مشاهده نسخه کامل
: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
DariushGreat
08-09-2010, 17:10
سلام
چرا این تاپیک اینقدر افت کرده و سوت و کور شده؟
دوستان کجا رفتید
برگردید دور هم باشیم
خوش باشید
* واقعا نمی دونی چرا ؟:18::18:
* موبایلستان
* امرا.برگشتی در کار نیست :19:
تــــــازه مگه مدیرا می ذارن !
اینم می ذارم که نگین اسپم داد :13:وسایل توی جعبه ی ساتیو ی خودمه :41:
تاپيك=خواب زمستاني
این جا یه محیط فرهنگیه برای تبادل اطلاعات؛ نه یه چت روم برای خوش گذرونی های بیهوده و مسخره بازی! :13:
شما ها دیگه از حد گذرونده بودین که باهاتون این گونه برخورد شد؛ و مطمئن هم باشید در تالارهای گفتگوی دیگه نظیر همین موبایلستان که ازش دم می زنید سخت تر برخورد می شد! چون قوانین سفت و سخت تری از این جا داره.
هر از چندگاهی مزاح و تیکه اومدن برای از خشکی در اومدن فضا خوبه؛ اما دیگه نه این که از اون ور بوم بیافتین!
اگه می خواید دور هم باشین، خوش باشین، بگین، بخندین، توی سر و کله هم بزنین، ناسزا به همدیگه بگین، مدیرا بهتون گیر ندن و دست آخر هم از خواب زمستونی در بیاین، تشریف ببرید با یاهو مسنجر یه روم اختصاصی درست کنین و اون جا این کارها رو بکنین.
فروم جای این کار ها نیست :10:
GPS روی ساتیو چطوری کار میکنه ؟
آیا نوکیا OVi Map روی ساتیو کار میکنه ؟
بله کار می کنه و بهترین برنامه ممکن هم هست. فقط باید یه سری کارهای ریز انجام بدی ( مث اینکه -- هم می خواد )
شاد باشین :31:
خوب به لطف خدا و با تلاش شبانه روزی ..... بالاخره این تاپیک یک صفحه جلو رفت.....
همینجا از تمام مسئولین تشکر میکنم که.....
دمتون گرم:11:
در ضمن موبایلستان خیلی هم راحتیم با مدیرشم رفیقم :10:
DariushGreat
14-09-2010, 21:08
خوب به لطف خدا و با تلاش شبانه روزی ..... بالاخره این تاپیک یک صفحه جلو رفت.....
همینجا از تمام مسئولین تشکر میکنم که.....
دمتون گرم:11:
در ضمن موبایلستان خیلی هم راحتیم با مدیرشم رفیقم :10:
اونجا مث اینجا یه مدیر نداره با چند تا همکار! اونجا چندتا مدیر داره با چند تا همکار!!!
پیشنهاد می دم مراقب خودتون باشین که Banned نشین! :27:
اونجا مث اینجا یه مدیر نداره با چند تا همکار! اونجا چندتا مدیر داره با چند تا همکار!!!
پیشنهاد می دم مراقب خودتون باشین که Banned نشین! :27:
نه عزیزم خیلی خوش میگذره جای شما خالی مدیر بخش ما سلام میرسونه :31:
سلام دوستان
چطوري مي تونم ساتيو خود را با كابل به اينترنت وصل كنم؟
DariushGreat
17-09-2010, 14:37
سلام دوستان
چطوري مي تونم ساتيو خود را با كابل به اينترنت وصل كنم؟
سلام
شما نخست مطمئن شو که اکسس پوینت ایرانسل یا همراه اول رو روی گوشیت داری.
سپس گوشیت رو در حالت PC Suite وصل کن به دستگاه و خود برنامه PC Suite رو هم اجرا کن
اکنون بخش تنظیمات رو کاملا خلی بگذار و رو Connect کلیک کن. اگر هم گیر داد و گفت که حداقل نام اکسس پوینت رو بده، شما هم نام mtnirancell رو برای ایرانسل و MCI-GPRS رو هم برای همراه اول بده
با سلام خدمت اساتید
من یه مشکلی با گوشیم دارم لطفا کمکم کنید که خیلی ازیت میکنه
من میخام ساعت حالت خواب گوشیرو فعال کنم اما نمیدونم چطور فعال میشه لطفا کمک کنید خواهشا زود جوابمو بدید که خیلی لازمش دارم :11:
با سلام خدمت اساتید
من یه مشکلی با گوشیم دارم لطفا کمکم کنید که خیلی ازیت میکنه
من میخام ساعت حالت خواب گوشیرو فعال کنم اما نمیدونم چطور فعال میشه لطفا کمک کنید خواهشا زود جوابمو بدید که خیلی لازمش دارم :11:
در ساتیو ساعت خواب clock screen saver وجود ندارد
اگه آپدیت جدید بیاد شاید براش در نظر بگیرند
خوش باشید
Soheil Inferno
21-09-2010, 23:02
سلام،دوستان بلندي صداي ساتيو چقدره؟ ايا مثل گوشي هاي نوكيا سري N بلنده يا نه؟
jalali2007
23-09-2010, 20:51
با سلام به دوستان
کسی می دونی ایا برای ساتیو اپدیت جدید میاد یا نه ؟ من خیلی منتظر موندم اما خبری نشد
hamidkabiri6270
23-09-2010, 21:10
سلام،دوستان بلندي صداي ساتيو چقدره؟ ايا مثل گوشي هاي نوكيا سري N بلنده يا نه؟
نه بلندی صداش زیاد نیست .چه داخل هندز فری و چه اسپیکر گوشی.
jalali2007
25-09-2010, 08:46
اینجا کسی نیست جواب سوال منو بده
jalali2007
25-09-2010, 13:37
هیچ کس نیست جواب ادم بده ؟ مگه اینجا صاحب نداره ؟ خوب اگه کسی نیست درش تخته کنید دیگه
maziarzar
25-09-2010, 21:04
نه خیر صداش تا اون حد نیست
نه بلندی صداش زیاد نیست .چه داخل هندز فری و چه اسپیکر گوشی.
کی میگه صداش زیاد بلند نیست داخل هندزفری من صداشو از 60% بالاتر نمیبرم شاید گوشای شما.....:31:
سلام
کسی حدود قیمت این گوشی رو می دونه؟؟؟
با توجه به اینکه با این گوشی کار کردید، در این رنج قیمت، پیشنهاد بهتری هم وجود داره به نظرتون؟
این رو هم بگن که من دوربین و سیستم عامل داشتن گوشی برام خیلی مهمه
یه سوال دیگه: صدای اسپیکر که میگید زیاد نیست، در چه حدیه؟؟ بخواین با گوشی های قبلی سونی اریکسون مقایسه کنید، مثل کدوم می مونه؟؟؟ W700??
اسپیکر جدا داره یا از همون EarPhone صدا میاد بیرون؟
jalali2007
28-09-2010, 19:18
به نظر من برو ویو سامسونگ بخر من ساتیو خریدم پشیمونم
از چه نظر پشیمونی... یه ذره توضیح بده
ویو، دوربینش خوبه؟؟؟ فیلمبرداریش خوبه؟؟؟
برنامه خورش در چه حده با توجه به جدید بودن سیستم عاملش
ابنجا کسی هست جواب بده؟؟ من چند تا سوال دارم
1- تاچ گوشی در چه حدیه؟؟ در مقایسه با 5800
2- اسپیکر گوشی صداش در حد چه گوشی هست؟؟؟
3- با توجه به تاریخ عرضه گوشی، به نظرتون من اگر الان این گوشی رو بخرم، دیر نیست؟؟ منظورم اینه در حال حاضر و با قیمت مشابه، گوشی هست که برتری محسوسی داشته باشه نسبت به این؟؟
4- با توجه به اختلاف قیمت این گوشی با VIVAZ ، واقعا برتری خاصی داره؟؟ یعنی نسبت به 100 تومنی که بیشتر میدی، فرق می کنه؟؟
5- خروجی هدفون برای گوش دادن به آهنگ چه جوریه؟؟ هم کیفیت، هم بلندی صدا
ابنجا کسی هست جواب بده؟؟ من چند تا سوال دارم
1- تاچ گوشی در چه حدیه؟؟ در مقایسه با 5800
2- اسپیکر گوشی صداش در حد چه گوشی هست؟؟؟
3- با توجه به تاریخ عرضه گوشی، به نظرتون من اگر الان این گوشی رو بخرم، دیر نیست؟؟ منظورم اینه در حال حاضر و با قیمت مشابه، گوشی هست که برتری محسوسی داشته باشه نسبت به این؟؟
4- با توجه به اختلاف قیمت این گوشی با VIVAZ ، واقعا برتری خاصی داره؟؟ یعنی نسبت به 100 تومنی که بیشتر میدی، فرق می کنه؟؟
5- خروجی هدفون برای گوش دادن به آهنگ چه جوریه؟؟ هم کیفیت، هم بلندی صدا
تاچ گوشی :
5800 (100 اگر باشه) ساتیو (85 هست)
تنها ایراد این گوشی عالی صدای خیلی کمه اسپیکر گوشی هست کمتر از سری K سونی اریکسون یعنی باسه گوش کردن آهنگ اصلا روش حساب نکن به همین یه دلیل هم من دارم گوشیمو میفروشم و در واقع عوض میکنم
تو رده قیمت خودش گوشی خوبی هست چون خیلی با کلاسه , دوربین عالی با فلاش زنون عالی داره
ویواز رو من پیشنهاد نمیدم در مقایسه با این گوشی
اینا چیزایی بود که از نظر شخصیم بود امیدوارم که یه گوشی خوب بگیری :11:
تاچ گوشی :
5800 (100 اگر باشه) ساتیو (85 هست)
تنها ایراد این گوشی عالی صدای خیلی کمه اسپیکر گوشی هست کمتر از سری K سونی اریکسون یعنی باسه گوش کردن آهنگ اصلا روش حساب نکن به همین یه دلیل هم من دارم گوشیمو میفروشم و در واقع عوض میکنم
تو رده قیمت خودش گوشی خوبی هست چون خیلی با کلاسه , دوربین عالی با فلاش زنون عالی داره
ویواز رو من پیشنهاد نمیدم در مقایسه با این گوشی
اینا چیزایی بود که از نظر شخصیم بود امیدوارم که یه گوشی خوب بگیری :11:
می تونم بپرسم چی می خوای بخری به جاش؟؟؟
یه سوال دیگه
دوربین گوشی در حد 12 بودنش، خوبه؟
گوشیه الان من KC910 هست که دوربینش 8 و خیلی هم خوبه. در نوع خودش یکی از بهترین هاست
الان ساتیو که دوربین 12 داره، کیفیتش واقعا بهتره؟؟؟
می تونم بپرسم چی می خوای بخری به جاش؟؟؟
یه سوال دیگه
دوربین گوشی در حد 12 بودنش، خوبه؟
گوشیه الان من KC910 هست که دوربینش 8 و خیلی هم خوبه. در نوع خودش یکی از بهترین هاست
الان ساتیو که دوربین 12 داره، کیفیتش واقعا بهتره؟؟؟
والا هر چی سرچ میکنم تو GSMArena میبینم تو محدوده قیمت 420 تومن بهترین همین ساتیو هست مدلهای HTC رو هم دیدم اما اونا هم مثل همین ساتیو خودمونه با این فرق که دوربینهاشون 5 مگاپیکسله
بله واقعا دوربینش عالیه میتونی رو عکسش حساب کنی
کسی می تونه چند تا نمونه عکس بذاره؟؟
می خوام ببینم مثل سونی اریکسون قدیمی ها، عکس هاش ماته یا شفاف عکس می گیره
نرم افزار چراغ قوه ورژن | سونی اریکسون ساتیو ، ویواز | ؛ PhoneTorch v2.0.4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایید میشه ویو یه چیز دیگست این فقط برتریش نسبت به اون دوربینشه!چین کجاو کره کجا فقط سامی:31:
ehsan_shp
13-10-2010, 17:55
سلام بر اهل فن
آیا در گوشی های satio وقتی از مسیر file manager به آهنگ ها دسترسی پیدا می کنیم ، راهی برای پخش پشت سر آنها هست؟
مثه MP3 Player ها. چون اینجا گویا باید playlist ساخت تا بشه آهنگها را پشت سر هم شنید
راهی هست که بشه از تو file manager آهنگخا را پشت سر هم گوش کرد؟
alilithium
14-10-2010, 04:03
سلام
شما نخست مطمئن شو که اکسس پوینت ایرانسل یا همراه اول رو روی گوشیت داری.
سپس گوشیت رو در حالت PC Suite وصل کن به دستگاه و خود برنامه PC Suite رو هم اجرا کن
اکنون بخش تنظیمات رو کاملا خلی بگذار و رو Connect کلیک کن. اگر هم گیر داد و گفت که حداقل نام اکسس پوینت رو بده، شما هم نام mtnirancell رو برای ایرانسل و MCI-GPRS رو هم برای همراه اول بده
:grrr:
بعد آدم یه چیزی میگه ها !
:
آدم اگه بخواد با گوشیش به اینترنت pcیش وصل بشه ؟؟ منتظر جواب بقیه ام بعدشم متشکرم
دوستانی که گوشی رو داشتن چه نکات منفی داشته؟!میخوام بخرم موندم دوربینش ارزش داره!؟صداشم که میگن زیاد نیست،کیفیتش چه طوره؟!
:grrr:
بعد آدم یه چیزی میگه ها !
:
آدم اگه بخواد با گوشیش به اینترنت pcیش وصل بشه ؟؟ منتظر جواب بقیه ام بعدشم متشکرم
دوست عزیزاگه بخواین به اینترنت کامپیوترتون باگوشی دسترسی داشته باشین ساده ترین راهش داشتن یه روتور ADSL که وایرلس هم داشته باشه!:46:
alilithium
14-10-2010, 16:20
راه بهتری نداشت ؟
کابل ، بلوتوث ....
:5: بهنر= ارزونتر
کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر دیگه بالا نمییاد فقط چراغ قرمزش چند لحظه روشن می شه یه ویبره می زنه و دوباره خاموش می شه هیچی رو صفحه نمی یاد و با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمی شه . کسی می تونه کمک کنه دوباره راش بندازم .
کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر وصل کردم دیگه بالا نمیاد فقط چند لحظه چراغ قرمزش همراه با یک ویبره کوچک روشن میشود و خاموش میشود هیچ چیز روی مانیتور نمی اید با کابل هم توسط کامپیوتر شناخته نمیشود که بشود ابدیت یا فلشش کرد ؟چه راهی دارد برای بالا آمدن کممممممک کنید ممنون
tommy vercetti
14-10-2010, 18:15
هنگامی که روشن است این اتفاق برایش می افتد؟
شارژش تمام نشده؟
بچه ها یه چند تا سئوال:
1. sms های این گوشی شکلک نداره؟
2. برنامه های قشنگ هر چی می گردم گیر نمی ارم.
شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟
ninaz_khanoom
15-10-2010, 00:35
هنگامی که روشن است این اتفاق برایش می افتد؟
شارژش تمام نشده؟
بچه ها یه چند تا سئوال:
شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟
1. خیر شکلک نداره
2. سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سر زدی؟؟
alilithium
20-10-2010, 13:54
کمک ; گوشی ساتیو رو به کامپیوتر وصل کردم دیگه بالا نمیاد فقط چند لحظه چراغ قرمزش همر..............؟چه راهی دارد برای بالا آمدن کممممممک کنید ممنون
فک کنم یه سفر تعمیرگاه افتادین جانم ، (فقط جهت همدردی عرض کردم ، بهرحال بنی ستیو اعضای یک ...)
بچه ها یه چند تا سئوال:
شما می دونید از کجا می تونم برنامه های این گوشی رو گیر بیارم؟[/QUOTE]
3 _ بابا پره ، معمولا Symbian S60 V5 بگردی بهش میخوره ، به جز بعضیاش مخصوصا تم ،اونم چون سونی اریکسون رابطشو اختصاصی کرده ، سایتای ایرانی تقریبا چیزای خوبی میارن توضیح میدن ، موبایل9 و موبایل هاب و ...... هم خوبه فقط بعضیاشون جار و جاوا رو هم قاطیش میکنن یا صفحه ش کوچیک در میاد
ضمنا موتور گرافیکیش هم که میدونی بالاتره بازی های مخصوص به خودش و 8910 و اینا کیفیت دیگه ای داره ، کیف میکنی احتمالا باهاش ، p30world هم تاپیک داره هوار تا
Electronic-Arts
31-10-2010, 13:56
من دیروز ساتیو خریدم بعد وقتی GPS رو زدم اولش گفت که به اینترنت وصل بشه منم زدم نه و دیگه هم نپرسید حالا وقتی gps رو میزنم میگه که GPS تو مناطق بسته خوب کار نمیکنه و نقشه هم نمیاره من فکر میکنم نقشه مشهد رو نداره که اینجوری میشه مشکل چیه؟ و اگر از نقشه هست حالا من از کجا نقشه رو بیارم؟
سلام.کسی لینک آحرین فریم ور ساتیو رو داره بزاره واسه دانلود.منظورم دانلود لینک کامل فریم وره.نه برنامه آپدیتش
ممنون
alilithium
01-11-2010, 21:05
من دیروز ساتیو خریدم بعد وقتی GPS رو زدم اولش گفت که به اینترنت وصل بشه منم زدم نه و دیگه هم نپرسید حالا وقتی gps رو میزنم میگه که GPS تو مناطق بسته خوب کار نمیکنه و نقشه هم نمیاره من فکر میکنم نقشه مشهد رو نداره که اینجوری میشه مشکل چیه؟ و اگر از نقشه هست حالا من از کجا نقشه رو بیارم؟
راستش مشغله م زیاده نتونستم هنو هیچ نقشه ای نصب کنم اما اینجا رو یه دید بزن فک کنم کاملا به دردتون بخوره
omidhama2007
01-11-2010, 21:57
با عرض سلام و خسته نباشید من یک گوشی ساتیو دارم من یک بکاپ از شماره ها و اس ام اس ها گرفتم بعد رم گوشی را با کامپیوتر فرمت کردم بعد که خواستم اطلاعات را برگردانم نشد هر کاری میکنم شمارها برمیگرده ولی اس ام اس ها نه 10 بار گوشی را ریست کردم رم را با خود گوشی حتی تو یک گوشی دیگر فرمت کردم بازم مشکلم حل نشد تازه جی پی اس گوشی هم کار نمیکنه دیگه من نقشها را که میریزم نشون نمیده ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید با تشکر فراوان
javad1948
02-11-2010, 08:18
سلام
من یه هفته پیش ساتیو خریدم
در طول این مدت 2 بار با پیغامinsert simcart روبرو شدم در صورتیکه سیمکارت به درستی سرجای خودش قرار داشت و پس از خrestart کردن درست شد. البته دفعه دوم زمانی بود که شارژ به انتها رسیده بود و چراغ قرمز چشمک زن به کار افتاده بود. آیا این مشکل طبیعیه یا نه؟
و یه سوال دیگه اینکه وقتی با گوشی فیلم می گیرم صدای ضبط شده زیاد بلند نیست همچنین هنگام ضبط صدا هم همین حالت وجود داره. آیا شما به چنین مواردی برخورد کردید و آیا از نظر شما طبیعیه یا نه؟
Electronic-Arts
02-11-2010, 09:29
راستش مشغله م زیاده نتونستم هنو هیچ نقشه ای نصب کنم اما اینجا رو یه دید بزن فک کنم کاملا به دردتون بخوره
کجا رو ببینم؟
سلام
من یه هفته پیش ساتیو خریدم
در طول این مدت 2 بار با پیغامinsert simcart روبرو شدم در صورتیکه سیمکارت به درستی سرجای خودش قرار داشت و پس از خrestart کردن درست شد. البته دفعه دوم زمانی بود که شارژ به انتها رسیده بود و چراغ قرمز چشمک زن به کار افتاده بود. آیا این مشکل طبیعیه یا نه؟
و یه سوال دیگه اینکه وقتی با گوشی فیلم می گیرم صدای ضبط شده زیاد بلند نیست همچنین هنگام ضبط صدا هم همین حالت وجود داره. آیا شما به چنین مواردی برخورد کردید و آیا از نظر شما طبیعیه یا نه؟
برای من که همچین اتفاقی پیش نیومده ممکنه مشکل از جای سیم کارت باشه
صداش برای منم بلند نیست اما کیفیتش خوبه
جواب سوال من رو میدونی؟
habib1933
02-11-2010, 17:04
سلام ميخواستم بدونم براي اتصال بدون كابل از طريق wifi،براي سيستم بايد مودم وايرلس بگيرم يا كارت وايرلس.آخه امروز رفتم يه مودم وايرلس گرفتم وقتي به تنظيمات براي نصبش نگاه ميكنم ميبينم بايد از شركتي كه اشتراك adsl ميده يه اكانت گرفته باشم و از طريق اينترنت اين مودمو نصب كنم در صورتي كه من اين مودمو صرف اينكه بخوام بدون كابل از طريق وايرلس pc به گوشي وصل بشم و از gprs گوشي روي كامپيوترم استفاده كنم گرفتم نه قابليت adslش.من كامپيوترم wireless نداره. يعني بايد كارت وايربس ميگرفتم نه مودم وايرلس؟اگه مودم اين قابليت رو داره چطور نصبش كنم و به سيستم و نهايتا به گوشيم بشناسونمش.ممنون اگه واضح جواب بدين.
نوع مودم adsl wireless planet 4401 v4
hessam_sz
03-11-2010, 10:26
من كه يه مودم وايرلس گرفتم وصل همين adsl زاقارت كردم الان همون adsl خودم فقط به صورت بيسيم تو خونه پخش ميشه هيچ ربطي هم به شركت ارائه دهنده خدمات نداره البته جاي اين سوال اينجا نيست اگر جاي خودش بپرسي بهتر جواب ميگيري.
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
دوستان يه سوال دارم لطفا فوري جواب بدبد.من گوشيمو دادم بيرون برام فارسي كردن ولي ورژنش قديمي هست حالا اگر آپديتش كنم دوباره فارسيش از بين نميره؟
javad1948
03-11-2010, 13:25
کجا رو ببینم؟
جواب سوال من رو میدونی؟
لینک زیر میتونه بهت کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
07-11-2010, 23:03
سلام دوستان من اين گوشي رو تازه خريدم .... ميخواستم بپرسم Lock Code ديفالت اين گوشي چيه ....؟
مثل نوكيا 12345 نيست .....؟
.
راستي مگه نبايد توي جعبش cd باشه ... اين نداشت چرا ؟
total_overdose
07-11-2010, 23:12
سلام دوستان من اين گوشي رو تازه خريدم .... ميخواستم بپرسم Lock Code ديفالت اين گوشي چيه ....؟
مثل نوكيا 12345 نيست .....؟
.
راستي مگه نبايد توي جعبش cd باشه ... اين نداشت چرا ؟
سلام سامانجان:31:
والا سی دی که نه نیست همچی تویه مموری کارتشه.
کد پیشفرضشم 4تا یا 5تا صفره:31:
Saman-tci
07-11-2010, 23:22
مگه ميشه cd نداشته باشه ..... پس با چه برنامه اي به كامپيوتر وصل ميشه ....؟
الان من ميخوام آهنگ روي گوشيم بريزم كه كامپيوتر گوشي رو نميشناسه ....؟؟
hirondelle
07-11-2010, 23:24
دوستان یه قیمت از این گوشی میدین؟
total_overdose
08-11-2010, 00:10
مگه ميشه cd نداشته باشه ..... پس با چه برنامه اي به كامپيوتر وصل ميشه ....؟
الان من ميخوام آهنگ روي گوشيم بريزم كه كامپيوتر گوشي رو نميشناسه ....؟؟
آها:31:
ببین وقتی کابل گوشیتو وصل میکنی چند حالت انتخاب میاد یکیش اگه اشتباه نکنم نوشته mass storage یا یچیزی تو همین مایه ها که اونو انتخاب بکنی گوشی میشه مثل مموری ریدر و مموریشو توی کامپیوتر مثل فلش نشون میده و بعد میتونی به چیای داخلش دست پیدا کنی:46:
Electronic-Arts
09-11-2010, 20:36
دوستان یه قیمت از این گوشی میدین؟
پایین ترین قیمتی که من گرفتم 430 تومن بود
alilithium
14-11-2010, 20:30
لینک زیر میتونه بهت کمک کنه
بیا اینم تشکرت ما مال حروم نمیخوریم!!....... ، لینکو نوشته بودم فک کنم همین بلینک بالا هم بود متنم پریده .
ببین ، خودش روش نقشه نصب نیست واسه من خودش یه گوگل مپ داره روش وصل میشه اینترنت مصرفشم خیلی زیاد نیست ، اینقد به دردم خورده دیگه سراغ smartcome , ....... نرفتم با این اینترنت دایل آپ !
afridunz
15-11-2010, 21:41
من می خوام گوشی ساتیو بگیرم به نظرتون نسبت به قیمتش می ارزه؟
سلام
یک مشکل بزرگی دیروز بیخودی برای گوشی من پیش اومد .
دیروز وقتی خواستم یکی از اس ام اس هارو ریپلای کنم نکرد و کلا از مسیج اومد بیرون ، دوباره رفتم دیدم زده inbox صفر _ sent صفر ....
گوشی رو خاموش کردم دوباره روشن کردم فرقی نکرد ، همه چی درست بود فقط مسیج ها اینطوری شده .
با کابل به کامپیوتر وصل کردم ، با pc suite که رفتم توی inbox اول داشت اس ام اس هارو نشون میداد بعد همه پاک شد و الان اونجا هم هیچی نیست .
امروز توی مسیج که رفتم نوشت اس ام اس ها در مموری نمیتونن ذخیره بشن ، رفتم توی تنظیمات memory in use دوباره phone card رو انتخاب کردم .
باید چی کار کنم ؟ اصلا چرا اینطوری شد ؟
انگار اس ام اس ها هست پاک نشده ولی نشون داده نمیشه !
golmohammadi
19-11-2010, 22:16
سلام
کیفیت و بلندی صدای ساتیو را با سی905 مقایسه کردین ؟
اگه کسی مقایسه کرده خبرشو بده
سلام
درخواست کمک و راهنمایی
من ساتیو رو به usb کامپیوتر وصل کردم کلا دیگه بالا نمیاد بردم تعمیرگاه گفتن منبع تغذیه سوخته و قطعش تو بازار نیومده ؟
کسی در این مورد اطلاعاتی داره کمک کنه . ممنون میشم
yasi1356
06-12-2010, 10:33
سلام به همگی :10:
چند روز قبل یه چند تا عکس خفن با ساتیو گرفتم که واقعاً خودمم تعجب کردم. :18: باور نکردنیکه :39:
اینی که توی عکسه پسر داییمه و یه مقداری توی کارای رزمیه :27:
همه برقا رو خاموش کردیم و فضا تقریباً تاریک بود. نمیدونم قابلیت لرزش گیره، چیه. ببین چطوری توی هوا عکس گرفته::18:
واسه خاطر دایال آپایا گرفتم عکسارو ریسایز کردم و حجمشون رو پایین آوردم.
خوبه حالا خودمم دایال آپیما :31::31: (البته من با بسته های ایرانسل میام اینترنت. خیلی خوبه)
عکسات خیلی باحال بود دمت گرم:rambo::rambo::rambo::rambo:
golmohammadi
04-01-2011, 22:24
سلام دوستان
آخرش تونستم ورژنی از nokia ovi maps را پیدا کنم که رو ویواز و ساتیو بدون مشکل کار کنه
به تاپیک زیر رفته
و برنامه را طبق آموزشهای پست 1 نصب کنید
موفق باشید
mohamad skystar
02-02-2011, 00:36
من می خوام گوشی ساتیو بگیرم به نظرتون نسبت به قیمتش می ارزه؟
آقا SATIO بهترین گوشه سونی اریکسون هست.
من داشتم خیلی خیلی راضی بودم.واقعا حرف نداره.
مگه میخوای با یه گوشی شاتل ناسا رو کنترل کنی؟ والا
بخر که خوب انتخابیه
hessam_sz
02-02-2011, 16:25
سلام
یک مشکل بزرگی دیروز بیخودی برای گوشی من پیش اومد .
دیروز وقتی خواستم یکی از اس ام اس هارو ریپلای کنم نکرد و کلا از مسیج اومد بیرون ، دوباره رفتم دیدم زده inbox صفر _ sent صفر ....
گوشی رو خاموش کردم دوباره روشن کردم فرقی نکرد ، همه چی درست بود فقط مسیج ها اینطوری شده .
با کابل به کامپیوتر وصل کردم ، با pc suite که رفتم توی inbox اول داشت اس ام اس هارو نشون میداد بعد همه پاک شد و الان اونجا هم هیچی نیست .
امروز توی مسیج که رفتم نوشت اس ام اس ها در مموری نمیتونن ذخیره بشن ، رفتم توی تنظیمات memory in use دوباره phone card رو انتخاب کردم .
باید چی کار کنم ؟ اصلا چرا اینطوری شد ؟
انگار اس ام اس ها هست پاک نشده ولی نشون داده نمیشه !
واسه من قبلا همين مشكل دقيقا پيش اومد.هيچ راهي نداري به جز فرمت كردن مموري.من حتي گوشي را فلش كردم آپديت كردم درست نشد آخرش با يك فرمت درست شد
nickcarter
22-02-2011, 06:24
سلام
گوشی من sony ericsson satio دارم میخواستم برنامه معرفی کنید برای ست کردن V*P*n به رو موبایل
nima2424
09-03-2011, 17:07
داداش
مشكل سيم كارتته
عوضش كن درست ميشه
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
داداش
مشكل از سيم كارتته
عوضش كن درست ميشه
golmohammadi
10-03-2011, 13:20
سلام
تاپیک ساتیو چقدر خلوته ؟
بعداز چند ماه 1 صفحه جلو نرفته
tapesh95
14-03-2011, 01:55
سلام دوستان
من satio دارم و یه چند هفته ای هست که از طریق سایت سونی اریکسون اپدیت کردم اما گوشیم دچار مشکلات زیادی شده
مثلا وقتی یکی باهام تماس میگیره گوشی کلا قات میزنه
راهی چاهی هست ؟
کسی اینجا اپدیت کرده ؟
میشه بگید چطور میتونم برگردم به ورژن قبلی ؟
maziarzar
14-03-2011, 19:33
بهتره ببیری بیرون پیش یه متخصص خودت کاریشنکن بدتر نشه
golmohammadi
16-03-2011, 17:10
اگه با باکس فلش بزنند شاید درست بشه
western1
24-03-2011, 10:40
سلام رفقای گرام...
من با سونی اریکسون کار کردم.. عمده مشکلی که من باهاش مواجه شدم این بود که سوکت شارژ و محل سیم کارت گوشی اریکسون دچار مشکل میشه معمولا..
یک مشکل دیگه اینه که اتوماتیک و بطور ناگهانی میره روی دوربین...
آیا این گوشی هم با این مشکلات روبرو است؟ عیب این گوشی علاوه بر صدای ضعیفش چیه؟؟
ممنون اگه راهنمایی کنید دوستان:46:
DariushGreat
25-03-2011, 21:52
سلام رفقای گرام...
من با سونی اریکسون کار کردم.. عمده مشکلی که من باهاش مواجه شدم این بود که سوکت شارژ و محل سیم کارت گوشی اریکسون دچار مشکل میشه معمولا..
یک مشکل دیگه اینه که اتوماتیک و بطور ناگهانی میره روی دوربین...
آیا این گوشی هم با این مشکلات روبرو است؟ عیب این گوشی علاوه بر صدای ضعیفش چیه؟؟
ممنون اگه راهنمایی کنید دوستان:46:
البته این مشکلاتی که شما فرمودید، فقط به دست یه باکس خوشگل و یه فلش آبدار حل می شه. اگه گارانتی داره ببرش گارنتی. وگرنه ببرش پیش کاردان.
و اما معایب؛ برخی مقاومتی بودن تاچش رو عیب می دونن. در حالیکه من باهاش کار کردم حساسیتش خیلی خوب بود و اصلا هم آدم رو آزار نمی داد. مورد بعدی که خودم هم عیب می دونمش نداشتن سوکت 3.5 هست.
هیچ گوشی ای کامل نیست، اما مسلما می تونید از این عیوب در ازای کیفیت مطلوب مواد ساخته شده، دوربین خیلی خوب، پردازنده تقریبا نیرومند و ... چشم پوشی کنید
western1
25-03-2011, 23:37
در مقایسه با نوکیا c7 چطوره این گوشی.. آیا لنز این گوشی خش بر میداره؟سامسونگ هم کار کردم اما شیشش خش برمیداره گفتم شاید اینم مثل اونه. رنگ گوشی چی؟ میره یا خیر. چون معمولا جنس بدنه سونی اریکسون طوریه که رنگش میرود. و در آخر قیمت این گوشی الان چنده؟
akbarahmadabadi
29-03-2011, 20:20
با سلام به تمامی دوستان
برنامه های satio را کجای سایت گذاشتن ممنون می شم و game هاش کدام با حالن ممنون می شم برام آدرسشو بدید
متشکرم
DariushGreat
30-03-2011, 12:40
در مقایسه با نوکیا c7 چطوره این گوشی.. آیا لنز این گوشی خش بر میداره؟سامسونگ هم کار کردم اما شیشش خش برمیداره گفتم شاید اینم مثل اونه. رنگ گوشی چی؟ میره یا خیر. چون معمولا جنس بدنه سونی اریکسون طوریه که رنگش میرود. و در آخر قیمت این گوشی الان چنده؟
C7 و ستیو با این که هردو لمسی اند و سیمبین هستن، اما کاملا از هم جدا هستن. مقایسه این دو تا هم به نظر من اشتباهه چون هر کدومشون یه مزیت دارن. اگه قرار بر مقایسه باشه:
در دوربین »»» عکسبرداری: ستیو حرف نخست رو می زنه بی چون و چرا! :5:
در دوربین »»» فیلمبرداری: صد در صد C7 بهترینه چون HD فیلمبرداری می کنه اون هم با کیفیت توپ!
در صفحه لمسی »»» C7 صفحه اش خازنیه. مولتی تاچ هم پشتیبانی می کنه. اما ستیو مقاومتیه.
در سخت افزار »»» در همین اندازه می گم که C7 پردازنده 680 مگاهرتزی داره + تراشه شتابدهنده گرافیکی. ولی ستیو فقط پردازنده 600 مگاهرتزی داره.
در امکانات جانبی »»» C7 خروجی HDMI و USB on The Go رو داره. ستیو خروجی تلویزیون داره.
سیستم عامل »»» C7 سیمبین^3 که سریعتر و بهتر هست و اپن سورسه و ستیو سیمبین 9.4 وی5
با سلام به تمامی دوستان
برنامه های satio را کجای سایت گذاشتن ممنون می شم و game هاش کدام با حالن ممنون می شم برام آدرسشو بدید
متشکرم
بفرمایین:
hadi-emperor
01-04-2011, 21:46
C7 و ستیو با این که هردو لمسی اند و سیمبین هستن، اما کاملا از هم جدا هستن. مقایسه این دو تا هم به نظر من اشتباهه چون هر کدومشون یه مزیت دارن. اگه قرار بر مقایسه باشه:
در دوربین »»» فیلمبرداری: صد در صد C7 بهترینه چون HD فیلمبرداری می کنه اون هم با کیفیت توپ!
در صفحه لمسی »»» C7 صفحه اش خازنیه. مولتی تاچ هم پشتیبانی می کنه. اما ستیو مقاومتیه.
در سخت افزار »»» در همین اندازه می گم که C7 پردازنده 680 مگاهرتزی داره + تراشه شتابدهنده گرافیکی. ولی ستیو فقط پردازنده 600 مگاهرتزی داره.
در امکانات جانبی »»» C7 خروجی HDMI و USB on The Go رو داره. ستیو خروجی تلویزیون داره.
سیستم عامل »»» C7 سیمبین^3 که سریعتر و بهتر هست و اپن سورسه و ستیو سیمبین 9.4 وی5
بفرمایین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشین :31:
نه عزیزم اشتباه به عرضت رسوندن. ساتیو هم شتاب دهنده گرافیکی داره.
Electronic-Arts
02-04-2011, 16:21
سلام دوستان من برای GPS مجبور شدم مموری گوشی رو فرمت کنم و قبلش هم ازش بک آپ گرفتم ولی پوشه installed files نیست میشه یه نفر اون 4 تا برنامه ای رو که تو این پوشه هست آپلود کنه؟ ممنون
سلام
من يك ماهي مي شه كه ساتيو خريدم ولي متاسفانه دو سه تا مشكل دارم:41:
اول اين كه اصلا نمي تونم باهاش به اينترنت وصل بشم
دوم اين كه وقتي مي خوام آهنگ گوش بدم به كل گوشي قاطي مي كنه اصلا مموري رو نمي شناسه
inbox به نصف مي رسه وقتي مي خوام به حالت اول برگردونم نمي شه عكس رو صفحه عوض مي شه آهنگ ها رو پخش نمي كنه فيلم ها و عكس ها رو نمي تونه باز كنه!
نمي دونم چرا اينجور ميشه تا به حال به كامپيوتر هم وصل نكردم كه شايد ويروسي نشه در كل اصلا ازش كار نكشيدم
به نظرتون چه كار مي تونم بكنم؟:20:
دارم به اين نتيجه مي رسم كه حيف پولم!!!!!:13:
Electronic-Arts
04-04-2011, 12:50
سلام
دوم اين كه وقتي مي خوام آهنگ گوش بدم به كل گوشي قاطي مي كنه اصلا مموري رو نمي شناسه
inbox به نصف مي رسه وقتي مي خوام به حالت اول برگردونم نمي شه عكس رو صفحه عوض مي شه آهنگ ها رو پخش نمي كنه فيلم ها و عكس ها رو نمي تونه باز كنه!
نمي دونم چرا اينجور ميشه تا به حال به كامپيوتر هم وصل نكردم كه شايد ويروسي نشه در كل اصلا ازش كار نكشيدم
1-کانکشن اینترنت ساختی؟
2-یه دفعه مموری رو فرمت کن شاید درست بشه
3-مواقعی که این جوری میشه یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن درست میشه
4-میشه 4 تا فایلی که توی حافظه گوشی تو قسمت installed files هست رو برام آپلود کنی؟
5-نگران پولت نباش من که الان 4 ماهه دارم و کاملا راضیم گوشی خوبی هست
hadi-emperor
05-04-2011, 18:47
سلام
منظورت از اینترنت وایرلسه یا gprs ؟
هیچ کاری جز مستر ریست نمیتونه مشکلتو حل کنه. مطمئن باش. برای مستر ریست باید اینو وارد کنی: *7370#*
اگه درست نشد گوشی رو ببر گارانتی.
اگر مستر ريست كنم يا اگه فرمت كنم همه اطلاعات روي مموري پاك مي شه؟(نكته: نمي خوام پاك بشه ها!:31:)
hadi-emperor
11-04-2011, 13:49
اگر مستر ريست كنم يا اگه فرمت كنم همه اطلاعات روي مموري پاك مي شه؟(نكته: نمي خوام پاك بشه ها!:31:)
با ریست کردن بعضی هاش پاک میشه. ولی 75% برنامه هایی که روی مموری نصب کردی پاک نمیشن.
البته برنامه هایی که روی خود گوشی نصب کردی حتما پاک میشن.
.
.
با فرمت هم 100% برنامه هات پاک میشن.:11:
songilgook
11-07-2011, 04:28
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا یه گوشی سونی اریکسونw700i-w800i داشتم خیلی ازش راضی بودم چون مد نظرم حافظه و دوربینشو قابلیت ساخت کلیپ بود که اون داشت ولی متاسفانه وقتی گوشیهای تی وی اومدن من با یه تی وی تعویضش کردم که واقعا ضرر کردم.
الان گوشی ندارم و میخوام یه گوشی بخرم که همه چی داشته باشه و همه نوع فیلم و موسیقی رو بتونه پخش کنه .
خودم که توی نت گشتم سونی اریکسون ویواز خوشم اومد اما بعدش گفتن که ویواز اشعه داره و ازاین حرفا این شد که صبر کردم تا ساتیو اومد دیدم امکاناتشم بیشتره الان خیلی وقته که دیگه پرس و جو نکردم که چه مدلی خوبه شما چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟
2ماه بعد از اینکه ساتیو اومد دیدم نوکیاn8 امکانات پخش فرمت ویدیوییش یکمی بیشتر از ساتیو هست. میگن نوکیا خوبه اما من سونی دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟
و اینکه نظرتون روی اپل یا سامسونگ چیه؟
کلا چی خوبه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا آخرین مدل گوشی سونی اریکسون موجود در بازار با همه ی امکانات چیه؟
پلیز سریع بجوابین که اواسط شهریور ماه می خوام بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش پیش ممنون از جواباتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشین :31:
عزیزم چرا باید مقایسه کردن کار اشتباهی باشه؟؟ :18: من توی خیلی از تاپیکهای مقایسه میبینم همین حرف رو بعضیها گفتن. نمیشه که پس ما بیاییم ساتیو رو با ساتیو مقایسه کنیم و C7 رو با C7 و آیفون رو با ایفون و گالاکسی رو با گالاکسی.... تا مقایسه ی درستی انجام داده باشیم. بعنوان یک مثال شما توی gsmarena این امکان رو داری که هر دو گوشی که خواستی با هر سطح امکانات و سیستم عامل و.... کاملاً متفاوت را انتخاب و امکانات-مزایا-معایبشون رو با هم مقایسه کنی و هیچوقت دست شما رو برای مقایسه نمی بنده. موقع خرید هم شما خواهی نخواهی یا در ذهن(اگه خودت اینکاره باشی) و یا از زبان فروشنده(اگه اطلاعات کمی داشته باشی) مجبوری مقایسه ها رو انجام بدی و بعد خرید کنی.
البته شما خودتون هم در اینجا آخرش مقایسه هه رو انجام دادی و خطابم صرفاً شخص شما نیست همه ی دوستانیه که جمله ی «مقایسه ی ایندو گوشی اشتباهه» ناخوداگاه ورد زبونشون شده. مخلص داداش.:11:
songilgook
18-07-2011, 03:52
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا یه گوشی سونی اریکسونw700i-w800i داشتم خیلی ازش راضی بودم چون مد نظرم حافظه و دوربینشو قابلیت ساخت کلیپ بود که اون داشت ولی متاسفانه وقتی گوشیهای تی وی اومدن من با یه تی وی تعویضش کردم که واقعا ضرر کردم.
الان گوشی ندارم و میخوام یه گوشی بخرم که همه چی داشته باشه و همه نوع فیلم و موسیقی رو بتونه پخش کنه .
خودم که توی نت گشتم سونی اریکسون ویواز خوشم اومد اما بعدش گفتن که ویواز اشعه داره و ازاین حرفا این شد که صبر کردم تا ساتیو اومد دیدم امکاناتشم بیشتره الان خیلی وقته که دیگه پرس و جو نکردم که چه مدلی خوبه شما چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟
2ماه بعد از اینکه ساتیو اومد دیدم نوکیاn8 امکانات پخش فرمت ویدیوییش یکمی بیشتر از ساتیو هست. میگن نوکیا خوبه اما من سونی دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟
کلا چی خوبه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیز سریع بجوابین که اواسط شهریور ماه می خوام بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش پیش ممنون از جواباتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا یکی یه جواب درست وحسابی بهم بده دیگه :19:
hadi-emperor
24-07-2011, 17:48
سلام دوست عزیز
1) متاسفانه ساتیو اشعه زا ترین گوشی توی دنیا شناخته شده. تاچش مقاومتیه، صفحه ش TFT هس. اسپیکرش ضعیفه، پورت 3.5 میلیمتری نداره، دیگه واسش آپدیت نمیاد و ... . من خودم الان ساتیو دارم. بهت پیشنهاد میکنم ساتیو نخری. چون فقط داری پول دوربینشو میدی.
2) سوال: تو چقدر می خوای واسه موبایلت پول بدی؟ می خوای توی چه رنج قیمتی باشه؟
3)به نظر من، اینا بهترین و مناسبترین گوشی ها هستن:
سونی اریکسون ==> Arc
سامسونگ =====> Wave
HTC =========> دیزایر HD
نوکیا ===========> E7 یا N8
در ضمن همیشه طرف موبایلی برو که سیستم عاملش یا آندرویید باشه، یا ویندوز موبایل .
به هیچ وجه گوشی سیمبین (مثل ساتیو و ویواز و البته نوکیا(!) ) نخر
سوال دیگه ای داری بپرس
songilgook
25-07-2011, 10:24
سلام و ممنون داداش هادی که راهنماییم کردین:11:
اما به من گفته بودن که ویواز اشعه داره ولی خب حالا که خودتون میگین ساتیو دارین پس رو حرفتون حساب میکنم.
من تا300 -310 شایدم350 میتونم برای گوشی بذارم:31:درکل ببینم همه ی امکاناتی که میخوامو داره میتونم بیشتر هم خرج کنم.
توخونمون فقط من سونی داشتم که خیلی راضی بودم -بقیه نوکیا دارن که همچین مدل بالا نیست چون کارایی که من میکنمو نمیکنن!
ممنون از راهنماییتون حالا میشه اندرویید های سونی اریکسون رو بهم بگین آخه چون سونی درکل شرکت ضبط و پخشش خیلی قویه و حرف اولو میزنه نظرم روی سونیه :8:
من بیشتر برای فیلمبرداری و سخت و ویرایش کلیپ و عکاسی و ضبظ و پخش موزیک البته همه نوع فرمتی رو بخونه چه تو موزیک و چخ تو فیلمها- خوش دستو شیک باشه- اینترنت و بلوتوثم که سرجاش-حافظه اش بالا باشه- همه چیزش خوب و عالی باشه- اتصال به کامپیوتر هم که داره...
من نظرم روی ساتیو بود که میگین مشکل داره تااخر تابستون من میخوام یه گوشی بگیرم ...
بعد این سونی که میگین همون آرک ایکس پریا آرک رو میگین؟
ehsan_shp
25-07-2011, 23:41
سلام دوستان
آیا میشه از دوربین دوم(video call camera ) ساتیو(satio) و یا دوربین اولش به عنوان وبکم (webcam) در کامپیوتر و یاهو مسنجر استفاده کرد؟
ممنون از پاسخ هاتون
hadi-emperor
27-07-2011, 07:46
سلام و ممنون داداش هادی که راهنماییم کردین:11:
اما به من گفته بودن که ویواز اشعه داره ولی خب حالا که خودتون میگین ساتیو دارین پس رو حرفتون حساب میکنم.
من تا300 -310 شایدم350 میتونم برای گوشی بذارم:31:درکل ببینم همه ی امکاناتی که میخوامو داره میتونم بیشتر هم خرج کنم.
توخونمون فقط من سونی داشتم که خیلی راضی بودم -بقیه نوکیا دارن که همچین مدل بالا نیست چون کارایی که من میکنمو نمیکنن!
ممنون از راهنماییتون حالا میشه اندرویید های سونی اریکسون رو بهم بگین آخه چون سونی درکل شرکت ضبط و پخشش خیلی قویه و حرف اولو میزنه نظرم روی سونیه :8:
من بیشتر برای فیلمبرداری و سخت و ویرایش کلیپ و عکاسی و ضبظ و پخش موزیک البته همه نوع فرمتی رو بخونه چه تو موزیک و چخ تو فیلمها- خوش دستو شیک باشه- اینترنت و بلوتوثم که سرجاش-حافظه اش بالا باشه- همه چیزش خوب و عالی باشه- اتصال به کامپیوتر هم که داره...
من نظرم روی ساتیو بود که میگین مشکل داره تااخر تابستون من میخوام یه گوشی بگیرم ...
بعد این سونی که میگین همون آرک ایکس پریا آرک رو میگین؟
آره. منظورم همون ایکسپریا آرکه.
آندرویید های سونی اریکسون خیلی خوبن. من تا حالا نشنیدم که کسی ازشون گلایه کنه
به نظر من x10 گوشی خوبیه. هم از نظر سیستم عامل، هم از نظر قیافه و هم از نظر قیمت. یکی از دوستام داره و خیلی راضیه. به قول خودت همه چیز داره!!!!! واقعا توی گوشی های هم قیمت خودش (حول و حوش 400) حرف اول رو میزنه. به نظر من Xperia X10 میتونه برای شما گزینه مناسبی باشه
فقط ساتیو یا ویواز نگیر که پشیمون میشی. کلا دور سیمبین رو خط بکش. مخصوصا سیمبین های سونی اریکسون!!!
hadi-emperor
27-07-2011, 07:52
سلام دوستان
آیا میشه از دوربین دوم(video call camera ) ساتیو(satio) و یا دوربین اولش به عنوان وبکم (webcam) در کامپیوتر و یاهو مسنجر استفاده کرد؟
ممنون از پاسخ هاتون
کلا دوربین دوم ساتیو غیر فعاله (توی ایران - به خاطر سیم کارت های مافوق پیشرفته ی ایرانیا!) فقط برای تست کردنش میتونی از توی اون منوی مخفی ازش استفاده کنی (فقط در حد یه آینه!)
==> منوی مخفی: (از راست به چپ:) قرمز - سبز - قرمز - قرمز - سبز - قرمز <==
گمون کنم نشه از دوربین دومش هم به جای وبکم استفاده کنی ( البته مطمئن نیستم ولی به احتمال 90% نمیشه)
songilgook
29-07-2011, 05:34
تشکر بابت راهنمایی ... پس باید دنبال آندرویها باشم.
راستی تو مقایسه های x10 که اوایا اومده بود با گوشیهایی که الان هست x10 علاوه برچیزهایی که نداره رادیو هم نداره!
vahidsport
29-07-2011, 09:17
بعد این سونی که میگین همون آرک ایکس پریا آرک رو میگین؟X10 فیلم برداریش زیاد جالب نیستالبته از نظر من با اینکه 720 میگیره ولی فریم ریت ش پاییه 24 نیست و زیاد خوشم نیومد مثل این میمونه که داری رو حالت نایت مود فیلم میگیری با اینکه فیلم برداریش فوکوس داره ولی تو این زمینه خیلی بد عمل میکنه خیلی کند انجام میده و خیلی مونده تا تو فیلم برداری و فوکوس فیلم برداری به ویواز برسه وکلا تو فوکوس کردن چه تو فیلم برداری و چه عکس برداری سرعت فوکوس کردن ش پایینه
عکاسی ش خوب بنظرم من چیز خاصی توش ندیدم که بد باشه نویز ش تو شب کمه
چون سیستم عامل اندروید هست و سی پی یو 1 گیگ داره تو پخش فیلم زیاد مشکل نداره ولی فیلم های رزولوشن 720 رو خوب پخش نمیکنه لگ داره ولی Dvix رو مثل هلو پخش میکنه من یه فیلم 1280*528 با حجم 450 مگ با کدک H.246 و پروفایل High@L4.0 با پسوند MKV ریختم زور زد تو پخشش لگ داشت ولی مثل اینکه تو اپدیت اندوریت 2.3 پرفورمنس ش بالا میره اینو مطمئن نیستم تحقیق کن ولی MKV روزولوشن پایین ریختم راحت پخش کرد
چون اندازه ال سی دی ش 4 اینچ هست کار کردن باهاش وحشتناک راحته و رزولوشن ش هم بالاست تو اینترنت خوبه راحته تایپ کردن ش راحته ولی از تاچ ش خوشم نیومد مثل C7 حساس نیست بعد ال سی دی ش چون 65 کیلو رنگ هست مثل ال سی دی W700 میمنونه هیچ تو ش نیست هیچ جذابتی نداری رنگ هاش بر خلاف 16 میلیون رنگ و AMOLED ها....
صداش زیاد تعریف نداره ولی از ویواز بهتره ویبرش مثل ویواز ضعیفه مثل اینکه صدای Earphone ش هم ضعیف تو تاپیک ش بپرسی کمک ت میکنند
ولی دارای سیستم عامل اندروید هست که قرار به 2.3 رسمی براش بیاد و سی پی یو ی 1 گیگا هرتز و 354 مگ رم که تو بهترین حالت نزدیک 190-200 مگ خالی داره که مشکلی از این لحاظ بنظرم نداری
باطریش زود خالی میکنه تقریبا و نزدیک به 3-3.5 ساعت طول میکشه تا پر بشه
تو بلوتوس کلا اندروید ها یکم خیلی کم مشکل دارن که نم نم داره درست میشه مثلا من یه فایل 20 مگ رو به X10 فرستادم رفیقم هم 100 ثانیه یک بار مجبور بود بلوتوس رو روشن کنه تا فایل رو بگیره یه همچین چیزی شما فرض کنید مثل سیستم عامل های دیگه نیست
میدونم اینجا جاش نبود بگم ولی ببخشید
hadi-emperor
29-07-2011, 11:37
X10 فیلم برداریش زیاد جالب نیستالبته از نظر من با اینکه 720 میگیره ولی فریم ریت ش پاییه 24 نیست و زیاد خوشم نیومد مثل این میمونه که داری رو حالت نایت مود فیلم میگیری با اینکه فیلم برداریش فوکوس داره ولی تو این زمینه خیلی بد عمل میکنه خیلی کند انجام میده و خیلی مونده تا تو فیلم برداری و فوکوس فیلم برداری به ویواز برسه وکلا تو فوکوس کردن چه تو فیلم برداری و چه عکس برداری سرعت فوکوس کردن ش پایینه
عکاسی ش خوب بنظرم من چیز خاصی توش ندیدم که بد باشه نویز ش تو شب کمه
چون سیستم عامل اندروید هست و سی پی یو 1 گیگ داره تو پخش فیلم زیاد مشکل نداره ولی فیلم های رزولوشن 720 رو خوب پخش نمیکنه لگ داره ولی Dvix رو مثل هلو پخش میکنه من یه فیلم 1280*528 با حجم 450 مگ با کدک H.246 و پروفایل High@L4.0 با پسوند MKV ریختم زور زد تو پخشش لگ داشت ولی مثل اینکه تو اپدیت اندوریت 2.3 پرفورمنس ش بالا میره اینو مطمئن نیستم تحقیق کن ولی MKV روزولوشن پایین ریختم راحت پخش کرد
چون اندازه ال سی دی ش 4 اینچ هست کار کردن باهاش وحشتناک راحته و رزولوشن ش هم بالاست تو اینترنت خوبه راحته تایپ کردن ش راحته ولی از تاچ ش خوشم نیومد مثل C7 حساس نیست بعد ال سی دی ش چون 65 کیلو رنگ هست مثل ال سی دی W700 میمنونه هیچ تو ش نیست هیچ جذابتی نداری رنگ هاش بر خلاف 16 میلیون رنگ و AMOLED ها....
صداش زیاد تعریف نداره ولی از ویواز بهتره ویبرش مثل ویواز ضعیفه مثل اینکه صدای Earphone ش هم ضعیف تو تاپیک ش بپرسی کمک ت میکنند
ولی دارای سیستم عامل اندروید هست که قرار به 2.3 رسمی براش بیاد و سی پی یو ی 1 گیگا هرتز و 354 مگ رم که تو بهترین حالت نزدیک 190-200 مگ خالی داره که مشکلی از این لحاظ بنظرم نداری
باطریش زود خالی میکنه تقریبا و نزدیک به 3-3.5 ساعت طول میکشه تا پر بشه
تو بلوتوس کلا اندروید ها یکم خیلی کم مشکل دارن که نم نم داره درست میشه مثلا من یه فایل 20 مگ رو به X10 فرستادم رفیقم هم 100 ثانیه یک بار مجبور بود بلوتوس رو روشن کنه تا فایل رو بگیره یه همچین چیزی شما فرض کنید مثل سیستم عامل های دیگه نیست
میدونم اینجا جاش نبود بگم ولی ببخشید
دوست عزیز
آپدیت x10 حدود 6 ماهه که اومده و خیلی از ایراداتش بر طرف شده. ال سی دیش هم بعد از آپدیت 16 میلیون رنگ شده
CPU و رم هم بهینه شده
فیلم برداری بهتر شده
کلا خیلی آپدیت توپی بود
فکر کنم الان (بعد از آپدیت) سیستم عاملش 2.1 شده. پس جای نگرانی نیست
vahidsport
29-07-2011, 12:12
دوست عزیز
آپدیت x10 حدود 6 ماهه که اومده و خیلی از ایراداتش بر طرف شده. ال سی دیش هم بعد از آپدیت 16 میلیون رنگ شده
CPU و رم هم بهینه شده
فیلم برداری بهتر شده
کلا خیلی آپدیت توپی بود
فکر کنم الان (بعد از آپدیت) سیستم عاملش 2.1 شده. پس جای نگرانی نیست
گوشی رفیقم ورژن ش 2.1 هست و رسمی من بر اساس اون اینا رو گفتم و 2.3 هم تا چند روز دیگه به صورت رسمی خود سونی میده بیرون و تا اونجایی هم که میدونم 16 میلیون رنگ نمیشه میتونی تو کلوپ ش سر بزنی
gtairani
30-07-2011, 17:52
سلام دوستان راهی برای برگردوندن اس ام اس های پاک شده وجود داره؟
songilgook
30-07-2011, 18:35
سلام به همگی^^
ممنون از راهنماییهاتون اما لطفا گوشی معرفی کنین:11:
hadi-emperor
30-07-2011, 20:27
گوشی رفیقم ورژن ش 2.1 هست و رسمی من بر اساس اون اینا رو گفتم و 2.3 هم تا چند روز دیگه به صورت رسمی خود سونی میده بیرون و تا اونجایی هم که میدونم 16 میلیون رنگ نمیشه میتونی تو کلوپ ش سر بزنی
دوست عزیز
صفحه ی X10 بعد از همون آپدیت 2.1 ، 16 میلیون رنگ شد. اینو توی gsmarena هم نوشته. دیگه معتبر تر از این سایت که نداریم!!
vahidsport
02-08-2011, 20:27
دوست عزیز
صفحه ی X10 بعد از همون آپدیت 2.1 ، 16 میلیون رنگ شد. اینو توی gsmarena هم نوشته. دیگه معتبر تر از این سایت که نداریم!!
تو کلوپ ش که میگن 16 میلیون نیست و اگه ممکنه اون صفحه مربوط به این قضیه رو تو gsmarena نشون بدین بعد گوشی خودم 16 میلیون رنگ هست در مقایسه با X10 ، X10 تعداد رنگ هاش کمه vرنگ هاش عادی هست هیچی توش نیست
در ضمن تو اپدیت 2.3 هم این 16 میلیون رنگ نیومده تو سایت gsmarena تعداد رنگ رو 65K زده
hadi-emperor
02-08-2011, 22:05
تو کلوپ ش که میگن 16 میلیون نیست و اگه ممکنه اون صفحه مربوط به این قضیه رو تو gsmarena نشون بدین بعد گوشی خودم 16 میلیون رنگ هست در مقایسه با X10 ، X10 تعداد رنگ هاش کمه vرنگ هاش عادی هست هیچی توش نیست
در ضمن تو اپدیت 2.3 هم این 16 میلیون رنگ نیومده تو سایت gsmarena تعداد رنگ رو 65K زده
-----------------------------------------------------
از آخر، خط چهارم و پنجم رو بخون که میگه:
Sony Ericsson have also promised that Android 2.1 will at some point be available for the XPERIA X10 enabling the full use of the 16M color-ready display.
و همچنین توی قسمت Key features ، چهارمی رو بخون که میگه: 16 میلیون رنگ بالقوه (65 هزار رنگ تا وقتی که آندرویید 1.6 باشه)
----------------------------------------------------
توی سایت GSM.ir خودمون هم یه چیزایی نوشته (البته GSM.ir از نظر من، زیاد سایت معتبری نیست. ولی با این حال می ذارم)
زیر همون چند تا عکس اول نوشته:
سونی اریکسون قول داده است که Android 2.1 هم بزودی به Sony Ericsson XPERIA X10 افزوده شود و قابلیت های آن را با امکان پشتیبانی از مالتی تاچ و نمایش 16 میلیون رنگ بهبود بخشد.اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------
بسه یا شاهد عینی هم میخوای؟؟؟؟؟:31:
vahidsport
03-08-2011, 00:50
اول اینکه تو اون متن گفته که سونی اریکسون می خاد این کار رو بکنه قطعی نگفته یعنی معلوم نیست که بده یا نه
دوم بیا تو این سایت که سایت خود سونی اریکسون هست اون پایین گفته چقدر هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگوشی زیاد هست که میزنه 16 میلیون ولی 65 کیلو موثر ولی علنا همون 65 کیلو رنگ هست
نمیدونم میدونی یا نه یه چند روزی هست که سونی اریکسون اپدیت 2.3 رو داده چند روز هست .تو سایت gsmarena قبلان نوشته بود که این گوشی تا 2.1 اپدیت میشه ولی الان نوشته که تا 2.3 اپدیت میشه این یعنی که gsmarena خبر داره از اپدیت 2.3 و به تازگی هم صفحه مشخصات X10 رو اپدیت کرده در حالی که تو مشخصات زده 65K رنگ اگه 16 میلیون رنگ بود میزد 16 میلیون رنگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد عالم و ادم و مخصوصا تو خود کلوپ ش میگن 65 کیلو هست همه این ها به کنار وقتی چشم ادم میگه 65 کیلو هست حتما هست دیگه وقتی با گوشی خودم 16 میلیون رنگ هست مقایسه ش میکنم حتما یه فرقی تو رنگ هاش میبینم که میگم
بنظر من هیچ وقت سونی همچین کاری نمی کنه تابا یه اپدیت بیاد 16 میلیون رنگ رو بزار رو گوشیش (سونی اریکسون اپدیت بده شاه کار کرده حالا با چه طور بودنش کار ندارم) باز اگه نوکیا یا سامسونگ بود یه چیزی اینم باز نظر من گوشی که 16 میلیون رنگ باشه از همون اول به دونه چون و چرا تو تمام اینترنت میگن 16 میلیون رنگ هست
کلا Screen این گوشی مشکل داره یه زمان میگفت مقاومتی حتی تو اون اولین لینک هم نوشته مقاومتی بعد تو اینک پایین میگه خازنی هست (من اینو تست کردم واقعا خازنی بجز دست با هیچی دیگه کار نمیکنه) تو همین لینک که تو خود سایت سونی اریکسون گفته خازی هست ولی نگفته چند میلیون رنگ هست بنظرت یه همچین ویژگی مهمی میشه نگفت؟ حتما یه چیزی داره دیگه
اینم لینک برو تو تب Features & Specifications بعد رو Specifications کلیک کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرو مشخصات arc رو ببین اینم لینکش مثل بچه ادم گفته 854x480 pixels / 4.2" 16,777,216 colour TFT هست ولی برای X10 نگفته فقط گفته 4 اینچ 480*854 همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا بیخال این قضیه رو به جا های باریک داره کشیده میشه به من و شما چه مربوط میشه سونی چه کار داره میکنی کلا سونی اریکسون دیگه فکر نمیکنم بخرم
hadi-emperor
03-08-2011, 22:46
بابا اصن گور بابای سونی اریکسون و X10 و همه با هم!!! به من چه که صفحه ش 65K هس یا 16M !!
باهات موافقم. من دیگه هیچ وقت دور و بر سونی نمیرم. همین یه بار که رفتم این ساتیو ی آشغالو خریدم واسه هفت پشتم بسه!
خدا رو شکر که بحث خاتمه پیدا کرد!
songilgook
04-08-2011, 04:03
سخت میگیرین دیگه بابا بی خی لی(همون بیخیال):31:
آره اصلا لازم نیس بحث کنین هر کی سلیقه ای داره دیگه که مورد احترامه:11:
والا من از Arc خیلی خوشم اومده نمیدونم دیدینش یا نه ترکیبی از x10 و ویوازه ... البته صبر میکنم بعد ماه رمضون تا قیمتشم بیاد پایین:5:
hadi-emperor
04-08-2011, 14:09
سخت میگیرین دیگه بابا بی خی لی(همون بیخیال):31:
آره اصلا لازم نیس بحث کنین هر کی سلیقه ای داره دیگه که مورد احترامه:11:
والا من از Arc خیلی خوشم اومده نمیدونم دیدینش یا نه ترکیبی از x10 و ویوازه ... البته صبر میکنم بعد ماه رمضون تا قیمتشم بیاد پایین:5:
خوب چیزیه. ولی بازم مشورت کن. من دیگه از سونی میترسم!
راستی فکر کنم Desire HD خیلی خوب باشه. واسه اینم یه تحقیقی بکن.
vahidsport
04-08-2011, 14:45
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانروید فقط سامسونگ اونم Glaxsy S II
برو مشخات ش رو ببین
بنظر من اندروید سیستم عاملی که نیاز به پشتیبانی وحشتناک خوبی داره چرا چون هر روز یه ورژن جدید از اندروید میاد بیرون که سابقه سونی اریکسون نشون میده تو این زمینه خوب عمل نکرده بازم مطمئن شو چون گوشی ارزونی نیست سونی تو تبلیغلتش زیاد افراد میکنه برای هر گوشی
songilgook
04-08-2011, 22:28
خوب چیزیه. ولی بازم مشورت کن. من دیگه از سونی میترسم!
راستی فکر کنم Desire HD خیلی خوب باشه. واسه اینم یه تحقیقی بکن.
اینو میگین؟
امکاناتش نسبت به arc کمتره :41: قیمتشم حدودای 580 ت.
علاوه بر امکاناتی که نداره فاقد " جاوا و خروجی tv هست"... درسته بعضیاش مهم نیست ولی جاوا رو دیگه گوشی باید داشته باشه دیگه.:31:
hadi-emperor
04-08-2011, 23:07
اینو میگین؟
امکاناتش نسبت به arc کمتره :41: قیمتشم حدودای 580 ت.
علاوه بر امکاناتی که نداره فاقد " جاوا و خروجی tv هست"... درسته بعضیاش مهم نیست ولی جاوا رو دیگه گوشی باید داشته باشه دیگه.:31:
اینم حرفیه!
ولی من زیاد نسبت به سونی خوشبین نیستم. البته Arc چیز خوبیه. اگه خوب نبود، مطمئن باش بهت معرفیش نمی کردم. ولی میترسم همون بلایی که سر من اومد، سر تو هم بیاد. یعنی سونی بعد از 6 ماه، یهو بزنه زیر همه چی و دیگه پشتیبانی نکنه و آپدیت نده و ... . که فقط باعث میشه بشینی حسرت بخوری! نگی نگفتماااا!!!!
songilgook
05-08-2011, 22:04
اینم حرفیه!
ولی من زیاد نسبت به سونی خوشبین نیستم. البته Arc چیز خوبیه. اگه خوب نبود، مطمئن باش بهت معرفیش نمی کردم. ولی میترسم همون بلایی که سر من اومد، سر تو هم بیاد. یعنی سونی بعد از 6 ماه، یهو بزنه زیر همه چی و دیگه پشتیبانی نکنه و آپدیت نده و ... . که فقط باعث میشه بشینی حسرت بخوری! نگی نگفتماااا!!!!
نه دیگه عیبی نداره... عیباشو تحمل میکنم....... حالا ارزون بشه فوقش بعد مدتی یکی دیگه میگیرم :5:
راستی داداشی اون فرومه برام باز نمیشه :41:
songilgook
11-08-2011, 05:05
ال دیجیتال زده 534 :20:
سلام دوستان من ساتیو رو اواخر آذر پارسال خریدم , عکس که میگیرم کیفیتش خوبه ولی به پای بقیه دوستان که ساتیو دارن نمیرسه و من فکر میکنم به خاطر این باشه که دوستان موبایلشون رو آپدیت کردن حالا از شما راهنمایی میخوام که چه طوری ورژن در حال حاضر گوشی رو بفهمم و چه طوری آپدیتش کنم
پیشاپیش ممنون:11:
tommy vercetti
01-09-2011, 23:56
درست اومدم؟
چرا موضوع تاپیک یه چیز دیگه است.
بالاخره این گوشی رو خریدم.
اگه امکان داره به من یه چند تا از این برنامه های کاربردی و تم های زیبا رو معرفی کنید خیلی ممنون می شم.
راستی شما که خیلی وقته این گوشی رو دارید نظرتون چیه؟
برنامه هاش چه طور؟
خیلی ممنون.
shirazi21
05-09-2011, 15:29
سلام
گوشي موبايلم (ساتيو) وقتي روشن ميشه روي حالت پرواز قرار ميگره و نمي تونم هيچ كاري باهاش انجام بدم ايا ميتونم بدون فرمت كردن دوباره ازش استفاده كنم
hadi-emperor
12-09-2011, 20:05
سلام
گوشي موبايلم (ساتيو) وقتي روشن ميشه روي حالت پرواز قرار ميگره و نمي تونم هيچ كاري باهاش انجام بدم ايا ميتونم بدون فرمت كردن دوباره ازش استفاده كنم
سلام دوست عزیز
احتمالا وقتی روشن میکنید، ازتون یه سوالی میپرسه. باید اون رو No جواب بدید.
اگر هم اون سوال رو نپرسید، آسون ترین کار اینه که دکمه ی خاموش کننده (بالای موبایل) رو یه لحظه فشار بدید و زود ولش کنید ( اگه زیاد نگه دارید، همون طور که میدونید خاموش میشه !!!). بعد که فشار دادید، یه صفحه باز میشه که حالت های موبایل رو نشون میده. میتونید Normal یا Silent رو انتخاب کنید. همین !!!
shirazi21
21-09-2011, 11:04
سلام
كلي گشتم تا بتونم از شما تشكر كنم ولي چون تازه واردم نتونستم ،
ممنون كه سوالمو جواب دادين
؛ ولي يه نكته ي ظريف ديدي وقتي يه چيزي خراب ميشه ديگه راه حل هاي ساده جواب نميده الان همين موضوع براي گوشيم پيش اومده تمام اين راه ها رو امتحان كردم نشده فكر كنم بايد فرمت بشه
oranus_3756
25-10-2011, 00:04
سلام.
اواخر گوشی (ساتیو) هنگ زیاد میکرد که با کد #7370#* بازیابی مجدد کارخونش کردم، مموری هم داخلش بود. ولی بعد از اون مموری قفل شد. و پسورد می خواد... اطلاعات داخلش خیلی مهمه، لطفا راهنمایی کنید.
سعید عسگری
25-10-2011, 00:27
سلام.
اواخر گوشی (ساتیو) هنگ زیاد میکرد که با کد #7370#* بازیابی مجدد کارخونش کردم، مموری هم داخلش بود. ولی بعد از اون مموری قفل شد. و پسورد می خواد... اطلاعات داخلش خیلی مهمه، لطفا راهنمایی کنید.
سلام
خدمتتون عرض کنم که قبل اینکه گوشی رو ریست کنید قفل مموری فعال بوده و بعد ریست کردن این کد فعال شده( این شیوه در تمام گوشی های سیمبین مرسوم هست )
شما کدی که قبلا به مموری رو داده بودید وارد کنید کار تمومه !
oranus_3756
26-10-2011, 12:44
دوست عزیز ، گوشی واسه من نیست، از صاحبش پرسیدم میگه تا حالا اصلا پسورد نذاشته بودم.
حالا که پسورد رو نمیدونه چاره چیه ؟
اطلاعات توش رو هم می خواد.
setayesh_sh
12-12-2011, 22:02
سلام
من وقتی میخوام تماسامو محدود کنم ازم پسورد میخواد در صورتی که خودم اصلا بهش پسوردی ندادم!
به نظرتون باید چیکار کنم؟:41:
vahidsport
12-12-2011, 22:45
یا 0000 یا 00000 یا 12345 یا 1234 پسورد یکی از این چهار تا هست
toilfulboy
13-12-2011, 14:08
سلام دوستان
گوشی ام چند روزه به فنا رفته...راستش توو آرم سونی اریکسون هنگ کرده بالا نمیاد..
خودم آخرین آپ دیت رو از سونی اریکسون زدم بالا نیومد
بردم بیرون فلش زدن درست نشد
گفتن حتما GDFS که نمیدونم چیه پاک شده و باید دوباره رایت کنیم نصب کردند باز بالا نیومد..دوباره یه آپ دیت زدند بالا نیومد.گفتند باید پشت تشو باز کنیم نذاشتم گفتم شاید بزنن خراب کنن.
من چه کنم کسی این مشکلو داشه؟؟ نرف افزار و فلش و برنامه هارو میگیره و کامل نصب میشه اوما رو آرم سونی اریکسون هنگ کرده..لطفا کمک
سلام . این گوشی الان نوش پیدا میشه ؟ قیمتش چنده با گارانتی ؟
vahidsport
10-01-2012, 12:48
نوش که پیدا نمیشه
حالا چرا این این همه گوشی بهتر این هست با سیستم عامل اندروید این گوشی فقط دوربین داره
نوش که پیدا نمیشه
حالا چرا این این همه گوشی بهتر این هست با سیستم عامل اندروید این گوشی فقط دوربین داره
دوربینش هم زیاد تعریفی نیست. فیلمبرداریش که hd نیست هیچی . . . از لحاظ کیفیت عکس هم با n8 قابل مقایسه نیست
abbasgh66
10-01-2012, 13:10
دوربینش هم زیاد تعریفی نیست. فیلمبرداریش که hd نیست هیچی . . . از لحاظ کیفیت عکس هم با n8 قابل مقایسه نیست
این چه حرفیه ...
اینو باید کسی جواب بده که دوتا گوشی رو داشته باشه ...
» از لحاظ فیلمبرداری که ان ایت برتره هیچی ...
» اما تو عکاسی در یه سطحن (اینو بگم که این نظر منه چون که مقدار کنتراست و روشنایی تصویر و ... در نظر هر کس میتونه به یه شکل زیبا باشه)
این چه حرفیه ...
» اما تو عکاسی در یه سطحن (اینو بگم که این نظر منه چون که مقدار کنتراست و روشنایی تصویر و ... در نظر هر کس میتونه به یه شکل زیبا باشه)
درسته . ولی n8 بهتره :19:
abbasgh66
11-01-2012, 12:42
درسته . ولی n8 بهتره :19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ard%2Fviewtopic.php%3Ftopic%3D199570)
* من که گفتم سلیقه ایه ... تو همین لینکی که دادید به نظرم تصاویر سایتو زیباترن :27:
avare 3355
16-02-2012, 11:26
سلام دوستان
برادر من قبلا w960 داشت و یه 2سالی میشه ساتیو داره این مشکلی که می گم یه مدت 960 هم داشت
مشکل از این قراره که لمسش از کار می افته بعد خود به خود راه می افته 960 یه مدت حی لمسش قطع میشد دوباره درست می شد چند وقت اخیر مشکل نداشته ولی جدیدا ساتیو این مشکل رو پیدا کرده به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه (زمین هم نخورده)
تا به حال برای شما هم اتفاق افتاده
ممنون
این چه حرفیه ...
ساتیو آشغاله آشغال من هر دو را دارم اصلا با ان 8 قابل قیاس نیست
abbasgh66
22-04-2012, 23:24
گل پسر عرضه ی این دو گوشی در دو برهه ی زمانی متفاوت بوده ! نزدیک 2 سال اختلاف زمانی وجود داره !
میخوای ان ایت برتر نباشه !
شما باید ساتیو رو با N97 مقایسه کنی که تو یه برهه ی زمانی عرضه شدن !
daeedavood
17-05-2012, 16:03
سلامو منم حدود 2 ساله ساتیو دارم. الان این مشکل درست عمل نکردن صفحه لمسی برام پیش اومده. اگه از دوستان کسی راهنمایی بده ممنونم
George Bush
17-05-2012, 17:32
این چه حرفیه ...
* من که گفتم سلیقه ایه ... تو همین لینکی که دادید به نظرم تصاویر سایتو زیباترن :27:
گل پسر عرضه ی این دو گوشی در دو برهه ی زمانی متفاوت بوده ! نزدیک 2 سال اختلاف زمانی وجود داره !
میخوای ان ایت برتر نباشه !
شما باید ساتیو رو با N97 مقایسه کنی که تو یه برهه ی زمانی عرضه شدن !
عزیزان تو.جه کنین که در وهله ی اول جای این بحث و مقایسه ی Nهشت با ساتیو اینجا نیست و اینجور مقایسه ها نیاز به تاپیک مستقل داره....ضمناً تاریخ عرضه ی رسمی ایندو گوشی دقیقاً یکسال با هم اختلاف داره نه نزدیک به دو سال! (از oct 2009 تا oct 2010). بهرحال.... ولی چون قضاوت درستی صورت نگرفت، یک مقایسه ی دقیقتر انجام میدم تا اشتباهات برطرف شه....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شما همیشه باید به مقایسه های مراجع معتبر و شناخته شده تری مثل gsmarena نگاه کنین و همونطور که هیچوقت نباید به مقایسه ها و تصاویری که سایتهای متفرقه میذارن یا چشم خودتون توجه کنین هیچوقت هم نباید اینرو فراموش کنین که حسگر دوربین موجود روی Nهشت بزرگترین حسگر دوربین در تاریخ گوشیهای موبایل هست و فقط نوکیا 808 که تا چند روز یا چند هفته آینده توزیع رسمی جهانیش شروع میشه رودست اون بلند خواهد شد.
اگر در عکاسی دیجیتال سررشته داشته باشین حتماً میدونین که موقع مقایسه کردن ها، بزرگتر بودن حسگرها همیشه رابطه ی صد در صد مستقیمی با کیفیت برتر عکاسی و فیلمبرداری داره.این همون چیزیه که وجه برتری اصلی دوربینهای دیجیتال حرفه ای SLR بر دوربینهای غیرحرفه ای برشمرده میشه.
لازم به ذکره که من خودم دوربینهای دیجیتال پیشرفته ای داشته و دارم از قبیل Panasonic FZ38 که در تمام reviewهای معتبر برترین SLR-Like سال 2009 شناخته شد و دوربین دیگرم sony HX9v هست که اینم بهترین Compact سال 2011 هست با اینحال ابعاد حسگر CCD و CMOS هیچکدوم از این دو دوربین پیشرفته به پای ابعاد حسگر CMOS گوشی Nهشت نمیرسه!!!! :18: (حسگر هر دوی این دوربینها 1/2.3'' هست)
و اما حسگر دوربین Nهشت 1/1.83'' هست ولی سونی اریکسون ساتیو و سامسونگ پیسکون12 که دوربین هر سه تای اینها 12 مگاپیکسلی هست حسگر 1/2.5'' دارن!
با مراجعه به جدول ابعاد حسگر ها متوجه میشیم که حسگر Nهشت قطری برابر حدوداً 8.9mm و طول و عرضی برابر حدوداً 7.18x5.3 mm و مساحت حدوداً 38 میلیمتر مربع داره.
در حالیکه حسگر ساتیو و پیکسون قطری برابر 7.18mm و طول و عرض 5.76x4.29mm و مساحت 24.7 میلیمتر مربع داره.
نتیجه اینکه حسگر Nهشت معادل 53 درصد بزرگتر هست!:18: بنابراین نباید از کیفیت بالای عکاسی و فیلمبرداری اون در مقابل رقبا متحیر بشین.البته استفاده از Neutral density fiilter یا بطور خلاصه ND Filtter در Nهشت باعث شده ضمن افزایش کیفیت تصاویر گرفته شده، قدری در ظاهر تصاویر کم نورتر بنظر بیاد اما در کیفیت رنگ و عکاسی مطلقاً تأثیر منفی نگذاشته
ضمناً فاکتورهای دیگری هم در زمان مقایسه ی دوربینها در رتبه های بعدی از نظر اهمیت قرار میگیرن از قبیل عدسی استفاده شده،الگوریتم پردازش تصویر و پردازشگر مورد استفاده،نسخه ی فیرمویر و نرم افزار عکاسی و.... که چون در دوربینهای هر سه گوشی نامبرده دارای کیفیت بالایی هستند چندان نیازی هم به مقایسه ندارند.
سلام یه ساتیو دارم که بیشتر از دو ساله دارم باهاش کار می کنم ولی تازه گی ها صفحه تاچش قاطی می کنه مثلا وقتی که یه دکمه ای را می زنم دکمه بغلیش را انتخاب می کنه مثلا می خوام دکمه 9 را بزنم ولی گوشی بصورت خودجوش و مردمی عدد 8 را انتخاب می کنه تو حروفهات هم همینطور وقتی می خوام حرف ا نوشته شود حرف ب را می نویسد همینطور در انتخاب ایکن ها کلا دکمه بغلیش را انتخاب می کنه و در این مواق باید یه کم صبر کنم تا حالش جا بیاد علت چی می تونه باشه ویروسی شده یا نرم افزارش مشکل داره یا اینکه سخت افزاریه ممنون میشم
حیف اینهمه پولی که اون موقع برای این آشغال دادم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.