مشاهده نسخه کامل
: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
amin n & i series
19-02-2010, 16:51
کار نمیکنه !
البته من امتحان نکردم !ولی 100% جواب نمیده
چون تیکه اول هندزفری فقط یع تعداد پین داره که فقط برای صدا هست ! برای تصویر نیست !
اره راست میگید .حق با شماست
به این نکته دقت نکرده بودم
:10:
hamidkabiri6270
19-02-2010, 18:17
نقل قول از موبایلستان:
سلام
دوستان عزیزی که گوشی ساتیو را دارند چند تا سوال دارم:
1 صفحه این گوشی ضد خش هست یا نه؟در اثر استفاده از دست روی صفحه گوشی خش نمی اندازه؟
2 این گوشی به ضربه مقاومه؟
3 صدای موزیک داخل هدفون گوشی پایینه یا متوسطه؟مثلا در جاهای شلوغ مثل داخل اتوبوس یا قطار در حین مسافرت به نظرتون جواب میده یا این توانایی را نداره؟
4 این گوشی از نظر کار کردن با صفحه مثل نوکیا 5800 عمل میکنه؟بدون قلم میشه کامل با این گوشی کار کرد یا استفاده از قلم هم الزامیه؟
5 بچه ها من این گوشیو به احتمال 90 درصد میخواهم بخرم به نظرتون تا 600 تومن گوشی دیگری هست که فعلا در بازار باشه و نسبت به ساتیو برتری داشته باشه؟
ممنون میشم جواب بدید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ:
به نظر میاد ضدخش باشه ولی من محافظش رو بر نداشتم که نظر قطعی رو بهت بدم
بله تا حدودی مقاومه
هدفونی که توی جعبه هست توانایی اینو نداره که توی اتوبوس یا مترو جواب بده ولی توی ماشین سواری و در ترافیک معمولی تهران جواب میده
بله میتونی خیلی راحت با انگشت کار کنی.
بچه هایی که این گوشی را دارند لطفا نظر بدهید.. همه این موارد را تایید میکنید؟:10:
davidmti
22-02-2010, 13:43
یوهو کسی نیست؟
برو بچ کجایین جواب مردم رو بدین.:10:
javad1948
23-02-2010, 15:32
باعرض سلام.
هنوز نرم افزار core player واسه این گوشی کی میاد که بشه باهاش فیلم های با فرمت دایویکس رو تماشا کرد؟
به باتری این گوشی نمره چند میدید؟
کیفیت پخش صدای این گوشی با توجه به اینکه سیمبیانه چطوره؟ آیا مثل نوکیا صداش زیره یا نه سونی اصالت خودشو در زمینه صدا حفظ کرده؟
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم آیا دوربین این گوشی سایبرشاته؟
چون من c905 دارم واقعا دوربینش سایبرشاته.اگه با سرعت تمام به دور خودم بچرخم و عکس بگیرم عکس را خیلی خوب میندازه؟
آیا میشه گفت که ساتیو هم همون کیفیت سایبرشات c905 اما با مگاپیکسل بیشتر رو داره؟
در ضمن می خواستم بدونم کیفیت صداش در مقایسه با c905 چطوره؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا دوربین این گوشی سایبرشاته؟
چون من c905 دارم واقعا دوربینش سایبرشاته.اگه با سرعت تمام به دور خودم بچرخم و عکس بگیرم عکس را خیلی خوب میندازه؟
آیا میشه گفت که ساتیو هم همون کیفیت سایبرشات c905 اما با مگاپیکسل بیشتر رو داره؟
در ضمن می خواستم بدونم کیفیت صداش در مقایسه با c905 چطوره؟
این قابلیت سایبر شات نیست فقط !
هر گوشی (البته بغیر از سامسونگ) که فلش زنون داشته باشه اینطوری میتونه عکسرو فیکس بگیره
مثلآ من ن82 دارم مثله ک800 و ک850 و سی905 هست !
6220 هم همینطوره
ولی جی810 سامسونگ هم که داشتم اصلآ اینطوری نبود
ستیو هم مثل سی905 هست !
hamed1297
23-02-2010, 18:31
چند نکته در مورد دوربینش من بگم:
1.خیلی سریع فعال میشه.یعنی در عرض 3-4 ثانیه از حالتی که گوشی لاک هست با باز کردن کاور دوربین فعال میشه.سرعت خوب یداره.
2.کیفیت فیلم برداری خوبی داره.
3.قابلیت Best pic سری c رو داره برای گرفتن 7 عکس پشت سر هم .
4.منوهاش خیلی شبیه دوربینهای سایبر شات سونی هست.حتی شکل آیکن ها.
==================
در مورد باتری.
باتری 3 روز جواب میده.
ولی چیزی که منو اذیت میکنه اینه که سونی اریکسون مطمئنا از این نقص خبر داره ولی کاری برای اون نمیکنه.
وقتی مثلا p1 با مشخصات پایینتر و ال سی دی کوچکتر باتری 1120 میلی آمپری داره چرا این نباید حد اقل در حد p1 قدرت باتری داشته باشه.3 روز به نظرم کمه واقعا.
gorgin83
23-02-2010, 22:12
3.قابلیت Best pic سری c رو داره برای گرفتن 7 عکس پشت سر هم .
تو حالت Best pic ساتيو ۹ عكس ميگيره. سرعت عكس گرفتن هم Slow و Fast داره ...
البته هنوز دوربينش يه سري باگ داره و تو بعضي جاها يه تيك هايي ميندازه ...
hamed1297
23-02-2010, 23:16
اوکی.من دقیق نمیدونستم تعداد عکس ها رو.ممنون که تذکر دادین.
gorgin83
23-02-2010, 23:26
اوکی.من دقیق نمیدونستم تعداد عکس ها رو.ممنون که تذکر دادین.
من اصلا قصدم ايراد گرفتن از شما نبود. معذرت ميخوام
نقل قول از موبایلستان:
سلام
دوستان عزیزی که گوشی ساتیو را دارند چند تا سوال دارم:
1 صفحه این گوشی ضد خش هست یا نه؟در اثر استفاده از دست روی صفحه گوشی خش نمی اندازه؟
2 این گوشی به ضربه مقاومه؟
3 صدای موزیک داخل هدفون گوشی پایینه یا متوسطه؟مثلا در جاهای شلوغ مثل داخل اتوبوس یا قطار در حین مسافرت به نظرتون جواب میده یا این توانایی را نداره؟
4 این گوشی از نظر کار کردن با صفحه مثل نوکیا 5800 عمل میکنه؟بدون قلم میشه کامل با این گوشی کار کرد یا استفاده از قلم هم الزامیه؟
5 بچه ها من این گوشیو به احتمال 90 درصد میخواهم بخرم به نظرتون تا 600 تومن گوشی دیگری هست که فعلا در بازار باشه و نسبت به ساتیو برتری داشته باشه؟
ممنون میشم جواب بدید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ:
به نظر میاد ضدخش باشه ولی من محافظش رو بر نداشتم که نظر قطعی رو بهت بدم
بله تا حدودی مقاومه
هدفونی که توی جعبه هست توانایی اینو نداره که توی اتوبوس یا مترو جواب بده ولی توی ماشین سواری و در ترافیک معمولی تهران جواب میده
بله میتونی خیلی راحت با انگشت کار کنی.
بچه هایی که این گوشی را دارند لطفا نظر بدهید.. همه این موارد را تایید میکنید؟:10:
این ها سوالات من هم هست . ممنون میشم پاسخ بدید :46:
hamed1297
24-02-2010, 00:02
1.خیر.بعید میدنم اینطور باشه.من هنوز محافظ رو جدا نکردم.
2.اصلا گوشی مقاوم به ضربه داریم؟خوب هر وسیله الکترونیکی به ضربه حساس هست البته نوع ضربه خودن هم مهمه.ولی خیلی ظریف به نظر نمیرسه که با ضربه کوچیک خراب بشه.
3.در حد متوسط هست.خیلی بلند نیست ولی فکر کنم جواب بده.
4.تقریبا منوها یک شکل هست.کاملا با انگشت همه کارها رو میشه کرد.
5.این دیگه بستگی به کاربرد گوشی برای شما داره.
hamidkabiri6270
24-02-2010, 01:46
1.خیر.بعید میدنم اینطور باشه.من هنوز محافظ رو جدا نکردم.
2.اصلا گوشی مقاوم به ضربه داریم؟خوب هر وسیله الکترونیکی به ضربه حساس هست البته نوع ضربه خودن هم مهمه.ولی خیلی ظریف به نظر نمیرسه که با ضربه کوچیک خراب بشه.
3.در حد متوسط هست.خیلی بلند نیست ولی فکر کنم جواب بده.
4.تقریبا منوها یک شکل هست.کاملا با انگشت همه کارها رو میشه کرد.
5.این دیگه بستگی به کاربرد گوشی برای شما داره.
حامد عزیز اگه برات ممکن بود بلندی صداش داخل هدفون را در جاهای شلوغ مثل مترو یا اتوبوس یه تستی بزن.
سلام و خسته نباشید
ببخشید تاحالا کسی با باتری و شارژ نگه داشتن گوشی مشکلی پیدا نکرده؟
من 3 روز هست مشکل پیدا کردم تقریبا هر روز باید شارژش کنم چون خالی میشه!!
خب چیزی که منو متعجب کرده اینه که کاری با گوشی نمیکنم و نوع کاردن هم مثل قبل هست ولی قبلا 2 روز بیشتر شارژ نگه میداشت!!
hamed1297
24-02-2010, 23:39
حامد عزیز اگه برات ممکن بود بلندی صداش داخل هدفون را در جاهای شلوغ مثل مترو یا اتوبوس یه تستی بزن.
والا شیراز که مترو نداره.اتوبوسهاشم زیاد شلوغ نیست.ولی سعی میکنم شرایط رو شبیه سازی کنم:دی...چشم.
سلام بچه ها یه مشکل دارم فوریه
دوستم گوشیش رو که اومد آپدیت کنه(با برنامه ی update services) وسط نصب ارور داد و الان دیگه گوشیش بالا نمی یاد
حالا باید چیکار کنیم؟
ویرایش:
ایراد بالا برطرف برطرف شد:31:
کسی آخرین قیمت این گوشی رو میدونه ؟
آخرین قیمتی که از گوشی دارم 520
hamed1297
01-03-2010, 00:10
جددی؟چه خوب!
feryshad
05-03-2010, 13:22
از سونی اریکسون بهم خبر دادن که فریمور جدید ساتیو آماده ست ... تا دو هفته آینده ارائه میشه ....
از تغییرات چیزی نگفتن ...
از سونی اریکسون بهم خبر دادن که فریمور جدید ساتیو آماده ست ... تا دو هفته آینده ارائه میشه ....
از تغییرات چیزی نگفتن ...
ممنون
طبق یک منبع موثق :31:کیفیت فیلم برداری افزایش پیدا کرده
feryshad
05-03-2010, 14:18
منبع موثقت رو بیار اینجا کارش دارم :دی
اهن اهن !!
تو تاپیک اخبار هم گذاشتم ! گفتم اینجا هم بذارم
خاب بلاخره فریمور ستیو هم آماده ریلیز شده !
از مهمترین تغییراتش اضافه شدن سایز WVGA یعنی 854*480 به زرولوشن فیلمبرداریشه !
Upcoming software update for Satio makes it more like Vivaz
In my recently published preview of the Vivaz I mentioned that the software is one of the key differences between Satio and Vivaz. It’s been updated quite a bit compared to Satio, and I was wondering if Satio owners would be able to get this update as well. It’s now been confirmed by Sony Ericsson’s Rikard Skogberg that Satio users will be receiving pretty much the same software in an upcoming software update, which is just around the corner.
The update will include quite a few changes, including support for higher resolution video recordings. It’ll now support up to WVGA (854 x 480 pixels) and thereby fit the entire widescreen when recording videos. That’s nice. Other changes include:
* Uploading of pictures to Facebook and videos to YouTube, both directly from the Media application
* An added link in the Messaging application to the thirdparty Conversations application
* DLNA support for easy transfer of audio and still pictures (no video support)
* Minor user interface improvements
* Facebook application has finally been preloaded in the software
Rikard tells us that many Satio users will be able to update their phone in a few days. Operator branded handsets will have to wait a bit, but it should take no more than a couple of weeks.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
davidmti
05-03-2010, 22:24
مبارکه بعد این فریمور اسم گوشی رو میزارن satio LHD . راستی (L ) رو مخفف little گذاشتم به عبارتی یکم HD:31:
لطفا جدیدترین قیمت با گارانتی رو بدین.
Original Titan
05-03-2010, 22:35
فك كنم اين بهترين آپديتي بوده كه براي يه گوشي سوني اريكسون مياد
منبع موثقت رو بیار اینجا کارش دارم :دی
منبع رو حال کردی.
یک پلیس مخفی هیچوقت شغلش رو لو نمیده:31:
من با اجنه در ارتباطم حامد میدونه:31:
adrenalin
05-03-2010, 23:10
به به ...چه خبرهای خوبی می شنویم از طرف SE :31:
gorgin83
06-03-2010, 00:59
فك كنم اين بهترين آپديتي بوده كه براي يه گوشي سوني اريكسون مياد
آره . ولي كاش حداقل هومن اسكرين ويواز رو هم براش ميذاشتن ... يا قابليت انتخاب فايل فلش به جاي wallpaper
gorgin83
06-03-2010, 01:53
و البته ظاهرا هنوز خبري از اكولايزر نيست و همچنين kinetic scrolling
البته اگه اون تغييرات ui منظورش همين نباشه
و همچنين اميدوارم يه سري كاستي هاي بچه گانه رو درست كرده باشه ...
نميدونم حالا كه اين DLNA رو گذاشت چرا فقط محدود به عكس و صداست؟ فكر كنم DLNA آينو ويدئو رو ساپورت كنه!
كلا ساتيو جا واسه كار و بهتر شدن زياد داره و اميدواريم سوني اريكسون بازم اين گوشي رو كامل تر كنه ...
farhooode
06-03-2010, 13:01
یه سوال :
برای اینکه گوشی در حالت HD فیلمبرداری گنه آیا فقط به لنز سخت افزاری بستگی داره یا اینکه میشه نرم ازفزاری سازنده کاری کنه که HD فیلم بگیره؟
ربطی به لنز نداره
به سی پی یو و پردازندش مربوطه که ستیو نمیکشه
البته امنیا اچ دی هم همین سی پی یو ستیو رو داره ! ولی بخاطر اینکه اج دیش اج دی نیست من به حساب نیاوردم
وگرنه ستیو هم با نرم افزار (که هنوز نساختن) میتونه اونجوری اج دی بگیره
farhooode
06-03-2010, 19:59
پس اینطوی باشه یک دوربین وی جی ای میتونه اچ دی بگیره
اگر پردازنده یک گیگ داشته باشه
دوستان مثل این که آپدیت جدید برای گوشی اومده که مهم ترین تغییرش سایز فیلم برداریشه که از vga به wvga ارتقاع پیدا کرده
برای دیدن متن کامل خبر به لینک دیر مراجعه کنید
دوستان مثل این که آپدیت جدید برای گوشی اومده که مهم ترین تغییرش سایز فیلم برداریشه که از vga به wvga ارتقاع پیدا کرده
برای دیدن متن کامل خبر به لینک دیر مراجعه کنید
صفحه قبل خبرش رو گذاشتن ولی بدون منبع:31:
ربطی به لنز نداره
به سی پی یو و پردازندش مربوطه که ستیو نمیکشه
البته امنیا اچ دی هم همین سی پی یو ستیو رو داره ! ولی بخاطر اینکه اج دیش اج دی نیست من به حساب نیاوردم
وگرنه ستیو هم با نرم افزار (که هنوز نساختن) میتونه اونجوری اج دی بگیره
اچ دیشو منم قبول ندارم ولی بهراد انصافا D1 رو عالی می گیره:46:
حالا فریمور ریلیز بشه یکی آپ کنه ببینیم ساتیو چه جوریا میشه:20:
بله بله !
د1 خیلی عالی میگیره !
ولی کل هیکل امنیا اچ دی به اچ دی بودنش بود که باید .... به اون اچ دیش :دی
حالا ببین سونی چه میکنه ! WVGA میخوره D1 رو :دی !
gorgin83
07-03-2010, 01:57
تو ايميلي كه يكي از بچه هاي اساتو به سوني اريكسون زده بود در مورد اكولايزر پرسيد و اونا هم گفتن كه اكولايزر براي ساتيو نخواهد آمد!
در حالي كه نسخه پروتوتايپ ساتيو اكولايزر داشت!
سوني اريكون كي مي خواد دست از لجبازي برداره خدا مي دونه!
این یوزر فعالته حمید ؟؟
آنتی اسپم : قیمت جدید ؟؟
^^ HAMID ^^
07-03-2010, 20:11
نمیدونم . هر کی هست خدا خیرش بده ! :دی
آنتی :
نداریم :دی
=========
ایکس 10 هفته بعد فروشش شروع میشه (چه بی ربط :دی )
feryshad
07-03-2010, 23:32
الان چک کردم هنوز چیزی نیومده ...
آپدیت خوبیه ولی کامل نیست ...
فکر کنم سونی اریکسون یه چیزایی رو جا گذاشته که چند ماه بعد یه آپدیت دیگه بده و دوباره ساتیو رو بکشه بالا :دی
feryshad
08-03-2010, 22:41
هنوز نیومده ...
طبق اخبار فردا ، پس فردا برای generic western europe میاد ...
Paker Shah
09-03-2010, 16:48
آپدیت جدید (R2AK) برای این گوشی منتشر شد.(شاید یک روز طول بکشه که برای خاورمیانه هم بیاد ولی میاد!)
gorgin83
10-03-2010, 00:35
تو خيلي از كشورا فريمور جديد ريليز شده و ساتيو دارا گوشيشون رو آپديت كردند ... حتي تو عربستان هم آپديت ساتيو اومده و يكي گوشيشو آپديت كرده بود ... البته همه چي بستگي به CDA گوشي هم داره
كسي از بچه هاي اينجا نتونسته آپديت كنه؟
golmohammadi
10-03-2010, 03:34
خوش به حال ساتیو داران
با یک اپدیت فیلمبرداری رزولیشنش قویتر میشه ...
عجب چیزی باور نکردنیه
اگه کیفیتش هم خوب باشه باید کلاه ها 200 متر بپره بالا
kurosh08
10-03-2010, 12:29
لیست کامل تغییرات این آپدیت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قرار شده بود توی آپدیت جدید اون بازی رالی که روی ویواز نصب اضافه بشه
دوستانی که آپ کردن بازی اضافه شده یه نه؟ (ااینجور که معلومه اضافه نشده یعنی هرجارو خوندم ازاش حرفی نشده!)
javad1948
11-03-2010, 09:09
دوستان در رابطه با فرمت ویدئویی دایویکس یه سری نرم افزار اومده که تو سایت جی اس ام موجود هستش دوستانی که ساتیو دارند لطفا تست کنند ببینند با این نرم افزار ها ساتیو فرمت دایویکس رو پخش می کنه یا نه؟ و اگر پخش میکنه از نظر رزولیشن و حجم فایل آیا محدودیتی داره یا نه مثلا تو i8910 حجم هر فایل نباید بالای 2 گیگ باشه. می خوام ببینم واسه ساتیو چطوری هستش؟
kurosh08
11-03-2010, 09:42
دوستان در رابطه با فرمت ویدئویی دایویکس یه سری نرم افزار اومده که تو سایت جی اس ام موجود هستش دوستانی که ساتیو دارند لطفا تست کنند ببینند با این نرم افزار ها ساتیو فرمت دایویکس رو پخش می کنه یا نه؟ و اگر پخش میکنه از نظر رزولیشن و حجم فایل آیا محدودیتی داره یا نه مثلا تو i8910 حجم هر فایل نباید بالای 2 گیگ باشه. می خوام ببینم واسه ساتیو چطوری هستش؟
هیچ کدوم به درد نمی خورن.
بهترین برنامه همون Coreplayer بود که همه فرمت ها رو مثل گلوله پخش میکرد. اما متاسفانه هنوز این برنامه برای S60v5 نیومده.
برنامه SmartMovie هم میتونه Divx پخش کنه، اما توی پخش خیلی ضعیفه و گیر می کنه.
اگر هم می بینی که 8910 سامسونگ فرمت Divx رو پخش میکنه به خاطر اینه که شرکت سامسونگ خودش برای این گوشی یه پلیر درست کرده.
javad1948
11-03-2010, 11:57
هیچ کدوم به درد نمی خورن.
بهترین برنامه همون Coreplayer بود که همه فرمت ها رو مثل گلوله پخش میکرد. اما متاسفانه هنوز این برنامه برای S60v5 نیومده.
برنامه SmartMovie هم میتونه Divx پخش کنه، اما توی پخش خیلی ضعیفه و گیر می کنه.
اگر هم می بینی که 8910 سامسونگ فرمت Divx رو پخش میکنه به خاطر اینه که شرکت سامسونگ خودش برای این گوشی یه پلیر درست کرده.
من از دایویکس پلیر رو ان 73 استفاده کردم جواب داد می خوام ببینم رو این گوشی جواب میده یا نه؟ولی جالبه کورپلیر روی ان73 جواب نداد یعنس فقط صدا پخش می کرد و تصویر گیر می کرد.( البته احتمالا به دلیل رزولیشن پایین ان 73)
حالا شما رو ساتیو تست کن دایویکس پلیر رو شاید جواب داد !
javad1948
11-03-2010, 12:03
یه مورد دیگه اینکه در مورد فیلمبرداری ساتیو گفته شده که بین vga ها بهترین فیلمبرداری رو داره. حالا چه دلیلی داره که بیان به wvga ارتقاش بدن. آیا ممکنه که با این ارتقای فیلمبرداری کیفیت صدا هنگام فیلمبرداری بیاد پایین و به سرنوشت i8910 دچار بشه؟
آیا بهتر نبود که تو آپدیت دایویکس پلیر بهش اضافه می کردند اونوقت دیگه به جز نداشتن صدای استریو نمیشد ایراد دیگه ای از ساتیو گرفت. حتی میشد از نداشتن جک 3.5 میلیمتری هم چشم پوشی کرد
javad1948
11-03-2010, 12:09
اگه میشه یکی از دوستان یه مقایسه بین دوربین c905 و satio بکنه ممنون میشم.
چون دوربین c905 یه سایبرشات کامله. می خوام بدونم ساتیو هم دوربینش اینجوریه یا نه؟
اگه ممکنه یه مقایسه ای هم بین کیفیت صدای این دو گوشی انجام بدین ممنون میشم.
kurosh08
11-03-2010, 12:22
من از دایویکس پلیر رو ان 73 استفاده کردم جواب داد می خوام ببینم رو این گوشی جواب میده یا نه؟ولی جالبه کورپلیر روی ان73 جواب نداد یعنس فقط صدا پخش می کرد و تصویر گیر می کرد.( البته احتمالا به دلیل رزولیشن پایین ان 73)
حالا شما رو ساتیو تست کن دایویکس پلیر رو شاید جواب داد !
شما احتمالاً نسخه CorePlayer تون مشکل داشت که روی N73 جواب نمیداد.
من گوشی اولم N73 بود و ویدئوهارو با بهترین کیفیت ممکن به صورت Divx روی گوشی میریختم و با CorePlayer اجرا می کردم که وقتی به دوستام نشون دادم دهنوشن حدود 60 سانتیمتر باز شد. اصلاً یه تیک هم نمیزد. کیفیت HD
بعدشم روی گوشی بعدیم که N95 بود هم از CorePlayer استفاده کردم که واقعاً فوق العاده بود. دیگه Full HD
اما روی 5800 که گوشی بعدیم بود دیگه خبری از Divx نبود.
...
یکی از دوستان ساتیو دار با SmartMovie 4.15 (آخرین ورژن) یه تستی کنه شاید یه اتفاقی افتاد.
feryshad
12-03-2010, 19:26
سلام :دی
گوشی آپدیت شد :دی
تغییراتی که دیده شد :
تغییرات اصلی رو که همه بهتر از بنده مستحضر(؟) هستید ... WVGA ، آپلود مستقیم عکس تو فیس بوک و فیلم تو یوتیوب ، اومدن برنامه Conversations به قسمت Messaging و DLNA و تغییرات جزیی ...
سرعت کلی گوشی بهتر شده و این تغییر تو قسمت مدیا به وضوح دیده میشه (دقیقا وقتی رو یکی کلیک میکنی حس فرار رو بهت میده ، انگار یکی دنبالش کرده :دی ) ... مارک کردن توی قسمت مدیا تغییر کرده و بسیار باقلوا شده ... در مورد مصرف باتری چیزی نمیدونم و نمیتونم بگم ... یه سری باگ ها برطرف شده ... رم آزاد گوشی یه 15 20 مگی بیشتر شده! نرم افزار فیس بوک به قسمت نرم افزار های از پیش نصب شده اضافه شده ... سرعت بوت دوربین در حد ایکی ثانیه شده ، همچنین سرعت اینترفیس دوربین ولی همچنان بعضی مواقع تیک میزنه که البته خیلی کمتر شده ولی کاملا برطرف نشده ... سرعت وصل شدن جی پی اس هم خیلی خوب شده و البته بود ...
در مورد عکاسی هم احساس من اینه که نویز گوشی کمتر و شارپنس بیشتر شده ...
و اما مهمترین مطلب :دی
قبل از آپدیت کردن گوشی یه سمپل WVGA ای که یکی با گوشی آپدیت شده گرفته بود و مستقیما تو یوتیوب آپلود کرده بود رو دیدم و تقریبا از فیلمبرداری گوشی ناامید شدم!
فکر کردم کیفیت خیلی افتضاحی باید داشته باشه! و احتمالا علاوه بر کمتر شدن فریم از کیفیت صدا هم زده باشند!
ولی اشتباه میکردم!
دیشب تو یه جشن تولد با گوشی فیلمبرداری کردم . و نتیجه پیروزی ساتیو بود :دی
با اینکه نور کافی نبود و حرکات تقریبا شدید بود ولی هیچ تیکی نزد و خیلی روون گرفت. جوری که اگه تو مشخصات فیلم نری متوجه نمیشی 24 فریمه! افت فریم خیلی کمی هم داره و هیچوقت از 23 پایین تر نمیره! و البته کیفیت صدای خیلی خوب!
بیت ریت فیلم 5.23 مگه که بیشتر از 1 مگ نسبت به قبل بیشتر شده! فرمت صدا هم AAC با 48000 هرتزه ...
در کل بهتره خودتون گوشی رو داشته باشین و ازش استفاده کنین تا بتونین در موردش نظر بدین!!
Original Titan
12-03-2010, 19:40
من مطمئن بودم كه سوني اريكسون كيفيت رو پايين تر نمياره...
davidmti
13-03-2010, 23:38
من هم سمپل میخوام.:26:
دوستان قرار شده بود توی آپدیت جدید اون بازی رالی که روی ویواز نصب اضافه بشه
این مورد بالا در اپدیت جدید اضافه نشده نه؟!!
feryshad
15-03-2010, 13:42
با عرض معذرت از تاخیر
نمیتونم زود زود سر بزنم ...
فیلم هایی که گرفتم همه خانوادگیه :دی وقتی وسط شهرم اصلا یادم نیست فیلم بگیرم ... این دفعه حتما میذارم ...
اون بازی رالی قرار نبود تو فریمور گوشی باشه ... قرار بود از نمیه مارس به بعد به صورت رایگان برای ساتیو ارائه بشه ...
feryshad
15-03-2010, 14:37
بچه ها یه چیز جالب (البته شاید واسه شما جالب نباشه :دی)
یادتونه اون موقع گه C905 تازه اومده بود و جنگ 8 مگاپیکسلی ها بود سونی اریکسون گوشی S001 رو واسه ژاپن معرفی کرد؟
یکی از بچه های اساتو این سری عکسش رو گذاشته بود . تازه دیدم چقدر شبیه ساتیوئه ...
/
/
لامصب مشخصاتش هنوز هم که هنوزه خوف انگیزه :دی
دوربین 8.1 مگاپیکسلی
صفحه 3.3 اینچی OLED و رزولیشن 480x854 پیکسلی!! رزولیشنی که الان رو X10 و مایلستونه!!
سلام
بنده هم ساتیو رو به آخرین ورژن آپدیت کردم
یک تغییری که ایجاد شده و دوستمون اشاره نکردند....افزایش صدا و کیفیت چشم گیر هدفون هست واقعا کیفیتش بهتر شده و قبلا که آهنگهایی که باس بالایی داشتند رو روی گوشی اجرا میکردم اصلا خوب نبود ولی الان همون آهنگها خیلی عالی اجرا میکنند توی اسپیکر هم یکم تغییر ایجاد شده
nima2424
15-03-2010, 20:12
سلام دوستان
ميخواستم ببينم satio شماها erore : insert simcard رو هر روز ميده ؟
nima2424
15-03-2010, 20:21
سام
منم گوشي satio رو آپديت كردم تغييرات بوضوح مشاهده شد مخصوصا wvga , سرعت صفحه عوض كردنش
ولي مشكلي كه دارم اينه روزي اونم شبها erore: insert sim card ميده !!!!!
كسي ميدونه دليلش چيه ؟
ممنون
دوست عزیز nima2424
این مشکل شما را بنده ندارم
در ضمن تغییر دیگری که ایجاد شده و در اپدیت قبلی یک عیب بود این است که وقتی به شماره ای زنگ میزنیم قبل از اینکه طرف مقابلی گوشی را جواب بده نمیتوانستیم صدای ایرفون را کم یا زیاد کنیم ولی در آپدیت جدید میتوان صدا را کم و زیاد کرد
hamed1297
15-03-2010, 21:42
سلام به همگی.
ایول.پس تغییرات زیاد هست.امیدوار شدم.
یه باگ داشت که وقتی اس ام اس میامد اون چراغ چشمک زن هر وقت دلش میخواست میزدیا نمیزد.اون درست شده؟
منم به زودی آپدیتش میکنم.
مصرف باتری چطور؟اون هم تغییر کرده؟
در مورد باگ بنده با مشکل شما مواجه نشدم...ولی وقتی اس ام اس جدید یا Misscall داشته باشید هر از فکر کنم 2 ثانیه نور LED سبز میزنه.
مصرف باتریش رو نمیدونم امروز بعد از تکمیل آپدیت که گوشی هیچی شارژ نداشت پر کردم باید ببینم چه طور هست بعدا خبر میدم
در ضمن دوستانی که میخوان آپدیت کنن قبل از آپدیت کردن در برنامه update servic دوتا گزینه هست یکیش آپدیت یکی دیگه آپدیت و ریست...سعی کنید اونی که با ریست هست رو انتخاب کنید(اگر با ریست انتخاب کردن بک آپ گرفتن از اس ام اس ها و شماره ها و تنظیمات و فایلهای مموری خود گوشی یادتون نره)
lord_alone_dark
15-03-2010, 22:40
سلام بچه ها یک کمکی هم به من بکنید:31:
یک اشنا دارم تو موبایل فروشی یک ساتیو داره مشکی دست دو در حد نو مال یک خانوم دکتر بوده تو جیبش میزاشته میرفته مطب بر میگشته:21:
یک 2 هفته ای کرمش ریخته اومده بفروشه:18:
قیمت 420 همه چیز هم داره بخرم یا نه:31:
راستی تقلبی نداره که چینی مینی تو پاچمون نکنه خانوم دکتره:46:
دارم میرم بگیرم سریع بگین به کجاهاش دقت کنم چه چیز هایی باید باهاش باشه مرسی:31:
همه ساتیو ها اپدیت میشن دیگه:5:
hamed1297
15-03-2010, 22:56
برو توی منوی مخفیش.همه چیزش رو چک کن:
قرمز-سبز-قرمز - قرمز- سبز-قرمز.
یه همچین چیزی.
منظور اون دکمه های پایین هست.اونا رو باید بزنی.
lord_alone_dark
15-03-2010, 23:13
حامد با این شرایط ارزش داره بخرم یا نه
یک کمی بیشتر تو ضیح بده چیاش رو چکنم مثلا
nima2424
16-03-2010, 09:08
سلام
ميخوام برنامه گارمين رو روي satio بزيزم
كسي ميدونه چه ورژني و از كدوم سايت چه جوري بايد دانلودش كنم ؟توضيحات كامل
ممنون از راهنمايي
kurosh08
16-03-2010, 09:26
حامد با این شرایط ارزش داره بخرم یا نه
یک کمی بیشتر تو ضیح بده چیاش رو چکنم مثلا
اگه نظر منو میخوای، میگم نه.
میخوای 420 هزار تومان پول بدی برای یه گوشی دست دوم که تازه معلوم نیست ضربه خورده یا آب خورده.
یا ممکنه گوشی رو برده باشه تعمیر و بهش گفته باشن که بهتره گوشی رو رد کنی بره. (این نکته رو واسه این میگم که یکی از فامیلم موبایل فروشی داره و از این جور حرفا خیلی به مشتریاش میگه)
کدوم عقل سالمی قبول میکنه که یه خانم دکتری که گوشی خوبی مثل ساتیو داره و فقط توی جیبش میزاره میره مطب یک دفعه به فکرش برسه که گوشی رو بفروشه.
البته اینارو که گفتم جنبه منفی قضیه هست و ممکنه گوشی سالم باشه.
بازم تصمیم با خودته.
lord_alone_dark
16-03-2010, 10:04
اگه نظر منو میخوای، میگم نه.
میخوای 420 هزار تومان پول بدی برای یه گوشی دست دوم که تازه معلوم نیست ضربه خورده یا آب خورده.
یا ممکنه گوشی رو برده باشه تعمیر و بهش گفته باشن که بهتره گوشی رو رد کنی بره. (این نکته رو واسه این میگم که یکی از فامیلم موبایل فروشی داره و از این جور حرفا خیلی به مشتریاش میگه)
کدوم عقل سالمی قبول میکنه که یه خانم دکتری که گوشی خوبی مثل ساتیو داره و فقط توی جیبش میزاره میره مطب یک دفعه به فکرش برسه که گوشی رو بفروشه.
البته اینارو که گفتم جنبه منفی قضیه هست و ممکنه گوشی سالم باشه.
بازم تصمیم با خودته.
مرسی دوست عزیز از راهنماییت:10: باید بیشتر دقت کنم:31:
nima2424
16-03-2010, 10:34
سلام زود جواب ميخوام
كسي رو ساتيو گارمين رو نصب كرده ؟
اگه جواب مثبته از كجا و چه جوري دانلودش كنم؟راهنماي تصب
ممنون
hamed1297
16-03-2010, 14:42
شما به بخش نوکیا و قسمت گوشی 5800 مراجعه کنید زودتر جواب میگیرید.
nima2424
16-03-2010, 16:19
hamed1297
سلام
نه . نشد
ميخوام ببينم رو اين گوشي دقيقا چه ورژني كار ميكنه؟و از كجا وچه جوري دانلودش كنم؟5.0.05 رو ريختم جواب نداد .
50.0.2 رو ريختم رو 5800 جواب داد ولي رو ساتيو هنگ ميكنه
كسي تونسته جواب بگيره ؟
ممنون
زود جواب ميخوام - ممنون
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
سلام
نه .نشد
رو 5800 جواب ميده ورژن 5.0.0.2 ولي رو ساتيو هنگ ميكنه
5.0.05 هم نتونستم آنتن بگيرم
ميخوام ببينم كسي رو ساتيو جواب گرفته يا نه
اگه آـره چه ورژني و از كجا ميتونم دانلودش كنم ؟
ممنون
hamed1297
16-03-2010, 19:47
خوب گوشی ما هم با موفقیت آپدیت شد.موارد جدید:
1.سرعت گوشی به شدت زیاد تر شده.به جرات میگم 2 برابر.
2.اضافه شدن برنامه های فیس بوک و یوتیوب
3.تغییر نحوه mark/unmark در گالری.
4.اضافه شدن برنامه own skin که میشه اسکرین سیور انیمیش دار رو با اون استفاده کرد.این هم سایتش:
5.افزایش سایز فیلم برداری به WVGA
6.اضافه شدن dictionary به منوی organizer.
7.افزایش میزان بلندی صدا و باس در هدفون.
فعلا همین ها.
اون مشکل نزدن ال ای دی بعد از اومدن اس ام اس هم همچنان پا بر جاست.
hamed1297
17-03-2010, 00:04
ّبرای نیما:
این رو تست کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[COLOR="Silver"]
سلام به همه . کسی اخرین قیمت این گوشی رو داره
panther99
17-03-2010, 01:15
آقا یه سوال در مورد دوربین این گوشی ؟؟
دوربینش با توجه به اینکه 12 مگاپیکسلی هست واقعا کیفیت عالیی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
در برابر 8 مگاپیکسلیها مثل C905 خیلی تفاوت داره ؟؟؟؟؟ ( در عکاسی و از همه لحاظ )
اگه براتون ممکنه 2 تا عکس بذارید ما هم ببینیم واقعا کیفیت دوربینش چه جوریه ؟؟؟؟
ممنون
DariushGreat
17-03-2010, 09:36
آقا یه سوال در مورد دوربین این گوشی ؟؟
دوربینش با توجه به اینکه 12 مگاپیکسلی هست واقعا کیفیت عالیی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
در برابر 8 مگاپیکسلیها مثل C905 خیلی تفاوت داره ؟؟؟؟؟ ( در عکاسی و از همه لحاظ )
اگه براتون ممکنه 2 تا عکس بذارید ما هم ببینیم واقعا کیفیت دوربینش چه جوریه ؟؟؟؟
ممنون
سلام
بله. کیفیتش فوق العاده بیشتر از c905 هست و عکس هاش دارای وضوح بالا و شارپنس فوق العاده ایه.
عکس رو هم دوستان دارنده گوشی زحمتشو می کشن
شاد و پیروز باشین :11:
nima2424
17-03-2010, 11:03
سلام از دوستاني كه satio دارن
كي تونسته گارمين رو نصب كنه؟
از كجا دانلودش كنم اطلاعات تكميل ميخوا م
راهنمايي كنيد عجله دارم خيلي
ممنون
feryshad
17-03-2010, 14:21
خب استثنائا این دفعه تونستم به قولم عمل کنم :دی
دو تا سمپل WVGA با ساتیو از ترافیک شهری در حد 4 5 ثانیه (تا بتونم آپلود کنم :دی):
اول از رفت و آمد ماشینا
دومی هم ار رفت و آمد ماشیناست ولی یه چرخش سریع دادم که ببینم فریز میشه یا تیکی میندازه که ننداخت :دی
و خبر مهمتر اینکه یه جورایی بالاخره اکولایزر هم برای ساتیو (آخرین ورژنش) و ویواز اومد
فایل بالایی رو دانلود و نصب کنید (12 کیلوبایته)
بعد از نصب میره تو بخش اپلیکیشن
برای استفاده هم هر وقت میخواین باید بازش کنید و تو پس زمینه بزارین و استفاده کنید ...
10 مدل اکولایزر داره و به خوبی کار میکنه ...
feryshad
17-03-2010, 14:26
خوب گوشی ما هم با موفقیت آپدیت شد.موارد جدید:
1.سرعت گوشی به شدت زیاد تر شده.به جرات میگم 2 برابر.
2.اضافه شدن برنامه های فیس بوک و یوتیوب
3.تغییر نحوه mark/unmark در گالری.
4.اضافه شدن برنامه own skin که میشه اسکرین سیور انیمیش دار رو با اون استفاده کرد.این هم سایتش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5.افزایش سایز فیلم برداری به WVGA
6.اضافه شدن dictionary به منوی organizer.
7.افزایش میزان بلندی صدا و باس در هدفون.
فعلا همین ها.
اون مشکل نزدن ال ای دی بعد از اومدن اس ام اس هم همچنان پا بر جاست.
حامد موارد 4 و 6 رو گوشی من نیومد!!
یه شات اسکرین میذاری؟
ادیت:
پست قبلی تو این صفحه هم باشه ...
دو تا سمپل WVGA با ساتیو از ترافیک شهری در حد 4 5 ثانیه (تا بتونم آپلود کنم :دی):
اول از رفت و آمد ماشینا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددومی هم ار رفت و آمد ماشیناست ولی یه چرخش سریع دادم که ببینم فریز میشه یا تیکی میندازه که ننداخت :دی
و خبر مهمتر اینکه یه جورایی بالاخره اکولایزر هم برای ساتیو (آخرین ورژنش) و ویواز اومد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل بالایی رو دانلود و نصب کنید (12 کیلوبایته)
برای استفاده هم هر وقت میخواین باید بازش کنید و تو پس زمینه بزارین و استفاده کنید ...
سرمان گیج رفت:31:
کیفیتش که خوب بود.پیش رفتش عالی بود
واو !
خیلی خوب بود ! دمت گرم ! واقعآ کیفیتش توپ شده !
خداکنه همچین آپدیتی برای ایکس10 بیاد به اچ دی :دی
nima2424
17-03-2010, 16:36
;كسي پيدا نميشه كه گارمين رو روي satio نصب كرده باشه؟
Original Titan
17-03-2010, 18:05
@ فري
پسر چه فيلمي بود!
جا هندي كم كه قالب نكردي؟ خيييلي عالي بود!
davidmti
17-03-2010, 18:32
feryshad جان ای ولللللللللللللللللللللللل ل .:26:
feryshad
17-03-2010, 19:04
یه شات اسکرین میذاری؟
ادیت:
پست قبلی تو این صفحه هم باشه ...
اول از رفت و آمد ماشینا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددومی هم ار رفت و آمد ماشیناست ولی یه چرخش سریع دادم که ببینم فریز میشه یا تیکی میندازه که ننداخت :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل بالایی رو دانلود و نصب کنید (12 کیلوبایته)
اسکرین شات ها ...
/
/
hamed1297
17-03-2010, 20:59
یه شات اسکرین میذاری؟
والا گوشی دیگه تا 14 فروردین دستم نیست.مالک گوشی رفت سفر:دی...
جای این 4و 6 رو گفتم.نمیدونم چرا نداره واسه شما.
به جاش اون چراغ اس ام اس حال گیریه.
فری اگر یکم سریعتر چرخیده بودی حتما میخوردی زمین:دی...
hamed1297
17-03-2010, 21:19
امروز توی فرودگاه قبل از مسافرت رفتن ساتیو google map رو با وای فای فرودگاه راه انداختم.خیلی عالی بود.هم سریع GPS به ماهواره وصل شد هم satellite view خیلی خوبی داشت.
feryshad
18-03-2010, 00:20
جالبیش اینه که من با لباس سربازی این فیلم های رو گرفتم :دی
از ماشین پیاده شدم شروع کردم فیلم گرفتن و چرخیدن. ملت فکر کردن دیوانه م :دی
.
گوگل مپ هم خیلی خوب کار میکنه . خیلی خیلی زود وصل میشه ولی با اینترنت گوشی نمیشه رفت!! نه اینکه کند باشه ... اینقدر سریعه که بخواین یه جایی رو ببینید قبض موبایل دیدنی میشه :دی ولی جالب بود که تمام کوچه پس کوچه های بابل رو هم داره ... ایول ...
feryshad
18-03-2010, 00:27
البته من بعد آپدیت گوشی رو مستر ریست کردم . نکنه با مستر ریست پریده باشه؟ ...
hamed1297
18-03-2010, 01:06
نمیدونم.من موقع دانلود حالت اول رو زدم که رسیت نکنه گوشی رو.
سلام دوستان
ميخواستم ببينم satio شماها erore : insert simcard رو هر روز ميده ؟
من ساتیوم تا حالا این اخطار رو نداده
اما گوشی قبلیم(خدایش بیامرزد دبلیو ۹۵۰ ) اینطوری شده بود و دو تا سیم کارت زد سوختوند!!! اما نوش جونش گوشی خوبی بود
مورد شما ببین سیم کارتت درست جا میخوره محلش شل نشده
20-03-2010, 20:33
سال نو همه دوستان مبارک ما هم ساتیو دار شدیم اخرین روزها ی سال درسته دسته دو بود اما خیلی خداست کلی تمیزه:10:
سلام بر اساتید
من هر کاری می کنم نمی تونم اس ام اس بفرستم کمکم کنید:20:
hessam_sz
22-03-2010, 15:16
سلام دوستان آخرين قيمت گوشي را كسي داره؟
آخرین قیمت هم 540 هست البته تو تهران
البته بسته به رنگ گوشی قیمت ها یه ذره بالا - پایین میشه
وای وای وای عجب کیفیتی داره فیلم برداریش
(بعد اپدیت)
حیف فیلمش خانوادگیه وگرنه اپلود میکردم
ویرایش....
کسی از دوستان گوشی رو ه*ک کرده؟؟؟
با هموش روشی که گوشی های نوکیا رو -- می کنیم روی سونی اریکسون هم جواب میده؟ (HelloOX2)
gorgin83
25-03-2010, 03:28
آخرين ورژن فريمور با هلوكس ه ك نميشه ، ولي ورژن هاي پايين تر به راحتي ه ك ميشن
البته روشي هم هست كه با آپديت به آخرين فريمور ه ك گوشي نپره و بعد از آپديت هم گوشي ه ك شده باقي بمونه .
kurosh08
25-03-2010, 08:30
بچه ها سلام
من این ویدئو WVGA رو دیدم و از کیفیت بالای این ویدئو واقعاً خوشم اومد.
می خواستم بدونم که کیفیت فیلمبرداری VGA این گوشی بالاتر بود یا WVGA.
نسبت به کیفیت VGA خیلی فرق کرده (آخه من تا حالا فیلمبرداری ساتیو رو با کیفیت VGA ندیدم)
feryshad
26-03-2010, 23:45
تو VGA کیفیت بهتری داره . بهترین VGA موجود ...
mahdi1360
27-03-2010, 20:20
با سلام
فردا میرم ساتیو بگیرم به جه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نزارند راستی کد تست ساتیو چیه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:11:
DariushGreat
27-03-2010, 21:19
با سلام
فردا میرم ساتیو بگیرم به جه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نزارند راستی کد تست ساتیو چیه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:11:
از نمایندگی بخر که کلاه سرت نره! :31:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++
آقا چندی پیش من یه درگیری سر بد بودن ساتیو در این تاپیک داشتم. اومدم رسما عذر خواهی کنم. تعصب بی مورد نوکیایی و سامسونگی و دروغ های GSMArena.com چشمامو بر حقایق بسته بود... من این گوشی رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم. خداییش خیلی گوشی ردیفیه. نقاط ضعف هم داره و هیچ گوشی ای از این قاعده مستثنا نیست...
باز هم شرمنده... هر خوبی و بدی ای دیدین حلال کنین :45:
Original Titan
27-03-2010, 21:46
تعصب بی مورد نوکیایی و سامسونگی و دروغ های GSMArena.com چشمامو بر حقایق بسته بود..
شجاعتت قابل تقديره :31:
كم هستن افرادي كه مثل شما هستن و به راه درست بر ميگردن
نشان از هوش شما داره
کاش بعضیها هم مثل شمت بودن احساسشون رو بیان میکردن:31:
ما که چیزی به دل نمیگیریم.بخشش از شما
یکی ویدئو آپ کنه با حجم و مدت بیشتر
OMID_TANHA
27-03-2010, 22:12
تاچ ساتیو خازنیه؟
DariushGreat
27-03-2010, 22:37
سپاس از شما دوستان :40::10::40::11::40:
تاچ ساتیو خازنیه؟
مقاومتی با حساسیت بالا
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان هم پیروز :11:
javad1948
28-03-2010, 09:30
ساتیوگوشی خوبیه فقط کاش فرمت divx رو هم ساپورت می کرد و رزولیشن صفحه نمایشش هم 800*480 بود و جک 3.5 میلیمتری هم میداشت. دیگه میشد یه گوشی کامل
nima2424
28-03-2010, 09:41
سلام
من كه نتونستم رو اين گوشي گارمين رو نصب كنم
كسي تونسته نصب كنه؟
من روی ستیو خودم نصب نکردم ! ولی دیدم که نصب کردن !
روشش هم مثه 5800 و ن97 (که خودم فراوون نصب کردم روشون) هست
nima2424
28-03-2010, 16:15
ممنون
ميخوام ببينم كي ريخته و كدوم ورزن؟
lord_alone_dark
28-03-2010, 18:01
دوستان لیست برنامه هایی رو که میشه رو ساتیو نصب کرد این جا بزارن یا سایتی که این برنامه ها رو داره
ورژن 5.00.50
که همون آخرین ورژنش هست ! 2 ماه پیش ریخته بود !
DariushGreat
28-03-2010, 22:51
دوستان لیست برنامه هایی رو که میشه رو ساتیو نصب کرد این جا بزارن یا سایتی که این برنامه ها رو داره
هرچی به 5800، N97، 5530، 5230 و امنیا HD بخوره به این هم می خوره عزیز خیالت راحت باشه...
kurosh08
29-03-2010, 08:45
گوشی آینده من:
ویواز یا ساتیو؟؟
ویواز: جک 3.5 میلیمتری - فیلم برداری HD فوق العاده - سی پی یو 720 مگاهرتز
ساتیو: دوربین 12 مگاپیکسل - صفحه بزرگتر - دوربین جلو
:41:
سوال نداره که !
اگه عکاسی بیشتر بدردت میخوره 100% ستیو !
در کل بنظرم اچ دی موبایل خیلی جا داره واسه بهتر شدن ! همون ستیو بهتره :دی
البته جک 3.5 هم خیلی خوبه !
kurosh08
29-03-2010, 10:20
سوال نداره که !
اگه عکاسی بیشتر بدردت میخوره 100% ستیو !
در کل بنظرم اچ دی موبایل خیلی جا داره واسه بهتر شدن ! همون ستیو بهتره :دی
البته جک 3.5 هم خیلی خوبه !
ظاهرا که ویواز انتخاب بهتریه.
تازه ویواز هم توی عکسبرداری حرف های زیادی برای گفتن داره و من فکر کنم که 8 مگاپیکسل برای عکسبرداری کافی و دیگه از این بیشتر بدردم نمیخوره.
فلش زنون و ال ای دی همزمان ستیو رو هم فراموش نکن
واقعآ تو شب بکار میاد این زنون !
kurosh08
29-03-2010, 11:08
فلش زنون و ال ای دی همزمان ستیو رو هم فراموش نکن
واقعآ تو شب بکار میاد این زنون !
درسته
ولی بازم نسبت به قیمت و امکاناتی که ویواز داره (قیمت 330 یورو. البته توی اروپا) فکر کنم ارزش داشته باشه.
البته ساتیو هم گوشی خارق العاده ای هستش، ولی یکی از دلایل اصلی که ساتیو نمیخرم به خاطر اینه که من اصولاً از گوشی های بزرگ خوشم نمیاد و بیشتر دوست دارم گوشی های تو جیب جاشو و کوچیک داشته باشم که ویواز اندازه مناسبی داره. هر چند ساتیو خیلی خوش دسته و توی گوشی های با اندازه 3.5 اینچ در زمینه طراحی و خوش دستی حرف اولو میزنه.
البته بازم معلوم نیست یه وقت دیدن رفتم یه ساتیو گرفتم و اومدم اینجا.
احتملاً بعد از عید میام تهران. فقط موندم از کجا گوشی رو بگیرم.
نمایندگی سونی اریکسون یا بازار؟
DariushGreat
29-03-2010, 11:37
درسته
ولی بازم نسبت به قیمت و امکاناتی که ویواز داره (قیمت 330 یورو. البته توی اروپا) فکر کنم ارزش داشته باشه.
البته ساتیو هم گوشی خارق العاده ای هستش، ولی یکی از دلایل اصلی که ساتیو نمیخرم به خاطر اینه که من اصولاً از گوشی های بزرگ خوشم نمیاد و بیشتر دوست دارم گوشی های تو جیب جاشو و کوچیک داشته باشم که ویواز اندازه مناسبی داره. هر چند ساتیو خیلی خوش دسته و توی گوشی های با اندازه 3.5 اینچ در زمینه طراحی و خوش دستی حرف اولو میزنه.
البته بازم معلوم نیست یه وقت دیدن رفتم یه ساتیو گرفتم و اومدم اینجا.
احتملاً بعد از عید میام تهران. فقط موندم از کجا گوشی رو بگیرم.
نمایندگی سونی اریکسون یا بازار؟
ساتیو اونقدرها هم گنده نیست... از امنیا HD که کوچیکتره! :دی ولی خب راست می گی؛ توی جیب شلوارهای معمولی و گشاد آسون جا می شه نه شلوارهای فاق کوتاه. :13: فکر کنم نیاز به کیف کمری باشه.
نوروزتان هم پیروز هموطنان :11:
kurosh08
29-03-2010, 11:53
ساتیو اونقدرها هم گنده نیست... از امنیا HD که کوچیکتره! :دی ولی خب راست می گی؛ توی جیب شلوارهای معمولی و گشاد آسون جا می شه نه شلوارهای فاق کوتاه. :13: فکر کنم نیاز به کیف کمری باشه.
نوروزتان هم پیروز هموطنان :11:
امنیا HD که دیگه واقعاً بزرگه و به قول یکی از دوستام که میگفت توی شلوار کُردی هم جا نمیشه :27::27:
نوروز شما هم پیروز :10:
اتفاقآ ستیو اونقدر هم که میگین بزرگ نیست !
بلاخره ال سی دیش 3.5 هست دیگه !
این ویواز 3.2 هست !
ali racer
30-03-2010, 00:02
ساتیو به راحتی تو جیب شلوار جین جا میگیره
شما چطور مشکل دارین ؟؟؟
kurosh08
30-03-2010, 10:33
ساتیو به راحتی تو جیب شلوار جین جا میگیره
شما چطور مشکل دارین ؟؟؟
بابا من که مشکل ندارم.
من میگم از گوشی هایی با اندازه ویواز بیشتر خوشم میاد.
چند روز قبل روی سایت هلوکس مطلبی خوندم در مورد -- کردن با برگشت به آپدیت قبلی!!
کسی این کارو کسی انجام داده؟
من یکم میترسم گوشیم بالا نیاد :18:
میشه من رو راهنمایی کنید :19:
من میخواستم ستیو بخرم گذاشتم برای بعد از 14هم ، فکر نمیکردم ویواز به این زودی بیاد بازار و با این قیمت پایین !! ولی از قیافه ویواز خیلی بیشتر خوشم میاد . سیستم عامل گوشی فقط برام مهمه که هردوشون سیمبین هست . ولی فکر میکردم قیمت ویواز بیشتر باشه ولی 540،000 تومان براش کم نیست ؟ چقدر ممکنه پایینتر بیاد ؟
دوست ندارم بعد از یکماه بشه 300،000 تومان .
از نظر کیفیت هر دو مثل هم هستند ؟ فقط دوربین فرق داره ؟
hamed1297
30-03-2010, 15:06
شما ببین چی واست مهمه.عکس یا دوربین.
خوب ویواز چون جدید تره یه چیزایی بیشتر داره و یه چیزایی هم مثل سنسور پروکسیمیتی رو هم در عوض نداره.
ولی در کل یکی هستن از لحاظ سیتم عامل.
قیمت ویواز باید زود پایین بیاد.البته نه 300.
کیفیت باید یکی باشه
ولی الان ریویو ویواز رو میخوندم phonearena به باتری 10 از 10 داده.واسه ساتیو 7.5 از 10 داده .اینم نکته ای هست واسه خودش.اگر باتری واستون مهمه.
ریویو ساتیو:
ریویو ویواز:
الان ویواز قیمتش 490 تمن 100% بعذ از 13 پایینتر هم می اد قیمت ساتیو هم 520
حالا انتخاب با خودتونه ولی باید در نظر داشته باشی صفحه ی ساتیو بزرگتره در عوض پردازنده ی ویاواز فوقالعادست انتخاب سختی ولی من بودم ویواز رو انتخاب می کردم
kurosh08
31-03-2010, 07:26
ویواز یا ساتیو. مسئله اینست!
واقعاً انتخاب سختیه.
هرچند من بعد 13 میخوام بیام تهران و ویواز بخرم. ولی یه وقت دیدین رفتم اونجا و ساتیو رو تو دستم گرفتم و خوشم اومد.
بازم معلوم نیست.
به قول یکی از دوستان که میگفت تمام شرکتهای تولید کننده تلفن همراه با هم دست دارن و هیچ وقت یه گوشی کامل رو وارد بازار نمی کنن.
نمونه بارزش گوشی 5800 و N97 که اگه روی 5800 دوربین 5 مگاپیکسل بود دیگه کسی برای N97 تره هم خرد نمیکرد.
یا اگه گوشی ویواز صفحه نمایشش 3.5 بود و دوربین جلو داشت دیگه کسی دنبال ساتیو نمیرفت.
شما واقعاً فکر می کنین گوشی Satio که 12 مگاپیکسله و 600 مگاهرتز CPU داره نمیتونه فیلم برداری HD کنه؟ این که سخت افزارش مثل Omnia HD هستش و تازه دوربینش 12 مگاپیکسلیه و قدرت بیشتری داره. چرا؟
به خاطر اینه که اگه سونی اریکسون روی این گوشی فیلم برداری HD رو فعال کنه دیگه کسی دنبال ویواز نمیره. وگرنه مطمئن باشین که گوشی ساتیو به راحتی و بدون هیچ مشکلی میتونه فیلم برداری HD کنه و هرکی میگه CPU این گوشی نمیتونه فیلم برداری HD کنه همش الکیه. من مطمئنم که فیلم برداری HD این گوشی میتونه از Omnia HD هم بهتر باشه. من اینو مطمئنم که سونی اریکسون موقعی که داشت ساتیو رو وارد بازار میکرد توی فکر Vivaz بود و از همون موقع داشت روی ویواز کار میکرد.
ولی انصافاً اعتراف کنین که سیستم عامل سیمبین بهترین سیستم عامل دنیاست. خدا وکیلی هر گوشی ای که با این سیستم عامل میاد بهترین و پرفروش ترین گوشی دنیا میشه. سامسونگ یه Omnia HD با سیمبین ورژن 5 زد و همین گوشی تا الان بهترین و پرفروش ترین گوشی این شرکته یا سونی اریکسون که دو تا گوشی با سیستم عامل سیمبین ورژن 5 زده و دیگه خودتون میدونین چطوریه. یه 12 مگاپیکسله فوق العاده و یه گوشی با فیلم برداری HD خفن. حالا فکر کنین اگه روی ساتیو و ویواز سیستم عامل ویندوز موبایل یا هر سیستم عامل دیگه ای بود چی میشد؟ یا اگه روی Omnia HD این سیستم عامل نبود بازم میتونست اینقدر فروش کنه؟. الکی نیست شرکت بزرگی مثل نوکیا از این سیستم عامل حمایت میکنه و پشت سر هم با این سیستم عامل گوشی تولید میکنه. چرا دنبال ویندوز موبایل و آندروید نمیره؟ ویندوز موبایلی که با CPU دو گیگاهرتز هم کم میاره و کنده. چرا شرکتی مثل سونی اریکسون میاد دنبال سیمبین؟ سیمبنی که میگن قدیمی و بی کلاسه! میگن دیگه از دور خارج شده!!
من خودم یکی از طرفدارای نوکیا هستم و از شرکتی مثل سونی اریکسون متنفر بودم با اون گوشی های جاوای مسخرش. اما وقتی دیدم داره چنین گوشی هایی تولید میکنه دیگه رفتم طرف سونی اریکسون. تازه اون موقع فهمیدم که سیستم عامل سیمبیان چه ویژگی ای نسبت به سیستم عاملای دیگه داره و چرا نوکیا هی به این سیستم عامل گیر داده بود.
امیدوارم بازم سونی اریکسون با سیستم عامل سیمبین گوشی تولید کنه و به موفقیت های خودش ادامه بده.
تا بعد.
S A M S U N G
31-03-2010, 08:25
ولی انصافاً اعتراف کنین که سیستم عامل سیمبین بهترین سیستم عامل دنیاست
سلام .
اعتراف میکنم :دی اما نه به بهترین بودنش ! شاید اون زمان که این گوشیها معرفی شدن بود اما !
شما مقایسه کن سیمبیان 3^ رو با WP7S و Android و iPhone 4.0 که بزودی میاد . اینجاست که دیگه سیمبیان میره زیر این 3 تا .
مخلصیم .
kurosh08
31-03-2010, 09:02
سلام .
اعتراف میکنم :دی اما نه به بهترین بودنش ! شاید اون زمان که این گوشیها معرفی شدن بود اما !
شما مقایسه کن سیمبیان 3^ رو با WP7S و Android و iPhone 4.0 که بزودی میاد . اینجاست که دیگه سیمبیان میره زیر این 3 تا .
مخلصیم .
بابا هنوز سیمبیان 3^ درست و حسابی نیومده که دارین در موردش قضاوت میکنین.
بزارین یه گوشی با این سیستم عامل وارد بازار بشه شاید از بقیه سیستم عاملا بهتر بود.
S A M S U N G
31-03-2010, 10:08
مهم ساپورتشه عزیز که فکر نمیکنم به Andorid برسه .
بعد هم تنها کمپانی که خیلی روی سیمبیان مانور میده نوکیاست . ولی Andorid همه کمپانی دارن استفاده میکنن در نتیجه توسعه دهنده و برنامه نوسیها رو بیشتر جذب میکنه !
در کل به نظر من سیمبیان 3^ هیچ چیز جدید نداره و نوکیا میتونست به جای این بازارگرمی بیاد سیمبیان 4^ رو به جای 3^ میذاشت و مشخصات 3^ رو روی همین سیمبیان تاچ آپدیت میکرد .
مخلصیم .
kurosh08
31-03-2010, 10:27
مهم ساپورتشه عزیز که فکر نمیکنم به Andorid برسه .
بعد هم تنها کمپانی که خیلی روی سیمبیان مانور میده نوکیاست . ولی Andorid همه کمپانی دارن استفاده میکنن در نتیجه توسعه دهنده و برنامه نوسیها رو بیشتر جذب میکنه !
در کل به نظر من سیمبیان 3^ هیچ چیز جدید نداره و نوکیا میتونست به جای این بازارگرمی بیاد سیمبیان 4^ رو به جای 3^ میذاشت و مشخصات 3^ رو روی همین سیمبیان تاچ آپدیت میکرد .
مخلصیم .
اینم یه حرفیه
DariushGreat
31-03-2010, 10:49
البته یه خبرایی باید بهتون بدم. :دی
شرکت سیمبین مدتیه و که سیاستش رو تغییر داده و تصمیم گرفته در راستای دک کردن ویندوز موبایل از صحنه رقابت و مقابله با Mac OS و Android و حتی Bada سامسونگ، سیستم عامل هاش رو به شکل Open Source عرضه کنه. گوشی هایی مانند ساتیو، ویواز و امنیا HD از همین سیستم عامل منبع باز بهره می گیرن :دی
همچنین این شرکت داره دوباره شرکت های گوناگون رو به سوی خودش می کشه. نوکیا و سونی اریکسون هر کدوم صاحب نیمی از شرکت انگلیسی سیمبین هستن؛ اما اکنون شرکت هایی مانند ال جی و سامسونگ دوباره به این شرکت رو آوردن و این جای امید داره...
گوشی هایی مانند ساتیو، ویواز و امنیا HD از همین سیستم عامل منبع باز بهره می گیرن
تکذیب !!!!
kurosh08
31-03-2010, 11:04
البته یه خبرایی باید بهتون بدم. :دی
شرکت سیمبین مدتیه و که سیاستش رو تغییر داده و تصمیم گرفته در راستای دک کردن ویندوز موبایل از صحنه رقابت و مقابله با Mac OS و Android و حتی Bada سامسونگ، سیستم عامل هاش رو به شکل Open Source عرضه کنه. گوشی هایی مانند ساتیو، ویواز و امنیا HD از همین سیستم عامل منبع باز بهره می گیرن :دی
همچنین این شرکت داره دوباره شرکت های گوناگون رو به سوی خودش می کشه. نوکیا و سونی اریکسون هر کدوم صاحب نیمی از شرکت انگلیسی سیمبین هستن؛ اما اکنون شرکت هایی مانند ال جی و سامسونگ دوباره به این شرکت رو آوردن و این جای امید داره...
پس پیش به سوی طوفان سیمبین.
S A M S U N G
31-03-2010, 11:05
مگه باز سیمبیان اومد وسط ؟ نوکیا مگه نخریدش ؟
بیخیال سونی اریکسون نصف سمیبیان رو داره ؟ !!!!
سامسونگ هم فقط Low End سیمبیان میزنه . ال جی هم بیشتر به WP7S تمایل داره .
مخلصیم .
8910 لو انده :دی ؟؟
سیمبین باز هم هنوز نیومده ! چرا جک میگین ؟؟!
kurosh08
31-03-2010, 11:21
چرا به صورت رمزی حرف میزنین
اصلاً متوجه این چند تا پست آخر نشدم.
DariushGreat
31-03-2010, 11:40
تکذیب !!!!
مگه باز سیمبیان اومد وسط ؟ نوکیا مگه نخریدش ؟
بیخیال سونی اریکسون نصف سمیبیان رو داره ؟ !!!!
سامسونگ هم فقط Low End سیمبیان میزنه . ال جی هم بیشتر به WP7S تمایل داره .
مخلصیم .
8910 لو انده :دی ؟؟
سیمبین باز هم هنوز نیومده ! چرا جک میگین ؟؟!
ساعت خواب! :27::31:
درباره تکذیب دوستمون بایستی بگم که بر اوپن سورس بودن سیستم عامل این گوشی ها تاکید شده... نوکیا هم در همین راستا تصمیم گرفته که کد سوروس هاشو در اختیار کاربران قرار بده! :5: بابا درک کنین... اکنون که دنیا داره به سوی اپن سورس می ره و سیستم عامل های اپن سورس مانند آندروید اومدن، سیمبین دیگه مانند مایکروسافت ببو گلابی نیست که سیستم عامل هاشو انحصاری بده بیرون!!!
نوکیا و سونی اریکسون بیش از 5 ساله که مالک سیمبین هستن. یه زمانی بود که شرکت های زیمنس، فیلیپس، ال جی و سامسونگ هم سهمی داشتن، اما ترجیح دادن گوشی جاوا بزنن. در نتیجه سهمشون رو به دو شرکت سونی اریکسون و نوکیا فروختن...
شاد و پیروز باشین :31:
ali racer
31-03-2010, 12:21
تمام 100%سهام شرکت سیمبین رو نوکیا خریده و اونو به موسسه غیر انتفایی تبدیل کرده
سونی اریکسونیا شرکت های دیگه هم 1% از سهام سیمبین رو نداره
فقط نوکیا دعوت کرده بود که تو پروژه سیمبین اپن سورس شرکت های دیگه هم شرکت کنن
ضمنا طوفان نوکیا با می گو خواهد بود
با سخت افزار اینتل و طراحی وتجهیزات رادیو نوکیا !
دوستان فکر میکنید با اومدن سیمبین3 ساتیو و ویواز هم با آپدیت به این سیستم عامل دست پیدا کننی یا امیدی نیست؟
davidmti
31-03-2010, 12:58
من هم تا اونجا که اطلاع دارم نوکیا تمام سهام سیمبیان رو خریده و اوپن سورس کردش تا بتونه با اندروید مقابله کنه.
تا به حال پیش نیومده یه گوشی سیمبیان با ورژن جدید بتونه آپدیت بشه پس ساتیو و ویواز هم مستثنی نیستند.
دقیقآ !
سونی اریکسون یه زمانی UIQ رو داشت که اونم با موتورولا شریک بود !
بعد جمعش کردو همه سهامو نوکیا خرید
الانم اگه برید تو ابوت (about) گوشیهای سیمبین سامسونگ یا سونی اسم نوکیا اولش هست !
سیمبین باز منظورتون همون سیمبینی هست که قرار بود محصول سونی و نوکیا و سامسونگ و ... باشه هست ؟؟ (تلفظش چی بود ! یادم رفته ! فاندا...؟؟)
اگه منظورتون اونه که ستیو با همین سیستم عامل معرفی شد ولی بعدش شد S60V5
وسلام !
DariushGreat
31-03-2010, 16:11
نمی دونستم. کی این کار شده...؟! :18: خوب... آپدیت می شویم!
دقیقآ !
الانم اگه برید تو ابوت (about) گوشیهای سیمبین سامسونگ یا سونی اسم نوکیا اولش هست !
سیمبین باز منظورتون همون سیمبینی هست که قرار بود محصول سونی و نوکیا و سامسونگ و ... باشه هست ؟؟ (تلفظش چی بود ! یادم رفته ! فاندا...؟؟)
وسلام !
نه... بادا Bada فقط ویژه سامسونگه. خودش طراحی کرده و ساخته.
ali racer
31-03-2010, 19:46
من هم تا اونجا که اطلاع دارم نوکیا تمام سهام سیمبیان رو خریده و اوپن سورس کردش تا بتونه با اندروید مقابله کنه.
تا به حال پیش نیومده یه گوشی سیمبیان با ورژن جدید بتونه آپدیت بشه پس ساتیو و ویواز هم مستثنی نیستند.
البته یه امیدواری هم هست:46:
چرا ؟
چون سیمبین^3 اپن سورسه و میشه براحتی هر تغییری رو بخوای توش اعمال منی
همین S60V5 که کلوز سورسه
کلی فریمور ه.ک شده و کوک شده واسش اومد و کلی تغییرات توش اجرا کردن
حالا چه برسه به این که اپن سورس باشه :10:
دقیقآ !
وسلام !
بهردا سیمبین فندانشن بود یا همون فندانسیون یعنی سیمبین پایه
نه... بادا Bada فقط ویژه سامسونگه. خودش طراحی کرده و ساخته.
کی حرف از بادا زد :18:
من گفتم سیمبین برای نوکیاس ! تو گوشیهای سونی و سامسونگی هم که سیمبینن اسم نوکیا هست
kurosh08
01-04-2010, 11:55
ساتیو داران ببینن:
در مورد آپگرید ورژن سیمبیان ساتیو دارن حرف می زنند.
DariushGreat
01-04-2010, 12:04
کی حرف از بادا زد :18:
من گفتم سیمبین برای نوکیاس ! تو گوشیهای سونی و سامسونگی هم که سیمبینن اسم نوکیا هست
گفتی فاندا فکر کردم منظورت همون بادا هست! :دی تازه فهمیدم منظورت فندانشن هست. من شرمنده ام! :11:
feryshad
01-04-2010, 13:58
خرید سهام رو ول کنید :دی برگردیم به خود ساتیو :دی
این دفعه دو تا ویدئو در سایز VGA آپلود کردم برای مشاهده کیفیت و بیشتر خود کلیپ :دی
موضوع کلیپ هم این ماشین زیبا و تو دل بروئه :دی اونی که تو عکسه من نیستم :دی من عکاس این عکسم :دی
این دو تا کلیپ هم تیک آف این ماشینه :دی یکی در روز و یکی در شب :دی (البته تیک آفش خیلی خیلی خوب هم در نیومده :دی)
تیک آف در روز:
و در شب :دی :
خوشحال و شادمان باشید. سال خوبی هم در پیش داشته باشید ...
DariushGreat
01-04-2010, 14:15
این دفعه دو تا ویدئو در سایز VGA آپلود کردم برای مشاهده کیفیت و بیشتر خود کلیپ :دی
موضوع کلیپ هم این ماشین زیبا و تو دل بروئه :دی اونی که تو عکسه من نیستم :دی من عکاس این عکسم :دی
این دو تا کلیپ هم تیک آف این ماشینه :دی یکی در روز و یکی در شب :دی (البته تیک آفش خیلی خیلی خوب هم در نیومده :دی)
تیک آف در روز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در شب :دی :
با شبش که اصلا حال نکردم! :13: ولی روزش خوب بود. خوشبختانه ویژگی ژله ای شدن اجسام درش خیلی کم شده... خوبه! :دی
feryshad
01-04-2010, 15:03
با شبش که اصلا حال نکردم! :13: ولی روزش خوب بود. خوشبختانه ویژگی ژله ای شدن اجسام درش خیلی کم شده... خوبه! :دی
اتفاقا من فیلمبرداری با شب ساتیو رو خیلی قبول دارم. به نصب گوشی هایی که دیدم خیلی خوبی میگیره...
سلام.من می خواستم این گوشی رو بخرم.میشه بگین ازش راضی هستین یا نه؟قیمتش الان چنده؟این بهتره یا x10 ؟
mahdi1360
01-04-2010, 19:57
داریوش جان اینو میتونم بگم که از ان82 خیلی خیلی بهتره خودت که میدونی تا دیروز ان 82 داشتم.
سلام.من می خواستم این گوشی رو بخرم.میشه بگین ازش راضی هستین یا نه؟قیمتش الان چنده؟این بهتره یا x10 ؟
اگه برنامه های سیمبیا ن و جاوا برات مهمه یا اگه دوربین میخای حتما ساتیو بخر :46: من تو این دو روز که باهاش کاردم خیلی باحال بود:8: من که 540 تومن خریدم :5:
total_overdose
01-04-2010, 20:09
تیک آف در روز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در شب :دی :
سلام
میگم فرشاد جان این رنو چیه این وسط؟
نکنه ماله تو هس:31:
DariushGreat
01-04-2010, 20:40
اتفاقا من فیلمبرداری با شب ساتیو رو خیلی قبول دارم. به نصب گوشی هایی که دیدم خیلی خوبی میگیره...
داریوش جان اینو میتونم بگم که از ان82 خیلی خیلی بهتره خودت که میدونی تا دیروز ان 82 داشتم.
اگه برنامه های سیمبیا ن و جاوا برات مهمه یا اگه دوربین میخای حتما ساتیو بخر :46: من تو این دو روز که باهاش کاردم خیلی باحال بود:8: من که 540 تومن خریدم :5:
بابا عجب آدمایی هستین ها...!!! :دی :27:
مگه من گفتم فیلم برداریش بده یا این که N82 بهتر از این می گیره. گفتم حال نکردم فقط! کیفیتش از تمامی گوشی های بازار بالاتره، انتظار داشتم یه جورایی بدون نویز فیلم بگیره :دی که انتظارم زیادی بی جا است! :18::10:
سلام بچه ها
نقاط ضعف و قوت این گوشی و قیمتش رو میشه بگید؟
فری جون ممنون!
واقعآ فیلمبرداری ستیو علاوه بر روز تو شب هم محشره :دی !
خداییش شبش خیلی عالیه
hamed1297
01-04-2010, 23:11
سلام بچه ها
نقاط ضعف و قوت این گوشی و قیمتش رو میشه بگید؟
قوت:
1.ال سی دی بزرگ و با کیفیت.
2.فیلم برداری و عکس گرفتنش خیلی خوبه.
3.سیستم عاملش خوبه.
معایب:
1.باتری ضعیف
2.تاچش از نظر من خیلی حساس نیست.
3.جیب فرندلی نیست:دی...یعنی یکم ابعادش واسه جیب بزرگه ولی نه زیاد.
باقی رو دوستان میگن.
mahdi1360
02-04-2010, 09:12
بابا عجب آدمایی هستین ها...!!! :دی :27:
مگه من گفتم فیلم برداریش بده یا این که N82 بهتر از این می گیره. گفتم حال نکردم فقط! کیفیتش از تمامی گوشی های بازار بالاتره، انتظار داشتم یه جورایی بدون نویز فیلم بگیره :دی که انتظارم زیادی بی جا است! :18::10:
داریوش جان من که فیلمو ندیدم چون دایل آپیم پس نمیتونم نظر بدم اما با مال خددم که شبا فیلم میگرم واقعا که عالیه:46:
با ان82 مقایسه کردم چون گوشیه خودت ان82 هست و تا چند روز پیش هم ان82 داشتم :20:
مخلصیم :11:
ali_power42
02-04-2010, 15:09
من هم به فرمور r2ak006 اپدیت کردم که مهمترین تغییرات اینا هستن:
1-سرعت گوشی خیلی خوب بود حالا عالی شده
2-عکس در شب با فلش بهتر شده و عملا میشه گفت که دیگه نیاز به تنظیم خاصی نداره
3-فیلمبرداری wvga با 24 فریم اضافه شده که بنظر من هیچ فرقی با 30 فریم نداره و خیلی روونه حتی با wvga در تایکی مطلق با فلش فیلم گرفتم و جالبه که اصلا پرش و کند شدن در کار نیست در ضمن صدای فیلمبرداری wvga بلندتر شده و دیگه مشکلی نیست
4-یه باگ قبلا داشت که تا قبل از اینکه طرف مقابل گوشیو برداره نمیشد صدا رو زیاد کرد ولی الان درست شده
در مورد صدای اسپیکر مطمئن نیستم ولی احساس میکنم که هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی مقداری بهتر شده ولی در هر صورت الان نرم افزار alon mp3dictaphone روی گوشی نصب کردم که با اکولایزرهای preset و manual میشه صدا رو زیاد کرد و بسیار با کیفت هم هست و call recorder هم که کار اصلیشه
از برنامه اکولایزر مخصوص satio و vivaz هم میشه استفاده کرد که من تا به حال تست نکردم
معایب: تنها مشکلی که تا این لحظه دیدم ه ک نشدن r2ak006 هست بنابراین موقتا تا زمان ه ک شدن دوباره از nokia ovi maps خبری نیست چون این برنامه فقط با ه ک شدن ساتیو نصب میشه و ساین تنها کافی نیست
mahdi1360
02-04-2010, 21:26
من هم به فرمور r2ak006 اپدیت کردم که مهمترین تغییرات اینا هستن:
1-سرعت گوشی خیلی خوب بود حالا عالی شده
2-عکس در شب با فلش بهتر شده و عملا میشه گفت که دیگه نیاز به تنظیم خاصی نداره
3-فیلمبرداری wvga با 24 فریم اضافه شده که بنظر من هیچ فرقی با 30 فریم نداره و خیلی روونه حتی با wvga در تایکی مطلق با فلش فیلم گرفتم و جالبه که اصلا پرش و کند شدن در کار نیست در ضمن صدای فیلمبرداری wvga بلندتر شده و دیگه مشکلی نیست
4-یه باگ قبلا داشت که تا قبل از اینکه طرف مقابل گوشیو برداره نمیشد صدا رو زیاد کرد ولی الان درست شده
در مورد صدای اسپیکر مطمئن نیستم ولی احساس میکنم که هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی مقداری بهتر شده ولی در هر صورت الان نرم افزار alon mp3dictaphone روی گوشی نصب کردم که با اکولایزرهای preset و manual میشه صدا رو زیاد کرد و بسیار با کیفت هم هست و call recorder هم که کار اصلیشه
از برنامه اکولایزر مخصوص satio و vivaz هم میشه استفاده کرد که من تا به حال تست نکردم
معایب: تنها مشکلی که تا این لحظه دیدم ه ک نشدن r2ak006 هست بنابراین موقتا تا زمان ه ک شدن دوباره از nokia ovi maps خبری نیست چون این برنامه فقط با ه ک شدن ساتیو نصب میشه و ساین تنها کافی نیست
من هنوز آپدیت نکردم ولی با چند تاچیز موافق نیستم
1- توضیحی برا قسمت اول ندارم چون آپدیت نکردم.
2- نمیدونم بعد آپدیت چطور میشه ولی الانشم مشکلی باهش ندارم
3- موافقم چون این نوع فیلم برداری رو دیدم البته از خود ساتیو
4- مخالفم چون من الانشم میتونم صدارو کم یا زیاد کنم بدون اینکه طرف گوشیرو برداره نمیدونم منظورت چی بود شاید بد متوجه شدم
در مورد صدا میتونم بگم که مخالفم چون همین امروز با ان82 خودم مقایسه کردم صداش از ان82 بلندتر و هزار مرتبه با کیفیت تر بود
DariushGreat
02-04-2010, 22:39
4- مخالفم چون من الانشم میتونم صدارو کم یا زیاد کنم بدون اینکه طرف گوشیرو برداره نمیدونم منظورت چی بود شاید بد متوجه شدم
در مورد صدا میتونم بگم که مخالفم چون همین امروز با ان82 خودم مقایسه کردم صداش از ان82 بلندتر و هزار مرتبه با کیفیت تر بود
البته فقط توی هندزفری!! :31:
davidmti
03-04-2010, 00:06
قوت:
1.ال سی دی بزرگ و با کیفیت.
2.فیلم برداری و عکس گرفتنش خیلی خوبه.
3.سیستم عاملش خوبه.
معایب:
1.باتری ضعیف
2.تاچش از نظر من خیلی حساس نیست.
3.جیب فرندلی نیست:دی...یعنی یکم ابعادش واسه جیب بزرگه ولی نه زیاد.
باقی رو دوستان میگن.
شما اولین کسی هستید که این دو مورد رو گفتید.
بچه های دیگه هم تایید میکنن؟
ali_power42
03-04-2010, 00:14
2-در فرمورهای قبلی در حالت default از n82 تاریکتر میگرفت که راهش این بود که exp رو زیاد کنی تا satio بهتر از n82 بگیره ولی الان این از این بابت بهتر شده
4-مطمئنا ورژن نرم افزاری گوشی شما r1bb0041 هست و این باگی که گفتم برای r1ca037 هست
در مورد صدای اسپیکر باید بگم که n82 با v31 یا v35 صداش بلندتره ولی در مورد هندزفری فکر کنم(تا به حال همزمان تست نکردم) satio هم از نظر کیفی و هم از کمی بهتره
feryshad
03-04-2010, 12:02
سلام
میگم فرشاد جان این رنو چیه این وسط؟
نکنه ماله تو هس:31:
اون رنو نخودیه :دی
ماشین من اون پرایده اون پشت . آره آره همون سالار رو میگم.
برای اینکه اسپم نشه یه عکس تو نور کم
یه نکته ای هم بگم ...
من تمام عکس هام رو با فتوشاپ ریسایز میکنم. فقط ریسایز ، نه کار دیگه ... ولی اگه کسی شک داره که دارم دروغ میگم هر وقت و هرکجا خواست بگه من فول سایز همون عکس رو آپلود کنم ...
عکسهارو خیلی خوب گرفتی
پست شما خودش سنه نیاز با اثبات نیست:10:
mahdi1360
03-04-2010, 14:08
البته فقط توی هندزفری!! :31:
2-در فرمورهای قبلی در حالت default از n82 تاریکتر میگرفت که راهش این بود که exp رو زیاد کنی تا satio بهتر از n82 بگیره ولی الان این از این بابت بهتر شده
4-مطمئنا ورژن نرم افزاری گوشی شما r1bb0041 هست و این باگی که گفتم برای r1ca037 هست
در مورد صدای اسپیکر باید بگم که n82 با v31 یا v35 صداش بلندتره ولی در مورد هندزفری فکر کنم(تا به حال همزمان تست نکردم) satio هم از نظر کیفی و هم از کمی بهتره
نه بابا تو هندزفری که نمیگم همون اسپیکر خود گوشی صدای ساتیو بیشتر از ان82 هست خودتون میتونید مقایسه کنید داریوش جان میتونم قرار بزارم بیام تا با هم مقایسه کنیم ساتیو هم صداش بیشتره هم با کیفیته پ خ بده قرار بزار میام.
hamed1297
03-04-2010, 14:41
شما اولین کسی هستید که این دو مورد رو گفتید.
بچه های دیگه هم تایید میکنن؟
باتریش 3 روز نگه میداره.شاید من انتظارم بالاست.
davidmti
03-04-2010, 15:42
باتریش 3 روز نگه میداره.شاید من انتظارم بالاست.
بنده خدا با این lcd و امکانات 3 روز نسبت به HD2 سالاره
یه سوال دیگه این سه روز با حداقل نور ال سی دیه یا متوسط نور ال سی دی؟
hamed1297
03-04-2010, 16:33
:دی...
با مصرف معمولی و روی میزان نور 50 درصد یا بیشتر فکر کنم.
REZAt1980
03-04-2010, 16:40
سلام.
صدای بلندگوهاش چه طوریه؟
آیا قابل قبول هست؟
قیمت روز ؟
ali_power42
03-04-2010, 17:17
نه بابا تو هندزفری که نمیگم همون اسپیکر خود گوشی صدای ساتیو بیشتر از ان82 هست خودتون میتونید مقایسه کنید داریوش جان میتونم قرار بزارم بیام تا با هم مقایسه کنیم ساتیو هم صداش بیشتره هم با کیفیته پ خ بده قرار بزار میام.
دوست عزیز من n82 هم دارم و بارها تست کردم صدای satio از 80% صدای n82 بیشتر و از 90% صدای n82 کمتره و بنابراین میشه گفت بلندی صدای satio در اسپیکر در حدود 85% درصد صدای n82 هست (البته n82 با ورژن 31 یا 35)
n82 در فرمورهای قبلی صداش کمتر بود شاید فرمور n82 شما قدیمیه
mahdi1360
03-04-2010, 18:22
یه سوال دیگه این سه روز با حداقل نور ال سی دیه یا متوسط نور ال سی دی؟
برا من که با 100% نور ال سی دی و مصرف معمولی تا دو روز دوم داره
davidmti
03-04-2010, 21:33
برا من که با 100% نور ال سی دی و مصرف معمولی تا دو روز دوم داره
با مصرف معمولی و روی میزان نور 50 درصد یا بیشتر فکر کنم.
ای ول من با p990 باید نور ال سی دی رو 0 میکردم تا 4 روز جواب بده اینجور که نوشتین خیلی خوبه
نیت کرده بودم ساتیو رو وقتی 500 تومن شد با گارانتی بخرم اما قیمت جهانیش رفت بالا یورو اومد پایین قیمت گوشی شده 525 تومن ما.
حالا موندم 1 ماه صبر کنم قیمت پایین میاد یا نه همین الان بخرم.
hamed1297
03-04-2010, 22:13
این ساتیو ما 2 تا مشکل داره.
1.چراغ چشمک زنش وقتی اس ام اس میاد روشن خامووش نمیشه.
2.زمان خاموش شدن ال سی دی رو میگذاریم رو 1دقیقه ولی باز بر میگرده روی 10 ثانیه.
=====================================
کمک لطفا:
مموری کارت ساتیو رو گذاشتن روی کارت ریدر،و مشکل به هم زده.
باز نمیشه.اطلاعاتش رو نمیتونم ببینم.
روی حالت mass storage که میگذارم باز نمیشه و برای باز شدنش میگه باید فرمت بشه.
چیکار میشه کرد؟
ali_power42
03-04-2010, 22:39
کمک لطفا:
چیکار میشه کرد؟
1-مشکل چشمک نزدن رو من ندارم
2-تا به حال تست نکردم
در مورد مموری کارت برای من هم وقتی وصل میکنم به کارت خوان چیزی نشون نمیده و هنگ میکنه ولی وقتی با خود گوشی و کابل usb به pc وصل میکنم خیلی خوب کار میکنه اما شما 99% راهی جز فرمت نداری و بعدا با برنامه های ریکاوری ممکنه بشه اطلاعات روی مموری کارت رو برگرداند
mahdi1360
04-04-2010, 13:51
کمک لطفا:
چیکار میشه کرد؟
منم مشکل جراغ چشمک زنو ندارم تاحالا هیچ کدوم از گوشیهام این چراغو نداشتند خدایش خیلی به درد میخوره. در مورد مموری کارتم فکر کنم راهی جز فرمت نداشته باشی.
mahdi1360
04-04-2010, 13:58
ای ول من با p990 باید نور ال سی دی رو 0 میکردم تا 4 روز جواب بده اینجور که نوشتین خیلی خوبه
نیت کرده بودم ساتیو رو وقتی 500 تومن شد با گارانتی بخرم اما قیمت جهانیش رفت بالا یورو اومد پایین قیمت گوشی شده 525 تومن ما.
حالا موندم 1 ماه صبر کنم قیمت پایین میاد یا نه همین الان بخرم.
ول کن بابا ارزش نداره یه ماه صبر کنی تا 25تومن ارزونتر بشه اگه جات بودم همین امروز میگرفتم :46:
کمک لطفا:
چیکار میشه کرد؟
هیچ کدام از مشکلات شما را بنده ندارم!
davidmti
04-04-2010, 23:16
ول کن بابا ارزش نداره یه ماه صبر کنی تا 25تومن ارزونتر بشه اگه جات بودم همین امروز میگرفتم :46:
ای ول من هم همین نظر رو دارم
یه مدت هم بین ویواز و ساتیو دو دل بودم اما کلاس ساتیو یه چیز دیگست.
فقط گارانتی دار میخوام بگیرم که باتری و ... رو دستکاری نکرده باشن. پارس کامتل که خیلی زیادی گرون میده یکی از بچه ها هم نوشته بود رم 8 گیگ روش نیست. دنبال نمایندگی (گارانتی 18 ماهه پارسه) هستم که هرچی میگردم پیدا نمیکنم.
بچه هایی که گرفتن کسی رم 8 گیگ رو گوشیش بوده؟
دوست عزیز پارسه فقط یه اسمه !
دنبال نمایندگیش نباش :دی
یه کارت بهت میدن 10 تومن میگیرن !
الکی ! بدون گارانتی بگیری بهتر از پارسه هست
فقط پک پولوم بگیر که خیالت راحت باشه !
آخرین قیمت گوشی 518 (تهران اعلائدین) بدون گارانتی
davidmti
05-04-2010, 00:12
دوست عزیز پارسه فقط یه اسمه !
دنبال نمایندگیش نباش :دی
یه کارت بهت میدن 10 تومن میگیرن !
الکی ! بدون گارانتی بگیری بهتر از پارسه هست
فقط پک پولوم بگیر که خیالت راحت باشه !
مگه بدون گارانتی هم پلمپ دارن؟
اون رم 8 گیگ تو همشون هست؟
DariushGreat
05-04-2010, 09:58
مگه بدون گارانتی هم پلمپ دارن؟
اون رم 8 گیگ تو همشون هست؟
نه. بسته بندیش هیچ پلمپی نداره. بدون گارانتی هم خطر این که لوازمش کم بشه یا این که با مدل تقلبی عوض بشه هم هست.
nima2424
05-04-2010, 11:09
سلام
ي كارت پارس كامتل الكي ميدن كه نه سريال داره نه مشخصات گوشي - به نظر من پول گارانتي نده
مال من كه رم 8 گيگ داشت
DariushGreat
05-04-2010, 16:37
امیدوارم پارس کامتل همین کار نوکیا رو بکنه و سیستم تشخیص اصالت گارانتی رو راه بندازه. مال نوکیا خیلی باحاله... هلو برو توی گلو! :دی شماره سریال رو می دی بهت می گه که گوشی یا گارانتی اصله یا نه...
معمولا خود نمایندگی ها گارانتی اصل می دن. البته شما می تونی بری از بازار موبایل ایران بگیری. اونجا همه مغازه ها نمایندگی اند و گارانتی ها هم اصله... :46:
دست همگیتون رو می بوسم
شاد باشین :10:
davidmti
05-04-2010, 17:08
امیدوارم پارس کامتل همین کار نوکیا رو بکنه و سیستم تشخیص اصالت گارانتی رو راه بندازه. مال نوکیا خیلی باحاله... هلو برو توی گلو! :دی شماره سریال رو می دی بهت می گه که گوشی یا گارانتی اصله یا نه...
معمولا خود نمایندگی ها گارانتی اصل می دن. البته شما می تونی بری از بازار موبایل ایران بگیری. اونجا همه مغازه ها نمایندگی اند و گارانتی ها هم اصله... :46:
دست همگیتون رو می بوسم
شاد باشین :10:
داره یه شماره داره (10009999 :sms)سریال رو sms میزنی جواب میده.
ای ول بازار موبایل ایران کی راه افتاد من آخرین بار که اومدم تهران 8 ماه پیش بود هنوز هیچ خبری نبود ازش
پس بازار قابل اعتمادیه بنداز بنداز نیست مثل الاعدین؟
peymankameli
05-04-2010, 20:30
گروهي در سايت موبايلستان خريدند و از باتري مينالند به گفته هاشون حتي به 1 روز نميكشه
hasanmotori
05-04-2010, 21:09
گروهي در سايت موبايلستان خريدند و از باتري مينالند به گفته هاشون حتي به 1 روز نميكشه
ببین سونی اریکسون تو استندبای خیلی خوب جواب میده و میشه گفت تو این مورد بهترینه
ولی این گوشی نسبت به امکاناتش باتری کم ظرفیتی داره ... اگه بهش دست نزنی خوبه ولی اگه استفاده کنی خیلی جوابگو نیست
شما در نظر بگیر این سی پی یو و رمو ال سی دی بزرگ با یه باتری 1000 میلی آمپری چقد باید جواب بده
ان86 با یه سی پی یو تکی که مصرفش از این خیلی کمتره و ال سی دی خیلی کوچیکترو oled با باتری 1200 میلی آمپری 2 3 روز جواب میده دیگه در نظر بگیر این چقد باید جواب بده
با استفاده معمولی 2 تا 3 روز میمونه !
البته نباید انتظار باتری مثله ک800 یا ک750 و دیگر سونی اریکسونا رو داشت !
اینم اضافه کنم که سونی نه تو استندبای بلکه توی عمل هم بهترین برند از نظر باتری هست !
این اثبات شدست ! همین ستیو با باتری 1000 ش از امنیا و 100 تا گوشی دیگه از برندای دیگه بیشتر باتری نگه میداره (تازه با LCD از نوع TFT و دوربین 12 مگاپیکسل)
یا همون ایکس1 که 800 ساعت استندبای داره !
اینجاست که قدرت باتریهای سونی معلوم میشه !
davidmti
05-04-2010, 22:48
نه اینجوریا هم نیست بحث بحث باطری تقلبیه وگرنه باتری اصلی همچین مشکلی نداره. نمونش p990 خودم با باتری اصلی بود 3 سال بدون کوچکترین ضعیف شدنی 3 .4 روز با استفاده معمولی کار میکنه. در صورتی که یکی از آشنایان گرفته بود 1 روز به زور جواب میداد.
hasanmotori
05-04-2010, 22:52
با استفاده معمولی 2 تا 3 روز میمونه !
البته نباید انتظار باتری مثله ک800 یا ک750 و دیگر سونی اریکسونا رو داشت !
اینم اضافه کنم که سونی نه تو استندبای بلکه توی عمل هم بهترین برند از نظر باتری هست !
این اثبات شدست ! همین ستیو با باتری 1000 ش از امنیا و 100 تا گوشی دیگه از برندای دیگه بیشتر باتری نگه میداره (تازه با LCD از نوع TFT و دوربین 12 مگاپیکسل)
یا همون ایکس1 که 800 ساعت استندبای داره !
اینجاست که قدرت باتریهای سونی معلوم میشه !
البته سونی اریکسون تو باتری بهترین هست ولی دیگه معجزه نمیکنه
بهترین گوشی برای مقایسه با ساتیو از نظر باتری 5530 هست
باتریش بد نیست در حد معمولیه
حالا ساتیو با همون باتری و سی پی یو arm cortex با فرکانس 600 مگاهرتز و رم 2 برابر و شتاب دهنده 3 بعدی و 6 دهم اینچ صفحه بزرگتر و دوربین 12 و فلش زنون و...
مطمعناً نمیتونه در حد 5530 که خودش باتری معمولی داره باشه و ضعیفتره
Nokia 5530 XpressMusic
Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh (BL-4U)
Stand-by Up to 336 h
Talk time Up to 4 h 54 min
Sony Ericsson Satio (Idou)
Battery Standard battery, Li-Po 1000 mAh
Stand-by Up to 360 h (2G) / Up to 340 h (3G)
Talk time Up to11 h (2G) / Up to 4 h 50 min (3G)
البته من خودم بشخصه خیلی به این اعداد توجه نمیکنم (مخصوصآ توی برندهای سامسونگ و نوکیا) ولی خاب برای سونی تقریبآ یچیزی تو همین مایه ها ! یکم بیشتر و یکم کمتر بوده
ولی مثه برندای دیگه نبوده که خالی بندی باشه !
یه نکته دیگه هم اینه که باتری ستیو از نوع پلیمر هست و یونی نیست !
ali_power42
05-04-2010, 23:43
من این گوشیو دارم و با استفاده معمولی 3 روز و با استفاده وحشتناک مثلا استفاده خیلی خیلی زیاد از فلش زنون به اضافه روشن موندن خیلی زیاد صفحه حداقل 24 ساعت جواب میده اگه میخواین خیالتون از بابت اصل بودن گوشی و باتری راحت باشه فقط با گارانتی اصلی بخرین که اگه شماره سریال رو sms کنید اصل بودن یا نبودن رو بهتون میگه
راجع به این موارد در همین تاپیک من و بقیه دارندگان satio توضیح دادیم سرچ کنید حرف کسانی رو هم که این گوشیو ندارن باور نکنید
davidmti
06-04-2010, 10:43
تو اهواز گارانتی اصلی 590 تومنه تهران چنده ؟
ali_power42
06-04-2010, 16:45
تو اهواز گارانتی اصلی 590 تومنه تهران چنده ؟
565 تومن با کیف و استند
mahdi1360
06-04-2010, 19:01
من این گوشیو دارم و با استفاده معمولی 3 روز و با استفاده وحشتناک مثلا استفاده خیلی خیلی زیاد از فلش زنون به اضافه روشن موندن خیلی زیاد صفحه حداقل 24 ساعت جواب میده اگه میخواین خیالتون از بابت اصل بودن گوشی و باتری راحت باشه فقط با گارانتی اصلی بخرین که اگه شماره سریال رو sms کنید اصل بودن یا نبودن رو بهتون میگه
راجع به این موارد در همین تاپیک من و بقیه دارندگان satio توضیح دادیم سرچ کنید حرف کسانی رو هم که این گوشیو ندارن باور نکنید
برا منم همین طوریه با نور 100% ال سیدی دو روز و با نور 50% کم کمش سه روز یه بار نور رو گزاشتم رو حداقل که 4 روز برام کار کرد :18: با این ال سیدی بزرگ نیاد انتظاری بیش تر از این رو داشت حالا نمیدونم چرا اینقدر در موردش بحث میکنید در ضمن من گوشیمو بدون گارانتی خریده بودم که هیچ مشکلی هم باهاش ندارم :20:
:40:دوست دارم ساتیو:40:
feryshad
07-04-2010, 00:09
البته سونی اریکسون تو باتری بهترین هست ولی دیگه معجزه نمیکنه
بهترین گوشی برای مقایسه با ساتیو از نظر باتری 5530 هست
باتریش بد نیست در حد معمولیه
حالا ساتیو با همون باتری و سی پی یو arm cortex با فرکانس 600 مگاهرتز و رم 2 برابر و شتاب دهنده 3 بعدی و 6 دهم اینچ صفحه بزرگتر و دوربین 12 و فلش زنون و...
مطمعناً نمیتونه در حد 5530 که خودش باتری معمولی داره باشه و ضعیفتره
کلا حسن یک دنده داره :دی
اونم اینه که ساتیو باتریش ضعیفه و امنیا اچ دی باتریش قوی :دی هر کی غیر این بگه اشتباهه ... حالا چه فن بوی نوکیا باشه که سامسونگ داره چه فن بوی خود سامسونگ باشه که سامسونگ داره :دی فن بوی سونی که هرچی بگه اشتباهه .. حالا اینکه خود گوشی رو داره مهم نیست :دی
به اعداد نباید نگاه کرد ... مدیریت انرژی چیزی نیست که تو اعداد باشه ... مقایسه باتری 5530 و ساتیو هم جالب بود .. جو رو عوض کرد :دی
از همین مثلا میشه ویواز رو با 5800 رو هم مثال زد :دی 5800 سی پی یوی ARM11 با فرکانس 400 داره با رم 128 و دوربینی که تقریبا میشه گفت نداره :دی و باتری 1320 میلی و از اون طرف ویواز سی پی یوی کورتکس 720 مگاهرتزی با 256 مگ رم و دوربین 8 و فیلمبرداری HD و باتری 1200 میلی آمپری ... رو کاغذ 5800 باید 2 3 برابر بازدهی بهتری داشته باشه ... ولی عملا ویواز خیلی بهتره ...
یه چیز دیگه هم در مورد باتری های سونی اریکسون که قبلا خبرشو تو تاپیک کانسپت ها گذاشته بودم... باتری های سونی اریکسون که پلیمری هم هستند ، بعد از هر 20 هزار بار شارژ بازم 80 درصد کاراییشون رو دارند!!
یعنی با گذشت زمان کارایی باتری گوشی های سونی اریکسون نسبت به گوشی های دیگه بیشتر میشه ...
به به !
فری جون گوشی خودت چقد نگه میداره ؟؟
davidmti
07-04-2010, 13:23
با این وضعیت چند روز دیگه میام تهران میگیرم فقط موندم با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی که احتمال داره باطری رو بهم بندازن.
Original Titan
07-04-2010, 20:13
شما بدون گارانتي بگير
ولي وقتي ميخري همه چيزو تست كن... همين
بالاخره ساتیو هم زیر 500 تمن دیده شد
تهران اعلائدین پایین ترین قیمت 495
من امروز گرفتم . 535 با گارانتی اصلی.
چند ساعت شارژ اولیه نیاز داره ؟
چطوری آپدیتش کنم ؟
davidmti
07-04-2010, 23:23
چطوری آپدیتش کنم ؟
گارانتی اصلی 535!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم شرکت کجا؟
گرونه یا ارزون ؟!!
نمیدونم ، دوست برادرم آورد برام . اسم گارانتیش " سیتادل " .
متفرقه هم 515 قیمت داد .
davidmti
08-04-2010, 13:37
گرونه یا ارزون ؟!!
نمیدونم ، دوست برادرم آورد برام . اسم گارانتیش " سیتادل " .
متفرقه هم 515 قیمت داد .
مفته حتما تخفیف رفاقتی داده وگرنه تو بازار سیتادل نباید اینقدر ارزون باشه.
mahdi1360
08-04-2010, 14:58
چطوری آپدیتش کنم ؟
مبارک باشه عزیزم :11:
با این وضعیت چند روز دیگه میام تهران میگیرم فقط موندم با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی که احتمال داره باطری رو بهم بندازن.
به نظر من که بدون گارانتی بخر خودم هم بدون گارانتی گرفتم
یه چیز دیگه هم در مورد باتری های سونی اریکسون که قبلا خبرشو تو تاپیک کانسپت ها گذاشته بودم... باتری های سونی اریکسون که پلیمری هم هستند ، بعد از هر 20 هزار بار شارژ بازم 80 درصد کاراییشون رو دارند!!
یعنی با گذشت زمان کارایی باتری گوشی های سونی اریکسون نسبت به گوشی های دیگه بیشتر میشه ...
اتفاقا برامنم همین طور بود روز اوا 1.5 روز برا بار دوم و سوم همون یه روز ولی حالا که فکر کنم حدود هفت هشت بار شارژش کردم با 80% نور ال سی دی 3 روز شارژ نگه میداره :18:
peymankameli
08-04-2010, 19:12
دوستان من هم ميخاستم ويواز بگيرم ولي پشيمون شدم و ميخام ساتيو بگيرم به اميد خدا .فقط دوستان بايد اينو بدانند وقتي براي خريد اين گوشي ميروند بايد يك جوري رفتار كنند كه انگار خداي گوشي وباتري هستند تا فروشنده فكر نكند كه تازه كار هستند ويك باتري تقلبي بياره.تا رفتيد بگيد من با باتري اصلي ميخام از اين حرفا
mahdi1360
09-04-2010, 08:40
دوستان من هم ميخاستم ويواز بگيرم ولي پشيمون شدم و ميخام ساتيو بگيرم به اميد خدا .فقط دوستان بايد اينو بدانند وقتي براي خريد اين گوشي ميروند بايد يك جوري رفتار كنند كه انگار خداي گوشي وباتري هستند تا فروشنده فكر نكند كه تازه كار هستند ويك باتري تقلبي بياره.تا رفتيد بگيد من با باتري اصلي ميخام از اين حرفا
بهتره اول با فروشنده طی کنی که اگه باطریش تقلبی باشه برمیگردونم:13:
بعد باطریش روزهای اول کمی بازی در میاره اما بعد 7 یا 8 بار شارژ دیگه درست میشه برا من روزای اول هر روز باید شارژش میکردم اما حالا سه روز شارز نگه میداره :46:
davidmti
09-04-2010, 15:16
باشه پس شد بدون گارانتی با باتری مطمئن
ولی انگار باتریش شکله p990 , p1 فقط آمپرش 1000 ره.
من وقتی با usb موبایل رو به pc وصل میکنم یه ارور میاد که این دو تا سایت توشه
و میگه هر وقت این هارو دانلود کردید done رو بزنید .
من ازون سایتها چیزی سر در نیاوردم . میشه راهنماییم کنید ؟!
hamed1297
09-04-2010, 22:39
فکر کنم اشکال بیشتر از ویندوز باشه تا گوشی.روی یک پی سی دیگه تست کنید.
چه اشکالی ؟
روی پی سی دیگه ای بخوام تست کنم باید دوباره این برنامه های pcsuite و سونی اریکسون هارو روش نصب کنم .
ارورش اینه
hamed1297
10-04-2010, 13:43
این هات فیکس ها جزء آپدیتهای ویندوز هستن.
باید اینها رو بگیری تا بتونی ادامه بدی.
یا این کار رو کن یا ویندوز با سرویس پک 2 یا3 بریز.
یا روی پی سی دیگه تست کن.
mahdi1360
10-04-2010, 14:37
چه اشکالی ؟
روی پی سی دیگه ای بخوام تست کنم باید دوباره این برنامه های pcsuite و سونی اریکسون هارو روش نصب کنم .
ارورش اینه
با سلام
دوست خوبم شما از چه ویندوزی استفاده میکنی؟ 99% ویندوزت قدیمیه:46: اگه ویندوزتو عوض کنی مشکلت حله:46:
ninaz_khanoom
11-04-2010, 17:33
سلام.. من تازه Satio خریدم یه مشکلی باهاش دارم نمیدونم اینجا دربارش بحث شده یا نه ولی نتونستم همه بحث ها رو بخونم..
وقتی یه شماره مثلاً 09123456789 رو تو Contact سیو میکنم اگه اون شخص با من تماس بگیره معمولا به اینصورت شماره میوفته دیگه: 989123456789+ که تو همه گوشیا این دو شماره با هم فرقی نداره و اسم رو نشون میده ولی تو گوشیه من شماره میوفته و اسم رو نشون نمیده.. نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه.. اگه کسی این مشکل رو داشته میدونه با آپدیت حل میشه یا نه؟؟
ممنون میشم جواب بدین
mahdi1360
11-04-2010, 18:39
سلام.. من تازه Satio خریدم یه مشکلی باهاش دارم نمیدونم اینجا دربارش بحث شده یا نه ولی نتونستم همه بحث ها رو بخونم..
وقتی یه شماره مثلاً 09123456789 رو تو Contact سیو میکنم اگه اون شخص با من تماس بگیره معمولا به اینصورت شماره میوفته دیگه: 989123456789+ که تو همه گوشیا این دو شماره با هم فرقی نداره و اسم رو نشون میده ولی تو گوشیه من شماره میوفته و اسم رو نشون نمیده.. نمیدونم تونستم درست توضیح بدم یا نه.. اگه کسی این مشکل رو داشته میدونه با آپدیت حل میشه یا نه؟؟
ممنون میشم جواب بدین
با سلام به p30world خوش آمدی
من فکر میکنم که شما این شماره رو دوبار ذخیره کردین چک کن ببین اینطوریه یا نه. در ضمن یه بارم به اول شمارت +98 بزار بعد زنگ بزن ببین اسمو نشون میده یا نه ولی به احتمال خیلی قوی :18: مشکل از مورد اوله که یه شماره رو دوبار ذخیره کرده باشی :46:
hamed1297
11-04-2010, 19:18
اگر کسی به شما تماس بگیره شمارش رو سیو کنید بیشتر موارد اون +98 رو داره.
اگر خودتون دستی ذخیره کنید توی گوشی که مطمئنا +98 رو نمیزنید.
ولی عجیبه که این 2 تا رو از هم تفریق نمیکنه.
فکر کنم راهش اینه که ادیت کنید.
ninaz_khanoom
11-04-2010, 19:24
با سلام به p30world خوش آمدی
من فکر میکنم که شما این شماره رو دوبار ذخیره کردین چک کن ببین اینطوریه یا نه. در ضمن یه بارم به اول شمارت +98 بزار بعد زنگ بزن ببین اسمو نشون میده یا نه ولی به احتمال خیلی قوی :18: مشکل از مورد اوله که یه شماره رو دوبار ذخیره کرده باشی :46:
نه دو بار ذخیره نکردم.. هنوز فقط 2 تا کانتکت سیو کردم :31: وقتی با 98+ سیو کنم زنگ که میزنن اسم میوفته ولی اگه شماره رو دستی بگیرم با 912 اسم نمیوفته :41:
گوشیم داره آپدیت میشه امیدوارم درست شه :13:
هیچکدوم شماها تا حالا این مشکلو با Satio نداشتین؟؟
mahdi1360
11-04-2010, 19:31
اگر کسی به شما تماس بگیره شمارش رو سیو کنید بیشتر موارد اون +98 رو داره.
اگر خودتون دستی ذخیره کنید توی گوشی که مطمئنا +98 رو نمیزنید.
ولی عجیبه که این 2 تا رو از هم تفریق نمیکنه.
فکر کنم راهش اینه که ادیت کنید.
نه حامد جان نمیشه که یکی یکی شماره هارو ادیت کنی تازه گوشی این دوستمون اینطوریه ما خودم چه با +98 چه بی +98 اسم طرفو میندازه فکر کنم مشکل دوستمون همون یه شماره رو دوبار ذخیره کرده باشه شما خودت یه امتحانی بکن یه شماره رو دوبار ذخیره کن با همون اسم و مشخصات اونوقت میبینی که دیگه گوشی اسمو نشون نمیده این مشکل تموم سیمبین فون ها هستش
ninaz_khanoom
11-04-2010, 20:16
update هم کردم درست نشد :41:
شماره رو دو بار ذخیره نکردم فقط یه شماره تو گوشیم سیوه :41:
hamed1297
11-04-2010, 21:22
نمیدونم والا.من که همچین مشکلی ندیدم توی گوشی.
انشااله با آپدیت درست میشه.
این مشکلی که دوستمون میگن رو من با گوشیهای چینی داشتم !
اونم اینطور بود که وقتی خط 912 مینداختی بعد یه ایرانسل بهت زنگ میزد شماره رو با +98935 مینداخت و اگه شما خط رو با 0935 سیو کرده بودین اسم طرف رو نمینداخت !
hamed1297
11-04-2010, 21:50
بهراد ساتیو رو در حد یه گوشی چینی پایین میکشی؟وای بر تو.:دی...
ولی فکر کنم موردی نباشه که نشه حللش کرد.
روزی 5 دقیقه وقت بگذارید و شماره ها رو ادیت کنید.
ninaz_khanoom
11-04-2010, 21:57
میدونم میشه حلش کرد.. میتونم تو هر کانتکت برای یه نفر 2تا شماره یکی 0912 و یکی +98912 سیو کنم.. ولی این اشکال گوشیه نباید اینجوری باشه!!
حامد من منظورم این بود که شاید ستیو دوستمون چینی باشه :دی
ولی این مشکل هیچ وقت پیش نمیاد !
دلیلش هم اینه که سیمبین اینجوری نیست ! از موقعی که یادم بوده (از 3230 خدابیامرز تا ن82 الانم و ستیو دوستم و کلی کار با ن97 و 5800 ) این مشکل وجود نداشته !
hamed1297
11-04-2010, 22:11
من چیزی به ذهنم نمیرسه.
اینکه یه بار کانتکتها رو پاک کنید از روی گوشی دوباره از روی سیم کارت کپی کنید.
شاید در ناامیدی جواب بده.
یه کاری کن رفیق !
مطمئنی کانتکتات توی گوشیتن؟شاید رو سیم باشن و اینطوری باشه
یه بارم رو گوشی سیو کن شاید درست شه !
ninaz_khanoom
11-04-2010, 22:57
هیچی رو سیم نیست.. گوشی رو هم آپدیت کردم موقع آپدیت فرمت هم شد ولی درست نشد :41:
ولی اینو فهمیدم که 0098912 بزنم با +98912 فرقی نمیکنه :31:
به نظرتون ببرم گارانتی؟؟ :13: یا میخندن بهم؟؟ :41:
hessam_sz
11-04-2010, 23:24
نه دو بار ذخیره نکردم.. هنوز فقط 2 تا کانتکت سیو کردم :31: وقتی با 98+ سیو کنم زنگ که میزنن اسم میوفته ولی اگه شماره رو دستی بگیرم با 912 اسم نمیوفته :41:
گوشیم داره آپدیت میشه امیدوارم درست شه :13:
هیچکدوم شماها تا حالا این مشکلو با Satio نداشتین؟؟
من با يك گوشي ديگه اين مشكل را داشتم بعد فهميدم چون شماره ها هم توي سيم و هم توي گوشي ذخيره شده بود اينجوري شده.شماره هاي سيم را پاك كردم درست شد.
ninaz_khanoom
12-04-2010, 17:04
گوشیمو آپدیت کردم فیلمبرداریش خیلی خوب شده.. با گارانتی اصلی با کابل تی وی گرفتم 590 گرونه؟؟ تو عید گرفتم البته خیلی نگشتم که ارزون ترینشو پیدا کنم.. چطوری اس ام اس بدم گارانتیشو چک کنم؟؟ راستی باید ساخت کجا باشه؟؟
hamed1297
12-04-2010, 18:58
sms رو نمیدونم ولی کل گوشی های SE ساخت چین هستن.
میشه بهم بگید روی جعبه گوشی های شما زده made in کجا ؟
ali racer
12-04-2010, 23:12
میشه بهم بگید روی جعبه گوشی های شما زده made in کجا ؟
china
حداقل اون 5 تایی که من تو مغازه دیدم
چینی بودن
ninaz_khanoom
12-04-2010, 23:27
ماله منم چینیه.. رو جعبه و گوشی و باتری زده :20:
Hadi King
13-04-2010, 00:20
هیچی رو سیم نیست.. گوشی رو هم آپدیت کردم موقع آپدیت فرمت هم شد ولی درست نشد :41:
ولی اینو فهمیدم که 0098912 بزنم با +98912 فرقی نمیکنه :31:
به نظرتون ببرم گارانتی؟؟ :13: یا میخندن بهم؟؟ :41:
دوســت عزیز این مشکل ربطی به گوشی و سیم کارت نداره ...
شما 100 بار هم فرمتش کنید درســت نمیشــه :41:
خودش اتوماتیک درســت میشه !!! اشکال از آنتن دهی های خودشونه :31:
یعنی شما از شهر برید روستا . یا خارج از شهر همینجوری میشــه :5:
برا منم که N78 دارم بعضی موقع ها اینجوری میشه که اتوماتیک درست میشه :46:
دفتر خدماتی و ... هم بردیــم ندونستن چه جوابی بــدن :20:
موفق باشید!:40:
ninaz_khanoom
13-04-2010, 00:29
دوســت عزیز این مشکل ربطی به گوشی و سیم کارت نداره ...
شما 100 بار هم فرمتش کنید درســت نمیشــه :41:
خودش اتوماتیک درســت میشه !!! اشکال از آنتن دهی های خودشونه :31:
یعنی شما از شهر برید روستا . یا خارج از شهر همینجوری میشــه :5:
برا منم که N78 دارم بعضی موقع ها اینجوری میشه که اتوماتیک درست میشه :46:
دفتر خدماتی و ... هم بردیــم ندونستن چه جوابی بــدن :20:
موفق باشید!:40:
جدی میگی؟؟
آخه من تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم.. یعنی ممکنه خودش درست بشه؟؟ یا تو یه منطقه دیگه درست باشه؟؟ چرا گوشیهای دیگه اینجوری نیست؟؟ بعضی موقع ها هم نیست همش همینجوریه :41: خدا کنه درست شه.. گوشیمو خیلی دوس دارم ولی دیدم اینجوریه خورد تو ذوقم :41:
دوستان بنرتون ایکس 6 نوکیا باارزش تره یا ساتیو؟ گول دوربین رو نخوریم تخصصی تر حث کنیم تا چیزی یاد بگیرم بهتر تصمیم واسه خرید بگیرم ممنون می شم ازتون
X6 بغیر از تاچ خازنی و 16 گیگ مموری چیزی از ستیو سرتر نداره !
عوضش ستیو میتونه کار یه دوربن رو بکنه ! من باشم ستیو !
ninaz_khanoom
13-04-2010, 08:27
X6 بغیر از تاچ خازنی و 16 گیگ مموری چیزی از ستیو سرتر نداره !
عوضش ستیو میتونه کار یه دوربن رو بکنه ! من باشم ستیو !چ
تاچ خازني يعني LCD ضد خشه و با انگشت بايد باهاش كار كرد؟؟ من كه اصلاً راحت نيستم مثل آيفون با انگشت كار كنم.. فقط ضد خش بودنش خوبه
davidmti
13-04-2010, 10:09
بچه ها امروز توی علاالدین قیمت کردم بین 500تا 530 با گارانتی رسمی کامتل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظرتون چیه بگیرم ؟
منم امروز ساتیو گرفتم 520 رنگ مشگی
انشاالله که خوب از آب در بیاد
اما انصافا ال سی دیش فوق العاده است
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
گوشیمو آپدیت کردم فیلمبرداریش خیلی خوب شده.
دوست عزیز مبارکه
می شه بگید چطوری آپدیت کردین
خیلی خیلی ممنون می شم
ninaz_khanoom
13-04-2010, 11:08
منم امروز ساتیو گرفتم 520 رنگ مشگی
انشاالله که خوب از آب در بیاد
اما انصافا ال سی دیش فوق العاده است
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
دوست عزیز مبارکه
می شه بگید چطوری آپدیت کردین
خیلی خیلی ممنون می شم
sony ericsson update servise رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و نصب کردم.. اجراش که کنی خودشو آپدیت میکنه بعد خودش به صورت تصویری میگه که گوشی رو بهش وصل کنی و چیکار کنی..
مبارکه.. مشکی خریدی جای انگشت روش نمیمونه ؟؟ من خواستم مشکی بخرم دیدم جای انگشت روش میمونه هی باید تمیز کنم به خاطر همین نقره ای خریدم
مطمئنا ورژن نرم افزاری گوشی شما r1bb0041
دوستان عزیز
این ورژن نرم افزاری ساتیو به نظرتون لازمه آپدیت بشه یا من؟
بسیار ممنون خواهم بود
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
sony ericsson update servise رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و نصب کردم.. اجراش که کنی خودشو آپدیت میکنه بعد خودش به صورت تصویری میگه که گوشی رو بهش وصل کنی و چیکار کنی..
مبارکه.. مشکی خریدی جای انگشت روش نمیمونه ؟؟ من خواستم مشکی بخرم دیدم جای انگشت روش میمونه هی باید تمیز کنم به خاطر همین نقره ای خریدم
ممنون از شما
کاملا درست می گین منتهی موقعی که من گوشی را می گرفتم رنگ نقره ای نبود
البته اثر انگشت می مونه منتهی چاره ای نیست و باید تمیز ش کرد
در ضمن این را از کدوم ادرس sony ericsson update serviseدانلود کردین؟
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
ممنون از شما
البته اثر انگشت می مونه منتهی چاره ای نیست و باید تمیز ش کرد
در ضمن این را از کدوم ادرس sony ericsson update serviseدانلود کردین؟
ninaz_khanoom
13-04-2010, 11:58
از اینجا
mahdi1360
13-04-2010, 13:56
دوستان عزیز
این ورژن نرم افزاری ساتیو به نظرتون لازمه آپدیت بشه یا من؟
بسیار ممنون خواهم بود
بله باید آپدیت کنی
ممنون از شما
البته اثر انگشت می مونه منتهی چاره ای نیست و باید تمیز ش کرد[COLOR="Silver"]
مال منم مشکیه به نظرم بهترین رنگه باهاش حال کن( مشکی رنگه عشقه):31:
[QUOTE=ninaz_khanoom;4842450]از اینجا
با تشکر از شما اما به نظرم این آدرس بهتر باشه
peymankameli
13-04-2010, 18:52
دوستان تو را خدا كمكم كنيد من بين 3 تا گوشي موندم 1 ساتيو 2 آمنيا hd و3 ويواز برام فيلمبرداري وعكسبرداري وكيفيت صدا وباتري مهمه
دوستان تو را خدا كمكم كنيد من بين 3 تا گوشي موندم 1 ساتيو 2 آمنيا hd و3 ويواز برام فيلمبرداري وعكسبرداري وكيفيت صدا وباتري مهمه
بنظر تو یک گوشی چیزه دیگه مهم هم داره:31:
طبق خواسته های شما ویواز از همه بهتره چون تمام چیزها توش هست:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.