مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا N82 ا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
قاب گوشي من شكسته است كسي قاب اصلي اون را سراغ ندارد هر قيمتي باشد مي خرم البته مشكي
sabasistem_co
03-08-2008, 18:13
قاب گوشي من شكسته است كسي قاب اصلي اون را سراغ ندارد هر قيمتي باشد مي خرم البته مشكي
یه صفحه قبل را نگاه کن پست 1498 .
نوشته : های کپی مشکی قیمت 17 تومن و اصلی مشکی قیمت 47 هزار تومن هست
atre_hayer60
03-08-2008, 18:45
مشکی داشت
های کپی 17000 تومن و اصلی47000 از علائ الدین امروز
مشکی از علائ الدین 415000 تومن امروز
جالبه داش علی شاید مشکلی به نام شارژ داشته باشه
امروز با گارانتی 5 ساله با راهنمائی های یونس عزیز از علائ الدین 57000 تومن گرفتم
داخل حرم نمی زارن ولی من تو قم کلی فیلم برداری کردم و عکس برداری بطور نا محسوس
تو مشهد هم خواهر زادم عکس برداری کرده بود
مرسي
ولي ان شاالله دهم شهريور عازم كربلا و نجف هستم! منظورم اونجا بود...البته من قصد داشتم جاي ديگه اينو بپرسم كه نمي دونم چرا اينجا شد؟؟؟!!! اشتباه شد
Ice Star
03-08-2008, 19:30
مباركه حجت جان... :10:آخرش همين قد بود؟؟؟گرون شده!!!
چقدشو پر كردي...؟
هنوز خونه نرفتم بازی با سایپا را ببینم بعد میرم ساوه می خوام 6.5 گیگ پر کنم
مرسي
ولي ان شاالله دهم شهريور عازم كربلا و نجف هستم! منظورم اونجا بود...البته من قصد داشتم جاي ديگه اينو بپرسم كه نمي دونم چرا اينجا شد؟؟؟!!! اشتباه شد
التماس دعا
mehran_286
03-08-2008, 21:02
سلام دوستان من حال نداشتم 150 صفحه رو بخونم ولی چند تا سوال دارم بی زحمت جواب بدید
گوشی n82تلویزیون داره ؟
صداش در چه حده n73 یا n95
کار کردن با دکمه هاش سخت نیست
اخرین قیمت با گارانتی معتبر
رنگ ها تو قیمتش تفاوت داره میشه توضیح بدید
Majid393
03-08-2008, 21:25
سلام دوستان من حال نداشتم 150 صفحه رو بخونم ولی چند تا سوال دارم بی زحمت جواب بدید
گوشی n82تلویزیون داره ؟
تلویزیون نداره ...
صداش به ان73 نمیرسه ولی در حد ان 95 هست ....
بعد از 2-3 روز عادت میکنی.....
2 هفته پیش تو مشهد 450 بود هم مشکی هم نقره ای ....
sabasistem_co
04-08-2008, 15:48
گوشی n82تلویزیون داره ؟
فقط كابل Tv out داره
بقيه سوال ها هم كه مجيد جان گفت
Linux Learner
04-08-2008, 17:09
امروز با گارانتی 5 ساله با راهنمائی های یونس عزیز از علائ الدین 57000 تومن گرفتم
جدی جدی 57000 تومن؟؟؟؟؟؟:18::18::18:
من فکر میکردم قیمتش 20-30 تومنه!!! برم نزدیکای خونمون بپرسم ببینم چند میدن!
20-30 تومان؟؟؟ بابا 4 گيگ sandisk 25-26 تومانه...
atre_hayer60
04-08-2008, 20:59
سلام
اين ان 82 چرا با pc suite كار نمي كنه؟ اعصابم رو خورد كرد!! با گزينه هاي ديگه هم كار نمي كنه و يا بعضاً مشكل داره... چون وقتي گالري رو باز مي كنم ERROR مي ده كه رم پر شده و... در صورتي كه اصلاً اينطور نيست! حتي امروز رفتم رم رو عوض كردم و فرمت كردم و... باز هم نشد كه نشد!!!! خواهش مي كنم كمك كنيد
مرسي
dimah2005
04-08-2008, 22:24
اين ان 82 چرا با pc suite كار نمي كنه؟ اعصابم رو خورد كرد!! با گزينه هاي ديگه هم كار نمي كنه و يا بعضاً مشكل داره... چون وقتي گالري رو باز مي كنم ERROR مي ده كه رم پر شده و... در صورتي كه اصلاً اينطور نيست! حتي امروز رفتم رم رو عوض كردم و فرمت كردم و... باز هم نشد كه نشد!!!! خواهش مي كنم كمك كنيد
من خودم 2 3 هفته بدون pc suite كار كردم
مشكلي اصلا پيش نمياد تازه با ....date كار كردن خيلي راحت تره براي نصب برنامه هم بريزشون تو رم وبعد .....
گوشيتو آبگريد كن حل ميشه
منم اوايل با رم گوشيم شديد مشكل داشتم وهمه هم مي گفتند ايراد از خود رم كه اين طور نبود و با يك فلش ساده حل شد
اگرم گوشيت آپگريد جديد هست بازم آبگريد كن
حل نشد دوباره بيا همين جا
atre_hayer60
04-08-2008, 23:45
من خودم 2 3 هفته بدون pc suite كار كردم
مشكلي اصلا پيش نمياد تازه با ....date كار كردن خيلي راحت تره براي نصب برنامه هم بريزشون تو رم وبعد .....
گوشيتو آبگريد كن حل ميشه
منم اوايل با رم گوشيم شديد مشكل داشتم وهمه هم مي گفتند ايراد از خود رم كه اين طور نبود و با يك فلش ساده حل شد
اگرم گوشيت آپگريد جديد هست بازم آبگريد كن
حل نشد دوباره بيا همين جا
سلام
مرسي از لطفت...
الان درستش كردم!!!!!!!! مي دوني مشكل از چي بوده؟ از حجم بالاي عكسها!!!!!!! اومدم با برنامه pain حجم عكسها رو كم كردم و دوباره ريختم تو رم ديدم ديگه ارور نمي ده(گوش شيطون كر!)
در ضمن، فلش كردن گوشي خيلي خطرناكه و در واقع يه ريسكه!
باز هم ازت ممنونم
dimah2005
05-08-2008, 07:46
سلام
مرسي از لطفت...
الان درستش كردم!!!!!!!! مي دوني مشكل از چي بوده؟ از حجم بالاي عكسها!!!!!!! اومدم با برنامه pain حجم عكسها رو كم كردم و دوباره ريختم تو رم ديدم ديگه ارور نمي ده(گوش شيطون كر!)
در ضمن، فلش كردن گوشي خيلي خطرناكه و در واقع يه ريسكه!
باز هم ازت ممنونم
خوشحالم كه درست شد
منم چند فايل حجيم صوتي (خيلي بيشتر از يك فايل عكس ) ريختم تو گوشي بعد اولين بار كه خواستم اجرا كنم
گوشيم هنگ كرد و ديگه همه كار (ريست، فورمت و ...)كردم هر بار به نظر مي رسيد كه درست شده اما دوباره......
تا بردم گارانتي (آخه يك هفته هم نبود خريده بودمش)
طرف برام فلش(آپگريد)كرد بعدش درست شد كه شد ديگه هم با هيچ فايلي مشكل پيدا نكرد
حالا اميدوارم ديگه مشكلت برنگرده :20:
ولي اينكه با فايل حجيم يا حجم بالاي فايلهات مشكل داره يك ايراد هست :41:
در ضمن جديدا آپگريد كمترين ريسك رو داره و مموري گوشيتم پاك نمي شه
اگرم خواستي روزي آپگريد كني
چون مي ترسي بده يكي ديگه برات بكنه:20:
sabasistem_co
05-08-2008, 20:52
سلام دوستان عزیز
کسی اینجا می دونه الان سیم Usb برای N82 توی بازار هست که من بخرم ( اصلی . مثل خودش ) ؟؟؟
قیمت حدودی کسی می دونه ؟؟؟
آخه سیم Usb خودم شکست ( داشتم باهاش کشتی می گرفتم ) .
higrade61
05-08-2008, 21:51
من یه رم 4 گیگ گرفتم، توی رم ریدر نمیبینتش اما با کابل گوشی یا pc suite مشکلی نداره. البته به رم ریدر لپ تاپ که میزنم هم درست میشناسه.
ممکنه که رم ریدر ها ظرفیتهای بالا رو نخونن؟
ali racer
05-08-2008, 22:30
من یه رم 4 گیگ گرفتم، توی رم ریدر نمیبینتش اما با کابل گوشی یا pc suite مشکلی نداره. البته به رم ریدر لپ تاپ که میزنم هم درست میشناسه.
ربطی که به ظرفیت نداره
من درست متوجه نشدم
مموری ریدر رو پی سی میشناسه ولی مموری رو نمیشناسه ؟ (احتمالا پسورد داره مموریت)
Ice Star
05-08-2008, 23:13
سلام درست یه هفته بود که نبودم ماشالا تا پیک چه شکمی اورده 20 صفحه رفته جلو
یکی تو همین تاپیک گفته بو این برنامه Barcode برای خوندن بارکد و کتابه، اگه اشتباه متوجه نشده باشم!
توجه کردید وقتی بارکد رو میخونه چه واضح میشه؟
حالا برنامه ای وجود داره که بتونه از متن کتاب یا روزنامه عکس واضح بگیره و تار نشه؟ البته خود دوربین اگه focus ش سبز بشه خوب عکس میگیره ولی گیر داره.
این سوال را دیدم کسی جواب نداده
اگه بزاری روی کلوز اپ درست عکس می گیره از نوشته
من هر تمی روی گوشی نصب میکنم بعد از خاموش و روشن کردن گوشی پیغام installing میاد . گوشیم ورژن 20 هست . میشه بگید مشکل کجاست ؟
برای من هم این طوری هست اما فک کنم فرمت کردم درست شد
چرا اکثر برنامه ها و تم هایی که میخوام نصب کنم با تاریخ زیر 2007 نصب میشن؟ همش باید تاریخ گوشی رو ببرم عقب!! با ساین هم حل نمیشه!
راهی هست که کار به کار Certificate نداشته باشه؟ Secman کار رو راه نمیندازه!
چون یه مدت طولانی طول می کشه تا برنامه کرک بشه
يه لطف كن N82 نگير فكر كنم به قدر كافي خز شده برو يه N95 8GB بگير حالشو ببر:27:
82 خز شده و 8 گیگ خز نشده کلی خندم گرفت به این حرفت
رفتم اصفهان تا برگردم بالای 200 تا (8 گیگ ) دیدم ولی شاید 15 تا هم 82 ندیدم
اره اينو هستم
N95 8gig از همه گوشي ها بهتره !!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
تو علائ الدین گشتم فقط یه جا داشت 2.5 ساعت گشتم
حالا می خوای بری سر کوچتون بپرسی :18:
20-30 تومان؟؟؟ بابا 4 گيگ sandisk 25-26 تومانه...
15 تومن با گارانتی البته transcend
از 1 گیگ تا 8 گیگ امتحان کردم هیچ فرقی نداره
sabasistem_co
06-08-2008, 16:04
یه مشکل عجیب برام پیش اومده : و تازه فهمیدم
من هر وقت می خوام برم تو گالری که عکس ها و فیلم هام هست ( فقط وقتی که گالری کامل بسته شده و دوباره می خوام برم توش یا بعد از اینکه موبایل را روشن کردم برای اولین بار بعد از روشن شد برم تو گالری . منظورم این هست که وقتی که برای اولین بار می خواد Load بشه ) برای 1 ثانیه یا کمتر عکس ها اینجوری نمایش داده می شود و بعد از همون 1 ثانیه عکس ها و فیلم های خودم میاد ( جایگزینش میشه )
این یه اسکرین شات هست که با هزار بد بختی گرفتم ( چون زود همین عکس عجیب می رفت )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید یه نفر هست که سوار اسبه .
و من تا حالا توی عمرم اینجور عکسی روی موبایلم نریختم و ندیدم .
حالا چرا این طور می شه ؟؟؟؟
ویروسه ؟؟؟؟؟
خیلی خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sabasistem_co
06-08-2008, 16:42
يعني همچين عكسي ننداختي؟؟؟:18:
مموريتو دربيار بازم امتحان كن ببين مياد...؟!
نه تا حالا این جور عکسی توی عمرم ندیدم .
برای اولین بار که می خواد گالری لود بشه این عکسه میاد ( کمتر از 1 ثانیه ) بعد می ره و عکس های خودم جایگزینش می شه ( یعنی به جای این مرده که سوار اسبه عکس های خودم میاد )
چیه ؟؟؟
مموری را در و تو کردم باز هم اینجور شد !!!!!
برای اولین بار که اینو دیدم فکر کردم اشتباه می بینم ولی بعدا فهمیدم درست می بینم !!!!!
چیه این ؟؟؟؟؟
sabasistem_co
06-08-2008, 16:49
چه باحاله ! میگم شاید گوشیت دست دو بوده ، بهت انداختن ، مثلا نفر قبلی این عکسارو گرفته بعد الان تامبنیل هاش هست ، گوشی اول اونا رو میاد لود کنه میبینه نیست ، میره بقیرو لود کنه !
اسم تمت چیه ؟ خیلی زیباست
نه بابا دسته دو چیه !!!!! تازه مموری من هم نو هست و تازه خریدم ( آکه آک )
اسم تم هم Vista Heavenly For N73 By P@sco
نه تا حالا این جور عکسی توی عمرم ندیدم .
برای اولین بار که می خواد گالری لود بشه این عکسه میاد ( کمتر از 1 ثانیه ) بعد می ره و عکس های خودم جایگزینش می شه ( یعنی به جای این مرده که سوار اسبه عکس های خودم میاد )
چیه ؟؟؟
مموری را در و تو کردم باز هم اینجور شد !!!!!
برای اولین بار که اینو دیدم فکر کردم اشتباه می بینم ولی بعدا فهمیدم درست می بینم !!!!!
چیه این ؟؟؟؟؟
ميگم شايد برنامه اي چيزي نصب كردي؟؟؟ جديدا" چي نصب كردي؟ رو فون مموري؟
آخه معمولا" عكس برنامه مياد تو گالري...مثلا" گارمين كه عكس نقشه و آرمش مياد...:13:
sabasistem_co
06-08-2008, 17:02
ميگم شايد برنامه اي چيزي نصب كردي؟؟؟ جديدا" چي نصب كردي؟ رو فون مموري؟
آخه معمولا" عكس برنامه مياد تو گالري...مثلا" گارمين كه عكس نقشه و آرمش مياد...:13:
برنامه که زیاد نصب کردم .
ولی هیچ برنامه ای این جور عکسی نداره . بعد هم اگه این جوره پس چرا زود می ره و عکس های خودم میاد جای اون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه که زیاد نصب کردم .
ولی هیچ برنامه ای این جور عکسی نداره . بعد هم اگه این جوره پس چرا زود می ره و عکس های خودم میاد جای اون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجيبه!!!؟
خوب پس بزار باشه، چي كارش داري حالا....؟:31: اگه ميتوني يه بار فون مموري رو فرمت كن 99% درست ميشه..:10:
higrade61
06-08-2008, 17:12
باید ریدر خراب باشه . یا شاید رم خرابه .
اگه با چند تا ریدر امتحان کردی و این طور شد : مموری خراب هست .
2 تا ریدر external نخواندند رم را :13:، اما ریدر internal مال laptop به راحتی میخونه. PcSuite و حالت Data Transfer و تمام حالتهایی که موقع اتصال کابل به موبایل میاد هم بدون هیچ مسئله ای کار میکنه.:18:
تمام4 گیگابایت هم راحت پر میشه!:27:
رم من گارانتی داره (silicon power) میتونم عوض کنم اما ببرم اونجا میترسم رو کامپیوتر یارو کار کنه خیط بشم!:18:
درضمن ریدر های من هردو قدیمیه خودم فکر کردم شاید اینا 4گیگا بایت رو ساپورت نکنن. رم 4گیگ هم دورو برم ندارم که تست کنم :41:
rainysky50
06-08-2008, 18:12
اقا گوشی من خودش خودش گه گاهی هنگ میکنه!!نمیدونم چشه!دو روز که اینجوری شده!چیز خاصی هم نصب نکردم!!
حتی الان داشتم با گوشی صحبت میکردم وقتی گوشی رو اومدم قطع کنم دیدم هنگ بود!!!!!!!روزی یک بار هنگی رو دارم!!!
اقا گوشی من خودش خودش گه گاهی هنگ میکنه!!نمیدونم چشه!دو روز که اینجوری شده!چیز خاصی هم نصب نکردم!!
حتی الان داشتم با گوشی صحبت میکردم وقتی گوشی رو اومدم قطع کنم دیدم هنگ بود!!!!!!!روزی یک بار هنگی رو دارم!!!
امين جان شما گوشيتو آپ كردي؟؟ اگه نكردي حتما" آپ كن...
e.khafan!
06-08-2008, 18:33
امين جان شما گوشيتو آپ كردي؟؟ اگه نكردي حتما" آپ كن...
آپدیت که نمی خواد ، یه بار مستر ریستش کنه کافیه ، امین یه بار مستر ریست کن ، حل میشه ، احتمال 99.9% هیچ راه دیگه ای نداره
atre_hayer60
06-08-2008, 18:45
سلاميه سوال...مي خوام وقتي صفحه كليد رو (باكليد بالا سمت چپ و ستاره) قفل كردم، هنگام باز كردنش چيكار بايد بكنم كه پسورد بخواد؟؟!!! يعني اينكه صفحه كليد رو چطوري پسورد دار قفل كنيم(با همون سمت چپ بالا+ستاره)مرسي
دوست عزيز براي اين كار بايد دكمه پاور رو بزني و Lock Phone رو انتخاب كني...همين!
كد پيشفرض هم 12345 هست...
Mojtaba N87
06-08-2008, 23:23
پست های اضافی صفحات اخیر پاک شد . حدود 30 پست . دوستان لطفا بیشتر رعایت کنید.
اینجا چت روم نیست . هر لحظه ممکنه فردی برای بار اول بیاد اینجا و بخواد از تاپیک استفاده کنه. در صورت مشاهده دوباره چنین مسئله ای در انجمن ، برخورد جدی تری خواهد شد.
با تشکر
atre_hayer60
07-08-2008, 13:33
سلام
من برنامه Demo Stand رو نصب كردم و دوباره پاكش كردم! اما اصلاً پاك نمي شه و هميشه در حال اجراست و پسورد مي خواد!!!! چيكار كنم؟
مرسي
atre_hayer60
07-08-2008, 20:25
كسي نيست بتونه مشكل منو حل كنه؟
با سلام
شما گوشی رو خاموش و مموری رو در بیار و گوشی رو روشن کن بعد در همون حال مموری رو جا بزن و بعد برو حذفش کن
با تشکر
pezhman32
08-08-2008, 11:53
كسي نيست بتونه مشكل منو حل كنه؟
دوست عزیز نا سلامتی تازه تاپیک از قفل درآمده هااااا, اگه اینجا اسپم نشه مطمعن باشید همه پست شما رو می خونن و اگه بلد باشن جواب میدن
بگزریم, چند تا نکته ی جالب از چند روزی که گذشت:
چند روز پیش یه سوتی خفن دادم:
اومدم محتویات فولدر cache رو در فون مموری با xplore پاک کنم, باز کردم و خالی بود, متوجه نشدم و همه رو مارک کردم و زدم پاک کنه, واه, یکمی رفت جلو یه دفعه دیدم خطا داد که نمی تونه فولدر سیستم رو پاک کنه!!! تازه دوزاریم افتاد که تمام درایو c رو مارک کردم :41::18:, جاتون خالی 2.5 مگ فون مموری خالی کردم :13:
خلاصه سریع گوشی رو ری استارت کردم و اومد بالا دیدم خدا رو شکر فقط save ها و تنظیمات بعضی از نرم افزارام پاک شده (یعنی فقط همین به چشم میومد)
دو مورد کوچیک برای خالی کردم فون مموری:
هر چند وقت یه بار اگه فولدر cache در درایو c دیدید پر شده خالیش کنین (البته نه مثل مال من!), مال من چند مگ الکی توش بود
کلیپ دمو ی خود گوشی 9مگ هست که بهتره به مموری کارت انتقالش بدید
حالا پیش نهاد می کنم همه ی نرم افزار ها و مخصوصا" تمهاتون رو توی فون مموری نصب کنین تا هم سرعت اجراشون بالا تر بره و هم اینکه وقتی در حالت data transfer گوشیتون رو به کامپیوتر یا دستگاه divX یا هرچی دیگه وصل میکنین گوشیتون دچار مشکل نشه و احیانا" بعدش مجبور به ری استارت نشین (در ضمن در بعضی از فریمور ها هم همونطور که می دونین اگه تم رو روی مموری کارت نصب کنین دیگه نمیشه پاکش کرد, برای همین می گم که توی فون مموری نصب کنید, اگه خواستین تمی رو که توی مموری نصب کردین پاک کنین یا به فون مموری انتقال بدید می تونین فایل sis تمتون رو دوباره نصب کنید و replace بزنید و ایندفعه فون مموری رو انتخاب کنین)
.
.
.
راستی می گم عجب حالت ماکروی تمیزی داره این دوربینش!!! توی کلاس هر وقت از بچه های جزوه می خوام سریع یه عکس از جزوش می گیرم با کیفیت توپ
چند روز پیش یکی از بچه ها یه جزوه ی 52 صفحه آورد واسش عکس بگیرم, 52 صفحه رو تو کمتر از 5 دقیقه گرفتم (خودش ن73 داره, از سرعت این کفش بریده بود)
نکته ی جالب:
زمانی که یه عکس می گیرید, پایین دست چپ صفحه می نویسه prossesing image که در این زمان هم که گوشی در حال ذخیره ی عکس هست شما می تونید دکمه ی دوربین رو فشار بدید و دوباره عکس بگیرید که سرعتش فوق العادست در مقایسه با بقیه گوشی ها:21:
mohamad_reza72
08-08-2008, 17:55
دوست عزیز نا سلامتی تازه تاپیک از قفل درآمده هااااا, اگه اینجا اسپم نشه مطمعن باشید همه پست شما رو می خونن و اگه بلد باشن جواب میدن
بگزریم, چند تا نکته ی جالب از چند روزی که گذشت:
چند روز پیش یه سوتی خفن دادم:
اومدم محتویات فولدر cache رو در فون مموری با xplore پاک کنم, باز کردم و خالی بود, متوجه نشدم و همه رو مارک کردم و زدم پاک کنه, واه, یکمی رفت جلو یه دفعه دیدم خطا داد که نمی تونه فولدر سیستم رو پاک کنه!!! تازه دوزاریم افتاد که تمام درایو c رو مارک کردم :41::18:, جاتون خالی 2.5 مگ فون مموری خالی کردم :13:
خلاصه سریع گوشی رو ری استارت کردم و اومد بالا دیدم خدا رو شکر فقط save ها و تنظیمات بعضی از نرم افزارام پاک شده (یعنی فقط همین به چشم میومد)
دو مورد کوچیک برای خالی کردم فون مموری:
هر چند وقت یه بار اگه فولدر cache در درایو c دیدید پر شده خالیش کنین (البته نه مثل مال من!), مال من چند مگ الکی توش بود
کلیپ دمو ی خود گوشی 9مگ هست که بهتره به مموری کارت انتقالش بدید
حالا پیش نهاد می کنم همه ی نرم افزار ها و مخصوصا" تمهاتون رو توی فون مموری نصب کنین تا هم سرعت اجراشون بالا تر بره و هم اینکه وقتی در حالت data transfer گوشیتون رو به کامپیوتر یا دستگاه divX یا هرچی دیگه وصل میکنین گوشیتون دچار مشکل نشه و احیانا" بعدش مجبور به ری استارت نشین (در ضمن در بعضی از فریمور ها هم همونطور که می دونین اگه تم رو روی مموری کارت نصب کنین دیگه نمیشه پاکش کرد, برای همین می گم که توی فون مموری نصب کنید, اگه خواستین تمی رو که توی مموری نصب کردین پاک کنین یا به فون مموری انتقال بدید می تونین فایل sis تمتون رو دوباره نصب کنید و replace بزنید و ایندفعه فون مموری رو انتخاب کنین)
.
.
.
راستی می گم عجب حالت ماکروی تمیزی داره این دوربینش!!! توی کلاس هر وقت از بچه های جزوه می خوام سریع یه عکس از جزوش می گیرم با کیفیت توپ
چند روز پیش یکی از بچه ها یه جزوه ی 52 صفحه آورد واسش عکس بگیرم, 52 صفحه رو تو کمتر از 5 دقیقه گرفتم (خودش ن73 داره, از سرعت این کفش بریده بود)
نکته ی جالب:
زمانی که یه عکس می گیرید, پایین دست چپ صفحه می نویسه prossesing image که در این زمان هم که گوشی در حال ذخیره ی عکس هست شما می تونید دکمه ی دوربین رو فشار بدید و دوباره عکس بگیرید که سرعتش فوق العادست در مقایسه با بقیه گوشی ها:21:
جالب بود
ممنون از مطالب جالبتون
alibarca6
08-08-2008, 18:49
سلام به همگی.من نتونستم همه ی تاپیک رو بخونم و چند تا سوال دارم.
تم های n82 چه پسوندی داره وچه جوری باید تو گوشی بریزیم.
بازی و برنامه های جاوا رو چه جوری میشه تو گوشی ریخت.
e.khafan!
08-08-2008, 19:19
تم ها با پسوند sis یا sisx هست .
برنامه هم میتونی بریزی رو مموری و بعد با گوشی بازش کنی اونوقت پروسه اجرا میشه ، یا اینکه با پی سی سوییت براحتی اینکارو بکنی که فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه ، بعد از وصل کردن گوشی به کامپویتر فقط ور فایل کلیک کن
pezhman32
08-08-2008, 21:22
جالب بود
ممنون از مطالب جالبتون
قربانت
.
.
.
مقایسه ی دوربین ن82 با u900
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمقایسه دوربین ن82 با ن95
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینکه چند روز پیش یکی از دوستان می خواستن بدونن چجوری عکس بگیرن که اگه پشت هدف آفتاب بود هدفمون تیره نیافته (البته من یکمی کاملتر گفتم ولی اینجا عکس هم برای مقایسه گزاشته) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohamad_reza72
09-08-2008, 08:30
قربانت
.
.
.
مقایسه ی دوربین ن82 با u900
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمقایسه دوربین ن82 با ن95
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینکه چند روز پیش یکی از دوستان می خواستن بدونن چجوری عکس بگیرن که اگه پشت هدف آفتاب بود هدفمون تیره نیافته (البته من یکمی کاملتر گفتم ولی اینجا عکس هم برای مقایسه گزاشته) :
مقایسه دوربین 82 با 850 رو نداشتی؟
alibarca6
09-08-2008, 09:52
تم ها با پسوند sis یا sisx هست .
برنامه هم میتونی بریزی رو مموری و بعد با گوشی بازش کنی اونوقت پروسه اجرا میشه ، یا اینکه با پی سی سوییت براحتی اینکارو بکنی که فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه ، بعد از وصل کردن گوشی به کامپویتر فقط ور فایل کلیک کن
من تا حالا نوکیا نداشتم چیزی ازش سر در نمی آرم. تم رو چه جوری میشه ریخت اینجوری حساب کن که اطلاعات نوکیام در حد خنگاست.
اگه با هک بخوام ساین کنم واسه هر برنامه باید این کا رو بکنم.
در ضمن ممنون
Majid393
09-08-2008, 11:43
من تا حالا نوکیا نداشتم چیزی ازش سر در نمی آرم. تم رو چه جوری میشه ریخت اینجوری حساب کن که اطلاعات نوکیام در حد خنگاست.
اگه با هک بخوام ساین کنم واسه هر برنامه باید این کا رو بکنم.
در ضمن ممنون
گوشیتو از طریق pc suite به pc وصل کن ... بعد رو فایل تم کلیک کن .... بعد yes بزن ( علامت تیک سبز زنگ ) ..... بعد از رو گوشی تم رو نصب کن . بدون اینکه کابل رو جدا کنی ...
pezhman32
09-08-2008, 18:34
مقایسه دوربین 82 با 850 رو نداشتی؟
مقایسه ی دوربین گوشی های زیر:
Nokia N82
Nokia N95 8GB
Sony Ericsson K850
Samsung G800
Samsung G600
LG Viewty
alibarca6
09-08-2008, 22:07
من چند تا تم ریختم ولی هر یه دقیقه یه بار یه instal میومد بعد می رفت مجبور شدم تم هارو پاک کنم دلیلش چی بوده؟
*ساین کردن مشکلی واسه گوشی درست نمی کنه؟*
dimah2005
09-08-2008, 23:05
--------------------------------------------------------------------------------
من چند تا تم ریختم ولی هر یه دقیقه یه بار یه instal میومد بعد می رفت مجبور شدم تم هارو پاک کنم دلیلش چی بوده؟
*ساین کردن مشکلی واسه گوشی درست نمی کنه؟*
نمي دونم والا
ولي سعي كن تم هايي استاندارد و آنهايي كه قبلا استفاده شدند( مثل اونايي كه تو سايت هست ) رو تو گوشيد بريزي
سوال:
بدون اينكه از تم استفاده كني اينجوري ميشه (يعني رو تم اصلي گوشي هم اينجوري ميشد)؟
به طور مختصر بگم كه ساين رو خود نوكيا گذاشته براي امنيت بيشتر
و در ضمن بيشتر برنامه ها بدون ساين نمي توني بريزي تو گوشيد
در ضمن فقط برنامه هايي كه در جاهاي مطمن (مثل همين جا ) هستند رو دان كن و بعد ساين وگرنه دچار مشكل
ميشي
خودمم از اين استفاده ميكنم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز من اين ان 82 چيني هارو ديدم
اگه نديد بگيد تا عكس هاشو بزارم
sabasistem_co
10-08-2008, 14:26
نمي دونم والا
ولي سعي كن تم هايي استاندارد و آنهايي كه قبلا استفاده شدند( مثل اونايي كه تو سايت هست ) رو تو گوشيد بريزي
سوال:
بدون اينكه از تم استفاده كني اينجوري ميشه (يعني رو تم اصلي گوشي هم اينجوري ميشد)؟
در ضمن فقط برنامه هايي كه در جاهاي مطمن (مثل همين جا ) هستند رو دان كن و بعد ساين وگرنه دچار مشكل
ميشي
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکسشو بذار عزیز
alibarca6
10-08-2008, 14:49
نمي دونم والا
سوال:
ميشي
تمهایی که ریختم اینجوری میشد.
:20: ممنون :31:
Linux Learner
10-08-2008, 17:57
رم 8 گیگ سفارش دادم، دوشنبه سه شنبه باید برسه!
Majid393
10-08-2008, 18:13
رم 8 گیگ سفارش دادم، دوشنبه سه شنبه باید برسه!
مبارکه ....
چه مارکی سفارش دادی ؟؟؟ از کجا ؟؟؟ علاالدین ؟؟؟ با چه قیمتی ؟؟؟
Linux Learner
10-08-2008, 21:20
من تو مازندران - آمل زندگی میکنم!
قیمتش معلوم نیست، و مارکش هم معلوم نیست. چون فروشنده آشنامه، میدونه اگه چیز بد بهم بده بد میبینه!
atre_hayer60
10-08-2008, 22:11
سلام بچه ها
من ان 82 دارم... اگه ديده باشين رو صفحه دسكتاپش سه تا لينك داره(زير آيكونها)؛ من چطور مي تونم اين
سه تا لينك رو بردارم؟
متشكرم
e.khafan!
10-08-2008, 22:15
بهتره این کارو نکنی چون گوشی رو قناص می کنه ولی اگر اصرار داری تو همین کلوپ نوکیا یه تاپیک پچ برای گوشی های هک شده هست ، اونجا هم روشش رو نوشته هم پچش رو داده
با سلام
دوستان شما که گوشی گرفتین قطعه تبدیل مموری میکرو اس دی رو داشت یا نه چون برای من رو مثل اینکه فروشنده پیچونده
در ضمن چطور میشه کاری کرد که چراغ قرمز هنگام گرفتن عکس خاموش باشه و توی شب چشمها رو قرمز ندازه .
سلام بچه ها
من ان 82 دارم... اگه ديده باشين رو صفحه دسكتاپش سه تا لينك داره(زير آيكونها)؛ من چطور مي تونم اين
سه تا لينك رو بردارم؟
متشكرم
توی سیتینگ هست .
با تشکر
alibarca6
10-08-2008, 23:57
من برنامه ی flip silent و shake sms رو ریختم.کسی می تونه طرز استفاده ی این برنامه هارو بگه
مثلا با چه حرکتی گوشی silent میشه
ممنون میشم
dimah2005
11-08-2008, 07:43
اينم عكس گوشي چيني ان82
با اين همه تفاوت بازم اسمش 82 هست (چه رويي دارن اين چيني ها)
عكس رو خودم با گوشي گرفتم
با سلام
دوستان شما که گوشی گرفتین قطعه تبدیل مموری میکرو اس دی رو داشت یا نه چون برای من رو مثل اینکه فروشنده پیچونده
بله دوست عزيز بايد تبديل هم تو كارتن باشه....
Majid393
11-08-2008, 08:50
من برنامه ی flip silent و shake sms رو ریختم.کسی می تونه طرز استفاده ی این برنامه هارو بگه
مثلا با چه حرکتی گوشی silent میشه
ممنون میشم
تو تاپیک مربوط به خودش همه چیز رو نوشته .....
برای تنظیمات برنامه shake sms هم اسکرین شات گذاشتم ....:8:
atre_hayer60
11-08-2008, 10:00
توی سیتینگ هست .
با تشکر[/quote]
سلام... كجاي سيتينگ هست؟ مي شه بگين؟
مرسي
mehdi.kr
11-08-2008, 11:22
سلام
من يک مشکل دارم
وقي چند دقيقه فيلم برداري ميکنم
فيلم برداري قفل ميکنه
بعدش هم هيچ اثري از فيلمي که گرفتم نميمونه
البته فقط تو فيلم برداري هاي بالاي 3 دقيقه اين اتفاق ميفته
هيچ اروري هم نميده
حافظه ي مموري کاتمم 1 گيگ خاليه
ولی وقتی مموری رو فرمت کردم این اتفاق نیفتاد
اما بعد از چند روز دوباره همون شد
ممکنه ایراد از رم باشه؟
یا رمم ویروس داشته باشه؟
ممنون
e.khafan!
11-08-2008, 11:37
سلام... كجاي سيتينگ هست؟ مي شه بگين؟
مرسي
بابا هیچ جای ستینگ نیست ، فقط می تونی همه چی رو غیر فعال کنی یعنی اون آیکون بالایی ها هم میره ، بهت گفتم که برو تو اون جا
adrian57
11-08-2008, 12:19
سلام بچه ها
سه تا لينك رو بردارم؟
متشكرم
اگه بخواهي اون سه تا لينك نباشند بايد بري stetting/general/personalization/standby mode و اونجا active standby را بذار رو حالت off. در اونصورت دسكتاپت بدون آيكون ميشه حتي آيكون هاي افقي هم حذف ميشند.
alibarca6
11-08-2008, 15:03
ببخشید gps و WLAN چه جوری فعال میشه؟
با BLUETOOTH گوشی میشه به اینترنت وصل شد
e.khafan!
11-08-2008, 15:28
با هر سه تای اینا که گفتی میشه به اینترنت وصل شد
Saman-tci
11-08-2008, 15:47
ببخشید آخه کجا میشه با gps به اینترنت وصل شد ....؟؟؟؟؟؟
احتمالاً منظورتون gprs بوده نه gps
e.khafan!
11-08-2008, 16:06
اوه سامان جون ببخشید ، حواسم نبود فکر کردم میگه gprs !
آره با gps فقط مشه اطلاعات ماهواره ها رو ریسیو کرد ، اونم فقط جغرافیایی
اينم عكس گوشي چيني ان82
با اين همه تفاوت بازم اسمش 82 هست (چه رويي دارن اين چيني ها)
عكس رو خودم با گوشي گرفتم
من تا حالا دو نوع دیگش رو دیده بودم که نوع سومی رو هم دیدم البته بهترینش نوع کره ای هست که دقیقا خود ن82 هست جز فلشش که از دوتا led استفاده کردن و قبلا با قیمت 200 بیرون علائدین و با قیمت 180 داخل پاساژ میفروختن جالب اینکه روزی که من رفتم گوشیم رو خریدم بیرون داشتن 300 میدادن و رسما میگفتن فلاند هست
با تشکر
higrade61
11-08-2008, 16:49
رفتم گارانتی امروز. خلاصه اینکه رمهای جدید را ریدر های قدیمی نمیخونن. یه ریدر جدید خریدم و همهچی ok شد. فقط در مجموع 29000 تومن پیاده شدم!
2 تا ریدر external نخواندند رم را :13:، اما ریدر internal مال laptop به راحتی میخونه. PcSuite و حالت Data Transfer و تمام حالتهایی که موقع اتصال کابل به موبایل میاد هم بدون هیچ مسئله ای کار میکنه.:18:
تمام4 گیگابایت هم راحت پر میشه!:27:
رم من گارانتی داره (silicon power) میتونم عوض کنم اما ببرم اونجا میترسم رو کامپیوتر یارو کار کنه خیط بشم!:18:
درضمن ریدر های من هردو قدیمیه خودم فکر کردم شاید اینا 4گیگا بایت رو ساپورت نکنن. رم 4گیگ هم دورو برم ندارم که تست کنم :41:
كمكككككككككككككككككككك
دوستان من يكي از اسپيكر هاي گوشيم از كار افتاده،مشكل از تنظيماتش هم نيست،همه را چك كردم،حتي گوشي را ريست هم كردم اما فايده نداشت،به نظر شما بدم براي تعمير؟ آخه ميترسيم برنن يك جا ديگش را هم خراب كنند......... گارانتي هم نداره.......
كمكم كنيد لطفا
total_overdose
12-08-2008, 00:03
كمكككككككككككككككككككك
دوستان من يكي از اسپيكر هاي گوشيم از كار افتاده،مشكل از تنظيماتش هم نيست،همه را چك كردم،حتي گوشي را ريست هم كردم اما فايده نداشت،به نظر شما بدم براي تعمير؟ آخه ميترسيم برنن يك جا ديگش را هم خراب كنند......... گارانتي هم نداره.......
كمكم كنيد لطفا
اتفاقا من یه نفر دیگه هم دیدم همین مشکل رو داشت.
اگه یه جای معتبر میشناسی ببر برات اسپیکرشو عوض می کنن کارت را میفته.
Linux Learner
12-08-2008, 16:20
گفتم رم سفارش دادم، امروز زنگ زدم یارو گفت رم 8 گیگ میکرو وجود نداره!!!!!!!!!!
پس اون دوستی که خریده بود، از کجا خریدی، منم برم بخرم!
گفتم رم سفارش دادم، امروز زنگ زدم یارو گفت رم 8 گیگ میکرو وجود نداره!!!!!!!!!!
پس اون دوستی که خریده بود، از کجا خریدی، منم برم بخرم!
وجود نداره!!!؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو اين عكسو نشونش بده...
ببين چي كار ميكنه...!!!:27:
atre_hayer60
12-08-2008, 22:16
بار ديگر سلام!
مي خواستم بپرسم چطوري مي شه تو نوكيا ان 82 كاري كرد كه مثلاً يه شماره تلفن خاص هر چي زنگ بزنه بگه شماره مشترك مورد نظر مسدود است يا ...؟
اين ترفند رو كسي بلده؟
ممنونم
ELVIS PRESLEY
12-08-2008, 22:52
فکر کنم با برنامه های بلک لیست و کال منیجر بشه.
MohandesMCD
12-08-2008, 23:39
يكي از دوستان ميخاد اين گوشي رو بخره و بيشتر دوربين واسش مهمه ولي ميترسه با دكمه هاش نتونه كنار بياد.ضمن اينكه ايشون دختر هستن و خب چنگگ(ناخن)هاي بلندي هم دارن.نظر شما چيه؟
redevil6990
13-08-2008, 00:13
سلام دوستان.راستش من پس فردا دارم از شهرستان ميام تهران كه ان 82 مشكي بگيرم(اينجا نيست).چند تا سوال داشتم خواهشا درست و دقيق به سوالام جواب بدين.
1)چه نوع گارانتي هايي داره ؟ قيمتش با هر كدوم حدودا چقدره؟كدوم رو توصيه ميكنين؟
2)آدرس دقيق مجتمع علاءالدين چيه؟از چه طبقه اي بگيرم؟
3)من از مترو چطوري بيام علاءالدين كه راحت تر باشم؟
4)موقع خريد بايد چكار كنم؟يعني چي ها تو جعبه باشه و به چي دقت كنم؟
5)وقتي خريدم همونجا تو مغازه بازش كنم و چك كنم يا نياز نيست؟
6)روش پرداخت چه طورياست؟يعني بايد نقد نقد داد يا ميشه چك همون روز رو هم داد؟
7)جريان سري جديد و معايبش در مورد صفحه نمايش چيه(راسته؟)
8)آيا نياز هست مموري براش بگيرم يا نه(چون ميگن مموري خودش خرابه)؟
دوستان تو رو خدا ببخشيد اين جور سوالا رو اينجا ميپرسم.چون دفعه اولمه گوشي ميگيرم ميترسم.ولي لطفا دقيق راهنماييم كنين.ممنون ميشم.
يكي از دوستان ميخاد اين گوشي رو بخره و بيشتر دوربين واسش مهمه ولي ميترسه با دكمه هاش نتونه كنار بياد.ضمن اينكه ايشون دختر هستن و خب چنگگ(ناخن)هاي بلندي هم دارن.نظر شما چيه؟
سلام
با ناخن كه فكر كنم نتونه با 82 كار كنه...رو G810 سامسونگ هم ميتوني فكر كني...
سلام دوستان.راستش من پس فردا دارم از شهرستان ميام تهران كه ان 82 مشكي بگيرم(اينجا نيست).چند تا سوال داشتم خواهشا درست و دقيق به سوالام جواب بدين.
1)چه نوع گارانتي هايي داره ؟ قيمتش با هر كدوم حدودا چقدره؟كدوم رو توصيه ميكنين؟
2)آدرس دقيق مجتمع علاءالدين چيه؟از چه طبقه اي بگيرم؟
3)من از مترو چطوري بيام علاءالدين كه راحت تر باشم؟
4)موقع خريد بايد چكار كنم؟يعني چي ها تو جعبه باشه و به چي دقت كنم؟
5)وقتي خريدم همونجا تو مغازه بازش كنم و چك كنم يا نياز نيست؟
6)روش پرداخت چه طورياست؟يعني بايد نقد نقد داد يا ميشه چك همون روز رو هم داد؟
7)جريان سري جديد و معايبش در مورد صفحه نمايش چيه(راسته؟)
8)آيا نياز هست مموري براش بگيرم يا نه(چون ميگن مموري خودش خرابه)؟
دوستان تو رو خدا ببخشيد اين جور سوالا رو اينجا ميپرسم.چون دفعه اولمه گوشي ميگيرم ميترسم.ولي لطفا دقيق راهنماييم كنين.ممنون ميشم.
سلام
1-با گارانتي هاي اتصالات و نيا هست ( اينا اصلي ) هستند...قيمت رو هم ميتوني از تاپيك قينت روز گوشي ها بگيري...من خودم اتصالات گرفتم.
2-تقاطع خيابان جمهوري و حافظ ( پل حافظ ) ..اگه با گارانتي ميخواي بايد از طبقات اول بگيري، ولي اگه بدون گارانتي ميخواي بايد بري طبقات آخر...
3-مياي ايستگاه "حسن آباد" از اونجا راست خيابونو ميگيري ميري بالا...
4-ببين ريجيستر باشه، با كد #06#* بعد با روي جعبه و پشت گوشي مچ كن...لوازم توي جعبه هم:
گوشي، باتري ، رم 2 گيگ با خشابش، خروجي TV، هدفون، شارژر...
5-همه اين كارها رو بايد تو مغازه بكني...
6-چك رو كه بعيد ميدونم بگيرن...حالا مطمئن نيستم، ولي چك پول قبول ميكنن..
7-من كه چيزي نشنيدم راجع به مهايب سري جديد...مشكل صفحه نمايش واسه همشون هست كه با يه ترفند درست ميشه...
8-خيلي ها ميگن مموريمون خرابه ولي واسه من داره مثل ساعت كار ميكنه...
سوالي بود در خدمتم...
شاد باشي:40:
atre_hayer60
13-08-2008, 08:35
فکر کنم با برنامه های بلک لیست و کال منیجر بشه.
سلامچجوري؟ مي شه آموزش بدي؟ممنونم
ELVIS PRESLEY
13-08-2008, 08:47
سلام چه جوري؟ مي شه آموزش بدي؟ممنونم
باید برنامه شو گیر بیاری. از تو همین برنامه های کاربردی.
طرز کارش اینجوری که شماره ی اونی که حال و حوصله شو نداری میدی به برنامه و بسته به اون برنامه وقتی طرف زنگ میزنه بوق اشغال یا از این جور پیاما میده.
higrade61
13-08-2008, 13:39
قضیه صفحه نمایش چیه؟؟ میشه لینک بدین قضیه چیه و چجوری درست میشه؟؟؟
7-من كه چيزي نشنيدم راجع به مهايب سري جديد...مشكل صفحه نمايش واسه همشون هست كه با يه ترفند درست ميشه...
Majid393
13-08-2008, 13:44
قضیه صفحه نمایش چیه؟؟ میشه لینک بدین قضیه چیه و چجوری درست میشه؟؟؟
نور LCD ان82 یه مقدار کمه در مقابل بعضی از گوشیها ...
اونم با یه ترفند کوچیک _که خودم دارم ازش استفاده میکنم_ حل میشه ...
pezhman32
13-08-2008, 14:00
مجید == سردسته ی شورشی های معترض به بکلایت ن82:27::27::27::27::27::27::10:
آقا راستی کمک کنید:
اگه یادتون باشه گفتم که چند روز پیش اشتباهی 2.5 مگ فون مموری دل کردم, حالا فهمیدم فایلهای جاوا م دیگه توی app mngr نیست و اصلا" هم نمیشه حذفشون کرد!!!! کمک کنید لطفا"!!!
راستی همینجور که داشتم سیخ می کردم یه چیزی یاد گرفتم که خیلی ها شاید بلد باشن ولی می گم برا کسایی که بلد نیستن:
برای اینکه فایل های جاوایی رو که نصب کردید بعدا" بتونید دوباره فایل setup ش رو مثلا" برای کسی بفرستید, می تونید با xplore به فولدر private درایوی که برنامه توش نصبه برین و اسم فایل جاواتون رو سرچ کنید (مثلا" برای nateAdamMoto.jar می تونید nate* رو سرچ کنین):21:
.
.
.
یه راه برای کم کردن مصرف باتری:
به settings>phone>network رفته و network mode رو gsm کنید
اینجوری که من تجربه کردم فکر می کنم تا 10% ای می تونه بیشتر باتری نگه داره
higrade61
13-08-2008, 16:48
منظورتون تو نور خورشیده دیگه؟:5:
خوب ترفندش چیه!!!!؟ مصرف باتری رو زیاد نمیکنه؟ :13:
Majid393
13-08-2008, 17:22
منظورتون تو نور خورشیده دیگه؟:5:
خوب ترفندش چیه!!!!؟ مصرف باتری رو زیاد نمیکنه؟ :13:
ترفندش اینجاست :
3-4 ساعت زودتر گوشیتو باید بزنی به شارژ (مثلا شما اگه شبی یکبار ساعت 12 گوشیتو میزنی به شارژ...اگه این ترفند رو انجام بدی ، باید ساعت 8-9 گوشیتو به شارژ برنی)
higrade61
13-08-2008, 18:02
Firmware گوشی من هنوز همون قدیمیه هستش، یعنی 11.0.117 ، وقتی خواستم آپدیت کنم به سایت زیر برخوردم که منصرفم کرد.
دوستانی که فرمور 20.0.062 را گرفتن لطفا امتحان کنند بگن چقدر این مسائل صحت داره (مهم هاش رو مینویسم اینجا) : ممنون
Stability:
:41:When plugin/plug out USB or TV out cable phone crashes
:18:Phone freezes during music play
:2:Phone resets when pressing end key during alert
Messaging:
:41:Cannot receive SMS for some operator who support 'Replace type' of message
Gallery:
Crash while file name included %marks is highlighted
DRM video thumbnail corrupted
:41:Gallery crashes when video call is make from contacts
Multimedia Menu
:18::18::18:Unable to add a contact to the tile
Life Blog
:41:Life blog database size increased and fills up device memory
....
امروز بردم گوشیم را آپ دیت کردم
صداش بهتر شد سرعتش بهتر شد ولی چیز دیگه ای احساس نمی کنم
و وقتی که*#0000# را می زنم
v 20.0.062
28-02-08
اگه میشه بگید دیگه چی اضافه می کنه
اينا همش كذبه..من و خيلي هاي ديگه اينجا گوشيمون رو آپ كرديم، هيچ كدوم از اين مشكلات رو هم نداريم..:27:
Majid393
13-08-2008, 18:22
اینارو از کجا آوردی دوست عزیز ؟؟؟؟
اینا از کذب هم کذب تره ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
higrade61
13-08-2008, 18:59
برای منهم عجیب بود این همه ایراد!
higrade61
13-08-2008, 19:03
اینو من چند جا دیدم ، همه رو چک کردین؟
1-اگه اینا کذب هستش بگین هیچ مشکلی نسبت به قبل پیدا نکرده؟؟
2-تو یه تاپیک دیدم فایل فرم ور رو چند قسمت کردن گذاشتن واسه دانلود. اون ایمن هستش؟ یهو آخر هفته ای بی گوشی نشم؟!
3-یکی از دوستان نوشته بود فونتهاش فارسی شده و تغییر کرده. قضیه چیه؟
4- اگه قبل از اینکار با PcSuite بک آپ کامل بگیرم همه برنامه ها و تم ها میان سرجاش یا باید از اول برنامه نصب کنم! (همه برنامه هام تو Phone Memory نصب شده.
5- ممنون که جواب میدین!
اینارو از کجا آوردی دوست عزیز ؟؟؟؟
اینا از کذب هم کذب تره ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
اینو من چند جا دیدم ، همه رو چک کردین؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1-اگه اینا کذب هستش بگین هیچ مشکلی نسبت به قبل پیدا نکرده؟؟
2-تو یه تاپیک دیدم فایل فرم ور رو چند قسمت کردن گذاشتن واسه دانلود. اون ایمن هستش؟ یهو آخر هفته ای بی گوشی نشم؟!
3-یکی از دوستان نوشته بود فونتهاش فارسی شده و تغییر کرده. قضیه چیه؟
4- اگه قبل از اینکار با PcSuite بک آپ کامل بگیرم همه برنامه ها و تم ها میان سرجاش یا باید از اول برنامه نصب کنم! (همه برنامه هام تو Phone Memory نصب شده.
5- ممنون که جواب میدین!
1- مشكل كه پيدا نكرده هيچ...سنسورش حساستر شده...صداش و سرعتش هم بهتر ميشه...
2- فرقي نداره اون واسه كسايي كه ديال آپ هستند...
3- واسه من از اول فارسي بود..
4- تو آپديت هاي جديد هيچي پاك نميشه...
e.khafan!
13-08-2008, 19:23
نظرتون راجع به اینا چیه ؟ کدومو بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$FILE/nokia-ca-100-usb-nabijecka.jpg
این آخری رو میدن 7500
higrade61
13-08-2008, 19:25
میشه زبان منو ها و گوشی رو انگلیسیش کرد دوباره که؟؟؟
1-
3- واسه من از اول فارسي بود..
4- تو آپديت هاي جديد هيچي پاك نميشه...
e.khafan!
13-08-2008, 19:25
این گار بودا رو هوا سه تا می خریدم
انصافا چیز باحالیه ،
کسی تاحالا از این شارژر دستیا خریده ؟ حجت مس که خریده وبد منتها فعلا مسافرته ...
قیمت باطری فاب 82 رو هم بگین ممنون میشم
higrade61
13-08-2008, 19:31
بستگی به استفادتون داره!
مثل اینه که بگی دوربین بخرم یا یخچال یا جارو برقی!!!
این آخریه شارژ با باتری قلمیه؟؟؟؟
نظرتون راجع به اینا چیه ؟ کدومو بگیرم ؟
این آخری رو میدن 7500
higrade61
13-08-2008, 19:44
این رینگ تون جدید نوکیا که فعلا فقط روی n78 گذاشته.
rainysky50
13-08-2008, 20:11
این رینگ تون چرا با اینکه aac هست ولی روی پلیر نوکیا در گوشی اجرا نمیشه؟؟؟مال شما هم اینجوریه؟؟؟؟توی قسمت sound clips در گالری هم add نشد!!!!چیکارش کنم؟؟؟
میشه زبان منو ها و گوشی رو انگلیسیش کرد دوباره که؟؟؟
اين كه مسلمه...
ابراهيم جان اگه شارژر همراه گرفتي حتما" بيا اينجا مزايا و معايبشو بگو...:10:
این رینگ تون چرا با اینکه aac هست ولی روی پلیر نوکیا در گوشی اجرا نمیشه؟؟؟مال شما هم اینجوریه؟؟؟؟توی قسمت sound clips در گالری هم add نشد!!!!چیکارش کنم؟؟؟
امين جان واسه من اجرا ميشه...من ريختم تو E:/Sound/Digital اجرا شد...
rainysky50
13-08-2008, 20:26
من کور پلیر نصبه!ممکنه به خاطر اون باشه؟؟ هر چند که اصلا فایل رو نمیشناسه و علامت سوال جلوشه!!!!!!
rainysky50
13-08-2008, 20:28
کور پلیر رو پاک کردم ولی باز هم علامت سوال جلوی فایله و میگه که نمیشناسدش!!فایل درسته و قبلش رو کامپیوتر اجراش کردم!!مینویسه:
file type not support!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه که تو قسمت پروفایلها فایل رو شناخته و تونستم برا اهنگ tingtone call ازش استفاده کنم!!!!!!!!!!
Majid393
13-08-2008, 20:37
این رینگ تون جدید نوکیا که فعلا فقط روی n78 گذاشته.
یه جای دیگه آپلود کن ...
:11::11:
کور پلیر رو پاک کردم ولی باز هم علامت سوال جلوی فایله و میگه که نمیشناسدش!!فایل درسته و قبلش رو کامپیوتر اجراش کردم!!مینویسه:
جالبه که تو قسمت پروفایلها فایل رو شناخته و تونستم برا اهنگ tingtone call ازش استفاده کنم!!!!!!!!!!
عجيبه...خيلي عجيبه...!!! حالا كنورتش كن به mp3 ببين چي ميشه...
یه جای دیگه آپلود کن ...
:11::11:
اينم لينك جديد واسه آقا مجيد:
من کور پلیر نصبه!ممکنه به خاطر اون باشه؟؟ هر چند که اصلا فایل رو نمیشناسه و علامت سوال جلوشه!!!!!!
اينم با فرمت mp3 براي دوستان...:
شاد باشيد:40:
rainysky50
13-08-2008, 21:27
legend جون ممنون از راهنماییت!مشکل از کور پلیر جدید لعنتی بود!پاکش کردم ریستارت کردم گوشی رو ok شد!
tagarg_yakh
14-08-2008, 03:36
از بچه هايي كه زحمت مي كشن و جواب سوالات منو مي دن بي نهايت متشكرم
بابا مگه برنامه و تمهاي مخصوص ان 82 ژيدا نمي شه؟ حتماً بايد از روش هك كردن استفاده كرد؟! ورژن OS 9.2 هستش درسته؟!
از برو بچ اگه كسي برنامه هاي مخصوص ان 82 رو داره لطفاً بذاره كه دق كردم:31:
مرسي:10:
سلام دوست گرامی
من میخواستم جسارتا به پیشنهاد کنم؛
برای تایپ حرف «پ» میتونی همینطور که Alt را فشرده نگه داشتی عدد 0129 را بزنی
میبینی که به راحتی میتونی حرف «ف » را تایپ کنی
tagarg_yakh
14-08-2008, 04:28
حالا شماها كه اين گوشي را داريد با توجه به مشكل شارژش توصيه ميكنيد بخرم يا نه دردسر سازه ؟
سلام دوست عزیز
من تقریبا این گوشی را 5 ماه هست که دارم و تو این مدت با شارژ اون اصلا مشکلی ندارم
به صورت استند بای و مکالمه کم 5 روز شارژ نگه میداره.
pezhman32
14-08-2008, 13:26
سلام دوست گرامی
من میخواستم جسارتا به پیشنهاد کنم؛
برای تایپ حرف «پ» میتونی همینطور که Alt را فشرده نگه داشتی عدد 0129 را بزنی
میبینی که به راحتی میتونی حرف «ف » را تایپ کنی
برای گوشی؟!!! میشه بیشتر توضیح بدی؟!
Linux Learner
14-08-2008, 14:38
یه راه برای کم کردن مصرف باتری:
به settings>phone>network رفته و network mode رو gsm کنید
اینجوری که من تجربه کردم فکر می کنم تا 10% ای می تونه بیشتر باتری نگه داره
با این کار هیچ مشکلی برای تماس ها و ... پیش نمیاد؟
Linux Learner
14-08-2008, 14:41
Firmware گوشی من هنوز همون قدیمیه هستش، یعنی 11.0.117 ، وقتی خواستم آپدیت کنم به سایت زیر برخوردم که منصرفم کرد.
دوستانی که فرمور 20.0.062 را گرفتن لطفا امتحان کنند بگن چقدر این مسائل صحت داره (مهم هاش رو مینویسم اینجا) : ممنون
Stability:
:41:When plugin/plug out USB or TV out cable phone crashes
:18:Phone freezes during music play
:2:Phone resets when pressing end key during alert
Messaging:
:41:Cannot receive SMS for some operator who support 'Replace type' of message
Gallery:
Crash while file name included %marks is highlighted
:41:Gallery crashes when video call is make from contacts
Multimedia Menu
:18::18::18:Unable to add a contact to the tile
Life Blog
:41:Life blog database size increased and fills up device memory
....
من همه رو تست کردم بجز بعضیا که نمیتونم تست کنم!!
هیچ کدوم از این ایرادا رو نداشت و .
اینها رو نمیتونم تست کنم:
Cannot receive SMS for some operator who support 'Replace type' of message
Gallery crashes when video call is make from contacts
Unable to add a contact to the tile
بنظر من کسی که اینها رو نوشته گوشیش مشکل داشته!!
Majid393
14-08-2008, 16:37
با این کار هیچ مشکلی برای تماس ها و ... پیش نمیاد؟
نخیر ... الان گوشی من رو GSM هست .... مشکلی هم بوجود نیومده .....
Linux Learner
14-08-2008, 17:39
نخیر ... الان گوشی من رو GSM هست .... مشکلی هم بوجود نیومده .....
وقتی نتورک رو روی این حالت بزاری، در موقع اتصال به اینترنت میتونی مسیج یا زنگ دریافت کنی؟
mehdi.kr
14-08-2008, 18:22
سلام دوستان
یک کمک فوری
من اسپیکر موبایلم سوخت
دادم و تعمیرش کردن
حالا به gps وصل نمیشه
نمیدونم چیکار کنم برم پیش یارو بگم تو خرابش کردی
یا ایراد از چیز دیگس؟:41:
کسی میتونه الان از gpsگوشیش استفاده کنه
ممنون میشم کمکم کنید.
Majid393
14-08-2008, 19:01
وقتی نتورک رو روی این حالت بزاری، در موقع اتصال به اینترنت میتونی مسیج یا زنگ دریافت کنی؟
آره ...........
با سلام
کسی میتونه درباره cpu ومشخصات سخت افزاری این گوشی توضیح جامع بده
با تشکر
Majid393
14-08-2008, 23:29
با سلام
کسی میتونه درباره cpu ومشخصات سخت افزاری این گوشی توضیح جامع بده
با تشکر
پردازنده دو هسته ای 32 بيتي OMAP 2420 كه با بسامد زماني (يا به قول معروف سرعت پردازش) 332 MHz ...
همراه با شتاب دهنده گرافیکی 3D (چیپ گرافیکی )
N82
Dual CPU
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
پردازنده دو هسته ای 32 بيتي OMAP 2420 كه با بسامد زماني (يا به قول معروف سرعت پردازش) 332 MHz ...
همراه با شتاب دهنده گرافیکی 3D (چیپ گرافیکی )
N82
Dual CPU
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
با تشکر از شما
ولی یک مسئله اینکه چرا در نرم افزارها سرعتش رو 206 میزنن برای نمونه همین فایل منیجر X-plore و همچنین نرم افزار SPMark میشه شما هم یه چک بکنید
اگر میبینید که حساسم برای اینکه به سخت افزار زیاد علاقه مندم
باتشکر فراوان
rainysky50
15-08-2008, 13:30
اون نرم افزارها برای بقیه ی گوشیها هم اینجوری هستند!!!قبلا روی گوشی های دیگه توسط خودم تست شدند و به کشکی بودنشون پی بردیم!یادم همین spmark ال سی دی ان73 رو 16 میلیون رنگ معرفی میکرد!!!!
yoosef_st
15-08-2008, 13:33
من میخوا یه سوالی بپرسم که شاید زیاد به موضوع تاپیک مربوط نباشه. اما برام مهمه که بدونم 5320 نوکیا هم Cpuش مثل 82 هست یا نه یک هسته ایه ، مثل 5700؟؟
pezhman32
15-08-2008, 13:42
با تشکر از شما
ولی یک مسئله اینکه چرا در نرم افزارها سرعتش رو 206 میزنن برای نمونه همین فایل منیجر X-plore و همچنین نرم افزار SPMark میشه شما هم یه چک بکنید
اگر میبینید که حساسم برای اینکه به سخت افزار زیاد علاقه مندم
باتشکر فراوان
اونی که مینویسه 206 درسته ولی 206 هسته ی اصلی ش هست و هسته ی دوم 126 هست که اونجا نمینویسه
alibarca6
15-08-2008, 13:55
ببخشید.تو app.mgr گوشیم بازیه asphalt نصب شده ولی تو بازیهام فقط دمویه fifa هست(n-gage)؟
چه جوری باید بازی رو اجرا کنم؟
با سلام
یه جون مرد اینو ترجمه کنه
I know N82 uses a TI OMAP 2420 as CPU and a TI OMAP DM290 GOLDENEYE for camera. Within OMAP 2420 there is an application core and a DSP, the first one is based on ARM11 and runs at about 330MHz, and the second one is ARM7 @ 206MHz. So for N82, no matter how heavy the task for the phone, the basic function like dialing won't be affect. But the OMAP 2420 doesn't support 5M Pixel camera, so NOKIA adds an OMAP DM290 which supports up to 7M Pixel's camera, realtime encoding up to VGA @ 30FPS, and multi format decoding. For this reason I think N82 will be strong not only in running applications but also in multimedia usage.
To N78 now there isn't much information, at least I've not got any exactly hardware spec. But due to the fact that, N78 is a "cheap" phone; N78 doesn't support 3D Hardware Accelerating; N78's CPU's frequency is 369MHz; N78 is equipted with a 3.2MP camera while MXC300-30 doesn't support; N78 can only record VGA movie at 15FPS, I think N78 may also uses the Freescale's MXC300-30 plus an imaging co-processor, at least won't be the same and expensive OMAP 2420 solution.
Then let's take a look at MXC-300. It is a single core solution, which means it has only one 369MHz ARM11 core to handle all tasks including application and DSP. In this way if there are many tough tasks , or some cpu-eating tasks running on the device, it will likely be slow than the N82. However due to that N78 has a faster and a no-need-to-optimize cpu, it will be significant faster when you're running only one or few tasks, and in responsing the UI inputs.
با تشکر
pezhman32
15-08-2008, 14:24
با سلام
یه جون مرد اینو ترجمه کنه
با تشکر
البته من انگلیسیم خوب نیست ولی فکر کنم نوشته یه cpu 330 داره برای خود گوشی و یکی 206 mhz داره برای دوربین چون cpu اولی نمی تونه دوربینش رو ساپورت کنه!!!! این با چیزی که دوستان قبلا" در موردش بحث کرده بودن و به نتیجه رسیده بودن تناقض داره...
نوشته n78 شتاب دهنده گرافیکی نداره! و cpu ش هم یک هسته ی
حالا نمی دونم درست فهمیدم یا نه!!!
rainysky50
15-08-2008, 15:53
اره درست فهمیدی!ان78 قبلا هم گفتم که از سخت افزار 5700 استفاده میکنه و سنسور شتاب سنج رو هم نداره!در خود انجمن اصلی نوکیا هم اینو نوشته!
higrade61
15-08-2008, 16:06
من امروز میخوام فرم ور گوشیمو به روز کنم. الان نسخه 11 هستش.
فایلها را دانلود کردم اول.
1- Product code من 0553756 هستش(زیر باتری نوشته)، خودشم از اول فارسی ، اردو و عربی داشت.
منم باید عوض کنم product code را با NSS؟؟؟ (تو تاپیک مربوطه گفته 0551525 باید بشه! )
2- میشه قبل از update مموری کارتو در بیارم؟
3- گفته divert کنین گوشیو موقع update که کسی زنگ نزنه، میشه گذاشت تو حالت Offline Mode ؟؟؟
اگه زود جواب بدین ممنون میشم!
تو تاپیک مربوطه جواب سوالمو نگرفتم برا همین اینجا پرسیدم چون اساتید زیاد اینجا رفت و اومد دارن!
1- بله بايد بشه 0551525 واسه من فابريكش همينه...
2- دربياري يا نياري فرقي نداره چون هيچي پاك نميشه...
3- خير!! فقط بايد رو پروفايل General باشه...ميتوني دايورت كني...
atre_hayer60
15-08-2008, 20:26
سلام
آقا من می خوام هر کی بهم زنگ می زنه یا بوق اشغال بزنه یا بگه مشترک مورد نظر... حالا چیکار باید بکنم؟
ترفندی در این باره هست؟
مرسی
بله هست شما شماره ره #094*21* رو بگیر که دایورت میشه برای کنسل هم #21# رو بگیر
دانلود Nokia Nseries PC Suite 2.0
atre_hayer60
15-08-2008, 22:47
بله هست شما شماره ره #094*21* رو بگیر که دایورت میشه برای کنسل هم #21# رو بگیر
مرسی
حالا اگه بخواهیم برای یک شماره خاص این کار رو انجام بدیم اونوقت چی؟
pezhman32
15-08-2008, 23:22
مرسی
حالا اگه بخواهیم برای یک شماره خاص این کار رو انجام بدیم اونوقت چی؟
باید از یک black list استفاده کنی (منظورم نرم افزاره), من خودم از handy black list 3 استفاده می کنم
prince72
16-08-2008, 10:30
سلام به همه ی دوستان من میخواستم ادرس سایت رسمی نوکیا را بپرسم اگه اشکالی نداره...
با تشکر از همگی بچه ها
خب اينكه ديگه خيلي تابلو....:31:
سخت بود؟؟
tagarg_yakh
17-08-2008, 10:24
باید از یک black list استفاده کنی (منظورم نرم افزاره), من خودم از handy black list 3 استفاده می کنم
سلام
میخواستم بدونم این برنامهای که گفتین نیاز به ساین کردن داره؟
و در ضمن از کجا میشه این نرم افزار را دانلود کرد
ممنون
pezhman32
17-08-2008, 10:46
سلام
میخواستم بدونم این برنامهای که گفتین نیاز به ساین کردن داره؟
و در ضمن از کجا میشه این نرم افزار را دانلود کرد
ممنون
نیاز به ساین داره, ولی حالا دیگه با این installserver و ... کی دیگه فایل ساین می کنه؟!!
والا لینک دان نداشتم واستون آپ کردم (البته اینجا جای گزاشتن نرم افزار نیست...)
tagarg_yakh
17-08-2008, 10:47
سلام دوستان
من یه سوال دارم شاید خیلی ساده به نظر برسه
چطوری میشه فایلهای Pdf را با گوشی نمایش داد؟
ممنون میشم
tagarg_yakh
17-08-2008, 11:03
نیاز به ساین داره, ولی حالا دیگه با این installserver و ... کی دیگه فایل ساین می کنه؟!!
والا لینک دان نداشتم واستون آپ کردم (البته اینجا جای گزاشتن نرم افزار نیست...)
آقا پژمان میشه در مورد Install server بیشتر توضیح بدی
و اگر امکانش هست ادرس تاپیکش را برام بذار
ممنون میشم
total_overdose
17-08-2008, 11:06
سلام دوستان
یه مشکل داشتم با این ان 82 ورژن 20
من 2 تا از این گوشیهارو دارم بعد یه خاموش روشن می کنم میره سروقته نصب نرم افزار
بعد تو app manager هم هیچ نرم افزار نصب نشده ای نیست حتی شده همشو پاک کردم بازم اینطور شده
مموری کارت که فرمت می کنم درست میشه ولی با نصب چندتا نرم افزار بازم اینطور میشه.
در ضمن مموری هم عوض شده و ماله فابریک نیست.
ممکنه ماله این آپدیت جدید باشه
Saman-tci
17-08-2008, 11:13
سلام دوستان
یه مشکل داشتم با این ان 82 ورژن 20
من 2 تا از این گوشیهارو دارم بعد یه خاموش روشن می کنم میره سروقته نصب نرم افزار
بعد تو app manager هم هیچ نرم افزار نصب نشده ای نیست حتی شده همشو پاک کردم بازم اینطور شده
مموری کارت که فرمت می کنم درست میشه ولی با نصب چندتا نرم افزار بازم اینطور میشه.
در ضمن مموری هم عوض شده و ماله فابریک نیست.
ممکنه ماله این آپدیت جدید باشه
گوشیتو بصورت data tramsfer به کامپیوتر وصل کن ....
بعد از توی کامپیوتر گزینه Show Hidden Files رو بزن که بتونی پوشه Private که بصورت Hidden هست رو ببینی .... و این پوشه رو باز کن باز هم چندین پوشه دیگه میبینی که با عدد و حروف تشکیل شدن ...... اون پوشه ای که آخرش CE هست رو باز کن و همه فایلهای داخلش رو پاک کن و بعد هم از برنامه بیا بیرون ....
یه بار گوشیتو ریستارت کن میبینی که دیگه از اون ارور خبری نیست .....
Saman-tci
17-08-2008, 11:16
ممنون میشم
دوست من اگه این فایل کم حجم رو توی درایو C گوشیتون و بعد هم SYS و بعد هم Bin کپی کنید دیگه براحتی میتونید نرم افزارهایی که احتیاج به ساین دارن رو به راحتی روی گوشیتون نصب کنید بدون اینکه نیاز به ساین کردن داشته باشه .....
alibarca6
17-08-2008, 12:27
ببخشید.تو app.mgr گوشیم بازیه asphalt نصب شده ولی تو بازیهام فقط دمویه fifa هست(n-gage)؟
چه جوری باید بازی رو اجرا کنم؟
میشه یه جوابی به ما بدید
pezhman32
17-08-2008, 12:30
ممنون میشم
Linux Learner
17-08-2008, 18:04
میشه یه جوابی به ما بدید
سوال شما مربوط به مشکلات N-Gage II میشه!
توی این تاپیک پست بدید:
Linux Learner
17-08-2008, 18:07
سلام دوستان
من یه سوال دارم شاید خیلی ساده به نظر برسه
چطوری میشه فایلهای Pdf را با گوشی نمایش داد؟
ممنون میشم
برنامه ی adobe reader بصورت پیش فرض روی گوشیتون نصب هست. فقط فایل رو توی گوشیتون بریزید و بازش کنید!!!
atre_hayer60
18-08-2008, 12:56
تو تاپیکی که زده بودید، نگاهی بندازید. چند روزی هست که جوابتونو دادم!
لینوکس جان سلام
ازت ممنونم ولی کدوم تایپیک؟! یادم نمیاد...
بعدش یه مشکل دیگه... من وقتی کابل گوشی ام رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی رو نمی شناسه!! اون علامت سوال زرد رو هم دوباره پاک می کنم و ری استارت می کنم نمی شه...هر کاری کردم نشده...
چیکار کنم؟
ممنونم
redevil6990
18-08-2008, 16:03
سلام . من بين ان 82 و ان 78 براي خريد شك دارم . ميشه يكي مزيت و معابشون رو مقايسه كنه؟
Majid393
18-08-2008, 16:10
لینوکس جان سلام
بعدش یه مشکل دیگه... من وقتی کابل گوشی ام رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی رو نمی شناسه!! اون علامت سوال زرد رو هم دوباره پاک می کنم و ری استارت می کنم نمی شه...هر کاری کردم نشده...
چیکار کنم؟
ممنونم
یکبار pc suite رو از رو pc حذف کن و دوباره نصب کن ، ببین درست میشه ؟؟؟؟
سلام . من بين ان 82 و ان 78 براي خريد شك دارم . ميشه يكي مزيت و معابشون رو مقايسه كنه؟
با سلام
توی خود انجمنهای گفتگو نوکیا یه بررسی شده
Majid393
18-08-2008, 16:12
لینوکس جان سلام
چیکار کنم؟
ممنونم
prince72
18-08-2008, 16:13
ویرایش شد...
Linux Learner
18-08-2008, 18:07
لینوکس جان سلام
چیکار کنم؟
ممنونم
جالبه که تاپیک خودتو یادت میره!!!
اینجاست:
در مورد دومین سوالت، منظورتو از علامت زرد متوجه نشدم. pc suite گوشی بغیر از گوشی خودتو میشناسه؟ در ضمن pc suite N-series روی کامپیوترت نصبه؟
e.khafan!
19-08-2008, 10:21
اين كه مسلمه...
ابراهيم جان اگه شارژر همراه گرفتي حتما" بيا اينجا مزايا و معايبشو بگو...:10:
سلام ، حتما :46: ... رفتم دنبال باطری منتها همش چینی بود ( تو تهران نه ) ، این هفته یا هفته ی بعد میرم یکی از این شارژرای همراه رو میگیرم ، اونی که با باطری قلمی کار میکنه چیز جالب و کوچیکیه ولی میترسم گوشی رو داغون کنه ، مگه میشه با باطری 1.5 یه باطری 3 رو شارژ کرد ؟
-
تا حالا کسی از وای فای گوشیش استفاده کرده ؟ من فکر کنم وای فام خرابه با 6 - 7 تا w-lan مجانی کار کردم ، یعنی میزن وصل بشه وصل میشد ، وقتی میرفتم تو اینترنت بعد از 20 ثانیه میگفت no gateway response یه هم چین چیزی ، چیکار کنم ؟
jinn's king
19-08-2008, 13:09
سلام دوستان
لطفا کمک کنید می خوام یه ان 82 بخرم اول از همه بهم بگین که چطور می تونم بطور دقیق بفهمم که گوشی فنلاندی است یا نه همین که روش نوشته باشه ساخت فنلاند کافیه خوب این برچسب و میشه عوضش کرد و هر کشور دیگه ای رو روش تایپ کرد بعد اینکه قیمت حال حاضر گوشی چند است ؟روی خود گوشی مموری چند گیگ هست ؟
خیلی ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدین
e.khafan!
19-08-2008, 13:15
هیج جوری نمیتونی بفهمی که گوشیت کجایی ، بخر و حالشو ببر ... راجع به رم هم 2 گیگ روشه ... بنظرم خیلی گندست ، اگر با بزرگی ( درازی بیش از اندازش ) مشکلی نداره گوشی خوبیه مگر 78 جالب تره
قیمت هم دور و بر 440 هست ، گارانتیای متفرقه 425 هم پیدا میشه
توی موبایلستان یه چیزایی گفتن اگر پیدا کرد برات میزارم
dimah2005
22-08-2008, 00:29
دوستان
بعد از مدتها سلام
كليد بالاي c اون كوچيكه (اسمشو نمي دونم )
از كار افتاده
ديگه كار نمي كنه
يك بار اين جوري شد خاموش روشن كردم درست شد
ولي بازم اينجوري شد
اين نميشه كه هي خاموش روشن كنم
ali racer
22-08-2008, 00:55
دوستان
بعد از مدتها سلام
از كار افتاده
ديگه كار نمي كنه
ولي بازم اينجوري شد
مشکلی که با خاموش روشن کردن حل میشه به احتمال 95 % نرم افزاری هستش
ببین جدیدا برنامه ای نصب نکردی ؟
یا حین اجرای برنامه خاصی این مشکل پیش نمیاد ؟
حتی ممکنه مشکل از تم گوشیت باشه !
siavash4mi
22-08-2008, 02:44
من امروز علا الدین بودم ، طبقه ششم ، فنلاند اصلی بدون گارانتی ، رنگ مشکی خریدم 435 تومن .
قیمت فنلاند اصل 435 تومن و فنلاند شده ( چینی ) 415 تومن بود
روش تشخیص این دو مدل هم اینه که : لیبل مشخصات فنلاند اصل جلو خورده
ولی لیبل مشخصات فنلاند شده ، بغل جعبه هست
تقریبا همه فروشنده ها هم می گغتن ، هیچ فرقی با هم نمی کنن !
total_overdose
22-08-2008, 08:32
من امروز علا الدین بودم ، طبقه ششم ، فنلاند اصلی بدون گارانتی ، رنگ مشکی خریدم 435 تومن .
سلام
دوست عزیز فکر نکنم حرف شما کاملا درست باشه
آخه من 2تا ان 82 دارم یکی از اون اولیا که ورژن 10 هست ویکی هم از این جدیدا ولی بر چسباش کاملا برعکس حرف شما بود
e.khafan!
22-08-2008, 09:54
دوستان
بعد از مدتها سلام
از كار افتاده
ديگه كار نمي كنه
ولي بازم اينجوري شد
اگر برنامه ی magic key رو نصب کردی برای اونه
Majid393
22-08-2008, 10:04
دوستان
بعد از مدتها سلام
از كار افتاده
ديگه كار نمي كنه
ولي بازم اينجوري شد
اشکال از تم هست ....
تمتو عوض کن تا درست بشه ....
تست کن بیین با کدوم تم کار میکنه ....
Linux Learner
22-08-2008, 11:25
دوستان
بعد از مدتها سلام
از كار افتاده
ديگه كار نمي كنه
ولي بازم اينجوري شد
اسم اون دکمه هم Multimedia هست!:31:
ali racer
22-08-2008, 13:47
همین فنلاندی های تو بازار هم شک دارم فنلاندی باشن !!!!
یکی از آشنایان دوستی داشت که تو شرکت نوکیا کار میکرد
2 سال پیش (زمان سالاری ان 73 و...)
به آشنای ما گفته بود که اکثرا گوشی های نوکیا محصول چین هستند فقط و فقط در فنلاند تست میشن و لیبل می خورن !!!
rasoul2005
22-08-2008, 16:52
سلام بچه های ایران
من تو اصفهان قیمت n82 را پرسیدم فروشنده میگفت فنلاندی اصل می تونی بری هر جا بخواهی نشون بدی 421 هزار تومن حالا سوال من از شما اینه
1.چه لوازم جانبی همراه گوشی تو جعبه اش هست؟
2.هنگام خرید گوشی ورجن گوشی چنده واپدیت گوشی وجوداره اگه وجود داره چنده؟
3.مموری4 گیگ مارک خوب چند قیمته؟
ممنون بچه ها
yoosef_st
22-08-2008, 18:05
یکی از دوستام N82 گرفته. اما من یکمی باهاش کار کردم اولا سرعتش اونچنان جلب توجهی نمیکرد با اینکه نو بود و حافظش هم کاملا خالی بود. هم اینکه فوق العاده گیبورد مزخرفی داره ها!! یعنی کیبوردش آخر آشغاله!
Ice Star
22-08-2008, 19:03
سلام بچه های ایران
من تو اصفهان قیمت n82 را پرسیدم فروشنده میگفت فنلاندی اصل می تونی بری هر جا بخواهی نشون بدی 421 هزار تومن حالا سوال من از شما اینه
1.چه لوازم جانبی همراه گوشی تو جعبه اش هست؟
2.هنگام خرید گوشی ورجن گوشی چنده واپدیت گوشی وجوداره اگه وجود داره چنده؟
3.مموری4 گیگ مارک خوب چند قیمته؟
ممنون بچه ها
1 - علاوه بر شارژر و رم و سی دی و دفتر چه کابل tv هم داره
2- ورژن 20
3- 15 تومن هست ولی 40 تومن هم هست
یکی از دوستام N82 گرفته. اما من یکمی باهاش کار کردم اولا سرعتش اونچنان جلب توجهی نمیکرد با اینکه نو بود و حافظش هم کاملا خالی بود. هم اینکه فوق العاده گیبورد مزخرفی داره ها!! یعنی کیبوردش آخر آشغاله!
برای من رم 8 گیگ روش هست با 6 گیگ پر سرعتش از گوشی های جاوا هم بیشتره در ضمن به کی بردش بعد از یه مدت عادت می کنی
Linux Learner
22-08-2008, 22:12
من دارم میرم تهران. از کجا رم 8 گیگ بخرم؟ چه مارکی؟ با چه گارانتی ای؟
Majid393
22-08-2008, 23:06
من دارم میرم تهران. از کجا رم 8 گیگ بخرم؟ چه مارکی؟ با چه گارانتی ای؟
علاالدین رو که بلدی ؟؟؟؟ ( این آدرس اگه بلد نیستی : خیابون جمهوری-تقاطع حافظ و جمهوری - زیر پل حافظ )
میگی: رم 8گیگ میکرو اس دی میخوام ...... اگه SanDisk باشه یه رم ریدر که مخصوص خودش هست تو پکیجش موجوده .... گارانتی هم باید داشته باشه ...
اگه طبقه های اول نداشت ، برو بالا : طبقه های 5 و 6 :دی
pezhman32
22-08-2008, 23:48
آره خوب راست می گی
مثلا" گوشی های se uiq میوزیک پلیرشون رو باید دستی رفرش کنی, می دونی چرا؟ چون رفرش رم 1گیگش با میوزیک پلیر حدود 2 3 دقیقه طول میکشه و تازه اگه فول رفرش بزنی که باید گوشی رو بزاری بری یه چیزی بخوری برگردی شاید تموم شده باشه, حالا تو ن82 هر وقت میوزیک پلیر رو باز می کنی (مال من رمم 2گیگه و بیشترش آهنگه, حالا دوستان که 8دارن بهتر می تونن بگن) تو کمتر از 10 ثانیه رفرش می کنه
یا مثلا" گالریش بدون لگ و تیک با سرعت بالا عمل میکنه (مثلا" با ن73 مقایسه کن تا منظورم رو بفهمی)
زمان بالا اومدن گوشی (اگه برنامه ای که startup باشه نصب نکرده باشی) دقیقا" 16 ثانیست و این زمان در بیشتر se های uiq بالای 2 دقیقست (که حتی مجبور شدن براش یه لودینگ بزارن هرچند که برنامه نویسی لودینگش غیر استاندارد ه)
بازم بگم؟!
آره خوب راست می گی
مثلا" گوشی های se uiq میوزیک پلیرشون رو باید دستی رفرش کنی, می دونی چرا؟ چون رفرش رم 1گیگش با میوزیک پلیر حدود 2 3 دقیقه طول میکشه و تازه اگه فول رفرش بزنی که باید گوشی رو بزاری بری یه چیزی بخوری برگردی شاید تموم شده باشه, حالا تو ن82 هر وقت میوزیک پلیر رو باز می کنی (مال من رمم 2گیگه و بیشترش آهنگه, حالا دوستان که 8دارن بهتر می تونن بگن) تو کمتر از 10 ثانیه رفرش می کنه
یا مثلا" گالریش بدون لگ و تیک با سرعت بالا عمل میکنه (مثلا" با ن73 مقایسه کن تا منظورم رو بفهمی)
زمان بالا اومدن گوشی (اگه برنامه ای که startup باشه نصب نکرده باشی) دقیقا" 16 ثانیست و این زمان در بیشتر se های uiq بالای 2 دقیقست (که حتی مجبور شدن براش یه لودینگ بزارن هرچند که برنامه نویسی لودینگش غیر استاندارد ه)
بازم بگم؟!
تكبير...!!:27:
.
درسته من الان 8 گيگ دارم تو 11 ثانيه همش رديفه...
.
البته تازگي ها گوشيم خيلي قاطي كرده...مخصوصا" تو دوربين...15 ثانيه ميكشه تا دوربين رو فيلمبرداري بره...:18::19: بايد آپديتش كنم...:41:معلوم نيست اين آپديت جديد كي مياد.؟؟:13:
e.khafan!
23-08-2008, 12:47
سلام به همه ی 82 دارها ، من یه سری آهنگ ریختم رو گوشیم ، لاشون پلی لیست بود یعنی m3u بعد از اینکه ریختم ، mpu هارو دستی پاک کردم ، الانم موزیک پلیرم قاطی کرد هف یعنی کار میکنه ولی وقتی میزنی رفرش کنه بعد از 20 ثانیه میپره بیرون ، راهی وجود نداره موزیک پلیر ور ریست کرد ؟ خیلی نیاز به رفرش دارم ...
ممنون
pezhman32
23-08-2008, 12:48
تكبير...!!:27:
.
درسته من الان 8 گيگ دارم تو 11 ثانيه همش رديفه...
.
البته تازگي ها گوشيم خيلي قاطي كرده...مخصوصا" تو دوربين...15 ثانيه ميكشه تا دوربين رو فيلمبرداري بره...:18::19: بايد آپديتش كنم...:41:معلوم نيست اين آپديت جديد كي مياد.؟؟:13:
همین الان امتحان کردم مال من 3 ثانیه طول می کشه دوربین رو باز کنه
ولی بعضی وقتا 4 5 ثانیه میشه, 15 ثانیه غیر طبیعیه
e.khafan!
23-08-2008, 12:58
همین الان امتحان کردم مال من 3 ثانیه طول می کشه دوربین رو باز کنه
ولی بعضی وقتا 4 5 ثانیه میشه, 15 ثانیه غیر طبیعیه
یه بار گوشیم از 0.5 متری افتاد روی صندلی ! زدم دوربین باز بشه 5 دقیقه صبر کردم هیچی نمیومد یه صفحه ی سیاه بود با علامت میزان باطری و یه سری چیزای دیگه ، چند بار گوشی رو تکون داد هیچ خبری نشد آخرشم خاموش روشن کردم درست شد ولی بازم یکم تاخیر داشت الانم برگشته به حالت اول ... دلیلش رو هم نمی دونم کسی می دونه بگه ممنون .
سلام به همه ی 82 دارها ، من یه سری آهنگ ریختم رو گوشیم ، لاشون پلی لیست بود یعنی m3u بعد از اینکه ریختم ، mpu هارو دستی پاک کردم ، الانم موزیک پلیرم قاطی کرد هف یعنی کار میکنه ولی وقتی میزنی رفرش کنه بعد از 20 ثانیه میپره بیرون ، راهی وجود نداره موزیک پلیر ور ریست کرد ؟ خیلی نیاز به رفرش دارم ...
ممنون
جواب اینم بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alibarca6
23-08-2008, 17:29
فکر نکنم کسی از شما درخواست کرده باشه که درمورد n82 نظر بدید
alibarca6
23-08-2008, 17:32
برایه nokia map خود گوشی نقشه ای نیست که نیاز به برنامهای دیگه مثه garmin نداشته باشیم
pezhman32
23-08-2008, 21:12
برایه nokia map خود گوشی نقشه ای نیست که نیاز به برنامهای دیگه مثه garmin نداشته باشیم
متاسفانه خیر, ولی می تونید اگه از nokia maps 2 استفاده می کنید رو حالت satellite بزارید اما smartcom توصیه میشه به همه ی اینا
pezhman32
23-08-2008, 21:17
راستی یادم رفت بگم:
از تو سایت خود نوکیا (قسمت ن82 ش) یه اسکرین سیور توپ واسه pc پیدا کردم, خیلی خلاقانه درست شده (بعد از نصب یکمی دقت کنید به اون دایره ها می بینید که ساعت ان!)
لینک به صفحه:
لینک دانلود مستقیم:
dimah2005
24-08-2008, 04:37
sghl n,sjhk
سلام دوستان
بابت جواب سوالم متشكرم
سايتي مطلبي چيزي(تجربيات دوستان) هست كه توش قلق گيري هاي دوربين 82 رو داشته باشه (خودمونو كشتيم قلق دوربين كانن دستمون اومد حوصله اين يكي رو ندارم )
higrade61
24-08-2008, 13:48
میگم چجوری میشه backGround تمام صفحه رو بگیره؟؟؟ بالا و پایین همیشه خالیه.
میگم چجوری میشه backGround تمام صفحه رو بگیره؟؟؟ بالا و پایین همیشه خالیه.
با برنامه Theme DIY ميشه...سرچ كني هست..
آقا اين هندزفري بلوتوث Bh 700 با اين گوشي كاملا سازگاره ؟
ضمنا كيفيت صدا توي اين هندزفريها كمتره يا فرقي نداره با سيمي ها؟
ممنون
آقا قیمت الآن این گوشی چنده؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
e.khafan!
25-08-2008, 22:00
430 ، ممنون میشم اگر نخرید ، 78 ، 390
Ice Star
25-08-2008, 22:17
واسه چی نخرم؟؟؟
شرمنده ها مجبورم پست اسپم بدم آخه گوشی جواد (خز) میشه
آقا اين هندزفري بلوتوث Bh 700 با اين گوشي كاملا سازگاره ؟
ضمنا كيفيت صدا توي اين هندزفريها كمتره يا فرقي نداره با سيمي ها؟
ممنون
نه مهدي جان تا جايي كه من ميدونم تغييري نميكنه...البته اگه تقلبي نباشه...
430 ، ممنون میشم اگر نخرید ، 78 ، 390
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e.khafan!
25-08-2008, 23:26
یه سوال یونس جان و بقیه ی دوستان :
هندزفریتون چیه ؟ من هندزفیری گوشیم طی یک ارتباط تنگاتنگ سوخت ، میخوام ببینم اگر مال 95 رو بخرم دکمه هاش کار میده یا نه ؟
لیست خریدای 82 :
شارژر همراه / باطری یدکی
قاب کریستالی / قاب فابریک
هندسفیری
fm transmitter
and more
هندزفریتون چیه ؟ من هندزفیری گوشیم طی یک ارتباط تنگاتنگ سوخت ، میخوام ببینم اگر مال 95 رو بخرم دکمه هاش کار میده یا نه ؟
لیست خریدای 82 :
شارژر همراه / باطری یدکی
هندسفیری
fm transmitter
and more
آره جواب ميده...
يادت نره نقد شارژر فندكي...:31:
اگه FM Transmitter گير آوردي مارو بي خبر نذار...:10:
شرمنده ها مجبورم پست اسپم بدم آخه گوشی جواد (خز) میشه
من که نفهمیدم چی گفتید:41:
منظورتون چیه؟؟
Ice Star
26-08-2008, 09:41
لیست خریدای 82 :
شارژر همراه / باطری یدکی
هندسفیری
fm transmitter
and more
آره جواب ميده...
يادت نره نقد شارژر فندكي...:31:
اگه FM Transmitter گير آوردي مارو بي خبر نذار...:10:
FM Transmitter چی هست ؟
من که نفهمیدم چی گفتید
منظورتون چیه؟؟
هیچی بابا دوستومو منظورش این بود که نخر چون گوشی داره خز میشه
که فک کنم شوخی کرد
شما اگه خواستی بخر
امیدوارم تونسته باشم منظورم را درست گفته باشم
هیچی بابا دوستومو منظورش این بود که نخر چون گوشی داره خز میشه
که فک کنم شوخی کرد
شما اگه خواستی بخر
امیدوارم تونسته باشم منظورم را درست گفته باشم
نه بابا این گوشی مگه میشه جواد بشه:46:
مرسی You:10:
prince72
26-08-2008, 10:17
FM Transmitter چی هست ؟
سلام...
شما میتونی از طریق موجای اف ام اهنگای گوشی خودت را با وصل دستگاه مخصوص اون به شارز فندکی ماشین
از طریق ضبط ماشین گوش کنی وصدا بسیار رسا وبی نویز هست......
این دستگاه واسه ان 82 اکسترنال هست ولی رو خود ان 78 وجود داره که یکی از خوبیاش هست.....:10:
FM transmitter که رو N78 هست،اینه؟
pezhman32
26-08-2008, 10:58
FM transmitter که رو N78 هست،اینه؟
عزیز اینترناله نه اکسترنال (توی خود گوشیه و نمی تونی ببینیش و همیشه همراهته)
آقا نخرین n82 :دی
برو ن78 بخر fm transmiter هم داره یا ن95 8 گیگ بخر (هاها)
مگه چشه n82.
امکاناتش که شبیه n95 هست،فقط انگار ظاهرش عوض شده.
از n78 هم بهتره،هم قشنگ تر.
دلیل شما چیه؟ لطف کنید بگید.
ممنون میشم اگه بگید.
pezhman32
26-08-2008, 21:18
مگه چشه n82.
امکاناتش که شبیه n95 هست،فقط انگار ظاهرش عوض شده.
از n78 هم بهتره،هم قشنگ تر.
دلیل شما چیه؟ لطف کنید بگید.
ممنون میشم اگه بگید.
ای کاش پستهای چند صفحه قبل رو حداقل می خوندید
(شرمنده ولی:) بابا آی کیو! (=منادا:27:) داره خز میشه (=جفاد (نکته : جواد نگین زشته))
یکی از دوستان می گفت تو مغازه واستاده بودیم یکی اومد تو و با گویش بسیار زیبای مشهدی قیمت k750 رو گرفت, بعدش انگشت گزاشت رو ن82 پشت ویترین و گفت اینا یکی چنده؟! :weird:
گوشی خیلی خوبیه و مشکل خاصی هم نداره
.
.
.
راستی دوستان مال من در باتریش یه کوچولو لق شده و عذابم میده (اولا اصلا" از جاش تکون نمی خورد), مال شما هم همینجوریه؟
e.khafan!
26-08-2008, 22:59
راستی دوستان مال من در باتریش یه کوچولو لق شده و عذابم میده (اولا اصلا" از جاش تکون نمی خورد), مال شما هم همینجوریه؟
من روزی 10 - 12 بار اونو باز میکنم ولی هیچیش نشده ، همون موقع که با بیل میافتادی به جونش میخواستی درشو بازکنی باید فکر الانشو میکردی :دی ( شوخی ) چه قدر لق شده حالا ؟ ببین از خود گوشیه یا از قابش ( منظور چفتای دور گوشی یا از در پشت )
زبون بسته دیده برق میزنه،چششو گرفته:31:
یعنی اینقدر جواد :18:شده؟
e.khafan!
26-08-2008, 23:18
رفتم تو کف این اساسی ...
زبون بسته دیده برق میزنه،چششو گرفته
یعنی اینقدر فِتِلو(فتح ا...) شده؟
باور کن من تاحالا 82 بیرون از خونمون ندیدم ( بجز مال خودم ) ولی X هر روز که میاد خونه میگه فلانی رفت یه 82 خرید ، میگه عجب گوشییه ! هر روز دو تا از دوستاش یا فوامیل دوستاش میرن 82 میخرن ! رفتن رو اعصابم
ای کاش پستهای چند صفحه قبل رو حداقل می خوندید
اولا خوندم.:angry:
دوما مگه چی گفته تو پستای قبلی.:29:
1 جا گفتن 78 بهتره.چونکه تازه اومده و هنوز به قول شما جفاد نشده؟؟؟:23:
حالا برو تو کف این!!!!!e.khafan!
82 بهتره یا78؟ از نظر شما.
e.khafan!
26-08-2008, 23:50
82 ، ولی برای خرید الان 78 ، هم کاراییش تو ایران بیشتر از 82 هست ...
اقاجون اون مداری که دادم واقعیه ، میخوام بسازمش .... گذاشتم ببینین تو 78 چی بکار رفته :دی ، ولی کف کردیم ، اگر بزرگشو میزاشتی از کف در میومدیم :جی
کارایی چی؟
جفتش که gps داره که مال 82 بهتره.
فقط 78 یه fm transmitter (فرستنده FM) داره که واسه 82 اکسترنالش هست.(دوستان گفتن هست)
فقط 78 یه fm transmitter (فرستنده FM) داره که واسه 82 اکسترنالش هست.(دوستان گفتن هست)
اگه پيدا كردي مارم خبر كن...من كه هر چي هر چي گشتم از اينا كه به جا فندكي ميخورد پيدا كردم كه ربطي به گوشي ندارند..:41:
Mojtaba N87
27-08-2008, 12:05
من از همین مدل ها که به جا فندکی می خوره استفاده می کنم و خیلی راضیم . به راحتی با پورت Aux به گوشی وصل می شه
e.khafan!
27-08-2008, 12:20
من از همین مدل ها که به جا فندکی می خوره استفاده می کنم و خیلی راضیم . به راحتی با پورت Aux به گوشی وصل می شه
اونایی که من دیدم خیلی بزرگ بید ، میشه عکسشو بزاری ، یا اندازشو بگی ؟ گویا این فندکی ها خودشونم مموری دارن و mp3 بخش میکنن ؟
mehrdad.2008
27-08-2008, 13:51
سلام
گوشیم تو ماشین توو جیبم بود هوا هم گرم بود خلاصه وقتی گوشی رو در آوردم دیدم Lcd به صورت 180 درجه چرخیده و علاوه بر این چشمک هم میزنه یعنی خاموش روشن میشه Lcd
نمایندگی که بردم گفتن مشکل Lcdهست و این قطعه رو هم ندارن البته گوشیم گارانتی نیستش
بردم Lcd انداختم باز همونطوره. به یه تعمییر کار دادم بعده 10 روز میگه درست نمیشه
کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟؟
تعمیر کاره واقعا ماهر کسی میشناسه؟؟؟ یه نفر که بشه کارش N82 باشه؟؟:41:
باز تو اين حالت خوبه اگه ورودي بهش بخوره...ولي من فقط تو ماشين نميخوام ازش استفاده كنم..:41:
pezhman32
27-08-2008, 15:23
سلام
گوشیم تو ماشین توو جیبم بود هوا هم گرم بود خلاصه وقتی گوشی رو در آوردم دیدم Lcd به صورت 180 درجه چرخیده و علاوه بر این چشمک هم میزنه یعنی خاموش روشن میشه Lcd
نمایندگی که بردم گفتن مشکل Lcdهست و این قطعه رو هم ندارن البته گوشیم گارانتی نیستش
بردم Lcd انداختم باز همونطوره. به یه تعمییر کار دادم بعده 10 روز میگه درست نمیشه
سلام
تو کدوم شهری؟!
اصلا" گوشیت رو ریست کردی قبل از ینکه lcd شو عوض کنی؟! به احتمال 20% مشکل نرم افزاریه... یه ریست بکن (ری استارت نه ها... همون ریستی که چندتا دکمه رو باید بگیری تا گوشی بالا بیاد) شاید درست بشه
atre_hayer60
27-08-2008, 17:13
سلام بچه ها!
بابا من که حسابی خسته شدم! من مدتهاست که دنبال یه برنامه ضبط مکالمه برای ان 82 هستم که وقتی زنگ می خوره با yes و no بپرسه: آیا مایل به ضبط مکالمه هستین یا خیر؟
اگه کسی این نرم افزار رو داره بذاره...ساین کردنی هم نباشه لطفاً!!!
مرسی
mehrdad.2008
27-08-2008, 19:17
سلام
تو کدوم شهری؟!
اصلا" گوشیت رو ریست کردی قبل از ینکه lcd شو عوض کنی؟! به احتمال 20% مشکل نرم افزاریه... یه ریست بکن (ری استارت نه ها... همون ریستی که چندتا دکمه رو باید بگیری تا گوشی بالا بیاد) شاید درست بشه
آره ریست کردم .فلشم کردم قبلش ولی مشکل هل نشد
Saha Software
28-08-2008, 14:28
سلام بچه ها!
بابا من که حسابی خسته شدم! من مدتهاست که دنبال یه برنامه ضبط مکالمه برای ان 82 هستم که وقتی زنگ می خوره با yes و no بپرسه: آیا مایل به ضبط مکالمه هستین یا خیر؟
اگه کسی این نرم افزار رو داره بذاره...ساین کردنی هم نباشه لطفاً!!!
مرسی
من یدونه دارم البته نیاز به ساین کردن هم نداره
اینم اسمش
smartphoneware-best-callrecorder-v102
خودم هم نصب کردم خیلی توپه
اینم لینک دانلود:
کرک هم داخلش است
پسورد: sahasoftware
موفق باشی
یا حق
Saha Software
28-08-2008, 14:36
سلام بچه ها
من تقریبأ آرشیو نرم افزار موبایلم برای ان 82 کامله
هر کسی نرم افزاری خواست من با لینک رپیدشیر در خدمتم
یا حق
sabasistem_co
29-08-2008, 00:17
سلام
آقا منم یه میکرو اس دی 8 gig واسه گوشیم گرفتم با مارک San Disk و از علائدین گرفتم با قیمت 40 هزار تومن ( ریدر هم داره )
تا الانم خیلی عالی بوده .
total_overdose
29-08-2008, 01:37
با سلام
من نور ان 82 رو افزایش دادم ولی خیلی زیاد شده.
ال سی دی ان 82 مثل ان 81 هست و الان نورش شده اندازه وقتی که ان81 نورش تقریبا 80 تا 90 درصد هستو این خیلی زیاده .
اگه دیده باشین فایلش یهtext هست و مثل فایل فونت گوشیه (منظورم نرم افزار font routerهست) که میشه توش دست ببری.
می خواستم کسایی که وارد هستن فایل رو تغییر بدن و مقداری شدت نور رو کاهش بدن.
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سلام دوستان
دو سه روزی هست که دارم به شدت دنبال قاب N82 میگردم.
ترجیحا فابریک و مشکی
دوستان کسی سراغ داره؟ اصلا اومده به بازار؟
ممنون
sabasistem_co
29-08-2008, 11:35
سلام دوستان
دو سه روزی هست که دارم به شدت دنبال قاب N82 میگردم.
ترجیحا فابریک و مشکی
دوستان کسی سراغ داره؟ اصلا اومده به بازار؟
ممنون
اگه تهرانی . برو علائدین 120 % اونجا هست . برو طبقه های آخر . اگه کمی بگردی پیدا می کنی .
mehrdad.2008
29-08-2008, 12:03
سلام
یعنی کسی متوجه سوال من نشد؟؟؟
sabasistem_co
29-08-2008, 16:22
یعنی کسی متوجه سوال من نشد؟؟؟
اگه تهرانی . ببر علائدین طبقه پایینش ببین می تونن کاری واست بکنن . یا نه ؟؟؟ تنها راهش اینه .
سلام
آقا منم یه میکرو اس دی 8 gig واسه گوشیم گرفتم با مارک San Disk و از علائدین گرفتم با قیمت 40 هزار تومن ( ریدر هم داره )
سلام
مباركه سهيل جان...پرش كردي..؟ خوب خريدي..:11:
سلام به تمام دوستان عزيز...........
من يك گوشي n82 دارم كه كابل usb نداره و همچنين يكي از اسپيكر هاش از كار افتاده.حالا ميخوام گوشيم را با يك گوشي n95 معمولي عوض كنم و هيچ پولي هم سر ندم و اون طرف هم هيچ پولي سر نده<تجهيزات اون گوشي n95 كامل هست.ميخواستم نظر شما را در مورد اين موضوع بدينم...آيا عوض كنم يا نه؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام به تمام دوستان عزيز...........
من يك گوشي n82 دارم كه كابل usb نداره و همچنين يكي از اسپيكر هاش از كار افتاده.حالا ميخوام گوشيم را با يك گوشي n95 معمولي عوض كنم و هيچ پولي هم سر ندم و اون طرف هم هيچ پولي سر نده<تجهيزات اون گوشي n95 كامل هست.ميخواستم نظر شما را در مورد اين موضوع بدينم...آيا عوض كنم يا نه؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
با توجه به اينكه الا قيمت 95 بيشتر از 82 هست به نظر من ميارزه...بگير...:10:
يكي از اسپيكر هاش از كار افتاده
میشه لطف کنید بگید چه طور از کار افتاده؟؟:20:
رو حساب فضولی نذارید یه وقتیا؟:11:
Mojtaba N87
31-08-2008, 14:20
با توجه به اينكه الا قيمت 95 بيشتر از 82 هست به نظر من ميارزه...بگير...:10:
البته به نظر من بهتره اسپیکر رو تعمیر کنی . چون ان82 از ان95 معمولی بهتره . کاری به قیمت ندارم...
البته به نظر من بهتره اسپیکر رو تعمیر کنی . چون ان82 از ان95 معمولی بهتره . کاری به قیمت ندارم...
فرمايش شما متين...
ولي من دكمه هاي مولتي مديا 95 هارو يا هيچي عوض نميكنم...:8: براي بازي هاي N-Gage مناسب ترين گوشيه...
به تاپيك تو امضاي من مراجعه كنيد...:11:
pezhman32
31-08-2008, 15:09
فرمايش شما متين...
ولي من دكمه هاي مولتي مديا 95 هارو يا هيچي عوض نميكنم...:8: براي بازي هاي N-Gage مناسب ترين گوشيه...
به تاپيك تو امضاي من مراجعه كنيد...:11:
مال ن95 8گیگ آره ولی مال ن95 معمولی یه جورایی افتضاحه
حالا شاید اونی که من دستم گرفتم زیادی داغون بوده ولی اصلا" نه به درد انگیج می خورد و نه مولتی مدیا!
Linux Learner
31-08-2008, 16:04
سلام
یعنی من سرم کلاه رفت؟
من با مارک sandisk خریدم که جاش قرمزه و فقط یه خشاب تبدیل همراهشه. 49 تومن خریدم!
بگو دقیقا از کجا خریدی؟
پرش کردی تا ببینی مشکل دار میشه؟
گارانتی داره؟
یعنی من سرم کلاه رفت؟
من با مارک sandisk خریدم که جاش قرمزه و فقط یه خشاب تبدیل همراهشه. 49 تومن خریدم!
بگو دقیقا از کجا خریدی؟
پرش کردی تا ببینی مشکل دار میشه؟
گارانتی داره؟
نه بابا!! چه كلاهي؟؟!! خب قيمت ها داره روز به روز مياد پايين دوست من...
اگه اصل باشه گارانتي داره...پشته پك هست...
alibarca6
31-08-2008, 22:35
:31:سلام به همه:31:.wireless Lan چه جوری فعال میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :46:
میشه باهاش به اینترنت وصل شد که پول نیوفته؟:21:
:40:
:31:سلام به همه:31:.wireless Lan چه جوری فعال میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :46:
هيچ تنظيماتي نميخواد...اگه پيدا كرد انتخاب ميكني و وب گردي رو شروع ميكني...
ضمنا" بخواي نخواي پول نميافته...
Linux Learner
31-08-2008, 22:57
نه دوست من. فعال شدنی نیست. باید بری به مکانی که Wireless Lan داشته باشه. مثل هتل داریوش کیش!!! بعد دستگاه میگرده و پیدا میکنه و کانکت میشه.
آقایان عزیز من یه N82 مشکی گرفتم 470 تومان البته با کلی جر و بحث می گفت 480!
البته تو بازار همون مدل 430 هم بود. خودش می گفت این اصلیه!
حتی باطریش هم کره ای هست! رو کلید هاش هم به غیر از انگلیسی یه زبون دیگه هم نوشته فک کنم روسی باشه.
یعنی دروغم دادن یا اصلا این قیمت می ارزه؟
دوستان نور صفحه این گوشی مشکلی نداره چرا ازش عیب می گیرین.
صداش هم که بد نیست.
من n82 مشکی دارم و فقط میتونم بارکد مربعی شکل رو بخونم . حالا نرم افزاری میخوام که بتونم از این بارکدها درست کنم. هرکی مدونه حد اقل اسمش رو بگه.
ali racer
01-09-2008, 11:11
خوش اومدین به پی سی ورد
وای فای یه پروتکل جهانی برای ایجاد شبکه های دیتای محلی بصورت وایرلس (بی سیم )
هستش
که میشه به وسیله این امکان توسط گوشی تلفن همراه..پی سی ..لپ تاپ وسایر دستگاه های الکترونیکی دسترسی به دیتا
پیدا کرد
وبا توجه به سرور می تونه پهنای باند خوبی رو در اختیار ما بزاره
dimah2005
01-09-2008, 11:23
من الان 50% برنامه هايي كه نصب مي كنم
بعد از نصب موقع اجرا ميپره بيرون
چه كار كنم ؟
alibarca6
01-09-2008, 16:35
نه دوست من. فعال شدنی نیست. باید بری به مکانی که Wireless Lan داشته باشه. مثل هتل داریوش کیش!!! بعد دستگاه میگرده و پیدا میکنه و کانکت میشه.
یعنی تو تهران جایی نیست که بشه از lan استفاده کرد.
سلام دوستان .... :46:
ببخشيد ... ميدونم اين سوال تکراريه ! :41: ولي لطف ميکنيد اگه جواب بدين :11:
من شنيدم که شرکت نوکيا وقتي يه گوشي جديد را معرفي ميکنه تا يه مدتي فقط خودش اونو توليد ميکنه ولي بعد از يه مدت ميده به چين ! تا توليد انبوه بيشتري داشته باشه و به اصطلاح بازارو بترکونه !!!! :19:
الان اوضاع N82 چه جوريه ؟ :19:منظورم اينه که اصلش گير مياد يا نه ؟ .... اگه آره از کجا بفهميم ؟ ورژن گوشي هنگام خريد بايد چند باشه ؟:20: نکته خاصي هست که فقط در گوشيه اصل، وجود داشته باشه ؟ ...از نظر کيفيت دوربين و قطعات اصل و چينيش چقدر با هم فرق دارن ؟
Mer30 از لطفتون !:40:
یعنی تو تهران جایی نیست که بشه از lan استفاده کرد.
:5: تا اونجا که من شنيدم ... اغلب دانشگاههاي بزرگ ايران بايد داشته باشن ! .... حالا اينکه صحت داره يا نه رو نميدونم !:41:
dimah2005
01-09-2008, 18:08
NikYar و scope82 جان ورودتان را تبريك مي گم
لطفا چند پست پشت سر هم نديد يعني جند پست رو باهم يا با ويرايش بديد (همون چيزي كه من وقتي تازه عضو شده بودم بهم گوش زد كردند! ببخشيد!)
NikYar جان
در مورد اينكه نوكيا ميده گوشي ها شو چين بزنه به اسم فلاند من زياد مطمن نيستم (زياد شنيدم)
چون اگر انجوري بود كه همون جوري روي اكثر وسايل جانبيش نوشته made in china روي خود گوشي هم مينوشت made in china
البته ممكنه بعضي وسايل داخلي انگونه باشند
ولي مگه چين بده فقط كارخونه انجاست و نوكيا نظارت كامل داره
و نوكيا هيچ وقت خودشو خراب نمي كنه مطمن باش
من n82 مشکی دارم و فقط میتونم بارکد مربعی شکل رو بخونم . حالا نرم افزاری میخوام که بتونم از این بارکدها درست کنم. هرکی مدونه حد اقل اسمش رو بگه
يه سايت بود كه مي ساخت
حالا يادم نيست
ولي دوستان ميدونند
ببخش من اولین باریه که تو اینجور جا ها عضو شدم.
تورو خدا منو ببخش .
بخشیدی.
عالیجناب دیماه 2005
فکر نمیکنی تاریخت گذشت؟
ptt مال چیه .آیا به شبکه مربوطه ؟
چطوری میتونم از فلش n82 به جای چراغ قوه استفاده کنم؟
به من گفته شده اگه بیشتر از دو ثانیه روشن بمونه میترکه . چون زنونه .
آیا این درسته.......؟
Mojtaba N87
01-09-2008, 19:11
NikYar و scope82 جان ورودتان را تبريك مي گم
لطفا چند پست پشت سر هم نديد يعني جند پست رو باهم يا با ويرايش بديد (همون چيزي كه من وقتي تازه عضو شده بودم بهم گوش زد كردند! ببخشيد!)
تایید می شه :11:
e.khafan!
01-09-2008, 19:15
بابا من تو جواب اون سوالی که پرسیده بود چه سایتی میشه بارکد درست کرد نوشته بودم
يه سايت بود كه مي ساخت
حالا يادم نيست
ولي دوستان ميدونند
برای چی ترشش کردین ؟ ( خطاب به مجتبا )
Mojtaba N87
01-09-2008, 19:37
دوست عزیز ، الآن درست شد پستت ، مرسی . باید نقل قول می کردی .
آخه پست بعد از پست شما یه سایت رو تبلیغ کرده بود ، اون رو پاک کردم . فکر کردم این هم تبلیغه .
پیش میاد ، می بخشید :11:
higrade61
01-09-2008, 21:31
من 60 مگابایت فایلهای فیرمور 20 را دانلود کردم، حالا فایلهای RAR را باز کردم فایلهای داخلش از PART 01 تا 05 همه عین همه و تو یک فولدر EXTRACT نمیشه!!!!!
میشه یه چک کنید؟؟
higrade61
01-09-2008, 23:16
نمیشه! فکر کنم این mediaFire ایراد داره! دوباره دانلود کردم Volume error میده این بار!
تا حالا کسی از gps data استفاده کرده .
خیلی باحاله .
سرعت
موقعیت
و.......
رونشون میده
این سایت که کار نمیکنه........
amin 3gp
02-09-2008, 14:55
قیمت این گوشی الان چنده ؟
کسی اسپیکر بلوتوث برای n82 سراغ نداره من خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم.
اگه سراغ دارید قیمتشم بگین . ممنون.
قیمت این گوشی الان چنده ؟
در پیشترها نوادگان سری ننگین k از رعیتهای 1100 بزرگ بودند. این اصالت خفت بار از ایشان هرگز دور نخواهد شد.
این جمله را بر سر تخت نوکیا حک کرده بودند .
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
منظور dimah2005 چی بود .
من درست متوجه نشدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.