مشاهده نسخه کامل
: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
kurosh08
14-04-2010, 08:35
بنظر تو یک گوشی چیزه دیگه مهم هم داره:31:
خیلی باحال بود :26::38::31:
mahdi1360
14-04-2010, 20:50
دوستان تو را خدا كمكم كنيد من بين 3 تا گوشي موندم 1 ساتيو 2 آمنيا hd و3 ويواز برام فيلمبرداري وعكسبرداري وكيفيت صدا وباتري مهمه
من که ساتیو دارم:
1- فیلم برداریش که wvga هست و واقعا کیفیت عالی داره.:46:
2- در مورد عکاسی هم که فکر نکنم گوشیی به پاش برسه :31:
3- کیفیت صداش چه تو هندز فری چه خود گوشی خیلی خوبه :5:
4- باطریشم روزهای اول بازی در میاورد اما حالا سه روز شارژ نگه میداره :13:
حالا این ساتیو بود در مورد امنیا و ویواز چیزی نمیدونم :8:
امیدوارم که درست انتخاب کنی :11:
nima2424
15-04-2010, 10:31
سلام
دوستان كي تونسته رو ساتيو گارمين رو نصب كنه؟
من ورژن 5006و 500.5 رو ريختم serch ميده ولي نقشه رو نمياره 2 ساعتم بيرون محوطه باز بودم جواب نگرفتم !!!!
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
سلام
من وقتی #7370#* رو می زنم که ریست کنه ، یه کد می خواد ، من 12345 و 00000 و 0000 رو امتحان کردم ولی کد ارور میده
حالا می خواستم ببینم باید چه کدی رو وارد کنم؟
مرسی
ali_power42
15-04-2010, 12:59
سلام
من وقتی #7370#* رو می زنم که ریست کنه ، یه کد می خواد ، من 12345 و 00000 و 0000 رو امتحان کردم ولی کد ارور میده
مرسی
حالت default که 0000 هستش ولی کلا گوشیهای سیمبین بعد از فرمت با همین کدی که شما گفتی به کد default برمیگردن و در بعضی گوشیها اگه با سه دکمه فرمت کنی کد هم نمیخواد ولی بعد از فرمت به کد default برمیگرده
من تا به حال satio رو با سه دکمه فرمت نکردم شما امتحان کن: سه دکمه پایین گوشی+دکمه power (دکمه روشن و خاموش)
با همین روش i8910 سامسونگ فرمت میشه و روی اون تست شده
mahdi1360
15-04-2010, 14:18
سلام
دوستان كي تونسته رو ساتيو گارمين رو نصب كنه؟
من ورژن 5006و 500.5 رو ريختم serch ميده ولي نقشه رو نمياره 2 ساعتم بيرون محوطه باز بودم جواب نگرفتم !!!!
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
گارمینو نمیدونم اما من اسمارت کام نصب کردم خوبم جواب میده :46: فقط باید ورژن مخصوص اینجور نرم افزارو نصب کنی که با صفحات لمسی سازگار باشه مگر نه جواب نمیگیری :13:
برا گارمینم یه سر به اینجا بزنی جواب میگیری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahdi1360
15-04-2010, 14:55
سلام
مرسی
آخ خ خ خ خ
این داداش داریوش ما هم از دست رفت.:18:
آخه داریوش جان از چیه این مطلب شما تشکر کردی :13: بعضی وقتها واقعا مشکوک میزنیا:31::31: نکنه از فریمور 35 گوشیته:31::4::16::15:
ببخشید پستام دوتا شد آخه یه دفه تشکر داریوش جانو دیدم نتونستم طاقت بیارم:43::43:
hamed1297
15-04-2010, 21:49
مموری 8 گیگ ساتیو یه مشکلی پیدا کرد و فرمتش کردم بالاخره.
حالا حجم رو میزنه 7.4.
به نظرتون درسته؟طبیعی هست؟
توی مموریه من یه AUTORUN.INF هست . ویروسه ؟!!!!
میشه تنظیماته خوب و کلی برای عکس انداختن رو بگید ؟ منکه تا حالا نتونستم عکس خوب و در حد 12 مگاپیکسل باهاش بگیرم:41:
hamed1297
15-04-2010, 22:45
خود ویروسه.
حالت اتوماتیک خوبه که.
باید خودتون مرتب تغییر بدین تا حالت دلخواه رو پیدا کنید.
hamidkabiri6270
15-04-2010, 23:06
من که ساتیو دارم:
1- فیلم برداریش که wvga هست و واقعا کیفیت عالی داره.:46:
2- در مورد عکاسی هم که فکر نکنم گوشیی به پاش برسه :31:
3- کیفیت صداش چه تو هندز فری چه خود گوشی خیلی خوبه :5:
4- باطریشم روزهای اول بازی در میاورد اما حالا سه روز شارژ نگه میداره :13:
حالا این ساتیو بود در مورد امنیا و ویواز چیزی نمیدونم :8:
امیدوارم که درست انتخاب کنی :11:
در مورد آیتم شماره 3 اینو اضافه کنم که صدای داخل هندز فری با کیفیت ولی معمولیه از نظر بلندی.
در مورد آیتم شماره 4 اگه معمولی استفاده بشه نهایت 2 روز شارژمیده. ولی در استفاده زیاد یه روز بیشتر شارژ نمیده.
hamed1297
15-04-2010, 23:14
واسه ما 3 روز تا 4 روز فکر کنم بشه.البته به میزان مصرف داره.
پس چرا وقتی به کامپیوتر وصل میکنم گوشی رو ، نمیشناسه ویروس رو ؟
چطوری پاکش کنم ؟ با دلیت که به کل پاک نمیشه میشه ؟
hamed1297
16-04-2010, 00:22
آنتی ویروستون چی هست؟آپدیت هست؟با خود گوشی پاکش کنید.
ninaz_khanoom
16-04-2010, 04:14
میشه تنظیماته خوب و کلی برای عکس انداختن رو بگید ؟ منکه تا حالا نتونستم عکس خوب و در حد 12 مگاپیکسل باهاش بگیرم:41:
ویروس نیست ماله منم داره.. اتورانه مموریه دیگه وقتی میذاری تو کامپیوتر یا گوشیو وصل میکنی PC Suite سونی اریکسونو Run میکنه!!
عکس در حد 12 مگاپیکسلو میشه توضیح بدید؟؟ 12 مگاپیکسل سایزه عکسه نه چیزه دیگه ای!! تنظیمات خود گوشی اول که میخری 9 مگاپیکسله یعنی ماله من که اینجوری بود تو تنظیماتش تغییر بده 12 رو انتخاب کن.. بقیه تنظیماتشم همونطور که دوستمون گفتن اتوماتش خوبه البته بستگی به نور و اینا هم داره ولی همون اتوماتش در اکثر حالاتا خوب میگیره..
peymankameli
16-04-2010, 11:33
آقايون اساتيد سلام من تو هفته جديد ان شا الا ميخام گوشي ساتيو بگيرم در ضمن من در شيرازم به نظر دوستان من كجا برم دوستان جايي سراغ دارند كه انصاف داشته باشند منظورم توي شيراز..در ضمن من موقع خريدن به چه چيزهايي دقت كنم واز همش مهمتر از كجا بفهمم باتريمم يا گوشي اصلي هست .....خيلي هست وقتي فكرش ميكني ميخاهي نزديك نيم ميليون پول بدي بايدم استرس داشته باشي ...
ali_power42
16-04-2010, 12:23
مموری 8 گیگ ساتیو یه مشکلی پیدا کرد و فرمتش کردم بالاخره.
حالا حجم رو میزنه 7.4.
به نظرتون درسته؟طبیعی هست؟
برای من هم 7.4 هست و طبیعیه
من همون روز اول back up گرفتم و فرمت کردم و pc suite و... رو از روی گوشی پاک کردم و بعد از اون دوتا مشکلم حل شد :1-موقع وصل به کامپیوتر گاها error میداد و درست وصل نمیشد که کاملا برطرف شد
2-standby theme در حالت full page مشکل داشت و گوشی درست کار نمیکرد که کاملا برطرف شد
فون مموری رو هم فرمت کردم و از اون موقع حتی با نصب نرم افزارهای زیاد هنگ که اصلا حتی برای ثانیه ای کند هم نشده
برای من که ویروس نمیشناسه و انتی ویروس هم bitdefender اریجینال هست یا مشکل از انتی ویروس شماست یا اینکه اگه قبلا به یک کامپیوتر ویروسی وصل کرده ای احتمالا اون inf ویروسی شده
در مورد دوربین والا بنطر من که ادم وسواسی هم هستم بهترین دوربینی بوده که در تاریخ تلفن همراه روی یک تلفن همراه قرار گرفته ولی باز هم برای بهتر شدن: 1-اپدیت به r2ak006
2-معمولا نیاز به تنظیم خاصی نداره فقط گاهی وقتها برای کل کل با دوربین های دیجیتال exp رو برای عکسهای در تاریکی مطلق در فاصله های بیش از 4 متر بالا تر میبرم
شما exp رو ببر بالا ببین چه معجزه ای میکنه
hamed1297
16-04-2010, 13:28
آقايون اساتيد سلام من تو هفته جديد ان شا الا ميخام گوشي ساتيو بگيرم در ضمن من در شيرازم به نظر دوستان من كجا برم دوستان جايي سراغ دارند كه انصاف داشته باشند منظورم توي شيراز..در ضمن من موقع خريدن به چه چيزهايي دقت كنم واز همش مهمتر از كجا بفهمم باتريمم يا گوشي اصلي هست .....خيلي هست وقتي فكرش ميكني ميخاهي نزديك نيم ميليون پول بدي بايدم استرس داشته باشي ...
سلام همشهری.
من از اطلسی گرفتم.نه از اطلس موبایل ها.اون مغازه بزرگی که کنارش هست.همه جا 580-90 میدادن ما از اونجا 545 گرفتیم.
دیگه اینکه نمیدونم از کجا میشه فهمید اصل و فرعش رو.ولی خوب برای چک کردن گوشی باید بری توی منو مخفی.
و اینکه اگر گوشی نو باشه و تاحالا روشن نشده باشه دیر بالا میاد و تنظیمات رو میپرسه.
من مخفی:
با دکمه های پایین که برای قطع و وصل تماس هستن به این شکل عمل کنید:
الان یادم نیست.بعد میگذارم.:دی
دوستان ایا میشه برنامه ای که فرمت exe داره که روی گوشی های htc نصب میشه روی گوشی ساتیو نصب کرد؟
ninaz_khanoom
17-04-2010, 11:33
دوستان ایا میشه برنامه ای که فرمت exe داره که روی گوشی های htc نصب میشه روی گوشی ساتیو نصب کرد؟
خیر متاسفانه نمیشه.. نرم افزار های این گوشی با فرمت SIS هستند و جاوا هم ساپورت میکنه
hamed1297
17-04-2010, 13:16
به نظرتون راهی وجود داره که برنامه های جاوا به صورت فوول اسکرین روی ساتیو اجرا بشن؟
با اون قسمت که پایین برنامه درحال اجرا میاره اصلا حال نمیکنم.
چرا اینجوریه؟
نهایتش در حد یه ال سی دی 2.4 نمایش میده.باقی ال سی دی رو اون دکمه های بی کاربرد پایین میگیرن.
اون بازی رالی پرگرافیکی که تو ویواز بود قرار بود برا ساتیو هم بیاد چی شد؟
mahdi1360
17-04-2010, 14:09
در مورد آیتم شماره 3 اینو اضافه کنم که صدای داخل هندز فری با کیفیت ولی معمولیه از نظر بلندی.
در مورد آیتم شماره 4 اگه معمولی استفاده بشه نهایت 2 روز شارژمیده. ولی در استفاده زیاد یه روز بیشتر شارژ نمیده.
شما یه دور با هندزفری سری w به آهنگات گوش کن مطمعنم که نظرت عوض میشه:46:
در مورد باطری هم بگم که یا شما تازه گوشیرو خریدی یا باطریت مشکل داره:41:
به نظرتون راهی وجود داره که برنامه های جاوا به صورت فوول اسکرین روی ساتیو اجرا بشن؟
با اون قسمت که پایین برنامه درحال اجرا میاره اصلا حال نمیکنم.
چرا اینجوریه؟
نهایتش در حد یه ال سی دی 2.4 نمایش میده.باقی ال سی دی رو اون دکمه های بی کاربرد پایین میگیرن.
شما مسیر زیرو دنبال کن (البته چون گوشیم فارسی هست به فارسی نوشتم اگه متوجه نشدی مسیر هارو به انگلیسی مینویسم):46:
منو> تنظیمات> مدیر برنامه> برنامه های نصب شده> حالا یکی از برنامه های جاوارو کلیک کن بعد گزینه هارو انتخاب و از گزینه ها تنظیمات مجموعه حالا تو این قسمت رو گزینه کلیدهای روی صفحه نمایش کلیک و بعد گزینه خاموش رو انتخاب کن بعد برگرد دوباره برنامه جاوارو اجرا کن و نتیجه....:21:
سلام دوستان . آیا کسی با این گوشی موفق شده از اینترنت (GPRS) ایرانسل استفاده کنه ؟ البته ایرانسل تنظیمات این گوشی را در سیستم خود ندارد و بنده هم بصورت دستی نتوانستم درستش کنم . لطفا راهنمایی کنید :41:
سلام دوستان
دیشب این گوشی رو چند دقیقه باهاش کارکردم واقعا محشر بود
قیمتش هم 450 ناقابل:31:
ایول سونی اریکسون
hamed1297
18-04-2010, 13:16
حسین تاپیک ویواز اون بقله ها.450؟شوخی میکنی؟ویواز بوده بابا:دی...
mahdi1360
18-04-2010, 13:50
سلام دوستان . آیا کسی با این گوشی موفق شده از اینترنت (GPRS) ایرانسل استفاده کنه ؟ البته ایرانسل تنظیمات این گوشی را در سیستم خود ندارد و بنده هم بصورت دستی نتوانستم درستش کنم . لطفا راهنمایی کنید :41:
اتفاقا دیروز ایرانسل بهم یه اس ام اس زد که تنظیمات مربوط به gprs , WAp برای ساتیو برای شما فرستاده میشه که بعد از دریافت آن را نصب کنید یه دور دیگه امتحان کن حتما تنظیماتو تازه گذاشتن:46:
راستی کد : #5*3*140* یا #6*3*140* :5:
حسین تاپیک ویواز اون بقله ها.450؟شوخی میکنی؟ویواز بوده بابا:دی...
هی آدمو تو شک بندازین،من اینترنتم ذغالیه خدارو خوش نمیداد هی صفحه باز کنم:31:
هودش بود ساتیو رو میگم رنگش نقره ای با قیمت 450 تومن:10:
آقا mahdi1360 تنظیمات را دریافت و ذخیره کردم ولی فایده ای نداشت . خیلی دلم میخواد اینترنت این گوشی درست بشه و بتونم ازش استفاده کنم تقریبا دیگه ناامید شدم . یعنی کسی هست که اینترنت (GPRS) ایرانسل ساتیو را راه انداخته باشد ؟ :41:
کسی هست که با ساتیو اینترنت( GPRS ) ایرانسل را کار انداخته باشد ؟ من تنظیمات را از ایرانسل گرفته و ذخیره کردم ولی راه نیافتد حتی بصورت دستی هم تنظیم کردم اما موفق نشدم . اگر کسی در اینمورد راهنمایی دارد بفرماید ممنون میشم . :41:
سلام دوستان
خطاب به دوستانی که از نظر باطری این گوشی توشک هستتند
دیروز با این گوشی از صبح تا شب حدوود 15ساعت فیلمم برداری و نزدیک به 150 تا عکس گرفتم (مجلس عروسی بود:31:) باورم نمیشد تا آخر شب شارژش نگه بداره ولی بازهم تهش یکم شارژ داشت
از نظر باطریش من امیدوار شدم
یچیز جالبتر اینکه دوربین کانن 12.1 مگاپیکسلی (مدلش یادم نیست) در مقابل ساتیو کم آورد هم از نظر فیلم برداری و هم عکاسی. برای من هم جالب بود
کیفیت کانن خیلی زیاد پرنگ بود و غیر طبیعی اما SE خیلی عالی عمل کرد و پوزش رو به خاک کشید
درضمن گوشی هنوز آپدیت نشده بود
mahdi1360
19-04-2010, 14:04
آقا mahdi1360 تنظیمات را دریافت و ذخیره کردم ولی فایده ای نداشت . خیلی دلم میخواد اینترنت این گوشی درست بشه و بتونم ازش استفاده کنم تقریبا دیگه ناامید شدم . یعنی کسی هست که اینترنت (GPRS) ایرانسل ساتیو را راه انداخته باشد ؟ :41:
کسی هست که با ساتیو اینترنت( GPRS ) ایرانسل را کار انداخته باشد ؟ من تنظیمات را از ایرانسل گرفته و ذخیره کردم ولی راه نیافتد حتی بصورت دستی هم تنظیم کردم اما موفق نشدم . اگر کسی در اینمورد راهنمایی دارد بفرماید ممنون میشم . :41:
دوست من من لان دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم نمیدونم منظور شما از اینکه میگین موفق نشدم یعنی چی خودتون میگید که تنظیماتم دریافت و نصب کردید خوب دیگه مشکل کجاست :13:
یه بار این مسیرو طی کن شاید مشکلت حل شه: اول یه صفحه وب باز کن بعد گزینه ها> تنظیمات> عمومی> نقطه دسترسی> حالا اینجا گزینه همیشه سوال شودرو انتخاب کن بعد بیا بیرون دوباره برو اینترنت خوب حالا باید گوشی ازت بخاد که با چی میخای به اینترنت وصل بشی که شما اینترنت ایرانسلو انتخاب کن بعد بشین حالشو ببر :11:
ninaz_khanoom
19-04-2010, 15:36
كسي رو ساتیوش OVI MAPS نصب كرده يا نه؟؟ اگه تونستين نصب و استفاده كنين تو رو خدا به منم بگين :41: من نتونستم از GPS استفاده كنم هنوز :41:
ali_power42
19-04-2010, 19:47
كسي رو سايتوش OVI MAPS نصب كرده يا نه؟؟ اگه تونستين نصب و استفاده كنين تو رو خدا به منم بگين :41: من نتونستم از GPS استفاده كنم هنوز :41:
اگه به r2ak006 اپدیت کرده باشی چون ه ک نمیشه درنتیجه ovi map هم نصب نمیشه ولی اگه اپدیت نکردی باید قبل از اپدیت ه ک کنی و موقع اپدیت گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی و بعد از اپدیت هم دیگه فرمت نکنی
از smartcom نسخه 1.56 هم میشه بعد از اپدیت استفاده کرد و نیازی یه ه ک نداره و با ساین خالی نصب میشه
بزودی ه ک هم خواهد شد
ninaz_khanoom
19-04-2010, 21:38
اگه به r2ak006 اپدیت کرده باشی چون ه ک نمیشه درنتیجه ovi map هم نصب نمیشه ولی اگه اپدیت نکردی باید قبل از اپدیت ه ک کنی و موقع اپدیت گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی و بعد از اپدیت هم دیگه فرمت نکنی
از smartcom نسخه 1.56 هم میشه بعد از اپدیت استفاده کرد و نیازی یه ه ک نداره و با ساین خالی نصب میشه
بزودی ه ک هم خواهد شد
آپدیتش کردم.. گارمین رو هم نمیشه نصب کرد روش؟؟ اگه صبر کنم Ovi Map ه ک میشه یا نه؟؟
ali_power42
19-04-2010, 23:50
آپدیتش کردم.. گارمین رو هم نمیشه نصب کرد روش؟؟ اگه صبر کنم Ovi Map ه ک میشه یا نه؟؟
گارمینو تست نکردم ولی وقتی smartcom هست چرا گارمین!!
بله بزودی توسط helloox ه ک خواهد شد
ولی واقعا هیچ برنامه ای مثل ovi map نمیشه
ninaz_khanoom
20-04-2010, 00:04
گارمینو تست نکردم ولی وقتی smartcom هست چرا گارمین!!
بله بزودی توسط helloox ه ک خواهد شد
ولی واقعا هیچ برنامه ای مثل ovi map نمیشه
یعنی Smartcom از گارمین بهتره؟؟
شنیدم مسیر یابی نداره.. گارمین داره؟؟
هر موقع ه ک شد همینجا میذارنش؟؟
سلام دوستان
آیا به نظر شما ساتیو بهتر است بخرم یا vivaz ؟
در ضمن می شه بگین در جعبه ساتیو چه چیزهایی باید موجود باشه؟ تا یک وقت قطعات آن کم نباشه؟ در صورت امکان با عکس توضیح بدهید.
و قیمت آن الان چنده؟
آیا گارانتی هم داره؟
ممنون
hamidkabiri6270
20-04-2010, 12:08
شما یه دور با هندزفری سری w به آهنگات گوش کن مطمعنم که نظرت عوض میشه:46:
در مورد باطری هم بگم که یا شما تازه گوشیرو خریدی یا باطریت مشکل داره:41:
:21:
سلام دوست من
من خودم گوشیو ندارم.دوستم گوشیو داره.من چند روزی ازش قرض گرفتم و کامل باهاش کار کردم.باز هم میگم اگر از ساتیو استفاده زیاد بشه بیشتر از یک روز شارز نگه نمیداره.البته ممکنه استفاده زیاد شما با استفاده زیاد من متفاوت باشه.البته این نظر شخصی منه. :10:
در مورد هندز فری من خودم ان 86 دارم اصلا بلندی صدای ساتیو به پای ان 86 نمیرسه کیفیت منظورم نیست فقط از نظر بلندی صدا مقایسه میکنم البته با هندزفری اورجینال خود گوشی.
ninaz_khanoom
20-04-2010, 12:13
اگه با ساتیو فیلمبرداری بشه باطریه خیلی زیادی مصرف میکنه در غیر این صورت به نظر من باطریش خوب جواب میده.. عکس با فلاش هم باطریه زیادی مصرف میکنه
خوب بالاخره بازی پر گرافیک Rally Master Pro 3D منتشر شد ساتیو دار ها بشتابید
برای دانلود به لینک زیر برید
عکس از بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی به صورت فابریک روی ویواز نصب بود که سونی بالاخره فایل ستاپش رو هم پخش کرد
farhooode
21-04-2010, 00:14
یه سوال چرا این بازیRallyMasterPro که سونی اریکسون روی ویواز و ساتیو نصب میشه روی این گوشی نصب میشه ولی بعد از اجرا میگه فقط مخصوص گوشی های ساتیو و ویواز سونی اریکسون هستش
kurosh08
21-04-2010, 08:14
با سلام به همگی
من دیروز اومده بودم تهران پاساژ علاء الدین تا گوشی ویواز رو بخرم.اما وقتی ساتیو رو دیدم با خودم گفتم این دیگه چیه؟؟! خیلی خوشگله بابا :46:
قیمت ویواز 430 بود و با خودم فکر میکردم قسمت ساتیو باید خیلی بیشتر از این باشه.
رفتیم قیمت گرفتیم گفتن 510 - 460 - 480 - 490
با خودم گفتم که اختلاف قیمت این 2 تا گوشی چقدر کمه. راستی قیمت ساتیو چقدر خوبه.
توی اون مغازه ای که 480 میاد رفتیم. نمایندگی اصلی پارس کامتل بود. طرف کارتن آک و پلمپ شده ساتیو رو پیش چشمم باز کرد و همه وسایل و کارت گارنتی و همه چیز توش بود و ظاهراً گوشی اصل بود.
خلاصه کلام 480 دادیم و این گوشی رو خریدیم. یه کیف توپ براش خریدم 12 هزار تومان. (رنگ گوشی مشکی)
...
الان دارم با گوشی کار میکنم و فقط میتونم بگم که این گوشی خارق العاده هستش. خیلی باحاله. عجب کیفیتی . عجب عکسی. عجب فیلمی. اصلاً فکر نمیکردم اینجوری باشه.
پس ما هم قاطی ساتیو داران شدیم.
سئوال مهم:
1- محافظ LCD بخرم؟؟؟ خوبه یا بده؟؟ شما پیشنهادتون چیه؟؟ یه سری میگن تاچ رو ضعیف میکنه. بدون محافظ زود خش نمیفته؟
2- توی قسمت فیلم برداری گوشی WVGA وجود نداره. پس آخرین ورژن آپدیت نیست. خواستم مثل 5800 از توی گوشی چک آپدیت کنم ولی این گزینه وجود نداشت. از توی گوشی میشه آپدیت کرد؟؟؟ کلاً چطوری و با چه برنامه ای گوشی رو آپدیت کنم.
3- الان میخوام گوشی رو یه مستر ریست کنم و رم گوشی رو هم فرمت کنم. حس میکنم یه سری برنامه روی رم گوشی نصبه (البته منظورم برنامه های PC Suite نیست) چیکار کنم؟ فرمت کنم برنامه هایی که روی گوشی وصله از بین نمیره؟
4- برای فیلم برداری و عکس برداری تنظیم خاصی نمیخواد. توی تنظمات عکس رفتم و 12 مگاپیکسل رو انتخاب کردم. دیگه تنظیم دیگه ای نیست.
5- دوربین جلو رو چطوری فعال میکنن؟
6- اگه نکته مهمی وجود داره بهم بگین
مبارک باشه ! پس راضی هستی :دی
بازم مبارک !
feryshad
21-04-2010, 11:02
یه سوال چرا این بازیRallyMasterPro که سونی اریکسون روی ویواز و ساتیو نصب میشه روی این گوشی نصب میشه ولی بعد از اجرا میگه فقط مخصوص گوشی های ساتیو و ویواز سونی اریکسون هستش
اصلا سوالت معلوم نیست چیه ولی من همینجوری یه جوابی میدم
این بازی رو خود سونی اریکسون برای ویواز گذاشته و اینو از لینک دانلودش میشه فهمید که از سایت خود سونی اریکسونه. و برای نمایش قدرت گرافیکی گوشیه ... این بازی روی مموری همراه گوشی های ویواز وجود داره... و بعدا این بازی رو به صورت رایگان برای ساتیو هم عرضه کرده که میشه دانلود و نصب کرد... رو گوشی های دیگه مثل نوکیا و سامسونگ هم جواب نمیده ....
بازی واقعا خارق العاده و توپیه ... تا الان بازی با این گرافیک برای سیمبین نیومده ...
/
آقا کوروش گوشی نو مبارک ...
با ویواز ویواز گفتنت کل فروم باخبر شده بودن که میخوای ویواز بخری ، آخرش هم ساتیو خریدی :دی
سلام
متاسفانه این گوشی را در مشهد 550 می فروشند که خیلی گران است
بایستی منتظر بود تا قیمت کاهش بیابد
farhooode
21-04-2010, 11:54
این مموری 8 گیگ همراه ساتیو کلاس 4 هست یا 2؟
kurosh08
21-04-2010, 17:11
بچه ها اگه میشه به سئوالای من پاسخ بدید:
1- محافظ LCD بخرم؟؟؟ خوبه یا بده؟؟ شما پیشنهادتون چیه؟؟ یه سری میگن تاچ رو ضعیف میکنه. بدون محافظ زود خش نمیفته؟
2- توی قسمت فیلم برداری گوشی WVGA وجود نداره. پس آخرین ورژن آپدیت نیست. خواستم مثل 5800 از توی گوشی چک آپدیت کنم ولی این گزینه وجود نداشت. از توی گوشی میشه آپدیت کرد؟؟؟ کلاً چطوری و با چه برنامه ای گوشی رو آپدیت کنم.
3- الان میخوام گوشی رو یه مستر ریست کنم و رم گوشی رو هم فرمت کنم. حس میکنم یه سری برنامه روی رم گوشی نصبه (البته منظورم برنامه های PC Suite نیست) چیکار کنم؟ فرمت کنم برنامه هایی که روی گوشی وصله از بین نمیره؟
4- برای فیلم برداری و عکس برداری تنظیم خاصی نمیخواد. توی تنظمات عکس رفتم و 12 مگاپیکسل رو انتخاب کردم. دیگه تنظیم دیگه ای نیست.
7- فلش زنون این چطوری کار میکنه؟؟؟؟ من هرچی عکس توی روز و شب میگیرم فقط فلش سفید روشن میشه!
ali_power42
21-04-2010, 18:12
یعنی Smartcom از گارمین بهتره؟؟
شنیدم مسیر یابی نداره.. گارمین داره؟؟
هر موقع ه ک شد همینجا میذارنش؟؟
در مورد بهتر بودن یا نبودن نظرات متفاوته ولی garmin مسیریابی داره و smartcom نداره بنابراین اگه مسیریابی میخوای گارمین بهتره (من تا به حال روی satio گارمین نریختم و نمیدونم نصب میشه یا نه البته s60 v5 رو ساپورت میکنه و احتمالا اخرین ورژنش هم 5.00.60 هست)
بله به محض ه ک شدن satio اطلاع رسانی میشه
ali_power42
21-04-2010, 18:32
بچه ها اگه میشه به سئوالای من پاسخ بدید:
7- فلش زنون این چطوری کار میکنه؟؟؟؟ من هرچی عکس توی روز و شب میگیرم فقط فلش سفید روشن میشه!
1-مگه رو خودش نیست الان؟!! اگه نیست که واجبه بخری تاچ رو هم ضعیف نمیکنه
2-فکر کنم فقط با کامپیوتر بشه حداقل با wifi مطمئنم نمیشه شاید با gprs اگه تنظیم بشه
3-اول از phone memory و memorycard بکاپ بگیر بعد فرمت کن برنامه های اصلی پاک نمیشن شاید یکی دوتا از بازییها یا... الان درست یادم نیست
4-بعد از اپدیت باید فیلمبرداری رو هم بذاری روی wvga
در جاهایی هم که احساس کنی عکس کمی تاریکه exp رو ببر بالا
5-اگه منطورت از فلش سفید همون led هستش که اون همیشه موقع focus یکی دو ثانیه روشن میشه تا focus کنه و فقط موقع فیلمبرداری اگه تنظیم کنی روشن میمونه
در مورد زنون باید بصورت اتوماتیک خودش عمل کنه مگه اینکه خودت خاموشش کرده باشی در منوی دوربین ببین خاموش نیست؟!!!
برای اینکه خیالت راحت بشه یک بار از منو reset کن و بعد هم فرمت کن ببین چی میشه.مموری کارت رو هم فرمت کن
kurosh08
21-04-2010, 22:14
آقا یکی کمک کنه
چرا فلش زنون کار نمیکنه.
توی تاریکی مطلق هم فلش زنون نمیزنه.
هم مستر ریست کردم و هم ریست تنظیمات دوربین.
توی تنظیمات چیزی در مورد فلش زنون ننوشته.
وقتی میخوام عکس بگیرم فقط همون فلش سفیده محیط رو روشن میکنه و وقتی دگمه عکس رو کاملاً فشار میدم با همون فلش سفیده اصلی فلش میزنه.
یعنی چی؟
peymankameli
21-04-2010, 22:17
سلام دوستان من هم بالاخره خريدم اتفاقا من هم براي خريد ويواز رفته بودم ولي وقتي ساتيو مشكي قشنگو ديدم اصلا از ويواز متنفر شدم من هم فقط يك كلمه ميتونم بگم ..آخرشه....من در شيراز از نمايندگي با پك كامل 445 خريدم...
kurosh08
21-04-2010, 23:55
آقا یکی کمک کنه
چرا فلش زنون کار نمیکنه.
وقتی میخوام عکس بگیرم فقط همون فلش سفیده محیط رو روشن میکنه و وقتی دگمه عکس رو کاملاً فشار میدم با همون فلش سفیده اصلی فلش میزنه.
یعنی چی؟
ali_power42
21-04-2010, 23:59
آقا یکی کمک کنه
چرا فلش زنون کار نمیکنه.
یعنی چی؟
درست متوجه نمیشم چی میگی!!!! امکان نداره موقعی که دکمه رو کامل فشار میدی باز هم با همون فلشی که محیط رو روشن کرده بود دوباره فلش بزنه
موقعی که کامل دکمه رو فشار بدی با زنون میگیره
در منوی دوربین گزینه سوم سمت چپ مربوط به فلش زنون هست ببین کلمه auto نوشته شده یا نه؟؟؟ اگه روی auto نیست درستش کن
total_overdose
22-04-2010, 00:01
آقا یکی کمک کنه
چرا فلش زنون کار نمیکنه.
یعنی چی؟
سلام:31:
دوست عزیز تو تنظیمات فلشو روی on بزار اگه زد که هیچی اگه نزد فلشت اشکال داره باید ببری عوض کنن.
سلام دوستان من هم بالاخره خريدم اتفاقا من هم براي خريد ويواز رفته بودم ولي وقتي ساتيو مشكي قشنگو ديدم اصلا از ويواز متنفر شدم من هم فقط يك كلمه ميتونم بگم ..آخرشه....من در شيراز از نمايندگي با پك كامل 445 خريدم...
445 یا 545؟؟؟
kurosh08
22-04-2010, 07:07
دوست عزیز تو تنظیمات فلشو روی on بزار اگه زد که هیچی اگه نزد فلشت اشکال داره باید ببری عوض کنن.
نه آقا
نمیزنه :19::19::19:
چیکار کنم. لعنت به این شانس :19:
روی گزینه Auto گزاشتم و در هر محیطی عکس میگیرم فقط با فلش led کار میکنه.
پس خرابه؟؟؟ راهی نداره؟؟؟
عجب بد شناسی هستیما. حالا گوشی رو عوض میکنن؟؟؟
البته اینی که من میگم برای ک800 یادم هس که ریشارژ فلش داشت ! ستیو رو نمیدونم :دی
دوست عزیز کد خفی گوشی رو بزن ! بعد ببین ریشارژ فلش داره !؟؟
اونو بزن ! اگه فلش زد یعنی فلش سالمه ! اگه نزد یعنی فلش خرابه
شما میگی ال ای دی میزنه پس فلش سالمه ! احتمالآ تنظیمات خاصی داره ! یدور چک کن
kurosh08
22-04-2010, 08:36
البته اینی که من میگم برای ک800 یادم هس که ریشارژ فلش داشت ! ستیو رو نمیدونم :دی
دوست عزیز کد خفی گوشی رو بزن ! بعد ببین ریشارژ فلش داره !؟؟
اونو بزن ! اگه فلش زد یعنی فلش سالمه ! اگه نزد یعنی فلش خرابه
شما میگی ال ای دی میزنه پس فلش سالمه ! احتمالآ تنظیمات خاصی داره ! یدور چک کن
یه کم امیدوارم کردی
کد مخفی گوشی چیه؟؟؟
یکی کمک کنه. :19:
Original Titan
22-04-2010, 08:58
قرمز-سبز-قرمز - قرمز- سبز-قرمز.
یه همچین چیزی.
منظور اون دکمه های پایین هست.اونا رو باید بزنی.
به نقل از حامد 1297
kurosh08
22-04-2010, 09:03
به نقل از حامد 1297
فلش نمیزنه :19:
فقط فلش LED کار میکنه.
زنون خرابه
کی حوصله داره دوباره بیاد تهران. از اونجایی که گرفته بودم نمایندگی اصلی بود و کارت گارانتی و همه چیز داره. الان ببرم اونجا گوشی رو عوض میکنن؟؟؟
DariushGreat
22-04-2010, 11:21
فلش نمیزنه :19:
فقط فلش LED کار میکنه.
زنون خرابه
کی حوصله داره دوباره بیاد تهران. از اونجایی که گرفته بودم نمایندگی اصلی بود و کارت گارانتی و همه چیز داره. الان ببرم اونجا گوشی رو عوض میکنن؟؟؟
گوشی رو عوض نمی کنن... فلاشر نو برات می اندازن :دی البته امکان این که کابلی چیزیش قطع شده باشه هم هست...
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
عوض که نه ! ولی فک کنم میره تو گارانتی
البته شاید بخاطر اینکه زوود ببری تعویض کنن ×
kurosh08
22-04-2010, 11:24
بره گارانتی :18:
بره کی میاد؟؟؟ بابا ما توی رامسریم. چیکاری کنیم؟؟؟
زود ببرم ممکنه عوض کنن؟؟
تازه 2 روزه که خریدمش.
فکر کنم شمارشونو دارم. بذارین یه تماسی باهاشون بگیرم ببینم چی میشه.
ساتیو به ما زهرمار شد :19:
پلم خریدی ؟
یعنی اونجا باز نکردیش ؟؟
اگه باز کردی چرا تستش نکردی ؟؟
البته منم جای تو بودم از شوقش و اینکه گوشی پلم بوده اصلآ حواسم به تستش نمیرفت :دی
ولی کوتاهی خودت بوده !
البته من هنوزم میگم مشکل نرم افزاریه ! یعنی تنظیمی چیزیش نکردی !
توی منوی مخفی بود اون گزینه ای که گفتم ؟؟
kurosh08
22-04-2010, 11:42
پلم خریدی ؟
یعنی اونجا باز نکردیش ؟؟
اگه باز کردی چرا تستش نکردی ؟؟
البته منم جای تو بودم از شوقش و اینکه گوشی پلم بوده اصلآ حواسم به تستش نمیرفت :دی
ولی کوتاهی خودت بوده !
البته من هنوزم میگم مشکل نرم افزاریه ! یعنی تنظیمی چیزیش نکردی !
توی منوی مخفی بود اون گزینه ای که گفتم ؟؟
بابا کوتاهی کودومه
گوشی با پلم بود و فروشنده پیش چشمم پلم رو باز کرد و تمام وسایلشو بیرون آورد و بهم نشون داد بعدش کارت گارانتی رو هم مهر و امضا زد، منم یه امضاء روش زدم. نمایندگی رسمی سونی اریکسون بود. یعنی من باید اونجا چند تا عکس باهاش میگرفتم تا تستش کنم. تازه اگرم عکس میگرفتم حواسم به زنونش نبود که.
اون کد مخفی رو زدم بازم فقط فلش LED روشن میشه.
من تازه 2 روزه که گوشی رو خریدم به نظرتون گوشی رو عوض میکنن یا میفرستن گارانتی
اگه بره گارنتی معمولاً چند روزه (:18:) میاد
شما میگین چیکار کنم
بابا کوتاهی کودومه
گوشی با پلم بود و فروشنده پیش چشمم پلم رو باز کرد و کارت گارانتی رو هم امضا کرد. نمایندگی رسمی سونی اریکسون بود. یعنی من باید اونجا چند تا عکس باهاش میگرفتم تا تستش کنم. تازه اگرم عکس میگرفتم حواسم به زنونش نبود که.
خدا کنه مشکل نرم افزاری باشه. اون کد مخفی رو زدم بازم فقط فلش LED روشن میشه.
من تازه 2 روزه که گوشی رو خریدم به نظرتون گوشی رو عوض میکنن یا میفرستن گارانتی
اگه بره گارنتی معمولاً چند روزه (:18:) میاد
شما میگین چیکار کنم
گارانتی آن چی است؟ آیا کامتل است؟ یا گارانتی دیگر؟
منظورت از پلمب چی است؟ آیا حالت وکیوم داشت؟ یا یک چسب مارک دار درب جعبه نصب شده بود؟
به طور مسلم حتی اگه تهران بری گوشی را عوض نمی کنه ولی نوع گارانتی و واقعی بودن گارانتی اینجا اهمیت داره!!
نگران نباش:13:
kurosh08
22-04-2010, 12:05
گارانتی آن چی است؟ آیا کامتل است؟ یا گارانتی دیگر؟
منظورت از پلمب چی است؟ آیا حالت وکیوم داشت؟ یا یک چسب مارک دار درب جعبه نصب شده بود؟
به طور مسلم حتی اگه تهران بری گوشی را عوض نمی کنه ولی نوع گارانتی و واقعی بودن گارانتی اینجا اهمیت داره!!
نگران نباش:13:
گارانتی پارس کامتل
یه برچسب مارک دار
میشه از گوشی و برگ گارانتی عکس بذاری !؟؟
ninaz_khanoom
22-04-2010, 12:15
منم تو منوي مخفي كه ميرم زنون گوشي كار نميكنه ولي عكس كه ميندازم كار ميكنه :31:
گارانتی پارس کامتل
یه برچسب مارک دار
ولی بایستی حالت وکیوم داشته باشه
آنهایی که گارانتی اصلی دارن وکیوم هستند:41::41:
ali_power42
22-04-2010, 12:56
آقا یکی کمک کنه
چرا فلش زنون کار نمیکنه.
یعنی چی؟
1-منظورت از فلش سفیده اصلی کدوم فلشه؟؟
2-وقتی توی تاریکی مطلق از فاصله 4 متری عکس میگیری ایا عکسها خیلی تاریک میوفته؟؟
اگه میتونی یه عکس در اینه بگیر بذار اینجا ببینیم
kurosh08
22-04-2010, 17:33
1-منظورت از فلش سفیده اصلی کدوم فلشه؟؟
2-وقتی توی تاریکی مطلق از فاصله 4 متری عکس میگیری ایا عکسها خیلی تاریک میوفته؟؟
اگه میتونی یه عکس در اینه بگیر بذار اینجا ببینیم
نگاه کن وقتی دارم عکس میگیرم موقعی که دارم فوکوس میکنم اون فلش سفید گرد روشن میشه و محیط رو روشن میکنه. بعدش وقتی کلید عکس زو میزنم فلش مستطیلی کشیده که یزرگه روشن میشه.
وقتی توی محیط کاملاً تاریک با گوشی عکس میگیرم، عکساش فوق العاده میشه و کاملاً روشن میشه.
یعنی واقعاً توی محیط های تاریک فوق العاده عکس میگیره و عکساش خیلی روشن میشه. خیلی جالب میشه
یعنی درستش اینه؟؟؟ :20:
پس فلش زنون چیکارست :41:
اصلاً فلش زنون چیه!!!:11:
یعنی این گوشی 3 تا فلش داره؟! 2 تا LED و یه دونه زنون
اصلاً شاید زنونه همون فلش سفیده گرد باشه! مگه زنون قرمز نیست؟
بابا قاطی کردم:19:
ninaz_khanoom
22-04-2010, 17:38
ماله منم همینطوره دیگه :13:
kurosh08
22-04-2010, 17:43
ماله منم همینطوره دیگه :13:
ایول :31::31:
یعنی گوشیم مشکلی نداره و فلش زنونه همون فلش سفیده هستش
ولی یه سوراخی شبیه فلش زنون هم کنار دوربین هستش:41:
سلام
تا تابستون قیمت ساتیو چقدر دیگه افت می کنه؟
ninaz_khanoom
22-04-2010, 17:56
ایول :31::31:
یعنی گوشیم مشکلی نداره و فلش زنونه همون فلش سفیده هستش
ولی یه سوراخی شبیه فلش زنون هم کنار دوربین هستش:41:
یا گوشیه تو مشکل نداره یا گوشیه منم مشکل داره :31: باید ببینیم بقیه چی میگن :31:
total_overdose
22-04-2010, 18:04
بابا کوروش جان ایول داریا:31:
گوشیت درسته اینجور که میگی.الکی خودتو میندازی تو فکر.
این عکس که گذاشتم شماره 1 زنونه شماره 2 هم همون ال ای دی هست.فلش سومش کجاش بود:31:
LOooooooooooooooOL
دمت گرم کوروش جان ! مخه مارو کار گرفتی
تو عکس برات مشخص کرد !
اون مستطیله زنونه و اون گرده ال ای دی !
peymankameli
22-04-2010, 18:14
دوستان چرا بك گراند گوشي متحرك نيست منظورم حبابها ؟؟؟؟؟؟ آخه تو دموهاش ديدم متحركه حالت اسكرين سروره..
kurosh08
22-04-2010, 18:32
LOooooooooooooooOL
دمت گرم کوروش جان ! مخه مارو کار گرفتی
تو عکس برات مشخص کرد !
اون مستطیله زنونه و اون گرده ال ای دی !
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااای :11::11::11::11:
یعنی اون فلش بزرگه فلش زنون:40:
عجب سوتی باحالی دادم
من دیوانه فکر میکردم که فلش زنون یه نور قرمز رنگ داره :20:
تازه زنگ زدم بودم گارانتی با طرف درگیر بودم
واقعاً خجالت زده شدم :11::20::11::46:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
دوستان چرا بك گراند گوشي متحرك نيست منظورم حبابها ؟؟؟؟؟؟ آخه تو دموهاش ديدم متحركه حالت اسكرين سروره..
بابا بگراند رو ولش
بچسب فلش زنون
سوتی سال :19::19:
ali_power42
22-04-2010, 18:32
نگاه کن وقتی دارم عکس میگیرم موقعی که دارم فوکوس میکنم اون فلش سفید گرد روشن میشه و محیط رو روشن میکنه. بعدش وقتی کلید عکس زو میزنم فلش مستطیلی کشیده که یزرگه روشن میشه.
وقتی توی محیط کاملاً تاریک با گوشی عکس میگیرم، عکساش فوق العاده میشه و کاملاً روشن میشه.
یعنی واقعاً توی محیط های تاریک فوق العاده عکس میگیره و عکساش خیلی روشن میشه. خیلی جالب میشه
خدا رو شکر گوشیت درسته و هیچ مشکلی نداره هم برو حال کن خیلی خوشحال شدم
راستشو بخوای از همون اول که نحوه پرسیدن سوالت رو دیدم گفتم شاید نمیدونی زنون کدوم یکی هست و برای همین هم گفتم که یک عکس توی اینه بگیر و بذار اینجا
فلش زنون همون مستطیلی شکله بزرگه هست و اون دایره ای رو که در ابتدا محیط رو روشن میکنه بهش میگن led (ال ای دی)
این گوشی یک دونه led داره و یک دونه زنون
از اون قرمزها هم که n82 نوکیا داره satio نداره چون کار اون قرمزه اینه که محیط رو روشن کنه که در satio این کار با فلش led انجام میشه و تازه میتونه موقع فیلمبرداری هم دائم روشن بمون که n82 نمیتونه
در کل مبارکت باشه و باتریش برات بشارژه
kurosh08
22-04-2010, 18:34
خدا رو شکر گوشیت درسته و هیچ مشکلی نداره هم برو حال کن خیلی خوشحال شدم
راستشو بخوای از همون اول که نحوه پرسیدن سوالت رو دیدم گفتم شاید نمیدونی زنون کدوم یکی هست و برای همین هم گفتم که یک عکس توی اینه بگیر و بذار اینجا
فلش زنون همون مستطیلی شکله بزرگه هست و اون دایره ای رو که در ابتدا محیط رو روشن میکنه بهش میگن led (ال ای دی)
این گوشی یک دونه led داره و یک دونه زنون
از اون قرمزها هم که n82 نوکیا داره satio نداره چون کار اون قرمزه اینه که محیط رو روشن کنه که در satio این کار با فلش led انجام میشه و تازه میتونه موقع فیلمبرداری هم دائم روشن بمون که n82 نمیتونه
در کل مبارکت باشه و باتریش برات بشارژه
واقعاً منو ببخشین
همتونو اذیت کردم :10:
ولی الان دیگه خوشحال خوشحالم :31:
:31:
peymankameli
22-04-2010, 19:57
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااای :11::11::11::11:
یعنی اون فلش بزرگه فلش زنون:40:
عجب سوتی باحالی دادم
من دیوانه فکر میکردم که فلش زنون یه نور قرمز رنگ داره :20:
تازه زنگ زدم بودم گارانتی با طرف درگیر بودم
واقعاً خجالت زده شدم :11::20::11::46:
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
بابا بگراند رو ولش
بچسب فلش زنون
سوتی سال :19::19:
خيلي ممنون منظورم اينه بايد كاري كرد تا متحرك بشه
mahdi1360
22-04-2010, 20:03
دمت گرم کوروش جان این مدت که من نبودم عجب غوغایی به پا کرده بودی فکر کنم وقتی ساتیو وارد بازار ایران شد همچین غوغایی به پا نشده بود:31:
DariushGreat
22-04-2010, 20:12
زنون به لامپی می گن که در عین کم مصرفی، نور بسیار زیاد به رنگ سفید مایل به آبی ( خیلی کم ) می سازه.
مبارکه؛ مشکلت هم که به طور خودکار برطرف شد :دی
دستتون رو می بوسم
kurosh08
22-04-2010, 21:00
خيلي ممنون منظورم اينه بايد كاري كرد تا متحرك بشه
توی ویواز میشه از یه فایل فلش به عنوان wallpaper استفاده کرد.
اما توی ساتیو من چنین چیزی ندیدم.
توی تبلیغای ویواز این موردی که شما بهش اشاره کردین رو دیدم اما توی ساتیو تا حالا ندیدم.
الان با گوشی ور میرم ببینم چنین امکانی هست یا نه.
...
در ضمن بچه ها این ساتیو خریدنمون عجب داستان جنایی باحالی شدا.
باید در تاریخ ثبت بشه :27:
فلش زنون:31:
kurosh08
22-04-2010, 21:07
بچه ها الان میخوام گوشیمو آپدیت کنم. چون فیلم برداری WVGA نداره.
احتمالاً ورژنش قدیمیه.
جدیدترین نسخه PC Suite و Update Service سونی اریکسون رو دانلود کردم و نصبش کردم.
الان باید چیکار کنم؟
اگه میشه یکی آموزش آپدیت ساتیو رو بگه.
peymankameli
22-04-2010, 21:33
سلام وخسته نباشيد من گوشي را تازه خريدم حالا 2 تا سوال داشتم
1- مگر نبايد تم اش متحرك باشه اخه تو دموهايي كه داره تم متحرك نشون ميده منظورم همون صفحه اوله.
2- ورژن گوشيم R1AB029 هست حالا بايد آبديت كنم بهترين وجديدترين ورژن اصلي چي هست؟
kurosh08
22-04-2010, 21:44
1- مگر نبايد تم اش متحرك باشه اخه تو دموهايي كه داره تم متحرك نشون ميده منظورم همون صفحه اوله.
2- ورژن گوشيم R1AB029 هست حالا بايد آبديت كنم بهترين وجديدترين ورژن اصلي چي هست؟
مبارکت باشه
منم همین 2 روز پیش گرفتم.
برای جواب سئوالات باید مثل من منتظر جواب دوستان باشی.:10:
peymankameli
22-04-2010, 22:52
سلام خسته نباشيد آيا راهي هست تا بشه ويبره صفحه كليد را خاموش كرد موقع تايپ
وهمچنين ويبره ي منوهاي خود گوشي
خودم فهميدم بايد از طريق پروفايل خاموش كني
kurosh08
22-04-2010, 23:10
سلام خسته نباشيد آيا راهي هست تا بشه ويبره صفحه كليد را خاموش كرد موقع تايپ
وهمچنين ويبره ي منوهاي خود گوشي
خودم فهميدم بايد از طريق پروفايل خاموش كني
این سئوال بود یا آموزش یا اسپم؟ :31:
هرچی بود خیلی باحال بود
چه حالی میده ساتیو
این بازی های HD پرحجم که هرکدومشون 60 مگه رو روش وصل کردم عجب گرافیکی داره روی N97 نصب کنی گوشی ریست میشه!
ninaz_khanoom
22-04-2010, 23:17
بچه ها یه سوال.. ساتیوی شما هم اس ام اسش ویبره نداره؟؟
من احساس میکنم اون اولا داشت ولی الآن نداره.. شایدم اشتباه میکنم :13:
kurosh08
23-04-2010, 09:03
دوستان اگه میشه یکی طریق آپدیت کردن ساتیو رو بگه.
PC Suite و Update Service رو دانلود کردم.
...
ninaz_khanoom
23-04-2010, 10:19
گوشیتو با کابل وصل میکنی به کامپیوتر.. Update Service رو اجرا میکنی برنامه اول خودشو آپدیت میکنه بعد گوشیتو انتخاب میکنی میگرده آپدیتشو پیدا میکنه و مراحلشو خودش توضیح داده که گوشیو خاموش کنی و باطری و در بیاری و ... فقط شارژ گوشیت باید پر باشه و اگه خواستی فرمت هم بشه یه بک آپ از گوشیت بگیر
kurosh08
23-04-2010, 10:30
گوشیتو با کابل وصل میکنی به کامپیوتر.. Update Service رو اجرا میکنی برنامه اول خودشو آپدیت میکنه بعد گوشیتو انتخاب میکنی میگرده آپدیتشو پیدا میکنه و مراحلشو خودش توضیح داده که گوشیو خاموش کنی و باطری و در بیاری و ... فقط شارژ گوشیت باید پر باشه و اگه خواستی فرمت هم بشه یه بک آپ از گوشیت بگیر
به خاطر راهنماییت دستت درد نکنه
فقط اگه میشه درباره اون مرحله درآوردن باطری و خاموش کردن گوشی یه کم توضیح بیشتری بده.
یعنی وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله و برنامه آپدیت فعاله بگیرم گوشی رو خاموش کنم و باطری رو در بیارم!
ninaz_khanoom
23-04-2010, 10:40
ببین خود برنامه زمانش که برسه بهت میگه چیکار کنی.. در حالی که گوشی وصله باید گوشیو خاموش کنی بعد باطری رو در بیاری و دوباره بذاری فکر کنم بعدش یه دکمه رو باید نگه داری.. برنامه رو اجرا کنی متوجه میشی مشکلی نخواهی داشت راحته
kurosh08
23-04-2010, 10:49
ببین خود برنامه زمانش که برسه بهت میگه چیکار کنی.. در حالی که گوشی وصله باید گوشیو خاموش کنی بعد باطری رو در بیاری و دوباره بذاری فکر کنم بعدش یه دکمه رو باید نگه داری.. برنامه رو اجرا کنی متوجه میشی مشکلی نخواهی داشت راحته
دستت درد نکنه
برم ببینم چی میشه.
...
در ضمن چرا ساتیو حالت Kinetic scrolling نداره؟ همون که منوها به صورت آبشاری حرکت میکنن. توی 5800 داره.
توی آپدیت جدیده فعال شده؟
adrenalin
23-04-2010, 12:38
سلام
دوستان اینم یه سایت مخصوص گوشی Satio گفتم اینجا بزارم تا استفاده کنید
ali_power42
23-04-2010, 12:53
بچه ها یه سوال.. ساتیوی شما هم اس ام اسش ویبره نداره؟؟
من احساس میکنم اون اولا داشت ولی الآن نداره.. شایدم اشتباه میکنم :13:
همین الان تست کردم داره احتمالا گوشی شما یه reset بشه حله
به خاطر راهنماییت دستت درد نکنه
فقط اگه میشه درباره اون مرحله درآوردن باطری و خاموش کردن گوشی یه کم توضیح بیشتری بده.
یعنی وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله و برنامه آپدیت فعاله بگیرم گوشی رو خاموش کنم و باطری رو در بیارم!
خیر قبل از اینکه گوشیو به کامپیوتر وصل کنی باید باتریو دربیاری 30 ثانیه بیرون بمونه و دوباره باتریو بذاری و برای وصل کردن هم باید دکمه سبز رو نگه داری و کابل رو وصل کنی که اگه درست انجام شده باشه چراغ قرمز گوشی روشن نمیشه و کامپیوتر هم یک بوق میزنه بعد از اپدیت هم باتریو دربیار و دوباره بذار
kurosh08
23-04-2010, 16:53
الان مشغول آپدیت کردن گوشی هستم.
تا الان از 103 مگابایت حدود 26 مگابایت رو دانلود کرده.
وقتی 17 مگ شده بود یه ارور داد که دانلود رو قطع کرد. میگفت که باتری رو فول شارژ کنین! ولی شارژ باتری فقط یکم خالیه.
دوباره وصل کردم و دیدم ادامه دانلود اومده و از اول دانلود شروع نشد. خیلی خوبه
فعلاً مشغولیم
....
الان شده 64 مگابایت.
نمیدونم شارژش چقدره. یه وقت موقع ریختن آپدیت روی گوشی شارژ تموم نشه :18:
بعد از اینکه فایل ها رو دانلود کرد چقدر طول میکشه تا روی گوشی بریزه؟؟
در ضمن سرعتم ADSL 128 هستش.
kurosh08
23-04-2010, 18:35
بچه های بالاخره آپدیت تموم شد :31:
گوشی آپدیت شد و من الان دارم لذت میبرم
mahdi1360
23-04-2010, 18:45
1- نه دوست من متاسفانه ساتیو چون سیمبین هستش تصویر متحرک نمیتونی تو صفحه اول بزاری این مشکل سیمبینه:46:
2- بله باید آپدیت کنی برا ساتیو فقط یه آپدیت امده
peymankameli
23-04-2010, 18:49
1- نه دوست من متاسفانه ساتیو چون سیمبین هستش تصویر متحرک نمیتونی تو صفحه اول بزاری این مشکل سیمبینه:46:
2- بله باید آپدیت کنی برا ساتیو فقط یه آپدیت امده
پس چرا روي ويواز متحرك هست هوم اسكرينش؟
peymankameli
23-04-2010, 19:20
آقايون گوشيمو ميخاهم آبديت كنم الان گوشيم زبان فارسي دارد چيكار كنم با ابديت جديد سوني اريكسون زبان فارسي نپره..
ورژن فعلي r1bb041
ali_power42
23-04-2010, 20:31
آقايون گوشيمو ميخاهم آبديت كنم الان گوشيم زبان فارسي دارد چيكار كنم با ابديت جديد سوني اريكسون زبان فارسي نپره..
ورژن فعلي r1bb041
اگه از اول فارسی داشته بعد از اپدیت هم خواهد داشت و مشکلی نیست
peymankameli
23-04-2010, 20:33
اقايون گوشيمو كه وصل ميكنم به كامپيوتر يك چيزشو به اسن U1 نميشناسه البته پيسي سويتم نصب كردم كه باز اونم 2 تا فايل ميگه بايد از سايت مايكروسافت بگيري كه يكيشو گرفتم ولي دووميش پولي....
hamed1297
23-04-2010, 21:11
سرویس پک 3 رو بگیر نصب کن.ویندوزت قدیمی هست.
ali_power42
23-04-2010, 23:04
اقايون گوشيمو كه وصل ميكنم به كامپيوتر يك چيزشو به اسن U1 نميشناسه البته پيسي سويتم نصب كردم كه باز اونم 2 تا فايل ميگه بايد از سايت مايكروسافت بگيري كه يكيشو گرفتم ولي دووميش پولي....
برای اپدیت نیازی به pc suite نیست و خود برنامه اپدیت به تنهایی کفایت میکنه
pc suite و برنامه اپدیت رو پاک کن و اگه میخوای دیگه خیلی محکم کاری بکنی برو توی device manager کامپیوتر و اخرین گزینه که بنام universal serial bus هست رو باز کن و هر چی توش میبینی unistall کن(کلیک راست میکنی و سپس unistall ) پس از این کار کامپیوتر رو restart کن و صبر کن تا خودش بصورت اتوماتیک usb ی کاپیوترت رو بشناسه و نصب کنه
البته اگه موس کامپوترت از نوع usb هست باید این کارو با کیبورد یا موس غیر usb انجام بدی
اگه میبینی حالش رو نداری فقط پاک کردن pc suite و برنامه اپدیت و سپس نصب اپدیت رو انجام بده ولی اگه باز هم نشد به همون روشی که گفتم عمل کن
kurosh08
24-04-2010, 10:12
بچه ها سلام
دیروز بعد از آپدیت کردن گوشیم :31: یه چند تا فیلم با کیفیت WVGA گرفتم. هم توی تاریکی، هم توی محیط روشن و هم در حالت حرکت سریع.
یعنی فقط باید بگم که اصلاً انتظار نداشتم که کیفیتش اینقدر بالا باشه :18:. هم فیلم برداریش وایده و هم کیفیتش فوق العاده هستش. فکر کنم از نظر کیفیت و جزئیات از ویواز هم بالاتر باشه. از کیفیت VGA خیلی خیلی بهتره.
...
حالا سئوال:
1- Gesture control توی این گوشی چیه؟؟؟! توی Gsmarena هم نوشته که ساتیو ساپورتش میکنه. فکر کنم کار این قابلیت اینه که میشه با حرکت دست گوشی رو سایلنت کرد یا یه کارای دیگه ای کرد. مثل یه مدل سامسونگ که ایجوری بود. حالا میخوام بدونم که چطوری اینو فعال میکنن. :5:
2- MyLook توی چیه؟؟؟؟ همون که توی منوی برنامه ها هستش. هرچی باهاش ورمیرم چیزی متوجه نمیشم.:13:
ninaz_khanoom
24-04-2010, 10:30
ب
حالا سئوال:
1- Gesture control توی این گوشی چیه؟؟؟! توی Gsmarena هم نوشته که ساتیو ساپورتش میکنه. فکر کنم کار این قابلیت اینه که میشه با حرکت دست گوشی رو سایلنت کرد یا یه کارای دیگه ای کرد. مثل یه مدل سامسونگ که ایجوری بود. حالا میخوام بدونم که چطوری اینو فعال میکنن. :5:
وقتي گوشي مثلاً رو ميزه زنگ ميخوره اگه بچرخونيش و پشت رو بذاريش سايلنت ميشه :31: البته نميدونم چيزي كه گفتي همينه يا نه ولي اينجوري سايلنت ميشه ديگه :31:
بعد از آپديت اس ام اس مياد برات ويبره ميكنه يا نه؟؟ :13:
ninaz_khanoom
24-04-2010, 10:37
2- MyLook توی چیه؟؟؟؟ همون که توی منوی برنامه ها هستش. هرچی باهاش ورمیرم چیزی متوجه نمیشم.:13:
من Help شو خوندم چيزاي جالبي نوشته بود :31:
تو اين برنامه ميتوني Wallpaper رو بهش بدي اگه گزينه تايمر رو بزني ميتوني بگي مثلاً هر 1 روز عوض كنه عكس رو.. Shake رو انتخاب كني انگاري با حركت دادن گوشي عوض ميشه و اگه Location رو انتخاب كني بسته به مكاني كه هستي عوض ميكنه كه انگاري به اپراتور موبايل بستگي داره.. Help رو بخون :46:
سلام دوستان.من فردا میخوام این گوشیو بخرم.لطف کنید بگید چه چیزایی باید تو جعبش باشه ومن چجوری بفهمم باتریش اصله یا نه.
kurosh08
24-04-2010, 10:48
من Help شو خوندم چيزاي جالبي نوشته بود :31:
تو اين برنامه ميتوني Wallpaper رو بهش بدي اگه گزينه تايمر رو بزني ميتوني بگي مثلاً هر 1 روز عوض كنه عكس رو.. Shake رو انتخاب كني انگاري با حركت دادن گوشي عوض ميشه و اگه Location رو انتخاب كني بسته به مكاني كه هستي عوض ميكنه كه انگاري به اپراتور موبايل بستگي داره.. Help رو بخون :46:
شما خودت تست کردی؟؟؟
یعنی با حرکت دادن گوشی والپیپر تغییر میکنه! :31:
باید جالب باشه
ninaz_khanoom
24-04-2010, 10:50
شما خودت تست کردی؟؟؟
یعنی با حرکت دادن گوشی والپیپر تغییر میکنه! :31:
باید جالب باشه
آره تست كردم بسي جالب بود :31:
kurosh08
24-04-2010, 10:51
وقتي گوشي مثلاً رو ميزه زنگ ميخوره اگه بچرخونيش و پشت رو بذاريش سايلنت ميشه :31: البته نميدونم چيزي كه گفتي همينه يا نه ولي اينجوري سايلنت ميشه ديگه :31:
نه. فکر نکنم این باشه.
من توی تبلیغ یه گوشی سامسونگ دیده بودم که اینو نوشته بود و بعدش آقا میخواست صدای زنگ گوشی رو قطع کنه. (فکر کنم تایمر بود) گرفت دستشو بالای گوشی گرفت و یه حرکتی داد و بعدش گوشی صدای قطع شد!!! :18::18:
البته یه برنامه هست که روی گوشی نصب میکنن و میشه این کار رو کرد.
فقط میخواستم بدونم که توی خود گوشی این گزینه وجود داره. :8:
kurosh08
24-04-2010, 11:02
آره تست كردم بسي جالب بود :31:
چطوری فعالش کردی؟؟؟
من چند تا عکس گذاشتم و قسمت Shake رو فعال کردم ولی بازم اتفاق نمیفته :41:
ninaz_khanoom
24-04-2010, 11:11
تو قسمت Shake بايد Image Manager رو بزني و چند تا عكس رو انتخاب كني تو Setting هم بايد yes رو انتخاب كني بعد Hide بزن.. حالا گوشيو تكون محكم بده عوض ميشه ..:31:
نگفتي ويبره ميكنه يا نه :41:
kurosh08
24-04-2010, 11:23
تو قسمت Shake بايد Image Manager رو بزني و چند تا عكس رو انتخاب كني تو Setting هم بايد yes رو انتخاب كني بعد Hide بزن.. حالا گوشيو تكون محكم بده عوض ميشه ..:31:
نگفتي ويبره ميكنه يا نه :41:
SMS میاده ویبره میزنه :31:
حالا این ویبره خوبه یا بده؟
عکسارو میزام و اون کاری که شما میگی انجام میدم بازم میام روی صفحه اصلی عکسی عوض نمیشه.
ninaz_khanoom
24-04-2010, 12:00
خوبه ديگه .. ماله من ويبره نميكنه .. اولا ميكرد :41:
نميدونم چرا عوض نميشه ماله من ميشه :31:
kurosh08
24-04-2010, 12:03
خوبه ديگه .. ماله من ويبره نميكنه .. اولا ميكرد :41:
نميدونم چرا عوض نميشه ماله من ميشه :31:
اصلاً کلاً گوشیت ویبره میزنه؟؟؟؟ روی یه پروفایل دیگه ویبره رو روشن کن شاید ویبره بزنه.
شاید یه مسترریست کنی مشکلت حل بشه.
اینم کدش:
ستاره - مربع - 7370 - مربع
وقتی پسورد خواست 4 تا 0 بهش بدی حله.
ninaz_khanoom
24-04-2010, 12:10
زنگ ميخوره ويبره ميكنه ولي اس ام اس مياد ويبره نميكنه :41:
پروفايلم تغيير ميدم و اينا درست نميشه :41:
نميخوام مستر ريست كنم :19:
ali_power42
24-04-2010, 12:15
مشکل شماهنوز برطرف نشده؟!!
با کد #7780#* گوشیو reset کن که در این حالت چیزی هم پاک نمیشه اگه درست شد که هیچ اگه نشد با کد #7370#* گوشیو فرمت کن دیگه حتما درست میشه فقط در این حالت همه اطلاعات روی phone memory پاک میشه و گرفتن back up لازمه
ninaz_khanoom
24-04-2010, 12:20
مشکل شماهنوز برطرف نشده؟!!
با کد #7780#* گوشیو reset کن که در این حالت چیزی هم پاک نمیشه اگه درست شد که هیچ اگه نشد با کد #7370#* گوشیو فرمت کن دیگه حتما درست میشه فقط در این حالت همه اطلاعات روی phone memory پاک میشه و گرفتن back up لازمه
با كد #7780#* Back Up لازم نيست؟؟ :31:
Back Up فقط با كامپيوتر ميشه گرفت؟؟ با خود گوشي نميشه؟؟ :13:
ninaz_khanoom
24-04-2010, 12:39
درست شد :31: با كد #7780#* نشد ولي با 7370 شد :31: ممنون :20:
ali_power42
24-04-2010, 13:39
با كد #7780#* Back Up لازم نيست؟؟ :31:
Back Up فقط با كامپيوتر ميشه گرفت؟؟ با خود گوشي نميشه؟؟ :13:
حالا که شکر خدا درست شد ولی کلا با خود گوشی هم میشه back up گرفت که باید بری توی file manager و اونجا گرینه back up هست که میتونی انتخاب کنی از چه چیزایی back up بگیره . جالبیش اینه که علاوه بر sms و contact و ... حتی از تنظیمات گوشی هم میشه back up گرفت
البته اینطور که من شنیدم این نوع back up در همه گوشیهای s60 v5 هست مثل n97 و 5800 و ...
ninaz_khanoom
24-04-2010, 13:57
حالا که شکر خدا درست شد ولی کلا با خود گوشی هم میشه back up گرفت که باید بری توی file manager و اونجا گرینه back up هست که میتونی انتخاب کنی از چه چیزایی back up بگیره . جالبیش اینه که علاوه بر sms و contact و ... حتی از تنظیمات گوشی هم میشه back up گرفت
البته اینطور که من شنیدم این نوع back up در همه گوشیهای s60 v5 هست مثل n97 و 5800 و ...
ميدونستم بايد داشته باشه همچين گزينه اي چون همه سيمبين ها معمولاً دارن.. همه جاي گوشي رو گشتم به جز File Manger :41:
hessam_sz
24-04-2010, 15:47
يه سوال داشتم.
موقع نوشتن اس ام اس با ساتيو فقط كيبورد كامل داره يا ميشه از كيبورد نامبريك هم استفاده كرد؟
ninaz_khanoom
24-04-2010, 16:17
يه سوال داشتم.
موقع نوشتن اس ام اس با ساتيو فقط كيبورد كامل داره يا ميشه از كيبورد نامبريك هم استفاده كرد؟
handwriting و mini QWERTY keyboard و Full QWERTY keyboard و Alphanumeric Keypad داره :46:
يه سوال داشتم.
بله نامبریک هم داره .
mini _ full _ alphanumberic_handwriting
چرا نمیشه عکسهارو فولدر بندی کرد ؟ مثلا برای هر کدام آلبوم درست کرد ، یکسری در family باشند یکسری در me ....
خیلی بده همرو در camera album بر حسب تاریخ میگذاره .
من یک عکس در حالت auto گرفتم ، توی کامپیوتر که ریختم عکسهارو ، دیدم تار ِ ، چرا ؟
مثلا این
hessam_sz
24-04-2010, 16:48
دوستان من بين يك گوشي ويندوز دار و ساتيو گير كردم.با يك ويندوز موبايل چه كارهايي ميشه كرد كه با سيمبين 5 نميشه؟
به نظر شما ارزش داره به خاطر ويندوز از دوربين 12 گذشت؟
kurosh08
24-04-2010, 17:59
دوستان من بين يك گوشي ويندوز دار و ساتيو گير كردم.با يك ويندوز موبايل چه كارهايي ميشه كرد كه با سيمبين 5 نميشه؟
به نظر شما ارزش داره به خاطر ويندوز از دوربين 12 گذشت؟
من اگه جای تو بودم همین ساتیو رو انتخاب میکردم.
ویندوز موبایل هیچ ویژگی خاصی نداره که توی سیمبین نباشه.
:5:
hessam_sz
24-04-2010, 18:06
من اگه جای تو بودم همین ساتیو رو انتخاب میکردم.
ویندوز موبایل هیچ ویژگی خاصی نداره که توی سیمبین نباشه.
:5:
پس پيش به سوي ساتيو
آقا الان چنده ساتيو؟
بدون گارانتي
kurosh08
24-04-2010, 18:18
پس پيش به سوي ساتيو
آقا الان چنده ساتيو؟
بدون گارانتي
من یا گارانتی اصلی گرفتم 475
همه وسایلش توش بود و همه چیز اصل میزد. گارانتی 1 ساله پارس کامتل
میخوای بگیری حتماً با گارانتی بگیر
تا 450 460 هم گیر میاد.
الان من 4 رئزه که از علاء الدین گرفتم و فقط میتونم بگم که بهترین گوشی موجود بازاره.
hessam_sz
24-04-2010, 18:20
من یا گارانتی اصلی گرفتم 475
همه وسایلش توش بود و همه چیز اصل میزد. گارانتی 1 ساله پارس کامتل
میخوای بگیری حتماً با گارانتی بگیر
تا 450 460 هم گیر میاد.
الان من 4 رئزه که از علاء الدین گرفتم و فقط میتونم بگم که بهترین گوشی موجود بازاره.
ميشه بگي از كدوم مغازه گرفتي چون من دارم 20 روز ديگه ميرم تهران از اونجا بگيرم ارزون تر و مطمئن تره مشهد كه دقيقا 50 تومن گرونتر ميدن.
kurosh08
24-04-2010, 18:59
ميشه بگي از كدوم مغازه گرفتي چون من دارم 20 روز ديگه ميرم تهران از اونجا بگيرم ارزون تر و مطمئن تره مشهد كه دقيقا 50 تومن گرونتر ميدن.
پاساژ علاء الدین - طبقه همکف - پلاک 40 - فروشگاه سیمای کیش
02166708781
...
اگه گفت برنامه نصب کنم بگو نه نه نه نه
اگه گفت محافظ LCD بدم بگو نه نه نه نه. محافظ LCD که توی رامسر هست 1000 تومان به من 5000 تومان انداخت !!
قیمتشو 480 هزار تومان میگفت که با تخفیف 475 داد. رنگ مشکی
با گارنتی پارس کامتل که کارتشو برام مهر و امضا زد و منم روشو امضا کردم.
خلاصه کلام مطمئن OK
peymankameli
24-04-2010, 20:07
آقايون سلام من گوشيمو تازه خريدم حالا چند سوال داشتم
1- بهترين برنامه gps كه روي ساتيو جواب داده بهم معرف كنيد
2-بهترين ديكشنري
3-بهترين برنامه هاي كاربردي...
در ضمن من گوشي رو آبديت كردم كاملا راضي هستم از همه نظر ..
دوستان لطف كنند برنامه ها كرك شده باشد چون اصلا حوصله ي ساين كردن ندارم
mahdi1360
24-04-2010, 20:11
چرا نمیشه عکسهارو فولدر بندی کرد ؟ مثلا برای هر کدام آلبوم درست کرد ، یکسری در family باشند یکسری در me ....
خیلی بده همرو در camera album بر حسب تاریخ میگذاره .
من یک عکس در حالت auto گرفتم ، توی کامپیوتر که ریختم عکسهارو ، دیدم تار ِ ، چرا ؟
مثلا این
عکسارو نمیتونی پوشه بندی گنی تموم سیمبین فونها این مشکلو دارن اما ساتیو برا رفع این مشکل یه کار خوبی کرده که میتونی عکسهارو برچسب بزنی تا هروقت هر کدومو خاستی اون عکسارو برات نشون بده :46:
حالا شما هم میتونی عکسهای خانوادگی یا ... جدا برچسب بزنی تا همشونو یجا نشون نده :13:
hessam_sz
24-04-2010, 22:28
پاساژ علاء الدین - طبقه همکف - پلاک 40 - فروشگاه سیمای کیش
02166708781
...
اگه گفت برنامه نصب کنم بگو نه نه نه نه
اگه گفت محافظ LCD بدم بگو نه نه نه نه. محافظ LCD که توی رامسر هست 1000 تومان به من 5000 تومان انداخت !!
قیمتشو 480 هزار تومان میگفت که با تخفیف 475 داد. رنگ مشکی
با گارنتی پارس کامتل که کارتشو برام مهر و امضا زد و منم روشو امضا کردم.
خلاصه کلام مطمئن OK
خيلي ممنون باور كن اينجا بدون گارانتي پايين ترين قيمتي كه تو تمام مشهد پيدا كردم 480 بود هيچ كس از 500 كمتر نميداد تازه با گارانتي كه ديگه از 540 كمتر نميدادن.ايشالا خودم تا 15 روز ديگه ميام تهران ميخرم دستت درد نكنه .
DariushGreat
24-04-2010, 22:32
عکسارو نمیتونی پوشه بندی گنی تموم سیمبین فونها این مشکلو دارن اما ساتیو برا رفع این مشکل یه کار خوبی کرده که میتونی عکسهارو برچسب بزنی تا هروقت هر کدومو خاستی اون عکسارو برات نشون بده :46:
حالا شما هم میتونی عکسهای خانوادگی یا ... جدا برچسب بزنی تا همشونو یجا نشون نده :13:
گوشی های سری N نوکیا با سیمبین های 9.3 فیچر پک 2 در گالریشون این ویژگی رو دارن. :دی
ربطی به سیمبین نداره. خود سونی اریکسون می بایست در هنگام شخصی سازی سیمبین این ویژگی رو می گذاشته که نگذاشته!
آقايون سلام من گوشيمو تازه خريدم حالا چند سوال داشتم
مبارک باشه.پس بالاخره تصمیمتو گرفتی.چی شد که امنیا یا ویوازو انتخاب نکردی؟
DariushGreat
24-04-2010, 23:29
مبارک باشه.پس بالاخره تصمیمتو گرفتی.چی شد که امنیا یا ویوازو انتخاب نکردی؟
نشسته تاپیک امنیا HD از نخست تا پایانش رو خونده؛ سپس عقل بهش حکم کرده که اینه بگیره! :دی
noisymind
24-04-2010, 23:40
گوشی های سری N نوکیا با سیمبین های 9.3 فیچر پک 2 در گالریشون این ویژگی رو دارن. :دی
ربطی به سیمبین نداره. خود سونی اریکسون می بایست در هنگام شخصی سازی سیمبین این ویژگی رو می گذاشته که نگذاشته!
البته سیمبینهای 9.2 سری N مثل N95 8g هم این امکان رو ندارن متاسفانه :13:. جالب اینجاست که سیمبین قدیمی ورژن 7 این امکان فولدر بندی تو گالری و نشون ندادن همه عکسها رو داشت!!!!!!!!!
ولی جدیدا یک نرم افزاری به نام PhotoBook اومده که مثل ACSDsee هست و میتونی عکسها رو تو هر فولدی که میخوای بریزی و همون هر فولدری که میخوای رو نشون بده فقط.
kurosh08
25-04-2010, 07:02
البته سیمبینهای 9.2 سری N مثل N95 8g هم این امکان رو ندارن متاسفانه :13:. جالب اینجاست که سیمبین قدیمی ورژن 7 این امکان فولدر بندی تو گالری و نشون ندادن همه عکسها رو داشت!!!!!!!!!
ولی جدیدا یک نرم افزاری به نام PhotoBook اومده که مثل ACSDsee هست و میتونی عکسها رو تو هر فولدی که میخوای بریزی و همون هر فولدری که میخوای رو نشون بده فقط.
درسته
این برنامه PhotoBook رو من روی گوشیم دارم.
یعنی میتونم بگم که بهترین برنامه نمایش عکس در گوشی های سیمبیان همین برنامه است. هم خیلی برنامش سریعه و هم عکسارو با کیفیت بالا و با افکت های باحالی پخش میکنه. به همه پیشنهاد میکنم یه بار این برنامه رو امتحان کنن.
در ضمن این برنامه برای همون شرکتیه که Xplore رو درست کرد. :8:
ninaz_khanoom
25-04-2010, 09:53
ديروز گوشي رو مستر ريست كردم ويبرش درست شد باز امروز ميبينم اس ام اس مياد ويبره نميكنه :18: كشته منو اين گوشي :19:
به نظرتون دليلش چيه؟؟ :41:
kurosh08
25-04-2010, 09:56
ديروز گوشي رو مستر ريست كردم ويبرش درست شد باز امروز ميبينم اس ام اس مياد ويبره نميكنه :18: كشته منو اين گوشي :19:
به نظرتون دليلش چيه؟؟ :41:
شاید با یه برنامه خاصی که روش نصب میکنی قاطی کنه. :5:
بعد از اینکه ریست کردی، چه برنامه ای روش نصب کردی؟؟؟ :6:
ninaz_khanoom
25-04-2010, 10:10
هيچي روش نصب نكردم فقط Theme عوض كردمو Shortcut تغيير دادم :41: اصلاً زياد باهاش ور نميرم :41:
kurosh08
25-04-2010, 10:25
هيچي روش نصب نكردم فقط Theme عوض كردمو Shortcut تغيير دادم :41: اصلاً زياد باهاش ور نميرم :41:
بالاخره یه کاری باهاش کردی دیگه. دیگه الکی اینجوری نمیشه که.
شما یه بار دیگه ریست کلی کن و اینبار اصلاً با گوشی ور نرو ببین بازم اینجوری میشه؟؟؟
مشکل شما 100% نرم افزاریه.
ninaz_khanoom
25-04-2010, 10:50
يه Back up از گوشي گرفتم بعد ريست كردم..
روشن كه شد اس ام اس فرستادم ويبره ميكرد
قسمت Setting بك آپ رو Restore كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
theme رو عوض كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
Message . Contact . Calendar . Bookmarks . files رو هم Restore كردم ويبره نكرد :18:
فهميدم مشكلش چيه :18:
ميزنم اس ام اسام بره رو مموري ويبره نميكنه رو فون كه ميره ويبره ميكنه :18:
ميشه شما هم امتحان بكني ببيني ماله شما هم اينجوريه يا نه؟؟ :23:
kurosh08
25-04-2010, 11:51
يه Back up از گوشي گرفتم بعد ريست كردم..
روشن كه شد اس ام اس فرستادم ويبره ميكرد
قسمت Setting بك آپ رو Restore كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
theme رو عوض كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
Message . Contact . Calendar . Bookmarks . files رو هم Restore كردم ويبره نكرد :18:
وقتی روی مموری کارت میزارم بازم ویبره میزنه :31:
حالا این راه حل رو امتحان کن ببین چی میشه:
شما یه بار دیگه گوشیتو ریست کن!!!:18: اینبار قبل از اینکه مموری رو به گوشی وصل کنی بگیر با کامپیوتر یه بار یه فرمت FAT32 کن (به صورت Quick فرمت نکن) .
نگاه کن اصلاً میخوای ریست کنی قبل از اون مموری رو دربیار و فرمت کن و بعدش وقتی گوشی بالا اومد، رم فرمت شده رو توی گوشی وصل کن (چیزی توش نریز) و SMS رو روی مموری کارت بذار.
اگه این کارارو درست انجام بدی مطمئنم که مشکل ویبره حل میشه.
فکر کنم رمت قاطی کرده باشه.
نشسته تاپیک امنیا HD از نخست تا پایانش رو خونده؛ سپس عقل بهش حکم کرده که اینه بگیره! :دی
بابا بذار بچه خودش دلایلشو بگه!!:31:
peymankameli
25-04-2010, 19:02
بابا بذار بچه خودش دلایلشو بگه!!:31:
والا گوشي امنيا hd روبه دو دليل انتخاب نكردم 1- سامسونگ بودنش 2- فيلمهاي hd فريم فريم ميشه و..
گوشي ويواز هم من اولش براي خريدنش رفته بودم اما توي مغازه گرفتم توي دستم فهميدم خريدنش اشتباه
هست وگوشي ساتيو يك چيزه ديگست
armin_goooodboy
25-04-2010, 19:14
والا گوشي امنيا hd روبه دو دليل انتخاب نكردم 1- سامسونگ بودنش 2- فيلمهاي hd فريم فريم ميشه و..
گوشي ويواز هم من اولش براي خريدنش رفته بودم اما توي مغازه گرفتم توي دستم فهميدم خريدنش اشتباه
هست وگوشي ساتيو يك چيزه ديگست
سلام
چرا وقتی دست گرفتید ویواز رو فکر کردین خریدش اشتباهه؟
اگه بگین واسه همه میتونه مفید باشه
مخصوصا اونایی که بین ساتیو و ویواز موندن
ممنون
هست وگوشي [SIZE=3][B]ساتيو يك چيزه ديگست
منم شنیدم که میگن فریم فریم میشه ولی تا حالا هر چی کلیپ ازش دیدم عالی بوده.شما خودت فیلمی دیدی ازش که اینطوری که میگی بشه؟
با سلام اساتید بزرگوار
یه سوال داشتم اگه ممکنه سرعتر جوابش را بدید
cpuspeed , xploreگوشی من را 206 نشان می ده ، گوشی شما هم بدین صورت هست ،یا نه گوشی من مشکل داره، مگه سرعت سی پی یو ساتیو 600 نیست؟
کسی روی ستیو نرم افزار ضبط صدا نصب کرده؟یا اینم مثل امنیا اچدیه؟
total_overdose
25-04-2010, 22:01
کسی روی ستیو نرم افزار ضبط صدا نصب کرده؟یا اینم مثل امنیا اچدیه؟
دوست عزیز نه این هم روش نصب نمیشه.درکل تاحالا نرم افزار ضبط صدا فقط رو نوکیاها جواب میده.البته من ویوازو هنوز تست نکردم:31: ولی احتماله 99 درصد جواب نمیده.
jalali2007
25-04-2010, 22:25
با سلام من الان یک گوشی n95 8 gig دارم می خواستم بدونم ارزش داره بفروشم 200 تومن بزارم روش ساتیو بخرم چقدر با این گوشیم فرق می کنه ؟
آیا سرعتش بهتره ؟
عکساش بهتره ؟
فیلمبرداریش چی ؟
کلا آیا این گوشی از گوشی خودم خیلی بهتره یا خیلی فرق نمیکنه ارزش داره بخرم ؟ خواهش می کنم کمکم کنید متشکرم
دوست عزیز نه این هم روش نصب نمیشه.درکل تاحالا نرم افزار ضبط صدا فقط رو نوکیاها جواب میده.البته من ویوازو هنوز تست نکردم:31: ولی احتماله 99 درصد جواب نمیده.
total جان خداییش هیچی نوکیا نمیشه!پس این گوشیای شاخ نوکیا کی میاد از دست سامسونگ و اس ئی راحت شیم؟:31:
ali_power42
26-04-2010, 00:30
برای منم همینطوره یه باگه که با اپدیت برطرف میشه
total_overdose
26-04-2010, 00:51
total جان خداییش هیچی نوکیا نمیشه!پس این گوشیای شاخ نوکیا کی میاد از دست سامسونگ و اس ئی راحت شیم؟:31:
مخلص شما حمید هستم.
والا منم به نوکیا همیشه علاقه داشتم و خواهم داشت:31: تعصب رو حال میکنید.:31:
فعلا که هیچی:19: شاخشون ان8 بود که عقب افتاده دوباره.ولی نوکیا درسته مدتی گوشیهاشو دیر میده اما هر از گاهی یچیزه توپ میده بیروون.
این ان8 رو اگه بده خودم اولیت کسایی هستم که میخرم البته اگه بودجه یاری کنه.:31:
آنتی:
رو ویوازم تست کردم صدا ضبط نمیکنه.
feryshad
26-04-2010, 01:33
Kokoro Modification Pack 0.1
با برادر رفعت که آشنا هستید (همونی که هوم اسکرین ویواز رو برای ساتیو پورت کرد)
کار جدیدش یه پک موده که تقریبا همه تغییرات قبلی که برای ساتیو انجام داده رو داره ...
به قول خودش درسته که رام های کوک شده هنوز برای ساتیو و ویواز نیومده ولی دلیل نمیشه ما نتونیم پرفورمنس ساتیو رو بهتر کنیم (منظور خودشه :دی من فهمیدم :دی)
البته گفته که این پکش تو مراحل اولیه ست ولی تغییراتی که تو گوشی میده کاملا محسوسه ...
لیست تغییرات :
Version 0.1
-Enabled Vivaz Homescreen
-Enabled Ambient Light Sensor
-Enabled Alphanumeric Dialer
-Increased device's FPS from 22 to 60
-Now the phone has access to the full 600 Mhz instead of 450 Mhz
-Reduced effects complexity which should result in a speed increase
-Increased Heap Size
Known Issues:
-Due to the increase in frames per second the kinetic scrolling in media and the homescreen cannot keep up.
لینک دانلود فایل (4 کیلوبایته)
برای نصب هم گوشیتون باید -- باشه و با Xplore و باقی چیزا :دی
سر آخر این ماکرو هم داشته باشین باهاش حال کنین. از اینا اگه بازم خواستید ، کلی موجوده :دی
kurosh08
26-04-2010, 09:51
بچه ها سلام
کدوم نسخه ovi maps روی ساتیو بدون ه ک جواب میده؟؟؟؟
من هرچی نسخه گرفتم و ساینش کردم بازم نصب نمیشه. ظاهراً میگن که باید گوشی رو -- کنی :19:
ninaz_khanoom
26-04-2010, 10:33
برای منم همینطوره یه باگه که با اپدیت برطرف میشه
ماله من آپديت شدس ولي اين مشكلو هنوز داره.. مشكل كانتك رو هم هنوز دارم خيلي اذيت ميكنه.. امروز ميخوام برم جايي كه خريدمش.. به نظرم نبايد اينجوري باشه :41:
ninaz_khanoom
26-04-2010, 10:38
بچه ها سلام
کدوم نسخه ovi maps روی ساتیو بدون ه ک جواب میده؟؟؟؟
من هرچی نسخه گرفتم و ساینش کردم بازم نصب نمیشه. ظاهراً میگن که باید گوشی رو -- کنی :19:
فعلاً هيچكدوم رو ساتيوي آپديت شده جواب نميده :41:
راستي مموري رو فرمت كردم بازم درست نشد يه مموري ديگه هم گذاشتم باز ويبره درست نشد :19:
kurosh08
26-04-2010, 10:51
فعلاً هيچكدوم رو ساتيوي آپديت شده جواب نميده :41:
راستي مموري رو فرمت كردم بازم درست نشد يه مموري ديگه هم گذاشتم باز ويبره درست نشد :19:
واقعاً درست نشد؟!
جالبه
یکی از بچه ها میگفت که این مشکل توی ورژن جدید برطرف شده.
شما ورژن گوشیتون جدیده؟ آپدیت کردین؟
ninaz_khanoom
26-04-2010, 10:55
آره آپديت كردم درست نشد R2AK006 ورژنه جديده ديگه؟؟
ali_power42
26-04-2010, 11:09
ماله من آپديت شدس ولي اين مشكلو هنوز داره.. مشكل كانتك رو هم هنوز دارم خيلي اذيت ميكنه.. امروز ميخوام برم جايي كه خريدمش.. به نظرم نبايد اينجوري باشه :41:
برای منم r2ak006 هست و وقتی محل ذخیره sms ها رو روی مموری کارت تنظیم کنی دیگه sms ویبره نمیزنه ولی روی فون مموری که بذاری ویبره میزنه
اینها باگ هستن و با اپدیت برطرف میشن و مشکل سخت افزاری نیستن و تا زمانی که اپدیت نیاد کسی کاری از دستش برنمیاد
روی فون مموری ذخیره کن و هر وقت زیاد شدن ازشون روی مموری کارت back up بگیر اینطوری سرعت باز شدن sms ها هم بیشتر هست
میتونی با pc suite روی کامپیوتر هم back up بگیری
کلا باگهای این گوشی نسبت به گوشیهای نوکیا خیلی کمتره و نسبت به سامسونگ که ....:27:
راستی مشکل contact چیه؟
ninaz_khanoom
26-04-2010, 11:46
برای منم r2ak006 هست و وقتی محل ذخیره sms ها رو روی مموری کارت تنظیم کنی دیگه sms ویبره نمیزنه ولی روی فون مموری که بذاری ویبره میزنه
اینها باگ هستن و با اپدیت برطرف میشن و مشکل سخت افزاری نیستن و تا زمانی که اپدیت نیاد کسی کاری از دستش برنمیاد
روی فون مموری ذخیره کن و هر وقت زیاد شدن ازشون روی مموری کارت back up بگیر اینطوری سرعت باز شدن sms ها هم بیشتر هست
میتونی با pc suite روی کامپیوتر هم back up بگیری
کلا باگهای این گوشی نسبت به گوشیهای نوکیا خیلی کمتره و نسبت به سامسونگ که ....:27:
راستی مشکل contact چیه؟
يعني ايشالا با آپديت بعدي حل ميشه ديگه؟ :31:
وقتي به عنوان مثال شماره 09123456789 رو ذخيره ميكنم.. اگه اين شماره تماس بگيره بعضي وقتا اين شماره ميوفته ديگه : +989123456789... در اين صورت گوشي اسم شخصي كه شمارش ذخيره شده رو نشون نميده و فقط شماره ميوفته :13: اگه با +98 هم ذخيره كنم بعضي وقتا كه زنگ ميزنه 0912 ميوفته كه باز اسم نشون داده نميشه :41: ماله شما اين مشكلو نداره؟؟ :13:
راستي من بعد از آپديت زبان گوشيم به Deutsch تغيير پيدا كرد كه هر بار مستر ريست ميكنم بايد زبانشم تغيير بدم ماله شما هم همينطوره؟؟ :13:
ali_power42
26-04-2010, 12:31
يعني ايشالا با آپديت بعدي حل ميشه ديگه؟ :31:
وقتي به عنوان مثال شماره 09123456789 رو ذخيره ميكنم.. اگه اين شماره تماس بگيره بعضي وقتا اين شماره ميوفته ديگه : +989123456789... در اين صورت گوشي اسم شخصي كه شمارش ذخيره شده رو نشون نميده و فقط شماره ميوفته :13: اگه با +98 هم ذخيره كنم بعضي وقتا كه زنگ ميزنه 0912 ميوفته كه باز اسم نشون داده نميشه :41: ماله شما اين مشكلو نداره؟؟ :13:
راستي من بعد از آپديت زبان گوشيم به Deutsch تغيير پيدا كرد كه هر بار مستر ريست ميكنم بايد زبانشم تغيير بدم ماله شما هم همينطوره؟؟ :13:
تجربه ای که از گوشیهای سونی داشتم اینطور بوده که با چند تا اپدیت بدون باگ خواهد شد نمیدونم با اپدیت بعدی درست میشه یا نه ولی مطمئنم که خواهد شد در این دو اپدیتی که تا به حال برای satio ارائه شده improvement ها کاملا مشهود بوده و گوشیو دگرگون کرده احتمالا با یک اپدیت دیگه تمام این باگهای کوچیک درست میشه
مشکل contact رو تا به حال خیلی دقت نکرده بودم طی چند روز چک میکنم ببینم چیه
نه گوشی من زبان دیفالتش انگلیسی هست نه المانی
گوشی شما فارسی داره ؟ با کدوم گارانتی خریدی؟؟
ninaz_khanoom
26-04-2010, 12:51
نه فارسي نداره.. گارانتي پارس كامتل:13:
فارسي نشون ميده مثلاً تو اس ام اس ها ولي نميشه زبانشو بذارم فارسي:20:
ali_power42
26-04-2010, 13:31
نه فارسي نداره.. گارانتي پارس كامتل:13:
فارسي نشون ميده مثلاً تو اس ام اس ها ولي نميشه زبانشو بذارم فارسي:20:
شما بهتره گوشیو ببری نمایندگی تا برات با این فرمور به مشخصات زیر فلش کنن:
pda software version:1218-9500_r2ak006
phone software version:1216-3377_r2b005
cda version:1228-2091_r11a
1-قاعدتا پولی هم نباید بگیرن چون وظیفشون بوده گوشیو با منوی فارسی تحویل بدن
2-این کار بیش از 15 دقیقه وقت نمیبره بنابراین اگه گفتن گوشیو باید بذاری بمونه قبول نکن و مجبورشون کن که همون موقع فلش کنن چون گوشی اونجا بمونه اخرو عاقبتش معلوم نیست
ninaz_khanoom
26-04-2010, 13:37
شما بهتره گوشیو ببری نمایندگی تا برات با این فرمور به مشخصات زیر فلش کنن:
pda software version:1218-9500_r2ak006
phone software version:1216-3377_r2b005
cda version:1228-2091_r11a
1-قاعدتا پولی هم نباید بگیرن چون وظیفشون بوده گوشیو با منوی فارسی تحویل بدن
2-این کار بیش از 15 دقیقه وقت نمیبره بنابراین اگه گفتن گوشیو باید بذاری بمونه قبول نکن و مجبورشون کن که همون موقع فلش کنن چون گوشی اونجا بمونه اخرو عاقبتش معلوم نیست
همينه مشخصاتش فقط CDA Version: 1226-3501-R28A هست ميدوني يعني چي؟؟:20:
mahdi1360
26-04-2010, 14:18
با سلام :11:
داریوش جان منظور دوستمون داخل گالری بود خوب سیمبین هم هرجا تو هر پوشه ای هر عکسی بزاری همشونو با هم تو گالری نشون میده دیگه و اینم مشکل سیمبینه نه سونی اریکسون گوشی خودت نوکیاست چون سیمبینه خودتم این مشکلو داری مگه نه؟:21:
hessam_sz
26-04-2010, 14:30
يه سوال داشتم.من الان اگر برم ساتيو بخرم قبل از اينكه آپديت كنم ميشه هكش كنم يا نه؟
گوشي هايي كه آپديت شده هست ممكنه بعدا راهي پيدا بشه واسه هك كردنش يا نه؟
بله !
همیشه گوشیها بعد از آپدیت -- میشن :دی
مخلص شما حمید هستم.
والا منم به نوکیا همیشه علاقه داشتم و خواهم داشت:31: تعصب رو حال میکنید.:31:
فعلا که هیچی:19: شاخشون ان8 بود که عقب افتاده دوباره.ولی نوکیا درسته مدتی گوشیهاشو دیر میده اما هر از گاهی یچیزه توپ میده بیروون.
این ان8 رو اگه بده خودم اولیت کسایی هستم که میخرم البته اگه بودجه یاری کنه.:31:
آنتی:
رو ویوازم تست کردم صدا ضبط نمیکنه.
مخلص حیمد آقا.منم پدرام هستم.کاملا با حرفت موافقم در مورد نوکیا.
ali_power42
26-04-2010, 19:46
همينه مشخصاتش فقط CDA Version: 1226-3501-R28A هست ميدوني يعني چي؟؟:20:
مربوط به زبان گوشی هست
mahdi1360
26-04-2010, 20:33
يه سوال داشتم.من الان اگر برم ساتيو بخرم قبل از اينكه آپديت كنم ميشه هكش كنم يا نه؟
گوشي هايي كه آپديت شده هست ممكنه بعدا راهي پيدا بشه واسه هك كردنش يا نه؟
قبل اینکه آپدیت کنی بله ه ک میشه :20:
بله حتما یه برنامه ای برای ه ک بعد از آپدیت میاد یعنی همیشه همینطوریه :46:
با سلام
چند تا سوال داشتم دوستان اگر جواب بدهند ممنون می شم
1- آیا همه گوشیهای ساتیو ساخت چین هستند؟
2- راههای تشخیص اصل بودن گوشی چیه؟
3- در xplore سی پی یو گوشی من 206 است در حالیکه باید 600 باشد، علتش چیست؟
4- راه تشخیص اصل بودن باطری
5- آیا مثل i8910 نرم افزار خاصی هست تا به راحتی بتوان این گوشی را فلش کرد
با تشکر فراوان
ali_power42
27-04-2010, 00:08
با سلام
چند تا سوال داشتم دوستان اگر جواب بدهند ممنون می شم
1- آیا همه گوشیهای ساتیو ساخت چین هستند؟
2- راههای تشخیص اصل بودن گوشی چیه؟
3- در xplore سی پی یو گوشی من 206 است در حالیکه باید 600 باشد، علتش چیست؟
4- راه تشخیص اصل بودن باطری
5- آیا مثل i8910 نرم افزار خاصی هست تا به راحتی بتوان این گوشی را فلش کرد
با تشکر فراوان
1-بله
2-شما که گوشیو خریدی اگه اصل هم نباشه(که بعیده) فکر نکنم به این راحتی ها بشه پس داد اگه همه جای گوشی سالمه و خط و خش نداره و روی پیچ های گوشی اثری از باز شدن نیست و باتریش هم mah 1000 هست که خوب اصله دیگه
3-xplore همه گوشیها رو اینطوری نشون میده مشکلی نیست در ضمن مثل اینکه ساتیو فعلا از همه ظرفیت cpu استفاده نمیکنه و فقط از 450 تاش داره استفاده میکنه احتمالا در اپدیتهای بعدی به 600 میرسه و اون موقع فیلمبرداری hd هم اضافه میشه(البته یک احتماله)
4-از این نوع باتری که bst-33 هست و 1000 میلی امپر ساعت هست فقط در satio استفاده میشه و روی گوشی دیگه ای نیست پس اگه روش نوشته 1000 به احتمال 99% اصلیه مگر اینگه کاغذ روش رو عوض کرده باشن به هر حال اگه بعد از 7-10 بار پر و خالی شدن باتری با استفاده معمولی 3 روز نگه داره اصلیه
5-فعلا خیر ولی بزودی میاد چون خود هایپرکس(همون کسی که برای 8910 رام کوک شده میساخت) الان روی ویواز داره کار میکنه که قابل پورت شدن برای satio هم هست
kurosh08
27-04-2010, 08:41
در ضمن مثل اینکه ساتیو فعلا از همه ظرفیت cpu استفاده نمیکنه و فقط از 450 تاش داره استفاده میکنه احتمالا در اپدیتهای بعدی به 600 میرسه و اون موقع فیلمبرداری hd هم اضافه میشه(البته یک احتماله)
مطمئنی؟
یعنی فقط 450 مگاهرتز رو استفاده میکنه؟!!:18:
...
ali_power42
27-04-2010, 12:06
مطمئنی؟
یعنی فقط 450 مگاهرتز رو استفاده میکنه؟!!:18:
...
Kokoro Modification Pack 0.1 Released!
Even if cooked ROM's are not possible yet. It does not mean that we cannot improve the Satio's performance. To do this I have made a pack of modifications that will make a Sony Ericsson Symbian device perform better. This pack is still elementary but the changes it makes are evident!
Version 0.1
-Enabled Vivaz Homescreen
-Enabled Ambient Light Sensor
-Enabled Alphanumeric Dialer
-Increased device's FPS from 22 to 60
*****************-Now the phone has access to the full 600 Mhz instead of 450 Mhz
-Reduced effects complexity which should result in a speed increase
-Increased Heap Size
Known Issues:
-Due to the increase in frames per second the kinetic scrolling in media and the homescreen cannot keep up.
یعنی هرروز دارم پشیمون تر میشم .
به عبارتی فکر کنم پول رو ریختم دور !!
تقریبا 3 هفتست گرفتم اونوقت پایین در ِ باتری داره رنگش میره !!!!!!!!!!!!
حتما تا آخر سال کل گوشی بی رنگ بشه . بهم گفتن se نقره ای هاش رنگش میره ها . گوش نکردم :13:
hessam_sz
27-04-2010, 16:28
خوب شد گفتي اتفاقا من ميخواستم برم نقره اي بگيرم پس همون مشكي بهتره
دوستان محتويات داخل جعبه را لطف ميكيند ميخوام برم بخرمش ديگه صبرم تموم شد.
آخرين توصيه هاي ايمني را هم واسه خريد گوشي بگيد كه سرم كلاه نره
کاش منم صبر میکردم و نمیخریدمش
جدی اگر رنگش بره چی کار کنم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون بفروشم گوشی رو ؟
من عادت ندارم هر سال گوشی عوض کنم اگر قراره این سال دیگه قابل استفاده نباشه بفروشمش الان
ninaz_khanoom
27-04-2010, 18:14
منم نقره ایشو 1 ماهه خریدم ولی چیزیش نشده تا حالا رنگش نرفته.. شاید شما زیاد تو دستتون میگیرین و زیاد عرق میکنه..
1-بله
2-شما که گوشیو خریدی اگه اصل هم نباشه(که بعیده) فکر نکنم به این راحتی ها بشه پس داد اگه همه جای گوشی سالمه و خط و خش نداره و روی پیچ های گوشی اثری از باز شدن نیست و باتریش هم mah 1000 هست که خوب اصله دیگه
3-xplore همه گوشیها رو اینطوری نشون میده مشکلی نیست در ضمن مثل اینکه ساتیو فعلا از همه ظرفیت cpu استفاده نمیکنه و فقط از 450 تاش داره استفاده میکنه احتمالا در اپدیتهای بعدی به 600 میرسه و اون موقع فیلمبرداری hd هم اضافه میشه(البته یک احتماله)
4-از این نوع باتری که bst-33 هست و 1000 میلی امپر ساعت هست فقط در satio استفاده میشه و روی گوشی دیگه ای نیست پس اگه روش نوشته 1000 به احتمال 99% اصلیه مگر اینگه کاغذ روش رو عوض کرده باشن به هر حال اگه بعد از 7-10 بار پر و خالی شدن باتری با استفاده معمولی 3 روز نگه داره اصلیه
5-فعلا خیر ولی بزودی میاد چون خود هایپرکس(همون کسی که برای 8910 رام کوک شده میساخت) الان روی ویواز داره کار میکنه که قابل پورت شدن برای satio هم هست
بسیار متشکرم
kurosh08
28-04-2010, 09:58
خوب شد من مشکیشو گرفتم
محتویات داخل جعبه:
گوشی!
قلم!
هندسفری
کابل USB
کیف
رم 8 گیگ
CD توش نیست. ولی برنامه های CD همه رو رمه همراهه گوشی هستش.
کارت گارانتی 12 ماهه پارس کامتل که حتماً باید توسط فروشنده مهر و امضاء بشه و همچنین توسط خریدار.
ninaz_khanoom
28-04-2010, 10:50
كابل TV :46:
kurosh08
28-04-2010, 17:57
كابل TV :46:
باهاش نبود
ولی جداگانه میفروخت 12000 تومان
منم نخریدم :31::31::31:
چه اصراری سر نصب کردن برنامه های اصلی و حیاتی گوشی باهام کرد که من گفتم آقا من برنامه نمیخوام :27:
ninaz_khanoom
28-04-2010, 19:51
ماله من روش بود البته گرونترم بود گوشی.. یعنی یا با گارانتی و کابل بود یا بی گارانتی و کابل :31:
بردم گارانتی گوشیمو فلش کرد مشکل کانتکتم حل شد :5: ولی اس ام اس هنوز ویبره نمیکنه وقتی رو مموری هست که دیگه گیر ندادم :31:
peymankameli
28-04-2010, 19:59
سلام من تو نصب گوشي به كامپيوتر به مشكل مواجعه شدم متاسفانه مموري رو هواسم نبود همون روز اول فرمت كردم حالا هر كار ميكنم كامپيوتر گوشيمو نميشناسه ..حالا دوستان ميتونن فايلها را براي من توي اين تاپيك اپلود كنند
حتي پيسي سويتم دانلود كردم باز نميشه
nader1111
28-04-2010, 22:05
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ....خوانايي صفحه نمايش ساتيو در زير نور آفتاب چطوره؟
آيا توانايي پخش فيلمهايي در اندازه hd را حداقل با كمك پليرها (نرم افزارها) و بدون مشكل داره يا نه ؟
وقتي wvga فيلمبرداري مي كنه 30فريمه يا 24 فريم؟
آپديت ديگري هم به اين زودي در كار هست يا نه؟
استحكام و مقاومت بدنه اش چطوره ؟ لقي يا صداي اضافي كه تو كارش نيست؟
اگر باطري اصلي باشه و خوب هم آب بندي شده باشه با استفاده معمولي از يك گوشي دقيقا چند روز شارژ نگه ميداره؟
فايلهاي فلش swf , flv را مي تواند پخش كند ؟يا نه؟
peymankameli
28-04-2010, 22:53
آقايون كسي ميتونه اون 3-4 تا دمويي كه توي ويديو هست را آپلود كنه اينجا
kurosh08
29-04-2010, 07:07
سلام من تو نصب گوشي به كامپيوتر به مشكل مواجعه شدم متاسفانه مموري رو هواسم نبود همون روز اول فرمت كردم حالا هر كار ميكنم كامپيوتر گوشيمو نميشناسه ..حالا دوستان ميتونن فايلها را براي من توي اين تاپيك اپلود كنند
حتي پيسي سويتم دانلود كردم باز نميشه
شما جدیدترین نسخه PC Site رو از آدرس زیر دانلود کن. مشکلت حل میشه:
برنامه sony Ericsson Update Serive رو هم از آدرس زیر میتونی دانلود کنی: (برای آپدیت گوشی)
من خودم نسخه های جدید این برنامه ها رو دانلود کردم و بعدش مموری رو فرمت کرد. اصلاً از برنامه های داخل مموری استفاده نکردم.
mahdi1360
29-04-2010, 13:27
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ....خوانايي صفحه نمايش ساتيو در زير نور آفتاب چطوره؟
آيا توانايي پخش فيلمهايي در اندازه hd را حداقل با كمك پليرها (نرم افزارها) و بدون مشكل داره يا نه ؟
وقتي wvga فيلمبرداري مي كنه 30فريمه يا 24 فريم؟
آپديت ديگري هم به اين زودي در كار هست يا نه؟
استحكام و مقاومت بدنه اش چطوره ؟ لقي يا صداي اضافي كه تو كارش نيست؟
اگر باطري اصلي باشه و خوب هم آب بندي شده باشه با استفاده معمولي از يك گوشي دقيقا چند روز شارژ نگه ميداره؟
فايلهاي فلش swf , flv را مي تواند پخش كند ؟يا نه؟
- اگه نور صفحه زیاد باشه عالیه
- بله
- دوستان کمک کنند من آپ نکردم
- فکر کنم باشه
- استحکام خوبی داره- نه اصلا
- برا من که الان دقیقا سه روز کامل( با استفاده معمولی)
- swf آره اما flv تا حالا تو گوشیم نریختم
ali_power42
29-04-2010, 23:22
روش سریع lock شدن gps در satio :
به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purge asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید
از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چند بار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
از بالای خیابان ولنجک تهران gps رو زدم که در هوای بارانی در کمتر از یک و نیم دقیقه(بدون a-gps ) لاک شد و تا میدان توحید با دقت 11 متر و 6 ماهواره لاک شده با سیگنالهای بین 90 تا 100 درصد بدون گم کردن ماهواره کانکت بود
شما هم تست کنید خبر بدید
منوی مخفی: red-green-red-red-green-red
jalali2007
29-04-2010, 23:58
با سلام و خسته نباشید
منم امروز ساتیو خریدم 460 فول پک فقط چند تا سوال داشتم
1 - گوشی من فارسی نداره مغازه دار گفت باید 5 تومن بدم برام نصب کنه من نخواستم الان چکار کنم خودم نمی تونم فارسی کنم باید 5 تومن بدم ؟
2 - بعد بعد از این که فارسی کن اگه اپدیت کنم بازم باید 5 تومن بدم یا فارسی پاک نمیشه ؟
3 - چرا به کامپیوتر وصلش می کنم جواب نمیده باید چیزی نصب کردن یا از توی گوشی کاری کرد ؟
لطفا جواب سوال بالا رو بدید متشکرم
golmohammadi
30-04-2010, 00:04
سلام بچه ها
اینو تست کنید ببینید کار میکنه ؟
هوم اسکرین ویواز برای ساتیو
hessam_sz
30-04-2010, 00:06
سلام ميشه لطفا نحوه استفاده از gps را برام توضيح بدبد من تا حالا گوشي gps دار نداشتم اصلا نميدونم چطوري بايد ازش استفاده كنم ممنون
golmohammadi
30-04-2010, 00:41
سلام ميشه لطفا نحوه استفاده از gps را برام توضيح بدبد من تا حالا گوشي gps دار نداشتم اصلا نميدونم چطوري بايد ازش استفاده كنم ممنون
نرم افزار SmartCom GPS با ساپورت کامل 5800 به همراه نقشه های ایران (شهرها) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما از تاپیک بالا برنامه اسمارت کام جی پی اس و نقشه های مورد نظر خودتون را دانلود میکنین
بعد از ساین کردن نصب کرده و نقشه ها را در مسیر خودشون کپی میکنی
بعد برنامه را باز کرده و استفاده میکنی
jalali2007
30-04-2010, 09:18
کسی نیست جواب سوال من بده
mahdi1360
30-04-2010, 09:33
با سلام و خسته نباشید
1 - گوشی من فارسی نداره مغازه دار گفت باید 5 تومن بدم برام نصب کنه من نخواستم الان چکار کنم خودم نمی تونم فارسی کنم باید 5 تومن بدم ؟
2 - بعد بعد از این که فارسی کن اگه اپدیت کنم بازم باید 5 تومن بدم یا فارسی پاک نمیشه ؟
3 - چرا به کامپیوتر وصلش می کنم جواب نمیده باید چیزی نصب کردن یا از توی گوشی کاری کرد ؟
1-بله باید بدی بیرون برات فارسی کنند. اول باید چک میکردی تا فارسی داشته باشه تقصیر خودته:46:
2- نخیر فقط کافیه یا بار فارسی کنی بعد از آپدیت بازم فلرسی خواهد داشت:20:
3- برنامه های گوشی داخل مموری کارته اول اونارو نصب کن بعد به کامپیوتر که وصل کنی گوشی رو میشناسه:11:
Milo.Metallboy
30-04-2010, 09:49
اگه این گوشی جک 3.5 داشت در خریدش شک نمیکردم :8:
سلام
در صورت امکان توضیح بدهید که چگونه با کامپیوتر یک دفترچه شماره تلفن ایجاد کنم و آنرا چگونه به گوشی ساتیو منتقل کنم؟
چون تعداد لیست افراد زیاد است و بخواهم با خود گوشی اینکار را بکنم وقت زیادی می بره
ممنون
peymankameli
30-04-2010, 11:25
سلام بچه ها
اینو تست کنید ببینید کار میکنه ؟
هوم اسکرین ویواز برای ساتیو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2FG9ij-bLC%2FVivaz_homescreen_ported_to_Sat.htm)
سلام ميشه يك جاي ديگه آپلود كنيد 4shared براي من ف ي ل ت ر ميزنه
Hadi King
30-04-2010, 15:13
سلام ميشه يك جاي ديگه آپلود كنيد 4shared براي من ف ي ل ت ر ميزنه
بفرماييد دوســت عزيز جاي ديگه آپلود كردم :46:
موفق باشيد!:40:
ali_power42
30-04-2010, 15:26
سلام
در صورت امکان توضیح بدهید که چگونه با کامپیوتر یک دفترچه شماره تلفن ایجاد کنم و آنرا چگونه به گوشی ساتیو منتقل کنم؟
چون تعداد لیست افراد زیاد است و بخواهم با خود گوشی اینکار را بکنم وقت زیادی می بره
ممنون
pc suite رو نصب کنید و پس از نصب اون کامپیوتر رو restart کنید و گوشو وصل کنید و pc suite رو اجرا کنید و روی synchronization کلیک کنید حالا contact های خودتونو میبینید و میتونید با کامپیوتر هم contact جدید بسازید و به گوشی متقل کنید یا contact های قبلی رو edit کنید
ali_power42
30-04-2010, 21:21
به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purge asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید
از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چند بار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
از بالای خیابان ولنجک تهران gps رو زدم که در هوای بارانی در کمتر از یک و نیم دقیقه(بدون a-gps ) لاک شد و تا میدان توحید با دقت 11 متر و 6 ماهواره لاک شده با سیگنالهای بین 90 تا 100 درصد بدون گم کردن ماهواره کانکت بود
شما هم تست کنید خبر بدید
منوی مخفی: red-green-red-red-green-red
امروز باز هم تست کردم و جاهایی که قبلا اصلا کانکت نمیشد حالا در عرض 1.5 تا 2 دقیقه کانکت میشه و جاهای که قبلا 2 دقیقه کانکت میشد حالا شده 30 ثانیه
دقت gps هم بسیار بهتر شده در حد 10-12 متر هر چقدر accuracy عدد کمتری نشون بده دقیقتره
امروز با n82 مقایسه کردم که satio بعد از 2 دقیقه با دقت 24 متر کانکت شد و n82 بعد از 8 دقیقه با دقت32 ( این تست لب پنجره انجام شد)
hessam_sz
30-04-2010, 21:24
سلام من هنوز گوشيمو آپديت نكردم ميخوام هكش كنم.اول اينكه ميشه بگيد آموزش هك ساتيو را از كجا ميتونم گير بيارم و دوم اينكه آيا هك ساين هم ميشه انجام داد يا نه؟
peymankameli
30-04-2010, 21:32
بفرماييد دوســت عزيز جاي ديگه آپلود كردم :46:
موفق باشيد!:40:
اينم براي من ف ي ل تر ميزنه
ali_power42
30-04-2010, 22:30
سلام من هنوز گوشيمو آپديت نكردم ميخوام هكش كنم.اول اينكه ميشه بگيد آموزش هك ساتيو را از كجا ميتونم گير بيارم و دوم اينكه آيا هك ساين هم ميشه انجام داد يا نه؟
برنامه helloox2 2.03 رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کن و سپس ساینش کن و بریز روی گوشی و نصب کن حالا اگه گوشیو اپدیت کنی (البته از نوع بدون فرمت) بعد از اپدیت باز هم گوشی -- شده باقی خواهد ماند و دیگه هم نباید گوشیو فرمت کنی
بهتره قبل از نصب helloox گوشیو فرمت کنی سپس نصب helloox و سپس اپدیت بدون فرمت
سلام
در آپدیت کردن گوشی چه اطلاعاتی از دست می رود؟
آیا گوشی در آپدیت کردن، فرمت هم باید بشه یا خیر؟
در ضمن -- کردن گوشی در کجا به درد می خوره؟
آیا گوشی قبل از آپدیت باید -- بشه یا بعد از آپدیت؟
ممنون
majidstar
01-05-2010, 08:09
با سلام و خسته نباشید
1-برای فارسی کردن میتونی بری اینجا
2-با این روش گوشی به آخرین ورژن هم اپدیت میشه. اینم بدون که اخرین ورژن هنوز --- نشده
3-نرم افزار pc suite رو نصب کن و دکمه how to connect رو از گوشه بالا انتخاب کن
kurosh08
01-05-2010, 09:17
یه سئوال از بچه های حرفه ای ساتیو داشتم:
شما میخواین عکس بگیرین حالت Auto رو فعال میکنین یا بدون حالت Auto عکس میگیرن؟
اصولاً پیشنهاد میکنین با حالت Auto عکس بگیرم یا حالت Auto رو off کنم؟
ninaz_khanoom
01-05-2010, 10:24
سلام
در آپدیت کردن گوشی چه اطلاعاتی از دست می رود؟
آیا گوشی در آپدیت کردن، فرمت هم باید بشه یا خیر؟
در ضمن -- کردن گوشی در کجا به درد می خوره؟
آیا گوشی قبل از آپدیت باید -- بشه یا بعد از آپدیت؟
ممنون
موقع آپدیت ازت میپرسه که فرمت بشه یا نه اگه بزنی که فرمت بشه اطلاعات رو فون از بین میره که اگه قبلش ازشون بک آپ بگیری هیچی از بین نمیره.. اگه از قبل گوشی رو -- کنی و موقع آپدیت فرمت نکنی گوشی -- شده باقی میمونه ولی اگه فرمت کنی -- از بین میره و بعد از آپدیت هم نمیشه -- کرد..
hessam_sz
01-05-2010, 11:47
برنامه helloox2 2.03 رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کن و سپس ساینش کن و بریز روی گوشی و نصب کن حالا اگه گوشیو اپدیت کنی (البته از نوع بدون فرمت) بعد از اپدیت باز هم گوشی -- شده باقی خواهد ماند و دیگه هم نباید گوشیو فرمت کنی
بهتره قبل از نصب helloox گوشیو فرمت کنی سپس نصب helloox و سپس اپدیت بدون فرمت
من الان با ساين كردن مشكل دارم ميخوام هك كنم كه ساين نكنم حالا خود اين برنامه را چطوري ساين كنم؟
2 تا سوال ديگه هم داشتم.يكي اينكه تنظيمات برنامه roadsync را از كجا ميشه گير آورد واسه ياهو و دوم اينكه چطور ميشه فايل هاي فلش را براي پس زمينه قرار داد؟من هر كاري كردم نشد.
يك مشكل هم با دوربين دارم و اون اينه كه روي اجسام نزديك_مثلا 10 سانتي لنز)نميتونه فوكوس كنه و تصوير تار ميشه
ali_power42
01-05-2010, 13:06
من الان با ساين كردن مشكل دارم ميخوام هك كنم كه ساين نكنم حالا خود اين برنامه را چطوري ساين كنم؟
2 تا سوال ديگه هم داشتم.يكي اينكه تنظيمات برنامه roadsync را از كجا ميشه گير آورد واسه ياهو و دوم اينكه چطور ميشه فايل هاي فلش را براي پس زمينه قرار داد؟من هر كاري كردم نشد.
يك مشكل هم با دوربين دارم و اون اينه كه روي اجسام نزديك_مثلا 10 سانتي لنز)نميتونه فوكوس كنه و تصوير تار ميشه
برای -- کردن گوشی چاره ای جز ساین کردن برنامه helloox نیست ولی بعد از نصب این برنامه برای نصب برنامه های دیگه نیازی به ساین نیست یعنی یک بار ساین برای همیشه برای اموزش ساین تاپیک هست سرچ کنید
2-نمیدونم
3-اگه حالت macro فعال نیست فعالش کنید ولی این فاصله فکر کنم دیگه خیلی کمه
hessam_sz
01-05-2010, 14:55
اين google maps گوشي بدون اينترنت كار نميكنه؟
ninaz_khanoom
01-05-2010, 17:01
اين google maps گوشي بدون اينترنت كار نميكنه؟
نه متاسفانه
hessam_sz
01-05-2010, 17:56
ببخشيد من اين همه سوال ميكنم.چطوري بايد مخاطبين سيمكارت را كپي كنم روي گوشي؟هرچي گشتم پيدا نكردم گزينه اي كه بشه كپي كرد
peymankameli
01-05-2010, 18:05
انگار نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه من از خود سايت بانك ملي خودش 3 تا شو گرفتم هيچ كدومش نصب نشد
mahdi1360
01-05-2010, 19:59
ببخشيد من اين همه سوال ميكنم.چطوري بايد مخاطبين سيمكارت را كپي كنم روي گوشي؟هرچي گشتم پيدا نكردم گزينه اي كه بشه كپي كرد
دفتر تلفن> گزینه ها> شماره های سیم
پوک کد ازت میخاد پوکتو وارد کن بعد شماره هارو کپی :46:
ولی به نظر من دستی خودت وارد کن چون تو سیم کارت تموم اسم جا نمیشه اسمارو تیکه پاره تحویلت میده :13:
دوستان gps این گوشی رو چطوری باید فعال کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کامل کنید :11:
با سلام ، اساتید بزرگوار یه سوال داشتم ممنون می شم اگه جوابم را بدهید
آیا ساتیو بدون سیم کارت بالا نمی آید؟
یعنی حالت offline نداره و حتما باید سیم کارت روش باشه تا بشه ازش استفاده کرد
بسیار متشکرم
ali_power42
01-05-2010, 21:58
با سلام ، اساتید بزرگوار یه سوال داشتم ممنون می شم اگه جوابم را بدهید
آیا ساتیو بدون سیم کارت بالا نمی آید؟
یعنی حالت offline نداره و حتما باید سیم کارت روش باشه تا بشه ازش استفاده کرد
بسیار متشکرم
offline داره ولی با سیمکارت
احتمال زیاد در اپدیتهای بعدی این اشکال برطرف میشه
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
فقط کافیه یک برنامه gps به دلخواه روش نصب کنید مثل گارمین یا اسمارتکام که سرچ کنید تاپیکش هست
kurosh08
02-05-2010, 08:23
بچه ها شما بیشتر توی حالت Auto عکس میگیرین یا Auto رو غیر فعال میکنین
...
در ضمن کسی اون پچی که نصب میکنین و صفحه اول ویواز و فیلم برداری HD رو برای ساتیو فعال میکنه رو نصب کرده. چند صفحه قبل لینکش بود.
سلام دوستان
آیا نیازی به ساین کردن گوشی ساتیو وجود داره یا نه؟
آیا با ساین کردن گوشی روی عملکرد آن تاثیر منفی نمی گذارد؟
در صورت امکان لینک آموزش ساین کردن ساتیو را که برای افراد مبتدی مفید است قرار بدهید چون من نیاز دارم که مرحله به مرحله توضیح داده باشد
ممنون
DariushGreat
02-05-2010, 11:13
سلام دوستان
آیا نیازی به ساین کردن گوشی ساتیو وجود داره یا نه؟
آیا با ساین کردن گوشی روی عملکرد آن تاثیر منفی نمی گذارد؟
در صورت امکان لینک آموزش ساین کردن ساتیو را که برای افراد مبتدی مفید است قرار بدهید چون من نیاز دارم که مرحله به مرحله توضیح داده باشد
ممنون
سیستم عامل سیمبین متشکل از زبان های برنامه نویسی C، C #، جاوا، ویژوال و چند زبان دیگر هست. در زمان 6600، 6630 و N70 بدلیل نبودن ساین متاسفانه ویروس های خطرناکی برای سیستم عامل سیمبین نوشته شد و صدمات زیادی به بار آورد. برای همین شرکت سازنده تصمیم گرفت در نسل های بعدی این سیستم عامل و برای برنامه های ساخته شده برای این سیستم عامل یه امضای دیجیتالی ( Digital Sign ) به عنوان مهر تایید بگذاره و در عین حال برای خود سیستم عامل هم سامانه تشخیص هویت ( Certificate System ) رو قرار داد تا سیستم عامل فقط برنامه های دارای امضای دیجیتالی - به برنامه دارای این امضا ساین شده می گن - رو نصب کنه و اگه برنامه ای اون رو نداشته باشه یا امضاش منقضی شده باشه، اون رو نصب نکنه...
ساین مفید ترین کار ممکن برای گوشی هست و هیچ صدمه ای به اون نمی زنه. ساین برای همه گوشی های سیمبین ( نوکیا و غیر نوکیا ) هست. تعداد زیادی از برنامه ها که کرک شدن برای نصب شدن نیازمند ساین شدن هستن...
درباره نوع ساین هم در بخش Symbian S60 V3.0 یه تاپیک جداگانه زده شده و مفصلا توضیح داده شده! :دی فقط در همین اندازه بگم که برای ساین کردن یه برنامه شما نیازمند دو عدد پرونده به نام های Certificate با پسوند ( cer. ) و Key با پسوند ( key. ) هستی که در تاپیک درخواست سرتیفیکیت، با دادن شماره سریال IMEI گوشی ( کد #06#* رو بزنی نشون می ده ) می تونی تا ماکزیمم 48 ساعت بعد بدست بیاریشون...
چرا دیگه مموری ریدر رو کامپیوترم نمیخونه ؟
گوشی فقط با usb کار میکنه . با مموری ریدر اون برنامه اول ِ ستاپ میاد دوباره میگه اینارو اینستال کن . در صورتی که همه برنامه ها هست روی کامپیوترم !
من هیچ وقت -- نکردم گوشی رو ، برنامه ای که ارور میده و میگه اگر این رو بریزین ممکنه مشکل پیش بیاد اوکی میزنم و نصب میکنم . چیزی میشه ؟
با 5700 هم همیشه همین کارو کردم .
peymankameli
02-05-2010, 19:28
گوشی فقط با usb کار میکنه . با مموری ریدر اون برنامه اول ِ ستاپ میاد دوباره میگه اینارو اینستال کن . در صورتی که همه برنامه ها هست روی کامپیوترم !
من هیچ وقت -- نکردم گوشی رو ، برنامه ای که ارور میده و میگه اگر این رو بریزین ممکنه مشکل پیش بیاد اوکی میزنم و نصب میکنم . چیزی میشه ؟
????????????????????:18:
nader1111
02-05-2010, 19:58
آيا امكان فيلميرداري hd با ساتيو هست ؟ (با هك يا تغييرات ديگه...) و يا ممكنه با آپديت اين امكان بوجود بياد؟
ninaz_khanoom
02-05-2010, 20:18
اون ارور نیست بلکه هشداره که ممکنه این برنامه مثلاً ویروس باشه و اگه شما از برنامه مطمئنی اوکی میزنی و نصب میکنی.. ولی اروری که نیاز به -- یا ساین داره Certificate error هست که فقط یه پیغامه که میاد رو صفحه و بعد از نصب خارج میشه..
????????????????????:18:
:31: چیه خوب .
میتونم الان -- کنم یا باید فرمت کنم بعد ؟
hessam_sz
02-05-2010, 22:44
آقا من با اين gps شديدا مشكل دارم هر كار ميكنم وصل نميشه چيكار كنم؟
تو فضاي آزاد هم اين پيغام رو ميده:
gps work poorly indoors and in enclosed area
يه مشكل جديد هم اضافه شد.چرا فايل هاي نصب نشده نرم افزار و بازي را نميشه بلوتوث كرد امروز آبروم جلوي دوستم رفت همش اون n97 را زد تو سرم
total_overdose
02-05-2010, 22:53
آقا من با اين gps شديدا مشكل دارم هر كار ميكنم وصل نميشه چيكار كنم؟
تو فضاي آزاد هم اين پيغام رو ميده:
gps work poorly indoors and in enclosed area
يه مشكل جديد هم اضافه شد.چرا فايل هاي نصب نشده نرم افزار و بازي را نميشه بلوتوث كرد امروز آبروم جلوي دوستم رفت همش اون n97 را زد تو سرم
سلام
دوست عزیز احتمالا مکانتون خوب نبوده یا ممکنه عیب از فریم ور باشه که درست میشه.البته یک راهیم بود که بچه ها تو یه فروم دیگه گفتن.پیداش کردم نشونت میدم.
ان97 اصلا با این گوشی قابل قیاس نیست:31: خیالت راحت.ساتیو واقعا سرتر هست.
فایل های نصب شده رو تویه هیچ گوشی سیمبینی نمیشه فستاد.مگر اینکه نصب نشدش رو نگه داشته باشید.
---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------
اینم همون روش که اشاره کردم":
به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purg asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید.از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چندبار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
شما هم تست کنید خبر بدید
با استفاده از دكمه سبز و قرمز گوشي دستور زير را از چپ به راست اجرا كن
red-green-red-red-green-red
hessam_sz
02-05-2010, 23:23
سلام
دوست عزیز احتمالا مکانتون خوب نبوده یا ممکنه عیب از فریم ور باشه که درست میشه.البته یک راهیم بود که بچه ها تو یه فروم دیگه گفتن.پیداش کردم نشونت میدم.
ان97 اصلا با این گوشی قابل قیاس نیست:31: خیالت راحت.ساتیو واقعا سرتر هست.
فایل های نصب شده رو تویه هیچ گوشی سیمبینی نمیشه فستاد.مگر اینکه نصب نشدش رو نگه داشته باشید.
---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------
اینم همون روش که اشاره کردم":
به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purg asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید.از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چندبار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
شما هم تست کنید خبر بدید
با استفاده از دكمه سبز و قرمز گوشي دستور زير را از چپ به راست اجرا كن
red-green-red-red-green-red
تمام اين كارها رو قبلا كردم ولي نشد.فايلي كه ميخواستم بفرستم نصب نشده بود ولي اجازه ارسال نميداد و اين پيغام رو ميده:
cannot send protected file
total_overdose
03-05-2010, 00:29
تمام اين كارها رو قبلا كردم ولي نشد.فايلي كه ميخواستم بفرستم نصب نشده بود ولي اجازه ارسال نميداد و اين پيغام رو ميده:
cannot send protected file
سلام
دوست عزیز باز هم هیچ گوشی سیمبیانی با خود فایل منیجرش برنامه ارسال نمیکنه.
شما برنامه x.plor نصب کن حله.
hessam_sz
03-05-2010, 00:53
سلام
دوست عزیز باز هم هیچ گوشی سیمبیانی با خود فایل منیجرش برنامه ارسال نمیکنه.
شما برنامه x.plor نصب کن حله.
ok حالا شد يه چيزي.پس اونم با x-plor ميفرستاد.الته p1 كه داشتم ميفرستاد نميدونستم سيمبين اينجوريه ممنون.
سیستم عامل سیمبین متشکل از زبان های برنامه نویسی C، C #، جاوا، ویژوال و چند زبان دیگر هست. در زمان 6600، 6630 و N70 بدلیل نبودن ساین متاسفانه ویروس های خطرناکی برای سیستم عامل سیمبین نوشته شد و صدمات زیادی به بار آورد. برای همین شرکت سازنده تصمیم گرفت در نسل های بعدی این سیستم عامل و برای برنامه های ساخته شده برای این سیستم عامل یه امضای دیجیتالی ( Digital Sign ) به عنوان مهر تایید بگذاره و در عین حال برای خود سیستم عامل هم سامانه تشخیص هویت ( Certificate System ) رو قرار داد تا سیستم عامل فقط برنامه های دارای امضای دیجیتالی - به برنامه دارای این امضا ساین شده می گن - رو نصب کنه و اگه برنامه ای اون رو نداشته باشه یا امضاش منقضی شده باشه، اون رو نصب نکنه...
ساین مفید ترین کار ممکن برای گوشی هست و هیچ صدمه ای به اون نمی زنه. ساین برای همه گوشی های سیمبین ( نوکیا و غیر نوکیا ) هست. تعداد زیادی از برنامه ها که کرک شدن برای نصب شدن نیازمند ساین شدن هستن...
درباره نوع ساین هم در بخش Symbian S60 V3.0 یه تاپیک جداگانه زده شده و مفصلا توضیح داده شده! :دی فقط در همین اندازه بگم که برای ساین کردن یه برنامه شما نیازمند دو عدد پرونده به نام های Certificate با پسوند ( cer. ) و Key با پسوند ( key. ) هستی که در تاپیک درخواست سرتیفیکیت، با دادن شماره سریال IMEI گوشی ( کد #06#* رو بزنی نشون می ده ) می تونی تا ماکزیمم 48 ساعت بعد بدست بیاریشون...
]سلام
ضمن تشکر از راهنمایی بسیار خوب شما
من به تاپیکهای مربوطه سر زدم ولی بیشتر گیج شدم؟؟:41::41:
از جمله به تاپیک زیر رفتم که خیلی شلوغ است؟:13:
دوستان گرامی در صورت امکان با زبان ساده که برای افراد مبتدی مفید باشد راهنمایی کنند که چگونه ساتیو را ساین کنم؟:10:
این لینک بالا خیلی شلوغ و گیج کننده است و من با مطالعه قسمتی از آن هنگ کردم؟؟:19::19:
آیا قبل از آپدیت کردن باید ساین کنم یا بعد از آپدیت هم می شود گوشی را ساین نمود؟
ممنون[/SIZE]:11::11:
ninaz_khanoom
03-05-2010, 13:28
]سلام
ضمن تشکر از راهنمایی بسیار خوب شما
من به تاپیکهای مربوطه سر زدم ولی بیشتر گیج شدم؟؟:41::41:
از جمله به تاپیک زیر رفتم که خیلی شلوغ است؟:13:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان گرامی در صورت امکان با زبان ساده که برای افراد مبتدی مفید باشد راهنمایی کنند که چگونه ساتیو را ساین کنم؟:10:
این لینک بالا خیلی شلوغ و گیج کننده است و من با مطالعه قسمتی از آن هنگ کردم؟؟:19::19:
آیا قبل از آپدیت کردن باید ساین کنم یا بعد از آپدیت هم می شود گوشی را ساین نمود؟
ممنون[/SIZE]:11::11:
دوست عزيز اولين نكته اين كه شما گوشي رو ساين نميكنيد بلكه برنامه اي رو كه موقع نصب certificate error ميده ساين ميكنيد تا روي گوشيتون نصب بشه.. براي اين كار اول توي اين تاپيك
درخواست ميدي كه فايل certificate بهت بدن.. بايد IMEI گوشي رو بنويسي تا 48 ساعت بعد 2تا فايل Cert و Key بهت ميدن كه بعد همونطور كه تو پست اول همون تاپيك نوشته بايد برنامه SignSis رو دانلود كني و فايلي كه ميخواي نصب كني و مشكل داره رو با اون برنامه ساين كني.. اميدوارم مشكلت حل بشه ..
peymankameli
03-05-2010, 21:28
آقايون چرا نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه......؟؟
golmohammadi
03-05-2010, 23:38
بچه ها یه فایل دادم نصب کنید
لینکش تو 4SHARED بود
حالا تونستم دانلود کنم
فقط یک فیلم بود
ولی تو فیلم ظاهر گوشی مثل ویواز بود ....
total_overdose
03-05-2010, 23:57
آقايون چرا نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه......؟؟
سلام
دوست عزیز احتمالا ورژن برنامه با دستگاهتون هم خوانی نداره.
سلام
دوست عزیز احتمالا ورژن برنامه با دستگاهتون هم خوانی نداره.
با سلام و خسته نباشید
دوستان آیا ساتیو هم مثل i8910 نرم افزار symbian rom flashing داره تا بشه براحتی فلشش کرد
یا برنامه های مشابه آن ، من قبلا i8910 داشتم و با آن نرم افزار براحتی فلشش می کردم
بسیار متشکرم
سوال دوم اینه که چطوری می تونم ورژن r2ak006 را -- کنم
total_overdose
04-05-2010, 00:11
با سلام و خسته نباشید
دوستان آیا ساتیو هم مثل i8910 نرم افزار symbian rom flashing داره تا بشه براحتی فلشش کرد
یا برنامه های مشابه آن ، من قبلا i8910 داشتم و با آن نرم افزار براحتی فلشش می کردم
بسیار متشکرم
سوال دوم اینه که چطوری می تونم ورژن r2ak006 را -- کنم
سلام دوست عزیز
نه نداره نرم افزار خاص که یه ضعفه به نظر من ولی فکر کنم تا یه مدت دیگه بیاد چون هکرها در حال درست کردن فریم ورهای کوک شده برا این و ویواز هستن و حتما یه راهیم برا فلش کردنش پیدا میکنن.
kurosh08
04-05-2010, 09:27
هیچ جوری نمیشه این فریمور جدید رو ه ک کرد؟؟؟
به برنامه ovi maps خیلی احتیاج دارم و این برنامه هم فقط با -- کردن گوشی نصب میشه :41:
ovi maps هیچ ورژنی نداره که بدون -- نصب بشه؟؟؟؟؟
اه P30world چرا این کلمه (ه ک) رو سانسور میکنه؟؟؟ مریضه؟؟؟ :41::19:
چرا delivery report اس ام اس ها اینجوریه ه ه ه ه؟
یک خط در میون امار میده .
ساعت 2 یه sms زدم ، ازون به بعد 10 تا sm دیگه زدم ولی توی delivery فقط نشون میده ساعت 2 یکی زدم . توی log هم که فقط نشون میده به کی زدی ، نمیگه پندینگ ِ یا دلیورد شده .
اه _ جز دوربین هیچ نکته مثبتی نداره این گوشی . :19:
symbian s60 v3 حرف نداشت . 5 به جای اینکه بهتر باشه بدتره !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.