مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Modern Warfare 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
REZAt1980
17-12-2009, 01:04
رفقا اگه کسی زبانش فوله به ما بگه که توی این بازی از کاماروف و گروهش ( که در شماره ی قبلی کمک کاپیتان پرایس و تیمش میکرد) خبری هست؟ چیزی گفته میشه؟
sam_sali
17-12-2009, 03:07
نه گفته نمیشه ولی از شواهد معلومه که روسا به پرایس خیانت کردن (مرحله زندان Gulag ).ولی Nikolai که تو Modern Warfare 1 کمک میکرد،اینجا هم کمک میکنه.
شما مشخصات کامل سیستم مخصوصا سی پی یو و رمت رو چیه؟؟
CPU: Intel Q6600
+VGA: Zotac 9800GTX
Ram: 2gig OCZ
shuahin_kh
17-12-2009, 09:49
منم مشكل هنگ تو رو داشنم. ولي يه كار جالب كردم درست شد. شايد براي تو هم درست شه.
من resolution 800*600 استفاده ميكردم و هنگ ميكرد. از موقعي كه روي 1024 گذاشتم درست شد:18:. حالا تو روي هر resolution كه هستي ، اون رو ببر بالا يا اگر روي بالاترين resolution گذاشتي ، آدامس جويدن براي اعصاب و فك خوبه.
البته اين كار براي من كار كرد شايد براي بقيه اين موضوع اصلا درست نباشه
sir payman
17-12-2009, 12:11
مطمئن شو که sync و انتی الاسینگت خاموش باشه
مطمئن شو که sync و انتی الاسینگت خاموش باشه
خب اینا که غیر فعال باشه که بازی مثل کارتون میشه. خشک و گوشه دار !
یعنی مشکل از ایناس؟
shuahin_kh
17-12-2009, 12:20
من فكر نكنم مشكل از sync و AA باشه. چون من رو high quality بازي كردم و سيستمم نصف تو هستش. فقط از لحاظ ram وجه تشابه داريم.
من فكر نكنم مشكل از sync و AA باشه. چون من رو high quality بازي كردم و سيستمم نصف تو هستش. فقط از لحاظ ram وجه تشابه داريم.
خب من با 4 گیگ رم هم امتحان کردم مشکل حل نشد !
سیستمت که خوبه... توی بازی که هستی task manager رو بزار بالا بمونه بعد از بازی بیا بیرون ببین موقعی که داری بازی می کنی آیا از تموم هسته های سی پی یوت داره به یه میزان استفاده میشه یا نه مثلا یکی رفته تا ته بقیه بیکارند؟؟
اگه اینجوریه ممکنه با به روز کردن DX سیستم درست شه(مخصوصا DX توی DVD خود بازی)و گرنه ایندفعه ممکنه مشکل از درایور گرافیکت باشه بهت پیشنهاد میکنم به روزش کنی ببینی درست میشه یا نه....
sohrabe5
17-12-2009, 15:41
رفقا اگه کسی زبانش فوله به ما بگه که توی این بازی از کاماروف و گروهش ( که در شماره ی قبلی کمک کاپیتان پرایس و تیمش میکرد) خبری هست؟ چیزی گفته میشه؟
راستی اون ماکاروف 1 همین ماکاروفی نیست که تو این دو هم هست من قیافش رو یادم نمیاد
sir payman
17-12-2009, 16:06
نه بابا کلی فرقشونه
HoJJaT_07
17-12-2009, 17:25
General Shepherd تهش چرا خیانت میکنه ؟ هم Ghost رو میکشه هم Roach رو . McTavish هم که میخواست بکشه با کاپیتان پرایس .... دلیلش چی بود من دقت نکردم به مکالمه سه قسمت آخر
اون جریان فضا نوردم نفهمیدم . وسط جنگ واشنگتن یهو میره یه Act دیگه که ماله Task Force 141 هست . خب پس اون مرحله اسنایپ کردن دشمن توی روسیه با کاپیتان پرایس همزمان با مرحله حمله واشنگتن بوده ؟ آخه بعد اون مرحله اسنایپ یادمه یه فضانور میاد بعدش دوباره میره Rameirez بازی میکنیم ...
---------
بابا همون ماکاروف هست دیگه بعد کشتن زاخائف میره تروریسم میشه
صفحه اولو بخون +
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تهش خیانت نمیکنه وسطاش خیانت میکنه
مرحله ی جنگ با روس خیلی قشنگ بود:دی
همه میریختن سر هم
گیم پلی بازی هم که با اون حالت حرفه ای خودش
واییی خدایی خیلی چیز ردیفی بود
HoJJaT_07
17-12-2009, 18:45
به غیر از تهش که میکشتت دیگه کجاش خیانت میکنه من دقت نکردم
don mohsen
17-12-2009, 19:20
فكر كنم مي خواسته خدش با مكراف بجننگه و پيروز بشه يا شايد هم نه...
بر و بکس مشکل حل شد.
رفتم یه ویندوز سرویس پک 2 نصب کردم فقط واسه بازی.
شنیدم میگن سرویس پک 3 به درد گیم نمیخوره.
البته خودمم تا حدودی متوجه این قضیه شدم. چون از وقتی که واسه GTA IV سرویس پک 3 نصب کردم بازی های دیگه یه خورده افت فریم داشتن.
در کل بسی دارم با بازی حال میکنم.:40:
sohrabe5
18-12-2009, 00:32
تا اونجایی که من از مکالمات makarov با price فهمیدم shpherd برا این خیانت کرد که خودش رو قهرمان و پیروز جنگ نشون بده
REZAt1980
18-12-2009, 02:46
بابا همون ماکاروف هست دیگه بعد کشتن زاخائف میره تروریسم میشه
نه عزیز من. اونی که تو شماره ی یک بود کاماروف بود نه ماکاروف.
اینی که تو شماره ی دو هست، ماکاروفه ، نه کاماروف.
اون کاماروف اصلا موهاش بور بود و کلی از این ماکاروف پیر تر بود.
و سوال من باز هم پابرجاست:
اگر که به حساب این که گروه کاماروف کاپیتان پرایس رو توی زندان گالوگ انداختن، خیانت کردن ، پس چرا سوآپ مک تویش رو زندانی نکردن؟ چون انتهای شماره ی یک مک تویش هم روس ها بردن تو هلی کوپترشون؟؟!!!!
شاید کشته بودنش و یکی جاش اوورده بودن که از خودشونه؟؟؟
خوشبختانه یا متاسفانه تمومش کردم.:19:
فقط میشه گفت شاهکار بود.:40:
babak-online
18-12-2009, 12:25
سلام
من بازي رو ديروز تموم كردم. عالي بود. حيف كه زود تموم شد.
joe_satriani
18-12-2009, 13:02
واقعا بازي بي نظيري بود اما بعضي از مراحلش بس آدم ميكشي خسته كننده ميشه!!!
M A X I M U M
18-12-2009, 13:47
خب تو نكشي اون مي كشه
در ضمن به نظر كيفش به همينه :دي
به جز اون مرحله كه تو فرودگاه مردمو قتل عام مي كنيم
به جز اون مرحله كه تو فرودگاه مردمو قتل عام مي كنيم
اتفاقا من خیلی با این مرحله حال کردم! خیلی حال داد ! به نظر من سازندگان با ساخت این مرحله میخواستن یه چیزی به دنیای گیم بگن!
don mohsen
18-12-2009, 17:02
نه عزیز من. اونی که تو شماره ی یک بود کاماروف بود نه ماکاروف.
اینی که تو شماره ی دو هست، ماکاروفه ، نه کاماروف.
اون کاماروف اصلا موهاش بور بود و کلی از این ماکاروف پیر تر بود.
و سوال من باز هم پابرجاست:
اگر که به حساب این که گروه کاماروف کاپیتان پرایس رو توی زندان گالوگ انداختن، خیانت کردن ، پس چرا سوآپ مک تویش رو زندانی نکردن؟ چون انتهای شماره ی یک مک تویش هم روس ها بردن تو هلی کوپترشون؟؟!!!!
كاماروف؟!
نه بابا زاكايف
ايمران زاكايف!
اتفاقا من خیلی با این مرحله حال کردم! خیلی حال داد ! به نظر من سازندگان با ساخت این مرحله میخواستن یه چیزی به دنیای گیم بگن!
من از این مرحله حالم گرفت
باور کنید دچار عذاب وجدان میشدم
یه سوال هم دارم
کامارو زنده موند دیگه آره؟
یعنی گذاشتن بمونه واسه شماره بعدی؟
REZAt1980
19-12-2009, 00:47
كاماروف؟!
نه بابا زاكايف
ايمران زاكايف!
چرا شما توجه نمیکنید من کدوم رو میگم؟
باباجان زاخائف که دشمن پرایس بود. نوشتم که اون بالا گروهی که به پرایس و گروهش کمک میکرد.
mostafa_gm
19-12-2009, 08:03
بازی خوبیه ها، فقط این و کشتار و قتل عامش یه کم غیر عادی و غیر قابل باوره. بابا آخه این همه آدم از کجا میان؟!
joe_satriani
19-12-2009, 10:44
آره دقیقا منم با اون مرحله حال کردم، کشتن سربازاش اما خسته کننده بود واسم. مخصوصا اون مراحلی که در جزایر برزیل میرن و سربازا رو میکشن!!!!
shuahin_kh
19-12-2009, 10:47
بازی خوبیه ها، فقط این و کشتار و قتل عامش یه کم غیر عادی و غیر قابل باوره. بابا آخه این همه آدم از کجا میان؟!
خونشون:31:
ولي جدي آدماشون زياد بودن.
من از این مرحله حالم گرفت
باور کنید دچار عذاب وجدان میشدم
یه سوال هم دارم
کامارو زنده موند دیگه آره؟
یعنی گذاشتن بمونه واسه شماره بعدی؟
کامارو نه! ماکاروو اینم اسم لاتین Makerov
بله زنده موندن به شکر خدا به احتمال زیاد رفت واسه Modern Warfare 3
resident_evil
19-12-2009, 15:04
اينم يه شاهكار ديگه از قسمت آنلاين اين بازي ! پر از noob و noob بازي ! مسخره ترين آنلايني كه ديدم !
Big-Boss
19-12-2009, 15:41
اينم يه شاهكار ديگه از قسمت آنلاين اين بازي ! پر از noob و noob بازي ! مسخره ترين آنلايني كه ديدم !
اره میگن سرورش هک شده
اقا اون ghost که general sheref کشتش چیکاره بود خیلی ادم خوبی بود با ماسک خفنش:31::31:
این شخصیت Ghost شدیدا منو یاد مرحوم Gas مینداخت
دوبلورهاشون یکی بودن
بازی رو امروز تموم کردم بسی حال داد!
تا یه چند وقتی مطمئن مزش زیر زبونه : دی
بازی نکنیم تا چند روزی مزش نپره!
فقط یه سوال
(دوستانی که بازی رو نرفتن تا آخر نخونن لطفا)
آخر بازی همونجاست که شفرد رو با چاقو میکشم؟
این یه مقداری انگار سریع تموم شد!
چون اینرو فکر کنم 4_5 ساعت بیشتر بازی نکردم خیلی سریع تموم شد.
یا ما حرفه ای شدیم :d ؟
این اسپشال ها بدردی هم میخورن؟
ولی خیلی کیف داد بازیش یعنی هر چی که فکر کنید تو جنگ اتفاق میفته اینجا هم اتفاق افتاد دقیقا ادم فکر میکنه خودش تو جنگه!
sohrabe5
19-12-2009, 20:28
اقا اون ghost که general sheref کشتش چیکاره بود خیلی ادم خوبی بود با ماسک خفنش:31::31:
اره خداییش ghost اگه اون ماسکرو نداشت از کشتنش ناراحت نمیشدم gaz کشتن من اثلان ناراحت نشدم با اون تیپ خز:31:
محتوای مخفی
بله همون جاست
MAHDIAGENT47
19-12-2009, 23:45
آقايون به نظر شما با حال ترين شخصيت اين بازي كي بود ؟
نظر خودم مك تاويش :31:
resident_evil
20-12-2009, 00:02
اره میگن سرورش هک شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه هم بود 3584 تا Killstreak داشت ، به نظرت امكان داره ؟!
mahyarSAMSUNG
20-12-2009, 02:41
اگه میشه یه راه حل به من بگید که بتونم در حالت VETERAN اون مرحله ای که باید 5 WAVE زنده بمونم رو رد کنم . خیلی زور زدم تا وسط ویو 3 رفتم . که باید 1 هلیکوپتر و 30 تا آدم میکشتم . لامصب این تیربار های اتوماتیک سریع از بین میرن .
joe_satriani
20-12-2009, 11:24
منم مک تاویش. خیلی هیجانی بود :31:
shuahin_kh
20-12-2009, 11:45
شخصيت جاي خودش. شخصيت پردازي همشون عالي بودش.
ولي اسلحه ها هم خوب بودند. مخصوصا DESERT EAGLE چه حالي ميداد.
چه گیری دادین به شخصیتها؟
به نظر من خیلی جالب نیست که اینقدر شیفته یک شخصیت مجازی بشیم.
havas_1980
20-12-2009, 13:37
اگه میشه یه راه حل به من بگید که بتونم در حالت VETERAN اون مرحله ای که باید 5 WAVE زنده بمونم رو رد کنم . خیلی زور زدم تا وسط ویو 3 رفتم . که باید 1 هلیکوپتر و 30 تا آدم میکشتم . لامصب این تیربار های اتوماتیک سریع از بین میرن .
واسه رد شدن این ماموریت موارد زیر رو توصیه میکنم:
- اسلحه اولتون رو با M14 EBR Thermal تعویض کنین. بهترین اسلحه دور برد برای اینجاست. اون یکی هم که برای موارد نزدیکه.
- مینها و مسلسل خودکار رو بردارین و به رستوران سمت چپ برین. از بابت Predator Drone دیگه مشکلی نخواهین داشت.
- مسلسل خودکار رو در رستوران سمت چپ, پشت پیش خوان و رو به ورودی اصلی مستقرش کنین.
- مسلسل خودکار دیگه داخل رستوران رو هم پشت پیش خوان مستقر کنین طوریه که متمایل به سمت راست باشه. اینطوری دشمنانی که از طرف پمپ بنزین وارد میشن رو هدف میگیره.
- ورودی عقب رستوران رو مین گذاری کنین. در صورتی که مین ها نابود شدن دوباره همون قسمت ها رو مین گذاری کنین.
- خودتون هم به پشت پیش خوان برین.
- در صورتی که مسلسلی نابود شد و فقط هلی کوپتری مونده بود به سمت دو رستوران دیگر برین و مسلسلی که اونجا هست رو برداشته و برگردین و مسلسل رو کنار مسلسل خراب شده قرار بدین.
- موقع زدن هلی کوپتر هم سمت چپش رو هدف بگیرین. (چون خطای شلیک وجود داره)
خود من هم با این استراتژی این قسمت رو تموم کردم.
sir payman
20-12-2009, 13:51
تیربارهارو همونطور که havas_1980 گفت بذار
خودتم برو پشت پیشخون بخواب و همه دشمناتو همونجوری که دارن میان پشت پیشخون بکش, خیلی خنگن همشون از یه مسیر میان پشت پیشخون به هر کدومم 2 تا تیر بزن میمیرن.همه ادمها رو که کشتی حالا برو سراغ هلیکوپتر , بشین و از توی خود رستوران بهشون شلیک کن یه خشاب ak47 براشون کافیه.
برای تانکها هم لازم نیست حتما تو بزنیشون , وقتی داره بهت نزدیک میشه برو تا نزدیکهای در خروجی و همین که بهت پیغام داد که Predator Drone تورو دیده برگرد تو و بیرون رفتنتو طوری تنظیم کن که وقتی موشکهاشون به زمین میرسه تانکه هم اونجاها باشه و اینجوری راحت میتونی تانکهاشو بزنی البته بیشتر شبیه به نفربرن نه تانک
Big-Boss
20-12-2009, 15:44
از کلید 4 استفاده کردی؟ (راکت از هوا )
دیگه این همه دردسر نداره :21: (بجز wave آخر که دیسیبل میشه)
من روی vatern تموم کردم با همین کار
------------------------------------------------------------
واسه رد شدن این ماموریت موارد زیر رو توصیه میکنم:
- اسلحه اولتون رو با M14 EBR Thermal تعویض کنین. بهترین اسلحه دور برد برای اینجاست. اون یکی هم که برای موارد نزدیکه.
- مینها و مسلسل خودکار رو بردارین و به رستوران سمت چپ برین. از بابت Predator Drone دیگه مشکلی نخواهین داشت.
- مسلسل خودکار رو در رستوران سمت چپ, پشت پیش خوان و رو به ورودی اصلی مستقرش کنین.
- مسلسل خودکار دیگه داخل رستوران رو هم پشت پیش خوان مستقر کنین طوریه که متمایل به سمت راست باشه. اینطوری دشمنانی که از طرف پمپ بنزین وارد میشن رو هدف میگیره.
- ورودی عقب رستوران رو مین گذاری کنین. در صورتی که مین ها نابود شدن دوباره همون قسمت ها رو مین گذاری کنین.
- خودتون هم به پشت پیش خوان برین.
- در صورتی که مسلسلی نابود شد و فقط هلی کوپتری مونده بود به سمت دو رستوران دیگر برین و مسلسلی که اونجا هست رو برداشته و برگردین و مسلسل رو کنار مسلسل خراب شده قرار بدین.
- موقع زدن هلی کوپتر هم سمت چپش رو هدف بگیرین. (چون خطای شلیک وجود داره)
خود من هم با این استراتژی این قسمت رو تموم کردم.
تیربارهارو همونطور که havas_1980 گفت بذار
خودتم برو پشت پیشخون بخواب و همه دشمناتو همونجوری که دارن میان پشت پیشخون بکش, خیلی خنگن همشون از یه مسیر میان پشت پیشخون به هر کدومم 2 تا تیر بزن میمیرن.همه ادمها رو که کشتی حالا برو سراغ هلیکوپتر , بشین و از توی خود رستوران بهشون شلیک کن یه خشاب ak47 براشون کافیه.
برای تانکها هم لازم نیست حتما تو بزنیشون , وقتی داره بهت نزدیک میشه برو تا نزدیکهای در خروجی و همین که بهت پیغام داد که Predator Drone تورو دیده برگرد تو و بیرون رفتنتو طوری تنظیم کن که وقتی موشکهاشون به زمین میرسه تانکه هم اونجاها باشه و اینجوری راحت میتونی تانکهاشو بزنی البته بیشتر شبیه به نفربرن نه تانک
یعنی این مرحله اینقدر سخت بود و من نمیدونستم
بجز وفتی شلیک هوایی دیسیبل میشد و دشمن میمود رو پشت بام (خودم رو پشت بام با اسنایپ بودم) سختی دیگه ای نداشت (اونم با کلت کارشون تموم میشد)
---------------------
از برداشتن دو اسلحه سنگین بدم میاد حتما باید یکیش کلت باشه :دی
مک تاویش هیجانی نبود جو گیر بود:دی
به نظر من GHOST از همه باحال تر بود
مخصوصا با اون موهای فشنش
Big-Boss
20-12-2009, 20:22
مخصوصا با اون موهای فشنش
موهای گوست رو از کجا دیدی؟
سرش که همیشه کلاه بود صورتشم ماسک (حجابش همیشه کامل بود :دی)
موهای گوست رو از کجا دیدی؟
سرش که همیشه کلاه بود صورتشم ماسک (حجابش همیشه کامل بود :دی)
فکر میکنم منظورش soap باشه چون فقط soap تیپ فشن داشت:31:
HoJJaT_07
20-12-2009, 23:50
راست میگه Soap موهاش فشن بود مثل این پشت دایناسور هستش ... :D
بعد معلوم هم بود جوگیر هستش :دی
MAHDIAGENT47
21-12-2009, 00:29
مخصوصا با اون موهای فشنش
شما موهاي GHOST رو تو كدوم قسمت ديدي كه ما نديديم:18:
MAHDIAGENT47
21-12-2009, 00:31
حالا رفقا شخصيت هارو بي خيال كدوم قسمت بازي از همه جذاب تر بود ؟
نظر خودم اونجاييي كه واسه نجات پرايس ميريم با اون قسمت تروريست ها :5:
mahyarSAMSUNG
21-12-2009, 02:29
کلید 4 استفاده کردی؟ (راکت از هوا )
چقدر خوب شد گفتی اصلا نمیدونسم که این راکت هم فعال هستش . خیلی بدرد میخوره از همه که راهنمایی کردن ممنون .
sohrabe5
21-12-2009, 14:49
نظر خودم اونجاييي كه واسه نجات پرايس ميريم با اون قسمت تروريست ها :5:
به نظر من اون قسمت چاه نفت با اون قسمت که با price تو برفی همش snipe بازیه
دکل نفت خیلی باحاله مخصوصا وقتی درها رو میترکونی
مرحله ای که Ghost و Soap توی فرودگاه دو نفری میریم خیلی حال داد
مخصوصا با اون موهای فشنش
احتمالا منظور داداشمون Soap بوده نه Ghost
shuahin_kh
21-12-2009, 15:04
بل کل شماره 2 خیلی بی نقص کار شده بود.
ولی مرحله snipe توی شماره MW1 یه چیز دیگه است.. میزان آدرنالین رو میبرد بالا. مخصوصا checkpoint آخربازی
M A X I M U M
21-12-2009, 17:10
در قسمت حمله نيروهاي روسي و اون مرحله كه بايد دفاع بكني
اون موشك انداز ماهواره اي هم خيلي نكته جالبي بود
من داشتم همينطور شليك مي كردم كه يه دفعه بهم گفت ماهواره رو يه چيزي از كار انداخته
به نظر من بهترینش همونیه که در کوه های یخ زده با مک پاویش بالا میرفتیم، مخصوصاً اونجایی که مک دستمون رو میگیره !!
اره بنظر منم همون کوه های برفی خلی جالب بود
من سری اول که خواستم بپرم سرعت رو نگرفته بودم افتادم پایین!
بعد نوشت
هیچکس دفعه اول نمیتونه اینکار رو انجام بده!lol
بعد سری بعدی سرعت گرفتم رسیدم اون یارو دستمون رو میگیره خیلی باحال بود.
اون قسمتی که به کاخ سفید حمله کردنو هوا نارنجیه خیلی توپه.موسیقیشم حرف نداره.
M A X I M U M
21-12-2009, 21:59
دقيقا
منظورت همون قسمتيه كه داره بارونم مي باره با رعد و برق شديد
از اون قسمت با گوشيم فيلم گرفتم به دوستم نشون دادم كپ كرده بود
گفتم اين بازي فلانه و فلونه اون كه اصلا نمي دونست بازي چيه ياد گرفت و بازي كرد
MAHDIAGENT47
21-12-2009, 23:09
آره عزيزان بازيه عالييي بود همه چيزش حرف نداشت مخصوصا اون مرحله فرعي ها گيمرو حسابي سرگرم ميكنه
در كل از COD5 كه جنگ جهاني بود خيلي سرتره:10:
M A X I M U M
22-12-2009, 01:47
اشتباه محض بود COD5 كه البته جبران شد با اين شاهكار
ميزان فروشش هم براي PS3 چندان نبود
دوستان من این بازیو دانلود کردم فقط یک پارتش مونده تا تموم بشه هر کاری میکنم نمیتونم دانلودش کنم ممنون میشم کسی بتون کمکم کنه فقط پارت 58 مونده .... از اینجا دانلود کردم ....
دوستان من این بازیو دانلود کردم فقط یک پارتش مونده تا تموم بشه هر کاری میکنم نمیتونم دانلودش کنم ممنون میشم کسی بتون کمکم کنه فقط پارت 58 مونده .... از اینجا دانلود کردم ....
دوست عزیز من هم مثل شما دانلود کرده بودم ولی کاملاً سر کاری بود !!
وقتی دانلود کردی و بعد اکسترکت که کردی، فقط یه Steam میاد که آپدیت میشه بعد هم یه سریال میخواد که من نتونستم گیر بیارم و رو دستم موند و کلی هم از محدودیتم فرت شد.
سرکار گذاشته بود ما رو این میهندانلود.:41:
یه فایل داره اسمش skidrow هستش این رو هم دانلود کردید؟؟؟ من اجراش کردم مربوط به اکتیو کردن این چیزا بود .... شاید با همون درست بشه... اگه این پارت 58 ردیف بشه که یه هفتس ردیف نشده خودم تستش میکردم لعنتی فقط همین پارت مونده ....
اصلا وقتی که Modern warfare اومد دیگه کسی به این اسلحه های درپیت خاطرات سال 42 اهمیت نمیداد:دی
به خاطر همینه که این شرکت با ساختن COD5 ریدن:دی
M A X I M U M
22-12-2009, 17:17
دقيقا
با اينكه COD5 گرافيك خوبي هم داشت اما از لحاظ گيم پلي و اسلحه ها و ... باعث شد MW پسرفت كنه و اين به مزاج خيلي ها خوش نيومد
MAHDIAGENT47
22-12-2009, 22:51
اصلا وقتی که Modern warfare اومد دیگه کسی به این اسلحه های درپیت خاطرات سال 42 اهمیت نمیداد:دی
ضعفش فقط سلاح نبود كلا بازيو درست حسابي نساختن ضعف هاي ديگه يي هم داشت من به هركي گفتم cod 4 رو به cod 5 ترجيح ميداد :10:
اميدوارم سازندگان cod از اين كارشون عبرت بگيرند ديگه سراغ جنگ جهاني نرن
M A X I M U M
22-12-2009, 22:57
خب گرافيكش كه خوب بود
بدي فقط افت طرح و نقش بازي بود ديگه
در ضمن يه جورايي MW سريعتر بود
بزرگارين ايراد COD5 هم نيومدن براي PC بود
دقيقا
با اينكه COD5 گرافيك خوبي هم داشت اما از لحاظ گيم پلي و اسلحه ها و ... باعث شد MW پسرفت كنه و اين به مزاج خيلي ها خوش نيومد
اصلا وقتی که Modern warfare اومد دیگه کسی به این اسلحه های درپیت خاطرات سال 42 اهمیت نمیداد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر همینه که این شرکت با ساختن COD5 ریدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضعفش فقط سلاح نبود كلا بازيو درست حسابي نساختن ضعف هاي ديگه يي هم داشت من به هركي گفتم cod 4 رو به cod 5 ترجيح ميداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم سازندگان cod از اين كارشون عبرت بگيرند ديگه سراغ جنگ جهاني نرن
ولی به نظر من همه المان های خوب یک بازی رو Cod5 داشت. گیم پلی عالی و زیبا.
گرافیکی بسیار زیبا در کنار داستان پردازی به جنگ جهانی اما در مقابل چشم بادامی ها . و تغییر رویه در این سبک
که خوی به نوبه خودش منحصر به فرد هستش.
یکی از مهمترین عوامل ساخت cod5 وجود یه فرصت برای Mw2 بود.
خب گرافيكش كه خوب بود
بدي فقط افت طرح و نقش بازي بود ديگه
در ضمن يه جورايي MW سريعتر بود
بزرگارين ايراد COD5 هم نيومدن براي PC بود
پس اونی که ما بازی کردیم روی Pc چی بود.
majid16367
23-12-2009, 00:02
سلام
بچه ها من تو اونجايي كه سوار هلي كوپتر ميشه و به همه تيراندازي مي كنه و مرحله تموم ميشه و مي خواد بره مرحله بعد ؛ كه ظاهرا زمستان و برف هست مشكل دار شدم !!!!
يعني تا مرحله جديد رو مي خونه از بازي مي پره بيرون !
بازي 4 دي وي رو هم چند روز پيش خريدم . با sp3 كار مي كنم و از لحاظ رم يا گرافيك هم مي دونم مشكلي ندارم
MAHDIAGENT47
23-12-2009, 00:04
ولی به نظر من همه المان های خوب یک بازی رو Cod5 داشت. گیم پلی عالی و زیبا.
گرافیکی بسیار زیبا در کنار داستان پردازی به جنگ جهانی اما در مقابل چشم بادامی ها . و تغییر رویه در این سبک
که خوی به نوبه خودش منحصر به فرد هستش.
به نظر شما بازي يك نواختو تكراري نميشد بعضي جاهاش ؟
MAHDIAGENT47
23-12-2009, 00:07
سلام
بچه ها من تو اونجايي كه سوار هلي كوپتر ميشه و به همه تيراندازي مي كنه و مرحله تموم ميشه و مي خواد بره مرحله بعد ؛ كه ظاهرا زمستان و برف هست مشكل دار شدم !!!!
بازي 4 دي وي رو هم چند روز پيش خريدم . با sp3 كار مي كنم و از لحاظ رم يا گرافيك هم مي دونم مشكلي ندارم
منم اين مشكلو داشتم يه پچ هست كه اگه دان كني بعد تو بازي بنصبي حل ميشه تو صفحه ي اول تاپيك :10:
لعنت به بويس تيم لعنت بازيه 3 دي وي دي رو 4 تا داده بيرون تازه مشكلم داره
سلام
خب بازی شما هم مثل اکثر کاربران عزیزمون دارای مشکلو ...و باید از کرک هایی که دوستان در صفحات تاپیک گذاشتن
استفاده بکنید تا خدا بخواد درست بشه به صفحه اول هم مراجعه کن.
به نظر شما بازي يك نواختو تكراري نميشد بعضي جاهاش ؟
خب بله میشد ولی همش در یک خط داستانی قابل قبول و درک پذیر برای بازیباز ادامه پیدا میکرد.
درضمن چون اسم جنگ جهانی باز روی بازی بود کمی بیشتر حس تکرار رو به رخ میکشید.
ولی به نظر من که تکرار مراحل با وجود گیم پلی زیبا معلوم نمیشد:46:
MAHDIAGENT47
23-12-2009, 00:21
خب بله میشد ولی همش در یک خط داستانی قابل قبول و درک پذیر برای بازیباز ادامه پیدا میکرد.
درضمن چون اسم جنگ جهانی باز روی بازی بود کمی بیشتر حس تکرار رو به رخ میکشید.
ولی به نظر من که تکرار مراحل با وجود گیم پلی زیبا معلوم نمیشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
گيم پلي هم نسبت به نسخه قبلي بايد بگيم بهتر نشده كه بدتر شده :46:
گيم پلي هم نسبت به نسخه قبلي بايد بگيم بهتر نشده كه بدتر شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب هر کسی برداشت و نظری داره ...و قابل احترام.:20:
M A X I M U M
23-12-2009, 12:42
گيم پلي نسبت به COD5 ؟
واقعا جالبه
يكي بياد واسه من گيم پلي رو تعريف بكنه
اين بازي تو هر چيزي كم داشت تو گيم پلي عالي بود
يه ترينر خوب كسي سراغ نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر چند اینجا جاش نیست ولی این ترینر به کارت میاد
HoJJaT_07
23-12-2009, 13:57
سلام
من جمعه بازی رو تموم کردم . دیروز چند تا مرحله که قشنگ بود رو دوباره رفتم . الان رفتم تو بازی یه پیغام دادش . بعد من Yes زدم دیدم سیو هام پاک شده . الان از مرحله اول باید برم ...
کسی سیو مرحله آخرو داره ؟ حوصله ندارم دیگه اون همه رو دوباره برم ....
majid16367
23-12-2009, 14:24
سلام
ممنون بچه ها ... با اين پچ مشكل حل شد . خدا كنه ديگه از اين ايرادها پيش نياد
اااااا چه توهمی داشتم دوباره مرحله ی فرودگاه رو بازی میکردم خیلی توپ بود:دی
چه میکنه این ماکارو:دی
shuahin_kh
23-12-2009, 15:47
پيشنهاد ميكنم شماره 1رو بازي كنيد و بعد شماره 2 رو پشت بندش بازي كنيد. يه حالي ميده:31:
Mr.Lover
23-12-2009, 17:53
سلام
چطور می شه در بعضی مراحل خاص بازی دو نفره بازی کرد؟
دقيقا
اتفاقا من World at War رو ترجیح می دم.
اتفاقا من World at War رو ترجیح می دم.
چیه WaW رو ترجیح میدید ؟
داستان ؟ گرافیک ؟ صدا ؟ موزیک ؟ موضوع ؟
داستانش که به نظر من 0 بود. گرافیک تا حدودی از Mw2 کمتر بود. (40%)
گیم پلی که گیم پلی Mw2 خیلی بهتر از WaW بود. اگه بازی Mw2 رو بازی کرده باشید این حرف رو نمیزنید.:31:
خوب شاید این نظر شما بود !! و اینایی که من گفتم هم نظر من بود.:10:
من به شخصه از waw خیلی بیشتر خوشم اومد
مخصوصا جنگیدن با چشم بادومی ها
joe_satriani
23-12-2009, 20:11
خداييش modern warfare 2 شاهكاري بود و حقشه كه بهترين بازي سال از همه نظر شه، و خلاصه تركوند!!! اما بايد به world at war هم حق داد. بنده خدا مثلا اومده براي جنگ جهاني ساخته ديگه!! بايد هم از لحاظ اسلحه و متعلقات و داستان و ساير محدودتر و شايد هم ضعيفتر باشه!!
ببین این میشه حرف من
وقتی که این شرکت جنگ مودرن رو میسازه یه ذهنیتی در بین پلیر ها به وجود میاره و وقتی جنگ جهانی رو ساخت به اون ذهنیت ر**رفت!
چیه WaW رو ترجیح میدید ؟
داستان ؟ گرافیک ؟ صدا ؟ موزیک ؟ موضوع ؟
داستانش که به نظر من 0 بود. گرافیک تا حدودی از Mw2 کمتر بود. (40%)
گیم پلی که گیم پلی Mw2 خیلی بهتر از WaW بود. اگه بازی Mw2 رو بازی کرده باشید این حرف رو نمیزنید.:31:
خوب شاید این نظر شما بود !! و اینایی که من گفتم هم نظر من بود.:10:
خوب معلومه که موضوعش رو ترجیح می دهم.معلومه که غیر از موضوع و موسیقی در سایر موارد MW2 برتره.
منظورم گرافیک و گیم پلی و ... هست. البته اینکه بازی های مربوط به جنگ جهانی رو ترجیح می دهم چیزی از ارزش های بازی های مدرن کم نمی کنه.
من MW2 رو هم بازی کردم. به نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
D r i v e r
23-12-2009, 23:05
به نظر من هم modern warfare 2 یک شاهکار بود
بازی داستان بسیار قشنگی داشت و تا حدودی هم احساسی
من که خودم رو کامل جای شخصیت های بازی فرض کرده بودم
مخصوصا Roach
ولی به قول دوستمون که گفت :
به نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
خیلی زود به پایان میرسه
حتی من روی درجه سختش بازی کردم و تقریبا توی چیزی حدود 6 - 7 ساعت بازی تموم شد
WAW هم به نظر من یکی از بازیهای خوب بود ولی یه جورایی جنگ جهانی برای من تکراری شده بود و یه خورده خسته کننده
MAHDIAGENT47
24-12-2009, 00:10
به نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
درسته ولي نميشه كه با اين طراحي مراحل توپ بازي طولاني تر بشه خداييش رو هر act واقعا كاركرده بودند ولي بازم با اين همه ماموريت هاي جانبي كوتاه بودن بازي رو به كل كم رنگ كرد:5:
خب دوستان به نظر من اصلا مقایسه این دو بازی از همه لحاظ قابل قبول نیست
چون هر کدام از قسمت ها المان های موفق خودشون رو داشتند ....
Mw2 ساخته شده در مدت 2 سال و حاصل تفکرات و اندیشه هایی هست که باید ادامه ای قابل قبول برای Mw1 می داشت.
تنها و تنها موردی که میشه مقایسه کرد گرافیک هستش که خب یک سال از عمر Wow میگذره و مطمئنا Mw2 بهتر خواهد بود.
نه گیم پلی نه داستان و نه موزیک به دلیل داشتن جو کاملا متناقص قابل مقایسه نخواهد بود.
من یه مشکل پیدا کردم
ویندوزم شدیدآ خراب شده و باید ویندوز عوض کنم ولی نمیدونم پوشه Save بازی کجاست تا کپی بگیرم و مجبور نشم مراحل رو از اول برم
من یه مشکل پیدا کردم
ویندوزم شدیدآ خراب شده و باید ویندوز عوض کنم ولی نمیدونم پوشه Save بازی کجاست تا کپی بگیرم و مجبور نشم مراحل رو از اول برم
لازم نیست....پوشه سیو در محل خود بازیه فقط به خود بازی و سیوهاش کاری نداشته باش چون ممکنه باهاش به مشکل بربخورری...
MAHDIAGENT47
24-12-2009, 00:46
من یه مشکل پیدا کردم
من بازيو پاك كردم يادم نيست فك كنم بايد از پوشه ي player تو محل خود بازيه بك آپ گيري كني :10:
MAHDIAGENT47
24-12-2009, 00:49
تنها موردی که میشه مقایسه کرد گرافیک هستش که خب یک سال از عمر Wow میگذره و مطمئنا Mw2 بهتر خواهد بود
خداييش اگه بگيم فقط گرافيك نامرديه پس طراحيه اسلحه چي تنوع اسلحه چي تو بيشتر مراحل اسلحه ها به شدت تكراري بود تا حدي كه من يه شاتگان پيدا ميكردم به خودم آفرين ميگفتم
MAHDIAGENT47
24-12-2009, 00:52
سلام
چطور می شه در بعضی مراحل خاص بازی دو نفره بازی کرد؟
فقط ميدونم آنلاين ازتو x live :31:
Mr.Lover
24-12-2009, 15:08
فقط ميدونم آنلاين ازتو x live :31:
سلام
ممنون بابت جواب.
اما این x live چطوریه؟!
خدااااااااااااااااا من فقط بخاطر یه پارت که دانلود نمیشه نمیتونم اینو بازی کنم:41::41:
دانلود رو بیخیال برو از بازار بخر...
خدااااااااااااااااا من فقط بخاطر یه پارت که دانلود نمیشه نمیتونم اینو بازی کنم:41::41:
.................................................. ......................
چه حوصله و صبری داری شما .من این بازی رو چند با تا تهش رفتم و الانم از روی سیستمم پاکش کردم و منتظر یه بازی توپ دیگه هستم اون وقت شما می گی هنوز این بازی رو نتونستی بازی کنی فقط به خاطر یه فایل که دانلود نمیشه .!؟!؟!؟!!؟!!؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب برو از بازار بخر سی دی بازی رو .........................
joe_satriani
24-12-2009, 18:30
به قول دوستان خيلي صبر و حوصله داري كه به خاطر يه پارت اينقد صبر ميكني!! صبر ايوب و داريا:31:
اولش میخواستم بخرم ولی وقتی دیدم توی 4 شب میتونم دانش کنم بیخیالش شدم .... بدبتخی یه پارتش خراب شده اینهمه دانلود کردیم آخرش محبور میشم برم بخرمش
D r i v e r
24-12-2009, 21:23
سلام
ممنون بابت جواب.
اما این x live چطوریه؟!
شما Xbox دارین؟
MAHDIAGENT47
24-12-2009, 22:58
سلام
ممنون بابت جواب.
اما این x live چطوریه؟!
شما يراي نسخه ي pc ميگيد ؟:10:
alizshah
24-12-2009, 23:27
دوستانی که mw2 رو انلاین بازی میکنن با سرور که یکی از دوستان زده میشه با پینگ عالی بازی کن سعی میکنیم که 12 نفر جمع کنیم :31:
تاپیکش :
cobra 11
25-12-2009, 14:53
سلام
من تو یه مرحله ارور میده و از بازی میپره بیرون بعضی موقع میگه دایرتکس ارور و یا بعضی موقع به حالتی که مانیتور خاموش میشه و بعد دیگه روشن نمیشه
تو همون مرحله ای که با کاپیتان پرایس هستی و تکتیرانداز داری لطفا کمک کنید
خیلی ممنون میشوم :41::41:
MAHDIAGENT47
25-12-2009, 19:40
سلام
من تو یه مرحله ارور میده و از بازی میپره بیرون بعضی موقع میگه دایرتکس ارور و یا بعضی موقع به حالتی که مانیتور خاموش میشه و بعد دیگه روشن نمیشه
تو همون مرحله ای که با کاپیتان پرایس هستی و تکتیرانداز داری لطفا کمک کنید
خیلی ممنون میشوم :41::41:
شما كدون نسخه ي بازي رو داريد 4 دي وي دي يا 3 دي وي دي :10:
سلام
منم همچین مشکلی دارم acte 3 رو که باز میکنم ارور میده و از بازی میره بیرون :41::41:
4دی وی دی شو دارم
سلام
منم همچین مشکلی دارم acte 3 رو که باز میکنم ارور میده و از بازی میره بیرون :41::41:
4دی وی دی شو دارم
خوب کسانی که توی act 3 مشکل دارند(مخصوصا نسخه 4 DVD) این پچ رو دنلود ونصب کنند:
حیف باشه یه روزه تمام شد و خیلی بازی توپی بوب .
بازی توی این سبک چی هست . مثل این جالب باشه ؟
برای multy این بازی کرک نیومده ؟
M A X I M U M
25-12-2009, 22:20
چرا اومده اما بسته به ورژن ها كار نمي كنن و حتي ممكنه بعد سنكرونيريشن هم خطا بده و از بازي بپره بيرون
be ma ham yad bedid online bezanam.guide me...........................tnx
درسته باید اون چیزی رو که مهدی جون داد دانلود کنید یه پتچه خود منم این مشکلو داشتم که حل شد
Mr.Lover
26-12-2009, 14:05
شما Xbox دارین؟
سلام
خیــــــــــر!
شما يراي نسخه ي pc ميگيد ؟:10:
بله
چطوری می شه دو نفره بازی کرد؟
چرا اومده اما بسته به ورژن ها كار نمي كنن و حتي ممكنه بعد سنكرونيريشن هم خطا بده و از بازي بپره بيرون
یعنی داخل multy میشه رفت با این کرک ؟ چون من فقط میخوام برم توش ببینم چه شکلیه
واقعآ بازی زیبایی بود بخصوص اون صحنه آخر و پرتاب چاقو!
آقا من این بازی رو گرفتم مرحله اول چیکار باید بکنم که به راهم ادامه بدم همون مرحله ای که اسلحه رومیزه بعد برش میدارم
اگه میشه کرک multy رو بزارید شاید کار کنه من تو یه سایت دیدم گذاشته بود عکس هم گذاشته بود برای مراحل انجام کاراش اما نمی شد فایل رو دانلود کنی همینه که می گم اگر کسی میتونه بزارش
نه مولتی این ورژن کلا به هم وره نیازی نیست خیلی پاگیرش بشی:دی
میخوای مولتی بازی کنی برا 4 رو بازی کن بهتره
آقا من این بازی رو گرفتم مرحله اول چیکار باید بکنم که به راهم ادامه بدم همون مرحله ای که اسلحه رومیزه بعد برش میدارم اطفا کمک کنید
آقا من این بازی رو گرفتم مرحله اول چیکار باید بکنم که به راهم ادامه بدم همون مرحله ای که اسلحه رومیزه بعد برش میدارم
اون مرحله تمرینیه بعد از این که اسلحه رو ورداشتی باید به هدف هایی که پشت سرته شلیک کنی
h_zaman06
27-12-2009, 11:48
آقا توی این بازی هم میشه سیو هاشو منتقل کرد ؟ من خود بازی را تموم کردم ... ولی اون یکی قسمتش که همینطوری هست و ستاره میده را تا مرحله 3 بیشتر نرفتم ... میگه برای ادامه باید 20 تا ستاره داشته باشی ... منم چون زیاد اهل بازی نیستم حالشو ندارم بشینم هی بازی کنم تا ستاره گیرم بیاد .... از دوستان کسی هست که تمام مراحل رفته باشه و آن لاک شده باشه ؟؟؟ میخوام ببینم بقیه مراحلش چطوریه ... اگه میشه سیوش را بزاره تا استفاده کنیم
با تشکر
نه مولتی این ورژن کلا به هم وره نیازی نیست خیلی پاگیرش بشی:دی
میخوای مولتی بازی کنی برا 4 رو بازی کن بهتره
من از بس 4 رو بازی کردم دیگه داره حالم به هم می خوره
برای این یکی هم چشمم اب نمی خوره که بتونم multy شو درست حسابی بازی کنم (حالا حالا ها ) برای همینم گفتم اگه یه راهی هست که فقط منو و امکاناتشو ببینم تا یه مدت دلم اروم میگیره بعد دوباره میرم 4 بازی میکنم
آقا میشه یه راهنمایی کنید این بازی دقیقا اولش از کجا شروع میشه لطفا بگید اولش چه فرمیه خواهشا بگید
hosien77
27-12-2009, 19:53
درود بر دوستان عزیز من چطوری بازی رو سیو کنم هر کاری میکنم بازی سیو نمی شود و باید بازی رو از اول بازی کنم
Big-Boss
27-12-2009, 21:15
درود بر دوستان عزیز من چطوری بازی رو سیو کنم هر کاری میکنم بازی سیو نمی شود و باید بازی رو از اول بازی کنم
بازی خودش به صورت چکپوینت ذخیره میشه.
شما باید رزیوم رو انتخاب کنید.
hosien77
27-12-2009, 21:45
دوست عزیز من از بازی میام بیرون وچند ساعت دیگر وارد میشم باید از اول بازی کنم حتی از حالت رزیوم هم انتخاب میکنم
MAHDIAGENT47
27-12-2009, 22:39
دوست عزیز من از بازی میام بیرون وچند ساعت دیگر وارد میشم باید از اول بازی کنم حتی از حالت رزیوم هم انتخاب میکنم
دوست عزيز اگه بازيه شما نسخه ي بويس تيم هست ناقصه از اين جور مشكلا توش هست يه پچ داره كه دان كني همه ي مشكلات احتمالي رو حل ميكنه حجمشم كمه :10:
bijan666
28-12-2009, 14:17
سلام دوستان
اقا من بازی mw2 رو نسخه 4 دی وی دی رو دارم یه بار تو مرحله 4 یا 5 بود دقیق یادم نیست وقت لود شدن هی میپرید بیرون با یه پچ که نمونش تو پست #2867 هست درست شد ولی الان چند مرحله که رفتم جلوتر بازم همین مشگل رو تو لود شدن یکی از مرحله ها دارم دیگه اون پچ هم کارایی نداره حالا باید چه کار کنم ؟؟
Big-Boss
28-12-2009, 14:41
آقا میشه یه راهنمایی کنید این بازی دقیقا اولش از کجا شروع میشه لطفا بگید اولش چه فرمیه خواهشا بگید
از پایگاه فونیکس در افغانستان شروع میشه حالت تمرینی داره مثلا داره به سربازهای افغانی یاد میده یه تفنگ برمیداری و به سیبل ها شلیک میکنی
شما شاید داری اسپشیال اپس رو بازی میکنی از منو اصلی بازی جایی که 3 گزینه هست وسطی رو انتخاب کن
دوستان من که موفق نشدم این بازی رو دانلود کنم فقط یه پارتش مونده بود که بازی رو از سرورشون برداشتن ....
میخوام بخرمش از کجا بگیرم که نسخه انگلیسی و خوب باشه؟؟؟؟؟
MAHDIAGENT47
28-12-2009, 14:57
دوستان من که موفق نشدم این بازی رو دانلود کنم فقط یه پارتش مونده بود که بازی رو از سرورشون برداشتن ....
هر نسخه اي ميگيري بگير فقط 4 دي وي دي بويس تيم رو نخر كه سرتاپاش مشكله :46:
3 دي وي دي ديدي حتما بخر كه ديگه گير نمياد آشغالهاي بويس تيم بازارو گرفته :31:
از همین p30 خودمون بخر خودم هم از همین جا خریدم هیچ مشکلی هم نداره
bijan666
28-12-2009, 15:53
سلام دوستان
اقا من بازی mw2 رو نسخه 4 دی وی دی رو دارم یه بار تو مرحله 4 یا 5 بود دقیق یادم نیست وقت لود شدن هی میپرید بیرون با یه پچ که نمونش تو پست #2867 هست درست شد ولی الان چند مرحله که رفتم جلوتر بازم همین مشگل رو تو لود شدن یکی از مرحله ها دارم دیگه اون پچ هم کارایی نداره حالا باید چه کار کنم ؟؟
دوستان من منتظرم :31:
Big-Boss
28-12-2009, 16:09
سلام دوستان
دوستان من منتظرم :31:
بهترین راه اینه که یه نسخه دیگه تهیه کنی اینقدر هم زحمت و دردسر سر پچ و ... نداشته باشی
Squall Leonhart
28-12-2009, 16:16
بالاخره براي اين بازي نسخه ريلودد اومد يا نه؟
Spaniuly
28-12-2009, 21:40
من نسخه 3 DVD خریدم فقط بدبختی اینجاست همون بازی نصب شده هست که با وینرارریپکش کردند در واقع بازی روی سیستم نصب نمیشه کپی میشه فقط می خوام بدونم میشه با ایمپورت کردن کلید ریجستری کاری کرد که بعدا بشه پچ اینا نصب کرد؟
چون بازی اگه نصب اورجینال نباشه پچ نصب نمیشه برای CoD WaW که نمیشد. اگه کسی بازیش نصب اورجینال هست کلید ریجستریش رو اکسپورت کنه بذاره. ممنون می شم
MAHDIAGENT47
28-12-2009, 22:24
من نسخه 3 DVD خریدم فقط بدبختی اینجاست همون بازی نصب شده هست که با وینرارریپکش کردند در واقع بازی روی سیستم نصب نمیشه کپی میشه فقط می خوام بدونم میشه با ایمپورت کردن کلید ریجستری کاری کرد که بعدا بشه پچ اینا نصب کرد؟
چون بازی اگه نصب اورجینال نباشه پچ نصب نمیشه برای CoD WaW که نمیشد. اگه کسی بازیش نصب اورجینال هست کلید ریجستریش رو اکسپورت کنه بذاره. ممنون می شم
خوب پچ ديگه ميخاي چي كار اگه واسه مولتي بازي كردن ميخاي بايد بگم مولتي بازي كردنش خيلي سخنه بايد هفت خان Activision رو بگذروني تازه اگه بشه اگه نشه:11:
کلید رجیستری رو از کجا میشه دید؟
CATALONIA
28-12-2009, 23:23
خوب پچ ديگه ميخاي چي كار اگه واسه مولتي بازي كردن ميخاي بايد بگم مولتي بازي كردنش خيلي سخنه بايد هفت خان Activision رو بگذروني تازه اگه بشه اگه نشه:11:
فکر کنم نسخه ی بویز تیم که ACT III مشکل داره
نه واسه مولتی
bijan666
28-12-2009, 23:24
بهترین راه اینه که یه نسخه دیگه تهیه کنی اینقدر هم زحمت و دردسر سر پچ و ... نداشته باشی
ای بابا این همه رفتم نمیشه که دوباره از اول شروع کنم . مطمئین هستم با یه پچ را میوفته
کسی از دوستان تونسته این مشگل رو حل کنه ؟
MAHDIAGENT47
28-12-2009, 23:41
فکر کنم نسخه ی بویز تیم که ACT III مشکل داره
نه واسه مولتی
نه بويس تيم 4 دي وي دي زده دوستمون ميگه بازيش 3 دي وي دي هست بله اگه بويس تيم باشه پچ مشكله ACT III رو حل ميكنه :10:
MAHDIAGENT47
28-12-2009, 23:44
ای بابا این همه رفتم نمیشه که دوباره از اول شروع کنم . مطمئین هستم با یه پچ را میوفته
کسی از دوستان تونسته این مشگل رو حل کنه ؟
لعنت به بويس تيم لعنت شما هم با من بگيد لعنت به بويس تيم كلاه بردار :31:
من كه گفتم پچ داره دان كني حل ميشه ولي اگه تو لودينگ گير ميگنه ضعف سيستمته كاريش نميشه كرد جز ارتفاع سيستم :11:
Spaniuly
28-12-2009, 23:46
کلید رجیستری رو از کجا میشه دید؟
توی قسمت Run می نویسی Regedit بعد OK می زنی پنجره ریجستری میاد میری به این مسیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
بعد اصولا باید یه فولدر Activision باشه بعدش هم احتمالا CoD MW2 یا یه همچین چیزی روش راست کلیک می کنی اکسپورت میکنی
راست میگیا اینو که اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد حالا که یکم بازی کردم دیدم بدم نیست نسخه بدون دنگ و فنگی هست کاملا پرتابل هست اصلا نصبی نیست همینطور اکستراکت میشه.
به هر حال من تمومش کردم ولی می خواستم نسخه کاملش رو بگیرم اگه بشه با سرعت 128 اینا آنلاین بازی کرد از داداشم شاید بخوام از چین بخره برام. ببینیم چه می شود.
خوب قربون همگیتون برم:10:
موفق و گیمر باشید رفقا:40:
MAHDIAGENT47
28-12-2009, 23:47
يه كي از قسمت هايه بازي كه من ديوونشم مك تاويشو ميبينيد وقتي از قسمت جلو ميپره مثل بدل كارهاي فيلم b13 ميشه :31:
توی قسمت Run می نویسی Regedit بعد OK می زنی پنجره ریجستری میاد میری به این مسیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
بعد اصولا باید یه فولدر Activision باشه بعدش هم احتمالا CoD MW2 یا یه همچین چیزی روش راست کلیک می کنی اکسپورت میکنی
راست میگیا اینو که اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد حالا که یکم بازی کردم دیدم بدم نیست نسخه بدون دنگ و فنگی هست کاملا پرتابل هست اصلا نصبی نیست همینطور اکستراکت میشه.
به هر حال من تمومش کردم ولی می خواستم نسخه کاملش رو بگیرم اگه بشه با سرعت 128 اینا آنلاین بازی کرد از داداشم شاید بخوام از چین بخره برام. ببینیم چه می شود.
خوب قربون همگیتون برم:10:
موفق و گیمر باشید رفقا:40:
من تو رجیستری اینا رو پیدا کردم کدومه؟
MAHDIAGENT47
29-12-2009, 00:26
MW2 دقیقا پنج سال پس از اتفاقات COD4 آغاز میشود. با وجود تلاش ها ی نیروهای
Marine و SAS، چندملیتی های افراطی در روسیه به راس کار می آیند و Zakhaev
(زاخائف، کسی که در شماره اول کشته شد) را به عنوان شهید و قهرمان روسیه
معرفی میکنند. ضمن اینکه Vladimir Makarov (ولادمیر ماکاروف) که یکی از اعضای
نزدیک به زاخائف و تشکیل دهندگان حزب وی بود، اقدام به آغاز یک نبرد با اروپا به
واسطه ی اعمال تروریستی فراوان میکند.
شروع بازی در افغانستان است. جایی که نیروی دریایی آمریکا به سرپرستی سرجوخه
جوزف آلن (Joseph Allen ) در تلاش است تا یکی از شهرهای افغانستان را از دست
نیروهای جنگ طلب افغانستان خارج کند. پس از این ماجرا ژنرال شپرد (
General Shepherd) آلن را به عنوان جاسوس سازمان CIA استخدام میکند تا وارد
نیروهای ماکاروف شود. آلن که تحت نام مستعار آلکسی بورودین (Alexei Borodin)
وارد نیروهای ماکاروف شده است، در ظاهر جاسوسی CIA را برای نیروهای روسی
انجام میدهد. در این حال کاپیتان مک تاویش(Soap MacTavish) و روچ(Roach) تحت تیم
141 وارد یک منطقه ی هوابرد در روسیه شده اند تا نمونه های گمشده ی سازمان
ACS از یک ماهواره را بازیابی کنند. پس از این شپرد ، آلن را تحت یک عملیات
جاسوسی به روسیه میفرستد تا هدف اینکه به ماکاروف نزدیک تر شود را انجام دهد.
آلن وارد نیروهای ماکاروف میشود و در اولین ماموریتش وظیفه دارد تا به کشتار و قتل
عام مردم بی گناه در یک فرودگاه خیالی در روسیه با نام
Zakhaev International Airport (فرودگاه بین الملیی زاخائف) بپردازد(در مرحله ی
معروف No Russia). اگرچه ماکاروف از هویت واقعی آلن هم باخبر است. قبل از ترک
فرودگاه او آلن را میکشد و هویتش را به عنوان یک شخص آمریکایی برملا می سازد. در
نتیجه پلیس روسیه او و آمریکا را مسئول این جنایت میدانند.
با توجه به خشم روس ها از این عمل وحشیانه و اینکه مسئول آن را ایالت متحده
میدانند، ترتیب یک حمله ی نظامی شدید و غافلگیرانه به آمریکا داده میشود. همچنین با
توجه به اینکه عملیات بازیابی کردن مدل های ACS پیش از این برای کشور روسیه فاش
شده بود، روس ها بدون هیچ گونه هشداری به آمریکا حمله می کنند. تا زمانی که
خیلی به آمریکا نزدیک میشند آمریکایی ها از این حمله بی خبرند. به سرجوخه جیمز
رامیرز (James Ramirez) و تیمش در نیروی دریایی آمریکا به رهبری گروهبان یکم فولی
(Foley) ماموریت داد میشود تا از حومه ی شهر و مناطق شمال شرقی ویرجینیا مقابل
حملات روس ها دفاع کنند. سپس آنها به سمت منطقه ی درگیر جنگ
Washington, D.C. حرکت میکنند. جایی که نیروهای آمریکا در حال انجام یک مبارزه ی
ناامیدانه بانیروهای روس جهت دفاع از شهر هستند.
همچنین تیم 141 که روی پروندهی ردیابی ماکاروف کار میکند، اطلاعات دریافت شده از
حملات هوایی آنها را به سمت ریودوژانیروی برزیل راهنمایی میکند تا روی رابطین
ماکاروف تحقیقاتی انجام دهند.
اما تنها موضوعی که از این ماموریت متوجه میشوند این است که بزرگترین مخالف
ماکاروف گولاگ است. در نتیجه کاپتان مک تاویش تصمیم میگیرد که گولاگی زندانی را
آزاد سازد تا از او برای به دست آوردن ماکاروف استفاده کند. با کمک نیروی دریایی و
ارتش آمریکا،تیم 141 به زندانی میرسد؛ کسی که با عنوان کاپیتان پرایس شناخته
میشود(یکی از زیباترین و نوستالژی ترین سکانس های بازی).
پرایس موافقت میکند
تا با آنها برای دستگیری ماکاروف همکاری نماید، همچنانکه میداند آنها باید رهسپار
شوند تا این جنگ را به سرانجام برسانند. او تصمیم میگیرد به سمت هیجاک، یک
زیردریایی اتمی روسی برود و یک موشک بالستیک قارهپیما را به سمت واشنگتن
شلیک کند. هرچند او تصمیم میگیرد که کلاهکی را در موشک قرار دهد و آنرا در
اتمسفر منفجر کند تا ایستگاه فضایی بینالمللی را نابود کند و واشنگتن را نیز تحت
تاثیر قرار دهد. پالس الکترونیکی باعث میشود که همهی وسایل الکترونیکی و حرمت
هر دو گروه روسی و آمریکایی در واشنگتن از کار بیافتد. کمی بعد رامیرز و گروهش
متوجه میشوند شهر بعد از انفجار هستهای از دست رفته. تنها راه تمام کردن ماموریت
قرار دادن فشفشهی سبز روی پشتبام کاخ سفیدیست که تحت کنترل نیروهای
روسی قرار گرفته. رامیرز و گروهش راه خودشان به سمت کاخ سفید را هموار
میکنند و فشفشهی سبز را در حداقل زمان ممکن در محل خود قرار میدهند. با قرار
گرفتن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک آمریکا به طور قطعی از تصرف و کنترل
روسها خارج میشود.
برای تصرف محل اختفای ماکاروف 2 احتمال وجود دارد، پس تیم 141 تقسیم میشود.
مک تاویش و پرایس به ایستگاه هواییboneyards در افغانستان میروند، در حالیکه که
روچ(Roach) و گوست (Ghost) به کوههای قفقاز مقر فرماندهی و خانهی شخصی
ماکاروف میروند. مدارک به دست آمده از اطلاعات دلالت دارد بر حضور ماکاروف در
قتل عام فرودگاه زاخائف. درحالیکه ژنرال شپرد به آنها خیانت میکند و گوست و روچ
را میکشد و نیز اطلاعات دریافتی از خانهی ماکاروف را از آن خود میکند.
پرایس و مک
تاویش سریعا متوجهی مرگ گوست و راچ میشوند و به جلوگیری از فرار شپرد با کمک
نیکولای میپردازند. بعد از ردیابی محل اختفای شپرد در یک پایگاه مخفی در افغانستان
از طریق ماکاروف، آنها تصمیم به انتقام گیری از شپرد میکنند. یک ماموریت بدون
بازگشت. به هر حال،در حین این عملیات نفوذی، شپرد تلاش به فرار میکند و یک
تعقیب و گریز قایق وار طولانی رخ میدهد
شپرد با هدایت قایق به ورودی عقب یک هلیکوپتر MH-53 وارد میشود.درحالیکه
پرایس با تیراندازی به هلیکوپتر درست قبل از سقوط قایقشان در آبشار به آن صدمه
میزند و باعث سقوطش میشود. بعد از بهبودی از صدمهی ایجاد شده در پی سقوط،
مک تاویش زخمی و تلو تلو خوران به جتسجوی شپرد میپردازد و اقدام به کشتن او با
چاقوی خودش میکند،اما شپرد در برابر حمله مقاومت میکند و با چاقویش به او ضربه
میزند. هنگامیکه مک تاش روی زمین افتاده، شپرد شش لول خود را در آورده و
آمادهی کشتن او میگردد، اما قبل از اینکه بتواند، پرایس به او حمله میکند و اسلحه
را به گوشهای میاندازد. سپس شپرد و پرایس وارد مبارزهی مشت زنی طولانی ای
میشوند. در خلال این اتفاقات، مک تاویش، تلاش میکند تا سینه خیز به سمت شش
لول شپرد برود، اما شپرد آن را با لگد به گوشهی پرتاب میکند. درست قبل از اینکه مک
تاویش قادر به برداشتن آن شود. مک تاویش پس از آن چاقوی خودش را از سینهاش
در میاورد و به سمت شپرد پرتابش میکند و در چشمش فرو میکند که منجر به مرگ
آنی او میشود. پرایس قبل از رسیدن نیکولای به زخم مک تاویش رسیدگی میکند و
او را وارد هلیکوپتر میکند و موفق به فرار از مهلکه میشوند. نیکولای به آن ها
میگوید که مکان خوبی برای مخفی شدن میشناسد.
We'll Get our Revenge,,,We Promise
و این داستان بی شک ادامه دارد.
bijan666
29-12-2009, 18:23
لعنت به بويس تيم لعنت شما هم با من بگيد لعنت به بويس تيم كلاه بردار :31:
من كه گفتم پچ داره دان كني حل ميشه ولي اگه تو لودينگ گير ميگنه ضعف سيستمته كاريش نميشه كرد جز ارتفاع سيستم :11:
:10: سلام
دوست من سیستم من داره با رزولیشن 1680*1050 با فریم ریت بالای 100 این بازی رو اجرا میکنه 2*275 gtx sli
پس فکر ضعف سیستم نباشیم
اون پچ رو که تو پست های قبلی هم بهش اشاره شد من زدم مرحله 3 یا 4 بود درست شد ولی الان دوباره چند مرحله جلوتر بازم همین مشگل رو دارم و با این پچ درست نمیشه دنبال یه پچ جدیدتر میگردم
mahdiagent جان دوباره نميخواي مثله تايپيكه اويل 5 دانستنيهايه modern warfare 2 رو بگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sir payman
29-12-2009, 23:53
دوست من سیستم من داره با رزولیشن 1680*1050 با فریم ریت بالای 100 این بازی رو اجرا میکنه 2*275 gtx sli
پس فکر ضعف سیستم نباشیم
اون پچ رو که تو پست های قبلی هم بهش اشاره شد من زدم مرحله 3 یا 4 بود درست شد ولی الان دوباره چند مرحله جلوتر بازم همین مشگل رو دارم و با این پچ درست نمیشه دنبال یه پچ جدیدتر میگردم
اگر تو مرحله رودخونه هستی و وقتی پرایس هلیکوپتر رو میزنه رو میگی یه راه داره که از لود نپره بیرون و باید تمام تنظیمات رو روی حداقل بگذارید و این مشکل ربطی هم به توان سیستم نداره
خود من که این مشکلو داشتم
MAHDIAGENT47
30-12-2009, 00:08
پس فکر ضعف سیستم نباشیم
فك كنم مشكل از بازيه درست رو سيستم نصب نشده دي وي دي هات سالمه ؟
MAHDIAGENT47
30-12-2009, 00:11
اگر تو مرحله رودخونه هستی و وقتی پرایس هلیکوپتر رو میزنه رو میگی یه راه داره که از لود نپره بیرون و باید تمام تنظیمات رو روی حداقل بگذارید و این مشکل ربطی هم به توان سیستم نداره
خود من که این مشکلو داشتم
فك نكنم خود من اون قسمتو با بالاترين تنظيماته گرافيكي رد كردم فقط سايه ها رو حذفكرده بودم :46:
البته شايد مشكل از ويندوز باشه من با xp پك 3 تا آخر بدون مشكل رفتم
irandanesh
30-12-2009, 21:26
سلام من می خوام بازی call of duty 6 را به صورت lan بازی کنم ولی نمی تونم هر کس به من کمک کنه من را شرمنده ی خودش کرده برای تماس با من به ایمیلم irandanesh@ymail.com یا تلفن09178324020دانش ایرانی تماس بگیرید
MAHDIAGENT47
31-12-2009, 11:02
سلام من می خوام بازی call of duty 6 را به صورت lan بازی کنم ولی نمی تونم هر کس به من کمک کنه من را شرمنده ی خودش کرده برای تماس با من به ایمیلم irandanesh@ymail.com یا تلفن09178324020دانش ایرانی تماس بگیرید
من كه گفتم تو پست هاي قبلي براي اين كار بايد از هفت خان اكتيويژن بگذري كه كار راحتي نيست :31:
اگه تونستي راهشو به ما هم نشون بده
Booseh_ye_Irani
31-12-2009, 17:29
آقا ما بازی رو تموم کردیم. :blush: ولی... به نظر من این بازی دو نمره از نسخه ی قبلیش می ره پایین. فقط گرافیکش خیلی بالا بود. من با اونجاش حال کردم که انگلیس ها و آمریکایی ها افتاده بودن به جون هم و داشتن خشتک همدیگه رو پاره می کردن. تازه اون سرهنگه هم تریپ بسیجی زده بود. به این می گن تهاجم فرهنگی!!!!!!!!!
آقا ما بازی رو تموم کردیم. :blush: ولی... به نظر من این بازی دو نمره از نسخه ی قبلیش می ره پایین. فقط گرافیکش خیلی بالا بود. من با اونجاش حال کردم که انگلیس ها و آمریکایی ها افتاده بودن به جون هم و داشتن خشتک همدیگه رو پاره می کردن. تازه اون سرهنگه هم تریپ بسیجی زده بود. به این می گن تهاجم فرهنگی!!!!!!!!!
کجا انگلیس و امریکا افتاده بودن به جون هم.؟
منظورش یه دو تا مرحله به آخره که روس ها و آمریکایی ها به جون هم افتاده بودن
MAHDIAGENT47
31-12-2009, 19:02
دوست عزيز يكم مهربون تر پست بده :27:
DJ POLESTAR
31-12-2009, 19:50
داشتی منم گمراه میکردی ها!
داشتم با خودم میگفتم ا اینهمه این بازی رو بازی کردیم آخرش ندونستیم تو این بازی یه بار انگلیسیها و آمریکایی ها با هم جنگیدن!
نه انگلیس و امریکا با هم درگیر نشدند...اونجا فقط ژنرال شفرد به دلیل مقاصد قدرت طلبی خودش بود که با
Force 141 همه مشکل پیدا کرد....وگرنه ربطی به مقاصد کشور ها نداشت.
ما آخر نفهمیدیم قصد ژنرال شفرد ازین کارا چی بود .کسی اگه می دونه به ما هم بگه.....اون وسیله ای که گوست و روچ از خونه ماکاروف آوردن و بعد شفرد ازشون کش رفت و کشتشون چی بود.؟؟؟؟من فقط یادمه توی یکی از دیالوگ هاش می گفت به خاطر سربازاش که مجبور شده به کشتنشون بده داره انتقام میگیره ...........آره؟؟؟؟...چرا اصلا اون گوست و روچ بنده خدا رو کشت.....تازه مردن روچ ( همونی که ما کنترلشو داشتیم ) معلوم نشد....ولی گوست که مرد و سوزوندنش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی چی شد آخر این بازی ؟؟؟؟؟؟
ما آخر نفهمیدیم قصد ژنرال شفرد ازین کارا چی بود .کسی اگه می دونه به ما هم بگه.....اون وسیله ای که گوست و روچ از خونه ماکاروف آوردن و بعد شفرد ازشون کش رفت و کشتشون چی بود.؟؟؟؟من فقط یادمه توی یکی از دیالوگ هاش می گفت به خاطر سربازاش که مجبور شده به کشتنشون بده داره انتقام میگیره ...........آره؟؟؟؟...چرا اصلا اون گوست و روچ بنده خدا رو کشت.....تازه مردن روچ ( همونی که ما کنترلشو داشتیم ) معلوم نشد....ولی گوست که مرد و سوزوندنش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی چی شد آخر این بازی ؟؟؟؟؟؟
اون دستگاه تمام اطلاعات کامپیوتر ماکاروو رو کپی کرده بود(مخفیگاه ها-رابط ها-دوستان-....) اونو دزدید تا خودشو قهرمان نشون بده و آخرش هم میگه که 5 سال پیش 30000 سرباز در یک چشم به هم زدن مردن و جهان فقط تماشا کرد و فردا من یک قهرمان خواهم بود
نه انگلیس و امریکا با هم درگیر نشدند...اونجا فقط ژنرال شفرد به دلیل مقاصد قدرت طلبی خودش بود که با
Force 141 همه مشکل پیدا کرد....وگرنه ربطی به دولهاشون نداشت.
لطفا سریعا اصلاح فرمائید :27: بروبچ شیرین می زنینا یا هم که دارین :31:
اون دستگاه تمام اطلاعات کامپیوتر ماکاروو رو کپی کرده بود(مخفیگاه ها-رابط ها-دوستان-....) اونو دزدید تا خودشو قهرمان نشون بده و آخرش هم میگه که 5 سال پیش 30000 سرباز در یک چشم به هم زدن مردن و جهان فقط تماشا کرد و فردا من یک قهرمان خواهم بود
.................................................. .................................................. ..................
پس سرنوشت گوست و روچ رفت برای قسمت بعد بازی ......!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بابا .ولی اینجوری دیگه حال نمیده ........بعد از این که پرایس رو به بازی برگردوندند دیگه فکر کنم برگردندن روچ به بازی در قسمت بعد کار چندان جالبی به نظر نیاد مگه اینکه !!!!!!!!!!!!! ( شخص منفی رو روچ بازی کنه و بریم به جنگ اون --برای انتقام گیری از آمریکا و اینکه مافوقش بهش خیانت کرد و قصد کشتن اونو داشت ، بعد اون همه زحمتی که برای نجات آمریکا کشیده بود ، حالا بشه دشمن آمریکا.!!!!!!!!!!!!! خداییش این فینیتی وارد باید منو استخدام کنه.:31::31::31::31::31:)
.................................................. .................................................. ....................
*************** البته این یه رویا پردازی بود *******************
.................................................. .................................................. ............
.................................................. .................................................. ..................
پس سرنوشت گوست و روچ رفت برای قسمت بعد بازی ......!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بابا .ولی اینجوری دیگه حال نمیده ........بعد از این که پرایس رو به بازی برگردوندند دیگه فکر کنم برگردندن روچ به بازی در قسمت بعد کار چندان جالبی به نظر نیاد مگه اینکه !!!!!!!!!!!!! ( شخص منفی رو روچ بازی کنه و بریم به جنگ اون --برای انتقام گیری از آمریکا و اینکه مافوقش بهش خیانت کرد و قصد کشتن اونو داشت ، بعد اون همه زحمتی که برای نجات آمریکا کشیده بود ، حالا بشه دشمن آمریکا.!!!!!!!!!!!!! خداییش این فینیتی وارد باید منو استخدام کنه.:31::31::31::31::31:)
.................................................. .................................................. ....................
*************** البته این یه رویا پردازی بود *******************
.................................................. .................................................. ............
گوست و روچ که مردن
لطفا سریعا اصلاح فرمائید :27: بروبچ شیرین می زنینا یا هم که دارین :31:
برادر گیر نده دیگه اشتباه تایپی بودش....:31: عجب گیری کردیم. ولم کن کاریش ندارم.
خودتم ویرایشش کن ول کن بره پی کارش...
ولی خداییش من مخفف کلمه دولت رو نوشتم. حالا نمی دونم چی شده...اهان ...وای بر من..:18:
گوست و روچ که مردن
.................................................. ................................
مردن گوست که معلوم شد ولی مردن روچ مشخص نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا دیگه مکاروف کشتش کور بودی؟:دی
گوست و روچ رو آتیش زدن و تو مرحله ی بعدش هم تو دموی لودینگ و مکان روچ رو میزنه K.I.A که یعنی مرده
چرا دیگه مکاروف کشتش کور بودی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ماکاروو کسی رو نکشت فقط جوزف آلین رو تو مرحله ی NO RUSSIA کشت
Little Sparrow
01-01-2010, 11:41
.................................................. ................................
نشون نداد ولی مرد اول مرحله بعد تو لودینگ می نویسه sgt gary'roach'sanderson>>>>>>KIA
KIA یعنی مرده.
موفق باشید.
دوست عزیز تلفظش مکاروف هست درست بنویسید لطفا
خوب کشتن کشتنه دیگه یکی از آمریکایی هارو کشت در هر صورت^^
روچ و گوست رو هم که جنرال شفرد گلوله نصیبشون کرد
چرا دیگه مکاروف کشتش کور بودی؟:دی
.................................................. .................................................. .....
ok بابا کشته شد........:10::10:
من کور نیستم ولی عینکی هستم ( یهنی شماره عینکم زیاد شده که اون صحنه رو ندیدم :41: )
..........
بی خیال .دیگه این بحث ادامه داده نشه و گرنه اسپم میشه ...........:8:
دوست عزیز تلفظش مکاروف هست درست بنویسید لطفا
خوب کشتن کشتنه دیگه یکی از آمریکایی هارو کشت در هر صورت^^
روچ و گوست رو هم که جنرال شفرد گلوله نصیبشون کرد
این شمایی که داری اشتباه تلفظ میکنی اصلش ماکاروو هست هم توی بازی میگن هم میتونی توی دیکشنری های کامپیوتری بزنی تلفظ کنه
MAHDIAGENT47
01-01-2010, 16:13
آقايون من داستان بازي رو تو چند صفحه پيش گذاشتم يه نگاه بندازيد بد نيست عزيزان :10:
آقايون من داستان بازي رو تو چند صفحه پيش گذاشتم يه نگاه بندازيد بد نيست عزيزان :10:
ادرس بده ........نمی تونم پیدا کنم.............
love castle
01-01-2010, 18:24
من اكس فاير رو برنامشو ندارم دومن توي سيدي بازي فايل كرك نيست فقط دوتا برنامه است يكيش كه دير ايكس است دوميش يك برنامه ديگه كه هر دو رو نصب كردم من ويندوزم xp3است و ميشه دربارهي اكس فاير برام توضيح بدين:10:
اقا منم مشکل شما رو دارم .
یکی بگه اکس فایر چیه ؟ یکی بزاره . و در ضمن چجوری ببندمش .در کل یه توضیح واسه ما بی سواتا بدید. مرسی
من برا کامپیوترم دسته بازی گرفتم میخوام این بازی رو با دسته بازی کنم آیا راهی هست که بشه. من تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم اگه راهی داره لطفا راهنمایی کنید
Spaniuly
01-01-2010, 19:37
من برا کامپیوترم دسته بازی گرفتم میخوام این بازی رو با دسته بازی کنم آیا راهی هست که بشه. من تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم اگه راهی داره لطفا راهنمایی کنید
1- این بازی برای PC گیم پد ساپورت نمی کنه (مثل اکثر بازی های اول شخص)
2- بازی کردن بازی FPS Shooter روی PC کلا لطفش به ماوس کیبوردش هست.
2- هر گیم پدی هر بازی رو ساپورت نمی کنه مثلا گیم پد های معمولی بازی کرایزس وارهد یا GTA IV رو ساپورت نمی کنن
در آخر برنامه ای به اسم Xpadder وجود داره که دکمه های کیبورد و ماوس رو روی گیم پد نگاشت می کنه با این برنامه شما می تونید هر بازی رو با گیم پد بازی کنید
MAHDIAGENT47
01-01-2010, 20:26
ادرس بده ........نمی تونم پیدا کنم.............
بفرما
حالا چرا فونتت انقدر بده
يكم هم به داستان اب و تاب ميدادي خيلي باحال تر ميشد
بعدشم عكس ميزدي كه ديگه هيچي .... توپ ميشد
توی بازی میگه مکاروف به من چه^^
تو اخبار دیدم که مرحله ای از بازی به خاطر اعتراض روسیه حذف شده. کدام مرحله حذف شده و چرا؟
این مرحله از کل نسخه ها حذف شده یا فقط در نسخه ای که در روسیه منتشر شده وجود نداره؟
ممنون.
Booseh_ye_Irani
03-01-2010, 16:47
کجا انگلیس و امریکا افتاده بودن به جون هم.؟
منظورش یه دو تا مرحله به آخره که روس ها و آمریکایی ها به جون هم افتاده بودن
داشتی منم گمراه میکردی ها!
داشتم با خودم میگفتم ا اینهمه این بازی رو بازی کردیم آخرش ندونستیم تو این بازی یه بار انگلیسیها و آمریکایی ها با هم جنگیدن!
داداشیا خودتون دقت کنید.
می تونید به پرچم های روی بازوی سربازهای درگیر نگاه کنید. من که روسی ندیدم. البته مرحله های قبلی رو نمی گم.
واسه من که انگلیس و آمریکاست. واسه شما رو شاید ارشاد عوض کرده.
برای حسن ختام ماجرا هم باید بگم به گور پدر و مادر هر چی انگلیسی و آمریکاییه. حالا نمی دونم چرا بعضی ها بدشون می یاد. :blush:
MAHDIAGENT47
03-01-2010, 19:55
واسه شما رو شاید ارشاد عوض کرده.
بسي خنديديم ارشاد اگه ميتونست تو سري cod دست ببره كه شمشير نادر نميساخت :27:
راست میگه میشد بسیجی ها آماده باشید:خخخخ
Spaniuly
03-01-2010, 21:37
تو اخبار دیدم که مرحله ای از بازی به خاطر اعتراض روسیه حذف شده. کدام مرحله حذف شده و چرا؟
این مرحله از کل نسخه ها حذف شده یا فقط در نسخه ای که در روسیه منتشر شده وجود نداره؟
ممنون.
به خاطر مرحله No Russian
joe_satriani
03-01-2010, 21:42
اتفاقا حالش همون مرحله No Russian هست!! :31:
MAHDIAGENT47
03-01-2010, 21:49
به خاطر مرحله No Russian
بابا اصل حاله اون مرحله تريب مافيا :27:
تازه اگر با machinegun بزنی حال نمیده زجر کشی حال میده:خخخ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر مرحله No Russian
ممنونم. No Russian همون مرحله ایست که مردم غیر نظامی قتل عام می شوند؟
من این مرحله رو وقتی دوستم بازی می کرد دیدم. ولی فقط یکی دو دقیقه اش رو. خودم یکی دو روز دیگه این بازی رو شروع می کنم ... .
cescjoon
04-01-2010, 10:07
دوستان من توی یه مرحله گیر ردم.
جایی که اول مرحله از توی آّ میای بیرون فکر کنم روسیه باشه بعد میری وارد یه ساختمون میشی بمب میزاری در اتاق بعد منفجر میشه در اتاق فکر کنم دو نفر گروگان گرفتن ولی تا من میام اون افراد رو میکشم سریع می سوزم دلیلش چیه.
جایی که اول مرحله از توی آّ میای بیرون فکر کنم روسیه باشه بعد میری وارد یه ساختمون میشی بمب میزاری در اتاق بعد منفجر میشه در اتاق فکر کنم دو نفر گروگان گرفتن ولی تا من میام اون افراد رو میکشم سریع می سوزم دلیلش چیه.
فقط باید دشمن ها رو بکشی. شما حتما یا گروگان ها رو کشتی یا مواد منفجره رو زدی.
البته از اسلحه های خودت که صدا خفه کن داره باید استفاده کنی چون اسلحه های دشمن SILENCER نداره
Reza Azimy_RW
04-01-2010, 11:35
سلام دوستان
من تا اواخر ACT II رفتم هیچCut Scene به نمایش در نیومده ! بازی من ناقصه یا کلا داستان بازی با دموها روایت نمیشه ؟
Big-Boss
04-01-2010, 11:39
سلام دوستان
من تا اواخر ACT II رفتم هیچCut Scene به نمایش در نیومده ! بازی من ناقصه یا کلا داستان بازی با دموها روایت نمیشه ؟
دموها و کاتسنز ها حین لودینگ نمایش داده میشه
همینجوریه
داستان هم از همونجا به علاوه صحبت های افراد در بازی میشه فهمید
Reza Azimy_RW
04-01-2010, 11:40
خیلی ممنون دوست عزیز اینقدر برای خرید این بازی شوق داشتم که همون روز اول خریدمش ولی هنوز حسش نبوده تا اخرش برم
درسته همونه
پس فقط در نسخه های عرضه شده در روسیه این مرحله حذف شده؟ یا خبری که من شنیدم شایعه بوده؟
و یا اینکه اصلا بازی تو روسیه عرضه نشده؟
ممنون
خوب کمه حسشم نباشه چه بهتر:دی
Mohammad King
04-01-2010, 13:48
بازی مرحل کم داره....
فقط باید دشمن ها رو بکشی. شما حتما یا گروگان ها رو کشتی یا مواد منفجره رو زدی.
legend-of-zelda
دوستمون درست ميگه:8:
MAHDIAGENT47
04-01-2010, 17:02
بازی مرحل کم داره....
درسته ولي با اين طراحيه مراحل به اين توپي و اين گرافيك به اين باحالي ديگه بيشتر از اين نميشه توقع داشت :5:
king-hitler2
04-01-2010, 18:05
ویرایش شده
در جواب { چه ربطی داره منظورش اینه که مرحله کلا کم داره}
حواُسم تو موبایل بود
چه ربطی داره منظورش اینه که مرحله کلا کم داره
joe_satriani
04-01-2010, 20:37
مرحله ي كم ميذارن تا هم مخاطب زياد خسته نشه هم تشنه ي سري بعدي باشه ديگه !!!!!!!!!
اینم راه سیاسیشونه دیگه درسته
MAHDIAGENT47
04-01-2010, 22:14
چه ربطی داره منظورش اینه که مرحله کلا کم داره
عزيز جون منظورم اينه كه با اين طراحي كه كردند اگه ميخاستند بيشتر مرحله بزنن كه خيلي طول ميكشيد تا بدنش بيرون مرحله هارو متنوع ساختن كه كم بودنش به نظر نياد :13:
عزيز جون منظورم اينه كه با اين طراحي كه كردند اگه ميخاستند بيشتر مرحله بزنن كه خيلي طول ميكشيد تا بدنش بيرون مرحله هارو متنوع ساختن كه كم بودنش به نظر نياد :13:
پس چه طور کرایسیس با اون عظمت اون همه مرحله داشت؟
سلام دوستان... این MW 2 سختیش در چه حده؟ چند ساعته میتونیم تمومش کنیم!؟!؟!؟
بستگی داره چه درجه سختی رو انتخاب کنی. 4 تا حالت داره. اگر میخوای خیلی طول بکشه Veteran رو انتخاب کن.
Arrowtic
05-01-2010, 12:34
کرایسیس جذابیتش در این حد بود؟؟؟؟؟آخرش اینقدر باحال بود؟؟داستانش چی؟؟؟؟؟شما هم اگه مشکلت اینه رو درجه ی سخت بازی کن.
crysis داري با چي مقايسه مي كني ؟
بهترين بازي از نظر گرافيك فني در سال 2007 شده ؟:8:
MAHDIAGENT47
05-01-2010, 13:06
عزيز من نميخام بحث كنم ولي مقايسه كرايسيس با cod درست نيست
لطفا پسته منو نقل قول نكنيد كه با مديريت به مشكل ميخوريم:10:
کرایسیس جذابیتش در این حد بود؟؟؟؟؟آخرش اینقدر باحال بود؟؟داستانش چی؟؟؟؟؟شما هم اگه مشکلت اینه رو درجه ی سخت بازی کن.
همه ی بازی رو رو veteran تموم کردم
من اين بازي رو روي همه درجه سختي ها تموم كردم.:8:
king-hitler2
05-01-2010, 19:03
من اين بازي رو روي همه درجه سختي ها تموم كردم.:8:
اقا کل صفحه رو گرفتی گه بگی تموم کردم
بابا یه کم رعایت کنید
با این اینترنت ذغالیمون یه ساعت طول میکشه صفحه لود بشه
دیگه قرار نیست هر کی این بازی رو تموم کرد بیاد اینجا وپست بده ( ببخشید منظورم فقط با شخس خاصی نبود ):8::8:
.برای مقایسه هم بهتره همه جوانب رو در نظر گرفت:5: ...............مقایسه کرایسیس با COD MW2 اصلا قبول نیست ........( کرایسیس یه سری ویژگی ها داشت که COD نداره .........همین طور COD یه سری ویژگیها داره که کرایسیس نداره......)
در ضمن بازی کردن روی درجه سختی بستگی به شرایط بازی کن داره ..یکی ممکنه بازی رو روی درجه سختی خیلی آسون بزاره اما 20 روز طول بکشه تا تمومش کنه ........... لطفا رعایت بشه ...................ممنون
joe_satriani
05-01-2010, 20:45
بابا سخت نگير!! بذار بذارن ببينيم كيا و در چه حدي بازي رو تموم ميكنن
به بیان دقیق تر میشه عقده ای بودن تموم شد و رفت حالا دوستان نخواستن خیلی واضح بگن من واضح گفتم!
به بیان دقیق تر میشه عقده ای بودن تموم شد و رفت حالا دوستان نخواستن خیلی واضح بگن من واضح گفتم!
.................................................. .................................................. ......
خیلی واضح میگی...........ممکنه به کسی بر بخوره !!!!...... ما هممون به قول معروف گیمری هستیم که اینجا جمع میشیم تا از نقطه نظرات هم آگاه بشیم و مشکلات موجود رو با هم حل کنم ( یه جورایی تبادل تجربه ) ولی قرار نیست که دیگه همو ناراحت کنیم.........من فقط میگم که یه کم توی ارسال پست ها دقت بیشتری بشه وگرنه هر کسی اینجا آزاده که نظرشو بگه اگه هم مشکلی باشه مدیران و اعضای پروفشنال بهتره به صورت پیام خصوصی اخطار بدن........دیگه هم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه..
در هر صورت هر کسی از ان بازی برداشت خودشو داره........به نظر من هم این بازی جزوه بهترین بازی هایی بود که من بازی کردم و ارزش چند باره بازی شدن رو داره..
من چند تامشکل کوچیک دارم ..........
1.من توی بعضی از مراحل این لپ تاب ها Intel item ها رو نمی تونم پیدا کنم .........نمونش توی مرحله برفی که از صخره میرن بالا و مخفی کاریه ( مرحله 2 یا 3 بازی توی ACT I ) ........ کسی چیزی یا راهی نداره که بشه همه اون آیتم ها رو پیدا کرد..........توی سری شماره 1 وقتی همه رو جمع می کردی کد های نسوز کننده خود بازی باز میشد....توی این یکی پی خبری از این ها هست یا نه ...........
2. هنوز راهی برای آن لاین بازی کردن این بازی با پی سی نیومده .............به قول معروف تو کف موندیم.......
.................................................. ...........
پس فقط در نسخه های عرضه شده در روسیه این مرحله حذف شده؟ یا خبری که من شنیدم شایعه بوده؟
ممنون
دوستان کسی جواب این سوالات رو نمی دونه؟
MAHDIAGENT47
06-01-2010, 00:15
دوستان کسی جواب این سوالات رو نمی دونه؟
دوست عزيز اين مرحله حذف نشده
بازي اين امكانو ميده كه اين مرحلرو بازي كني يا نه ازش رد شي بري مرحله بعد
واسه اعتراض روسيه اين كارو كردند وگرنه فك نكم اين مرحله حذف شده باشه :10:
دوستان تاپیک رو به انحراف نکشونید لطفا. بحث مقایسه ای رو هم تموم کنید....
نوشته شده توسط Colton [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
این بازی در روسیه عرضه شده ولی به دلیل مرحله مورد نظر دولت دستور جمع اوری رو صادر کرده بود.
حالا اینکه شایعه بود یا نه دقیق نمیدونم ولی در سایتهای معتبر همچین خبری بود.
ولی باز این بازی در روسیه عرضه شد
farhad_persona
06-01-2010, 00:27
دوستان یک مرحله ای داره این بازی به اسم
The only easy day was yesterday
یا همچین چیزی....
من خیلی خیلی با فضای این مرحله حال میکنم....میخواستم عکس هاش رو داشته باشم ...از کجا میتونم بگیرم؟
راه حلی هست که داخل بازی از چند تا منظره عکس بگیرم و بیام بیرون سیو کنم؟
البته یه دونه عکس رو با دکمه screen print میشه گرفت ولی کافی نیست .
واقعا چیزهای جالبی هست تو این مرحله اون دکل های نفتی بین آب های قطبی و اون کوه های یخ ...اون قلعه هه که واقعا محشره.
راستی کسی تا حالا فیلمی با موضوع جنگ روسیه و مشابه این بازی دیده؟
من احساس میکردم بعضی جاهای این بازی تقلید از فیلم Black Hawk Down سر ریدلی اسکات هست.
MAHDIAGENT47
06-01-2010, 00:36
یا همچین چیزی....
من خیلی خیلی با فضای این مرحله حال میکنم....میخواستم عکس هاش رو داشته باشم ...از کجا میتونم بگیرم؟
واقعا چیزهای جالبی هست تو این مرحله اون دکل های نفتی بین آب های قطبی و اون کوه های یخ ...اون قلعه هه که واقعا محشره.
من احساس میکردم بعضی جاهای این بازی تقلید از فیلم Black Hawk Down سر ریدلی اسکات هست.
عزيز واسه عكس گرفتن از بازي از اين نرم افزار استفاده كن (Fraps) البته زياده ولي من خودم با اين كار ميكنم :10:
یا همچین چیزی....
بله خب شبهتهای زیادی بین این بازی و اون فیلم وجود داره حتی بسیاری از فروشندگان این فیلم رو با نام Cod میفروختن
در مورد تصاویر اون مرحله هم کخ خب شما یه کاری کن PS بکن بعد Show Desctop بکن بریز روی Paint
این عمل رو تکرار کن البته یه راه حل بود گفتم که بگم.
1.من توی بعضی از مراحل این لپ تاب ها Intel item ها رو نمی تونم پیدا کنم .........نمونش توی مرحله برفی که از صخره میرن بالا و مخفی کاریه ( مرحله 2 یا 3 بازی توی ACT I ) ........ کسی چیزی یا راهی نداره که بشه همه اون آیتم ها رو پیدا کرد..........توی سری شماره 1 وقتی همه رو جمع می کردی کد های نسوز کننده خود بازی باز میشد....توی این یکی چی خبری از این ها هست یا نه ...........
2. هنوز راهی برای آن لاین بازی کردن این بازی با پی سی نیومده .............به قول معروف تو کف موندیم.......
.................................................. ...........
MAHDIAGENT47
06-01-2010, 11:40
نه عزيز فك نكنم بشه آنلاين بازي كرد سر cod 4 واسه آنلاين بازي كردن انقدر اذيت شدم كه اين يكي رو بكل بي خيال شدم :46:
havas_1980
06-01-2010, 20:06
1.من توی بعضی از مراحل این لپ تاب ها Intel item ها رو نمی تونم پیدا کنم .........نمونش توی مرحله برفی که از صخره میرن بالا و مخفی کاریه ( مرحله 2 یا 3 بازی توی ACT I ) ........ کسی چیزی یا راهی نداره که بشه همه اون آیتم ها رو پیدا کرد..........توی سری شماره 1 وقتی همه رو جمع می کردی کد های نسوز کننده خود بازی باز میشد....توی این یکی چی خبری از این ها هست یا نه ...........پیدا کردن لپ تاب ها دیگه برای پی سی تاثیری نداره. یعنی از باز شدن چیت خبری نیست.
تو این ماموریت (Cliffhanger) لپ تاب ها به این ترتیب پیدا میشن:
- بعد جدا شدن از مک تاویش وارد پایگاه که میشین, کنارتون سمت راست یه برج دیده بانیه که بالاش یه لپ تابه.
- وقتی تو پایگاه به مک تاویش میرسین به عقب برگردین. تو همین مسیر, داخل یک اشیانه دو تا کارگر در حال تعمیر هواپیما هستن. پشت پنجره یه لپ تابه.
- اما مورد سوم که انصافا جای واقعا سختیه و از دید خودم بدترین لپ تاب ممکنه تو طول بازیه! حین اسنوموبیل سواری در فاصله حدودا 1840 متری یه دسته درخت رو وسط مسیر می بینین که سمت راست جلو درخت ها, یه نرده است. دقیقا بین اون درختها لپ تاب سوم قرار داره که باید از روش عبور کنین. اون موقع شما تو فاصله 1800 متری قرار دارین.
Ali Pacino
07-01-2010, 00:40
با بازیش خیلی حال کردم مخصوصا اون آخرش ولی حیف که زود تموم شد!!!
Booseh_ye_Irani
07-01-2010, 15:52
واسه من که انگلیس و آمریکاست. واسه شما رو شاید ارشاد عوض کرده. :blush:
بسي خنديديم ارشاد اگه ميتونست تو سري cod دست ببره كه شمشير نادر نميساخت :27:
برادر من یعنی نفهمیدی که من دارم شوحی می کنم؟؟؟؟ :13:
سلام
XYU تو روسی به چه معنیه ؟ چون تو چندتا از مراحل روسیه رو در دیوار نوشته بود حالت تبلیغی نداشت به صورت یه شعار رو دیوار نوشته شده بود...
ممنون
پیدا کردن لپ تاب ها دیگه برای پی سی تاثیری نداره. یعنی از باز شدن چیت خبری نیست.
تو این ماموریت (Cliffhanger) لپ تاب ها به این ترتیب پیدا میشن:
- بعد جدا شدن از مک تاویش وارد پایگاه که میشین, کنارتون سمت راست یه برج دیده بانیه که بالاش یه لپ تابه.
- وقتی تو پایگاه به مک تاویش میرسین به عقب برگردین. تو همین مسیر, داخل یک اشیانه دو تا کارگر در حال تعمیر هواپیما هستن. پشت پنجره یه لپ تابه.
- اما مورد سوم که انصافا جای واقعا سختیه و از دید خودم بدترین لپ تاب ممکنه تو طول بازیه! حین اسنوموبیل سواری در فاصله حدودا 1840 متری یه دسته درخت رو وسط مسیر می بینین که سمت راست جلو درخت ها, یه نرده است. دقیقا بین اون درختها لپ تاب سوم قرار داره که باید از روش عبور کنین. اون موقع شما تو فاصله 1800 متری قرار دارین.
.................................................. .................................................. ........................
این سومیه خیلی سخته من هردفعه می خوام از روش رد شم به درختا می خورم یا اصلا از روش رد نمیشم............عجب بابا.این دیگه چهجورشه......... دومی هم تا میرم برش دارم پیدام می کنن و شلوغ پلوغ میشه ..
این لپ تاپ هاش منو کشته !!! یه کیش تو مرحله ای که با جت اسکی با soap دارید میرید لای درخت ها هست اخه من نمیدونم اینا عجب ادم هایی هستن که لپ تاپ رو اونجا گذاشتن ! ///
سلام
خدا کنه اینفینیتی وارد مستقل بشه از اکتیویژن شاید هر سال یه مدرن وارفیر داشته باشیم از اون به بعد!
چه شود ...
Big-Boss
08-01-2010, 00:33
سلام
خدا کنه اینفینیتی وارد مستقل بشه از اکتیویژن شاید هر سال یه مدرن وارفیر داشته باشیم از اون به بعد!
چه شود ...
واسه CoD بعدی خبرهایی هست:
Infinity Ward بر روی Modern Warfare 3 کار نخواهد کرد!
یه منبع موثق به سایت VG247 گفته که Infinity Ward بر روی عنوان Modern Warfare 3 کار نخواهد کرد و به جاش بر روی یه پروژه کاملا جدید هستش!!
شایعات در مورد فرانشیر Call of Duty به سرعت در حال افزایش هستش. در گزارشی که دیروز منتشر شد مدعی شده که Treyarch در حال کار بر روی عنوان جدید از این فرانشیز هستش که جنگ ویتنام رو با تمرکز بر روی داستان به تصویر خواهد کشید!
اطاعات بیشتر در لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-72851 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10%2F01%2F07%2Fsource-infinity-ward-not-developing-modern-warfare-3%2F%23more-72851)
میشد حدس زد :46:
میشد حدس زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من هم با توجه به خبر موجود گفتم!
یه بار یه درگیری لفظی هم بین سران دو استودیو رخ داده بود!
نمیدونم چرا جدا نمیشن زود تر!
MAHDIAGENT47
08-01-2010, 00:50
رفقا ميدونستيد cod 7 رو دارن از جنگ ويتنام ميسازن
مثل اينكه activicon از cod 5 كه جنگ جهاني بود و خيلي هارو دل سرد كرد دست ور نداشته دوباره ميخاد با ويتنام امتحانش كنه :2:
نميدونم تا كي بايد منتظر نسخه جنگ هاي مدرن جديد بمونيم :19:
رفقا ميدونستيد cod 7 رو دارن از جنگ ويتنام ميسازن
مثل اينكه activicon از cod 5 كه جنگ جهاني بود و خيلي هارو دل سرد كرد دست ور نداشته دوباره ميخاد با ويتنام امتحانش كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم تا كي بايد منتظر نسخه جنگ هاي مدرن جديد بمونيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست حتی EA هم فهمید جنگ جهانی دیگه جواب نمیده مدال جدیده رو به فضای امروزی منتقل کرد!
این تری آرچ هنوز نه!
بعد جدا شدن اینفینیتی دیگه مهم نیست اصلا با ویتنام و جگ جهانی 1و 2 خودشون رو خفه کنند!
MAHDIAGENT47
08-01-2010, 01:07
بعد جدا شدن اینفینیتی دیگه مهم نیست اصلا با ویتنام و جگ جهانی 1و 2 خودشون رو خفه کنند!
خوب اگه اینفینیتی جدا شه كه ديگه رو Modern Warfare 3 كار نميكنه اونوقت ما بايد تا آخر عمر بشينيم جنگ جهاني بازي كنيم :31:
این لپ تاپ هاش منو کشته !!! یه کیش تو مرحله ای که با جت اسکی با soap دارید میرید لای درخت ها هست اخه من نمیدونم اینا عجب ادم هایی هستن که لپ تاپ رو اونجا گذاشتن ! ///
با من كجا اومدي .........................:13::27::8:
در این قسمت فقط میشه گفت خاک بر سرشون کنن که آخرشم ورشکست میشن اگه دوباره جنگ جهانی بسازن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.