مشاهده نسخه کامل
: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
Original Titan
31-12-2009, 22:32
دوستان در مورد gps که گفته بودم 3 تا 15 ثانیه کانکت میشه فعلا حرفمو پس میگیرم چون در تستهای بیشتر به 3-4 دقیقه هم رسید ولی باز هم گاهی وقتها 15 ثانیه و 30 ثانیه و یا حتی همون 3-4 ثانیه هم وصل میشه کلا گیج شدم و فکر میکنم به علت مشکلات نرم افزاری باشه که اینقدر نوسان داره بعد از مقایسه با n82 نظر قطعیو میگم
فري جون! بستگي به اين داره كه گوشي تو خوب موقعيتي باشه يا نه!
مثلا من شبا كه ميخوام برم بخوابم تست ميكنم! يه شب اصلا كانكت نميشه ! يه شب كانكت ميشه! يه شب طول ميكشه ! يه شب طول نميكشه! جاي من ثابته پس نشون ميده عوامل زيادي از قبيل نويز و پارازيت و چيزاي ديگه دخيل هستند! پس مطمئنا متغيره زمان لاك شدن!
اينترنت كه وصل باشه خيلي زود تر كانكت ميشه.
پس جاي تعجب نداره
محشره به خدا کمپانی هم فقط سونی اریکسون
باريكلا به شما!
بچه ها گروه دعوتش كنيم؟ :31:
پتانسيل خوبي داره
farhooode
01-01-2010, 10:09
یه سوال واقعا در حد 12 مگا پیکسل عکس میندازه؟
مولتی تاچ یانه؟
صداش در هدفون و اسپیکر در چه حده؟
Original Titan
01-01-2010, 10:27
یه سوال واقعا در حد 12 مگا پیکسل عکس میندازه؟
مولتی تاچ یانه؟
صداش در هدفون و اسپیکر در چه حده؟
نه بابا 12 نرم افزاريه كجا 12 اصل گيرت مياد
مولتي تاچ كجا بود سنگل تاچش هم زوركي برات ميكنه
اصلا تو اين موارد دورشو خط بكش
hosseinmusicmaster
01-01-2010, 13:32
سلام . من بین ساتیو و hd2 تصمیم گرفتم ساتیو بخرم .
کلا نظرتون چیه ؟ :دی
hamed1297
01-01-2010, 14:16
موافقم.سرعت واسه من اولویته که سیمبین سریعتر و روان تر هست.
SAEED_BARCELONA
01-01-2010, 14:22
آقا ساتیو و HD2 چه شباهتی به هم دارن که بینشون موندی؟
این نوع دو راهی ها سلیقه ای هستن خودت باید انتخاب کنی!
حالا نیازهاتو بگو تا بینیم خدا چی میخواد!
hosseinmusicmaster
01-01-2010, 14:52
آقا ساتیو و HD2 چه شباهتی به هم دارن که بینشون موندی؟
این نوع دو راهی ها سلیقه ای هستن خودت باید انتخاب کنی!
حالا نیازهاتو بگو تا بینیم خدا چی میخواد!
خوب برای اینکه شباهتی ندارن مونده بودم توشون دیگه وگرنه اگه شبیه بودن که راحت میشد انتخاب کرد .
این 2 رو انتخاب کردم چون گوشیهای کاملی بودن از هر لحاظ
hd2 رو بخاطر ویندوز موبایل و صفحه خازنی و ضد خش و بزرگش می خواستم .
ساتیو رو بخاطر زیبایی و دوربین و اینکه من کلا برند مورد علاقم سونی اریکسونه و از اول خلقت بشری سونی اریکسون داشتم تا الان :دی
نیاز هام هم بیشتر موسیقی و فیلم هستند/
مزایاشو تقریبا میدونم اگه از معایبش بگین و چه مشکلاتی تا حالا با این گوشی داشتید
ممنون
ali_power42
01-01-2010, 15:31
همین سایت خودمون رو در حالیکه cache مرورگر رو هم در satio و هم در opera کامپیوتر پاک کرده بودم تست کردم تا ببینم کدوم سریعتر هست و نتایج:
opera کامپیوتر(ورژن 10.10 که جدیدترین هم هست) : 16 ثانیه
مرورگر satio ( از طریق مودم وایرلس) : 19 تا 20 ثانیه
این تست نشون میده هم wifi گوشی سرعت خوبی داره و هم مرورگرش
2 تا باگ در فرمور جدید پیدا کردم:
1-تا قبل از اینکه طرف مقابل گوشیو جواب بده نمیشه صدای گوشی رو زیاد کرد
2- وقتی گوشی زنگ میخوره تا 20ثانیه هم ویبره میزنه هم زنگ ولی بعد از اون ویبره قطع میشه و فقط زنگ میزنه
البته همه اینها بزودی حل خواهد شد
hessam_sz
02-01-2010, 22:34
قيمت جديد چنده؟
farhooode
03-01-2010, 18:21
620000 تومان
راستی چرا رنگ مشکیش کمیاب شده ؟
hessam_sz
03-01-2010, 22:22
620000 تومان
راستی چرا رنگ مشکیش کمیاب شده ؟
پس چرا مشهد ميگن 740 تومن؟120 تومن اختلاف مگه ميشه؟
مشكيشكمياب بشه مهم نيست چون سيلورش قشنگتره
دوستانی که ساتیو خریدن بگن از چه چیزاش راضی نیستن ، نکات مثبتشم بگن ..... ممنون
farhooode
03-01-2010, 23:59
یکی از بدی های ساتیو در بخش موزیک گوشی که بدجور عمل کرده و اکولایزر نداره
دوست عزیز اتفاقا یکی از نکات مثبت گوشی بخش مالتی مدیا هست
این ورژن از پلیرش نداره ولی با نرم افزار های مرتبط میشه تغییر داد
cyrus_ln
04-01-2010, 12:55
تو مثل اینکه ول کن نیستی :2::13:
این یارو چرا بن نمیشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که قصد خرید دارید پستهای زیر رو بخونید , نه پست چرند بالایی رو
ویرایش:منظورم از پست بالایی پست meha نبود
امروز باهاش کار کردم یکی از دوستام از دیجی کالا خریده بود 930 تومن.
گوشی بسیار خوش دستی هستش و انصافا سونی اریکسون روش به خوبی کار کرده.
تاچ گوشی دقیقا شبیه n97 هستش.
کسانی که عاشق موزیک گوش دادن به خصوص تو هدفون گوشی هستند این گوشی میتونه راضیشون کنه. به جرات میتونم بگم صداش تو هدفون یکی از بهترینهاست.بسیار صدای عالی و شفافی داره تو هدفون.:40::40:حتی صداش تو هدفون بهتر از i8910 hd و n97 هستش.:46:
فقط حیف شده که روش جک 3.5 نذاشته.:13:اگه روش جک 3.5 میذاشت که دیگه عالی میشد.:10:
صدای اسپیکرش شفافیت خوبی داره ولی اونطوری که بخوایین صداش تو اسپیکر بلند نیست بخاطر نداشتن sterio speaker.
آقا نظر gsmarena رو در مورد صدا بیخیال بشین.
کلا واسه خودش تبصره و ماده ای داره که من دیگه بیخیالش شده ام.:13:
شما اگه دقت کنین اکثر گوشیها صداشون رو یه زمانی با آیپاد تاچ 2g مقایسه میکرد تو نمودار ارتجاعیه یا ارتعاشیه:31: خوب طبق مقایسه خودش باید آیپاد تاچ بهترین صدا رو داشته باشه(البته صدای آیپاد تاچ نمیگم تو هدفون بده)ولی من بشخصه قبولش ندارم.:13:
کسی که میخواد mp3 پلیر رو فقط به خاطر صداش بخره همین مارکهای creative zen x-fi و یا چند تا مدل از سری سونی هستند که خیلی خیلی بهتر از آیپاد تاچ تو صدا مانور میدن و انصافا هم کیفیت خوبی دارن.
همین n95 8gb هم تو هدفون طبق نظر gsmarena تو جدول فرکانسی عملکردش ضعیف بوده ولی من بشخصه صدای هدفون رو تو n95 8gb بیشتر از آیپاد تاچ دوست دارم.
اما در مورد ساتیو:کلا سونی اریکسون همیشه تو قسمت هدفون واقعا یکی از بهترینها بوده و هست.
صدای ساتیو هم با تستی که خودم انجام دادم واقعا عالی بود.:40:
farhooode
04-01-2010, 18:32
قبول دارم که سونی اریکسون در کیفیت صدا در هنزفری بی رقیبه ولی وقتیکه روی این گوشی دوربین 12 میذاره دیگه بیخیال امکانات شبیه واکمن 4 در ساتیو میشه
Original Titan
04-01-2010, 19:51
قبول دارم که سونی اریکسون در کیفیت صدا در هنزفری بی رقیبه ولی وقتیکه روی این گوشی دوربین 12 میذاره دیگه بیخیال امکانات شبیه واکمن 4 در ساتیو میشه
واقعا استدلال گيرايي بود :31:
farhooode
04-01-2010, 21:03
قیمت گوشی رسیده 580 تومن 180 تومن قیمت کاذب داره
چه اعتماد به نفسی داره. من تا حالا ندیدم کسی اینقدر منفور باشه و بازم ول نکنه پستای بیهودشو.
اصلاً انگار پستای دیگه رو نمیبینه ...:31:
حالا محل نمیده مهم نیست چرا مدیران محل نمیدن عجیبه...:41:
آقا چرا دعواتون شد ، فقط گفتم اگر به نظرتون ایرادی داره بگین ، یا اگر مورد خاصی هست راهنمایی کنید تا یه وقت گرفتم پشیمون نشم.... یه سوال محتویات کامل جعبه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان امروز گوشیم از دستم افتاد و شیشه اش شکست اما تصویرو نشون میده بردم گارانتی (کامتل)گفت ال سی دیش ایراد نداره و تلق روشه ولی قطعاتش هنوز نیومد ه حالا چکار باید بکنم
ali racer
04-01-2010, 23:18
سلام دوستان امروز گوشیم از دستم افتاد و شیشه اش شکست اما تصویرو نشون میده بردم گارانتی (کامتل)گفت ال سی دیش ایراد نداره و تلق روشه ولی قطعاتش هنوز نیومد ه حالا چکار باید بکنم
هیچی
باید صبر کنی یا بدی واست از دبی بیارن
البته اگه اصلی اش پیدا بشه فکر کنم زیر 50-60 تومن باشه
hessam_sz
05-01-2010, 14:44
قیمت گوشی رسیده 580 تومن 180 تومن قیمت کاذب داره
پس چرا مشهد هنوز رو 740 تومن گير كرده؟
Mojtaba N87
05-01-2010, 15:50
جناب farhooode ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا در پست دادن دقت کنید . پست های شماغرض ورزی داره
feryshad
05-01-2010, 16:08
جناب farhooode ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا در پست دادن دقت کنید . پست های شماغرض ورزی داره
آقا مجتبی فکر کنم این جور تذکر دادن ها برای اوایل کار یه همچین کاربراییه ... ایشون که دیگه الان به پروفشنال هم رسیده!!
البته میدونم شما کار مدیریتی رو خیلی بهتر از من بلدین ولی فکر نکنم بیشتر از من و بقیه تو این تاپیک بوده باشین...
یا علی
Hadi King
05-01-2010, 16:16
آقا مجتبی فکر کنم این جور تذکر دادن ها برای اوایل کار یه همچین کاربراییه ... ایشون که دیگه الان به پروفشنال هم رسیده!!
البته میدونم شما کار مدیریتی رو خیلی بهتر از من بلدین ولی فکر نکنم بیشتر از من و بقیه تو این تاپیک بوده باشین...
یا علی
از پروفشنال بالاتر نمیـــــره :31:
شما شاکی هستید میتونیــــد با پیغام و پیغام خصوصی اطلاع بدیـــــد !!!
رسیدگــــی میشه :11:
+
مجتبی جان هم یه تذکـــــر جدی داده :20:
موفق باشید!:40:
قیمت علاالدین امروز رو کسی داره؟
feryshad
05-01-2010, 16:30
از پروفشنال بالاتر نمیـــــره :31:
شما شاکی هستید میتونیــــد با پیغام و پیغام خصوصی اطلاع بدیـــــد !!!
رسیدگــــی میشه :11:
+
مجتبی جان هم یه تذکـــــر جدی داده :20:
موفق باشید!:40:
خب منم اگه اول گزارش تخلف نمیدادم ، نمیومدم اینجا شاکی شم :46:
فکر کنم شما خودتون پست هاش رو خوندین ... نمیدونم ، شاید توقعم باید کمتر می بود ... شاید هم بعد این همه مدت با تذکر جدی مشکل حل بشه ...
ولی واسه من حداقل این شبهه بوجود اومد یا این به فکرم رسید بعد از این به جای اینکه از پست های اینجوری اعصابمو خراب کنم در کمال آرامش یه جواب به مثل و بدتر بدم ... :31: فکر کنم خیلی های دیگه هم مثل من باشن ...
در کل از اینکه به حرف ما گوشی میدین متشکرم :31:
/
ما دوستون داریم :10:
اینم گفتم که بعضی ها فکر نکنن آخ جون دعوا انداختیم بینشون و خودمون تخمه میشکونیم نگاه میکنیم :27:
سلام دوستان عزیز
من هم همین دیشب یه ساتیو خریدم. باید بگم فوق العاده س و سونی واقعا" گل کاشته.
گوشی قبلیم omnid HD بود. حالا دارم باهاش بستر کار می کنم تا به شباهت ها و تفاوتهاشون پی ببرم.
Hadi King
05-01-2010, 17:14
خب منم اگه اول گزارش تخلف نمیدادم ، نمیومدم اینجا شاکی شم :46:
فکر کنم شما خودتون پست هاش رو خوندین ... نمیدونم ، شاید توقعم باید کمتر می بود ... شاید هم بعد این همه مدت با تذکر جدی مشکل حل بشه ...
ولی واسه من حداقل این شبهه بوجود اومد یا این به فکرم رسید بعد از این به جای اینکه از پست های اینجوری اعصابمو خراب کنم در کمال آرامش یه جواب به مثل و بدتر بدم ... :31: فکر کنم خیلی های دیگه هم مثل من باشن ...
در کل از اینکه به حرف ما گوشی میدین متشکرم :31:
/
ما دوستون داریم :10:
اینم گفتم که بعضی ها فکر نکنن آخ جون دعوا انداختیم بینشون و خودمون تخمه میشکونیم نگاه میکنیم :27:
آره عزیز من ایشون رو زیر نظـــر داشتــــم ...
پیگیری میشــــه از شما هم خیلی خیلی ممنونــــم :11:
ما هم دوستتون داریــــم :40:
Original Titan
05-01-2010, 20:19
من هم دوستون دارم :31:
گوشی قبلیم omnid HD بود. حالا دارم باهاش بستر کار می کنم تا به شباهت ها و تفاوتهاشون پی ببرم.
وقتي پي برديد بياين اعلام كنيد !
جالبه
jahan system
06-01-2010, 07:43
اين گوشي معركه است بخصوص دوربينش منوي قشنگي داره
لطفا اگه ميشه قيمت شو هم بزاريد
Majid393
06-01-2010, 18:04
جناب farhooode ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
پستی که حدود یکسال پیش نوشته رو نقل قول میکنید تا اسمِ i8910 رو بیارید ؟
دیروز هم بهتون تذکر داده شد؛ لطفا" در پست دادن دقت و از ارسالِ اینگونه پستها خودداری کنید.
farhad200
08-01-2010, 17:31
فرهود پولت نمیرسه بخری چرا ضد حال میزنی؟
RoYaYeEe_NiIiLi
08-01-2010, 18:07
به به...عجب گوشی اییی...خیلی قشنگه...ولی حیف پولش از خودش قشنگتره:31:
میگم که تا کی باید صبر کنیم برسه 500 تومن؟
آخه قیمتا عجیییب میشکنه این مدت
farhooode
08-01-2010, 19:30
من دیروز طاقت نیاوردم از درد بی گوشی رفتم i8910 خریدم
فروشنده ساتیو مشکی داشت میداد 610 هزار تومان ولی قیمت i8910 برابر 499 هزار تومان بود
ولی هر دو تا گوشی خوبن
i8910 تو دست خیلی سر میخوره
میخواستم بدونم Satio مشکی خوشکله هم تو دست سر میخوره ؟
farhad200
08-01-2010, 21:39
من دیروز طاقت نیاوردم از درد بی گوشی رفتم i8910 خریدم
فروشنده ساتیو مشکی داشت میداد 610 هزار تومان ولی قیمت i8910 برابر 499 هزار تومان بود
ولی هر دو تا گوشی خوبن
i8910 تو دست خیلی سر میخوره
میخواستم بدونم Satio مشکی خوشکله هم تو دست سر میخوره ؟
تو که دیگه سامسونگ گرفتی فکر SATIO رو از سرت بکش بیرون:21:
ali racer
08-01-2010, 21:59
به به...عجب گوشی اییی...خیلی قشنگه...ولی حیف پولش از خودش قشنگتره:31:
میگم که تا کی باید صبر کنیم برسه 500 تومن؟
آخه قیمتا عجیییب میشکنه این مدت
بستگی داره گوشی 12 از برند های دیگه معرفی و ریلیز بشه یا نه
با همین روند فعلی
احتمالا بعد از عید میرسه به500
farhooode
08-01-2010, 23:14
اونایی که کار عکاسی حرفه ای می کنند آیا دوربین 12 ساتیو رو در حد دوربین های 12 میدونند یا فقط ابعاد تصویر بزرگتر 3000*4000 نشون داده میشه؟
amin n & i series
10-01-2010, 15:38
سلام
من خواستم ان900 بگیرم ولی چون که گیرم نیومد میخوام ساتیو بگیرم
دوستان نظرتون راجب به ساتیو چیه؟؟؟
پلیرش که اکولایزر نداره مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
به قول فرهوود خان دوربینش در حد 12 هست؟؟؟
کدوم رنگش قشنگ تر و بهتره
من قرمزش رو دیدم بنظرم بد اومد؟؟
صدای اسپیکرش فهمیدم خیلی پایینه؟؟درسته یا شایعه هست؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنماییی کنن:10::10:
اونایی که کار عکاسی حرفه ای می کنند آیا دوربین 12 ساتیو رو در حد دوربین های 12 میدونند یا فقط ابعاد تصویر بزرگتر 3000*4000 نشون داده میشه؟
توقع زیادی از دوربین موبایل نمی شه داشت حتی اگه 30 مگاپیکسل باشه!!! ساتیو هم از این قاعده مستثنا نیست.
من در حال حاضر در کنار دوربین های حرفه ایم یه دوربین آماتور 9 مگاپیکسل canon دارم. می تونم بگم با اینکه رزولوشنش 3 مگا کمتر از ساتیو هستش دوربین ساتیو به یک دهم کیفیتش هم نمی رسه.
farhooode
10-01-2010, 18:34
خوب علتش چیه؟
پس چرا ساتیو با وجود 600 تومن قیمت داشتن بخاطر دوربین 12 اینطوری عکس میندازه
ولی امنیا اچ دی هم دوربینش با کیفین اچ دی فیلم میگیره همین که لنزش با سونی فرق داره
amin n & i series
10-01-2010, 21:49
سلام
بابا یکی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:
hamed1297
10-01-2010, 22:20
در مورد پلیر که حتما نرم افزار جانبی مثل کور پلیر باید باشه که داشته باشه.
mahdi1360
11-01-2010, 15:21
سلام
به نظر من که بهترین انتخابه
دوستانی که دارند اظهار رضایت میکنند. ثانیا با نرم افزار هم مشکلش حل میشه و ممکنه که تو آپدیت های بعدی اکولایز داشته باشه
دوربینش بله 12 هستش این حرفا یه مشت مضخرفه:13: در مورد ک850 هم همین حرفا بود که دوربینش 5 واقعی نیست الانم عکسای دوستم که ک850 داره از مال من که ان82 دارم خیلی خیلی بهتره
من رنگ مشکیشو بیشتر دوست دارم
بله پاینه ولی نه تو اون حد که تبلیغ میکنن 80% صدای ان82 میشه 100% صدای ساتیو.
hasanmotori
11-01-2010, 15:39
توقع زیادی از دوربین موبایل نمی شه داشت حتی اگه 30 مگاپیکسل باشه!!! ساتیو هم از این قاعده مستثنا نیست.
من در حال حاضر در کنار دوربین های حرفه ایم یه دوربین آماتور 9 مگاپیکسل canon دارم. می تونم بگم با اینکه رزولوشنش 3 مگا کمتر از ساتیو هستش دوربین ساتیو به یک دهم کیفیتش هم نمی رسه.
شما واقعاً تست کردی ؟
اخه من 8510 و با کنون 8 مگاپیکسلی مقایسه کردم تو روز رنگ بندی و نویز و وضوح و شارپنس و کلاً همه چیزش در یه سطح بود ... تو شب چون فلشش به اون اندازه قوی نیست مقایسه اشتباهه ولی ساتیو فلش زنون داره و تو شبم نباید کم بیاره
پس چجوریه که شما به این نتیجه رسیدی ؟!
دوربینش بهترین 12 مگاپیکسلی بازار هست به مدل های دوربین دیجیتال DSLR نمیرسه ولی با مدل های 150-200 تومنی دوربین دیجیتال به راحتی میتونه مسابقه بده و خیلی جاها برابر هست و کلا عکسهای بسیار خوبی میگیره...
mahdi1360
11-01-2010, 20:27
خوب علتش چیه؟
پس چرا ساتیو با وجود 600 تومن قیمت داشتن بخاطر دوربین 12 اینطوری عکس میندازه
ولی امنیا اچ دی هم دوربینش با کیفین اچ دی فیلم میگیره همین که لنزش با سونی فرق داره
شما واقعاً تست کردی ؟
اخه من 8510 و با کنون 8 مگاپیکسلی مقایسه کردم تو روز رنگ بندی و نویز و وضوح و شارپنس و کلاً همه چیزش در یه سطح بود ... تو شب چون فلشش به اون اندازه قوی نیست مقایسه اشتباهه ولی ساتیو فلش زنون داره و تو شبم نباید کم بیاره
پس چجوریه که شما به این نتیجه رسیدی ؟!
دوربینش بهترین 12 مگاپیکسلی بازار هست به مدل های دوربین دیجیتال DSLR نمیرسه ولی با مدل های 150-200 تومنی دوربین دیجیتال به راحتی میتونه مسابقه بده و خیلی جاها برابر هست و کلا عکسهای بسیار خوبی میگیره...
بابا ول کنید این حرفارو همیشه وقتی سونی یه گوشی میزنه که سایر برندها مقابلش کم میارن همیشه از این حرفا هستش شده دقیقا مثل ک850 که خودم داشتم بهتره یه سری به کلوپ ک850 بزنین خودتون متوجه میشین:11:
یکی از دوستان سایت موبایلستان ساتیو رو با کانون 8 مگا پیکسلی مقایسه کرده چه تو شب چه روز بهتره اونجام یه سری بزنین و خودتون ببینید که دوربین دیجیتال کانون حرفی برای گفتن نداره
hamed1297
11-01-2010, 21:00
satio:610-20
aino:420-30
farhooode
11-01-2010, 23:56
هر گردوئی گرده ولی هرگردی که گردو نمیشه
دوربین دیجیتال 600 تومنی وقتیکه روشون میزنه دوربین 20 مگا پیکسل یا 12 مگا پیکسل اونها درش از لنز واقعی 12 مگاپیکسلی استفاده شده
hasanmotori
12-01-2010, 00:18
دوربین دیجیتال 600 تومنی وقتیکه روشون میزنه دوربین 20 مگا پیکسل یا 12 مگا پیکسل اونها درش از لنز واقعی 12 مگاپیکسلی استفاده شده
خب اون دوربین 20 مگاپیکسلی امکانات ساتیو یا کلاً گوشیهای دیگرو داره ؟
اصلاً میشه باهاش تماس گرفت ؟
ببین ساتیو یا حتا گوشیهای با دوربین پایینتر تفاوتشون تو روز با دوربینهای آماتور خیلی کمه و اصلاً کم نمیارن
فقط تو نور کم هنوزم مشکل دارن که اینم در حال پیشرفته
بازم دقت کن دوربینشو باید با اماتور ها مقایسه کنی نه DSLR چون نه از نظر سایز نه از نظر قیمت با هم قابل مقایسه نیستن
mahdi1360
12-01-2010, 15:35
فکر کنم در پست قبلی جوابتو گرفتی :21:
خوب این گردوی ما هم گرده دیگه :27: :31:
farhooode
12-01-2010, 16:45
خوب من جوابمو گرفتم که ساتیو در حد 12 واقعی با کیفیت 12 عکس نمیندازه
nokia_6253
12-01-2010, 18:19
خوب معلومه....گوشی خوبی هست ولی به نظر من بین این و 8910 که اکثر بچه ها برای خرید مردد هستن 8910 انتخاب بهتریه
mahdi1360
12-01-2010, 19:00
آها شما منظورت اینه که8910 با یه دوربین دیجیتال 8مگاپیکسل تو کیفیت عکسا برابری میکنه ؟
mahdi1360
12-01-2010, 19:13
خوب معلومه....گوشی خوبی هست ولی به نظر من بین این و 8910 که اکثر بچه ها برای خرید مردد هستن 8910 انتخاب بهتریه
اگه منظورت از اکثر بچه ها کسایی هستن که رو سامسونگ تعصب دارند آره حرف شما درسته آخه دوست خوبم چرا به خاطر هیچ رو یه چیز مسخره تعصب بازی در میاری این حرف شماست که تو کلوپ 8910 گفتی((من پیشنهاد میکنم هرکی میخواد گوشی بخره و حدود 500-600 تومن داره شک نکنه بهترین انتخاب این گوشیه.هیچ کم و کسری نداره.دم سامسونگ گرم که روی هرچی برند کم کرده.)) از این کارات دست وردار که اصلا کار خوبی نیست :41: مگه سامسونگ مال باباته که بخاطرش دست به هر کاری میزنین :13:
دوستانی که فکر میکنند ساتیو کیفیت خوب دوربین نداره :
کار کردن با دوربین ساتیو یک شگرد خاص داره مثل دوربین I8910 اگر اونو رعایت نکنید عکستون خوب نمیشه
برای کسانی که دوربین گوشی موبایل را با دوربین دیجیتال مقایسه میکنند متاسفم....
nokia_6253
13-01-2010, 18:00
اگه منظورت از اکثر بچه ها کسایی هستن که رو سامسونگ تعصب دارند آره حرف شما درسته آخه دوست خوبم چرا به خاطر هیچ رو یه چیز مسخره تعصب بازی در میاری این حرف شماست که تو کلوپ 8910 گفتی((من پیشنهاد میکنم هرکی میخواد گوشی بخره و حدود 500-600 تومن داره شک نکنه بهترین انتخاب این گوشیه.هیچ کم و کسری نداره.دم سامسونگ گرم که روی هرچی برند کم کرده.)) از این کارات دست وردار که اصلا کار خوبی نیست :41: مگه سامسونگ مال باباته که بخاطرش دست به هر کاری میزنین :13:
دوست من خواهشا تعصب خودتونو به من نسبت ندید.من تمام گوشیهام از اول تا الان نوکیا بوده و هنوز هم از نظر کیفیت قطعات برترین میدونم.یه نگاهی به اسمم و تاپیک نوکیا بندازید متوجه میشید.برادر دوستم مغازه موبایل داره و من به شدت قبولش دارم چون تنها کسی هست که با اینکه برای خودم و دوستانم و فامیلم 100بار جنس خریدم ولی حتی یک بار هیچکس پشیمون نشده.نه از انتخاب نوع موبایل نه از تقلبی بودنش.
ولی اینبار دیگه واقعا گفتم دلمو بزنم به دریا و با همه نفرتی که از سامسونگ دارم خودمو راضی کردم بگیرم اونم فقط به این دلیل چون من بین این دو مردد بودم و اگه یادت باشه یه تاپیک هم زدم ولی فرداش رفتم مغازه دوستم و هردو رو به من داد و گفت از هر نظر که حساب کنی 8910 خیلی شاختره البته غیر از عکسبرداری.
شما مطمئن باش و شک نکن با 600 تومن بهترین انتخاب 8910 هست و من دوس دارم هرکی میخواد گوشی بخره بهترین رضایت رو ازش داشته باشه.
دوست محل کارم ساتیو خرید ولی وقتی با موبایل من کار میکنه میگه انصافا یه لول از ساتیو بالاتره.بهم گفته تا 2هفته دیگه بریم براش 8910 بخرم.
به هر حال قصدبدگویی نداشتم ولی اینا تجربیات من بود.
یا حق
دوست محل کارم ساتیو خرید ولی وقتی با موبایل من کار میکنه میگه انصافا یه لول از ساتیو بالاتره.بهم گفته تا 2هفته دیگه بریم براش 8910 بخرم.
اگر خواست ساتیو اش رو بفروشه بگید من میخرم...قیمت خوب
nokia_6253
14-01-2010, 20:26
اگر خواست ساتیو اش رو بفروشه بگید من میخرم...قیمت خوب
چشم.حتما.امیدوارم قبول کنه:31:
feryshad
17-01-2010, 21:58
سلام
یه صحبت هایی شده که قراره آپدیت جدید ساتیو برسه که یا فقط برای رفع باگ هاست یا یه آپدیت خفن :دی
راستی ساتیو به تنهایی فروش سونی اریکسون رو 2 درصد تو انگلیس بالا برده :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز ساتیو(مشکی--بدون گارانتی) 610000 تومان بود :18: ،نمیدونم چرا رفته بالا!!؟؟!! ، از هر جا سوال کردم ،گفتن اصلا کابل TV نداره !!!!! کسی با کابل TV خریده ؟؟؟؟
دوستانی که گوشی رو دارن لطفا بگن صدای گوشی چطور اونجور که من دیدم تک اسپیکره پس باید صداش چندان جالب نباشه (فکر کنم بزرگ ترین عیب گوشی فقط اسپیکرشه)
--------
راستی کی گفته رفته بالا امروز تهران اعلائدین 590 بود داره می اد پایین
amin n & i series
22-01-2010, 01:52
امروز ساتیو(مشکی--بدون گارانتی) 610000 تومان بود :18: ،نمیدونم چرا رفته بالا!!؟؟!! ، از هر جا سوال کردم ،گفتن اصلا کابل TV نداره !!!!! کسی با کابل TV خریده ؟؟؟؟
دوست گلم کلا حدود 10 روزیه کلا قیمت اکثر گوشی ها رفته بالا و اینم شامل ساتیو هم هست
باز خوبه ساتیو تقریبا قیمتش تغییر نکرده مثلا اینو 10 تومن رفته بالا یا یه گوشی مثل 6220 15 تومن رفته بالا
تا اونجایی هم که من اطلاعات دارم اکثر ساتیو هایی که وارد ایران میشه و تو بازار هست کابل تی وی ندارن و باید جدا خریداری بشه که اونم یه خورده کم و به سختی گیر میاد:10:
hamed1297
25-01-2010, 17:17
قیمت آخری که من دارم 600 هست.
اگر میشه یک بار دیگه محتویات پک رو که توی ایران هست و نوع هندزفری رو بگید.
farhooode
26-01-2010, 19:03
من بلاخره متوجه شدم چررا سونی اریکسون روی این گوشی اکولایزر نذاشته
چون سونی اریکسون کیفیت اکولایزر های از یپش ساخته سیمبین نوکیا رو قبول نداره
سونی اریکسون همیشه پیرو کیفیت صدای بالا و باس قوی در هنزفری هاش بوده و صدای تیز نوکیا رو قبول نداره
Original Titan
26-01-2010, 19:07
بچه ها فرهوده پست نا اسپم هم داد :31:
farhooode
26-01-2010, 20:33
بنده بعنوان یک موسیقیدان عرض میکنم که گوشی های سونی اریکسون از نظر کیفیت صدا بی همتا هستند
حتی آیفون 3gs هم نمیتونه بپای صدای گشوی های سونی اریکسون برسه
من وقتیکه i8910 خریدم متوجه شدم که تو این مدت که دبیلو 960 و بخصوص پی990 داشتم کیفیت صدا ی هیچ گوشی به پای پی990 نمیرسه
البته صدای ساتیو رو نشندیم ولی هرکی داره بگه کیفیت صداش چطوریه؟
farhooode
26-01-2010, 20:57
گوشی بعدی منX10 هستش
hamed1297
26-01-2010, 21:00
این ورژن به دیوار خورده فرهوده هست.تازه کمونه کرده:دی...
بابا میوزیشن.
ساتیو دیده شد 570 نقره ای داشت فقط.بعد از اون 580 بود.(شیراز)
farhooode
26-01-2010, 21:48
برا کسیکه موسیقی زنده با تار و کمانچه و ویولون اجرا میکنه صداییکه از نظر کیفیت غیر طبیعی باشه مردوده
Original Titan
26-01-2010, 21:52
برا کسیکه موسیقی زنده با تار و کمانچه و ویولون اجرا میکنه
پس بلدي با آلات لهو لعب كار كني ؟ :دي
دمت گرم بابا!
پس كارشناسي هم نظر داري ميدي
^^ HAMID ^^
26-01-2010, 22:21
بنده به عنوان کسی که گیتار رو با ریتم در قابلمه اجرا میکنه عرض میکنم که صدای ساتیو بر خواسته از دل طبیعت است . :دی
دو نقطه ویرگول کروشه باز انتهای پیام /کروشه بسته.
hamed1297
26-01-2010, 22:35
البته نوع سیم به کار رفته در ساز هم مهمه.
farhooode
26-01-2010, 22:36
منظورم گوشی های سونی اریکسون نبود
kurosh08
26-01-2010, 22:49
فیلم برداری ساتیو چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلم برداری ساتیو چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
VGA هست دیگه ... مثل 97 یا 5800 !
hamed1297
26-01-2010, 23:16
و البته از نوع بهترینش.
DariushGreat
27-01-2010, 12:13
و البته از نوع بهترینش.
توی سمپلی که ازش دیدم، برخی از فریم ها فریز می شدن و تصویر چندتا می شد. این به نظرتون کیفیت برتره...؟ :13:
Original Titan
27-01-2010, 12:18
توی سمپلی که ازش دیدم
سمپلو ولش كن! نسخه نهايي رو ديدي؟
تو ريويو هم گفته شده بهترين وي جي آس
توی سمپلی که ازش دیدم، برخی از فریم ها فریز می شدن و تصویر چندتا می شد. این به نظرتون کیفیت برتره...؟ :13:
سمپل تون ایراد داشته...
این گوشی بهترین VGA در حال حاضر رو میگیره...با بیت ریت 3800-4000 کیلوبایت که عالیه
mostafa_khan001
27-01-2010, 15:42
وي جي آس
این وی جی اس دقیقا کارش چیه علی؟:دی :دی
kurosh08
27-01-2010, 16:06
سلام به همگی
اونایی که میگن بهترین VGA در دنیاست، با گوشی خودشون و از یک محیط مناسب یه فیلمی بگیرند و توی سایت آپ کنند تا ما هم ببینیم کیفیت چطوریه. چون احتمال داره ساتیو بخرم.
در ضمن زیاد حجمش بالا نره که نشه دانلودش کرد. آخه ما توی رامسر سرعت اینترنتمون خیلی خیلی پایینه. DialUp
DariushGreat
27-01-2010, 16:14
سمپلو ولش كن! نسخه نهايي رو ديدي؟
تو ريويو هم گفته شده بهترين وي جي آس
سمپل تون ایراد داشته...
این گوشی بهترین VGA در حال حاضر رو میگیره...با بیت ریت 3800-4000 کیلوبایت که عالیه
بسیار خوب...
پس یه لطفی کنین. بی زحمت یکی از شما ساتیو داران بره کنار اتوبان بایسته و به اندازه 10 ثانیه از حرکت سریع خودروها فیلم بگیره. البته برای این که ببینیم دامنه گسترده دینامیکی این گوشی در بخش فیلمبرداری چقدر کارآمده، در چند ثانیه آخر، جهت دوربین رو متمایل به سوی خورشید کنین... می خوام ببینم چقدر روشنایی صفحه رو حفظ می کنه.
البته اگه براتون مهمه که بنده و خیلی های دیگه رو روشن کنین دست به این کار بزنید؛ چون بنده سمپلم رو از یه جای معتبر یعنی GSMArena.com گرفتم...
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
hamed1297
27-01-2010, 17:00
coming soon.
منتظر باش پس.تا 2-3 روز دیگه واست میگذارم.
ps:من gsmarena رو مرجع کاملا معتبر نمیدونم.چون اطلاعات رو در بعضی موارد ناقص مینویسه.یا هنوز گوشی معرفی نشده اطلاعات غلطی رو میگذاره بعد از معرفی هم تغییر نمیده.
خواستی منبع میگذارم.
feryshad
27-01-2010, 17:28
خود اون منبعی که شما سمپلتون رو ازش دانلود کردین گفته:
the Satio is definitely among the top contenders for the world title in the VGA category.
Original Titan
27-01-2010, 17:42
بسیار خوب...
پس یه لطفی کنین. بی زحمت یکی از شما ساتیو داران بره کنار اتوبان بایسته و به اندازه 10 ثانیه از حرکت سریع خودروها فیلم بگیره. البته برای این که ببینیم دامنه گسترده دینامیکی این گوشی در بخش فیلمبرداری چقدر کارآمده، در چند ثانیه آخر، جهت دوربین رو متمایل به سوی خورشید کنین... می خوام ببینم چقدر روشنایی صفحه رو حفظ می کنه.
البته اگه براتون مهمه که بنده و خیلی های دیگه رو روشن کنین دست به این کار بزنید؛ چون بنده سمپلم رو از یه جای معتبر یعنی GSMArena.com گرفتم...
شما گوشي رو با هندي كم اشتباه گرفتي
مشكل از شماست از گوشي نيست
kurosh08
27-01-2010, 18:11
گوشی ساتیو هر چقدر هم توی فیلم برداری VGA قوی باشه، بازم نمیتونه به پای فیلم برداری Vivaz برسه.
گوشی Vivaz به لطف CPU با قدرت 725 مگاهرتزی که داره می تونه با کیفیت HD فیلمبرداری کنه و ظاهراً قراره بهترین گوشی در فیلمبرداری HD بشه. سونی اریکسون خیلی روی فیلمبرداری این گوشی مانور داده و تبلیغ کرده و ظاهراً قراره یه هندی کم با قابلیت های یک تلفن همراه رو وارد بازار کنه.
سونی اریکسون با قرار دادن سیستم عامل سیمبیان ورژن 5 در گوشی هایی نظیر ساتیو و ویواز امسال بازار تلفن همراه رو متحول کرده و ظاهراً حالا حالاها میخواد از این سیستم عامل فوق العاده استفاده کنه و فعلاً این سیستم عامل رو به سیستم عامل ویندوز موبایل ترجیح داده. ویندوز موبایل اگه همینجوری پیش بره فکر کنم سال دیگه با CPU های 2 گیگاهرتز هم کم بیاره.
ماه دیگه قراره گوشی بخرم و از بین این دو گزینه انتخاب می کنم:
1- Vivaz
2- Satio
DariushGreat
27-01-2010, 20:36
coming soon.
منتظر باش پس.تا 2-3 روز دیگه واست میگذارم.
ps:من gsmarena رو مرجع کاملا معتبر نمیدونم.چون اطلاعات رو در بعضی موارد ناقص مینویسه.یا هنوز گوشی معرفی نشده اطلاعات غلطی رو میگذاره بعد از معرفی هم تغییر نمیده.
خواستی منبع میگذارم.
دستت درد نکنه...
بی صبرانه منتظرم :10:
DariushGreat
27-01-2010, 20:37
شما گوشي رو با هندي كم اشتباه گرفتي
مشكل از شماست از گوشي نيست
600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟ :13: دلم به چیش بایستی خوش باشه؟ به اینترفیس بی اندازه زیباش که امنیا HD و ویواز و حتی سری کلاس S ال جی رو گذاشته جیب چپش؟ یا به امکانات فوق العادش؟ شایدم به صدای فوق العاده با کیفیت و رساش که از گوشی N82 خودم هم بلندتره؟ شایدم به صفحه نمایش فوق حساس و بزرگش؟ یا به مواد با کیفیت به کار رفته درش...؟:13:
آره دیگه! مشکل از منه که قراره پول مفت بریزم توی حلقوم سونی اریکسون برای یه گوشی که روش برچسب 12 مگاپیکسلی خورده و فقط هم همین یه مورد رو یدک می کشه و حتی توانایی رقابت با یه Canon آماتور 9 مگاپیکسلی رو هم نداره و دیگر هیچ! مشکل از منه...
نه... مشکل از سونی اریکسونه که کم کم داره سیاست های نوکیا رو پیش می گیره...
گوشی ساتیو هر چقدر هم توی فیلم برداری VGA قوی باشه، بازم نمیتونه به پای فیلم برداری Vivaz برسه.
گوشی Vivaz به لطف CPU با قدرت 725 مگاهرتزی که داره می تونه با کیفیت HD فیلمبرداری کنه و ظاهراً قراره بهترین گوشی در فیلمبرداری HD بشه. سونی اریکسون خیلی روی فیلمبرداری این گوشی مانور داده و تبلیغ کرده و ظاهراً قراره یه هندی کم با قابلیت های یک تلفن همراه رو وارد بازار کنه.
سونی اریکسون با قرار دادن سیستم عامل سیمبیان ورژن 5 در گوشی هایی نظیر ساتیو و ویواز امسال بازار تلفن همراه رو متحول کرده و ظاهراً حالا حالاها میخواد از این سیستم عامل فوق العاده استفاده کنه و فعلاً این سیستم عامل رو به سیستم عامل ویندوز موبایل ترجیح داده. ویندوز موبایل اگه همینجوری پیش بره فکر کنم سال دیگه با CPU های 2 گیگاهرتز هم کم بیاره.
ماه دیگه قراره گوشی بخرم و از بین این دو گزینه انتخاب می کنم:
1- Vivaz
2- Satio
به نظر من ویواز بهتره... :jealous:
farhooode
27-01-2010, 21:02
درسته ساتیو در دوربین از سامسونگ شکست میخوره ولی در کیفیت صدا و موسیقی سامسونگ رو شکست میده
Original Titan
27-01-2010, 21:11
600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟
حاجي چرا شلوغش ميكني؟
ساتيو گوشي ايه كه يه فيلم برداري وي جي آ با بالا ترين كيفيت بين گوشي هاي ديگه ميده... حرف ما اينه !
شما هم همين انتظار رو ازش داشته باش نه در حد بالاتر
600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif دلم به چیش بایستی خوش باشه؟ به اینترفیس بی اندازه زیباش که امنیا HD و ویواز و حتی سری کلاس S ال جی رو گذاشته جیب چپش؟ یا به امکانات فوق العادش؟ شایدم به صدای فوق العاده با کیفیت و رساش که از گوشی N82 خودم هم بلندتره؟ شایدم به صفحه نمایش فوق حساس و بزرگش؟ یا به مواد با کیفیت به کار رفته درش...؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
آره دیگه! مشکل از منه که قراره پول مفت بریزم توی حلقوم سونی اریکسون برای یه گوشی که روش برچسب 12 مگاپیکسلی خورده و فقط هم همین یه مورد رو یدک می کشه و حتی توانایی رقابت با یه Canon آماتور 9 مگاپیکسلی رو هم نداره و دیگر هیچ! مشکل از منه...
نه... مشکل از سونی اریکسونه که کم کم داره سیاست های نوکیا رو پیش می گیره...
کلا شما مثل اینکه مشکل داری
اگه از فیلم برداری و صدا و جنس مواد و صفحه ساتیو خوشت نمیاد برو اون پولت بریز تو حلقوم سامسونگ و نوکیا و به قول شما ال جی
خوش بختانه تو این رنج قیمت هم گوشی خوب زیاد از 8910 گرفته تا ان97
شما مثل اینکه در جریان نیستی سیاست سونی اریکسون تو چند وقت عوض شده و داره گوشی های رده بالا معرفی می کنه از ساتیو و راچل گرفته تا همین ویواز
ضمنا شما خودت میدونی یا خودت زدی به ندونستن تلفن همراه هیچ وقت نمیتونه جایگزین دوربین عکاسی یا فیلمبرداری بشه
kurosh08
27-01-2010, 23:18
حاجي چرا شلوغش ميكني؟
ساتيو گوشي ايه كه يه فيلم برداري وي جي آ با بالا ترين كيفيت بين گوشي هاي ديگه ميده... حرف ما اينه !
شما هم همين انتظار رو ازش داشته باش نه در حد بالاتر
ببخشید دارم دخالت میکنم ولی راست میگه دیگه. طرف داره نزدیک 600 تومان پول میده واسه گوشی و دوست داره وقتی گوشی رو میگیره دیگه از هر نظر خیالش راحت باشه. مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟ دوستم w902 داره و گوشیش یه اسپیکر داره و واقعاً صداش ضعیفه :41:. نمیگم مثل گوشی چینیا صداش بلند باشه، من میگم که صداش از حد استاندارد پایین تر نباشه.
hamed1297
27-01-2010, 23:35
منم هم از استریو نبودن اسپیکرهای سونی اریکسون شاکی هستم همیشه.ولی خودم به شخصه واسم صدای بلند اهمیت نداره.یه جورایی باهاش مخالفم.کیفیت واسم مهمه.
Original Titan
27-01-2010, 23:38
ببخشید دارم دخالت میکنم ولی راست میگه دیگه. طرف داره نزدیک 600 تومان پول میده واسه گوشی و دوست داره وقتی گوشی رو میگیره دیگه از هر نظر خیالش راحت باشه. مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟ دوستم w902 داره و گوشیش یه اسپیکر داره و واقعاً صداش ضعیفه . نمیگم مثل گوشی چینیا صداش بلند باشه، من میگم که صداش از حد استاندارد پایین تر نباشه.
سلام
آدم وقتي اين پستا را ميبينه هنگ ميكنه كه چي بگه :31:
مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
كلا 2 تا 12 تايي تو بازار هست
يكي اين يكي سامي
هردوتاشون هم در يه سطحن! حالا ميخوان پول بدن ميخوان ندن! 12 گوشي همينه.. . كه البته نسبت به گوشي بودنش خيلي هم خوبه...... شما رو نمي دونم كه چي از يه گوشي ميخوايد
من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟
تو صدا ادعا داره؟ كجاش نوشته؟ :31:
صداي گوشي هاي سوني اريكسون كيفيت خوبي داره ولي اين دليل نميشه كه بلندي هم داشته باشه
...
اگه اين آقا ميبينه با 600 تومن گوشي ديگه اي با فيلم برداري ويجي آي بهتر بهش ميدن ميتونه بره بخره... حالا اين حرف من نيست
جي اسم آرنا نوشته كه وي جي آي اين گوشي در چه سطحيه....
DariushGreat
28-01-2010, 00:15
درسته ساتیو در دوربین از سامسونگ شکست میخوره ولی در کیفیت صدا و موسیقی سامسونگ رو شکست میده
شما کاملا درست می گین؛ اما در رنج گوشی های این چنینی، واقعا خیلی زور داره که سونی اریکسون اینقدر سستی کنه... :13:
کلا شما مثل اینکه مشکل داری
اگه از فیلم برداری و صدا و جنس مواد و صفحه ساتیو خوشت نمیاد برو اون پولت بریز تو حلقوم سامسونگ و نوکیا و به قول شما ال جی
خوش بختانه تو این رنج قیمت هم گوشی خوب زیاد از 8910 گرفته تا ان97
شما مثل اینکه در جریان نیستی سیاست سونی اریکسون تو چند وقت عوض شده و داره گوشی های رده بالا معرفی می کنه از ساتیو و راچل گرفته تا همین ویواز
ضمنا شما خودت میدونی یا خودت زدی به ندونستن تلفن همراه هیچ وقت نمیتونه جایگزین دوربین عکاسی یا فیلمبرداری بشه
در مورد مشکل توضیحات لازم داده شد... دیگه بحثی نمی کنیم!
درباره خرید گوشی در این رنج قیمت هم بایستی بگم که تنها امیدم به این بود که بتونم یه ویدئو با کیفیت از ساتیو ببینم که دیدم! واقعا عالی بود... نمی دونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه بهترین گوشی برای فیلم برداری در این رنج قیمتی فعلا امنیا HD هست و انشالله در آینده هم ویواز و w880 سامی و چندین گوشی دیگه...
درضمن خودم می دونم که گوشی هیچ هنگام جای دوربین دیجیتال رو نمی گیره؛ اما می دنم که چه بسا گوشی هایی هستن که واقعا قابل قیاس با دوربین های دیجیتال هم رده هستن ( نمونه بارزش ال جی رنوار )
سلام
اگه اين آقا ميبينه با 600 تومن گوشي ديگه اي با فيلم برداري ويجي آي بهتر بهش ميدن ميتونه بره بخره... حالا اين حرف من نيست
جي اسم آرنا نوشته كه وي جي آي اين گوشي در چه سطحيه....
کیفیت فیلم های گرفته شده عالی هست؛ اما مسلما بهترین نیست. چیزی که وجود داره عدم پاسخگویی مناسب پیکسل های سنسور نسبت به نور دریافتی و ضبط اون هست که نتیجه اش می شه فریز شدن فریم ها یا چندتایی شدن تصاویر که از یه گوشی مجهز به دوربین 12 مگاپیکسلی بعیده.
این رو خطاب به اون هایی می گم که می گن گوشی رو نمی شه جایگزینی برای دوربین فیلم برداری حساب کرد؛ شما یه زحمت به خودتون بدین و فیلم های گرفته شده با ال جی ویوتی رو در کامپیوتر ببینید. با این که دوربینش در میان همه 5 مگاپیکسلی ها ضعیف ترین هست، اما بهترین فیلم برداری VGA رو داره و صد البته به خاطر پاسخگویی تند پیکسل های سنسور دوربین نسبت به تصاویر، در حرکات تند و تیز شاهد چند تصویر شدن نیستیم...
farhooode
28-01-2010, 00:29
فرهوده شد دو نفر
ولی مردم 600 تومن پول میدن که حداقل تاچ خازنی داشته باشن
از صدای بلندی موسیقی همراه با کیفیت لذت ببرن
W880 از سامسونگ وارد ایران شده
دوربینش از ساتیو بهتره واقعا خیلی دوربین خوبی داره ولی یه جورایی نکته داره یعنی اگر نکته ها رو توی عکسبرداری رعایت نکنی کیفیت خوب نمیشه!
در مورد زومش هم که واقعا ترکونده!ولی یکم نویز توی عکساش بود البته ولی خیلی زوم میکردی!
فیلمبرداریش هم از ساتیو خیلی بهتره!
در کل به نظر من اگر کسی واقعا دوربین گوشی براش مهم باشه باید W880 سامسونگ رو بگیره چون هم قیافش به گوشی نمیخوره و هم آنتن دهی خوبی نداره!
kurosh08
28-01-2010, 14:23
نمی دونم این اسپیکر کوچولویی که ساتیو داره مگه چقدر کیفیت داره که همه دم از کیفیت بالای سونی اریکسون می زنن؟؟
حیف 5800 نبود. کیفیت و بلندی صدا واقعاً عالی بود.
در ضمن یه سئوال:
Satio چرا جک 3.5 میلیمتری صدا نداره؟؟؟؟
hamed1297
28-01-2010, 14:32
گیر ندین دیگه.یه سری چیزا هست ما فن های سونی اریکسون هم از بودنشون راضی نیستیم و مطمئنا برندهای دیگه هم از موارد دارن.یکیش داشتن همین فست پورت هست.یه جور سیاست هست منحصر به سونی اریکسونم نیست.
قرار نیست ساتیو یه گوشی بی عیب و نقص باشه.
kurosh08
28-01-2010, 14:41
گیر ندین دیگه.یه سری چیزا هست ما فن های سونی اریکسون هم از بودنشون راضی نیستیم و مطمئنا برندهای دیگه هم از موارد دارن.یکیش داشتن همین فست پورت هست.یه جور سیاست هست منحصر به سونی اریکسونم نیست.
قرار نیست ساتیو یه گوشی بی عیب و نقص باشه.
دوست من کسی به گوشی ساتیو توهین نکرد و سونی اریکسون رو زیر سئوال نبرد.
حرف من اینه که مثلاً گوشی فوق العاده ای مثل ساتیو چرا باید بدون جک 3.5 میلیمتری صدا وارد بازار بشه. چرا یه دونه اسپیکر داره چرا فیلم برداریش HD نیست؟ چرا تاج خازنی نیست؟
من خودم طرفدار دو آتیشه نوکیا هستم. اما می خوام گوشی Vivaz رو بخرم. پس من با سونی اریکسون مشکل ندارم.
همین... :10:
کسی نگفت که شما توهین کردی
کلا سونی اریکسون یک سری سیاست های مسخره داشت مثل فیلم برداری ضعیف -- نداشتن پورت 3.5 میلی متری -- و استاندارد نبودن پورت ها و ...که یواش یواش داره این ایرادات برطرف میکنه نمونش راچل و ویواز
در ربطه با اسپیکر هم به نظرم الان دوره صدای بلند و گوشی با اسپیکرهای قوی گذشته و همه دیگه دنبال صدای با کیفیت هستن که تو زمینه کیفیت سونی اریکسون واقعا خوبه ولی خب نوکیا هم تو زمینه بلندی صدا و هم کیفیت واقعا سرآمده
در رابطه با فیلم برداری اچ دی هم قبلا بحثش شد این سی پی یو کشش فیلم برداری اچ دی نداره همون طور که تو 8910 برای رسیدن به صدای بهتر کیفیت فیلم برداری 22 فریم بر ثانیه شد
در کل به نظرم فیلم برداری ساتیو خوبه و ایراد به حساب نمیاد ولی نداشتن تاچ خازنی یه عیب اساسیه هر چند که تاچ مقاوتی ساتیو هم واقعا حساس و عالی هست ولی خب خازی یه چیز دیگست
kurosh08
28-01-2010, 15:06
کسی نگفت که شما توهین کردی
کلا سونی اریکسون یک سری سیاست های مسخره داشت مثل فیلم برداری ضعیف -- نداشتن پورت 3.5 میلی متری -- و استاندارد نبودن پورت ها و ...که یواش یواش داره این ایرادات برطرف میکنه نمونش راچل و ویواز
در ربطه با اسپیکر هم به نظرم الان دوره صدای بلند و گوشی با اسپیکرهای قوی گذشته و همه دیگه دنبال صدای با کیفیت هستن که تو زمینه کیفیت سونی اریکسون واقعا خوبه ولی خب نوکیا هم تو زمینه بلندی صدا و هم کیفیت واقعا سرآمده
در رابطه با فیلم برداری اچ دی هم قبلا بحثش شد این سی پی یو کشش فیلم برداری اچ دی نداره همون طور که تو 8910 برای رسیدن به صدای بهتر کیفیت فیلم برداری 22 فریم بر ثانیه شد
در کل به نظرم فیلم برداری ساتیو خوبه و ایراد به حساب نمیاد ولی نداشتن تاچ خازنی یه عیب اساسیه هر چند که تاچ مقاوتی ساتیو هم واقعا حساس و عالی هست ولی خب خازی یه چیز دیگست
آخه آدم وقتی اسم 12 مگاپیکسل رو میشنوه فکر می کنه که کیفیت فیلم برداریش دیگه Full HD هستش.:31:
درسته حق با شماست. CPU این گوشی توان فیلم برداری مناسب با کیفیت HD رو نداره. بازم CPU گوشی Vivaz قویتره و میتونه این کارو بکنه.
ولی نبود جک 3.5 واقعاً مسخره و عجیبه. البته بازم گوشی Vivaz این ضعف رو نداره.
بازم Vivaz
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه آدم وقتی اسم 12 مگاپیکسل رو میشنوه فکر می کنه که کیفیت فیلم برداریش دیگه Full HD هستش.
درسته حق با شماست. CPU این گوشی توان فیلم برداری مناسب با کیفیت HD رو نداره. بازم CPU گوشی Vivaz قویتره و میتونه این کارو بکنه.
ولی نبود جک 3.5 واقعاً مسخره و عجیبه. البته بازم گوشی Vivaz این ضعف رو نداره.
بازم Vivaz
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقآ اصلآ هم اینطور نیست
وقتی اسم 24 مگاپیکسلی سونی رو میشنوی انتظار چی رو داری پس ؟ از این خبرا نیست ! فیلمبرداری که هیچ حتی زووم هم نداره (24 مگی)
سی پی یو این گوشی توانشو داره ولی خاب خوب نمیشه ! و البته قسمت مهمش اینه که سونی مثه سامسونگ نیست که زوور چپوون اچ دی تو گوشیش کنه ! سامی اچ دی رو گذاشت (کیفیت تصویر خوب) ولی با صدای مضخرف ! وقتی رفت صدا رو درست کنه زد مجبور شد از فریم ریت بزنه !
اینجوریه ! وگرنه ستیو هم میتونست اچ دی باشه ! ولی خاب سونی هیچ مشتری رو گوول نمیزنه و همیشه به فکره کیفیته !
جک 3.5 هم که قبول ندارم نبودش بده ولی ضعف بزرگی نیست ! یه سری تبدیلهایی هست که بدون سیم فست پورت سونی رو تبدیل به جک 3.5 میکنه !
kurosh08
28-01-2010, 15:43
اتفاقآ اصلآ هم اینطور نیست
وقتی اسم 24 مگاپیکسلی سونی رو میشنوی انتظار چی رو داری پس ؟ از این خبرا نیست ! فیلمبرداری که هیچ حتی زووم هم نداره (24 مگی)
سی پی یو این گوشی توانشو داره ولی خاب خوب نمیشه ! و البته قسمت مهمش اینه که سونی مثه سامسونگ نیست که زوور چپوون اچ دی تو گوشیش کنه ! سامی اچ دی رو گذاشت (کیفیت تصویر خوب) ولی با صدای مضخرف ! وقتی رفت صدا رو درست کنه زد مجبور شد از فریم ریت بزنه !
اینجوریه ! وگرنه ستیو هم میتونست اچ دی باشه ! ولی خاب سونی هیچ مشتری رو گوول نمیزنه و همیشه به فکره کیفیته !
جک 3.5 هم که قبول ندارم نبودش بده ولی ضعف بزرگی نیست ! یه سری تبدیلهایی هست که بدون سیم فست پورت سونی رو تبدیل به جک 3.5 میکنه !
اینجوری که شما دارین میگن، پس این گوشی همیچ مشکلی نداره.
hamed1297
28-01-2010, 16:03
ما هر جور توضیح میدیم شما برداشت خودت رو از حرف ما میکنی.
کجای حرف من این بود که شما توهین کردی؟باز رفتم نوشته خودم رو خوندم ولی ندیدم همچین چیزی رو.
آقا ما هم حرفمون حرف شماست.اینکه چرا این مواردی که شما میگی رو ساتیو نداره.
جوابش رو هم خودمون میدیم:چون سیاست مسخره سونی اریکسون هست واسه بعضی موارد و در بعضی موارد هم مثل فیلم برداری بر میگرده به توان سخت افزاری گوشی.
چرا بحث میکنید ؟!
برید مثله یه بچه خوب امنیا اچدی بخرین که همه چیزهاییرو که میخاین داره تازه قیمتشم 100 تومن ارزونتره
دلیلیم برای صبر کردن واسه ویواز وجود نداره
فقط شاید یکم کیفیت فیلمش بالاتر باشه
به جاش lcd ش خیلی کوچیکتره
تاچش مقاومتیه
بازم اسپیکرش جلوی امنیا اچدی کم میاره
مموری نداره
و خیلی چیزای دیگه
کلاً به نظرم ارزش صبر کردن نداره
feryshad
28-01-2010, 16:15
با عرض معذرت
دوستان دارن در مورد ساتیو حرف میزنن یا گوشی دیگه ای؟! با گوشی کار کردین دارن در موردش قضاوت میکنین دیگه؟
یه لحظه شک کردم گوشیم ساتیو نیست!!
اتفاقا امروز با دوربین 9 مگاپیگسلی خودم (فوجی 9600 ) و ساتیو رفتم تو باغ و فضای آزاد عکس انداختم برای مقایسه ... مقایسه شو اگه شب وقت کنم میذارم ، اگه هم نشد میره واسه فردا ... ولی همینقدر بگم به نظرم ساتیو عالی بوده ... در کل دوربین دیجیتالم بهتر بوده ولی اختلاف زیاد نیست و بعضی جاها ساتیو بهتر بوده ...
ریویوی خودم از این گوشی هم به زودی :دی
kurosh08
28-01-2010, 17:25
ما هر جور توضیح میدیم شما برداشت خودت رو از حرف ما میکنی.
کجای حرف من این بود که شما توهین کردی؟باز رفتم نوشته خودم رو خوندم ولی ندیدم همچین چیزی رو.
آقا ما هم حرفمون حرف شماست.اینکه چرا این مواردی که شما میگی رو ساتیو نداره.
جوابش رو هم خودمون میدیم:چون سیاست مسخره سونی اریکسون هست واسه بعضی موارد و در بعضی موارد هم مثل فیلم برداری بر میگرده به توان سخت افزاری گوشی.
بابا من که حرف بدی نزدم.
وقتی میگین که جک 3.5 میلیمتری خیلی مهم نیست و با یه تبدیل!!!!! میشه حلش کرد و یا وقتی می گین که نباید از یه گوشی 12 مگاپیکسلی انتظار بالایی داشت و انتظار ما خیلی زیاده و یا مشکل تک اسپیکره بودن سونی اریسکون رو به کیفیت بالای صدا ربط میدین. پس گوشی ساتیو یه گوشی کامل و بدون نقص هستش.
متاسفانه شما یه مقداری از روی تعصب قضاوت می کنین.
مثلاً خود من که عاشق نوکیا هستم و فقط گوشی های نوکیا رو میخرم و 5800 خودمو برای این فروختم که N97 بخرم. متوجه شدم که گوشی های جدید سونی اریکسون خیلی بهترن و امکانات بالاتری دارند و برای همین تصمیم گرفتم گوشی Vivaz رو بخرم.
hamed1297
28-01-2010, 17:25
باید دوربین دیجیتالت چک بشه.از لحاظ اصل و فرع بودنش:دی...
فست پورت و جک 3.5 یه چیزی هست که من به شدت باهاش مخالفم و توی مسافرت متوجه شدم که چقدر لازم هست.
feryshad
29-01-2010, 22:35
آقا بالاخره با هزار مصیبت و با این وضع اینترنت مقایسه ساتیو و دروبین دیجیتال خودم رو تموم کردم
سلام دوستان.
من هم از این گوشی خوشم اومده ، اما الان عجله ای برای خرید گوشی ندارم.
به نظر شما افت قیمت این گوشی تا چه حد می تونه باشه؟
و این که صفحه نمایش ,vivaz خازنیه یا مثل همینه؟
کاش این گوشی هم مانند خیلی از گوشی های موجود در بازار اینترنال مموری با ظرفیت بالا ، مثلا 16 یا 32 گیگ داشت.
افت که میکنه ! ولی مثله اولش نه
الان قیمتش بهش میارزه !
تا بعد عید شاید تا 500 هم بیاد
ولی فک نکنم بیاد زیر 500
ویواز هم مقاومتی هست
farhooode
30-01-2010, 12:55
میگم ساتیو خیلی سبک بنظر میاد ها
جنس مواد بنده اش چطوریه؟
ضد ضربه هستش یانه؟
DariushGreat
30-01-2010, 15:46
میگم ساتیو خیلی سبک بنظر میاد ها
جنس مواد بنده اش چطوریه؟
ضد ضربه هستش یانه؟
من که دستم گرفتم، به نظرم اومد که سبک سبک هم نیست. به پاس پت و پهن بودنش مانند امنیا HD، وزنش یه نواخت پخش می شه و اذیت نمی کنه. جنس مواد به کار رفته اش بد نیست، اما همانگونه که گفتم بهترین هم نیست! :13:
نسبت به امنیا HD جمع و جورتر به نظر میاد و در کل ریخت و قیافه ساده و شیکی داره.
صد البته اضافه کنم که ضد ضربه نیست. گوشی یه بار از پشت بیافته زمین، ضربه قشنگ روی پشت گوشی جا می اندازه...
شاد و پیروز باشین :31:
farhooode
30-01-2010, 17:29
نمدونم چرا این چند روزه اینطوری شدم
با اینکه i8910 دارم ولی باز دلم پیش سونی اریکسون هستش
خیلی برام عجیبه
شاید بخاطر اینکه نمک شرکت سونی اریکسون رو خوردم نمکدان شرکت را شکستم
بازی و برنامه هایی که رو 5800 یا n97 اجرا میشه ، رو ساتیو هم اجرا میشن یا نه ؟؟
سلام
من میخوام برم تو کار خرید ساتیو:8:
نشد اون عقبی ها کف و سوت نزدن صداشون نمیاد:31:
فقط یکسوال کوچولو :20:
با گارنتی یا بی گارانتی؟ فرقشون چیه ؟ اگه اپدیتش کنم گارنتی پر؟ گارانتی شامل چی هست؟
فقط لطفا زود که امشب خریداری میشه
Original Titan
31-01-2010, 08:14
در كار خير حاجت هيچ استخاره نيست :31:
اول كه اينو گفتم كه خيالت راحت باشه
فرق گارانتي يا بي گارانتي رو نمي دوني؟ :31: اگه گارانتيش معتبر باشه (پارس كامتل يا سيتادل) خوبه ولي پول گارانتي الكي ها را نده ! در كل گوشي رو كه تست كردي سالم بود بدون گارانتي بردار يعني من باشم بي گارانتي بر ميدارم هميشه اين كارو كردم
آپديت هم كني نه!!!!كي گفته گارانتي پر؟ كلاغ پر :دی
SAEED_BARCELONA
31-01-2010, 09:15
بازی و برنامه هایی که رو 5800 یا n97 اجرا میشه ، رو ساتیو هم اجرا میشن یا نه ؟؟
بله سیستم عاملشون یکیه بالطبع:دی برنامه هاشونم یکیه.
ali racer
31-01-2010, 16:56
بله سیستم عاملشون یکیه بالطبع:دی برنامه هاشونم یکیه.
البته سعید جان یه سری برنامه ها هستن
که فقط رو ساتیو و 8910 اجرا میشن
و 97 و 5800 بعلت سخت افزار پردازشی ضعیف تر نمی تونن اجراشون کن
چند برنامه و بازی هم بود که روی 97 و 5800 اجرا میشد ولی روی ساتیو و8910 اجرا نمیشد
و فقط مخصوص نوکیا بود
feryshad
31-01-2010, 18:55
یکی هوم اسکریم ویواز رو رو ساتیو پورت کرده ...
البته گفته به این زودی ها نمیده بیرون چون خیلی باگ داره و برای برگشت به هوم اسکرین اصلی باید با پی سی سوئیت سونی اریکسون Restore کرد ...
پروژه بعدیش هم فیلمبرداری 720P برای ساتیو هست ...
feryshad
03-02-2010, 17:25
فریمور جدید ساتیو مارس میاد ... یعنی دو ماه دیگه :دی
یکی هم این ویدئو رو ببینه بگه چیه. من اینترنت درست حسابی ندارم ...
davidmti
05-02-2010, 02:08
فریمور جدید ساتیو مارس میاد ... یعنی دو ماه دیگه :دی
یکی هم این ویدئو رو ببینه بگه چیه. من اینترنت درست حسابی ندارم ...
دوتاش یکیه کیفیتش هم خیلی بده و نور کور کننده ای وسط صفحه است. من که هیچی دستگیرم نشد شاید خیلی خنگم.:46:
ولی خیلی با اون تاپیک مقایسه دوربین SLR و ساتیو حال کردم دمت گرم سرهنگ:10:
ولی کانورت شدش رو گذاشتم برای کسایی که اینترنتشون زغالیه مثل خوده من 2.3 مگه (دو مگ و سیصد کیلو)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه کسی فهمید به ما هم بگه:8:
من دیدم !
هیچی اول یارو هوم اسکرین ستیو رو نشون میده ! بعد میره برا ویواز رو ست میکنه بعد هم ریست میکنه و هوم اسکرین ویواز بالا میاد
همین :دی
با گارنتی یا بی گارانتی؟ فرقشون چیه ؟ اگه اپدیتش کنم گارنتی پر؟ گارانتی شامل چی هست؟
فقط لطفا زود که امشب خریداری میشه
سلام مجدد
قرار بود اون شب خریداری بشه اما یکم سر قیمتش شک کردم
الان تو بازار تهران چنده؟ من مشکی بی گارانتی 585 گیر اوردم خوبه ؟ یا گرونه
درضمن کسی جواب فرق گارانتی و بی گارانتی رو نداد !!
البته چون دلم :40:باهاشه هر چی این سامسونگی ها بیان بگن اینو نخر اونو بخر فایده نداره!!!!!:31:
Original Titan
05-02-2010, 13:12
عزيز من كه جواب دادم! شما كجا را چك ميكنيد ؟ :31:
البته چون دلم باهاشه
دلت با خدا باشه :31:
عزيز من كه جواب دادم! شما كجا را چك ميكنيد ؟ :31:
دلت با خدا باشه :31:
شما فرق گارانتی با بی گارانتی رو نگفتی ! گفتی ؟ فقط گفتین پول الکی به گارانتی نده اما میخوام بدونم اگه چند وقت دیگه ال سی دیش فرت شد گارانتی و بی گارانتی چه فرقی با هم دارن؟
hamed1297
05-02-2010, 17:18
ما هم قرار هست فردا این گوشی رو بخریم.5 شنبه تماس گرفتم گفتن فقط نقره ای و قرمزش هست.ما هم مشکی رو میخوایم.
قیمت هم 570 تا 80 هست.
گارانتی که من براش دیدم گارانتی نقره ای هست که 15.000 تومان میگیرن و گارانتیش میکنن.البته شیراز اینطوره و مطمئنا گارانتی مسخرا ای هست.
گارانتی برای سونی و نوکیا چرته ! (هم شرکتش چرته و کلآ میشه گفت گارانتی نمیخواد چون خراب نمیشه)
اینو از اونجا میگم که تاحالا 5 تا گوشی سونی خریدم (بدون گارانتی) هیچ کدومم مشکل پیدا نکردن
گوشی نوکیا هم خریدم (2 یا 3 تا) هیچ کدوم مشکلی نداشتن
گوشی سامسونگ هم 2 تا خریدم (یدونه با گارانتی پارس قائم که مشکلی نداشت و دومی با گارانتی مایکروتل که خراب شد و خداییش هم درستش کردن)
نتیجه = سونی بی گارانتی :دی ! سامسونگ ریسک نکن ! نوکیا هم بی گارانتی :دی
DariushGreat
05-02-2010, 21:43
شما فرق گارانتی با بی گارانتی رو نگفتی ! گفتی ؟ فقط گفتین پول الکی به گارانتی نده اما میخوام بدونم اگه چند وقت دیگه ال سی دیش فرت شد گارانتی و بی گارانتی چه فرقی با هم دارن؟
ال سی دی جزو لوازم جانبی گوشی به حساب میاد و مشمول گارانتی نمی شه! حتی برای نوکیا... :31:
نخیر !
ال سی دی جزو خود گوشی هست
چیزایی که شامل گارانتی نمیشن :
باتری و شارژر و رم و اینا هستن
یه سری چیزا هم هست که مثلآ ضربه و آب و ...
ولی کلآ تو ایران باید جیش کرد رو گارانتی :دی
farhooode
05-02-2010, 23:35
ما هم قرار هست فردا این گوشی رو بخریم.5 شنبه تماس گرفتم گفتن فقط نقره ای و قرمزش هست.ما هم مشکی رو میخوایم.
قیمت هم 570 تا 80 هست.
گارانتی که من براش دیدم گارانتی نقره ای هست که 15.000 تومان میگیرن و گارانتیش میکنن.البته شیراز اینطوره و مطمئنا گارانتی مسخرا ای هست.
از من میشنوی از تک موبایل گوشی نخر
اطلس موبایل بهتره
بدون گارانتی بخری بهتره
طرز برخورد اطلس موبایل هم باهات بهتره
من i8910 رو از اطلس موبایل خریدم پولوم شده تحویلم داد خودشون با تیغ لب برچسب زده شو باز کردن
mostafa_khan001
05-02-2010, 23:46
حامد چند نفری میخواهین گوشی بخرین؟:دی
hamed1297
05-02-2010, 23:49
باشه حتما . از همون هم میخوام بگیرم.سابقش هم بیشتره.
تک موبایل کدومه؟اون بزرگه که جدید باز شده؟
حامد چند نفری میخواهین گوشی بخرین؟
دی...موقع تایپ هم به این سوال احتمالی فکر کردم .
والا ما گوشی میخریم روزی یکی از اعضای خونه با خودش میبره.خوبه اینجوری؟:دی...
ال سی دی جزو لوازم جانبی گوشی به حساب میاد و مشمول گارانتی نمی شه! حتی برای نوکیا... :31:
البته فکر نکنم این جوری باشه یعنی ال سی دی جدا باشه!!!!!!
من با R@R#M@N بیشتر موافقم:46:
من فقط تو گارانتیها تو ایران فقط و فقط آفومار رو قبول دارم
آفومار نمایندگی کنون تو ایرانه
رفیقم یه دوربین خرید ! هر چی که تو گارانتیش قبول نمیشد (مثلآ همین آب و ضربه و سیل و طوفان و ....) رو برگه بیمش قبول میکرد
حالا نمیدونم میشه همه وسایل رو بیمه کرد یا نه ! ولی این دوربینه تو جعبش + کارت گارانتی یه کارت بیمه ایران هم داشت
همین دوربینه از دستش افتاد زمین لنزش جدا شد ! فرستاد براش درست کردن آوردن :دی (ضربه حساب میشه دیگه )
البته میگم مایکروتل هم بد نبود ! همین جی810 که الان دستمه فلتش پاره شد (فک کنم 40 50 تومنی باشه قیمتش) برام رایگان عوض کردن ! البته 10 تومن هزینه تیپاکس دادم !
davidmti
06-02-2010, 00:35
میگم ساتیو میشه تنظیم کرد بلوتوث دریافتی بره توی رم یا مثل P990 باید هکش کنیم تا بشه؟:14:
میره تو مسیجینگ !
مسیجینگ هم حالا میشه تنظیم کرد روی رم باشه یا روی فون مموری
بعد میتونی سیو کنی ! یا با xplore بری و اونو کپی کنی تو حافظه گوشی !
ستیو نه بلکه همه ی گوشیهای سیمبین اینطورین !
davidmti
06-02-2010, 11:30
میره تو مسیجینگ !
مسیجینگ هم حالا میشه تنظیم کرد روی رم باشه یا روی فون مموری
بعد میتونی سیو کنی ! یا با xplore بری و اونو کپی کنی تو حافظه گوشی !
ستیو نه بلکه همه ی گوشیهای سیمبین اینطورین !
روش هک کردنش نیومده که یه حالی به گوشیه داد؟:6:
hessam_sz
06-02-2010, 16:19
اين گوشي بدبخت تازه اومده بذار اقلا 2-3 ماه بگذره بعد به فكر هك كردن بيفت.
davidmti
06-02-2010, 16:53
اين گوشي بدبخت تازه اومده بذار اقلا 2-3 ماه بگذره بعد به فكر هك كردن بيفت.
آخه p990 که هک شده بود کلی حال کردم هر اشکالی داشت برطرف شد الا سرعتش.:27:
adrenalin
06-02-2010, 17:36
davidmti
دوست در صورت استقبال شدن شاید این اتفاق بیفته که اونم بازم روسا باید دست بکار بشن :27:
tamhanks
06-02-2010, 19:22
قیمت هم 570 تا 80 هست.
خریدیش؟خبرشو بده:11:
farhooode
06-02-2010, 20:20
گوشی خوبیه مبارکت باشه
البته فقط در طراحی و دوربین عکاسی
خریدیش؟خبرشو بده:11:
شیرینش هم یادت نره:10:
یه سوال از همین الان
صداش چطوره؟:31:
چندتا عکس هم بزار
feryshad
06-02-2010, 22:23
ساتیو با Helox 2 هک میشه مثل هلو :دی
davidmti
06-02-2010, 23:22
ساتیو با Helox 2 هک میشه مثل هلو :دی
حالا این Helox 2 چی هست یه نوع هلو ه ؟:36:
از کجا گیر میاد؟:3:
میبخشید من نخریده اینقدر سوال دارم خریدمش که فکر کنم همه شاکی بشن:7:
520 براش گذاشتم کنار برسه به این قیمت میخرمش.:8:
امشب رفتم بگیرم ولی مشکی نداشت!!!!!!!!!!!!!!:45: قرمز- نقره ای بود
افتاد به فردا
روش هک کردنش نیومده که یه حالی به گوشیه داد؟
با هلوکس هک میشه
ولی کلآ هک اینا فرق داره با اون هک !
هک این مدل سیمبین (سری5) فقط بدرد نصب برنامه میخوره
مثلآ نمیشه صدا یا دوربین یا منوها رو مثله 990 عوض کرد !
tamhanks
07-02-2010, 00:28
امشب رفتم بگیرم ولی مشکی نداشت!!!!!!!!!!!!!!:45: قرمز- نقره ای بود
افتاد به فردا
راجع به صداش تحقیق کردی؟میگن بلندی و کیفیت صداش زیاد خوب نیست.البته اینها چیزاییه که توی سایتا گفته میشه؟اگه خریدی این بلندی وکیفیت صداش چه توی اسپیکر و چه توی هدستو یه تستی بزن خبرشو بده.پیشاپیش مبارکت باشه.:10::11:
صداش تو اسپیکر مثه همه سونیهاس ! کم ولی با کیفیت
ولی هدستش عالیه ! خیالتون تخت !
hamed1297
07-02-2010, 00:44
بهراد هدستش از اون مدل معمولی هاست یا سری W؟
معمولیه !
یه نوع حدیده !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhooode
07-02-2010, 01:06
صداش تو اسپیکر مثه همه سونیهاس ! کم ولی با کیفیت
ولی هدستش عالیه ! خیالتون تخت !
صدای هدفونش چقدره؟
بلندیشو میگم
اندازه دبیلو 960 یا بیشتره
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
ببین من بعنوان یک متخصص موسیقی
خدمتتون عرض کنم
صدایی بهتر از صدای گوشی پی990 تو هنزفری نشنیدم حتی بدیلو 960 هم که داشتم کیفیت صدای پی990 رو نداشت
خیلی عجیبه سامسونگ با اون i8910 خودش سنگ DNSE زدن خودش به سینه نتونست صدای شبیه پی تو هنزفری 990 تولید کنه
نه ! قطعآ به پی990 هک شده نمیرسه
ولی خاب تو همون مایه های 960 هست
ولی واقعآ صداش خوبه (ولی نمیشه انتظار یه موزیک فون حرفه ای مثه دبلیو 960 یا دبلیو 995 رو ازش داشت !)
farhooode
07-02-2010, 01:22
اخه ببین پی990 بدون هک درسته سری واکمن نبود ولی صداش تو هنزفری بلند نبود ولی تو کیفیت ادمو سر کیف میاورد
Original Titan
07-02-2010, 01:27
صدایی بهتر از صدای گوشی پی990 تو هنزفری نشنیدم حتی بدیلو 960 هم که داشتم کیفیت صدای پی990 رو نداشت
خیلی عجیبه سامسونگ با اون i8910 خودش سنگ DNSE زدن خودش به سینه نتونست صدای شبیه پی تو هنزفری 990 تولید کنه
يك مقدار اغراق نميكنيد استاد؟
hamed1297
07-02-2010, 01:41
خیر.ایشون همون مشکاتیان مرحوم هستن.ید تخصصششون طولاست.
ولی انصافا ندیم بهتر از صدای سونی اریکسون.اخرین گوشی های تستی:5800 نوکیا/F480 سامسونگ.به گرد SE نمیرسیدن.نظر من اینه.
farhooode
07-02-2010, 09:32
يك مقدار اغراق نميكنيد استاد؟
خیر
اغراق در کار نیست
نوکیا که ولش کن
سامسونگ هم که کنار نوکیا از قبل صدای تیز گوش میکردن
همین تلویزیون های سامسونگ هم کیفیت صدای خوبی ندارن صداشون بصورت تیز پخش میشه
Original Titan
07-02-2010, 10:45
نه كاري به برنداي ديگه ندارم ... اونا رو كه ميدونم
روي پي 990 هست
اين قدر قوي هست؟
davidmti
07-02-2010, 12:43
نه كاري به برنداي ديگه ندارم ... اونا رو كه ميدونم
روي پي 990 هست
اين قدر قوي هست؟
این حرفشو قبول دارم به عنوان کسی که 3 سال p990 دارم خودم 2 بار هک صدا رو روش انجام دادم دوباره برگشتم رو حالت دیفالتش با اینکه صداش کم بود ولی بی کیفیت ترین صدا رو هم با کیفیت خیلی خوب و واضح پخش میکرد هم اسپیکر و هم هندزفری. مخصوصا که من براش هندفری سری W رو گذاشتم. این رو هم بگم که من توی موسیقی هیچی حالیم نیست و احساس خودم رو میگم. گوشی قبلیم هم W700 بوده.:8:
ولی الان عاشق ساتیو شدم و بی صبرانه منتضر 500 تومن شدنشم.:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40 ::40::40::40::40:
الان چنده تو علا الدین؟
farhooode
09-02-2010, 00:26
برای اینکه پستم اسپم نشه سوال دارم
من این عکس رو با i8910 در حالت تنظیم اتوماتیم در روز انداختم خواستم بگم این گوشی رنگ ها رو طبیعی یمندازه یا نقاشی شده؟
ساتیو چطور میندازه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
davidmti
09-02-2010, 00:31
بنده خدا با عکس از قوطی رانی چجوری بفهمیم رنگش طبیعیه یا مصنوعی اقلا از سبزه ای گلی چیزی میگرفتی که معلوم بشه.
Original Titan
09-02-2010, 00:33
نه خوب انداخته!
من این عکس رو با i8910 در حالت تنظیم اتوماتیم در روز انداختم خواستم بگم این گوشی رنگ ها رو طبیعی یمندازه یا نقاشی شده؟
ساتیو چطور میندازه؟
عکسو بیخیال :20: رانیش نوشه جون
اما مهمترین خبر
بالاخره منم ساتیو خریدم:40::40:
البته مشکی می خواستم که چون تخمشو ملخ خورده بود فقط نقره ای داشت منم دیگه زدم تو گوشش:10::31::31::31:
بعد از تعطیلات میام در مورد همه چیز بحث می کنیم:31:
davidmti
09-02-2010, 10:36
چند؟ کجا؟ چی تو جعبه بود ؟ گارانتی ؟
hamidt83
09-02-2010, 21:23
سلام.
من 2 هفته ای میشه گوشی ساتیو خریدم چند روز پیش که رفته بودم خونه دوستم گوشی رو دادم ببینه کاور لنزو که زد کنار گفت چرا شیشه لنزش ترک داره شکسته.
جالبه که گوشی نه از دستم افتاده و نه به جایی خورده که شیشه لنزش بشکنه ، حالا اینا به کنار عکس که می گیره نه خطی توش هست نه تاره ، هیچ فرقی با زمانی که سالم بود نداره فقط می خواستم بودنم چطور میشه درستش کرد. منم گوشیم بدون گارانتی هست و ساری زندگی می کنم می خواستم بدونم شماره تلفنی از کسی یا جایی که بشه اینو درست کرد دارین؟
با تشکر
davidmti
10-02-2010, 00:11
فکر نکنم قطعاتش باشه ولی بگرد شماره نمایندگی تهران رو پیدا کن باهاشون صحبت کن فکر کنم پولی خارج گارانتی تعمیر میکنن.
hamidkabiri6270
10-02-2010, 01:49
عکسو بیخیال :20: رانیش نوشه جون
اما مهمترین خبر
بالاخره منم ساتیو خریدم:40::40:
البته مشکی می خواستم که چون تخمشو ملخ خورده بود فقط نقره ای داشت منم دیگه زدم تو گوشش:10::31::31::31:
بعد از تعطیلات میام در مورد همه چیز بحث می کنیم:31:
مبارکت باشه:10:معایب و محاسنش بدون تعصب یادت نره .یه تست کلی بزن ببینیم چند مرده حلاجه:10:
hamidkabiri6270
10-02-2010, 01:54
ساتیو چطور میندازه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستانی که گوشی ساتیو دارند میتونند مشابه این عکس را با گوشیشون بگیرن یه مقایسه بشه.خدا را شکر رانی هم فراوانه.
hamidt83
10-02-2010, 19:38
شما شماره نمایندگی تهران رو دارید؟
اگه عوض نکنم مشکلی پیش می آد با توجه به اینکه روی عکس تاثیری نداره؟
hamed1297
10-02-2010, 22:52
سلام.
امشب گوشی رو خریدیم.
553.000 تومان.برمیگردم توضیح میدم.
جدی 553 ؟ خیلی خوبه
من سیستم عامل گوشی برام مهمه . از گوشی های جدید نوکیا اصلا خوشم نمیاد ، الان تصمیم گرفتم این سونی اریکسون رو بگیرم ولی دیدم یکی دیگه جدید داره میده که ه ه ه ه :(
VIVAZ
اینم سیستم عاملش سیمبین ِ . به نظر شما Satio رو بگیرم یا منتظر Vivaz بمونم ؟!
سلام.
امشب گوشی رو خریدیم.
مبارکه آقا:10:
یه رویو بزار حال کنیم:31:
hamidkabiri6270
10-02-2010, 23:20
سلام.
امشب گوشی رو خریدیم.
مبارکت باشه.چند تا عکس باش بگیر کیفیت عکساش دستمون بیاد.
S A M S U N G
10-02-2010, 23:42
حامد مبارک باشه .
چه رنگی گرفتی داداش ؟
hamed1297
11-02-2010, 00:01
سلام مجدد.مشکی هست.
حتما عکس و بقیه موارد رو هم میگذارم هم توضیح میدم در موردش.ببخشید خلاصه.
^^ HAMID ^^
11-02-2010, 08:53
کانگراجولیشن :دی
منتظر ریویو هستیم ! (فرشاد با توام هستم ها :27:)
SAEED_BARCELONA
11-02-2010, 10:54
تعداد ساتیو دارها زیاد شد الکی الکی. خزش کردین:دی
حامد بدو ریویو بزار که منتظریم
hamed1297
11-02-2010, 12:59
سلام.من واسه خودم نخریدم.
خواهرم خریده.اون شارژ اولیه نجام شه میرم تو کارش.
نتایجی که تاکنون بدست آمده:
1.ورزنش خوبه.زیاد سنگین نیست.
2.سایزش قابل قبوله.
3.صداش زیاد بلند نیست ولی کیفیتش خوبه.
4.توی هندزفری در حد P1 بلندی و کیفیت داره.البته هدفونش از نوع Bass reflex هست.باس و تریبلش هم خوبه ولی در کل صداش بلند نیست.
5.دوربینش خوبه.امکاناتش زیاده.
6.باتریش متوسطه.
فعلا همین.
Original Titan
11-02-2010, 13:26
4.توی هندزفری در حد P1 بلندی و کیفیت داره.البته هدفونش از نوع Bass reflex هست.باس و تریبلش هم خوبه ولی در کل صداش بلند نیست.
فك كنم اگه با يه هدفون سري دبليو باش آهنگ گوش بدي نظرت عوض بشه
در ضمن تبارك الله :31:
SAEED_BARCELONA
11-02-2010, 15:00
حامد میخوای هدفون MH100 بفرستم برات؟ تارف نکنیا.
حامد سعی کن عکس هم بزاری
hamed1297
11-02-2010, 15:12
:دی...
هندزفریش MH300 هست.زحمت میشه.میام میگیرم خودم:دی..
باشه.عکس میگذارم حتما.شانس ما گذاشتن واسه شارژ اولیه اونم 6 ساعت.میگم بیخیال نیازی نیستا.
mostafa_khan001
11-02-2010, 16:23
سلام مبارکه جامد جان
فرشاد مال تو هم مبارکه(یادم نیست تبریک گفته بودمم یا نه!:دی)
این باتری ها لازم ندارن 6 ساعت.
من بودم پی1 رو کم کم قالب خواهرم میکردم و ساتیو رو کش میرفتم کامل:دی
farhooode
11-02-2010, 16:49
BST33 باتری خوبیه
همون باتری دبیلو900 پی990 دبیلو 960
یک ماه اول بازی در میاره شارژ خالی میکنه ولی وقتی آبندی شد که حرف نداره
hamed1297
11-02-2010, 17:09
سلام مبارکه جامد جان
فرشاد مال تو هم مبارکه(یادم نیست تبریک گفته بودمم یا نه!)
این باتری ها لازم ندارن 6 ساعت.
من بودم پی1 رو کم کم قالب خواهرم میکردم و ساتیو رو کش میرفتم کامل
ممنون.قابل نداره.
آره.توی دفترچه هم نوشته:
از گوشی در زمان شارژ میشه استفاده کرد
گوشی رو هر موقع خواستید میشه شارژ کنید.کمتر یا بیشتر از 2.5 ساعت زمانی که طول میکشه.
شارژکردن گوشی رو هر زمان خواستید بدون آسیب به باتری میتونید خاتمه بدید.
feryshad
11-02-2010, 19:33
حامد مبارکه :دی
بابا زودتر این ریویو رو بنویس دیگه :دی
/
این بازی Rally Master Pro رو دیدین که رو ویواز نصبه؟
برای ساتیو هم قراره بیاد :دی
گرافیک و گیم پلی در حد بوندس لیگا :دی
/
hamed1297
11-02-2010, 19:47
مرسی.نکته نا گفته که نمونده.همه رو شما و بقیه گفتن.باز هر موردی بود در خدمتم.
آقا این میزان باتریش رو از کجا میشه فهمید؟
farhooode
11-02-2010, 19:56
از کدوم مغازه خریدی 553 تومن؟
hamed1297
11-02-2010, 20:08
همون اطلسی ولی مغازه جدیده هست بزرگه.اسمش یادم نیست.زبرجد گرونتر میداد.
feryshad
11-02-2010, 22:45
مرسی.نکته نا گفته که نمونده.همه رو شما و بقیه گفتن.باز هر موردی بود در خدمتم.
آقا این میزان باتریش رو از کجا میشه فهمید؟
نه نمیشه!! UIQ از آیکون های باتری و آنتن و این چیزا خیلی خوب استفاده میکرد ولی S60 نه!
البته با برنامه Mobil INFO میشه میزان باتری رو دید که در اصل برای 5800 ـه ولی روی ساتیو هم جواب میده
hamed1297
11-02-2010, 23:43
چه مسخره هستا.آره اون UIQ با اون که قدیمی بود خیلی دست آدم بازه واسه رفتن توی قسمتهای مختلف.
جالبه ها.اصلا نمیشه میزان باتری رو دید.از این مسخره تر هم میشه؟
Original Titan
11-02-2010, 23:59
عادت ميكني حامد :31:
خيلي مثل اينكه با پي وانت :31: اونس گرفتي
ali racer
12-02-2010, 00:02
چه مسخره هستا.آره اون UIQ با اون که قدیمی بود خیلی دست آدم بازه واسه رفتن توی قسمتهای مختلف.
حامید جان یه ویدجت 100 کیلو بایتی نصب کن حل میشه :46:
اینقدر حرص نخور
هر خوشگلی یه ایرادی داره دیگه :31:
farhooode
12-02-2010, 00:03
این بخاطر سونی اریکسون نیست بخاطر سیستم عامل مسخرهSymbian 9.x هستش منم این مشکل درصد باتری رو در i8910 دارم
hamed1297
12-02-2010, 00:19
شت.خوب همین دیگه.کار نوکیا بوده خرابش کرده:دی....(شوخی)(نه جدی):دی...
به هر حال ضعفه.حالا اون ویدجت رو میابم تا یه مقداری از سوزش کم بشه.تنکس آل.
سلام
الان من از روی ساتیو دارم تایپ میکنم:20:
از نظر اینترنت که عالیه
از لحاظ سرعتم خوبه
فقط دوستانی که ساتیو دارن یک سوال داشتم چجوری میشه رفت رو دوربین دوم:41:
راستی برای صداش اگه بخوام نمرهبدم از ده هشت ونیم میدم
دوربین عالی در حد تیم ملی
feryshad
12-02-2010, 12:01
حامید جان یه ویدجت 100 کیلو بایتی نصب کن حل میشه :46:
اینقدر حرص نخور
هر خوشگلی یه ایرادی داره دیگه :31:
علی کدوم ویدجت رو میگی؟
لینک مینک پلیز :دی
ali racer
12-02-2010, 17:44
علی کدوم ویدجت رو میگی؟
لینک مینک پلیز :دی
لینک در دسترس نیست:31:
بزار براتون آپلودش میکنم
فقط دوستانی که ساتیو دارن یک سوال داشتم چجوری میشه رفت رو دوربین دوم:41:
من هنوزم منتظرم
satio مگه symbian s60 v5 نیست ؟
خوبه ؟ مثله s60 v3 هست ؟
lock phone داره ؟
H a m e e d
12-02-2010, 23:54
satio مگه symbian s60 v5 نیست ؟
خوبه ؟ مثله s60 v3 هست ؟
lock phone داره ؟
چرا، هست.
معلومه از 3 بهتره.
اگه منظورتون Proximity sensor for auto turn-off هست که اونم داره.
ممنون
نه . lock phone رو 3 داره . بهش کد میدید گوشی قفل میشه و تا وقتی کد رو ندید دوباره باز نمیشه حتی اگر خاموش کنید و دوباره روشن کنید
ali racer
13-02-2010, 02:08
ممنون
نه . lock phone رو 3 داره . بهش کد میدید گوشی قفل میشه و تا وقتی کد رو ندید دوباره باز نمیشه حتی اگر خاموش کنید و دوباره روشن کنید
بله اونم داره:31:
SAEED_BARCELONA
13-02-2010, 14:15
ساتیو همه چی داره. خیلی خوبه. بخرینش:دی
feryshad
13-02-2010, 22:34
علی منتظریم :دی
/
Vivaz Homescreen and Ambient Light Enabler for Satio released
هوم اسکرین ویواز واسه ساتیو پورت شد.
همچنین میشه Light Sensor رو غیرفعال کرد ... یعنی برایتنس گوشی چه تو تاریکی و چه زیر نور خورشید تو بالاترین حد قرار میگیره ... که البته مصرف باتری زیاد میشه
من نرفتم دنبالش ولی اگه کسی خواست بره لینک زیر
ali racer
13-02-2010, 23:05
علی منتظریم :دی
/
Vivaz Homescreen and Ambient Light Enabler for Satio released
هوم اسکرین ویواز واسه ساتیو پورت شد.
همچنین میشه Light Sensor رو غیرفعال کرد ... یعنی برایتنس گوشی چه تو تاریکی و چه زیر نور خورشید تو بالاترین حد قرار میگیره ... که البته مصرف باتری زیاد میشه
من نرفتم دنبالش ولی اگه کسی خواست بره لینک زیر
شرمنده همین الان
میرم برات آپ میکنم میزارم تو همین پست :46:
hessam_sz
13-02-2010, 23:50
دوستان يه سوال فني داشتم
ساتيو توانايي خوندن فايل هاي فلش را داره يا نه؟
دوستان يه سوال فني داشتم
ساتيو توانايي خوندن فايل هاي فلش را داره يا نه؟
آره بروزرش داره
feryshad
14-02-2010, 12:19
شرمنده همین الان
میرم برات آپ میکنم میزارم تو همین پست :46:
متشکرات فراوان ...
kurosh08
14-02-2010, 12:25
تا حالا برای ساتیو آپدیت جدید اومده؟؟؟؟
feryshad
14-02-2010, 12:29
یه دونه اومده که از r1b شده r1c
بعدیش هم احتمالا وسطای مارس (یه ماه دیگه) میاد ...
hessam_sz
14-02-2010, 21:16
آره بروزرش داره
اوه نه ميدوني من بيشتر واسه اين ميخواستم بدونم كه ميشه از اين ساعت هاي فلش كه خيلي خوشگل هم هست واسه پس زمينه ساتيو استفاده كرد يا نه كه معلوم شد نميشه بد شد.
اگه UI ویواز پورت بشه روی ستیو که میگن شده
نباید با پس زمینه فلش مشکلی داشته باشه ؟!
اونایی که دارین امتحان کنن !
hamed1297
15-02-2010, 18:37
این 2-3 روز یه سر رفته بودم عسلویه.
چند تا عکس با ساتیو گرفتم که به تدریج اینجا میگذارم:
این عکس رو از دور گرفتم.یکی به صورت معمولی با فلش یکی هم روی حالت نایت مد و باز همراه با فلش:
ریسایز:
سایز اصلی:
================================================
ریسایز:
سایز اصلی:
hamed1297
15-02-2010, 21:46
کاخ اردشیر:
ریسایز:
سایز اصلی:
=================================================
سایز اصلی:
hamed1297
15-02-2010, 22:04
ریسایز:
اصلی:
================================================== ===============
ریسایز:
اصلی:
Original Titan
15-02-2010, 22:14
حامد اينا را با چه دوربيني گرفتي؟ خيلي خوب گرفته
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
راستي آخرين عكسو سايز اصلي گذاشتي
چنج ايت
hamed1297
15-02-2010, 22:31
ریسایز:
اصلی:
================================================== =============
ریسایز:
اصلی:
hamidkabiri6270
15-02-2010, 23:26
حامد جان اگه برات امکان داره یه فیلم کوتاهی از موزیک پلیر گوشیت بذار ببینیم بلندی و کیفیت صداش چطوره؟آخه شایع شده ساتیو هم بلندی و هم کیفیت صداش در حد متوسطه؟هدستش چطوره ؟کیفیت داره؟
hamed1297
15-02-2010, 23:40
با دوربین دیجیتال فیلم بگیرم معلوم میشه کیفیت و بلندی صداش چطوره؟
من خودم میگم.بلندی در حد متوسط.کیفیت هم قابل قبول.
باز اگر شد فیلم رو میگذارم.
hamed1297
16-02-2010, 01:42
این هم یه ویدئو در حد 7.15 مگابایت .مدت زمانش هم 14 ثانیه هست:
دوستان یک سوال داشتم این مپ gps که نوکیا برای گوشی هاش منتشر کرده مال سری 5 روی ساتیو هم جواب میده؟(بدون مشکل؟)
hamed1297
16-02-2010, 15:24
آره فکر کنم.چون سیستم عامل یکی هست.
hamed1297
16-02-2010, 21:13
با اینکه نور از بیرون دیریچه وارد میشه به نظرم عکس بدی نشده.
ریسایز:
اصلی:
پ..ن:نمیدونم عکسها رو اینجا بگذارم یا بخش عکس!
سلام
یکی از دوستام SATIO گرفته حالا می خواستم بدونم چه جوری فریم ورش آپدیت میشه؟
و همچنین تفاوت R1C با ورژن R1B در چیه؟
در ضمن من خودم 5800 دارم
توی تاچش که SATIO خیلی حساس تر بود ولی به غیر از HOME SCREEN خیلی منوها به هم نزدیک بود و حتی میشه گفت منوی هر دوشون عین همه
در ضمن کیفیت دوربینش هم عالیه(البته نه در مقایسه با 5800:31: که اصلا قابل قیاس نیستند)منظورم بصورت کلی بود
حالادوستم هم می خواد کیفیت عکسبرداریش رو با دوربین مدل A200 سونی مقایسه کنه
حالا توی هفته ی اگه تونستم آپلودشون می کنم
ویرایش شد:
کیفیت صدای اسپیکر 5800 هم یه سر و گردن از SATIO بالاتره
به نظر می رسه که کیفیت صداش در حد متوسطه شاید در فریم ور های آینده که از سوی سونی اریکسون ارائه میشه این مشکل حل بشه
چون برای 5800 این اتفاق توی فریم ور های جدیدش افتاد
hamed1297
16-02-2010, 23:49
اون کاور محافظ روی LCD خیلی روی حساسیت اون اثر داره.
سلام
یکی از دوستام SATIO گرفته حالا می خواستم بدونم چه جوری فریم ورش آپدیت میشه؟
و همچنین تفاوت R1C با ورژن R1B در چیه؟
یکی هم این دو تا سوال منو جواب بده:41:
hamed1297
17-02-2010, 00:07
آپدیتش فکر کنم مثل باقی گوشی های SE باشه.از طریق آپدیت سرویس.
تفاوت رو نمیدونم.ولی مطمئنا بهتر میشه دیگه.ارزش آپدیت رو داره.
فقط امیدوارم توی آپدیتهای بعدی مصرف باتری بهینه تر بشه.تو ذوق میزنه.2-3 روز واقعا واسه SE افت داره.
آپدیتش فکر کنم مثل باقی گوشی های SE باشه.از طریق آپدیت سرویس.
تفاوت رو نمیدونم.ولی مطمئنا بهتر میشه دیگه.ارزش آپدیت رو داره.
فقط امیدوارم توی آپدیتهای بعدی مصرف باتری بهینه تر بشه.تو ذوق میزنه.2-3 روز واقعا واسه SE افت داره.
سلام
حالا گوشی های سونی اریکسون چه جوری آپدیت میشن؟:31:
در ضمن اگه بخوام با اینترنت خود گوشی، آپدیت رو انجام بدم چه جوریه؟
مرسی
hamed1297
17-02-2010, 22:26
اول باید PC suite روی pc نصب بشه.
دوم باید برنامه فلش رو برای Internet explorer بگیری.
سوم از سایت سونی اریکسون برنامه آپدیت سرویس رو بگیری.
همه اینها رو نصب کنی.
گوشی رو به pc وصل کنی.
اینترنت پر سرعت میخواد.
بعد برنامه آپدیت سرویس رو اجرا کنی تا به روز بشه بعد گوشی رو طبق دستور العملی که برنامه به صورت تصویری راهنماییت میکنه ادامه بدی.
davidmti
18-02-2010, 00:31
آقا حامد دمت گرم بابت فیلم و عکس ها
ولی تنظیمات گوشی روی چه حالتی بوده که یه حاله سفیدی روی عکس هاست؟
روی اتوماتیک بوده؟
مثل اینکه brightness زیادی بالاست.
hamed1297
18-02-2010, 17:25
خواهش میکنم.
اون حاله سفید رو من متوجه نشدم.روی اتوماتیک بوده.
hamed1297
18-02-2010, 17:48
اون قرمزی وسط عکس فکر کنم به خاطر غروب خورشید باشه.
سایز اصلی:
hamed1297
18-02-2010, 17:56
باز هم غروب.ببخشید اگر دل گیر هست:دی...
اصلش:
================================================== ============
اوریجینال:
hamed1297
18-02-2010, 20:07
تمهای سیمبین سری 60 نسخه 5 روی ساتیو نصب میشه.خیالتون راحت.تست شد.
تمهای سیمبین سری 60 نسخه 5 روی ساتیو نصب میشه.خیالتون راحت.تست شد.
خبر خوبی بود.
از لحاظ نرم افزار هم که تمام نرم افزارها بهش میخوره؟
hamed1297
18-02-2010, 20:36
باید برنامه ها ساین بشن // یاگوشی -- بشه // یا فایل cer و Key گرفته بشه و با اونها برنامه رو ساین کرد.
فکر نکنم مشکلی باشه.
من هنوز هیچ کدوم رو تست نکردم
فقط برنامه x-plore رو روش نصب کردم که جواب داد.
davidmti
18-02-2010, 22:36
معمولا موقع غروب تنظیمات رو بزاری روی هوای ابری عکس ها فوق العلاده خوش رنگ تر میشن فرصت کردی یه امتحان بکن ببین چطور میشه.
داش حمید به نظرت می ارزه ادم واسه vivaz صبر کنه ساتیو رو نگیره چون من بعد از عید میخوام گوشی عوض کنم دوباره به سلامتتی می شه 14 هموین گوشیم که عوض می کنم :27:
ساتیو سایزش واسه جیب بزرگ نیست کم؟؟؟
تا بعد از عید vivaz هم وارد می شه؟؟؟
راستی من 5800 هم دستم بوده یه 5 ماهی ولی فروختمش این ساتیو هم کپی همونه (از نظر منو و نرم افزاری) یا جذاب تره؟
راستی داش حمید اگه گوشی رو الان نگرفته بود باز همین ساتیو رو انتخاب می کردی؟؟؟
نسبت به Omnia HDچطوره ؟!؟ (از نظر ظاهر که 1000% ساتیو سرتره)
------------
ساتیو خروجی TV هم نداره درسته؟>؟
hamed1297
19-02-2010, 00:42
اگر براتون فیلم برداری مهمتر هست خوب ارزش صبر کردن رو داره.
1.نه.اصلا بزرگ نیست.خودم فکر میکردم بزرگ باشه ولی جمع و جوره.
2.تا اردیبهشت حتما میاد.
3.دستکتاپش فرق داره.منوهاشم تا حدودی فرق داره ولی شباهتشون هم کاملا مشهوده.
4.حمید منظورتون من هستم؟من حامدم!الان فکر کنم بهترین گوشی SE همینه.فکر کنم آره.البته به شخصه به X10 می اندیشم:دی..
3:دی. با اون کار نکردم.
خروجی نمیدونم.تو دفترچش ندیدم.
amin n & i series
19-02-2010, 11:46
داش حمید به نظرت می ارزه ادم واسه vivaz صبر کنه ساتیو رو نگیره چون من بعد از عید میخوام گوشی عوض کنم دوباره به سلامتتی می شه 14 هموین گوشیم که عوض می کنم :27:
ساتیو سایزش واسه جیب بزرگ نیست کم؟؟؟
تا بعد از عید vivaz هم وارد می شه؟؟؟
راستی من 5800 هم دستم بوده یه 5 ماهی ولی فروختمش این ساتیو هم کپی همونه (از نظر منو و نرم افزاری) یا جذاب تره؟
راستی داش حمید اگه گوشی رو الان نگرفته بود باز همین ساتیو رو انتخاب می کردی؟؟؟
نسبت به Omnia HDچطوره ؟!؟ (از نظر ظاهر که 1000% ساتیو سرتره)
------------
ساتیو خروجی TV هم نداره درسته؟>؟
سلام
منم یه unbox ساتیو تو یه سایت دیدم که هم کابل تیوی تو کارتن گوشی بود وهم به کابل تی وی به تلویزیون وصلش کرد.حالا نمیدونم دیگه فیلمه درست بوده یا نه ولی به نظر درست میومد:10:
hamed1297
19-02-2010, 12:15
نمیدونم والا.حالا چک میکنم ببینیم داره یا نه.قاعدتا باید داشته باشه.ولی خوب کابلش که روش نیست.پرتشم که قربونش برم عتیقه هست.
ویرایش :
آقا داره ظاهرا.satio+TV out رو سرچ کردم توی گوگل.زودتر از تست کردن نتیجه داد.این هم یه ویدئو از نحوه کارکرد:
خروجی تی وی داره !
ولی با فست پورت سونی اریکسون !! مثله سی905 !
داش حامد شرمنده اسمت هم اشتباه نوشتیم
از بقیه دوستا هم بابت پاسخ ها ممنون
---
وقتی vivaz بیاد قیمتش باید پایین تر از ساتیو باشه ؟!؟
فیلم برداری ساتیو چطوره ؟؟؟ (تسبت به ان 95 ) کیفیتش خوبه>؟
amin n & i series
19-02-2010, 16:24
خروجی تی وی داره !
ولی با فست پورت سونی اریکسون !! مثله سی905 !
میگم ببینم نمیتونی یه طور گولش بزنی
اگه میتونی این کارو بکن که میگم ببین چی میشه
از این تبدیل ها هست برا هندزفری <تبدیل فست پورت به جک 3.5> که رو اکسر سری w هست
بیا به جای اینکه تو اون قسمتی که گفتم<قسمتی که توش جک 3.5 هدفون میره>به جای هدفون که بزنی کابل tv out نوکیا رو بزن ببین اینطوری جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
:10:
کار نمیکنه !
البته من امتحان نکردم !ولی 100% جواب نمیده
چون تیکه اول هندزفری فقط یع تعداد پین داره که فقط برای صدا هست ! برای تصویر نیست !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.