ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

ninaz_khanoom
04-05-2010, 20:37
یه سوال :31:
من یه تم ریختم رو گوشیم که اسکرین سیور داره میخوام بر دارم اسکرین سیورشو ولی نمیدونم از کجا :31:
میشه بگید کجاس تنظیمات اسکرین سیورش؟؟ :31:
------------------------------------------------------------------------------------------------
خودم فهمیدم ماله برنامه own skin بود :31:

farshadtizhoosh
04-05-2010, 22:25
با سلام
اون اولا كه G900 اومده بود عكساش و امكاناتش را كه ديدم گفتم بدك نيست و رفتم خريدم و فهميدم كه خيلي افتضاحه : تاچ افتضاح دوربين كم كيفيت و هنگ و ....
حالا ميخوام ببينم SATIO هم مثل G900 هست يا نه؟
يه اطلاعاتي در مورد كيفيت دوربينش؟ سيستم عاملش؟ تاچش؟ ساپورت فايلهاي صوتي و تصويري و ...؟ از كسايي كه اين گوشي را مدتيه دارن و استفاده كيمنن ميخام كه اين دفعه ديگه كلاهي كه تو خريد g900 سرم رفت سرم نره و پولي كه ميدم ارزش داشته باشه!
در كل خوبه يا نه؟
ممنون
موفق باشيد:11:

hessam_sz
04-05-2010, 23:09
چرا delivery report اس ام اس ها اینجوریه ه ه ه ه؟
یک خط در میون امار میده .

ساعت 2 یه sms زدم ، ازون به بعد 10 تا sm دیگه زدم ولی توی delivery فقط نشون میده ساعت 2 یکی زدم . توی log هم که فقط نشون میده به کی زدی ، نمیگه پندینگ ِ یا دلیورد شده .

اه _ جز دوربین هیچ نکته مثبتی نداره این گوشی . :19:
symbian s60 v3 حرف نداشت . 5 به جای اینکه بهتر باشه بدتره !!

البته اينكه دليوري نميده احتمالا مشكل از سيمكارت هست چون همراه اول من هم همينطوره ولي اينكه نشون نميده دليور شده يا نه را قبول دارم خيلي بد هست حتي توي اطلاعات پيام هم كه ميري چيزي در مورد دليور نداره كه بفهمي رسيده يا نه

koh
05-05-2010, 06:16
سلام دوستان
چند تا سوال:
1- آیا در جعبه ساتیو شما هم کابل TV نبود؟ چون مال من نبود ولی در برخی وجود دارد!! اصولا محتویات جعبه ساتیو چی باید باشد؟
2- چگونه تاریخ را هجری شمسی کنم ؟ هر چه گشتم نتوانستم. توضیح اینکه من از منو زبان فارسی دستگاه استفاده می کنم
3- نوع زنگ تلفن را از چه قسمتی می توانم تغییر بدهم؟
4- ویبره دستگاه را چگونه خاموش کنم؟
5- آیا اگر دستگاه را آپدیت کنم بعدا می توانم گوشی را ساین کنم؟
6- من با گارانتی کامتل خریداری کردم ولی شروع گارانتی را روی کارت آن از 88/12/1 زده !! یعنی من 9 ماه بیشتر گارانتی ندارم؟ ولی من تازه گوشی را خریدم؟؟
ممنون از راهنمایی شما

kurosh08
05-05-2010, 07:21
سلام دوستان
چند تا سوال:
1- آیا در جعبه ساتیو شما هم کابل TV نبود؟ چون مال من نبود ولی در برخی وجود دارد!! اصولا محتویات جعبه ساتیو چی باید باشد؟
2- چگونه تاریخ را هجری قمری کنم ؟ هر چه گشتم نتوانستم. توضیح اینکه من از منو زبان فارسی دستگاه استفاده می کنم
3- نوع زنگ تلفن را از چه قسمتی می توانم تغییر بدهم؟
4- ویبره دستگاه را چگونه خاموش کنم؟
5- آیا اگر دستگاه را آپدیت کنم بعدا می توانم گوشی را ساین کنم؟
6- من با گارانتی کامتل خریداری کردم ولی شروع گارانتی را روی کارت آن از 88/12/1 زده !! یعنی من 9 ماه بیشتر گارانتی ندارم؟ ولی من تازه گوشی را خریدم؟؟
ممنون از راهنمایی شما

سلام دوست عزیز
1- برای من که نبود. با گارانتی اصلی. در کل نیست. توی جعبه گوشی من کابل USB - قلم - رم 8 گیگ - شارژر - کیف - کارت گارانتی قرار داشت.
2- فکر نکنم بشه. حالا چرا هجری قمری؟؟؟ حداقل میگفتی هجری شمسی
3- از مسیر Menu - Settings - Personal - Profiles بعدش پروفایلی که میخوای روش زنگ رو بذاری انتخاب میکنی وارد تنظیمات پروفایل شده و گزینه Ringtone رو انتخاب میکنی.
روش راحتش اینه که توی موزیک پلیر یه آهنگ رو پخش کنی و اون گزینه تنظیمات که مربعی شکل هستش رو میزنی و گزیه Ringtone رو انتخاب میکنی.
4- همون جایی که رینگتون رو توی پروفایل تغییر میدی همون جا گزینه ویبره رو میتونی خاموش کنی.
5- گوشی رو به راحتی میتونی ساین کنی. فقط نمیتونی گوشی رو -- کنی. من الان خودم گوشی رو آپدیت کردم و دارم ساین میکتم.
6- این نشون دهنده بی دقتی شما در هنگام خرید گوشی بود. من خودم وقتی با گارنتی پارس کامتل خریدم کارت گارانتی از تاریخ همون روز شروع میشد :31:

koh
05-05-2010, 08:59
سلام دوست عزیز
1- برای من که نبود. با گارانتی اصلی. در کل نیست. توی جعبه گوشی من کابل USB - قلم - رم 8 گیگ - شارژر - کیف - کارت گارانتی قرار داشت.
2- فکر نکنم بشه. حالا چرا هجری قمری؟؟؟ حداقل میگفتی هجری شمسی
3- از مسیر Menu - Settings - Personal - Profiles بعدش پروفایلی که میخوای روش زنگ رو بذاری انتخاب میکنی وارد تنظیمات پروفایل شده و گزینه Ringtone رو انتخاب میکنی.
روش راحتش اینه که توی موزیک پلیر یه آهنگ رو پخش کنی و اون گزینه تنظیمات که مربعی شکل هستش رو میزنی و گزیه Ringtone رو انتخاب میکنی.
4- همون جایی که رینگتون رو توی پروفایل تغییر میدی همون جا گزینه ویبره رو میتونی خاموش کنی.
5- گوشی رو به راحتی میتونی ساین کنی. فقط نمیتونی گوشی رو -- کنی. من الان خودم گوشی رو آپدیت کردم و دارم ساین میکتم.
6- این نشون دهنده بی دقتی شما در هنگام خرید گوشی بود. من خودم وقتی با گارنتی پارس کامتل خریدم کارت گارانتی از تاریخ همون روز شروع میشد :31:

سلام
ضمن تشکر منظور من همان هجری شمسی است. ولی چطوری این کار را بکنم؟
مسیری که برای تغییر زنگ گفتید رفتم ولی هیچ تنوع زنگی وجود ندارد؟ ویبره توانستم خاموش کنم ولی هیچ نوع زنگی نمی توانم پیدا کنم
آیا خودم بایستی زنگ روی دستگاه بریزم یا اینکه چند نوع خودش داره؟
در ضمن در جعبه دستگاه من رم ریدر هم موجود بود ولی کابل تی وی نبود که آنرا 9000 تومان می فروشند
پس اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
در ضمن من یک برچسب محافظ شیشه براش گرفتم ولی نصب نمی شه؟ چطوری به شیشه می چسبد؟
ممنون

ninaz_khanoom
05-05-2010, 09:33
البته اينكه دليوري نميده احتمالا مشكل از سيمكارت هست چون همراه اول من هم همينطوره ولي اينكه نشون نميده دليور شده يا نه را قبول دارم خيلي بد هست حتي توي اطلاعات پيام هم كه ميري چيزي در مورد دليور نداره كه بفهمي رسيده يا نه

كي گفته دليوري نميده؟؟ گوشي رو كه ميخري دليوري معمولا خاموش هست شما ميتوني خودت فعالش كني!!
از اين قسمت:
messaging\option\setting\text message\receive report\yes

kurosh08
05-05-2010, 09:59
سلام
ضمن تشکر منظور من همان هجری شمسی است. ولی چطوری این کار را بکنم؟
مسیری که برای تغییر زنگ گفتید رفتم ولی هیچ تنوع زنگی وجود ندارد؟ ویبره توانستم خاموش کنم ولی هیچ نوع زنگی نمی توانم پیدا کنم
آیا خودم بایستی زنگ روی دستگاه بریزم یا اینکه چند نوع خودش داره؟
در ضمن در جعبه دستگاه من رم ریدر هم موجود بود ولی کابل تی وی نبود که آنرا 9000 تومان می فروشند
پس اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
در ضمن من یک برچسب محافظ شیشه براش گرفتم ولی نصب نمی شه؟ چطوری به شیشه می چسبد؟
ممنون

در مورد تقویم نمیدونم چطوری میشه. شاید دوستان بدونن.
در مورد زنگ هم شما وقتی قسمت رینگتون رو باز میکنین همه آهنگ روی گوشیتون لیست میشن و شما میتونین هر زنگی که میخواین انتخاب کنین. شما مگه هیچ آهنگی روی گوشیتون نریختین؟؟؟
برای من رم ریدر نداشت. کابل TV هم میگفت 12000 تومان که من بهش گفتم برو بالا!:31::31:
اون برچسب LCD هم ازش 5000 تومان خریدم و خواستم خودم روش نصب کنم که وقتی بازش کردم خراب شد :31: اعصابم حسابی خرد شد. اصلاً فکر نمیکردم بشه 5000 تومان رو به این سرعت حروم کرد!:27: احتمالاً شما هم خرابش کردین.:27: به قول یکی از بچه ها که میگفت بالا قلق داره :11:
الان به یکی از دوستام توی تهران گفتم برام 2 تا محافظ LCD ساتیو بخره برام پست کنه رامسر (از علاء الدین داره میخیره با قیمت 1500 تومان!) رامسر بالاترین مدل محافظ LCD که دارن برای K800 هستش :31:

koh
05-05-2010, 10:24
نه من هنوز هیچی حتی آهنگ رو گوشی نریختم
پس با این حساب نباید زنگی به جز همین زنگ گوشی وجود داشته باشه در گوشی؟
پس به نظر شما اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
ممنون

kurosh08
05-05-2010, 10:34
پس به نظر شما اشکالی نداره اول گوشی را آپدیت کنم بعد ساین؟ در ضمن --- که نوشتی یعنی چی؟
ممنون

درسته تا آهنگی روی گوشی نریزین هیچ زنگی نداره. فقط همون زنگ اصلی رو داره.
مشکلی نداره اول گوشی رو آپدیت کنین بعدش ساین. گوشی رو حتماً آپدیت کنین چون هم فیلم برداریش WVGA میشه که واقعاً کیفیتش بالا هستش و هم عملکرد و سرعت گوشی و کیفیت عکس برداری بالا میره.
ه ک (آخر نفهمیدیم چرا این کلمه رو سانسور میکنن) یه برنامه ای هستش که نصب میکنین و دیگه نیازی به ساین کردن نیست و همه برنامه ها به راحتی نصب میشن. کلاً -- سیستم امنیتی گوشی رو غیر فعال میکنه تا جلوی برنامه های کرک شده گرفته نشه. گوشی برنامه های کرک شده رو قبول نمیکنه. :8:

ninaz_khanoom
05-05-2010, 10:38
ممنون

نميشه گفت هيچي نداره.. حداقل 10-15 تا زنگاي خود گوشي رو داره كه روي فون هستن ..

Diff
05-05-2010, 10:44
كي گفته دليوري نميده؟؟ گوشي رو كه ميخري دليوري معمولا خاموش هست شما ميتوني خودت فعالش كني!!
از اين قسمت:
messaging\option\setting\text message\receive report\yes

بار اولم نیست گوشی دستم میگیرم . بلد بودم .
دیدید که دوست دیگه ای هم تایید کردن .
حداقل توی log باید بگه رسیده یا پندینگ ، اونجا هم فقط میگه یه اس ام به یکی زدی . همین

koh
05-05-2010, 10:55
من گوشی را شارژ کامل کردم و شروع کردم به آپدیت و کابل را وصل کردم به گوشی و کامپیوتر و باطری را درآوردم و گذاشتم و علامت خالی شدن باطری قرمز شد و گوشی خاموش شد و چراغ قرمز تماما روشن است!!
کابل را جدا کردم و گوشی را روشن کردم حالا علامت شارژ کامل است ولی گوشی آپدیت نشده؟؟
می شه مرحله به مرحله توضیح بدهید چکار باید بکنم تا آپدیت بشه؟ چیزی را خراب نکردم؟
ممنون

ninaz_khanoom
05-05-2010, 11:19
من گوشی را شارژ کامل کردم و شروع کردم به آپدیت و کابل را وصل کردم به گوشی و کامپیوتر و باطری را درآوردم و گذاشتم و علامت خالی شدن باطری قرمز شد و گوشی خاموش شد و چراغ قرمز تماما روشن است!!
کابل را جدا کردم و گوشی را روشن کردم حالا علامت شارژ کامل است ولی گوشی آپدیت نشده؟؟
می شه مرحله به مرحله توضیح بدهید چکار باید بکنم تا آپدیت بشه؟ چیزی را خراب نکردم؟
ممنون

شما بايد برنامه آپديت رو باز كني خودش راهنماييت ميكنه.. بعد از اين كه خودش آپديت شد ميگه مدل گوشي رو انتخاب كن بعد ميگه كابل رو وصل كن (هنوز گوشيو نبايد وصل كني) بعد بايد گوشيو خاموش كني.. باطري رو در بياري و دوباره بذاري.. بعد كليد سبز رو نگه داري و گوشيو وصل كني بعد ميگه كه دستتو از رو دكمه سبز برداري و آپديت شروع ميشه :20:

koh
05-05-2010, 11:25
این Hotfix چی است چون در وصل نمودن گوشی پیغام می دهد باید این برنامه نصب شود؟
از کجا گیرش بیارم
انجام این مراحل در 10 دقیقه باطری را نیمه کرد و هنوز هیچی دانلود نکرده؟

ninaz_khanoom
05-05-2010, 11:32
بار اولم نیست گوشی دستم میگیرم . بلد بودم .
دیدید که دوست دیگه ای هم تایید کردن .
حداقل توی log باید بگه رسیده یا پندینگ ، اونجا هم فقط میگه یه اس ام به یکی زدی . همین

قصد توهين نداشتم گفتم شايد با سيمبين كار نكردين!!
20 تا اس ام اس آخر رو تو Delivery Reports تاريخ فرستاده شدن و Pending يا Delivered يا Failed شدن رو نشون ميده نميدونم مشكل شماها چيه!!

در ضمن توي log هم روي اس ام اسي كه نشون ميده فرستادي بزنيو بازش كني Status داره كه بازم نشون ميده وضعيت اس ام اس چطوريه..

Diff
05-05-2010, 15:07
در ضمن توي log هم روي اس ام اسي كه نشون ميده فرستادي بزنيو بازش كني Status داره كه بازم نشون ميده وضعيت اس ام اس چطوريه.. کجاشه ؟

توی log رو الان که دیدم اصلا به کل نزده اس ام فرستادم . چه برسه بزنه دلیور شده یا پندینگ

rosemaryam
05-05-2010, 15:47
سلام
این روز ها دنبال گوشی خوب هستم.چند تا سوال از شماsatio داران عزیز دارم.ممنون میشم اگه بدون اغراق جواب بدین.

1.کیفیت عکسها چه طوره؟ آیا واقعا در حد 12هست؟ یا توی ذوق میزنه؟
2.مسیج دادن باهاش راحت هست؟ برای اینکه زبان مسیج نوشتنش رو عوض کنی باید حتما زبان کل گوشی رو فارسی کنی یا مستقیم از قسمت نوشتن مسیج فارسی میشه؟(آخه قبلا گوشی جی 900 داشتم، برای فارسی نوشتن باید زبان کل گوشی رو عوض میکردی...)
3. آیا میشه راحت بدون قلم مسیج نوشت؟
4.با توجه به اینکه این گوشی برنامه باز کردن فایلهای پی دی اف رو نداره، آیا راه حلی ، برنامه ای ، چیزی هست که بشه روش نصب کرد و این فایل ها رو باز کرد؟
5. کلا سرعت گوشی خوب هست؟
6. صفحه لمسیش قوی هست؟ یا کار کردن باهاش دردسر داره؟

من عادت دارم با گوشی زیاد آهنگ گوش میدم. آیا کار با قسمت میوزیک پلیر راحت هست؟
اگه میشه مشکلات کلی رو که با گوشیتون داشتید بگید.

ninaz_khanoom
05-05-2010, 15:49
کجاشه ؟

توی log رو الان که دیدم اصلا به کل نزده اس ام فرستادم . چه برسه بزنه دلیور شده یا پندینگ

شما تو Log که میری recent calls و call duration و packet data رو نشون میده اون بالا اگه سمت راستیرو بزنی همه اس ام اس ها و تماس ها و حتی wi fi رو هم نشون میده اطلاعاتشو.. اگه تماس رو نشون داد ولی اس ام اس رو نشون نداد یه کم صبر کنی میاره.. فکر کنم خوب توضیح ندادم ولی امیدوارم متوجه بشی :41:

ninaz_khanoom
05-05-2010, 15:57
سلام
این روز ها دنبال گوشی خوب هستم.چند تا سوال از شماsatio داران عزیز دارم.ممنون میشم اگه بدون اغراق جواب بدین.

2.مسیج دادن باهاش راحت هست؟ برای اینکه زبان مسیج نوشتنش رو عوض کنی باید حتما زبان کل گوشی رو فارسی کنی یا مستقیم از قسمت نوشتن مسیج فارسی میشه؟(آخه قبلا گوشی جی 900 داشتم، برای فارسی نوشتن باید زبان کل گوشی رو عوض میکردی...)
4.با توجه به اینکه این گوشی برنامه باز کردن فایلهای پی دی اف رو نداره، آیا راه حلی ، برنامه ای ، چیزی هست که بشه روش نصب کرد و این فایل ها رو باز کرد؟

1- به نظر من خوبه ولی نمیدونم 12 واقعی هست یا نه
2- مسیج دادن راحته و زبانش از توی خود مسیج عوض میشه و لازم نیست کلش فارسی بشه
3-بدون قلم و با یک دست هم میشه اس ام اس داد.. 4 حالت برای نوشتن اس ام اس داره
4- گوشیه من ADOB PDF داره.. هنوز باهاش کار نکردم ولی داره روش
5- سرعت گوشی خوبه با آپدیت بهترم میشه
6- ب نظر من خوبه صفحش.. من w950-w960-5800 داشتم w960 خیلی بد بود صفحش ولی بقیه خوب بود ساتیو هم خوبه به نظرم و راحته..
موزیک پلیرشم راضیم ازش ولی خیلی ازش استفاده نکردم..

یه مشکلی که دارم اینه که وقتی اس ام اس ها روی مموری ذخیره میشه اس ام اس که میاد گوشی ویبره نمیکنه.. با فلش هم حل نشد!!

Diff
05-05-2010, 18:51
موزیک پلیرش فقط یک بدی داره اونم اینکه نمیشه با زدن اول حرف از اسم آهنگ یا خواننده ، آهنگ رو سرچ کنی . باید بین اهنگها خودت دنبالش بگردی

rosemaryam
05-05-2010, 19:02
1- به نظر من خوبه ولی نمیدونم 12 واقعی هست یا نه
2- مسیج دادن راحته و زبانش از توی خود مسیج عوض میشه و لازم نیست کلش فارسی بشه
3-بدون قلم و با یک دست هم میشه اس ام اس داد.. 4 حالت برای نوشتن اس ام اس داره
4- گوشیه من ADOB PDF داره.. هنوز باهاش کار نکردم ولی داره روش
5- سرعت گوشی خوبه با آپدیت بهترم میشه
6- ب نظر من خوبه صفحش.. من w950-w960-5800 داشتم w960 خیلی بد بود صفحش ولی بقیه خوب بود ساتیو هم خوبه به نظرم و راحته..
موزیک پلیرشم راضیم ازش ولی خیلی ازش استفاده نکردم..

یه مشکلی که دارم اینه که وقتی اس ام اس ها روی مموری ذخیره میشه اس ام اس که میاد گوشی ویبره نمیکنه.. با فلش هم حل نشد!!

ممنون! من بین satio و omnia8910 شک دارم. به نظرتون چیکار کنم؟

nader1111
05-05-2010, 19:34
سلام
ممكنه سوني اريكسون با آپديت فيلبرداري hd را به گوشي satio اضافه كنه؟؟ چون الان سايت gsmarena خبر آپديت جديد در اواخر سال براي x10 منتشر كرده كه ميتونه hd فيلمبرداري كنه.

mahdi1360
05-05-2010, 19:47
ممنون
از امروز ADSL دارم میخام گوشیمو آپدیت کنم مراحا آپدیتو قدم به قدم روز جمعه براتون میزارم البته تصویری :46:

سلام

1- کیفیت عکساش به نظر من که قبلا ان82 داشتم عالیه :5:
2- خیلی راحته- نخیر - اگه با همون جی900 هم موقع اس ام اس نوشتن دکمه ستاره رو نگه میداشتی میتونستی زبانه مسیجو عوض کنی:18:
3- بله سه حالت کیبورد داره که اگه حالت تمام صفحه انتخاب کنی انگشتات هرچه بزگ باشه بازم راحتی:18::18:
4- بله برنامه مخصوص این کار برای جاوا هست حالا چه برسه به سیمبین:13:
5- خوبه دوستان گفتن که بعد از اپدیت بهترم میشه
6- در بین مقاومتیها بهترینه خیالت راحت:46:

ممنون! من بین satio و omnia8910 شک دارم. به نظرتون چیکار کنم؟
جواب شماره داریوش جان بهتر میتونه بده چون داریوش هم دنبال این دوتا گوشی بود درسته که پول ساتیو رو داد لپ تاپ خرید اما فکر کنم اگه میخاست بخره حتما ساتیو میگرفت. داریوش جان لطفا توضیح بده
:11:با تشکر از همگی:11:

Diff
05-05-2010, 21:31
میشه کمکم کنید .

من یکسری عکس گرفتم ولی وقتی میریزم توی کامپیوتر تار ِ چرا ؟؟
Auto گرفتم . ولی خودم هم که تنظیم کردم بازم اون ها تار هست .
ممکنه به زوم ربط داشته باشه ؟

ninaz_khanoom
05-05-2010, 21:33
میشه کمکم کنید .

لنزت کثیف نیست؟؟ یا شایدم فوکوس نکرده؟؟

mahdi1360
05-05-2010, 21:49
میشه کمکم کنید .

به زوم که 100% ربط داره و به خیلی از مسائل دیگه مثلا :
1- لرزش گیر دوربینو فعال کن
2- هرگز زوم نکن مگه اینکه مجبور باشی
3- موقع عکس گرفتن وقتی فوکوس کرد دکمه رو تا آخر فشار بده بعد به مدت یک ثانیه دستت رو اصلا تکون نده
4- در فواصل نزدیک اصلا از فلش استفاده نکن مگه اینگه از چهره بخای بگیری و اطراف مهم نباشه
5- اگه آپدیت نکردی تو شب یکم حدود دو درجه بهش نور بده
6- دیگه چیزی به نظرم نمیرسه اگه اینارو رعایت کنی عکسات کاملا شفاف میشه:46:

POLAR25
05-05-2010, 21:54
سلام دوستان.من این گوشیو تازه گرفتم ولی به یک مشکل عجیب برخوردم.مشکل این که وقتی فیلم میگیرم هیچ جا نمیتونم پیداش کنم.نه توی گالری نه توی فایل منیجر.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

Diff
05-05-2010, 21:59
توی گوشی خیلی با کیفیت و خوب نشون میده . ولی توی کامپیوتر که ریختم همه تار بود . خیلی نه ولی کیفیتش خوب نبود .
picture size رو روی 12 گذاشتم .
focus رو هم برای همه عکسها روی face detection

koh
06-05-2010, 10:00
سلام
چگونه می توان در حالتی که صفحه گوشی ساتیو خاموش است ، ساعت را نشان بدهد؟یعنی همان sleep mode clock در مدلهای پایین sony ericson
ممنون

rosemaryam
06-05-2010, 11:04
راستی یه سوال دیگه هم داشتم، دو تا سیم کارت میخوره دیگه؟

kurosh08
06-05-2010, 11:23
:31::31:
نه بابا 2 تا سیم کارت کجا بود
مگه گوشی چینیه ؟؟؟:8:

ninaz_khanoom
06-05-2010, 12:07
سلام
چگونه می توان در حالتی که صفحه گوشی ساتیو خاموش است ، ساعت را نشان بدهد؟یعنی همان sleep mode clock در مدلهای پایین sony ericson
ممنون

تا جايي كه من ميدونم نميشه.. اگه دوستان روشي يا نرم افزاري ميشناسن كه بشه اين كارو انجام بده راهنمايي كنن

mahdi1360
06-05-2010, 13:04
سلام دوستان.من این گوشیو تازه گرفتم ولی به یک مشکل عجیب برخوردم.مشکل این که وقتی فیلم میگیرم هیچ جا نمیتونم پیداش کنم.نه توی گالری نه توی فایل منیجر.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
فکر کنم پوشه ویدئو یا یکی از پوشه های داخل این فولدر هیدنه یه دور چک کن :46:

توی گوشی خیلی با کیفیت و خوب نشون میده . ولی توی کامپیوتر که ریختم همه تار بود . خیلی نه ولی کیفیتش خوب نبود .
picture size رو روی 12 گذاشتم .
focus رو هم برای همه عکسها روی face detection
شما هم یه بار مستر ریست کن اگه نشد آپدیت:46:

سلام
ممنون
تلاش نکن نمیشه:13:

:18::18:بابا بی خیال:27::31:

POLAR25
06-05-2010, 14:06
[QUOTE=mahdi1360;4919182]فکر کنم پوشه ویدئو یا یکی از پوشه های داخل این فولدر هیدنه یه دور چک کن

مرسی از جوابتون.ولی هیدن نبود.وقتی مموریو در میارم فیلم میگیرم درست میشه

ninaz_khanoom
06-05-2010, 14:58
[QUOTE=mahdi1360;4919182]فکر کنم پوشه ویدئو یا یکی از پوشه های داخل این فولدر هیدنه یه دور چک کن

مرسی از جوابتون.ولی هیدن نبود.وقتی مموریو در میارم فیلم میگیرم درست میشه

مموریو فرمت کن شاید درست شه.. اگه مموری دیگه داری امتحان کنی هم بد نیست..

POLAR25
06-05-2010, 16:54
[QUOTE=POLAR25;4919365]

مموریو فرمت کن شاید درست شه.. اگه مموری دیگه داری امتحان کنی هم بد نیست..
فرمت کردم نشد :19:

Alex merccer
06-05-2010, 17:40
سلام
من می خوام با نرم افزار update service گوشیمو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یک چیز دیگه من با این رو 12 مگاپیکسل عکس میگیرم هر عکسش می شه حدود 3 مگ اما با دوربین 12 مگاپیکسل که عکس میگیرم هر عکس حدودا می شه 7 یا 8 مگ . گوشیم مشکل داره؟:13:

ninaz_khanoom
06-05-2010, 18:23
سلام
یک چیز دیگه من با این رو 12 مگاپیکسل عکس میگیرم هر عکسش می شه حدود 3 مگ اما با دوربین 12 مگاپیکسل که عکس میگیرم هر عکس حدودا می شه 7 یا 8 مگ . گوشیم مشکل داره؟:13:

با همون نرم افزار باید آپدیت کنی :46:
ماله منم عکساش میشه 3-4 مگ :27:

DariushGreat
06-05-2010, 21:04
سلام
هیچ هنگام دوربین گوشی توانایی رقابت با دوربین دیجیتال رو نداره. همیشه از اون کمتره... این یه قانونه!
برای نمونه می شه گفت که کیفیت دوربین ساتیو در اصل معادل یه دوربین آماتور 10 مگاپیکسلی یا دوربین حرفه ای 9 مگاپیکسلی هست

دوستان یه پرسش! این گوشی تم افکت داره؟

شاد و سبز باشین :دی

farshadtizhoosh
06-05-2010, 21:39
يه سوال:
اين ايراداي مسخره g900 مثل اينكه تو سايلنت آهنگ پخش نميكرد و بايد از سايلت در ميآوردي را داره؟ يا ايراداي مسخره اي از اين قبيل؟

ninaz_khanoom
06-05-2010, 21:59
يه سوال:
اين ايراداي مسخره g900 مثل اينكه تو سايلنت آهنگ پخش نميكرد و بايد از سايلت در ميآوردي را داره؟ يا ايراداي مسخره اي از اين قبيل؟

دوست عزیز این که وقتی گوشی سایلنته صدای آهنگ پخش نشه ایراد نیست و به نظر من ضروریه.. آدم وقتی گوشیو سایلنت میکنه میخواد ازش صدایی در نیاد دیگه!!! ولی ساتیو اینجوری نیست و وقتی سایلنته صدای موزیکش پخش میشه..

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

هیچ هنگام دوربین گوشی توانایی رقابت با دوربین دیجیتال رو نداره. همیشه از اون کمتره... این یه قانونه!
برای نمونه می شه گفت که کیفیت دوربین ساتیو در اصل معادل یه دوربین آماتور 10 مگاپیکسلی یا دوربین حرفه ای 9 مگاپیکسلی هست

دوستان یه پرسش! این گوشی تم افکت داره؟

اگه منظورتون گزینه تم افکت تو قسمت تم 5800 باشه خیر نداره..

Diff
06-05-2010, 22:30
برنامه باز کردن pdf رو کسی داره برای ستیو ؟

برنامه ای که توی خود گوشی بود expired شد

DariushGreat
06-05-2010, 22:33
دوست عزیز این که وقتی گوشی سایلنته صدای آهنگ پخش نشه ایراد نیست و به نظر من ضروریه.. آدم وقتی گوشیو سایلنت میکنه میخواد ازش صدایی در نیاد دیگه!!! ولی ساتیو اینجوری نیست و وقتی سایلنته صدای موزیکش پخش میشه..

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

اگه منظورتون گزینه تم افکت تو قسمت تم 5800 باشه خیر نداره..
نگو...! اه! چرا روی هر گوشی ای دست می گذارم تم افکت نداره؟! :13:

ninaz_khanoom
06-05-2010, 23:37

میشه منظورتونو دقیق تر بگین که تم افکت چی هست؟؟ :8:

DariushGreat
06-05-2010, 23:56
میشه منظورتونو دقیق تر بگین که تم افکت چی هست؟؟ :8:
جینگولک بازی گوشی ! :دی
برای نمونه هنگامی که دگمه منو رو می زنی، با یه جلوه زیبا منو آشکار می شه. هنگامی که در پوش دوربین رو باز می کنی، صفحه می چرخه و محو می شه و در حال چرخش دوربین میاد... خیلی ردیفه...

total_overdose
07-05-2010, 00:05
از دست این داریوش:31:
بابا این تم افکت چیه هی میگی:grrr::31:
بابا یه عمر ان86 داشتم همچینم آش دهنسوزی نبود این تم افکت:31:

ninaz_khanoom
07-05-2010, 00:21
جینگولک بازی گوشی ! :دی
برای نمونه هنگامی که دگمه منو رو می زنی، با یه جلوه زیبا منو آشکار می شه. هنگامی که در پوش دوربین رو باز می کنی، صفحه می چرخه و محو می شه و در حال چرخش دوربین میاد... خیلی ردیفه...

پس درست متوجه شدم همونیه که 5800 داره.. خوب 5800 بخر :31:

DariushGreat
07-05-2010, 15:36
از دست این داریوش:31:
بابا این تم افکت چیه هی میگی:grrr::31:
بابا یه عمر ان86 داشتم همچینم آش دهنسوزی نبود این تم افکت:31:

:دی
مگه چیه؟! :27: بابا مردم از این ریخت و قیافه بی روح گوشیم... :37:

پس درست متوجه شدم همونیه که 5800 داره.. خوب 5800 بخر :31:

دیگه قرار نشد فحش بدی ها! :دی

mary83
07-05-2010, 23:02
کسی فیمت فعلی این گوشی و می دونه؟؟؟ ممنون

koh
08-05-2010, 06:22

من هفته پیش خریدم 469 با گارانتی پارس کامتل
دوستان آیا برنامه ای نمی شناسید که در حالتی که صفحه گوشی ساتیو خاموش است ، ساعت را نشان بدهد؟یعنی همان sleep mode clock در مدلهای پایین sony ericson
نمی دانم چرا طراحان گوشی ساتیو این امکان را براش در نظر نگرفتند برای اطلاع از ساعت باید مرتبا صفحه را روشن کنی؟
همینطور امکان اینکه تاریخ هجری شمسی را انتخاب نمود؟؟
در ضمن باطری گوشی شما چند روز شارژ را نگه میداره؟
ممنون

total_overdose
08-05-2010, 11:23
بدون گارانتی 450 الی 460

hessam_sz
08-05-2010, 13:57
سلام دوستان من با اين باطري گوشي مشكل دارم .2 تا خواهش داشتم ازتون.يكي اينكه لطف كنيد يه عكس از باطري گوشي كه مطمئن هستيد اصلي هست برام بذاريد تا با باطري خودم مقايسه كنم.يكي ديگه اينكه من شارژر گوشيمو نگاه كردم خروجيش 700ma بود در صورتي كه باطري گوشي 1000ma هست لطفا نگاه كنيد ببينيد شارژر شما هم 700 هست يا 1000.ممنون

mahdi1360
08-05-2010, 18:33
تو رو خدا دست بردار از این تم افکت بابا بی خیال :19: بازم رو تم افکت ان82 داری کار میکنی یا ولش کردی:31:

سلام دوستان من با اين باطري گوشي مشكل دارم .2 تا خواهش داشتم ازتون.يكي اينكه لطف كنيد يه عكس از باطري گوشي كه مطمئن هستيد اصلي هست برام بذاريد تا با باطري خودم مقايسه كنم.يكي ديگه اينكه من شارژر گوشيمو نگاه كردم خروجيش 700ma بود در صورتي كه باطري گوشي 1000ma هست لطفا نگاه كنيد ببينيد شارژر شما هم 700 هست يا 1000.ممنون

درسته عزیز باید همینجوری باشه :20:

DariushGreat
08-05-2010, 19:00
تو رو خدا دست بردار از این تم افکت بابا بی خیال :19: بازم رو تم افکت ان82 داری کار میکنی یا ولش کردی:31:

آره... ولی کمی تا قسمتی دلسرد شدم که می خوام گوشیم رو عوض کنم. اما ناامید نمی شم! :دی

hessam_sz
08-05-2010, 19:01
پس اين باطري من مشكلش چيه بردم نشون دادم گفتن باطريش اصليه ولي ديروز 60 تا عكس كه گرفتم باطريش خالي شد يعني حدودا 12 ساعت بيشتر دووم نياورد.

DariushGreat
08-05-2010, 19:09
پس اين باطري من مشكلش چيه بردم نشون دادم گفتن باطريش اصليه ولي ديروز 60 تا عكس كه گرفتم باطريش خالي شد يعني حدودا 12 ساعت بيشتر دووم نياورد.

12 ساعت 60 تا عکس؟! :18: حتما بیشترش رو هم با فلاش زنون گرفتی؟!! :19: بی خیال باطریش حسابیه... البته این رو هم بیافزایم که به مرور زمان عمر کاری باطری افزایش پیدا می کنه ( آب بندی می شه )

mahdi1360
08-05-2010, 19:18
با سلام به همگی همانطوری که قولشو داده بودم چون دیدم خیلی ها با آپدیت ساتیو مشکل دارم این آموزشو براتون میزارم امیدوارم که به دردتون بخوره :11:
:33:چند تا توصیه قبل از آپدیت: :33:
1- گوشیتون فول شارژ باشه
2- گوشیتونرو با کد#7370#* فرمت کنید
3- گوشی رو -- کنید بعد برید سراغ آپدیت.
و اما آموزش:
1-نرم افزار آپدیت سرویس رو دانلود کنید نصب و بعد اجراش کنید.(توجه اگه ورژن قدیمی باشه این نرم افزار اول خودشو آپدیت میکنه:31:) آخرین ورژن 2.10.5.11 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب حالا تیک i hereby accept the license agreement رو بزنید بعد دکمه استارتو بزنید تا وارد مرحله بعد شوید.

حالا گوشی خودتونرو انتخاب کنید و بعد دکمه next رو بزنید

تو این قسمت باطری گوشیتون رو دربیارین بعد جا بندازین (بهتره قبل از شروع به آپدیت این کارو کرده باشین و بهتره که سیمکارتم در بیارین) بعد دکمه سبز یا همون تماس را نگه داشته و کابل یو اس بی رو به گوشی وصل کنید.

حالا گوشی شمارو شناخته و میتونید دستتونرو از دکمه سبز بردارید

تو این مرحله دو گزینه هست که اگه گزینه اولو انتخاب کنید گوشیتون فرمت نمیشه ولی اگه گزینه دوم انتخاب کنید گوشیتون فرمت میشه و چون ما گوشیمونو قبلا فرمت کردیم پس گزینه اول انتخاب میکنیم:46:

در این مرحله برنامه آپدیت سرویس فریمور رو دانلود و به گوشی شما منتقل میکنه که در این قسمت مخصوصا وقتی نوار پاینی داره پر میشه به هیچ وجه نباید ارتباط کامپیوتر و گوشی قطع بشه مواظب باشین:41:

خوب تبریک گوشی شما آپدیت شد:11: کابل usb رو جدا باطریرو در بیارین بعد جا بندازین سیمکارت یادتون نره بعد گوشیرو روشن بعد برین حالشوببرین مخصوصا سرعت و فیلم برداری گوشی:31::26:

DariushGreat
08-05-2010, 20:29
یه چیزی می پرسم خدایی نزنید منو!!! :27: لنگ همین یه دونه چیزم... توی آپدیت تازه خبر از تم افکت نیست؟! :دی

ninaz_khanoom
08-05-2010, 20:44
یه چیزی می پرسم خدایی نزنید منو!!! :27: لنگ همین یه دونه چیزم... توی آپدیت تازه خبر از تم افکت نیست؟! :دی

نه خبری نیست :19::31:

peymankameli
08-05-2010, 22:36
آقايون چرا همراه بانك ملي روش نصب نميشه.......

hessam_sz
08-05-2010, 23:05
12 ساعت 60 تا عکس؟! :18: حتما بیشترش رو هم با فلاش زنون گرفتی؟!! :19: بی خیال باطریش حسابیه... البته این رو هم بیافزایم که به مرور زمان عمر کاری باطری افزایش پیدا می کنه ( آب بندی می شه )

نه با فلش نبود هيچ كدوم ولي خب اگر به نظر شما طبيعي هست ميشه نتيجه گرفت كه كلا اين باطري واسه اين گوشي ضعيف هست خوب اين گوشي واسه عكس گرفتنه ديكه اگر بخواد به اين زودي خالي بشه كه فايده نداره

hessam_sz
08-05-2010, 23:10

خداييش قبول كن كه بايد كتك بخوري.
آنتي:اين مشكل ويبره اس ام اس هم تو آپديت جديد حل ميشه يا نه؟

koh
09-05-2010, 08:18
سلام
واقعا باطری این گوشی ضعیف است و خیلی زود خالی می شود
نرم افزارهای و تمهای آنرا از کجا می توانم گیر بیاورم
ممنون

ninaz_khanoom
09-05-2010, 09:17

ماله من که با آپدیت و فلش و ... هیچی حل نشد :31:

---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------

سلام
ممنون

از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میتونی خیلی چیزا پیدا کنی :46:

mahdi1360
09-05-2010, 13:46
من که با ویبره س م س هیچ مشکلی ندارم الانم پست شمارو دیدم رو همه وضعیتها امتحان کردم تو همشون ویبره داشت میشه یکم بهتر توضیح بدین که مشکلتون چیه

سلام
ممنون

فکر کنم انتظار شما از باطری این گوشی زیاده مگر نه برا من که با مصرف معمولی سه روز کامل شارژ نگه میداره :46:

hessam_sz
09-05-2010, 14:00
من که با ویبره س م س هیچ مشکلی ندارم الانم پست شمارو دیدم رو همه وضعیتها امتحان کردم تو همشون ویبره داشت میشه یکم بهتر توضیح بدین که مشکلتون چیه

فکر کنم انتظار شما از باطری این گوشی زیاده مگر نه برا من که با مصرف معمولی سه روز کامل شارژ نگه میداره :46:

چند نفر ديگه از دوستان هم مشكل من را داشتند.وقتي محل ذخيره اس ام اس رو روي حافظه خارجي قرار ميدي ديگه وقتي اس ام اس مياد ويبره نميزنه

hessam_sz
09-05-2010, 15:12
اينجارو بخونيد ظاهرا اينا هم با اين ويبره مشكل دارند البته يكيشون گفته كه بعد از آپديت درست شده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdi1360
09-05-2010, 20:19
چند نفر ديگه از دوستان هم مشكل من را داشتند.وقتي محل ذخيره اس ام اس رو روي حافظه خارجي قرار ميدي ديگه وقتي اس ام اس مياد ويبره نميزنه

ایییییییییییی راس میگیا :18::18::18: تاحالا توجه نکرده بودم:13: البته چون ویبره گوشیم همیشه خاموشه :31:
بی خیال به درد من که نمیخوره :27: راستی حسام جان من آپدیت کردم ولی این مشکل بازم پابر جاست :22:

hessam_sz
10-05-2010, 00:13
ایییییییییییی راس میگیا :18::18::18: تاحالا توجه نکرده بودم:13: البته چون ویبره گوشیم همیشه خاموشه :31:
بی خیال به درد من که نمیخوره :27: راستی حسام جان من آپدیت کردم ولی این مشکل بازم پابر جاست :22:

بله متاسفانه در آپديت اين باگ رفع نشده من هم به همين اميد آپديت كردم ولي بي فايده بود.جالبه حتي وقتي ميزان شارژ را واسه ايرانسل ميگيري هم ويبره ميزنه ولي واسه اس ام اس نميزنه.اتفاقا من خيلي با اين مورد مشكل دارم چون 90% موارد گوشي روي ويبره هست.

kurosh08
10-05-2010, 09:59
بچه ها یه دیکشنری برای ساتیو میخواستم که نصب بشه.
چند تا دیکشنری گرفتم ولی با گوشی سازگار نبود.
شما خودتون از چه برنامه ای استفاده می کنین؟؟

mahdi1360
10-05-2010, 13:44
بله متاسفانه در آپديت اين باگ رفع نشده من هم به همين اميد آپديت كردم ولي بي فايده بود.جالبه حتي وقتي ميزان شارژ را واسه ايرانسل ميگيري هم ويبره ميزنه ولي واسه اس ام اس نميزنه.اتفاقا من خيلي با اين مورد مشكل دارم چون 90% موارد گوشي روي ويبره هست.
انشا ال.. آپدیت بعدی :46:

بچه ها یه دیکشنری برای ساتیو میخواستم که نصب بشه.
چند تا دیکشنری گرفتم ولی با گوشی سازگار نبود.
شما خودتون از چه برنامه ای استفاده می کنین؟؟
اینجا میتونی پیدا کنی keygen هاشم من دارم دانلود کن منم برات آپ میکنم :11:

lord_alone_dark
10-05-2010, 18:24
اخرین اپدیت چیه شمارش و از کجا میشه فهمید مال من چنده:31:

mahdi1360
10-05-2010, 19:11
اخرین اپدیت چیه شمارش و از کجا میشه فهمید مال من چنده:31:

این شماره رو بگیر #0000#* خوب اینجا نسخه نرم افزار ببین چنده اگه R2AK006 باشه که آخرین فریموره اگه نه باید آپدیت کنی :46:

Diff
10-05-2010, 19:28
man gheymat Satio ro tu chin daravordam , 700 tomane .

ye soal , mishe sari javab bedin . dare batrie satio tu iran hast ? chande ?

mahdi1360
10-05-2010, 20:54
man gheymat Satio ro tu chin daravordam , 700 tomane .

ye soal , mishe sari javab bedin . dare batrie satio tu iran hast ? chande ?

دوست عزیز لطفا به فارسی بنویسید این قانون فروم هستش :4:
در مورد سوالتونهم باید بگم که نه چون ساتیو تازه وارد بازار شده فعلا قاب یا لوازمش نیومده :41:

koh
11-05-2010, 08:25
سلام
من می خواستم روی ساتیو یک تم نصب کنم که دستگاه پیغام داد فایل امضا ندارد و آنرا روی کامپیوتر ساین کردم و فایل جدید را به گوشی منتقل کردم که دستگاه پیغام داد نصب این فایل ممکن است مشکلات جدی برای گوشی ایجاد کند؟؟
مشکل از کجاست مگر نه اینکه بعد از ساین کردن برنامه نصب آن نباید مشکلی داشته باشد؟
در ضمن فایلهای با پسوند SIS به ساتیو مخوره یا SISX ؟؟
آیا شما یک برناامه Xplore خوب و آنتی ویروس با قابلیت آپدیت که به ساتیو بخوره ندارید؟ آیا این برنامه هم برای نصب باید ساین بشه؟
اصولا چه برنامه هایی نیاز به ساین دارند؟ یعنی تم ها و برنامه های جاوا و برنامه های SIS کدامیک نیاز به ساین دارند؟ آیا بازیا هم نیاز به ساین دارند؟
با تشکر

kurosh08
11-05-2010, 09:31
سلام
من می خواستم روی ساتیو یک تم نصب کنم که دستگاه پیغام داد فایل امضا ندارد و آنرا روی کامپیوتر ساین کردم و فایل جدید را به گوشی منتقل کردم که دستگاه پیغام داد نصب این فایل ممکن است مشکلات جدی برای گوشی ایجاد کند؟؟
مشکل از کجاست مگر نه اینکه بعد از ساین کردن برنامه نصب آن نباید مشکلی داشته باشد؟
آیا شما یک برناامه Xplore خوب و آنتی ویروس با قابلیت آپدیت که به ساتیو بخوره ندارید؟ آیا این برنامه هم برای نصب باید ساین بشه؟
اصولا چه برنامه هایی نیاز به ساین دارند؟ یعنی تم ها و برنامه های جاوا و برنامه های SIS کدامیک نیاز به ساین دارند؟ آیا بازیا هم نیاز به ساین دارند؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
نگاه کن اصولاً 99 درصد برنامه های کرک شده نیاز به ساین کردن دارند و شما اگه برید برنامه های تریال یا اصلی رو دانلود کنین نیاز به ساین ندارند. در ضمن ساین کردن هیچ مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه و فقط با دستکاری امضای برنامه باعث نصب شدن برنامه میشه. برنامه های جاوا نیاز به ساین ندارند. فایل SIS و SISX هم هیچ فرقی با هم ندارند. فقط وقتی یه برنامه ساین شده باشه با پسوند SISX نشون داده میشه.
در مورد اون تم پیغامی که به شما داده چی بود؟؟ اصلاً تم با گوشی شما سازگار هستش؟ فکر نکنم نصب کردنش مشکلی داشته باشه.
بعدش اینکه همه نسخه های Xplore روی ساتیو نصب میشه. اینم لینک جدیدترین نسخه این برنامه:
به شما پیشنهاد میکنم آنتی ویروس نصب نکنین

ninaz_khanoom
11-05-2010, 10:36
سلام
با تشکر

اون پيغامي كه داده موقع نصب همه برنامه ها ميده و ميگه ممكنه اين فايل مشكل ايجاد كنه براي گوشي و در واقع داره بهت ميگه مطمئني از چيزي كه ميخواي نصب كني يا نه؟؟ شما اگه مطمئني فايلي كه ميخواي نصب كني تم هست و از جاي مطمئني گرفتين مشكلي برات پيش نمياد و ميتوني تائيد كني و ادامه نصب رو انجام بدي
منم آنتي ويروس پيشنهاد نميكنم.. به اين راحتيا ويروس نميگيره گوشيت.. اگرم ميخواي مشكلي پيش نياد براي گوشيت از سايتهاي مطمئن برنامه بگير و نصب كن

koh
11-05-2010, 10:38
ضمن تشکر از راهنمایی شما
می شه لینک چند تا برنامه بدرد بخور برای ساتیو و همچنین چند تا بازی بگذارید؟
در ضمن از کجا بفهمم که برنامه دانلود شده کرک شده اند یا خیر؟
چون بنا به گفته شما اگر کرک شده اند نیازی به ساین کردن برنامه نیست در غیر اینصورت باید ساین بشند؟ درسته؟
ممنون

kurosh08
11-05-2010, 11:21
ضمن تشکر از راهنمایی شما
می شه لینک چند تا برنامه بدرد بخور برای ساتیو و همچنین چند تا بازی بگذارید؟
در ضمن از کجا بفهمم که برنامه دانلود شده کرک شده اند یا خیر؟
چون بنا به گفته شما اگر کرک شده اند نیازی به ساین کردن برنامه نیست در غیر اینصورت باید ساین بشند؟ درسته؟
ممنون

هر برنامه ای که بخوای میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
برای بازی هم لینک زیر:
یه کم توی این تو تا لینک بگردی هر چیزی که نیاز داری میتونی دانلود کنی. در ضمن وقتی برنامه کرک شده باشه توی اسمش نوشته این برنامه کرک شده هستش. Cracked
من الان خودم 99 درصد برنامه هام کرک شده هستن و همه رو ساین میکنم. :10:

koh
11-05-2010, 12:37
هر برنامه ای که بخوای میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
برای بازی هم لینک زیر:
یه کم توی این تو تا لینک بگردی هر چیزی که نیاز داری میتونی دانلود کنی. در ضمن وقتی برنامه کرک شده باشه توی اسمش نوشته این برنامه کرک شده هستش. Cracked
من الان خودم 99 درصد برنامه هام کرک شده هستن و همه رو ساین میکنم. :10:

ضمن تشکر از راهنمایی خوب شما
الان من از آدرسی که شما قرار داده اید پوشه X-plore V.1.42-Cracked For UNHacked System را گرفتم که سه تا فایل داخل آن است:
X-plore V.1.42-Crack For UNHacked System-1.sisx
X-plore V.1.42-Crack For UNHacked System-2.sisx
X-plore V.1.42 S60v3+v5.sisx
آیا این سه فایل بایستی ساین شوند؟
آیا هر سه فایل بایستی نصب شود؟
توضیح اینکه گوشی من -- نشده.
ممنون:10:

total_overdose
11-05-2010, 12:55
ضمن تشکر از راهنمایی خوب شما
الان من از آدرسی که شما قرار داده اید پوشه X-plore V.1.42-Cracked For UNHacked System را گرفتم که سه تا فایل داخل آن است:
X-plore V.1.42-Crack For UNHacked System-1.sisx
X-plore V.1.42-Crack For UNHacked System-2.sisx
X-plore V.1.42 S60v3+v5.sisx
آیا این سه فایل بایستی ساین شوند؟
آیا هر سه فایل بایستی نصب شود؟
توضیح اینکه گوشی من -- نشده.
ممنون:10:
سلام دوست عزیز
نه این ورژن اکسپلور برای گوشی هایی هست که -- نشدن.خیر به ساین هم احتیاج نداره.فقط وقتی نصب میکنید دوتا آیکن میاره که فقط یکیش کار میکنه و اون یکی کرکش هست.
درضمن هر 3تارو باید نصب کنید.

koh
11-05-2010, 13:03
سلام دوست عزیز
نه این ورژن اکسپلور برای گوشی هایی هست که -- نشدن.خیر به ساین هم احتیاج نداره.فقط وقتی نصب میکنید دوتا آیکن میاره که فقط یکیش کار میکنه و اون یکی کرکش هست.
درضمن هر 3تارو باید نصب کنید.

ضمن تشکر
همین مطلب را بایستی از کجا فهمید که یک برنامه باید ساین بشه یا نه؟
چون این برنامه کرک دارد پس قاعدتا باید ساین شود؟
ممنون

koh
11-05-2010, 19:32
سلام
من امروز چند تا تم نصب کردم و مراحل مختلف آنرا انجام دادم
گوشي پيغام داد که تمها روي حافظه تلفن نصب بشه يا حافظه جانبي که من حافظه جانبي را انتخاب کردم و تمها نصب شد و پيام اتمام نصب را گوشي اعلام کرد ولي هر جا مي گردم تمهاي جديد را نمي بينم ؟
وقتي به دنبال تمها مي گشتم در قسمت برنامه هاي نصب شده گزينه گزارش نصب را انتخاب کردم که ديدم در اين قسمت گزارش نصب اين تمها وجود دارد
ولی علاوه بر گزارش نصب اين تمها که خودم آنها را نصب کردم گزارش نصب يکسري برنامه هم وجود داشت که مربوط به 5 ماه قبل مي شد ؟؟ من فقط 10 روز است که گوشي را خريدم و درب جعبه پلمب بود چون گوشي داراي گارانتي پارس کامتل است!! آيا گوشي دست دوم است؟
ليست برنامه ها به قرار زير است:
Picaso webplugin
Installer contenhandle
Wordmate
Wisepilot
Sudoku
joystube
youtube plugin
facebook plugin
facebook
ownskin
animator4
از آنجا که من نمي دانستم اين برنامه ها چي است همه را حذف کردم
1- اين تمها در کجا قرار مي گيرند و در کجا مي شه آنرا ديد؟
2- آيا گوشي کارکرده است؟
3- اين برنامه ها به چه درد مي خورد و آيا حذف آنها مشکلي برای گوشی ايجاد نمي کند؟
ممنون

ninaz_khanoom
11-05-2010, 20:11
سلام
من امروز چند تا تم نصب کردم و مراحل مختلف آنرا انجام دادم
گوشي پيغام داد که تمها روي حافظه تلفن نصب بشه يا حافظه جانبي که من حافظه جانبي را انتخاب کردم و تمها نصب شد و پيام اتمام نصب را گوشي اعلام کرد ولي هر جا مي گردم تمهاي جديد را نمي بينم ؟
وقتي به دنبال تمها مي گشتم در قسمت برنامه هاي نصب شده گزينه گزارش نصب را انتخاب کردم که ديدم در اين قسمت گزارش نصب اين تمها وجود دارد
ولی علاوه بر گزارش نصب اين تمها که خودم آنها را نصب کردم گزارش نصب يکسري برنامه هم وجود داشت که مربوط به 5 ماه قبل مي شد ؟؟ من فقط 10 روز است که گوشي را خريدم و درب جعبه پلمب بود چون گوشي داراي گارانتي پارس کامتل است!! آيا گوشي دست دوم است؟
ليست برنامه ها به قرار زير است:
Picaso webplugin
Installer contenhandle
Wordmate
Wisepilot
Sudoku
joystube
youtube plugin
facebook plugin
facebook
ownskin
animator4
از آنجا که من نمي دانستم اين برنامه ها چي است همه را حذف کردم
1- اين تمها در کجا قرار مي گيرند و در کجا مي شه آنرا ديد؟
2- آيا گوشي کارکرده است؟
3- اين برنامه ها به چه درد مي خورد و آيا حذف آنها مشکلي برای گوشی ايجاد نمي کند؟
ممنون

اول این که این برنامه ها یی هستن که روی گوشی نصبه وقتی میخری و گوشیت کار کرده نیست.. و تم ها هم در این مسیر قرار میگیره:
Settings/Personal/Themes/General
اونهایی که سمت راستشون علامت مستطیل داره روی حافظه ذخیره شده..

peymankameli
11-05-2010, 22:40
والا ما كه سر از باتري گوشي ساتيو در نيو ورديم بعضي زمانها تا 2 روزم جواب ميده بعضي موقعها هم با همون استفاده بايد روزي 2 بار بزني تو شارژ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koh
12-05-2010, 06:05
اول این که این برنامه ها یی هستن که روی گوشی نصبه وقتی میخری و گوشیت کار کرده نیست.. و تم ها هم در این مسیر قرار میگیره:
Settings/Personal/Themes/General
اونهایی که سمت راستشون علامت مستطیل داره روی حافظه ذخیره شده..

سلام
آيا حذف برنامه های زیر مشکلي برای گوشی ايجاد نمي کند؟
Picaso webplugin
Installer contenhandle
Wordmate
Wisepilot
Sudoku
joystube
youtube plugin
facebook plugin
facebook
ownskin
animator4
از آنجا که من نمي دانستم اين برنامه ها چي است همه را حذف کردم:18:
ممنون

kurosh08
12-05-2010, 07:23
سلام
آيا حذف برنامه های زیر مشکلي برای گوشی ايجاد نمي کند؟
Picaso webplugin
Installer contenhandle
Wordmate
Wisepilot
Sudoku
joystube
youtube plugin
facebook plugin
facebook
ownskin
animator4
از آنجا که من نمي دانستم اين برنامه ها چي است همه را حذف کردم:18:
ممنون

هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
مثلاً اون Sudoku یه بازی هستش که روی گوشی پیش فرض نصبه و اون youtube هم برای مشاهده ویدئوهای سایت یوتیوب هستش و facebook هم برای ارتباط با سایت اجتماعی فیس بوک هستش.
اصولاً به شما پبیشنهاد میکنم که این برنامه ها رو پاک نکنین چون هم خیلی سبک هستن و هم برنامه های باکلاس و کاربردی ای هستن.
البته یه نکته ای به شما بگم که شما اگه گوشیتون رو مستر ریست کنین همه این برنامه ها بر میگردن سرجاشون :8:
هیچ مشکلی نیست :10:

koh
12-05-2010, 11:20
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
مثلاً اون Sudoku یه بازی هستش که روی گوشی پیش فرض نصبه و اون youtube هم برای مشاهده ویدئوهای سایت یوتیوب هستش و facebook هم برای ارتباط با سایت اجتماعی فیس بوک هستش.
اصولاً به شما پبیشنهاد میکنم که این برنامه ها رو پاک نکنین چون هم خیلی سبک هستن و هم برنامه های باکلاس و کاربردی ای هستن.
البته یه نکته ای به شما بگم که شما اگه گوشیتون رو مستر ریست کنین همه این برنامه ها بر میگردن سرجاشون :8:
هیچ مشکلی نیست :10:

ضمن تشکر
چطوری می تواانم مستر ریست کنم و آیا با این کار اطلاعاتم ( عکسها و فیلم و دفترچه تلفن و پیام ها) پاک نمی شه
ممنون

ninaz_khanoom
12-05-2010, 11:27
اطلاعات روی مموری پاک نمیشه ولی اطلاعات رویه فون پاک میشه که شما میتونی ازش بک آپ بگیری.. برای مستر ریست کردن میتونی تو خود گوشی از مسیر
settings\phone management\Factory settings
اقدام کنی که ازت میپرسه میخوای تنظیمات اورجینال گوشی برگرده که شما Yes میزنی و گوشی ری استارت میشه و از طریق این کد هم میشه: #7370#* که بازم همون سوال رو ازت میپرسه..
اگه Lock Code خواست اگه عوضش نکرده باشی فکر کنم 12345 باشه..
برای بک آپ گرفتن هم میری تو فایل منیجر گزینه بک آپ داره :46:

peymankameli
12-05-2010, 18:03
دوستان خبري از آبديت جديد نيست.......

mahdi1360
12-05-2010, 19:37
دوستان خبري از آبديت جديد نيست.......

عجله نکن دوست من به قول معروف : ((اوشاخ تلسر امرود وقتیندا یتیشر)) :18:

koh
13-05-2010, 07:26
اطلاعات روی مموری پاک نمیشه ولی اطلاعات رویه فون پاک میشه که شما میتونی ازش بک آپ بگیری.. برای مستر ریست کردن میتونی تو خود گوشی از مسیر
settings\phone management\Factory settings
اقدام کنی که ازت میپرسه میخوای تنظیمات اورجینال گوشی برگرده که شما Yes میزنی و گوشی ری استارت میشه و از طریق این کد هم میشه: #7370#* که بازم همون سوال رو ازت میپرسه..
اگه Lock Code خواست اگه عوضش نکرده باشی فکر کنم 12345 باشه..
برای بک آپ گرفتن هم میری تو فایل منیجر گزینه بک آپ داره :46:

ضمن تشکر از راهنمایی شما
من یک بک آپ گرفتن و گوشی پیغام داد که در داریو E آن را ایجاد کرده ولی نمی دانم کجای آن؟
حالا می خواهم بازش کنم نمی دانم چطوری؟
ممنون می شم اگه بفرمایید چطور می توانم بازش کنم و در کجا و به چه نامی باید دنبالش بگردم
در ضمن برای برگرداندن به تنظیمات کارخانه Lock Code خواست که من آنرا عوض نکردم ولی 12345 را قبول نکرد!!
این کد را از کجا گیر بیارم و آیا بعد از برگرداندن به تنظیمات کارخانه آپدیت دستگاه باقی می ماند؟
ممنون

ninaz_khanoom
13-05-2010, 08:44
ضمن تشکر از راهنمایی شما
من یک بک آپ گرفتن و گوشی پیغام داد که در داریو E آن را ایجاد کرده ولی نمی دانم کجای آن؟
حالا می خواهم بازش کنم نمی دانم چطوری؟
ممنون می شم اگه بفرمایید چطور می توانم بازش کنم و در کجا و به چه نامی باید دنبالش بگردم
در ضمن برای برگرداندن به تنظیمات کارخانه Lock Code خواست که من آنرا عوض نکردم ولی 12345 را قبول نکرد!!
این کد را از کجا گیر بیارم و آیا بعد از برگرداندن به تنظیمات کارخانه آپدیت دستگاه باقی می ماند؟
ممنون

با سلام..
براي باز كردنش تو همون بك آپ قسمت آپشن كه بري Restore داره كه بزني برميگردونه بك آپ رو..
كد دستگاه هم يا 1234 يا 0000 يا 00000 هست.. آپديت هم باقي ميمونه

koh
13-05-2010, 09:26
با سلام..
براي باز كردنش تو همون بك آپ قسمت آپشن كه بري Restore داره كه بزني برميگردونه بك آپ رو..
كد دستگاه هم يا 1234 يا 0000 يا 00000 هست.. آپديت هم باقي ميمونه
آیا نرم افزار و بازیهای که خودم نصب کردم هم باقی می ماند؟
ممنون

kurosh08
13-05-2010, 10:48
آیا نرم افزار و بازیهای که خودم نصب کردم هم باقی می ماند؟
ممنون

هر برنامه ای خودت نصب کردی همه پاک میشن.
در ضمن اگه میخوای درست و حسابی گوشی رو مستر ریست کنی کد: (ستاره مربع 7370 مربع) رو شماره گیری کن و بعدش پیغام YES رو بزن و وقتی ازت رمز خواست شماره 12345 یا 00000 صفر رو بهش بده.
اینجوری گوشی کاملاً ریست شده و همه شماره تفلن ها و SMS هات پاک میشن. میتونی با برنامه PC Sute سونی اریکسون هم از شماره هات و Sms هات بک آپ بگیری.
کلاً خودم وقتی میخوام گوشیمو ریست کنم اول مموری کارت رو درمیارم و بعدش گوشی رو با اون کد ریست کرده و وقتی بالا اومد مموری کارت فرمت شده رو به گوشی وصل میکنم. اینجوری خیلی بهتره. همیشه قبل از ریست کردن با PC Sute یه بک آپ از شماره ها و Sms میگیرم.

DariushGreat
13-05-2010, 13:10
آقا یه چیزی... کد مستر ریستش دقیقا مانند کد مستر ریست گوشی های نوکیا هست! :دی کدهای دیگه رو هم امتحان کردین ببینید کار می کنن یا نه؟ برای نمونه:

#7780#* فاکتوری ریست
#2820#* مک آدرس بلوتوث

شاد و سبز باشین :دی:10:

B.J.U
13-05-2010, 15:29
قیمت این گوشی چند است و ایا در بازار علائدین هست یا نه(با گارانتی اصل)

mahdi1360
13-05-2010, 16:57
آقا یه چیزی... کد مستر ریستش دقیقا مانند کد مستر ریست گوشی های نوکیا هست! :دی کدهای دیگه رو هم امتحان کردین ببینید کار می کنن یا نه؟ برای نمونه:

#7780#* فاکتوری ریست
#2820#* مک آدرس بلوتوث

بله داریوش جان کار میکنه همچین بعیدم نبود هر دوتاشون سیمبینه دیگه :46:

hiva_59
14-05-2010, 00:16
سلام
من قصد دارم یه گوشی ساتیو بخرم، اما با توجه به اینکه همیشه از دیکشنریهای آکسفورد و کمبریج که جاوا هستن استفاده میکنم، میخواستم مطمئن بشم که با کیبورد مجازی این گوشی میتونم لغات مورد نظرم رو بدون مشکل تایپ کنم. لطفا دوستانی که با این نرم افزارها کار کردن خیال منو از این بابت راحت کنن.
ممنون

koh
14-05-2010, 10:26
سلام
من گوشی با امکانات دستگاه مستر ریست کردم ولی هیچکدام از اطلاعاتم پاک نشد و فقط تنظیمات دستگاه به تنظیم اولیه برگشت از جمله نوع زنگ و ویبره و تم پیش فرض ...
حتی برنامه هایی که نصب کردم و شماره تلفنها و ... پاک نشد
در ضمن این Wi-Fi در کجا بدرد می خوره؟ و چطوری می شه باهش کار کرد
ممنون

DariushGreat
14-05-2010, 13:07
سلام

سلام
من قصد دارم یه گوشی ساتیو بخرم، اما با توجه به اینکه همیشه از دیکشنریهای آکسفورد و کمبریج که جاوا هستن استفاده میکنم، میخواستم مطمئن بشم که با کیبورد مجازی این گوشی میتونم لغات مورد نظرم رو بدون مشکل تایپ کنم. لطفا دوستانی که با این نرم افزارها کار کردن خیال منو از این بابت راحت کنن.
ممنون

معمولا سیمبین ها بهترین سازگاری رو با جاوا دارن. احتمالا کیبرد مجازی این گوشی بتونه نیازتون رو برطرف کنه. اما باز بهتره که دارندگان این گوشی بیان و نظر بدن

سلام
من گوشی با امکانات دستگاه مستر ریست کردم ولی هیچکدام از اطلاعاتم پاک نشد و فقط تنظیمات دستگاه به تنظیم اولیه برگشت از جمله نوع زنگ و ویبره و تم پیش فرض ...
حتی برنامه هایی که نصب کردم و شماره تلفنها و ... پاک نشد
در ضمن این Wi-Fi در کجا بدرد می خوره؟ و چطوری می شه باهش کار کرد
ممنون

شما مستر ریست نکردی! :دی فکتوری ریست کردی!!! مستر ریست دارای کد #7370#* و فکتوری ریست دارای کد #7780#* هست. همچنین در بخش تنظیمات گوشی هم گزینه بازگشت به تنظیمات کارخانه هست که همون فکتوری ریسته!!! :46:

peymankameli
14-05-2010, 16:15
سلام
ممنون

ديكشنري نصب نكني بهتره..چون هم سرعتت مياد پايين هم مصرف باتري بيشتر ميشود..من كه ديدم به اينصورت شد كلا بيخيال ديكشنري شدم

hamed1297
14-05-2010, 16:20
بچه ها ببخشید قبلا این سوال رو پرسیدم ولی جوابش رو پیدا نمیکنم.
برای فول اسکرین کردن برنامه های جاوا چیکار کنم؟

koh
14-05-2010, 17:01
سلام
آيا ساتيو شما هنگ می کنه؟
نمی دانم چرا برخی از مواقع گوشی من هنگ می کنه؟ و حتی دکمه وسط گوشی که بايد برنامه های فعال را نشان دهد کار نمی کند!!
به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا برطرف کنم. دستگاه را با کد 7370 مستر ريست کردم و بعد دوباره بک آب را باز کردم ولی درست نشد
فکر کنم نبايد بک آب را باز می کردم!!
در ضمن چگونه می توانم کارت حافظه را فرمت کنم؟
آيا اطلاعات روی آن بدرد جايی نمی خوره؟ چون يکسری شاخه خودش روش بود و من آنها را نصب نکردم؟ آيا با فرمت کردن اين شاخه ها و اطلاعات آن حذف می شه؟ و حذف آنها مشکلی برای گوشی ايجاد نمی کنه؟

ممنون

total_overdose
14-05-2010, 19:32
سلام آقا حامد گل:40:
میرید تویه application manager و بعد میرید رو برنامه جاوا مورد نظر و بعد هم options و بعد suite setting و بعد هم میرید on-screen keyboard رو off میکنید.

hiva_59
14-05-2010, 20:48
ديكشنري نصب نكني بهتره..چون هم سرعتت مياد پايين هم مصرف باتري بيشتر ميشود..من كه ديدم به اينصورت شد كلا بيخيال ديكشنري شدم

!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بشدت مشغول زبان خوندن هستم و دیکشنری از نون شب هم برام واجبتره، ضمنا گوشی فعلی من P990 هستش که هیچوقت سرعتش با نصب دیکشنری پایین نیومده، بعید میدونم این اتفاق برای ساتیو بیفته.
لطفا اگه کسی از دیکشنریهای جاوا روی ساتیو استفاده کرده نتیجش رو به من بگه

Lord007
15-05-2010, 08:00
بچه هایی که ستیو دارن میشه بگن این گوشی با جاوا مشکل داره یا نه؟

kurosh08
15-05-2010, 09:47
بچه هایی که ستیو دارن میشه بگن این گوشی با جاوا مشکل داره یا نه؟
هیچ مشکلی با برنامه های جاوا نداره
...
در ضمن من 3 تا دیکشنری روی گوشیم نصبه و نه سرعتش گوشی پایین اومده و نه مصرف باتری زیاد شده.
:8:

mahdi1360
15-05-2010, 13:43
حامد جان من که اینجا جوابتون رو دادم

سلام
آيا ساتيو شما هنگ می کنه؟
نمی دانم چرا برخی از مواقع گوشی من هنگ می کنه؟ و حتی دکمه وسط گوشی که بايد برنامه های فعال را نشان دهد کار نمی کند!!
به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا برطرف کنم. دستگاه را با کد 7370 مستر ريست کردم و بعد دوباره بک آب را باز کردم ولی درست نشد
فکر کنم نبايد بک آب را باز می کردم!!
در ضمن چگونه می توانم کارت حافظه را فرمت کنم؟
آيا اطلاعات روی آن بدرد جايی نمی خوره؟ چون يکسری شاخه خودش روش بود و من آنها را نصب نکردم؟ آيا با فرمت کردن اين شاخه ها و اطلاعات آن حذف می شه؟ و حذف آنها مشکلی برای گوشی ايجاد نمی کنه؟

ممنون
منم مشکل هنگو داشتم اما بعد از آپدیت مشکلم کاملا برطرف شده پیشنهاد میکنم شما هم آپدیت کنی :46:

!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بشدت مشغول زبان خوندن هستم و دیکشنری از نون شب هم برام واجبتره، ضمنا گوشی فعلی من P990 هستش که هیچوقت سرعتش با نصب دیکشنری پایین نیومده، بعید میدونم این اتفاق برای ساتیو بیفته.
لطفا اگه کسی از دیکشنریهای جاوا روی ساتیو استفاده کرده نتیجش رو به من بگه

من نیازی به دیکشنری ندارم اما به خاطر گل روی شما نصب کردم الانم سه روزه که نصبه هیچ مشکلی هم ندارم نه سرعت کم شده نه مصرف باطری بالا رفته با کیبردم که هیچ مشکلی نداره از این بابت خیالت راحت :11:

hamed1297
15-05-2010, 15:09

آره.اون موقع ای دی اس ال داشتم و همون موقع نرفتم روی گوشی چک کنم.الان بی ای دی اس ال شدم:دی...نشد پیداش کنم.
باز ممنون.

amir_30007
15-05-2010, 16:35
salam.man satio daram.kheili hang mikone.moshkelesh chie?gps ham moshkel dare

koh
15-05-2010, 17:44
سلام
من گوشی را آپدیت کردم ولی گوشی هنگ می کنه؟
به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا برطرف کنم. دستگاه را مستر ريست کردم و بعد دوباره بک آب را باز کردم ولی درست نشد.
در ضمن حجم حافظه اصلی تلفن چقدر بايد باشد؟ مال تلفن من 78 مگابايت می باشد؟ به نظر شما کم نيست؟ من بازی اتوموبيل رانی را روی حافظه اصلی نصب کردم و فقط 16 مگابايت باقی مانده؟؟ آيا برنامه ها نبايد روی خود حافظه اصلی نصب بشه؟
ممنون

mahdi1360
15-05-2010, 18:55
salam.man satio daram.kheili hang mikone.moshkelesh chie?gps ham moshkel dare
به p30 خوش آمدید.:11: اگه شما آپدیت نکردین حتما آپدیت کنید که منم همچین مشکلی داشتم اما با آپدیت درست شد:46:
در ضمن با حروف فارسی بنویسید :13:

سلام
من گوشی را آپدیت کردم ولی گوشی هنگ می کنه؟
به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا برطرف کنم. دستگاه را مستر ريست کردم و بعد دوباره بک آب را باز کردم ولی درست نشد.
در ضمن حجم حافظه اصلی تلفن چقدر بايد باشد؟ مال تلفن من 78 مگابايت می باشد؟ به نظر شما کم نيست؟ من بازی اتوموبيل رانی را روی حافظه اصلی نصب کردم و فقط 16 مگابايت باقی مانده؟؟ آيا برنامه ها نبايد روی خود حافظه اصلی نصب بشه؟
ممنون

شما اول مموری کارتو دربیار با رم ریدر فایلهایی که لازم داری به کامپیوتر منتقل کن ( مطمئن باش که کامپیوتر ویروسی نباشه) بعد مموری رو فرمت کن. حالا دوباره فایلهایی که لازم داری دوباره به رم منتقل کن قبل از اینکه مموری به گوشی وصل کنی گوشیرو با کد *7370#* ریست کن که فکر کنم مشکلت حل بشه حدااممکن بیخیال بک آپ بشی بهتره:20: در ضمن ممکنه مشکل از مموری کارتم باشه یه بارم بدون مموری چک کن :5:
حافظه گوشی هم بسته به اندازه فایلهایی که نصب میکنی میتونه متغیر باشه و البته این نیست که چون همه برنامه هارو رو کارت مموری نصب میکنی همه فضای گوشی خالی بمونه :46: دقیقا مثل کامپیوتر که اگه یه برنامه ای تو درایو D نصب کنی مقداری از فضای درایو C هم اشغال میشه موفق باشی :11:

peymankameli
15-05-2010, 19:29
مال منم هر از گاهي قفل ميكنه يعني زماني كه تماس قطع ميشه منو ها ظاهر نميشه يا دكمه وسط وقتي ميزنيم صفحه ي بدون ايكون مياره در ضمن آبديتم كردم هيچي هم نصب روش نكردم 10 بارم مموري رو فرمت كردم فكر كنم ابديت جديده يك باگ دارد

mahdi1360
15-05-2010, 19:39
مال منم هر از گاهي قفل ميكنه يعني زماني كه تماس قطع ميشه منو ها ظاهر نميشه يا دكمه وسط وقتي ميزنيم صفحه ي بدون ايكون مياره در ضمن آبديتم كردم هيچي هم نصب روش نكردم 10 بارم مموري رو فرمت كردم فكر كنم ابديت جديده يك باگ دارد

برا من که آپدیت جدید یه محشر بود :26: دارم حال میکنم با این ساتیوی سونی اریکسون جونم:26::31: با هر گوشی مقایسه میکنم همشون کم میارند :21: آی نفس کش :47:

hiva_59
16-05-2010, 00:19

منم مشکل هنگو داشتم اما بعد از آپدیت مشکلم کاملا برطرف شده پیشنهاد میکنم شما هم آپدیت کنی :46:

من نیازی به دیکشنری ندارم اما به خاطر گل روی شما نصب کردم الانم سه روزه که نصبه هیچ مشکلی هم ندارم نه سرعت کم شده نه مصرف باطری بالا رفته با کیبردم که هیچ مشکلی نداره از این بابت خیالت راحت :11:

قربون معرفتت
ایشالا بتونم جبران کنم
حالا خیالم راحت شد

tommy vercetti
16-05-2010, 11:17
بچه ها منم فقط تا یه ماه دیگه گوشی رو می خرم ... :31:
چند تا سئوال داشتم اگه می شه منو راهنمایی کنین ...
1. قضیه ی این آپدیت چی هست ؟؟؟؟؟ همه ی گوشی های ساتیو (قدیم و جدید ) اون رو لازم دارن ؟؟؟؟
2.تلفظ صحیح اسم این گوشی چی هست ؟؟؟ به چه معناست ؟؟؟
3.قیمتش الان تو بازار چند هست ؟؟؟؟؟؟؟
4 .*یه سئوال مهم* همه ی دوستانی که خریدن ازش راضین ؟؟؟؟
5. من با هنگ خیلی مشکل دارم ، هنگ نمی کنه ؟؟؟

خیلی ممنون ... :11:

koh
16-05-2010, 12:23
1. قضیه ی این آپدیت چی هست ؟؟؟؟؟ همه ی گوشی های ساتیو (قدیم و جدید ) اون رو لازم دارن ؟؟؟؟

این گوشی انتظارات من را برآورد نکرد
سیستم مرتب هنگ می کنه و مشکل بعد اینکه باطری بسیار ضعیفی داره بطوری که حداکثر دو روز دوام داره
من فکر کنم سامسونگ 12 مگاپیکسل انتخاب بهتری باشه و ارزان تر از ساتیو هم می باشد

mahdi1360
16-05-2010, 13:47

1- آپدیت یعنی به روز رسانی نرم افزار گوشی همین :31: گوشی که تازه وارد بازار میشه ممکنه که مشکلاتی داشته باشه که بهش باگ میگن:18: شرکت سازنده گوشی فریمور جدیدی برا این گوشی میسازه که با آپدیت گوشیها مشکلات برطرف میشه :46:
2- ساتیو بعضی ها هم ستیو میگن معنیشو دیگه نمیدونم :41:
3- فکر کنم با گارانتی حدود 480 تومن
4- من که خیلی خیلی راضیم گوشی قبلیم ان82 نوکیا بود:21:
5- برا من هنگ داشت اما با آپدیت کاملا برطرف شد الانم کم کمش سه روز شارژ نگه میداره :8:

این گوشی انتظارات من را برآورد نکرد
سیستم مرتب هنگ می کنه و مشکل بعد اینکه باطری بسیار ضعیفی داره بطوری که حداکثر دو روز دوام داره
من فکر کنم سامسونگ 12 مگاپیکسل انتخاب بهتری باشه و ارزان تر از ساتیو هم می باشد

شما بدون مموری امتحان کردی آیا بازم هنگ میکنه ممکنه ویروسی با شه مستر ریست کردی. اگه ویروسی باشه نباید بک آپ بگیری. در ضمن فقط دو مودل گوشی 12 مگاپیکسل توبازاره که یکس همین ساتیو و دیگری پیکسون سامسونگه که به درد نمیخوره چون: سیتم عامل نداره :16: حالا بدون سیتم عامل با برنامه هات و نقشه هات و gps گوشیت میخای چیکار کنی من نمیدونم:31:

davidmti
16-05-2010, 14:50
من هم وقتی خریدمش زیاد هنگ میکرد. p990 هم که داشتم اینجوری بود. اما بعد یه ماه زیاد مشکلی باهاش ندارم. بیشتر وقتی یه برنامه جاوا رو چند بار خارج بشی دوباره وارد بشی هنگ میکنه و سویچ که کنی روی صفحه اصلی گوشی هم کار خودشو میکنه اما نرم افزاره توی هنگ میمونه.
آخرین ورژن آپدیت چیه؟
یه جایی سراغ ندارین که نرم افزار و بازی فقط برای ساتیو و ویواز داشته باشه؟ آخه مال نوکیا همشون گرافیک بایین و ضایعن.

feryshad
16-05-2010, 15:00
يه چند تا عكس گرفته شده از اين گوشي بزارم حال كنيد :دي
اين عكس ها رو يوزري به نام davidsic از بلژيك تو اساتو گرفته. اول فكر كردم عكس ها رو دستكاري كرده كه اينقدر قشنگ شده ولي تو مشخصات عكس ها كه رفتم ديدم با هيچ نرم افزاري دستكاري نشده. البته شما هم ميتونيد ببينيد اگه شك داريد :دي
يه كم حجم صفحه بالا ميره ولي ديدم حيفه اينجا نباشه و همچنين بهتره اينجا باشه كه قدرت دوربين اين گوشي هم ديده بشه :دي و از منظر ديناميك رنج و اين چيزا هم مستفيض بشيم :دي

/
/
/
/
/

بقيه عكس هاي اين عزيز رو هم ميتونيد اينجا ببنيد . اكثرش با ساتيو گرفته شده ...

SAEED_BARCELONA
16-05-2010, 15:10
عجب عکسایی گرفته. دم هر 2شون گرم. ساتیو و صاحابشو میگم:دی

mahdi1360
16-05-2010, 19:16
نه دیگه این نشد مثل اینکه ما هم باید یه تکونی به خودمون بدیم.:31:

آخه من چیم از این آقا کمتره:4:
دو تا عکس براتون میزارم که تو بد ترین شرایط گرفتم اولی تاریکی مطلق با فلش دومی هوا ابری بود و تاریک یعنی شرایطی که همه گوشیها تو این حالت نویز دارند :21:

ali_power42
16-05-2010, 20:49
این عکسو قبلا هم گذاشته بودم اما دیدم بد نیست دوباره اپ کنم تا قدرت دوربین satio برای همه مشخص بشه. عکس در سایز 9 مگاپیکسل گرفته شده.
تهران پارک گفتگو:

davidmti
16-05-2010, 21:37
آقا دمت گرم ولی ما میتونیم این عکس ها با این سایز رو ببینیم . یکم به فکر اون بنده های خدا که اینترنت زغالی دارن هم باش که صفحه های سنگین رو نمیتونن باز کنن. با سایز کوچیکتر آپ میکردی بعد لینک اصلیش رو هم میدادی.
کسی نبود آدرس یه سایت تخصصی برای نرم افزار و تم و گیم ساتیو رو بزاره؟ اصلا با گیم های نوکیا حال نمیکنم.

adrenalin
16-05-2010, 21:42
davidmti
من تو چند صفحه پیش یه سایت گذاشته بود که کلا مخصوص ساتیو بود اونو دیدید؟

davidmti
16-05-2010, 22:17
davidmti
من تو چند صفحه پیش یه سایت گذاشته بود که کلا مخصوص ساتیو بود اونو دیدید؟
ممنون پیداش کردم.
یه سوال دیگه هم داشتم . گارمین رو نصب کردم فقط صفحه اولش میاد و تاچ روش کار نمیکنه. ovimap نوکیا هم که اصلا نصب نشد راهی نداره که راشون انداخت یا نرم افزار جایگزینی نیست.
راستی با mms ایرانسل هم مشکل دارم تنظیمات رو دستی انجام دادم ولی mms میتونم بفرستم و طرف مقابل میبینه ولی نمیتونم mms هایی که برام اومده رو دانلود کنم و نگاه کنم .gprs هم فعاله و بدون مشکل باهاش کار میکنم.

feryshad
16-05-2010, 22:32
آقا مهدي و علي آقاي عزيز دستتون درد نكنه بابت عكس ولي كاش ريسايز ميكردين و فول سايز رو لينك ميدادين ... صفحه خيلي سنگين شده

و اما چند تا عكس هم من بزارم :دي عكس ها هنوز داغه :دي مال امروزه ... عكس ها فقط ريسايز شده ...

/
/
/

koh
17-05-2010, 07:29
سلام دوستان
نظرتان در مورد خرید باطری یدک چیه؟
با توجه به اینکه شارژ باطری اغلب کوتاه است یک باطری شارژ شده یدک همراه خودمان داشته باشیم تا در موقعه ضعیف شدن آنرا تعویض نماییم
آیا باطری اصلی ساتیو گیر می یاد؟ با چه مارکی باید باشه و قیمت آن چند است؟ آیا نمی شه یک باطری قوی تر از 1000 میلی آمپر در دستگاه بگذاریم؟
در ضمن آیا شارژی که بتوانه باطری را بدون گذاشتن روی تلفن شارژ کنه گیر می یاد؟ قیمت؟
ممنون

~ARDESHIR~
17-05-2010, 09:39
سلام دوستان
نظرتان در مورد خرید باطری یدک چیه؟
با توجه به اینکه شارژ باطری اغلب کوتاه است یک باطری شارژ شده یدک همراه خودمان داشته باشیم تا در موقعه ضعیف شدن آنرا تعویض نماییم
آیا باطری اصلی ساتیو گیر می یاد؟ با چه مارکی باید باشه و قیمت آن چند است؟ آیا نمی شه یک باطری قوی تر از 1000 میلی آمپر در دستگاه بگذاریم؟
در ضمن آیا شارژی که بتوانه باطری را بدون گذاشتن روی تلفن شارژ کنه گیر می یاد؟ قیمت؟
ممنون

این گوشی متاسفانه باتری کم حجمی داره
باتری اصلش که گرونه شاید بالای 20 تومن
تقلبیشم هست در حد 10 تومن که خب خیلی جواب نمیده
میتونید مثلاً باتری p1 که 1120 میلیه رو امتحان کنید چون شکلشو جای سوکتش به ساتیو میخوره البته اگه جا بشه

شارژر اکسترنالم هست که باتریو میزاری توش و شارژ میکنه قیمتش حدود 3 تومنه ولی خب کیفیت مناسبی ندارن و ممکنه به باتری آسیب بزنه
ممکنه جنس بهترشم باشه با قیمت بالاتر

davidmti
17-05-2010, 10:11
من باتری یدک خریدم. فقط یه جا داشت اگه هنوز داشته باشه 13 تومن پاساژ علاالدین طبقه زیر همکف پلاک 40 اگه اشتباه نکنم پلاک رو. خودش هم نمیدونست باتری چیه ولی توی ویترین گذاشته بود شناختم. باتری p990 هم میخوره بهش که 950 میلی آمپره و فراوونه تو بازار 7 تومن. من هر دو تاش رو تست کردم دوامش تفاوت محسوسی نداشت. ولی هرچی گشتم آمپر بالاتر گیر نیووردم. برای p990 گفته بودن p1 بهش میخوره ولی من گیر نیووردم .
حالا سوال خودم.!!؟؟
گارمین رو نصب کردم فقط صفحه اولش میاد و تاچ روش کار نمیکنه. ovimap نوکیا هم که اصلا نصب نشد راهی نداره که راشون انداخت یا نرم افزار جایگزینی نیست.
راستی با mms ایرانسل هم مشکل دارم تنظیمات رو دستی انجام دادم ولی mms میتونم بفرستم و طرف مقابل میبینه ولی نمیتونم mms هایی که برام اومده رو دانلود کنم و نگاه کنم .gprs هم فعاله و بدون مشکل باهاش کار میکنم.

total_overdose
17-05-2010, 10:11
سلام
دوستانی که ساتیو دارن و اینترنت پر سرعت اگه براشون مقدور هست یه دو سه تا عکس با کیفیت از باتری گوشیشون بگیرن بزارن اینجا.
ممنون میشم.

davidmti
17-05-2010, 13:08
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس 2.7 مگی باتری ساتیو

nader1111
17-05-2010, 16:30
من اين گوشي را ندارم ولي فكر كنم كسانيكه اين گوشي دارند انتظار بالايي از باطري گوشي دارند و گرنه با استفاده معمولي و مناسب اگر دو روز كامل شارژ نگه ميداره كه خوبه و مشكلي نيست و با استفاده زياد هم تقريبا بايد يك روز كامل طاقت بياره در غير اينصورت يا باطري گوشي مشكل داره يا تنظيمات گوشي طوري هست كه انرژي باطري را بيشتر مصرف مي كنند (مثلا زيادكردن نور صفحه ...)

koh
17-05-2010, 18:03
سلام دوستان
در صورت امکان حجم کل درایو C ساتیو خودتان را اعلام کنید که چقدر فضا داره. منظورم کل حجم است اختصاص یافته و فضای آزاد.
مال دستگاه من 78 مگابایت است که به نظر خودم کم است؟
در ضمن نمی دانم چرا دستگاه برخی از عکسهایی که می گیرم را در قسمت نمایش عکس نشان نمی دهد ولی وقتی با برنامه Xplore می روم تو شاخه مربوط به عکس می بینم وجود دارد؟ شما چنین مشکلی نداشتید؟
دوستانی که باطری یدک خریدند لطفا مارک باطری را بگن چیه و اینکه از کارکردش راضی هستند.
ممنون

ali_power42
17-05-2010, 18:38

peymankameli
17-05-2010, 19:58
من امتحان كردم در سايز 9 عكسايي كه ميگيره بهتر تا در سايز 12

mahdi1360
17-05-2010, 20:01
من اين گوشي را ندارم ولي فكر كنم كسانيكه اين گوشي دارند انتظار بالايي از باطري گوشي دارند و گرنه با استفاده معمولي و مناسب اگر دو روز كامل شارژ نگه ميداره كه خوبه و مشكلي نيست و با استفاده زياد هم تقريبا بايد يك روز كامل طاقت بياره در غير اينصورت يا باطري گوشي مشكل داره يا تنظيمات گوشي طوري هست كه انرژي باطري را بيشتر مصرف مي كنند (مثلا زيادكردن نور صفحه ...)
نادرجان اصلا بحث یه روز دو روز نیست که باطری من با استفاده معمولی سه روز کامل و با استفاده زیاد دو روز تموم شارژ نگه میداره کسانی هم که با باطری مشکل دارند حتما حتما باطری تقلی گرفتن:41: در ضمن نور lcd گوشیم رو 80% هستش. :21:

سلام دوستان
در صورت امکان حجم کل درایو C ساتیو خودتان را اعلام کنید که چقدر فضا داره. منظورم کل حجم است اختصاص یافته و فضای آزاد.
مال دستگاه من 78 مگابایت است که به نظر خودم کم است؟
در ضمن نمی دانم چرا دستگاه برخی از عکسهایی که می گیرم را در قسمت نمایش عکس نشان نمی دهد ولی وقتی با برنامه Xplore می روم تو شاخه مربوط به عکس می بینم وجود دارد؟ شما چنین مشکلی نداشتید؟
دوستانی که باطری یدک خریدند لطفا مارک باطری را بگن چیه و اینکه از کارکردش راضی هستند.
ممنون

استفاده شده 21 مگ آزاد 57 مگ. نه من همچین مشکلی با عکسا ندارم :13:باطری من که عالیه شما هم موقع خرید گوشی سرتون کلاه رفته و باطری تقلبی بهتون دادن:41: و یا ممکنه که با گوشی کار کردن و بدون اینکه شارژش کنه مدت زیادی به همون صورت باقی مانده باشه که در اینصورت باطری حتما خراب شده.:13:

kurosh08
17-05-2010, 22:56
من از وقتی که این گوشی رو گرفتم غیر از 3 تا عکس بقیه عکسارو به صورت 9 مگاپیکسل گرفتم.
نمیدونم چرا حس میکنم روی 9 مگاپیکسل عکسا کیفیت باحال تری دارن. :46:
البته الان دیگه باید همه عکسارو به صورت واید گرفت (9 مگاپیکسل) چون هم توی مانیتورای جدید که همه واید هستن به صورت تمام صفحه دیده میشه و هم توی گوشی های جدید که اونا هم همه واید هستن به صورت تمام صفحه دیده میشه.
در ضمن واقعاً از این گوشی راضیم. مخصوصاً بعد از آپدیت. :5:
اگه دوباره بخام گوشی بخرم بازم ساتیو میخرم! :18:
الانم فکر کنم 1 ماه از خرید گوشیم میگذره :40:

mehrdad_zero
18-05-2010, 05:28
منم این گوشی را خریدم. باطریش دقیقا عین همونه که عکسش صفحه قبل هست ولی خوب شارژ نگه نمیداره.
دیروز از صبح تا ظهر باهاش کار کردم باطریش خالی شد. بعد پرش کردم شب پر پر بود صبح که بیدار شدم دوباره خالی شده بود!!!

میشه باطری پی وان رو بذارم روش؟خراب نشه.

koh
18-05-2010, 08:10
سلام
وقتی گوشی خاموش است و آنرا روشن می کنید چقدر زمان می بره تا گوشی آمده صحبت بشه؟
در گوشی من حدود 5 دقیقه زمان می بره که به نظر خودم زیاده؟ آیا در گوشی شما نیز همین قدر زمان می بره؟
ممنون

R@R#M@N
18-05-2010, 11:57
من از وقتی که این گوشی رو گرفتم غیر از 3 تا عکس بقیه عکسارو به صورت 9 مگاپیکسل گرفتم.
نمیدونم چرا حس میکنم روی 9 مگاپیکسل عکسا کیفیت باحال تری دارن.
البته الان دیگه باید همه عکسارو به صورت واید گرفت (9 مگاپیکسل) چون هم توی مانیتورای جدید که همه واید هستن به صورت تمام صفحه دیده میشه و هم توی گوشی های جدید که اونا هم همه واید هستن به صورت تمام صفحه دیده میشه.
در ضمن واقعاً از این گوشی راضیم. مخصوصاً بعد از آپدیت.
اگه دوباره بخام گوشی بخرم بازم ساتیو میخرم!
الانم فکر کنم 1 ماه از خرید گوشیم میگذره
وضعیت باتریش چطوریه ؟؟
یعد یه ماه استفاده تجربتو بگو !

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

نمیدونم چرا حس میکنم روی 9 مگاپیکسل عکسا کیفیت باحال تری دارن.
در ضمن واقعاً از این گوشی راضیم. مخصوصاً بعد از آپدیت.
اگه دوباره بخام گوشی بخرم بازم ساتیو میخرم!
الانم فکر کنم 1 ماه از خرید گوشیم میگذره
وضعیت باتریش چطوریه ؟؟
یعد یه ماه استفاده تجربتو بگو !

ninaz_khanoom
18-05-2010, 12:11
باطريه گوشيه من مثل عكس بود فقط سريالش فرق داشت و عددهايي كه 2 خط بالاي سريال نوشته شده بود اينه ماله باطريه من:10w04 2 8876-1220
البته فكر ميكنم باطريم تقلبي باشه چون فقط 1 روز شارژ نگه ميداره:41:.. قبلاً خوب بود فكر كنم دادم فلش كردن گوشيو باطريو عوض كردن :grrr: .. اون روز اصلاً حواسم نبود باطري رو بردارم :41:.. به نظر شما وقتي اين كد فرق داره يعني باطري اصل نيست؟؟

SAEED_BARCELONA
18-05-2010, 12:14
منظورتون اینه که سریال نامبرش فرق میکنه؟ قرار نیست که همه سریالها مثل هم باشن که!
با مصرف عادی 1 روز نگه میداره یا استفادتون زیاده؟

ninaz_khanoom
18-05-2010, 12:19
به جز سريال نامبر عددي كه 2 خط بالا تر از سريال نوشته هم فرق ميكنه!! ميدونم سريالا قرار نيست مثل هم باشن :20:
با مصرف خيلي كم 1 روز نگه ميداره :41: چون يه گوشيه ديگه هم دارم و از اون استفاده ميكنم بعضي وقتا در روز اصلاً با گوشي كار نميكنم ولي بيشتر از حداكثر 36 ساعت شارژ نگه نميداره :41: بيشترين مصرفم اينه كه نور صفحه 100%

mahdi1360
18-05-2010, 14:11
منم این گوشی را خریدم. باطریش دقیقا عین همونه که عکسش صفحه قبل هست ولی خوب شارژ نگه نمیداره.
دیروز از صبح تا ظهر باهاش کار کردم باطریش خالی شد. بعد پرش کردم شب پر پر بود صبح که بیدار شدم دوباره خالی شده بود!!!

میشه باطری پی وان رو بذارم روش؟خراب نشه.
یه کم دست نگه دار اگه باطریت اصل باشه بعد از 7 یا 8 بار شارژ کردن درست میشه من الان دو ماهه این گوشیرو دارم الان سه روز برام شارژ نگه میداره :46:

سلام
وقتی گوشی خاموش است و آنرا روشن می کنید چقدر زمان می بره تا گوشی آمده صحبت بشه؟
در گوشی من حدود 5 دقیقه زمان می بره که به نظر خودم زیاده؟ آیا در گوشی شما نیز همین قدر زمان می بره؟
ممنون

5 دقیقه :18: :18:مطمعنی گوشیت ساتیوست :31: آخه این مشکلاتی که تو میگی من هیچ کدومشو ندارم :5: وقتی گوشیرو روشن میکنم حتی یه دقیقه هم طول نمیکشه که آماده زنگ زدن بشه :21:

mahdi1360
18-05-2010, 14:46
سلام
دوستانی که ساتیو دارن و اینترنت پر سرعت اگه براشون مقدور هست یه دو سه تا عکس با کیفیت از باتری گوشیشون بگیرن بزارن اینجا.
ممنون میشم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس 2.7 مگی باتری ساتیو

گفتم یه عکس از باطری گوشیم بزارم تا دوستانی که با باطری مشکل دارن ببینن شاید یه چیزایی دست گیرشون شد :46: در ضمن من تنها تفاوتی که با باطری davidmti جان دیدم فقط اون قسمتیه که زیرش خط کشیدم حالا بقیه مقایسه کنن شاید به یه جایی برسیم لااقل کسایی که تازه میخان بخرن اصل یا تقلبی بودنو تشخیص بدن

davidmti
18-05-2010, 15:03
حالا سوال خودم.!!؟؟
گارمین رو نصب کردم فقط صفحه اولش میاد و تاچ روش کار نمیکنه. ovimap نوکیا هم که اصلا نصب نشد راهی نداره که راشون انداخت یا نرم افزار جایگزینی نیست.
هیشکی منو دوست :37::37::37::37::37::37:
نداره من سوالایی که میدونم جواب میدم اما هیشکی سوالای منو جواب نمیده.:45::45::45::45::45:

ninaz_khanoom
18-05-2010, 16:13
گفتم یه عکس از باطری گوشیم بزارم تا دوستانی که با باطری مشکل دارن ببینن شاید یه چیزایی دست گیرشون شد :46: در ضمن من تنها تفاوتی که با باطری davidmti جان دیدم فقط اون قسمتیه که زیرش خط کشیدم حالا بقیه مقایسه کنن شاید به یه جایی برسیم لااقل کسایی که تازه میخان بخرن اصل یا تقلبی بودنو تشخیص بدن

باطري من دقيقاً شبيه عكسي كه شما گذاشتينه ولي قبل از فلش خوب بود بعد از فلش خيلي كم شارژ نگه ميداره طوري كه فكر ميكنم موقع فلش باطري رو عوض كردن :41: يعني باطريم اصله؟؟

mehrdad_zero
18-05-2010, 16:21
باطری منم دقیقا عین همون عکس بالائیه. فقط همون قسمتی که زیرش خط کشیدید فرق میکنه. اما این وضعیت را داره. صبر میکنم ببینم درست میشه یا نه!

یه سوال دیگه :
دکمه شاتر دوربین یکم لق میخوره. مثل دکمه های بغلیش محکم نیست. مال گوشی شما هم همینطوره؟؟؟؟

اما از حق نگذریم جی پی اسش خیلی قوی و خوبه.

kurosh08
18-05-2010, 19:08
همون طور که گفتم من حدود 1 ماه میشه که این گوشی رو خریدم
تجربه من از باتری این گوشی اینه که من هر 2 روز یک بار گوشی رو شارژ میکنم.
باتری خیلی قوی نیست ولی خوبه و میشه گفت یه باتری نرماله.
در ضمن من گوشی رو با گارانتی اصلی و همه وسایلش خریده بودم (همه چیز تو کارتنش بود با قیمت 475 هزار تومان)

mahdi1360
18-05-2010, 19:44
حالا سوال خودم.!!؟؟

1-برا گارمین باید آخرین ورژنو نصب کنی که با تاچ سازگار باشه برات پیدا میکنم.
پداش کردم بفرما

2- برا نصب ovi باید حتما گوشیت هکک باشه
اگه بازم سوالی بود در خدمتم :11:

باطري من دقيقاً شبيه عكسي كه شما گذاشتينه ولي قبل از فلش خوب بود بعد از فلش خيلي كم شارژ نگه ميداره طوري كه فكر ميكنم موقع فلش باطري رو عوض كردن :41: يعني باطريم اصله؟؟

برا مشکل شما هم دو حالت بیش نیست:
1- یا اون نامرد عوضش کره که در اینصورت راهی نداری:41:
2- ممکنه مشکل از فلش کردنش با شه که مشکلت با آپدیت حل میشه:46:

باطری منم دقیقا عین همون عکس بالائیه. فقط همون قسمتی که زیرش خط کشیدید فرق میکنه. اما این وضعیت را داره. صبر میکنم ببینم درست میشه یا نه!

یه سوال دیگه :
دکمه شاتر دوربین یکم لق میخوره. مثل دکمه های بغلیش محکم نیست. مال گوشی شما هم همینطوره؟؟؟؟

اما از حق نگذریم جی پی اسش خیلی قوی و خوبه.

صبر کن 99% شارژ باطریت درست میشه روزهای اول مال منم یه روز به زور دوام میاورد:41:
دکمه شاتر بله یکم لقی داره ( البته از یکم یکمی بیشتر):31:
راستی برا باطری یه کاری کن: باطری تا وقتی کاملا خالی نشده یعنی چراغ وضعیت به حالت قرمز چشمک نزده شارژ نکن و تا وقتی کاملا پر نشده از برق درش نیار:8:

ali_power42
18-05-2010, 20:21
من تا به حال دوتا satio خریدم هر دو هم با گارانتی اصلی که با sms تایید شدن
اولی سر یه دعوا شکست و فقط باتری و لوازم دیگه رو دارم و دومی رو هم حدود یک هفته هست که فروختم
هر دوتاشون بعد از حداکثر 10 بار پر و خالی شدن باتری 3 یا حتی 4 روز با استفاده معمولی و با استفاده یکسره و و دیوانه وار کمی بیشتر از 24 ساعت نگه میداشتن تعجب میکنم که چرا باتری بعضی از دوستان ضعیفه

اینم عکس باتری اصلی که 3 تا 4 روز دوام میاره:

البته این فقط یک برچسب هست که روی باتری زده شده و ممکنه که این برچسب رو روی یک باتری تقلبی هم بزنن بنابراین راه مطمئنی برای تایید اصل بودن باتری نیست ولی چون دوستان خواستن گذاشتم

hessam_sz
18-05-2010, 22:47
من هنوز نتونستم از gps گوشي استفاده كنم اصلا وصل نميشه ميشه راهنمايي كنيد.تنظيمات بايد به چه شكل باشه؟

davidmti
19-05-2010, 01:13
آقا مهدی دمت گرم جمال هرچه 1360 و 1363 رو عشق است.
من هم حقیقت بدون گارانتی گرفتم گوشی رو و باتری بهم انداختن ولی قبلا یه عکس از باتری اصلیش بچه ها گذاشته بودن تونستم باتری اصلیش رو گیر بیارم که همونیه که عکش رو گذاشتم. روی شماره خیلی دقت نکنید هر باتری که دیدین این شکلی مطمئن باشید که اصلیه.تقلبی هاش یه جور دیگن. فقط ممکنه باتری مستعمل باشه داغونش کرده باشن بعد بزارن رو گوشی که فهمیدنش سخته.
این باتریه 2 روزی برای من دوام میاره با نور پس زمینه 50% البته من دهن گوشی هام رو سرویس میکنم از نرم افزار و بازی الان هم رم 16 گیگ روش گذاشتم سریال بیگ بنگ هم کانورت کردم. وقتی یه جایی علاف میشم از وقتم حداکثر استفاده رو میکنم نمیدونید چه حالی میده با گوشی اون هم ساتیو سریال زیر نویس دار نگاه کنی واااااااااااااای:8:اما فکر نکنید با فیلم دیدن 2 روز دووم میاره ها.:31:
اون تنظیمات mms ایرانسل هم کسی میدونه بگه که بد تو کفه mms هستم.:27:

mahdi1360
19-05-2010, 13:48
آقا مهدی دمت گرم جمال هرچه 1360 و 1363 رو عشق است.
من هم حقیقت بدون گارانتی گرفتم گوشی رو و باتری بهم انداختن ولی قبلا یه عکس از باتری اصلیش بچه ها گذاشته بودن تونستم باتری اصلیش رو گیر بیارم که همونیه که عکش رو گذاشتم. روی شماره خیلی دقت نکنید هر باتری که دیدین این شکلی مطمئن باشید که اصلیه.تقلبی هاش یه جور دیگن. فقط ممکنه باتری مستعمل باشه داغونش کرده باشن بعد بزارن رو گوشی که فهمیدنش سخته.
این باتریه 2 روزی برای من دوام میاره با نور پس زمینه 50% البته من دهن گوشی هام رو سرویس میکنم از نرم افزار و بازی الان هم رم 16 گیگ روش گذاشتم سریال بیگ بنگ هم کانورت کردم. وقتی یه جایی علاف میشم از وقتم حداکثر استفاده رو میکنم نمیدونید چه حالی میده با گوشی اون هم ساتیو سریال زیر نویس دار نگاه کنی واااااااااااااای:8:اما فکر نکنید با فیلم دیدن 2 روز دووم میاره ها.:31:
اون تنظیمات mms ایرانسل هم کسی میدونه بگه که بد تو کفه mms هستم.:27:

مرسی عزیز شما نسبت به بنده لطف دارین:11:
تنظیمات MMS هم با این کد دریافت کن: #5*3*140*

mahdi1360
19-05-2010, 14:05
من هنوز نتونستم از gps گوشي استفاده كنم اصلا وصل نميشه ميشه راهنمايي كنيد.تنظيمات بايد به چه شكل باشه؟

آخ ببخشید پستام دوتا شد :43::45:
حسام جان میشه یکم بیشتر توضیح بدین. تنظیمات خاصی نداره فقط اگه از سیمکارت همراه اول استفاده کنی که دیر وصل میشه ولی با ایرانسل زودتر. بعد اگه بار اول باشه که خیلی طول میکشه بزار دم پنجره ده دقیقه بمونه وصل میشه بعد از اینکه یه بار وصل شد دیگه زود وصل میشه که گفتم بستگی به سیمکارت داره (البته خود سیمکارت که نه اگه سیمکارتت gprs فعال باشه گوشی با agps در عرض 3 4 ثانیه وصل میشه)

ali_power42
19-05-2010, 16:40
در مورد gps به منوی مخفی برید و سپس gps و سپس روی purge assistance data کلیک کنید خیلی زودتر وصل میشه من بارها امتحان کردم و بهتر از n82 وصل شد
اینم بدونید که در ساعات مختلف شبانه روز سرعت کانکت شدن gps در یک محل خاص تفاوت داره چون اگه دقت کرده باشید شماره ماهواره هایی که پیدا میکنه در شب و روز با هم فرق داره پس همیشه نباید با یک سرعت کانکت بشه

drm66
19-05-2010, 20:20
سلام من می خواستم ساتیو بخرم...میتونین واسه جلوگیری از گول زدنم راهنماییم کنید!!!مرسی

hessam_sz
19-05-2010, 21:30
در مورد gps به منوی مخفی برید و سپس gps و سپس روی purge assistance data کلیک کنید خیلی زودتر وصل میشه من بارها امتحان کردم و بهتر از n82 وصل شد
اینم بدونید که در ساعات مختلف شبانه روز سرعت کانکت شدن gps در یک محل خاص تفاوت داره چون اگه دقت کرده باشید شماره ماهواره هایی که پیدا میکنه در شب و روز با هم فرق داره پس همیشه نباید با یک سرعت کانکت بشه

مشكل من با همين purge assistance data حل شد ولي قبل از اين اصلا به هيچ عنوان وصل نميشد حتي من يك بار يك ساعت در هواي كاملا آزاد امتحان كردم ولي بعد از اين كه purge assistance data را اجرا كردم حالا حتي زير سقف هم كار ميكنه با فاصله 3 متري از پنجره.

peymankameli
19-05-2010, 21:41
سلام من می خواستم ساتیو بخرم...میتونین واسه جلوگیری از گول زدنم راهنماییم کنید!!!مرسی

تنها راش اينه كه بري از دبي بگيري

drm66
19-05-2010, 22:05
تنها راش اينه كه بري از دبي بگيري
واقعااااااااا!!!!!!!!!!!!!:18::18::18 ::18::18:

lord_alone_dark
19-05-2010, 22:26
یک سوال قابش هست تو ایران من می خوام قاب ارجینال نقره ای بندازم قیمتش چنده

hessam_sz
20-05-2010, 00:15
یک سوال قابش هست تو ایران من می خوام قاب ارجینال نقره ای بندازم قیمتش چنده

من كيفمو گم كردم رفتم بخرم هنوز كيفش نيومده چه برسه به قابش
كسي هنوز موفق نشده مشكل ويبره اس ام اس را حل كنه؟

ninaz_khanoom
20-05-2010, 07:29
گوشیه من کیف نداشت :31: همشون باید داشته باشن؟؟ چرا مال من نداشت؟؟ بجاش کابل تی وی داشت :31:

hessam_sz
20-05-2010, 14:08
گوشیه من کیف نداشت :31: همشون باید داشته باشن؟؟ چرا مال من نداشت؟؟ بجاش کابل تی وی داشت :31:

خب مال منم كابل تي وي داشت كيف هم داشت ولي الان ديگه كيف نداره:41:

ninaz_khanoom
20-05-2010, 14:29
کیفش به درد میخوره حالا یا مثل 5800 مزخرفه؟؟ :13:

mehrdad_zero
20-05-2010, 14:44
گوشی من کابل و کیف داشت عوضش رم ریدر نداشت.
این دله دزد ها از هر گوشی یه چیزی میدزدن.

یه گوشی مشکی از همسایشون برام اوردند نه کیف داشت نه کابل، موبایلیه هم که دید به اندازه کافی از ملحقات گوشی ندزدیده گفت یا 10 تومن اضافه میدی یا کابل و کیف را برمیدارم.
منم مجبور شدم 5 تومن اضافه بدم.

من موندم این حروم خورها چطوری این پولها از گلوشون پائین میره!

ninaz_khanoom
20-05-2010, 16:57
مال من رم ریدر هم نداشت :31:

kurosh08
20-05-2010, 17:13
برای من رم ریدر نداشت
البته کابل TV هم نداشت.
عجب حالی میده :31:

koh
20-05-2010, 20:02
دستگاه من رم ریدر و کیف داشت ولی کابل TV نداشت.
در ضمن دوستان چطوری می توانم تو این نامه ای که می فرستم عکس بگذارم؟
چون رفتم در بازار و از چند نوع باطری عکس گرفتم همراه با قیمت که نمی دانم چطوری باید آنرا قرار بدهم تا شما هم آنها را ببینید.
در یک قسمت می شه با دادن آدرس یک سایت مورد نظر عکس از آن سایت گذاشت ولی من خودم می خواهم عکسها را قرار بدهم و آدرس سایت ندارم
ممنون

hessam_sz
20-05-2010, 21:16
کیفش به درد میخوره حالا یا مثل 5800 مزخرفه؟؟ :13:

من كيف 5800 را نديدم ولي من از كيفش راضي بودم الان هم بايد برم يك كيف براش بخرم چون اصلا دوست ندارم گوشيم خراب بشه.
راستي اين برچسب روي صفحه پر از خش شده اگر بكنمش ميتونم براش برچسب محافظ صفحه گير بيارم؟

Elis
20-05-2010, 21:17
چند تا سوال دارم در مورد این گوشی :
1- تو حالت سایلنت آلارمش میزنه یا حتما باید سایلنت نباشه ؟
2- Core Player روی این گوشی نصب میشه یا خیر ؟
3- تمهاش زیاده ؟
4- آخرین آپدیتش چیه و آیا زبان فارسی هم بهش اضافه میشه یا خیر ؟
5- بالاخره متوجه نشدیم باطری اصلیش رو چطوری باید از غیر اصل تشخیص بدیم ؟

ممنون

hessam_sz
20-05-2010, 21:21
دستگاه من رم ریدر داشت ولی کابل TV نداشت.
در ضمن دوستان چطوری می توانم تو این نامه ای که می فرستم عکس بگذارم؟
چون رفتم در بازار و از چند نوع باطری عکس گرفتم همراه با قیمت که نمی دانم چطوری باید آنرا قرار بدهم تا شما هم آنها را ببینید.
در یک قسمت می شه با دادن آدرس یک سایت مورد نظر عکس از آن سایت گذاشت ولی من خودم می خواهم عکسها را قرار بدهم و آدرس سایت ندارم
ممنون

شما بايد در يك سايت مثل اين عكس هاتون را آپلود كنيد بعد آدرسي را كه بهتون ميده را در همون قسمتي كه خودت گفتي قرار بدي.

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

چند تا سوال دارم در مورد این گوشی :
1- تو حالت سایلنت آلارمش میزنه یا حتما باید سایلنت نباشه ؟
2- Core Player روی این گوشی نصب میشه یا خیر ؟
3- تمهاش زیاده ؟
4- بالاخره متوجه نشدیم باطری اصلیش رو چطوری باید از غیر اصل تشخیص بدیم ؟

ممنون

1-بله ميزنه و نيازي نيست از حالت سكوت خارج باشه
2-هنوز نيومده ولي حتما مياد نگران نباش
3-خود گوشي 4 تا تم بيشتر نداره ولي از اينترنت به تعداد زيادي قابل دانلود هست.
4-r2ak006 آخرين آپديت هست.فارسي بهش اضافه ميشه ولي نه با آپديت تنها ولي امكانش هست.
4-ظاهرا هيچ راهي نداره چون من پيش متخصص اين كار هم بردم نتونست متوجه بشه اصلي هست يا نه.

vahidsport
20-05-2010, 23:20
این گوشی تا چه رزولوشنی رو راحت میتونه پخش کنه؟ AVI با کدک Divx و ... رو میگم

این جمله که تو مشخصاتش زده چیه؟ اون قسمت قرمز رنگ رو میگم ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics

koh
21-05-2010, 08:42
سلام بر تمامی دوستان
دیروز سری به بازار وسایل جانبی موبایل زدم و در مورد باطری های BST-33 سوال کردم
این نوع باطری صرفا متعلق به ساتیو نیست بلکه به حدود 15 نوع موبایل مربوط می شه از جمله آنیو و K800 و K810و......... که نوع گوشیهای مربوط به این باطری در عکس اول نوشته شده است
دامنه قیمت و انواع آن از 3000 تومان شروع می شه که جنس نامرغوب است و یک روز بیشتر شارژ نگه نمی داره
و نوع مرغوب آن 12 هزار تومان قیمت داره و طبق گفته فروشنده 3 روز شارژ نگه می دارد و خود فروشگاه آنرا یک ماه گارانتی تعویض می کنه که البته به نظر من چندان قابل اعتماد نیست!! که عکس دو مارک آن را براتون قرار دادم و خود این عکسها را با ساتیو گرفتم
ولی یک نکته وجود داره که باطری BST-33 در بازار دارای 3 آمپر متفاوت است 900 و 950 و 1000 میلی آمپر ؟؟؟؟ ولی هر سه BST-33 می باشند؟؟:13:
در عکسهای زیر هم همین مسئله مشخص است ویکی 1000 است و دیگری 950 ؟؟؟:18: ولی هر دو نوع 12000 تومان می باشد؟ حالا واقعا کارکرد کدام نوع بهتر است چیزی است که باید به تجربه بدست بیاد و آیا واعا این ارقام 1000 و 950 و 900 کدامیک واقعی است من که متوجه نشدم !!!
خوش باشید

Mah12
21-05-2010, 10:06
950 واسه W950 , p990 و قدیمیا بود... 1000 هم واسه آینو و ساتیو و کلاً جدیدتراست...
900 رو یادم نیست...
یادمه p1 آمپرش 1120 بود ولی انگار گیر نمیاد فکر نکنم خیلی فرق کنن فقط چون جدیدا احتمالا جدیدتره شاید بهتر باشن اما نه اونقدرا

jalali2007
22-05-2010, 22:07
سلام من گوشیم ساتیو دوستم 5800 داره وقتی گرفتم دستم دیدم تاجش خیلی بهتر و سرعتش بیشتره چرا ؟ یعنی 5800 نوکیا تاجش بهتر از ساتیو ؟ من ورژن گوشیم r1ca037 آیا اگه اپدیت کنم تاجش بهتر میشه یا نه ؟ متشکرم

hessam_sz
22-05-2010, 22:36
سلام من گوشیم ساتیو دوستم 5800 داره وقتی گرفتم دستم دیدم تاجش خیلی بهتر و سرعتش بیشتره چرا ؟ یعنی 5800 نوکیا تاجش بهتر از ساتیو ؟ من ورژن گوشیم r1ca037 آیا اگه اپدیت کنم تاجش بهتر میشه یا نه ؟ متشکرم

البته كه با آپديت هم تاچش قوي تر مييشه هم سرعت بيشتر ولي سرعت ميتونه به خيلي چيزا بستگي داشته باشه
در مورد تاچ هم به نظر من ساتيو بهتر از 5800 و ان97 عمل ميكنه.

ninaz_khanoom
23-05-2010, 01:09
به نظر منم که 5800 داشتم و الآن هم برادرم و مادرم دارن ساتیو تاچش و سرعتش از 5800 بیشتره.. البته اگه رو ساتیو نرم افزار زیاد نصب بشه طبیعتاً سرعتش میاد پایین

koh
23-05-2010, 07:31
سلام بر تمامی دوستان ساتیو دار و ندار !!!
الان حدود یک ماه می شه که از خرید ساتیو من می گذرد و در این مدت با قسمتهای مختلف گوشی کار کردم و سرگرم بودم . در این مدت باهش عکس و فیلم می گرفتم و برنامه XPlore و تعدادی تم و بازی از جمله RallyMasterPro را روی گوشی نصب کردم و حال می کردم .
الان کم کم گوشی داره برام یکنواخت می شه!!
در صورت امکان چند تا بازی و برنامه بدرد بخور همراه با آدرس دانلود ارائه دهید تا مجددا سرگرم بشم
البته به آدرسهای زیر رفتم ولی چیری مناسبی پیدا نکردم یا لااقل من متوجه نشدم کدامیک از آنها بدرد بخور است!!

ممنون

kurosh08
23-05-2010, 10:03
من 5800 داداشم ورژن 50 هستش و وقتی تاچش رو با ساتیو مقایسه میکنم انصافاً 5800 خیلی خیلی تاچش بهتره.
اگه سونی اریکسون هم چند تا آپدیت دیگه برای ساتیو بده بیرون تاچش خیلی بهتر میشه.

4870x2
23-05-2010, 17:33
تبریک این گوشی داداش دار شد: دی

ninaz_khanoom
23-05-2010, 17:48
خودش از داداشش قشنگ تره :31: البته این بیشتر شبیه خواهر میمونه :31:
مدلش چیه؟؟:20:

hessam_sz
23-05-2010, 18:35
اسمش s004 هست و تا جايي كه من ميدونم اين گوشي فقط مختص كشور ژاپن ساخته شده و به بازار جهاني عرضه نميشه از قيافش هم معلوم هست و تنها وجه تشابهي كه با ساتيو داره دوربينش هست كه حتي فلش زنون هم نداره .كلا نميشه به خاطر يك دوربين دو تا گوشي را خواهر برادر كرد.اينم مشخصاتش.

اطلاعات کلی
باند فرکانس : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 / CDMA
تاریخ معرفی : 20092010, May
وضعیت : بزودی , Exp. release 2010, 3Q
مختص بازار ژاپن

مشخصات ظاهری
ابعاد : 118x 52 x 17.6 میلی متر
وزن : 154 گرم

صفحه نمایش
نوع: TFT با قابلیت نمایش 26 میلیون رنگ
اندازه : اینچ , 480x854 پیکسل
حسگر شتابسنج

مشخصات حافظه
دفترچه تلفن: 1000 مخاطب , Photo call
ذخیره تماس: دارد
حافظه ی داخلی : 350MB
حافظه مموري كارت : microSD قابل ارتقا تا 16GB

ابزار ارتباطي گوشي
GPRS : Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : Class 10, 236.8 kbps
3G : CDMA
WLAN : دارد
بلوتوث : v2.0 با A2DP
اینفرارد: دارد
v2.0 microUSB : USB

دوربین
نوع : 12 مگاپیکسل
ابعاد عكس : 4000x3000 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد با قابلیت تشخیص چهره
دوربین دوم: دارد
اتوفوکوس , دو فلاش LED , قابلیت تشخیص چهره و لبخند , Geo-tagging , image/video stabilization

سایر مشخصات
Messaging : SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email
مرورگر اینترنت: WAP 2.0/xHTML, HTML
رادیو : رادیو FM استریو با RDS
GPS : دارد
قابلیت پخش MP3/WMA/WAV/eAAC+/MP4/H.264
TV tuner
سیستم پرداختMobile FeliCa
IPX5/IPX7 certified
Google maps
TV out
Organizer
Document viewer
Voice memo
T9

مشخصات باتري
Standard battery, Li-Po 870 mAh
زمان آماده به كار: حداکثر 260 ساعت
زمان مكالمه مداوم:حداکثر 4 ساعت و 20 دقیقه

Vah!d
24-05-2010, 00:13
دوستان تاچ ساتیو مثل ویواز هست ؟ یا بهتره یا ضعیف تر ؟

اون چراغ چشمک زن که بالای گوشی هست کاربردش چیه ؟

hessam_sz
24-05-2010, 00:39
دوستان تاچ ساتیو مثل ویواز هست ؟ یا بهتره یا ضعیف تر ؟

اون چراغ چشمک زن که بالای گوشی هست کاربردش چیه ؟

ساتيو و ويواز از نظر تاچ تقريبا يكي هستند.
اون چراغ 4 تا كار ميكنه
1-وقتي شارژ گوشي داره تموم ميشه چشمك قرمز ميزنه.
2وقتي گوشي را به شارژ ميزني چراغ به طور ثابت روشن ميمونه به رنگ قرمز.
3وقتي شارژ فول بشه چراغ ثابت روشن ميمونه به رنگ سبز
4وقتي اس ام اس مياد يا تماس از دست رفته دارين چشمك ميزنه به رنگ سبز

Vah!d
24-05-2010, 01:47
من تصمیم گرفتم این گوشی و یا ویواز بگیرم . کمی در مورد سایز ساتیو که تو جیب شلوار جین جا میشه یا نه شک دارم چون عادت ندارم گوشی رو دستم بگیرم . دوستانی که دارن میشه بگن گوشی راحت تو جیب جین جا میشه یا نه ؟

mortezaon
24-05-2010, 02:50
من تاچ ساتيو و ويواز رو با هم ديدم به نظر من ساتيو جذاب تره

.

koh
24-05-2010, 06:57
سلام بر تمامی دوستان
دیروز سری به بازار وسایل جانبی موبایل زدم و کابل TV اصلی را به قیمت 8000 تومان خریداری کردم که فروشنده از داخل جعبه ساتیو آنرا در آورد و به من فروخت البته نوع غیر اصلی آن هم وجود داشت با قیمت 6000 تومان و برخی از فروشگاهها تا 15000 تومان هم قیمت می دادند!!!!
با بکارگیری این کابل بر روی صفحه تلویزیون می شود هر چیزی که در صفحه نمایش موبایل نشان داده می شود را دید .
این کابل یکسری مشخصات اصلی دارد از جمله وجود آرم سونی اریکسون روی سوکت اتصال و همچنین برچسب اطلاعات سیم . بهتره است با عکس ببینید :

خوش باشید:11:

hessam_sz
24-05-2010, 11:29
من تصمیم گرفتم این گوشی و یا ویواز بگیرم . کمی در مورد سایز ساتیو که تو جیب شلوار جین جا میشه یا نه شک دارم چون عادت ندارم گوشی رو دستم بگیرم . دوستانی که دارن میشه بگن گوشی راحت تو جیب جین جا میشه یا نه ؟

من كه هميشه جين ميپوشم مشكل ندارم با اندازش فقط يه مشكل هست كه وقتي ميخوام گوشي را در بيارم كاور دوربين باز ميشه كه اگر از كيف استفاده كنيد اين مشكل هم حل ميشه

adrenalin
24-05-2010, 13:42
koh
دوست عزی بهتر که عکس های که تو تایپیک میرازید رو ریسایز کنید یا اینکه با یه سایز کوچک تر عکس بگیرید یا لینک عکس رو فقط قرار بدید که دیگر دوستان مشکلی واسه باز کردن تایپیک نداشته باشن ممنون

peymankameli
24-05-2010, 17:48
من كه هميشه جين ميپوشم مشكل ندارم با اندازش فقط يه مشكل هست كه وقتي ميخوام گوشي را در بيارم كاور دوربين باز ميشه كه اگر از كيف استفاده كنيد اين مشكل هم حل ميشه

خوب گوشي رو مگر شما برعكس ميزاريد كه دوربين كاورش باز ميشه؟؟؟؟؟؟؟ بند گوشي بايد از جيب بيرون باشه وقتي هم كه از تو جيب در مياري خلاف جهت باز شدن كاور گوشي هست.......

يعني شما گوشي رو برعكس ميگزاشتيد تو جيبتون:27::27::27::27:

golmohammadi
24-05-2010, 19:22
خب بچه ها یه خبر خوب
دوست ندارین Nokia Ovi Map را رو ساتیو نصب کنین ؟
جدیدا ساپورت شهرا هم بیشتر شده ( 6 تا با تهران)
پس حتما یه سر به اینجا بزنید :‌

ninaz_khanoom
24-05-2010, 22:00
من نصبش کردم رو ساتیو نصب شد و اجرا شد ولی GPS رو تست نکردم هنوز .. الآن دارم نقشه دانلود میکنم و فردا تو فضای باز تستش میکنم :31:

koh
25-05-2010, 06:48
سلام
من یک برنامه منشی تلفن برای نصب روی ساتیو می خواهم ؟ آیا برنامه مناسبی که روی ساتیو نصب بشه سراغ دارید؟
ممنون

kurosh08
25-05-2010, 10:21
خب بچه ها یه خبر خوب
دوست ندارین Nokia Ovi Map را رو ساتیو نصب کنین ؟
جدیدا ساپورت شهرا هم بیشتر شده ( 6 تا با تهران)
پس حتما یه سر به اینجا بزنید :‌

به نظر من این خبری که شما الان اعلام کردین بهترین خبری بود که توی عمرم شنیدم. :8:
من الان دانلود کردم و نصب شد.
فقط میتونم بگم مرسی :10:

koh
25-05-2010, 10:41
عکسها را کوچکش کردم و مجددا آنها را در پست مربوطه قرار دادم تا مورد استفاده دوستان قرار بگیره
ممنون :10:

peymankameli
25-05-2010, 10:51
آقا برنامه منشی تلفنی ندارید؟
ممنون :10:
گشتم نبود نگرد نيست

hmd935
25-05-2010, 18:17
این یک منشی تلفنی عالی هستش

از این سایت دیدم که رو Satio جواب میده

peymankameli
25-05-2010, 20:55
این یک منشی تلفنی عالی هستش

از این سایت دیدم که رو Satio جواب میده

جواب نداد................

hessam_sz
26-05-2010, 00:05
خوب گوشي رو مگر شما برعكس ميزاريد كه دوربين كاورش باز ميشه؟؟؟؟؟؟؟ بند گوشي بايد از جيب بيرون باشه وقتي هم كه از تو جيب در مياري خلاف جهت باز شدن كاور گوشي هست.......

يعني شما گوشي رو برعكس ميگزاشتيد تو جيبتون:27::27::27::27:

نه من گوشي را درست ميذارم تو جيبم ولي چون عادت دارم موقع در آوردن گوشي دستم را بذارم پشت گوشي و به طرف بيرون بكشم در پوشش باز ميشه.يه بار امتحان كن ميفهمي.

ninaz_khanoom
26-05-2010, 02:35
دوستان من جی پی اس رو نصب کردم و نصب شد و کانکت شد و کار میکنه فقط یه مشکل داره :41:
وقتی میزنم مسیریابی کنه بعد از تقریباً 30 ثانیه ارور میده :41: یعنی مسیر یابی میکنه و حرف هم میزنه وسطش ارور میده.. کسی این مشکلو داره؟؟ :41:

koh
26-05-2010, 06:41
سلام
آیا برنامه PhonePilot v2.60.3570 که یکی از قویترین برنامه های مدیریت تماس در گوشی های نوکیا سری 60 ورژن 3 و 5 میباشد روی ساتیو نصب می شود؟
به وسیله این برنامه قادر هستید تا مدیریت همه جانبه بر روی تماس های دریافتی و خروجی داشته باشد به همراه امکانات جالبی نظیر :
پاسخ تماس با منشی تلفنی
- فرستادن بوق اشغال بودن تلفن
- ریجکت کردن تماس با اس.ام.اس
- دایورت کردن تماس
- ضبط مکالمات با یا بدون BEEPS
- پاسخ دادن با منشی تلفنی و ضبط صدا
آیا کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد چگونگی کارکرد این برنامه روی ساتیو دارد؟
ممنون

hessam_sz
26-05-2010, 07:35
سلام
آیا برنامه PhonePilot v2.60.3570 که یکی از قویترین برنامه های مدیریت تماس در گوشی های نوکیا سری 60 ورژن 3 و 5 میباشد روی ساتیو نصب می شود؟
به وسیله این برنامه قادر هستید تا مدیریت همه جانبه بر روی تماس های دریافتی و خروجی داشته باشد به همراه امکانات جالبی نظیر :
پاسخ تماس با منشی تلفنی
- دایورت کردن تماس
ممنون

خب خودت نصب كن خبرشم به ما بده

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------

دوستان من جی پی اس رو نصب کردم و نصب شد و کانکت شد و کار میکنه فقط یه مشکل داره :41:
وقتی میزنم مسیریابی کنه بعد از تقریباً 30 ثانیه ارور میده :41: یعنی مسیر یابی میکنه و حرف هم میزنه وسطش ارور میده.. کسی این مشکلو داره؟؟ :41:

از چه برنامه اي استفاده ميكني؟

koh
26-05-2010, 08:42
خب خودت نصب كن خبرشم به ما بده

خیلی زبلی ، زبل خان؟؟
مشکل اینه که من هنوز تو این کارها مبتدی هستم و سعی می کنم از تجربه موفق دوستان استفاده کنم؟ به عبارتی نفر اول نباشم!!:31:

ninaz_khanoom
26-05-2010, 11:46
از ovi maps استفاده میکنم :41:

hessam_sz
26-05-2010, 17:53
خیلی زبلی ، زبل خان؟؟
مشکل اینه که من هنوز تو این کارها مبتدی هستم و سعی می کنم از تجربه موفق دوستان استفاده کنم؟ به عبارتی نفر اول نباشم!!:31:

خب زبل خان نصب كردن يه برنامه كه به مبتدي بودن يا نبودن ربط نداره حالا اگر نفر اول باشي چي ميشه؟هميشه كه نبايد بقيه فداي تو بشن يك دفعه هم تو فداي ديگران شو حالا عيب نداره من خودم نصب ميكنم ديگه خودمو فدا ميكنم خبرشو بهت ميدم.

mahdi1360
26-05-2010, 19:10
جواب نداد................
جواب نداد :18: ما که نصب کردیم باهاش کارم کردم برا ما که جواب داد :20:

نه من گوشي را درست ميذارم تو جيبم ولي چون عادت دارم موقع در آوردن گوشي دستم را بذارم پشت گوشي و به طرف بيرون بكشم در پوشش باز ميشه.يه بار امتحان كن ميفهمي.
حسام جان قبول کن دیگه گوشیرو تو جیبت برعکس میزاری :31:

قبلا ان82 نوکیا داشتم برا منم همینطور میشد تا آخرم نفهمیدم مشکل از چی بود اما الان با ساتیو خیلی راحتم :21:

سلام
پاسخ تماس با منشی تلفنی
- دایورت کردن تماس
ممنون

من که نفهمیدم زبل خان کودومتون هستین :16:
اگه شمایین پس لطفا لینک دانلود این برنامتونو بزارین تا امتحان کنمش :46:

hessam_sz
26-05-2010, 20:41
جواب نداد :18: ما که نصب کردیم باهاش کارم کردم برا ما که جواب داد :20:

حسام جان قبول کن دیگه گوشیرو تو جیبت برعکس میزاری :31:

قبلا ان82 نوکیا داشتم برا منم همینطور میشد تا آخرم نفهمیدم مشکل از چی بود اما الان با ساتیو خیلی راحتم :21:

من که نفهمیدم زبل خان کودومتون هستین :16:
اگه شمایین پس لطفا لینک دانلود این برنامتونو بزارین تا امتحان کنمش :46:

حيف كه مرند از اينجا خيلي دوره اگر نه نشونت ميدادم برعكس ميذارم يا نه:10:
در ضمن زبل خان خودتي برو سرچ كن تو گوگل تا پيداش كني.
من نصب كردم ولي 2تا مشكل داره.يكي اينكه بعد از اينكه برنامه به طور خودكار جواب ميده ميره رو منشي تلفني صداي پيغام را پخش نميكنه و مشكل ديگه اينكه صدايي مكالمه اي را كه ضبط ميكنه نميتونه پخش كنه يعني نيم ساعت روي play گير ميكنه ولي هيچ صدايي ازش در نمياد.كلا مشكل داره koh جان نميخواد نصبش كني.

Elis
28-05-2010, 14:49
دوستان برنامه هایی که روی ساتیو نصب میشه هم مثل 5800 نیاز به ساین داره یا خیر ؟
اگه داره آیا تو سایت OPDA میشه ساین کرد یا خیر ؟
این گوشی هم مثل 5800 ه ک میشه یا خیر ؟ چطوری ؟
قیمت ؟

ممنون

koh
28-05-2010, 17:20
من نصب كردم ولي 2تا مشكل داره.يكي اينكه بعد از اينكه برنامه به طور خودكار جواب ميده ميره رو منشي تلفني صداي پيغام را پخش نميكنه و مشكل ديگه اينكه صدايي مكالمه اي را كه ضبط ميكنه نميتونه پخش كنه يعني نيم ساعت روي play گير ميكنه ولي هيچ صدايي ازش در نمياد.كلا مشكل داره koh جان نميخواد نصبش كني.

ممنون از اطلاع رسانی که کردی ولی کاشکی درست کار می کرد؟؟:41:
این هم لینک دانلود این برنامه برای دوستانی که می خواهند خودشان امتحان کنند:

hessam_sz
28-05-2010, 22:53
دوستان برنامه هایی که روی ساتیو نصب میشه هم مثل 5800 نیاز به ساین داره یا خیر ؟
اگه داره آیا تو سایت OPDA میشه ساین کرد یا خیر ؟
این گوشی هم مثل 5800 ه ک میشه یا خیر ؟ چطوری ؟
قیمت ؟

ممنون

به طور كلي ساتيو،5800 و ان97 از نظر نرمافزاري مثل هم هستند يعني سيمبين ورژن 5 كه البته تفاوتهايي دارند يعني ممكنه يه نرمافزار باشه كه روي ساتيو نصب بشه ولي رو 5800 نه يا بلعكس اما كليات يكي هست.بنابر اين برنامه هايي كه نصب ميكنيد نياز به ساين داره و در سايت opda هم ميشه ساين كرد.
اين گوشي هك ميشه به شرط اينكه قبل از آپديت هك كنيد در اين صورت بعد از آپديت هم هك شده باقي ميمونه ولي بعد از آپديت نميشه هك كرد البته فعلا نميشه ولي به زودي ميشه.هك كردن هم فقط نصب كردن يك برنامه هست و كار مشكلي نيست.
قيمت بين 450 تا 490 بستگي به گارانتي و لوازم داخل جعبه داره متغير هست.

total_overdose
28-05-2010, 23:07
سلام
دوستانی که در مورد منشی تلفنی سوال داشتن چندبار باید بگم که
متعسفانه هیچ منشی تلفنی دیکشنری سخنگو و چنتا چیزه دیگه به غیر از گوشیهای سیمبین های سری 60 ورژن 5 خود نوکیا رو هیچ برند دیگه ای کار نمیکنه خیالتون راحت:46:

Elis
29-05-2010, 08:05
اين گوشي هك ميشه به شرط اينكه قبل از آپديت هك كنيد در اين صورت بعد از آپديت هم هك شده باقي ميمونه ولي بعد از آپديت نميشه هك كرد البته فعلا نميشه ولي به زودي ميشه.هك كردن هم فقط نصب كردن يك برنامه هست و كار مشكلي نيست.

آموزش ه ک کردن ساتیو رو میشه یه لینک تو انجمن بدید (اگر موجوده)
بعد اگر به آخرین فریم ویر آپدیتش کنم منو و زبان فارسی هم بهش اضافه میشه یا خیر ؟

koh
29-05-2010, 08:35
سلام
دوستان شما از صدا گوشی خود هنگام مکالمه راضی هستید؟
صدا در گوشی من انگار از داخل چاه در می آید؟
آیا راهی برای رفع این مشکل وجود ندارد؟ من مقدار صدا را روی حداکثر ممکن تنظیم کردم ولی از کیفیت آن راضی نیستم؟؟
ممنون

hadi-emperor
29-05-2010, 09:47
سلام دوستان. من تازه عضو شدم. می خوام تا چند روز دیگه ساتیو بخرم. گیج شدم بدجور:13: نمی دونم تصمیمم درسته یا نه. میشه کمکم کنید؟

ninaz_khanoom
29-05-2010, 09:55
گوشيه من صداش خيلي زياده بعضي وقتا واقعاً ميخوام كر بشم :31: معمولاً صداي مكالمه رو روي حداكثر نميذارم و خيلي واضحه صدا :31:

mahdi1360
29-05-2010, 13:16
حيف كه مرند از اينجا خيلي دوره اگر نه نشونت ميدادم برعكس ميذارم يا نه:10:
در ضمن زبل خان خودتي برو سرچ كن تو گوگل تا پيداش كني.
.
:ohno::blink::wac:
'گشتم اما فقط اینو پیدا کردم

امتحان میکنم نتیجشو میگم :46:

آموزش ه ک کردن ساتیو رو میشه یه لینک تو انجمن بدید (اگر موجوده)
بعد اگر به آخرین فریم ویر آپدیتش کنم منو و زبان فارسی هم بهش اضافه میشه یا خیر ؟

کاری نداره:
1- نرم افزار HelloOX2v203 دانلود کن
2- ساین و بعد نصبش کن
3- حالا تو قسمت برنامه ها یه برنامه نصب شده به اسمHelloOX حالا این برنامه رو اجرا کن بعد یه دقیقه کار تمومه.

سلام
دوستان شما از صدا گوشی خود هنگام مکالمه راضی هستید؟
صدا در گوشی من انگار از داخل چاه در می آید؟
آیا راهی برای رفع این مشکل وجود ندارد؟ من مقدار صدا را روی حداکثر ممکن تنظیم کردم ولی از کیفیت آن راضی نیستم؟؟
ممنون
koh جان چرا همه بلا ها سر گوشی تو خراب میشه واقعا بعضی وقتا فکر میکنم ساتیوی از این تیوی ها خریدی :18:

سلام دوستان. من تازه عضو شدم. می خوام تا چند روز دیگه ساتیو بخرم. گیج شدم بدجور:13: نمی دونم تصمیمم درسته یا نه. میشه کمکم کنید؟

برا من که ساتیو یه گوشی فوق العاده زیبا و و بسیار کاربردی بود و هیچ مشکلی باهاش ندارم که هیچ خیلی خیلی هم ازش راضیم:40: اگه الان دوباره بخام گوشی بگیرم بازم ساتیو میگیرم :18:

hmd935
29-05-2010, 19:07
منم ساتیو خریدم خیلی توپه :8::31:

mahdi1360
29-05-2010, 21:20

من اصلا نتونستم نصبش کنم :41: چه برسه به درست کار کردن :13:

منم ساتیو خریدم خیلی توپه :8::31:

مبارکه :11: امید وارم به سلامتی ازش استفاده کنی :46:

Elis
30-05-2010, 02:25
دوستان امروز یه ساتیو بالاخره خریدم با تمام وسایل فابریک (فقط کابل تی وی نداشت) خریدم 440

ninaz_khanoom
30-05-2010, 08:31
مباركه :20:
من باطري گوشيمو با باطري اونيكي گوشيم كه W950 هست عوض كردم خيلي بيشتر شارژ نگه ميداره :31:

hadi-emperor
30-05-2010, 09:34
یه سوال دیگه! ساتیو بهتره یا n97? آخه خصوصیاتشون خیلی شبیه همدیگس. قیمتشونم تقریبا یکیه. ولی اگه خصوصیاتشونو مقایسه کنین می بینین که n97 یه خورده بهتره ( البته غیر از دوربین:31:!!) حالا کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hmd935
30-05-2010, 18:26
من قصد دارم گوشیمو ه.ک کنم. با ه.ک کردن مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟ :23:

mahdi1360
30-05-2010, 19:07
دوستان امروز یه ساتیو بالاخره خریدم با تمام وسایل فابریک (فقط کابل تی وی نداشت) خریدم 440
مبارکه امیدوارم به سلامتی ازش استفاده کنی :11:

مباركه :20:
من باطري گوشيمو با باطري اونيكي گوشيم كه W950 هست عوض كردم خيلي بيشتر شارژ نگه ميداره :31:
پس باطری گوشی خودتو نتونستی پس بگیری :41: امان از دست این دزدای ....:19:

یه سوال دیگه! ساتیو بهتره یا n97? آخه خصوصیاتشون خیلی شبیه همدیگس. قیمتشونم تقریبا یکیه. ولی اگه خصوصیاتشونو مقایسه کنین می بینین که n97 یه خورده بهتره ( البته غیر از دوربین:31:!!) حالا کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم مونده بودم که ساتیو بخرم یا ان97 اما به دلایل زیر ساتیو خریدم::21:
1- ساتیو دوربینش خیلی بهتر از ان97 هستش
2- ساتیو تا 32 گیگ مموری ساپورت میکنه اما ان97 فقط 16 گیگ
3- ان97 لرزش گیر دست و تشخیص چهره و تشخیص لبخند نداره و بزگ نمایش فقط 4 برابره :2: تازه فلش LED داره :31:
4- ساتیو خیلی خیلی از ان97 خوشگلتر و با کلاستره :31:
5- این آخرین مورد که از همه هم مهمتره اینکه سی پی یوی ان97 434 مگا هرتزه که واقعا این یکی مسخره است:31:

من قصد دارم گوشیمو ه.ک کنم. با ه.ک کردن مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟ :23:

نه هیچ مشکلی به وجود نمیاد در خیلی از جاها هم که به دردت میخوره.:46:

Elis
30-05-2010, 22:18
دوستان الآن نسخه Coreplayer هست که روی ساتیو کار کنه ؟
من واقعا با پلیر خود گوشی که نمیشه یه فولدر خاص رو گوش کرد مشکل دارم

ممنون

koh
31-05-2010, 07:34
سلام دوستان
آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر

mortezaon
31-05-2010, 08:06
براي ه . ك كردن اين مدل بايد از چه نرم افزاري استفاده كنيم ؟

.

kurosh08
31-05-2010, 09:47
N97 چیپ گرافیکی نداره. ولی ساتیو چیپ گرافیکی داره به همراه 600 مگاهرتز CPU
:31:

mahdi1360
31-05-2010, 13:36
دوستان الآن نسخه Coreplayer هست که روی ساتیو کار کنه ؟
من واقعا با پلیر خود گوشی که نمیشه یه فولدر خاص رو گوش کرد مشکل دارم

ممنون

بله هست اما متاسفانه فعلا کرک نشده:41: مطمعنا تا چند رو کرک میشه و میتونی ازش استفاده کنی :46:

براي ه . ك كردن اين مدل بايد از چه نرم افزاري استفاده كنيم ؟
نرم افزار HelloOX2v203

hadi-emperor
31-05-2010, 18:08
شنیدم رابط کاربری ساتیو یه خورده کار باهاش سخته و اذیت می کنه. منظورم اینه که با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه و علاوه بر اون همه چیش قاطی پاتیه!!!:13: حالا از شماها که ساتیو درین می پرسم: واقعا همینطوره؟

چاکریم :11:

hmd935
31-05-2010, 20:28
شنیدم رابط کاربری ساتیو یه خورده کار باهاش سخته و اذیت می کنه. منظورم اینه که با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه و علاوه بر اون همه چیش قاطی پاتیه!!!:13: حالا از شماها که ساتیو درین می پرسم: واقعا همینطوره؟

همه چیز قاطیه یعنی چی؟ من که اولین گوشیه تاچمه خیلی باش راحتم :27:

Vah!d
31-05-2010, 23:02
شنیدم رابط کاربری ساتیو یه خورده کار باهاش سخته و اذیت می کنه. منظورم اینه که با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه و علاوه بر اون همه چیش قاطی پاتیه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا از شماها که ساتیو درین می پرسم: واقعا همینطوره؟

چاکریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا اونجایی که من میدونم همون سیمبین هست فقط سونی اریکسون کمی منوها رو شخصی سازی کرده مثل ظاهر منوها و غیره . فکر نمیکنم سخت باشه . اینو هم در نظر بگیرید که حتی پیچیده ترین گوشی ( از نوع رابط کاربری ) بعد از مدتی کاملا بهش عادت میکنید که حاضر نمیشید گوشی دیگه ای دستتون بگیرید .

حالا من یه سوال دارام !

من میخواستم ویواز بگیرم ولی تو فیلمهای یو.تیوب که دیدم به نظر میرسه تاچ ساتیو بهتر باشه از طرفی اسپیکر ویواز هم که میگن مشکل داره واسه همین دو دل شدم . مشکلی هم که با ساتیو دارم این کاور دوربینشه که به نظرم کمی قطر گوشی رو زیاد کرده چون من عادت دارم همیشه گوشی تو جیب شلوارم باشه اونم شلوار جین . حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟

hmd935
31-05-2010, 23:34
تا اونجایی که من میدونم همون سیمبین هست فقط سونی اریکسون کمی منوها رو شخصی سازی کرده مثل ظاهر منوها و غیره . فکر نمیکنم سخت باشه . اینو هم در نظر بگیرید که حتی پیچیده ترین گوشی ( از نوع رابط کاربری ) بعد از مدتی کاملا بهش عادت میکنید که حاضر نمیشید گوشی دیگه ای دستتون بگیرید .

حالا من یه سوال دارام !

من میخواستم ویواز بگیرم ولی تو فیلمهای یو.تیوب که دیدم به نظر میرسه تاچ ساتیو بهتر باشه از طرفی اسپیکر ویواز هم که میگن مشکل داره واسه همین دو دل شدم . مشکلی هم که با ساتیو دارم این کاور دوربینشه که به نظرم کمی قطر گوشی رو زیاد کرده چون من عادت دارم همیشه گوشی تو جیب شلوارم باشه اونم شلوار جین . حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟

بله دوست عزیز تاچ ساتیو خیلی بهتره چون خازنی هستش
در دوربینش فنر که نداره:31: ولی در کل نرم باز میشه ولی اگه مشکلتون با باز شدنش هست باید بگم اگه گوشیو تو کیف خودش قرار بدین هیچ مشکلی از این نظر نخواهید داشت :20:

Vah!d
31-05-2010, 23:44

مطمئنید ؟ تا اونجایی که من میدونم تاچ ساتیو مقاومتی هست

total_overdose
31-05-2010, 23:48
در دوربینش فنر که نداره:31: ولی در کل نرم باز میشه ولی اگه مشکلتون با باز شدنش هست باید بگم اگه گوشیو تو کیف خودش قرار بدین هیچ مشکلی از این نظر نخواهید داشت :20:
سلام.
دوست عزیز اطلاعات نادرست نده:46:
ساتیو تاچش از ویواز بهتر نیست و خازنیم نیست مقاومتیه.:46:

hmd935
31-05-2010, 23:57
سلام.
دوست عزیز اطلاعات نادرست نده:46:
ساتیو تاچش از ویواز بهتر نیست و خازنیم نیست مقاومتیه.:46:

بله عذر میخوام از دوستان عزیز ولی من قبل اینکه ساتیو بخرم هم با این گوشی کار کرده بودم هم ویواز که من تو مقایسه دیدم که ساتیو بهتر از ویواز بود تاچش :46: این تیکه حرفم غلط نبود خداییش :27:

koh
01-06-2010, 08:40
سلام دوستان
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر

mahdi1360
01-06-2010, 14:23

نه اصلا سخت نیست بلکه خیلی هم راحته از نوکیا که خیلی راحت تره:46:
با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه:18: این تیکه رو من نفهمیدم چی گفتی :31:

خیلی از دوستان تو جیب شلوارشون میزارن ولی مشکلی باهاش ندارند البته بجز حسام جان که اونم گوشی رو برعکس میزاشت :16::31:

سلام دوستان
با تشکر

نه دوست عزیز من از هدست خود گوشی استفاده میکنم ولی هدست گوشیهای سونی همشون به ساتیو میخوره فکر نکنم مشکلی داشته باشن

hmd935
01-06-2010, 20:03
میشه یه نرم افزار خوب امنیتی بم معرفی کنید که بتونم همه جای گوشی مثلا" پیام ها و .... رمز بزارم؟
در ضمن من میخوام قفل گوشیم با رمز باز بشه چطور میتونم اینکارو بکنم؟:20:

mahdi1360
01-06-2010, 21:01
میشه یه نرم افزار خوب امنیتی بم معرفی کنید که بتونم همه جای گوشی مثلا" پیام ها و .... رمز بزارم؟
در ضمن من میخوام قفل گوشیم با رمز باز بشه چطور میتونم اینکارو بکنم؟:20:

نرم افزار MOBILE APPLICATION LOCKER کارتو را میندازه.:46:

برای لاک کردن گوشی هم به مسیر زیر برو
منو > تنظیمات> تلفن> مدیریت تلفن> تلفن و سیم کارت> مدت قفل شدن خودکار

موفق باشی:11:

hmd935
01-06-2010, 22:01
نرم افزار MOBILE APPLICATION LOCKER کارتو را میندازه.:46:

برای لاک کردن گوشی هم به مسیر زیر برو
منو > تنظیمات> تلفن> مدیریت تلفن> تلفن و سیم کارت> مدت قفل شدن خودکار

موفق باشی:11:

ممنون.
این نرم افزاری که دادی اگه ممکنه لینک دانلودشو بده چون تو انجمن نتونستم پیداش کنم
بازم ممنون:20:

hoomi20022002
02-06-2010, 11:14
با سلام خدمت دوستان عزیز . من می خوام تا دو سه روز دیگه ساتیو بخرم . خواهش می کنم دوستانی که این گوشی رو دارند توضیح بدند که من به چه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید و چون از شهرستان میام بهترین مغازه یا فروشگاه از نظر قیمت و مطمئن بودن کجاست ؟ ( علا الدین یا موبایل ایران ) . لطفا پیام خصوصی بدید . ممنون

hoomi20022002
02-06-2010, 11:25

میشه بگید از کجا و آیا گارانتی دارد ؟ لطفا پیام خصوصی بدید.

mahdi1360
02-06-2010, 14:32
ممنون.
این نرم افزاری که دادی اگه ممکنه لینک دانلودشو بده چون تو انجمن نتونستم پیداش کنم
بازم ممنون:20:

بفرمایید

hmd935
03-06-2010, 01:18
میشه بگید از کجا و آیا گارانتی دارد ؟ لطفا پیام خصوصی بدید.

منم فول پک حتی با کابل TV از علائدین 440 خریدم:5:

silvana
03-06-2010, 02:21
سلام،چند تا سوال ناشيانه داشتم،تازه ساتيو گرفتم نمي دونم قسمت عكس ها كه نوار پيمايش نداره ،چجوري بقيه عكس ها رو ببينم،فقط به صورت اسلايد ميشه همه رو ديد؟ بعضي از صفحه هاي راهنما هم نوار پيمايش نداره!
براي ريختن تم رو گوشي بايد روي چه فولدري و از چه مسيري باشه؟ فرمت تم اين گوشي چيه؟
ممنون.