PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Max Payne 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

IceLord
16-11-2012, 23:27
حرفه ای هستیا من توی آسون ترین درجه سختی اون آخرش گریه ام گرفته بود

اول اسکول که میشه بازی سوپر ماریو میکرو که گه می مردی می رفتی اول بازی دیگه چک پوینت نداره وسط چپتر به این حالت مردن توی بازی و رفتن به ابتدای چپتر می گه اولد اسکول توی دارکسایدرز هم می بینی وقتی روی نایتمیر بازی می کنی اگه 20 ساعت گیم پلی داشته باشی دقیقا می ری اول بازی حالا باز این بهتره میره اول چپتر مثل مود نیویورک هست

ورژن بازیت احتمال کاملا انگلیسی نیست دیگه احتمالا بشه با تغییر دادن فایل ها توی مسیر نصب و شناسایی فایلی که حاوی زیر نویس و تغییر اون تبدیلش کرد.

ولی خدائیش بازی اون اعتیادی رو که GTA IV و RDR ایجاد توی گیمر ایجاد می کنه ٫ ایجاد نمی کنه... ولی بازم می ارزه

دو سه مرحله بازی کنی به درجه سختی عادت می کنی. چنان خوشگل هدشات می کنی که جیگرت حال میاد. راستی از بولت تایم هم کلا 2 یا 3 دفعه استفاده کردم اصلا حال نداد. چپتر 11 فهمیدم که اون خط کنار health مال بولت تایمه :دی
ولی آخراش دیگه حوصله ام سر می رفت کاملا مشخص بود که هی آدم می فرسته بکشی تا زمان بازی زیادتر شه!

بازی انگلیسی هست زیرنویس هم انگلیسیه ولی افرادی که توی برزیل به پرتغالی صحبت می کنن رو زیرنویس پرتغالی میزنه! اینو میشه درست کرد؟ زبان زیرنویس با زبان گفتار آدما یکیه :دی

نگفتین که مثل شماره 2 تو مد های سخت تر داستان هم فرق می کنه یا نه؟
یا گرفتن GRIND ها تغییری تو بازی میده یا نه؟

راستی مودی یا DLC یا چیز دیگه ای هم براش میاد یا نه؟ نگه داریم یا پاک کنیم بره؟

مرسی

Spaniuly
17-11-2012, 08:51
برای اکس باکس که می دونم اومده ولی اصلا بازی های دیگه نذاشتن که برم دانلود کنم از طرفی اون طور که باید و شاید و اونطور که فکر می کردم منو درگیر خودش بکنه از آب در نیومد و کمی زودتر از اونچه که فکر می کردم ازش سیر شدم گریندها رو من کامل نکردم ولی اچیومنت داره واسه کنسول به نظر نمیاد اتفاق خاصی بخواد بیوفته فقط درصد کامل بودن بازی رو می بره بالا ... RDR شاهکار بود! راک استار خوراکش اوپن ورلده!

Amxstar
17-11-2012, 21:19
سلام دوستان
متاسفانه پس از حدود دوماه بازی کردن max pain 3 ناگهان با این error مواجه شدم !!!:sq_6: و دیگه نمیتونم وارد بازی بشم و مراحلمو ادامه بدم :sq_3:لطفا منو راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
30-11-2012, 14:43
ولی آخراش دیگه حوصله ام سر می رفت کاملا مشخص بود که هی آدم می فرسته بکشی تا زمان بازی زیادتر شه! با اتمام بازی فکر میکنین نصف برزیل رو کشتین !!! درصد خشونت با ارفاق 90 درصده !! همینطور پیش بره مکس با عوض شدن پیاپی داستان زندگیش !! نقش هیتلررو هم میتونه ایفا کنه توی نسخه های بعد ! یاد نسخه اول به خیر : ته بازی بود نه این !
واسه این بازی یه آلکالین مصرف شد واسه شوک مدامش:دی

amirpers
05-01-2013, 14:07
من تا حالا فیلمی با بازی James McCaffrey یعنی کسی که صدای زیباش روی شخصیت مکس پین و چهره اش روی کاراکتر مکس پین 3 استفاده شده بود، ندیده بودم. چون ظاهرا بازیگر درجه یکی نیست. اما امروز فیلم Compliance رو دیدم که چند سکانسی توی این فیلم بازی داشت.
چند لحظه فکر کردم خود مکس پین اومده تو فیلم. حتی حرکات مکس پین تو بازی مکس پین 3 که من فکر می کردم به خاطر گرافیکشه و عالی طراحی نشده هم اینطور نبود و اصلا خود James McCaffrey اینجوری بازی می کنه.
چرخاندن سر در این چند سکانس و یا نحوه صحبت کردن به خوبی گواه این مدعاست.

حیف نتونستم فیلم دیگه ای با بازی ایشون یعنی فیلم To Redemption رو پیدا کنم که ظاهرا اونجا شخصیت پررنگتری هم داره.

sogandz
16-02-2013, 18:43
وای من خیلی مکس پینو میدوستم اوخییییییییییییی....یه بار تمومش کردم خیلی دوس دارم 1و2شو بازی کنم....راستی مونا میمیره؟:n13:چجوری باید دوباره هاردشو بازی کنم؟اخه زبونش انگلیسی نیس خیلی چرته هیچی نموفهمم:n03:

aliaghil
16-02-2013, 19:09
من تابستون بازیش کردم، ظاهرا براش دوباره پچ اومده درسته؟
ولی مکس پین یک هنوزم تو ذهنم مونده، نه 2 نه 3 به یکش نمی رسن

amirpers
16-02-2013, 22:19
وای من خیلی مکس پینو میدوستم اوخییییییییییییی....یه بار تمومش کردم خیلی دوس دارم 1و2شو بازی کنم....راستی مونا میمیره؟:n13:چجوری باید دوباره هاردشو بازی کنم؟اخه زبونش انگلیسی نیس خیلی چرته هیچی نموفهمم:n03:

ورودت رو به این انجمن تبریک می گم.
راستش از کل صحبت های شما من فقط قسمت موناش رو فهمیدم.
اگه مکس پین 2 رو در حالت نرمال تموم کنی، مونا میمیره اما در حالت سخت زنده می مونه.

sogandz
17-02-2013, 21:02
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟2ش زیاد صحنه داره؟؟؟؟چون فردا دارم میرم دنبالش و بخاطر داداشم...نمیتونم بازی کنم:n30:.یعنی هاردش کلا یه جور دیگه مرحله داره؟یا همونه وفقط مونا زنده میمونه؟؟؟اصلا هنوز جایی دارن2شو؟یا یکش؟اگه جایی واس دانلودش میشناسی لطفا بگو.

amirpers
17-02-2013, 22:31
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟2ش زیاد صحنه داره؟؟؟؟چون فردا دارم میرم دنبالش و بخاطر داداشم...نمیتونم بازی کنم:n30:.یعنی هاردش کلا یه جور دیگه مرحله داره؟یا همونه وفقط مونا زنده میمونه؟؟؟اصلا هنوز جایی دارن2شو؟یا یکش؟اگه جایی واس دانلودش میشناسی لطفا بگو.

صحنه خاصی نداره.
فقط تو مرحله اول یه بوسه کوچولو و تو مرحله آخر هم یه سری نقاشی روی دیوار داره که اون هم زیاد مشخص نیست.
کل مراحل در حالت نرمال و هارد مثل همه فقط آخرش که به صورت کمیک نشون داده میشه، در حالت هارد مونا زنده می مونه.
نمیدونم کجا وجود داره تا دانلود کنی.

Ghaioom
18-02-2013, 07:24
چرا در حالت هارد زنده میمونه؟ چرا تو ایزی نه؟ :n02:
باید برعکس باشه که !! چون هارد اونا سخت میشن! و نمیتونی راحت دخلشونو بیاری ! :n02:

sogandz
18-02-2013, 17:16
ماشاالله با اون عکسایی که هست از دوش بود تو اینترنت فکر کردم خیلی دیگه ترکونده... متاسفانه کل شهرو گشتم ولی هیچ جا نداشت...اگه سومش رو با دوبله بخرم خیلی کیفیتش میاد پایین؟؟؟کلا گند زده میشه؟اخه gtaاین شکلی بود!

GOLDFINCH
16-03-2013, 23:15
این بازی open worldـه ؟

aha2012
16-03-2013, 23:55
این بازی open world اِ

نه
خطیه بازی.

mohammad1326
29-07-2013, 16:17
سلام دوستان
من این بازی رو تازه دانلود کردم ولی یه مشکلی دارم
وقتی میخوام وارد پوشه بازی ( منظورم محل نصب بازیه ) بشم صفحه کاملا ابی میشه و ویندوز ریست..........
سریع کمکم کنید.......

ali_agha1981
29-07-2013, 21:39
سلام دوستان
من این بازی رو تازه دانلود کردم ولی یه مشکلی دارم
وقتی میخوام وارد پوشه بازی ( منظورم محل نصب بازیه ) بشم صفحه کاملا ابی میشه و ویندوز ریست..........
سریع کمکم کنید.......

صفحات این تاپیک رو جستجو کن شاید یکی مشکلت رو داشته باشه ببین چیکار کرده..اگه نبود همونجا بپرس..

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad1326
01-08-2013, 12:52
سلام دوستان
مشکل قبلیم حل شد (بازی رو روی درایو ویندوز نصب کردم*\................حالا یه مشکل دیگه دارم....اونم اینه که وقتی دکمه افلاین مود رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته....بازیمم نسخه بلک باکسه....................................

mohammad1326
03-08-2013, 13:11
سلام دوباره
من مشکل دیکمه افلاین مودم هم حل کردم ) با نصب اپدیتها* ولی حالا یجای دیگه گیر میکنه......همون فیلم اولش که نشون میده چند نفر میان دزدی بعد ما باید از راهپله ها بریم و بعدش بریم داخل یه اتاق...خوب بازی من دقیقا قبل از باز کردن در اتاق گیر میکنه......................
مشکل از کجاست؟؟؟سریع کمکم کنید........

aha2012
03-08-2013, 13:53
سلام دوباره
من مشکل دیکمه افلاین مودم هم حل کردم ) با نصب اپدیتها* ولی حالا یجای دیگه گیر میکنه......همون فیلم اولش که نشون میده چند نفر میان دزدی بعد ما باید از راهپله ها بریم و بعدش بریم داخل یه اتاق...خوب بازی من دقیقا قبل از باز کردن در اتاق گیر میکنه......................
مشکل از کجاست؟؟؟سریع کمکم کنید........

salam
به اینترنت که وصل نیستی؟
کرکو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
nodvd.net

mohammad1326
03-08-2013, 17:53
salam
به اینترنت که وصل نیستی؟
کرکو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
nodvd.net
نه به اینترنت وصل نبودم..................الان دان میکنم تا شب خبر میدم....

mohammad1326
03-08-2013, 17:57
توی سایتی که دادین که مکس پین3 نبود؟؟؟؟؟؟..................

aha2012
03-08-2013, 20:47
توی سایتی که دادین که مکس پین3 نبود؟؟؟؟؟؟..................

بود
خوب نگشتی:

sh16016
04-08-2013, 10:33
سلام کسی نیست سیو کامل مکس پین رو بزاره ؟؟ من اون قسمتی که باید شمشیرو از طرف بگیره گیرکردم هچرقمه رد نمیشه . فک کنم باگ بازی باشه .

mohammad1326
04-08-2013, 18:31
بود
خوب نگشتی:
مشکلم برطرف نشد که هیچ بیشتر هم شد.......قبلا توی قسمتی که باید اینتر میزدی براحتی رد میشد ولی با نصب این کرک وقتی که اینتر میزنم میگهno connection ................
چیکار کنم؟؟؟کسی راهی نداره؟؟؟؟؟
راستی من اپدیت های55 78 113 114 رو نصب کردم ..................

ali_agha1981
04-08-2013, 20:04
مشکلم برطرف نشد که هیچ بیشتر هم شد.......قبلا توی قسمتی که باید اینتر میزدی براحتی رد میشد ولی با نصب این کرک وقتی که اینتر میزنم میگهno connection ................

ببین دوست عزیز..شما مشکلات مربوط به نصب و اجرا بازی ها رو باید تو تاپیک خودش مطرح بکنی..
اینجا صفحات تاپیک رو بخون اگه مشکلت رو پیدا نکردی همونجا بپرس..
مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sh16016
05-08-2013, 09:41
کسی منو ندیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sh16016
05-08-2013, 09:41
سلام کسی نیست سیو کامل مکس پین رو بزاره ؟؟ من اون قسمتی که باید شمشیرو از طرف بگیره گیرکردم هچرقمه رد نمیشه . فک کنم باگ بازی باشه .

دوستان هرکاری کردم نشد این مرحله رد بشه ممکنه یکی کمک کنه ؟؟

Dark Soul
05-08-2013, 10:07

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چپتره چنده ؟

sh16016
05-08-2013, 14:47
یا 8 یا 9 دقیقا بعد قبرستون همونجا که پسررو میندازن تو لاستیک آتیش میزنن و باید قمرو از مرده بگیره و میگه اول راست کلیک کن بعدش چپ کلیک بعدش F بزن بعدش CTRL همونجا .:n26:

amirpers
05-08-2013, 23:03

مشکل از کرکه. از کرک ریلودد استفاده کن.

ESETNOD.BIZ
06-08-2013, 01:58
چرا این بازی تو بازار نیست؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟

sh16016
06-08-2013, 08:07
مشکل از کرکه. از کرک ریلودد استفاده کن.

کرک منم ریلوده + همه آپدیت های بازی ! از سایت سافت98 همرو دانلود کردم ! اگر کرک مطمئنی میشناسی بهم لینک بده یا اگر سیوهای بازی رو داری بهم سیوهاشو بده لطفا

amirpers
06-08-2013, 21:37
کرک منم ریلوده + همه آپدیت های بازی ! از سایت سافت98 همرو دانلود کردم ! اگر کرک مطمئنی میشناسی بهم لینک بده یا اگر سیوهای بازی رو داری بهم سیوهاشو بده لطفا
سیو خودم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad1326
06-08-2013, 23:06

ali_agha1981
07-08-2013, 11:05

عزیز من ..
من صفحه پیش تاپیک حل مشکل نصب و اجرا بازی رو گذاشتم برو در اون تاپیک سوالت رو مطرح کن..تقریبا همه توی نصب و اجرای این بازی مشکل داشتن
اگه صفحات اون تاپیک رو بگردی قعا راه حل مشکلت رو پیدا میکنی..

mohammad1326
07-08-2013, 14:31
عزیز من ..
من صفحه پیش تاپیک حل مشکل نصب و اجرا بازی رو گذاشتم برو در اون تاپیک سوالت رو مطرح کن..تقریبا همه توی نصب و اجرای این بازی مشکل داشتن
اگه صفحات اون تاپیک رو بگردی قعا راه حل مشکلت رو پیدا میکنی..
دوست عزیز گشتم نبود.................

ali_agha1981
07-08-2013, 20:53
دوست عزیز گشتم نبود.................

اگه نبود..باید سوالت رو همونجا بپرسی..پست شما خلاف قوانین انجمن بازی هست..اینجا تاپیک بحث درباره خود بازی هست ، نه مشکلات نصب و اجرای بازی...!

mohammad1326
07-08-2013, 23:29
اگه نبود..باید سوالت رو همونجا بپرسی..پست شما خلاف قوانین انجمن بازی هست..اینجا تاپیک بحث درباره خود بازی هست ، نه مشکلات نصب و اجرای بازی...!
شما برو تاپیک مشکلات نصب و اجرا میبینی که من اونجا هم پست دادم.....................ولی جالب اینه که توی تاپیک های دیگه حداقل یه نفر جوابمو داده اما اونجا هیچکسی جوابمو نداده........................
بنظرتون جالب نیست؟؟؟؟؟

ali_agha1981
08-08-2013, 11:07
شما برو تاپیک مشکلات نصب و اجرا میبینی که من اونجا هم پست دادم.....................ولی جالب اینه که توی تاپیک های دیگه حداقل یه نفر جوابمو داده اما اونجا هیچکسی جوابمو نداده........................
بنظرتون جالب نیست؟؟؟؟؟

.دلیل نمیشه اگه کسی جوابت رو نداد اینجا بپرسی...من مطمئنم هستم شما اون تاپیک رو دقیق جستجو نکردی چون مشکلات اجرای این بازی اکثرا شببه به هم هست.. همچنین تاپیک مشکلات نصب بازی سنتر هم ببین.:n06:
forum.bazi center.com/thread62432/

peyman_omnia2
18-08-2013, 12:12
منم تموم کردمش بازی باحالی بود اما از سری های قبلش کوتاه تر بود

pharm
19-08-2013, 17:53
یکی از بازیاییه که میمیرم براش شما کسی دیگه اینجا نیست باش اینقدر حال کنه؟ :دی

ali_agha1981
19-08-2013, 18:13
یکی از بازیاییه که میمیرم براش شما کسی دیگه اینجا نیست باش اینقدر حال کنه؟ :دی

دیر اومدی....
ما اون زمان که منتشر شده بود ته دیگش هم خوردیم رفت....:n09:

amirpers
19-08-2013, 18:55
چرا من هستم...

pirlo62
23-11-2013, 15:58
سلام من این بازی مکس پین 3 را واسه پلی 3 دارم.یکجا میگه کابینت را هول بدبد .میگه مثلث بزن.ولی هر چی مثلث میزنه کابینت فقط یک کوچولو تکون میخوره.اگه مثلث هم نزنم میمیره.لطفا راهنمایی کنید