ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Modern Warfare 2

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

ges1382
19-02-2010, 17:28
سلام
من این بازی محشر رو تموم کردم ولی وقتی میرم قسمت آمار بازی STAT , با اینکه بازی تموم شده ولی تو قسمت compagin نوشته 51% نمیدونم جریان چیه؟ یعنی جایی از بازی مونده که من بازی نکردم یا چی؟:41:
من تو درجه ساده بازی کردم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

damn
19-02-2010, 18:38
من تو هاردند تموم کردم زده 75 درصد
احتمالا باید برای 100 درصد شدن تو وترن تموم کنی

=
آقا این مرحله موزه سرکاریه؟ من همه رو هم که می کشم باز زنده میشن؟

=

ترینر این بازی رو کسی می تونه بزاره ؟ ممنون
(ورژن بازی رو از کجا میشه فهمید؟؟)

A.M.D.D.E.V.I.L
19-02-2010, 19:05
نه من سخت ترين حالت ممکنو بازي کردم الان 89% نوشته بايد intel item ها رو هم پيدا کني

damn
19-02-2010, 19:13
اوپس
تموم شد
بهترین بازی بود که کرده بودم
از 4 هم بهتر بود هم از نظر داستانی هم از نظر روند بازی
شپارد عوضی،دلم سوخت وقتی روچ و گوست رو آتیش زد
فقط نفهمیدم چرا اینکارو کرد
یه جا گفتش که چندسال پیش 30هزارنفر از افرادش رو در یه چشم به هم زدن از دست داد و دنیا هیچ کاری نکرد
بعدشم نفهمیدم که ماکاروف چی شد و قصدش چی بود ازون کشتار روسیه
من فکر میکردم میخواد روسیه رو به جون آمریکا بندازه ولی یکی از بچه ها گفت هدف اصلیش این نبوده
رامیرز چی شد راستی؟
به خوبی و خوشی به زندگی خودش ادامه داد؟:دی
پایان بازی عالی بود
طبق معمول نیکلا با هلیپکش رسید و مارو بردش یه جای خوب:دی

از لحاظ گیم پلی از 4 بالاتر بود اما از لحاظ داستان اصلا داستان نداشت ... کلا میخواست بپره به روسیه و برزیل (اقتصاد نوظهوری تو قاره آمریکا که کم کم داره خطرناک میشه !)

هر جا رو هم که می خواست ترک کنه اول از نقشه ایران شروع میکرد دقت کردین؟؟!!!!:5:

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

نه من سخت ترين حالت ممکنو بازي کردم الان 89% نوشته بايد intel item ها رو هم پيدا کني
intel ها رو پیدا کنی چی کار میکنه ؟ اصلا کجا هست این لامصبا ؟ تو 4 خیلی دم دست بود الان من کلا 2 تا پیدا کردم

پ ن :

شما چجوری تو وترن زدی ؟ ترینر داشتی؟

تو اون مرحله که خودش پیشنهاد سختی رو میده تونستی به وترن برسی؟

Advanced Ali-001
19-02-2010, 19:51
سلام
من این بازی محشر رو تموم کردم ولی وقتی میرم قسمت آمار بازی STAT , با اینکه بازی تموم شده ولی تو قسمت compagin نوشته 51% نمیدونم جریان چیه؟ یعنی جایی از بازی مونده که من بازی نکردم یا چی؟:41:
من تو درجه ساده بازی کردم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

دوستمون راست میگن من هم با نرمال بازی کردم 61درصده مشکل از کجاس؟:19::19::19::19::19:

havas_1980
19-02-2010, 22:16
intel ها رو پیدا کنی چی کار میکنه ؟ اصلا کجا هست این لامصبا ؟ تو 4 خیلی دم دست بود الان من کلا 2 تا پیدا کردم ؟برای پی سی باز ها هیچ مزیتی نداره... فقط کنسول.

دوستمون راست میگن من هم با نرمال بازی کردم 61درصده مشکل از کجاس؟:19::19::19::19::19:بازی رو در سخت ترین درجه تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.

shahi-007
20-02-2010, 01:40
من وقتی قسمتی که توی واشنگتن هست رو تموم می کنم بازی می خواد قسمت جدید رو لود کنه یه دفعه می آد بیرون. مشکل کرک هست یا چیزه دیگه؟

damn
20-02-2010, 12:37
من وقتی قسمتی که توی واشنگتن هست رو تموم می کنم بازی می خواد قسمت جدید رو لود کنه یه دفعه می آد بیرون. مشکل کرک هست یا چیزه دیگه؟
یه کرک داره که باید بریزی

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

برای پی سی باز ها هیچ مزیتی نداره... فقط کنسول.

بازی رو در سخت ترین درجه تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.
ورژن بازی رو از کجا می تونم بفهمم؟

Advanced Ali-001
20-02-2010, 13:42

بازی رو در سخت ترین درجه تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.

ممنون از راهنماییاتون ولی این بازی مثل far cry نیست که الماسارو پیدا کنی تازه اونم اگه 221تا الماساشو پیدا کنی میتونی بری اسلحه خونه بترکونی ولی لپ تاپارو از کجا گیر بیاریم؟
راستی یه سوال تو اون مرحله که باید بالپ تاپ اون هوا پیماهرو کنترل کنی موشکارو بندازی رو سرشون من تا اومدم اولیشو باز کنم موشک بزنم یه دفعه لپ تاپو انداخت زمین داغون شد تو ش موندم چه کنم؟:41:

بردیا
20-02-2010, 15:20
مال من درصد بعد تموم شدن 85 هستش
بدون ترینر بازی کنید،کل لذت بازی به سختیش هستش

منظورش این بود من سی هزارتا ازدست دادم ولی شما شدین قهرمان (اول بازی یه عکس هم از مجسمه زاخایف نشون میده پایینش بروبچ SAS ایستادن)
رامیرز کدوم بود؟

رامیرز همون عضو رنجرای ارتش بود که توی واشنگتن دفاع میکرد جلوی روسا

دستم اومد،یه دور دیگه مکالمات مهم رو خوندم

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

دليل كشتار در فرودگاه توسط ماكارو كه يه تروريست و با گرفتن پول از كله گنده ها كار انجام ميده اينه كه ميخواد جنگ بين آمريكا و روسيه رو شروع كنه
اونجا ماكارو به يكي از نيروهاي آمريكايي رشوه ميده تا كمكش كنه همون شخصي كه شما كنترلش مي كنيد
بعد كشتار به آمبولانس مي رسيد و ماكارو شمارو مي كشه
در جيب اون شخص اطلاعات و آمارش هست كه آمريكاييه و اين بهانه اي ميشه براي نمايش خشم روسيه و حمله سرتاسري به آمريكا
بالاخره كشتن اون حمله آدم بي گانه تاواني هم داره

البته فکر کنم یه جور دیگه بودشپرد قبل شروع ماموریت به جوزف آلن درباره ماکاروف میگفت و آخرش هم گفت تو نمیدونی که چه هزینه ای کردیم تا تونستیم تو رو کنار اون قرار بدیم،این هزینه یه قطعه از وجود خودت هم هست،دلی چیزهایی که نجات میدی خیلی بزرگتر از چیزی هستش که از دست میدی(برای همکاری با ماکاروف توی فرودگاه)
ولی هیچ کدوم فکر نمیکردن که ماکاروف بخواد آخرش آلن رو بکشه که کشتار بیفته گردن آمریکاییا
میخواستن از طریق ماموریت فرودگاه به ماکاروف نزدیک بشن

damn
20-02-2010, 15:42
من بدون ترینر 2 بار بازی رو تموم کردم + انجام تمام ماموریت های تکی رو هم تموم کردم حالا ترینر می خوام !

shahi-007
20-02-2010, 19:21
می شه یکی لینکه کرک رو بذاره. مشکل اینه که این لینکا توی پست اول نیست (یا من ندیدم) و اینکه لغت کرک 3 حزفیه. نمی شه سرچش کرد! انگلیسی هم به جایی نرسیدم

syamak790
21-02-2010, 11:36
می شه یکی لینکه کرک رو بذاره. مشکل اینه که این لینکا توی پست اول نیست (یا من ندیدم) و اینکه لغت کرک 3 حزفیه. نمی شه سرچش کرد! انگلیسی هم به جایی نرسیدم

سلام
اگه منظور پچ هست بفرمایید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad King
21-02-2010, 12:39
سلام

یه سوالی داشتم ترینر این بازی چه کار میکنه؟!

*QWERT*
21-02-2010, 13:23
سلام

ترینر ها همیشه اینا رو دارن دیگه
infinite ammo
infinite health
infinite نارنجک:دی
و یه چیزای الکی دیگه که فقط بازی رو از اونچه که باس باشه دور میکنه.
جالب نیست

kortol
21-02-2010, 15:43
من بدون ترینر 2 بار بازی رو تموم کردم + انجام تمام ماموریت های تکی رو هم تموم کردم حالا ترینر می خوام !
.................................................. .................................................. .......

ترینر این بازی رو از اینجا می تونی دانلود کنی .......کاملا هم با نسخه ها سازگاره ....ویروسی هم نیست .تست شده ........... البته این ترینر برای PC هستش .......

شما اون یکی به آخری رو می تونی دانلود کنی

برای ایکس باکس و پلی استیشن هم می تونی بری اینجاها

موفق باشی

kortol
21-02-2010, 15:49
سلام

.................................................. ..............

با زدن دکمه های خاصی

جون شما تموم نمی شه
تیرهاتون تموم نمیشه
نارنجک های تون تموم نمیشه
نیازی به خشاب عوض کردن نیست و می تونید یه سره شلیک کنید حتی با آر پی چی

و یک سری آپشن های دیگه مثل زمان ، با یه تیر دشمنان رو کشتن ، نامرئی بودن در بازی ، و ...

این سایت هم کلا توی ار ترینر و سیو بازی هستش .

.........................................

xeNociDe
23-02-2010, 18:49
میگم اون مرحله No Russian که باید مردم رو بکشی بعد پلیسا میان چه ربطی به این بازی داره؟:13:

Advanced Ali-001
23-02-2010, 19:08
میگم اون مرحله No Russian که باید مردم رو بکشی بعد پلیسا میان چه ربطی به این بازی داره؟:13:

هرکی یه چیزی میگه دوست من یکی میگه که کار برزلی هاست یکی میگه کله گنده ها میخوان آمریکا و باروسیه رو به جون هم بندازن و............:46:

xeNociDe
23-02-2010, 19:16
من یک جا شنیدم که مال MW3 هست....ولی مطمئن نیستم ولی بازم یکی راهنمایی کنه!

بردیا
23-02-2010, 19:41
من یک جا شنیدم که مال MW3 هست....ولی مطمئن نیستم ولی بازم یکی راهنمایی کنه!

xeNociDe
24-02-2010, 16:22
آقا بردیا تشکر ... نمی دونستم قبلاً کسی در این باره بحث کرده بازم تشکر...

Advanced Ali-001
24-02-2010, 16:28
این آخرش چرا نمیشه از اون پرتگاهه فرار کرد؟ جزو داستان بازیه ؟

Torch Bearer
24-02-2010, 17:55
نمیشه فرار کرد.
مثل اخر 4 که نمیشد اون هلیکوپتر رو زد و اخرش همون پل رو میفرستاد رو هوا.

Bs_panzer
24-02-2010, 18:37

Steam اچیومنت میده... مزیتش اینه

xeNociDe
25-02-2010, 16:32
میگم نمیتونی آخرش چاقو رو به بک جای دیگه ی بدن جنرال شپارد بزنی ...؟
مثلاً شکمش!؟:31:

*QWERT*
25-02-2010, 16:41
مثلاً شکمش!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اصلا طرفش نگیر.خودش میره تو چشش.

بچه هل کدوم مرحله این باحاله.
مثلا اون نسخه 1 مرحله war pig خفن بود 1000 دفه میشد بری.حالا این چی؟
کی از کدوم مرحله خوشش میاد.
لطفا جواب بدید.:10:

xeNociDe
25-02-2010, 16:50

اون مرحله ای که اولش زیر آبی و مرحله بعدش Gulag مرجله اولش و اون مرحله Loose ends هم قشنگ بود که میکشتنت!
( تقریبا همش باحال بود دیگه!:31:)

$$Don Corleone$$
25-02-2010, 21:30
یه جوری mw1 دل نشین تر بود.شاید به خواطر داستانش بود. در مجموع mw1 بهتر بود و mw2 فقط چند تا از مرحله هاش فوق العاده بود.

Advanced Ali-001
25-02-2010, 23:11

از مرحله اون فرود گاهه خیلی خوشم اومد اون ماشینایی که روی برفا راه میرفتن خیلی هیجان داشت اون عالیه:46:

Alireza.M67
25-02-2010, 23:11
مثلاً شکمش!؟:31:

دوستان البته خودتون استادین ولی فقط جهت یاد آوری ، اگه میشه نوشته هایی که داستان بازی رو لو میده رو لطفا توی SPOILERS بذارید که کسایی که بازی رو تموم نکردن ضد حال نخورن .
ممنون .... :10:

xeNociDe
25-02-2010, 23:19
آقا شرمنده ... چشم از این به بعد!!!
[SPOILERS] چشم قربان!!![SPOILERS]

Lord007
01-03-2010, 00:07
گرافیک بازی خیلی خوب بود ولی انقد توی بازی همه چی شیر تو شیر بود که فرصتی برای لذت بردن از بازی گرافیک بالای بازی وجود نداشت.تازه خیلی از صحنه ها هم تاریک بودن و به سختی میشد چیزی دید.کلا اونطوری که تعریفشو می کردن نبود.

xeNociDe
01-03-2010, 14:48
سلام خدمت دوستان مجله گیم ایوفورمر چند هفته پیش داستان بازی Call of Duty :MW2 را به انگلیسی منشتر کرد و بنده حقیر این متن را ترجمه و اینجا قرار دادم امیدوارم لذت ببرید!
توصیه: کسانی که این بازی رو تموم نکردن نخونن چون باعث میشه که لذت بازی از بین بره!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جنگ های نو
"فقط برای رکورد"

پنج سال بعد از مرگ امران زاکائف به دست سروان مک تیویش PVT."Soap" Mac Tavish و مفقود شدن کاپتان پرایس Captain Price به علت مسائل منطقه ( خاور میانه ) و شرارت ارگانهای روسی و نیروهای ضد امریکایی جنگی در جهان با نام جنگ های نو Modern Warfare آغاز میشود...

در این راستا جنرال شپارد ( Gen.Shepard ) فرمانده کل نیروهای مسلح متحد امریکا که به عنوان جاسوس آمریکایی ها در انگلیس نیز فعالیت میکند!

شپارد پس از گرفتن افغانستان به وسیله نیروهای آمریکایی و دریافت اطلاعات محرمانه روس های سرگرد. لوپز CPL.Jozeph Allen را به عنوان جاسوس پیش افراد Makrov فردی که از روسیه متنفر و آزادی خواه نیروهای زاکائف هست, پس از قتل مردم در فرودگاه بین المللی روسیه سرگرد الن را شناسایی و او را به قتل میرساند جنرال شپارد ناراحت از این اقدام نیروی عملیاتی 141 را پس از جستوجو های بسیار به برزیل میفرستد و از آنجا منبع تامین مهمات ماکاروف "الخاندرو رویاس" Alejandro Rojas را شناسایی و دستگیر می کنند. ولی روهاس اعتراف نکرده و به دست کاپتان مک تیویش به قتل میرسد.

در همین حال آتش خشم روسیه به دلیل پیدا کردن افسر آمریکایی در بین افراد ماکاروف امریکا را علت قتل عام مردم در فرودگاه مسکو میداند به همین دلیل به آمریکا حمله می کند.

افراد کاپتان شپارد در آمریکا در حال دفاع از وطنشان هستند و شپارد برای اینکه به روسیه ثابت کند ماکاروف از انها نیست دستور پیدا کردن اورا می دهد... گروه عملیاتی 141 "Task Force 141" به تاجیکستان رفته و تمامی منطقه و زندانها را برای پیدا کردن و در صورت لزوم کشتن او میگردند که در بین گشتن زندان تاجیکستان کاپتان پرایس را که 5 سال در این زندان اسیر بوده را پیدا می کنند.

شپارد پس از شنیدن این موضوع :. دیگر اعتمادی به افراد 141 ندارد به همین علت آنها را برای دریافت اطلاعات محرمانه به دو کشور می فرستد...گروه 1 که افراد گروه تسک 141 به همراه Ghost , Roach به تاجیکستان می فرستد در آنجا پس از دریافت اطلاعات شپارد افراد باقیمانده از گروه را می کشد و در آخرین لحظات خبر خیانت شپارد به پرایس و مک تیویش میرسد.
شپارد پرایس و مک تیویش را جاسوس معرفی کرده و انان تحت تعقیب قرار می گیرند. اکنون نیروهای امریکا و روسیه در دستان شپارد هستند و همه به دنبال پرایس و مک تیویش می گردند انها در افغانستان برای کشتن شپارد اقدام می کندد و او را در تنگه ی ابو جهل واقع در شهر کابل گیر می اندازند و هلیکوپتر اورا سرنگون می کنند...پس از این حادثه کاپتان مک تیویش و کاپتان پرایس با سختی فراوان جنرال شپارد را می کشند و نیکولای از افراد کاپتان پرایس و مک تیویش شما ا از افغانستان به سوی ماموریت بعدی منتقل می کند...
منبع : مجله Gameinformer
مترجم متن فارسی: msaadat73

حتماً بخوانید![/COLOR]"]اگر دوست داشتید یک تشکر هم بزنید!!!:دی

nasrGod
01-03-2010, 19:19
مبخشيد يك سوال دارم هر چند ميدونم آماتور ولي با همين آماتوريش ما رو گير انداخته
من هر كاري ميكنم فول اسكرين نميشه و روي ويندوز اجرا ميشه از كجا بايد فول اسكرينش كنم با تشكر

xeNociDe
01-03-2010, 20:23
فکر کنم اگر ALT+Enterرو بزنید جواب بده!

Booseh_ye_Irani
02-03-2010, 01:54
آقا ما این بازی رو تموم کردیم و با چاقو مخ یارو رو پُکوندیم ولی می نویسه 50% بازی رو رفتی!
جریان چیه؟

havas_1980
02-03-2010, 02:13
آقا ما این بازی رو تموم کردیم و با چاقو مخ یارو رو پُکوندیم ولی می نویسه 50% بازی رو رفتی!
جریان چیه؟برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.

!@#$%^&*()
02-03-2010, 14:51
برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین
فکر کنم باید باید با vateran تموم کنیم ها: دی+پیدا کردن اینتل ها
آخه من هیچ اینتلی پیدا نکردم....ولی همه مراحل بجز 2 3تا رو با vateran رفتم شد 83%:eh:

Booseh_ye_Irani
02-03-2010, 16:02
برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.

فکر کنم باید باید با vateran تموم کنیم ها: دی+پیدا کردن اینتل ها
آخه من هیچ اینتلی پیدا نکردم....ولی همه مراحل بجز 2 3تا رو با vateran رفتم شد 83%:eh:
ها... که اینطور :13:
پس بازی تموم شده
من خیال کردم مراحلی رو رد نکردم
ممنون از راهنمایی تون دوستان :11:

xeNociDe
02-03-2010, 16:57
خبر خوش...من دارم یک پچ برای این بازی آماده میکنم که مطمئنن خوشتون میاد...
این تغیرات باعث تغییر اسلحه ها,لباس ها , ماموریت های جدید در مرحله Special Ops و ...
منتظر باشید:دی

xeNociDe
03-03-2010, 14:27
لینک دانلود برای پچی که در پست بالا بهتون گفتم:

دانلود کنید باحاله!

M A X I M U M
03-03-2010, 15:16
اينو خودت درست كردي !!!
جل الخالق !
اين پچ باعث تغييرات خنده داري تو بازي ميشه
واسه كسي كه چندين بار بازي رو تموم كرده و كسل شده توصيه ميشه

Advanced Ali-001
03-03-2010, 15:25
لینک دانلود برای پچی که در پست بالا بهتون گفتم:

دانلود کنید باحاله!

اگه بشه دانلود کرد عالیه:13:

xeNociDe
03-03-2010, 15:49
آقایون شرمنده مثل اینکه لینک خرابه اینم لینک درست!

راهنما:
پس از نصب فایل را درون پوشه miles قرار دهید...ممنون از جناب ALI HONDA که اعلام کردند!:دی

amirchifekkardi
03-03-2010, 16:51
اقا این لینک هم خرابه
یک سوال خراب نمی کنه بازی رو؟ یعنی مثلا مولتی رو خراب نمی کنه؟
گفتین spec ops داره اینا رو هم می شه 2 نفره بازی کرد؟؟

amirchifekkardi
03-03-2010, 16:57
فکر کنم اونا ی که می خوان این patch را بریزند بهتره که قبل از ریختن این patch فولدر miles رو کپی کنن هیچ تضمینی وجود نداره با این دست کاری ها قسمت های از بازی خراب نشه

mohsen14014
03-03-2010, 18:32
من یه مشکلی تو صدای بازی دارم . وقتی گزینه ی 5.1 را برای صدا انتخاب میکنم فقط صدا از اسپیکرهای جلو میاد . اسپیکرم CREATIVE T6060 و کارت صدام آنبورد و گرافیکم 8800GT . صدا از همه اسپیکرها نمیاد !!

بردیا
03-03-2010, 18:58
شپارد پس از گرفتن افغانستان به وسیله نیروهای آمریکایی و دریافت اطلاعات محرمانه روس های سرگرد. لوپز CPL.Wiliam Lopez را به عنوان جاسوس پیش افراد Makrov فردی که از روسیه متنفر و آزادی خواه نیروهای زاکائف هست

دوست عزیز اون کسی که شپرد فرستادش برای جاسوسی پیش ماکاروف جوزف آلن بودش نه ویلیام لوپز
کلا شخصیتی به نام ویلیام لوپز بین شخصیتای محوری MW2 وجود نداشت تا جایی که یادمه

xeNociDe
03-03-2010, 19:01
دوست عزیز اون کسی که شپرد فرستادش برای جاسوسی پیش ماکاروف جوزف آلن بودش نه ویلیام لوپز
کلا شخصیتی به نام ویلیام لوپز بین شخصیتای محوری MW2 وجود نداشت تا جایی که یادمه

شرمنده اشتباه لپی بود یک لحظه مثل اینکه تو ترجمه اشتباه کردم...!

ببخشید!

xeNociDe
03-03-2010, 19:18
به این عکس توجه کنید...

به نظر تقلبی میاد یا راست!
نکته: از بابت کیفیت شرمنده از این بهتر نشد!

mohsen14014
03-03-2010, 22:29
به این عکس توجه کنید...

یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
یعنی هنوز 2 تازه اومده ، 3 رو منتشر کردن ؟ خوب اینکه تقریبا محاله....

آقا کسی نبود جواب بده :
من یه مشکلی تو صدای بازی دارم . وقتی گزینه ی 5.1 را برای صدا انتخاب میکنم فقط صدا از اسپیکرهای جلو میاد . اسپیکرم CREATIVE T6060 و کارت صدام آنبورد و گرافیکم 8800GT . صدا از همه اسپیکرها نمیاد !!

$$Don Corleone$$
04-03-2010, 09:05
واو !! این عکسو از کجا اوردی اگه خبری درموردش داری بده.

shaaheen
04-03-2010, 10:18
به این عکس توجه کنید...

ايول چه زود واسش پك درس كردن.ولي فك نميكنم به اين زودي از خبري بشه :41:

xeNociDe
04-03-2010, 10:34
تو اینترنت که خبری نیست ولی این عکس خیلی زیاده باید صبر کنی ببینم مجله های خارجی چی نوشتند!

amirchifekkardi
04-03-2010, 10:53
به این عکس توجه کنید...

نه امکان نداره راست باشه چون COD 7 واگذار شده به یک شرکت دیگه که اسمش یه چیزی تو مایه های treyarch هست و موضوعش هم جنگ با vietnam هست

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

ساخا بازی در استریوی treyarch خواد بود .بازی در ویتنام است پس دگر با اصلحه های مدرن کاری ندارید….(کلاش و ام ۴) .
تا آنجایی که در خبرها آمده شخصیت اصلی بازی شخصی بنام فرانک بارنس است(frank barns) که در یکی از عملیاتهای مهم جنگ امریکا و ویتننام حضور داشته………..

دیگر شخصیتهای بازی تمام کسانی هستند که در این عملیات وجود داشته اند(بازی بدون کاپتان پرایس بازی نیست)
برای motion capture هم از حرفه ای ها استفاده خود شد(نه تنها برای شخصیت اصلی بلکه برای تمامی کاراکترهای بازی.
اینم قسمتی از این بازی خواستین منبع هم بگم

xeNociDe
04-03-2010, 10:53
نه امکان نداره راست باشه چون COD 7 واگذار شده به یک شرکت دیگه که اسمش یه چیزی تو مایه های teafan هست و موضوعش هم جنگ با vietnam هست

دوست عزیز بازی های ندای وظیفه:COD به دو دسته Modern Warfare و World Old Wars تقسیم شده و ما الان چیزی به نام Call of Duty 6 نداریم اسمش Call of Duty : MW2 هست پس ما راجع به نسخه ی بعدی صحبت نمی کنیم راجع به یک نسخه از بازی با این نام یعنی حتی ممکنه که نسخه 9 این سری بازی ها باشه...!:31:
موفق باشید!

amirchifekkardi
04-03-2010, 10:56
دوست عزیز بازی های ندای وظیفه:COD به دو دسته Modern Warfare و World Old Wars تقسیم شده و ما الان چیزی به نام Call of Duty 6 نداریم اسمش Call of Duty : MW2 هست پس ما راجع به نسخه ی بعدی صحبت نمی کنیم راجع به یک نسخه از بازی با این نام یعنی حتی ممکنه که نسخه 9 این سری بازی ها باشه...!:31:
موفق باشید!
موضوع اینه که یکم با عقل جور در نمیاد از الان دارن واسه 2 نسخه بعدی یا 3 نسخه بعدی قاب درست می کنن؟؟؟
نمی دونم واللا!!!!!!

xeNociDe
04-03-2010, 10:59
آقایون خبری درباره MW3 به دستم رسید تا 30 دقیقه آینده ترجمه اش میکنم میدم خدمتتون!!!:دی

amirchifekkardi
04-03-2010, 11:03
به این عکس توجه کنید...

او یه چیزی یکم به عکس دقت کنید... خیلی شبیه تیکه ی اول MW
2 هست همونجا که دو نفر بسکتبال بازی می کنند و ما هم داریم تمرین می کنیم!!!!

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

آقایون خبری درباره MW3 به دستم رسید تا 30 دقیقه آینده ترجمه اش میکنم میدم خدمتتون!!!:دی
بی صبرانه منتظر هستم. . . :8::8::8::8:

xeNociDe
04-03-2010, 11:03
راستی این تصویر هارو یک سایت به عنوان سکرین شات MW3 معرفی کرده!:18:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:

amirchifekkardi
04-03-2010, 11:34
راستی این تصویر هارو یک سایت به عنوان سکرین شات MW3 معرفی کرده!:18:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:
دقت دقت دقت
اینو قسمت تیر هاش شبیه MW 1 هست mini map هم همینطور فکر نمی کنم اینا راست باشه در ضمن این انگار multiplayer هست
هر چی فکر می کنم بیشتر به این مضوع پی می برم که این اصلا MW1 هست فقط multiplayer هست!!!!!!

Arrowtic
04-03-2010, 14:01
ModernWarfare 1 هستش.مطمئنم.مولتی پلیرشه.خودم تابستون بازی میکردم.

xeNociDe
04-03-2010, 14:41
مصاحبه یکی از سازندگان بازی های Call of Duty : MW2
با مجله Video Gamer

ما اصرار داریم که این بی نهایت اجتناب ناپذیر که "جنگ مدرن 3" ساخته نخواهد شد!
مدیر شرکت "اینفاینیتی" رابرت بولینگ در مصاحبه با شرکت "ویدئو گیمر" اعلام کرد: هیچ نسخه دیگری در کار نخواهد بود!
بهترین فروش برای این شرکت متعلق به بازی "جنگ مدرن 2" که در 10 نوامبر به بازار رفت است!
شرکت اکتیویسیون تمام تیم بازی سازی اش را برای این بازی به کار گرفت!
خبرنگار از رابرت بولینگ پرسید:" آیا چیزی به غیر از جنگ های مدرن ساخته خواهد شد.؟"
رابرت بولینگ گفت:"مردمی که اکنون به نو آوری در زمینه بازی ها نیاز دارند همچنان متقاضی ساخت نسخه بعدی آن هستند ولی شرکت ما به دلیل خستگی و هزینه بالای ساخت این بازی ساخت نسخه بعدی را به شرکت بازی سازی دیگری انتقال خواهد داد و این شرکت برای "جنگ مدرن 3" احتمالاً تا 3 سال آینده دست به هیچ کاری نخواهد زد و دو نسخه ی آینده ی این بازی را شرکت هایی به جز "اکتیویسیون و اینفاینیتی وارد" خواهد ساخت!
رابرت بولینگ ادامه داد:"این بازی چه از لخاظ کارگردانی و چه از لحاظ موضوع داستانی بسیار مورد نقد قرار گرفت و حتی برخی سیاست مداران را به شکایت از شرکت ما تحریک کرد به همین دلیل این شرکت تا اطلاع ثانوی و رفع اتهاماتی که برای این بازی به این شرکت وارد شده اجازه ساخت هیچگونه بازی از سری بازی های "ندای وظیفه" را نخواهد داشت!
گزارشگر "ویدئو گیمر": آیا شما به فکر ساخت بازی در این سبک با نامی دیگر نیستید؟
رابرت بولینگ:" ما هیچ بازی را نمی سازیم مگر آنکه آن بازی "جنگ مدرن 3 باشد!":18:
منبع: مجله ویدئو گیمر
ترجمه: محمد msaadat73

آقایون شرمنده ترجمه اش خوب نشد!!!:41:

amirchifekkardi
04-03-2010, 16:36
مصاحبه یکی از سازندگان بازی های Call of Duty : MW2
با مجله Video Gamer

ما اصرار داریم که این بی نهایت اجتناب ناپذیر که "جنگ مدرن 3" ساخته نخواهد شد!
مدیر شرکت "اینفاینیتی" رابرت بولینگ در مصاحبه با شرکت "ویدئو گیمر" اعلام کرد: هیچ نسخه دیگری در کار نخواهد بود!
بهترین فروش برای این شرکت متعلق به بازی "جنگ مدرن 2" که در 10 نوامبر به بازار رفت است!
شرکت اکتیویسیون تمام تیم بازی سازی اش را برای این بازی به کار گرفت!
خبرنگار از رابرت بولینگ پرسید:" آیا چیزی به غیر از جنگ های مدرن ساخته خواهد شد.؟"
رابرت بولینگ گفت:"مردمی که اکنون به نو آوری در زمینه بازی ها نیاز دارند همچنان متقاضی ساخت نسخه بعدی آن هستند ولی شرکت ما به دلیل خستگی و هزینه بالای ساخت این بازی ساخت نسخه بعدی را به شرکت بازی سازی دیگری انتقال خواهد داد و این شرکت برای "جنگ مدرن 3" احتمالاً تا 3 سال آینده دست به هیچ کاری نخواهد زد و دو نسخه ی آینده ی این بازی را شرکت هایی به جز "اکتیویسیون و اینفاینیتی وارد" خواهد ساخت!
رابرت بولینگ ادامه داد:"این بازی چه از لخاظ کارگردانی و چه از لحاظ موضوع داستانی بسیار مورد نقد قرار گرفت و حتی برخی سیاست مداران را به شکایت از شرکت ما تحریک کرد به همین دلیل این شرکت تا اطلاع ثانوی و رفع اتهاماتی که برای این بازی به این شرکت وارد شده اجازه ساخت هیچگونه بازی از سری بازی های "ندای وظیفه" را نخواهد داشت!
گزارشگر "ویدئو گیمر": آیا شما به فکر ساخت بازی در این سبک با نامی دیگر نیستید؟
رابرت بولینگ:" ما هیچ بازی را نمی سازیم مگر آنکه آن بازی "جنگ مدرن 3 باشد!":18:
منبع: مجله ویدئو گیمر
ترجمه: محمد msaadat73

آقایون شرمنده ترجمه اش خوب نشد!!!:41:
خوب که اینطور پس حالا حالا ها نمی یاد

R O O T
04-03-2010, 17:07

یه صحنه ی جالب تو بازی . شاید بعضی ها دیده باشن

xeNociDe
04-03-2010, 17:12
دقیقاً...
شما برو توی Cerdits و خیلی خوب نگاه کن...
توی سازندگان بازی اسمی رو پیدا میکنی به نام:
Reza Alavi
همچنین این اسم:
John Foley
این یعنی اسم هارو ازبین خودشون انتخاب کردند!

arashaga
05-03-2010, 12:26
اين بازي رو براي دانلود داريد تو سايت خودمون ؟

xeNociDe
05-03-2010, 13:22
اين بازي رو براي دانلود داريد تو سايت خودمون ؟

دانلود!!!:18:
میدونی حجمش چه قدره؟؟؟
تا بخوای دانلودش کنی عمرت تموم شده!!!

nasrGod
05-03-2010, 22:16
خسته نباشيد آدرس سيو اين بازي رو ميخواستم

R O O T
06-03-2010, 12:39
خسته نباشيد آدرس سيو اين بازي رو ميخواستم
برو به محل نصب بازی و پوشه ی players . اونجا سیوای بازی قرار میگیره

amirchifekkardi
06-03-2010, 14:55
کسی تونسته بدون نامردی تمام افراد توی میرحله ی museum رو بکشه؟ همو مر حله ای که بعد از تمیم کردن بازی باز می شه و اگه یه دکمه رو بزنی همه بهت هجوم می ارن! کسی همه رو زده؟

xeNociDe
06-03-2010, 15:01
کسی تونسته بدون نامردی تمام افراد توی میرحله ی museum رو بکشه؟ همو مر حله ای که بعد از تمیم کردن بازی باز می شه و اگه یه دکمه رو بزنی همه بهت هجوم می ارن! کسی همه رو زده؟

کجا..؟
یعنی کدوم دکمه؟؟؟:18:
مگه بهت حمله میکنن!؟

Little Sparrow
06-03-2010, 15:15
وقتی تو مرحله اخر و موزه دکمه ی قرمز میز جلویی رو فشار می دی همه ی افراد اتاق زنده میشن و میریزن سرت.
دوستان 3 اتاق وجود داره تو یکی تانک و جت و ... است که هیچی دو تا اتاق دیگه دو تا دکمه ی جدا داره.
من تونستم همه رو هم بکشم.البته اتاق به اتاق.دکمه ی اتاق اولو زدم بعد رفتم اتاق جت و... سپس هر یکی میومد تو یا با نارنجک یا با یه گلوله مینداختمش.برای اتاق دوم هم همینطور.اونایی هم که تو اتاق نمیومدند با نارنجک نوری کور و چاقو بهشون می شدم.
موفق باشید.

xeNociDe
06-03-2010, 15:55
ایول من رفتم چقدر جال کاپتان پرایس بهت حمله میکنه یک تیر میزنی...کشتن خودیا چه حالی داره:دی

amirchifekkardi
06-03-2010, 16:52
وقتی تو مرحله اخر و موزه دکمه ی قرمز میز جلویی رو فشار می دی همه ی افراد اتاق زنده میشن و میریزن سرت.
دوستان 3 اتاق وجود داره تو یکی تانک و جت و ... است که هیچی دو تا اتاق دیگه دو تا دکمه ی جدا داره.
من تونستم همه رو هم بکشم.البته اتاق به اتاق.دکمه ی اتاق اولو زدم بعد رفتم اتاق جت و... سپس هر یکی میومد تو یا با نارنجک یا با یه گلوله مینداختمش.برای اتاق دوم هم همینطور.اونایی هم که تو اتاق نمیومدند با نارنجک نوری کور و چاقو بهشون می شدم.
موفق باشید.
اره منم همین کارو کردم اما تموم نمی شدن نامرد ها بعضی ها هم رفتن اتاق 2 اون دکمه رو هم زدن
حالا اگه کسی همه رو زد چی می شه؟

xeNociDe
06-03-2010, 16:54
هیچی یک عکس برات میاد از دوستان MW2 که خیلی جالبه خواستی بگو برات آپ کنم!!!

amirchifekkardi
06-03-2010, 17:09
هیچی یک عکس برات میاد از دوستان MW2 که خیلی جالبه خواستی بگو برات آپ کنم!!!
همینجا بزار به همه بگو تشکر کنن

R O O T
07-03-2010, 12:36
من که رفتم همرو بکشم تو یه اتاق همرو کشتم تو اتاق بعدی با مسلسل همگیو زدم فقط دو سه نفر مونده بودن تا اومدم خشاب عوض کنم مردم

xeNociDe
07-03-2010, 14:55
یک جمله جالب که توی این بازی از زبان کاپتان پرایس گفته شد...
" مهم این نیست که بمیری ... مهم اینکه برای خدمت به وطنت بمیری"
خیلی حال کردم...

amirchifekkardi
07-03-2010, 15:13
یک جمله جالب که توی این بازی از زبان کاپتان پرایس گفته شد...
" مهم این نیست که بمیری ... مهم اینکه برای خدمت به وطنت بمیری"
خیلی حال کردم...
تازه می گه که از سگ متنفر هست اما سگ های russian در مقابل اون سگ ها که تو زندان مراقبش بودن مثل بچه گربه هستن

xeNociDe
07-03-2010, 16:20
میبینم که خیلی از این جملات دوست دارید پس حالا اینم چندتا از این جملات:

مرحله اول:
کاپتان شپارد: بلندشو مرد زندگی از مزگ آسون تره!!!
مرحله آخر:
کاپتان شپارد:5 سال پیش 300000 نفز ار سربازان در عراق مردند و جهان فقط مثل(...)نگاه کردند!
مرحله The easy day...was Yesterday:
کاپتان مک تیویش: کشتن مردم راحت تر از نگاه کردن به جنازه هاشونه!
Ghsot: اینا بمب نمیزارن که گروگان هارو بکشن...اینا گروگان هارو میکشن که بمب بزارن!:دی

موفق باشید!

R O O T
07-03-2010, 17:01
میبینم که خیلی از این جملات دوست دارید پس حالا اینم چندتا از این جملات:

مرحله اول:
کاپتان شپارد: بلندشو مرد زندگی از مزگ آسون تره!!!
مرحله آخر:
کاپتان شپارد:5 سال پیش 300000 نفز ار سربازان در عراق مردند و جهان فقط مثل(...)نگاه کردند!
مرحله The easy day...was Yesterday:
کاپتان مک تیویش: کشتن مردم راحت تر از نگاه کردن به جنازه هاشونه!
Ghsot: اینا بمب نمیزارن که گروگان هارو بکشن...اینا گروگان هارو میکشن که بمب بزارن!:دی

موفق باشید!

دستت درد نکنه جالب بود میشه یه چند تا جمله ی قشنگه دیگه از ghost بذاری

meysad
07-03-2010, 17:02
واقعآ زبان انگلیسی نه تنها نیاز است بلکه به جذاب تر شدن زندگی ما کمک هم میکنه . مثلآ همین بازی ها یا فیلمها .

ببخشید از این پست نامربوط :31:

xeNociDe
07-03-2010, 17:03
دستت درد نکنه جالب بود میشه یه چند تا جمله ی قشنگه دیگه از ghost بذاری

باید بازی رو دوباره برم ببینم جمله قشنگ چی گفته...
تا یک 8 ساعت دیگه براتون میزارم...

xeNociDe
07-03-2010, 18:15
جملات بیاد ماندنی:
Call of Duty : Modern Warfare 2
کاپتان مک تیویش:
بازگشت هر چقدر هم سخت باشه من برمیگردم...
Ghost:
اینجا مردن تنها راه زندگی کردنه!
فرار کنید موقول های جدید دارن میان...!
Makarov:
توجه کنید...هیچ روسی نباید باشه!!!
پیغامی وجود نداره...این پیغام هست!
این و بدونید که اونا هوای مارو دارن ( منظور پلیس هاست )
کاپتان شپارد:
سرگرد اینجا محل تولد (...) به نام زاکائف هست.!
Sgt.Folley:
میدونی دشمن های ما مثل وقتین که ملخ ها به مزرعه کندم حمله می کنند!!!
تنها راه زنده موندن مردنه(بر خلاف حرفی که Ghost زد!)
یک مکالمه جالب:
کاپتان پرایس اسلحه اش رو روبه ما گرفته کاپتان مک تیویش سر میرسد...
کاپتان مک تیویش:
اسلحه تو بنداز!
کاپتان پرایس:
صابون (Soap)
یکی از سربازان:
صابون دیگه کدوم خریه؟؟؟
روحGhsot:
کاپتان مک تیویش صابونه!

همیشه شاد باشید!!!

sir payman
07-03-2010, 18:32
کاپتان مک تیویش:
اسلحه تو بنداز!
کاپتان پرایس:
صابون (Soap)
یکی از سربازان:
صابون دیگه کدوم خریه؟؟؟
روحGhsot:
کاپتان مک تیویش صابونه!

همیشه شاد باشید!!!
این خر رو فکر کنم از خودت اضافه کردی:27::31: چون فقط میگه:
who's the soap.

xeNociDe
07-03-2010, 18:35
این خر رو فکر کنم از خودت اضافه کردی:27::31: چون فقط میگه:
who's the soap.

دقیقاً ولی من یکجا خوده بودم نحوه گفتن در زبان خارجی معانی رو میرسونه مثلاً اونا به :
Who's Soap?
میگن:
صابون کیست؟
صابون دیگه کیه؟
جناب صابون کیه؟
صابون دیگه چه خریه؟

:20::20::20:

kortol
07-03-2010, 21:39
آقا این بازی رو بالاخره میشه آن لاین با پی سی بازی کرد مثل نسخه شماره 4 یا نه ..من دارم شمار 4 رو بازی می کنم تو کف این موندم که MW 2 رو آن لاین بازی کنم ...........خونه دوستم که PS3 داره یه 1 ساعتی بازی کردم تو PSN کف کردم...............

MSHOCK
07-03-2010, 21:57
سلام و دروود.
رفاقای جان وارد بازی که میخواهیم بشویم از دایرکست و یک سری مجهولات دیگر ایرادات میگیره، چه کنیم به نظرتون؟!?

morvarid_key2010@yahoo.com
07-03-2010, 22:35
با سلام و خسته نباشید
من بازی call of duty 6 modern warfer 2 رو بازی کردم 7 8 مرحله که میرم برای رفتن به مرحله بعدی زمانی که نوار لودش پر میشه میپره بیرون و این اخطار رو میده :

Create2DTTexture( f15_col>.2048.2048.0.827611204 ) failed: 8007000e= Ran out of memory

ویندوزم 7 می باشد

سیستم pc :
رم : 3 گیگ
گرافیک : 9400 جیفورس جی تی
سی پی یو : 5
مادربورد : مکستور

Advanced Ali-001
07-03-2010, 23:13
با سلام و خسته نباشید
من بازی call of duty 6 modern warfer 2 رو بازی کردم 7 8 مرحله که میرم برای رفتن به مرحله بعدی زمانی که نوار لودش پر میشه میپره بیرون و این اخطار رو میده :

Create2DTTexture( f15_col>.2048.2048.0.827611204 ) failed: 8007000e= Ran out of memory

ویندوزم 7 می باشد

سیستم pc :
رم : 3 گیگ
گرافیک : 9400 جیفورس جی تی
سی پی یو : 5
مادربورد : مکستور

دوست عزیز این مشکلاتو باید تو تایپیک حل مشکلات بازی ها مطرح کنی :46:
درضمن من فکر میکنم شما بازی رو دوباره اجرا کن وگرافیکتو پایین بیار ببین چی میشه اگه نشد تا اخرین درجه پایینش بیار بعد اون مرحلرو رد کن دوباره گرافیکتو سر جاش بیار فکر کنم با این ترفند مشکلت حل شه:31:

xeNociDe
08-03-2010, 15:13
مموری گرافیک شما پر شده...!
اگر گرافیک رو پایین تر بیاری جواب میده(ممنون از جواب علی آقا!):دی

lahij.ir
08-03-2010, 18:57
بخوایم بازی رو orginal بخریم ، از کجا میتونیم این کارو بکنیم ؟ کسی چیزی میدونه ؟

Advanced Ali-001
08-03-2010, 21:28
بخوایم بازی رو orginal بخریم ، از کجا میتونیم این کارو بکنیم ؟ کسی چیزی میدونه ؟

خب اگه تهران هستیدباید بری انقلاب و بگی کال آف دیوتی6رو میخوام فور ویندوز یعنی بازیی که شرکتی نباشه تو پاکت باشه گرفتی 4تا dvd هست بایه سیدی پچ که اون اورجینالشه واز این شرکتیای .......نیست:46:

amirchifekkardi
08-03-2010, 22:23
جملات بیاد ماندنی:
Call of Duty : Modern Warfare 2
کاپتان مک تیویش:
بازگشت هر چقدر هم سخت باشه من برمیگردم...
Ghost:
اینجا مردن تنها راه زندگی کردنه!
فرار کنید موقول های جدید دارن میان...!
Makarov:
توجه کنید...هیچ روسی نباید باشه!!!
پیغامی وجود نداره...این پیغام هست!
این و بدونید که اونا هوای مارو دارن ( منظور پلیس هاست )
کاپتان شپارد:
سرگرد اینجا محل تولد (...) به نام زاکائف هست.!
Sgt.Folley:
میدونی دشمن های ما مثل وقتین که ملخ ها به مزرعه کندم حمله می کنند!!!
تنها راه زنده موندن مردنه(بر خلاف حرفی که Ghost زد!)
یک مکالمه جالب:
کاپتان پرایس اسلحه اش رو روبه ما گرفته کاپتان مک تیویش سر میرسد...
کاپتان مک تیویش:
اسلحه تو بنداز!
کاپتان پرایس:
صابون (Soap)
یکی از سربازان:
صابون دیگه کدوم خریه؟؟؟
روحGhsot:
کاپتان مک تیویش صابونه!

همیشه شاد باشید!!!
کسی که میگه صابون کیه همون worm هست

xeNociDe
09-03-2010, 12:55
آقایون پچ دلقک برای MW2 در راهه انشاالله در همین امروز منتشر میشه!!!

RAMB0o0
09-03-2010, 14:08
اگه بخوای اریج بگیری باید یه60تومنی بخرجی اگه خواستی میتونی از DCgame بگری زنگ بزن و سفارش بده تا واسط بیارن.

xeNociDe
09-03-2010, 17:11
آقایون سلام بلاخره بعد از هزاران فراز و نشیب پچ تبدیل شخصیت ها و کاراکتر های بازی به قیافه های جالب:
1 - تغییر لباس دشمنان روسی به لباس دلقک
2 - تغییر لباس تیم آمریکایی ها به لباس ویژه شنا در استخر
3 - قرار دادن دماغ دلقکی برای کاپتان ها و جنرال شپارد
4 - تغییر سلاخ ها از سلاح های مرگبار به تخم مرغ , آچار , گوجه و ...
5- تغییر مامورت مرحله موزه به مرحله آهنگ خوانی دلقک ها!

روش نصب:
ابتدا لینک زیر را دانلود کنید و محتویات آنرا به داخل پوشه miles درون محل نصب بریزید.

سپس فایل زیر را دانلود و انرا در حین اجرای بازی , اجرا نگه دارید.

از نکات زیبای این پچ حجم کم آن است و اینکه بازی را به شکل زیبایی کمدی تبدیل میکند

موفق باشید!

RAMB0o0
09-03-2010, 18:11
آقایون سلام بلاخره بعد از هزاران فراز و نشیب پچ تبدیل شخصیت ها و کاراکتر های بازی به قیافه های جالب:

روش نصب:
ابتدا لینک زیر را دانلود کنید و محتویات آنرا به داخل پوشه miles درون محل نصب بریزید.

از نکات زیبای این پچ حجم کم آن است و اینکه بازی را به شکل زیبایی کمدی تبدیل میکند

موفق باشید!
میشه بیشتر توضیح بدی واسه من کار نکرد!!!!!

khosro100
09-03-2010, 20:48
با سلام به همگی یک سوال داشتم . من این بازی را از جایی دانلود کردم با حجم حدود 11 گیگ . ولی بعد از نصبش این اشکال رو میگیره . Stream must be running to play this game. کسی میتونه کمکم کنه.مثل اینکه احتیاج به کرک داره ولی من چیزی پیدا نکردم اینقدر تعداد صفحات زیاده که به این سادگی نمیشه پیداش کرد اگر هم باشه . یکی میتونه زحمت این کار رو بکشه و لینکش رو بزاره . متشکر میشم.

amirchifekkardi
10-03-2010, 12:02
با سلام به همگی یک سوال داشتم . من این بازی را از جایی دانلود کردم با حجم حدود 11 گیگ . ولی بعد از نصبش این اشکال رو میگیره . Stream must be running to play this game. کسی میتونه کمکم کنه.مثل اینکه احتیاج به کرک داره ولی من چیزی پیدا نکردم اینقدر تعداد صفحات زیاده که به این سادگی نمیشه پیداش کرد اگر هم باشه . یکی میتونه زحمت این کار رو بکشه و لینکش رو بزاره . متشکر میشم.
steam یه نرم افزاره واسه بازی online هست که اگه بخواین single بازی کنین به steam نباید احتیاج داشته باشین اصولا

xeNociDe
10-03-2010, 14:49

باید ار پچ BOYSTEAM استفاده کنی معمولاً توی گوگل بزنی میاردش ولی اگر نبود بگو برات آپ کنم!

RAMB0o0
10-03-2010, 15:52
سلام. شما باید نرم افزااستیم رو نصب و اجرا کنین تا این مشگل برطرف شه و اگه هم نمیخواین که استیم رو نصب کنین میتونین از کرک no steamاستفاده کنین که احتیاجی به استیم نداره فقط دیگه نمیتونین co-opبازی کنین.

.::SMS::.
10-03-2010, 16:15

روش نصب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس فایل زیر را دانلود و انرا در حین اجرای بازی , اجرا نگه دارید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز نکات زیبای این پچ حجم کم آن است و اینکه بازی را به شکل زیبایی کمدی تبدیل میکند

موفق باشید!
فایل دوم دانلود نمیشه:41:

xeNociDe
10-03-2010, 16:18
فایل دوم دانلود نمیشه:41:

یعنی چی مگه ممکنه...؟
از دوستا بپرس اونا دانلود کردن!

Arrowtic
10-03-2010, 17:46
فایل دوم واسه منم دان نشد.

wordship
10-03-2010, 17:46
چطوري ميشه باxfireانلاين cod6رو بازي كنيم؟

R O O T
10-03-2010, 20:49

روش نصب:

موفق باشید!

برا من کار نکرد لطفا راهنمایی کنید

piroooz
10-03-2010, 21:02
فایل دوم واسه منم دان نشد.
دوستان با دانلود منیجر ارور میده ...
ولی اگه اون را تو یه مرورگر دیگه تست کنید جواب میده...
من با اپرا دانلود کردم...
در ضمن اصلا جواب نداد...

khosro100
11-03-2010, 09:35
متشکر از راهنمایی های شما دوستان . دوری زدم برای BOYSTEAM مثل اینکه کار خرابی زاد میکنه کلی دادشون در امده بود از پج های اونها . بعد اینکه کسی میتونه راهنمایی کنه این پچ no steam چی هست و منظور از اینکه دیگه نمیتونم Co-op بازی کنم یعنی چه؟ یکی منو راهنمایی کنه

RAMB0o0
11-03-2010, 11:41
متشکر از راهنمایی های شما دوستان . دوری زدم برای BOYSTEAM مثل اینکه کار خرابی زاد میکنه کلی دادشون در امده بود از پج های اونها . بعد اینکه کسی میتونه راهنمایی کنه این پچ no steam چی هست و منظور از اینکه دیگه نمیتونم Co-op بازی کنم یعنی چه؟ یکی منو راهنمایی کنه
سلام.
دوست عزیز non steam پچ نیس یه کرک که وقتی میزنیش دیگه بازی احتیاجی به استیم پیدا نمیکنه و شما میتونی بدون داشتن استیم بازی رو اجرا کنی.

khosro100
12-03-2010, 17:52
متشکر از شما که راهنمایی کردین ولی میشه یکی اونو بزاره تا بتونم دانلودش کنم

R O O T
13-03-2010, 19:13
عکس اخر بازی برای دوستانی که credit بازیو تا اخر ندیدن و این عکس از چنگشون پریده:31:

xeNociDe
14-03-2010, 16:37
GARY " ROACH " SANDERSON
كيست؟؟؟
بزودي در اين تاپيك!

xeNociDe
14-03-2010, 16:50
نام:گري
نام خانوادگي: سندرسون
لقب:سخره
---------------
گري روچ سندرسون در بازي جنگ مدرن 2 به عنوان نقش اصلي ( كاربر ) را ايفا ميكرد ... شايد براي شما پيش امده باشد كه بخواهيد تصويري از اورا ببينيد ولي نشده اما اين عكس اوست:

اما اكنون او در جهان واقعيت چه كاره است؟؟؟
او در سال هاي 2000-2008 در گروه تخصصي ضد شورش انگليس كار ميكرد و بسيار خدماتي كه براي انگليسي ها انجام نداده بود كمي بعد از اعزام نيروهاي انگليسي به عراق اين سرهنگ انگليسي به عراق رفت و در همانجا در سن 43 سالگي بوسيله اصابت گلوله به سينه اش دار فاني را ودا گفت...
عكس پرسنلي گري سندرسون اكنون در ارشيو نيروي CIA موجود است!

اين شخصيت براي زنده نگه داشتن ياد اين سرگرد ايجاد شده نكته جالب اين است كه خانواده سرگرد سندرسون براي قرار گرفتن نام گري سندرسون در بازي MW2 مبلغ 30 مليون دلار را گرفته اند!
با تشكر
منبع: Gamespot
ترجمه:محمد...msaadat73

مثل هميشه ... هرگز نشه فراموش تشكر هاي ما كوش؟

xeNociDe
15-03-2010, 14:59
صحنه اي رمانتيك اي اين بازي جذاب و ديدني...

R O O T
15-03-2010, 15:53
صحنه اي رمانتيك اي اين بازي جذاب و ديدني...

متاسفانه عکس باز نمیشه :19:

Soap
16-03-2010, 05:27
اگه ميشه عكسو يكبار ديگه upload كنيد.

A M I R 1 1 0
16-03-2010, 19:50
براي من هم باز نميشه دوباره اپ كن دوست عزيز

mojtaba182003
18-03-2010, 16:40
من همون مراحل اول كه با كاپيتان توي كوههاي برفي ميريم بعد ميام توي ساختمونه و بعد كاپيتان ميمونه تا من برم اون كيف رو بردارم موندم چجوريه تا ميام يكي بكشم كاپيتانو ميكشن

چجوريه يكي ميشه كمكم كنه ؟

R O O T
18-03-2010, 17:01
من همون مراحل اول كه با كاپيتان توي كوههاي برفي ميريم بعد ميام توي ساختمونه و بعد كاپيتان ميمونه تا من برم اون كيف رو بردارم موندم چجوريه تا ميام يكي بكشم كاپيتانو ميكشن

چجوريه يكي ميشه كمكم كنه ؟

در اون قسمت شما باید کلید 4 یا 5 دقیقا نمیدونم یکیشون رو باید بزنی بعد یه کنترل کوچیک در میاره وقتی شلیک کنی اون بمبی که قبلا کار گذاشته شده منفجر میشه و هرج و مرج میشه و شما میتونید اونارو بکشید :20:

mojtaba182003
18-03-2010, 18:32
نه اين نبود

xeNociDe
18-03-2010, 21:46
شما برو صبر کن همون بالا بعد یک مرده ای میاد صحبت میکنه بعد بهت 5 ثانیه وقت میده ثانیه سوم برو بیرون بعد خودش ریموت رو درمیاره یک کلیک کن بمب منفجر میشه و ...

Vahid67
18-03-2010, 22:13
امروز بازی رو خریدم ... خیلی باهاش حال کردم ... فقط همون اول یه ضد حال زد مرحله اول توی افغانستان بود ولی همه جا عربی نوشته و همه عربی حرف میزدن ...!!!

amirchifekkardi
19-03-2010, 00:06
من نمی دونم توی تایپیک بتلفیلد دارن می گن بهتر از این هست اخه بتلفیلد که با این قابل قیاس نیست اصلا!

Squall Leonhart
19-03-2010, 00:29
آقایون کسی نسخه رازور رو داره؟ همون که ستاپش اورجینال هست و دستکاری شده نیست. میخوام بدونم ورژنش روسی هست یا انگلیسی؟ موقع نصب کردن سریال هم میخواد یا نه؟

xeNociDe
19-03-2010, 07:52
کاملاً انگلیسی و تضمین شده!:دی

Squall Leonhart
19-03-2010, 09:55
کاملاً انگلیسی و تضمین شده!:دی

در مورد مراحل نصبش میونی توضیح بدی؟

مثل این :

اول نصب بازی
دوم مثلا سریال یا کی جن ؟؟
سوم نصب استیم
چهارم نصب پچ رییونیون برای غیر فعال کردن استیم
و الی آخر

xeNociDe
19-03-2010, 09:57
خودت که گفتی دیگه ... من چی بگم!؟

amirchifekkardi
19-03-2010, 09:58
در مورد مراحل نصبش میونی توضیح بدی؟

مثل این :

اول نصب بازی
دوم مثلا سریال یا کی جن ؟؟
سوم نصب استیم
چهارم نصب پچ رییونیون برای غیر فعال کردن استیم
و الی آخر
مودل شما چرا این جوری هست؟
من نصب کردم که extract کرد رو هارد بعد از روی اون نصب کردم و یک کرک ریختم فقط همین دیگه اررور واسه استیم نداد فقط واسه مولتی استیم نصب کردم!

mojtaba182003
19-03-2010, 12:17
مرحله برزيل كه بايد دنبال اين كاپيتان بدويم بعد اونجا واميسته بايد چيكار كنيم

بكشمش ياروهه رو ميبازم نكشمم ميبازم

251251
19-03-2010, 12:24
مجتبی جان من یه تیر به پاش زدم افتاد زمین ولی نمرد ! رفتم قسمت بعدش

Big-Boss
19-03-2010, 12:28
مرحله برزيل كه بايد دنبال اين كاپيتان بدويم بعد اونجا واميسته بايد چيكار كنيم

بكشمش ياروهه رو ميبازم نكشمم ميبازم

راهش همینه, باید زنده بمونه که ازش بازجویی بشه
ولی توصیه میکنم به دایلوگ های بازی هم توجه کنیم
مک تاویش میگه متوقفش کن

mojtaba182003
19-03-2010, 12:31

دمت گرم رفيق !!

Vahid67
19-03-2010, 13:32
دوستان اون مرحله ایی که حمله کردن به کاخ سفید وقتی تموم میشه بعدش اون هلیکوپتر سقوط میکنه ... واسه من ارور میده از بازی میپره بیرون!!!!!!
روش نصب من :
1-DVD1 رو احرا کردم ( مثل بازی های دیگه دو بار نصب نداشت یه ستاپ اومد و خلاص)
2- هیچ نوع فایل کرک یا چیز دیگه ایی هم نریختم .. بازی خودش اجرا شد....

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

الان رفتم توی انتخاب مرحله ها دیدم دستی هم نمیتونم وارد ACT III بشم...!!!!!

sir payman
19-03-2010, 13:33
پچ بوی استیم رو باید نصب کنید

بردیا
19-03-2010, 14:34
توی پست اول لینکش رو گذاشتن
بخونید متوجه میشید

Squall Leonhart
19-03-2010, 14:54
خودت که گفتی دیگه ... من چی بگم!؟

اگه نسخه رازور رو داری لطف کن یه بار مراحل نصبش رو کامل بگو. من خودم این نسخه رو ندارم فقط میخوام بدونم همون چیزی هست که لازمش دارم یا نه. این طوری بعد از دانلود 11 گیگ نمیزنم توی سرم! :31:

اینایی رو هم که گفتم از اطلاعاتی بود که توی تاپیک مطرح شده وگرنه خودم نه این نسخه رو دارم و نه نصبش کردم و دارم تازه با تورنت دانلودش میکنم. فقط میخوام مطمئن بشم همونی چیزی هست که دنبالشم.

بازم ممنون :11:

amirchifekkardi
19-03-2010, 22:11
اقا جان بازی که در کل یکی هست این کرک ها هستند که فرق می کنند فوقش تو اون رو که ریختی کرک razor میریزی غیر از اینه؟

Vahid67
19-03-2010, 22:17
چقدر مراحلش کم بود تموم شد !!!!!! تازه دیروز عصر بازی رو گرفته بودم...

Squall Leonhart
19-03-2010, 22:19
اقا جان بازی که در کل یکی هست این کرک ها هستند که فرق می کنند فوقش تو اون رو که ریختی کرک razor میریزی غیر از اینه؟

معلومه که زیاد به کار گیم وارد نیستی ها! :13:یه سوال ساده پرسیدم : مراحل نصب رلیز رازور رو میخوام! همین.

a.z.p.z
19-03-2010, 23:12
دوست من شما ظاهرا وارد نیستی نصب یه کرک Razor اموزش خاصی نمیخواد که !!!
الان مشکلتون اینه که نمیدونی کرک رو باید کجا کپی کنی ؟ ! یه توضیح بیشتر بده !

Squall Leonhart
20-03-2010, 00:23
عزیز من چرا بی خودی اسپم میدی آخه؟ عجب! این ستاره ها رو کی بهت داده؟ مثلا دو هزار تا پست هم داری ها! یعنی این قدر سوالم سخته؟

برازین منظورم رو با یه مثال واستون بگم :

من دو تا بازی کال آف دیوتی 5 دارم و مراحل نصب هر کدوم به این شکل هست :

یکیش که دستکاری شده هست شروع میکینی به نصب کردن بدون نیاز به وارد کردن سریال نصب بازی تموم میشه و مسیر نصب بازی توی جای اصلی خودش که باید توی پروگرم فایل باشه نیست و توی درایو سی یه پوشه واسه خودش باز میکنه و داخل اون نصب میشه البته نمیشه بهش گفت نصب چون توی ریجستری ویندوز هم چیزی رو وارد نمیکنه و اگر هم میکنه توی مسیر دستکاری شده هست. به این میگن نسخه دستکاری شده!

دومیش واسه نصب سریال میخواد و باید از کیجین استفاده بکنم. بعد از نصب مسیر نصب توی پروگرم فایل میره و ریجستری ویندوز هم درست توی جای خودش قرار میگیره!

من میدونم رلیز اسکیدرو سریال نمیخواد و حتی بعضی از شرکت ها طوری نصب بازی رو دستکاری میکنن که حتی به کپی و پست کردن فایل کرک هم احتیاجی نیست. ولی سوال من (که از قرار معلوم خیلی سخت هست) در مورد رلیز رازور هست که ظاهرا ستاپش دستکاری شده نیست. با توجه به اینکه این نسخه استیم رو هم داره مراحل نصبش فرق میکنه و باید بعد از نصب پچ رییونیون رو نصب کنی که بتونی بدون نیاز به لوگین شدن در استیم بازی کنی.

حالا یکی که رلیز رازور رو داره و حرفه ای هست بیاد یه جواب درست و حسابی به من بده که دقیقا مراحل نصبش چیه؟

A M I R 1 1 0
20-03-2010, 00:28
ايشون اسپم نداد فقط توضيح بيشتر از شما خواست...:31:اين منم كه الان اسپم دادم

Mohammad Hosseyn
20-03-2010, 00:53
عجب بازی بود ... ایندفعه از سری قبلیاش خیلی بهتر بود ... من که تو عمرم بازی ندیده بودم تو نسخه های بعدیش هی پیشرفت کنه .... وقتی مقایسه میکنم با crysis2 می بینم واقعا این بازی برتر هست .

چند روز پیش خریدم برای عید سرگرم شم ... در عرض 8 ساعت بازی رو تموم کردم ... دو روز مونده به عید !! :27::31:

اولین بارمه چند روزه یه بازی رو تموم میکنم ... از بس هیجانی و عالی بود .من به شخصه از مراحل تعقیب و گریزش خوشم اومد ... مثل اخرین قسمتش تعقیب با قایق . همینطور قسمت تک تیراندازی با پرایس که واقعا پیشرفت کرده بود .

حالا کسی خبر داره نسخه بعدیش کی میاد ؟؟

Spaniuly
20-03-2010, 01:25
دوست من شما ظاهرا وارد نیستی نصب یه کرک Razor اموزش خاصی نمیخواد که !!!
الان مشکلتون اینه که نمیدونی کرک رو باید کجا کپی کنی ؟ ! یه توضیح بیشتر بده !
خوب سو تفاهم شده در واقع شما در این باره اطلاعات کافی نداری شما یه چیزایی در مورد Razor1911 شنیدی ولی خوب این کافی نیست. شما وقتی رازور می شنوی به یاد کرک می افتی نه به یاد یه گروه هکر که قادر به دزدیدن یک بازی فول هست. در واقع وقتی فرید در مورد رازور صحبت می کنه شما فقط ذهنتون معطوف کرک می شه در حالیکه منظور فرید پکیجی هست که رازور 1911 اون رو دزدیده یعنی بازی فول که نصبش متعلق به اینفینیتی وارد هست به اصطلاح نصب اورجینال! نسخه هایی که ما از این بازی داریم نصبشون نصب پیش فرض اینفینیتی نیست یا اکستراچی هستند یا با اینستال شیلد براشون setup و autorun ساخته شده. فرید دنبال بازی نصب اورجینال هست. البته باید این سوال رو در انجمن دانلود بازی بپرسه... به هر حال نه من و نه دوستانی مثل جنابعالی و msaadat73 عزیز در حدی نیستیم که به این سوال جواب بدیم چون قبلا پیگیر این قضیه نبودیم که بخواهیم لینک دانلود بازی نصب اورجینال که ظاهرا رازور1911 اون رو آپلود کرده در اختیار فرید قرار بدیم. به نظرم فرید می تونه یه سری به این تاپیک بزنه:

Squall Leonhart
20-03-2010, 12:02
آقایون خیلی از راهنمایی هایی که کردین ممنونم.

خودم پیداش کردم! :

البته این نت ماله قبل از زمانی هست که رییونیون پچ نو استیم رو بیرون داد بنابراین در موردش چیزی ننوشته. ولی خب مشخص هست که باید چی کار کرد تا بدون نیاز به لوگین شدن تو استیم بازی کرد.

Ship Storm
20-03-2010, 13:21
سلام
این مرحله که تو rio de janeiro هست که تو ماشین نشستی یهو یک نفر با تفنگ شلیک میکنه به سمت ماشین و راننده کشته میشه باید چه کار کنیم؟ انگار میزنه که باید یک نفر رو دستگیر کنیم ولی هرکاری میکنم که نمیشه راه حلش چیه تو این مرحله؟
این عکسش:

Mohammad Hosseyn
20-03-2010, 14:07
سلام
این مرحله که تو rio de janeiro هست که تو ماشین نشستی یهو یک نفر با تفنگ شلیک میکنه به سمت ماشین و راننده کشته میشه باید چه کار کنیم؟ انگار میزنه که باید یک نفر رو دستگیر کنیم ولی هرکاری میکنم که نمیشه راه حلش چیه تو این مرحله؟
این عکسش:

حامد جان .. اول وقتی طرف تیر اندازی کرد باید خم شی تا تیر بهت نخوره ... بعد پیاده میشی همراه یارات میری ... همینطور باید بری جلو ... بعد وارد یه کوچه فرعی میشه ... یکی رو میبینی که دار فرار میکنه ... باید سریع کلیک راست کنی و با دقت تیر رو بزنی به پای اون طرف تا بیافته زمین (نباید بمیره ) . همین .
تو همین عکسی که گذاشتی همراه این یارو جلوته برو ... فک کنم کاپتان soap باشه ... آخر بازی باید جای این یارو بازی کنی ... خیلی بازیش توپه .

مهم اینه که به راهنمایی های دوستات گوش کنی . راه رو نهت نشون میدن .

Electronic-Arts
20-03-2010, 14:07
سلام
این عکسش:

اون جا باید دنبال مک تاویش بری و بعد میرسی به یه کوچه همونی که تیر زد به ماشین داره میدوه باید به پاش تیر بزنی

amirchifekkardi
20-03-2010, 15:36
یادش به خیر یادمه داشت که در میرفت تیر زدم صاف تو مغزش بعد دفعه بعد تیر نزدم فقط دنبالش رفتم دفه بعد زدم تو پاش
بعد تیر که میزنی بعد نشون میده ghost و mctavish"soap" توی گاراژ میمونن ghost سیم برق دستش هست گمون کنم می خوان طرف رو عقیم کنند بیچاره یارو:27:

Ship Storm
20-03-2010, 15:48
اون جا باید دنبال مک تاویش بری و بعد میرسی به یه کوچه همونی که تیر زد به ماشین داره میدوه باید به پاش تیر بزنی

دمت قیژ بابا خوب یادته ها :31: (رنگ ماشینه رو هم یادت مونده :31:)

amirchifekkardi
20-03-2010, 19:42
با سلام می خواستم عید رو به همه تبریک بگم امید وارم در زندگی پیروز باشید
امید وارم این Spam حساب نشه

mohammad450
21-03-2010, 17:41
سلام عیدتون مبارک..بچه ها من تو مرحله ای که سقف داره ریزش میکنه تو یه محطوطه گیر افتادم باید چطوری از اون جا خلاص شم؟وسط محوطش هم یه موشک مانند افتاده..ممنون:41:

M A X I M U M
21-03-2010, 18:55
خب عزيز يه عكس بذار از همونجا كه هستي راهنماييت مي كنم

sinak3
21-03-2010, 19:25
سلام عیدتون مبارک..بچه ها من تو مرحله ای که سقف داره ریزش میکنه تو یه محطوطه گیر افتادم باید چطوری از اون جا خلاص شم؟وسط محوطش هم یه موشک مانند افتاده..ممنون:41:

فکر کنم همون مرحله ای هست که باید دنبال یارات بریو و آخرش به یه طناب می رسی که میگیری و میری بالا

amirchifekkardi
21-03-2010, 21:21
همونطور که دوستمون گفت یارامون رو که دنبال می کنیم می رسیم یه جا که سقف ریزش می کنه بعد دوباره به هوش میایم میبینیم پرایس کنارمونه به مکتاویش منور می زنه یه طناب از helicopter میفته میری نزدیکش f رو که بزنی خودشو به طناب متصل می کنه و بعد میری بالا اون مرحله در نقش خدا بیامرز روچ هستیم

mohammad450
21-03-2010, 23:14
ممنون بازی قاطی کرده ید اخه طنابی پایین نیومد واصلا بیهوش نشد..ولی دفهی بعد که رفتم درست شد...بازیش تموم شد:37: راستی مگه این بازی چند تا شخصیت داشت...من دیدم هر وقت میمیرم دوباره زنده میشما... ولی من شخصا من دلم واسه اونی که تو اتیش سوزوندند خیلی سوخت ...پس اون مرگا اخر عمرشون بودند من فمکر میکردم 7تا جون داره طرف:18:

شرمنده دوستان..من تا با بازیای codاشنا شدم نسخه های قبلی این بازی رو میشه به ترتیب نام ببرید؟شرمنده ها اینقد سوال میکنم:20:

ßehianoa
21-03-2010, 23:33
یکی راهنمایی کنه. میخوام تو Garena آنلاین بازی کنم؟

Ship Storm
22-03-2010, 08:39
بازی فوق العاده ای هست ولی ای کاش بیشترش رو تو روشنایی و محیط باز مثل پادگان و امثال اون که نور آفتاب مسلط هست بهش طراحی میکردن بعضی جاهاش واقعا چشم دم دیگه هیچی رو نمیدید که چی به چیه از بس تاریک بود

hadi h
22-03-2010, 09:46
شرمنده دوستان..من تا با بازیای codاشنا شدم نسخه های قبلی این بازی رو میشه به ترتیب نام ببرید؟شرمنده ها اینقد سوال میکنم:20:
والا این بازی سری 6 هست یعنی 5 تا بازی دیگه قبل این هست .
ولی شما از نسخه ی 4 یعنی COD Modern Warfare (همون قسمت یک این بازی) و نسخه ی 5 یعنی COD World At War رو بخری بیشتر حال می کنی البته نسخه ی 2 هم بد نیست .:46:

amirchifekkardi
22-03-2010, 14:42
بازی فوق العاده ای هست ولی ای کاش بیشترش رو تو روشنایی و محیط باز مثل پادگان و امثال اون که نور آفتاب مسلط هست بهش طراحی میکردن بعضی جاهاش واقعا چشم دم دیگه هیچی رو نمیدید که چی به چیه از بس تاریک بود
دیگه طوری نیست که ادم چیزی نبینه شاید تنظیماتون درست نیست یکم رو شنایی رو درست کنید شاید بهتر بشه

Ship Storm
22-03-2010, 19:12
دیگه به تنظیم نکشید بازی تموم شد :31: چقدر کم بود مراحلش

amirchifekkardi
22-03-2010, 20:22
خوب بچه ها بیاین جاهایی که intel enemies پیدا می شه رو به هم معرفی کنیم
یکیش توی مرحله اخر قبل از این که سوار قایق بشید روی بشکه ی کنار اون هست
بقیشو یادم نمیاد از کجا برداشتم هر کی میدونه و یادشه بگه
تشکر هم خواستین بکنین بابت او یکدونه :31:

xeNociDe
23-03-2010, 11:02
اينتل ها رو با يك تقلب ساده ميشه بدست آورد...
مرحله Gulag وقتي از هليكوپتر پايين اومديد كنار كمپ يك لپ تاپ هست كه اينتل نيست...اونجا برو:
Shift+Alt+F رو بزن اونو به اندازه 10 تا اينتل حساب ميكنه.!
موفق باشيد!

worldclass
23-03-2010, 16:09
سلام
دوستان چرا برای من تنظیمات رو سیو نمیکنه؟!!

tekken god
23-03-2010, 18:46
اينتل ها رو با يك تقلب ساده ميشه بدست آورد...
مرحله Gulag وقتي از هليكوپتر پايين اومديد كنار كمپ يك لپ تاپ هست كه اينتل نيست...اونجا برو:
Shift+Alt+F رو بزن اونو به اندازه 10 تا اينتل حساب ميكنه.!
موفق باشيد!
تو x360 نمیشه این کارو کرد ؟:دی

mohsen14014
24-03-2010, 01:46
من یادمه که اینجا چند وقت پیش در مورد رد کردن مرحله ی موزه بحث شد . اگه کسی حوصله داره یه توضیحی بده اگه نه لطفا حدودی بگید تو چه صفحاتی بود ؟
ممنون

xeNociDe
24-03-2010, 06:29
فكر نمي كنم!

konami-pes
24-03-2010, 08:54
من یه سوال دارم دوستان 360 جواب بدن

چطوری میشه دو نفره این بازی رو انجام داد . با دو تا دسته و صفحه از وسط نصف بشه و تو یه محیط قرار بگیریم و هدف کشتن همدیگه باشه؟؟ به نظرم باید بشه.

Squall Leonhart
24-03-2010, 10:39

چطوری میشه دو نفره این بازی رو انجام داد . با دو تا دسته و صفحه از وسط نصف بشه و تو یه محیط قرار بگیریم و هدف کشتن همدیگه باشه؟؟ به نظرم باید بشه.

من ایکس باکس ندارم ولی فکر نمیکنم که این کار بشه. تازه اگر هم بشه زیاد جالب به نظر نمیاد چون محل و موقعیت همدیگرو میتونین ببینین و این باعث میشه که حواس آدم پرت بشه و در نتیجه بازی زیاد نمیچسبه و همش باید حواست به تقلب کردن باشه :31:

worldclass
24-03-2010, 13:13
سلام
چطور میشه این نسخه رو انلاین بازی کرد؟
برای من این ارور رو میده

Squall Leonhart
24-03-2010, 14:01
برای آنلاین بازی کردن باید بازیت اصل باشه (قیمت : فکر میکنم 50 هزار تومن!) یا اینکه باید منتظر بمونیم تا تکنوگاد واسمون امولاتور راه اندازی سرورش رو در بیاره چون توی این نسخه اینفنیتی وارد خسیس بازی در آورده!

worldclass
29-03-2010, 14:52
سلام
وقتی میخوام وارد مرحله Act 3 بشم از بازی پرت میشه بیرون!
نیاز به کرک یا پچی هست؟

tekken god
29-03-2010, 14:59

شما اول با هر دو تا دسته sign in می شی ( البته نشی هم عیب نداره ! ، برای ثبت لول هایی که میگیرید و تفنگ آزاد میشه میگم )
بعد میرید تو قسمت مولتی پلیر و بعد فکر کنم split screen ( تا حالا دقیق نخوندم ببینم چیه سریع ردش می کنم :دی )
بعد با هر دو تا دسته استارت رو میزنی و رد می کنی و تنظیماتو انتخاب زمینو اینا !
البته اول یه سری تو تنظیمات بکش که خیلی چیزای مهمی داره !
زمین پیشنهادی من اسمش فکر کنم rush باشه یه جای خاکیه :دی
توی تنظیمات زمان و مقدار امتیاز مورد نیاز که سرش کل میندازینو ( مثلا هر کی زود تر به 5000 برسه ) و ... رو انتخاب می کنید .
موفق باشید

the bank job
29-03-2010, 20:05
سلام
وقتی میخوام وارد مرحله Act 3 بشم از بازی پرت میشه بیرون!
نیاز به کرک یا پچی هست؟

بله دوست عزیز به پست اول مراجعه کن و پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC را دانلود کن آخرای پست اول لینک دانلودش هست!

nasrGod
31-03-2010, 11:49
بله دوست عزیز به پست اول مراجعه کن و پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC را دانلود کن آخرای پست اول لینک دانلودش هست!

سلام اگه ممکنه نحوه استفاده از این پچ رو هم بگید
ممنون

CATALONIA
31-03-2010, 12:04
سلام اگه ممکنه نحوه استفاده از این پچ رو هم بگید
ممنون
بعد از دانلود و اکسترکت کردن، اون رو اجرا کنید و در مسیر بازی نصب کنید(مسیر بازی در فایل تکس موجوده فقط درایوی رو که بازی درش هست رو اولش کپی کنید)

V i r u s e r
31-03-2010, 13:14
سلام
اهه
این چه زود تموم شد؟
پریروز خریدم بازیو :13:
ولی اخرش به نظرم خیلی بی خود بود چاقو پرت می کنی که این یارو خخخخخ اسمش چی بود؟ بمیره. بعدشم نیکولای میاد با پرایس میریم تو هلی کوپتر؟ همین؟
البته من که داستان بازیو نمی دیدم همرو skip کردم
نفهمیدم Roach که مرد رمیرز چی شد؟

Layken
31-03-2010, 14:00
اسکیپ نمی کردی می دونتستی داستان رو .....

V i r u s e r
31-03-2010, 14:45
اسکیپ نمی کردی می دونتستی داستان رو .....

اینو که خودمم می دونم
فقط می خوام بدونم رمیرز چی شد حاا ماکارو مهم نیست

Bigwarrior
31-03-2010, 16:02
اینو که خودمم می دونم
فقط می خوام بدونم رمیرز چی شد حاا ماکارو مهم نیست
هیچی دیگه چیز خاصی نشد:31:اول از Emp جون سالم به در بردن و بعد هم رفتن کاخ سفیدو پاک سازی کردن و آخرم علامت رنگ سبزو به نشانه ی پیروزی به جت هامون نشون دادیم و کاخ سفیدو پس گرفتیم و ماموریت رمیرز تموم شد!!
البته اگه اشتباه نگفته باشم:46:

V i r u s e r
31-03-2010, 17:38
هیچی دیگه چیز خاصی نشد:31:اول از Emp جون سالم به در بردن و بعد هم رفتن کاخ سفیدو پاک سازی کردن و آخرم علامت رنگ سبزو به نشانه ی پیروزی به جت هامون نشون دادیم و کاخ سفیدو پس گرفتیم و ماموریت رمیرز تموم شد!!
البته اگه اشتباه نگفته باشم:46:

سلام
اتباه که نگفتی
فقط می خواستم ببینم همه چی به خوبی و خوشی تموم شد که انگاری شد!

عجب داستانی داشت این MW2

farzad goli
01-04-2010, 11:15
سلام دوستانن
من دیروز این بازی را خریدم و اولاش هستم
در قسمتی از بازی میگه که کاپیتان را دنبال کن و از کوه یخ بالا برو و وقتی که بالا میری به دره ای میرسی که باید بپری و و تیشه که داری کوه مقابل را بگیری هر کاری میکنم رد نمیشه
راهنماییم کنید

Spaniuly
01-04-2010, 11:51
توی هر لحظه باید دستت روی یکی از دکمه های ماوس باشه وقتی کلیک چپ رو نگه داشته به منزله اینه که تیشه چپ رو نگه داشته وقتی برداری دستت رو خوب اونم درمیاره و اگه با تیشه راست خودت رو نگه نداری میافتی یه چیز منطقی هست خودت رو بذار جای اون ببین وقتی از یه دیوار وقتی بالا میری می تونی بدون اینکه دستت رو نگه داری همونجا بمونی؟ قبل اینکه از روی یک کلیک برداری باید کلیک دیگه رو بزنی. کافیه یک لحظه هیچ کدوم از کلیک ها نذاشته باشی. می افتی دیگه

farzad goli
01-04-2010, 12:09
توی هر لحظه باید دستت روی یکی از دکمه های ماوس باشه وقتی کلیک چپ رو نگه داشته به منزله اینه که تیشه چپ رو نگه داشته وقتی برداری دستت رو خوب اونم درمیاره و اگه با تیشه راست خودت رو نگه نداری میافتی یه چیز منطقی هست خودت رو بذار جای اون ببین وقتی از یه دیوار وقتی بالا میری می تونی بدون اینکه دستت رو نگه داری همونجا بمونی؟ قبل اینکه از روی یک کلیک برداری باید کلیک دیگه رو بزنی. کافیه یک لحظه هیچ کدوم از کلیک ها نذاشته باشی. می افتی دیگه

گفته شما کاملا درسته مشکل من بالا رفتا نیست مشکل من پریدن و گرفتن دیوار مقابل هست که 1000 بار به شیوه های مختلف انجامش دادم ولی نشد تیشهاول در دیوار فرو میره وحتی تیشه دوم هم ولی بازم سقوط میکنم
کاری که من میکنم گرفتن شیفت حرکت با سرعت رو به جلو در اخرین لحظه پریدن و همزمان کلیک های متوالی موس
ولی نمیشه :41:

V i r u s e r
01-04-2010, 12:15
نباید متوالی کلیک کنید
وقتی که کوه های یخ می ریزند اصلا موس رو ول نکنید صبر کنید تا مک تاویش بیاد نجاتتون بده

alinaserifar
01-04-2010, 18:30
ولـی خدایی بچه ها Ghost شهید گمنام شد هاااا راستی میدونستید توی Cod 4 هم MacTavish هست :دی ؟

Spaniuly
01-04-2010, 18:53
ولـی خدایی بچه ها Ghost شهید گمنام شد هاااا راستی میدونستید توی Cod 4 هم MacTavish هست :دی ؟
"What the hell kind of name is Soap"
این جمله خاطره انگیزی هست که توی ابتدای بازی CoD MW کاپیتان پرایز خطاب به ما می گه...

R O O T
01-04-2010, 18:55
کسی از دوستان عکسی از ghost بدون ماسک نداره ؟

xeNociDe
02-04-2010, 02:46
خب اگه ماسك داشت كه ديگه Ghost نبود جيگر!

xeNociDe
02-04-2010, 02:46

xeNociDe
02-04-2010, 02:51

Electronic-Arts
02-04-2010, 15:04

یه 10 تا دیگه هم بفرست

amirchifekkardi
02-04-2010, 15:16
بابا mctavish که توی MW خیلی مهم بود همش ما در همین نقش بودیم(بیشتر مواقع) در ضمن درجش SGT بود توی MW اما تو MW2 CPT شد!!!!

amirchifekkardi
02-04-2010, 15:25
من این JOY STICK رو دارم اما نمی تونم توی بازی های shooter اول شخص مثل همین COD ازش استفاده کنم تو فیفا می شه اما تو shooter نمی شه تمام دکمه هاش رو از کنترل پنل چک کردم سالم هست درایورش رو هم نصب کردم اینم عکسش هست
یکی کمک کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Big-Boss
02-04-2010, 15:33
من این JOY STICK رو دارم اما نمی تونم توی بازی های shooter اول شخص مثل همین COD ازش استفاده کنم تو فیفا می شه اما تو shooter نمی شه تمام دکمه هاش رو از کنترل پنل چک کردم سالم هست درایورش رو هم نصب کردم اینم عکسش هست
یکی کمک کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضی از بازی های pc هیچ نوع جوی استیکی رو ساپورت نمیکنن.

scorpion818
02-04-2010, 16:33
بچه ها کسی می دونه این مپ های جدیدی که اومده رو از کجا می شه پیدا کرد و چطور می شه روی Xbox نصب کرد؟

xeNociDe
02-04-2010, 16:57
Map براي XboX!????????

Bigwarrior
02-04-2010, 16:59
بچه ها کسی می دونه این مپ های جدیدی که اومده رو از کجا می شه پیدا کرد و چطور می شه روی Xbox نصب کرد؟

دو حالت داره:
1- توی live باید بخریش که احتمالا گرون هم هست
2-از قسمت دانلود مپ خود بازی دانلود کنی که احتمالش خیلی کمه

The Joker
02-04-2010, 17:08
عجب توپه !!!

دیشب رفتم هم MW 2 رو گرفتم هم BF (BC) 2 ؛ فعلا MW 2 رو دارم بازی می کنم ، تمومش کنم برم سراغ Battle Field 2 ؛ عجب گرافیک خفنی داره BF ؛ خلاصه اینکه پارسال سال خیلی خوبی واسه بازی های جنگی بود ، آدرنالین جنگم رفته بالا الان : دی

scorpion818
02-04-2010, 17:10
دو حالت داره:
1- توی live باید بخریش که احتمالا گرون هم هست
2-از قسمت دانلود مپ خود بازی دانلود کنی که احتمالش خیلی کمه
از xbl می شه خرید اما قیمتش 50 دلاره!
توی بازی هم فکر نمی کنم بخشی برای دانلود مپ داشته باشه.
در ضمن من xbox آرکید دارم یعنی هارد نداره.

Bs_panzer
02-04-2010, 19:00
قیمت مپ پک 15 دلاره

scorpion818
02-04-2010, 19:37
قیمت مپ پک 15 دلاره
بله شما درست می گید. من چون سریع خوندم fifteen رو fifty دیدم!:31:

اگه می شه جواب سوالم رو هم بدید.

Bs_panzer
02-04-2010, 19:43
هارد نداره نمی تونی بگیری یعنی فکر نکنم :دی

amirchifekkardi
02-04-2010, 19:44
بعضی از بازی های pc هیچ نوع جوی استیکی رو ساپورت نمیکنن.
این دسته رو روی یک کنسولی امتحان کنم کار می کنه؟
مثلا ps3 چون دسته ی usb می خوره بهش
تمام دکمه هاش کار می کنه؟

Big-Boss
02-04-2010, 20:05
این دسته رو روی یک کنسولی امتحان کنم کار می کنه؟
مثلا ps3 چون دسته ی usb می خوره بهش
تمام دکمه هاش کار می کنه؟

باید سازگار باشه
شرکت های زیادی هستند که برای کنسول ها لوازم جانبی تولید میکنن بعضی مدل ها pc رو هم ساپورت میکنه
معمولا دسته های xbox 360 ساخت شرکتهای دیگه روی pc هم جواب میده
بروشور همراهش چیزی نگفته؟

اگه کار کنه دکمه هایی که تو کنسول تعریف شدن کار میکنه. شاید دکمه های دیگه حالت ترکیبی داشته باشن مثل کنترلر مخصو SF IV

farzad goli
04-04-2010, 14:02
با درود
با توجه به این که بازی برای سینگرپلیر پروفایل نمیسازه ایا امکانش هست که همزمان دو نفر این بازی را انجام بدن
من الان نصفه های بازی هستم و برادرم میخواد از اول بازی کنه
نیو گیم را بزنه سیوهای من پاک نمیشه؟

.::SMS::.
04-04-2010, 14:07
با درود
با توجه به این که بازی برای سینگرپلیر پروفایل نمیسازه ایا امکانش هست که همزمان دو نفر این بازی را انجام بدن
من الان نصفه های بازی هستم و برادرم میخواد از اول بازی کنه
نیو گیم را بزنه سیوهای من پاک نمیشه؟

نه پاک نمیشه
ولی اگه انتخاب مرحله رو انجام بدید که فکر کنم کارتون راحتتر باشه

xeNociDe
04-04-2010, 14:07
چرا...البته فكر كنم ..؟
شما براي اطمينان فايل هاي پوشه Save رو بريز يك جا تا وقتي تو هم خواستي بازي كني باز سيو هاي اونو بردار و باز سيو هاي خودتو بزار...
مكافاته ديگه...
بهتره تو بازي رو تموم كني بعد اون بشينه از آول بازي كنه!

nasrGod
06-04-2010, 12:56
سلام دوستان من تو اکت سه مرحله ايندگيم که با قايق بايد يک قايق ديگه رو تعقيب کني ودر آخرش کاپيتان هليکوپتر دشمن رو ساقط ميکنه اونجاش که تموم ميشه بازيم ارور ميده

يک سوال ديگه اينکه چند مرحله ديگه بعد از اين تعقيب قايق مونده

R O O T
06-04-2010, 13:19
سلام دوستان من تو اکت سه مرحله ايندگيم که با قايق بايد يک قايق ديگه رو تعقيب کني ودر آخرش کاپيتان هليکوپتر دشمن رو ساقط ميکنه اونجاش که تموم ميشه بازيم ارور ميده

در اونجا شما بعد از به هوش اومدن به دنبال جنرال شپرد میرید و با اون درگیر میشید و اون یه چاقو تو قلبتون میزنه بعد کاپیتان پرایس به کمکتون میاد و شما باید چاقو رو از تو قلبتون در بیارین و به سمت شپرد پرتاب کنید تا بمیره ودر اخر نیکولای خلبان هلیکوپتر میاد دنبالتون و پایان و دیگه هیچ مرحله ای نمیمونه ( البته یه مرحله موزه هست که الکیه ):27:

sir payman
06-04-2010, 14:27

برای اون مرحله باید تمام تنظیمات گرافیک رو روی پایین ترین حالت بذارید تا ارور نده(ضد حاله ولی راهش اینه)

در اونجا شما بعد از به هوش اومدن به دنبال جنرال شپرد میرید و با اون درگیر میشید و اون یه چاقو تو قلبتون میزنه بعد کاپیتان پرایس به کمکتون میاد و شما باید چاقو رو از تو قلبتون در بیارین و به سمت شپرد پرتاب کنید تا بمیره ودر اخر نیکولای خلبان هلیکوپتر میاد دنبالتون و پایان و دیگه هیچ مرحله ای نمیمونه ( البته یه مرحله موزه هست که الکیه ):27:
ایشون میگه ارور میده بعد شما مرحله رو براش توضیح میدی:31:

konami-pes
06-04-2010, 14:34
آقا کسی نمی دونه چرا سیستم Xbox live این بازی دو روزه خراب شده؟؟ مشکل از سرور بازیه؟ اعصابم خورد شده

Bs_panzer
06-04-2010, 15:03
بابا کلا قاط داره سیستم matchmaking ـــه MW2

خیلی اعصاب خورد کنه در عوض BC2 با یک زدن دکمه join وصل میشی سری به سرور مستقیم

اما MW2 باید وایسی 12 تا پلیر پیدا شه تازه سرعتم کم میشه

Electronic-Arts
06-04-2010, 15:38
کجا تو قلبش میکنه؟؟؟:18: تو شکمش چاقو کرد اگر تو قلبش بود که مرده بود

xeNociDe
06-04-2010, 15:50
کجا تو قلبش میکنه؟؟؟:18: تو شکمش چاقو کرد اگر تو قلبش بود که مرده بود
درسته....ايشون احتمالاً بازيكنش فرازميني بوده تو قلبش كه خورده زنده مونده:31: شايد ورژنش فرق ميكنه بنده خدا!:31:

Hamid Hamid
08-04-2010, 09:50
سلام آقا من بازيو زود تموم كردم اما تو اين especial ops همون قسمت سومش موندم.كه 5تا مرحله داره من 3تا شو اصلآ نميتونم برم مخصوصآ اونجا كه شما 1نفري و بايد جلوي 5wave دشمن بايستي همونجا كه هي خمپاره هم ميزنن.امرحلشم كه دشمن 1لباسايي پوشيده هر كدوم و بايد با ماشين گان 1خشاب روشون خالي كني تا بميرن.اين 2تارو موندم چه كنم.اون قسمت race رو با جت اسكي 3ستاره گرفتم اما... 1راه حل بگيد دوستان

Big-Boss
08-04-2010, 09:55
سلام آقا من بازيو زود تموم كردم اما تو اين especial ops همون قسمت سومش موندم.كه 5تا مرحله داره من 3تا شو اصلآ نميتونم برم مخصوصآ اونجا كه شما 1نفري و بايد جلوي 5wave دشمن بايستي همونجا كه هي خمپاره هم ميزنن.امرحلشم كه دشمن 1لباسايي پوشيده هر كدوم و بايد با ماشين گان 1خشاب روشون خالي كني تا بميرن.اين 2تارو موندم چه كنم.اون قسمت race رو با جت اسكي 3ستاره گرفتم اما... 1راه حل بگيد دوستان

لباس مخصوص خنثی کردن بمب و مین و ... هستش
چاره کار اسنایپ و نارنجکه
با اسنایپ که زدیش میوفته اونوقت چند تا نارنجک به سمتش پرتاب کن

amirchifekkardi
08-04-2010, 10:48
بهترین راه اینه که این مرحله هارو 2 نفره بری که باید یه چیزایی دانلود کنی و یکم دردسر داره اگه خواستی بهم پیام بده راهنماییت کنم

xeNociDe
08-04-2010, 19:19
بهترین راه اینه که این مرحله هارو 2 نفره بری که باید یه چیزایی دانلود کنی و یکم دردسر داره اگه خواستی بهم پیام بده راهنماییت کنم
دو نفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ميشه...
Special Ops اونم دونفره!:19:

Bigwarrior
08-04-2010, 19:37
مگه ميشه...
بله
انقدرم حال میده:31:
مخصوصا مراحلی که در حالت تک نفره خاموشن و فقط قابلیت دو نفره دارن فوقالعاده هستن

matarsaak
08-04-2010, 23:10
چجوری دونفره؟؟
جلل خالق به ما هم بگو بدونیم

Bigwarrior
09-04-2010, 09:11
چجوری دونفره؟؟
جلل خالق به ما هم بگو بدونیم
باید کرک مخصوصشو دانلود کنی که احتمالا الان دیگه خراب شده!!
اگرم 360 یا ps3 داری می تونی با استفتده از دو دسته صفحه رو نصف کنی و هر نفر یک نصف صفحه رو در اختیار داره که با این که تصویر نصفه ولی چون آفلاینه حالش بیشتره:31:

Alex merccer
09-04-2010, 17:01
باید کرک مخصوصشو دانلود کنی که احتمالا الان دیگه خراب شده!!
اگرم 360 یا ps3 داری می تونی با استفتده از دو دسته صفحه رو نصف کنی و هر نفر یک نصف صفحه رو در اختیار داره که با این که تصویر نصفه ولی چون آفلاینه حالش بیشتره:31:

این MW رو دیگه ول کنید تا تکنوگاد پچ بده فعلا:22: bad co. 2 بازی کنین که مولتیش مولتی اینو می خوره:7::3:

ICEBOYS
10-04-2010, 00:11
سلام

من تا اون مرحله که توی صحرا چاقو خورده بعد چاقو را در میاره یارو رو میکشه رفتم

آیا این مرحله آخره

چون بعدش میره تو یک موزه هیچ کاری نمیکنه

در درصد بازی هم زده 50 % تموم شده چطور مرحله آخره !!!!

Big-Boss
10-04-2010, 00:21
مگه ميشه...
چند تا از مراحل رو فقط در حالت co-op میشه انجام داد

سلام

آیا این مرحله آخره

کمپین و حالات داستانی تموم شده
Special Ops و درجه های سختی بالاتررو باید انجام بدید

xeNociDe
10-04-2010, 17:50
سلام

آیا این مرحله آخره

بله تهشه ولی شما میتونی بری توی موزه یک دکمه قرمز هست بزنی اونوقت همه مثل گاو میریزن سرت!:31:

...ALI...
11-04-2010, 21:55
آقا من چند تا سوال خیلی حالمو گرفته؟

یکی اینکه این بازی چرا اینقدر کوتاه بود زود تموم شد؟ با وجود چهارتا دی وی دی بودن و اینکه من روی hard بازی کردم از ورژن 5 که 2 تا دی وی دی بود مراحلش کمتر بود؟!!! 12 ساعته تموم شد. دیروز تا صبحی.
بازی من که مشکل نداره؟؟؟!!
یکی دیگه گرافیکش هم از world at war پایین تر بود؟!!!
نه؟؟

yahya55
12-04-2010, 08:24
سلام
کسی میدونه چطور میشه مولتی بازیش کرد؟؟؟؟؟
باید اکانت از جای خرید؟؟
من که باش خیلی حال کردم

KAHAKDAM
12-04-2010, 09:48
سلام بچه ها.من می خوام بازی رو به صورت lan بازی کنم.اما بلد نیستم.یکی منو راهنمایی کنه!

...ALI...
13-04-2010, 13:57
سلام
کسی میدونه چطور میشه مولتی بازیش کرد؟؟؟؟؟
باید اکانت از جای خرید؟؟
من که باش خیلی حال کردم

آره فکنم باید اکنت بخری. چون که کرکش دیگه کار نمی کنه.

ولی اگه می خوای پول سریال بدی برو Bad company 2 رو بخر اون یه چیز دیگه ای. قابل مقایسه با این نیست.
البته multi.

xeNociDe
13-04-2010, 14:16
آره فکنم باید اکنت بخری. چون که کرکش دیگه کار نمی کنه.

ولی اگه می خوای پول سریال بدی برو Bad company 2 رو بخر اون یه چیز دیگه ای. قابل مقایسه با این نیست.
البته multi.
هربازی قابلیت خاص خودش رو داره ما نباید از یم بازی سخت ایراد بگیریم شاید یحیی بخواد MW2 لن بازی کنه...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله باید اکانت تهیه کرد البته کرک Multi اصل اومده ولی نمیدونم از کجا میشه گیرش اورد...

KAHAKDAM
13-04-2010, 16:59
سلام بچه ها.من می خوام بازی رو به صورت lan بازی کنم.اما بلد نیستم.یکی منو راهنمایی کنه!
سلام بچه ها.بابا یکی به ما جواب بده؟!؟!؟؟!؟!؟!:13:

CATALONIA
13-04-2010, 17:46
سلام بچه ها.بابا یکی به ما جواب بده؟!؟!؟؟!؟!؟!:13:
آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

KAHAKDAM
13-04-2010, 20:49
آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

سلام.ممنون ولی من که نفهمیدم چی میگه؟مگر برای lanباید اکانت خرید؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:18:

Arrowtic
14-04-2010, 15:03
متاسفانه بعضا هی بازیو با Bad Company2 مقایسه میکنن:آقا این دوتا خیلی فرق دارن.نمیشه اینارو خوب مقایسه کرد.

xeNociDe
14-04-2010, 18:07
سلام.ممنون ولی من که نفهمیدم چی میگه؟مگر برای lanباید اکانت خرید؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:18:
البته اینو دوستامونم گفتن!

...ALI...
14-04-2010, 23:56
هربازی قابلیت خاص خودش رو داره ما نباید از یم بازی سخت ایراد بگیریم شاید یحیی بخواد MW2 لن بازی کنه...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله باید اکانت تهیه کرد البته کرک Multi اصل اومده ولی نمیدونم از کجا میشه گیرش اورد...

متاسفانه بعضا هی بازیو با Bad Company2 مقایسه میکنن:آقا این دوتا خیلی فرق دارن.نمیشه اینارو خوب مقایسه کرد.

دوست عزیز من ایراد نگرفتم همونجور که نوشتم از bad company 2 تعریف کردم چون که multi این بازی واقعا جالبتره

در عوض کاملا قبول می کنم که single mw2 یه چیز دیگست.

این دیگه روشنه فکنم. و می شه به راحتی multi player این دو رو با هم مقایسه کرد

موفق باشید.

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

یکی اینکه این بازی چرا اینقدر کوتاه بود زود تموم شد؟ با وجود چهارتا دی وی دی بودن و اینکه من روی hard بازی کردم از ورژن 5 که 2 تا دی وی دی بود مراحلش کمتر بود؟!!! 12 ساعته تموم شد. دیروز تا صبحی.
نه؟؟

نهههههههههههههه؟:5:

Pouria_30mbian.com
15-04-2010, 11:36
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم یه 10 / 12 تا مرحله که رد میکنم ارور میده بعد هم وقتی میخواد مرحله شروع شه از بازی میندازه بیرون

اینم ارورشه :

alborz_k
15-04-2010, 11:58
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم یه 10 / 12 تا مرحله که رد میکنم ارور میده بعد هم وقتی میخواد مرحله شروع شه از بازی میندازه بیرون

اینم ارورشه :

سلام. ارور چی هست؟ مشخصات سیستممتون چیه؟

Pouria_30mbian.com
15-04-2010, 12:49
ارور رو که با عکس گذاشتم میگه emergency ..... system
مشخصات سیستم هم
گرافیک 9500 gt
رم 2 gig

A.M.D.D.E.V.I.L
15-04-2010, 12:55
اون که ارور نیست
من یادمه که تو یک مرحله باید اونطوری میشد

Pouria_30mbian.com
15-04-2010, 13:00
اخه بعدش میندازه بیرون از بازی

A.M.D.D.E.V.I.L
15-04-2010, 13:04
دیگه اونو نمیدونم
چهطوره واسه اون مرحله گرافیک رو تا آخر ببری بالا/پایین

...ALI...
15-04-2010, 14:16

نه؟؟

معلومه کسی این بازی رو نبرده تا حالا؟؟:27::27:

کسی نیست؟

$$Don Corleone$$
15-04-2010, 23:49
سلام دوستان

اینم ارورشه :

آموزش حل مشکل Disk Read Error :
ابتدا پچ بازی را در مسیرX:\Program Files\Activision نصب کنید.سپس فایل زرد رنگ به شکل نشانه را در همان activition باز کنید و مسیر X:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english رو در آن وارد کنید و نصب را شروع کنید.حالا بازی به طور صحیح پچ شده و این ارور مخصوصا در مرحله Whiskeyhotel دیگر نمایان نمی شود.

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

کسی میدونه القاب cpl , pvt , pfc قبل از اسامی سربازان ،هر کدام چه معنی دارند؟

...ALI...
16-04-2010, 00:18
ابتدا پچ بازی را در مسیرX:\Program Files\Activision نصب کنید.سپس فایل زرد رنگ به شکل نشانه را در همان activition باز کنید و مسیر X:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english رو در آن وارد کنید و نصب را شروع کنید.حالا بازی به طور صحیح پچ شده و این ارور مخصوصا در مرحله Whiskeyhotel دیگر نمایان نمی شود.

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

سرجوقه Cpl: (Corporal) Military Officer
سرباز Pvt: (Private) Common Soldier
سرباز یکم (Pfc: (Private First Class

alborz_k
16-04-2010, 00:20

اون emergency ,......... system مال خود بازی هست!! و نه خطای سیستم .

pvt مخفف private هست که یعنی سرباز 0!! cpl هم مخفف corporal هست که باید بشه سرجوخه (یک درجه بالاتر از private ) اگه sgt دیدی ، مخفف sergent هست که میشه گروهبان ! و ltd هم می شه ستوان و ltd هم می شه ستوان و col هم سرهنگ خودمون هست :دی!