ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Modern Warfare 2

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16

kinder
16-11-2009, 13:09
سلام من میخوام از فروشگاه p30 بخرم نسخه بویز تیم که نیست؟ مشکلی نداره؟

Bs_panzer
16-11-2009, 13:09
مولتی پلیر Deathmatch هک شد
لینک تو امضام پست دوم رو بخونید

r2t
16-11-2009, 13:18
آره من خودم یک کرک کپی کردم ، بازی هرچی کلیک می کردی روش اجرا نمیشد ، بعد این رو نصب کردم درست شد ...

كپي كردم و جايگزين فايل ها شد و حالا هم اجرا مي كنم باز هم همون جور! :41:

Leon-117
16-11-2009, 13:29
من هم بازی رو تمام کردم ،
داستان بازی عالی بود . اما گرافیکش :2: حالا حالا ها باید روش کار کنن
صدا گذاری بازی هم عالی بود

امتیاز من
گرافیک : 7
داستان : 10
صدا : 10
هوش مصنوعی: 7
ببخشيد الان همه ميگن گرافيك بازي خوبه و موتور گرافيكي اينفينيتي وارد فوقلعادس.گرافيك كه كم و كسري نداشت.:10:

Sha7ab
16-11-2009, 13:51
کسی این نسخه ای که مال PartSoft هست رو گرفته؟ 3 ی وی دی ـه. سالمه؟

Squall Leonhart
16-11-2009, 14:01
سلام
خدارو شکر بازی برای من بدون هیچ مشکلی و با بالا ترین گرافیک اجرا شد و تموم شد. الانه من یه مشکل دیگه دارم و اونم اینکه دیگه دست و دلم به هیچ بازیه دیگه ای نمی ره. نمی دونم چکار کنم.؟؟ راستی از کرک skidrow استفاده کنید. خیلی عالیه. همونطور که گفتم برای من با اینکه نسخه دانلودی و ظاهرا استیم بود (چون اون دوفایل رو تو دایرکتوری داشت) بدون هیچ مشکل و با بالاترین گرافیک تو تمام مراحل اجرا و تموم شد. من با aa 4x تونستم 60 فریم بگیرم.

ميشه بگي اين نسخه اي كه داري چند DVD‌ هست؟

هنگام نصب استيم هم نصب ميشه يا نه؟

كرك SIKDROW رو خودت دانلود كردي و پستيدي يا داخل DVD بازي بود؟

S A A M
16-11-2009, 14:01
داستان بازی عالی بود . اما گرافیکش :2: حالا حالا ها باید روش کار کنن

امتیاز من
:31: فقط همین جواب شماست!

+

من تاحالا 100 بار گفتم موتور این بازی یعنی IW 4.0 جزو 10 موتور برتر نسل امروز بازی های ویدئویی شناخته شده!
اگه باور ندارین میتونید برید به لینک زیر و مطمئن شوید!:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم ترجمش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad King
16-11-2009, 14:26
سلام سیستم من نسخه ی world at ware را کاملن بدون مشکل اجرا میکنه حالا این بازی هم بدون مشکل اجرا میکنه؟

Layken
16-11-2009, 14:30
داستان بازی عالی بود . اما گرافیکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا حالا ها باید روش کار کنن

امتیاز من
خب گاهی اوقات دوستان یا می خوان شوخی کنند یا واقعا این نظرو دارند:31:
عضو جدید ولی.. پستی حماسی ..که مشکوک میزنه..
حالا همه چیو بیخیال بشیم که مرد مومن کجاش هوش مصنوعی بازی اینقدر کم هستش..
می زنن تکوپوز ادمو پایین میارن.

khatamifar
16-11-2009, 14:32
کرکتون مشکل داره ، عوض کنید ...

کدوم مرحله ؟ اگر مرحله قایق هست که باید تنظیمات گرافیک رو روی حداقل بذاری ، اگر قبل از این هست باید پچی که ارائه شده رو بگیری ، احتمالا نسخه شما بویز تیم هست ...

پچ بویز تیم :

تو خودش نوشته کجا بریزی

مرسی عزیز با پچ مشکل حل شد

Little Sparrow
16-11-2009, 14:40
من کل بازی رو very high بازی کردم با کمک پچ و نسخه بویز تیم بدون هیچ تیکی.تا high نرین معنی گرافیک رو نمی فهمین.
موفق باشید.

NINTENDO_DS
16-11-2009, 14:45
بازی قشنگی بود مخصوصا اونجا که کاپیتان پرایس میاد توی بازی به نظرم یکی از قشنگترین مراحش بود.
کلا به نظر من بهترین بازی ایکس باکسه که تا حالا اومده توی بازار البته خودم نسخه یک رو مخصوصا مرحله چرنوبیل رو خیلی بیشتر دوست دارم.
ولی امتیاز من به همه جنبه های این بازی 10 هست

soheilsh
16-11-2009, 14:51
خب گاهی اوقات دوستان یا می خوان شوخی کنند یا واقعا این نظرو دارند:31:
عضو جدید ولی.. پستی حماسی ..که مشکوک میزنه..
حالا همه چیو بیخیال بشیم که مرد مومن کجاش هوش مصنوعی بازی اینقدر کم هستش..
می زنن تکوپوز ادمو پایین میارن.

هیچ شوخی در کار نیست ،
عضو جدیدی هم نیستم ! تاریخ عضویت رو یک نگاه کوچولو بکنید ، به نظر می رسه شما عضو جدید باشی!
هوش مصنوعی هم تیمی ها رو تو بازی می گم !! در مقایسه با call of duty 2 هیچ تفاوتی نداره و دقیقا مثل بازی سال 2004 هستش !!!!!!!

soheilsh
16-11-2009, 14:54
:31: فقط همین جواب شماست!

+

من تاحالا 100 بار گفتم موتور این بازی یعنی IW 4.0 جزو 10 موتور برتر نسل امروز بازی های ویدئویی شناخته شده!
اگه باور ندارین میتونید برید به لینک زیر و مطمئن شوید!:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم ترجمش:

اینم جواب من ( مثل خودت :27:)
نمی خواد لینک بدی ، خودم پروگرمر game engine هستم
گرافیک و هوش مصنوعی بازی در حد کال 2 می باشد ! نه بیشتر نه کمتر!!!!!!!
من کرایسیس بازم ، به نظرم رو cryengine هیچ چیز شاخی نیومده !!!!!!!

Layken
16-11-2009, 15:02
هیچ شوخی در کار نیست ،
عضو جدیدی هم نیستم ! تاریخ عضویت رو یک نگاه کوچولو بکنید ، به نظر می رسه شما عضو جدید باشی!
هوش مصنوعی هم تیمی ها رو تو بازی می گم !! در مقایسه با call of duty 2 هیچ تفاوتی نداره و دقیقا مثل بازی سال 2004 هستش !!!!!!!
پسر یقرو ول کن یه چیزی گفتم چرا به دل میگیری...
هوش مصنوعی این بازی مخصوصا همتیمی ها ...شاید بد باشه
ولی ایده ال ترین وبهترین هوش مصنوعی رو تا به حال در بین کل بازی هایی که تا حالا منتشر شده رو داره.

light
16-11-2009, 15:13
ميگم بازي رو روي چه سيستمي ميشه بصورت High high اجرا كرد ؟

MaSoUd555
16-11-2009, 15:15
بازی رو همین الان رو Veteran تموم کردم
کی گفته هوش مصنوعی دشمنا یا هم تیمی ها پاییینه؟20ه

گرافیک=10
داستانش=فوقالعادست(هر چیه ما نباید نظر بدیم چون اینا این کارن میدونن چی بنویسن:31:)
موزیک=محشر بود(10)
هوش مصنوعی=اونا خودشون میدونن چی بسازن خواهشا نظر الکی ندید

از همین الان منتظر میشینیم 3ش بیاد:31:

Masoud King
16-11-2009, 15:15
Modern Warfare 2 عالی نه کامل!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده: Masoud King

امسال نوبت Infinity Ward بود تا قسمتی دیگر از سری محبوب Call of Duty رو تحویل گیمر ها بده. سازنده ی بازی دو سال پیش برای اولین بار این سری رو وارد جنگ های مدرن کرد که با این کارش بازی رو از جنگ های تکراری قدیمی خارج کرد و روحی تازه به اون بخشید. اولین عنوان CoD توسط Infinity Ward ساخته شد که بیش از 70 عنوان بهترین بازی سال و 50 Editor's Choice رو در یافت کرد و اولین بازی Xbox 360 هستش که بیش از 1 میلیون نسخه در آمریکا فروش داشته. هم اکنون جدید ترین بازی از سری CoD منتشر شده که تاکنون با استقبال خیلی خوب گیمرها و منتقدین رو به رو شده به طوریکه بازی بالاترین امتیازات رو گرفته و فروش استثنایی 310 میلیون دلار در روز اول رو برای ناشرش به ارمغان آورده. مطمئنا سینمایی ترین شوتر اول شخصی که تاکون بازی کردید Modern Warfare 2 خواهد بود که به طرز هنرمندانه ای شما رو در درون میادن نبرد قرار میده و جذابیت های بسیاری رو برای شما به همراه دارد.
به نظر می رسه که Infinity Ward امسال با تاکید بر پر محتوا کردن گیم پلی و بهبود گرافیک بازی اونو ساخت که در هر دوی این زمینه بسیار موفق عمل کرده است. بازی از حس سینمایی بودن واقعا تک هستش و نمیشه فعلا بازی ای رو سراغ داشت که تا این حد به فیلم شبیه باشه و بتونه اون حس رو به شما القا کنه.
مثه نسخه قبلی ابتدا شما برای نبرد در میادن تمرین می کنید تا آماده ی جنگی بسیار سخت باشید. مرحله تمرین در یک اردوگاه کویری هستش که شما تمرین تیراندازی میکنید. سپس شما در نقش جوزف آلن سرباز هنگ 75 رنجرها از گردان یکم در خیابان های افغانستان شروع به مبارزه میکنید. در مرحله بعدی شما در نقش گری سندرسون بازی میکنید تا کاپیتان مک تاویش رو همراهی کنید و به این صورت شما در نقش چندین شخصیت بازی میکنید.

ممکنه که با تموم کردن قسمت کمپین بازی احساس خوبی نداشته باشید چون واقعا این مقدار زمان برای همچین بازیی کم هستش. یکی از ویژگی های داستان بازی قافلگیر کردن شما هستش و بعضی از ماموریت ها برای شما نتیجه ای کاملا منفی داره. کشته شدن کاراکتر ها و عناصر اصلی بازی موضوع جالبی هست و تا حدودی ما رو یاد فیلم های اسکورسیزی می ندازه. در یه ماموریت شما باید نقش یک تروریست رو در روسیه بازی کنید و مردم رو در فرودگاه به گلوله ببندید. سازنده دلیل این مرحله رو این عنوان کرده شما با انجام مرحله از ترورسیت حس نفرت انگیزی داشته باشید ولی من دوبار اون مرحله رو رفتم و هر بار بیشتر از دفعه قبل کشتم. درسته این به روحیات افراد بر می گرده ولی خوب هر کاری چند بار انجام بدی دیگه عادی میشه. حالا واقعا نظر سازنده همین بوده یا اونا می خواستن یه سری واقعیات رو نشون بدن؟! در مجموع داستان بازی به نظر من از خرجش ها و پیچیدگی های نا متعارف و زیادی برخورداره و گیج کننده هستش. خیلی جا برای کار داشت و می تونست بهتر از این باشه.

اگر قسمت کمپین شما رو راضی نکرده ولی یه مد بسیار زیبا به نام Special Ops به بازی اضافه شده که تا حدودی کوتاه بودن قسمت کمپین بازی رو جبران کرده. در این مد ماموریت های متنوعی رو انتخاب میکنید که میشه چند نفره , تک نفره, آنلاین و آفلاین بازی کرد و برای این ماموریت ها سه درجه سختی regular, hardened و veteran وجود داره و در هر کدوم از درجه های سختی که ماموریت رو تموم کنید ستاره در یافت میکنید به طوریکه در regular یک ستاره, hardened دو ستاره و veteran سه ستاره میگیرید. که این ستاره ها برای بازی کردن ماموریت های دیگه و همچنین بدست آوردن Achievement کاربرد دارد. در یک ماموریت در برزیل شما باید حداقل 30 نفر رو بکشید تا یه ستاره بگیرید یا در یکی دیگه شما سوار بر snowmobile هستید و باید در مدت زمان 70 ثانیه به خط پایان برسید تا سه ستاره بگیرید که در این بین باید با بقیه هم بجنگید. در مجموع شما حداکثر می تونید 69 ستاره رو بدست بیارید. در کل تنوع مراحل بسیار خوب هستش و همچنین جذابیت اون از قسمت کمپین بیشتر نباشه کمترم نیست!!
هر چند گیم پلی کلی بازی تغییری نکرده ولی محتوا و مضامین جدیدی به اون اضافه شده که این موضوع رو پوشش میده که یکی از اون ها همین مد جدید Special Ops هستش و یا یکی دیگه از نکات جدید در گیم پلی بازی رانندگی با snowmobile هستش که واقعا جذاب هستش و هیجان خاص خودش رو که البته هر چند این قسمت کوتاه هستش ولی می تونین تو Special Ops دفعات بیشتری این رانندگی رو تجربه کنید. قسمت تک نفره بازی با مشکلاتی که داره ولی تا حدودی کامل هستش و می تونه شما رو برای چندین هفته معطل خودش کنه و نسبت به نسخه قبلی از سرگرمی بیشتری برخورداره. با وجود کوتاه بود قسمت کپین ولی تنوع مراحل واقعا قابل تحسین هستش. در یک مرحله شما در محیط برفی هستید و باید با مخفی کاری جلو برید, در قسمتی دیگر در کوچه های برزیل باید به سرعت دشمنان رو کشته و پیش بروید و یا در منطقه ای دیگر در روی دریا هستید.
یکی دیگه از نکات جالب در بازی این هستش که وقتی شما در مرحله کشته میشین و دوباره به همون قسمت بر می گردین شاید دشمنی که از روی پشت بام شما رو هدف قرار داده این بار پشت دیوار مخفی شده باشه و اینطور به نظر میرسه که بازی از هوش مصنوعی شناور بر خورداره که اینا همگی به لطف موتور قدرتمند Infinity Ward یعنی IW 4.0 هستش!

بازی در زمینه صدا گذاری نیز بسیار خوب عمل کرده و شما شاهد یکی از صدا گذاری های عالی هستید. صدای تفنگ ها خوب هستش. افکت های صوتی مربوط به انفجار ها و همچنین برخورد تیر با اشیاء خیلی خوب کار شده و موسیقی زیبای جناب Hans Zimmer تکمیل کنند این صدا گذاری عالی هستش. همانند چندی از بازی های جدید زاویه شما با گوینده در افزایش یا کاهش قدرت صدا تاثیر گذار است.
جلوه های دیداری بازی نسبت به Modern Warfare واقعا پیشرفت خوبی داشته و Infinity Ward تو این زمینه قدم خیلی بزرگی رو بر داشته. افکت های انفجار عالی هستش, تخریب پذیری اشیاء , تاثیرات و افکت های آب و هوایی, طراحی کاراکتر ها,شلوغی میدان نبرد و طراحی و جزئیات محیط بازی همگی عالی کار شدن که یک میدان نبرد مدرن رو کاملا به خوبی به تصویر می کشن. در کل بازی از نظر گرافیکی در سطح بسیار خوبی هستش البته خوب نمیشه گفت که بازی گرافیکش در حد Uncharted 2 هستش ولی این دلیل نمیشه که بگیم ویژگی های بصری Modern Warfare 2 عالی نیست بلکه حیرت انگیز است.

سیستم سلامتی بازی نیز دست خوش تغییراتی شده و در بازی های قبلی ما شاهد این بودیم که با زخمی شدن صفحه قرمز می شد و شما باید کاور می گرفتید ولی در Modern Warfare 2 افکت هایی که روی صفحه برای زخمی شدن نشون داده میشه تغییر کرده و این شما شاهد قطرات و پاشیدگی خون بر روی صفحه هستید که این هم هیجان و جذابیت بازی رو بیشتر میکنه و هم زیبا تر هستش.

نظر نهایی:

Call of Duty: Modern Warfare 2 امسال سطحی دیگر از یک بازی شوتر رو نمایان ساخت گرچه گیم پلی بازی همون شیوه نسخه قبلی رو در پی گرفته ولی پر محتوا تر شده و موارد و مد های جدیدی بهش اضافه شده و میشه گفت بازی به طرز خیلی خوبی پالایش شده. مهم ترین نوآوری بازی مد Special Ops هستش که میشه بزرگ ترین نکته اضافه شده به بازی ازش نام برد. بازی در قسمت هایی کمبود داره, مثلا قسمت کمپین کوتاه, داستان نه چندان جالب ولی خوب باز یه نکات مثبتی هم داره مثه تنوع مراحل بسیار عالی. در بازی میتونه یه کلاس بسیار خوب برای سازندگان شوتر اول شخص باشه تا بتونن با استفاده از تجربه Modern Warfare 2 و نوع آوری خودشون شاهکار هایی رو همانند این بازی خلق کنند. در مجموع بازی بهترین شوتری بود که تا به حال من بازی کرده بودم و یک بسته اکشن به تمام معنا بود!
به نظر من بازی لیاقت بهترین بازی سال رو نداره ولی مطمئنا جزء سه بازی برتر سال هستش. همونطور که از پایان بازی پیداست باید منتظر نسخه بعدی Modern Warfare باشیم که امیدوارم نقص های این نسخه رو بر طرف کنند.

نمرات بازی:

ارائه بازی.... 8.5
گرافیک....10
گیم پلی...8.9
صدا گذاری....9.5
جذابیت....10
----------------
نمره کل: 9.2

ali racer
16-11-2009, 15:28
ممنون مسعود جان
فقط فکر میکنم اون صفحه که اشاره کردین شیشه ی عینک ضد گلوله ی کماندو باشه

h_starboy
16-11-2009, 15:53
این بازی گیم پد ساپورت نمیکنه ؟؟؟؟؟
من با گیم پد xbox 360 امتحان کردم نمیشناسه
کسی امتحان کرده تا حالا ؟

gggmail
16-11-2009, 15:56
دوستان من اینجا باید چیکار کنم؟
آدم رو چه بکشم و چه نکشم میسووووزم

G.D.ragon.Ir
16-11-2009, 16:03
شما باید به پاش شلیک کنید

samank
16-11-2009, 16:04

اگه یادم باشه فقط باید به دست راستش شلیک کنی

mehdi30nema
16-11-2009, 16:28
دوستان من نسخه 4 dvd بویز تیم را دارم که پچ هم بهش اضافه شده ولی اول act 3 بدونه اینکه ارور یا ÷یغامی بده از بازی میپره میبرون . چی کار کنم ؟

CATALONIA
16-11-2009, 16:35

اول shift رو بگیر تا برسی بهش 
بعد که نزدیکش شدی به پاش یه تیر بزن 
که نمیره 

mehdi30nema
16-11-2009, 16:38
دوستان من نسخه 4 dvd بویز تیم را دارم که پچ هم بهش اضافه شده ولی اول act 3 بدونه اینکه ارور یا ÷یغامی بده از بازی میپره میبرون . چی کار کنم ؟

CATALONIA
16-11-2009, 16:43
به نظر من گرافیک این بازی نسبت به بعضی بازی های دیگه خوب کار شده

در ضمن به نظر من (توهین به کسی نشه ) بعضی ها چون هیچ عیبی از بازی ندیدن رفتن سراغ گرافیکش

rezakheyri
16-11-2009, 17:12
به نظرتون خوشکلترین شخصییت این بازی کیه؟

به نظر من ghost:31::11:

imana
16-11-2009, 17:33
منم الان تمومش کردم مرحله آخرش خیلی واقعی بود فکر می کنی خودت اونجایی

bull
16-11-2009, 18:08
سلام . تو رو خدا یکی کمک کنه من بتونم COD:MW 2 رو آنلاین بازی کنم .
راهنمای آنلاین کردنی ، سایتی ، چیزی اگه خدمتتون هست لطفا بفرمایید . ممنون

Bs_panzer
16-11-2009, 18:16
امتیاز من به مولتی پلیر 9/10
سینگل پلیر 8.5/10
به Co-op 9.5/10

Senator_Offline
16-11-2009, 18:17
از کجا متوجه میشیم نسخه بویز تیمه؟

Bs_panzer
16-11-2009, 18:20
اگه یادم باشه فقط باید به دست راستش شلیک کنی
بابا گوش بدید به حرف mac tavish
حالا خوبه میگه Shoot in his legs !

بعد یکی میگه دستش

دوستم تو مدرسه گفت این جا رو چطوری برم گفتم باید بزنی به پاش گفت اااا ؟ من میزدم تو سرش ! :27:

SHADEL
16-11-2009, 18:23

منم همین مشکل رو دارم ولی واسه من read eror رو میده می پره بیرون.چی کار باید کرد؟ولی بازی مشکلی نداره؟

Masoud King
16-11-2009, 18:39
سلام . تو رو خدا یکی کمک کنه من بتونم COD:MW 2 رو آنلاین بازی کنم .
راهنمای آنلاین کردنی ، سایتی ، چیزی اگه خدمتتون هست لطفا بفرمایید . ممنون
آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

senjin
16-11-2009, 18:59
سلام. من این بازیو از اینترنت دان کردم. 58 پارت . 11 گیگ. مثل اینکه ماله Razor1911 هست . دوتا ایمیج. بازیو نصب کردم کرک کش رو هم ریختم وقتی رو بازی کلیک میکنم هیچی نمیشه . استیم هم نصب کردم بازم فرقی نکرد. کمک کنید دارم میمیرم. خیلی منتظر این بازی بودم.
ممنون

amirpcp30
16-11-2009, 19:24
از کدوم ویندوز استفاده می کنی؟
از کدوم لینک ها دان کردی؟

senjin
16-11-2009, 19:28
از کدوم ویندوز استفاده می کنی؟
از کدوم لینک ها دان کردی؟

58 پارت راپید.

G.D.ragon.Ir
16-11-2009, 19:28
منم بالاخره این شاهکار رو تموم کردم, شاهکار, چون حتی قسمت انتهایی (جایی که نام عوامل ساخت بازی رو درج میکنند) هم فوق العاده بود, جوری که دلت نمی اومد مثل بازی های دیگه ردش کنی

arman665
16-11-2009, 19:36
58 پارت راپید.

منم دقیقا همین فایل رو دانلود کردم ؛
از هر کس پرسیدم کمکم نکرد و همین مشکل شما رو داشتم . خلاصه بیخیال شدم و از دوستام بازی رو گرفتم :27:

P C
16-11-2009, 19:44
دوستان عزیز نظرتون راجع به مرحله second sun چیه ؟ هیچی نباشه در سایه infinty ward فضانورد هم شدیمd:

ali_ranger22
16-11-2009, 19:48
سلام. من این بازیو از اینترنت دان کردم. 58 پارت . 11 گیگ. مثل اینکه ماله Razor1911 هست . دوتا ایمیج. بازیو نصب کردم کرک کش رو هم ریختم وقتی رو بازی کلیک میکنم هیچی نمیشه . استیم هم نصب کردم بازم فرقی نکرد. کمک کنید دارم میمیرم. خیلی منتظر این بازی بودم.
ممنون

به احتمال زیاد نسخه مشکل داره دیگه
بهتره یکی دیگه بگیری

miladddd
16-11-2009, 21:41
بازی به نظرم فوق العاده هست
end گیم پلی اکشنه!!!
من دارم pc رو با تمام جزئیات بازی میکنم
الان اواسط بازی هستم رو سخترین درجه

امتیازات pc از اکثر سایتا بجز ign و چند تای دیگه بی انصافیه
امتیاز من تا این لحظه به بازی 9.4

Armin.ASD97
16-11-2009, 21:53
پستم چرا غیب شد؟
سلام
من امروز بازی رو شروع کردم(الان)
خیلی هم مشکل دارم
اولا تو لودینگ مرحله دوم قسمت آلفا ارور میده چیکار کنم؟
دوما :دی گرافیکش چرا اینقدر بده؟
کار خاصی باید بکنم؟
تو عکسایی که از بازی دیدم گرافیکش خیلی بالاست اما تو مال من تو همون آموزشش انگار کهسنگ ها کاغذ دیوارین.
بعدش بازی پناه گیری نداره؟
بعد از مرحله چند تیمی میشیم؟

ali_ranger22
16-11-2009, 21:58
CoD Modern Warfare 2

در جنگ به هیچ کس نمی توان اعتماد کرد

این نقد با نسخه ی اولیه تفاوت دارد و نکاتی در آن اضافه
شده است

+ : داستان زیبا و مهیج ، مراحل متنوع ، صداگذاری و موسیقی زیبا
- : فیزیک عتیقه ، گاهی اوقات Lip Sync ها هماهنگ نیستند

مـقدمه

بالاخره پس از ماهها انتظار داغ ترین بازی سال 2009 عرضه شد . دو سال پیش میلیون ها گیمر شیفته ی MW شدند یک بازی با کارگردانی فوق العاده که باعث شد بعد از گذشت دو سال از عرضه ی بازی همچنان خاطرات خوش مرحله هایی استثنایی در ذهن گیمر ها باقی باشد .هر روز به مانند یک عمر برای طرفداران بازی گذشت تا اینکه بالاخره ادامه ی این بازی عرضه شد .پیش بینی اکتیویژن به حقیقت پیوست و این بازی رکورد فروش بازی در روز اول در تاریخ صنعت بازی و سرگرمی را شکست ، فروشی بالغ بر 4.7 میلیون نسخه در روز نخست که باعث می شود تا مدت ها این رکورد شکسته نشود .
داسـتان
ابتدا بهتر است فلش بکی به نسخه ی قبل بزنیم شما در نسخه ی قبل نقش Soap Mactavish را بازی می کردید و مراحل بازی را با کمک گروهتان و Capitan Price طی می کردید . Imran Zakhaev سرگرده یک گروه تروریستی در روسیه که خواهان بازگشت شکوه و عظمت جماهیر شوروی است دنیا را به چالش می کشد کشور روسیه که خود را در برابر ارتش Zakhaev ناتوان می بیند از ناتو درخواست کمک می کند(!) در نتیجه ماموریت شما در نسخه ی قبل کشتن Zakhaev بود که این کار را به سختی انجام می دهید . MW2 پنج سال بعد از نسخه ی اول بازی را روایت می کند حال ناسیونالیست ها روسیه را بدست گرفته و راZakhaev به عنوان قهرمان ملی روسیه عنوان می کنند . Makarov اکنون جا پای زاخائو گذاشته و در واقع هدف اصلی شما ماکارو است . بازی در یک پادگان نظامی در افغانستان آغاز می شود بعد از تمام کردن مراحل آموزشی شما در نقش Joseph Allen برای مقابله با حملات تروریست ها در افغانستان به همراه ُSergeant Foley فرستاده می شوید .
بعد از آن Allen به CIA پیوسته و به عنوان عامل نفوذی به گروه Makarov می پیوندد در مرحله ی جنجالی No Russian شما در نقش Allen و با نام مستعار Alexei Borodin به همراه ماکارو و چند تن دیگر به فرودگاهی با نام Zakheav واقع در مسکو حمله ای تروریستی می کنید و همه ی مسافران را می کشید بعد از آن ماکارو که می داند شما یک آمریکایی هستید شما را می کشد و با این کار برای روسیه ثابت می شود که این حمله ی تروریستی توسط آمریکا انجام شده است و سپس شما با یافتن محل ساخت گلوله ای که Allen با آن کشته شده است به دنبال سر نخ می روید و...

سفر به برزیل تجربه ای جدید خواهد بود

شما در نقش Roach Sanderson ، James Ramirez ، Allen و.. بازی خواهید کرد .

این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است از آنجایی که نمی خواهم داستان رو اسپویل بکنم بیش از این درباره ی داستان نمی نویسم فقط این را بدانید سورپرایز های بزرگی در انتظار شما خواهد بود . شاید داستان بازی را در مجموع بتوان معمولی دانست اما این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است این اصل در تمام رسانه ها اعم از فیلم ، کتاب ، بازی صدق میکند داستان های تکراری زیادی بوده اند که با روایتی متفاوت و بهتر جذاب تر به نظر می رسند در MW2 می توان گفت Infinity Ward به خوبی این اصل را درک کرده است شما با روایتی طرف هستید که شاید در هیچ بازی دیگری ندیده باشید سکانس هایی را خواهید دید که ناب ناب هستند بازی سعی می کند در جاهای مختلف شما را غافلگیر کند که این کار را به خوبی انجام می دهد و این عوامل باعث می شود داستان بسیار زیبا به نظر برسد به قول دیوید کیج ایجاد جوی ترسناک در بازی کاری ساده است اما ساخت یک بازی همراه با صحنه هایی از شادی ، غم و ... کاری سخت است که MW2 این کار را بسیار زیبا انجام داده است اگر احساساتی باشید حتی ممکن است در صحنه ای از بازی اشکتان در بیاید !
کم و کاست هایی هم در بخش داستانی وجود دارد که ممکن است شما را کمی نا امید کند برای مثال ( متن حاوی اسپویلر ← ) قسمتی که شما کاپیتان پرایس را پیدا می کنید با اینکه یکی از سورپرایز های بزرگ بازی محسوب می شود اما این قسمت خیلی سطحی کار شده است و انگار نه انگا که دو دوست و هم رزم قدیمی بعد از 5 سال همدیگر را می بینند ! اما در مجموع بازی نسبت به دیگر بازی های FPS که داستانی سطحی با روایتی معمولی را ارائه می کنند ؛ قابل ستایش است .
بازی بسیار زیبا به پایان می رسد اما می توان مطمئن بود بازی ادامه خواهد داشت .

گیـم پلـی
رسیدیم به مهمترین بخش در بازی ها .
Iw خود را به عنوان یکی از بهترین ها در زمینه ی طراحی گیم پلی و مراحل بازی معرفی کرده است . اوج این هنرمندی ها با عرضه ی MW نمایان شد . بازی گیم پلی ای بسیار زیبا ، هیجانی ، متنوع و درگیر کننده داشت مراحلی در بازی وجود داشت که جزو برترین مراحل در بازی های کامپیوتری به حساب می آیند ماموریت ترور Zakhaev را می توان برای نمونه مثال زد .
در نتیجه Iw کاری بسیار مشکل پیش رو داشت از طرفی نسخه ی اول بسیار زیبا و کامل بود و نباید آن گیم پلی زیبا دگرگون می شد از طرفی اگر همان گیم پلی عینا مورد استفاده قرار می گرفت تکراری شدن بازی مورد انتقاد قرار می گرفت در نتیجه Iw باید پیشرفت گیم پلی را در دستور کار خود قرار می داد . از همان ابتدا به سرعت با بازی آشنا خواهید شد اما تغییرات اندکی جهت بهبود و افزودن سرعت بازی انجام شده است به عنوان مثال عوض شدن دکمه های Knife و استفاده از فلش و Smoke
Iw تمام توان و خلاقیت خود را برای طراحی مراحل متنوع در این بازی بکار گرفته است و انصافا کاری درخور و زیبا ارائه داده است شما در بازی محیط های کوهستانی و برفی ، جنگلی ، صحرایی و آبی را خواهید دید ! آیا بیش از این هم می توان تنوع ایجاد کرد ؟
صنعت نظامی هر روز پیشرفته تر می شود و این باید در یک بازی مدرن در نظر گرفته شود به خاطر همین در MW2 شما جدیدترین امکانات و سلاح ها را دیده و با آن ها آشنا می شوید یکی از قابلیت های بسیار زیبایی که به بازی اضافه شده است استفاده از یک هواپیمای جاسوسی مجهز به موشکی به نام Predator است در بازی قبلی شما می توانستید از نیروی هوایی کمک بگیرید اما این بار یک Predator در برخی مراحل به شما واگذار می شود استفاده از این امکان بسیار مهیج و لذت بخش است شما می توانید کنترل یک موشک را در دست بگیرید و آن را به هر جایی که می خواهید بکوبانید ، حتی خودتان !

مراحل برفی جزو مراحل زیبا و به یاد ماندنی بازی هستند

تنوع ماموریت ها و کارهایی که در بازی انجام می دهید ویران کننده است یخ نوردی ، اسنوموبیل رانی ، قایق رانی و... که لحظاتی بسیار زیبا و لذت بخش را برای شما به ارمغان می آورند . یکی دیگر از امکانات جدیدی که به بازی اضافه شده امکان Breach کردن در ها است شما با گذاشتن مواد منفجره پشت در باعث منفجر شدن در شده و بعد از آن بازی به حالت اسلوموشن در می آید که شما باید هر چه سریعتر دشمنان را بکشید در این حالت نباید به افراد دستگیر شده و یا مواد منفجره شلیک کنید .

اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید

حالت تک نفره نسبت به نسخه ی قبل کوتاه تر شده اما شخصا بخاطر تنوع فوق العاده ماموریت ها و کارگردانی فوق العاده بازی از این مورد گذشتم و آن را یک ضعف در نظر نمی گیرم هر چند دوست داشتم بازی طولانی تر باشد و بیشتر از یک روز با بازی سرگرم باشم اما قابلیت تکرار در بازی اینقدر زیاد است که شما می توانید بارها مراحل بازی را انجام دهید و احساس تکراری شدن نکنید .
یکی دیگر از مواردی که کمبود آن در MW2 دیده می شود کارهایی است که دشمنان و حتی یاران شما می توانند انجام دهند اما شما از انجام این توانایی ها منع شده اید برای مثال می توان به Blind Shooting اشاره کرد که جای خالی آن احساس می شود تصورش را بکنید اگر سیستم شلیک از پشت سنگر بسان کیلزون 2 در این بازی پیاده می شد واقعا که فوق العاده می شد.
محیط های بازی نسبت به نسخه ی قبل گسترش زیادی داشته است و بازی کمی از حالت خطی مطلق خارج شده و شما در بعضی مراحل می توانید خودتان انتخاب کنید که رفتن از کدام مسیر بهتر است همین گستردگی در مراحل و نقشه های بازی نوید این را می دهد که بخش مولتی پلیر بازی بسیار هیجانی تر از نسخه ی قبل باشد با مراحل گسترده تر شما این امکان را خواهید داشت تا با استراتژی بیشتری نسبت به قبل در مولتی پلیر به بازی بپردازید . مد Special Ops که مدی جدید در بازی است مراحل بازی و مراحل جدیدی را اضافه می کند که در آن شما می توانید به صورت Co-oP آنلاین و یا آفلاین به بازی بپردازید این مد نسبتا سخت است و برای گرفتن تمام ستاره ها زمان زیادی را باید صرف کنید .

اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید . در مجموع همانطور که از یک بازی CoD انتظار می رفت گیم پلی بازی بسیار زیبا است و قطعا شما را راضی نگه خواهد داشت .
گرافیـک و فیزیـک
در بازی با گرافیک کاملا مدرنی رو به رو هستیم پیشرفت در جای جای گرافیک بازی دیده می شود جزئیات چهره ها بسیار زیبا و دیدنی است ، محیط ها بزرگ ، پر جزئیات و شلوغ طراحی شده اند . سلاح ها ، انفجار ها بسیار زیبا کار شده اند با اینکه در نسخه ی قبلی انیمیشن تیر خوردن دشمنا بسیار زیبا بود اما باز هم با انیمیشن های زیباتر و واقعی تر طرف هستیم . افکت خون در بازی به خوبی ساخته شده است بعد کشتن هر فرد خون او به زیبایی و آرام آرام در زمین جاری می شود (هر چند می توانست خیلی قشنگ تر نیز کار شود ) . Treyarch سال پیش که CoD WaW را عرضه کرد و در قسمت آتش و افکت آتش مانور زیادی داده بود اما هم اکنون باید شرم کند همان موقع هم شخصا افکت آتش در WaW را مسخره می دانستم اما Iw با کار کردن بر روی موتور بازی افکت آتش و ذرات آتش را به زیبایی هر چه تمامتر به بازی اضافه کرده است اما هنوز موتور بازی آنقدر پیشرفت نکرده که بتواند بصورت داینامیک آتش را بسازد یعنی شما نمی توانید چیزی را آتش بزنید و فقط قسمت هایی که توسط سازندگان انتخاب شده آتش وجود دارد . که یک انیمیشن آتش در این صحنه ها مدام تکرار می شود که این خود یک ضعف به حساب می آید .

افکت آتش و ذرات آتشین بسیار زیباست رفلکس نور در اسلحه عالی است

نور پردازی در بازی پیشرفت چشمگیری داشته است این را در مراحل تاریک بازی به خوبی درک خواهید کرد انعکاس نور بر روی سلاحتان بسیار زیبا ساخته شده است و در مجموع Iw روی یکی از مهمترین عوامل گرافیک یک بازی یعنی نورپردازی به خوبی کار کرده است . بعد از تعریف و تمجید های کلیشه ای بهتر است به نقد گرافیک هم بپردازم . یکی از ضعف های گرافیک وجود تکسچر های نه چندان عالی یا حتی ضعیف در بعضی از قسمت ها است که باعث می شود فکر کنید که در این زمینه از تکسچر های قدیمی استفاده شده . درخت ها از دور بسیار زیبا اما از نزدیک معمولی و متوسط هستند به طوری که دیدن برگ های درخت ها کمی شرم آور است . در حالی که بازی های روز سعی می کنند برای هر برگ تکسچر و فیزیک جدا گانه استفاده کنند در MW2 برای تمام برگ های یک درخت از تکسچر های بی کیفیت استفاده شده است !
اما مهم ترین ضعف این بازی در زمینه ی فیزیک است که غیر قابل بخشش است یک بازی به روز و مشهور مثل MW2 باید دارای یک فیزیک قابل قبول باشد اما متاسفانه فقط به صحنه هایی با فیزیک از پیش تعیین شده و یا اشیاهایی که به هنگام تیر خوردن به صورت اسکریپت نویسی شده و تکراری عکس العمل نشان می دهند البته بعضی از Object ها هم هستند که فیزیکی Real دارند مثل توپی که من در بازی دیدم و فیزیک قابل قبولی داشت . در حالی که یک بازی رقیب مثل Bad Company 2 کاری کرده است که تمام یک ساختمان را می توان خراب کرد اما MW2 در زمینه ی فیزیک شرم آور است و به نظر من Iw در نسخه های بعدی باید فکری اساسی در این زمینه بکند . به هر حال فیزیک می تواند خوب یک عامل مهم در گسترش دادن گیم پلی بازی باشد و به بازی تنوع ببخشد .
بازی با این گرافیک زیبا بسیار روان و بدون هیچ گونه لگی اجرا می شود با این که صحنه های بازی بسیار شلوغ و جنگ زده هستند اما موتور بازی یعنی iw4 با قدرت هر چه تمام تر صحنه ها را رندر می کند و خروجی مناسبی را به شما ارائه خواهد داد .
گرافیک و فیزیک این بازی ضعیف ترین قسمت بازی محسوب می شوند این گرافیک و فیزیک مستحق این نیستند که عدد 2 کنارشان قرار بگیرد گرافیک بازی خوب و قابل قبول است اما فیزیک این بازی شرم آور و غیر قابل بخشش است .
موسیقی و صـداگذاری

در یک کلمه عالی . همان چیزی که از بازی در این زمینه انتظار داشتیم به لطف دوبلور های بازی و سازندگان موسیقی بازی بسیار زیبا و به یاد ماندنی شده است . هر موسیقی در جای درست خود استفاده می شود و موسیقی های حماسی بازی شما را غرق در یک محیط جنگی خواهد کرد در یکی از سکانس های غمناک بازی و مرحله ی بعد آن به قدری موسیقی گیرا و نفس گیر است که در انتقال حس غم به شما نقش بسزایی ایفا می کند در این لحظه موس و کیبورد رو ول کرده و به شنیدن موسیقی پرداختم ! به جرات می توان گفت اگر این موسیقی در بازی نبود مقدار زیادی از هیجان بازی از دست می رفت .
صداگذاری شخصیت ها ، فریاد ها در جنگ ، انفجار ها ، شلیک گلوله و همه و همه بسیار زیبا ساخته شده اند با شنیدن Man's Down احساس خاصی به من دست می داد صدایی از ته وجود یک مبارز که هم رزم خود را از دست داده ، و می خواهد شما را در غم خود شریک کند . راهنمایی های دیگران به شما که حس هشدار را به خوبی به شما منتقل می کنند .
تمامی صداگذاری ها بسیار زیبا هستند اما این وسط یک ضعف وجود دارد و آن هم Lip Sync نه چندان قوی بازی است اگر با دقت به حرکات لب شخصیت ها و آن چه می گویند دقت کنید مقداری ناهماهنگی را خواهید دید البته نه همیشه . اما وقتی Lip Sync در Heavy Rain را می بینیم توقعمان از بازی های روز بالا می رود و MW2 در این زمینه کمی کوتاهی کرده است . البته اینقدر در بازی غرق خواهید شد که به این مورد اهمیتی نمی دهید اما وقتی یک بازی را نقد می کنیم باید تمام موارد را در نظر بگیریم .
پایانی
MW2 ادامه ای موفق برای MW محسوب می شود و گیمر ها با حمله به فروشگاه ها برای خریدن بازی این مهم را ثابت کردند اما نکاتی ما را نگران می کند ؛ کوتاه کردن زمان بازی ، گرافیک و فیزیکی که پیشرفت آن چنانی نسبت به نسخه ی قبل ندارد . یاعث می شود احساس کنیم نسخه های بعدی این روند را ادامه دهند که امیدوارم اینگونه نشود .
با توجه به پایان بازی می توان انتظار ادامه ی این بازی را داشت اما جدیدا شایعاتی پخش شده مبنی بر اینکه شخصیت Ghost در این بازی ؛ نسخه ای مخصوص به خود را خواهد داشت یعنی ممکن است بازی بعدی به Ghost و گذشته ی او بپردازد .
امتیازات
داستان 9.8
گیم پلی 9.5
گرافیک 8.3
صداگذاری و موسیقی 9.5

امتیاز کل 9.1

نوشته شده توسط Ali_ranger

rezakheyri
16-11-2009, 22:12
CoD Modern Warfare 2

در جنگ به هیچ کس نمی توان اعتماد کرد

مـقدمه

بالاخره پس از ماهها انتظار داغ ترین بازی سال 2009 عرضه شد . دو سال پیش میلیون ها گیمر شیفته ی MW شدند یک بازی با کارگردانی فوق العاده که باعث شد بعد از گذشت دو سال از عرضه ی بازی همچنان خاطرات خوش مرحله هایی استثنایی در ذهن گیمر ها باقی باشد .هر روز به مانند یک عمر برای طرفداران بازی گذشت تا اینکه بالاخره ادامه ی این بازی عرضه شد .پیش بینی اکتیویژن به حقیقت پیوست و این بازی رکورد فروش بازی در روز اول در تاریخ صنعت بازی را شکست فروشی بالغ بر 4.7 میلیون نسخه در روز نخست که باعث می شود تا مدت ها این رکورد شکسته نشود .

داسـتان ( داستان رو طوری نوشتم که بازی اسپویل نشه )
ابتدا بهتر است فلش بکی به نسخه ی قبل بزنیم در نسخه ی قبل شما نقش Soap Mactavish را بازی می کردید و مراحل بازی را با کمک گروهتان و Capitan Price طی می کردید . Imran Zakhaev سرگرده یک گروه تروریستی در روسیه که خواهان بازگشت شکوه و عظمت جماهیر شوروی است دنیا را به چالش می کشد کشور روسیه که خود را در برابر ارتش Zakhaev ناتوان می بیند از ناتو درخواست کمک می کند در نتیجه ماموریت شما در نسخه ی قبل کشتن Zakhaev بود که این کار را به سختی انجام می دهید . MW2 پنج سال بعد از نسخه ی اول بازی را روایت می کند حال Zakhaev به عنوان قهرمان روسیه شناخته می شود و Makarov جای او را گرفته و در واقع هدف اصلی شما ماکارو است . بازی در یک پادگان نظامی در افغانستان آغاز می شود بعد از تمام کردن مراحل آموزشی شما در نقش Joseph Allen برای مقابله با حملات تروریست ها در افغانستان به همراه ُSergeant Foley فرستاده می شوید .
بعد از آن Allen به CIA پیوسته و به عنوان عامل نفوذی به گروه Makarov می پیوندد در مرحله ی جنجالی No Russian شما در نقش Allen و با نام مستعار Alexei Borodin به همراه ماکارو و چند تن دیگر به فرودگاهی با نام Zakheav واقع در مسکو حمله ای تروریستی می کنید و همه ی مسافران را می کشید بعد از آن ماکارو که می داند شما یک آمریکایی هستید شما را می کشد و با این کار برای روسیه ثابت می شود که این حمله ی تروریستی توسط آمریکا انجام شده است و سپس شما با یافتن محل ساخت گلوله ای که Allen با آن کشته است به دنبال سر نخ می روید و...

سفر به برزیل تجربه ای جدید خواهد بود

شما در نقش Roach Sanderson ، James Ramirez ، Allen و.. بازی خواهید کرد .

این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است از آنجایی که نمی خواهم داستان رو اسپویل بکنم بیش از این درباره ی داستان نمی نویسم فقط این را بدانید سورپرایز های بزرگی در انتظار شما خواهد بود . شاید داستان بازی را در مجموع بتوان معمولی دانست اما این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است این اصل در تمام رسانه ها اعم از فیلم ، کتاب ، بازی صدق میکند داستان های تکراری زیادی بوده اند که با روایتی متفاوت و بهتر جذاب تر به نظر می رسند در MW2 می توان گفت Infinity Ward به خوبی این اصل را درک کرده است شما با روایتی طرف هستید که شاید در هیچ بازی دیگری ندیده باشید سکانس هایی را خواهید دید که ناب ناب هستند بازی سعی می کند در جاهای مختلف شما را غافلگیر کند که این کار را به خوبی انجام می دهد و این عوامل باعث می شود داستان بسیار زیبا به نظر برسد به قول دیوید کیج ایجاد جوی ترسناک در بازی کاری ساده است اما ساخت یک بازی همراه با صحنه هایی از شادی ، غم و ... کاری سخت است که MW2 این کار را بسیار زیبا انجام داده است اگر احساساتی باشید حتی ممکن است در صحنه ای از بازی اشکتان در بیاید !
کم و کاست هایی هم در بخش داستانی وجود دارد که ممکن است شما را کمی نا امید کند برای این حرف مثال خوبی داشتم که بزنم اما این مثال یکی از سورپرایز های بازی را لو می دهد به خاطر همین منصرف شدم ، اما در مجموع بازی نسبت به دیگر بازی های FPS که داستانی سطحی با روایتی معمولی را ارائه می کنند ؛ قابل ستایش است .
بازی بسیار زیبا به پایان می رسد اما می توان مطمئن بود بازی ادامه خواهد داشت .

گیـم پلـی
رسیدیم به مهمترین بخش در بازی ها .
Iw خود را به عنوان یکی از بهترین ها در زمینه ی طراحی گیم پلی و مراحل بازی معرفی کرده است . اوج این هنرمندی ها با عرضه ی MW نمایان شد . بازی گیم پلی ای بسیار زیبا ، هیجانی ، متنوع و درگیر کننده داشت مراحلی در بازی وجود داشت که جزو برترین مراحل در بازی های کامپیوتری به حساب می آید ماموریت ترور Zakhaev را می توان برای نمونه مثال زد .
در نتیجه Iw کاری بسیار مشکل پیش رو داشت از طرفی نسخه ی اول بسیار زیبا و کامل بود و نباید آن گیم پلی زیبا را دگرگون می کرد از طرفی اگر همان گیم پلی عینا مورد استفاده قرار می گرفت تکراری شدن بازی مورد نقد قرار می گرفت در نتیجه Iw باید پیشرفت گیم پلی را در دستور کار خود قرار می داد . از همان ابتدا به سرعت با بازی آشنا خواهید شد اما تغییرات اندکی جهت بهبود و افزودن سرعت بازی انجام شده است به عنوان مثال عوض شدن دکمه های Knife و استفاده از فلش و Smoke
Iw تمام توان و خلاقیت خود را برای طراحی مراحل متنوع در این بازی بکار گرفته است و انصافا کاری درخور و زیبا ارائه داده است شما در بازی محیط های کوهستانی و برفی ، جنگلی ، صحرایی و آبی را خواهید دید ! آیا بیش از این هم می توان تنوع ایجاد کرد ؟
صنعت نظامی هر روز پیشرفته تر می شود و این باید در یک بازی مدرن در نظر گرفته شود به خاطر همین در MW2 شما جدیدترین امکانات و سلاح ها را دیده و با آن ها آشنا می شوید یکی از قابلیت های بسیار زیبایی که به بازی اضافه شده است استفاده از یک هواپیمای جاسوسی مجهز به موشکی به نام Predator است در بازی قبلی شما می توانستید از نیروی هوایی کمک بگیرید اما این بار یک Predator در برخی مراحل به شما واگذار می شود استفاده از این امکان بسیار مهیج و زیبا است شما می توانید کنترل یک موشک را در دست بگیرید و آن را به هر جایی که می خواهید بکوبانید ، حتی خودتان !

مراحل برفی جزو مراحل زیبا و به یاد ماندنی بازی هستند

تنوع ماموریت ها و کارهایی که در بازی انجام می دهید ویران کننده است یخ نوردی ، اسنوموبیل رانی ، قایق رانی و... که لحظاتی بسیار زیبا و لذت بخش را برای شما به ارمغان می آورند . یکی دیگر از امکانات جدیدی که به بازی اضافه شده امکانی به نام Breach کردن در ها است شما با گذاشتن مواد منفجره پشت در باعث منفجر شدن در می شوید بعد از آن بازی به حالت اسلوموشن در می آید که شما باید هر چه سریعتر دشمنان را بکشید در این حالت نباید به افراد دستگیر شده و یا مواد منفجره شلیک کنید .

اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید

حالت تک نفره نسبت به نسخه ی قبل کوتاه تر شده اما شخصا بخاطر تنوع فوق العاده ماموریت ها و کارگردانی فوق العاده بازی از این مورد گذشتم و آن را یک ضعف در نظر نمی گیرم هر چند دوست داشتم بازی طولانی تر باشد و بیشتر از یک روز با بازی سرگرم باشم اما قابلیت تکرار در بازی اینقدر زیاد است که شما می توانید بارها مراحل بازی را انجام دهید و احساس تکراری شدن نکنید .
محیط های بازی نسبت به نسخه ی قبل گسترش زیادی داشته است و بازی کمی از حالت خطی مطلق خارج شده و شما در بعضی مراحل می توانید خودتان انتخاب کنید که رفتن از کدام مسیر بهتر است همین گستردگی در مراحل و نقشه های بازی نوید این را می دهد که بخش مولتی پلیر بازی بسیار هیجانی تر از نسخه ی قبل باشد با مراحل گسترده تر شما این امکان را خواهید داشت تا با استراتژی بیشتری نسبت به قبل در مولتی پلیر به بازی بپردازید . مد Special Ops که مدی جدید در بازی است مراحل بازی و مراحل جدیدی را اضافه می کند که در آن شما می توانید به صورت Co-Op آنلاین و یا آفلاین به بازی بپردازید این مد نسبتا سخت است و برای گرفتن تمام ستاره ها زمان زیادی را باید صرف کنید .

اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید . در مجموع همانطور که از یک بازی CoD انتظار می رفت گیم پلی بازی بسیار زیبا است و قطعا شما را راضی نگه خواهد داشت .

گرافیـک و فیزیـک
در بازی با گرافیک کاملا مدرنی رو به رو هستیم پیشرفت در جای جای گرافیک بازی دیده می شود جزئیات چهره ها بسیار زیبا و دیدنی است ، محیط ها بزرگ ، پر جزئیات و شلوغ طراحی شده اند . سلاح ها ، انفجار ها بسیار زیبا کار شده اند با اینکه در نسخه ی قبلی انیمیشن تیر خوردن دشمنا بسیار زیبا بود اما باز هم با انیمیشن های زیباتر و واقعی تر طرف هستیم . افکت خون در بازی به خوبی ساخته شده است بعد کشتن هر فرد خون او به زیبایی و آرام آرام در زمین جای می شود . Treyarch سال پیش که CoD WaW را عرضه کرد و در قسمت آتش و افکت آتش مانور زیادی داده بود اما هم اکنون باید شرم کند همان موقع هم شخصا افکت آتش در WaW را مسخره می دانستم اما Iw با کار کردن بر روی موتور بازی افکت آتش و ذرات آتش را به زیبایی هر چه تمامتر به بازی اضافه کرده است

افکت آتش و ذرات آتشین بسیار زیباست

نور پردازی در بازی پیشرفت چشمگیری داشته است این را در مراحل تاریک بازی به خوبی درک خواهید کرد انعکاس نور بر روی سلاحتان بسیار زیبا ساخته شده است و در مجموع Iw روی یکی از مهمترین عوامل گرافیک یک بازی یعنی نورپردازی به خوبی کار کرده است . بعد از تعریف و تمجید های کلیشه ای بهتر است به نقد گرافیک هم بپردازم . یکی از ضعف های گرافیک وجود تکسچر های نه چندان عالی در بعضی از قسمت ها است که باعث می شود فکر کنید که در این زمینه از تکسچر های قدیمی استفاده شده . درخت ها از دور بسیار زیبا اما از نزدیک معمولی و متوسط هستند به طوری که دیدن برگ های درخت ها کمی شرم آور است .
اما مهم ترین ضعف این بازی در زمینه ی فیزیک است که غیر قابل بخشش است یک بازی به روز و مشهور مثل MW2 باید دارای یک فیزیک قابل قبول باشد اما متاسفانه فقط به صحنه هایی با فیزیک از پیش تعیین شده و یا اشیاهایی که به هنگام تیر خوردن به صورت اسکریپت نویسی شده و تکراری عکس العمل نشان می دهند البته بعضی از Object ها هم هستند که فیزیکی Real دارند مثل توپی که من در بازی دیدم و فیزیک قابل قبولی داشت . در حالی که یک بازی رقیب مثل Bad Company 2 کاری کرده است که تمام یک ساختمان را می توان خراب کرد اما MW2 در زمینه ی فیزیک شرم آور است و به نظر من Iw در نسخه های بعدی باید فکری اساسی در این زمینه بکند .
بازی با این گرافیک زیبا بسیار روان و بدون هیچ گونه لگی اجرا می شود با این که صحنه های بازی بسیار شلوغ و جنگ زده هستند اما موتور بازی یعنی iw4 با قرت هر چه تمام تر صحنه ها را رندر می کند و خروجی مناسبی را به شما ارائه خواهد داد .
در مجموع گرافیک بازی بسیار خوب است اما عالی نیست ضعف فیزیک خود به قدری است که تاثیر زیادی در این زمینه دارد .

موسیقی و صـداگذاری

در یک کلمه عالی . همان چیزی که از بازی در این زمینه انتظار داشتیم به لطف دوبلور های بازی و سازندگان موسیقی بازی بسیار زیبا و به یاد ماندنی شده است . هر موسیقی در جای درست خود استفاده می شود و موسیقی های حماسی بازی شما را غرق در یک محیط جنگی خواهد کرد در یکی از سکانس های غمناک بازی و مرحله ی بعد آن به قدری موسیقی گیرا و نفس گیر است که در انتقال حس غم به شما نقش بسزایی ایفا می کند در این لحظه موس و کیبورد رو ول کرده و به شنیدن موسیقی پرداختم ! به جرات می توان گفت اگر این موسیقی در بازی نبود مقدار زیادی از هیجان بازی از دست می رفت .
صداگذاری شخصیت ها ، فریاد ها در جنگ ، انفجار ها ، شلیک گلوله و همه و همه بسیار زیبا ساخته شده اند با شنیدن Man's Down احساس خاصی به من دست می داد صدایی از ته وجود یک مبارز که هم رزم خود را از دست داده ، و می خواهد شما را در غم خود شریک کند . راهنمایی های دیگران به شما که حس هشدار را به خوبی به شما منتقل می کنند .
تمامی صداگذاری بسیار زیبا هستند اما این وسط یک ضعف وجود دارد و آن هم Lip Sync نه چندان قوی بازی است اگر با دقت به حرکات لب شخصیت ها و آن چه می گویند دقت کنید مقداری ناهماهنگی را خواهید دید البته نه همیشه . اما وقتی Lip Sync در Heavy Rain را می بینیم توقعمان از بازی های روز بالا می رود و MW2 در این زمینه کمی کوتاهی کرده است . البته اینقدر در بازی غرق خواهید شد که به این مورد اهمیتی نمی دهید اما وقتی یک بازی را نقد می کنیم باید تمام موارد را در نظر بگیریم .

پایانی
این بازی به احتمال بسیار زیاد جایزه ی بهترین FPS سال را از آن خود خواهد کرد .MW2 را می توان ادامه ای بسیار خوب برای MW دانست و شما پیشرفت را در همه ی زمینه ها حس خواهید کرد . با توجه به پایان بازی می توان انتظار ادامه ی این بازی را داشت اما جدیدا شایعاتی پخش شده مبنی بر اینکه شخصیت Ghost در این بازی ؛ نسخه ای مخصوص به خود را خواهد داشت یعنی ممکن است بازی بعدی به Ghost و گذشته ی او بپردازد .

امتیازات
داستان 10
گیم پلی 9.5
گرافیک 8.5
صداگذاری و موسیقی 9.5

امتیاز کل 9.3

نوشته شده توسط Ali_ranger

اقا خودا از دهنت بشنوه ghost عشقهههههههه منههههههه احساساتمو نمیتونم کنترل کنم :40: عجب شخصیتیه میمیرم براش :11::40:

senjin
16-11-2009, 22:20
اخرش مشکلم حل شد . مشکل از کرک بود . ممنون که راهنمایی کردید. بازی خوفیه دارم حال میکنم برم تنظیمات مولتیشم درست کنم بریم تو فضا.

Armin.ASD97
16-11-2009, 22:36
پستم چرا غیب شد؟
سلام
خیلی هم مشکل دارم
کار خاصی باید بکنم؟
تو عکسایی که از بازی دیدم گرافیکش خیلی بالاست اما تو مال من تو همون آموزشش انگار کهسنگ ها کاغذ دیوارین.

کسی نبود کمک کنه
باز تو یه مرحله دیگه هم ارور داد چیکار کنم؟
برم پس بدم؟

SHADEL
16-11-2009, 22:43
پستم چرا غیب شد؟
سلام
خیلی هم مشکل دارم
کار خاصی باید بکنم؟

منم دقیقا دقیقا همین مشکلو دارم یکی کمک کنه.مشکل از کرک نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hadi h
16-11-2009, 22:51
من بازی رو تو دوتا سطح مختلف تموم کردم خیلی حال می ده مخصوصا جاهایی که خودت می رونی (جت اسکی و قایق و اوجایی که تو فرودگاه راننده تیر می خوره و با یه دست می رون (این که آخرش بود )) بازی خیلی جذاب تر شده .
امتیاز های من
گرافیک : 9
صدا گذاری : 10
گیم پلی : 9.5
داستان : 10 (100 :D)
ولی حیف که زرتی تموم شد .

Ardavan
16-11-2009, 23:16
سلام،اول این رو بگم که متاسفانه من نتونستم کل تاپیک رو بخونم(این رو میگم شاید سوالم تکراری باشه)
اقا نمیدانم در کدام مرحله بود(همان جایی که تو قایق دنبال اون ژنرال داشت میرفت از ابشار افتادن پایین)بعد این ارور رو داد،چه کار باید انجام بدم،پیشاپیش از دوستانی که کمکم میکنن منونم

Bs_panzer
16-11-2009, 23:38
سلام،اول این رو بگم که متاسفانه من نتونستم کل تاپیک رو بخونم(این رو میگم شاید سوالم تکراری باشه)
اقا نمیدانم در کدام مرحله بود(همان جایی که تو قایق دنبال اون ژنرال داشت میرفت از ابشار افتادن پایین)بعد این ارور رو داد،چه کار باید انجام بدم،پیشاپیش از دوستانی که کمکم میکنن منونم

تنظیمات گرافیکی رو بیار پایین اون تیکه رو رو رد کن

علیرضا
16-11-2009, 23:44
سلام دوستان
اگه وسط Load شدن یه مرحله یهو ارور بده و از بازی بپره بیرون حکمش چیه :31:
توضیحات بیشتر:
بعد از اونجایی که باید Captain P***e رو از زندان نجات بدین یه مرحله هست که شبه به داخل یه ساختمون یورش می بریم و با استفاده از راکت انداز باید چندتا نیروز زرهی دشمن رو نابود کنیم و ...
درست بعد از اتمام این مرحله و در حین Load شدن برای مرحله ی بعد از بازی می پره بیرون و این ارور رو میده : Can't Read From The Disk.

واسه من BoysteamPC و 4 DVD هست

hadi h
16-11-2009, 23:58
یه پچ تو این پست ها هست اونو بریزی درست می شه (احتمالا)

godsmak
17-11-2009, 00:04
دوستان کوتاه بودن این بازی مشکوک میزنه!
چرا بعد از اتمام Campain میزنه 51.7 % از Campain رد شده؟

Layken
17-11-2009, 00:08
ممنون از علی جان و اقا مسعود عزیز بابت نقد های زیبایی که نوشتند...من هم یه نقد درباره بازی نوشته
بودم که اومدم بزارم دیدم از ظهرتا حالا 2 تا نقد گذاشته شده نزذاشتیم نقدمن در مقابل بحثهای بینقص شما
پوچ هستش...(باید روش کار کنم.)

دوستان کوتاه بودن این بازی مشکوک میزنه!
چرا بعد از اتمام Campain میزنه 51.7 % از Campain رد شده؟
بعضی ایتم ها و ابجکتهای فرعی هم در بازی وجود داره که موجب کامل شدنش میشه به خوده کمپین ربطی نداره.

mosolim
17-11-2009, 00:12
این کرکی رو که میگی بذار ما هم بهره ببریم ، ببینیم میشه اون مرحله آخر رو با حداکثر گرافیک بریم یا نه باز هم ارور میده ...

سلام
من تمام مراحل رو با بالاترین گرافیک و بدون مشکل رفتم و هیچ اروری هم ندیدم. در کورد خود کرک هم شرمنده نتونستم لینکشو پیدا کنم. ولی در اسر وقت حتما میزارم.

ahmad72
17-11-2009, 01:04
سلام دوستان.منم امروز این بازی رو گرفتم.3 تا DVD هستش نه 4 تا.رفتم توی بازی دیدم اه(!) گرافیک خییلی بده.:41:
بعد رفتم توی تنظیمات دیدم بله رزولوشن روی 640 در (فک کنم) 480 هست!!!
بردمش روی 1152*864 باقی چیزا هم روی بیشترین حد.اومدم توی بازی دیدم گرافیک عالی شده اما بازی تکه تکه نشون میده.روی اون Optimal .... هم زدم باز رزولوشن رو برد روی 640*480.بردم روی 1024 * 768 گرافیک خوب شد اما مطابق میلم نیست.حالا میخواستم بدونم کسی میدونه روی چه تنظیماتی قرار بدم (همه ی موارد مربوط به گرافیک) که بتونم بهترین گرافیک رو داشته باشم؟
اینم مشخصات سیستمم:
CPU : Intel dual core 2.5 GHz
RAM : 2 G
VGA : ATI 4670 512 m
Windowse : 7
لطفا" کسی که واقعا" میدونه جواب بده.وین 7 هم بهم 5.5 که همون نمره ی Ram هست رو داده.
ضمنا" توی ACT I و توی مرحله ی 4 که فک کنم اسمش ''No Russian'' بود قبل از شروعش یه ارور اومد که گفته برا بعضی ها اینجور میشه و Skip داشت و Countinue .من روی Skip زدم و رفت مرحله ی بعد رو شروع کرد.توی Select mission همین مرحله رو انتخاب کردم و دوباره همون ارور رو داد.ایندفعه Countinue زدم و رفت توی بازی!!!
قضیه ی این اروره چیه؟؟؟!؟؟؟اگه باز اومد بزنم روی Countinue حله؟
و آخرین سوال اینه که مث نسخه های قبل نمیشه Multiplayer رو تنهایی انجام داد؟منظورم اینه که برم توی مراحل Multiplayer اما خودم تنها باشم فقط برای آشنا شدن با مکان ها.

ممنون ...

r3xaa
17-11-2009, 01:07

باید تنظیمات گرافیک بازی رو بیاری پایین ا پایین.
ریزولیشن هم بیار 480*640

Scary Feelings
17-11-2009, 01:37
سلام..میگم من هر چی نصب میکنم آخرش ارور default feature میده...یعنی مشکل از سی دی ها هست؟!

Medal'
17-11-2009, 02:46
[quote=ahmad72;4408813]سلام دوستان.منم امروز این بازی رو گرفتم.3 تا DVD هستش نه 4 تا.رفتم توی بازی دیدم اه(!) گرافیک خییلی بده.:41:
دوست عزیز شما میتونی بگی این بازی رو که 3DVD از کجا گرفتی نسخه شما setup اصلی یعنی فایل های
DVD رو Extract می کنی رو هارد و نصب میکنی من هر جا رفتم نسخه 4DVD بز تیم دارن اگه یه لطفی کنی
آدرس به پ.خ بفرستی خیلی ممنون میشم :20:

Layken
17-11-2009, 08:51
بازی در اصل 3 تا dvd هستش ...تو شهر ما یک مغازه 3 dvd و یکی م 4 dvd می فروشه هر دو رو امتحان کردم
هیچ تفاوتی نداشت..

باید تنظیمات گرافیک بازی رو بیاری پایین ا پایین.
ریزولیشن هم بیار 480*640
این همه دیگه پایین نیار ...اونی هم گذاشتی...اگه مانیتورت wide هستش خوب نیست بهتره بزاری روی 1024*1280
فک کنم کارت گرافیکت ساپورت کنه... نه می گیره نه تکه تکه میشه.

779
17-11-2009, 09:11
دوستان من یک مشکلی که فکر میکنم به هردویه دو نسخه هم ربط داشته باشه پیدا کردم...
اونم اینکه چرا ما مواقعی که با شخصیت هایه فرعی و تقریبا خارج از داستان میریم بازی خیلی خطی و تکراری است؟ حالا در همه ی جاها نمیگم اما خودتون قضاوت کنین با کدوم شخصیت حال کردین؟
Roch ؟ یا Rameiz یا اون یکی دیگه ؟ و یا اصلا خوده Soap :31: خوب معلومه همه در یک کلام میگن Roach !!!
خیلی عجیبه اما در MW1 هم همه با Soap حال کردن نه با Paul Jhonson !
دلیلشم من فکر میکنم واضح باشه چون اگر دقت کنین شما وقتی با Rameiz ( ؟ ) میرین بازی خیلی تکراریه و همش کشت و کشتار و قتل و عام و تقریبا هیچ نو آوری ای نداشت ( البته استسنا هم بود ولی در بیشتر مواقع نداشت تویه این نسخه البته کم تر از نسخه ی قبل نو آوری در بخشی که شخصیت فرعی هستید داشت ) ولی اگر دقت کنین وقتی با Roach میرفتیم اولین بار که یکی از بهترین مراحل بازی رو پشته سر گزاشتیم! دفعه هایه بعد یعنی 3 مرحله ی بعدشم خیلی صحنه هایه جذابی داشت ( بجز تیر زدن و آدم کشتن! ) اما اصلا Rameiz اینطوری نبود!:2: یعنی موقعی که من با این شخصیت میفتادم خدا خدا میکردم تموم شه سریع مرحله! چون میدونستم هیچ نوآوری ای درون نیست! ( کم تر است ). در MW1 هم همتون شاهد هستید که چقدر جذاب بود بازی با Soap !

kourosh4
17-11-2009, 09:36
دوستان بدادم برسید من اون مرحله ای رو که باید بکنی دنبال یک قایق رو رد میکنم اما بعد از او یک لودینگ میاد و پر میشه و یدفه میپره بیرون ...........
میخوام بدونم چندتا مرحله بعد از اون هست و راه حلی برای درست شدنش هست .............
ممنون میشم.........

sima_6600
17-11-2009, 09:42
من یک کلمه در باره بازی میگم و تمام.این بازی خیلی بیخود بوددددددددددددددددددددددد دد
MW1 خیلی خوب بود این چرت بود همش حرکات تکرای اخه اینا کی میخوان ادم شن.
من که اگر نسخه بعدی ازش بیاد بازی نمیکنم

valy1
17-11-2009, 09:42
چرا تو افغانستان روی تابلوهای شهر و دیوارهاش عربی هک شده مگه افغانها عربن :20:

FARZAD-ATI HD3850
17-11-2009, 12:01
سلام
من نميدونم چرا شركت سازنده اين بازي اونم تو سال 2009 نتونسته ساده ترين امكانات و نوآوريهاي گرافيكي مثل: Motion Blur يا Depth of the Field يا مثلا انفجارهاي طبيعي رو تو بازيش قرار بده...فكرشو بكنبد اين بازي اگه گرافيك و فيزيك بازي مثل Crysis رو داشت چه بازي محشري ميشد

FARZAD-ATI HD3850
17-11-2009, 12:12
در ضمن اگه دقت كنين بعضي جاهاش از بازي به ياد موندنيه Splinter Cell Double Agent تقليد شده
مثلا اون مرحله كه تو محيط برفي هستن يا اون مرحله اي كه غواصي ميكنن و دشمن رو ميكشونن توي آب...

Bahman No1
17-11-2009, 12:21
ضمنا" توی ACT I و توی مرحله ی 4 که فک کنم اسمش ''No Russian'' بود قبل از شروعش یه ارور اومد که گفته برا بعضی ها اینجور میشه و Skip داشت و Countinue .من روی Skip زدم و رفت مرحله ی بعد رو شروع کرد.توی Select mission همین مرحله رو انتخاب کردم و دوباره همون ارور رو داد.ایندفعه Countinue زدم و رفت توی بازی!!!
و آخرین سوال اینه که مث نسخه های قبل نمیشه Multiplayer رو تنهایی انجام داد؟منظورم اینه که برم توی مراحل Multiplayer اما خودم تنها باشم فقط برای آشنا شدن با مکان ها.

ممنون ...

اون پیغام برای منم اومد ... میگه این مرحله خشونت زیادی داره و اجباری به گذروندنش نیست و اگر این مرحله رو انجام هم ندید ، میتونید بازی رو دنبال کنید

راستی این بازی چند مرحله داره ؟ برای من که اول ACT III ارور داد و اومد بیرون ...

mamad_rammstein_1
17-11-2009, 12:24
کاش مدیران یک تاپیک مخصوص مشکلات می زاشتن که این همه پست مشکل با نقد و بررسی قاطی نمی شد!!!!تو صفحه 180 دوستان میان در مورد کرک توضیح می خوان که تو پست 3.4 توضیح داده شده!:13:

godsmak
17-11-2009, 12:41
چرا تو افغانستان روی تابلوهای شهر و دیوارهاش عربی هک شده مگه افغانها عربن :20:
آره منم متوجه این قضیه شدم، ولی فکر کنم اونجا عراق باشه، چون وضعیت ظاهر و لباس هم اینو نشون میده!

Layken
17-11-2009, 13:29
دوستان من یک مشکلی که فکر میکنم به هردویه دو نسخه هم ربط داشته باشه پیدا کردم...
اونم اینکه چرا ما مواقعی که با شخصیت هایه فرعی و تقریبا خارج از داستان میریم بازی خیلی خطی و تکراری است؟ حالا در همه ی جاها نمیگم اما خودتون قضاوت کنین با کدوم شخصیت حال کردین؟
Roch ؟ یا Rameiz یا اون یکی دیگه ؟ و یا اصلا خوده Soap [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب معلومه همه در یک کلام میگن Roach !!!
خیلی عجیبه اما در MW1 هم همه با Soap حال کردن نه با Paul Jhonson !
دلیلشم من فکر میکنم واضح باشه چون اگر دقت کنین شما وقتی با Rameiz ( ؟ ) میرین بازی خیلی تکراریه و همش کشت و کشتار و قتل و عام و تقریبا هیچ نو آوری ای نداشت ( البته استسنا هم بود ولی در بیشتر مواقع نداشت تویه این نسخه البته کم تر از نسخه ی قبل نو آوری در بخشی که شخصیت فرعی هستید داشت ) ولی اگر دقت کنین وقتی با Roach میرفتیم اولین بار که یکی از بهترین مراحل بازی رو پشته سر گزاشتیم! دفعه هایه بعد یعنی 3 مرحله ی بعدشم خیلی صحنه هایه جذابی داشت ( بجز تیر زدن و آدم کشتن! ) اما اصلا Rameiz اینطوری نبود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی موقعی که من با این شخصیت میفتادم خدا خدا میکردم تموم شه سریع مرحله! چون میدونستم هیچ نوآوری ای درون نیست! ( کم تر است ). در MW1 هم همتون شاهد هستید که چقدر جذاب بود بازی با Soap !
شخصیت پردازی در قسمت دوم باتوجه به شناختی که بازیباز از قبل با شخصیت ها داشت مورد کم توجهی از دید بازیباز شده.
شاید اگر این قسمت اول بود به راحتی با شخصیت ها ارتباط داشتیم.
من کلا با شخصیت soap حال کردم. تیپ منحصر به فردی داره...و جون میده واسه لتو پاره کردن.

آره منم متوجه این قضیه شدم، ولی فکر کنم اونجا عراق باشه، چون وضعیت ظاهر و لباس هم اینو نشون میده!
نه اینبار به هیچ وجه در کشورهای عربی نبودیم.

kiuna
17-11-2009, 13:32
من داستان بازی رو نفهمیدم یکسری انگار تو امریکاست چون بالای خونه ها پرچم امریکا رو زده و مثل شهرهای
امریکا می مونه یه سری انگار تو عراق یا افغانستان هست و یه سری مراحل انگار تو روسیه هست
مثلا اون قسمت فرودگاه قضیه اش چی بود ؟ اخرشم ما رو کشت ! برای چی باید مردم رو میکشتیم ؟

ali_ranger22
17-11-2009, 13:59
من داستان بازی رو نفهمیدم یکسری انگار تو امریکاست چون بالای خونه ها پرچم امریکا رو زده و مثل شهرهای
امریکا می مونه یه سری انگار تو عراق یا افغانستان هست و یه سری مراحل انگار تو روسیه هست
مثلا اون قسمت فرودگاه قضیه اش چی بود ؟ اخرشم ما رو کشت ! برای چی باید مردم رو میکشتیم ؟

داستان به طور کامل چند صفحه پیش توضیح داده شد
بازی توی برزیل ، افغانستان ، قزاقزستان ، روسیه و... دنبال میشه
جریان فرودگاه هم تو قسمت داستان از زیر می تونید بخونید

yoosef_st
17-11-2009, 14:27
کسی نمیدونه میشه تو Garena آنلاین بازی کرد یا نه؟
من وقتی میرم توی هر کدوم از رومها لیست سرورها رو نمیاره.
اصلا میشه آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟

Mohammad King
17-11-2009, 14:30
کسی این جوب من را نمیده؟

سلام سیستم من نسخه ی world at ware را کاملن بدون مشکل اجرا میکنه حالا این بازی هم بدون مشکل اجرا میکنه؟

Layken
17-11-2009, 14:46
بله اجرا میکنه.

hadi h
17-11-2009, 16:02
حتما بریز خیلی حال می ده

danial_crazy
17-11-2009, 16:03
سلام. یه سوال دارم . بازی رو کامپیوترم روون اجرا میشه ولی خیلی تیک داره که واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه! این مشکل از چیه؟ کرک ؟ یا سیستمم؟ یا مشکل از خود بازیه؟

Bs_panzer
17-11-2009, 16:05
کسی نمیدونه میشه تو Garena آنلاین بازی کرد یا نه؟
من وقتی میرم توی هر کدوم از رومها لیست سرورها رو نمیاره.
اصلا میشه آنلاین بازی کرد؟؟؟؟؟

لینک تو امضام روببین

Masoud King
17-11-2009, 16:19
سلام. یه سوال دارم . بازی رو کامپیوترم روون اجرا میشه ولی خیلی تیک داره که واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه! این مشکل از چیه؟ کرک ؟ یا سیستمم؟ یا مشکل از خود بازیه؟
شما سیستمت رو بگو تا بشه گفت از سیستم هست یا نه!

Senator_Offline
17-11-2009, 17:12
منم بازیو تموم کردم واقعا خیلی زیبا بود ولی حیف کمی کوتاه بود:41:
امتیازات من به بازی
داستان 9.5
گیم پلی10
گرافیک 9
صداگذاری و موسیقی10

امتیاز کل 9.6

Turok-71
17-11-2009, 17:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 212008%20cms.com%20-%20All%20Rights%20Reserved%21000000%2120%2113%21ff ffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=3191cfc8fe37576d561

دولت روسیه دستور جمع‌آوری نسخه‌های کنسولی بازی Call of Duty: MW2 را صادر کرد

با استناد به محتوی مرحله فرودگاه تحت عنوان "No Russia" در بازی Call of Duty: Modern warfare 2، دولت روسیه دستور جمع‌آوری تمامی نسخه‌های کنسولی این بازی، از سطح فروشگاه‌های کشور را صادر کرد.
مسئولان کمپانی اکتیویژن، ناشر بازی در اقدامی سریع نسبت به انتشار پچ نسخه‌های‌ PC و Steam که منجر به حذف کامل این مرحله از جریان بازی می‌شود، اقدام کردند. اما نسخه‌های PS3 و Xbox360 بازی که عملا امکان تغییر محتوی آن‌ها وجود ندارد از شبکه پخش بازی‌های کشور روسیه جمع‌آوری شدند. بر طبق اطلاعیه‌های منتشر شده از سوی مسئولین اکتیویژن، نسخه‌های کنسولی اصلاح شده در سریع‌ترین زمان ممکن (حداکثر یک ماه) جایگزین نسخه‌های توقیفی، خواهند شد.
همچنین تعداد بسیار زیادی از بازی‌کننده‌های روسی خشم خود را نسبت به برخی از مراحل بازی که جنگ میان روسیه و ایالات متحده آمریکا را به تصویر کشیده است، ابراز داشته‌اند.

منبع:

danial_crazy
17-11-2009, 17:48
شما سیستمت رو بگو تا بشه گفت از سیستم هست یا نه!

vga:ati 4670
ram:3 gb
cpu: amd 6000

D_z_z
17-11-2009, 17:54
سلام. من تازه بازی بدستم رسید. تو مراحل اول بعد از مرحله ی فرودگاه (no russia ) باید چی کار کنم؟ همونجا که باید دنبال roga بری! هر کاری میکنم میگه: roga right hand get away

havas_1980
17-11-2009, 17:57
سلام. من تازه بازی بدستم رسید. تو مراحل اول بعد از مرحله ی فرودگاه (no russia ) باید چی کار کنم؟ همونجا که باید دنبال roga بری! هر کاری میکنم میگه: roga right hand get away
سریعا خودتون رو به طرف (دست راست Rojas) برسونین و پاشو هدف بگیرین.

starn
17-11-2009, 18:12
آقا من امروز نسخه ی 4 دی وی د رو خریدم که مال همین بوی سیستم پی سی که به یارو گفتم از مراحل بیرون نمیندازه گفت نه توی دی وی دی 4 یه پچ داره نصب کن حله
یعنی اینی که الان دستمه برو بکس مشکلی نداره؟؟ (الان در حال نصب بازی ام)

amita
17-11-2009, 18:55
من از این مک تاویش خیلی خوشم اومده.خیلی جذابه

arshvil
17-11-2009, 19:22
آقا من وقتی می خوام برم تو حالت چند نفره واسه شبکه بازی کردن فقط حالت آنلاین رو داره و خبری از lan نیست کسی میدونه چرا؟ بازی ناقصه؟

starn
17-11-2009, 19:43
برو بکس من بازی رو نصب کردم خیلی عالی
فقط چند تا سئال داشتم این که بعد از اون مرحله ی برفی یه مرحله می آد که ما از آسانسور میایم بیرون بعد شروع به کشتن همه ی آدایی که تو فرودگاه هستن می کنیم چرا؟؟؟؟ (خوب متوجه نشم اون تیکرو و آخر اون مرحله وقتی می خوایم سوار ماشین بشیم یکی از افراد تیم مارو میزنه و می افتیم زمین بعد مرحله تموم می شه (قضیه جی؟؟)
(بعد از تموم کردن اون مرحله ی برفی این سوال ازام پرسید دقیقا چی گفته؟)
-----
و این که دوستانی که با بازیمشکل دارم می می گن از بازی میندازه بیرون از کدمو مرحلست؟؟ )
من وقتی بازی رو نصب کردم پچ هم تو dvd ّود نصب کردم به مشکل بر نمی خورم؟

vahidreza2007
17-11-2009, 19:47
خوب منم بازي رو تموم كردم واونم تو سخترين درجه بازي و 2 روزه تمومش كردم .

فقط تنها چيزي كه ميتونم بگم درباره بازي اينكه واقعا خارق العاده بودش و جذاب و گيرا و ...

امتيازي كه من به بازي ميدم به صورت توتال 9.35 هستش اون .65 رو هم به كوتاه بودن بازي و گرافيكي كه خوب بود ولي ميتونست
بهتر هم باشه -كسر ميكنم

راستي من اول از همه از سواپ (صابون خودمون ):31: خوشم اومد و عاشقش شدم بد جور .

اونوقت كه كاپيتان ..... رو از زندان ازاد كرديم نمي دونيد چه حالي شدم واقعا اشك تو چشمام حلقه زده بود و نمي دونستم چي بگم مخصوصا با اون ريش كه تو مدت زنداني بودن گذاشته بود قيافه خاصي پيدا كرده بود كه ادم جذبش ميشد . در كل عالي عالي عالي عالي بودش . حالا مي خوام با اسونترين درجه برم و از بازي نهايت لذت رو ببرم .

فقط چند تا سئال داشتم این که بعد از اون مرحله ی برفی یه مرحله می آد که ما از آسانسور میایم بیرون بعد شروع به کشتن همه ی آدایی که تو فرودگاه هستن می کنیم چرا؟؟؟؟ (خوب متوجه نشم اون تیکرو و آخر اون مرحله وقتی می خوایم سوار ماشین بشیم یکی از افراد تیم مارو میزنه و می افتیم زمین بعد مرحله تموم می شه (قضیه جی؟؟)
-----
و این که دوستانی که با بازیمشکل دارم می می گن از بازی میندازه بیرون از کدمو مرحلست؟؟ )

اونجا ما به عنوان مامور مخفي با اونا بوديم تا بتونيم مخفي گاهشون رو پيدا كنيم كه اون ماكروف كرم فهميده بود ما مامور مخفي هستيم و دستمون رو خونده بود و اونجا هم كه شليك ميكنه ميگه كه اين يه پيام بود .... و بقيه ماجرا

ali_ranger22
17-11-2009, 19:58

این داره به شما هشدار میده که این مرحله ی بازی می تونه به برخی گیمرها صدمه بزنه و روشون تاثیر منفی بزاره
حالا می پرسه می خوای بازی کنی یا این مرحله رو بی خیال می شی

arshvil
17-11-2009, 19:59
آقا خواهشا یکی بگه کارم فوری هستش چرا وقتی رو آیکن چند نفره کلیک میکنی توش فقط حالت آنلاین رو داره و وقتی میزنیش مینویسه باید اول تو steam آنلاین بشی و خبری از سرور ساختن واسه LAN نیستش...:19:

amir1989
17-11-2009, 20:00
-----
این پیام که به شما نشون داده می گه که این مرحله خیلی خشن هست و شاید از دیدن بعضی صحنه ها که منظورش کشتن آدم های عادیه ناراحت بشین . اگه می خواین این مرحله رو انجام ندین می تونین این مرحله رو رد کنین

ArashNAM
17-11-2009, 20:14
سلام من وقتی مرحله بعد نجات کاپیتان رو میرم وسط لود شدن یهو ارور میده که نمیتونه دیسک رو بخونه واسه چی ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اگه پچی چیزی هست ممنون میشم اخه ماشالله صفحات زیاده وقت میبره دنبالش گشت

bax_021
17-11-2009, 20:27
سلام
من امروز گرفتم بازی رو
3 تا دی وی دی
ولی وقتی آموزشی تموم شد و می خواست بره مرحله ی بعد ارور داد و از بازی پرید بیرون
دوباره رفتم تو بازی
وقتی resume رو می زنم باز می پره بیرون
مشکل از چیه ؟؟؟:19:

SPY.07
17-11-2009, 20:31
نمیتونم حرف بزنم !!

پایان بازی بی نظیر بود !

دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟؟!

یه تشکر جانانه تقدیم به infinity ward و Activision :5:

malkemid
17-11-2009, 20:35
منم دارم بازی می کنم...نسبت به قبلی پیشرفت آنچنانی نداشته به نظرم...فقط تنوع اسلحه ها زیاد تر شده...من نمی دونم چرا lean حذف شده....باید در معرض تیر قرار بگیری تا بتونی شلیک کنی!
یه چیز دیگه اینکه هی چپ و راست دراز می کشه....نمی شه کاریش کرد؟ترسو تا 2 تا صدای تیر میاد دراز می کشه!

CATALONIA
17-11-2009, 20:36
سلام من وقتی مرحله بعد نجات کاپیتان رو میرم وسط لود شدن یهو ارور میده که نمیتونه دیسک رو بخونه واسه چی ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اگه پچی چیزی هست ممنون میشم اخه ماشالله صفحات زیاده وقت میبره دنبالش گشت

بفرمایید 

amita
17-11-2009, 20:51
سلام دوستان.
بازی من 4 دی وی دی هستش.یک پچ هم توی دی وی دی 4 بود که همون اول نصب کردم.ولی بعد از اون مرحله برزیل بازی رو سیو کردم و خارج شدم ولی وقتی دوباره خواستم بازی رو اجرا کنم از همون مرحله اول اومد انگار که سیو بازی پریده باشه:(
پچ 140 کیلوبایتی هم نصب کردم درست نشد.خواستم ببینم مشکل از کامپیوتر منه یا بقیه دوستان هم همچین مشکلی داشتن؟

mehdy.z
17-11-2009, 21:22
سلام دوستان.
بازی من 4 دی وی دی هستش.یک پچ هم توی دی وی دی 4 بود که همون اول نصب کردم.ولی بعد از اون مرحله برزیل بازی رو سیو کردم و خارج شدم ولی وقتی دوباره خواستم بازی رو اجرا کنم از همون مرحله اول اومد انگار که سیو بازی پریده باشه:(
پچ 140 کیلوبایتی هم نصب کردم درست نشد.خواستم ببینم مشکل از کامپیوتر منه یا بقیه دوستان هم همچین مشکلی داشتن؟
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم!!
بهت پیشنهاد میکنم یا اگه ویندوز دیگه ای روی کامپیوترت داری از طریق اون یکی تست کنی(بازی رو دوباره نصب نکن!)
یا کلا بازی رو به طور صحیح uninstall کن و دوباره نصبش کن بدون نصب پچ.
اگه اول act 3 پرید بیرون(یا هر جایی از بازی)اونوقت برو سراع پچ...

don mohsen
17-11-2009, 21:59
سلام.بهتر نيست به حسين ( sam fisher 10) بگيم تا اسم تايپيك رو عوض كنه؟
call of duty 6:modern warfare2
چون همون طور كه مي دونيد با اون قضاياي تغيير اسم و... اسم بازي كال اف 6 شد.

bax_021
17-11-2009, 22:00
سلام
من امروز گرفتم بازی رو
3 تا دی وی دی
ولی وقتی آموزشی تموم شد و می خواست بره مرحله ی بعد ارور داد و از بازی پرید بیرون
دوباره رفتم تو بازی
مشکل از چیه ؟؟؟:19:
وقتی میاد بیرون این ارور رو می ده :
خواهشا کمک کنید که خیلی تو کفم

mohammadaliarmin
17-11-2009, 22:07
آقا تورو خدا جواب مارو بدید بدجور تو کفیم من مرحله آموزشی و مرحله بعدش رو تموم کردم بعدش تو لود از بازی میاد بیرون و اررور dont send میده چیکار کنم اون کاری رو هم که قبلا گفته بودید که بریو تو control panel رو از قبل انجام داده بودم ولی درست نشد

mahammad_reza
17-11-2009, 22:22
سلام
این بازی چرا تکی هست و مثل cod گروهی نداره .شایدم دارهمن نمیدونم.آره؟
لطفا یک ترینر هم بدین که درست کار کنه.

Mohammad King
17-11-2009, 22:56
سلام
من امروز گرفتم بازی رو
3 تا دی وی دی
دوباره رفتم تو بازی
مشکل از چیه ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میاد بیرون این ارور رو می ده :
خواهشا کمک کنید که خیلی تو کفم

سلام

پیغام میگه که این منطقه از بازی را پیدا نمیکنه. مشکل از دی وی دی بوده .نه از سیستم.

یا بد نصب کردی.

در غیر این صورت بو سراغ فروشنده

موفق باشید

ArashNAM
17-11-2009, 23:23
بفرمایید

وقتی این رو گرفتم چه کنم

malkemid
17-11-2009, 23:49
وقتی این رو گرفتم چه کنم

نصبش کن دوست عزیز!

Mostafa NBA
18-11-2009, 00:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 212008%20cms.com%20-%20All%20Rights%20Reserved%21000000%2120%2113%21ff ffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=3191cfc8fe37576d561

دولت روسیه دستور جمع‌آوری نسخه‌های کنسولی بازی Call of Duty: MW2 را صادر کرد

با استناد به محتوی مرحله فرودگاه تحت عنوان "No Russia" در بازی Call of Duty: Modern warfare 2، دولت روسیه دستور جمع‌آوری تمامی نسخه‌های کنسولی این بازی، از سطح فروشگاه‌های کشور را صادر کرد.
مسئولان کمپانی اکتیویژن، ناشر بازی در اقدامی سریع نسبت به انتشار پچ نسخه‌های‌ PC و Steam که منجر به حذف کامل این مرحله از جریان بازی می‌شود، اقدام کردند. اما نسخه‌های PS3 و Xbox360 بازی که عملا امکان تغییر محتوی آن‌ها وجود ندارد از شبکه پخش بازی‌های کشور روسیه جمع‌آوری شدند. بر طبق اطلاعیه‌های منتشر شده از سوی مسئولین اکتیویژن، نسخه‌های کنسولی اصلاح شده در سریع‌ترین زمان ممکن (حداکثر یک ماه) جایگزین نسخه‌های توقیفی، خواهند شد.
همچنین تعداد بسیار زیادی از بازی‌کننده‌های روسی خشم خود را نسبت به برخی از مراحل بازی که جنگ میان روسیه و ایالات متحده آمریکا را به تصویر کشیده است، ابراز داشته‌اند.

منبع:

اول اینکه من تا حد زیادی این خبر رو باور ندارم.

دوم اینکه حقیقتا فکر کنید که شما یک فرد روسی هستید و وقتی تا این حد روسیه رو میبرن زیر سوال دیگه چیزی ازت نمیمونه. ولی خب اگه من یک روسی بودم برام فرقی نمیکرد :27:

در ضمن خیلی خوب شد که روسیه رو خراب کرد, عقدم خالی شد :دی اکتیویژن و انفینیتی همسو با جنبش Green شدند :21: :31:

starn
18-11-2009, 00:21
دوستانی که با بازی مشکل دارن پچی که در زیر واستون آپلود کردم رو تو مسیری که می نویسم نصب کنن

درایور که بازی رو توش نصب کردید\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english

لینک دانلود پچ

Turok-71
18-11-2009, 00:32
فک کنم این خبر ایرانی ها رو خیلی خوشحال کرد!:دی
یه تو دهنی واسه روسیه بود!
هر چند روسیه هم حال اکتیویژن رو گرفته و باید تمام نسخه های کنسولی رو جمع کنه و فک کنم ضرر بدی خورده باشه.

rezakheyri
18-11-2009, 00:34
اول اینکه من تا حد زیادی این خبر رو باور ندارم.

دوم اینکه حقیقتا فکر کنید که شما یک فرد روسی هستید و وقتی تا این حد روسیه رو میبرن زیر سوال دیگه چیزی ازت نمیمونه. ولی خب اگه من یک روسی بودم برام فرقی نمیکرد :27:

در ضمن خیلی خوب شد که روسیه رو خراب کرد, عقدم خالی شد :دی اکتیویژن و انفینیتی همسو با جنبش Green شدند :21: :31:

اقا دمت گرم منم عقدم خالی شد :27::19::31:

اصلا باید حاله این روسیه رو گرفت

soheilsh
18-11-2009, 01:04
سلام
من نميدونم چرا شركت سازنده اين بازي اونم تو سال 2009 نتونسته ساده ترين امكانات و نوآوريهاي گرافيكي مثل: Motion Blur يا Depth of the Field يا مثلا انفجارهاي طبيعي رو تو بازيش قرار بده...فكرشو بكنبد اين بازي اگه گرافيك و فيزيك بازي مثل Crysis رو داشت چه بازي محشري ميشد

به خدا ما هم همین حرف رو تو تاپیک 170 زدیم که با واکنش بسیار تند دوستان مواجه شد !!
گرافیک این بازی دقیقا مثل Call of Duty 1 می باشد که واقعا جای تاسف داره !!!!!! از 10 سال پیش تا حالا گرافیک بازی همینطور بوده

am
18-11-2009, 01:18
آقا توی موزه تموم میشه دیگه؟؟
چون مال من میپره بیرون!!!

malkemid
18-11-2009, 01:32
به خدا ما هم همین حرف رو تو تاپیک 170 زدیم که با واکنش بسیار تند دوستان مواجه شد !!
گرافیک این بازی دقیقا مثل Call of Duty 1 می باشد که واقعا جای تاسف داره !!!!!! از 10 سال پیش تا حالا گرافیک بازی همینطور بوده

کجاش مثل 1 هست بابا؟!! شما برو تو تنظیمات گرافیکی همه رو فعال کن بذار رو درجه بالا خیلی خوب میشه

Yi Yi
18-11-2009, 01:45
در ضمن خیلی خوب شد که روسیه رو خراب کرد, عقدم خالی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکتیویژن و انفینیتی همسو با جنبش Green شدند

اقا دمت گرم منم عقدم خالی شد
فک کنم این خبر ایرانی ها رو خیلی خوشحال کرد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تو دهنی واسه روسیه بود!شما تو اون مرحله در حال کشتن انسان هایی هستید که غیرنظامی هستند. اون مردم نقشی در سرکوب عده ای از مردم ایران نداشتند که حالا باید تاوان پس بدند! اگه انقدر از کشتن غیرنظامی ها و افراد بی سلاح و اسیر لذت می برید، پس چه فرقی بین شما و ... وجود داره!

sina3000m
18-11-2009, 02:00
یه سوال واسم پیش اومده.....من وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون دمو هست ؟

ahmad72
18-11-2009, 02:09
یه سوال واسم پیش اومده.....من وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون دمو هست ؟
برا منم دمو نداره ...
------------------------
کسی نمیخواد جواب منو بده؟

سلام دوستان.منم امروز این بازی رو گرفتم.3 تا DVD هستش نه 4 تا.رفتم توی بازی دیدم اه(!) گرافیک خییلی بده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رفتم توی تنظیمات دیدم بله رزولوشن روی 640 در (فک کنم) 480 هست!!!
بردمش روی 1152*864 باقی چیزا هم روی بیشترین حد.اومدم توی بازی دیدم گرافیک عالی شده اما بازی تکه تکه نشون میده.روی اون Optimal .... هم زدم باز رزولوشن رو برد روی 640*480.بردم روی 1024 * 768 گرافیک خوب شد اما مطابق میلم نیست.حالا میخواستم بدونم کسی میدونه روی چه تنظیماتی قرار بدم (همه ی موارد مربوط به گرافیک) که بتونم بهترین گرافیک رو داشته باشم؟
اینم مشخصات سیستمم:
CPU : Intel dual core 2.5 GHz
RAM : 2 G
VGA : ATI 4670 512 m
Windowse : 7
لطفا" کسی که واقعا" میدونه جواب بده.وین 7 هم بهم 5.5 که همون نمره ی Ram هست رو داده.

ممنون ...

khatamifar
18-11-2009, 08:49
منم تموم کردم
مگه میشه در مقابل این بازی بقیه بازی ها رو مقایسه کرد
بچه ها اون قسمت گرفتن ستاره خیلی سخته. چطوری باید بازی کرد ؟

سونامی
18-11-2009, 08:53
من از اینکه از اون کوه برفی تو مرحله دو با چکش باید از کوه با لا بری و اون موتور که سوار میشی و تیرندازی میکنی و میپری خوشم اومد از مرحله آموزش اون دونفر که بسکتبال بازی میکردن حال کردم

برای من که خاطرات call 4 دوباره زنده شد فکر کنم مراحلش بیشتر باید باشه درسته ؟

Sara Namy
18-11-2009, 09:07
سلام
منم خریدمش ولی خشن بود دادمش به عموم
عموم میگه نمیشه موزیکش قطع بشه؟
اصلا چطوری میشه صدای شلیک اسلحه رو زیاد کرد بدون اینکه موسیقی هم پخش بشه؟
وای چطوری اینو بازی میکنین خیلی وحشتناکه

Mohammad King
18-11-2009, 09:18
سلام

در آپشن میشه. این کار را کرد.

خب این بازی مناسب خانوم ها نیست. : دی

موفق باشید

G.D.ragon.Ir
18-11-2009, 09:36
اصلا چطوری میشه صدای شلیک اسلحه رو زیاد کرد بدون اینکه موسیقی هم پخش بشه؟فکر نکنم بصورت مجزا بشه. اما بطور کلی باید از مسیر options>audio مقدار volume رو تغییر بدند

منم با نظر دوستمون Episode موافقم. معمولآ خانم ها از این جور بازی ها خوششون نمیاد و ازش استقبال نمیکنند

Sara Namy
18-11-2009, 09:51
اصلا موزیکش قطع نمیشه
اینم یکی دیگه از معایبش

kourosh4
18-11-2009, 10:02
دوستان بدادم برسید من اون مرحله ای رو که باید بکنی دنبال یک قایق رو رد میکنم اما بعد از او یک لودینگ میاد و پر میشه و یدفه میپره بیرون ...........
میخوام بدونم چندتا مرحله بعد از اون هست و راه حلی برای درست شدنش هست .............
ممنون میشم.........

لطفا کمک کنین این ارور رو میده.............

G.D.ragon.Ir
18-11-2009, 11:05
اصلا موزیکش قطع نمیشه
یعنی وقتی volume رو, روی حداقل هم میزارید, موسیقی شنیده میشه؟! چون در اینحالت هیچ صدایی به گوش نمی رسه

online_amin
18-11-2009, 12:49
آقا من هم تموم کردم.

میخواستم بدونم آیا از سری 3 هم خبری هست؟ به نظر شما هیجانش نسبت به 1 کمتر نشده بود؟

kotlet110
18-11-2009, 12:55
آقا نمیدونم چرا ولی من این وسط از کاراکتر ghost خیلی خوشم اومده همینطوری .شما چطور؟

kiuna
18-11-2009, 13:04
من نسخه 4 DVD رو دارم اون مرحله که از روی هلی کوپتر با تیر بار همه جا رو به رگبار میبندیم بعدش
که هلی کوپتر سقوط میکنه و مرحله تموم میشه وقتی می خواد مرحله بعد لوذ بشه این اررور رو میده میپره بیرون
disk read error
چکار کنم ؟

pedram_sad
18-11-2009, 13:05
دوستان این نسخه boysteam تو بازی مشکلی نداره ؟ ( بیرون پریدن تو مرحله خاصی و این حرف ها ... )
اخه برام با flash اوردن 13.5 گیگ حجمشه میخوام رو dvd رایت کنم بزارم تو archive
میخواستم بدونم سالم هست یا بیخود دارم 4 تا Dvd خام حروم میکنم ؟

cyrus_ln
18-11-2009, 13:35
دوستان این نسخه boysteam تو بازی مشکلی نداره ؟ ( بیرون پریدن تو مرحله خاصی و این حرف ها ... )
اخه برام با flash اوردن 13.5 گیگ حجمشه میخوام رو dvd رایت کنم بزارم تو archive
میخواستم بدونم سالم هست یا بیخود دارم 4 تا Dvd خام حروم میکنم ؟
مشکل داره ولی با نصب پچ مشکلش حل میشه

pedram_sad
18-11-2009, 13:37
مشکل داره ولی با نصب پچ مشکلش حل میشه
مشکلش دقیقا کجاست ؟ چیه ؟
patch تو همون سایتشه ؟

starn
18-11-2009, 13:40
چند صفحه قبل پچ رو گذاشتم و گفتم که کجا نصب کنید
دوستانی هم که مشکل بیرون انداختن از بازی رو دارن همین کارو بکنن حل می شه (
(همینجا دوباره نوشته ی چند صفحه قبلمون میزارم )

دوستانی که با بازی مشکل دارن پچی که در زیر واستون آپلود کردم رو تو مسیری که می نویسم نصب کنن

درایور که بازی رو توش نصب کردید\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english

لینک دانلود پچ

cyrus_ln
18-11-2009, 14:10
مشکلش دقیقا کجاست ؟ چیه ؟
patch تو همون سایتشه ؟

پچ رو که arenghatel گذاشت ولی مشکل سر act3 هست که از بازی می پره بیرون

@R3Z
18-11-2009, 14:20
بچه ها بازی من انتخاب حالت سختی و آسونی نداره :دی...با 2 3 تا تیر راحت میمیرم!خفن سخت شده خیلی حال میده :دی...از کجا میشه حالت سختی رو تغییر داد؟

DJ POLESTAR
18-11-2009, 14:22
سلام
اصلا چطوری میشه صدای شلیک اسلحه رو زیاد کرد بدون اینکه موسیقی هم پخش بشه؟
ای بابا! کجاش خشن بود اند جنگ واقعیه.
اتفاقا بنظر من باید دخترها چنین بازی هایی رو استفاده کنن تا ببینن وقتی جنگ شد ما پسرها چی میکشیم و قدر ما رو بدونن:31:
حالا شما به این میگید وحشتناک, اگه Saw رو بازی کنید چی میگید؟!:21:

grand theft auto
18-11-2009, 14:29
ای بابا! کجاش خشن بود اند جنگ واقعیه.
اتفاقا بنظر من باید دخترها چنین بازی هایی رو استفاده کنن تا ببینن وقتی جنگ شد ما پسرها چی میکشیم و قدر ما رو بدونن:31:
حالا شما به این میگید وحشتناک, اگه Saw رو بازی کنید چی میگید؟!:21:
من که این بازی رو انجام ندادم ولی قبلی هاش که خشن نبود.
می خوام سفارشش بدم.از کجا بگیرم خوبه؟البته اگه سوالم تکراریه میتونید جواب ندید.
مگه بازی saw هم اومده؟من که ندیدم.تاپیکش هست؟
ممنون

mohammadaliarmin
18-11-2009, 14:39
آقا تورو خدا جواب مارو بدید بدجور تو کفیم من مرحله آموزشی و مرحله بعدش رو تموم کردم بعدش تو لود از بازی میاد بیرون و اررور dont send میده چیکار کنم اون کاری رو هم که قبلا گفته بودید که بریو تو control panel رو از قبل انجام داده بودم ولی درست نشد
آقا از ما با پچ هم درست نشد چه راه حلی دارید تو رو خدا بگید:37:

Layken
18-11-2009, 14:39
از هر جا میگیری سعی کن 3 dvd باشه چون فرقی با 4 تا نداره..از خوده p30 هم سفاش بدی مطمئن تره.

ممنون
بله saw هم اومده اینم تاپیکش..

*mhm*
18-11-2009, 14:40
سلام.بهتر نيست به حسين ( sam fisher 10) بگيم تا اسم تايپيك رو عوض كنه؟
call of duty 6:modern warfare2
چون همون طور كه مي دونيد با اون قضاياي تغيير اسم و... اسم بازي كال اف 6 شد.
سلام
مي توني در مورد اين قضايايي كه ميگي توضيح بدي.
ممنون مي شم.

Layken
18-11-2009, 15:31

(جنگ***دوست***دشمن***اعتماد)

سلام

بعد از دو سال انتظار..شوروشوق های فراوان دنباله یک شاهکار بزرگ در صنعت بازی های رایانه ای عرضه شد. بله Coll of Duty:Modern Warfave2 یک بازی منحصر به فرد وعالی. سری بازی های Cod با توجه به تحول عظیمی که در سبک First Personal Shoter) FPS)اول شخص شوتر ایجاد کند توانست گامی موثر در راستای تحولی عظیم در این راستا بردارد.
Cod چند سال در سه شماره اول خود موضوع بازی را در جنگ جهانی اول پیاده ساخت و با توجه به گیم پلی روان و اعتیاد اور خود هیچ گاه نظرمنفی منتقدین را به خود ندید. چون هرباریک ایده نو وابتکار
خلاقانه ای از خود نشون می داد. ولی مهمترین ابتکار این سری بازی ها گذشتن از سالهای دور جنگ جهانی وعبور از سواحل نرماندی و آمدن به دنیای مدرن و جنگی مدرن. که این بار در کنار المانهای موفق خود توانست با یک داستان پردازی منحصربه فرد شخصیت پردازی عالی و سینماتیک کردن گیم پلی روحی تازه و طرفدارانی چند برابر کسب کند.
و باز بعد از دو سال و دور کردن دوباره جنگ جهانی در قسمت جدید این سری یک بار دیگر به جنگ مدرن برمیگردیم. وبراورده کردن انتظار از این جنگ برای هواداران تشنه درگیری و مخفی کاری مهمترین اولویت برای سازندگان این بازی برای کسب دوباره موفقیت بی چون و چرا خواهد بود.

**** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** ****
طبق روال همیشگی...مروری بر چهار اصل در یک بازی رایانه ای داریم...:(گیم پلی..موزیک و صدا...گرافیک..داستان و هیجان)

(هیجان---هیجان---هیجان)

گیم پلی.: گیم پلی در یک بازی شوتر اول شخص به دلیل وجود بازی های رقیب درشت وکوچیک باید بسیار موشکافانه کار شود تا بتواند خود را از این حیث مهم در صدر قرار دهد. Mw1 این امر مهم را به حقیقت رساند و با یک نواوری بسیار ناب و خلاقانه خود را در صدر این ژانر قرار داد. پس مهمترین اصل نگرش ما به گیم پلی Mw2 با یک دیگاهی کوچک به Mw1 خواهد بود.نسخه 4 چیزی از لحاظ گیم پلی کم نداشت که بتوان در نسخه جدید خود به ان اضافه کند.Mw2 باز با دارا بودن همه این ملاک ها توانست با ارائه جزیاتی جدید و گیرا گیم پلی خوب و نفسگیر ارائه کند. پس افرادی که نسخه های قبلی رو بازی کرده اند به خوبی با گیم پلی بازی کنار می ایند.باز مهمترین تغییر گیم پلی طراحی مراحل مختلف و متنوع در نقاط مختلف دنیا توسط تصاویر ماهواره ای که ضرب اهنگ بسیار متنوع و خوبی به بازی می دهد. وجود کلکسیونی از سلاح های متنوع
برای هر نوع ذائقه ای و سلیقه ای بسیار شیرین و دلچسب خواهد بود. تا بازیباز به اختیار خود هر نوع اسلحه ای را که دوست دارد استفاده کند. (مخصوصا اسلحه سیگنال گیرمرحله برفی)مثل همیشه کنترل بی نقص روان هم در بخش تکنفره و هم در بخش چند نفره که ما را هر چه بیشتر در جو بازی غرق می کند. این بار خیلی سعی شده تا از خطی بودن بازی جلوگیری شود.که مهمترین ملاک مرحله برفی بازی خواهد بود که بازیباز می تواند به صورت کاملا مخفیانه مرحله را رد کند یا اینکه پادگان رو غرق در درگیری و حماسه کند.اما باز روند بازی و شکلگیری مراحل به صورت خطی هستش و نمی توان از روند خطی بودن ان فرار کرد.اما به لطف تنوع شیوه بازی و استراتژی متفاوت در هر بازیباز این خطی بودن بازی کم رنگتر شده و درپشت گیم پلی بازی پنهان میماند. هوش مصنوعی بازی نیز ایده ال کار شده هم همرزمانمان هم دشمنان. کافیست در یک جایی بایستید تا سیلی از نارنجک ها و گلوله بر سرتان فرود اید که این عامل در درجه های سختی بالا بسیار پررنگتر و واقع گرایانه تر می شود. اوج هوش مصنوعی همرزمانمان در مراحل اسنایپر و در کنار Capitan Price و MacTavish هست.
تغییر چیدمان نشانگر مهمات و به کار گیری مد جدید بمب افکن به نوبه خود بسیار جالب کار شده است. حالت جان دادن و تیر خوردن نیز با تغییر نوع رنگ تصویر از رگه رگه شدن تصویر به یک جور حالت زیبای قطره های خون بر روی تصویر هست که بسیار عالی حس وداع رو برای ما انتقال میدهد. یک قسمت جدید به نام Special Ops هم به بازی اضافه شده است که مراحل مختلف و امتیازات بسیار جالبی برای بتزیباز دارد. هنوز بسیاری از بخش چند نفره نسخه 4 نتونستند خلاص بشن که اینبار باز محیطی زیبا و تکرار نشدنی در بازی کننده های MultiPlayer به وجود اورده است.

**** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** ****

(صداهای به یاد ماندنی)

موزیک وصدا.: اگر بخواهیم همه المان های موفق موزیک ناب و صداگذاری بی نقص که باعث موفق بودن و گرفتن امتیازهای بالا در یک بازی را جستجو کنیم. بدون شک Cod:Mw2 پیشتاز وانتخاب بی شک و تردید خواهد بود. اوج شاهکار موزیک بازی در همان ابتدا است زمانی که بازیباز NewGame شده است که با یک موزیک درجه یک که حماسی بودن و حس بی نهایت بودن رو به او انتقال می دهد.
مهمترین اصل موزیک در هنگام بازی Fps نواخته نشدن ان است یعنی بازیباز در محیط جنگ و درگیری برای احساس یک حس واقعی جنگ موزیکی نخواهد شنید فقط و فقط صدای انفجار ...اسلحه...کمک..فریاد های بلند RPG و....را خواهد شنید. صداگذاری شخصیت ها بدون هیچ مشکلی با استفاده از صداپیشگان ماهرو با تجربه انجام شده است.اما بازی بدون موزیک هم نیست موزیک بازی به دلیل اوج سینماتیک بودن بازی در مراحل مختلف و در حالات مختلف شاهکاری دیگر رو به رخ میکشه که به خوبی تمامی احساس (نفرت..شادمانی..اشک..انتقام ) رو در بازیباز به وجودمیاورد.
افکتهای صوتی کاملا لذت بخش و رسا حرکات دهان کاراکترها به هنگام صحبت کردن بدون هیچ نقصی احساس یک صدای زنده و نزدیک بودن رو انتقال میدهند.
دوبلرها صدای هر فرد رو با توجه به موقعیت و اتفاقات داخل بازی به خوبی و با توان هرچه تمامتر انجام میدهند. طوری که هنوز صدای کارکتر Ghost همچنان در گوش خیلی ها زمزمه می شود.صداگذاری هر کدام از سلاح ها با توجه به صدای خود اسلحه ها کار شده و بدون شک لذت صدای خفه کن ..صدای چند تا نارنجک که در اطراف افتاده و باید فرار کرد بسیارعالی و متمایز کار شده است..پس بدون شک این قسمت از بازی بهترین و بیشترین امتیاز رو در میان بازیباز ها خواهد داشت.
**** **** **** *** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** *** **** **** **** **** **** **** **** ***** **** ****

(حس گرما در افغانستان- سرما درروسیه- تنوع هوای معتدل در برزیل)

گرافیک .: گرافیک بازی Mw2 حرف و حدیث های زیادی دارد.زیرا Mw1 خود گرافیک بسیار خوب و قابل قبولی داشت اما در این زمان Infinity Ward نه تنها باید یک گرافیک روز رو به نمایش می گذاشت بلکه کاستی هایی که نسخه های قبلی داشت رو باید برطرف میکرد..ولی بازگرافیک بازی کم ایراد نبود..
یکی از بزرگترین نقص در بازی برخورداری نبودن از فیزیک قابل قبول اشتباه نکنید بازی دارای یک فیزیک بسیار بالا و بی نقص از همه نظر است اما این فیزیک بالا که شامل..:( انفجار..ماشین..خانه ..تیکه تیکه شدن اجسام...شیشه ها و غیره..)اما این موارد همگی از قبل رندر شده و به نوعی اماده هر بلایی بودند اما ما می خواستیم خودمان یک خانه را خراب کنیم یا از پشت شیشه ماشین راننده رو بکشت..یا های دیگر که واقعا بر گرافیک بازی لطمه زده است. و ما بازیبازها را دلسرد...وقتی با یک RPG7 یک ماشین رو هدف قرار میدیم انتظار داریم ماشین با تمام سرنشینانش تکه تکه شده و اتش حاصل از انفجار جیگرمون رو حال بیاره نه اینکه یک دود خالی ناشی بشه..(البته باز در موارد از قبل رندر شده به خوبی منفجر میشند) ولی حیف که این مورد یا از یاد رفته یا اینکه کم اهمیت جلوه داده شده. اما فیزیک های خوده بازی عالی بینقص ..بدون هیچ گونه مورد ی... از تکه تکه شدن شیشه ها تا انفجارهای پی درپی موشک و نارنجک و جای گلوله ها. به خوبی می توان فردی را که پشت یک در ایستاده و خیر سرش کاور گرفته سوراخ سوراخ کرد. جلوه های انفجار و اتش گرفتگی انقدر زیبا و عالی کار شده است که فیزیک رعایت نشده بازی فراموش میشود.
انش در بازی یکی دیگر از نقاط قوت این بازی به شمار میاید در شماره های قبل از سوخته شدن و افکتهای خوب اتش سوزی به خوبی بهره مند نمیشدیم ولی این بار چیزی کم و کاست از اتش در بازی دیده نشده است. یک ایراد جزی هم که در قسمت اتش بازی وجود دارد این که اتش گرفتن در هر چیزی شبیه به هم هستند به طور مثال از یک درخت در حال سوختن و هواپیما هردو یکسان به صورت نورهای جوشکاری یا ترقه بازی افکتهای جرقه ایجاد می کنند که کمی ایراد وارد کرده است.

تمامی نورپردازی ها ..نکات فنی و تکنیکی گرافیک بازی بسیار زیبا رعایت شده و با یک بازی رنگ روغنی زیبا روبرو هستیم. بازی در مراحل شب و زیر اتش و گلوله بسیار لذت بخش هست و شفافیت سلاح ها به قدری زیباست که تصویرهرشی براقی برروی اسلحه ها نمایان و می درخشید. همیشه بازی هایی که مراحل برفی دارند کارسازندگان گرافیک رو سخت می کنند این بار IW از این سد به خوبی رد شده و مراحلی زیبا با افکتهای بسیار متنوع خلق کرده است. برف ها ...جای پا...سبیلهای یخ زده همگی حاکی از کار دقیق سازندگان بازی است.
جزییات گرافیک بازی از گل ها گیاهان ...دنیای زیر اب... بازی در کشور برزیل با اون رنگ بندی خاص خود گرفته تا کاپشن پشمی گروهبان Ghost که ظریف هر تارپشم لباسش با هر وزش باد تکان می خورد واقعا به یاد ماندنی و لذت بخش درست شده اند.

چشمی که کم فروغ میشود.

(جنگ***دوست***دوشمن***اعتماد)

داستان و هیجان.: کی از بحث برانگیزترین و مورد انتقاد ترین قسمتهای بازی داستان ان خواهد بود دولت های امریکا و روسیه از گذشته با هم اختلافاتی داشتند و مثل اینکه خواهند داشت در بسیاری از فیلمها..کتابها..و بازی ها یک جوری به هم دیگه می تازند.
داستان Mw1 در مورد شخصی به نام زخایوف هست که قصد باز گردانی قدرت شوروی هست و در این راه از هیچ کاری روی برگردان نیست .دولت روسیه هم به دلیل عدم توانایی در مقابله با این موضوع از سازمان ملل درخواست کمک میکند که در اخرمنجر به کشته شدن زخایوف و همراهانش میشود. اما این موضوع مثل اینکه تمام نشدنی بود و یک نفر دیگه پشت این ماجراقرار دارد.
روایت داستان 5 سال بعد از اتفاقات Mw1 رخ میدهد که زخایوف به عنوان یک مرد بزرگ تبدیل شده و گروهی با سر کردگی Makarof قصد ادامه راه وی را دارند. که دست به اقدامات متعددی می زنند بازی در افغانستان و با یک مرحله تمرینی زیبا شروع می شود. کمپ گروه ranger ایالت متحده که با فضایی بسیار زیبا دیده می شود. همه چی در اون قسمت زیبا هستش ازبازی بسکتبال گرفته تا تمرینات.یک چیز جالب هم در همان ابتدا جمله اخر فرد تعلیم دهنده بود که میگه.: (ممنون که به ما کمک کردی دراموزش نوع تیراندازی به تازه واردها.) واقعا ایده ال کار شده. و لذت بخش.
این بار کارکترهای قدیمی به همراه چند تن از شخصیت های جدید در بازی حضور دارند و هر کدام در مراحل مختلف مسیری متفاوت رو طی می کنند. شخصیت ray مامور جاسوسی در گروه ماکاروف میشه. تا به اطلاعاتی برسند ولی خب ماکاروف این موضوع رو دانسته و او را در مرحله جنجالی No Russion می کشد. که به صورت تروریست به یک فرودگاه در مسکو حمله میکنیم.مرحله فرودگاه یا No russien تاثیرات فراوان در این مرحله در بین منتقدین باعث شد که به یک مسئله بسیار مهم تبدیل شود.
اینجا هستش که گروه 141 برای کسب اطلاعاتی به برزیل می روند و از انطرف کشور روسیه عامل تروریستی در فرودگاه رو امریکا قلمداد میکنه وشروع به حمله به امریکا می کند.بعد ازماجراهای فراوان کاپیتان Shepherd که دستور جمع اوری اطلاعتی از ماکاروف رو داده بود از فرصت برای قدرت طلبی خود استفاده می کنه و بعد از گرفتن اطلاعات اقدام به کشتن دو گروهبان ghost و roach میکنه. و این باعث در بازیباز و بقیه گروه می شود و تصمیم به انتقام از شفرد رو میگیرند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کی فکرشو می کرد که روزی شفرد این کلت رو قصد کشتن ما پر کنه.
تصویر سمت راست سکانس ابتدایی بازی و چپ سکانس پایانی

و در اخر در اوج سینماتیک بودن او را میکشند. اما باز بسیاری از مسایل و اتفاقات داخل بازی نامفهوم وبی جواب ماند..بعد از اینکه بازیباز بخش بسیار کوتاه کمپین رو تموم میکنه سوالاتی دارد بی جواب که به احتمال زیاد به قسمت بعدی منتقل خواهد شد. شاید داستان Mw2 بهتر از Mw1 هستش اما روایت ان نسبت به قسمت قبلی پیچیده تر و گنگتر هستش.
کوتاهی بیش از حد بازی...وجود مرحله جنجالی No Ruisson لتمه های جبران ناپذیری به بازی میزند Infinity ward نباید کاری میکرد تا مورد انتقاد قرار گیرد در حالی می توانست به خوبی با یک روند و توصیف بهینه داستان خود رو در صدر بی چون و چرا قرار میداد. اما با تمام این اوصاف هیجان داستان پردازی بازی به نوبه خود بسیار عالی کار شده و لذت یک بازی ناب و به یاد ماندنی را برای ما به ارمغان می گذارد که یکی از بزرگتیرن مزیت در تکرار چندمین بار بازی در درجه سختی های مختلف و بخشهای مختلف خواهد بود.
حرف اخر..:
Infinity Ward این باز ثابت کرد که می تونه قابل اعتماد باشه و امیدوار به یک ادامه ای بسیار زیباتر از قبل خواهیم بود. یکی از بهترین کارهای سازندگان این است که بازیی ارائه کردند که باعث نشود
Mw1 در پشت این بازی ناپدید شود بلکه در کنار این بازی قرار میگیرد. Mw2 کاملا مجزا ساخته شده و بازیباز به هر دو بازی با یک دیدگاه متفاوت می نگرد و این نشان از هوش بالای سازندگان هست.
بازی جزییات بسیار زیادی در خودش داره که با توجه به تصاویر از بازی اوج هنر بازی رو به نمایش میگذارد. همانطور که از دمو پایانی بازی شاهد هستیم واقعا این بازی لایق قرار گرفتن دریک موزه رو
دارد . در اخر به نوبه خودم از Infinity Ward به خاطر این بازی تشکر میکنم.

امتیاز.:
گیم پلی.:9.8
موزیک و صدا.:10
گرافیک.:9.5
داستان.:9
امتیاز نهایی.: 9.6

daniel_dmc
18-11-2009, 15:42
بچه ها بازی من انتخاب حالت سختی و آسونی نداره :دی...با 2 3 تا تیر راحت میمیرم!خفن سخت شده خیلی حال میده :دی...از کجا میشه حالت سختی رو تغییر داد؟
اول بازي بعد از تمرين يا همون امتحانه ميزان سختي رو مي تونيد مشخص كنيد.

street_fighter
18-11-2009, 15:46
ممنون

سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خوبه 3 dvd هم هستش

starn
18-11-2009, 15:53
منم بازی رو تموم کردم فقط می تونم بگم فوق العاده بینظیر بود
کمتر از 24 ساعت بازی تموم شد حیف
-----------
راستی یک سوال برام پیش اون مرحله ای که هست اخرش به ما اون فرمانده تیر می زنه و مارو پرت می کنن زمین و بنزین می ریزن رومون آتیش می زنن اونجارو خوب منتوجه نشدم چی شد چرا این کارو می کنه؟؟؟؟؟
اینم یه عکس از اون محیط

---------------
توی صفحات قبل دوستان به یه مرحله ای رسیده بودن که گیر کرده بودن و سوال پرسیده بود در جواب کاربران گفته بودن که باید تیر بزنی به پای طرف تا نمیره ئلی من به جنین مامورینی نرسیدم (با این که بازی رو الان تموم کردم!!!) قضیه چی؟؟
----------
دوستانی هم که با بیرو انداختن بازی مشکل دارن اون پچی که آپ کردم رو توی مسیریکه گفتم نصب کنن حتما مشکلشون حل مب شه اگه نشد تنها راهش اینه بازی رو یه بار پاک کنید و دوباره نصب کنید و بعد از نصب بازی پچ رو هم نصب کنید (تو مسیری که گفتم ) بعد وارد بازی بشید

h_starboy
18-11-2009, 17:05
دوستان من نسخه 4 دی وی دی رو نصب کردم . تا 3 مرحله هم خیلی خوب باود ولی وسطاش که میخواد بره مرحله قبل یهو یه error میاد میگه disk error .
کل نصبش هم شده 13.5 گیگ .
چرا اینجوریه ؟؟؟ کاریش میشه کرد ؟؟؟؟
مشکل حل شد با اون پچی که دوستان صفحه قبل گذاشتن .
تشکر فراوان از دوست عزیز arenghatel . دستت درد نکنه :10:

kourosh4
18-11-2009, 17:46
لطفا کمک کنین این ارور رو میده.............

لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه :41:خواهش میکنم:37:
این ارور رو بعد از مرحله ای که باید دنبال اون قایق تو رودخونه بکنی میده .......
حداقل بگید بعد از اون چند تا مرحله ی دیگه هست ......
الان دو روزه دارم میمیرم...........

starn
18-11-2009, 17:57
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه :41:خواهش میکنم:37:
این ارور رو بعد از مرحله ای که باید دنبال اون قایق تو رودخونه بکنی میده .......
حداقل بگید بعد از اون چند تا مرحله ی دیگه هست ......
الان دو روزه دارم میمیرم...........

شما اون پچی که من صفحه ی قبل گذاشتم رو نصب کردی؟؟؟ (تو مسیری که گفتم)
(شما به این پست زیر مراجعه کن )

شـیـفــو
18-11-2009, 18:05
از چندتا مغازه دار شنيدم گرافيكش عين فيلم واقعي هست . درسته ؟
چندتا دي وي ديه ؟؟؟

Sara Namy
18-11-2009, 18:26
نه بابا خیلی بازی لوسیه
فقط یه اسلحه صداش قشنگه
بقه هم بده
مثلا موزیکش اصلا قطع نمیشه
نمیشه
نمیشه
نمیشه

*M!L4D*
18-11-2009, 18:29
چندتا دي وي ديه ؟؟؟
واسه من که گرفتم 4 تا بــود !

نه بابا خیلی بازی لوسیه
فقط یه اسلحه صداش قشنگه
بقه هم بده
نمیشه
نمیشه
نمیشه

خیلی باحالی !:27:
یه نیگاه به نمره های بازی بندازی همه چی دستت میاد

masoud93
18-11-2009, 18:32
گرافیک نه اما بقیه چیزاش در حد عالی و بالا تر از عالی هست.

Sara Namy
18-11-2009, 18:33
آقا نمیدونم چرا ولی من این وسط از کاراکتر ghost خیلی خوشم اومده همینطوری .شما چطور؟
به نظرم آدم خیلی کثیفیه. تو یه جا عموی منو میکشه بعد با دوستش که نقاب اسکلت داره جنازشونو آتیش میزنه

یعنی وقتی volume رو, روی حداقل هم میزارید, موسیقی شنیده میشه؟! چون در اینحالت هیچ صدایی به گوش نمی رسه
صلا موزیکش قطع نمیشه
یعنی نمیشه کاری کرد که فقط صدای تیر شنیده بشه؟
من از صدای انفجار خیلی خوشم مویاد

ramin1988
18-11-2009, 18:33
اشکال بعد از نصب .............

دایریکس داخل دی و دی رو هم نصب کردم .

sir payman
18-11-2009, 18:44
[quote=Sara Namy;4413048]به نظرم آدم خیلی کثیفیه. تو یه جا عموی منو میکشه بعد با دوستش که نقاب اسکلت داره جنازشونو آتیش میزنه

نه عزیز اشتباه گرفتی. ghost همونیه که کنار تو میسوزه(نقاب اسکلتیه):41:. اونی که شما ازش بدت میاد اسمش sheperd هست.
به نظر من که خیلی قشنگ بود.یا بهتر بگم کولاک بود

edvard1370
18-11-2009, 18:58
موقع اجرای بازی پیام "steam must be running to play this game " میده لطفا راهنمایی کنین.

G.D.ragon.Ir
18-11-2009, 19:10
یعنی نمیشه کاری کرد که فقط صدای تیر شنیده بشه؟
همونطور که گفتم, ظاهرآ امکانش نیست

edvard1370
18-11-2009, 19:19
وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیام رو میده "steam must be running to play this game"

saman_k2
18-11-2009, 19:30
سلام دوستان.
بالاخره تموم شد. بعد از چهار روز. البته فقط روزی سه ساعت بازی میکردم. اون هم روی hardend.
باید بگم عالی بود. فوق العاده بود. خارق العاده بود. نظیر نداشت. خیلی حال کردم.اگر ده بار دیگه هم بازی کنم سیر نمیشم.
از نظر گرافیک و داستان و گیم پلی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیزاره.
وجود صحنه های سینمایی، به انسان حس واقعی بودن رو میده.
از نقد داستان که بگذریم، چند تا سوال داشتم. چرا این آمریکایی ها اینقدر به سربازاشون شک دارند؟
یه بار میگن شما یه پیغام داری و بعد یه گلوله تو صورت من خالی میکنن و میگن این همون پیغامه. (البته این جمله یه کمی قدیمی شده) من این جمله رو تو فیلم ها و بازی های دیگه زیاد دیدم.
یه بار که اصلا ما رو آتیش زدند!!!
اصلا دوست ندارم یه سرباز آمریکایی باشم.
در مورد مرحله ی اخر( همون مرحله ی قایق) اصلا گرافیک رو پایین نیاوردم. فقط بعضی مواقع تصویر خیلی زرد میشد.خوش حالم که این بازی زیبا رو تموم کردم. و در آخر باز هم میگم که عالی بود.

Yi Yi
18-11-2009, 19:46
خیلی باحالی ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نیگاه به نمره های بازی بندازی همه چی دستت میاد
مسئله اینجاست که اکثر منتقدان پسر/مرد اند و سلیقه و روحیاتشون با جنس مخالف متفاوته. اگه قرار بود، دخترها امتیاز بدند، احتمالا، امتیاز پایینی می بود.

داستان این بازی تخلیه. پس زیاد جدی نگیرید!

godsmak
18-11-2009, 20:11
نه بابا خیلی بازی لوسیه
فقط یه اسلحه صداش قشنگه
بقه هم بده
نمیشه
نمیشه
نمیشه
خب شما که این بازی ها به روحیتون نمی خوره برای چی بازی میکنید؟
از من میشنوی SAW رو بازی کن، خیلی بازی لطیفیه! :21:

malkemid
18-11-2009, 20:11
آقا یکی داستان رو بطور کامل تو اسپویلر بگه

Sara Namy
18-11-2009, 20:15
بعد از سوزاندن اون دوتا چی میشه؟ تموم میشه؟
خیلی وحشتناک بود

halflife g
18-11-2009, 20:19
بعد از سوزاندن اون دوتا چی میشه؟ تموم میشه؟
خیلی وحشتناک بود

نه بابا تازه بعد از سوزوندن اونا موضوع داغتر و جذايتر هم ميشه.......... .

shahabprince
18-11-2009, 20:27
من 10 ساله که گیمر هستم تو عمرم هیچ بازی نبود که من از اول تا اخرش یک سره پاش بشینم ولی mw 2 رو یکسره بازی کردم و اصلا هم خسته نشدم.بازی خیلی توپی بود:5:

havas_1980
18-11-2009, 20:29
راستی یک سوال برام پیش اون مرحله ای که هست اخرش به ما اون فرمانده تیر می زنه و مارو پرت می کنن زمین و بنزین می ریزن رومون آتیش می زنن اونجارو خوب منتوجه نشدم چی شد چرا این کارو می کنه؟؟؟؟؟...

توی صفحات قبل دوستان به یه مرحله ای رسیده بودن که گیر کرده بودن و سوال پرسیده بود در جواب کاربران گفته بودن که باید تیر بزنی به پای طرف تا نمیره ئلی من به جنین مامورینی نرسیدم (با این که بازی رو الان تموم کردم!!!) قضیه چی؟؟

- آدرس شرح داستان بازی, اخر همین پست گذاشته شده.
- چرا هست! در برزیل (Act 1 - Takedown) همون اول کار باید پای طرف رو هدف بگیرین.

... چند تا سوال داشتم. چرا این آمریکایی ها اینقدر به سربازاشون شک دارند؟
یه بار میگن شما یه پیغام داری و بعد یه گلوله تو صورت من خالی میکنن و میگن این همون پیغامه. (البته این جمله یه کمی قدیمی شده) من این جمله رو تو فیلم ها و بازی های دیگه زیاد دیدم.
اصلا دوست ندارم یه سرباز آمریکایی باشم.قضیه مردنتون اون طور نیست که فکر می کنین. آدرس شرح داستان بازی, اخر همین پست گذاشته شده.

آقا یکی داستان رو بطور کامل تو اسپویلر بگه
به آدرس زیر مراجعه کنین:

beauty
18-11-2009, 20:30
منم امروز به جمع cod باز ها پیوستم

این بازی محشره

احساس میکنم از waw و mw1 سخت تر شده

a.z.p.z
18-11-2009, 20:48
سلام دوستان.
بالاخره تموم شد. بعد از چهار روز. البته فقط روزی سه ساعت بازی میکردم. اون هم روی hardend.
باید بگم عالی بود. فوق العاده بود. خارق العاده بود. نظیر نداشت. خیلی حال کردم.اگر ده بار دیگه هم بازی کنم سیر نمیشم.
از نظر گرافیک و داستان و گیم پلی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیزاره.
وجود صحنه های سینمایی، به انسان حس واقعی بودن رو میده.
از نقد داستان که بگذریم، چند تا سوال داشتم. چرا این آمریکایی ها اینقدر به سربازاشون شک دارند؟
در مورد مرحله ی اخر( همون مرحله ی قایق) اصلا گرافیک رو پایین نیاوردم. فقط بعضی مواقع تصویر خیلی زرد میشد.خوش حالم که این بازی زیبا رو تموم کردم. و در آخر باز هم میگم که عالی بود.

عزیزم اونجایی که گلوله تو مخت خالی میکنن اون makarove یه تروریست روسی هست دلیلش هم این هست که شما در مرحله airport یه مامور نفوذی cia هستید که اونا متوجه میشم که برای جاسوسی و نفوذ تو گروهشون وارد شدین برای همین میکشنتون در اخرش !!!

Mohammad King
18-11-2009, 20:59
سلام

آقا به قشنگی world at war هست یا نه؟

world at war خیلی قشنگ بود.

ramin1988
18-11-2009, 21:03
اشکال بعد از نصب .............

دایریکس داخل دی و دی رو هم نصب کردم .

کسی بلد نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟

a.z.p.z
18-11-2009, 21:06
دوست من ویندوزت چی هست ؟ ...

سلام

100% مطمئن باش سرتر از نسخه 5 بازی هست ...
از نظر امکانات و همچنین تنوع اسلحه ها فضای سینمایی بازی ...داستان مهیج بازی(البته بعضی جاهاش مشکلاتی داشت) گرافیک پیشرفت کرده اما فیزیک اونطور که انتظار میرفت نبود ...صداگذاری و موسیقی بازی فوق العاده بود در این حدی که من خودم در بعضی مواقع میرفتم تو حس موزیک وسط بازی :31: . گیم پلی نسبت به نسخه 5 در بعضی موارد بهبود یافته ...
گرچه داستان و ویژگی های نسخه 5 بازی رو هم نباید دسته کم گرفت !!!

سلام

WAW پیش این مثل شوترهای درجه n میمونه!

دوستان من قبلا بازی رو توی درجه Regular تموم کرده بودم امروز رفتم توی درجه ی hardened بازی کنم ... تو بعضی جاها مشکل داشتم ولی چون اولین بار بود درست میشه ولی این FPS ها اصل حالش زمانی هست که بازی سخت تر میشه انگار از مراحل لذت بیشتری میبری .... ولی در حد همین هارد خوبه ... درجه( خیلی سخت به قول خودمون ) دیگه زیاد حال نمیده !!! ...
کلا سعی کنید تو FPS ها در حد همین هارد باشه لذت بیشتری خواهید برد ممکنه اولش مشکل باشه ولی بعد از مدتی راحت و عادی میشه و سطح کیفیت بازی دوستان هم بالاتر میره ...

mrme
18-11-2009, 22:48
سلام به دوستان......
آقا ما يه مرحله هستش كه ميريم توي جائي پاركينگ مانند..كاپيتانه اون پائين يه كارائي ميكنه ما از يه پله هائي ميريم بالا و ته اتق يه چيزه كه بر ميداريم..بعد تا ميخوام برگردم،در پاركينگ باز ميشه و كلي از سربازاي دشمن روبرومونند كه رئيس شون تا 5 شماره به ما فرصت ميده....كاپيتان ما هم به ما ميگه برنامه B رو انجام بده!!!!!!قضيه اش چيه؟....

از راهنمائيتون ممنونم....چه جوري اين مرحله رو رد كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/

Layken
18-11-2009, 23:06
تست مرحله سوم (No rossin) بر روی 10 نفر
بله دوستان با توجه به بحث برانگیز بودن مرحله سوم بازی Cod:Mw2 و مهمتر از همه رعایت نکردن درجه سنی در کشور ما
اقدام به یک تحقیق و تست در مورد تاثیرات ..(روحی..روانی..فکری..) بر روی 10 تا از دوستان و اشنایان کردم .
این تست در سه رده سنی ..12 تا 15 ---16 تا 21 و 21 به بالا صورت گرفته است. 3 تا از افراد مذکور دارای تست خاص بودند
که در ادامه توضیح خواهم داد.
کلیه این تستها با توجه به زمانی انجام گرفته که برای اولین بار بود که هر فرد این مرحله را بازی میکرد.
به دلیل اینکه تعدادی از اسم دوستان با هم یکی بود..(مثلا 3 تا علی..2 تا محمد..و 2تا رضا داشتیم ) پس با شماره گذاری به نام
گذاری اکتفا می کنیم. لازم به ذکر است که من در طول بازی کردنشان فقط نگاه کردم و هیچ حرف یا عکس العملی انجام ندادم.
سنین کوچک هم به دلیل عدم اشنایی کامل با زبان انگلیسی و درک نکردن کامل داستان نیز باید مورد توجه واقع شود.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- سجاد 13 ساله .(پسر دایی)
ایشون همینکه از اسانسور وارد محل شدند. بعد از اینکه بقیه تروریستها شروع به تیراندازی کردند تازه فهمید که هدف مورد نظر مردم
بیچاره هستند... فقط تنها حرفی که فی مابین لتو پاره کردن ملت گفت این بود که ..: چرا ما داریم مردم رو می کشیم.
-----------------------------------
2- علی 14 ساله (پسر دایی)
علی همیشه با محبت بوده همین که دید دارن مردم رو میکشند حتی یک تیر ..دریغ از یک اقدام نابجا ..البته اولش چند نفرو کشت
ولی بعدا فهمید که نه اینهایی که میزنه اسلحه ای چیزی ندارند. و بی دفاع هستند. و دیگر هیچ وقت اینجارو تکرار نخواهد کرد.
----------------------------------
3- رضا 16 ساله (دوست)
ایشون از اول زندگیش بی حس تشریف داره ..بازی اویل 2 رو یک روزه تموم کرد. اونم 3 سال پیش.
همینکه متوجه بی دفاع بودن ملت داخل فرودگاه شد خوشحال هم شد به هنگام کشتن مردم می خندید و لذت میبرد.
بعضی وقتها هم به همراهانش ایراد میگرفت. حتی با حقارت خاصی اونایی که جون میدادند می کشت.
---------------------------------
4- علی 19 ساله (دوست)
ایشون بی تفاوت بود گاهی میکشت گاهی نمی کشت . اصلا متوجه اون مرحله نشد کاملا بی خیال اون مرحلرو رد کرد.
--------------------------------
5-علی 20 ساله (پسر خاله)
خب ایشون از روایت داستان مطلع بود و کاملا بی تفاوت همه رو کشت و لتو پاره کرد ولی یک جور حس انتقام از ماکاروف هم
برای ادامه بازی در وجودش به وجود امد . بهش گفتم پس انتقام می خواستی بگیری چرا می کشتی گفت اخه حال وداد.
------------------------------
6- محمد 22 ساله (پسرخاله)
ایشون در اولین فرصت رو به نارنجک انداز اورد و گاهی وقتها هم نارنجک گیج کننده می فرستاد .. حتی از Reload کند
مسلسل شاکی بود که چرا نمی تونه زود به کشت و کشتار ادامه بده.
---------------------------
7-محمد 22 ساله (دوست)
چه عجب یکی پیدا شد .ایشون واقعا ناراحت بود حتی می خواست مرحلرو Skip کنه. گاهی هم حرفهای رکیکی به
همرزماش می گفت. در اخر هم از اینکه خودش کشته شد خوشحال بود.
--------------------------
8- کرامت (دوست)
این سه تا خاص بودند چون من با اطلاعات قبلی که بهشون داده بودم . کمی هم جوهرشو بردم بالا گفتم چه حالی میده
مردم رو لتو پاره میکنی....یک جایی ماکاروف گفت به خاطر زخایوف این دوستمون هم این حرفو بلندتر گفت
و این شد که در حین بازی خوشحال هم بود یه ترانه قدیمی هم زیر لفصی می خوند.
------------------------
9- امیر 25 ساله (دوست )
به ایشون گفتم خیلی ناراحت کننده هستش امیر من که خیلی ناراحت شدم از این مرحله....
بعد کشت کشتار گفت ای زیاد بدک نبود ولی شاید اون کشور اروم نشینه که مثل اینکه حرفش درست بود.
-----------------------
10 - خودم هستم 22 ساله
من که در یکی از پست های قبلیم گفتم ..واقعا ناراحت کننده بود
حتی یک تیر هم نزدم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با این اوصاف اگر از هر 10 نفر در کشور 3 نفر باشد که حتی یک تیر هم نزنه میشه از هر
100 نفر 30 نفر که خوبه بدک نیست. ولی یک اصل خیلی مهمه که در هنگام تکرار بازی شاید ایم امار پایین بیاد.
امیدوارم مورد توجهتون باشه چون من 3 تا نهار 2 تا شام به خاطر شما دوستان زورکی رفتم مهمون فک و فامیل.:31:

edvard1370
18-11-2009, 23:11
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده "steam mustbe running to play this game" مشكل چيه؟

luciferwings
18-11-2009, 23:28
بازی خودش به کنار....
special ops .....
وای که شده عشق من..... برین بازی کنید اون چیزه دیگه ایه..!!!!
veteran بازی کنید... فکر کنم یه 3 ماهی طول بکشه 3 ستاره تمومش کنید...
عشق من special ops in modern warfare II

gaxter
18-11-2009, 23:35
آقا بعد از اجرای بازی این ارور رو میده.همه چی رو درست نصب کردم دایرکت ایکس هم مال خود بازی رو نصب کردم ویندوزم هم 7 هست.
Vertex shader version is 3.0
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile patch
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha

Error during initialization:
Couldn't create a 1024 x 2048 render target surface: Wrong texture format

havas_1980
18-11-2009, 23:46
سلام به دوستان......
آقا ما يه مرحله هستش كه ميريم توي جائي پاركينگ مانند..كاپيتانه اون پائين يه كارائي ميكنه ما از يه پله هائي ميريم بالا و ته اتق يه چيزه كه بر ميداريم..بعد تا ميخوام برگردم،در پاركينگ باز ميشه و كلي از سربازاي دشمن روبرومونند كه رئيس شون تا 5 شماره به ما فرصت ميده....كاپيتان ما هم به ما ميگه برنامه B رو انجام بده!!!!!!قضيه اش چيه؟....

از راهنمائيتون ممنونم....چه جوري اين مرحله رو رد كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/
برنامه B همون برنامه انفجاره. قبل از اینکه شماره معکوس تموم بشه اسلحتون رو تعویض کنین و ضامن انفجار رو فشار بدین.

acc
19-11-2009, 00:11
چه کوتاه بود . این همه انتظار واسه 8 ساعت بازی !

Sadra Juve
19-11-2009, 00:19
سلام دوستان ....

بازی برا من یه مرحله میپره بیرون و مینویسه read eror نمیدونم مشکل از کجاست میشه راهنمایی کنید !!! :10:

فکر کنم از dvd هست !!! بازی که من گرفتم 4 تا دی وی دی بود

:8:

ahmad72
19-11-2009, 00:35
تا اینجا که هستم (ACT II ) یعنی مرحله ی 7 باید بگم با MW 1 بیشتر از این حال کردم !!!!
به 2 دلیل:
-توی MW 1 همه چیز به هم ریخته و آشفته بود اما این به اون شکل نیست و مثلا" توی برزیل باید توی یه شهر خوشکل (منظورم اینه که آشفته نیست) بازی کنیم.اما توی MW 1 خیییلی وضعیت متفاوت بود و واقعا" میشد جنگ رو درک کرد ...
-توی MW 1 صحنه های همدلی بیشتر بود...

این نظر من تا اینجای بازیه اما باید دید عاقبت چه نتیحه ای بگیرم ...

gaxter
19-11-2009, 01:38
آقا بعد از اجرای بازی این ارور رو میده.همه چی رو درست نصب کردم دایرکت ایکس هم مال خود بازی رو نصب کردم ویندوزم هم 7 هست.
Vertex shader version is 3.0
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile patch
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha

Error during initialization:
Couldn't create a 1024 x 2048 render target surface: Wrong texture format

ما رو هم دریابیید

r3xaa
19-11-2009, 01:46
قطع کردن موزیک بازی(برای اون دسته ای که خوششون نمیاد:D)

یه فولدر تو محل نصب هست به اسم miles اونو اسمشو تغییر بدین مثلا .nomiles

danial_crazy
19-11-2009, 03:45
چقد کوتاه بود!!!!!!

داستان - توضیح داستان بازی همانند خود بازی در سه بخش:

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 پنج سال پس از پایان CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE رخ می دهد. با وجود تلاش های نیروی ضد تروریستی، ناسونالیست های افراطی بر روسیه حاکم می شوند و زاخائف را به عنوان قهرمان و شهید خود اعلام می کنند. در همین حال، ولادیمیر ماکارو، یکی از معاونان زاخائف، حملات تروریستی متعددی را بر علیه اروپا شروع می کند. بازی از افغانستان آغاز می شود، که در آن سرباز یکم جان آلن عضو تفنگداران ارتش ایالات متحده، کمک می کند تا گردان اول، هنگ تفنگداران 75 ام، شهرستانی را در افغانستان که در دست شبه نظامیان بود به تصرف خود در آورند. در پایان، ژانرال شفرد آلن را به عنوان یک عامل سازمان سیا استخدام می کند و او تحت نام الکسی بورودین در تشکیلات ماکارو نفوذ می کند.

در همین حال، سوپ و روچ به یک پایگاه هوایی روسی نفوذ می کنند تا یک دستگاه گیرنده که بخشی از ماهواره شناسایی سقوط کرده می باشد را بدست بیاورند. جان آلن متاسفانه هویت آمریکاییش فاش شده، و به دست ماکارو کشته می شود، آلن به خاطر حمله تروریستی وحشیانه به فرودگاهی روسی قربانی می شود. نیروی وظیفه 141 که متوجه می شوند منشا گلوله های استفاده شده توسط تروریست ها در فرودگاه روسیه، برزیل می باشد، به ریودوژانیرو می روند تا دلال اسلحه ای به نام الخاندرو روآس را که مسئول مجهز کردن ماکارو بوده را دستگیر کنند.
روسیه با قبول و باور اینکه که حمله تروریستی به فرودگاه یک حمله آمریکایی بوده است، به سواحل شرقی ایالات متحده حمله ای وسیع می کند. گردان اول، هنگ تفنگداران 75 ام، به رهبری گروهبان فولی، برای دفاع از ویرجینیا و واشنگتن دی سی در مقابل حمله روسیه فرا خوانده می شود. شفرد، سوپ را مامور می کند تا کسی که زندانی شماره 627 نام دارد و از منفور ترین دشمنان ماکارو به شمار می آید را از زندانی روسی آزاد کنند تا از او به عنوان طعمه استفاده کرده و بتوانند ماکارو را از بین ببرند. اما در راه رسیدن به آنجا مجبور می شوند ضد هوایی های نصب شده بر دکل های نفتی روسی را از ببرند. نیروی وظیفه 141 در نهایت زندانی را آزاد می کنند اما متوجه می شوند که او کاپیتان پرایس می باشد.
پرایس قبول می کند که ماکارو رو دنبال کند. او در شرق روسیه خود را به داخل یک زیر دریایی هسته ای روسی می رساند، و یک موشک بالستیک قاره پیما به سمت واشنگتن دی سی پرتاب می شود. اما، به تلاش پرایس کلاهک در بالای جو منفجر می شود که ایستگاه فضایی بین‌المللی را نابود می کند. همچنین موجی الکترو مغناطیسی ایجاد می شود که هر دو نیروهای روسی و آمریکایی را در شهر فلج می کند.

کمی بعد گروهبان فولی و گروهش درمیابند که نیروی هوایی به گمان اینکه واشنگتن به تصرف روس ها درامده، شهر را به زودی بمباران خواهد کرد. تنها راه برای غیر فعال شدن این عملیات این است که شعله های سبز رنگ بر بالای پشت بام کاخ سفید روشن شود که آن هم در تسخیر روس ها ست. گروهبان فولی و گروهش خود را به پشت بام ساختمان می رسانند و سر بزنگاه و شعله ها را روشن می کنند تا نشان دهند شهر در دست آمریکایی ها می باشد.

با دانستن اینکه ماکارو فقط دو جای جداگانه برای مخفی شدن می تواند داشته باشد، نیروی وظیفه 141 تقسیم می شود. پرایس و سوپ به قبرستان هواپیماها در شرق افغانستان می روند در حالیکه روچ و گوست به کوههای قفقاز در مرز بین روسیه و گرجستان روانه می شوند. جلوتر بعد از پیدا کردن اطلاعاتی حیاتی ژنرال شفرد خیانت کرده، روچ و گوست را می کشد. او در نظر دارد با بهره گیری از بحران جهانی خود را به یک قهرمان جهانی تبدیل کند و تاریخ را برای خود بنویسد. پرایس و سوپ در حالی که تحت تعقیب می باشند سعی دارند که مخفیگاه شفرد را پیدا کنند. در نبردی که بین نیروهای شفرد و ماکارو در افغانستان رخ میدهد پرایس از طریق تماس رادیویی، ماکارو را قانع می کنند که مکان شفرد را به آنها نشان دهد.

سر انجام سوپ و پرایس برای انتقام گیری خود را به شفرد می رسانند. سوپ که قصد دارد شفرد را بکشد، متاسفانه به سختی مجروح می شود. پرایس خود را می رساند و مبارزه سختی بین شفرد و پرایس در می گیرد. سوپ به زحمت چاقویی که او را مجروح کرده به سمت شفرد پرت میکند و شفرد کشته می شود. سر انجام دوست قدیمی، نیکولای هم به نجات پرایس و سوپ می آید و عنوان می کند مکانی امن برای آنها سراغ دارد.(نظر شخصی: باید قبول کرد داستان بازی مثل بازی قبل عالی کار نشده و ایراداتی داشت)

ما که آخر نفهمیدیم اون حمله تروریستی کار کی بود!! مگه اون یارو روسی نبود؟ پس چرا روسیه گفت کار آمریکاست؟!!!!

راستی چرا بعد از اتمام بازی completion رو 50 دصده

a.z.p.z
19-11-2009, 06:52
به این دلیل روسیه گفت امریکا چون جسد مامور نفوذی در فرودگاه که خودمون بودیم رو پیدا کردن که اون مرد مامور نفوذی cia امریکا بود ...
چون باید لپ تاپ ها رو بگیریو ...

S A A M
19-11-2009, 09:50
Call of Duty: Modern Warfare 2:فروش شگفت انگیز $550 میلیون دلاری تنها در 5 روز!!!

Activision تونسته فقط در 5 روز 550 میلیون دلار از این بازی پرطرفدار در بیاره که واقعا آدم را به وجه میاره!
این مقدار فروش بازی تونسته رکورد همه بازی ها و ناشران بازی را بشکنه و رکورد جالبی از خودش به جای بزاره!

لیستی که در زیر میبینید مقدار فروش فیلم های معروف هالیوود در 5 روز میباشد که قابل مقایسه با این بازی نیست:

Harry Potter and the Half-Blood Prince در 5 روز اول $394 میلیون دلار فروش کرد!
The Dark Knight در 5 روز اول $203.8 میلیون دلار فروش کرد!
Grand Theft Auto IV در 5 روز اول $500 میلیون دلار فروش کرد!
The Dark Knight در روز اول $66.4 میلیون دلار فروش کرد!
Harry Potter & The Deathly Hallows در روز اول $220 میلیون دلار فروش کرد!

آخرین رکورد فروش بازی های ویدئویی متعلق به Grand Theft Auto IV بود که با عرضه Call of Duty: Modern Warfare 2 این رکورد جابجا شد و به Cod:MW2 تعلق گرفت.

منبع:

Sha7ab
19-11-2009, 10:56
مرحله ای که با Cpt.Price با قایق سقوط میکنیم تموم شد و بعدش بازی ارور داد. دوستان کسی میونه مشکل چیه؟ خواهشا کسی کمک کنه چون شدیدا تو کفم.

malkemid
19-11-2009, 11:55
ماکاروف چی شد سرنوشتش؟

ali_ranger22
19-11-2009, 12:55
ماکاروف چی شد سرنوشتش؟

در قسمت بعد ایشالله

a.z.p.z
19-11-2009, 13:02
دوستان توجه داشته باشن علاوه بر تموم کردن بازی برای 100% کردن بازی :
1:باید لپ تاپ های موجود در بازی رو هم تمام رو در طول بازی بگیرید ...
2:به درجه سختی هم که بازی میکنید ربط داره یعنی شما باید در تمام درجه های سختی که شامل 4 درجه هست بازی رو تموم کنید اونوقت بازی 100% میشود ...

کسی بلد نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟

این مشکل از دایرکت اکس هست ...
شما تو پوشه driver که میرید تو دی وی دی بازی (معمولا تو دی وی دی اخر هست) دایرکت اکس رو باید نصب بکنید
بعد از اون دیگه نباید مشکلی داشته باشید ...
اگر باز مشکلی در دایرکت اکس داشتید همینجا بگید ...

Alex Fera
19-11-2009, 13:13
اقا بازی من توی لودینگ یکی از مرحله ها گیر میکنه من الان چیکار کنم؟:18:

a.z.p.z
19-11-2009, 13:32
کدوم قسمت سر ACT III گیر میکنه ؟...
نسخه بازیت بویز تیم هست ؟ ...

4870x2
19-11-2009, 14:23
میگم میشه توی pc یا 360 بازی رو دو نفره انجام دادش؟!
میشه یکم توضیح بدین

a.z.p.z
19-11-2009, 14:33
تو کنسول رو اطلاع ندارم ... ولی به صورت دو نفر بله میشه ...

Kreatos
19-11-2009, 14:35
من تو لدينگ يكي از مرحله ها گير ميكنم پچ هم دانلد كردم و در zone english هم نصب كردم به درستي ولي باز هم گير ميكنه و اروري به نام error directx ميده داير ايكس ام هم 9 است و درست نصب شده بايد چي كار كنم:41:

a.z.p.z
19-11-2009, 14:39
دوست عزیز تو دی وی دی های بازی (احتمال زیاد دی وی دی اخری 4 ) ... در اونجا باید یه پوشه ای به اسم Driver باشه که از درون اون میتونی دایرکت اکس رو نصب بکنی ... این کارو حتما انجام بده !!! ...

*IN*
19-11-2009, 14:41
یک میتونه لینک ترینر بازی رو بزاره ؟

Sha7ab
19-11-2009, 15:07
دوستانی که مشکل Directx دارن:
اگه از برنامه Xfire استفاده میکنین اونو ببندین. درست میشه.

aminrafael3
19-11-2009, 15:21
سلام مشکل من اینه که موقع بازی بعد از 10 دقیقه سیستم shutdown میشه کسی میتونه کمک کنه نسخه skidrow هستش

تو رو خدا کمک

amirpers
19-11-2009, 15:30
دوستان ، یه سوال دارم فقط نخندید .چون بازی رو هنوز اجرا نکردم ، می پرسم .(فقط رفتم تو منو و اومدم بیرون)
اولش که اجرا می کنیم بازی رو یه پیغام میده که نمیدونم چی رو می خوایم غیر فعال کنیم یا نه . اون چیه ؟
واردش هم که میشیم ، سه حالت وجود داره که یکیش مالتی پلیره اما دو تای دیگه رو نمی دونم کدومش بازی سینگل پلیر هستش.

CATALONIA
19-11-2009, 15:32
دوستان ، یه سوال دارم فقط نخندید .چون بازی رو هنوز اجرا نکردم ، می پرسم .(فقط رفتم تو منو و اومدم بیرون)
اولش که اجرا می کنیم بازی رو یه پیغام میده که نمیدونم چی رو می خوایم غیر فعال کنیم یا نه . اون چیه ؟
واردش هم که میشیم ، سه حالت وجود داره که یکیش مالتی پلیره اما دو تای دیگه رو نمی دونم کدومش بازی سینگل پلیر هستش.

اولی از سمت راست قسمت آموزشیه 
وسطیه سینگل هستش 

imana
19-11-2009, 15:35
تا اینجا که هستم (ACT II ) یعنی مرحله ی 7 باید بگم با MW 1 بیشتر از این حال کردم !!!!
به 2 دلیل:
-توی MW 1 همه چیز به هم ریخته و آشفته بود اما این به اون شکل نیست و مثلا" توی برزیل باید توی یه شهر خوشکل (منظورم اینه که آشفته نیست) بازی کنیم.اما توی MW 1 خیییلی وضعیت متفاوت بود و واقعا" میشد جنگ رو درک کرد ...
-توی MW 1 صحنه های همدلی بیشتر بود...

این نظر من تا اینجای بازیه اما باید دید عاقبت چه نتیحه ای بگیرم ...

به مرحله ای که تو شهر واشنگتن هست که رسیدی دیگه کاملا جنگ رو درک می کنی نگران نباش

a.z.p.z
19-11-2009, 15:52
1:گزینه وسط در منو سینگل پلیر ...
2:راستی مولتی پلیر
3:چپی مراحل special ops
....................................

dani.flight
19-11-2009, 16:00
مثل هميشه بسيار عالي و توپ بود:20: . فقط حيف که زود تموم شد.:41:

hadi h
19-11-2009, 16:29
من بازم میگم بازی خیلی قشنگه
هر سه نوع مرحلش حال میده فقط خیلی زور تموم میشه مرحله ی داستانیش ولی معنی جنگو توی همون واشنگتن و چندتا دیگه می فهمی (یه مرحلهش 3 تا گروه باهم می جنگن !!!!)

a.z.p.z
19-11-2009, 16:45
بله دیگه جنگ جانبه بین افراد ماکارو و شفرت و خودمون ...

shakerifar
19-11-2009, 17:10
من امروز تمومش کردم بازی خوبی بود ولی به پای Modern Warfare نمی رسید
هیچ نواوری چشمگیری تو بازی نبود به خصوص مراحل Ramiarez که به نظر من مزخرفترین مراحل بازی رو داشت
البته این نظر من بود

MaSoUd555
19-11-2009, 17:27
دوستان توجه داشته باشن علاوه بر تموم کردن بازی برای 100% کردن بازی :
1:باید لپ تاپ های موجود در بازی رو هم تمام رو در طول بازی بگیرید ...
2:به درجه سختی هم که بازی میکنید ربط داره یعنی شما باید در تمام درجه های سختی که شامل 4 درجه هست بازی رو تموم کنید اونوقت بازی 100% میشود ...
.

اولی درسته
دومی غلطه چون من روی وتران 81% Complete شده بود

و سوم:31: اینکه فکر کنم به سربازهایی که پیچوندید هم ربط داره نه؟(اونایی که نکشتید:31:)

ardalan_zapata
19-11-2009, 18:43
خیلی بازیه مشتیه
من رفتم کابل HDMI خریدم الان انداختم رو تلویزیون دارم بازی میکنم
خیلیییییییییییییییییییییی ی حال میده
انگار وسط میدون جنگی !!!

kiuna
19-11-2009, 18:45
من بازی رو تموم کردم !
واقعا محشر بود ! بعضی مراحل مثل موقعی که با قایق رانندگی میکنی یا وقتی که با ماشین در کنار راننده هستی
و تمام ماشین ها دنبالتن خیلی باحال بود !
تو مرحله ای که شفرد ما رو کشت دلیلش چی بود ؟ اما بعدا کشتیمش !
شما هم وقتی چاقو رو به سمت شفرد پرتاب کردین خورد به پیشونیش ؟
اون special چی هست ؟

Sha7ab
19-11-2009, 19:20
من بازی رو تموم کردم !
واقعا محشر بود ! بعضی مراحل مثل موقعی که با قایق رانندگی میکنی یا وقتی که با ماشین در کنار راننده هستی
و تمام ماشین ها دنبالتن خیلی باحال بود !
تو مرحله ای که شفرد ما رو کشت دلیلش چی بود ؟ اما بعدا کشتیمش !
شما هم وقتی چاقو رو به سمت شفرد پرتاب کردین خورد به پیشونیش ؟
اون special چی هست ؟
شپرد ما رو کشت چون بهمون خیانت کرد و ما هم رفتیم اونو کشتیم تا ازش انتقام بگیریم. بله چاقو خورد تو چشممش.
اسپیشال اپس هم یه مد جدیده که میشه بعضی مراحل رو توی یه تایم خاص رفت.

Sam Fisher 11
19-11-2009, 19:24
تست مرحله سوم (No rossin) بر روی 10 نفر
بله دوستان با توجه به بحث برانگیز بودن مرحله سوم بازی Cod:Mw2 و مهمتر از همه رعایت نکردن درجه سنی در کشور ما
اقدام به یک تحقیق و تست در مورد تاثیرات ..(روحی..روانی..فکری..) بر روی 10 تا از دوستان و اشنایان کردم .
این تست در سه رده سنی ..12 تا 15 ---16 تا 21 و 21 به بالا صورت گرفته است. 3 تا از افراد مذکور دارای تست خاص بودند
که در ادامه توضیح خواهم داد.
کلیه این تستها با توجه به زمانی انجام گرفته که برای اولین بار بود که هر فرد این مرحله را بازی میکرد.
به دلیل اینکه تعدادی از اسم دوستان با هم یکی بود..(مثلا 3 تا علی..2 تا محمد..و 2تا رضا داشتیم ) پس با شماره گذاری به نام
گذاری اکتفا می کنیم. لازم به ذکر است که من در طول بازی کردنشان فقط نگاه کردم و هیچ حرف یا عکس العملی انجام ندادم.
سنین کوچک هم به دلیل عدم اشنایی کامل با زبان انگلیسی و درک نکردن کامل داستان نیز باید مورد توجه واقع شود.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- سجاد 13 ساله .(پسر دایی)
ایشون همینکه از اسانسور وارد محل شدند. بعد از اینکه بقیه تروریستها شروع به تیراندازی کردند تازه فهمید که هدف مورد نظر مردم
بیچاره هستند... فقط تنها حرفی که فی مابین لتو پاره کردن ملت گفت این بود که ..: چرا ما داریم مردم رو می کشیم.
-----------------------------------
2- علی 14 ساله (پسر دایی)
علی همیشه با محبت بوده همین که دید دارن مردم رو میکشند حتی یک تیر ..دریغ از یک اقدام نابجا ..البته اولش چند نفرو کشت
ولی بعدا فهمید که نه اینهایی که میزنه اسلحه ای چیزی ندارند. و بی دفاع هستند. و دیگر هیچ وقت اینجارو تکرار نخواهد کرد.
----------------------------------
3- رضا 16 ساله (دوست)
ایشون از اول زندگیش بی حس تشریف داره ..بازی اویل 2 رو یک روزه تموم کرد. اونم 3 سال پیش.
همینکه متوجه بی دفاع بودن ملت داخل فرودگاه شد خوشحال هم شد به هنگام کشتن مردم می خندید و لذت میبرد.
بعضی وقتها هم به همراهانش ایراد میگرفت. حتی با حقارت خاصی اونایی که جون میدادند می کشت.
---------------------------------
4- علی 19 ساله (دوست)
ایشون بی تفاوت بود گاهی میکشت گاهی نمی کشت . اصلا متوجه اون مرحله نشد کاملا بی خیال اون مرحلرو رد کرد.
--------------------------------
5-علی 20 ساله (پسر خاله)
خب ایشون از روایت داستان مطلع بود و کاملا بی تفاوت همه رو کشت و لتو پاره کرد ولی یک جور حس انتقام از ماکاروف هم
برای ادامه بازی در وجودش به وجود امد . بهش گفتم پس انتقام می خواستی بگیری چرا می کشتی گفت اخه حال وداد.
------------------------------
6- محمد 22 ساله (پسرخاله)
ایشون در اولین فرصت رو به نارنجک انداز اورد و گاهی وقتها هم نارنجک گیج کننده می فرستاد .. حتی از Reload کند
مسلسل شاکی بود که چرا نمی تونه زود به کشت و کشتار ادامه بده.
---------------------------
7-محمد 22 ساله (دوست)
چه عجب یکی پیدا شد .ایشون واقعا ناراحت بود حتی می خواست مرحلرو Skip کنه. گاهی هم حرفهای رکیکی به
همرزماش می گفت. در اخر هم از اینکه خودش کشته شد خوشحال بود.
--------------------------
8- کرامت (دوست)
این سه تا خاص بودند چون من با اطلاعات قبلی که بهشون داده بودم . کمی هم جوهرشو بردم بالا گفتم چه حالی میده
مردم رو لتو پاره میکنی....یک جایی ماکاروف گفت به خاطر زخایوف این دوستمون هم این حرفو بلندتر گفت
و این شد که در حین بازی خوشحال هم بود یه ترانه قدیمی هم زیر لفصی می خوند.
------------------------
9- امیر 25 ساله (دوست )
به ایشون گفتم خیلی ناراحت کننده هستش امیر من که خیلی ناراحت شدم از این مرحله....
بعد کشت کشتار گفت ای زیاد بدک نبود ولی شاید اون کشور اروم نشینه که مثل اینکه حرفش درست بود.
-----------------------
10 - خودم هستم 22 ساله
من که در یکی از پست های قبلیم گفتم ..واقعا ناراحت کننده بود
حتی یک تیر هم نزدم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با این اوصاف اگر از هر 10 نفر در کشور 3 نفر باشد که حتی یک تیر هم نزنه میشه از هر
100 نفر 30 نفر که خوبه بدک نیست. ولی یک اصل خیلی مهمه که در هنگام تکرار بازی شاید ایم امار پایین بیاد.
امیدوارم مورد توجهتون باشه چون من 3 تا نهار 2 تا شام به خاطر شما دوستان زورکی رفتم مهمون فک و فامیل.:31:
چه جالب اول فکر کردم نظرسنجیه یکی از این سایتهای ایرانی رو کپی کردی: دی
من همون اول جو گرفتمیه رگبار بستم به ملت بعد یه جوریم شد و یکم عذاب وجدان گرفتم دیگه ملتو نکشتم اما پلیس ملیسارو چرا... یجاهم جون یکی رو نجات دادم به این صورت که داشت سمت یکی از تروریستا میرفت پاشو زدم خورد زمین و زنده موند(البته اگر کمک ها پزشکی زود بهش رسیده باشه: دی) بعضیاشونم اسکول بودن خودشونو رو زمین میکشیدن اونا هم تیر خلاص میزدن بشون خوب آخه میبینی میکشنت خودتوبه مردن بزن احمق: دی

hadi h
19-11-2009, 20:01
اره منم وقتی واسه اولین بار رفتم اولش کشتم ولی بعد به ساک ها تیر اندازم می کردم چون لباساش شوت میشد بیرون :21: :31::8:و خیلی حال می داد ولی برای بار دوم که بازی رو شروع کردم به اون مرحله که رسیدم اطلا بازی نکردم و اسکیپ کردم .
واقعا ناراحت کننده بود !!!! :41:

alizshah
19-11-2009, 20:19
اموزشییش کی 3 ستاره رفته ؟

a.z.p.z
19-11-2009, 20:22
البته شفرت برای اینکه قدرت رو در درست بگیره و در اون موقعیت خودش رو به عنوان یه قهرمان نشون بده این کار کثیف رو کرد و Ghost و Roach رو گشت و اطلاعات رو گرفتم
...
من اول دلم نمیومد بزنم ولی برعکس همون 2 ثانیه بعد همه ملت رو به رگبار بستم و کشتم اونایی هم که جون میدادن خلاص چون روس بودن یه سری عقده داشتم که باید خالی میکردم :دی .......

اولی درسته
دومی غلطه چون من روی وتران 81% Complete شده بود

و سوم:31: اینکه فکر کنم به سربازهایی که پیچوندید هم ربط داره نه؟(اونایی که نکشتید:31:)

نه عزیز اگه بخوایم همه رو بکشیم که نمیشه ....
شما فقط تو وتران رفتی و شد 81% نه ؟ تو 3 درجه دیگه هم رفتی بازی رو تموم کنی ؟ ..
بعید میدونم !!! ...

kiuna
19-11-2009, 20:27
فرقی هم میکنه که با چه درجه ای بازی رو تموم کنی ؟
من با درچه regular بازی کردم ! می خوام ببینم از لحاظ داستان بازی فرقی میکنه ؟

hassan_magic2000
19-11-2009, 20:27
من همون اول جو گرفتمیه رگبار بستم به ملت بعد یه جوریم شد و یکم عذاب وجدان گرفتم دیگه ملتو نکشتم اما پلیس ملیسارو چرا... یجاهم جون یکی رو نجات دادم به این صورت که داشت سمت یکی از تروریستا میرفت پاشو زدم خورد زمین و زنده موند(البته اگر کمک ها پزشکی زود بهش رسیده باشه: دی) بعضیاشونم اسکول بودن خودشونو رو زمین میکشیدن اونا هم تیر خلاص میزدن بشون خوب آخه میبینی میکشنت خودتوبه مردن بزن احمق: دی

راستشو بخوایید من وقتی دیدم مردم توی فرودگاه هستن ( یاد اینجا افتادم که قبلنا یکی از دوستان گفت خیلی بد بود و چرا باید بکشیم اینا رو و ... ) بعد وقتی این ماکارو مردم رو بست به رگبار واقعا برای 3-4 ثانیه شوکه شدم با اینکه زمینه ذهنی از قبل داشتم ولی واقعا شوکه شدم :18:

ولی خوب خیلی نکشتم فقط میخواستم مرحله رو رد کنم
در کل به اصلا و به هیچ وجه راضی به گنجوندن یه همچین مراحلی در طول هیچ بازییی نیستم حتی اگه درجه اش +90 سال باشه

بالاخره این به سن ربط نداره انسانیت و .... :20:

hadi h
19-11-2009, 20:31
نه از نظر داستان فرقی نمی کنه ولی بیشتر طول می کشه (چون هی می میری)
باید با تمام درجه ها باز رو تموم کنی تا 100 % بشه .

yoosef_st
19-11-2009, 20:33
اصلا میشه قرار بزاریم هر کی بیاد بگه مرحله No Russia رو چجوری رد کرده؟
من نمیدونستم قراره تو مرحله چی بشه. پیغام اولش ر که خوندم گفتم حتما یه شیوه های کشت و کشتار ناجوری داره.
اما وقتی مرحله شروع شددودم یه سری تروریست توی یدونه آسانسوریم و بعد از وسط ملت سر در آوردیم دوزاریم افتاد!
به مردم عادی حتی یدونه تیر هم نزدم. و کلا تا وقتی پلیسها هنوز نیومده بودن جز 2 ،3 تا تیر به در و دیوار کلا تیر نزدم.
اما خب وقتی دارن بهت شلیک میکنن که نمیشه تماشاشون کنی!
خلاصه من کلا زیاد احتیاط میکنم مردم رو نکشم.

aminrafael3
19-11-2009, 20:34
آقا به منم کمک کنید

a.z.p.z
19-11-2009, 20:48
آقا به منم کمک کنید

مشکلت چیه دوست من ؟ ...

Layken
19-11-2009, 20:51
من همون اول جو گرفتمیه رگبار بستم به ملت بعد یه جوریم شد و یکم عذاب وجدان گرفتم دیگه ملتو نکشتم اما پلیس ملیسارو چرا... یجاهم جون یکی رو نجات دادم به این صورت که داشت سمت یکی از تروریستا میرفت پاشو زدم خورد زمین و زنده موند(البته اگر کمک ها پزشکی زود بهش رسیده باشه: دی) بعضیاشونم اسکول بودن خودشونو رو زمین میکشیدن اونا هم تیر خلاص میزدن بشون خوب آخه میبینی میکشنت خودتوبه مردن بزن احمق: دیبله همینطوره من خودم هم دیگه اون مرحلرو رد میکنم. و بازی نمی کنم.

mehdi30nema
19-11-2009, 20:56
منم بازی را در 5 ساعت و 21 دقیقه تمام کردم .
پایان بازی در مقایسه با mw1 خیلی ضعیف تر بود . اون بازی واقعا یک شاهکار بود .

gggmail
19-11-2009, 21:31
دوستان وقتی میخوام وارد اکت 3 بشم No Eror Disk میده؟

alizshah
19-11-2009, 21:37
کی بازی رو تا اخرین سطح بازی میکنه می تونید یه عکس بگیرید بزارید مقایسه کنم ؟
راستی من خیلی وقته زیاد Game بازی نمیکنم تو همون قسمت اولش چند بار یه مرحله رو میرم میمیرم

کی همش رو 3 ستاره میره و چند دقیقه طول میکشه ببره ؟

hadi h
19-11-2009, 21:41
دوستان وقتی میخوام وارد اکت 3 بشم No Eror Disk میده؟

یه پچ باید دانلود کنی تا درست شه تو همین قسمت هم هست ولی نمی دونم کدوم صفحه :31::5:

a.z.p.z
19-11-2009, 21:43

حسین جان بالاخره هرکی که این مرحله رو به روش خاص خودش رد بکنه و عمل بکنه احساس بازی کننده رو نشون میده یا حتی یه نظر سنجی برای خودمون هم به حساب میاد که چه جور ادمی هستیم بازی که همش برای سرگرمی که نیست ...
با توجه به عملکرد هر کاربر احساس و ... اون کاربر رو نشون میده و بنظر من قرار دادن چنین مرحله هایی تو بازی ها بد نیست بالاخره به ادم یه تجربه جدید نشون میده که نقش تروریست بودن رو هم امتحان بکنیم و ببینیم از نظر هرکی به چه صورت هست ...
تشکر ...

یه پچ باید دانلود کنی تا درست شه تو همین قسمت هم هست ولی نمی دونم کدوم صفحه :31::5:

صفحه ی اول پست اول اواخر پست لینک دانلود پچ بویز تیم و مسیر دایرکتوری موجود هست ...
به هرحال لینک دانلود :

محل نصب هم در یک فایل تکست قرار داره ...

Mr.K2
19-11-2009, 21:46
ایول خیلی حال میکنم با بازی .. خیلی حال میده... حیف که من زیاد نمیتونم بشینم پای بازی ف زود سر درد میگیرم .. ::31:

اون مرحله هم من تا از اسانسور پیاده شدم همه رو بستم به گلوله خیلی حال داد :31::31::31::31: تو بازی لازم نیست مراعات کنیم ... اتفاقا تیر خلاص زدن هم خیلی حال میده .. تا حالا امتحان نکرده بودم :31: باید واقعیش رو هم تجربه کنم :31:

اون قسمتی هم که باید اون Snowmobile رو برونی هم خیلی حال میده ..

ArminxXx
19-11-2009, 22:07
دوستان اینکه میگن تو گیم نت هم نمیشه مولتی زد درسته؟:41:

yusef
19-11-2009, 22:24
سلام
ببخشید که اینقدر سوالم الکیه.
ولی خوب شونصد ساله بازی نکردیم این چیزا رو نمیدونم.
این دستگاه زرد رنگی که وقتی فشار میدم رو روی زمین قرار میده و دو لیزر ازش خارج میشه چی هست؟

Benygh
19-11-2009, 22:26
این دستگاه زرد رنگی که وقتی فشار میدم رو روی زمین قرار میده و دو لیزر ازش خارج میشه چی هست؟
وقتی کسی از افراد دشمن از کنارش رد بشه سنسور هاش فعال میشه و میترکه و طرف میره هوا :دی

Claymore هم میگن بهش ...

ArminxXx
19-11-2009, 22:32
دوستان اینکه میگن تو گیم نت هم نمیشه مولتی زد درسته؟:41:
دوستان درسته من تازه واردم تو این تاپیک ولی خوب جواب منم بدین :11:

CATALONIA
19-11-2009, 22:39
دوستان درسته من تازه واردم تو این تاپیک ولی خوب جواب منم بدین :11:

فکر نمیکنم این طوری باشه 

MaSoUd555
19-11-2009, 22:39
نه عزیز اگه بخوایم همه رو بکشیم که نمیشه ....
شما فقط تو وتران رفتی و شد 81% نه ؟ تو 3 درجه دیگه هم رفتی بازی رو تموم کنی ؟ ..
بعید میدونم !!! ...

من فقط وتران رو رفتم و 81 درصد شده بود

yaghob.boss
19-11-2009, 22:40
دوستان من تازه میخوام بخرم روی 4G رم و 9500GT خوب اجرا میشه ؟

CATALONIA
19-11-2009, 22:42
دوستان من تازه میخوام بخرم روی 4G رم و 9500GT خوب اجرا میشه ؟

بالا تر از رم و گرافیک شما چیز دیگه ای هم هست 

به طور حتم اجرا میشه 

حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی

O*OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7
* Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better
* Memory: 1 GB RAM
* Graphics: ATI Radeon 1600XT or better or 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better
* DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
* Hard Drive: 12GB of free hard drive space
* Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
* Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation

3Dmajid
19-11-2009, 22:42
چقدر از این بازی تعریف میکنن ...
دلم آب شد :41:

yaghob.boss
19-11-2009, 22:44
راستی داستان این بازی همون جنگ جهانی دوم هست آخه تا جایی که یادم میاد جنگ جهانی دوم است اما توی بحث ها حرف از تروریست بود جریان چیه؟

masoud93
19-11-2009, 22:49
راستی داستان این بازی همون جنگ جهانی دوم هست آخه تا جایی که یادم میاد جنگ جهانی دوم است اما توی بحث ها حرف از تروریست بود جریان چیه؟

نه جنگ جهانی دوم نیست بازی جنگ جدید رو دنبال میکنه:8:

a.z.p.z
19-11-2009, 22:49
جنگ جهانی ؟ شما نسخه 4 یا همون mw1 رو بازی کردی ؟اصلا از اسمش معلومه modern warfare2 یعنی جنگ های مدرن ...
اصلا ربطی به جنگ جهانی و ... نداره و شما اگه نسخه اول(ُسری4 cod ) رو بازی نکردی بهتره اول اون رو بازی کنی بعدا این رو چون داستاناشون در ادامه ی هم دیگه هستن و اینجوری بیشتر از بازی لذت میبری دوست من ...

CATALONIA
19-11-2009, 22:51
جنگ جهانی ؟ شما نسخه 4 یا همون mw1 رو بازی کردی ؟اصلا از اسمش معلومه modern warfare2 یعنی جنگ های مدرن ...
اصلا ربطی به جنگ جهانی و ... نداره و شما اگه نسخه اول(ُسری4 cod ) رو بازی نکردی بهتره اول اون رو بازی کنی بعدا این رو چون داستاناشون در ادامه ی هم دیگه هستن و اینجوری بیشتر از بازی لذت میبری دوست من ...

میشه داستان mw1  رو بزاری 

a.z.p.z
19-11-2009, 22:52
من فقط وتران رو رفتم و 81 درصد شده بود

لپ تاپ ها رو هم گرفتی همه رو ؟... مثلا در حالت نرمال با 0 لپ تاپ برا من شد 54% .. حالا بازی رو دارم روی هارد بازی میکنم حالش بیشتره :31: ...
وتران بازی میکردی مشکل نداشتی ؟ /...
احتمالا اگه لپ تاپ هارو هم بگیری که 45 تا بود فکر کنم به 100% برسی ...

MaSoUd555
19-11-2009, 22:58
لپ تاپ ها رو هم گرفتی همه رو ؟... مثلا در حالت نرمال با 0 لپ تاپ برا من شد 54% .. حالا بازی رو دارم روی هارد بازی میکنم حالش بیشتره :31: ...
وتران بازی میکردی مشکل نداشتی ؟ /...
احتمالا اگه لپ تاپ هارو هم بگیری که 45 تا بود فکر کنم به 100% برسی ...

لپ تابارو تا جایی که میدیدم میگرفتم اما همشو نگرفتم چون آدم تو جو بازی گم میشد

رو وتران یکی اونجا که دو دقیقه وقت میده به زیر دریایی برسی خیلی اذیت شدم :31:یکی هم اونجا که باید مواظب باشی تا کلی فایل کپی شه بعدش به آتیشت میکشن:31:
در کل خیلی باهاش حال کردم نمیدونم چرا بعضیها میگن از MW بدتر بود در صورتی که جذابیت بازی چندین برابر شده بود

kingmohsen
19-11-2009, 22:59
منم بازی را در 5 ساعت و 21 دقیقه تمام کردم .
پایان بازی در مقایسه با mw1 خیلی ضعیف تر بود . اون بازی واقعا یک شاهکار بود .

به نظرم اصلا اینطور نیست
واقعا خیلی قشنگ بودش
جالبیش این بود که هنوز داستانش تموم نشد
باید ببینیم که بعد از اینکه سوپ و کاپیتان پرایس از اونجا فرار می کنن چه بلاهایی می خواد سرشون بیاد
مخصوصا نوشته های پایانیش منو شکه کرد
انده ایده بود :20:

CATALONIA
19-11-2009, 22:59
هر کی نسخه ی mw1 رو بازی نکرده این پست رو از havas_1980 بخونه

a.z.p.z
19-11-2009, 23:00
میشه داستان mw1 رو بزاری

گرچه جاش توی این تاپیک نیست اما بخاطر شما بفرمایید :
داستان بازی در رابطه با یک روسی وطن پرست به نام Imran Zakhaev است که قصد بازگرداندن روزهای پرشکوه و قدرتمند شوروری سابق رو دارن که از هرج و مرج و درگیری از عراق سوء استفاده کرده و یه گروه تروریستی رو ایجاد کرده ... که در اینجا نیروهای انگلیسی به مقابله به زاخائف و فردی عربی به اسم الاسد هستند ... که در این جنگ امریکایی ها هم کمک میکنند ... در اصل جنگ بین انگیس ها-امریکایی ها با عرب ها و روس ها هست !!

yaghob.boss
19-11-2009, 23:04
ای ول ÷س هرچه زودتر سیستمم آماده بشه تا یه حالی با این بازی بکنم خیلی وقته یه بازی اکشن توپ نکردم . راستی برای بازی 7 بهتر جواب میده یا ویستا

alizshah
19-11-2009, 23:10
من اصلا قضیه این قسمت اول (special ops ) رو نفهمیدم چیه ؟

hadi h
19-11-2009, 23:11
7 خیلی بهتر

a.z.p.z
19-11-2009, 23:12
وتران دیگه زیادی ادم اعصابش خورد میشه بنظر من رو همون هارد خوبه که من باز رو همون هارد هم بعضی جاها مشکل دارم و میمیرم ولی تو نرمال که اب خوردنه :دی ...
ولی دیگه حداقل هارد هست ...

joey jordison
19-11-2009, 23:18
بازی تمام شد البته به نظر من اوایل زیاد مثل MW 1 حال نداد ولی فکر کنم از اواسط Act 2 بازی به اوج خودش رسید و در مراحلی من میخکوب شدم البته سورپرایزهای قشنگی بود تو بازی که اوج تاثیر گذاری مرحله فرودگاه بود و بازی در نقش تروریست! به نظرم از لحاظ سینماتیک هیچ بازی نتونه مثل Mw باشه!
فقط یک سوال

من منتظر بودم ولادیمیر ماکاروف را از زندگی ساقط کنم پس جریان چی شد؟

havas_1980
19-11-2009, 23:22
...

من منتظر بودم ولادیمیر ماکاروف را از زندگی ساقط کنم پس جریان چی شد؟
صبر کنین تا در قسمت بعدی ببینینش...