ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

corey
31-08-2009, 09:18
قيمتي چيزي واسه پيش فروشش معلوم شده؟...

فکر کن قیمت اولیش 540 یورو بود

اما هدست بلوتوسش خیلی باحاله

هدستش با سری دبلیو فرق می کنه؟؟؟؟؟؟
راستی اون پایه ای که تو عکس ها باهاش بود تو پک گوشی هست یا نه؟

hussain
31-08-2009, 13:41
Aino= 134g
Satio= 126g
N97= 150g
Omnia HD= 148g
همین طوری این 4تا اومد دستم. میشه گفت خیلی سنگین نیست ولی سبک هم نیست
یعنی اینو از ساتیو سنگینتره؟:18:

SAEED_BARCELONA
31-08-2009, 14:47
یعنی اینو از ساتیو سنگینتره؟
آره
احتمالا جاوا از سیمبین سنگین تره:دی
آقا ساتیو تقریبا میشه 740تومن تا بیاد ایران و بخوان بدن دست مردم با گارانتی میشه 980 بدون گارانتی میشه 900 حالا ببین کی بت گفتم.
البته این قیمتا ماله 1هفته پس از ورود به بازار ایرانه

apoosh
31-08-2009, 22:43
فکر کن قیمت اولیش 540 یورو بود

هدستش با سری دبلیو فرق می کنه؟؟؟؟؟؟
راستی اون پایه ای که تو عکس ها باهاش بود تو پک گوشی هست یا نه؟

هدستش فرق میکنه و روی هدست از لامپهای LED استفاده شده
اون پایه هم توی جعبه هست و البته کارایی خیلی زیادی هم نداره

Skull-00747
01-09-2009, 02:11
اين تيكه ي قرمزش خيلي برام جالب بود :31::31:
البته به جالب بودنش در ارتباط با شما نيست مربوط يه منه

ساتيو يه دوربين 12 داره و مهم ترين المانش هم همين دوربين 12 اش هستش
مسلما كسي كه دوربين ميخواد نميره ان900 بگيره والبته بلعكس

نظر شخصي من اينه كه مقايسه ساتيو ان 900 درست نيست (ضمنا شما هم يه سري به تاپيم ان900 بزنيد شايد چند تا پست از من ديدين اونجا :46:)

شاد باشين
حالا ما داغ بودیم یه چی پروندیم شما خرده نگیر .
البته الان پشیمون شدم که اون حرفو زدم . علی آقا ما که نمیتونیم بریم تاپیک نوکیا همین جا سوال مارو جواب بده : واقعا USB داره یا نه؟ اپن سورسم هست ؟ :46:
حالا چیش جالب بود ؟

feryshad
01-09-2009, 03:58
تو White Paper جدید ساتیو که 21 آگوست اومده تاک تایم و استندبای ساتیو رو نوشته

GSM
Talk time (GSM) Up to 11 hours
Up to 4 hours 30 mins (4.5 hours) according to GSM Association
Battery Life Measurement Technique
Standby time (GSM) Up to 360 hours
Up to 300 hours according to GSM Association Battery Life
Measurement Technique

UMTS
Talk time (UMTS) Up to 4 hours 50 mins
Up to 3 hours 30 mins (3.5 hours) according to GSM Association
Battery Life Measurement Technique
Standby time (UMTS) Up to 340 hours
Up to 290 hours according to GSM Association Battery Life
Measurement Technique
Video call time Up to 2 hours 20 mins (2.3 hours)

تاک تایمش عالیه ولی استندبایش معمولی!

و جالبه که با اینکه ساتیو هنوز به بازار نیومده چهارتا ورژن یا فریمور براش اومده!! (هر ماه یکی:دی)

May 2009 First released version Rev. 1
June 2009 Second released
version
Rev. 2
July 2009 Third released version Rev. 3
August 2009 Fourth released version Rev. 4

White Paper رو میتونین از اینجا دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

/
سونی اریکسون گفته اوایل اکتبر ساتیو تو مغازه ها خواهد بود.
به توسعه دهندگان سیمبین هم گفته که خودتون رو آماده کنید برای اومدن ساتیو :دی یا به طور عامیانه SE به توسعه دهندگان گفته : یعنی دلم میخواد وقتی ساتیو اومد براش سنگ تمام بزارینا . باید بترکونین :دی
خود سونی اریکسون هم برای برنامه و بازی های ساتیو برنامه خاصی تو PlayNow Arena داره و از این صوبتا

Calling all Symbian Developers: Expand your market reach with Satio™ and PlayNow™ arena Applications

feryshad
01-09-2009, 18:48
اینجا هم بزارم

بچه ها این ویدئو رو ببینید جالبه
طرف گرفته ساتیو رو روی هواپیمای مدل سوار کرده . بعد پروازش داده در حالی که ساتیو داره فیلم میگیره :دی
البته طرف کیفیت فیلمبردای اصلی خیلی بهتر از این بوده ولی چون گرفته با Movie Maker تبدیل کرده کیفیت افت کرده.
چه حالی کرده ساتیو :دی

a.z.p.z
04-09-2009, 21:18
دوستان اگه میشه اسم تاپیک هم درست کنید و اسم ستیو رو در تاپیک بزنید نه ایدو یا حداقل اسم ستیو هم بزنید !!!

hamed1297
04-09-2009, 23:13
دست ما نيست كه.به مديرها بايد گفته بشه.

Sadeq_ME
05-09-2009, 21:29
اینجا هم بزارم

بچه ها این ویدئو رو ببینید جالبه
طرف گرفته ساتیو رو روی هواپیمای مدل سوار کرده . بعد پروازش داده در حالی که ساتیو داره فیلم میگیره :دی
البته طرف کیفیت فیلمبردای اصلی خیلی بهتر از این بوده ولی چون گرفته با Movie Maker تبدیل کرده کیفیت افت کرده.
چه حالی کرده ساتیو :دی

ممنون...جالب بود...

Vahid_2009
09-09-2009, 16:19
ببخشین دوستان اگه سوالم تکراری براتون
این گوشی چه موقعی وارد بازار جهانی میشه؟

Original Titan
09-09-2009, 19:49
داداش درست يه ماه ديگه بيا خودم برات ميخرم :دي

R@R#M@N
11-09-2009, 13:01
ببین عشق من چه عکسایی میگیره (SATIO)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R@R#M@N
11-09-2009, 13:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R@R#M@N
11-09-2009, 13:05

ریسایز و آپ شده توسط اینجانب :دی

feryshad
11-09-2009, 14:29
OpenGL ES 2.0 demo running on Sony Ericsson Satio

برین تو کف گرافیک و قدرت پردازش!!

Original Titan
11-09-2009, 14:59
نه باريكلا!
دو روز نبودي جنس خوب همراه آوردي ! نه .. باريكلا فري

R@R#M@N
11-09-2009, 15:06
اینم یه فیلم که با ساتیو گرفته شده !! ببینین برین تو کف :دی
حجم 13 مگ

feryshad
11-09-2009, 15:32
نه باريكلا!
دو روز نبودي جنس خوب همراه آوردي ! نه .. باريكلا فري

برای اینکه اسپم نشه یه خبر بیربط که تو تاپیک اخبار نوکیا گفتم :دی

سیمبان^4 که سال 2011 میاد بازار gesture-based and multi-touch input methods خواهد بود

sar be hava
12-09-2009, 20:24
بهراد,با اين عكسايي كه رو كردي معلوم شد انتخاب گوشي بعديت بسيار آگاهانه و مناسب بوده

SAEED_BARCELONA
12-09-2009, 23:05
آقا یه سوالی که برا من پیش اومده اینه که عکسایی که بهراد گذاشته اگه برید توی دیتلزش کمرا مدل رو نوشته p100. اینم کدنیمه؟:دی یا عکسا تقلبین؟ خدا نکنه:دی
فکر کنم اسم چیزش باشه... اممممممممم یادم نمیاد. اه تف به این روزگار که حواس نمیزاره برامون

R@R#M@N
13-09-2009, 00:17
سعید نوووب کوکورو بود اسمش !!

هر عکسی بی پدر 3 مگ به بالاست

ninja3000sh
13-09-2009, 10:02
سلام.
به نقل از gsmarena.com :
Standard battery, Li-Po 1000 mAh
standby:Up to 360 h (2G) / Up to 340 h (3G)
talk time:Up to11 h (2G) / Up to 4 h 50 min (3G)
که با توجه به 1000 میلی آمپر بودنش باطری فوق العاده ای داره.:40:

Original Titan
13-09-2009, 10:23
که با توجه به 1000 میلی آمپر بودنش باطری فوق العاده ای داره.
داداش تكنولوژي جديده! نيست مثه سامسونگ حجم باطري را ببره بالا!(اندازه ميلي آمپر با حجم و وزن باطري رابطه مستقيم داره)
و اين يكي از دلايل سبك بودن اين گوشيه!

SAEED_BARCELONA
13-09-2009, 13:19
وای علی نزدیکه دیگه. باید کم کم خودمونو آماده کنیم. آخر sep بود ریلیزش دیگه؟ خدایااااااااااااااااااا. آخرشم نمیخرمش:دی
امروز 13sep هست

S A M S U N G
13-09-2009, 17:25
نيست مثه سامسونگ حجم باطري را ببره بالا!(اندازه ميلي آمپر با حجم و وزن باطري رابطه مستقيم داره)

Samsung S5230W Star WiFi

مخلصیم .

Mah12
13-09-2009, 18:41
شما ساتیو را باید با 8910 مقایسه کنید نه با star که نه هوشمنده نه رم و cpu نه رزولوشن یکسان نه هیچی ...

8910 با امکانات تقریبآ مشابه و با Amoled که انقدر میگید کم مصرفه با باتری 1500 نزدیک همین نتایج رو داره پس کار بزرگی کرده اگه واقعا اینا درست باشه...

pulp_152
13-09-2009, 19:09
تاک تایم هیچ ربطی به cpu نداره و بیشترین مصرفش از رو خود باتری هستش ! که در مقایسه star و ساتیو یکسانه ...

زمان اماده به کار شاید ربط به cpuو amoled داشته باشه ... که زمان اماده بکار ساتیو زیاد بالا نیست در کل فکر نکنم با توجه به ال سی دیش با اینکه tft هست و اینچ بالایی هم داره بشه زیاد فیلم دید یا بازی کرد .. حالا تا بیاد معلوم میشه

mostafa_khan001
13-09-2009, 23:11
سلام علیکم

تاک تایم هیچ ربطی به cpu نداره و بیشترین مصرفش از رو خود باتری هستش ! که در مقایسه star و ساتیو یکسانه ...
حتما اسنادش هم موجوده؟
1- که باطری های سونی رو فقط با سونی مقایسه کنید نه با....
2-حتی اگه میلی امپر استار و ساتیو یکی باشه نباید مقایسه بشن،به دلایل زیادی که یکیش فقط اینه که ساتیو پلیمر لیتیوم هست و مال استار از نوع یون لیتیوم هست
3-با تمام این اوصاف باز هم جملت غلطه که!!!تاک تایم ساتیو اپ تو 11 ساعت هست در حالی تاک تایم استار اپ تو 10 ساعته که

و اين يكي از دلايل سبك بودن اين گوشيه!
علی،منظورت رو نفهمیدم،کدوم گوشی سبکتره؟
جواب حرفت نباشه این نکته رو بگم که
باطری های نوع پلیمر لیتیوم ( مثل باطری ساتیو )از ویژگی هاشون اینه که از نوع باطری نوع یون لیتیومی سبک تر هستن
یکی دیگه از ویژگی های باطری استفاده شده در ساتیو اینه که،باطری های نوع پلیمر رو میشه به اشکال مختلف هندسی درش اورد و محدودیت هایی که مثلا حتما باید مکعب مستطیل باشه رو ندارن
شاد باشید

mostafa_khan001
13-09-2009, 23:33
عزیزم کجاش جوابش بده؟علی راستش رو گفته،نه اینکه همهی استفاده کننده ها میدونن که ماندگاری باطری های سونی رو برندهای دیگه ندارن؟حرفی که مزاقتون خوش نمیاد رو میگین تعصب و غیرت و از این جو کلمات جدید!که کاربردش رو توی بحثهای موبایل من یکی نمیدونم
شما بیا جواب پست من برو بده،نه اینکه بری به عنوان کاربر ها کار داشته باشی،این اصلا در صلاحیتت تو نیست که.میایی این حرف و میزنی بعد که جواب میشنوی میگی بچه های اس ای فلانن و بهمانن؟
کدوم بچه های اس ای؟علی ریسر؟متعصب چندین ساله و درجه ی 1 نوکیا؟؟شده بچه های اس ای؟:دی
یا سعید کوری که خودش اصلا امنیا سامسونگ داشت تا همین دیروز؟؟
نه اقا جان این حرفها نیست،اینجا از هر برندی میان و بحثهای فنیشون رو میکنن و هیچ فن بویی هم چیزی نمیگه
اما شما امدی شیطنتت یه دوستمون رو که پر بیراه هم نگفته رو دست گرفتی و غیر منطقانه شروع کردی جواب دادن؟
شما که فرق باطری نوع پلیمر و یونی رو نمیدونی چرا میایی اینجوری باطری ها رو مقایسه میکنی میگی تاک تایمهاشون یکسانه؟!!!
شاد باشید

pulp_152
13-09-2009, 23:44
عزیزم کجاش جوابش بده؟علی راستش رو گفته،نه اینکه همهی استفاده کننده ها میدونن که ماندگاری باطری های سونی رو برندهای دیگه ندارن؟حرفی که مزاقتون خوش نمیاد رو میگین تعصب و غیرت و از این جو کلمات جدید!که کاربردش رو توی بحثهای موبایل من یکی نمیدونم
شما بیا جواب پست من برو بده،نه اینکه بری به عنوان کاربر ها کار داشته باشی،این اصلا در صلاحیتت تو نیست که.میایی این حرف و میزنی بعد که جواب میشنوی میگی بچه های اس ای فلانن و بهمانن؟
کدوم بچه های اس ای؟علی ریسر؟متعصب چندین ساله و درجه ی 1 نوکیا؟؟شده بچه های اس ای؟:دی
یا سعید کوری که خودش اصلا امنیا سامسونگ داشت تا همین دیروز؟؟
نه اقا جان این حرفها نیست،اینجا از هر برندی میان و بحثهای فنیشون رو میکنن و هیچ فن بویی هم چیزی نمیگه
اما شما امدی شیطنتت یه دوستمون رو که پر بیراه هم نگفته رو دست گرفتی و غیر منطقانه شروع کردی جواب دادن؟
شما که فرق باطری نوع پلیمر و یونی رو نمیدونی چرا میایی اینجوری باطری ها رو مقایسه میکنی میگی تاک تایمهاشون یکسانه؟!!!
شاد باشید

اولا بگید منظورتون کی هست ! بنده به علی چیزی گفتم ؟! سعیدو که همه میدونن قاتل حرفه ایه سامسونگه هر چند رو بارسلونا اتفاق نظر داریم :31:

خوب شما بگید به نظرتون با توجه به tft بودنش و اینچ زیادش و 360 ساعت اماده بکار بودنش میشه فیلم یا بازی به مدت زیاد کرد ؟ یک حساب 2 2 تا 4 تا میگه نه ...
و اما جوابت
شما داری جواب سبک بودن رو میدی و بنده در مورد سبک بودن صحبتی عرض نکردم بلکه گفتم 11 ساعت تاک تایم به cpu ربطی نداره و اون اماده بکار هستش که cpu و amoled روش تاثیر گذاره ... چرا ؟

دلیلش اینه که وقتی شما 11 ساعت گوشی صحبت میکنی اصلا صفحه نمایش روشنه که بخواد ربطی داشته باشه ؟ یا اگه اینطوریه یک گوشی 70 هزاری که 7 ساعت تاک تایم داره باید با این اوصاف به عرض 1 ساعت خالی میشدچون cpu ش درگیر بود ... و فکر نمیکنم صحبت کردن پایینترین گوشی با بالاترین گوشی حجم یا فضایی غیر از مساوی از cpu اشغال کنه شاید با یکم تفاوت اندک ...

SAEED_BARCELONA
14-09-2009, 00:09
آقا من میگم منطقی جواب بدید. من اشتباه میگم؟ بیاید بهم بفهمونید که اشتباه میکنی نه اینکه بری 1پست بدی همه هم بیان ازت تشکر کنن. خوب همونا بیان جواب بدن. اینطوری بهتر نیست؟ این 10-12نفری که تشکر زدن تقریبا شدن یه گروه هر کدومشون پست میده بقیه میان thx میزنن. شده مثه اون راهپیمائیه که یارو گفت مرگ بر فلسطین بقیه هم تکرار کردن

اگه کسی در مورد ساتیو از ما بپرسه ما نظرمون رو میگیم ! به نظر شما اشتباهه بیا منطقی جواب بده منطق بهترین چیزه ...
قربون آدم چیز فهم. بابا کسی که میخواد درمورد یه گوشی اطلاعات کسب کنه میگه لطفا بدون تعصب بگید، درسته؟
تو همون تاپیک که گفتن رقبای 8910 رو نام ببرید پست 2 گفته الان هیچی ولی 1-2ماه بعد ساتیو میاد که اونم سوسکه. خوب اون از کجا فهمید سوسکه؟
درمورد صفحه نمایش هم با توجه به اطلاعات کمی که دارم عرض میکنم. به صرف tft بودن یا 16میلیون رنگ یا اندازه صفحه نمیشه مقدار ولتاژ مصرفی رو بدست آورد. سونی معمولا lcdهاش برق کمی مطرف میکنن. حالا چیزایی باعث این میشه که منم خیلی سردر نمیارم. زیادی تخصصی میشه.

mostafa_khan001
14-09-2009, 00:11
مصطفی فرق باطری معمولی و پلیمری یونی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سعید جان پلیمر یونی نه،پلیمر لیتیومی
منطورت از معمولی چیه؟
قدیم ها باطری های نیکلی بودن،شاید منطورت از معمولی اینها باشه،خوب عیب هاشون رو همه یادمون هست،ماندگاری کم،خیلی زود راندمامنشون میامد پایین،مثلا یه باطری که در ابتدا 2 روز شارژ جواب میداد،خیلی زود،نیاز داشت هر روز شارژ بشه
بعدش باطری های یونی لیتیوم بیشتر مورد استفاده قرار گرفتن،باطری خوبیه،اما توی پست قبل گفتم که هم سنگینه،هم شکلش محدودیت داره و باید حتما مکعب مستطیل باشه
از اونجایی که توی گوشی ها وزن خیلی مهمه،باطری نوع پلیمر لیتیومی مورد توجه قرار گرفت،ضمن اینکه،این نوع باطری محدودیت های شکلی هم وجود نداره،اگه دیدین یه باطری فردا شکل لوزی یا مربع شده تعحب نکنید:دی
در مورد کار کردهم،میگن که این باطری ها تقریبا دارای یک بازده هستن و پلیمیری کمی بهتره.همین کمی بهتر بودن بعلاوه ی مزایای دیگش باعث شده سازندگان گوشی برن سمت این نوع باطری ها

سعیدو که همه میدونن قاتل حرفه ایه سامسونگه
من این حرفهای عامیانه تو کتم نمیره،اما به قول خودت باید دید چرا سعید"قاتل سامسونگ"شده در حالی که بدون تعصب 500 تومن پول بی زبون رو داده و رفته امنیا گرفته.وقتی به جوابش رسیدی کمی تامل کن،به نکات جالبی میرسی!

گفتم 11 ساعت تاک تایم به cpu ربطی نداره
من اینجا پستی ندیدم که کسی گفته باشه تاک تایم به پردازنده ارتباط داره.البته تاثیر داره،ناچیز
مگه کسی اینجا خلاف این موضوع حرف نزده که مدام داری حرفت رو تکرار میکنی؟؟،حرف منطقی که جواب نداره مومن!
منم همین رو میگم وقتی دو گوشی با یک میلی امپر یکیش 1 ساعت تاک تایم بیشتر میده،خوب باطریش بهتره حتما دیگه!از این روان تر هم میشه حرف زد؟

میشه فیلم یا بازی به مدت زیاد کرد ؟
اخه حرفت مبهمه،حرفت رو میشه هزار جور تفصیر کرد؟
به مدت زیاد یعنی چی؟با چی مقایسه اش کرده ایی که این حرف رو زده ایی؟
این حرغهای 1000 پهلو در مورد تمام گوشی های ساخته شده تا امروز صادقه!منم میتونم توی تک تک تاپیکهای مثلا گوشی های سامسونگ بیام بگم:با میلی امپر..... با اینچ... با این گوشی نمیشه زیاد فیلم دید!!!کی میتونه بگه تو حرفت غلطه؟؟؟

این که نشد حرف خوب،بگذار گوشی بیاد،بچه ها تست میکنن،سایتها تست میکنن،دقیقا مشخص میشه با این گوشی میشه چه زمانی فیلم دید و چه زمانی گیم داشت
بعد اون موقع شما اگه دوست داشتی بیا اینجا با هم با هر گوشی 1000 میلی امپری از هر نوعی که خواستیش مقایسه اش میکنیم!!!!
شب خوش
شاد باشید

pulp_152
14-09-2009, 00:17
اخه حرفت مبهمه،حرفت رو میشه هزار جور تفصیر کرد؟
به مدت زیاد یعنی چی؟با چی مقایسه اش کرده ایی که این حرف رو زده ایی؟
این حرغهای 1000 پهلو در مورد تمام گوشی های ساخته شده تا امروز صادقه!منم میتونم توی تک تک تاپیکهای مثلا گوشی های سامسونگ بیام بگم:با میلی امپر..... با اینچ... با این گوشی نمیشه زیاد فیلم دید!!!کی میتونه بگه تو حرفت غلطه؟؟؟

این که نشد حرف خوب،بگذار گوشی بیاد،بچه ها تست میکنن،سایتها تست میکنن،دقیقا مشخص میشه با این گوشی میشه چه زمانی فیلم دید و چه زمانی گیم داشت
بعد اون موقع شما اگه دوست داشتی بیا اینجا با هم با هر گوشی 1000 میلی امپری از هر نوعی که خواستیش مقایسه اش میکنیم!!!!
شب خوش
شاد باشید

وقتی دوستان میگن بهترین هستش .. منظورم نسبت به بهترین هستش .. مثلا همین x1 با اینکه صفحش کوچیکتره فکر کنم زمان اماده بکارش بیشتره ... نسبت به امنیا اچ دی هم پایینتره و خیلی از گوشیا... کلا 360 بالا نیست و میشه گفت معمولیه ... اگر اخر جواب بنده رو هم ببینی نوشته بودم که بازم تا نیاد نمیشه نظر داد یعنی اینکه همش از رو اطلاعات رو کاغذه و باید عملی تست بشه ...

شبتون خوش

pulp_152
14-09-2009, 00:22
آقا من میگم منطقی جواب بدید. من اشتباه میگم؟ بیاید بهم بفهمونید که اشتباه میکنی نه اینکه بری 1پست بدی همه هم بیان ازت تشکر کنن. خوب همونا بیان جواب بدن. اینطوری بهتر نیست؟ این 10-12نفری که تشکر زدن تقریبا شدن یه گروه هر کدومشون پست میده بقیه میان thx میزنن. شده مثه اون راهپیمائیه که یارو گفت مرگ بر فلسطین بقیه هم تکرار کردن

قربون آدم چیز فهم. بابا کسی که میخواد درمورد یه گوشی اطلاعات کسب کنه میگه لطفا بدون تعصب بگید، درسته؟
تو همون تاپیک که گفتن رقبای 8910 رو نام ببرید پست 2 گفته الان هیچی ولی 1-2ماه بعد ساتیو میاد که اونم سوسکه. خوب اون از کجا فهمید سوسکه؟
درمورد صفحه نمایش هم با توجه به اطلاعات کمی که دارم عرض میکنم. به صرف tft بودن یا 16میلیون رنگ یا اندازه صفحه نمیشه مقدار ولتاژ مصرفی رو بدست آورد. سونی معمولا lcdهاش برق کمی مطرف میکنن. حالا چیزایی باعث این میشه که منم خیلی سردر نمیارم. زیادی تخصصی میشه.

خوب به نظرتون اشتباه حرف میزنه شما بیاید با دلیل بگید شما که میگی سوسکه چرا این حرفو میزنی ؟ :10: اگه ما باهات برخورد کردیم شما بیا بگو بد برخورد کردی ... بالاخره من که نمیتونم نظر اون دوستمون رو عوض کنم و حرف بقیه هم به من ربطی نداره صحبت خودمو میکنم و برای هر شخصی به میزان حرمتی که میزاره سعی میکنم حرمت بزارم

بله این درسته که ممکنه tft باتری کمتری مصرف کنه اما هیچگاه به پای oled نمیرسه چون از نور اضافی پشت استفاده میکنه اما oled خود پیکسلها نور تولید میکنن که نیازی به نور پشت صفحه نداره ...

اما بازم میگم هر چی باشه حتی اگه خوب جواب بده بازم به پای بهترینها نمیرسه چون اگه میخواست به پاشون برسه باید یک 1500 میزد که روی 8910 کم میشد به قول خودمون .. اون موقع میشد بگی بهترینه چون مثلا از تکنولوژی بالاتری استفاده میکنه .. از هم صحبتی با شما خوشحال شدم :11:

pulp_152
14-09-2009, 00:33
اخرین گفتمان خودمونی

بابا من خودم از اون ادمایی هستم که قاتل حرفه ای امنیا معمولی بودمو هستم برای رفع زخم داش سعید اگه یک پست اوردی که به کسی پیشنهاد داده باشم بگو پست دادی چون نقشش مثل نقش مجبورم مثال بزنم شرمنده5800 که همه چی داره و هیچی نداره البته به جز دوربین ... یعنی اینکه همه چیو داره ولی در سطح پایین البته زمان خودش بد نبود ولی بازم با چیزای یکه شنیدم به کسی پیشنهاد نمیدادم .. تو همین پستهای مشاوره گوشی هم دیروز که اصلا ربطی به صحبتهای امروز نداره برو ببین یکی از دوستان بین امنیا معمولی با x1 مونده بود x1 رو پیشنهاد دادم ..

اینم پستش

دلیل نمیشه چون یک گوشی بد در اومد یا ضد حال زد کل برند زیر سوال بره یا ما قاتلش بشیم ...

pulp_152
14-09-2009, 02:13
هر گوشی برای یک سری از نیازها ساخته شده و ما نمیتونیم به طور قطع بگیم کدوم بهتره se هم برند معتبری هستش

بهتره زمانی که امد یک مقایسه بزاریم و به صورت کلی مقایسه کنیم اطلاعاتتون رو بزارید واسه اون روز ... که بچه های se هم باشن ولی فعلا از اینکه مقایسه کنیم بهتره خودداری کنیم ...

دوستان se هم خواهشا بخث نکنید هم تاپیک به هم میریزه هم اینکه دلخوری پیش میاد ..

بچه های سامی خواهشا بریم بیرون ...ممنون از لطفتون شب و روز خوش

Diego
14-09-2009, 12:37
گوشی زیبا و کاملیه....ولی یه چیزی منو نا امید کرد...چرا از صفحه خازنی استفاده نکرده؟

S@nti@go_s&k
14-09-2009, 13:15
سلام در مورد DIVX الان اکثر گوشی ها ساپورت میکنن ساتیو هم که یکی از گوشیهای شاخه

و وقتی این گوشی سیمبین هستش دیگه این جمله معنی نمیده با یه برنامه COREPLAYER راحت میتونی DIVX رو باز کنی

در مورد بازکردن گالری هم که پردازنده A8 600 چیز کمی نیست واسه یه گوشی مطمینا راحت گالریرو باز میکنه

pulp_152
14-09-2009, 14:51
هست یا نیست طرفدار خودشو داره و علاوه بر این اگر بهترین نباشه جز تاپ 10 هست و هیچ کس نمیتونه اینو انکار کنه و همین یعنی اینکه خیلی خوبه ...

و اگر نگاهی به برند بکنیم سونی اریکسون برند دوست داشتنی هم هست علاوه بر اینکه سیاست های کلیش هم همیشه خوب بوده ...

pulp_152
14-09-2009, 14:59
میشه یکم اطلاعات تکمیلی بدین ... سیمبینش اخرین ورژنه ؟

امکانات جانبی چی داره ؟

اطلاعات شما باید بیشتر باشه ممنون

pulp_152
14-09-2009, 15:13

امکانات جانبی چی داره ؟

در مورد منوهای دوربین هم اگه توضیح بدین ممنون میشم ! ...

عدد iso این گوشی تا چه مقدار هستش ؟

پانوراما داره یا نه ؟

دوربین دوم هم داره ؟

Majid393
14-09-2009, 16:36
علاوه بر پستهای اسپم، پستهایی که مربوط به بحثهای مقایسه ای بین دو گوشی از دو برند متفاوت بود، پاک شد .
لطفا" رعایت کنید دوستان !

ممنون

javad1948
15-09-2009, 10:23

امکانات جانبی چی داره ؟

با توجه به پست هایی که از شما مطالعه کردم بعید می دونم که جواب سوال های فوق رو ندونید . حتما" می خواستید با دوستتون شوخی کنید

javad1948
15-09-2009, 12:25
سلام
لازم بود که مطلبی رو به عرض دوستان و مدیر محترم برسونم
این که فقط در مورد گوشی نکات مثبت گفته بشه و دیگران تشویق کنند که مشکلی حل نمیشه
لازمه که نکات انتقادی و منفی این گوشی هم گفته بشه
این درست نیست که تا یکی بیاد انتقاد کنه دیگران بهش حمله کنند.
بالاخره یه ذره هم سعه صدر وجود داشته باشه بد نیستش و در نهایت به نفع همه است.

saman65
15-09-2009, 13:03
نسخه پنجم سیمبیانه.
امکانات جانبی هم تا دلت بخواد داره !!!!!!!؟؟؟؟؟؟
در مورد باتری هم با یک عمر متوسط و تقریبا" قابل قبول روبرو خواهیم بود

متوسط و تقریبا قابل قبول؟شما با استفاده از کدوم منبع این حرف رو میزنین؟فکر کنم این به همه ثابت شده که اس ای تو باطری حرف اول رو میزنه!

سلام
لازم بود که مطلبی رو به عرض دوستان و مدیر محترم برسونم
این که فقط در مورد گوشی نکات مثبت گفته بشه و دیگران تشویق کنند که مشکلی حل نمیشه
لازمه که نکات انتقادی و منفی این گوشی هم گفته بشه
این درست نیست که تا یکی بیاد انتقاد کنه دیگران بهش حمله کنند.
بالاخره یه ذره هم سعه صدر وجود داشته باشه بد نیستش و در نهایت به نفع همه است.

معایب یه گوشی رو گفتن با از رو تعصب جرف زدن خیلی فرق میکنه.یدون منبع و دلیل میگین که مشکل فلش نمیدونم چی امیدوارم حل شده باشه و یا باطری گوشی متوسطه ...
این میشه از رو تعصب و بدون آگاهی نظر دادن نه معایب گوشی رو گفتن:10:

javad1948
15-09-2009, 13:25
متوسط و تقریبا قابل قبول؟شما با استفاده از کدوم منبع این حرف رو میزنین؟فکر کنم این به همه ثابت شده که اس ای تو باطری حرف اول رو میزنه!

معایب یه گوشی رو گفتن با از رو تعصب جرف زدن خیلی فرق میکنه.یدون منبع و دلیل میگین که مشکل فلش نمیدونم چی امیدوارم حل شده باشه و یا باطری گوشی متوسطه ...
این میشه از رو تعصب و بدون آگاهی نظر دادن نه معایب گوشی رو گفتن:10:

دوست عزیز اون چیزی که در مورد cpu و گالری عکس گفتم از خودم نبود . اگه یه نگاهی به صفحه 12 همین تایپیک بندازی متوجه خواهی شد که یکی از دوستان نوشته که cpu کمتر از یک گیگ نمیتونه عکس های jpeg 12 مگا پیکسلی رو پردازش کنه. البته من نمیگم نمیتونه پردازش کنه میگم که با کندی زیادی توی گالری عکس روبرو خواهی شد و جالبه هیچ کی به حرف او اعتراض نکرد
و در مورد فلش گفتم که تو نسخه آزمایشی این گوشی مشکل عدم تطابق زمانی فلش و دوربین وجود داره. این اشکال خودشو تو محیط های بسته و کم نور کاملا" نشون میده. اگه قبول نداری می تونی خودت امتحان کنی. اما در ادامه گفتم که احتمالا" این مشکل تو نسخه اصلی حل می شه.
در مورد باتری هم بحث زیاد شد. هر وقت گوشی رو خریدید اونوقت این موضوع رو به وضوح احساس خواهید کرد.
در مورد فیلمبرداری هم تو همین تایپیک تو صفحه های اول در مورد قابلیت فیلمبرداری این گوشی هم وقتی یکی از دوستان قابلیت فیلمبرداری hd با 30 فرم بر ثانیه رو (که کذب محض بود )را مطرح کرد کسی اعتراض نکرد و خیلی ها هورا کشیدند

SAEED_BARCELONA
15-09-2009, 17:20
جناب حواد خان تو این 2روزه ایرادی شنیدم که تو 22سال عمری که از خدا گرفتم تا حالا نشنیده بودم کسی در مورد گوشی همچین ایرادی بگیره. آخه این چه ایرادی بود که درمورد فلش گرفتی؟ یا مثل کسی که حداقل 1ماه گوشیو داشته میای میگی این گوشی توی گالری مشکل داره. خو لامصب:دی این ایراده منطقیه؟

S@nti@go_s&k
15-09-2009, 17:51
بود که درمورد فلش گرفتی؟

من فکر میکنم بخاطر فلشی که رو K850 بود اینو گفته

چون رفیق من سری اول K850 رو که خرید وقتی شب عکس میگرفت بعضی وقتها تا 5_6 بار تکرار میکرد تا عکس روشن بشه

خیلی وقتها حالت فلش زدن نامنظم بود البته اگر منظور ایشون این بوده

اگرم منظورش این نبوده بگید شاید من بد متوجه شدم

Majid393
19-09-2009, 22:14
تاپیک باز شد .

دوستان لطفا" رعایت کنید . در صورت تکرار ، اخطار داده میشه .

ممنون .

feryshad
24-09-2009, 14:58
تاریخ ریلیز ساتیو تایید شد

Sony Ericsson Satio/Yari/Aino release dates confirmed

We have a confirmed release date for the long-awaited Satio (formerly known as Idou) touchscreen mobile with 12-megapixel camera, as well as the Aino and Yari models.

The Satio will be released in the second week of October on all networks and available at all retailers.

The Carphone Warehouse will be stocking the handset in an exclusive silver finish, while the ordinary models will be in black.

T-Mobile will be releasing the handset later in November.

Aino will be released on O2 as an exclusive in white, while Phones 4U and Carphone Warehouse will stock the standard black version. The phone will be supplied with a Sync station and Bluetooth headset. Like Satio, Aino will be released on the same date.

Yari will be coming to Phones 4U and Carphone Warehouse - also on the same date.

هفته دوم نوامبر ریلیز میشه

برای استقبال آماده باشید :دی

ali racer
24-09-2009, 15:05
هفته دوم نوامبر ریلیز میشه

بازم تعویق افتاد ؟؟؟
من تا 2 هفته دیگه منظر ورودش بودم(طبق خبر اینگجت)

Sadeq_ME
24-09-2009, 22:23
بیاد حدود قیمتش چنده؟

SAEED_BARCELONA
25-09-2009, 00:59
The Satio will be released in the second week of October
شما چرا متنو درست نمیخونید؟!!!
نوشته هفته دوم اکتبر

بیاد حدود قیمتش چنده؟
باید حدود 740 تومن باشه ولی فروشنده های ایرانی باید سرشون نمیشه:دی

feryshad
25-09-2009, 12:06
لووول آره اکتبر
اینقدر بحث X2 و نوامبر بود که منم نوشتم نوامبر :دی

7 اکتبر تو انگلیس و مسلما بعدش میشه هفته دوم داکتبر دیگه . امیدوارم زودتر قیمتش پایین بیاد

ali racer
25-09-2009, 12:47
این اخبار ساتیو رو یه جا بزارین بابا!!
نصفی اینجا نصفی تو تاپیک کانپست ها که نمیشه

ساتیو واسه خودش تاپیک داره !

SAEED_BARCELONA
25-09-2009, 14:45
دقت نکردی علی. هم اینجا میزارن هم اونجا مه تعداد پستا بره بالا:دی

^^ HAMID ^^
25-09-2009, 15:13
این اخبار ساتیو رو یه جا بزارین بابا!!

ساتیو واسه خودش تاپیک داره !

آها آها دو کلام از پدر عروس ! (ساتیو ) :دی

باید حدود 740 تومن باشه

من موندم این قیمتها رو (اونم به تومن) از کجا در میاری ؟ :27: الان خود نورد برگ هم نمیدونه قیمت ساتیو هنگام ورود به بازار چقدره !

SAEED_BARCELONA
25-09-2009, 21:32
من موندم این قیمتها رو (اونم به تومن) از کجا در میاری ؟
بابا قیمتشو توی تاپیک کانسپتا گذاشته بودن. فکرکنم فرشاد بود. اگه فارکس کار باشی:دی راحته برات تبدیل ارزها!!!

saman65
25-09-2009, 22:15
خودمونیم 56 صفحه از تاپیکش گذشته خودش هنوز تو بازار نیست : دی

t@here
27-09-2009, 12:52
سلام دوستان
من میخوام چند ماه دیگه گوشی بگیرم
به نظرتون اچ دی سامسونگ یا ساتیو سونی اریکسون؟:دی
یه مقایسه هم اگه میشه بگذارین:دی به جز دوربین،تو دوربین که اصلا قابل مقایسه نیستن و ساتیو یه سر و گردن حق تره!:دی

SAEED_BARCELONA
27-09-2009, 13:49
داداشتون راحت تر میتونست کمکتون کنه که:دی

t@here
29-09-2009, 14:06
داداشم جواب سوالهامو نمیده!میگه برو انجمن بپرس!
مگه قرار نبود 28 سپتامبر ریلیز شه؟پس چی شد؟چند روز دیگه ریلیز میشه دقیقا؟؟؟

ninja3000sh
29-09-2009, 14:12
مگه قرار نبود 28 سپتامبر ریلیز شه؟پس چی شد؟چند روز دیگه ریلیز میشه دقیقا؟؟؟
هفته دوم ماه اکتبر ریلیز میشه و تا ایران بیاد کمی طول میکشه.
تا اواسط یا اواخر آبان ممکنه وارد بازار ایران بشه.

mishen
29-09-2009, 20:23
قیمتش اگز از 800 تومن شروع بشه خوبه

t@here
29-09-2009, 23:04
هفته دوم ماه اکتبر ریلیز میشه
مقصی
یعنی 14-15 روز دیگه پس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش اگز از 800 تومن شروع بشه خوبه
بشه که عالیه!اکس وان رو یادتون رفته با 1.400 شروع شد؟البته تقریبا زود به 700 اینطورا رسید،اما منظور اینکه بعیده توی ایران با زیر 1 تومن بخواد فروشش شروع شه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Original Titan
29-09-2009, 23:16
بشه که عالیه!اکس وان رو یادتون رفته با 1.400 شروع شد؟البته تقریبا زود به 700 اینطورا رسید،اما منظور اینکه بعیده توی ایران با زیر 1 تومن بخواد فروشش شروع شه!
مصطفي جان مشكل اينه كه ما ايرونيا مي خوايم دزدي كنيم تا يه طوري ميشه ! وگرنه قيمت جهانيش نبايد بيشتر از 800 باشه! همون بدو ورود

feryshad
30-09-2009, 00:43
یه سری ویدئوی جالب و واقعا زیبا از ساتیو
دونه دونه دارم دانلود میکنم

Sony Ericsson Satio - Homescreen UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Camera UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Photo Browser UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Video Player UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Music Player UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Software Walkthrough, part 1

Sony Ericsson Satio - Software Walkthrough, part 2

Sony Ericsson Satio - Settings UI Walkthrough

feryshad
30-09-2009, 12:47
پوووف پیشنهاد میکنم ویدئو های بالا رو دانلود کنید مخصوصا فوتو بروزر و دو تا قسمت نرم افزار! خیلی باحاله! سرعت هم که ترکونده!

من تمامش رو با کیفیت HD که داشت دانلود کردم شد 322 مگ ولی ارزشش رو داره. واقعا کامله

SAEED_BARCELONA
30-09-2009, 12:53
جالا نمیشد اسم HD رو نیاری که حوس نکنیم؟ همون low quality هم خوبه:دی
فرشاد اینارو چطوری دانلود کردی؟ با ip که نمیشه. جای ip هم که youtube میزارم بازم میگه برو پی کارت:دی
چه کردی تو؟

Original Titan
30-09-2009, 14:00
سعيد اول مشكل ديال آپت رو حل كن بعد بيا تو اين تاپيك پست بده!

SAEED_BARCELONA
30-09-2009, 14:51
تو هم مثلا ADSL داری ولی نمیتونی دانلود کنی. به قول خودت گیگ نداری. برو مشکل گیگتو حل کن بعد بیا:دی

Original Titan
30-09-2009, 14:59
من كه دارم الان ميبينم! ديگه گيگ ندارم كه براي تو آپلود كنم :دي

SAEED_BARCELONA
30-09-2009, 15:00
من همشو دیدم. ولی low quality
آقا دیگه پست ندید تو این تاپیک.:دی میبندنش:دی

feryshad
30-09-2009, 16:14
این IP فیل تر نیست که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با IDM دانلود میکنم. لینکش که باز میشه خودش بالای ویدئو میزنه برای دانلود. لینک دانلود همه رو گرفتم و دونه دونه زدم دانلود شه :دی

ولی هر کی ندیده از دست داده :دی
UI ش با اینکه مثلا مثل ال جی آرنا گرافیک نداره ولی زیبا و مخصوصا کاربردیه! مثلا گرافیک UI دوربین آرنا خیلی قشنگه و ساتیو با اینکه رنگارنگ نیست مثل آرنا ولی خیلی کاربردی و ساده و زیباست
با فتو بروزرش خیلی حال کردم ساده و خیلی کاربردی! عاشق مارک کردنشم :دی

hamed1297
30-09-2009, 22:25
من هم رفتم تو کارش.ببینیم چه کرده SE.

metallica is me
01-10-2009, 10:50
گوشیه عالی هست ولی تاچش افتضاحه

saman65
01-10-2009, 12:18
گوشیه عالی هست ولی تاچش افتضاحه

میشه بپرسیم شما چند صد ماه با این گوشی کار کردین آیا؟:31:

feryshad
01-10-2009, 14:57
حالا جالبه که اینجور که میگن تاچش خیلی خوبه. مثل N900 که الدار تاچش رو با آیفون مقایسه کرده بود!!

feryshad
01-10-2009, 15:08
یه سری ویدئوی جالب و واقعا زیبا از ساتیو
دونه دونه دارم دانلود میکنم

Sony Ericsson Satio - Homescreen UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Camera UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Photo Browser UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Video Player UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Music Player UI Walkthrough

Sony Ericsson Satio - Software Walkthrough, part 1

Sony Ericsson Satio - Software Walkthrough, part 2

این جا مونده بود اضافه کردم :دی

mac_world
01-10-2009, 15:12
میشه بپرسیم شما چند صد ماه با این گوشی کار کردین آیا؟:31:

حالا جالبه که اینجور که میگن تاچش خیلی خوبه. مثل N900 که الدار تاچش رو با آیفون مقایسه کرده بود!!
ولی امیرخان درست میگنا یه نفر تو موبایلستان داره اینو 3 روز بهش دادن و تست کرده
درضمن تو یوتوب هم ببینی میفهمی که کاملا به صفحه فشار میاره
N900 بهترین گوشی تاچ مقاومتی هست ولی متاسفانه تو ایران اصلا بدرد نمیخوره
مبارک خارجیا باشه

R@R#M@N
01-10-2009, 15:15
کی کجا چی داره ؟؟
کسی آینو رو تو موبایلستان داره ؟؟؟

فیلما رو دیدم ! سرعتش منو کشته :دی ! خیلی اوکیه ! پیش بسوی ساتیو (البته بعد از عید فک کنم :دی چون الان بالای 1 تومن هست :دی)

mac_world
01-10-2009, 21:21
کی کجا چی داره ؟؟
کسی آینو رو تو موبایلستان داره ؟؟؟

فیلما رو دیدم ! سرعتش منو کشته :دی ! خیلی اوکیه ! پیش بسوی ساتیو (البته بعد از عید فک کنم :دی چون الان بالای 1 تومن هست :دی)
بله هم آینو هم ساتیو

mamad6280
01-10-2009, 22:58
آقایون و خانوما این ساتیوتون تو پایتخت رویت شد

دو رنگ نقره ای و مشکی
بسیار زیباتر از عکسها و فیلماشه
قیمت هم 1.100.000 ناقابل
البته در همون آن یک نفر به شدت مشغول خریدنش بود(به کمک بچه هاش که میگفتن بابا مشکیشو بخر بابا مشکیشو بخر :31:)
راستی مگه این ریلیز شده که تو ایران هم اومده؟ شاید پری ریلیز بوده اینا دارن میفروشن ؟

پ.ن. : بنده محل رو ترک کردم و متوجه نشدم بالاخره بابا کدوم رو خریدن :27:

R@R#M@N
01-10-2009, 23:07
بله هم آینو هم ساتیو
کی ؟؟ میشه لینک بدین

آقایون و خانوما این ساتیوتون تو پایتخت رویت شد

دو رنگ نقره ای و مشکی
بسیار زیباتر از عکسها و فیلماشه
قیمت هم 1.100.000 ناقابل
البته در همون آن یک نفر به شدت مشغول خریدنش بود(به کمک بچه هاش که میگفتن بابا مشکیشو بخر بابا مشکیشو بخر )
راستی مگه این ریلیز شده که تو ایران هم اومده؟ شاید پری ریلیز بوده اینا دارن میفروشن ؟

پ.ن. : بنده محل رو ترک کردم و متوجه نشدم بالاخره بابا کدوم رو خریدن
به به !! قرمزش نبوووود ؟؟ البته من مشکیشو میخوام :دی
ریلیز که شده ولی تو خارج :دی پس این همه فیلما و آنباکسینگ و تبلیغات واسه چیه :دی ؟؟

Original Titan
01-10-2009, 23:17
ممد پيگير ميشدي ببيني همه چي داره يا نه!‌ قوطي و هندز فري و .... كامل اگه باشه كه خود گوشيه ! نسخه اصلي
ولي من بعيد ميدونم

Original Titan
01-10-2009, 23:23
کی ؟؟ میشه لینک بدین
بهراد همون آپوش خودمون ديگه ! شوت بازي در نيار بابا

R@R#M@N
01-10-2009, 23:38
بهراد همون آپوش خودمون ديگه ! شوت بازي در نيار بابا
لولز :دی
الان اومدم بگم که دیدم پست دادی ! خودمم تو موبایلستان یه سرچی زدم
نمیدونم این بشر از کجا این سه تا گوشی رو داره :دی

اگه خودش هست بیاد یه توضیحاتی بده به این جماعت الاف و منتظر :دی
منم میخوووووووامممم

R@R#M@N
01-10-2009, 23:41
مادررررجان :

آپوش بیا بگو اینا رو از کجا گیر آوردی :دی ؟؟منم یدونه ایکس2 و ساتیو میخوام :دی

R@R#M@N
02-10-2009, 00:13
جووووووووووون :

سایز اصلی :

اونلی بلک :دی

ali racer
02-10-2009, 00:23
پس این گوشی به ایران رسید !
من فکر میکنم تا 2 ماهه دیگه برسه به قیمت 750 تا 800

feryshad
02-10-2009, 01:06
Apoosh یا همون آقا پیمان در مورد این گوشی ها توضیح دادن قبلا! ایشون برای یکی از مجلات مطلب موبایلی می نویسند! و بخش موبایل مجله هم دستشونه! اسم مجله رو هم گفتن که اگه خواستی سرچ کنید تو تاپیک آینو هست! همچنین مدیر نمایندگی سونی اریکسون در ایران دوست نزدیکشونه و این سه تا گوشی رو داده که بررسی کنن!

*M!L4D*
02-10-2009, 18:22
آقا پس رویت شد ...!
فوق العاده هست ! ببینم دوربینش چطوره میگیرمش ! :دی

mishen
02-10-2009, 19:43
آقا پس رویت شد ...!
فوق العاده هست ! ببینم دوربینش چطوره میگیرمش ! :دی

با 1.100.000 تومن میشه این 12 مگاپیکسلی رو خرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجای ساتیو :31:

ببخشید آف تاپیک شد مقصودم اینکه اگر فقط منظورتان دوربین هست فعلا این دو با هم هم قیمت هستند !!

R@R#M@N
03-10-2009, 10:27
خب اینکه معلومه
توی هر رنج قیمتی میتونی یه دوربین خیلی خیلی بهتر نسبت به گوشی بخری !!
اینم نکته بود گفتی :دی ؟؟؟

mohamad_reza72
04-10-2009, 12:04
مادررررجان :

آپوش بیا بگو اینا رو از کجا گیر آوردی :دی ؟؟منم یدونه ایکس2 و ساتیو میخوام :دی

مگه ایکس 2هم اومده بیرون؟؟
اون کی میاد؟؟
قیمت پایه ایکس 2 چنده؟؟

SAEED_BARCELONA
04-10-2009, 15:37
ساتیو رو دیدم. wow کلاسش در حد ...(هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه که بخوام با ساتیو مقایسش کنم) واقعا زیبا بود. مخصوصا قرمزش. رنگش متالیک بود:دی همین 1150 هم میارزه به نظر من

R@R#M@N
04-10-2009, 16:01
من که 100% گوشی بعدیم همینه
فقط کی بخرم با خداست :دی

R@R#M@N
04-10-2009, 16:12
ناکس عکس میگیره هلوووووو !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jYzNS8zOTcxMzI5NjUwX2ZhMTc0ZDU5NTZfby5qcGc%3D&b=61

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zUxMC8zOTc1ODU0NDYzXzA2ZWRmY2ZiOGJfby5qcGc%3D&b=61

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jYyNy8zOTcwNTU5MzQ1Xzc5ZTdiYmNkODJfby5qcGc%3D&b=61

و بقیه توی لینک افلیکر :

عکس گرفته شده با آینو و یاری و آیفون 3ج س هم توش هست

abbot
04-10-2009, 18:02
سلام دوستان
امروز من هم این گوشی زیبا را در پایتخت دیدم هر 3 رنگ گوشی رو هم توی ویترینش گذاشته بوده . و با قیمت یک میلیون و صد هزار تومان می فروخت .:40::40:

noisymind
04-10-2009, 18:05
خدا کنه سونی اریکسون مثل بقیه گوشیهاش با سیاست غلط قیمت گذاریش به این گوشی گند نزنه!

ali racer
04-10-2009, 19:43
خدا کنه سونی اریکسون مثل بقیه گوشیهاش با سیاست غلط قیمت گذاریش به این گوشی گند نزنه!
جهانی اش حدود 800 دلاره که برای شروع فروش قیمت خوبیه
فقط این مغازه دارای علاالدین زیادی با انصاف هستن که میخوان رو گوشی 250 تومن بخورن :27:

mishen
04-10-2009, 19:52
8910 که بعد از 2 ماه قیمتش خیلی ملایم شد و به 600 تومن رسید اینم اگر زود افت قیمت کنه و فروشنده ها دندون گردی نکنند شاید برای اواسط آذر ماه به 600 تا 650 برسه

starn
04-10-2009, 20:01
دوستان سونی اریکسون Satio وارد بازار شد با قیمت 1 میلیون و 250

امروز اعلائدین دیده شد فقط یه مغازه اورده "فعلا"

R@R#M@N
04-10-2009, 20:58
طبق آخرین اخبار نقره ایش دید شد 990 تومن

mishen
04-10-2009, 21:07
طبق آخرین اخبار نقره ایش دید شد 990 تومن

بازم 200 تومن بالای قیمته

ninja3000sh
04-10-2009, 21:09
امروز منم دیدم تو علاءالدین طبق گفته یکی از دوستان یارو داره 350 تومن سود برمیداره:27:.
ولی کلا از نزدیک گوشی واقعا خوش دستی عالی داره.
تا یک ماهه دیگه قیمتش شدیدا افت میکنه.:10:
اینم از گوشی شاپ:

با قیمت 1.170 تومن گذاشته واسه فروش.
اونم با گارانتی اصلی اتصالات!!!!!!!!!!
این اتصالات مثل اینکه تو نخ سونی اریکسون هم رفته!!!!

mostafa_khan001
04-10-2009, 21:31
خوب نسبت به اکس وان وضع خیلی بهتره
اکس وان که کانفیگش از ساتیو به مراتب پایین تره،پایتخت اورده بود 1.5 میداد اوایلش!
تا ا ماه طول میکشه همه بیارن،2 ماه دیگه قیمتش ثابت میشه

R@R#M@N
04-10-2009, 22:16
مثه اینکه ارزونترین یمت همون نقره ای با قیمت 990 هست
یکی از بچه های خیلی نزدیک گفته اگه تا 2 روز دیگه 700 بشه میگیره :دی
خدا کنه بشه این بچمون عقده ای نشه :دی (شوخخخخخخی :دی)

ali racer
04-10-2009, 22:49
قیمت ساتیو میکشه پایین اونم به سرعت
یه موردش مربوط به اوضاع داخل میشه که با وارداتش بصورت انبوه قیمتش به قیمت جهانی اش نزدیکه میشه

دومین موردش به قیمت گذاری جهانی برمیگیرده
که با توجه به رکود جهانی شرکت ها مجبورن از سودشون کم کنن تا بتونن گوشی بفروش

پس بیخودی جوگیر نشین(اونایی که میخوان بخرن) و پول مفت نریزین جیب مغازه دارانه بی انصاف

SAEED_BARCELONA
05-10-2009, 12:56
علی از کی تا حالا تحلیل گر افتصادی شدی؟:دی
نمیدونم کی بود که مشکیشو خرید. همون 1100. عجب عاشقی بوده اون:دی
امروز 980
انگار بازار بورسه که ساعتی قیمتو میارن پائین

R@R#M@N
05-10-2009, 17:03
با این تفاسیر سعید میگیریش یا نه :دی ؟؟
راستی منتظر عکسشم هستیم :دی

noisymind
05-10-2009, 18:09
جهانی اش حدود 800 دلاره که برای شروع فروش قیمت خوبیه
فقط این مغازه دارای علاالدین زیادی با انصاف هستن که میخوان رو گوشی 250 تومن بخورن :27:

منظورم این قیمت کاذب یکی دو ماه اول نیست. کلا میگم. سونی همیشه عادت داره محصول شاخش رو قیمتش رو خیلی بالا نگه داره که این باعث میشه اون محصول نتونه با رقیبهای خودش ( بعضا بهتر ولی با قیمت کمتر ) رقابت کنه و مشتریاش رو از دست میده و بعد از اینکه دیگه اون محصول از رده خارج بشه و کسی بهش نگاه نمیکنه یک دفعه قیمتش وحشتناک میشکنه!
بهتره مثل نوکیا و سامسونگ هر چند وقت چند وقت و کم کم قیمتش رو بیاره پایین تا اینکه ثابت نگه داره و یک دفعه ...

S A M S U N G
05-10-2009, 18:42
سلام به همگی .

Satio هنوز ریلیز نشده . یعنی تو اروپا و آسیا .

الان فقط توی خاورمیانه به وفور پیدا میشه . دوست من از کویت آورد 550 تومن .

مخلصیم .

hamed1297
05-10-2009, 21:50
مطمئنا اینها همگی پروتوتایپ هستن.یه جورایی ریسک بزرگی هست خریدشون.

R@R#M@N
05-10-2009, 21:53
امیر مطمئنی 550 تومن :O ??

mishen
05-10-2009, 23:02
مطمئنا اینها همگی پروتوتایپ هستن.یه جورایی ریسک بزرگی هست خریدشون.

یعنی این همه پروتوتایپ تولید شده و فروش رفته ؟ اصلا مگه اجازه فروش داره ؟ نه من فکر نمیکنم نسخه نهایی نباشه خیلی بعیده :46:

hamed1297
05-10-2009, 23:06
خوب وقتی رسما توی بازار نیومده چطور میتونه نسخه اصلی و نهایی باشه؟من رو این حساب میگم.شاید حق با شما باشه.

mishen
05-10-2009, 23:11
خوب وقتی رسما توی بازار نیومده چطور میتونه نسخه اصلی و نهایی باشه؟من رو این حساب میگم.شاید حق با شما باشه.

دوستمون گفتند ظاهرا فقط توی خاورمیانه ریلیز شده . این موضوع رو کسی بررسی کرده ؟

mishen
05-10-2009, 23:18
توی سایت سونی اریکسون که علامت ستاره از کنارش رفته پس نباید جای شکی باقی بمونه

ninja3000sh
05-10-2009, 23:26
گوشیها همشون نسخه اصلی هستند که وارد بازار تهران شده اند و مشکلی بابت پروتوتایپ بودنش وجود نداره.هر کی خواست بخره نگران نباشه.:31:

hamed1297
05-10-2009, 23:36
جدی؟جالبه.خوب خیلی هم خوب.ایول به دولت دهم.دی...

feryshad
06-10-2009, 02:21
از اونجایی که گوشی داره کم کم همه جا ریلیز میشه رویوهاش هم خیلی زیاد شدن

این یکی جالبه

یه مقایسه عکاسی بین ساتیو و Canon IXUS 120 IS گذاشته . خیلی از دوربین گوشی تعریف کرده!
چپیه ساتیو و راستیه کنونه!

بالا ساتیو و پایین کنون

مزایا و معایب اینا رو عنوان کرده

مزایا:
واکنش تاچ اسکرین ، دوربین 12 مگی فوق العاده! ، پخش مدیای خوب ، اتصال عالی

معایب:
عمر کم باتری و پارازیت سیگنال ( که احتمالا به خاطر پروتوتایپ بودنه) ، نداشتن جک 3.5 میلیمتری

Built for speed

S A M S U N G
06-10-2009, 10:22
سلام به همگی .

دیجی کالا میده 980 تومن .

نخرید تا کامل بیاد . خیلی زود میشه 600 .

مخلصیم .

~ReZa~
06-10-2009, 10:49
عمر کم باتری
پس با این حساب سونی گند زده به باطری ساتیو.:2:
از اون اول هم معلوم بود باطری 1000 میلیش کم میاره.

feryshad
06-10-2009, 11:03
پس با این حساب سونی گند زده به باطری ساتیو.:2:
از اون اول هم معلوم بود باطری 1000 میلیش کم میاره.
اگه کامل بخونین نوشته :
The battery life is bad, but not unusually so for a touschscreen with a large display
عمر باطریش برای یه تاچ اسکرین با صفحه نمایش بزرگ غیر معمول نیست!

این مشکل رو ممکنه هر گوشی دیگه ای با این مشخصات داشته باشه مثل I8910 HD که با یه فریمور درست شد!

در کل به نظر من این گوشی با نسل جدید باتری ها که سونی اریکسون روش گذاشته فکر نکنم مشکل خاصی از بابت باتری داشته باشه ...

~ReZa~
06-10-2009, 11:11
اگه کامل بخونین نوشته :
The battery life is bad, but not unusually so for a touschscreen with a large display
عمر باطریش برای یه تاچ اسکرین با صفحه نمایش بزرگ غیر معمول نیست!

این مشکل رو ممکنه هر گوشی دیگه ای با این مشخصات داشته باشه مثل I8910 HD که با یه فریمور درست شد!

در کل به نظر من این گوشی با نسل جدید باتری ها که سونی اریکسون روش گذاشته فکر نکنم مشکل خاصی از بابت باتری داشته باشه ...
درسته ممکنه با اپدیت مشکل حل بشه ولی تا اون حد نه.
چون باطری 1000 میلی امپر واقعا کمه واسه چنین گوشی. فلش زنونش کلی تو مصرف باطریش تاثیر داره.
از روی مدت استندبای و تالک تایم هم نمیشه نظر داد مهم اینه که تو فیلم دیدن و بازی کردن و چیزهای دیگه باطری بهتر از اب در بیاد.
نبود جک 3.5 هم واقعا مسخرش کرده.:27:

feryshad
06-10-2009, 11:16
باتریش درسته 1000 میلی آمپره ولی از نوع لیتیون یون نیست (مثل بقیه گوشی ها) باتریش لیتیوم پلیمر (اگه این دوتا رو درست نوشته باشم!) هستش و از نوع جدید که یکی از مشخصاتش اینه که بعد از 2000 بار شارژ شدن بازم 80% ظرفیتش شارژ میشه!

جک 3.5 هم اگه داشت خیلی خوب بود ولی خب هر شرکتی سیاست خودش رو داره دیگه. این مشکل هم با یه تبدیل حل میشه ، در عوض هدفون موشن اکتیو جدید سونی اریکسون فقط به فست پورت خودش میخوره ...

S A M S U N G
06-10-2009, 14:08
سلام به همگی .

بحث باتری نکنین . هرکی این گوشی رو دوست داره بالاخره یه جا یه پریز برق پیدا میشه .

این همه گفتن i8510 باتریش تعظیله ، بچه ها نخریدن ؟ یا i900 .

به نظر من ساتیو باتریش معمولیه و گوشی توپی هم هستش . از نظر ظاهر و دوربین فعلا که حرف اول رو میزنه .

مخلصیم .

ninja3000sh
06-10-2009, 14:42
امروز قیمتش به 890 تومن هم رسید.:27:
پیکسون 12 مگاپیکسلی هم از 940 رسیده به 650 تومن.:27:
منتظر افت قیمتها باشین.:31:

mishen
06-10-2009, 14:46
زودتر برسه به 500 تومن همه بخرن ...آمممممین!

feryshad
06-10-2009, 17:35
سلام به همگی .

بحث باتری نکنین . هرکی این گوشی رو دوست داره بالاخره یه جا یه پریز برق پیدا میشه .

این همه گفتن i8510 باتریش تعظیله ، بچه ها نخریدن ؟ یا i900 .

به نظر من ساتیو باتریش معمولیه و گوشی توپی هم هستش . از نظر ظاهر و دوربین فعلا که حرف اول رو میزنه .

مخلصیم .
دقیقا
بحث باتری بیشتر برای کل کل برندهاست! وگرنه فکر نکنم واقعا مشکل باشه! یعنی مشکلی که خریدارش رو اذیت کنه

فعلا که منتظر کاهش قیمت هستیم

feryshad
06-10-2009, 22:02
اینم یه رویوی فوق العاده! بی صبرانه منتظر کاهش قیمتش هستم

عکس های فوق العاده از سه رنگ این گوشی (از همین حالا موندم کدوم رنگو بگیرم :دی) و همچنین عکس هایی از ساتیو به همراه آینو و یاری

همچنین اکسسوری هاش

چه حالی میده اینجوری بازی کردن

عجب استندی

لینک مطالب بالا:

/
و همچنین یه سری ویدئو از مدیا و ... یه هماره عکس های گرفته شده با این گوشی که فوق العاده ست!!

اینم یه پانوراما که سایز اصلیش 4681 در 1514 پیکسله که میشه 7 مگاپیکسل

برای دیدن فیلم ها و سایز اصلی عکس ها و همچنین عکس های بیشتر برین به لینک زیر

feryshad
06-10-2009, 22:28
پوووف کیفیت عکس هاش معرکهس پسر. دارم یکی یکی سیو میکنم!

یه چیز جالب:
همراه هر ساتیو کارتی میدن که میشه با اون 3 تا فیلم (با سایز nHD و 3 تا از 50 تا) و سه تا MV ( اینم 3 تا از 300 تا) و 2 تا بازی از 100 تا بازی که تو قسمت PLAY NOW رو به صورت مجانی دانلود کرد. که ظاهرا محدودیتش تا پایان دسامبره!

hamed1297
06-10-2009, 22:40
حاجی عکساش نمیاد.جاپوونی زده.

ninja3000sh
06-10-2009, 22:44
فری جون عکسها رو کاش جای دیگه اپ کنی.
لودشون خیلی وقت میگیره.:13:

R@R#M@N
06-10-2009, 23:17
WoW
عجب عکسایی میگریره بی پدر :

R@R#M@N
06-10-2009, 23:20
پست بالا ادیت شد ! عکسا رو آپ کردم (البته 7 -8 تاش مونده که تو لینک زیر ببینید)
واسه دیدن فول سایزش برین به این لینک :

R@R#M@N
06-10-2009, 23:20
آپلود کردم تو یجا دیگه :

R@R#M@N
06-10-2009, 23:22
عکسای بیشتر :

hamed1297
06-10-2009, 23:51
ای بابا.بهراد بدترش کردی.همون لینکهایی که باز نمیشه رو دوباره گذاشتی؟

R@R#M@N
07-10-2009, 00:02
ادیت و آپلود گردید :دی

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 08:54
عکسها رو نمیشه از سایت eprice لینک مستقیم داد نشون نمیده برید تو لینک سایتش.

بسی حال کردیم .. رنگ نقره ایش به نظره من چیز حقیه البته از جلو که زیاد فرق ندارن .

R@R#M@N
07-10-2009, 09:08
آره حمید نمیشه لینک مستقیم داد
ولی من اکثرشون رو سیو و تو تاینی پیک آپ کرد

mishen
07-10-2009, 11:41
راستی کابل تی وی اوت تو پکش هست یا نه ؟

feryshad
07-10-2009, 11:59
راستی کابل تی وی اوت تو پکش هست یا نه ؟
بلی

/

بچه ها اگه هنوز نتونستین عکس ها رو ببینید بگین همه رو آپ کنم تو یه فایل زیپ. کلا 2 مگ میشه.

/

و بالاخره مقایسه دوربین ساتیو و پیکسون 12

پیکسون 12 نسخه نهایی و ساتیو نسخه پروتوتایپه
البته میگه پیکسون گرمتر و ساتیو سردتر عکس میگره و اینکه کدوم بهتره بستگی نظر شخصیه. و پیکسون اندکی شارپ تره که با توجه به پروتوتایپ بودن ساتیو عادیه!
ولی نکته جالب اینه که پروتوتایپ ساتیو هم خیلی خوب عمل کرده

/

اینم یه مقایسه دیگه بین این چهار تا
1. ساتیو
2. نیکون D70S
3. سونی سایبرشات W180
4. ایکسپریا X1

خودتون ببینید ...

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 12:05
سایت فروش آنلاین سونی اریکسون ساتیو رو پیش فروش زده به قیمت 510 پوند انگلیس معادل با 818200 تومان ایران (واحد های ارزی به قیمت روز بانک جهانی محاسبه شده است :دی)

تایمر هم گزاشته تا 1 روز دیگه گوشیها رو تحویل مردم میده :

سایت تایم تکس هم ستیو رو میفروشه به قیمت 880 دلار امریکا معادل با 885400 تومان ایران .

سایت گوشی شاپ زده 955000 تومان ایران:

ستاد قیمت رسانی :دی

sogol6561
07-10-2009, 12:27
عجب عکسهایی گرفته pixon .:18:
راستی یه سوال؟
از کجا میشه فهمید که اونایی که الان تو بازارند پرتو تایپ نیستند.

feryshad
07-10-2009, 12:40
عجب عکسهایی گرفته pixon .:18:
راستی یه سوال؟
از کجا میشه فهمید که اونایی که الان تو بازارند پرتو تایپ نیستند.
سایز عکس های پیکسون بیشتر از دو برابر ساتیو هستش!!
من همه عکس هایی که گذاشته رو دیدم. غیر از کمی شارپ تر بودن پیکسون ، گرم و سرد بون عکس هاشون برتری رو کاملا سلیقه ای میکنه!
مثلا عکسی که توش چکمه هست به نظرم پیکسون بهتره و تو عکس از گل بنفش رنگ به نظرم ساتیو بهتر گرفته

/
یه فیلم گرفته شده با ساتیو هم هست (به حجم تقریبا 30 مگ)
اگه تونستین دانلودش کنید.
خودش که گفته با اینکه D1 فیلم نمیگیره که الان یه استاندارده برای گوشی های های اند و تو سایز VGA فیلم میگیره ولی کیفیتش شگفت انگیزه! کنتراستش خوب ، خیلی شارپ و بسیار روان فیلم میگره!

قیمتش که که حمید هر لحظه آخرین قیمت ها رو به دلار ، یورو و معادل ریالیش به قیمت روز بانک جهانی میذاره . دیگه چی میخواین؟ :دی

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 15:06
قیمتش که که حمید هر لحظه آخرین قیمت ها رو به دلار ، یورو و معادل ریالیش به قیمت روز بانک جهانی میذاره .

:دی

gsmarena الان یه قیمتی از خودش در کرد عجیب ! به قیمت 650 یورو معادل با 962200 تومن !

حال آنکه یه بابایی اومده گفته آنلاین به قیمت 470 پوند انگلیس معادل 754000 تومان ولی نگفته از کجا .

یه بنده خدا دیگه اومده گفته در amazon.de میفروشن به قیمت 499 یورو معادل 738600 تومان !

به نظر قیمتها بسیار نوسانی هست .

S A M S U N G
07-10-2009, 15:35
1000 دلار ناقابل !

مخلصیم .

~ReZa~
07-10-2009, 15:48
قیمتش خیلی کاذبه.حتی اون ور آب.:27:پس تو ایران هم بیچاره ها با همون قیمتها دارن میفروشن.
همین سایته 16gb i8910 hd رو زده 699 دلار.
قیمت ساتیو چرا اینجوری شده؟؟؟

feryshad
07-10-2009, 18:22
:دی

gsmarena الان یه قیمتی از خودش در کرد عجیب ! به قیمت 650 یورو معادل با 962200 تومن !

حال آنکه یه بابایی اومده گفته آنلاین به قیمت 470 پوند انگلیس معادل 754000 تومان ولی نگفته از کجا .

یه بنده خدا دیگه اومده گفته در amazon.de میفروشن به قیمت 499 یورو معادل 738600 تومان !

به نظر قیمتها بسیار نوسانی هست .

حمید GSMArena کجا گفته 650 یورو؟
تو لینکی هم که داده که نوشته یکی از خیلی :دی (آمازون رو میگم) 499.97 یورو قیمت داده

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 18:32
عجب بلایی هستند اولش 650 یورو بود از تیترش هم میتونی بفهمی ولی بعدا مثله اینکه ملت دوزاریشون افتاد 100 یورو بالا گفته اعاتراض کردن الان من رفتم کردن 550 یورو ! این gsmarena هم از اون پدر سوخته هاست ! :دی

feryshad
07-10-2009, 18:36
آره میشد حدس زد که سوتی دادن :دی
فعلا که دور دور فروشنده هاست که تا جایی که میتونن بندازن ...

از این قیمت های نجومی اینجا هم میده :دی

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 18:44
قیمتش بد نیست به نظره من یعنی سونی گرون نمیده این فروشنده ها هستند که دارن کرم میریزن .. سایت رسمی داره میفروشه به قیمت 510 پوند انگلیس معادل با 818,200 تومان ایران :دی اونوقت نوسان قیمتها کولاک میکنه 1000 دلار >؟؟؟؟

خوب چه کرمیه از جای گرون بخره آدم .. تو جاهای مختلف قیمتش متفاوته تو کلمبیا مثکه یارو کامنت زده بود 650 دلار !

R@R#M@N
07-10-2009, 21:21
هه هه !!
ال سی دی ستیو رو نیگا کنین ! 8910 رو گذاشته تو جیبش =))

همچین ای OLED های سامسونگ کم نداره : )) :

R@R#M@N
07-10-2009, 21:22
این رنگیش هم جدیده مثله اینکه :دی :

AT&T
07-10-2009, 21:33
گوشی قشنگو کاملیه دمش گرم فقط مشکیش

S A M S U N G
07-10-2009, 21:49
سلام به همگی .

بهراد جان من که نفهمیدم چطوری فهمیدی صفحه نمایش این از اون بهتره :دی

ولی صفحه نمایش خوبی داره .

مخلصیم .

R@R#M@N
07-10-2009, 21:54
سلام به همگی .

بهراد جان من که نفهمیدم چطوری فهمیدی صفحه نمایش این از اون بهتره

ولی صفحه نمایش خوبی داره .

مخلصیم .
عکس رو ندیدی مگه ؟؟

S A M S U N G
07-10-2009, 21:56
دیدم ولی هرچی فکر میکنم نمیدونم چطوری مقایسه کردی :دی

نه یه عکس هستش نه یه زاویه دارن و نه فوکوس روی عکسها یکی هست .

نمیدونم شاید من نمیفهمم !

مخلصیم.

ali racer
07-10-2009, 21:59
کدوم احمقی این عکس رو گرفته ؟؟
تو رو خدا فوکوس رو نگاه کن اصلا علامت سامسونگ محو شده !!

S A M S U N G
07-10-2009, 22:07
علی چرا فخشش میدی ؟

من مطمئنم کسی که این عکسو گرفته اصلا قصدش مقایسه صفحه نمایش نبوده .

مخلصیم .

Original Titan
07-10-2009, 22:07
اوه اوه اوه!! ميبنم كه علي ريسر مدافع حقوق سامسونگ شده! :دي
چيه ريسر؟ گوشيتو دوست داري؟ اون عكس گوشيه توئه؟
به نظر من هم فرقي بين صفحه نمايش ها نمي كنه!‌درصورتي كه بايد اچ دي خيلي بهتر باهش ! آخه oled هستند :دي

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 22:08

درست صحبت کن :دی

خوب عزیزه من همزمان که نمیتونه تو دو جا فکوس کنه هم سطح که نیستن ! مقایسه درست نیست.

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 22:09
این amoled ها صفحه نمایششون زیر نور آفتاب اصلا خوب نیست ..شاید tft ساتیو بهتر باشه باید منتظر ریویوش بود .

SAEED_BARCELONA
07-10-2009, 22:20
کار به صفحه نداشته باشید فقط هنر طراحی رو ببینید:دی
اینو که دیگه نمیخواید بگید قصدش مقایسه نبوده یا چمیدونم علامت سامسونگ محو شده یا ریسر بیاد از سامی طرفداری کنه. ریسر بیا مجمع میخواک پوستتو بکنم

ninja3000sh
07-10-2009, 22:26
من یه چیزی در مورد این ال سی دی i8910 بگم.
واقعا بهترین کیفیت رو داره و نمیشه ال سی دی هر گوشی رو باهاش قیاس کرد.
تو عکس بالا هم بهتر بود طرف از themes پایین استفاده میکرد که شبیه همون themes ساتیو هستش.

در حالی که اورده با themse پایینی مقایسه کرده:

خودتون نگاه کنید دیگه فرق چقدره.
به جرات میشه گفت ال سی دی i8910 یکی از بهترینهاست.:10::40:

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 22:26
کار به صفحه نداشته باشید فقط هنر طراحی رو ببینید
اینو که دیگه نمیخواید بگید قصدش مقایسه نبوده یا چمیدونم علامت سامسونگ محو شده یا ریسر بیاد از سامی طرفداری کنه. ریسر بیا مجمع میخواک پوستتو بکنم

آخه حرف یه آدم باری به هر جهته کچل که قبول نیست ! :دی همینجا پوستشو بکن :دی

ali racer
07-10-2009, 22:29
کار به صفحه نداشته باشید فقط هنر طراحی رو ببینید:دی
اینو که دیگه نمیخواید بگید قصدش مقایسه نبوده یا چمیدونم علامت سامسونگ محو شده یا ریسر بیاد از سامی طرفداری کنه. ریسر بیا مجمع میخواک پوستتو بکنم\\

من کاری به این حرف ندارم
عکس هاش جهت دار بود :31:
ولی واقعا طراحی ساتیو زیبا و چشم نوازه:46:میخرمش :31:

علی چرا فخشش میدی ؟

من مطمئنم کسی که این عکسو گرفته اصلا قصدش مقایسه صفحه نمایش نبوده .

مخلصیم .
من فحش ندادم که
حقیقت رو گفتم به فوکوس نگاه کن اصلا علامت سامسونگ محوه !
ضمنا من اصلا بحث ال سی دی رو نکردم بهراد کرد

اوه اوه اوه!! ميبنم كه علي ريسر مدافع حقوق سامسونگ شده! :دي
چيه ريسر؟ گوشيتو دوست داري؟ اون عكس گوشيه توئه؟
به نظر من هم فرقي بين صفحه نمايش ها نمي كنه!‌درصورتي كه بايد اچ دي خيلي بهتر باهش ! آخه oled هستند :دي
عزیز جان صحت عکس مورد تردیده
اصلا هم بحث سامسونگ نیست بحث گوشی خودمه مخوام سالاری اش ثابت بشه :31::31::31:

درست صحبت کن :دی

خوب عزیزه من همزمان که نمیتونه تو دو جا فکوس کنه هم سطح که نیستن ! مقایسه درست نیست.
درست صبحت کردم:31:
شما بیا تو مجمع اصلا کارت دارم !

این amoled ها صفحه نمایششون زیر نور آفتاب اصلا خوب نیست ..شاید tft ساتیو بهتر باشه باید منتظر ریویوش بود .
آره واقعا زیر نور مستقیم آفتاب نمایش مزخرفی دارند !

ضمنا جوش نزنین اینقدر بزودی رویو کامل از مقایسه ال سی دی ساتیو میاد
مسلما تو تاریکی عملکرد ال ایی دی بهتره
زیر نور آفتاب مستقیم تی اف تی

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 22:29
تم ساتیو هم همچین مال نیست باز ماله سامسونگه خوش آبو رنگ تره !

ali racer
07-10-2009, 22:32
تم ساتیو هم همچین مال نیست باز ماله سامسونگه خوش آبو رنگ تره !
به نظر من گوشی مشکی باید تمش مشکی باشه تا آیکون ها خودشون رو کامل نشون بدن
اولین گوشی ای هم که از این روش(مچ بودن رنگ مشکی و تم مشکی استفاده کرد)
نوکیا تو 95 8گیگ بود

SAEED_BARCELONA
07-10-2009, 22:33
عکس اولی که بهراد گذاشتو ببینید. متوجه چی میشید؟ نگاه کنید خوب 5دیقه دیگه میگم:دی
1
2
3
4
5
کنتراست.
این راهنمایی بود. خودتون قضاوت کنید.

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 22:34
این طلاییش هم چیز حقیه ها !

نوکیا تو 95 8گیگ بود

حالا پای نوکیای خائن رو میکشی وسط ؟ :27:

SAEED_BARCELONA
07-10-2009, 22:37
آقا یه چیزی. این عکسایی که نینجا گذاشت چرا دکمه های پائین گوشیه روشن نشده؟ روشن نمیشه یا سوخته؟:دی
موقعی که K800 رو به k810 تبدیل کردم دکمه هاش روشن نمیشد یه پچ بود میریختیم درست میشد. ریسر میخوای بهت بدمش؟:دی

ali racer
07-10-2009, 22:40
آقا یه چیزی. این عکسایی که نینجا گذاشت چرا دکمه های پائین گوشیه روشن نشده؟ روشن نمیشه یا سوخته؟:دی
موقعی که K800 رو به k810 تبدیل کردم دکمه هاش روشن نمیشد یه پچ بود میریختیم درست میشد. ریسر میخوای بهت بدمش؟:دی
اون دکمه های پایین تزیینی هستن کار نمیکنن:31:
ایشالا ساتیو خریدین میفهمین که واقعا کاربردی ندارن !

ضمنا در زمینه ال سی دی کم آوردین گیر دادین به دکمه ؟:31:

عکس اولی که بهراد گذاشتو ببینید. متوجه چی میشید؟ نگاه کنید خوب 5دیقه دیگه میگم:دی
1
2
3
4
5
کنتراست.
این راهنمایی بود. خودتون قضاوت کنید.

شما عکس رو ببین پس زمینه اش قهوایی نه مشکی آخه !!!

SAEED_BARCELONA
07-10-2009, 22:50
چه ربطی به قهوای یا سرخاب ماتیکیه پس زمینه داره؟ کلا هر رنگی که هست تیرست و مشخصه که کاملا همون رنگ نیست. تو خودت لگنتو یه خورده کج کن ببین چطوری میشه. علی سامسونگ TVهاش کنتراست درست حسابی ندارن تو داری از صفحه موبایل هاش طزفداری میکنی؟ عاقل باش. کنتراست یکی از مانیتوراش (اسم نمیارم:دی) 1:897 بوده بی پدر به ملت گفت 1:50000. چه قدر هم ملت رفتن خریدن.
در زمینه ال سی دی هم کم نیادوردم.
باز دکمه تزئینیه ساتیو بهتره تا این

^^ HAMID ^^
07-10-2009, 22:59
این ریسر اصلا قبلن ها م قبول نمیکرد ..سره مقایسه ال سی دی c905 با n95 8 اینقدر عکس مقایسه ای آوردیم آخرش حرفه خودش رو میزد کچل اصلا حرف تو اون مخش نمیره ! پیشنهاد میکنم مدیران این شخص رو بن کنن که مسئول این اغتشاشات خوده کچلشه ! :دی

R@R#M@N
07-10-2009, 23:37
نزارین برم ساتیو بگیرم ریویوو بذارما :دی !!

feryshad
08-10-2009, 02:41
اگه انصافا بخوایم بگیم نمیشه با همین چند تا عکس گفت ال سی دی ساتیو بهتره!
باید یه عکس از یه زاویه باز و یه دیاف باز باشه که رو یه گوشی فوکوس نشه!
اینجوری تو یه عکس ال سی دی یه گوشی بهتر دیده میشه و تو یه عکس دیگه برعکس

مثلا تو این عکس ال سی دی ساتیو محوه!

و تو این عکس ها بسته به اینکه کجا فوکوس شده ال سی دی بهتر نشون داده میشه :دی

ولی چیزی که معلومه ال سی دی ساتیو به همین سادگی ها کم نمیاره! و ال سی دی سرحالی داره ( کپی رایت ریسر :دی)

/ تو لینک پایینی که قبلا گذاشته بودم و مقایسه ساتیو و X1 و کنون D70S و سایبرشات W180 بود تو کامنت ها یه کامنت جالب هستش!
یکی گفته که ساتیو 7 ساعت شارژ نگه میداره ، بعدش هم یکی اومده گفته:
You're refering to dotsysx's review, right? I dropped a comment there. You need to take good initial care for the Satio's battery by charging it overnight for the first few times and after that, it can easily last 1.5 days with HSDPA, WiFi, push notifications etc.

خب اینم از باتری ...

amin n & i series
08-10-2009, 03:02
سلام
بابا این طوری فایده نداره یکی اوون ور دنیا بگه باطریش بده یا دوربینش خوبه
یکی از بچه های با صفا ، لوتی و با مرام همین امروز جیب بابا رو خالی کنه بره یکیشو بخره هم توضیحات کامل و دقیق به ما بگه هم خودش حالشو ببره
تازه خیلی هم کلاس داره
پس یکی یه حالی به همه بده بره بخره زودی بیاد نتیجشو به ما بگه!!!!!!!!!

Original Titan
08-10-2009, 08:54
سلام
یکی از بچه های با صفا ، لوتی و با مرام همین امروز جیب بابا رو خالی کنه بره یکیشو بخره هم توضیحات کامل و دقیق به ما بگه هم خودش حالشو ببره
تازه خیلی هم کلاس داره
تو هم آينده روشني داري:دي
اينقدر هيجان زده نشيد بابا! دو روز ديگه بهتون قول ميدم اين تاپيك پر بشه از كسايي كه دارن در مورد گوشي صحبت ميكنن و سوالاي الكي ميپرسن :دي
اصلا ميخواييد من برم فردا صب بخرم؟
ولش كن گور باباي ضرر يه هفته ديگه صبر ميكنيم!

hasanmotori
08-10-2009, 09:07
تو لینک پایینی که قبلا گذاشته بودم و مقایسه ساتیو و X1 و کنون D70S و سایبرشات W180 بود تو کامنت ها یه کامنت جالب هستش!
یکی گفته که ساتیو 7 ساعت شارژ نگه میداره ، بعدش هم یکی اومده گفته:
You're refering to dotsysx's review, right? I dropped a comment there. You need to take good initial care for the Satio's battery by charging it overnight for the first few times and after that, it can easily last 1.5 days with HSDPA, WiFi, push notifications etc.

البته میدونید که وقتی باتری کامل شارژ میشه بعد از حدود 2 ساعت دیگه گوشی مدار شارژو قطع میکنه و 10 ساعتم که بزاریدش هیچ فایده ای نداره
البته با چند بار شارژ کردن بازده باتری به حداکثرش میرسه و بهتر میشه

~ReZa~
08-10-2009, 11:21
سلام
تازه خیلی هم کلاس داره
عجب دل خوشی داری!دی
آخه کدوم عاقلی به این گوشی 950 تومن پیاده میشه:27:از اون بهترش تو بازار داره با قیمت 600 تومن به فروش میرسه اونو ول کنن بیان اینو بخرن.:5:
این گوشی بیشتر از 500 تا پول سبز تک هزار تومنی ارزش نداره براش پیاده بشی.

feryshad
08-10-2009, 12:12
البته میدونید که وقتی باتری کامل شارژ میشه بعد از حدود 2 ساعت دیگه گوشی مدار شارژو قطع میکنه و 10 ساعتم که بزاریدش هیچ فایده ای نداره
البته با چند بار شارژ کردن بازده باتری به حداکثرش میرسه و بهتر میشه
اینی که شما گفتین درسته ولی ربطی به اینی که من گفتم نداره. اینی که من گفتم یکی اومده گفته ساتیو در حالت فول شارژ بعد از 7 ساعت استفاده شارژش کامل خالی میشه و یکی دیگه اومده گفته که اینجوری نیست و بعد از چند بار شارژ شدن هر روزه دیگه مشکلی نداره و با HSDPA و وای فای و ... راحت یک روز و نیم جواب میده ...

hasanmotori
08-10-2009, 12:30
اینی که شما گفتین درسته ولی ربطی به اینی که من گفتم نداره. اینی که من گفتم یکی اومده گفته ساتیو در حالت فول شارژ بعد از 7 ساعت استفاده شارژش کامل خالی میشه و یکی دیگه اومده گفته که اینجوری نیست و بعد از چند بار شارژ شدن هر روزه دیگه مشکلی نداره و با HSDPA و وای فای و ... راحت یک روز و نیم جواب میده ...

این گفته برای چند دفعه اول در طول شب بزارید تو شارژ یعنی اینکه مثلاً یه 7 8 ساعتی بزارید تو شارژ ... یا منظورش چیز دیگه ای بوده ؟

feryshad
08-10-2009, 12:36
گفته برای چند بار اول هر شب میذارین تو شارژ ولی بعد از چند بار با وای فای و ... یه روز و نیم رو راحت جواب میده ...

amin n & i series
08-10-2009, 12:50
حالا ما که پیشنهاد دادیم
‏میخواین انجام بدین میخواین ندین
ولی هر کی بخره خیلی کلاس داره

M@hdi-B
08-10-2009, 16:27
منم امروز این گوشیو تو علاالدین دستم گرفتم....باید بگم ساختار بدنش افتضاحه...عین اسباب بازیه:27:

950 هم قیمت گذاشته بودن.

Original Titan
08-10-2009, 17:41
چي ميگه اين ؟ :دي
آپوش كه يه چيز ديگه مي گفت! اون كه ريويو مينويسه :دي

M@hdi-B
08-10-2009, 18:35
چي ميگه اين ؟ :دي
آپوش كه يه چيز ديگه مي گفت! اون كه ريويو مينويسه :دي

منظورت منم؟؟؟؟؟؟:13:

این به در و تخته و دیوار و چوب و کاغذ می گن:31:

دوست من شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟؟ من گوشیو دستم گرفتم...شما هم تا دستت نگرفتی باور نکن حتی حرفای منو:46:

feryshad
08-10-2009, 18:59
تو یکی از لینک های قبلی یه فیلم گرفته شده با ساتیو بود که از تو سایت به سختی دانلود میشه یعنی وسطاش قطع میشه. اونو آپلود کردم. اگه کسی خواست از اینجا دانلود کنه

فیلمش یه فگته همون سایتی که گذاشته کنتراست خوبی داره خیلی شارپ و روونه. طرف با گوشی دور خودش میچرخه ولی هیچ تیکی تو فیلم نمیوفته

Original Titan
08-10-2009, 19:14
منظورت منم؟؟؟؟؟؟

این به در و تخته و دیوار و چوب و کاغذ می گن

دوست من شنیدن کی بود مانند دیدن؟؟؟ من گوشیو دستم گرفتم...شما هم تا دستت نگرفتی باور نکن حتی حرفای منو
عذر خواهي ميكنم ! :دي
آپوش هم كه من ميگم گوشي را دست گرفته بود! ميگم كه ريويو نويسه! تو همين تاپيكه !

M@hdi-B
08-10-2009, 19:58
عذر خواهي ميكنم ! :دي
آپوش هم كه من ميگم گوشي را دست گرفته بود! ميگم كه ريويو نويسه! تو همين تاپيكه !

خواهش می کنم بابا شوخی کردم:46:

می شناسمش...هر کسی یه نظری داره ولی به نظر من ساختار بدنش یه جوری بود....حالا بی خیال ...سونی اریکسونیها نریزن سرم شانس آوردم:31:

M@hdi-B
08-10-2009, 20:01
تو یکی از لینک های قبلی یه فیلم گرفته شده با ساتیو بود که از تو سایت به سختی دانلود میشه یعنی وسطاش قطع میشه. اونو آپلود کردم. اگه کسی خواست از اینجا دانلود کنه

فیلمش یه فگته همون سایتی که گذاشته کنتراست خوبی داره خیلی شارپ و روونه. طرف با گوشی دور خودش میچرخه ولی هیچ تیکی تو فیلم نمیوفته

اینو ساتیو گرفته؟؟؟:13:

59 ثانیه ....28 مگ...اونوقت با این کیفیت؟؟

feryshad
08-10-2009, 20:12
آره ساتیو گرفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

59 ثانیه 28 مگ چجوریه الان؟ کمه؟ زیاده؟ کم کیفیته؟ کیفیتش بالائه؟

M@hdi-B
08-10-2009, 20:15
آره ساتیو گرفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

59 ثانیه 28 مگ چجوریه الان؟ کمه؟ زیاده؟ کم کیفیته؟ کیفیتش بالائه؟

والا 59 ثانیه با ان95 8گیگ میشد 22 مگ ....سوبل این کیفیت داشت:27:

feryshad
08-10-2009, 20:24
خب دو تا گوشی رو باید تو حالت مساوی مقایسه کرد. این محلی که با ساتیو فیلم گرفته نزدیک غروبه و نور خورشید مستقیم و با انعکاسش از رو آب تو لنز میتابه . ولی با این وجود باز تیکی نداره و هر جای تصویر که Pause بشه تصویر تار نیست ...

اسکل خاورمیانه
08-10-2009, 21:04
منم امروز این گوشیو تو علاالدین دستم گرفتم....باید بگم ساختار بدنش افتضاحه...عین اسباب بازیه:27:

950 هم قیمت گذاشته بودن.

من امروز این گوشی رو گرفتم دستم ! واقعا عجب چیزی بود ! محیط کاربری هلو !
من n95 دارم !
باید بگم n95 در مقابلش مثل اسباب بازی میمونه !

Original Titan
08-10-2009, 22:43
من امروز این گوشی رو گرفتم دستم ! واقعا عجب چیزی بود ! محیط کاربری هلو !
من n95 دارم !
باید بگم n95 در مقابلش مثل اسباب بازی میمونه !
اين همون چيه كه بايد تو اين تاپيك زياد گفته بشه :دي
مهدي برگ با تو ام :دي

SAEED_BARCELONA
08-10-2009, 23:46
جناب مهدی خان مطمئنی ماکتشو بهت ندادن. چون من که رفتم باش کار کردم اصلا چنین احساسی بهم دست نداد!!! خیلی هم خوش ساخت بود. فوق العاده خوش دست بود. بازم فکر کنم ماکتشو بهت دادن!!

hasanmotori
09-10-2009, 00:57

فک کنم شما فیلم برداری امنیا اچ دی یا حتا اس8300 رو ندیدین

این فیلمی که شما زحمتشو کشیدی هر 1 ثانیش نیم مگه در حالی که فیلم d1 امنیا اچ دی یعنی 720x480 که واقعاً روونه و تو این زمینه بی رغیبه با صدای افتضاحش یعنی با بیتریت 13 کیلوبیت هر 1 ثانیش 1 مگه

بعدشم کیفیت تصویرشو ببینید تفاوت خیلی زیاده

ali racer
09-10-2009, 01:04
بچه ها گارانتی معتبر سونی اریکسون چیه ؟

ninja3000sh
09-10-2009, 01:05
بچه ها گارانتی معتبر سونی اریکسون چیه ؟
کامتل.:27:

R@R#M@N
09-10-2009, 01:07
سیتادل
ولی کم و گرونه
بیشتر کامتل تبلیغاتشو میکنه و البته وارد :دی ! ولی کامتل موتورولا رو هم پوشش میده!

M@hdi-B
09-10-2009, 09:35
جناب مهدی خان مطمئنی ماکتشو بهت ندادن. چون من که رفتم باش کار کردم اصلا چنین احساسی بهم دست نداد!!! خیلی هم خوش ساخت بود. فوق العاده خوش دست بود. بازم فکر کنم ماکتشو بهت دادن!!

خیلی ممنون:13:

SAEED_BARCELONA
09-10-2009, 10:50
خیلی ممنون
خواهش میکنم!!

R@R#M@N
09-10-2009, 11:26
فک کنم بشه هوم اسکرین ساتیو رو اینجوری هم کرد
اینا خیلی خشکلترن :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M@hdi-B
09-10-2009, 11:57
خواهش میکنم!!

ببین دوست عزیز دیگه بعد از یه عمر گدایی شب جمعمونو گم نمی کنیم..این یک....دو: گوشی که بعد از 6ماه بشه 400 تومن از نظر من فرقی با ماکت نداره:27:

Original Titan
09-10-2009, 12:12
گوشی که بعد از 6ماه بشه 400 تومن از نظر من فرقی با ماکت نداره
پس همه گوشي ها ماكتن؟

SAEED_BARCELONA
09-10-2009, 12:12
مگه گوشی سراغ داری که بعد از 6ماه نشه 400؟ جز آیفون؟!!!
اگه سراغ داری فک کنم شب جمعرو گم کردی:دی

M@hdi-B
09-10-2009, 12:20
مگه گوشی سراغ داری که بعد از 6ماه نشه 400؟ جز آیفون؟!!!
اگه سراغ داری فک کنم شب جمعرو گم کردی:دی

بله سراغ دارم....htc touch hd بعد از یه سال هنوزم 700 تومنه....یا تاچ پرو بعد از 8ماه هنوز 750 تومنه...ولی x1 چی که با اچ دی اومده؟...اون کجا و این کجا؟؟؟
من قصد به هم ریختن تاپیکو ندارم با کسی هم دعوا ندارم....برو تو تاپیک X3 پستمو ببین بعد قضاوت کن.
ساتیو حرفی واسه گفتن نداره(با وجود این همه غول)

ali racer
09-10-2009, 12:31
به به میبینم که دعوا داره شروع میشه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

سیاست فروش اکثر تولید کنندگان انبوه مثل نوکیا..سونی..سامسونگ و...
پایین آوردن قیمت در ازای پایین آوردن کیفیته

همه مون هم میدونیم کیفیت سری اول گوشی ها یه چیز دیگه اس !!

ولی بعضی شرکت ها مثل اپل همچین سیاستی ندارن
چون اپل کل تولیداتش تا الان2 گوشی و نصفی(یا همون 3 تا با کمی اغماض!) بیشتر نبوده
میخواد قیمت کم کنه که چی ؟
100 تا گوشی جدید نداره که مثل سامسونگ و سونی و... جایگزین کنه !

sormob
09-10-2009, 12:34
سلام دوستان .میخواستم بدونم LCD این گوشی از نوع خازنی هست یا که مقاومتی هستش؟

ali racer
09-10-2009, 12:44
سلام دوستان .میخواستم بدونم LCD این گوشی از نوع خازنی هست یا که مقاومتی هستش؟
به پی سی خوش اومدین:40:

از نوع مقاومتی هستش

Mah12
09-10-2009, 12:56
و قول دوربینش رو هم نخوری
مگه دوربین قول داره؟؟؟ منظورتون گوله؟؟

M@hdi-B
09-10-2009, 12:59

ببخشید آقا معلم بلافاصله ویرایش کردم...حالا تو هم بیا بپیچ به پر و پای ما:31::46:

~ReZa~
09-10-2009, 13:01
گیر دادی ها.تو املا میخوایی ردمون کنی.حالا کو تا امتحانات.:27:

noisymind
09-10-2009, 13:03
ای بابا. حالا مگه بده که آدم 400 پول بده یک گوشی تاچ داشته باشه با دوربین 12 بعلاوه فلاش زنون و لد ؟

corey
09-10-2009, 13:35
بله سراغ دارم....htc touch hd بعد از یه سال هنوزم 700 تومنه....یا تاچ پرو بعد از 8ماه هنوز 750 تومنه...ولی x1 چی که با اچ دی اومده؟

مهدی خان قیمت جهانی htcهم خیلی پایین تر از این حرفاست ولی اینجا به خاطر عرضه کم و یک سری مسائل با قیمت نجومی فروخته میشه
اکسپریا هم با قیمت نزدیک 700 تومن وارد بازار جهانی شد و این گرون فروختن دیگه بر میگرده به فروشندگان اینجا

باید بگم واقعا کیفیت بدنش منو یاد x1 انداخت که همشون ترک برمیداشتن.

استاد اکسپریا1 بیشتر جنس بدنش از استیل بود و فقط بعض جاهاش از پلاستیک بود
شما حاضرم شرط ببندم که اصلا ساتیو دستت نگرفتی چون جنس بدنه ساتیو و x1 هیچ شباهتی به هم نداره
جنس بدنه ساتیو دقیقا مثل 905 هست و تنها ایرادش اینه که رنگش مات هست وبرای همین یه ذره نسبت به ان97 و 8910 چیپ میزنه

سگ I8910 شرف داره به کل ساتیو

استاد شما قبل از اینکه ساتیو بیاد هم این حرفا میزدی پس خواهشا جو تاپیک به هم نزن
اگه قصد مقایسه داری برو بخش مقایسه اینجا هیچ کس حال و حوصله این حرفا نداره

M@hdi-B
09-10-2009, 13:56
به قول یکی از بچه ها !
کسی اجبارتون نکرده که این ماکتو بخرین ! برین همون گوشی مورد علاقتونو بخرین ساتیو رو هم خز نکنین ! هر کی ساتیو رو دوست داره و کلآ SE بازه میره میخرتش
اجباری هم واسه خرید و یا کلآ نظر دادن نداریم

اینم شده جریان اچ دی2 که بعضی ها میومدن می گفتن باطریش فلانه چنانه.....کسی هم نمی تونه به کسی بگه نظر بده یا نده.

مهدی خان قیمت جهانی htcهم خیلی پایین تر از این حرفاست ولی اینجا به خاطر عرضه کم و یک سری مسائل با قیمت نجومی فروخته میشه
اکسپریا هم با قیمت نزدیک 700 تومن وارد بازار جهانی شد و این گرون فروختن دیگه بر میگرده به فروشندگان اینجا

ما هم تو ایرانیم عزیز...نصبت به جایی که داریم زندگی می کنیم گفتم...کاریش هم نمیشه کرد.

هر کس هم با ساتیو حال می کنه رو به حال خودش می ذاریم...با اون پورت یو اس بیه خنده دارش:27:

Original Titan
09-10-2009, 14:17
ای بابا. حالا مگه بده که آدم 400 پول بده یک گوشی تاچ داشته باشه با دوربین 12 بعلاوه فلاش زنون و لد ؟
متاسفانه بعضي ها اينو عيب ميدونن! البته راست هم ميگن! عيبش اينه كه جواد ميشه :دي
در مورد اچ تي هم بگم كه الكي گرونه

اسکل خاورمیانه
09-10-2009, 14:21
بله سراغ دارم....htc touch hd بعد از یه سال هنوزم 700 تومنه....یا تاچ پرو بعد از 8ماه هنوز 750 تومنه...ولی x1 چی که با اچ دی اومده؟...اون کجا و این کجا؟؟؟
من قصد به هم ریختن تاپیکو ندارم با کسی هم دعوا ندارم....برو تو تاپیک X3 پستمو ببین بعد قضاوت کن.
ساتیو حرفی واسه گفتن نداره(با وجود این همه غول)

باید بگم که تو ایران ملت یا سونی اریکسون می خرن یا نوکیا بخاطر همینه که htc قیمتاش زیاد پایین نمیاد !
و اتفاقا این دو تا برند گوشی خری هم باشن قیمتاشون میاد پایین ! چرا ؟ چون ملت منتظرن قیمت بیاد پایین ! پس فروشنده چه بخواد چه نخواد قیمت میاد پایین !
بعد اگه شما درباره گوشی های سونی اریکسون اطلاعات داشتی این حرف و نمی زدی ! سیاست se همینه ! تو بیشتر گوشی هاش همه امکانات و یه جا به کار نمیگیره !منظور se از ساخت این گوشی هم فقط دوربینش بود ! حالا یه سری امکانات دیگری هم داره تا گوشی کاملی بشه !

Majid393
09-10-2009, 14:22
دوستان لطف کنید احترام همدیگرو نگه دارید.
اگر هم نظری دارید سعی کنید اونو با تمسخر بیان نکنید تا جو تاپیک بهم نریزه و کار به توهین کل و کل کشیده نشه.

ممنون.

M@hdi-B
09-10-2009, 14:41
شما معلومه که از اون کسایی هستی که 5 تا یوزر دارن و الکی به سونی اریکسون تعصب میکشی.
اما در مورد ساتیو: من نظرم رو دادم همین: هر کی هم میره بره بخره.بره 950 تومن پول بی زبون رو بده بهش ببینیم چه چیزش شاخه.:27::27:اگه باهاش کار کنین میبینین که بیشتر از 500 تومن ارزش نداره.
بعضی ها هم لزومی نداره ناراحت بشن چون اینجا واسه همه هستش نه طرفداران SE.

بی خیال دوست عزیز.

آقا من همینجا از همه معذرت می خوام....از اینکه به برند مورد علاقتون توهین شد بزرگواری کنید منو ببخشید.

ما قصد به هم ریختن تاپیک رو نداشتیم...شرمنده:11:

feryshad
09-10-2009, 14:52
بابا فیتیل رو بکشید پایین دیگه ...

یه کم خبر از ساتیو بذارین ...

الان اینجا برای طرفدارای این گوشی آخرین قیمت مهمترین چیزه

گوشی شاپ هم که فعلا زده 955 با گارانتی خدمات پارسه

R@R#M@N
09-10-2009, 15:14
میگم نقره ایش اگه تیره تر بود خیلی مشت میشد (مثلآ رنگ فیلی کمرنگ تر) :

این عکس توش نور کمه تیره شده ! ببینین چه خشکله

corey
09-10-2009, 16:25
هر کس هم با ساتیو حال می کنه رو به حال خودش می ذاریم...با اون پورت یو اس بیه خنده دارش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

مهدی خان شما که خودت گوشی بازی
ساتیو امکاناتش انقدر خوب هست که بشه از پورتش و نداشتن جک 3.5 و... گذشت

اصلا مگه گوشی بدون عیب و ایراد هم داریم ؟؟؟؟؟؟؟

بعضی ها هم لزومی نداره ناراحت بشن چون اینجا واسه همه هستش نه طرفداران SE.

اینجا کلوپ ساتیو هست نه مقایسه 8910 با ساتیو

در رابطه با قیمت کاملا مشخصه که الان قیمت کاذب هست و حدود یک ماه دیگه این گوشی به قیمت اصلیش نزدیک میشه
فکر نکنم حتی همین الانش هم با توجه به قیمت پیکسون 8910 ساتیو زیاد گرون باشه!!!!!

M@hdi-B
09-10-2009, 17:02
نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ و اچ تی سی و بقیه برند ها دارن پول پارو می کنن اونوقت ما اینجا داریم می زنیم تو سر و کله همدیگه. ما رو هم بدبخت کردن..نمی ذارن به زندگیمون برسیم:31:

اصلا مگه گوشی بدون عیب و ایراد هم داریم ؟؟؟؟؟؟؟
درسته همه گوشیا یه عیبی دارن...اینم سیاست شرکتهاست واسه خالی کردن جیب منو شما.

I8910 هم یه ضعفهایی داره...اچ دی 2 هم همینطور....ان900 هم همچنین...ساتیو و آیفون هم بی عیب نیستن.

پس بی خیال شین.

amin n & i series
09-10-2009, 17:13
سلام‏↳
من یه گوشی باز حرفه ای هستم
هر نوع برندی هم بگی داشتم
از نوکیا و سونی گرفته تا الکاتل و glx
اصلا هم تعصبی نیستم
ایشالا تا ۱۵_۲۰ روز دیگه که ساتیو به قیمت قابل قبولی رسید و ان۹۰۰ هم اومد یه بررسی کامل از همشون قرار میدم
که دیگه هیچ جنگ و دعوایی به وجود نیاد
در حال حاضر هم هر کی سوالی در مورد جزییات گوشی های زیر داشت یه پیغام بده
I8910_n97_n86_w995_5530_5730_

pulp_152
09-10-2009, 17:38
قبول ندارم... b7610 عیب نداره .. :دی ...

واقعا نمیدونم گوشی به این خوبیو چرا هی میکوبونند بعضیا ! بابا 8910 خدا اصلا .. از این که بالاتر نیس ... ولی ایا خیلیا به 3gs 1 میلیون پول نمیدن؟ چرا همش با سامسونگ مقایسه میکنید ؟ با ایفون مقایسه کنید یک بار ببینید ارزش داره یا نه ...

منظورم اینه که همیشه نباید همه چیو مقایسه کرد خیلی وقتا اسم برند یا حتی یک دوربین 12 با 8 نظر یک کاربر رو به کلی عوض میکنه ... این مسئله برای همه برندها ممکنه اتفاق بیفته .. این گوشی هر چی باشه اگه بشه 700 حتی از n97 و خیلی از گوشیهای کهه تو بوق و کرنا شده بهتره و از دوستانی که حالشون بد میشه تعجب میکنم که بعضیاشون 86 رو دستشون میگیرن حالشون بد نمیشه بعد اینو ...

pulp_152
09-10-2009, 18:35
برای دوستانی که اطلاعات چندانی از این گوشی ندارن یه رویوو خلاصه بد نیس ...

مقدمه

شرکت سونی اریکسون یکی از موفق‌ترین شرکت های تولید کننده‌ی تلفن همراه است. این شرکت هرچند وقت یک بار با معرفی یک گوشی بسیار پیشرفته و کامل، قدرت خود را در زمینه ی طراحی و ابتکار به رخ می‌کشد. در نمایشگاه بارسلونا ( سال ۲۰۰۹) این شرکت یکی از خلاقانه‌ترین دست آوردهای خود را با نام Idou رونمایی کرد. این گوشی که هم اکنون نمونه‌ی کامل آن معرفی شده، Satio نام دارد. در ادامه با مشخصات این گوشی بیشتر آشنا می‌شویم.

مشخصات ظاهری

گوشی SE Satio یک گوشی نسبتا ساده و خوش دست است. ابعاد این گوشی ۳/۱۳*۵۵*۱۱۲ میلی متر است. این گوشی با توجه به امکانات بسیار زیاد آن باریک طراحی شده است. وزن این گوشی ۱۲۶ گرم می باشد که با در نظر گرفتن دوربین و صفحه نمایش بزرگ آن خیلی هم زیاد نیست. بدنه‌ی این گوشی تماما از پلاستیک ساخته شده که کیفیت بسیار خوبی دارد.
نمای جلوی گوشی

جلوی گوشی ظاهری ساده و آراسته دارد. از بالا با اسپیکر برقراری تماس رو به رو می شویم. در سمت راست، دوربین مکالمه ی تصویری و حسگر تنظیم نور محیط قرار دارند. بعد از این المان ها با صفحه نمایش ۵/۳ اینچی رو به رو می شویم. این صفحه نمایش لمسی مقاومتی است و کیفیت خوبی در نمایش اطلاعات صفحه دارد. برای انتخاب المان مورد نظر بر روی صفحه نمایش، کافی ست تا فشار اندکی بر روی صفحه نمایش وارد شود. رزولوشن این صفحه نمایش۳۶۰*۶۴۰ پیکسل است که قابلیت تفکیک ۱۶ میلیون رنگ را دارد. در پایین صفحه نمایش با سه کلید برقراری و قطع تماس و منو در وسط رو به رو می‌شویم. این سه دکمه که به صورت باریک طراحی شده اند، با ظاهر گوشی هماهنگی کاملی دارند.

نمای سمت چپ

در سمت چپ گوش ابتدا با المان قفل کننده‌ی صفحه نمایش مواجه می‌شویم ( همانند P1i). المان بعدی در این قسمت درگاه همیشگی سونی اریکسون است. در آخر نیز به شکاف قرار دادن کارت حافظه می‌رسیم. این گوشی قابلیت پشتیبانی تا ۱۶ گیگابایت کارت حافظه از نوع micro SD را دارد. متاسفانه این گوشی فاقد جک ۵/۳ میلی‌متری صدا ست و این یک کمبود برای این گوشی محسوب می‌شود.

نمای سمت راست

در سمت راست Satio المان‌های زیادی جای گرفته‌اند. ابتدا با غلتانک تغییر حجم صدا که از آن برای بزرگ نمایی نیز استفاده می‌شود، رو به رو می‌شویم. المان بعدی در این قسمت دکمه ی گالری است. سپس با دو دکمه ی شاتر دوربین – فیلم برداری مواجه می‌شویم. در انتها هم عبارت‌های Wi-Fi و GPS دیده می‌شوند.

نمای بالای گوشی

بالای این گوشی دو المان بلندگوی گوشی و دکمه‌ی روشن کردن جای گرفته‌اند.

نمای پایین گوشی

در پایین گوشی تنها المان موجود، محل قرار دادن بندآویز است که دقیقا در وسط قرار دارد.

نمای پشت گوشی

نمای پشت گوشی شامل دو قسمت است. یکی درپوش لنز دوربین و دیگری درپوش باتری. با کنار زدن درپوش لنز دوربین که نام سونی اریکسون بر آن نقش بسته، با یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی رو به رو می‌شویم. این دوربین مجهز به دو فلاش، یکی زنون برای عکس برداری و دیگری LED برای فیلم برداری ست. با رها کردن درپوش باتری که لوگوی سونی اریکسون بر آن درج شده، با یک باتری ۱۰۰۰ میلی آمپری مواجه می‌شویم. این باتری از نوع لیتیوم پلیمر مدل BST-33 می‌باشد.

مشخصات داخلی

SE Satio مجهز به سیستم عامل سیمبیان S60 ورژن ۵ است. این ورژن در گوشی هایی نظیر نوکیا ۵۸۰۰ و N97 و همچنین سامسونگ i8910 Omnia HD به کار گرفته شده است.
البته رابط گرافیکی این گوشی بسیار فرق کرده و محیطی جذاب تر فراهم نموده است. یکی از این تغییرات وجود کلید کنترل – تَب – در صفحه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اصلی است. این کلید کنترل ۵ المان دارد.
اولین کلید: این کلید برای مخاطبین خاص در نظرگرفته شده است. تقریبا حالتی شبیه به شماره گیر سریع که در اکثر تلفن‌های همراه دیده می‌شود.
دومین کلید: این کلید اختصاص به بوک مارک دارد که فقط قابلیت ذخیره ی ۸ عنوان را دارد.
سومین کلید: این گزینه صفحه ی اصلی را نمایان می‌کند. در این حالت ۴ المان در پایین قرار دارند. اولی از سمت چپ شماره گیر می‌باشد. بعدی مدیا سنتر، صندوق پیام ها و آخری جستجوگر است. در این حالت اگر موزیکی در حال اجرا باشد، موزیک به حالت پس زمینه قرار می‌گیرد که در پایین هم سه المان کنترل موسیقی نمایان می‌شود.
چهارمین کلید: مربوط است به پخش تصاویر. در این حالت با بالا و پایین بردن انگشت دست تصاویر بعدی نمایان می‌شوند. باید این نکته را هم اضافه کرد که در این حالت گزینه‌ای برای بزگ نمایی وجود ندارد.
پنجمین کلید: این کلید شامل میان بری برای برنامه‌هاست که البته در این جا فقط ۸ میان بر برای برنامه ها قابل ذخیره است.
مدیا سنتر

همان طور که می‌دانیم گوشی‌های جدید سونی اریکسون مجهز به مدیا سنتر هستند که از طریق آن‌ها می‌توان تمام امکانات چند رسانه‌ای را استفاده کرد. Satio نیز از این قاعده مستثنی نیست و از این قابلیت بهره می‌برد. البته تفاوتی که در این قسمت دیده می‌شود تمرکز آن به ۳ نکته است. یکی عکس‌ها و تصاویر، یکی فایل‌های صوتی و دیگری ویدئو ها هستند.
گالری تصاویر

در حالت نمایش تصاویر از طریق مدیا سنتر، امکانات بسیار خوبی در نظر گرفته شده. در حالت نمایش یک تصویر تنظیمات زیادی از جمله: ویرایش، نسبت دادن به مخاطبین، پاک کردن، استفاده به عنوان… ، اطلاعات و غیره وجود دارد.
واکمن پلیر

Satio برای پخش فایل‌های صوتی از WALKMAN بهره می برد. این واکمن رابط گرافیکی بسیار خوبی دارد و جذاب است. در هنگام پخش یک موزیک علاوه بر المان‌های کنترل موزیک، تصویر آلبوم، زمان و افکت‌های تصویری دیده می‌شوند.
ویدئو پلیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Satio از یک ویدئو پلیر معمولی بهره می‌برد که فقط بعضی از فرمت‌ها را پشتیبانی می‌کند. مثلا فرمت‌هایی نظیر XviD،Dvix را که امروزه گوشی‌هایی در این رده پشتیبانی می کنند، بازخوانی نمی کند.

در حالت مدیا سنتر و در هر بخشی چرخش اتوماتیک صفحه فعال است.
دوربین

این گوشی به عنوان اولین گوشی ۱۲ مگاپیکسلی در نمایشگاه بارسلونا معرفی شد. البته در آن زمان نام Idou بر آن بود. حداکثر رزولوشنی که از طریق این دوربین ذخیره می شوند ۳۰۰۰*۴۰۰۰ پیکسل است. همان طور که اشاره شد این دوربین به دو فلاش زنون و LED مجهز است.
در حالت دوربین تنظیمات بسیار زیادی در نظر گرفته شده است. از جمله: حالت تمرکز خودکار، تنظیمات روشنایی، لرزه گیر، تایمر، افکت‌ها و… است. می توان دوربین را در حالت خودکار گذاشت تا تمام تنظیمات به صورت خودکار انجام شود. یک قابلیت خوب در حالت عکس برداری، تمرکز انتخابی ست. به این صورت که مثلا هر نقطه را که بخواهید در آن جا تمرکز کنید، کافی‌ست با انگشت دست روی آن کلیک کنید( همانند SE X1 و یا SE G900). از دیگر قابلیت های این بخش Smile Shutter است.
این دوربین قابلیت فیلم برداری با رزولوشن VGA و ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد.
Sony Ericsson Satio در سه رنگ مشکی، قرمز و نقره ای عرضه می‌گردد.
در پایان با مشخصات اصلی این گوشی بیشتر آشنا می‌شویم.
شبکه: GSM 850/900/1800/1900، UMTS 900/2100، GPRS/EDGE class 10، HSDPA 7.2 Mbps، HSUPA 3.6 Mbps
ابعاد: ۳/۱۳*۵۵*۱۱۲
وزن: ۱۲۶ گرم
سیستم عامل: سیمبیان S60 ورژن ۵
صفحه نمایش: ۵/۳ اینچ- ۱۶ میلیون رنگ- صفحه لمسی مقاومتی- رزولوشن ۳۶۰*۶۴۰ پیکسل
حافظه: ۱۰۰ مگابایت داخلی و قابلیت ارتقا تا ۱۶ گیگابایت کارت حافظه از نوع micro SD
حافظه ی در حال اجرا: ۲۵۶ مگابایت
دوربین: ۱۲ مگاپیکسل- تمرکز خودکار- فلاش زنون و LED-Geo tagging- تشخیص لبخند و چهره – تمرکز انتخابی-Smile Shutter-فیلم برداری با رزولوشن VGA و ۳۰ فریم بر ثانیه
باتری:۱۰۰۰ میلی آمپر از نوع BST-33
ارتباطات: Wi-Fi-بلوتوث نسخه ی ۲ به همراه A2DP – USB2- سیستم موقعیت یاب جهانی به همراه A-GPSو Google Map
سایر مشخصات: شتاب سنج داخلی، FM رادیو به همراه RDS

منبع: پریانا

Majid393
09-10-2009, 21:57
متاسفانه بعضی از دوستان اصلا" به تذکرها توجه نمیکنن.

از این هم به بعد هر پستی که باعث بر هم زدن جو تاپیک بشه و شامل موضوعات بیربط به بحث تاپیک و مقایسه ی بین 2 گوشی باشه، بدون اطلاع قبلی حذف میشه.

پستهای اسپم هم حذف شد. (+چند تا پست دیگه)

farhooode
09-10-2009, 22:08
عجیبه سونی اریکسون با این همه ادعا صفحه نمایش ساتیو رو مقاومتی ساخته و اینکه دیگه دوره طراحی گوشی های به شکل کتابی به سر رسیده است

R@R#M@N
09-10-2009, 23:21
عجیبه سونی اریکسون با این همه ادعا صفحه نمایش ساتیو رو مقاومتی ساخته و اینکه دیگه دوره طراحی گوشی های به شکل کتابی به سر رسیده است
برای همه جای تعجب گذاشته که چرا مقاومتی هست ! ولی بنظر من هچین خازنی هم میزد فایده ای نداشت ! دلیلم هم اینه که خازنی مولتی تاچش میچسبه به آدم که سیمبین فعلآ ساپورت نمیکنه !
فعلآ که یعنی روی این ورژن ! پس اگه ورژن های بعدی هم مولتی تاچ بشه بدرد اینا نمیخوره ! چون ورژن 9.4 تغییر پذیر نیست و به احتمال زیاد میره برای 9.5
شکل کتابی چه شکلی هست ؟؟

farhooode
09-10-2009, 23:51
برای همه جای تعجب گذاشته که چرا مقاومتی هست ! ولی بنظر من هچین خازنی هم میزد فایده ای نداشت ! دلیلم هم اینه که خازنی مولتی تاچش میچسبه به آدم که سیمبین فعلآ ساپورت نمیکنه !
فعلآ که یعنی روی این ورژن ! پس اگه ورژن های بعدی هم مولتی تاچ بشه بدرد اینا نمیخوره ! چون ورژن 9.4 تغییر پذیر نیست و به احتمال زیاد میره برای 9.5
شکل کتابی چه شکلی هست ؟؟

تاچ خازنی رای گوشی های لمسی چند نوع میت بحسب میاد
وقتیکه گوشی رو در جائی قرار میدیم فقط بوسیله الکتریسته ساکن صفحه نمایش فعال میشه
و حساس بودن صفحه نمایش منوط به استفاده فقط از انگشتان دست هستش

ولی تاچ مقاومتی باید گوشی رو قفل کنیم چون با هر شی دیگری حساس میشه و گوشی روشن باقی می ماند

در مورد طراحی هم طاحیها سونی اریکسون کمی خسته کننده بنظر میاد

بهترین طراحی رو در گوشی های High End گوشی i8910 HD داره

R@R#M@N
09-10-2009, 23:58
تاچ خازنی رای گوشی های لمسی چند نوع میت بحسب میاد
وقتیکه گوشی رو در جائی قرار میدیم فقط بوسیله الکتریسته ساکن صفحه نمایش فعال میشه
و حساس بودن صفحه نمایش منوط به استفاده فقط از انگشتان دست هستش

ولی تاچ مقاومتی باید گوشی رو قفل کنیم چون با هر شی دیگری حساس میشه و گوشی روشن باقی می ماند

در مورد طراحی هم طاحیها سونی اریکسون کمی خسته کننده بنظر میاد

بهترین طراحی رو در گوشی های High End گوشی i8910 HD داره
ببین همه گوشیشونو قفل میکنن و میزارن تو جیبشون ! البته اونا این کارو انجام نمیدن بلکه خود گوشی یه چیزی داره بنام اتولاک که خودش بعد یه مدت زمان مشخص قفلش میکنه
برای آنلاکش هم زحمتی نیست ! یه دکمه 3 میلیمتری رو باید با صرف انرژی بسیار پایین 2 میلیمتر پایین بکشی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من خودم بشخصه توی جیبم که گوشیمو میذارم شی دیگه ای مثله کلید یا ... نمیذارم تا خط و خوطش بندازه
هیچ وتم توی جیب شلوارم تو نا چیز (مثله گوشی و کلید) جا نمیشه (انقدر کلفت میشه که!! )
مزیت تاچ مقاومتی نسبت به خازنی اینه که خیلی حساس تر (نقطه ای رو که لمس میکنی) هست ! چون میتونی با شی خیلی کوچیک یا ناخنت هر نقطه ای رو بزنی ولی توی خازنی با کف انگشت کار سختتر میشه
در مورد طراحی هم 8910 خیلی عالیه ! فقط نمیدونم چرا همه اونایی که 8910 دارن مثله نینجا یا علی ریسر و ... میگن ساتیو خیلی خوشدست تره !! واقعآ نمیدونم چرا !؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما که گفتیم 8910 بهترین گوشی هست ! همه برن بخرن ! ساتیو هم باشه واسه ما و خز هم نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! نگفتیم ؟؟
راستی یه سوال ! پشت 8910 چی نوشته ! میخوام امضا درست کنی به این شکل :

زنده باد گوشی خوشدست و زیبای سامسونگ I8910 که پشتش نوشته Made In Korea !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

total_overdose
10-10-2009, 02:57
قبول ندارم... b7610 عیب نداره .. :دی ...

واقعا نمیدونم گوشی به این خوبیو چرا هی میکوبونند بعضیا ! بابا 8910 خدا اصلا .. از این که بالاتر نیس ... ولی ایا خیلیا به 3gs 1 میلیون پول نمیدن؟ چرا همش با سامسونگ مقایسه میکنید ؟ با ایفون مقایسه کنید یک بار ببینید ارزش داره یا نه ...

منظورم اینه که همیشه نباید همه چیو مقایسه کرد خیلی وقتا اسم برند یا حتی یک دوربین 12 با 8 نظر یک کاربر رو به کلی عوض میکنه ... این مسئله برای همه برندها ممکنه اتفاق بیفته .. این گوشی هر چی باشه اگه بشه 700 حتی از n97 و خیلی از گوشیهای کهه تو بوق و کرنا شده بهتره و از دوستانی که حالشون بد میشه تعجب میکنم که بعضیاشون 86 رو دستشون میگیرن حالشون بد نمیشه بعد اینو ...
سلام
حرفتون کاملا درسته
ساتیو در نوعه خودش بینظیره و قابل قیاس با ان97 و خیلی چیزایه دیگه نیست.
منم واقعا تعجب میکنم چجوری بعضیا s8300 میگیرن دست نمیارن بالا :2: بعد میگن ساتیو گوشیه بدیه.:46:

javad1948
10-10-2009, 08:43
من که این گوشی رو دیدم از رنگ نقره ایش خیلی خوشم اومد خصوصا از پشت گوشی که به نظرم خیلی شیکه. ولی خوب ضخامتش با احتساب روپوش دوربین یه ذره زیاد میشه

Vahid_2009
10-10-2009, 11:53
دوستان این گوشی فایل هایpdf-word-Exleرو اجرا میکنه؟

Ali_BlueBoy
10-10-2009, 11:58
اوه چه دعوایی شده بود اینجا...........از دستمون رفت.....: دی

به نظر من ساتیو ایراد خاصی نداره....فقط یه چیزایی نداره که اگه داشت بهتر میشد...

ولی الان یه مشکلی که این داره (مثل 97 ) ساپورت نکردن DivX ه خصوصا چون ال سی دیشون بزرگه واسه فیلم دیدن خوبن ولی چون ساپورت نمیکنن ضد حاله....چون تا الان هم کور پلیر واسه این ورژن نیومده...و این جای کارش میلنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

feryshad
10-10-2009, 12:50
اوه چه دعوایی شده بود اینجا...........از دستمون رفت.....: دی

به نظر من ساتیو ایراد خاصی نداره....فقط یه چیزایی نداره که اگه داشت بهتر میشد...

ولی الان یه مشکلی که این داره (مثل 97 ) ساپورت نکردن DivX ه خصوصا چون ال سی دیشون بزرگه واسه فیلم دیدن خوبن ولی چون ساپورت نمیکنن ضد حاله....چون تا الان هم کور پلیر واسه این ورژن نیومده...و این جای کارش میلنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه اگه DivX ساپورت میکرد خوب بود که شکی نیست ولی الان من فیلم ها رو با JetAudio کانورت میکنم به Mp4 و به خوبی تو 5800 میبینم. مشکل زیرنویس هم نیست ، چون موقع کانورت زیرنویس میچسبه به فیلم. با ساتیو هم راحت میشه این کار رو کرد . پس کار آدم لنگ نمیمونه :دی

pulp_152
10-10-2009, 13:03
سلام
حرفتون کاملا درسته
ساتیو در نوعه خودش بینظیره و قابل قیاس با ان97 و خیلی چیزایه دیگه نیست.
منم واقعا تعجب میکنم چجوری بعضیا s8300 میگیرن دست نمیارن بالا بعد میگن ساتیو گوشیه بدیه.:46:

دوست عزیز شما پست های قبل رو حتما نخوندی ! در جواب اون دوستان بود که حالشون بد شده بود از ساتیو و ... ! ساتیو همیشه از نظرم جز تاپ 10 و جز بهترین گوشی ها بوده و هست ... یادم نمیاد جایی گفته باشم از ساتیو بدم میاد یا از این :2:شکلک استفاده کنم در هر صورت بهتون حق میدم .. موفق باشید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کسی نخریده یک ریویو توپ بزاره ؟

total_overdose
10-10-2009, 13:07
دوست عزیز شما پست های قبل رو حتما نخوندی ! در جواب اون دوستان بود که حالشون بد شده بود از ساتیو و ... ! ساتیو همیشه از نظرم جز تاپ 10 و جز بهترین گوشی ها بوده و هست ... یادم نمیاد جایی گفته باشم از ساتیو بدم میاد یا از این :2:شکلک استفاده کنم در هر صورت بهتون حق میدم .. موفق باشید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام
ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم.
من منظورم ازاون حرفی که زدم مخاطبم یکی از دوستایه صمیمم بود.
در هر صورت عذر خواهی میکنم اگه مشکلی بوجود اومده.:11:

pulp_152
10-10-2009, 13:21
سلام
ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم.
من منظورم ازاون حرفی که زدم مخاطبم یکی از دوستایه صمیمم بود.
در هر صورت عذر خواهی میکنم اگه مشکلی بوجود اومده.:11:

خواهش میشه .. :11:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

در کنار x1

feryshad
10-10-2009, 13:28

تو موبایلستان یکی خریده 900 تومن!! من اگه علاقه م چندین برابر این بود و میلیونر هم بودم این گوشی رو الان با این قیمت نمیخریدم!
درسته طرفدار هستیم ولی دلیل نمیشه این همه پول زبون بسته رو بدیم برای گوشی!!

Ali_BlueBoy
10-10-2009, 16:23
اینکه اگه DivX ساپورت میکرد خوب بود که شکی نیست ولی الان من فیلم ها رو با JetAudio کانورت میکنم به Mp4 و به خوبی تو 5800 میبینم. مشکل زیرنویس هم نیست ، چون موقع کانورت زیرنویس میچسبه به فیلم. با ساتیو هم راحت میشه این کار رو کرد . پس کار آدم لنگ نمیمونه :دی
خب اونکه بعله........اگه حال کانورت کردن باشه که مشکلی نیست ولی 1.هم کیفیت Mp4 کمتره هم حجمش بیشتره...
دوما توی سیستم ما که به جای سی پی یو 4 تا افغانی کلنگ به در دیوال میکوبن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسه کانورت کردن یه فیلم 90 دقیقه ای باید یه ساعت بریم دختر بازی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R@R#M@N
10-10-2009, 18:23
انشالله کور پلیر ریلیز میشه واسه سری 5 همه چیز درست میشه

feryshad
10-10-2009, 19:01
خب اونکه بعله........اگه حال کانورت کردن باشه که مشکلی نیست ولی 1.هم کیفیت Mp4 کمتره هم حجمش بیشتره...
دوما توی سیستم ما که به جای سی پی یو 4 تا افغانی کلنگ به در دیوال میکوبن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسه کانورت کردن یه فیلم 90 دقیقه ای باید یه ساعت بریم دختر بازی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اول رو زیاد قبول ندارم! تو کانورت میشه همه چی رو تنظیم کرد
مشکل دوم هم تعداد کمی دارن!

یه چیز دیگه هم تازه یادم اومد. برای سری 60 ویرایش 5 برنامه DivX Player هست! یادمه چند قسمت سریال لاست رو اینجوری دیدم :دی