ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Max Payne 3

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

mjorh
10-01-2012, 17:31
Oskar Hakkinen:بازی Max Payne 3 بی نظیر است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقای Oskar Hakkinen،یکی از مسئولان استودیو بازی سازی Remedy در ملاقاتی که با اعضای شرکت راک استار داشته،شاهد اجرای بخش های مختلفی از بازی Max Payne 3 بوده و پس از آن اعلام کرده که این بازی بی نظیر است و نظیرش جایی پیدا نمیشود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی در طی مصاحبه ای اعلام کرد:

“من و دیگر همکارانم در زمان بازی کردن و تماشای قسمت هایی از بازی Max Payne 3 بسیار هیجان زده شده بودیم و از خوش حالی در پوست خود نمیگنجیدیم!پس از امتحان کردن بازی خسته شده بودیم ولی این برای ما بسیار لذّت بخش و بی نظیر است.من باید بگویم که شرکت راک استار مطمعنا عنوان بدی منتشر نمیکنه.علاوه بر این همیشه بازی هایی هم که به دست Remedy ساخته میشدند دارای کیفیت عالی بودند.پس به شما اطمینان میدهم که Max Payne 3 که محصول راک استار و هم Remedy هست برای شما یک بازی بی نظیر و تکرار نشدنی خواهد شد.فعلا چیزی از روند بازی نمیگویم ولی فقط میگویم که منتظر یک شاهکار باشید…”
Max Payne 3 در ماه مارس امسال برای PS3،Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

Vahidking.75
10-01-2012, 18:49
هی ......... دیگع نمی تونم واسه این عنوان صبر کنم

یادش به خیر بازی مکس پین بیشتر مرحله هاش رو با کلت رفتم ، کلا عاشق کلتم
دوسن دارم یه بازی بیاد که همه ی جنگ هاش با کلت باشه ، یه جور احساس بزرگی بم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

marmolak kocholo
10-01-2012, 19:01
هی ......... دیگع نمی تونم واسه این عنوان صبر کنم

یادش به خیر بازی مکس پین بیشتر مرحله هاش رو با کلت رفتم ، کلا عاشق کلتم
دوسن دارم یه بازی بیاد که همه ی جنگ هاش با کلت باشه ، یه جور احساس بزرگی بم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به !! صد در صد باهات موافقم، بازی کردن با کلت یه حال و هوای دیگه داره! نه فقط تو مکس پین کلا تو بیشتر بازی ها !
جدا از این، قبلنا یه مکس بود و یه عقاب صحرا (Desert Eagle) !! کلی حال میکردم باهاش..

mjorh
10-01-2012, 19:17
اما هیچ کلتی ب کلت هیتمن نمیرسه....مخصوصا وقتی سایلنسر میزاره !

AlexMercer
10-01-2012, 19:53
کلا کلت توی بازی های شوتر سوم شخص یا اول شخصی که روایت جنگ نداره مثل cod بیشتر کاربرد داره تا اسلحه های دیگه. revolver & magnum بیشتر به من حال میده . مخصوصا resident evil 5 رو فقط با اون رفتم.

3Dmajid
10-01-2012, 20:09
من حتی خیلی جاهای cod هم با کلت میرم !
واقعا عاشق کلتم، مخصوصا اگه شخصیت اصلی دو تا کلت داشته باشه.
دلیلشم بازی هیتمنه که منو به کلت علاقه مند کردم :40:

Vahidking.75
10-01-2012, 20:19
الان من دوباره می خواستم مکس پین 2 رو نصب کنم cd هاش نیست ... حیف

ولی cd های هیتمن رو دارم بشینم کمی بازی کنم

بازی کین و لینچ 2 هم من فقط با کلت میرفتم جلو ، کین و لینچ خیلی باحال بود مخصوصا کلتش

amirpers
10-01-2012, 22:14
من که همون موقع از سی دی های مکس پین 1 و 2 بک اپ گرفتم و رایت کردم که هیچ وقت از دستشون ندم.
روی ویندوز 7 هم اوایل مشکل داشتم اما درست شد.
الان مکس پین 1 و 2 هر دوشون روی ویندوز 7 چه 64 بیت و چه 32 بیت نصب میشه و با فایل های فیکس مشکل قطعی صدا و موزیک هم ندارند.
تنها مشکلشون اینه که تو مانیتورهای واید یه مقداری تصویر کش میاد.

B.3.S.T
11-01-2012, 00:07
تاپیک احساسات مُتِشَرِح شده!: دی
تو هیچ گیمی مثل مکس پین 1 و 2 کُلت دیگه بهم اون حسی که باید میداد رو نداد...البته این عنوان جدیدشم فکر نکنم آش دهن سوزی بشه!کلآ ادامه ها همیشه ضعیف بودن مگر اینکه راکستار یه حرکتی بزنه فَــــک و مَــــکِ همه بیاد پایین..

AlexMercer
11-01-2012, 06:53

عکس بالاییه یاد TOMMY VERCETI میوفتم توی VICE CITY که پیرهنش اینطوری گل گلی بودیه و زنونه بود!:31:

این مطلب در مورد تلاش های و زحمات تیم راک استاره که دنیای مکس پین شبیه SAO PAOLO واقعی باشه. میتونید مطلب رو خودتون بخونید.

چیزی که من خوشم اومد در مورد بازی اینه که هوش مصنوعی دشمن ها متفاوته . مثلا هوش مصنوعی دوتا جوجه خلافکار با سرباز های گارد ویژه متفاوته .

amirpers
11-01-2012, 14:13
اولین چهار چهره شخصیتهای قسمت مالتی پلیر هم انتخاب شد.
اشخاصی از کشورهای آلمان ، امریکا ، کانادا و برزیل :

mjorh
12-01-2012, 11:33
راک استار: Max Payne 3 از دنیای واقعی الهام گرفته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به تازگی شرکت راک استار، در وبلاگ رسمی بازی Max Payne 3 اعلام کرده است که این بازی الهام گرفته از دنیای واقعی و وقایع اطراف ما میباشد. در اصل منشأ و سر چشمه این بازی همه از دنیای واقعی که ما آن را ساخته ایم بوده و چیزی غیر از آن نیست.
مسئولان راک استار همچنین افزودند:

“از روی برخی از عکس های خود بازی مخصوصا در São Paulo میتوان چیزی را که ما میگوییم فهیمد. این بازی در اصل گویای وقایع تلخ و شیرین دنیای اطراف ما میباشد.”
از نکات جالب در این بازی نیز میتوان به وضعیت چیدمان و چگونگی قرار گیری Unidade در Forças Especiais اشاره نمود.
عنوان Max Payne 3 در ماه مارس همین سال بر روی PS3،Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.

amirpers
13-01-2012, 21:06
تو این اسکرین دست های مکس چقدر غیر طبیعیه :

manuelcalavera
13-01-2012, 21:22
اگه دست چپشو میگی فکر کنم بانداژه

mosolim
13-01-2012, 22:32
اره بازوی دست چپ باند پیچی شدست.

اتفاقا طراحی جالبی داره. رگ ها ی دستش خیلی جالب در اومده.

manuelcalavera
13-01-2012, 22:53
اره بازوی دست چپ باند پیچی شدست.

اتفاقا طراحی جالبی داره. رگ ها ی دستش خیلی جالب در اومده.

ولی این دست ِ راستش شبیه ِ Nano Suit شده ! یه لحظه یاد ِ Crysis افتادم

B.3.S.T
14-01-2012, 00:06
تصویری که دارید راجبش بحث می کنید مربوط به یک اسکرین پَینت از بازی هست.تو تریلرها که من همچین صحنه ای ندیدم..
بر فرض که بازی همچین گرافیکی داشته باشه,خُب آخه اون چه آتیشِ شات گانیــــه!؟شبیه حاله ی نورِـــه!:دی

mjorh
14-01-2012, 11:56
تصویری که دارید راجبش بحث می کنید مربوط به یک اسکرین پَینت از بازی هست.تو تریلرها که من همچین صحنه ای ندیدم..
بر فرض که بازی همچین گرافیکی داشته باشه,خُب آخه اون چه آتیشِ شات گانیــــه!؟شبیه حاله ی نورِـــه!:دی

حالرو خوب اومدی...:31:
خدا کنه اینجوری نباشه وگرنه موقع شلیکیدن کور میشیم!:31:

E Z I O
14-01-2012, 17:21
New

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

E Z I O
16-01-2012, 12:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Leon-117
17-01-2012, 18:04
یه خبر خوب..........

بازی تاخیر خورد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه کنسولی بازی 15 مِی توی امریکا و 19 می توی اروپا منتشر میشه.نسخه PC بازی هم با یه تاخیر 2 هفته ای نسبت به نسخه کنسولی، 29 می توی امریکا و 1 June توی اروپا منتشر میشه.........
منبع:
Rockstar pushes Max Payne 3 into May-dates Confirmed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F01%2F17%2Fmax-payne-3-delayed-to-may%2F)

+
با این وضع احتمالا GTA V میره برای سال بعد.شایدم برا نسل بعد کلا!

AlexMercer
17-01-2012, 18:08
یه خبر خوب..........

بازی تاخیر خورد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه کنسولی بازی 15 مِی توی امریکا و 19 می توی اروپا منتشر میشه.نسخه PC بازی هم با یه تاخیر 2 هفته ای نسبت به نسخه کنسولی، 29 می توی امریکا و 1 June توی اروپا منتشر میشه.........
منبع:
Rockstar pushes Max Payne 3 into May-dates Confirmed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از اول هم مشخص بود بازی تاخیر میخوره. عرضه همزمان مس افکت 3 و مکس پین 3 به صورت همزمان با فاصله یک هفته ای برای هر دو بازی ضرره

amirpers
17-01-2012, 18:45
متاسفانه.
اونقدر منتظر مکس پین شدیم که دیگه خسته شدیم. دلمون رو خوش کرده بودیم که حدود 40 روز دیگه میاد.

moeenn
17-01-2012, 19:37
داداش 15 می به تاریخ ایران کی کیشه؟

vahidgame
17-01-2012, 19:51
داداش 15 می به تاریخ ایران کی کیشه؟
26 اردیبهشت میشه
به نظر من اینجور بازی های بزرگ تاخیر بخورن مشکلی نیست و ما این همه که صبر کردیم بازم صبر می کنیم و اگه این تاخیر باعث بشه کیفیت بازی یکمی بالا بیاد که چه بهتر...

amirpers
17-01-2012, 20:01
26 اردیبهشت میشه
به نظر من اینجور بازی های بزرگ تاخیر بخورن مشکلی نیست و ما این همه که صبر کردیم بازم صبر می کنیم و اگه این تاخیر باعث بشه کیفیت بازی یکمی بالا بیاد که چه بهتر...

کیفیت بازی بالا بیاد بله. خوبه.
اما یادمون باشه بازی ای مثل Batman هم تاخیر خورد و گفتم روش کار می کنن اما چی شد ؟ بپرسید چند نفری که دارن رو PC بازی می کنن مشکل خاصی با این بازی ندارن ؟ یا اینکه دایرکت ایکس 11 اون چه جوریه ؟
یا مثلا بازی Rage که این همه سال همه رو گذاشت سر کار و آخرش هم ....

mjorh
17-01-2012, 20:08
26 اردیبهشت میشه
25 اردیبهشت میشه...
امیدوارم همینجوری ک یو میگی باشه ...:46:

mjorh
17-01-2012, 20:37
مسئولان راک استار دلیل مشخصی برای این تأخیر عنوان نکرده اند اما گفته اند:

“عرضه دیر تر این عنوان قطعا به سودش خواهد بود و مطمئن باشید که بازی بی نقص را شاهد خواهید بود”
به نظر میرسد که راک استار علاقه زیادی به عرضه بازی هایش در ماه می دارد؛زیرا اگر دقت کنید این شرکت بازی های Red Dead Redemption و L.A.Noire را هر دو در ماه می منتشر کرده است!

arashpr9
17-01-2012, 21:06
کیفیت بازی بالا بیاد بله. خوبه.
اما یادمون باشه بازی ای مثل Batman هم تاخیر خورد و گفتم روش کار می کنن اما چی شد ؟ بپرسید چند نفری که دارن رو PC بازی می کنن مشکل خاصی با این بازی ندارن ؟ یا اینکه دایرکت ایکس 11 اون چه جوریه ؟
یا مثلا بازی Rage که این همه سال همه رو گذاشت سر کار و آخرش هم ....

شما *R رو با Rocksteady مقایسه میکنید ؟

قطعا *R از اون شرکت هایی نیست که بازیاشو چند روز قبل عرضه edit کنه چون بازی رو چند ماه قبلش با نهایت کیفیت درست میکنن به نظر من این تاخیر فقط به خاطر تداخل نداشتن تاریخ عرضه با بازی های بزرگ از جمله ME 3 هستش که گیمر ها با خیال راحت اونو بخرن و سود کلانی واسه *R بجا بزارن .

در کل *R خیلی وقته ازمون خودشو پس داده و نشون داده که چیزی از Blizzard کم نداره ( از نظر کیفیت میگم )

25 اردیبهشت میشه

نه همون 26 ام هستش

mjorh
17-01-2012, 21:31
باو چرا میگید 26 ام میشه ؟:31:
9 الی 10 روز فاصله هسش دیگه...

Killzone2
17-01-2012, 23:36

Rockstar اعلام کرد نسخه Max Payne 3 Special Edition را به صورت پیش فروش با توجه به تغییر تاریخ عرضه نسخه ویژه April 2 اعلام شد و همینطور قبل از این تاریخ پیش فروش بازی January 15 اعلام شده بود.
این بسته ویژه شامل 10 کلکسیون از جمله مجسمه مکس , till Life art prints , bullet keychain , کارکتر کلاسیک در بخش چند نفره , سلاح های اظافی و همینطور موسیقی های اصلی سری مکس پین است و قیمت آن $99.99/£99.99 میباشد.
Max Payne 3 گفته شده بود در March منتشر میشود ولی تاخیر خورد و در May 15 در آمریکا شمالی و May 18 در اروپا برای PS3 و Xbox 360 منتشر میشود.نسخه PC این عنوان با تاخیر بعد از انتشار نسخه کنسول در May 29 در آمریکا شمالی June 1 در اروپا منتشر میشود.

منبع :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F01%2F17%2Fpre-orders-for-max-payne-special-edition-extended-to-april-2%2F)

Malware
17-01-2012, 23:57
Rockstar امروز تایید کرد که نسخه های کنسول Max Payne 3 به ماه می و نسخه ی PC را نیز به ماه ژوئن تاخیر خوردند.
نسخه ی 360 و PS3 بازی در تاریخ 15 می در آمریکای شمالی و در 18 می در اروپا منتشر می شوند. نسخه ی PC نیز 29 می در آمریکا و 1 ژوئن در اروپا عرضه می شود.
در چند سال اخیر نیز Rockstar دو بازی معروف پیشین خود یعنی Red Dead :Redemption و L.A.Noire را نیز در ماه می منتشر کرد.
رئیس شرکت Rockstar آقای Sam House دلیل این تاخیر را به درستی اعلام نکرد و فقط گفت که Max Payne 3 خط داستانی قوی و قدرتمندی را به سبک اکشن - شوتر باز خواهد گرداند.
Strauss Zelnick رئیس اجرایی Take -Two نیز اعلام کرد : ما به آسانی و بدون دلیل برنامه تاریخ انتشارمان را تغییر نمی دهیم، و این تاخیر کوتاه این اطمینان را می دهد که Max Payne 3 بهترین کیفیت و بهترین تجربه در زمینه ی سرگرمی که از کمپانی ما انتظار می رود را به ارمغان خواهد آورد.
منبع:

Ghaioom
18-01-2012, 10:36
قرار بود در ماه مارس ۲۰۱۲ میلادی شاهد آخرین شاهکار Rockstar یعنی بازی Max Payne 3 باشیم، اما این گونه که به نظر می رسد، اعضای سازنده ی این بازی تصمیم دیگری را در جهت انتشار آن گرفته اند.

با توجه به آخرین اخبار منتشر شده از Max Payne 3، قرار است تاخیری در انتشار این بازی صورت گیرد و به جای ماه مارس در روز ۱۸ ماه می ۲۰۱۲ منتشر شود.
شماره ی سوم از بازی مکس پین، قرار است با داستانی خوب و قوی و کیفیتی بسیار بالا پس از سال ها تاخیر و دوری، برای پلتفرم های Xbox,Ps3 و Pc عرضه شود و با اضافه شدن بخش های متنوعی مانند بخش “شبکه ای” و “افزودن” قسمت هایی از سری “کلاسیک” قبلی، این شماره پربار تر خواهد شد.

gooyait

reza207
18-01-2012, 11:29
یک خبر رو چند بار باید بگین؟

همین بالا هست اون خبر صفحه قبل هم بوود قبل از هر پستی حداقل یه نگاهی بکنین بعد پست بدین :13:

amirpers
18-01-2012, 18:50
تا ساعاتی دیگه سومین تریلر بازی که درباره طراحی و تکنولوژی ویدیویی بازی هستش ، منتشر میشه.

amirpers
18-01-2012, 20:40
دانلود تریلر جدید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Big-Boss
18-01-2012, 21:27
لینکی از همین تریلر با حجم کمتر دارید؟

manuelcalavera
18-01-2012, 21:36
عالی بود . بهترین چیزی که توی تاریخ ِ بازی ها شوتر دیدم همین جا استفاده شده بود ، وقتی میپری به حالت ِ Prone میره ، هم توی راه میزنه ، و مهمتر از همه ی اینا همونطور که توی تریلر نشون میده 360 درجه میتونه توی همون حالت ِ پرون آپوننت هارو بزنه ... خیلی خوب بود من که حال کردم با این قسمت و اون قسمتی که شاتگان رو از وسط با دستش گرفته بود میدوئید و با پیستول تیر میزد

reza207
18-01-2012, 21:37
بیا

53 mb هست

arashpr9
18-01-2012, 21:41
لینکی از همین تریلر با حجم کمتر دارید؟

خدمت شما

18 mb

amirpers
18-01-2012, 21:46
به نظر من این تریلر چند تا چیز نشون میده.
1) سیستم جدید نمایش اسلحه ها و تعداد کم اونها (برخلاف مکس پین های قبلی)
2) موزیک بازی که عوض شده
3) مرحله نیویورک با خصوصیات اصلی مکس پین ظاهرا بسیار کوتاهه و بیشتر مراحل در روزه.

amirpers
18-01-2012, 23:18
دو تا چیز دیگه هم جا موند :
4) قابلیت گرفتن دو نوع اسلحه مختلف در دو دست
5) نمایی نزدیک به حالت اول شخص در هنگام زوم کردن با اسلحه

ضمنا این هم لینک تریلر با کیفیت HD با حجم پایینتر :

halflife g
19-01-2012, 00:56
من تریلر رو دیدم و نظرمو کلی میگم :

نکات مثبت:

از لحاظ گیم پلی خیلی سرگرم کننده و جذاب به نظر میاد
امکان استفاده از 4 اسلحه در منو و امکان استفاده از اسلحه های دابل(هردستت یه اسلحه باشه) جذابه.....(در یه صحنه یه اسلحه sawed off shotgun با یه کلت بود که خیلی جالب بود)
نحوه کشتن شدن دشمنا و انیمیشن مردنشون و خونی که ازشون می پاشه و صحنه اهسته و اینا هم راضی کننده هستش......
این که باید از پک سلامتی استفاده کرد برای احیا سلامتی هم به نظر من کار خوبیه و فرم اصلی بازی رو حفظ می کنه
صحنه های سینماتیک در کشتن نزدیک دشمن یا مبارزه با دست(melee) اضافه شده که خوب به نظر میرسن
در طول همین تریلر مکس پین رو با چهار لباس دیدیم(کت سیاه سابق-پیراهن "بامشاد"-کت و شلوار طوسی-پیراهن پاره)که به نظر من نکته جالب و متفاوتی هستش(و میشه انتظار داستان پر فراز و نشیبی داشت)...... .
لوکیشنا هم زیاد و خوبن از اداره و شبهای نیویورک بگیر تا خیابون های داغ سایوپایولو و گاراژ و....... .

نکات منفی که میشه فهمید اینه که:

درسته که لوکیشنا زیاد ولی تو همشون گیم پلی یکی بود(فقط یه دسته دشمن رو رو در رو می کشه میره جلو)ولی امیدوارم مراحلی مثه کمک از یه نفر دیگه یا یه مرحله مثه دوربین تک تیراندازی یا مرحله معروف مثه آتش گرفتن ساختمون تو شماره 1 یا راه رفتن در توهم شماره 1 رو داشته باشه و فقط تغییر لوکیشن نباشه و واقعا تغییری در گیم پلی مراحل ببینیم(تا حالا چیزی که در تریلرها ندیدیم و منتظر سورپرایزیم)
یکی هم اینکه فضای noire شماره های قبلی در این بازی (از تریلرهایی که دیدیم)وجود نداره و فقط یکی دو مرحله نیوریورک قدیم(خاطرات مکس) هستش...... .
اگه سازندگان نمی خوان فضای noire بازی (که در کنار صحنه آهسته مهم ترین عامل معروفیت مکس پین بود) در این شماره وجود داشته باشه حداقل امیدوارم جاش یه داستان پیچیده و سینماتیک و زیبا بذارن که خلاش رو پر کنه...... .
گرافیکم خیلی خوبه و نسبت به قبل به مراتب بهتر شده ولی بازم کمی جا داره برای بهتر شدن

موفق باشین:11:
.
.
.

B.3.S.T
19-01-2012, 02:25
وای فوق العاده بود تریلر!!!دقیقآ همون چیزیه که همیشه دنبالشم..
اسلوموشن زیاد رو بسیار دوس میداریم که تو این تریلر هم گویا پا فشاری زیادی بر این مسئله بود.
به نظرم توی روز هم در نوع خودش جالبه و جدید.
جالب بود وقتی تو اون صحنه که جَکهای بالابر اتوبوس رو با تیر میزد,وقتی کوبیده میشد به زمین اون لرزه ها و سنگینی اتوبوس حس میشد(حتی تو تریلر!)کلآ گرافیک و فیزیک بازی خیلی خفنه ..

AlexMercer
19-01-2012, 05:36
جالب بود. مدت ها بود که یک شوتر سوم شخص درست حسابی نیومده بود این بازی میتونه سال بعد غوغا کنه.

Masoud King
19-01-2012, 10:14
یه جورایی زیاد خوشم نیومد

مکس تفگ دستش گرفته بود مثه علف درو می کرد همه رو

یه دور لوکیشن رو میزد 100 نفر شهید شده بودن
+
انیمیشن های صورت تو اون چند قسمت کوتاه خوب و به روز بود... حتی مابقی انیمیشن ها هم مثه بقیه بازی های راکستار عالی بودن

کلا بازی از نظر تکنولوژی چیزی کم نداره

arashpr9
19-01-2012, 11:31
نمیدونم سرنوشتش چی میشه ولی خدا کنه خوب از اب در بیاد . البته *R کارش درسته ولی یکم به بازی شک دارم یکم از تم ریالیسم خارج شده مثلا توی Bullet Time وقتی میپره تیر زیاد میخوره ولی health اش کماکان جای خودشه

CRIS Joon CR7
19-01-2012, 11:59
من دیگه طاقت ندارم:19:
بچه ها به بیشتر مطالب اشاره کردند:11:
فیزیک بازی خیلی عالی کار شده:46:
گیم پلی هم فوق العاده است:46:
ولی ازین میترسم که بازی یکنواخت بشه:13:

Big-Boss
21-01-2012, 14:34
تو بعضی موقعیت ها مکس یه هدست داشت،یعنی با یه فرد دیگه ازتباط رادیویی داره.که این احتمالا نشون دهنده وجود شخصیت های جانبی کلیدی و شخصیت پردازی شده هست که به مکس کمک میکنند.
البته از *R شخصیت پردازی خوب همیشه انتظار میره.
نظر شخصی دوست دارم چند مرحله کوتاه هم با یه کاراکتر دیگه بازی کنم مثل نسخه 2 بازی.

mjorh
21-01-2012, 21:01
من نظر آقا مسعود رو بیشتر از همه قبول دارم ...
مثه اسباب بازی میمونه ،تفنگ بگیری دستت، را بری هر کی جلو میاد بزنیش ! از ریلستیک بودن دور شده ...
امیدوارم نسخه اصلی اینجوری نباشه

AlexMercer
21-01-2012, 21:07
دوستان از نظر من اینطوریم نیست که عین تانک بری جلو. توی این تریلر داره نوع حرکات و اکشن بازی رو نشون میده.و تیر دشمن ها روی مکس تاثیری نداره. در بازی اصلی شما نمیتونی همینطوری سرتو بندازی پایین بری جلو مگر با ترینر

reza207
21-01-2012, 21:15
یه جورایی زیاد خوشم نیومد

مکس تفگ دستش گرفته بود مثه علف درو می کرد همه رو

بایدم اینطوری باشه شما از یه بازی شوتر سوم شخص چه انتظاری دارین؟

من که از تریلر خیلی خوشم اومد یعنی چیزی کم نداشت

درضمن فکر کنم مثل بازی بتمن که اون تیغ های خفاش رو که دوربین دنبال میکرد تو مکس هم فشنگ رو دنبال کنه دوربین

و اینم بگم که انیمیشن شیرجه مکس مثل همیشه فوق العاده بوود

AlexMercer
21-01-2012, 21:28
بایدم اینطوری باشه شما از یه بازی شوتر سوم شخص چه انتظاری دارین؟

من که از تریلر خیلی خوشم اومد یعنی چیزی کم نداشت

درضمن فکر کنم مثل بازی بتمن که اون تیغ های خفاش رو که دوربین دنبال میکرد تو مکس هم فشنگ رو دنبال کنه دوربین

و اینم بگم که انیمیشن شیرجه مکس مثل همیشه فوق العاده بوود

قضیه BATRANG بتمن با فشنگ مکس فرق داره . اونجا باید دنبال کنی. اینجا وقتی اخرین نفر رو میکشی صحنه اهسته میشه و گلوله هارو نشون میده که به تن دشمن میخورند.:46:

reza207
21-01-2012, 21:42
فکر نکنم خلاصه هرچی که باشه خیلی حال کردم باهاش اگه دقت کنید انیمیشن خون هم خیلی واقعی شده

3Dmajid
21-01-2012, 21:48
ایول عجب گیم پلی توپی داره :40:
مطمئنا یکی از بهترین بازی های سال 2012 میشه.
به نظر من که احتمال داره بهترین بازی هم بشه !

AlexMercer
21-01-2012, 22:07
ایول عجب گیم پلی توپی داره :40:
مطمئنا یکی از بهترین بازی های سال 2012 میشه.
به نظر من که احتمال داره بهترین بازی هم بشه !

نه دیگه بهترین رو واسه یکی دیگه رزرو کردن از قبل.:46:

reza207
21-01-2012, 22:14
چه غول های بزرگی قراره بیان امسال میلادی شمارشش از دستم در رفته :18:

ولی مکس پین3 بدون شک بهترین شوتر امساله

3Dmajid
21-01-2012, 23:11
نه دیگه بهترین رو واسه یکی دیگه رزرو کردن از قبل.
چیو میگی ؟
نکنه مس افکت رو میگی ؟ :27:

AlexMercer
21-01-2012, 23:19
چیو میگی ؟
نکنه مس افکت رو میگی ؟ :27:

بله عزیز تازه مس افکت نباشه انگاری دیابلو هم هست:46:

amirpers
21-01-2012, 23:52
این تریلر جدید یه چیزی رو به خوبی نشون داده و اون نحوه تیر خوردن و حرکتهای کاراکترهاست.
اگه دقت کنید میبینید که به هر قسمت بدن دشمنها که تیر اصابت میکنه،دقیقا از همون قسمت بدنشون شروع به لرزش و حرکت میکنه که واقعا معرکه است.
ضمنا تریلر بعدی بازی که قراره منتشر بشه،درباره انیمیشن بازی هستش

5ajad
22-01-2012, 22:42
آخه جنگل های استوایی رو چه به مکس پین:(
لابد تو داستان هم میخوان بگن که مثلا مکس پین با gf ـش رفته برزیل بعدش تروریستا میدزدنش!!!
فکر کنم قسمت خیلی کوچیکی از بازی توی نیویورک با اون برف و سرما(:X) باشه و بقیش برزیل ـو اون دورو ورا !:13:
خدا کنه پیش بینیم اشتباه باشه:دی

abtin5
23-01-2012, 10:27
آخه جنگل های استوایی رو چه به مکس پین:(
لابد تو داستان هم میخوان بگن که مثلا مکس پین با gf ـش رفته برزیل بعدش تروریستا میدزدنش!!!
فکر کنم قسمت خیلی کوچیکی از بازی توی نیویورک با اون برف و سرما(:X) باشه و بقیش برزیل ـو اون دورو ورا !:13:
خدا کنه پیش بینیم اشتباه باشه:دی

دقیقآ
به نظر من راک استار زیادی زرق و برق میده به بازیا که برای مکس پین اصلآ مناسب نیست.
ولی امیدوارم بازم خاطره ساز بشه...:20:

SuperSt@r
23-01-2012, 10:55
سلام تریلر رو دیدم به نظر که فوق العاده بود پر از صحنه های اکشن و زیبا بود خاطرات مکس 2 رو برام زنده کرد بی صبرانه منتظر اومدن این بازیم امیدوارم دیگه تاخیر نخوره

smallfrank
23-01-2012, 11:47
یه سوال داشتم از شماهایی که به بازی گیر میدین

همین MP 2 چند مرحلش توی برف و سرمای نیویورک بود ؟فقط همه مراحلش توی شب بودو لی خبری از برف نبود
فقط MP 1 بیشتر مراحلش اینجوری بود.
منم دلم میخاد بازی بشه مثل 1و2 چون یکی از بهترین بازیای عمرم بود.
ولی دیگه این شماره اوقدرهام پرت نشده....

5ajad
23-01-2012, 14:44
یه سوال داشتم از شماهایی که به بازی گیر میدین

همین MP 2 چند مرحلش توی برف و سرمای نیویورک بود ؟فقط همه مراحلش توی شب بودو لی خبری از برف نبود
فقط MP 1 بیشتر مراحلش اینجوری بود.
منم دلم میخاد بازی بشه مثل 1و2 چون یکی از بهترین بازیای عمرم بود.
ولی دیگه این شماره اوقدرهام پرت نشده....
من گفتم اونطور که از تریلر معلومه یه قسمتی از بازی توی برف و سرما و شب هستش....ولی آخه همه ی مراحل 2شماره قبل مکس پین تو شب بوده...به نظر خودت عوض کردن محیط همچین بازی ـای یکم تو ذوق نمیزنه؟:|
راستی خبری از این کابوس های مکس پین کسی نداره؟:27:

reza207
23-01-2012, 16:31
من گفتم اونطور که از تریلر معلومه یه قسمتی از بازی توی برف و سرما و شب هستش....ولی آخه همه ی مراحل 2شماره قبل مکس پین تو شب بوده...به نظر خودت عوض کردن محیط همچین بازی ـای یکم تو ذوق نمیزنه؟:|
راستی خبری از این کابوس های مکس پین کسی نداره؟:27:

کی میخوای بیدار شی؟

بازی بعد از 9 سال داره میاد بعد تو فقط تو این فکری که تو شب یا ... باشه؟

کدوم محیط؟؟:18:

اتظار داشتی تو چه محیطی ببینی؟

5ajad
23-01-2012, 16:53
من بیدارم: ))
ببین خب من اصلا نمیتونم با مکس پین ارتباط برقرار کنم وقتی اصلا هیچ شباهتی با قبلیاش نداره:|
محیط منظورم اون استایل خاصش هست...شب و تاریکی و ایناش دیگه:|
شما هم بهتره خیلی ذوق زده نشی از اومدن بازی...:27:

HO3IN-Life
23-01-2012, 20:09
بدترین چیزی که این بازی نسبت به نسخه های قبل توی ذوقم زد کچل شدن و پیر شدن مکس بود اما کلا خدا رو شکر که نسخه جدید رو ساختن.

Sorena_777
23-01-2012, 20:27
راست ميگه بابا من شايد بيش از 20 - 30 باري 1 و2 رو بازي كردم:8:
اگر قراره كه از اون محيط بياد بيرون اصلا و ابدا به درد نميخوره:13:
بابا اخه چه مرضي دارن اينو اسپلينتر و هيتمن اخه چرا دوست دارن گند بزنن بهشون؟؟:2:
مگه نسخه قبلياشون چه عيبي داشتن؟؟:13:
اگر ميخوان اين قدر بازي رو عوض بكنن خب يه بازي ديگه بسازن و عقده اشون رو روي اون خالي بكنن:2:
بزارن اين بازي كه دو تا نسخه ي موفق هم داشته راهش رو ادامه بده
حتي اگر همون 1 روهم با گرافيك بالا بده و فقط دو تا مرحله ام بهش اضاف بكنه من همون رو ترجيح ميدم:8:

amirpers
23-01-2012, 23:09
چهار چهره دوم قسمت مالتی پلیر هم انتخاب شدند :

amirpers
26-01-2012, 01:10

amirpers
02-02-2012, 21:46
سایت Max Payne 3 چه قدر تغییر کرده:

این هم دو والپیپر جدید و زیبا از بازی :

reza207
02-02-2012, 22:48
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تریلر جدید با کیفیت flv 13mb

+عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bad_guy
02-02-2012, 23:15
دمش گرم رولور رو عشقه.

amirpers
04-02-2012, 00:47
اسکرین های جدید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CRIS Joon CR7
04-02-2012, 09:06
اسکرین های جدید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا جالب بود:46:
مخصوصا سومی:20:
من از حرکت جدید تو تریلر هم که دیدم خیلی خوشم اومد
تو نسخه دوم بعد از دایو کردن سریع پا میشد ولی در این حالت وقتی رو زمین خوابیده هم شروع میکنه به تیر اندازی که به بهتر شدن و سینمایی تر شدن بازی خیلی کمک میکنه:11:
سومی منظورم اینه

5ajad
04-02-2012, 18:04
من از حرکت جدید تو تریلر هم که دیدم خیلی خوشم اومد
تو نسخه دوم بعد از دایو کردن سریع پا میشد ولی در این حالت وقتی رو زمین خوابیده هم شروع میکنه به تیر اندازی که به بهتر شدن و سینمایی تر شدن بازی خیلی کمک میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر...مثل اینکه شما فراموش کردی:دی
قسمت قبلی هم اگه بعد از پرش کردن کلیک چــپ رو نگه داری همونجوری خوابیده به تیر اندازه کردن ادامه میده!

Eblis 2011
04-02-2012, 18:06
دوستان این بازی کی منتشر میشه دقیقا؟

abtin5
04-02-2012, 21:22
فعلآ که قراره اواخر اردیبهشت بیاد
ایشالا دیگه تآخیر نخوره

mehdiOZ
08-02-2012, 00:31
خدا کنه تاخیر نخوره چون همه منتظریم

reza207
08-02-2012, 11:58
Max Payne 3 new wallpapers

برای دیدن عکسها در سایز اصلی بر روی ان کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])--[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamid..God
08-02-2012, 20:24
عاشق این عکس شدم

Eblis 2011
08-02-2012, 20:29
بازی قشنگی بود . . . من که از مکس پین خوشم میاد . . . بی صبرانه منتظر هستیم تا انتشار بازی

CRIS Joon CR7
09-02-2012, 10:12
بچه ها کسی میدونه این نسخه درگیری نزدیک فکرکنم اسمش Hand to Hand باشه داره؟

konami-pes
09-02-2012, 11:02
آقا این بازی دیگه کی میاد؟تاریخ دقیق ریلیزش کیه؟

CRIS Joon CR7
09-02-2012, 11:39

آقا این بازی دیگه کی میاد؟تاریخ دقیق ریلیزش کیه؟
آخر یکی از تریلرهاش نوشته 15 ماه می:11:

marmolak kocholo
10-02-2012, 19:26
شات های جدید رو عشقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-1.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-2.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-3.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-4.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-5.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-6.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-7.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-8.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2FMax-Payne-3-021012-9.jpg)

Eblis 2011
10-02-2012, 19:30
حداقل سیستم بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirpers
11-02-2012, 01:56
اسکرین های جدید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpers
13-02-2012, 21:12
خب همونطور که حدس زده می شد ، باکس شات اصلی بازی اونی نیست که همه جا گذاشته شده و کاور اصلی طی هفته های آینده رونمایی میشه :

The final cover art will be revealed in the next few weeks

CRIS Joon CR7
13-02-2012, 21:20
نبود خیلی مهمه:19:....................................

5ajad
14-02-2012, 13:27
خب مثل اینکه راک استار حرف های منو شنیده...آخه این عکس های آخری همه تو شب یا غروب هستن:دی

AlexMercer
14-02-2012, 14:29
نبود خیلی مهمه:19:....................................

چیزی عنوان نشده خوب کسی نمیدونه ولی لختمالا نداشته باشه:46:

bad_guy
14-02-2012, 14:43
شماره قبلی میتونستی از پشت سر دشمن با قنداق سلاح بزنیش.
تو یکی از تریلر ها یه چیزی دیدم از همچین حالتی ولی فکر نکنم خیلی روش مانور داده باشه.

CRIS Joon CR7
14-02-2012, 15:06
نه خیرم داره :21:

لختمالا نداشته باشه:46:
داره یه آدم با تجربه با ذکر منبع گفت که دارای Melee attack هم میباشد:20:

mahyarSAMSUNG
14-02-2012, 20:56
هرموقع تو قسمت اخبار بازی ها میومدم میگفتم چرا این بازی هنوز رلیز نشده که تاپیک هنوز توی اخبار مونده بعد تازه دیدم 3 سال پیش اومده ... میشه بپرسم چرا تاپیک هنوز اینجاست ؟ حتی تاپیک mass effect3 ؟؟؟؟

5ajad
14-02-2012, 21:14
هرموقع تو قسمت اخبار بازی ها میومدم میگفتم چرا این بازی هنوز رلیز نشده که تاپیک هنوز توی اخبار مونده بعد تازه دیدم 3 سال پیش اومده ... میشه بپرسم چرا تاپیک هنوز اینجاست ؟ حتی تاپیک mass effect3 ؟؟؟؟
بازی 3 سال پیش اومده؟:27:

reza207
14-02-2012, 21:16
بازی هایی که هنوز منتشر نشدن تو این بخش یعنی اخبار بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار دارند و وقتی منتشر شدن به صفحه اصلی منتقل میشوند

3 سال پیش نیومده که اون موقع R.P.G این تایپک رو درست کرده

CRIS Joon CR7
16-02-2012, 00:26

بازی 3 سال پیش اومده؟:27:
وا؟:18:
هنوز نیامده:20:
اون بازی از شاهکارهای شرکت صنوبر یا امپرور سابق بود
که بازی را از روی فیلم ماموریت غیر ممکن Impossible Mission به همین نام ساخته شده بود رو به اسم Max Payne 3 داد بیرون:18:

reza207
16-02-2012, 13:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تریلر جدیدش امروز میاد

amirpers
16-02-2012, 20:45
دانلود تریلر شماره 2 بازی با کیفیت اچ دی و حجم 99 مگ و با کیفیت 640 با حجم 45 مگ :

amirpers
16-02-2012, 22:39
ای بابا
دیگه خسته شدیم از دست این مکس پین.
یه تریلر پخش می کنن و اون آهنگ خاطره انگیز مکس پین رو هم روش می ذارن باز هم آدم رو راضی نمی کنه چه برسه به اینکه همون آهنگ هم ازش دریغ کنن.
آخه کجای این بازی مکس پینه به نظر شما ؟ این تریلر باز هم کلی ناراحتی برام به ارمغان آورد. کاش حداقل از همون موسیقی استفاده می کردند.
حیف

bad_guy
16-02-2012, 22:52
لینک با حجم کمتر از همین تریلر جدید هست؟

amirpers
16-02-2012, 23:18
لینک با حجم کمتر از همین تریلر جدید هست؟

خدمت شما با حجم 23 و نیم مگ :

3Dmajid
17-02-2012, 12:09
واای عجب بازی باحالیه پس کی میاد دلم آب شد :41:

shahabprince
18-02-2012, 15:30
آخرشم این بازی هیچ پخی نمیشه
این همه ملت رو الاف کردن
آخرم هیچی
حالا ببینید

CRIS Joon CR7
18-02-2012, 15:36
این همه ملت رو الاف کردن
آخرم هیچی
حالا ببینید
واقعا چه چیزی باعث شد این حرف رو بزنی؟:18:
اسم RockStar که پشت این عنوان باشه فکر کنم کافی باشه:27:
نه ولی خداییش چجوری این به ذهنت رسید؟:41:............:39:

3Dmajid
18-02-2012, 20:06
این همه ملت رو الاف کردن
آخرم هیچی
حالا ببینید

نشنیده میگیریـــــــــــــــم :27:

من مطمئنم بهترین بازی سال 2012 میشه.
حالا ببین :10:

CRIS Joon CR7
18-02-2012, 20:07
نشنیده میگیریـــــــــــــــم :27:

من مطمئنم بهترین بازی سال 2012 میشه.
حالا ببین :10:
نه دیگه در اون حد
این عنوان (بهترین بازی سال 2012) از قبل رزرو شده:27:

pcali
20-02-2012, 16:09
دیگه تا الان راک استار کمتر به عناوینش گند زده من مطمئنم این شرکت همین طوری یک عنوان رو انتشار نمیده دیگه حداقل نمره خوب رو میگیره

Ghaioom
20-02-2012, 16:26
نه دیگه در اون حد
این عنوان (بهترین بازی سال 2012) از قبل رزرو شده:27:
خوب اسمش چی بید؟

AlexMercer
20-02-2012, 17:10
خوب اسمش چی بید؟

Mass Effect 3:46:

amirpers
21-02-2012, 22:49
این دو اسکرین رو نگاه کنید :

اولی بدجور من رو به یاد MAX PAYNE 1 میندازه. اون مرحله ای که با هلیکوپتر تیر اندازی می کردند.
یادش به خیر تو اون جو تاریک فقط صدای بارون بود که می اومد اما الان ...

اسکرین دوم هم خیلی جالبه. مکس پین با اون هم ابهتش و درد دیدنش که دیگه چیزی جز انتقام به ذهنش نمی رسید ، الان شده نوکر یه نفر تو برزیل که باید عین مستخدمها جلوی دختر اون نفر خم و راست بشه و حواسش به اون باشه.
حیف

sirchicco
22-02-2012, 13:21
مستخدم کجا بود بابا!!!:31:
BODYGUARD:5:

mjorh
22-02-2012, 15:18
باو واسه مکس افت داره !

amirpers
23-02-2012, 19:44
خب این هم اولین تصاویر از نسخه PC بازی که خود من نگرانشم که پورت نباشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Killzone2
24-02-2012, 20:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirpers
24-02-2012, 23:57
ویدیویی کوتاه از اسلحه موجود در بازی :

Sam Fisher 11
26-02-2012, 02:13
اسکرین دوم هم خیلی جالبه. مکس پین با اون هم ابهتش و درد دیدنش که دیگه چیزی جز انتقام به ذهنش نمی رسید ، الان شده نوکر یه نفر تو برزیل که باید عین مستخدمها جلوی دختر اون نفر خم و راست بشه و حواسش به اون باشه.
یعنی شما فکر میکنی داستانش به همین سادگیه؟: دی
این اتفاقیه که توی هالیوود هم برای ستاره های اکشن پا به سن گذاشته میفته مثل بروس ویلیس که مثلا در فیلمی نشون داده میشه فقط دیگه میخواد مراقب دخترش باشه و بازنشست بشه ولی یهو دوباره میفته وسط یه سری ماجرا...

amirpers
26-02-2012, 15:35
یعنی شما فکر میکنی داستانش به همین سادگیه؟: دی
این اتفاقیه که توی هالیوود هم برای ستاره های اکشن پا به سن گذاشته میفته مثل بروس ویلیس که مثلا در فیلمی نشون داده میشه فقط دیگه میخواد مراقب دخترش باشه و بازنشست بشه ولی یهو دوباره میفته وسط یه سری ماجرا...

به به Sam Fisher 11 عزیز
کجایی بابا نیستی.
نه من فکر نمی کنم که داستان به همین سادگی باشه اما چیزی که از داستان گفتن و ما دیدیم همین بوده.
ضمنا فیلمی مثل Taken من خودم خیلی دوسش داشتم به قول شما مراقب دختر خودش بوده و دنبال او بوده نه اینکه بره بشه بادیگارد دختر یه نفر دیگه تو برزیل.
ضمنا همونطور هم که گفتم داستان مکس پین های قبلی یه تراژدی تمام عیار از سام لیک بود که دوباره با Alan Wake قدرت نویسندگی خودش رو نشون داد اما Max Payne 3 به نظرم داستان پیچیده ای نداره.

باز هم می گم ای کاش همون فضای قبل حفظ می شد و داستان رو هم حداقل خود سام لیک می نوشت و در کنار این ها راکستار بازی رو با قدرت خودش می ساخت.

mehr20
27-02-2012, 12:34
یادش به خیر چه خاطراتی با مکس 1و2 داشتیم

ولی من معتقدم راک استار کارشو به خوبی انجام میده و بازیه خوبی از اب در میاد:46:

amirpers
28-02-2012, 20:06
سه بک گراند جدید از Max Payne 3 :

konami-pes
29-02-2012, 12:59

جون داداش عجب گرافیکی داره :31:این واسه کنسولیه دیگه آره؟

mjorh
01-03-2012, 14:38
Max Payne 3 Official Trailer Annotated Edition

amirpers
01-03-2012, 14:42
قرار بود بازی هفته بعد بیاد اما حیف که تاخیر خورد.

*Forgotten*
01-03-2012, 14:48
مکس 1 داستانی و گیم پلی قوی داشت با گرافیکی عالی در زمان خودش

از مکس 2 زیاد خوشم نیومد مصنویی کار شده بود

حالا ببینیم تو مکس 3 چیکار میکنه

vahidgame
02-03-2012, 16:21
یه سری عکس جدید از بازی

mjorh
03-03-2012, 17:27
نمیدونم چرا این عکسا خیلی تکراری به چشمم میان ...
اصن هر دفعه شاتای جدید میان ...انگار تکرارین...

Layken
05-03-2012, 13:20

مدتیه دارم یه پیش نمایش برا این بازی جم و جو رمیکنم به این موضوع برخوردم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که واقعا جالب بود...

مکس پین 3 تا الان با حذف کردن تبلیغاتش و مخارج ان نزدیک 105 میلیون دلار خرج برداشته برای راکستار !!!

این در حالی که رکورد قبلی هم در دست خود راکستار بود با RDR و GTA ولی خب کلا اون دو بازی با این بازی فرق دارن و سبکشون هم نیاز داره به اون خرج...

قسمت اول مکس پین حدود 4 میلیون نسخه فروش داشت این در حالیه که قسمت دومش نتونست به اون مقدار دست پیدا کنه ...و این قسمت هم باید انچنان متفاوت باشه که بتونه این خرج رو در بیاره چه بسا که تنوع عناوین سوم شخص در این برهه از تاریخ بسیار زیاد هستش ...
نمی دونم این خبر رو گذاشته بودید یا نه ولی من الان متوجهش شدم چون تاریخش برا خیلی وقته و ترجمش هم کلی رو اعصابم بود اخرش نفهمیدم به چه زبونی بود ....

hosseincode2008
05-03-2012, 13:59
این در حالی که رکورد قبلی هم در دست خود راکستار بود با RDR و GTA ولی خب کلا اون دو بازی با این بازی فرق دارن و سبکشون هم نیاز داره به اون خرج...
هزينه ساخت Star Wars: The Old Republic رسما اعلام نشده ولي آناليزور ها حدس زدن چيزي بين 150 ميليون دلار و 200 ميليون دلار باشه:

Although BioWare has not disclosed development costs, industry leaders and financial analysts have estimated it to be between $150 million and $200 million. If accurate, this would make it the most expensive video game ever developed

ziba12
06-03-2012, 00:48
دوستان مکس پین خیلی بازی عالی بود اما اگه اینو بازی کنید مکس پین یادتون میره

مکس پین پشه ای در برابر این نیست . این بازی 5 تا dvd داره و حجمش 21 گیگ هست که دهن کامپیوتر و سرویس میکنه

اینو بازی کنید دیگه سراغ مکس پین 3 هم نمیایید.

توضیحات بیشتر :

shahabaliboys
06-03-2012, 13:40
:27: لول Stranglehold ؟ :27:
عمرا جای مکس رو بگیره :27:

mjorh
06-03-2012, 16:21

باو این ک خیلی مضخرفه ...
یادمه چن سال پیش که گرفتمش....پشیمون شدم!

CRIS Joon CR7
06-03-2012, 18:16

دیگه ازین پست ها ندی:2:

چی بود این بازی خودم بازیش کردم
خیلی جالب نبود:19:
مکس پین 1 جلو این GOTY بود:27:

3Dmajid
06-03-2012, 19:41

این پستتو بهتر بود تو تاپیک شایعات میگفتی :31:

این بازی که واسه خیلی وقت پیشه، فک کنم چار پنچ سالی ازش میگذره.
بازی قشنگی بود ولی عمرا گیم پلی ش به پای مکس پین نمیرسید.

amirpers
06-03-2012, 23:07
بک گراندی جدید از Max Payne 3 :

ضمنا اون دوست عزیزمون هم دیگه از این حرفها نزنه. اون بازی فقط شیرجه هاش بود که شبیه مکس پین بود وگرنه نمره اون بازی بسیار بسیار پایینتر از مکس پینه.

HO3IN-Life
07-03-2012, 16:32
سلام دوستان.

تاریخ عرضه مکس پین 3 کی هست ؟؟؟

arashpr9
07-03-2012, 18:05
سلام دوستان.

تاریخ عرضه مکس پین 3 کی هست ؟؟؟

2012 / 15 / may

reza207
07-03-2012, 21:38
کاور ارت بازی هم مشخص شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HO3IN-Life
14-03-2012, 22:12
سلام دوستان.

مکس پین 1 رو هم کمپانی rockstar تولید کرده بود یا فقط مکس پین 2 و 3 رو کمپانی rockstar تولید کرده ؟؟؟

Vahidking.75
14-03-2012, 22:15
سلام دوستان.

مکس پین 1 رو هم کمپانی rockstar تولید کرده بود یا فقط مکس پین 2 و 3 رو کمپانی rockstar تولید کرده ؟؟؟

دوست عزیز مکس پین 1 و 2 محصول Remedy بود

مکس پین 3 رو داره راک استار میزنه که بازم فکر کنم با همکاری Remedy باشه

HO3IN-Life
14-03-2012, 22:18
دوست عزیز مکس پین 1 و 2 محصول Remedy بود

مکس پین 3 رو داره راک استار میزنه که بازم فکر کنم با همکاری Remedy باشه

مکس پین 2 هم ماله rockstar هست. اما نمیدونم کمپانی تولید مکس پین 1 هم Rockstar هست یا نه ؟؟؟

HO3IN-Life
15-03-2012, 21:01
دوستان یعنی کسی نمیدونه که rockstar در ساخت بازی مکس پین 1 نقشی داشته یا نه ؟؟؟؟!!!

hackboter
15-03-2012, 21:14
دوستان یعنی کسی نمیدونه که rockstar در ساخت بازی مکس پین 1 نقشی داشته یا نه ؟؟؟؟!!!

بدجور کلید کردیا....:31:

نسخه اول بازی با همکاری استدیوی remdey entertainment و شرکت راک استار تورنتو ساخته شده...

نسخه دوم بازی هم به همین ترتیب هست....

منبع :

amirpers
15-03-2012, 22:59
تریلر دیگری از بازی در مورد ویژوال افکت و سینماتیک :

amirpers
16-03-2012, 13:26
به نظر من این ویدیو از بهترین ویدیو هاییه که برای این بازی منتشر شده.
نظر من همچنان همون قبلیه است. بازی بسیار فوق العاده به نظر میاد اما Max Payne نیست.

XENON24
16-03-2012, 13:43
کسی نمی دونه این بازی چه سیستمی می خواد؟؟؟
من با یه سیستم 2 هسته ای و گرافیک 5670 و 4 گیگ رم بازی های بتلفیلد 3 و کال آف 3 رو با بالاترین رزولیشن بازی کردم:31:
این سیستم برای مکس پین کافیه؟؟

king 2009
16-03-2012, 21:05
کسی نمی دونه این بازی چه سیستمی می خواد؟؟؟
من با یه سیستم 2 هسته ای و گرافیک 5670 و 4 گیگ رم بازی های بتلفیلد 3 و کال آف 3 رو با بالاترین رزولیشن بازی کردم:31:
این سیستم برای مکس پین کافیه؟؟

احتمالا با بالاترین رزولیشن مانیتورت بازی کردی. روی full hd گرافیکت کم میاره به خصوص برای bf3.

اگه بازی پورت نباشه که 99% نیست با همین رزولیشنی که bf3 بازی کردی مکس پین رو هم میتونی بازی کنی.

ولی اگه پورت باشه اونم به افتضاحی پورت l a noire با تاپ ترین گرافیک بازی هم، بازی لگ داره!

XENON24
16-03-2012, 22:31
احتمالا با بالاترین رزولیشن مانیتورت بازی کردی. روی full hd گرافیکت کم میاره به خصوص برای bf3.

اگه بازی پورت نباشه که 99% نیست با همین رزولیشنی که bf3 بازی کردی مکس پین رو هم میتونی بازی کنی.

ولی اگه پورت باشه اونم به افتضاحی پورت l a noire با تاپ ترین گرافیک بازی هم، بازی لگ داره!

ممنون که جواب دادی!:10:
داداش یه سوال دیگه این پورت که گفتی یعنی چی؟؟؟شرمنده من تازه کارم!:31:
اون بازی ها رو هم با رزولوشن 768*1366 بازی کردم اصلا گیر نداشت:27:

CRIS Joon CR7
16-03-2012, 22:53
ممنون که جواب دادی!:10:
داداش یه سوال دیگه این پورت که گفتی یعنی چی؟؟؟شرمنده من تازه کارم!:31:
اون بازی ها رو هم با رزولوشن 768*1366 بازی کردم اصلا گیر نداشت:27:
پورت کردن میشه یه جورایی تبدیل کردن نسخه کنسولی به نسخه PC که راک استار چند سالیه واقعا گند میزنه با اون پورت کردنش
اون از IV اون هم از :2:LCS
LA NOIRE رو که اصلا نگو:2:

ولی فکر کنم سر مکس 3 همچین بلایی نیاد:20::11:

mjorh
17-03-2012, 11:33
تریلر دیگری از بازی در مورد ویژوال افکت و سینماتیک :

این تریلر Corrupt شده فایلش....:5:
150مگ پرید!:5:

marmolak kocholo
17-03-2012, 15:17
بعد از اون تریلر آخری که واقعا عالی بود یه چندتا شات از بازی منتشر شده که توش مکس پین اصیل رو در خیابون های نیویورک میبینیم...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F03%2FMP3.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F03%2FMP1.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F03%2FMP2.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F03%2FMP4.jpg)

vahidgame
17-03-2012, 18:03
خیلی به شماره سوم مکس پین امید دارم
اینکه بعضی ها اشاره می کنن که بازی مکس پین نیست رو اصلا قبول ندارم
مکس پین به روایت داستانی و گیم پلی خیلی عالی معروف بودش که توی این شماره هم دلیلی نداره این دو ویژگی وجود نداشته باشه! و حالا چون مثلا توی بعضی ماموریت ها محیط ها خیلی فرق کرده نمیشه گفت بازی مکس پین نیست!
جدیدا توی انجمن به خیلی بازی ها مثل AC و Hitman و همین Max Payne ایراد گرفته بشه که توی شماره های جدیدشون ساختارشون عوض شده و بعضی طرفدارا ناراضین. ولی اگه دقیق بررسی کنیم می بینیم که حداقل این ایراد به این سه بازی وارد نیست و از یه سری بازی دیگه شاید بشه همچین ایرادی رو گرفت... این که چیزهایی مثل زمان و محیط بازی ها توی شماره های بعدی دچار تغییر میشه طبیعیه و باید دید ساختار این بازی های تغییر کردن یا نه که به نظرم هر سه تای این بازی ها موفق خواهند بود و ساختارشون هم تغییر نکرده...
در کل نظر من اینه که مکس پین بهترین شوتر سوم شخص امساله
فقط تنها مشکلی که می بینم اینه که همزمان توی یه روز با دیابلو 3 منتشر میشه که مطمئنا اگه راکستار از قبل می دونست تاریخ انتشار بازیو عوض می کرد : دی

HO3IN-Life
17-03-2012, 18:48
سلام دوستان

گرافیک کامپیوتر من ati 4350 و رم:2 گیگ و cpu : doul core 2.50ghz هست.

به نظرتون میتونم مکس پین 3 رو راحت روش بازی کنم یا برم سراغ کنسول ؟؟؟

mjorh
17-03-2012, 19:20
اینجا جاش نیس ...ولی بعید میدونم بتونی بازیش کنی...

CRIS Joon CR7
17-03-2012, 19:35
یه آدم با مرام لطف کنه این تریلر آخری رو حجمشو کم کنه یه جا درست و درمون آپ کنه:11:

amirpers
17-03-2012, 20:15
یه آدم با مرام لطف کنه این تریلر آخری رو حجمشو کم کنه یه جا درست و درمون آپ کنه:11:

این هم تریلر با حجم 76 مگ :

HO3IN-Life
17-03-2012, 20:56
اینجا جاش نیس ...ولی بعید میدونم بتونی بازیش کنی...

ممنون.

فقط، از نظر رم یا گرافیک کم داره ؟؟؟

سیستم پیشنهادی چیه ؟؟؟

mjorh
17-03-2012, 23:23
ممنون.

فقط، از نظر رم یا گرافیک کم داره ؟؟؟

سیستم پیشنهادی چیه ؟؟؟

سه جفتشون !:31: هر سه تاشون ضعیفن ....حالا CPU فک نکنم مشکلی ایجاد کنه ...رمم واسه مینیمم همون 2 میشه ...
ولی گرافیک نه ...باید ارتقاش بدی...:46:
(البته بستگی به رزولوشن و تنظیمات گرافیکی که بازی می کنی داره))

سیستم پیشنهادیو حالا مونده اعلام کنن....

HO3IN-Life
18-03-2012, 10:31
سه جفتشون !:31: هر سه تاشون ضعیفن ....حالا CPU فک نکنم مشکلی ایجاد کنه ...رمم واسه مینیمم همون 2 میشه ...
ولی گرافیک نه ...باید ارتقاش بدی...:46:
(البته بستگی به رزولوشن و تنظیمات گرافیکی که بازی می کنی داره))

سیستم پیشنهادیو حالا مونده اعلام کنن....

خیلی خیلی ممنون.:40:

من روی رزولوشن 900*1440 مکس پین 1 و 2رو بازی میکردم.

خیلی ببخشید، این سوال به اینجا مربوط نیست فقط خواستم ببینم میشه یک کارت گرافیک دیگه مثل ماله خودم بندازم کنارش ؟؟؟ (مثل رم که میتونی چند تا کار بزاری)

به نظر من بازی کردن سری بازی مکس پین فقط و فقط روی کامپیوتر حال میده.اصلا با کنسول و اینا خوب نیست.(به علت این که باید با دسته بازی می کنی) اصلا انگار سازنده ها این بازی رو مخصوص pc زدن.

CRIS Joon CR7
18-03-2012, 10:41
خیلی خیلی ممنون.:40:

من روی رزولوشن 900*1440 مکس پین 1 و 2رو بازی میکردم.

خیلی ببخشید، این سوال به اینجا مربوط نیست فقط خواستم ببینم میشه یک کارت گرافیک دیگه مثل ماله خودم بندازم کنارش ؟؟؟ (مثل رم که میتونی چند تا کار بزاری)

به نظر من بازی کردن سری بازی مکس پسن فقط و فقط روی کلمپیوتر حال میده.اصلا با کنسول و اینا خوب نیست.(به علت این که باید با دسته بازی کنی) اصلا انگار سازنده ها این بازی رو مخصوص pc زدن.
یه چیزایی میگی ها:19:
چرا اونوقت رو کنسول نمیشه؟
چند تا دلیل محکم و البته منطقی بیار...........................

HO3IN-Life
18-03-2012, 10:50
یه چیزایی میگی ها:19:
چرا اونوقت رو کنسول نمیشه؟
چند تا دلیل محکم و البته منطقی بیار...........................

نگفتم نمیشه گفتم که آدم وقتی با کامپیوتر بازیش میکنه احساس میکنه تسلط بیشتری روی بازی داره.

شما خودت اگه مکس پین 1 و 2 رو روی کنسول تصور کنی یکم یه حسی که انگار مکس پین بازی نمیکنی بهت دست میده.

البته این نظر شخصی منه شاید خیلیا این نظر رو نداشته باشن.

mjorh
18-03-2012, 11:48
هر چقدر تریلرای جدیدتری میاد آدم به شاهکار بودن این بازی نزدیکتر میشه ! نمیدونم حالا چه فرقی کرده با سریای قبلی چون بازیشون نکردم ...
ولی به نظر من با یکی از شاهکارای شوتر سوم شخص طرفیم ....
اکتینگش که حرفی توش نداره ...فیزیک بازی هم عالی به نظر میاد ...گرافیکم همینطور....از همه مهمتر راکستار پشتش واساده !:46:

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

بستگی به کارت گرافیک داره ...که من ازش سر در نمیارم :31:

تو تاپیکش بپرسی میگن بهت :46:

Hamid..God
18-03-2012, 12:11
lمن نسخه ی اول رو بازی نکردم اما نسخه ی دومش اولین بزی ای بود که تو کامپیوتر انجام دادم
فقط می تونم بگم عاشقش شدم (کل لولاش با جاهایی که ادماش قایم شدن رو از حفظ ام)
هر جا رو هر کامپیوتری ببینمش تا اخرش نرم ول نمی کنم
تازه شنیدم اونایی که نسخه ی اول رو بازی کردن خیلی از نسخه ی دوم لذت نبردن ! شنیدم قراره برا ios بیاد واستادم تا رو ایپد2ام بازیش کنم

اون پریدناش خدا بود به بار با همین پرش ها تو اون برجه که یه بالکن باحال داشت ادای ترینیتی تو فیلم ماتریکس رو در اوردم که از برجه پرید پایین ماموره هم دنبالش

حالا واقعا منتظرم نسخه ی سوم بیاد و ببینیم این چه جوریه مطمئنا نباید چیزی کمتر از یه شاهکار باشه

CRIS Joon CR7
18-03-2012, 12:24
نگفتم نمیشه گفتم که آدم وقتی با کامپیوتر بازیش میکنه احساس میکنه تسلط بیشتری روی بازی داره.

شما خودت اگه مکس پین 1 و 2 رو روی کنسول تصور کنی یکم یه حسی که انگار مکس پین بازی نمیکنی بهت دست میده.

البته این نظر شخصی منه شاید خیلیا این نظر رو نداشته باشن.
آره الان که اون تریلر های قبلی شو میبینم خودم یه جورایی به حرفت رسیدم
اگه تو کنسول باشه و AIM ASSIST رو فعال کنی یه جورایی لوس و راحت میشه اگه AIM ASSIST رو غیر فعال کنی سخت میشه
موس و کیبرد چیز دیگه ایه
من که هم کنسول دارم هم یه PC به روز و تازه ارتقا شده دارم شاید اینو PC شو بگیرم:46:

HO3IN-Life
18-03-2012, 13:08
آره الان که اون تریلر های قبلی شو میبینم خودم یه جورایی به حرفت رسیدم
اگه تو کنسول باشه و AIM ASSIST رو فعال کنی یه جورایی لوس و راحت میشه اگه AIM ASSIST رو غیر فعال کنی سخت میشه
موس و کیبرد چیز دیگه ایه
من که هم کنسول دارم هم یه PC به روز و تازه ارتقا شده دارم شاید اینو PC شو بگیرم:46:

من هم هر دوشو دارم اما متاسفانه pc من زیاد دلچسب نیست و فکر نکنم بتونم مکس پین 3 رو روش بازی کنم.

گرافیک پائین فقط موجب از بین رفتن هیجان و زیبایی بازی میشه.

واسه این بازی هم که شده، pc رو ارتقاء میدم.بالاخره نسخه سوم این بازی بعد از 9 سال داره میاد، ارزش داره.

amirpers
18-03-2012, 13:10
اصلا خود راکستار بعد از چند تا اسکرینی که از نسخه PC منتشر کرده بود اعلام کرد که بازی بر روی PC دارای جزئیات بالاتر و بهتری نسبت به کنسوله.

HO3IN-Life
18-03-2012, 13:10
بستگی به کارت گرافیک داره ...که من ازش سر در نمیارم :31:

تو تاپیکش بپرسی میگن بهت :46:

آره .:31:

فکر کنم اگر هم نوع گرافیک خودتو بخری به هم بسازن.

تشکر.

Layken
18-03-2012, 13:36
پست اول تاپیک اپدیت شد ...:11:
پایدار باشید

moeenn
18-03-2012, 14:30
اصلا خود راکستار بعد از چند تا اسکرینی که از نسخه PC منتشر کرده بود اعلام کرد که بازی بر روی PC دارای جزئیات بالاتر و بهتری نسبت به کنسوله.
داداش منبع رو لطف میکنی؟
راک استار اگه خیلی به فکر pc باز ها بود الان Red Dead رو براش منتشر میکرد.
من مطمئنم مکس پین 3 با تاخیر برای pc منتشر میشه و البته با کیفیت گرافیکی بالاتر روی کنسول.(نظر شخصی:31:)

mjorh
18-03-2012, 16:33
با کیفیت گرافیکی بالاتر روی کنسول

الان همچین چیزی غیرممکنه !:20:

amirpers
18-03-2012, 16:35
داداش منبع رو لطف میکنی؟
راک استار اگه خیلی به فکر pc باز ها بود الان Red Dead رو براش منتشر میکرد.
من مطمئنم مکس پین 3 با تاخیر برای pc منتشر میشه و البته با کیفیت گرافیکی بالاتر روی کنسول.(نظر شخصی:31:)
البته این اولین بازی راکستاره که داره ظاهرا مستقیما برای PC منتشر میشه چون هر چی باشه مکس پین متعلق به PC هستش.
این هم منبع :

moeenn
18-03-2012, 20:40
الان همچین چیزی غیرممکنه !:20:
داداش چه طور میگی غیر ممکنه؟
مگه MW3 این طور نبود؟
+
برو سایت Eurogamer و Face-Off بین کامپیوترو اکس باکس رو یه نگاه بنداز متوجه میشی که بستگی به شرکت سازنده داره که بخواد محصولش رو کدوم پلتفرم با گرافیک چشم نواز تری داشته باشه.:46:

HO3IN-Life
18-03-2012, 20:58
مگه MW3 این طور نبود؟
+
برو سایت Eurogamer و Face-Off بین کامپیوترو اکس باکس رو یه نگاه بنداز متوجه میشی که بستگی به شرکت سازنده داره که بخواد محصولش رو کدوم پلتفرم با گرافیک چشم نواز تری داشته باشه.:46:

دوستانی که نسخه های قبلی این بازی رو انجام داده باشن میدونن که مکس پین فقط واسه pc بوده، امروز واسه کنسول هم زده شده.

مثل بازی god of war ps3 یا gears of war xbox360.

ممکنه این بازی ها رو واسه pc هم یه روزی بزنن اما هیچ وقت کیفیت بازی مثل وقتی که روی کنسول پخش میشه،نیست.

moeenn
18-03-2012, 21:04
کسی که روی مکس پین شناخت داشته باشه چنین حرفی نمیزنه.

دوستانی که نسخه های قبلی این بازی رو انجام داده باشن میدونن که مکس پین فقط واسه pc بوده ، هست و خواهد بود.

مثل بازی god of war ps3 یا gears of war xbox360.

ممکنه این بازی ها رو واسه pc هم یه روزی بزنن اما هیچ وقت کیفیت بازی مثل وقتی که روی کنسول پخش میشه،نیست.
داداش من هم نسخه ی یک رو بازی کردم هم نسخه ی دوم رو بازی کردم.
از بازی هم شناخت کافی رو دارم.
اون بازی هایی که شما مثال زدی انحصاری هستند یعنی هیچ وقت روی یک پلتفرم دیگری عرضه نمیشند و اگر هم عرضه بشن کیفیت پایینی نخواهند داشت.مثلا همین بازی الن ویک انحصاری اکس باکس بود ولی برای pc هم عرضه شد و با گرافیک بهتر.و همچنین مکس پین انحصاری pc نیست که شما دارید این بازی ها را مثال میزنید.

HO3IN-Life
18-03-2012, 21:34
داداش من هم نسخه ی یک رو بازی کردم هم نسخه ی دوم رو بازی کردم.
از بازی هم شناخت کافی رو دارم.
اون بازی هایی که شما مثال زدی انحصاری هستند یعنی هیچ وقت روی یک پلتفرم دیگری عرضه نمیشند و اگر هم عرضه بشن کیفیت پایینی نخواهند داشت.مثلا همین بازی الن ویک انحصاری اکس باکس بود ولی برای pc هم عرضه شد و با گرافیک بهتر.و همچنین مکس پین انحصاری pc نیست که شما دارید این بازی ها را مثال میزنید.

من هم نگفتم که مکس پین انحصاری pc اما از این رو که مکس پین 1 سال 2000 و 2 در سال 2003 برای pc عرضه شد.مسلما انتظار میره که سری سوم این بازی روی pc بیشتر از کنسول ها به چشم بیاد.

بعد از عرضه شدن بازی تفاوت های بین کنسول ها با pc بیشتر مشخص میشه.

موفق باش:40:ید.

moeenn
18-03-2012, 21:58
من هم نگفتم که مکس پین انحصاری pc اما از این رو که مکس پین 1 سال 2000 و 2 در سال 2003 برای pc عرضه شد.مسلما انتظار میره که سری سوم این بازی روی pc بیشتر از کنسول ها به چشم بیاد.

بعد از عرضه شدن بازی تفاوت های بین کنسول ها با pc بیشتر مشخص میشه.

موفق باش:40:ید.
داداش اولا سال انتشار مکس پین 1 سال 2001 است(شما که خیلی اطلاعات داشتی؟!)
دوما اگه دقت کنی هم مکس پین1 و هم مکس پین 2 برای Xbox و PS2 منتشر شدن و اتفاقا نمرات خوبی هم گرفتن.

HO3IN-Life
18-03-2012, 22:06
داداش اولا سال انتشار مکس پین 1 سال 2001 است(شما که خیلی اطلاعات داشتی؟!)
دوما اگه دقت کنی هم مکس پین1 و هم مکس پین 2 برای Xbox و PS2 منتشر شدن و اتفاقا نمرات خوبی هم گرفتن.

بله درسته من اشتباه کردم تاریخ انتشار مکس پین 1 2001 بود نه 2000

من توی یه سایت خارجی خونده بودم اینو. الان که رفتم داخل سایت خود مکس پین دیدم اون تاریخ اشتباه بوده.

ببینید نه تنها مکس پین بلکه تمام بازی هایی که برای سه پلتفرم ps3,xbox 360 و pc عرضه میشن معمولا pc از بقیه بهتر عمل کرده. حتی از نظر حجم بازی ها هم.

من تا حالا بازی ای ندیدم که کسی بیاد و بگه ماله کنسولش بهتر از pc بوده.(بازی هایی که واسه هر سه عرضه میشن)

حالا دو حالت داره یا هست و خیلی کمه که من ندیدم یا اینکه نیست.

moeenn
18-03-2012, 22:19
بله درسته من اشتباه کردم تاریخ انتشار مکس پین 1 2001 بود نه 2000

من توی یه سایت خارجی خونده بودم اینو. الان که رفتم داخل سایت خود مکس پین دیدم اون تاریخ اشتباه بوده.

ببینید نه تنها مکس پین بلکه تمام بازی هایی که برای سه پلتفرم ps3,xbox 360 و pc عرضه میشن معمولا pc از بقیه بهتر عمل کرده. حتی از نظر حجم بازی ها هم.

من تا حالا بازی ای ندیدم که کسی بیاد و بگه ماله کنسولش بهتر از pc بوده.(بازی هایی که واسه هر سه عرضه میشن)

حالا دو حالت داره یا هست و خیلی کمه که من ندیدم یا اینکه نیست.
نه داداش هست زیاد هم هست.
مثلا از همین راکستار GTA:IV توی pc فاجعه ای به تمام معنا بوده.
Splinter Cell : Conviction هم روی کنسول ها عملکرد بسیار بهتری ارایه داده.
سری بازی های FIFA که بسیار هم محبوب هستند روی PC اصلا خوب عمل نکردند.
عنوان Mass Effect 3 روی کنسول ها خصوصا Xbox360 برتری کاملا محسوس داشته.
سری بازی های Call Of Duty هم روی کنسول بهتر بودند.
و ...................
بسیاری از بازی های بزرگ هم بودند که اصلا برای PC منتشر نشدن مثل Red Dead Redemption

HO3IN-Life
18-03-2012, 22:27
نه داداش هست زیاد هم هست.
مثلا از همین راکستار GTA:IV توی pc فاجعه ای به تمام معنا بوده.
Splinter Cell : Conviction هم روی کنسول ها عملکرد بسیار بهتری ارایه داده.
سری بازی های FIFA که بسیار هم محبوب هستند روی PC اصلا خوب عمل نکردند.
سری بازی های Call Of Duty هم روی کنسول بهتر بودند.
و ...................
بسیاری از بازی های بزرگ هم بودند که اصلا برای PC منتشر نشدن مثل Red Dead Redemption

همش رو قبول دارم اما call of duty روی pc خیلی بوده. من با وجود این که ps3 هم دارم باز هم این بازی رو روی pc اجرا کردم.

mjorh
18-03-2012, 22:34
مگه MW3 این طور نبود؟

ببینید من دارم از گرافیک صحبت می کنم نه از چیز دیگه ای ....
شما مطمئن باشید خیلی از بازیا (95 درصدشون ) وقتی واسه هر سه پلتفرم ساخته میشن ،مطمئن نسخه PC از لحاظ گرافیک یه خورده بهتره ....بایدم همینطور باشه، PC یه سری امکانات و فناوریایی داره که کنسولا ندارن ...هر پلتفرمی باید یه برتریی داشته باشه ...برتریه کنسولا انحصاریشون برتری PC هم همین گرافیک و ....

اصلا این طور نبوده ...PS3 که از همه پایینتر بود ....اکس باکس و PC هم برابرن!

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

بی خیال شید باو ...آف تاپیک شد همه چی....
بازی میاد میبینیم که.....! :5:

moeenn
18-03-2012, 22:34
همش رو قبول دارم اما call of duty روی pc خیلی بوده. من با وجود این که ps3 هم دارم باز هم این بازی رو روی pc اجرا کردم.
داداش نظر شما محترمه اما اگه به امتیاز های این عنوان بر روی سه پلتفرم نگاه کنی متوجه میشی که برای نسخه ی Xbox360 امتیاز های بالاتری داشته
+
منم با وجود اینکه PC دارم این عنوان رو بر روی 360 تجربه کردم.:31:

HO3IN-Life
18-03-2012, 22:37
داداش نظر شما محترمه اما اگه به امتیاز های این عنوان بر روی سه پلتفرم نگاه کنی متوجه میشی که برای نسخه ی Xbox360 امتیاز های بالاتری داشته
+
منم با وجود اینکه PC دارم این عنوان رو بر روی 360 تجربه کردم.:31:

360 رو خبر ندارم اما بین pc و ps3 پی سی بهتر بوده.

moeenn
18-03-2012, 22:51
ببینید من دارم از گرافیک صحبت می کنم نه از چیز دیگه ای ....
شما مطمئن باشید خیلی از بازیا (95 درصدشون ) وقتی واسه هر سه پلتفرم ساخته میشن ،مطمئن نسخه PC از لحاظ گرافیک یه خورده بهتره ....بایدم همینطور باشه، PC یه سری امکانات و فناوریایی داره که کنسولا ندارن ...هر پلتفرمی باید یه برتریی داشته باشه ...برتریه کنسولا انحصاریشون برتری PC هم همین گرافیک و ....

اصلا این طور نبوده ...PS3 که از همه پایینتر بود ....اکس باکس و PC هم برابرن!

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

بی خیال شید باو ...آف تاپیک شد همه چی....
بازی میاد میبینیم که.....! :5:
منم دارم دارم از گرافیک صحبت میکنم از داستان حرف نمیزنم که:31: اگر یه بار بری سایت Eurogamer و مقایسه ی MW3 بین کامپیوتر و اکس باکس رو ببینی از نظر گرافیک میبینی برای اکس باکس سرتر هست.
+
در مورد Mass Effect 3 هم شما مثل این که ریاضی ات خیلی ضعیفه مقایسه ی این دو تا لینک رو به خودت میسپارم ببین برای کدوم بالاتره من موندم با چه رویی میای میگی امتیاز های این ها برابرن.
قسمت سمت راست بالای صفحه یه جا نوشته Metacritic Score امیدوارم بتونی عدد اون رو بخونی.:31:

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

360 رو خبر ندارم اما بین pc و ps3 پی سی بهتر بوده.
داداش مثل اینکه ریاضی شما از اون یکی دوستومن هم ضعیف تره:31:
این سه لینک رو خودت مقایسه کن :

mjorh
18-03-2012, 23:01
منم دارم دارم از گرافیک صحبت میکنم از داستان حرف نمیزنم که اگر یه بار بری سایت Eurogamer و مقایسه ی MW3 بین کامپیوتر و اکس باکس رو ببینی از نظر گرافیک میبینی برای اکس باکس سرتر هست.
+
در مورد Mass Effect 3 هم شما مثل این که ریاضی ات خیلی ضعیفه مقایسه ی این دو تا لینک رو به خودت میسپارم ببین برای کدوم بالاتره من موندم با چه رویی میای میگی امتیاز های این ها برابرن.
قسمت سمت راست بالای صفحه یه جا نوشته Metacritic Score امیدوارم بتونی عدد اون رو بخونی.

اولا احترام خودتون رو نگه دارید ! واقعا براتون متاسفم با این .....
دوما هیچ جایی رو پیدا نمی کنید که گرافیک بازیه کال آو دوتی رو مد نظر قرار بدند ! تو هیچ بنچی همچین چیزیو نمی بینید !
راجبه اون امتیازا هم ، زود زود چینچ میشن ...ینی دائما درحال تغیرن ....
هنوزم میگم رو pc و اکس باکس برابرن (بازم پی سی یه خورده بالاتره)از لحاظ گرافیک ،از لحاظ گرافیک ! امیدوارم متوجه شده باشید من کله بازیو نمیگم ! بحث سر گرافیک هسش ! (اون امتیازا واسه کله بازیه !)

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

ااگه بحثی هس تو پروفایل ...تاپیکو به گند .....

HO3IN-Life
18-03-2012, 23:13
داداش مثل اینکه ریاضی شما از اون یکی دوستومن هم ضعیف تره:31:
این سه لینک رو خودت مقایسه کن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcall-of-duty-modern-warfare-3%2Fplatform%2Fps3%2F)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcall-of-duty-modern-warfare-3%2Fplatform%2Fpc%2F)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcall-of-duty-modern-warfare-3%2Fplatform%2Fxbox360%2F)

در مورد بی احترامی چیزی بهتون نمیگم دوستمون جواب دادن.

و اما در مورد امتیازات بگم که هیچ ارزشی نداره یه موقع به بازی مثل gti iv امتیاز 9 میدن و به بازی مثل modern warfar 3 امتیاز 8.5

امتیازاتی که اونجا داده شده ps3 از همه بالاتره بعد x360 و بعد هم pc. که به نظر من اصلا درست نیست.(بر اساس امتیازات کاربران)

بحث تایپک هم کاملا داره منحرف میشه . از مکس پین خیلی دور شده.

تشکر.

moeenn
18-03-2012, 23:21
در مورد بی احترامی چیزی بهتون نمیگم دوستمون جواب دادن.

و اما در مورد امتیازات بگم که هیچ ارزشی نداره یه موقع به بازی مثل gti iv امتیاز 9 میدن و به بازی مثل modern warfar 3 امتیاز 8.5

امتیازاتی که اونجا داده شده ps3 از همه بالاتره بعد x360 و بعد هم pc. که به نظر من اصلا درست نیست.(بر اساس امتیازات کاربران)

بحث تایپک هم کاملا داره منحرف میشه . از مکس پین خیلی دور شده.

تشکر.
یعنی منظور شما اینه که MW3 باید از GTA IV بالاتر میگرفت؟ در ضمن من با امتیازات کاربرا کاری ندارم اون Metacritic میانگین امتیازات سایت ها هستش نه امتیازاتی که کاربرا دادن چون اونا اصلا مهم نیستن.
با تشکر از دونفرتون اگر توهینی شد به دل نگیرید ادامه رو تو پروفایل پیگیری کنید.هر دونفرتون بیاین تو پروفایلم دنبال کنید بحث رو اگر نیاید یعنی حرف من مورد قبول جمع است
+
از مدیرا میخوام پاک کنن:31:
با تشکر

5ajad
19-03-2012, 12:09
بچه ها بحث سر چیه الان؟:دی

CRIS Joon CR7
19-03-2012, 12:35
هیچی من هم اولش بودم تو بحث کنار کشیدم
هر چی بود خدا رو شکر تموم شد
بحث در مورد تفاوت نسخه کنسولی این بازی نسخه PC بود و آخرش هم نفهمیدم چی شد:31:

amirpers
19-03-2012, 13:07

ببینید.
ما با توجه به بازی هایی که راکستار تولید کرد و بعد یه مدتی برای PC اون رو پورت کرد داریم حرف می زنیم. هیچ کدوم این بازی ها هم از اول معلوم نبود که برای PC میاد یا نه.
اما الان فرق می کنه. Max Payne 3 از اولش مشخص بود که داره برای PC میاد و از اول هم راکستار روش کار کرده و با توجه به گفته های خود راکستار که منبعش رو در صفحات قبل گذاشتم ، نسخه PC دارای جزئیات گرافیکی بهتری هم نسبت به نسخه های کنسولی هستش. این صحبت خود راکستاره و نه شخص خاصی.

HO3IN-Life
19-03-2012, 13:27
ای کاش مکس پین تا آخر بازی با این فرم می بود :

کچل شدنش آدمو خیلی ناراحت میکنه :31:

manuelcalavera
19-03-2012, 13:28
این بحث در تاریخ ِ انجمن ها - فارسی و غیر پارسی - هیچ وقت نتیجه ای نداشته

moeenn
19-03-2012, 13:45
ببینید.
ما با توجه به بازی هایی که راکستار تولید کرد و بعد یه مدتی برای PC اون رو پورت کرد داریم حرف می زنیم. هیچ کدوم این بازی ها هم از اول معلوم نبود که برای PC میاد یا نه.
اما الان فرق می کنه. Max Payne 3 از اولش مشخص بود که داره برای PC میاد و از اول هم راکستار روش کار کرده و با توجه به گفته های خود راکستار که منبعش رو در صفحات قبل گذاشتم ، نسخه PC دارای جزئیات گرافیکی بهتری هم نسبت به نسخه های کنسولی هستش. این صحبت خود راکستاره و نه شخص خاصی.
تاریخ انتشارش خرداده دیگه؟!! اون موقع حالتون رو میپرسم!!:31:
موفق باشید.

CRIS Joon CR7
19-03-2012, 13:52
ببینید.
درسته ما نباید بلایی که سر نسخه های GTA اومد رو با این یکی بدونیم
ایشون دارند با ذکر دلیل این رو میگن
به نظرم من هم همین حرف درسته:46:

HO3IN-Life
19-03-2012, 14:22
موفق باشید.

تاریخ انتشار 15 may هست که برابر میشه با سه شنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱

زودتر میتونیم به نتیجه برسیم.

moeenn
19-03-2012, 14:40
تاریخ انتشار 15 may هست که برابر میشه با سه شنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱

زودتر میتونیم به نتیجه برسیم.
داداش اون تاریخ برای کنسول هست. برای PC می 29 است.

HO3IN-Life
19-03-2012, 15:03

mjorh
19-03-2012, 15:19
اون موقع حالتون رو میپرسم!

amirpers رو میشناسم از خودش نمیحرفه ...
منم یادمه خود راکستار گفته بود که نسخه PC از لحاظ گرافیکی بهتره ...

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

کچل شدنش آدمو خیلی ناراحت میکنه

:31:
اما به نظر من وختی کچل میشه با ابهتر میشه....:46:

amirpers
19-03-2012, 16:45
موفق باشید.
تا اونجایی که من متوجه شدم ُ شما می خوای جو رو متشنج کنی. نمی دونم چه چیزی نصیبت میشه اما چیزی رو که من گفتم می تونید رجوع کنید به لینک منبعش در سایت Max Payne 3 و خودتون ببینید.
من خودم X360 هم دارم و برام خیلی فرق نمی کنه که کدوم نسخه بهتر باشه (هرچند که PC رو ترجیح می دم) اما واقعیت رو گفتم.

amirpers رو میشناسم از خودش نمیحرفه ...
منم یادمه خود راکستار گفته بود که نسخه PC از لحاظ گرافیکی بهتره ...

---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

شما هم لطف دارید به من و ممنونم از شما اما همونطور که گفتم حرف من نقل قول بود از خود راکستار.

HO3IN-Life
19-03-2012, 18:48
amirpers

:31:
اما به نظر من وختی کچل میشه با ابهتر میشه....:46:

آره. یکی از عواملی که باعث با ابهتر شدنش شده داشتن ریش و سیبیل در زمانی که کچله ست :31:

کلا من همون قیافه ای که توی چند عکس جدیدش بود رو بیشتر ترجیح میدم.:20:

moeenn
19-03-2012, 19:17
سلام
این لینک رو مشاهده کنید :

تاریخ انتشار برای کنسول ها 15 و برای PC 29 می است.
+
اصلا قصد متشنج کردن جو رو ندارم.فقط خواستم به یه نتیجه ای به طور دوستانه برسیم.
موفق نباشید(باشید:31:)

amirpers
20-03-2012, 21:09
آرت وورک جدیدی از بازی در دو سایز :

mjorh
23-03-2012, 17:32
یه خبر خوش برای PC بازها ....برتریه کامل گرافیکی نسخه PC ! راکستار تایید کرد!

“ما افتخار می کنیم که مکس پین ۳ از قابلیت هایی چون دایرکت ایکس ۱۱ و Tessellation پشتیبانی می کند. این به معنی فریم ریت بالا تر، جلوه های بصری عالی تر، دقت در کنترل با موس و کیبرد، قابلیت های کامل برای تغییر تنظیمات گرافیک و کنترل در بازی و اضافه شدن قابلیت سه بعدی به بازی برای هر چه بیشتر کردن حس واقع گرایی است.”
اسکرین شات های جدیدی نیز از نسخه PC بازی Max Payne 3 منتشر شده که در زیر مشاهده می کنید:

Dbazinews

amirpers
23-03-2012, 18:21
خب خدا رو شکر که راکستار یه بار دیگه بهتر بودن نسخه PC رو تایید کرده.

اسکرین ها در سایز بزرگتر :

amirpers
23-03-2012, 19:55
ویدیویی جدید از submachine guns :

goldenmember
25-03-2012, 12:31
یعنی چی که بعضیا میگفتن قیاف مکس جونم تو نسخه 3 تغییر کرده.این همونه فقط بسته بندیش عوض شده:31:

amirpers
25-03-2012, 14:03
یعنی چی که بعضیا میگفتن قیاف مکس جونم تو نسخه 3 تغییر کرده.این همونه فقط بسته بندیش عوض شده:31:

این اولین تصویری بود که از مکس پین 3 منتشر شده بود و بعدش تغییراتی کرد.
کلا چهره مکس پین تو هر سه نسخه با هم تفاوت داشته.
در قسمت اول که چهره سام لیک نویسنده بازی رو داشت. در قسمت دوم شخص دیگری با سن بیشتر و الان هم یه نفر دیگه.
البته یه چیزی رو باید یادآور بشم و اون اینه که مکس پین 1 اولین بازی ای بود که از چهره افراد واقعی برای بازی استفاده کرده بود.

ziba12
26-03-2012, 00:19
به شدت منتظر این بازی هستم ...من کلا اهل بازی نیستم اما این یه چیز دیگست .

goldenmember
26-03-2012, 15:06
به شدت منتظر این بازی هستم ...من کلا اهل بازی نیستم اما این یه چیز دیگست .

اینو خوب اومدی

M e i s a m
26-03-2012, 17:28
هنوز خاطرات و تم و اهنگ و استوری فوق العاده مکس 1 و 2 تو ذهنم هست :11:

havas_1980
28-03-2012, 21:31
تریلر معرفی گیم پلی بخش چند نفره - بخش اولش, رسید.

Multiplayer Gameplay Trailer Part I : SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e3_multiplayergameplay1trailer_em_3-28_9ampstjgh_640x360_1200_m30.mp4) | HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e3_multiplayergameplay1trailer_em_3-28_9ampstjgh_1280x720_3500_h32.mp4)

ziba12
29-03-2012, 00:01
دوستان نمیدونن به تاریخ شمسی کی میاد ؟!

خداییش حیفه این بازی رو نخسه کپی رو گرفت . باید نخسه ارجینال رو تهیه کرد چون 100 بار هم که بازی کرد از چشم نمیافته :11:

manuelcalavera
30-03-2012, 12:01
دوستان نمیدونن به تاریخ شمسی کی میاد ؟!

خداییش حیفه این بازی رو نخسه کپی رو گرفت . باید نخسه ارجینال رو تهیه کرد چون 100 بار هم که بازی کرد از چشم نمیافته :11:
شما نسخه ی اریجینال تهیه کن .
من که تا وقتی دلار در نیارم ، دلار خرج نمیکنم ، چون به شعورم توهین میشه

amirpers
30-03-2012, 12:41
اتفاقا من هم تو همین فکر هستم ولی مسئله اینه که با این قیمت دلار ، احتمالا بازی حول و حوش 100 تومن آب می خوره. یه چیز دیگه هم که دو دلم کرده اینه که شاید نسخه اوریجینال بازی برای کار کردن احتیاج به انلاین شدن و این مشکلات داشته باشه که اون هم دردسری برا خودش.

اما این هم عکس James McCaffrey با اون صدای دلنشینش در حال دوبله بازی Max Payne 3 :

moeenn
30-03-2012, 14:38
تریلر معرفی گیم پلی بخش چند نفره - بخش اولش, رسید.

Multiplayer Gameplay Trailer Part I : SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e3_multiplayergameplay1trailer_em_3-28_9ampstjgh_640x360_1200_m30.mp4) | HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e3_multiplayergameplay1trailer_em_3-28_9ampstjgh_1280x720_3500_h32.mp4)

واقعا تریلر فوق العاده ای بود.به همه توصیه می کنم این رو ببینن.:10:
فقط یه سوال : این تریلر برا کدوم پلتفرم بود؟

amirpers
30-03-2012, 23:33
سه والپیپر جدید از بازی در دو سایز :

1080*1920 :

1050*1680 :

M E S S I
05-04-2012, 08:36

amirpers
07-04-2012, 00:26
1) ویدیویی جدید از اسله شات گان در بازی :

2) اما به نقل از سایت گیم اسپات و با توجه به گفته قبلی راکستار ، بازی Max Payne با گرافیک و جزئیات بالا برای موبایل عرضه خواهد شد اما برای سیستم عامل های IOS و Android.برای IOS در تاریخ 12 آپریل و برای اندروید دوهفته بعد از 12 آپریل. با این حساب دوستان دارای گوشی های موبایل با سیستم عامل های دیگر از جمله سیمبین و ویندوز فعلا از بازی کردن این گیم محروم هستند ؛ البته تا کی مشخص نیست (شاید برای همیشه).

3) این هم تصویری از بازی مکس پین 3 بر روی ساختمان هتل Figueroa در شهر لس آنجلس ایالات متحده :

Dav0od
08-04-2012, 18:35
دوستان سبک max payne 3 چیه ؟ open world ؟

mahyarSAMSUNG
08-04-2012, 21:38
هنوز خاطرات و تم و اهنگ و استوری فوق العاده مکس 1 و 2 تو ذهنم هست :11:

آخی چه رمانتیک .... میشه حالا شما جواب مارو بدید .. که این بازی تاریخ انتشارشو اول تاپیک زده 2009 چرا هنوز این بازی تاپیکش توی اخبار بازی مونده ... ؟ آیا این بازی اومده یا نه ؟:19::13:

Ghaioom
08-04-2012, 21:51
آخی چه رمانتیک .... میشه حالا شما جواب مارو بدید .. که این بازی تاریخ انتشارشو اول تاپیک زده 2009 چرا هنوز این بازی تاپیکش توی اخبار بازی مونده ... ؟ آیا این بازی اومده یا نه ؟:19::13:
خوب الکی هی میگفتن این تاریخ میدیم. بعد از چندین سال مثل اینکه تو may میاد!!

amirpers
10-04-2012, 00:44
چند عکس از غرفه راکستار و بازی Max Payne 3 در نمایشگاه PAX East در شهر بوستون آمریکا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpers
14-04-2012, 14:26
خب بالاخره بعد از چند روز (که تو این هفت سال چنین چیزی من ندیده بودم) انجمن دوباره راه افتاد.

چند خبر از Max Payne 3 (البته با تاخیر) :

چند اسکرین جدید از بازی و لیست کامل اچیومنت و ترافی ها :

Feel the Payne
Story Complete [MEDIUM]

Serious Payne
Story Complete [HARD]

Maximum Payne
Story Complete [OLD SCHOOL]

Payne In The Ass
Story Complete [HARDCORE]

It's Fear That Gives Men Wings
10 Bullet Time® Kills In A Row

You Might Hurt Someone With That
Shoot 10 Airborne Grenades

Sure Know How To Pick A Place
Discover All Tourist Locations

The Fear Of Losing It
Survive A Level Without Painkillers

One Bullet At A Time
300 Headshots

You Play, You Pay, You Bastard
100 Kills With Melee

With Practiced Bravado
100 Kills During Shootdodge

Past The Point Of No Return
Take 100 Painkillers

A Few Hundred Bullets Back
Use Every Weapon In The Game

Colder Than The Devil's Heart
Kill 30 Enemies In 2 Minutes

Part I Complete
Complete Part I Of The Story

Part II Complete
Complete Part II Of The Story

Part III Complete
Complete Part III Of The Story

Out The Window
Get 6 Kills While Diving Through The VIP Window [FREE AIM]

The One Eyed Man Is King
Cover Passos With Perfect Aim

That Old Familiar Feeling
Clear The Hallway Of Lasers

Something Wicked This Way Comes
Get 7 Kills While Jumping From The Rickety Boat [FREE AIM]

Amidst The Wreckage
Destroy All The Models In The Boardroom

So Much For Being Subtle
Get 9 Kills While Being Pulled By A Chain [FREE AIM]

The Shadows Rushed Me
Unlock And Complete New York Minute Hardcore

The Only Choice Given
Get 8 Kills While Dangling From A Chain [FREE AIM]

Along For The Ride
Trigger A Bullet Cam On The Zipline [FREE AIM]

Sometimes You Get Lucky
Get A Headshot During The Rooftop Tremors

It Was Chaos And Luck
Get 6 Kills While Riding The Push Cart [FREE AIM]

The Road-Kill Behind Me
Total Everything On The Runway

Trouble Had Come To Me
Clear Everyone On The Bus Ride

All Of The Above
Finish All Grinds

An Echo Of The Past
Find All Clues

A License To Kill
Collect All Golden Guns

A New York Minute
Finish In A New York Minute

Full Monty
Complete One Of Each Game Mode Including All Gang Wars

Payne Bringer
Kill 100 Other Players

Max Payne Invitational
Invite Someone To Play Through The In-Game Contact list

Man Of Many Weapons
Unlock All Weapons

Man Of Many Faces
Unlock All Faction Characters

Deathmatch Challenge
Winner In Any Deathmatch

Grave Robber
Looted A Body

The Gambler
Won A Wager

Training Complete
Achieve Level Rank 50

Dearest Of All My Friends
Kill Someone On Your Friends List

این هم اجرای موزیک زیبا و خاطره انگیز مکس پین که امیدوارم تو این شماره هم حضور پررنگی داشته باشه :

تریلر جدید بازی درباره بولت تایم با دو کیفیت : (از دستش ندید ، فوق العاده است)

hormozan m
14-04-2012, 16:54
سلام . چند روزه که مکس پین برای سیستم های iOS که شامل iPhone-iPad-iPod touch منتشر شده ! بازی همون مکس پین یک محبوب هست و با حجم 1gb در appstore برای خرید قرار گرفته . ( که ما نمیخریم :31: )

برای دانلود نسخه کرک شده بازی که به صورت یونیورسال هست و با آیپد جدید هم کاملا سازگاره رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید . ( من گرفتم واقعن عالیه 9)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rjoULQPIODZHDZMavpd_Y-x8JjPjS75FW5snp-yHwsRJtbO2eAJcHYiouMWpfnkWlXjDy8q5l4Fh-Dzxi71

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KDBvaaqfPrjYGkNqC1Mwp-szagu07Ajy4gZGqHyBi-hxoBtc4m3NTHCQ_lBjd67-tbBoYXUPecRMm9p7-ehIlA

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9v_7EBFogbvZSRn8YC_XEQkNRXOnFQbtYUFi-LyISXTB1iZKeUcQbr8QrxEskOBrOXVt5fsSgK2bLEthH4-

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d81c7.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b5293.jpg

amirpers
16-04-2012, 14:31
خب دوستان من 2 تا سوال از راکستار پرسیده بودم در مورد نحوه Save کردن بازی و همینطور موزیک بازی که آیا از موزیک مکس پین و مکس پین 2 استفاده شده یا نه که راکستار جوابم رو داد :

با توجه به گفته های راکستار ، دیگه بازی از سیو دستی استفاده نمی کنه و در هر مرحله چک پوینت هایی وجود داره که به صورت اتوماتیک سیو میشه.

و در مورد موزیک هم گفته که موزیک تم بازی های قبلی استفاده شده به همراه موزیک های جدید.

amirpers
17-04-2012, 18:37
خب این هم پاسخ راکستار در مورد عرضه بازی مکس پین برای سیستم عامل های موبایل سیمبین و ویندوز فون :

این بازی فقط برای IOS (که اومده) و اندروید عرضه میشه متاسفانه.

mjorh
19-04-2012, 08:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-1-full.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-2-full.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-3-full.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-5-full.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-6-full.jpg)

dbazinews

3Dmajid
19-04-2012, 09:19
تووو ایران واسه راهپیماییشم اینجوری تبلیغ نمیکنن :31:

amirpers
19-04-2012, 09:55
سوال مهم دیگه ای از راکستار پرسیدم که متاسفانه جواب ندادند. ایمیل کردم براشون. اگه جواب بدند حتما اینجا اطلاع رسانی میکنم.
سوالیه که خیلی از دوست داران مکس پین چه اینجا و چه در فروم های دیگه دیدم پرسیدند و لی اطلاعاتی در دست نبود.

خود سوال و جواب باشه برای بعد.

amirpers
19-04-2012, 22:41
خب همونطور که انتظار داشتم ، راکستار جواب ایمیلم رو داد اما پاسخ سوالم رو نه.

همونطور که می دونید توی مکس پین 2 در حالت سخت اگه بازی می کردید ، Mona Sax زنده می موند. خیلی ها و از جمله خود من سوال برام پیش اومده بود که آیا او در مکس پین 3 حضور داره یا نه که این رو از راکستار پرسیدم. در سه مرحله. دو بار در سایتش و آخرین بار به وسیله ایمیل.

پاسخ راکستار رو که برام ایمیل کرده بود در عکس زیر ببینید :

همونطور که خودتون می بینید ، در جواب گفته شده که نمی تونن جزئیات بازی رو آشکار کنند و می ترسند که جوابی نداشته باشند و پاسخ سوال من رو موکول کردند به Asked & Answered بعدی متاسفانه

amirpers
21-04-2012, 14:54
سه والپیپر جدید از بازی با کیفیت فول اچ دی :

fokahi110
21-04-2012, 17:18
سلام دوست عزیز amir pers اقا منم عاشق Max Payne هستم مخصوصا موبایل 26 اوریل هم نسخه اندروئیدش میاد نسخه PC هم 25 اردیبهشت.:20::11:

CRIS Joon CR7
21-04-2012, 17:23
سلام دوست عزیز amir pers اقا منم عاشق Max Payne هستم مخصوصا موبایل 26 اوریل هم نسخه اندروئیدش میاد نسخه PC هم 25 اردیبهشت.:20::11:
اولا داد و بیداد راه ننداز:31:(بزرگ نوشتی)
بعدش فکر کنم این جمله فقط استفاده ی خصوصی داره و جاش تو پرو فایله ها:27:

amirpers
21-04-2012, 22:08
تریلر تلویزیونی رسمی جدید از بازی :

لینک دیگر که fokahi110 عزیز لطف کرده و آپلود کرده :

حجم : 21 مگ

XENON24
22-04-2012, 16:52
در مورد سیستم مورد نیاز چیزی نگفتن؟

amirpers
22-04-2012, 17:58
در مورد سیستم مورد نیاز چیزی نگفتن؟

هنوز چیزی نگفتن ولی اعلام کردن به زودی گفته میشه.

*Forgotten*
22-04-2012, 20:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-1-full.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-2-full.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-3-full.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-5-full.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p-content%2Fuploads%2F2012%2F04%2Fmaxpayne3-banner-6-full.jpg)

dbazinews

با این عکسایی که من دیدم باز مثل اینکه میخان تو داستان گند بزنن

همون داستان قدیمی تروریسم و ربطش به مسلمونا از این حرفا ............

یه خورده از مکس پین یک درس بگیرن و یه داستان جذاب درست کنن نه اینکه این داستان تکراری و همه گیر رو تو هر بازی وارد کنن :31:

داستانش رو کسی میدون چیه یا من اشتباه میکنم؟؟

AlexMercer
22-04-2012, 21:23

یه خورده از مکس پین یک درس بگیرن و یه داستان جذاب درست کنن نه اینکه این داستان تکراری و همه گیر رو تو هر بازی وارد کنن :31:

کجاش به مسلمونا ربط داره عزیز؟ ریو دو ژانیرو!اسلام!

arashpr9
22-04-2012, 22:02

جسارتا شما از کجا فهمیدید به مسلمون ها ربط داره؟ با اون دستمال قرمز دور صورت دشمنه؟

داستانش هم مربوط به زن یه مرد برزیلی که اونو میدزدنو مکس پین رو هم واسه برگردوندن زنه مامور میکنن

بعضی دوستان هم میان تو این تاپیک نظر میدن قبل از اینکه تریلرای بازی منتشر بشه میگفتن بازی اشغالیه ولی الان مکس جون افتادن دنبال تاپیک

*Forgotten*
22-04-2012, 22:54
جسارتا شما از کجا فهمیدید به مسلمون ها ربط داره؟ با اون دستمال قرمز دور صورت دشمنه؟

داستانش هم مربوط به زن یه مرد برزیلی که اونو میدزدنو مکس پین رو هم واسه برگردوندن زنه مامور میکنن

بعضی دوستان هم میان تو این تاپیک نظر میدن قبل از اینکه تریلرای بازی منتشر بشه میگفتن بازی اشغالیه ولی الان مکس جون افتادن دنبال تاپیک

ممنون

زیاد جدی نگیرد آخه این داستانا مد شده مثل این bf3

این عکس با اون دستمال منو به اشتباه انداخت

EngineeR EhsaN
22-04-2012, 23:05
من که فکر نکنم سیستمم بکشه منتظر نسخه اندرویدیش میمونم :دی نسخه آیفونشم اومده 1.5 گیگ!!!

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

amirpers
22-04-2012, 23:25
من که فکر نکنم سیستمم بکشه منتظر نسخه اندرویدیش میمونم :دی نسخه آیفونشم اومده 1.5 گیگ!!!

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

دوست عزیز
نسخه 1 که سال 2001 اومده بود داره برای اندروید میاد و آیفونش اومده.
این مکس پین جدید نسخه 3 هستش.

amirpers
22-04-2012, 23:36
خب دوستان آخرین خبر اینکه ظاهرا فردا (دوشنبه) راکستار قراره سیستم مورد نیاز بازی و چند اسکرین جدید از PC رو منتشر کنه.
(در سایت بازی اعلام کرده)

sirchicco
22-04-2012, 23:36
ممنون

زیاد جدی نگیرد آخه این داستانا مد شده مثل این bf3

این عکس با اون دستمال منو به اشتباه انداخت

شما فقط ذستمالو دیدی به اینکه طرف لباس تنش نیست دقت نکردی!:31:
مسلمون بدون لباس تازه اونم با خالکوبی از اوون حرفاست!

amirpers
23-04-2012, 18:45
خب طبق وعده راکستار ، سیستم مورد نیاز بازی به همراه چند اسکرین از ورژن PC بازی منتشر شد :

سیستم مورد نیاز :

Max Payne 3 PC System Specifications

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 16GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

DVD Drive

چیزی که مشخصه اینه که با توجه به تصاویر ، نسخه PC بازی به شدت دارای جزئیات بالاییه و آدم رو مجاب می کنه که حتما نسخه PC رو بازی کنه.

اما به نظر شما با توجه به 35 گیگابایت مورد نیاز ، بازی در چند دی وی دی قراره عرضه بشه ؟

CRIS Joon CR7
23-04-2012, 19:00
دیگه خیلی فشرده بشه و بلک باکس و تک زبانه شاید هفت تا 10 بشه :21:.........:18:
نه ولی کمتر میشه:20:
تازه خیلی ها همینجوری میزنن روی دیسک بیشتر مثلا shank 2 رو من دیدم یارو روی دو تا DVD میفروخت:18:
اگه بخواد با MAX3 هم همین بازی رو در بیاره یه کارتون DVD میشه:31:

fokahi110
23-04-2012, 19:31
سلام بابا هول نکنید دوستان احتمالا همون 4 یا 5 DVD منتها موقع اکستراکت شدن و از حالت فشرده خارج شدن حجمش به این مقدار میرسه.لامصب چه گرافیکی داره نسحه اندروئید این بازی من بی صبرانه منتظرم تا بیاد.حجم نسحه بازی برای ایفون و ایپاد 1 گیگ و خورده ای بود احتمال میدم اندروئید از 1 گیگ هم بالاتر بره.

راستی امیر جان من لپ تاپم 8 گیگ رم با cpu Corei7 2670QM و Nvidia 540M هست میکشه بازی رو؟

سیستم خونگیم هم اینتل کورتو دو E5300 اینتل 2 گیگ رم دارم با Nvidia 9500GT ؟؟؟نصب میشه برام؟:20:

Rick Butler
23-04-2012, 19:34
سیستم مورد نیازش (جزئیات بالاش) خیلی زیاده !:19: چند نفر توی ایران هستند که Core i7 3930k دارن ؟ یا GTX680 ؟که یک ماهه اومده
!
در کل به نظر میاد این بازی حسابی آدم رو سرگرم کنه (مثلا کل تابستون :دی)! بهرحال امیدوارم خوب از آب دربیاد !
بازی توی 5 تا دی وی دی 9 جا می شه دیگه !(خدا رحم کنه به قیمتش :31:)

amirpers
23-04-2012, 20:12
سلام بابا هول نکنید دوستان احتمالا همون 4 یا 5 DVD منتها موقع اکستراکت شدن و از حالت فشرده خارج شدن حجمش به این مقدار میرسه.لامصب چه گرافیکی داره نسحه اندروئید این بازی من بی صبرانه منتظرم تا بیاد.حجم نسحه بازی برای ایفون و ایپاد 1 گیگ و خورده ای بود احتمال میدم اندروئید از 1 گیگ هم بالاتر بره.

راستی امیر جان من لپ تاپم 8 گیگ رم با cpu Corei7 2670QM و Nvidia 540M هست میکشه بازی رو؟

سیستم خونگیم هم اینتل کورتو دو E5300 اینتل 2 گیگ رم دارم با Nvidia 9500GT ؟؟؟نصب میشه برام؟:20:

راستش از نظر CPU و Ram مشکل نداری اما کارت گرافیکت که 540 هستش یه خورده به نظر میرسه ضعیف باشه. البته فکر می کنم با جزئیات پایینتر مشکل نداشته باشی.
در مورد سیستم خونگیت هم باز مشکل کارت گرافیک داری. حداقل کارت گرافیکی که می خواد 8600 هستش و 9500 با اینکه از اون جدیدتره اما ضعیف تره.
بهتره با همون نوت بوک بازی کنی.

fokahi110
23-04-2012, 20:15
فقط ببین امیر جان اپدیت کارت گرافیک Nvidia رو چه PC وچه لپ تاپ من دارم اخرین نسخه درایور یعنی 296.10 هست دوستان باید اپدیت کنند حالا اگه ص2لاح بدونی لینک بدم اینجا بیای بزاری همه دانلود کنن که مشکلی نداشته باشن لامصب گرافیک مرده رو زنده میکنه.:20::11: