مشاهده نسخه کامل
: Max Payne 3
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
با این سیستم من میشه روان بازی کرد؟یعنی گیر نکنه
MAIN:ASUS M4A88TDV
CPU:AMD Athlon X2 3.2 GHZ
RAM:4 GIG DDR3
VGA: 5670
در ضمن این سیستم بتلفیلد 3 و کال آف 3 رو خیلی عالی تو رزولوشن 768*1366 اجرا کرد..:31:اصلا هم گیر نداشت
fokahi110
23-04-2012, 20:23
دوستان اینم اخرین اپدیت کارتهای گرافیک Nvidia وATi راحت دانلود کنید ولذتشو ببرید مخصوص لپ تاپ و کامپیوتر خونگی.
دنلود درایور ATi >>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ATI)-Radeon-Desktop-&-Mobility-Video-Card-Drivers-12.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ATI)-Radeon-Desktop-&-Mobility-Video-Card-Drivers-12.2)[/URL]
دانلود درایور Nvidia >>>
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] reId%3D246%26Title%3DAMD-%28ATI%29-Radeon-Desktop-%26-Mobility-Video-Card-Drivers-12.2)
بین حرف S وo یه نقطه گذاشتم برش دارید لینک رو بزارید تو مرورگرتون لذتشو ببرید.
amirpers
23-04-2012, 20:28
فقط ببین امیر جان اپدیت کارت گرافیک Nvidia رو چه PC وچه لپ تاپ من دارم اخرین نسخه درایور یعنی 296.10 هست دوستان باید اپدیت کنند حالا اگه ص2لاح بدونی لینک بدم اینجا بیای بزاری همه دانلود کنن که مشکلی نداشته باشن لامصب گرافیک مرده رو زنده میکنه.:20::11:
آره خیلی مهمه. اگه دوست داری لینکش رو بذاری ، بذار چون از سایت خود انویدیا هم بدون ... شکن نمیشه دانلود کرد ولی به نظر من بهتره صبر کنیم تا بازی بیاد. چون تا اون موقع درایور جدیدتری میاد احتمالا و شاید مثل بتلفیلد 3 که براش یه درایور جدا گانه اومد ، برای این هم همینطور بشه.
با این سیستم من میشه روان بازی کرد؟یعنی گیر نکنه
MAIN:ASUS M4A88TDV
CPU:AMD Athlon X2 3.2 GHZ
RAM:4 GIG DDR3
VGA: 5670
در ضمن این سیستم بتلفیلد 3 و کال آف 3 رو خیلی عالی تو رزولوشن 768*1366 اجرا کرد..:31:اصلا هم گیر نداشت
شما هم فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشی.
متاسفانه سیستم اعلام شده بازه بزرگی رو در بر می گیره و وقتی مثلا گفته شده کارت گرافیک 8600 تا 680 انویدیا یا 3400 تا 7970 از AMD نمیشه دقیق گفت که مثلا شما با چه جزئیاتی می تونی بازی کنی.
الان تو سایت خود بازی هم بیشتر بحث سر اجرا شدن بازی رو سیستم ها و 35 گیگابایت فضای مورد نیازه.
تا به حال همچین سیستمی ندیدم .....فوق العاده خیالی ! تخیلی ! چه خبره باو 680 ! core i 7 !!!!!!!!
به نظرتون مجوز می گیره؟
مثل بتلفیلد 3 نشه!!!!:41:
مجوز بگیره هم راحت تر گیر می آد هم ارزون تره....:31:
خنده دار ترین Recommended System که تاحالا دیدم :31::31: 8600GT Minimum و GTX 680 Recommended :دی
بازی اگه به طور بهینه شده و بدون مشکل برای PC عرضه بشه اصلا به این کانفیگ ها نیازی نداره مگر برای Tripler Monitor...
بازی مطمئنا سبک نخواهد بود مخصوصا اگه از قابلیت های DX11 استفاده کنن.. ولی این سیستم های پیشنهاد شده کاملا جنبه تبلیغاتی داره.
جدای از این موارد، شدیدا منتظر عرضه بازی هستم و یکی از بهترین شوتر های این چند اخیر رو شاهد خواهیم بود... صحنه های سینمایی و تیراندازی بسیار عالی کار شدن و Bullet Time با این که کاملا تکراری هست، در تریلر ها به نظر میاد خیلی عالی اجرا شده باشه... ظرافتی که در افکت ها در موقع تیر اندازی در Bullet Time دیدم واقعا جالب بود.
امیدوارم از نظر داستانی هم خوب کار کرده باشن تا از همه جنبه ها بازی در سطح مناسب قرار داشته باشه اما چیزی که مسلمه، Max Payne 3 به هیچ عنوان به افتخارات عنوان های اول و دوم نزدیک هم نمیشه، و نهایتا یک شوتر بسیار خوب خواهد بود نه عنوانی مثل MP2 که در رمان خود از خیلی جنبه ها، فرسنگ ها از عنوان های همرده جلوتر بود.
amirpers
24-04-2012, 00:15
ویدیویی بسیار کوتاه از بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مکس 1 رو با آیفون تست کردم، عجیب خاطراتم زنده شد! همون کپی نسخه کامپیوترش هست، حتی یه تیکه هم مو نمیزنه...
راستی سیستم من این مشخصاتشن! ظاهرا طوری که گفتن بهش نمیخوره درسته؟
آیا واقعا من مکس 3 رو از دست میدم!؟!؟!؟
amirpers
24-04-2012, 01:21
من مکس 1 رو با آیفون تست کردم، عجیب خاطراتم زنده شد! همون کپی نسخه کامپیوترش هست، حتی یه تیکه هم مو نمیزنه...
راستی سیستم من این مشخصاتشن! ظاهرا طوری که گفتن بهش نمیخوره درسته؟
آیا واقعا من مکس 3 رو از دست میدم!؟!؟!؟
شوخی می کنی ؟ شما با این سیستم نمی تونی بازی کنی ؟
Cpu خوب سندی بریج با مادربورد با چیپ z68 و 8 گیگ رم 1600 و کارت گرافیک خوب 6870 و هارد 3 ترا ،بعد نتونی ؟
شما با جزئیات بالا بازی رو اجرا می کنی عزیزم.
آخه Recommended System زده سی پی یو i7، بخاطر این میگم
رم هم زده از 2 تا 16 ( من که رمم 8 هست )...!
EngineeR EhsaN
24-04-2012, 09:47
من هر کدوم از درایوام حجمشون 34 گیگه اون یه گیگو کجا جا بدم :31:
arashpr9
24-04-2012, 10:41
ویدیویی بسیار کوتاه از بازی :
وای ایول با این که 5 ثانیه اس ولی اهنگ همون اهنگ مکس پین قبلیس که ما رو برد به دنیای مکس پین . عجب چیزی بود
CRIS Joon CR7
24-04-2012, 11:03
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
من هر کدوم از درایوام حجمشون 34 گیگه اون یه گیگو کجا جا بدم :31:
حالا بزار بازی بیاد
بفرما به این تاپیک برو میتونی درست کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پر شدن درایو ویندوز (C) و راه حل برای دادن فضای اضافی بدون پاک شدن اطلاعات و دیگر مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوشتم درایو C ولی رو همه جواب میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
24-04-2012, 13:57
آخه Recommended System زده سی پی یو i7، بخاطر این میگم
رم هم زده از 2 تا 16 ( من که رمم 8 هست )...!
اون حداقل و حداکثر سیستم رو زده. حداقل سی پی یوی دو هسته ایه.
مال شما که i5 اون هم از نوع سندی بریجه.
fokahi110
24-04-2012, 14:36
سلام به همگی دوستان خصوصا امیر جان عزیز اینم یه کلیپ دیگه از مکس پین 3 >>>
amirpers
24-04-2012, 19:05
با دو رزولوشن 1080*1920
و 1600*2560
Abolfazl3007
25-04-2012, 12:31
یعنی واقعا سیستم مورد نیاز اصلا یه چیز دیگس !!
اصلا این قطعات تو ایران گیر میاد ؟!!!!!
گرافیک بازی حتی تو اسکرین شات های پولیش شده هم دیگه اصلا در این حد بالا نیست والله
amirpers
25-04-2012, 12:50
ببینید دوستان ، اجازه بدید یه چیزی رو مشخص کنم.
همونطور که تو صفحه قبل گفتم ، بازه سخت افزاری که راکستار اعلام کرده خیلی بزرگه و وسیع.
مثلا وقتی میگه کارن گرافیک 8600 تا 680 یا 2 گیگ رم تا 16 گیگ و یا سی پی یوی 2 هسته ای تا Cire i7 اینها قطعات بسیار زیادی رو در بر میگیره.
به عنوان مثال به چند نمونه از کارت های گرافیک انویدیا اشاره می کنم که خودتون هم می دونید :
از 8600 شروع کنیم خود 8600 و 8800 و بعدش سری 9000 با چندین مدل و سپس سری 200 بعد از آن سری 400 و بعد سری 500 و در آخر سری 600 که هر کدام چندین مدل رو در بر می گیره.
یعنی سرانگشتی بخوایم حساب کنیم فقط از انویدیا حدود 25 تا 30 کارت گرافیک مختلف. حالا این رو در نظر بگیرید که AMD هم همینطور و سپس CPU و RAM هم همچنین.
به نظر من راکستار با این سیستم اعلامی خودش خواسته بگه که بازی از سخت افزارهای زیادی پشتیبانی می کنه. حالا اینکه با چه قطعاتی میشه فول اچ دی و با جزئیات بالا بازی کرد و یا بالاتر از اون ، مشخص نیست.
خب میتونسن اینکارو با یه خط توضیحات کوچولو ،کاری ک همه ی شرکتا میکنن، توضیح بدن !
وقتی زده سیستم پیشنهادی کارت گرافیک فلان میخواد ،ینی برای بازی کردن تو حداکثر جزئیات باید این کارتو داشته باشی ....مفهوم Recommended system همینه دیگه ....
حالا راکستار اومده و ....ک کاره درسی نیس ب نظر من ( البته گیمرا اینقد خنگ نیسن ک بخوان همچین چیزایو باور کنن)
خیال دوستان پی سی باز راحت ! راکستار اعلام کرده روی اکثر کامپیوترها راحت اجرا می شه !!! نسخه ی pc یجورایی در موازات نسخه ی کنسولی قرار داره ، البته از X11 بطور کامل !!! پشتیبانی می کنه ... :31:
با تشکر از 247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F04%2F23%2Fmax-payne-3-pc-requirements-announced%2F)
CRIS Joon CR7
26-04-2012, 09:15
خیال دوستان پی سی باز راحت ! راکستار اعلام کرده روی اکثر کامپیوترها راحت اجرا می شه !!! نسخه ی pc یجورایی در موازات نسخه ی کنسولی قرار داره ، البته از X11 بطور کامل !!! پشتیبانی می کنه ... :31:
با تشکر از 247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F04%2F23%2Fmax-payne-3-pc-requirements-announced%2F)
در موازات نسخه ی کنسولی اونوقت پشتیبانی کامل از DX11 :18:...........:31:
جوک سال بود:20:
راستی از نسخه ی کنسولی شات نیومده ولی فکر کنم بتونن یه گرافیک خفنی رو روی کنسول ها اجرا کنن:21:
گرافیک RDR که خوب بود گرچه 2010 کجا و 2012 کجا؟
...........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpers
26-04-2012, 10:37
در موازات نسخه ی کنسولی اونوقت پشتیبانی کامل از DX11 :18:...........:31:
جوک سال بود:20:
راستی از نسخه ی کنسولی شات نیومده ولی فکر کنم بتونن یه گرافیک خفنی رو روی کنسول ها اجرا کنن:21:
گرافیک RDR که خوب بود گرچه 2010 کجا و 2012 کجا؟
...........
تمام اسکرین هایی که از بازی منتشر شده ، به جز چند تایی که گفتن برای PC هستش ، مال کنسول هستند.
CRIS Joon CR7
26-04-2012, 10:40
تمام اسکرین هایی که از بازی منتشر شده ، به جز چند تایی که گفتن برای PC هستش ، مال کنسول هستند.
میشه شماره پست هاشو بگید .:11:
تریلر Hit Points
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
amirpers
26-04-2012, 12:21
میشه شماره پست هاشو بگید .:11:
شما این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه رو نگاه کن ، به غیر از سه عکس آخری و دو سه تای دیگه که آدرس دادنش سخته ، بقیه اش مال نسخه کنسولیه.
fokahi110
26-04-2012, 19:30
امیر جان سلام خبری از راک استار نداری بابا قرار بود امروز برای اندروئید مکس پین رو منتشر کنه پس چی شد؟هنوز هیچ فرومی نیومده.امروز 26 اوریل هست هنوز هیچی.
amirpers
26-04-2012, 19:41
امیر جان سلام خبری از راک استار نداری بابا قرار بود امروز برای اندروئید مکس پین رو منتشر کنه پس چی شد؟هنوز هیچ فرومی نیومده.امروز 26 اوریل هست هنوز هیچی.
سلام
راستش من هم یه گشتی زدم ، هنوز خبری نشده ظاهرا. البته خب امروز 26 آپریله و ساعت اینجا با امریکا هم اگه اشتباه نکنم 8 و نیم ساعت اختلاف داره. عجله نکن. تازه ممکنه کرک کردنش هم طول بکشه.
fokahi110
26-04-2012, 19:45
همین الان یه تریلر جدید زد قسمت نیوز سایت راک استار ببین میتونی دانلودش کنی ف.ی.ل.ت.ر شکن داری بزن دانش کن من ندارم نمیتونم بعد بیا اینجا لینکشو بزار ممنون ازت.:20:
amirpers
26-04-2012, 22:21
تریلر جدید درباره اسلحه ها :
سلام
دوستان این مکس پین3 نسخه ویندوز براش اومده یا نه؟
اگه اومده لینک دانلود میزارین براش!!!
CRIS Joon CR7
29-04-2012, 14:37
سلام
دوستان این مکس پین3 نسخه ویندوز براش اومده یا نه؟
اگه اومده لینک دانلود میزارین براش!!!
نه بابا هیچی نیومده هنوز
اگه اومده بود تاپیکش میترکید:5:
amirpers
30-04-2012, 23:53
خب دوستان اولا عذر می خوام اگه پستم مشکلی داره.چون دسترسی به سیستم ندارم و با موبایل و جی پی آر اس متصل شدم.
اما خبر :
به گفته راکستار اولین قسمت داستان کمیک مکس پین که از یک مجموعه سه قسمتی است، پنج شنبه سوم ماه می به صورت رایگان برای دانلود منتشر خواهد شد.
نام آن هست : مکس پین ۳:پس از سقوط
arashpr9
01-05-2012, 10:34
خب دوستان اولا عذر می خوام اگه پستم مشکلی داره.چون دسترسی به سیستم ندارم و با موبایل و جی پی آر اس متصل شدم.
اما خبر :
به گفته راکستار اولین قسمت داستان کمیک مکس پین که از یک مجموعه سه قسمتی است، پنج شنبه سوم ماه می به صورت رایگان برای دانلود منتشر خواهد شد.
نام آن هست : مکس پین ۳:پس از سقوط
ممنون بابت خبر اقا امیر
این رو هم اضافه کنم که داستان توسط Sam lake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از Remedy که همه به خوبی اونو میشناسن و تا حالا خودشو با داستان های Max payne 1 , 2 و همچنین Alan wake و ثابت کرده کارش حرف نداره
نفر بعدی هم Dan Kappa Houser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که نائب رئیس R* هستش که در اکثر کارهای شرکت از جمله فرنچایزهای GTA , RDR و داستان فوق العاده Bully نقش داشته .
پس باید انتظار یه کمیک فوق العاده رو داشته باشیم
داستان کمیک طبق گفته خود راکستار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مربوط به دوران تاریک مکس در NY هستش که به معرفی مجدد شخصیت های کلیدی داستان برای کسانی که اونو تجربه نکردن میپردازه.
Rcokstar games
wikipedia
داستانشم حتما شاهکاره ....گرافیکشم عالیه ....میمونه گیم پلی و صداگزاریو اینا ک تا بازی نکنیم نمیتونیم نظر قطعی بدیم ....1
بابا این بازی دقیقا به ماه شمسی و میلادی قراره کی بیاد مردیم بابا ...............
کی کی کیکی کیکی کیک کی ک
fokahi110
01-05-2012, 18:54
15 می 2012 یعنی دقیقا 14 روز دیگه.:20::11:
amirpers
01-05-2012, 22:32
میگم دوستان اگه این عکس پس از سقوط که تو پست قبلی گذاشتم به عنوان باکس شات بازی انتخاب میشد قشنگ تر نبود ؟ من که از باکس شات بازی خوشم نمیاد.
ضمنا از دوستانی که خبر رو تکمیل کردند هم ممنونم وچون همچنان به سیستم دسترسی ندارم نمیتونم از گزینه تشکر استفاده کنم.
arashpr9
03-05-2012, 14:15
خبرهای جدید از مرد تنهای تاریک
اول یه خبر بد
راکستار لیست DLC های M.P 3 رو اعلام کرد . البته تنها خوبش فعلا اینه که فقط شامل بخش Mutiplayer میشه SP رو در بر نمیگیره . همچنین تائید کرد که با پرداخت 2400 پوینت مایکروسافت و $29.99 برای PSN بازیکن قادر خواهد بود که همه DLC های ذکر شده رو استفاده کند (تا اخر 2012 ) و 35 % نسبت به خرید جداگانه DLC ها سود کند
لیست DLC ها به شرح زیر است :
June 2012
• Local Justice Map Pack
Summer 2012
• Disorganized Crime Map Pack
• Deathmatch Made In Heaven Mode Pack
• Hostage Negotiation Map Pack
• New York Minute Co-Op Pack
Fall 2012
• Painful Memories Map Pack
• Trickle Down Economics Map Pack
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------------------
قراره امروز سه شنبه قسمت دوم تریلر مولتی پلیر M.P 3 پخش بشه
لینک قسمت اول تریلر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------------------
جزئیات OST بازی هم مشخص شد . 23 ماه می به صورت دیجیتال در دسترس خواهد بود . کار OST این شماره به عهده گروه HEALTH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](band)) خواهد بود
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_agha1981
03-05-2012, 20:08
سلام ..بازی این مشخصات اجرا میشه...؟
CPU : Core i3 2100
ram 2*2gb 1600
ASUS EAH 5750 1GB DDR5
arashpr9
03-05-2012, 20:15
همونطور که راکستار قول داده بود قسمت دوم تریلر بخش مولتی پلیر بازی پخش شد
از لینکهای زیر میتونید تریلر رو مشاهده کنید . عالی کار شده به معنای واقعی
Rockstar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
From GT
HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] h32.mp4)
SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30.mp4)
فعلا از کمیک بوک خبری نیست . انتظار میره تا فردا صبح منتشر شه
منبع : Rockstar games
amirpers
03-05-2012, 20:43
سلام ..بازی این مشخصات اجرا میشه...؟
CPU : Core i3 2100
ram 2*2gb 1600
ASUS EAH 5750 1GB DDR5
اجرا میشه مطمئنا ولی با چه جزئیاتی ، معلوم نیست.
اما
چند اسکرین جدید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمنا راکستار عذرخواهی کرده و اعلام کرده که کمیک بوک بازی که قرار بود قسمت اولش در تاریخ 3 می یعنی پنجشنبه عرضه بشه ، با یه روز تاخیر و در روز 4 می عرضه خواهد شد برای دانلود و به صورت رایگان.
amirpers
04-05-2012, 14:18
خب ویدیوی GTTV Presents Max Payne 3 منتشر شد. مصاحبه با سازندگان بازی از جمله کارگردان هنری ، دوبلور شخصیت مکس پین و ... ، صحبت هایی درباره موزیک بازی ، دشمنان در بازی و ... به همراه قسمت های جدیدی از بازی.
متاسفانه لینک دانلودی نتونستم بذارم و شما باید این ویدیو رو از لینک زیر مشاهده کنید که حدود 20 دقیقه است :
sh.k_5800
04-05-2012, 20:22
سلام.
15 may که عرضه میشه کنسول و pc با هم عرضه میشه و یا مثل همیشه با تاخیر برای pc عرضه میشه ؟
میشه اون مشخصاتی که rockstar برای pc اعلام کرده رو بزارید .
مرسی :11:
amirpers
04-05-2012, 21:17
سلام.
15 may که عرضه میشه کنسول و pc با هم عرضه میشه و یا مثل همیشه با تاخیر برای pc عرضه میشه ؟
میشه اون مشخصاتی که rockstar برای pc اعلام کرده رو بزارید .
مرسی :11:
PC در تاریخ 29 می منتشر میشه.
سیستم مورد نیازش رو هم می تونی تو همین دو سه صفحه تاپیک پیدا کنی.
amirpers
04-05-2012, 21:37
قسمت اول کمیک بوک بازی با نام بعد از سقوط منتشر شد :
حجم : 8 مگ
فرمت : PDF
arashpr9
05-05-2012, 11:45
قسمت اول کمیک بوک بازی با نام بعد از سقوط منتشر شد :
حجم : 8 مگ
فرمت : PDF
ممنون اقا امیر عزیز . لینک مستقیم شده در چند اپلودسنتر برای دوستانی که سرعتشون کمه یا لینک با قابلیت رزیوم میخوان
کمیک رو خیلی عالی کار کردن یعنی واقعا امروز منو به دنیای مکس پین برد . توی صفحه 9 کمیک از راهروی اپارتمان مکس یه عکس هست که تا دیدمش اهنگ زیبای max payne 2 از گروه Poets Of The Fall به اسم Late Goodbye به یادم اومد . خیلی اهنگ زیباییه پیشنهاد میکنم دوستان حتما دانلودش کنن
لینک 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fokahi110
05-05-2012, 15:03
سلام امیر جان نسخه اندروئید که قرار بود 26 اوریل منتشر بشه چی شد اخرش؟بابا الان 10 روزه بیشتر دیر کرد داره خدایی خفه شدیم بابا.:41::20:
amirpers
05-05-2012, 16:43
سلام امیر جان نسخه اندروئید که قرار بود 26 اوریل منتشر بشه چی شد اخرش؟بابا الان 10 روزه بیشتر دیر کرد داره خدایی خفه شدیم بابا.:41::20:
راستش من یه سرچی کردم.
ظاهرا بازی تاخیر خورده و راکستار اعلام کرده احتیاج به تست های بیشتری داشته. احتمال داره تو همین روزها بیاد برای اندروید.
Arrowtic
05-05-2012, 17:19
Comic رو خوندم.خیلی قشنگ بود.فقط یه چی:
به این ترتیب آیا مکس پین پدرشو کشت؟(با توجه به آخر کامیک)
و اینکه تو آخرین عکس منظورش از Cheat چی بود؟!تا جایی که من میدونم مکس پین به زنش خیانت نکرد!وقتی که با مونا رفت زنش مرده بود!
halflife g
06-05-2012, 23:14
امروز قسمت دوم تریلر مولتی پلیر بازی رو دیدم.....بسیار لذت بردم اگه واقعا مولتییش با قابلیت تکرار بالا و نداشتن ایرادات کمپ و .... باشه فکر کنم یه مولتی باحال در انتظارمون......
تو ویدیو مدی از بازی رو نشون داد که کاملا مشابه مد Invasion تو halo بود که باید مثلا چند تا کارو انجام بدین تا تیم شما برنده بشه ....level up ها و اینا هم جالب بود....در کل یه وضعی بود:31:(انشالله بزودی یه preview از مولتی مینویسم)
پیشنهاد می کنم دوستان حتما این ویدیو رو ببینن...طولانی هم هست و گیم پلی مفصلی به نمایش می گذاره.....رفته رفته نظرم داره نسبت به بازی مساعدتر میشه:31:
.
amirpers
08-05-2012, 20:39
راکستار یکی از Soundtrackهای بازی رو با نام Emicida “9 Círculos” منتشر کرده که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید.
فقط مقایسه اش کنید با موزیک تم مکس پین های قبلی یا آهنگ Say Goodbye انتهایی مکس پین 2 :
مرسی امیر جان....
واقعیتش من هیچی نتونستم با این موزیک ارتباط برقرار کنم مخصوصا وقتی که اونو جلو GoodBye قرار بدیم که کلا هیچی..
احتمالا این برا قسمتی باشه که وراد بخشی از تجمعات میشیم ، قسمتی که جمعی از خلاف کارها به عیشو نوش مشغولن و باقی تفاسیر که به ذهن ادم میاد
گفتم شاید دوستانی بخوان Say Goodbye رو دانلود کنن این ادرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست
amirpers
08-05-2012, 22:34
آره من هم همینطور. موزیک های قبلی خیلی قشنگ تر بودن اما این آهنگ سبک هیپ هاپه اگه اشتباه نکنم.اصلا قشنگ نیست.
اما من الان مکس پین 2 رو برای نمی دونم چندمین بار تموم کردم. مکس پین 1 رو هم که دو هفته پیش برای بار چندم تموم کردم. الان دیگه آماده مکس پین 3 هستم.
فقط یه چیزی برام جالب بود که گفتم اینجا بگم.
خب همه ما می دونیم که چهره مکس پین 1 برگرفته شده از صورت سام لیک نویسنده بازی بود.
و صدای مکس پین هم صدای James McCaffrey که خود هم بازیگره و هم دوبلور.
الان که مکس پین 2 رو تموم کردم گفتم یه اطلاعاتی هم درباره مدل های شخصیت مکس پین 2 دربیارم. یعنی خود مکس پین و مونا ساکس.
مدل شخصیت مکس پین کسیه به نام Timothy Gibbs که بازیگره و آمریکایی و متولد سال 1967 یعنی 45 ساله و فیلم هایی مثل The Returned ، 11-11-11 ، Checkout و ... بازی کرده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل شخصیت مونا ساکس هم بازیگری است البته کم کار تر از Timothy Gibbs با نام Kathy Tong که اصالتا کانادایی است و متولد سال 1971 یعنی 41 ساله و در فیلمهایی مثل Just My Luck و Man About Town بازی کرده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل شخصیت مکس پین 3 مشخص نیست اما ظاهرا چهره این شخصیت گرفته شده از خود James McCaffrey ، صداپیشه مکس هستش.
arashpr9
08-05-2012, 23:48
منم با موسیقی حال نکردم اگه قرار بود hip hop , R&B تو بازی باشه خوبتر بود یه استاد رو بیارن که حس قلدری مکس پین به ادم دست بده ولی چون این پرتغالی میخونه نه حسشو میده نه هیچکی معنیش حالیش نمیشه . حیف شد که Soundtrack ها رو به Poets Of The Fall ندادن حیف ....
ولی خداییش Timothy Gibbs خیلی قیافش باحال بود هم از مکس 1 هم از مکس 3 . ولی یه جا خوندم مکس پینی که تو برزیله از چهره Jeff Bridges گرفته شده
amirpers
09-05-2012, 18:22
به نظر شما ارزش داره به خاطر اینا به 60 دلار ، 100 دلار پول بازی رو بدیم ؟
من که فکر نمی کنم.
CRIS Joon CR7
09-05-2012, 22:16
جدیدترین اسکرین شات های منتشرشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnews_max_payne_3_arcade_mode_screens-12810_en.html%23)
این بازی دقیقن کی میاد بازار قرار بود زودتر بیاد که:13:راستی این درسته max payne2اگه روی هارد بازی میکردی مونا آخرش زنده میموند من این قضیه نمیدونستم حیف اگه زودتر میفهمیدم یک بار دیگه از اول بازیش میکردم:41: یک سوال دیگه چند سال قبل یک بازی اومده بودا به اسم مکس پین 3 شش مرحله بیشتر نداشت اون قضیه اش چی بود؟
amirpers
09-05-2012, 22:31
این بازی دقیقن کی میاد بازار قرار بود زودتر بیاد که:13:راستی این درسته max payne2اگه روی هارد بازی میکردی مونا آخرش زنده میموند من این قضیه نمیدونستم حیف اگه زودتر میفهمیدم یک بار دیگه از اول بازیش میکردم:41: یک سوال دیگه چند سال قبل یک بازی اومده بودا به اسم مکس پین 3 شش مرحله بیشتر نداشت اون قضیه اش چی بود؟
برای PS3 و X360 هفته بعد سه شنبه و برای PC 20 روز دیگه یعنی 29 می.
یله رو درجه هارد مونا زنده می مونه.
اون چیزی هم که چند سال پیش اومده بود رو نمی دونم ولی هر چی بوده ، مکس پین 3 نبوده. آخرین مکس پین همون 2 بوده به سال 2003 .
CRIS Joon CR7
09-05-2012, 22:33
بازی بود به اسم MISSION IMPSIBLE که از روی سری فیلمهای ماموریت غیرممکن تام کروز(عاشقشم آخریشم تازه اومد:31:) که شرکت مبتکر امپرور یا چمیدونم سنوبر یا چنار نم چیچی هنر کرد این بازی رو به اسم :
مکس پین 3 :18:
داد بیرون:27:
هیچی دیگه همین:31:
CRIS Joon CR7
10-05-2012, 09:12
لیک شد:5:
.............................................
CRIS Joon CR7
10-05-2012, 09:25
... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hotos%2Fdb1b62e0c8c0.jpg)
بازی لیک شد
مردم LEAK به معنای درز پیدا کردن
فاش شدن و لو رفتن است (نه بابا )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی در دو دیسک XGD3 برای XBOX 360 لیک شده و نیاز قطعی به LT3 داره.
پس دوستانی که میخوان با PC بازی کنن (یکیشون خودم) باید حالا حالا ها صبر کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 360 : دیسک 1 شامل نیمی از داستان بازی و تمام بخش چند نفره و دیسک 2 نیمی دیگر از بخش داستانی
بعد از شنیدن اخبار این بازی در سال 2009 و تاخیر های فراوان و ... بالاخره بازی به دستمان رسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
amirpers
10-05-2012, 10:46
اگه واقعا لیک شده که تبریک می گم. حیف که PC دیرتر میاد من که می خوام اوریجینال بگیرم باید خیلی صبر کنم.
اما راکستار یه سری شخصیت های کلاسیک مکس پین رو برای بازی مولتی پلیر معرفی کرده که در نسخه اسپشیال وجود داره و یه نظر سنجی هم در موردشون گذاشته. چیزی که جالبه مونا ساکس و مکس پین 2 با گرافیک امروزی تره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دانلود ها بازی رو برای xbox 360 گذاشته میتونید برید دانلود کنید
smallfrank
10-05-2012, 13:13
الان بازی داره بصورت آفلاین دانلود میشه
برای آفلاین دارها خوبه.... :D
ehsan_update
10-05-2012, 13:27
بازی در دو دیسک XGD3 برای XBOX 360 لیک شده و نیاز قطعی به LT3 داره.
پس دوستانی که میخوان با PC بازی کنن (یکیشون خودم) باید حالا حالا ها صبر کنند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
میشه بیشتر راجع به LT3 توضیح بدین؟ چرا برای pc دیرتر میاد؟
من بازی رو به صورت افلاین دارم میگیرم.
البته فکر کنم پسورد داره و متاسفانه چیزی که تو سایت گفته پسورد 15 می اعلام میشه. گفتم تا 2 ساعت دیگه بازی میکنم اما الان فکر نکنم که بشه.
کسی راهی داره که بشه پسورد فایل rar رو در اورد.؟؟؟؟
Abolfazl3007
10-05-2012, 14:10
آقا شما هم شدی اعلام لحظه به لحظه مک اف بی mosolim جان !:31:
داداش اون هیچ راهی نداره ، 20 رقم پسورده !
--------------------------------
دوستانی که بازی رو تهیه کردن ، منتظر نظرات مثبت شما هستیم ! :31:
نه بابا ابوالفضل .
خواستم بدونم کسی اینجا راهی بلد هست یا برنامه ای سراغ داره برا باز کردنش.
خیلی ستمه که تو سیستمت داشته باشی ولی نتونی بازی کنی مصیبتش حتی از وقتی که نداشته باشی هم بیشتره.
fokahi110
10-05-2012, 16:05
سلام دوستان عزیزبازی Max Payne3 مخصوص Xbox 360 رو سایت دانلودها گذاشته برا دانلود بشتابید.موفق باشید.:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25d9%2584%25d9%2588%25d8%25af-%25d8%25a8%25d8%25a7%25d8%25b2%25d9%258a-max-payne-3-%25d8%25a8%25d8%25b1%25d8%25a7%25d9%258a-xbox360%2F)
جای ستاره ها بنویسید دانلودها
CRIS Joon CR7
10-05-2012, 16:20
اولین اسکرین شات مربوط به نسخه کنسولی:18:
....... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
وای چه دروئ دیستنس-ی داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نور پردازی رو![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم رو PC بزنم ولی شاید روی 360 بزنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MILAD2799
10-05-2012, 16:31
کووووووو ؟ پس من عکسی نمیبینم
Abolfazl3007
10-05-2012, 17:01
یا پیغمبر ! عجب شاتی بود !!
انجین بازی تا کجا رو رندر میکنه !!!
راک استار همیشه رو کنسول بازیهای پولیش شده ای ساخته ...
هنوز هم که هنوزه RDR جزو گنده های گرافیکی این نسل میشه حساب کرد ...
amirpers
10-05-2012, 19:44
[/COLOR]
جدیدترین و آخرین تریلر بازی قبل از انتشار :
موزیک زیبای مکس پین فوق العاده کرده این تریلر رو.
سلام
الان من این بازی رو دارم اما پس ندام . حالا باید چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم دیوونهمیشم. بازی تو هارد باشه همه چی هم آماده از دی وی دی و رایتر مخصوص رایت برای برنر مکس اما یه پسورد مانع لذت بردنم شده.
کسی برنامه ای سراغ نداره برای پیدا کردن فایل های rar ????
reza_meybod
10-05-2012, 22:04
سلام
الان من این بازی رو دارم اما پس ندام . حالا باید چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم دیوونهمیشم. بازی تو هارد باشه همه چی هم آماده از دی وی دی و رایتر مخصوص رایت برای برنر مکس اما یه پسورد مانع لذت بردنم شده.
کسی برنامه ای سراغ نداره برای پیدا کردن فایل های rar ????
داداش راهی نداره
از مک اف بی دانلود کردی ؟
این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])15 روز دیگه پسووردش اعلام میشه :13:
milad_takjoo
10-05-2012, 23:47
تبلیغات بازی تا کجا رفته که imdb تریلر بازی رو زده...!!!
AlexMercer
11-05-2012, 06:02
تبلیغات بازی تا کجا رفته که imdb تریلر بازی رو زده...!!!
imdb تبلیغ بیشتر بازی های مهم رو میزنه. مخصوصا بازی هایی که هنرمندان سرشناس به عنوان صدا پیشه درش حضور دارن:46:
AlexMercer
11-05-2012, 06:09
اول وقتی مکس میگه : از دید من دو نوع مردم در دنیا وجود داره ......... برداشته شده از فیلم خوب بد زشت با بازی کلینت ایستوود(4مین فیلم برتر دنیا) برداشته شده. اینجمله معمولا توسط توکو (بد) بارها استفاده شد.
Eblis 2011
11-05-2012, 13:01
تاریخ انتشار بازی به ایران؟
swastika
11-05-2012, 13:20
فقط مقایسه اش کنید با موزیک تم مکس پین های قبلی یا آهنگ Say Goodbye انتهایی مکس پین 2 :
اسم این آهنگ Late Goodbye هست نه Say Goodbye
تاریخ انتشار بازی به ایران؟
بازی اومده دوست گرامی من دارم بازی میکنم
بازی اومده دوست گرامی من دارم بازی میکنم
نسخه 360 رو داری بازی میکنی؟ اپدیت نداشت؟ من13599 دارم اجرا میشه رو این؟
نسخه 360 رو داری بازی میکنی؟ اپدیت نداشت؟ من13599 دارم اجرا میشه رو این؟
بله واسه 360 گرفتم روی 13599 اجرا کردم آپدیت خواست آپدیت کردم
داشبورد کلا عوض شد مثل داشبورد آخری که اومده بعدم بازی اجرا شد
اما یهو وسطش ارور داد اومد بیرون.هویج شد دستگاه
ولی گرافیکش مثل تریلرها نیست رو 360.خیلی پایینتره
....................
خب انگار دستگاه سالمه
مشکل از دیسک بازیه ظاهرا:13:
majid322
11-05-2012, 22:21
بابا یکی چند تا اسکرین شات بزاره مردیم... :wac:
CRIS Joon CR7
11-05-2012, 23:22
بله واسه 360 گرفتم روی 13599 اجرا کردم آپدیت خواست آپدیت کردم
داشبورد کلا عوض شد مثل داشبورد آخری که اومده بعدم بازی اجرا شد
اما یهو وسطش ارور داد اومد بیرون.هویج شد دستگاه
ولی گرافیکش مثل تریلرها نیست رو 360.خیلی پایینتره
....................
خب انگار دستگاه سالمه
مشکل از دیسک بازیه ظاهرا:13:
کار به بحث ها در مورد گرافیک ندارم:27:
ولی این که گفتی بازی اومد بیرون به احتمال زیاد دلیلش اینه که دیسکت برنر مکس نبوده:11:
Shadow-Man
11-05-2012, 23:26
مثل همیشه با موسیقی مکس پین حال میکنم. ممنونم راک استار
برای کامپیوتر کی میاد؟
کار به بحث ها در مورد گرافیک ندارم:27:
ولی این که گفتی بازی اومد بیرون به احتمال زیاد دلیلش اینه که دیسکت برنر مکس نبوده:11:
داداش من همیشه برنر مکس میگیرم
بازی هم کامل نصب شد
مشکلم هم حل شد
ظاهرا دیسک 1 یکم مشکل داشت با دیسک 2 بازی رو load کردم
تا پیغام insert disc 1 رو بده بعد دیسک رو عوض کردم دیگه ارور نداد
ولی داشبورد جدید خیلی قشنگها
:10:
Eblis 2011
12-05-2012, 00:40
واسه کامپیوتر اومده ؟
واسه کامپیوتر اومده ؟
نه بابا! اگه اومده بود الان کسی رو اینجا پیدا میکردی!؟ :دی
سلام
یه سوال چرا تاپیک منتقل نمیشه. ؟؟بازی اومده و بازی میکنیم .
milad_takjoo
12-05-2012, 11:39
خب چطور هست؟؟؟یکم تعریف کنین..
joey jordison
12-05-2012, 16:12
کی میاد دقیق واسه pc
amirpers
12-05-2012, 16:29
دوستان امیدوارم از این حرف من ناراحت نشید.
فروم و تاپیکی مثل این جا ، جاییه برای بحث کردن در مورد مسائل مختلف و راهنمایی کردن و راهنمایی گرفتن و بالا بردن اطلاعات.
لازمه این کار هم ابتدا سرچ کردن در تاپیک ها و یا تاپیک مورد نظره و در صورتی که به جواب نرسیدید ، ایجاد تاپیک یا پرسیدن سوال.
متاسفانه دوستان اصلا یه نگاه به صفحات دیگه نمی کنند و فقط سوال می پرسند.
این که بازی مکس پین 3 برای PC کی منتشر میشه ، فکر کنم بار چندمه که داره تو این چند صفحه پرسیده میشه.
این بازی روز 29 می یعنی 17 روز دیگه در آمریکا و روز 1 جون یعنی 20 روز دیگه در اروپا برای PC عرضه خواهد شد.
afshin-434
12-05-2012, 18:26
دوستان امیدوارم از این حرف من ناراحت نشید.
فروم و تاپیکی مثل این جا ، جاییه برای بحث کردن در مورد مسائل مختلف و راهنمایی کردن و راهنمایی گرفتن و بالا بردن اطلاعات.
لازمه این کار هم ابتدا سرچ کردن در تاپیک ها و یا تاپیک مورد نظره و در صورتی که به جواب نرسیدید ، ایجاد تاپیک یا پرسیدن سوال.
متاسفانه دوستان اصلا یه نگاه به صفحات دیگه نمی کنند و فقط سوال می پرسند.
این که بازی مکس پین 3 برای PC کی منتشر میشه ، فکر کنم بار چندمه که داره تو این چند صفحه پرسیده میشه.
این بازی روز 29 می یعنی 17 روز دیگه در آمریکا و روز 1 جون یعنی 20 روز دیگه در اروپا برای PC عرضه خواهد شد.
US release: May 15 2012
دو روز دیگه ، منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
دوستان من بازی رو گرفتم و دارم بازی میکنم اینکه تا الان نیومدم و نگفتم برا این بود بود که یه مقدار قابل توجهی تو بازی جلو برم و بعد بیام نظر بدم.
اما بریم سره بازی . بازی اول از همه از نظر من فوق العادست و برای من همون چیزیه که می خواستم و در یک کلام بهترینه.
حالا به صورت تک تک بخوایم بخش های مختلف بازی رو بررسی کنیم اول میرم سراغ گیم پلی
گیم پلی بازی دقیقا همون چیزیه که باید باشه همون مکس پین همیشگی با همون صحنه آهسته ها و حالت های سینماتیک بسیار زیبایی که بش اضافه شده . من خودم به شخصه فکر میکردم که بازی نتونه رو کنسول اونطوری که باید و شاید مثل پی سی باشه و به راحتی نشه اون صحنه اهسته ها رو زد اما باید بگم که این کار خیلی راحتر از پی سی است و بهتر میتونید عمل کنید. تنها بازدن یک دکمه RB به اسلوموشن میرید و در این حالت هر کاری خواستید بکنید تیر اندازی کنید بچرخید و هدف گیری اتوماتیک انجام بدید با کلید LT . بازی دارای خط سلامتی هست و همون painkiller ها رو باید استفاده کنید نکته ی جالب استفاده ی اتوماتیک از این هاست یعنی اگه خون شما به حدی کم بشه که به مرگ برسید اگه پین کیلر داشته باشید خود به خود خط سلامتی شما بر میگرده. البته در هر زمان هم میتونید به صورت دستی استفاده کنید. در کل من به گیم پلی بازی 9.5 میدم. نیم نمره رو هم میزاریم برای ایرادات ریزی که من به چشمم نیومده اما ممکنه چشم های ریز بین دیگه ای ببینه.
بریم سره گرافیک. گرافیک بازی شاهکار نیست یه جمله ای رو من یه جا گفتم اینجا هم میگم گرافیک به آخرای خودش تو این نسل و تو این کنسول ها رسیده دیگه فکر نکنم بشه خیلی بهختر از این کار کرد. گرافیک یه چیزی تو مایه های همون rdr هست . میشه گفت از همون موتور استفاده کردن. تخریب پذیری محیط خیلی عالی کار شده حتی میشه گفت از میدان نبرد بهتره. نور پردازی چنگی به دل نمیزنه شاید یه دلیل هم بیشتر نداشته باشه شما وقتی دارید کات ساینس نگاه می کنید چون از دید مکس هست و مکس تو یه حالت گیجی ناشی از مشروب به سر میبره بنابراین تصویر همش دوتایی میشه و یا تار که نور قاطی میشه و به هم میریزه . شاید این یه حالت باشه اما به چشم من چندان جالب نبود . میتونم بگم مثل نور پردازی شبیه بازی کین اند لینچ 2 . ولی بقیه المان های گرافیکی به بهترین شکل ممکن کار شده از کاراکترا بگیر تا محیط و وسایل نقلیه. من تو بازی یه خورده افت فریم هم حس کردم. البته زیاد به چشم نیومد. من میتونم به این قسمت 8.5 بدم.
صدای بازی خوبه . صدای اسلحه ها و کاراکترا خوب کار شده و موزیک ها یه خورده تنده البته در صحنه های پر زد و برخورد ولی در کات ساینس ها بد نیست موزیک های قدیمی کمن مخصوصا موزیک اصلی بازی که جز در ابتدای بازی جای دیگه ای شنیده نمیشه. نمره من اینجا 9 هستش.
داستان بازی رو نمیشه نظر داد اما همین اول ابزی معموله که با داستان خوب و درگیر کننده و پر ماجرا طرفیم. هر چی نباشه مکس پینه دیگه . البته فعلا داستان داره به صورت فلش بک نمایش داده میشه و مکس داره تعریف میکنه. آها یه چیزی من به ذهنم تو حین انجام بازی رسیده که نمی دونم چقدر میتونه صحت داشته باشه به هر حال این برداشت منه . بازی و سازنده ها یه جورایی به جام جهانی 2014 برزیل حمله کردن . در مورد داستان نمیتونم نمره ای بدم چون باید تا ته بازی کنم. ولی تا الان هیجان داشته و خوب بوده
در نهایت چند تا شات از بازی هم میزارم که البته متاسفانه کیفیت بسیار پایینی دارند اما صرف شات بودن گذاشتم.
در آخر هم من بازی رو به تمام دوستداران مکس پین پیشنهاد میکنم چون بسیار جذاب و خوب کار شده و یکی دیگه از شاهکار های راکستاره.
halflife g
12-05-2012, 20:34
مسلم جان در پست بالا خوب توضیح داده و خوب امتیاز داده...... .منم 4 چپتر از بازی انجام دادم یه توضیحاتی به توضیحات مسلم جان اضافه می کنم :
گیم پلی
عین شماره های قبل کار شده و خوبه ......قسمت خوبش مبارزات زیبا و مهیج با درجه سختی های متفاوت و چالش برانگیز و مراحل خوب...هوش مصنوعی اینا هم در حد خوبی قرار داره.....هر چپتر در یک لوکیشن انجام میشه و هر مرحله هم لباس مکس و محیط عوض میشه که جالبه...
به هر قسمت دشمن که شلیک می کنید یه انیمیشن جدا ازش می بیند و دشمنا هم بسته به جایی که بهشون تیر میزنید میمیرن که جالبه....
ایرادی که من به نظرم میرسه اینه که خیلی جو مکس پین و نیویورک و ... رو نداره درسته چپتریش کاملا در شب و برف و اون فضا بود ولی جوش خیلی نمی خورد.....
مکس پین از پلیسی دردخورده به علافی دایر الخمر :31:تبدیل شده که خوب اتمسفر بازی رو هم تحت تاثیر قرار داده.....
گیم پلی هم سریع هستش و درسته کاور گیری کمی کندش کرده ولی در جهت خوبی به بازی اضافه شده
گرافیک
خداییش رو کنسول میتونست خیلی بهتر کار بشه.....سایه ها شدیدا لبه دار هستند....تکسچر ها در خیلی زمینه ها جای کار دارن و البته ای کاش از تکنولوژی lanoire واسه صورتهای این بازی هم استفاده میشد چون گهگاهی خیلی قیافه ها خشک میشن.....
ولی نکته قوت گرافیکش انیمیشن های خوب و حفظ فریم و تاثیر پذیری لباس محیط از اطراف(مثه چروک برداشتن و خونی شدن و....) و کلا گرافیک شفته رفتس.... .
داستان
داستانو که نمیگم خودتون می بینید:31:ولی در کل خوبه و به نظرم در حد مکس پین های قبلی هست.....ولی اون حس اتمسفر مکس پین های سابق رو نداره..... .
+
درکل برای من که تا حالا 4 چپتر بازی کردم به عنوان یه عنوان مستقل در حدود 9 اینا می ارزه ولی به عنوان یه مکس پین 8.3 اینا:31:البته من به شخصه انتظاری هم نداشته و ندارم که بازم اون فضا در بازی می بود و به سازنده ها تا حد زیادی حق میدم.....
.
mehdi30nema
12-05-2012, 20:51
منم بازی را گرفتم و حدودا یک ساعتی بازی کردم .
راستش تا دیسک رو تو دستگاه گذاشتم و موزیک معروف مکس پین نواخته شد رفتم تو خاطرات ده سال پیش دوران دبیرستان که با چه وضعیتی سی دی مکس پین را دست به دست میکردیم .
اما حقیقتا اول بازی اصلا بهم حال نداد ، هنوز شروع ویران کننده مکس پین یک توی دستشویی مترو از یاده هیچ کس نرفته .اما این شروع اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود .
البته بازی سطحش خیلی بالاست و همه چیز در بالاترین سطح ممکن قرار داره اما ای کاش بازی رو مشابه مکس پین های قبلی میساختن تا محیط نوآور گیم حفظ میشد .
سلام
از مراد عزیز واقعا ممنون بابت توضیحات تکمیلیشون. منم بعد مدت بیشتری که بازی کردم این نکته واقعا مشهوده چیزی که مهدی هم اشاره خوبی بش داشت.
این یه بازی در سطح خیلی بالا چه از لحاظ گیم پلی چه داستان و تا حدودی گرافیک و از خیلی از بازی های حال حاظری که تو بازار هست جلوتره شاید بگم تا الان بعد مس افکت 3 بهترین تو امسال هست بدون شک شایدم یه چیزی تو اون حد ( البته مقایسشون اشتباست چون تو یه سبک نیستن ) اما به عنوان دنباله ای برای عنوان فوق محبوب مکس پین نمیتونه حس نوستالژیک گیمر رو بر بانگیزه.
چند تا نکته هم در مورد گرافیک وجود داره که شاید گفتنشون خالی از لطف نباشه مثلا عرق کردن مکس که لباس مکس عرقی میشه در طول مرحله و این عرق گسترش پیدا میکنه که خیلی جالبه و یا وقتی از روی جسدی رد بشید کفشهاتون خونی میشه که با قدمهای بعد ردش روس زمین میمونه و اینکه به هر قسمت بدن شلیک کنید همونجا میخوره وسوراخ نسبتا طبیعی تو بدن به وجود میاره چیزای جالب دیگه ای هم هست که با بازی کردن متوجه میشید.
اما یه نکته در مورد دیسک بازی . دیسک بازی حاوی یک اپدیت هست که اگه تا الان اداشبورد رو اپدیت نکرده بودید برای این بازی لازمه که اپدیت بشه. خیلی از دوستان بودن که تنها فریمور LT3 رو ریخته بودن و داشبورد رو اپدیت نکرده بودن به دلیل اینکه هم بتونن بازی های جدید رو بازی کنن و هم بازی هایی که XGD3 بودن و البته LT2 .اما بگم که با این اپدیت دیگه نمی تونین این بازی ها رو بازی کنید خیلی از بازی ها مثل گیرز 3 یا بتمن و بتلفیلد و اساسین رولیشین و همچنین کال مدرن 3 از این قبیل هستند البته این بازی ها الان پچ LT3 شون تو بازار هست و میتونید تهیه کنید ولی با این اپدیت باید قبلی هارو بریزید دور چون عملا به هیچ درد نمی خورن. از ما گفتن. ( ما که خودمون همون روز اول هم اپدیت زدیم هم LT3 )
در هر صورت شما میتونید از یه بازی بسیار زیبا با تمامی المانهای موفق یک شوتر سوم شخص لذت ببرید.
دوستان اسپویلر فراموش نشه.
amirpers
12-05-2012, 23:08
US release: May 15 2012
دو روز دیگه ، منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من. اون تاریخ مال کنسوله و برای PC اشتباه زده.
از دوستانی که درباره بازی توضیح دادند ممنونم. همونطوری که انتظار می رفت بازی شاهکار باشه ظاهرا هست (البته من خودم PC رو بازی خواهم کرد) اما همونطور که انتظار داشتیم ، باید با یه دید دیگه به بازی نگاه کرد. نه دید مکس پین 1 و 2 .
تغییر خوبه گاهی اوقات و اضافه شدن یه چیزهایی اما بازی ای که اینقدر تاثیرگذار بوده و 9 سال هم ازش خبری نبوده ، انتظار داشتیم که دوباره ما رو به همون جو برگردونه که ...
در مورد گرافیک هم با اینکه من بازی نکردم. اما از ویدیو ها و تریلر ها و دو تا ویدیویی که از خود بازی دیروز دیدم (روی X360) یه مقدار به نظرم کم میاره از بعضی از عناوین.
مثلا :
بعضی از قسمت ها خیلی خوب طراحی شده. همون اول بازی که تازه وارد بازی میشه و مکس رو نشون میده که وارد خونه میشه ، یه جایی میره و از توی کابینت لیوان برمیداره و اون رو میاره جلوی صورتش و بو میکنه (یا داخلش رو نگاه میکنه) و یا اون جایی که شیشه نوشیدنی رو که خریده در میاره. اول از سر شیشه اون رو میاره بیرون و پرتاب می کنه و اون رو میگیره و ...
اینه ا خیلی جالب هستند اما کلا حرکات مکس ، دست هاش . چهره اش و یه سری چیزهای دیگه تا حدودی جلوی بازی های دیگه کم میاره.
کلا به نظر من راکستار همیشه بازیهاش تو بعضی از زمینه های گرافیکی کم داره.
راستی دوستان لطف کنن از اسپویلر استفاده کنند چون این فروم بازیهای کنسول و PC رو از هم جدا نکرده و بعضی ها شاید دوست داشته باشند خودشون بازی رو کامل تجربه کنند.
manuelcalavera
13-05-2012, 07:24
آدم باکس شات رو میبینه یاد بازی های رقص کینکت میافته :| یعنی چی آخه ...
Spaniuly
13-05-2012, 08:51
دیروز بازی رو ریختم فوق العاده اس در یک کلام وقتی RDR و حتی DLC Undead رو تموم کردم بازم یه بار هر کدوم رو بازی کردم و تموم کردم اما بازم سیرمونی نداشتم فکر می کردم دیگه مثل RDR رو نخواهم دید ولی دیروز دیدم منوی ساده و دوست داشتنیش سبک زیباش سینماتیک های دوست داشتنی و گیم پلی جذابش که شدیدا بر پایه RDR ساخته شده و هر چیزی که عاشقان شاهکار RDR رو می تونه در یک قالب جدید ارضا کنه پیش رومون هست برادران هوسر مثل همیشه جدیدترین عنوانشون برتر از کار اخیرشونه و شک ندارم GTA V هم توی این مسیر پیشرفت جای داره چقدر خوب سازندگان این بازی تونستن گیم پلی RDR رو روی این بازی پیاده کنن حرکت اسلوموشن با این که یکی از ارکان مکس پین بوده و هست ولی این اسلوموشن توی رستگاری سرخپوست مرده هم بود Dead Eye
کالکتیبل های بازی هم که توی بازی وجود دارن و همه قطعات پازل واسه یک گیم فوق العاده آماده اس 5 تا دیفیکالتی مختلف که دو تای آخری لاک هست و مسلما بعد از یک بار اتمام در درجه سختی آسون آنلاک خواهند شد یعنی اینکه برادر با یکی دو بار تموم کردن سیر نمیشی از این بازی...
خوشحالم که بازی برای PC میاد و گیمرهای بیشماری که توی کشورمون PC Gamer هستند می تونن بازی رو تجربه کنن...
موفق و گیمر باشید دوستان:10:
CRIS Joon CR7
13-05-2012, 10:12
یکی میشه به من توضیح بده این حالت نویز شدن مثلن میخواد چیو به آدم برسونه؟
ممکنه اسپویلر داستانی داشته باشه ممکنه هم نداشته باشه، تا چپتر 5 رفتم :
من تشکر میکنم از R* چون اگر یه استودیو برای نابود کردن مکس پین میومد اینطوری نمیتونست. چپتر 5 هستم، کلن تو بازی 20 دقیقه چپوندن که بگن ما حس Noir رو تو بازی حفظ کردیم. تو این 5 چپتر که 2 ساعت تقریبن از بازی گذشت یه چیزی در حد 20 دقیقه اش یه فلش بکه که چی میشه مکس پین فراری میشه و به شغل شریف محافظت از مردم روی میاره و جالب اینجاست که تقریبن 85 درصد تریلر های بازی هم از همین 20 دقیقه بوده . دستشون درد نکنه واقعن.
داستان بازی اینقدر مزخرف و چرت و بی سر و ته هست که آدم میمونه چی بگه، کل داستان بازی میشه نجات دادن یه دختر که نه با مکس نسبتی داره نه علاقه ای بینشون هست نه هیچی، فقط مکس برای اینکه شغلشه میره دنبال دختره رو نجات بده یه جورایی آدم رو یاد فیلم مردی در آتش میندازه که حالا اونجا باز یک کم شخصیت پردازی و دلایلی توش بود که اینجا همونشم نیست . . .
از لحاظ اتمسفر اینا هم که کلن قربونش برم یه سری محیط گل و بل بل داریم با شخصیت های سرکاری که فکر نمیکنم هیچ کدومشون تو نسخه های پیشین بوده باشند. ب بسم الله محیط سر سبز میبینی و همش تو باره اینا، بازی بیشتر آدم رو یاد Saits row با تلفیقی از GTA و Uncharted و Gears Of War میندازه تا Max payne!!!!
بعد همه این هارو هم بتونید قبول کنید، موسیقی بازی چنان میکوبه رو اعصاب آدم که نمیدونم. اول بازی میان با موسیقی اصیل بازی یه سری چیز میز نشون میدن که حسابی بری تو کف بعد که بازی شروع میشه یه سری موسیقی درپیت که معلوم نیست کدوم خری اینارو برای بازی تنظیم کرده که نه حس و حال جنگیدن به ادم میده نه حس و حال عاطفی داره هیچی نداره خلاصه یه سری صدای ضرب که هی تکرار میشه با اون نویز ها میره رو اعصاب که به عمه ی من میدادن بهتر موسیقی هارو در میاورد. هی لعنتی اون آهنگ های عالیه مکس پین 2 کجا این درپیت های بندری این کجا . . .
کلن من نفهمیدم چیه بازی خیلی جذابیت داشت؟ همه چیز بازی نابود شده، مرسی از راک استار تشکر میکنم نشون داد که چه طور میشه ر*ید به یه عنوان موفق . . .
هرچند برای کسائی که تاحالا مکس پین بازی نکردن این عنوان میتونه خیلی جالب و جذاب باشه ولی برای منی که یه عمر با مکس پین زندگی کردم اصلن خوب نیست. اگر به اسم چیز دیگه میدادن میگفتم یکی از بهترین بازی هایی هست که انجام دادم ولی . . .
من یکم بازی کردم و متاسفانه اصلا انتظارات منو برآورده نکرده !! اول اینکه Gameplay بازی یه جورایی بین کلاسیک و مدرن گیر کرده و اصلا بالانس نیست . کات سینها با این افکت مسخره ای که بهش دادن واسه من یکی قابل تحمل نبود ! اصلا نمیفهمم هدف از این کار چی بوده ؟!!
گرافیک بازی هم با توجه به خطی بودن جای تعریف نداره ! البته فیزیک و تخریب پذیری عالیه ، ولی مدل کرکترهای ، تکسچرها ، پلیگانها و ... برای یه عنوان Open World مثل RDR عالیه ، ولی از یه بازی خطی بیشتر از اینها انتظار میره .
خلاصه فعلا که بدجوری تو ذوق من خورده ! خیلی منتظر بودم
اصلن توقع بهتر شدن نداشته باش، هرچی جلو تر میره عمق فاجعه بیشتر میشه .
آدم هی امید پیدا میکنه بهتر میشه بازی هی بد و بدتر میشه.
به شخصه چنان خورد تو ذوقم موندم چیکار کنم .
من این پست رو توی یکی از فروم های همسایه خوندم
واقعا خورد تو ذوقم و یه جورایی من دنبال این بودم که از دست این بازی در برم چون واقعا وضعیت زندگیم طوری شده که یه ذره وقتم واسم نمونده
البته ازین هم نمیشه گذشت که بیشتر ری اکشن ها (بازخورد ها) ازین بازی مثبت بوده ولی خیلی ها هم خورده ذوقشون:13:
البته تاقبل ازین که خودم بازی نکنم اصلا در مورد بازی صحبت نمیکنم ولی یه جورایی اون هایپ-ی که داشتم از بازی ازبین رفت:41:
نمیدونم واقعا چه اتفاقی داره سر سری های محبوب میاد:13:
AlexMercer
13-05-2012, 12:12
من این پست رو توی یکی از فروم های همسایه خوندم
واقعا خورد تو ذوقم و یه جورایی من دنبال این بودم که از دست این بازی در برم چون واقعا وضعیت زندگیم طوری شده که یه ذره وقتم واسم نمونده
البته ازین هم نمیشه گذشت که بیشتر ری اکشن ها (بازخورد ها) ازین بازی مثبت بوده ولی خیلی ها هم خورده ذوقشون:13:
البته تاقبل ازین که خودم بازی نکنم اصلا در مورد بازی صحبت نمیکنم ولی یه جورایی اون هایپ-ی که داشتم از بازی ازبین رفت:41:
نمیدونم واقعا چه اتفاقی داره سر سری های محبوب میاد:13:
برداشت ها متنوعه. شاید شما خوشت بیاد.
داستان بازی که از همون اول هم معلوم بود ابگوشتیه! در مورد گیم پلی هم بهرحال بازی باید پیشرفت میکرد نسبت به نسخه های قبلی حالا شاید پیشرفت بازهم به دل هواداراش نشینه
کلا امسال دو بازی در شماره 3 خودشون درجا زدن اولی مس افکت 3 که خیلی خوب بود ولی انتظارات هواداران رو بر آوارده نکرد(جدا از مساله پایان).یکی هم انگار قراره مکس پین 3 باشه. امیدوارم دیابلو 3 حداقل راه باقی 3 های امسال رو نره. یکی از مهم ترین دلایل این پسرفت هم اضافه شدن مولتی پلیر و عدم تمرکز به اصل بازی و تلاش برای جذب مشتریانه جدیده. یعنی نه مکس و نه مس افکت واسه هواداران و دلشون ساخته نشد واسه جذب بازار ساخته شد.:46:
اگه خوب نگا کنیم این شماره 3 ها گند زدن ب شماره های قبلی ، امیدوارم این 3 های جدید اینطور نشن
چرا این تاپیک منتقل نمیشه؟:31:
CRIS Joon CR7
13-05-2012, 14:40
چرا این تاپیک منتقل نمیشه؟:31:
شاید مدیران تصمیم بر این دارن که با عرضه ی نسخه PC منتقل کنند
در ضمن فکر کنم بازی ریلیز نشد چند روز زودتر لیک شد
اصلا چه فرقی میکنه؟:19:
دوستان دقت کردین مکس چقدر شبیه سم فیشر شده!!!
تو چپتر 4 یا 5 که خوده فیشر میشه تریپش
سن طرف رفته بالا هویتش مخطوش شده:31:
amirpers
13-05-2012, 14:53
دوستان با توجه به حرف و حدیث هایی که در مورد این بازی وجود داره و اینکه بازی نسبت به شماره های 1 و 2 چطور هستش ، در نظر سنجی می تونید شرکت کنید :
آیا Max Payne 3 توانست انتظارات شما را برآورده کند ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
halflife g
13-05-2012, 16:56
تکراری......
.
Spaniuly
13-05-2012, 18:04
2 تا مساله اساسی وجود داره اینکه می خواهید یک ویدیو گیم جذاب بازی کنید یا اینکه حلقه سوم از یک فرانچایز به اسم مکس پین خیلی تفاوت داره! این بازی اگه جدای اینکه یه حلقه از سری مکس پین باشه بررسی بشه خروجی متفاوتی داره این بررسی و اظهار نظر من معتقدم به ثبات نباید دل بست جنریشن عوض میشه سبک جذاب میاد شوترها با قابلیت جدید توی دنیای گیمینگ وارد بورس میشن چطور باید انتظار داشت فیچرهای 10 - 12 سال پیش توی یک بازی امروزی پیاده بشه اقتضای زمان حکم می کرد که مکس پین 1و2 با اون گیم پلی ارائه بشن و حالا امروز با این ویژگی های متفاوت به نظرم باید مکس پین 3 رو موفق دونست یه هدیه برای کسانی که از گیم پلی حالب RDR محروم موندن شکل جالبی داره گیم باید قبول کنیم ازدیاد گیم های فله ای باعث شده یه مقدار ما گیمر ها خسته بشیم در سال های پیش گیم ها رو با چه اشتیاقی بازی می کردم الان چطور؟ همه چیز رو نباید به گردن بد بودن بازی های امروزی انداخت یه جورایی سبک ها تکراری شدن و خیلی زیاد شدن روند داستان ها بیشتر توی کاتسن ها دنبال میشه و متن بازی به اون شکل داستانی برامون روایت نمی کنه به نظرم باید با این شرایط سازش کرد یا منتظر ایده های جدید بود... ولی به تمام کسانی که هنوز بازی نکردن توصیه می کنم تصویر قبلی مکس پین رو از ذهنشون پاک کنن و به این بازی به عنوان یک عنوان متفاوت نگاه کنن...
halflife g
13-05-2012, 19:07
در این پست نظر اولیمو گفتم:
و حالا هم که چند چیتر بیشتر رفتم و تقربا دیگه اخراشم......نظرمو کلی تر میگم :
گیم پلی
عالی کار شده.....نکته انقلابی توش نیست(بعضی جاها حتی نمونه برداریهای مشخصی از هم از دیگر بازیهای هم سبک خودش کرده) ولی میشه از لحاظ شوتر سوم شخص گذاشتش در کنار بازی در حد gears که سلطان این سبک...... .
شوتر بازی اصلا باهاتون شوخی نداره....هر اسلحه تاثیر خودشو داره......شلیک به هر قسمتی از بدن دشمن اسیب خودشو میرسونه و بعضی جاهای بازی اگه همین جوری بیخودی گلوله هاتونو تلف کنید اخرای مرحله به مشکل بر می خوردید..... .
خلاصه گیم پلی بازی به نظر من که در سطح خیلی خوبی هستش و 1000 برابر از بازیهای شوترهای مسخره امروزی که بازارو تسخیر کردن و فقط کافیه انگشتتو بذاری رو دکمه تا فرتی همه کشته بشن بهتر....
داستان و اتمسفر و گرافیک و .....
از یه چپتر به بعد بازی کاملا اهنگا و حال و هواش هم شبیه بازیهای گانگستری و بزن بهادر میشه و اصلا هیجچوری شبیه مکس پین نیست(لااقل اولاش یه چیری).....
گرافیک بازی هم بشدت تخریب پذیری خوبی داره....تو یکی از چپترها همه کاورها و اشیا دور میز میترکن و در کنار صحنه اهسته بسیار زیبا جلوه می کنه(ولی نمیشه از مشکلات مهم دیگه گرافیک چشم پوشی کرد)
+
بالاخره 9 سال از عرضه نسخه قبلی گذشته و سازنده هم تغییر کرده.......اگه میخواهید همون مکس پین خسته و تنها در شب های برفی رو تماشا کنید سراغ بازی نرید ولی اگه میخواهید با یه مکس پین اکشن و کماندویی(که البته هنوز هم افسردس) مواجه بشید که اکشن خیلی ناب و متفاوتی هم داره برید سراغ بازی..... (راحتتر بگم بهتون : بازی نسبت به دو مکس پین قبلی restart شده)
.
یکی از بهترین تاپیکای بازیی که تا حالا دیدم همین تاپیک ...خیلی خوب که نظرها خالص راجب بازی و حالت نقد گونه داره ...
SPECIAL THANKES !
+
متاسفانه سریای قبلیرو بازی نکردم ...از یه طرف فک کنم به نفم شد این سری بیشتر میخواد بچسبه :31:
Shadow-Man
13-05-2012, 19:42
متاسفانه سریای قبلیرو بازی نکردم ...از یه طرف فک کنم به نفم شد این سری بیشتر میخواد بچسبه :31:
پس واجب شده که شما یه نقد بنویسید
amirpers
13-05-2012, 19:46
یکی از بهترین تاپیکای بازیی که تا حالا دیدم همین تاپیک ...خیلی خوب که نظرها خالص راجب بازی و حالت نقد گونه داره ...
SPECIAL THANKES !
+
بله واقعا این طور بهتره. چون در صورت بازی کردن قبلی ها شاید شما هم از این قسمت خوشت نمی اومد.
CRIS Joon CR7
13-05-2012, 20:15
شاید پست دادنم ضرورتی نداشته باشه ولی دیگه پست میدم :31:
بازی الان رسید دستم و داره نصب میشه :8:
بعد از خوندن تقریبا همه ی فید بک ها و بازخورده ها و نظرات چه در فروم های فارسی چه خارجی برم ببینم چی شده
فعلا:11:
Amin4All
13-05-2012, 21:52
LT3 میخاد یا با همون 2 میشه بازی کرد ؟
یکی توضیح بده که چرا تاپیک ماله سه سال قبله ؟
فکر کنم ماله اون نسخه MI هستش درسته ؟اون نسخه چندش هست ؟تو بازار که نسخه 3 مینداختن به ملت.پس این چیه ؟
در ضمن این نسخه برا PC کی منتشر میشه ؟
دوستان فروم باز ، زحمت امتیازهای مختلف سایت های خارجی رو می کشید ؟ :11:
دوستان فروم باز ، زحمت امتیازهای مختلف سایت های خارجی رو می کشید ؟ :11:
بازی رسما منتشر نشده که امتیازی داده بشه . 15 می تاریخ رسمی ریلیز هست به طبع نمرات همون وقع میاد.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
LT3 میخاد یا با همون 2 میشه بازی کرد ؟
یکی توضیح بده که چرا تاپیک ماله سه سال قبله ؟
فکر کنم ماله اون نسخه MI هستش درسته ؟اون نسخه چندش هست ؟تو بازار که نسخه 3 مینداختن به ملت.پس این چیه ؟
در ضمن این نسخه برا PC کی منتشر میشه ؟
بله بازی نیاز به LT3 داره و داشبورد جدید که با اپدیت به داشبورد دیگه شما نمی تونید بازی های xgd 3 که دارای lt2 هستند رو بازی کنید پس این نکته رو مد نظر داشته باشید .
در مورد تاریخ تاپیک به این دلیل هست که اولین زمزمه های تولید بازی مربوط میشه به سه سال پیش. تا اینکه بالاخره قراره پس فردا بازی ریلیز بشه . ( البته ما از خوده پسر سازنده ی بازی هم داریم زودتر بازی میکنیم. :27:)
نسخه pc هم دوستان بار ها گفتن چون من پیگیر اخبارش نیستم نمیدونم. یه دوصفحه ی قبل فکر کنم گذاشتن.
CRIS Joon CR7
13-05-2012, 22:58
Max Payne 3 توسط ESRB درجهبندی شد
انجمن رتبهبندی و تعیین درجهی سنی بازیها و سرگرمیها که به اختصار (ESRB) نامیده میشود بازی آیندهی راک استار را مورد بررسی قرار داد. باتوجه به اطلاعات و جزییات منتشر شده پیشرامون این موضوع انجمن ESRB به بازی Max Payne 3 درجهی سنی M را که مخصوص افراد بالغ میباشد داده است. دلیل آن هم وجود خشونت، بدزبانی، مصرف مشروبات الکلی و روابط جنسی میباشد.
.
.
نسخهی سوم از سری بازی “مکس پین” دو روز دیگر برای PS3 و X360 و در آخر این ماه هم برای PC عرضه میشود. البته در کشور ما این بازی همینک در دسترس بازیبازها قرار دارد یعنی دو روز قبل از عرضهی جهانی..!:27:
Dbazi
CRIS Joon CR7
13-05-2012, 23:07
اولین نقد من از بازی
خب Chapter 1 و Chapter 2 رو تموم کردم:20:
اتمسفر و جو حاکم بر بازي عالي کار شده و گيم پلي يه نزديکي عميقي با RDR داره و اين اصلا عيب نيست
يه جورايي با خوندن يه سري نظرات از بازي نا اميد شده بودم يا بهتر بگم سطح توقعاتم رو آورده بودم پايين
ولي اکشن ناب مکس پين فيزيک فوق العاده و گرافيک خيره کننده (اين رو کنسولي هستش که مال 7 سال پيشه؟:18:) و خيلي ويژگي هاي ديگه نظرمو نسبت به بازي عوض کرد و مطمئنا با يک بازي خوب طرف هستيم.
... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] files%2Fimagepicker%2F6%2Fmax-payne-3-screen-17.jpg)
ضرباهنگ و ريتم بازي خيلي تند هستش و اصلا اجازه ي استراحت دادن رو به بازيکن نميده:8:
کاور گيري ها هم عالي کار شده چيزي که واسه بازي تو اين سبک از واجبات هستش .
از ويژگي هاي کاور گيري اين است که شما اصلا نمي تونيد مدت زيادي رو در يه جا بمونيد و دايم بايد
جا تونو عوض کنيد:21:
نحوه ي برخورد گلوله ها هم با بدن دشمن هم با هنرمندي و ظرافت خاصي به تصوير کشيده شده به طوري که دقيقا همون جايي که تير برخورد ميکند دشمن از همون جا آسيب ميبيند.:5:
بازي از فيزيک بالايي برخورداره و حتي کوچک ترين برخورد ها در بازي روي حرکت ها تاثير گذاره.
ويژگي Bullet Time هم به زيبا تر شدن هر چه بيشتر بازي کمک کرده.
... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s.com%2Frockstargames%2Fimg%2Fglobal%2Fnews%2Fuplo ad%2Fmaxpayne3_grweapons_m4super90.jpg)
من که تا اينجا از بازي لذت بردم ولي هنوز دليل اينکه بعضي گيمر ها براي بزرگ جلوه داد خودشون و يا نميدونم دلايل ديگه تو سر بازي ميزنن و از بازي ايراد ميگيرن رو نفهميدم.
منظورم با هيچکس نبود لطفا کسي به خودش نگيره:46:
گرچه دور شدن اين نسخه از بازي از جو تاريک MP2 رو ميتونيم ضربه اي به بازي فرض کنيم ولي مطمئنا اين بازي ميتونه هم طرفداراي نسخه هاي قبلي و هم کساني که اين اولين مکس پين زندگيشون هست رو راضي نگه داره:46:
اگر اين نسخه کنسوليه پس نسخه PC ديگه مي خواد چي ارائه بده؟:18:
با استفاده از تکنولوژي هايي مثل DX11 بايد منتظر يه گرافيک خيره کننده رو کامپيوتر هاي شخصي مون باشيم:11:
در کل در طول اين دو Chapter بازي انتظارات من رو بر آورده کرد
البته بازي بي عيب نيست
ولي بگذاريد فعلا نيمه ي پر ليوان رو ببينيم
با تشکر محسن
امشب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F05%2F14%2Fmax-payne-3-reviews-go-live-at-5pm-tonight%2F) نمرات بازی میاد...
خودم نمرات بین 8.5 تا 9.5 رو همراه با متای 89 تا 92 رو براش پیش بینی میکنم...( خب معلومه دیگه :دی )
من با کنسولم همیشه تو لایو هستم این بازی رو بخرم لطمه نمیزنه یا با روش برنر مکس بخرم مطمئنه؟
Spaniuly
14-05-2012, 18:59
من با کنسولم همیشه تو لایو هستم این بازی رو بخرم لطمه نمیزنه یا با روش برنر مکس بخرم مطمئنه؟
بله احتمالش هست این بازی لیک شده اس ولی همونقدر که احتمال داره خطر داشته باشه به همونقدر هم میشه بعید دونست که مایکی بیاد تا این حد واسه راک استار مایه بذاره و یوزر هایی که این بازی رو لیک شده تهیه کردن و آفلاین بازی می کنن جریمه کنه... اینکه لیک شده واسه اکس باکس بی احتیاطی ناشر هست و قرار نیست جور این بی احتیاطی رو مایکی بکشه و توی شبکه لایوش گرد و خاک را بندازه
خواهشا کسانیکه بازی انجام دادند نیان اینجا همه چیزو لو بدن.
مثل بازی red dead و l.a noire نشده خدای ناکرده
اسپویلرو فراموش نکنید
tnx
AlexMercer
14-05-2012, 19:54
اوولین امتیازات
Polygon – 9
GamesRadar – 10
Videogamer – 8
X360a – 93
CVG 8/10
Gametrailers 7.6/10
IGN 9/10
vahidgame
14-05-2012, 20:07
امتیازهای بازی:
G4 TV - 10
GamesRadar - 10
The Guardian - 10
Vandal Online - 9.6
MondoXbox - 9.6
3DJuegos - 9.5
Game Informer - 9.3
Meristation - 9.3
Xbox360Achievements - 9.3
IGN - 9.0
IncGamers - 9.0
SpazioGames - 9.0
9.0 -Strategy Informer
Eurogamer Italy 9.0
GameReactor - 9.0
Official Xbox Magazine - 8.0
CVG - 8.0
VideoGamer - 8.0
GameTrailers - 7.6
Edge Magazine - 7.0
در کل امتیازهای بازی خیلی خوبن و امتیاز 9 به بالا هم بازی زیاد داره
این Edge هم مثل همیشه دوس داره امتیاز پایین بده :دی
متای بازی هم برای Xbox 360 فعلا 89 هستش
یعنی فعلا از نظر امتیازی در حد مکس پین هست و فعلا از این لحاظ با شماره اول برابری می کنه...
+
soheilnouri
14-05-2012, 20:08
این بازی ظاهرا ارزش بازی کردن داره...چند مرحله اس؟
ali_agha1981
14-05-2012, 20:17
این بازی ظاهرا ارزش بازی کردن داره...چند مرحله اس؟ ظاهرا ارزش بازی کردن داره ؟؟
شما مثل اینکه هیچ اطلاعاتی از این بازی و نخسه های پیشینش نداری...:20:
در ضمن دیگه 4 تا DVD رایتی که ارزش این حرف ها رو نداره که...:weird:
CRIS Joon CR7
14-05-2012, 21:36
این بازی ظاهرا ارزش بازی کردن داره...چند مرحله اس؟
شما رسما با این حرفت کل زحمات راک استار رو بردی زیر علامت سوال:31:
......
خیلی جالبه در دنیایی زندگی میکنیم که داریم بازی رو بازی میکنیم که قراره فردا عرضه بشه:31: حتی بعضی ها
بازی رو تموم کردند و MAX payne 3 شد واسشون خاطره:31:
یه جمله هم از خودمون در بکنیم:31:
Today Is Tomorrow :31:
Mohsen 1992-20??c
متاسفانه IGN به همون نتیجه ای رسیده که من رسیده بودم ...
+
یک سوال دوستان من موقع اجرای بازی سوالی مبنی بر اپدیت نداشتم ولی چند تا از دوستانم با این مورد مواجه شدن الان منتظرن منن
ایا اپدیت کنن یا نه..؟
اینم اشاره کنم که LT 3 دارن ...و دیسکشون هم از اون گرونا یا بورنر شده بودش
CRIS Joon CR7
14-05-2012, 22:05
متاسفانه IGN به همون نتیجه ای رسیده که من رسیده بودم ...
+
یک سوال دوستان من موقع اجرای بازی سوالی مبنی بر اپدیت نداشتم ولی چند تا از دوستانم با این مورد مواجه شدن الان منتظرن منن
ایا اپدیت کنن یا نه..؟
اینم اشاره کنم که LT 3 دارن ...و دیسکشون هم از اون گرونا یا بورنر شده بودش
حامد چه نتیجه ای؟:21:
.........
راستش واسه من هم پیغام داد
من LT3 دارم و داشبورد جدیده رو هم دارم ولی پیغام آپدیت داد اول NO رو زدم نرفت تو بازی بعدش Yes رو زدم کنسول یه
بار ریست شد و رفت تو بازی و :8:
حامد چه نتیجه ای؟:21:
.........
راستش واسه من هم پیغام داد
من LT3 دارم و داشبورد جدیده رو هم دارم ولی پیغام آپدیت داد اول NO رو زدم نرفت تو بازی بعدش Yes رو زدم کنسول یه
بار ریست شد و رفت تو بازی و :8:
مرسی محسن جان
محسن جان یکی دو تا بازی دیگه تست کن ببین باز میکنه..
اگه دم دست این بازی های اخری رو داری یه تست بزنی ببین اجرا میشه یا نه قربون دستت ممنون میشم ازت..:11:
برا باقی دوستان هم مفید میتونه باشه
نمرات بازی همونطور ک انتظار داشتم بود ....
واسه pc هم یه خورده به گرافیکش نمره ی بیشتر میدن حتما ...
milad_takjoo
14-05-2012, 22:14
امیدوارم بلایی که سر نسخه xbox اومد واسه pc هم بیاد چون دیگه طاقت ندارم!!!!
CRIS Joon CR7
14-05-2012, 22:17
مرسی محسن جان
محسن جان یکی دو تا بازی دیگه تست کن ببین باز میکنه..
اگه دم دست این بازی های اخری رو داری یه تست بزنی ببین اجرا میشه یا نه قربون دستت ممنون میشم ازت..:11:
برا باقی دوستان هم مفید میتونه باشه
]مرسی محسن جان:11:
حامد داری منو میترسونی دیگه:18:
من از وقتی MP3 رو گذاشتم دیگه هیچ بازی نذاشتم :18:
یعنی به فنا رفتم؟
شدم پیش مرگ؟:18:
منظورت از بازی آخریا چیه؟
XGD3 ها؟
یا کلا جدیدا؟:18:
یا از جدیدا XGd2 هم قبوله واسه این آزمایشت؟
ایشالله به حق 5 تن که اتفاقی نیوفتاده:41:
ادیت:
نترسید نترسید :دی
همه چی آرومه من چقدر ... :دی
این نتایج ما بود
فورزا رو تست کردم -- OK
فیفا استریت ---- OK
SHdownpour======ok
هیچ مشکلی نمسازه آپدیت درون دیسک MP3
آروم بخوابید که ما بیداریم:11:
SA33D_GT
15-05-2012, 09:06
بازی از چه قفلی استفاده میکنه؟برای اجرا حتما باید کنسول رو به lt3 آپ کرد؟
:11:
حامد داری منو میترسونی دیگه:18:
من از وقتی MP3 رو گذاشتم دیگه هیچ بازی نذاشتم :18:
یعنی به فنا رفتم؟
شدم پیش مرگ؟:18:
منظورت از بازی آخریا چیه؟
XGD3 ها؟
یا کلا جدیدا؟:18:
یا از جدیدا XGd2 هم قبوله واسه این آزمایشت؟
ایشالله به حق 5 تن که اتفاقی نیوفتاده:41:
ادیت:
نترسید نترسید :دی
همه چی آرومه من چقدر ... :دی
این نتایج ما بود
فورزا رو تست کردم -- OK
فیفا استریت ---- OK
SHdownpour======ok
هیچ مشکلی نمسازه آپدیت درون دیسک MP3
آروم بخوابید که ما بیداریم:11:
محسن جان شما بازیهای نصب رو هاردو بدونه مشکل اجرا میکنی؟
اگه آره پس فورزای من بورنر مکس نیست چون رو هارد نصب میکنم تو بازی ارور میده
در ضمن این مخفف کردنت منو کشته(MP3):31:
majid322
15-05-2012, 09:30
دوستان میشه یکی چند تا عکس بزاره؟
اسکرین شات بزارید با کیفیت..
ممنون..
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 11:39
دوستان شما روی چه درجه سختی بازی رو بازی میکنید؟
حالت تیراندازی چی؟
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 11:51
بازی از چه قفلی استفاده میکنه؟برای اجرا حتما باید کنسول رو به lt3 آپ کرد؟
بازی XGD3 هست قفلش عوض نشده ولی چون نیاز به داشبورد جدید داره حتما باید LT3 باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان شما بازیهای نصب رو هاردو بدونه مشکل اجرا میکنی؟
اگه آره پس فورزای من بورنر مکس نیست چون رو هارد نصب میکنم تو بازی ارور میده
در ضمن این مخفف کردنت منو کشته(MP3)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله چون هرچی میگیرم که XGD3 هست خب دیسک برنر مکس شو میخرم دیگه
فورزا:بله
شما پاکش کن دیگه ارور نمیده گرچه فورزا رو شک دارم اگه پا کنی فکر کنم بازم ارور بده نمیدونم چه
آشغالی ریختن توش که حتما باید برنر مکس باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب MP3 دیگه میخوای بگم مثلا MP4 یا یه فرمت دیگه که کیفیتش بره بالاتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه یکی چند تا عکس بزاره؟
اسکرین شات بزارید با کیفیت..
ممنون..
فعلا نسخه 360 اومده
خب ما با چی ازش عکس بندازیم که کیفیتش خوب باشه؟
بزار نسخه PC که اومد خودم اینجارو میتروکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid322
15-05-2012, 14:45
فعلا نسخه 360 اومده
بزار نسخه PC که اومد خودم اینجارو میتروکنم
یه دوربین با کیفیت اگه باشه میشه عکسهای خوبی از همون صفحه مانیتور یا تلویزیون گرفت..:31:
من که دیگه دارم میمیرم از خماریش..:31:
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 15:14
یه دوربین با کیفیت اگه باشه میشه عکسهای خوبی از همون صفحه مانیتور یا تلویزیون گرفت..:31:
من که دیگه دارم میمیرم از خماریش..:31:
خودم SONY HX1 دارم ولی واقعا کیفیت عکس برداری نرم افزاری با مثلا FRAPS خیلی از دوربین بهتره:46:
ایول این مرحله که تو استادیومه با رائول اسوس چقدر باحاله
هر چقدر که از بازی میگذره بیشتر عاشقش میشم فوق العادس
همه چیزداشت تو این مرحله از اسنایپ گرفته تا فرار و صحنه آهسته هایی که واقعا بازی رو زیبا کردن:18:
مرسی راک استار:11:
marmolak kocholo
15-05-2012, 15:39
[Gamespot] به بازی نمره عالی 9 داد.
[نکات مثبت]
Tight, terrific gunplay intensified by bullet time and hard-hitting violence
Great writing, voice acting, and cutscene presentation
Detailed environments that get destroyed in spectacular fashion
Impactful sound design
Fun, chaotic multiplayer.
[نکات منفی]
Max's shootdodge maneuver is sometimes frustratingly ineffective.
[مدال ها]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب در مدال ها اینه که گیم اسپات هم مدال Great Sequel و هم Great Story رو به بازی داده!!
amirhoseiyn
15-05-2012, 16:15
سلام.
دوستان یک سوال...........ایا در این تعداد مراحل که از قرار معلوم طولانی هم هست در بعضی از اونها تنوع ماموریت هم وجود داره؟ (به طور مثال در یکی دو مرحله کشتن صرف وجود نداشته باشه و مثلا کمی هم عنصر جاسوسی اضافه شده باشه؟)
فعلا نسخه 360 اومده
بزار نسخه PC که اومد خودم اینجارو میتروکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما خیلی وارد نیستیم
نسخه 360 یعنی چی؟
شما با چی بازی می کنی؟؟
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 16:35
سلام.
دوستان یک سوال...........ایا در این تعداد مراحل که از قرار معلوم طولانی هم هست در بعضی از اونها تنوع ماموریت هم وجود داره؟ (به طور مثال در یکی دو مرحله کشتن صرف وجود نداشته باشه و مثلا کمی هم عنصر جاسوسی اضافه شده باشه؟)
جاسوسی اگه منظورت مخفی کاریه (MGS , SC) من که تا حالا ندیدم و به نظرم به چنین موردی برنخوریم تا پایان بازی:46:
آقا ما خیلی وارد نیستیم
نسخه 360 یعنی چی؟
شما با چی بازی می کنی؟؟
یعنی نسخه 360 درجه:31:
عسیسم Xbox 360 رو عرض کردم:27:
hasanoooooooo
15-05-2012, 16:38
من 2 شماره قبلی رو بازی نکردم! میخوام بدونم میتونم با شماره 3 ارتباط برقرار کنم؟ یا داستان پیوسته هست؟
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 16:44
من 2 شماره قبلی رو بازی نکردم! میخوام بدونم میتونم با شماره 3 ارتباط برقرار کنم؟ یا داستان پیوسته هست؟
می تونید:11:
درسته اگه بازی کرده باشید یه حس متفاوتی میده مخصوصا موسیقی اولش ولی چون در طول بازی از Flash Back استفاده میشه مشکلی نخواهید داشت:46:
آخرته بازیه:8:
آقا من عاشق این بازیم
نسخه ی pc کی میاد؟
Eblis 2011
15-05-2012, 17:44
playstation 3
15-05-2012, 20:01
به نظر بازی خوبیه ارزش یه بار تموم کردنو فکر کنم داشته باشه
حالا چرا همه ی بازی ها همیشه دیرتر واسه ی pc میان
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 20:17
به نظر بازی خوبیه ارزش یه بار تموم کردنو فکر کنم داشته باشه
حالا چرا همه ی بازی ها همیشه دیرتر واسه ی pc میان
:18:........:19:..................:37:............ ............:31:
دوست عزیز واسه چی قبل ازینکه بازی کنی در مورد بازی نظر میدی آخه:19:
شما یه نگاه به نمرات بنداز بعد بگو ارزش یه بار تموم کردن:18:
خودم که عادت ندارم یه بازی رو بیشتر از یه بار برم میخوام این رو یه بار روی درجه سختی OLD school یا بالاتر هم برم:21:
soheilnouri
15-05-2012, 20:29
:18:........:19:..................:37:............ ............:31:
دوست عزیز واسه چی قبل ازینکه بازی کنی در مورد بازی نظر میدی آخه:19:
شما یه نگاه به نمرات بنداز بعد بگو ارزش یه بار تموم کردن:18:
خودم که عادت ندارم یه بازی رو بیشتر از یه بار برم میخوام این رو یه بار روی درجه سختی OLD school یا بالاتر هم برم:21:
========================================
این بازی واقعا فوق العاده است....عجب گیم پلی داره...امروز گرفتم چبتر اول رو تموم کردم...واقعا گیم پلی این بازی وحشتناک زیباست و هیجان انگیزه...یه چیز جالب تو بازی اینه که ضرباهنگ و ریتم بازی خیلی تنده....اصن منی که زیاد نمی تونم بیشتر از نیم ساعت به مانیتور خیره بشم این بازیو نمیتونم بزارم کنار....ضرباهنگ این بازی شبیه فیلمای قدیمیه مارتین اسکورزیسی تنده...عالیه....تبریک به مهندسین هنرمند این بازی...
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 20:37
========================================
این بازی واقعا فوق العاده است....عجب گیم پلی داره...امروز گرفتم چبتر اول رو تموم کردم...واقعا گیم پلی این بازی وحشتناک زیباست و هیجان انگیزه...یه چیز جالب تو بازی اینه که ضرباهنگ و ریتم بازی خیلی تنده....اصن منی که زیاد نمی تونم بیشتر از نیم ساعت به مانیتور خیره بشم این بازیو نمیتونم بزارم کنار....ضرباهنگ این بازی شبیه فیلمای قدیمیه مارتین اسکورزیسی تنده...عالیه....تبریک به مهندسین هنرمند این بازی...
چپتر 1 و 2 واقعا در مقابل Chapter های بعدی انگار حرفی واسه گفتن نداشت:20:
به نظرم چپتر 4 و 5 خیلی عالی کار شده:5:
بزار برسی به اینا اونوقت چی میگی؟:11:
Leon-117
15-05-2012, 21:06
به نظر من هم بازی ارزش چند بار تموم کردن رو داره.مخصوصا 2 تا درجه سختی Hardcore و Old School و اچیومنت هاشون که خیلی آدم رو وسوسه میکنن بازی رو دوباره شروع کنیم...........یه مورد دیگه که ارزش تکرار بازی رو بالا میبره اسلحه های طلایی هست و اینکه بازی خیلی سخت اچیومنت میده!بر خلاف خیلی از بازی هایی که حتی اگه الکی توی محیط بازی هم قدم بزنید اچیومنت میدن،برای گرفتن اچیومنت های مکس پین 3 واقعا باید تلاش کنید...........
Eblis 2011
15-05-2012, 21:24
حیف که سیستم خوبی ندارم واسه اجرای این بازی
دوستان رو سیستم من میشه بازی کرد :
VGa : Giforce 9400 gt
Ram : 3gig
Cpu : Intel core 2duo E4500
Amin4All
15-05-2012, 21:34
بله بازی نیاز به LT3 داره و داشبورد جدید که با اپدیت به داشبورد دیگه شما نمی تونید بازی های xgd 3 که دارای lt2 هستند رو بازی کنید پس این نکته رو مد نظر داشته باشید .
در مورد تاریخ تاپیک به این دلیل هست که اولین زمزمه های تولید بازی مربوط میشه به سه سال پیش. تا اینکه بالاخره قراره پس فردا بازی ریلیز بشه . ( البته ما از خوده پسر سازنده ی بازی هم داریم زودتر بازی میکنیم. :27:)
نسخه pc هم دوستان بار ها گفتن چون من پیگیر اخبارش نیستم نمیدونم. یه دوصفحه ی قبل فکر کنم گذاشتن.
یعنی من lt جدید بریزم و این بازی اجرا بشه دیگه نمیتونم gow و moretal kombat و nfs و تموم بازی هایی که قبلا اجرا میشد رو بازی کنم ؟
راهی نداره بتونم با همون دیسک های قبلیم بازی های قدیمی رو بازی کنم ؟
حیف که سیستم خوبی ندارم واسه اجرای این بازی
دوستان رو سیستم من میشه بازی کرد :
VGa : Giforce 9400 gt
Ram : 3gig
Cpu : Intel core 2duo E4500
اجرا میشه .
ولی خیلی باید تنظیمات رو بیاری پایین .
Karistias
15-05-2012, 22:13
دوستان game spot هم ساعتی پیش امتیازش رو به این بازی داد
امتیاز 10/9البته انتظار میرفت 9.5 هم بگیره ولی همین که مثله یه سری از بازی های معروف 1سال اخیر که انتظار میرفت 9تا 9.5 بگیرند ولی پایین تر گرفتند این بازی 9 رو تونسته بگیره خیلی خوبه.
halflife g
15-05-2012, 22:22
بازی رو تموم کردم......
به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود:20:
یه نقد کوچولویی از بازی مینویسم تا شاید به درد دوستان بخوره:
گیم پلی
گیم پلی بازی بسیار زیبا است و ارزش تکرار بالایی داره(مخصوصا با وجود بخش ارکید) و خیلی از نکاتش مثل اکشن و melee هاش و صحنه اهسته و ..... عالی هستند
هوش مصنوعی و تنوع در سلاحها و اینکه باید در هر پلانی از بازی یه نقشه برای پیشبرد داشته باشین(همینطوری نیس که انگشتو بذارین رو ماشه و برین جلو) و اینکه شلیک به هر قسمت از بدن دشمن تاثیر خودش داشت(مثلا اگر میخواستین بازی رو سریعتر پیش ببرین فقط باید هدشات کنید)بازی رو ارزشمند کرده
تنها مشکلی که به نظرم وجود داشت نبود نارنجک تو بازی بود که گهگاهی نیازیش احساس میشد.
گیم پلی 9/10
گرافیک
بعضی جاها خیلی زیبا و عالی کار شده....مثه کارکتر خود مکس پین و تخریب پذیری و انیمیشن های متفاوت و زیبای مردن و صحنه آهسته های عالی که حقا ارزش یه wow گفتن دارن و جزییات و کلا رنگ و لعاب بازی.ولی بعضی جاها هم چندان جالب نبود مثل دندانه دندانه بودن سایه ها و بعضی تکسچرهای محیط و افکت اتش و دود و گهگاهی خشک بودن چهره کاراکترها....... .
گرافیک 8.5/10
داستان(و اتمسفر)
به نظرم ضعیف ترین قسمت مکس پین 3 نسبت به بخش های دیگش همین قسمت.داسنا بازی اصلا بد نیس و اتفاقا روایت خوبی هم داره ولی کاملا هالیوودی هستش و دقیقا مثل فیلمهای درجه 3 هالیوودی هست که فقط برای کشت و کشتار و بزن بهادر نوشته شدند.
خبری از بار دراماتیک و جو زیبا و مکس پین خسته با دیالوگهایی خسته تر از خودش نیست و جاش رو به گانگستری داده که هر چی سر راهش قرار می گیره رو از بین می بره.
در کل اگر به داستان به طور مستقل نگاه کنیم در جایگاه خوبی قرار داده(مخصوصا روایت داستان)ولی اتمسفر و عمق لازم رو نداره.
داستان 8/10
موزیک و صدا
دوبله بازی به مانند سابق زیبا کار شده و مخصوصا دوبلر خود شخصیت مکس پین باز هم سنگ تموم گذاشته....صدای سلاحها و محیط هم زیبا کار شده
تنها بخش مورد مناقشه موسیقی بازی هست که بالطبع باید متناسب با نیاز داستان و اتمسفر بازی تغییر می کرد ....همونطور که مکس پین به گانگستری شکمو در خیابان ها سایوپایولو تبدیل شده موسیقی بازی هم به جای پیانو و ویولن سل جاش رو به ضرب اهنگای سریع و مناسب همون فضاهای جدید داده.
البته انصافا موسیقی خوب ساخته شده و با جو بازی همخوانی خوبی داره......
موسیقی 8.5
مولتی پلیر
مولتی پلیر بازی به خاطر گیم پلی قدرتمندی که داره خوب از آب دراومده و کاملا سریع و شلوغ و پرهرج و مرج هست......بیشتر از یکی دو دست محدود خیلی امتحان نکردم این قسمت رو ولی به عنوان یکی از ارکان مثبت بازی میشه بهش اشاره کرد.
+
امتیاز نهایی 8.8
.
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 22:42
مراد جان نقد خوب و مختصر و مفید و البته منطقی بود.
مدتی هست که دیگه یه نسخه پای بند به سری های موفق نمیبینیم:13:
به نظرم اگه کسی MP2 و MP1 رو بازی نکرده باشه , مکس پین 3 میتونه بهترین بازی عمرش باشه ولی واسه
فن های مکس پین اتفاق خوبی نبود:13:
البته از طراحی تکنیکی و شاهکار راک استار نمیشه گذشت .
به قول خودت:
به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضاح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
15-05-2012, 23:05
نمرات بازی همونطور ک انتظار داشتم بود ....
واسه pc هم یه خورده به گرافیکش نمره ی بیشتر میدن حتما ...
البته من فکر نکتم این اتفاق بیفته.حداقل گیم اسپات این کار رو نمی کنه.
بازی هایی مثل کرایسیس ۲ یا بازی های دیگه یادتون نیست که با اینکه روی کامپیوتر گرافیک بالاتری داشتند ولی نمره یکسان گرفتند.
Eurogamer به بازی امتیاز 7 رو داده...متای بازی یک نمره اومد پایین و شد 87
Abolfazl3007
16-05-2012, 14:26
دوستان game spot هم ساعتی پیش امتیازش رو به این بازی داد
امتیاز 10/9البته انتظار میرفت 9.5 هم بگیره ولی همین که مثله یه سری از بازی های معروف 1سال اخیر که انتظار میرفت 9تا 9.5 بگیرند ولی پایین تر گرفتند این بازی 9 رو تونسته بگیره خیلی خوبه.
9 بالاتر دیگه کسی انتظار نداشت گیم اسپات بده ...
اونم تازه با مدال های Great sequel و Great story ....
از این بهتر نمیشد تو گیم اسپات نتیجه بگیره ...
کلا گیم اسپات رو امتیاز های 9.5 و 10 در حد ناموسی حساسه :31:
حتی به ARKHAM CITY هم 9.5 نداد ... (بدون این که حتی بتونه یه ایراد درست حسابی بگیره ازش ...)
Karistias
16-05-2012, 19:43
9 بالاتر دیگه کسی انتظار نداشت گیم اسپات بده ...
9 که برای راک استار عادیه چون بیشتر بازی های اخیر راک استا ر همین 9 یا 9.5
چون زمان ساخت بازی خیلی طول کشید(9 سال) و این همه تبلیغات گسترده (حتی دور زمین فوتبال که به شخصه تا بحال ندیده بودم بازی ای به جز FIFA ,PES,NFS تو استادیوم فوتبال تبلیغ بشه(بازی بارسلونا -اسپانیول) )
واین همه تعویق زمان لانچ که مدیران راک استار گفتند این تعویق زمان عرضه ی بازی به خاطر افزایش کیفیت ساخت بازیه وخلاصه با این همه تفاسیر انتظار میرفت که این بازی هم همچون بعضی از محصولات Rock STAR امتیاز 9.5 رو هم بتونه بگیره.
ولی خوب همین 9 هم جزو امتیازهای عالیه گیم اسپات به حساب میاد اونم تو این زمان که انتظار می رفت یه سری از بازی های معروف یک سال اخیر 9 یا 9.5 بگیرند ولی نتو نستندخیلی خوبه.
soheilnouri
16-05-2012, 20:11
اما برخلاف گیم پلی بازی گرافیکش خیلی خفن نیست...قبول دارین؟
amin 2010
16-05-2012, 20:29
اقا عجب بازیی !!! بهترین بخش بازی بنظرم بخش مولتی بود ، خیلی وقت بود با مولتی بازیی اینقدر حال نکرده بودم
(بخش گرافیک بازی منو شگفت زده کرد خیلی خیلی خوب بود ، شدیدا به GTA V امیدوار شدم )
+
کتابچه داخل جلد بازی از بازی های انحصاری PS3 هم قشنگ تر بود !تمام صفحات رنگی با عکسای بازی :31:
+
تو این کتابچه گفته یسری از شخصیت های مولتی بازی رو میشه توی GTA V هم باهاشون بازی کرد من از اون یارو که کلاه دهاتی های مارو داره خیلی خوشم اومده !:31:
+
اقا حرف از گرونی الان زیاده ! من اخرین بازیی که گرفته بودم FIFA STREET بود که 110 گرفتم . امروز PROTOTYPE و اینو گرفتم تورم شدید تاثیر گذاشته رو قیمتا ! این بازی 150 !!! اون یکی 135 ! من رکوردم خرید GT5 بود این اون یکی رو شکست
mojtaba007
16-05-2012, 20:34
بازی طولانیه؟
چند ساعته تمام میشه؟
Leon-117
16-05-2012, 21:47
بازی طولانیه؟
چند ساعته تمام میشه؟
برای من روی درجه سختی hard با soft aim تقریبا 10-11 ساعت طول کشید تموم بشه........
مراد جان مرسی نقد خوبی بود فقط درمورد این :
به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود
سریای قبلیرو بازی نکردم ،میشه بگی اونا چی داشتن ک این سری نداره ؟
(واسه مس افکت هم نظر من مثه همینه با یه دلایل خاص ....واسه اینم میخوام دلایل خاصشو بدونم )
*Forgotten*
17-05-2012, 10:21
بازی رو تموم کردم......
به نظر من به عنوان یک مکس پین افتضح بود ولی به عنوان یک بازی شوتر مستقل فوق العاده بود:20:
یه نقد کوچولویی از بازی مینویسم تا شاید به درد دوستان بخوره:
گیم پلی
گیم پلی بازی بسیار زیبا است و ارزش تکرار بالایی داره(مخصوصا با وجود بخش ارکید) و خیلی از نکاتش مثل اکشن و melee هاش و صحنه اهسته و ..... عالی هستند
هوش مصنوعی و تنوع در سلاحها و اینکه باید در هر پلانی از بازی یه نقشه برای پیشبرد داشته باشین(همینطوری نیس که انگشتو بذارین رو ماشه و برین جلو) و اینکه شلیک به هر قسمت از بدن دشمن تاثیر خودش داشت(مثلا اگر میخواستین بازی رو سریعتر پیش ببرین فقط باید هدشات کنید)بازی رو ارزشمند کرده
تنها مشکلی که به نظرم وجود داشت نبود نارنجک تو بازی بود که گهگاهی نیازیش احساس میشد.
گیم پلی 9/10
گرافیک
بعضی جاها خیلی زیبا و عالی کار شده....مثه کارکتر خود مکس پین و تخریب پذیری و انیمیشن های متفاوت و زیبای مردن و صحنه آهسته های عالی که حقا ارزش یه wow گفتن دارن و جزییات و کلا رنگ و لعاب بازی.ولی بعضی جاها هم چندان جالب نبود مثل دندانه دندانه بودن سایه ها و بعضی تکسچرهای محیط و افکت اتش و دود و گهگاهی خشک بودن چهره کاراکترها....... .
گرافیک 8.5/10
داستان(و اتمسفر)
به نظرم ضعیف ترین قسمت مکس پین 3 نسبت به بخش های دیگش همین قسمت.داسنا بازی اصلا بد نیس و اتفاقا روایت خوبی هم داره ولی کاملا هالیوودی هستش و دقیقا مثل فیلمهای درجه 3 هالیوودی هست که فقط برای کشت و کشتار و بزن بهادر نوشته شدند.
خبری از بار دراماتیک و جو زیبا و مکس پین خسته با دیالوگهایی خسته تر از خودش نیست و جاش رو به گانگستری داده که هر چی سر راهش قرار می گیره رو از بین می بره.
در کل اگر به داستان به طور مستقل نگاه کنیم در جایگاه خوبی قرار داده(مخصوصا روایت داستان)ولی اتمسفر و عمق لازم رو نداره.
داستان 8/10
موزیک و صدا
دوبله بازی به مانند سابق زیبا کار شده و مخصوصا دوبلر خود شخصیت مکس پین باز هم سنگ تموم گذاشته....صدای سلاحها و محیط هم زیبا کار شده
تنها بخش مورد مناقشه موسیقی بازی هست که بالطبع باید متناسب با نیاز داستان و اتمسفر بازی تغییر می کرد ....همونطور که مکس پین به گانگستری شکمو در خیابان ها سایوپایولو تبدیل شده موسیقی بازی هم به جای پیانو و ویولن سل جاش رو به ضرب اهنگای سریع و مناسب همون فضاهای جدید داده.
البته انصافا موسیقی خوب ساخته شده و با جو بازی همخوانی خوبی داره......
موسیقی 8.5
مولتی پلیر
مولتی پلیر بازی به خاطر گیم پلی قدرتمندی که داره خوب از آب دراومده و کاملا سریع و شلوغ و پرهرج و مرج هست......بیشتر از یکی دو دست محدود خیلی امتحان نکردم این قسمت رو ولی به عنوان یکی از ارکان مثبت بازی میشه بهش اشاره کرد.
+
امتیاز نهایی 8.8
.
از همین داستانه میترسیدم که انگار برای طرفدارن مکس که 1 و 2 رو بازی کرده بودند نا امید کننده بود:31:
علتی که به مکس پین 1 تو تاپیک آقای amirpers رای دادم همین بود:37:
*Forgotten*
17-05-2012, 10:34
(واسه مس افکت هم نظر من مثه همینه با یه دلایل خاص ....واسه اینم میخوام دلایل خاصشو بدونم )
تو مکس 1 داستانه فوق العاده ای داشت و البته بسیار غمنگیز که با داستان میتونی ارتباط قوی برقرار کنید و بری تو بحرش
در مورد گیم پلی مکس 1 بگم در زمان خودش یه شاهکار بود و کم نظیر همین چند وقته مکس 1 رو بازی کرده بودم اصلا برام قدیمی نمیشه نمیدونم چرا:31:
مثلا شما میتونید با یه تکنیک با شوت گان 3 گلوله در 1.5 ثانیه بزنی که در کمتر از 1 ثانیه 2 گلوله و در ثانیه 1.5 گلوله سوم رو بزنی این حالت در موقعی که از دو طرف هم محاسره باشی میتونی در 1 ثانیه واکنشی بینظیری داشته باشی
حرکت هم به این صورته که ابتدا با شتگان گلوله اول رو شلیک میکنی و در همون لحظه که گلوله ها در حال حرکت هستند در حالت اسلوموشن گلوله دوم رو شلیک میکنی و در ثانیه 1.5 هم در مراحلی که در هوا به سر میبری گلوله سوم رو شلیک میکنی و فرود میای :31: جالبه اینجاست شما میتونید همه رو به سر هدف وارد کنید یعنی هدف گیری خیلی سریع انجام میشه
پیشنهاد میکنم مکس 1 رو بازی کنید امکان نداره به خاطر قدیمی بودن دل زده بشید:31:
من از طرف مراد این جواب رو میدم بهت که
بهتره برگردی و قسمت های اول و دومش رو بازی کنی...بعد یک بار دیگه مکس پین 3 بازی کنی
حتما و صد در صد به جواب میرسی...
و تنها راه رسیدن به جواب رو من این کار میدونم
اصلا من خلاصه بگم مکس 1 و2 کسی به اسم سم لیک Sam Lake رو داشت که قسمت سوم نداره
Abolfazl3007
17-05-2012, 13:10
اگه میخواستن دوباره بازی رو به همون شکل Film-noire بسازن و با همون اتمسفر و فرمول قبلی --
باز هم یه عده میومدن میگفتن چه وضعشه و بازی بعد از این همه سال این هیچ تغییری نکرده و فقط برداشتن مکس 1 رو HD کردن و فلان و ...
این تغییر اساسی تو بازی لازم بود ...
همون چند تا مرحله کافی بود تا هم تعادل بین سبک قدیمی حفظ بشه و حالت نوستالوژیک پیدا کنه تا حدودی و هم خود بازی اصلی جدید رو داشته باشیم ...
داستان فرق کرده ولی اصلا ابتدایی و کم عمق نیست و جذابیت های خاص مکس جدید رو که باید داشته باشه ، داره ...
من خودم به عنوان یه مکس پین قبول دارم این بازی رو ...
ولی خاطراتی که با مکس 1 و 2 داشتیم ، تکرار نشدنی هست ...
دوستان عاشق کله کچل مکس پین شدن اما حیف ....
فکر کنم دیگه تو نخسه بعدیش پیر بشه و در نخسه به فنا بره:18:
بازی برای کامپیوتر اومده یا نه ؟
بازی برای کامپیوتر اومده یا نه ؟
بازی برای PC تاریخ 29 می در آمریکای شمالی و 1 ژوئن در اروپا منتشر میشه...
halflife g
17-05-2012, 16:29
ابتدا در مورد مکس پین 1 و 2 و فرقش با این شماره یه توضیح مختصری میدم و بعدش هم در مورد مولتی پلیر و بخش ارکید که کاملا بازیشون کردم توضیح میدم.......شاید به درد دوستان بخوره:
1-تفاوت مکس پین 1 و 2 با مکس پین 3:
هر بازی یا فیلم یا کتاب یا انسانی یه هسته و ذات ثابت داره و شما هر چقدر دچار تغییر و تحول بشید اون هسته و ذات ثابت هست.
برای مثال بازی half life1 در زمان خودش در یک شرکت تحقیقاتی انجام میشد ولی شماره 2 اش رفت به یک محیط شهری و انقلابی و ..... ولی اون هسته و ذات خودش رو حفظ کرد......ذات half life چی بود که با این تغییر عظیم حفظ شد؟؟هسته و ذات این بازی محیطهای مرموز با کارکترهای پیچیده و طراحی مراحل پیچیده و گیم پلی مبتنی بر bread and butter بود(کمی مبارزه کمی معما)..... .
حالا این محیطهای مرموز میخواست یه شرکت باشه یا یه شهر ......کاراکتر پیچیده یه دانشمند باشه یا یه دختر و سگ الکترونیکی...
ولی ایا هسته و ذات مکس پین در مکس پین 3 هم مشاهده میشه؟؟و ایا هر تغییری یعنی نوآوری؟؟
هسته و ذات داستانی مکس پین مبتنی بر داستانی گانگستری و البته درام بود که در اون مکس پین شکست خورده و غمگین در فضاهایی افسرده و غمگین تر از خودش(مثل شب بارانی یا برفی)به دنبال انتقام میرفت و البته در مورد گیم پلی هم یه بازی کاملا run & gun که درش کند کردن زمان هم بود.....
ولی هسته و ذات مکس پین 3 درسته باز هم داستانی است گانگستری ولی کاملا گانگستری هالیوودی.عین فیلمای آرنولد و ...موضوعی هالیوودی ....مراحلی هالیوودی......مبارزاتی هالیوودی ولی انصافا اون بخش اکشن و کند کردن زمان در بازی خوب رعایت شده و حتی پیشرفت هم کرده(البه دیگه چندان run & gun نیس و کاور گیری یه جورایی اجباری شده)......
در کل تغییر محیط از شب برفی به سایوپایولوی پر از مکانهای عیاشی و خوشگذرانی خیلی هم عالی بود......ولی به شرطی که باز هم ذات و هسته بازی درش رعایت بشه......باز هم مکس درگیر یه داستان درام بشه نه اینکه هر چی جلوشه بترکونه....(یعنی یه جورایی به نظرم شخصیت مکس پین عوض شده بود که خوب این چیز عجیبی بود)
یعنی بخوام در یک جمله چکیده بگم : نگاه رمدی(سازنده مکس پین1 و2)به داستان مکس پین کاملا نگاهی درام و نگاه راک استار به مکس پین کاملا نگاهی هالیوودی هستش.....
حالا یکی نگاه درام رو دوس داره یکی هم نگاه هالیوودی رو........ .
بهرحال بیشتر از این توضیح دادن جایز نیس چون داستان لو میره .......دوستان خودشون بازی می کنن و به یه نظری میرسن حالا چه مخالف و چه موافق نظر من.....
2-و اما در مورد مولتی یلیر و بخش ارکید :
بخش ارکید : رو آفلاین بازی می کنید شامل سه بخش امتیاز به دست اوردن و تموم کردن مراحل بخش سینگل پلیر در یک دقیقه و البته هارکورد نوع تموم کردن بازی در یک دقیقه هستش.......
هر چقدر بهتر و متنوعتر دشمانتون رو بکشید در هر کدوم از این سه بخش بیشتر امتیاز می گیرید و در کل خیلی مفرح هستش....
سر اخر هم امتیازتون میره تو leader board و میتونید با افراد در سراسر دنیا رو رکورد زدن کل کل کنید:31:
نکته جالب در این بخش قابلیت انتخاب لباس و قیافه های متفاوت برای بازی من جمله کاراکتر مکس پین 1 و 2هستش که خاطرات زیادی رو برای گیمر زنده می کنه
بخش مولتی پلیر : بهترین مدش همو death match هستش.......لگ خیلی کم داره و خوب......از لول 6 به بعد اهسته کردن زمان به لیست perk هاتون اضافه میشه.......
در کل بدک نیس خوبه ولی در حدی نیست که حتی در "میان مدت" جزو 20 بازی برتر انلاین باشه و کلا از همین حالا هم سرورای خیلی شلوغی نداشت....
یه نکته متفاوتی هم که علاوه بر کند کردن زمان داره loot کردن از جنازه هاس که میتونید با گشتن جنازه ها ازشون پول بدزدین که تو مولتی پلیر من نمونشو خیلی کم دیدم
نکته جالبی که بخش انلاین داره اینه که تو این بخش میتونید نارنجک پرتاب کنید که در بخش داستانی کلا اثری از پرتاب نارنجک از طرف گیمر نبود..........
.
من دارم نسخه یک و دو رو که کامل هست با صدا و دیالوگ ها دارم دانلود میگنم به یاد قدیمیا الان هم نسخه سه رو سفارش دادم تا یکشبنه برسه دستم کف میکنم خدا عجب بازی شبها خوابش رو میبینم اصلا امتحانات دانشگاهم یادم رفته :31: ای مکس ....کجایییی
Eblis 2011
17-05-2012, 21:53
ما منتظر بازی برای کنسول PC هستیم :11:
CRIS Joon CR7
17-05-2012, 22:02
من خودم هم منتظر نسخه PC شم
بعدشم PC خودش یه پلت فورمه
کنسول نیست:31:
دوست عزیز ناراحت نشو ولی بازی حدود نهم دهم خرداد عرضه میشه شما هر رو میخوای بیای بگی
ما منتظریم ها:21:
مـــــــــــــــــــیاد دیگه:27:
Eblis 2011
17-05-2012, 22:16
من خودم هم منتظر نسخه PC شم
بعدشم PC خودش یه پلت فورمه
کنسول نیست:31:
دوست عزیز ناراحت نشو ولی بازی حدود نهم دهم خرداد عرضه میشه شما هر رو میخوای بیای بگی
ما منتظریم ها:21:
مـــــــــــــــــــیاد دیگه:27:
نه بابا من هر روز نمیگم :31:
اون کنسول هم سوتی بود :31: . . . من سیستمم آنچنان مال نیست که بخوام انتظارشو بکشم :46: فکر نکنم بتونم روی حالت low هم بازی کنم :10::31:
amirpers
17-05-2012, 23:03
از همین داستانه میترسیدم که انگار برای طرفدارن مکس که 1 و 2 رو بازی کرده بودند نا امید کننده بود:31:
علتی که به مکس پین 1 تو تاپیک آقای amirpers رای دادم همین بود:37:
حرف شما رو کامل قبول دارم. مکس پین های قبلی خصوصا مکس پین یک علاوه بر خصوصیات منحصر به فردش ،داستانی داشت که آدم رو مجذوب خودش میکرد. داستانی درام و تراژدی ای زیبا.
ای کاش راکستار به جای استفاده از سام لیک برای نوشتن کمیک بوک ها، از او برای نوشتن خود بازی کمک می گرفت.
amin 2010
17-05-2012, 23:48
دوستان هر بازی نیازمنده که یک زمانی یک ریبوت پیدا کنه و یه تفکر جدید برش حاکم بشه .نمونه بازی های اینچنینی هم زیاد هستن ، از سم فیشرمون بگیرین تا همین مامور کچل و لارای عزیز ، اینا همه بازی های بزرگ نسل قبلا که سازنده ها فهمیدن با تغییر جو قبلی شاید پیرمردهایی رو که از نسل قبل با سری بودن ( مثله ماها !) ناراضی کنن ( مثله کاری که با SC کردن) اما یسری گیمر جدید که تشنه مدل جدید گیم پلی ( گیم پلی بازی های نوین !!) هستن رو راضی خواهند کرد( و قطعا تعداد این گیمر های جدید از پیر گیمر ها بسیار بیشتره و در نتیجه راضی کردن این طیف پول بیشتری رو هم برای کمپانی به همراه خواهد داشت !). بازم مثالم همون SC هست که قدیمی ها از لوث شدن بخش مخفی کاری و اسون شدن این بخش گفتن اما گیمر های جدید از اکشن جدید و پر زد و خورد این نسخه
حالا میرسیم سر مکس عزیز . اول طرفدارا باید خدا رو شکر کنن که IP مورد علاقشون دست شرکتی افتاده که تنها بازی های عالی رو منتشر میکنه . مکس جدید هنوز هم افسردست ، هنوز هم تنهاست اما شاید هدفش با دو نسخه قبلی فرق کرده باشه . هنوز هم روایت سینمایی بازی باقیه ، هنوز هم از همون سینماتیک اول درگیر بازی میشین و ...
در اینکه نسخه جدید عالیه شکی نیست ، در اینکه یکی از بهترین شوتر های موجوده شکی نیست ، در اینکه لایق میانگینی بالای نود هست شکی نیست ، اما درسته ، شاید بازی کمی با مکس اصیل فاصله داشته باشه ، اما این که این نکته منفی هست یا نه خودش جای بحث داره و بصورت مطلق نمیشه این نکته رو منفی در نظر گرفت .
+
همون طور که اشاره شد علی رغم تغییرات بسیار بازی اما شخصیت و کرکتر مکس هنوز هم همون شخصیت قدیمه ، پس باید سپاس گزار باشیم که مثله TOMB RAIDER جدید حداقل کرکتر اصلی بازی رو دستخوش ریبوت نکردن و گذشته مکس هنوز هم سر جاشه و بعضی از اثرات اون هنوز هم در بازی دیده میشن
+
مرادی دیگه درجه سه هالیوودی هم نیست !!! طبق معبار تو ( خر تو خر بودن و بی دلیل فقط پیش رفتن فیلم و ...) درجه سه میشه این فیلم !!!:31:
+
حداقل این نسخه برای بسیاری که از همون اولین عکسای منتشر شده از بازی ( مکس کچل ) فاتحه اونو خوندن بسیار بسیار راضی کننده خواهد بود .
+
دوستان خوندن صفحات اول این تاپیک این روز ها بسیار لذت بخشه !
halflife g
18-05-2012, 08:43
اما درسته ، شاید بازی کمی با مکس اصیل فاصله داشته باشه ، اما این که این نکته منفی هست یا نه خودش جای بحث داره و بصورت مطلق نمیشه این نکته رو منفی در نظر گرفت .
تو پست قبلیم که در مورد ذات و هسته بازی حرف زدم گفتم خیلی آدم دلش نمیخواد در این مورد حرف بزنه....ولی مشکل اساسی که تو صنعت بازی وجود داره اینه که :
با به زور ادامه ادامه دادن یه ip اونو از ذاتش دور می کنن......برات مثال میزنم الان فکر کن سازنده ها بخوان فیلم godfather 4 رو بسازن آیا باز هم آل پایچینو و اون جو بر فیلم حاکم خواهد بود؟؟مسلما نه......پس میذارن همون جور بمونه و همون اصالت و خاطرات زیباشو حفظ بشه....... (همین ادامه دادن بیخودی ماتریکس یا سریال lost عین تبدیل شدن به سرنوشت مکس پین 3 بود)
در کل با این ارایه های پشت سر هم و چند شماره ای از یه بازی هنوز هم میشه به این مساله پی برد که داستان(و مخصوصا حفظ ساختارش)بر خلاف ادعاها چندان در بازیسازی جایی نداره و هنوز داستان و اتمسفر در رده چندم هستن(البته چند سازنده معدود اینجوری فکر نمی کنن : کیل لوین- دیوید کیج-یودا و ولو.....بقیه از داستان سو استفاده می کنند)
.
مرسی ک توضیح دادین ....
حیف وقتشو ندارم الان ک بخوام مکس ای قبلیرو بازی کنم ولی حتما تو تابستون اینکارو می کنم ،
ادامه دادن ادامه ندادن IP ،تغییر دادن یا ندادنش و و .... خودش یه بحث کلیه ...حرف زدن راجبش اینجا آف تاپیک میشه وگرنه بحث خیلی خوبی هستش
manuelcalavera
18-05-2012, 10:50
ادامه دادن ادامه ندادن IP ،تغییر دادن یا ندادنش و و .... خودش یه بحث کلیه ...حرف زدن راجبش اینجا آف تاپیک میشه وگرنه بحث خیلی خوبی هستش
اتفاقا" این بحث ها خیلی مفید تر از کچل شدن مکس و از noir در اومدنش و ... به درد میخوره . متاسفانه این فروم یک بخش گفتگوی عمومی نداره که بچه ها حرفای همو اونجا کوت کنن تا هم بشه بحث های مفید رو ادامه داد هم این تاپیک ها به بیراهه نره.
مجموع نمرات بازی با 42 رای 87
+
مرادی دیگه درجه سه هالیوودی هم نیست !!! طبق معبار تو ( خر تو خر بودن و بی دلیل فقط پیش رفتن فیلم و ...) درجه سه میشه این فیلم !!!:31:
+
این فیلمی که تصویرشو نهادی در حد یک فیلم درجه 5 یا 6 هم نیستش چه برسه به درجه 3...
amaranth_silent
18-05-2012, 14:43
cd 2 من بالا نمیاد دوستان کسی این مشکلو داشته؟
Abolfazl3007
18-05-2012, 19:04
مجموع نمرات بازی با 42 رای 87
این فیلمی که تصویرشو نهادی در حد یک فیلم درجه 5 یا 6 هم نیستش چه برسه به درجه 3...
درجه بندی رو شما چطور مشخص میکنی ؟
مهمتر از همه ، از لحاظ PRODUCTION فیلمهای که Straight to Video هستن ، یا هزینه ساخت کم ، میشن درجه 2 و درجه 3 و یا همون B-movie ...
فیلمهایی که اکران WIDE جهانی دارند و معمولا هم جزو پرفروش ها میشن ، درجه 1 محسوب میشن ...
--------
از لحاظ تیم سازنده و بازیگرها و معروفیتشون باشه که بازم فقط کافیه به همین عکس نگاه کنی ....
-----------
از لحاظ ریتینگ و رنکینگ و ... هم حساب کنی ( که والله اونجور هم ملت به عنوان درجه بندی فیم حساب نمیشه ، و کسی نمیاد به یه فیلمی که ریتش پایینه بگه B-movie و سیتمش فرق داره و درجه بندی فیلمها از این لحاظ برمیگرده به ژانر فیلم و کلی چیزای دیگه ... )
بازم فیلم ریتینگ 6.5 رو تو سایت بیش از اندازه معروف IMDB داره ...
پس فکر نمیکنی خیلی با یه فیلم درجه 6 فاصله داشته باشه ؟؟ ;)
درجه بندی رو شما چطور مشخص میکنی ؟
مهمتر از همه ، از لحاظ PRODUCTION فیلمهای که Straight to Video هستن ، یا هزینه ساخت کم ، میشن درجه 2 و درجه 3 و یا همون B-movie ...
فیلمهایی که اکران WIDE جهانی دارند و معمولا هم جزو پرفروش ها میشن ، درجه 1 محسوب میشن ...
--------
از لحاظ تیم سازنده و بازیگرها و معروفیتشون باشه که بازم فقط کافیه به همین عکس نگاه کنی ....
-----------
از لحاظ ریتینگ و رنکینگ و ... هم حساب کنی ( که والله اونجور هم ملت به عنوان درجه بندی فیم حساب نمیشه ، و کسی نمیاد به یه فیلمی که ریتش پایینه بگه B-movie و سیتمش فرق داره و درجه بندی فیلمها از این لحاظ برمیگرده به ژانر فیلم و کلی چیزای دیگه ... )
بازم فیلم ریتینگ 6.5 رو تو سایت بیش از اندازه معروف IMDB داره ...
پس فکر نمیکنی خیلی با یه فیلم درجه 6 فاصله داشته باشه ؟؟ ;)
اره میتونه درجه 3 باشه ....ولی برا من درجه هم نداشت موقعی که فیلم رو دیدم.
اون حرفم هم که نقل قولی بود با اون کاربر بیشتر جنبه فان و مزاح داشتش همچین رسمی و علنی فیلم رو درجه بندی نکردم
همین.
منم شدید منتظرشم ! روی کنسول PC:31: تجربه ی بهتری از این بازی خواهیم داشت!
من از زمانه gears of war3که دستگاهم رو lt2 کردم ..دیگه آپدیت نکردم..
واسه اینکه max payne اجرا بشه باید چه کار کنم ؟؟ همینطوری اجرا میشه ؟؟ (دستگاهم ارکیده.. هارد هم نداره)
amirpers
21-05-2012, 16:33
این هم از soundtrack های بازی با کیفیت 128 و حجم 110 مگ (می خواستم تو میدیا فایر آپلود کنم که متاسفانه نمیدونم چرا میدیا فایر مشکل داره و با هیچ بروزری درست نشون داده نمیشه ) :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CRIS Joon CR7
21-05-2012, 16:52
راک استار چرا يه بازي رو ساختي که ديگه نميشه از يه بازي هم سبک ديگه لذت برد؟ دقيقا اين حس رو بعد از اتمام UC2 هم داشتم تا يه مدت هيچ بازي ديگه بم نميچسبيد ولي کم کم عادت کردم تا MAX PAYNE 3 که دوباره همون حس رو دارم بازي تموم شد ولي داغ مکس هيچ وقت تسکين نميابد من باش زندگي کردم چون همش خاطرات MP2 و MP1 رو در طول بازي با خودم مرور ميکردم اينجوري خيلي بيشتر ميچسبيد با اينکه نم نم ميرفتم ولي بازم زود تموم شد تشکر از همه تشکر از دوستان TNx R*
Sam Fisher 11
21-05-2012, 18:50
لاکردارا عجب مکس پینی ساختن...خیلی مکس بود... خیلی با مکس حال کردم... خیلی حال غریبی داشت...
مدت گیم پلی هم خیلی خوب بود به نظرم طولانی اومد.
گرافیک عالیه. دقت به جزییات حرف اولو میزنه و تکسچرها خیلی با کیفیتن. ناوتی داگیا هم مطمئنن با دیدن این گرافیک کلشون میخوابه!
بازی به نظرم نقصی نداره همه چیز از روند پیش رفتن داستان تا صدا و لحن دیالوگ گویی مکس و خشونت و ... همه چیز درجه یک.
انیمیشن یه استاندارد جدید بود فقط کافیه مکس رو موقع از پله بالارفتن ببینید یا کشیدن دستش به سرش.یه جالبیش اینه که وقتی از بالت تایم استفاده میکنی تا آنالوگ رو دست نزنی از جاش پا نمیشه و در همون وضع دراز کش میتونی جهات مختلف رو هدف بگیری و از انیمیشن نرم بدنش لذت ببری که حس واقعگرایی خاصی به بازی داده.
مولتی پلیرش هم جالب و فانه و مپ های قشنگی داره و مدها و سلاح های متنوع. کاراکترت هم میتونی تا حدی اون طوری که میخوای دربیاری و کلا کاستمایز زیادی داره.
در کل چون خیلی باش حال کردم و جو بهم داد 10 میدم;)
mehdi30nema
21-05-2012, 19:08
امروز یکی دو ساعت بازی کردم ، و دیگه فکر میکنم به آخرای بازی رسیدم .
بازی از همه نظر عالیه ، گیم پلی خیلی درگیر کننده هست ، گرافیک که دیگه حرف نداره ، جزییات بازی فوق العاده است و خلاصه به نظر من نمیشه ایرادی از بازی گرفت .
اما یه چیزی خیلی منو ادیت میکنه و اونم اینه که انگار اصلا در حال بازی کردن مکس پین نیستم ، یعنی به هیچ عنوان حال و هوای مکس پین ده سال پیش رو نداره . اون محیط سرد و تاریک و نوآور بازی قبلی جای خودش رو به محیط رنگی و شاد و کازینو و ... داده ، البته تو تک چپتر هایی به مکس پین قبلی رجوع میشه اما ای کاش همه بازی مثل اون چند تا چپتر دقیقا شبیه گذشته بود .
با احترام به حرف های حسین جان ....(شخصا ارادتم نسبت بهشون کامله )
اما خب بعد دو بار تموم کردن بازی قبل نقدم یک نظر کوتاه بگم.. که
راکستار بهتره بره روی همون عناوین Open world خودش کار کنه چون من رسما با این بازی عذاب کشیدم.
بازی سرشار از ایراد بود و در دو کلمه توصیفش کنم باید بگم که تو نقدم میگم :دی
mehdi30nema
22-05-2012, 16:09
همین الان موفق شدم بازی را تمام کنم .
راک استار مثل همیشه عالی عمل کرده و یک بازی فوق العاده ساخته . اصلا فکر نمیکنم این کمپانی تا حالا بازی بدی هم ساخته باشه ؟ !
از نظر من واقعا نمیشه به بازی ایراد گرفت ، همه چی در بهترین سطح ممکن قرار دارند ،اما همونطوری که قبلا هم گفتم چیزی به اسمه روح مکس پین قبلی توی بازی نیست ، این عنوان میتونست یه بازی اکشن سوم شخص فوق العاده باشه ولی این چیزی که من بازی کردم شاید فقط 10 درصد به مکس پین شباهت داشته باشه .
یه جورایی میشه گفت داشتیم یه کین اند لینچ جدید ولی از همه نظر عالی بازی میکردیم .
داستان بازی خوب بود ولی آخه من که دلیلی ندیدم مکس پین این همه خودشو به آب و آتیش بزنه تا بچه های رئیسشو نجات بده ، کاش حداقل مثل عنوان قبلی دلیلی که بخاطرش همه جا رو بهم میزد یه کم محکم تر بود .
از مراحل بازی هم مرحله ایی که میره توی ایستگاه پلیس و مرحله آخر توی فرودگاه خیلی عالی کار شده ، مخصوصا اون یه تیکه که توی ماشین هستیم باید بقیه ماشین ها رو بزنیم .
amirpers
22-05-2012, 16:20
من که می خوام نسخه PC رو بازی کنم ولی از حرف های دوستان این تاپیک و فروم های دیگه متوجه شدم که بازی ظاهرا خیلی هالیوودی شده. مراحل داخل قایق و ماشین و ... خیلی جالبه.
ای کاش در عین این که همه این ها رو داشت ، داستان سام لیک هم اون رو قشنگ تر می کرد.
راستی دوستان کسی جایی سراغ نداره که بشه نسخه اوریجینال ازش گرفت ؟ یه جا رو خودم میشناسم که میگه چند هفته طول می کشه.
دوستان براي pc اين بازي تو بازار هست؟
بازی مکس پین برای کامپیوتر 10خرداد میاد بازار
amirpers
22-05-2012, 19:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
22-05-2012, 19:53
بسیار زیباست بازی...من کاری به این ندارم که سنت مکس پین تو این بازی حفظ نشده اما بینهایت جذابه...حالا یه سوال چرا دوستان میگن نسخه ارجینالشو میخان؟مگه فرق فوکوله با این نسخه ایی که ما 4000 خریدیم؟
کی میگه که سنت مکس پین حفظ نشده هرکی گفته مطمعنا گیمر نیست.مثل قبله حتی جلوه هاش فقط بینهایت رو گرافیکش و داستان بازی کار کردن که واقعا یه گیم عالی رو دادن بیرون در کل:مکس پین شباهت زیادی به سریای قبلش داره با این تفاوت که دموی بازی مثل فیلمه تو مکس پین های قبلی شبیه فلش بو که عکس بود با صدا
بله خیلی فرق داره نسخه کپی فقط واسه بازی کردن و ارجینال واسه لایو و شبکس .. البته واسه xbox اگه میخوای لایو بازی کنی باید نسخه کاملو بخری که 2تا dvd هست قیمت هر دی وی دی از 4500 تا 6000تومنه
amirpers
22-05-2012, 21:04
بسیار زیباست بازی...من کاری به این ندارم که سنت مکس پین تو این بازی حفظ نشده اما بینهایت جذابه...حالا یه سوال چرا دوستان میگن نسخه ارجینالشو میخان؟مگه فرق فوکوله با این نسخه ایی که ما 4000 خریدیم؟
من اوریجینال PC رو می خوام نه X360.
ضمنا خب چنین بازی ای ارزش داره اوریجینالش رو بگیریم تا مولتی پلیر هم بتونیم بازی کنیم. (البته اگه اصول مکس پین رو حفظ می کرد که حتی بهتر هم بود)
CRIS Joon CR7
22-05-2012, 23:58
کی میگه که سنت مکس پین حفظ نشده هرکی گفته مطمعنا گیمر نیست.مثل قبله حتی جلوه هاش فقط بینهایت رو گرافیکش و داستان بازی کار کردن که واقعا یه گیم عالی رو دادن بیرون در کل:مکس پین شباهت زیادی به سریای قبلش داره با این تفاوت که دموی بازی مثل فیلمه تو مکس پین های قبلی شبیه فلش بو که عکس بود با صدا
فقط تفاوتش همین بود
آخی :2:
فقط اینا که بولد کردم کلا یه جوری برعکس هستن:12:
Sam Fisher 11
23-05-2012, 07:10
من نمیدونم بر چه اساسی میگید مکس پین نیست...من حرفای ایشونو تایید میکنم. فقط نوع روایت داستان از حالت کمیکی دراومده که البته خیلی بهتر شده. اون زمان تکنولوژی اجازه نمیداد کات سنس های در خلال بازی بذارن الان میتونن. لودها هم همگی در خلال همین کات سنس ها انجام میشه و هیچ لودینگی رو نمیبینید. افکت های تصویری هم عالیه و حس سردرگمی و حالات خاص روانیه مکس رو القا میکنه.
مراحل نیویورک و برفی هم زیاد داره حالا نمیشه بگم که داستان واستون لو نره ولی هم میبرتتون تو حال و هوای سرد و دلگیر نیویورک و هم به ماجراجویی داغ و پر هیجان تو برزیل.
اگر همش تو نیویورک بود که میومدید میگفتید بازی اصلا نوآوری نداره:ا
مطمئنم بعد از بازی یه بار دیگه عاشق شخصیت مکس میشید...
Spaniuly
23-05-2012, 15:30
وقتی یه بازی بیاد که آرمین اون رو تصمیم می گیره شخم بزنه یعنی از اون بازی هاست... دی:
2 تا چپتر مونده تا بازی تموم بشه اصلا عجله ای برای تموم کردنش ندارم هر بار که یک چپتر رو تموم می کنم تا اون چپتر رو مستر نشنم نمیرم چپتر بعدی درسته داستان بازی یکپارچه هست ولی چپترها هرکدوم یه جریان مستقل رو دنبال می کنن و من هر چپتر رو تا الان (چپتر 12) چندین بار بازی کردم با اینکه هنوز 2 تاش مونده و اصلا ندیدم چون عجله ای واسه فهمیدن انتهای داستانش ندارم... می خوام فعلا از لحظات زیبای بازی لذت ببرم...
توی بازی کالکتیبل هایی هست: 1- تکه های اسلحه های لایسنس شده بازی 2- آیتم های یافتنی (Clues) اینا رو بهتره پیدا کنید... من الان روی آسون ترین درجه سختی بازی می کنمو تا الان کل کالکتیبل ها رو پیدا کردم... مال 2 تا چپتر بعدی رو هم پیدا کنم می رم روی درجه سختی نهایی که با اتمام یک بار آنلاک میشن البته یه مود هم آنلاک میشه و اون مودی که آنلاک میشه رو شما به اتمام برسونید پشت بندش یه مود دیگه آنلاک میشه... تازه آرکید مود هم هست که انصافا واسه رکورد زنی و مسترینگ توی مراحل خیلی کارائی داره
یک سری عوامل توی بازی گنجونده شده که گیمر رو حریص می کنه که برای ساعات طولانی بازی رو انجام بده این عوامل یکی از مسائلی هست که راک اسار همیشه توی بازیش می گنجونه... و من مرده این سلیقه راک استار هستم
تنها چیزی که برام تا الان یه کمی اذیت کننده بوده کاتسن های نسبتا طولانی هست که نمیشه اسکیپ کردشون و برای من که زیاد ریپلی می کنم مراحل رو یه مقدار ملال آور میشه...
در کل به فکر این نباشید که ببینید مکس پین 3 چقدر نسبت به قبلی هاش بد شده به فکر مقایسه با سایر چیزها نباشید چون واقعا بازی رو توی ذهن خودتون مخدوش خواهید کرد چون اگه اسم این بازی یه چیز دیگه بود همونقدر ستایش می شد که RDR ستایش شد (البته باید اعتراف کنم RDR بهتر بود)
CRIS Joon CR7
23-05-2012, 16:07
در مورد گیم پلی یه چیزی عرض کنم:
باید منتظر همچین گیم پلی در GTA V هم باشیم البته بدون Bullet time
ویژگی کاور گیری طوری بود که نمیشد ازش استفاده نکرد و در مقابل اون حتی میشد اصلا از Bullet time هم استفاده نکرد:20:
amirpers
23-05-2012, 17:05
امروز چشم خورد به دی وی دی بازی Stranglehold.
گفتم نصب کنم یه بار دیگه تا بعد از چند سال یه خورده بازی کنم تا مکس پین اومدش ببینم چقدر با هم تفاوت دارند.
به چند تا چیز جالب و شباهت برخوردم :
توی Stranglehold در شهر شیکاگو همسر بازرسی ربوده می شه و داستان بازی حول این محوره و تو مکس پین 3 (بر خلاف داستان های زیبای شماره های قبل) باز هم ربوده شدن و نجات دادن اون ها کار مکس پینه.
توی Stranglehold کاراکتر بازی میره جلو و به سبک فیلم های هالیوودی و جان وو فقط می کشه و میره ، تو مکس پین 3 هم به گفته دوستان همین اتفاق افتاده.
توی Stranglehold بازی هم تو روزه و هم تو شب و توی مکس پین 3 هم همینطور (حتی من اولین اسکرین هایی که از مکس پین 3 منتشر شده بود رو به یاد میارم می بینم که چقدر لوکیشن هاش شبیه Stranglehold بوده)
توی Stranglehold در نبرد نزدیک ، کاراکتر بازی به مهجم ضربه میزنه و بعد شلیک می کنه که توی مکس پین 3 هم همینطوره.
توی Stranglehold آویزون شدن به چیزی مثل لوستر و ... و شلیک کردن وجود داشته که تو مکس پین 3 هم وجود داره.
احساس می کنم یه سری چیزهای مکس پین تقلید شده البته هر چی باشه این مکس پینه و ساخته راکستار ولی اون Stranglehold.
amirpers
23-05-2012, 22:40
دوستان اولا یک خبر.
نسخه PC بازی در آمریکا هم با 3 روز تاخیر در روز 1 جون منتشر خواهد شد. یعنی در 1 روز در تمام دنیا.
اما خبر دوم اینکه امروز به طور رسمی Soundtrack های بازی منتشر شد که من چند روز پیش و در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون ها رو برای دانلود گذاشتم.
این هم تک آهنگ تم بازی مکس پین 3 که برگرفته شده از آهنگ مکس پین های قبلی است :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soheilnouri
24-05-2012, 00:25
من تو چبتر 5 گیر کردم...همونجایی که اولش دوستش داره یه قایق موتوری رو می رونه...همه جا بن بسته...چیکار کنم/
soheilnouri
24-05-2012, 00:25
همین الان فهمیدم که باید قفل رو بشکونم....هاهاهاها
Killzone2
24-05-2012, 09:25
یه بار پستی دادم درباره این بازی ولی بعدش گفتم حذف بشه ولی خوب منم نظرم رو بگم حتی اگر واقعا جالب نباشه!
در نگاه اول این بازی چیزی نیست جز یه بازی معمولی که هیچ ارتباطی به مکس هم نداره... خوشبختانه من اصلا شیفته این تکنولوژی های ارک استار و اون انیمیشن هاش نشدم! این کار ها فقط برای این بود که طرفدار ها رو بیاره سمت خودش ولی برای من اصلا چیز جالبی که نبود هیچ بیشتر با این کار ارک استار خودش رو مسخره کرد! اصولا راک استار میخواد بازی هاش رو اینطوری به نمایش بزاره برا همین هم هست GTA یا بقیه بازی هاش محبوب شدن!
شخصیت مکس که هیچ شباهتی به اصل خودش نداره یه ماشین ادم کشی هست که با بولت تایم و صدای اون تبدیل شده به مکس پین! چیزی که راک استار سعی داشته فقط بازیی شبیه به مکس بسازه به نظر من اصلا هم جالب نبود.
داستان سرایی بازی هم که مضحک بود! کسی که داستان GTA و Red dead رو نوشته هست به نظرم بهتره بره برای همین سری داستان بگه بهتر باشه چون این یارو اصلا برای اینطوری داستان ها بدرد نمیخوره! سم لیک هم که نباشه باید با یه داستان مسخره روبرو باشیم که همینطوری هم بود با اون شخصیت پردازی داغونش!
این بازی کلا چند چیز خوب داره... گرافیک عالی و انیمیشن زیبا و نرم به همراه سیستم کاور جالب و گیم پلی ولی هیچ ارتباطی به مکس نداره از اونجایی که از نظر خودم بازی رو مسخره کردن ارزشی برای این بازی نمیبینم حتی برای نمره دادن!
هر چقدر این بازی تو اون موارد که اشاره شد شاهکار باشه باز هم با داستان و شخصیت پردازی گند زدن به بازی این شخصیت هم یه یارویی هست که فقط آدم میکشه فقط با یه سری جزئیات قبل شده شبیه به مکس پین!
البته یه بخش جالب دیگه تو بازی مربوط میشه به مولتی پلیر بازی باید گفت سازنده عالی کار کرد رو این مورد...
نظر شخصی خودم رو این بازی نمره 7 هست! ولی موارد خوب بازی هم باید در نظر گرفت بخش داستانی افتضاح ترین بخش بازی و شخصیت پردازی مکس هم مضخرف تر!
گیم پلی , گرافیک و صدا گذاری و همینطور بخش چند نفره خوب از نکات جالب بازیه... اگر این بازی مکس پین نبود شاید میشد به یه بازی زیبا بهش نگاه کرد ولی راک استار اصلا کار جالبی رو نمایش نداد.
CRIS Joon CR7
24-05-2012, 09:58
یه بار پستی دادم درباره این بازی ولی بعدش گفتم حذف بشه ولی خوب منم نظرم رو بگم حتی اگر واقعا جالب نباشه!
در نگاه اول این بازی چیزی نیست جز یه بازی معمولی که هیچ ارتباطی به مکس هم نداره... خوشبختانه من اصلا شیفته این تکنولوژی های ارک استار و اون انیمیشن هاش نشدم! این کار ها فقط برای این بود که طرفدار ها رو بیاره سمت خودش ولی برای من اصلا چیز جالبی که نبود هیچ بیشتر با این کار ارک استار خودش رو مسخره کرد! اصولا راک استار میخواد بازی هاش رو اینطوری به نمایش بزاره برا همین هم هست GTA یا بقیه بازی هاش محبوب شدن!
شخصیت مکس که هیچ شباهتی به اصل خودش نداره یه ماشین ادم کشی هست که با بولت تایم و صدای اون تبدیل شده به مکس پین! چیزی که راک استار سعی داشته فقط بازیی شبیه به مکس بسازه به نظر من اصلا هم جالب نبود.
داستان سرایی بازی هم که مضحک بود! کسی که داستان GTA و Red dead رو نوشته هست به نظرم بهتره بره برای همین سری داستان بگه بهتر باشه چون این یارو اصلا برای اینطوری داستان ها بدرد نمیخوره! سم لیک هم که نباشه باید با یه داستان مسخره روبرو باشیم که همینطوری هم بود با اون شخصیت پردازی داغونش!
این بازی کلا چند چیز خوب داره... گرافیک عالی و انیمیشن زیبا و نرم به همراه سیستم کاور جالب و گیم پلی ولی هیچ ارتباطی به مکس نداره از اونجایی که از نظر خودم بازی رو مسخره کردن ارزشی برای این بازی نمیبینم حتی برای نمره دادن!
هر چقدر این بازی تو اون موارد که اشاره شد شاهکار باشه باز هم با داستان و شخصیت پردازی گند زدن به بازی این شخصیت هم یه یارویی هست که فقط آدم میکشه فقط با یه سری جزئیات قبل شده شبیه به مکس پین!
البته یه بخش جالب دیگه تو بازی مربوط میشه به مولتی پلیر بازی باید گفت سازنده عالی کار کرد رو این مورد...
نظر شخصی خودم رو این بازی نمره 7 هست! ولی موارد خوب بازی هم باید در نظر گرفت بخش داستانی افتضاح ترین بخش بازی و شخصیت پردازی مکس هم مضخرف تر!
گیم پلی , گرافیک و صدا گذاری و همینطور بخش چند نفره خوب از نکات جالب بازیه... اگر این بازی مکس پین نبود شاید میشد به یه بازی زیبا بهش نگاه کرد ولی راک استار اصلا کار جالبی رو نمایش نداد.
ازین که دوستمون نظر خودشو شجاعانه بیان کرد متشکریم.
این بازی خیلی خاصه:
بستگی به دید ما از بازی داره طوری که: بازی میتونه یه عنوان منحصر به فرد و فوق العاده باشه در سوی مقابل میتونه یک بازی معمولی و صرفا یک درآمد پولی واسه سازندش باشه
بازم میگم شجاعت شما در مورد بیان نظرتون قابل تقدیره
مکس پین 3 از لحاظ کیفیت ساخت و استفاده از تکنولوژی های روز و هنر اجرای چنین بازی رو کنسول های چند سال پیش و ... واقعا عالی هستش ولی از لحاظ جو و اتمسفر و داستان و شخصیت پردازی خود مکس تفاوت هایی رو در زائقه ی افراد شکل میده که بیان نشه بهتره.
گرچه نمیشه ازین موضوع گذشت که: این ما هستیم که باید از یک بازی خوشمون بیاد یا نیاد و به حرف کسی نیست.
و این دقیق بستگی به زاویه دید ما نسبت به بازی دارد.
الان واسه دان گذاشتن اینو؟ و اصلا اومده؟ و کی میاد اگه نیومده؟
Karistias
24-05-2012, 19:21
الان واسه دان گذاشتن اینو؟ و اصلا اومده؟ و کی میاد اگه نیومده؟نسخه ی pc این بازی 12 خرداد منتشر میشهالبته باید 9 خرداد منتشر میشد که سه روز تاخیر خورد
amirpers
24-05-2012, 20:27
با توجه به این که در پست های قبلیم موسیقی بازی Max Payne 3 رو گذاشته بودم، الان هم موسیقی بازی های قبلی رو می ذارم، شاید دوستان احتیاج داشته باشند.
موسیقی تم بازی Max Payne 1 و Max Payne 2 :
با کیفیت 128 و 184
دانلود موسیقی Max Payne 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود موسیقی Max Payne 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mazyar_7
24-05-2012, 21:11
ببخشید
مکس همون کچلست
یعنی الان کچل شده
من عاشق این بازس بودم ولی حالا خرابش کردن
حد اقل شخصیتشو
سلام
نقد و بررسی مکس پین 3 رو این بار به صورت تصویری کار کردم روش که شامل 5 صفحه هستش
صفحه اول : مقدمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه دوم : گیم پلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه سوم : موسیقی و گرافیک. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه چهارم .: داستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه پنجم.: نتیجه گیری و نمره نهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کل تصاویر رو هم به صورت Rar در اوردم تا دوستان مایل بودن از اون بخش نیز دانلود کنن
امیدوارم مورد توجه قرار بگیره.
با تشکر ویژه از Maggy_p همکار عزیز در هر چه بهتر شدن طرح ها
..
arashpr9
25-05-2012, 14:40
با توجه به این که در پست های قبلیم موسیقی بازی Max Payne 3 رو گذاشته بودم، الان هم موسیقی بازی های قبلی رو می ذارم، شاید دوستان احتیاج داشته باشند.
موسیقی تم بازی Max Payne 1 و Max Payne 2 :
با کیفیت 128 و 184
دانلود موسیقی Max Payne 1
دانلود موسیقی Max Payne 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون . خیلی عالی بود ما رو برد به اون دوران
دوستان میتونید از لینک زیر OST قسمت 2 مکس پین رو دانلود کنید
لینک
Recommended Requirements
Microsoft Windows XP SP3, Vista SP2, or 7 SP1
OS
Intel Core i7-3930K or AMD FX-8150
CPU
NVIDIA GeForce GTX 680 2 GB or ATi Radeon HD 7970 3 GB
Graphics
16GB
Memory
35GB
HDD Space
کسی هست کنسولشو قرض بده؟!:19::31:
Recommended Requirements
Microsoft Windows XP SP3, Vista SP2, or 7 SP1
OS
Intel Core i7-3930K or AMD FX-8150
CPU
NVIDIA GeForce GTX 680 2 GB or ATi Radeon HD 7970 3 GB
Graphics
16GB
Memory
35GB
HDD Space
کسی هست کنسولشو قرض بده؟!:19::31:
فکر نکنم برای اجرای این بازی اینقد دیگه سخت افزار بالا بخواد م:18:گه گرافیک این بازی چقد بالا هست که 2گیگ برای بالا آوردنش لازم باشه:13:
این سیستم توصیه شده برای بازیه با minimumاین هم باید بازی اجرا بشه
فکر نکنم برای اجرای این بازی اینقد دیگه سخت افزار بالا بخواد م:18:گه گرافیک این بازی چقد بالا هست که 2گیگ برای بالا آوردنش لازم باشه:13:
این سیستم توصیه شده برای بازیه با minimumاین هم باید بازی اجرا بشه
بلی ، اما با سیستم مینیموم نباید انتظار گرافیک بهتر از MP1 داشته باشیم!:31:
playstation 3
25-05-2012, 17:11
دمت گرم نقدت خوب بود
ولی تو قسمت گرافیک گفتی موتور راکستار تا اونجایی که من میدونم موتورش CRYENGINE3 موتور شرکت کرایتک هست درسته؟
نسخه ی pc این بازی 12 خرداد منتشر میشهالبته باید 9 خرداد منتشر میشد که سه روز تاخیر خورد
انقد تأخیر خورد سه روزم روش D: !!
sin2x=2sinxcosx
25-05-2012, 17:47
بلی ، اما با سیستم مینیموم نباید انتظار گرافیک بهتر از MP1 داشته باشیم!:31:
نه بابا،
دیگه این خبرام نیس ...
16 گیگ مموری ؟؟؟؟ :18:
GTX 680 ؟ :18::18:
بیشتر به شایعه میخوره تا واقعیت همون موقع که assassin creed revelationداشت به بازار میومد چند تا سایت سیستم اجرای بازی ramبالای 2گیگ زده بودن که ما هم رفتیم ram4گیگ گرفتیم واسه سیستم بعد پسر دایییم با رم 1گیگ بازی اجرا کرد :13:بعید میدونم ramبالای 2گیگ بخواد :46:
playstation 3
25-05-2012, 17:58
نه بابا،
دیگه این خبرام نیس ...
16 گیگ مموری ؟؟؟؟ :18:
GTX 680 ؟ :18::18:
احتمالا سیستم دپیشنهادی برای gtav باید باشه:27::31::3::7:
تصویر بالا از سایت رسمی راک استارگرفته شده
خلاصه Wikipedia رو به بزرگ واری خودتون ببخشید :31:
sin2x=2sinxcosx
25-05-2012, 18:50
تصویر بالا از سایت رسمی راک استارگرفته شده
خلاصه Wikipedia رو به بزرگ واری خودتون ببخشید :31:
احتمالا این 16 گیگ مموری و GTX 680 قوی ترین سیستمی بوده که داشتن :31:
بعد گیمو گذاشتن توش گفتن اینم اجراش می کنه ها .... (نه بابا)
من شرط می بندم با GTS 450 خودم با آخرین رزولیشن با آخرین دیتیلز بازیش می کنم :20:
تاپیک داشت خیلی خوب پیش میرفتاااا تعریف کردیم اینجوری شد ! دی ! ....
سعی کنید راجب بازی بحرفید لطفا ....
اینجور بحثا ارزش ادامه دادن نداره ...(خودم تجربه کردم !دی!)
(واسه پی سی ک نیومده ما نظر بدیم ...)
میگه اونجا که سخن گفتن نقرست حرف نزدن طلاست.
موضوع اینه که وقتی هر یک از طرفین شاکی میدونن اخر مباحث این چنینی بی نتیجه هستش چرا باید ادامه دادش..
به هر حال پست ها پاک شدن و تاپیک به روال عادی خودش برگرده و در مورد بازی صحبت بشه بحثی هم میشه با احترام نه با درگیری و کشمکش.
دمت گرم نقدت خوب بود
ولی تو قسمت گرافیک گفتی موتور راکستار تا اونجایی که من میدونم موتورش CRYENGINE3 موتور شرکت کرایتک هست درسته؟
مرسی از توجهتون
نه اون موتور در انحصار کرایتیک هستش موتوری که راکستار ازش در بازی مکس پین استفاده کرده Rage هستش که تو عناوینی مثل RDR ازش استفاده کرده
خب با یک صلوات مبحث رو عوض میکنیم..
+
سیستم مورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیاز بازی در چندین حالات مختلف....به این شکل هستش..
همانطور که میبینید برای طرفداران بازی سیستم های متفاوتی در نظر گرفته شده.
Lowest Tested Specs
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
2GB System RAM
NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB RAM
or AMD Radeon HD 3400 512MB RAM
Low Recommend Specs
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA GeForce 450 512MB RAM
or AMD Radeon HD 4870 512MB RAM
High Recommend Specs
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon HD 5870 1GB RAM
Highest Tested Specs
Windows 7/Vista (64 bit)
Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
16GB System RAM
NVIDIA GeForce® GTX 680 2GB RAM
or AMD Radeon HD 7970 3GB RAM
+
supporting DX11 with Max Payne 3, with features including Hull/Tessellation/Domain Shaders (which adds curvature to the character/vehicle models), Gather4 (for optimized shadow sampling / FXAA), Geometry shader / Stream Output and DX11 texture
Hamid Hamid
25-05-2012, 21:50
سلام ...
دوستان يه سوال : ببينم مكس پين 3 از لحاظ بعضي مسائل ( مثل صحنه هاي ناجور و ... ) خشونت خيلي زياد و س.ي.ا.س.ي بودن و اينا مشكلي داره؟!
آخه من ديروز رفتم بازي رو واسه ايكس باكس 360 بگيرم ! فروشنده تا منو ديد گفت نه آقا ! بازي 9 خرداد ميادش ! حالا من يكمي هم ريش داشتم ! نميدونم شايد فكر كرد من اومدم بازي ها و فيلم هاش رو جمع كنم و ببرم ! : دی
گفتم بابا ملت تو فروم ما تا كجاهاش پيش رفتن و كلي هم بحث كردن دربارش تو ميگي 9 خرداد؟! : دی
بعد باز فكر كنم ترسيد ! گفت آقا اصلا ما ديگه بازي نمياريم ! : دی
پ.ن : حالا نميدونست ما جزو جماعت الكي ريش بزاريم :دی
havas_1980
25-05-2012, 21:55
جا داشت برای سه نفر اخطار رد میکردم اگه میخواستم شدید برخورد کنم...
یه اخطار برای یه کاربر فعال فعلی که پستهایی به دور از لحن یه کاربر فعال بودن رو میده. اتفاقا چند دقیقه قبل با خودشم صحبت کردم.
یه اخطار هم برای طرف مقابلش که اونم جوابهایی نه چندان جالبی رو تحویلش میده.
و یه اخطار هم برای یه کاربر فعال سابق که به جای سوا کردن بقیه, میزنه کباب میکنه!...
... خواهش میکنم همگی رعایت کنین!... لطفا!
arashpr9
25-05-2012, 22:01
سلام ...
دوستان يه سوال : ببينم مكس پين 3 از لحاظ بعضي مسائل ( مثل صحنه هاي ناجور و ... ) خشونت خيلي زياد و س.ي.ا.س.ي بودن و اينا مشكلي داره؟!
آخه من ديروز رفتم بازي رو واسه ايكس باكس 360 بگيرم ! فروشنده تا منو ديد گفت نه آقا ! بازي 9 خرداد ميادش ! حالا من يكمي هم ريش داشتم ! نميدونم شايد فكر كرد من اومدم بازي ها و فيلم هاش رو جمع كنم و ببرم ! : دی
گفتم بابا ملت تو فروم ما تا كجاهاش پيش رفتن و كلي هم بحث كردن دربارش تو ميگي 9 خرداد؟! : دی
بعد باز فكر كنم ترسيد ! گفت آقا اصلا ما ديگه بازي نمياريم ! : دی
پ.ن : حالا نميدونست ما جزو جماعت الكي ريش بزاريم :دی
از نظر صحنه های ناجور نسبت به GTA و Witcher 2 خیلی کمتره . اصلا بازی ربطی به 30یاست نداره
واسه 360 هم خیلی وقته اومده ولی واسه PC یه هفته دیگه میاد . احتمالا واسه ریشتون :31: ترسیده .
soheilnouri
26-05-2012, 01:55
بازی بسیار جذابه...از بازی لذت ببرین
Karistias
26-05-2012, 12:59
صحبتی هم در این مورد شده که نسخه ی pc گرافیکش تفاوت محسوسی با کنسولیش داره مثل Crysis2,BF3و... ؟؟؟
Killzone2
26-05-2012, 13:27
میانگین نمرات بازی...
برای پلتفرم xbox 360 میانگین نمرات 86.88%
برای پلتفرم PS3 میانگین نمرات 86.27%
amirpers
26-05-2012, 15:43
کاور اوریجینال بازی با کیفیت بالا خدمت دوستانی که کاور X360 رو می خواستند :
این هم کاور اوریجینال بازی خدمت دوستانی که کاور PS3 رو می خواستند :
CRIS Joon CR7
26-05-2012, 23:11
من بخش مولتی پلیر رو بازی نکردم ولی مطمئنا نسخه PC شو مطمئنا واسه مولتی پلیر شم که شده بازی میکنم حالا این سوال واسم پیش اومده که: نحوه ی استفاده ی B.Time تو بخش مولتی پلیر چگونه هستش؟ در حال Story Mode وقتی ازین حالت استفاده میکنیم ما خود مکس رو میبینیم ولی از دید دشمن چگونه در مولتی پلیر میبینیم؟
halflife g
26-05-2012, 23:21
که: نحوه ی استفاده ی B.Time تو بخش مولتی پلیر چگونه هستش؟ در حال Story Mode وقتی ازین حالت استفاده میکنیم ما خود مکس رو میبینیم ولی از دید دشمن چگونه در مولتی پلیر میبینیم؟
اون bullet time عادی از لول 6 به بعد به بازی اضافه میشه......یعنی به عنوان یه perk اضافه میشه که میتونید یا اونو انتخاب کنید یا perk های دیگه رو.....وقتی هم که انتخابش می کنید وقتی شما میرید به صحنه آهسته یه لحظه هم تیمی هاتون رو هم با خودتون می برید صحنه اهسته و البته حریف هم همینطور......
ولی شیرجه زدن از همون اول و لول 1 تو بازی هست و میتونید به عنوان یه صحنه آهسته ازش استفاده کنید(کاراییش مثل همون صحنه آهسته کلی هست)
+
البته کلا در حد story mode بدرد نمی خوره و مثل بقیه بازیهای مولتی پلیر به خاطر فضای شیر تو شیر مولتی پلیر بیشتر اوقات اگه یه اسلحه خودکار بردارین و برین جلو و دستتونو بذارین رو ماشه بیشتر نتیجه می گیرید(مگر اینکه اسنایپر اینا باشید که واسه اکثر مپای این بازی اسنایپر بودن جالب از آب در نمیاد)....
.
amirpers
27-05-2012, 00:10
دیروز یه اتفاق جالب برام افتاد.
اینقدر تو خونه مکس پین مکس پین کردم و عکس هاش و ویدیو هاش رو آهنگهاش رو گذاشتم و نگاه کردم و شنیدم که دیگه زنم از دستم کلافه شده. آلرژی مکس پین گرفته.
دیروز نشوندمش و فیلم اول بازی رو که از یوتیوب دانلود کرده بودم رو براش گذاشتم، سه تا چیز جالب گفت :
اول اینکه گفت : ولی خودمونیما ، آهنگ خیلی قشنگی داره.
دوم گفت : صداش (صدای مکس پین) هم خیلی قشنگه
سوم هم گفت : زن و بچه اش بیشتر از ده ساله که مردن بعد اینقدر ناراحته براشون ؟اصلا خارجیها اینقدر احساس دارند ؟
دو تا مورد اول صحبتاش رو که همه قبول دارند. اما نکته سوم واقعا جالبه. تو مکس پین 2 عاشق مونا سکس شده بود. بعد الان بعد این همه مدت تازه یاد زن و بچه اش افتاده !!!!!!!!! (البته مونا هم مرد هم زنده موند)
fokahi110
27-05-2012, 08:02
سلام امیر جان خوبی داداش فکر کنم اقا دو روز دیگه و نهایتا تا جمعه این بازی برا PC عرضه بشه.من دیروز پاور سیستمم سوخت رفتم یه پاور خریدم 380 ریل از مارک گرین ولی خدایی حرف نداره خریدمش 55 تومن .الانم سیستممو تمیز کردم خاک ماک توش نموند گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست برای بازی کاملا اماده ام شماره اپدیتم 301.42 NVIDIA 9500GT خدا شاهده سیستمم نکشه برا مکس پین 50 دادم پاور چی نی 1 میلیون میدم سیستم میخرم فقط مکس پین رو بازی کنم واقعا عالیه.یا علی.تشکر ویژه از شما بابت زنده نگهداشتن این تایپک.:20::12::40:
mostafa_gm
27-05-2012, 08:59
سلام امیر جان خوبی داداش فکر کنم اقا دو روز دیگه و نهایتا تا جمعه این بازی برا PC عرضه بشه.من دیروز پاور سیستمم سوخت رفتم یه پاور خریدم 380 ریل از مارک گرین ولی خدایی حرف نداره خریدمش 55 تومن .الانم سیستممو تمیز کردم خاک ماک توش نموند گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست برای بازی کاملا اماده ام شماره اپدیتم 301.42 NVIDIA 9500GT خدا شاهده سیستمم نکشه برا مکس پین 50 دادم پاور چی نی 1 میلیون میدم سیستم میخرم فقط مکس پین رو بازی کنم واقعا عالیه.یا علی.تشکر ویژه از شما بابت زنده نگهداشتن این تایپک.:20::12::40:
متن رو از جایی کپی کردی؟!!
playstation 3
27-05-2012, 10:08
9500 گرافیک ضعیفیه اگه می خوای راحت بازی کنی حداقل یه دونه hd5670or240gt بگیر با قیمت 110 تومن.110 تومن چی نی!:31::31::31::31:\
ببین 9500 کجا و 240 کجا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.