بازی رو تو حجم کمتری عرضه کنن ( البته اینکارم معمولا مشکله لود نشدن یا دیر لود شدن بعضی تکسچرا رو به همراه داره )
درسته اما به نظر من همین که این چیزا رو نتونستن با حجم کمتری بسازن خودش ضعفه :31: البته نه ضعفی که بخوایم بگیم این کمپانی کاراش خوب نیس. یه جورایی از امتیاز کارای خوبش کم میکنه.

منظورم دقیقا بخش فنی گرافیک هستش ، بخش هنری و زیبایی شناسی رو من کارشناسش نیستم D: از نظر فنی بازی بسیار قوی کار کرده . البته لول دیزاین بازی هم بسیار بسیار عالی بود ، spec ops مشکلات بسیاری داشت که بیشترشون بخاطر شن و ماسه ای که تو کل بازی همه جا هست بعضا دیده نشد ، مثله تکسچرای افتضاح ، نورپردازی بسیار بسیار اغراق امیز و ... .

به نظرم لول دیزاین spec به مراتب دشوار تر و سخت از مکس پین بود :20::31:
چون فضای باز و بسته یه جورایی با هم قاطی شده بودن و خیلی باحال بود، ولی توی مکس پین چیز جدیدی ندیدیم. دیدیم ؟
بیشتر مراحلش که فضای بسته بود.
البته خب هر کسی یه نظری داره.

sansa
09-08-2012, 14:31
بچه ها چجوری ودیو هایی ابتدای هر مرحله رو رد کنیم . تا زود تر بازی شروع شه ؟

hidden-knight
09-08-2012, 14:55
من که خیلی با این بازی حال کردم مخصوصا به خاطر سه بعدی بودنش
آخرش هم جالب تموم میشه
کلا خط مشی و داستان خوبی داشت
=====
با space
=====
:11:

Mohammad Yek110
09-08-2012, 15:55

یعنی چی ؟
برای DX10 باز نمیشه ؟
من برم دوباره نصبش کنم شاید باز شد....:41:

Mohammad Yek110
09-08-2012, 19:17
سلام

بالاخره تونستم بازی کنم:42:
خیلی بازی قشنگی هست
یه سوال :
انشاالله شبیه L.A.Noire که نیست ؟:2:
بازجویی و ... داشته باشه ؟
ممنون

sansa
10-08-2012, 05:34
این بازی بسیار بسیار بازی خوبیه

دوستان کله چند مرحله داره ؟

IOG
10-08-2012, 12:23
14 مرحله داره.
بازجویی نداره.
فیلم های بازی همون لود بازی هست. البته من تو اکثر فیلم ها از وسطا به بعد لودینگ تموممیشد و می تونستم ردش کنم...

goldenmember
10-08-2012, 13:01
انقدر به حجم و کیفیت گیر ندین.اگه به بخش movie بازی برین میبینین 8 گیگ حجم اونه.تازه بقیه حجم بازی که همش مال بخش داستان نیست.این روزا اکثر بازیا بیشتر حجمشون به بخش multiplayer تعلق داره.مثلا همین CoD 8 رو نگاه نکن 16 گیگ حجمشه.اگه یکم کیفیت ویدئو کم بشه و مولتی پلیر حذف بشه (نسخه بلک باکس)میشه 5 گیگ

Mohammad Yek110
10-08-2012, 13:33
14 مرحله داره.
بازجویی نداره.
فیلم های بازی همون لود بازی هست. البته من تو اکثر فیلم ها از وسطا به بعد لودینگ تموممیشد و می تونستم ردش کنم...
خدا کنه زود تموم نشه
گیم پلی کلش چند ساعته؟

IOG
10-08-2012, 15:21
من با Easy تموم کردم شد فک کنم حدود 10 12 ساعت شد.

--------------
به نظر من بهتره با Easy تموم کنید چون من که اول با مدیوم میرفتم اعصابم بهم میریخت از بس که می مردم...

hidden-knight
10-08-2012, 17:12
من با Easy تموم کردم شد فک کنم حدود 10 12 ساعت شد.

--------------
به نظر من بهتره با Easy تموم کنید چون من که اول با مدیوم میرفتم اعصابم بهم میریخت از بس که می مردم...

من با Normal تموم کردم حدود 20-25 ساعت طول کشید

p_p_k
10-08-2012, 21:17
سلام. بچه ها اوایل بازی کهبا اون پسره و دوتا د ختره تو هلیکوپتریم و بعد میریم مهمونی..... زمان درگیری نشونه نداره تفنگمون؟؟؟؟؟؟

Altairezio
10-08-2012, 23:12
سلام. بچه ها اوایل بازی کهبا اون پسره و دوتا د ختره تو هلیکوپتریم و بعد میریم مهمونی..... زمان درگیری نشونه نداره تفنگمون؟؟؟؟؟؟

چرا باید داشته باشه که اونم یه نقطه ی بسیار بسیار کوچولو هست!

Mohammad Yek110
11-08-2012, 10:26
اگه با دسته ایکس باکس هستین با LT باید نشونه گیری کنید
گاهی بدون LT هم علامت نشونه گیری روی صفحه هست

p_p_k
11-08-2012, 10:50
چرا باید داشته باشه که اونم یه نقطه ی بسیار بسیار کوچولو هست!

اگه با دسته ایکس باکس هستین با LT باید نشونه گیری کنید
گاهی بدون LT هم علامت نشونه گیری روی صفحه هست

سلام. من با pc بازی میکنم........ نشونه نداره..... رو pc با چی نشونه میگیره؟؟؟؟؟

Altairezio
11-08-2012, 11:53
سلام. من با pc بازی میکنم........ نشونه نداره..... رو pc با چی نشونه میگیره؟؟؟؟؟
اگه نشونه رو نشون نده باید یه بار کلیک راست کنی تا نشونه ظاهر بشه!

p_p_k
11-08-2012, 13:17
اگه نشونه رو نشون نده باید یه بار کلیک راست کنی تا نشونه ظاهر بشه!

ظاهر نمیشه عزیز.....

Mohammad Yek110
11-08-2012, 20:44
ظاهر نمیشه عزیز.....
خب وارد بخش setting و controller بشید
اونجا نوشته با چه کلیداییه و میتونین به دلخواه خودتون تغییرش بدین

sansa
12-08-2012, 13:12
دوستان یکی جواب ما رو بدهتو اون مرحله که ساختمان رو بمب گزاری میکنه اون ادمه که سر راهت قرار میگیره روی پشت بوم میاد و هر چی گوله میخوره نمیمیره رو باید چجوری کشت ؟

rave-87
12-08-2012, 14:35
من تازه متوجه شدم یک دکمه ایی هست توی ستاپ که نوشته برای پرتاب نارنجکه
کسی تا حالا نارنجک دیده؟
من 2 بار بازی رو تموم کردم ولی ندیدم

دوستان یکی جواب ما رو بدهتو اون مرحله که ساختمان رو بمب گزاری میکنه اون ادمه که سر راهت قرار میگیره روی پشت بوم میاد و هر چی گوله میخوره نمیمیره رو باید چجوری کشت ؟
سعی کن به سرش شلیک کنی؛ توی صورتش
من بیشترین جایی که گیر کردم اول مرحله آخرش بود (البته با hard داشتم بازی می کردم.)

Altairezio
12-08-2012, 14:45
من تازه متوجه شدم یک دکمه ایی هست توی ستاپ که نوشته برای پرتاب نارنجکه
کسی تا حالا نارنجک دیده؟
من 2 بار بازی رو تموم کردم ولی ندیدم

آقا رو اون خیلی بحث شد که اون واسه بخش چند نفرشه!

Hamid Reza
12-08-2012, 18:39
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم یه اروری میده :
54352

بازی کرک نداشت ولی همه چیزایی که تو DVD بود رو نصب کردم
الان باید چیکار کنم؟

CRIS Joon CR7
12-08-2012, 18:46
سلام
54352

الان باید چیکار کنم؟

مربوط میشه به نسخه ی DirectX شما....
شما آخرین ورژن شو نصب کن...
امیدوارم مشکلتون حل بشه...
اگه هم حل نشد اونو از اینترنت بگیرید و توی پوشه ی System32 بریزیدش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E S S I
12-08-2012, 18:57
سلام
54352

الان باید چیکار کنم؟

این فایل رو دانلود کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه!:

Hamid Reza
13-08-2012, 19:08
مربوط میشه به نسخه ی DirectX شما....
شما آخرین ورژن شو نصب کن...
امیدوارم مشکلتون حل بشه...
اگه هم حل نشد اونو از اینترنت بگیرید و توی پوشه ی System32 بریزیدش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این فایل رو دانلود کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه!:

ممون حل شد
حالا یه مشکل دیگه داره اینه که یه social group باز میشه و نمیره تو بازی
زبون بازی منم نمیدونم چرا انلیسی نیست . اصلا متوجه نمیشم چی میخواد ازم
نمیدونم اینو باید چیکار کنم

ali_agha1981
13-08-2012, 19:38
ممون حل شد
حالا یه مشکل دیگه داره اینه که یه social group باز میشه و نمیره تو بازی
زبون بازی منم نمیدونم چرا انلیسی نیست . اصلا متوجه نمیشم چی میخواد ازم
نمیدونم اینو باید چیکار کنم

شما بهتره مشکلت رو اینجا مطرح کنی..
مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنما نصب زیر هم بخون اگه به ترتیب زیر انجام داده باشی باید بدون مشکل نصب بشه..
forum.bazi center.com/thread62432

alip300
13-08-2012, 21:39
ببخشید،بد جایی پرسده بودم
حذف شود لطفا

djnima
14-08-2012, 10:17
از دوستان عزیز کسی هست که اسکین هاو کاراکترهای بازی رو انلاک کرده باشه ؟

اگه هست سیوشو برامون بزاره ممنون میشیم.

devilboys
14-08-2012, 15:25
بازی چند تا چپتر داره؟

milad dante
14-08-2012, 15:55
بازی چند تا چپتر داره؟

اگه اشتباه نکنم 14 تا چپتر بود

kiar
14-08-2012, 22:06
سلام دو تا سوال داشتم:
1- من نسخه بلک باکس این بازیو نصب کردم اول بازی روی هارد کپی شد که زیاد طول نکشید بعدش که خواست از روی هارد نصب کنه چهار ساعت طول کشید !!! :18: به نظر شما مشکل از سیستم من بود ؟
2- چطور میشه فیلم های بازیو skip کرد امکانش هست ؟

Altairezio
14-08-2012, 22:42
سلام دو تا سوال داشتم:
1- من نسخه بلک باکس این بازیو نصب کردم اول بازی روی هارد کپی شد که زیاد طول نکشید بعدش که خواست از روی هارد نصب کنه چهار ساعت طول کشید !!! :18: به نظر شما مشکل از سیستم من بود ؟
2- چطور میشه فیلم های بازیو skip کرد امکانش هست ؟

برا جواب سوال دومت این که ( نمی تونی همه ی فیلما رو اسکیپ کنی مگر فیلمایه غیر ضروری و آخر چپتر ها)

satrianism
15-08-2012, 19:55
من نارنجک نداشتم تو بازی .چرا؟؟ ولی داخل منو generade هستش!!!

kiar
15-08-2012, 20:59
من نارنجک نداشتم تو بازی .چرا؟؟ ولی داخل منو generade هستش!!!
سلام
فکر میکنم نارنجک فقط برای حالت مولتی پلیر بازی هستش.

rave-87
15-08-2012, 23:34
از دوستان عزیز کسی هست که اسکین هاو کاراکترهای بازی رو انلاک کرده باشه ؟

اگه هست سیوشو برامون بزاره ممنون میشیم.

من کامل تمومش نکردم، ولی فقط 5 تیکه از تفنگ هاش کلاً مونده با تعدادی از مدارک (کلاً کمتر از 10 تا) که پیدا نکردم
ولی بازی رو با سختی old school تموم کردم؛ اگر بدرد می خوره، و بقیۀ دوستان کمک می کنن که کامل بشه؛ بگین کدوم پوشه رو باید بزارم

DOZD_DEL
16-08-2012, 00:35
دوستان توی مرحله 9 اونجا که اشرار اون پسر جوونه رو لای لاستیکا آتیش میزنن و یک نفر با شمشیر به مکس حمله میکنه... کلیک راست میکنم با موس دست یارو رو میگیره ولی من هر چی کلیک چپ رو با موس میزنم نمیتونم اونو خلع سلاح کنم بدجوری گیر کردم راه حلی داره ؟ راهنمایی کنید لطفا"

masoudfasihi
16-08-2012, 00:38
سلام دوستان من وقتی میخوام برم تو بازی گرافیکمو 0 میشناسه چرا کارت گرافیکمو هم اپدیت کردم فایده نداشت

p_p_k
16-08-2012, 11:39
سلام.خوبین؟؟؟؟؟/

بچه ها داخل بازی وقتی یه قسمتو تموم میکنی و میری قسمت بعد نشونه تفنگم غیب میشه و باید از بازی خارج شم و دوباره وارد شم تا درست شه.... راه حلی ندارین درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad Yek110
17-08-2012, 14:00
سلام
میخوام ویندوز عوض کنم.بعد از نصب ویندوز بازی بازم باز میشه؟سیو های بازی کجا هستن کپیشون کنم ؟
ممنون

amirpers
17-08-2012, 15:02
سلام
میخوام ویندوز عوض کنم.بعد از نصب ویندوز بازی بازم باز میشه؟سیو های بازی کجا هستن کپیشون کنم ؟
ممنون

تو داکیومنت هستند. پوشه راکستار گیمز.

Danial_4139
18-08-2012, 00:31
آقا این قسمت بازی گیر افتادم :37:

میگه کلید سمت راست موس رو بگیر منم میگرم همزمان که نگهش داشتم کلید سمت چپ رو میزنم بعدش که طرف افتاد زمین میگه کلید F رو فشار بده هرچی فشار میدم آخرش طرف شلیک میکنه .

باید همزمان با کلید F چیزی رو نگهداشته باشم ؟ مثلا دکمه ای از موس رو نگهداشته باشم یا نه ؟!

Altairezio
18-08-2012, 04:18
آقا این قسمت بازی گیر افتادم :37:

میگه کلید سمت راست موس رو بگیر منم میگرم همزمان که نگهش داشتم کلید سمت چپ رو میزنم بعدش که طرف افتاد زمین میگه کلید F رو فشار بده هرچی فشار میدم آخرش طرف شلیک میکنه .

باید همزمان با کلید F چیزی رو نگهداشته باشم ؟ مثلا دکمه ای از موس رو نگهداشته باشم یا نه ؟!

دوست من ، منتا جایی که یادمه باید اون قسمت دکمه های درخواستی رو تند تند بزنی!

Dark Soul
18-08-2012, 10:47
منم بالاخره وقت کردم دارم بازیش می کنم خیلی تعجب کردم از اون همه تعریف و امتیاز.
گرافیکش اصلا تعریف نداره....بعلاوه اون محیط های تیره و تاریک کجا و این کجا.
داستان مزخرف،اخه اون مکس کجا که بخاطر خانوادش جونشو گذاشت وسط و این که بخاطر یک زن خوشگذرون و پولدار...سطحی ترین داستان ممکن(البته من هنوز وسطاشم) حداقل مثلا اگر پای یک بچه وسط بود که اونو یاد بچش می انداخت خیلی جالبتر می شد یا مثل فیلم Man on Fire.
گیم پلی شم جالب نیست مثلا وقتی کاور گرفته نشسته نمیشه جابه جا شد یا اینکه سریع محل کاورشو عوض نمیکنه (شایدم من بلد نیستم:23:)
تعداد اسلحه های قابل حملشم کمه البته به نظر می خواستن شبیه واقعیت یاشه اما حداقل می باست دو تا اسلحه کمری و دوتا ساب مشین گان را بتونه حمل کنه.
دوتا نکته هم هست که خیلی رو اعصابه البته شاید دومیش قابل حل باشه که من بلد نیستم:
اول اینکه وقتی من اسلحه سنگین دستمه و کات سین می ده ،بعد که وارد درگیری میشه اسلحه کمری یا ساب مشین گان می گیره دستش.
دوم اینکه تصویر به نظرم پهن میاد یعنی نسبت تصویر که باید 16:10 باشه 4:3 هست.

Danial_4139
18-08-2012, 20:37
دوست من ، منتا جایی که یادمه باید اون قسمت دکمه های درخواستی رو تند تند بزنی!
باید همه دکمه ها رو باهم نگه میداشتم مسخره بود :19:

کلا گند زدن اصلا شباهتی به مکس های قبلی نداشت تنها شباهت آهنگ منو هست ، البته برای کسی که تجربه از مکس های قبلی نداره عالیه ، خیلی از قسمت ها رو هم از رو COD کپی کردن نمونش مرحله برزیل بود که با سبک بازی COD خیلی حال میداد تو این یکی مزخرف بود .

گرافیکش در حد بازی های امروزی نبود ، گیم پلی جالبی نداره ، اسلحه ها خیلی کم و فاقد تنوع هست و ساده ترین چیز ها مثل نارنجک که تو مکس 2 کلی کمک میکرد تو این بازی وجود خارجی نداره ، از همه مهم تر یکی از جذابیت های مکس های قبلی مخفی شدن و آروم و بی سرو صدا کشتن دشمنا بود به خصوص با تفنگ های صدا خفه کن دار تو این یکی مخفی شدن کشکه و حتی سنگر گرفته باشیم تورو میبینن !

یادش بخیر مکس قبلی کلی آدم رو میکشتی جسد هاشونم مخفی میکردی کسی نبینه آژیر خطر رو بزنه چقدر حال میداد :44:

ali_agha1981
18-08-2012, 22:17
یادش بخیر مکس قبلی کلی آدم رو میکشتی جسد هاشونم مخفی میکردی کسی نبینه آژیر خطر رو بزنه چقدر حال میداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما مطمئنی مکس پین 1 و 2 رو بازی کردی..؟
شاید داشتی متال گیر بازی میکردی :31:چون تو مکس 1 و 2 اصلا چنین قابلیتی نداشت و اصلا هیچ مرحله ای آژیر خطر نداشت..

shadows_funeral
18-08-2012, 23:10
باید همه دکمه ها رو باهم نگه میداشتم مسخره بود :19:

کلا گند زدن اصلا شباهتی به مکس های قبلی نداشت تنها شباهت آهنگ منو هست ، البته برای کسی که تجربه از مکس های قبلی نداره عالیه ، خیلی از قسمت ها رو هم از رو COD کپی کردن نمونش مرحله برزیل بود که با سبک بازی COD خیلی حال میداد تو این یکی مزخرف بود .

گرافیکش در حد بازی های امروزی نبود ، گیم پلی جالبی نداره ، اسلحه ها خیلی کم و فاقد تنوع هست و ساده ترین چیز ها مثل نارنجک که تو مکس 2 کلی کمک میکرد تو این بازی وجود خارجی نداره ، از همه مهم تر یکی از جذابیت های مکس های قبلی مخفی شدن و آروم و بی سرو صدا کشتن دشمنا بود به خصوص با تفنگ های صدا خفه کن دار تو این یکی مخفی شدن کشکه و حتی سنگر گرفته باشیم تورو میبینن !

یادش بخیر مکس قبلی کلی آدم رو میکشتی جسد هاشونم مخفی میکردی کسی نبینه آژیر خطر رو بزنه چقدر حال میداد :44:
بازی جدیده؟ فکر کنم توهمی چیزی زدی ها!!! چه حالی هم کرده از خاطراتش با مکس پین میگه....
در ضمن تنوع اسلحه تو مکس پین 3 از 1 و 2 خیلی بیشتره. نارنجک هم داره عمووووو...

Danial_4139
18-08-2012, 23:29
شما مطمئنی مکس پین 1 و 2 رو بازی کردی..؟
شاید داشتی متال گیر بازی میکردی :31:چون تو مکس 1 و 2 اصلا چنین قابلیتی نداشت و اصلا هیچ مرحله ای آژیر خطر نداشت..

یادمه داشت ، تو اون مرحله که تو یه ساختمون نیمه ساز بودن قبل اینکه اون زنه فکر کنم سارا بود اسمش تفنگ اسنایپر رو بگیره و مواظب مکس باشه افرادی که مکشتی رو با دکمه E میگرفتی میبردی مخفی میکردی البته اگرم نمیکردی اتفاقی نمی افتاد ولی یه دفه 50 تا آدم میرختم سر آدم ، یه قسمتشم تو یه سوله بود که گوشت آویزون کرده بودن افرادی که میکشتم و میبردم لا به لا گوشتا آویزون مخفی میکردم تا آخر بازی 1 نفر هم ما رو نمی دید که شلیک کنه :8:

یه قسمتشم تو یه لنگر گاه بود باید از دید دوربین های مدار بسته تا یه قسمت جلو میرفتی اگر قبل از رسیدن به اون چک پوینت کسی میدیدت یا تو دید دوربین میرفتیم آزیر میزدن و میباختی .

بازی جدیده؟ فکر کنم توهمی چیزی زدی ها!!! چه حالی هم کرده از خاطراتش با مکس پین میگه....
در ضمن تنوع اسلحه تو مکس پین 3 از 1 و 2 خیلی بیشتره. نارنجک هم داره عمووووو...

من الان مرحله 9 بازیم یه بار نارنجک ندیدیم !

اسلحه های مکس 2 حداقل 2 برابر این بود .

سلاح های مکس 2 :

9mm Pistol
Beretta
Desert Eagle
MP5
Uzi
Sawed-off shotgun
Pump-action shotgun
Striker
Ingram
AK-47
M4
Dragunov
Sniper rifle
Grenade
Molotov cocktail

دقیق یادم نیست آر پی جی بود یا نه .

amirpers
18-08-2012, 23:37
شباهت های محیط بازی با واقعیت :

shadows_funeral
19-08-2012, 04:30
یادمه داشت ، تو اون مرحله که تو یه ساختمون نیمه ساز بودن قبل اینکه اون زنه فکر کنم سارا بود اسمش تفنگ اسنایپر رو بگیره و مواظب مکس باشه افرادی که مکشتی رو با دکمه E میگرفتی میبردی مخفی میکردی البته اگرم نمیکردی اتفاقی نمی افتاد ولی یه دفه 50 تا آدم میرختم سر آدم ، یه قسمتشم تو یه سوله بود که گوشت آویزون کرده بودن افرادی که میکشتم و میبردم لا به لا گوشتا آویزون مخفی میکردم تا آخر بازی 1 نفر هم ما رو نمی دید که شلیک کنه :8:

یه قسمتشم تو یه لنگر گاه بود باید از دید دوربین های مدار بسته تا یه قسمت جلو میرفتی اگر قبل از رسیدن به اون چک پوینت کسی میدیدت یا تو دید دوربین میرفتیم آزیر میزدن و میباختی .

من الان مرحله 9 بازیم یه بار نارنجک ندیدیم !

اسلحه های مکس 2 حداقل 2 برابر این بود .

سلاح های مکس 2 :

9mm Pistol
Beretta
Desert Eagle
MP5
Uzi
Sawed-off shotgun
Pump-action shotgun
Striker
Ingram
AK-47
M4
Dragunov
Sniper rifle
Grenade
Molotov cocktail

دقیق یادم نیست آر پی جی بود یا نه .
اگه بری تو قسمتی که سلاح های بازی رو توضیح داده (مدال و ...) میبینی کلی اسلحه هست. من اصولا چون از بازی زیاد خوشم نیومد چند مرحله بازی کردم بعدش ولش کردم ولی اونجا همه ی اینایی که گفتی به علاوه یه تعداد دیگه هم هست.
شما چطور مکس پین بازی هستی که مونا شخصیت دوم بازی رو اسمشم حتی یادت نمیاد. اینایی که گفتی یه جاهاییش درسته. مثلا اون قسمتی که مونا مکس رو تو ساختمان نیمه کاره پوشش می ده و یا اون کارخانه قصابی گوشت ولی گیم پلی بازی اصلا اون چیزی نیست که می گی. فکر کنم دو تا بازی و قاطی کردی رفیق. ما که دوران کودکی و نوجوانیمونو با مکس پین شب به صبح و صبح به شب می کردیم این چیزا یادمون نمیاد که جنازه برداره و قایم کنه و یا اینکه بری تودید دوربین و ببازی. شاید منظورت اون تله های لیزری بود که اگه میخوردی بهشون می ترکید و می باختی. خلاصه یه مقدار فکر کنم قاط زدی... در هر حال نظر من که یک دوران از زندگیمو روی مکس پین 1 و2 گذاشتم اینه که مکس پین 3 آشغالی بیش نیست. واقعا چرته. ارزش بازی کردن نداره

Altairezio
19-08-2012, 12:14
شباهت های محیط بازی با واقعیت :

دوست من اینا شباهت نیست که !
تو آمریکا کلا" همچیشون کپی همه!
هم کلوپاشون هم کاسینو هاشون و قبرستوناشونو و ....

amirpers
19-08-2012, 13:49
دوست من اینا شباهت نیست که !
تو آمریکا کلا" همچیشون کپی همه!
هم کلوپاشون هم کاسینو هاشون و قبرستوناشونو و ....

درسته عزیزم
شبیه به هم هستند اما خب این عکس ها چیزی بودند که خود راکستار منتشر کرده و من این جا گذاشتم.

ali_metal_357
20-08-2012, 22:19
اقا این همون اول بازی میگه اینتر و بزن بعد میزنه لوداینگ تموم هم نمیشه ؟

چی کار کنم ؟

nois3
22-08-2012, 17:46
منم این بازی رو دیروز گرفتم نصب کردم
۲۰ دقیقه بازی کردم بعد که می‌خواستم اینترنت بیام کسپر آنتی ویروس ۲۰۱۰ رو روشن کردم ۲تا ویروس از بازی گرفت+ شروع کرد به اسکن درایو C ...
خلاصه هر برنامه ای که پسوند exe داشت رو پاک کرد یا ناقصش کرد + خودشو هم پاک کرد
سرتونو درد اوردم

می‌شه ۱ کرک سالم بدون ویروس + آپدیت لازم رو برام بذارید؟
ممنون:11:

afceaglee2013
23-08-2012, 03:26
عوض اینکه روز به روز آزادی بیشتر بشه تو بازی برعکس محدود میکنن
کلا میان پرده ها رو اعصابن نمیشه کنسل کرد:19::19::19::19::19::19: ما همون منوی لود قدیمی رو میخوایم کیو باید ببینیم ..
4 ساعت میان پرده س وسطش یکی بخواد از بازی بیاد بیرون چه خاکی باید بریزه تو سر راک استار؟؟
فقط باید مخقی بشی و و بپری .. حرکت ها(حرکت به اطراف خود مکس نه نوع حرکت) واقعا مزخرفه نمیدونم این راک استار چه غلطی میکنه تو گیماش که حرکت کاراکترا رو اعصابه
نارنجک کجاس؟ من که ندیدم .. کی میگه نارنجک داره تو تک نفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ هااا ..
درست و حسابی نمیدوئه .. سینه خیز نمیتونه بره .. نمیتونه بپره ولی کل پلیسا و ولگردا و یگان ویژه رو تارو مار میکنه ..
چپ و راست کردن نشانه هم حکایتیه واس خودش بعضی وقتا بعد از این که از کاور خارج میشی عوض میشه آدم به ... میره
زدم تو سر طرف خون داره فواره میزنه نمرده که هیچ سر پا هم هست اینم به کنار داره ما رو لت پار میکنه
وسط درگیری وقتی میخواد از زمین بلند بشه انقدر آروم بلند میشه انگار داره از خواب پا میشه:18:. یا مثلا پشت کاور رو زمین ولو شده میخوای کاور بگیری اول می ایسته بعد کاور میگیره :27: این چیزا بعیده از مکس پین .. تو روحت راکستار به گند کشیدی مکس پینو
گیم 2 ثانیه دست منه 2 ثانیه میان پرده باز 2 ثانیه دست منه 2 ثانیه میان پرده، کشتن با این میان پرده ها .. قشنگ مشخص نکردن کجا گیم دست آدمه کجا رو اعصاب ..
ها یه چیز دیگه مکس شنا بلد نیست :39:خاک بر سرت راکستار خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـاک
راکستار برا گیم پلی اصلا زور نزده

ولی گرافیکش خوبه کی میگه خوب نیست .. من که با 1280 بازی کردم خیلی هم جالب بود مثلا کدوم بازی گرافیکش بهتر از اینه؟ مخصوصا آب رو خیـــــلی خوب کار کردن
البته این دومین باره دارم بازی میکنم :31: کلا بازی خوبیه ولی بعضی جاهاش واقعا اعصاب خورد کنه................ اگه راکستار اینجا بود خفه ش میکردم

Mohammad Yek110
23-08-2012, 14:01
سلام
این مرحله گیر کردم
اوایلش دو نفرو پشت سر مکس سوار ماشین می کنن و میرن بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته.مکس رو به سمت راست که می برم دوربین هیچ تغییری نمی کنه و مکس توی تصویر دیده نمیشه
ممنون میشم کمک کنید

55108

WASPKING
23-08-2012, 14:59
هرکی بازی نکنه نصف عمرش برفناست

Akbar"22"
23-08-2012, 15:52
منم این بازی رو دیروز گرفتم نصب کردم
۲۰ دقیقه بازی کردم بعد که می‌خواستم اینترنت بیام کسپر آنتی ویروس ۲۰۱۰ رو روشن کردم ۲تا ویروس از بازی گرفت+ شروع کرد به اسکن درایو C ...
خلاصه هر برنامه ای که پسوند exe داشت رو پاک کرد یا ناقصش کرد + خودشو هم پاک کرد
سرتونو درد اوردم

می‌شه ۱ کرک سالم بدون ویروس + آپدیت لازم رو برام بذارید؟
ممنون:11:

دانلود کرک و آپدیت نهایی RELOADED بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).rar

دوستان امکان قرار دادن لینک دانلود کرک وجود نداره ، هر کسی خواست از طریق پیغام خصوصی میفرستم براش ...

nois3
23-08-2012, 15:53
اقا این همون اول بازی میگه اینتر و بزن بعد میزنه لوداینگ تموم هم نمیشه ؟

چی کار کنم ؟
علی‌ جان
این برنامه Social Club v1.0.9.5 Setup تو گوگل سرچ کن دانلود کن نصب کن
۸۰% مشکل حل میشه
اگه مشکل حل نشد این کرک بریز تو گیم:
کرک سالم بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

afceaglee2013
23-08-2012, 20:50
من نمیدونم این گیمه یا فیلم!! 5 دقیقه باید بشینی نیگا کنی حتی نمیشه از گیم بیای بیرون .. واقعا موندم دلیل این کارشون چیه شرکت پدر مادر داری هم هست نمیشه گفت بلد نیستن .. راکستار چرا اینقد گند زده نمیدونم

ali_agha1981
23-08-2012, 22:16
من نمیدونم این گیمه یا فیلم!! 5 دقیقه باید بشینی نیگا کنی حتی نمیشه از گیم بیای بیرون .. واقعا موندم دلیل این کارشون چیه شرکت پدر مادر داری هم هست نمیشه گفت بلد نیستن .. راکستار چرا اینقد گند زده نمیدونم

دموها skip نمیشه..دلیلش اینه که به حرفه ترین و زیرکانه ترین شکل ممکن LOADING بازی رو در دموهای بازی گنجاندن..
اگه دقت کنی از اول تا پایان هر chapter حتی یک ثانیه هم شما منتظر loading نمی مونی.
تمام لذت مکس پیس به همون دمو های بازی هست که داستان رو شرح میده .خود مکس هم به عنوان راوی بین دموها صحبت میکنه.نمیدونم چه دلیلی داره بخوای skip بکنی

IOG
23-08-2012, 22:24
دموها skip نمیشه..دلیلش اینه که به حرفه ترین و زیرکانه ترین شکل ممکن LOADING بازی رو در دموهای بازی گنجاندن..
اگه دقت کنی از اول تا پایان هر chapter حتی یک ثانیه هم شما منتظر loading نمی مونی.
تمام لذت مکس پیس به همون دمو های بازی هست که داستان رو شرح میده .خود مکس هم به عنوان راوی بین دموها صحبت میکنه.نمیدونم چه دلیلی داره بخوای skip بکنی

اولا بگم که من معمولا یه مقدار از دمو ها که میرفت میتونستم ردش کنم چون لودینگ تموم میشد.
دوما راکستار مثلا حرفه ای بازی در آورده و لودینگ و برداشته بجاش فیلم گذاشته ولی در اصل فقط کارو خرابتر کرده. حداقل لودینگ وقتی بدون دمو باشه زود تموم میشه ولی ماشاا... مکس پین باید بشینی دو ساعت فیلم ببینی. وای بحال زمانی که فیلمش صحنه هم داشته باشه! یکیم بیاد تو اتاق!!! :42:

shadows_funeral
23-08-2012, 22:31

به دلیل اینکه بی خود هستن. اصئلا مکس پین بود و دموهاش ولی این شبه مکس پین خیلی مذخرف شده... اه اه حالم بهم خورد... یه بازی با گرافیک عالی ولی داستان و روند بازی بسیار بی خود.. خیلی آماتور

kiar
23-08-2012, 22:45
میشه با حذف فایلهای مربوط به فیلم از پوشه Movie از دست این فیلم ها خلاص شد واقعا اعصاب برام نذاشته :9:

nois3
23-08-2012, 23:10
بازی قشنگی‌ هست مخصوصا اونجایی که لباس مکس کم کم با عرق بدنش خیس می‌شه ... یا اونجا که دشمنا چراغ قوه رو می‌گیرن طرف مکس, دیگه دشمنو نمی‌شه درستو حسابی‌ دید ... خیلی‌ قشنگه
تنها مشکل بزرگش همین اسپلیت کردن فیلم (مس سریال ۲۴) + طولانی بودن فیلماش هست که اسکیپ نمی‌شه:41:

afceaglee2013
24-08-2012, 05:25

نه یک ثانیه منتظر دمو نمیمونیم 5 دیقه باید فیلم تکراری ببینیم
کدوم حرفه ای ترین شکل !!! زیرکانه!!! شوخی میکنی !!!! انگار مکس پین ابتکار به خرج داده و کاری کرده .. یعنی هیچ کس به ذهنش نرسیده وسط دمو لودینگ کنه؟ نه جانم رسیده ولی دیده خیلی دردسر داره و اینطوری که مکس پین اجرا کرده قوز بالا قوزه به همون لودینگ معمولی رضایت داده
مثلا خواسته لودینگ نداشته باشه به آماتوزترین و بدترین حالت لودینگو حذف کرده و رو اعصاب ما رژه رفته
یعنی چی چه دلیلی داره بخوام حذف کنم!! بهترین دلیلش اینه که دلم نمیخواد ببینم .. یه دلیل دیگه ش اینه که وقتی کسی برای 2 ومین بار یا بیشتر بخواد بازی کنه دیگه لذتی نداره .. اصلا شاید یکی خواست وسط دمو سیستمو خاموش کنه یا از بازی بیاد بیرون این آقایون زیرک و حرفه ای فکرشون به اینجا قد نداده؟ .. مکس پین برا شما اسطوره س چه دلیلی داره همه مثل شما فک کنن؟ برای من فقط یه بازی بسیار خوبه(البته نسخه های قبلی)
دمو ها حالا خیلی خوبن یه بار میبینی تموم میشه بد تر از دمو ها اون چند ثانیه هایی ان که بعد از لودینگ میاد (مثلا مکس تا بره کاور بگیره) رو درجه سختی old school بازی کنی. بعضی جاها زود زود جان به جان آفرین تسلیم میکنی و هی اون صحنه ها میاد. انقدر تکرار میشن ادم کچل میشه

خیلی بی حوصله کار کرده اونهمه تاخیر و فاصله بیت 2 نسخه ، آخرشم این .. حالا گرافیکش خوبه آدم دلش به یه چی خوشه والا باید میرفتن کشکشونو میسابیدن

اولا بگم که من معمولا یه مقدار از دمو ها که میرفت میتونستم ردش کنم چون لودینگ تموم میشد.

بعضی دمو ها لودینگ نداره بزنی رد میشه ولی بعضیا باید تا آخر دمو منتظر باشی .. تازه اصلا لود نمیکنه که سیستم من تو لودینگ انگار نه انگار که داره یه کار سنگین انجام میده هر چند ثانیه یه بار یه تکونی به خودش میده و بقیه اوقات خوابه
کاملا غیر اصولی کار کردن ..

راک استار خر است:31:

IOG
24-08-2012, 14:48
بعضی دمو ها لودینگ نداره بزنی رد میشه ولی بعضیا باید تا آخر دمو منتظر باشی .. تازه اصلا لود نمیکنه که سیستم من تو لودینگ انگار نه انگار که داره یه کار سنگین انجام میده هر چند ثانیه یه بار یه تکونی به خودش میده و بقیه اوقات خوابه
کاملا غیر اصولی کار کردن ..

تو دمو ها معمولا وقتی اینتر بزنی مینویسه Still loading ولی من معمولا مقداری از فیلمو که نشون میداد دیگه میتونستم ردش کنم...

راک استار خر است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:39:

Mohammad Yek110
25-08-2012, 13:03
این Loading ها واقعا اعصاب منم خورد کردن:47:
ولی گیم پلی فوق العادس:40:

Dark Soul
25-08-2012, 23:04
........
تصویر به نظرم پهن میاد یعنی نسبت تصویر که باید 16:10 باشه 4:3 هست.
برای اونائیکه می خوان دوباره بازی کنند یا هنوز بازی نکردند و مشکلی مثل مشکل من دارند...برای حلش باید بازی را از حالت تمام صفحه خارج کنید یعنی تیک Full Screen را بردارید.

Danial_4139
25-08-2012, 23:48
دوستان تو مراحا آخر بازی یه جا تو اداره پلیس وارد یه راه پله میشیم که یه گاز زرد رنگ میندازن تو ( اگر زود خارج نشی میمیره ) من وارد اون دریچه هواکش میشم بازی همونجا کرش میکنه و فریز میشه مال چیه ؟

Akbar"22"
27-08-2012, 16:52
این بازی عجب سر درازی داره !!!!!!! هی میگم دیگه تمومه ولی نه ! یه اتفاق دیگه یه خاطره دیگر یه جریان دیگه بازی همین طور کش داده میشه ! :19:

amirpers
27-08-2012, 18:04
به نظر من تازه بازی کوتاه بود. نسبت به مکس پین های قبلی بله ولی کلا بعد از 9 سال ای کاش باز هم طولانی تر بود.
همین الان داشتم یه حساب و کتاب سرانگشتی می کردم دیدم که اگه هیچ IP جدیدی برای راکستار در نظر نگیریم ، سال بعد می خواد GTA بیاد، احتمالا یعدش هم سال به سال بازی های L.A Noir و Red Dead Redemption که با این حساب برای اومدن مکس پین 4 احتمالی باید حداقل 4 سال دیگه صبر کنیم که ...:41:

afceaglee2013
28-08-2012, 19:24
اگه میخواد یه چیزی مثل این بشه اصلا نسازن بهتره .. لااقل اسم مکس پین بمونه ..

وین رونی
29-08-2012, 07:08
خوب من بازی رو ایکس باکس دارم انجام میدم اصلاً به دلم ننشست
بکش و برو جلو درسته شماره های 1 و 2 هم تقریباً همین سبک بودن اما این یکی دیگه خیلی خطی شده
گرافیکش هم که ضعیف ضعیفه
به قول دوستان فقط اسم مکس پین باقی مونده
راستی نمی دونم چرا وقتی این بازی رو انجام میدم یاد مافیا می افتم خیلی شبیه مافیا 2 هستا گرافیک بازی محیط بازی

Ghaioom
29-08-2012, 19:17
سلام

نسخه بلک باکس 4 تا با نسخه 7 تا دی وی دی فرقش چیه؟

Mohammad Yek110
29-08-2012, 19:34
سلام

سلام
زبان های غیر از انگلیسی حذف شدن ، نصب آسون شده ، کیفیت میان پرده ها به 720*1280 کاهش پیدا کرده

دوستان مکس پین 2 رو من بازی نکردم
خیلی قدیمیه ظاهرا
اگه پیداش کردم بگیرمش؟ارزش داره؟

Ghaioom
29-08-2012, 19:46
سلام
زبان های غیر از انگلیسی حذف شدن ، نصب آسون شده ، کیفیت میان پرده ها به 720*1280 کاهش پیدا کرده

دوستان مکس پین 2 رو من بازی نکردم
خیلی قدیمیه ظاهرا
اگه پیداش کردم بگیرمش؟ارزش داره؟

حالا اون کیفیتش خوبه انگار؟ 7 تا دی وی دی رو بگیریم یا 4 تا؟

دان کن خوبه.

Mohammad Yek110
29-08-2012, 19:49
حالا اون کیفیتش خوبه انگار؟ 7 تا دی وی دی رو بگیریم یا 4 تا؟

دان کن خوبه.

اگه Full HD بازی می کنی نسخه کاملو بگیر
اگه نه که همون بلک باکس خوبه

kiar
29-08-2012, 19:53
سلام

بابا چیه این فیلمهای مکس پین اعصاب برام نذاشته حالا کیفیتش بالا باشه به چه دردی میخوره همون 4 دی وی دی هم کیفیتش فیلماش خوبه و هم الکی پولتو دور نمیندازی!:13:

Mohammad Yek110
29-08-2012, 21:09
بابا چیه این فیلمهای مکس پین اعصاب برام نذاشته حالا کیفیتش بالا باشه به چه دردی میخوره همون 4 دی وی دی هم کیفیتش فیلماش خوبه و هم الکی پولتو دور نمیندازی!:13:
اه اه حال منم بهم زده این فیلما:2:

Akbar"22"
29-08-2012, 21:27
مثل این که حالتو خیلی بده یه سر به بیمارستان بزنید !

اگه فیلم های بازی حالتنو میزنه بهم بازی نکنید یه جوری میگید که انگار ... کسی اینو تا حال بازی نکرده باشه و بخواد بیاد این جا فکر میکنه چه افتضاحی شده ، پشت این بازی کمپانی راک استار هستش حالا شما ها هی گیر بدید !

واسه اسپم زدن یه فکر دیگه بکنید !

Mohammad Yek110
29-08-2012, 21:34
مثل این که حالتو خیلی بده یه سر به بیمارستان بزنید !

اگه فیلم های بازی حالتنو میزنه بهم بازی نکنید یه جوری میگید که انگار ... کسی اینو تا حال بازی نکرده باشه و بخواد بیاد این جا فکر میکنه چه افتضاحی شده ، پشت این بازی کمپانی راک استار هستش حالا شما ها هی گیر بدید !

خداوکیلی اعصاب خورد کنه سه ساعت بشینی نیگا کنی و نتونی ردشون کنی
گیم پلیش عالیه ولی فیلما نه.اگه میان پرده هارو می شد رد کرد و همون پنجره Loading رو داشتیم خیلی بهتر بود
من اگه بخوام وسط یکی از این میان پرده ها بازیو ببندم چیکار باید بکنم؟

.....

Akbar"22"
29-08-2012, 21:41
خداوکیلی اعصاب خورد کنه سه ساعت بشینی نیگا کنی و نتونی ردشون کنی
گیم پلیش عالیه ولی فیلما نه.اگه میان پرده هارو می شد رد کرد و همون پنجره Loading رو داشتیم خیلی بهتر بود
من اگه بخوام وسط یکی از این میان پرده ها بازیو ببندم چیکار باید بکنم؟

.....

Alt + F4 :31:
.....

Mohammad Yek110
29-08-2012, 22:13
Alt + F4 :31:
.....

میدونم پشت این بازی چه شرکتی بوده ...:27:

من فقط نظرم رو گفتم و دلیل هم دارم :
1- مثلا یه جا جونمون رو از دست میدیم بازی میخواد از آخرین چک پوینت لود بشه ، ما بازم مجبوریم اون فیلم ها رو ببینیم
2- افکت تار شدن تصویر هم خیلی رو اعصابه...

حالا کی اسپم میده؟

afceaglee2013
30-08-2012, 04:08
اگه فیلم های بازی حالتنو میزنه بهم بازی نکنید یه جوری میگید که انگار ...

:27: به این میگن راه حل منطقی .. تو کجا بودی راکستار در به در دنبالت میگرده میخواد مکس 4 رو بسازه ..

کسی اینو تا حال بازی نکرده باشه و بخواد بیاد این جا فکر میکنه چه افتضاحی شده !
فکر نمیکنه .. میفهمه چه گندی زدن ..

پشت این بازی کمپانی راک استار هستش حالا شما ها هی گیر بدید !

دِ آدم به خاطر همین میسوزه .. راکستار نبود آدم میگفت به درک اینکاره نیستن ولی آخه این کارا از این شرکت بعیده .. آدم انتظار یه چیز خفنی داشته باشه بعد اینو بذارن جلو آدم انگار رفتی بستنی طلایی بخوری بستنی قیفی میدن بهت

تونستی 1 دونه نارنجک بندازی؟؟؟ یعنی تو این سبک آدم نتونه نارنجک بندازه دیگه هیچی ..
وضعیت کاور گیری رو دیدی؟
دقت کردی وسط یه مرحله (نه بین چپتر ها) و مثلا از یه در وارد میشی اسلحه رو میگیره ازت؟ یا بعضی وقتا 4 رو میزدی اسلحه رو به جای اینکه ورداره مینداخت زمین؟
یا مثلا 3 تا اسلحه داری 2 تاش پره یکی خالی .. بعد از لود اون اسلحه خالی رو میداد دستت؟ چرا چون اسلحه پیشفرض اونه .. حالا این راکستار شما اینو نمیفهمه وقتی من اسلحه پر رو دارم بعد از میان پرده کوتاه (نه بعد از مردن و نه بعد از لود اول چپتر ها) نباید اسلحه رو عوض کنه؟ یا اصلا عوض کرد لااقل اسلحه پر رو بده؟ ..
و خیلی چیزای دیگه که چون میدونم اهلش نیستی نمیگم..
مثلا شما بازی کردی اینو؟ اینایی که گفتیمو ندیدی؟
اگه ندیدی یا اصلا اینکاره نیستی یا باید بری چشم پزشک

این اشکالاتی که میگیم دلیل نمیشه همه ی بازی زیر سوال بره من با این وضع 2 بار بازی کردم .. گرافیک خیلی خوب . داستان نرمال به بالا و جذابیت ذاتی مکس پین و ... اینا همشون هستن ولی دلیل نمیشه شرکت سازنده یا سابقه بازی چشم رو کور کنه که اشکالات وحشتناک رو نبینیم

پست شما بیشتر به اسپم شبیه .. بی جهت دارین اشکالات رو نادیده میگیرید آدم فکر میکنه پسر خاله ی صاحاب راکستاری

Akbar"22"
30-08-2012, 13:12
میدونم پشت این بازی چه شرکتی بوده ...:27:

من فقط نظرم رو گفتم و دلیل هم دارم :
1- مثلا یه جا جونمون رو از دست میدیم بازی میخواد از آخرین چک پوینت لود بشه ، ما بازم مجبوریم اون فیلم ها رو ببینیم
2- افکت تار شدن تصویر هم خیلی رو اعصابه...

حالا کی اسپم میده؟

دوست عزیز ، نظر شما و همه محترم هستش ولی این که حرف رو تکرار کنید این میشه اسپم ! قبل از پست شماره #1642 چند نفره دیگه گفتند که این بازی فیلماش این طوری اونجوری فلانه ! که پست شما هم حاوی پیام اونها هستش شما نهایتا باید دکمه تشکر رو کلیک می کردید نه این که دوباره پست بزنید !
به اینها توجه کنید :

بابا چیه این فیلمهای مکس پین اعصاب برام نذاشته حالا کیفیتش بالا باشه به چه دردی میخوره همون 4 دی وی دی هم کیفیتش فیلماش خوبه و هم الکی پولتو دور نمیندازی!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

میشه با حذف فایلهای مربوط به فیلم از پوشه Movie از دست این فیلم ها خلاص شد واقعا اعصاب برام نذاشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif

این Loading ها واقعا اعصاب منم خورد کردن
:47:

ولی گیم پلی فوق العادس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

شما ها چند بار یه حرفو میزنید :39: !!!!!!!!!!!!!!!!

:27: به این میگن راه حل منطقی .. تو کجا بودی راکستار در به در دنبالت میگرده میخواد مکس 4 رو بسازه ..

خدا رو شکر منطق قنطق هم دارید !!!!! :27: خوب دیگه تو یکی اگه مکس پین چهاری اومد بازی نکن

فکر نمیکنه .. میفهمه چه گندی زدن ..

البته هر کسی با حرف های شماها یه بازی رو انتخاب نمیکنه اونم یک بازی از طرف راک استار بزرگ !!!

دِ آدم به خاطر همین میسوزه .. راکستار نبود آدم میگفت به درک اینکاره نیستن ولی آخه این کارا از این شرکت بعیده .. آدم انتظار یه چیز خفنی داشته باشه بعد اینو بذارن جلو آدم انگار رفتی بستنی طلایی بخوری بستنی قیفی میدن بهت

اولا کسی این بازی جلوت نداخته شما خودت رفتی بازی رو خریدی .
دوما اگر واقعا میسوزه ی صبر کن ، یه نقد از بازی بدن بیرون بعد ببین چطوری هستش .
سوماشم ، خدا شیطونو لعنت کنه .

تونستی 1 دونه نارنجک بندازی؟؟؟ یعنی تو این سبک آدم نتونه نارنجک بندازه دیگه هیچی ..

مگه قرار بود یک دونه (:39:) نارنجک هم بندازیم این قابلیت وجود نداشت تو این نسخه تموم شد و رفت .

وضعیت کاور گیری رو دیدی؟
دقت کردی وسط یه مرحله (نه بین چپتر ها) و مثلا از یه در وارد میشی اسلحه رو میگیره ازت؟ یا بعضی وقتا 4 رو میزدی اسلحه رو به جای اینکه ورداره مینداخت زمین؟
یا مثلا 3 تا اسلحه داری 2 تاش پره یکی خالی .. بعد از لود اون اسلحه خالی رو میداد دستت؟ چرا چون اسلحه پیشفرض اونه .. حالا این راکستار شما اینو نمیفهمه وقتی من اسلحه پر رو دارم بعد از میان پرده کوتاه (نه بعد از مردن و نه بعد از لود اول چپتر ها) نباید اسلحه رو عوض کنه؟ یا اصلا عوض کرد لااقل اسلحه پر رو بده؟ ..

لا الله الا الله ، دلبندم مگه ما داشتیم در مورد اینا حرف میزدیم ! شما اینارو وسط کشیدی ، میخوای حرف های هفته ی گذشته امام جمعه ی کاشان رو هم بیار اینجا .
پسر خوب ، اینایی رو که گفتی بهش میگن " باگ " . نرم افزار (بازی ...) بدون باگ نداشتیم تا حال شما هی بگو این طوری بود اینجوری بود .

و خیلی چیزای دیگه که چون میدونم اهلش نیستی نمیگم..
مثلا شما بازی کردی اینو؟ اینایی که گفتیمو ندیدی؟
اگه ندیدی یا اصلا اینکاره نیستی یا باید بری چشم پزشک

:biggrin: :39:
آیا میدانید اولین کسی که باگ های بازی مکس پین را کشف کرد چه کسی بود ؟ ختاب ، نه ! جناب afceaglee2013
برو بچه ...

این اشکالاتی که میگیم دلیل نمیشه همه ی بازی زیر سوال بره من با این وضع 2 بار بازی کردم .. گرافیک خیلی خوب . داستان نرمال به بالا و جذابیت ذاتی مکس پین و ... اینا همشون هستن ولی دلیل نمیشه شرکت سازنده یا سابقه بازی چشم رو کور کنه که اشکالات وحشتناک رو نبینیم

پست شما بیشتر به اسپم شبیه .. بی جهت دارین اشکالات رو نادیده میگیرید آدم فکر میکنه پسر خاله ی صاحاب راکستاری

خدا شفات بده ! :31: برو خوش باش الان فکر میکنی کی هستی !
برو تجدیدی هاتو بده یا پشت کنکوری دانلود باز ساعت 5 صبح داره هستش داره اسپم میده ! :31:

--------------------------------------------------------------------------------------
تیکه انداختی بهم ، بهت تیکه انداختم >>>> اگر بی احترامی کردیی منم به شما بی احترامی کردم معذرت میخوام :10:

Mohammad Yek110
30-08-2012, 13:27
دوست عزیز ، نظر شما و همه محترم هستش ولی این که حرف رو تکرار کنید این میشه اسپم ! قبل از پست شماره #1642 چند نفره دیگه گفتند که این بازی فیلماش این طوری اونجوری فلانه ! که پست شما هم حاوی پیام اونها هستش شما نهایتا باید دکمه تشکر رو کلیک می کردید نه این که دوباره پست بزنید !
به اینها توجه کنید :

شما ها چند بار یه حرفو میزنید :39: !!!!!!!!!!!!!!!!

خدا رو شکر منطق قنطق هم دارید !!!!! :27: خوب دیگه تو یکی اگه مکس پین چهاری اومد بازی نکن

البته هر کسی با حرف های شماها یه بازی رو انتخاب نمیکنه اونم یک بازی از طرف راک استار بزرگ !!!

مگه قرار بود یک دونه (:39:) نارنجک هم بندازیم این قابلیت وجود نداشت تو این نسخه تموم شد و رفت .

لا الله الا الله ، دلبندم مگه ما داشتیم در مورد اینا حرف میزدیم ! شما اینارو وسط کشیدی ، میخوای حرف های هفته ی گذشته امام جمعه ی کاشان رو هم بیار اینجا .
پسر خوب ، اینایی رو که گفتی بهش میگن " باگ " . نرم افزار (بازی ...) بدون باگ نداشتیم تا حال شما هی بگو این طوری بود اینجوری بود .

:biggrin: :39:
آیا میدانید اولین کسی که باگ های بازی مکس پین را کشف کرد چه کسی بود ؟ ختاب ، نه ! جناب afceaglee2013
برو بچه ...

خدا شفات بده ! :31: برو خوش باش الان فکر میکنی کی هستی !
برو تجدیدی هاتو بده یا پشت کنکوری دانلود باز ساعت 5 صبح داره هستش داره اسپم میده ! :31:

--------------------------------------------------------------------------------------
تیکه انداختی بهم ، بهت تیکه انداختم >>>> اگر بی احترامی کردیی منم به شما بی احترامی کردم معذرت میخوام :10:

شما توی این پستت کجا در مورد بازی و تاپیک حرف زدی؟:27:که به بقیه اسپمر میگی؟
دلم خواست در مورد بازی یه چیزی نوشتم.شروع کردی ایراد گرفتن.تو نه ناظری نه مدیری نه سوپر مدیری نه ادمین.
فقطم توهین کردی به این و اون

orochi
30-08-2012, 13:34
این بازی چه جوریاست ارزش خریدن داره؟ :31::5::20:

neda_traveler
30-08-2012, 13:35
دوستان که زیاد از این بازی تعریف کردن فکر کنم ارزش خریدن داره

Mohammad Yek110
30-08-2012, 13:37
این بازی چه جوریاست ارزش خریدن داره؟ :31::5::20:

ارزش که داره
شاید فیلماش که حکم Loading رو دارن یکم اذیتت کنن
هر سیستمی هم فکر نکنم بکشه
سیستمت چیه؟
درایور کارت گرافیک هم باید آپدیت باشه چون ممکنه به مشکل بخوری
برای انویدیا درایور 301.42 کافیه ولی کاتالیست ( اسم درایور ATI همینه دیگه ؟! ) رو نمی دونم
گیم پلی هم خیلی عالیه

orochi
30-08-2012, 13:40
ارزش که داره
شاید فیلماش که حکم Loading رو دارن یکم اذیتت کنن
هر سیستمی هم فکر نکنم بکشه
سیستمت چیه؟
درایور کارت گرافیک هم باید آپدیت باشه چون ممکنه به مشکل بخوری
برای انویدیا درایور 301.42 کافیه ولی کاتالیست ( اسم درایور ATI همینه دیگه ؟! ) رو نمی دونم
گیم پلی هم خیلی عالیه

پس ارزش خریدن نداره چون من از این بازی هایی که شلوغ پلوغه خوشم نمیاد.:27::31::39:
ممنون بابت جواب دوست عزیز.:11:

Akbar"22"
30-08-2012, 16:20
شما توی این پستت کجا در مورد بازی و تاپیک حرف زدی؟:27:که به بقیه اسپمر میگی؟
دلم خواست در مورد بازی یه چیزی نوشتم.شروع کردی ایراد گرفتن.تو نه ناظری نه مدیری نه سوپر مدیری نه ادمین.
فقطم توهین کردی به این و اون

امیدوارم همین طور باشه که تو میگی !! شما یه حرفو چند بار زدید منم گفتم بس کنید ولی نه شما ها میخواید همین طور ادامه بدید . این که من یه کاربر عادی یا یه مدیر هستم به کسی ربطی نداره ، قوانین برای همه هست ، شماها فراموش کار هستید من قوانین رو رعایت و یادآوری کردم .

Ghaioom
30-08-2012, 20:15
یکی داشت میگفت نسخه بلک باکس 4 ساعت وقت میبره نصب بشه؟!! اینجا نسخه کاملش نیست همش نسخه بلک باکس رو میارن همون 4 تا دی وی دی. ! دی

اینجوری که ادم پشیمون میشه 4 ساعت! :دی

ali_agha1981
30-08-2012, 20:44
یکی داشت میگفت نسخه بلک باکس 4 ساعت وقت میبره نصب بشه؟!! اینجا نسخه کاملش نیست همش نسخه بلک باکس رو میارن همون 4 تا دی وی دی. ! دی

اینجوری که ادم پشیمون میشه 4 ساعت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی اشتباه می گفت...نسخه blackbox ..سه تا dvd9 هست و یک dvd ..نصبش هم با کرک و آپدیت و ...یک ساعت و نیم بیشتر طول نمیشه .خوبیش اینه معمولا بدون مشکلی اجرا میشه.

afceaglee2013
31-08-2012, 07:59
پس ارزش خریدن نداره چون من از این بازی هایی که شلوغ پلوغه خوشم نمیاد.:27::31::39:
ممنون بابت جواب دوست عزیز.:11:
به نظر من ارزش داره بازی کنی .. بیگی بازی کن ولی حواست باشه اگه اشکالاتی داشت دیگه نگی چون ما همشو گفتیم :31: کانتر گذاشتن تعداد حرفامونو میشمارن دیگه ظرفیت تکمیله .. نگو نگفتی

تیکه انداختی بهم ، بهت تیکه انداختم >>>> اگر بی احترامی کردیی منم به شما بی احترامی کردم معذرت میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من مخلصتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدیدا از دست راکستار عصبانیم .. و چون دلیل های خوبی نمیارید مجبورا آدم میخواد یه چیزی بهت بگه (منظورم توهین نیست یه وقت سوء تفاهم نشه)
دیگه بحثو کش نمیدم (ور نه با تو گفتگو ها داشتیم ) .. فقط 2 تا دونه حرف دارم نگم نمیشه

تو این بازی یه مشکلاتی هست و این مشکلات حتی برای یک شرکت معمولی هم در حد طبیعی نیست .. زیاده .. برای راکستار خیلی خیلی زیاده ..
یه گیمی رو راکستار ساخته که ساخته .. من شخصا بابا بزرگ راکستار هم بیاد اشکال داشته باشه میگم. رحم نمیکنم ..
عنوان تایپیک هم که مشخصه ..
شد 3 تا .. دیگه چه میشه کرد

Mohammad Yek110
31-08-2012, 11:35
سلام
دوستان شما این مشکلو داشتین:
گاهی مکس توی Aim Mode می مونه و هر کاری که می کنم نمیاد بیرون
مثلا
وقتی میرم توی کاور خود بخود بیرون از کاورو نشونه گیری می کنه و نصف بدنش بیرونه
دقیقا مثل وقتی که Lt رو نگه داری. ( توی موس و کیبورد فکر کنم کلیک راست باشه )
مجبور میشم بازی رو ببندم و دوباره باز کنم که رفع بشه
دسته هم هیچ مشکلی نداره ( تست کردم )

afceaglee2013
31-08-2012, 11:43
نوچ اصلا این مشکل برام پیش نیومده

M0RTEZA_R
31-08-2012, 12:06
من که اخرم نتونستم نصب کنمش.5 تومنم خریدمش.:9:

amirpers
31-08-2012, 12:34
ما که آرزوی مولتی بازی کردن تو دلمون موند و هیچ کس هم پیدا نشد یه را درست و حسابی بهمون نشون بده.
اما امروز همینجوری رفتم تو قسمت مولتی و داشتم کاراکترها رو نگاه می کردم، جالبه که کاراکتر مکس پین 1 تو قسمت مولتی خیلی بهتر از قسمت سینگل طراحی شده و چشماش هم بازه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aban366
01-09-2012, 20:06
سلام
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین که تو چپتر نه تو کشتی وقتی به طبقه فوقانی میرسی و دشمنها رو میکشی جلو یه درب بسته هستی که نمیدونم باید چیکار کرد اونجا در باز نمیشه؟چیگکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirpers
02-09-2012, 16:10
آموزش نحوه اجرا و بازی بخش مولتی پلیر

دوستان این روش رو من از یه دوست پاکستانی یاد گرفتم و امتحان کردم و بالاخره جواب داد. باید تمام مراحل رو مو به مو انجام بدید تا اجرا بشه.
من خودم انواع روش ها و روش هایی که خودم به ذهنم می رسید رو انجام دادم اما فقط این روش جوابگو بود.

مراحل کار :

1) ابتدا بازی مکس پین 3 رو از سیستم خود آنینستال (پاک) کنید. فراموش نشود که از پوشه Rockstar Games موجود در داکیومنت در جای دیگری بک آپ بگیرید و آن را نیز از داکیومنت حذف کنید.

2) بازی رو دوباره نصب کنید و تمامی آپدیت های 10.0.17 و 10.0.22 و 10.0.28 و 10.0.29 و 10.0.47 و 10.0.49 و 10.0.55 را نصب کنید.(یا بگذارید که خود به خود آپدیت شود) و همچنین فایل MP3_Launcher_1_27_0_0.exe و سوشیال کلاب ورژن 1.0.9.7 را هم نصب کنید. توجه داشته باشید که نباید کرک را کپی کنید.

3) در این مرحله باید اجازه اتصال بازی به اینترنت را بدهید و در صورت بلاک کردن آن در فایروال، آن را از بلاک خارج کنید.

4) در سایت سوشیال کلاب برای خود اکانتی بسازید.

5) وارد بازی شده و با زدن دکمه home پوزر و پسوورد خود در سوشیال کلاب را وارد کرده و لاگین شوید و هنگامی که بازی از شما شماره سریال خواست، با زدن دکمه های Ctrl+Alt+Del از بازی خارج شوید.

6) حال بار دیگر آپدیت 1.0.0.28 را نصب کنید و در ادامه کرک 1.0.028 تتا (Theta) را در محل فولدر بازی کپی کنید. توجه کنید که فقط باید کرک تتا را استفاده کنید.

7) حال از لینک زیر Lanfix مربوطه را دانلود کرده و آن را در پوشه بازی اکسترکت کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8) برنامه تانگل را نصب و آن را اجرا کنید و با ساختن اکانتی در آن وارد روم مکس پین 3 شده و سپس بازی را اجرا کنید که پیغام آفلاین می دهد و در همان حالت آفلاین وارد بازی شوید.

9) با یوزر و پسورد خود در سوشیال کلاب وارد بازی شده و گزینه مولتی پلیر را انتخاب کنید. اروری که می دهد را رد کرده و وارد قسمت لن شوید و از بازی لذت ببرید.

نکته 1 : توجه داشته باشید که معمولا روم های مکس پین 3 شلوغ نیست، پس یا باید در ساعاتی خاص بازی کنید تا افرادی برای بازی حضور داشته باشند و یا اینکه با دوستان خود در ساعت خاصی قرار بذارید برای بازی.

نکته 2 : با این روش شما می توانید هم در حالتی که اینترنت وصله و هم در حالتی که اینترنت قطعه، به بازی بخش سینگل بپردازید اما خب مطمئنا برای بخش مولتی باید به اینترنت وصل باشید.

نکته 3 : شما در این روش و یا روش های دیگر نمی توانید از سیوهای قبلی خود برای بخش سینگل پلیر استفاده کنید اما می توانید با ادغام سیوها، 2 یوزر داشته باشید تا برای بخش سینگل و یا آرکید از یوزر قدیمی خودتون استفاده و برای بخش مولتی از یوزر جدید استفاده کنید.

به این صورت سیو ها رو با هم ادغام کنید :

1) به داکیومنت رفته و شاخه زیر را باز کنید :
Documents\Rockstar Games\Max Payne 3\profiles
پوشه ای که در این جا می بینید که تشکیل شده از چند حرف و عدد، مربوط به یوزر جدیدتون هستش. بهش دست نزنید و به مرحله 2 بروید.

2) حال به بک آپی که از سیو های قبلی خود گرفتید رجوع کرده و به همون پوشه پروفایل اشاره شده در بند 1 بروید و اون پوشه که ترکیبی از حرف و عدد هستش رو کپی کنید و در آدرس مربوط به بند 1 پیست کنید.
به این صورت الان در پوشه پروفایل آدرس بند 1 شما دو تا پوشه دارید با اسم های متفاوت که هر کدوم از حرف و عدد تشکیل شده.

3) حال به آدرس زیر بروید :
Documents\Rockstar Games\Social Club\profiles
می بینید که این جا هم پوشه ای وجود داره که هم نام همون پوشه بند 1 هستش. حال به مرحله 4 بروید.

4) به پوشه بک آپ رجوع کرده و پوشه پروفایل اشاره شده در بند 3 رو باز کنید و اون پوشه داخلش رو کپی کرده و در آدرس بند 3 پیست کنید.
به این صورت در این پوشه پروفایل هم دو تا فولدر وجود داره با نام های متفاوت.

5) حالا همه پنجره ها رو ببندید و وارد بازی بشید. در صفحه ای که گفته کلید اینتر رو بزنید، دکمه home رو زده تا سوشیال باز بشه.
می بینید که اینجا دو تا یوزر وجود داره که یکی یوزر قدیمیتون هستش که باهاش سینگل بازی می کردید و دیگری یوزر جدیدتون که باهاش می تونید هم سینگل بازی کنید(البته از اول) و هم مولتی.

امیدوارم این آموزش مفید واقع شده باشه. متاسفانه من الان لینک مستقیم کرک 1.0.0.28 تتا رو ندارم اما آپدیت ها رو می تونید از پست اول تاپیک مشکلات بازی دانلود کنید.
سوالی بود در خدمتم

aban366
02-09-2012, 18:01
سلام
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین که تو چپتر نه تو کشتی وقتی به طبقه فوقانی میرسی و دشمنها رو میکشی جلو یه درب بسته هستی که نمیدونم باید چیکار کرد اونجا در باز نمیشه؟چیگکار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
????????????

CRIS Joon CR7
02-09-2012, 18:12
????????????

این دوتا جای دو تا فلکه ی دریچه ی هوا هستش بازش کن اول تا زنده بمونی بعدش از در روبرو برو بیرون :46:
اینم شکلش:

Mohammad Yek110
02-09-2012, 18:15
سلام

برای من وقتی دشمنا میومدن خودش باز می شد
وقتیم که همه رو کشتم باز بود خودش

این دوتا جای دو تا فلکه ی دریچه ی هوا هستش بازش کن اول تا زنده بمونی بعدش از در روبرو برو بیرون :46:
اینم شکلش:

اون که یه چکپوینت دیگس
یکم جلوتر از اینجاست

Mohammad Yek110
02-09-2012, 21:02
سلام
اون مرحله که Flashbang میندازن توی راه پله.و مکس باید دنبال راه فرار بگرده
هیچکدوم از درها باز نمیشن
چیکار کنم؟

ali_agha1981
02-09-2012, 21:31
سلام
اون مرحله که Flashbang میندازن توی راه پله.و مکس باید دنبال راه فرار بگرده
هیچکدوم از درها باز نمیشن
چیکار کنم؟
فلش بنگ نیست گاز اشک آوره..:46:
اونجا یه دریچه هست بهش تیر بزن بعد برو توش..
البته میدونم الان میای میگی خودم ردش کردم...! :whistle:

IRAN_KING
04-09-2012, 08:27
سلام
نسخهxbox مکس پین دیسک دوم مربوط به چی هست ایا ادامه بازییه یا مختص به لایو ؟

CRIS Joon CR7
04-09-2012, 10:44
سلام
نسخهxbox مکس پین دیسک دوم مربوط به چی هست ایا ادامه بازییه یا مختص به لایو ؟

ادامه ی بازی هستش
نصف بازی تو دیسک یک هستش نصف دیگش تو دیسک دو هستش:11:

Altairezio
04-09-2012, 12:08
سلام

دوست عزیز در اتوماتیکه اگه بری جلوش خودش باز میشه!
برو جلوش وایسا اگه باز نشد مجبوری وقتی دشمنا دارن میان بدو بدو بری بپری تو!

Lonely Victor
04-09-2012, 12:17
سلام

اون قسمت باگ داره
اگه از ترینر استفاده میکنی اون قسمت رو بدون ترینر رد کن

Milad4171
05-09-2012, 19:50
دو روزه استارت اين بازي رو روي اكس باكس زديم. بازي جالبيه. بدك نيست فقط يه بدي داره من حالت داستاني بازي كه حالت نرمالش هست شروع كردم اول اينكه يه سري ويديو ها رو نميگذاري اسكيپ كنيم. بعد اينكه يه مشكل داره اونم اينه كه حين بازي هيچ منوي تو ايسك باكس واسم نمياره جز Pause. نميدونم حالا روي پي سي هم اينطوريه.
كلا بازي جالبيه. ولي خوب تريپ كاراي راك استار مثل همه. يكم تكسچر ها قويتر شده فقط!

Akbar"22"
05-09-2012, 22:00
دو روزه استارت اين بازي رو روي اكس باكس زديم. بازي جالبيه. بدك نيست فقط يه بدي داره من حالت داستاني بازي كه حالت نرمالش هست شروع كردم اول اينكه يه سري ويديو ها رو نميگذاري اسكيپ كنيم. بعد اينكه يه مشكل داره اونم اينه كه حين بازي هيچ منوي تو ايسك باكس واسم نمياره جز Pause. نميدونم حالا روي پي سي هم اينطوريه.
كلا بازي جالبيه. ولي خوب تريپ كاراي راك استار مثل همه. يكم تكسچر ها قويتر شده فقط!

همه ی اینایی که گفتید برای PC هم هستش .

Mohammad Yek110
06-09-2012, 12:38
سلام
بالاخره تمومش کردم
واقعا بازی خوبی بود و لذت بردم.دلم برای همچین بازیی تنگ شده بود
علی رغم همه مشکلاتی که داشت مزایاش به معایبش می چربید
هرچند بعضی از معایبش خیلی روی اعصاب بود
اینم چندتا از معایب و محاسن بازی از دید خورم

محاسن:
1.اینکه تیر به هرجای بدن دشمن می خورد عکس العمل متفاوتی داشت و تیر همونجا عمل می کرد
2.ویژگی Slow Motion کردن گلوله ها که فکر کنم اسمش Bullet Time بود خیلی خوب بود
3.شیرجه ها !:دی خیلی حال میداد:8:
4.گیم پلی خوب و واقعی بود.
...

معایب:
1.این فیلمها که حکم Loading رو داشتن و خیلی روی اعصاب بودن
2.یه مشکلی توی کاور ها بود و این بود که وقتی مکس تیر می خورد و می افتاد ، برای اینکه به کاور برگرده باید می ایستاد و می رفت به کاور ( شاید من اشتباه می کردم )

دیگه چیزی یادم نمیاد
موفق باشید:11:

ویرایش:
اینم یه ترول برای بازی:21::دی:

ali6803
07-09-2012, 12:20
منم تازه گرفتم بازی رو اما 3 تا دی وی دی هست بعضی مغازه اها 7 تا دی وی دی هم داشتن؟ چه فرقی میکنه؟

amirpers
07-09-2012, 12:37
منم تازه گرفتم بازی رو اما 3 تا دی وی دی هست بعضی مغازه اها 7 تا دی وی دی هم داشتن؟ چه فرقی میکنه؟
بستگی به نوع دی وی دی داره یعنی 8.5 گیابایتی بودن یا 4.7 گیگ بودن و در ضمن ممکنه مال شما ورژن بلک باکس باشه.

sakas
07-09-2012, 12:58
سلام دوستان یه مشکل که با مکس پین3 دارم که بعد از مرحله برزیل هرچی مرحله رد میکنی مراحل ذخیره نمیشه اخرین اپدیت هم روش نصبه

ehsan_
08-09-2012, 13:28
سلام
بچه ها من توی چیتر 7 یا 8 گیر افتادم
اونجا که مکس بر می گرده به خاطراتش که یجایی هستن مثل کلیسا و قبرستون سر قبر زنش وایساده تقریبا آخر اونجا ما با اون رفیقه می رسیم زیر یک برج که روش یک تک تیر انداره
اون کاور میده ما باید بریم جلو و وارد برج بشیم
من همه رو می زنم می رسم دم در برج ولی در بسته هست و باز نمیشه باید چه کنم؟

jafarr
08-09-2012, 13:55
والا من که 2 بار این بازی رو خریدم خراب بوده :24: بهتره کلا بخیال شم یا یه روزی یه جایی رو سالمش رو پیدا کنم

Akbar"22"
08-09-2012, 14:11
سلام
بچه ها من توی چیتر 7 یا 8 گیر افتادم
اونجا که مکس بر می گرده به خاطراتش که یجایی هستن مثل کلیسا و قبرستون سر قبر زنش وایساده تقریبا آخر اونجا ما با اون رفیقه می رسیم زیر یک برج که روش یک تک تیر انداره
اون کاور میده ما باید بریم جلو و وارد برج بشیم
من همه رو می زنم می رسم دم در برج ولی در بسته هست و باز نمیشه باید چه کنم؟

اون یارو (تک تیر انداز) رو باید بزنی بعد ...
بهترین راهم این که بری جلوتر و از گوشه ها بزنیش .

amirpers
10-09-2012, 00:32
دوستان یه سوال هم من دارم.
من تا حالا 4 الی 5 بار این گیم رو تموم کردم و الان حسابی مشغول مولتی هستم اما هنوز یه چیزی رو متوجه نشدم.
چرا وقتی از تو تنظیمات فری ایم و سافت لاک و هارد لاک رو تغییر می دم هیچ تغییری احساس نمی کنم ؟
اصلا چه جوریه ؟ البته تو نسخه PC.

Amirwwe619
12-09-2012, 11:11
دوستان من بازیو از شرکت نیکان گرفتم ، سه تا از دی وی دی معمولایست (4گیگی) ، ولی نوشته 35 گیگ فضا میخواد ، چجوریه این کامله ؟

Saeid1212
12-09-2012, 18:59
سلام دوستان عزیز
مشکل من یکم عجیب غریبه ...

من بازی رو تا مراحل وسطش رفتم اما اون قسمتی که دمو میشه و مکس پین میره جلو آینه و موهاشو با ماشین ریش تراشی میزته

و بعد از اتاق خاج میشه که بره مرحله بعدی .... صفحه همین طور سیاه می مونه و هیچ کاری نمی کنه

میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟

ZEPPENIN
15-09-2012, 15:34
سلام دوستان عزیز

من بازی رو تا مراحل وسطش رفتم اما اون قسمتی که دمو میشه و مکس پین میره جلو آینه و موهاشو با ماشین ریش تراشی میزته

و بعد از اتاق خاج میشه که بره مرحله بعدی .... صفحه همین طور سیاه می مونه و هیچ کاری نمی کنه

گرافیکت چیه عزیز؟
اگه ATI هستش کاریش نمیشه کرد

Milad4171
15-09-2012, 15:48
واسه من اینجا که شما گفتی وارد دیسک بعدی میشه. دقیقا بلایی که سر من اومد. از اینجا دیسک دو رو باید واسه ایکس باکس بگذاری. و از شانس تخیلی من دیسک 2 این بازی ایراد داره .اصلا کار نمیکنه !و اینطور شد که ما بازی رابه امان خدا رها کردیم تا یه خیر دیسک دو این بازی روبه من قرض بده !

ashk1377
15-09-2012, 15:50
دوستان من بازیو از شرکت نیکان گرفتم ، سه تا از دی وی دی معمولایست (4گیگی) ، ولی نوشته 35 گیگ فضا میخواد ، چجوریه این کامله ؟

والا ماله من که 4 تا dvd 9 بود نمیدونم چجوریه ولی فکر نکنم کامل باشه 3 تا dvd معمولی

سلام دوستان عزیز

من بازی رو چند بار تموم کردم بعدشم پاک کردم ولی شاید اگه از سیو مرحله بعد بازی کنی درست بشه یه درخواست بده بچه ها بهت میدن

moh3en_sh
18-09-2012, 10:02
سلام کسی سیو گیم مکس پین3 رو برای ایکس باکس داره؟

Ghaioom
18-09-2012, 19:20
یکی اشتباه می گفت...نسخه blackbox ..سه تا dvd9 هست و یک dvd ..نصبش هم با کرک و آپدیت و ...یک ساعت و نیم بیشتر طول نمیشه .خوبیش اینه معمولا بدون مشکلی اجرا میشه.
من بلک باکس خریدم امروز 3 تا دی وی دی هست با یه سی دی که فایل های دایرکت ایکس و اینا توشه. و کرک و اینا.

شما اشتب میگی نصبش 1 نیم ساعت طول میکشه. زده دوروربرای 3 ساعت! :31:

در ضمن دارم بازی رو تو یه درایو دیگه نصب میکنم ولی درایو C هم داره پر میشه!! شاید بعد از نصب مثل قبل بشه.

ali_agha1981
18-09-2012, 19:49
من بلک باکس خریدم امروز 3 تا دی وی دی هست با یه سی دی که فایل های دایرکت ایکس و اینا توشه. و کرک و اینا.

شما اشتب میگی نصبش 1 نیم ساعت طول میکشه. زده دوروربرای 3 ساعت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن دارم بازی رو تو یه درایو دیگه نصب میکنم ولی درایو C هم داره پر میشه!! شاید بعد از نصب مثل قبل بشه.

سی دی ؟؟؟ :18:
یعنی اینقدر پستت مهم بود برام پیغام خصوصی کردی ؟
من خودم 1.5 ساعته نصبش کردم با بقیه کاراش..حالا شما میخوای سه ساعته نصب کن..اصلا 24 ساعته نصب کن تو گینس هم ثبت بکنش..:31:

Ghaioom
18-09-2012, 20:18
سی دی ؟؟؟ :18: یعنی اینقدر پستت مهم بود برام پیغام خصوصی کردی ؟ من خودم 1.5 ساعته نصبش کردم با بقیه کاراش..حالا شما میخوای سه ساعته نصب کن..اصلا 24 ساعته نصب کن تو گینس هم ثبت بکنش..:31: سی دی که فایل های کرک اینا توش هست. در کل سه دی وی دی 4 هست.
شما نفهمیدی جریان چیه! منظورم این بود که شما گفتی توی 1.5 ساعت نصب میشه بلک باکس ولی مال من میفرقه !! دور روبر 3 ساعت! واسه همین تعجب کردم. چرا میزنی حالا؟! :دی

در ضمن اینم تو پست قبلی نگفتم: از جایی که من بازی رو تو یه درایو دیگه دارم مینصبم و تو درایو سی جای خالی کم هست اینم یه فایلهایی رو تو این درایو کپی میکنه که همش باید پوشه های برنامه های رو باید کات کنم ببرم یه درایو دیگه وگرنه اگه حجم درایو سی به چند مگ برسه یه خطا میده و باید از اول بشینم بنصبم!! در کل عجیبه با اینکه یه درایو دیگه نصب میکنم درایو سی رو هم اشغال داره میکنه! دی

ویرایش: انگار سه ساعت نشد. دو ساعت شد یا کمتر. آخرش سریع پر شد!

ali_agha1981
19-09-2012, 10:22
ویرایش: انگار سه ساعت نشد. دو ساعت شد یا کمتر. آخرش سریع پر شد!

گفتم که یک ساعت و نیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما نفهمیدی جریان چیه! منظورم این بود که شما گفتی توی 1.5 ساعت نصب میشه بلک باکس ولی مال من میفرقه !!

آخه تو میگی من اشتب می کنم..خوب منم خودم نصب کردم اینجوری بود ..حالا دیگه بی خیال مهم اینه که بدون مشکلی اجرا بشه:46:

sunrise1
19-09-2012, 12:09
سلام، من نسخه 10 گیگابایتی رو واسه دانلود گذاشتم... ولی نمی دونم روی سیستمی که دارم بخوبی اجرا میشه یانه؟؟!!
سی پی یو: dual-core e5700 3.00 ghz
رم 2 گیگابایت
گرافیک: ati radeon hd 4300/4500 series اگر اشتباه نکرده باشم...
به نظر شما خوب اجرا میشه... من سال های قبل نسخه یک و دو رو بازی کردم و خیلی خاطره دارم خیلی دوست دارم نسخه سومشو هم بازی کنم...

Ghaioom
19-09-2012, 13:43
گفتم که یک ساعت و نیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه تو میگی من اشتب می کنم..خوب منم خودم نصب کردم اینجوری بود ..حالا دیگه بی خیال مهم اینه که بدون مشکلی اجرا بشه:46:
عجیب بود اولش خیلی وقت کشید ولی آخراش زود کامل شد! :31:

یه چیزی: تو راهنماش گفته از اتصال بازی به اینترنت با فایروال جلوگیری کنید.
یعنی باید تو فایروال ویندوز فایل exe بازی رو اضافه کنم؟

در ضمن فکر کنم موقع نصب فضای 22 گیگی میخواست! برای شما انگار زیادتر میخواسته.

یه سوال دیگه. وقتی که به نت وصل هستیم و بازی اجرا کنیم میخواد پچ 1.27 دان کنه. دان کنیم یا نه؟

در ضمن این گزینه پرش از مانع هست یا نه؟! هر چی میزنم نمیشه. همش باید اسپیس بزنم!

گیم پلی چند ساعته هستش؟

در ضمن بازی شبیه به اسپلینتر کانویکشن هست! :31: بازی باحالیه در کل این و اون

Ghaioom
21-09-2012, 22:30
کاش این زیرنویسش فارسی می کردن دوستان بعد ما فیض میبردیم! :31:

میگم پرش معمولی یعنی بالا رفتن از یه مانع کوچیک دکمه E هست؟

معنی اینا چیه که یکی از دوستان گفته؟ :
کمیک
پینکیلر

و جیمز مکفری کیه؟ صدای گوینده مکسه؟

ulsss
21-09-2012, 23:49
من همین الان چیتر 3 تموم کردم.حالم از مکس بهم خورد :2:،خیلی بازیش رون نیست و اصلا نمیشه ویدیو ها رد کرد. برای کشتن 5 نفر حدالقل باید 15 دقیقه فیلم نگاه کنی.

Ghaioom
22-09-2012, 06:09
من همین الان چیتر 3 تموم کردم.حالم از مکس بهم خورد :2:،خیلی بازیش رون نیست و اصلا نمیشه ویدیو ها رد کرد. برای کشتن 5 نفر حدالقل باید 15 دقیقه فیلم نگاه کنی.

فکر کنم دکمه enter سمت راست کیبورد یا هر دوش فیلم رو رد میکرد. ولی فکر کنم فقط دکمه سمت راست Enter کیبورد رد میکرد.

Ghaioom
25-09-2012, 15:19
مکس میلو رگو را پیدا می کند و او را از بین می برد و جیوانا و مارسلو را نجات می دهد
اینجا فکر کنم باید فقط جیوانا باشه ها ! دی
یعنی فقط اونو نجات میده تو متن بالاییش نوشتی مارسلو تموم میکنه.

در ضمن چرا این حمله به خانواده برانکو به خاطر مکس بود؟ فکر کنم دلیلی ننوشتی یا من متوجه نشدم؟!

shadows_funeral
25-09-2012, 18:19
فکر کنم دکمه enter سمت راست کیبورد یا هر دوش فیلم رو رد میکرد. ولی فکر کنم فقط دکمه سمت راست Enter کیبورد رد میکرد.

نه داداش چون تو زمان پخش فیلم ها لودینگ بازی انجام می شه باید حتما فیلم رو نگاه کنی. در کل خیلی رو اعصابه. بعدش هم چیز خاصی بازی برای عرضه نداره. واقعا بیخوده. حال منم از این بازی بهم خورد. حیف قسمت 1 و2 مکس پین که این بازی یدک می کشه.

italodance
26-09-2012, 10:38
خوب از پریروز گذاشتم دانلود امروز تموم میشه چطوره بازیش خوبه؟ گیر که نمیکنه ؟ من Radeon HD 6490 DDR5 با 4 گیگ رو و 3 مگ کش دارم و CPU هم Core i5 هست

campuzlit
26-09-2012, 13:07
خوب از پریروز گذاشتم دانلود امروز تموم میشه چطوره بازیش خوبه؟ گیر که نمیکنه ؟ من Radeon HD 6490 DDR5 با 4 گیگ رو و 3 مگ کش دارم و CPU هم Core i5 هست
بازیش به عنوان شوتر سوم شخص بازی بسیار خوبی هست اما به عنوان مکس پین به نسخه های قبلیش نمی رسه.
اگه اشتباه نکنم از گرافیکت معلومه که لپ تاپه. با این گرافیک باید روی جزییات پایین بازی کنی تا روون اجرا شه. پچ ها و آپدیت هاش هم دانلود کن و نصب کن.

TheGnomonWorkshop
26-09-2012, 22:08
ای خداااااااا . . .
این بازی نصبش این همه طول کشید، دوستان چه حوصله ای دارن که میخوان اینو دانلود کنن!
میدونید به جای دانلود این بازی چند تا موزیک میشه دانلود کرد؟!!!
7 تومن بدید دی وی دی اورجینال بگیرید، اینقد هم دق تو دل ما نکنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

italodance
27-09-2012, 12:02
ای خداااااااا . . .
این بازی نصبش این همه طول کشید، دوستان چه حوصله ای دارن که میخوان اینو دانلود کنن!
میدونید به جای دانلود این بازی چند تا موزیک میشه دانلود کرد؟!!!
7 تومن بدید دی وی دی اورجینال بگیرید، اینقد هم دق تو دل ما نکنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لول همه چی رو باید دانلود کرد یک قرون هم نمیدم

تازه دانلود چند چیز داره:

1 اطمینان کامل از نسخه اصلی ریلیز شده و Nuke نشده در نتیجه اجرا تمیز و بی عیب و نیازی به تاپیک مشکلان نصب و...
2 پول دادن الکی
3 اصلا وقتی نمیگیره من که سر کارم صبح میزنم میام شب میبینم تموم شده البته این بازی نه بازیهای 7 8 گیگی رو میگم
4 من سرویسم نامحدود ماهی 200 گیگ دانلود دارم اصلا چیزهایی دانلود دارم که تو ایران نیست

shadows_funeral
27-09-2012, 15:30
لول همه چی رو باید دانلود کرد یک قرون هم نمیدم

تازه دانلود چند چیز داره:

1 اطمینان کامل از نسخه اصلی ریلیز شده و Nuke نشده در نتیجه اجرا تمیز و بی عیب و نیازی به تاپیک مشکلان نصب و...
2 پول دادن الکی
3 اصلا وقتی نمیگیره من که سر کارم صبح میزنم میام شب میبینم تموم شده البته این بازی نه بازیهای 7 8 گیگی رو میگم
4 من سرویسم نامحدود ماهی 200 گیگ دانلود دارم اصلا چیزهایی دانلود دارم که تو ایران نیست

1- سرویس شما نامحدوده اونوقت این محدودیت رو داره که ماهی 200گیگ فقط می تونی دانلود کنی؟ عجب جمله متناقضی!!!! اگه شرکته اینو بهت گفته که سرویست نا محدوده سرت کلا گذاشته عزیز. سرویست 200 گیگ در ماه هستش.
2- دانلود کردن اصولا برای افرادی که اینترنت نا محدود دارن خوبه
3- الته من این بازی رو دانلود کردم و یک ساعت هم نصبش طول کشید ولی بعدا واقعا از دانلود کردنش پشیمون شدم. چون وقتمو از بین برد.

italodance
27-09-2012, 15:36
1- سرویس شما نامحدوده اونوقت این محدودیت رو داره که ماهی 200گیگ فقط می تونی دانلود کنی؟ عجب جمله متناقضی!!!! اگه شرکته اینو بهت گفته که سرویست نا محدوده سرت کلا گذاشته عزیز. سرویست 200 گیگ در ماه هستش.
2- دانلود کردن اصولا برای افرادی که اینترنت نا محدود دارن خوبه
3- الته من این بازی رو دانلود کردم و یک ساعت هم نصبش طول کشید ولی بعدا واقعا از دانلود کردنش پشیمون شدم. چون وقتمو از بین برد.

1 نه عزیز هه هه :10: میانگین دانلود ماهانه من 200 گیگ هست نه شرکت خودمو گفتم
2 بله موافقم اصلا نامحدود مخصوص این افراد هست نه همه کس
3 اممم اینجا که اکی ولی بستگی به ذائقه فرد داره همه مثل هم نیستند ما که عادت کردیم و معتاد دانلودیم :2:

shadows_funeral
27-09-2012, 18:26
1 نه عزیز هه هه :10: میانگین دانلود ماهانه من 200 گیگ هست نه شرکت خودمو گفتم
2 بله موافقم اصلا نامحدود مخصوص این افراد هست نه همه کس
3 اممم اینجا که اکی ولی بستگی به ذائقه فرد داره همه مثل هم نیستند ما که عادت کردیم و معتاد دانلودیم :2:

البته بازی خوبیه ولی به نظر من مکس پین نیست. اگه مکس پین 1 و2 رو بازی کرده باشی می دونی هیچ کدوم از فاکتورهایی رو که باعث زیبایی مکس پین می شد این نداره و یا اگر هم داره (مثل بولت تایم) خیلی بدتر از نسخه 1 و2 پیاده سازی شده.

max_3d
28-09-2012, 12:19
سلام اقا نسخه کرک شده ای هست که دردسر غیرفعال کردن انتی ویروس رو نداشته باشه؟؟؟
والا یکی از برویچ یه نسخه از مکس پین رو بهم داد 4 تا dvdبود نصب کردم و حالا نوبت کرک بود که از زندگی سیر شدم هاردمو نابود کرد چنان ویروس بی پدرو مادری گرفت که تا 1 هفته درگیرش بودم که اثرات مخربشو تازه قرنطینه کنم بعد هم که اگه تعریف کنم خون خون گریه میکنید:45:

Ghaioom
28-09-2012, 13:39
خوب بازی تموم شد دیگه چیکار کنیم باهاش؟! :دی

من که آخراش خسته شدم چون یه جورایی تکراری بود. و گاهی جاهاش انقد میباختیم که مجبور بودم ترینر بزنم چون اعصابم خورد میشد و خیلی وقت میگرفت!

من سرویسم نامحدود ماهی 200 گیگ دانلود دارم
چه خبره! D:
هارد ترا ترا میخواد! دی

max_3d
28-09-2012, 13:49
خوب بازی تموم شد دیگه چیکار کنیم باهاش؟! :دی

من که آخراش خسته شدم چون یه جورایی تکراری بود. و گاهی جاهاش انقد میباختیم که مجبور بودم ترینر بزنم چون اعصابم خورد میشد و خیلی وقت میگرفت!

چه خبره! D:
هارد ترا ترا میخواد! دی
شما که بازی کردید از همون کرکهایی استفاده کردین که باید انتی ویروس رو باید غیر فعال کردو و از این دردسرا؟؟؟؟

Ghaioom
28-09-2012, 15:49
شما که بازی کردید از همون کرکهایی استفاده کردین که باید انتی ویروس رو باید غیر فعال کردو و از این دردسرا؟؟؟؟
آره ولی ناد32 داشته باشین میتونید فایل رو به لیست سفید بزارین تا اینطوری نکنه.
حل میشه.

آنتی ویروسای دیگه هم باید داشته باشن.

swamp
28-09-2012, 17:41
من تو نسخه 360 مرحله ای که نوشته puch cabinet هر چقدر Y رو میزنم اتفاقی نمی افته!
چه باید کرد؟

AlexMercer
02-10-2012, 14:53
اقا من رو ایکونش کلیک میکنم یه صدا اخطار میاد ولی پیغام نشون نمیده و بازی اجرا نمیشه.

aha2012
02-10-2012, 16:30
اقا من رو ایکونش کلیک میکنم یه صدا اخطار میاد ولی پیغام نشون نمیده و بازی اجرا نمیشه.

به اینترنت وصلی؟

AlexMercer
02-10-2012, 16:40
به اینترنت وصلی؟

دایما! مشکل از اونه؟

Ghaioom
02-10-2012, 18:48
دایما! مشکل از اونه؟
قطعش کن چک کن.

در ضمن شاید یه خطای دیگه باشه که مال ما تو نسخه بلک باکس داشت.
مثل رو آیکن میزدی یه خطا میداد که یه فایلی از تو پوشه نصب رو باید باز میکردی. آیکونش انگار خراب بود! دی
از پوشش یه فایل دیگه که اجرایی باشه رو باز کن ببین.

AlexMercer
02-10-2012, 20:56
قطعش کن چک کن.

در ضمن شاید یه خطای دیگه باشه که مال ما تو نسخه بلک باکس داشت.
مثل رو آیکن میزدی یه خطا میداد که یه فایلی از تو پوشه نصب رو باید باز میکردی. آیکونش انگار خراب بود! دی
از پوشش یه فایل دیگه که اجرایی باشه رو باز کن ببین.

اتفاقا بلک باکسه۱!!! ولی فایل اجرایی تو پوشه رو هم اجرا میکنم چیزی نمیشه. حتی فاصله اسما رو هم درست کردم!

aha2012
03-10-2012, 01:00
اتفاقا بلک باکسه۱!!! ولی فایل اجرایی تو پوشه رو هم اجرا میکنم چیزی نمیشه. حتی فاصله اسما رو هم درست کردم!

آهان فکر کنم فهمیدم
تو فولدر بازی یه پوشه هست به نام profile اونو کپی کن تو document تو social club همونجایی که سیو بازیهات هست ببین درست میشه

aha2012
03-10-2012, 01:03
آهان فکر کنم فهمیدم
تو فولدر بازی یه پوشه هست به نام profile اونو کپی کن تو document تو social club همونجایی که سیو بازیهات هست ببین درست میشه

دقیق میشه اینجا:
C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\Social Club
در ضمن فایروالتم off کن

bad_guy
04-10-2012, 12:50
من تو نسخه 360 مرحله ای که نوشته puch cabinet هر چقدر Y رو میزنم اتفاقی نمی افته!
چه باید کرد؟

خیلی رو اعصابه این قسمت خودم اونقدر زدم Y رو یادم نیست با یه ریتم خاصی آخر زدم یا اینکه تند تند پشت سر هم!

Ghaioom
04-10-2012, 13:35
کاش این ماتریکس 4 میومد کل بازیا رو کنار میزد! :31::27:
اگه بیاد فکر کنم بهترین بازی تاریخ بشه با اون حرکاتش! دی

mehdi_vsgh
05-10-2012, 10:35
سلام مرحله 9 فکر میکنم..همون مرحله ای که تو قبرستون هست اواخر مرحله اونجاییکه که یه اسنایپر روی برجک هست...اونو چطور میشه زد؟؟ من هر کاری کردم حتی خودم رو به برجک رسوندم ولی درش باز نمیشه...از بیرون هم میزنم که اصلا بهش نمیخوره!!! چه کنم؟

Mohammad Yek110
05-10-2012, 10:38
سلام مرحله 9 فکر میکنم..همون مرحله ای که تو قبرستون هست اواخر مرحله اونجاییکه که یه اسنایپر روی برجک هست...اونو چطور میشه زد؟؟ من هر کاری کردم حتی خودم رو به برجک رسوندم ولی درش باز نمیشه...از بیرون هم میزنم که اصلا بهش نمیخوره!!! چه کنم؟

سلام

mojtaba182003
06-10-2012, 02:31
مرحله ای هست که مرده شمشیر دستشه و راهنما به ما میگه راست کلیک کن بعد چپ کلیک اما هر چی میزنم بازم گردنمو میزنه

راه حلش چیه دوستان ؟

amirpers
06-10-2012, 10:19
مرحله ای هست که مرده شمشیر دستشه و راهنما به ما میگه راست کلیک کن بعد چپ کلیک اما هر چی میزنم بازم گردنمو میزنه

راه حلش چیه دوستان ؟

باید چهار تا کلید پشن سر هم فشرده بشه. اگه اشتباه نکنم دکمه های سمت راست و چپ موس و شیفت سمت چپ و F.
اگه دکمه ها رو به موقع و به درستی میزنی و باز هم نمیشه، احتمالا مشکل از کرکه. تو این مرحله کرک تتا مشکل داره و باید از کرک ریلودد استفاده کرد. کرک شما تتا هستش ؟

AlexMercer
06-10-2012, 12:37
دیوانه شدم من!!!!! قبلا تو بازی نمیرفت حالا تو بازی میره یا رو initializing میمونه یا ارور unable to conncet میده چهکار کنم؟

virus2009
06-10-2012, 16:34
دیوانه شدم من!!!!! قبلا تو بازی نمیرفت حالا تو بازی میره یا رو initializing میمونه یا ارور unable to conncet میده چهکار کنم؟

بازی رو بلاک کردی که به اینترنت وصل نشه ... ؟؟؟ ( تو فایروال )

AlexMercer
06-10-2012, 16:36
بازی رو بلاک کردی که به اینترنت وصل نشه ... ؟؟؟ ( تو فایروال )

اره بابا .همون بلاک کردم میگه unable to connet

virus2009
06-10-2012, 17:56
اره بابا .همون بلاک کردم میگه unable to connet

تاپیک حل مشکلات مکس پین رو نگاه کن ، خیلی ها این مشکل رو داشتن ببین چکار کردند ، من الان دقیق یادم نیست

Ghaioom
06-10-2012, 21:59
بلاک ج نمیده . خاموش کن D

Ghaioom
11-10-2012, 06:53
سلام

موقعی که میخوام Rockstar Games Social Club رو پاک کنم خطای:

---------------------------
Rockstar Games Social Club Uninstall
All Rockstar Applications must be removed before removing Rockstar Games Social Club
OK

میده. چیکار کنیم؟ بازی که پاکیدم این پاک نمیشه!! :sq_14: (شکلکو دی)

mehdy.z
12-10-2012, 00:50
سلام

موقعی که میخوام Rockstar Games Social Club رو پاک کنم خطای:

Rockstar Games Social Club Uninstall
All Rockstar Applications must be removed before removing Rockstar Games Social Club
OK

میده. چیکار کنیم؟ بازی که پاکیدم این پاک نمیشه!! :sq_14: (شکلکو دی)
خوب چیزی که این میگه اینه که اول تموم اپدیتها و اپلیکیشنهایی که برای بازیهای r* نصب کردی رو پاک کن بعد بیا سراغ این...

Ghaioom
12-10-2012, 18:42
خوب چیزی که این میگه اینه که اول تموم اپدیتها و اپلیکیشنهایی که برای بازیهای r* نصب کردی رو پاک کن بعد بیا سراغ این...

همه پاک شده. به غیر از بازی چیز دیگه ای نصب نیست که از r* !
مثلا شما چی میگی؟

mehdy.z
13-10-2012, 13:11
همه پاک شده. به غیر از بازی چیز دیگه ای نصب نیست که از r* !
مثلا شما چی میگی؟
خوب احتمالا چون یه سری آپدیتهایی رو برای بازی نصب کردی تا بازی و باطبع اون اپدیتهایی که روش هست رو پاک نکنی اجازه پاک کردن sc رو نمیده!!

Ghaioom
13-10-2012, 16:54
خوب احتمالا چون یه سری آپدیتهایی رو برای بازی نصب کردی تا بازی و باطبع اون اپدیتهایی که روش هست رو پاک نکنی اجازه پاک کردن sc رو نمیده!!

آره فکر کنم همراه با کرک آپدیت هم تو سی دی بود که میگفت بنصب. نصبیدیم.
کجا نصب شده؟

mehdy.z
14-10-2012, 00:29
آره فکر کنم همراه با کرک آپدیت هم تو سی دی بود که میگفت بنصب. نصبیدیم.
کجا نصب شده؟
فکر کنم روی بازی نصب شده وبه صورت تکی نشه پاکشون کرد و احتمالا باید خود بازی رو کامل پاک کنی!!

Ghaioom
14-10-2012, 21:26
فکر کنم روی بازی نصب شده وبه صورت تکی نشه پاکشون کرد و احتمالا باید خود بازی رو کامل پاک کنی!!

بازی رو که پاک کردم. :sq_6:

mehdy.z
15-10-2012, 00:42
بازی رو که پاک کردم. :sq_6:
توی control panel\uninstall program چیزی از بازی max payne 3 نیست؟؟!

Ghaioom
15-10-2012, 15:48
توی control panel\uninstall program چیزی از بازی max payne 3 نیست؟؟!
نه. گفتم که قبلا مکس پین رو پاک کردم! :31:

mehdy.z
16-10-2012, 00:38
نه. گفتم که قبلا مکس پین رو پاک کردم! :31:
عجیبه!!
پس یه کار کن برو توی ریجستری ویندوز و در قسمت hkey_local_machine /software و کل پوشه R* رو پاک کن ببین درست میشه!!
راستی چه گیری دادی که این رو پاک کنی؟:31:

Ghaioom
18-10-2012, 06:25
عجیبه!!
پس یه کار کن برو توی ریجستری ویندوز و در قسمت hkey_local_machine /software و کل پوشه R* رو پاک کن ببین درست میشه!!
راستی چه گیری دادی که این رو پاک کنی؟:31:

پاک شد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند تا که اسم راک استار بود پاکیدم که اسم بازیا توش نوشته بود ربطی هم به خود بازی نداشت فک کنم چون که اسم بازیا توش بود! :sq_6:

anti-military
18-10-2012, 07:25
فیلم های بازی که بین بازی پخش میشه واسه من مثل اینکه مخصوص 3 بعدی هستش و مخصوص تلوزیون و عینک 3 بعدی هستش! راهی نیست بشه معمولیش کرد و دیگه 3 بعدی نباشه ؟

55021
18-10-2012, 13:26
سیو کامل بازی رو کی داره ؟؟

مهدي.ف
19-10-2012, 12:52
James McCaffrey

این اقا صداپیشه ی مکس پینه. دقت کردین چقدر توی این بازی مکس پین شبیه اشون بود مخصوصا چشماش

amirpers
19-10-2012, 13:42
James McCaffrey

این اقا صداپیشه ی مکس پینه. دقت کردین چقدر توی این بازی مکس پین شبیه اشون بود مخصوصا چشماش
درسته دوست عزیز چون اصلا مدل خود شخصیت هم بوده.
قبلا هم گفته بودم. مکس 1 از روی سام لیک بوده و مکس 2 از روی هنرپیشه ای به نام تیموتی گیپس و 3 هم همین که شما گفتی.

titanium_zarin
07-11-2012, 13:34
کسی میدونه این ارور چی میخواد ؟؟

XENON24
13-11-2012, 18:15
این فیلم های وسط بازی چقدر زیاده!!
نمیشه یه جوری ردش کرد؟؟؟من امروز بازی رو نصب کردم و دارم بازی می کنم
راستی چجوری سیو میشه؟؟؟

Spaniuly
13-11-2012, 19:20
فیلم های بازی که بین بازی پخش میشه واسه من مثل اینکه مخصوص 3 بعدی هستش و مخصوص تلوزیون و عینک 3 بعدی هستش! راهی نیست بشه معمولیش کرد و دیگه 3 بعدی نباشه ؟

نه دوست عزیز این حالت گویای اختلالات ذهنی مکس هستش که به خاطر داروهای مسکن دردی (پین کیلر) هست که مکس از اونها استفاده می کنه تازه آب شنگولی هم می خوره دی: چه شود!

این فیلم های وسط بازی چقدر زیاده!!
نمیشه یه جوری ردش کرد؟؟؟من امروز بازی رو نصب کردم و دارم بازی می کنم
راستی چجوری سیو میشه؟؟؟

روی اعصاب منم بود بار اول آدم زیاد ناراحت نمیشه چون تازگی داره ولی وقتی ریپلای می کنی واقعا دوباره نگاه کردنشون عذاب آوره
اوتوسیو داره البته توی پایان چپتر ها مشکل سازه تا چپتر به پایان نرسه و چپتر بعدی آغاز گیم پلی نیاد چپتر قبلی رو به حساب چپتر کلیر شده نمی ذاره این تیکه اش هم جالب نیست

IceLord
16-11-2012, 05:53
سلام دوستان

همین الان بازی رو روی هارد تموم کردم

بازی خوبی بود ولی آخراش دیگه رسما جلوی یه ارتش کامل مقاومت می کرد.
دیگه خیلی حوصله سر بر شده بود.

چند تا سوال فنی:

بازی چند تا پایان داره؟

بین Hardcore و old school کدوم یکی سخت تره؟

تو این دو تا مد داستان بازی هم فرق می کنه یا نه؟

میشه زیرنویس های پرتغالی بازی رو انگلیسی کرد؟

موفق باشید

Spaniuly
16-11-2012, 10:02
سلام دوستان

همین الان بازی رو روی هارد تموم کردم

بازی خوبی بود ولی آخراش دیگه رسما جلوی یه ارتش کامل مقاومت می کرد.
دیگه خیلی حوصله سر بر شده بود.

چند تا سوال فنی:

بازی چند تا پایان داره؟

بین Hardcore و old school کدوم یکی سخت تره؟

تو این دو تا مد داستان بازی هم فرق می کنه یا نه؟

میشه زیرنویس های پرتغالی بازی رو انگلیسی کرد؟

موفق باشید
حرفه ای هستیا من توی آسون ترین درجه سختی اون آخرش گریه ام گرفته بود

اول اسکول که میشه بازی سوپر ماریو میکرو که گه می مردی می رفتی اول بازی دیگه چک پوینت نداره وسط چپتر به این حالت مردن توی بازی و رفتن به ابتدای چپتر می گه اولد اسکول توی دارکسایدرز هم می بینی وقتی روی نایتمیر بازی می کنی اگه 20 ساعت گیم پلی داشته باشی دقیقا می ری اول بازی حالا باز این بهتره میره اول چپتر مثل مود نیویورک هست

ورژن بازیت احتمال کاملا انگلیسی نیست دیگه احتمالا بشه با تغییر دادن فایل ها توی مسیر نصب و شناسایی فایلی که حاوی زیر نویس و تغییر اون تبدیلش کرد.

ولی خدائیش بازی اون اعتیادی رو که GTA IV و RDR ایجاد توی گیمر ایجاد می کنه ٫ ایجاد نمی کنه... ولی بازم می ارزه

XENON24
16-11-2012, 16:09
لا مصب خیلی سخته نسبت به 1و2
من الام مرحله قبرستونم...بعد از برزیل