مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا N82 ا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
سلام .به جاي اينكه انقدر نظر خودتونو به هم تحميل كنيد يه كم بحثايه مفيد بكنيد كه ما بي سوادا هم يه كم ياد بگيريم.:21:
بعضي از تم هارو كه تويه app.manager نمياد رو چه جوري بايد پاك كنيم.(تا حالاگوشيمو هك نكردم):13:
ممنون ميشم:31::46:
کلا" توی این گوشی 20 تا تم بیشتر نمیشه نصب کرد و بهتره در درجه اول تم رو پاک نکنید و در درجه دوم :
از طریق data transfer گوشی رو به کامبوبوتر ( همون کامپیوتر !!) وصل کن . برو توی private توی فولدر 10207114 اونجا هر تمی توی یه فولدر جداگانه قرار داره . فولدر تم مورد نظر رو پیدا کن و کلا" پاکش کن .
بعدش دچار پیغام installing میشی که باز هم با data transfer میری توی مموری کارت طبق اونچه که دوستان در زیر گفتن عمل می کنی :
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام لعنتی نمیاد .....:دی
موفق باشی .
reza021120
27-12-2008, 09:51
سلام به همگی من می خوام n82 بخرم هیچ عجله ای هم ندارم گفتم تا عید دست گیر بدم شاید تا اون موقع قیمتش اومد 340000 نظر شما چیه؟
به نظرم اگر کسی قصد خرید گوشی داره دیگه واسه10 تومن 15 تومن چونه نمیزنه که چون اگر به این فکر کنی که ارزون میشه اره دیگه بعد از دو سال شاید 200 تومن هم بتونی بخری ولی بعد از دوسال هم با قیمت الان n82 گوشی بهتر از اون میاد و باز هم شاید بگی صبر کنم که ارزون بشه و باز هم همین و همین
ali_agha1981
27-12-2008, 13:02
سلام
یکی از دوستان بنده رو راهنمایی کنه
وقتی میرم توی inbox نمیتونم massege ها رو بخونم یعنی بازشون نمی کنه چه متنی باشه چه بلوتوث دلیلش چیه ؟؟؟
lovely11380
27-12-2008, 17:53
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
Saha Software
27-12-2008, 21:40
سلام به همه دوستان
یه سوال تخصصی
من ورژن Firmware گوشیم هنوز 20 است
شماها اون را آپدیت کردید؟؟
اگه ارزشش را داره تا من هم آپدیت کنم؟؟
سلام به همه دوستان
یه سوال تخصصی
من ورژن Firmware گوشیم هنوز 20 است
شماها اون را آپدیت کردید؟؟
اگه ارزشش را داره تا من هم آپدیت کنم؟؟
100% ميارزه...فقط و فقط به شرطي كه از دسترسي به فايل هاي سيستمي منصرف شي...
انگيج روش نصب ميشه...فايل هاي ساين نشده هم نصب ميشه...منتهي قبلش بايد گوشي رو هك كرده باشي با روش secman كه تو تالار انگيج آموزش دادم..بعد آپديت كني...
چرا باید قبل از اپدیت هک بشه
چرا باید قبل از اپدیت هک بشه
واسه اينكه فايل installserver تو سيستم گوشي باشه تا بعد از آپديت بشه برنامه ها رو بدون ساين نصب كرد...
اخه دلیلش چیه که برنامه app trk تو گوشیم نصب نمیشه تازه بعد از کلی گشتن یه نسخشو نصب کردم ولی بهد از تمامی کارهایی که برای شناسایی پورتو غیره برای نصب rom pacher میکنم که نصب بشه این پیغام خطا رو مینویسه Connecting to COM25...
Ping metroTRK...
Connecting to metroTRK...
Checking [0xC0000148] == 0x1E... Failed :( [0xC0000148] = 0x00
Disconnect...
واسه اينكه فايل installserver تو سيستم گوشي باشه تا بعد از آپديت بشه برنامه ها رو بدون ساين نصب كرد...
پس با آپدیت قابلیت هک از بین نمیره دیگه ؟
lovely11380
27-12-2008, 23:06
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
Majid393
27-12-2008, 23:08
برای انگیج میشه ازش استفاده کرد ولی نمیشه فولدرهای private و ...... رو دید .
ميره...گوشي ديگه هك بشو نيست...ولي چون آپديت هاي جديد نوكيا اين مزيت رو داره كه فايلهاي فون مموري رو پاك نميكنه...فايل installserver سرجاش باقي ميمونه و ادامه ماجرا....
برای انگیج میشه ازش استفاده کرد ولی نمیشه فولدرهای private و ...... رو دید .
نه مجيد ...اون روش نصب انگيج رو n82 : Fw30 نيازي به هك و installserver نداره...:46:روي گوشي خام (هك نشده) هم ميشه...
reza021120
28-12-2008, 13:33
آقا من بین n82 و n79 گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
:10: دوست عزیز ...من که n82 خریدم ( سه ماهه )... کاملا راضی ام .... :20:
بستگي به اين داره كه چي برات بيشتر مهم باشه...انتظارات رو بگو..
Linux Learner
31-12-2008, 13:48
دوستان من قصد دارم گوشیمو بفروشم. به چه قیمتی بفروشم خوبه؟
یه 6630 هم دارم که اونم میخوام بفروشم. اونو چقدر بفروشم؟
اگه هم کسی خریداره، من تو مازندران زندگی میکنم. گوشیم هم سالمه سالمه. دلیل فروششم اینه که دارم واسه دانشگاه میخونم و باید حدود یک سال بزارمش کنار که تا اون موقع خیلی مفت میشه و گوشیهای جدیدتری میاد!
راستی ورژن گوشیم هم 20 هستا! گوشی کلا سه چهار ماه بیشتر کار نکرده.
دوستان من قصد دارم گوشیمو بفروشم. به چه قیمتی بفروشم خوبه؟
یه 6630 هم دارم که اونم میخوام بفروشم. اونو چقدر بفروشم؟
اگه هم کسی خریداره، من تو مازندران زندگی میکنم. گوشیم هم سالمه سالمه. دلیل فروششم اینه که دارم واسه دانشگاه میخونم و باید حدود یک سال بزارمش کنار که تا اون موقع خیلی مفت میشه و گوشیهای جدیدتری میاد!
راستی ورژن گوشیم هم 20 هستا! گوشی کلا سه چهار ماه بیشتر کار نکرده.
82 الان نوش حدود 350 هست..كمابيش همين قيمته...حول و حوش 300 خوبه فكر كنم...
سلام دوستان....
یه چیزی...
من بازی های Java رو گوشیم یه مقدار کند اجرا میشه...
نمی دونم همه ی N82 ها اینجورین؟ یا فقط واسه من اینجوریه...
نمونش Chuck Norris و Prince Of Persia
شما هم مشکل دارین؟
سلام دوستان....
یه چیزی...
من بازی های Java رو گوشیم یه مقدار کند اجرا میشه...
نمی دونم همه ی N82 ها اینجورین؟ یا فقط واسه من اینجوریه...
نمونش Chuck Norris و Prince Of Persia
شما هم مشکل دارین؟
من كه اصلا" جاوا بازي نميكنم...:27:تنها بازي جاوايي كه دارم Gravity Defied هست..:40::40:
YAMAHA-FZ16
31-12-2008, 20:04
اره بازیهای جاوا رو 5700 ام بهتر اجرا میشدن بعضیهاشون یا اکثرشون کمی کند و خشک اجرا میشن رو ان82!
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم . قبلا جاوا زياد داشتم . مثل واليبال ساحلي و غيره ولي الان منم مثل دوستمون Legend فقط يه بازي جاوا دارم اونم prince of persia كلاسيكه !!
yazdankhah
01-01-2009, 01:38
سلام دوستان
1. شما هدستی بجز هدست استاندارد روی گوشی رو استفاده کردید؟ هدست بهتری هم برای n82 هست؟ اگه هست مدلش چیه و از کجا میشه تهیه کرد.
2. بجز برنامه پلیر خود گوشی پلیر بهتر با امکانات بیشتری اگه سراغ دارید لطفا اسم برنامه رو بگید.
با تشکر
yazdankhah
01-01-2009, 01:40
سلام دوستان....
یه چیزی...
من بازی های java رو گوشیم یه مقدار کند اجرا میشه...
نمی دونم همه ی n82 ها اینجورین؟ یا فقط واسه من اینجوریه...
نمونش chuck norris و prince of persia
شما هم مشکل دارین؟
من بازی نه اما برنامه جاوا چند تایی رو گوشیم دارم که هیچ مشکل خاص یا کندی موقع اجرا اونها حس نکردم.
به نظرمن این گوشی یکی از بهترینها تو سرعت اجرای برنامه هاست چه جاوا چه سیمبین
yazdankhah
01-01-2009, 01:50
دوست عزیز من خودم معمولا از این روش استفاده میکنم. قبل از خرید گوشی اگه برات ممکنه هر دو گوشی رو امتحان کن. یعنی فرض کن n82 رو خریدی و از اطرافیانی که دارند 15 دقیقه ای اجازه بگیر و استفاده کن خودت تمام معایب و محاسنش دستت میاد.
مسلما انتخاب گوشی یه امر سلیقه ای و فردیه و هیچ کسی بطور کلی نمیتونه بگه فلان گوشی خوبه.
اگه به دور و برت خوب دقتت کنی میبینی بالاخره هر دو گوشی دست ملت هست و دارند استفاده میکنند فقط میمونه مسئله انتخاب که به نظر من این امری فردیه و هر کسی بنا به نظر خودش باید این کار رو بکنه
موید باشید
REGISTERED USER
01-01-2009, 01:58
سلام دوستان
1. شما هدستی بجز هدست استاندارد روی گوشی رو استفاده کردید؟ هدست بهتری هم برای n82 هست؟ اگه هست مدلش چیه و از کجا میشه تهیه کرد.
2. بجز برنامه پلیر خود گوشی پلیر بهتر با امکانات بیشتری اگه سراغ دارید لطفا اسم برنامه رو بگید.
با تشکر
1- من یک هدفون iphone گرفتم 18 هزار تومن فوق العاده است ... کیفیت و باس محشره (برای N95 ام)
2- بهترین LCG jukebox هست دیگه
:10:
YAMAHA-FZ16
01-01-2009, 03:37
....................پاک شه!
YAMAHA-FZ16
01-01-2009, 03:42
من بازی نه اما برنامه جاوا چند تایی رو گوشیم دارم که هیچ مشکل خاص یا کندی موقع اجرا اونها حس نکردم.
حالا اون یه سوال پرسید گفت جاوا رو گوشیهای شما کند اجرا میشه یا نه! با این جواباتون الان فردا خودکشی میکنه!میترسید به ذات اقدس ان82 بر بخوره اینقدر سریع جبهه میگیرید که مال ما هیچ مشکلی تا الان نداشته!!!!:13::13::13::19::19::19::19::18::1 8::18::18::18::18::18:!
در جواب دوستمون دوباره هم میگم که نه عزیز گوشیت هیچ مشکلی نداره اگه ان گیج رو روان اجرا میکنه پس جاوا به ...ت که کند اجرا میشه!تو فکر نباش!!میگم که من هم بعضی بازیهای جاوا رو گوشیم کند اجرا میشه در حالی که رو گوشی رفیقم که ان82 داره روان اجرا میشه!برعکسش هم داشتم!بازی سوپر ماریو رو گوشی من روان اجرا میشد ولی رو گوشی اون کند و خشک اجرا میشد!کلا مثل اینکه بستگی به نرم افزارها و گیمهایی داره که رو گوشیت نصب کردی!نگران جاوا نباش که از قدیم الایام با سیمبین مشکل داشته!یادمون نرفته که اجرای نرم افزارها و گیمهای جاوا توی سیمبین نسبت به خود گوشیهای جاوا مقداری بیشتر طول میکشه!:11::11:
e.khafan!
01-01-2009, 13:49
بچه ها خسته نباشین ...
اومدم دو تا توصیه بکنم بهتون :
1- موقع بازی با وان حواستون باشه جو گیر نشین ...
2- گوشیتونو قبل از اینکه به دخترا بدین ، یه نگایی به ناخوناشون بکنین ، اگر بلند بود همونجا ناخونارو بگیرین ...
اگر اینکارارو نکنین مثل گوشیه من رنگ وسط جوی استیکتون میره و .... ، خیلی ضایست انگار سوراخ شده :(
prince72
01-01-2009, 14:03
ای بابا امین جان تو هم با این تکراری هات تاپیکو کشتی ...:دی
ولی خوب اشکالی نداره که بذار کمک کنن الان نمونش خود من هیچ برنامه ای اخ نمیگه واسم...
راستی 9.2ان82 سیمبین 9.1 رو میخونه یا نه؟؟؟
یه عده میگن میخونه یه عده میگن نه....ولی من دیروز یهsis9.1 ریختم نخوند........
prince72
01-01-2009, 14:06
اه اه؟؟؟!!!
داش ابی نکنه تو گوشیتو دست دخترا میدی کلک؟؟
من که از خدامه بیان دست بگیرن........ولی اگرم بخوان نمیدم چون گوشی ادم ببخشید مثل شرت ادم میمونه خصوصیه...
من هيچ چيز خصوصي تو گوشيم نميذارم . يهو ديدي دزديدن ، اونوقت دودمان آدم به باد ميره .
ولي كلا گوشيمو دست كسي نميدم . يه مثل قديمي در اين مورد هست آخه !!
من كه اصلا" جاوا بازي نميكنم...:27:تنها بازي جاوايي كه دارم Gravity Defied هست..:40::40:
اره بازیهای جاوا رو 5700 ام بهتر اجرا میشدن بعضیهاشون یا اکثرشون کمی کند و خشک اجرا میشن رو ان82!
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم . قبلا جاوا زياد داشتم . مثل واليبال ساحلي و غيره ولي الان منم مثل دوستمون Legend فقط يه بازي جاوا دارم اونم prince of persia كلاسيكه !!
مرسی از جواب همتون :10:
نه! من مشکلی با سرعت N82 ندارم!
خیلی هم ازش راضیم ولی نمیدوونم چرا یه سری از بازی های Java کند اجرا میشه...
برعکس یه سری از بازی های Java سرعت بالایی داره...
بازی های N-Gage 2 که گرافیک بالاتری نسبت به بازی های JAva دارند رو مثل ساعت اجرا می کنه...
من زیاد Java واسم مهم نیست ولی واسم سوال بود...
بازم ممنون از پاسخ ها..:11:
hellbrain666
01-01-2009, 19:27
سلام
یه سوال :
با توجه به اینکه دیگه 82 فنلاندی نیست و همه چینی هستند آیا بازم توصیه میشه برای خریدش از نظر کیفیت؟
در ضمن تمام چینی ها هم اصلی هستند , درسته؟
دوستان از کجا میشه تشخیص داد که گوشی ما اصل فنلاند هست یا چینی هست .
می دونم که اصل و فنلاندی تفاوتی ندارند ولی همینجوری واسه تشخیص و اطلاع می پرسم .
ممنون میشم راهنمائیم بکنید .
مرسی
دوستان از کجا میشه تشخیص داد که گوشی ما اصل فنلاند هست یا چینی هست .
می دونم که اصل و فنلاندی تفاوتی ندارند ولی همینجوری واسه تشخیص و اطلاع می پرسم .
ممنون میشم راهنمائیم بکنید .
مرسی
reza021120
01-01-2009, 20:05
1اگه لیبلش رو نیگاه کنی باید کاملا براق باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2گه سریال نامبرش رو توی این جا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وارد کنی باید بگه گوشی شما ان 82 است واگه ان70 یا هر گوشی دیگه ای رو نشون بده اصل نیست و...
reza021120
01-01-2009, 20:11
سلام
یه سوال :
با توجه به اینکه دیگه 82 فنلاندی نیست و همه چینی هستند آیا بازم توصیه میشه برای خریدش از نظر کیفیت؟
در ضمن تمام چینی ها هم اصلی هستند , درسته؟
داداش کی گفته ......فنلا ندیش هس خوبم هس فقط باید پیدا کنی :13:
تا یک مه ونیم دیگه منم این گوشی رو می خرم:31::40:
--------------------------------
یه سوال :
برا ی استفاده از gps باید سر کیسه رو شل کنیم یا تا یه مدت مفته؟
ممنون رضاجان
میشه لینک شناختن لیبل رو دوباره بدی .
مرسی
reza021120
01-01-2009, 20:41
ممنون رضاجان
میشه لینک شناختن لیبل رو دوباره بدی .
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم :31::46:
یه سوال :
دوست من gps همیشه مفته !
e.khafan!
01-01-2009, 20:47
اه اه؟؟؟!!!
داش ابی نکنه تو گوشیتو دست دخترا میدی کلک؟؟
من که از خدامه بیان دست بگیرن........ولی اگرم بخوان نمیدم چون گوشی ادم ببخشید مثل شرت ادم میمونه خصوصیه...
نه بابا ظرف خودی بود ، آبجیمون بود دادم وان بره ، یک کرکتری درست کرد تو کفش موندم ، یهو جو گیر شد و ...
ولی اولش جوی استیک خیلی خوشگل شده بود چون زیرش در حالت عادی یه سفیدی معلوم بود وقتی چراغش روشن میشد یه بعلاوه ی خوشگل نورانی میومد ولی بعدش خودم جو گیر شدم زدم یه جا دیگشم اینجوری شد ....
حیف شد ، دیروزم گوشیو تقریبا سوراخ کردم ، خدا رو شکر گوشی بود مگرنه آبجیم به بیمارستان میرفت ( راهنمایی : یه خودکار به سمتش پرت کردم ، قاب گوشی تقریبا سوراخ شد ، اگر اون نبود قلب ... )
در کل من آدم خشنی نیستم : )
-
آقا این گوشی جدا خز شد رفت ، تو خیابون همش 82 میبینم !!!
reza021120
01-01-2009, 21:07
نه بابا ظرف خودی بود ، آبجیمون بود دادم وان بره ، یک کرکتری درست کرد تو کفش موندم ، یهو جو گیر شد و ...
ولی اولش جوی استیک خیلی خوشگل شده بود چون زیرش در حالت عادی یه سفیدی معلوم بود وقتی چراغش روشن میشد یه بعلاوه ی خوشگل نورانی میومد ولی بعدش خودم جو گیر شدم زدم یه جا دیگشم اینجوری شد ....
حیف شد ، دیروزم گوشیو تقریبا سوراخ کردم ، خدا رو شکر گوشی بود مگرنه آبجیم به بیمارستان میرفت ( راهنمایی : یه خودکار به سمتش پرت کردم ، قاب گوشی تقریبا سوراخ شد ، اگر اون نبود قلب ... )
در کل من آدم خشنی نیستم : )
-
آقا این گوشی جدا خز شد رفت ، تو خیابون همش 82 میبینم !!!
داداش من به شما یه پیشنهادی می کنم :
توی بازی وان که هستی برو تو قسمت setting بعش برو تویcontroll setting
از اون جا می تونی به جای استفاده از کلید 4 جهته از کلید هایی مثل 4.8.6.2 استفاده کنی:5:
-------------------------
1سوال :Push to Talk؛ چی کار می کنه؟
hellbrain666
01-01-2009, 21:15
یه سوال :
شما مطمئنی ؟:20:
حالا در کل این چینی هاش چه قدر بافنلاند فرق دارند؟
reza021120
01-01-2009, 21:21
فرق زیادی از نظر کیفیت با هم ندارند چون تحت لیسانس هستند
ولی نظر شخصی منو بخواهی فنلاند بهتره...
YAMAHA-FZ16
01-01-2009, 22:17
سوال :Push to Talk؛ چی کار می کنه؟
این فناوری تا اونجا که میدونم کاراییش مانند واکی تاکی هست!ولی چگونگی عملکردش رو نمیدونم شاید فکر کنم اینجوری باشه که شما اگه تو بیابون بدون انتن باشید میتونید مثل جنگ با دوستتون بی سیم صحبت کنید!!!نمیدونم!!!!!!از استاد گرانقدر علی ریسر بپرس!
دوستان عزیز من الان یدونه K800i دارم که هکش کردم و یدونه رم 4گیگ انداختم روش و خیلی هم ازش راضی هستم ولی من باید
یدونه گوشی سیمبین دار بخرم و از اونجا که من به دوربین گوشی خیلی اهمیت میدم واسه همین N82 و G810 رو انتخاب کردم ولی
موندم کدومشو انتخاب کنم.
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید ، فقط خواهشمندم که از روی تعصب گزینه رو انتخاب نکنید . اگه گوشی دیگه ای هم تو رنج قیمت
این دو گوشی هست که سیمبین باشه و دوربینش و کلا از اینا بهتر باشه ممنون میشم بگید .
مرسی
_____________ پست تکراری _____________
شرمنده من از مرورگر جدید Google Chrome استفاده می کنم که بعضی وقتا قاطی می کنه و دوبار پست ارسال می کنه .
__________________________________________________ _________________________________________
higrade61
02-01-2009, 01:59
کلا" توی این گوشی 20 تا تم بیشتر نمیشه نصب کرد و بهتره در درجه اول تم رو پاک نکنید و در درجه دوم :
از طریق data transfer گوشی رو به کامبوبوتر ( همون کامپیوتر !!) وصل کن . برو توی private توی فولدر 10207114 اونجا هر تمی توی یه فولدر جداگانه قرار داره . فولدر تم مورد نظر رو پیدا کن و کلا" پاکش کن .
بعدش دچار پیغام installing میشی که باز هم با data transfer میری توی مموری کارت طبق اونچه که دوستان در زیر گفتن عمل می کنی :
موفق باشی .
من تمها رو روی درایو c ریختم. ورژنم 30 هستش، هک شده آپگرید کردم اما تو فولدر privet نمیره! باید master reset کنم تا تمها خالی بشن؟
من تمها رو روی درایو c ریختم. ورژنم 30 هستش، هک شده آپگرید کردم اما تو فولدر privet نمیره! باید master reset کنم تا تمها خالی بشن؟
دوست عزيز شما كه هك شده آپ كردي و مستر ريست هم نكردي تا حالا...با فايل منيجر ساين شده fe explorer تست كردي؟ واسه بعضي ها رو ورژن 30 جواب داده...:20:
higrade61
02-01-2009, 13:35
یونس جان ، من از تو خود سایت gosymbian برنامه FEXPLORER را دانلود کردم، وقتی میخوام روی PRIVET برم از برنامه میپره بیرون! اگه FEXPLORER شما درست کار میکنه میشه لینکشو بدین امتحان کنم؟
یونس جان ، من از تو خود سایت gosymbian برنامه FEXPLORER را دانلود کردم، وقتی میخوام روی PRIVET برم از برنامه میپره بیرون! اگه FEXPLORER شما درست کار میکنه میشه لینکشو بدین امتحان کنم؟
ساينش كرده بودي؟
اين پستش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينارو 2 تاشو تست كن ...ببين جواب ميده يا نه...
منتظر جواب ميمونم...اميدوارم فايل key و cer داشته باشي...
higrade61
02-01-2009, 16:14
یونس جون متاسفانه جواب نداد ، وقتی میخوام برم توی sys یا PRIVET اینهم میندازتم بیرون از FEXPLORER.
حالا یه چیزی ، من از قدیم روی گوشیم SECMAN V.1 دارم . SECURITY در حالت روشن هستش، وقتی گزینه TURN PLAT. SECURITY OFF را میزنم مینویسه : FAIL. YOU NEED TO REBOOT YOUR PHONE OR REINSTALL THE APPLICATION
این نشون میده که SECMAN مشکل داره، پاکش کنم؟؟؟ اگه پاک کنم همینشم نصب نمیشه فکر کنم.
به هر حال من فایل CER دارم و همیشه هم SIGN میکنم چیزهامو، فقط برای رفتن به فایلهای سیستم نیاز دارم به هک.
اگه مستر ریستش کنم ، NGAGE هم نمیشه نصب کرد؟؟؟
دوستان عزیز من الان یدونه K800i دارم که هکش کردم و یدونه رم 4گیگ انداختم روش و خیلی هم ازش راضی هستم ولی من باید
یدونه گوشی سیمبین دار بخرم و از اونجا که من به دوربین گوشی خیلی اهمیت میدم واسه همین N82 و G810 رو انتخاب کردم ولی
موندم کدومشو انتخاب کنم.
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید ، فقط خواهشمندم که از روی تعصب گزینه رو انتخاب نکنید . اگه گوشی دیگه ای هم تو رنج قیمت
این دو گوشی هست که سیمبین باشه و دوربینش و کلا از اینا بهتر باشه ممنون میشم بگید .
مرسی
توي دوربين نميتوني بهتر از اين 2 گوشي ، چيزي پيدا كني . دوربينشون تقريبا يكيه ولي از من ميشنوي گوشي كشويي نخر . n82 از g810 قشنگ تره ولي اصلا روي صداش نميتوني حساب كني .
به نظر من N82 بگير مخصوصا كه الان مفت شده .
فكر كنم توي انجمن n-gage مطرح كني زود تر به جواب برسي .
hellbrain666
02-01-2009, 21:15
ببخشید یه سوال دیگه :
قضیه نصب نرم افزار قبل از تحویل گوشی چیه؟
چیز خاصی نصب می کنند یا فلش میکنند؟ چرا؟
یونس جون متاسفانه جواب نداد ، وقتی میخوام برم توی sys یا PRIVET اینهم میندازتم بیرون از FEXPLORER.
حالا یه چیزی ، من از قدیم روی گوشیم SECMAN V.1 دارم . SECURITY در حالت روشن هستش، وقتی گزینه TURN PLAT. SECURITY OFF را میزنم مینویسه : FAIL. YOU NEED TO REBOOT YOUR PHONE OR REINSTALL THE APPLICATION
این نشون میده که SECMAN مشکل داره، پاکش کنم؟؟؟ اگه پاک کنم همینشم نصب نمیشه فکر کنم.
به هر حال من فایل CER دارم و همیشه هم SIGN میکنم چیزهامو، فقط برای رفتن به فایلهای سیستم نیاز دارم به هک.
هر دو رو تست كردي؟ خيلي بد شد...:44:
ميتوني روش N-Gage نصب كني...مشكلي نداره...
ببخشید یه سوال دیگه :
قضیه نصب نرم افزار قبل از تحویل گوشی چیه؟
چیز خاصی نصب می کنند یا فلش میکنند؟ چرا؟
پول الکی میگیرن !
نرم افزار دعا و gps و یک سری نرم افزار آزمایشی 15 روزه و .... میریزن.
گولشونو نخور.
تمام اون نرم افزار ها توی همین فروم پیدا میشه.
ویرایش :
توی تاپیک N96 یک نفر گفت 50 تومن بابت نصب Mobile Tv ازش گرفتن.
در صورتی که این برنامه جزئی از سیستم عامله و قابل حذف و اضافه کردن نیست!!!!
ایا روی n82 رم 4 گیگ کار می کنه - سرعتش چطوره
الان n82 چند شده ؟
دوستان درسته که سیستم عامل هردوی این گوشی های n82 و g810 سیمبین هست ولی آیا بین سیمبین سامسونگ با نوکیا فرقی هست ؟
مثلا همون gps برنامه با همان روش ها و تنظیمات تو هردوی این گوشی ها یکیه ؟
کلا سیستم عامل این دو گوشی عین هم هست ؟
soroush1362
03-01-2009, 00:02
دوست عزیز خیلی n82 رو دست کم گرفتی، با آپدیت جدید اگه اشتباه نکنم تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه.
4 گیگ براش شوخیه :27:
من خودم 4 گیگ دارم، سرعتش عالیه، مشکل خاصیم تا الان نداشته:20:
higrade61
03-01-2009, 00:03
ملت 16 میزارن روش خوبه! خود من 4 دارم خیلیم خوب کار میکنه ، اما از من میشنوی 8 بگیر چون کم میاری !
noisymind
03-01-2009, 00:15
پاک شود لطفا!
الان n82 چند شده ؟
دوستان درسته که سیستم عامل هردوی این گوشی های n82 و g810 سیمبین هست ولی آیا بین سیمبین سامسونگ با نوکیا فرقی هست ؟
مثلا همون gps برنامه با همان روش ها و تنظیمات تو هردوی این گوشی ها یکیه ؟
کلا سیستم عامل این دو گوشی عین هم هست ؟
خير فرقي ندارند...مگه برنامه هايي كه مخصوص اون شركت باشه...مثل N-Gage كه رو 810 هيچ رقم نصب نميشه...
Saha Software
03-01-2009, 11:32
سلام
بچه ها کسی توی سال جدید میلادی با برنامه ی X-plore مشکلی نداره؟؟
من بعد از اینکه سال میلادی گوشی تغیر کرد برنامه این ایراد را میگیره:
Version expired
you need to get newer version
با اینکه برنامه را قبلأ ریجستر کردم ......
چه کنم؟؟؟؟؟؟
کمک
سلام
بچه ها کسی توی سال جدید میلادی با برنامه ی x-plore مشکلی نداره؟؟
من بعد از اینکه سال میلادی گوشی تغیر کرد برنامه این ایراد را میگیره:
Version expired
you need to get newer version
با اینکه برنامه را قبلأ ریجستر کردم ......
چه کنم؟؟؟؟؟؟
کمک
تو بخش برنامه ها حاج مجيد يه تاپيك زده...:46:
Setareh 2006
03-01-2009, 16:28
دوستان می خواستم بدونم ان 82 فنلاندی اصل رو قبل از خرید چه طوری میشه تشخیص داد ؟
hellbrain666
03-01-2009, 18:49
سلام
من امروز این گوشی رو گرفتم
فقط سوال دارم
imei رو تو سایت همراه اول زدم گوشی رو شناخت و پروداکت کد گوشی هم تو سایت نوکیا شناخت
ولی لیبل گوشی از اون چینی هایی است که لیبل فنلاند خورده
حالا اگه مشکلی داره لطفا بگید تا پسش بدم (پشتش طوسیه )
پیشایش ممنون:11:
reza021120
04-01-2009, 11:30
لیبل گوشیت چشه ؟؟؟؟؟؟(جای سطل آشغال خالی یا...)
دکمه های ستون سمت چپ کدوم طرفن؟
e.khafan!
04-01-2009, 12:48
دوستان می خواستم بدونم ان 82 فنلاندی اصل رو قبل از خرید چه طوری میشه تشخیص داد ؟
دوست من هیچ راهی 100 درصد معلوم نمیکنه ولی چند صفحه پیش یکی از دوستان یه عکس کامل گذاشته بود که همه چی توش کامل اومده بود ، پیداش کنی بدردت میخوره ...
Setareh 2006
04-01-2009, 13:15
دوست من هیچ راهی 100 درصد معلوم نمیکنه ولی چند صفحه پیش یکی از دوستان یه عکس کامل گذاشته بود که همه چی توش کامل اومده بود ، پیداش کنی بدردت میخوره ...
ممنونم از راهنماییت . عکس رو در صفحه 274 پیدا کردم . پست بعدیش رو هم خوندم این طور که گفته بود زیاد روش نمیشه حساب کرد . نمی دونم حسابی گیج شدم
یک سوال دیگه هم دارم . می خوام ورژن 3 این برنامه رو روی گوشی نصب کنم می خوام قبل از خرید گوشی مطمئن بشم که میشه اینو روی ان 82 نصب کرد ؟ می خوام موقع ضبط مکالمه صدای بیپ شنیده نشه و گویا این برنامه بهترین هست واسه این کار
در ضمن آیا درسته که باطری ان 82 زود تموم میشه ؟ می خوام برم ان 82 بگیرم و می خوام خیالم از هرجهت راحت باشه
hellbrain666
04-01-2009, 14:46
لیبل گوشیت چشه ؟؟؟؟؟؟(جای سطل آشغال خالی یا...)
دکمه های ستون سمت چپ کدوم طرفن؟
عکس :
مشخصه لیبل چنج شده ولی درکل مشکلی نداره ؟
دکمه سمت چپ کدومه؟
reza021120
04-01-2009, 14:48
در ضمن آیا درسته که باطری ان 82 زود تموم میشه ؟ می خوام برم ان 82 بگیرم و می خوام خیالم از هرجهت راحت باشه
زمان مكالمه:مداوم:4 ساعت و 20 دقیقه
زمان آماده به كار:225 ساعت
سایت منبع
e.khafan!
04-01-2009, 16:26
خیلی بیشتر از اینه ، من با 6 تا خط 3 ساعت و 40 دقیقه صحبت کردم ... ولی واقعا داق میکنه ، پوست صورتم سوخت حسابی تا 3 روز متورم بود
Saman-tci
04-01-2009, 18:05
عکس :
مشخصه لیبل چنج شده ولی درکل مشکلی نداره ؟
دکمه سمت چپ کدومه؟
بله کاملاً مشخصه چون کلمه های تایپ و مدل رو با حروف کوچیک نوشته شده در صورتی که باید با حروف بزرگ و به این صورت چاپ شده باشن : Type: Rm - 313 و یا model : N82
Setareh 2006
04-01-2009, 18:20
خیلی بیشتر از اینه ، من با 6 تا خط 3 ساعت و 40 دقیقه صحبت کردم ... ولی واقعا داق میکنه ، پوست صورتم سوخت حسابی تا 3 روز متورم بود
منظورتون اینه که ان 82 رو توصیه نمی کنین که بگیرم ؟
e.khafan!
04-01-2009, 18:49
منظورتون اینه که ان 82 رو توصیه نمی کنین که بگیرم ؟
نه ، راستش من تا حالا با گوشی دیگه ای انقدر صحبت نکردم ولی n70 رو یه بار تقریبا اینطوری رفتم باهاش ، اصلا داغ نکرد ، این یکی خیلی فجیع داغ میکنه که کاملا هم طبیعیه به خاطر وجود امواج ماکروویو و تغییر نوکیا در سیستم gsm این گوشی احتمالا اینجوری میشه ... موقع اس ام اس بازی و اینتنت هم دقیقا همین اتفاق با داغی کمتر پیدا میکنه .
اگر میخوای گوشی بگیری ، پیشنهاد میکنم بری 79 یا صبر کنی 7110 سامسونگ رو بگیری که 7110 واقعا از هر نظر کامله ( من خودم شدید مخالف سامسونگم ولی با اینیکی موافقم )
حاضرم سر گوشی شرط ببندم اگر الان اینو بگیری پشیمون شی که چرا 79 رو نگرفتی ... در کل گوشی فوقالعاده بی نقصیه ، دوربینش تو 5 ها از همه بهتره و ارزش خرید رو داره .
اینم از 7 تا خط 6 تا منظورم بود ( باطری فول شارژ نبود ) ، یعنی باطری فوقالعاده ای داره برا مکالمه ، 3 ساعت پشت سر هم ، آخرشم خاموش نشده زدم به شارژ ...
خدا ایرانسل رو مورد رحمت خودش واقع کنه ...
hellbrain666
04-01-2009, 19:48
بله کاملاً مشخصه چون کلمه های تایپ و مدل رو با حروف کوچیک نوشته شده در صورتی که باید با حروف بزرگ و به این صورت چاپ شده باشن : Type: Rm - 313 و یا model : N82
اینو شک ندارم
فقط بعدا به مشکل برنمیخورم؟
reza021120
04-01-2009, 21:25
سلام چند سوال :
1-wifiوlan این گوشی چه طور کار می کنه ؟
2-کره ای این گوشی در بازار هست؟
3-رنگ مشکیش چینیه؟
:10::8::5:
e.khafan!
04-01-2009, 21:36
1- به راحتی اگر اینترنت میخوای از رو دسکتاپ ( استندبای ) بزن سرچ کنه و برو ، اگرم نه میخوای شبکه کنی از تو منو wlan wiz یا home media میتونه کمکت کنه .
2- کره اصلا نداره ، همش چینه
3- بله همه ی مشکیها چینیه .
دوستان من تو این بازار رسما گیج شدم !
من امروز رفتم N82 مشکی قیمت کردم تو یه مغازه دوتا داشت که یکیشو Made In China بود که 360 می گفت و یکیش هم
Made In Finland بود که 390 می گفت .
دوستان به نظر شما کدوم واسه انتخاب بهتره ؟
اونجوری که من سردر آوردم مثله اینکه الان تو بازار 3نوع N82 مشکی هست :
1- اصل فنلاند که همه چیزش درست هست .
2- اصل چین که همه چیزش درسته ولی تاحدودی به کیفیت فنلاندها نمیرسه.
3-گوشی های بدل که کیفیت خیلی پائینی دارند .
آیا این نتیجه گیری من درسته ؟ و از کجا میشه بطور دقیق این نوع ها رو از هم تشخیص داد ؟!!!
دوستان خواهشا کمک کنید ): من دیگه رسما هنگ کردم که کدوم N82 مشکی رو باید انتخاب کنم !!!!!
البته می تونم به دائیم بگم که از دوبی هم واسم تهیه کنه که واسه اونا حتی با 10% تخفیف می دن ،نظر شما چیه ؟
reza021120
04-01-2009, 23:04
1- به راحتی اگر اینترنت میخوای از رو دسکتاپ ( استندبای ) بزن سرچ کنه و برو ، اگرم نه میخوای شبکه کنی از تو منو wlan wiz یا home media میتونه کمکت کنه .
2- کره اصلا نداره ، همش چینه
3- بله همه ی مشکیها چینیه .
wifi وlan مفته ؟؟برای آپدیت میشه از اینا استفاده کرد؟؟
شما مطمئنید که همش چینیه آخه تو شهر ودیار ما فنلاند اصل هم وجود دارد؟
Majid393
04-01-2009, 23:13
wifi وlan مفته ؟؟برای آپدیت میشه از اینا استفاده کرد؟؟
شما مطمئنید که همش چینیه آخه تو شهر ودیار ما فنلاند اصل هم وجود دارد؟
wifi یا wlan یا همون وایرلس ، اینترنت بیسیم هست که تو مکانهایی مانند : فرودگاه ، فروشگاههای بزرگ ، نمایشگاهها و ...... وجود داره و شما با استفاده از اون گزینه هایی که در چند پست بالاتر ذکر شد ، میتونید به صورت رایگان به اینترنت وصل بشید ....... ( البته ممکنه بعضیهاشون پسورد داشته باشه که دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد ).
همشون چینی نیستن ..... فنلاندی هم داره ....... ولی بیشتر اینایی که الان تو بازار موجوده ، چینی هستن ......
reza021120
04-01-2009, 23:22
دوستان من تو این بازار رسما گیج شدم !
من امروز رفتم n82 مشکی قیمت کردم تو یه مغازه دوتا داشت که یکیشو made in china بود که 360 می گفت و یکیش هم
made in finland بود که 390 می گفت .
دوستان به نظر شما کدوم واسه انتخاب بهتره ؟
اونجوری که من سردر آوردم مثله اینکه الان تو بازار 3نوع n82 مشکی هست :
1- اصل فنلاند که همه چیزش درست هست .
2- اصل چین که همه چیزش درسته ولی تاحدودی به کیفیت فنلاندها نمیرسه.
3-گوشی های بدل که کیفیت خیلی پائینی دارند .
آیا این نتیجه گیری من درسته ؟ و از کجا میشه بطور دقیق این نوع ها رو از هم تشخیص داد ؟!!!
دوستان خواهشا کمک کنید ): من دیگه رسما هنگ کردم که کدوم n82 مشکی رو باید انتخاب کنم !!!!!
البته می تونم به دائیم بگم که از دوبی هم واسم تهیه کنه که واسه اونا حتی با 10% تخفیف می دن ،نظر شما چیه ؟
به نظر من نتیجه گیری شما درسته ... اگه من جای شمابودم وبه دائیم اطمینان داشم می دادم به اون برام بخره
برای تشخیصشون هم چینی ها که تابو هستندوچینی های اصل هم از روی لیبلشون معلومه (مثلا جای سطل آشغال خالیه) :20:
با سلام
برای هزارمین بار
تمام n82 های مشکی همه ساخت چین تحت لیسانس هستن که لیبل رو عوض میکنن تا بتونن سود بیشتری ببرن
دوست عزیز برادر گرمی به خدا برات نگرانم داری دیوونه میشی اینقدر به خودت تلقین نکن که الا بلا چینیش حرومه و فنلاندبش حلاله به خدا همشون عین همن منم یکی از این لیبل عوض شده هاشو دونسته یا ندونسته به پستم خورد خریدم اصل فنلاندشم دوستم داره به خدا هیچ فرقی توش نیست اخه یه موبایل از چه سیستما درست شده یه نرم افزاره یه سخت افزاره در مورد نرم افزارش که شامل سیستم عامل و برنامه هاش میشه که چین به گور پدرش خندید که سازندش باشه چون همین نوکیا درجا بایکوتش میکرد و کوچکترین کاری که میکرد این بود تمام نرمافزارهای کوشی های چینی رو موقع اپدیت شناسایی و دخلشو می اورد این از این . دوم سخت افزاره که شامل ای سی ها و چیپ ها و میکرو پروسوسور هاشه که تمام این قطعات به دلیل کم هزینه بودن کارگر و مواد اولیه تو چین ساخته میشن جز اون موارد خاصی که اولا احتیاج به تکنولوزی خاصی داشته باشه و اونهایی که تو انحصار ابرقدرتها باشه که تا 50 درصد اونارم چین میسازه حالا خدایی تو این زمینه که از چین بدی ندیدیم تنها چیبزی که چین شاید تو اون دست داره شاید تولید قابش و معدود قطعات الکترونیکیش باشه . از طرف دیگه مرد حسابس یه کم جرعت به خرج بده نترس جطوری میخوای با اسراییل بجنگی بس
Setareh 2006
05-01-2009, 01:11
زمان آماده به كار:225 ساعت
سایت منبع
ممنونم از راهنمایتون .
نه ، راستش من تا حالا با گوشی دیگه ای انقدر صحبت نکردم ولی n70 رو یه بار تقریبا اینطوری رفتم باهاش ، اصلا داغ نکرد ، این یکی خیلی فجیع داغ میکنه که کاملا هم طبیعیه به خاطر وجود امواج ماکروویو و تغییر نوکیا در سیستم gsm این گوشی احتمالا اینجوری میشه ... موقع اس ام اس بازی و اینتنت هم دقیقا همین اتفاق با داغی کمتر پیدا میکنه .
اگر میخوای گوشی بگیری ، پیشنهاد میکنم بری 79 یا صبر کنی 7110 سامسونگ رو بگیری که 7110 واقعا از هر نظر کامله ( من خودم شدید مخالف سامسونگم ولی با اینیکی موافقم )
حاضرم سر گوشی شرط ببندم اگر الان اینو بگیری پشیمون شی که چرا 79 رو نگرفتی ... در کل گوشی فوقالعاده بی نقصیه ، دوربینش تو 5 ها از همه بهتره و ارزش خرید رو داره .
اینم از 7 تا خط 6 تا منظورم بود ( باطری فول شارژ نبود ) ، یعنی باطری فوقالعاده ای داره برا مکالمه ، 3 ساعت پشت سر هم ، آخرشم خاموش نشده زدم به شارژ ...
خدا ایرانسل رو مورد رحمت خودش واقع کنه ...
شما خودتون ان 79 رو تست کردین ؟ مثل ان 82 داغ نمی کنه ؟
قیمت ان 79 رو می دونین چنده ؟
در مورد سیمبین ان 82 و ان 79 آیا ورژنشون با هم فرق دارند ؟ چون که ان 79 رو نوشته Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI و ان 82 رو نوشته Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
اینو برای این می پرسم که اون برنامه ضبط مکالمه بدون بیپ رو که گفتم می خوام روش نصب کنم باید حتما بهش بخوره . می خوام مطمئن بشم که می تونم اون برنامه رو روش نصب کنم یا نه ؟
mhshaker71
05-01-2009, 05:03
توی یه سایت زده این گوشی یعنی n82 مشکی فقط در آمریکا در دسترس هست اونم باقیمت 630$ دلار ...
Available only in the usa 630$
خوبه ما الان آمریکاییم
reza021120
05-01-2009, 10:52
شما خودتون ان 79 رو تست کردین ؟ مثل ان 82 داغ نمی کنه ؟
قیمت ان 79 رو می دونین چنده ؟
در مورد سیمبین ان 82 و ان 79 آیا ورژنشون با هم فرق دارند ؟ چون که ان 79 رو نوشته symbian os 9.3, series 60 v3.2 ui و ان 82 رو نوشته symbian os 9.2, s60 rel. 3.1
اینو برای این می پرسم که اون برنامه ضبط مکالمه بدون بیپ رو که گفتم می خوام روش نصب کنم باید حتما بهش بخوره . می خوام مطمئن بشم که می تونم اون برنامه رو روش نصب کنم یا نه ؟
من ان79 ندارم نمیدونم ولی 79 هم باید این جوری بشه؟
سیمبین 79 یه ورژن از 82 بالا تره (9.3=ان79)
قیمت در حدود 410000 پایین ترم میاد:31:
اولا ميخوره دوست عزيز . ثانيا يه برنامه 300 كلوبايتي كه اين حرفا رو نداره . دان كن ، بعدشم تست كن ديگه . :31:
reza021120
05-01-2009, 14:05
دو سوال :
1-من جاه های زیادی خوندم هک برای گوشی ضرر نداره ولی بازم شک دارم نظر شما دوستان که ان 82 دارید و هکش کردید چبه؟
2-برای راه اندازی GPS میشه از برنامه ی smartcom به جای garmian استفاده کرد فرقی نداره؟
1-سلام
2-نه هيچ مشكلي نداره...خيليم مفيده...
3-ميشه مشكلي هم نداره...
4-شاد باشي:40:
yazdankhah
05-01-2009, 19:49
سلام
مشکلی داشتم گفتم از شما دوستان کمک بگیرم.
امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.
شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
با تشکر
soroush1362
06-01-2009, 01:54
امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
دوست عزیز من تا حالا به این مشکل بر نخوردم ولی این راه رو امتحان کن ببین مشکلت حل نمیشه :
کلید Power رو بزن و Remove memory card رو انتخاب کن و بعد Yes رو بزن، ولی مموری رو خارج نکن (فقط با این کار تمام برنامه هایی که باز هستن بسته میشن). حالا برنامه مورد نظر رو remove کن. :20:
در ضمن چون فولدر برنامه هارو پاک کردی اگه جواب نداد برنامه رو مجدد نصب کن و دوباره روش بالا رو امتحان کن.
Majid393
06-01-2009, 09:52
سلام
مشکلی داشتم گفتم از شما دوستان کمک بگیرم.
امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.
شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
با تشکر
منم همین مشکل رو با برنامه shmessenger داشتم .....
اگر برنامه رو دوباره نصب کنید ، درست میشه ......
R_M_1002
06-01-2009, 14:42
با سلام.
من هر چند وقت یکبار با این مشکل در گوشی N82 ام با فریمور 30 که هک نشدنی است ؛ مواجه میشوم
وقتی گوشی رو روشن میکنم میخواهد یه برنامه نامعلومی را نصب کنه و بعد از کمی تلاش موفق نمیشه و با اخطار از نصب خارج میشه بعد صفحه اصلی گوشی می آد .
وقتی تو APPLICATION MANAGER گوشی هم میروم هیچ برنامه ای NOT INSTALLD نیست و همه INSTALLED اند ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل چیست از این نصب ابتدای روشن شدن جلوگیری کنم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
06-01-2009, 15:33
دوست من چون گوشی شما هک نشده و دسترسی به فولدرهای مخفی گوشیتون ندارید باید از طریق USB و گزینه data transfer به سیستم وصل بشید ... داخل مموری کارتتون برید .... داخل مموری کارت فولدر Private رو باز کنید .... درون فولدر private یه فولدر هست به اسم 10202dce.... داخل این فولدر یکسری فایل با پسوند sis هستند که شما باید تمام این فایلها رو پاک کنید ....که با پاک کردن این فایلها دیگه اون پیغام دیده نخواهد شد .....
در هر زمانی که این پیغام رو دیدید همین م راحل رو باید طی کنید ......
yazdankhah
06-01-2009, 18:09
دوست عزیز من تا حالا به این مشکل بر نخوردم ولی این راه رو امتحان کن ببین مشکلت حل نمیشه :
کلید power رو بزن و remove memory card رو انتخاب کن و بعد yes رو بزن، ولی مموری رو خارج نکن (فقط با این کار تمام برنامه هایی که باز هستن بسته میشن). حالا برنامه مورد نظر رو remove کن. :20:
در ضمن چون فولدر برنامه هارو پاک کردی اگه جواب نداد برنامه رو مجدد نصب کن و دوباره روش بالا رو امتحان کن.
منم همین مشکل رو با برنامه shmessenger داشتم .....
اگر برنامه رو دوباره نصب کنید ، درست میشه ......
دوستان از راهنماییتون متشکرم.
هر دو کار رو همزمان انجام دادم و مشکل حل شد.
reza021120
06-01-2009, 18:35
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل Private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
Setareh 2006
07-01-2009, 06:07
من ان79 ندارم نمیدونم ولی 79 هم باید این جوری بشه؟
سیمبین 79 یه ورژن از 82 بالا تره (9.3=ان79)
قیمت در حدود 410000 پایین ترم میاد:31:
ممنونم از راهنماییت
higrade61
07-01-2009, 12:30
یه سوال گوشی شمام وقتی توی منو های grid (عمودی) میرین ، آیکان ها یکی یکی میاد؟؟؟
مثلا وارد settings که میشین general و phone و connection یکی یکی ظاهرمیشن؟ یا اینکه تا توی settings میرین همه با هم توش هستن؟؟؟
total_overdose
07-01-2009, 13:36
یه سوال گوشی شمام وقتی توی منو های grid (عمودی) میرین ، آیکان ها یکی یکی میاد؟؟؟
مثلا وارد settings که میشین general و phone و connection یکی یکی ظاهرمیشن؟ یا اینکه تا توی settings میرین همه با هم توش هستن؟؟؟
سلام
دوست عزیز این بستگی به گوشیت داره
مثلا وقی که چنتا برنامه بازه و یا اینکه به هر دلیلی گوشی به سرعت اولیش بر نگشته باشه
آیکون ها یکم آروم نشون داده میشن.
شما وقتی می خوای بری رو ستینگ برو روش ولی بازش نکن حدود 1 ثانیه بعد بازش کن میبینی که فوری باز میشن.
این روش رو امتحان کن نتیجه میگیری
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل Private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
با كمك usb فقط ميشه به مموري كارت دسترسي داشت ولي واسه انتقال installserver بايد به حافظه داخلي گوشي دسترسي داشته باشي .
higrade61
07-01-2009, 20:01
سلام
مثلا وقی که چنتا برنامه بازه و یا اینکه به هر دلیلی گوشی به سرعت اولیش بر نگشته باشه
آیکون ها یکم آروم نشون داده میشن.
شما وقتی می خوای بری رو ستینگ برو روش ولی بازش نکن حدود 1 ثانیه بعد بازش کن میبینی که فوری باز میشن.
این روش رو امتحان کن نتیجه میگیری
مرسی از جواب ، بازهن همش با هم ظاهر نمیشه. این آنقدر کند نیست که اذیتم کنه اما رو n78 دیدم همه چی سریع میاد شاکی شدم!
total_overdose
07-01-2009, 21:06
مرسی از جواب ، بازهن همش با هم ظاهر نمیشه. این آنقدر کند نیست که اذیتم کنه اما رو n78 دیدم همه چی سریع میاد شاکی شدم!
خوب اون بخاطر سی پیوش هست
در 369 arm 11 سرعت منوهاشاید در بعضی مواقع بالاتر از 332 باشه ولی تو کارای گرافیکی و دیگر موارد برایند 332 بالاتر هست
من فكر مي كنم اصلا طراحيش اينجوريه . واسه قشنگي اينكارو كردن . چون الان كه گوشي رو مستر ريست كردم و خاليه ، بازم همينجوريه . تنها منويي هم كه اين شكلي ميشه همين منو هستش .
من كه اتفاقا خوشم مياد ازش . يه جورايي انگار animated شده .
ali_agha1981
08-01-2009, 12:06
با سلام
دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده گوشیم n82 هست
ولی وارد gallery میشم و image & video رو باز میکنم اصلا عکس ها و فیلم ها رو نمیاره یا اصلا نمیشناسه یه opening میکنه ولی هیچی نمیاد
در صورتی توی فایل منیجر کاملا میشه به عکس ها و ویدیو ها دسترسی داشت هر کاری هم بگید کردم ولی نمیدونم چی شده !!
لطفا راهنمایی کنید !!
prince72
08-01-2009, 13:46
دوستان به نظر شما میشه با استفاده از usb به فایل private رفته وinstall server رو انتقال داد تا گوشی هک بشه؟
دوستان سلام..
البته اگه در این مورد رم رو با رم ریدر به پی سی وصل کنید یا با استفاده از خشاب رم به لپتاب خیلی راحت کارتون حل میشه..
اصلا عکس ها و فیلم ها رو نمیاره[/b]]
کدوم عکسا اونایی که گرفتی یا ریختی رو گوشیت؟؟؟
total_overdose
09-01-2009, 00:06
با سلام
دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده گوشیم n82 هست
ولی وارد gallery میشم و image & video رو باز میکنم اصلا عکس ها و فیلم ها رو نمیاره یا اصلا نمیشناسه یه opening میکنه ولی هیچی نمیاد
در صورتی توی فایل منیجر کاملا میشه به عکس ها و ویدیو ها دسترسی داشت هر کاری هم بگید کردم ولی نمیدونم چی شده !!
لطفا راهنمایی کنید !!
سلام
چه جالب دوست عزیز ماله منم دیشب همین طور شده بود.
مموری رو یه فرمت کن دوباره فایلا رو بریز توش درست میشه.
قبلش چند باری ری استارت کن و یه کم باهاش ور برو . مال من آهنگ ها رو آ÷دیت نمیکرد چن بار تکرار کردم راه افتاد!
واسه منم يه آهنگ خاص رو كه خيلي دوستش داشتم اصلا توي ليست نمياره !!
ali_agha1981
09-01-2009, 17:16
total_overdose عزیز ممنون
یه مشکل دیگه دارم این که
من قبلا نوکیا سری 40 و سونی اریکسون داشتم
توی سری N نوکیا به نظرم چه چند تا مشکل هست یکی اینکه عکس و فیلم ها رو با هم یکجا و بدون هیچ ترتیبی و بدون فایل بندی و شاخه بندی نشون میده که واقعا دسترسی راحت به فایل ها رو مشکل میکنه البته شاید بگید با فایل منیجر بشه به فایل ها راحتتر دسترسی پیدا کرد ولی از طریق فایل منیجیر هم دسترسی به فایل ها خصوصا عکس و فیلم خیلی خیلی کند و محدود هستش
حالا من میخوام از دوستان بپرسم ایا میشه یه تم یا پچ یا برنامه ای روی N82 ریخت که بشه از طریق گالری به عکس ها و فیلم ها به شکل جدولی با شاخه بندی راحتتر دسترسی داشت تا حالت چرخشی و بدون ترتیب خود گوشی ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
total_overdose
09-01-2009, 17:35
total_overdose عزیز ممنون
یه مشکل دیگه دارم این که
من قبلا نوکیا سری 40 و سونی اریکسون داشتم
توی سری n نوکیا به نظرم چه چند تا مشکل هست یکی اینکه عکس و فیلم ها رو با هم یکجا و بدون هیچ ترتیبی و بدون فایل بندی و شاخه بندی نشون میده که واقعا دسترسی راحت به فایل ها رو مشکل میکنه البته شاید بگید با فایل منیجر بشه به فایل ها راحتتر دسترسی پیدا کرد ولی از طریق فایل منیجیر هم دسترسی به فایل ها خصوصا عکس و فیلم خیلی خیلی کند و محدود هستش
حالا من میخوام از دوستان بپرسم ایا میشه یه تم یا پچ یا برنامه ای روی n82 ریخت که بشه از طریق گالری به عکس ها و فیلم ها به شکل جدولی با شاخه بندی راحتتر دسترسی داشت تا حالت چرخشی و بدون ترتیب خود گوشی ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
دوست عزیز من تا به حال همچین پچ یا برنامه ای ندیدم.
البته یکسری برنامه برایه مدون گالری هست که شاید اونها این کارو برات انجام بدن ولی
من باهاشون چون کار نکردم اطلاعی ندارم ولی احتمالا باید باشه.
البته توی قسمت موزیک داخل all music بشی در option یه گزینه rescan داره اگه یک بار این کارو بکنی فایل ها و موزیکک های جدیدو شناسایی میکنه و همرو تو گالری add میکنه امتحان کنید
البته توی قسمت موزیک داخل all music بشی در option یه گزینه rescan داره اگه یک بار این کارو بکنی فایل ها و موزیکک های جدیدو شناسایی میکنه و همرو تو گالری add میکنه امتحان کنید
اون Refresh هستش و مشکل هم همینه که برا بعضیها بعضی وقت ها کار نمیکنه !
Saha Software
10-01-2009, 00:50
سلام
این صدای دوربین را نمیشه قطع کرد؟؟؟
من تا یه مدت پیش با یه path با برنامه ی RomPatcher تونسته بودم صداش را قطع کنم ولی الان یه مدتی یه دوباره صدا میده
چه کنم؟
کمک
می خواستم بدونم قاب گوشی بخرم دکمه دوربین و کم وزیاد کردن صدا و کلا کناره گوش رو هم داره ؟؟؟؟یا فقط روی ال سی دی و کیپد رو داره ؟؟؟؟
راستی الان قیمت قاب اصلی تو بازار چنده ؟؟؟؟
e.khafan!
10-01-2009, 11:34
می خواستم بدونم قاب گوشی بخرم دکمه دوربین و کم وزیاد کردن صدا و کلا کناره گوش رو هم داره ؟؟؟؟یا فقط روی ال سی دی و کیپد رو داره ؟؟؟؟
راستی الان قیمت قاب اصلی تو بازار چنده ؟؟؟؟
دوست من کلید دوربین رو فکر نکنم ولی بقیرو داره ، اگر رفتی و قیمت کردی ، بیزحمت بپرس مشکیش چنده و یا اصلا گیر میاد ؟
n82 سه تا رنگ داره ، مشکی و نقره ای و سفید ، کسی تاحالا سفید دیده ؟
yazdankhah
10-01-2009, 12:51
با سلام
سوالی داشتم که از دوستان میخوام نظراتشونو بنویسند.
هر بار که یه برنامه جدید رو نصب میکنیم (اغلب روی مموری کارت) و بعد بنا به هر دلیلی اونو پاک میکنیم یه تعداد فایل و فولدر از خودش بجا میزاره و من احساس میکنم بعد از مدتی روی کارکرد گوشی تاثیر منفی میزاره و سرعت اونو کم میکنه (سرعت اجرای بعضی برنامه های نصب شده روی گوشی رو) به نظر دوستان چطوری میشه و از چه مسیری میشه فایل ها و فولدرهای بلااستفاده رو پیدا و پاکشون کرد.
میدونم روی private یه چیزهای باقی می مونه اما کدوم فولدر نمیدونم همچنین ایا فقط پیدا کردن و حذف اون فولدر کافیه یا باید چیزهای دیگه رو هم حذف کرد.
با تشکر
reza021120
10-01-2009, 13:09
دوستانی که این گوشی را دارند در مورد بازی کردن با کیبرد گوشی نظر بدهند ؟؟؟
با سلام
سوالی داشتم که از دوستان میخوام نظراتشونو بنویسند.
هر بار که یه برنامه جدید رو نصب میکنیم (اغلب روی مموری کارت) و بعد بنا به هر دلیلی اونو پاک میکنیم یه تعداد فایل و فولدر از خودش بجا میزاره و من احساس میکنم بعد از مدتی روی کارکرد گوشی تاثیر منفی میزاره و سرعت اونو کم میکنه (سرعت اجرای بعضی برنامه های نصب شده روی گوشی رو) به نظر دوستان چطوری میشه و از چه مسیری میشه فایل ها و فولدرهای بلااستفاده رو پیدا و پاکشون کرد.
میدونم روی private یه چیزهای باقی می مونه اما کدوم فولدر نمیدونم همچنین ایا فقط پیدا کردن و حذف اون فولدر کافیه یا باید چیزهای دیگه رو هم حذف کرد.
با تشکر
خوب اين مشكل هميشه هست . خيلي از برنامه ها واسه گوشي مضرن (طبق گفته خود نوكيا) . اصلا واسه همين ساين كردن رو گذاشتن تا مسئوليت برنامه هاي نامناسب به عهده ي كاربر گوشي بيفته .
چاره كار اينه كه هر برنامه اي رو روي گوشيتون نصب نكنيد !!
مخصوصا برنامه هاي شركت هاي نامعتبر يا برنامه با كرك نامعتبر . اگه واقعا دقت كنيد ميبينيد كه خيلي از برنامه ها واقعا بدرد نخورن و لزومي به نصب اونها نيست . مثل برنامه flash sms يا تم هاي بيخودي و غيره .
بعد از يه مدتي استفاده از گوشي خودتون متوجه ميشين كه چه برنامه هايي رو نياز دارين و فقط اونا رو نصب كنيد . در نتيجه uninstall كردن به حداقل ميرسه .
دوستانی که این گوشی را دارند در مورد بازی کردن با کیبرد گوشی نظر بدهند ؟؟؟
خوب خيلي راحت نيست ولي بعد از يه مدتي بهش عادت ميكني و مشكلي پيش نمياد !!:31:
amir1989
10-01-2009, 14:17
سلام.من برای اولین بار اینجا پست می دم.دوستان من می خوام یهn82طی فردا پس فردا بگیرم.این طور که معلومه انواع اقسام از این گوشی هست که واقا معلوم نیست کدوم اصله و کدوم نیست.دوستان اگه امکانش هست مواردی که باید رعایت کنم هنگام خرید بگن که جنس تقلبی نخرم.لطفا همه چیز رو یه جا بگین از شکل لیبل گرفته تا کد هایی که باید وارد کنم تا از سالم بودن گوشی مطمین شم. خیلی ممنون
یه چیز دیگه که می خواستم بگم اینه که یکی از آشنایان که از پخش کننده های اصلی این گوشی است می گه می تونه این گوشی رو 260 بده:18::18::18:به نظر شما این امکان داره؟؟؟؟یعنی واقا پخش کننده ها و فروشنده ها بیش از100تومن سود می کنن؟؟؟
BLACK-BLACK
10-01-2009, 15:42
دوستان من می خوام یهn82طی فردا پس فردا بگیرم.این طور که معلومه انواع اقسام از این گوشی هست که واقا معلوم نیست کدوم اصله و کدوم نیست
قبلا درباره نحوه تشخیص فنلاندی از چینی توضیح گذاشتن همراه با عکس
فنلاندی ها اول سریالشون با 358082 شروع میشه و چینی ها با 358984
البته رو همشون مینویسه made in finland
دوستان یه سوالی هم داشتم من چند تا برنامه روی گوشی نصب کردم و به یه دلایلی مجبور شدم گوشی رو با 7370 فرمت کنم
حالا این برنامه هایی که قبلا نصب کردم ایکونهاش در قسمت applications هست ولی اصلا remove نمیشه به من بگید چکار کنم که برنامه ها از گوشی پاک شه؟
من چند تا برنامه روی گوشی نصب کردم و به یه دلایلی مجبور شدم گوشی رو با 7370 فرمت کنم
حالا این برنامه هایی که قبلا نصب کردم ایکونهاش در قسمت applications هست ولی اصلا remove نمیشه به من بگید چکار کنم که برنامه ها از گوشی پاک شه؟
وقتي گوشي رو ميخواي با كد فرمت كني ، قبلش با رم ريدر يا data transfer كل فولدر هاي سيستمي از قبيل private و sys و . . . رو پاك كن . بعدش ريست كن .
قبلا درباره نحوه تشخیص فنلاندی از چینی توضیح گذاشتن همراه با عکس
فنلاندی ها اول سریالشون با 358082 شروع میشه و چینی ها با 358984
البته رو همشون مینویسه made in finland
گوشي من مشكيه . همه ميگن چينيه .
شماره سريالش با 358082 شروع ميشه . شما ميگين فنلانديه . بلاخره چينيه يا فنلاندي ؟
BLACK-BLACK
11-01-2009, 08:10
شماره سريالش با 358082 شروع ميشه . شما ميگين فنلانديه . بلاخره چينيه يا فنلاندي ؟
من نمیگم دوستان در این تاپیک اعلام کرده بودن
وقتي گوشي رو ميخواي با كد فرمت كني ، قبلش با رم ريدر يا data transfer كل فولدر هاي سيستمي از قبيل private و sys و . . . رو پاك كن . بعدش ريست كن .
اخه سه تا از برنامه هایی که تو رم نصب شده لازم دارم وفایل نصبشم ندارم
برنامه های PanoMan,UniDic ,Islamic Organizer هستن
yazdankhah
11-01-2009, 11:07
خوب اين مشكل هميشه هست . خيلي از برنامه ها واسه گوشي مضرن (طبق گفته خود نوكيا) . اصلا واسه همين ساين كردن رو گذاشتن تا مسئوليت برنامه هاي نامناسب به عهده ي كاربر گوشي بيفته .
چاره كار اينه كه هر برنامه اي رو روي گوشيتون نصب نكنيد !!
مخصوصا برنامه هاي شركت هاي نامعتبر يا برنامه با كرك نامعتبر . اگه واقعا دقت كنيد ميبينيد كه خيلي از برنامه ها واقعا بدرد نخورن و لزومي به نصب اونها نيست . مثل برنامه flash sms يا تم هاي بيخودي و غيره .
بعد از يه مدتي استفاده از گوشي خودتون متوجه ميشين كه چه برنامه هايي رو نياز دارين و فقط اونا رو نصب كنيد . در نتيجه uninstall كردن به حداقل ميرسه .
از نظراتتون متشکرم.
سوال من اینه که حالا که یک سری برنامه های رو نصب کردم و Uninstall کردم کدوم فولدر برم تا بتونم باقی مونده فایل ها رو از مموریم حذف کنم؟
آیا مموریمو فرمت کنم و همه اونهایی رو که لازم دارم یکی یکی دوباره بریزم یا راه بهتری هم هست.
با تشکر
reza2pars
11-01-2009, 12:17
سلام چندتا سوال داشتم
اول اینکه راهی برای ذخیره کردن مستقیم شماره ها بر روی سیم کارت هست
دوم اینکه نحوه کارکرد بارکد خوان چه جوریه من که هر چی باهش ور رفتم نشد که نشد
و سوم اینکه چرا بعضی مواقع گوشی، مموری رو نمیشناسه
وآخر اینکه راهی برای هک کردن و نصب برنامه ها بدون ساین کردن وجود داره برای این گوشی یا نه
Majid393
11-01-2009, 13:01
از نظراتتون متشکرم.
سوال من اینه که حالا که یک سری برنامه های رو نصب کردم و Uninstall کردم کدوم فولدر برم تا بتونم باقی مونده فایل ها رو از مموریم حذف کنم؟
آیا مموریمو فرمت کنم و همه اونهایی رو که لازم دارم یکی یکی دوباره بریزم یا راه بهتری هم هست.
با تشکر
به نظر من اگه مموریتو فرمت کنی و دوباره برنامه هایی که رو لازم داری نصب کنی ، بهتره .......
البته یه برنامه پایتون هم هست که فایلهای باقیمانده از برنامه های حذف شده رو ، حذف میکنه که دردسرش زیاده و بدرد نیمخوره ......
سلام چندتا سوال داشتم
اول اینکه راهی برای ذخیره کردن مستقیم شماره ها بر روی سیم کارت هست
دوم اینکه نحوه کارکرد بارکد خوان چه جوریه من که هر چی باهش ور رفتم نشد که نشد
و سوم اینکه چرا بعضی مواقع گوشی، مموری رو نمیشناسه
وآخر اینکه راهی برای هک کردن و نصب برنامه ها بدون ساین کردن وجود داره برای این گوشی یا نه
2- شما این نوع بارکد ها رو میتونی با بارکد ریدر بخونی :
اینم سایتش که میتونی این نوع بارکدها رو درست کنی :
4 -
هــکــــ گــوشـــی :
نـصـب بـرنـامـه بـدون سـایـن :
از نظراتتون متشکرم.
سوال من اینه که حالا که یک سری برنامه های رو نصب کردم و uninstall کردم کدوم فولدر برم تا بتونم باقی مونده فایل ها رو از مموریم حذف کنم؟
با تشکر
به نظر من اگه مموریتو فرمت کنی و دوباره برنامه هایی که رو لازم داری نصب کنی ، بهتره .......
البته یه برنامه پایتون هم هست که فایلهای باقیمانده از برنامه های حذف شده رو ، حذف میکنه که دردسرش زیاده و بدرد نیمخوره ......
كاملا تاييد ميشه . بهتره از اول بريزين .
اخه سه تا از برنامه هایی که تو رم نصب شده لازم دارم وفایل نصبشم ندارم
برنامه های panoman,unidic ,islamic organizer هستن
اين سه برنامه اي كه گفتين ، هست و فراوان هم هست . خواستين بگين تا لينك بدم .
راهی برای ذخیره کردن مستقیم شماره ها بر روی سیم کارت هست ؟
اين سوال منم هست ؟؟؟
hellbrain666
12-01-2009, 15:49
سلام من هم یه مشکلی دارم :
تو منو ها وقتی مثلا دکمه های صفحه کلید رو میزنم برای باز شدن لیست های جدید ، درست کار می کنه ولی برای دکمه ستاره که جاگزینش منوی برنامه ها هست رو میزنم غیر از باز کردن applications ، یه برنامه دیگه رو که داخل این بخش هست هم باز می کنه
انگار که دوبار ستاره رو میزنم ولی برای سایر عملکرد ها اینطور نیست
چی کار کنم؟
BLACK-BLACK
12-01-2009, 16:10
اين سه برنامه اي كه گفتين ، هست و فراوان هم هست . خواستين بگين تا لينك بدم .
اگه لینکشونو بذاری که واقعا ممنون میشم.البته خودم با برنامه xplorer تونستم فایل نصبشو از داخل مموری گوشی پیدا کنم ولی اصلا نصب نمیشه.
سلام من هم یه مشکلی دارم :
تو منو ها وقتی مثلا دکمه های صفحه کلید رو میزنم برای باز شدن لیست های جدید ، درست کار می کنه ولی برای دکمه ستاره که جاگزینش منوی برنامه ها هست رو میزنم غیر از باز کردن applications ، یه برنامه دیگه رو که داخل این بخش هست هم باز می کنه
انگار که دوبار ستاره رو میزنم ولی برای سایر عملکرد ها اینطور نیست
چی کار کنم؟
احتمالا کلید ستاره مشکل داره یا اینکه ستاره رو یه مقدار زیاد فشار میدین
n82یه من موقعی که یکی زنگ میزنه شمارشو میشناسه ولی اسمشو با اینکه تو دفترچه تلفن هست نمیندازه البته بذا بعضی شماره ها این مشکل هست چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید گوشیمو تازه گرفتم بعد از کلی حال داره تو ذوقم میخوره نذارین بخوره
اماستیاف
12-01-2009, 18:33
n82یه من موقعی که یکی زنگ میزنه شمارشو میشناسه ولی اسمشو با اینکه تو دفترچه تلفن هست نمیندازه البته بذا بعضی شماره ها این مشکل هست چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید گوشیمو تازه گرفتم بعد از کلی حال داره تو ذوقم میخوره نذارین بخوره
شاید اون شماره هایی که این مشکل براش پیش میاد دوبار توی دفترچه تلفنت ذخیره شده.مثلا یکبار روی سیم کارت و یکبار روی فون مموری.
یک شماره که این مشکل براش پیش اومده رو از دفترچه تلفنت پاک کن.اگر بعدش اسمش رو نوشت معلوم میشه یک جای دیگه هم اسمش ذخیره شده.
e.khafan!
12-01-2009, 19:03
دوست من این مشکلو منم دارم و فقط با شماره ی خونه هست ، روی هیچ گوشیه سیمبینی شماره ی خونمون با اسم نمایش داده نمیشه ... ولی رو همه ی جاوا ها این نمایش داده میشه . ضد حاله حسابی ، ولی یه زمانایی نشون داده میشه شاید هر ماه 2 بار این اتفاق بیافته ..
دوست من این مشکلو منم دارم و فقط با شماره ی خونه هست ، روی هیچ گوشیه سیمبینی شماره ی خونمون با اسم نمایش داده نمیشه ... ولی رو همه ی جاوا ها این نمایش داده میشه . ضد حاله حسابی ، ولی یه زمانایی نشون داده میشه شاید هر ماه 2 بار این اتفاق بیافته ..
عجيبه . هيچ وقت همچين مشكلي نداشتم من . :18:فقط وقتايي كه شماره با پيشوند 98+ ميفته ، به جاي اسم شماره ميزنه .
e.khafan!
12-01-2009, 19:31
شماره خونه ی ما همش 98 داره ، فک کنم مال همه ی شماره ها اینجوریه ...
شماره خونه ی ما همش 98 داره ، فک کنم مال همه ی شماره ها اینجوریه ...
يه راه حل داره . اونم اينه كه واسه اون contact خاص ، مثلا " خونه " ، دو تا شماره بزاري . يكي با 98
+ و يكي هم همون شماره معمولي . :31:
اينجوري هر كدوم كه بيفته ، اسم خونه رو ميزنه .
hellbrain666
12-01-2009, 19:45
من فهمیدم مشکل از کجاست :
برنامه Psiloc.Xelnex.Lite رو نصب کردم که در حالت فشار ستاره ضبط فعال میشد برای همین با یکبار فشار دادن دبل کلیک میکرد
اگه لینکشونو بذاری که واقعا ممنون میشم.البته خودم با برنامه xplorer تونستم فایل نصبشو از داخل مموری گوشی پیدا کنم ولی اصلا نصب نمیشه.
برنامه panoman ( با تشكر از دوست عزيز tootoo ) :
برنامه unidic ( با تشكر از amini_bio عزيز ) :
واسه برنامه Islamic organizer بهت pm ميدم .
موفق باشي .
موفق باشين . :10:
golmohammadi
12-01-2009, 23:39
بچه ها الان قيمت n82 چنده؟
در ضمن آيا هنوز كيفيت سري اول را داره يا نه
هر چند كه مدت زيادي نيست كه اومده بازار
dimah2005
13-01-2009, 04:07
سلام دوستان
كسي اين برنامه camcuts رو تو گوشي اش نصب نموده ولي كار نمي كنه !
*نمي دونم مي دونيد يا نه اين برنامه رو برا 82 نوشتن تا موقع عكاسي ميانبر داشته باشي
goldenmasoud
13-01-2009, 10:54
من میخوام n82 بخرم.از کجا بفهمم که اصلیه یا تقلبی.
قیمت n82 الان چنده؟
چه رنگی بردارم؟
میگن رنگ سیاه اسکرولش سریع پاک میشه.درسته!!
من n82 version 30 دارم میخواستم بدونم اگه به ورژن 20 دانگرید کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ کجا ببرم؟
یه سوال دیگه:ورژن 30 هک میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اماستیاف
13-01-2009, 14:18
من n82 version 30 دارم میخواستم بدونم اگه به ورژن 20 دانگرید کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ کجا ببرم؟
یه سوال دیگه:ورژن 30 هک میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هک نمیشه .
ولی بازیهای انگیج رو میتونی با روش jasonmy99 روش نصب کنی.
آموزش نصب بازی های N-Gage رو N82 : FW 30 بدون هک
goldenmasoud
13-01-2009, 17:27
من میخوام n82 بخرم.از کجا بفهمم که اصلیه یا تقلبی.
قیمت n82 الان چنده؟
چه رنگی بردارم؟
میگن رنگ سیاه اسکرولش سریع پاک میشه.درسته!!
کسی نیست جواب بده!!!!!:13:
سلام.
این سوال ها چون خیلی تکراریه کسی دیگه حال جواب دادن نداره فکر کنم.
ببین فرقی نمیکنه ! کسی تاحالا n82 بد ندیده...
البته فکر کنم :31:
یعنی کیفیت چینی هاش با اصل هاش زیاد فرق نداره !
قیمت هم حدود 320-340
من رنگ سیاهش رو دارم حدود 10 ماهه هیچیش نرفته !
خیلی هم نو مونده.
رنگای دیگش رو نمیدونم
این گوشی تنها ایرادی که میشه بهش گرفت کم نور بودن lcd هست !
اگه مشکلی داری با این مورد نخر !
موفق باشی !
hellbrain666
13-01-2009, 19:33
من این چند وقته خیلی نرم افزار ها رو نصب کردم در موری و فون
به خاطر همین خیلی سرعتش کم شده و هنگ می کنه حالا غیر از مستر ریست با 7370 باید کار دیگه ای هم بکنم؟
می خوام کاملا مثل روز اول بشه (دوباره گوشی رو هک کنم)
Majid393
13-01-2009, 19:37
من این چند وقته خیلی نرم افزار ها رو نصب کردم در موری و فون
به خاطر همین خیلی سرعتش کم شده و هنگ می کنه حالا غیر از مستر ریست با 7370 باید کار دیگه ای هم بکنم؟
می خوام کاملا مثل روز اول بشه (دوباره گوشی رو هک کنم)
نه ..... همینا خوبه .......
مموری و گوشی رو جداگانه فرمت کن ...... یکبار هم گوشیو مستر ریست کن .....
prince72
13-01-2009, 19:51
رنگای دیگش رو نمیدونم
چرا رفیق مال منم رنگ مشکی هست وکمی رنگ دی پدش کنده شده ینی نرفته ها کنده شده...ولی اینا اصلا عیب نیست مال من بعد از 6 ماهه که شده...ومعلوم نیست زیاد..
چه رنگی بردارم؟
همون سیاهش خیلی شیک تره
من میخوام n82 بخرم.از کجا بفهمم که اصلیه یا تقلب
اولا imeiرو چک کن با گوشیت (پشت جعبه گوشی یه کد چند رقمی هست..)
عددای 1.4.7 و2.5.8 سمت چپ کلیدها باشن وعددای 3.6.9 سمت راست...(در این مورد یکی میگفت فرقی نداره ولی بازم مطمئنتر میشی)
خلاصه گوشیی عالیه...
hellbrain666
13-01-2009, 20:54
نه ..... همینا خوبه .......
مموری و گوشی رو جداگانه فرمت کن ...... یکبار هم گوشیو مستر ریست کن .....
ممنون
یعنی با این فرمت private داخل فون مموری به کلی پاک میشه؟
Majid393
13-01-2009, 21:46
ممنون
یعنی با این فرمت private داخل فون مموری به کلی پاک میشه؟
بله ..... پاک میشه ..... ( اگر هم حذف نشد ، خودت حذفش کن ....... :دی )
دوباره که برنامه یا بازیهای n-gage نصب کنید ، خودش ساخته میشه .......
به نظر من كه نور lcd اين گوشي كم نيست . حتي خودم كمترش كردم .واسه باتري . به نظرم نورش مناسب مياد .
اونچه به نظر من كمه نور كيبوردشه . توي شب كمي عدد ها رو اذيت ميشم تا بخونم .
reza021120
14-01-2009, 08:56
سلام یه سوالی :در پست 2880یکی از دوستان یه برنامه ای گذاشته بود برای ساختن بارکد هر کاری کردم دان نکرد لطفا یه جایی آپ کنید.....ممنون
برنامه ساخت بارکد نیست برنامه خوندن بارکده اونم نه هر بارکدی بارکدهای که سایتش میده برای ساختن بارکد باید یه سایتش رجوع کنی اینم لینکش
اینم سایت ساخت بارکد مخصوصش
BLACK-BLACK
14-01-2009, 17:46
به نظر من كه نور lcd اين گوشي كم نيست . حتي خودم كمترش كردم .واسه باتري . به نظرم نورش مناسب مياد .
اونچه به نظر من كمه نور كيبوردشه . توي شب كمي عدد ها رو اذيت ميشم تا بخونم .
ان 82 در مقایسه با گوشی ان 95 روشنایی کمتری داره(خودم امتحان کردم)
amir1989
14-01-2009, 23:10
سلام.دوستان n82 بهتره یا 5800 چرا؟؟؟لطفا بدون تعصب بگین.مرسی
ELVIS PRESLEY
14-01-2009, 23:18
سلام.دوستان n82 بهتره یا 5800 چرا؟؟؟لطفا بدون تعصب بگین.مرسی
برای چه کاری میخوای گوشی رو؟
اگه صفحه ی عالی میخوای که 5800
اگه دوربین عالی میخوای 82
اگه سیستم عامل جدید میخوای 5800
اگه برنامه و بازی زیاد میخوای 82
اگه قیمتش برات مهمه 5800
goldenmasoud
15-01-2009, 11:03
سلام دوستان.
من موندم که چه رنگی رو انتخاب کنم.میخوام رنگ سیاه بردارم میگن رنگ اسکرولش میره.میخوام نقره ای بردارم میگن قشنگ نیست.
حالا من موندم که چه رنگی رو انتخاب کنم.
آیا دوستانی که رنگ نقره ای دارند رنگش رفته؟
آیا دوستانی که رنگ سیاه دارند رنگش رفته؟
لطفا جواب بدید.
Majid393
15-01-2009, 12:52
سلام دوستان.
من موندم که چه رنگی رو انتخاب کنم.میخوام رنگ سیاه بردارم میگن رنگ اسکرولش میره.میخوام نقره ای بردارم میگن قشنگ نیست.
حالا من موندم که چه رنگی رو انتخاب کنم.
آیا دوستانی که رنگ نقره ای دارند رنگش رفته؟
آیا دوستانی که رنگ سیاه دارند رنگش رفته؟
لطفا جواب بدید.
من نقره ای دارم ..... ولی رنگ D-Padش نرفته ..... با اینکه حدود یکسال هست که گوشیمو دارم ...... :20:
mhshaker71
15-01-2009, 16:26
ببخشید می خواستم بدونم برنامه های مختلف به راحتی روی n82 نصب می شه یا نه؟
Majid393
15-01-2009, 17:41
ببخشید می خواستم بدونم برنامه های مختلف به راحتی روی n82 نصب می شه یا نه؟
بله .... اگر گوشیتون رو هک کنید ، هر برنامه ای رو به آسانی و بدون نیاز به ساین میتونید نصب کنید ......
اگر هم هک نکردید ، برنامه رو ساین می کنید و سپس نصب می کنید .....
جندروز بیش مشکلی با گوشیم n82 پیداکردم گفتم باهاتون مطرح کنم ببینم نظزتون چیه گوشی اگه بعضی وقتا مسیجی براش می اومد ریستارت میشد زیاد جدی نگرفتم باتوجه به اینکه این چیزا تو n82 ابگوشتشه ولی چند روز بعد هی پیغام میداد که مموری کارت ایراد داره مموری رو در اوردم دیگه اون پیغام رو نداد و دیگه هم رستارت نکرد به خاطر همین رفتم و یه رم 1 گیگ گرفتم 4 تومن بعد از اون عین یه ببر بنگال داره ماشالله کار میکنه حالا نظرتون چیه
دوستان این n82 تو بخش اس ام اس مثل گوشی های سونی آدمک هارو با آیکونشون نشون میده یا کاراکترهاشونو نشون میده؟
یا انیمیشن تو اس ام اس داره ؟
اگه نداره برنامه ای هست که آدم نصب بکنه و دنیای اس ام اس سیاه و سفید رو به یک دنیای رنگی و جالب تبدیل بکنه ؟
Majid393
15-01-2009, 22:47
جندروز بیش مشکلی با گوشیم n82 پیداکردم گفتم باهاتون مطرح کنم ببینم نظزتون چیه گوشی اگه بعضی وقتا مسیجی براش می اومد ریستارت میشد زیاد جدی نگرفتم باتوجه به اینکه این چیزا تو n82 ابگوشتشه ولی چند روز بعد هی پیغام میداد که مموری کارت ایراد داره مموری رو در اوردم دیگه اون پیغام رو نداد و دیگه هم رستارت نکرد به خاطر همین رفتم و یه رم 1 گیگ گرفتم 4 تومن بعد از اون عین یه ببر بنگال داره ماشالله کار میکنه حالا نظرتون چیه
اون ریست رو نمیدونم جریانش جیه ولی با آپدیت حل میشه ...... گوشیت ورژن چنده ؟؟؟
کلا" رم های n82 مشکل دارن ....... اینم یکی از اون مشکلاتش ......
مال من یه زمانی گوشی رو به هنگ میداد .... :دی ..... البته الان خیلی وقته بچه ی خوبی شده ....... :دی
بد بختانه گوشیم اپدیت شدس من بزرگترین اشتباهو کردم گوشی که ورزنش 20 بود به 30 تندیل کردم حالا به هیج وجه من الوجوح هک نمیشه ولی باز به خاطر دوربینش جای تحمل کردن داره که مقداری از مشکلاتش رو نادیده بگیری
دوستان الان معتبرترین گارانتی نوکیا کدومه ؟
n82 سیاهشو با اون گارانتی تو تهران بگیرم چند میشه ؟
و آیا با گارانتی بگریرم 100% اصل فنلاندو بهم میدن یا اونا هم مورد دار هستن ؟
قیمت n82 تو نمایندگی های تهران نسبت به نمایندگی های دوبی چه فرقی داره ؟
( هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت و اصل بودن )
شما بودید از کجا می گرفتید گوشیتونو ؟
prince72
16-01-2009, 11:31
n82 سیاهشو با اون گارانتی تو تهران بگیرم چند میشه ؟
حدود360تا90
و آیا با گارانتی بگریرم 100% اصل فنلاندو بهم میدن یا اونا هم مورد دار هستن ؟
اصل فنلاند که خیلی کم شده ولی شاید باشه ولی رفیق تو مطمئن باش که اصل چین با فلاند مثل هم هستن.....
گوشی که بی مورد پیدا نمیشه واین بستگی داره تا از نظر تو مورد چی باشه ولی من فکر نمیکنم موردی باشه....
قیمت n82 تو نمایندگی های تهران نسبت به نمایندگی های دوبی چه فرقی داره ؟
فق فوقش 50 تومنتا 80 تومن فرقشه دیگه بیشتر نیست...ولی از لحاظ کیفیت نمیدونم فکر نکنم فرقی کنن...
من از یزد خودم میگرفتم از سر کوچه دی:
Saha Software
16-01-2009, 17:35
دوستان علاقمند به ویندوز 7
یه تم خیلی زیبا پیدا کردم با حجم 1.91 مگابایت
این لینک غیر مستقیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینک مستقیم:
Saman-tci
16-01-2009, 17:38
دوست من بهتر بود حداقل یه تصویری از این تم برامون میذاشتی ....
بد بختانه گوشیم اپدیت شدس من بزرگترین اشتباهو کردم گوشی که ورزنش 20 بود به 30 تندیل کردم حالا به هیج وجه من الوجوح هک نمیشه ولی باز به خاطر دوربینش جای تحمل کردن داره که مقداری از مشکلاتش رو نادیده بگیری
خوب منم گوشیمو آپدیت کردم...اما شما نیازی به هک ندارین...یعنی میتونین برنامه رو ساین کنین ...بعد اجرا کنین..منم با این حال که آپدیت کردم اما فعلا به مشکلی برنخوردم:31:
BLACK-BLACK
16-01-2009, 17:49
سلام دوستان عزیز
میخاستم روی گوشی ان 82 برنامه ویستا رو نصب کنم (همونی که تو این تاپیک اومده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) حالا میخام ببینم که ایا برای گوشی ضرر نداره؟ایا بعدا قابل برگشته؟
سلام دوستان
میگم یه بار یونس جان گفته بود که با آپدیت دوربین گوشی بهتر میشه . دوستانی که آپدیت کردن بگن :
واقعا تغییری حس کردین ؟
ممنون .
دوستان یه سوال دارم ..چه جوری میشه موقع گرفتن عکس صدای شاتر رو قطع کرد؟وقتی میذارم رو سایلنت اتفاق خاصی نمیوفته
دوستان یه سوال دارم ..چه جوری میشه موقع گرفتن عکس صدای شاتر رو قطع کرد؟وقتی میذارم رو سایلنت اتفاق خاصی نمیوفته
سلام
صداي شاتر رو نميشه قطع كرد . قبلا با كمك هك ميشد انگار . . . ولي نميدونم كسي روي اين گوشي تست كرده يا نه .
يه برنامه هم دوستمون amini معرفي كرده بود كه صدا رو قطع مي كرد ولي نور led قرمز رو از كار نمينداخت . البته كيفيت عكس هاش هم پايين بود . بگردي پيدا ميكني . . .
prince72
17-01-2009, 22:52
سلام دوستان عزیز
میخاستم روی گوشی ان 82 برنامه ویستا رو نصب کنم (همونی که تو این تاپیک اومده:
نه هیچ تغییری نمیکنه................
مثل یه برنامه ست تو شحح میره و هر وقت خواستی ازش خارج یشی.........
برنامه ویستا نیست تم ویستاست اگه میخواهید تغییراتو ببینید به قسمت تم ها برید و تم ویستارو فعال کنید من خودم نصب کردم چیز جالبی نبود
سلام
صداي شاتر رو نميشه قطع كرد . قبلا با كمك هك ميشد انگار . . . ولي نميدونم كسي روي اين گوشي تست كرده يا نه .
يه برنامه هم دوستمون amini معرفي كرده بود كه صدا رو قطع مي كرد ولي نور led قرمز رو از كار نمينداخت . البته كيفيت عكس هاش هم پايين بود . بگردي پيدا ميكني . . .
ممنونم..منم تو چندتا فروم دیده بودم که اینطوری میشه..اما من گوشیمو آپدیت کردم..فکر نکنم جواب بده...شما اسم برنامه رو نمیدونین؟
راستی دوستان کسی از این برنامه وب کم برای گوشی استفاده کرده؟
ممنونم..منم تو چندتا فروم دیده بودم که اینطوری میشه..اما من گوشیمو آپدیت کردم..فکر نکنم جواب بده...شما اسم برنامه رو نمیدونین؟
راستی دوستان کسی از این برنامه وب کم برای گوشی استفاده کرده؟
از وبکم من استفاده کردم. خیلی جالب بود !
سلام
اگه یکی از دوستان لطف کنی و قیمت اینها رو اعلام کنه ممنون میشم:
ال.سی.دی ان82
قاب مشکی اصل
مموری 8گیگ
از وبکم من استفاده کردم. خیلی جالب بود !
خوب میشه لینک برنامه ای که استفاده کردی و طرز کارشو یاد بدی..آخه من امتحان کردم با یکی دوتا ازین برنامه ها نشد..ممنون
سلام دوستان یک سری به اینجا بزنید منو راهنمایی کنید.
شما اسم برنامه رو نمیدونین؟
تاپیکش اینجاست :
تاپیکش اینجاست :
خیلی خیلی ممنون...خوب اون دوستانی که با برنامه وب کم برای n82 کار کردن لطفا بیان یه سری کمک کنن..ممنون میشم
سلام دوستان یک سری به اینجا بزنید منو راهنمایی کنید.
کسی نیست به داد ما برسه!!!!!:19:
soroush1362
20-01-2009, 02:12
دوست عزیز من که متوجه مشکل شما نشدم. اگه ورژن گوشیت 11 هست و میخوای 20 بشه با این روش نمیتونی، چون الان آخرین ورژن 30 هست و از این طریق فقط میتونی به ورژن 30 آپدیت کنی.
mhshaker71
20-01-2009, 06:29
ببخشید می خواستم بدونم اگه روی n82کارت 8 گیگ بزارم سرعتش گرفته میشه یا نه؟
ببخشید می خواستم بدونم اگه روی n82کارت 8 گیگ بزارم سرعتش گرفته میشه یا نه؟
خير..اصلا" به روش نمياره... 16 گيگ بخر...8 كمه...:46:
يونس جون ، فرمور 20 ، مموري 16 رو ساپورت ميكنه ؟
يونس جون ، فرمور 20 ، مموري 16 رو ساپورت ميكنه ؟
آره...به احتمال 95٪...چون اون موقع که من دیدم گمان نکنم ورژن 30 اومده بود..ولی مطمئن هم نیستم..
reza2pars
20-01-2009, 17:23
چند تا سوال داشتم
اول اينكه remote sim mode توي بلوتوث چيه
دوم اينكه چطوري سنسور نور كه چشمك ميزنه رو روشن كنم الان چشمك نميزنه
سوم اينكه چرا فيلمهايي رو كه با گوشي ميگيريم روي كامپيوتر صدا از تصوير جلوتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند تا سوال داشتم
اول اينكه remote sim mode توي بلوتوث چيه
دوم اينكه چطوري سنسور نور كه چشمك ميزنه رو روشن كنم الان چشمك نميزنه
سوم اينكه چرا فيلمهايي رو كه با گوشي ميگيريم روي كامپيوتر صدا از تصوير جلوتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولی رو منم هنوز متوجه نشدم..
اون سنسور نور هست فقط...چشمک مشمک نمیزنه...موقعی که نور زیاد باشه صفحه کلید رو خاموش میکنه...
من همچین مشکلی ندارم..با چی پخش میکنی؟
چرا فيلمهايي رو كه با گوشي ميگيريم روي كامپيوتر صدا از تصوير جلوتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين مربوط به كامپيوتر ميشه . احتمالا مشكل يا از cedec مربوطه هست يا از رم و cpu كامپيوتر . من بعضي وقتا مثلا كليپ رو با nero show time باز ميكردم ، مشكل داشت . بعد كه با km player باز ميكردم خوب بود . بعضي وقتا با هر دو مشكل داشت . بعدا روي سيستم قوي تر تست كردم و هر دو برنامه عالي بودن . شما روي يه كامپيوتر با رم و cpu قوي تست كن . :40:
mhshaker71
21-01-2009, 01:05
16 رو کاملاً ساپرت می کنه
YAMAHA-FZ16
21-01-2009, 01:17
موزیک پلیرم اهنگ جدید رو اضافه نمیکنه.چکارش کنم؟؟؟نمیخوام مستر ریست کنم.
Saman-tci
21-01-2009, 02:02
دوست من تا تعداد اخطارهات بیشتر از این نشده و خدای نکرده بن نشدی دیگه سعی کن از این ترشحات بیرون ندی ....
ali_power42
21-01-2009, 03:58
دوستان! n82 بعد از زیاد کردن نور صفحه نمایش از طریق هک با استفاده معمولی چند روز شارژ نگه میداره؟؟؟
بدون زیاد کردن نور صفحه چطور؟؟
دوستان! N82 بعد از زیاد کردن نور صفحه نمایش از طریق هک با استفاده معمولی چند روز شارژ نگه میداره؟؟؟
من نورشو زياد نكردم . همينجوري با استفاده معمولي ، 3 يا 4 روز يه بار شارژ ميكنم .
Majid393
21-01-2009, 13:31
دوستان! n82 بعد از زیاد کردن نور صفحه نمایش از طریق هک با استفاده معمولی چند روز شارژ نگه میداره؟؟؟
من گوشیمو به ورزن 30 ارتقا دادم اگه راهی برای هکش میدونید بگید یا هر روشی که بشه برنامه ها رو ساین کرد.
من گوشیمو به ورزن 30 ارتقا دادم اگه راهی برای هکش میدونید بگید یا هر روشی که بشه برنامه ها رو ساین کرد.
با فايل Cer ميتوني برنامه ها رو ساين كني..هك نميشه
من یک روش جدید برای هکش پیدا کردم اگه کسی تو این فروم عضو است به ما هم بگه.چون این فروم دیگه عضو نمیپزیره
من یک روش جدید برای هکش پیدا کردم اگه کسی تو این فروم عضو است به ما هم بگه.چون این فروم دیگه عضو نمیپزیره
خب اينكه هك نبود؟ كجاش هك بود؟ داره فايل رو ساين ميكنه تو گوشي..
خب اينكه هك نبود؟ كجاش هك بود؟ داره فايل رو ساين ميكنه تو گوشي..
خوب من همین رو لازم دارم که فایل ها رو تو گوشی ساین کنم:46:
reza021120
22-01-2009, 21:03
دوست عزیز چرا هک نمی کنی:21::21::21:
دوست عزیز چرا هک نمی کنی:21::21::21:
واسه اينكه آپديت كرده !!!!:31:
reza2pars
23-01-2009, 10:58
سلام
ميخواستم بدونم wireless sim car و text phone توي قسمت enhancement توي settings كاربردش چيه؟
rasoul2005
23-01-2009, 12:12
سلام
دوستان بدون تعصب شما n82 را ترجیح میدید یا n95 8gig خواهشا بدون تعصب بگید
ممنون
pakhme2000
23-01-2009, 13:05
سلام
ممنون
اگه عكس گرفتن واستون مهمتره n82 (بخاطر فلاش زنون) ولي اگه ساير امكانات مثل موسيقي و ديدن فيلم و بازي و ... n95 8G چون هم صفحه نمايشش بزگتره هم حافظه اش بيشتره.
من خودم n82 رو ترجيح ميدم.
MRTZ HSV
23-01-2009, 14:42
n95 8gb
بدون تعصب...
cpu و lcd بالاتر و دکمه پلیر و . . .
سلام
من دیروز n82 گرفتم.من هم نمی دونستم کدومو بخرم ولی آخرش اینو گرفتم
سرعتش خیلی خوبه.تقریبا افت قیمتش رو هم کرده.گوشی خوبیه
من اخر نفهمیدم کسی تو این فروم است؟؟؟؟؟؟
سلام
من دیروز n82 گرفتم.من هم نمی دونستم کدومو بخرم ولی آخرش اینو گرفتم
سرعتش خیلی خوبه.تقریبا افت قیمتش رو هم کرده.گوشی خوبیه
دوست عزیز شما انتخاب خوبی کردید:5:
Plutonium
23-01-2009, 15:56
سلام
ممنون
به نظر من فرق بین n82 و n95 8g سه چیز بیشتر نیست:
1-حافظه
2-دوربین n95 8g کاور نداره ولی n82 داره
3-ظاهر و اینکه کار با دکمه های n82 سخته
برای من بند 1و3 برام مهم نیست ولی بند 2 مهمه بنا بر این n82 رو ترجیح می دم :31:
rasoul2005
23-01-2009, 16:51
n95 8gb
بدون تعصب...
cpu و lcd بالاتر و دکمه پلیر و . . .
cpu n82 و n95 8gig چه مقداریه
total_overdose
23-01-2009, 18:13
سلام
سی پیو و رم داخلی این دو گوشیه یکیه و میشه گفت با هم تو کارایه گرافیکی یکیند و طبق یکسری آزمایشات که فکر کنم لینکش تو صفحات قبل باشه تا حدودی ان 82 از نظر بعضی کارا در سطح بالاتری هست.
Majid393
23-01-2009, 18:14
cpu n82 و n95 8gig چه مقداریه
سی پی یو : Dual ARM 11 332 MHz
+ چیپ گرافیکی .
به نظر من فرق بین n82 و n95 8g سه چیز بیشتر نیست:
1-حافظه
2-دوربین n95 8g کاور نداره ولی n82 داره
3-ظاهر و اینکه کار با دکمه های n82 سخته
برای من بند 1و3 برام مهم نیست ولی بند 2 مهمه بنا بر این n82 رو ترجیح می دم :31:
دوست عزيز ، مثل اينكه صدا رو فراموش كردين . اسپيكر هاي n82 با n95 اصلا قابل مقايسه نيست . حافظه شون هم كه يكيه .
البته من بنا به خيلي دلايل n82 رو ترجيح ميدم .
Plutonium
23-01-2009, 21:53
دوست عزيز ، مثل اينكه صدا رو فراموش كردين . اسپيكر هاي n82 با n95 اصلا قابل مقايسه نيست . حافظه شون هم كه يكيه .
حق با شماست(ok)
من تصمیم دارم بعد از عید یه مغازه فروش وسایل جانبی و ساپورت نرم افزاری موبایل از قبیل نصب برنامه و جی پی اس
و هک و غیره باز کنم.واسه همین تصمیم گرفتم یه گوشی سیمبین دار بخرم و تا اون موقع تجربه های لازم رو تو بخش نرم افزاری
بدست بیارم و واسه همین دو تا گوشی رو انتخاب کردم یکی N82 و دیگری innov8 چون تا حدودی هردوشون سخت افزار
قوی در کنار دوربین قوی دارند. ولی نمی دونم کدومشو بخرم !
می دونم که innov8 امکانات بهتری داره ولی میشه گفت تنها گزینه ای که یکمی دلسردم می کنه نمی دونم که آیا دقیقا سیستم
عامل های این دو گوشی و طریقه نصب برنامه و هکش و جی پی اسش عین هم هست یا نه ؟ چون تنها علت من واسه خرید گوشی
تازه بدست آوردن تجربه تو بخش نرم افزاریه و چون 99% گوشی های سیمبین دار الان نوکیا هست می ترسم که innov8
با سیستم عامل اونا فرق بکنه ؟!!!
خوب الان ممنون میشم دوستانی که تجربه ی سیمبین نوکیارو دارن و حرفه ای تو بهر برنامه ها رفتن و الان هم innov8
دارن منو راهنمایی کنن که کدوم گوشی رو انتخاب کنم چون واقعا خودم موندم .
Saman-tci
24-01-2009, 02:50
دوست من توی موبایلستان هم پرسیده بودی اونجا هم گفتم که n82 بهتره ...
GHOST RECON
24-01-2009, 13:01
سلام دوستان به حول قوه الهی قصد خرید یهn82 دارم لطف می کنید اگه بگید این گوشی مشکلی داره یا نه(جزئی یا مهم فرقی نمیکنه) مثلا هنگ میکنه یا نه؟و............
راستی وسایلی که باید توی جعبه باشه رو هم بگید
ممنون!
rasoul2005
24-01-2009, 15:57
سلام
صدای کدومشون بیشتره یا اینکه فرقی نمیکنند
rasoul2005
24-01-2009, 15:59
دوست من توی موبایلستان هم پرسیده بودی اونجا هم گفتم که n82 بهتره ...
منظورت من که نیستم چون من اصلا تو موبایلستان عضو نیستم
mhshaker71
24-01-2009, 21:02
ببخشید می خواستم بدونم قیمت n82 الان به دلار چنده یا اصلا قیمتش توی آمریکا چنده؟
ممنون.
rasoul2005
24-01-2009, 21:29
سلام
لازم دیدم یه تاپیک جداگانه در این زمینه ایجاد کنم تا این کلوپ بی جهت شلوغ نشود
لطفا به این تاپیک نظری کنید ومرا در انتخاب گوشی یاری کنید
سلام
صدای کدومشون بیشتره یا اینکه فرقی نمیکنند
n82 خيلي ضعيف تره .
سلام دوستان به حول قوه الهی قصد خرید یهn82 دارم لطف می کنید اگه بگید این گوشی مشکلی داره یا نه(جزئی یا مهم فرقی نمیکنه) مثلا هنگ میکنه یا نه؟و............
ممنون!
نه...82 مشکلی نداره...
تو جعبه هم..:
گوشی
باتری
رم 2 گیگ
کابل یو اس بی
کابل تی وی
هدفون
شارژر
خشاب رم
با سی دی و دفترچه...
فكر كنم شارژرش يه تبديل هم ميخواد ، واسه استفاده از پريز كه معمولا اون رو جدا حساب ميكنن ( كلاهبردارا !!!)
mhshaker71
24-01-2009, 23:45
شما الان 16 داری؟
16 رو کامل ساپورت می کنه؟
Majid393
24-01-2009, 23:51
شما الان 16 داری؟
16 رو کامل ساپورت می کنه؟
ساپورت میکنه ...... خیالت راحت ...... :46:
اینم مدرک (:دی) :
*TaBaSoM*
25-01-2009, 04:56
ممنون!
با سلام ...
این گوشی تا جایی که بنده می دونم می تونه خیلی مورد مناسبی برای شما باشه چون هیچ نوع مشکل خاصی نداره .
وسایل داخل جعبه هم شامل : یک رم 2 گیگ/ کابل یو اس پی /هدفون/حشاب رم/یک کابل تی وی و .....وسایلی جانبی دیگر .
با تشکر
*TaBaSoM*
25-01-2009, 05:01
ممنون!
با سلام ...
به نظر من این گوشی تمام ویژگی های یک گوشی خوب رو دارا هست و می تونه مورد مناسبی برای انتخاب شما باشه و هیچ نوع مشکل خاصی هم نداره .
وسایل داخل جعبه هم :
دو کابل که یکی یو اس بی و دیگری تی وی هست / یک رم دو گیگ/ یک خشاب رم / و ...وسایل جانبی جزیی دیگر.
با تشکر
BLACK-BLACK
25-01-2009, 16:27
دوستان من یه مشکل دارم که نمیدونم چیکار کنم
کابل تی وی فابریک گوشیم بهش نمیخوره!یعنی براش کوچیکه.عوض اینکه فیشش به اندازه جک هدفون باشه یه درجه کوچیکتره قد فیش هندز فری 2630 .حالا بگید من چیکار کنم ببرم عوضش کنن یا برم یه نو بخرم
دوستان من یه مشکل دارم که نمیدونم چیکار کنم
کابل تی وی فابریک گوشیم بهش نمیخوره!یعنی براش کوچیکه.عوض اینکه فیشش به اندازه جک هدفون باشه یه درجه کوچیکتره قد فیش هندز فری 2630 .حالا بگید من چیکار کنم ببرم عوضش کنن یا برم یه نو بخرم
اين كابل مخصوص گوشي هايي از قبيل 6500 هست كه خروجي tv و سوكت 2.5 ميليمتري دارند...اگه رو گوشي بهت دادند بايد همونجا ميدادي عوض كنند...
hellbrain666
25-01-2009, 20:35
فكر كنم شارژرش يه تبديل هم ميخواد ، واسه استفاده از پريز كه معمولا اون رو جدا حساب ميكنن ( كلاهبردارا !!!)
سری چینیش شارژرش کمی کوچکتره و مستقیم به پریز می خوره سری قبلی (فنلاندی) اینطوری بود
mohmad_ka
25-01-2009, 22:15
دوستان من یک ان82باقاب نقرهای گرفتم380000تومان ریست نکرده اما در اینترنت نمیرود ومرا نگران نموده ایا لازم به اپدیت هست راهنمایی کنید
دوستان من یک ان82باقاب نقرهای گرفتم380000تومان ریست نکرده اما در اینترنت نمیرود ومرا نگران نموده ایا لازم به اپدیت هست راهنمایی کنید
اينكه آيا توي اينترنت ميره يا نه به هزار تا چيز بستگي داره . خطتت مال كدوم شهره ؟ ايرانسله يا همراه اول؟ اصلا gprs رو فعال كردي يا نه ؟ تنظيمات رو درست گرفتي يا نه ؟
بعد از پاسخ دادن به اون سوالات ميرسي به گوشي . اگه برنامه خاصي روش نداري كه واست مهم باشه ( هر برنامه اي بخواي اينجا هست ) گوشيتو با كد ريست كن . فعلا تا همينجا رو داشته باش !!
mohmad_ka
26-01-2009, 07:18
خط ایرانسل سکونت زاهدان اینترنت gprs هم فعال دوست عزیز تشکر ام ریست هم نمودم ولی حتی تنظیمات اینترنت را هم درست نمودم ولی عدد صفر بالاتر نمیاید
خط ایرانسل سکونت زاهدان اینترنت gprs هم فعال دوست عزیز تشکر ام ریست هم نمودم ولی حتی تنظیمات اینترنت را هم درست نمودم ولی عدد صفر بالاتر نمیاید
درود بر تو...
در ذهنيات خويش راه حلي براي موضوع مذكور يافتم، شرح مي كنم و چنين كن:
نخست به بخش Tools مراجعت نموده و سپس Setting را انتخاب مي فرماييد ،به قسمت Connection و پس از آن Access Points را برگزينيد...
Option را زده و New Access Point را مفتخر به انتخاب ميكنيد...سپس Back را زده و پرونده اي به منظور اينترنت شما ايجاد ميگردد...زين پس نيز ميتوانيد به همين روش از اينترنت فيض ببريد و دعايي بر جان ما بكنيد...
تا درودي ديگر دو صد بدرود...
:31:(ادبيات رو حال كنيد):31:
reza2pars
26-01-2009, 15:25
سلام
ميخواستم بدونم wireless sim car و text phone توي قسمت enhancement توي settings كاربردش چيه؟
یکی به سوالات ما جواب عنایت بفرماید
yazdankhah
27-01-2009, 13:53
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم که از شما راهنمایی میخوام.
N82 رو با کابل به لپ تاپ وصل کردم و بعد از انتقال موسیقی بدون اینکه safe mode رو انتخاب کنم گوشی رو خارج کردم حالا وقتی با file manager میرم سراغ مموریم اونو خالی نشون میده!
به نظر شما راه حلی هست.
با سپاس فراون
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم که از شما راهنمایی میخوام.
N82 رو با کابل به لپ تاپ وصل کردم و بعد از انتقال موسیقی بدون اینکه safe mode رو انتخاب کنم گوشی رو خارج کردم حالا وقتی با file manager میرم سراغ مموریم اونو خالی نشون میده!
به نظر شما راه حلی هست.
با سپاس فراون
حتي اگه بدون safe mode كابل رو بكشي نبايد همچين مشكلي پيش بياد . هيچكدوم از فولدر ها رو نشون نميده ؟ خاموش روشن كردي ؟ اگه بازم نشناخت مموريتو يه بار در بيار ، دوباره جا بزن ببين درست ميشه ؟
درود بر تو...
در ذهنيات خويش راه حلي براي موضوع مذكور يافتم، شرح مي كنم و چنين كن:
نخست به بخش tools مراجعت نموده و سپس setting را انتخاب مي فرماييد ،به قسمت connection و پس از آن access points را برگزينيد...
Option را زده و new access point را مفتخر به انتخاب ميكنيد...سپس back را زده و پرونده اي به منظور اينترنت شما ايجاد ميگردد...زين پس نيز ميتوانيد به همين روش از اينترنت فيض ببريد و دعايي بر جان ما بكنيد...
تا درودي ديگر دو صد بدرود...
:31:(ادبيات رو حال كنيد):31:
من هم با تنظیمات اس ام اس خود سایت تنظیم کردم هم یه بار دیگه از این روش شما..اما اصن اون عدد 0 کیلو بایت بیشتر نمیشه:20:
من هم با تنظیمات اس ام اس خود سایت تنظیم کردم هم یه بار دیگه از این روش شما..اما اصن اون عدد 0 کیلو بایت بیشتر نمیشه:20:
شما بايد از ساعت حدود 11 شب تا 8 صبح تست كنيد...همراه اول تمام وقت نيست...:46:
yazdankhah
27-01-2009, 22:33
حتي اگه بدون safe mode كابل رو بكشي نبايد همچين مشكلي پيش بياد . هيچكدوم از فولدر ها رو نشون نميده ؟ خاموش روشن كردي ؟ اگه بازم نشناخت مموريتو يه بار در بيار ، دوباره جا بزن ببين درست ميشه ؟
تمام مواردی رو که شما گفتید انجام دادم اما انگار نه انگار و هیچ تغییری نشد.
خودمم متعجبم که چطور یه همچین مشکلی پیش اومد و کلیه اطلاعات پرید!!!
در ضمن مموریم سالمه چون فورمتش کردم و هیچ مشکلی نداره و بعضی اطلاعاتی که داشتم رو روش ریختم.
شایان ذکره که مموریم 4 گیگ اصل Sandisk هست با گارانتی. یعنی خیالم راحته که مموریم اصله.
اینو گفتم که دوستان حواسشون باشه و نمیشه به مموری همیشه اعتماد کرد پس هر از گاهی یه Backup از مموریتون تهیه کنید.
با تشکر
شما بايد از ساعت حدود 11 شب تا 8 صبح تست كنيد...همراه اول تمام وقت نيست...:46:
اون موقع هم تست کردم..در ضمن اگه تمام وقت نباشه که خیلی بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع هم تست کردم..در ضمن اگه تمام وقت نباشه که خیلی بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من دارم استفاده میکنم..با همون روش..شما مطمئنی ثبت نامت درست بوده؟ خیلی عجیبه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.