ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Modern Warfare 2

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16

pedram_sad
19-11-2009, 23:24
خوب گفتنی ها رو که منتقدین گفتن
منم به عنوان gamer میگم
واقعا هر چی از این بازی تمجید شده و اون فروش سر سام اور :

لایقشه ---- حقشه

alizshah
19-11-2009, 23:26
مرحله دو disk ارور میده چیکار باید بکنم ؟

a.z.p.z
19-11-2009, 23:28
ارور در هنگام بازی میده ؟... یا هنگام نصب ؟

alizshah
19-11-2009, 23:34
ارور در هنگام بازی میده ؟... یا هنگام نصب ؟
وقتی میخواد مرحله رو لود کنه ارورز میده
یه پچی بود دوستان گذاشته بودن با اون درست میشه ؟

a.z.p.z
19-11-2009, 23:40
نسخه بویز تیم هست برای شما نه ؟ ... تو روت بازی steam_api.dll و steamAPIupdater.dll باشه نسخه بویز تیم هست ...
بله با اون پچ درست میشه ..

alizshah
19-11-2009, 23:47
نسخه بویز تیم هست برای شما نه ؟ ... تو روت بازی steam_api.dll و steamAPIupdater.dll باشه نسخه بویز تیم هست ...
اره این دو فایل تو روت هستش :13:

a.z.p.z
19-11-2009, 23:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو دانلود کن پچ اپدیت بویز تیم هست ...
محل نصب هم در یک فایل تکست قرار داره ..

a.z.p.z
19-11-2009, 23:55
Modern Warfare 2 بین 40 ملیون دلار و 50 ملیون دلار هزینه دربر داشته است ، اما اگر به این برآورد ، هزینه ی بازایابی
و ارائه ی محصول و بخش کردن دیسک ها را هم اضافه کنیم ، چیزی حدود 200 میلیون دلار میشود.
بازی که فقط در 5 روز اول 550 میلیون دلار فروش کرد و بسیاری از رکورد ها رو شکوند ...
همچنین 50 میلیون از gta IV بیشتر فروش کرد در این مدت ...

منبع این خبر :

کد:

Layken
20-11-2009, 00:13
همیشه من می گفتم یه 20 میلیون دلاری داشتم می تونستم یه بازی توپ درست کنم .
200 میلیون دلار :18: برای ساختن بازی...خب پس من همون بازیو بخرم خوبه.:31:

Bs_panzer
20-11-2009, 00:24

نسخه STEAM !!!

نه بویز تیم
هیچ ربطی به هم ندارن !

Yi Yi
20-11-2009, 00:25
همیشه من می گفتم یه 20 میلیون دلاری داشتم می تونستم یه بازی توپ درست کنم .
200 میلیون دلار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ساختن بازی...خب پس من همون بازیو بخرم خوبه
هزینه ی ساختن/تولید بازی = 40 تا 50 میلیون دلار شده نه 200 میلیون دلار . 150 میلیون دلار خرج کارهای جانبی به جز ساختن بازی شده.
در ضمن خرج تولید MW2 بیشتر از این حرف هاست. به مخارج تولید COD های قبلی هم باید توجه کرد. چرا که MW2 که از صفر بنا نشده، بلکه حاصل تجربه و دانشیه که طی سال ها کسب شده و برای این تجربه و دانش هم پول زیادی صرف شده.

Layken
20-11-2009, 00:31
سلام
دوستان بعد از جستجو های فراوان بالاخره تونستم دوبلرهای شخصیت های بازیو پیدا کنم. اینها یا دوبلر بودن یا از چهره ظاهریشون در بازی استفاده شده..ولی در سکانس پایانی که مد چهره نوشته بود.
که به احتمال 80 درصد درست پیدا کردم. فقط نتونستم از Nikolay چیزی پیدا کنم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خب اول از همه ...capitan Shepherd
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم capitan Price

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم که گل سرسبد شخصیت ها capitan Soap MacTavish

سرباز به یاد ماندنی...Ghost

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@@._ V1._SX265_SY400_.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این رو هم که حتما.....Makarof

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SX320_SY400_.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

....ایشون هم corporal dunn که عکس شخصیتو توی بازی پیدا نکردم.

alizshah
20-11-2009, 00:39
مشکلی که داشتم خیلی ها قبلا داشتن ولی بعد اینکه ادرس بازی رو میده و میره صفحه بعد پچی نیست که اپدیت کنه اینم عکس :

کی این مشکل رو داشته ؟

ArminxXx
20-11-2009, 00:47
فکر نمیکنم این طوری باشه
چرا دیگه تو این تاپیک تازه واردم ولی تو پس 10 نه با سابقم کاتالان جان قربون بارسا برم که تو هم تو کفشی:46::10:
حالا سوال ما رو یکی پاسخ بده:31:

kinder
20-11-2009, 00:48
سلام
دوستان بعد از جستجو های فراوان بالاخره تونستم دوبلرهای شخصیت های بازیو پیدا کنم. اینها یا دوبلر بودن یا از چهره ظاهریشون در بازی استفاده شده..ولی در سکانس پایانی که مد چهره نوشته بود.
که به احتمال 80 درصد درست پیدا کردم. فقط نتونستم از Nikolay چیزی پیدا کنم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خب اول از همه ...capitan Shepherd

این هم capitan Price

این هم که گل سرسبد شخصیت ها capitan Soap MacTavish

سرباز به یاد ماندنی...Ghost

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@@._ V1._SX265_SY400_.jpg
این رو هم که حتما.....Makarof

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SX320_SY400_.jpg

....ایشون هم corporal dunn که عکس شخصیتو توی بازی پیدا نکردم.

عکس ماکاروف و گوست نمیاد

mohsentanha
20-11-2009, 01:45
سلام
من این پچ رو هم دانلود کردم ولی قسمت سوم ارور میده disk eror استیم هم هست
رو پچ دابل کلیک میکنم هیچ تغییری نمیکنه تو ادرسش هم کپی کردم ولی ارور میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alizshah
20-11-2009, 02:04
سلام
من این پچ رو هم دانلود کردم ولی قسمت سوم ارور میده disk eror استیم هم هست
رو پچ دابل کلیک میکنم هیچ تغییری نمیکنه تو ادرسش هم کپی کردم ولی ارور میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل منم شبیه همینه
ویندوزت چیه ؟

mohsentanha
20-11-2009, 02:17
مشکل منم شبیه همینه
ویندوزت چیه ؟
سون و اکس پی هردو یه ارور رو میدن چند بار هم پچ کپی کردم نشد
بدجور تو حس بازی بودم:41::41:

alizshah
20-11-2009, 02:26
منم همینطور البته تو سون امتحان کردم :20:
حالا صبر کن فردا دوستان میان راهنمایی میکنن
من اون قسمتی که ادرس میخواست رو دستی وارد کردم ولی بعد اون هیچ پچی نیست که اپدیت بشه !!!!

mohsentanha
20-11-2009, 02:34
نمیدونم چرا پچ رو نصب کردم کامپیوتر قاطی کرده

من اون قسمتی که ادرس میخواست رو دستی وارد کردم ولی بعد اون هیچ پچی نیست که اپدیت بشه !!!!
کدوم قسمت رو دستی وارد کردی؟

alizshah
20-11-2009, 02:59
نمیدونم چرا پچ رو نصب کردم کامپیوتر قاطی کرده

کدوم قسمت رو دستی وارد کردی؟
همونجا که تو قسمت نصب بازی تو zone\english

ramin1988
20-11-2009, 09:15
این مشکل از دایرکت اکس هست ...
شما تو پوشه driver که میرید تو دی وی دی بازی (معمولا تو دی وی دی اخر هست) دایرکت اکس رو باید نصب بکنید
بعد از اون دیگه نباید مشکلی داشته باشید ...
اگر باز مشکلی در دایرکت اکس داشتید همینجا بگید ...

نصب کردم عزیز ولی بازم اخطار دایرکت اکس رو میده ..... :41:

mo_re1212
20-11-2009, 09:22
من یک شنبه این بازی رو از همین سایت سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟:37:

Oracle_Eldorado
20-11-2009, 09:57
امروز که جمعه اس
اگه تا فردا یا نهایت پس فردا نرسید تو قسمت پشتیبانی مطرح کن .
اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sha7ab
20-11-2009, 12:09
نصب کردم عزیز ولی بازم اخطار دایرکت اکس رو میده ..... :41:
شما از xfire استفاده میکنی؟ اگه آره، کلا ببندش.

ramin1988
20-11-2009, 12:15
شما از xfire استفاده میکنی؟ اگه آره، کلا ببندش.

میشه توضیح بدی چه برنامه ای هست ؟ نمیدونم

a.z.p.z
20-11-2009, 12:23
xfire یه برنامه ای هست برای انلاین بازی کردن ... که توش اکانت میسازی و میتونی از طریق اون انلاین بازی کنی و به سرور اون وصل بشی ....
اگه اره دوستمون راست گفت حتما ببندش اگه باز یحتمل درست میشه ...
اگرم میخوای مطمئن شی از task manager ویندوز ببند که خیالت راحت باشه ... البته اگه برنامه رو داشته باشی ..
........................
دوستان نکته ای رو هم بگم که پچ boysteam ظاهرا روی ویندوز 7 مشکل داره !!! ...

a.z.p.z
20-11-2009, 12:39

طبق شواهد و آمار مشخص شده که 8 میلیون نفر در هفته ی اول بازی COD:MW2 رو به صورت انلاین بازی کردن که یه رکورد عالی رو در بخش مولتی پلیر همچون فروش فوق العاده بازی ثبت کرده ...
همچنین شاهکار قبلی یعنی MW2 تا این لحظه 14.5 میلیون نسخه فروش کرده است .

منبع:vg247

attractive_girl
20-11-2009, 12:48
منم بازیشو دیدم ولی بازی نکردم ، از گرافیک خیلی بالایی برخورداره. ازنسخه ی 5 PS 2 اش خوشم نیومد ولی اینو دوست داشتم !

shahramcat
20-11-2009, 13:01
سلام

من تو دموی آخر مرحله رودخونه بعد از اینکه کاپیتان هلیکوپتر رو میزنه مشکل کرش DirectX دارم ! میپره بیرون و ارور میده !

مشکل از کزکه ؟

ممنون

a.z.p.z
20-11-2009, 13:12
کرک بازی شما چی هست ؟ ... اکس فایر رو هم حتما باید بسته باشه ... و در پوشه درایور که تو دی وی دی بازی هست باید دایرکت اکس رو نصب کنی.

CATALONIA
20-11-2009, 13:13
منم بازیشو دیدم ولی بازی نکردم ، از گرافیک خیلی بالایی برخورداره. ازنسخه ی 5 PS 2 اش خوشم نیومد ولی اینو دوست داشتم !

ه چون نسخه ی پنج بازی تفاوت زیادی با این نسخه داره 
و فکر کنم کمتر کسی باشه که از این نسخه خوشش نیاد 

MILIN3M
20-11-2009, 13:28
ببینم مرحله اولش که مثلا مو ج گرفتت....کدوم مرحله هست نشون میده اون سکانسیو که تو قسمت 4 اخرین مرحله فرماندت مرد الان زندس؟؟؟

pedram_sad
20-11-2009, 13:36
بازی فوق العادست
جدا از گرافیک عالی در texture ها lighting effect عالی داره
مرحله برفش عالی بود
بازی لذت بخش هست به خصوص اگه یک mouse با 10 دکمه داشته باشی که همه چیز رو روی mouse بچینی
من با بالاترین جزییات و 4x aa دارم بازی میکنم حدودا 65 فریم دارم

مرحله no russian رو هم بازی کردم
اون اهسته راه رفتنش خیلی میره رو مخ
و کلا مشخص هست که نمیخواد تو زدوتر از بقیه بری جلو اونها اکثر ادمها رو میکشن
اخرشم که زدن خودم رو کشتن

Armin.ASD97
20-11-2009, 13:44
سلام
منم دو روزه بازی رو تموم کردم
مشکل ارور بین لودینگ با پچ بویز تیم درست شد
یکی از دوستان گفته بود این پچ رو سون مشکل داره ولی من رو سون هم بازی کردم(الانم نصبه)
بازی خیلی قشنگ بود گرافیک از اشیای خیلی نزدیک خیلی جالب نبود ولی گرافیک قسمت ها دورتر واقعا عالی بود
بزرگترین مشکلش این بود که خیلی زود تموم شد :(

d_oxid
20-11-2009, 13:47
یک مشکل
من موقع بازی کردن بدون اینکه دکمه ای رو فشار بدم بیشر اوقات موقع مواجهه با دشمن خود به خود روی زمین به حالت سینه خیز میشینه.این کفره منو در آوره..آیا طبیعی است؟من حتی چیزی رو داخل اپشن تغییر نمیدم...ولی چرا اینطور میشه؟؟؟

CATALONIA
20-11-2009, 13:48
با چه دکمه ای روی کیبورد میشه سینه خیز بشیم

a.z.p.z
20-11-2009, 13:51
با چه دکمه ای روی کیبورد میشه سینه خیز بشیم

دکمه :
ctrl

miladddd
20-11-2009, 14:00
یک مشکل
من موقع بازی کردن بدون اینکه دکمه ای رو فشار بدم بیشر اوقات موقع مواجهه با دشمن خود به خود روی زمین به حالت سینه خیز میشینه.این کفره منو در آوره..آیا طبیعی است؟من حتی چیزی رو داخل اپشن تغییر نمیدم...ولی چرا اینطور میشه؟؟؟

مال منم گاهی اوقات اینطوری میشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
جالبه که تو کال 4 و 5 هم دقیقا همینطوریه!

yaghob.boss
20-11-2009, 14:00
برای بازی بهتره از ویندوزهای 64 بیت استفاده کنیم یا 32 بیت من رم 4 گیگ دارم کدوم بهتر جواب میده؟

miladddd
20-11-2009, 14:09
برای بازی بهتره از ویندوزهای 64 بیت استفاده کنیم یا 32 بیت من رم 4 گیگ دارم کدوم بهتر جواب میده؟

زیاد فرقی نداره، من که تو xp64 بهتر از vista 32 جواب گرفتم
ولی بازی تو بعضی از مراحل حدود 1 گیگ رم میخواد و بعضی مراحل هم بیشتر از 2 گیگ !!! البته با آخرین گرافیک

alizshah
20-11-2009, 14:10
xfire یه برنامه ای هست برای انلاین بازی کردن ... که توش اکانت میسازی و میتونی از طریق اون انلاین بازی کنی و به سرور اون وصل بشی ....
اگه اره دوستمون راست گفت حتما ببندش اگه باز یحتمل درست میشه ...
اگرم میخوای مطمئن شی از task manager ویندوز ببند که خیالت راحت باشه ... البته اگه برنامه رو داشته باشی ..
........................
دوستان نکته ای رو هم بگم که پچ boysteam ظاهرا روی ویندوز 7 مشکل داره !!! ...

ولی این دوستمون گفتن که رو xp امتحان کردن :46:
ربطی داره اینکه سیستم 64 بیتی هست یا 32 بیتی ؟

shahabprince
20-11-2009, 14:13

شما بهتره از 64 بیتی استفاده کنی چون رمت 4 گیگ هست.ویندوزهای 32 بیت بیشتر از 3 گیگ رم رو پشتیبانی نمیکنن و ویندوزهای 64 بیت 4 گیگ رم رو پشتیبانی میکنند.

saeed-d
20-11-2009, 15:37
انصافا بازی خوبی بود ولی خیلی زود تموم شد
من 1 روز نشستم و 6 ساعته تمومش کردم

راستی کسی میتونه بگه جریان قتل عام مردم در فرود گاه چیه؟
سپرش هم خیلی باحال بود

@R3Z
20-11-2009, 16:53
خیلی فوق العاده بود امروز واسه دومین بارم تمومش کردم...سیر نمیشم ازش...همه چیش خوبه :x

alizshah
20-11-2009, 17:04
شما نه پیتام خصوصیتون کارمیکنه نه پروفایل دارید
میتونید تو win xp اون ادرسی که گفتم دستی وارد کنید ببیند میشه یا نه ؟

mostafa akbari
20-11-2009, 17:08
بازی واقعا عالی بود ولی گرافیکش با دوتا ورژن قبلی فرقی نداشت خوب بالاخره این سه تا نسخه آخر از یک موتور گرافیکی استفاده میکنند.

اینم یه پارازیت وسط بحث داغ دوستان

[
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009/ENG) - SKIDROW [/SIZE]
__________________________________________________ ________
****THE ONLY PLAYABLE VERSION ON THE INTERNET!!!****
__________________________________________________ ________

Official Site: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Genre: Shooter
Release Date: November 10, 2009 (US)
ESRB: Mature

YouTube- Call of Duty: Modern Warfare 2 - GT Pop-Block: Infamy Trailer

The storyline of Modern Warfare 2 picks up where the events of Call of Duty 4: Modern Warfare left off. The ultranationalist Russian leader Zakhaev has been eliminated, but it seems that his lieutenant, Vladimir Makarov, is an even bigger danger. Having made a successful play for power, Intel indicates that he is extending the reach of his influence well beyond the borders of Mother Russia, causing a stir in the international community and prompting the involvement of Task Force 141. Task Force 141 is an elite multinational unit made up of Navy Seals, Delta Force operatives, British SAS and CIA. In the single player campaign you are Sergeant Gary "Roach" Sanderson, with the hero of Call of Duty 4, "Soap" MacTavish, promoted to Captain, making an appearance as an NPC (non-player character) and your commanding officer. The elimination of Makarov and his underlings at any cost is your number one priority, regardless where the fight occurs.

* Challenging Multiplayer Modes – Modern Warfare 2 will contain a wealth of multiplayer modes including: the every man for himself action of "Free-for All," the classic team-based fun of "Capture the Flag and the tactical, team-oriented action of "Search and Destroy."
* Improved AI Enemies – Improved artificial intelligence now allows enemies to attack from virtually any direction as players respawn into the game adding additional challenges.
* An All-new Call of Duty Adventure - Modern Warfare 2 features an all new Call of Duty storyline revolving around the continuing struggles against the Russian rebel group the Ultranationalists, who have found a new and more dangerous leader.
* The 'Special Ops' Optional Co-op Mode – "Special Ops" Mode allows two players, either alone or with a friend, to engage in unique mission play and features split-screen functionality.
* Diverse In-game Environments - Battlegrounds traversed in the game range from the lonely, snow-clad mountains of Kazakhstan, to dark tunnels in the Afghanistan and the crowded slums of Rio.
* Nonstop Action - Modern Warfare 2 contains no cutscenes, so players are always engaged in the action, no matter where they are in the game.
* New Breach Gameplay Mechanic - Players can now blaze their own paths through the game by "Breaching" formerly impregnable obstacles like walls and doors with explosives.
* New Gadgets, Weapons and Weapons System Modern Warfare 2 contains many new and updated weapons, new weapons attachments, as well as a variant of the multiplayer weapons customization system from Call of Duty 4, now available in the single player campaign.
* New Perks and Increased Customization - Multiplayer modes feature new perks for leveling up, and for killstreaks and deathstreaks. Those awarded for streaks can customized in advance according to when they become available.

* HDD: 16 GB
* CPU: AMD 64 3200+ ή Intel Pentium 4 3.0GHz ή ανώτερο
* RAM: 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (VISTA)
*VGA: Shader Model 3.0 / 256 MB nVidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT

RAPIDSHARE LINKS:

DVD1: (NEW LINKS - updated 12/11/09)

DVD2: (New links - 11/11/2009)

MEGAUPLOAD LINKS 1:

HOTFILE LINK:

STORAGE LINKS :

SKIDROW CRACK:

ramin1988
20-11-2009, 17:09
دوستان من . من روی ویندوز ویستا دارم تست میکنم و اون برنامه xf... رو هم ندارم . ولی همچنان مشکل کرک رو دارم .

CATALONIA
20-11-2009, 17:12

این اسکرین ماله cod :MW نیست 
چون من همچین جایی تو بازی ندیدم 

shahabprince
20-11-2009, 17:17
این اسکرین ماله cod :MW نیست
چون من همچین جایی تو بازی ندیدم

فکر کنم ماله بخش multi player هست.

a.z.p.z
20-11-2009, 17:22
دوستان من . من روی ویندوز ویستا دارم تست میکنم و اون برنامه xf... رو هم ندارم . ولی همچنان مشکل کرک رو دارم .

اون تصویر برای مولتی پلیر هست ..
مشکل کرک داری ؟ کرکت چی هست ؟ ...

Kreatos
20-11-2009, 17:40
من تو لدينگ يكي از مرحله ها گير ميكنم پچ هم دانلد كردم و در zone english هم نصب كردم به درستي ولي باز هم گير ميكنه و اروري به نام error directx ميده داير ايكس ام هم 9 است و درست نصب شده بايد چي كار كنم:41:

يكي جواب اين رو بده

ramin1988
20-11-2009, 17:40
من نمیدونم کرکش چی هست ولی تو دی ودی 1 بازی هست . چون تو 3 تای دیگه کرک نداره .

a.z.p.z
20-11-2009, 18:20
ببین برای حل مشکل دایرکت اکس هرکی مشکل داشته یا دایرکت اکس توی بازی رو نصب کرده درست شده یا اکس فایرش باز بوده باید ببنده یا باید دایرکت اکسش رو اپدیت بکنه !!!
شما ویندوزت چی هست ؟ ...
کرکش تو دی وی دی 1 بازی هست خوب اسمش چی هست > ؟.....
وگرنه razor1911 رو بگیر استفاده بکن ...

ramin1988
20-11-2009, 18:26
ببین برای حل مشکل دایرکت اکس هرکی مشکل داشته یا دایرکت اکس توی بازی رو نصب کرده درست شده یا اکس فایرش باز بوده باید ببنده یا باید دایرکت اکسش رو اپدیت بکنه !!!
شما ویندوزت چی هست ؟ ...

ویندوزم ویستاس .... این روزو رو از کجا بگیرم ؟

a.z.p.z
20-11-2009, 18:30
تو تاپیک دانلود بازی هست ... میتونی دانلود کنی ...
ببینم پچ بویز تیم رو نصب کردی دیگه ؟

ramin1988
20-11-2009, 18:34
تو تاپیک دانلود بازی هست ... میتونی دانلود کنی ...
ببینم پچ بویز تیم رو نصب کردی دیگه ؟

من فقط بازی رو نصب کردم .... بویز تیم چیه ؟

Kreatos
20-11-2009, 18:49
شما ویندوزت چی هست ؟ ...

من اكس فاير رو برنامشو ندارم دومن توي سيدي بازي فايل كرك نيست فقط دوتا برنامه است يكيش كه دير ايكس است دوميش يك برنامه ديگه كه هر دو رو نصب كردم من ويندوزم xp3است و ميشه دربارهي اكس فاير برام توضيح بدين:10:

toorajjj
20-11-2009, 19:00
یک توصیه برای اونا که هنوز بازی نکرده اند رو درجه هارد بازی را شروع کنید تا هم زمان بیشتری ببره هم اینکه کیفیت اصلی بازی مشخص بشه

milad1987
20-11-2009, 19:14
یک توصیه برای اونا که هنوز بازی نکرده اند رو درجه هارد بازی را شروع کنید تا هم زمان بیشتری ببره هم اینکه کیفیت اصلی بازی مشخص بشه

دوست عزیز اینجوری فکر کنم یه ماهی طول بکشه تا بازی تموم شه!

a.z.p.z
20-11-2009, 19:17
من فقط بازی رو نصب کردم .... بویز تیم چیه ؟

برو تو روت بازی ببین دوفایل steam_api.dll و steamAPIupdater.dll باشه نسخه بویز تیم هست ...
باید پچ صفحه اول رو نصب کنی اگه نکردی ...

من اكس فاير رو برنامشو ندارم دومن توي سيدي بازي فايل كرك نيست فقط دوتا برنامه است يكيش كه دير ايكس است دوميش يك برنامه ديگه كه هر دو رو نصب كردم من ويندوزم xp3است و ميشه دربارهي اكس فاير برام توضيح بدين:10:

خوب ویندوزت چی هست ؟ .. راستی نسخه skidrow هست بازیت یا boysteam ? ...

3Dmajid
20-11-2009, 19:23
گرافیک 8400GS داشتم که سوخت :41:
حالا با این گرافیک آنبرد میتونم کال آف 6 رو بازی کنم ؟!
فکر نکنم :37:

mohammadaliarmin
20-11-2009, 20:19
آقا بازی من تو مرحه 2 اررور dont send میداد من تو درایو c نصبش کردم درست شدد دوستانی که مشکل دارن امتحان کنن ببین درست میشه
با تشکر

Kreatos
20-11-2009, 20:20
خوب ویندوزت چی هست ؟ .. راستی نسخه skidrow هست بازیت یا boysteam ? ...

راستشو بخاي روي جعبه كه چيزي ننوشته و توي ستب هم همين تور فقط روي جعبه اسم كارخانشو نوشته ACTIVISION ويندوز ام هم XP SP3 هست:10:

MILIN3M
20-11-2009, 20:38
من رو اخرین جزئیات با 2X انتی الایزینگ رو 1600*900 40 فریم میگیرم...با4گیگ رمو 800 GTS512...خوبه یا نه؟؟

3Dmajid
20-11-2009, 20:51
گرافیک 8400GS داشتم که سوخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب منو بدین.

mohammad8711
20-11-2009, 21:25
گرافیک 8400GS داشتم که سوخت :41:
فکر نکنم :37:

با 8400GS هم به زحمت اجرا میشه ، چه برسه به گرافیک آنبرد !

mehdy.z
20-11-2009, 21:43
جواب منو بدین.
نه دوست من شما گرافیکت با توجه به نداشتن demicated memory برای گرافیک اصلا به هیچ وجه قادر به اجرای بازی نیست و به احتمال زیاد موقع اجرا از شما ایراد pixle shader میگیره یا حداکثر یه تصویر سیاه تحویلتون میده:13:
کلا با این گرافیک بیخیالش شو که پولت رو هدر میدی!!

negar13
20-11-2009, 21:46
سلام دوستان

به نظرتون ميشه با اين سيستم اميدي به بازي كردن داشت حداقل با همون پايين ترين كيفيت
cpu: intel p4 3.00ghz
ram 1gb
graphic: gf 7300 gt 512 mb ram
ممنون ميشم جواب بدين

a.z.p.z
20-11-2009, 21:55
نه عزیزم نمیشه از لحاظ رم و گرافیکتم پایین هست ...

!@#$%^&*()
20-11-2009, 22:08
میگم شما از چه فروشگاهی(اینترنتی)خرید کردین؟

اگه خلاف قوانینه تو پروفیلم بگین:40:(چقدر من پٌر رو اَم:34:)

a.z.p.z
20-11-2009, 22:23
از فروشگاه سایت پی سی ورلد خودمون میتونید بخرید خیلی از دوستانم این کارو کردن.
تبلیغ فروش بازی هم بالای فروم میاد .

!@#$%^&*()
20-11-2009, 22:27
با تشکر از جوابت...:40:
میخواستم ببینم روی سیستمم جواب میده(قبلا هم گفتم ولی کسی جواب نداد)

8400gs
2gig
core 2 doe E2180 2.0Ghz

با چه سطح گرافیکی میشه بازی کنم؟low?...medium??...high??یا شاید هم very high:دی کدوم؟

shahramcat
20-11-2009, 22:30
يكي جواب اين رو بده

آقا شما دایرکت ایکس ماه آگوست 2009 رو نصب کن دوباره ......

من هم همین مشکل رو داشتم درست شد .

Khashayar King
20-11-2009, 22:32
اين همه صبر فقط براي 8 ساعت بازي كردن ؟! اصلا قابل قبول نيست ! بازي خيلي خيلي كوتاه بوود ! تنها مشكلش همين بود !

درست وقتي كه داستان بازي به اوج خودش رسيده بود و ميتونست پر جزئيات تر از اين باشه بازي تموم شد !

به همه ي دوستاني كه بازي را بازي نكردن يا در اواسط اون هستند پيشنهاد ميكنم اصلا عجله نكنيد! روزي 20 دقيقه بازي كنيد چون زودتر ازين كه فكرش را هم بكنيد تمام ميشود !

در ضمن اگر رو رگيولر هستيد لطفا بازي را از اول بر روي وترن بريد !

همه اين نكاني كه پيشنهاد كردم براي بردن لذت بيشتر از بازي بود !

در كل فوق العاده بود !

با اين اوضاع من كه راضي نشدم و بي صبرانه منتظر يك پك الحاقي و يا نخسه بعدي هستم :31: ! اخه خيلي زود تموم شد !

mojtaba57
20-11-2009, 22:49
فقط یه کلام . فوق العاده ست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Enemy Killer
20-11-2009, 22:55
برای خودم متاسفم که بازم رفتم این بازی رو از بویز استیم خریدم
خدا لعنتشون کنه
هر پولی که گرفتن یه روزی آتیش بگیره زندگیشون نابود بشه ! :دي
هر چیزی هم حدی داره دیگه
بازی باز هم مشکل رزیدنت رو داره البته تقریبا
وسطای بازی می پره بیرون و disk read error می ده
کسی نخره این بازی رو
منم عمرا پج رو نمی خرم می رم بازی رو به زور هم که شده پس می دم

خدا رو شکر مشکل خیلی حاد نیست ! :دي با دانلود این پچ 140 کیلوبایتی مشکل حل میشه

بابا ایول من که با این مبحث خیلی حال کردم خدارو شکر وسط بازی مونده بودم دستتم درد نکنه اینقدر روم تاثیر گذاشت که تصمیم گرفتم عضو شم که شدم

OSEN
20-11-2009, 23:12
ووووووووووواااااااااااااا یییییییییی . عجب بازی هیولایی بود خدایی :18: . کف کردم ، شدییییییید . دمشون گرم .

راستی منم اون مشکلی که دوستان گفتن یعنی اینکه وسط بکش بکش تا چنتا تیر میزنی طرف سینه خیز میشه رو دارم . ضمنا تو یکش هم همین مشکل رو داشتم . برای بقیه هم همینطوره ؟؟!!!

از الآن منتظر شماره 3 هستم :40::27:

kinder
20-11-2009, 23:16
سلام دوستان

به نظرتون ميشه با اين سيستم اميدي به بازي كردن داشت حداقل با همون پايين ترين كيفيت
cpu: intel p4 3.00ghz
ram 1gb
graphic: gf 7300 gt 512 mb ram
ممنون ميشم جواب بدين
با حداقل جزئیات هم به خاطر رم و سی پی یو ممکنه کمی اذیت کنه

kinder
20-11-2009, 23:18
با تشکر از جوابت...:40:
میخواستم ببینم روی سیستمم جواب میده(قبلا هم گفتم ولی کسی جواب نداد)

8400gs
2gig
core 2 doe E2180 2.0Ghz

با چه سطح گرافیکی میشه بازی کنم؟low?...medium??...high??یا شاید هم very high:دی کدوم؟
با سطح پایین (low) اجرا میشه اونم به خاطر گرافیکه اگه گرافیک مثلا 8800GTX بود رو high هم اجرا میشد

shahabprince
20-11-2009, 23:20
من با اخرین جزییات با سیستمی که تو امضام هست 75 فریم میگیرم به نظر خودم یه خورده کمه نظر شما چیه؟

godsmak
20-11-2009, 23:38
من با اخرین جزییات با سیستمی که تو امضام هست 75 فریم میگیرم به نظر خودم یه خورده کمه نظر شما چیه؟
دوست عزیز مقدار فریم این بازی روی 75 قفل شده، چون من هم 75 میگیرم.
سیستم من :
MOTHERBOARD: ASUS P5Q
CPU: Intel Q9300
VGA: ATI HD 4870
RAM: 4GB Crossair DDR2

Boy Ka
20-11-2009, 23:40
Call of Duty 6 رکورد فروش همه فیلم‎ها و بازیها را شکست

بازی کامپیوتری "Call of Duty: Modern Warfare 2" طی ۵ روز اول فروش، ۵۵۰ میلیون دلار فروخته است.

به گزارش شبکه ایران این بازی که ششمین نسخه بازی Call of Duty است و از ۱۰ نوامبر وارد بازار شده است، به طور همزمان در نرمافزارفروشیهای ایران نیز به صورت کرکشده به فروش می‎رسد.

موفقیت خیرهکنندهای این بازی در فروش روزانه بیش از 100 میلیون دلار در صنعت سرگرمی بی سابقه است. این رکورد حتی برای پرفروش ترین بازی ها نیز به دست نیامده است. بازی بسیار موفق Grand Theft Auto IV، هم ۵۰ میلیون دلار کمتر، یعنی ۵۰۰ میلیون دلار در ۵ روز اول فروش خود، فروش داشت.

فیلمهای هالیوود نیز تاکنون به این رکورد دست نیافته اند. به طور مثال فیلم «هری پاتر و شاهزاده دورگه» در ۵ روز اول فروش خود ۳۹۴ میلون دلار فروخته است.

تنها در روز اول عرضه بازی، در آمریکا و انگلیس، ۴٫۷ میلیون کپی از این بازی فروخته شد و میزان فروش روز اول این بازی، در این دو کشور ۳۱۰ میلیون دلار بوده است.

در ماه اکتبر، مجموع فروش بازیهای ویدئویی کامپیوتری در امریکا ۱٫۰۷ میلیارد دلار بوده که نسبت به زمان مشابه سال قبل میلادی، ۱۹ درصد افت داشته است، این افت تا حدی ناشی از وضعیت بد اقتصادی در جهان است.

alizshah
21-11-2009, 00:28
کسی مشکل مارو نتوسنت حل کنه :19:
یادتون رفت بگید بازی از نظر مشکلاتش هم فوق العاده ست .
راستی من رو 85 باز میکنم

ehsan_iace
21-11-2009, 01:14
دوستان من بازی را تا آخر رفتم و خنجرم را پرتاب کردم (F) و بازی را تمام کردم!

اما هنوز نفهمیدم ماجرای بازی چی بود!

اگر ماجرای قدرت گرفتن شوروی بود
کشتار در فرودگاه برای چی بود؟
رفتن به برزیل و افغانستان و جاهای دیگر دنیا برای چی بود؟
جریان آن موشکی که رها شد و ماهواره را نابود کرد چی بود؟
چرا یکی از فرماندهان آمریکایی خیانت کرده بود؟
و ...

اگر کسی ماجرای کامل داستان این بازی را می‌داد لطف کند در این تاپیک بنویسد

Layken
21-11-2009, 01:40
دوستان من بازی را تا آخر رفتم و خنجرم را پرتاب کردم (F) و بازی را تمام کردم!

اما هنوز نفهمیدم ماجرای بازی چی بود!

اگر ماجرای قدرت گرفتن شوروی بود
کشتار در فرودگاه برای چی بود؟
رفتن به برزیل و افغانستان و جاهای دیگر دنیا برای چی بود؟
جریان آن موشکی که رها شد و ماهواره را نابود کرد چی بود؟
چرا یکی از فرماندهان آمریکایی خیانت کرده بود؟
و ...

اگر کسی ماجرای کامل داستان این بازی را می‌داد لطف کند در این تاپیک بنویسد

بیا این هم داستان کامل

Leon-117
21-11-2009, 08:53
بازي و براي 4رمين بار تموم كردم.مراحل special ops هم همه رو روي 3 ستاره رفتم.هنوز سير نشدم.
اما يه چيزي بگم تو دلم مونده:اين هم رزم ما ghost برا من حكم gas(روحش شاد!) رو داشت.خيلي ازش خوشم ميومد.

luciferwings
21-11-2009, 10:04
بازي و براي 4رمين بار تموم كردم.مراحل special ops هم همه رو روي 3 ستاره رفتم.هنوز سير نشدم.
اما يه چيزي بگم تو دلم مونده:اين هم رزم ما ghost برا من حكم gas(روحش شاد!) رو داشت.خيلي ازش خوشم ميومد.

4 بار بازی رو تموم کردی و special ops رو هم 3 ستاره تموم کردی....

همه مراحل special ops رو !!!!!!!!!!!!!!!!! تو این مدت کم همه این کارا رو کردی...

هنوز تراینر هم آنچنان نیومده وگر نه یه جورائی میشد باور کرد ..
اما !!!
از اون حرفاست !

special ops رو آخه همه مراحلش رو که شما نمیتونی بری حداقل 5 مرحلش آنلاین باید بازی بشه..

خسته گیم هم باشی سه ستاره فکر کنم 3 ماهی طول بکشه..
24 ساعت بشینی شاید 1 ماه تموم بشه اونم مرحله های تک نفرش..

یه کم به حرفت فکر کن دوست عزیز..

sir payman
21-11-2009, 11:24
اقا من اینجای داستانو نفهمیدم :
مگه پرایس تو قسمت قبلی نمرد؟اگرم زنده موند چطوری افتاد دست ماکاروف؟اگه پرایس گیر افتاد سوپ هم باید گیر میوفتاد دیگه,چون اخر قسمت 1 سوپ و پرایس کنار هم افتاده بودن که سوپ زنده موندو پرایس مرد.یعنی جسد پرایس رو نبردن؟

دوست عزیز مقدار فریم این بازی روی 75 قفل شده، چون من هم 75 میگیرم.
سیستم من :
MOTHERBOARD: ASUS P5Q
CPU: Intel Q9300
VGA: ATI HD 4870
RAM: 4GB Crossair DDR2
نه قفل نیست چون من یه جاهایی به 110 تا 115 فریم هم میرسم و به طور میانگین بالای 85 تا 90 فریم میگیرم

beauty
21-11-2009, 11:33
بچه ها من دنبال اون عکس اول بازی که یارو نقاب داره (ghost) میگردم پیدا نمیکنم

میشه اگه کیفیت بالا پیدا کردید برام لینک کنید

havas_1980
21-11-2009, 11:37
اقا من اینجای داستانو نفهمیدم :
مگه پرایس تو قسمت قبلی نمرد؟اگرم زنده موند چطوری افتاد دست ماکاروف؟اگه پرایس گیر افتاد سوپ هم باید گیر میوفتاد دیگه,چون اخر قسمت 1 سوپ و پرایس کنار هم افتاده بودن که سوپ زنده موندو پرایس مرد.یعنی جسد پرایس رو نبردن؟اتفاقا ایراداتی که به داستان دوم یعنی این بازی وارده, همینه. فقط طرفدارانش شاکی نشن! چون داستان در بعضی قسمت ها گنگ نمایان میشه.

در تکمیل این صحبت ها... چرا پرایس رو باید در زندان روسی اون هم بعد از 5 سال ملاقات میکردیم؟ هیچ دلیلی هم گفته نشد که چه به سر پرایس در این همه مدت گذشت. سازنده ها خیلی راحت میتونستن با یک یا دو مرحله فلش بک این قضیه رو به خوبی نشون بدند.

Leon-117
21-11-2009, 12:07
4 بار بازی رو تموم کردی و special ops رو هم 3 ستاره تموم کردی....

همه مراحل special ops رو !!!!!!!!!!!!!!!!! تو این مدت کم همه این کارا رو کردی...

هنوز تراینر هم آنچنان نیومده وگر نه یه جورائی میشد باور کرد ..
اما !!!
از اون حرفاست !

special ops رو آخه همه مراحلش رو که شما نمیتونی بری حداقل 5 مرحلش آنلاین باید بازی بشه..

خسته گیم هم باشی سه ستاره فکر کنم 3 ماهی طول بکشه..
24 ساعت بشینی شاید 1 ماه تموم بشه اونم مرحله های تک نفرش..

یه کم به حرفت فکر کن دوست عزیز..
مراحل special ops بجز آنلايناش همه 3 ستاره هست.بيخود حرف نميزنم كه.نه من 2 روز بعد انتشار بازي بازي رو گرفتم فرداش تموم شد.رفتم تو كار s-o و دوباره تموم كرن بازي تا الان هم اينقد شده.چيزي نيست كه /اخه.شما هم خيلي بزرگش ميكنين.من خودم نسخه 4 باز رو اينقد تموم كردم از دستم در رفته حسابش!

اتفاقا ایراداتی که به داستان دوم یعنی این بازی وارده, همینه. فقط طرفدارانش شاکی نشن! چون داستان در بعضی قسمت ها گنگ نمایان میشه.

در تکمیل این صحبت ها... چرا پرایس رو باید در زندان روسی اون هم بعد از 5 سال ملاقات میکردیم؟ هیچ دلیلی هم گفته نشد که چه به سر پرایس در این همه مدت گذشت. سازنده ها خیلی راحت میتونستن با یک یا دو مرحله فلش بک این قضیه رو به خوبی نشون بدند.
تاييد ميشه.اينجاش واقعا گنگه.اصلا چي شد سوپ كاپيتان شد؟يا اصلا چجوري نيفتاد دست روس ها ولي پرايس زنداني شد؟
اينجاي داستان ضعيف ترين نقطه داستانه.

Layken
21-11-2009, 12:21
در حال گشت زنی در دنیای اینترنت بودم که یک مطلب جالب در مورد کاپیتان پرایس که نوشته یکنفر بود پیدا کردم .جالب هستش.
البته کمی قدیمی به نظر میرسه مال Mw1 باشه فک کنم.
کاپیتان پرایس سابقه حضور در جنگ جهانی دوم را داشت.فرمانده هنگی از ارتش انگلیس بود . رشادت های او را کمتر کسی هست که به یاد نداشته باشه .اوج رشادتش را شاید بتوان در نگه داشتن پلی در آلمان که تنها راه ورود به آن کشور برای فتحش بود را تنها باسه نفر از یاران باقی مانده زیر آتش سنگین دو سپاه آلمان نازی دانست . سیگار برگش جزوی از وجودش شده بود انگار . ایشان تقید خاصی به دود کردن سیگار قبل از عملیات داشتند حتی با اینکه ممکن بود باعث لو رفتن عملیات بشه!کاپیتان پرایس از آن موقع که رفقا و سربازانش به یاد دارند کاپیتان پرایس بوده و کسی حتی اسم کوچکش را هم نمیدانست و در آخر هم کسی نفهمید.مهم این بود که کاپیتان چه اسمش را بدانی چه ندانی فرمانده ات بود.کاپیتان در ظاهر (تا آنجا که نزدیکان از ایشان سراغ داشتند) همیشه محاسنش را به صورت لورد های انگیسی اصلاح می کرد(زیر چانه را خالی می کرد و ریش و سبیل رو به هم وصل می کرد) اعتقاد داشت این طوری اصیل تر و جنتلمنشانه تر است .جنگ جهانی دوم به پایان رسید و کاپیتان سر فراز به همراه یارانش از آن بیرون آمدند.

چند سالی گذشت که شاید در دنیای کاپیتان و یارانش کلمح البصری بیش نبود.کاپیتان را برای مبارزه با تروریسم فراخواندند.فکرش را بکن کاپیتان که هنوز عرقش از جنگ دوم جهانی خشک نشده بود را بلافاصله شصت هفتاد سال بعد می خواهندش برای مبارزه با تروریستهای اروپای شرقی و عربی.کاپیتان چاره ای نداشت و از آنجا که متواضع هم بود دستور سازمان جاسوسی انگلیس رو لبیک گفت و به سمت خاورمیانه هجرت کرد که در هجرت و تجاوز چیزهایی هست که درماندن نیست.این را کاپیتان به یکی از یاران شفیقش می گفت...

هدف "الاسد" و "عمران زاخایف" بودند دو تروریستی که زنجیره شرارتی ایجاد کرده بودند که تقریبا خاورمیانه را به اروپای شرقی وصل می کرد . این دو حتی به سلاح های کشتار جمعی مثل بمب اتم هم دست پیدا کرده بودند و هدف اصلی فرستادن کاپیتان و گروهش ، خنثی کردن زهر این گروه تروریست بود.خبرهایی رسیده بود از این که این گروه سایت موشکی در شرق اروپا دارند و مجهزند به چند کلاهک هسته ای .گویی هدف امریکا بود...

شاید این عملیات ثابت می کرد حرف های آمریکا را که باید طرح سپر موشکی در اروپای شرقی حتما اجرا شود . ایران تقریبا در بطن این جریان بود.هر چند همه اتفاقات اطرافش بود اما همیشه در توجیه نیرو ها قبل از عملیات در تصاویر ماهواره ای ایران در وسط تصویر بود.

اولین عملیات ظبط یک محموله بود که اعراب برای عمران زاخایف فرستاده بودند.عملیت سختی بود چیزی نمانده بود که کل گروه در همان ابتدا متلاشی شود.اما تدبیر کاپیتان جان همه را نجات داد. از دیگر سو نیروی زمینی ارتش امریکا عملیاتی موازی و مشترک با سازمان جاسوسی انگلیس در حال اجرا داشت .عملیات ها به هم وابسته بودند.دو نیرو باید در دو جبهه نبرد می کردند. انگلیس ها در اروپای شرقی و تفنگ داران امریکایی در حواشی خلیج فارس...
کاپیتان پرایس از سربازان دیجیتالی شرکت اکتیویزیون ، مزدور سیاست های کلان غرب علیه خاورمیانه است. دنیایی که کاپیتان به همراه کاربران در آن می جنگند call of duty نام دارد. بازی موفقی که تا کنون 5 سری از آن ساخته شده و مخاطبان زیادی هم داره.کاپیتان پرایس در سری 2 و ۴ از کاراکترهای کلیدی است. سری ۴بهترین بازی سال شناخته شد.زیرا که نسبت میان مخاطب و نحوه حضورش در بازی را متحول کرده بود.

هدف از ساخت سری ۴ این بازی القای اهمیت اجرای طرح سپر موشکی امریکا بود که چند سالی هست که از سوی سیاست مداران غربی روی آن پافشاری می شود

اینجا قصد ندارم خیلی درباره کم وکیف این بازی توضیح بدم.فقط می خوام بررسی کوچکی داشته باشم از سیر بازی های اول شخص و سر انجام قهرمان های اونا

تو فیلمای غربی(و اخیرا بازی) معمولا قهرمان با گذر کردن کوهی از مشکلات و مصائب ، زنده و فاتح بیرون میاد و مغرورانه سلاح بدست زندگی رو فریاد میزنه و زنده بودن رو.

زنده بودن شرط اساسی ماندگاری این قهرمانا هست. همه این قهرمانا یه جورایی وامدار هرکول اساطیر یونانن . پسر خدای خدایان ، زئوس ( داستان تولد هرکول بماند که خیلی ضایعست خودتون برید بخونید). او که تقریبا روی هر چی خدا بود تو کوه المپ رو کم کرد و از پس همه امتحانا و فتنه ها پیروز و سربلند بیرون اومد.هرکول زنده موند حتی بعد از اونیکه به دنیای مردگان رفت ...

چند سالی هست که انگار جنس قهرمانای هالیوودی تغییر کرده.نجات سرباز رایان ، فیلمی که شاید در دوران خودش یک کم زود بود که نمایش داده بشه از جرقه های اولیه این نگاه بود.شاید اگه الان پخش مجدد بشه بازم موفق باشه.فیلم 300 و ماتریکس و... هم قهرماناش تقریبا همین طوری بودن

برسیم به بازی ها ، که اولین بار در یک بازی ،کاربر که شما باشی و هم رزم همون کاپیتان در نبردها (call of duty 5) در انتهای بازی کشته میشی .حتی در تیترژ پایانی که مربوط به پخش اخبار درباره موفقیت عملیات شما هست نامی از شما هم برده نمیشه.شما در این بازی کشته میشه بدون این که حتی شناخته بشی... بقولی میشی شهید گمنام در راه اهداف ضد تروریستی

صحنه آخر موقعی که شما باید زاخایف رو بکشی رو شرح می دم .گمان می کنم این صحنه اشک خیلی از کاربرا رو درآورد و یا حداقل اونا رو متاثر کرد :

شما میان نیروهای تروریست و یک پل که در حال خراب شدنه گیر کردین .نیروهای کمکی دارن میان اما شما قطعا تا اون موقع دووم نمیارین.کاپتان پرایس اینو میگه. ناگهان انفجاری.هلیکوپتر به سمت شما شلیک می کنه.شما تقریبا از هوش رفتی و گنگ و منگ به اطراف نگاه می کنی یکی از هم رزما سراغت میاد تا تو رو به گوشه ای بکشه که تو تیر رس دشمن نباشی .در همین لحظه تیری می خوره و جلو چشمای شما کشته میشه .شما داغون روی زمین افتادین یه سمت دیگه رو نگاه می کنین می بینین کاپتان افتاده و داره با خودش کلنجار میره. انگار اونم دیگه زیاد موندنی نیست.در همین لحظه زاخایف نزدیک میشه و شما می بینید که یکی یکی به دوستای شما تیر خلاص می زنه. دوباره روتون به سمت کاپیتان میره .کاپیتان اسلحه کمری رو سمت شما میندازه تا کار رو تموم کنین چون دیگه بره خودش توانی نمونده. شما زاخایف رو می کشین.در همین لحظه نیروهای کمکی میان. به شما کمک می کنن و سوار برانکاردتون میکنن تا با بالگرد منتقلتون کنن.نگاهی به کاپیتان می کنید که افتاده . سربازی مدام نفس مصنوعی بهش میده مشت تو سینش می زنه اما کاپیتان دیگه رفته...

Masoud King
21-11-2009, 12:22
اتفاقا ایراداتی که به داستان دوم یعنی این بازی وارده, همینه. فقط طرفدارانش شاکی نشن! چون داستان در بعضی قسمت ها گنگ نمایان میشه.

تاييد ميشه.اينجاش واقعا گنگه.اصلا چي شد سوپ كاپيتان شد؟يا اصلا چجوري نيفتاد دست روس ها ولي پرايس زنداني شد؟
اينجاي داستان ضعيف ترين نقطه داستانه.
البته خیلی بد هم بازی رو به برزیل ربط داده بودن!!
خیلی موضوع تابلویی هستش که یه تبهکار روس بیاد از برزیل اسلحه بگیره!!
این قضیه مثه زیره به کرمان بردنه, خیلی بهتر از این میشد داستان رو به برزیل ربط میدادن!
کلا منم همچین با داستانش حال نکردم!

*IN*
21-11-2009, 12:27
چرا بازی رو 53 درصد تموم میشه؟

Masoud King
21-11-2009, 13:43
چرا بازی رو 53 درصد تموم میشه؟
در قسمت کمپین یه سری مااموریت های جانبی هم هست که با کامل کردن اونا بازی 100 درصد میشه!
واسه من رو 58 درصد تموم شد ولی حسش نبود برم کاملش کنم :دی

xfati
21-11-2009, 13:47
من 21 سالمه
باید بخرمش و امتحان کنم
اگه خشن بود به یکی هدیه میدم
برا سوسلا خوب نیست برو هدیش کن :10:

resident_evil
21-11-2009, 14:08
خب بالاخره ديشب از Uncharted 2 دل كنديم اومديم سروقت اين بازي ! اون مرحله No Russian از همه بيشتر من كشتم : دي ! حالا دفعه ي بعد معذرت خواهي مينكم ازشون .
بسيار عالي بود تا اينجا كه خيلي چسبيده .

vegas
21-11-2009, 14:18
البته خیلی بد هم بازی رو به برزیل ربط داده بودن!!
خیلی موضوع تابلویی هستش که یه تبهکار روس بیاد از برزیل اسلحه بگیره!!
این قضیه مثه زیره به کرمان بردنه, خیلی بهتر از این میشد داستان رو به برزیل ربط میدادن!
کلا منم همچین با داستانش حال نکردم!
به نظر من به این دلیل از برزیل اسلحه خریدن چون نمیخواستن مردم رو با اسلحه روسی بکشن !!!! و میخواستن صحنه سازی به صورت کامل انجام بشه !!!

grand theft auto
21-11-2009, 14:30
بالاخره این بازی رو خریدم،بر خلاف بقیه بازی های خوب که بلافاصله بعد از عرضشون می خریدمشون اینو خیلی دیر گرفتم اما الان دارم نصبش میکنم.

Hunter lord
21-11-2009, 14:36
بازی با حالی بود .

Soap is that you?

rezadevilmaycry
21-11-2009, 14:39
منم بازیو تموم کردم...این چرا اینهمه کم بود...:41:
فکر میکردم وقتی 4تا dvd شده حداقل باید از شماره ی 4 مراحلش خیلی بیشتر باشه دیدم نه اونطوری نیست...5ساعت کم یا کمی بیشتر بازی تموم شد ...:41:
بنظرتو ن کال آف 7 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که بعد این چند ساعت دیگه میرم جنگ ستارگان بزنم تو رگ که واقعا فوق العادست بعد کا آف (البته تویه سبک اسپیک آپس هستشا نه کال آف...یعنی کنترل اشیا با ذهن و قدرت هایه اینجوری).به همه پیشنهاد میکنم بگیرینش...

grand theft auto
21-11-2009, 14:40
فکر میکردم وقتی 4تا dvd شده حداقل باید از شماره ی 4 مراحلش خیلی بیشتر باشه دیدم نه اونطوری نیست...5ساعت کم یا کمی بیشتر بازی تموم شد ...
مال من 3 دی وی دیه،بازی هم 8 ساعت هستش.

Optimus Prime
21-11-2009, 14:48
من بازیو روی درجه Veteran و پیدا کردن همه Enemy Intel Items روی 4 ساعت 55 دقیقه تموم کرده بودم. ( کند بودم چون داشتم دنبال این لپ تاپ ها می گشتم اونموقع Walkthrough درست حسابی نبود )

در قسمت کمپین یه سری مااموریت های جانبی هم هست که با کامل کردن اونا بازی 100 درصد میشه!
واسه من رو 58 درصد تموم شد ولی حسش نبود برم کاملش کنم
بازیو روی Veteren تموم کن تمام 45 تا لپ تاپ هم پیدا کن بازی 100% میشه.
مسعود جان و havas جان راست کی گید کاملا !!! داستان بازی ضعیف ترین قسمت بازی بود . زنده کردن Price برزیل این یارو Shepard و کشته نشدن Makarov و .... تازه آخرش این بد بخت ها شدند تبهکار بین المللی !! این Soap هم که همش تو طول بازی حرف می زد اصلا یه آخ هم نگفت تو مراحل آخرش.
قسمت بعدی Call of Duty هم هیچ ربطی به این سری Modern Warfare نداره ولی خوب به احتمال زیاد Cold War در بر می گیره که انتظار چیزی مثل vietnam را داشتم.

mh.attari
21-11-2009, 15:23
سلام دوستان گلم
کسی این بازی رو رو 7 اجرا کرده؟
سیستم واسش چی می خواد؟
لینک دانلود دارید؟
ارزش بازی داره؟

shahabprince
21-11-2009, 15:34
سلام دوستان گلم
کسی این بازی رو رو 7 اجرا کرده؟
سیستم واسش چی می خواد؟
لینک دانلود دارید؟
ارزش بازی داره؟

من رو سون بازی میکنم،بازی راحت بالا میاد.لینک دانلودش هم در بخش دانلود هست.ارزش بازی کردن که واقعا داره من الان دارم دربه در دنبال اورجینالش میگردم اگه بازی نکنی نصف عمرت در فناست.:27:

pedram_sad
21-11-2009, 16:39
دوستان این مرحله برزیل چقدر سخته ( vetern )
تمام سختی هاش به خاطر ساختار اون خونه ها و روند بالا روندشون رو تپست که باعث میشه دشمن ها تو هر سوراخی باشن که بعضی وقت ها واقعا تشخیص این که از کجا داری میخوره بدجوری سخت میشه
خلاصه نابود گشتیم تا اینجا رو رفتم

تو همین مرحله دقیق سر یک chekpoint یک bug خیلی خنده دار ایجاد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با fraps ازش فیلم گرفتم شد 140 مگ :31:
دوباره همه تنظیماتش رو کم کردم شد 40 مگ که باز هم نمیصرفید دوستان دانلودش کنن :31::31:
خلاصه ازش Screen shot گرفتم و Resize کردم :

این یارو به اندازه 10 ثانیه از همین تکه دیوار تو همین وضعیت بالا پایین میره ( کشیده میشه ) تا تموم میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد fps هم که دوستان میگفتن قفله چند تا ss هم گرفتم :

masoud93
21-11-2009, 16:41
در کل بازیه خوبی بود و امتیازهای بازی از 10 به نظر من :
گرافیک:5
گیم پلی:10
موزیک:8

saeed.1388
21-11-2009, 16:45
آقا من فردا میخوام برم بازی رو بگیرم امیدوارم همینطوری که میگید باشه ولی یه مقدار نگرانم نکنه بازی رو کامپیوترم اجرا نشه
آخه گرافیکم 8600GT هست جواب میده؟

a.z.p.z
21-11-2009, 17:09
آقا من فردا میخوام برم بازی رو بگیرم امیدوارم همینطوری که میگید باشه ولی یه مقدار نگرانم نکنه بازی رو کامپیوترم اجرا نشه
آخه گرافیکم 8600GT هست جواب میده؟

من خودم 8600GT دارم و بازی رو به راحتی و بدون مشکل اجرا میکنم ... مشکلی نیست دوست من جواب میده:20:

منم بازیو تموم کردم...این چرا اینهمه کم بود...:41:
فکر میکردم وقتی 4تا dvd شده حداقل باید از شماره ی 4 مراحلش خیلی بیشتر باشه دیدم نه اونطوری نیست...5ساعت کم یا کمی بیشتر بازی تموم شد ...:41:
بنظرتو ن کال آف 7 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که بعد این چند ساعت دیگه میرم جنگ ستارگان بزنم تو رگ که واقعا فوق العادست بعد کا آف (البته تویه سبک اسپیک آپس هستشا نه کال آف...یعنی کنترل اشیا با ذهن و قدرت هایه اینجوری).به همه پیشنهاد میکنم بگیرینش...

ACTIVISION اعلام کرد COD:7 سال 2010 خواهد اومد دوست من ...

saeed.1388
21-11-2009, 17:20
من خودم 8600GT دارم و بازی رو به راحتی و بدون مشکل اجرا میکنم ... مشکلی نیست دوست من جواب میده:20:

دمت گرم روحیه دادی :10:.

ehsan_iace
21-11-2009, 17:41
بعد از تمام کردن بازی می‌توان از قسمت انتخاب مراحل به موزه رفت هدف تو این قسمت چیه؟

من یک سری سلاح را برداشتم و حساب تمامی عوامل درون اتاقک‌ها را رسیدم و جالب است که پرتاب کردن حتی بمبی که فقط نور تولید می‌کند هم باعث مرگ آن‌ها می‌شود!

تو این مکان چه کاری باید غیر از خالی کردن عقده انجام بدهیم؟!:9:

Pediw7
21-11-2009, 17:54
به نظر من هم این بازی فوق العاده بود تنها ایرادش کوتاه بودن داستان هست
گرافیک 9.5
داستان 10
صدا 10

a.z.p.z
21-11-2009, 18:00
بعد از تمام کردن بازی می‌توان از قسمت انتخاب مراحل به موزه رفت هدف تو این قسمت چیه؟

من یک سری سلاح را برداشتم و حساب تمامی عوامل درون اتاقک‌ها را رسیدم و جالب است که پرتاب کردن حتی بمبی که فقط نور تولید می‌کند هم باعث مرگ آن‌ها می‌شود!

جزو مراحل اضافی بازی هست و ربطی به داستان و .. نداره و ذوق هنری سازنده رو نشون میده من که اول از همه
ماکاروف و شفرت رو ترکوندن ......
واسه خنده soap هم کشتم ... پرایس هم یه بار هیمنجوری کشتم ... ولی ghost نه !!!:5:

P C
21-11-2009, 18:12

دوست عزیز شما اون دکمه روی میز "don't press F" رو زدین؟
اگه نزدین بزنین ببینین چی میشه !!!!d:

Layken
21-11-2009, 19:20
تو همین مرحله دقیق سر یک chekpoint یک bug خیلی خنده دار ایجاد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با fraps ازش فیلم گرفتم شد 140 مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره همه تنظیماتش رو کم کردم شد 40 مگ که باز هم نمیصرفید دوستان دانلودش کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ازش Screen shot گرفتم و Resize کردم :
درسته برای من هم یکی دو خونه اونورتر همونطور رو هوا معلق بود..

mh.attari
21-11-2009, 19:20
من رو سون بازی میکنم،بازی راحت بالا میاد.لینک دانلودش هم در بخش دانلود هست.ارزش بازی کردن که واقعا داره من الان دارم دربه در دنبال اورجینالش میگردم اگه بازی نکنی نصف عمرت در فناست.:27:
فکر کنم شما خارج از کشورید؟
به چه دردتون می خوره اورجینال؟

Kreatos
21-11-2009, 19:33
آقا شما دایرکت ایکس ماه آگوست 2009 رو نصب کن دوباره ......

من هم همین مشکل رو داشتم درست شد .

از كجا ميشه گير بياريش با چه نامي بخرم:10:

linkin_park
21-11-2009, 19:48
ببخشید من بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟ حتما باید نسخه اورجینال باشه ؟

Hunter lord
21-11-2009, 20:00
سلام

من نسخه ی چهار دیوی دی رو دارم پچ رو نصب کردم ولی ارور می ده .( No disk )

در ضمن روی پچ که کلیک می کنم هیچی بالا نمیاد

a.z.p.z
21-11-2009, 20:58
ببخشید من بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟ حتما باید نسخه اورجینال باشه ؟

به تاپیک زیر مراجعه کنید:

در ضمن هنوز بدون مشکل نمیتونید بازی رو به صورت مولتی پلیر انجام بدید مشکلاتی وجود داره که میتونید در تاپیک مطالعه کنید ...
با نسخه ارجینال بدون هیچ مشکلی به سرورهای اصلی IW وصل میشید و بدون مشکل میتونید بصورت مولتی پلیر بازی کنید ...

Layken
21-11-2009, 21:25
یک متن جالب در مورد شخصیت Ghost هست که با توجه به مضمون متن به نتایج عجیبی میرسیم که احتمالا Ghost همون Gaz در MW1 هستش.
.متن رو ترجمه کردم ولی فک کنم زیاد هم دقیق نیستش.
Could Ghost actually be Gaz from the previous Modern Warfare. Now I know his face was blow off by Zachiev but that could be way he's wearing a mask. He still wears those headphones and is voiced by the same person. So I believe that there is a very strong chance that is infact Gaz.
(ایا Ghost در حقیقت همان Gaz در Modern warfare هستش. حالا می دانیم که صورت او توسط زخایوف مورد ضربه قرار گرفت اما ایا او توسط یک
ماسک صورت خود را پوشانده هست. او هنوز از همان بیسیم و صدای دوبلر قبلی بهره میبرد. بنابراین من باور دارم که به احتمال زیاد واقعا او همان Gaz هست.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
اسم کامل: Possibly Gaz
اسم مستعار: Ghost (روح)
تاریخ عضویت در نظام.:1980
درجه.: گروه بان
واحد.:گروه ضد تروریستی انگلیسی SAS
دوبلر.: Craig Fairbrass
----------------------------------------------
Full Name: 'Possibly Gaz'
Nickname Ghost
D.O.B 1980's
Rank: Sergeant
Unit: British SAS
Voiced By: Craig Fairbrass
--------------------------------------------
در نتیجه با این اوصاف ممکنه که Ghost همون Gaz باشه ولی Gaz که با یک گلوله به مغزش در Mw1 مرد صحنه هم طوری بود که باور این که
دیگه Gaz مرده بسیار اسان است. و گلوله ای که به کله خرده باشه زنده بودنش کار سختی خواهد بود.
-------------------------------------------
Ghost یک شخصیت کاملا دوستاشتنی بود. در صحنه مرگ وی من از شدت عصبانیت به Shepherd لعنت می فرستادم.
لازم به ذکر است که دوبلر شخصیت ghost وgaz هر دو یکی هست و اینکه کار دوبلر کاراکتر Alex در بازی Prototype نیز کار همین دوبلر است.
این دو تا عکس هم تقدیم به دوستاران Ghost

rezadevilmaycry
21-11-2009, 21:26
بنظره من جذاب ترین قسمت این بازی زنده کردن یا نجات اتفاقیه Price که در یکی از زندان ها بطور مخفیانه محافظت میشد بود که اون مرحلش واقعا منو سورپرایز کرد...من که خیلی خوشم اومد...
و بدترین قسمتش هم کشته نشدن Makarov همون قاتله بود...

Optimus Prime
21-11-2009, 21:35
اگر بتونی سری کمیک های Modern Warfare 2 Ghost را دنبال کنی سرگذشت این شخصیتو میگه متوجه میشی کس دیگه ای هست :

grand theft auto
21-11-2009, 21:39
چجوری میشه پروفایل ساخت؟؟ من و داداشم از یه کامپیوتر استفاده میکنیم و می خوایم بازی کنیم با یه پروفایل که نمیشه.
باید جدا باششه که هرکی مرحله خودشو بره.
مرسی

a.z.p.z
21-11-2009, 21:42
دقیقا حامد جان قبل از این موضوع من همیشه با خودم فکر میکردم که ایا Ghost همون gaz باشه یا به عبارتی همون روح gaz باشه
بنظرم یه ارتباطی باید بین ان ها باشه ولی اگه به فرض خیلی کم بگیریم که این همون مرحوم gaz باشه که زاخائف با گلوله ای که تو سرش زد کشتش باز تو این سری هم کشته شد ... !!! ... البته باز باید منتظر موند چون به این راحتی از شخصیت ghost دل نمیکنند و ماجراهایی برای این کاراکتر در اینده اتفاق خواهد افتاد !!! ...

farshid2345678
21-11-2009, 22:10
سلام من بازی call of 6 رو میخوام نصب کنم شماره سریال میخواد چکار کنم؟مرسی

*ARSENAL*
21-11-2009, 22:42
با سلام
از دوستان تو فروم خواهشن هرکی میتونه فایلی به نام mp_playlists.ff موجود تو فولدر zone/english رو یه جایی آپ کنه که البته اگه حجمش زیاد نیست چون که حجمش واسه ما صفر هست و تویه مرحله پایانی هم با ارور disk read error مواجه میشم که باز پچ مورد نظر رو ریختم باز درست نشد در ضمن بازی هم 3 dvd هست ممنون میشم آگه جواب بدین:10:

amirpers
21-11-2009, 23:32
عجب جنایتیه این اول مرحل فرودگاه !!!!!!!!!!!!!!!
واقعا که آدم کشن این آمریکاییها.

ehsan_iace
21-11-2009, 23:56
با سلام
از دوستان تو فروم خواهشن هرکی میتونه فایلی به نام mp_playlists.ff موجود تو فولدر zone/english رو یه جایی آپ کنه که البته اگه حجمش زیاد نیست چون که حجمش واسه ما صفر هست و تویه مرحله پایانی هم با ارور disk read error مواجه میشم که باز پچ مورد نظر رو ریختم باز درست نشد در ضمن بازی هم 3 dvd هست ممنون میشم آگه جواب بدین:10:

برای من هم صفر کیلوبایت است ولی بازی با سه دیسک درست کار می‌دهد
به خاطر حجم صفر نتوانستم جایی آپلود کنم!

Samira.P
22-11-2009, 00:01
من دو دیسکش رو دارم بچه ها ...... مشکلی هم نداره !!!

Mohammad King
22-11-2009, 00:05
سلام

بازی را خریدم.

خیلی با نسخه ی قبلش متفاوته.

عالیه:20::8:

Layken
22-11-2009, 00:09
عجب جنایتیه این اول مرحل فرودگاه !!!!!!!!!!!!!!!
واقعا که آدم کشن این آمریکاییها.
فک کنم شما از داستان بی اطلاع باشی...یا واقعا مانند دولت روسیه باور کردی که کار دولت امریکاست.

MILIN3M
22-11-2009, 00:39
اقا یه سوال این کاپیتان پرایس زندس؟؟؟ اگه زندس تو کدوم قسمت معلوم میشه؟؟

شخصیتی که ما باش بازی میکنیم کیه و چی کارس؟

Layken
22-11-2009, 01:03
اقا یه سوال این کاپیتان پرایس زندس؟؟؟ اگه زندس تو کدوم قسمت معلوم میشه؟؟

شخصیتی که ما باش بازی میکنیم کیه و چی کارس؟
عزیز بازیو ادامه بده پرایس خودش میاد عجله نکن.
ما هر بار در هر قسمت با یک شخصیت متفاوت بازی میکنیم.
که در نقد دوستان هم کامل توضیح داده شده بود.
Roch..Mactavish...remeniz.....

ardavan_2008
22-11-2009, 01:16
من هم بلاخره تموم کردم اما تنها مرحله هایی که خیلی هیجان داشت با کاپیتان پرایس بود مخصوصا زمانی که GOOD یا تحسین می کرد:31: بازی بدی نبود اما یزره داستاناش ناملموس بود گیج کننده بود ...

البته باز باید منتظر موند چون به این راحتی از شخصیت ghost دل نمیکنند و ماجراهایی برای این کاراکتر در اینده اتفاق خواهد افتاد !!! ...

موافقم ...امکان داره فقط بدنش سوخته باشه و هنوز زنده باشه:27:

resident_evil
22-11-2009, 02:51
اين افراد ما چرا مثل هويج ميمونن ؟! يارو ميره تو دل دشمن بعد يوهو ميبيني داره برميگرده يا مثلا يكي از افراد دشمن پشت ميله ها كاور گرفته بود اينا نميتونستن بزننش ! فقط ميله هارو ميزدن ! آخرش خودم يكي زدم تو سرش .
اما هرچي ميرم جلوتر بازي جذاب تر ميشه ! خيلي عالي ساختنش . يه سري صحنه هاش فوق العادن ! موزيك بازي هم كه خيلي زيباست .
انشاالله خدا قسمت كنه سريع تر نسخه PS3 رو بگيريم بريزيم آنلاين كه دلمون لك زده .

nokia_sisx
22-11-2009, 05:07
سلام خدمت همه
من نمیدونم تعریف دوستان از عالی و این حرفها چیه
به نظر بنده مزایای بازی اینها هستند
بازی اول شخص داستاندار زیبا و خوب
طراحی جنگ و قرار دادن کاربر در اون فضای بحرانی این واقعا جزو محاسن اصلی بازی هست
جذب کاربر برای ادامه بازی
گرافیک هم در شب عالی کار شده مخصوصا مرحله آخر در باران واقعا رفلکس ها روی سطوح عالی کار شدند
تنوع سلاح
ولی معایب اصلی بازی
از نظر فیریکی حتی 1 درصد با سری قبلش فرق نکرده
منظور از فیزیک بازی مثلا تیر زدن تیر خوردن
به دشمن تیر میزنی انقدر مصنوعی هست که اصلا اون حس مرگ رو نمیده جنازه وقتی میفته رو زمین انگا اصلا حجمی ندارد قشنگ از روش رد میشیم تیر هم بهش میزنیم هیچ تاثیری ندارد این واقعا ضعف بازیه
انفجارهای واقعا مسخره یعنی واقعا افتضاح بعد از 5 سال هنوز با اون موتور قدرتمند نتونستند یه انفجاری ایجاد کنند که حداقل به واقعیت نزدیک باشه بازوکا ور میداریم میزنیم 10 متری خودمون انگار تیر از کلاش در کردیم نه افکتی نه هیچی واقعا انفجار های فوق مسخره ای داره
هوش مصنوعی فوق پایین همیاران ما که اصلا انگار تو بازی نیستند 20 نفر با گروه حمله میکنیم تا شما خودت دست به کار نشی دو سه نفر هم یارانت نمیتونند بکشند
طراحی کوها زمین و ... بصورت عکس و HUD در اون مرحله برفی مشخص بود که اصل کوها فوق مصنوعی هستند

بعضی ها دیدم این بازی را با GTA IV مقایسه میکنند که واقعا این بازی هیچ حرفی برای گفتن در مقابل همچین بازی عظیمی رو ندارد تازه اون بازی برای 1 سال پیش بود و واقعا روی فیزیک بازی کار کرده بودند به تمام نقاط بدن افراد تیر اندازی که میکردید یک عکس العمل داشتند وقتی جنازه ای رو زمین بود حجم داشت وقتی از روشون رد میشدید حس میکردید یکی زیر پاتونه و یا وقتی با ماشین میزدید یه ادمی را واقعا عالی طراحی کردند و همچنین وقتی با اجسام مختلف داخل اب میفتید واقعا اون حس عالی رو به شما میداد
اصلا به نظر من این بازی در اون حدی نبود که بخواهیم عالی بنامیش فقط یه سری موارد بهش اضافه شده بود از سری قبل تا الان وگرنه هیچ
البته این نظر شخصی من هست

a.z.p.z
22-11-2009, 06:30
بله دوست من شما 100 درصد درست میگی مثلا دوستان گفتن انفجارات یا اتش گرفتن یه درخت مثل یه ترقه بازی میمونه و خیلی مصنوعی هست و انگار از قبل رندر شده این تصاویر ...
از نظر فیزیک هم که اصلا جای بحثی نیست که بسیار ضعیف عمل کرده و علاوه بر فیزیک و اینکه ادما انگار حجمی ندارن یارو یه دفعه دستش میره تو لباسش یا تو تتنش من این صحنه رو تو قسمت اموزشی دیدم خوب ما انتظار خیلی بیشتری داشتیم .
حتی از لحاظ داستان هم در سطح خیلی عالی قرار نداشت و خیلی جاها داستان هم گنگ بود و هم بد طراحی شده بود ..
در کل بازی خیلی خوبی هست ولی توقع ما خیلی بهتر بود که IW این کارو نکرد ...

Yi Yi
22-11-2009, 07:32
بعضی ها دیدم این بازی را با GTA IV مقایسه میکنند که واقعا این بازی هیچ حرفی برای گفتن در مقابل همچین بازی عظیمی رو ندارد
تو این تایپیک تا اون جا که یادمه، کسی این 2 بازی رو مقایسه نکرده. چرا که سبک و ژانر این دو بازی بسیار متفاوته. مقایسه ای که شده بود، مقایسه ی فروش بازی بود.
با فیزیک هم موافقم. GTA IV با استفاده از Euphoria engine سطح توقع گیمرها رو بسیار بالا برده. تو اکثر بازی ها انیمیشن هایی از قبل رندر شده و محدود، برای به تصویر کشیدن صحنه ی تیرخوردن، افتادن انسان بر روی زمین، تصادف با یک انسان و ... وجود داره. ولی در GTA IV این صحنه ها از قبل ساخته نشده، بلکه بوسیله ی CPU در لحظه خلق میشه، به این خاطر هر بار انیمیشن تازه ای دیده میشه. در تعجبم که چرا بازی های بیشتری از این موتور فیزیک برای پردازش انیمیشن های برخورد( هر برخوردی) استفاده نمی کنند؟ به خاطر هزینه ی بالای حق استفاده از موتور ؟ به خاطر مشکلات فنی ؟ به خاطر تنبلی؟!

USB
22-11-2009, 11:13
من توی مرحله زیر دریایی گیر کردم چطوری از پله های زیر دریایی برم پایین وقتی میرم یهویی از بالا میافتم پایین مخم متلاشی میشه و میمیرم
با چه کلید هایی برم پایین از پله ها

بابک خرم دین
22-11-2009, 11:59
برای من هم صفر کیلوبایت است ولی بازی با سه دیسک درست کار می‌دهد
به خاطر حجم صفر نتوانستم جایی آپلود کنم!

مال من 33kb بود
گذاشتم برای داونلود

kotlet110
22-11-2009, 12:02
اصلا لازم نیست بری توی زیر دریایی !!! اون کار کاپتان پرایسه . تو باید بری روی اون ساختمونه پهلوی بقیه جلوی نیروهای مهاجمی که میان رو بگیری . تو خود بازی کاملا مشخصه .

بابک خرم دین
22-11-2009, 12:03
من توی مرحله زیر دریایی گیر کردم چطوری از پله های زیر دریایی برم پایین وقتی میرم یهویی از بالا میافتم پایین مخم متلاشی میشه و میمیرم
با چه کلید هایی برم پایین از پله ها

اگه منظورت مرحله برفی هست باید عرض کنم اصلا نمی خواد بری تو زیر دریایی
تو فقط حواست به دشمن باشه و همه رو بکش. آبجکتیوت هم defen هست.کاپیتان پرایس خودش میره دنبال کار های خنثی سازی بمب.
این همه آدم براش کشتم.این همه کشته شدم.حیف نون آخر نتونست بمب رو خنثی کنه.:31:

ramin1988
22-11-2009, 12:23
دوستان بلاخره با عوض کردن ویندوزم تونستم مشکل دایریکس رو حل کنم ....

ولی حالا بعد از مرحله 1 از بازی میپره بیرون disk read error

2 رو بیخیال شدم مرحله 3 رو رد کردم و حالا مرحله 4 بازم disk read error

ضمنا بازی 4 دی و دی هست ...

Optimus Prime
22-11-2009, 13:16
اگه منظورت مرحله برفی هست باید عرض کنم اصلا نمی خواد بری تو زیر دریایی
تو فقط حواست به دشمن باشه و همه رو بکش. آبجکتیوت هم defen هست.کاپیتان پرایس خودش میره دنبال کار های خنثی سازی بمب.
این همه آدم براش کشتم.این همه کشته شدم.حیف نون آخر نتونست بمب رو خنثی کنه.:31:
Price عمدا اون موشک اتمی به طرف Washington DC شلیک کرد تا با بوجود آوردن EMP بتونه جلوی روس هارو بگیره.

playstation 3
22-11-2009, 14:01
دوستان منم بازی رو تموم کردم امتیازات من از 10 به بازی:
گرافیک آسمان:3/10
گرافیک زمینه:8/10
گیم پلی:10/10
موزیک:10/10
داستان:8/10

Hunter lord
22-11-2009, 15:46
سلام دوستان

من هرچی روی پچ کلیک می کنم بالا نمیاد .

خواهش می کنم یکی از دوستان فایل هایی رو که پچ می ریزه رو برام آپلود کنه . :19:

روی 4shared لطفا

grand theft auto
22-11-2009, 17:04
میشه یکی بمن بگه چجوری میشه پروفایل ساخت؟

H M R 0 0 7
22-11-2009, 18:11
بعضی ها دیدم این بازی را با GTA IV مقایسه میکنند که واقعا این بازی هیچ حرفی برای گفتن در مقابل همچین بازی عظیمی رو ندارد تازه اون بازی برای 1 سال پیش بود و واقعا روی فیزیک بازی کار کرده بودند به تمام نقاط بدن افراد تیر اندازی که میکردید یک عکس العمل داشتند وقتی جنازه ای رو زمین بود حجم داشت وقتی از روشون رد میشدید حس میکردید یکی زیر پاتونه و یا وقتی با ماشین میزدید یه ادمی را واقعا عالی طراحی کردند و همچنین وقتی با اجسام مختلف داخل اب میفتید واقعا اون حس عالی رو به شما میداد
اصلا به نظر من این بازی در اون حدی نبود که بخواهیم عالی بنامیش فقط یه سری موارد بهش اضافه شده بود از سری قبل تا الان وگرنه هیچ
البته این نظر شخصی من هست
با این وجود GTA هیچ وقت نتوست صحنه های همانند صحنه های جذاب و سینامتیکی که در کل بازی  COD هست رو به بازیکن نشون بده

صحنه های که در مرحله دوم(مرحله برفی) دییده شد
صحنه های که در مرحله نجات کاپتان پرایس دیده شد
صحنه هایی که در مرحله یک مونده به آخر دیده شد
صحنه های سینماتیک آخر بازی  
صحنه های کشتن مخفیانه
و یا اینکه وقتی یکی از هم تیمی هات تیر میخوره و میمیره نا خوداگاه دلت براش میسوزه(البته همه اینجوری نیستن)
و کلی مراحل و صحنه های های جذاب و مبتکرانه که البته خیلی از این صحنه ها با بازی کردن در درجه سختی بالا به دل آدم میچسبه

ایناست که ندای وظیفه رو یک بازی جذاب و معروف  میکنه نه فیزیک بازیش

من که بازی پیدا نکردم که اینجوری حس جنگ رو به بازیکن بده 

و  البته این نظر شخصی من هست

m64m64
22-11-2009, 18:36
دوستان پچی اومده که بشه بازی رو مولتی پلیر بازی کنی؟

miladddd
22-11-2009, 18:49
سلام
بالاخره بازی تموم شد
در یک کلام عالی بود
امتیاز نهایی من به بازی 9.4
گیم پلی 9.5
داستان 9.5
گرافیک 9
صدا گذاری 9.6

من داستان کاملو که تو پست یک بود خوندم
ولی یه جاشو نفهمیدم
تکلیف ماکارو چی شد، زنده موند؟ چرا؟!

Kreatos
22-11-2009, 19:07
خيلي ضد حال كه ادم نصف بيشتر بازي رو رفته باشه و كاملا توي حس بازي رفته باشه ولي نتونه بازيرو تمموم كنه .......

كسي تو اين ارور جواب واضح بده وقتي وارد يكي از مرحلها ميشم دوتا اررور ميده

يكي مينويسه directx error ديگري مينويسه error creat 2d texor faild بعدش چنتا عدد پچ هم دانلود كردم وتو همون جايي كه بايد ميريختم درست نصب كردم ولي باز هم اين دو ارروررو ميده خواهشا كمك:41::41::41:

راستي هرجي برنامه توي سيدي بود به درستي نصب كردم

Layken
22-11-2009, 19:42
من داستان کاملو که تو پست یک بود خوندم
ولی یه جاشو نفهمیدم
تکلیف ماکارو چی شد، زنده موند؟ چرا؟!
اگه خدا بخواد نسخه بعدی

resident_evil
22-11-2009, 20:16
خيلي كوتاه تر از اون چيزي بود كه فكر ميكدم اما پايان فوق العاده اي داشت . در كل خيلي بازي خوبي بود .

nokia_sisx
22-11-2009, 21:28
با این وجود GTA هیچ وقت نتوست صحنه های همانند صحنه های جذاب و سینامتیکی که در کل بازی COD هست رو به بازیکن نشون بده

صحنه های کشتن مخفیانه
و یا اینکه وقتی یکی از هم تیمی هات تیر میخوره و میمیره نا خوداگاه دلت براش میسوزه(البته همه اینجوری نیستن)
و کلی مراحل و صحنه های های جذاب و مبتکرانه که البته خیلی از این صحنه ها با بازی کردن در درجه سختی بالا به دل آدم میچسبه

ایناست که ندای وظیفه رو یک بازی جذاب و معروف میکنه نه فیزیک بازیش

من که بازی پیدا نکردم که اینجوری حس جنگ رو به بازیکن بده

صحنه های کشتن مخفیانه
اینا همش به همون گیم پلی مربوط میشه عزیز و این بازی در گیم پلی واقعا خوب عمل کرده سریع و خوش دست هست. ولی حیف نیست یه دشمن رو مثلا با آر پی چی بکشی و یا با یه نارنج هیچ فرقی نکنه حیف نیست یه انفجار خوب تو بازی ببینیم حیف نیست وقتی یارات باهاتان هیچ حرکت مثبتی انجام نمیدن؟
این هم خیلی خنده داره مثلا دشمن رو که نصف جون میکنید با یه تیر و میفته رو زمین برید تیر رو هر جای بدنش بزنید حرکت از قبل رندر شده واسه خودش انجام میده اصلا اهمیت نمیده کجاش بزنید هر جا بزنید همون حرکته

نه فیزیک بازیش
واقعا اگر گیمر قدیمی باشید این حرف از شما بعیده چطور میگید فیزیک بازی تاثیری در بهتر شدن بازی نداره من 100 درصد مخالفم و مطمینم خیلی هم با من موافقند من کال اف رو از اولین سریش تا الان بازی کردم و روی فیزیکش واقعا خیلی خیلی کم محلی کردند و دلیلش رو هم من نمیدونم چرا امیدوارم تو سری بعدی بهتر بشه

من که بازی پیدا نکردم که اینجوری حس جنگ رو به بازیکن بدهاینو که خوده من هم گفتم

آخه عزیز این دو بازی در سبک هم نیستند من چند نفر رو در جاهایی دیدم که این دو تارو مقایسه کردند
بخاطر اینکه این سبک بازی ها روتین هستند یعنی یه مرحله ای شروع میشه و یه جا تموم میشه
ولی جی تی ای این نیست شما خودت میتونی صحنه های جذاب خلق کنید
اصلا به نظرم در حدی نیست که بشه با GTA مقایسش کرد نه اون فضا رو داره نه اون فیزیک رو
انفجارهایی که در GTA رخ میده واقعا به حدی طبیعی هست که نمیشه حتی 1 درصد با این بازی مقایسه بشه
در مورد هم تیمی نمیدونم منظورتون از دلسوزی چیه ولی صحنه هایی مثل اون صحنه ای که منو و قوست را اتش زدن و اینجور صحنه ها را اگر نمیساختند مطمینا هیچ حرفی برای گفتن نداشت شما سری قبل این بازی رو بگیرید از هیچ نظر با این سری متفاوت نبود به غیر از همون مواردی که گفتم
در ضمن یکی از معایب بازی کم بودنشه یعنی چی من متوجه نمیشم 12 گیگ بازی هست کلا 5 ساعت طول نمیکشه واقعا مسخرست نمیدونم این 12 گیگ رو کجا حروم کردند

hadi h
22-11-2009, 21:35
خيلي ضد حال كه ادم نصف بيشتر بازي رو رفته باشه و كاملا توي حس بازي رفته باشه ولي نتونه بازيرو تمموم كنه .......

كسي تو اين ارور جواب واضح بده وقتي وارد يكي از مرحلها ميشم دوتا اررور ميده

يكي مينويسه directx error ديگري مينويسه error creat 2d texor faild بعدش چنتا عدد پچ هم دانلود كردم وتو همون جايي كه بايد ميريختم درست نصب كردم ولي باز هم اين دو ارروررو ميده خواهشا كمك:41::41::41:

راستي هرجي برنامه توي سيدي بود به درستي نصب كردم

اگه واست امکان داره یه بار ویندوز رو عوض کن و کارت گرافیک رو هم آپدیت کن بعد آخرین directx رو بریز ترجیحا ورژن 9 (اگه تو دی وی دی هست همون رو بریز)

سونامی
22-11-2009, 21:42
منم تموم کردم ولی خیلی کم بود نسخه بعدب کی میاد ؟

kortol
22-11-2009, 22:09
بازی توپی بود .ولی خوب می شد بهتر از این هم باشه .........
زمان بازی کم بود .........یعنی این بازی رو من در حالت آسون در عرض5 ساعت تموم کردم.......... بعدم کاشکی ازون صحنه های مرحله یکی به آخر بازی توش بیشتر بود و همچنین اون مرحله که تو یه فرودگاه مخروبه هستن و باید از دسته همه فرار کنن سوار اون جیپ بشن ..آخه جنگ خالی که دیگه زیاد حال نمیده یکم شلوغ بازی توش می کردن ........هرج و مرج بیشتر.....آدم های عادی توش کم بود مخصوصا تو برزیل......

CATALONIA
22-11-2009, 22:19
به نظر من یکی از نکات خوب بازی برای بعضی ها مثله من همین زمان کم بازی بود 
به چند دلیل :
1- بعضی ها مثله من شاید وقت زیاد بازی کردن نداشته باشن
2- یک بازی کم و خوب بهتر از یک بازی طولانی و خسته کننده است
  3- اینطوری عطش گیمر ها رو برای نسخه ی بعد بازی بیشتر میکنه 
4-افرادی بیشتری می تونن بازی رو تموم کنن (پیرو نکته 1 )

don mohsen
22-11-2009, 22:19
يك چيزي كه من از اولين نسخه كال اف ديدم هميشه ما بايد دستور بگيريم و بعد كاپيتان بگه كجا بريم...
چرا نميشد ما و كاپيتان گروه رو رهبري كنيم؟كه خيلي دوست دارم در نسخه بعدي باشه.
من كه هنوز وقت نكردم اين بازي رو بگيرم.من تا حالا كالاف 1 و 2 و 4 و 5 رو تموم كردم ولي كال اف 3 و 6 رو بازي نكردم فكر كال اف 3 رو گذاشتم كنار دي:

mehdy.z
22-11-2009, 22:37
يك چيزي كه من از اولين نسخه كال اف ديدم هميشه ما بايد دستور بگيريم و بعد كاپيتان بگه كجا بريم...
چرا نميشد ما و كاپيتان گروه رو رهبري كنيم؟كه خيلي دوست دارم در نسخه بعدي باشه.

چون در بازیهای کاملا خطی مثل سری COD شما نمی تونید مسیر حرکت تیم رو مشخص کنید و بازی در یه مسیر کاملا مشخص هست...

Xx Hossein xX
22-11-2009, 23:48
سلام ...
اگه ممکنه آخرین کرک بازی که هیچ مشکلی نداره رو برام بزارید .....
چطوری میتونم این بازی آنلاین بازی کنم !؟

ممنون

xfati
23-11-2009, 00:37
سلام اقا یه جایی تو بازی میومد بیرون که با یه پچ درستش کردم حالا رفتم اونجایی که سوار قایقم و و بعدش میره تو هلیکوپتر و رفیقم منفجرش میکنه ولی همون جا باز میاد بیرون اعصابم رو بهم ریخته یکی هست جواب منو بده لطفا هر جی فایل دارید و بدید من خودم چند تا گرفتم اجرا نشد باز مال من 4 دی وی دی هست

ardavan_2008
23-11-2009, 01:18
این INtel...چی هست که اون زیر سمت چپ مینویسه؟

Farzad_p30
23-11-2009, 08:36
سلام
من 1 سوال دارم که نمیدونم کسی به این مشکل برخورده یا نه
من بازی رو با 4 DVD نصب کردم
ولی وقتی به آخر بازی رسیدم و با چاقو اونی که داشت دوستم رو میزد رو زدم و بعد نوشته ها اومد
ظاهرا بازی تموم شده و فقط میشه رفت تو یک موزه و اونجا هم هیچ کاری نمیشه کرد. ولی تو منو اصلی بازی نوشته 50 درصد.
آیا این پایان بازیه؟ یا بازم میشه ادامه داد؟

S A A M
23-11-2009, 11:02
سلام
من 1 سوال دارم که نمیدونم کسی به این مشکل برخورده یا نه
من بازی رو با 4 DVD نصب کردم
ولی وقتی به آخر بازی رسیدم و با چاقو اونی که داشت دوستم رو میزد رو زدم و بعد نوشته ها اومد
ظاهرا بازی تموم شده و فقط میشه رفت تو یک موزه و اونجا هم هیچ کاری نمیشه کرد. ولی تو منو اصلی بازی نوشته 50 درصد.
آیا این پایان بازیه؟ یا بازم میشه ادامه داد؟
برای به اتمام رساندن قسمت کمپینگ بازی باید در هر مرحله چند نوت بوک پیدا کنید! اگه همش را پیدا کنید این قسمت 100 درصد میشه!

am
23-11-2009, 12:14
برای به اتمام رساندن قسمت کمپینگ بازی باید در هر مرحله چند نوت بوک پیدا کنید! اگه همش را پیدا کنید این قسمت 100 درصد میشه!

آقا بعد موزه هم ادامه داره؟؟؟ مال من اونجا بیرون میپره!!!

S A A M
23-11-2009, 12:18
آقا بعد موزه هم ادامه داره؟؟؟ مال من اونجا بیرون میپره!!!
نه دیگه بازی به اتمام میرسه!

Yi Yi
23-11-2009, 13:21
به نظر من یکی از نکات خوب بازی برای بعضی ها مثله من همین زمان کم بازی بود
به چند دلیل :
1- بعضی ها مثله من شاید وقت زیاد بازی کردن نداشته باشن
2- یک بازی کم و خوب بهتر از یک بازی طولانی و خسته کننده است
3- اینطوری عطش گیمر ها رو برای نسخه ی بعد بازی بیشتر میکنه
4-افرادی بیشتری می تونن بازی رو تموم کنن (پیرو نکته 1 )
با این استدلال بهتر بود، IW قسمت MultiPlayer رو هم حذف می کرد!
قرار نیست که یک بازی حتما در کمتر از یک روز به پایان برسه. بازی قراره وقت های فراغت رو پر کنه. اون هایی که مثل شما وقت فراغت کمی دارند، بالطبع دیرتر یک بازی نسبتا طولانی رو باید تموم کنند. اگر MW2 طولانی تر بود. آیا شما نمی تونستید بازیش کنید؟ مطمئنا می تونستید، فقط دیرتر از کسانی که اوقات فراغت بیشتری دارند، تمومش می کردید.

esnforce
23-11-2009, 15:03
سلام دوستان
من 45 تا اینتل رو پیدا کردم به امید اینکه بتونم تو بازی رمز بزنم ولی هیچ آپشنی اضافه نشد
کسی میدونه قضیه چیه
براش رمز تقلب اومده؟

vendee
23-11-2009, 15:19
من بازی رو تموم کردم.ولی نفهمیدم داستانش چی شد:دی.اون شخصیت اصلی داستان همون که از اول بازی باهاش بازی میکردیم اون همونجا که اتیشش زدن مرد؟؟؟ وکسی دیگه اومد جاش؟؟

Masoud King
23-11-2009, 15:44
من بازی رو تموم کردم.ولی نفهمیدم داستانش چی شد.اون شخصیت اصلی داستان همون که از اول بازی باهاش بازی میکردیم اون همونجا که اتیشش زدن مرد؟؟؟ وکسی دیگه اومد جاش؟؟
کلا شما تو بازی در نقش چندین نفر بازی میکنین و کاراکتر خاصی ندارین!
واسه همین دو جا کاراکترتون کشته میشه!!
داستان بازی هم تو پست اول تاپیک هستش!

Quantic
23-11-2009, 16:14
تو لودينگ Disk Read Error بده ايراد از چيه ؟

dsa
23-11-2009, 16:50
آقا كمك ، من بازي تازه خريدم ولي همون اولين مرحله وقتي داره لود ميشه ( اون نوار سفيده داره پر ميشه) ميگه :

iw4sp.exe stop working

بعد هم از بازي ميپره بيرون.

چي كار كنم؟؟؟؟؟؟

Optimus Prime
23-11-2009, 17:21
یک مسئله جالب یادم رفته بود بگم. زمانی که شما باید با Flare ها سبز رنگ به نیروی هوایی علامت بازپس گیری کاخ سفید بدید شخصی که جلوی شما این Flare ها سبز رنگ روشن می کنه اسمش Pvt. Alavi هست ! فامیل یکی از ایرانیان تیم ساخت همین بازی.

123list
23-11-2009, 17:25
من امروز این بازی گرفتم و دارم بازی میکنم گرافیک بازی واقعا بالاست اما خشونت بازی هم خیلی زیاد است و فقط انگشت ادم باید روی ماشه باید باشه :32::devil:

click_dez
23-11-2009, 17:32
درباره داستان باید بگم یه شاهکار
مخصوصا از اون قسمت کار جنرال شفرد به بعد

PS2PS2PS2
23-11-2009, 18:23
ما كه پچ گرفتيم كار نكرد..................

pedram_sad
23-11-2009, 18:33
من امروز این بازی گرفتم و دارم بازی میکنم گرافیک بازی واقعا بالاست اما خشونت بازی هم خیلی زیاد است و فقط انگشت ادم باید روی ماشه باید باشه :32::devil:
بی خیال بابا :31:
شماها بازی های که سر دم دار title خشونت هست رو اصلا امتحان کردین ؟

Leon-117
23-11-2009, 18:39
یک مسئله جالب یادم رفته بود بگم. زمانی که شما باید با Flare ها سبز رنگ به نیروی هوایی علامت بازپس گیری کاخ سفید بدید شخصی که جلوی شما این Flare ها سبز رنگ روشن می کنه اسمش Pvt. Alavi هست ! فامیل یکی از ایرانیان تیم ساخت همین بازی.
بله اسم كامل اون شخص هم محمد علوي هست كه اول بازي اسمش هست با آخرش.
اسم بعضي شخصيت ها هم از روي بعضي از اسم هاي سازنده هاست
مثلا shepherd فاميليه يكي از سازنده هاست.

2299
23-11-2009, 21:39
سلام عزیزان :دی این بازییی که من گرفتم یهو وسط بازی میپره بیرون بعد که پچ رو دانلود کردم میخوام نصب کنم این ارور رو میده چی کار کنم ؟

grand theft auto
23-11-2009, 22:03
چرا بازی اینقدر باگ داره؟برای شما هم همینجوریه؟؟ حالمو گرفته اساسی،تیر از در و دیوار رد میشه،به یه نفر تیر زدم سر و ته شد!! بعد پرت شد هوا!!! کله یکیشون تو دیوار گیر کرده بود!برای برداشتن بعضی آیتم ها باید دقیقا روشون وایسی وگرنه نمیشه(قبلا اینجوری نبود)یه نفر از پشت دیوار منو کشت! و...
من قبلا کال آف مدرن وارفار و 5 رو بازی کرده بودم،هیچکدوم اینجوری نبودن،چرا اینجوریه؟؟

hector2000
23-11-2009, 22:33
با سلام
دوستان من در یک مرحله ای گیر کردم و امیدوارم که کمکم کنید
من در مرحله ای گیر کردم که در امریکا کشت و کشتاره و من به جایی رسیدم که یک هواپیپمای ترابری روی یک خونه سقوط کرده و ما وارد اون خونه میشیم و در طبقبه دوم در یک اتاقی یک مردی روی زمین افتاده و به ظاهر خودکشی کرده و من کیفش را که روی زمین افتاده را بر می دارم و دیگه نمیبدونم چیکار کنم .وقتی تب را میزنم میگه ماموریت تموم شده ولی فرماندم میگه یک تعدادی عکس بگیرم و دنبال یک چیزی بنام intel بگردم
اصلا هم معلوم نیست کجا باید برم چون نویگیتور هیچ جا را نشون نمیده
واقعا موندم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
ممنونم

sir payman
23-11-2009, 22:33
چرا بازی اینقدر باگ داره؟برای شما هم همینجوریه؟؟ حالمو گرفته اساسی،تیر از در و دیوار رد میشه،به یه نفر تیر زدم سر و ته شد!! بعد پرت شد هوا!!! کله یکیشون تو دیوار گیر کرده بود!برای برداشتن بعضی آیتم ها باید دقیقا روشون وایسی وگرنه نمیشه(قبلا اینجوری نبود)یه نفر از پشت دیوار منو کشت! و...
من قبلا کال آف مدرن وارفار و 5 رو بازی کرده بودم،هیچکدوم اینجوری نبودن،چرا اینجوریه؟؟
باگ داره ولی نه در این حد که شما میگید.

ardavan_2008
23-11-2009, 23:27
این INtel...چی هست که اون زیر سمت چپ مینویسه؟

MILIN3M
23-11-2009, 23:38
یه انتقادم از نظر من اینه که مثلا تو سری مدال اف هانر کشتن دشمن به نظرم واقعی تر از سری کال هست..با گیم بلی کار ندارما..........توی کال سری باید ادم بکشی تا نمیری.فرصت نمیشه اصلا به مرحله دقت کنی...سری تموم میشه

A.Fire
23-11-2009, 23:56
با سلام.

این بازی 4 تا DVDیه یا 3 تا؟
اینجا کسی هست که از تجریش خریده باشه؟

Layken
24-11-2009, 00:01
4 تا هم تو بازار هست 3 تا هم هست تو بازار هیچ تفاوتی هم با هم ندارند..بعضی مواقع 4 تا مورد دار میشه.
ولی کمتر 3 dvdمشکل خورده

mohammadaliarmin
24-11-2009, 00:06
بلاخره تموم شد بسیار عالی بود واقعا منتقدین در حقش ظلم کردن

H M R 0 0 7
24-11-2009, 08:35
اینا همش به همون گیم پلی مربوط میشه عزیز و این بازی در گیم پلی واقعا خوب عمل کرده سریع و خوش دست هست. ولی حیف نیست یه دشمن رو مثلا با آر پی چی بکشی و یا با یه نارنج هیچ فرقی نکنه حیف نیست یه انفجار خوب تو بازی ببینیم حیف نیست وقتی یارات باهاتان هیچ حرکت مثبتی انجام نمیدن؟
این هم خیلی خنده داره مثلا دشمن رو که نصف جون میکنید با یه تیر و میفته رو زمین برید تیر رو هر جای بدنش بزنید حرکت از قبل رندر شده واسه خودش انجام میده اصلا اهمیت نمیده کجاش بزنید هر جا بزنید همون حرکته

واقعا اگر گیمر قدیمی باشید این حرف از شما بعیده چطور میگید فیزیک بازی تاثیری در بهتر شدن بازی نداره من 100 درصد مخالفم و مطمینم خیلی هم با من موافقند من کال اف رو از اولین سریش تا الان بازی کردم و روی فیزیکش واقعا خیلی خیلی کم محلی کردند و دلیلش رو هم من نمیدونم چرا امیدوارم تو سری بعدی بهتر بشه
اینو که خوده من هم گفتم

آخه عزیز این دو بازی در سبک هم نیستند من چند نفر رو در جاهایی دیدم که این دو تارو مقایسه کردند
بخاطر اینکه این سبک بازی ها روتین هستند یعنی یه مرحله ای شروع میشه و یه جا تموم میشه
ولی جی تی ای این نیست شما خودت میتونی صحنه های جذاب خلق کنید
اصلا به نظرم در حدی نیست که بشه با GTA مقایسش کرد نه اون فضا رو داره نه اون فیزیک رو
انفجارهایی که در GTA رخ میده واقعا به حدی طبیعی هست که نمیشه حتی 1 درصد با این بازی مقایسه بشه
در مورد هم تیمی نمیدونم منظورتون از دلسوزی چیه ولی صحنه هایی مثل اون صحنه ای که منو و قوست را اتش زدن و اینجور صحنه ها را اگر نمیساختند مطمینا هیچ حرفی برای گفتن نداشت شما سری قبل این بازی رو بگیرید از هیچ نظر با این سری متفاوت نبود به غیر از همون مواردی که گفتم
در ضمن یکی از معایب بازی کم بودنشه یعنی چی من متوجه نمیشم 12 گیگ بازی هست کلا 5 ساعت طول نمیکشه واقعا مسخرست نمیدونم این 12 گیگ رو کجا حروم کردند

خوب اینایی که شما گفتید هم همش بر میگرده به گرافیک بازی

قرار نیست همه بازی ها با گرافیک (منظورم تمام مشخصات گرافمی از جمله فیزیک بازی) GTA برابر باشن
خودتون هم گفتید و همه هم گفتند این بازی اصلا نباید با GTA مقایسه بشه چون 2 بازی کاملا متفاوت از هم هستند
و تنها نقطه مشترکشون اینه که توی انجمن بازی P30World جزو 2 بازی استیکی (مهم شده) هستند

من نگفتم فیزیک تاثیر نداره ولی به اون حد نیست که بخواد یک بازی رو از آسمون به زمین بکشه
خیلی از بازی ها معروف تا همین چند سال پیش و حتی الا هستند که روی فیزیکشون یا کار نشده یا خیلی کم کار شده

و البته یکی از نقاط قوت COD روان بودن بازی هست و سازگاری با سیستم های ضعیف تر و قبول دارم گرافیکش نسبت به نسخه قبل تفاوت محسوسی نکرده.

در کل بهتر بگذریم از این مقایسه.

حرکت از قبل رندر شده واسه خودش انجام میده
راسی اونا از پیش رنده شده نیست ، از پیش تعریف شده هستش

ramin1988
24-11-2009, 11:08
تو لودينگ Disk Read Error بده ايراد از چيه ؟

منم همین ایراد رو دارم ولی کسی نمیدونه ....

ali_ranger22
24-11-2009, 12:12
پچ برای حل مشکل Disk Read Error در پست اول قرار داده شده !

esnforce
24-11-2009, 12:24
سلام دوستان
من 45 تا اینتل رو پیدا کردم به امید اینکه بتونم تو بازی رمز بزنم ولی هیچ آپشنی اضافه نشد
کسی میدونه قضیه چیه
براش رمز تقلب اومده؟

کسی نظری نداره؟؟

ardavan_2008
24-11-2009, 12:36
بچه ها این اینتل ها چیه که پایین صفحه می یاد؟از کجا باید پیدا کنیم؟

havas_1980
24-11-2009, 12:44
سلام دوستان
کسی میدونه قضیه چیه
براش رمز تقلب اومده؟دیگه عین بازی قبلی Cheat باز نمیشه. این کار تاثیرش برای کنسول هاست. (اچیومنت ها)

بچه ها این اینتل ها چیه که پایین صفحه می یاد؟از کجا باید پیدا کنیم؟
اینتل ها همون لپ تاب های پخش شده تو بازیه که 45 مورده. (نسبت به بازی قبلی 15 مورد بیشتره)

ramin1988
24-11-2009, 13:00
پچ برای حل مشکل Disk Read Error در پست اول قرار داده شده !

نبود ...........

ardavan_2008
24-11-2009, 14:05
اینتل ها همون لپ تاب های پخش شده تو بازیه که 45 مورده. (نسبت به بازی قبلی 15 مورد بیشتره)

اونوقت چطور میشه پیداشون کرد؟بعد باید چطور ورشون داشت؟

grand theft auto
24-11-2009, 14:11
باگ داره ولی نه در این حد که شما میگید.
برای من متاسفانه در همین حده،نمیدونم چرا این بلاها همش سر من میاد.

havas_1980
24-11-2009, 14:41
اونوقت چطور میشه پیداشون کرد؟بعد باید چطور ورشون داشت؟
خب! اینا حکم آیتم های مخفی رو دارن, گوشه کناره های هر مرحله هستن و با کلید F باید برداشته بشن.

برای مثال این تنها لپ تابیه که در مرحله اول یعنی S.S.D.S باید پیداش کنین.

برای من متاسفانه در همین حده،نمیدونم چرا این بلاها همش سر من میاد.ایراداتی که خود من به چشم دیدم در مراحل برزیل و واشنگتن دیده شد; دشمنی رو که مثلا بالای پشت بومه می زنین. هنگام سقوط بین زمین و هوا ثابت می مونه! یا در مرحله واشنگتن نارنجکی به طرف یارم پرت شد. نتیجش این شد که طرف کله پا بین زمین و هوا موند!

نظرم بر اینه که این ایرادات به خاطر کرک بازی باید باشه. واقعا بعیده سازنده ها اینطور باگهایی رو ندیده باشن!

Retired User
24-11-2009, 15:04
سلام

این ارور واسه چیه و باید چه جوری درستش کنم؟

ممنون میشم سریع بگید

a.z.p.z
24-11-2009, 15:15
موقع اجرای این بازی این ارور رو میده ؟..
اگه اره مشکل معروف فایل .dll هست که تو سایر بازی ها دیده شده که باید فایل مربوطه رو دانلود کنید ...

grand theft auto
24-11-2009, 16:08
ایراداتی که خود من به چشم دیدم در مراحل برزیل و واشنگتن دیده شد; دشمنی رو که مثلا بالای پشت بومه می زنین. هنگام سقوط بین زمین و هوا ثابت می مونه! یا در مرحله واشنگتن نارنجکی به طرف یارم پرت شد. نتیجش این شد که طرف کله پا بین زمین و هوا موند!

نظرم بر اینه که این ایرادات به خاطر کرک بازی باید باشه. واقعا بعیده سازنده ها اینطور باگهایی رو ندیده باشن! __________________
من اطلاعاتم کمه،میشه یکی توضیح بده کرک چجوری باعث مشکل در بازی میشه؟
راستی مشکل منم همینه،همش کله پا میشن!

CATALONIA
24-11-2009, 16:31
من بازی رو پریروز تموم کردم ولی نتونستم بیام پست بدم
بازی بسیار زیبا و عالی کار شده بود و از نظر داستان هم بسیار خوب بود
فقط به نظر من بیشتر از این ها میتونستن داستان رو ادامه بدن و بقیه ی داستان
رو کمتر به سری های بعد منتقل کنن
در کل بعد از چند سال بعد از crysis warhead یه بازی عالی بازی کردیم

ardavan_2008
24-11-2009, 16:51
خب! اینا حکم آیتم های مخفی رو دارن, گوشه کناره های هر مرحله هستن و با کلید F باید برداشته بشن.

جمع کردن اونا به چه دردی می خوره؟(چیکار می تونیم کنیم باهاشون)؟نقشه ی مکانهای لپتاپ ها نیست؟

ایراداتی که خود من به چشم دیدم در مراحل برزیل و واشنگتن دیده شد; دشمنی رو که مثلا بالای پشت بومه می زنین. هنگام سقوط بین زمین و هوا ثابت می مونه! یا در مرحله واشنگتن نارنجکی به طرف یارم پرت شد. نتیجش این شد که طرف کله پا بین زمین و هوا موند!

نظرم بر اینه که این ایرادات به خاطر کرک بازی باید باشه. واقعا بعیده سازنده ها اینطور باگهایی رو ندیده باشن!

موافقم چون برای من همچین چیزی اتفاق نیفتاد البته 1،2بار فقط دیدم...

miladddd
24-11-2009, 17:12
نسخه pc کد تقلب داره؟
چجوری باید استفاده کرد؟

Xx Hossein xX
24-11-2009, 19:00
سلام

این ارور واسه چیه و باید چه جوری درستش کنم؟

ممنون میشم سریع بگید

دانلود dll steam

a.z.p.z
24-11-2009, 19:20
من اطلاعاتم کمه،میشه یکی توضیح بده کرک چجوری باعث مشکل در بازی میشه؟
راستی مشکل منم همینه،همش کله پا میشن!

دوست من کرک شما چی هست ؟ ... خوب بله وقتی که میخوان قفل بازی رو بشکنن و هک بکنن برای اینکه اگه بخوان همینجوری منتشرش کنند بازی اجرا نمیشه برای همین گروه های کرکینگ میان کرک های مربوط به فلان بازی رو میسازند تا بازی بدون مشکل ایجاد بشه در اصل کرک از بين بردن محدوديت نرم افزار مورد نظر ميباشد تا بتونید از تمام امکانات برنامه و بازی بدون مشکل استفاده کنید حال کرکی که مشکل داشته باشه ممکنه مشکلاتی در بازی ایجاد کنه و نمیشه باهاش از تمام امکانات به نحو احسنت استفاده کرد .
کرک هم میتوونه خود فایل .exe بازی باشه که Razor 1911 که من دارم به این شکل هست ...
سوال بود بگو:10:

grand theft auto
24-11-2009, 20:08
دوست من کرک شما چی هست ؟ ... خوب بله وقتی که میخوان قفل بازی رو بشکنن و هک بکنن برای اینکه اگه بخوان همینجوری منتشرش کنند بازی اجرا نمیشه برای همین گروه های کرکینگ میان کرک های مربوط به فلان بازی رو میسازند تا بازی بدون مشکل ایجاد بشه در اصل کرک از بين بردن محدوديت نرم افزار مورد نظر ميباشد تا بتونید از تمام امکانات برنامه و بازی بدون مشکل استفاده کنید حال کرکی که مشکل داشته باشه ممکنه مشکلاتی در بازی ایجاد کنه و نمیشه باهاش از تمام امکانات به نحو احسنت استفاده کرد .
کرک هم میتوونه خود فایل .exe بازی باشه که Razor 1911 که من دارم به این شکل هست ...
سوال بود بگو:10:

ممنون.
من میدونم کرک چیه و برای چی میسازنش،اما نمیدونم وقتی می خوان قفل بازی رو بشکنن و بدون محدودیتش کنن چکار میکنن که بازی مشکل پیدا میکنه؟؟ مثلا باگ پیش میاد یا ...

کرک و هم نمیدونم چیه،تو محل نصب گشتم ندیدم.

ArashNAM
24-11-2009, 20:16
من بازی رو پریروز تموم کردم ولی نتونستم بیام پست بدم

مگه هر کی بازی رو تمام کنه باید بیاد پست بده /؟؟؟؟

mh.attari
24-11-2009, 20:18
بله عزیزم این قانون رفقای گلم توp30 هست اینجا ما همه یک خانواده هستیم :31:

ArashNAM
24-11-2009, 20:54
بله عزیزم این قانون رفقای گلم توp30 هست اینجا ما همه یک خانواده هستیم :31:
خوب پس من هم یه یک هفته ای هست تمام کردم الان هم دارم دوباره این بار روی درجه اخر میرم تا بازی رو 100% کنم

Yi Yi
24-11-2009, 21:03
بله عزیزم این قانون رفقای گلم توp30 هست اینجا ما همه یک خانواده هستیم
قانونی در جهت افزایش اسپم.

CATALONIA
24-11-2009, 21:33

کاش به بقیه ی پست من هم دقت میکردی 

حالا اگه ناراحت شدی بگو تا ویرایشش کنم پاکش کنم 

CATALONIA
24-11-2009, 21:54
سری اول سلاح های Call of Duty: Modern Warfare 2

Assault Rifles

M4A1

FAMAS

SCAR-H
TAR-21

FAL

M16A4

ACR

F2000

AK-47

EHHASSATNI
24-11-2009, 22:15
ّبه شخصه خیلی علاقه به P90 دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا شاید باور نکنید اما احساس میکنم خیلی خوش دسته !!!

mh.attari
24-11-2009, 22:59
قانونی در جهت افزایش اسپم.
البته همگان را شامل میشود نه :27:

entezaei
24-11-2009, 23:52
سلام دوستان.
می خواستم بپرسم توی MW2 نمی شه به دو طرف خم شد و نگاه انداخت؟ می دونید چه حرکتی رو میگم؟ همین که کنار یک در، پشت دیوار بایستیم و با دکمه های E و Q به بغل خم بشویم و تیراندازی کنیم. این قابلیت تو CD5 و MW1 بود و خیلی هم به نظرم را دست بود. الان تو این نسخه هر چی تنظیمات رو نگاه می کنم همچین قابلیتی رو پیدا نمی کنم. چرا؟

ali_disslove
25-11-2009, 01:26
یکی از دوستام یه modern warfare به من داده یه 10 روزه بازیش خیلیییییی قشنگه میخواستم بپرسم از کجا میشه فهمید این 1 هست یا 2؟جعبه نداشت توی بازی هم حرفی از 2 نزده میشه راهنمایی کنید ؟

مثلا مرحله اولش چه جوری شروع میشه یا .....؟

hobgoblin
25-11-2009, 08:07
دوستان من وقتي دارم بازي مي كنم يه موقع هايي طرفي كه كنترلشو دارم اتوماتيك بدون اينكه من بخوام حركت مي كنه و چپو راست ميره فقط من اين مشكلو دارم يا مال خود بازيه؟؟؟؟

جوي استيك هم به سيستمم وصل نيست

امير موسر
25-11-2009, 09:51
سلام ! سیوهای بازی کجاست تو ویندوز 7 !؟ میخوام ویندوز عوض کنم و یه کپی ازشون داشته باشم !

ممنون !

esnforce
25-11-2009, 11:18
سلام ! سیوهای بازی کجاست تو ویندوز 7 !؟ میخوام ویندوز عوض کنم و یه کپی ازشون داشته باشم !

ممنون !

تو همون درایوی که بازی رو نصب کردی و احتمالا با تعویض ویندوز پاک نمیشن
X:\Call of Duty Modern Warfare 2\players\save

elenor2
25-11-2009, 12:18
بابا من خيلي وقته تمومش كردم!!!

ehsan_iace
25-11-2009, 12:19
یک عکس یادگاری :

Leon-117
25-11-2009, 12:24
یکی از دوستام یه modern warfare به من داده یه 10 روزه بازیش خیلیییییی قشنگه میخواستم بپرسم از کجا میشه فهمید این 1 هست یا 2؟جعبه نداشت توی بازی هم حرفی از 2 نزده میشه راهنمایی کنید ؟

مثلا مرحله اولش چه جوری شروع میشه یا .....؟
اول اينكه بازي شما چندتا دي وي ديه؟اگه 2تاس mw1 هست اگه نه2.مرحله اول 2 توي يه صحرا توي افغانستان هست كه اردوگاه امريكايي هاست اما مرحله1 نسخه1 اول تو يه جايي هستين كه اول بايد يك اسلحه مسلسل رو بردارين و يه شخصي به اسم gas هم راهنماييتون ميكنه.:10:

meysad
25-11-2009, 13:12
این بازی دیروز از به دستم رسید . نسخه سایت بود خیلی هم راحت نصب شد .
خوشحالم که پرایس زنده است . این امریکا هم که دشمن گیر نمیاره گیر میده به روسیه و متحدینش . فکر کنم نسخه بعدیش تو همین اطراف تهران باشه :31:

ardavan_2008
25-11-2009, 13:30
یه سوال اون که نوشته ادامه درSpecial OPS ...منظور ادامه ی بازیه یا یه چی دیگه؟

CATALONIA
25-11-2009, 14:11
سری دوم اسلحه های Call of Duty: Modern Warfare 2

Sub Machine Guns

MP5K

UMP45

P90

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@0_mall/ggimport/cabinet/gun03/p-90.jpg

Mini-Uzi

CATALONIA
25-11-2009, 14:24
سری سوم اسلحه های Call of Duty: Modern Warfare 2

Light Machine Guns

L86 LSW

RPD

MG4

AUG HBAR

M240

CATALONIA
25-11-2009, 15:36
سری چهارم اسلحه های Call of Duty: Modern Warfare 2

Sniper Rifles

Intervention

Barrett .50 Cal

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](20mm).jpg

WA2000

M21 EBR

Machine Pistols

PP2000

G18

TMP

sir payman
25-11-2009, 15:51
بازی خیلی خوبی بود ولی فکر میکنم انتظارمون از بازی بیشتر از این حرفها بود

CATALONIA
25-11-2009, 15:53
سری پنجم اسلحه های Call of Duty: Modern Warfare 2

Shotguns

SPAS-12

AA-12

Striker

Ranger

M1014

Model 1887

Handguns

USP .45

M9

Desert Eagle

CATALONIA
25-11-2009, 16:02
سری ششم اسلحه هایCall of Duty: Modern Warfare 2 

Launchers

AT4-HS

Stinger

Javelin

RPG-7 x 2

CATALONIA
25-11-2009, 16:11
این ها هم تجهیزات موجود در Call of Duty: Modern Warfare 2

Equipment

Frag

Throwing Knife

Claymore

C4

Riot Shield

Layken
25-11-2009, 16:52
جالب ترین موضوع این بازی برای خود من اینه که در همون
پیش نمایش بسیار زیبای بازی که روی کره زمین خاطرات نسخه قبل رو مرور میکنه و از همه مهمتر این که نوار سبز رنگ بسیار زیبایی کل زمین رو احاطه میکنه ..که واقعا نشانگر سبز بودن . و یک رنگی همه در دنیا است..
سبز باشید

entezaei
25-11-2009, 18:14
سلام دوستان.
می خواستم بپرسم توی MW2 نمی شه به دو طرف خم شد و نگاه انداخت؟ می دونید چه حرکتی رو میگم؟ همین که کنار یک در، پشت دیوار بایستیم و با دکمه های E و Q به بغل خم بشویم و تیراندازی کنیم. این قابلیت تو CD5 و MW1 بود و خیلی هم به نظرم را دست بود. الان تو این نسخه هر چی تنظیمات رو نگاه می کنم همچین قابلیتی رو پیدا نمی کنم. چرا؟

دوستانی که بازی رو تموم کردن یعنی هیچ کدوم نمی تونند کمکی بکنند؟ یعنی این قابلیت اصلاً مهم نبود توی بازیشون؟

ali_disslove
25-11-2009, 19:08
مرحله اول من اینه که منو رفیقم رو گرفتند توی کلبه بعد رفیقم یه تف میندازه توی روی طرفی که ما رو بسته یارو هم مکشتش بعد میاد که منو بکشه نیروهای ما میرسه و همشونو میکشند و بازی از اینجا شروع میشه که در ساحل یه دریا بازی شروع میشه
حالا این مودرن وار 1 هست یا 2؟؟؟؟؟

راستی تو لودینگ بازی هم حرف از تروریست های ژاپنی زده میشه

irancity
25-11-2009, 19:11
با سلام

من بازی رو از یکی از سایتای خارجی دون کردم.وقتی می خوام بازی رو نصب کنم یه برنامه ای به نام steam رو نصب می کنه بعد هم اون رو آپدیت می کنه بعد ازم می خواد که یه اکانت بسازم.بعد از اینکه اکانت ساختم یه صفحه باز می شه که ازم سریال نامبر می خواد.در حالی که هیچ کس توی اون سایت که من فایل رو دانلود کرده بودم چیزی درباره سریال نامبر نگفته بود.شیوه نصبی هم که گفته بودند اصلا با اون چیزی که من دون کرده بودم هماهنگی نداشت.چون اونا گفته بودند که وقتی که فایلا رو مونت کردی و روی نصب کلیک کردی می ره واسه نصب بعد هم دی وی دی دوم رو می خواد ولی واسه من اصلا اینطوری نشد یعنی اصلا نرفت واسه نصب فقط steam رو نصب و آپدیت کرد و اکانت ساخت.بعد هم ازم سریال خواست.همین.

a.z.p.z
25-11-2009, 19:22
این مراحلی که طی کردید برای انلاین بازی کردن هست شما میخواهید این کارو انجام بدید ؟ ... باید تو تاپیک مخصوص انلاین بازی پست بدید دوست من ...

M A X I M U M
25-11-2009, 19:25
مرحله اول من اینه که منو رفیقم رو گرفتند توی کلبه بعد رفیقم یه تف میندازه توی روی طرفی که ما رو بسته یارو هم مکشتش بعد میاد که منو بکشه نیروهای ما میرسه و همشونو میکشند و بازی از اینجا شروع میشه که در ساحل یه دریا بازی شروع میشه
حالا این مودرن وار 1 هست یا 2؟؟؟؟؟

راستی تو لودینگ بازی هم حرف از تروریست های ژاپنی زده میشه

عزيز اين كه ميگي Modern Warfare نيست
اين Call Of Duty 5 هست و دليل اينكه ژاپني حرف ميزنن اينه كه دشمنات ژاپني هستن
فكر كنم اشتباهي خريدي بازيو
Call Of Duty Modern Warfare 2

a.z.p.z
25-11-2009, 19:28
والپیپر زیبا از soap:

اینم یه artwork :

irancity
25-11-2009, 20:00
این مراحلی که طی کردید برای انلاین بازی کردن هست شما میخواهید این کارو انجام بدید ؟ ... باید تو تاپیک مخصوص انلاین بازی پست بدید دوست من ...

من نمی خوام آنلاین بازی کنم.وقتی می خوام بازی رو نصب کنم این مراحل میاد.یعنی مرحله و راه دیگه ای واسه نصب بازی نیست و تنها راهش همینه.

K E Y H A N
25-11-2009, 20:02
سلام .

من یه مشکلی دارم .

وقتی بازی را اجرا میکنم اسلحه و دست من سیاهه !! اما بازی مشکلی نداره !!

متوجه منظورم شدین ؟ ( اول شخص بازی سیاهه )

esnforce
25-11-2009, 20:19
سلام .

من یه مشکلی دارم .

وقتی بازی را اجرا میکنم اسلحه و دست من سیاهه !! اما بازی مشکلی نداره !!

متوجه منظورم شدین ؟ ( اول شخص بازی سیاهه )

شاید بازی رو اشتباه خریدی آخه تو بازی فقط اسلحهت پیداست

esnforce
25-11-2009, 20:21

من یه تفنگ اسباب بازی داشتم با این مو نمیزد .حتی 1%

hamilton
25-11-2009, 21:28
دوستاني كه اين بازي را انجام داده اند راهنمايي كنند.من اين بازي را براي يكي از بستگان تهيه كردم.در مراحل اوليه بازي كه ظاهرا مرحله بالارفتن از كوه يخي و كولاكه,در قسمتي كه يكي از ياران نقش اول بازي محاصره شده از نقش اول بازي خواسته ميشه كه خودش را تسليم كنه.هر كاري ميكنه اون بابا را ميكشند.چكار بايد بكنه؟

kinder
25-11-2009, 21:45
دوستاني كه اين بازي را انجام داده اند راهنمايي كنند.من اين بازي را براي يكي از بستگان تهيه كردم.در مراحل اوليه بازي كه ظاهرا مرحله بالارفتن از كوه يخي و كولاكه,در قسمتي كه يكي از ياران نقش اول بازي محاصره شده از نقش اول بازي خواسته ميشه كه خودش را تسليم كنه.هر كاري ميكنه اون بابا را ميكشند.چكار بايد بكنه؟
اون جا نباید خودتون رو نشون بدید بعد از چند ثانیه خودش یه چاشنی بمب میگیره و باید بمب رو منفجر کنید و حواس اونا پرت میشه

hector2000
25-11-2009, 22:30
با سلام
من در مرحله ای گیر کردم که در امریکا کشت و کشتاره و من به جایی رسیدم که یک هواپیپمای ترابری روی یک خونه سقوط کرده و ما وارد اون خونه میشیم و در طبقبه دوم در یک اتاقی یک مردی روی زمین افتاده و به ظاهر خودکشی کرده و من کیفش را که روی زمین افتاده را بر می دارم و دیگه نمیبدونم چیکار کنم .وقتی تب را میزنم میگه ماموریت تموم شده ولی فرماندم میگه یک تعدادی عکس بگیرم و دنبال یک چیزی بنام intel بگردم
ممنونم

Layken
26-11-2009, 00:04
با سلام
ممنونم

شما میرید در اتاق بغلی یک کیف مانند دیگه هم هست اون رو بردارید..فک کنم میره..

aha2012
26-11-2009, 00:09
من میخوام این بازیو آنلاین بازی کنم. چیکار کنم؟
راهنمایی کنید؟
چه با garena چه با هر چیز دیگه .فقط میخوام آنلاین بازی کنم