مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Modern Warfare 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
سلام
همگی خسته نباشیم!
به سلامتی تموم شد
بازم یه داستان مهیج پر از فراز و نشیب مختص سری کال آو. همین چیزاس که کال آو رو از همه بازیها جدا می کنه. یه جاهایی گیم پلی های خیلی خوشگلی داشت. یعنی همه کار از مخفی کاری تا انفجارای خوف تو این 3 روز دیدم.
پایان بازی هم مثل همیشه یه پایان بسیار خوشگله.
یه چیزی هم که امسال ترکوندن عنوان بندی آخر بازیه که اونم خاص همین سریه. امتیاز من از 9 به 9.5 رسید. اون 0.5 هم مال هوش مصنوعی دشمناس که اندازه حلزونه. کسی نفهمید چجوری سخت ترش کنیم؟
موفق باشید
masoud93
13-11-2009, 14:55
من بازیمو از بویز تیم پی سی گرفتم 4 تا دی وی دی بود الان هم مرحله اخر اکت 2 هستم یعنی مرحله 11 می خواستم بدونم مشکل این 4 دی وی دی ها چی هست من که تا الان مشکل نداشتم داخل دی وی دی های بازی هم کرک نبود.
SIMON137
13-11-2009, 14:58
من بازیمو از بویز تیم پی سی گرفتم 4 تا دی وی دی بود الان هم مرحله اخر اکت 2 هستم یعنی مرحله 11 می خواستم بدونم مشکل این 4 دی وی دی ها چی هست من که تا الان مشکل نداشتم داخل دی وی دی های بازی هم کرک نبود.
شما اگر همون موقع که بازی اومده بود گرفته باشی ، به یک جا میرسی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم شاید به یک ارور دیگه که من الان دارم برسی
IPHONE 3g
13-11-2009, 15:00
سلام
دوستان میخواستم بدونم کاپیتان پرایس در این قسمت هست یانه؟؟؟
من هنوز موفق به خرید بازی نشدم یعنی هنوز نیومده شهر ما.!!!!
ممنون.
حتما هم نباید ارور بده منی که بوی استیم داشتم سر ACTIII از بازی پریدم بیرون بدون هیچ اروری به هرحال ...
بله پرایس هست ...
SIMON137
13-11-2009, 15:05
سلام
دوستان میخواستم بدونم کاپیتان پرایس در این قسمت هست یانه؟؟؟
من هنوز موفق به خرید بازی نشدم یعنی هنوز نیومده شهر ما.!!!!
ممنون.
بلی عزیز ، زنده هست ، باهم ماموریت هم میرین به یاد قدیم :31:
SIMON137
13-11-2009, 15:06
حتما هم نباید ارور بده منی که بوی استیم داشتم سر ACTIII از بازی پریدم بیرون بدون هیچ اروری به هرحل ...
الان بازی رو تموم کردی ، یا باز هم به مشکل برخورد کردی ؟
CATALONIA
13-11-2009, 15:06
مثل اینکه همینه که شما میگی
کسی لینک پچش رو داره بزاری؟
فکر کنم این باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه همینه که شما میگی
کسی لینک پچش رو داره بزاری؟
لینک پچ اپدیت بوی استیم :
الان بازی رو تموم کردی ، یا باز هم به مشکل برخورد کردی ؟
من بازی رو دیروز تموم کردم و فقط سر همون ACTII مشکل داشتم البته حتما نباید اونجا باشه بعضیا قبل از اون هم بازیشون ارور میداد ...
نسخه بوی استیم با اپدیت بوی استیم به لطف پچ هیچ مشکلی نداره ...
Bs_panzer
13-11-2009, 15:24
تو هاماچی یه نتورک ساختم بیاین
network id : iranmw2
pass : 123
تو هاماچی به network من بپیوندید
کرک رو هم داشته باشید
تو Steam اکانت داشته باشید و لاگ این شده باشید
alizshah
13-11-2009, 15:27
از کدوم شرکت خریدین مشکلی داره ؟
Bs_panzer
13-11-2009, 15:35
از کدوم شرکت خریدین مشکلی داره ؟
همشون نسخه Steam هستن فزقی نداره
SIMON137
13-11-2009, 15:39
بعد از اینکه از آبشار میاییم پایین بازی ارور میده می پره بیرون ...
می نویسه :
Create2DTexture( diorama_training, 4096, 1024, 0, 827611204 ) failed : 8007000e = Ran out of memory
چه کنیم ؟
Bs_panzer
13-11-2009, 15:47
می نویسه :
Create2DTexture( diorama_training, 4096, 1024, 0, 827611204 ) failed : 8007000e = Ran out of memory
چه کنیم ؟
درایور گرافیک + دایرکت ایکس رو آپدیت کن
اگه نشد مشگل از ویندوزه (شاید)
برای حالت online حداقل سرعت اینترنت چقدر باید باشه؟ حداقل سرعتی که بازی در اون سرعت مشکلی نداشته باشه.
سلام.من بگیرمش بچه ها؟میرزه؟3dvd هست یا 4 تا؟
نسخه بوی استیم 4 دی وی دی هست ..
سایر نسخه ها 3 دی وی دی ...
بعد از اتمام بازی برروی Xbox360اینبار روی PC هم بازی را به اتمامرسوندم در یککلام فوق العده است!
به زودی نقد بازی را میزارم!
mohammad_twe
13-11-2009, 16:33
نمیدونم چزا ولی بازی به دلم نشست اونطور که فکرش رو میکردم نبود کلی هم منتظرش بودما ! مثل 4 هیجان نداشت ! یه چیز 4 که خوب بود این بود طرح لباس سربازا خیلی تو چشم میزد و مجهز بودن و اینکه بازی خیلی کوتاهه!! تو 4 / 5 ساعت تموم شد !@!@!@!@!!!!!!!!!!!!!!!!
morydanger2500
13-11-2009, 16:51
سلام من بازی و نصب کردم ولی این ارور و میده
cannٌt found image
ممنون
می نویسه :
چه کنیم ؟
برای این بازی دیروز یک patch منتشر شد که من از فروشگاه شهرمون گرفتم و گفت که بازی بدون این پچ در یکی از مرحله ها مشکل داره و اجرا نمیشه شاید از شما هم به همین دلیل باشه .در هر صورت این بازی رو ما تمام کردیم و مرحله آخرش خیلی با حال بود مخصوصا اون صحنه های حماسی آخرش که نمیگم تا خودتون تجربش کنید .............
سلام.من بگیرمش بچه ها؟میرزه؟3dvd هست یا 4 تا؟
ارزششو که داره بگیری بازی کنی ................البته اگه از این نوع بازی های اول شخص خوشت میاد .برای من که 4 تا DVD بود به همره یک سی دی که داخلش پچ بازی رو گذاشته بودند.(( دیروز که این بازی رو از پاساز طلا تو شهرمون اراک می گرفتم همه جمع شده بودن جلوی درب فروشگاه بازی و از LCD ویترین داخل فروشگاه داشتند بازی رو نگاه می کردند و کفشون بریده بود ............... ))))
masoud93
13-11-2009, 17:29
من الان رسیدم به مرحله اول اکت 3 و ست لود مرحله یه دفعه لود گیر میکنه بعدش هم میزنه از بازی بیرون حالا باید چجوری درستش کنم.
Bs_panzer
13-11-2009, 17:29
یه چیزه خیلی باحال تر تر تر ! تو مولتی پلیر یه گزینه داشت که 3rd person باورم نشد ! رفتم یو بازی دیدم سوم شخص شد :دی !
Oracle_Eldorado
13-11-2009, 17:30
نسخه بوی استیم 4 دی وی دی هست ..
سایر نسخه ها 3 دی وی دی ...
نه دوست من کی میگه .
من خودم 4DVD گرفتم و مال Boysteam نیست .
Zhangooler
13-11-2009, 17:34
بازی رو برای بار دوم تمام کردم...
Special Ops اش خیلی سخت بود انصافا!ولی بخش داستانی اش واقعا عالیو جذاب و تقریبا آسون بود.
مرحله آخر که همون Kill The Sh***d بود واقعا جالب بود.اصلا انتظار همچین کاری از اینفینیتی وارد نداشتم...داستان نمره اش از نظر من 10 هست.
سپهر
Zhangooler
13-11-2009, 17:35
نه دوست من کی میگه .
این تعداد دی وی دی ها معلوم نیست...اصلا حساب نداره!!!
من Xbox اش رو 1 دی وی دی گرفتم
pc رو 3 دی وی دی
بدون patch هم بازی تموم شد.
Zhangooler
13-11-2009, 17:37
من الان رسیدم به مرحله اول اکت 3 و ست لود مرحله یه دفعه لود گیر میکنه بعدش هم میزنه از بازی بیرون حالا باید چجوری درستش کنم.
این پچ رو که دوستان نصب کردن بگیر و نصبش کن.به احتمال 90% حل میشه!اگر نه که بازی رو دوباره نصبش کن.
hamid2220
13-11-2009, 17:56
کسی جواب منو نمیده؟
من بعد از نصب بازی به طور کامل و انجام مرحله آموزش بعد از لود شدن کامل مرحله اول یه دفعه از بازی خارج می شه و ارور می ده که نمی تونه فایل roadkill.ff رو لود کنه باید چیکار کنم؟
aramesh_61
13-11-2009, 18:04
من هم امروز بعد از ظهر تموم کردم بازیو، خیلی قشنگ و پر هیجان بود، راستی COD 7 کی میاد؟! :31:
S A M S U N G
13-11-2009, 18:20
سلام به همگی .
بازی تقریبا داره تمام میشه .
این امتیاز من به این بازی نسبت به MW 1 :
گرافیک : 8.5
آهنگسازی : 10
گیم پلی : 10
داستان : 9
کلا جمع بندی کنم میتونم 9 به این بازی بدم ولی خدائیش شاهکار هستش .
مخلصیم .
S A M S U N G
13-11-2009, 18:22
برای حالت online حداقل سرعت اینترنت چقدر باید باشه؟ حداقل سرعتی که بازی در اون سرعت مشکلی نداشته باشه.
منم این سوالو دارم .
یکی جواب بده ممنون میشم .
Bs_panzer
13-11-2009, 18:30
منم این سوالو دارم .
یکی جواب بده ممنون میشم .
128 حداقل :10:
bebakhshid farsi naneveshtam
agha man dahanam servis shod az bas goftam in mozo ro khaheshan ye searchi ham to topic bokonid
man va dostan dige nemitonim bara ye soale tekrari rozi 1000 bar javab bedim:41:
mf.designing
13-11-2009, 18:37
بچه ها چرا نسخه ی PC تو Gamespot امتیازی کمتری نسبت به کنسول گرفته ؟!
آقا تو هاماچی ارور میده که :
This network does not exist
چی کار کنم ؟
==================
این کرک مولتی پلیر رو باید جای خاصی کپی کنم ؟
چون وقتی روش میزنم رو عکسش ثابت میمونه.
از خود بازی که رو MultiPlayer کلیک میکنم ارور میده.
نه دوست من کی میگه .
manzoram nabood ke hamashon injoriyan vali aksare 4 dvd ha male boysteam hast ...
kotlet110
13-11-2009, 18:43
آقا تو یکی از مراحل DISK READ ERROR میده میپره بیرون . باید چیکار کنم؟
اینی که من گرفتم 4 تا دی وی دیه
تو پوشه روت بازی برو ببین دو فایل steam_api.dll , SteamAPIUpdater.dll هست ؟ اگه اره بوی استیم هست باید پچ نصب کنی عزیز:((
بچه ها چرا نسخه ی PC تو Gamespot امتیازی کمتری نسبت به کنسول گرفته ؟!
علت مهمش اینه :
Costs more, has fewer multiplayer features than other PC shooters
آقا تو هاماچی ارور میده که :
This network does not exist
چی کار کنم ؟
==================
این کرک مولتی پلیر رو باید جای خاصی کپی کنم ؟
چون وقتی روش میزنم رو عکسش ثابت میمونه.
از خود بازی که رو MultiPlayer کلیک میکنم ارور میده.
مولتی هنوز درست نشده تو steam لاگ این شدی ؟
کرک رو باید تو پوشه روت ب یا همون فولدر اصلی بازی کپی کنی تا ارور رو نده !!! ...
Sara Namy
13-11-2009, 19:10
سلام
دخترا هم میتونن اینو بازی کنن؟
خشنه؟
تمامی نسخه های PC ابتدای بازی Intro نداره ؟
ali_ranger22
13-11-2009, 19:14
سلام
خشنه؟
بله خشن هستش
+
برای حل مشکل Disk read error به این سایت برید و پچ رو دانلود کنید
boysteampc.com
بله چرا نتونن همه میتونن البته میتونید امتحان بکنید ولی شاید از مرحله airport که در نقش تروریست باید مردم بی گناه رو بکشید شاید خوشتون نیاد البته خود بازی اولش میپرسه میخواید این مرحله رو رد شه یا نه که میتونید انتخاب بکنید ...
بالاخره جنگ و کشتار خشن هست ...:دی
سلام
خشنه؟
درجه بندی سنی بازی :
BBFC: 18
ESRB: M[5]
OFLC: MA15+
PEGI: 18+
اگه سنتون پایین تره، بهتره بازی نکنید.
مولتی هنوز درست نشده تو steam لاگ این شدی ؟
کرک رو باید تو پوشه روت ب یا همون فولدر اصلی بازی کپی کنی تا ارور رو نده !!! ...
حالا هاماچی چرا ارور میده ؟
تو مولتی رفتم 3rd person خیلیی حال میده.... :5:
Bs_panzer
13-11-2009, 19:31
سلام
خشنه؟
من تو xbox live دیدده بودم که 4 رو بازی کنن
البته سلیقه ها متفاوته
تمامی نسخه های PC ابتدای بازی Intro نداره ؟
نسخه 360 که من دارم هم اینترو نداره ...
Bs_panzer
13-11-2009, 19:34
درجه بندی سنی بازی :
BBFC: 18
ESRB: M[5]
OFLC: MA15+
PEGI: 18+
اگه سنتون پایین تره، بهتره بازی نکنید.
از اون حرفا بودا !
حالا هاماچی چرا ارور میده ؟
تو مولتی رفتم 3rd person خیلیی حال میده.... :5:
آره باحاله :10:وااااای تا این teknogods هک کنه بازیو ما اسکلت شدیم رفته !
دوستان يكي مرد و مردونه بهم بگه كه اين بازي چقدر نسبت به MW به دل ميشينه...؟
به اين خاطر دارم ميپرسم چون حداقل يك ماه نميتونم برم دنبال بازي و بخرمش...
دوستان يكي مرد و مردونه بهم بگه كه اين بازي چقدر نسبت به MW به دل ميشينه...؟
به اين خاطر دارم ميپرسم چون حداقل يك ماه نميتونم برم دنبال بازي و بخرمش...
فوق العادس. شک نکن.
دوست من 100 درصد از گرفتن این بازی پشیمون نمیشی و بنظر خوم بشخصه مهیج تر بود .
100 درصد ارزش خرید داره و خلاقیت هایی هم در گیم پلی اون دیده میشه که در نسخه 1 دیده نمیشد !!!
Sara Namy
13-11-2009, 20:24
من 21 سالمه
باید بخرمش و امتحان کنم
اگه خشن بود به یکی هدیه میدم
بله چرا نتونن همه میتونن البته میتونید امتحان بکنید ولی شاید از مرحله airport که در نقش تروریست باید مردم بی گناه رو بکشید شاید خوشتون نیاد البته خود بازی اولش میپرسه میخواید این مرحله رو رد شه یا نه که میتونید انتخاب بکنید ...
بالاخره جنگ و کشتار خشن هست ...:دی
آی که چه حالی داد این مرحله من فقط پشت سر اینا رفتم اونایی که زنده میموندن خلاص میکردم
happyfeat
13-11-2009, 20:31
بله خشن هستش
+
boysteampc.com
تو یه مرحله پیغام Disk read error را داد
این پچ رو هم دانلود کردم ولی می خواهم بریزم پیغام میده فایل کرک مورد نظر را اینجا تو فولدرنصب بازی پیدا نمی کنه
بازی نسخه 4 دی وی دی
میشه کمک کنید
باید چی کار کنم:18::19::11:
دوستان من با کارت 4830 میتونم روی very high بازی کنم؟
تو یه مرحله پیغام Disk read error را داد
این پچ رو هم دانلود کردم ولی می خواهم بریزم پیغام میده فایل کرک مورد نظر را اینجا تو فولدرنصب بازی پیدا نمی کنه
بازی نسخه 4 دی وی دی
میشه کمک کنید
باید چی کار کنم:18::19::11:
شما وقتی فایل رو اکسترکت کردید روی فایل بوی استیم که کلیک میکنید تو دایرکتوری باید یه مسیر بدید که اگه مسیر درست رو ندید بهش یه پیغام میده که مسیر درستی که باید به دایرکتوری بدید این هست :
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
اینم سیو کامل بازی با درجه سختی Recruit
حجم :
111.73 MB ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...............................
سیو مراحل دیگه هم خواستید میگردم پیدا میکنم ولی سیو خودم رو چون حجمش زیاده نمیتونم اپلود کنم.
........
این هم ترینر بازی :
اقا جریان این بوی استیم چیه ....ببخشید من یکم تو این بازی اماتورم......ماله منم 4 dvd هستش میترسم با مشکل مواجه شم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
اقا جریان این بوی استیم چیه ....ببخشید من یکم تو این بازی اماتورم......ماله منم 4 dvd هستش میترسم با مشکل مواجه شم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
مثل اینکه یه مشکل داره که با یه پچ حل میشه...
به این پست یه سری بزن:
happyfeat
13-11-2009, 21:34
شما وقتی فایل رو اکسترکت کردید روی فایل بوی استیم که کلیک میکنید تو دایرکتوری باید یه مسیر بدید که اگه مسیر درست رو ندید بهش یه پیغام میده که مسیر درستی که باید به دایرکتوری بدید این هست :
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
ممنون دوست عزیزم مشکلم حل شد
همین روشی که دوست عزیزمون گفت انجام بده اگه به مشکل خوردی مشکلت حل میشه
دوستان من با کارت 4830 میتونم روی very high بازی کنم؟
من با 8800gt با very high بازی میکنم مشکلی ندارم
ام هر چند وقت یه بار یه تیک کوچیک میزنه
در کل میتونی راحت بازی کنی
shahramcat
13-11-2009, 21:41
لطفا بهترین نسخه و بهترین کرک برای اسن بازی رو بگین ....
ممنون
من با 8800gt با very high بازی میکنم مشکلی ندارم
ام هر چند وقت یه بار یه تیک کوچیک میزنه
در کل میتونی راحت بازی کنی
منم با 8600gt رو very high بازی میکنم فقط وقتی یه ماشینی هواپیمایی کشتیی چیزی جلوم میترکه یه تیک میزنه
سلام دوستان
من امروز رفتم این بازیو بگیرم یکی میگه نسخه ی 4 dvd مشکل داره یکی میگه 3 dvd مشکل داره یکی هم میگه بازی هفته ی دیگه میاد:18::18:
موندم سر دو راهی 3 dvd بگیرم یا 4 dvd ؟؟؟
Oracle_Eldorado
13-11-2009, 21:51
این پچ رو که دوستان نصب کردن بگیر و نصبش کن.به احتمال 90% حل میشه!اگر نه که بازی رو دوباره نصبش کن.
منم اول ACT III واسم مشکل داشت
پچ رو نصب کردم درست شد .
سلام دوستان
من امروز رفتم این بازیو بگیرم یکی میگه نسخه ی 4 dvd مشکل داره یکی میگه 3 dvd مشکل داره یکی هم میگه بازی هفته ی دیگه میاد
دوست عزیز من 4DVD گرفتم هیچ مشکلی نداره .
shahab_gamer
13-11-2009, 21:51
نمیدونم چزا ولی بازی به دلم نشست اونطور که فکرش رو میکردم نبود کلی هم منتظرش بودما ! مثل 4 هیجان نداشت ! یه چیز 4 که خوب بود این بود طرح لباس سربازا خیلی تو چشم میزد و مجهز بودن و اینکه بازی خیلی کوتاهه!! تو 4 / 5 ساعت تموم شد !@!@!@!@!!!!!!!!!!!!!!!!
به دلت نشست بازی به این توپی.من 3 بار از اول تااخرش رو رفتم خیلی فاز میده هر بار که بازی میکنم اینگار برام تازگی داره.
تو تهران از کجا بخرم من 4 سال بازی نخریدم.از کجا بخرم کلاه نزارم سرم.چند میدن اصلا
mohammad_twe
13-11-2009, 22:13
دوست عزیز من 4DVD گرفتم هیچ مشکلی نداره
عزیز هنگاه نصب بازی قبل اینکه محل ادرس رو بخواد رو ببین boys team رو برعکس نوشتن معلوم نشه !!! 100% boys team رو گرفتی شرط بندی میکنم !!!
maet syob
اینجوریه تو کادر نصب , از اول نصب کن همه قسمت ها رو با دقت ببین !!!یا اینکه dvd رو میزاری تو dvdram اخر اسم dvd یه D نوشته!!!؟
بازی بینهایت نفسگیر و فوق العاده ای بود ولی حیف که تموم شد حالا باید بریم تو کار آنلاین بازی کردن
ali racer
13-11-2009, 22:28
بازی تموم شد
جالب......... زیبا ........اما کوتاه !
صدای بازی فوق العاده و فراگیر بود
گیم پلی بدک نبود ولی کاستی داشت
گرافیک هم می تونست بهتر از این باشه
به هر حال لذت بردم
فقط از قسمت آخر که اسامی تهیه کنندگان رو مینوشت خوشم نیومد
از جنبه حماسی تبدیل شده بود سینمایی
راستی ماشالا اکثرا خریدن
یکی بیاد داستان بازی رو مخصوصا قسمت تو نیوجرسی رو توضیح بده
من درست متوجه نشدم اینقدر محو بازی بودم !!!!
MaSoUd555
13-11-2009, 22:42
بازی رو بعد از ظهر گرفتم الانم دارم روی آخرین حالت دیفیکلتیش بازی میکنم
خیلی حال میده پسررررر:31:
به نظر من از MW خیلی بهتره
با اون مرحله که تو کوه باید از دیوار یخی میرفتی بالا خیلی حال کردم:31:
Optimus Prime
13-11-2009, 23:14
کجای داستانشو متوجه نشدید؟ من چون همه این بازی انجام ندادند مقدار کمی از داستانو توضیح می دم.
داستان بازی 5 سال پس از شماره 4 بازی است که برخلاف انتظارات گروه Ultranationalist توانست دولت روسیه را در دست بگیرد و با توطئه ای توسط Makarov یکی از فرماندهان قبلی Zakhaev ( رئیس گروه Ultranationalist شماره قبلی که توسط Soap کشته شد و اکنون تبدیل به یک قهرمان و شهید برای مردم روسی شده ) مردم را در فرودگاه Zakhaev واقع در مسکو قتل عام می کنند و Allen یکی از مامورین نفوذی CIA را کشته و باعث خشم مردم روسیه می شوند به علت اینکه فکر می کنند این حمله تروریستی توسط آمریکایی ها بوده. در همین حال روسیه حمله گسترده ای را ( با کمک دستگاه Crack شده ACS که از لاشه یک ماهواره سقوط کرده آمریکایی برداشته بودند و در ماموریت دوم SOap و Roach آن را پس می گیرند) به آمریکا آغاز می کند.
سلام
من وقتی دارم نصبش میکنم این ارور و میده
feature transfer error
چیکار کنم؟
amin fear
13-11-2009, 23:30
سلام
من وقتی دارم نصبش میکنم این ارور و میده
feature transfer error
چیکار کنم؟
مشکل از دیسک بازیه که بد رایت شده !
البته ماله ضعیف بودن درایو هم میتونه باشه که یه کم بعیده !
دقت کنید که Setup هایی که با برنامه Install Shield ساخته میشن
اینجورمواقع این خطا رو میدن !
سلام
یه نکته تو این بازی خیلی مشهوده اونم اینکه نسبت به نسخه های قبل سختر شده. الان که دارم بازی می کنم دیگه مثل قبل نمی تونم کله رو بندازم پایین برم تو دل دشمن. باید خیلی دقت کرد یه کار اشتباه بکنی تمومه. این یکی از نکات بسیار مثبت این قسمته.
Mostafa NBA
13-11-2009, 23:55
من 21 سالمه
باید بخرمش و امتحان کنم
شما هم بدجوری سوسولی :31:
کجای داستانشو متوجه نشدید؟ من چون همه این بازی انجام ندادند مقدار کمی از داستانو توضیح می دم.
داستان بازی 5 سال پس از شماره 4 بازی است که برخلاف انتظارات گروه Ultranationalist توانست دولت روسیه را در دست بگیرد و با توطئه ای توسط Makarov یکی از فرماندهان قبلی Zakhaev ( رئیس گروه Ultranationalist شماره قبلی که توسط Soap کشته شد و اکنون تبدیل به یک قهرمان و شهید برای مردم روسی شده ) مردم را در فرودگاه Zakhaev واقع در مسکو قتل عام می کنند و Allen یکی از مامورین نفوذی CIA را کشته و باعث خشم مردم روسیه می شوند به علت اینکه فکر می کنند این حمله تروریستی توسط آمریکایی ها بوده. در همین حال روسیه حمله گسترده ای را ( با کمک دستگاه Crack شده ACS که از لاشه یک ماهواره سقوط کرده آمریکایی برداشته بودند و در ماموریت دوم SOap و Roach آن را پس می گیرند) به آمریکا آغاز می کند.
ایول بر شما. منتظر یک نقل داستان ه خوب بودم که شما انجام دادی. لطفا وقتی به مراحل بعدی رسیدی بازم بیا توضیح بده. شخصاً خیلی توی داستان بازی گیجم :19:
S A M S U N G
14-11-2009, 00:04
سلام به همگی .
لطف کنین در مورد نحوه بازی کردن به صورت آنلاین توضیح بدین .
کجا باید رفت ؟ منوی خاصی داره ؟
راستی تو قسمت مولتی پلیر که میرم این ارور رو میده :
مشکل خاصی داره ؟
مخلصیم .
اقایون من الان این بازی رو تموم کردم
سه مرحله کلی داشت و توی مرحله سوم هم هفت مرحله داشت
مال شما ها هم اینجوری بود ؟
منظورم اینه که این بازی دمو نبود؟
البته من دیشب از 7 شب شروع کردم تا 6 صبح
امروز هم یه سه 4 ساعتی مشغول بودم:46:
Bs_panzer
14-11-2009, 00:57
سلام به همگی .
مشکل خاصی داره ؟
مخلصیم .
نه مشکل خاصی نداره ! اصلا از این راه نباید اجرا می کردین !
حالا زیادی هم زور نزن سامسونگ جان من 1 روز کامل رو وقت گذاشتم سره همین کار نشد انواع راه ها رو با برنامه ها و لن هک های مختلف امتحان کردم نشد !
باید منتظر Teknogods باشی که مکمل هاماچی هست
ali racer
14-11-2009, 01:24
چقدر یوزر شما آشناست واسم :31:
خوبی ؟
شما که اون ورا نمیایی من اومدم اینجا !
...
نیروهای روسیه حمله میکنن به واشنگتن دی سی درسته ؟
بعدش دقیقا چی میشه ؟
MaSoUd555
14-11-2009, 01:29
سلام دوستان
عجب سربازایی دارن اینا وسط جنگ تکنو میزنن
این یکی هم زیادی شاخ شده بود آویزونش کردم
لطفا بهترین نسخه و بهترین کرک برای اسن بازی رو بگین ....
ممنون
بهترین کرک رازور 1911 هست Razor 1911
نسخه 4 دی وی دی اکثرا بوی استیم هست که با پچی که بوی استیم رو اپدیت میکنه مشکلی در بازی ایجاد نمیشه:10:
سلام دوستان
من امروز رفتم این بازیو بگیرم یکی میگه نسخه ی 4 dvd مشکل داره یکی میگه 3 dvd مشکل داره یکی هم میگه بازی هفته ی دیگه میاد:18::18:
شما کدوم شهری مگه؟:31:
بازی اومده ...
نسخه 4 دی وی دی ماله بوی استیم هست که فقط یه پچ 140 کیلوبایتی رو نصب میکنی مشکل برطرف میشه:46:
سلام به همگی .
مشکل خاصی داره ؟
مخلصیم .
بله خوب این ماله بخش مولتی هست و برای اینکه با این ارور مواجه نشی باید کرک مربوط به مولتی پلیر رو که تو چند صفحه قبل هست رو نصب کنی تا با این ارور مواجه نشی دوست من !!!
آقا بازی کلا چند مرحله دارد........
بازی واقعا توپه ...اگه با حالت vartan بازی کنی .....
toorajjj
14-11-2009, 09:43
بله خشن هستش
+
boysteampc.com
بنظر من اصلا توصیه نمیشه
علت: تاثیر گذاری عمیق
shahab_gamer
14-11-2009, 10:12
من 21 سالمه
باید بخرمش و امتحان کنم
نه.اونقدر هم خشن نیست البته شاید واسه شما دخترا خشن باشه ولی اگه بازی نکنی از دنیا عقبی.
kotlet110
14-11-2009, 10:21
چه بازی خفنی بود خیلی حال کردیم ولی حیف که زود تموم شد . تازه داشتیم گرم میشدیم:31:
havas_1980
14-11-2009, 12:09
داستان - توضیح داستان بازی همانند خود بازی در سه بخش:
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 پنج سال پس از پایان CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE رخ می دهد. با وجود تلاش های نیروی ضد تروریستی، ناسونالیست های افراطی بر روسیه حاکم می شوند و زاخائف را به عنوان قهرمان و شهید خود اعلام می کنند. در همین حال، ولادیمیر ماکارو، یکی از معاونان زاخائف، حملات تروریستی متعددی را بر علیه اروپا شروع می کند. بازی از افغانستان آغاز می شود، که در آن سرباز یکم جان آلن عضو تفنگداران ارتش ایالات متحده، کمک می کند تا گردان اول، هنگ تفنگداران 75 ام، شهرستانی را در افغانستان که در دست شبه نظامیان بود به تصرف خود در آورند. در پایان، ژانرال شفرد آلن را به عنوان یک عامل سازمان سیا استخدام می کند و او تحت نام الکسی بورودین در تشکیلات ماکارو نفوذ می کند.
در همین حال، سوپ و روچ به یک پایگاه هوایی روسی نفوذ می کنند تا یک دستگاه گیرنده که بخشی از ماهواره شناسایی سقوط کرده می باشد را بدست بیاورند. جان آلن متاسفانه هویت آمریکاییش فاش شده، و به دست ماکارو کشته می شود، آلن به خاطر حمله تروریستی وحشیانه به فرودگاهی روسی قربانی می شود. نیروی وظیفه 141 که متوجه می شوند منشا گلوله های استفاده شده توسط تروریست ها در فرودگاه روسیه، برزیل می باشد، به ریودوژانیرو می روند تا دلال اسلحه ای به نام الخاندرو روآس را که مسئول مجهز کردن ماکارو بوده را دستگیر کنند.
روسیه با قبول و باور اینکه که حمله تروریستی به فرودگاه یک حمله آمریکایی بوده است، به سواحل شرقی ایالات متحده حمله ای وسیع می کند. گردان اول، هنگ تفنگداران 75 ام، به رهبری گروهبان فولی، برای دفاع از ویرجینیا و واشنگتن دی سی در مقابل حمله روسیه فرا خوانده می شود. شفرد، سوپ را مامور می کند تا کسی که زندانی شماره 627 نام دارد و از منفور ترین دشمنان ماکارو به شمار می آید را از زندانی روسی آزاد کنند تا از او به عنوان طعمه استفاده کرده و بتوانند ماکارو را از بین ببرند. اما در راه رسیدن به آنجا مجبور می شوند ضد هوایی های نصب شده بر دکل های نفتی روسی را از ببرند. نیروی وظیفه 141 در نهایت زندانی را آزاد می کنند اما متوجه می شوند که او کاپیتان پرایس می باشد.
پرایس قبول می کند که ماکارو رو دنبال کند. او در شرق روسیه خود را به داخل یک زیر دریایی هسته ای روسی می رساند، و یک موشک بالستیک قاره پیما به سمت واشنگتن دی سی پرتاب می شود. اما، به تلاش پرایس کلاهک در بالای جو منفجر می شود که ایستگاه فضایی بینالمللی را نابود می کند. همچنین موجی الکترو مغناطیسی ایجاد می شود که هر دو نیروهای روسی و آمریکایی را در شهر فلج می کند.
کمی بعد گروهبان فولی و گروهش درمیابند که نیروی هوایی به گمان اینکه واشنگتن به تصرف روس ها درامده، شهر را به زودی بمباران خواهد کرد. تنها راه برای غیر فعال شدن این عملیات این است که شعله های سبز رنگ بر بالای پشت بام کاخ سفید روشن شود که آن هم در تسخیر روس ها ست. گروهبان فولی و گروهش خود را به پشت بام ساختمان می رسانند و سر بزنگاه و شعله ها را روشن می کنند تا نشان دهند شهر در دست آمریکایی ها می باشد.
با دانستن اینکه ماکارو فقط دو جای جداگانه برای مخفی شدن می تواند داشته باشد، نیروی وظیفه 141 تقسیم می شود. پرایس و سوپ به قبرستان هواپیماها در شرق افغانستان می روند در حالیکه روچ و گوست به کوههای قفقاز در مرز بین روسیه و گرجستان روانه می شوند. جلوتر بعد از پیدا کردن اطلاعاتی حیاتی ژنرال شفرد خیانت کرده، روچ و گوست را می کشد. او در نظر دارد با بهره گیری از بحران جهانی خود را به یک قهرمان جهانی تبدیل کند و تاریخ را برای خود بنویسد. پرایس و سوپ در حالی که تحت تعقیب می باشند سعی دارند که مخفیگاه شفرد را پیدا کنند. در نبردی که بین نیروهای شفرد و ماکارو در افغانستان رخ میدهد پرایس از طریق تماس رادیویی، ماکارو را قانع می کنند که مکان شفرد را به آنها نشان دهد.
سر انجام سوپ و پرایس برای انتقام گیری خود را به شفرد می رسانند. سوپ که قصد دارد شفرد را بکشد، متاسفانه به سختی مجروح می شود. پرایس خود را می رساند و مبارزه سختی بین شفرد و پرایس در می گیرد. سوپ به زحمت چاقویی که او را مجروح کرده به سمت شفرد پرت میکند و شفرد کشته می شود. سر انجام دوست قدیمی، نیکولای هم به نجات پرایس و سوپ می آید و عنوان می کند مکانی امن برای آنها سراغ دارد.
(نظر شخصی: باید قبول کرد داستان بازی مثل بازی قبل عالی کار نشده و ایراداتی داشت)
Leon-117
14-11-2009, 12:17
بچه ها هستين بريم گيم اسپات رو بريزيم پايين؟آخه اينمامتيازه دادن به بازي؟
8.5!من كه حداقل 9 رو انتظار داشتم.
اي بابا!
خودم كردم كه لعنت برخودم باد!
من ديگه غلط بكنم از اين تيم بزي ها بازي بگيرم.رفتم پس دادم 3 دي وي دي گرفتم.
تمومشم كردم.خيلي خوب بود الانم دارم روي وترن ميرم.
امتاز شخصي من:9.4
ممنون آقاس هو.س.خيلي خوب بود در مورد متن آخر هم تا حدودي موافق نيستم من از داستان بيشتر خوشم اومد نسبت به شماره قبلي!(نظر شخصي)
و البته نظر ها كاملا متوافته و يه نفر ميتونه بياد بگه داستان گند زده بود به كل بازي!
mobin_eshghe pro
14-11-2009, 13:38
اساتید من الان دو روزی میشه که با این مشکل درگیرم.فکر کنم آخرای بازی باشم.تو لود بازی یهو خارج میشه و اینجوری میشه.لعنتی حتی نمی ذاره ببینم چه ایروری میده.خواهشا کمک کنید.بدجوری تو خماریش موندم
SIMON137
14-11-2009, 13:48
mobin جان گویا شما هم با مشکل من رو به رو هستی ، ببینم بعد از آبشار ارور میده ؟ یعنی وقتی با قایق از آبشار میایین پایین ؟ توی لودینگ بعدی این قسمت ارور میده ؟
یحتمل این ارور هست :
mobin_eshghe pro
14-11-2009, 13:53
مرحله بعد از آزاد کردن پرایس فکر می کنم.حالا چه باید کرد؟!
UP-SNAKE
14-11-2009, 13:54
سلام آقا من تو اون level که تو يه هليکوپتر گير ميکنيم بودم بعد ميره مرحله بعدی وسط load کردن ارور ميده مشکل از چيه؟ بازيم هم متأسفانه از شرکت boysteam هستش
SIMON137
14-11-2009, 13:56
خب گویا کسانی که بازی رو از بزتیم خریدن ، به غیر از نصب پچ ، هرکدوم یک جا مشکل دارن ...
OMiD.1080p
14-11-2009, 14:04
سلام.
من تازه امروز بازی Call Of Duty 6 رو گرفتم.
ویندوز سیستم من سون 7 هستش و موقع نصب بازی نرم افزار Stream رو نصب نمیکنه و بازی هم نصب نمیشه. :41:
چاره چیه ؟
کسی هست که بازی رو روی ویندوز Seven نصب کرده باشه و اونو بازی کرده باشه ؟؟؟ :13:
کسی هست که بازی رو روی ویندوز Seven نصب کرده باشه و اونو بازی کرده باشه ؟؟؟ :13:
من از ویندوز سون استفاده میکنم و بازی درست اجرا میشه خیلی هم جلو رفتم و مشکلی نداشت
ali racer
14-11-2009, 15:06
داستان - توضیح داستان بازی همانند خود بازی در سه بخش:
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 پنج سال پس از پایان CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE رخ می دهد. با وجود تلاش های نیروی ضد تروریستی، ناسونالیست های افراطی بر روسیه حاکم می شوند و زاخائف را به عنوان قهرمان و شهید خود اعلام می کنند. در همین حال، ولادیمیر ماکارو، یکی از معاونان زاخائف، حملات تروریستی متعددی را بر علیه اروپا شروع می کند. بازی از افغانستان آغاز می شود، که در آن سرباز یکم جان آلن عضو تفنگداران ارتش ایالات متحده، کمک می کند تا گردان اول، هنگ تفنگداران 75 ام، شهرستانی را در افغانستان که در دست شبه نظامیان بود به تصرف خود در آورند. در پایان، ژانرال شفرد آلن را به عنوان یک عامل سازمان سیا استخدام می کند و او تحت نام الکسی بورودین در تشکیلات ماکارو نفوذ می کند.
در همین حال، سوپ و روچ به یک پایگاه هوایی روسی نفوذ می کنند تا یک دستگاه گیرنده که بخشی از ماهواره شناسایی سقوط کرده می باشد را بدست بیاورند. جان آلن متاسفانه هویت آمریکاییش فاش شده، و به دست ماکارو کشته می شود، آلن به خاطر حمله تروریستی وحشیانه به فرودگاهی روسی قربانی می شود. نیروی وظیفه 141 که متوجه می شوند منشا گلوله های استفاده شده توسط تروریست ها در فرودگاه روسیه، برزیل می باشد، به ریودوژانیرو می روند تا دلال اسلحه ای به نام الخاندرو روآس را که مسئول مجهز کردن ماکارو بوده را دستگیر کنند.
روسیه با قبول و باور اینکه که حمله تروریستی به فرودگاه یک حمله آمریکایی بوده است، به سواحل شرقی ایالات متحده حمله ای وسیع می کند. گردان اول، هنگ تفنگداران 75 ام، به رهبری گروهبان فولی، برای دفاع از ویرجینیا و واشنگتن دی سی در مقابل حمله روسیه فرا خوانده می شود. شفرد، سوپ را مامور می کند تا کسی که زندانی شماره 627 نام دارد و از منفور ترین دشمنان ماکارو به شمار می آید را از زندانی روسی آزاد کنند تا از او به عنوان طعمه استفاده کرده و بتوانند ماکارو را از بین ببرند. اما در راه رسیدن به آنجا مجبور می شوند ضد هوایی های نصب شده بر دکل های نفتی روسی را از ببرند. نیروی وظیفه 141 در نهایت زندانی را آزاد می کنند اما متوجه می شوند که او کاپیتان پرایس می باشد.
پرایس قبول می کند که ماکارو رو دنبال کند. او در شرق روسیه خود را به داخل یک زیر دریایی هسته ای روسی می رساند، و یک موشک بالستیک قاره پیما به سمت واشنگتن دی سی پرتاب می شود. اما، به تلاش پرایس کلاهک در بالای جو منفجر می شود که ایستگاه فضایی بینالمللی را نابود می کند. همچنین موجی الکترو مغناطیسی ایجاد می شود که هر دو نیروهای روسی و آمریکایی را در شهر فلج می کند.
کمی بعد گروهبان فولی و گروهش درمیابند که نیروی هوایی به گمان اینکه واشنگتن به تصرف روس ها درامده، شهر را به زودی بمباران خواهد کرد. تنها راه برای غیر فعال شدن این عملیات این است که شعله های سبز رنگ بر بالای پشت بام کاخ سفید روشن شود که آن هم در تسخیر روس ها ست. گروهبان فولی و گروهش خود را به پشت بام ساختمان می رسانند و سر بزنگاه و شعله ها را روشن می کنند تا نشان دهند شهر در دست آمریکایی ها می باشد.
با دانستن اینکه ماکارو فقط دو جای جداگانه برای مخفی شدن می تواند داشته باشد، نیروی وظیفه 141 تقسیم می شود. پرایس و سوپ به قبرستان هواپیماها در شرق افغانستان می روند در حالیکه روچ و گوست به کوههای قفقاز در مرز بین روسیه و گرجستان روانه می شوند. جلوتر بعد از پیدا کردن اطلاعاتی حیاتی ژنرال شفرد خیانت کرده، روچ و گوست را می کشد. او در نظر دارد با بهره گیری از بحران جهانی خود را به یک قهرمان جهانی تبدیل کند و تاریخ را برای خود بنویسد. پرایس و سوپ در حالی که تحت تعقیب می باشند سعی دارند که مخفیگاه شفرد را پیدا کنند. در نبردی که بین نیروهای شفرد و ماکارو در افغانستان رخ میدهد پرایس از طریق تماس رادیویی، ماکارو را قانع می کنند که مکان شفرد را به آنها نشان دهد.
سر انجام سوپ و پرایس برای انتقام گیری خود را به شفرد می رسانند. سوپ که قصد دارد شفرد را بکشد، متاسفانه به سختی مجروح می شود. پرایس خود را می رساند و مبارزه سختی بین شفرد و پرایس در می گیرد. سوپ به زحمت چاقویی که او را مجروح کرده به سمت شفرد پرت میکند و شفرد کشته می شود. سر انجام دوست قدیمی، نیکولای هم به نجات پرایس و سوپ می آید و عنوان می کند مکانی امن برای آنها سراغ دارد.(نظر شخصی: باید قبول کرد داستان بازی مثل بازی قبل عالی کار نشده و ایراداتی داشت)
ممنون چند تا سوال
هو.س. جان اون قسمت که تو افغانستان سوپ میخواد برسه به ماشین پرایس طرف های درگیر چه کسان هستن ؟
چرا شفرد اون کارو کرد ؟
سرانجام ماکاروف چی شد ؟
toorajjj
14-11-2009, 15:27
بله کاملا و براحتی با کیقیت بهتر از شماره قبل
سلام من بازیو تا act 3 رفتم ولی وقتی میرم تو act3از بازی میپره بیرون
چیکار کنم درست شه؟ آخه خیلی بازیه با حالیه .حیفه که تموم نشه
کمک کنید؟؟؟؟؟
toorajjj
14-11-2009, 15:32
بازی تمام شد نظر خودم میگم
جملات برای نظر دادن پیدا نمیکنم فقط یک کلمه غالی عالی عالی !!!!
یک نکته پایانی :کسی پیدا نخواهد شد که این بازی را تا آمده شماره 3 حداقل 3 بار بازی نکرده باشد !!!!
آنقدر اسلحه جدید تو بازی هست که شاید به خاطر هر کدام آدم بخواهد بازی را دوباره بره!!!!!
خلاصه زیبایی این بازی را در جملات محدود نمیکنم .
سلام من بازیو تا act 3 رفتم ولی وقتی میرم تو act3از بازی میپره بیرون
چیکار کنم درست شه؟ آخه خیلی بازیه با حالیه .حیفه که تموم نشه
کمک کنید؟؟؟؟؟
صفحات قبل را بخون پچی که هست را نصب کن 100 درصد درست میشه
alibararsani8
14-11-2009, 15:44
سلام نو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه.تو مرحله سوم تو ریو دژانیرو همون اولش که میگه باید دنبال یارو کنی باید چه طوری بگیرمش؟
یا باید چیکارش کنم؟
mobin_eshghe pro
14-11-2009, 16:17
من از اون پچ هم استفاده کردم.فایده ای نداره:41:
اقایون من الان این بازی رو تموم کردم
سه مرحله کلی داشت و توی مرحله سوم هم هفت مرحله داشت
مال شما ها هم اینجوری بود ؟
منظورم اینه که این بازی دمو نبود؟
البته من دیشب از 7 شب شروع کردم تا 6 صبح
امروز هم یه سه 4 ساعتی مشغول بودم:46:
بله عزیز در خط داستانی شامل تا ACT میباشد که هرکدوم مراحلی دارند در خودشون برای جلو بردن داستان بازی +
مراحل SPECIAL OPS که مراحل اضافه بر داستان بازی رو داره ..:46:
Bs_panzer
14-11-2009, 16:47
co-op آنلاین بازی هک شد !
یه نفر می خوام باهاش تست کنم
هر کی خواست منو add کنه تو یاهوو راحت !
behdad1994
!@#$%^&*()
14-11-2009, 16:54
سلام....این بازی رو هنوز نگرفتم....میترسم رو سیستمم جواب نده...:19:
8400gs 512Mb
2Gig 668 DDR2
core 2 doe E2180 2.0Ghz
همین دیگه....میخواستم ببینم جواب میده؟؟؟؟چطوریه؟؟؟:31:
ممنون
Alex merccer
14-11-2009, 16:59
سلام....این بازی رو هنوز نگرفتم....میترسم رو سیستمم جواب نده...:19:
8400gs 512Mb
2Gig 668 DDR2
core 2 doe E2180 2.0Ghz
همین دیگه....میخواستم ببینم جواب میده؟؟؟؟چطوریه؟؟؟:31:
ممنون
جواب میده :12:
Alex merccer
14-11-2009, 17:04
سلام من بازیو تمومکردم حالا می خوام تو garena آنلاین بازی کنم اما وقتی رو مواتی پلیر بالا میاد پلی رو که میزنم میگه
you must login to steam first :44::44::41::41:
فایل کرکی رو که چند صفحه پیش بود دانلود کردم اما با کرک مولتی پلیر بالا نمیاد
اگه می شه منو راهنمایی کنید:42:
ممنون
amirpcp30
14-11-2009, 17:06
سلام
از ناراحتی دارم می ترکم شما رو به خدا سریع جواب بدید
امروز بعد از یک هفته دانلود شد اما حالا از فشرده خارجش کردم و حالا ایمیج رو باز کردم روی setup کلیک کردم این ارور رو داد چکار کنم؟
این هم ارورش:
alizshah
14-11-2009, 17:09
سلام
امروز بعد از یک هفته دانلود شد اما حالا از فشرده خارجش کردم و حالا ایمیج رو باز کردم روی setup کلیک کردم این ارور رو داد چکار کنم؟
این هم ارورش:
وقتی از فشرده خارج کردی ارور نداد ؟
حجمی که دانلود کردی چقدر بوده ؟
amirpcp30
14-11-2009, 17:16
وقتی از فشرده خارج کردی ارور نداد ؟
نه
حجمی که دانلود کردی چقدر بوده ؟
از این لینک ها دان کردم:
چیکار کنم؟
*hamedkhatar*
14-11-2009, 17:16
من الان بازی رو تموم کردم
خیلی زود تموم شد اصلا انتظار نداشتم
بازی فوقالعاده ای بود
هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی و هم از نظر جذابیت
امتیاز من به بازی 9 هستش
amirpcp30
14-11-2009, 17:35
نه
از این لینک ها دان کردم:
چیکار کنم؟
همچنان منتظرم
Oracle_Eldorado
14-11-2009, 17:44
من الان بازی رو تموم کردم
خیلی زود تموم شد اصلا انتظار نداشتم
بازی فوقالعاده ای بود
هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی و هم از نظر جذابیت
امتیاز من به بازی 9 هستش
شما یه بار لطف کن با درجه Veteran تا آخر برو ببینم بازم میگی کمه یا نه .:31:
*hamedkhatar*
14-11-2009, 17:45
حسش نیست :دی
شما با Veteran رفتی ؟خیلی سخت میشه حال نمیده من رو نرمال و هارد رفتم ولی خیلی سخت حال نمیده ...
یه سوال!
من چند جا دیدم نسخه xbox نشوته بودش wave4 همیچین چیزی!
این الان یعنی چه؟
pedram_sad
14-11-2009, 17:54
یه سوال!
من چند جا دیدم نسخه xbox نشوته بودش wave4 همیچین چیزی!
این الان یعنی چه؟
قفل جدید برای بازی های جدید
شما باید یا ixtreme رو کنی 1.61
یا از activator استفاده کنی
wave 5 هم اومده
gamespot هم به بازی 9 داد دقیقا امتیاز شماره قبلی یازی
amirpcp30
14-11-2009, 18:25
سلام
این هم ارورش:
من هنوز به حواب نرسیدم کمک کنید
ali_ranger22
14-11-2009, 18:27
شما با Veteran رفتی ؟خیلی سخت میشه حال نمیده من رو نرمال و هارد رفتم ولی خیلی سخت حال نمیده ...
کسی که بخواد تمام لذت بازی رو ببره باید با Veteran بزنه
Bs_panzer
14-11-2009, 18:45
نه کسی که بخواد تمام لذت بازی رو ازآن خود کنه ! باید مولتی پلیر بازی کنه :21::10:
SIMON نیستی ؟
امير موسر
14-11-2009, 18:50
سلام !
اون مرحله که هلیکوپتر سقوط میکنه ! برای مرحله بعدیش موقع لود ارور میده ! چه میشه کرد !؟
سلام
من امروز این بازیو گرفتم 4 تا dvd هست و مال بویزتیمه حجم کل بازیم شد 13.5 گیگ
تو نصبش که مشکل نداشتم بدون کرک هم رفت تو بازی. امید وارم ناقص نباشه
فقط یه سوال مگه مرحله ی اولش تو برف و یخبندان نبود ؟؟؟؟؟؟؟
cyrus_ln
14-11-2009, 19:00
فقط یه سوال مگه مرحله ی اولش تو برف و یخبندان نبود ؟؟؟؟؟؟؟
نه
اولش برف و یخبندون نیست
S A M S U N G
14-11-2009, 19:06
سلام .
یه چندتا سوال ابتدائی دارم که نمیفهمم :دی
1. این Co-Op که دوستان میگن چی هستش ؟
2. آنلاین بخوایم بازی کنیم باید بریم توی قسمت مولتی پلیر ؟
3. بالاخره هک میشه واسه آنلاین ؟
مخلصیم .
سلام میشه یکی سییو بازی رو بزاره من یه 2,3ساعتی بازی کرده بودم داداشم اومده NEW GAME زده چطوری میشه پروفایل درست کرد؟؟؟؟
amirpcp30
14-11-2009, 19:43
بلاخره تا یک ساعت دیگه این بازی به دستم میرسه
من اول از نت دان کردم که نصب نمیشه یک هفته طول کشید تا دان بشه واقعا نامردی بود خوب حالا هم رفتم بازی رو از آبی کامپیوتر خریدم و گفت یک ساعت دیگه بیا ببر الان هم دارم ثانیه شماری می کنم در ضمن 3 dvd هست که فک کنم بالاخره امشب بتونم بازی کنم و فردا تمومش کنم
happyfeat
14-11-2009, 19:56
سلام
من تو اون مرحله که با قایق موتوری میری دنبال یه قایق دیگه و هلیکوپتر سقوط میکنه آخرش تو لود کردن مرحله بعدش ارور میده که در زیر گذاشتم
باید چی کار کنم راه چاره داره؟؟؟؟
کمک کنید ممنون میشم
[Create2DTexture( diorama_training, 4096, 1024, 0, 827611204 ) failed : 8007000e = Ran out of memory
Bs_panzer
14-11-2009, 20:23
سلام
من تو اون مرحله که با قایق موتوری میری دنبال یه قایق دیگه و هلیکوپتر سقوط میکنه آخرش تو لود کردن مرحله بعدش ارور میده که در زیر گذاشتم
کمک کنید ممنون میشم
[Create2DTexture( diorama_training, 4096, 1024, 0, 827611204 ) failed : 8007000e = Ran out of memory
simon هم همین مشکلو داره ببینید اینجا چیزی پیدا می کنید :46:
SIMON137
14-11-2009, 20:24
یعنی شما با دوستت ، یک مرحله رو باهم جلو میرید و تموم میکنید ، مثل بازیهای دونفره سگا ( مثلا شورش در شهر و ... ) مثال قشنگتر نداشتم بزنم :دی
بلی
گویا میشه با هاماچی بازی کرد ...
سلام
کمک کنید ممنون میشم
ما و بسیاری از دوستان ، همانند شما ، همچنان سماق می مکیم ، راستی بفرما سماق :دی
Bs_panzer
14-11-2009, 20:26
سلام .
یه چندتا سوال ابتدائی دارم که نمیفهمم :دی
مخلصیم .
1. یعنی یه بازی رو با هم پیش ببرین ! 2 تایی
2 و 3 ! . وایسا فعلا کسی نیمد با من تست کنیم ! با lan تست کردم شد (با نوتبوک دوستم) بازی هم کردیم special ops رو ! (همون co-op !)
mirtalasan
14-11-2009, 20:50
1. یعنی یه بازی رو با هم پیش ببرین ! 2 تایی
2 و 3 ! . وایسا فعلا کسی نیمد با من تست کنیم ! با lan تست کردم شد (با نوتبوک دوستم) بازی هم کردیم special ops رو ! (همون co-op !)
سلام من آمادم بیابا هم تست کنیم
SIMON137
14-11-2009, 20:58
دوستان خارجی راه حل این مشکل را اینگونه ارزیابی کردند :دی :
Sounds like the VC is having problems. Try tweaking your GFX options and see if it will help. If all else fails install original Drivers that came with your card.
miladddd
14-11-2009, 21:37
تازه بازیو شروع کردم
به نظر بی نظیره
حالا یه سوال دارم
اول بازی که تازه آرم infinityward رو نشون میده آرم activision رو نشون نمیده، هیچ فیلمی هم بعد از نمایش دادن آرم نداره؟
بازیم ناقصه یا مدلش همینجوریه؟
بنچمارکی جدید از MW2 ( بررسی کارت گرافیک ها در این بازی )
Download Modern Warfare 2 | Direct Link
دانلود بازی با لینک مستقیم
↓
سلام
دوستان یه سوال کاش تکزازی نباشه.
این نسخه ما کرک نداشت و راحت هم تموم شد و این Special OPS رو هم دارم میرم. می خوام بدونم میشه با سرعت دانلود 60 با این ورژن اومد اینترنت بازی کرد؟ قضیه این سرورها چیه؟ ما رو هم راه بدین یه حالیی ببریم
ممنون
miladddd
14-11-2009, 22:15
تازه بازیو شروع کردم
به نظر بی نظیره
حالا یه سوال دارم
اول بازی که تازه آرم infinityward رو نشون میده آرم activision رو نشون نمیده، هیچ فیلمی هم بعد از نمایش دادن آرم نداره؟
بازیم ناقصه یا مدلش همینجوریه؟
آقا یکی جواب مارو نمیده؟!
خیلی سوال سختیه؟!
Bs_panzer
14-11-2009, 22:16
آقا یکی جواب مارو نمیده؟!
خیلی سوال سختیه؟!
نه بابا نسخه xbox هم دارم اونم نداره ! گیر دادین به این اینترو ها !
parhamsoft
14-11-2009, 22:26
سلام دوستان میگم روی xbox چطور این بازی رو انجام بدیم ؟ چون از طرفی باید هارد رو در بیاریم و از یه طرف هم save نمیشه پس به چه درد می خوره ؟ در ضمن تا آخرین بار یادم بود باید دیسک activate استفاده می کردیم ( مثل Taken6) یعنی بازی های جدید با اکتیویت کار نمی کنند یا این بازی استثنائا باید هارد رو در بیاریم ؟
miladddd
14-11-2009, 22:40
نه بابا نسخه xbox هم دارم اونم نداره ! گیر دادین به این اینترو ها !
ممنون
از بچه هایی که هم pc بازی کردن هم کنسول لطفا یکی بگه کدم نسخه بهتره و کلا بگه pc چی کم داره از کنسولا که میانگین امتیاز منتقدین به بازی تو کنسول 9.5 شده و تو pc بد بخت 8.8 !!!
خیلی نامردیه خوب ...
SIMON137
14-11-2009, 22:44
دوستانی که با این ارور مواجه هستن ، در مرحله سقوط قایق به داخل آبشار :
برای عبور از این مرحله به این صورت عمل کنید :
پس از اینکه بازی گیر کرد ، بازی رو روی safe mode اجرا کنید.
تنظیمات گرافیکی رو روی حداقل بگذارید.
sync everyframe و antialiasing رو off کنید ...
سپس مرحله رو رد کنید ، بعد سیو کنید و مجدد تنظیمات دلخواه خودتون رو برگردونید
آخرین ورژن دایرکت ایکس و درایور گرافیک نصب کنید
Khashayar King
14-11-2009, 22:58
من هنوز تو كف اون مرحله برفيم !!!:18:
عجب بازيه واقعا فوق العادس ! بايد آفرين گفت !! من Act 1 رو تموم كردم رفتم رو 2
مرحله برزيل !!! دومين مرحله Act 2 !
بايد بگم هيچ چيزي كم نداره انقد تنوع سلاح زياده كه نگو ... ! محيط ها واقعا عاليه ! موسيقي كه نگو !!! واقعا صحنه ها با موسيقي بازي هماهنگي بسيار زيادي داره !
حتما پيشنهاد ميشه من كه هنوز تو فاز جنگم :31: جلو نيان ميزنم ميكشمتونا
خودم ميگم BoysTeam نخريد !! ولي Boys team گيرم افتاد ! :38: بچه شما كه با boysteam تموم كردين مشكلي داشت ؟
hooman1981
14-11-2009, 23:11
سلام اقا رفتم من بازی رو خریدم بعد که می خواهم نصب کنم ارور می ده که i/o نمی تونه پیدا کنه مشکل رایت داره دی وی دی یا مشکل نرو افزاری اگه بشه مثل gta iv که صفحه اولش مر بوط بود به ارور ها . کرکها و پچها اکه برای این هم درست کنید ممنون میشم
yoosef_st
14-11-2009, 23:16
خب بریم تو نخ جریانات آنلاین.
کسی تونسته با Garena آنلاین بازی کنه یا نه؟
واسه من میره توی روم. اما لیست سرورها نمیاد. واسه شما چی؟
من از اول بازی کردن در زندگیم همیشه از بازی هایی بیشتر لذت می برم که هدف کشتن من انسان نباشد .
...در بسیاری از بازیها از اینکه حتی با یک نارنجک چند انسان رو میکشم لتو پار میشن ناراحت میشم واقعا ناراحت میشم.
شده مدتی برای اسایش روانم بازی نمی کنم. این مرحله فرودگاه خیلی منو تحت تاثیر قرار داد.
درسته نباید ایراد گرفت ولی ...تاثیر گذار بود.
در مورد مرحله
از بچه هایی که هم pc بازی کردن هم کنسول لطفا یکی بگه کدم نسخه بهتره و کلا بگه pc چی کم داره از کنسولا که میانگین امتیاز منتقدین به بازی تو کنسول 9.5 شده و تو pc بد بخت 8.8 !!!
خیلی نامردیه خوب ...فک میکنم این روزهاکمپانی ها در حق pc بازها خیلی نامردی می کنند.
خیلی نامردیه خوب ...
> گرافیک در PC در تنظیمات High بهتر از کنسوله که یک امر متداول و عادیه در بازیهای Multi platform.
> اما بیشتر ایراد به نسخه ی PC مربوط میشه به بخش Multiplayer و online که بر خلاف انتظار کاربران PC بسیار شبیه به بخش multiplayer کنسول ها شده. PC بازها پول بیشتری نسبت به شوترهای دیگه به این بازی میدند، ولی امکانات کمتری نسبت به بازی های ارزون تر دریافت می کنند.
havas_1980
14-11-2009, 23:52
...
تو افغانستان سوپ میخواد برسه به ماشین پرایس طرف های درگیر چه کسان هستن ؟
چرا شفرد اون کارو کرد ؟
سرانجام ماکاروف چی شد ؟
- عنوان کردم. نیروهای ماکارور و شفرد...
- اینم عنوان کرده بودم. برای اینکه خودشو به عنوان قهرمان این جنگ و پایان دهنده اون معرفی کنه. خودش حتی عنوان میکنه که 30 هزار نفر از افرادش رو 5 سال پیش از دست داد و دنیا فقط نظاره گر بود که نشون میده از اون موقع تا به حال کینه داشته.
- نشون داده نمیشه که چه به سر ماکارو میاد. فقط در آخر تماس رادیویی پرایس با ماکارو, ماکارو به پرایس میگه که در جهنم می بینمت.
> گرافیک در PC در تنظیمات High بهتر از کنسوله که یک امر متداول و عادیه در بازیهای Multi platform.
> اما بیشتر ایراد به نسخه ی PC مربوط میشه به بخش Multiplayer و online که بر خلاف انتظار کاربران PC بسیار شبیه به بخش multiplayer کنسول ها شده. PC بازها پول بیشتری نسبت به شوترهای دیگه به این بازی میدند، ولی امکانات کمتری نسبت به بازی های ارزون تر دریافت می کنند.
+ برای نسخه پی سی, نبود ماد هم یک ایرادیه که تعداد کمی از سایتها به اون اشاره کردن. ایراداتی هم که مشترکا به نسخه کنسول و پی سی داده شده; کم بودن مدت زمان بازی, داستان بازی باید بیشتر کار می شد.
+ برای نسخه پی سی, نبود ماد هم یک ایرادیه که تعداد کمی از سایتها به اون اشاره کردن. ایراداتی هم که مشترکا به نسخه کنسول و پی سی داده شده; کم بودن مدت زمان بازی, داستان بازی باید بیشتر کار می شد.
همینطوره واقعا زود تموم شد.
Bs_panzer
15-11-2009, 00:29
تایپیک آموزش آنلاین راه اندازی شد... (lan هم میشه)
saleh derakhshan
15-11-2009, 00:42
سلام به همه دوستان گیمر حرفه ای عزیز ..
من الان این بازی رو خریدم از یک فروشگاه که خیلی هم از خونه ام دوره .. الان تو نصبش به یه مشکل برخورد کردم .. در دی وی دی نصب اول کرک بازی وجود داره ولی این برنامه Steam قبل از نصب بازی از من product code میخواد که متاسفانه در 3 دی وی دی نصب ندارم همچی چیزی رو ... ممنون میشم از عزیزان کسی شماره سریالش رو داره بده و یا راهنمایی بفرماید.
saman_k2
15-11-2009, 00:49
سلام دوستان. من این بازی رو همین امروز خریدم. چهار تا دی وی دی است و چهار هزار تومن هم برام آب خورد. فکر کنم ، تو شهرمون. من اولین نفری بودم که این بازی رو خرید. البته اونهایی که دانلود آفلاین داشتند، دو روز زود تر از من تو نستند بازی کنند. بگذریم.
بعد از نصب بازی، اول رفتم سراغ تنظیمات گرافیکی تا ببینم سیستمم با این بازی چطوری راه میاد. خوشبختانه گرافیک سنگینی نداره.
بعد از اینکه مرحله ی آموزش رو رد کردم، متاسفانه وارد مرحله ی بعد نشد و این پیغام رو میداد.
Disk can not read
پیغامش عجیبه. چون این بازی به دیسک نیازی نداره.ممکنه این مشکل به خاطر نصب ناقص یک یا چند فایل از بازی باشه و یا مشکل کرک. البته کرک این بازی ،همراه مراحل نصب کپی شد.و هیچ پوشه ی جداگانه ای برای کرک داخل دیسک وجود نداشت.
دوستان عزیز، خدا نکرده کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده
یا اگر کسی می دونه مشکل از چیه به من بگه تا من یه خاکی تو سرم بکنم.
سلام دوستان. من این بازی رو همین امروز خریدم. چهار تا دی وی دی است و چهار هزار تومن هم برام آب خورد. فکر کنم ، تو شهرمون. من اولین نفری بودم که این بازی رو خرید. البته اونهایی که دانلود آفلاین داشتند، دو روز زود تر از من تو نستند بازی کنند. بگذریم.
بعد از نصب بازی، اول رفتم سراغ تنظیمات گرافیکی تا ببینم سیستمم با این بازی چطوری راه میاد. خوشبختانه گرافیک سنگینی نداره.
بعد از اینکه مرحله ی آموزش رو رد کردم، متاسفانه وارد مرحله ی بعد نشد و این پیغام رو میداد.
Disk can not read
پیغامش عجیبه. چون این بازی به دیسک نیازی نداره.ممکنه این مشکل به خاطر نصب ناقص یک یا چند فایل از بازی باشه و یا مشکل کرک. البته کرک این بازی ،همراه مراحل نصب کپی شد.و هیچ پوشه ی جداگانه ای برای کرک داخل دیسک وجود نداشت.
دوستان عزیز، خدا نکرده کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده
یا اگر کسی می دونه مشکل از چیه به من بگه تا من یه خاکی تو سرم بکنم.
تو صفحات قبل دوستان یه پچ دادن که با اون مشکل حل میشه ! من هم مشکل و داشتم و تا آخر بازی رفتم:11:
اما حیف که تموم شد :13::41:
amirpcp30
15-11-2009, 01:01
سلام
من بازی رو نصب کردم اما در بازی این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون (این وسط مراحل میاد)باید دوباره همون مرحله که داشتم بازی می کردم دوباره بازی کنم:
بعضی از موقع هم موس میشه مثل موس ویندوز و دیگه اسلحه تکون نمیخوره و داخل بازی هم نمیره و باید قعط بشه و دوباره شروع کنم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی سیستمم مدلش خوبه:
cpu:e5200
ram:3gig
vga:9800gt 1gb ddr3
saman_k2
15-11-2009, 01:05
تو صفحات قبل دوستان یه پچ دادن که با اون مشکل حل میشه ! من هم مشکل و داشتم و تا آخر بازی رفتم:11:
اما حیف که تموم شد :13::41:
ممنون از اینکه راهنمایی کردید. اگر امکان داره لطف کنید و لینک دانلود اون پچ یا لینک همون صفحه ای که پچ معرفی شده، رو بزارید. ممنون میشم
MaSoUd555
15-11-2009, 05:36
سلام دوستان من دارم رو Veteran بازی میکنم
به اونجا رسیدم که 2 دقیقه وقت میده برسی یه جایی:31:
از هر طرف میرم به بن بست میخوره(اگه بخوای تو سکوت بری امکان نداره اگر هم بخوای با صروصدا بری وقت کم میاد:31:)
چه کنیم حالا؟(به یه جاهایی رسیدما مثلا میشه با اولین بمباران هلیکوپتر و نفربر و یه ماشین و زد همیشه اون آخرش گیر میکنم)
یادش بخیر تو 4 یادمه یتیکش زورموم نمیرسید همینجور صوتی مینداختیم میرفتیم جلو:31:
راه حلی چیزی اگه هست جلو پایه این بی نوا بزارید حتما هم میخوام رو حالت Veteran بازی کنم:21:
با تشکر
Turok-71
15-11-2009, 07:12
منم بازی رو دیروز گرفتم!
انتظار دارید در مورد این بازی چی بگم؟:دی
عــــــــــــــالــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ی
amirpcp30
15-11-2009, 07:18
سلام
من بازی رو نصب کردم اما در بازی این ارور رو میده و از بازی میاد بیرون (این وسط مراحل میاد)باید دوباره همون مرحله که داشتم بازی می کردم دوباره بازی کنم:
بعضی از موقع هم موس میشه مثل موس ویندوز و دیگه اسلحه تکون نمیخوره و داخل بازی هم نمیره و باید قعط بشه و دوباره شروع کنم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی سیستمم مدلش خوبه:
cpu:e5200
ram:3gig
vga:9800gt 1gb ddr3
چرا جواب نمیدید؟
Arrowtic
15-11-2009, 08:23
سلام.بازی من بعد از اون مرحله ای که کاخ سفیدو آزاد می کنیم توی لودینگ ارور Dont Send میده.
خواهشا نگید برو فلان صفحه.جوابمو بدید.
happyfeat
15-11-2009, 08:41
دوستانی که با این ارور مواجه هستن ، در مرحله سقوط قایق به داخل آبشار :
برای عبور از این مرحله به این صورت عمل کنید :
پس از اینکه بازی گیر کرد ، بازی رو روی safe mode اجرا کنید.
تنظیمات گرافیکی رو روی حداقل بگذارید.
sync everyframe و antialiasing رو off کنید ...
سپس مرحله رو رد کنید ، بعد سیو کنید و مجدد تنظیمات دلخواه خودتون رو برگردونید
آخرین ورژن دایرکت ایکس و درایور گرافیک نصب کنید
سلام و ممنون از راه حلت
برم تست کنم
منم بازی رو دیروز گرفتم!
انتظار دارید در مورد این بازی چی بگم؟:دی
عــــــــــــــالــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ی
:5:
درسته دوست عزیز به طور خلاصه عالی دیگه چی میخواهید ازاین
بازی گیم پلی خیلی سریع گرافیکم که دیگه نگو چقدر جزئیات زیبا:18:
طراحی شدن صرف نظر از داستان بازی من که کلا از همون اول بازی میخ کوب
بودم فقط تنها عیبش اینکه بازی زود تموم میشه البته اینو دوستانی
که بازی کردن میگن در کل امتیاز این بازی 9.5 هستش از نظر من موفق باشید.
mohammad_smart
15-11-2009, 08:55
دوستانی که تو تهران هستند و نسخه سالم خریدن لطف کنن بگن از کجا خریدن ما هم بریم از اونجا بخریم.من دیروز رفتم ولیعصر نسخه 4 دی وی دی بو د میدادن 8 تومن البته 6 تومنی هم بود ولی 4 دی وی دی بود اگه کسی میدونه لطف کنه بگه ماروهم از این خماری دربیاره.هرجایه تهران هم باشه فرق نمیکنه.سالم باشه و ارزون یعنی به قیمت خودش باشه
happyfeat
15-11-2009, 09:35
منم بازی رو تموم کردم
بازی خیلی قشنگی بود
حیف تموم شد یکمم زود تموم شد
Oracle_Eldorado
15-11-2009, 09:47
دوستانی که تو تهران هستند و نسخه سالم خریدن لطف کنن بگن از کجا خریدن ما هم بریم از اونجا بخریم.من دیروز رفتم ولیعصر نسخه 4 دی وی دی بو د میدادن 8 تومن البته 6 تومنی هم بود ولی 4 دی وی دی بود اگه کسی میدونه لطف کنه بگه ماروهم از این خماری دربیاره.هرجایه تهران هم باشه فرق نمیکنه.سالم باشه و ارزون یعنی به قیمت خودش باشه
4DVD با قیمت 8000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
خیلی نامردیه والا :13:
ما اینجا میدیم 4000 تومن !!!
حتی کپی هم میکنیم 2000 !!!!!!!!!!! :31:
نسخه 4DVD سالمه و مشکلی خاصی نداره .
فقط اول ACT III باید یه پچ نصب کنین تا بتونین ادامه رو بازی کنین .
amirpcp30
15-11-2009, 09:52
سلام
من مرحله ی دوم act III هستم این مرحله رو تموم کردم و یک موشک آخرش رفت هوا بعدش دوباره اومد اول همون مرحله به مرحله ی بعد نرفت .
باید چیکار کنم؟
تاحالا هم مشکلی نداشته که از بازی بیاد بیرون فقط همون که باید تنضیمات گرافیکی رو کم می کردم.
مرحله رو اگه سوخته باشم خوب از چند دقیقه قبلش باید شروع بشه چرا از اول همون مرحله دوم actIII دوباره شروع کرد؟
mohammad_smart
15-11-2009, 10:05
4DVD با قیمت 8000 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
خیلی نامردیه والا :13:
ما اینجا میدیم 4000 تومن !!!
حتی کپی هم میکنیم 2000 !!!!!!!!!!! :31:
نسخه 4DVD سالمه و مشکلی خاصی نداره .
فقط اول ACT III باید یه پچ نصب کنین تا بتونین ادامه رو بازی کنین .
دوست عزیز اگه ممکنه بگو چطور میتونم این بازیو از شما تهیه کنم.یا اینجا یا با پیغام خصوصی هرجوری که شما راحتی.خدا پدرو مادرتو بیامرزه کاره مارو راه بنداز
amirpcp30
15-11-2009, 10:33
سلام
من مرحله ی دوم act III هستم این مرحله رو تموم کردم و یک موشک آخرش رفت هوا بعدش دوباره اومد اول همون مرحله به مرحله ی بعد نرفت .
باید چیکار کنم؟
تاحالا هم مشکلی نداشته که از بازی بیاد بیرون فقط همون که باید تنضیمات گرافیکی رو کم می کردم.
مرحله رو اگه سوخته باشم خوب از چند دقیقه قبلش باید شروع بشه چرا از اول همون مرحله دوم actIII دوباره شروع کرد؟
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
چند مرحله داره؟
اسم مرحله ی آخر چی هست؟
mohammad_smart
15-11-2009, 10:39
از دوستان شرق تهران اگه کسی این بازیو داره لطف کنه یه قراری بزاریم بازیو یه کپی بگیریم هزینشم تقدیم میکنم.
اینجا جوانمردی هست؟
آقا واقعا تنها بازی بود که بعد از این همه سال باهاش حال کردم !
بعد از GTA SA من به هیچ بازی دیگه ای حال نکرده بودم تا اینو بازی کردم
واقعا فوق الاده بود
یه خبری هم بود میگفتن مثل nazi zombies تو COD WAW یه مود به اسم japenese werewolf داخل این بازی گذاشتن من پیداش نکردم کسی خبری از این مود نداره ؟
luciferwings
15-11-2009, 11:52
آقا واقعا تنها بازی بود که بعد از این همه سال باهاش حال کردم !
بعد از GTA SA من به هیچ بازی دیگه ای حال نکرده بودم تا اینو بازی کردم
واقعا فوق الاده بود
یه خبری هم بود میگفتن مثل nazi zombies تو COD WAW یه مود به اسم japenese werewolf داخل این بازی گذاشتن من پیداش نکردم کسی خبری از این مود نداره ؟
نه.. مرحله موزه >>> museum ... که نماد افراد و سلاح ها و ادوات نظامی بازی هست همون مرحله bonus هست که همیشه آخر بازی ها call of duty میدیدیم..
اتفاقآ خیلی هم جالبه..
amirpcp30
15-11-2009, 12:18
چرا کسی جواب منو نمییددددددههههههههههههههه ههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
حتما ادرنالین با خودتون داشته باشید.:31:
منم تموم کردم....!!!!!!!!!!
فقط تو اخر بازی که مثل فیلمهای سینمایی نوشته ها بالا میاد وسطش یدفعه گیر میکنه و باید حتما ریست کنم سیستم رو...من با ویندوز 7 خیلی راحت بازی کردم با اخرین تنظیمات
کسی این پچو داره برام بذاره لطفا
من تو Act3از بازی میپرم بیرون
لطفا بذارید. نگید برو صفحه ی قبل :20:
parhamsoft
15-11-2009, 13:05
کسی نبود جواب ما رو بده ؟ رو Xbox360 چطوری بازی کنیم این بازی رو (هارد رو در بیاریم که Save نمیشه) در ضمن دیسک Activate رو هم دارم ولی مثل اینکه رو این بازی به درد نمیخوره
sir payman
15-11-2009, 13:06
چرا کسی جواب منو نمییددددددههههههههههههههه ههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
بابا بی خیال حالا چرا داد میزنی؟:18::31:
خب اگه بلد بودیم جواب میدیدیم.احتمالا کس دیگه ای این مشکلو نداره.
sir payman
15-11-2009, 13:09
کسی میشه راهنمایی کنه واسه co op چیا لازمه با adsl که سرعت دانلودش 45 تا 50 هست میشه دو نفره بازی کرد؟
عجب بازیه خوفیه من هنوز تو کف مرحله برفی هستم :18::18::18::18::18:
اگه کسی این بازیو بازی نکنه نصف عمر که هیچی کل عمرش بر فناست
امتیاز من به بازی 10
JING3LKHAN
15-11-2009, 13:47
به نظر من گرافیک عالیه ولی distance یهنی اسمون و کوهها و دشت ...افتضاحه مثلا مرحله برفی همون اول رو به روی کاراکتر کوههای بلند و یخی وجود داره که جز image و hud چیزی نیست و اسمونم که سایه هاشوریه سیاهی داره که هاکی از image بودن اسمون داره و این قابل قبول نیست.چهره پردازی در عوض فوق العاده و گرافیک محیطی چشم نوازه.حرکات کارکترها فوق العاده طبیعی و جالبه..اینا نظراته خودمه!!
amirpcp30
15-11-2009, 14:19
بابا بی خیال حالا چرا داد میزنی؟:18::31:
خب اگه بلد بودیم جواب میدیدیم.احتمالا کس دیگه ای این مشکلو نداره.
:31::31::31:
این اصلا مشکل نبود:31:من اون مرحله دوم که رد کردم اولش نوی هلکوپتر خراب بود مرحله بعدشم همینطور فک کردم دوباره اومده سر همون مرحله:31:
بازی رو هم تمام کردم چقدر زود تمام شد من دیشب گرفتمش اما 24 ساعت هم نشد.
بازی خوبی بودچند وقت بود دنبال بازی خوب میگشتم که این اومد منو کمی یاد کرایسیس انداخت اصلا در رابطه با جنگ جهانی نبود هیجان خیلی خوبی داشت و خیلی خوب گرافیکش رو طراحی کرده بودند در حالی که سیستم بالایی هم نمی خواست.فقط یکم حالم گرفته شد چون چند تا از مراحل رو 2 بار رفتم چون همش ارور میداد سیستم رو کمتر کردم درست شد و لی نفهمیدم مشکل از چی بود در مراحل اخر هم دوبار این مشکل بود.
ولی واقعا ارزششو داشت که اینقدر زحمت کشیدم تا گیرش بیارم اول 1 هفته نشتم دانلودش کردم اما کار نکرد بعد کرمان رو زیر رو کردم کسی نداشت اینجا پرسیدم ادرس رو بهم گفتند و رفتم خریدم ولی خیلی حالم گرفته شد وقتی بعد از دانلود دیدم کار نکرد.
خوب این هم تمام شد.
باتشکر از همگی
منم بازی رو گرفتم
ولی نمی فهمم چشه هر وقت میرم توی بازی وقتی دوباره میخوام برم باید از نو برم(یعنی مشکل سیو داره)مال این boysteam بی معرفت هم هست!!
کسی راه حلی داره؟؟
پچ و براتون میزارم ، خیلی راحت میتونید استفاده کنید خودم از صفحه های قبل همین تاپیک گرفتم !
دستور کار هم تو فایل هست.
موفق باشید
:46:
منم بازی رو گرفتم
ولی نمی فهمم چشه هر وقت میرم توی بازی وقتی دوباره میخوام برم باید از نو برم(یعنی مشکل سیو داره)مال این boysteam بی معرفت هم هست!!
کسی راه حلی داره؟؟
مهدی جون خب از این شرکت نمی گرفتی...:41: کلا بیخیال بازی شو برو از یک شرکت دیگه بخرش
چون ممکنه ضد حال بشه برات.
پچ و براتون میزارم ، خیلی راحت میتونید استفاده کنید خودم از صفحه های قبل همین تاپیک گرفتم !
دستور کار هم تو فایل هست.
موفق باشید
این پچ چیکار میکنه.؟
سلام
من بازی رو از همین فروشگاه تهیه کردم ولی توی نصب این ارور رو میده:
روی ویندوز XP سرویس پک 3 هم دارم نصب میکنم
مهدی جون خب از این شرکت نمی گرفتی...:41: کلا بیخیال بازی شو برو از یک شرکت دیگه بخرش
چون ممکنه ضد حال بشه برات.
بابا توی شهر ما کشتند خودشون رو تازه نسخه 4dvd رو آورده بودند اگه میخواستم صبر کنم یه نسخه درست بیاد باید یه هفته دیگه صبر میکردم تا نسخه سالمش بیاد!
آخه خودت بگو call od duty هم بازییه که بشه پاش صبر کرد؟؟:18::31:
آقا رضا این پچ رو قبلا محض احتیاط دانلود کرده بودم ولی مثل اینکه کاری نمیکنه!!!
فقط حجمش متفاوت بود!
Bs_panzer
15-11-2009, 14:58
آموزش بازی آنلاین ترجمه شد
از دوستان شرق تهران اگه کسی این بازیو داره لطف کنه یه قراری بزاریم بازیو یه کپی بگیریم هزینشم تقدیم میکنم.
اینجا جوانمردی هست؟
توی میدان رسالت داره 4 تومن میده.همین 4 دی وی دی هست ، نصب کردم اون پچ رو هم نصب کنی دیگه مشکلی نداره.
آدرسش کنار مسجد یه پیاده رو هست که به سمت غرب میره یه 200 متر بری میرسی بش دست راسته.
میشه کنار اتوبان رسالت قسمت غربش.(اسم مغازه رو یادم نیس).
امیدوارم بتونی پیدا کنی.
Bs_panzer
15-11-2009, 15:11
سلام
من بازی رو از همین فروشگاه تهیه کردم ولی توی نصب این ارور رو میده:
روی ویندوز XP سرویس پک 3 هم دارم نصب میکنم
دیسکت خرابه ببر عوض کنن
ببرم کجا عوض کنم؟!
من شیرازم فروشگاه رشت!!!!!
poria_mc
15-11-2009, 15:17
توی میدان رسالت داره 4 تومن میده.همین 4 دی وی دی هست ، نصب کردم اون پچ رو هم نصب کنی دیگه مشکلی نداره.
آدرسش کنار مسجد یه پیاده رو هست که به سمت غرب میره یه 200 متر بری میرسی بش دست راسته.
میشه کنار اتوبان رسالت قسمت غربش.(اسم مغازه رو یادم نیس).
امیدوارم بتونی پیدا کنی.
اسم مغازه وست گیم هستش که اونجا نمایندگی شرقشه!
دوستان من با تعویض ویندوز بازی به Xp sp2 حداقل مشکل سیوم حل شد تا ببینیم ادامش چی میشه!!
هر بلایی بود این پچی که اول بازی نصبش کردم سرش آورد !!(رضا جون پچ تو رو نمیگما خودم بعد از نصب بلافاصله نصبش کرده بودم)
linkin_park
15-11-2009, 15:23
این Special Ops چقدر سخته رو Hardened ..... واقعا 1 ماه وقت میخواد تا همه ستاره ها رو بشه گرفت .
دقیقا !
من با نرمال بازی کردن و بعد Veteran رفتن مخالفم ! چون دفعه ی دوم طرف میشناسه مسیر رو و ... حال نمیده ! حالش به سختیشه ...
من هم تموم کردم ! حالا تا جونتون در میاد بازی رو لو بدید !!
Bs_panzer
15-11-2009, 15:58
ببرم کجا عوض کنم؟!
مجبوری کی دیگه بخری بنداز اونو دور ! :27::13:
Scary Feelings
15-11-2009, 16:10
اصلا به نظر من تا بازی گیرتون نیومده اینجا نیاین...چندتا آدم خودشیرین فرت فرت دارن لو میدن بازی رو....من عصر بازی دستم میرسه اما فکر نکنم واست جذابیت داشته باشه با این کارای شما...:13:
hamedsaw
15-11-2009, 16:22
بچه ها ویژگی های جدید هم به این بازی ایا اضافه شده یا فقط جنگ هست و جنگ؟؟؟؟
منظورم ویژگی جدیدی که تو چشم بیاد
دوستان من این اولشو که باید توی چند ثانیه بری تابلو ها رو بزنی
موندم باید چیکار کنم؟
Squall Leonhart
15-11-2009, 17:10
كسي از اروميه نسخه نصب اورجنال كرك دار گرفته منظورم اينه كه دستكاري شده نباشه.
تمام اميد من به كبير سافت بود ولي مثل اينكه اونم گند زده به كارش و بازي ها رو دستكاري ميكنه.
MaSoUd555
15-11-2009, 17:14
سلام دوستان من دارم رو Veteran بازی میکنم
به اونجا رسیدم که 2 دقیقه وقت میده برسی یه جایی:31:
از هر طرف میرم به بن بست میخوره(اگه بخوای تو سکوت بری امکان نداره اگر هم بخوای با صروصدا بری وقت کم میاد:31:)
چه کنیم حالا؟(به یه جاهایی رسیدما مثلا میشه با اولین بمباران هلیکوپتر و نفربر و یه ماشین و زد همیشه اون آخرش گیر میکنم)
یادش بخیر تو 4 یادمه یتیکش زورموم نمیرسید همینجور صوتی مینداختیم میرفتیم جلو:31:
راه حلی چیزی اگه هست جلو پایه این بی نوا بزارید حتما هم میخوام رو حالت Veteran بازی کنم:21:
با تشکر
نامردا یکی هم به پسته این بیچاره نگاه کنه عجب نامردایی هستید شما!!!
Big-Boss
15-11-2009, 17:14
ببرم کجا عوض کنم؟!
فکر کنم محصولات پی سی گارانتی داره به Ali پ.خ بده برات تعویض میکنن
farshad_miki
15-11-2009, 17:33
نامردا یکی هم به پسته این بیچاره نگاه کنه عجب نامردایی هستید شما!!!
شماره چها یا پنج کیبردو بزن کیفو بازکنه بعد با بمب فرت شن:21:
MaSoUd555
15-11-2009, 18:27
شماره چها یا پنج کیبردو بزن کیفو بازکنه بعد با بمب فرت شن:21:
عزیز من جدا فکر کردی اینقد گاگولم؟:31:
خودم بلخره رو Veteran ردش کردم:8:
amirpcp30
15-11-2009, 18:46
دوستان من این اولشو که باید توی چند ثانیه بری تابلو ها رو بزنی
موندم باید چیکار کنم؟
اگه دقت کرده باشید روی اون تابلوها عکس هست فقط باید عکس مامورها رو بزنی و به ادم های عادی کاری نداشته باشی
رضا جنگنده
15-11-2009, 18:47
وقتی سپرو جلومون گرفتیم می تونیم تیر اندازی هم بکنیم؟
ali racer
15-11-2009, 18:54
وقتی سپرو جلومون گرفتیم می تونیم تیر اندازی هم بکنیم؟
نه
مگه این که سپر رو عوض کنی اسلحه دومت رو بگیری دستت:46:
رضا جنگنده
15-11-2009, 19:01
نه
مگه این که سپر رو عوض کنی اسلحه دومت رو بگیری دستت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
ولی دشمن ها و بعضی از سرباز های خودمون می تونن وقتی سپر دارن تیر اندازی هم بکنن.
mohammad105
15-11-2009, 19:38
آقا کسی زیرنویس فارسی برای این بازی نداره؟
ما که بازی رو کم متوجه میشیم:19:
سلام من میخوام از فروشگاه p30 بخرم تا حالا بازی خراب داشته؟
hassan_magic2000
15-11-2009, 19:51
واقعا بازی پر از ایده نابه ....
خیلی زیباست ......
واقعیتش من کم به کم ( 15 min یا 20 min ) هر بار بازی میکنم میترسم زود تموم شه
یه بازی هم بغلش نصب کردم تا خیلی با این جلو نرم و مدت بازیم زیاد نشه
ولی بازم نمیتونم :31:
Arrowtic
15-11-2009, 20:21
بازی تموم شد!کوتاه بود ولی باحال!دلم به حال Roach و Ghost سوخت!
G.D.ragon.Ir
15-11-2009, 20:38
مرحله مربوط به روسیه رو چقدر جالب و متفاوت نسبت به مراحل قبلش ساختن (فوق العادست :8:)
خطر لو رفتن داستان:
*کاپیتان پرایس هم که زندست :18: حیف اون تراژدی فوق العاده (در پایان بازی قبلی) که به این شکل خراب شد :41: با اینکه فقط یک بازی بود اما کلی تحت تاثیر اون دموی پایانی قرار گرفته بودم ولی حیف که تو این شماره...*
iranwebshop2
15-11-2009, 20:40
بازی رو تموم کردم هیچ حرفی نمیتونم بزنم هنوز در شوک بازی هستم
اما باید اعتراف کنم که زیباترین بازی عمرم بوده فعلا همین
سلام
کلا داستان زیبایی داشت بازی ...
خطر لو رفتن یک قسمت باحال از بازی ... سفید رنگ ...
ولی اون قسمتی که انتظار داشتم دستم رو بگیرند نگرفتند و افتادم :دی
Sam Fisher 11
15-11-2009, 20:54
پچ رفع ایراد نسخه های Boysteam پی سی رو تو آخر پست اول تاپیک گذاشتم تا دیگه کسی این مشکلو داشت سوال نپرسه
+
دوستان حتما داستان رو در اسپویلر قرار بدید ببینم تو اسپویلر نیست یا سفید نکردید دیگه ادیت نمیکنم اخطار میدم!
ali_ranger22
15-11-2009, 20:57
ولی دشمن ها و بعضی از سرباز های خودمون می تونن وقتی سپر دارن تیر اندازی هم بکنن.
بازی اشکالات و کمبود هایی داره که باعث میشه بازی بازم بتونه پیشرفت کنه
دشمنا می تونن در پشت سنگر از Blind Attack استفاده کنن در حالی که ما همچین امکانی نداریم
یا همین که شما گفتی
Masoud King
15-11-2009, 21:25
بازی اشکالات و کمبود هایی داره که باعث میشه بازی بازم بتونه پیشرفت کنه
دشمنا می تونن در پشت سنگر از Blind Attack استفاده کنن در حالی که ما همچین امکانی نداریم
یا همین که شما گفتی
اگه سیستم کاور داشت که حال نمی داد!!
یکی از نکات جالبش همین هستش که سیستم کاور نداره و تا حدودی بازی رو سخت تر کرده!
به نظر من کاور یه چیز غیر واقعی هستش و معمولا وقتی کاور میگیری دیکه نمی تونی اونور دیوار رو ببینی!
اگه یه بازی FPS موقع کاور گرفتن دوربین به TPS تغییر نکنه خیلی خوبه ولی همینکه میره شخص سوم اون حس واقعی بودن رو از دست میده!!
البته وجود این سیستم نکته منفی به حساب نمیاد!!
در کل به نظر من سیستم کاور برای این بازی همچین جالب در نمیاد!
Bs_panzer
15-11-2009, 21:56
پچ رفع ایراد نسخه های بوی استیم پی سی رو تو آخر پست اول تاپیک گذاشتم تا دیگه کسی این مشکلو داشت سوال نپرسه
+
دوستان حتما داستان رو در اسپویلر قرار بدید ببینم تو اسپویلر نیست یا سفید نکردید دیگه ادیت نمیکنم اخطار میدم!
لینک آموزش آنلاین که تو امضام هست رو هم می تونی تو پست اول اضافه کنی ؟
در ضمن نمی دونم کی انداخت اینو همه دیگه غلط می گن !
Boysteam هست ! بویزتیم (یک شرکت درپیت !)
و Steam استیم یه چیزی و مایه های xfire هست از تو دیگه انتظار نداشتم سم ! :دی :10:
cyrus_ln
15-11-2009, 22:10
منم بازی رو تموم کردم
فوق العاده بود
فقط به لطف دوستان میدونستم بعضی قسمتها قراره چه اتفاقهایی بیوفته :دی
ali_ranger22
15-11-2009, 22:27
به نظر من کاور یه چیز غیر واقعی هستش و معمولا وقتی کاور میگیری دیکه نمی تونی اونور دیوار رو ببینی!
اگه یه بازی FPS موقع کاور گرفتن دوربین به TPS تغییر نکنه خیلی خوبه ولی همینکه میره شخص سوم اون حس واقعی بودن رو از دست میده!!
سیستم کاوری که مد نظر منه سیستمی مثل کیلزون 2
که به سوم شخص تغییر نمی کنه و سنگیر گیری فوق العاده زیبایی داره
وقتی با درجه سختی بالا بازی می کنی و اگه توی تیر رس بازی زود کشته می شی همچین سیستمی می تونه به لذت بخش تر شدن بازی خیلی کمک کنه
البته منم ضعف به حساب نمی آرم اما توی یه بازی آدم توقع داره کارایی که دشمنا انجام میدن ما هم توانایی انجامش رو داشته باشیم
سلام
در نهایت تاسف منم بازی رو تموم کردم. با اینکه کلی معطل کردم و بیشتر از دو سه مرحله در روز نمی رفتم. باید دست این جیسون وست رو و کلیه دست اندرکاران رو طلا گرفت. پایان بازی هم مانند سری های قبل بازم حماسی از آب در اومد که خیلی به دل چسبید.
در کل به نظر من بازی هیچ نقصی نداشت. و تو این سه چهار روز واقعا لذت بردم و حالا باید کلی صبر کرد تا بتونیم بازم مثل این بازیرو بازی کنیم.
سلام
من تو act3از بازی میپرم بیرون
اگه پچی هست برام لطفا بذارید.
نسخه ی من boysteam نیست
کمکم کنید تا منم بتونم این بازیو تموم کنم
Creeping Death
15-11-2009, 22:50
سلام
امروز صبح لازی رسید دستم ( از فروشگاه همینجا ) بدون هیچ مشکلی نصب شد . وسطش هم هیچ مشکلی پیش نیومد . با اینکه خیلی تلاش کردم یه روزه تمومش نکنم ولی متاسفانه الان تموم شد . فقط می تونم بگم فکر نمی کردم به این اندازه از بازی لذت ببرم . واقعا معرکه بود و امیدوارم ادامه ی داستان رو بسازن ( که با شرایط پیش اومده تو داستان حتما می سازن ) وای گرافیکش منو کشت تقریبا . خیلی عالی بود . فقط خیلی جاها اعصابم خورد شد . از خیانت ها و اتفاقات یهویی و ناجوانمردانه .
حله دیگه باید منتظر MW3 باشیم . اینجا هم یه تشکر می کنم از فروشگاه پی سی ورلد که مثل همیشه بازی ارائه دادن که آدم باهاش راحت باشه و مشکلی با کرک نداشته باشه .
mhnmohsen
15-11-2009, 22:51
سلام خدمت رفقا آقا ما توی مرحله 4 گیر افتادیم نمیدونیم چی کار کنیم
شروع مرحله هم دو تا ماشین میرند توی یک خیبان و کنار یک مجتمع پارک می کنند دو تا مامور پیاده میشن و اون یارو همه رو میکشه بعد به ماشین هم شلیک می کنه و ما هم توی ماشین هستیم خواهشا بگید ما چجوری بیایم بیرون اینجا ما گیر کردیم و موندیم چه کنیم
c رو بزن میخوابه تیر بهت نمیخوره بعد میتونی پیاده شی
سلام خدمت رفقا آقا ما توی مرحله 4 گیر افتادیم نمیدونیم چی کار کنیم
شروع مرحله هم دو تا ماشین میرند توی یک خیبان و کنار یک مجتمع پارک می کنند دو تا مامور پیاده میشن و اون یارو همه رو میکشه بعد به ماشین هم شلیک می کنه و ما هم توی ماشین هستیم خواهشا بگید ما چجوری بیایم بیرون اینجا ما گیر کردیم و موندیم چه کنیم
شما اونجا با دکمه c یا همون نشستنو بزنی پشت ماشین کاور میگیره بعد میاد پایین.
Mostafa NBA
15-11-2009, 23:34
من هم بازی رو دیشب تموم کردم.خیلی حال داد اما:
نکته ای که باید گفته بشه اینه که سری بازی های COD اصلا به واقعیت شباهت نداره. وقتی مثلا McTavish و سایر فرمانده ها جلوی دشمن می ایستند و هرچی بهشون تیر میخوره نمیمیرن و همچنین خوده ما که این همه بهمون تیر میخوره ولی آب از آب تکون نمیخوره خب چه فایده !
همه دوست داشتم توی بازی های معروف این اتفاق بیوفته ولی نمیشه هرچند توی بازی مثل Ghost Recon و Splinter Cell اتفاق میوفته ولی خب سبکشون با COD فرق داره.
MaSoUd555
15-11-2009, 23:40
و همچنین خوده ما که این همه بهمون تیر میخوره ولی آب از آب تکون نمیخوره خب چه فایده !
شما مگه رو کدوم حالت سختی بازی میکنید که تیر بهتون اثر نداره؟:31:
رو Veteran با 3 تا تیر یا کمتر فرت میشی:31:
saman_k2
16-11-2009, 00:09
دوستان عزیز. مشکل من تو ارور هنگام لود شدن، با همون پچی که Boys Team تو سایتش گذاشته بود، حل شد. خدا را شکر:42:
با این که این شرکت کمی عوضی تشریف داره، ولی خوب، سعی میکنه که گندش رو جبران کنه.
soheilsh
16-11-2009, 00:47
من هم بازی رو تمام کردم ،
داستان بازی عالی بود . اما گرافیکش :2: حالا حالا ها باید روش کار کنن
صدا گذاری بازی هم عالی بود
امتیاز من
گرافیک : 7
داستان : 10
صدا : 10
هوش مصنوعی: 7
cyrus_ln
16-11-2009, 00:59
سلام
من تو act3از بازی میپرم بیرون
اگه پچی هست برام لطفا بذارید.
نسخه ی من boysteam نیست
کمکم کنید تا منم بتونم این بازیو تموم کنم
اگه نسخه 4dvd رو داری باید از پچ استفاده کنی
Sam Fisher 11
16-11-2009, 02:22
لینک آموزش آنلاین که تو امضام هست رو هم می تونی تو پست اول اضافه کنی ؟
در ضمن نمی دونم کی انداخت اینو همه دیگه غلط می گن !
Boysteam هست ! بویزتیم (یک شرکت درپیت !)
و Steam استیم یه چیزی و مایه های xfire هست از تو دیگه انتظار نداشتم سم ! :دی :10:
من فک میکردم مثه gamespot منظورشون بوده و خواستن اسمشون شبیه استیم باشه...
اصلاحیدمش
تنکس
+
اونم اضافه شد...
+
اما گرافیکش حالا حالا ها باید روش کار کنن
اون چیزی که باس روش کار بشه سیستم شماست
سلام دوستان اگر میشه یه لطفی کنید آدرس یه مغازه ای که Call of Duty MW2 نسخه 3DVD که Setup اصلی بازی هست رو
محبت کنید به پ.خ بفرستید من هر جا رفتم نسخه 4DVD بز تیم داشتن که با پچ هم درست اجرا نمیشه :41:
ممنون میشم از همه دوستان :20:
SIMON137
16-11-2009, 08:05
آقا معمولا آخر بازی هم مشکل دارن ، اون هم راه حلش رو به پست اول اضافه کن که باید گرافیک رو پایین بیارن با safe mode بیان تا بتونن رد کنن مرحله بعد از آبشار رو ...
حیف که من با پایین ترین گرافیک رفتم اون مرحله آخر رو ، حیف ، نمیتونم گرافیکش رو زیاد کنم :( چون لودینگ سیاهه میاد ، گیر می کنه وقتی گرافیک رو بالا میذارم ...
امير موسر
16-11-2009, 09:34
برای منم تموم شد ! لذت بردم !
syamak790
16-11-2009, 10:47
سلام
خب اول بگم اونجای همتون بسوزه
چرا ؟؟
چون دیدم اینقدر تبلیغ این بازیو می کنین , بعدشم میگین بازی کوتاهه حیفه
رفتم هم 1 رو گرفتم هم 2 رو ( گفتم حیفه بدون 1 2 رو بازی کنم )
خب فعلا دارم 1 رو بازی می کنم شبها بعد از کار
بعدشم نوبت 2 میشه
خلاصه زود تموم نمیشه !!!!
سلام دوستان
من بازي رو تازه گرفتم و حالا وقتي نصب مي كنم روي اون كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته به نظر شما مشكل كجاست
فقط اگه ميشه سريع جواب بدين
khatamifar
16-11-2009, 11:36
من توو ویندوز هفت بازی می کنم یهو یکی از مرحله ها ارور میده و می پره بیرون !
چیکار کنم ؟
بازی من 4 دی وی دی بودش
SIMON137
16-11-2009, 11:53
سلام دوستان
من بازي رو تازه گرفتم و حالا وقتي نصب مي كنم روي اون كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته به نظر شما مشكل كجاست
کرکتون مشکل داره ، عوض کنید ...
من توو ویندوز هفت بازی می کنم یهو یکی از مرحله ها ارور میده و می پره بیرون !
چیکار کنم ؟
بازی من 4 دی وی دی بودش
کدوم مرحله ؟ اگر مرحله قایق هست که باید تنظیمات گرافیک رو روی حداقل بذاری ، اگر قبل از این هست باید پچی که ارائه شده رو بگیری ، احتمالا نسخه شما بویز تیم هست ...
پچ بویز تیم :
تو خودش نوشته کجا بریزی
دوست عزيز لينك كرك سالم سراغ نداري؟
SIMON137
16-11-2009, 11:59
شما اینو تست کن ببین مشکلت رفع میشه :
باشه البته ما Dial up هستيم 5مگ فك كنم يه 30min طول بكشه خبرشو حتما ميدم .
ممنون
kourosh4
16-11-2009, 12:15
من هم بازی رو تمام کردم ،
داستان بازی عالی بود . اما گرافیکش :2: حالا حالا ها باید روش کار کنن
صدا گذاری بازی هم عالی بود
امتیاز من
گرافیک : 7
داستان : 10
صدا : 10
هوش مصنوعی: 7
دوست من حتما شما با یک کارت ضعیف بازی کردی و جزییات رو بالا نبردید .....
فکر نکنم گرافیک بازی چیزی کم داشته باشه ..........
سلام
خدارو شکر بازی برای من بدون هیچ مشکلی و با بالا ترین گرافیک اجرا شد و تموم شد. الانه من یه مشکل دیگه دارم و اونم اینکه دیگه دست و دلم به هیچ بازیه دیگه ای نمی ره. نمی دونم چکار کنم.؟؟ راستی از کرک skidrow استفاده کنید. خیلی عالیه. همونطور که گفتم برای من با اینکه نسخه دانلودی و ظاهرا استیم بود (چون اون دوفایل رو تو دایرکتوری داشت) بدون هیچ مشکل و با بالاترین گرافیک تو تمام مراحل اجرا و تموم شد. من با aa 4x تونستم 60 فریم بگیرم.
SIMON137
16-11-2009, 12:39
سلام
خدارو شکر بازی برای من بدون هیچ مشکلی و با بالا ترین گرافیک اجرا شد و تموم شد. الانه من یه مشکل دیگه دارم و اونم اینکه دیگه دست و دلم به هیچ بازیه دیگه ای نمی ره. نمی دونم چکار کنم.؟؟ راستی از کرک skidrow استفاده کنید. خیلی عالیه. همونطور که گفتم برای من با اینکه نسخه دانلودی و ظاهرا استیم بود (چون اون دوفایل رو تو دایرکتوری داشت) بدون هیچ مشکل و با بالاترین گرافیک تو تمام مراحل اجرا و تموم شد. من با aa 4x تونستم 60 فریم بگیرم.
این کرکی رو که میگی بذار ما هم بهره ببریم ، ببینیم میشه اون مرحله آخر رو با حداکثر گرافیک بریم یا نه باز هم ارور میده ...
Simon جان شما اين فايل CrackRazor_MultFix رو كه به من داديد كه دانلود كنم خود شما دانلود كرديد؟
الان دانلود كردم ولي چتنا فايل هست Help داخل فايلش هم نميدونم به زبن روسه وقتي هم با نت پد باز مي كنم با يه زبان نا آشنا باز مي شه.
SIMON137
16-11-2009, 12:52
Simon جان شما اين فايل CrackRazor_MultFix رو كه به من داديد كه دانلود كنم خود شما دانلود كرديد؟
الان دانلود كردم ولي چتنا فايل هست Help داخل فايلش هم نميدونم به زبن روسه وقتي هم با نت پد باز مي كنم با يه زبان نا آشنا باز مي شه.
آره من خودم یک کرک کپی کردم ، بازی هرچی کلیک می کردی روش اجرا نمیشد ، بعد این رو نصب کردم درست شد ...
الان ميتوني بگي كه چه جور باش كپي كنم، كجا كپي كنم!
soheilsh
16-11-2009, 13:01
من فک میکردم مثه gamespot منظورشون بوده و خواستن اسمشون شبیه استیم باشه...
اصلاحیدمش
تنکس
+
اونم اضافه شد...
+
اون چیزی که باس روش کار بشه سیستم شماست
رو سیستم من باید کار بشه ؟؟؟
GTX 260 باید روش کار بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتره شقاق سازی کنید
خب منم هم دیروز بازی رو تموم کردم و باید بگم که از هر نظر یه شاهکار بود.
فقط ای کاش یکم طولانی تر بود، آخه خیلی زود تموم شد، تازه داشتیم کیف میکردیم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.