PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Modern Warfare 2

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

brain
09-11-2009, 13:49
بازی فردا دیگه باید عرضه بشه !
نمی تونم صبر کنــــــــــــم !

یکی از رفقا داره میگیره ، فقط 1 گیگش مونده ، هر چی ازش پرسیدم از کجا دانلود کردی چیزی نگفت !!! ولی خودش مسئول پخش بازیه که گفت فردا آماده اش میکنه !!!

حالا تو تهرانو نمیدونم !!!

UP-SNAKE
09-11-2009, 14:20
بازی تا يکی 2 ساعت ديگه تو تهران عرضه ميشه بريد حال کنيد

milky way
09-11-2009, 14:26
نه بابا چرا شایعه درست میکنید فقط نسخه Steam بازی هست اونم کرک نداره کسی اگر نسخه دیگه ای میشناسه لینک بزاره خوب از همین نسخه ای که قرار پخش بشه.

UP-SNAKE
09-11-2009, 14:30
يعنی چی شايعه؟ چرا تهمت ميزنی؟ باور نميکنی بيا با هم بريم بگيريم

Leon-117
09-11-2009, 14:33
:19::19::19:

اخه این چه کاری بود کردی ؟ چرا لو دادی بازی رو من شدید خوشحال شدم ولی هیجان بازی رو نابود کردی .
ببخشيد پس اون كلمات با حروف بزرگ و قرمز چي بودن؟!:13:
هشدار:خطر لو ذفتن قسمتي از داستان بازي.

milky way
09-11-2009, 14:36
يعنی چی شايعه؟ چرا تهمت ميزنی؟ باور نميکنی بيا با هم بريم بگيريم
دوست عزیز کسی که بازی رو از فضا نمیاره همه از اینترنت میگیرن، وقتی تو ایترنت چیزی نیست الان خوب از کجا آورده؟ دو حالت داره یا اینکه از جایی دانلود کرده که ما ندیدیم که احتمالش کمه چون اگر نسخه درست حسابی بیاد پر میشه تو اینترنت با این حال من میگم اگر همچین نسخه ای هست لینک بزارین ما هم ببنیم، یا اینکه خودش گرفته این نسخه Steam رو کرک کرده که بعید میدونم به این راحتیا بشه Steam رو کرک کرد تازه اونم تو ایران! حالا ما بخیل نیستیم که شما برو بگیر ببین کار میکنه یا نه هیچ چیز 100% نیست که یدفعه دیدی اصلاً من اشتباه کردم و کار کرد.

Leon-117
09-11-2009, 14:37
من واقعا معذرت ميخوام اگه كسي رو ناراحت كردم.آخه نميدونين چقد خوشحال بودم نتونستم نگم!

milky way
09-11-2009, 14:38
من واقعا معذرت ميخوام اگه كسي رو ناراحت كردم.آخه نميدونين چقد خوشحال بودم نتونستم نگم!
درک میکنم مهم نیست حالا، منم احتمالاً جای شما بودم شاید نمیتونستم تو خودم نگه دارم همش رو :31:.

Reza Azimy_RW
09-11-2009, 15:15
دوستان بازی چقدر طولانیه ؟ یعنی تو چند ساعت میشه تمومش کرد ؟ ( کاش هیچ وقت تموم نمیشد )

ali_ranger22
09-11-2009, 15:17
لینک های دانلود که اومده اما کرک نداره
بعد من یه جا خوندم که نسخه های Steam ای که پخش شده دارای تروجان هست !

Benygh
09-11-2009, 15:57
همونطوری که دوستان گفتند نسخه های Steam هست و فکر نکنم به درد ما بخوره ... صبر کنید بابا ... میخواهید عین Assassins Creed و یا Batman Arkham بشه که بازی رو بازی کردید وسطش باگ داشت باید یک نسخه دیگه میخریدید ؟! :دی

FOURTH RETURN
09-11-2009, 16:23
اين بازي اومده يا نه? من كه هنوز 4 و 5 رو وقت نكردم بازي كنم

mr.xiii
09-11-2009, 16:32
امروز که تو اصفهان نسخه کرک شده اش بود :8:

tidus_fantasy
09-11-2009, 16:43
امروز که تو اصفهان نسخه کرک شده اش بود :8:

سلام دوست عزیز منم اصفهان هستم البته شاهین شهر .میشه بگی کدوم شرکت نسخه کرک شده داده بیرون.

Benygh
09-11-2009, 16:46
امروز که تو اصفهان نسخه کرک شده اش بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بخر بازی کن بعد بگو ما هم تهیه کنیم !

MaSoUd555
09-11-2009, 17:00
بچه ها یکی درست جواب بده تو تهران پخش شده یا نه؟؟؟

کسی نگرفته؟

ali_ranger22
09-11-2009, 18:17
امتیاز های بازی

4players.de – 88%
GamePro.de – 93%
JustPushStart – 4.5/5
GamesonSmash – 4.5/5
Videogamezone – 91/100
wearetheinternetz – No Score
GamingBolt – 10/10

shahabprince
09-11-2009, 18:32
امتیاز های بازی

4players.de – 88%
GamePro.de – 93%
JustPushStart – 4.5/5
GamesonSmash – 4.5/5
Videogamezone – 91/100
wearetheinternetz – No Score
GamingBolt – 10/10

این 4players.de کمی بی انصافی کرده.

a.z.p.z
09-11-2009, 19:20
ما که بازی رو تموم کردیم روی 360 دوستم واقعا فوق العاده بود .....
در چندین نقش مختلف بازی میکنیم حتی خود مک تاویش هم کنترل میکنیم در اواخر بازی ....
یه تیکه اش هم هست میتونی بازی رو از دید ادم فضایی ببینی که خیلی باحال بود ...
البته جاهای اعصاب خورد کنی هم داشت مثل اونجایی که میسوزونت البته همون ژنرال کثافت این کارو میکنه که اخر بازی وقتی پرایس باهاش درگیرمیشه چاقو رو میزنی بهش و دخلشو میاری ...
بهترین جای بازی که خوشحال شدم صنه ی دیدن پرایس و زنده بودن کاپیتان بود ...واقعا فوق العاده بود البته من هنوز تو پی سی بازی نکردم ..........
از روز 3 شنبه اکثر فروشگاه ها میارن میتونید برا پی سی بگیرید حالشو ببرید و از این بازی فوق العاده لذت ببرید ...

Bs_panzer
09-11-2009, 19:56
ما که بازی رو تموم کردیم روی 360 دوستم واقعا فوق العاده بود .....
در چندین نقش مختلف بازی میکنیم حتی خود مک تاویش هم کنترل میکنیم در اواخر بازی ....
یه تیکه اش هم هست میتونی بازی رو از دید ادم فضایی ببینی که خیلی باحال بود ...
البته جاهای اعصاب خورد کنی هم داشت مثل اونجایی که میسوزونت البته همون ژنرال کثافت این کارو میکنه که اخر بازی وقتی پرایس باهاش درگیرمیشه چاقو رو میزنی بهش و دخلشو میاری ...
بهترین جای بازی که خوشحال شدم صنه ی دیدن پرایس و زنده بودن کاپیتان بود ...واقعا فوق العاده بود البته من هنوز تو پی سی بازی نکردم ..........
از روز 3 شنبه اکثر فروشگاه ها میارن میتونید برا پی سی بگیرید حالشو ببرید و از این بازی فوق العاده لذت ببرید ...خیلی خری ! :21::46:

ببین پی سیش اومد آنلاین بزنیم واااااااااای چرا نمیاد ؟؟!

این لینک های pirate هم که آنلاین فکر نکنم داشته باشه کسی می دونه داره بگیرم !:10:

a.z.p.z
09-11-2009, 21:32
ممنون ببخشید شاید نباید داستان رو بگم البته اگه دوست دارید میتونم کل داستان رو بگم .... در کل فوق العاده بود ... هر جاییش هم گیر کردید بگید کمکتون میکنم ... البته تو پی سی یه چیز دیگه هست !!! ...
نکته جالبش کنترل کردن چند کاراکتر هست که ما اوایل فک میکردیم mac tawish رو نیمتونیم کنترل کنیم که اون رو هم در اواخر بازی کنترل میکنیم ...
نکته دیگه نبرد های 3 جانبه هست ... یعنی 3 گروه دشمن به هم حمله میکنند (چی میشه باید ببینید :دی)
یه چیز دیگه هم بگم برم :دی ...

اون تیکه ای که جای ادم فضایی هستید میتونید ببنید که موشک هایی که از زمین فرستاده شده بود توسط یه موشک دیگه منهدم میشه و موج انفجار و ... ادم فضایی رو پرت میکنه توی فضا ...
در اخر هم خود mac tawish توسط اون ژنرال چاقو میخوره که بعد پرایس با ژنرال درگیر میشه و خود پرایس هم زخمی میشه که تاویش با پرتاب چاقو به سمت ژنرال میکشتش ... بعد اخر به دلیل مصدوم شدن تاویش صفحه تار میشه و پرایس بیهوش یه جا دیده میشه انگاری که مرده .... اما نه تکون خورد و ....

havas_1980
09-11-2009, 21:51
باز هم این مطلب باید تکرار و تاکید بشه همون طور که بسیاری از کاربران خواستار اون هستند.

در حال حاضر با توجه به اینکه خیلی ها به دنبال تجربه این بازی هستند و کسی هم دوست نداره قسمتی از داستان بازی قبلش بر ملا شده باشه, لطفا کسانی که بازی رو انجام و احساسات خودشون رو بروز میدند و در کنارش هم قسمتی از داستان بازی رو عنوان می کنند لطفا از تگ اسپویلر استفاده کنند و در صورتی که اسپویلر براشون درست عمل نمیکنه با فونت سفید اون قسمت از صحبت هاشون رو بنویسند, در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد میشه.

پس همگی مراعات کنین. ممنون! :)

toorajjj
09-11-2009, 21:59
ممنون ببخشید شاید نباید داستان رو بگم البته اگه دوست دارید میتونم کل داستان رو بگم .... در کل فوق العاده بود ... هر جاییش هم گیر کردید بگید کمکتون میکنم ... البته تو پی سی یه چیز دیگه هست !!! ...
نکته جالبش کنترل کردن چند کاراکتر هست که ما اوایل فک میکردیم mac tawish رو نیمتونیم کنترل کنیم که اون رو هم در اواخر بازی کنترل میکنیم ...
نکته دیگه نبرد های 3 جانبه هست ... یعنی 3 گروه دشمن به هم حمله میکنند (چی میشه باید ببینید :دی)
یه چیز دیگه هم بگم برم :دی ...

اون تیکه ای که جای ادم فضایی هستید میتونید ببنید که موشک هایی که از زمین فرستاده شده بود توسط یه موشک دیگه منهدم میشه و موج انفجار و ... ادم فضایی رو پرت میکنه توی فضا ...
در اخر هم خود mac tawish توسط اون ژنرال چاقو میخوره که بعد پرایس با ژنرال درگیر میشه و خود پرایس هم زخمی میشه که تاویش با پرتاب چاقو به سمت ژنرال میکشتش ... بعد اخر به دلیل مصدوم شدن تاویش صفحه تار میشه و پرایس بیهوش یه جا دیده میشه انگاری که مرده .... اما نه تکون خورد و ....
پس این مرحله هم مثل شماره قبلی نشون میده که منتظر نسخه سوم باشیم با ادامه داستان البته ایندفعه کجا خدش خیلی سواله ؟؟؟ چی دارم میگم هنوز اینو بازی نکردم فکر شماره 3 هستم . از بس بازی را لو دادید فکر میکنم منم بازیش کردم !!!!!!
راستس یادم رفت بزار نگاه کنم 1/57/21 ثانیه مونده

p_p_k
09-11-2009, 22:19
سلام.اين بازي روي گرافيك 9550 256 و رم 512 بدون تيك اجرا ميشه؟ 4 كه اجرا ميشد.

milky way
09-11-2009, 22:20
برا من که کمتر از 2 ساعت نشون میده:31:
حالا قرار نیست همون لحظه که ریلیز شد همه جا پخش بشه بازی هم سه سوته بیا رو اینترنت، تازه امروز که 9ام نوامبر هست و به وقت امریکا هم صبحه تازه، پس تا 1-2 روز دیگه احتمالاً طول میکشه.

yoosef_st
09-11-2009, 22:21
فقط 14 ساعت تا انتشار بازی باقی مونده:8::5:
از لینک زیر ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بابا تو رو خدا جمع کنید این بساط انقدر مونده رو دیگه!!!!!!!!!!!
واسه ما که از نسخه دزدی استفاده میکنیم الان چند روزه که اومده.
هی میاین الکی پست میزنین انقدر مونده که چی؟؟؟
این سوسول بازیها مال خارجیهاست.

HORROR
09-11-2009, 22:48
سلام.اين بازي روي گرافيك 9550 256 و رم 512 بدون تيك اجرا ميشه؟ 4 كه اجرا ميشد.

داداش ناراحت نشی ولی بدون تیک فکر نکنم بتونی بازی کنی.
حداقل رمتو 1 گیگ کن!

sodoko
10-11-2009, 00:00
لطفا برو بچه های adsl دار این فایلا رو تست کنن به ما هم خبر بدن .
این خود بازی

اینم کرکش

mr.xiii
10-11-2009, 00:05
سلام دوست عزیز منم اصفهان هستم البته شاهین شهر .میشه بگی کدوم شرکت نسخه کرک شده داده بیرون.
من رفتم یه سری چیز بدم چاپ خونه دیدم پک این را هم چاپ میکنن .پرس و جو که کردم یارو گفت 1000 تا نسخه کرک شده هم رایت کردیم !!!
دیگه یادم رفت ببینم چه شرکتی بود :20:

شما بخر بازی کن بعد بگو ما هم تهیه کنیم !
من نوکر شما هم هستم
چشم
فعلا دستم بنده.واسه شنبه میرم بخرم:46:

milky way
10-11-2009, 01:11
کرک بازی نیومده هنوز، یه Patch برای Steam اومده که میتونی با این Patch بازی رو نصب کنی ولی اجرا نمیشه کرد هنوز.

mr.xiii
10-11-2009, 01:16
کرک بازی نیومده هنوز، یه Patch برای Steam اومده که میتونی با این Patch بازی رو نصب کنی ولی اجرا نمیشه کرد هنوز.
یعنی نخرم ؟
(خود نامرد اش گفت کرک شده ):2:

ali racer
10-11-2009, 01:35
2 ساعت پیش بازی ریلیز شد

احتمالا نسخه ی اصلی بهمراه کرک فردا روی نت هست برای دانلود

تبریک میگم به تمامی دوستداران این بازی از جمله خودم !

mr.xiii
10-11-2009, 01:44
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نسخه سالمه ؟

اینم کرک

milky way
10-11-2009, 02:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نسخه سالمه ؟
دوست عزیز دقیقتر بخون ببین چی نوشته. Wii
دوستان در ضمن مراقب باشید خیلی از این فرصت سوءاستفاده میکنن، یه فایل به عنوان کرک بازی اومده بود که در اصل یک ویروس بود و به طور کلی سیستم رو میترکوند. هرجا نوشته بود کرک که نباید واقعاً کرک باشه، باید تست بشه وقتی N نفر استفاده کردن و گفتن مشکلی نداره تازه میشه گفت بهش کرک قابل استفاده.

mr.xiii
10-11-2009, 02:13
کرک را دانلود کردم اه اه
کرک این بازی ها توش بود
crysis
call of waw sp
mp
shift
ninja

mirtalasan
10-11-2009, 10:22
کرک بازی

باید تست بشه

mamad_rammstein_1
10-11-2009, 11:52
از بروبکس پخش کننده پرسیدم صبح،گفت که احتمال زیاد امروز ظهر میاد،ان شا الله که سالم باشه تا یک 7،8 ساعتی سرگرم بشیم:5::8:

Yi Yi
10-11-2009, 12:11
امتیازهای جدید :

IGN US : 9.5

IGN UK : 9.4

eurogamer.net : 9/10

CVG : 9.4/10

sasan816
10-11-2009, 12:16
اومد ادرس بديد ما هم بگيريم

Turok-71
10-11-2009, 12:17
مثل اینکه قرار نیست این بازی نمره کامل بگیره!:دی

toorajjj
10-11-2009, 12:55
اصلا ده هم بدن صفرم بدن من خودم میدونم این بازی برام من ساخته شده من خوب میدونم به چه بازیه علاقه دارم من ده میدم والسلام

ali racer
10-11-2009, 13:22
بی صبرانه منتظر خبر اومدن به بازاره این بازی هستم

خبری نشد ؟؟؟؟

shahabprince
10-11-2009, 13:36
بابا تو رو خدا جمع کنید این بساط انقدر مونده رو دیگه!!!!!!!!!!!
واسه ما که از نسخه دزدی استفاده میکنیم الان چند روزه که اومده.
هی میاین الکی پست میزنین انقدر مونده که چی؟؟؟
این سوسول بازیها مال خارجیهاست.

چرا شلوغش میکنی داداش.شما مفت خور ها همیشه از نسخه ی دزدی استفاده میکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن برن نسخه ی اصلی رو بخرن.:21:
شرکتی که این بازی ها رو میسازه کلی زحمت میکشه اون وقت شما میاید با 2000 تومان بازی رو میخرید.ای مفت خور

amir dunker
10-11-2009, 13:38
مثل این که این بازی میخاد به یاد ماندنی ترین بازی 2009 بشه با این همه تعزیفی که ازش میشه!!!

mamad_rammstein_1
10-11-2009, 13:42
برو بکس!!!با زی اومده و بعضی شرکتا هم دارن اینترنتی میفروشن!!!!3 تا دی وی دی هست و اولین کسی که تو اینترنت میفروخته می گفت که هم انگلیسی و هم کرک شده است!!!!!

Benygh
10-11-2009, 13:49
چرا شلوغش میکنی داداش.شما مفت خور ها همیشه از نسخه ی دزدی استفاده میکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن برن نسخه ی اصلی رو بخرن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکتی که این بازی ها رو میسازه کلی زحمت میکشه اون وقت شما میاد با 2000 تومان بازی رو میخرید.ای مفت خور
ویندوز و سایر ابزار نیز چنین هستند !

Squall Leonhart
10-11-2009, 13:56
چه ميكنه اين IW ! هنوز كرك بازي نيوميه چه خبره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeedn70
10-11-2009, 14:11
چرا شلوغش میکنی داداش.شما مفت خور ها همیشه از نسخه ی دزدی استفاده میکنید شاید بعضی ها دوست داشته باشن برن نسخه ی اصلی رو بخرن.:21:
شرکتی که این بازی ها رو میسازه کلی زحمت میکشه اون وقت شما میاید با 2000 تومان بازی رو میخرید.ای مفت خور

یه سوال داشتم از شما ...شما که ادعا داری اورجینال می خری هروقت خریدی یه عکس از box dvd اورجینال
بازی بزار دستت هم شکل 4 انگشت باز کن تا بفهمیم واقعا خودتی.

میخام ببینم جنمش رو داری 100 هزار تومن بدی پول بازی تازه اگه تو ایران پیدا بشه. این داستانا رو واسه ما ننویس
که خطم هر چی cd و dvd هستیم. تازه محل سکونتت هم که قم هست اونجا رایتیش هم پیدا نمیشه چه برسه به اورجینال.

اونوقت بیا به ما بگو مفخور....:angry::angry::angry:

MaSoUd555
10-11-2009, 14:16
این کارار چیه من که دل تو دلم نیست

شماها دارید دعوا میکنید

آقا قیمتش بنویسید من قبل از خریدن باید 2 3 ماه پولامو جمع کنم(فکر کنم بالای 5 تومن باشه اصلا نتونم بخرم:31:)

Mostafa NBA
10-11-2009, 14:16
دوست عزیز لطفا توهین نکنید !
در ضمن خود شما نیز مطمئنا نسخه ی رایتی رو خریداری میکنید !
اگر شرکت سازنده دلش میخواد ما نسخه ی اصل رو بخریم ! بیاره ایران با توجه به وضعیت اقتصادی ایران و سیاست های اون قیمت گذاری کنه و بازی رو پخش کنه ما میخریم ! مجبور میشیم بخریم ...
ویندوز و سایر ابزار نیز چنین هستند !

بله کاملا موافقم. اگر بازی با توجه به ارزش پول کشورمون به صورت اورجینال فروخته بشه چیزی حدود 5 تا 10 هزار تومن قیمت برآورد شدش میشه.

ممنون.

pouyacapitan
10-11-2009, 14:24
دوستان من بازی رو دارم رو XBOX بازی می کنم.
بهترین بازیه که تا حالا بازی کردم!

shahabprince
10-11-2009, 14:31
یه سوال داشتم از شما ...شما که ادعا داری اورجینال می خری هروقت خریدی یه عکس از box dvd اورجینال
بازی بزار دستت هم شکل 4 انگشت باز کن تا بفهمیم واقعا خودتی.

میخام ببینم جنمش رو داری 100 هزار تومن بدی پول بازی تازه اگه تو ایران پیدا بشه. این داستانا رو واسه ما ننویس
که خطم هر چی cd و dvd هستیم. تازه محل سکونتت هم که قم هست اونجا رایتیش هم پیدا نمیشه چه برسه به اورجینال.

اونوقت بیا به ما بگو مفخور....:angry::angry::angry:

اول نوشته ای که من تایپ کردم رو با دقت بخون بعد بیا اینجا واسه ما نظر بده. من که نگفتم خودم میرم اورجینال میخرم گفتم بعضی ها حالا فهمیدی عزیز من:20:

capitan black
10-11-2009, 14:46
یکی از دوستهای من ورژن قبلی رو خریده بود ارجینال یه دونه دوربین دید در شب هم روش بود ! ..البته ورژن special بود !

اگه ورژن special این بازی گیر بیاد ایران معرکست !×!

milky way
10-11-2009, 14:58
تو Review ها به کوتاه بودن بیش از اندازه بازی در حالت تک نفره نارضایتی داشتن، تو IGN گفته پایه باشید بازی رو 4:30 میتونید تموم کنید! البته نسخه قبل Modern Warfare هم کوتاه بود ولی فکر میکنم بیشتر از این حرفا بود بازم 5-6 ساعتی حداقل GamePlay داشت.

Reza Azimy_RW
10-11-2009, 15:00
این کارار چیه من که دل تو دلم نیست

شماها دارید دعوا میکنید

آقا قیمتش بنویسید من قبل از خریدن باید 2 3 ماه پولامو جمع کنم(فکر کنم بالای 5 تومن باشه اصلا نتونم بخرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمتش که فکر کنم 2 دی وی دی 2800 باشه از اینترنت ( --------.ir ) که با پست بشه 3500 !!!
نگران نباش داداش ! راستی اون سایت سایت فوق العاده معتبریه برای خرید بازیهای PC . من خودم تا حالا بیشتر از 50 تا بازی ازش گرفتم هیچ مشکلی نداشته . پشتیبانی انلاین هم داره .
حالا نگید تبلیغ کردا . به خدا برای من هیچ سودی نداره فقط قسدم کمک به شما بود . چون همه جا قیمت بالا میفروشند . موفق باشید .

ویرایش :
مثل اینکه اسم سایت --- شده ! اشکالی نداره اگه کسی خواست پی ام بده تا براش بفرستم ادرسشو

Reza Azimy_RW
10-11-2009, 15:10
بچه ها یه ایمیل برای من اومده از طرف همون سایتی که قرار بود با قرعه کشی یک نسخه بازی رو مجانی تقدیم کنه :31:
عنوانش اینه :
Playfire.com Modern Warfare 2 quiz competition winners announced

متنش هم این :

Hey Reza,

Thank you so much for entering the Playfire MW2 quiz competition! We're very excited to now announce the 5 lucky winners, who'll each walk away with a copy of the Prestige Edition of the game.

Log in to Playfire now to see if you've won!

برنده که نشدم ؟ :31: اخه ما از این شانسا نداریم ! من انگلیسیم خوب نیست اگه میشه یکی راهنمایی کنه که این ایمیل برای همه اومده یا نه .
ممنون

hobgoblin
10-11-2009, 15:13
بچه ها یه ایمیل برای من اومده از طرف همون سایتی که قرار بود با قرعه کشی یک نسخه بازی رو مجانی تقدیم کنه :31:
عنوانش اینه :

متنش هم این :

Hey Reza,

Thank you so much for entering the Playfire MW2 quiz competition! We're very excited to now announce the 5 lucky winners, who'll each walk away with a copy of the Prestige Edition of the game.

برنده که نشدم ؟ :31: اخه ما از این شانسا نداریم ! من انگلیسیم خوب نیست اگه میشه یکی راهنمایی کنه که این ایمیل برای همه اومده یا نه .
ممنون

نوشته لاگ این کن ببین برنده شدی یا نه

syamak790
10-11-2009, 15:17
عنوانش اینه :

متنش هم این :

Hey Reza,

ممنون

سلام
نه عزیز دل
میگه لاگین کن ببین کیا برنده شدن ( شایدم جزو 5 نفر باشین )

HORROR
10-11-2009, 15:19
دوستان نسخه اصلش 2 dvdهست؟

skhammari
10-11-2009, 15:21
سلام
برنده ها اينا هستن :
DaltyDalt
AxelFoley
maronupe
danneliitoo
C_Swingler92

tidus_fantasy
10-11-2009, 15:23
کدوم سایتا برا فروش گذاشتن .هر کی میدونه بگه .mer30

amirpcp30
10-11-2009, 15:52
این تاپیک رو یکی از دوستان زده شما این لینک هاشو امتحان کردید؟

Bs_panzer
10-11-2009, 16:27
59 دلاره بازی :دی البته نسخه نورمال ! تو استیم دیدم

زنگ زدم پایتخت گفت امشب یا فردا میارم

از الان بگم از Boysteam نخرید کنف بشه....

skhammari
10-11-2009, 16:34
سلام
اينايي كه ميگين كرك نشدست ؟
اگه آره ، كركش كي مياد ؟

Yi Yi
10-11-2009, 16:37
نسخه ی اصل بازی - که دارای سریال نامبر معتبره - تو تهران گیر میاد؟
> قسمت Single اش که ناامید کننده است. فقط 4.5 ساعت بازی پس از دو سال صبر!

imi imi
10-11-2009, 17:18
> قسمت Single اش که ناامید کننده است. فقط 4.5 ساعت بازی پس از دو سال صبر!

ایییییییییییییییییییییییی ییی بابا تو که ما رو پاک نا امید کردی:41::41::41:
cod4 چند ساعت بازیه؟؟

skhammari
10-11-2009, 17:30
ایییییییییییییییییییییییی ییی بابا تو که ما رو پاک نا امید کردی:41::41::41:
cod4 چند ساعت بازیه؟؟

cod 4 فكر كنم شش هفت ساعتي بود

ardavan_2008
10-11-2009, 17:45
مطمئنید؟!! من یه جا خوندم سازنده ها گفته بودن که قسمتSingleــش 7-8ساعته...

imi imi
10-11-2009, 18:08
مطمئنید؟!! من یه جا خوندم سازنده ها گفته بودن که قسمتSingleــش 7-8ساعته...

شما خودت مطمئنی ؟!
کجا خوندی؟؟

S A M S U N G
10-11-2009, 18:12
به نظرتون فروشگاه این سایت کی میزاره واسه فروش ؟

havas_1980
10-11-2009, 18:15
... قسمت Single اش که ناامید کننده است. فقط 4.5 ساعت بازی پس از دو سال صبر!
کاملا درسته. متاسفانه مدت بازی نه تنها کم هست بلکه کمتر از مدت زمان بازی قبلی یعنی Call of Duty 4: Modern Warfare هست! بازی حدودا 4 ساعته در حالت معمولی به پایان میرسه. این موردیه که در همه نقد ها هم بهش اشاره شده همونطور که مدت زمان کم بازی قبلی هم در نقد ها ضعف خونده شده بود.

Bs_panzer
10-11-2009, 18:27
اصله کار مولتی پلیر هست که خیلی روش مانور دادن !
که هر چه قدر بازی کنی سیر نمی شی !

Turok-71
10-11-2009, 18:33
چهار ساعت مطمئنی هومان؟
چهار ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که خیلی کمه!!!!!!!!!!!!!

mirtalasan
10-11-2009, 19:00
سایت زیر برای دانلود گذاشته.
DOWNLOAD+CRACK

sajey
10-11-2009, 19:00
سلام دوستان عزیزم
گروه Razor1911 باز هم پیشدستی کرد و این بازی را کرک کرد ( Call Of Duty Modern Warfare 2-Razor1911 ) ولی یک مشکل داره که اینه
[ Call_Of_Duty_Modern_Warfare_2-Razor1911 ] was pred [ 26 minutes 4 seconds ago / 2009-11-10 15:48:44 CET ] in [ GAMES ] [ NUKED: crack.not.working.get.proper ] [ 11437 MB in 157 files ]

milky way
10-11-2009, 19:05
هنوز مثل اینکه خبری از کرک نیست، کرکهای Razor و Reloaded هم هنوز چیزی نیومده متأسفانه بعضیا از اسم این دو گروه معروف سوءاستفاده میکنن و معلوم نیست چی جاش میدن بیرون.
تازه یک چیز جالب میخوندم که سرورهای Steam بشدت حساس هستن همینکه بفهمن نسخه کرک شده و غیر قانونی داری استفاده میکنی برای همیشه بنت میکنن البته نمیدونم از روی IP یا طور دیگه ای ولی کلاً نسخه Steam به درد نمیخوره.

vahidreza2007
10-11-2009, 19:20
كدوم يكي از اين كرك ها درست كار ميكنند ؟ لطفا لينك اون رو بدين دانلود كنيم

sepehr_x50
10-11-2009, 19:22
خب فروشگاه سایت هم گذاشت دیگه....

Squall Leonhart
10-11-2009, 19:26
بيا ببين اينا به درد ميخورن يا نه :

ali racer
10-11-2009, 19:32
فروشگاه سایت تو 3 تا دو وی دی عرضه اش کرده
5500
بچه ها به نظرتون الان سفارش بدم کی میرسه دستم (کرمانشاه ) ؟
این بازی رو که مثل پرو استریت سانسو ر نکرده باشن !! کسی خبر داره ؟؟

milky way
10-11-2009, 19:33
كدوم يكي از اين كرك ها درست كار ميكنند ؟ لطفا لينك اون رو بدين دانلود كنيم
منم موندم والا، کرک درستی در کار نیست یعنی من که چیزی ندیدم ولی اینجا هم گذاشته برای فروش؟! کسی کرک درست و تست شده ای میشناسه؟
نمیدونم والا.

toorajjj
10-11-2009, 19:35
چهار ساعت مطمئنی هومان؟
چهار ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که خیلی کمه!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم درسته یا نه که زمان بازی کوتاهه ولی یک چیزی در ارتباط با بازی های cod را خوب میدونم ( تنها بازی که با ده بار هم ازش سیر نمیشی ، 3 سال بعد هم بازی کنی بازم سیر نمیشی ) این مهمه وگرنه 50 ساعت بازی کن در حالیکه هیچ اکشنی و جذابیتی در کار نیست ( ببخشید مثال میزنم : مثلا مثل بازی farcry2برو وسط جنگل واسه خودت هی شلیک کن این ور و اونور ر یا 10 ساعت واسه خودت این ور اونور برو ) از طرفی شرکت سازنده خوب میدونه یکی از رمزهای بازی کوتاه بودن اونه یعنی شما رو جذب کنه تا منتظر نسخه بعدی باشید وگرنه چندتا مرحله اضافه کردن که کاری براش نداره .این نظره منه و به نظر بقیه هم احترام میگذارم

gggmail
10-11-2009, 19:36
دوستان سیستم توصیه شده برای اجرای بازی رو میشه بگید؟

milky way
10-11-2009, 19:38
بيا ببين اينا به درد ميخورن يا نه :

دوستان کسی بازی رو دانلود کرده این کرک رو تست کنه ببنیم دنیا دست کیه، بعید میدونم کار کنه!
ولی خط آخر به نکته خوبی اشاره کرده :31:.

click_dez
10-11-2009, 19:39
دوستان سیستم توصیه شده برای اجرای بازی رو میشه بگید؟
تو پست اول همه چی نوشته شده

a.z.p.z
10-11-2009, 19:42
بازی هایی که امروز برا پی سی منتشر شد مشکل کرک داره همه اینو مطمئن باشید ... منتظر یه کرک درست حسابی هستیم ...
کسی خبری داره بگه این کرک هم به قول دوستمون بعید میدونم کار کنه ...

click_dez
10-11-2009, 19:44
میگم این نسخه که فروشگاه سایت گذاشته واسه فروش، کامله؟
با کرک و همه چی؟
از کجا گیر آورد به این سرعت؟

milky way
10-11-2009, 19:51
این کرکه که این بالا دوستمون گذاشته توش تروجان داره، دانلود نکنید.

امير موسر
10-11-2009, 19:57
یعنی ما هم فردا نریم بگیریم از بویز !؟

skhammari
10-11-2009, 20:00
دوستان اين كرك razor رو بازي سنتر هم گذاشته اما حرفي از كار نكردن نزده ، فقط گفته نميتونين muliplayer بازي كنين ، فكر كنم كرك سالم باشه ، بهر حال يكي بايد بياد تست كنه .

toorajjj
10-11-2009, 20:07
بابا من رفتم cod4 را یکسری دیگه بزنم تا وقت بگذره خسته شدم ازبس منتظر شدم !!!!!!!

nathan mckane
10-11-2009, 20:08
دوستانی که گرفتن واسه pc بگن performance اشون و مشخصات سیستمشون رو بزارن مرسی

jericho-sina
10-11-2009, 20:13
آقا من همین چند دقیقه پیش چشم به تبلیغ modern warfare 2 تو فروشگاه سایت افتاد
کلیک کردم تو اون صفجه بعد 2تا شماره برای تماس داده بود که هردو مال رشت بود
من هم بچه رشتم
میخواستم بدونم چند نفر اینجا قبلا از فروشگاه سایت خرید کردن و سالم بوده و میشه بهش اطمینان کرد؟
لطفا جواب بدین
سریع
مرسی

a.z.p.z
10-11-2009, 20:13
ما که بازی رو نداریم کسایی که دارن حداقل بگردن دنبال کرک درست و حسابی و بدون مشکل و تستش کنن تا همه استفاده بکنن !!
دوست من فعلا همه مشکل کرک دارن یحتمل همین بازی هم در فروشگاه مشکل کرک داره باید دنبال کرک بگردی ...
یکی این کرک رازور رو چک کنه بنظر باید کار کنه !!!

Creeping Death
10-11-2009, 20:16
بچه ها فروشگاه اینجا هم که بازی رو آورد . مثل همیشه زود . امیدوارم کامل و درست باشه . مثل همیشه ...

Watson
10-11-2009, 20:17
من هم بچه رشتم
میخواستم بدونم چند نفر اینجا قبلا از فروشگاه سایت خرید کردن و سالم بوده و میشه بهش اطمینان کرد؟
لطفا جواب بدین
سریع
مرسی

من خرید کردم. آخرین خریدمم رزیدنت اوبل 5 بود. سی دی ها کاملا سالم و بی نقصه و بسته بندیش هم خوبه.
فقط یه بدی داره اونم اینکه سی دی هاش اوریجینال نیست و رایتیه !:13:

jericho-sina
10-11-2009, 20:24
من خرید کردم. آخرین خریدمم رزیدنت اوبل 5 بود. سی دی ها کاملا سالم و بی نقصه و بسته بندیش هم خوبه.

دمت گرم که زود رسوندی!
اینجا رشت بیشتر بازی ها رایتی هستن
من زنگ زدم به من گفتن فردا صبح یا غروب حاضر هستش
شما بچه کحایین؟ (جسارته ها...ببخشین)
این بازی resident evil 5 رو از خود رشت براتون پست شد؟

محمد ه ف
10-11-2009, 20:25
سلام بچه ها
بازی در چه سطحیه؟

Masoud King
10-11-2009, 20:25
فقط یه بدی داره اونم اینکه سی دی هاش اوریجینال نیست و رایتیه !
اگه DVD اسی می خوای باید یه 50 هزار تومنی پول بدی!
همه بازی های تو ایران نسخه دزدی هستش!
+
منم همین الان بازی رو رفتم خریدم!
بریم بازی کنیم ببینیم چطوریاست!

سلام بچه ها
بازی در چه سطحیه؟
بازی در سطح بسیار بالایی هستش!
بازی نکنی ضرر کردی در حد تیم ملی !!

skhammari
10-11-2009, 20:26

آره ، منم هميشه ازهمينجا خريد ميكنم ، درسته رايتيه ولي سالمه هميشه

محمد ه ف
10-11-2009, 20:28
بازی در سطح بسیار بالایی هستش!
بازی نکنی ضرر کردی در حد تیم ملی !!

خدایی؟

من میخوام واس PS 3 بگیرم اون چطور؟

jericho-sina
10-11-2009, 20:31
خدایی؟

من میخوام واس PS 3 بگیرم اون چطور؟

اکه هی......................
بابا کجایی شما.......................
خبر نداشتی؟:20:

SPY.07
10-11-2009, 20:32
گروه SKIDROW هم بازی رو کرک کرد و فرقش با قبلی تو این هست که دیگه نیازی به steam نیست و بازی رو میتونید به تنهایی اجرا کنید
کد:

محمد ه ف
10-11-2009, 20:37
بچه ها به نظر شما کی واس PS3 تو ایران میاد؟

ali_ranger22
10-11-2009, 20:46
RAZOR1911 CRACK

luciferwings
بابا من رفتم cod4 را یکسری دیگه بزنم تا وقت بگذره خسته شدم ازبس منتظر شدم !!!!!!!

این کاریه که من دیروز انجام دادم..
چیکار کنیم بابا ..

Squall Leonhart
لينك مسقيم كرك بالا از سايت رپيدباز :

shahabprince
10-11-2009, 20:49
ایول بالاخره این بازی منتشر شد ایووووووووووول

a.z.p.z
10-11-2009, 20:50
مسعود تو نصب کردی مشکلی نداره ؟ کرکش چی هست ؟ ...
راستی علی جان کرک رازور مشکلی نداره ؟ ببخشیدا چون من بازی رو ندارم فردا میخوام بگیرم خودم نمیتونم تست کنم میخوام تکلیف رو بدونم راحت بشم :دی ...

mirtalasan
10-11-2009, 20:51
دوستان اين كرك razor رو بازي سنتر هم گذاشته اما حرفي از كار نكردن نزده ، فقط گفته نميتونين muliplayer بازي كنين ، فكر كنم كرك سالم باشه ، بهر حال يكي بايد بياد تست كنه .
ای بابا یعنی دیگه نمیشه آنلاین یا لن بازی کرد؟

amirpcp30
10-11-2009, 20:53
اگه میشه یک لینکی که تست کردید رو به من بدید دان کنم
بالاخره کسی جواب نمی خواهد بده که این stream چه فرقی با معمولی می کنه؟

shahabprince
10-11-2009, 20:56
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 25

yoosef_st
10-11-2009, 20:56
دوستان میشه الان بریم بازی رو بخریم بعدا خودمون کرکش رو سالم بگیریم و OKکنیم دیگه.نه؟
الان نسخه هایی که هسن از لحاظ خود بازی سالم و کامل هستن دیگه.
مثل بتمن نشه!

shahramcat
10-11-2009, 21:00
متاسفانه یا خوشبختانه این بازی بر روی Multiplayer تاکید داره و از اونجا که نمیشه دیگه از سرورهای کرک شده استفاده کرد ما گیمرهای ایرانی باید 70 تومن ناقابل برای اولین بار !!!! برای خرید گیم ارجینال اخ ! کنیم .........

اما ارزش داره ........

SIMON137
10-11-2009, 21:07
الان فروشگاه پی سی گذاشته .... این الان سالم و بدون مشکله دیگه ؟

SPY.07
10-11-2009, 21:10
راستی علی جان کرک رازور مشکلی نداره ؟ ببخشیدا چون من بازی رو ندارم فردا میخوام بگیرم خودم نمیتونم تست کنم میخوام تکلیف رو بدونم راحت بشم :دی ...

به نظرم هرکی هر نسخه از بازی رو داره یا میخواد بگیره، نگران چیزی نباشه.

زرت و زرت داره کرک میاد. خرجش یه Copy/Paste ـه. :31:

Masoud King
10-11-2009, 21:15
راستی علی جان کرک رازور مشکلی نداره ؟ ببخشیدا چون من بازی رو ندارم فردا میخوام بگیرم خودم نمیتونم تست کنم میخوام تکلیف رو بدونم راحت بشم ...
والا نسخه PC رو نگرفتم : دی

بازی های P30WORLD اکثرا بدون مشکل هستن!

milky way
10-11-2009, 21:27
بالاخره یه نسخه درست انگار از بازی ریلیز شد، حجم نسخه معمولی SKIDROW هم 11.1 گیگ هست.

p3yman_xl
10-11-2009, 21:27
الان تو این چند صفحه ی آخر تنها چیزی که نمیبینم صحبت در مورد بازی هست اگر بازی رو ندارید بیهوده پست نزنید لطفا...
تاپیک همش شده کرک، بازی اومد یا نه، بخرم یا نه و ...

miladddd
10-11-2009, 21:28
همه امتیازای بازی بالای 9 هست

این کاربرای آشغال gameapot به نسخه pc چرا امتیاز 6 دادن؟!؟!؟!؟

مگه بازی مشکلی داشته؟

همه دارن میگن ما کف کردیم بعد اینا این نمره رو دادن ...!!!

Squall Leonhart
10-11-2009, 21:28
اگه میشه یک لینکی که تست کردید رو به من بدید دان کنم
بالاخره کسی جواب نمی خواهد بده که این stream چه فرقی با معمولی می کنه؟

تا اونجايي كه من ميدونم Steam يه نوع Protection براي بازي هست.

shahabprince
10-11-2009, 21:31
بازی های P30WORLD اکثرا بدون مشکل هستن!

اکثرا نه 100% بازی های p30 world مشکل ندارن.

shahabprince
10-11-2009, 21:34

مگه بازی مشکلی داشته؟

این کاربرای gamespot واقعا مشکل دارن.یا از لحاظ فکری مشکل دارن یا از لحاظ روحی.به pes 2010 هم یه همچین نمره ای رو دادن.حالم ازشون بهم میخوره:2::2:

nima.soad
10-11-2009, 21:35
آقا مگه این بازی از طرف سازمان بازی های ملی غیر قانونی اعلام نشد؟
پس چجوری پی سی ورلد آورده؟

starn
10-11-2009, 21:38
یعنی چی غیر قانونی چرا باید جواز ندن ها؟؟؟؟؟؟ نسخه ی پنجم بازی wow که مجوز گرفت
اینم به احتمال زیاد مجوز میگیره

tidus_fantasy
10-11-2009, 21:40

مگه بازی مشکلی داشته؟

اینا انگار یه چیزیشون میشه .خوده سایت امتیاز 9.4 داده بعد این کاربراش 6 .دلیلش چی هست؟

Sneaky Snake
10-11-2009, 21:41
Bebakhshin ke finglish neveshtam,
version SKIDROW taze upload shode ba crack. In version hich ehtiaji be Steam ham nadare va hata protectione multiplayer ro ham az roosh bardashtan. in version 11 GB hajmeshe va az inja mishe download konid. albate na ba sorate kame iran, vagarne yek hafte tol mikeshe.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[tracker.BTARENA.or

nima.soad
10-11-2009, 21:42
رسما غیر قانونی اعلام شده
اخبار هم گفت
دلیلشم مسائل 30یا30 هست چون قسمتی از بازی توی ایرانه! قسمت آبادان و دزفول و ... که ..................................!!!!
حالا من نمیدونم چجوریاست که پی سی ورلد گذاشته و به این مسئله توجه نکرده

a.z.p.z
10-11-2009, 21:45
عزیزم این بازی تو افغانستان روسیه و امریکای جنوبی برزیل هست ...

miladddd
10-11-2009, 21:45
IGN به تمام نسخه ها امتیاز 9.5 رو داده

میانگین امتیاز 20 منتقد هم به نسخه 360 9.5 هست، و این بی نظیره:18:

ولی کاربرای احمق gamespot به pc تا الان 6 دادن، تا ببینیم چی میشه...:2:

nima.soad
10-11-2009, 21:46
شما بازی کن بهت میگم چه خبره

shahabprince
10-11-2009, 21:49
رسما غیر قانونی اعلام شده
اخبار هم گفت
دلیلشم مسائل 30یا30 هست چون قسمتی از بازی توی ایرانه! قسمت آبادان و دزفول و ... که ..................................!!!!
حالا من نمیدونم چجوریاست که پی سی ورلد گذاشته و به این مسئله توجه نکرده

اخبار بیجا کرد با شما که میای اینجا شایعه راه میندازه.هیچکاری نمیتونن بکنن مگه gta iv رو یادتون نیست پر شد تو بازار.

alborz_k
10-11-2009, 21:50

مگه بازی مشکلی داشته؟

اونا رو ول کن احتمالأ تعداد نظات کم بوده ، یکی دو نفر اون رو زدن ، تأثیر منفی گذاشته!! :دی خود گیم اسپات چند داد؟!

kurosh08
10-11-2009, 21:51
بابا فکر نکنم توی ایران باشه!!!!!!!!!!
مگه ایران جنگه!!!!!!!!!!!
در ضمن بازی چرا 3 تا DVD هستش؟ مگه توی بازی فیلم سینمایی پخش میشه که اینقدر پرحجمه؟

shahabprince
10-11-2009, 21:51
اونا رو ول کن احتمالأ تعداد نظات کم بوده ، یکی دو نفر اون رو زدن ، تأثیر منفی گذاشته!! :دی خود گیم اسپات چند داد؟!

خود گیم اسپات 9.5 از 10 داد که عالیه.:5:

rozbeh85
10-11-2009, 21:52
دوستان میشه لینک رپید این بازی اگه آمده بگذارید...

amirpcp30
10-11-2009, 21:52
تا اونجايي كه من ميدونم Steam يه نوع Protection براي بازي هست.
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟

a.z.p.z
10-11-2009, 21:53
یک کلام gamespot ادم نیستن ولشون کن ...

mojtaba007
10-11-2009, 21:53
زمان بازی چرا اینقدر کمه؟

nima.soad
10-11-2009, 21:55
اخبار بیجا کرد با شما که میای اینجا شایعه راه میندازه.هیچکاری نمیتونن بکنن مگه gta iv رو یادتون نیست پر شد تو بازار.
اولا درست صحبت کن
بعدشم gta iv غیر قانونیه همین الانشم اما خوب تو بازار هست
من که نمیگم نیست میگم غیر قانونیه مثل خیلی از بازی های دیگه مثل cod 4
به جای دلیل آوردن برو تربیت یاد بگیر با بقیه چجوری صحبت کنی

a.z.p.z
بله گیم پلی بازی ظاهرا 4 ساعت هست فکر کنم (دقیق نمیدونم ) ولی از نسخه اول کوتاه تر هست
اما مشکلی نیست بجاش پر هیجان تر و زیبا تر ساخته شده و تنوع مراحل بیشتری هم داره و مهم همین هست ...
درضمن بازی توی ایران اتفاق نیوفتاده دوست من !!! ...
اینا هم مجوز بدن ندن مگه به حال ما فرقی میکنه ؟ بذار هر غلطی دوست دارن بکنن ..

در ضمن دوستان خواهشا بحث های حاشیه ای نکنید نظم تاپیک داره بهم میخوره و بیخودی همینجوری تعداد صفحات بالا میره ...
ممنون ...

kurosh08
هر کسی به این بازی کمتر از 10 امتیاز بده مساوی با بدترین فحش بی ناموسی دنیا!!!!
مگه میشه آدم به بهترین بازی دنیا کمتر از 10 امتیاز بده.
وای کی بازی بدستم میرسه. خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا

nima.soad
10-11-2009, 21:58
آقا کسی لینک دانلود نداره اینجا؟

milky way
10-11-2009, 21:59
بازی بدون شک عالیه ولی زمانش واقعاً ستمه در حد DLC بازی، آخه 4:30 که یه روزه همش، این همه آدم صبر کنه زور بزنه برای 4 ساعت!! من بازی نکردم میگم اگر همچی بازی در حد امتیاز 10 باشه من امتیاز 8.5 میدم به بازی.

251251
10-11-2009, 22:03
4 ساعت ؟ شوخی نکنید جون جدتون
کم کمش باید 6 ساعت باشه ):

kurosh08
10-11-2009, 22:06
اینجوری که شما داریناز زمان تموم کردن بازی میگین پس نسخه قبلی بازی 1.5 روز بود دیگه!!!!
پس اون نسخه هم آشغال بود؟؟؟
این بازی اگه 1 ساعت هم باشه بازم خیلی کیف میده.
در ضمن کسائی که با زمان بازی مشکل دارن، بهتره درجه سختی بازی رو تا آخرین حد بالا ببرن و 1 ماه بشینن بازی کنن.

ali_ranger22
10-11-2009, 22:09
متاسفانه اکتیویژن به Milk کردن CoD پرداخته البته قبلا هم اینکارو می کرد اما با این کارش (گیم پلی کوتاه ) نشون داد می خواد با کم کردن مدت بازی تعداد بازی های بیشتری بسازه
از اونجایی هم که میدونه همه دست و پا می شکنن برای بازی فکر نکنم از این کار دست برداره

MOHAMMAD2010
10-11-2009, 22:12
سایت p30 هم بازی رو برای فروش روی 3 تا DVD گذاشت

skhammari
10-11-2009, 22:16
اين عكسو ببينين :

نسخه 360 جزئياتش خيلي بيشتر از نسخه pc هست !!! جريان چيه ؟

kurosh08
10-11-2009, 22:18
بچه ها این بازی ای که توی سایت برای فروش گذاشتن، کسی می دونه ارجیناله یا نه؟!!!!!!!
منظورم از ارجینال اینه که مراحل نصب و پنجره نصبش ارجیناله؟ یعنی مثل بعضی از بازی هایی که میگیرن خودشون براش فایل نصب می سازن نیست که؟؟؟
من احتمال میدم که 3 تا DVD رو باید نصب کنیم تا فایل های Setup بازی روی هارد ریخته بشه و بعدش باید بازی رو از روی هارد وصل کنیم. اگه اینجوری باشه خیلی خوبه.

milky way
10-11-2009, 22:19
مقایسه گرافیک در سه نسخه، به وضوح نسخه PC گرافیک بهتری رو ارائه میده که تو عکس ها کاملاً مشخصه، نسخه PS3 و Xbox360 هم تقریباً مثل هم هستن.
این عکس ها چون خیلی بزرگه لینکش رو میزارم.

m2stech
10-11-2009, 22:24
اینجوری که خیلی بد شد، گیم پلی بازی 4 ساعت و برای مالتی پلیر dedicated server هم نداره :19:

skhammari
10-11-2009, 22:27
اینجوری که خیلی بد شد، گیم پلی بازی 4 ساعت و برای مالتی پلیر dedicated server هم نداره :19:

در عوض 4 ساعت single player اي كه بازي ميكني هيچوقت فراموش نميكني و برات خاطره ميشه .

Masoud King
قایسه گرافیک در سه نسخه، به وضوح نسخه PC گرافیک بهتری رو ارائه میده که تو عکس ها کاملاً مشخصه، نسخه PS3 و Xbox360 هم تقریباً مثل هم هستن.
ولی اگه عکسای لینک زیر رو ببینی مشخص میشه که اصلا نسخه PC به وضوح بهتر نیست!!

Benygh
سلام
دوستان نسخه ی Steam کرک داره ؟!

a.z.p.z
10-11-2009, 22:29
نسخه قبلی 7 ساعت گیم پلی داشت ...

HORROR
10-11-2009, 22:30
پس اگه اینقدر زمانش کمه سری بعدیش تو راهه انشا الاه

milky way
10-11-2009, 22:31
اين عكسو ببينين :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه 360 جزئياتش خيلي بيشتر از نسخه pc هست !!! جريان چيه ؟
:31: احتمالاً این عکس ها رو برعکس گذاشتن بالایی Xbox360 هست پائینی PC تو سایتشم خودش گفته PC کیفیتی بهتری داره نسیت به دو نسخه البته آلمانی هست با GoogleTranslator ترجمه کردم ولی عکس های PS3/PC درسته.

Yi Yi
10-11-2009, 22:37
مقایسه گرافیک در سه نسخه، به وضوح نسخه PC گرافیک بهتری رو ارائه میده که تو عکس ها کاملاً مشخصه، نسخه PS3 و Xbox360 هم تقریباً مثل هم هستن.

ولی اگه عکسای لینک زیر رو ببینی مشخص میشه که اصلا نسخه PC به وضوح بهتر نیست!!یک نکته ی مهم رو در نظر نگرفتید. نسخه ی PC یک فرق مهم با نسخه ی کنسول داره و اونم قابل تغییر بودن تنظیمات گرافیکیه.
در هیچ کدوم از این عکس ها مشخص نیست( یا ممکنه من ندیده باشم! ) که نسخه ی PC در چه تنظیماتی قرار داده شده. پس نمیشه یک حکم قطعی صادر کرد.

omidtb
10-11-2009, 22:52
کسی میتونه لینکای نسخه ای که سایت واسه فروش گذاشته رو به همراه کرک تو سایت قرار بده

yoosef_st
10-11-2009, 23:08
ظاهرا بعضی از دوستان با وجود این تبلیغ به این گندگی رو شاخ فروم ما رو کور فرض کردن!!!!!
نمونه هایی میارم:

سایت p30 هم بازی رو برای فروش روی 3 تا DVD گذاشت

فروشگاه سایت تو 3 تا دو وی دی عرضه اش کرده
5500
بچه ها به نظرتون الان سفارش بدم کی میرسه دستم (کرمانشاه ) ؟
این بازی رو که مثل پرو استریت سانسو ر نکرده باشن !! کسی خبر داره ؟؟

میگم این نسخه که فروشگاه سایت گذاشته واسه فروش، کامله؟
با کرک و همه چی؟
از کجا گیر آورد به این سرعت؟

من هم بچه رشتم
لطفا جواب بدین
سریع
مرسی

خب فروشگاه سایت هم گذاشت دیگه....

خیلی خوب میشد اگر دوستان حداقل به حرف همکاران عزیز هم مقداری احترام میگذاشتن.
انقدر اسپم نمیدادن برای رفع دل تنگیشون!

الان تو این چند صفحه ی آخر تنها چیزی که نمیبینم صحبت در مورد بازی هست اگر بازی رو ندارید بیهوده پست نزنید لطفا...
تاپیک همش شده کرک، بازی اومد یا نه، بخرم یا نه و ...

S A M S U N G
10-11-2009, 23:09
من دارم بازی میکنم .

محشره .

huti_421
10-11-2009, 23:12
سایت پی سی ورد هم برای فروش قرارش داد :)

miladddd
10-11-2009, 23:16
چه بهتر که بازی 4 ساعت بیشتر نیست
من همیشه دوست داشتم یه بازی کوتاه با بهترین کیفیت بازی کنم تا یه بازی تکراری طولانی مثل gta که هیچ وقت تمومی نداره!!!

در مورد گرافیک از امتیاز 9.5 ign به بازی میشه فهمید که همشون تقریبا در یه حدن

به نظر من ign خیلی رو حساب تر از سایتای دیگه نمره میده

miladddd
10-11-2009, 23:18
من دارم بازی میکنم .

محشره .

با pc بازی میکنی؟

حجم بازی چقدره؟ از کجا گرفتی؟

SIMON137
10-11-2009, 23:19
ظاهرا بعضی از دوستان با وجود این تبلیغ به این گندگی رو شاخ فروم ما رو کور فرض کردن!!!!!
منظور ؟ نقل قول می کنی که چی ؟ من سوال کردم دی وی دی سالم هست یا مشکل کرک داره یا ...
بعدش نحوه خوندن داره ، : الان فروشگاه پی سی گذاشته ( در این زمان که فروشگاه بازی رو گذاشته ، که به نظر زود میاد ) ....این الان سالم و بدون مشکله دیگه ؟ ( چون زود گذاشته به نظرم مشکل دار میاد )
شما محبت کن خودت اسپم نده ... به موقع اگر نیاز باشه تاپیک پاکسازی میشه ....

milky way
10-11-2009, 23:20
کسی میتونه لینکای نسخه ای که سایت واسه فروش گذاشته رو به همراه کرک تو سایت قرار بده
برای دانلود همین دو تا بخش بالاتر بخش دانلود بازی، اونجا دوستان زحمت کشیدن نسخه های مختلف رو گذاشتن.

یک نکته ی مهم رو در نظر نگرفتید. نسخه ی PC یک فرق مهم با نسخه ی کنسول داره و اونم قابل تغییر بودن تنظیمات گرافیکیه.
در هیچ کدوم از این عکس ها مشخص نیست( یا ممکنه من ندیده باشم! ) که نسخه ی PC در چه تنظیماتی قرار داده شده. پس نمیشه یک حکم قطعی صادر کرد.
بله اینم هست، ولی خوب باید با حداکثر قدرت PC مقایسه کرد دیگه چون قائدتاً کنسولها هم روی حداکثر قدرت بازی رو اجرا میکنن.

Yi Yi
10-11-2009, 23:29
مقایسه ی گرافیک MW2 نسخه ی PC در پایین ترین تنظیمات و بالاترین تنظیمات :

resident_evil
10-11-2009, 23:33
lol ! سر درِ فروم زده Call Of Duty 6 منتشر شد !

sepehr_x50
11-11-2009, 00:05
سلام.

میگم بازی با ویندورز 7 که مشکلی نداره؟!

--------

راستی اگر کسی کاوری از بازی پیدا کرد لطفا اینجا قرار بده، ممنون.

vendee
11-11-2009, 00:17
این بازی که همین سایت گذاشته اگه مشکل نداره و کامل هست سفارش بدیم!!!؟

mosolim
11-11-2009, 00:19
سلام
نه مشکلی با 7 نداره فکر کنم تو قسمت سیستم مورد نیاز ویندوز 7 رو هم زده بود. چون بازی بعد تاریخ رسمی ویندوز 7 منتشر شده.

ali6803
11-11-2009, 00:35
اینم از لینکهای دانلود برید حال کنید....

پسورد هم نمیخواد..........

dr.vampire
11-11-2009, 00:46
بالاخره بازی اومد ...:40: :40: :40:

.............
میبخشید اسپم زدم ولی میدونید نمیشه جلوی خودت رو بگیری و اسپم ندی !!!!!!!

mosolim
11-11-2009, 00:47
سایت آفلاین دانلود بازی رو استارت زده و الان داره دان میشه.

milky way
11-11-2009, 00:50
مقایسه ی گرافیک MW2 نسخه ی PC در پایین ترین تنظیمات و بالاترین تنظیمات :
چقدر فرقشه!

حداقل جزئیات:

حداکثر جزئیات با 4x AA

Mostafa NBA
11-11-2009, 00:51

مگه بازی مشکلی داشته؟

این کاربرای gamespot واقعا مشکل دارن.یا از لحاظ فکری مشکل دارن یا از لحاظ روحی.به pes 2010 هم یه همچین نمره ای رو دادن.حالم ازشون بهم میخوره:2::2:

اینا انگار یه چیزیشون میشه .خوده سایت امتیاز 9.4 داده بعد این کاربراش 6 .دلیلش چی هست؟

به نظر من دست به یکی کردن که نمره ی بازی رو بیارن پایین چون اگه دقت کنین الان آخرین نمراتی که به بازی دادن همه 1 هست.معلومه یک دستی تو کاره !

alizshah
11-11-2009, 00:57
به نظر من دست به یکی کردن که نمره ی بازی رو بیارن پایین چون اگه دقت کنین الان آخرین نمراتی که به بازی دادن همه 1 هست.معلومه یک دستی تو کاره !
کاربر ها میتونن با تغییر ای پی هی رای بدن
میخوای ببرم 9 به بالا ؟:31:

واسه بازی تو اخرین کیفیت یعنی اخرین گرافیگ بازی چقدر سیستم میخواد ؟
بدون اینکه یک مقدار lag بزنه

Yi Yi
11-11-2009, 01:16
واسه بازی تو اخرین کیفیت یعنی اخرین گرافیگ بازی چقدر سیستم میخواد ؟
بدون اینکه یک مقدار lag بزنه
یکم صبر کنید. به زودی مطمئنا چند تا بنچمارک و نقد از مقایسه ی کارت های گرافیک در این بازی منتشر میشه.
شاید احتمالا برای آخرین کیفیت ممکن در کیفیت HD حداقل یک کارت 9800 GT یا 4830 لازم باشه.

djmd
11-11-2009, 01:27

دوست من دستی در کار نیست علت عصبانی بودن PC بازها :
1- سرورهای محلی یا منطقه ای توسط خود افراد از بازی حذف شده و فقط سرورهای خود IW قابل دسترسی هستند ...
2- اصلا از قدرت PC استفاده نشده و یک Port مستقیم مسخره از کنسول هاست !
3- بعضی از حرکتهایی که وجود داشته مثل Lean از بین رفته !
4- کوتاه بودن single player بازی و راضی نبودن از قسمت چند نفره بازی !
و و وو
اینها گوشه ای از گلایه های بچه های Gamespot بود !

- واقعا متاسفم برای PC بازها که به خاطر کنسولیها نادیده گرفته می شن و بازیهای بسیار خوبی همچون COD به این روز می افتند ! (هر بازی PC که رفت رو کنسول به گند کشیده شد :27:)
البته اینها هم از بیانات دوستان در گیم اسپات بود .. و اکثر بازیکنان حرفه ای cod کاملا ازین نسخه ناراضی هستند چرا که اینطور که معلومه بازی در درجه اول برای کنسولها طراحی شده و باعث شده در نسخه PC مانورهای موس و کیبرد کمتر اهمیت پیدا کنه ! و چندین دلیل دیگه !!!
خوب منم یه جورایی حق رو به اینها می دم ... :46:

enaami61
11-11-2009, 01:59
سلام
دوستان آیا میشه این بازی رو با joystick هم بازی کرد؟ آخه نسخه های قبلی شو هر کاری کردم نتونستم با دسته بازی کنم، آخه چند روزه دستم درد میکنه با موس نمیتونم خوب کار کنم.

HORROR
11-11-2009, 03:11

شما مطمعنی بازی از کنسول پورت شده؟ آخه نسخه اولش اینطور نبود!

میشه بگی lean چیه و کاراییش چی هست؟

mr.xiii
11-11-2009, 03:15
یه بازی دوست داشتم اونم به گند کشیدن :41:

skhammari
11-11-2009, 03:19

lean خم شدن به چپ يا راست هست كه توي بيشتر بازي ها با كليدهاي Q و E انجام ميشه

amirpcp30
11-11-2009, 06:18
من الان دو روزه که زدم نسخه ی stream دان بشه می خواهم بدونم همون رو دان کنم بهتره یا لینک جدید دارید؟
کدوم بهتره؟
چه فرقی می کنه؟

omidtb
11-11-2009, 08:51
سایت آفلاین دانلود بازی رو استارت زده و الان داره دان میشه.

کدوم سایت آفلاین

djmd
11-11-2009, 09:09

این قضیه رو من نمی گم دوست عزیز ... دوستان در خارج از کشور این مسئله رو بیان می کنن ...
لین هم که دوستان توضیح دادن ...

امير موسر
11-11-2009, 09:20
از دوستان یکی لطفا بگه کدوم شرکتا بازی رو آوردن من میخوام بگیرم ! برای PC !
ممنون !

*IN*
11-11-2009, 09:50
الان توپخونه میشه بازیو گیر آورد؟

kkain-blood
11-11-2009, 10:06
حیف.... من عاشق این بازی بودم!

light
11-11-2009, 10:13
جايي بازي رو ارزون نميفروشن ؟

S A A M
11-11-2009, 10:24
حیف.... من عاشق این بازی بودم!
چرا واسه چی حیف؟ چرا بازدن حرف های بیهوده ارزش بازی را میارین پایین اصلا شما بازی کردین؟ که میگین حیف؟
کاربرای احمق گیم اسپات از ... سوزیشونه که اومدن به بازی نمره پایین دادن! برای اینکه بعضی از امکانات در بازی نیست برای مولتی پلیر و شبکه که فکر نمیکنم ما ایرانی ها به این چیزا اهمیت بدیم! هنوز خود گیم اسپات به بازی امتیاز نداده ولی مطمئنم بالاتر از 9 میگیره! الان بیشتر سایت ها و مجله ها بازی را نقد کردن و امتیاز های بسیار خوبی به بازی دادن! اصلا شما چیکار به امتیاز بازی دارین اگه واقعا طرفدار این سری هستین نباید این حرف را بزنید!

امتیازات سایت ها و مجلات به بازی تا به امروز:

امروز:
* MTV – No score
* Eurogamer.net – 9/10
* CVG – 9.4/10
* IGN UK – 9.4/10
* IGN US – 9.5/10
* Giant Bomb – 5/5
* Gamestrailers – 9.5/10
* Joystiq – No score
* 1UP – A
* Hardgame 2 – 9.5/10
* Kotaku – No score
* Gamer365.hu – 9/10
* StrategyInformer – 9.2/10
* Boomtown – 8/10
* Jeuxvideo.com – 18/20
* Gamekult – 8/10
* Jeuxvideo.fr – 5/5
* VideoGamesDaily – 9/10
* GameRadar – 10/10
* GamePro – 5/5
* OXM UK - 10/10
* Game Informer – 9.75/10
دیروز:
* 4players.de – 88%
* GamePro.de – 93%
* JustPushStart – 4.5/5
* GamesonSmash – 4.5/5
* Videogamezone – 91/100
* wearetheinternetz – No Score
* GamingBolt – 10/10
* XboxLife.dk – 10/10
* Eurogamer.de – 9/10

عزیزان تا وقتی خودتون بازی نکردین نیاین اینجا و نظر بدین لطفا!

toorajjj
11-11-2009, 11:17
اصلا از قدرت PC استفاده نشده و یک Port مستقیم مسخره از کنسول هاست ![quote=HORROR;4392024]2-

با این قسمت حرفتون موافق نیستم برید عکسهایی که از مقایسه گرافیک در کنسولهل و pc را که دوستمون چند صفحه قبل گذاشته یک نگاه بکنید کیفیت تصویرها روی کنسولهل مثل نقاشیه آدم یادو بازیهای سگا میاندازه!!!!!

High_War_Lord
11-11-2009, 11:51
منم دیروز بازیو ریختم
اصلا اون چیزی نیست که انتظار داشتم.
مولبی پلایر بازی هم که مسخره شده.(خودم بازی نکردم)
حد اکثر 9vs9 اونم با (Steam(lol .
خلاصه خواستن بگن pc واسه ما ارزش نداره.

بازم تاکید می کنم این بازی یکی از بهترین های امسال هست ولی اونی نیست که خیلیا انتظار داشتن.

___lord___
11-11-2009, 11:52
بچه ها ديروز به صورت لينك تو كلوپ و رو xboxبازي كرديم من به شخصه اون حالي كه با 5 ميكردم با اين نكردم نميدونم چرا:41:

اما چيزايي تو بازي اضافه شده كه جذابيت رو بيشتر ميكنه

مثلا شما هر چه قدر بهتر بازي كنيد بهتون درجه تعلق ميگيره و از سرباز صفر بودن خلاص ميشيد
و همچنين با بهتر بازي كردن شما سلاح هاي شما هم پيشرفته تر ميشه يعني هوش مصنوعي سلاح هاي جديد واستون آزاد ميكنه
همچنين با بتر بازي كردن شما امكاناتي از قبيل تعويض سريع خشاب و عكس العمل سريع تر و سرعت بهتر نسبت به بقيه بر خوردار ميشيد
(به قول دوستم ژنرال واقعي بودن اينجا مشخص ميشه :31:)

night lord
11-11-2009, 12:12
دوستان یه چنتایی screen shot بزارید ببینیم ارزش خرید داره؟

malkemid
11-11-2009, 12:20
دوستان یه چنتایی screen shot بزارید ببینیم ارزش خرید داره؟

بابا چرا نداره....2 تومن می خوای بخری دیگه!

DJ POLESTAR
11-11-2009, 12:31
بچه ها آخه قرار بود نسخه ی PC بازی تو سوم آذر بیاد, اما مثل اینکه زودتر اومده نه>؟؟؟
چیزی تو کاره؟ مشکلی اشکالی؟

ardavan_2008
11-11-2009, 12:32
شما که دارید از اون کاربرای گیم اسپات بیچاره انتقاد میکنید ،کاملا اونا بر اساس یه سری معیار مقایسه میکنند نه مثل ما ایرانی ها بگن:آره این بازی خیلی قشنگ همه منتظرشن پس باید بهش 10بدیم،اونا می یان با توجه به نسخه ی قبل بازی میسنجند ببینن چه چیزایی جدید ،جذاب و...شده و با توجه به اونا امتیاز میدن ...

___lord___
11-11-2009, 13:23
يه دوستي گفتن اين بازي ارزش خريدن داره بايد بگم اگه قيمتش 20 هزار تومن هم باشه بازم ارزش داره

بازي به طور وحشتناكي سينمايي ساخته شده و شما تو درگيريها خودتونو در صحنه ي نبرد احساس ميكنيد:8:

به هيچ وجه اين بازي رو از دست نديد
اين پيشنهاذ منه كه اين بازي رو هفته ي پيش در كنسول xbox360 به آخر رسوندم
موفق باشيد:11:

abolfazl_gallant
11-11-2009, 13:29
سلام
من بازی رو گرفتم دارم بازی میکنم تو بیست و سه . چار سالی که از خدا عمر گرفتم هیچ بازی مثل این ندیم هرکه از بازی بد بگه معلومه که تا حالا اصلا بازی نکرده خیالتون راحت که بازی از هر نظر فوق عالی هست :18:من به این بازی 1000000000 میدم:8::8:

High_War_Lord
11-11-2009, 13:39
اینم چند تا screenshot که خودم گرفتم

saeed.1388
11-11-2009, 13:44
اینم چند تا screenshot که خودم گرفتم

این عکسها مال نسخه PC بازی هست؟

High_War_Lord
11-11-2009, 13:59
بله ماله pc بید

skhammari
11-11-2009, 14:03
اين دستگاهه چيه رو دستش ؟

mohammad_s7201
11-11-2009, 14:04
دوستان من ميخوام اين بازي رو دانلود كنم. اين ورژن كامله؟؟

Call of Duty: Modern Warfare 2 Eng with Crack & 10% Recovery Record

DJ POLESTAR
11-11-2009, 14:19
بچه ها آخه قرار بود نسخه ی PC بازی تو سوم آذر بیاد, اما مثل اینکه زودتر اومده نه>؟؟؟
علتش چیه؟

کسی نیس بجوابه!؟

h_starboy
11-11-2009, 14:24
این بازی اصلش سه تا دی وی دیه ؟
پس میشه 4500 اگه از بیرون بخریم :31:

toorajjj
11-11-2009, 14:26
اقا رفتم مغازه طرف گفت کرک ندارند پس اگه اینجوریه این دوستان چجوری بازی کردند؟ bag چیزی نداره؟ چیکار کنیم بریم بگیریم ؟یا هنوز نمیشه اعتماد کرد چرا اونایی که بازی میکنند نمیآیند یک چیزی بگن؟

alizshah
11-11-2009, 14:27
واسه انلاین بازی خوب نیست
ولی یه ضعفی هم که داره اینه خیلی مراحل کوتاه هست
من اماده بودم 50 ساعت بازی کنمش : دی

miladddd
11-11-2009, 14:32
کسایی که نسخه pc رو بازی کردن لطفا امتیازشون به بازی رو باز ذکر دلیل بگن

SIMON137
11-11-2009, 14:35
High_War_Lord جان ، مشخصات سیستمت چی هست ؟

shahabprince
11-11-2009, 14:55
با این سیستم میتونم بازی رو با اخرین جزییات بازی کنم؟
main : ASUS p6t
CPU : core i7
GRAPHIC : ATI roaden hd 4870x2
ram:4gb ddr3

skhammari
11-11-2009, 14:57
با این سیستم میتونم بازی رو با اخرین جزییات بازی کنم؟
main : ASUS p6t
CPU : core i7
GRAPHIC : ATI roaden hd 4870x2
ram:4gb ddr3

با اين سيستم ميتوني بخوري cod رو .:31:

اقا رفتم مغازه طرف گفت کرک ندارند پس اگه اینجوریه این دوستان چجوری بازی کردند؟ bag چیزی نداره؟ چیکار کنیم بریم بگیریم ؟یا هنوز نمیشه اعتماد کرد چرا اونایی که بازی میکنند نمیآیند یک چیزی بگن؟

ميتوني بگيري ( اگه كامله ) و از كركي كه دوستان تو چند صفحه قبل گذاشتن استفاده كني.

Yi Yi
11-11-2009, 15:02
High_War_Lord جان ، مشخصات سیستمت چی هست ؟ با توجه به امضاش احتمالا :
CPU : Q8200
VGA : 9800 GTX+

masoud93
11-11-2009, 15:06
می خواستم بدونم کرک ملتی پلیر بازی خرابه یا سینگل پلیر یا هردو.

Hunter lord
11-11-2009, 15:07
سلام امتیاز من به این بازی 8

بخاطر کوتاهی بازی . گرافیک متوسط و گیم پلی محدود

من که حال نکردم . توی 3 ساعت تمام شد .

enaami61
11-11-2009, 15:08
آقا این بازی رو با دسته نمیشه بازی کرد؟
چرا کسی جواب نمیده؟!

skhammari
11-11-2009, 15:09
می خواستم بدونم کرک ملتی پلیر بازی خرابه یا سینگل پلیر یا هردو.

كرك single سالمه ،دوستان دارن باش بازي ميكنن ، براي multi هم بايد بازي رو اورجينال بگيري

skhammari
11-11-2009, 15:11
سلام امتیاز من به این بازی 8

بخاطر کوتاهی بازی . گرافیک متوسط و گیم پلی محدود

من که حال نکردم . توی 3 ساعت تمام شد .

شما نسخه 360 رو تموم كرديد يا pc رو ؟

S!LENCE
11-11-2009, 15:11
سلام
همین الآن از اصفهان خریدم و داره نصب میشه
این جور که دوستان می گن تا شب تموم میشه. حیف که کوتاهه ولی خب کال آوه دیگه. هر چند در حد امتیاز دادن نیستم اما شب میام یه چیزایی می نویسم.
موفق باشید

skhammari
11-11-2009, 15:14
دوستان كسي از مشهد بازي رو گرفته ؟ ( نسخه pc )

Bahman No1
11-11-2009, 15:21
دوستاني كه كارت --- دارن ... گروه آفلاين دي وي بي امروز ساعت 4 اين بازي رو روي فركانس 11354 دانلود ميكنه ... البته لينكها كد شده هستن

احتمالا" ظرف امروز و فردا گروههاي ديگه هم دانلود ميكنن...

Benygh
11-11-2009, 15:27
سلام
کسی از دوستان میتونه کرکی رو که کار میکنه بذاره و به من لینک پست رو بده ؟! اخه خیلی سریع صفحات میره جلو ...

toorajjj
11-11-2009, 15:29
سلام
همین الآن از اصفهان خریدم و داره نصب میشه
این جور که دوستان می گن تا شب تموم میشه. حیف که کوتاهه ولی خب کال آوه دیگه. هر چند در حد امتیاز دادن نیستم اما شب میام یه چیزایی می نویسم.
موفق باشید
چنتا دی وی دی هست چند گرفتی ؟ کرک داره ؟

mafr07
11-11-2009, 15:31
کسی نیس بجوابه!؟

نه دوست عزیز . اشتباه میکنید
از همون اول هم قرار بود این بازی 10 نوامبر منتشر بشه:5:

a.z.p.z
11-11-2009, 15:34
دوستان میشه بگید الان کدوم کرک رو بگیرم ؟ الان کسی که اینجا بازی کرده از چه کرکی استفاده کرده بدون مشکل ؟
یکی جواب بده اعصابم خورد شده ...

SIMON137
11-11-2009, 15:38
مثل همیشه بی نقص و زیبا ... در جریان بازی هستید ...
یک اسکرین شات که گرفتم ، برنامه دم دستم نبود بیشتر بگیرم

جالب این هست که دیگه نمی تونید ، ملت رو به گلوله ببندید یعنی باید با دقت جلو برید ممکنه مردم عادی تو خیابون باشن ...
تو این نمایشگاه رسانه دیجیتال و ... یارو یه بازی آورده بود مثل cod بعد میگفت با وسایل نظامی آشنا میشن و با محیط جنگ آشنا میشن ... بعد میان از این طرف مثلا بازی هایی مثل cod ممنوع می کنن ...

Yi Yi
11-11-2009, 15:45
امتیازهای کاربران به نسخه ی PC :

IGN user rating: 2.1 / 10
Gamespot user rating: 5.0 / 10
Amazon user rating: 1.5 / 5 Stars

علتش رو هم آقای djmd در چند صفحه ی قبل توضیح داد.

luciferwings
11-11-2009, 15:48
کی گفته زمان این بازی کوتاهه....؟؟؟
بابا خیلی خوفه ..
من از ساعت 1 که گرفتم اومدم خونه و نصبش کردم ..... تا حالا 2 مرحلش رو بیشتر نرفتم..
خیلی سخته و در عین حال خیلی با حاله..
ای ول..
ولی فکر نکنم کمتر از 10 ساعت بشه تمومش کرد.. البته با درجه سختیه متوسط..آسونشم نمیشه تو 4 ساعت که شما میگید رفت..
راستی بچه ها 3 مرحله چند بخشیه ؟؟؟
درسته..
من فعلآ از اولیش شروع کردم که خودش 5 یا 6 بخش بود که هر کدومش بازم چند مرحله داشت..
در ضمن.. راست میگن یه سری از این بازی 4 دی وی دی هست ؟؟
من 3 تا بود !!!!

mosolim
11-11-2009, 15:55
دوستاني كه كارت --- دارن ... گروه آفلاين دي وي بي امروز ساعت 4 اين بازي رو روي فركانس 11354 دانلود ميكنه ... البته لينكها كد شده هستن

احتمالا" ظرف امروز و فردا گروههاي ديگه هم دانلود ميكنن...
سلام
دیشب دلتا روی 10928 حدود 8.5 گیگش رو گرفت باقی پارتها رو هم امروز دان میکنه. البته اونم فایلهاش کد شدس.

mosolim
11-11-2009, 15:58
در ضمن.. راست میگن یه سری از این بازی 4 دی وی دی هست ؟؟
من 3 تا بود !!!!

سلام
بازی در کل 3 دی وی دی بیشتر نیست که حجم کلی بازی یه چیزی حدود 11.5 گیگه. نسخه های 4 دی وی دی اگه اومده باید قلابی باشه و حتما برا همین بوی استیم کلاه برداره.

shahabprince
11-11-2009, 15:59
اگه کسی از p30world بازی رو خریده کرکش رو اپ کنه که ما هم از این کرک سالم استفاده کنیم.
خیلی ممنون.

milky way
11-11-2009, 16:01
اگه کسی از p30world بازی رو خریده کرکش رو اپ کنه که ما هم از این کرک سالم استفاده کنیم.
خیلی ممنون.

کرک روی اینترنت ریخته، به تاپیک دانلود بازی برید.

shahabprince
11-11-2009, 16:02
سلام
بازی در کل 3 دی وی دی بیشتر نیست که حجم کلی بازی یه چیزی حدود 11.5 گیگه. نسخه های 4 دی وی دی اگه اومده باید قلابی باشه و حتما برا همین بوی استیم کلاه برداره.

اره 100% نسخه ی 4 دی وی دی برای این بوی استیم هست که من خیلی کفری شدم از دستشون.مگه resident evil 5 یادتون نیست.اگه نسخه ی 4 دی وی دی دیدید اصلا نخرید.

MaSoUd555
11-11-2009, 16:05
اههههههههههههههههههه

یکی لینک دانلود کرک سالم بزاره همینجا دیگه(الکی لینک نزارید هر کی امتحان کرده بزاره خواهشا!!!)

shahabprince
11-11-2009, 16:06
کرک روی اینترنت ریخته، به تاپیک دانلود بازی برید.

اگه لطف بکنی یه لیتک دانلود کرک سالم بذاری ممنونت میشم اخه من حوصله ی چرخ زدن تو اینترنت رو ندارم.

milky way
11-11-2009, 16:11
اگه لطف بکنی یه لیتک دانلود کرک سالم بذاری ممنونت میشم اخه من حوصله ی چرخ زدن تو اینترنت رو ندارم.

SIMON137
11-11-2009, 16:14
شاتی دیگر :

Hunter lord
11-11-2009, 16:18
شما نسخه 360 رو تموم كرديد يا pc رو ؟

نسخه ی PC را تمام کردم

djmd
11-11-2009, 16:29
چرا واسه چی حیف؟ چرا بازدن حرف های بیهوده ارزش بازی را میارین پایین اصلا شما بازی کردین؟ که میگین حیف؟
کاربرای احمق گیم اسپات از ... سوزیشونه که اومدن به بازی نمره پایین دادن! برای اینکه بعضی از امکانات در بازی نیست برای مولتی پلیر و شبکه که فکر نمیکنم ما ایرانی ها به این چیزا اهمیت بدیم! هنوز خود گیم اسپات به بازی امتیاز نداده ولی مطمئنم بالاتر از 9 میگیره! الان بیشتر سایت ها و مجله ها بازی را نقد کردن و امتیاز های بسیار خوبی به بازی دادن! اصلا شما چیکار به امتیاز بازی دارین اگه واقعا طرفدار این سری هستین نباید این حرف را بزنید!

عزیزان تا وقتی خودتون بازی نکردین نیاین اینجا و نظر بدین لطفا!

با تایید بخشی از سخنان دوست عزیزم سم ... بچه های P30 سعی کنین خودتون واسه بازی نظر بدین و ببینیم بچه های ایرانی نظرشون چیه ...
ولی ازونجایی که تو خارج Multiplayer بازی بسیار بیشتر گل کرد واسه همین اونجا واسشون خیلی مهم بود که بشه خیلی ساده سرور ایجاد کرد و باهم بازی کنن ... در هر صورت به نظر من اگر هنوز هم بازی رو تهیه نکردید, و یا کردید و بازی نکردید حتما بازی رو با آخرین درجه سختی شروع کنید که حداقل مدت زمان بیشتری وقتتون رو پر کنه !
البته مشکل دیگه دوستان اینه که ظاهرا خیلی بیکار هستن و میشینن زود بازی رو تمام می کنن و می گن چه زود تموم شد !
خوب عزیز من روزی آدم یه لول رد کنه یا فوقش 1 ساعت با حوصله بازی کنه خیلی بهتره تا اینکه آدم یه شاهکارو تو یه روز تموم کنه و بشینه بگه حیف چه زود تموم شد ! با این وضعیتی که آنلاین بازی هم فقط اریجینال هست پس بیشتر به سینگل پلیر بازی اهمیت بدید !

luciferwings
11-11-2009, 16:36
آقا فهمیدین من اون موقع تا حالا چیکار میکردم.. ؟؟!!!! =((
خودم خندم میگیره..
داشتم special ops بازی میکردم...!!!!! واسه همین تعجب کردم که شما میگفتین تو 4 ساعت تموم کردید...
special ops خیلی خفنه... ارزش این بازی به همین قسمته..
قسمن camping رو هم تازه رفتم.. خوبه ولی زود تموم میشه معلومه..
من وقتی نصب کردم دیگه نفهمیدم چیکار میکنم.. رفتم 3 مرحله کامل از special ops رو تموم کردم.. مغزم داشت آب پز میشد...
بعد از بازی خارج شدم اومدم تازه فهمیدم جریان از چه قراره.....
ولی چون اون قسمت رو واسه شروع رفته بودم قسمت camping خیلی خیلی مسخره به نظر میومد.. ( منظور اینکه راحت بود )
پیشنهاد میکنم اون رو هم یه سر بزنید..
مخصوصآ قسمتی که باید از تو جنگل برفی رد بشین.. یا قسمتی که باید از رو پشت بوم تو محوطه کارگاهی شونصد تا رو بزنید.. تک و تنها..!!!!
خیلی حال داد..
ای ول..

nima.soad
11-11-2009, 17:01
آقا حالا این بوی استیم مگه چشه؟
من خودم FIFA 10 و Wolfenstein رو گرفتم بعد دیدم بوی استیمه ولی تا الان هم بدون مشکل داره اجرا میشه ولف رو تموم کردم فیفا هم که مشکلی نداره
ممنون میشم بگین چرا اینقدر بهش حساسین

luciferwings
11-11-2009, 17:24
حالا دیگه بیشتر اعصابم خورده....
چرا باید ما بریم تو فرودگاه و اون همه آدم بی دفاع و بی گناه رو بکشیم >>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالم داره به هم میخوره.. این قسمت چه معنی میده تو این بازی..
یعنی باید احساس کنیم جون آدمهای بیگناه و بی دفاع اینقدر بی ارزشه....
واقعآ که خیلی بی شعورن با این بازی ساختنشون.. ( فقط همین قسمت رو میگم.. )
نه به اونجائی که اگه به مردم عادی شلیک کنی خطا حساب میشه.. نه به این کشتار خوف.. من که گرخیدم.. لامذهب اینقدر هم واقعی به نظر میاد که...
فکر کن داری با z-5500 میشنوی ... گرافیکت هم رو آخرین رزلوشن ممکن... .. صدای جیغ و فریاد.. آدمهای زخمی که روی زمین دارن میخزن و تو دوستات که تیر خلاص میزنن...
و خودت هم این وسط دلت نمیخواد بزنی.. اونوقت از لابلای جمعیت یه نفر بهت شلیک میکنه .. تو هم مجبور میشی همه رو به گلوله ببندی..
حدود 5 دقیقه این صحنه ها ادامه داره.. که اعصابم داغون کرده..

اما یه شیطونی هم بکنم... ( اون قسمتی که گاردی ها با سپر میان طرفت ....من یه دق و دل حسابی در آوردم..یاد یه روزهایی افتادم که .......!!! )

بماند.. اما به نظرم این بازی با این بخش خیلی زیر سئوال میره..
کشتن افراد بی گناه و بی دفاع هیچ توجیهی نداره..

mirtalasan
11-11-2009, 17:41
آقا میشه حالابازی رو تو قسمت لن بازی کرد یا اونم نمیشههههههههه؟
اگر هم میشه چند نفری باید بازی کرد؟

alizshah
11-11-2009, 17:45
شاتی دیگر :

رو resolution چند بازی رو اجرا میکنی؟

امير موسر
11-11-2009, 17:46
در یک کلام میشه گفت مثل نسخه اولش عالیه !

a.z.p.z
11-11-2009, 17:54
simon 137 عزیز شما که این بازی رو دارید میشه بگید از چه کرکی استفاده کردید ؟.. ممنون ...

S A A M
11-11-2009, 17:56
simon 137 عزیز شما که این بازی رو دارید میشه بگید از چه کرکی استفاده کردید ؟.. ممنون ...
بهترین کرک برای این بازی مال گروه RAZOR1911 هست که از تاپیک زیر قابل دانلود هست!:

a.z.p.z
11-11-2009, 17:57
با تایید بخشی از سخنان دوست عزیزم سم ... بچه های P30 سعی کنین خودتون واسه بازی نظر بدین و ببینیم بچه های ایرانی نظرشون چیه ...
ولی ازونجایی که تو خارج Multiplayer بازی بسیار بیشتر گل کرد واسه همین اونجا واسشون خیلی مهم بود که بشه خیلی ساده سرور ایجاد کرد و باهم بازی کنن ... در هر صورت به نظر من اگر هنوز هم بازی رو تهیه نکردید, و یا کردید و بازی نکردید حتما بازی رو با آخرین درجه سختی شروع کنید که حداقل مدت زمان بیشتری وقتتون رو پر کنه !
البته مشکل دیگه دوستان اینه که ظاهرا خیلی بیکار هستن و میشینن زود بازی رو تمام می کنن و می گن چه زود تموم شد !
خوب عزیز من روزی آدم یه لول رد کنه یا فوقش 1 ساعت با حوصله بازی کنه خیلی بهتره تا اینکه آدم یه شاهکارو تو یه روز تموم کنه و بشینه بگه حیف چه زود تموم شد ! با این وضعیتی که آنلاین بازی هم فقط اریجینال هست پس بیشتر به سینگل پلیر بازی اهمیت بدید !

اتفاقا حالش به این هست که یه دم بشینی بازی رو تموم کنی بعدا بری مراحل رو واسه خودت حال کنی تفریحی ...
دوست من 4شنبه هفته پیش تو 360 بازی رو 5 ساعته تموم کرد رفت پی کارش:31:
.........
بله اونجاش که میری تو فرودگاه مسکو و همه مردم رو می کشی به من حال داد ... خوب عزیزم تروریست هستی اون قسمتش دیگه البته نترس وقتی میخوای بری سوار امبولانس بشی خیلی حال کردم یارو ژنرال یه تیر خالی میکنه تو مغزت و صفحه تار میشه دستت تکون میخوره داری جون میدی و بعد به هلاکت میری :دی