مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Modern Warfare 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
نه شاید جنگ جهانی به اعماق ذهنها فرو خواهد رفت و در یادها خواهد ماند.
ولی قول میدم که MW3 ساخته خواهد شد اما نه به این زودیا....
درضمن دوستان هر چه قدر ساختن یک بازی زود انجام بشه به احتمال زیاد بازی خیلی خوبی از اب در نیاد بنابراین
برای MW3 نکنیم و منتظر یک شاهکار دیگه باشیم حالا 4 سال هم بگذره باز بگزره
joe_satriani
08-01-2010, 15:16
اونا الان بازي بهتر از MW2 رو هم دارن، اما نميخوان به بازار بدن حالا حالاها!!! وقتي همين MW2 اينقد داره فروش ميره چرا بيان جلوي فروشش رو با يه MW جديد بگيرن؟؟!!!پس چه بسازن چه نسازن به قول دوستان حالاحالاها بايد وقت گذاشت واسه عرضه سري جديدش!!
به نظر من ساخت بازی ویتنام پر کردن خلا زمانی بین MW2 و MW3 هست و معنای دیگری نداره ...
مطمئنا سران Activision نیز کیفیت کار Infinity Ward رو میدونند که باهاش کار کردند ... این ها همه جو سازیه ...
خوب اگه اینفینیتی جدا شه كه ديگه رو Modern Warfare 3 كار نميكنه اونوقت ما بايد تا آخر عمر بشينيم جنگ جهاني بازي كنيم :31:
:41::41::41:
ای بابا حالا ناراحت نشید که MW3 رو کی میسازه .!!!!!!!!! میاد یا نمیاد...........!!!!!!!! همیشه جا برای پیشرفت هست.همین MW 2 رو همه می گفتن بازیه توپیه ولی خداییش کی فکرش رو میکرد که اینجوری بترکونه و خیلی توپ باشه.......... مطمئنا اونا وقتی روی شماره 2 کار می کردند به فکر شماره 3 اون هم بودن....... حالا باید صبر کرد و دید که سورپراز MW 3 چی از آب در میاد..........این زنده بودن پرایس و اون حرکات و مرحلهاش با مک تاویش که آخرش بود ..........خدا بخیر کنه با شماره 3 ......!!!!!!!!
سلام
یعنی می خوای بگی پرایس تو شماره بعدی هم هست . بابا دیگه خیل غیر واقعی میشه نمی خوان بازنشستش کنن از جنگ جهانی دوم همش داره میجنگه خسته نشد. (شوخی من خودم از طرفداراشم) . یه چیزی از بحث MW3 بیام بیرون چون به هرحال بازییه که اینقدر فروش میکنه و دارای رکورد تو روز اول میشه مطمئنا براش دنباله هم میاد.
Big-Boss
09-01-2010, 00:53
مطمئنا براش دنباله هم میاد.بله میاد فعلا که روی dlc بازی MW2 برای xbox360 دارن کار میکنن (یه جوری دنباله محسوب میشه باید دید جزئیات چیه داستانش موازیه؟ قبله؟ بعده؟)
Ali.Mirzaie
09-01-2010, 01:36
آقا من امشب تازه نصب کردم و واقعاً تا این وقت شب میخکوبش بودم.
خداست!!!!
من و با این سن و سال نشونده پای پی سی ول کن هم نیست:31:
واقعاً لذت بردم... واقعاً لذت بردم...
Bs_panzer
09-01-2010, 07:30
بله میاد فعلا که روی dlc بازی MW2 برای xbox360 دارن کار میکنن (یه جوری دنباله محسوب میشه باید دید جزئیات چیه داستانش موازیه؟ قبله؟ بعده؟)
فکر نکنم اصلا این dlc آفلاین باشه.....
چند تاسوال ............
توی شماره قبلی MW وقتی بازی تموم میشد یه مرحله بود که توی هواپیما بود ..............توی این شماره هم یه بخشی هست به اسم موزه........
1. این مراحل دیگه برای چی هستند ؟
2. توی همین موزه چند تا اسلحه ( دو تا شات گان ... چند تا اسلحه دوربین دار ( اسنایپر ) ...و یه سری اسلحه دیگه که اسمشون رو نمی دونم ) وجود داشت .آیا امکان این هست که با دوباره بازی کردن بازی این اسلحه ها به بازی اضافه بشن.؟؟؟
3.اگه بازی رو به صورت کامل در هر سه بخش تک نفره .چند نفره و Co op ( اون که بهت ستاره می ده ) رو بری مرحله یا اسلحه جدید باز نمیشه؟؟؟؟
Ali.Mirzaie
09-01-2010, 15:17
.... کاپیتان جون خیلی مرد خوبیه خدا وکیلی ؛ دمش گرم.
کاش قسمت بعدی هم باشه.
وااااااااای پسر این چه بازی خفنی بود!!!! دمشون گرم.
ولی دلم واسه ghost سوخت. کلی با نقابش حال میکردم.
کاش قسمت بعدی هم باشه کسی خبری از دنباله ی این داستان نداره؟
من از یکی شنیدم تو نسخه بعدی ادامه داره نمیدونم راسته یا نه ولی طرف از این gammer ها هستش
shab_2008
09-01-2010, 23:01
من از یکی شنیدم تو نسخه بعدی ادامه داره نمیدونم راسته یا نه ولی طرف از این gammer ها هستش
سازندگان فعلا تا چند وفت استراحت میکنن و بعد تا داستان نوشته شد میان تا اماده ساخت بازی بعدی بشن طبق تحقیقات من از فرومهایه خارجی هنوز هیچ صحبتی از قسمت بعدی بازی هم نشده چه برسه به داستانش.
MAHDIAGENT47
09-01-2010, 23:10
سازندگان فعلا تا چند وفت استراحت میکنن و بعد تا داستان نوشته شد میان تا اماده ساخت بازی بعدی بشن طبق تحقیقات من از فرومهایه خارجی هنوز هیچ صحبتی از قسمت بعدی بازی هم نشده چه برسه به داستانش.
واقعا :27:
عزيز نسخه بعدي جنگه ويتنامه تاييد شده الان هم دارن روش كار ميكنن :31: Call Of Deauty 7
ولي اگه منظورت MW 3 هست بايد بگم حالا حالا ها خبري نيست
Ali.Mirzaie
09-01-2010, 23:26
به نظر من باید میان کلاً دو تا خط مختلف رو راه بندازن
یکی Modern warfare
یکی هم کالاف معمولی.
ولی داشتم به این فکر میکردم اگر فیلمش هم ساخته بشه خفن میشه:20:
MAHDIAGENT47
09-01-2010, 23:35
به نظر من باید میان کلاً دو تا خط مختلف رو راه بندازن
یکی Modern warfare
یکی هم کالاف معمولی.
ولی داشتم به این فکر میکردم اگر فیلمش هم ساخته بشه خفن میشه:20:
داداش اين كارو كردند از 2007 يه سال Infinity Ward يه مدرن ميسازه سال بعد Treyarch مياد گند ميزنه جنگ جهاني يا چيزي تو اين مايه ها ميسازه
تا امسال كه Infinity Ward قهر كرد گفت MW 3 رو نميسازه
البته اينا همش سياسته MW 3 ساخته ميشه ولي بايد حالا حالا بشينيم
داداش اين كارو كردند از 2007 يه سال Infinity Ward يه مدرن ميسازه سال بعد Treyarch مياد گند ميزنه جنگ جهاني يا چيزي تو اين مايه ها ميسازه
تا امسال كه Infinity Ward قهر كرد گفت MW 3 رو نميسازه
البته اينا همش سياسته MW 3 ساخته ميشه ولي بايد حالا حالا بشينيم
.................................................. .................................................. ......................
واا خارجیها هم هر کردن بلدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:7:
بازهم دمه Infinity Ward گرم. ببینیم واسه داستان سوم چیکار میکنن. حیف کاپتان دیگه عمری ازش گذشته. شاید پسرشو بفرستن به جاش.
(راستی بچه ها Infinity Ward توی بازی دیگه ای دستی در کار نداشته غیر از سری modern warfare؟)
javad2015
10-01-2010, 10:40
به نظر من که نسخه ی بعدی هم ادامه این بازیه اگه دقت کرده باشین اخر بازی نیکولای گفت:
به زودی دنبال ما میگردن.. باید زود بریم.. من یه جا رو بلدم....
بعدشم بازی تموم شد که احتمالن سازنده ها میخواستن بگن ادامه بازی تو نسخه بعد...
بعدشم حالا تازه نوبت ماکاروف شده
بعدشم حمله به روسیه (اونجوری که foley تو بازی گفت)
shab_2008
10-01-2010, 11:28
واقعا :27:
عزيز نسخه بعدي جنگه ويتنامه تاييد شده الان هم دارن روش كار ميكنن :31: Call Of Deauty 7
ولي اگه منظورت MW 3 هست بايد بگم حالا حالا ها خبري نيست
دوست عزیز من هم همون mw3 را گفتم
Ali.Mirzaie
10-01-2010, 15:09
ماکاروف راستی چی شد؟!
کاش الان دو سال دیگه بود حال میکردیم خدایی!!!:46:
cescjoon
10-01-2010, 15:40
میگم این جریانش چیه من یه مرحله رفتم که از یه دستگاهی محافظت کردم یه عالمه آدم ریخت روم بعد با 1000 مکافات محافظت کردم بعد بهم گفتن ورش دار بیارش منم بردم براشون بعد کاپیتان بود مثالا بهم گفت اوردیش منم گفتم آره بعد تق زد منو دوستم رو کشت بعد انداختمون توی یه گودال بنزینم روم و سوختم ولی حالا میره مرحله بعد جایی که چند تا هواپیما خراب شده گذاشتن و به من یه تک تیر دادن که هیچ دوستی هم باهام نیست و ولی اونایی رو که دارن با هم جنگ میکنند هر دو گروه بهم حمله میکنن اگه منو دیدن منم از هر دو گروه آم میکشم.
مسخره شده انگار یا مثلا توی هلکوپتر ببودیم هلکوپتر رو زدن بعد سقوط کرد انگار مردم ولی رفت یه مرحله دیگه اون مرحله بعد هم که انجام دادم اومد دقیقا از مرحله قبل یعنی همون جایی که سقوط کرده بودیم بعد انگار من زنده ده بودم :دی
بعد بمب اتم ریختن انگار نمیدونم چی شد من که اصلا ازش سر در نیوردم اومدم سوال کنم ببینم چیه جریانش
sir payman
10-01-2010, 15:50
برو اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MAHDIAGENT47
10-01-2010, 15:51
میگم این جریانش چیه من یه مرحله رفتم که از یه دستگاهی محافظت کردم یه عالمه آدم ریخت روم بعد با 1000 مکافات محافظت کردم بعد بهم گفتن ورش دار بیارش منم بردم براشون بعد کاپیتان بود مثالا بهم گفت اوردیش منم گفتم آره بعد تق زد منو دوستم رو کشت بعد انداختمون توی یه گودال بنزینم روم و سوختم ولی حالا میره مرحله بعد جایی که چند تا هواپیما خراب شده گذاشتن و به من یه تک تیر دادن که هیچ دوستی هم باهام نیست و ولی اونایی رو که دارن با هم جنگ میکنند هر دو گروه بهم حمله میکنن اگه منو دیدن منم از هر دو گروه آم میکشم.
مسخره شده انگار یا مثلا توی هلکوپتر ببودیم هلکوپتر رو زدن بعد سقوط کرد انگار مردم ولی رفت یه مرحله دیگه اون مرحله بعد هم که انجام دادم اومد دقیقا از مرحله قبل یعنی همون جایی که سقوط کرده بودیم بعد انگار من زنده ده بودم :دی
بعد بمب اتم ریختن انگار نمیدونم چی شد من که اصلا ازش سر در نیوردم اومدم سوال کنم ببینم چیه جریانش
ببين عزيز من اينجا داستان كامل بازيو توضيح دادم يه نگاه بنداز ببين متوجه ميشي :31:
mamali1365
10-01-2010, 17:51
سلام دوستان من اين بازي رو تا جايي رفتم كه چاقو رو از تو تنم در آوردم وپرت كردم توي چشم اون سرهنگه و مرد و دوستانم من رو سوار هيليكوپتر كردن وطبق بقيه بازي ها نوشته هاي بازي اومد و ظاهرا بازي تموم شد
حالا سوالم اينه كه وقتي نوشته ها تموم شد يه گزينه كانتينيو اومد و وارد يه بخش ديگه شد انگار كه بازي هنوز ادامه داره
مي خواستم بدونم بعد از اينكه اون سر هنگ رو كشتم داستان و مراحل اصلي بازي تموم شده يا نه؟
آخه وقتي مي رم رو اون عكس وسطي نوشته 50 در صد چرا 100 نشده؟
ممنون
sir payman
10-01-2010, 18:09
بازی تموم شده
باید روی درجه سختیهای مختلف برید.
تمام اینتلهارو هم پیدا کنید.
mamali1365
10-01-2010, 18:51
خيلي بازي كوتاه
داستان بسيار ضعيف
من اصلا فكر نمي كردم با اين همه تعريفي كه از اين بازي كردن اين تور باشه
خيلي بازي كوتاه
داستان بسيار ضعيف
من اصلا فكر نمي كردم با اين همه تعريفي كه از اين بازي كردن اين تور باشه
.................................................. .................................................. .......
شما بازی رو روی درجه آسون رفتی حتما وگرنه من روی درجه خیلی سخت ( VATERN ) رفتم یه 12 ساعتی طول کشید تا بازی رو تموم کنم..تازه اینتل آیتم ها و اون بخش CO OP هم هنوز مونده که اصل هیجانش اونجاست .........
....................
داستان بازی که خوب بوده .. به قول سازنده ها توی هیچ بازی اینقدر فرازو نشیب وجود نداشته که بازی کن اینهمه هیجان زده بشه .......
( من خودم به شخصه توی مراحل برزیل و اونجایی که باید فرار میکردی تا به هلیکوپتر برسی نفسم در نمیومد .....یا وقتی فهمیدم پرایس زنده است ...........یا وقتی که گوست و روچ به دست شفرد کشته شدن .....یا صحنه ای از بازی که باید با ماشین می رفتی توی هواپیمای ..... یا صحنه آخر بازی که شفرد و پرایس با هم مبازه می کنن و باید چاقو رو پرت کنیم به سمت شفرد........تمام این صحنه ها به نظر من بی نظیر بودند.. .......)
.شما داستان این بازی رو مثلا با چی مقایسه کردی که فهمیدی ضعیفه ؟؟؟؟؟؟
Optimus Prime
10-01-2010, 21:16
آقای kortol لازم نیست روی داستان بازی غیرتی بشی توی Review های مختلف جزو ضعف های بازی داستانش بود.
mamali1365
10-01-2010, 21:31
من با Optimus Prime ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم
منم تو سايت هاي مختلف همين رو فهميدم ولي خوب الحق كه گرافيك و موتور بازي قوي بود همين
در كل يكش به من بيشتر چسبيد
آخه مي دوني چيه وقتي چند وقت پيش كه تيزر اين بازي اومد بيرون انقدر ازش تعريف كردن كه همه فكر كردن عجب بازيه ولي خوب اون توري كه بايد از آب در نيومد
من خندم به 4 دي وي دي بودنش مي گيره:31:
mamali1365
10-01-2010, 21:35
آقای kortol لازم نیست روی داستان بازی غیرتی بشی توی Review های مختلف جزو ضعف های بازی داستانش بود.
منم تو سايت هاي مختلف همين رو فهميدم ولي خوب الحق كه گرافيك و موتور بازي قوي بود همين
آخه مي دوني چيه وقتي چند وقت پيش كه تيزر اين بازي اومد بيرون انقدر ازش تعريف كردن كه همه فكر كردن عجب بازيه ولي خوب اون توري كه بايد از آب در نيومد
Optimus Prime
10-01-2010, 21:40
بازی ها تو کل دنیا روی DVD9 ارائه میشه . ما توی ایران اینارو مثلا از دو تا DVD 9 ازش 4 تا در میاریم. حجم بالا نشاندهند بسته های Texture با کیفیت های متفاوت و موتور های گراقیکی و صداهای باکیفیت و ... فاکتور های مختلف باعث بالا رفتن حجم بازی ها می شوند.
Hectorist
10-01-2010, 22:54
سلام.
این تایپیک مال کال آو دیوتی جدیدِ هست؟
کال آو دیوتی 2 تایپیکش رو اگه کسی لینک بده ممنون میشم. سرچ کردم رسیدم به اینجا!
Optimus Prime
10-01-2010, 22:58
سلام.
این تایپیک مال کال آو دیوتی جدیدِ هست؟
کال آو دیوتی 2 تایپیکش رو اگه کسی لینک بده ممنون میشم. سرچ کردم رسیدم به اینجا!
Call of Duty 2 :
Ali.Mirzaie
11-01-2010, 13:20
به نظر من داستان بازی فوق العاده بود!!!!!!!!!!!!!
فقط مثل بازیهای دیگه تخیلی و اینا نبود!
کاملاً واقع گرایانه و عالی بود.
MAHDIAGENT47
11-01-2010, 15:06
خب عزيز چه توقعي داره مك تاويش بال در بياره پرواز كنه معموله كه نبايد تو اين سبك از تخيل استفاده شه :18:
.................................................. ...........................................
منم با شما موافقم .............خسته شدیم از بس یا فضایی کشتیم یا زامبی.داستان بازی به نظر من هم عالی بود ........
البته می گم عالی توی بازی هایی سبکه خودشه ها . نرید مثلا داستان رو با بازی خدای جنگ مقایسه کنید..........
داستان بازی توی بازی های شوتر اول شخص من تا حالا به این قشنگی ندیده بودم .هم یکش عالی بود هم شماره 2.... ok
واقعا زیبا و قشنگ بود بهترین بازی توی عمرم در سبک شوتر اول شخص که دیدم همین بود
به نظر من از یکش قشنگتر بود
واقعا عالی بود!
حیف که زود تموم شد(مراحل بازی رو می گم)
بازی اول شخص یعنی ایییییییییییییییییییییییی ییییییین call of duty modern warfare 2
بازی اول شخص یعنی ایییییییییییییییییییییییی ییییییین call of duty modern warfare 2
اسپم هم یعنی این : پست شما
sadeghian2009
22-01-2010, 21:19
سلام
من وقتي وارد بازي ميشم توي مرحله اي كه زير دريايي هست اخطار directX Error ميده
متن اخطار :
DirectX encountered an unrecoverable error.
Check the readme for possible solutions.
و بعدش از بازي مياد بيرون .
directX خود بازي رو هم از روي ديويدي بازي نصب كردم ولي بازم اخطار ميده
كسي هست كمك كنه ؟
tekken god
22-01-2010, 22:05
سلام
نمی دونم دقت کردین یا نه !
من بازی رو تا به حال 2.5 بار تموم کردم !
اما تا حالا جایی از بازی اسمCall of duty رو ندیدم ! همه جا نوشته Modern warfare 2 !
یعنی این بازی Call of duty نیست ؟
M A X I M U M
22-01-2010, 22:10
چرا هست
اسم كامل بازي : Call of Duty 4: Modern Warfare.
شايد ننوشتن بخاطر خلاصه كردن اسم بازي
دليل ديگه هم اينه كه كلا اين بازي رو از نوزاد تا پيرش مي شناسن :دي
tekken god
22-01-2010, 22:27
بالاخره یه جاش باید بنویسه دیگه !
در ضمن چرا call of duty 4 ؟
این که پنجش هم اومده !
یعنی چون modern warfare ، call of duty 4 بود اینم میشه call of duty 4 : modern warfare 2 ؟
golmohammadi
22-01-2010, 23:33
من که مدتی پیش تمومش کردم خوشم اومد از این نسخه
خیلی رو گرافیکش کار شده بود
قسمتهای برفی را بیشتر دوست داشتم
گیم پلی نیز خیلی عالی ....
گرافیکش از ورژنهای قبلی خیلی بهتر شده بود ....
مولتی پلیر این بازی را کسی تجربه کرده ؟
چطوره ؟
Bs_panzer
22-01-2010, 23:34
خیر ! ننوشتن چون دیگه شاید شبیه call of duty نیست :دی شما نسخه 1 2 3 رو با این مقایسه کن :دی
نسخه بعدی هم امکان داره world at war II بشه
MAHDIAGENT47
23-01-2010, 00:25
خیر ! ننوشتن چون دیگه شاید شبیه call of duty نیست :دی شما نسخه 1 2 3 رو با این مقایسه کن :دی
نسخه بعدی هم امکان داره world at war II بشه
نسخه بعدي جنگ ويتنامه خود Activion هم تاييد كرده به احتمماله زياد مثل world at war گند ميزنه
زنده باد جنگ هاي مدرن
alone_boy
23-01-2010, 10:15
سلام
من خودم به علت پایین بودن سیستمم از COD 2 به بعد بازی نکردم
ولی یه جاهایی از Rainbow Six Vegas 2 شنیدم و خیلیم ازش تعریف میکردن
خواستم یه مقایسه ای با هم بکنید این دو رو : Rainbow Six Vegas 2 و COD MW 2
سلام
دوست عزیز این دو بازی اصلا با هم قابل مقایسه نیستند
فقط تشابهه سبک دارن اونم یک کم حالا بازیRainbow Six Vegas 2
بازی خوبی بود ارزش وقت گذاشتن رو داره در ضمن سیستمت چیه
xeNociDe
23-01-2010, 14:58
سلام توی بازی Call of Duty:Modern Warfare 2 وقتی نصبش می کنم با این ارور مواجه میشم!!!
Your Operating System Need 1024*2024 Resulotion
مشکل چیه!!!
M A X I M U M
23-01-2010, 16:36
خب رزولیشن رو تغییر بده
از داخل بازی به قسمت تنظیمات برو بعد تنظیمات گرافیک و رزولیشن رو که گزینه اوله بذار روی همونی که میگه
alireza2099
23-01-2010, 23:05
من به یه اتفاق عجیب برخوردم.
من دوتا ویندوز دارم
Vista x32 Sp2
Sevan x64
توی ویستا دقیقا نصف سون فریم میگیرم مثلا توی مرحله اخر بازی توی ویستا حداکثر 70فریم میگیرم ولی توی سون تا 180هم میره .
کسی تا حالا به این اتفاق برنخورده؟
golmohammadi
24-01-2010, 01:46
سلام
اونم گیم خوبیه
از لحاظ همکاری تیمی اون بهتره
از لحاظ گرافیم این بهتره
کلا هر دو خوب هستند
cod گیم راحتی هست
از بچه گرفته تا پیر راحت بازیش میکنه ...
rainbow six vegas2 مقداری سخت تره ...
البته راه داره اونم
راستی شما اگه وگاز 2 را اجرا میکنین مطمئن باش کال او دیوتی را میتوننی اجرا کنین
cod از اون دسته گیمهایی هست که با اکثر سیستمها اجرا میشه ....
xeNociDe
24-01-2010, 16:58
خیلی ببخشید ولی کامپیوتر من یک همچین رزولوشنی رو نداره!:13::41:
در ضمن شرح ارور رو برات کامل می نویسم!
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit [Windows default] sound
ERROR: unable to load eq filter.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile patch
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Error during initialization:
Couldn't create a 1024 x 2048 render target surface: Wrong texture format
مشکل من توی قسمت پر رنگ شده است!!!:41:
xeNociDe
24-01-2010, 17:00
خب رزولیشن رو تغییر بده
از داخل بازی به قسمت تنظیمات برو بعد تنظیمات گرافیک و رزولیشن رو که گزینه اوله بذار روی همونی که میگه
در ضمن اصلاً توی بازی نمیره که بخوام رزولوشنش رو تغییر بدم!:41:
M A X I M U M
24-01-2010, 17:05
ببين مطمئني داري تك نفره رو اجرا مي كني ؟ Single Player
اخه دقيقا همين مشكلو با دو چنده نفره داشت Multi Player
دوستان من نسخه 3 دی وی دی رو دارم
بعضی از جاهای بازی یهو هنگ می کنه دیگه نمیشه کاریش کرد
مثلا ممکنه یبار اول یه مرحله باشه و بار دیگه وسط همون مرحله ! یهو هنگ میکنه و تصویر ثابت میشه !
tajeasia
24-01-2010, 19:04
این بازی را میشه با این سیستم بازی کرد؟:13:
2.80GHz Clock Speed
CPU: Intel Core 2 Duo
HDD: 500GB
RAM: 6GB
VGA: ATI Mobility Radeon HD4650 Graphics
این بازی را میشه با این سیستم بازی کرد؟:13:
2.80GHz Clock Speed
CPU: Intel Core 2 Duo
HDD: 500GB
RAM: 6GB
VGA: ATI Mobility Radeon HD4650 Graphics
بله دوست عزیز به راحتی میتونی اجرا کنی.
من روی لپ تاپم که همین مشخصات را داره راحت بازی کردم و مشکلی هم نبود.
dashmojtaba
25-01-2010, 10:23
سلام به طرفداران همیشه در صحنه کال (حالا هر کالی !)
دوستان من تا 5 صفحه مطالعه کردم از سیو بازی چیزی نگفتن البته شاید خیلی سخت نباشه پیدا کردنش ولی برای اینکه خیالم راحت باشه اگر آنیستالش کردم چیزی از دست نره ازتون دارم میپرسم اگه لطف کنید بگید سیوش کجاس ضمناً من توی بخش آنلاین خیلی امتیاز گرفتم و سیو اون بخشو منظورمه مرسی
MAHDIAGENT47
25-01-2010, 11:25
سلام به طرفداران همیشه در صحنه کال (حالا هر کالی !)
دوستان من تا 5 صفحه مطالعه کردم از سیو بازی چیزی نگفتن البته شاید خیلی سخت نباشه پیدا کردنش ولی برای اینکه خیالم راحت باشه اگر آنیستالش کردم چیزی از دست نره ازتون دارم میپرسم اگه لطف کنید بگید سیوش کجاس ضمناً من توی بخش آنلاین خیلی امتیاز گرفتم و سیو اون بخشو منظورمه مرسی
دوست عزيز شما از پوشه ي پروفايل در مسير زير يه پك آپ بايد بگيريد
D:\Call Of Duty Modern Warfare 2\players
xeNociDe
25-01-2010, 15:17
[QUOTE=Дttractive ζ;4604927]ببين مطمئني داري تك نفره رو اجرا مي كني ؟ Single Player
اخه دقيقا همين مشكلو با دو چنده نفره داشت Multi Player[/QUOT
اگه منظورت همون ایکون سبزه که نوشته iw4sp.exe آره من همونو اجرا می کنم!:41:
دوستان مصاحبه با محمد علوی رو خوندید ؟
خوندنش خالی از لطف نیست ...
xeNociDe
26-01-2010, 14:57
بابا چه سرعتی داره دنیــــــــــــــا!!!
یکی نیست جواب مارو بده!؟:19:
M A X I M U M
26-01-2010, 17:18
دوست عزيز دايكرت ايكس داخل خود بازي رو نصب كردي
مال MW2 جديدترين دايركت ايكسه
ديگه چيزي به ذهنم نميرسه اين خطايي كه شما گفتيد يا به كرك برمي گرده يا به دايركت ايكس
بهتره كركتون رو عوض كنيد يه كرك جديد دانلود كنيد
بابا چه سرعتی داره دنیــــــــــــــا!!!
یکی نیست جواب مارو بده!؟:19:
شما روی آیکون اصلی بازی راست کلیک کنید و از قسمت compatibility گزینه 480*640 رو تیک بزن ببین توی بازی میره یا نه...اگه رفت که هیچ وگرنه این سه تا فایل رو بنداز توی پوشه player بازی(احتمالا فایلهایی به همین نام توی فولدر وجود داره) ببین درست میشه یا نه :
hamedchtsz
26-01-2010, 19:28
سلام.
دوستان کسی داستان بازی رو داره به زبان فارسی؟
دارم روی درجه Vetern بازی می کنم و بار دوممه ولی داستان رو کامل متوجه نمی شم.
مثل توی فرودگاه زخایف که مردم رو قتل عام کردیم قضیه چی بود؟ چرا ماکاروف ، الن رو کشت؟
ShadowHex
26-01-2010, 19:58
سلام.
دوستان کسی داستان بازی رو داره به زبان فارسی؟
دارم روی درجه Vetern بازی می کنم و بار دوممه ولی داستان رو کامل متوجه نمی شم.
مثل توی فرودگاه زخایف که مردم رو قتل عام کردیم قضیه چی بود؟ چرا ماکاروف ، الن رو کشت؟
به خاطر جنگی که راه انداختن اختلافاتی افتاد بینشون
hydrix868
26-01-2010, 22:05
مس اینکه کسی از جریان است call of duty بودن modern warfare خبر نداره
خوب بذارین من یکمی میگم
به خاطره موفق بودن نسخه اول یعنی infinity ward ، COD:MW قصد داشت دیگه با عنوانه Call of Duty بازی جدیدشو نسازه و فقط با عنوانه Modern Warfare ۲ بسازه
ولی از اونجایی که دید اگه با عنوانه MW۲ این بازیو منتشر کنه ممکن فروش کمیو بکنه از این رو نام COD:MW۲ رو روی بازیش گذشت ولی از اونجا که دوستمونم گفتن در میان بازی خیلی از این اسم استفاده نکرده و فقط با Modern Warfare۲ ذکر شده
Acro-Crown
26-01-2010, 23:43
یه چند تا سئوال درمورد داستان بازی داشتم.
قضیه موشک بالستیک چی بود؟کی پرتابش کرد و کی منفجرش کرد؟
چرا کاپیتان پرایس و کاپیتان مک تاویش تحت تعقیب قرار گرفتن؟
اون نیروهای آمریکایی که تو فرودگاه افغانستان داشتن با روسها میجنگیدن ارتش آمریکا بودند یا افراد شفرد؟
MAHDIAGENT47
26-01-2010, 23:47
دوستاني كه از داستان بازي چيزي نفهميدن بنده داستان بازيو تو همين تاپيك گذاشتم اگه سرچ كنيد حتما پيدا ميكنيد
Acro-Crown
27-01-2010, 00:03
پس این روایت شما بود که در سایتهای مختلف کپی پیست شده بود؟
ولی متاسفانه جواب سئوالات من داخل اون متن نبود
ممنون
M A X I M U M
27-01-2010, 00:36
یه چند تا سئوال درمورد داستان بازی داشتم.
قضیه موشک بالستیک چی بود؟کی پرتابش کرد و کی منفجرش کرد؟
چرا کاپیتان پرایس و کاپیتان مک تاویش تحت تعقیب قرار گرفتن؟
اون نیروهای آمریکایی که تو فرودگاه افغانستان داشتن با روسها میجنگیدن ارتش آمریکا بودند یا افراد شفرد؟
من مطمئن نيستم موشگه بالستيك بوده باشه اخه بر بالاي جو زمين پرواز مي كرد
در مورد پرتاب كردنش هم فكر كنم كار تروريست ها بود كه يه موشك ديگه بهش ميخوره و منفجرش مي كنه
فكر كنم بخاطر خيانت شفرد بود ديگه اون باعث تحت تعقيب قرار بگيرن
اونا بعد كشته شدن روچ و غوست ميخواستن انتقامشون رو بگيرن البته اگه درست گفته باشم اسماشون رو
اونجا فرودگاه افغانستان نبود !
اونجا روسيه بود و اونا در نقش نيروهاي آماريكايي عمليات تروريستي ترتيب داده بودن
xeNociDe
27-01-2010, 17:02
شما روی آیکون اصلی بازی راست کلیک کنید و از قسمت compatibility گزینه 480*640 رو تیک بزن ببین توی بازی میره یا نه...اگه رفت که هیچ وگرنه این سه تا فایل رو بنداز توی پوشه player بازی(احتمالا فایلهایی به همین نام توی فولدر وجود داره) ببین درست میشه یا نه :
نخیر مثل اینکه به ما نیومده یک بازی خوب بازی کنیم اینم که فرقی نکرد:41: ... :13:بهتر بگم اصلاً فولدر Player نداره اگر میتونی بشتر راهنمایی کن!!!:19::19::19:
نخیر مثل اینکه به ما نیومده یک بازی خوب بازی کنیم اینم که فرقی نکرد:41: ... :13:بهتر بگم اصلاً فولدر Player نداره اگر میتونی بشتر راهنمایی کن!!!:19::19::19:
توی فولدر اصلی بازی دقیقا یک فولدر به اسم players وجود داره و داخل اون این فایلها به همراه یک پوشه save هم هست البته چون شما هنوز وارد بازی نشدی این پوشه هم وجود نداره خوب برای این کار شما در محل بازی(جایی که آیکون اصلی بازی در محل نصب وجود داره) یک پوشه دقیقا به همین نام(players) ایجاد کن و این فایلها رو هم بنداز داخلش البته برای اطمینان یک پوشه به نام(save) رو هم بنداز داخل همین پوشه ببین درست میشه...
امیدوارم گرفته باشی!!
xeNociDe
27-01-2010, 20:14
توی فولدر اصلی بازی دقیقا یک فولدر به اسم players وجود داره و داخل اون این فایلها به همراه یک پوشه save هم هست البته چون شما هنوز وارد بازی نشدی این پوشه هم وجو نداره خوب برای این کار شما در محل بازی یک پوشه دقیقا به همین نام(players) ایجاد کن و این فایلها رو هم بنداز داخلش البته برای اطمینان یک پوشه به نام save رو هم بنداز داخل همین پوشه ببین درست میشه...
منکه چیزی ندیدم شاید اصلاً دی وی دی بازی ام ناقصه ولی نه من تاحالا دو بار این بازی رو خریدم همین مشکل رو داشته . . . . میشه عکس فایل کال اف تو آپلود کنی ببینم!؟:20:
xeNociDe
27-01-2010, 20:17
حالا جوابت کامل شد الان انجام میدم اگه درست بود که هیچ ولی اگه نبود بازم اینجا می نویسم!!!
بازم هزار بار تشکر!:11:
البته بفرما اینم پوشه اصلی بازی:
البته اگر به غیر از این پوشه players هر کدوم از این پوشه ها وجود نداره کلا بیخیال این نسخه شو که احتمالا ناقصه!!!
xeNociDe
27-01-2010, 20:21
راستی جریان این تاریخ امضات چیه ؟
قرار تو اونروز اتفاقی بیفته؟ اگه آره برام ایمیلش کن!!!
hamedchtsz
27-01-2010, 22:22
دوستاني كه از داستان بازي چيزي نفهميدن بنده داستان بازيو تو همين تاپيك گذاشتم اگه سرچ كنيد حتما پيدا ميكنيد
ممنون.
تنها راه تمام کردن ماموریت
قرار دادن فشفشهی سبز روی پشتبام کاخ سفیدیست که تحت کنترل نیروهای
روسی قرار گرفته. رامیرز و گروهش راه خودشان به سمت کاخ سفید را هموار
میکنند و فشفشهی سبز را در حداقل زمان ممکن در محل خود قرار میدهند. با قرار
گرفتن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک آمریکا به طور قطعی از تصرف و کنترل
روسها خارج میشود.
چرا؟ چطور با قرار دادن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک امریکا به طور قطعی از تصرف روس ها خارج می شه؟
چرا مثلا پرچم آمریکا رو اونجا قرار ندادن؟
Acro-Crown
27-01-2010, 22:31
چرا؟ چطور با قرار دادن فشفشه ی سبز روی کاخ سفید خاک امریکا به طور قطعی از تصرف روس ها خارج می شه؟
اگه دقت کرده باشین همون لحظه هواپیماهای آمریکایی از بالای سرتون رد شدند.در واقع با روشن کردن فشفشه حمله اون هواپیماها رو به کاخ سفید لغو کردید.روشن کردن فشفشه هم به خاطر تاریکی هوا بود.
MAHDIAGENT47
27-01-2010, 22:32
ممنون.
خوب لابد پرچم تو دست و بالشون نبوده از فشفشه استفاده كردند :31:
دركل من چيزي رو نوشتم كه ديدم :10:
xeNociDe
28-01-2010, 14:38
من مشکلم با اجرا نشدن بازی حل نشد بیشتر راهنمایی کنید!
Aryan.kh
28-01-2010, 15:12
سلام من داشتم بازی می کردم نمی دونم مرحله چندم بعد از اینکه هلیکوپترم سقوط کرد نزدیک کاخ سفید یه نور سفیدی میاد بعد مرحله تموم میشه ولی لود بعدی بالا نمیاد؟؟؟
میشه راهنماییم کنید یا دست کم save مرحله بعدش رو برام بزارید؟
xeNociDe
28-01-2010, 15:33
عزیزم بهتره یک نسخه دیگه از این بازی تهیه کنی آخه برای منم یک بار اینجوری شد وقتی DVD بازی رو عوض کردم و دوباره ریختم همه چیز درست شد!!!
هنوز با این بازی مشکل دارید....:18:..... بعد از این همه مدت هنوز هم نسخه های خرا از این بازی توی بازار است !:41::18::9:!!!!!!!!!! بابا اینو دیگه همه می دونن نسخه سالم بازی 4 تا دی وی دی هستش به همراه یه پچ که مرحله های آخر بازی رو که مشکل داشت رو برطرف می کرد ..........من دی وی دی هاش رو دادم به بچه خواهرم بعد از اینکه 3 بار تا تهش رفتم.......
سلام من داشتم بازی می کردم نمی دونم مرحله چندم بعد از اینکه هلیکوپترم سقوط کرد نزدیک کاخ سفید یه نور سفیدی میاد بعد مرحله تموم میشه ولی لود بعدی بالا نمیاد؟؟؟
منم دقیقا تا همین جا میرسم و بعدش هم یه نور سفید میاد ؛ ولی مرحله بعد نمیره!
چیکارش باید بکنیم ؟
MAHDIAGENT47
28-01-2010, 18:18
منم دقیقا تا همین جا میرسم و بعدش هم یه نور سفید میاد ؛ ولی مرحله بعد نمیره!
چیکارش باید بکنیم ؟
خوب اين مشكل از بازي هست همونطور كه دوستمون گفتند شما بايد نسخه 4 دي وي دي كه شركت بويس تيم زده رو بگيريد همين نسخه اي كه گفتم هم يه ايراد هايي داره كه با پچ حل ميشه
موفق باشيد
$$Don Corleone$$
28-01-2010, 18:36
آموزش حل مشکل Disk Read Error :
ابتدا پچ بازی را در مسیرX:\Program Files\Activision نصب کنید.سپس فایل زرد رنگ به شکل نشانه را در همان activition باز کنید و مسیر X:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english رو در آن وارد کنید و نصب را شروع کنید.حالا بازی به طور صحیح پچ شده و این ارور مخصوصا در مرحله ی Exudos دیگر نمایان نمی شود.
این پستو دوباره گذاشتم:
Big-Boss
28-01-2010, 18:41
هنوز با این بازی مشکل دارید....:18:..... بعد از این همه مدت هنوز هم نسخه های خرا از این بازی توی بازار است !:41::18::9:!!!!!!!!!! بابا اینو دیگه همه می دونن نسخه سالم بازی 4 تا دی وی دی هستش به همراه یه پچ که مرحله های آخر بازی رو که مشکل داشت رو برطرف می کرد ..........من دی وی دی هاش رو دادم به بچه خواهرم بعد از اینکه 3 بار تا تهش رفتم.......
دقیقا اون نسخه مشکل دارشه برای همین هست که پچ باهاشه :دی
نسخه اصلی 3 عدد dvd هست بدون هیچ پچ اضافه و...
MAHDIAGENT47
28-01-2010, 19:21
دقیقا اون نسخه مشکل دارشه برای همین هست که پچ باهاشه :دی
نسخه اصلی 3 عدد dvd هست بدون هیچ پچ اضافه و...
عزيز نسخه 4 دي وي ديم دوتا داريم يه بويس تيم زده يه دونرم نميدونم كدوم شركت زده كه بچه ها باحاش مشكل دارند :10:
Big-Boss
28-01-2010, 20:44
عزيز نسخه 4 دي وي ديم دوتا داريم يه بويس تيم زده يه دونرم نميدونم كدوم شركت زده كه بچه ها باحاش مشكل دارند :10:
آره در جریان شاهکار اولی هستم
ولی دومی همین که میگن یه پچ توشه برای فیکس یکی از مراحل همین نشون میده که بعد از انتشار بازی بوده که پچ براش اومده و طبیعتا نمیتونه اورجینال* باشه
*اون اورجینال نه! این اورجینال! :دی
سلام دوستان ميشه آخرين پچ كه مشكل مرحله آخر رو رفع كرده بهم معرفي كنيد نميتونم همه ي صفحات رو بخونم.مرسي
خوب اين مشكل از بازي هست همونطور كه دوستمون گفتند شما بايد نسخه 4 دي وي دي كه شركت بويس تيم زده رو بگيريد همين نسخه اي كه گفتم هم يه ايراد هايي داره كه با پچ حل ميشه
موفق باشيد
نسخه ای هم که من باهاش مشکل دارم 4 DVD هست؛ از یه شرکت بی نام.
حالا اگه برای رفع این مشکل هم پچ وجود داره ،لطفا معرفی کنید.:10:
MAHDIAGENT47
28-01-2010, 23:39
نسخه ای هم که من باهاش مشکل دارم 4 DVD هست؛ از یه شرکت بی نام.
حالا اگه برای رفع این مشکل هم پچ وجود داره ،لطفا معرفی کنید.:10:
اينو دانلود كن ببين درست ميشه بايد نصبش كني طبق آدرسي كه خود پچ بهت ميده
دانلودش کردم ولی موقع نصب اینو میگه:
the destination directory does not contain any files to update
MAHDIAGENT47
29-01-2010, 18:41
دانلودش کردم ولی موقع نصب اینو میگه:
the destination directory does not contain any files to update
شماnext رو بزن بعد ادرس رو بده بعدشم بزار بريزه
آدرس :
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
شماnext رو بزن بعد ادرس رو بده بعدشم بزار بريزه
آدرس :
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
وقتی که این آدرس رو می دادم اون پیغام رو میداد!:19:
وقتی که این آدرس رو می دادم اون پیغام رو میداد!:19:
دوست گرامی این آدرسی که مهدی عزیز داد فرضیه و شما باید پوشه zone/english در محل واقعی بازی نصب کنی...
دوست عزیز این آدرسی که مهدی عزیز داد فرضیه و شما باید پوشه zone/english در محل واقعی بازی نصب کنی...
آقا شرمنده درست شد.من چون هنوز Call of duty5 رو سیستمم هست اشتباهی رفته بودم اونجا می خواستم نصب کنم!
مرسی از کمکتون
من یه پچ توی یکی از سایتها دیدم که دیگه این همه دردسر نداشت!
راحت بازی رو ردیف میکرد!!
Creeping Death
30-01-2010, 12:33
سلام رفقا یه مسئله :
آخر سر ماکاروف چی شد ؟ هیچی ازش نگفتن و هیچ اتفاقی هم نیافتاد . آخه الان چند جا خوندم که دیگه mw رو ادامه نمی دن اگه اینجوری باشه که داستان رسما نیمه کاره می مونه . نکنه ماکاروف مرد من نفهمیدم ...
MAHDIAGENT47
30-01-2010, 12:54
سلام رفقا یه مسئله :
آخر سر ماکاروف چی شد ؟ هیچی ازش نگفتن و هیچ اتفاقی هم نیافتاد . آخه الان چند جا خوندم که دیگه mw رو ادامه نمی دن اگه اینجوری باشه که داستان رسما نیمه کاره می مونه . نکنه ماکاروف مرد من نفهمیدم ...
نه عزيز Mw3 ساخته ميشه ولي نه به دسته استديو اينفينيتي وارد
بايد بشينيم ببينيم Activion چه خاكي تو سرش ميريزه
من خودم قول ميدم activion اگه هفت هشتا ديگه جنگ هاي مدرن بسازه بازم ولش نميكنه با اين همه مخاطب و اين همه شهرتي كه به دست آورده :27:
esnforce
30-01-2010, 14:42
دوستان کسی این بازی رو روی dell 1555 اجرا کرده؟
xeNociDe
30-01-2010, 15:32
یکی جواب منو بده 3 روزه معطلم مردم از بس اینو اون از این بازی تعریف کردند!!!:41:
xeNociDe
30-01-2010, 15:35
ببینم می تونی دی وی دی بازی رو برای دانلود برام بزاری آخه بنظرم توی تهران این نوع DVD وجود نداشته باشه من حتی به پاساژ های سی دی هم رفتم ولی...
xeNociDe
30-01-2010, 15:36
در ضمن فایلی که برای دانلود گذاشتی جواب نمی ده فکر کنم مشکل داره آقا/خانم...
بچه ها توی موزه کسی چیز باحالی ندیده؟
اگه ندیدید بگید که من بگمتون.:21:
MAHDIAGENT47
31-01-2010, 21:25
بچه ها توی موزه کسی چیز باحالی ندیده؟
اگه ندیدید بگید که من بگمتون.:21:
اين چيزه باحال كه ميگيد چي هست؟ باگه
اگه ماكت ها و اسلحه هارو ميگي كه همه ديدن
اين چيزه باحال كه ميگيد چي هست؟ باگه
اگه ماكت ها و اسلحه هارو ميگي كه همه ديدن
نه باگ نیست،
یه دکمه هست.
برید پیداش کنید
Little Sparrow
31-01-2010, 23:01
همون دکمه قرمزه که همه رو تو موزه زنده می کنه میریزن سرت؟اون اخه باحاله؟(به چه چیزای میگید باحال.)
موفق باشید.
sir payman
01-02-2010, 00:24
نه باگ نیست،
یه دکمه هست.
برید پیداش کنید
پیدا کردن نداره وقتی بازیو شروع میکنی دقیقا جلوته
من که والا ندیده بودمش...تازه فهمیدم!!
البته همچین بدم نبود یه خورده ای هیجان داشت:31::27:
پیدا کردن نداره وقتی بازیو شروع میکنی دقیقا جلوته
همون دکمه قرمزه که همه رو تو موزه زنده می کنه میریزن سرت؟اون اخه باحاله؟(به چه چیزای میگید باحال.)
موفق باشید.
خیلی هم باحاله،اصل هیجان هم هست:19:
esnforce
01-02-2010, 13:22
نه باگ نیست،
یه دکمه هست.
برید پیداش کنید
دستت درد نکنه!!
من همشون رو کشتم ولی چیزی نشد(یکیشون هست لباس فضا نوردا رو پوشیده .مرد میخاد تا بکشتش)
armanleft
01-02-2010, 14:31
من act I و act II رو تموم کردم ولی وقتی میخوام سومیشو شروع کنم با ارور مواجه میشم و از بازی میاد بیرون. متاسفانه متن ارور هم معلوم نسیت.
چه باید کرد؟
:41:
دستت درد نکنه!!
من همشون رو کشتم ولی چیزی نشد(یکیشون هست لباس فضا نوردا رو پوشیده .مرد میخاد تا بکشتش)
روی pc چیزی نمیشه ولی فکر کنم برا 360 اچیومنت باشه(باس امتحان کنم):10:
Bs_panzer
01-02-2010, 22:31
هه چیزای باحال تر هم دیده بودم مثلا تو حموم ماکارو :دی
joe_satriani
01-02-2010, 22:32
من با اينكه 20 دفعه همون مرحله موزه رو رفتم اما متوجه اين دكمه نشدم! الان ميرم يه حالي ميدم به دكمهه!!!
ممنون كه گفتي دوست عزيز
eslamy_iut
02-02-2010, 03:44
میگم توی مرحله ی قیق من چه پچی رو باید نصب کنم یه 60 کیلو بود یه 140 و یکی دیگه که نمیدونم کدوم به گفته ی دوستان 40 مگی والا همش ارور تکسچر اسلحه و مموری full میده و میاد بیرون نسخهی 4 ati readon 3850 dvd
من act I و act II رو تموم کردم ولی وقتی میخوام سومیشو شروع کنم با ارور مواجه میشم و از بازی میاد بیرون. متاسفانه متن ارور هم معلوم نسیت.
چه باید کرد؟
:41:
منم این مشکل رو داشتم که یکی از دوستان این رو معرفی کرد و درست شد
روی pc چیزی نمیشه ولی فکر کنم برا 360 اچیومنت باشه(باس امتحان کنم):10:
نه بابا اچیو نداره...
ای ناقلا چرا تو خونه مردم سرک میکشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه چیزای باحال تر هم دیده بودم مثلا تو حموم ماکارو
مردم چه جاهایی رو پیدا میکنن!!
این کجاســـــــــــــــــــــ ــــــــــت؟؟؟:19:
MAHDIAGENT47
02-02-2010, 16:27
ايني كه ميگي سر كاري نيست كه من كل map هاشو حفظم هم چين چيزي نديدم :18:
ايني كه ميگي سر كاري نيست كه من كل map هاشو حفظم هم چين چيزي نديدم :18:
نه عزیز سرکاری نیست ببین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز سرکاری نیست ببین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چیزای مردم میبینن!!
اینا رو این اجنبیا میذارن که شماهارو گمراه کنن:31:
M A X I M U M
02-02-2010, 23:01
اين حمام رو من هم ديده بودم با كيفيت HD :دي
كلا چيزاي مخفي زيادي در اين بازي وجود داره
xeNociDe
03-02-2010, 20:56
یکی به مشکل منم رسیده کنه!
بابا منم دلم کال اف 6 میخواد:19:
شما مشکلت چیه دوست عزیز :10:
mac_world
04-02-2010, 10:53
سلام دوستان من یه سوالی دارم
تازه mw2 رو. شروع کردم ولی تو همون آموزشیش تپیدم
و بعد ردش کردم به همون جای اول رسیدم که میتونی اسلحه عوض کنی بعدش باید چیکار کنم
ممنون
و بعد ردش کردم به همون جای اول رسیدم که میتونی اسلحه عوض کنی بعدش باید چیکار کنم
ممنون
یه در جلوته میری باس یه سری آدمک رو بزنی،بعد که تموم شد با توجه به تایمی که رفتی یه درجه شختی واست باز میشه.
بعد از اون دیگه وارد بازی میشی
بازيش جالب بود
كم كم داره از اول شخص خوشم مياد!
اولندش اسمش cod6 نيست cod:mw2 هستش
دومندش كارت گرافيكت رو آپديت كن ممكنه مشكل رو حل كنه
ممنون
ضمن تاييد گفته هاي بالا احتمالا انقدر كند حركت ميكني هيچ درجه اي برات تعيين نميكنه. از كلت استفاده كن سرعتش بيشتره.
چرا دوست من تو سری cod در شماره 6 قرار میگیره ! اول قرار بود از سری cod جدا بشه که اینطور شد و cod بعدی شماره 7 هست!
xeNociDe
05-02-2010, 08:46
سلام مشکل من اینه...
وقتی که میخوام برم تو بازی پیامی میده که:
Wrong Texture Fomat the System Could't Crate 1024*2048
همین بعدم از بازی خارج میشه!!!
سلام مشکل من اینه...
وقتی که میخوام برم تو بازی پیامی میده که:
Wrong Texture Fomat the System Could't Crate 1024*2048
همین بعدم از بازی خارج میشه!!!
حتما resolution مانیتورت رو بالا بردی برا همین اجرا نمیشه.
xeNociDe
05-02-2010, 12:24
نه بابا این کارو هزار بار کردم جواب نداده!!!
رزولوشن خود بازی زیاد نیست؟؟
Meisam Khan
05-02-2010, 19:11
منم این مشکل رو داشتم که یکی از دوستان این رو معرفی کرد و درست شد
من هم اینو امتحان کردم ولی مشکل همچنان باقیست. چه کنم؟
در ضمن ویندوزم سون هست
شما روزلیشن بازی رو درست کن مشکل از اونه صد در صد مگه مانیتور
شما چیه که میگه امکان ایجاد این روزلیشن نیست.
Dark Soul
06-02-2010, 10:02
دوستان اگه تمام اینتل ها رو جمع کنیم چی میشه؟
havas_1980
06-02-2010, 11:51
برای PC هیچ تاثیری نداره. تاثیرش فقط برای کنسوله.
esnforce
06-02-2010, 12:54
هیچی نمیشه
من تموم اینتل ها رو جمع کردم ولی هیچ گزینه ای اضافه نشد(مثل سری های قبلی نبود...)
احتمالا برای کنسول هایی مثل xbox بدرد بخوره
.................................................. .................................................. ..............
ولا منم تا 98.6 درصد رفتم یه 2 تا از اینتل آیتم ها مونده ولی مثل اینکه هیچ تاثیری برای کامپیوتر نداره........ بعضی از این اینتل ایتم ها هم برای خودشون یه مرحله هستن .مگه پیدا می شن اینا.........
xeNociDe
06-02-2010, 15:52
شما روزلیشن بازی رو درست کن مشکل از اونه صد در صد مگه مانیتور
شما چیه که میگه امکان ایجاد این روزلیشن نیست.
LG Smart FLAT T730FB
اگه مشکلم حل نشه بد بخت میشم!!!
esnforce
07-02-2010, 12:49
برای پیدا کردن اینتل ها این لینکها کمکتون میکنه....
Manchester boy
07-02-2010, 16:32
دوستان من بعد از نضب COD تو مرحله ی سوم بودم که این پیغام میومد
و از بازی هم خارج میشد بعد یکی دو ساعت که می گذشت دوباره می رفتم بازی می کردم ولی بازم هر چند وقت یه بار این پیغام میومد تا اینکه دیگه اصلا" نمیره تو مرحله و تو لودینگ مرحله هست که این پیغام میاد در حالی که من تمام Dirext ها و چیزای دیگه رو هم نصب کردم
کسی میدونه مشکل چیه ؟
یه پیغام دیگه هم هست که این بعد از ریستارت کردن ویندوز و برای بار اولین بار رفتن تو بازی برام میاد ( مرحله ای هستم که هلیکوپترت سقوط کرده و بهوش میای یکم می جنگی و یکدفعه همه چی سفید میشه )
مشکل چیست دارم دیونه میشم ؟
xeNociDe
07-02-2010, 17:12
و از بازی هم خارج میشد بعد یکی دو ساعت که می گذشت دوباره می رفتم بازی می کردم ولی بازم هر چند وقت یه بار این پیغام میومد تا اینکه دیگه اصلا" نمیره تو مرحله و تو لودینگ مرحله هست که این پیغام میاد در حالی که من تمام Dirext ها و چیزای دیگه رو هم نصب کردم
کسی میدونه مشکل چیه ؟
یه پیغام دیگه هم هست که این بعد از ریستارت کردن ویندوز و برای بار اولین بار رفتن تو بازی برام میاد ( مرحله ای هستم که هلیکوپترت سقوط کرده و بهوش میای یکم می جنگی و یکدفعه همه چی سفید میشه )
این تقریباً مثل مشکل منه ولی یکجور دِگَه! (از مشهدی ها یاد گرفتم)
سلام من این بازیو امروز خریدم نصبش هم کردم اما تو بازی نمیره و ارور میده باید جکار کنم
ارور: Steam must be running to play this game
سلام من این بازیو امروز خریدم نصبش هم کردم اما تو بازی نمیره و ارور میده باید جکار کنم
ارور: Steam must be running to play this game
یه برنامه تو dvd آخر اسمش steam هست اونو نصب کن.
من چطوری موس رو درست کنم موس پایین میاری نشانه میره بالا ؛ بالا میاری نشونه میره پایین؟؟؟
من چطوری موس رو درست کنم موس پایین میاری نشانه میره بالا ؛ بالا میاری نشونه میره پایین؟؟؟
تو قسمت کنترل مربوط به ماوس یه چیز بود اسمش یادم رفته تیک اونو بردار درست میشه
Creeping Death
11-02-2010, 01:11
آقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
آقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
اتفاقی نمیافته اگه دوباره بری تو اتاق آدما برمی گردن
B U L U T
11-02-2010, 10:15
برو تو سالن بعدی یه ادم هست شبیه ادم فضای هیچ رقمه کشته نمیشه پدرت در میاد تا باهاش بجنگی
برو تو سالن بعدی یه ادم هست شبیه ادم فضای هیچ رقمه کشته نمیشه پدرت در میاد تا باهاش بجنگی
درسته من با آرپیجی هم زدم نمرد نمیدونم فکر کنم عمرا نمیمیره.دی:
باید انزی هسته ای 20 درصد غنی کنیم تا بشه کشتش:31:
نمیشه انلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟
نمیشه انلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟
چرا تو قسمت multiplayer میشه تو صفحات قبل دوستان توضیح دادن
sir payman
11-02-2010, 12:09
تو قسمت کنترل مربوط به ماوس یه چیز بود اسمش یادم رفته تیک اونو بردار درست میشه
اسمش invert mouse هست
Advanced Ali-001
11-02-2010, 12:56
بهترین بازی که بعد از FAR CRY بازی کردماین بازی بوده ازهمه نظر خوبه!
چرا تو قسمت multiplayer میشه تو صفحات قبل دوستان توضیح دادن
اونو میزنم اما ارور میده
ارور: Could not start process 'iw4mp_ceg.exe' (null)(0×80041002)
از بازی هم میاد بیرون:(
xeNociDe
11-02-2010, 15:48
بابا یک دو , سه ماهی هست که منتظرم یکی جواب بده!!!
ارور بازی من:
Could't crate 1024*2048 texture
یکی به داد من بد بخت برسه!
B U L U T
11-02-2010, 15:54
بابا یک دو , سه ماهی هست که منتظرم یکی جواب بده!!!
ارور بازی من:
Could't crate 1024*2048 texture
یکی به داد من بد بخت برسه!
کارت گرافیک و مانیتور شما این رزولیشن رو نمیتونه اجرا کنه برو توی safe mode بازی کلیک کن
xeNociDe
11-02-2010, 16:00
کارت گرافیک و مانیتور شما این رزولیشن رو نمیتونه اجرا کنه برو توی safe mode بازی کلیک کن
چطوری برم تو سیف مود!
B U L U T
11-02-2010, 19:30
چطوری برم تو سیف مود!
ببین اگه بری توی بازی یهو end task کنی بازی دفعه بعد safe mode
میده می تونی کلیک کنی و بری با پیش فرض سیستم بازی کنی
آقایون کد باز
چرا تا یه مرحله ای که میرم از بازی بدون هیچ اروری می پره بیرون؟
از لحاظ سیستم هم مشکلی ندارم تازه اپ کردم.
اگه قبلا گفته شده میشه دوباره بفرمایید مستفیض شیم.
شـیـفــو
11-02-2010, 21:28
آقایون کد باز
چرا تا یه مرحله ای که میرم از بازی بدون هیچ اروری می پره بیرون؟
از لحاظ سیستم هم مشکلی ندارم تازه اپ کردم.
اگه قبلا گفته شده میشه دوباره بفرمایید مستفیض شیم.
منم همينطور وقتي ميرسم به اون مرحله كه رو هليكوپتر با مسلسل بايد يه قصر رو نابود كنيم .
ARMINYAZDANII
11-02-2010, 21:30
دستت درد نکنه فقط یه اطلاعاتی دربارهی انلاین بازی کردنش میدی!
سلام دوستان
از مرحله اولب که باید به نشانه ها شلیک کنی چطور رد بشم:31:
هرچی میزنم قبول نمیکنه
sir payman
12-02-2010, 00:00
بعضیاشونو باید نشسته بزنی
بهت میگه که کی بشینی
havas_1980
12-02-2010, 02:45
سلام دوستان
از مرحله اولب که باید به نشانه ها شلیک کنی چطور رد بشم:31:
هرچی میزنم قبول نمیکنههمه اهداف رو نباید بزنین. فقط اهدافی که مسلح هستند (24 مورد) نه غیر نظامی ها.
fara1348
12-02-2010, 08:00
سلام. من تو این بازی زمانی که چند مرحله که به جلو میرم به جایی می رسم که باید قلعه را با شلیک کردن از بالا خراب کنم
درست در همین زمان بازی گیر میکنه و با یک پیغام خطا از بازی خارج میشه. ممکنه بگید باید چیکار کنم . بعضی میگن ایراد از
خود بازی هست و بعضی میگن باید یک پچ را اجرا کنم . این پچ دیگه چیه
M A X I M U M
12-02-2010, 09:42
نه نبايد مشكلي داشته باشي چه خطايي ميده ؟
نيازي به پچ هم نيست
چرا هست. فقط اگه کسی استفاده کرده یه راهنمایی کنه. از اون مرحله مسلسل به بعد با اون اجرا میشه.
AhmadReza.
12-02-2010, 15:35
منم تمومش کردم خیلی بازی توپی بود....
نسخه بعدی کی میاد؟؟؟؟
سلام
موقع نصب از من product activation wizard میخواد کسی این code رو داره؟
برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم ؟
همه اهداف رو نباید بزنین. فقط اهدافی که مسلح هستند (24 مورد) نه غیر نظامی ها.
منظورم اون نشانه هاست نه آدمک ها:10:
xeNociDe
12-02-2010, 18:34
سلااااااااااام دوباره...
کسی مشکل منو فهمید...
ارور من هنگام ورود به بازی:
The system could't to crate 1024*2048 texture
بازم تکرار میکنم!
Spaniuly
12-02-2010, 19:59
سلااااااااااام دوباره...
کسی مشکل منو فهمید...
ارور من هنگام ورود به بازی:
The system could't to crate 1024*2048 texture
بازم تکرار میکنم!
سیستمت چیه؟
CPU - RAM - VGA
سلام
کسی میداند چطوری میشه این سیستم تکان خوردن بدن که وقتی بهش تیر میخوره رو غیر فعال کرد؟خیلی رو اعصابه
=====
به صورت آنلاین کسی هست این بازی رو انجام داده باشه؟
MAHDIAGENT47
13-02-2010, 00:24
سلام
کسی میداند چطوری میشه این سیستم تکان خوردن بدن که وقتی بهش تیر میخوره رو غیر فعال کرد؟خیلی رو اعصابه
=====
خداييش تا حالا هم چين چيزي نشنيده بودم !!!
فك نكنم بشه
اونو میزنم اما ارور میده
ارور: Could not start process 'iw4mp_ceg.exe' (null)(0×80041002)
از بازی هم میاد بیرون:(
?????????????? :2:
Advanced Ali-001
13-02-2010, 07:42
سلام
=====
به نظر شما انسان که تیر بخوره سرجاش وایمیسته یا بلاخره یه تکونی میخوره بخاطر دردو..........
خب تو هربازی چنین چیزی هست مگه میشه نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:18: :18::18::18::18:
تو اون CRYSIS هم بااون همه دبدبه وکبکبه ازاین جورچیزایی که داشت بازم که تیر میخورد پدرش درنمیومد !!!!!:18::18::18:
---------- Post added at 07:42 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
خداييش تا حالا هم چين چيزي نشنيده بودم !!!
فك نكنم بشه
تاییید میشه مال اون خشگلی بازیه دیگه اینجوری درستش کردن که مثل واقعیت باشه:46::46:
mes que un club
13-02-2010, 08:13
سلام به همگی اینجا کسی هست که آنلاین بازی کنه.بیشتر تو چه سرور هایی میرید.این سرور ها تنها ایرانی هستن یا خارجی هم هست.بیان قرار بزاریم بروبکس پی سی بریم تو یه سرور.نظرتون چیه
FOURTH RETURN
13-02-2010, 08:18
آقا اين مرحله اولش خيلي مزخرفه راهي نيست كدي كوفت زهرماري بزنم رد بشه من كه حال و حوصلشو ندارم هزار بار هم سعي كردم نتونستم ردش كنم
Advanced Ali-001
13-02-2010, 09:33
آقا اين مرحله اولش خيلي مزخرفه راهي نيست كدي كوفت زهرماري بزنم رد بشه من كه حال و حوصلشو ندارم هزار بار هم سعي كردم نتونستم ردش كنم
ای باباکدوم مرحلرو میگی وکدوم سبکو:19::19::19:
اولش یه پنجره میاد که سه تا سبکو نشون میده خب توباید وسطیشو انتخاب کنی بعد میری تو اصل بازی okkkkk
بعدش تو مرحله اول تو مراحل آموزش سربازها هستی وباید اون خرتو پرتهارو بزنی وسطوشون اونقدربزن تا فرت بشن بعدش ازت تشکر میکنند وتو میریبه سمت آموزشگاهی که یه منطقس باید موانع رو بزنی نه آدم های معمولیرو okkkkkkkkkkkkk
FOURTH RETURN
13-02-2010, 11:57
آقا جون محدوديت زماني من تا ميتونم سريع ميرم اما نميشه خيلي روي اعصابه
FOURTH RETURN
13-02-2010, 12:11
آقا معذرت ميخوام فهميدم اشتباه من اين بود كه اون آدمكهاي خودي رو هم همراه آدمكهاي دشمن هدف قرار ميدادم اين كه مثل آب خوردنه
سلام
موقع نصب از من product activation wizard میخواد کسی این code رو داره؟
برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم ؟
کسی جواب منو نمی ده؟
شما چه جوری نصب کردین؟ قضیه این نرم افزار steam چی؟
Advanced Ali-001
13-02-2010, 12:51
آقا معذرت ميخوام فهميدم اشتباه من اين بود كه اون آدمكهاي خودي رو هم همراه آدمكهاي دشمن هدف قرار ميدادم اين كه مثل آب خوردنه
بله بله شما باید اون عکسایی که اسلحه دارن شبیه طالباننو:39::39::39:!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزنی OK اونیکی دیگه هارو بزنی فرت میشه گرفتی!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
FOURTH RETURN
13-02-2010, 13:49
خوب اينو از اول ميفرمودي
به نظر شما انسان که تیر بخوره سرجاش وایمیسته یا بلاخره یه تکونی میخوره بخاطر دردو..........
خب تو هربازی چنین چیزی هست مگه میشه نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:18: :18::18::18::18:
تو اون CRYSIS هم بااون همه دبدبه وکبکبه ازاین جورچیزایی که داشت بازم که تیر میخورد پدرش درنمیومد !!!!!:18::18::18:
بله قبول دارم این حرف رو منتها خیلی زیادی تکون میخوره:31:
مثلا یه ماموریتی بود در
act1
cliffhanger
حسابشو بکن تو اون وزش باد و سرما هیچ جا دیده نمیشه بعد سه چهار تا دشمن بهت تیراندازی میکنند تا بیایی نشونه بگیری که سریع اونا رو بزنی از بس که تکون میخوره نمیتونی نشونه بگیری و میمیری:19:
balo0ch2007
13-02-2010, 17:50
بابا عجب بازي باحالي بود:31: من كه كلي حال كردم تا حالا بازي به اين خوبي نديده بودم :20:خيلي شبيه به واقعيته :5:راستي يه سوال هيچ خبري درمورد نسخه جديد نيومده:46: يعني كي شماره جديد اين بازي مياد:21: به نظر من اين بازي از همه نسخه هاي قبليش بهتر بود :46:و مشكلات اون ها رو برطرف كرده:27: بود من كه بازي رو تموم كردم و منتظر نسخه جديدم :5:
Advanced Ali-001
13-02-2010, 19:19
بابا عجب بازي باحالي بود:31: من كه كلي حال كردم تا حالا بازي به اين خوبي نديده بودم :20:خيلي شبيه به واقعيته :5:راستي يه سوال هيچ خبري درمورد نسخه جديد نيومده:46: يعني كي شماره جديد اين بازي مياد:21: به نظر من اين بازي از همه نسخه هاي قبليش بهتر بود :46:و مشكلات اون ها رو برطرف كرده:27: بود من كه بازي رو تموم كردم و منتظر نسخه جديدم :5:
فقط یه بازی هست که100درصد مثل واقعیته اونم FAR CRY 2 هست گرفتی!!!!!!:19::19::19::19:
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
بله قبول دارم این حرف رو منتها خیلی زیادی تکون میخوره:31:
مثلا یه ماموریتی بود در
act1
cliffhanger
حسابشو بکن تو اون وزش باد و سرما هیچ جا دیده نمیشه بعد سه چهار تا دشمن بهت تیراندازی میکنند تا بیایی نشونه بگیری که سریع اونا رو بزنی از بس که تکون میخوره نمیتونی نشونه بگیری و میمیری:19:
خب دیگه این قشنگی بلزی رو نشون میده:31:
FOURTH RETURN
13-02-2010, 20:47
اين بازي رو با دسته ميشه بازي كرد?
Advanced Ali-001
13-02-2010, 20:51
نه تااون جایی که من میدونم نه حالا ازاوستاها هم بپرس!!!!!!!!!!!!!:11:
اين بازي رو با دسته ميشه بازي كرد?
خیر نسخه PC جتی با دسته xbox 360 هم نمیشه ...
واییییی
چقدر زود تموم شد. حیف بازی به این قشنگی و باحالی و احساس وظیفه ای :20: :27: نیست؟
انگار هر چی داستان تو بازی پررنگ تر میشه بازی کوتاهتر میشه مثلا سه رو یادتونه چقدر طولانی تر بود.:41:
Advanced Ali-001
14-02-2010, 10:10
واییییی
چقدر زود تموم شد. حیف بازی به این قشنگی و باحالی و احساس وظیفه ای :20: :27: نیست؟
انگار هر چی داستان تو بازی پررنگ تر میشه بازی کوتاهتر میشه مثلا سه رو یادتونه چقدر طولانی تر بود.:41:
مگه چیه بازیش مختصر مفیده بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:39::39::39::3 9::39::39:
AhmadReza.
14-02-2010, 21:33
خدا کنه نسخه بعدی طولانی باشه!!!!!!:19:
Spaniuly
15-02-2010, 01:01
بازی هایی مثل کرایزس یا CoD MW به شکلی هستند که مود سینگل پلیرشون به منزله یک تیوتریال برای بخش آنلاین هستند شما تایم بگیر ببین MW خورها چند درصد از وقتی که برای این بازی می ذارن رو واسه سینگل پلیر می ذارن چقدرشو واسه آنلاین یا شبکه.
من اونقدر که CoD MW رو مولتی پلیر بازی کردم سینگلش رو بازی نکردم ما عمرمون رو گذاشتیم پای شبکه بازی کردن این CoD MW
حالا اگه بشه که این MW2 واسش مود مولتی پلیر جور بشه مسلما کسی واسه سینگل پلیرش وقت نمیذاره من که کماکان در خماری اون Special Ops ای هستم که باید Coop انجام بگیری مپش هم مال MW هست.
این رو بدونید کوتاه بودن مود سینگل بازی هایی مثل MW عمدی هست و اصلا هدف سازنده اینه که شما مهارتش رو کسب کنید تا آنلاین بازی کنید. ولی خوب بدبختانه مولتی پلیر به دلایل زیادی که همه می دونیم توی مملکت ما به خوبی سایر کشور ها نیست محدودیت ها زیاده.
سردرد دادیم عزیزان... موفق و پیروز و گیمر باشید:40:
بازی هایی مثل کرایزس یا CoD MW به شکلی هستند که مود سینگل پلیرشون به منزله یک تیوتریال برای بخش آنلاین هستند شما تایم بگیر ببین MW خورها چند درصد از وقتی که برای این بازی می ذارن رو واسه سینگل پلیر می ذارن چقدرشو واسه آنلاین یا شبکه.
من اونقدر که CoD MW رو مولتی پلیر بازی کردم سینگلش رو بازی نکردم ما عمرمون رو گذاشتیم پای شبکه بازی کردن این CoD MW
حالا اگه بشه که این MW2 واسش مود مولتی پلیر جور بشه مسلما کسی واسه سینگل پلیرش وقت نمیذاره من که کماکان در خماری اون Special Ops ای هستم که باید Coop انجام بگیری مپش هم مال MW هست.
این رو بدونید کوتاه بودن مود سینگل بازی هایی مثل MW عمدی هست و اصلا هدف سازنده اینه که شما مهارتش رو کسب کنید تا آنلاین بازی کنید. ولی خوب بدبختانه مولتی پلیر به دلایل زیادی که همه می دونیم توی مملکت ما به خوبی سایر کشور ها نیست محدودیت ها زیاده.
سردرد دادیم عزیزان... موفق و پیروز و گیمر باشید:40:
یعنی هیچ راهی نیست که بشه از مولتی پلیر تو ایران بازی کرد؟؟؟:41:
Advanced Ali-001
15-02-2010, 10:33
انشالاله ولی اینم زیاد کوتاه نبودا بازیه خیلی خوبیه خیلی هم اکشنش بالاست مراحلشم خیلی باحاله مثلا یکیش همین مرحله هه که باید توتیرو توپ وموشک(آرپی چی)رد بشیو آخرشم بپری تو هلی کوپتر خیلی هیجان انگیزه من که پدرم دراومد تاردش کردم:19::19::27::27:
aghamajid1369
15-02-2010, 11:02
یعنی هیچ راهی نیست که بشه از مولتی پلیر تو ایران بازی کرد؟؟؟:41:
راه که بود. با دو تا پچ و کرک مشکل حل شده بود. ولی حالا دوباره کاری کردن تا اونایی که با کرک بازی میکنن نتونن آنلاین بازی کنن!!
باید منتظر بمونیم تا یه کرک جدید بیاد تا این iwnet رو دور بزنه.
Manchester boy
15-02-2010, 11:27
کسی میدونه مشکل چیه ؟
یه هفته گذشت ! کسی نمیدونه مشکل از کجاست
AhmadReza.
15-02-2010, 11:43
انشالاله ولی اینم زیاد کوتاه نبودا بازیه خیلی خوبیه خیلی هم اکشنش بالاست مراحلشم خیلی باحاله مثلا یکیش همین مرحله هه که باید توتیرو توپ وموشک(آرپی چی)رد بشیو آخرشم بپری تو هلی کوپتر خیلی هیجان انگیزه من که پدرم دراومد تاردش کردم:19::19::27::27:
منم موافقم خیلی بازی خوبی بود:40:من که خیلی خوشم اومد مخصوصا از اون مر حله ها که شما گفتی یا اون مرحله ای که باید از کوه برفی بری بالا.....:8:
ولی حیف نیست بازی به این خوبی دارن با زحمت درست میکنن اونوقت مرحله هاش کم باشه؟؟؟؟:13:
چه حالی میده این بازی رو برای بار چهارم بازی کردم منتها ایندفعه با ترینر....همه رو کشتم .پدر همه رو در آوردم .........ولی این اینتل آیتم ها رو نمیشه کامل پیدا کرد .....کسی سایتی یا جایی رو می شناسه که راهنما ییمون کنه ........
برا من می پرید بیرون تو صفحه 310 و 311 این تاپیک رو ببین شاید مشکلت حل شد:20:
Advanced Ali-001
15-02-2010, 15:16
شما دوتا کاربکن:
1- آخرین ورژن دایرکت ایکسو دانلود کن ونصب کن این واسه ارور اولیت
2-شماتو بازی که میری گرافیک بازیت چندرو چنده وسرعت ریفشت چقدره اینارو باید بگی من فکر میکنم اگه گرافیک بازی رو پایین بیاری بشه این جارو رد کرد:31:
لطفا ویندوزتو ومدل کارت گرافیکتو ورم ومقدار گرافیکت چنده مثلا1گیگDDR2یا512مگ DDR2ویا...........
امیدوارم مشکلت حل بشه:11:
هه بعد از 1 روز و 12 ساعت بازی ( تو خود بازی می گه چقدر بازی كردین!) تونستم تمام مراحل single رو تو اخرین درجه سختی برم
ولی دیگه اخرا خیلی راحت شده بودش
دو تا یوزی در دست برو كه رفتیم:دی
سلام
من تازه نیم ساعته بازی رو نصب کردم
توی قسمت ماموریت ویژه تیم آلفا وقتی میخوام دومین ماموریت رو برم توی مرحله لود ارور میده و میپره بیرون و فقط با end task میشه از کار انداختش و دوباره رفت داخل بازی
سیستمم هم سی پی یو 8400 اینتل
رم 2گیگ
کارت گرافیک 9600 1گیگ
سلام به دوستان
آهنگ متن بازی رو میخواستم.یه مرحله بعد از اونجا که یارو با بنزین آتیشت میزنه.
Zhangooler
15-02-2010, 21:47
سلام
توی قسمت ماموریت ویژه تیم آلفا وقتی میخوام دومین ماموریت رو برم توی مرحله لود ارور میده و میپره بیرون و فقط با end task میشه از کار انداختش و دوباره رفت داخل بازی
رم 2گیگ
کارت گرافیک 9600 1گیگ
پچ گیم بوی رو نصب کردی شما؟باید این پچ باشه تا ACT 111 و یه سری از Special Ops ها باز بشن.به سیستم هم ربطی نداره.تو بازار این پچ هست توی اینترنت هم هست.
$$Don Corleone$$
15-02-2010, 21:48
سلام
رم 2گیگ
کارت گرافیک 9600 1گیگ
اگه ارور disk read error می ده متن ارورو تو همین تاپیک سرچ کن راهنماش تو پستای قبلی هست
این کاپیتان مک تاویش همون سوپ مک تاویشی هستش که توی mw 1 باهاش بازی میکردیم و آخرش نجات پیدا کردیم؟
بعد جریان مرحله فرودگاهه چی بودش؟
یکی میشه توضیح بده کامل که قصه چی بود؟
انتقام گیری بابت زاخائف بودش؟
Advanced Ali-001
15-02-2010, 22:23
این کاپیتان مک تاویش همون سوپ مک تاویشی هستش که توی mw 1 باهاش بازی میکردیم و آخرش نجات پیدا کردیم؟
بعد جریان مرحله فرودگاهه چی بودش؟
یکی میشه توضیح بده کامل که قصه چی بود؟
انتقام گیری بابت زاخائف بودش؟
1-بله همونه توMW1 بود:31:
2-جریان مرحله فرودگاهه هم یه مرحله جاسوسی هست که فقط باید بفهمید کاپیتانتون چی میگه OK
بعدشم که باید جون خودتو نجات بدیو بااون اسکیا دربری آخرشم باید مواظب باشی که به درختا نخوری خب بعدشم باید چندین متر بپری که روی اون طرف تپه بیفتی یه دفعه میری عین پرنده رو هوا:8::8:
خیلی هیجان داره:19::19::19::19:
sina3000m
15-02-2010, 22:49
سلام به دوستان
آهنگ متن بازی رو میخواستم.یه مرحله بعد از اونجا که یارو با بنزین آتیشت میزنه.
اگه خودتون بازی رو دارید میتونید موسیقی ها رو ازش استخراج کنید...روشش تو این تاپیک ذکر شده:
Advanced Ali-001
15-02-2010, 23:04
اگه خودتون بازی رو دارید میتونید موسیقی ها رو ازش استخراج کنید...روشش تو این تاپیک ذکر شده:
من معمولا از اساسینزا تشکر نمی کنم ولی مطلب شما اونقدر مفید بود که ..............
آقا من یه جا موندم هرچی میگردم تو اون مرحله که بادوربین نیگاه میکردی همشونو از روی او خرابه هه تو برج زدم ولی مرحله بعدیش باز نمیشه یعنی یکیش مونده که باید بترکونم ولی هرچی میگردم پیدا نیکنم
سیوم از قبل از این ماجرا ندارم کسی هست راهنماییم کنه؟:41:
1-بله همونه توMW1 بود:31:
2-جریان مرحله فرودگاهه هم یه مرحله جاسوسی هست که فقط باید بفهمید کاپیتانتون چی میگه OK
بعدشم که باید جون خودتو نجات بدیو بااون اسکیا دربری آخرشم باید مواظب باشی که به درختا نخوری خب بعدشم باید چندین متر بپری که روی اون طرف تپه بیفتی یه دفعه میری عین پرنده رو هوا:8::8:
خیلی هیجان داره:19::19::19::19:
من مرحلشو اسکیپ زدم رفتش وسطاش
به آخرش نرسیدم:دی
اشتباه کردم انگار:دی
با آلن بودیم تو اون مرحه دیگه؟
توی معرفی مرحله بعدش یه جایی شپارد میگه که مدرک اینکه ما تو کشتار فرودگاه دست نداشتیم با آلن مردش
ویرایش:الان دوباره مرحله فرودگاه رو رفتم
از قرار معلوم ماکاروف آخرش آلن رو کشت که کشتار رو بندازه گردن آمریکاییا
درسته؟
اون مرحله فرار هم که مال مرحله های قبلی بودش نه این مرحله:دی
danial_848
16-02-2010, 15:17
از قرار معلوم ماکاروف آخرش آلن رو کشت که کشتار رو بندازه گردن آمریکاییا
درسته؟
درسته
البته هدف واقعیش این نبود مرحله آخر متوجه میشی
Zhangooler
17-02-2010, 02:06
درسته
البته هدف واقعیش این نبود مرحله آخر متوجه میشی
این قسمت که به عنوان کشتار محسوب میشه نقشه مهمی رو در CoD:MW 3 بازی میکنه...حرف استیونسون مدیر طراحی مراحل بوده که به تازگی از CoD 8 پرده برداشته...البته هنوز در حد شایعه است ولی به نظرم میخواد یه جورایی این جریان روسیه رو با جنگ های خاورمیانه ربط بده که اونوقت یکم س ی ا س ی میشه.!!
باید منتظر ایستاد و دید چه میشه.
kingali_menelion
17-02-2010, 12:47
آقا این Modern Warfare 2 در تنظیمات گرافیکی متوسط(متمایل به بالا:31:) روی سیستم بنده روون اجرا میشه یا نه؟
مشخصات:
CPU: AMD Athlon 64 Dual Core 5000
RAM: 2 GB
VGA: Nvidia GeForce 9400 GT
پیشاپیش ممنون
Advanced Ali-001
17-02-2010, 13:40
آقا این Modern Warfare 2 در تنظیمات گرافیکی متوسط(متمایل به بالا:31:) روی سیستم بنده روون اجرا میشه یا نه؟
مشخصات:
پیشاپیش ممنون
رمت خوبه سی پی یو تم خوبه گرافیکت چند مگه ومارکش چیه؟
ویندوزتم خوبه:31:
نتیجه میگیریم که سیستمت خوبه ولی منظورت از متمایل رو به بالا رو نفهمیدم؟
مشکلی بود درخدمتم:11:
sir payman
17-02-2010, 13:55
مشخصات:
پیشاپیش ممنون
بله با دیتیل مدیوم اجرا میشه در رزولوشن 1024*10280
اگر مانیتورت fullHD باشه اذیت میشی
به به به به
پرایس هم که زنده هستش:دی
کلی کیف کردم وقتی دیدم زندست
آقا این act 3 برای من وارد نمیشه
پچ گیم بوی باید نصب کنم؟
یکی میشه لینکشو بزاره و بگه باید چیکار بکنم؟
نسخه من 4دی وی دی هستش
CATALONIA
17-02-2010, 17:51
به به به به
پرایس هم که زنده هستش:دی
کلی کیف کردم وقتی دیدم زندست
آقا این act 3 برای من وارد نمیشه
پچ گیم بوی باید نصب کنم؟
یکی میشه لینکشو بزاره و بگه باید چیکار بکنم؟
نسخه من 4دی وی دی هستش
پست اول هست
پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC :
بعد از دانلود و اکسترکت کردن، اون رو اجرا کنید و در مسیر بازی نصب کنید(مسیر بازی در فایل تکس موجوده فقط درایوی رو که بازی درش هست رو اولش کپی کنید)
میگه نمیتونه که آپدیتش بکنه به خاطر اینکه مقصد شامل هیچ فایلی برای اپدیت نیستش
مگه میشه؟
آدرس درایو رو هم درست بهش دادم
ویرایش:حل شدش ممنون
sirblackice
17-02-2010, 18:57
برای دوستانی که میخواهند اکانت استیم خودشون رو فعال کنند...
بشتابید ، بشتابید!!
دوستانی که علاقه مند هستند استیمشون اکتیو بشه و بتونند بقیه رو ادد کنن این پست رو بخونن!
---
شما بازی مجانی از استیم دانلود کردید ولی استیم اجازهی ادد کردن دوستانتو رو بهتون نمیده؟! نگران نباشید، چارهاش اینجاست...
1) اینجا عضو بشید. برای ثبت نام کلیک کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (اینجا یک فروم لهستانی هست)
- برای اینکه بفهمید چیکار کنید بد نیست از گوگل ترنسلیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%7Cfa%7C) استفاده کنید. اگر همه حوصله ترجمه از طریق گوگل رو ندارید، عکس زیر نشون میده بهتون که چی به چیه...
2) به ایمیلی برید که موقع ثبت نام در این فروم استفاده کردید، توی Inbox یا Spam ایمیلی برای شما اومده از این سایت، ایمیل رو باز کنید و اکانت خودتون رو فعال کنید.
3) حالا توی این مرحله ما به یه آیپی لهستانی نیاز داریم. باری این موضوع هم یه راه حل هست به اسم فایر فاکس! دوستانی که فایر فاکس ندارند نصب کنند! حالا دوستانی که فایر فاکس نیاز دارند یه Add-on رو به فایرفاکسشون اضافه کنند.(برای اضافه کردن اینجا کلیک کنید - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Foxyp-roxy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) - دوستان فراموش نکنید که باید بعد از نصب Add-on فایرفاکس رو حتمآ Restart کنید.
4) پس از نصب Foxyp-roxy به قسمت Tools فایرفاکس برید و بعد روی Foxyp-roxy Standard کلیک کنید و به Options برید.
5) بعد روی Add New p-roxy کلیک کنید، بعد به سربرگ p-roxy Details برید، گزینهی Manual p-roxy Configuration رو فعال کنید، جلوی کادر Host or Ip Address این آیپی رو وارد کنید (95.175.10.246) در قسمت Port این عدد رو وارد کنید(3128).
6) به سربرگ General برید و قسمت p-roxy Name رو به اسم Polish پر کنید. اوکی کنید و یه پیغام دیگه هم میده، اونم رو اوکی کنید و بعد گزینه Close رو بزنید.
7) حالا دوباره به قسمت Tools برید و دوباره روی Foxyp-roxy Standard برید ولی اینبار روی گزینهی Use Polish p-roxy for all URLs کلیک کنید. حالا برمیگردیم به همون سایت لهستانی، توی سایت با همون شناسهای که ساختهاید، لاگین کنید. برای رفتن به صفحهی لاگین سایت لهستانی، اینجا کلیک کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (حواستون باشه که از طرق گوگل ترنسلیت استفاده نکنید موقع لاگین کردن)
8) برای لاگین کردن شناسهتون، توی Wpisz swoją nazwę użytkownika شناسهتون رو بزنید و پسوردتون رو توی Wpisz swoje hasło و بعد روی Zaloguj Mnie کلیک کنید.
9) حالا پس از لاگین شدنتون برید به قسمت CDKey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
10) اگر کارهای بالا رو درست اجرا کرده باشید، بعد از کلیک کردن روی لینک CDKey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت باید به شما این پیغام رو بده:
Numer do gry Speedball 2 został wysłany na adres youremail@address.com
11)خب حالا Inbox یا Spam ایمیلتون رو چک کنید، میبینید سایت بهتون ایمیل زده و محتوای ایمیل کد فعالسازیه استیم هست!
12) حالا استیمتون رو باز کنید، برید توی گزینهی بالای استیم و روی گزینهی Games رو بزنید، بعد روی اولین گزینه یعنی Activate a product on steam ... یه صفحهی جدید براتون باز میشه اون رو Next کنید، توی قسمت بعد I Agree رو بزنید، توی گزینهی Product Code رمزی که اون سایت براتون ایمیل کرده رو بزنید و بعد Next کنید، یه لودینگ میاد و بعد اکانتتون اکتیو میشه.
13) حالا دوستاتون رو ادد کنید و حالش رو ببرید!
پ.ن: دوستان خط تیره های بین اسمها رو برداری و بخونید، چون سایت p-roxy رو سانسور میکرد مجبور شدم این بلا رو سرشون بیارم!
پ.ن 2: باور کنید این همه کار بیشتر از 5 دقیقه وقتتون رو نمیگیره، پس اگه دوست دارید استیمتون اکتیو شه این کارها رو حتمآ بکنید.
پ.ن 3: این کار صد در صد عملیه و خود بنده استیمم رو اینجوری همین یک ساعت پیش اکتیو کردم.
xeNociDe
18-02-2010, 20:28
سلام اون جایی که باید از کامپیوتر محافظت کنی من توی درجه Verdana اونجاش یا کامپیوتر رو میزنن با خودم میمیرم...کسی راهی بلده!؟
Mohammad King
18-02-2010, 20:46
سلام اون جایی که باید از کامپیوتر محافظت کنی من توی درجه Verdana اونجاش یا کامپیوتر رو میزنن با خودم میمیرم...کسی راهی بلده!؟
سلام
اطاف کامپیوتر بمب کار بزار.
خودتم برو بالا پله ها بعد هر کی آمد بزنشون.
xeNociDe
18-02-2010, 20:47
سلام
راست میگی ها خودش گفت بمب بزار...:19:
Advanced Ali-001
18-02-2010, 22:51
سلام
منم هین کارو کردم ولی کار ساز نبود آهان ببخشید امتحان کردم بهترین راه اینه که بشینیو از دو طرف آماده به گوش باشی آروم زیر کامپیوتر نشستم باتمرکز هرکی اومد زدمش از روی پله ها که چه عرض کنم از روی سقفم میان فقط همین کارو بکنید وسلاح هایی که تیر زیاد دارن رو بردارید فرض باشید قبل از شروع تمرکز کنیدو زیر کامپیوتر بشینید بعد از جلو اون دوتا در بیشتر میان اما حواستون به پشتم باشه
امید وارم موفق باشید این قسمتش فقط تمرکز میخواد:31:
اوپس
تموم شد
بهترین بازی بود که کرده بودم
از 4 هم بهتر بود هم از نظر داستانی هم از نظر روند بازی
شپارد عوضی،دلم سوخت وقتی روچ و گوست رو آتیش زد
فقط نفهمیدم چرا اینکارو کرد
یه جا گفتش که چندسال پیش 30هزارنفر از افرادش رو در یه چشم به هم زدن از دست داد و دنیا هیچ کاری نکرد
بعدشم نفهمیدم که ماکاروف چی شد و قصدش چی بود ازون کشتار روسیه
من فکر میکردم میخواد روسیه رو به جون آمریکا بندازه ولی یکی از بچه ها گفت هدف اصلیش این نبوده
رامیرز چی شد راستی؟
به خوبی و خوشی به زندگی خودش ادامه داد؟:دی
پایان بازی عالی بود
طبق معمول نیکلا با هلیپکش رسید و مارو بردش یه جای خوب:دی
Advanced Ali-001
18-02-2010, 23:21
اوپس
تموم شد
بهترین بازی بود که کرده بودم
از 4 هم بهتر بود هم از نظر داستانی هم از نظر روند بازی
یه جا گفتش که چندسال پیش 30هزارنفر از افرادش رو در یه چشم به هم زدن از دست داد و دنیا هیچ کاری نکرد
من فکر میکردم میخواد روسیه رو به جون آمریکا بندازه ولی یکی از بچه ها گفت نه این نیست
آقا این مرحله مکرافت اصلاچی بود من که دلم نیومد آخه واسه چی باید اونارو بکشیم کسی دلیلشو میدونه لطفا بگه ممنون:40:
آقا این مرحله مکرافت اصلاچی بود من که دلم نیومد آخه واسه چی باید اونارو بکشیم کسی دلیلشو میدونه لطفا بگه ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جز سناریو شرق هراسی!آمریکاست. به این استعاره داره::
ینی میگه از همسایه جنوبیه روسیه بترسید.
Advanced Ali-001
18-02-2010, 23:38
اینم جز سناریو شرق هراسی!آمریکاست. به این استعاره داره::
ینی میگه از همسایه جنوبیه روسیه بترسید.
همسایه جنوبی روسیه ؟
این جارو نگرفتم همسایه جنوبی روسیه دیگه چیه کسی هست پاسخ بده مضوع جالبی هست:5:
Zhangooler
18-02-2010, 23:55
همسایه جنوبی روسیه ؟
این جارو نگرفتم همسایه جنوبی روسیه دیگه چیه کسی هست پاسخ بده مضوع جالبی هست:5:
ایشون منظورش ایرانه...حرفشونم بوداره.توجه نکن...تاپیک که سیاسی نیستش که!:18:
سلام
اون بمب نیست...یک دستگاه ترانسفورمر اطلاعات و سیو دیتا به صورت 0 و 1 است.
بهترین جا هم برای خف کردن اتاق آخریه است که استش اسلحه ها هست توش.
استفاده از Claymore هم فکر خوبیه...
آقا این مرحله مکرافت اصلاچی بود من که دلم نیومد آخه واسه چی باید اونارو بکشیم کسی دلیلشو میدونه لطفا بگه ممنون:40:
شما نباید میکشتی،میزاشتی خودشون هم میتونست بکشه
کسی نیست جواب مارو بده اون اسپویلرهارو؟:دی
Advanced Ali-001
19-02-2010, 08:29
ممنون دوستان از راهنمایییاتون خیلی عالی بودند متشکر :11:
ولی ما که همسایه جنوبیه روسیه نیستیم اصلا همسایه روسیه نیستیم که !:18:
پس یعنی آمریکا از ایران میترسه که گفته باید از همسایه جنوبی ایران بترسیم؟:18:
درضمن هیج جا واسه محافظت از اون قطعه کامپیوتری وود نداره بجز زیر همون بشینی با تمرکزو اعتماد به نفس بکشی چون اگه ازش دور بشی راحت میان ورش میدارن :5::5:
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
پس یعنی آمریکا از ایران میترسه که گفته باید از همسایه جنوبی روسیه بترسیم؟:18:
درضمن هیج جا واسه محافظت از اون قطعه کامپیوتری وجود نداره بجز زیر همون بشینی با تمرکزو اعتماد به نفس بکشی چون اگه ازش دور بشی راحت میان ورش میدارن
فقط زیرش بشینینو بااعتماد به نفس بالا وتمرکز هرکی اومد بکشین گرفتین؟
:5::5:
FOURTH RETURN
19-02-2010, 10:13
آقا فكر نميكردم جلو رفتن تو اين بازي انقدر سخت باشه هوش مصنوعي دشمنا خيلي بالاس اصلا نميشه جم بخوري سريع دخلتو ميارن لامسبا من 4 رو بازي نكردم فقط 2 و 5 رو بازي كردم اما اين از همشون سخت تره
آقا فكر نميكردم جلو رفتن تو اين بازي انقدر سخت باشه هوش مصنوعي دشمنا خيلي بالاس اصلا نميشه جم بخوري سريع دخلتو ميارن لامسبا من 4 رو بازي نكردم فقط 2 و 5 رو بازي كردم اما اين از همشون سخت تره
سلام
شما میتونید یه مقدار درجه سختی رو کم کنید و در ضمن من پیشنهاد می کنم حتما حتما 4 رو باز یکنید اینطوری براتون این بازی لذت بخشتره.
پس یعنی آمریکا از ایران میترسه که گفته باید از همسایه جنوبی ایران بترسیم؟:18:
درضمن هیج جا واسه محافظت از اون قطعه کامپیوتری وود نداره بجز زیر همون بشینی با تمرکزو اعتماد به نفس بکشی چون اگه ازش دور بشی راحت میان ورش میدارن :5::5:
:5::5:
من مرحله فرودگاه رو گفتم که میتونی خودت هم نکشی
اون مرحله که باید با چنگ و دندون محافظت بکنی ازون DSM
نارنجک و نارنجک صوتیاتو استفاده بکن حتما ازشون
Claymore بزار تو اتاقی که اسلحه ها هستن که از پشت حداقل کمتر غافلگیر بشی(البته به عقل خودم نرسید و دهنم سرویس شد:دی)
من مرحله فرودگاه رو گفتم که میتونی خودت هم نکشی
اون مرحله که باید با چنگ و دندون محافظت بکنی ازون DSM
نارنجک و نارنجک صوتیاتو استفاده بکن حتما ازشون
Claymore بزار تو اتاقی که اسلحه ها هستن که از پشت حداقل کمتر غافلگیر بشی(البته به عقل خودم نرسید و دهنم سرویس شد:دی)
چه جالب من اون جا رفتم بالا پله ها داراز کشیدم که به هر دوتا در ورود دشمنا مشرف بود وقتی هم که زیاد مشدن نارنجک ور میداشتم.
اولش که نمیدونستم قضیه چیه رفته بودم بیرون دشمنا رو میکشتم.:31:
من فکر می کنم اون مرحله ی فرودگاه واسه این باشه که حواسه جهان رو پرت کنه به سمت برزیل.مگه نمی بینید که گلوله رو شبیه سازی می کنن و می بینن مارکش ماله یه اسلحه فروش برزیلی هست.
danial_848
19-02-2010, 13:06
من فکر میکردم میخواد روسیه رو به جون آمریکا بندازه ولی یکی از بچه ها گفت هدف اصلیش این نبوده
رامیرز چی شد راستی؟
به خوبی و خوشی به زندگی خودش ادامه داد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایان بازی عالی بود
طبق معمول نیکلا با هلیپکش رسید و مارو بردش یه جای خوب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورش این بود من سی هزارتا ازدست دادم ولی شما شدین قهرمان (اول بازی یه عکس هم از مجسمه زاخایف نشون میده پایینش بروبچ SAS ایستادن)
رامیرز کدوم بود؟
Advanced Ali-001
19-02-2010, 13:37
من فکر می کنم اون مرحله ی فرودگاه واسه این باشه که حواسه جهان رو پرت کنه به سمت برزیل.مگه نمی بینید که گلوله رو شبیه سازی می کنن و می بینن مارکش ماله یه اسلحه فروش برزیلی هست.
یعنی اون کارو کردن که بگن کار برزیلی هاست مگه مریزن خب اونم مال یه قسمت از آمرکاست دیگه ...............
من که گیج شدم:41:
M A X I M U M
19-02-2010, 13:47
دليل كشتار در فرودگاه توسط ماكارو كه يه تروريست و با گرفتن پول از كله گنده ها كار انجام ميده اينه كه ميخواد جنگ بين آمريكا و روسيه رو شروع كنه
اونجا ماكارو به يكي از نيروهاي آمريكايي رشوه ميده تا كمكش كنه همون شخصي كه شما كنترلش مي كنيد
بعد كشتار به آمبولانس مي رسيد و ماكارو شمارو مي كشه
در جيب اون شخص اطلاعات و آمارش هست كه آمريكاييه و اين بهانه اي ميشه براي نمايش خشم روسيه و حمله سرتاسري به آمريكا
بالاخره كشتن اون حمله آدم بي گانه تاواني هم داره
Advanced Ali-001
19-02-2010, 14:10
یعنی مکرافت از کله گندها پول میگیره که بین امرکا وروسیه جنگ راه بندازه اون کله گندها دیگه کین آمریکایین یا روسی ای یا اسرائیلیو....................
لطفا راهنمایی کنید سرو سر این بازی دستمون بیاد ممنون:11:
M A X I M U M
19-02-2010, 14:24
اون كله گنده ها معلوم نيست كيان اما از شروع شدن جنگ سود مي برن بالاخره موقعي كه جنگ شروع ميشه بازار اسلحه هم گرم ميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.