ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا N82 ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21

khoushab
01-04-2009, 23:11
سلام
بعضی از دوستان میگن n82 ویروس نمیگیره آیا این حقیقت داره یعنی در کل میگفت کلا گوشیهای سیمبین ویروسی نمیشن من خودم که شک دارم و سوال بعدی اینه که اگه ویروسی میشن ویروسهایی که برای کامپیوتر درست میشن به گوشی هم ضرر میرسونن ؟ یک مشکل که گوشی من داره اینه که وقتی با اینترنت کار میکنم در بعضی موارد هنگ میکنه این طبیعیه ؟
با تشکر از دوستان

M@hdi-B
02-04-2009, 09:53
سلام
بعضی از دوستان میگن n82 ویروس نمیگیره آیا این حقیقت داره یعنی در کل میگفت کلا گوشیهای سیمبین ویروسی نمیشن من خودم که شک دارم و سوال بعدی اینه که اگه ویروسی میشن ویروسهایی که برای کامپیوتر درست میشن به گوشی هم ضرر میرسونن ؟ یک مشکل که گوشی من داره اینه که وقتی با اینترنت کار میکنم در بعضی موارد هنگ میکنه این طبیعیه ؟
با تشکر از دوستان

اینکه ویروس نمیگیرن درسته. ویروسهای کامپیوتر هم من ندیدم به گوشی آسیب بزنن به جز یه ویروس به اسم (اتوران) که اونم آسیب نمیزنه فقط کنار همه فایلهات یه فایل با پسوند exe درست می کنه که اونم با فرمت کردن مموری درست میشه. مورد هنگ هم شاید با آپدیت درست بشه.

mhshaker71
03-04-2009, 04:53
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
1. برای آپدیت نیاز به سیم کارت هست؟
2. اگه آپدیت نکنیم چی می شه؟
ممنون.

M@hdi-B
03-04-2009, 09:41
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
1. برای آپدیت نیاز به سیم کارت هست؟
2. اگه آپدیت نکنیم چی می شه؟
ممنون.

بله حتما سیم باید تو گوشی باشه حتما هم رو پروفایل جنرال. خط هم باید دایورت بشه تا موقع آپدیت زنگ نخوره.
آپدیت نکنی هیچی نمیشه.:31:

fmps
03-04-2009, 10:47
سلام دوستان .اس ام اس های گوشی من سر جای خودشون قرار نمیگیرن.یعنی اس ام اسی که از همه آخر اومده یا فرستاده ام میره وسط می افته.در ضمن تاریخشون رو هم درست نشون نمیده.
چی کار کنم؟

Legend
03-04-2009, 11:40
سلام دوستان .اس ام اس های گوشی من سر جای خودشون قرار نمیگیرن.یعنی اس ام اسی که از همه آخر اومده یا فرستاده ام میره وسط می افته.در ضمن تاریخشون رو هم درست نشون نمیده.
چی کار کنم؟
چون شما قبلا" یه بار (به هر علتی) تاریخ گوشیرو عوض کردید..برای همین تاریخ sms ها هم اشتباه میشه...

شاد باشید:40:

mhshaker71
03-04-2009, 16:22
بله حتما سیم باید تو گوشی باشه حتما هم رو پروفایل جنرال. خط هم باید دایورت بشه تا موقع آپدیت زنگ نخوره.
آپدیت نکنی هیچی نمیشه.:31:
چون من یخورده وقته که دوربین موبایلم کار نمی کنه!!!
شما می دونین مشکل از چیه؟

Saman-tci
03-04-2009, 19:58
یعنی وقتی گزینه Camera رو میزنید دوربینتون فعال نمیشه ...؟؟؟؟؟
.
از کی اینجوری شده ....؟

mhshaker71
03-04-2009, 20:15
یعنی وقتی گزینه Camera رو میزنید دوربینتون فعال نمیشه ...؟؟؟؟؟
.
از کی اینجوری شده ....؟

its about tow or three weeks

dr.vampire
04-04-2009, 09:22
دوستان مدتیه بلوتوث گوشیم رو شن نمیشه و ارور میده راهی به جز فلش نیست؟؟؟؟؟؟
نمیشه فایل ها رو از یه گوشیه دیگه کپی کنم توی گوشیه خودم؟؟؟؟

mahdi1360
05-04-2009, 20:12
با سلام
من گوشیمو تازه گرفتم و چندتا راهنمایی ازتون میخواستم با تشکر از همگی.
1- چطوری اس ام اس های روی مموری را تو گوشی کپی کنم آخه فقط یکیشو نشون میده یا اونایی که توکارت هست یا اونایی که داخل تلفنه می خواهم همشو نشون بده.
2- بهترین تنظیم برای دوربین در روز و شب برای عکس گرفتن.
3- چند تا نرم افزار که با gps کار کنه.

saegheh67
05-04-2009, 20:26
سلام بچه ها تازگی ها اسپیکر مکالمه گوشیم هر چند وقت یکبار قطع میشه و هیچ صدایی از اون نمیاو ولی اگر هندزفری را وصل کنک صدا از هندزفری میاد یا اگر بگذارم روی حالت اسپیکر بازم صدا میاد بعد از چند دقیقه بازی کردن با گزینه و کم و زیاد کردن صدای ان به یکباره صدا وصل میشه و تا 2 روز مشکل نداره و دوباره روز از نو لطفا مرا راهنمای کنید

NINTENDO_DS
05-04-2009, 22:02
سلام بچه ها تازگی ها اسپیکر مکالمه گوشیم هر چند وقت یکبار قطع میشه و هیچ صدایی از اون نمیاو ولی اگر هندزفری را وصل کنک صدا از هندزفری میاد یا اگر بگذارم روی حالت اسپیکر بازم صدا میاد بعد از چند دقیقه بازی کردن با گزینه و کم و زیاد کردن صدای ان به یکباره صدا وصل میشه و تا 2 روز مشکل نداره و دوباره روز از نو لطفا مرا راهنمای کنید

اتفاقا چند روز پیش بهم یک 6270 دادن درست کنم همین مشکل رو داشت و اسپیکر گوشی خراب شده بود تنها راهش تعویض اسپیکره که 8 تومن خرج داره

mhshaker71
06-04-2009, 06:02
می گم دوستان
کسی می دونه سر گوشی من چه بلایی اومده که دوربینش کار نمی کنه؟

rezaee2
06-04-2009, 18:13
باسلام من يك گوشي ان83خريدم كه سريال ان 358082010260335است مي خواستم سوال كنم كه اصل فنلاندهست يا نه جواب مرالطفا فوري فوري بدهيد كه تاديرنشده تعويض نماييم باتشكروامتنان

MORTAZA.2FUN
06-04-2009, 18:37
باسلام من يك گوشي ان83خريدم كه سريال ان 358082010260335است مي خواستم سوال كنم كه اصل فنلاندهست يا نه جواب مرالطفا فوري فوري بدهيد كه تاديرنشده تعويض نماييم باتشكروامتنان
سلام
اره اگه رقم هفتم و هشتم 01 یا 10 و00 باشه اصله فنلاند هستش و شما این سریال رو با سریالی که روی قوطی نوشته شده چک کن.
بعد روی قوطی بارکدشرو پیدا کن وببین که دو رقم اول سمت چپ چند هستش اگه 64 بود ساخت فنلاند هستش .
بعد برای اینکه اطاعاتی از گوشی مثلا کشور سازنده سریال و بارکد و.... رو بفهمی وبا گوشیت چک کنی که ایا اصل هستش یا قاچاق به ادرس زیر مراجعه کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه اطلاعی بعد از اینکه این کار هارو کردی به من بده وبگو نتیجه اش چی شد
انشالله موفق باشین:40::40:

saegheh67
06-04-2009, 19:14
اتفاقا چند روز پیش بهم یک 6270 دادن درست کنم همین مشکل رو داشت و اسپیکر گوشی خراب شده بود تنها راهش تعویض اسپیکره که 8 تومن خرج داره
وای اخه 1 ماه هم نیست گوش را خریدم راهی نیست تا درب گوشی باز نشه؟

BLACK-BLACK
06-04-2009, 20:18
با سلام
من گوشیمو تازه گرفتم و چندتا راهنمایی ازتون میخواستم با تشکر از همگی.
1- چطوری اس ام اس های روی مموری را تو گوشی کپی کنم آخه فقط یکیشو نشون میده یا اونایی که توکارت هست یا اونایی که داخل تلفنه می خواهم همشو نشون بده.
2- بهترین تنظیم برای دوربین در روز و شب برای عکس گرفتن.
3- چند تا نرم افزار که با gps کار کنه.

سلام علیکم
1-فکر کنم برای این کار از برنامه استفاده کنی بهتر جواب میده یه سرچ بکن حتما برنامشو پیدامیکنی
2-این چیزیه که کاملا تجربیه و تحت اب و هوا و ساعات روز وشب وشدت نور و فاصله جسم کاملا فرق میکنهاگه قرار بود که همه وقتی میخاستن عکس بگیرن تنظیمات یکسان داشته باشن پس چرا اصلا نوکیا تنظیمات قابل تغییر قرار داده؟!پس حتما فرق میکنه یه کمی تمرین کنی قلق عکس گرفتن با گوشی دستت میاد
3-بستگی داره از جی پی اس چه انتظاری داشته باشی اگه در حد یه فهمیدن مسافت و قطب نما هستش که برنامه جی پی اس گوشی کافیه ولی اگه پیدا کردن راه و موقعیت یاب و اینهاشو میخای برنامه هایی مانند Smartcom GPS ، Garmin هستن که garmin استفادش راحت تر و نقشه های بیشتری هم ازش هست.

mhshaker71
07-04-2009, 01:18
می گم دوستان
کسی می دونه سر گوشی من چه بلایی اومده که دوربینش کار نمی کنه؟

کسی تا حالا اصلا گوشیش اینجوری شده؟

farshadmashadi
07-04-2009, 22:01
لنز این گوشی رو با چی تمیز کنم؟یکدفعه اومدم با پنبه تمیز کنم یکم خش افتاد

Legend
07-04-2009, 22:40
لنز این گوشی رو با چی تمیز کنم؟یکدفعه اومدم با پنبه تمیز کنم یکم خش افتاد
دستمال عینک...
شاد باشی:40:

rezaee2
08-04-2009, 17:55
سلام مرتضي جان باراهنمائي شما درسايت موردنظرچك كردم درست بودوروي كارتن نيزدورقم سمت چپ64است نهايت تشكر راازشمادوست عزيزدارم رضائي ازمشهد

rezaee2
08-04-2009, 18:05
سلام
اره اگه رقم هفتم و هشتم 01 یا 10 و00 باشه اصله فنلاند هستش و شما این سریال رو با سریالی که روی قوطی نوشته شده چک کن.
بعد روی قوطی بارکدشرو پیدا کن وببین که دو رقم اول سمت چپ چند هستش اگه 64 بود ساخت فنلاند هستش .
بعد برای اینکه اطاعاتی از گوشی مثلا کشور سازنده سریال و بارکد و.... رو بفهمی وبا گوشیت چک کنی که ایا اصل هستش یا قاچاق به ادرس زیر مراجعه کن :

فقط یه اطلاعی بعد از اینکه این کار هارو کردی به من بده وبگو نتیجه اش چی شد
انشالله موفق باشین:40::40:
باتشكرازراهنمائي شما همه درست بودندرضائي ازمشهد

smallfrank
09-04-2009, 15:03
سلام
وقتی smsها pending میشه ینی چی ؟

Saman-tci
09-04-2009, 15:10
یعنی بنا به 3 دلیل sms که شما برای طرف فرستادی هنوز به دستش نرسیده :

1- گوشی طرف خاموشه که به محض روشن شده sms دستش میرسه ... ( البته تا 24 ساعت )
2- طرف جایی هست که فعلاً در دسترس نیست ....
3- به دلیل شلوغی خطوط و یا تغییرات توی BTS منطقه , SMS شما دست طرف رسیده ولی هنوز دلیوریش براتون نیومده ....

Samba
09-04-2009, 18:29
قيمت n82 رو مي خواستم

Legend
09-04-2009, 18:36
قيمت n82 رو مي خواستم
به تاپیک قیمت روز انواع گوشی در بخش مشاوره خرید گوشی مراجعه کنید.

شاد باشید:40:

yazdankhah
10-04-2009, 09:22
سلام دوستان

سوالی داشتم که داخل مموری پوشه هایی مثل ویدئو. عکس ها و .... یه پوشه مخفی (Hidden ) هست بنام _PAlbTN لطفا دوستان مطلع بگند اولا چرا این بوجود میاد و دوما با این چه باید کرد.

با تشکر

soroush1362
10-04-2009, 18:32
اگه اشتباه نکنم این فولدر و عکس های داخلش مربوط میشه به پیش نمایش فایل های درون گالری.
(مثل حالت Thumbnails توی کامپیوتر که توی فولدر مربوطه 1 فایل سیستمی به نام Thumb.db ایجاد میشه، که وقتی فولدر عکس رو باز کردی سریع پیش نمایش عکسارو ببینی و نیاز نباشه که هر دفعه همون موقع پیش نمایش ساخته بشه.)
کار خاصی نیاز نیست باش انجام بدی، اگه پاک شد هر موقع که گالریو باز کنی دوباره ساخته میشه.:20:

scope82
11-04-2009, 15:00
سلام دوستان قدیمی
میخاستم بدونم هیچ راهی نیست که بتونم استیل دوربین پشت n82 رو عوض کنم؟
آخه همش کنده شده

mohammad.fa
11-04-2009, 16:15
سلام دوستان,
من تازه کارم,
بهترین راه برای ساین برنامه چیه؟
ممنون اگه کمکم کنین.
مرسی

rezaee2
11-04-2009, 18:48
سلام دوستان مي خواستم بپرسم كه از مستركد براي چه كارهاي مي شود استفاده كرد باتشكر

M@hdi-B
11-04-2009, 19:10
سلام دوستان مي خواستم بپرسم كه از مستركد براي چه كارهاي مي شود استفاده كرد باتشكر

مستر کد یا مستر ریست؟
اگه منظورت مستر ریست هست کدی هست که گوشی رو بر می گردونه به تنظیمات روز اول یعنی تمام تنظیمات . شماره ها . مسیج ها. تم های نصب شده و برنامه هاو.......پاک میشن.

Saman-tci
11-04-2009, 20:00
مستر کد همون عدد چهاررقمی معروف 1234 هست که در اصل کد اصلی یا مادر برای گوشیهای نوکیا هست ...
.
که برای Auto lock کردن گوشی یا کیبورد , ریست کردن گوشی و ... در ابتدا باید وارد بشه ....
همچنین شما برای تعویض این پسوورد باید ابتدا این 4 رقم رو وارد و سپس پسوورد جدید رو وارد کنید ...

hellbrain666
12-04-2009, 12:11
مستر کد همون عدد چهاررقمی معروف 1234 هست که در اصل کد اصلی یا مادر برای گوشیهای نوکیا هست ...
.
که برای auto lock کردن گوشی یا کیبورد , ریست کردن گوشی و ... در ابتدا باید وارد بشه ....
همچنین شما برای تعویض این پسوورد باید ابتدا این 4 رقم رو وارد و سپس پسوورد جدید رو وارد کنید ...

12345
5 رقمه

rezaee2
12-04-2009, 19:31
باتشكرازهمه دوستان درخصوص راهنمائيدرموردمستركد من گوشي دست دوم خريدم وكدانرانداشتم وازسايت nfader.z-host.ru كه جستجوكردم يك كد10رقمي رابه شماره 1062046602اعلام نمودحالا اگربخواهم به تنظيمات كارخانه گوشيم رابرگردانم چه كاربايدبكنم

hellbrain666
12-04-2009, 19:35
فکر نکنم اون کد کار کنه
در هر حال برای بازگردانی تنظیمات به مستر کد نیاز داری
از تاپیک زیر کمک بگیر :

Saman-tci
12-04-2009, 22:05
دوستان من یه مشکلی با N82 دارم ....
.
یکسری آهنگ حدود 130 تا توی پوشه Sound , Digital ریختم .... وقتی هم که میرم داخل موزیک پلیر گزینه رفرش رو میزنم مثلا میگه 130 تا آهنگ ادد شده .... ولی وقتی میخوام یکی از آهنگها رو Play کنم آهنگو اجرا نمیکنه و میره سراغ آهنگ بعد و به همین ترتیب کل آهنگارو اجرا نمیکنه ....
مشکلش چیه ...؟ من الان 9 ساله نوکیا دارم و هم آهنگا رو هم از همین طریق Play میکردم ولی نمیدونم چرا ایندفعه داره بازی درمیاره ...

yazdankhah
12-04-2009, 22:30
.من الان 9 ساله نوکیا دارم و هم آهنگا رو هم از همین طریق Play میکردم ولی نمیدونم چرا ایندفعه داره بازی درمیاره ...

منظورت از اینکه 9 ساله نوکیا دارم و آهنگارو play میکنی همونه که با Nokia 1611 آهنگ گوش میدادی یا Nokia 3310 موزیک پخش میکرد؟

Saman-tci
12-04-2009, 22:42
ببین من الان خودم اعصابم خورده زیاد به پرو پای من نپیچ که بدجوری حالتو میگیرما .....
.
هر چیزی زمانی داره ... اینجا جای شعر گفتن نیست ....
اگه سوادشو داری حل کنی بسم الله اگه نداری خواهشاً ببند ......

Legend
12-04-2009, 22:45
ببین من الان خودم اعصابم خورده زیاد به پرو پای من نپیچ که بدجوری حالتو میگیرما .....
.
هر چیزی زمانی داره ... اینجا جای شعر گفتن نیست ....
اگه سوادشو داری حل کنی بسم الله اگه نداری خواهشاً ببند ......
سامان جون خواهشا" خونسردیتو حفظ کن... :10:

Saman-tci
12-04-2009, 22:55
به خدا یکسری افراد وقتشونو , هزینشونو فقط برای مسخره کردن دیگران و به شوخی گرفتن مسایل هدر میدن ....
.
حالا من یه اشتباهی کردم و به جای گوشی نوشتم نوکیا , سریع این بابا اومده داره .....
.
ول کن بابا ارزش نداره که بخوام اعصابمو خرد کنم ....
.
یونس فکری به ذهنت نمیرسه درباره این مشکل .... اتفاقاً برای پسر عموم هم که 82 داره همین مشکل پیش اومده ....

Legend
12-04-2009, 23:00
به خدا یکسری افراد وقتشونو , هزینشونو فقط برای مسخره کردن دیگران و به شوخی گرفتن مسایل هدر میدن ....
.
حالا من یه اشتباهی کردم و به جای گوشی نوشتم نوکیا , سریع این بابا اومده داره .....
.
ول کن بابا ارزش نداره که بخوام اعصابمو خرد کنم ....
.
یونس فکری به ذهنت نمیرسه درباره این مشکل .... اتفاقاً برای پسر عموم هم که 82 داره همین مشکل پیش اومده ....
منم یه بار شبیه همین مشکل رو داشتم ولی با این تفاوت که پلیر ادد نمیکرد...
ریختم رو سیستم و بعد فولدرشو عوض کردم...هم خودشو...هم اسمشو...بعد با یه رفرش اومد....
چند وقت پیشم یه بار هیچ آهنگی رو پخش نمیکرد...همش System Erorr میداد که با یه ریست درست شد...
حالا توام اسمه فولدر و جاو عوض کن، یه ریستم بکن..انشالله درست میشه...

soroush1362
13-04-2009, 22:46
میخاستم بدونم هیچ راهی نیست که بتونم استیل دوربین پشت n82 رو عوض کنم؟
آخه همش کنده شده
منم این مشکلو دارم، ولی بعید میدونم این قطعه به تنهایی توی بازار موجود باشه. احتمالا باید کل قاب خریداری بشه.
دوستان نظری ندارن؟

yoosef_st
13-04-2009, 22:55
سلام.
از دوستان عزیز خواهش میکنم کمک کنن. واقعا دیگه گیج شدم.
ببینید ، این 82 ما یه مدت پیش مشکلی داشت و هیچ رقمه به کامپیوتر وصل نمیشد. ما مموری رو جدا کردیم و با رم ریدر به PC وصل کردیم و دیدیم یه فایل الکی ایجاد شده که کل حجم خالی گوشی رو پر کرده. همه فایلهای موزیک گوشی هم پاک شده بودند. بعد از پاک کردن اون فایل گوشی به حالت اولش برگشت و درست و معمولی از اون موقع بیشتر از 2 ماه بود که داشت کار میکرد.
اما یهو از دیشب بدون هیچ دلیل خاصی توی گالری گوشی هیچ فایلی نمایش داده نمیشه. یعنی انگار مموری کاملا خالیه!
با فایل منیجر چک کردم اما همه فایلها سر جاشون هستن و همه چیز درسته. جالب اینه که توی Life Blog هم محتویات گالری مثل عکسها و غیره رو نمایش میده اما توی خود گالری نه خبری از عکس و فیلم هست و نه حتی موزیکها!
رم گوشی 82 رو جدا کردم و به یه گوشی 5320 وصلش کردم. حتی توی اون گوشی هم هیچ کدوم از محتویات گالری نمایش داده نمیشد.
این بار رم 5320 رو به 82 زدم همه عکسها و غیره رو توی گالری 82 نشون داد بدون هیچ مشکلی!
نکته:
وقتی از مسیر:
Menu> Memory Details> Memory Card
اندازه اشغال شده مموری رو چک میکنم حجم عکسها و موزیکها و غیره رو صفر مینویسه و همه ی حجم پر مموری رو به برنامه های گوشی (MIDP apps بود اگر اشتباه نکنم) اختصاص میده.
دقت کنید کل فضای مموری پر نیست. یعنی مثلا حجم Video Clips صفر هست و حجم برنامه ها به اندازه کل Memory In Use شده.
گوشی نه هک شده و نه آپدیت و نه برنامه خاصی روش نصب شده. تازه یه آنتی ویروس کسپر هم روش نصبه و باهاش کامل چک شده گوشی.

بگین من چکار کنم. دیوانه شدم.
وضعیت اورژانسیه!!!!!!!!!

Saman-tci
14-04-2009, 01:19
اول از همه نصب کردن خود آنتی ویروس اشتباهه .... خود این آنتی ویروسها , ویروسهاس دارن که اگه با خود برنامه Scan کنی قابلیت تشخیص رو ندارن .... پس اول از همه آنتی ویروست رو Remove کن ...
.
ثانیاً توی این مدت از کسی بلوتوثی چیزی نگرفتی ..؟؟؟ اگه گرفتی اسم فایلش عدد و حروف قاطی نداشته ...؟ مثلاً 2a32s3d59 ..؟ اینجور فایلهایی که اسمشون رو عدد و حروف شامل میشه و همچنین فرمتشون sis یا Sisx هستند رو ویروس تشکیل میده و به هیچ عنوان نباید گرفت .. اگر هم گرفتی اصلاً مباید Save کنی ....
.
من احتمال میدم محتویات فایلهات بنا به دلایلی از بین رفتن و فقط اسمشون مونده ....
.
بهترین راه فرمت کردن مموری کارت و بعدش هم فرمت کردن خود گوشی هست ... هر موقع هم که خواستی فایلهاتو دوباره به گوشیت منتقل کنی قبلش با یه آنتی ویروس که روی کامپیوترت داری Scan کن ببین چیزی داخل اون فایلهات پیدا میکنه یا نه ...

yoosef_st
14-04-2009, 12:14
2 تا شد اینا که...:31:
یکی یه حالی به این پستم بده. ممنون.:46:

yoosef_st
14-04-2009, 12:23
اول از همه نصب کردن خود آنتی ویروس اشتباهه .... خود این آنتی ویروسها , ویروسهاس دارن که اگه با خود برنامه Scan کنی قابلیت تشخیص رو ندارن .... پس اول از همه آنتی ویروست رو Remove کن ...
.
ثانیاً توی این مدت از کسی بلوتوثی چیزی نگرفتی ..؟؟؟ اگه گرفتی اسم فایلش عدد و حروف قاطی نداشته ...؟ مثلاً 2a32s3d59 ..؟ اینجور فایلهایی که اسمشون رو عدد و حروف شامل میشه و همچنین فرمتشون sis یا Sisx هستند رو ویروس تشکیل میده و به هیچ عنوان نباید گرفت .. اگر هم گرفتی اصلاً مباید Save کنی ....
.
من احتمال میدم محتویات فایلهات بنا به دلایلی از بین رفتن و فقط اسمشون مونده ....
.
بهترین راه فرمت کردن مموری کارت و بعدش هم فرمت کردن خود گوشی هست ... هر موقع هم که خواستی فایلهاتو دوباره به گوشیت منتقل کنی قبلش با یه آنتی ویروس که روی کامپیوترت داری Scan کن ببین چیزی داخل اون فایلهات پیدا میکنه یا نه ...
ممنون بابت راهنمایی جامع و خوبتون.
عرض کردم خدمتتون که ، فایلها رو توی گالری نشون نمیده. اما توی Life Blog و یا فایل منیجر به راحتی میشه فایلها رو باز کرد و دیدشون.
خود نفس فرمت کردن مشکلی نداره. میشه. چون برنامه یا چیز خاص دیگه ای روی گوشی نداریم. اما باز هم ترجیح داره که نکنیم...

با چه کدی فرمت کنم گوشی رو بهتره؟ و مموری رو چطور؟

مشتاق دیدار دیگر راه حلهای دوستان هم هستم : دی
واقعا تا حالا همچین موردی مشابه نداشته؟

Legend
14-04-2009, 12:29
2 تا شد اینا که...:31:
یکی یه حالی به این پستم بده. ممنون.:46:

پست سامان تایید میشه...!
من اصلا" به آنتی ویروس اعتقاد ندارم...رم رو که با pc فرمت کن ...گوشیرو هم با
#7370#*
فرمت کن...
البته از من میشنوی فرمت 3 دکمه کن خیالت راحت باشه...
دکمه های: ستاره ،سبز ، 3 رو با هم بگیر و دکمه پاور رو هم با اونا نگه دار تا گوشی کامل بالا بیاد...

Saman-tci
14-04-2009, 13:30
به خدا طرف فکر میکنه الان اگه آنتی ویروس روی گوشیش نصب کنه دیگه گوشیش یه دژ محکمی میشه در برابر ویروسها ....
.
ولی نمیدونه خود نصب این برنامه چه خطرهایی برای گوشی داره ...
.
در مورد فرمت هم , همین روشی که یونس گفت رو انجام بده ... در ضمن بعضی اوقات هم انجام این کار برای گوشی مکروه که نیست بلکه مستحبه ... باید هر چند وقت یکبار یه تنفس مصنوعی به گوشی داد .... اینم از همون موقعه هاس

M@hdi-B
14-04-2009, 19:22
سلام سامان.......
راجع به مشکلت این کاری که می گم بکن ببین درست میشه یا نه.
من وقتی پوشه های MP3 رو به حالت Data Transfer به گوشی انتقال می دادم سه یا چهار تاشون اصلا تو فایل منجر هم نمایش داده نمی شدن چه برسه تو موزیک پلیر ادد بشن. همیشه اون چند پوشه رو به حالت PC Suite انتقال می دادم فقط یه کم طول میکشه. این روش رو تست کن ببین جواب میده. یه تجربه هم میشه. همون 130 مگ رو یه بار دیگه بریز (گوشی رو به حالت PC Suite وصل کن) ببین چی میشه.:46:

khoushab
15-04-2009, 00:17
سلام.
از دوستان عزیز خواهش میکنم کمک کنن. واقعا دیگه گیج شدم.
ببینید ، این 82 ما یه مدت پیش مشکلی داشت و هیچ رقمه به کامپیوتر وصل نمیشد. ما مموری رو جدا کردیم و با رم ریدر به pc وصل کردیم و دیدیم یه فایل الکی ایجاد شده که کل حجم خالی گوشی رو پر کرده. همه فایلهای موزیک گوشی هم پاک شده بودند. بعد از پاک کردن اون فایل گوشی به حالت اولش برگشت و درست و معمولی از اون موقع بیشتر از 2 ماه بود که داشت کار میکرد.
اما یهو از دیشب بدون هیچ دلیل خاصی توی گالری گوشی هیچ فایلی نمایش داده نمیشه. یعنی انگار مموری کاملا خالیه!
با فایل منیجر چک کردم اما همه فایلها سر جاشون هستن و همه چیز درسته. جالب اینه که توی life blog هم محتویات گالری مثل عکسها و غیره رو نمایش میده اما توی خود گالری نه خبری از عکس و فیلم هست و نه حتی موزیکها!
رم گوشی 82 رو جدا کردم و به یه گوشی 5320 وصلش کردم. حتی توی اون گوشی هم هیچ کدوم از محتویات گالری نمایش داده نمیشد.
این بار رم 5320 رو به 82 زدم همه عکسها و غیره رو توی گالری 82 نشون داد بدون هیچ مشکلی!
نکته:
وقتی از مسیر:
Menu> memory details> memory card
اندازه اشغال شده مموری رو چک میکنم حجم عکسها و موزیکها و غیره رو صفر مینویسه و همه ی حجم پر مموری رو به برنامه های گوشی (midp apps بود اگر اشتباه نکنم) اختصاص میده.
دقت کنید کل فضای مموری پر نیست. یعنی مثلا حجم video clips صفر هست و حجم برنامه ها به اندازه کل memory in use شده.
گوشی نه هک شده و نه آپدیت و نه برنامه خاصی روش نصب شده. تازه یه آنتی ویروس کسپر هم روش نصبه و باهاش کامل چک شده گوشی.

بگین من چکار کنم. دیوانه شدم.
وضعیت اورژانسیه!!!!!!!!!

سلام
منم یه همچین مشکلی داشتم البته اساتید با تجربه تر که شما رو راهنمایی کردن ولی خود من رم گوشیمو عوض کردم دیگه مشکلی ندارم یعنی همون رمی که فابریک روی گوشی بود رو عوض کردم

Farshid9920062006
15-04-2009, 16:04
سلام
گوشیم چند وقت پیش دست داداشم بود که یهو ریست شد
حالا میزنه memory card corrupted
با خود گوشی نتونتم فرمت کنم با رم ریدر هم پیغام میده که نمیتونه فرمت کنه
در ضمن مموری فابریک n82 هم هست پیشنهاد شما برای رفع این مشکل چیه
باتشکر از دوستان

Saha Software
15-04-2009, 18:27
به نظر من اگه n82خریدی بی خیال رم فابریکش بشین بهتره-البته ممکنه برای بعضی ها تا یک عمر کار کنه -اما برای تعداد زیادی از افراد که من باهاشون حرف زدم می گن از رم فابریک راضی نیستیم
به نظر من همون وقت که گوشی را می خری یه رم 4 یا 8 گیگ بخر بنداز روش و رم خودش را بذار توی خونه داشته باشی

yoosef_st
16-04-2009, 00:09
به نظر من اگه n82خریدی بی خیال رم فابریکش بشین بهتره-البته ممکنه برای بعضی ها تا یک عمر کار کنه -اما برای تعداد زیادی از افراد که من باهاشون حرف زدم می گن از رم فابریک راضی نیستیم
به نظر من همون وقت که گوشی را می خری یه رم 4 یا 8 گیگ بخر بنداز روش و رم خودش را بذار توی خونه داشته باشی
این نکته ای که اشاره کردین برای من هم سوال برانگیز بود. چونکه مارک رمی که روی خود گوشی بود Nokia نیست. چرا؟
به نظرتون بعد از فرمت کردن و این حرفها بهتره بازم رم رو عوض کنیم؟

BLACK-BLACK
16-04-2009, 07:34
این نکته ای که اشاره کردین برای من هم سوال برانگیز بود. چونکه مارک رمی که روی خود گوشی بود nokia نیست. چرا؟

بله عوض کنید بهتره ولی به یه رم عالی عوض کنید من 8گیگ ترنسند class6 رو گرفتم 22 تومن الانم فوق العاده داره برام کار میکنه
یادتون هم باشه نوکیا اگه گوشی خوب بزنه(که دیگه نمیزنه!)تو لوازم جانبیش ثابت میکنه نوکیاس!یعنی هرچی جنس چینی اشغاله میندازه به عنوان لوازم همراه گوشی.

Saman-tci
16-04-2009, 15:02
حیف که نمیخوام موضوع تاپیک منحرف بشه و در ثانی از سن و سال من گذشته که بخوام با افرادی مثل تو بحث کنم ....
.
وگرنه جوابهایی بهت میدادم که فعالیت توی این فروم رو ببوسی بزاری کنار ....
.
در ضمن تو با این حرفت نه به من بلکه به تمام بچه هایی که دارن توی این فروم شبانه روزی زحمت میکشن توهین میکنی .... اونا وقتشون بی ارزشه یا تو که خیلی راحت میای از پست هایی که همین افراد توی تاپیکهای مختلف دادن و زحمت کشیدن تا مشکلی از یه نفر حل کنن استفاده میکنی و فقط یه مصرف کننده بی وجدان هستی که آخرشم به همین بچه ها توهین میکنی ....؟؟؟؟؟ وقت کی بی ارزشه ...؟؟؟!!!!!!
.
آره شاید واقعاً ما داریم راه رو اشتباه میریم ... من و امثال من که به جای اینکه برن بشینن پاهاشونو دراز کنن , غذاشونو سر وقت بخورن , خوابشونو سر وقت بکنن , موزیک و تلویزیون و ...که وسیله تفریحشونه ببینن و گوش کنن حتی ساعت 2 3 شب که جنابعالی توی خواب ناز تشریف دارین بیاییم تا اگه برنامه جدیدی معرفی شده بزاریم یا کسی اون وقت شب مشکلی براش اومده حل کنیم ..... آره ما داریم اشتباه میکنیم .. ما هم میتونستیم فقط مصرف کننده باشیم و اگه روزی چیزی خلاف میلمون بود صدامون تا عرش آسمون بالا ببریم و از اون چیزی که حقمون نیست دفاع کنیم .....
.
همین شماها هستین که باعث ناامیدی و دلسری کاربرای اینجا میشین .... خوب دستمزدشونو میدین ....!! کاری میکنین تا اگه طرف چیزی بلده یا برنامه مفید جدیدی داره از ترس متلک بار کردن شما بی خیال بشه و بره سراغ جاهای دیگه .....
.
فقط یک کلمه به تو و امثال تو میگم .... واقعاً براتون متاسفم ... اگه معنی واقعای این کلمه رو بدونی از خجالت آب میشی ...

H M R 0 0 7
16-04-2009, 16:49
از تعداد پستهای افراد میشه متوجه شد کی وقتش باارزشه و کی هزینشو بهینه مصرف میکنه دوست خوبم:31:

دوست من اگه شما در ایران و یک کشور اسلامی زندگی کنید حتما چیزی به نام "زکات علم" شنیدید؟
این پستهای دوستان عین همین مفهوم هستش.
البته منکر این نمیشم که بعضی از دوستان برای بالا بردن پستهاشون اسپم میدن ولی حداقل اینهکه یک کاربر فعال یا یک همکار یا مدیر اکثر پستهاش چک میشه تا همچین عنوانی بهش داده میشه.
جناب Saman-tci هم از سال 2006 عضو هستن.فرض بر این که روزی 4 تا پست هم بدن تعدا پستهاشون این اندازه میشه.
کار با جزئیات نداریم ولی این حرفتون درست نبود.
این بحث هم ادامه نمیدیم.کلیه پستای که در این رابطه باشه بعد از این پست بدون دلیل حذف میشه.
موفق باشید

yazdankhah
17-04-2009, 00:04
دوستان قیمت جدید n82 باگارانتی و بدون گارانتی چنده؟

با تشکر

reza021120
17-04-2009, 12:15
دوستان می خواستم بدونم که آهنربا برای گوشی ضرر داره .منظورم از این قاب در دار هاست.
یه سوال دیگه:پچ واستفاده از رام پچر برای گوشی ضرر داره مثلا پچ برای فارسی تایپ کردن در گوشی.

Saha Software
17-04-2009, 15:00
حیف که نمیخوام موضوع تاپیک منحرف بشه و در ثانی از سن و سال من گذشته که بخوام با افرادی مثل تو بحث کنم ....
.
.
در ضمن تو با این حرفت نه به من بلکه به تمام بچه هایی که دارن توی این فروم شبانه روزی زحمت میکشن توهین میکنی .... اونا وقتشون بی ارزشه یا تو که خیلی راحت میای از پست هایی که همین افراد توی تاپیکهای مختلف دادن و زحمت کشیدن تا مشکلی از یه نفر حل کنن استفاده میکنی و فقط یه مصرف کننده بی وجدان هستی که آخرشم به همین بچه ها توهین میکنی ....؟؟؟؟؟ وقت کی بی ارزشه ...؟؟؟!!!!!!
.
آره شاید واقعاً ما داریم راه رو اشتباه میریم ... من و امثال من که به جای اینکه برن بشینن پاهاشونو دراز کنن , غذاشونو سر وقت بخورن , خوابشونو سر وقت بکنن , موزیک و تلویزیون و ...که وسیله تفریحشونه ببینن و گوش کنن حتی ساعت 2 3 شب که جنابعالی توی خواب ناز تشریف دارین بیاییم تا اگه برنامه جدیدی معرفی شده بزاریم یا کسی اون وقت شب مشکلی براش اومده حل کنیم ..... آره ما داریم اشتباه میکنیم .. ما هم میتونستیم فقط مصرف کننده باشیم و اگه روزی چیزی خلاف میلمون بود صدامون تا عرش آسمون بالا ببریم و از اون چیزی که حقمون نیست دفاع کنیم .....
.
همین شماها هستین که باعث ناامیدی و دلسری کاربرای اینجا میشین .... خوب دستمزدشونو میدین ....!! کاری میکنین تا اگه طرف چیزی بلده یا برنامه مفید جدیدی داره از ترس متلک بار کردن شما بی خیال بشه و بره سراغ جاهای دیگه .....
.
فقط یک کلمه به تو و امثال تو میگم .... واقعاً براتون متاسفم ... اگه معنی واقعای این کلمه رو بدونی از خجالت آب میشی ...

سلام
جریان چیه؟؟
مشکلی هست؟؟؟
بد خواه مدخواه اگه داری عکس بده ،جنازه تحویل بگیر:18::18::31::31::31:

این نکته ای که اشاره کردین برای من هم سوال برانگیز بود. چونکه مارک رمی که روی خود گوشی بود nokia نیست. چرا؟

ببین اگه عوض کنی حداقل خیالت راحته که اطلاعاتت سالم می مونن و فکر کنم (( 40%)) سرعت رمت هم خیلی بهتر میشه

Farshid9920062006
18-04-2009, 11:38
ایا راهی غیر از عوض کردن رم نیست
رم 16 با چه مارکی مرغوب هست قیمتشم اگه داشتید بگید
ممنون

scope82
19-04-2009, 10:43
ایا راهی غیر از عوض کردن رم نیست
رم 16 با چه مارکی مرغوب هست قیمتشم اگه داشتید بگید
ممنون

رمت رو با گوشی های دیگه و یا یک رم ریدر فرمت کن ببین چی میشه:5:

scope82
19-04-2009, 11:01
دوستان می خواستم بدونم که آهنربا برای گوشی ضرر داره .منظورم از این قاب در دار هاست.
یه سوال دیگه:پچ واستفاده از رام پچر برای گوشی ضرر داره مثلا پچ برای فارسی تایپ کردن در گوشی.

آهنربا برای گوشیت حکم فلج شدن رو داره برای امتحان رو مانیتور کامپیوترت امتحان کن ببین چی میشه تصویر کاملا رویایی و فوق العاده زیبا میشه (این کار رو هرگز نکن):18:
پچ هم خیلی مزخرفه اصلا بدرد نمیخوره یعنی به گرفتاریش نمی ارزه نصب نکنی بهتره.
اگه میخای با گوشیت حال کنی راه های زیر رو بهت معرفی میکنم:

1.گوشیت رو به روش binpda حک کن و کلی نرم افزار باحال مثل نرم افزار های gps و شتابسنج و غیره... رونصب کن و حالش رو ببر.
2.گوشیت رو با یه دستمال تمیز کن و لذت ببر.:31:
3.برو از دشت و بیابون عکس بگیر و بذار تو دسک تاپ کامپیوترت. حال کن.
4.تم touch blue رو پیداکن و بریز تو گوشیت صفاکن.:46:
5.با گوشیت بگرد تو شهرتون و وایر لس بدون قفل پیدا کن و باهاش برو اینترنت حالشوببر.
اگه راه جدیدی به نظرم رسید حتما بهت میگم
by:10:

psp2004
19-04-2009, 12:01
دوستان اگر میشه یه لطفی کنید و آخرین قیمت n82 را بگید(هم چینی و هم فنلاندی) در ضمن می خاستم بدونم اصلن چینیش با فنلاندیش از نظر کیفیت ساخت فرقی دارند یا نه . همچنین اگر میشه یه جایی را بگید که مطمئنید تو پاچه آدم نمی کند تا اگر خدا بخاد از اونجا بخرم

scope82
19-04-2009, 12:16
دوستان اگر میشه یه لطفی کنید و آخرین قیمت n82 را بگید(هم چینی و هم فنلاندی) در ضمن می خاستم بدونم اصلن چینیش با فنلاندیش از نظر کیفیت ساخت فرقی دارند یا نه . همچنین اگر میشه یه جایی را بگید که مطمئنید تو پاچه آدم نمی کند تا اگر خدا بخاد از اونجا بخرم
شما اول بگو بچه کجایی:10:

Saman-tci
19-04-2009, 14:12
اولااً که دیگه فنلاندیشو پیدا نمیکنی ....
.
قیمت جدیدش هم در طیقه 5 6 علاالدین 300 تومن هست .... بدون گارانتی و لیبل خورده

psp2004
19-04-2009, 16:00
شما اول بگو بچه کجایی:10:

راستش من بچه تهرانم اگر بتونید یه جایی را تو تهران به من معرفی کنید ممنون می شم . یه سوال دیگه رنگ مشکیش با نقره ایش از نظر قیمتی تفاوت دارند یا نه؟

M@hdi-B
19-04-2009, 19:07
راستش من بچه تهرانم اگر بتونید یه جایی را تو تهران به من معرفی کنید ممنون می شم . یه سوال دیگه رنگ مشکیش با نقره ایش از نظر قیمتی تفاوت دارند یا نه؟

نه خیر تفاوت قیمت تو رنگ نیست( حداقل در مورد این گوشی)

acmilan308
19-04-2009, 20:29
سلام
دوستان خواهشن کمک کنید......
به نظر شما به خاطر ناوی ول و فرستنده ی اف ام میارزه n82 رو نگیرم و به جاش n79 بگیرم؟؟؟
یا n82 دیگه قدیمی شده؟؟؟
خواهشن کمک کنید

Legend
19-04-2009, 20:33
سلام
دوستان خواهشن کمک کنید......
به نظر شما به خاطر ناوی ول و فرستنده ی اف ام میارزه n82 رو نگیرم و به جاش n79 بگیرم؟؟؟
یا n82 دیگه قدیمی شده؟؟؟
خواهشن کمک کنید
باید ببینی خودت چقدر برات اهمیت داره و بیشتر از چی گوشی میخوای استفاده کنی...گوشی بدون ضعف نداریم...همیشه باید از یه چیزی بگذری تا به بقیه برسی...

acmilan308
20-04-2009, 10:51
سلام
ممنون یونس جان بابت راهنمایی
من بیشتر سرعت/ صفحه نمایش/دوربین وان گیج برام مهمه...
حالا اگه شما بودید یونس جان از بین n82-n85-n79 کدوم رو انتخاب میکردی؟؟؟
واقا ممنون

Legend
20-04-2009, 11:24
سلام
ممنون یونس جان بابت راهنمایی
من بیشتر سرعت/ صفحه نمایش/دوربین وان گیج برام مهمه...
حالا اگه شما بودید یونس جان از بین n82-n85-n79 کدوم رو انتخاب میکردی؟؟؟
واقا ممنون
سرعت که تو کارایه محاسباتی (از قبیل: نصب برنامه و گردش در منو ها) 79 و 85 بهتر عمل میکنند...ولی 82 تو کارایه گرافیکی و سنگین عالی عمل میکنه...
صفحه نمایش که 85 از همشون بهتره ...من 79 رو ندیدم ولی 82 من 78 رو میخوره...:31:
دوربین هم که 82 خداس...: دی
انگیج هم فقط 82 فول اجرا میکنه...

بنابراین من 82 رو انتخاب میکنم...:46:

Farshid9920062006
20-04-2009, 11:36
با رم ریدر فرمت نمیشه توی گوشی های دیگه هم همینطوره

acmilan308
20-04-2009, 12:14
سلام
یونس جان خیلی ممنون هم به خاطر راهنمایی هم سرعت جواب دادن :18:
من 90% n82 رو انتخاب میکنم(امیدوارم با صفحه کلیدش کنار بیام البته تو انگیج)
بازم ممنون

PLAΨMID
20-04-2009, 17:19
سلام
یونس جان خیلی ممنون هم به خاطر راهنمایی هم سرعت جواب دادن :18:
من 90% n82 رو انتخاب میکنم(امیدوارم با صفحه کلیدش کنار بیام البته تو انگیج)
بازم ممنون

صفحه كليدش واست عادي ميشه . . .
من الان با سرعت نور sms ميزنم . . . :31:

khoushab
20-04-2009, 18:27
.
.
.
.
.
سلام
سامان جان من چند وقتی نبودم و تازه این گفته شما رو میبینم
البته نمیدونم منظورتون من بودم یا نه این هم اینجا بیان میکنم تا همه بچه ها ببینن
شما از حرفهای من برداشت اشتباه کردین اگه من از کلمه اساتید استفاده کردم به خاطر احترام گذاشتن به شما و زحمات شما بوده که بارها من و دیگران رو راهنمایی کردم و قصد بی احترامی به دوستان را نداشتم و منظور من از کلمه اساتید به خاطر تجربه شما در این خصوص بوده و قصد بی ارزش کردن فعالیتهای شما را نداشتم لطفا از کلمات همیشه معنی بد را برداشت نکنید

khoushab
20-04-2009, 22:32
اشتباه نوشتاری ( راهنمایی کردین )

amin_metal1370
21-04-2009, 00:29
ما هم به جمع n82 دار ها اونم از نوع مشکیش پیوستیم!:5:
این چند روزه که دارم ازش استفاده می کنم واقعاً از کار باش راضیم و لذت می برم بخصوص دوربین و سرعت بالای گوشی...

Saman-tci
21-04-2009, 01:36
سلام
سامان جان من چند وقتی نبودم و تازه این گفته شما رو میبینم
البته نمیدونم منظورتون من بودم یا نه این هم اینجا بیان میکنم تا همه بچه ها ببینن
شما از حرفهای من برداشت اشتباه کردین اگه من از کلمه اساتید استفاده کردم به خاطر احترام گذاشتن به شما و زحمات شما بوده که بارها من و دیگران رو راهنمایی کردم و قصد بی احترامی به دوستان را نداشتم و منظور من از کلمه اساتید به خاطر تجربه شما در این خصوص بوده و قصد بی ارزش کردن فعالیتهای شما را نداشتم لطفا از کلمات همیشه معنی بد را برداشت نکنید

سلام .... نه دوست من این حرفا چیه اون کسی که باید میفهمید خودش فهمیده ...
.
اولاً که من خودمو همیشه شاگرد میدونم چون هر موقع اومدم چیزهای جدیدی از کاربران اینجا یاد گرفتم پس استاد صفتی هست که حداقل برای من سنگینه ....
.
دوماً من همه بچه های اینجا رو مثل دوست و برادرهای خودم میدونم ... ولی همیشه یه عده ای هستند که دوست ندارن بقیه با نگاه مثبت بهشون نگاه کنن ....
.
این قضیه تموم شده و بهتره دیگه بحثش رو پیش نکشیم ... در ضمن باعث افتخار منه که دوستای خوبی مثل شما داشته باشم ...

scope82
21-04-2009, 13:17
با رم ریدر فرمت نمیشه توی گوشی های دیگه هم همینطوره
خب مثل اینکه فایلهای سیستمی مموریت پاک شدن .من هم این مصیبت رو کشیدم و درکت میکنم متاسفم دیگه راهی جز خرید یک مموری جدید نداری.
غم آخرت باشه:41:

Farshid9920062006
21-04-2009, 14:21
خب مثل اینکه فایلهای سیستمی مموریت پاک شدن .من هم این مصیبت رو کشیدم و درکت میکنم متاسفم دیگه راهی جز خرید یک مموری جدید نداری.
غم آخرت باشه:41:

ممنون از راهنماییتون:41:

khoushab
21-04-2009, 14:34
ممنون از راهنماییتون:41:
سلام
اگه از آداپتر برای رمت در رمریدر استفاده میکنی بعضی از رمریدرها نمیتونن خوب کار کنن از یک رمریدر که بدون نیاز به آداپتر رمت و بخونه استفاده کن احتمال قوی رمتو بخونه چند جا دیدم و خودم هم انجام دادم جواب گرفتم . البته فکر کنم رمتو عوض کنی بهتر باشه ولی اینو گفتم تا اگه فایل خاصی داری بتونی کپیش کنی

scope82
21-04-2009, 17:37
سلام
اگه از آداپتر برای رمت در رمریدر استفاده میکنی بعضی از رمریدرها نمیتونن خوب کار کنن از یک رمریدر که بدون نیاز به آداپتر رمت و بخونه استفاده کن احتمال قوی رمتو بخونه چند جا دیدم و خودم هم انجام دادم جواب گرفتم . البته فکر کنم رمتو عوض کنی بهتر باشه ولی اینو گفتم تا اگه فایل خاصی داری بتونی کپیش کنی
من این راهو یک بار امتحان کردم نشد
چون وقتی فایل های سیستمی مموری ازبین بره هیچ راهی وجود نداره
من حتی بعد از امتحان تمام راه ها به مموریم شوک الکتریکی هم دادم (با مغزی فندک اتمی):41:

psp2004
21-04-2009, 18:28
دوستان من شنیدم n82 ساخت چین زیاد هنگ می کنه . این حقیقت داره یا نه؟

Saman-tci
22-04-2009, 00:50
دوست من الان تمام گوشیهای بازار ساخت چین هستند و لیبل فنلاند خوردند .....
.
تا اونجائیکه من میدونم و یه مدت یکیشونو داشتم هیچ فرقی بین چینی و فنلاندیش نیست .... نه هنگ میکنه و نه هیچ مشکل دیگه ای داره .... ولی چون اسمش چینه همه فکر میکنن بیخوده ....

reza2pars
22-04-2009, 09:08
N82 اف ام پلير داره؟

Majid393
22-04-2009, 09:15
n82 اف ام پلير داره؟

منظورت اف ام ترنسمیتر هست ؟؟؟

نه .... نداره .

Saha Software
23-04-2009, 10:10
سلام
کسی می دونه چجوری میشه این صدای عکس گرفتن را قطع کرد؟؟

می خوام برم کتابخونه از یه پایان نامه عکس بگیرم،اگه بفهمند پدرم را در میارن!!!
لطفأ هر کی میدونه کمک کنه

Saman-tci
23-04-2009, 10:57
سلام
کسی می دونه چجوری میشه این صدای عکس گرفتن را قطع کرد؟؟

می خوام برم کتابخونه از یه پایان نامه عکس بگیرم،اگه بفهمند پدرم را در میارن!!!
لطفأ هر کی میدونه کمک کنه

ساشا جان توی 2 3 تا فروم دیدم با نصب یه پچ که مخصوص گوشیهای هک شده هستند میشه این کارو کرد ...
.
اگه نمیخوای این کارو بکنی بهتره خودت با انگشتهات روی 2تا اسپیکر گوشی رو بگیری و عکستو بندازی ... هیچ صدایی هم نمیده .. امتحان کن

M@hdi-B
23-04-2009, 16:04
از این روش هم خیلی ها جواب گرفتن یکیشم خودم. تستش ضرری نداره:

Mojtaba N87
23-04-2009, 20:32
جناب yazdankhah اینجا هر جوری دوست دارید نباید صحبت کنید . اینجا کاربران احترام دارن و جو انجمن هم همینطور

Ali_BlueBoy
23-04-2009, 20:57
اقا ما هم به جمع 82 دار ها پيوستيم( ايقدر منتظر ارزون شدن جي 810 شدم که به کل جمع شد...!!!!!)

حالا چند تا سوال ...ببخشيد سوالام خيلي پرته (در ضمن مي دونم جواب اکثر سوالم توي اينجا هستش ولي لامصب 335 صفحه س.)
1.ورژن گوشي رو با چه کدي ميتونم بفهمم
2.يه ترفند واسه افزايش نور ال سي ديش بود اون چي بود؟!؟!
3.واسه ان گيج وهک بايد چي کار کنم..؟!؟!؟!

با تشکر فراوون (خيلي زياد.!!!!!)

Legend
23-04-2009, 21:02
اقا ما هم به جمع 82 دار ها پيوستيم( ايقدر منتظر ارزون شدن جي 810 شدم که به کل جمع شد...!!!!!)

حالا چند تا سوال ...ببخشيد سوالام خيلي پرته (در ضمن مي دونم جواب اکثر سوالم توي اينجا هستش ولي لامصب 335 صفحه س.)
1.ورژن گوشي رو با چه کدي ميتونم بفهمم
2.يه ترفند واسه افزايش نور ال سي ديش بود اون چي بود؟!؟!
3.واسه ان گيج وهک بايد چي کار کنم..؟!؟!؟!

با تشکر فراوون (خيلي زياد.!!!!!)
سلام
مبارکه....
1- با کد :

#0000#*

2- سرچ کنی پیداش میکنی...:46:

3 به بخشش مراجعه کن...

Ali_BlueBoy
23-04-2009, 21:21
داش يونس ورژن اين يارو
20.0.062.28.02.08

اينه به اپديت اينا نياز داره يا نه .....

بعد يه چيزي اين ترفند نور ال سي دي رو شما امتحان کردي بلايي سر گوشيت نيومد..!!!

Legend
23-04-2009, 21:28
داش يونس ورژن اين يارو
20.0.062.28.02.08

اينه به اپديت اينا نياز داره يا نه .....

بعد يه چيزي اين ترفند نور ال سي دي رو شما امتحان کردي بلايي سر گوشيت نيومد..!!!
نه عزیزم...هیچ مشکلی برام پیش نیومده...الانم دارم ازش استفاده میکنم...

فریمورت هم باید به 31 آپ شه...

Ali_BlueBoy
23-04-2009, 21:36
فریمورت هم باید به 31 آپ شه...

اخه يادمه اون قديما مي گفتن اين فريمور جديدا هک نميشه

حالا اين 31 هک ميشه... و در کل مي ارزه آپ ش کنم (يعني تغييري هم کرده)...( به شدت تنکس..!!!)

Legend
23-04-2009, 21:40
اخه يادمه اون قديما مي گفتن اين فريمور جديدا هک نميشه

حالا اين 31 هک ميشه... و در کل مي ارزه آپ ش کنم (يعني تغييري هم کرده)...( به شدت تنکس..!!!)
قدیما رو باد برد...: دی الانو بچسب... صدای هدفوناش بهتر میشه...سرعت gps و ...

psp2004
24-04-2009, 00:05
دوستان من هم بالاخره موفق شدم بخرم. میخاستم ببینم از کجا بفهمم ساخت کجا هستش؟

mohamad_reza72
24-04-2009, 13:58
سلام خسته نباشید
من میخواستم k850 کار کرده رو با n82 (کارکرده)یا n78(کارکرده) عوض کنم
برا هر کدوم چقدر باید سر بدم

mohamad_reza72
24-04-2009, 13:59
سلام خسته نباشید

M@hdi-B
24-04-2009, 14:15
سلام خسته نباشید

مشاوره خرید گوشی

M@hdi-B
24-04-2009, 14:17
دوستان من هم بالاخره موفق شدم بخرم. میخاستم ببینم از کجا بفهمم ساخت کجا هستش؟

:31:
چی شد پستتو ویرایش کردی؟
شک نکن همشون تو چین مونتاژ می شن. مشکلی هم ندارن. مطمئن باش.:46:

scope82
25-04-2009, 11:47
:31:
چی شد پستتو ویرایش کردی؟
شک نکن همشون تو چین مونتاژ می شن. مشکلی هم ندارن. مطمئن باش.:46:

اونایی که توچین مونتاژمیشن قابشون خیلی جیر جیر میکنه
وفنلاندی ها (که اون اولا تولید میشد) این مشکل رو ندارن (مثل مال خودم)
چینیا کیفیت cpu خوبی ندارن
چینیا باطریشون زودتر خالی میشه
چینیا باندشون تحت فشار میسوزه
چینیا gps بی کیفیتی دارن
چینیا........................................ .....................
........................؟
..............!!!!!!!:5:

این حرفی بود که قبلا میزدم و الآن بهش اعتقاد ندارم :27:

hellbrain666
25-04-2009, 12:08
نه جیر جیر قاب حقیقت داره !

PLAΨMID
25-04-2009, 15:32
بعضياشون اينجورين . . .
ولي از لحاظ كارايي كه فرقي ندارن با هم .
به نظر من اين واسه ي گوشي يه نكته ي مثبت به حساب مياد .

psp2004
25-04-2009, 18:14
دوستان موقع نصب برنامه ارور component is built it را میده . یعنی چه؟

Legend
25-04-2009, 19:38
دوستان موقع نصب برنامه ارور component is built it را میده . یعنی چه؟
چه برنامه ای؟

M@hdi-B
25-04-2009, 20:07
چه برنامه ای؟

با اجازه آقای همکار:31:
این ارور رو وقتی میده که برنامه ای که می خواید نصب کنید بطور پیشفرض رو گوشیتون هست:20:

ahora50002000
25-04-2009, 23:13
با سلام
با چه نرم افزاری می توان از اس ام اس ها و شمارها از گوشی به کامپیوتر بکاپ گرفت ازpc suit استفاده می کنم ولی نرم افزار کاملتری می خواهم
گوشی من n 82 ver 30 می باشد در حال حاضر براحتی از طریق ساین ( سایت چینی ) نرم افزارها را در گوشی نصب می کنم البته بجز چند نرم افزار که هک می خواهد
حال قصد دارم گوشی را آپگرید کنم اولا راحتترین راه حل آپگرید و بی دردسترین آن چیست
در ضمن اگر آپگرید کنم مشکلی با نصب نرم افزارها ندارم و میتوانم گوشی را هک کنم یا نه و البته با چه نرم افزاری
و یک سئوال دیگر اول آپگرید کنم بعد هک و یا اول هک و بعد آپگرید

Saman-tci
25-04-2009, 23:55
دوست من شما برو با خیال راحت گوشیتو به فریمور 31 آپدیت کن ...
.
از طریق برنامه Hellox 1.03 هم گوشیت براحتی هک میشه و هیچ مشکلی هم توی نصب برنامه های ساین نشده نداری ...
.
اول آپدیت و بعد هک .....

PLAΨMID
26-04-2009, 16:48
خوب ماها چي ؟
كه با هك آپگريد كرديم ؟
اگه بخواييم از هك در بياد فقط بايد installserver رو پاك كنيم ؟
بعدش با hellox هك ميشه ؟؟؟؟

ممنون .

Legend
26-04-2009, 16:51
خوب ماها چي ؟
كه با هك آپگريد كرديم ؟
اگه بخواييم از هك در بياد فقط بايد installserver رو پاك كنيم ؟
بعدش با hellox هك ميشه ؟؟؟؟

ممنون .
آره میشه بابا غمت نباشه....:10:

amirhoseinmehri
27-04-2009, 14:59
من می خوام n82 بخرم می خواستم بدونم این کارو بکنم یا گوشی دیگری بخرم

Legend
27-04-2009, 15:09
من می خوام n82 بخرم می خواستم بدونم این کارو بکنم یا گوشی دیگری بخرم
خب بخر....: دی
گوشیه خوب و کاملیه نسبت به قیمتش...بستگیبه بودجه و نیازت داره.

PLAΨMID
27-04-2009, 17:33
خب بخر....: دی
گوشیه خوب و کاملیه نسبت به قیمتش...بستگیبه بودجه و نیازت داره.

بخصوص كه تازگيا مفت شده . . . .:31:
يه نفرو ميشناسم كه قاچاقي مياره:21: ميگه 200 تومن :18:

scope82
27-04-2009, 18:18
بخصوص كه تازگيا مفت شده . . . .:31:
يه نفرو ميشناسم كه قاچاقي مياره:21: ميگه 200 تومن :18:
حتما خودت از اون رفیقت گرفتی که کوشیت اینقدر مشکل داره و بازی در میاره :27:

Nice Devil
27-04-2009, 21:06
سلام به همه . ميشه بگين كه چرا يكي از بلندگوهاي n82 مشكي بعد از چند ماه ميسوزه؟ ممنون

Saman-tci
28-04-2009, 01:19
نه دوست من این تیکه ها رو به n82 نچسبونین ....!!!!
.
شما اگه هر آهنگه با کیفیتی هم با بلندترین صدای این گوشی گوش کنین اسپیکرهای این گوشی آسیب نمیبینن ....
.
احتمالاً گوشیت دست خودت نبوده یه بنده خدایی با تیزی فرو کرده توی اسپیکر که به این روز افتاده ....

mamad_hv
28-04-2009, 03:04
سلام

امیدوارم از سوالم خندتون نگیره.من n82 دارم هکش کردم.نمیدونم آبگرید کردن لازم داره یا نه چون 1سال پیش گرفتم.شخصا دوست دارم آبگرید کنم ولی میترسم.چون خیلی جاها گفتن اگه هک کرده باشید وقتی آبگرید میکند دیگه قایل هک نیست.وقتی برنامه pc suite را باز میکنی اون پایینش یک گزینه میاد که software update اون برا چی هست؟به نظر شما گوشیم را آبگرید کنم؟کلی برنامه روش نصب کردم همه پاک میشه؟

Legend
28-04-2009, 08:27
سلام

امیدوارم از سوالم خندتون نگیره.من n82 دارم هکش کردم.نمیدونم آبگرید کردن لازم داره یا نه چون 1سال پیش گرفتم.شخصا دوست دارم آبگرید کنم ولی میترسم.چون خیلی جاها گفتن اگه هک کرده باشید وقتی آبگرید میکند دیگه قایل هک نیست.وقتی برنامه pc suite را باز میکنی اون پایینش یک گزینه میاد که software update اون برا چی هست؟به نظر شما گوشیم را آبگرید کنم؟کلی برنامه روش نصب کردم همه پاک میشه؟
سلام
آپدیتش کن..هیچیش نمیشه....برنامه ای هم پاک نمیشه...هکم خودم برات میکنم...: دی

mamad_hv
28-04-2009, 10:18
سلام
ممنونم.پس خودت اگه میشه مرحله به مرحله بگو چیکار کنم؟چون بعضی از دوستان گفتن قبلش باید برنامه hello را پاک کنیم تا بعدا بشه هکش کرد.

PLAΨMID
28-04-2009, 14:02
حتما خودت از اون رفیقت گرفتی که کوشیت اینقدر مشکل داره و بازی در میاره :27:
نه بابا . . . :31:
اتفاقا من چند وقت پيش گرفتم . اون موقع گرفتم 430 تومن . گوشيمم تا حالا مشكلي نداشته .:10:

ممنونم.پس خودت اگه میشه مرحله به مرحله بگو چیکار کنم؟چون بعضی از دوستان گفتن قبلش باید برنامه hello را پاک کنیم تا بعدا بشه هکش کرد.

كاري نداره كه . . . :46:
برنامه nsu از لينك زير ميگيري( 22 مگابايت) :

بعدش گوشي رو با كابل رو حالت pc suit وصل ميكني . برنامه رو اجرا ميكني . خودش گوشي رو ميشناسه و واست آپديتش ميكنه . بعد از آپديت هم ميتوني با hellox هكش كني .والسلام . :31:

Nice Devil
28-04-2009, 16:16
نه دوست من این تیکه ها رو به n82 نچسبونین ....!!!!
.
شما اگه هر آهنگه با کیفیتی هم با بلندترین صدای این گوشی گوش کنین اسپیکرهای این گوشی آسیب نمیبینن ....
.
احتمالاً گوشیت دست خودت نبوده یه بنده خدایی با تیزی فرو کرده توی اسپیکر که به این روز افتاده ....

نه آقا باور كنيد من 6 ماه نيست كه گوشيمو خريدم و يكي از باندهاش سوخته البته ماله يكي از دوستام هم همينطوره ولي از چند نفر كه n82 نقره اي داشتن پرسيدم اونا گفتن كه گوشي اونا هيچ مشكلي از نظر صدا نداره ولي من نميدونم چرا n82 مشكي مشكل داره . البته نور صفحش هم در كل نسبت به n95 8gb يخورده كمه ولي باز قابل قبوله

noisymind
28-04-2009, 18:35
جديدا چند مورد من هم راجع به اسپيكرهاي n82 شنيدم. ممكنه يك سري توليد از n82 ها مشكل داشتن تو يه بازه زماني. البته همينجوري هم كه نميسوزه! حتما ضربه اي چيزي ميخوره.

goldenmasoud
28-04-2009, 22:02
سلام دوستان.من موقعی که یه تم رو گوشی میندازم سرعت گوشی خیلی کم میشه.
میخواستم بدونم ماله شما هم اینطوریه؟

Nice Devil
28-04-2009, 23:53
به نظر شما نور صفحه n82 كم نيست ؟؟؟ راستش وقتي من با n95 8gb يا حتي n73 دوستم كل ميندازم حسابي ميزنه تو ذوقم .

Saman-tci
29-04-2009, 00:24
دوست من متاسفانه یکی از معایب این گوشی هم کدر و عدم شفافیت لازم در مقایسه با گوشیهای هم سطح خودش هست ...
بطوریکه به سختی در زیر نور آفتاب فابل استفاده هست ....
حتی اگه نور صفحه رو هم روی آخرین درجه بزارید زیاد تاثیری نداره در صورتی که شارژ گوشی تا نصف کم میکنه ...
.
صفحه lcd این گوشی در مقایسه با N95 8gb و N85 هیچ حرفی برای گفتن نداره اما اینقدر نقاط حسن دیگه داره که بشه از این عیبش گذشت

Nice Devil
29-04-2009, 00:56
بله دوست عزيز . حق با شماست . مخصوصاً نسبت به قيمتش بهترينه

Legend
29-04-2009, 10:28
دوست من متاسفانه یکی از معایب این گوشی هم کدر و عدم شفافیت لازم در مقایسه با گوشیهای هم سطح خودش هست ...
حتی اگه نور صفحه رو هم روی آخرین درجه بزارید زیاد تاثیری نداره در صورتی که شارژ گوشی تا نصف کم میکنه ...
.
صفحه lcd این گوشی در مقایسه با n95 8gb و n85 هیچ حرفی برای گفتن نداره اما اینقدر نقاط حسن دیگه داره که بشه از این عیبش گذشت
والله من با هک صفحم از 78 هم بهتر شده...

PLAΨMID
29-04-2009, 12:04

بستگي به تم داره . معمولا تم هاي با آيكون هاي زيادمثل آلفا سرعت گوشي رو يكم كند ميكنن ولي در كل زياد محسوس نيست . تم هاي xavier رو با آيكون هاي default نصب كن ، حرف ندارن . سرعت گوشي رو هم پايين نميارن . :31:

Ali_BlueBoy
29-04-2009, 13:37
اقا من بعد نصب چند تا برنامه ...وقتی گوشین رو ریستارت میکنم ... هی پیغام اینستال میاد ولی هچی نصب نمیشه
!!!

Saman-tci
29-04-2009, 13:44
دوست من شما اگه گوشیتون هک هست از مسیر برید و فایلهای زیر رو پاک کنید تا دیگه اون ارور رو نبینید ...
.
گوشی رو در حالت هک قرار بدین با فایل منیجر به E:/Private/10202dce برید و هر چی فایل داخلش هست رو پاک کنید ...
که عمدتاً فایلهایی با پسوند sis هستند ...
اینا تکه هایی از فایلهای هستند که شما روی گوشیتون نصب کردین ...

mamad_hv
29-04-2009, 15:25
آبدیت گوشی تموم شد فایل ها هم نصب شد و پیغام کامپیلیت داد ولی جالی اینجاست که تنظیمات گوشی بهم نخورد نمیدونم چرا؟نمیدونم آیا دوباره میشه هکش کرد؟ چون دوستان میگفتند گوشی از حالت هک در میاد و دیگه نمیشه هکش کرد.نظر شما چیه؟من n82 دارم که قبلا هکش کرده بودم و در حالت هم آبدیتش کردم. ورژن گوشی هم چک کردم ارتقا یافته.اگه میتونم هکش کنم لطفا کامل راهنماییم کنید.آیا برنامه hello را که قبلا برای هک نصب کرده بودم باید پاکش کنم؟
اگه میشه لینک هک کردن دوباره هم بدید البته اگه بشه دوباره هک کرد هم بدید

Legend
29-04-2009, 15:27
آبدیت گوشی تموم شد فایل ها هم نصب شد و پیغام کامپیلیت داد ولی جالی اینجاست که تنظیمات گوشی بهم نخورد نمیدونم چرا؟نمیدونم آیا دوباره میشه هکش کرد؟ چون دوستان میگفتند گوشی از حالت هک در میاد و دیگه نمیشه هکش کرد.نظر شما چیه؟من n82 دارم که قبلا هکش کرده بودم و در حالت هم آبدیتش کردم. ورژن گوشی هم چک کردم ارتقا یافته.اگه میتونم هکش کنم لطفا کامل راهنماییم کنید.آیا برنامه hello را که قبلا برای هک نصب کرده بودم باید پاکش کنم؟
اگه میشه لینک هک کردن دوباره هم بدید البته اگه بشه دوباره هک کرد هم بدید
با همون HelloOX دوباره هکش کن دوست عزیز.

mamad_hv
29-04-2009, 22:50
سلام

داداش دیدی رفیق نیمه راه شدی.آبدیت کردم ولی ای کاش این کارو نمیکردم چون دوستان میگن باید با روش hellox هک کنم ولی من اصلا تا حالا تو زندگیم فایلی را ساین نکردم هر چی هم مقالاتش را میخونم چیزی متوجه نمیشم.قبلا با روش hellocarbid هک کرده بودم

Saman-tci
29-04-2009, 22:55
دوست من , من چند بار این قضیه رو بهتون توضیح دادم که ...
حتی لینک آموزش رو هم براتون قرار دادم ...

Nice Devil
30-04-2009, 09:53
والله من با هک صفحم از 78 هم بهتر شده...

سلام آقا يونس . ميشه بيشتر در مورد هك كردن گوشيتون توضيح بدين . منظورتون از هك آپديت گوشيه يا از برنامه ي خاصي استفاده كردين ؟ ممنون :31:

Legend
30-04-2009, 11:27
سلام آقا يونس . ميشه بيشتر در مورد هك كردن گوشيتون توضيح بدين . منظورتون از هك آپديت گوشيه يا از برنامه ي خاصي استفاده كردين ؟ ممنون :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hellbrain666
30-04-2009, 19:23
سلام
امروز بطور ناگهانی بدون اینکه به گوشی ضربه یا فشاری وارد بشه دیدم یه لکه قرمز رنگ روی ال سی دی ظاهر شده
آخه چرا اینطوری شد؟:41::41::41:

Saman-tci
30-04-2009, 19:30
احتمالاً یکی از پیکسلهای lcd گوشیتون سوخته .... فقط مواظب باشید بیشتر از این نشه

Legend
30-04-2009, 19:31
احتمالاً یکی از پیکسلهای lcd گوشیتون سوخته .... فقط مواظب باشید بیشتر از این نشه
واسه من خیلی وقته یه دونش اون پایین سوخته... ولی آبیه..

hellbrain666
30-04-2009, 19:39
نه اینطور نیست
یه لکه است مثل خون که پخش شده
وقتی فشارش میدم پراکنده تر میشه

Legend
30-04-2009, 19:48
نه اینطور نیست
یه لکه است مثل خون که پخش شده
وقتی فشارش میدم پراکنده تر میشه
انگار وضعش خرابه...:13: یه عکس ازش میتونی بندازی؟
شاد باشی

hellbrain666
30-04-2009, 20:08
ببخشید دیر شد :

M@hdi-B
30-04-2009, 20:26
احتمالا یه ترک کوچیک برداشته و جیوه داخلش داره پخش میشه.

hellbrain666
30-04-2009, 20:32
احتمالا یه ترک کوچیک برداشته و جیوه داخلش داره پخش میشه.

دقیقا خودمم همین حدس رو میزنم
ولی آخه بدون هیچ ضربه و فشاری !
متاسفانه من این گوشی رو بدون گارانتی خریدم
میشه یه جای معتبر برای تعویض ال سی دی بگید؟

Saman-tci
30-04-2009, 22:08
بله درسته چیوه داخلش داره پخش میشه ...
.
تا بیشتر از این نشده و بیشتر به گوشیت آسیب نزده ببر تعویضش کن ....

hellbrain666
30-04-2009, 22:13
به کجا آسیب بزنه؟

کجا ببرم برای تعویض؟

Saman-tci
01-05-2009, 00:46
اگه تهران هستی میتونید ببری علاالدین اونجا تعویض کنی ...
.
در ضمن بهتره خودت lcd گوشیتو جدا بخری و ببری برات نصب کنن .. چون اگه بزاری خودشون lcd بزارن هم قیمت بالاتر میگرن و هم از جنسشون مطمئن نیستی ...

M@hdi-B
01-05-2009, 09:11
اگه تهران هستی میتونید ببری علاالدین اونجا تعویض کنی ...
.
در ضمن بهتره خودت lcd گوشیتو جدا بخری و ببری برات نصب کنن .. چون اگه بزاری خودشون lcd بزارن هم قیمت بالاتر میگرن و هم از جنسشون مطمئن نیستی ...

به نظر من برو طبقه های بالا از این مغازه هایی که گوشیهای ترکیده دارن تو ویترینشون بپر س ببین دارن. بگردی پیدا میشه. تعویضشم اگه بتونی قابشو باز کنی راحته. پشت ال سی دی یه سوکت داره که راحت جدا میشه.

nokia n82 disassembly

شما فقط قسمت روی ال سی دی رو باز کنی کافیه. خرابکاری نکنی بعد بگی تو گفتی؟:31:

hellbrain666
01-05-2009, 10:47
از همه ممنون

بهتر خودمم از چند نمایندگی معتبر هم سوال کنم شاید اونا قبول کنند
و گرنه که میرم علاالدین

scope82
01-05-2009, 19:38
از همه ممنون

بهتر خودمم از چند نمایندگی معتبر هم سوال کنم شاید اونا قبول کنند
و گرنه که میرم علاالدین

کاری نداره ها
خودت هم میتونی عوضش کنی:46:

Saman-tci
01-05-2009, 20:38
نه دوست من خودت انجام ندی بهتره ....
.
اگه نهایتاً 20 30 تومن هم بدی برات تعمیر کنن بهتر از اینه که خدای نکرده مشکلی برای گوشیت پیش بیاد و مجبور بشی مفت بدی بره تا بی استفاده نگهش داری ...
Lcd یکی از حساسترین قسمتهای گوشیه که تعویضش کار هر کسی نیست ....

khatarat
01-05-2009, 21:10
بچه ها من تازه این گوشی رو گرفتم فریم ویرش از اول v31 بود بعد حالا می بینم هک نمیشه میخواستم دانگیرد کنم ولی نمیدونم چجوری این کار رو باید بکنم
از این روش ها که اول باید یه برنامه که می خوای نصب کنی باید ساین کنی نمی تونم استفاده کنم چون فایل هی cer و key رو ندارم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چه جوری دانگیرید کنم :40::40::40::40::31:

Legend
01-05-2009, 21:12
بچه ها من تازه این گوشی رو گرفتم فریم ویرش از اول v31 بود بعد حالا می بینم هک نمیشه میخواستم دانگیرد کنم ولی نمیدونم چجوری این کار رو باید بکنم
از این روش ها که اول باید یه برنامه که می خوای نصب کنی باید ساین کنی نمی تونم استفاده کنم چون فایل هی cer و key رو ندارم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چه جوری دانگیرید کنم :40::40::40::40::31:
یعنی یه فایل Cert و KEY گرفتن انقدر سخته که میخوای مزیت های 31 رو فراموش کنی؟

asklt
01-05-2009, 22:50
سلام کسی میدونه ور جدید ان82 کی میاد یا بازم براش اپدیت میاد یا نه.

Legend
02-05-2009, 12:21
سلام کسی میدونه ور جدید ان82 کی میاد یا بازم براش اپدیت میاد یا نه.
5-6 ماه یه بار میاد...البته تا وقتی تولید گوشی رو متوقف نکنه...
شاد باشی

smallfrank
02-05-2009, 15:03
سلام دوستان عزیز
جدیدا هر برنامه ای که میخام نصب کنم تو صفحه Preparing Installtion یه دوسه دقیقه ای صبر میکنه بعد ادامه میده.
به روش HelloOX هم هکش کردم
مشکل چیه ؟

PLAΨMID
02-05-2009, 19:48
سلام دوستان عزیز
جدیدا هر برنامه ای که میخام نصب کنم تو صفحه preparing installtion یه دوسه دقیقه ای صبر میکنه بعد ادامه میده.
به روش helloox هم هکش کردم
مشکل چیه ؟

مشكلي نيست عزيز .
فقط موقع نصب كنده يا كلا گوشيت كند شده ؟:13:

asklt
02-05-2009, 21:40
5-6 ماه یه بار میاد...البته تا وقتی تولید گوشی رو متوقف نکنه...
شاد باشی

من اخر نفهمیدم آپ براش میاد یا نه.
این گوشی داره تولد میشه یا نمیشه.

armenak
02-05-2009, 23:28
هی میگید با hellox میتونید هكش كني....
منظورتون از هک چیه؟
مزایا و معایبش چیه؟
همین مزایای 31 که میگید یعنی چی؟
لطفا توضیح بدید
ممنون

Legend
02-05-2009, 23:30
من اخر نفهمیدم آپ براش میاد یا نه.
این گوشی داره تولد میشه یا نمیشه.

به احتمال زیاد براش بازم آپدیت میاد...

هی میگید با hellox میتونید هكش كني....
منظورتون از هک چیه؟
مزایا و معایبش چیه؟
همین مزایای 31 که میگید یعنی چی؟
لطفا توضیح بدید
ممنون

هک یعنی دسترسی به فایل های سیستمی و دستکاری اون ها (شخصی سازی) برای استفاده بهتر از گوشی
مزایای 31 هم یعنی امکاناتی که توورژن نرم افزاری جدید گوشیت بهش اضافه میشه...
شاد باشی

armenak
02-05-2009, 23:37
مزایا و معایبشم میگید؟

Nice Devil
03-05-2009, 00:30
سلام دوستان عزیز
جدیدا هر برنامه ای که میخام نصب کنم تو صفحه Preparing Installtion یه دوسه دقیقه ای صبر میکنه بعد ادامه میده.
به روش HelloOX هم هکش کردم
مشکل چیه ؟

دوست عزيز بعضي از برنامه هاي java مثل ديكشنري كه حجم بالايي داره . ممكنه preparing يكم طول بكشه و اين طبيعيه

acmilan308
03-05-2009, 11:23
سلااااااااااااااااااااااا ااام
بالا خره من هم به n82 دارها پیوستم. :31:

یونس جان یه کمکی میکنی :42:
ممنون

PLAΨMID
03-05-2009, 12:42
مزایا و معایبشم میگید؟

هك كردن :
مزايا :
1) نصب بازي هاي N-gage
2) نصب راحت و بدون ساين برنامه ها و بدون نياز به تغيير تاريخ گوشي .
3) دسترسي به فولدر هاي سيستمي كه بعضي جاها بدرد ميخوره ( مثل نصب nokia calender فارسي يا مثلا حذف تم هاي روي گوشي و . . . )

معايب :
هيچ عيبي نداره!!:31:
-----------------------------------------------------------------
آپديت كردن به 31 :
مزايا : كيفيت بهتر فيلم و عكسبرداري ، كيفيت بهتر صداي خروجي از هدفون( اين يكي رو تا خودت تست نكني باورت نميشه) ، افزايش سرعت اتصال GPS ، به طور كلي با هر آپديتي تعدادي از معايب و باگ هاي گوشي برطرف ميشه .

معايب : هيچ عيبي نداره .

Legend
03-05-2009, 14:56
سلام....نمردیم و گوشی ما هم یه چیزیش شد..: دی

آقا امروز خوشگل خورد زمین بعد که برداشتم همه چیش ظاهرا" درست بود...بعد که دوربین رو باز کردم...دیدم یه لکه میفته روی عکس...چجوری بگم...انگار یه تیکه آشغال رفته اون تویه تویه توش :31:(توی لنز، حالا خوبه کاور داره..!) هر کارشم میکنم در نمیاد...:| تو عکسام میفته.... چه کنم؟ گوشی رو بازکنم؟

armenak
03-05-2009, 16:07
[QUOTE=dada1580;3745831]هك كردن :
مزايا :
1) نصب بازي هاي N-gage
2) نصب راحت و بدون ساين برنامه ها و بدون نياز به تغيير تاريخ گوشي .
3) دسترسي به فولدر هاي سيستمي كه بعضي جاها بدرد ميخوره ( مثل نصب nokia calender فارسي يا مثلا حذف تم هاي روي گوشي و . . . )

معايب :
هيچ عيبي نداره!!:31:
-----------------------------------------------------------------
آپديت كردن به 31 :
مزايا : كيفيت بهتر فيلم و عكسبرداري ، كيفيت بهتر صداي خروجي از هدفون( اين يكي رو تا خودت تست نكني باورت نميشه) ، افزايش سرعت اتصال GPS ، به طور كلي با هر آپديتي تعدادي از معايب و باگ هاي گوشي برطرف ميشه .

معايب : هيچ عيبي نداره .[/Q

سلام
میشه حالال بگید این دوتا کارو چه جوری میشه انجام داد؟توضیح بدید راحتترین و بهترینشو

Ali_BlueBoy
03-05-2009, 19:14

آقا امروز خوشگل خورد زمین بعد که برداشتم همه چیش ظاهرا" درست بود...بعد که دوربین رو باز کردم...دیدم یه لکه میفته روی عکس...چجوری بگم...انگار یه تیکه آشغال رفته اون تویه تویه توش (توی لنز، حالا خوبه کاور داره..!) هر کارشم میکنم در نمیاد...:| تو عکسام میفته.... چه کنم؟ گوشی رو بازکنم؟

اون وقت اين اشغاله رو که رفته تويه تويه توش ...!!! قابل روئيته ...يعني ميتوني ببيني چي رفته توش...

شايد لنزش خش ور داشته باشه...

M@hdi-B
03-05-2009, 19:50

آقا امروز خوشگل خورد زمین بعد که برداشتم همه چیش ظاهرا" درست بود...بعد که دوربین رو باز کردم...دیدم یه لکه میفته روی عکس...چجوری بگم...انگار یه تیکه آشغال رفته اون تویه تویه توش :31:(توی لنز، حالا خوبه کاور داره..!) هر کارشم میکنم در نمیاد...:| تو عکسام میفته.... چه کنم؟ گوشی رو بازکنم؟

سلام.
یونس جان باز کردن گوشی کاری نداره. ببین اگه لازمه خودت بازش کن اصلا هم نترس من تا حالا گوشیمو واسه تعمیر بیرون ندادم.
گوشیه اون دوستمون هم که ال سی دیش مشکل داشت من حاظرم مجانا تعمیر کنم:5:
اونقدرها هم که می گن حساس نیست. من ان95 8گیگو باز کردم این که دیگه چیزی نیست.
یه خبر هم بدم: به زودی بازم نوکیا دار میشم اونم سیمبین 9.2

Legend
03-05-2009, 19:56
سلام.
یونس جان باز کردن گوشی کاری نداره. ببین اگه لازمه خودت بازش کن اصلا هم نترس من تا حالا گوشیمو واسه تعمیر بیرون ندادم.
گوشیه اون دوستمون هم که ال سی دیش مشکل داشت من حاظرم مجانا تعمیر کنم:5:
اونقدرها هم که می گن حساس نیست. من ان95 8گیگو باز کردم این که دیگه چیزی نیست.
یه خبر هم بدم: به زودی بازم نوکیا دار میشم اونم سیمبین 9.2
حالا هنوز شک دارم...میگم شاید پیکسل میکسل دوربینش پریده؟ چون من الان نگاه میکنم چیزی توش نیست...

BLACK-BLACK
03-05-2009, 20:26

بله البته برای تمهای غیر اورجینال

به نظر شما نور صفحه n82 كم نيست ؟؟؟ راستش وقتي من با n95 8gb يا حتي n73 دوستم كل ميندازم حسابي ميزنه تو ذوقم .

حالا چرا نور صفحشو میگی صداشو بگو از 73 خیلی کمتره من جلو رفیقم کم اوردم

.
صفحه lcd این گوشی در مقایسه با n95 8gb و n85 هیچ حرفی برای گفتن نداره اما اینقدر نقاط حسن دیگه داره که بشه از این عیبش گذشت

منم موافقم .البته تا اومدن n86 این بهترین گوشی با حدود قیمت 350 هستش.

BLACK-BLACK
03-05-2009, 20:48
حالا هنوز شک دارم...میگم شاید پیکسل میکسل دوربینش پریده؟ چون من الان نگاه میکنم چیزی توش نیست...

اگه میخاید گوشیتونو باز کنید به تاپیک زیر یه سری بزنید

hellbrain666
03-05-2009, 22:02
درسته باز کردنش خیلی راحته
برای اطمینان از پیکسل هم روی حالت نگاتیو با کمی دقت میشه فهمید

Legend
04-05-2009, 09:50
درسته باز کردنش خیلی راحته
برای اطمینان از پیکسل هم روی حالت نگاتیو با کمی دقت میشه فهمید
بیشتر توضیح میدی؟ من الان رو هر حالتی میزارم...اونم همون رنگی میشه...پس به احتمال زیاد آشغاله؟
فعلا" پیچ گوشتی 6 پر ندارم بازش کنم...باید برم دنبالش....

hellbrain666
04-05-2009, 11:37
در این حالت شما گوشی رو به جای کاملا تاریک ببر اگه آشغال باشه سفید دیده میشه

ولی اگه پیکسل سوخته باشه رنگش با قسمتهای دیگه فرق داره

PLAΨMID
04-05-2009, 16:19
سلام
میشه حالال بگید این دوتا کارو چه جوری میشه انجام داد؟توضیح بدید راحتترین و بهترینشو

در تاپيك زير كاملا دوستان توضيح دادن . ميتوني اول گوشيتو اونجوري كه گفته شده هك كني ، بعد آپديتش كني تا هكت جاودانه بشه :31:
من همين كارو كردم . به نظرم راحت ترينه . :40:

mohamad_reza72
04-05-2009, 18:43
سلام من k850 رو185 فروختم چقدز باید روش بذارم تا n82 کارکرده تمیز بگیرم؟؟؟
اصلا ان82 کارکرده چند قیمته؟؟؟؟
ممنون

Saman-tci
04-05-2009, 19:20
کارکرده میخوای ...؟
تمیزشو میتونی با 230 240 گیر بیاری .....

Legend
04-05-2009, 20:28
در این حالت شما گوشی رو به جای کاملا تاریک ببر اگه آشغال باشه سفید دیده میشه

ولی اگه پیکسل سوخته باشه رنگش با قسمتهای دیگه فرق داره
دمت گرم...امیدوارم کردی که دوربین سالمه....:10: سفید نشونش میده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohamad_reza72
04-05-2009, 20:45
کارکرده میخوای ...؟

مگه نوش چنده؟؟؟
210 میتونم گیر بیارم؟؟؟
آدرس مغازه دسته 2 فروشی تمیز ندارید؟؟؟

ali_agha1981
05-05-2009, 15:58
رسوایی در گالری نوکیا (همه بخونند )
سلام دوستان
یه زمانی وقتی من وارد گالری میشدم
توی گالری هیچ عکس و فیلمی و در موزیک پلیر هیچ موزیکی نمایش داده نمیشد
(انگار که هیچ فایلی توی رم گوشی نیست ) در صورتی که توی فایل منیجر میشد به همه اینها دسترسی داشت
بدون هیچ مشکلی ...این برای من از یک جهت خوب بود از یک جهت بد ...
زیرا دسترسی به فایلها در فایل منیجر کمی محدودتر و مشکل تر بود ولی از یک جهت هم باعث میشد که گالری و موزیک پلیر به نوعی قفل باشه و دسترسی افراد به فایلها دچار محدودیت بشه
(همونطور که میدونید توی گالری نوکیا میشه به راحتی به همه ی عکس ها و فیلم ها شخصی و یا هر فایلی که میخوام دور از دسترس افراد باشه به راحتی دسترسی داشت و به نوعی همه ی فایل ها رو ...... رو میکنه )
من تا این زمان با نصب برنامه ای مثل Resco Photo به راحتی میتونستم به تصاویر دسترسی داشته باشم
و از طریق فایل منیجر نیز خیلی راحت میشد به فایل ها ویدیو و موزیک دسترسی داشت و فایل ها یی هم که میخواستم دور از دسترس افراد باشه رو توی فایل های سیستمی انتقال میدادم و مخفی میکردم و دیگر نیازی به گالری نداشتم
تا زمانی که من رم گوشی رو فرمت کردم و فایل ها دوباره به گالری و موزیک پلیر شناسانده شد و این به نظرم خیلی برای من بد شد ..!!!
حالا من از دوستان میخوام که بنده رو راهنمایی کنن که آیا میشه با ریختن یا ویرایش یه فایل متنی یا هر فایلی توی رم گوشی باعث بشیم که گالری و موزیک پلیر نتونه فایل ها رو بشناسه ..!!!
ممنون

hellbrain666
05-05-2009, 17:55
تو درایو e یه فایلی وجود داره به اسم My videos و My images
اگه نبود خودت بساز
که اگه فایلی این تو باشه تو گالری نمیاد

M@hdi-B
05-05-2009, 20:02
کارکرده میخوای ...؟

مگه نوش چنده؟؟؟
210 میتونم گیر بیارم؟؟؟
285 تومن همکف علاالدین.
طبقه ششم 260 هم می تونی بخری.

BLACK-BLACK
05-05-2009, 20:16
سلام دوستان
(انگار که هیچ فایلی توی رم گوشی نیست ) در صورتی که توی فایل منیجر میشد به همه اینها دسترسی داشت
زیرا دسترسی به فایلها در فایل منیجر کمی محدودتر و مشکل تر بود ولی از یک جهت هم باعث میشد که گالری و موزیک پلیر به نوعی قفل باشه و دسترسی افراد به فایلها دچار محدودیت بشه
(همونطور که میدونید توی گالری نوکیا میشه به راحتی به همه ی عکس ها و فیلم ها شخصی و یا هر فایلی که میخوام دور از دسترس افراد باشه به راحتی دسترسی داشت و به نوعی همه ی فایل ها رو ...... رو میکنه )
من تا این زمان با نصب برنامه ای مثل Resco Photo به راحتی میتونستم به تصاویر دسترسی داشته باشم
و از طریق فایل منیجر نیز خیلی راحت میشد به فایل ها ویدیو و موزیک دسترسی داشت و فایل ها یی هم که میخواستم دور از دسترس افراد باشه رو توی فایل های سیستمی انتقال میدادم و مخفی میکردم و دیگر نیازی به گالری نداشتم
تا زمانی که من رم گوشی رو فرمت کردم و فایل ها دوباره به گالری و موزیک پلیر شناسانده شد و این به نظرم خیلی برای من بد شد ..!!!
حالا من از دوستان میخوام که بنده رو راهنمایی کنن که آیا میشه با ریختن یا ویرایش یه فایل متنی یا هر فایلی توی رم گوشی باعث بشیم که گالری و موزیک پلیر نتونه فایل ها رو بشناسه ..!!!
ممنون

درسته که گفتیم نوکیا بیخوده ولی نه دیگه تا این حد که هر کسی برسه بزنه تو سرش

برای من هم یه همچین مشکلی چند روز پیش بوجود اومده بود تو این مایه ها

نه گالری چیزی نشون میداد
نه موزیک پلیر موسیقی پخش میکرد
نه فایل منیجر رم رو شناسایی میکرد(میزد No data)
ولی با نرم افزار Xplore همه فایلها رو میشد دید

در اخر برای اینکه درست شه مجبور شدم رم رو بریزم رو کامپیوتر بعد رم خالی رو فرمت کردم و همونطور که خالی بود وصل کردم به گوشی تا پوشه ها رو خود گوشی بسازه

بهر حال درست شد ولی علتش این بود که رم گوشی رو به کامپیوتری که ویروسی بود وصل کردم و اون ویروس یه سری از فایلهایی رو که برای شناسایی رم بوده از روش پاک کرده بود.

hellbrain666
05-05-2009, 21:17
285 تومن همکف علاالدین.
طبقه ششم 260 هم می تونی بخری.

قیمت آکبند تحت لیسانسه؟
آخه نیا داره میده 400 تومن !!!!

Nice Devil
05-05-2009, 23:48
سلام دوستان
ممنون

سلام دوست عزيز . توي قسمت فايل منيجر در پوشه Other پوشه اي به اسم contacts هست ( اگه نبود هم خودت بساز). هر چي كه ميخوايي توي گالريت مخفي باشه بريز تو اين پوشه و بعد از اين كار فقط از طريق فايل منيجر فايلها قابل دسترسيه :31:

Nice Devil
05-05-2009, 23:51
قیمت آکبند تحت لیسانسه؟
آخه نیا داره میده 400 تومن !!!!

سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n82 آكبند با گارنتي پارسه 12 ماهه رو 289 تومن ميده

mhshaker71
06-05-2009, 02:00
سلام دوستان
میخواستم بدونم مموری 16 گیگ توی ایران چنده؟

Legend
06-05-2009, 09:55
سلام دوستان
میخواستم بدونم مموری 16 گیگ توی ایران چنده؟
آخرین قیمت من 60-70 تومانه...مارک توشیبا اگه اشتباه نکنم...
شاد باشی

hellbrain666
06-05-2009, 20:29
پس حتما کیفیت جدید ها بیخوده
چون واقعا قیمتش خیلی کم شده

Saman-tci
06-05-2009, 22:13
نه دوست من همچین بی کیفیت هم نیستند ...
.
چون روز به روز داره حجمهای بالاتر عرضه میشه برای همین قیمتها ناخواسته پایین میان ...

Nice Devil
06-05-2009, 23:13
سلام دوستان . ميشه بگيد قيمت مموري sd ، HC Class 6 8gb چنده؟ ممنون

Farshadd
07-05-2009, 10:18
سلام

چند سوال:

صدای این گوشی در حد چه گوشی هایی هست؟
اگه با کیبردش عادت کنیم سرعتش چطوریه؟؟ کیبردش از n73 بد تره واسه تایپینگ؟؟
الان چه ورژنی خوبه بخرم؟؟
وسایل همراهش دقیقا چیه؟؟
تفاوت اصل و ... اصل در چیه و چجوری تشخیص بدم؟

خلاصه اینکه منو برای خرید یه N82 راهنمایی کنید.

Best N95
07-05-2009, 12:37
سلام

چند سوال:

صدای این گوشی در حد چه گوشی هایی هست؟
اگه با کیبردش عادت کنیم سرعتش چطوریه؟؟ کیبردش از n73 بد تره واسه تایپینگ؟؟
الان چه ورژنی خوبه بخرم؟؟
وسایل همراهش دقیقا چیه؟؟
تفاوت اصل و ... اصل در چیه و چجوری تشخیص بدم؟

خلاصه اینکه منو برای خرید یه N82 راهنمایی کنید.

سلام : من خودم N82 دارم
صداش از N73 پائین تره نزدیک به صدای N95
ولی کیفیتش ار N73 بهتره
اگه عادت کنی عالیه خیلی راحت میشه مسیج نوشت به مراتب از N73 بهتره
وسایل همراه : شارژر ، باطری ، کابل تلوزیون ، رم 2 گیگا بایتی با خشاب ، دی وی دی نرم افزاری و هندزفری
باید تو این زمینه تجربه داشته باشی . چک کردن شماره سریال گوشی که باید با روی جعبه یکی باشه ، البته الان میشه براحتی با باکس شماره سریال رو عوض کرد. و شماره اون رو روی جعبه مینویسند
حک شدن حروف روی کیبورد این گوشی چند جوره : یک سری هاشون مثل اینکه با دستگاه چاپ بعدا چاپ شده روی کیبورد و مثل اینه که نوشته هاش له شده روی کیبورد . این گوشی ها چینیه.
ولی گوشی اصل چاپ حروفش روی کیبورد خیلی ریز . خوانا هستش
سعی کن که تمام وسایل رو تو موقع خریدن امتحان کنی از قبیل کار کردن هندزفری ، تست بلندگوهاش ، و.....
تست سالم بودن بلوتوث، اندختن یه عکس با گوشی که تاریک نیفته . من توی گوشی های قلابی دیدم که عکس رو با نور کمتری میگیره و انگاری صحنه تاریکه......
فعلا همین ولی باز با یه نفر بور بگیر که تجربه گرفتن چند گوشی سیمبین رو داشته باشه............

mohammad.fa
07-05-2009, 14:02
سلام دوستان،
من تصمیم گرفتم N82 رو هک کنم ولی نمی تونمcer بگیرم.
یه روش بهم بگین که بدون ساین بشه هک کرد؛
گوشیم ورژن 30 هستش ؛ اگه بشه یکم توضیح هم بدین.
برا تغییر پروداکت کد هم راهنمایی کنین بد زحمت!!!!

star61
07-05-2009, 16:28
سلام
امروز یه گوشی نوکیا ان82 گرفم که made in finand هک شده روش.
شماره سریالش هم 01 هست.
اما یه چیزی هست اینکه منوی فارسی رو ساپورت می کنه .
می خواستم بدونم این مدل نوکیا فارسی رو ساپورت میکنه یا باید فارسی رو براش نصب کنی؟
اگه فارسی داشته باشه می تونه به این معنی باشه که تقلبیه؟
من به شرط اصل گرفتم.لطفا زودتر جواب بدین که اگه تقلبی باشه برم پس بدم:21:

ehsannet9003
07-05-2009, 17:51
سلام
من یه گوشی n82دارم وخیلی مشکل باتری باهاش دارم خیلی زیاد شارج کم میکنه و چند تا باتری هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای ندارد.یاتری ها هم همه اصلی بودن و از این باتری های درپیت نبوده
ای خدا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M@hdi-B
07-05-2009, 18:07
نه دوست من همچین بی کیفیت هم نیستند ...
.
چون روز به روز داره حجمهای بالاتر عرضه میشه برای همین قیمتها ناخواسته پایین میان ...

فکر کنم دوستمون خود گوشی رو می گه!!!

سلام دوستان،
من تصمیم گرفتم N82 رو هک کنم ولی نمی تونمcer بگیرم.
یه روش بهم بگین که بدون ساین بشه هک کرد؛
گوشیم ورژن 30 هستش ؛ اگه بشه یکم توضیح هم بدین.
برا تغییر پروداکت کد هم راهنمایی کنین بد زحمت!!!!
ورژن 30 با کپی کردن فایل Install Server تو مسیر C:\SYS\BIN هک میشه.

BMW.M3_E46
07-05-2009, 18:47
راهي هست كه كيفيت صداي N82 رو بالا ببري؟

Saman-tci
07-05-2009, 20:13
دوست من کیفیت صدای این گوشی خیلی خوبه .... احتمالاً منظورتون بلندی صدا بوده ....
.
توی یکی دو فروم ایرانی دوستانی راههایی برای افزایش صدای این گوشی گفته بودن ....

stuv
08-05-2009, 17:34
می خواستم N82 بگیرم چند سوال داشتم
1- به من گفتن این گوشی چینیه با لیبل فنلاند مشکلی نداره؟
2 - بررسی های من نشون میده که N82 یکی از کم مشکل ترین گوشیهای نوکیاست درسته؟
3- گزینه های مناسب دیگری اگر مناسب میبینید لطف کنید پیشنهاد بدید(تا350 هزار تومان)

Saman-tci
08-05-2009, 18:45
1- نه N82 بلکه تمام گوشیهای بازار همشون لیبل خورده هستند و هیچ مشکلی هم ندارن ...
2-بله با توجه به قیمتش یکی از بهترین گوشیهاس ..
3- به نظر من با همین بودجه بهترین گوشی هست ...

stuv
08-05-2009, 21:30
با تشکر از شما دوست عزیز
موضوع 82 تقلبی چیه؟
آیا دوربینش در محیط خونه خوب عکس میندازه؟

Best N95
08-05-2009, 21:37
سلام
من یه گوشی n82دارم وخیلی مشکل باتری باهاش دارم خیلی زیاد شارج کم میکنه و چند تا باتری هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای ندارد.یاتری ها هم همه اصلی بودن و از این باتری های درپیت نبوده
ای خدا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به شما :
یکی از راههایی که میتونی انجام بدی . آپدیت کردن کردن گوشی هست
من خوذم گوشی رو به ورژن 31 آپدیت کردم .
الان میتونه تا 2 روز کامل باطری رو نگه داره . عالی شده. تو ورژن های قبلی هر روز شارژ میکردم ولی الان هر 48 ساعت یکبار شارژ میکنم و تو کل 2 روز هم زنگ میزنم ، هم برای پخش موسیقی ازش استفاده میکنم ، هم با بلوتوثش کار میکنم، فیلم برداری میکنم ، با بلوتوثش کار میکنم ............................

Best N95
08-05-2009, 21:47
با تشکر از شما دوست عزیز
موضوع 82 تقلبی چیه؟
آیا دوربینش در محیط خونه خوب عکس میندازه؟
سلام :
گوشی N82 تقلبی رو میشه از روی کیبوردش تشخیص داد. به این صورت که چینیش حروف رو به صورت له شده روی کیبورد چاپ کرده و این مشخص میکنه که بعدا با دستگاههای چاپ روش چاپ شده.

در مورد دوربینش هم اگه عکس رو تو محیط خونه بیاندازی خیلی تاریک میاندازه و حتی با بالا بردن نور دهی باز هم جواب نمیده.
ولی گوشی اصلی عکس رو با روشنایی مناسب میاندازه تاریک نیست
البته تشخیص دادن اصلی با قلابیش به اینا ختم نمیشه برای بهتر دونستن برو به پست 3446 که کامل توضیح دادم.

lulusoft
09-05-2009, 13:46
گلهای زندگی جواب علمی بدین که جرا اینجوری شده درسته که با فرمت کردن هم ویروس پاک میشه هم برنامه های نصب شده روی مموری < بعضی مواقع بعضی کوشیها با فایلهایی که اسم اونها فارسی است مشکل داره مخصوصا فایل های تصویری . مرسی

Ali_BlueBoy
10-05-2009, 19:20
بچه ها اينجا کسي به زبان برنامه نويسي سيمبين اشنايي داره...

اگه يکي رو پيدا کنيم که يه خورده اشنا باشه ميوتنيم ..اون ترفند افزايش نور ال سي دي رو به حالت يه نرم افزار در بياريم
برنامهه خيلي سبک و راحتي هم هست (البته اگه بلد باشي ) حالا کسي رو ميشناسيد...

M A S 0 U D
10-05-2009, 19:30
سلام خدمت همگی:
راهی وجود نداره که مشکل روشنایی کم صفحه نمایش n82 حل بشه ؟ مثلا با هک حل نمیشه؟ چون برا من خیلی مهمه و اگه حل نشه علی رغم میلم مجبورم برم سراغ گزینه های دیگه

Legend
10-05-2009, 19:37
سلام خدمت همگی:
راهی وجود نداره که مشکل روشنایی کم صفحه نمایش n82 حل بشه ؟ مثلا با هک حل نمیشه؟ چون برا من خیلی مهمه و اگه حل نشه علی رغم میلم مجبورم برم سراغ گزینه های دیگه

شاد باشی

M A S 0 U D
10-05-2009, 22:28
دوستانی که از این روش استفاده میکنند , به lcd آسیب نمیرسونه؟کلا توصیه میشه؟
یه سوال دیگه:احتمال داره قیمتش از 295000 پایینتر بیاد ؟

Legend
10-05-2009, 22:52
دوستانی که از این روش استفاده میکنند , به lcd آسیب نمیرسونه؟کلا توصیه میشه؟
یه سوال دیگه:احتمال داره قیمتش از 295000 پایینتر بیاد ؟
من خودم دارم استفاده میکنم دوست عزیز...ممکنه یکم مصرف شارژ رو بیشترکنه....
شاد باشی

M A S 0 U D
10-05-2009, 23:19
دستت درد نکنه عزیز,هرچند سوال دوم رو جواب ندادی ولی بازم تشکر

Saman-tci
10-05-2009, 23:24
بله مسعود احتمال که هیچی مطمئناً پایین تر هم میاد .....
. الان شما توی طبقه 5 6 علاالدین با 290 تومن هم میتونی پیدا کنی ...

star61
11-05-2009, 11:18
وقتی کسی باهام تماس میگیره به جای نشون دادن اسم که تو کنتاکتا سیو کردم فقط شماره رو نشون میده.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی n78رو فروختم به جاش n82 گرفتم الان مث .. پشیموم.
82 هچ مزیتی جز دوبینش بهn7 نداره.
میشه گفت n78 خیلی سرتر از n82 هستش.
n78 واقعا گوشی پشرفته ایه.
من گوش n87 خودمو میخوااااااااااااااااااااا ااااااااام:(
اگه کسی هست که چندتا مزیت n82 که n78 نداره رو بگه یکم آرامش پیدا کنم واقعا ممنون میشم:|

eblis2007
11-05-2009, 12:34
وقتی کسی باهام تماس میگیره به جای نشون دادن اسم که تو کنتاکتا سیو کردم فقط شماره رو نشون میده.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی هست که چندتا مزیت n82 که n78 نداره رو بگه یکم آرامش پیدا کنم واقعا ممنون میشم:|

سرعت n82 خیلی بیشتره مثلا بازی globalrace نصب کن بعد میفهمی چی میگم . شتاب سنج هم به ان اضافه کن . فلش زنون و دوربینم جای خودش . فقط فرستندی fm نداره .

eblis2007
11-05-2009, 12:38
قسمت refresh گوشیم کار نمیکنه کسی میدونه مشکلش چیه ؟

SamGun
11-05-2009, 13:49
من همون اول که اومد خریدمش.همه چیشو فول شده بودم.ولی 9 ماه پیش فروختم HTC Diamond گرفتم .
الان دوباره رفتم خریدم ولی ماله من فارسی نداره.یکی از دوستام خریده همه چیش فارسیه .چطوری فارسیش کنم ؟
اگه کسی لینک دانلود فارسی سازشو داره بزاره
مرسی دوستان.
یه 2 روز باهاش کار کنم یادم بیوفته میام هرچی مشکل داشتید سوال کنید

asklt
11-05-2009, 15:17
سلام
أیا میشه دستگاه یا وسیله ای به ان 82 وصل کرد که بتونه کبچر کنه؟

pouyacapitan
11-05-2009, 16:38
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu قدرتمند تر
چیپست گرافیکی
شتابسنج
صفحه نمایش بزرگتر
دوربین 5 مگاپیکسلی
فلاش زنون
بازم می خوای بگم؟؟
n82 از n78 سرتره!!

Legend
11-05-2009, 16:42
صفحه نمایش بزرگتر

البته در این مورد برابرند...

82 خروجی TV هم داره...

andyan
11-05-2009, 18:19
من همون اول که اومد خریدمش.همه چیشو فول شده بودم.ولی 9 ماه پیش فروختم HTC Diamond گرفتم .
الان دوباره رفتم خریدم ولی ماله من فارسی نداره.یکی از دوستام خریده همه چیش فارسیه .چطوری فارسیش کنم ؟
اگه کسی لینک دانلود فارسی سازشو داره بزاره
مرسی دوستان.
یه 2 روز باهاش کار کنم یادم بیوفته میام هرچی مشکل داشتید سوال کنید

نیاز به فارسی ساز نداره. پروداکت کد گوشیت را به فارسی تغییر بده و از سایت نوکیا آپدیتش کن. برای اطلاعات بیشتر برو به بخش آموزش آپدیت.

SamGun
11-05-2009, 18:58
نیاز به فارسی ساز نداره. پروداکت کد گوشیت را به فارسی تغییر بده و از سایت نوکیا آپدیتش کن. برای اطلاعات بیشتر برو به بخش آموزش آپدیت.

فهمیدم چی میگی .مرسی عزیز.

mohamad_beauty
11-05-2009, 19:51
من بعد از یک سال که این گوشی رو دارم به غیر از همه خوبیهاش 2 عیب بزرگ در این گوشی دیدم
1- صفحه کلید بسیار بد(مخصوصا من که دستم بزرگه!)
2- سرعت نسبتا پایین نسبت به 5700 و...

pouyacapitan
11-05-2009, 20:54
البته در این مورد برابرند...

82 خروجی TV هم داره...
درسته!!من اشتباه کردم!!هر دوتاشون 2.4 اینچ هستن برابر با n73

M A S 0 U D
11-05-2009, 22:24
با سلام:
1- فریمور اولیه این گوشی چند؟بعد از آپدیت چند میشه؟
2- باتری n79 و n95 8gig به این گوشی میخوره؟قیمتشون حدودا چند؟
3- قابهای معمولی تو بازار براش هست؟مثلا همون مشکی؟چون حیفم میاد از فابریکش استفاده کنم
4-مشکل lcd گوشی که از طریق هک حل شده پس فکر نمیکنم غیر از صداش مشکل دیگه ای داشته باشه؟
5-به نظر شما اگه سر برج این گوشیو بگیرم خوبه؟چون میترسم مثل 6220 یدفه بالا بکشه

SamGun
11-05-2009, 23:42
با سلام:
1- فریمور اولیه این گوشی چند؟بعد از آپدیت چند میشه؟
2- باتری n79 و n95 8gig به این گوشی میخوره؟قیمتشون حدودا چند؟
3- قابهای معمولی تو بازار براش هست؟مثلا همون مشکی؟چون حیفم میاد از فابریکش استفاده کنم
4-مشکل lcd گوشی که از طریق هک حل شده پس فکر نمیکنم غیر از صداش مشکل دیگه ای داشته باشه؟
5-به نظر شما اگه سر برج این گوشیو بگیرم خوبه؟چون میترسم مثل 6220 یدفه بالا بکشه

سلام
1-شما وقتی گوشی رو از جای معتبر خریداری کنی با آخرین فریمور بهتون تحویل میدن
2-نه .هر گوشی آمپر و اندازه ی باتریه خودشو داره.
3-نه-اگرم باشه فقط به گوشیت آسیب میرسونه چون استاندارد نیست.
4-این گوشی به غیر از صفحه کلید هیچ مشکل دیگه ای نداره .صدای گوشی از N95 و N73 کمتر است ولی کیفیت خوبی داره.البته میشه گفت 3/2 صدای N73 رو داره
5-بهترین موقغ همین الان هست چون تابستون گوشی گرون تر میشه

M A S 0 U D
12-05-2009, 00:16
1-شما وقتی گوشی رو از جای معتبر خریداری کنی با آخرین فریمور بهتون تحویل میدن
فقط خواستم موقع خرید یه تستی کرده باشم

2-نه .هر گوشی آمپر و اندازه ی باتریه خودشو داره.
ولی من شنیدم که خیلی ها از باتری n95 8gig روی n95 معمولی استفاده میکنند!

M A S 0 U D
12-05-2009, 01:00
ویرایش شد ::

M@hdi-B
12-05-2009, 07:58
ولی من شنیدم که خیلی ها از باتری n95 8gig روی n95 معمولی استفاده میکنند!
بله استفاده می کنن ولی با تغییرات فیزیکی که به نظر من درست نیست.
باطری خود ان82 مشگلی نداره از لحاظ شارژ چرا می خوای باطری 8گیگ روش بندازی؟

star61
12-05-2009, 08:01
سرعت n82 خیلی بیشتره مثلا بازی globalrace نصب کن بعد میفهمی چی میگم . شتاب سنج هم به ان اضافه کن . فلش زنون و دوربینم جای خودش . فقط فرستندی fm نداره .

فکر نمیکنم سرعت n82 بیشتر باشه . یه نگاهی به cpuهای اونا بندازی می فهمی که n78 سرعت بهتری
داره.

من که قبلا n78 داشتم خیلی خوب حس کردم سرعت n82 به پای n78 نمیرسه.
n78 یه امکان خوبی که داره اینه که می تونی لیست برنامه های باز رو داشته باشی و بینشون سوئیچ کنی.
قسمت اس ام اس دارای امکانات پیشرفته تریه.
خیلی هم گوشی شیک تر و اشرافیه.:18:
هر قدر که با n82 کار میکنم به ضعفای اون بیشتر پی می برم:19:

star61
12-05-2009, 08:08
از 2 روز پیش وقتی آهنگ گوش میدم هر 30-40 ثانیه یه بار صدا قطع و وصل میشه( یه وقفه کوچیک اما آخر ضدحالیه) و صفحه نمایش هم رفرش میشه.
یه مشکل دیکه هم داره که وقتی کسی باهام تماس میگیره به جای نمایش اسم فقط شماره رو نشون میده.البته نه همه رو بعضی از کنتاکتا.
به نظر شما مشکل چیه؟ ممکنه گوشی ویروسی شده باشه؟
اگه اینطوره بهترین آنتی ویروس برا گوشی چیه؟
لطف کنید که تخصصی دارید کمک کنید چون نمی خوام گوشیمو بدم بیرون.:41:

M@hdi-B
12-05-2009, 08:46
از 2 روز پیش وقتی آهنگ گوش میدم هر 30-40 ثانیه یه بار صدا قطع و وصل میشه( یه وقفه کوچیک اما آخر ضدحالیه) و صفحه نمایش هم رفرش میشه.
یه مشکل دیکه هم داره که وقتی کسی باهام تماس میگیره به جای نمایش اسم فقط شماره رو نشون میده.البته نه همه رو بعضی از کنتاکتا.
به نظر شما مشکل چیه؟ ممکنه گوشی ویروسی شده باشه؟
اگه اینطوره بهترین آنتی ویروس برا گوشی چیه؟
لطف کنید که تخصصی دارید کمک کنید چون نمی خوام گوشیمو بدم بیرون.:41:

ویروسی وجود نداره به احتمال زیاد با یه هارد ریست با کد#7370#* درست میشه.

M A S 0 U D
12-05-2009, 09:10
باطری خود ان82 مشگلی نداره از لحاظ شارژ چرا می خوای باطری 8گیگ روش بندازی؟
به خاطر نور کم صفحه که من بهش خیلی حساسم, میخوام با اون روش هک درستش کنم ولی شنیدم با اون کار یک روزه شارژش تموم میشه که خیلی کم (راستش من میخوام بخرمش ولی رو صفحه اش گیر کردم).

SamGun
12-05-2009, 09:31
به خاطر نور کم صفحه که من بهش خیلی حساسم, میخوام با اون روش هک درستش کنم ولی شنیدم با اون کار یک روزه شارژش تموم میشه که خیلی کم (راستش من میخوام بخرمش ولی رو صفحه اش گیر کردم).

والا تا الان که این همه گوشی اومده ما هیچ کدوم رو بدون مشکل و ضعف ندیدیم.
بالاخره این N82 هم یه مشکلاتی داره دیگه ولی میشه ازشون چشم پوشی کرد.
والا من نمیدونم کجای این گوشی نورش کمه !!!؟؟؟
آخه بعضی از دوستان میان چند گوشی رو با هم مقایسه میکنن که اصلا ربطی به هم نداره .
من N73 هم داشتم ولی مقایسه که کردم دیدم کیفیت صفحه ی N82 یه چیز دیگس.
دوست من همین N82 رو بگیر از همه بهتره.اون نوره صفحه هم بهت قول میدم سره 2 روز واست عادی بشه.
ولی خب یه دوربین داره که کیفیتش رو هنوز تو هیچ گوشی ندیدم

M A S 0 U D
12-05-2009, 10:03
به خاطر همون دوربینش دیگه...

hellbrain666
12-05-2009, 10:36
فکر نمیکنم سرعت n82 بیشتر باشه . یه نگاهی به cpuهای اونا بندازی می فهمی که n78 سرعت بهتری
داره.

n78 یه امکان خوبی که داره اینه که می تونی لیست برنامه های باز رو داشته باشی و بینشون سوئیچ کنی.
خیلی هم گوشی شیک تر و اشرافیه.:18:
هر قدر که با n82 کار میکنم به ضعفای اون بیشتر پی می برم:19:

اختلاف سرعت این دو گوشی فقط به خاطر نسخه جدید تر سیمبیان هستش
به خاطر همین سرعت منو ها و اینستالینگ 78 کمی بیشتره
در ضمن حالت سویچ هم در 82 وجود داره

ali_agha1981
12-05-2009, 11:24
سلام دوستان عزیز
گوشی بنده n82 هست ..
میشه یه نرم افزار یا پچ یا .... به بنده معرفی کنید که بتونیم باهاش گالری رو قفل کنم ..

ممنون

hellbrain666
12-05-2009, 11:43
سلام دوستان عزیز
گوشی بنده n82 هست ..
میشه یه نرم افزار یا پچ یا .... به بنده معرفی کنید که بتونیم باهاش گالری رو قفل کنم ..

ممنون

قبلا من یه روش گفتم به کارت نیومد؟

star61
12-05-2009, 12:25
هارد ریست همون بازگشت به تنظیمات کارخانه سازندست؟ آره؟

Legend
12-05-2009, 12:49

هارد ریست همون بازگشت به تنظیمات کارخانه سازندست؟ آره؟

منظور مهدی مستر ریست بود نه هارد ریست...:46:

با این کد گوشی ریست کامل میشه....و همه برنامه های نصب شده پاک میشه...

هارد ریست داستانش فرق داره و کلا" از بیخ گوشی رو ریست میکنه..جوری که نمیدونه آخرین بار کجا روشن شده...: دی

شما اول مستر ریست رو تست کن...:10:
شاد باشی

M A S 0 U D
12-05-2009, 13:19
کدوم گوشی نوکیا از لحاظ دوربین با این گوشی برابری داره؟

hellbrain666
12-05-2009, 13:29
دوستان
آیا میشه با خود گوشی آپدیت کرد؟

amirkhan405
12-05-2009, 14:07
کدوم گوشی نوکیا از لحاظ دوربین با این گوشی برابری داره؟
6220.n95 8gig , n95 كلاسيك

SamGun
12-05-2009, 14:59
6220.n95 8gig , n95 كلاسيك

خوشگل پسر هیچ کدوم از این گوشی هایی رو که گفتی با N82 برابری نمیکنه .
همیشه خوب بودنه یه چیز رو تو تمام شرایط بگید نه در یک شرایط ثابت !!!
N82 با فلش زنون چطور میتونه با این گوشی ها برابری کنه .
البته 6220 فلش زنون داره .ولی من بازم N82 رو ترجیح میدم

ali_agha1981
12-05-2009, 15:18
سلام دوستان عزیز
گوشی بنده n82 هست ..

ممنون

قبلا من یه روش گفتم به کارت نیومد؟

ممنون میشم اگه روش رو یه بار دیگه بگید ؟ :46:

hellbrain666
12-05-2009, 16:05
ممنون میشم اگه روش رو یه بار دیگه بگید ؟ :46:
با X-Plore :

تو درایو e یه فایلی وجود داره به اسم My videos و My images
اگه نبود خودت بساز
که اگه فایلی این تو باشه تو گالری نمیاد

M A S 0 U D
12-05-2009, 18:43
البته 6220 فلش زنون داره .ولی من بازم N82 رو ترجیح میدم
آره از لحاظ دوربین شاید برابر باشند
ولی n82 یه خورده بزرگ نیست؟ 6220 جمع و جورتر

BLACK-BLACK
12-05-2009, 19:54
داره.
خیلی هم گوشی شیک تر و اشرافیه.
هر قدر که با n82 کار میکنم به ضعفای اون بیشتر پی می برم

این دیگه واقعا اشتباهه روی ان78 انقدر افکت ریختن که گوشی بنده خدا اینگار داره سربالایی 45 درجه رو میره بالا!

والا تا الان که این همه گوشی اومده ما هیچ کدوم رو بدون مشکل و ضعف ندیدیم.
بالاخره این N82 هم یه مشکلاتی داره دیگه ولی میشه ازشون چشم پوشی کرد.
والا من نمیدونم کجای این گوشی نورش کمه !!!؟؟؟
آخه بعضی از دوستان میان چند گوشی رو با هم مقایسه میکنن که اصلا ربطی به هم نداره .
من N73 هم داشتم ولی مقایسه که کردم دیدم کیفیت صفحه ی N82 یه چیز دیگس.
دوست من همین N82 رو بگیر از همه بهتره.اون نوره صفحه هم بهت قول میدم سره 2 روز واست عادی بشه.
ولی خب یه دوربین داره که کیفیتش رو هنوز تو هیچ گوشی ندیدم

از نظر ظاهر به جز کیبورد و دوربین که فرقی ندارند این دوتا به نظر منم 78 اصلا اشرافی نیست حالا ان91 یا 93 رو بگی چرا
هر گوشی ای میتونه ضعف داشته باشه بستیگی به اون کسی داره که چه جوری ازش استفاده کنه
واقعا هیچ گوشی نوکیا با ان 82 برابری نمیکنه خصوصا 78 و حتی 96 کلا ان82 یه چیز دیگس