مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Modern Warfare 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
یه کرک دیگه از بازی رو امتحان کن برادر
خوب بالاخره مرحله يك رو رد كردم
اومد مرحله دو بعد از ماشين اسكيت سواري :31: اين پيغام اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا كدومش رو انتخاب كنم !!!
saman3230
05-12-2009, 13:32
خوب بالاخره مرحله يك رو رد كردم
اومد مرحله دو بعد از ماشين اسكيت سواري :31: اين پيغام اومد
حالا كدومش رو انتخاب كنم !!!
این مرحله یه جورایی مرحله اضافی که همون جوری که خودش گفته شاید با روحیه یه سری از بازی کنندگان سازگار نباشه آخه باید مردم رو قتل عام کنی اگر دوست داری بازی کنی Continue بزن اگر نه که با SKIP می تونی بری سراغ مراحل اصلی بازی
saman3230
05-12-2009, 13:33
این چرا اینقدر زود تموم شد ؟
من انتظار بیشتر از این داشتم بابا مثلا 4 تا دی و دی بودا بجای اینکه این همه می تونستن 4 تا مرحله جدید قرار بدن !!
این چرا اینقدر زود تموم شد ؟
من انتظار بیشتر از این داشتم بابا مصلا 4 تا دی و دی بودا بجای اینکه این همه می تونستن 4 تا مرحله جدید قرار بدن !!
دوست عزیز درسته کلا زد حال بازی همین مورد هستش که بخش داستانی زود
تموم میشه چون که بیشتر بازی با هدف مولتی پلیر اومد بیرون در ضمن مال ما
3 دی وی دی بود اون یکی دیگه چیه اشانتیون بهتون دادن :38:ببخشید شوخی کردم
just kidding
elyas121
05-12-2009, 14:18
من دیگه دارم دیوونه میشم از دست این بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بازی رو با steam اجرا میکنم یعنی مجبورم :41:
2 روز پیش من تونستم با steam بازی رو اجرا بکنم و 2 مرحله رو رد کنم اما وقتی فرداش اومدم ادامه بازی رو انجام بدم این اتفاق پیش افتاد ، وقتی ادامه بازی رو میزنی بازی رو لود میکنه تا بره داخله گیم پلی اما وقتی لود تموم میشه از بازی میپره بیرون بدون هیچ ایروری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعصابم رو خرد کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه راه حل چیه ؟
آیا همه این بازی رو با steam اجرا کردن ؟
IPHONE 3g
05-12-2009, 21:19
سلام.
چجوری میشه اون پچ مال بوی استیم رو پاک کرد/؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
پریشت یک فایل آپدیت با مشخصات 1.04 برای PS3 اومد و دانلودش کردم. حجمش حدود 15 مگابایت بود.
امشب هم که خواستم بازی کنم گفت که نسخه 1.05 اومده و منم بازم آپدیتش کردم.
دوستان اگر خواستن میتونند آپدیت کنند.
KINGTATu
05-12-2009, 23:34
سلام دوستان،
مشکل دارم من، اینکه بازی سیو نمیشه، نه خود بازی و مراحلش نه تنظیمات بازی
هر دفعه میخوام بازی رو اجرا کنم میگه انگار سیستمت عوض شده میخوای optimal video settings رو برات بزارم؟ یه yes و no هم داره، دیگه هم new game که میزنم وسطای لود شدنش میگه فضای خالی نداری حداقل 5 مگ از درایوی که بازی توشه آزاد کن، در صورتی که من تو اون درایو 32 گیگ خالی دارم
چرا انقد مشکل داره؟ چیکار کنم؟
دوستان مشکل حل شد، کرک مال من steam بود البته سری اصلاح شدش، نمیدونم به خاطر این کرکه یا نه، این بازی حتما باید تو :C نصب بشه
ali racer
06-12-2009, 00:23
سلام
آقا ما نتونستیم این 30 تا ستاره رو بگیریم واسه
اسپیشال اوپس
ترینری چیزی اومده براش ؟:31:
سرچ کردم
گیر آوردم
خدمت تمام دوستان خوبم
تو پی سی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahyarSAMSUNG
06-12-2009, 02:48
آقا عجب بازی توپی . ولی گرافیکش به ورژن قبلیش نمی رسه . در کل خیلی سخت ساختنش . حال میده .
rezadevilmaycry
06-12-2009, 04:48
آقا عجب بازی توپی . ولی گرافیکش به ورژن قبلیش نمی رسه . در کل خیلی سخت ساختنش . حال میده .
چی؟!!!!!!!!!!!!!:18:
کی گفته نمیرسه...:18:
دیگه واقعا بی انصافیه اگه بگیم از MW1 ضعیفتر بود یا گرافیکش به اون نمیرسه چون نبود...
.نصبت به MW1(حالا نگیم عالی) و لی خیلی بهتر بود وهیچ شکی توش نیست...
سلام
من بازی را نصب کردم ولی این ارور را میده
fatal error
steam must be running to pled this geme
سیستم من این هست
cpu:intl gore2 q9400
ram:2gb
vga:xfx geforce 8400 gs 512
سلام
آقا من بازی رو از بویز تیم خریدم
پچ رو هم نصب کردم
اما باز مرحله آخر ارور میده و تو لودینگ گیر میکنه و از بازی میپره بیرون
مقسی از همکاریتون
wahid2003vj
06-12-2009, 11:33
سلام
fatal error
سیستم من این هست
cpu:intl gore2 q9400
ram:2gb
vga:xfx geforce 8400 gs 512
مشکل من هم هست...
لطفا راهنمایی کنید...
بازي يك روزه تموم شد خيلي عالي بود از هر لحاظ كه بگي مخصوصا صحنه هاي اكشنش
انگار كه تو فيلم سينمايي بودي ولي خيلي زود تموم شد :41:
فقط اين اسپیشال اوپس رو نمي تونم برم تو لودينگش گير مي كنه :19:
این بازی رو توی X360 تمومش کردم!
کلا صحنه های تاثیر گذار خیلی داشت مثلا اون مرحله که فایل ها رو کپی می کنی میدی به کاپیتان بعد یه گلوله نثارت می کنه و میگیرن اتیشت می زنن: دی
یا صحنه اخر بازی که چاقو رو از تنت در میاری میزنی تو سر طرف!
کلا به نظرم خوب بودش امیدوارم call of duty:world at war 2 هم به همی خوبی باشه+ناتالم ساپورت کنه:دی
کاملا عالی با مراحلی بسیار جذاب.
halflife g
06-12-2009, 14:32
خوب همه special ops ها رو باز كردم و ستاره هارو رسوندم به 44 ..خيلي فاز داد از خود بازي باحالتر بود هم دو نفره ميشه زد و هم اينه اون سه تاآخريه همشون فقط غول كشي بود ...كيف كرديم.
این بازی رو توی X360 تمومش کردم!
کلا صحنه های تاثیر گذار خیلی داشت مثلا اون مرحله که فایل ها رو کپی می کنی میدی به کاپیتان بعد یه گلوله نثارت می کنه و میگیرن اتیشت می زنن: دی
یا صحنه اخر بازی که چاقو رو از تنت در میاری میزنی تو سر طرف!
اين جنرال كه گلمون مي زنه بعدش هم اتيش من موندم اين چطور زنده شد و رفت مرحله بعد :31:
میگم من خیلی وقت پیش دانلود و نصبش کردم ولی تو act3 دیگه تو لودینگ گیر میکنه و از بازی خارج میشه کسی میدونه مشکل چیه؟ چحوری درست میشه؟
IPHONE 3g
06-12-2009, 14:40
واااااااااااااااااااااااا اااااای :19::19:
دیگه نمیدونم چیکار کنم.
تو مرحلهی اسنایپ که با پرایس تو برفه یه هو وسط بازی میپره بیرون بدون ارور بعضی وقتام هنگ میکنه.
میخوامم اسپشیال اوپس بازی کنم گیر میکنه وسط لود دیگه هیچی نمیشه میهنگه!!!:19::19:
4DVD خریدم پچش هم نصب کردم ترینرم استفاده نمیکنم.
یه بارم بازی رو پاک کردم و از اول نصبیدم ولی...............
کـــــــــمـــــــــــــک :19::19::19::19::19:
sir payman
06-12-2009, 16:25
واااااااااااااااااااااااا اااااای :19::19:
دیگه نمیدونم چیکار کنم.
تو مرحلهی اسنایپ که با پرایس تو برفه یه هو وسط بازی میپره بیرون بدون ارور بعضی وقتام هنگ میکنه.
میخوامم اسپشیال اوپس بازی کنم گیر میکنه وسط لود دیگه هیچی نمیشه میهنگه!!!:19::19:
4DVD خریدم پچش هم نصب کردم ترینرم استفاده نمیکنم.
یه بارم بازی رو پاک کردم و از اول نصبیدم ولی...............
کـــــــــمـــــــــــــک :19::19::19::19::19:
فکر نکنم این دیگه از کرک باشه احتمالا نسخه ای که گرفتی خیلی داغون بوده.
راستی سیستمت رو اور نکردی که چون من اور کرده بودم blue screen میداد:41:
جالب بود تو برنامه occt تست گرفتم اونم 4 ساعت نه اروری پیدا کرد نه blue screen داد ولی تو modern warfare بعد از 30 ثانیه ارور blue screen میداد.:18:
mamaloo_shz
06-12-2009, 16:28
اين جنرال كه گلمون مي زنه بعدش هم اتيش من موندم اين چطور زنده شد و رفت مرحله بعد :31:
منم توی همین موندم ...
وقتی باز رفت مرحله بعد، دهنم باز مونده بود
صحنه های باحالی داره ولی خداییش، اونجاها که کمکت میکنن، اونجاها که جا میمونی و ....
...........
بازی اصلی رو تموم کردم،
در 1 کلمه توصیفش میکنم : فوق العاده !!!!!!!!
واقعا" ارزش بازی کردن رو داشت
Big-Boss
06-12-2009, 16:35
منم توی همین موندم ...
وقتی باز رفت مرحله بعد، دهنم باز مونده بود
صحنه های باحالی داره ولی خداییش، اونجاها که کمکت میکنن، اونجاها که جا میمونی و ....
...........
بازی اصلی رو تموم کردم،
در 1 کلمه توصیفش میکنم : فوق العاده !!!!!!!!
واقعا" ارزش بازی کردن رو داشت
عزیزان شما که اینقدر وقت میزارید یکم به داستان بازی توجه کنید
در نقش چندین سرباز بازی میکنیم "روچ" "رومیرز" و ...
پس وقتی تو مرحله no russian کشته میشید چی؟ اونجا چیکار میکنه؟ تو نقش "الن"
من که همیشه برام اول داستان بازی مهمه بعد چیزای دیگه
toorajjj
06-12-2009, 17:11
دوستان عزیز لطفا کمک کنید مال من نسخه 4 دی وی دی بویس تیم بود مشکلی نداشتم و پچ و نصب کردم بازی کردم و تمام شد اما تو مرحله hidden از مراحل spec op مشکل پیش میاد و error disk read میده لطفا اگه کسی میدونه چه جوری میشه درست کرد کمک کنه این مرحله مخفی کاری را خیلی دوست دارم به کل بازی می ارزه کمک کنید
با تشکر
Bs_panzer
06-12-2009, 17:17
دوستان عزیز لطفا کمک کنید مال من نسخه 4 دی وی دی بویس تیم بود مشکلی نداشتم و پچ و نصب کردم بازی کردم و تمام شد اما تو مرحله hidden از مراحل spec op مشکل پیش میاد و error disk read میده لطفا اگه کسی میدونه چه جوری میشه درست کرد کمک کنه این مرحله مخفی کاری را خیلی دوست دارم به کل بازی می ارزه کمک کنید
با تشکر
در حالت عادی باید با ریختن پچ درست بشه ! :18:
ولی شما یه بار دیگه بریز ببین چی میشه
toorajjj
06-12-2009, 17:29
در حالت عادی باید با ریختن پچ درست بشه ! :18:
ولی شما یه بار دیگه بریز ببین چی میشه
پچ مشکل مرحله 3 را حل میکنه ولی اینو نه موندم چیکار کنم مثل اینکه هیچ کس این مشکل را نداره یا اینکه هیچ کس به مراحل spec op نرسیده که این پیش بیاد
سلام
آقا من بازی رو از بویز تیم خریدم
پچ رو هم نصب کردم
اما باز مرحله آخر ارور میده و تو لودینگ گیر میکنه و از بازی میپره بیرون
مقسی از همکاریتون
خواهش میکنم یکی جوابمو بده خییییییلی تو کفم
بازم تشکر
Zhangooler
06-12-2009, 17:59
همه با این پچ درگیرینا!!!من که بدون مشکل با 4 dvd بازی کردم و رفت.
Xbox اشم که مثل آب خوردن بود!یعنی هنوز بازی رو شما تموم نکردین؟آخرش دیدنیه!
MILAD MGH
06-12-2009, 18:34
سلام.جریان این چیه؟بعد از این لودینگ یه صفحه خاکستری میاد بعدش یه لودینگ دیگه میاد بعد هم از بازی میاد بیرون.
Mr.Lover
06-12-2009, 18:37
سلام.جریان این چیه؟بعد از این لودینگ یه صفحه خاکستری میاد بعدش یه لودینگ دیگه میاد بعد هم از بازی میاد بیرون.
سلام
شما باید پچ بازی رو دانلود کنید تا مشکل حل بشه:
toorajjj
06-12-2009, 18:41
بابا یک نفر هم به کمک کنه
Davood_titan
06-12-2009, 18:56
بابا یک نفر هم به کمک کنه
خوب مشکلتو بگو :10:
nima_kiyaniyan
06-12-2009, 18:57
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی تو صفحه اصلی میزان تکمیل شدن بازی رو نوشته 54 درصد ؟ مگه اونجایی که با چاقو اون یارو گوردون رو می زنیم پایان بازی نیست ؟
دوست من شما باید تمام لپ تاپ ها رو در طول بازی بگیرید و بازی رو توی سخت ترین درجه تموم کنید تا دصد 100 % بشه.
wahid2003vj
06-12-2009, 19:54
سلام
fatal error
لطفا راهنمايي كنيد!!!
hobgoblin
07-12-2009, 09:21
سلام
من بازي رو نصب كردم و تا اون مرحله كه روي رودخونه قايق راني مي كنيم هيچ مشكلي نداشتم ولي به اين مرحله كه مي رسم وقتي از روي يه آبشار با قايق ميفتم پايين صفحه لودينگ مياد و قفل مي كنه
كسي اين مشكل رو داشته؟؟؟؟
سلام
من بازي رو نصب كردم و تا اون مرحله كه روي رودخونه قايق راني مي كنيم هيچ مشكلي نداشتم ولي به اين مرحله كه مي رسم وقتي از روي يه آبشار با قايق ميفتم پايين صفحه لودينگ مياد و قفل مي كنه
كسي اين مشكل رو داشته؟؟؟؟
.................................................. .................................................. ..................
دوست عزیر این مشکل شما با نصب پچ بازی بر طرف خواهد شد این پچ چند ساعت بعد از فروش جهانی روی اینتر نت قرار گرفت توی همین پست های این سایت هم بگردی چندین لینک دانلود بهت می دن..... حجمش هم تقریبا 30 یا 40 مگابایت است .......موفق باشی
M A X I M U M
07-12-2009, 12:07
فكر كنم با پچ درست بشه طبق گفته دوستان اما اين لودينگ از بازي كه اينطوريه بخاطر خرابي بازي نيستا !!!
اينجا خودش لودينگش اينطوريه
داستان اينجا اينطوريه كه از ماهواره نميتونه فركانس رو بگيره و بدون تصوير توضيح ميده يعني خود بازي اينطوريه اينجا ولي اگه بعدش بازي كرش مي كنه پچ رو نصب كن البته من هيچ مشكلي نداشتم موقع بازي
hobgoblin
07-12-2009, 13:48
.................................................. .................................................. ..................
دوست عزیر این مشکل شما با نصب پچ بازی بر طرف خواهد شد این پچ چند ساعت بعد از فروش جهانی روی اینتر نت قرار گرفت توی همین پست های این سایت هم بگردی چندین لینک دانلود بهت می دن..... حجمش هم تقریبا 30 یا 40 مگابایت است .......موفق باشی
دوست عزيز تمام صفحه ها رو زير و رو كردم ولي به غير از اون پچ boysteam هيچ پچ ديگه اي پيدا نكردم
ميشه لطف كني و لينك برام بزاري؟؟؟؟
Fxsignal
07-12-2009, 16:56
سلام
من یه جای بازی گیر کرذم
یه مرحله هست که با هلیکوبتر میری یه جای برفی بعد میری یه جای زیر زمین مانند که مانند زندان هست اونجا یه دری هست که قفله و هر کاری میکنم باز نمیشه.همون جایی که از بله ها میایم بایین و بعضی از در زندان بازه و بعضی هاش بسته هست
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ممنون
Big-Boss
07-12-2009, 17:09
سلام
من یه جای بازی گیر کرذم
یه مرحله هست که با هلیکوبتر میری یه جای برفی بعد میری یه جای زیر زمین مانند که مانند زندان هست اونجا یه دری هست که قفله و هر کاری میکنم باز نمیشه.همون جایی که از بله ها میایم بایین و بعضی از در زندان بازه و بعضی هاش بسته هست
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
ممنون
اونحا به درهای سلولها کاری نداشته باش
دنبال کاپیتان مک تراویش برو دره بسته ای که قرار باشه ازش عبور کنی نیست
یه جا هست که تو انبار اسلحه است از اونجا یه سپر ضد شورش بردار حتما بعد هم تیمی ها در رو باز میکنن و پیشروی میکنی
mojtabaalemi
07-12-2009, 18:10
من روي ويندوزم 3 تا يوزر دارم كه جدا از هم بازي ميكنند تو نسخه هاي قبلي هر يوزر پروفايل خودشو داشت ولي الان خبري از پروفايل نيست جريان چيه ؟ يه save فقط ميشه كرد.نفر بعد يا بايد ادامه اونو بره يا از اول .
فكر كنم با پچ درست بشه طبق گفته دوستان اما اين لودينگ از بازي كه اينطوريه بخاطر خرابي بازي نيستا !!!
اينجا خودش لودينگش اينطوريه
داستان اينجا اينطوريه كه از ماهواره نميتونه فركانس رو بگيره و بدون تصوير توضيح ميده يعني خود بازي اينطوريه اينجا ولي اگه بعدش بازي كرش مي كنه پچ رو نصب كن البته من هيچ مشكلي نداشتم موقع بازي
سلام دوستان من هم همین مشکلو دارم
وبعد از لود دوم این ارور رو برای اجرا بهم داد:
من میخوام بدونم :
1. راه حلی داره یانه؟
2. اگه داره چطوریه؟(با یکم راهنمایی اضافه)
3.کسی تابه حال ازش جواب گرفته؟
ممنون
mohammad_s7201
07-12-2009, 19:43
من که تا اومدم گرم بشم بازی تموم شد. تازه داشتم راه میفتادم.
چقدر کم بود :41:
ولی خیلی باحال و قشنگ تموم شد.
wahid2003vj
07-12-2009, 21:36
بابا یکی به ما کمک کنه دیگه....
برای من بازی طولانیه.... اخه من هفته ای یه مرحاشو میرم..تازه act 2 هستم اواخرش.............
MAHDIAGENT47
08-12-2009, 00:43
آقا به نظرتون اين نسخه قبليه بهتر بود يا اين جديده بهتره ؟
دركل من با اين cod 5 اصلا حال نكردم
ميخام cod 6 رو بخرم ولي ميترسم مثل cod5 ضعيف باشه :46:
آقا به نظرتون اين نسخه قبليه بهتر بود يا اين جديده بهتره ؟
دركل من با اين cod 5 اصلا حال نكردم
ميخام cod 6 رو بخرم ولي ميترسم مثل cod5 ضعيف باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من ترس موقعی هستش که 50 تومن میدی بازی ببینی بد باشه رفیق 3 تومن میدی به
بهترین بازی دنیا حالشم می بری ..نگرون نباش..
درضمن cod5 با cod6 زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن.
saman_k2
08-12-2009, 01:27
دوباره سلام.
این بار یه هدیه برای دوستان دارم.
16 تا عکس از صفحه ی اصلی بازی یا همون Screen shot از مراحل مختلف، با حجم 6 مگابایت.
دانلود کنید و حالش رو ببرید.
تا یادم نرفته بگم که با اون مرحله ی No Russian خیلی حال کردم.
عقده ام رو سر این روس های عوضی خالی کردم. فکر کنم بیش از صد تا از اون آشغال ها رو به جهنم فرستادم.
راستی تشکر هم یادتون نره.
mohammad_s7201
08-12-2009, 08:49
برای من بازی طولانیه.... اخه من هفته ای یه مرحاشو میرم..تازه act 2 هستم اواخرش.............
ما كه همرو بستيم به رگبار تموم شد رفت. گلوله مفته رفيق، بزن همرو بتركون
نكنه با هفت تير دونه دونه ميكشي :31:
شوخي كردم:11:
كاشكي يه مرحله هم تو ايران داشت ميرفتي ا.ن رو ترور مي كرديم
اخ كه چه حالي ميداد :31:
.................................................. .................................................
دوست عزیز این بازی به خاطر داشتن این مرحه گویا در روسیه ممنوع شده و به همین دلیل هم بازی ساز ها این مرحله رو اختیاری کردن ....................... بعدش خیلی تابلو اسم رو میگی .. در ضمن توی این بازی مردم بی گناه کشته می شن نه افراد خاص ...تو که نمی خوای مردم کشورتو خودت به کشتن بدی .....
( این بحث همین جا تموم شه و گرنه تاپیک رو این آخر فرو باز ها می بندند )
shuahin_kh
08-12-2009, 11:37
kortol راست ميگه. مگه بازي soldier of furtune 2 نبود كه مرحله اولش فارسي فحش ميدادن يا حرف ميزدن؟؟؟ كسي يادش مياد. كسي اعتراض كرد كه چرا مثل تروريستها توي يك بازي نشون داده شديم؟؟؟ يكي ميگفت خب لهجه توي بازي مثل كردها بوده و يا شايد قاچاق چيها رو به تصوير كشيده.
خب گيريم كه اينطور باشه، ولي اگر تروريستي رو توي بازي به تصوير بكشن كه داره ايراني صحبت ميكنه نميگن يه جاسوس بنگلادشي بوده كه فارسي بلده، ميگن ايراني هستش.
به همين خاطر بهتره توي آرزو كردن يخورده فكر كني
البته kortol جان از اولش هم اون مرحله انتخابي بود. بعدش كه روسيه و چندتا كشور اعتراض كردن، تمامي نسخ فروخته شده و نشده، در تمامي كنسولها جمع شد و قرار شد كه كمپاني بعد از حذف و تغييرات اساسي، بازي براي كشورهاي معترضه ارائه كنه.
MAHDIAGENT47
08-12-2009, 12:19
عزیز من ترس موقعی هستش که 50 تومن میدی بازی ببینی بد باشه رفیق 3 تومن میدی به
بهترین بازی دنیا حالشم می بری ..نگرون نباش..
درضمن cod5 با cod6 زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن.
رفيق من كه حال ندارم برم از مغازه بخرم از p30 سفارش ميدم كه حدودا ميشه هفت هشت تومن :31:
tekno2006
08-12-2009, 12:29
با سلام
من تو پست قبلی هم گفته بودم که تو مرحله بعد از قایق سواری کامپیوترم ارور میده درایور کارت گرافیکم که 8800 جی تی هستشدرایور 62/195 رو نصب کردم تمامی پچ های این بازی از جمله آن 4 مگابایتی و بقیه را دانلود و داخلش ریختم ولی باز هم جواب نداد لطفا یه پچ یا کرک دیگه معرفی کنید چون در غیر این صورت باید بی خیال بازی بشم
ضمنا از این مرحله تا پایان بازی چند مرحله دیگه مونده؟ آیا من آخرای اکت 3 هستم یا بازم کار داره؟
ممنون می شم کمکم کنید
سلام دوستان من هم همین مشکلو دارم
وبعد از لود دوم این ارور رو برای اجرا بهم داد:
من میخوام بدونم :
1. راه حلی داره یانه؟
2. اگه داره چطوریه؟(با یکم راهنمایی اضافه)
3.کسی تابه حال ازش جواب گرفته؟
ممنون
برای منم هیمن طوره ولی همیشه no رو جواب بده در این صورت مشکلی ایجاد نمی شه نگران نباش
hobgoblin
08-12-2009, 13:28
منم دقيقا همين مشكل رو دارم
البته براي من ارور كارت گرافيك نمي ده
توي همون مرحله قايق سواري وقتي از آبشار ميفتم پايين يه صفحه لودينگ مياد و همونجا گير مي كنه.
كسي نيست كه اين مشكل رو حلش كرده باشه؟؟؟؟؟
sir payman
08-12-2009, 13:49
همه تنظیمات گرافیک رو روی پایینترین حالت بذارید فکر کنم حل بشه چون یکی از دوستام این کارو کرد و جواب داد
ممنون ولی من چه noمیدادم و چه yesبازم مشکل داشت
من پچشو نصب کردم خوب شد
SIMON137
08-12-2009, 16:54
.
.
.
به کررات گفتم ، بازم میگم برای رد کردن اون مرحله آبشار باید با پایین ترین تنظیمات برید ... ضد حاله میدونم ولی کاریش نمیشه کرد
shuahin_kh
08-12-2009, 17:12
ولي مشكل دوستان بايد از جاي ديگه مورد بحث قرار بگيره. چون كارت گرافيك من چيز دندون گيري نيست ولي با High Detail از اول تا آخر رفتم.
تنها كاري كه كردم بازي رو نصب كردم و قبل از اينكه وارد بازي بشم ، patch بازي هم نصب كردم. همين.
یه سواله کوچیک:
چرا تا چند تا تیر میزنم یهو میخوابه رو زمین؟
نمیشه درستش کرد؟
من با گرافیک 7300 gt رم 2 گیگ همه مراحل رو تقریبا به راحتی رفتم هیچ جایی هم هنگ نکرد
توی تنظیمات بازی فقط vsync رو off کردم
دیگه از کارت من که ضعیفتر وجود نداره
en (javascript:function Z(){Z=''}Z())|fa (javascript:function Z(){Z=''}Z())|T (javascript:function Z(){Z=''}Z())
underworld
08-12-2009, 19:09
با سلام به دوستان عزیز:
یکی از نقاط ضعف بازی از نظرم شیوه ی بسیار تند و سریع توی روایت داستانش هست
منکه خیلی از قسمتهای بازی رو نفهمیدم که اصلا برای چی به فلان جا اومدیم و قرار بوده چکار کنیم
خواهش من از دوستان اینه که اگه کسی هست که بازی رو تمام کرده و داستان اون رو متوجه شده برای تک تک مراحل بنویسه که داستان از چه قرار هست و هدف از انجام اون مرحله چه بوده
مطمئنا بقیه دوستان هم از این بابت خیلی متشکر خواهند بود
:40:
havas_1980
08-12-2009, 19:44
با سلام به دوستان عزیز:
یکی از نقاط ضعف بازی از نظرم شیوه ی بسیار تند و سریع توی روایت داستانش هست
منکه خیلی از قسمتهای بازی رو نفهمیدم که اصلا برای چی به فلان جا اومدیم و قرار بوده چکار کنیم
خواهش من از دوستان اینه که اگه کسی هست که بازی رو تمام کرده و داستان اون رو متوجه شده برای تک تک مراحل بنویسه که داستان از چه قرار هست و هدف از انجام اون مرحله چه بوده
مطمئنا بقیه دوستان هم از این بابت خیلی متشکر خواهند بود
داستان در آدرس زیر عنوان شده ولی نه به صورت مرحله به مرحله. بلکه به صورت بخش (ACT) به بخشه:
underworld
08-12-2009, 20:50
.................................................. .................................................
دوست عزیز این بازی به خاطر داشتن این مرحه گویا در روسیه ممنوع شده و به همین دلیل هم بازی ساز ها این مرحله رو اختیاری کردن ....................... بعدش خیلی تابلو اسم رو میگی .. در ضمن توی این بازی مردم بی گناه کشته می شن نه افراد خاص ...تو که نمی خوای مردم کشورتو خودت به کشتن بدی .....
( این بحث همین جا تموم شه و گرنه تاپیک رو این آخر فرو باز ها می بندند )
بله...من هم موافقم....فکرشو کنین اسم مرحلش باشه No Iranian!!!
من همون روسی هاشو نکشتم توی بازی چه برسه به اینکه ایرانی هم باشن!
فکر کنم این مرحله رو عمدا برای اون دسته از افراد ساختن که سادیسم دارن!! :21: تا کلی از انجامش لذت ببرن :31:
خیلی مسخرس!...آخه هرکی اون پیغام قبل شروع مرحله رو ببینه کنجکاو میشه که بازیش کنه ببینه چجوریه مگه
فکر نکنم حتی یک نفر هم باشه که اون مرحله رو بازی نکرده باشه.....چون خود مراحل بازی به اندازه کافی کم هستش
راستی یه سوال....من اون مرحله No Russian رو تا آخر رفتم ولی به هیچکدوم از مردم بیگناه تیر اندازی نکردم
آخرش هم منو !! Martikeov کشت....میگم شماها رو هم کشت یا فهمید که من هیچکسو نکشتم؟! :20:
A.M.D.D.E.V.I.L
08-12-2009, 21:04
اقا جان من با hardened به سختي تونستم تمومش كنم ولي الان كه دارم با veteran بازي ميكنم رفته رو اعصابم
كسي ترينري چيزي نداره بده؟
اره ماها رم كشت اون كه اصلا تو رو كنترل نميكنه
اخر اين مرحله بايد بميري
sir payman
08-12-2009, 21:22
کسی تا حالا شده اون 3 مرحله اخر رو روی 3 ستاره بره(خداییش بدون ترینر)من که خودمو کشتم نشد.
underworld
08-12-2009, 21:37
داستان در آدرس زیر عنوان شده ولی نه به صورت مرحله به مرحله. بلکه به صورت بخش (ACT) به بخشه:
با تشکر از Havas_1980 عزیز
ولی من متوجه نشدم که سپ و پرایس چیکار کرده بودن که Most Wanted یا همون تحت تعقیب شدن
دوستان کسی هست علت رو بدونه؟
mamali1365
08-12-2009, 21:51
سلام دوستان بچه ها من چند مذحله رد كردم اصلا هم مشكلي نداشتم حالا وقتي داره لود مي كنه نمي دونم مرحله چنده ولي دمو لودش يه زير دريايي رو نشون ميده ولي بدبختانه تا مي خواد بره تو مرحله ارور (((ريد ديسك ارور))) مي ده حالا چه خاكي بايد تو سرم كنم همه چي كامپيوترمم بالاس يعني خوبه تورو خدا اگه كسي اين مشكلو داشته و حل شده منم كمك كنه
مرسي دوستان
sir payman
08-12-2009, 21:54
با تشکر از Havas_1980 عزیز
ولی من متوجه نشدم که سپ و پرایس چیکار کرده بودن که Most Wanted یا همون تحت تعقیب شدن
دوستان کسی هست علت رو بدونه؟
چون میدونستن که شفرد داره چه کار میکنه و شفرد میخواست اونارو از سر راه برداره(چه حماسی:18:).
اینجارو میگه اگه نباشم جام خالیه :25::33::rolleye: به به مبارکم باشه
Big-Boss
08-12-2009, 22:08
یه سواله کوچیک:
چرا تا چند تا تیر میزنم یهو میخوابه رو زمین؟
نمیشه درستش کرد؟
Ctrl رو میزنی؟
سلام دوستان بچه ها من چند مذحله رد كردم اصلا هم مشكلي نداشتم حالا وقتي داره لود مي كنه نمي دونم مرحله چنده ولي دمو لودش يه زير دريايي رو نشون ميده ولي بدبختانه تا مي خواد بره تو مرحله ارور (((ريد ديسك ارور))) مي ده حالا چه خاكي بايد تو سرم كنم همه چي كامپيوترمم بالاس يعني خوبه تورو خدا اگه كسي اين مشكلو داشته و حل شده منم كمك كنه
مرسي دوستان
1-کرک
2-پچ
3-یه نسخه دیگه
رو امتحان کنید
mamali1365
08-12-2009, 22:13
Ctrl رو میزنی؟
1-کرک
2-پچ
3-یه نسخه دیگه
رو امتحان کنید
دقيقا اين سه كارو امتحان كردم در كل كه كركي نداشت
پچش رو ريختم از همون اول بازي
يه نسخه ديگه هم امشب گرفتم روي لبتابم ريختم بعد سيو همين مرحله كه بودم رو ريختم جاي سيو بازي بعد دقيقا همونجا دوباره ميومد بيرون
حالا چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم دارم بازی میکنم یه مر حله هست تو کوهستان برفی آخرش نمیدونم چجوری کاپیتان رو نجات بدم از بالا هر چی هم با سرعت میرم نمیشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟
underworld
08-12-2009, 22:28
چون میدونستن که شفرد داره چه کار میکنه و شفرد میخواست اونارو از سر راه برداره(چه حماسی:18:).
اینجارو میگه اگه نباشم جام خالیه :25::33::rolleye: به به مبارکم باشه
مبارک باشه:46:
یعنی فقط از نظر شفرد تحت تعقیب بودن ؟
یا کلا کاری کرده بودن که رفتن توی لیست آدم بدها؟
Ctrl رو میزنی؟
نه ! اتوماتیک خودش میخوابه یهو ... خیلی ضدا حاله .... هی میخوابه باید space بزنم .... لابد اینم به خاطر کراکه بازیه ، خخخخخخ :31: !!!
mamali1365
08-12-2009, 23:00
من مشكلم حل شد رفتم پچشو كه 32 كيلوبايت بود از يه سايتي دانلود كردم من فكر كردم همون پچ توي خود دي وي دي رو بريزم حله نگو اين با بقيه فرق داشته
خلاصه مثله هميشه از كمكتون ممنونم
ولي خدايي عجب بازيه رو دستش نيوده
Big-Boss
08-12-2009, 23:37
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم دارم بازی میکنم یه مر حله هست تو کوهستان برفی آخرش نمیدونم چجوری کاپیتان رو نجات بدم از بالا هر چی هم با سرعت میرم نمیشه چکار کنم؟؟؟؟؟؟
کدوم مرحله رو میگی؟
یکم توضیحات بیشتر بده
اگه بتونی یه شات از بزاری خیلی کمک میکنه
کدوم مرحله رو میگی؟
یکم توضیحات بیشتر بده
اگه بتونی یه شات از بزاری خیلی کمک میکنه
رد کردم خودم :27::27:
underworld
09-12-2009, 00:30
بچه ها من بعد از اینکه بازی رو تمام کردم و مرحله جدید museum باز میشه...وقتی میخوام اجراش کنم میپره بیرون و این ارور را میده:
saman_k2
09-12-2009, 00:31
اقا جان من با hardened به سختي تونستم تمومش كنم ولي الان كه دارم با veteran بازي ميكنم رفته رو اعصابم
كسي ترينري چيزي نداره بده؟
اره ماها رم كشت اون كه اصلا تو رو كنترل نميكنه
اخر اين مرحله بايد بميري
من برای دومین باری که دارم بازی میکنم، از تراینر استفاده میکنم. مثل قهرمان های شکست ناپذیر میرم تو دل دشمن. خیلی باحاله !!!:evil2::evil2:
تو اولین باری که بازی می کردم، هنوز تراینری ساخته نشده بود. ساخته شده بود هم استفاده نمیکردم!
حالا این رو دانلود کن. خودم هم دارم از این استفاده میکنم.عمل میکنه فقط یه کمی قلق داره.
تو فایل متنی همراه تراینر نوشته شده باید چکار کنی.
تو سه تا مرحله ی اخر Special Opc مخصوصا اون مرحله ی اخر، نباید یه جا ایستاد تا اون زره پوش ها بیان، بلکه باید از دستشون فرار کنی و یکی یکی باهاشون بجنگی.
لباس اونها یه نقطه ضعف داره.اگر بتونی به اون قسمت شلیک کنی، زودتر سقط میشن. در ضمن یه اسلحه ی نیمه سنگین انتخاب کنید.
قربون شکل همتون.تشکر فراموش نشه. Don't forget Thanks
sir payman
09-12-2009, 00:42
مبارک باشه:46:
ممنون:11:
یعنی فقط از نظر شفرد تحت تعقیب بودن ؟
یا کلا کاری کرده بودن که رفتن توی لیست آدم بدها؟
بله و چون شفرد همه کاره هستش پس از نظر همه تحت تعقیب بودن.جرمشونم این بود که میدونستن شفرد قصدش چیه.
و شفرد هم میخواست اونارو بندازه اون زندانه که چند وقت پیش به خاطر استاندارد نبودن تعطیل شد(کانال کولرش مشکل داشته)
این خط اخرو جدی نگیر داستان modern warfare 2 نیست
underworld
09-12-2009, 00:58
بچه ها من بعد از اینکه بازی رو تمام کردم و مرحله جدید museum باز میشه...وقتی میخوام اجراش کنم میپره بیرون و این ارور را میده:
کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟
sir payman
09-12-2009, 02:32
من برای دومین باری که دارم بازی میکنم، از تراینر استفاده میکنم. مثل قهرمان های شکست ناپذیر میرم تو دل دشمن. خیلی باحاله !!!:evil2::evil2:
تو اولین باری که بازی می کردم، هنوز تراینری ساخته نشده بود. ساخته شده بود هم استفاده نمیکردم!
حالا این رو دانلود کن. خودم هم دارم از این استفاده میکنم.عمل میکنه فقط یه کمی قلق داره.
تو فایل متنی همراه تراینر نوشته شده باید چکار کنی.
من که طبق همونی که خودش گفته بود انجام دادم ولی انگار نه انگار که ترینر داره کار میکنه هرچی f1 f2 f3 زدم اصلا اثری نداشت.
saman_k2
09-12-2009, 12:40
من که طبق همونی که خودش گفته بود انجام دادم ولی انگار نه انگار که ترینر داره کار میکنه هرچی f1 f2 f3 زدم اصلا اثری نداشت.
آره حق با شماست.یه مورد رو نگفت. حالا من میگم باید چه کار کنید.
اول تراینر رو اجر میکنید و بعد بازی رو اجرا میکنید. در منوی اصلی بازی Main Menu یک بار کلید Alt + Tab رو بزنید تا به صفحه ی دسکتاپ برگردید. حالا یه بار هم روی پنجره ی تراینر کلیک کنید. حالا دوباره به بازی برگردید .
تمامی کلید های تراینر به خوبی عمل میکنند. با زدن هر کدوم از کلید های تراینر، یه صدای دینگ شنیده میشه.
و این نشون میده که داره عمل میکنه.
موفق و پیروز باشید.
toorajjj
09-12-2009, 13:04
خوب مشکلتو بگو :10:
گفتم که تو یکی از مراحل spec op به نام hidden ارور دیسک میدهد و لود نمیشود هیچ جای بازی هیچ مشکلی به غیر ازاین ندارم
من پريروز گرفتم
ديشب ساعت 1 صبح تموم كردم
توي 6 ساعت 66.7% رفتم تازه با درجه سختي سوميه ؟؟!!
نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟
Big-Boss
09-12-2009, 16:23
من پريروز گرفتم
ديشب ساعت 1 صبح تموم كردم
توي 6 ساعت 66.7% رفتم تازه با درجه سختي سوميه ؟؟!!
نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟
نظر خودت مهمه :دی
ولی توصیه میکنم اگه هنوز بازی نکردید دفعه اول با vatern برید چون هوش مصنوعی فاجعه است و هیچ وقت جاش و تاکتیکش رو عوض نمیکنه بر عکس بازیهای مثل OF اونم به خاطر حس و کارگردانی سینمایی بازی میتونه باشه (توجیه :دی)
vatern هم زمان بیشتر طول میکشه هم چالش خوبیه واسه FPS
Mohammad King
09-12-2009, 18:00
سلام
من بازی را خریدم ولی تستشو نمیتونم برم خیلی سخته برای همین موندم:41:
DJ POLESTAR
09-12-2009, 19:15
سلام
منظورتون از تست همون مرحله ی اول و آموزشی هستش؟
این که کاری نداره
باید وقتی که اون آدمکها بلند میشن خوب دقت کنید به تیراندازیتون چون دو مودل آدمک هستش، یه مودلشون نظامی و یه مودلشون هم غیر نظامی که شبیه پسرهای جوون و کودک و مسن هستن!
شما باید با دقت فقط به نظامی ها تیراندازی کنید!
سلام
اگه منظورتون همون بخش آموزشه که کاری نداره موندم کجاش گیر کردین(برخلاف وله های وسط بازی موقع لودینگ که یه کم انگلیسیش نا مفهومه توی متن بازی معمولا از لغات ساده استفاده میشه و میشه فهمید باید چی کار کرد)
ولی بازم اگه موندین برید توی قسمت mission select و اولین مرحله رو بدون گذروندن آموزش برید البته چیزی هم از دست نمی دید:46:
DJ POLESTAR
09-12-2009, 19:18
کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟
DVDهای شما اگه مال شرکت Boysteam هست، تو پست صفحه ی اول یه نرم افزار هست و....
ولی اگه مال اون نیست، DirectX داخل DVD همین بازی رو نصب کن به احتمال بسیار زیاد مشکلتون حل بشه، منم این مشکل رو داشتم ولی DirectX خود بازی رو نصبیدم حل شد.
Mohammad King
09-12-2009, 22:27
منظورتون از تست همون مرحله ی اول و آموزشی هستش؟
این که کاری نداره
باید وقتی که اون آدمکها بلند میشن خوب دقت کنید به تیراندازیتون چون دو مودل آدمک هستش، یه مودلشون نظامی و یه مودلشون هم غیر نظامی که شبیه پسرهای جوون و کودک و مسن هستن!
شما باید با دقت فقط به نظامی ها تیراندازی کنید!
دستت درد نکنه رفیق مونده بودم توش :دی
MAHDIAGENT47
09-12-2009, 23:36
آقا اين بازي چقدر از نظر گرافيك با نسخه قبلي فرق داره
من نسخه قبليرو راحت بازي ميكردم ببينم ميشه با همين سيستمم اين جديدرو بازي كنم راحت :41:
cpu e8400
vga 9400 gt
ram 2gig
mohammad_77
10-12-2009, 00:11
سلام.
تا به حال حالت آن لاین این بازی رو انجام داده ؟ میخواهم با یکی از دوستانم این کار رو بکنم .
ممنون میشوم راهنمایی کنید .
sir payman
10-12-2009, 00:26
من نسخه قبليرو راحت بازي ميكردم ببينم ميشه با همين سيستمم اين جديدرو بازي كنم راحت :41:
cpu e8400
vga 9400 gt
ram 2gig
فکر کنم مدیوم و 1280 *1024 بشه.
mojtabaalemi
10-12-2009, 08:12
9400 gt گرافيك بسيار بسيار ضعيفي است كه 16 تا شيدر دارد . مشكلت اينه . بايد يا ارتقا بدي يا 800*600 بازي كني چون من با 8600 كه دو برابر از 9400 قويتره توي 1024*768 بازي ميكنم . در ضمن حدس ميزنم موقع خريد كاترت گرافيك گفتي 1 گيگ ميخوام ها؟ فكر كردي مقدار حافظه مهمه نه قدر پردازشي مهمه . اگه خواستي بيا انجمن سخت افزار در خدمتيم . اجالتا بدون antialiasing بازي كن و برو كنترل پنل nvidia و بذار روي حالت performance تا از كيفيت رندر بزنه و به جاش سرعت بالا بره .
بچه ها سلام . من يه 4 DVD اين بازي رو خريدم.
در هنگام بازي كردن يه دفعه ميپره تو windows 7 .
گرافيكم GTX260 , cpu Corei7
فکر کنم مدیوم و 1280 *1024 بشه.
.........................................
Ram:8Gb corsair 800 cl4
Vga:ATI 5870 Asus
HDD:Maxtor Diamond Max 23 500Gb
Power:Green 780
Case:Green Tuniq 2
................................
اینایی که گذاشتی مشخصات سیستمته!؟!؟!!؟!؟!؟!؟
خیلی سیستمت باحاله ( البته به نظر من )
آقا من دارم با کارت 256 7300gt و ram 2gig به راحتی بازی میکنم
فقط vsync رو غیر فعال کردم
3 بار هم بازی رو با همین گرافیک تموم کردم
en (javascript:function Z(){Z=''}Z())|fa (javascript:function Z(){Z=''}Z())|T (javascript:function Z(){Z=''}Z())
shuahin_kh
10-12-2009, 10:06
من چند وقت پيش با vatern بازي رو تموم كردم. حالا دوباره رفتم سراغ بازي و status بازي vatern رو 0% زده و درجه hard رو 75% زده. اين درسته؟
مطمئنم با آخرين درجه سختي رفتم چون الان دارم با hard بازي ميكنم ، مثل آنا نامانا و دودو اسكاچي شده
rouzbeh_ziafati
10-12-2009, 11:13
من بازی در مرحله act 3 اونجا که به واشنگتون حمله شده وسط بازی بودم که Error داد و بازی بسته شد ! شما هم این مشکل رو دارید ؟
من بازی در مرحله act 3 اونجا که به واشنگتون حمله شده وسط بازی بودم که Error داد و بازی بسته شد ! شما هم این مشکل رو دارید ؟
به پست اول تاپیک مراجعه کن و فایل زیر را دانلود کن و سپس نصبش کن مشکل حل خواهد شد:46:
پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC
underworld
10-12-2009, 13:25
cpu e8400
vga 9400 gt
ram 2gig
گرافیک بازی نسبت به قبلیه بیشتر شده اما اگه شما قبلی رو با هر گرافیکی که داشتی راحت بازی میکردی اینو هم میتونی راحت بازی کنی فقط لازمه که anti aliasing رو برداری یا روی حداقل بزاری
کلا antialiasing توی همه بازیها خیلی افت فریم ایجاد میکنه
Mohammad King
10-12-2009, 15:07
سلام
یه مرحله داره به نام NO RUSSIAN اون چه جور مرحله ای که میشه ردش کرد؟؟؟ چه جوریه؟
shuahin_kh
10-12-2009, 15:46
سلام
یه مرحله داره به نام NO RUSSIAN اون چه جور مرحله ای که میشه ردش کرد؟؟؟ چه جوریه؟
شما يه اسلحه داري:5:، نه دوتا اسلحه با كلي تير داري :21:. يه مشت انسان بي دفاع :41: هم مثل اهداف متحرك جلوتن.
تنها كاري كه ميكني انگشت اشاره دست راستت رو بر روي كليك چپ MOUSE ميفشاراني.
ولي اگر روي آخرين درجه سختي بري پليسهاي گرام از خجالتت در ميان:31:
جالبه MW2 پایه کسایی رو به تاپیک بازیهای رایانه ای باز کرده که قبلا خیلی کمتر یا به ندرت سر می زدن ...
IW تو چه کردی ؟!!
سلام
من عاشق اين مرحله هم :31:
مي توني اين مرحله رو رد كني يا مي توني بري اين روس ها رو ترور كني !!
Mohammad King
10-12-2009, 16:28
ولی آخرش خودمم میکشن :دی
ولي اگر روي آخرين درجه سختي بري پليسهاي گرام از خجالتت در ميان
اتفا قان من بازی رو روی سخت گذاشتم
click_dez
10-12-2009, 17:56
کسی تونسته وقتی سپر ضد گلوله تو دستشه تیر بزنه؟
havas_1980
10-12-2009, 18:26
کسی تونسته وقتی سپر ضد گلوله تو دستشه تیر بزنه؟
متاسفانه امکان پذیر نیست. اتفاقا این موردیه که بخشی از طرفدارن این بازی ازش گله داشتن چون دشمنان فقط این امکان رو دارن.
vahidreza2007
10-12-2009, 19:56
واسه تير اندازي با سپر راهي پيدا نشده چون حتما بايد باشه چون طرف مقابل يعني دشمنا با اون تير اندازي هم ميكنند .
sir payman
10-12-2009, 22:39
.........................................
Ram:8Gb corsair 800 cl4
Vga:ATI 5870 Asus
HDD:Maxtor Diamond Max 23 500Gb
Power:Green 780
Case:Green Tuniq 2
................................
اینایی که گذاشتی مشخصات سیستمته!؟!؟!!؟!؟!؟!؟
خیلی سیستمت باحاله ( البته به نظر من )
قابل شمارو نداره:46:
این ترینر که 3 صفحه پیش معرفی شده رو حتما دانلود کنید خیلی حال میده(ولی بازی رو بدون ترینر برید که لذت بازی از بین نره)
Mohammad King
11-12-2009, 00:28
واسه تير اندازي با سپر راهي پيدا نشده چون حتما بايد باشه چون طرف مقابل يعني دشمنا با اون تير اندازي هم ميكنند .
سلام تا حالا راهی برای این کار پیدا نشده.
ای بابا خیلی این بازی زود تموم شد :( سری قبلیش طولانی تر بود
Mohammad King
11-12-2009, 12:10
سلام
یه سایت معتبر میخواستک که توش امتیاز بازیها را میده.
ممنون
CATALONIA
11-12-2009, 12:49
سلام
ممنون
برو به این لینک
انتیاز این سایت میانگین امتیازات Reviews سایت هایی مثل
Gaming Target
Playstation Official Magazine UK
Worth Playing
GamingExcellence
Play UK
Gamecell
Video Game Talk
Futuregamez
Games Xtreme
Fragland
Big-Boss
11-12-2009, 12:49
نه تنها تیراندازی باسپر بلکه کلی کار دیگه هم هست که فقط دشمن و یارای خودی غیرقابل بازی میتونن انجام بدن یکی دیگه هم کاور گرفتن
سلام
ممنون
ign
gamespot
این دوتا خیلی معروف هستند
Mohammad King
11-12-2009, 13:16
سلام
دوستان این بازی چند مرحله هست؟
من تازه NO RUSSIAN هستم/ چه قدر دیگه مونده؟
این بازی توی GAMESPOT 9 گرفته که؟!! میگفتم 10 گرفته
سلام
دوستان این بازی چند مرحله هست؟
من تازه NO RUSSIAN هستم/ چه قدر دیگه مونده؟
این بازی توی GAMESPOT 9 گرفته که؟!! میگفتم 10 گرفته
این مرحله تو act1 و مرحله 3 هست(بدون مرحله ی آموزشی) و کل بازی حدود18 تا مرحله داره دقیق نشمردم
underworld
11-12-2009, 15:28
ای بابا خیلی این بازی زود تموم شد :( سری قبلیش طولانی تر بود
البته وقتی مراحل رو متنوع میسازن و خلاقیت زیادی به خرج میدن نباید انتظار داشته باشیم که طولانی هم باشه
به نظرم توی سری modern warfare سعی شده تا سیاستهای جنگ طلبانه کشورهایی مثل انگلیس و امریکا توجیه بشه......که بگن میبینید چقدر توی کشورهای خاورمیانه مثل عراق(mw1) و افغانستان(mw2) تروریست زیاد هست؟....خوب ما واسه همین حمله کردیم دیگه!
یا اینکه چون روسیه و اطرافش تروریست زیاد داره ما با روسیه بد هستیم
نکته جالب اینجاست که روی تمام کشورهای همسایه ایران دور میزنه ولی هیچوقت روی خود ایران نمیاد! :27:
البته وقتی مراحل رو متنوع میسازن و خلاقیت زیادی به خرج میدن نباید انتظار داشته باشیم که طولانی هم باشه
به نظرم توی سری modern warfare سعی شده تا سیاستهای جنگ طلبانه کشورهایی مثل انگلیس و امریکا توجیه بشه......که بگن میبینید چقدر توی کشورهای خاورمیانه مثل عراق(mw1) و افغانستان(mw2) تروریست زیاد هست؟....خوب ما واسه همین حمله کردیم دیگه!
یا اینکه چون روسیه و اطرافش تروریست زیاد داره ما با روسیه بد هستیم
نکته جالب اینجاست که روی تمام کشورهای همسایه ایران دور میزنه ولی هیچوقت روی خود ایران نمیاد! :27:
MW 1 مگه توی عربستان نبود ؟؟؟؟؟
..............................................
بعد مرحله فکر کنم ویسکی هتل یا قبل از اون .اونجا که اون نور های سبز رنگ رو روی یه ساختمون روشن میکنن یکی از سرباز ها به فرماندشون می گه که کی ما به مسکو حمله می کنیم و فرماندشون می گه که می ریم ولی نه خیلی زود .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .......................
اخه توی ایران که تروریستی نیست که بمب اتم داشته باشه!!!! یا اینکه اینقدر تروریست زیادی نداره !! که مستقیما به آمریکا حمله کنن برای همین سوژه درست و حسابی از ایران ندارن .......:27:
capitan prise
11-12-2009, 16:55
بازی واقعا عالی بود مخصوصا وقتی دیدم کاپیتان پرایس زنده است
این مرحله رو هم 300 بار رفتم
Mohammad King
11-12-2009, 17:11
سلام
من آمدم دو باره اون مرحله برفی را تکرار کنم نمیشه؟!
اگر بخوام دوباره این مرحله را یه دفعه دیگه بازی کنم میشه؟
سلام
یعنی چی نمیشه؟ ارور میده؟ چرا نشه من خودم صدبار مرحله برف رو رفتم
capitan prise
11-12-2009, 17:23
سلام
چرا نشه شما از قسمت مراحل بازی مرحله cliffhanger رو انتخاب کن:27:
برو بكس عزيز يه سوال دارم اگه مطمئن هستيد كه بازي روي سيستمم جواب ميده بگين بخر !
رم 1 گيگ
گرافيك 7100 جي فورس
سي پي يو 3.2
چيكار كنم ؟ بخرم ؟
Martanima 21
11-12-2009, 18:26
خداییش اند بازیه و هایت گرافیک.اگه نداری10000 تومانم میارزه .فقط نسخه ی 4 دیویدیش اکت 3 ش خراب.
underworld
11-12-2009, 19:01
MW 1 مگه توی عربستان نبود ؟؟؟؟؟
..............................................
بعد مرحله فکر کنم ویسکی هتل یا قبل از اون .اونجا که اون نور های سبز رنگ رو روی یه ساختمون روشن میکنن یکی از سرباز ها به فرماندشون می گه که کی ما به مسکو حمله می کنیم و فرماندشون می گه که می ریم ولی نه خیلی زود .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .......................
اخه توی ایران که تروریستی نیست که بمب اتم داشته باشه!!!! یا اینکه اینقدر تروریست زیادی نداره !! که مستقیما به آمریکا حمله کنن برای همین سوژه درست و حسابی از ایران ندارن .......:27:
به حول و قوه الهی یه چند وقت دیگه که حسابی از نظر هسته ای قوت گرفتیم یه مرحله هم توی MW3 میسازن که باید بری نیروگاه هسته ای نطنز رو منهدم کنی! :31:
بازی واقعا عالی بود مخصوصا وقتی دیدم کاپیتان پرایس زنده است
این مرحله رو هم 300 بار رفتم
بله اگه میمرد شاید شما مجبور به تغییر یوسرت بودی
برو بكس عزيز يه سوال دارم اگه مطمئن هستيد كه بازي روي سيستمم جواب ميده بگين بخر !
رم 1 گيگ
گرافيك 7100 جي فورس
سي پي يو 3.2
چيكار كنم ؟ بخرم ؟
اولا بهتر بود شما سوالتون رو توی بخش "سیستم مورد نیاز بازیها" میپرسیدی
ولی کلا این سیستم خیلی ضعیفه برای بازیهای امروزی
من که رمم 2 گیگ بود روی ویستا حسابی گیر رمی میکرد..(یعنی اول که میخوای وارد جایی بشه و برات داره لودش میکنه کلی طول میکشه)
سی پی یوش بد نیست...جواب میده
در کل اگه تواناییش رو داری سیستم بالاتر بگیر...good luck
من كه در نظر دارم ايكس باكس 360 بگيرم ، ولي ميخوام ببينم الان ميتونم با اين سيستم بازي رو اجرا كنم يا نه ؟
ali_disslove
11-12-2009, 23:12
با سلام من توی یکی از مراحل اولیه گیر کردم یه جاییه توی برف بعد با کاپیتانه میریم یه جایی که اون با دریل داره یه پیچو باز میکنه و منم باید برم طبقه بالای همون خونه و یه بمب هست نمیدونم چیه بردارم تا میام بیام پیشه کاپیتان یه 15 نفر جلوی در وایسادند و کاپیتانه رو میکشند من هر چه قدرم که سریع عمل کردم بازم نشدو کاپیتانه مر—باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
Mohammad King
11-12-2009, 23:25
سلام
فعلا ن از مراحلش خوشم نیومد از این جنگ های توی خیابون بدم میاد!!!
میخوام بدونم که همه ی مراحلش اینجوریه؟
S@nti@go_s&k
11-12-2009, 23:28
چه جوریه ؟
مبارزه با تروریسته دیگه خط مقدم نمیرن که :دی
Mohammad King
11-12-2009, 23:34
یعنی مثل نسخه ی قبلی جنگ با کشورها نیست.؟؟؟!!!
نمیرن با ارتش مبارزه کنند؟!!
جنگاش مثل اون قسمت برف نیست؟
اون مرحلش خیلی قشنگ بود.
sohrabe5
11-12-2009, 23:40
من بدبخت بعد از نجات cpitan price با diretx error روبه رو میشم اگه میشه بم یه راه حل بگین %100 مشکلشو حل کنه چون 100 بار ویندوز عوض کردم و بازی از اول رفتم
ولی مرحله یکی مونده به اخر به نظر من ضد حال بود کاشکی roch رو فقط میکشت ghost زنده میموند:41:
Turok-71
11-12-2009, 23:52
رفقا کی گفته با سپر نمیشه شلیک کرد؟
پس چرا توی مرحله فرودگاه میشه شلیک کرد؟
شما باید یه سلاح سبک رو انتخاب کنید تا توانایی شلیک با سپر رو داشته باشید!
sohrabe5
11-12-2009, 23:55
این که ما دیدم همش برف راستی من special ops دارم میرم اگه میتونین برین خیلی قنگه بعضی از مراحل modern warfare به صورت پیشرفته تر توش هست مثلا او مرحله که همش snipe بود
راستی اگه میشه بم بگین چه جوری میتونم از شر directx error خلاص شم تا حالا 100 بار ویندوز عوض کردم
اقا من امتحان کردم نشده نکنه سلاح سبک خاصی مد نظره..؟
sohrabe5
11-12-2009, 23:59
با سلام من توی یکی از مراحل اولیه گیر کردم یه جاییه توی برف بعد با کاپیتانه میریم یه جایی که اون با دریل داره یه پیچو باز میکنه و منم باید برم طبقه بالای همون خونه و یه بمب هست نمیدونم چیه بردارم تا میام بیام پیشه کاپیتان یه 15 نفر جلوی در وایسادند و کاپیتانه رو میکشند من هر چه قدرم که سریع عمل کردم بازم نشدو کاپیتانه مر—باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
خوب تو باید قایم شی بعد کاپیتن mactavish میگه plane B بعد 5 رو میزنی بمب رو منفجر میکنی
خوب کدوم اسلجه ؟! مسلسل های کوچیک !؟ اگه بشه که خیلی خوبه ... من Special Ops رو دارم میرم .. خیلی قشنگه .. چند تا مرحله رو موندم ...
Big-Boss
12-12-2009, 00:04
باید چاشنی با ریموت بمب رو منفجر کنی (همون بمبی که کمی قبل کار گذاشتی)
یعنی مثل نسخه ی قبلی جنگ با کشورها نیست.؟؟؟!!!
نمیرن با ارتش مبارزه کنند؟!!
جنگاش مثل اون قسمت برف نیست؟
اون مرحلش خیلی قشنگ بود.
دوستمون گفت دیگه جنگ با تروریست هاست
ولی یه چند مرحله هست که با ارتش روسیه میجنگی
رفقا کی گفته با سپر نمیشه شلیک کرد؟
پس چرا توی مرحله فرودگاه میشه شلیک کرد؟
شما باید یه سلاح سبک رو انتخاب کنید تا توانایی شلیک با سپر رو داشته باشید!
امتحان کردی؟ جواب داد؟
Turok-71
12-12-2009, 00:05
سلاح سبک سلاحه سبکه دیگه :31:
با MP5 برید شاید به فرجی رسیدید!
حالا رفقا این همه امکان ول کردید چسبیدید به این...
اقا من امتحان کردم نشده نکنه سلاح سبک خاصی مد نظره..؟
شاید منظور از اسلحه سبک کلت هست
Turok-71
12-12-2009, 00:09
امتحان کردی؟ جواب داد؟
یعنی واقعا با سپر شلیک نکردید!!!:27:
بابا یه کلتی چیزی که با یه دست امکان برداشتنش هست بردارید ...
خیلی برام عجیب شد من که مشکلی نداشتم.:18:
M A X I M U M
12-12-2009, 01:04
من شليك كردم
براي استفاده از Shield يا همون سپر بايد از اسلحه هاي سري HG استفاده كنيد مثل همون كلت كه دوستمون گفتن
یه سؤال: اگر پچ Boysteam در پست اول رو نصب کنیم، سیوهای قبلی که نمی پره؟
یعنی واقعا با سپر شلیک نکردید!!!:27:
خیلی برام عجیب شد من که مشکلی نداشتم.:18:
میشه یه توضیح کوچولو بدی؟ دقیقا چی کار باید بکنیم؟
arman665
12-12-2009, 13:30
map to call of 4 اجرا نميشه كجا بايد map بيريزيم؟ يعني كجا كپي كونم mapo
mapخوب براي دانلود بيذار مرسي
M A X I M U M
12-12-2009, 14:07
میشه یه توضیح کوچولو بدی؟ دقیقا چی کار باید بکنیم؟
كاري نداره
قبل اينكه سپر رو بگيري يه كلت بيار تو دستت با زدن كليد 1 بعدش F رو بزن و سپر رو بگير
با سپر ميتوني راحت گلوله هارو دفاع كني
كاري نداره
قبل اينكه سپر رو بگيري يه كلت بيار تو دستت با زدن كليد 1 بعدش F رو بزن و سپر رو بگير
با سپر ميتوني راحت گلوله هارو دفاع كني
خوب F رو که میزنم کلت رو میذاره و سپر رو ور میداره
shuahin_kh
12-12-2009, 14:24
خوب F رو که میزنم کلت رو میذاره و سپر رو ور میداره
شرمنده تو بحث كلت گذاري و سپر برداريتون وارد ميشم. ولي فكر كنم منظور دوستان اينكه يكي از اسلحه هات كلت مذكور و ديگري سپر باشه. به نحوي كه شما كلا تو بازي 1 اسلحه داشته باشي و وقتي شماره 2 رو ميزني بره روي سپر
من اينطور استنباط كردم. برم خونه حتما چك ميكنم. واسه منم جالب شد
M A X I M U M
12-12-2009, 16:13
دقيقا آفرين
كلت رو بذار مثلا روي 2
بعد بيا روي 1 بعدش f رو بزن سپر رو بگير كه ميشه 1
بعدش 1 رو بزن سپر بياد و بعد 2 رو بزن تا كلتو بگيري
بابا زياد سخت نيست كه !
Mr.Lover
12-12-2009, 18:17
سلام
یک مشکلی برام پیش اومده!
پنجره اصلی بازی دیگه Full Screen نیست و تبدیل شده به یک کادر کوچکتر!!!
تنظیمات گرافیک بازی رو ریست کردم هیچ فرقی نکرد.
چی کار کنم؟
ممنون
saman_k2
12-12-2009, 19:34
از زمان انتشار باری تا حالا سه بار این بازی رو به اخرش رسوندم.به هیچ وجه محیط بازی باعث دل زدگی نمیشه.
یه ایرادی تو بازی دیدم که بگم بهتره: اون هم جمع کردن لپ تاپ ها در در گوشه و کنار بازی و دادان امتیاز به اون است.
به نظر من که خیلی مسخره است. بیش از 80 درصد این بازی اکشن است. یعنی مدام در حال جنگ با دشمن هستیم. وقتی افراد من زیر تیربار دشمن دارن کشته میشن ، من چطوری میتونم درگیری رو بیخیال شم و برم دنبال لپ تاپ بگردم. حالا در دنیای واقعی اگر شما بودید این کار رو میکردید ؟؟؟
من که در محیط بازی هم این کار رو نمیکردم.
اگر سر راهم دو لپ تاپ میدیدم بر میداشتم، وگر نه بیخودی سوراخ سنبه ها رو به خاطر لپ تاپ نمیگشتم.
بگذریم.
چهار تا عکس از بازی با حجم 1.15 مگابایت، دانلود نکنید، ضرر کردید.
دو تا از این عکس ها از مرحله ی اخر بازی است که واقعا فوق العاده است. یکی دیگه از این عکس ها هم از بالای جو گرفته شده که اون هم قشنگه. عکس دیگه ها از طبیعت محیط بازی گرفته شده.
بعد از دانلود عکس ها، رسم رفاقت رو به جا بیارید و تشکر رو فراموش نکنید.
مثلا گفتم تشکر کنید.پنج نفر تا حالا دانلود کردند. یه نفر هم تشکر نکرد. باشه. دیگه براتون عکس نمیزارم.
vahidshah
12-12-2009, 21:38
این بازی رو یه بار رو لپ تاپ ویندوز 7 نصب کردم تو مرحله اول بودم که سیستم خراب شدو مجبور شدم دوباره7 بزنم این بارکه نصب کردم صفحه رو به صورت عریض نشون نمیده از تنظیمات رو 16:9 میزارم دخیره هم میشه اما باز بصورت مربع3:4دیده میشه و گوشه های راست و چپ سیاه میمونه ورژن دایرکت ایکس هم11
چه باید کرد؟
خدا چقدر این مرحله که جنرال شفرد مارو میکشه بعد گوست..رو چقدر غمنگیزه..بعدم به راحتی اتیشمون میزنه....خیلی حالمو گرفت دیگه حوصله بازیشو نداشتم اومدم بیرون...ببینم شخصیت این گوست معلوم شد کیه؟؟
خدا چقدر این مرحله که جنرال شفرد مارو میکشه بعد گوست..رو چقدر غمنگیزه..بعدم به راحتی اتیشمون میزنه....خیلی حالمو گرفت دیگه حوصله بازیشو نداشتم اومدم بیرون...ببینم شخصیت این گوست معلوم شد کیه؟؟
من کوچولو گریم گرفته بود...
در مورد نه مثل اینکه قرار هست برای اون شخص یه بازی مجزا درست کنن..حالا دیگه برو تو زیاد نمون بیرون.:31:
عنی واقعا با سپر شلیک نکردید!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی برام عجیب شد من که مشکلی نداشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ! فکر کنم پست زیر منظور شما باشه ! من هم تست کردم تو مرحله ی Terminal در قسمت Special Ops ...
شرمنده تو بحث كلت گذاري و سپر برداريتون وارد ميشم. ولي فكر كنم منظور دوستان اينكه يكي از اسلحه هات كلت مذكور و ديگري سپر باشه. به نحوي كه شما كلا تو بازي 1 اسلحه داشته باشي و وقتي شماره 2 رو ميزني بره روي سپر
من اينطور استنباط كردم. برم خونه حتما چك ميكنم. واسه منم جالب شد
Mohammad King
12-12-2009, 23:46
سلام
اون داستانی که World At Ware داشت توی این بازی نیست.
همه ی مراحلش توی خیابوناست:19:
sohrabe5
13-12-2009, 00:17
سلام
اون داستانی که World At Ware داشت توی این بازی نیست.
همه ی مراحلش توی خیابوناست:19:
ایشالا دفه بعدی جنگا تو پیست انجام بشه
M . Sayid
13-12-2009, 00:39
مردن گاز تو کال 4 بیشتر منو ناراحت کرد چون یار گرمابه و گلستون مون شده بود:31:
Mohammad King
13-12-2009, 10:20
دوست من مگه جنگ توی پیست میشه که شما میگی؟
منظور من اینه که بازی داستان نداره...همین
Big-Boss
13-12-2009, 10:41
دوست من مگه جنگ توی پیست میشه که شما میگی؟
منظور من اینه که بازی داستان نداره...همین
داستان نداره؟؟؟!!!!!!!
احیانا شما به مراحل بازی,میان پرده های لودینگ,صحبت های کارکترها و... توجه میکنی؟
چند بار تو این تاپیک دیدم از این گلایه داری که چرا جنگ کلاسیک نیست مثل waw و ...
جنگ کلاسیک جنگ با ارتش هاست موضوع این بازی بیشتر حول تروریست ها و مبارزه با اونا میچرخه (بعلاوه چند مرحله مبارزه با ارتش روسیه)
تروریست ها هم که نمیان تو جبهه جنگ با یونیفورم بجنگن روششون جنگ چریکی هست
اگه خیلی علاقه به جنگ های کلاسیک و بین ارتش ها داری این بازی ها رو پیشنهاد میکنم (جدید):
OF Dragon Rising
ArmA II
خیلی باحال بود :دی
:5:
شما ترکوندی با این مورد ازون حرفاست مثلا حدود 100 نفر آدم با کلی تجهیزات جنگی
و هواپیما و ضد موشک توی یک مساحت صدمتری با هم بجنگن اونم توی بازیی مثل
COD :39::39:
Big-Boss
13-12-2009, 12:13
شما ترکوندی با این مورد ازون حرفاست مثلا حدود 100 نفر آدم با کلی تجهیزات جنگی
و هواپیما و ضد موشک توی یک مساحت صدمتری با هم بجنگن اونم توی بازیی مثل
COD :39::39:
موضوع رو نگرفتی :27:
این پست توش نقل قول یه پست دیگه بود از اول یه بار چک کن متوجه میشی
shuahin_kh
13-12-2009, 13:57
dark_angel جان. ما user هاي ايراني عادت داريم سر هرچيزي يك ايراد بگيريم.
بخدا اين بازي توي gamespot تقريبا 60$ في خورده. اينجا ميخري حداقل 4000 حداكثر 7000 تومان.
لااقل يه خورده تو بازي دقت كنيد دوستان ببينيد داستان چيه. چون جنگها خيابوني هستش زياد جالب نيست؟!؟!؟!
خب اگر ميخواستند يه شماره ديگه از WWII ميساختند. اين دليل بر نقض يك بازي نميتونه باشه.
حالا اگر 60$ پول ميدادي هم همين حرف رو ميزدي؟
mamaloo_shz
13-12-2009, 14:16
آقا شایعه پراکنی نکنین :دی
من خریدم 2500 ... 3 دی وی دی :دی
دوستان ترینری که کار کنه سراغ ندارید !؟
3 تا دارم، فقط 1 دونه اش ، اون هم 1 کارش ( اینویسیبل ) کار میکنه !
بازیو تموم کردم، حالا عقده ای شدم هی کشتنم، میخوام برم همشونو بکشم :دی
چقدر اسپم ...
یکی بیاد این قضیه سپر رو روشن کنه !
اصلا میشه عین اون دشمن هامون که از پشت سپر تیر میزنند ما هم بزنیم یا نه ؟!
راستی من بازی رو مفت گرفتم :دی
cescjoon
13-12-2009, 14:50
میگم این بازی چقدر سخته من مرحله اول هم نمیتونم رد کنم همونجا که بالای یه ساختمونی باید بمب بریزی روشون هرچی هم میکشی آخر هم هنوز هستند.
کسی میدونه باید چیکار کرد
Big-Boss
13-12-2009, 15:21
dark_angel جان. ما user هاي ايراني عادت داريم سر هرچيزي يك ايراد بگيريم.
بخدا اين بازي توي gamespot تقريبا 60$ في خورده. اينجا ميخري حداقل 4000 حداكثر 7000 تومان.
لااقل يه خورده تو بازي دقت كنيد دوستان ببينيد داستان چيه. چون جنگها خيابوني هستش زياد جالب نيست؟!؟!؟!
خب اگر ميخواستند يه شماره ديگه از WWII ميساختند. اين دليل بر نقض يك بازي نميتونه باشه.
حالا اگر 60$ پول ميدادي هم همين حرف رو ميزدي؟
آره دیگه, از این مسائل این و ای بحث ها اینجا طبیعیه
میگم این بازی چقدر سخته من مرحله اول هم نمیتونم رد کنم همونجا که بالای یه ساختمونی باید بمب بریزی روشون هرچی هم میکشی آخر هم هنوز هستند.
کسی میدونه باید چیکار کرد
منظورت همونجاست که بالای یه ماشین نظامی هستی و رگبار داری؟
اونجا اولش از تو سنگر دفاع کن بعد خودش هوایی بمباران میکنه
بعد هم که سوار ماشین شدی فقط باید اونایی که حمله میکنن رو هدف بگیری
آقا شایعه پراکنی نکنین :دی
من خریدم 2500 ... 3 دی وی دی :دی
دوستان ترینری که کار کنه سراغ ندارید !؟
3 تا دارم، فقط 1 دونه اش ، اون هم 1 کارش ( اینویسیبل ) کار میکنه !
بازیو تموم کردم، حالا عقده ای شدم هی کشتنم، میخوام برم همشونو بکشم :دی
برو آنلاینش رو بازی کن عقده هات خالی میشه. البته اگر دست افراد حرفه ای نیوفتی. یک بکش بکشیه که نگو... :31:
Torch Bearer
13-12-2009, 16:52
یکی بیاد این قضیه سپر رو روشن کنه !
اصلا میشه عین اون دشمن هامون که از پشت سپر تیر میزنند ما هم بزنیم یا نه ؟!
راستی من بازی رو مفت گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا سرکاریم! چنین قابلیتی وجود نداره و این قضیه توسط هومان هم تایید شده:دی
من گرفتم 4 DVD به قیمت 4 تومن:دی
mohammad_77
13-12-2009, 17:09
هیچ وقت فکر نمیکردم که بازیسازها اینقدر قدرت خلاقیت دارند . من بازی های زیادی انجام داده ام ؛ از علاء الدین گرفته تا بازی های اخیر ولی خلاقیت بکار رفته در این بازی استثنایی بود .
شماره حساب سازندگان رو دارید ، بدید پول واریز کنیم :5:
shuahin_kh
13-12-2009, 17:23
0123456789123456 كارت به كارت كن عزيز.
master card شعبه مطهري
ولي جدا از شوخي دارم فكر ميكنم شايد يه ثروتمند هم توي اروپا قدرت خريد بازيهايي كه امثال ما در عرض 1 ماه ميخريم رو نداشته باشه.:31:
قربون همه archiver ها
M A X I M U M
13-12-2009, 18:02
دقيقا
بازي 40 دلاري رو در عرض 1 دقيقه با دوپليكيتر ميزنن 10 تا كپي مي كنن
هر كپي 2500 تومن
به اين ميگن تكنولوژي :دي
halflife g
13-12-2009, 18:56
دقيقا
هر كپي 2500 تومن
به اين ميگن دزدي...... .
دقيقا
هر كپي 2500 تومن
.................................................. .................................................. .................
1.
توی اروپا یه قانون در مورد کپی رایت هست اونم اینه که حتی اگه پلیس یا یه شرکت نرم افزاری شک کنن که شما داری قانون کپی رایت رو زیر پا می زاری یا از یه نرم افزار کپی شده استفاده کردید می تونن بدون مجوز از دادگاه به خونه شمابیان و تمام سیستم شما رو مورد بررسی قرار بدن.حالا فکر کنید ما سیستممون رو ببریم مثلا آلمان( دقیقا همین جوری که الان هست و با همین برنامه ها ) سنگین ترین جریمه رو مینویسن.................
2.
دلیل اینه که بازی سازی توی این چند سال پیشرفت خوبی داشته اینه که پول خوبی برای خرید بازی های خوب میدن و شرکت هایی مثل سازنده COD MW نمیان الکی سرمایه گذاری کنن و بازی چرت بدن ه هیچ کی هم نخره ......پول برای ساخت بازی خرج می کنن و پول هم از فروشش در میارن .به قول معروف پوله که پول میاره ..............
حالا شما نشستید سره 3 یا 4 دی وی دی بودن بازی و قیمتش با هم بحث می کنید که 2500 یا 3000 تومنه یا نهایتا 4000 تومن !!!!!!!!!!!!!:41::41::41:
برو آنلاینش رو بازی کن عقده هات خالی میشه. البته اگر دست افراد حرفه ای نیوفتی. یک بکش بکشیه که نگو... :31:
آقا چجوری میشه آنلاین بازی کرد ؟به منم بگو با راهنمایی کامل
ardavan_2008
13-12-2009, 20:48
بچه ها یه سوال الان کسی بخواد بره امریکا یا...اونجا که بازی رایتی نیست حالا بیاد از اینترنت بازی رو دانلود کنه جریمه میشه؟یا مشکلی نداره؟
دوستان من بازی رو نصب کردم
همون 5 دقیقه ی اول که بازی تمرینی هستش یک سوالی از من کردش که YES رو زدم و جهت کنترلم عوض شد ! یعنی بالا رو میزنم دوربین میره پایین و بالعکس پایین رو میزنم دوربین میره بالا ! چیکار کنم برگرده حالت اول؟
دوستان من بازی رو نصب کردم
همون 5 دقیقه ی اول که بازی تمرینی هستش یک سوالی از من کردش که YES رو زدم و جهت کنترلم عوض شد ! یعنی بالا رو میزنم دوربین میره پایین و بالعکس پایین رو میزنم دوربین میره بالا ! چیکار کنم برگرده حالت اول؟
شما invert موس رو روشن کردی برو به قسمت option توی control و invert mouse رو خاموش(no) کن...
MAHDIAGENT47
13-12-2009, 23:45
من فعلا act 3 هستم به نظر من همه چي بازي خوبه فيزيك گرافييك خيلي از cod 4 جذاب تر شده
فقط چند تا ضعف كوچولو داره كه اگه تو نسخه هاي بعدي برطرف بشه خيلي عالي ميشه
1 نميشه تو بازي كاور گيري كرد
2 وقتي سپر دستته نميتوني تيراندازي كني
3 با همه ي اسنايپر ها نميشه زوم كرد
4 نميشه خفه كنه اسلحه هارو بازو بسته كرد
و.....
ولي در كل خيلي از cod 4 و cod 5 بهتر بود :20:
sohrabe5
14-12-2009, 00:16
خیلی از دوستان سوال کرده بودن چه بلایی سر makarov اومد این دوستان اگه به مکالمه capitan price با makarov داشت در مرحله بعد از کشته شدن ghost:41:میفهمن که makarov چه شد و shpherd چرا مارو میخواست بکشه
یکی از دوستانم گفته بود بازی موضوع نداره و cod5 موضوع داشت:27:این دوستمون اگه تعریفی از موضوع تو ذهنش داره به ما بگه تا ما هم بفهمیم موضوع یعنی چی
راستی اینم لین عکس یادگاری اخر بازی گفتم بزارم شاید بعضی دوستان نداشته باشنش
رفقا یه سوال
تو یکی از مراحل بازی که از فرودگاه شروع میشه و ما ملت رو به رگبار میبندیم قبل از شروع این مرحله یه پیغامی چیزی میاد که نمیدونم ممکنه این قسمت از بازی روی بعضی افراد تاثیر بذاره یا یه چیزی تو این مایه ها ( نتونستم درست ترجمه کنم ) و دو تا گرینه هم گذاشته یکی SKIP یکی هم CONTINUE . خواستم ببینم معنی این پیغام چی میشه و کدوم گزینه مرجله رو به طور کامل میاره
رفقا یه سوال
تو یکی از مراحل بازی که از فرودگاه شروع میشه و ما ملت رو به رگبار میبندیم قبل از شروع این مرحله یه پیغامی چیزی میاد که نمیدونم ممکنه این قسمت از بازی روی بعضی افراد تاثیر بذاره یا یه چیزی تو این مایه ها ( نتونستم درست ترجمه کنم ) و دو تا گرینه هم گذاشته یکی SKIP یکی هم CONTINUE . خواستم ببینم معنی این پیغام چی میشه و کدوم گزینه مرجله رو به طور کامل میاره
مضمونش اینه که چون ممکنه برخی از افراد از این مرحله خوششون نیاد و ناراحت بشن، میتونی این مرحله رو انجام ندی و به مرحله بعدی بری. چون شما در این مرحله به کشتن افراد غیر نظامی طی یک عملیات تروریستی می پردازید.
shuahin_kh
14-12-2009, 09:57
رفقا یه سوال
دوست عزيز. شما كه پيغام رو رد كردي رفتي تو مرحله ، همرو چك و لگدي كردي، تازه بعد از چاي خوردن و خستگي در كردن ميگي پيغام چي بود؟
آقا یه سوال البته ببخشید اگه تکراری هستش ......
من با پی سی این بازی رو انجام میدم و اینترنت 512 هم دارم و می خوام که بازی رو آنلاین بزی کنم و اون پچ اولیه هم که منتشر شد رو نصب کردم ولی هنوز هم وقتی به بخش مولتی پلیر می رم از بازی میاد بیرون و این ارور رو میده
.................................................. .................................................. ............................................
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
ERROR: unable to load eq filter.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 85 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile patch
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
Ignoring asset 'coop_lobby' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'leave_lobby_warning' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_video' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_advanced_video' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'apply_picmip_popmenu' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_audio' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_controls' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_voice' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics_texture' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics_defaults' of type menu, between fastfiles patch and ui
Video memory for device: 499 MB.
Rounded video memory size: 512 MB.
Available DirectX texture memory: 1200 MB.
DirectX reports 512 MB of video memory and 1200 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Using reported available texture memory: 496 MB.
Picmip is set manually.
Using picmip 1 on most textures, 1 on normal maps, and 1 on specular maps
------- sound system initialization -------
------- sound system successfully initialized -------
GamerProfile - Updating for controller #0 without saving.
Reading profile for controller 0
GamerProfile - Updating vars for controller #0.
GamerProfile - Updating vars for controller #0.
GamerProfile - Updating for controller #0 without saving.
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: C:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2
Socket error: select, 10093
Couldn't resolve iw.net ip server hostname.
Found no UPNP devices to query
Save Message First Frame Shown: 6297
quitting...
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
----- CL_ShutdownOnceForAllClients -----
-----------------------
Ignoring asset 'options_graphics' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'options_graphics_texture' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'options_graphics_defaults' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_video' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_advanced_video' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'apply_picmip_popmenu' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_audio' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_controls' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_voice' of type menu, between fastfiles patch and common
Unloaded fastfile common
Unloaded fastfile ui
Unloaded fastfile patch
Unloaded fastfile code_post_gfx
Unloaded fastfile patch_code_pre_gfx
Unloaded fastfile code_pre_gfx
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Could not start process 'iw4mp_ceg.exe'
(null)(0x80041002 )
............................................... تورو خدا یکی به ما کمک کنه بفهمیم ایراد کار کجاست ........ همه حال این باری به چند نفره بازی کردش هست
M A X I M U M
14-12-2009, 14:21
دقيقا منم همين مشكلو دارم
از يكي پرسيدم گفتش كه بايد براي بازي آنلاين كرك اصلي رو داشته باشي يا بهتر بگم اين كرك مشكل داره
دقيقا منم همين مشكلو دارم
از يكي پرسيدم گفتش كه بايد براي بازي آنلاين كرك اصلي رو داشته باشي يا بهتر بگم اين كرك مشكل داره
خوب چه باید کرد ؟؟؟؟ هیچ راهی نداره برای این مشکل...........
اینجوری که می مونیم تو خماری که !!!!!!!!!!!!!
M A X I M U M
14-12-2009, 17:12
نمي دونم والله
من اتفاقا دو تا كرك هم دانلود كردم كه تست كنم اون قسمت چند نفره رو اما بازم نميشه
همين خطارو ميده
چقدر مرحله اخر جالبه وقتی چاقو میخوریم.....چقدر جالب درستش کردن که وقتی میخوای چاقو رو از بدنمون در بیاریم خون جلو چشماشو میگیره برای نشون دادن درد.......راستی سرنوشت ماکاروف چی شد؟؟؟
ali racer
14-12-2009, 19:06
چقدر مرحله اخر جالبه وقتی چاقو میخوریم.....چقدر جالب درستش کردن که وقتی میخوای چاقو رو از بدنمون در بیاریم خون جلو چشماشو میگیره برای نشون دادن درد.......راستی سرنوشت ماکاروف چی شد؟؟؟
ماکاروف موند برای مدرن وار فر 3
سلام رفقا
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
بنده یه مرحله ای رو رد میکنم که توی هلیکوپتر هستیم و سقوط میکنیم . بعدش من رو نشون میده که همونجا گیر کردم و همون لحظه یه هلیکوپتر دیگه میاد بالا سرمون و همون لحظه که روی من نور میندازه تصویر سفید میشه و وقتی که داره لود قسمت بازی انجام میشه یهو بازی گیر میکنه و مجبورم بیام بیرون . مشکل از چیه؟
جریان اون بمب اتمی چی بود؟؟ رایس نتونست خنثش کنه که شلیک شد؟؟ ماهواره ها چرا نابود شدن؟؟؟منظورم اینکه برای چی تو جو ترکید؟؟و اون فضانورد
دوستان ارور DISK READ EROR چیه و چه جوری باید رفعش کنیم؟
ali racer
14-12-2009, 22:37
جریان اون بمب اتمی چی بود؟؟ رایس نتونست خنثش کنه که شلیک شد؟؟ ماهواره ها چرا نابود شدن؟؟؟منظورم اینکه برای چی تو جو ترکید؟؟و اون فضانورد
مثل این که قصد گذاشت شلیک بشه
و خارج از جو منفجرش کرد تا سرباز های روسی و ادواتشون زمین گیر بشن
اون فضا نورد هم امریکن بود که به شهادت رسید تو سفینه اش:31:
Prince_Amin
14-12-2009, 23:09
دوستان من بازی modern warfare2 رو خریدم!متاسفانه نوشته هیچ راهی جز نصب steam ندارم!نصبش کردم اینترنتی هم اپدیت شد!حالا میخوام بازی رو نصب کنم ولی activation code میخواد که هیچ جا پیداش نکردم!در ضمن فایلهی نصب بازی پسوندشون .sid هستن!خواهشا بگید چیکار کنم!بازی در 3 دی وی دی بود!در ضمن من ایران نیستم!بازی هم کپی هست!دوستان در قسمتهای دیگه هم سوالم رو پرسیدم ولی کسی جوابی نداشته!!خواهشا کمک کنید!
محمد ه ف
14-12-2009, 23:12
دوستان ارور DISK READ EROR چیه و چه جوری باید رفعش کنیم؟
بچه ها میلاد درست میگه این ارور رو روی کامپیوتر منم می ده اخه مشکلش چیه؟
چی کار کنیم
sohrabe5
14-12-2009, 23:21
مثل این که قصد گذاشت شلیک بشه
و خارج از جو منفجرش کرد تا سرباز های روسی و ادواتشون زمین گیر بشن
اون فضا نورد هم امریکن بود که به شهادت رسید تو سفینه اش:31:
نه اگه توجه کنین هدف اصلی اون موشک همون ماهواره ها بود و دیدین که بعد از انفجار کل چیزایی که رو هوا بود افتاد و برق همه چیز در امریکا از کار افتاد
sohrabe5
14-12-2009, 23:25
ماکاروف موند برای مدرن وار فر 3
اگه به سخنان مکاروف با پرایس تو مرحله بعد از کشته شدن قوسط توجه کنی میفهمی که نرفت برا سه
mahyarSAMSUNG
15-12-2009, 02:00
ما که اصلا جریان این بازی رو نفهمیدم فقط کشتیم رو رفتیم جلو . ماکاروف دیگه کیه ؟ :d
اگه میشه یه مقاله ای چیزی بدید من بخونم ببینم چرا این همه دعوا و کتک کاری کردیم . اصلا چرا بعضی از جنگ ها توی آمریکا جلو کاخ سفید بود ؟
ولی خدایشش آزادی بیانشون رو میبنید ؟ cia آمریکا رو کشوندن زیر بازی . تمام اطلاعات سری آمریکا رو نشون دادن . خداییش چه قدرتی تمام زیر دریایی ها و مشخصات توش و تمام عملیات های غیرمجاز هسته ای زیر زمین و ... رو زیر نظر داره آدم اینجا متوجه میشه که اگه آمریکا نبود واقعا دنیا تو بد وضعیتی گیر میکرد . حساب کنید بمب اتم می افتاد زیر در این طالبان و ....
بازی جالبی بود . الان دارم ستاره هاشو میرم . خوبیش اینه که 10 تا ویندوز هم که پاک کنی بدون کپی کردن سیو اصلا سیوهات پاک نمیشه حتی اگه ویندوز ایکس پی داشته باشی پاک کنی ویستا بریزی .
اگه آمریکا نبود واقعا دنیا تو بد وضعیتی گیر میکرد . حساب کنید بمب اتم می افتاد زیر در این طالبان و .... محض اطلاع سال 1945 امریکا 2 بمب اتم روی دو شهر ژاپن منفجر کرد و 100 ها هزار نفر کشته شدند.
ما که اصلا جریان این بازی رو نفهمیدم فقط کشتیم رو رفتیم جلو . ماکاروف دیگه کیه ؟ :d
اگه میشه یه مقاله ای چیزی بدید من بخونم ببینم چرا این همه دعوا و کتک کاری کردیم . اصلا چرا بعضی از جنگ ها توی آمریکا جلو کاخ سفید بود ؟
ولی خدایشش آزادی بیانشون رو میبنید ؟ cia آمریکا رو کشوندن زیر بازی . تمام اطلاعات سری آمریکا رو نشون دادن . خداییش چه قدرتی تمام زیر دریایی ها و مشخصات توش و تمام عملیات های غیرمجاز هسته ای زیر زمین و ... رو زیر نظر داره آدم اینجا متوجه میشه که اگه آمریکا نبود واقعا دنیا تو بد وضعیتی گیر میکرد . حساب کنید بمب اتم می افتاد زیر در این طالبان و ....
بازی جالبی بود . الان دارم ستاره هاشو میرم . خوبیش اینه که 10 تا ویندوز هم که پاک کنی بدون کپی کردن سیو اصلا سیوهات پاک نمیشه حتی اگه ویندوز ایکس پی داشته باشی پاک کنی ویستا بریزی .
نکنه اینجا رو با تاپیک بحثهای سیاسی و امور بین الملل قاطی گرفتی؟ چقدر هم هیجان زده شدی. جالب اینجاست که خودت میگی اصلا از جریان این بازی چیزی متوجه نشدی. حالا چطوری به این تحلیل ها رسیدی؟ واقعا فکر کردی اونا اینقدر ببو گلابین که اطلاعات سریشون رو بریزن تو یه بازی؟
امیدوارم که دیگه بعد از این تاپیک به این بحثهای حاشیه ای کشیده نشه.
نکنه اینجا رو با تاپیک بحثهای سیاسی و امور بین الملل قاطی گرفتی؟
نمی خوام بحث رو اینجا ادامه بدم چون که خلاف قوانینه به هر حال
شما درست میگی من از حرف حق نمیگذرم اینجا فقط باید در مورد
بازی بحث بشه ولی ایشون هم بی ربط نمیگن یک جورایی دارن بطن بازی
رو توصیف میکنن که تونستن توی این بازی کشورشون رو مخصوصا کاخ سفید رو در
نابودی و یک جنگ ویرانگر به تصویر بکشن که این یک آزادی عمله دیگه ادامه ندید
چون که سیاست با اخلاق ما جور نیست ما روح لطیفی داریم:31: در ضمن پیغام
بازی تقریبا همه سریهای COD محکوم کردن هر جنگی و نشون دادن چهره زشت
و ویرانگر اونه موفق باشید.
shuahin_kh
15-12-2009, 10:31
فكر كنم اين patch مشكل بازي رو برطرف كنه.
بچه ها حرف سياسي نزنيد. سنگ ميشينا.
این پچ رو ریختم قبلا ولی مشکل همچنان پابرجاست
worldclass
15-12-2009, 14:05
سلام
دوستان ایا این بازی شباهتی با سری اسپلینتر سل داره؟
Big-Boss
15-12-2009, 14:09
سلام
نه
.................
sohrabe5
15-12-2009, 14:16
سلام
به تنها بازی که ربط نداره splintel celle
sohrabe5
15-12-2009, 14:20
اولا که از این cia که میگی به جز مرحلهای که تو فرودگاه همرو میکشتیم چیزی ندیدیم با اینکه دل و روده موضوع بازی ریختم بیرون.بقیه چیزا هم که تجهیزات جنگیشون بود.شما یه زره زبانتو تقویت کن عین بازی قارچ خورم نزن دموها بره بشی نیگاه کن به مکالماتم توجه کن ایشالاه میفهمی موضوع چی بود
REZAt1980
15-12-2009, 14:47
انصافا عجب بازی حقی بود. واقعا چنین تجربه ای رو تا حالا با یک بازی نداشتم.
و اما داستانش که خیلی جالب و جذابه یکی از نقاط قوت بازی های call of duty شده.
تونستن توی این بازی کشورشون رو مخصوصا کاخ سفید رو در
نابودی و یک جنگ ویرانگر به تصویر بکشن که این یک آزادی عمل
من هم اولش همین احساس رو پیدا کردم. اما بعد از کمی فکر متوجه اهداف دیگه اش هم میشید.
وقتی که امریکا سالانه میلیاردها دلار خرج ارتشش تو عراق و افغانستان میکنه، اون هم به بهانه مبارزه با تروریسمی که از موقعی که اونها اومدن کمتر نشده که بیشتر هم شده، باید با این اثرات زیبا در دنیای بازی و یا دنیای سینما ، مردم خودش و تمام مردم دنیا رو به این باور برسونه که واقعا تروریسم هست.
همونطور که وقتی بازی رو تموم میکنیم ، احساس خطر میکنیم تو دنیای واقعی از تروریسم.
در ضمن همیشه یک اصل رو یادتون نره. وقتی که در یک کشور تهدید خارجی وجود داشته باشه، لاجرم مردم اون کشور بیشتر احساس نیاز به متحد شدن میکنند و همین نیاز امروز امریکاست. یعنی حمایت مردمش از جنگ.
به هر حال من بعد از فکر کردن به این مسائل ، یه مقدار از call of بدم اومد به خاطر حس سفارشی بودن این بازی.
و اما از داستان بازی که بگذریم. واقعا گیم پلی این بازی محشر بود. تو hardend پنج شیش ساعته تمومش کردم. الان هم دارم تو vetern ادامه اش میدم.
راستی اون قسمتی که قفل هست باید بازشون کنی ( چلنج) یک سری از مراحل نسخه قبلی بازی رو هم داشت. مثل چرنوبیل.
یه سوالی هم برام باقی مونده.
سرنوشت کاماروف و گروهش چی شده؟ آخه کاپیتان پرایس دست اونها بوده. و بعدا چه جوری زندانی شده؟
من هنوز نتونستم با سپر شلیک کنم تو یه دستمم کلت و اون یکی سپر هست
من هنوز نتونستم با سپر شلیک کنم تو یه دستمم کلت و اون یکی سپر هست
درسته. من هم هرچی سعی کردم نشد.
یعنی جنابعالی با اتمام یک بازی کامپیوتری به این نتیجه رسیدی که اگه آمریکا نبود دنیا تو بد وضعیتی گیر میکرد؟ خسته نباشی!
نمی خوام بحث رو اینجا ادامه بدم چون که خلاف قوانینه به هر حال
شما درست میگی من از حرف حق نمیگذرم اینجا فقط باید در مورد
بازی بحث بشه ولی ایشون هم بی ربط نمیگن یک جورایی دارن بطن بازی
رو توصیف میکنن که تونستن توی این بازی کشورشون رو مخصوصا کاخ سفید رو در
نابودی و یک جنگ ویرانگر به تصویر بکشن که این یک آزادی عمله دیگه ادامه ندید
چون که سیاست با اخلاق ما جور نیست ما روح لطیفی داریم:31: در ضمن پیغام
بازی تقریبا همه سریهای COD محکوم کردن هر جنگی و نشون دادن چهره زشت
و ویرانگر اونه موفق باشید.
بله. پیام بازی محکوم کردن هر جنگیه مگر جنگایی که امریکا در اون دخیله!
sir payman
15-12-2009, 17:08
این تاپیک برای بازی هست نه بحث های سیاسی
لطفا تمومش کنید میان درشو میبندنا:41:
ما یه بار ندیدیم تو تالار بازی یکی بیاد یه کمک درست حسابی بکنه
همه از تنبون اقدس خانم و سایز کمر اوباما حرف میزنن
M A X I M U M
15-12-2009, 18:41
انصافا عجب بازی حقی بود. واقعا چنین تجربه ای رو تا حالا با یک بازی نداشتم.
و اما داستانش که خیلی جالب و جذابه یکی از نقاط قوت بازی های call of duty شده.
من هم اولش همین احساس رو پیدا کردم. اما بعد از کمی فکر متوجه اهداف دیگه اش هم میشید.
وقتی که امریکا سالانه میلیاردها دلار خرج ارتشش تو عراق و افغانستان میکنه، اون هم به بهانه مبارزه با تروریسمی که از موقعی که اونها اومدن کمتر نشده که بیشتر هم شده، باید با این اثرات زیبا در دنیای بازی و یا دنیای سینما ، مردم خودش و تمام مردم دنیا رو به این باور برسونه که واقعا تروریسم هست.
همونطور که وقتی بازی رو تموم میکنیم ، احساس خطر میکنیم تو دنیای واقعی از تروریسم.
در ضمن همیشه یک اصل رو یادتون نره. وقتی که در یک کشور تهدید خارجی وجود داشته باشه، لاجرم مردم اون کشور بیشتر احساس نیاز به متحد شدن میکنند و همین نیاز امروز امریکاست. یعنی حمایت مردمش از جنگ.
به هر حال من بعد از فکر کردن به این مسائل ، یه مقدار از call of بدم اومد به خاطر حس سفارشی بودن این بازی.
و اما از داستان بازی که بگذریم. واقعا گیم پلی این بازی محشر بود. تو hardend پنج شیش ساعته تمومش کردم. الان هم دارم تو vetern ادامه اش میدم.
راستی اون قسمتی که قفل هست باید بازشون کنی ( چلنج) یک سری از مراحل نسخه قبلی بازی رو هم داشت. مثل چرنوبیل.
یه سوالی هم برام باقی مونده.
سرنوشت کاماروف و گروهش چی شده؟ آخه کاپیتان پرایس دست اونها بوده. و بعدا چه جوری زندانی شده؟
همه ي اينا موند واسه نسخه 3 از بازي MW از سري محبوب COD
يه سوال هم داشتم : ماكاروف چه نسبتي با زاخائف داشت ؟
نسخه 360 MW2 پرفروشترين بازي امسال در US هست!
بر اساس اطلاعاتNPD ، نسخه ي 360 مدرن MW2 پرفروشترين بازي امسال US هست.
نينتندو تقريبا تمام ده بازي پرفروش امسال رو در اختيار داره فقط نسخه هاي 360 Madden , ODST در بين ليست ده بازي پرفروش ديده ميشن هيچ بازي انحصاري PS3 تو ليست نيست!
1. Call of Duty: Modern Warfare 2 (360)
2. Wii Fit (Wii)
3. Wii Sports Resort (Wii)
4. Mario Kart Wii (Wii)
5. Wii Play (Wii)
6. Halo 3: ODST (360)
7. Pokemon Platinum (DS)
8. Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3)
9. Madden NFL 10 (360)
10. New Super Mario Bros. Wii (Wii)
Source:
HoJJaT_007
15-12-2009, 19:14
سلام .
من بازی رو خریدم تا مرحله بعد آزاد کردن کاپیتان پرایس که به واشتنگتن حمله میشه رفتم . میخواد بره مرحله بعد توی لودینگ گیر میکنه . 50 بار هم تست کردم گیر میکنه یه ارور میده . فقطم میشه CTRL+ALT+DEL کرد که میاد بیرون و نه میشه اون ارور رو دید نه بازی کرد .
ویندوز من هم ویستاست . تا اینجا مشکلی نداشتم یهو اینطوری شد
سلام .
من بازی رو خریدم تا مرحله بعد آزاد کردن کاپیتان پرایس که به واشتنگتن حمله میشه رفتم . میخواد بره مرحله بعد توی لودینگ گیر میکنه . 50 بار هم تست کردم گیر میکنه یه ارور میده . فقطم میشه CTRL+ALT+DEL کرد که میاد بیرون و نه میشه اون ارور رو دید نه بازی کرد .
منم دقیقا مشکل شما رو دارم
HoJJaT_007
15-12-2009, 19:24
پچی - کرکی چیزی نیومده براش ؟ خب اگه اینطوریه که نمیشه بازی رو تموم کرد ... :دی
من میرم گوگلو سرچ کنم شاید چیزی پیدا شد نمیشه که اینطوری چطور مشکل فقط واسه ماست
M . Sayid
15-12-2009, 22:21
سلام .
منم این جوری بود ولی تو دی وی دی بازی 3 یا 4 تا کرک بود یکی دیگه شونو ریختم درست شد
HoJJaT_07
15-12-2009, 22:44
میشه اگه لطفی نیست آپلود کنید ؟
سلام
نسخه بازی من 3 dvd بود خودم بازی کردم تموم مشکلی نداشت دادم به پسرخالم اون تا Act3 رفت ولی در لودینگش ارورو میده..
و میاد بیرون ...مثل اینکه خیلی از دوستان این مشکل رو دارن..
من صفحات قبل رو هم نگاه کردم از کرک هایی که بود امتحانکردم ولی هیچ کدوم جواب گو نبود .
لطفا یکی راهنمایی بکنه تا مشکل رو حل کنیم..؟ ممنون
S A M S U N G
15-12-2009, 23:15
سلام .
سلام
نسخه بازی من 3 dvd بود خودم بازی کردم تموم مشکلی نداشت دادم به پسرخالم اون تا Act3 رفت ولی در لودینگش ارورو میده..
و میاد بیرون ...مثل اینکه خیلی از دوستان این مشکل رو دارن..
من صفحات قبل رو هم نگاه کردم از کرک هایی که بود امتحانکردم ولی هیچ کدوم جواب گو نبود .
لطفا یکی راهنمایی بکنه تا مشکل رو حل کنیم..؟ ممنون
این پچو بریزید:
:11:
HoJJaT_07
15-12-2009, 23:27
این پچ مشکل داره .
من لوکیشن بازی رو میزنم D:\PROGRAM FILES\ACTIVISION\CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
ولی میگه اینجا نمیشه نمیدونم چرا مشکلش چیه
من الان کرک ریزور رو ریختم ولی مثل اینکه بدتر شد کلا بازی نمیاد ... لول
دوست عزیز لینکش از کار افتاده
یه جا دیگه آپلود کنید ممنون
S A M S U N G
16-12-2009, 00:05
این پچ مشکل داره .
من لوکیشن بازی رو میزنم D:\PROGRAM FILES\ACTIVISION\CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
ولی میگه اینجا نمیشه نمیدونم چرا مشکلش چیه
من الان کرک ریزور رو ریختم ولی مثل اینکه بدتر شد کلا بازی نمیاد ... لول
دوست عزیز باید آدرس پج رو اینجا بدین :
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
دوست عزیز لینکش از کار افتاده
یه جا دیگه آپلود کنید ممنون
بفرمائید :
مخلصیم .
باز هم تو لودینگ گیر میکنه
رفقا یه سوال
این قضیه CO-OP چیه ؟ میشه به صورت دو نفره از خود کامپیوتر بازی کردش ؟ کدوم قستمش باید رفت؟
sohrabe5
16-12-2009, 01:14
سلام .
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم ولی نه مال پچ نه کرک شما باید جدیدترین update کارت گرافیکتو دانلود و نصب کرده محتویات اون ارورم اینه
diertx error
mostafa_gm
16-12-2009, 08:10
چرا بازیهای جدید این همه ایراد دارن؟
یه بازی نمیتونی پیدا کنی که راحت و بی دردسر اجرا بشه!
underworld
16-12-2009, 08:26
چرا بازیهای جدید این همه ایراد دارن؟
یه بازی نمیتونی پیدا کنی که راحت و بی دردسر اجرا بشه!
عزیز خود بازیها که مشکل خاصی ندارن
وقتی کرکشون میکنن اینطوری از آب در میان....وقتی میان اینهمه قفل خفن میزارن رو بازی که واسش کلی زحمت کشیدن و هزینه کردن ولی همون روز اول انتشار میبینی یکی کرکشو بیرون میده :21: با همه اشکالاتش واسه سر ما هم زیاده! :31:
shuahin_kh
16-12-2009, 10:38
باز هم تو لودینگ گیر میکنه
ما یه بار ندیدیم تو تالار بازی یکی بیاد یه کمک درست حسابی بکنه
همه از تنبون اقدس خانم و سایز کمر اوباما حرف میزنن
ببين دوست عزيز. اينكه ميگي كسي اينجا كمك نميكنه، بفرماييد 100 الي 150 صفحه قبل ، شايد مشكلت اونجا حل بشه. اينجا اگر كسي كاري از دستش بر بياد ، دريغ نميكنه. شما نديدي دليل به كمك نكردن ديگران نميشه.
من وقتي ديدم دوستم تو بازي مشكل داره اومدم اينجا و بدون سوال patch رو گرفتم.
اينكه ميگي اين patch خرابه 2 علت داره.
1-مسير نصب patch رو اشتباه ميزني(فايل readme رو بخون)
2-شايد بعد از نصب patch (در مسير صحيح) بايد يك profileجديد بسازي و قيد save هاتو بزني.
خود من وقتي بازي رو نصب كردم، همون موقع patch هم ريختم. و اصلا هيچ مشكلي پيش نيومد. حالا دوباره از اول برو تا دستت گرمتر بشه.
در ضمن اون patch رو كه چند صفحه قبل گذاشتم، از همين جا download كردم و هيچ مشكلي نداره(حداقل براي من و دوستان)
در مورد سايز آقاي اوباما چيزي نميدونم ولي اگر بخواهيم اين تاپيك تا MW3 دوام بياره ، بايد از سايز اوباما و بحث سياسي دوري كنيم.
ممنون دوستان
2-شايد بعد از نصب patch (در مسير صحيح) بايد يك profileجديد بسازي و قيد save هاتو بزني.
خود من وقتي بازي رو نصب كردم، همون موقع patch هم ريختم. و اصلا هيچ مشكلي پيش نيومد. حالا دوباره از اول برو تا دستت گرمتر بشه.
من از نسخه 4 دی وی دی استفاده میکنم. هنوز هم به اون مرحله مشکل ساز نرسیدم که ببینم نسخه بازی من مشکل داره یا نه؟
یعنی بهتره همین الان پچ رو نصب کنم و از اول شروع کنم؟
shuahin_kh
16-12-2009, 11:10
منم از نسخه 4 dvd استفاده ميكنم.
دوستم بازي رو خريد و نصب كرد اون هم همونجايي گير كرد كه همه گير ميكنن.
من براي اينكه مشكل اون رو نداشته باشم، موقع نصب بازي ،patch هم ريختم و ديگه هيچ كجا گير نكرد.
اينكه گفتم از اول بريد و يك profile جديد بسازيد در حد حدس و گمان هست. شايد درست شه.
HoJJaT_07
16-12-2009, 14:04
برادر DirectX من 10 هست ولی درایور قدیمیه میرم نصب کنم
Mohammad King
16-12-2009, 15:09
برادر DirectX من 10 هست ولی درایور قدیمیه میرم نصب کنم
سلام
دوست من اگر ویندوز شما xp هست ویندوز xp دارکس 10 رو ساپورت نمیکنه.
آقا من این بازیرو خیلی وقته تموم کردم
الا قسمتهای ACT I و ACT II تموم شده
ولی ACT III که رسیدم تا وسطای مرحله یکش بیشتر نمیره بعد ارور میده میاد بیرون
از اونی که بازی رو ازش گرفتم گفت یه پچ مانند داره که بقیه ی مراحل رو اضافه می کنه
کسی اونو داره؟
shuahin_kh
16-12-2009, 15:54
آقا من این بازیرو خیلی وقته تموم کردم
الا قسمتهای ACT I و ACT II تموم شده
ولی ACT III که رسیدم تا وسطای مرحله یکش بیشتر نمیره بعد ارور میده میاد بیرون
از اونی که بازی رو ازش گرفتم گفت یه پچ مانند داره که بقیه ی مراحل رو اضافه می کنه
کسی اونو داره؟
اينم patch
sir payman
16-12-2009, 15:56
یه پچ هست که صفحه اول گذاشته شده دان کن احتمتلا درست میشه
اگه read disk eror میده 100% با این پچ حل میشه
HoJJaT_07
16-12-2009, 16:17
عزیزم من ویستا دارم .
مشکلم با اون پچ حل شد الان دارم میرم مکاروف رو بکشم ممنون از همه lol
Mr.Lover
16-12-2009, 16:59
سلام
یک مشکلی برام پیش اومده!
چی کار کنم؟
ممنون
shuahin_kh
16-12-2009, 17:04
سلام
یک مشکلی برام پیش اومده!
چی کار کنم؟
ممنون
Alt + Enter = Full screen
سلام
من وقتی بازی میکنم وسط بازی خیلی خیلی گیر میزنه، تابلو هست که مشکل از گرافیک نیست ولی خود به خود گیر میزنه !! لودینگ هم خیلی کنده !!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.:46:
سلام
من دوباره دارم بازی رو نصب میکنم . دوستان بهترین پچ یا کرک که پیشنهاد میکنن چیه؟ راستی دفعه قبل سیو کامل بازی رو دانلود کردم ریختم ولی داخل بازی نمیرفت و بعد از لودینگ میزد بیرون . خواستم ببینم راهی هستش که سیو کامل بازی رو کپی کنم ولی اذیت نکنه؟
sohrabe5
17-12-2009, 00:10
راستی من یه چیزو نفهمیدم در اول بازی اگر دقت کنید میبینید تو روسیه یه مجسمه یاد بود از imran zakhaev درست کردن و زیرش نوشتن hero of war مگه اون تروریست نبود پس داستان این مجسمه چیه؟
سلام
من وقتی بازی میکنم وسط بازی خیلی خیلی گیر میزنه، تابلو هست که مشکل از گرافیک نیست ولی خود به خود گیر میزنه !! لودینگ هم خیلی کنده !!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خب لودینگ هاش که همچی یه نموره دیر پر میشه
ولی اینکه گیر میکنه اگه از سیستمت مطمئنی که حتما هستی .
احتمالا باید یه تغییراتی در تنظیمات گرافیکت بکنی. چون راه دیگه ای به فکورم نمی رسه.
سلام
من دوباره دارم بازی رو نصب میکنم . دوستان بهترین پچ یا کرک که پیشنهاد میکنن چیه؟ راستی دفعه قبل سیو کامل بازی رو دانلود کردم ریختم ولی داخل بازی نمیرفت و بعد از لودینگ میزد بیرون . خواستم ببینم راهی هستش که سیو کامل بازی رو کپی کنم ولی اذیت نکنه؟خب شما دوباره نسب کن که انشالله درست میشه از کرک های صفحه اول هم استفاده کن .
این مشکل بازی انقدر زیاد شده که من خودم هم موندیم چی جواب بدیم به دوستان چون یک کرکی که
واسه یکی از دوستان کاربرد داره واسه دیگری اثری نداره
خب لودینگ هاش که همچی یه نموره دیر پر میشه
ولی اینکه گیر میکنه اگه از سیستمت مطمئنی که حتما هستی .
احتمالا باید یه تغییراتی در تنظیمات گرافیکت بکنی. چون راه دیگه ای به فکورم نمی رسه.
نه آخه معلومه از گرافیک نیست. مثلاً رومو که برمیگردونم گیر میزنه ! ولی مستقیم که میرم 60 فریم میده.
میگی مشجل از کرک که نیست ؟
havas_1980
17-12-2009, 00:42
راستی من یه چیزو نفهمیدم در اول بازی اگر دقت کنید میبینید تو روسیه یه مجسمه یاد بود از imran zakhaev درست کردن و زیرش نوشتن hero of war مگه اون تروریست نبود پس داستان این مجسمه چیه؟
بعد از پایان بازی اول, ناسونالیست های افراطی بر روسیه حاکم شده و زاخائف را به عنوان قهرمان و شهید خود اعلام می کنن و مجسمه ایی به نامش میسازن.
نه آخه معلومه از گرافیک نیست. مثلاً رومو که برمیگردونم گیر میزنه ! ولی مستقیم که میرم 60 فریم میده.
میگی مشجل از کرک که نیست ؟
شما مشخصات کامل سیستم مخصوصا سی پی یو و رمت رو چیه؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.