ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Max Payne 3

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Layken
27-05-2012, 12:21
دو تا مورد اول صحبتاش رو که همه قبول دارند. اما نکته سوم واقعا جالبه. تو مکس پین 2 عاشق مونا سکس شده بود. بعد الان بعد این همه مدت تازه یاد زن و بچه اش افتاده !!!!!!!!! (البته مونا هم مرد هم زنده موند)

امیر جان واقعیتش اینه که حتی در خیلی موارد احساس خارجکی ها از ما ها خیلی بالا هستش کلا سرشار از احساسن....درک و منطق و رفتار خیلی معقولی نسبت به عشق و مقوله عشق دارند
و موقعی هم که عاشق میشن واقعا تا تهش میرن...
+
اما در مورد مکس چون اون تیکش رو خیلی علامت تعجب گذاشتی قابل توجه بود :دی
می دونی رویدادی ناخواسته بود که جلو زندگی مکس افتاد وگرنه من خودم شخصا هیچ وقت در میان بازی این احساس رو نکردم که مکس از خانواده قبلی خودش که از دست داده دل زده شده یا فراموشش کرده یا موارد دیگه و حتی برخوردهای مکس با مونا رو هم یک جور احساس ارامی برای مکس میدونستم...
در واقع مکس هیچ وقت خانواده خودش رو فراموش نکرده و همیشه به یادشون بوده حتی در قسمت دوم....

Karistias
27-05-2012, 12:21
گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست301.42:مگه انویدیا اپدیت مخصوص مکس پین هم داده ؟+حرفی هم زده شده که نسخه ی PC مکس گرافیکش از کنسولیش بالاتره مثل BF3و C2 ؟؟؟

amirpers
27-05-2012, 14:03
سلام امیر جان خوبی داداش فکر کنم اقا دو روز دیگه و نهایتا تا جمعه این بازی برا PC عرضه بشه.من دیروز پاور سیستمم سوخت رفتم یه پاور خریدم 380 ریل از مارک گرین ولی خدایی حرف نداره خریدمش 55 تومن .الانم سیستممو تمیز کردم خاک ماک توش نموند گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست برای بازی کاملا اماده ام شماره اپدیتم 301.42 NVIDIA 9500GT خدا شاهده سیستمم نکشه برا مکس پین 50 دادم پاور چی نی 1 میلیون میدم سیستم میخرم فقط مکس پین رو بازی کنم واقعا عالیه.یا علی.تشکر ویژه از شما بابت زنده نگهداشتن این تایپک.:20::12::40:

به سلامتی ولی همونطور که قبلا هم بهت گفتم ، 9500 یه مقدار ضعیفه و فکر نمی کنم بتونی خوب باهاش بازی کنی. با همون نوت بوکت بازی کنی بهتره.
ضمنا یادم نیست سیستمت چه مشخصاتی داشت اما فکر نمی کنی پاور 380 وات هم ضعیفه ؟
عجب گرون هم شده. یه زمانی 530 وات بود 55 تومن.

fokahi110
27-05-2012, 15:03
بله دوستان عزیز اپدیت جدید NVIDIA به گفته خود شرکت اپدیت مخصوص Max Payne 3 هست به شماره نسخه 301.42 که الان منم اپدیت کردم.امیر جان من بازیای زیادی مثه MW3 و Medal of Honor رو بازی کردم به راحتی جواب داده رو سیستمم.مشخصات سیستمم اول از همه یه مانیتور Sync Master P20700 سامسونگ دارم با سرعت 2 میلی ثانیه با کنتراست واقعا عالی و بالا اون موقع 250 خریدم 2 سال پیش موقعی که تازه اومده بود بازار.کیسم ELEGANCE از نوع دوفن کنار و یه فن اتوماتیک بالا 100 فقط پولشو دادم.Main boardam P31 GIGABITE ES3G .و اینکه 2 گیگ رم APEACER با CPU DUAL CORE E5300 با فرکانس 2.60 دارم هاردمم 500 وسترن دیجیتال.کارت گرافیکمم NVIDIA 9500GT هست مارک XFX والا پاورمم که خریدم دیگه خداشاهده این مثلا میگن مارک گرین 380 ریل واقعیه دیگه وای به حال پاورهای معمولی که 18 تا 22 هم بود منتها من نخریدم.سیستمم هم DDR2 هست حالا هر گرافیکی که با DDR2 بشه مچ کرد بگید تا شاید خریدم ولی من نظرم اینه که بسمه .اگه راهنمایی کردید دوستان فقط شرکت NVIDIA باشه.مرسی متشکرم.

اینم دانلود درایور 301.42 جدیدترین درایور مخصوص لپ تاپ و DESKTOP برای همگی دوستان >اپدیت اختصاصی مکس پین 3 >>>>فایل زیر رو دانلود کنید یه فایل WORD افیس هست بازش کنید ادرس سایت رو نوشتم داخلش ادرس رو کپی کنید تو مرورگرتون و درایور مورد نظرتون رو دانلود کنید موفق و پیروز باشید همگی دوستان.دانلود فایل>>>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpers
27-05-2012, 16:23
fokahi110 جان بهترین کار اینه که صبرکنی تا بازی بیاد بعدش ببینی احتیاج داری که برای کارت گرافیک هم خرج کنی یا نه.

fokahi110
27-05-2012, 16:28
راست میگی اصلا میترسم قد MW3 گرافیک نداشت من اون بازی رو روی اخرین درجه بازی میکردم اخه.بازی 2 روز دیگه میاد نهایتش شنبه.درسته؟

fokahi110
27-05-2012, 16:32
دوستان اینم مشخصات سیستم مورد نیاز بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LOWEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
2GB System RAM
NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAMLOW RECOMMENDED SPECS

Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAMHIGH RECOMMENDED SPECS

Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAMHIGHEST TESTED SPECS

Windows 7/Vista (64 bit)
Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
16GB System RAM
NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM
or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM

playstation 3
27-05-2012, 23:34
بله دوستان عزیز اپدیت جدید NVIDIA به گفته خود شرکت اپدیت مخصوص Max Payne 3 هست به شماره نسخه 301.42 که الان منم اپدیت کردم.امیر جان من بازیای زیادی مثه MW3 و Medal of Honor رو بازی کردم به راحتی جواب داده رو سیستمم.مشخصات سیستمم اول از همه یه مانیتور Sync Master P20700 سامسونگ دارم با سرعت 2 میلی ثانیه با کنتراست واقعا عالی و بالا اون موقع 250 خریدم 2 سال پیش موقعی که تازه اومده بود بازار.کیسم ELEGANCE از نوع دوفن کنار و یه فن اتوماتیک بالا 100 فقط پولشو دادم.Main boardam P31 GIGABITE ES3G .و اینکه 2 گیگ رم APEACER با CPU DUAL CORE E5300 با فرکانس 2.60 دارم هاردمم 500 وسترن دیجیتال.کارت گرافیکمم NVIDIA 9500GT هست مارک XFX والا پاورمم که خریدم دیگه خداشاهده این مثلا میگن مارک گرین 380 ریل واقعیه دیگه وای به حال پاورهای معمولی که 18 تا 22 هم بود منتها من نخریدم.سیستمم هم DDR2 هست حالا هر گرافیکی که با DDR2 بشه مچ کرد بگید تا شاید خریدم ولی من نظرم اینه که بسمه .اگه راهنمایی کردید دوستان فقط شرکت NVIDIA باشه.مرسی متشکرم.

اینم دانلود درایور 301.42 جدیدترین درایور مخصوص لپ تاپ و DESKTOP برای همگی دوستان >اپدیت اختصاصی مکس پین 3 >>>>فایل زیر رو دانلود کنید یه فایل WORD افیس هست بازش کنید ادرس سایت رو نوشتم داخلش ادرس رو کپی کنید تو مرورگرتون و درایور مورد نظرتون رو دانلود کنید موفق و پیروز باشید همگی دوستان.دانلود فایل>>>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رم سیستم هیچ ربطی به رم گرافیک نداره شما ddr5 هم میتونی بگذاری پیشنهاد من GAINWARD GEFORCE GT240=110 و SAPPHIRE AMD RADEON HD5670 1GB GDDR5=110پیشنهادم دومیه ای ام دی هست چون دایرکت ایکس 11 رو هم پشتیبانی میکنه دو گیگ رمم بگذار به نظرم به قیمت 40 تومن کلا جمعا میشه 150 پاورتم کافیه

mehdy.z
28-05-2012, 12:53
دوستان اول از همه سعی کنید بازی نیومده حداقل توی تاپیک اصلی بازی اینجور بحثها رو پیش نکشید...اگرچه شخصا اعتقاد دارم که مراقب باشید از حول حلیم توی دیگ نیفتید و توی این وضعیت دلار بیخودی یه خرج الکی رو دستتون بگذارید!!
مطممئن باشید اگه عمدا یه بلایی سر موتور بازی نیاورده باشند که GPU و CPU بیفتند توی محاسبات هرزگرد بقیه_ش هایپ برای فروش بازی رو pc هست چون تا همین حالا هر کسی واقعا عشق این بازی بوده روی کنسول گرفته و بازی کرده(منظورم کشورهایی هست که سرشون به تنشون میارزه!)و اگه این بحثها رو پیش نکشن دیگه کسی سراغ نسخه pc این بازی نمیره خصوصا که دستیخت *R هست با اون سابقه افتضاح ساخت بازیش برای pc !!!
اصلا به عکسهای نسخه pc بازی هم که نگاه میکردم همچین آش دهن سوزی نبود که اینجور سیستمی بخواد!!!
پس حداقل صبر کنید تا بازی بیاد بعد حرص این چیزها رو بخورید:20:

sami-z
28-05-2012, 14:26
کاش این مثله اساسین کرید نشه...چون اونم کلی تبلیغ پشتش بود ولی واقعا" هیچ جذابیتی واسه بازی کردن توش نبود...یعنی من واقعا" نتونستم باهاش کنار بیام..حالا هم دوست ندارم این نسخه از مکس پین یه جوری باشه که گند بزنه به اون همه خاطرات زیبایی که با مکس پین 1 و 2 داشتم!

fokahi110
29-05-2012, 07:58
ناشران بازی بسیار زیبای Max Payne 3 ،شرکت راک‌استار که چندی پیش این عنوان را برروی PS3 و Xbox 360 عرضه کردند به طور رسمی گفتند که این بازی برای PC به جای این که در تاریخ ۹ خردادماه عرضه شود با سه روز تاخیر بیش‌تر در ۱۲ خردادماه منتشر خواهد شد.مسئولان این شرکت پس از تایید این خبر گفتند:

“مطمئن باشید که تاخیرهای ما به جا هستند و دلیل خوبی دارند،دلیل این تاخیر ها برای نسخه PC بازی هرچه بهتر و زیبا تر شدن بازی است و ما به شما قول می‌دهیم که از این بازی روی PC لذّت خواهید برد.”

سلام دوستان عزیز این بازی تا جمعه 12 خرداد عرضه اون به تاخیر افتاد بازم خوبه این 3 روز تاخیر داره نسخه اندروئید الان 1 ماه و 3 روزه که تاخیر داره .چاره ای نیست جز صبر کردن.موفق و پیروز باشید.:13::12:

king 2009
29-05-2012, 17:00
ناشران بازی بسیار زیبای Max Payne 3 ،شرکت ...

سلام دوستان عزیز این بازی تا جمعه 12 خرداد عرضه اون به تاخیر افتاد بازم خوبه این 3 روز تاخیر داره نسخه اندروئید الان 1 ماه و 3 روزه که تاخیر داره .چاره ای نیست جز صبر کردن.موفق و پیروز باشید.:13::12:

البته نسخه اندروید مکس پین یکه و کاری به این مکس پین نداره.

amirpers
29-05-2012, 20:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

manuelcalavera
30-05-2012, 09:42
دوستان جایی/کسی رو نمیشناسید بازی رو واسه پی سی دانلود کرده باشه و بریم بگیریم کرک که اومد نصب کنیم ؟

iCe m@n
30-05-2012, 10:07
دوستان جایی/کسی رو نمیشناسید بازی رو واسه پی سی دانلود کرده باشه و بریم بگیریم کرک که اومد نصب کنیم ؟

دوست عزیز هنوز لینک های دانلود نیومده که کسی بخواد دانلود کنه

EngineeR EhsaN
30-05-2012, 11:45
Ram:4
Cpu:core i7 2670
Graphic:nvidia 555 2gb
آخرین تنطیمات گرافیکی رو میکشه؟

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

manuelcalavera
30-05-2012, 12:01
دوست عزیز هنوز لینک های دانلود نیومده که کسی بخواد دانلود کنه

اسکید رو یه نصفه روزه که Special Editionش رو گذاشته.
ادیت : In Progress میباشند :دی ( سوتی )

afshin-434
30-05-2012, 15:49

پـــــــ نـــــــ پــــــ نمی‌کشه:D

arashpr9
30-05-2012, 15:57

با توجه مشخصاتی که *R داده . تنظیمات High رو میکشه ولی تنظیمات Highest رو نه

soheilnouri
30-05-2012, 20:07
بسیار بازی زیباییه...تبریک به همه ی بازی بازها...:))من الان تازه دی وی دی دوم رو شروع کردم...کچل شده...بسیار لذت بخشه...

playstation 3
30-05-2012, 21:25
بسیار بازی زیباییه...تبریک به همه ی بازی بازها...:))من الان تازه دی وی دی دوم رو شروع کردم...کچل شده...بسیار لذت بخشه...

ای دروغو که میگی راسه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!تازه الان فهمیدی لذت بخشه دمت گرم بابا:31::31::31::31:

AMIR.KIK
30-05-2012, 21:39
مثل اینکه بازی تا جمعه نمیاد :41:

چی شد دیگه صبرمون تموم شده :19:

Layken
30-05-2012, 23:21
یک سوالی که ذهن من رو بدجوری درگیر کرده اینه که . ایا واقعا کشور برزیل اینطوریه...؟ شنیده بودیم ولی نه تا این حد
اقا نصف شهر با خاک یکسان شد هیشکی به هیشکی کسی نیومد بپرسه چه خبره ...اینجا چه می کنید از کجا اومدید ..اصلا چه خبره...
میگن کشور گانگسترها ولی باز این طوری خر تو خر نمی تونه باشه یک نصف شب تو یک جا (اسپویل نشه) تیراندازی شد نه ماموری نه پلیسی نه نمیشه که...(هر چقدر هم مامورها دست باشن ) باز اصلا تو مخ ادم نمیره
تو یکی دو مرحله نیویورک هم همچنین مثلا اسمش روشه ایالات متحده امریکا یارو کم مونده بود با تانک بیاد اصلا انگار نه انگار که خبریه ....چون بعد تمامی سکانس های درگیری خیلی راحت
بیش از حد راحت مکس از صحنه میره کنار ..تو اون مرحله پمپ بنزین دیگه وقتی سوار ماشین میشه میره قاتی مردم رسما پیش خودم گفتم LoL ...
تیکه تیکه شدن یا نویز شدن تصویر هم برخی اوقات بیش از حد رو اعصابه دلیل اورده ولی نه دیگه این حد...
خلاصه با هر بار بازی کردن برخی موارد زیاد تو ذوق میزنه....(یاد مکس 2 بخیر)

CRIS Joon CR7
30-05-2012, 23:27
اونجا خرید و فروش پلیس و نیروهای امنیتی خیلی راحته:27:
هر که پول و قدرت بیشتری داشته باشه تقریبا یه محله رو میتونه با همه ی نیروهای گمنام و پلیسشو بخره:31:

نویز هم خوب امدی واقعا خیلی رو اعصابه.
با اینکه خیلی وقت ها به این نکته پی میبری که چقدر بازی رو با جزئیات بالا و خیلی نکات ظریف درست کردند , بعضی وقت ها آدم احساس میکنه بازی رو سرسری درست کردند و
اصلا رو بازی فکر نکردند.
در مورد جزئیات یه چیزی امروز دیدم فردا میگم خیلی جالب بود.

arashpr9
31-05-2012, 02:35
تو یکی دو مرحله نیویورک هم همچنین مثلا اسمش روشه ایالات متحده امریکا یارو کم مونده بود با تانک بیاد اصلا انگار نه انگار که خبریه ....چون بعد تمامی سکانس های درگیری خیلی راحت

برزیل رو نمیدونم ولی امریکا مثل اینکه دست کم گرفتی از نظر خشونت (تاپیک منحرف نشه ) . میتونی از تو U tube یه سرچی از دعواهای دار و دسته های کله گنده ها بکنی بعد میدونی که مردم امریکا چقدر GTA بازی میکنن D: نمونه بارزش همین 50cent که چند سال پیش واسه مواد و اینا 25 تیر ناقابل تو بدنش خالی کردن و زنده موند .

Spaniuly
31-05-2012, 08:06
تا وقتی یه دست تموم کنی بازی رو بهت می چسبه مود نیویورک مینوت وحشتناکه من تمومش نکردم البته می تونم مثه آب خوردن تموم کنم ولی انگیزه ای ندارم.تازه هارکور هم داره دیگه اون چی می تونه باشه ته Old School ولی نتیجه ای که گرفتم اینه راک استار خوراکش نیست گیم پلی خطی بسازه... نمی خوام بگم از بازی بدم اومده نه ولی فکر می کردم در ادامه جذابیتش افزایش پیدا کنه برام ولی اینطور نشد متاسفانه.

soheilnouri
31-05-2012, 08:27
اینی که لاکایان گفت واقعا درسته اما خوب اولویت این جور بازی ها تطبیق زندگی واقعی با داستان ساختگی خودشون نیست...هست؟نمیدونم.شاید تو بازی ساختن یه ضعف باشه!

amaranth_silent
31-05-2012, 09:58
تو فیلم فست اند فریوس هم تو برزیل بود که اونجام خیلی بی معنی بی دروپیکر بود یارو صبح میگفت بریم چنتا ماشین ردیف کنیم تا شب سه چهارتا ماکسیما و جنسیس و زانتیا ردیف میکردن(البته از دید داخل کشوری عرض کردم) :31:

iCe m@n
31-05-2012, 10:04
دوستان سایت کینگز دانلود برای رو برای PC گزاشته با حجم 28 گیگ
3 تا DVD 9 و یک DVD معمولی
کرک البته نداره
کسانی که میخوان دانلود کنن تا کرک بیان میتونن برن دانلود کنن

halflife g
31-05-2012, 10:59
یک سوالی که ذهن من رو بدجوری درگیر کرده اینه که . ایا واقعا کشور برزیل اینطوریه...؟ شنیده بودیم ولی نه تا این حد
اقا نصف شهر با خاک یکسان شد هیشکی به هیشکی کسی نیومد بپرسه چه خبره ...اینجا چه می کنید از کجا اومدید ..اصلا چه خبره...
میگن کشور گانگسترها ولی باز این طوری خر تو خر نمی تونه باشه یک نصف شب تو یک جا (اسپویل نشه) تیراندازی شد نه ماموری نه پلیسی نه نمیشه که...(هر چقدر هم مامورها دست باشن ) باز اصلا تو مخ ادم نمیره

به نکته جالبی اشاره کردی......تو مکس پین 1 که اتفاقا دوباره دیروز تمومش کردم شما در هر چپتری که شروع می کنی به مبارزه و شلیک و ......هر بار سریعا پلیس در حال رسیدن به محل ارتکاب جرم و اکثر مبارزات با شنیدن صدای آژیر پلیسا ادامه پیدا می کنه.......آخر بازی هم پلیس می گیره مکس پین رو و این inner circle هستش که پارتی میشه و نجاتش میده
تو شماره 2 هم به جز چند مورد تو همشون پلیس یا تو راه و یا وقتی هم بعدش میرسه مکس رو می گیرن(چون خود مکس پلیس هست آزادش می کنن).....

ولی تو شماره 3 کاملا با یه gta خطی مواجهیم : شهرو گند بزن برو جلو......کاریت نباشه

+

از لحاظ جرایم و جنایانت هم روسیه و کشورهای آمریکای لاتین مثل همین برزیل و کلمبیا و ونزویلا(که همشون هم اتفاقا دوست دیپلماتیک کشور ما هستن:31:)از امریکا جلوترن .... .

.

AMIR.KIK
31-05-2012, 11:46
بازی بالاخره لیک شد

DVD 1
EXTABIT – 1 LINK Disk1.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

DVD 2

EXTABIT – 1 LINK
Disk2.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

DVD 3

EXTABIT – 1 LINK
Disk3.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

DVD 4

EXTABIT – 1LINK
Disk4.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

Password:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CRIS Joon CR7
31-05-2012, 11:50
بازی بالاخره لینک شد

DVD 1
EXTABIT – 1 LINK Disk1.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

DVD 2

EXTABIT – 1 LINK
Disk2.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

DVD 3

EXTABIT – 1 LINK
Disk3.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

DVD 4

EXTABIT – 1LINK
Disk4.iso ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EXTABIT
UPLOADED.TO

Password:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک شد:18:
لیک شد :دی LEAK . درز پیدا کردن . نشت پیدا کردن
کرک ش هنوز نیومده؟:21:

AMIR.KIK
31-05-2012, 12:07
لینک شد:18:
لیک شد :دی LEAK . درز پیدا کردن . نشت پیدا کردن
کرک ش هنوز نیومده؟:21:

اشتباه چاپی بود :31:

کرک هنوز نه

Layken
31-05-2012, 12:21
به نکته جالبی اشاره کردی......تو مکس پین 1 که اتفاقا دوباره دیروز تمومش کردم شما در هر چپتری که شروع می کنی به مبارزه و شلیک و ......هر بار سریعا پلیس در حال رسیدن به محل ارتکاب جرم و اکثر مبارزات با شنیدن صدای آزیر پلیسا ادامه پیدا می کنه.......آخر بازی هم پلیس می گیره مکس پین رو و این inner circle هستش که پارتی میشه و نجاتش میده
تو شماره 2 هم به جز چند مورد تو تو همشون پلیس یا تو راه و یا وقتی هم بعدش میرسه مکس رو می گیرن(چون خود مکس پلیس آزادش می کنن).....

ولی تو شماره 3 کاملا با یه gta خطی مواجهیم : شهرو گند بزن برو جلو......کاریت نباشه

+

از لحاظ جرایم و جنایانت هم روسیه و کشورهای آمریکای لاتین مثل همین برزیل و کلمبیا و ونزویلا(که همشون هم اتفاقا دوست دیپلماتیک کشور ما هستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ازامریکا جلوترن .... .

.

در مکس 1و 2 همه چی در اختیار شخصیت بازی بود محیط ها فضاها ، رفتارها دیالوگ ها همش به مکس ختم میشد ولی در قسمت سوم مکس در اختیار گیم پلی بازی قرار گرفته و لوکیشن هاش
تو قسمت دوم اون مرحله ای که باید از اون مردی که وارد لباس یک دلغک میشه واقعا نمونه یک مرحله ناب تو دنیای گیم یمشه چون از همه لحاظ موراد این چنینی رعایت شده بود

اینی که لاکایان گفت واقعا درسته اما خوب اولویت این جور بازی ها تطبیق زندگی واقعی با داستان ساختگی خودشون نیست...هست؟نمیدونم.شاید تو بازی ساختن یه ضعف باشه!

می دونید با این حرف موافقم به هر حال بازی هستش ولی در این برهه زمانی که الان هستیم واقعا داستان یک بازی وقتی به چند مورد ساده میرسه کم میاره و این خودش یک نمونه هستش شاید در 10 سال پیش به ذهن یک منتقد و یک گیمر حضور پیدا کردن پلیس یا با خاک یکسان کردن محیط از دید منتقدها منفی تلقی نمیشد ولی الان واقعا خیلی به این موارد حساسیت داده میشه نمونش مثلا بازی انچارتد نمونه بارز یک داستان سرایی خارق العاده هستش که در ظاهر به بالا پایین پریدن از درو دیوار شبیه هستش ولی از درون روایت داستانی غنی داره مکس پین 3 هم میتونست ولی خب به گفته همکار عزیزم ارمین راکستار در بازی های خطی نباید زیاد وارد بشه مخصوصا که بازی مکس پین باشه ..که خب به نظر من بازی به فنا رفته

برزیل رو نمیدونم ولی امریکا مثل اینکه دست کم گرفتی از نظر خشونت (تاپیک منحرف نشه ) . میتونی از تو U tube یه سرچی از دعواهای دار و دسته های کله گنده ها بکنی بعد میدونی که مردم امریکا چقدر GTA بازی میکنن D: نمونه بارزش همین 50cent که چند سال پیش واسه مواد و اینا 25 تیر ناقابل تو بدنش خالی کردن و زنده موند

درسته ارش جان امریکا شنیدم و شاید دیدم (تو فیلم ها و بازی ها) ولی باز با این حال خیلی با امنیت تر هستش (از خیلی کشورها)
ولی خب تو این بازی می تونستند فضای اون لوکیشن هارو خیلی بهتر پیاده کنن (از این دید موضوع بحثمون ) وگرنه خیلی خوب حس مکس رو تو این فضای قبرستون نیویورک رسونده

halflife g
31-05-2012, 13:06
در مکس 1و 2 همه چی در اختیار شخصیت بازی بود محیط ها فضاها ، رفتارها دیالوگ ها همش به مکس ختم میشد ولی در قسمت سوم مکس در اختیار گیم پلی بازی قرار گرفته و لوکیشن هاش
تو قسمت دوم اون مرحله ای که باید از اون مردی که وارد لباس یک دلغک میشه واقعا نمونه یک مرحله ناب تو دنیای گیم یمشه چون از همه لحاظ موراد این چنینی رعایت شده بود

ذقیقا ....برای همینه که تو یکی از کنفرانس های 2 سال پیش بود که رمدی گفت چون بازی ما شخصیت محور هستش اسم بازی رو هم همون اسم شخصیت بازی میذاریم....مثلا اسم بازی رو میذارن الن ویک.....در صورتی که میتونستن بذارن مبارزه با تاریکی:31:

+

کلا این شماره رو میشه یه reboot به حساب اورد.......کلا بازی شده یه شوتر که از نصف به بعدش اگه کاور نگیری مردی و اصلا run & gun شماره های قبلم نداره(صحنه آهستشم بیشتر به درد این میخوره که یه لحظه ار کاور بیای بیرون تو صحنه اهسه آدم بکشی بعد برگردی تو کاور)
100 درصد بازی هم شوتر شده.....در صورتی که تو شماره های قبل توهمات مکس و به دنبال مسیر خون رفتن یا تو راهروها دبنال مسیر گشتنش و به دنبال مونا رفتن و توهمات زیبای شماره 2 قسمت هنری و زیبای بازی بودن.....اون graphic novel ها که دیگه گفتن نداره چی بودن......دیالوگاشم باحال بود....دیالوگای این شماره کاملا مشخصه مال راک استار ...بوی ولگردیهای gta رو میده:31:

.

ziba12
31-05-2012, 19:32
حیف این بازی ....من نخسه xbox شو تموم کردم.......................................... ............................بررسی :به نظرم دوستانی که اولین بار مکس پین رو بازی میکنن این بازی بهتری نبازی سوم شخص عمرشون میشهاما برای کسایی که نخسه های 1 و 2 مکس پین رو بازی کردن مثل من و 8 سال منتظر بودن ....این یه افتضاح به تمام معنا نیست ... اما ما 8 سال منتظر چیزی فراتر این این بودیم .....بدترین چیزی که میشه گفت که باعث نارضایتی افراد ی که نخسه های 1 و 2 رو بازی کردنلپ های مکس که انقدر گنده نبود و صورتش گرد نبود . خبری از کاپشن چرمی دراز هم نیست . بازی حال و حوای کال اف دیوتی 7 رو گرفته قیافته مکس خیلی بد شده و باید همون قیافه قبلی که در نخسه 1 و 2 بود رو پیر تر میکردنبازی بیشتر و فضاهای بسته لذت داشت . و بد ترین محل بازی برزیل است که حال و حوای فار کرای 2 رو بدست میدهددر کل این بازی گند زد به نخسه های 1 و 2 خاک بر سر راک استارفکر کنم میخوان بازی جدیدی بدن و شر طرفدارای مکس رو از سرشون ببرن

dark-sky
31-05-2012, 21:42
بازیش برا اکس باکس چند گیگه و قیمتش چنده . برا پی سی 26 گیگه

CRIS Joon CR7
31-05-2012, 21:58
بازیش برا اکس باکس چند گیگه و قیمتش چنده . برا پی سی 26 گیگه

دو تا دیسکه حجمش هم حدود 15 GB هستش:46:
قیمت هم بستگی داره از کجا و چه جنسی بخری.

afshin-434
31-05-2012, 22:05
حیف این بازی ....من نخسه xbox شو تموم کردم.......................................... ............................بررسی :به نظرم دوستانی که اولین بار مکس پین رو بازی میکنن این بازی بهتری نبازی سوم شخص عمرشون میشهاما برای کسایی که نخسه های 1 و 2 مکس پین رو بازی کردن مثل من و 8 سال منتظر بودن ....این یه افتضاح به تمام معنا نیست ... اما ما 8 سال منتظر چیزی فراتر این این بودیم .....بدترین چیزی که میشه گفت که باعث نارضایتی افراد ی که نخسه های 1 و 2 رو بازی کردنلپ های مکس که انقدر گنده نبود و صورتش گرد نبود . خبری از کاپشن چرمی دراز هم نیست . بازی حال و حوای کال اف دیوتی 7 رو گرفته قیافته مکس خیلی بد شده و باید همون قیافه قبلی که در نخسه 1 و 2 بود رو پیر تر میکردنبازی بیشتر و فضاهای بسته لذت داشت . و بد ترین محل بازی برزیل است که حال و حوای فار کرای 2 رو بدست میدهددر کل این بازی گند زد به نخسه های 1 و 2 خاک بر سر راک استارفکر کنم میخوان بازی جدیدی بدن و شر طرفدارای مکس رو از سرشون ببرن

کلاً این مسخره بازی مخصوص ما ایرانیاست که همیشه میگیم قبلاً ، قدیم، قبلی، قدیما و ... خوب بود!
یارو بازی درست کرده نشون مردم بدی می‌گن این واقعی فیلم برداری شده آقا میاد میگه مکس پین 1و2 خوب بوده!!!!!!!!!!
جالب این جاست اولین نفری که بازی کنه بیاد پست اول رو توی تاپیک بزنه بگه خوبه، همه می‌گن خوبه بگه بد بود همه می‌گن بد بود دلایل همشون هم یکه:D
کسی که بازی کرک شده بازی می‌کنه اصلاً حق نقد کردن نداره:46:
می‌خوام ببینم اگه بابت این بازی پول می‌دادید چه می‌گفتید؟! (من خودم کرک شده بازی می‌کنم.)

amaranth_silent
31-05-2012, 22:24
دوستان سایت کینگز دانلود برای رو برای PC گزاشته با حجم 28 گیگ
3 تا DVD 9 و یک DVD معمولی
کرک البته نداره
کسانی که میخوان دانلود کنن تا کرک بیان میتونن برن دانلود کنن

میشه بگید شما کجا زندگی میکنید که براحتی میگید 28 گیگ رو دانلود کنید بخدا من تعجب میکنم الان 2 ساله adsl از پارس آنلاین دارم سرجمع بزور 20 گیگ دانلودی داشتم خیلی دلم میخواد بدونم این دوستمون رو چه حسابی براحتی میگه 30 گیگ دانلود کنید ممنون میشم جواب بدید

Shadow-Man
31-05-2012, 22:27
کلاً این مسخرهبازی مخصوص ما ایرانیاست که همیشه میگیم قبلاً ، قدیم، قبلی، قدیما و ... خوب بود!
یارو بازی درست کرده نشون مردم بدی می‌گن این واقعی فیلم برداری شده آقا میاد میگه مکس پین 1و2 خوب بوده!!!!!!!!!!

تنها مسخره بازی ای که ایرانی ها زیاد انجام میدن اینه که یا خودمون رو اونقدر بالا می بریم که خدا رو بنده نیستیم یا اونقدر پائین میبریم که انگار از هر موجودی پست تر هستیم. بابا ما هم مثل بقیه مردم دنیا هستیم. اینکه فکر میکنیم قدیما همه چی بهتر بود ماله همه مردم دنیاست همه این حس رو دارن خارجکی ها بهش میکن نوستالژی.
این خصوصیت انسان هست. همه انسان ها فکر میکنن گذشته اشون از حالشون بهتر بوده و آینده روزهای بهتری رو براشون تدارک دیده. مخصوص هیچ ملت خاصی هم نیست.

در ضمن در مورد مکس پین هم دوستان به غیر از نظرات احساسی دلایل منطقی هم میارن مثل عوض شدن فضای بازی. عوض شدن قیافه مکس. اینکه حرکات آهسته اش مثل نسخه های قبل کاربرد نداره (البته من بازی نکردم و منتظر نسخه پی سی هستم) و چیزای دیگه.
پس همه اش هم مربوط به نوستالژی نمیشه
اون قسمتش هم به خاط نوستالژی هست به نظر من ایرادی نداره

در ضمن در مورد همه بازی ها هم اینطور نیست
خیلی بازی ها هم هست که بچه ها بهتر از نسخه قبل می دونن یا حداقل شکایتی ندارن و راضی هستن

میشه بگید شما کجا زندگی میکنید که براحتی میگید 28 گیگ رو دانلود کنید بخدا من تعجب میکنم الان 2 ساله adsl از پارس آنلاین دارم سرجمع بزور 20 گیگ دانلودی داشتم خیلی دلم میخواد بدونم این دوستمون رو چه حسابی براحتی میگه 30 گیگ دانلود کنید ممنون میشم جواب بدید

همه بازی های تو ایران رو بالاخره یه نفر دانلود کرده دیگه. طرف دی وی دی رو که دستش نگرفته از مرز رد کنه.
اینترنت ذغالی هم برای بدبختایی مثل من و شماست خیلی ها از ما بهترون هستن

afshin-434
31-05-2012, 22:36
تنها مسخره بازی ای که ایرانی ها زیاد انجام میدن اینه که یا خودمون رو اونقدر بالا می بریم که خدا رو بنده نیستیم یا اونقدر پائین میبریم که انگار از هر موجودی پست تر هستیم. بابا ما هم مثل بقیه مردم دنیا هستیم. اینکه فکر میکنیم قدیما همه چی بهتر بود ماله همه مردم دنیاست همه این حس رو دارن خارجکی ها بهش میکن نوستالژی.
این خصوصیت انسان هست. همه انسان ها فکر میکنن گذشته اشون از حالشون بهتر بوده و آینده روزهای بهتری رو براشون تدارک دیده. مخصوص هیچ ملت خاصی هم نیست.

کلاً از این‌که 5 تا فعل ماضی و 2 تا فعل آینده داریم تابلو همه‌ی دنیا اینطوری فکر می‌کنند.
انسانی که از نظر روحی سالم باشد اصلاً به گذشته کاری نداره که بخواد اعصاب خودش رو خراب کنه!

iCe m@n
31-05-2012, 23:04

دوست عزیز من ایران هستم :31:
سرویس 1 مگ نامحدود هم دارم سرعتم هم 130 هست 3 روزه دانلود میکنم راحت اگه بخوای صبر هم کنی بازی رو مغازه ها بیارن همون 4 یا 5 روز طول میکشه 10 تا 15 تومن هم باید بدی برای بازی الان یه سایت برای فروش گذاشته به قیمت 10900 تومان که با هزینه پست فکر کنم میشه 14000 تومان

clau
31-05-2012, 23:11
10هزار تومان گذاشته برای فروش چه خبره مگه؟ من bf3که به خاطر بعضی مسایل یکم گیر اومدنش سخت بود 4000تومان خریدم :13:

amirpers
31-05-2012, 23:13
من که سفارش اوریجینال دادم و کی به دستم برسه خدا می دونه. کلا فکر کنم منو می کشن تا برسونن به دستم.
من اگه بخوام دانلود کنم حساب کردم که اگه از 24 ساعت شبانه روز 22.5 ساعت دانلود کنم بدون افت سرعت، دقیقا 6 روز طول میکشه تا دانلودم تموم شه.

*Forgotten*
31-05-2012, 23:19
من که میشینم برای بلک باکس کرکش هم که نیومده یکی از دلایل پرحجم بودنش هم بخاطر ساپورت 5 -6 تا زبان هست

clau
31-05-2012, 23:23
من که میشینم برای بلک باکس کرکش هم که نیومده یکی از دلایل پرحجم بودنش هم بخاطر ساپورت 5 -6 تا زبان هست

من بازی batman arkham cityنسخه بلک باکسش دانلود کردم طرفای 8گیگ بود از کرده خودم پشیمون شدم همه دموهای بازی حذف کرده بودن اینقد از بازی زده بودن نفهمیدیم اصلن بازی چی شد فقط مراحلش تمام کردم

iCe m@n
01-06-2012, 09:00
10هزار تومان گذاشته برای فروش چه خبره مگه؟ من bf3که به خاطر بعضی مسایل یکم گیر اومدنش سخت بود 4000تومان خریدم :13:

دوست عزیز چون حجم بازی بالاست روی DVD معمولی میشه 7 DVD
روی DVD9 هم میشه 3 تا DVD9 و یک DVD معمولی به خاطر اینه که قیمتش بالاست

AMIR.KIK
01-06-2012, 11:47
اینم کرک بازی

CRACK ONLY

2 تا آپدیت هم برای بازی منتشر شده

UPDATE
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DLC ADDONS

iCe m@n
01-06-2012, 11:54
اینم کرک بازی

CRACK ONLY

2 تا آپدیت هم برای بازی منتشر شده

UPDATE
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DLC ADDONS

امیر جان اینا رو باید توی تاپیک
مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بزاری

p3yman_xl
01-06-2012, 18:48
بازی رو تموم کردم.
تا به این لحظه بهترین بازی سال 2012 هست از نظر بنده ؛ منتظر Bioshock هستم.
قبل از بازی با خیالی آسوده و راحت دیسک رو داخل کنسول گذاشتم چون میدونستم راکستار بازی بد نمیسازه..
این بازی میتونه استاده ایجاد تعلیق یا suspence باشه. تفسیر محیط مرموز و اسرار آمیز بازی غیر ممکنه.
ده از ده 10/10

goldenmember
01-06-2012, 20:17
هنوز نیومده ؟؟؟؟؟
من دیروز یعنی 11 خرداد لینک دانلود تورنتشو دیدم. تو سایت skidrowgam

iCe m@n
01-06-2012, 21:39
هنوز نیومده ؟؟؟؟؟
من دیروز یعنی 11 خرداد لینک دانلود تورنتشو دیدم. تو سایت skidrowgam

چرا دوست عزیز هم برای Xbox اومده و هم برای PC
لینک های دانلودش هم توی بعضی سایت ها هستش با حجم 28 گیگ
اینجا هم دوستان لینک دانلود بازی رو قرار دادن
مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

manuelcalavera
02-06-2012, 09:07
آقا انصافا" یک مغازه ای جایی تا شعاع 30-40 کیلومتری ِ تهران معرفی کنید بریم بگیریم این 2 روز تعطیلی خودمون رو خفه کنیم. امروز گیرمون نیاد این دو روز پشیمونیه که میاد سراغ آدم :دی
همکاری کنید خب :-"

pouyasony
02-06-2012, 09:16
واقعا اگه بخواد بیشتر از 10 تومان قیمتش باشه اصلا ارزش بازی کردن نداره مگه بیمارم به 4تا سی دی 10 تومان پول بدم

david071
02-06-2012, 09:27
واقعا اگه بخواد بیشتر از 10 تومان قیمتش باشه اصلا ارزش بازی کردن نداره مگه بیمارم به 4تا سی دی 10 تومان پول بدم

داداش اگر بازی اصلی میخواستی بخری چی مگفتی:27:
ولی غصه نخور برادرا از سرو تهش میزنن میشه 2/3 دی وی دی

afshin-434
02-06-2012, 10:10

روی ما ایرانیا که رو نیست! سنگ پای قزوینه!
بازی دزدیده شده استفاده می‌کنیم یه چیزیم طلبکاریم.

ولی غصه نخور برادرا از سرو تهش میزنن میشه 2/3 دی وی دی

پیشنهاد می‌کنم این‌طوری بازی‌ای رو اصلاً بازی نکنید.

mjorh
02-06-2012, 10:29

یکی از جالبترین حرفایی هسش ک تاحالا شنیدم ....:5:

10 تومن واسه این بازی به معنای واقعی مفت مفت !

نمیدونم چی بگم دیگه ...

SADEGH 7
02-06-2012, 10:49
روی ما ایرانیا که رو نیست! سنگ پای قزوینه!
بازی دزدیده شده استفاده می‌کنیم یه چیزیم بدهکاریم.

یکی از جالبترین حرفایی هسش ک تاحالا شنیدم ....

10 تومن واسه این بازی به معنای واقعی مفت مفت !

نمیدونم چی بگم دیگه ...
دوستان دقت کنید اون 10 تومن قرار نیست تو جیب راکستار بره.
یه نفر میاد بازی رو دانلود می کنه.رو 7 تا dvd می زنه.اگه dvd خام رو دونه ای 500 تومن هم حساب کنیم کلا می شه 3500 تومن.با حدود 285 درصد سود خالص.
من به این می گم بازار سیاه. 10 تومن واسه بازی که 52 دلار قیمتشه، واقعا پولی نیست. ولی این که این پول بخواد تو جیب دلال بره به نظر من درست نیست و طمع کار بودن دلال رو نشون می ده.

mjorh
02-06-2012, 10:55
من به این می گم بازار سیاه. 10 تومن واسه بازی که 52 دلار قیمتشه، واقعا پولی نیست. ولی این که این پول بخواد تو جیب دلال بره به نظر من درست نیست و طمع کار بودن دلال رو نشون می ده.

آره این حرفتو قبول دارم ...

ولی اگه بخوایم به خاطر اینجور چیزا بازیو نگیریم واقعا مسخرس ....

mjorh
02-06-2012, 10:57
البته خوشبختانه تو جایی ک من هسم ازینجور دلال بازیا نیس ....همون 4تاس ....5تومن !

playstation 3
02-06-2012, 12:20
کسی بازی رو خریده من که فقط یه فروشگاه اینترنتی دیدم اونم میده 10000 تومن
تاپیک دانلود بازی:

afshin-434
02-06-2012, 12:22
البته خوشبختانه تو جایی ک من هسم ازینجور دلال بازیا نیس ....همون 4تاس ....5تومن !

اما متاسفانه توی جایی که من هستم این بازی رو اونقدر از سر و تهش می برن تا به یک عدد DVD تبدیل بشه!

Erfan.
02-06-2012, 12:37
درود.

قبل از عرضه بازی روی PC، پس از انتشار Recommended System از طرف Rockstar که قطعات رده بالا در آن ذکر شده بود پست هایی از قبیل "آیا کامپیوتر من توانایی اجرا کردن Max Payne 3 را دارد یا خیر" رو فراوان شاهد بودیم، از طرف دیگر دوستان دارای PC های High-End و قدرتمند هم منتظر بودند تا ببینند بازی از نظر تکنولوژی و گرافیک چه حرف هایی برای گفتن دارد.

به هر حال بازی برای PC نیز عرضه شد و Geforce.com بررسی روی بازی انجام داده که با توجه به اون، نکات مهم رو خدمتتون عرض خواهم کرد.

در آغاز به تفاوت های اصلی Max Payne 3 بین Console و PC میپردازیم:

4 برابر بودن سایز Texture ها
بالاتر بودن کیفیت صدا ( این 2 مورد به دلیل باز بودن دست سازندگان از نظر حجم بازی بوده)
قابلیت تنظیم متد های مختلف Anti-Aliasing
بالاتر بودن کیفیت بازتاب ها، سایه ها و Ambient Occlusion
افزایش جزییات کاراکتر ها و ماشین ها

و قابلیت های اساسی DirectX11:

Ambient Occlusion و Blur دقیق تر
Tessellation
Alpha Transparency Coverage Masks که با فعال کردن MSAA باعث بهتر شدن کیفیت آبجکت های نیمه شفاف میشود
Bokeh depth of field effects
پرفرمنس بهتر

50922
فعال بودن تسلیشن باعث نرم تر شدن و از بین رفتن تیزی ها در کناره های یقه، گوش و کت کاراکتر شده

یکی از تنظیماتی که به شدت روی فریم ریت بازی تاثیر دارد MSAA هست که باعث میشود با فعال کردن 4XMSAA حدودا بین 43 تا 54 درصد کاهش پرفرمنس داشته باشیم، در مقابل FXAA که فعال کردن آن حدودا 1.7 درصد روی فریم ریت تاثیر میگذارد... تفاوت فریم ریت بین 2 متد Anti-Aliasing بسیار زیاد است و آیا این تفاوت پرفرمنس ارزش کیفیت به دست آمده را دارد؟

به تصاویر زیر توجه کنید:

No AA

50923

FXAA

50919

4XMSAA

50918

در این جا میشود به ارزش FXAA پی برد، کاهش فریم ریت حدود 1.7% در ازای از بین بردن Alaising تقریبا در حد 4XMSAA... ! برای کارت گرافیک های رده متوسط و پایین تر از متوسط شدیدا FXAA توصیه میشود، و تفاوت آن از نظر از بین بردن Aliasing لبه آبجکت ها با 4XMSAA بسیار کم است.

اما تفاوت دیگری که این 2 متد با یکدیگر دارند این است که با 4XMSSA صفحه کمی روشن تر و شفاف تر میشود، مخصوصا آب و نحوه Reflection آن در حالت MSAA زیباتر و شفاف تر میشود و دوستانی که کارت GTX 580 به بالا داشته باشند میتونن از این متد نیز لذت ببرند.(البته با کارت های ضعیف تر هم میشود اما فریم ریت رو نیز باید مد نظر داشت)

Screen resolution is scalable, limited only by the player's machine.
Triple-monitor support enables Surround gaming.
Multisample 2x, 4x and 8x Anti-Aliasing (MSAA), and NVIDIA FXAA increase fidelity (Alpha Transparent Coverage Mask fidelity increases with higher MSAA levels).
Scalable reflections with optional MSAA anti-aliasing result in realistic, sharp reflections.
Scalable water enables reflective, realistic puddles and bodies of water at higher settings.
Scalable shadows take advantage of DirectX 10 and 11 shadow filters on high-end machines to enable softer, more realistic shadowing.
Improved Screen Space Ambient Occlusion with optional High Definition Ambient Occlusion further increases the quality and accuracy of shadowing.
Increased detail on both characters and vehicles increases the quality of the game’s visuals and makes use of the extra VRAM of PC graphics cards. Furthermore, optional DirectX 11 Tessellation adds curvature to character and vehicle models, making them appear more realistic and less angular.
Scalable texture filter allows users to enable up to 16x Anisotropic Filtering to increase visual fidelity.

DirectX11:

Compute Shaders: Accurate High Definition Ambient Occlusion and Blur.
Hull, Tessellation, and Domain Shaders: Adding curvature to the character and vehicle models.
DirectX 11 asynchronous resource creation results in faster performance compared to DirectX 10 renderer.
DirectX 11 'self-managed resources' provide system memory savings.
Alpha Transparency Coverage Masks: When MSAA Anti-Aliasing is enabled, ATCMs improve the look of semi-transparent objects.
Gather4: Optimized Shadow Sampling and enhanced FXAA Anti-Aliasing.
Geometry Shader & Stream Output: Bokeh depth of field effects.
Multisample Anti-Aliasing color and depth sub-pixel sampling, to further increase the quality of MSAA anti-aliasing.
DirectX 11 texture samplers.

خوب ببینیم که کارت گرافیک های مختلف Nvidia (به دلیل این که بررسی رو Nvidia انجام داده)البته در شرایطی که CPU و عوامل دیگه محدودشون نکنند چه کارایی به نمایش میگذارند:

50921

همون طور که میبینید برای بازی کردن با 4XMSAA حداقل به کارت GTX 560 Ti 448 Core نیاز هست و این جا میشه به صحت Recommended System ذکر شده پی برد.

البته بدون AA بازی آن چنان هم سنگین نیست و از GTX 460 به بالا قادر هستند گیم پلی Playable در حداکثر تنظیمات ارائه کنن و البته برای گیم پلی روان تر، مسلما کارت های گران قیمت تر بهتر عمل میکنن.
همچنین ذکر شده که برای بازی در 1920X1080 و تنظیمات Low با FXAA فعال، یک عدد 8800GT جوابگو هست.

50920

از نظر CPU هم مشاهده میکنید که بازی وابستگی خیلی زیادی به CPU ندارد و با یک CPU رده متوسط به بالا میشود از آخرین تنظیمات بازی لذت برد.

در آخر میشود گفت که بازی از نظر گرافیک و تکنیک های جدید نسبتا مطرح است و دوستان خواهان گرافیک بالا روی PC ناامید نخواهند شد، و همچنین بازی کردن روی Maximum Settings سیستم رویایی نمیخواهد و با اندکی تغییر در تنظیمات بازی (از جمله متد Anti-Aliasing) میشود روی بازه نسبتا وسیعی از PC ها بازی رو انجام داد.

پیروز باشید.

soheilnouri
02-06-2012, 13:04
بابا شماها هم دیگه خیلی تو جزییات گرافیکی حساسیت نشون میدین..خوبه که ادم البته دقیق باشه ها........4XMSAA و FXAA چه فرقایی با هم دارن از لحاظ گرافیکی؟

monaj
02-06-2012, 13:32
آقا اینایی که گفتین خیلی حرفه ای بود.
لطفا نخندید. فقط میخوام بدونم با کارت GeForce 285 GTX میشه این بازیو در حد گرافیک قابل قبول بازی کرد یا نه؟

fibonachi
02-06-2012, 13:52
ثانیه ها رو میشمرم که بشینم شب و روز پاش خیلیییییی خیلی منتظرتم

playstation 3
02-06-2012, 13:56
آقا اینایی که گفتین خیلی حرفه ای بود.
لطفا نخندید. فقط میخوام بدونم با کارت GeForce 285 GTX میشه این بازیو در حد گرافیک قابل قبول بازی کرد یا نه؟

تقریبا روی بالاترین تنظیمات گرافیکی (البته بدون تسلیشن دایرکت ایکس11 چون کارت شما نداره)اجرا میشه

Glad Boy
02-06-2012, 14:08
دوستان مکس پین 3 روی این سیستم جواب میده !؟
AMD Athlon II X4 620
GeForce GTS 250
2GB RAM

playstation 3
02-06-2012, 14:11
دوستان مکس پین 3 روی این سیستم جواب میده !؟
AMD Athlon II X4 620
GeForce GTS 250
2GB RAM
جواب میده خیالت راحت
اینقدر هم نپرسید از این سوالا بهتره به بازی پرداخته بشه
اینجا سیستمتونو میسنجه اگه مثبت بود یعنی اجرا میشه از گزینه ها مکس پین3 رو انتخاب کنید

titanium_zarin
02-06-2012, 14:51
سیستم مورد نیاز رو کجا نوشتین ؟؟
من پیدا نکردم !!

playstation 3
02-06-2012, 16:04
LOWEST TESTED SPECS
Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
2GB System RAM
NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAM

LOW RECOMMENDED SPECS
Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAM

HIGH RECOMMENDED SPECS
Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAM

HIGHEST TESTED SPECS
Windows 7/Vista (64 bit)
Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
16GB System RAM
NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM
or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM

mjorh
02-06-2012, 18:12
با تشکر از آقا عرفان ...جامع و مفید بود ....

بچه ها دیگه اینقد نرید تو نخ اجرا میشه و نمیشه این چیه اون چیه ....همه چی توضیح داده شده ....با یه مقایسه همه چی گیرتون میاد :46:

+

حالا بمونه بعد امتحانا امتحانش می کنیم

iCe m@n
02-06-2012, 19:14
دوستان کرجی کسی جایی رو سراغ داره که بازی رو برای فروش آورده باشه؟
فردیس هم باشه مشکلی نداره
اگه کسی جایی سراغ داره به صورت پیغام خصوصی به من اطلاع بده ممنون

Arrowtic
02-06-2012, 20:16
دوستان کرجی کسی جایی رو سراغ داره که بازی رو برای فروش آورده باشه؟
فردیس هم باشه مشکلی نداره
اگه کسی جایی سراغ داره به صورت پیغام خصوصی به من اطلاع بده ممنون
سلام.امروز شهرام بودم.گفت اومده ولی تست نکرده و چون 7 دی وی دیه امروز نمیفروشه.گفت از فردا میفروشش.آدرسشم فلکه اوله گوهردشت.

iCe m@n
02-06-2012, 20:49
سلام.امروز شهرام بودم.گفت اومده ولی تست نکرده و چون 7 دی وی دیه امروز نمیفروشه.گفت از فردا میفروشش.آدرسشم فلکه اوله گوهردشت.

مرسی عزیز میدونم کجا هستش

Alex merccer
02-06-2012, 21:27
بچه ها مولتیه بازی خداست (سینگلش هم پدر در آر:31:)
واقعا از دست بدین نصف عمرتون بر فناست خیلی توپه.این سیستم آدرنالینش تو مولتیش هم هست تازه علاوه بز صحنه آهسته کردن کارای دیژه ای هم می کنه.
واقعا ارزش اورجینال گرفتن داره گرچه من رو 360 بازی می کنم آنلاین پس هم نداره

sh.k_5800
02-06-2012, 22:22
می دونین این تاپیک واسه کسی که کمتر از یک ماهه دیگه کنکور داره و به بهانه ی پیدا کردن سوال های کنکور میاد تو فروم چه حسی ایجاد میکنه :19::37: !!
نمی خواستم تاپیک منحرف بشه ولی دیدم اگه ننویسم از درون میترکم !:42:

یه سوال برام پیش اومد اینکه نسخه ی بلک باکس که می گید برای PC هست ؟ چه فرقی می کنه مگه ؟ یک سال پیش که بازی می کردم از این چیزا نبود !!!!:31:

CRIS Joon CR7
02-06-2012, 23:17
می دونین این تاپیک واسه کسی که کمتر از یک ماهه دیگه کنکور داره و به بهانه ی پیدا کردن سوال های کنکور میاد تو فروم چه حسی ایجاد میکنه :19::37: !!
نمی خواستم تاپیک منحرف بشه ولی دیدم اگه ننویسم از درون میترکم !:42:

یه سوال برام پیش اومد اینکه نسخه ی بلک باکس که می گید برای PC هست ؟ چه فرقی می کنه مگه ؟ یک سال پیش که بازی می کردم از این چیزا نبود !!!!:31:

چرا بود :دی
نسخه ی کم حجم شده ی بازی هاست که معمولا با این روش ها کم حجم میکنند:
کم حجم کردن کات سینس ها ی درون بازی - حذف زبان های بازی و تک زبانه کردن بازی(انگلیسی) و ....

Erfan.
02-06-2012, 23:19
4XMSAA و FXAA چه فرقایی با هم دارن از لحاظ گرافیکی؟

در کل روش های زیادی برای اجرا کردن Anti-Aliasing وجود داره و این روش ها در مراحل مختلف با هم تفاوت دارن، برای مثال در نحوه Sample گیری و موارد دیگر... (در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موارد اصلی Anti-Aliasing رو توضیح داده ام)

در این مورد FXAA و MSAA، روش اجراشون تا حد زیادی با هم فرق میکنه، و بسته به شرایط هر کدوم ممکنه از دیگری بهتر عمل کنن.

مثلا در این جا:

50950

FXAA خیلی بهتر از MSAA عمل کرده، و در شرایط دیگه هم ممکنه این وضعیت به وجود بیاد، البته FXAA ضعف هایی هم داره مثلا گفته میشه باعث مات شدن ناخواسته Texture ها بشه یا بعضی موارد دیگر... ولی چیزی که اهمیت داره اینه که زمان مورد نیاز برای اجرای FXAA بسیار ناچیز هست(به گفته Nvidia حدود 1MS برای GTX 480) و همین باعث میشه که ارزش اون بسیار بالا بره.

در این گیم البته همون طور که در پست قبل گفتم، MSAA برخی سطوح رو شفاف تر و زنده تر از FXAA نمایش میده مثل سطح آب و اجسام نیمه شفاف...

playstation 3
02-06-2012, 23:46
تاپیک دانلود مکس پین3 نسخه ی کم حجم بلک باکس افزوده شد:

saeedsh7j
03-06-2012, 09:29
اونایی که رو پی سی بازی میکنن یکم در مورد بازی توضیح بدین یه چندتا عکس بذارین! مردیم بخدا!!

Spaniuly
03-06-2012, 09:47
سلام قبل از همه چیز این رو بگم تحت هیچ شرایطی اگر مایل به دونستن خط داستان نیستین از خوندن متن پست خودداری کنید... گرچه تصمیم گرفتم در 2 یا 3 قسمت داستان رو برای دوستانی که احتمالا انگلیسیشون خیلی قوی نیست بازگویی کنم تا ارتباط بیشتری با بازی برقرار کنن...

قسمت اول

50953

چند سال پس از کشتن ولادیمیر لم٫ مکس خود را از اداره پلیس نیویورک بازنشست کرد و به هوبوکن نیوجرسی مهاجرت کرد و در این مدت میزان مصرف الکل و مواد مخدرش را هم افزایش داد.
همه چیز از جایی شروع شد که مکس در یک کافه تریا در یک درگیری با پسر آنتونی دی مارکو رئیس یک گروه مافیایی محلی با رائول پاسول برزیلی آشنا شد. رائول از مکس درخواست کرد تا برای انجام یک ماموریت شخصی و حفاظتی با او به آمریکای جنوبی سفر کند چون با شرایط ایجاد شده ماندن در نیوجرسی برای هر دوی آنها نا امن است. ولی مکس از این درخواست سرباز می زد ولی کشته شدن فرزند دی مارکو توسط مکس تنها چیزی بود که باعث شد مکس همراه با پاسوس به برزیل برود.

50957

پس از مهاجرت به برزیل مکس و پاسوس برای حفاظت از خانواده برانکو که ساکن سائوپائولو بودند در قالب محافظ برای این خانواده مافیایی انجام ماموریت می کنند. سه برادری که متشکل از رودریگو (بیزینسمن) ویکتور (سیاستمدار) و مارسلو (عیاش و برگزار کننده پارتی)

50954

در یکی از پارتی ها که در پنت هاوس رودریگو جریان داشت رودریگو و همسرش فابیانا توسط یک گروه گنگستر که معروف به کوماندو سومبرا هستند ربوده می شوند. اما مکس هر دوی آنها را نجات می دهد. یک بار دیگر فابینا و خواهرش جیوانا که عاشق رائول پاسوس است همراه با مارسلو در یک نایت کلاب توسط همان گروه گنگستری مورد هدف قرار می گیرند و این عملیات آدم ربایی با موفقیت انجام می گیرد. بنابراین چاره ای جز پرداخت غنیمت برای آزاد سازی آنان برای خانواده رودریگو باقی نمی ماند از طرفی جیوانا و رائول عاشق هم بودند بنابراین مکس و پاسوس همراه با پول به قرارگاه که یک استادیوم فوتبال می باشد می روند. ولی این معامله توسط گروه یاغی شبه نظامی جناح راستی مشهور به کراچا پره تو مورد کمین قرار می گیرد و در لحظه تحویل دادن پول توسط آنان دزده می شوند. ماکس و پاسوس تصمیم می گیرند به پایگاه کوماندو سومبرا حمله و گروگانها رو نجات داده و فرار کنند. اما در نهایت علیرغم نجات جیوانا و مارسلو گنگسترها همراه با فابینا فرار می کنند.

50955

جلسه ویژه ای با حضور مکس پین٫ رائول پاسوس٫ رودیرگو و ویکتور برانکو و آرماندو بیکر که فرمانده واحد پلیس ویژه (در زبان پرتغالی : یونیداده فورچاس اسپسیاز : UFE) برزیل است برگزار می شود شبه نظامیان کراچا پره تو از دیوار امنیتی شرکت رودریگو عبور کرده و موفق به دخول می شوند و رودریگو را به قتل می رسانند. در بین درگیری شرکت به آتش کشیده می شود ولی مکس موفق به فرار از مهلکه می شود. مکس متوجه می شود که فابیانا در محله فاوه لا سائوپائولو نگهداری می شود و هدف اصلی گروه خود مکس پین است. و دلیل اصلی تمام حمله ها به خانواده برانکو اوست.

50956

بار دیگر ناراحتی و غم تمام وجود مکس را فرا می گیرد و خود را به خاطر تمام مشکلاتی که برای خانواده برانکو ایجاد شده سرزنش می کند. او بانی تمام مشکلات ایجاد شده است. بار دیگر مصرف زیاد الکل و داروهای مسکن ضد درد ذهن و بینایی او را تحت تاثیر قرار می دهد.

پایان بخش اول

sht1987
03-06-2012, 16:01
برای ما که نمیتونیم بازی با این حجم بالا دانلود کنیم خوبه که از فروشگاه های اینترنتی بازی رو با قیمت 10 ، 12 هزار تومان بخریم؟

CRIS Joon CR7
03-06-2012, 19:36
الان میبینم 11 نفر بیگناه تو این تاپیک آنلاینن:13:
این بحث ها در تاپیک مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دنبال بشه بهتره ها:20:
ممنون از توجه

spartaqus
03-06-2012, 21:53
این بازی رو الان سی دی فروشی ها میفروشن یا باید منتظر باشیم ؟؟

Masoud King
03-06-2012, 23:21
دوستان هر بحثی در مورد سیستم مورد نیاز بازی و موارد مربوط بهش رو دارین تو تاپیک زیر
مشکلات نصب و اجرا - Max Payne
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در ضمن اون تاپیک هم محلی برا مشاوره و این چیزا نیست..

Milad4171
03-06-2012, 23:47
اين بازي رو كسي رو Xbox بازي كرده؟ چطوره؟

CRIS Joon CR7
04-06-2012, 08:07
اين بازي رو كسي رو Xbox بازي كرده؟ چطوره؟

در مورد کیفیت بازی که نپرس:31:
ولی حالا که نسخه PC ش اومده خب روی PC بازی کنیم بهتره
من خودم روی 360 زدم و امتحانام که تموم شه رو PC میزنم:46:

MILAD2799
04-06-2012, 08:34
فعلا که بازی دستم رسیده 8 تا dvd لووووووول. بابا یکی نبود به این فروشنده بگه رو dvd 9 بزنه !!!
فعلا در حال نصبینم تا ببینیم چی میشه فک کنم یه 2 ساعتی طول بکشه . :31:

امير موسر
04-06-2012, 09:34
فعلا که بازی دستم رسیده 8 تا dvd لووووووول. بابا یکی نبود به این فروشنده بگه رو dvd 9 بزنه !!!
فعلا در حال نصبینم تا ببینیم چی میشه فک کنم یه 2 ساعتی طول بکشه . :31:

شما از کجا گرفتی !؟

MILAD2799
04-06-2012, 10:17
من کرمونم .

iCe m@n
04-06-2012, 10:37
دوستان کرجی کسی تا الان توی کرج یا حتی فردیس بازی رو خریده؟
اگه کسی هست که خریده باشه لطفا آدرس رو برای من به صورت پیغام خصوصی بزاره ممنون

kactos
04-06-2012, 10:44
من نسخه 28 گیگابایتی رو دانلود کردم، با کرک Reloaded روان و بدون مشکل اجرا شد...

vivabarca
04-06-2012, 11:55
کسی نسخه بلک باکسی که سایت دانلودها گذاشته نصب کرده ؟ مشکلی نداره ؟

*hamedkhatar*
04-06-2012, 13:28
من دیروز سر کار گذاشتم برا دانلود امروز تمم شده
چهار تا DVD 9 بود نسخه Reloaded فردا میارم خونه نصب کنم

Spaniuly
04-06-2012, 13:30
خوب ادامه داستان رو در بخش دوم پیگیری می کنیم... دقت کنید که اگه مایل نیستید چیزی از داستان بازی بدونید از مشاهده محتوی مخفی خودداری کنید

مکس پین تنها کاری که باید انجام می داد جبران مشکلاتی بود که باعث آنها شده بود. مکس موهایش رو ته می تراشد و از خوردن زیاد مشروبات الکلی خودداری می کند و خود را برای یک تلاش دیگر برای نجات فابیانا آماده می کند.

51048
ویلسون داسیلوا که یک مامور کمیسر محلی است و به عنوان کارآگاه فعالیت می کند اسراری را برای مکس در مورد رودریگو برانکو فاش می کند. اسراری که حاکی از ارتباط مخفیانه رودریگو با شبه نظامیان یاغی کراچا پره تو است. طبق مدارک رودریگو آنان را اجیر کرده تا روستاهای زمین ها اطراف سائوپائولو را پاک سازی کنند. تا به شکل زمین هایی در بیایند که رودریگو بتواند برای ساخت و ساز در آنها اقدام به کسب مجوز کند. داسیلوا به مکس توضیح می دهد که معتقد است UFE و ویکتور برانکو کاملا با مخمصه ای که مکس در آن افتاده در ارتباط هستند.

مکس در منطقه فاولای سائوپائولو به جستجوی مارسلو و فابینا و جیوانا می پردازد و موفق به یافتن آنها می شود ولی با صحنه دلخراش کشته شدن فابینا توسط سرانو سردسته گروه کوماندو سومبرا مواجه می شود قبل از اینکه مکس بتواند کاری را صورت دهد سرانو پس از تمام کردن کار فابیانا، مارسلو و جیوانا را برداشته و پا به فرار می گذارد. در این بین مکس متوجه می شود که مبلغ غنیمتی که برای آزاد سازی گروگانها که در استادیوم فوتبال توسط شبه نظامیان کراچا از گروه سومبرا دزدیده شده بود طی یک معامله بین گنگستر های کوماندو سومبرا و شبه نظامیان در ازای تحویل گروگانها به شبه نظامیان مبادله شد. حالا مکس می داند که جیوانا و مارسلو در دست شبه نظامیان کراچا پره تو است و ماموریت نگهداری آنها به شخصی به نام میلو رگو سپرده شده که با قصاوت تمام مارسلو را در آتش می سوزاند و به صورت فجیعی به قتل می رساند تا یک سناریو فرمالیتو برای توجیه حمله کراچا باشد چراکه مارسلو برادر کوچک ویکتور سیاستمدار است که جزو سران شبه نظامیان است و با بیکر هم دست است.

مکس میلو رگو را پیدا می کند و او را از بین می برد و جیوانا و مارسلو را نجات می دهد رائول پاسوس به موقع با هلیکوپتر سر می رسد ولی همراه با جیوانا پرواز می کند و مکس از همراهی با آنان باز می ماند که البته توسط داسیلوا نجات داده می شود.

فلش بک به گذشته :
مکس و پاسوس در پاناما کانال در یک پارتی که در کرجی تفرجی برگزار می شود در حال محافظت از مارسلو هستند که توسط دزدان دریایی موسوم به پارتیزان مورد حمله قرار گرفته است. و در واقع هدف آنان دسترسی به محتویات جعبه ای است که احتمالا حاوی محتویات مهمی است که پارتیزان ها برای به دست آوردن آن به کرجی تفریحی مارسلو حمله کرده اند. مکس نمی داند که این جعبه حاوی چه چیز مهمی است اما تنها چیزی که متوجه شد این بود که دیگر جعبه در کرجی نیست. پس از درگیری مکس متوجه می شود پاسوس همراه مارسلو توسط یک قایق همراه با محتویاتی که پارتیزان ها به دنبال آن بودند در حال دور شدن می باشند. در این لحظه مکس متوجه شد که او و رائول پاسوس به عنوان سپر بلای برانکو ها استخدام شدند و در واقع برانکو ها دست در عملیات قاچاقی دارند که به صورت مافیایی مدیریت می شود.

*Forgotten*
04-06-2012, 22:58
بعد از دانلود 10 گیگ نسخه black box دیدم هر 6 پارت توشون فایلای فاسد شده وجود داره که یه ضد حال بود و باید بگم این سخه ظاهرا خودش مشکل داره :18: :2::weird:

saeedsh7j
05-06-2012, 08:09
بازی صحنه خفن هم داره یا نه؟:21:

Arrowtic
05-06-2012, 09:51
منم خریدمش امروز تو کرج از ایران زمین.
4 DVD .سه تاش فول آخری تا نصف پر.
کسی از تفاوت این نسخه با 28 گیگیه خبر داره یا نه؟

*hamedkhatar*
05-06-2012, 13:07
منم خریدمش امروز تو کرج از ایران زمین.
4 DVD .سه تاش فول آخری تا نصف پر.
کسی از تفاوت این نسخه با 28 گیگیه خبر داره یا نه؟

مطمعنید DVD 9 نبودند؟

clau
05-06-2012, 13:15
تو پی سی دانلود بازی برای فروش گذاشته سه تا dvdبا تخفیف 5000تومان :2:اینقد از سر و ته بازی زدن کردنش سه تا دی وی دی :41:

new evil
05-06-2012, 14:08
سلام
من می خوام این بازیو دانلود کنم و دوتا لینک پیدا کردم
یکی نسخه ی Black Box با حجم 11GB و یکی دیگه نسخه ی Reloaded با حجم 30GB
کدومو دانلود کنم؟

king 2009
05-06-2012, 14:08
تو پی سی دانلود بازی برای فروش گذاشته سه تا dvdبا تخفیف 5000تومان :2:اینقد از سر و ته بازی زدن کردنش سه تا دی وی دی :41:

نسخه بلک باکس رو برای فروش گذاشتند

اتفاقا از نظر من کاری بدی هم نیست.

اگر بخواید بازی رو با رزولیشن بالاتر از 720p بازی کنید (1280*720) باید نسخه کامل رو دانلود کنید ولی اگه مانیتورتون نمیکشه یا کارت گرافیکتون قدیمیه و نمیتونه روی رزولیشن بالا بازی رو اجرا کنه همین نسخه بلک باکس خیلی مناسبه.

playstation 3
05-06-2012, 14:10
ما که هنوز تو شهر درندشتمون(نیشابور)نیاوردن هنوز می گن نیومده!زیر بار هم نمیرن

mkmosaarg
05-06-2012, 14:17
یکی نیست بگه فرق این 2 تا نسخش دقیقا چیه؟

king 2009
05-06-2012, 14:26
یکی نیست بگه فرق این 2 تا نسخش دقیقا چیه؟

زبانهای اضافی بازی حذف شده.

+

کیفیت ویدئو ها از 1080p به 720p کاهش پیدا کرده. سیستمهای ضعیف در هر صورت نمیتونستند بازی رو در بالاترین حد اجرا کنند و افراد مجبور بودن با تنظیمات پایین تر بازی کنند. من پیشنهاد میکنم بلک باکس رو دانلود کنید.

JING3LKHAN
05-06-2012, 15:37
زبانهای اضافی بازی حذف شده.

+

کیفیت ویدئو ها از 1080p به 720p کاهش پیدا کرده. سیستمهای ضعیف در هر صورت نمیتونستند بازی رو در بالاترین حد اجرا کنند و افراد مجبور بودن با تنظیمات پایین تر بازی کنند. من پیشنهاد میکنم بلک باکس رو دانلود کنید.

چه ربطی داره برادر من...نسخه بلک باکس مگه واسه سیستم های پایین بازی میده بیرون؟؟
فرق نسخه بلک باکس با ریلودد فقط در حذف زبان های غیر انگلیسی بازی + کم حجم کردن ویدئو های بازی به 720p هستش و هیچ تغییری در سایر قسمت های بازی اعمال نشده

king 2009
05-06-2012, 17:51
چه ربطی داره برادر من...نسخه بلک باکس مگه واسه سیستم های پایین بازی میده بیرون؟؟
فرق نسخه بلک باکس با ریلودد فقط در حذف زبان های غیر انگلیسی بازی + کم حجم کردن ویدئو های بازی به 720p هستش و هیچ تغییری در سایر قسمت های بازی اعمال نشده

اصلا خوندی من چی نوشتم؟

آخه وقتی سیستم نصف افراد حتی نمیتونه بازی رو روی آخرین تنظیمات گرافیکی روی رزولیشن 720p اجرا کنه دلیل نداره نسخه کامل رو دانلود کنند.

امير موسر
05-06-2012, 18:42
پاساژ یاران همه نرم افزار فروشیاش دارن بازیو من الان خریدم ! 3تا DVD9 با یه DVD4.7 !
قیمت 10.000 !

afshin-434
05-06-2012, 22:08
به دوستان پیشنهاد می‌کنم نه این بازی رو دانلود کنند و نه بخرند چرا که به هیچ وجه اجرا نمی‌شود و صرفاً جهت سر کار گذاشتن شخص شماست.
موقع اجرا ارور MaxPayne3 has stopped working می‌ده هر کرک و روشی هم که بگید با سه سیستم (نسخه 9DVD و هم نسخه BlackBox) و با سه ویندوز (XP - SEVEN 64 - SEVEN 32) تست شده است.
فقط یه لانچر برای بازی درست کردن که بگن مشکل از بازی نیست و مشکل از سیستم شماست.
پس شما هم مثل من گول نخورید.
اصلاً بازی‌ای به نام MaxPayne 3 حداقل روی PC وجود نداره!
هرکی هم می‌گه نصب کرده و تمومش کرده و اسکرین شات میزاره و داستان ترجمه می‌کنه بدونید دروغ محضه!

Arrowtic
05-06-2012, 22:13
جانم؟!بازی وجود نداره؟!؟!عزیزم من با چشم خودم دیدم دوستم داره بازی میکنه!

afshin-434
05-06-2012, 22:16
جانم؟!بازی وجود نداره؟!؟!عزیزم من با چشم خودم دیدم دوستم داره بازی میکنه!

امتحان کنید...
جالب این‌جاست همه فقط دیدن بازی نکردن!

majid322
05-06-2012, 22:26
به دوستان پیشنهاد می‌کنم نه این بازی رو دانلود کنند و نه بخرند چرا که به هیچ وجه اجرا نمی‌شود و صرفاً جهت سر کار گذاشتن شخص شماست.
موقع اجرا ارور MaxPayne3 has stopped working می‌ده هر کرک و روشی هم که بگید با سه سیستم (نسخه 9DVD و هم نسخه BlackBox) و با سه ویندوز (XP - SEVEN 64 - SEVEN 32) تست شده است.
فقط یه لانچر برای بازی درست کردن که بگن مشکل از بازی نیست و مشکل از سیستم شماست.
پس شما هم مثل من گول نخورید.
اصلاً بازی‌ای به نام MaxPayne 3 حداقل روی PC وجود نداره!
هرکی هم می‌گه نصب کرده و تمومش کرده و اسکرین شات میزاره و داستان ترجمه می‌کنه بدونید دروغ محضه!

خیلی جالبه واقعا..وقتی متنتو خوندم تا یه ربع یه ریز داشتم میخندیدم ...:31:
خدا خیرت بده دل مارو شاد کردی... :31:

+

برو تاپیک مشکلات بازی مشکلتو مطرح کن مشکلت حل میشه..
برای اینکه اسپم نشه و برای اطلاع دوستان سه تا دی وی دی ناین رو پرسیدم گفت 9 تومن ...منم که فعلا نمیتونم به خاطر کنکور بازی رو بگیرم.. :37:

afshin-434
05-06-2012, 23:00

+

برای اینکه اسپم نشه و برای اطلاع دوستان سه تا دی وی دی ناین رو پرسیدم گفت 9 تومن ...منم که فعلا نمیتونم به خاطر کنکور بازی رو بگیرم.. :37:

شما رو هم می‌بینیم...

playstation 3
05-06-2012, 23:02

+

اتفاقا منم کنکور دارم:31:ولی می گیرم بازی رو البته اگه گیر بیارم
بعد بنده خدا شاید راست میگه کسی تا حالا اجرا کرده؟اگه اجرا کرده به احتمال زیاد نسخه ی ایشون خرابه

Hapoofesgeli
05-06-2012, 23:16
بعد بنده خدا شاید راست میگه کسی تا حالا اجرا کرده؟اگه اجرا کرده به احتمال زیاد نسخه ی ایشون خرابه
شوخیه یا جدی؟ :دی
اگه جدیه حداقل من که اجرا کردم و چند ساعتی هم بازی...نسخه black box رو هم دارم...
این نسخه هم تا اینجا که هیچ مشکلی نداشته هر کی خواست میتونه دانلود کنه یا بگیره...
البته بگم که تو ویندوز ۸ اجرا نمیشه.(سر این قضیه مجبور شدم 7 نصب کنم :دی )

amirpers
05-06-2012, 23:28
چیزی که برام جالبه اینه که چرا به نسخه پی سی امتیازی داده نمیشه؟!!

hesam_g59
05-06-2012, 23:36
من امشب گرفتمش... ولی با کرکش مشکل دارم
یعنی یه مشکل جالب...
تا فولدر کرک رو باز میکنم...صفحه ی آبی مرگ میاد رو سیستمم !!!
فولدر رو روی هارد هم ریختم... اما باز هم همین مشکل !
حالا دارم کرک دو مجدد دانلود میکنم ببینم چی میشه
برای اون دوستانی که میگن برای PC نیست هم... حتما اسکرین شات میزارم

Gilopa
05-06-2012, 23:51
اینم تجربه من از نصب بازی :
اولا که پدرم در اومد تا نصب شد چیزی در حدود 2 ساعت زمان برد:18: حالا خدارو شکر سیستمم قویه اما کلا نصب بازی طولانیه به خاطر تخلیه اطلاعات رو هاردو سپس نصب بازیو کرک و این حرفا ..

و اما
تنها موردی که تو بازی تا الان برام مشکل داشته اینه که وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم چیزی در حدود 3 دقیقه تصویر سیاهه و بعدش تازه صفحه بازی رو ال سی دی نمایان میشه و میتونم بازی کنم ..

king 2009
05-06-2012, 23:55
من امشب گرفتمش... ولی با کرکش مشکل دارم
یعنی یه مشکل جالب...
تا فولدر کرک رو باز میکنم...صفحه ی آبی مرگ میاد رو سیستمم !!!
فولدر رو روی هارد هم ریختم... اما باز هم همین مشکل !
حالا دارم کرک دو مجدد دانلود میکنم ببینم چی میشه
برای اون دوستانی که میگن برای PC نیست هم... حتما اسکرین شات میزارم

صفحه مرگ بخاطر مشکل رم یا هارد به وجود میاد. من حدس میزنم مشکل از رمت باشه.

روی یه سیستم دیگه تست کن یا رم رو با رم یه سیستم دیگه عوض کن مشکل حل میشه.

*hamedkhatar*
05-06-2012, 23:58
سلام
خوب بازی رو که نسخه Reloaded بود رو با 28 گیگ حجم دانلود کردم و نصب کردم پچش رو نصب کردم و کرک کردم و اجرا کردم که بدون مشکل اجرا شد
البته من از سایت خارجی دانلود کردم چون هر موقع از سایتهای ایرانی چیزی دانلود کردم به مشکل خوردم ولی خوب میدونم معمولا از کجا بازی ها رو دانلود کنم که به مشکل نخورم.
خوب اول بگم که مشخصات سیستم من اینه:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 8GB
HDD: 1 TeraByte
Power: Green GP535A
LCD: LG - 22" - W2284F
و کیفیت گرافیکم هم رو اینه:

بازی وقتی اجرا میشه همون اول شروع به پخش موسیقی دلنواز و خاطره انگیز قدیمی مکس پین میکنه یه حس آرامش به آدم دست میده بعد میاد تو خونه و با خودش خلوت میکنه و حرف میزنه که مثل همیشه با آرامش خاصی همراهه
حالا کاری نداریم

تا وسطهای Chapter 2 رفتم کلی هم اسکرین شات براتون گرفتم که آپلود کردم حالش رو ببرید.
حجم عکسها رو کم نکردم که کیفیتشون خراب نشند هر عکسی حدود 100 کیلو هستند

امیدوارم خوشتون اومده باشه
بازی خیلی عالیه و کلی آدم رو جذب میکنه پس تو بازی کردنش شک نکنید شدیدا پیشنهاد میشه.
موفق باشید

amin.t_71
05-06-2012, 23:58
من که دو سه روز پیش خریدم تا حالام بدون مشکل بازی می کنم

hesam_g59
06-06-2012, 00:54
صفحه مرگ بخاطر مشکل رم یا هارد به وجود میاد. من حدس میزنم مشکل از رمت باشه.

روی یه سیستم دیگه تست کن یا رم رو با رم یه سیستم دیگه عوض کن مشکل حل میشه.

نه..اینو میدونم...
مشکل این صفحه ی آبی..خیلی عجیبه برام.. چون تا حالا ندیدم !
فولدر رو تا باز نکردم..مشکلی نیست..اما تا فولدر رو باز میکنم ییهو صفحه ی مرگ میاد ( انگار داخلش برنامه ای باشه که با ویندوز نخونه یا همچین چیزی ! )
واس همین... نمیتونم محتویات داخل فولدر کرک رو بریزم

hellboyhint
06-06-2012, 06:43
سلام من تا مرحله 6 رفتم جایی که فرناندو را کشته اند و در اطاقش بمب گذاشتند......وقتی از پنجره بیرون میپره صفحه قفل میشه....فکر کنم به خاطر خطایی که موقع نصب ایگنور کردم....دوستان یکی کمک کنه ....اگه اون مرحله را رد کردین سیو بازی را آپلود کنید برام......ممنون

playstation 3
06-06-2012, 07:40
نه..اینو میدونم...
فولدر رو تا باز نکردم..مشکلی نیست..اما تا فولدر رو باز میکنم ییهو صفحه ی مرگ میاد ( انگار داخلش برنامه ای باشه که با ویندوز نخونه یا همچین چیزی ! )

سلام دوست عزیز مشکلی بابت سیستم شما نیست
اگه از ویندوز7 استفاده باید سرویس پک1 رو نصب کنید!

khelane
06-06-2012, 09:39
سلام
من دیشب بازی رو بردم اخر واقعا لذت بخش ترین بازی بود و خاطره انگیز ترین بازی بود ولی به این دلیل که دوستان دیگه بازی رو نکردن نمیخوام اخر بازی رو بگم ولی خودتون تو وسط های چپتر های بازی همه چیزی میاد دستتون
راستی کسی از ساوند تراک های بازی همون موزیک اول بازی و تمام بازی رو نداره اهنگ اخر بازی و وقتی که تو ترمینال هست محشره بخصوص اهنگ دلنواز منو که مارو یاد گذشته میندازه
هرکی لینکی از موزیک ها داره لطفا بزاره با سپاس

saeedsh7j
06-06-2012, 13:15
نه..اینو میدونم...

خب نمی خواد بری داخل پوشه, کرک رو از اینترنت بگیر شاید مشکلت حل شد

راستی بچه ها بازی صحنه خفن هم داره یا نه:21:؟

playstation 3
06-06-2012, 13:49
نه بابا فقط یه چند تا لب ساده و کوچولو

*hamedkhatar*
06-06-2012, 15:21
سلام
من دیشب بازی رو بردم اخر واقعا لذت بخش ترین بازی بود و خاطره انگیز ترین بازی بود ولی به این دلیل که دوستان دیگه بازی رو نکردن نمیخوام اخر بازی رو بگم ولی خودتون تو وسط های چپتر های بازی همه چیزی میاد دستتون
راستی کسی از ساوند تراک های بازی همون موزیک اول بازی و تمام بازی رو نداره اهنگ اخر بازی و وقتی که تو ترمینال هست محشره بخصوص اهنگ دلنواز منو که مارو یاد گذشته میندازه
هرکی لینکی از موزیک ها داره لطفا بزاره با سپاس

خوب به سلامتی
چند تا چپتر بود؟
اینم آهنگهای بازی:
Max Payne 3 OST [2012] MP3 320
The original soundtrack and score for Max Payne 3 is composed by HEALTH, the L.A. noise band whose non-symmetrical sounds have garnered critical acclaim from the music press around the world. Mixing in their percussive undertones and synth effects, HEALTH has created the stirring sounds that reflect Max’s gnarly mental state. They discard conventional balanced compositions and inject their signature melancholy noise pop into a score that adjusts between Max Payne 3’s transitions of real-time and flashbacks to cut-scenes and gunplay, giving each their own feel."

TRACKLIST:

01. SAMPA
02. SHELLS
03. PAINKILLER
04. MAX NJ
05. TORTURE
06. MAX DOCKS
07. THE GIRL
08. MAX KILL
09. +90
10. FABIANA
11. MAX FAVELA
12. DEAD
13. GUNS
14. MAX PANAMA
15. THE IMPERIAL PALACE
16. 16 230
17. U.F.E.
18. COMBAT DRUGS
19. PILLS
20. FUTURE
21. MAX FINALE
22. BIRTH
23. PAIN
24. TEARS
25. 9 CIRCULOS

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sh.k_5800
06-06-2012, 15:54
منم که فعلا نمیتونم به خاطر کنکور بازی رو بگیرم.. :37:

اتفاقا منم کنکور دارم:31:ولی می گیرم بازی رو البته اگه گیر بیارم

من فکر کردم فقط من این وسط بخاطر کنکور باید عکساش رو ببینم ! آخه از شانس ما تواین یه سال هر چه بازیه درجه1 بود اومد. فقط کم مونده بوده ubisoft هم splinter cell رو یک سال زودتر انتشار بده!

euro2012 هم که فقط فینالش رو می بینیم !!:37:

دوستانی که بازی رو ، رو pc بازی میکنن یه چندتا اسکرین شات بزارن ببینیم. مخصوصا از اون صحنه هایی که تو تریلرش نشون میداد که صحنه slow motion میشه و رو هوا 360 درجه میچرخه !!

ببینیم حداقل واقعیه یا نه !!!!!!!!!!!!!!!
tnx.

abtin5
06-06-2012, 17:24
دوستان مشخص شد چند تا دی وی دیه بازی؟ 7 تا یا 9 تا؟!!!!
یعنی حدود 10 تومن باید خرج کنیم دیگه نه؟؟؟

abtin5
06-06-2012, 17:24
دوستان مشخص شد چند تا دی وی دیه بازی؟ 7 تا یا 9 تا؟!!!!
یعنی حدود 10 تومن باید خرج کنیم دیگه نه؟؟؟

K!ng of th3 K!ngs
06-06-2012, 17:36
7 تاس قیمتش هم من 12 قراره بگیرم !

majid322
06-06-2012, 19:33
12 تومن زیاده دی وی دی ناین رو پرسیدم گفت سه تاست میشه 9 تومن..اگه دوست دارید بدید براتون بخرم رایگان براتون ارسال کنم فقط قبلش یه بار نصب میکنم بازی رو راضی باشید..:31:

hesam_g59
06-06-2012, 19:48
سلام دوست عزیز مشکلی بابت سیستم شما نیست
اگه از ویندوز7 استفاده باید سرویس پک1 رو نصب کنید!
مرسی از راهنمایی.... گذاشتم سرویس پک 1 ویندوز 7رو دانلود کنم... ببینم جواب میده یا نه
از یه جا دیگه هم کرک رو دانلود کردم..اما باز هم همونطوری شد... اصلا نمیتونم فولدرش رو باز کنم.. چه برسه به کرک کردن بازی !

MILAD2799
06-06-2012, 20:35
دوستان مولتشم کرک شد و میشه با تانگل بازی کرد. به نقل از اسکیدرو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeedsh7j
06-06-2012, 20:45
دوستان مولتشم کرک شد و میشه با تانگل بازی کرد. به نقل از اسکیدرو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ایول!!! ولی فعلا که سرور های تانگل خرابه وصل نمیشه

Gilopa
06-06-2012, 22:10
میشه یکی امتحان کنه ببینه میتونه تنظیمات گرافیکی رو تغییر بده و ذخیرش کنه ؟

amirpers
06-06-2012, 22:48
خب دوستان دو تا خبر :

اول این که ظاهرا راکستار پچی منتشر کرده که خیلی از مشکلات بازی رو از جمله احتیاج داشتن به ویندوز با سرویس پک رو بر طرف کرده.

دوم هم این که کمیک بوک بعدی یعنی قسمت دوم، هفته آینده سه شنبه یعنی دوازدهم ماه جون منتشر میشه :

clau
06-06-2012, 23:05
چرا 12هزار تومان بگیرین خود سایت پی سی ورد بازی گذاشته برای فروش که 7تا دی وی دی هفت هزار و پانصد تومان:20:

milad_takjoo
06-06-2012, 23:07
من بازی رو رشت گرفتم ..7 تا دی وی دی 8 تومن...!
گرافیکش اونچنان بالا نیست...به نظرم ارخام سیتی بهتره...معلوم نیست چرا این همه حجم داره...
گیم پلی هم خوبه...برو و بکش...نکته جالبش اون آهنگ مکس پین 1 که اول بازی پخش شد...کلی خاطره زنده شد...

E Z I O
06-06-2012, 23:29
بازیو تموم کردم !

اگه به دید یک بازی جدید جدا از داستان مکس پین بش نگا کنیم ! اکشن توپی بود !

ولی اگه بخوایم به دید مکس پین خودمون بش نگاه نکنیم ! فقط این سه کلمه را میتونم بگم : مضخرف حال گیر شرررر

milad_takjoo
06-06-2012, 23:43
اره درسته...من که از اتمسفر مکس پین 2 خیلی خوشم میومد...

M,ANGEL,N
07-06-2012, 02:21
دوستان با احترامی که به همتون دارم باید بگم که نمیشه که بازی همیشه یه سبکو تمامو کمال حفظ کنه و صد در صد تغییر میکنه و برای اکثر بازی ها هینطور بوده و باید از این بازی تمام لذتو برد...
مثلا بازی AC بعد از چند مدت که بازیهاش توی یه سبک ادامه پیدا کردن خیلی از طرفداراشو از دست داد و برای خیلی از گیمر ها دیگه خسته کننده بود(البته من خودم عاشق این بازیم:31:)
من که مکس پینو خریدم 12 تومن ولی مشکل داشت و الان منتظرم بازی کامل و سالم بیاد که بازی کنم ...:21:

JING3LKHAN
07-06-2012, 05:04
مردشور این بلک باکس رو ببرن....دو ساعت زمان میبره تا نصب شه...باورم نمیشه اولین بارهکه واس یه بازی این همه معطلی سر نصبش دارم...دوستان شما هم همین طور بودید؟

Ghaioom
07-06-2012, 05:25
بازیو تموم کردم !
خودش دو روزه بیشتر نیستم اومده!! D: خیلی کم گفتم D:

7 تا دی وی دیه؟!!!! پس چی اینا تو نت برا دان هست 4 تا ؟!

12 تومن زیاده دی وی دی ناین رو پرسیدم گفت سه تاست میشه 9 تومن..اگه دوست دارید بدید براتون بخرم رایگان براتون ارسال کنم فقط قبلش یه بار نصب میکنم بازی رو راضی باشید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من کلاً مفت میخوام :31:

Arrowtic
07-06-2012, 08:59
دلیل 4 دی وی دی بودنش اینه که نسخه بلک باکسه و کیفیت ویدئو ها کمتره و زبان های اضافیم حذف شدن.اصلش 7 دی وی دیه.

manuelcalavera
07-06-2012, 09:53
ممکنه اون چهارتا 9 باشه ها ، واسه من چهارتا 9 بود.

milad_takjoo
07-06-2012, 10:35
دوستان این tessllation تو تنظیمات گرافیکی چیکار میکنه؟
ممنون

hellboyhint
07-06-2012, 10:57
سلام ... جواب این مشکلمو میدونی ؟

سلام :

من یه قسمت که تو بازی هستم گرافیکش به هم میریزه

قسمتی که دنبال دختره تو برزیل هستش ( چپتر 5 فکر کنم ) جایی که آدماش ککتل ملتف سمتت پرت میکنن که آتیش میگیری ... اونجا تصویر به هم ریختس یعنی بعضی قسمتا دیده نمیشه تو بازی نمیدونم کجا برم

یه حالت باگ هستش ... مثلا پله میری بالا اما بعد هیچی نیست اگه بری پرت میشی پایین اما نمیمیری همینجوری که میری

یا آدما هی غیب میشن واضح میشن ... باید چی کار کنم ؟ یه بار ریستارت هم کردم اما این قسمت بازی این مشکلو داره
بله منم همین مشکلو داشتم ....مکس پین یهو غیب میشه ولی وقتی شلیک میکنی میبینی گلوله کم میشه و غیره....راهش اینه که تمامی تنظیمات گرافیک را از حالت high یا very high مخصوصا SHADOW بذاری MEDIUM و این مرحله را رد کنی ....بعدش باز ببری بالا ....بسته به سیستمت شایدم روی LOW....منم همین مشکلو باگذاشتن روی مدیوم حل کردم....این یه باگه که تو این مرحله به دلیل وجود تمامی عناصر گرافیکی میزان استفاده از رم گراف را بالا میبره و هنگ میکنه.

Litem2
07-06-2012, 17:58
سلام دوستان من 3 گیگ از نسخه بلک باکس رو گرفتم به نظرتون بقیه شو دانلود کنم یا برم نسخه کامل رو بخرم؟(اینجا 7 DVDیه 5 هزارو پونصد تومن)

playstation 3
07-06-2012, 18:41
برو اصلشو بخر!

treason_boys
07-06-2012, 19:06
سلام دوستان من 3 گیگ از نسخه بلک باکس رو گرفتم به نظرتون بقیه شو دانلود کنم یا برم نسخه کامل رو بخرم؟(اینجا 7 DVDیه 5 هزارو پونصد تومن)
من نسخه بلک باکس دانلودها رو گرفتم هیچ مشکلی هم ندارم، الان آخرای چپتر سومم....تفاوت زیادی بین بلک باکس و اصلی نیست، فقط کیفیت فیلم های بازی یه مقدار کم شده و بقیه زبان ها به جز زبان انگلیسی حذف شده

بازی بعد از نصب 22 گیگ میشه

M E S S I
07-06-2012, 19:46
دوستان سلام، اگه میشه بهم بگید با این سیستم میشه بازی کرد؟ Windows XP SP3_32Bit Intel(R)Pentium(R)Dual CPU 2.01 GHz,2.00 GB of RAM NVIDIA GeForce 8400 GS ممنون...

3Dmajid
07-06-2012, 20:38
دوستان نظرتون در مورد بازی چیه ؟ ارزش 7500 پول دادن داره ؟

hoomi_gta
07-06-2012, 20:58
دوستان کسی مشکل گیر کردن بازی تو لودینگ و نداشته؟ هر کاری کردم رد نمیشه. کرک ، آپدیت، پوشه پروفایل، هر راهی بگین رفتم. کلافه شدم کسی پیشنهادی نداره؟

milad_takjoo
07-06-2012, 21:12
دوستان نظرتون در مورد بازی چیه ؟ ارزش 7500 پول دادن داره ؟

بله ارزشش رو داره...

دوستان کسی مشکل گیر کردن بازی تو لودینگ و نداشته؟ هر کاری کردم رد نمیشه. کرک ، آپدیت، پوشه پروفایل، هر راهی بگین رفتم. کلافه شدم کسی پیشنهادی نداره؟

آنتی ویروس یا فایروال رو غیرفعال کن...ببینsocial club هم نصب باشه..

Hamid Hamid
07-06-2012, 21:17
سلام دوستان ...

امروز بازي رو گرفتم ... هنوز خيلي نرفتم اما اولين چيزي كه در نظرم مياد اينه كه : چقدر چهرش زمخت شده و عوض شده ! : دی

هميشه تو ذهنم مكس پين كسي بوده كه خيلي آدم مرتب و خوشتيپي بوده ... البته يكي از دوستان ميگفت خب پير شده ديگه !!

خيلي شبيه به آدم هاي خلاف شده. اصلا انگار يه آدم ديگس ...

البته من زياد بازي نكردم. اين اولين چيزي بود كه تو ذهنم اومدش.

swastika
08-06-2012, 00:35
سلام دوستان ...

امروز بازي رو گرفتم ... هنوز خيلي نرفتم اما اولين چيزي كه در نظرم مياد اينه كه : چقدر چهرش زمخت شده و عوض شده ! : دی

هميشه تو ذهنم مكس پين كسي بوده كه خيلي آدم مرتب و خوشتيپي بوده ... البته يكي از دوستان ميگفت خب پير شده ديگه !!

خيلي شبيه به آدم هاي خلاف شده. اصلا انگار يه آدم ديگس ...

البته من زياد بازي نكردم. اين اولين چيزي بود كه تو ذهنم اومدش.

آدم مرتب؟

مکس پین هیچ وقت آدم مرتبی نبود. فقط در صحنه های نخستین قسمت اول بازی میشد گقت که زندگی جم و جوری داره. ولی بعد اون تراژدی همه چیز زندگیش به هم ریخت.

اتفاقا تو یه جا از همین قسمت سوم پاسو به مکس میگه که واقعا سلیقه ی خوبی بره گند زدن به دکوراسیون خونت داری.

تو نسخه 2 ام قسمتی که خونش رو نشون داد مثه همین قسمت بهم ریخته بود.

در ضمن اینو هم بگم که تو این قسمت Motion Capture مکسو همون بازیگری که صداپیشگیشو به عهده داره انجام داده که خیلی هم خوب شده.

soltan_reza
08-06-2012, 02:56
سلام دوستان
من تو یه مرحله از این بازی گیر کردم، یعنی‌ نمیدونم چیکار کنم
اون قسمت که مکس تو اداره پلیس تو برزیل با نیروهای ویژه درگیره که در آخر می‌رسه به کلّه گنده اونا که از بالا پشت یه حفاظ تیر میزنه
می‌دونم که باید از یه جای خاصی‌ بهش تیر اندازی کنم ولی‌ هیچ جا نمی‌ره
همه درها بسته است
از هر زاویه هم که تیر میزنم اثر نمیکنه
کسی‌ میدونه راهکار کجاست؟

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 03:01
سلام دوستان
من تو یه مرحله از این بازی گیر کردم، یعنی‌ نمیدونم چیکار کنم
اون قسمت که مکس تو اداره پلیس تو برزیل با نیروهای ویژه درگیره که در آخر می‌رسه به کلّه گنده اونا که از بالا پشت یه حفاظ تیر میزنه
می‌دونم که باید از یه جای خاصی‌ بهش تیر اندازی کنم ولی‌ هیچ جا نمی‌ره
همه درها بسته است
از هر زاویه هم که تیر میزنم اثر نمیکنه
کسی‌ میدونه راهکار کجاست؟

بزن به سقف بالای سرش تا سقف کاذب بریزه سرش
بعدش دوبار که جاشو عوض کرد بفرستش جهنم:27:

fokahi110
08-06-2012, 10:53
سلام دوستان عزیز من یه مادربرد GIGABYTE P31ES3G DDR2 دارم الان میخوام گرافیک خودمو بدم بره 9500 GT بعد جاش میخوام یه گرافیک تا 150 تومن بخرم خر کار باشه به مادربردمم بخوره چه مدلی خوبه؟مرسی متشکرم.:20::42:

L.A.MESSI
08-06-2012, 10:53
سلام دوستان من امروز بازی مکس پین 3 رو واسه ایکس باکسم گرفتم ولی تا سی دی 1 رو میزارم تو دستگاه بعد چند لحظه میزنه Disc unreadble 1. clean the disc 2.restart the console

به نظرتون مشکل از کجاست???

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 10:56
سلام دوستان من امروز بازی مکس پین 3 رو واسه ایکس باکسم گرفتم ولی تا سی دی 1 رو میزارم تو دستگاه بعد چند لحظه میزنه Disc unreadble 1. clean the disc 2.restart the console

به نظرتون مشکل از کجاست???

شما جواب این سوالات رو بده عزیزم:
1- LT3 داری ؟ (خب احتمالا داری)
2- بازی رو نصب کردی؟
3- دیسک شما برنر مکس هست؟
4- شما اخلاص عمل دارید؟ :31:

L.A.MESSI
08-06-2012, 11:05
من آخرین بار دستگاهو با بازیه pes 2012 آپدیت کردم الان که max payno گذاشتم گفت update کن منم کردم بعد میزارم دیگه نمیاد

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 11:09
من آخرین بار دستگاهو با بازیه pes 2012 آپدیت کردم الان که max payno گذاشتم گفت update کن منم کردم بعد میزارم دیگه نمیاد

یه بازی Xgd3 دیگه مثل پرو تیتاب :دی یا فیوچر سولجر و ... بزار جوابشو بگو ببین اونارو میاره یا نه؟

L.A.MESSI
08-06-2012, 11:11
نمیدونستم باید بازی رو نصب کرد الان که گفتین دارم نصب میکنم فکر کنم بیاد الان ممنون

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 11:27
نمیدونستم باید بازی رو نصب کرد الان که گفتین دارم نصب میکنم فکر کنم بیاد الان ممنون

نه شما اگه Lt3 داشته باشید و دیسک تون برنرمکس نباشه بازی رو نصب نکنید.
+
.

milad_takjoo
08-06-2012, 11:34
بچه ها بازی یه مشکلی داره اینکه اگه با یه تفنگ سنگین یه جا رو رد کنی بعد همیشه با تفنگ کمری شروع میکنه ادامه رو.....

L.A.MESSI
08-06-2012, 11:37
از کجا بفهم lt3 و مکس برنرو؟

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 11:43
از کجا بفهم lt3 و مکس برنرو؟

اینجا بحث رو ادامه بدم ضایع کردن حق بقیه دوستان است.
شما بیا اینجا:
مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

L.A.MESSI
08-06-2012, 11:46
شرمنده میشه بگین کدوم صفحه هست چون رفتم دیدم همه pc

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 11:48
شرمنده میشه بگین کدوم صفحه هست چون رفتم دیدم همه pc

:19:
من به خاطر اینکه تاپیک اصلی بازی بیخودی جلو نره همون جا جواب دادم
تو برو:20:

pedram9
08-06-2012, 13:52
بچه ها من مکس رو تا اینجا رفتم : از هلیکوپتر آویزون میشه و با چند نفر هم پایین هستن یکی با آرپیجیه نمیدونم چیه میزنه به هلیکوپتر و منفجر میشه باید چه کنم ؟ هر کار میکنم منفجر میشم :D

iCe m@n
08-06-2012, 13:53
دوستان یه قسمت هست که توی استادیوم هستیم
بعد باید تک تیر انداز رو بزنیم من وقتی میرم پایین که اون پرژکتور ها رو خراب میکنه بعد تک تیر انداز رو که میزنم همه جا منفجر میشه و من میمیرم
اونجا باید چی کار کنم؟

iCe m@n
08-06-2012, 13:56
بچه ها من مکس رو تا اینجا رفتم : از هلیکوپتر آویزون میشه و با چند نفر هم پایین هستن یکی با آرپیجیه نمیدونم چیه میزنه به هلیکوپتر و منفجر میشه باید چه کنم ؟ هر کار میکنم منفجر میشم :D

دوست عزیز شما زمانی که آرپیجی رو شلیک میکنه باید خود تیر آرپیحی که به سمتت میاد رو سریع بزنی که روی هوا منفجر بشه که به هلیکوپتر نخوره

Electronic-Arts
08-06-2012, 15:13
سلام دوستان توی اون مرحله ای که به شرکت رئیس مکس حمله میکنن جلوی در ورودی یکی هست که با تیربار شلیک میکنه من هرچی بهش تیر میزنم نمیمیره و خودم میمیرم چه جوری باید بکشمش؟

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 15:29
سلام دوستان توی اون مرحله ای که به شرکت رئیس مکس حمله میکنن جلوی در ورودی یکی هست که با تیربار شلیک میکنه من هرچی بهش تیر میزنم نمیمیره و خودم میمیرم چه جوری باید بکشمش؟

کدوم اون که کلا فلزی(خود) داره و سپر ؟
مشکلی نبود من سریع هد شات کردمش رفت.
دوباره سعی کن

Hapoofesgeli
08-06-2012, 15:37
من خودم اینجا کلی گیر کرده بودم ...
بعد از آزمایشات فراوان :دی به این نتیجه رسیدم که بهترین کار اینه که دوتا یارش رو بکشی،چند تا تیر بزنی بهش تا بشینه زمین (میتونی هم بیخیال این کار بشی ولی ریسک داره :دی ) بعد بپری به سمتش اینقدر بزنیش تا بمیره...

Spaniuly
08-06-2012, 17:32
خوب خدا رو شکر انگار دوستان PC باز گیم به دستشون رسید و کم کم سوال های از کجا بگیرم و من گرفتم خیلی توپه نسخه بلک باکس رو دانلود کردم مشکل داشت و ... تموم شد انگار و سوال های پیرامون بازی پرسیده میشه... خدا رو شکر

اگر منظورت چپتر های پایانی هست و توی یه جای تراس مانند ایستاده باید عرض کنم که بالای سر همون یارو تیرباریه یه سقف اسیب پذیر هست شما باید اونقدر اون سقف بالای سرش رو تخریب کنی که این قستمت کلیر بشه

manuelcalavera
08-06-2012, 19:02
نه اون رو نمیگه ، اونجایی رو میگه که میفهمه رودریگو برانکو رو کشتن. یه Heavy میاد آخر از همه . از توی خیابون با یه ماشین زرهی میاد.

من اول آدمایی که باهاش اومدن رو هدشات کردم بعد خودش رو . موقع تعویض خشاب حمله کنید. اون اسلحه به نظر میاد خشاب عوض نمیکنه ولی چرا میکنه. بعدشم فقط توی سرش بزنید. زیاد نمیشه بهش هدشات گفت ولی زیاد که بزنید It'll do the job

Spaniuly
08-06-2012, 20:28
یه پیشنهاد برای دوستانی که گیر می کنن یه جا : ببینید بعضی بازی ها مثل GTA و دارکسایدرز که یه روند پیاپی دارن واقعا سخته یه جا رو مشخص کنی برای کسی که قبلا بازی کرده حتی عکس گذاشتنی هم سخت میشه ولی وقتی بازی مثل Max Payne 3 که هم چپتر هاش رو تفکیک کرده هم شماره چک پوینت ها رو جدا کرده دیگه وقتی یه جا گیر می کنید لطف کنید پرسیدنی بپرسید که توی کدوم چپتر هستید اینطوری دوستانی که قبلا رد کردن اونجا رو راحت تر می تونن راهنمایی کنن

swastika
08-06-2012, 21:11
این فلاش بکاش منو کشته، واقعا راک استار Remedy رو رو سفید کرد. من که کلی خاطره با این فلاش بکا برام زنده شد.

half life g.
08-06-2012, 22:45
یه جایی هست که نمیشه دشمن رو کشت همه در ها هم قفله چیکار کنم؟
اصلا سرشو نمیاره بیرون تا بزنمش:41:

CRIS Joon CR7
08-06-2012, 22:46
یه جایی هست که نمیشه دشمن رو کشت همه در ها هم قفله چیکار کنم؟
اصلا سرشو نمیاره بیرون تا بزنمش:41:

ای بابا اینجا همه گیر میکنن:31:
بعدش دوبار که جاشو عوض کرد بفرستش جهنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

half life g.
08-06-2012, 22:48
ای بابا اینجا همه گیر میکنن:31:
بعدش دوبار که جاشو عوض کرد بفرستش جهنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون..................

amirpers
08-06-2012, 23:11
هیچ کدوم از دوستان نسخه اوریجینال پی سی این بازی رو نگرفتن؟
من که یه هفته است تو یکی از دو افتاده ترین نقاط ایران نزدیک عراق هستم و دسترسی به چیزی جز جی پی آر اس ندارم.
شنیدم نسخه اوریجینال احتیاج داره که حتما آنلاین باشیم.می خواستم بدونم اینجوریه یا نه چون سفارش دادم.

milad dante
09-06-2012, 13:56
چند تا چپتر داره؟

ata_vi
09-06-2012, 15:45
آقا ما باهزار بدبختی گرفتیم بازی رو 4دی وی دی 10هزارتومان اما وقتی playmaxpayne3.exe رو اجر امی کنیم وoffline mode یه صفحه سیاه میاد
وچند خط نوشته درمورد بازی دیکه تکون نمی خوره علت چیه ؟

JING3LKHAN
09-06-2012, 16:56
آقا ما باهزار بدبختی گرفتیم بازی رو 4دی وی دی 10هزارتومان اما وقتی playmaxpayne3.exe رو اجر امی کنیم وoffline mode یه صفحه سیاه میاد
وچند خط نوشته درمورد بازی دیکه تکون نمی خوره علت چیه ؟
تو پوشه بازی فولدر profile رو کپی کن و تو documents ...rockstargames...max payne3 پیست کن

goldenmember
09-06-2012, 18:54
چرا بعضی وقتا بدون اینکه من کار خاصی بکنم میره به حالت slow_motion و نشانه به زور میره رو کله یه آدم خاص؟
گاهی وقتا نمیخوام اون آدمو بزنم و اکثرا درست وقتی گلوله ندارم این اتفاق می افته.:19:
و اینکه وقتی بدایلی که گفتم نتونستم اونو بکشم با اینکه گاهی وقتا حتی 5 تا جون دارم میمیرم.چرا؟
میشه این حالتو تو تنظیمات گیم پلی بازی غیر فعال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Hapoofesgeli
09-06-2012, 19:24
چرا بعضی وقتا بدون اینکه من کار خاصی بکنم میره به حالت slow_motion و نشانه به زور میره رو کله یه آدم خاص؟
گاهی وقتا نمیخوام اون آدمو بزنم و اکثرا درست وقتی گلوله ندارم این اتفاق می افته.:19:
و اینکه وقتی بدایلی که گفتم نتونستم اونو بکشم با اینکه گاهی وقتا حتی 5 تا جون دارم میمیرم.چرا؟
میشه این حالتو تو تنظیمات گیم پلی بازی غیر فعال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اون حالت وقتی اتفاق میوفته که حداقل 2 جون کلی داشته باشین بعد تیر جوری بهتون بخوره که اون جون اصلی تون(همونی که با آدمکه نشون میده :دی ) تموم بشه.
اون وقت اگه طرف رو بکشین یکی از جونای کلی کم میشه و زنده میمونین ولی اگه نتونین بکشینش مییمیرین

Alireza.xn
09-06-2012, 20:10
واقا بازي معركه ايه موتور گرافيكيش كه ديگه حرف نداره داراي گيم پلي روان و جذابيه همنطور اتمسفر سينمايي كه داره ادمو به هيچ وجح از كنار مانيتور بلند نميكنه در كل بهترين بازي ساله:5:

soheilnouri
09-06-2012, 20:24
اقا جرا ديسك دو مرحله ي اولش طولانيه اصن نميره تو جپتر بعدي

amirpers
09-06-2012, 22:03
کاور اوریجینال نسخه PC :

M,ANGEL,N
10-06-2012, 00:15
سلام دوستان
ببخشید ولی امن کجا باید سوالات مربوط به خرید بازی و اینکه کجا گیر میاد بپرسم؟منظورم نسخه کال و سالم بازیه

pny8gb
10-06-2012, 14:32
زمانی که بازی رو اجرا می کنم از من ایمیل و رمز می خواد که وصل بشه به اینترنت باید چه کار کنم که بازی اجرا بشه

sht1987
10-06-2012, 16:22
زمانی که بازی رو اجرا می کنم از من ایمیل و رمز می خواد که وصل بشه به اینترنت باید چه کار کنم که بازی اجرا بشه
دوست من بهتر بود در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتو مطرح می کردی.
در ضمن باید محتوبات پوشه کرک رو تو محلی که بازیو نصب کردی کپی کنی.

vivabarca
10-06-2012, 17:02
من بعد از یه هفته تونستم نسخه بلک باکس رو از دانلودها دانلود کنم، ولی الان موقع اکسترکت ارور زیر رو میده (پارت 1 رو با winrar تعمیر کردم ولی تأثیر نداشت ) راهی غیر از دانلود مجدد این پارت برای رفع مشکل وجود داره ؟
! P:\DL\RAR\MP3-BB\New folder\MP3-BB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).part01.rar: Packed data CRC failed in MP3-BB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])\MP3-BB\BB-MP3.iso. The volume is corrupt

pouyasony
10-06-2012, 18:23
دلتون بسوزه من از ارومیه نسخه کاملشو 7تا دی وی دی 6 تومان گرفتم!!

E Z I O
10-06-2012, 21:12
یه سوال داشتم !

مکس پین 3 دقیقا کی میاد؟:دی

این که ربطی به مکس پین نداشت ! اشتباهی بایزو خریدینا ! هنوز نیومده:دی

The Rover
10-06-2012, 23:11
یه نظرم داستان بی نهایت مسخره ای داره ، این اتمسفر و شخصیت پردازی و روایت داستان و .... حتی برای یه بازیه عادی هم افتضاحه ، چه برسه اون بازی مکس پین باشه
به هر حال وقتی میشه کلی آدمو به رگبار بست اونم تو حالت آهسته دیگه چه نیازی به داستان داریم؟

CRIS Joon CR7
10-06-2012, 23:40
یه سوال داشتم !

مکس پین 3 دقیقا کی میاد؟:دی

این که ربطی به مکس پین نداشت ! اشتباهی بایزو خریدینا ! هنوز نیومده:دی

ممد چی میگی؟:31:

E Z I O
10-06-2012, 23:54
ممد چی میگی؟:31:
به نظر من باید اسم این بازی را یه چیز دیگه میزاشتن ! چون اصلا ربطی به مکس با اون ابهتش نداشت ! اصا مونا کجاست؟ چرا خبری ازش نیست؟ بازی سرتاسر اکشن شده ! موزیکش هم که مزخرفه! یعنی مکس را خرابش کردن !

من این بازی را مکس پین 3 نمیبینم ! اسمشو میزارم Bald useless!:دی

حرف این دوستمونو کاملا تاید میکنم:

یه نظرم داستان بی نهایت مسخره ای داره ، این اتمسفر و شخصیت پردازی و روایت داستان و .... حتی برای یه بازیه عادی هم افتضاحه ، چه برسه اون بازی مکس پین باشه
به هر حال وقتی میشه کلی آدمو به رگبار بست اونم تو حالت آهسته دیگه چه نیازی به داستان داریم؟

Karistias
11-06-2012, 00:56
شما چه گیری دادین به این که مکس3 کجا و مکس های قبلی کجا بابا بخدا 8سال برای این بازی زحمت کشیدند دیگه انقدر هم حساس نشید (حاساس نشو حاساس نشو:دی.)
دیگه کم مونده بگین کلا بازی خوبی نیست کما اینکه اینم گفتید
یه نگاهی به امتیاز های بازی بندازید (که حتما نگاه کردید)همه سایتها این بازی رو تحسین کردند درست نیست انقدر ازش ایراد بگیریم ادم میشینه پای بازی میخ کوب میشه به صندلی .
الان نزدیک یه دهه هست که ازمکس 2 میگذره بالاخره باید یه تفاوتی و کمی تنوع در بازی ایجاد بشه دیگه راک استار چیکار باید میکرد که نکرد :گرافیک بالا ,گیم پلی فوق العاده ,داستان قوی و ریشه دار وصداگذاری خوب وموسیقی های تاثیر گذار.

اون چیزی که شما می خواهید فکر کنم MAX PAYNE 1,2 HD Collection باشه نه MAX PAYNE3.

البته شرمنده ها یکم حرفام رو رک گفتم منظور خاصی نداشتم

موفق باشید

E Z I O
11-06-2012, 07:34
شما چه گیری دادین به این که مکس3 کجا و مکس های قبلی کجا بابا بخدا 8سال برای این بازی زحمت کشیدند دیگه انقدر هم حساس نشید (حاساس نشو حاساس نشو:دی.)
دیگه کم مونده بگین کلا بازی خوبی نیست کما اینکه اینم گفتید
یه نگاهی به امتیاز های بازی بندازید (که حتما نگاه کردید)همه سایتها این بازی رو تحسین کردند درست نیست انقدر ازش ایراد بگیریم ادم میشینه پای بازی میخ کوب میشه به صندلی .
الان نزدیک یه دهه هست که ازمکس 2 میگذره بالاخره باید یه تفاوتی و کمی تنوع در بازی ایجاد بشه دیگه راک استار چیکار باید میکرد که نکرد :گرافیک بالا ,گیم پلی فوق العاده ,داستان قوی و ریشه دار وصداگذاری خوب وموسیقی های تاثیر گذار.

اون چیزی که شما می خواهید فکر کنم MAX PAYNE 1,2 HD Collection باشه نه MAX PAYNE3.

البته شرمنده ها یکم حرفام رو رک گفتم منظور خاصی نداشتم

موفق باشید

گیر ندادیم واقعیت میگیم ! 8 سال زحمت کشیدن؟! به نظر من این بازی را 1 ساله میشه جمش کرد! من نگفتم بازی بدیه ! گفتم اگه به دید اکشن بش نگا کنیم بازیه فوق العاده ایه ولی به دید مکس خودمون نه ! کاملا مضخرفه !
داستان بازی 360 درجه تغییر کرده نسبت به قبلش ! این داستان کجاش فوق العاده است؟ موسیقی بازی هم من به شخصه اصلا باش حال نکردم! فقط گیم پلی بازی بود که منو یه کم یاد مکس 2 انداخت وگر نه بقیه افتضاح!!
Rockstar میتونست خیلی بهتر از اینا این بازی را بسازه ! به نظر من و خیلی های دیگه راک استار این بار بازیو خراب کرد و اون چیزی که فن های بازی میخواستن را نتونست بسازه ! ولی با این حال من راک استار را تحسین میکنم !

*Forgotten*
11-06-2012, 08:20
فکر کنم که دیگه همه این بازی رو انجام دادیم رفت

نتیجه------> بازی خوبیه ولی داستانش نسبت به مکس پین مزخرف و نسبت به یک بازی تازه خوب

victor021
11-06-2012, 08:37
دوستان من رفتم بگیرم گفت 3تا DVD9 هست 7 تومن
ما که اخر نفهمیدیم هرکی یه حرفی میزنه
میخواستم بدونم واسه شما چنتا دی وی دی هستش؟

kkain-blood
11-06-2012, 09:20
مکس پین چند تا فاکتور داشت که ار بازیهایه هم سبکش متمایزش میکرد اما چیزی که از همه مهمتر بود فضای بازی بود ...منظورم اینه که فضای بازی یه فضای سرد و غمگین بود و البته تاریک که با شخصیت مکس همخونی کامل داشت مخصوصا تو نسخه اول بازی ...
نه تو آفتاب برزیل با موزیک سامبا!

این اشتباه رو در مورد بازیpray هم مرتکب شدن که خواستن doom رو بیارن تو یه محیط دیگه که البته گند زدن ولی حداقل اسمش doom 4 نبود اسمش pray بود و خاطرات گذشته رو خراب نکرد!!!
من که اصلا از بازی کردن این بازی لذت نبردم مکس هم حیف شد تنها چیزی که تو این بازی شبیه قبله دیالوگای مکس پینه همین!

*Forgotten*
11-06-2012, 10:53
به نظر من باید اسم این بازی را یه چیز دیگه میزاشتن ! چون اصلا ربطی به مکس با اون ابهتش نداشت ! اصا مونا کجاست؟ چرا خبری ازش نیست؟ بازی سرتاسر اکشن شده ! موزیکش هم که مزخرفه! یعنی مکس را خرابش کردن !

من این بازی را مکس پین 3 نمیبینم ! اسمشو میزارم Bald useless!:دی

حرف این دوستمونو کاملا تاید میکنم:

چطوره اسم بازیرو بزارن "سو استفاده از کاراکتر و شهرت مکس پین 3 تا پول خوبی به جیب بزنیم " :31:

Arrowtic
11-06-2012, 11:41
دلیل نبودن مونا مرگشه.

تا جایی که یادمه مدتی پیش اعلام شد که در مکس پین 3 مونا مرده!(آخه توی 2 میمرد مگر رو آخرین سختی تموم میکردی ولی اعلام شده پایان اصلی همون مرگ مونا بوده)

pedram9
11-06-2012, 12:10
دلیل نبودن مونا مرگشه.

تا جایی که یادمه مدتی پیش اعلام شد که در مکس پین 3 مونا مرده!(آخه توی 2 میمرد مگر رو آخرین سختی تموم میکردی ولی اعلام شده پایان اصلی همون مرگ مونا بوده)

2 که آخرش اون مرده رو میکشی . مونایی تو کار نیس

Layken
11-06-2012, 12:37
در کل فقط باید گفت : به اسم نیست که *R باشه به نیت هست که Remedy در قسمت های قبلی سنگ تموم گذاشته بود

+
سم لیک بعد از بازی مکس پین 3...

M,ANGEL,N
11-06-2012, 13:11
دوستان معلوم نشد نسخه اصلی و کامل بازی اومد یا نه؟

swastika
11-06-2012, 14:08
بازی واقعا چیزی از سری های قبلش کم نداره، تازه خیلی هنرمندانه قسمتا رو بهم ربط دادن. البته اگه بفهمی و همین جوری سرتو نندازی پایینو مرحله هارو بری جلو.

تو اون قسمت که تو گورستان رفته بود سر خاک زن و بچه اش یه جا سنگ قبر winterson رو دید و حرفی که زد منو واقعا متعجب کرد. گفت this is one of my mistakes that I have to bury deep. واقعا گذشته مکس رو خیلی خوب به زمان حالش متصل کردن.

من در جای جای فلش بکا همون حس و حالی که ده یازده سال پیش بهم دست می داد دوباره برگشت. الته اینم بگم کسی میتونه با این بازی حال کنه که خودشم این گذز زمانو که بر مکس گذشته حس کنه.

از این بهتر نمی شد این بازیو بسازن.

و در ضمن:

To all those whiners who keep braggin' about how this Max Payne is different than the previous ones:

"what's the point of puttin out the same thing thrice?

So either play it or beat it.

amirpers
11-06-2012, 15:03
دلیل نبودن مونا مرگشه.

2 که آخرش اون مرده رو میکشی . مونایی تو کار نیس

مونا اگه در حالت Hard بازی می کردید ، زنده می موند.

Electronic-Arts
11-06-2012, 19:30
سلام دوستان کسی سیو کانل بازی که تمام رمزها رو هم فعال کرده باشه داره؟
من تمامgolden gun ها و clue ها رو جمع کردم و رمز فشنگ و دوربین برام فعال شده ولی برای رمز جون وbullet time باید هم بازی رو روی هارد تموم کنم و هم توی مراحل جیزه ای حمله مدال طلا بیارم که فکر کنم خودش یه 3 4 ماهی طول میکشه

pedram9
11-06-2012, 21:31
golden gun برای چی هستند ؟

Electronic-Arts
11-06-2012, 21:41
هم اسلحه طلایی میشه
هم ظرفیت خشابش بیشتر میشه
هم رمز فشنگ نامحدود رو میتونی فعال کنی

CRIS Joon CR7
11-06-2012, 21:44

تیکه های تفنگ هارو (که معمولا سه تاس) رو پیدا میکنی تفنگت Golden gun میشه که قدرتش چند برابر میشه:8:

Ebhaam
11-06-2012, 22:16
عجب داستان مزخرفی داشت این بازی!!!!!!!!!!!:24:

Eblis 2011
11-06-2012, 22:20
اینجور که از صحبت دوستان مشخص ارزش وقت گذاشتن و بازی کردن رو نداره

M,ANGEL,N
11-06-2012, 22:27
یکی نیست جواب مارو بده؟ نسخه 5 dvd کامله؟من بگیرم؟
لطفا جواب بدین:19:

K!ng of th3 K!ngs
11-06-2012, 22:40
یادتون باشه بیشتر وقت ها چون انگلیسی خوبی ندارید داستان رو نمیفهمید در نتیجه فکر میکنید داستان بده.
مثل Cod BO هم اگر کسی داستان رو بفهمه واقعا شنگه

amirpers
11-06-2012, 23:10
دوستان کاور نسخه PC که در صفحات قبل گذاشته بودم برای نسخه Special Edition بود که ضخامت زیادی هم داشت و برای استفاده کردن می بایست دستکاری میشد.
این کاور ، کاور اوریجینال نسخه اصلی بازی است که می تونید از اینجا دریافتش کنید :

B.3.S.T
11-06-2012, 23:18
یکم بازی کردم(2-3 لول) ولی انتظاراتی که حتی از یک بازی اکشن هم داشتم برآورده نکرد!شاید مشکل از ماست شایدم مکس اون مکس سابق نیس... : )
ادامشو برم شاید نظرم عوض شد!

clau
11-06-2012, 23:21
دوستان کاور نسخه PC که در صفحات قبل گذاشته بودم برای نسخه Special Edition بود که ضخامت زیادی هم داشت و برای استفاده کردن می بایست دستکاری میشد.
این کاور ، کاور اوریجینال نسخه اصلی بازی است که می تونید از اینجا دریافتش کنید :

کاور اصلی بازی موقع خریدن بازی میدن که:20:

E Z I O
11-06-2012, 23:21
یادتون باشه بیشتر وقت ها چون انگلیسی خوبی ندارید داستان رو نمیفهمید در نتیجه فکر میکنید داستان بده.
مثل Cod BO هم اگر کسی داستان رو بفهمه واقعا شنگه

نه بابا؟:دی

M,ANGEL,N
12-06-2012, 01:24
یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه:19:
لطفا:44:

amirpers
12-06-2012, 09:43
کاور اصلی بازی موقع خریدن بازی میدن که:20:

متوجه منظورت نشدم.

The Rover
12-06-2012, 12:07
و در ضمن:

To all those whiners who keep braggin' about how this Max Payne is different than the previous ones:

"what's the point of puttin out the same thing thrice?

So either play it or beat it.
خب دقیقا مشکل همینه
چه اصراری داشتن گند بزنن به همه اون خاطرات و احساس خوبی که از بازیای قبلی داشتیم؟
میتونستن خیلی راحت یه بازی دیگه و با یه اسم دیگه و شخصیتای دیگه بسازن ، ولی ریسک نکردن و خواستن از محبوبیت مکس سوء استفاده کنن
"وقتی نمیتونی یه دنباله ی با ارزش و در شان بازی اصلی بسازی بهتره اصلا اینکارو نکنی"

manuelcalavera
12-06-2012, 13:55
خب دقیقا مشکل همینه
چه اصراری داشتن گند بزنن به همه اون خاطرات و احساس خوبی که از بازیای قبلی داشتیم؟
میتونستن خیلی راحت یه بازی دیگه و با یه اسم دیگه و شخصیتای دیگه بسازن ، ولی ریسک نکردن و خواستن از محبوبیت مکس سوء استفاده کنن
"وقتی نمیتونی یه دنباله ی با ارزش و در شان بازی اصلی بسازی بهتره اصلا اینکارو نکنی"
نیما جان کاملا" موافقم. مث ِ این میمونه که میتریکس ِ 3 رو یهو توی مایه ی Rambo میساختن بعد میگفتن 2 تاشو که دیدید اونجوری بوده ، سومیش فرق کنه که حالشو ببرید :| حتی L.A. Noir هم فضای Noir نداشت ، رنگ بندی ها رسما" والت دیزنی بودن ، مکس پین از اون هم بدتر ... انگار یارو دائم الخمر باشه از دست ِ قدیما ناراحت باشه واسه Noir بودن کافیه :|

halflife g
12-06-2012, 15:50
یکی پرسید فرق بازی با قبلی ها چیه که همه دارن میگن منم یه چیزی لیست وار براش نوشتم....اینجا هم میذارم تا نظر خودمو بیش از پیش گفته باشم :

تو مکس پین های 1 و 2 شما صحنه های به نظر من هنری عالی و زیادی می دیدی.....توهمات مکس پین که تو شماره 1 حول پیدا کردن مسیر ها و رفتن روی لکه های خون و... بود تا به دنبال مونا گشتنش و همه جا رو مونا دیدن و.... تو شماره 2 عالی بودن....یعنی اوج زیبایی بودن..هنوزم بعد اینهمه سال وقتی به اونجا میرسم لذت میبرم از خلاقیت سازنده ......
حالا تو شماره 3 اون جاشو داده فقط به ودکا و اسکاچ خوردن مکس و سیگار کشیدن و استفراغ کردنش و حالت نویز تو صفحه:2:.....

تو مکس پین 1و2 دیالوگای مکس پین واقعا زیبا بود مخصوصا به نظر من شماره 2 که خیلی جالب بود..کلا از اون بازیهایی بود که دیالوگ توش نقش هنری ایفا می کرد و فقط واسه جلو رفتن تو بازی نبود.......
حالا تو شماره 3 جاشو داده به اینکه :من چقدر مستم.ای کاش الان نوشیدنی پیشم بود.......لعنت به فلانی......رایول اینجوریه...پاسوس اونجوریه(شده عین دیالوگای قهرمانای بازی اکشن دیگه) اخراش هست که مکس کمی عین دو شماره قبل حرف میزنه و تا حدی جالبه....... .

تو مکس پین 1 و 2 محیط ها یه کمکی بودن برای جذابتر شدن داستان و کمک به درک بیشتر فضای داستان و هنری تر و اتمسفریک کردن داستان.....
حالا تو شماره 3 درسته که تغییر لازم بود ولی میشه گفت هیچ بار احساسی و هنری بر خلاف شماره های قبل به داستان اضافه نمی کنه و بیشتر به نظر میرسه محیطهایی ساختن تا گانگستر ما توش برتکونه بره جلو.....

تو مکس پین های 1و 2 روایت داستان از طریق graphic novel ها بار احساس و هنری عالی به بازی میداد
حالا تو شماره 3 جاشو داده به این نوع روایت که اشکالی نداره و اتفاقا تنوع هم درش لازم بود.......ولی نه به فرمی بسازن که اصلا بار احساسی و هنری نداشته باشه و بیشتر شبیه میان پرده های عادی بازیهای شوتر دیگه باشه

تو مکس پین 1 و 2 شما با داستانی روبرو بودین که تا آخر شما رو پی خودش می کشوند.....وارد یه توطیه ای میشدید....این توطیه با عشق و انتقام و خشونت و خیانت ترکیب میشد و کلا یه تراژدی رورقم میزد
حالا تو شماره 3 جاشو داده به نجات دادن همسر بادیگارد(یارو خودشم مرده شما هنوز پی نجات همسرشی)....اخراشم به طرز تصنعی یه خیانت چاشنیش می کنه که تقریبا از همون لحظه اول قابل فهم

و در آخر استفاده از آهنگای شماره قبل و نشون دادن پشت سر هم دو مرحله که فقط محیطش شبیه شماره های قبلی بود فقط جنبه جذب طرفدارای قدیمی رو داشت و به نظرم به نوعی کار غیر حرفه ای از طرف راک استار بود.....

ولی خوب گرافیک و گیم پلیش خیلی خوب کار شده......گرچه دیگه اون run & gun سابق نیست......ولی تنوعی که توش دادن به نظر من(و فکر کنم اکثر بچه ها)بر خلاف قسمت های دیگه تنوع مثبتی بوده.......
البته گیم پلی هم از نیمه دوم بازی جالب نیس و بین run & gun و کاور گیری گیر می کنه:13:

+

در نهایت حداقل من که الان برگشتم دارم از اول مکس پین 1 و2 رو بازی می کنم و عطای شماره 3 رو به لقایش بخشیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](نوش جون کسایی که خوششون اومده)

.

rammmy
12-06-2012, 17:03
با سلام.توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید

virus2009
12-06-2012, 17:40
baw
نمی دونم چرا جذب بازی نمی شم
تا یک ربع - نیم ساعت بازی می کنم خسته میشم ( تازه رسیدم چپتر 5 )
جان من یکی بگه " جلوتر که بری بهتر میشه "

یکی نیست جواب مارو بده؟ نسخه 5 dvd کامله؟من بگیرم؟
لطفا جواب بدین:19:

مال من 8 دی وی دیه ؛ همه آپدیت ها و DLC ها رو هم داشت

playstation 3
12-06-2012, 18:15
یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه:19:
لطفا:44:

من یه 5 dvd از شرکت magician گرفتم خراب بود پس دادم 8 dvd شو گرفتم

swastika
12-06-2012, 21:50
چند نکته تو حرفای این دوستمون بود که بد نیست راجع بشون حرف بزنم.

ایرادی اولی که از بازی گرفتن اینه که مثل شماره 1و 2 دیگه از توهمات مکس پین تو گیم پلی بازی خبری نیست و این توهمات جاشو داده به ویسکی خوری و سیگار داده، به نظر مکس پین بازی مورتال کومبت نیست که بخوایم توقع داشته باشیم دوباره همون فضاهای قدیمی رو دوباره واسمون زنده کنه. مکس تو نسخه 1 تخت تاثیر داروی ولکایری دچار توهم شد تو نسخه 2 هم به خاطر خون ریزی شدید. دلیلی نمی بینم که بازم تو این نسخه به خاطر اینکه 2 باره یه مرحله توهمی بزارن تو بازی محبور شن تو فیلم نامه ی بازی دست ببرن.

در مورد دیالوگ ها، نمی دوونم این دوستمون مکس پین 1 و 2 رو فارسی بازی کردن یا انگلییسی در هر حال، مکس پین 3 دیا لوگایی داره که به دیالوگای 1 و 2 تنه می زنه نمونش:

“Do you think a pile of shit feels popular because it’s surrounded by flies?”

“I’d been stuck in the past so long I’d forgotten what year is was.”

“I was a dumb American in a place where dumb Americans were less popular than the clap.”

محیط های شماره 3 به خوبی بیگانگی مکس رو با دنیای ی اطراف و یه جورایی دنیای درونش به تصویر می کشه. چیزی که تناقضش با فلش بک ها بیشتر مشخص میشه.

در مورد نبود گرافیک ناول ها. تو این شماره گر چه از گرافیک ناول استفاده نشده اما همین کات سین های پیوسته آن چنان سرعتی به روند بازی داده که آدم نیازی به اون گرافیک ناول ها حس نکنه.

در مورد داستان بازی نظر نمی دم چون هنوز نمومش نکردم اما تا همینجا هم آنقدر داستان جذاب بوده و کشش داشته که مجبورم کرده چند بار حدس بزنم این آدم ربایی از کجا آب می خوره. داستان بازیو دن هاوزر نوشته( نویسنده GTA و Red Dead) که جزو حرفه ای تری نویسندگان بازی های کامپیوتریه.

فلش بکا پشت سر هم نبودن. بلکه به صورت واقعا منطقی پیشینه ی آشنایی مکس و پاسس رو بره بازی کننده (و یه جورایی بیننده) روشن می کردن بر خلاف نظر دوستمون این فلاش بکا واقعا حرفه ای کار شده بودن. فضای نیو یورک مکس 1و 2 رو به خوبی بازنمایی کردن و به صورت خطی با داستان اصلی پیش رفتن. در یک جمله: واقعا حرفه ای.

برداشت ها ی جدید از تم مکس پین هم بسیار زیبا بودند. مخصوصا با پیانو. واقعا نوستالژیک.

گیم پلی بازی رو می تونم به جرات بگم که از 1 و 2 بهتر شده. سیستم کاور گیری راکستار واقعا بالا رفتن سن مکس رو به ما گوشزد میکنه. مکس 8 سال پیر تر شده و آتش انتقامشم سرد. دیگه با سر نمی ره تو دل دشمن. به قول خودش: I didn't have to look for trouble, the trouble had found me

در نهایت مکس پین 3 عنوانی که نمی شد بهتر از این ساختش. عضوی جدید در سری بازی مکس پین که لایق به دوش کشیدن این عنوان هست.

amirpers
12-06-2012, 23:18
قرار بود امروز کمیک بوک دوم منتشر بشه ولی فعلا همانند قسمت قبل ، تاخیر داشته و منتشر نشده.

rammmy
13-06-2012, 06:26
دوستانی که بازی رو تمام کردن..میتونن به من کمک کنن؟؟؟
توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید

monaj
13-06-2012, 08:42
تا حالا که همه 7 DVD بود. حالا چرا 8 تایی شدند؟ چیزی اضافه شده؟

amirpers
13-06-2012, 11:03
دومین کمیک بوک بازی با نام Hoboken Blues :

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aha2012
13-06-2012, 11:11
دستت درد نکنه امیر بابت کمیک.
خب بالاخره بعد از 10 روز، دانلود مکس پین با دنگ و فنگ تموم شد :دی
الان دارم نصبش میکنم.
میخوام گرافیکشو با 360 مقایسه کنم ببینم در چه حدیه.
البته بازیو یه بار تو 360 تموم کردم.اینو بیشتر برای آنلاین گرفتم :دی.در ضمن هر کی پایس بیاد اینجا بگه

rammmy
13-06-2012, 12:33
دستت درد نکنه امیر بابت کمیک.
خب بالاخره بعد از 10 روز، دانلود مکس پین با دنگ و فنگ تموم شد :دی
الان دارم نصبش میکنم.
میخوام گرافیکشو با 360 مقایسه کنم ببینم در چه حدیه.
البته بازیو یه بار تو 360 تموم کردم.اینو بیشتر برای آنلاین گرفتم :دی.در ضمن هر کی پایس بیاد اینجا بگه
دوست عزیز..شماکه بازی رو در 360 تمام کردی میتونی منو کمک کن؟؟من در یکی از قسمت ها گیر کردم

توو یکی از قسمتها که در یک ساختمان متروکه هست که مکس به ستون ها بمب c4 میزاره تا منفجر بشه و به پشت بام میرسه و درگیری شروع میشه باید چکار کنم؟ چون تا به قسمت بالای پشت بام میرسم و همه رو میکشم کل ساختمان منفجر میشه و مکس هم میمیره.چندین بار امتحان کردم وبه محض کشته شدن اخرین نفر کل ساختمان هم منفجر میشه؟.ممنون میشم راهنمایی کنید

Saeed System
13-06-2012, 13:39
دوستان یه چیزی رو دقت کردین؟ تفنگهای مکس پین لگد واقعی ندارن.. تو بازی وقتی دستشه الکی تفنگها لگد میزنن ولی وقتی تیر میره دقیقا میره به سمت همون نقطه نشونه

مثلا کله یارو رو از 50 متری راحت میزنم ..نمیدونم شایدم اشتباه می کنم...ولی یه لحظه فکر کردم لگد نداره..

halflife g
13-06-2012, 13:40
دوست عزیز..شماکه بازی رو در 360 تمام کردی میتونی منو کمک کن؟؟من در یکی از قسمت ها گیر کردم

پروفایلتو که بستی ......لااقل پیغام خصوصیتو باز میذاشتی....من چند روز پیش خواستم جوابتو بدم تو پروفایلت که نشد(چون نمیخوام واسه همچین چیز کوچیکی تاپیک بره جلو)

بهرحال...بعد از کشتن نفرات تو پشت بوم مسیرو ادامه بده(یه دری هست که روبروته)اونقدری برو تا میرسی به اون سرباز که مسلسل داره اونم که بکشی ساختمون به کل منفجر میشه و شما ازاون مرحله میری مرحله بعدی)یعنی قاعدتا اینجوریه

.

Layken
13-06-2012, 14:07

وقتی که به اون یارو مسلسلی رسیدی که پشت بوم هستش باید در سریع ترین شکل ممکن بزنیش ولی هر چند بار تکرار که کردی ولی دیدی ساختمان باز منفجر شد
درجه سختی بازی رو در اون مرحله یا چک پوین یدونه بیار پایین حدالامکان بزار روی اسان بعد راحت تو پشت بوم میتونی اون مسلسل رو بکشی و مرحله با نشون دادن کات سین تموم میشه و میتونی درجه سختیشو برگردونی به حالت قبلی

kelas.avali
13-06-2012, 20:07
سلام ببخشید من هنوز بازی و نگرفتم میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟
بعد درد سری چیزی نداره که اذیت کنه؟

hoomi_gta
13-06-2012, 22:06
عجب بازی توپیه . من چپتر 2 هستم اکشن بازی زیباس و سبک مکس پینی حفظ شده. آروم شدن بازی و پریدن و شلیک کردن. ولی ای کاش سیستم جون مکس پین مدرن میشد و مثل خیلی از بازی های دیگه سیستم خود درمانی داشت بعد یک مدت پناه گرفتن جونش پر میشد. اونجوری میشد هارد بازی کرد ولی با این سیستم راه نداره

CRIS Joon CR7
13-06-2012, 22:12
عجب بازی توپیه . من چپتر 2 هستم اکشن بازی زیباس و سبک مکس پینی حفظ شده. آروم شدن بازی و پریدن و شلیک کردن. ولی ای کاش سیستم جون مکس پین مدرن میشد و مثل خیلی از بازی های دیگه سیستم خود درمانی داشت بعد یک مدت پناه گرفتن جونش پر میشد. اونجوری میشد هارد بازی کرد ولی با این سیستم راه نداره

یکی از المان هایی که منو یاده نسخه های قبلیش مینداخت همین سیستم سلامتی بازی بود.
اونم اگه حذف میکردن بازی یک GTA خیلی عالی میشد.