ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

hoomi20022002
03-06-2010, 08:12
منم فول پک حتی با کابل TV از علائدین 440 خریدم:5:

لطف می کنید .مغازه محل خرید و نام گارانتی پ خ کنید به من . مر سی

koh
03-06-2010, 09:01
سلام
1- آیا بعد از آپدیت کردن ساتیو نمی شه آن را ه ک کرد؟ چطوری؟
2- اصولا ه ک کردن چه مزیتی دارد و به چه کار می آید؟
3- آیا درست است که با ه ک گوشی از گارانتی خارج می شه؟
ممنون

kurosh08
03-06-2010, 09:25
سلام
1- آیا بعد از آپدیت کردن ساتیو نمی شه آن را ه ک کرد؟ چطوری؟
2- اصولا ه ک کردن چه مزیتی دارد و به چه کار می آید؟
3- آیا درست است که با ه ک گوشی از گارانتی خارج می شه؟
ممنون

بعد از آپدیت ه ک نمیشه. :40:
اصولاً ه ک کردن برای اینه که بتونی همه برنامه های Unsigned رو روی گوشی نصب کنی و میشه گفت همه برنامه های کرک شده چون دستکاری شده هستند سیستم عامل نمیزاره که این فایل ها روی گوشی نصب بشه. ولی با ه ک کردن به راحتی میشه این برنامه ها رو نصب کرد.
البته به وسیله ساین کردن هم میشه برنامه ها رو ساین و بعدش نصب کرد که من خودم همین کار رو میکنم و به نظر من خیلی بهتره.
ه ک کردن یه کار نرم افزایه و به هیچ عنوان گوشی را از گارانتی خارج نمیکنه. چون میشه به راحتی برنامه ه ک رو از گوشی حذف کرد یا دیگه خیلی گیر بده میشه با یه مستر ریست دوباره گوشی رو به حالت اول برگردوند.

mahdi1360
03-06-2010, 13:04
سلام،چند تا سوال ناشيانه داشتم،تازه ساتيو گرفتم نمي دونم قسمت عكس ها كه نوار پيمايش نداره ،چجوري بقيه عكس ها رو ببينم،فقط به صورت اسلايد ميشه همه رو ديد؟ بعضي از صفحه هاي راهنما هم نوار پيمايش نداره!
براي ريختن تم رو گوشي بايد روي چه فولدري و از چه مسيري باشه؟ فرمت تم اين گوشي چيه؟
ممنون.
دوست من برا دیدن عکسهای پایین کافیه دست رو بزاری رو صفحه گوشی و بالا و پایینش کنی :31:
فرمت تم های این گوشی همون سیس هستش و مثل بقیه نرم افزارها نصب میشه :46:

بعد از آپدیت ه ک نمیشه. :40:
اصولاً ه ک کردن برای اینه که بتونی همه برنامه های Unsigned رو روی گوشی نصب کنی و میشه گفت همه برنامه های کرک شده چون دستکاری شده هستند سیستم عامل نمیزاره که این فایل ها روی گوشی نصب بشه. ولی با ه ک کردن به راحتی میشه این برنامه ها رو نصب کرد.
البته به وسیله ساین کردن هم میشه برنامه ها رو ساین و بعدش نصب کرد که من خودم همین کار رو میکنم و به نظر من خیلی بهتره.
ه ک کردن یه کار نرم افزایه و به هیچ عنوان گوشی را از گارانتی خارج نمیکنه. چون میشه به راحتی برنامه ه ک رو از گوشی حذف کرد یا دیگه خیلی گیر بده میشه با یه مستر ریست دوباره گوشی رو به حالت اول برگردوند.

اینم من اضافه کنم که اگه قبل از آپدیت گوشیرو هـک کنی بازم به صورت هـک باقی میمونه البته نباید گوشیرو فرمت کنی و یا در آپدیت حالت فرمتو انتخاب نکنی:20:

hessam_sz
03-06-2010, 17:54
سلام دوستان
آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر

HBH DS220 خيلي خوبه من با K800 & P1 & &SATIO و حتي واسه لپ تاب هم استفاده كردم و كاملا مچ ميشه. البته از نوع استريو هست و براي كساني خوبه كه از هدست براي موزيك استفاده ميكنند ولي براي كساني كه بيشتر براي برقراري تماس هدست استفاده ميكنن خيلي جالب نيست چون وقتي يك چيزي به يقه پيرهنت چسبيده باشه و ازش 2 تا سيم هم آويزون باشه اصلا قيافه جالبي نداره

hessam_sz
03-06-2010, 18:04
. حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟
چرا به راحتي باز ميشه منم همين مشكل را دارم ولي وقتي گوشي تو كيف باشه ديگه هيچ مشكلي نيست در ضمن به نظر من اصلا ساتيو بزرگ نيست كه بخواد تو جيب ازيت كنه و اندازش خوبه

خیلی از دوستان تو جیب شلوارشون میزارن ولی مشکلی باهاش ندارند البته بجز حسام جان که اونم گوشی رو برعکس میزاشت
2 روز من نبودم باز پشت سرم حرف زدي؟

hessam_sz
03-06-2010, 18:13
سلام
دوستان شما از صدا گوشی خود هنگام مکالمه راضی هستید؟
صدا در گوشی من انگار از داخل چاه در می آید؟
آیا راهی برای رفع این مشکل وجود ندارد؟ من مقدار صدا را روی حداکثر ممکن تنظیم کردم ولی از کیفیت آن راضی نیستم؟؟
ممنون

من روز اول كه گوشي را خريدم دقيقا همين مشكل را داشتم ولي نميدونم چرا به مرور زمان خوب شد الان ديگه هيچ مشكلي ندارم.
ميدوني ممكنه گوشي را بد ميگيري در گوشت چون بلندگو خيلي كوچيك هست و ممكنه جلوي بلندگو بسته ميشه و صدا ضعيف ميشه.

peymankameli
03-06-2010, 20:13
چرا به راحتي باز ميشه منم همين مشكل را دارم ولي وقتي گوشي تو كيف باشه ديگه هيچ مشكلي نيست در ضمن به نظر من اصلا ساتيو بزرگ نيست كه بخواد تو جيب ازيت كنه و اندازش خوبه

2 روز من نبودم باز پشت سرم حرف زدي؟

من نميدونم چرا اين مشكلو دارن خوب وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون واصلا امكان ندارد كاور دوربين باز بشه

Vah!d
04-06-2010, 00:43
دوستان ساتیو مثل ویواز اکولایزر نداره ؟

mahdi1360
04-06-2010, 09:18
من نميدونم چرا اين مشكلو دارن خوب وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون واصلا امكان ندارد كاور دوربين باز بشه
منم کاملا با حرفات موافقم اگه میشه یکی(حسام) توضیح بده که چطور موقع در آوردن از جیب کاور دوربین باز میشه من که توش موندم :18:

دوستان ساتیو مثل ویواز اکولایزر نداره ؟

بله مثل ویواز نداره اما با نصب یه برنامه که مخصوص ساتیو و برای همین کارم هست مشکل حل شد :46:

hessam_sz
04-06-2010, 10:10

درسته وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون ولي من عادت دارم دستم را ميذارم روي كاور و گوشي را ميكشم بيرون واسه همين دقيقا نيرويي كه از دست به كاور وارد ميشه دقيقا هم جهت ميشه با باز شدن كاور.

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

منم کاملا با حرفات موافقم اگه میشه یکی(حسام) توضیح بده که چطور موقع در آوردن از جیب کاور دوربین باز میشه من که توش موندم :18:

بله مثل ویواز نداره اما با نصب یه برنامه که مخصوص ساتیو و برای همین کارم هست مشکل حل شد :46:

مهدي جان لطف ميكني همين برنامه را بذاري؟

peymankameli
04-06-2010, 22:35
دوستان خبري از آبديت جديد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

feryshad
04-06-2010, 22:52
دوستان خبري از آبديت جديد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
داره روش کار میشه ولی هنوز خبری از تغییرات و تاریخ ریلیزش نیست ...

ادیت:
قبلا یکی یه ایمیلی زده بوده و درباره فریمور بعدی ساتیو پرسیده بود و جوابی که داده بودند رو من بالا گفتم ...

ولی الان ظاهرا یه مصاحبه ای با یکی از کارمندان سونی اریکسون گفته برای ساتیو اپدیتی نخواهد آمد!!
البته خیلی مطمئن نیست ولی احتمال داره مثل P1 یهو فریموری براش نیاد ...

kurosh08
05-06-2010, 07:21
اگه اینجوری باشه که واقعاً نامردیه :41::19:
الان داره آپدیت جدید برای N97 میاد. مثل اینکه دارن توی این آپدیت تشخیص چهره رو به دوربین گوشی اضافه می کنن و نکته جالبترش اینجاست که دارن سیستم عامل این گوشی رو فول آپگرید میکنن به ورژن Symbian^2 :18:
حالا میدونین این سیمبیان 2 چیه؟ ظاهراً Symbian^2 نسخه ضعیف شده ی Symbian^3 (سیستم عامل N8) هستش. و اکثر قابلیت های Symbian^3 رو داره و با برنامه های Symbian^3 سازگاری کامل رو داره.
احتمالاً 2 روز دیگه برای 5800 هم چنین آپدیتی میاد و اونوقت سونی اریکسون میگه که احتمالاً برای ساتیو آپدیت نمیاد!
البته ممکنه سونی اریکسون چنین آپدیتی رو برای ساتیو بده :18: شایدم سیستم عامل این گوشی رو Symbian^3 کنه :18::18:

amir_30007
05-06-2010, 08:03
سلام دوستان عزیز.بی زحمت یکی بگه چطوری ساتیو رو -- کنم.اگه میشه آموزش گام به گام بدین.گوشیم خیلی هنگ میکنه.میخوام آپ دیتش کنم اما میخوام قبلش هکش کنم.

kurosh08
05-06-2010, 08:08
آقا اینا رو ولش
ظاهراً شرکت Gameloft داره بازی Asphalt 5 رو برای N8 تولید میکنه و خبر میرسه که بقیه بازی های بزرگ این شرکت هم برای این گوشی تولید میشه.
حالا این چه ربطی به ساتیو داره رو الان به شما میگم.
منبع این خبر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این منبع برین و خوب مطالعه کنین.
ظاهراً اینجا میگه که روی گوشی های 5800 و N97 به دلیل نبود چیپ گرافیکی اجرا نمیشه

In actuality, from a hardware design perspective, Nokia N8 is somewhat usual as it’s using a conventionalARM11 processors based design the same one that Nokia uses in other 5th edition devices such as Nokia 5800 XM as well as Nokia N97.

و همینطور که میدونین با برنامه SpeedyGo سرعت گوشی N8 رو تست کردن و با گوشی های دیگه مقایسه کردن و بازم همینطور که میدونین این برنامه فقط مخصوص S60v5 هستش. ولی با این حال روی N8 نصب شد و خیلی راحت کار کرد. اینجا بود که مشخص شد برنامه های S60s5 روی N8 جواب میده و همینطور برنامه های N8 روی S60v5.
یعنی اینکه هر بازی ای که برای N8 تولید بشه به راحتی میتونه روی ساتیو اجرا بشه :8::31::18:. یعنی طرف میگه روی 5800 و N97 هم اجرا میشه ولی چون خیلی ضعیفن بد اجرا میشه.
حالا شما بگین آره یا نه؟

amir_30007
05-06-2010, 08:13
سلام.من میخوام ساتیو رو -- کنم اما نمید ونم چطوری:41::41:.لطفا منو راهنمایی کنین.:10:اکه میشه آموزش قدم به قدم بدین.اگه نرم افزار میخواد واسم بزارید بی زحمت.

koh
05-06-2010, 08:58
آقا اینا رو ولش
ظاهراً شرکت Gameloft داره بازی Asphalt 5 رو برای N8 تولید میکنه و خبر میرسه که بقیه بازی های بزرگ این شرکت هم برای این گوشی تولید میشه.
حالا این چه ربطی به ساتیو داره رو الان به شما میگم.
منبع این خبر:
توی این منبع برین و خوب مطالعه کنین.
ظاهراً اینجا میگه که روی گوشی های 5800 و N97 به دلیل نبود چیپ گرافیکی اجرا نمیشه

In actuality, from a hardware design perspective, Nokia N8 is somewhat usual as it’s using a conventionalARM11 processors based design the same one that Nokia uses in other 5th edition devices such as Nokia 5800 XM as well as Nokia N97.
[RIGHT]و همینطور که میدونین با برنامه SpeedyGo سرعت گوشی N8 رو تست کردن و با گوشی های دیگه مقایسه کردن و بازم همینطور که میدونین این برنامه فقط مخصوص S60v5 هستش. ولی با این حال روی N8 نصب شد و خیلی راحت کار کرد. اینجا بود که مشخص شد برنامه های S60s5 روی N8 جواب میده و همینطور برنامه های N8 روی S60v5.
یعنی اینکه هر بازی ای که برای N8 تولید بشه به راحتی میتونه روی ساتیو اجرا بشه :8::31::18:. یعنی طرف میگه روی 5800 و N97 هم اجرا میشه ولی چون خیلی ضعیفن بد اجرا میشه.
حالا شما بگین آره یا نه؟

اگه روی ساتیو نصب می شه لطفا لینک دانلود آنها را قرار دهید
ممنون:10:

kurosh08
05-06-2010, 09:22
اگه روی ساتیو نصب می شه لطفا لینک دانلود آنها را قرار دهید
ممنون:10:

هنوز بازی رو بیرون نداده که
اول صبر میکنه گوشی N8 توی بازار بیاد بعدش بازی هاشو وارد بازار میکنه :20:

Ehsan756
05-06-2010, 10:30
سلام بچه ها
من n85 دارم ولي خيلي ازش راضي نيستم تازه ديروز داشتم آهنگ گوش ميكردم يهو همينطوري الكي اسپيكراش قطع ديگم درست نشد :41:
ميخام بفروشمش اگه بشه ساتيو بخرم:46:
حالا چنتا تا سوال
1.به نظرتون چند ميخرن اين گوشيمو(خودم 450خريدمش)
2.جايي رو توي اصفهان سراغ ندارين كه هم قيمتشون مناسب باشه هم قابل اطمينان باشن!!!!!:20:
3.آخرين قيمت ساتيو با گارانتي و بدون گارانتي چنده؟

total_overdose
05-06-2010, 10:36
سلام بچه ها
من n85 دارم ولي خيلي ازش راضي نيستم تازه ديروز داشتم آهنگ گوش ميكردم يهو همينطوري الكي اسپيكراش قطع ديگم درست نشد :41:
ميخام بفروشمش اگه بشه ساتيو بخرم:46:
حالا چنتا تا سوال
1.به نظرتون چند ميخرن اين گوشيمو(خودم 450خريدمش)
2.جايي رو توي اصفهان سراغ ندارين كه هم قيمتشون مناسب باشه هم قابل اطمينان باشن!!!!!:20:
3.آخرين قيمت ساتيو با گارانتي و بدون گارانتي چنده؟
سلام
اسپیکرات احتمالا سوخته.درست کردنش حداکثر 10 تومن خرج داره:46:
ولی در کل خیلی ضرر میکنی.
آخه ان85 الان قیمت نوش 300 تومنه.ازت بیشتر از 220 الی 230 بر نمیدارن:13:
قیمت ساتیو بدون گارانتی 430 الی 440 بدون گارانتی

Ehsan756
05-06-2010, 11:19
سلام
اسپیکرات احتمالا سوخته.درست کردنش حداکثر 10 تومن خرج داره:46:
ولی در کل خیلی ضرر میکنی.
آخه ان85 الان قیمت نوش 300 تومنه.ازت بیشتر از 220 الی 230 بر نمیدارن:13:
قیمت ساتیو بدون گارانتی 430 الی 440 بدون گارانتی

يعني نصفه پولي كه دادم!!!:13:
چاره اي نيست واقعا خستم كرده...
ممنونم ازت
راستي گارانتي اصليش چيه؟؟؟؟

hmd935
05-06-2010, 14:18
يعني نصفه پولي كه دادم!!!:13:
چاره اي نيست واقعا خستم كرده...
ممنونم ازت
راستي گارانتي اصليش چيه؟؟؟؟

دوست عزیز با گارانتی کامتل ، تهران ، 440 تومنه:46:

hmd935
05-06-2010, 14:31
میشه یه فایرواله خوب و کرک شده میشه بم بدین؟:10:

hoomi20022002
05-06-2010, 19:49
دوست عزیز با گارانتی کامتل ، تهران ، 440 تومنه:46:

میشه بگید ساتیو با این گارانتی کجا قیمت دادین . میشه زود بگید .مرسی

mahdi1360
05-06-2010, 22:05
چشم حتما فردا برات آپلودش میکنم :46:

ولی الان ظاهرا یه مصاحبه ای با یکی از کارمندان سونی اریکسون گفته برای ساتیو اپدیتی نخواهد آمد!!
البته خیلی مطمئن نیست ولی احتمال داره مثل P1 یهو فریموری براش نیاد ...

یه همچین چیزی محاله :18: بشنو اما باور نکن:31: در ضمن شایعه پراکنی هم نکن :18: اگه سربازی رفته بودی میدونستی که شایعه پراکنی جرمه :18::31:

hmd935
06-06-2010, 00:03
میشه بگید ساتیو با این گارانتی کجا قیمت دادین . میشه زود بگید .مرسی

از علائدین طبقه همکف سمت راست ردیف وسط آدرس دقیق خواستی بگو بت بگم. البته خود شما هم باید تخفیف بگیری ازش:27:

hoomi20022002
06-06-2010, 09:01
از علائدین طبقه همکف سمت راست ردیف وسط آدرس دقیق خواستی بگو بت بگم. البته خود شما هم باید تخفیف بگیری ازش:27:

اگر بگید که ممنون میشم .یک سوال دیگه که داشتم اینه که آیا گارانتی اصلی پارس کامتل هست ؟ لطفا پیام خصوصی بدید.

mahdi1360
06-06-2010, 13:56
سلام.من میخوام ساتیو رو -- کنم اما نمید ونم چطوری:41::41:.لطفا منو راهنمایی کنین.:10:اکه میشه آموزش قدم به قدم بدین.اگه نرم افزار میخواد واسم بزارید بی زحمت.
دوست من این سوالرو بارها خودم تو این تایپیک جواب دادم اما خوب این بارم روش :10:
1- دانلود نرم افزار HelloOX2v203
2- ساین کردن HelloOX2v203
3- ریختن تو گوشی و نصب HelloOX2v203 :31:
4- حالا تو قسمت برنامه ها یه برنامه اضافه شده به اسمHelloOX اونو اجرا کن بعد یک دقیقه گوشیت هـک میشه
5- تمام :31:

[/COLOR]

بفرما حسام جان از سایت موبایلستان پیداش کردم امیدوارم که به دردت بخوره اگه نتونستی دانلود کنی بگو خودم آپلودش میکنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir_30007
06-06-2010, 17:31
مهدی جون دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی:11::11:
فقط به من بگید نرم افزاراشو از کجا گیر بیارم؟

mahdi1360
06-06-2010, 19:00
مهدی جون دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی:11::11:
فقط به من بگید نرم افزاراشو از کجا گیر بیارم؟

بفرما برات آپلودش کردم

فقط رمزش هست: Mahdi1360 با حرف کوچیک :31:

hmd935
06-06-2010, 20:36
اگر بگید که ممنون میشم .یک سوال دیگه که داشتم اینه که آیا گارانتی اصلی پارس کامتل هست ؟ لطفا پیام خصوصی بدید.

بله دوست من گارانتی اصلی، کامتل هست. براتون پیام گذاشتم :11:

gamekhor2007
06-06-2010, 21:55
کیفیت LCD و خوانایی زیر نور خورشید و بلندی اسپیکر نسبت به ویواز چطوره؟

assn
06-06-2010, 22:58
گوشی من خیلی زود باتریش تموم میشه با اینکه زیاد هم باهاش حرف نمیزنم و از ایران هم نخریدم:41:
مقدار شارژ گوشی رو کجا نشون میده؟

hmd935
06-06-2010, 23:32

والا من که جواب میدم میگن پاسخ غلط نده:31: ولی من قبل اینکه ساتیو بگیرم این دو گوشیو کامل بررسی کردم
از نظر وضوح زیر نور به هم نزدیک بودن ولی با این حال بازم ساتیو برتر بود :27::21:

hmd935
06-06-2010, 23:44
گوشی من خیلی زود باتریش تموم میشه با اینکه زیاد هم باهاش حرف نمیزنم و از ایران هم نخریدم:41:

متاسفانه باطری تقلبی همه جا هست چون چین همه جا هست :41: الان باطری من خیلی خوب کار میکنه با آپدیت بهتر هم شده:5:

اگه مییخوای شارژو دقیق نشون بده بهتره یک نرم افزار نصب کنی :20:

assn
06-06-2010, 23:55
متاسفانه باطری تقلبی همه جا هست چون چین همه جا هست :41: الان باطری من خیلی خوب کار میکنه با آپدیت بهتر هم شده:5:

اگه مییخوای شارژو دقیق نشون بده بهتره یک نرم افزار نصب کنی :20:
شما گوشیتون چقدر شارژ نگه میداره؟
چه نرم افزاری؟میشه لینک دانلودش رو بدید ؟در کل حدودا شارژ گوشی رو کجا نشون میده؟بجز روی صحفه اصلی البته:31:

mahdi1360
07-06-2010, 13:47

شما حتما تازه خریدین:20: بعد ده بار شارژ باطریت درست میشه:46: فقط تا وقتی چراغ وضعیت روشن نشده شارژ نکن و تا وقتی کاملا پر نشده از شارژ جداش نکن:8:

hoomi20022002
07-06-2010, 17:03
بله دوست من گارانتی اصلی، کامتل هست. براتون پیام گذاشتم :11:

sms فرستادید؟

gamekhor2007
07-06-2010, 19:53

یکی کامل توضیح بده لطفا

hmd935
07-06-2010, 21:34
یکی کامل توضیح بده لطفا

کامل یعنی چی میشه توضیح بدین؟:13:

feryshad
07-06-2010, 21:48
سلام همه :دی

چند روز پیش شایعه شده بود که سونی اریکسون دیگه برای ساتیو آپدیت نمیده ...
امروز یکی یه ایمیلی به سونی اریکسون آلمان داد و در همین رابطه ازش پرسید ..
اونا هم جواب دادن که چنین چیزی صحت نداره و مشغول کار بر روی فریمور بعدی هستند :دی
پس اگه ناراحت بودین شاد باشین :دی

در آخر توجه شما رو جلب میکنم به عکسی گرفته شده با این گوشی :دی توسط خودم :دی

peymankameli
07-06-2010, 22:18

اونا هم جواب دادن که چنین چیزی صحت نداره و مشغول کار بر روی فریمور بعدی هستند :دی

منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

feryshad
07-06-2010, 22:26
منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
پست کامل طرف رو میذارم

Hi!

I e-mailed the SE-Support here in germany and asked, if it is true, that there will be no further
updates for the Satio.

The answer:

Sehr geehrter .....,

vielen Dank für Ihre Anfrage an das Sony Ericsson Contact Center.

Die Entwicklung neuer Updates für das Sony Ericsson Satio wurde nicht eingestellt.

Eine Auflistung der in den einzelnen Softwareversionen geänderten Eigenschaften bzw. eine Information zum Zeitpunkt der Bereitstellung liegt uns leider nicht vor und wird nicht veröffentlicht. Grundlegend bestehen die Veränderung jedoch im Regelfall aus Optimierungen des Betriebssystemes. Merkliche Veränderungen bzw. ein Hinzufügen von neuen Funktionen gibt es in diesem Zusammenhang nicht.

Translation (well, as precise as I could [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Dear .....
Thank you very much for your question to the Sony Ericsson Contact Center.

The development of new updates for the Sony Ericsson Satio was not stopped.

A list of features changed within the several software-versions or an information about the release-date is not available for us and will not be published. Basically the changes address optimizations of the system. Noticeable changes or adding new funktions will not take place.

Translation: END

So......it seems as if there will be further updates (at least one) but without the "big one" we are all hoping for.
Well, eleminating the obvious faults would be a start...

Greetings

KimbaDWL

kurosh08
08-06-2010, 08:55
خبر خوبی بود
خوشحالمون کردی
:31:

koh
08-06-2010, 09:37
سلام
شرکت Apple اعلام کرده که به زودی تلفن i phone نسل چهار را به بازار عرضه می کنه که مشخصات جالبی داره که بیشتر از مشخصات i pad گرفته شده
با آمدن این تلفن به بازار قطعا روی قیمت سایر گوشیها تاثیر بسزایی را می گذارد
این هم عکسهایی از این گوشی:

این هم لینک خبری آن :

خوش باشید:10:

gamekhor2007
08-06-2010, 10:04
کامل یعنی چی میشه توضیح بدین؟:13:

یعنی یک بررسی تخصصی از تفاوت 2 تا LCD و همچنین کیفیت و بلندی صداشون.مرسی

Ehsan756
08-06-2010, 11:29

فري اين عكس چيه؟؟؟ :23:
من كه هرچي نگاه كردم چيزي نفميدم!! :24:

total_overdose
08-06-2010, 11:31
یعنی یک بررسی تخصصی از تفاوت 2 تا LCD و همچنین کیفیت و بلندی صداشون.مرسی
سلام دوست عزیز من بارها باهاشون کار کردم.هیچ تفاوتی ندارن تازه تاچ ویواز کمی از ورژن اولیه ساتیو بهتره البته احتمالا ساتیو هم تو فریم ور جدید همونطور شده.تنها تفاوتشون سایزشونه.
از نظر صدا هیچکدومشون مالی نیست اما ساتیو صداش در ولوم های آخر از ویواز شفافتر و بلندتره.:46:

hadi-emperor
08-06-2010, 11:39

من هرچی به این عکسه نگاه می کنم بیشتر گیج میشم:34: این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:

total_overdose
08-06-2010, 11:49
احتمال میدم از این مشروبای غیر الکلی:31: یعنی دلستر باشه:31:

feryshad
08-06-2010, 12:51
فري اين عكس چيه؟؟؟ :23:
من كه هرچي نگاه كردم چيزي نفميدم!! :24:

من هرچی به این عکسه نگاه می کنم بیشتر گیج میشم:34: این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:

احتمال میدم از این مشروبای غیر الکلی:31: یعنی دلستر باشه:31:

همینی که برادر توتال گفتن :دی

دلستر که نه یه چیز دیگه هست که هلوش خیلی خوشمزه ست :دی همونه :دی اسمش رو هرچی فکر کردم نه دیروز که میخواستم عکسش رو بزارم نه الان یادم نیومد :دی

تهش یه کم مونده بود دوربین گوشی رو گذاشتم سرش عکس گرفتم :دی

hmd935
08-06-2010, 18:21
همینی که برادر توتال گفتن :دی

دلستر که نه یه چیز دیگه هست که هلوش خیلی خوشمزه ست :دی همونه :دی اسمش رو هرچی فکر کردم نه دیروز که میخواستم عکسش رو بزارم نه الان یادم نیومد :دی

تهش یه کم مونده بود دوربین گوشی رو گذاشتم سرش عکس گرفتم :دی

ایستکو میگی؟ :31::27:

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

سلام دوست عزیز من بارها باهاشون کار کردم.هیچ تفاوتی ندارن تازه تاچ ویواز کمی از ورژن اولیه ساتیو بهتره البته احتمالا ساتیو هم تو فریم ور جدید همونطور شده.تنها تفاوتشون سایزشونه.
از نظر صدا هیچکدومشون مالی نیست اما ساتیو صداش در ولوم های آخر از ویواز شفافتر و بلندتره.:46:

اینقدر از ویوازت تعریف نکن داداش :31: منم همین جوابو به دوستمون دادم ولی قبول نداره اینو :31:

ninaz_khanoom
08-06-2010, 21:06
ایستکو میگی؟ :31::27:

من 3 ساعت فکر کردم تا یادم اومد ایستکه اومدم بگم که دیدم شما گفتی :31::31::31:

lord_alone_dark
08-06-2010, 22:16
مردم میخورن بعد فکر میکنن چی خوردن:31:

hmd935
09-06-2010, 01:09
آقا یکی به من یه آنتی ویروس کرک شده که با این گوشی سازگار باشه بده :19:

mehrdad_zero
09-06-2010, 21:03
یه آنتی ویروس که زود به زود آپدیت بشه و زیاد هم سرعت گوشی را نگیره سراغ دارید؟

و همین طور یه برنامه آلارم.. این آلارم گوشی اصلا به درد آدم هائی مثل من که خوابشون سنگینه نمیخوره. چند تا برنامه خودم پیدا کردم ولی صدای زنگشون خیلی کمه.

هر روز دارم دیر میرسم سر کارم!

mahdi1360
10-06-2010, 13:45
آقا یکی به من یه آنتی ویروس کرک شده که با این گوشی سازگار باشه بده :19:
دوست خوبم هنوز برا s60v5 ویروس نیومده که شما فکر آنتی ویروسی :31:

ی
و همین طور یه برنامه آلارم.. این آلارم گوشی اصلا به درد آدم هائی مثل من که خوابشون سنگینه نمیخوره. چند تا برنامه خودم پیدا کردم ولی صدای زنگشون خیلی کمه.

هر روز دارم دیر میرسم سر کارم!

شما هم به نظر من یه آهنگ تو کامپیوتر صداشو زیاد کن مثلا 300% بستگی به سنگینی خوابت داره :16: بعد تو گوشیت بریز و ازش به عنوان صدای الارم استفاده کن :46:

abbasgh66
10-06-2010, 15:16
سلام !
ببخشید شماهایی که این گوشی رو دارین(ساتیو) ازش راضی هستین ؟
یعنی از n97 هم بهتره ؟ البته دوربین رو در نظر نگیرین .

hmd935
10-06-2010, 15:28
سلام !
ببخشید شماهایی که این گوشی رو دارین(ساتیو) ازش راضی هستین ؟
یعنی از n97 هم بهتره ؟ البته دوربین رو در نظر نگیرین .

از نظر cpu که N97 تعطیله :31: از نظر تراشه گرافیکی هم تعطیله :31: که همین برای اینکه کلا" تعطیل بشه کافیه :27:

mehrdad_zero
10-06-2010, 19:31
کسی از این ترقهای نامرئی که برای جلوگیری از خش افتادن گوشی استفاده میشه توی اصفهان سراغ داره؟

invisable shild اسم خارجکیش اینه.

ninaz_khanoom
10-06-2010, 19:32
به نظر منم ساتیو بهتره.. یه کم با n97 کار کردم سرعتش خیلی پایین تر از ساتیو بود

mahdi1360
11-06-2010, 08:29
به نظر منم ساتیو بهتره.. یه کم با n97 کار کردم سرعتش خیلی پایین تر از ساتیو بود

تو رو خدا ول کنید این حرفارو :19:آخه ببین ساتیورو با چی مقایسه میکنن من نمیدونم این ان97 در مقابل ساتیو چی داره که شما حالا موندید که کدوم بهتره:grrr:

hadi-emperor
11-06-2010, 11:03
واقعا نوکیا با بیرون دادن n97 خودشو مسخره کرده! گوشی آشغال تر از n97 وجود نداره! ساتیو رو عشق است:46::46:

t2download
11-06-2010, 12:51
سیمبیان این گوشی با نوکیا چه فرقی داره دوستان من ؟:20:

B.J.U
11-06-2010, 22:53
این گوشی gps داره؟
اگه داره طرز استفاده بگید

mahdi1360
12-06-2010, 12:56
سیمبیان این گوشی با نوکیا چه فرقی داره دوستان من ؟:20:
هیچ فرقی نداره فقط یکم شخصی سازی شده مثلا شکل آیکونها یا محل گزینه ها عوض شده :46:

این گوشی gps داره؟
اگه داره طرز استفاده بگید

بله داره. اگه میخای فقط مختصات بگیری که باید وارد گزینه دیتای gps بشی ولی اگه نقشه میخای باید با نرم افزارهای مخصوص همین کار که مهمترینشون گارمین و اسمارت کام هست استفاده کنی :11:

Elis
13-06-2010, 10:55
این ورژن R2AK006 پس کی با HelloOX2 -- میشه ؟
مثل اینکه قرار نیست -- بشه درسته ؟
خدا کنه یه آپدیت جدید باسه ساتیو بیاد و قابل -- باشه

mahdi1360
13-06-2010, 14:37
این ورژن R2AK006 پس کی با HelloOX2 -- میشه ؟
مثل اینکه قرار نیست -- بشه درسته ؟
خدا کنه یه آپدیت جدید باسه ساتیو بیاد و قابل -- باشه

بهترین کار اینه که قبل از آپدیت هـک کنید تا بعد آپدیت دیگه دچار مشکل نشید :46:

Elis
13-06-2010, 21:48
بهترین کار اینه که قبل از آپدیت هـک کنید تا بعد آپدیت دیگه دچار مشکل نشید :46:
راستش وقتی خریدم ورژنش همین بود و دوست هم ندارم به خاطر ه ک دانگرید کنم

abbasgh66
14-06-2010, 12:03
تو رو خدا ول کنید این حرفارو :19:آخه ببین ساتیورو با چی مقایسه میکنن من نمیدونم این ان97 در مقابل ساتیو چی داره که شما حالا موندید که کدوم بهتره:grrr:

یعنی به نظر شما حتی یه ذره طراحی n97 بهتر نیست ؟
حالا شما آرامش خودت رو حفظ کن
دراین که ساتیو امپراتوره شکی نیس .:10:
ولی شما یه سر به gsm.ir بزنید . قیمت ساتیورو زده 420000 قیمت n97 رو زده 450000
یعنی قیمتاش درسته ؟:13:
حالاکه دقت می کنم می بینم n97 جز حافظه 32 گیگابایتی و فرمت های قابل پخش بیشتر هیچ برتری به king satio
نداره !:20:

راستی یه سوال دیگه تو همین gsm یکی از قابلیتهای ساتیو رو زده بود : Gesture control
این چی هست ؟

tommy vercetti
14-06-2010, 12:14
بچه ها یه کمک سریع لازم دارم ...
من دارم می رم فردا ساتیو ( تلفظش درسته ؟ ) بخرم ... به نظرتون نکاتی هست که باید بدونم ؟ درمورد گوشی و قیمت ؟
کدوم گارانتی بگیرم بهتره ؟
چه رنگی بگیرم ؟( با توجه به سلیقه ی پسر ها پرسیدم :31:)
تو جعبش باید چی ها باشه ؟
از کجا بفهمم که خدایی نکرده دست دوم نباشه ؟؟؟

در کل همه ازش راضی این ؟؟؟
( بچه ها تو رو خدا جوابم رو بدید ... فوریه ... )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها شد 300 پست !

abbasgh66
14-06-2010, 12:40

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها شد 300 پست !

-نمی دونم
-به نظر من که مشکیش باکلاس تره !
حالا خودت مقایسه کن :

محتویات جعبه

Sony Ericsson Satio جعبه کوچکی دارد که ما را در مورد وجود لوازم جانبی کافی به همراه گوشی با تردید مواجه می کند.
اما نگرانی ما بی اساس است. در این جعبه اکثر لوازم مورد نیاز بیشتر کاربران یافت می شود. غیر از خود گوشی ، یک شارژر ، یک کتابچه راهنما و یک کابل USB برای اتصال گوشی به کامپیوتر در این جعبه وجود دارد.قلمی هم به همراه گوشی عرضه می شود اما ما به ندرت آن را از دورن جعبه خارج کردیم.
متاسفانه هدست های گوشی بسیار ساده هستند.یک هندزفری یک تکه به ما تحویل داده شد که یکی از بزرگترین نقص های Satio را به رخ می کشید:فقدان سوکت صوتی 3/5 میلی متری استاندارد .
به دلایلی معتقدیم که محتویات جعبه به بازار هدف وابسته است و به کاربران خوش شانس تر ممکن است که هدستی دوتکه با یک مبدل سوکت 3/5 میلی متری یا حتی یک کابل خروجی تلویزیون عرضه شود.
مشخصا از عرضه شدن یک کارت حافظه 8 گیگابایتی microSD به همراه گوشی ،مثل ما خوشحال خواهید شد. نرم افزار همگام سازی Satio روی کارت حافظه قرار گرفته است و تنها کار لازم اتصال گوشی از طریق USB به کامپیوتر و نصب نرم افزار است.
و در آخر باید به راهنما های شروع سریعی اشاره کنیم که در داخل جعبه قرار گرفته اند تا در صورت نیاز به دانستن نحوه کار کردن با گوشی به آنها رجوع کنید.
با ابعاد 13*55*112 میلی متری Sony Ericsson Satio تقریبا در اغلب جیب ها بدون هیچ مشکلی جای می گیرد. شاید ابعاد آن به حدی نباشد که آنرا فشرده و کوچک بدانیم ، اما صفحه نمایش 3/5 اینچی دلیل خوبی برای این امر در اختیار ما می گذارد. قطر گوشی در قسمت دوربین هم تقریبا همان چیزی است که باید از یک دوربین 12 مگاپیکسلی انتظار داشته باشید.
حتی با وزن 126 گرمی هم گوشی بخوبی محکم است. و علاوه بر آن کار کردن با گوشی بسیار آسان است و با یک انگشت می توان به اغلب قابلیت ها دست پیدا کرد. محافظ لنز اکتیو و کنترل های مفید دوربین هم بسیار کاربر پسند ساخته شده اند.

- یعنی واقعا فرق گوشی دست دوم و نو رو نمی فهمی ؟
خب از یه جای معتبر بخر .

سونی اریکسون در زمان کنونی به یک برنده در میدان رقابت نیاز دارد و Satio را راهی این ماموریت دشوار کرده است. Satio به یک دوربین 12مگاپیکسلی مجهز است که آنرا در رده ای خاص در بازار قرار می دهد . Satio اولین عضو این رده خاص نیست چراکه Samsung Pixon 12 این عنوان را در اختیار دارد اما این گوشی با به کارگیری قابلیت های تلفن های هوشمند ، جایگاه ویژه ای برای خود دست و پا می کند.
اجازه دهید برای چند لحظه دوربین 12 مگاپیکسلی گوشی را کنار بگذاریم . در متن بررسی توجه زیادی به این موضوع نشان دادیم . Sony Ericsson Satio در ارائه قابلیت های گوشی های هوشمند هم بسیار تحسین برانگیز ظاهر شده است.
Satio از همان موتوری استفاده می کند که در iPhone 3GS ، Omnia HD ، palm pre و Nokia N900 استفاده شده است :یک پردازنده 600 مگاهرتزی ARM Cortex A8 و یک شتاب دهنده گرافیکی PowerVR SGX پایه و اساس سخت افزاری گوشی را تشکیل می دهند. سیستم عامل سیمبین روی سخت افزارهای کم توان تری هم به راحتی اجرا می شود و با قدرت بیشتر قطعا به جذابیت آن هم افزوده می گردد.در این سیستم عامل توسط سونی اریکسون تغییراتی جدید هم صورت گرفته است.
Samsung m8910 Pixon 12 خطرناک ترین رقیب برای Satio به شمار می رود . دوربین 12 مگاپیکسلی تنها بخشی از گوشی است که این دو گوشی در آن به رقابت مستقیم می پردازند. Pixon 12 از مقصدیابی صوتی GPS و Wi-Fi ، یک صفحه نمایش AMOLED با پشتیبانی از رزولوشن WVGA و رابط TouchWiz برخوردار است اما با این حال به هوشمندی و انعطاف Satio نیست. Pixon 12 با اختلاف کمی بازی را از Satio می برد اما این رقابت تنها به دوربین های دو گوشی بر می گردد و نه قابلیت های هوشمند آنها.
بعد از عرضه Samsung M8920 که نسخه بین المللی گوشی Samsung W880 با دوربین 12 مگاپیکسلی و صفحه نمایش LED است ، فشارهای روی Satio افزایش خواهد یافت. M8920 از قابلیت های گوشی های هوشمند برخوردار نیست اما زوم اپتیکال آن امتیاز دیگری برای آن محسوب خواهد شد. می توانید به بررسی اولیه M8920 برای آشنا شدن با گوشی 12 مگاپیکسلی بعدی سامسونگ مراجعه کنید.
بعد از گذر از رده برترین دوربین های بازار موبایل به تعداد متعددی از گوشی های مجهز به دوربین 8 مگاپیکسلی می رسیم.
Samsung i8910 Omnia HD یکی از کاندیدهای اصلی رقابت است . شاید دوربین آن تاثیر گذار باشد اما کیفیت فیلمبرداری HD که تا به حال غیر قابل رقابت نموده ، اثر بیشتری بر رقابت خواهد داشت. صفحه نمایش بزرگتر و البته AMOLED گوشی Omnia HD را هم باید در نظر داشته باشیم.
در حقیقت این گوشی های پیشرفته نقطه ی بازگشتی در کارنامه سونی اریکسون به شمار می روند . Satiio و Rachael اعتماد لازم را برای بازگشتی قدرتمند از سونی اریکسون نوید می دهند. این گوشی های پیشرفته سونی اریکسون باید تمام تلاش شان را برای پیروزی در این رقابت طاقت فرسا به کار گیرند.
Sony Ericsson Satio شانس تبدیل شدن به نخستین گوشی 12 مگاپیکسلی بازار را از دست داد. اما هنوز هم این گوشی برای بردن رقابت در این بخش از بازار شانس دارد . مسلما تقاضای زیادی در این بخش از بازار دیده می شود و این گوشی می تواند بسیاری از آنها را به خود جلب کند. سونی اریکسون به رده گوشی های میان قیمت بازار هم می اندیشد تا بتواند به همراه Satio و Aino اعتبار و بازار خود را که از دوسال پیش تا این هنگام در حال از دست رفتن است ، به آن بازگرداند. مسلما Satio افق روشنی برای این شرکت دو ملیتی ترسیم خواهد کرد.

tommy vercetti
14-06-2010, 13:49
-نمی دونم
-به نظر من که مشکیش باکلاس تره !
حالا خودت مقایسه کن :

محتویات جعبه
Sony Ericsson Satio جعبه کوچکی دارد که ما را در مورد وجود لوازم جانبی کافی به همراه گوشی با تردید مواجه می کند.اما نگرانی ما بی اساس است. در این جعبه اکثر لوازم مورد نیاز بیشتر کاربران یافت می شود. غیر از خود گوشی ، یک شارژر ، یک کتابچه راهنما و یک کابل USB برای اتصال گوشی به کامپیوتر در این جعبه وجود دارد.قلمی هم به همراه گوشی عرضه می شود اما ما به ندرت آن را از دورن جعبه خارج کردیم.
متاسفانه هدست های گوشی بسیار ساده هستند.یک هندزفری یک تکه به ما تحویل داده شد که یکی از بزرگترین نقص های ...

- یعنی واقعا فرق گوشی دست دوم و نو رو نمی فهمی ؟
خب از یه جای معتبر بخر .

سلام ...
- من چون گوشی قبلیم همین رنگ مشکی بوده ... دیگه از رنگش خسته شدم ...
به احتمال زیاد صدفی - نقره ای می گیرم ...
کاش قیمتش رو هم می گفتید ... بازار موبایل می ده 485000 تومان ... چه طوره ؟؟؟
من در این سئوال ها نظر خودتون رو می خواستم ... این رو قبلاً خونده بودم:21: ... اما بازم ممنون ...
و اما در مورد دست دوم بودن باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم به طوریکه براحتی می تونن دست دوم رو به ما بندازن و ما هم فکر کنیم آکه ... منم به همین خاطر می ترسم .... (راستی دست دوم به این معنا نیست که فبلاً یکی ازش استفاده می کرده !!!! یکی از معانیش اونه !) ...
پس محتویات جعبه اینا شد ؟
1. گوشی :31:
2. یک شارژر
3.یک کتابچه راهنما
4.یک کابل USB برای اتصال گوشی به کامپیوتر
5. قلم !!!!
6. هندزفری
اگه اینا هم باشن بهتره :
1. کابل TV
2. هندزفری 3/5 میلی متری

خیلی ممنون :11:

mahdi1360
14-06-2010, 15:05
راستش وقتی خریدم ورژنش همین بود و دوست هم ندارم به خاطر ه ک دانگرید کنم
هرگز به دانگرید فکر نکن چون ممکنه گوشیت برا همیشه خاموش بشه :18:

من دارم می رم فردا ساتیو ( تلفظش درسته ؟ ) بخرم ... به نظرتون نکاتی هست که باید بدونم ؟ درمورد گوشی و قیمت ؟

من بدن گارانتی خریدم و از قیمت هاهم اطلاع چندانی ندارم. اما در مورد رنگش باید بگم که مشکی بخر چون :
1- مشکی رنگه عشقه :31:
2- مشکی با کلاس تره :46:
3- بعضی از بچه ها که نقره ای گرفته بودند مثل اینکه رنگش میره :13:

hmd935
14-06-2010, 19:10
راستی یه سوال دیگه تو همین gsm یکی از قابلیتهای ساتیو رو زده بود : Gesture control
این چی هست ؟

سلام
این ویژگی به گونه ای عمل میکنه که به محض دریافت تماس یا به صدا درآمدن زنگ بیدارباش، دوربین جلوی گوشی روشن میشه و حرکات دست از آن طریق تشخیص داده میشه. وقتی این دوربین فعال میشود، با تکان دادن دست جلوی آن، صدای گوشیو میشه سایلنت کرد. هنگام خاموش کردن آلارم هم این گزینه عمل میکنه و دیگه صبحها نیاز نیست که دنبال دکمه قطع صدای زنگ بیدارباش بگردین:31::8:

hmd935
14-06-2010, 19:19

بچه ها شد 300 پست !

تلفظ دقیق سَتیو هستش :46: گارانتی اصلی کامتل هست ولی گارانتی سیتادل هم خیلی معتبره البته گرونتر هم هست :27: رنگشم که همون طور که دوستمون اشاره کرد میگن نقرایش میره قرمزشم که :2: (البته ربطی به پرسپولیس نداره من خودم قرمزم:27:) فقط مشکی . :31: به فروشنده کلید کن که جعبه بسته بندی شده بیاره برات که به مشکل نخوری :thumbsup: کلا" هم عالیه :15:

Elis
14-06-2010, 19:27
راستی این قضیه گارانتی یه چیزی تو مایه های خندس
یعنی همون پارس کامتل که همه از جمله خودم فکر میکردم که شرکتی هست و پلمپ هست اصلا اینطور نیست و این برچسبی هست که خود فروشنده ها دارن و میچسبونن روی پک گوشی این قضیه رو 7-8 تا فروشنده طبقه همکف تا طبقه 6 علاالدین گفتن و مستند برچسبها رو نشون دادن

خلاصه گوشی بخر که وسایلش فابریک باشه به گارانتی نگاه نکن

hmd935
14-06-2010, 19:58
راستی این قضیه گارانتی یه چیزی تو مایه های خندس
یعنی همون پارس کامتل که همه از جمله خودم فکر میکردم که شرکتی هست و پلمپ هست اصلا اینطور نیست و این برچسبی هست که خود فروشنده ها دارن و میچسبونن روی پک گوشی این قضیه رو 7-8 تا فروشنده طبقه همکف تا طبقه 6 علاالدین گفتن و مستند برچسبها رو نشون دادن

خلاصه گوشی بخر که وسایلش فابریک باشه به گارانتی نگاه نکن

دوست عزیز کامتل دارای یک کارت مغناطیسی در داخل جعبه هستش که وقتی به گارانتی مراجعه میکنید برای رفع مشکل شرکت گارانتیتونو با اون کارت چک میکنه نه چیزی غیر از اون ، رندبازی فروشنده هارو به گارانتی ربط ندین. کامتل همیشه بابت این نوع گارانتی های تقلبی هشدار میده تو سایتش هم بری میتونی ببینی :46:

Elis
14-06-2010, 21:42
دوست عزیز کامتل دارای یک کارت مغناطیسی در داخل جعبه هستش که وقتی به گارانتی مراجعه میکنید برای رفع مشکل شرکت گارانتیتونو با اون کارت چک میکنه نه چیزی غیر از اون ، رندبازی فروشنده هارو به گارانتی ربط ندین. کامتل همیشه بابت این نوع گارانتی های تقلبی هشدار میده تو سایتش هم بری میتونی ببینی :46:
دوست عزیز شما نمیخواد به بنده در مورد گارانتی گوشزد کنید اولا که من تازه کار نیستم ثانیا حضورا رفتم تو شرکت این به اطلاح گارانتی باسه درست شدن یه W760 که اون موقع تازه اومده بود تو بازار و این بازیها هنوز شروع نشده بود
فقط 4 تا منشی میزارن تو یه شرکت اونم تو شمال تهران باسه جلب توجه چیزی هم از تعمیر نمیدونن یعنی همین بچه های پی سی بهتر میتونن مشکلشون رو با آپدیت و مستر ریست و فلش و ... حل بکنن و 50 هزار بیشتر باسه گارانتی صفر (البته تو ایران) بابت گوشی ندن

گارانتی یعنی تعویض یک قطعه دارای مشکل بدون هیچ قید و شرط که فقط تو اروپا و .. این کار انجام میشه نه تو ایران

شاید شما از دوستان کامتل باشید که دارید طرفداری میکنید .

سپاس

mahdi1360
14-06-2010, 22:08
دوست عزیز شما نمیخواد به بنده در مورد گارانتی گوشزد کنید اولا که من تازه کار نیستم ثانیا حضورا رفتم تو شرکت این به اطلاح گارانتی باسه درست شدن یه W760 که اون موقع تازه اومده بود تو بازار و این بازیها هنوز شروع نشده بود
فقط 4 تا منشی میزارن تو یه شرکت اونم تو شمال تهران باسه جلب توجه چیزی هم از تعمیر نمیدونن یعنی همین بچه های پی سی بهتر میتونن مشکلشون رو با آپدیت و مستر ریست و فلش و ... حل بکنن و 50 هزار بیشتر باسه گارانتی صفر (البته تو ایران) بابت گوشی ندن

گارانتی یعنی تعویض یک قطعه دارای مشکل بدون هیچ قید و شرط که فقط تو اروپا و .. این کار انجام میشه نه تو ایران

سپاس

آخ آخ این Elis عزیز چه عصبانیه :4: بابا یکم خونسرد باش :5:
راستش من به گارانتی اعتقادی ندارم تا حالا هم همه گوشیهامو بدون گارانتی خریدم هیچ وقتم مشکلی برام پیش نیومده :21:

hmd935
15-06-2010, 00:28

سپاس

اگه گارانتی کامتلو میشناختی اون حرفارو نمیزدی .بابت حرف آخرتم بسی خندیدیم :16: همچین گفتی یه لحظه فکر کردم شرکت آقامه :16:

koh
15-06-2010, 07:31
سلام
اخرین ورژن برنامهupdate Service Version: 2.10.6.21 برای فلش کردن(به روز رسانی FW فرومویر ) گوشی از طریق سایت سونی اریکسون برای فلش کردن کامل گوشی هست ولی وقت بیشتری گرفته میشه برای فلش کردن ولی بهترین خوبی که داره اینه که گوشیهای نسل جدیدی که هنوز فایل های فلشش توزیع نشده مثل :Yari/Satio/Ainoو.... خیلی خوبه وبه راحتی میشه فلش کرد
وحالا پیشنهاد میشه این برنامه رو تنها با یک کلیک دریافت کنید.حجم فایل 34.4 MB

kurosh08
15-06-2010, 10:25
چقدر خروجی صدای ساتیو کمه :19:
از این اسپیکرای موبایل خریدم و به ساتیو وصل کردم صداش متوسط بود ولی وقتی به 5800 داداشم وصل کردم اسپیکر داشت منفجر میشد. یعنی خیلی خیلی صدای ساتیو از 5800 پایین تر بود. من فکر می کردم فقط توی اسپیکر خود گوشی صداش پایینه ولی مثل اینکه کلاً خروجی صدای پایینی داره این ساتیو.
حداقل بگیرن با یه آپدیت این مشکل رو حل کنن و خروجی صدا رو بالا ببرن. نه؟؟؟
ولی هنوزم که هنوزه از خرید ساتیو پشیمان نیستم و واقعاً از ساتیو راضیم. فقط کاشکی سونی اریکسون زودتر برای این گوشی آپدیت جدید بده

hadi-emperor
15-06-2010, 10:49
No matter !!!!!!!!!!!!!!!!:5:

mahdi1360
15-06-2010, 14:16
چقدر خروجی صدای ساتیو کمه :19:
از این اسپیکرای موبایل خریدم و به ساتیو وصل کردم صداش متوسط بود ولی وقتی به 5800 داداشم وصل کردم اسپیکر داشت منفجر میشد. یعنی خیلی خیلی صدای ساتیو از 5800 پایین تر بود. من فکر می کردم فقط توی اسپیکر خود گوشی صداش پایینه ولی مثل اینکه کلاً خروجی صدای پایینی داره این ساتیو.
حداقل بگیرن با یه آپدیت این مشکل رو حل کنن و خروجی صدا رو بالا ببرن. نه؟؟؟
ولی هنوزم که هنوزه از خرید ساتیو پشیمان نیستم و واقعاً از ساتیو راضیم. فقط کاشکی سونی اریکسون زودتر برای این گوشی آپدیت جدید بده

کروش جان زیاد عجله نکن بلاخره این گوشی هم مثل سایر گوشیهای سونی براش پچ میاد که میتونی باهاش صدای گوشی رو زیاد کنی یا درایو دوربینو عوض کنی :46: کمی حوصله کن :20:

kurosh08
16-06-2010, 08:56
کروش جان زیاد عجله نکن بلاخره این گوشی هم مثل سایر گوشیهای سونی براش پچ میاد که میتونی باهاش صدای گوشی رو زیاد کنی یا درایو دوربینو عوض کنی :46: کمی حوصله کن :20:

البته من زیاد با اسپیکر گوشی آهنگ گوش نمیدم و صدای بلند برام مهم نیست.
من فقط دوست دارم وقتی گوشی رو به اسپیکر کامپیوتر یا اسپیکر همراه وصل میکنم صدای بلندی بده و در مقابل گوشی های دیگه کم نیاره. دیروزم N73 رو با satio مقایسه کردم و دیدم بازم صدای ساتیو به N73 نمیرسه. توی اسپیکر کامپیوتر

abbasgh66
16-06-2010, 13:10
سلام :15:
یه سوال در مورد ساتیو :

این دکمه ها کاربردش چیه ؟ :6:

ایشاالله تا یکی دو هفته دیگه میگیرمش :3:
ممنون :43:

RaS0oL.M
16-06-2010, 13:32
یه سوال در مورد ساتیو :

sar این گوشی تر کونده(زیاده).......................:2:

abbasgh66
16-06-2010, 14:00
sar این گوشی تر کونده(زیاده).......................:2:

خیلی ممنون به خاطر این که جواب دادی(البته من نفهمیدم چی گفتی):18:

حالا واقعا چی گفتی ؟ ها ؟:38:

دیگه یواش یواش دارم ناامید می شم اینا چه جوابای خوبی که میدین ؟:37:

abbasgh66
16-06-2010, 14:19
من به گارانتی اعتقادی ندارم تا حالا هم همه گوشیهامو بدون گارانتی خریدم هیچ وقتم مشکلی برام پیش نیومده :21:

این دفعه رو باهات موافقم گارانتی به هیچ دردی نمی خوره البته تو ایران :46:

حالا ساتیو بدون گارانتی چنده ؟ :11:

Mah12
16-06-2010, 14:59
یه سوال در مورد ساتیو :

سلام

سمت چپی کلید تغییر از فیلمبرداری به عکاسی و بر عکسه
کلید سمت راستی هم واسه رفتن به گالریه عکس و فیلم هستش

Lord007
17-06-2010, 12:43
یه سوال از ساتیو داران!
این گوشی مثل 8910 با جاوا مشکل داره یا نه؟یعنی هر چی بازی و نرم افزار جاوا باشه روش نصب میشه؟

mahdi1360
17-06-2010, 13:28
یه سوال از ساتیو داران!
این گوشی مثل 8910 با جاوا مشکل داره یا نه؟یعنی هر چی بازی و نرم افزار جاوا باشه روش نصب میشه؟

بله دوست عزیز همشون نصب میشن :46: من که تا حالا مشکلی با برنامه های جاوا نداشتم الانم حدود ده تا بازی و برنامه با فرمت جاوا رو گوشیم دارم:46:

mahdi1360
17-06-2010, 19:24
با سلام
امروز تو شهرما سیل امد این بود وضع شهر ما: :41:

کم کمش چهار نفرو سیل برد :37:

kurosh08
17-06-2010, 19:46
عجب سیل خفنی اومد
توی رامسر از این سیل ها نمیاد :41:
راستی کدوم شهره؟؟؟؟؟؟؟

koh
18-06-2010, 07:06
با سلام

اینجا کجاست؟

koh
18-06-2010, 07:15
سلام
دوستان من وقتی سیم کارت شماره یک را در گوشی ساتیو می گذارم حدودا 5 دقیقه در زمان روشن کردن دستگاه طول می کشه تا سیستم با لا بیاد ولی وقتی سیم کارت شماره دو را می گذارم حداکثر یک دقیقه طول می کشه تا سیستم بالا بیاد!!!
هر دو سیم کارت همراه اول هستند.
شما می دانید اشکال از کجاست و تفاوت این دو سیم کارت در چی است.
توضیح اینکه من دو تا شماره همراه اول داشتم که سیم کارتهای آنها قدیمی بود و در دو مرحله رفتم مخابرات آنها را عوض کردم ولی با سیم کارت شماره 1 مشکل دارم.
به نظر شما می توانم بروم مخابرات و سیم کارت را رایگان عوض کنم؟ و باید بگم چه مشکلی داره؟
ممنون

farid_frd
18-06-2010, 09:42
سلام
من یه مشکلی با ساتیو داشتم :
اولا که این گوشی رو گرفته بودم وقتی SMS جدید میومد چراغ سبز بالای گوشی چشمک میزد ولی حالا دیگه نمیزنه !!!
چرا ؟؟؟؟؟

bardiya_em
18-06-2010, 09:51
دوستان میخواستم بپرسم میشه از نرم افزار Google Mapsخود گوشی SATIO به صورت آفلاین استفاده کرد ؟ یا حتما باید نرم افزار ریخت برای داشتن نقشه؟چه برنامه ای مناسب است؟

farid_frd
18-06-2010, 09:51
سلام
اوایل که ساتیو خریده بودم وقتی SMS جدید میومد چراغ سبز بالای گوشی چشمک میزد ولی حالا نه !!! چرا؟؟؟

DariushGreat
18-06-2010, 10:24
سلام

با سلام

انشالله خدا کمکتون کنه و مشکلات برطرف بشن :20:

عجب سیل خفنی اومد
راستی کدوم شهره؟؟؟؟؟؟؟

اینجا کجاست؟

مرند...

سلام
دوستان من وقتی سیم کارت شماره یک را در گوشی ساتیو می گذارم حدودا 5 دقیقه در زمان روشن کردن دستگاه طول می کشه تا سیستم با لا بیاد ولی وقتی سیم کارت شماره دو را می گذارم حداکثر یک دقیقه طول می کشه تا سیستم بالا بیاد!!!
هر دو سیم کارت همراه اول هستند.
شما می دانید اشکال از کجاست و تفاوت این دو سیم کارت در چی است.
توضیح اینکه من دو تا شماره همراه اول داشتم که سیم کارتهای آنها قدیمی بود و در دو مرحله رفتم مخابرات آنها را عوض کردم ولی با سیم کارت شماره 1 مشکل دارم.
به نظر شما می توانم بروم مخابرات و سیم کارت را رایگان عوض کنم؟ و باید بگم چه مشکلی داره؟
ممنون

اگه کمی به طرح چیپ ها دقت کنی می فهمی که سیمکارت 1 قدیمی و سیمکارت 2
مدل تازه هست. احتمالا باز هم سیمکارت با چیپ کلاسیک بهت دادن. یه سر بزن ببین چی می گن.

سلام
من یه مشکلی با ساتیو داشتم :
اولا که این گوشی رو گرفته بودم وقتی SMS جدید میومد چراغ سبز بالای گوشی چشمک میزد ولی حالا دیگه نمیزنه !!!
چرا ؟؟؟؟؟
به تالار پی 30 ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو هم ببینیم :10:
در تنظیمات مربوط به هشدارها احتمالا گزینه ای باید برای این باشه. برو فعالش کن

دوستان میخواستم بپرسم میشه از نرم افزار Google Mapsخود گوشی SATIO به صورت آفلاین استفاده کرد ؟ یا حتما باید نرم افزار ریخت برای داشتن نقشه؟چه برنامه ای مناسب است؟

به تالار پی 30 ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو هم ببینیم :10:
فکر نکنم. می بایست از برنامه دیگه استفاده کنی. از نوکیا مپ استفاده کن که خیلی سرتر از گوگل مپه!

سلام
اوایل که ساتیو خریده بودم وقتی SMS جدید میومد چراغ سبز بالای گوشی چشمک میزد ولی حالا نه !!! چرا؟؟؟

:دی

شاد باشین :دی

bardiya_em
18-06-2010, 10:38
Nokia Maps رو از کجا بگیرم برای Satio آفلاین میشه استفاده کرد؟

DariushGreat
18-06-2010, 11:53
Nokia Maps رو از کجا بگیرم برای Satio آفلاین میشه استفاده کرد؟

سلام
آره... چرا که نه! :دی

بفرما:
از اینجا فقط برنامه رو بگیر:

از اینجا فقط نقشه ها رو بگیر:

اگه نقشه رو به تفکیک شهر ها می خوای اینجا:

و اینجا:

Vah!d
18-06-2010, 12:35
ساتیو تا چند گیگ مموری رو ساپورت میکنه ؟

farid_frd
18-06-2010, 13:09
بابا من داره مخم سوت میکشه
لطفا یکی یک روش ساده و کاملا کاربردی رو واسه ساین کردن گوشی معرفی کنه ( هر چی بیشتر search میکنم سردر گم تر میشم)
گوشیم هم satio است

DariushGreat
18-06-2010, 13:28
بابا من داره مخم سوت میکشه
لطفا یکی یک روش ساده و کاملا کاربردی رو واسه ساین کردن گوشی معرفی کنه ( هر چی بیشتر search میکنم سردر گم تر میشم)
گوشیم هم satio است

شما برو توی تاپیک درخواست Certificate. با دادن سریال 15 رقمی گوشیت پس از گذشت 24 ساعت دو تا فایل در قالب یه فایل فشرده می گیری. یه برنامه توی کلوپ ساین معرفی شده. 2 تا فایل رو بهش بشناسون و سپس برنامه مورد نظرت که نصب نمی شه و ارور می ده بهش معرفی کن و سپس اجرای ساین رو بزن. به همین راحتی...

bardiya_em
18-06-2010, 15:18
سلام

بفرما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه نقشه رو به تفکیک شهر ها می خوای اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشین :دی
دوست عزیز این error certificate برنامه را چجوری حل کنم؟

DariushGreat
18-06-2010, 15:48
دوست عزیز این error certificate برنامه را چجوری حل کنم؟

دقیقا پاسخت پست بالایی پست خودت بود! :دی

شما برو توی تاپیک درخواست Certificate. با دادن سریال 15 رقمی گوشیت پس از گذشت 24 ساعت دو تا فایل در قالب یه فایل فشرده می گیری. یه برنامه توی کلوپ ساین معرفی شده. 2 تا فایل رو بهش بشناسون و سپس برنامه مورد نظرت که نصب نمی شه و ارور می ده بهش معرفی کن و سپس اجرای ساین رو بزن. به همین راحتی...

به این کار می گن ساین کردن ( ساین = امضای دیجیتالی ). با این کار دیگه از شر این ارور مسخره خلاص می شی ... :46:

bardiya_em
18-06-2010, 17:19
با تشکر از ]DariushGreat عزیز. نرم افزار چراغ قوه هم اگه لطف کنی ممنون میشم

DariushGreat
18-06-2010, 18:22
با تشکر از ]DariushGreat عزیز. نرم افزار چراغ قوه هم اگه لطف کنی ممنون میشم

خواهش... توی بخش نرم افزار های S60 V5 بگردی حتما پیدا می کنی...

شاد باشین:دی

Vah!d
18-06-2010, 19:01

tommy vercetti
18-06-2010, 20:25
سلام بچه ها ...
بالاخره گوشی مورد علاقم رو از بازار موبایل خریدم ...
همون طور که دوستان گفته بودن رنگ مشکی !!! ...
اما بچه ها من در یه مورد گوشی به مشکل برخوردم ... چرا هر چی می خوام بریزم روش ارور میده ؟
باید برنامه های چه سیستم عاملی رو بگیرم ؟؟؟ می شه یکم توضیح بدین ... (s60v5 رو باز نمی کنه ... :41:)

mahdi1360
18-06-2010, 23:03
عجب سیل خفنی اومد
راستی کدوم شهره؟؟؟؟؟؟؟

اینجا کجاست؟
آذربایجان شرقی >مرند :41:

سلام

انشالله خدا کمکتون کنه و مشکلات برطرف بشن :20:

[/SIZE]
ممنون داریوش جان :11:

32 گیگ

سلام بچه ها ...
اما بچه ها من در یه مورد گوشی به مشکل برخوردم ... چرا هر چی می خوام بریزم روش ارور میده ؟
باید برنامه های چه سیستم عاملی رو بگیرم ؟؟؟ می شه یکم توضیح بدین ... (s60v5 رو باز نمی کنه ... :41:)
میشه یکم در مورد مشکلتون توضیح بدین و اینکه چه ارروری میده :20:

tommy vercetti
18-06-2010, 23:23
میشه یکم در مورد مشکلتون توضیح بدین و اینکه چه ارروری میده :20:
هیچ برنامه ی سری 60 ورژن 5 رو اینستال نمی کنه ... بعضی هاش ارور not registered می ده بعضی هاش هم می گه این برنامه مال نوکیاست ... یکی از دوستام می گفت که گوشیت باید هگ بشه ...
راستی یه چند تا آنتی ویروس هم نصب کردم اما ارور داد .... شما خودت آنتی ویروست چیه :46: ؟

خیلی ممنون:11:

total_overdose
18-06-2010, 23:42
هیچ برنامه ی سری 60 ورژن 5 رو اینستال نمی کنه ... بعضی هاش ارور not registered می ده بعضی هاش هم می گه این برنامه مال نوکیاست ... یکی از دوستام می گفت که گوشیت باید هگ بشه ...
راستی یه چند تا آنتی ویروس هم نصب کردم اما ارور داد .... شما خودت آنتی ویروست چیه :46: ؟

خیلی ممنون:11:
سلام
گوشیتو باید -- کنی.اگرم که -- نشه باید قبلش برنامه ها رو ساین کنی.
در ضمن آنتی ویروس نمیخواد.خیالت راحت این ورژن سیمبیان ویروسی نداره:46:

hoomi20022002
19-06-2010, 08:59
سلام بچه ها ...

دوست عزیز میشه لطف کنی قیمت و محل خریدتو به من پ . خ کنی ؟

DariushGreat
19-06-2010, 11:17
یه سوال؟
هنوز تم افکت افزوده نشده به این گوشی؟ :دی

شاد و سلامت باشین :دی

farid_frd
19-06-2010, 12:05
[QUOTE=DariushGreat;5074990]به تالار پی 30 ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدیر شدنت رو هم ببینیم :10:
در تنظیمات مربوط به هشدارها احتمالا گزینه ای باید برای این باشه. برو فعالش کن

این جور گزینه ای نداره!!

farid_frd
19-06-2010, 12:11
سلام

بفرما:

اگه نقشه رو به تفکیک شهر ها می خوای اینجا:

و اینجا:

نقشه یزد چطور ؟

farid_frd
19-06-2010, 12:20

ببخشید که این قدر سوال میپرسم :
منظورتون کلوپ -- گوشی های موبایله ؟
کدوم برنامه رو میگین ؟
برنامه رو باید رو موبایل نصب کنم یا کامپیوتر ؟
ممنون

farid_frd
19-06-2010, 13:37
از دوست گرامی dariushgreat متشکرم
مشکلم بابت ساین کردن حل شد
ولی حالا همه برنامه هایی که ساین کردم یه ارور دیگه میده ( certificate expired ) تاریخ رو ( حتی 2 روز) که برمیگردونم یه ارور دیگه میده
چی کار کنم؟

farshadtizhoosh
19-06-2010, 13:57
دوست عزیز میشه لطف کنی قیمت و محل خریدتو به من پ . خ کنی ؟

محبت كن همينجا بگو منم بدونم !!!:27:

mahdi1360
19-06-2010, 14:07
یه سوال؟
هنوز تم افکت افزوده نشده به این گوشی؟ :دی

شاد و سلامت باشین :دی
با سلام
نه داریوش جان هنوز که آپدیتی برا این گوشی نیومده همون آپدیت R2 هستش. بی صبرانه منتظر آپدیت بعدی ساتیو هستم اما نه به خاطر تم افکت:31: برا اینکه سی پی یو این گوشی تا 600 ارتقا پیدا کنه که آنوقت چه جیگری بشه این گوشی :31:

از دوست گرامی dariushgreat متشکرم
مشکلم بابت ساین کردن حل شد
ولی حالا همه برنامه هایی که ساین کردم یه ارور دیگه میده ( certificate wxpired ) تاریخ رو ( حتی 2 روز) که برمیگردونم یه ارور دیگه میده
چی کار کنم؟

شما یا تاریخ گوشیت درست نیست یا تاریخ کامپیوترت. هر دو رو چک کن :46:

farid_frd
19-06-2010, 14:21
شما یا تاریخ گوشیت درست نیست یا تاریخ کامپیوترت. هر دو رو چک کن :46:
هر دو 19 / 06 / 2010 هست

farid_frd
19-06-2010, 16:34
بازم سوال :
1- از بهمن ماه تا حالا هیچ تا آپدیت جدید داشته ؟
2- تو آپدیتاش چه چیزای جدیدی هست؟
3- -- کردن گوشی به چه دردی میخوره و احتمالا چه معایبی داره ؟
4- در مورد اروری هم که گفتم اگه میشه جواب بدین ؟
ممنون

mahdi1360
19-06-2010, 20:55
بازم سوال :
1- از بهمن ماه تا حالا هیچ تا آپدیت جدید داشته ؟
2- تو آپدیتاش چه چیزای جدیدی هست؟
3- -- کردن گوشی به چه دردی میخوره و احتمالا چه معایبی داره ؟
4- در مورد اروری هم که گفتم اگه میشه جواب بدین ؟
ممنون

1- نه خیر آخرین فریمور R2AK006 هستش
2- مهمترین تغیرات فیلمبرداری WVGA و ارتقای سرعت سی پی یو از 206 به 450 هستش.
3- هـک کردن گوشی امکانات زیادی در اختیارت قرار میده مثلا میتونی برنامه هارو بدون ساین نصبش کنی یا به فلدور های سیستمی دست رسی داشته باشی
4- فکر کنم بهترین راه هـک گوشی باشه. البته اگه آپدیت کرده باشی گوشی هـک نمیشه :31:

farid_frd
19-06-2010, 21:27
نه من تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم ولی به نظر شما آپدیت بکنم یا نه ؟ (ولی گوشیمو بهمن ماه خریدم )
در ضمن -- کردن گوشی ممکنه معایبی داشته باشه ؟
ممنون

hessam_sz
20-06-2010, 01:04
نه من تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم ولی به نظر شما آپدیت بکنم یا نه ؟ (ولی گوشیمو بهمن ماه خریدم )
در ضمن -- کردن گوشی ممکنه معایبی داشته باشه ؟
ممنون

حتما آپديت كن ولي قبلش هك كن حتما.
هك كردن در حقيقت فقط نصب يك نرم افزار هست و اصلا چيز خاصي نيست كه بخواد مشكلي ايجاد كنه خيالت راحت باشه و حتما اين كار را بكن اگر نه براي نصب نرم افزار ها به مشكل بر ميخوري.

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

دوستان نرم افزار ovi map روي ساتيو نصب ميشه و كار ميكنه؟

ninaz_khanoom
20-06-2010, 08:45
حتما آپديت كن ولي قبلش هك كن حتما.
هك كردن در حقيقت فقط نصب يك نرم افزار هست و اصلا چيز خاصي نيست كه بخواد مشكلي ايجاد كنه خيالت راحت باشه و حتما اين كار را بكن اگر نه براي نصب نرم افزار ها به مشكل بر ميخوري.

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

دوستان نرم افزار ovi map روي ساتيو نصب ميشه و كار ميكنه؟

سلام.. نصب ميشه و كار هم ميكنه فقط يه مشكلي كه من و بعضي كاربران ديگه داشتيم موقع مسير يابي بعد از چند ثانيه ارور ميده و از مسير يابي خارج ميشه :41:

از اينجا ميتوني دانلودش كني :31:

farid_frd
20-06-2010, 08:59
بازم سلام
با سرعت dial-up چه قدر آپدیتش طول میکشه ؟
نرم افزار ovi-map هم sattelite view (غلط املایی که نداره!!) داره ؟
نقشه یزد رو چطور؟
اگه میشه یکی نرم افزار pc-suit واسه satio رو بذاره آخه من ندارم !!!:40:
ممنون

hessam_sz
20-06-2010, 09:20
بازم سلام اگه میشه یکی نرم افزار pc-suit واسه satio رو بذاره آخه من ندارم !!!:40:
با سرعت dial-up چه قدر آپدیتش طول میکشه ؟
نرم افزار ovi-map هم sattelite view (غلط املایی که نداره!!) داره ؟
نقشه یزد رو چطور؟
ممنون

با dial up كلا بيخيال شو چون اگر شانس بياري وسطش قطع نشه كه ميشه فكر كنم از صبح تا شب طول بكشه چون آپديتش 100 مگابايت هست و تجربه نشون داده دانلود يك فايل 100 مگابايتي با dial up غير ممكن هست.

farid_frd
20-06-2010, 09:28
با dial up كلا بيخيال شو چون اگر شانس بياري وسطش قطع نشه كه ميشه فكر كنم از صبح تا شب طول بكشه چون آپديتش 100 مگابايت هست و تجربه نشون داده دانلود يك فايل 100 مگابايتي با dial up غير ممكن هست.
من اصلا کامپیوترم بعد 2 ساعت خودش خاموش میشه ( چون نسخه آزمایشی ویندوز 7 هست)
با این حساب باید 10 روزی صبر کنم تا بیان ADSL مون رو وصل کنن

farid_frd
20-06-2010, 09:48
گوشی من هم اکنون حدود 20 دقیقه شایدم بیش تر هست که داره -- میشه و نوشته ... Unpacking files

kurosh08
20-06-2010, 10:13
با HelloOX نمیشه ساتیو رو ه ک کرد
شما اگه 200 دقیقه هم صبر کنین گوشیتون ه ک نمیشه.
شما فعلاً برنامه ها رو ساین کنین بهتره

farid_frd
20-06-2010, 10:56
همه برنامه هایی رو که ساین کردم ارور certificate expired میده و همونطور که گفتم با عقب بردن تاریخ هم رو درست نمیشه
حالا من چیکار کنم

farid_frd
20-06-2010, 11:26
بعد از اینکه بیش از یک ساعت صبر کردم تا -- کنه cancel کردم
بعد رفتم همون برنامه ها رو نصب کنم دیدم دیگه ارور نداد فقط اونجایی که میپرسه کجا نصب بشه گزینه H اضافه شده بود
اما هیچ کدوم از اون برنامه ها درست کار نمیکرد :2:
مثلا دیکشنری ASGATECH رو که خیلی منتظر بودم نصب بشه درست کار نمیکرد

leilim
20-06-2010, 12:56
با سلام دوستان خسته نباشيد
چگونه مي تونم از DLNA اين گوشي استفاده كنم ، lcd من سامسونگه و سيستم dlna هم داره
لطفا من را اهنمايي كنيد.
متشكرم

Diff
20-06-2010, 16:20
اخرین اپدیت ستیو چیه ؟

من احتیاج دارم عکسهام رو فولدر بندی کنم:41: . برنامه ای هست که ساین باشه معرفی کنین بریزم توی گوشی ؟ چون گوشی رو -- نکردم

mahdi1360
20-06-2010, 19:09
سلام.. نصب ميشه و كار هم ميكنه فقط يه مشكلي كه من و بعضي كاربران ديگه داشتيم موقع مسير يابي بعد از چند ثانيه ارور ميده و از مسير يابي خارج ميشه

من اصلا مشکلی با این نرم افزار ندارم:46:

بعد از اینکه بیش از یک ساعت صبر کردم تا -- کنه cancel کردم
بعد رفتم همون برنامه ها رو نصب کنم دیدم دیگه ارور نداد فقط اونجایی که میپرسه کجا نصب بشه گزینه H اضافه شده بود
اما هیچ کدوم از اون برنامه ها درست کار نمیکرد :2:
مثلا دیکشنری ASGATECH رو که خیلی منتظر بودم نصب بشه درست کار نمیکرد
شما باید اول نرم افزار HelloOX رو ساین کنی بعد نصب کنی در ضمن باید از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنی اگه نتونستی پیداش کنی بگو برات آپلودش کنم :46:

با HelloOX نمیشه ساتیو رو ه ک کرد
شما اگه 200 دقیقه هم صبر کنین گوشیتون ه ک نمیشه.
شما فعلاً برنامه ها رو ساین کنین بهتره
با HelloOX هـک نمیشه :18: شما مطمئنی :31:

اخرین اپدیت ستیو چیه ؟

من احتیاج دارم عکسهام رو فولدر بندی کنم:41: . برنامه ای هست که ساین باشه معرفی کنین بریزم توی گوشی ؟ چون گوشی رو -- نکردم

آخرین آپدیت R2AK006 هستش. برنامه که هستش اما ساین شدش نمی دونم چند روز فرصت بدی پیداش میکنم :20:

Diff
20-06-2010, 21:29
آخرین آپدیت R2AK006 هستش. برنامه که هستش اما ساین شدش نمی دونم چند روز فرصت بدی پیداش میکنم

خیلی لطف میکنید . چون تا 5شنبه میخوام نرم افزار رو .:11:

farshadtizhoosh
20-06-2010, 21:43
سلام دوستان
ميگم به نظر شما اين گوشي بهتره يا Vivaz
قيافتا satio به نظر من بهتره
اما مثلا vivaz 720 مگاهرتزه ولي satio 600 تا
و ....
:40:

hessam_sz
20-06-2010, 22:56
سلام دوستان
ميگم به نظر شما اين گوشي بهتره يا Vivaz
قيافتا satio به نظر من بهتره
اما مثلا vivaz 720 مگاهرتزه ولي satio 600 تا
و ....

در مجموع اگر دوربين عكاسي خيلي برات مهم نيست ويواز بگير

farid_frd
20-06-2010, 22:59
شما باید اول نرم افزار HelloOX رو ساین کنی بعد نصب کنی در ضمن باید از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنی اگه نتونستی پیداش کنی بگو برات آپلودش کنم :46:

اگه آپ کنین خوشحال میشم :31:

Vah!d
20-06-2010, 23:46
تفاوت سی پی یو ویواز با ساتیو خیلی زیاده ؟ یعنی همین cpu ساتیو جوا نمیده ؟ حالا که cpu ویواز بالاتره چه تاثیری در اجرای گیم ، فیلم و یا باز شدن منو ها داره ؟

Hadi King
21-06-2010, 00:43
اگه آپ کنین خوشحال میشم :31:
سلام دوست من نیاز به آپلود نیست برا خودش تایپک داره میتونید از پست نخست دانلود کنید :46:
مهم : نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40:

hoomi20022002
21-06-2010, 16:00
سلام خدمت دوستان خوبم .من دیروز بالاخره ساتیو رو گرفتم .
الان چند تا سووال دارم که می دونم شاید تکراری باشند ولی چون صفحات خیلی زیاده می خواستم بازم جواب داده بشه . پیشاپیش ممنون .
1 - توصیه شما در ابتدای کار چیه ؟
2- من باید اول -- کنم بعدا آپدیت ؟ یا بر عکس ؟ هر مورد رو کمی توضیح بدید لطفا .
3 - لطفا روش های -- و آپدیت رو برام بذارید ؟
4 - بهترین نرم افزار GPS چیه ؟
5 - چطور می تونم شارز کردن توسط USB رو از کار بندازم ؟

mr_khodaei2008
21-06-2010, 18:11
سلام دوستان

این گوشی مدل چینیش هم تو بازار هست منظورم از همین چینی های الکیش هست که دوربین vga و همه چیش پایین و قیمت حدود 150 و اینجوراست این مدلشم هست

اگه هست کسی میدونه قیمتش تقریبا چنده وایا از نظر ظاهر تفوتی هر چند کوچیک با satio اصلی داره ؟

mahdi1360
21-06-2010, 20:29
خیلی لطف میکنید . چون تا 5شنبه میخوام نرم افزار رو .:11:
ببین این کارتو را میندازه

سلام خدمت دوستان خوبم .من دیروز بالاخره ساتیو رو گرفتم .
الان چند تا سووال دارم که می دونم شاید تکراری باشند ولی چون صفحات خیلی زیاده می خواستم بازم جواب داده بشه . پیشاپیش ممنون .
1 - توصیه شما در ابتدای کار چیه ؟
2- من باید اول -- کنم بعدا آپدیت ؟ یا بر عکس ؟ هر مورد رو کمی توضیح بدید لطفا .
3 - لطفا روش های -- و آپدیت رو برام بذارید ؟
4 - بهترین نرم افزار GPS چیه ؟
5 - چطور می تونم شارز کردن توسط USB رو از کار بندازم ؟
1- شارژ صحیح گوشی
2- اول باید یه مستر ریست کنی بعد هـک بعد آپدیت اما تو آپدیت باید گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی.
3- هـک کاری نداره فقط نسب یه نرم افزاره که پستش تو چند تا پست بالا هست. آپدیت هم اول نرم افزار آپدیت سرویس رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن بعد نرم افزار خودش راهنماییت میکنه کار چندان سختی نیست.
4- به نظر من اسمارت کام اما بعضی ها گارمینو ترجیح میدن.
5- نمیدونم :31:

سلام دوستان

این گوشی مدل چینیش هم تو بازار هست منظورم از همین چینی های الکیش هست که دوربین vga و همه چیش پایین و قیمت حدود 150 و اینجوراست این مدلشم هست

اگه هست کسی میدونه قیمتش تقریبا چنده وایا از نظر ظاهر تفوتی هر چند کوچیک با satio اصلی داره ؟

بله داره کدوم گوشی از دست چینی ها در امون بوده که این دومیش باشه:31:
قیمتش 90 تومنه. سه تا دکمه روش مستطیلیه. جای بند بالا و در لبه گوشیه. محل شارژش مثل سایر گوشیهای چینی هست مثل مال سونی نیست
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم :40:

hoomi20022002
22-06-2010, 16:11
[QUOTE=mahdi1360;5090479]ببین این کارتو را میندازه

مرسی فقط یک سووال دیگه و اونم اینکه مستر ریست برای چی ؟ و با چه کدی میشه کرد ؟ و چه اطلاعاتی از بین میره با این کار ؟ و در حالت کلی چند نوع فرمت برای این گوشی وجود دارد ؟

kurosh08
22-06-2010, 18:11
پایه اسپیکر ساتیو قیمتش چنده

mahdi1360
22-06-2010, 19:33
مرسی فقط یک سووال دیگه و اونم اینکه مستر ریست برای چی ؟ و با چه کدی میشه کرد ؟ و چه اطلاعاتی از بین میره با این کار ؟ و در حالت کلی چند نوع فرمت برای این گوشی وجود دارد ؟

مستر ریست برای پاک کردن تمام اطلاعات گوشی و بازگشت به حالت کارخانه انجام میشود و با کد #73#* انجام میشه. وقتی مستر ریست میکنی تمام س م س هات پاک میشه و مخاطبین و آهنگ و عکس و... یعنی بجز برنامه هایی که قابل پاک کردن نباشه یعنی برا خود گوشی باشه همشون پاک میشن اما فایلهایی که رو مموری داری پاک نمیشن. اگه خاستی مستر ریست کنی بهتره از اطلاعات گوشیت بک آپ بگیری بعد ریست کنی :46:

حسین1
22-06-2010, 23:29
سلام
لطفا راهنمایی کنید مشکل گوشی من چیه که وقتی تماسهام به 59 دقیقه میرسه خودبخود قطع میشه

hmd935
23-06-2010, 00:09
سلام
لطفا راهنمایی کنید مشکل گوشی من چیه که وقتی تماسهام به 59 دقیقه میرسه خودبخود قطع میشه

59 ذقیقه؟؟؟ یعنی 59 دقیقه صحبت میکنی؟؟ یا خدااا:18::24:

حسین1
23-06-2010, 00:21
سلام
بله تقریبا:27: و 3و4 باری که تا این مدت میحرفیدم دقیقا وقتی به 59 دقیقه و59 ثانیه میرسه قطع میشه حالا کسی میدونه مشکل از کجاست یا اگه تنظیماتی برای محدودیت زمان تماس داره راهنمایی کنید.

mahdi1360
23-06-2010, 07:04
سلام

این یه سیستم امنیته که تازه رو اوپراتورها گزاشتن ربطی به گوشیت نداره خیالت راحت.:46:
در ضمن 59 دقیقه صحبت میکنی مخت میپزه ها :18: مخصوصا اگه سیمکارتت همراه اول باشه :31:

kurosh08
23-06-2010, 07:09
بابا مایه دار
یه وامی به ما میدی :31:

koh
23-06-2010, 07:24
پایه اسپیکر ساتیو قیمتش چنده

من که از اینجور قابلیتهای گوشی استفاده نمی کنم و بازم شارژ باطری کم می یارم. شما چطور؟ باید به دنبال باطری قوی تر بود......:19::19:

hoomi20022002
23-06-2010, 10:33
ببین این کارتو را میندازه

1- شارژ صحیح گوشی
2- اول باید یه مستر ریست کنی بعد هـک بعد آپدیت اما تو آپدیت باید گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی.
3- هـک کاری نداره فقط نسب یه نرم افزاره که پستش تو چند تا پست بالا هست. آپدیت هم اول نرم افزار آپدیت سرویس رو از سایت سونی اریکسون دانلود کن بعد نرم افزار خودش راهنماییت میکنه کار چندان سختی نیست.
4- به نظر من اسمارت کام اما بعضی ها گارمینو ترجیح میدن.
5- نمیدونم :31:

بله داره کدوم گوشی از دست چینی ها در امون بوده که این دومیش باشه:31:
قیمتش 90 تومنه. سه تا دکمه روش مستطیلیه. جای بند بالا و در لبه گوشیه. محل شارژش مثل سایر گوشیهای چینی هست مثل مال سونی نیست
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم :40:

سلام خدمت دوستان عزیز . گوشی من ساتیو و ورزن فریمور اون R1BB0441 هست که قابل -- با برنامه helloox است .من این برنامه رو دانلود کردم که یک فایل sis و یک فایل pacth توش بود . سپس برنامه رو ساین کردم و فایل sis رو ریختم رو گوشی .برنامه رو اجرا کردم و مرحله به مرحله رفت جلو اما در Installing rootcerts... موند و دیگه نرفت جلو .دلیل این کار چی می تونه باشه ؟ اون فایل pacth رو باید می ریختم رو گوشی و کجا ؟
مرسی

mahdi1360
23-06-2010, 13:38
سلام خدمت دوستان عزیز . گوشی من ساتیو و ورزن فریمور اون R1BB0441 هست که قابل -- با برنامه helloox است .من این برنامه رو دانلود کردم که یک فایل sis و یک فایل pacth توش بود . سپس برنامه رو ساین کردم و فایل sis رو ریختم رو گوشی .برنامه رو اجرا کردم و مرحله به مرحله رفت جلو اما در Installing rootcerts... موند و دیگه نرفت جلو .دلیل این کار چی می تونه باشه ؟ اون فایل pacth رو باید می ریختم رو گوشی و کجا ؟
مرسی

با سلام
والا این مشکلی که شما گفتین خیلی ها دارن البته نه رو ساتیو یادمه ان82 نوکیا که داشتم خیلی ها با این مشکل مواجه بودن اما مشکل از کجا بود ما که نفهمیدیم :41:
برنامه خودمو برات آپلود کردم ببین با این کار میکنه :46: فقط رمزش هست: Mahdi1360 با حرف کوچیک :31:
در ضمن نیازی به فایل pacth نداری همون فایل سیس کارتو را میندازه :21:

hoomi20022002
23-06-2010, 13:49
با سلام
والا این مشکلی که شما گفتین خیلی ها دارن البته نه رو ساتیو یادمه ان82 نوکیا که داشتم خیلی ها با این مشکل مواجه بودن اما مشکل از کجا بود ما که نفهمیدیم :41:
برنامه خودمو برات آپلود کردم ببین با این کار میکنه :46: فقط رمزش هست: Mahdi1360 با حرف کوچیک :31:
در ضمن نیازی به فایل pacth نداری همون فایل سیس کارتو را میندازه :21:

خیلی خیلی ممنون

hadi-emperor
23-06-2010, 17:07
سلام. -- کردن یعنی چی؟ میشه کامل توضیح بدبید؟ منظورم اینه که اگه میشه دونه به دونه کاربرد هاشو نام ببرید. -- کردن مشکلی واسه گوشی ایجاد نمیکنه؟ قبل آپدیت باید -- کنیم یا بعدش؟ باید با همون هلوکس -- کنیم؟ واسه چه گوشی هایی این نرم افزار جواب میده؟ قیمت ساتیو الان توی تهران با گارانتی چنده؟ ازش راضی هستید؟ ساتیو بهتره یا ویواز؟ -- کردن باعث رفع حالت trial نرم افزار های گوشی میشه؟ واسه k800 هم -- کردن فایده داره؟
شاید سوالام تکراری باشن . آخه حال نداشتم کل تاپیک رو بخونم!
ببخشید که سوال ها زیاد شد(!)
ممنون:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40:

kurosh08
23-06-2010, 17:38
it is possible to have new update in feww weeks, or it is possible to be updated to symbian ^3

mahdi1360
23-06-2010, 19:12
سلام. -- کردن یعنی چی؟ میشه کامل توضیح بدبید؟ منظورم اینه که اگه میشه دونه به دونه کاربرد هاشو نام ببرید. -- کردن مشکلی واسه گوشی ایجاد نمیکنه؟ قبل آپدیت باید -- کنیم یا بعدش؟ باید با همون هلوکس -- کنیم؟ واسه چه گوشی هایی این نرم افزار جواب میده؟ قیمت ساتیو الان توی تهران با گارانتی چنده؟ ازش راضی هستید؟ ساتیو بهتره یا ویواز؟ -- کردن باعث رفع حالت trial نرم افزار های گوشی میشه؟ واسه k800 هم -- کردن فایده داره؟
شاید سوالام تکراری باشن . آخه حال نداشتم کل تاپیک رو بخونم!
ببخشید که سوال ها زیاد شد(!)
ممنون:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40:
با هـک کردن دیگه نیازی به ساین برنامه ها نیست - نرم افزارهایی که رو گوشی نصب نمیشدن مثل نوکیا مپ که مخصوص نوکیاست با هـک نصب میشه- با هـک میتونی به فایلها و پوشه های سیستمی دسترسی داشته باشی.:21:
نه مشکلی برا گوشی ایجاد نمیکنه- قبل آپدیت باید هۀک کنی و تو آپدیت گزینه بدون ریست را باید انتخاب کنی تا بعد آپدیت گوشیت بصورت هـک باقی بمونه-
از ساتیو راضی هستم اگه ساتیو نداشتم الان دوباره ساتیو میگرفتم- خیر باعث رفع حالت trial نرم افزار های گوشی نمیشه- کا800 هم جاوا هستش هـک کردن برا کا800 معنی نداره.

it is possible to have new update in feww weeks, or it is possible to be updated to symbian ^3

کروش چی داری میگی :18::18::18: برا ساتیو هستش یا داری مارو مسخره میکنی :31: منبع لطفا :46: اگه درست باشه واقعا نمیدونم چی باید مژدگانی بدم :40:

حسین1
23-06-2010, 21:03
این یه سیستم امنیته که تازه رو اوپراتورها گزاشتن ربطی به گوشیت نداره خیالت راحت.:46:
در ضمن 59 دقیقه صحبت میکنی مخت میپزه ها :18: مخصوصا اگه سیمکارتت همراه اول باشه :31:

سلام
با تشکر سیم کارتم همراه اوله ولی معمولا جلو کولر میحرفم که زیاد نپزم. احتمالا همینطوره چون خود سایت سونی اریکسونم از این مشکل تعجب کرد.فقط این کار مثلا باعث چه امنیتی میشه

hadi-emperor
23-06-2010, 21:07
ممنون. قیمت ساتیو چنده؟

ninaz_khanoom
23-06-2010, 22:37
سلام
با تشکر سیم کارتم همراه اوله ولی معمولا جلو کولر میحرفم که زیاد نپزم. احتمالا همینطوره چون خود سایت سونی اریکسونم از این مشکل تعجب کرد.فقط این کار مثلا باعث چه امنیتی میشه

من 3-4 سال پیش هم که زیاد با گوشی حرف میزدم بعد از 59:59 قطع میشد.. با ایرانسل هم چند بار حرف زدم قطع شد.. ربطی به گوشی و سیمکارت و ... نداره از روز اول همینجوری بوده :31: من با همه مدل گوشی امتحان کردم :31:

mahdi1360
23-06-2010, 22:55
سلام
مثلا اگه یه روزی یکی از دکمه های گوشید فشار داده شد و با یه جایی تماس گرفت و شما تا یه ساعت متوجه این تماس نشدید و طرف مقابل همینطور برا یه ساعت گوشی رو نگه داشت :18: گوشی اپراتور خودش تماسو قطع میکنه:31:

ممنون. قیمت ساتیو چنده؟

من تهران نیستم اما فکر کنم با گارانتی 480 تومن :5:

hoomi20022002
23-06-2010, 23:02
سلام دوستان . در کل چند نوع فرمت برای ساتیو وجود دارد . مثلا برای گوشی های قبلی نوکیا سه دکمه سبز ستاره و 3 باعث فرمت اساسی گوشی می شد این کار در ساتیو چی هست ؟

mahdi1360
24-06-2010, 14:22
کروش کجایی چرا جواب نمیدی :17:
منبع میخام :3:

سلام دوستان . در کل چند نوع فرمت برای ساتیو وجود دارد . مثلا برای گوشی های قبلی نوکیا سه دکمه سبز ستاره و 3 باعث فرمت اساسی گوشی می شد این کار در ساتیو چی هست ؟

ساتیو که سه تا دکمه بیشتر نداره :31: شما هم چه فرقی میکنه با همون کد 7370 مستر ریست کنی کار همون سه دکمه رو میکنه :46:

abbasgh66
24-06-2010, 20:38
سلام

الان مسئله پزیدن مخت نیست مسئله اینه که چه فکی داری !
فکر نکنم کولر در این مورد مفید باشه ! هس ؟:46:

hoomi20022002
24-06-2010, 23:40
ُلام دوستان . من بعد از -- کردن گوشی و آپدیت اون چندتا برنامه ریختم به اون . ولی الان بعد از آپدیت چند بار گوشی هنگ کرده و هنگام ارسال فایل با بلوتوث در وسط ارسال متوقف میشه و اطلاعات نه از گوشی ارسال میشه و نه به گوشی وارد میشه ؟ علت این مشکلات چی می تونه باشه ؟ بعد از آپدیت این مشکلا بوجود آمده .:14::020::55:

hessam_sz
25-06-2010, 00:51
مثلا اگه یه روزی یکی از دکمه های گوشید فشار داده شد و با یه جایی تماس گرفت و شما تا یه ساعت متوجه این تماس نشدید و طرف مقابل همینطور برا یه ساعت گوشی رو نگه داشت :18: گوشی اپراتور خودش تماسو قطع میکنه:31:

من تهران نیستم اما فکر کنم با گارانتی 480 تومن :5:

من هفته پيش از كيش قيمت گرفتم با گارانتي 420 البته نپرسيدم چه گارانتي

mahdi1360
25-06-2010, 08:01
ُلام دوستان . من بعد از -- کردن گوشی و آپدیت اون چندتا برنامه ریختم به اون . ولی الان بعد از آپدیت چند بار گوشی هنگ کرده و هنگام ارسال فایل با بلوتوث در وسط ارسال متوقف میشه و اطلاعات نه از گوشی ارسال میشه و نه به گوشی وارد میشه ؟ علت این مشکلات چی می تونه باشه ؟ بعد از آپدیت این مشکلا بوجود آمده .:14::020::55:

شما مشکلت با مستر ریست کردن حل میشه اما باید بیخیال هـک بشی :41: چون با مستر ریست میپره :31: اگه خیلی نیاز داری که گوشیت هـک باقی بمونه یه دور دیگه آپدیت کن شاید مشکلت حل بشه :46:

kurosh08
26-06-2010, 07:22
آقا اون قضیه سیمبین 3 رو ول کنین یه سری به لینک های زیر بزنین ببینین چه خبره. خیلی خیلی جالبه.

صفحه اصلی سایتش:

URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

اینجا در مورد آپدیت جدید سونی اریکسون بحث شده. این سایت برای ارتباط با سونی اریکسونه و کاملاً سایت رسمی سونی اریکسونه. .

لینجا بیاین و برای اپدیت جدید ساتیو به سونی اریکسون اعتراض کنین:

nima2424
26-06-2010, 09:51
سلام
من هر چند وقت یکبار این این پیغام رو گوشیم ظاهر میشه "
sim card error
حتما باید گوشیمو خاموش کنم تا برطرف بشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟

koh
26-06-2010, 09:57
سلام
من هر چند وقت یکبار این این پیغام رو گوشیم ظاهر میشه "
sim card error
حتما باید گوشیمو خاموش کنم تا برطرف بشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟

باید بری سیم کارتت را تعویض کنی
توجه داشته باش که نوع سیم کارتها متفاوت است و حتما از نوع دوم باشد و پشت آن نوشته باشد contract ref : 468 :

kurosh08
26-06-2010, 10:19
برای اپدیت جدید ساتیو این موارد رو فعلاً درخواست کردند:

Improvements SE could make for next Satio update
1) Kinetic scrolling throughout the whole UI
2) Upgrade to Symbian ^3 (the phone can handle it; has the graphics and processor power)
3) Correct the issues with T9 dictionary
4) Make phone faster
5) Give Vivaz home screen
6) Kinetic scrolling when using the Internet
7) Flash lite 3.1 also flash 10.1(as adobe have confirmed phones with arm a8 cortex clocked 600MHz + will get this) integrated throughout whole UI including Internet
8) Media search function in media player
9) Make phone louder ( loudspeaker when receiving call, when playing music out loud)
10) Voice dialing
11) Smileys and animation in SMS messaging
12) HD or WVGA recording with auto continuous focusing
13) Visualizer in music player
14) Ability to update firmware via FOTA
15) Better picture quality and faster camera menu
16) Settings in Media Menu ( change back picture, theme etc.)
17) Force-Flash in camera settings
18) Increase sharpness (Photos)
19) Use Geotaging Info in Google maps (like in C905...)
20) Single tap interface throughout whole UI
21) Auto change to full qwerty mode if you make you phone landscape from alphanumeric mode
22) Able to be hacked again (hellox2)
23) Standby improvement (battery)
24) Integrated EQ in media player (allowing you to manually set your EQ up)
25) Option to turn on and off auto music leveling system (as it ruins your music experience)
26) Full Facebook application not a third party application
27) Fix the screen lag that some people have (screen tearing)
28) Fix clock problem (clock losing time)
29) More pre-installed games and applications
30) Windows 7 Device Stage support
31) SensMe in media (Isn't the phone supposed to be a combination of Cybershot and Walkman?)
32) Proper zoom in media (When you zoom the photo enlarges but does not fill the whole screen! why?)
33) Kastor Effects (It has a graphics accelerator, why not use it?)
34) Upgraded YouTube and Google apps
35) 3D task manager
36) Faster kinetic scrolling in media
37) Volume level pop up throughout the UI not just the Media and home screen.
38) Upgrade the web browser to V2
39) Sign AppTRK (so developers do not have to ---- their phone to write programs.)
40) Improve phone search
41) Add Arm Cortex A8 Neon support like the i8910 to make the some applications faster
42) Fix dead links ( I do not want to click a link and see a page not found message)
43) Add Snapfish support like the Vivaz
44) Ability to add/remove words from t9
45) Add smart search to dialler (previous SE phones had it)
46) Improve microphone quality (video/sound recording is very quiet)
47) Ability to play HD films on phone
48) RDS in radio

منبع:

اینجا ثبت نام کنین و رای بدین:

bardiya_em
26-06-2010, 10:59
سلام دوستان یه برنامه واسه نقشه و GPS میخوام که 100% کار کنه و رو Satio تست شده باشه:46:

total_overdose
26-06-2010, 13:22
سلام دوستان یه برنامه واسه نقشه و GPS میخوام که 100% کار کنه و رو Satio تست شده باشه:46:
سلام
نوکیا مپس ورژن کرک شده
اینم لینکش برای دانلود

mahdi1360
26-06-2010, 18:47
برای اپدیت جدید ساتیو این موارد رو فعلاً درخواست کردند:

منبع:

اینجا ثبت نام کنین و رای بدین:

اینجا که فیلتره :41:

feryshad
26-06-2010, 19:10
سلام همه

شعبه مالزی سونی اریکسون تو فیس بوک تایید کرده که آپدیت جدید ساتیو اواخر اگوست یعنی اوایل شهریور ریلیز میشه ...

Yes, there will be a new firmware release sometime end August. Kindly look out for update in
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Satio is not capable of HD video recording though.

و گفته که ساتیو HD فیلمبرداری نخواهد کرد

Satio is not designed to support HD recording

R@R#M@N
26-06-2010, 19:18
دمه سونی گرم که زورچپون ستیو رو اچ دی نکرد !
وقتی ساپورت نمیکنه اچ دی 22 فریم با صدای مزخرف نذاشت !
اینجاس که تشکر میکنم :دی

hessam_sz
26-06-2010, 22:01
ميشه لطفا يكي اينارو ترجمه كنه؟من بعضي چيزاشو نفهميدم

R@R#M@N
26-06-2010, 23:26
ببنین این نرم افزار نصب میشه
شما هم یه تست بزنید و نتیجرو اعلام کنین !!

farshadtizhoosh
27-06-2010, 04:52
سلام
ديروز مجله gsm را خريدم براي ساتيو يكي از مواردش اين بود:
با مشاهده ويديوهاي فلش در مرورگر حافظه RAM به سرعت پر مي‌شود.
همچنين نوشته بود:
اجراي برنامه ها با سيستم عامل سيمبين زياد خوب نيست و در اجراي برنامه ها كند عمل مي كند.:19:
شما دوستان كه اين گوشي را دارين اين دو مورد را يه بررسي مي‌كنيد؟
ممنون:11:

hadi-emperor
27-06-2010, 09:15
آقایون و خانوم های ساتیو دار توجه فرمایند:(!)
من یه نقد کوچولو از N97 در تاپیک این گوشی کردم. اگه می دونستم که با عصبانیت اونا روبرو میشم هیچوقت اینکارو نمیکردم! حالا از شما دوستان می خوام که از ساتیو دفاع کنید و نگذارید که بیشتر از این تحقیرش کنند.

آدرس اون تاپیک اینه:

ممنون از حسن همکاریتون در راه زایه کردن N97 داران مغرور!

bardiya_em
27-06-2010, 11:12
سلام
نوکیا مپس ورژن کرک شده
اینم لینکش برای دانلود

دوست عزیز با تشکر از شما من با singsis نتونستم ساین کنم ولی به سایت opda رفتم و For PC:SignSISTool.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود کردم و به وسیله فایلی که در آن بود بالاخره ساین کردم.
در ضمن برنامه های کاربردی مثل چراغ قوه و کرنومترو... میخوام.
ممنون

bardiya_em
27-06-2010, 19:04
ميشه لطفا يكي اينارو ترجمه كنه؟من بعضي چيزاشو نفهميدم
دوست عزیز چیو متوجه نمیشی ؟

mahdi1360
27-06-2010, 21:02
چشم فردا میزارم برات :46:

سلام
ديروز مجله gsm را خريدم براي ساتيو يكي از مواردش اين بود:
با مشاهده ويديوهاي فلش در مرورگر حافظه RAM به سرعت پر مي‌شود.
همچنين نوشته بود:
اجراي برنامه ها با سيستم عامل سيمبين زياد خوب نيست و در اجراي برنامه ها كند عمل مي كند.:19:
شما دوستان كه اين گوشي را دارين اين دو مورد را يه بررسي مي‌كنيد؟
ممنون:11:
نخیر همچین چیزی اصلا نیستش :41:

آقایون و خانوم های ساتیو دار توجه فرمایند:(!)
من یه نقد کوچولو از N97 در تاپیک این گوشی کردم. اگه می دونستم که با عصبانیت اونا روبرو میشم هیچوقت اینکارو نمیکردم! حالا از شما دوستان می خوام که از ساتیو دفاع کنید و نگذارید که بیشتر از این تحقیرش کنند.

آدرس اون تاپیک اینه:

ممنون از حسن همکاریتون در راه زایه کردن N97 داران مغرور!

اینجا که چیزی نبود :31:

hadi-emperor
27-06-2010, 21:05
چیزی نبود چون طبق مقررات پاکش کردند.
.
.
ولی عجب بحث خفنی بود! فکر کنم دیگه جرئت نکنن که جلوی ساتیو افه بیان!

DariushGreat
27-06-2010, 21:26
چیزی نبود چون طبق مقررات پاکش کردند.
.
.
ولی عجب بحث خفنی بود! فکر کنم دیگه جرئت نکنن که جلوی ساتیو افه بیان!

خوشت میاد دعوا راه بندازی؟! :دی بیخیال بابا... گوشی برای آدم وفا نداره... این دوستی هاست که میمونه... :10:

kurosh08
28-06-2010, 09:21
بچه ها حال کردین چطوری جواب N97 دارا رو دادم. :8:
آخرش مجبور شدن همه پستا رو پاک سازی کنن.
این P30world هم که دیگه آخر انتقاد پذیریه.
زودتر پستم رو بخونین تا پاکش نکردن :31:

hadi-emperor
28-06-2010, 10:38

واقعا دمت گرم:27: خیلی قشنگ پوزشونو زدی:16::16::16::16::16::16:

حال کردیم

mahdi1360
28-06-2010, 14:18

من که چیزی ندیدم حالا تو چی گفتی :31:

hessam_sz
28-06-2010, 16:51
دوست عزیز چیو متوجه نمیشی ؟

همين مواردي كه در آپديت جديد درخواست كردن

mahdi1360
28-06-2010, 21:01

من تست کردم شد 627 :46:

kurosh08
29-06-2010, 06:52
من که چیزی ندیدم حالا تو چی گفتی :31:

وقتی پستا رو پاک کنن شما بایدم چیزی نبینین :19:
:10:

kurosh08
29-06-2010, 09:09
بازی Real Football 2010 هم میخواد برای N8 بیاد

منبع:
یعنی این بازی ها روی ساتیو اجرا میشن؟؟؟
من خیلی امیدوارم
:8:

mahdi1360
29-06-2010, 21:14
بازی Real Football 2010 هم میخواد برای N8 بیاد

منبع:
یعنی این بازی ها روی ساتیو اجرا میشن؟؟؟
من خیلی امیدوارم
:8:

اجرا شدن که 100% مطمئن باش :46: راستی تا حالا n8 ندیده بودم چه زشته :31:

kurosh08
30-06-2010, 07:31
اجرا شدن که 100% مطمئن باش :46: راستی تا حالا n8 ندیده بودم چه زشته :31:

فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه
از این به بعد به جای واژه مجهول N8 از واژه مینی لپ تاب استفاده کنین :31:
Nokia N8 = :40:

hadi-emperor
30-06-2010, 08:52
خداییش استعداد نوکیا در زمینه طراحی گوشی در حد فسیل مرغه!
من خودم به شخصه هیچ کدوم از گوشی های نوکیا برام جذاب نبوده.
باید به نوکیا در زمینه ریغ زدن مدال بدن!
.
.
حالا راستی تفاوت های N8 با ساتیو زیاده؟

kurosh08
30-06-2010, 09:13
خداییش استعداد نوکیا در زمینه طراحی گوشی در حد فسیل مرغه!
من خودم به شخصه هیچ کدوم از گوشی های نوکیا برام جذاب نبوده.
باید به نوکیا در زمینه ریغ زدن مدال بدن!
.
.
حالا راستی تفاوت های N8 با ساتیو زیاده؟

تفاوت خاصی ندارن:
سیستم عاملش Symbian ^3 هستش و اپن سورسه.
فیلم برداریش HD هستش و اونجوری که تعریف میکنن خیلی خفنه. در ضمن بزرگتری لنز موبایل رو داره و ظاهراً عکس برداریش هم خفنه.
قابلیت USB Host داره . (یعنی اینکه میتونی فلش مموری رو بهش وصل کنی و گوشی اونو به عنوان حافظه میشناسه و یا یه گوشی دیگه رو با USB بهش وصل کنی و اون گوشی رو به عنوان حافظه میشناسه)
صفحه نمایشش AMOLD هستش و ضد خشه.
تاچش از نوع خازنی هستش.
قابلیت مولتی تاچ داره.
خروجی HDMI داره و قابلیت پخش صدای دالبی رو داره.
بلوتوثش نسخه 3 هستش و سرعتش فوق العاده هستش.
16 گیگ حافظه داخلی داره.
CPU این گوشی 680 مگارهرتز از نوع خفن به همراه یه شتاب دهنده گرافیکی خیلی خیلی قوی.
قطب نمای دیجیتال.
FM transmitter داره
بدنه N8 از جنس آلمینیوم هستش و کاملاً فلزیه.
خروجی 3.5 میلی متری صدا داره.
...
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
:18::18:

bardiya_em
30-06-2010, 09:26
تفاوت خاصی ندارن:
سیستم عاملش Symbian ^3 هستش و اپن سورسه.
فیلم برداریش HD هستش و اونجوری که تعریف میکنن خیلی خفنه.
قابلیت USB Host داره . (یعنی اینکه میتونی فلش مموری رو بهش وصل کنی و گوشی اونو به عنوان حافظه میشناسه و یا یه گوشی دیگه رو با USB بهش وصل کنی و اون گوشی رو به عنوان حافظه میشناسه)
صفحه نمایشش AMOLD هستش و ضد خشه.
تاچش از نوع خازنی هستش.
قابلیت مولتی تاچ داره.
خروجی HDMI داره و قابلیت پخش صدای دالبی رو داره.
بلوتوثش نسخه 3 هستش و سرعتش فوق العاده هستش.
16 گیگ حافظه داخلی داره.
CPU این گوشی 680 مگارهرتز از نوع خفن به همراه یه شتاب دهنده گرافیکی خیلی خیلی قوی.
قطب نمای دیجیتال.
FM transmitter داره
بدنه N8 از جنس آلمینیوم هستش و کاملاً فلزیه.
خروجی 3.5 میلی متری صدا داره.
...
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
:18::18:
با وجود غرور رو ساتیو: ساتیو با دوربین 12مگاپیکسل و شاهکار سونی اریکسون از این گوشی پیزوری نوکیا خیلی بهتره:12::31:

---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

دوستان نرم افزاره چراغ قوه که 100% کار کنه کسی سراغ داره ؟

koh
30-06-2010, 10:00
N8 چند فی می خوره؟

kurosh08
30-06-2010, 10:23
با وجود غرور رو ساتیو: ساتیو با دوربین 12مگاپیکسل و شاهکار سونی اریکسون از این گوشی پیزوری نوکیا خیلی بهتره:12::31:

:31::31::31::31::31:
گوشی پیزوری :18:
بابا تعصب

nima4444
30-06-2010, 11:53
سلام منم یه تجربه ای دارم .من گوشی دومم 700.سومی k800.چهارمی k850.و الان n97.
البته من که اصلآ نوکیا دوست ندارم اینم دارم می فروشم که ستیو بخرم.
گوشی سوم و چهارمم رو وقتی خریدم خوب مغازه دارها مقدار کلاه برداریشون هی می ره بالاتر دیگه با اینکه من گوشی رو زیرو رو می کنم یعنی واقعآ یهو 2-3 ساعت تو مغازه ام. اما خوب سومی ایرادشو یادم نیست ولی کا 850 فیلمبرداریش ایراد داشت یعنی خط می انداخت وسطش بعد از چند بار فیلمبرداری درست شد. سونی اریکسون عین خورشت قورمه سبزی می مونه بعد از یه مدت جا میفته. و مشکلاش حل می شه.
ولی خدایی تو ایران هرچی گوشیتو قدیم تر خریده باشیی کیفیتش بالاتره. من اولین گوشیم 6230 بود دوربین vga اصلآ دبلییو 700 به پاش نمی رسد.

یه سئوالم دارم امروز 9 تیره.چرا من زنگ می زنم با گارانتی کامتل می گه 500 با کابل. با سیتادل با کابل و رم می گه 510. یعنی گرون شده .؟؟؟؟؟ همینجا بچه ها گفته بودن که 460 اینطورا با گارانتی خریدن.... کمکم کنین من می خوام بخرم...

ساتیو گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا می گین با گارانتی 460-70.
کامتل میگه 500. سیتادل هم می گه 510................. از کجا بگیرم با اون قیمتای شما.البته بدون گارانتی 430

Hmd935عزیز می شه بگی این کامتل 440 تومن کجاس؟؟؟ من برم بگیرم

من الان ان97 دارم خیلی خنگه.... واقعآ می گم من همیشه اریکسون داشتم. کسی اگه با سونی اریکسون کار کنه بعد نوکیا بخره می فهمه چی می گم. se خیلی امکانات خوب و ریزی واسه دسترسی و شورتکاتای خوبی داره .

من ان 97 رو 650 تومن خریدم ولی واقعآ پشیمونم.البته اون موقع ستیو رو هم دیدم ولی قیمتش خیلییییی بالاتر از این حرفا بود

بابا یعنی چی؟ تو جعبه باید رم.کابل تی وی. مموری ریدر. کیف ... باشه یا نه؟؟؟؟
اتصالات که می گه نیست. کامتل می شه کابل هست رم نیست.سیتادل می گه رم و کارت هست!!!!!!!!!!!

REZAt1980
30-06-2010, 13:46
قیمت دیروز علاالدین.

ساتیو قرمز 415 و مشکی 430

nima4444
30-06-2010, 14:07
اگه این قیمت با گارانتی اصلیه می شه بگین گارانتیش چی بود و کدوم طبقه و مغازه .و تو جعبه اش چیا داشت؟ ممنون می شم

bardiya_em
30-06-2010, 20:29
قیمت دیروز علاالدین.

ساتیو قرمز 415 و مشکی 430
منم مشکی رو همین قیت خریدم 26 خرداد گارانتی هم اصلا اعتقادی ندارم و همه میگن پارس کامتل و اصلی هم وجود نداره من هم کارت گارانتی که میخواست با دست بنویسرو اصلا نگرفتم و توصیه میکنم واسه تعمیر اصلا گارانتی نبر گوشیو:20::46:

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

اگه این قیمت با گارانتی اصلیه می شه بگین گارانتیش چی بود و کدوم طبقه و مغازه .و تو جعبه اش چیا داشت؟ ممنون می شم
بری طبقه سوم این قیمت پیدا میکنی شایدم کمتر توضیحات پست بالارو بخون:46:

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

بری طبقه سوم این قیمت پیدا میکنی شایدم کمتر توضیحات پست بالارو بخون:46:

bardiya_em
30-06-2010, 20:35
سلام منم یه تجربه ای دارم .من گوشی دومم 700.سومی k800.چهارمی k850.و الان n97.
البته من که اصلآ نوکیا دوست ندارم اینم دارم می فروشم که ستیو بخرم.
گوشی سوم و چهارمم رو وقتی خریدم خوب مغازه دارها مقدار کلاه برداریشون هی می ره بالاتر دیگه با اینکه من گوشی رو زیرو رو می کنم یعنی واقعآ یهو 2-3 ساعت تو مغازه ام. اما خوب سومی ایرادشو یادم نیست ولی کا 850 فیلمبرداریش ایراد داشت یعنی خط می انداخت وسطش بعد از چند بار فیلمبرداری درست شد. سونی اریکسون عین خورشت قورمه سبزی می مونه بعد از یه مدت جا میفته. و مشکلاش حل می شه.
ولی خدایی تو ایران هرچی گوشیتو قدیم تر خریده باشیی کیفیتش بالاتره. من اولین گوشیم 6230 بود دوربین vga اصلآ دبلییو 700 به پاش نمی رسد.

یه سئوالم دارم امروز 9 تیره.چرا من زنگ می زنم با گارانتی کامتل می گه 500 با کابل. با سیتادل با کابل و رم می گه 510. یعنی گرون شده .؟؟؟؟؟ همینجا بچه ها گفته بودن که 460 اینطورا با گارانتی خریدن.... کمکم کنین من می خوام بخرم...

ساتیو گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا می گین با گارانتی 460-70.
کامتل میگه 500. سیتادل هم می گه 510................. از کجا بگیرم با اون قیمتای شما.البته بدون گارانتی 430

Hmd935عزیز می شه بگی این کامتل 440 تومن کجاس؟؟؟ من برم بگیرم

من الان ان97 دارم خیلی خنگه.... واقعآ می گم من همیشه اریکسون داشتم. کسی اگه با سونی اریکسون کار کنه بعد نوکیا بخره می فهمه چی می گم. se خیلی امکانات خوب و ریزی واسه دسترسی و شورتکاتای خوبی داره .

من ان 97 رو 650 تومن خریدم ولی واقعآ پشیمونم.البته اون موقع ستیو رو هم دیدم ولی قیمتش خیلییییی بالاتر از این حرفا بود

بابا یعنی چی؟ تو جعبه باید رم.کابل تی وی. مموری ریدر. کیف ... باشه یا نه؟؟؟؟
اتصالات که می گه نیست. کامتل می شه کابل هست رم نیست.سیتادل می گه رم و کارت هست!!!!!!!!!!!
دوست عزیز منم به سونی اریکسون خیلی بیشتر از نوکیا اعتقاد دارم و اولین نوکیا هم که داشتم 6630 بود وخیلی راضی نبودم بعد ٌw810i و الانم ستیو که از سونی اریکسون خیلی راضیم توی جعبه ستیو هم همه چیز هست موقع خرید حواست باشه که کابل TV و کیف رو بر ندارن و حتما آپدیت کن که اگه نکنی خیلی خنگه و این هم که میگن باید برنامه بریزی بیخود میگن میخوان پول بیخود بگیرن

hkhafan
01-07-2010, 07:03
دوستان نرم افزاره چراغ قوه که 100% کار کنه کسی سراغ داره ؟

سلام ،

برای چراغ قوه بهتر نیست از همون چراغ مربوط به دوربین فیلم برداری استفاده کنین؟ ( خیلی پرنوره ها :20: )

kurosh08
01-07-2010, 07:14
بچه ها دیگه اونقدرم که شما میگین نوکیا خنگ نیست که :46:
من گوشی اولم N73 بود و واقعاً اون موقع که این گوشی رو داشتم یه امپراطوری برای خودش بود.
بعدش که N95 خریدم دیگه گوشیش دیوانه بود و هنوزم که هنوزه در زمینه دوربین با خیلی از گوشی های جدید بازار کل میندازه.
گوشی بعدیم 5800 بود که اولین گوشی S60v5 بود و اون موقع که خریده بودم مشکلات زیادی داشت، ولی نوکیا با آپدیت های پیاپی مشکلاتش رو حل کرد و الان با آپدیت ورژن 50 دیگه این گوشی یک گوشی فوق العاده محصوب میشه.
اما...
الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.:40:
خلاصه اینکه نوکیا یه مدتی عقب گرد داشت و کم کم داره دوباره به روزای خوبش میرسه. همین N8 میتونه بازارو قبضه کنه.
...
یه چیزی دیروز کابل TV ساتیو رو خریدم با قیمت 7000 تومان :8:

nima4444
01-07-2010, 10:13
اره منم تا قبل از ان 97 که الان دارم همیشه با گارانتی های بیخودی می خریدم و 60-70 تومن زیر قیمت هم پیدا می کردم چون تمام جمهوری رو می گشتم و گوشی رو کامل چک می کردم اما الان راستش می ترسم چون یه دو سالی هست که دیگه واسه خرید گوشی نیوفتادم به جونش... البته می دونم که گارانتی چرته. اگه کسی جای مطمئن سراغ داره بهم معرفی کنه یه راست برم از اونجا بخرم.خیلی هم زور داره که اینهمه پول زور بدی اخرشم هیچی.... نمی دونم.
کسی می تونه تمام چیزایی که لازمه چک بشه رو بهم بگه؟ اون کد مخفی که همه ی اینا رو چک می کنه رو بلدم. خش رو بدنه و لنز نباشه. پیج ها سالم باشه. دیگه چی؟
یه کدی هست که می زنیم سریال گوشی با باطری و چسب رو جعبه یکی باید باشه .اون چند بود؟

nima4444
01-07-2010, 10:24
اره این که برنامه بریزم که بیخوده منم سر کا 800 یه سری به زور واسم ریخت 15 تومن هم حدود 4 سال پیش ازم گرفت منم اونموقع خیلی وارد نبودم تو برنامه گرفتن از اینترنت تازه گفت انتی ویروس هم می ریزم اگه نریزی ویروسی بشه پای خودت و از این حرفا...
می گم که نمی شه بهشون اعتماد کرد.
دارم پشیمون می شم کم کم ...برم بدون گارانتی بگیرم یعنی؟؟؟

mahdi1360
01-07-2010, 14:37
بچه ها دیگه اونقدرم که شما میگین نوکیا خنگ نیست که :46:
من گوشی اولم N73 بود و واقعاً اون موقع که این گوشی رو داشتم یه امپراطوری برای خودش بود.
بعدش که N95 خریدم دیگه گوشیش دیوانه بود و هنوزم که هنوزه در زمینه دوربین با خیلی از گوشی های جدید بازار کل میندازه.
گوشی بعدیم 5800 بود که اولین گوشی S60v5 بود و اون موقع که خریده بودم مشکلات زیادی داشت، ولی نوکیا با آپدیت های پیاپی مشکلاتش رو حل کرد و الان با آپدیت ورژن 50 دیگه این گوشی یک گوشی فوق العاده محصوب میشه.
اما...
الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.:40:
خلاصه اینکه نوکیا یه مدتی عقب گرد داشت و کم کم داره دوباره به روزای خوبش میرسه. همین N8 میتونه بازارو قبضه کنه.
...
یه چیزی دیروز کابل TV ساتیو رو خریدم با قیمت 7000 تومان :8:

با سلام :11:
کروش جان من گوشی قبلیم ان82 بود الان که سونی اریکسون دارم متوجه میشم که نوکیا همچین مالیم نبود :41: کسی که از گوشیهای سونی اریکسون استفاده نکرده نمیتونه متوجه بشه چه باحالن:31:
در مورد آپدیت های نوکیا باید بگم که برا ان82 اینطور که میگی نیست برای ان82 یه ورژن 35 داد که آخرین آپدیت ان82 بود ولی بعد از آپدیت متوجه شدیم که چه بلایی سرمون آمد واقعا گوشی افتضاح شده بود. :2:
در مورد این حرفتم (( الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.:40:)) نمیخام دسترو رو کنم بیخیال :31:

اره منم تا قبل از ان 97 که الان دارم همیشه با گارانتی های بیخودی می خریدم و 60-70 تومن زیر قیمت هم پیدا می کردم چون تمام جمهوری رو می گشتم و گوشی رو کامل چک می کردم اما الان راستش می ترسم چون یه دو سالی هست که دیگه واسه خرید گوشی نیوفتادم به جونش... البته می دونم که گارانتی چرته. اگه کسی جای مطمئن سراغ داره بهم معرفی کنه یه راست برم از اونجا بخرم.خیلی هم زور داره که اینهمه پول زور بدی اخرشم هیچی.... نمی دونم.
کسی می تونه تمام چیزایی که لازمه چک بشه رو بهم بگه؟ اون کد مخفی که همه ی اینا رو چک می کنه رو بلدم. خش رو بدنه و لنز نباشه. پیج ها سالم باشه. دیگه چی؟
یه کدی هست که می زنیم سریال گوشی با باطری و چسب رو جعبه یکی باید باشه .اون چند بود؟
به نظر من بدون گارانتی بگیر من همیشه این کارو میکنم. :46: سونی ترس نداره بدون گارانتی بگیر
#06#* این کدو بزن شماره سریالو بهت میده با #0000#* هم میتونی فریمور گوشی رو چک کنی

اره این که برنامه بریزم که بیخوده منم سر کا 800 یه سری به زور واسم ریخت 15 تومن هم حدود 4 سال پیش ازم گرفت منم اونموقع خیلی وارد نبودم تو برنامه گرفتن از اینترنت تازه گفت انتی ویروس هم می ریزم اگه نریزی ویروسی بشه پای خودت و از این حرفا...
می گم که نمی شه بهشون اعتماد کرد.
دارم پشیمون می شم کم کم ...برم بدون گارانتی بگیرم یعنی؟؟؟
هیچ برنامه ای نخا بخودی ازت پول نگیرن هرچی بخای اینجا برات فراهمه :46:
شاد باشین:11:

hoomi20022002
01-07-2010, 15:50
سلام خدمت دوستان عزیر و هم موبایلی !!!
من نمی دونم چرا وقتی نوکیا م÷ رو استفاده می کنم وقتی می خوام ببندمش . گوشی هنگ می کنه و exit نمی کنه و جی پی اس روشن می مونه و باید گوشی رو خاموش روشن بکنم .لطفا کمک کنید .

bardiya_em
01-07-2010, 18:03
سلام ،

برای چراغ قوه بهتر نیست از همون چراغ مربوط به دوربین فیلم برداری استفاده کنین؟ ( خیلی پرنوره ها :20: )
دوست عزیز بهتر هست ولی دردسرش زیاده و بعد از چند ثانیه خاموش میشه مگر اینکه فیلم برداری کنی ولی نرم افزار میتونه همونو روشن کنه:20:

abbasgh66
01-07-2010, 19:39
یه مدت ساتیو قیمتش میومد پایین ولی دقت کردین این مدت داره کم کم گرون میشه ؟

اینجوری نیس ؟!:41:

abbasgh66
01-07-2010, 21:08
با استفاده از این برنامه، گوشی شما تبدیل به یک چراغ قوه رنگی خواهد شد که با فشار کلید وسط روشن شده و با انتخاب هر کدوم از فلش‌های چپ یا راست، یکی از رنگ‌ها انتخاب می شود و با انتخاب فلش‌های بالا و پایین، کم رنگ و پررنگ می شود.
برای برگشت هم روی هر بخشی از صفحه می‌تونید کلیک کنید.

دانلود

mahdi1360
01-07-2010, 22:35
سلام خدمت دوستان عزیر و هم موبایلی !!!
من نمی دونم چرا وقتی نوکیا م÷ رو استفاده می کنم وقتی می خوام ببندمش . گوشی هنگ می کنه و exit نمی کنه و جی پی اس روشن می مونه و باید گوشی رو خاموش روشن بکنم .لطفا کمک کنید .
دوست عزیز میشه فریمور گوشیتو بگی آیا آپدیت کردی یا نه؟

یه مدت ساتیو قیمتش میومد پایین ولی دقت کردین این مدت داره کم کم گرون میشه ؟

اینجوری نیس ؟!:41:

اره راست میگی منم متوجه این قضیه شده بودم اما فکر میکردم موقتیه اما نه مثل اینکه ساتیو میخاد گرونتر هم بشه :13:

abbasgh66
01-07-2010, 23:45
مثل اینکه ساتیو میخاد گرونتر هم بشه :13:

حالا شما گوشیتونو گرفتین راحتین
ولی ما تا اومدیم ساتیو بخریم گرون میشه . چه شانسی داریم :41: :19:

nima4444
02-07-2010, 12:37
اینجا یه چیزی مثل پایه هست که مموری استیکه. این چیه؟؟؟؟؟ تو جعبه هاش هست یا کش رفتن؟؟؟؟

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

نکنه رم ریدر که می گن اینه؟

nima4444
02-07-2010, 12:46
به چه دردی می خوره .یعنی چیکار باهاش می کنن. مسخره ام نکنینا...منظورم اینه که این به رم ریدر نمی خوره قیافه اش

mahdi1360
02-07-2010, 14:08
حالا شما گوشیتونو گرفتین راحتین
ولی ما تا اومدیم ساتیو بخریم گرون میشه . چه شانسی داریم :41: :19:
دوست گلم من گرفتم 550 تومن تازه بدون گارانتی حالا شما ارزون بگیرین برید باحاش حال کنید :31:

به چه دردی می خوره .یعنی چیکار باهاش می کنن. مسخره ام نکنینا...منظورم اینه که این به رم ریدر نمی خوره قیافه اش

نیییییییییییییما چرا همه پستات دو تا دو تا هستش میتونستی بالایی رو ویرایش کنی بقیه جملتو بنویسی :46:
برا من که همچین چیزی نبود اگه ممکنه عکسشو بزار ببینیم چی هستش :31:

nima4444
02-07-2010, 14:35
URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
برو تو این سایته پایینش یسری عکس داره. اونی که مثل پایه می مونه رو میگم/
نه بابا الان با گارانتی 500 هستش.

ای بابا چرا ادرسه باز نمی شه. وای باید بگردم تو این همه صفحه دوباره پیداش کنم. خیلی چیز باحالی بود

bardiya_em
02-07-2010, 14:45
با استفاده از این برنامه، گوشی شما تبدیل به یک چراغ قوه رنگی خواهد شد که با فشار کلید وسط روشن شده و با انتخاب هر کدوم از فلش‌های چپ یا راست، یکی از رنگ‌ها انتخاب می شود و با انتخاب فلش‌های بالا و پایین، کم رنگ و پررنگ می شود.
برای برگشت هم روی هر بخشی از صفحه می‌تونید کلیک کنید.

دانلود

دوست عزیز نمیتونی یه برنامه پیدا کنی که Flash LED گوشی رو روشن نگه داره

kurosh08
02-07-2010, 15:02
پس داره گرون میشه :31:
من که 2 ماه قبل 475 گرفته بودن.
راستی قراره ماه آگوست آپدیت جدید ساتیو بیاد. یعنی 1 ماه دیگه :8:

mr_khodaei2008
02-07-2010, 17:54
سلام

دوستان قيمت الان اين گوشي چنده ؟ ميشه بگيد بدون گارانتيش

nima4444
02-07-2010, 19:38
ن الان تو پاساژ گلستان هروی قیمت کردم گفت440. با رم ریدر و کیف/ کابل تی وی نداشت.
با گارانتی کامتل( تقلبی)

راستی اونم که گفتم شبیه پایه هست رم ریدرشه

nima4444
02-07-2010, 19:40
من یه کا 850 دارم. تمیزه تقریبآ .حدود 2 سال کار کرده . چند بفروشم خوبه؟ حدودآ

hadi-emperor
02-07-2010, 21:41
بچه ها به نظر شما ساتیو چه رنگی بخرم؟
البته من یه پسرم. پس قاعدتا سلیقه م پسرونه است.
تا چند وقت پیش می خواستم نقره ای بخرم. ولی یه سری دوستام گفتن که رنگش میره!
قرمزش هم که دخترونه هس.
مشکیش هم که زیادی بی حاله!
حالا چیکار کنم؟

kurosh08
02-07-2010, 22:19
بچه ها به نظر شما ساتیو چه رنگی بخرم؟
البته من یه پسرم. پس قاعدتا سلیقه م پسرونه است.
تا چند وقت پیش می خواستم نقره ای بخرم. ولی یه سری دوستام گفتن که رنگش میره!
قرمزش هم که دخترونه هس.
مشکیش هم که زیادی بی حاله!
حالا چیکار کنم؟

مشکی بگیر
چون هم خیلی خوش رنگه. هم خیلی باکلاسه و هم رنگش نمیره. تازه جای اثر انگشت هم روش میفته!!
:8::31::10::8::21::27::31:

nima4444
02-07-2010, 23:19
اون اثر انگشت رو خوب اومدی:27:. منم رفتم از نزدیک دیدمش. فقط مشکی داشت واسه خودش ابهتی بود. نقره ای های سونی اریکسون خیلی زود رنگشون می ره.
قرمزشو دوست دارم از نزدیک ببینم اما نداشت. .ولی مشکیه خیلی ناز بود مشکی پر کلاغی:31:

nima4444
03-07-2010, 00:09
خدایی انقدر براق بود که حد نداشت

javad1948
03-07-2010, 07:16
با عرض سلام.
لطفا" در مورد کیفیت سایبرشات بودن گوشی دوربین این گوشی توضیح بدین
من c905 دارم واقعا" سایبرشاته. هر جور که گوشی رو حرکت بدی و عکس بگیری محاله که عکس تار بیفته. می خواستم در مورد ساتیو هم بدونم که اینجوریه یا نه؟

hoomi20022002
03-07-2010, 08:57
دوست عزیز میشه فریمور گوشیتو بگی آیا آپدیت کردی یا نه؟

اره راست میگی منم متوجه این قضیه شده بودم اما فکر میکردم موقتیه اما نه مثل اینکه ساتیو میخاد گرونتر هم بشه :13:

دوست من ابتدا گوشیمو -- کردم سپس آپدیت کردم . الان ام گوشی در حالت -- بود و هم برنامه رو ساین کردم اما باز اون ارور رو میده . شما خودتون رو ساتیو کدوم ورزن و نصب کردید

bardiya_em
03-07-2010, 09:28
مشکی بگیر
چون هم خیلی خوش رنگه. هم خیلی باکلاسه و هم رنگش نمیره. تازه جای اثر انگشت هم روش میفته!!
:8::31::10::8::21::27::31:
منم موافقم مشکی خیلی شاخه چه واسه دختر چه پسر در کل انتخاب خوش سلیقه هاست چون خودم مشکی دارم :8: :40: W810 هم که داشنم مشکی بود :10::40:

kurosh08
03-07-2010, 09:32
امضاء 1500 به اسم من ثبت شد: (برای آپدیت جدید ساتیو)

ninaz_khanoom
03-07-2010, 09:33
به نظر منم مشكيش خيلي قشنگ تره منم رفتم تو مغازه كه مشكلي بخرم ولي.. :41:
جاي انگشتي كه روش ميمونه خيلي بده :41: نقره اي خريدم و بعد از 3 ماه خدارو شكر هنوز رنگش نرفته :31:

kurosh08
03-07-2010, 10:53
به نظر منم مشكيش خيلي قشنگ تره منم رفتم تو مغازه كه مشكلي بخرم ولي.. :41:
جاي انگشتي كه روش ميمونه خيلي بده :41: نقره اي خريدم و بعد از 3 ماه خدارو شكر هنوز رنگش نرفته :31:

نقره ای خریدی :2:
:31::31::31:
:10:
یعنی اثر انگشت روش نمیمونه؟؟؟ چون رنگ مشکیش جنس بدنه به جوری هستش که خیلی راحت اثر انگشت روی میمونه.

javad1948
03-07-2010, 12:08
با عرض سلام.
من c905 دارم واقعا" سایبرشاته. هر جور که گوشی رو حرکت بدی و عکس بگیری محاله که عکس تار بیفته. می خواستم در مورد ساتیو هم بدونم که اینجوریه یا نه؟
دوستان لطفا" پاسخ بدین

Rjoun
03-07-2010, 12:51
با عرض سلام.
نمی دونم این آمار غلط که سایبرشات یعنی تکنولوژی تار نیافتنه از کجا اومده؟
بابا سایبرشات نام خط تولید دوربین های شرکت سونیه نه لنزه نه تکنولوژی.
حالا اگه منظور شما حساسیت به تکان در هنگام عکاسی باید بگم ساتیو توی محیط های داخل متاسفانه به حرکت حساسه و احتمال تار افتادن عکس هستش

mahdi1360
03-07-2010, 12:56
من یه کا 850 دارم. تمیزه تقریبآ .حدود 2 سال کار کرده . چند بفروشم خوبه؟ حدودآ
منم کا850 داشتم یه سال پیش فروختم 140 تومن بعد رفتم ان82 خریدم الانم که ساتیو دارم :21:

با عرض سلام.
من که تا حالا عکسام تار نشده البته خودش لرزش گیر دست داره بازم امتحان میکنم نتیجشو میگم :46: در ضمن سایبر شات بودن لنز ربطی به تار بودن یا نبودن نداره :46:

دوست من ابتدا گوشیمو -- کردم سپس آپدیت کردم . الان ام گوشی در حالت -- بود و هم برنامه رو ساین کردم اما باز اون ارور رو میده . شما خودتون رو ساتیو کدوم ورزن و نصب کردید

هومن جان اگه شما گوشیتو آپدیت کردی پس دیگه نمیتونی هـک کنی میخاستم برنامه خودمو برات آپلود کنم اما دیگه به درت نمیخوره :41: راستی شما وقتی میخای برنامه هاتو نصب کنی آیا گوشیتو در حالت هـک قرار میدیش یا نه :18:

bardiya_em
03-07-2010, 13:05
دوستان لطفا" پاسخ بدین
دوست عزیز تو حالت بدون فلاش میشه Image Stabiliser یعنی تثبیت عکس یا همون لرزشگیر رو روشن کرد. ولی در کل دوربینش موقع عکس گرفتن یکم خنگه ولی عکس که گرفت کره :8::20:

kurosh08
03-07-2010, 13:07
شما فقط کافیه از یه پنکه در حال حرکت سریع با فلش عکس بگیرین و به قدرت فوق العاده ساتیو پی ببرین.
بچه ها حتماً تست کنین. :8:
واقعاً عالیه
در ضمن اگه موقع عکس برداری فلش بزنه به هیچ عنوان عکستون تار نمیشه.

hessam_sz
03-07-2010, 15:42
اصلا اون حالت به اصطلاح دوستان سايبر شات در موقعي عمل ميكنه كه فلش بزنه در غير اين صورت همون c905 هم اين قابليت را نداره.
دوستان در آپديت جديد اشاره اي به مشكل ويبره نزدن اس ام اس رو حالت ذخيره در مموري كارت نشده؟

abbasgh66
03-07-2010, 20:07
اگه به این عکس و انعکاس نورش توجه کنی میفهمی که اثر انگشت رو کدومش میفته :46:

یه مقدار دقت کنید داد میزنه که رو مشکیش اثر انگشت میفته . به از نزدیک دیدن هم نیازی نیس راحت میفهمی !

mahdi1360
03-07-2010, 20:30
اگه به این عکس و انعکاس نورش توجه کنی میفهمی که اثر انگشت رو کدومش میفته :46:

یه مقدار دقت کنید داد میزنه که رو مشکیش اثر انگشت میفته . به از نزدیک دیدن هم نیازی نیس راحت میفهمی !

من که اصلا چیزی نفهمیدم :31: این عکس چیه و چطور ثابت کرد که رو مشکی اثر انگشت باقی میمونه :18:

abbasgh66
03-07-2010, 20:53
برید حال کنید :10:

The app uses flash LED and LCD screen as light resources and can be independently controlled. The features include Emitted color selection of LCD screen, swith lights on/off with special keys, Optional sound when light turns on/off, run phone torch in background and improved user interface.

لینک دانلود :

به دردتون می خوره ؟

من که اصلا چیزی نفهمیدم :31: این عکس چیه و چطور ثابت کرد که رو مشکی اثر انگشت باقی میمونه :18:

جل الخالق این جوانان چینی چه کارا که نمی کنن :18:

عکسش که این نبود !
عکسو سیو می کنم خودم آپلودش می کنم !
عکسش اینه :

دیگه شما ببخشید تقصیر من نبود !