مشاهده نسخه کامل
: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Original Titan
06-11-2009, 00:49
زورشون میگیره
آره اينجوري زورمون ميگيره :2: :دی
سامسونگ برند خوبيه ولي گوشي خوبي نيست :دی
ali_power42
06-11-2009, 03:10
دیروز رفته بودم علاءالدین و سه جا قیمت satio رو پرسیدم که دوتاشون میگفتن با گارانتی اصلی پارس کامتل 780 و 800 تومن(جالب اینکه یکی 20 تومن گرونتر میداد)
اما بعد رفتم شرکت ارتباط گستر بابک (ته راهرو) که نمایندگی اصلی تمام برندها رو داره و یک اطلاعیه بهم نشون داد که شرکت پارس کامتل (نماینده اصلی گوشیهای سونی اریکسون) گفته بود که شرکتهای دیگری با استفاده از اسامی بسیار شبیه به نام انها اقدام به تقلب کردن که یک نمونش شرکتی بنام پارس کامتل اراتل بود(کلمه اراتل بصورت خیلی ریز اضافه شده) که مغازه داران سودجو با هزارتا قسم و ایه به اسم گارانتی اصلی و لوازم اصلی اصلی اصلی میندازن به مردم و به شما هم نمیگن که اخر اسمش اراتل اضافه شده
خود فروشنده شرکت ارتباط گستر بابک گفت که هنوز ساتیو با گارانتی پارس کامتل وارد نشده و خودشون با گارانتی امارات 860 میفروشن(بدون هندزفری بلوتوث)
موقع خرید حواستون جمع باشه که گارانتی اصلی فقط شامل 2 کلمه هست: پارس + کامتل
نه بیشتر نه کمتر
سلام
من توی یه سایت دیدم قیمت رو زده 680 تومن وگفته که توی بازار حدود 300 تومن کاهش قیمت داشته(چون اولش با قیمت کاذب وارد شده!)
اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرتون در این مورد چیه؟
نبود استقبال برای این گوشی باعث شد تا بهای آن از 990 به 680 هزار تومان کاهش یابد
تا 500 تومن هم جا داره هنوز.
Original Titan
06-11-2009, 12:16
آره بابا نميرزه اين قيمتا!
گوشي كه 3-4 ماه دير اومده ديگه اين مسخره بازياش چيه؟ همون اول بايد از 700 شروع ميشد... ميومد تا 550 اينا
اگرچه این گوشی به دلیل قیمت بالا نتوانست مورد استقبال عموم مشتریان قرار گیرد و طی کمتر از یک ماه قیمت آن به شدت کاهش یافت
البته قیمت بالای این گوشی ( و البته کاذب) گویا عدم استقبال رو در پی داشته:20:
noisymind
06-11-2009, 13:04
دیگه همیشه هر گوشی اولش همینه دیگه.
پ990 با قیمت 1.400 اومد ! یادمه یکی از بچه های موبایلستان با همون قیمت خریده بود
دیدین که چه فروشی کرد و چه محبوبیتی کسب کرد
البته قیمت منصفانه این گوشی هم 600 تومن هست ! بلاخره دوربین 12 ای گفتن !
همون پیکسون 12 سامسونگ که فقط یه 12 مگا پیکسل داره 600 تومنه (البته جالب اینجاست که خیلی زودتر از ساتیو اومده تو بازار) ! بعد این گوشی سیستم عامل دار با این سی پی یو و ال سی دی و ... فعلآ 800 نمیارزه ؟؟ بی انصافی نیست ایتجوری میگین ؟؟
یعنی ارزون تر میشه مثلا بشه 500~450 که من htc touch diamond 2 رو نخرم و برای این صبر کنم؟ یا چون htc ویندوز موبایل داره همونو بخرم؟
یعنی ارزون تر میشه مثلا بشه 500~450 که من htc touch diamond 2 رو نخرم و برای این صبر کنم؟ یا چون htc ویندوز موبایل داره همونو بخرم؟
سلام
آخه ویندوز موبایل چه مزیتی به سیمبین داره؟
جز اینکه برنامه هاش کمتر از سیمبین هست
ضمن اینکه چون مایکروسافت می فروشدش قیمت گوشی رو الکی می بره بالا و در نتیجه اصولا توی رنج قیمت
خودش از گوشی های با سیستم عامل سیمبین امکانات کمتری داره(البته بطور کلی)
اگر دوباره اون طرح رجیستر کردن مخابرات تصویب بشه قیمت همه گوشی ها از جمله همین ساتیو هم میره بالا.دیگه فقط شرکهای رسمی وارد میکنند و افت قیمت گوشی ها هم دیر به دیر انجام میگیره
ali racer
06-11-2009, 14:42
اگر دوباره اون طرح رجیستر کردن مخابرات تصویب بشه قیمت همه گوشی ها از جمله همین ساتیو هم میره بالا.دیگه فقط شرکهای رسمی وارد میکنند و افت قیمت گوشی ها هم دیر به دیر انجام میگیره
تصویب شدن یه بحثه اجراش یه بحث دیگه !
خیال میکنی عاشق چشم و ابرو مردم بودن ریجستر رو برداشتن ؟:27:
نه داداش امکانات فنی و مالی اش رو نداشتن !
ضمنا اکثر گوشی های بازار سریال چنج میشن و این کار فقط به پر کردن جیب
چنجر های سریال کمک میکنه
سلام
به نظر من بیشترین نگرانی باید از حذف یارانه های انرژی باشه!!!
چون که این همه صبر می کنیم قیمت satio بیاد پایین بعد یارانه ها که حذف شد قیمتش میکشه بالا
چون نه مغازه دار و نه گارانتی پول حذف یارانه ها رو از جیب نمی زاره
از اون طرف هم دیدیم چه جوری قیمت ها رو کنترل می کنن
برای همین من زیاد امیدی به قیمت بعد از عید ندارم
Original Titan
06-11-2009, 15:31
ىست بالايي تاييد ميشه
بعد عيد شير تو شير ميشه! اصلا هيچي معلوم نيست! آفتاب فروردين كه زمين بوخوره همه چيز يهو گرون ميشه!
سلام
آخه ویندوز موبایل چه مزیتی به سیمبین داره؟
جز اینکه برنامه هاش کمتر از سیمبین هست
ضمن اینکه چون مایکروسافت می فروشدش قیمت گوشی رو الکی می بره بالا و در نتیجه اصولا توی رنج قیمت
خودش از گوشی های با سیستم عامل سیمبین امکانات کمتری داره(البته بطور کلی)
شما یه دفعه پریدی به آخر جمله پس جواب اول جمله کو یعنی قیمتش میاد رو 500~450 ؟
شما یه دفعه پریدی به آخر جمله پس جواب اول جمله کو یعنی قیمتش میاد رو 500~450 ؟
ببخشید یادم رفت این تیکه رو توضیح بدم (از بس که مایکروسافت آدمو عصبانی میکنه:31:)
به نظرم خیلی بعیده که تا قبل از عید قیمتش به زیر 550 تا 600 تومن برسه
چون گوشی های تقریبا همرده ی satio کمه توی بازار و در نتیجه جنگ قیمت آنچنانی در نمی گیره
مگه این که نوکیا و ... هم گوشی 12 مگا پیکسلی ارائه بدن که اونوقت وضع تا حدودی فرق می کنه
ولی به صورت عادی بعیده که به زیر 550 تا 600 تومن برسه
ضمن اینکه این گوشی با این همه امکانات باید بوسیله گوشی دیگه با امکانات بیشتر افت قیمت بکنه
مثلx1 که تا چند وقت روی حدود قیمت 500 تومن مونده بود ولی گوشی های جدید (نه فقط گوشی های خود سونی اریکسون)
باعث کاهش قیمتش شدن
که به نظرم حداکثر افتش(توی مقطع زمانی مثلا 6 تا 9 ماه) تا حدود 500 تومنه که اونجا یه مدت ثابت می مونه بعدش به وسیله ی گوشی
های جدیدتر دوباره افت قیمت رو شروع می کنه
ببخشید یادم رفت این تیکه رو توضیح بدم (از بس که مایکروسافت آدمو عصبانی میکنه:31:)
به نظرم خیلی بعیده که تا قبل از عید قیمتش به زیر 550 تا 600 تومن برسه
چون گوشی های تقریبا همرده ی satio کمه توی بازار و در نتیجه جنگ قیمت آنچنانی در نمی گیره
مگه این که نوکیا و ... هم گوشی 12 مگا پیکسلی ارائه بدن که اونوقت وضع تا حدودی فرق می کنه
ولی به صورت عادی بعیده که به زیر 550 تا 600 تومن برسه
ضمن اینکه این گوشی با این همه امکانات باید بوسیله گوشی دیگه با امکانات بیشتر افت قیمت بکنه
مثلx1 که تا چند وقت روی حدود قیمت 500 تومن مونده بود ولی گوشی های جدید (نه فقط گوشی های خود سونی اریکسون)
باعث کاهش قیمتش شدن
که به نظرم حداکثر افتش(توی مقطع زمانی مثلا 6 تا 9 ماه) تا حدود 500 تومنه که اونجا یه مدت ثابت می مونه بعدش به وسیله ی گوشی
های جدیدتر دوباره افت قیمت رو شروع می کنه
من اگه بخوام اینو بخرم میتونم تا خرداد صبر کنم و اون موقع پولم هم میشه در حدود600~550 اون موقع میتونم اینو بخرم؟
من اگه بخوام اینو بخرم میتونم تا خرداد صبر کنم و اون موقع پولم هم میشه در حدود600~550 اون موقع میتونم اینو بخرم؟
فقط یه چیز بد برای بعد از عید باقی می مونه ...
اونم حذف یارانه های انرژیه:41:
که دو سه تا پست قبل هم گفتم که زیاد به بعد از عید خوش بین نیستم چون با حذف یارانه ها ،توی همه چیز
افزایش قیمت خواهیم داشت(گوشی که دیگه سهله)
ninja3000sh
08-11-2009, 11:56
قيمت گوشي در حال افت كردنه::46:
بدون گارانتي:علاءالدين:750 تومن.
گارانتي اصلي پارس كامتل:810 تومن.
دقیقآ افت قیمت بخاطر گارانتی هست
اگه گارانتی باید همه مجبورن زیر قیمت گارانتی بدن تا یه فرقی بینش باشه که بهمین خاطر قیمتا میکشه پایین
هر چی کامتل ارزونتر بی گارانتی ارزونتر و فاصلشون بیشتر میشه
اگه ADSL دارین میتونین از این لینک سایت خود سونی حول و هوش 60 تا فیلم برای گوشیتون (ساتیو و آینو و دبلیو 995) با کیفیت توپ دانلود کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
23 روز وقت دارید :دی
SAEED_BARCELONA
08-11-2009, 16:31
بهراد فیلمه چی؟
راستی ساتیو بهترین کمرافون و دبلیو 995 بهترین موزیک فون سال 2009 توی سوئد و رای گیری سایت mobile.se شدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهراد فیلمه چی؟
فیلم سینمایی دیگه :دی:31:
SAEED_BARCELONA
08-11-2009, 16:40
ایول بهراد دانلود کن برام پست کن:دی
من نمیتونم:41:. ممنون میشم عزیزم:دی:8:
amin n & i series
08-11-2009, 17:57
میگم امروز که ریویوی ساتیو توی gsmaria میخوندم نوشته بود که موزیک پلیر ساتیو اکولایز نداره
میخواستم بدونم درست نوشته؟؟؟؟؟؟
آره
مثله اینکه نداره :5:
صداش چیزی کم نداره ! (از نظر کیفت و بلندی)
ولی نگران کننده نیست ! انقدر پلیرهای مختلف واسش هست که غمی نداره !:8:
راستش گوشی یا باید نوکیا باشه یا هم اچ تی سی در نهایت هم اپل بقیه خیلی باهال نیستن
مخصوصاً سونی اریکسون
البته میشه گفت این گوشی بهترین در سونی اریکسونه
بعدشم این همه پول به دوربین باید داد؟ آیا کیفیت یک دوربین عکاسی 40 هزار تومانی از کیفیت دوربین این گوشی بهتر نیست
نمیگم بدرد نمی خوره ها ولی برا کسایی که خرپولن و حوصله گوشی یادگرفتن ندارن عالیه
شما که حوصله گوشی یاد گرفتن داری یه گوشی از نوکیا بگو که بتونه با این رقابت کنه !
یه گوشی از اچ تی سی بگو که دوربین 8 داشته باشه !
راستش گوشی یا باید نوکیا باشه یا هم اچ تی سی
در آغاز فعالیت !!!
چیزی بیشتر انتظار نمیره:21::13:
راستش گوشی یا باید نوکیا باشه یا هم اچ تی سی در نهایت هم اپل بقیه خیلی باهال نیستن
مخصوصاً سونی اریکسون
البته میشه گفت این گوشی بهترین در سونی اریکسونه
بعدشم این همه پول به دوربین باید داد؟ آیا کیفیت یک دوربین عکاسی 40 هزار تومانی از کیفیت دوربین این گوشی بهتر نیست
نمیگم بدرد نمی خوره ها ولی برا کسایی که خرپولن و حوصله گوشی یادگرفتن ندارن عالیه
به سلام هنوز نیومده از این حرفا میزنی؟؟؟
بیخیال آخه نوکیا با htc و اپل یکیه؟؟؟
بعدشم شما چندتا از این گوشیا داری که انقدر دقیق میدونی دوربینش انقدر بده؟
خیلی بده آدم بیخود و بیجهت از چیزی ایراد بگیره...
بعدشم واسه کی خوبه؟؟؟ خوبه مدلایی که گفتید جزو گرونترینهای بازارن...
amin n & i series
09-11-2009, 22:54
اینم یه خبر خوب برای دوستاران ساتیو
قیمت امروز شیراز بدون گارانتی:
نقرهای:۷۳۰ تومن
مشکی:۷۲۵تومن
این طور که به نظر میاد تا ۱ماه اینده زیر ۶۰۰ تومن میاد
mahdi1360
10-11-2009, 15:28
اینم یه خبر خوب برای دوستاران ساتیو
قیمت امروز شیراز بدون گارانتی:
نقرهای:۷۳۰ تومن
مشکی:۷۲۵تومن
این طور که به نظر میاد تا ۱ماه اینده زیر ۶۰۰ تومن میاد
و اینم یه خبر خوبتر برای دوستاران ساتیو
قیمت دیروز تبریز بدون گارانتی:
مشکی: 710 تومن
نقره ای: ندیدم
و اینم خبری خوب خوبتر برای دوستداران ساتیو
قیمت امروز جزیره قشم بدون گارانتی:
مشکی:700تومن
نقره ای:فعلا نیست:31:
amin n & i series
10-11-2009, 16:59
بابا چه رقابتی به وجود اومده!!
ali_power42
11-11-2009, 04:55
امروز بعد از 6 ماه گوشیمو درست کردم و گفتم یه مقایسه سرانگشتی برای محک زنی قدرت فلش satio در مقابل n82 انجام بدم
درسته که عکسها از یک سوژه گرفته نشدن ولی چون هردو در تاریکی بودن قابل مقایسه هستن وهمچنین در عکسهایی که من با n82 گرفتم فاصله بین دیوارها کمتره و این خودش باعث میشه که عکس پر نور تر بیفته و عکس satio رو هم که دوست عزیز ara.armagedon در موبایلستان گرفتن که قبلا هم همینجا اپلود کرده بودم.
satio:
n82:
n82:
در عکسی که با n82 از پنجره انداختم نور کمی وجود داشت ولی اون یکی کاملا تاریک بود و رنگ دیوارها هم در هر دو عکس سفیده و همه تنظیمات اتوماتیک بود
بنظر من فلش ساتیو بهتره اما برای اطمینان باید یک مقایسه مستقیم انجام بشه
فول سایز:
cool20063
11-11-2009, 14:22
قيمت تهران كسي نميدونه ؟
دو دلم بگيرم يا نه ؟!!چون از s60 متنفرم
SAEED_BARCELONA
11-11-2009, 14:54
ینم یه خبر خوب برای دوستاران ساتیو
و اینم یه خبر خوبتر برای دوستاران ساتیو
و اینم خبری خوب خوبتر برای دوستداران ساتیو
و اینم یه خبر خیلی خوبتر:دی برای عاشقان پا در هوای ساتیو صبر کنید قیمتش میاد پائین تر:5::46:
سلام دوستان ساتیو ای !!!!!
یه سر به این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنین !!!
جالبه
واسه کسانی که دنبال قیمت هستن عالیه !!!
475 تومان :19::19::10:
سلام دوستان ساتیو ای !!!!!
یه سر به این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنین !!!
جالبه
واسه کسانی که دنبال قیمت هستن عالیه !!!
475 تومان :19::19::10:
یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست :31: یکی ایمیل بزنه ببینیم شرایطش چیه ؟!
ninja3000sh
11-11-2009, 15:57
اگه میخوایی فقط بخاطر دوربین و پلیرش بخری خوب گزینه خوبی هستش.
اما نه با این قیمت.:13:
از لحاظ ساپورت برنامه و بازی واقعا مضخرفه.:2:
من خودم i8910 دارم وقتی که یه برنامه یا بازی درست و حسابی پیدا نمیشه از سی پی یو قویش استفاده کنه به چه دردی میخوره.:13:
سیمبین این ورژنش هم که دیگه واقعا گندش در اومده.
حالا خود دانی.:46:
SAEED_BARCELONA
11-11-2009, 17:30
یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست
یه دیگ زیر نیم کاسش هست:دی
اگه از s60 متنفری پس چرا میخوای بگیری؟
cool20063
11-11-2009, 23:17
چون تو ريويو نوشته بود منواش تغيير كرده من 5800 دستم بوده منواش اصلا ضرافت و كارايي uiq3 نداره
ali racer
11-11-2009, 23:27
چون تو ريويو نوشته بود منواش تغيير كرده من 5800 دستم بوده منواش اصلا ضرافت و كارايي uiq3 نداره
حالا ظرافتش به کنار
ولی کاراییش چی کم داره ؟:31:
Original Titan
12-11-2009, 03:36
سيمبين خيلي روونه و بي دردسره! قدرشو بدونيد!
ببینید این جا چه قدر ارزون میده؟؟؟ قدر قیمتا رو بدونید
mrmostafa
12-11-2009, 21:10
صداش چطوره ؟؟؟؟؟؟ بلنده ؟؟؟؟؟
tyrannosaurus
13-11-2009, 14:13
سلام:8:
میشه بگید الان قیمتش چنده فکر میکنید چقدر طول میکشه تا به قیمت اصلی خودش برسه
یه سوال دیگه میشه برتری هاشو نسبت به x10 بگید
ممنون:46:
ببینید این جا چه قدر ارزون میده؟؟؟ قدر قیمتا رو بدونید
دوست عزیز
شما که لینک می دین به تارخ آگهی هم نگاه کنین که مال 1 ماه پیش هستش !
زیاد خوشحال نباشین
به نطر من این گوشی بین 450 تا 500 می ارزه و بس !:10:
Original Titan
13-11-2009, 16:36
یه سوال دیگه میشه برتری هاشو نسبت به x10 بگید
سلام دوست گرامی!
با ما همراه باشید
تفاوت ها!
قیافه بهتر :دی اصلا هم سلیقه ای نیست! هر ننه ای میدونه اینو :دی البته منظورم اینه ریچل بهتره
دوربین قوی تر نسبت به ریچل
سخت افزار خیلی قوی تر ریچل (یه گیگ سی پی یو + حداقل 256 رم)
سیستم عامل بهتر ریچل... من همین الان هم میگم که از سیمبین هم بهتره ! از همه لحاظ
خلاصش اینه که اگه دوربین میخوای ساتی اگه اینترفیس و برنامه و دوربینو همه چیزو یه جا میخوای ریچل
ظاهرش خشکله ! یعنی محشره !
سخت افزارش میترکونه !
ال سی دی خداااست
رمشم 256 هست + 128 گرافیک که سر جمع میشه 384
سیستم عاملش هم که آندو هست !که آینده محشری داره!
ولی ساتیو دوربینش 12 هست !و فلش زنون داره ! همین و همین :دی
tyrannosaurus
13-11-2009, 17:10
ظاهرش خشکله ! یعنی محشره !
سخت افزارش میترکونه !
ال سی دی خداااست
رمشم 256 هست + 128 گرافیک که سر جمع میشه 384
سیستم عاملش هم که آندو هست !که آینده محشری داره!
ولی ساتیو دوربینش 12 هست !و فلش زنون داره ! همین و همین :دی
سلام دوست گرامی!
با ما همراه باشید
تفاوت ها!
قیافه بهتر :دی اصلا هم سلیقه ای نیست! هر ننه ای میدونه اینو :دی البته منظورم اینه ریچل بهتره
دوربین قوی تر نسبت به ریچل
سخت افزار خیلی قوی تر ریچل (یه گیگ سی پی یو + حداقل 256 رم)
سیستم عامل بهتر ریچل... من همین الان هم میگم که از سیمبین هم بهتره ! از همه لحاظ
خلاصش اینه که اگه دوربین میخوای ساتی اگه اینترفیس و برنامه و دوربینو همه چیزو یه جا میخوای ریچل
سلام
پس با این حال satio پیش x10 مثل مورچه پیش فیله:27:
دوست عزیز
شما که لینک می دین به تارخ آگهی هم نگاه کنین که مال 1 ماه پیش هستش !
زیاد خوشحال نباشین
به نطر من این گوشی بین 450 تا 500 می ارزه و بس !:10:
میدونم مال 1ماه پیشه اما یک ماه پیش هم انقدر گرون نبود
mrmostafa
13-11-2009, 18:08
اقا ما که نفهمیدیم بلاخره Satio خوبه یا نه؟؟؟ تا 2 روز پیش همه عاشقش بودن حالا میگن نه از طرفی X10 اومده میگین معرکست فردا یکی دیگه بیاد اون. خوب پولشم خوبه . در ضمن اگه بخواهین تا ضرتی گوشی میاد عوض کنین که نمیشه. من خودم الان دنبال یه دو سیم کارت خوب هستم تو برند نوکیا یا سنوی اریکسون بیاد تا بگیرم چون امکانات این دو گوشی رو قبول دارم از نظر راحتی و غیره.
Satio مشکلش چیه ؟؟؟ از نظر صدا چجور گوشیه؟؟ صداش بلند و خوبه؟؟؟ کسایی که دارن ممنون میشم نظر بدن. نصب نرم افزار جاوا و سیمبیان داخلش چطور هست؟؟
Original Titan
13-11-2009, 19:41
پس با این حال satio پیش x10 مثل مورچه پیش فیله
نه اصلا!
کلا با هم فرق دارن! سیستم عاملاشون متفاوته دیگه!
خوب ببنید ساتیو خیلی وقته معرفی شده دیگه ! قرار نیست باهم یکی باشن! ریچل گوشی 2010 هست ساتی گوشیه 2009 هست
تفاوتو خودتون متوجه میشید
SAEED_BARCELONA
13-11-2009, 20:19
آقا ساتیو رو با ریچل مقایسه نکنید.
اولا که ساتیو توی بازار هست و دست ریچل از دنیا کوتاهه:دی
ثانیاً ساتیو سیمبینه و ریچل آندو
ثالثاً حتی موقع ریلیز ریچل هم بخوایم مقایسشون کنیم بازم نمیشه مقایسه کرد چون ساتیو اون موقع 400تومنه!!!
رابعاً (اینو بعدا میگم)
خامساً اگه میخواید ساتیو بخرید شک نکنید و بخرید چیزه حقیه:دی
اقا ما که نفهمیدیم بلاخره Satio خوبه یا نه؟؟؟ تا 2 روز پیش همه عاشقش بودن حالا میگن نه از طرفی X10 اومده میگین معرکست فردا یکی دیگه بیاد اون. خوب پولشم خوبه . در ضمن اگه بخواهین تا ضرتی گوشی میاد عوض کنین که نمیشه. من خودم الان دنبال یه دو سیم کارت خوب هستم تو برند نوکیا یا سنوی اریکسون بیاد تا بگیرم چون امکانات این دو گوشی رو قبول دارم از نظر راحتی و غیره.
Satio مشکلش چیه ؟؟؟ از نظر صدا چجور گوشیه؟؟ صداش بلند و خوبه؟؟؟ کسایی که دارن ممنون میشم نظر بدن. نصب نرم افزار جاوا و سیمبیان داخلش چطور هست؟؟
چون اینجا جای مقاسه نیست.اینجا سلیقه جورواجور وجود داره
یکی همش دنبال گوشی جدید ولی هیچ کدوم رو نمیخره
یکی هم هنوز تو خرید X1 مونده(بخاطر هفته ساختش:31:)حالا میخاد X2بخره ولی مثل اینکه هفته ساخت اینجا هم مزاحمت ایجاد میکنه
یکی هم اول میگه میخرم ولی بعدش به همون K750 خودش راضیه:31:
پس نتیجه میگیریم هرچیز جای داره:10:
Original Titan
14-11-2009, 13:35
یکی هم هنوز تو خرید X1 مونده(بخاطر هفته ساختش)حالا میخاد X2بخره ولی مثل اینکه هفته ساخت اینجا هم مزاحمت ایجاد میکنه
نه طرف رفت هيرو خريد ! من خبرشو دارم :دی
هفته ساختش هم ميزونه :دی
cool20063
15-11-2009, 15:13
قيمت علائدين امروز : 720 مشكي بدون گارانتي يا با گارانتي
mahdi1360
15-11-2009, 20:44
قيمت علائدين امروز : 720 مشكي بدون گارانتي يا با گارانتي
تبریزم 700 تومن :21: مثل اینکه قیمت تهران به تبریز داره نزدیک تر میشه :31:
خیلی دو دل موندم بین HD2 و ساتیو . راستش دوربین ساتیو رو دوست دارم در مقابلش از ویندوز موبایل نمیتونم بگذرم .انتخاب سختیه
گوشی الانم X1 هست خیلی به ویندوز عادت کردم و در مقابل از سیمبین نفرت دارم ولی خوب دوربین هم برام مهمه قیمت هم که
خیلی نزدیکه . شما باشید چه سلیقه ای به خرج میدید ؟ میخوام تا هفتهء دیگه یکی از این دو تا رو بگیرم. یکساله منظره SATIO
نشستم اما الان تردید دارم !
mr_rayan
16-11-2009, 00:01
خیلی دو دل موندم بین HD2 و ساتیو . راستش دوربین ساتیو رو دوست دارم در مقابلش از ویندوز موبایل نمیتونم بگذرم .انتخاب سختیه
گوشی الانم X1 هست خیلی به ویندوز عادت کردم و در مقابل از سیمبین نفرت دارم ولی خوب دوربین هم برام مهمه قیمت هم که
خیلی نزدیکه . شما باشید چه سلیقه ای به خرج میدید ؟ میخوام تا هفتهء دیگه یکی از این دو تا رو بگیرم. یکساله منظره SATIO
نشستم اما الان تردید دارم !
دوست عزیز اچ دی2 واسهخودش غولیه.ساتیو یه گوشی خوب در حد عالی هستش ولی اچ دی2 خیلی خیلی عالیه.
من اگر جای شما بودم همون اچ دی 2 رو انتخاب می کردم چون تنها برتری ساتیو به اچ دی2 دوربینش هست،همین و بس.
HD 2 سخت افزارآ بهتره ! ویندوز هم که برات بهتره ! ولی خاب معایب خودشو داره
سیمبین هم همینطور
ولی دوربین ساتیو بیشرف بد چیزیه :دی
دوست من شما خودت جواب خودتو دادا (از سیمبین نفرت دارم)
در حال حاضر هم hd2 بهترین دوربین رو بین ppc ها داره
ولی من فکر میکنم x2 واسه شما که هم ویندوز می خوای و هم دوربین بهتر باشه البته اگر بتونی صبر کنی وگرنه با برتری های محسوس ویندوز نسبت به سیمبین ورژن 5 همون hd2 بگیر :20:
SAEED_BARCELONA
16-11-2009, 11:46
آقا HD2 نسبت به ساتیو جز یه Lcd خر چی داره؟ اصلا کاری به os نداریم
توی مالتی مدیا ساتیو 100% بهتره.
موزیک گوش دادن با HD2 گویا زیاد حال نمیده (اونایی که خریدن گفتن)
دوربین ساتیو بهتره
از مولتی تاچ hd2 همه جا نمیشه استفاده کرد
الان هم قیمتشون 100تومن اختلاف داره
از لحاظ زیبایی هم که ساتیو بهتره
فقط میمونه ویندوز و سیمبین که این یکی رو خودت باید بپسندی. با کدوم بیشتر حال میکنی؟ ویندوز؟ پس برو hd2 بگیر
pulp_152
16-11-2009, 12:06
hd 2 اصلا دوربین خوبی نسبت به 5 ها نداره .. حداقل عکسهاش اینو میگه ... بعد چجوری بهترین دوربین ppc هاست ! ... بهتر نیس به جای اینکه بگیم بهترین دوربین بگیم بهترین cpu رو داره ! یا اینکه سرعت منوها فوق العادست و مواردی از این دست ! نه چیزی که نیس.. اصلا این 2 گوشی رو با هم مقایسه نکنید ... اون یه گوشی برای برنامه خوری و گشت و گذار تو محیط اینترنتو غیرست ! این یه گوشی با امکانات مولتی مدیای فوق العاده .. دوربین .. صدا ... و ..
حرفهای همه دوستان متین هست ولی نکته اینجاست برای ساتیو برنامه زیاد نیومده در ضمن هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هست. کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بوده . میمونه دوربین که واقعا ساتیو معرکست ....قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن بدون گارانتی و بیمه ....همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست . البته بازم باید صبر کنم ببینم توی این یک هفته افت قیمت ساتیو محسوس میشه یا نه .راستش دلم نمیاد بیشتار از 500 تومن به ساتیو پول بدم یعنی نمی ارزه :worried:
mahdi1360
16-11-2009, 14:39
حرفهای همه دوستان متین هست ولی نکته اینجاست برای ساتیو برنامه زیاد نیومده در ضمن هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هست. کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بوده . میمونه دوربین که واقعا ساتیو معرکست ....قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن بدون گارانتی و بیمه ....همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست . البته بازم باید صبر کنم ببینم توی این یک هفته افت قیمت ساتیو محسوس میشه یا نه .راستش دلم نمیاد بیشتار از 500 تومن به ساتیو پول بدم یعنی نمی ارزه :worried:
هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هست
کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا(البته زیاد مشخص نیست) عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بود
دوربین که واقعا ساتیو معرکست
قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن
همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست:18::18::18::18:
اینا همش حرفای خودت بود یه بار دیگه بخون
میشه یکم دیگه توضیح بدی چطوری کفه ترازو به سمت HTC شد :9::23::17:
درسته دو سه مورد رو جا انداختم سی پی یوی قوی و همچنین 448 مگ حافظه و ال سی دی بهتر رو هم اضافه کن
اینا فقط اعداد و ارقامن
البته اعداد ارقام هیچ وقت دروغ نمیگن ! یعنی 100% سی پی یو 1 گیگ بهتر از 600 و رم 440 بیشتر از 256 هست
ولی نکته اینجاست که ویندوز موبایل خیلی سنگین تر از سیمبین هست ! واسه همین این سی پی یو و رم رو گذاشتن روش
یعنی سرعت اچ دی 2 در برابر ساتیو جت نیست ! من که فک میکنم احتمال داره از ساتیو کمتر هم باشه (با توجه به سیمبین که خیلی سریعتره از ویندوز)
یه چیز میمونه که اونم گرافیک کلی هست که اچ دی 2 بخاطر مقداری از رمش که حافظه گرافیکش هست شاید بهتر باشه یعنی خیلی روونتر باشه
خلاصش فک نکن اچ دی 2 بخاطر این رم و سی پی یو خیلی از ساتیو سرتره ! اینطور نیست ! بلاخره ویندوزی گفتن :دی
در مورد مولتی مدیا هم شک نکن که ساتیو یه سرو گردن بالاتره ! دوربین هم که ...
فقط میمونه قیمتش که قبول دارم ساتیو واقعآ گرونه ! بنظرم 550 تا 600 قیمت خیلی عالی ای هست واسش !
میگم این عکسه خیلی کلاس داره ها هرکی میبینتش دهنش باز می مونه: دی
کلآ خیلی باکلاسه !
منولی تصورش رو بکنین ساتیو با رنگ سفید هم میبود ! یا این شرکتا واسش قاب سفید هم بزنن ! خیلی خدا میشه
mahdi1360
16-11-2009, 18:37
درسته دو سه مورد رو جا انداختم سی پی یوی قوی و همچنین 448 مگ حافظه و ال سی دی بهتر رو هم اضافه کن
حالا شما هم 126 گرم وزن، صفحه نمایش 16000000 رنگ، فرمان صوتی، قابلیت Gesture control ، زمان مکالمه 11 ساعته، دوربینه....، زوم 16 برابر رو هم شما اضافه کنید:27:
S A M S U N G
16-11-2009, 18:40
سلام .
مثلا چقدر در روز میخوای عکس بگیری که دوربین 12 بخوای ؟
ببین HD2 فعلا بهترین گوشی بازار هستش . یه بار باهاش کار کنی عاشقش میشی . صفحه نمایشش میارزه به کل ساتیو . الان هیچ برندی همچین گوشی باحالی نداره .
مخلصیم .
Original Titan
16-11-2009, 19:47
یه بار باهاش کار کنی عاشقش میشی
هركي گوشي رو نداره فك ميكنه اون گوشي بهترين گوشيه!درسته گوشي كامليه ولي ديگه اين قدر بزرگش نكن بابا! نديده بازي هم در نياريد!
دوربين 12 ساتيو هم ميرزه به كل اچ دي! واكمن و آلبوم عكس ساتيو هم ميرزه به كل وين موبايل!
nokia_6253
16-11-2009, 19:53
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشت:41:
S A M S U N G
16-11-2009, 21:37
دوربين 12 ساتيو هم ميرزه به كل اچ دي! واكمن و آلبوم عكس ساتيو هم ميرزه به كل وين موبايل!
شما درست میگی :دی
SAEED_BARCELONA
16-11-2009, 21:52
ببین HD2 فعلا بهترین گوشی بازار هستش
امیر تو که اینقدر ادعات میشه دیگه نباید از این حرفا بزنی.
یعنی چی بهترین گوشی بازاره؟ هیچ زمانی هیچ گوشی بهترین نیست.
بهترین یعنی تو همه زمینه ها بهترین باشه
هست؟ یه خورده فکر کن بعد پست بده عزیز من.
دوربین رو کار نداریم تو مالتی مدیا بهتر از ساتیوئه؟ ظاهر چی؟ کلاس چی؟:دی
گوشی باید سرعتی باشه چه cpuـش 2هسته ای باشه چه cpu نداشته باشه. کسی از سرعت ساتیو شاکی بوده؟ چه کاربر داخلی چه خارجی
اصلا من نمیدونم چرا این 2تارو با هم مقایسه می کنید
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشت
با فریمور بتا تقریبا توی یک سطح عکس مینداختن
قطعا با فریمور جدید ساتیو بهتره
فیلم برداری هم که ساتیو
تو مولتی مدیا هم قطعا ساتیو
ال سی قطعا ساتیو
سیستم عامل بازم ساتیو
و...
کلا ساتیو و پیکسون فقط باید از نظر دوربین با هم مقایسه بشن
در کل ساتیو از پیکسون بهتره ولی انتخاب بین ساتیو و 8910 سخته که اونم بستگی به سلیقت داره
Original Titan
16-11-2009, 22:16
شما درست میگی :دی
شما يه كار كن يه تي وي 50 اينچ بگير با سيم بكسل هم يه گوشي كه دوست داري ببند پشتش و ببند به كمرت!خيالت راحت ميشه كه ديگه هيچ موبايلي صفحه ال سي ديش از موباييل تو بزرگ تر نيست :دی
چي بگم والا! تا سال پيش مگا پيكسل گوشي كه بالا بود ميگفتن گوشي خيلي خره! حالا ال سي دي بزرگ جاشو گرفته! هرچي ال سي بزرگتر باشه گوشي تو چشم تره! دو روز ديگه يه مسخره بازي ديگه! :دی
تا چهار رو ميشه تحمل كرد (چون ريچل من چاره :دی) ولي ديگه بيشتر از اون مصيبت ميشه!
SAEED_BARCELONA
16-11-2009, 22:59
بچه ها من تو gsm خوندم که عکسبرداریه پیکسون بهتره.به صرفه تر نیست پیکسون بخرم؟با توجه به اینکه قیمتشم کمتره؟فقط از خوشگلیه این لامصب نمیشه گذشت
Phonearena توی ریویوی ساتیو از طرفی اومد ساتیو رو خراب کنه و از اون طرف:دی اومد یه تبلیغی کنه برای پیکسون و 8910 درصورتی که نویسنده اونقدر مغزفندقی بود که نفهمید به ساتیو حال داده.
گفته بود در زمینه دوربین ساتیو خیلی خوبه ولی کسی که دوربین میخواد پیکسون بهتره
یه جا دیگه گفت ساتیو توی مالتی مدیا خوبه ولی 8910 بهتره.
فقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
آقا خلاصه بگم ساتیو بگیر که رغیب نداره:دی
فقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
loooool
قیمت 700 و خورده ای :31:
ali racer
16-11-2009, 23:05
تو گروه های اجتماعی هم گفتم الانم میگم
واقعا گوشی بزرگ ادم رو اذیت میکنه !
بابا باید حملش کنی یا نه ؟
همیشه که نمیشه دستت بگیری وقتی هم میزاری تو جیبت اذیت میشی !
واسه هر کاری 3.5 اینچ کافیه و استاندارد !
حالا واسه دل سامسونگی ها3.7 اینچ
از اون بزرگتر واقعا اذیتت میکنه همین اچ دی 2 شده اندازه این سرامیکبزرگ های کف حمام چون خیلی پهنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
S A M S U N G
16-11-2009, 23:47
یه بار باهاش کار کنین بعد بیاین بگین ساتیو بهتره :دی شما که هی ساتیو ساتیو میکنین چرا یکیتون نمیرین بخرین :دی 10 نفرین هی میاین میگین کلاس داره اینطوره اونطوره :دی خب بخر برادر من :دی
علی تو بیا بریم آنلاین بزنیم :دی
تو خودت چرا 8910 یا اچ دی 2 نمیخری :دی ؟؟
انقدر اچ دی و اچ دی 2 میکنی :دی ؟؟
واسه هر کاری 3.5 اینچ کافیه و استاندارد !
حالا واسه دل سامسونگی ها3.7 اینچ
البته نمایشگر 10 هم باشه مهم نیست سایز گوشی مهمه...
این عکسو ببنید 4 اینچه ولی با 3.7 و 3.5 سایزش خیلی فرق نداره...
البته کار به بزرگی و کوچیکی بعضی گوشی ها ندارم یکی ممکنه گوشی بزرگ رو بتونه تحمل کنه پس لطفا نگید گوشی فلانه و ...
ممنون
S A M S U N G
17-11-2009, 00:04
اینم حرفیه :دی
در نتیجه ساتیو بگیرین :دی
^^ HAMID ^^
17-11-2009, 00:21
اچ دی 2 حاشیه ها تو طراحیش کمه خیلی هوشمندانه کار کرده اچ تی سی زهره مار علی ریسر :دی برید ریویوی آرنا رو بخونید گوشی اندازه آیفونه و از i8910 کوچکتره ! ریسر تو رفتی پاره آجر خریدی تقصیر hd 2 نیست دادا :دی
اونلی ستیو :دی تو زمینه ساپورت برنامه هیچ او اسی ویندوز نمیشه چه موبایلش چه پی سیش بله :27: اونلی ستیو :دی
mr_rayan
17-11-2009, 00:21
اندازه اچ2 اونقدرها هم که میگید بزرگ نیست.درسته سایزش از بقیه گوشی ها ربزرگ تره ولی مهم اینه که باریکه.همین باریکی باعث میشه که توی جیب شلوار لی خیلی راحت تر از ساتیو جا بشه.من خودم تجربه داشتم که این حرف رو میزنم.من گوشی آیفونم تو جیبم کمتر از n96 که قبلا داشتم اذیتم میکنه.
باریک بودن گوشی خیلی مهم که اچ دی2 باریکه.
در کل به نظر منم این دو گوشی نباید با هم مقایسه بشن چون هدف هرکدوم جداست.
ninja3000sh
17-11-2009, 00:44
hd2 درسته بزرگ هستش ولی تو جیب راحت جا میشه.:46:
مقایسه hd2 با ساتیو به جایی نمیرسه.:13:
ولی ساتیو به غیر از دوربین بهتر چیز شاخی جلوی hd2 نداره.
البته موزیک پلیر خوبی داره ولی چه فایده روش جک 3.5 نذاشته.:13:
وب بروزر ساتیو واقعا ضعیف هستش خودم باهاش ور رفتم.تو لود صفحات عملکردش خنگ هستش.
خودم با ساتیو 4 ساعت کار کردم و الانم هم که HD2 دارم.
با این قیمت در کل HD2 بهتره.
ساتیو 500 تا هزار تومنی بیشتر نمی ارزه بهش پیاده بشی.
از لحاظ ساپورت نرم افزار و بازی هم سیمبین واقعا شورشو در اورده.:2:
شما یه دونه فیلم با فورمت DIVX رو نمیتونین روی ساتیو اجرا کنین چون فعلا COREPLAYER واسه این ورژن سیمبین نیومده.
Original Titan
17-11-2009, 01:05
بار يه برند گوشي خوف داد بيرون همه برندشون يادشون رفت :دی
اچ دی 2 حاشیه ها تو طراحیش کمه خیلی هوشمندانه کار کرده اچ تی سی
شما بورو خدمات سربازي! كاريتو كار گوشي نباشه! هوشمندانه كار كن :دی
ali racer
17-11-2009, 03:08
البته نمایشگر 10 هم باشه مهم نیست سایز گوشی مهمه...
این عکسو ببنید 4 اینچه ولی با 3.7 و 3.5 سایزش خیلی فرق نداره...
البته کار به بزرگی و کوچیکی بعضی گوشی ها ندارم یکی ممکنه گوشی بزرگ رو بتونه تحمل کنه پس لطفا نگید گوشی فلانه و ...
ممنون
آقا جون من گفتم 3.5 اینچ بسه و اکثر نیاز آدم رو برطرف میکنه نگفتم بزرگتر خوب نیست
در مورد انداره هم شما به مساحت دقت کن نه طول و ضخامت
اچ دی 2 طولش عادیه(حتی از امنیا اچ دی کمتره)
ولی چون عرضش بیشتره شبیه این کاشی گنده های کف حموم شده:31:
تو عکس هم لگن بودنش معلومه(مورد توجه مهدی و نینجا:31:)
یه بار باهاش کار کنین بعد بیاین بگین ساتیو بهتره :دی شما که هی ساتیو ساتیو میکنین چرا یکیتون نمیرین بخرین :دی 10 نفرین هی میاین میگین کلاس داره اینطوره اونطوره :دی خب بخر برادر من :دی
علی تو بیا بریم آنلاین بزنیم :دی
بابا نسخه من کرکیه جواب نمیده
میترسم برم ای پی ام رو بن کنن حسرت مولتی بمونه دلم
این اوپس هاشم سخته ها !:31:
من خریدم بجاش :31:سوال هست ؟
کلا سرتره از همه ی گوشی ها
اچ دی 2 حاشیه ها تو طراحیش کمه خیلی هوشمندانه کار کرده اچ تی سی زهره مار علی ریسر :دی برید ریویوی آرنا رو بخونید گوشی اندازه آیفونه و از i8910 کوچکتره ! ریسر تو رفتی پاره آجر خریدی تقصیر hd 2 نیست دادا :دی
اونلی ستیو :دی تو زمینه ساپورت برنامه هیچ او اسی ویندوز نمیشه چه موبایلش چه پی سیش بله :27: اونلی ستیو :دی
بعنوان یه سرباز کچل
چون بردن گوشی به پادگان ممنوعه برو اچ دی 2 بخر بعنوان پاره آجر یا کاشی ببرش پادگان کسی بهت شک نمی کنه:31:
اگرم گرفتنت بگو تلوزیون خونومه 14 اینچه آورم با سربازها دلنوازان ببینیم:31:
hd2 درسته بزرگ هستش ولی تو جیب راحت جا میشه.:46:
مقایسه hd2 با ساتیو به جایی نمیرسه.:13:
ولی ساتیو به غیر از دوربین بهتر چیز شاخی جلوی hd2 نداره.
البته موزیک پلیر خوبی داره ولی چه فایده روش جک 3.5 نذاشته.:13:
وب بروزر ساتیو واقعا ضعیف هستش خودم باهاش ور رفتم.تو لود صفحات عملکردش خنگ هستش.
خودم با ساتیو 4 ساعت کار کردم و الانم هم که HD2 دارم.
با این قیمت در کل HD2 بهتره.
ساتیو 500 تا هزار تومنی بیشتر نمی ارزه بهش پیاده بشی.
از لحاظ ساپورت نرم افزار و بازی هم سیمبین واقعا شورشو در اورده.:2:
شما یه دونه فیلم با فورمت DIVX رو نمیتونین روی ساتیو اجرا کنین چون فعلا COREPLAYER واسه این ورژن سیمبین نیومده.
شما رفتی گوشی لگن خریدی چرا هی میای دفاع میکنی:31::31::31:
نینجا گوشی تو جیب شلوارت باشه باهاش بشینی که.......(اوه..اوه..:31:)
ولی میگن برای بازار یابی و خدمات پس از فروش شرکتHTC موقع فروشHD2
یک عدد شلوار خمره ای ایکس لارج بهت اشانت میده که خواستی گوشی رو ببری بیرون با خودت بتونی بزاری جیبت :31:
نینجا چرا این خبر رو بما نگفتی ؟
من از زیر زبان مهدی کشیدم بیرون:31:
بار يه برند گوشي خوف داد بيرون همه برندشون يادشون رفت :دی
شما بورو خدمات سربازي! كاريتو كار گوشي نباشه! هوشمندانه كار كن :دی
احسنت بر این نظر
راست میگه حمید برو پوتین هاتو واکس بزن !:31:
SAEED_BARCELONA
17-11-2009, 14:15
2 صفحه اسپم + دعوا سر سایز.
110صفحه رفتیم جلو 1-صفحه نشد با خیال راحت بیایم اینجا و کسی این بدبخت بینوا رو با گوشی دیگه مقایسه نکنن!!!
هی میگیم این فرق میکنه با hd2 هی میگن نه ساتیو خره:دی
ببخشید دوستان میتونم بپرسم دلیل اینکه یک Symbian رو با یک PPC مقایسه میکنید چیه؟
کسانی که بین این دو گوشی را هی با هم مقایسه میکنند مطمئن باشید با خودشون درگیر هستند....
حداقل اگر یک گوشی که Android هست رو با WM مقایسه کنید یا یک گوشی بدون سیستم عامل رو با Symbian مقایسه کنید یک چیزی...
فقط میتونم برای کسانی که این دو را با هم مقایسه میکنند و دعوا دارند بگم متاسفم
Divx Player هست !!!:31:
pulp_152
17-11-2009, 16:06
گفتنی ها گفته شد ! ... دیگه چیزی ندارم بگم .. غیر اینکه بحث خوبی بود موفق باشید.. فقط یه چیز بگم .. هیچی ساتیو نمیشه ...
باز بگین فن بوی های سامسونگ بدن ...
SAEED_BARCELONA
17-11-2009, 16:17
باز بگین فن بوی های سامسونگ بدن ...
هرچی می کشیم از فن بوی های سامسونگ می کشیم. میاید بحث های بی منطق راه میندازید بعد هم میگید
فقط یه چیز بگم .. هیچی ساتیو نمیشه ...
حالم دیگه داره به هم میخوره بخدا
pulp_152
17-11-2009, 16:23
دهه ..خدایی کجا بحثی راه انداختیم ! غیر اینکه گفتیم این 2 گوشیو با هم مقایسه نکنید !
بیا حالا حال بده... خوب فقط 8910 .. با شما نمیشه شوخی کرد .. ولش .. خوش باشید..-
امروز مجتمع پایتخت بودم یه چیزی که نظرم رو جلب کرد این بود که دو تا خانم برای خرید رنگ مشکی ساتیو اونجا بودن . بعد از اینکه خریدن و رفتند ، فروشنده گفت اکثر خانمها این گوشی رو شدیدا میپسندن و میبرن.هنوز از درب فروشگاه بیرون نیومده بودم که دوست دیگش هم اومد تو و اونهم یه ساتیو خرید !! فروشنده هم از خوشحالی 15 تومن تخفیف داد .715 تومن بهش داد :31: خلاصه این سشیو خیلی خاطر خواه داره پشت ویترین ها بدجوری دلبری میکنه
nokia_6253
17-11-2009, 19:39
یه سوال دیگه.تو gms گفته صدای هدفون خوبی نداره.من صدای هدفون خیلی برام مهمه چون خیلی موزیک گوش میدم.هم بلندی هم کیفیت.اگه در حد w800 یا 5800 نباشه طرفش نمیرم.خواهشا بدون تعصب بگید اگه حقیقت داره الکی خرج نکنم.
Original Titan
17-11-2009, 19:50
خواهشا بدون تعصب بگید اگه حقیقت داره الکی خرج نکنم.
اگه شخصي به نام نينجا را ميشناسي و قبولش داري اون كاملا اينو رد كرده!
يه چند نفر ديگه اي كه خريده بودن و من باشون تماس داشتم اين حرفو رد كردن! مثل اينكه جي اس ام خيلي ديگه مطمئن نيست!
حالا ميتوني به جي اس ام هم اعتماد كني! ولي كلا بعيد به نظر ميرسه كه اين گوشي كه اينقدر سوني روش ادعا داشته رو بياد خرابش كنه! گوشي هاي درپيتش تو هندزفري غوغا ميكنن حالا اين كه ديگه جاي خود داره!
nokia_6253
17-11-2009, 19:54
اگه شخصي به نام نينجا را ميشناسي و قبولش داري اون كاملا اينو رد كرده!
يه چند نفر ديگه اي كه خريده بودن و من باشون تماس داشتم اين حرفو رد كردن! مثل اينكه جي اس ام خيلي ديگه مطمئن نيست!
حالا ميتوني به جي اس ام هم اعتماد كني! ولي كلا بعيد به نظر ميرسه كه اين گوشي كه اينقدر سوني روش ادعا داشته رو بياد خرابش كنه! گوشي هاي درپيتش تو هندزفري غوغا ميكنن حالا اين كه ديگه جاي خود داره!
یعنی در حد n73یا w850 میشه؟به جان خودم اگه اینجور باشه سه سوت میخرمش:31:ولی اینکه میگین جی اس ام قابل اعتماد نیست یعنی چی؟هرچی باشه اونا خیلی دقیقتر گوشی رو بررسی میکنن.:13:
Original Titan
17-11-2009, 20:30
ببين اين گوشي هايي كه شما ميگين خيلي تحفه اي نبودن:دی
ميگم كه نينجا اين گوشي رو داشته ! همه گوشي ها رو هم تا حالا داشته! پس بهتر از هر كسي ميدونه! اون ميگفت كيفيت تو هندزفريش سيار عالي است! يكي ديگه تو موبايلستان هم همينو ميگفت كه خريده بود
هرچی باشه اونا خیلی دقیقتر گوشی رو بررسی میکنن.
نمي دونم والا!
pulp_152
17-11-2009, 20:40
بنده خدا اطلاعات میخواد ..برای gsm ایران تو همین چند روز اینده یه شکایت نامه باید بنویسیم .. همه چیو چپه میکنه ... در مورد گوشی که الان دستمه وقتی رفتم خوندم .. دهنم وا موند که چرا نقاط قوتشو نقطه ضعف کرده اتفاقا رفتم چند تا فیلم هم گرفتم تا ثابت کنم .. فیلمهاش + تمام مطالب متضادش وجود داره و این جا جاش نیست که بیارم اما gsm ریویوهاش صرفا توسط یه گروه مترجم انجام میشه که هنوز نمیدونن باید ریویو گوشی رو بنویسن نه pereviw ... که اطلاع رسانی به اشتباه نشه
SAEED_BARCELONA
17-11-2009, 21:57
دهه ..خدایی کجا بحثی راه انداختیم ! غیر اینکه گفتیم این 2 گوشیو با هم مقایسه نکنید !
اینو که من همون اولش گفتم. رفیق شفیقتون گفت hd2 بهترین گوشی بازاره!! بیخیال بابا بزار بچه ها راحت باشن
pulp_152
17-11-2009, 22:00
امیرو میگی؟ خوب نظرشو داده مقایسه نکرده که .. . تو هم خیلی حساسی ... حساس نباش برادر .. بچسب به این گوشی جدید سونی که HD فیلم میگیره و خبرشم تو GSMARENA اومده
همین نظرو ما بدیم تو کلوپ سامسونگ ز 7 تاحیه جرمون میدید
میشه کلآ از سونی و تاپیکاش بکشین بیرون ؟
این گوشی جدیده هم حدود 1 ماهی است خبراش در اومده ! عکساش رو هم خود امیر گذاشته بود
offlineinternet
18-11-2009, 09:27
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سری به این تایپیک بزنید گوشی جدید سونی که فکر کنم برادر ساتیو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین نظرو ما بدیم تو کلوپ سامسونگ ز 7 تاحیه جرمون میدید
اوا خاک عالم چیکارمون میکنند؟:18:
متدر نزایده کسی بچه های سونی رو جر بده:21:
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سری به این تایپیک بزنید گوشی جدید سونی که فکر کنم برادر ساتیو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اینجا هم همون اشتباه کردی این یکی آبجی ساتیوست نه برادرش:11:
^^ HAMID ^^
18-11-2009, 14:37
هی ما میگیم اونلی ستیو هیشکی گوش نمیده ... توجه کنید به ریویوی hd 2 از آرنا :
چقدر ایراد گرفته :
It's a pretty large phone
Poor sunlight legibility
65K color limitation of display has color gradients banding
Card slot under the battery cover
Disappointing photo and video quality
Limited image geotagging (available only through Footprints)
No dedicated camera key and no lens cover
No DivX/XviD video support out-of-the-box
Preloaded CoPilot Live navigation software is a trial version
No secondary video-call camera
No voice dialing
No handwriting recognition
Dodgy web Flash support
حالا بعضی هاش ایراد بنی اسرائیلیه ولی بعضیهاش نوچ : هی ما علی ریسر بیچاره رو مسخره کردیم نگو درست میگفته
It's a pretty large phone
ال سی دی درسته بزرگ ولی از لحاظ رنگ و زیر نور خورشید ضعف داره . کپچر عکس و ویدئو افتضاح و بقیه هم به همین صورت . این مایکروسافت بیشعور معلوم نیست چیکار میکنه که هنوز یه 65 کیلو کالر رو نتونسته به 16 ملیون ارتقا بده واقعا میشه گفت تر زده ! :27:
یا حق !
یه سوال دیگه.تو gms گفته صدای هدفون خوبی نداره.من صدای هدفون خیلی برام مهمه چون خیلی موزیک گوش میدم.هم بلندی هم کیفیت.اگه در حد w800 یا 5800 نباشه طرفش نمیرم.خواهشا بدون تعصب بگید اگه حقیقت داره الکی خرج نکنم.
توي ريويو كه PhoneArena كرده بود خيلي از هدفونش تعريف كرده بود و امتياز 9 از 10 رو به قسمت موسيقي داده.
امروز بلاخره ستیو رو تو دست لمس کردم :دی
پس چه طراحی معرکه ای داره !
واقعآ زیبا بود و دل منو برد ! فقط قیمتش زیادی نا متعارفه (فعلآ)
ایشالله به موفع خریداری میکنمش :دی:دی
mr_khodaei2008
18-11-2009, 17:20
مقایسه و برسی تخصصی این گوشی با پیکسون 12 حتما ببینید
ali racer
22-11-2009, 23:28
فرهوده این بار با شعار :
زنده باد گوشی
SAMSUNG i8910 HD 16Gig Made in Korea
آمد
:2:
فروش یک دستگاه 8910 8 گیگ
بصورت فوری فوتی
حتی تا نصف قیمت
.......................
قیمت ساتیو چرا اینقدر دیر میاد پایین امروز720 قیمت کردم :19:
mostafa_khan001
23-11-2009, 00:23
بصورت فوری فوتی
حتی تا نصف قیمت
.......................
من جات بودم اصلا دیگه به روم نمی یاوردم 8910 دارم!و 8910 ام رو تو باغچه خونمون خاک میکردم مثل سعید:31:اینم از عاقبته خیانتکاراست دیگه هم این دنیا مجزات میشن هم اون دنیا:31::27::31:
علی گوشی شاخ برند هستش دیگه.گوشی مشابه اش هم تو بازار نیست که بخواد واسه رقابت با اون قیمتش کم بشه سریع.این 2 تا عامل باعث میشه افت قیمتش اهسته باشه:46:
mahdi1360
23-11-2009, 08:07
بصورت فوری فوتی
حتی تا نصف قیمت
.......................
نه بابا خوبه دیگه الان تبریز 670 تومنه :46:
farhooode
23-11-2009, 09:06
بقل ساتیو شبیه نوکیا ان90 هستش
یادمه x1 هم روی 700 800 یه مدت طولانی بود یهو اومد روی 550 تومن اینم تا دو هفته دیگه میاد زیر 600 تومن
سلام من امروز جمهوری بودم تو علاءدین 670 میدادن وبا گارانتی کامتل 780 فکر کنم تا چند هفته ی دیگه بیاد تا 600
mostafa_khan001
24-11-2009, 13:58
تبریز بچه ها قیمت گرفتن 620 تومن و 610 تومن شده!!مشکی 10 تومن گرون تر
قیمتش دیگه عالی شده
merikh_merikh
24-11-2009, 18:18
به نظره من الان قيمتش واقعن عالي ميباشد و ارزش خريد داره.
ali_power42
24-11-2009, 18:55
امروز از علاءالدین قیمت گرفتم گفت با گارانتی اصلی پارس کامتل 680 تومن ولی بعد یکم بهش گیر دادم گفت پارس کامتل کیش
یکی دوجا دیگه 730 قیمت دادن ولی اونها هم پارس کامتل نبودن و کامتل بودن
همه جا شده دزدی و حقه بازی هیچ کس هم رسیدگی نمیکنه
توی خود سایت پارس کامتل هنوز هیچ خبری از satio نیست
VBYOFSKI
25-11-2009, 13:00
تو نمایشگاه پارس کامتل گفت 830.
جالب اینجاس رمی که پارس کامتل گذاشته روش 256 MB هست. (اگه اشتباه نکرده باشم خودش یه 8 گیگ داره؟؟؟)
ولی گوشیه خوبی بود تو اون چند دقیقه ای که باهاش کار کردم فوق العاده بود.
mahdi1360
26-11-2009, 20:10
دیروز تو تبریز قیمت کردم خودم باورم نشد یارو گفت 630 تومن :18:
از 700 اومد پایین اما این 600 رومثل اینکه میخاد یهو بپره رو 500 :31:
ابته برا ما که خیلی خوبه :27: خوب دیگه کمکم وصال یار نزدیک است :11:
hamed1297
26-11-2009, 23:57
سایت plemix هم زده 630 دلار.
اینجا(جزیره قشم)یه مغازه آورده بود رنگ مشکی 600 می گفت
اینجا(جزیره قشم)یه مغازه آورده بود رنگ مشکی 600 می گفت
ایوووووووول داره ارزون میشه اگه HD2 مشکلش حل نشه اونوقت ساتیو با 600 تومن ارزش خرید داره
mahdi1360
27-11-2009, 17:39
ایوووووووول داره ارزون میشه اگه HD2 مشکلش حل نشه اونوقت ساتیو با 600 تومن ارزش خرید داره
مشکل HD2 این دیگه چی بود مگه مشکل HD2 چیه که اینطور مهم شده:27:
Original Titan
27-11-2009, 18:01
مشکل HD2 این دیگه چی بود مگه مشکل HD2 چیه که اینطور مهم شده
عكس كه ميگيره يه هاله صورتي خوشكل ميوفته وسط عكس :دی
d.dariosh
27-11-2009, 18:45
با با این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چند بیده؟؟؟؟
دینگ دینگ:41::8::18::18::18:
SAEED_BARCELONA
27-11-2009, 21:20
آقا اینجا شده بازار بورس؟ 2صفحه اخیر فقط قیمته!!! باز بهتر از کل کله ولی بهراد بیا 2تا سمپل بزار حال کنیم
cool20063
28-11-2009, 00:40
امروز امنيا 5 6ساعت دسم بود كار كردم:5: :
امتيازات :thumbsup::
1- صفحه بزرك :18:
2- كيفيت صفحه( خيلي خوب كه بزرگترين امتيازش همينه:thumbsup: )
3- صداي بلند خروجي ( هندزفري همراش نيود ببخشيد )
4- امكانات نسبتن كامل:)
معايب ::thumbsdow
1- بزرگي خارج از عرف ( عدم خوش دستي ) :23:
2- يكنواخت بودن ايكون ها و طراحي خيلي عادي :9:
3- مصرف بالا باتري:22:
4- صراحي خيلي ساده بدنه
5- قيمت زياد نسبت به امكانات ( 600 تومن:47: )
6- انتن دهي پاين ( كه راستش سامسونگ نديدم جز قديمياش درس انتن بده كه شايان ذكراست ما قصد خريد موبايل داريم كه دوربين خوب داشته باشه نه بر عكس:10: )
نتيجه :
اين گوشي در نگاه اول بشدت جذبتون ميكنه :40: و انصافا منم وسوسه كرد اما با مقايسه با ديگر گوشيها امتياز معتدلي ميگيره :12:. ار سرعت خوبي بهره ميبره اما باز در حده عالي نيست:41:. ولي در كل براي كساني كه به متعادل راضي هستند خوبه :46:نه براي كساني كه به اخرين حد راضي ميشوند. :8::cool::thumbsup:
اينو براي پايان دادن مقايسه اين گوشي با غول تك چشم سوني اريكسون گفتم لطفا ديگه مقايسه نكنيد
( كسي كه عاشق سواري با بي ام و است نمي تونه كيفيت خوبه بنز و رد كنه اما خوب عاشق بي ام و است كاريش نميشه كرد :31:)
shahab_f
28-11-2009, 00:50
6- انتن دهي پاين ( كه راستش سامسونگ نديدم جز قديمياش درس انتن بده كه شايان ذكراست ما قصد خريد موبايل داريم كه دوربين خوب داشته باشه نه بر عكس:10: )
شماره 5 و 6 تون رو اصلا قبول ندارم ، هر چیزی که تاحالا برای گوشی ها اختراع شده به جز اف ام ترنسمیتر روی HD هست ، چطوره که قیمتش گرونه ؟؟
آنتن دهی هم که اصلا بحثش قدیمی شده !
hasanmotori
28-11-2009, 01:31
امروز امنيا 5 6ساعت دسم بود كار كردم:5: :
امتيازات :thumbsup::
1- صفحه بزرك :18:
2- كيفيت صفحه( خيلي خوب كه بزرگترين امتيازش همينه:thumbsup: )
3- صداي بلند خروجي ( هندزفري همراش نيود ببخشيد )
4- امكانات نسبتن كامل:)
1- بزرگي خارج از عرف ( عدم خوش دستي ) :23:
2- يكنواخت بودن ايكون ها و طراحي خيلي عادي :9:
3- مصرف بالا باتري:22:
4- صراحي خيلي ساده بدنه
نتيجه :
اين گوشي در نگاه اول بشدت جذبتون ميكنه :40: و انصافا منم وسوسه كرد اما با مقايسه با ديگر گوشيها امتياز معتدلي ميگيره :12:. ار سرعت خوبي بهره ميبره اما باز در حده عالي نيست:41:. ولي در كل براي كساني كه به متعادل راضي هستند خوبه :46:نه براي كساني كه به اخرين حد راضي ميشوند. :8::cool::thumbsup:
اينو براي پايان دادن مقايسه اين گوشي با غول تك چشم سوني اريكسون گفتم لطفا ديگه مقايسه نكنيد
( كسي كه عاشق سواري با بي ام و است نمي تونه كيفيت خوبه بنز و رد كنه اما خوب عاشق بي ام و است كاريش نميشه كرد :31:)
شما اگه میخاستی بحثو ( بحثی وجود نداشت اصلاً !!!) تموم کنی درست مقایسه میکردی
اولاً قیمتش 550 تومنه ... بعدشم تو این رنج چه گوشیی هست ؟ مثلاً ان97 که اصلاً با این قابل مقایسه نیست ... حالا چرا میگی قیمتش زیاده ؟
بحث آنتن دهیو میکشی وسط نشون میده این گوشیو اصلاً ندیدی واسه همین من اصلاً ادامه نمیدم :27:
mrmostafa
28-11-2009, 12:14
بین Satio , imina به غیر از در نظر گرفتن دوربین کدوم بهتر هست؟؟؟ ایا Satio منشی تلفنی فارسی درست حسابی مثل سامسونگ میشه نصب کرد؟؟؟ چون من کارم جوریه بعضی وقتها باید بزارم روی منشی تا کسانی که زنگ میزنن بتونم باهاشون تماس بگیرم. از نظر امکانات و غیره چطوریه ؟ خوبه؟ چون من میخواستم Motorola A1800 2 سیم کارته بخرم ولی موندم یا Satio بگیرم یه GLX دارم که میتونم 2 تا سیم کارت رو بزارم داخلش. ولی موتورلا هم سیستم عاملش لینوکس هست. موندم چیکار کنم. هیج جای مشاوره درست مثل خارج نیست آدم واسه هر چیزی مشاوره کنه. تو ایران هم که مغازه دارا همه و همه تخصص ندارن یه چیزی میگن نظر شخصی میدن.
بین Satio , imina به غیر از در نظر گرفتن دوربین کدوم بهتر هست؟؟؟ ایا Satio منشی تلفنی فارسی درست حسابی مثل سامسونگ میشه نصب کرد؟؟؟ چون من کارم جوریه بعضی وقتها باید بزارم روی منشی تا کسانی که زنگ میزنن بتونم باهاشون تماس بگیرم. از نظر امکانات و غیره چطوریه ؟ خوبه؟ چون من میخواستم Motorola A1800 2 سیم کارته بخرم ولی موندم یا Satio بگیرم یه GLX دارم که میتونم 2 تا سیم کارت رو بزارم داخلش. ولی موتورلا هم سیستم عاملش لینوکس هست. موندم چیکار کنم. هیج جای مشاوره درست مثل خارج نیست آدم واسه هر چیزی مشاوره کنه. تو ایران هم که مغازه دارا همه و همه تخصص ندارن یه چیزی میگن نظر شخصی میدن.
غیر از دوربین که برتری مطلق با ستیو هست
ال سی دی 8910 بهتر و بزرگتره و تاچشم حساستره ! ولی خاناییش زیر نور آفتاب از ستیو بدتره
سایز 8910 بزرگتر و آزار دهندس ! (البته بستگی به دست طرفم داره :دی)
طراحی ستیو خیلی قشنگتر و بهتره ! همچنین خوشدستیش
8910 پورت 3.5 داره !
8910 حافظه داخلی داره + کارت حافظه هم میخوره
در مورد برنامه خوری هم جفتشون یه سیستم عامل دارن ! و رو جفتشون منشی نصب میشه
mrmostafa
28-11-2009, 23:48
ممنونم. من دنبال گوشی 2 سیم کارته بودم که میخواستم Motorola A1800 بخرم. حالا 2 سیم کارت رو منصرف بشم چه گوشی بخرم؟؟ Satio خوبه؟؟؟
این امکانات رو داشته باشه :
1- فضای اس ام اس چگونه است؟؟ داخل فون مموری یا رم و یا تعداد خاصی تعریف شده؟
2- GPS طوریه؟ نقشه های تهران رو داره و خوب ساپورت میکنه ؟؟؟
3- صدای زنگ خور گوشی یا همون اسپیکرش تا چه حد قدرت داره؟؟
4- ایجاد پروفایل داره؟؟ (مانند نوکیا) که برای هر پروفایل یه ملودی و زنگ اس ام اس جداگانه گذاشت.
5- منشی تلفنی مثل سامسونگ ؟!!
cool20063
29-11-2009, 00:33
اولا چون اين گوشي دستم بود ميگم كه انتن دهيش از k750 هم كمتر مثال مترو تهران كرج شما با k750 or 1200 or p1i or p990 or n95... ( بازم بگم ! اين گوشيا دست دوستانم بود و خودم ) مشكل انتن دهي به جز يك جا مختصر اصلا نداري اما اين گوشي در رفت با سيم iranceel در برگشت 0912 6 7 بار انتنش no network شد . شما عزيزم با هاش تست كن حرف منو رد كردي بيا اينجا بگو من قبول ميكنم . در ضمن شما قيمت روز در جريان نبودم اما به نظرم منطقي مياد 630 تومن واسه ساتيو بيشتر ميرزه تا 550 واسه سامسونك ( اين نظر كاملا شخصي :5:) . من مقايسهم كاملا بي طرفانه بوده چون خودم پي گير خريد هيچ كدوم نيستم ( يعني فعلا پول ساتيو ندارم :31:) .
اما در كل گوشي خيلي خوبيه واسه كساني كه اين برندو دوست دارن شايدم بگم بهترين :46: واسلام
cool20063
29-11-2009, 00:36
ممنونم. من دنبال گوشی 2 سیم کارته بودم که میخواستم Motorola A1800 بخرم. حالا 2 سیم کارت رو منصرف بشم چه گوشی بخرم؟؟ Satio خوبه؟؟؟
این امکانات رو داشته باشه :
1- فضای اس ام اس چگونه است؟؟ داخل فون مموری یا رم و یا تعداد خاصی تعریف شده؟
2- GPS طوریه؟ نقشه های تهران رو داره و خوب ساپورت میکنه ؟؟؟
3- صدای زنگ خور گوشی یا همون اسپیکرش تا چه حد قدرت داره؟؟
4- ایجاد پروفایل داره؟؟ (مانند نوکیا) که برای هر پروفایل یه ملودی و زنگ اس ام اس جداگانه گذاشت.
5- منشی تلفنی مثل سامسونگ ؟!!
دوست عزيز به غير از مورد 3 سوال تون مربوط به سيستم عامل ميشه كه همه اين گوشيا s60 v5 يعني در كل يكيان جز بعضي موارد . كه در هر گوشي چيز مختصري كم و زياده .:10:
S A M S U N G
29-11-2009, 09:35
خوشحال بودین سونی اریکسون 2 تا گوشی خوب داره :دی ببین چی از آب در اومد :دی
بازار انگلیس رو متحول کرد :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداشکال نداره انشاالله گوشی بعدی جبران میکنه :دی
mrmostafa
29-11-2009, 10:04
الان مشكلش چيه مگه؟؟ اين گوشي ها مشكل داره يعني؟؟؟؟؟ اي بابا هركي از هر گوشي ايراد ميگيره شما الان يه گوشي درست معرفي كن هر كدوم يه مشكلي دارن
mahdi1360
29-11-2009, 15:22
خوشحال بودین سونی اریکسون 2 تا گوشی خوب داره :دی ببین چی از آب در اومد :دی
بازار انگلیس رو متحول کرد :دی
اشکال نداره انشاالله گوشی بعدی جبران میکنه :دی
پشت سر بزرگان همیشه از این حرفها هستش :31: یکم دور و اطراف خودت نگاه کن متوجه میشی :46: چرا اونایی که این گوشی رو دارند همچین نارضایتی ازش ندارند :27:
mrmostafa
29-11-2009, 17:13
اقا بين Satio و 5800 كدوم بهتر هست اگر دوربين رو در نظر نگريم. چون من تو موبايلستان ديدم زدن با 5800 فرقي نداره غير از دوربين قيمت 5800 هم به صرفه تر هست. فقط 5800 هم GPS خوب كار ميكنه ؟!!
من يه LG KS 660 بگيرم بهتر هست يا يه satio با يه گوشي موتورلا VE75 دو سيم كارته؟؟ چون 4 تا خط دارم.
ali racer
29-11-2009, 17:40
اقا بين Satio و 5800 كدوم بهتر هست اگر دوربين رو در نظر نگريم. چون من تو موبايلستان ديدم زدن با 5800 فرقي نداره غير از دوربين قيمت 5800 هم به صرفه تر هست. فقط 5800 هم GPS خوب كار ميكنه ؟!!
من يه LG KS 660 بگيرم بهتر هست يا يه satio با يه گوشي موتورلا VE75 دو سيم كارته؟؟ چون 4 تا خط دارم.
دوست عزیز شما اختلاف قیمت این 2 مدل رو در نظر گرفتین ؟:18:
مهم ترین المان ساتیو دوربینشه
چطور میشه بزاریش کنار ؟
مگه چند تا گوشی 12 تو بازار هست ؟
cool20063
29-11-2009, 18:26
دوست عزيز من خودم 4 5 ماه 5800 داشتم گوشي خيلي خوبيه اما دوربينش واقعا خوب نيست 3.2:41: ميگن اما در حده 2 هم نيست ( البته فيلم برداريش و عكس فوكس شده اش خوبه :10: ) اما من جاي شما بودم به دو علت اين گوشيو نميگرفتم 1 زياد شده خيلي 2- يك سري ضعف هاي ريز داره ! اما انصافا نوكيا سنگ تموم گذاشته تو موزيك براش:8: . راستي كمي هم قديمي شده اما به قول دوستمون شما 12 مگ دروربينو نميتوني نديده بگيري:18: ( كمرا فون 2009 شد . قابل توجه !:27: ) و اينكه جديد تره و زيادم نشده سرعتشم بالاست . بعضي ميگن gps ساتيو ضعيف والا من 5800 داشتم اگه جلو ساختمون مي ايستادي درست نميگرفت gps :13: من از استادن فن پرسيدم گفتن gps افلاين تو گوشي همينه چون اتنش خيلي كوچيكه . فقط دهن پر كنه كلا بحث gps البته فعلا بعدا تو رغابت اين غولاي گوشي سازي بهتر خواهد شد . اما اگه واقعا دوربين و زياد بودن تو دست ديگران برات مهم نيست بخر راضيت ميكنه . اينم بر اساس تجربه ميگيم گرفتي ولوم هيچ وقت بمدت زياد رو اخرين حد نزار چون زود افت كيفيت ميكنه واسه من كرد فروختم .:41:
^^ HAMID ^^
29-11-2009, 18:49
قضیه چیه ؟ هیچکس (aino دار و satio دار ) مشکلاته حادی براش پیش نیومده چه داخل کشور چه خارج کشور :دی که بخوان اینجوری تو بوق و کرنا کنن که گوشیها رو از بازار کشیدن بیرون ! چرا فقط انگلیس ؟ یا یه عده دارن جو سازی میکنن یا مشکل از فریمورهای اپراتورهای خاصی هست . در کل مشکل همه گیر نیست . اینطور به نظر میاد .
قضیه این تشکرها چیه بعضی ها رو یدونه اضافی زده . تشکر هیدن هم داریم ؟
===
دوستان با هم درست صحبت کنید من میام اینجا یه چیز یاد بگیرم :27: وگرنه خودم فحش میدم در حد لالیگا :دی
pulp_152
29-11-2009, 19:00
بابا این انگلیس برای جلب توجه اینکه من خیلی مقرراتم محکمه ! از این کارا زیاد میکنه گیر میده در حد شما ! ...
مثلا همین اقا سعید گل گلاب اومده بود تو کلوب 8910 میگفت انگلیس به سامسونگ گفته اسم led رو از صفحات نمایشت بردار .. پس سامسونگ حقه بازه ..(البته کسی باهاش بد برخورد نکرد چون حقیقت رو حالا چه درست چه غلط بیان میکرد ) در حالی که ساختار اون led ها همونی بود که باید باشه و کیفیتشون هم خوب بود ..
حالا انگاری انگلیس بخاطر اینکه با سامسونگ بی حساب بشه به سونی گیر داده !
Majid393
29-11-2009, 19:04
دوستان احترام همدیگه رو نگه دارید و به جای تذکر دادن به همدیگه از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
برادران مدیر اگر اومدید اینجا گفتید دعوارو تمام کنید خودم بنتون میکنم!!!
راتو بگیر برو تا یه چیزی بهت نگفتم
اینجور پست دادن و صحبت کردن هم فکر کنم مناسب کاربران فعال نباشه !
-------------------
در ضمن هر کاربری میتونه در هر جای انجمن فعالیت کنه. اینجور نیست که پست دادن در تاپیک فلان گوشی، مختص افراد به خصوصی باشه.
cool20063
29-11-2009, 19:06
من هم نگفتم مالكه اين فرومم اما علاقه شخصي من گوشي و توگوشيا نوكيا و سوني اريكسون دوست دارم نگفتم حرفي نزنيد بزنيد نظر بديد بگيد اين مشكلو داره ... راهنمايي كنيد اما من شخصا به علاقه و نظر كسي توهين نميكنم اين توقع رو دارم در مورد من هم همين باشه . شما هم در برند مورد علاقه ات كسي نا بجا توهين كرد سكوت نكن كه جايز نيست . اما در مورد gps ببين تو اين گوشيا كه به صورت افلاين gpso قرار دادن در بد ترين حالت 4 ماهواره و در بهترين 12 تا 16 تا ماهواره انو ساپورت ميكنه اما بحث اينه كه كلا gps موجود رو گوشي هاي فعلي تقريبا يكي هستن يعني ضعيف و قوي ندارند منم گفتم جلوي ساختمون يعني از سمت جنوب بسته باشه پشتشت تا ارتفاع 25 متر gps خوب كار نميكنه . من با gps انلاين كار كردم با اون كار ميكني تازه ميفهمي مه اين gpsa انقدر كه ميگنم كار بردي نيست . من با 5800 سوار ماشين ميشدم كمي سرعت ميرفت بالا دقت برنامه افت شديدي مي كرد . البته يكي ازز دوستان از نوكيا مپ استفاده ميكنه ميگه فوق العاده عالي شده .
mrmostafa
29-11-2009, 20:18
دوست عزیز شما اختلاف قیمت این 2 مدل رو در نظر گرفتین ؟:18:
مهم ترین المان ساتیو دوربینشه
چطور میشه بزاریش کنار ؟
مگه چند تا گوشی 12 تو بازار هست ؟
منظورم از اینکه دوربین برای من مهم نیست چون من اصلا عکس نمیگیرم. :46: ولی 2 سیم کارته برام مهم بود که اونم نیست درست حسابی. حالا میگم LG ks660 بگیرم یا یه Satio بگیرم ؟؟؟ آخه یه موتورلا VE75 میشه بگیرم ولی نمیدونم قمیتش چنده.
ali racer
29-11-2009, 23:40
من هم نگفتم مالكه اين فرومم اما علاقه شخصي من گوشي و توگوشيا نوكيا و سوني اريكسون دوست دارم نگفتم حرفي نزنيد بزنيد نظر بديد بگيد اين مشكلو داره ... راهنمايي كنيد اما من شخصا به علاقه و نظر كسي توهين نميكنم اين توقع رو دارم در مورد من هم همين باشه . شما هم در برند مورد علاقه ات كسي نا بجا توهين كرد سكوت نكن كه جايز نيست . اما در مورد gps ببين تو اين گوشيا كه به صورت افلاين gpso قرار دادن در بد ترين حالت 4 ماهواره و در بهترين 12 تا 16 تا ماهواره انو ساپورت ميكنه اما بحث اينه كه كلا gps موجود رو گوشي هاي فعلي تقريبا يكي هستن يعني ضعيف و قوي ندارند منم گفتم جلوي ساختمون يعني از سمت جنوب بسته باشه پشتشت تا ارتفاع 25 متر gps خوب كار نميكنه . من با gps انلاين كار كردم با اون كار ميكني تازه ميفهمي مه اين gpsa انقدر كه ميگنم كار بردي نيست . من با 5800 سوار ماشين ميشدم كمي سرعت ميرفت بالا دقت برنامه افت شديدي مي كرد . البته يكي ازز دوستان از نوكيا مپ استفاده ميكنه ميگه فوق العاده عالي شده .
نه عزیز من این طوری نیست
چیپ های مختلفی در گوشی های مختلف در اون ها استفاده شده
من الان 82 و 78 و 8910 دارم وقتی میزارمشون کنار هم با اختلاف زمانی نسبتا زیادی نسبت به هم کانکت میشن
SAEED_BARCELONA
29-11-2009, 23:49
مثلا همین اقا سعید گل گلاب اومده بود تو کلوب 8910 میگفت انگلیس به سامسونگ گفته اسم led رو از صفحات نمایشت بردار .. پس سامسونگ حقه بازه ..(البته کسی باهاش بد برخورد نکرد چون حقیقت رو حالا چه درست چه غلط بیان میکرد ) در حالی که ساختار اون led ها همونی بود که باید باشه و کیفیتشون هم خوب بود ..
آقا جان اون بحثش با این فرق میکنه. اگه مثلا سونی اریکسون یا نوکیا یا سامسونگ یا هر برند دیگه بیاد بگه دوربین فلان گوشی من 15مگاپیکسل بعد رزولوشن عکساش 8باشه نمیشه حقه بازی؟ پس اسمش چیه؟ اون LED TV هم قضیش همینه. اصلا چیزی به نام LED TV نداریم. اینا LED Backlight هستن بخدا با اون OLED TV که 2سال قبلش سونی معرفی کرده بود زمین تا آسمون فرق میکنه!
درضمن سری B سامسونگ که به قول خودشون که led tv هست از A950 که اونم led backlight هست ضعیف تره. محض اطلاع بود.
------------------
طرز پست دادن بزرگتون رو دیدی؟ توی گوشیهای بعدی انشاا... جبران میکنه. این درسته؟ ماشاا... مجیدخان هم فقط پست منو دید. اشکال نداره. اگه همون پست اول که جنجال کرد رو پاک میکردین بهتر بود
اینجور پست دادن و صحبت کردن هم فکر کنم مناسب کاربران فعال نباشه !
کاربر فعال بشینه که بقیه بیان جنجال به پا کنن؟ چه جالب. چشم از این به بعد هیچی نمیگم. با تشکر
Mojtaba N87
29-11-2009, 23:54
کاربر فعال بشینه که بقیه بیان جنجال به پا کنن؟ چه جالب. چشم از این به بعد هیچی نمیگم. با تشکر
سعید جان در این موارد یا جواب ندید یا گزارش تخلف بدید . درست نیز هر روز تو یه تاپیکی اینجوری بین کاربرای با سابقه دعوا باشه .
در ضمن ، دوستانی که تعصب خاصی روی یه برند دارن ( بیهوده) لطفا جو رو متشنج نکنن.من نمی فهمم دلیل این تعصبات رو! اونا گوشی می سازن ما دعواشو می کنیم.
در صورت ادامه روند از اخطار هم استفاده خواهد شد . با اینکه اصلا دوست نداریم به کاربر های با سابقه و با اطلاعات انجمن تذکری داده بشه...
موفق باشید
Hadi King
30-11-2009, 08:46
اوووووو دیگه اینجـــا جنجال شــــد :13:
امان از دست این کاربر فعال هاااا :31:
تو همین تایپک 2 . 3 تا از کاربر فعال و کاربرای با سابقه اخطار و از کاربر فعالی لغو شدن :41:
اینکارا برای چیـــــه ...
موفق باشید!:40:
farhooode
30-11-2009, 10:17
بابا ساتیو گوشی خوبیه خرابش نکنید
کسی خرابش نمیکنه
البته اگه پستای تحریک کننده کمتر داده بشه
SAEEDSAMSUNG
30-11-2009, 23:55
سلام. ساتیو گوشی خوبیه . ولی خیلی بزرگه . من داداشم ساتیو داره . من امنیا اچ دی دارم. داداشم میخواد بفروشتش اچ دی بخره.
cool20063
01-12-2009, 03:19
مشك انست كه خود ببويد نه انكه عطار بگويد .:5:
من امروز اين گوش و به صورت اتفاقي دست دوستان ديدم با هاش كمي كار كردم و چيزي جز اين ندارم بگم ديونه اش شدم :40:حالا هر كي مي خواد hd يا hd2 يا هرچي بخره خودش مي دونه:46: اين يك چيز ديگست :11:توضيحم نميدم چه جوري بود كه باز نگن جنجال شد:13: . من ساتيوووووووووووووووووووو مي خوام :8::19::40:
سلام. ساتیو گوشی خوبیه . ولی خیلی بزرگه . من داداشم ساتیو داره . من امنیا اچ دی دارم. داداشم میخواد بفروشتش اچ دی بخره.
شرط میبندم نه ستیو رو دیدی و نه اچ دی رو !
ستیو از خوشدستترین گوشیهای موجوده ! هر جفت دوستان قدیمی انجمن(نینجا و علی ریسر) که هم اچ دی داشتن و هم ستیو رو دیدن حرف منو تصدیق میکنن !
اینم تقدیم به بعضی از دوستان که چشم دیدن سونی رو ندارن !
False alarm: Sony Ericsson Aino hasn’t been pulled out after all
There has been some disturbing news about Sony Ericsson lately. First, the Satio was pulled out in the UK, then, it was, Aino's turn to be held back. Luckily, it turned out that Aino's exile is only a rumor.
Last week we informed you that the Sony Ericsson Aino was being pulled off stores due to some unknown issues (based on a story featured by several sources).
Today however we received word from a Carphone Warehouse representative that says there are absolutely no issues with the handset whatsoever. What's more, there have never been any and they have the Aino well in stock.
Sony Ericsson Aino
Right now, the handset is available in the numerous stores of the company, as well as online. You can check the actual availability status here.
As far as Sony Ericsson themselves are concerned, their (unofficial) statement is that there is nothing happening with the Aino and the press are making this whole thing up.
Seems like this holiday season won't be troubled by the bad people from the press after all as justice scores a victory. Good
luck. Aino!
خبر آینو که مشکل داشته تو انگلیس شایعه بوده
مشکل ستیو هم که واسه فریمورش بوده وگرنه آنلاکش هیچ مشکلی نداره
ali racer
01-12-2009, 16:28
شرط میبندم نه ستیو رو دیدی و نه اچ دی رو !
ستیو از خوشدستترین گوشیهای موجوده ! هر جفت دوستان قدیمی انجمن(نینجا و علی ریسر) که هم اچ دی داشتن و هم ستیو رو دیدن حرف منو تصدیق میکنن !
بله تصدیق میشه:31:
از بچه های فروم خودمون کسی نخریده ؟؟
hamed1297
02-12-2009, 00:22
جالب اینجاست که روزنامه اقتصاد روز خبر مشکل دار بودن گوشی رو فرت زده.خوب خیلی از مردم منبع خبریشون همون روزنامس.کی جواب میده آخه:دی..
mostafa_khan001
02-12-2009, 00:42
بله تصدیق میشه:31:
از بچه های فروم خودمون کسی نخریده ؟؟
حمید خریده اما نمیاد اینجا جوابگو باشه!!!:41::13::19:
offlineinternet
02-12-2009, 21:46
فریمر جدید satio
با سلام من این گوشی رو دیشب با 10 روز کارکرد از دوستم با قیمت 500تومن خریدم باور کنید تا گوشی رو دستتون نگیرید نمیدونید چقدر زیباست واقعا خوشگله... مال من نقره ایه .من بدون قیمت داشتن گفتم 500تومن اونم داد.رم8 روشه با یه رم ریدر.حیف سونی با این گوشی که یه کیف ناقابل با یه دستمال براش نذاشتن مخصوصا کیف. دومین مورد تو گوشی اسپیکر اونه که بازم به نظر من حیف این گوشی اسپیکرش اگه بشه اسمشو اسپیکر گذاشت یه تیکه کوچیکه بالای گوشیه بغل دکمه پاوره...صداش زیاد خوب نیست نه اینکه بد باشه ولی خوب دیگه..... اگه سوالی بود اگر تونستم جواب میدم....در ضمن تاچ گوشی حرف نداره و فوق العاده حساس هستش.کیفیت صفحه اش واقعا عالیه. بدون هیچ غرضی خدا وکیلی دوستم ان 95داره 2تا عکس یه جور باز کردم خداییش من فکر میکنم یا نوکیا16میلیون رنگ نیست یا ساتیو از16میلیون رنگ بیشتره....خلاصه گوشیه خوبیه..منوهاشم کارائیش تقریبا شبیه نوکیاست
Original Titan
02-12-2009, 22:45
حالا مقايسه كردن اين گوشي با ان 95 هم زياد جالب نبوده! اين گوشي با 8910 كه OLED (ويژه سامسونگ) داره مقايسه ميكنن.
سلام
آخرین قیمت این گوشی رو تو تهــران کسی داره ؟
کیف داره
دوستتون بهتون نداده
mostafa_khan001
02-12-2009, 23:19
بهراد شایدم واقعا نداشته!
اخه بعضی جاها زیادی دزدن حتی کیف رو هم برمیدارن و به خریدار نمیدن!مجبور شی کیف رو هم جدا بخری!
با سلام من این گوشی رو دیشب با 10 روز کارکرد از دوستم با قیمت 500تومن خریدم باور کنید تا گوشی رو دستتون نگیرید نمیدونید چقدر زیباست واقعا خوشگله... مال من نقره ایه .من بدون قیمت داشتن گفتم 500تومن اونم داد.رم8 روشه با یه رم ریدر.حیف سونی با این گوشی که یه کیف ناقابل با یه دستمال براش نذاشتن مخصوصا کیف. دومین مورد تو گوشی اسپیکر اونه که بازم به نظر من حیف این گوشی اسپیکرش اگه بشه اسمشو اسپیکر گذاشت یه تیکه کوچیکه بالای گوشیه بغل دکمه پاوره...صداش زیاد خوب نیست نه اینکه بد باشه ولی خوب دیگه..... اگه سوالی بود اگر تونستم جواب میدم....در ضمن تاچ گوشی حرف نداره و فوق العاده حساس هستش.کیفیت صفحه اش واقعا عالیه. بدون هیچ غرضی خدا وکیلی دوستم ان 95داره 2تا عکس یه جور باز کردم خداییش من فکر میکنم یا نوکیا16میلیون رنگ نیست یا ساتیو از16میلیون رنگ بیشتره....خلاصه گوشیه خوبیه..منوهاشم کارائیش تقریبا شبیه نوکیاست
مبارکه.حیلی قیمت خوبی خریدی این گوشی تازه امده .دست 2 اش از نوش هیچی کم نداره
بهراد شایدم واقعا نداشته!
اخه بعضی جاها زیادی دزدن حتی کیف رو هم برمیدارن و به خریدار نمیدن!مجبور شی کیف رو هم جدا بخری!
من پکی که تو مغازه دیدم هم کابل تی وی داشت و هم کیف (البته کیف خیلی ساده پارچه ای بود)
آره دزد که زیاده
عکسی سایت جی اس ام ارنا گذاشته از محتویات جعبه توش کیف نیست اگر هم باشه واقعا چقدر اینا دزدن که به کیف ساده رحم نمیکنند
من شنیدم تم 5800به این گوشی میخوره دوستان یه سایتی چیزی سراغ ندارند؟
دوستان یه سایتی چیزی سراغ ندارند؟
تم موبایل :
ali_power42
04-12-2009, 21:21
بالاخره gsmarena هم خبر اپدیت r1ca037 رو تایید کرد و همچنین Carphone Warehouse هم در انگلیس از فردا دوباره فروش ساتیو رو اغاز میکنه
Sony Ericsson were finally able to fix the software issues that have been plaguing the Sony Ericsson Satio with the latest firmware update R1CA037. If you've been following the story, you'd now that recently Satio was pulled out of stores due to some undisclosed software problems.
Well our sources from Carphone Warehouse share with us that they've already re-stocked a new batch of Satios and those will be ready for selling as soon as tomorrow.
We contacted Sony Ericsson representatives about the new developments and their official statement was they are quite ready with the new software update for the Sony Ericsson Satio and that they will be announcing it publicly as soon as they manage to upload all the needed files and scripts online.
Obviously, there are quite some operator specific versions of the firmware, so it may take some time before all versions are up but you should check - you might as well be among the lucky early birds. On the other hand, if you don't own a Satio and you've been holding back from buying one only due to those issues, well, you should be happy to hear they've been taken care of.
سایتو هم به مبارکی امروز آپدیت شد و یک سری مشکلات کوچیکی هم که داشت رفع شد.
پایین ترین قیمتی که امروز من توی علا الدین دیدم 670000 تومن بود که 6650000 تومن هم میداد.
علی جان لینکی که گذاشتی خرابه :دی
ali_power42
05-12-2009, 03:31
علی جان لینکی که گذاشتی خرابه :دی
درست بود به هرحال ممنون
الان درست شد :دی دیشب خراب بود :دی
ali_power42
09-12-2009, 18:21
ساتیو امروز طبقه 5 علاءالدین با گارانتی اصلی پارس کامتل و جعبه پلمپ شده + کیف + استند 695 تومن بود
cool20063
09-12-2009, 23:48
ساتیو امروز طبقه 5 علاءالدین با گارانتی اصلی پارس کامتل و جعبه پلمپ شده + کیف + استند 695 تومن بود
دوست عزيز ميشه ادرس دقيق تر بگيد . و اينكه استند و كيفش چه شكلي بود ؟ خيلي دنبالش بودم اما استندي نديدم بهش بخوره . استند p1 بود ( كه با نقرهاي اين گوشي فكر كنم ست بشه )
ali_power42
10-12-2009, 19:21
دوست عزيز ميشه ادرس دقيق تر بگيد . و اينكه استند و كيفش چه شكلي بود ؟ خيلي دنبالش بودم اما استندي نديدم بهش بخوره . استند p1 بود ( كه با نقرهاي اين گوشي فكر كنم ست بشه )
طبقه 5 علاءالدین پلاک 577 (ادرسو از خود پارس کامتل تلفنی پرسیدم و بعد هم مراجعه کردم و قیمت گرفتم)
اینم عکس کیف و استند که یکی از دوستان در موبایلستان(ara.armagedon) که خودش این گوشیو داره گذاشته :
اینم فول سایز عکس:
cool20063
11-12-2009, 00:51
كيفش كه زياده و معمولي ( جير p1 ) بيشتر بهش مياد . اما استندشو جاي نديده بودم تا حالا !!!!!!!!
اين فابريكشه ؟
ali_power42
11-12-2009, 03:24
برای وارد شدن به منوی مخفی یا همون منوی سرویس در ساتیو با استفاده از دکمه های call یا تماس:
قرمز سبز قرمز قرمز سبز قرمز
البته مطمئن نیستم درست باشه توی اینترنت پیدا کردم
اگر درست باشه موقع خرید گوشی میشه همه جای گوشیو تست کرد و اینکه مقدار مکالمه انجام شده با گوشی هم نشان داده میشه که از داخل منوی گوشی قابل صفر شدن نیست مگر با باکس و....
edit: دوستان در موبایلستان تست کردن و درست بود
كيفش كه زياده و معمولي ( جير p1 ) بيشتر بهش مياد . اما استندشو جاي نديده بودم تا حالا !!!!!!!!
اين فابريكشه ؟
بله فابریکه
farhooode
12-12-2009, 19:14
ساتیو طراجی جلوش دلنگیز نیست
یک کلمه هم لز مادر عروس:31:
طراحی یک چیز سلیقه ابه و لی انصافا طراحیش در حد عالیه شاید هم قرتر
farhooode
12-12-2009, 23:19
یک کلمه هم لز مادر عروس:31:
طراحی یک چیز سلیقه ابه و لی انصافا طراحیش در حد عالیه شاید هم قرتر
ببین تا حالا اصلا i8910 دستت گرفتی؟
کیفیت صفحه نمایش و فیلم برداری عالی i8910 رو از نزدیک که گوشی رو دستت بگیری دیدی؟
طراحی شیک این گوشی رو همه قبول دارند
cool20063
13-12-2009, 00:10
کیفیت صفحه نمایش و فیلم برداری عالی i8910 رو از نزدیک که گوشی رو دستت بگیری دیدی؟
دوست عزيز بحث و ادامه نديد كساني كه به اين قسمت ميان نظرشون اينه satio زيبا و كامله نظره شما هم محترمه اما اين چيزي كه ميگي سليقه اس :10:
سلام آقا من این گوشی رو خریدم 650 از علاءدین
چندتا سوال داشتم من اینو آپدیت کنم؟ چه چیزهاییش بهتر میشه ؟
اگر آپ کنم فارسیش از بین می ره؟
ممنون
SAEED_BARCELONA
14-12-2009, 12:29
آقا آپدیت کن. با آپدیت که بدتر نمیشه بهتر میشه! گویا مصرف باتریش کمتر میشه. حالا فک نکنی به استندبایش 30ساعت اضافه میشه ها!
سلام آقا من این گوشی رو خریدم 650 از علاءدین
چندتا سوال داشتم من اینو آپدیت کنم؟ چه چیزهاییش بهتر میشه ؟
اگر آپ کنم فارسیش از بین می ره؟
ممنون
میشه اسم مغازه رو بگید؟
نه نمیشه چون تبلیغ میشه:31:
.
.
.
.
شوخی کردم فروشگاه گویا از در جمهوری بری تو دست چپ یه 7یا 8 تا مغازه جلوتر
ali_power42
19-12-2009, 12:35
5 روز قبل این گوشیو به قیمت 690 با گارانتی اصلی و کیف و استند خریدم(عکس کیف و استند روی قوطی گوشی هست) و تا قبل از خرید فقط راجع به فلش گوشی شک داشتم و از بقیش مطمئن بودم ولی وقتی خریدم و اولین عکسو با فلش گرفتم نه تنها نا امید نشدم بلکه کف کردم که در تاریکی شب چقدر روشن و با ترکیب رنگ واقعی عکس میگیره برخلاف n82 که عکسو سفید میکنه و از حالت واقعی درمیاره و بعد از اون برای روشن تر شدن عکسهای شب exposure vale که در گوشی به اختصار با EV نشون داده میشه رو بالا بردم و نتیجه کار حیرت اور بود چون عکسها به روشنی n82 یا حتی بهتر و با ترکیب رنگ کاملا واقعی میفتن در صورتیکه در n82 مقدار exposure در فرمویر 31 بصورت اتوماتیک در بالاترین حد تنظیم هست و بالابردن اون بصورت دستی تفاوتی در عکس ایجاد نمیکنه و دراین مورد با قاطعیت میگم که n82 در زمینه فلش زنون و عکس در شب حرفی برای گفتن در مقابل satio نداره(درنظر بگیرید که گوشی در فرمورهای اولیه هست)
در مورد باتری تا الان در عرض 5 روز فقط 2 بار گوشیو شارژ کردم و هر دفعه داره بهتر میشه و درنظر بگیرید که ادم وقتی گوشی جدید میخره اوایل چقدر باهاش ور میره در کل میتونم بگم مثل w810 خدابیامرز شارژ نگه میداره یعنی 3-4 روز
در ضمن گوشی اپدیت نیست و اینطور که در فرومهای خارجی میگن با اپدیت r1ca037 باتری بهتر شده و اگه یادتون باشه اوایل چقدر فن بویهای برندهای دیگه و...چه در سایتهای فارسی و چه در خارجیها از باتری گوشی بد میگفتن که الان میفهمم که همش بخاطر خراب کردن سونی بوده چون بجای اینکه ایراد خودشونو برطرف کنن میخوان در پشت سروصدایی که راه میندازن مخفی بشن
سرعت گوشی با فرمور r1bb041 خیلی خوبه ولی اینطور که دوستان گفتن با r1ca037 بسیار بهتر میشه و من هم تا یکی دو هفته دیگه اپدیت میکنم و تغییرات رو خواهم گفت
تا این لحظه حتی یکبار هم هنگ نکرده و برای جماعتی که چشم دیدن سونی رو ندارن بسیار متاسفم
کیفیت بدنه گوشی عالیه و همه دکمه ها feedback خوبی دارن و کاور دوربین هم که واقعا استثنایی طراحی شده و بسیار عالی و محکم هست و فنر قوی ای هم داره که میپره و بسته میشه
خوانایی صفحه نمایش در زیر نور خورشید با تنظیمات حداکثر کمی بهتر از n82 هست و این یعنی عالی و کیفیتش در شب هم که نیاز به گفتن نداره
صدای گوشی در اسپیکر از n82 با فرمویر 31 کمتره ولی کیفیت خوبی داره و در هرصورت رضایت کسی که نخواد دیسکو راه بندازه رو فراهم میکنه و این تنها نکته منفی تا الان بوده که در اپدیتهای بعدی و یا بوسیله رامهای کوک شده درست میشه
کسی سوالی داشت در خدمتم و بزودی چندتا عکس هم میذارم
hessam_sz
19-12-2009, 22:03
آخرين قيمت در مشهد 630 تومن
البته گاجره ميداد 724 تومن فكر كنم به خاطر گارانتيش اينقدر تفاوت داشت.اگر با همين سرعت قيمتش بياد پايين ميشه اميدوار بود تا يك ماه ديگه به 500 برسه.رنگ مشكي و شرابيش بود ولي نقره ايش را نديدم.
hessam_sz
20-12-2009, 00:15
دوستاني كه خريدن من 2 تا سوال دارم ازشون
1-آيا تو نقشه هاي gps نقشه ايران هم هست چون Ainoكه بچه ها ميگفتن ايران را داره.
2-از شتاب سنج در اين گوشي چه استفاده هايي ميشه يعني مثلا در كجا ها وقتي گوشي ميچرخه صفحه هم ميچرخه و ... و كلا كاربرد شتابسنج در اين گوشي چيه.ممنون
feryshad
20-12-2009, 22:35
سلام بچه ها
تو این دو ماهی که نبودم یه کم از اخبار قیمت ها عقب افتادم. آخرین قیمت ساتیو چنده؟ و همچنین ارزونترینش
hessam_sz
20-12-2009, 23:32
سلام بچه ها
تو این دو ماهی که نبودم یه کم از اخبار قیمت ها عقب افتادم. آخرین قیمت ساتیو چنده؟ و همچنین ارزونترینش
همين 2تا پست قبل گفتم قيمتشو.من شخصا از كلي فروشي موبايل پرسيدم (مشهد)گفت ما 610 ميخريم ولي تو بازار چون هنوز دست زياد نشده از 630 به بالا ميفروشن.اما ظاهرا دوستان تا 600 تومن را پيدا كردند.
ali_power42
21-12-2009, 02:57
دوستاني كه خريدن من 2 تا سوال دارم ازشون
1-آيا تو نقشه هاي gps نقشه ايران هم هست چون Ainoكه بچه ها ميگفتن ايران را داره.
2-از شتاب سنج در اين گوشي چه استفاده هايي ميشه يعني مثلا در كجا ها وقتي گوشي ميچرخه صفحه هم ميچرخه و ... و كلا كاربرد شتابسنج در اين گوشي چيه.ممنون
google map داره که نیاز به اتصال به اینترنت داره که من gprs ام فعال نیست و نمیتونم استفاده کنم ولی نقشه های smartcom gps که همه جای ایران رو داره و باید خودت برنامش رو بریزی
شتاب سنج بجز صفحه استندبای در بقیه جاها کار میکنه و سرعت خوبی هم داره
cool20063
23-12-2009, 00:21
قيمت امروز طهران در علائدين 600 تومن فول پك 590 راضي ميشد :5:
hessam_sz
23-12-2009, 00:41
قيمت امروز طهران در علائدين 600 تومن فول پك 590 راضي ميشد :5:
تا يك ماه ديگه كه پولامو جمع كنم ايشالا به 500 ميرسه:31:
ali_power42
23-12-2009, 04:01
مقایسه فلش satio با n82 در تاریکی مطلق مطلق:
عکس اول: n82 در حالت night portrait که پر نورترین عکس رو در این حالت میگیره
عکس دوم :satio در سایز 12 مگاپیکسل و با تنظیمات اتوماتیک
عکس سوم:satio در سایز 12 مگاپیکسل و با بالاترین exposure value که پر نورترین عکس رو در این حالت میگیره
همونطور که میبینید درعکس دوم satio اصلا خوب ننداخته و البته فقط در بعضی صحنه ها با تنظیمات اتوماتیک کمی تاریک میشه نه همیشه و در 90% موارد با تنظیمات اتوماتیک هم خیلی روشن میفته و مطمئنا این مشکل با اپدیت حل میشه.
اما عکس سوم که تنها تفاوتش نسبت به عکس دوم بالا بردن مقدار exposure هست قدرت فلش satio رو به نمایش میذاره تا جایی که n82 هیچ حرفی برای گفتن نداره و لازم به ذکره که بالا بردن exposure در n82 تاثیر محسوسی در روشن تر کردن عکس نداره:
فول سایز:
hessam_sz
23-12-2009, 09:40
دمش گرم خداييش ببين اون جعبه گوشي را وقتي روش زوم ميكني نوشته هاش كاملا واضح خونده ميشه.
اگه ميشه چند تا عكس از فضاي آزادش را هم بذار ببينيم تو نور چطور ميگيره
Original Titan
23-12-2009, 10:49
باریکلا علی قدرت 42 :31:
خداییش گوشی برای تمام فصول خریدی! :دی
مبارکت باشه
ali_power42
23-12-2009, 12:11
دمش گرم خداييش ببين اون جعبه گوشي را وقتي روش زوم ميكني نوشته هاش كاملا واضح خونده ميشه.
اگه ميشه چند تا عكس از فضاي آزادش را هم بذار ببينيم تو نور چطور ميگيره
والا همه عکسها اماده هست و همشون توی موبایلستان اپلود شده چه عکسهای با فلش و چه عکسهایی که در روز گرفته شده چون اونجا اپلود سنتر داره و برای اینجا دنبال یه سایت خوب برای اپلود عکس میگشتم چون متاسفانه خیلیها رو فیلتر کردن و یا مثلا mypicx.com هم که تا یکی دو هفته قبل خوب کار میکرد الان قاطی کرده و فول سایز عکس رو گاهی وقتها نمیده و برای همین از 4shared استفاده کردم و عکسهای روز رو هم سعی میکنم امروز براتون اپلود کنم
hasanmotori
23-12-2009, 12:16
والا همه عکسها اماده هست و همشون توی موبایلستان اپلود شده چه عکسهای با فلش و چه عکسهایی که در روز گرفته شده چون اونجا اپلود سنتر داره و برای اینجا دنبال یه سایت خوب برای اپلود عکس میگشتم چون متاسفانه خیلیها رو فیلتر کردن و یا مثلا mypicx.com هم که تا یکی دو هفته قبل خوب کار میکرد الان قاطی کرده و فول سایز عکس رو گاهی وقتها نمیده و برای همین از 4shared استفاده کردم و عکسهای روز رو هم سعی میکنم امروز براتون اپلود کنم
شما میتونی از این سایت استفاده کنی :
تا 30 مگ میتونی آپ کنی
hessam_sz
23-12-2009, 14:59
اينم سرعتش خوبه ------------- من خودم هميشه از اين استفاده ميكنم
ali_power42
24-12-2009, 14:03
با عرض شرمندگی از اینکه یکم دیر شد و اینم عکسهای ساتیو در روز (تهران پارک گفتگو و برج میلاد):
اینم فول سایزها:
feryshad
24-12-2009, 23:01
یک عدد ساتیو نقره ای خریداری گشت تا ما فقط طرفدار اسمی نباشیم و اگه ازش طرفداری میکنیم یه گوشی هم ازش داشته باشیم :دی
به زودی ریویو در مورد گوشی و مقایسه دوربینش با دوربین دیجیتال خودم انجام میشه :دی هرچند با این اینترنتم باید دهنم صاف شه برای آپلود عکس ها :دی
بزن اون دست قشنگه رو ....
hessam_sz
25-12-2009, 00:16
راستي دوربينش لرزش گير داره يعني مثل كا800 وقتي با فلاش عكس ميگيري هرچقدر هم تكون بدي باز هم عكس سالم ميفته يا نه؟
و يك سوال ديگه.آيا ميشه از فلش ال اي دي به عنوان چراغ قوه استفاده كرد يا بايد نرم افزار روش نصب بشه؟
سلام
اول از همه فری جون مبارک !
دوم اینکه منم امروز با ستیو کار کردم و چندتا عکس هم گرفتم !
میتونم بگم این گوشی واقعآ زیبا و سبک و خوشدسته ! دوربین محشری داره ! بهترین عکس رو در حالت اتومات میندازه و شاید به جرات بگم نیازی به تنظیم نداره !
ال سی دی با کیفیت محشر و خوانایی عالی زیر نور آفتاب !
واقعآ باهاش حال کردم و حتمآ هم میخرمش (بزودی اگه پول بیاد دستم :دی)
این عکسا رو هم گرفتم + یه سری عکس با ن82 ! اینو بگم که فکر نکنید هر دوتا تو یه سطح هستن ! نه اینطور نیست ! رزولوشن ستیو تقریبآ 2 برابر ن82 هست و جزئیات رو ستیو خیلی خیلی بهتر نشون میده (توی زووم) ! الان چون هم سایز هستن عکسا شاید تفاوتی احساس نشه !
رنگهای ستیو خیلی زیباتر گرفته شدن نسبت به ن82 !
عکس اول ن82 و عکس دوم ستیو !
حالت اتوماتیک (هوای نیمچه ابری) :
بازم اتومات (هوا ابری :دی)
حالت ایندور (داخل مغازه با نور لامپ + فلش)
اینم قدرت تاچ فوکوس :
البته بگم کلآ 30 دقیقه گوشی دستم بود (چون مال مشتری بود :دی)
وگرنه خیلی بیشتر عکس مینداختم
یه 2 3 تا عکس با فلاش هم گرفتم که با ن82 مقایسه بشه ! ولی خاب توی دستگاه مغازه هست عکسا ! ایشالله میشه واسه بعد تعطیلات !
ولی واقعآ عکسای عالی ای میگیره !
farhooode
25-12-2009, 10:06
رنگاش جالب نیست
با 630 تومن میشه بهرین دورین فیلمبرداری و عکسبرداری دیجیتال سونی رو خرید
SAEED_BARCELONA
25-12-2009, 11:12
تازه فهمیدی؟ خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی یا الدار هم کمکت کرد؟
Original Titan
25-12-2009, 19:20
فرهوده بابا چقدر دستت پستات بخنديم؟
ببينم حالا خداييش پست مفيد هم داشتي يا مثل ما بوده همش:31:
cyrus_ln
25-12-2009, 21:35
عجیبه سونی اریکسون با این همه ادعا صفحه نمایش ساتیو رو مقاومتی ساخته و اینکه دیگه دوره طراحی گوشی های به شکل کتابی به سر رسیده است
تاچ خازنی رای گوشی های لمسی چند نوع میت بحسب میاد
وقتیکه گوشی رو در جائی قرار میدیم فقط بوسیله الکتریسته ساکن صفحه نمایش فعال میشه
و حساس بودن صفحه نمایش منوط به استفاده فقط از انگشتان دست هستش
ولی تاچ مقاومتی باید گوشی رو قفل کنیم چون با هر شی دیگری حساس میشه و گوشی روشن باقی می ماند
در مورد طراحی هم طاحیها سونی اریکسون کمی خسته کننده بنظر میاد
بهترین طراحی رو در گوشی های High End گوشی i8910 HD داره
بقل ساتیو شبیه نوکیا ان90 هستش
بابا ساتیو گوشی خوبیه خرابش نکنید
:18:
رنگاش جالب نیست
فرهوده بابا چقدر دستت پستات بخنديم؟
ببينم حالا خداييش پست مفيد هم داشتي يا مثل ما بوده همش:31:
دستت درد نکنه دیگه :دی
علی جان پست های فرهوده رو ببین
یه پا کارشناسه واسه خودش :دی
رو قسمت های بولد شده بیشتر کارشناسی کرده:27:
ali_power42
26-12-2009, 04:09
راستي دوربينش لرزش گير داره يعني مثل كا800 وقتي با فلاش عكس ميگيري هرچقدر هم تكون بدي باز هم عكس سالم ميفته يا نه؟
و يك سوال ديگه.آيا ميشه از فلش ال اي دي به عنوان چراغ قوه استفاده كرد يا بايد نرم افزار روش نصب بشه؟
1-لرزش گیر داره ولی هنوز تستش نکردم تست کردم خبر میدم
2-بله میشه و کافیه که در دوربین رو باز کنی و در حالت فیلمبرداری قرار بدی و فلش رو روشن کنی یعنی قبل از شروع فیلمبرداری میشه فلش رو روشن کرد نور خوبی هم داره
Original Titan
26-12-2009, 09:46
علی جان پست های فرهوده رو ببین
یه پا کارشناسه واسه خودش
داش حسين ممنون از سرچي كه كردي! نديده هم بديهي بود :دی
SAEED_BARCELONA
26-12-2009, 13:29
بله برادر. عکسی که با فلش گرفته بشه به هیچ عنوان تار یا دوتایی نمیشه!
hamed1297
26-12-2009, 13:33
این همه پست مفید رو یکجا ندیدیه بودم:دی..
ali_power42
26-12-2009, 14:16
image stabiliser (ضد لرزش عکس ) رو تست کردم اولا فقط وقتی کار میکنه که فلش خاموش باشه و دوما اثر کمی داره ولی بی تاثیر هم نیست
علی جان منظور دوستمون عکس با فلش بود
اینو بگم که هر گوشی (بجز سامسونگ) که فلش زنون داره (ک800 ! ک850 ! سی905 ! ستیو ! ن82 و جی810 سامسونگ) من چک کردم عکس رو صاف و بدون لرزه میندازه !
feryshad
28-12-2009, 22:32
بچه ها شرمنده دیر سر میزنم. وضع نتم زیاد خوب نبود این یکی دو روزه ...
هنوز درست و حسابی وقت نکردم عکس تر و تمیز باهاش بگیرم. در اولین وقت مقتضی عکس های ناب به همراه مقایسه با دوربین دیجیتال خودم در اینجا قرار خواهد گرفت
الا ایهالحال این دو تا رو داشته باشید ...
عکس ها فقط ریسایز شدن
/
feryshad
28-12-2009, 22:53
آها یه چیز دیگه
تازه دارم به قدرت گوشی پی میبرم... بازی های با کیفیتی که این چند روزه برای ساتیو و امنیا اچ دی اومده چیزهای توپی هستند. در حالی که با 5800 اصلا نمیشد رو بازی حساب کرد.منم موقع خرید ساتیو رو بازی با این گوشی حسابی نمیکردم ولی الان برعکس شده.
مخصوصا بازی فراری جی تی که با اینکه با N82 کیفیت خوبش رو تا آخر بازی کرده بودم ولی تو ساتیو واقعا یه چیز دیگه ست ...
S A M S U N G
28-12-2009, 22:54
سلام .
فرشاد مبارکت باشه . عکس اولت واقعا عالی گرفتی . هم زاویه عکس عالیه و زاویه نورش . مرسی .
مخلصیم .
feryshad
28-12-2009, 22:58
سلام .
فرشاد مبارکت باشه . عکس اولت واقعا عالی گرفتی . هم زاویه عکس عالیه و زاویه نورش . مرسی .
مخلصیم .
مرسی امیر جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف داری. یه کم عجله ای شد واسه همین شانسی خوب دراومد :دی وگرنه اگه وقت بیشتر بود اینجوری نمیشد :دی
hamed1297
29-12-2009, 00:32
ریویوی قوی از ایشون:
ali_power42
29-12-2009, 02:41
gps گوشیو تست کردم و باید بگم تا به حال ندیده بودم که یک گوشی بتونه در عرض 15 ثانیه (گاهی وقتها 3-4 ثانیه :18:) با ماهواره lock بشه و قلق این گوشی هم اینه که موقع استفاده از gps باید گوشیو بصورت عمودی نگه داری تا سریع کانکت بشه
فک کنم A-GPS ه که 15 ثانیه وصل میشه
علی جان احتمالآ با اینترنت وصل میشی !
یه تست با گارمین بکن ببین چجوری میشه !؟؟
خبرشو بده
ali_power42
30-12-2009, 03:01
فک کنم A-GPS ه که 15 ثانیه وصل میشه
علی جان احتمالآ با اینترنت وصل میشی !
یه تست با گارمین بکن ببین چجوری میشه !؟؟
خبرشو بده
نه بهراد جان چون خط من 912 هست و gprs رو هم تا به حال فعال نکردم و با برنامه smartcom gps تست کردم واقعا برای خودم هم عجیبه که چطور اینقدر سریع کانکت میشه
Original Titan
30-12-2009, 09:20
نه بهراد جان چون خط من 912 هست و gprs رو هم تا به حال فعال نکردم و با برنامه smartcom gps تست کردم واقعا برای خودم هم عجیبه که چطور اینقدر سریع کانکت میشه
زياد هم عجيب نيست چون گوشي من هم تو فضا هايي كه ديد آسمان وجود داره زير همين مدت هم وصل شده
بابا تكنولوژيه ديگه! داره ميدوئه ميره ما هم عقبيم
farhooode
30-12-2009, 12:43
Satio is a Class 2
Original Titan
30-12-2009, 12:55
فارسيش اسپمات معلوم نبود چيه حالا كه ديگه خارجكي هم حرف ميزني :دی
سلام
من هم یکی از ساتیو داران هستم
تقریبا 1 ماه هست که گوشی رو آپدیت کردم به آخرین ورژن
میخوام بدونم فرق اساسی آخرین ورژن آپدیت با اونی که روی خود گوشی هست چیه؟
SAEED_BARCELONA
30-12-2009, 15:32
هنوز 2هفته نشده آپدیت اومده براش شما چطور 1ماهه که آپدیت کردید؟:46:
نکنه شما هم با الدار رابطه دارید؟:10:
feryshad
30-12-2009, 15:58
عکاسی با این گوشی واقعا لذت بخشه ...
به نظرم یکی از بهترین هاش عکاسی پانوراما با این گوشیه!
ابتدا عکس اول رو میگیرین بعد از دو طرف میتونین حرکت بدین گوشی رو به هر طرفی که رفتین وقتی در جای درستش قرار گرفت(مربع سبز در کادر مورد نظر جای گرفت) یه ویبره میزنه و خود به خود عکس میگیره و عکس بعدی هم همینطور . بعد یه جوری اینا رو به هم میچسبونه که انگار یه عکس گرفته شده!! یه نرم افزار برای 5800 بود که همچین کاری میکرد ولی دقت و کیفیت و لذتش اصلا با این قابل مقایسه نیست!!
Original Titan
30-12-2009, 16:09
@ فرشاد شاد
حاجي اين عسكه كه پايينه پستته پاناروما كه نيست؟ خيلي خوفه!
تقریبا 1 ماه هست که گوشی رو آپدیت کردم به آخرین ورژن
بابا خيلي باحاليد شما :31:
ما قد شما بوديم بهتر ميبستيم :31:
hasanmotori
30-12-2009, 16:27
یه سوال سخت :دی
تو بعضی از گوشیا مثلاً ان86 و اکثر دوربینها مثل کنون بعد از اینکه دکمه شاتر و میزنید که فوکوس کنه تنظیمات نور گیریشو با همون فوکوس تنظیم میکنه
مثلاً میگیریش تو نور مینویسه ( رو دوربین مینویسه رو ان86 نه ) که مثلاً 1/1000 و iso 200 بعد همونجور که دستت رو دکمه هست میاریش تو تاریکی ... دیگه تنظیماتشو تغییر نمیده و عکس خیلی تاریک میشه ... این باعث میشه که سرعت عکس گرفتن خیلی زیاد بشه
ولی مثلاً تو 8510 اینجوری نیست ... وقتی که دکمه رو کامل فشار میدی تازه اول میخاد تنظیم بشه بعدش عکس میگیره که باعث تاخیر میشه و ممکنه عکس تار بشه
حالا اگه میشه بگین ساتیو چه جوریه ؟
مرسی
feryshad
30-12-2009, 16:44
ساتیو خوبه :دی
الان امتحان کردم. اینجوری:
رو به مهتابی گرفتم گوشی رو و فوکوس کردم. بدون اینکه دستم رو از شاتر بردارم گوشی رو به سمت پایین و یه جای تاریک گرفتم. تنظیمات تو همون حالت اولی که فوکوس کردم موند.... و وقتی عکس گرفتم عکس تاریک شد ...
نمیدونم جواب سوالت رو گرفتی یا نه... گرفتی؟ :دی
hasanmotori
30-12-2009, 16:54
ساتیو خوبه :دی
الان امتحان کردم. اینجوری:
رو به مهتابی گرفتم گوشی رو و فوکوس کردم. بدون اینکه دستم رو از شاتر بردارم گوشی رو به سمت پایین و یه جای تاریک گرفتم. تنظیمات تو همون حالت اولی که فوکوس کردم موند.... و وقتی عکس گرفتم عکس تاریک شد ...
نمیدونم جواب سوالت رو گرفتی یا نه... گرفتی؟ :دی
آره دمت گرم
پس خوبه
ali racer
30-12-2009, 17:26
یه سوال سخت :دی
تو بعضی از گوشیا مثلاً ان86 و اکثر دوربینها مثل کنون بعد از اینکه دکمه شاتر و میزنید که فوکوس کنه تنظیمات نور گیریشو با همون فوکوس تنظیم میکنه
مثلاً میگیریش تو نور مینویسه ( رو دوربین مینویسه رو ان86 نه ) که مثلاً 1/1000 و iso 200 بعد همونجور که دستت رو دکمه هست میاریش تو تاریکی ... دیگه تنظیماتشو تغییر نمیده و عکس خیلی تاریک میشه ... این باعث میشه که سرعت عکس گرفتن خیلی زیاد بشه
ولی مثلاً تو 8510 اینجوری نیست ... وقتی که دکمه رو کامل فشار میدی تازه اول میخاد تنظیم بشه بعدش عکس میگیره که باعث تاخیر میشه و ممکنه عکس تار بشه
حالا اگه میشه بگین ساتیو چه جوریه ؟
مرسی
حسن جون اکثر گوشی ها فقط یه بار و اونم موقع فوکوس سرعت شاتر و ایزو اسپید رو تنظیم میکنن
hasanmotori
30-12-2009, 17:39
حسن جون اکثر گوشی ها فقط یه بار و اونم موقع فوکوس سرعت شاتر و ایزو اسپید رو تنظیم میکنن
خب 8510 اینجوری نیست ... وقتی میزنی که عکس بگیره چند صدم ثانیه بعد عکس العمل نشون میده
8910 چجوریه ؟
farhooode
30-12-2009, 17:59
ساتیو گوشی دخترانه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hasanmotori
30-12-2009, 18:04
فرهوده بلاخره یه کار خیری تو عمرت انجام دادیا :18: :27:
mahdi1360
30-12-2009, 20:24
ساتیو گوشی دخترانه
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%B4%A0%E8%87%AA%E5%8B%95%E5%B0%8D%E7%84%A6%E6%95% B8%E4%BD%8D%E7%9B%B8%E6%A9%9F%EF%BC%8C%E8%AE%93%E4 %BD%BF%E7%94%A8%E8%80%85%E7%94%A8%E6%89%8B%E6%A9%9 F%E4%B9%9F%E8%83%BD%E6%8B%8D%E6%94%9D%E5%87%BA%E4% B8%8D%E9%81%9C%E6%96%BC%E6%95%B8%E4%BD%8D%E7%9B%B8 %E6%A9%9F%E7%9A%84%E7%9B%B8%E7%89%87.jpg
کم کم داری به همه شک میکنی که با الدار رابطه دارن یا نه؟:27:
خودت چی الدار چیکارت میشه؟:31:
با عرض سلام به شما کاربر فعال گرامی
بنده واقعا مستفیض شدم از اخلاق بسیار شایسته از یک کاربر فعال!!!
به نظر بنده قبل از اینکه مدیریت تصمیم بر ارتقا درجه شما بر اساس فعالیت شما کند ابتدا تحقیقی در مورد اخلاق شما داشته باشد.(حتی سلام هم نکردید!)
دوست عزیز مثل اینکه شما یکم از دنیا عقب هستید
بنده گفتم تقریبا آیا گفتم دقیقا؟
جهت مطالعه ادامه صحبتهایم به پاسخی که به نقل قول ذیل داده ام مراجعه کنید:::
بابا خيلي باحاليد شما :31:
ما قد شما بوديم بهتر ميبستيم :31:
سلام به شما
باحالتر اینکه شما عکس زیر را مشاهده کنید و ثابت شدن حرف بنده را درک کنید که واقعا بنده ساتیو دارم و به آخرین ورژن آپدیت کردم:
جهت به هم ریخته نشدن نظم تاپیک لینک:
و همینطور SAEED_BARCELONA محض اطلاع بیشتر که در مکانی دیگر با اطمینان متذکر نشوید که کمتر از دو هفته هست آپدیت آمده لینک زیر را مشاهده کرده:
قطعه ای از متن سایت بالا
New Satio™ and Aino™ Updates
Available as of Monday 7th December*:
موفق باشید
Original Titan
31-12-2009, 00:00
من به شخصه از مها غذر خواهي ميكنم!
من شوخي كردم ! سعيد حالا شايد قصدو غرض داشته :31:
hamed1297
31-12-2009, 01:05
100 در صد داشته.دی...
من هم نقشی نداشتم ولی هر دو اشتباه کردن.
شده کلوپ عکس ها.بیشترش کنید.
amingh3753379
31-12-2009, 01:36
عکسای این گوشی موازی با نمایشگاه بارسلونا نمایش داده شده و به احتمال زیاد تا دو یا سه روزه دیگه به طور رسمی معرفی می شه
آفرین به SE
عکس:
محشره به خدا کمپانی هم فقط سونی اریکسون:11:
ali_power42
31-12-2009, 21:34
دوستان در مورد gps که گفته بودم 3 تا 15 ثانیه کانکت میشه فعلا حرفمو پس میگیرم چون در تستهای بیشتر به 3-4 دقیقه هم رسید ولی باز هم گاهی وقتها 15 ثانیه و 30 ثانیه و یا حتی همون 3-4 ثانیه هم وصل میشه کلا گیج شدم و فکر میکنم به علت مشکلات نرم افزاری باشه که اینقدر نوسان داره بعد از مقایسه با n82 نظر قطعیو میگم
SAEED_BARCELONA
31-12-2009, 22:05
با عرض سلام به شما کاربر فعال گرامی
بنده واقعا مستفیض شدم از اخلاق بسیار شایسته از یک کاربر فعال!!!
به نظر بنده قبل از اینکه مدیریت تصمیم بر ارتقا درجه شما بر اساس فعالیت شما کند ابتدا تحقیقی در مورد اخلاق شما داشته باشد.(حتی سلام هم نکردید!)
دوست عزیز مثل اینکه شما یکم از دنیا عقب هستید
بنده گفتم تقریبا آیا گفتم دقیقا؟
عزیز شما دیگه چیکار به فعال و غیر فعال بودنم داری؟
واقعا تو 2 خط پی بردی که اخلاقم چطوره؟ درضمن ساتیو مبارکت باشه من که نگفتم نداری که. بوگاتی که نیست ساتیوئه!!
آخه تقریبا شما زیادی تقریبا بود:دی
ماشالا بازم تشکرا شروع شد!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.