PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا N82 ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Ice Star
25-07-2008, 21:43
ببینین ، شما اگر اول Nseries رو نصب کنید بعد هر پی سی سوییت معمولی رو هم نصب کنید جواب میده ، مهم درایور گوشی هست که Nseries موقع نصب براتون میریزه و بقیه کاراش هم موقع وصل کردن کابل تو 5 دقیقه حل میشه ، من الان با پی سی سوییت ان 70 دارم کار میکنم ، هیچ مشکلی هم ندارم فقط اس ام اس نمی تونم بفرستم ، مدلای بالاتر الان فهمیدم که اتوماتیک یه برنامه نصب میکنن که دوباره اس ام اس راه میافته مال من ندراه دنبال پی سی سوییت 73 هستم ...

برا من جواب داده مطمئن هستم

من همينكارو كردم ولي نميتونست كانتكتها رو بگيره يا به اصطلاح Synchronize كنه و مينوشت ساپورت نميشه

چيرو ؟

ما داشتیم سر چی بحث می کردیم دوست عزیز
همین را که با کامپیوتر و Pc Suit میشه sms فرستاد

Greight
25-07-2008, 22:17
ما داشتیم سر چی بحث می کردیم دوست عزیز
همین را که با کامپیوتر و Pc Suit میشه sms فرستاد

دوست من با PC SUITE سري Nseries نميشه با بقيه ميشه. اين دو متفاوت هستن. سري معمولي آخرين ورژنش 6يا7 هستش اما انسريز 2.

samfisher222
26-07-2008, 01:26
سلام بر اساتید گرامی
من می خواستم یه N82 بگیرم.
حالا از ایرانبگیرم بهتره یا دبی به نظر شما؟
الان قیمت تو دبی و ایران چنده ؟لطفا اگه کسی میدونه بگه؟
راستی تو دبی همه اصل هستند دیگه نه؟

sabasistem_co
26-07-2008, 10:03
سلام بر اساتید گرامی
من می خواستم یه N82 بگیرم.
حالا از ایرانبگیرم بهتره یا دبی به نظر شما؟
الان قیمت تو دبی و ایران چنده ؟لطفا اگه کسی میدونه بگه؟
راستی تو دبی همه اصل هستند دیگه نه؟

به نظر من برو از دبی با گارانتی بخر . که مطمئن باشی اصله .

e.khafan!
26-07-2008, 11:11
منم می گم از بی بگیری بهتره ... هم ارزونتره هم ... راستی حالا که به دبی دسترسی داری ، چرا یه چیز دیگه رو انتخاب نمی کنی ؟ مثلا n78 یا w960 که همشون تو این رنجن .بگو چه انتظارایی از گوشیت داری برات یه گوشی معرفی کنم

rainysky50
26-07-2008, 11:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اقای ابراهیم جون این دو لینک رو مقایسه کن تا متوجه بشی که ان78 کاملا در مقابل ان82 کم میاره!!
حتی میران rom مورد استفاده در ان82 از 128 مگابایت مستقیما 90 مگابایت ر استفاده میکنه ولی ان78 از 96 مگابایت فقط 48 مگابایت رو استفاده میکنه!
در سی پی یو ها برای ان78 single cpu arm11 369 mh و برای ان82 dual cpu arm11 334mh +3d graphic accelerator هست!در بقیه ی موارد همچون دوربین و فلاش زنون ان82 برتره!
وای فای هر دو گوشی یکسان هست و تکنولوژِی upnp رو هم دارند!رادیوی ان78 برتره که rds و transmetter رو داره!!

e.khafan!
26-07-2008, 11:59
ما تسلیم شدیم :دی

بگو چه انتظارایی از گوشیت داری برات یه گوشی معرفی کنم شاید فقط می خواد باهاش کلاس بزاره ! اونوقت خرید 82 براش پول الکی دادنه ،
در کل 82 خیلی گوشیه توپیه ، اگر می خوای از دبی بیاری گارانتی اتصالات بدون کیبورد عربی بیار ( بدون گارانتی هم بیاری مساله ای پیش نمیاد )

اقای ابراهیم جون این دو لینک رو مقایسه کن تا متوجه بشی که ان78 کاملا در مقابل ان82 کم میاره!!
حتی میران rom مورد استفاده در ان82 از 128 مگابایت مستقیما 90 مگابایت ر استفاده میکنه ولی ان78 از 96 مگابایت فقط 48 مگابایت رو استفاده میکنه!
در سی پی یو ها برای ان78 single cpu arm11 369 mh و برای ان82 dual cpu arm11 334mh +3d graphic accelerator هست!در بقیه ی موارد همچون دوربین و فلاش زنون ان82 برتره!
وای فای هر دو گوشی یکسان هست و تکنولوژِی upnp رو هم دارند!رادیوی ان78 برتره که rds و transmetter رو داره!!

امین جون من همه ی اینا رو حفظم ... ولی تا حالا فروم نوکیا رو ندیده بودم دستت درد نکنه

e.khafan!
26-07-2008, 12:09
خدا نکنه که همه ی ان 82 ها اینجر باشه چون دراین صورت خرجش به دخلش نمیارزه....چه جور باشه ؟

---
کسی قیمت این شارژر های دستی رو داره ؟ می خوم ببینم یدونه از این شارژرا بگیرم یا یه باطری دیگه ( فاب 82 یا فاب 95 8g)

---
همین الان پی به این موضوع بردم که N78 انگیج نداره !

prince72
26-07-2008, 12:15
چه جور باشه ؟

---
کسی قیمت این شارژر های دستی رو داره ؟ می خوم ببینم یدونه از این شارژرا بگیرم یا یه باطری دیگه ( فاب 82 یا فاب 95 8g)

---

که نشه با پی سی سوئیتش کار کرد و انتقال اطلاعات انجام نشه (با کامپیوتر)
هنگ کنه موقع اتصال

Legend
26-07-2008, 12:41

---

به نظر من برو يه باتري اصله ژاپن بگير...من اگه وقت كنم برم دنبالش حتما" ميگيرم...

ضمنا" چون سيستم عامل 78 جديدتره N-Gage فعلا" روش نصب نميشه...ولي ورژن جديدش برا 78 هم مياد...

Mojtaba N87
26-07-2008, 14:14
باز هم تو تاپیک ان82 ...

دوستان چرا اینجا رو اینجوری کردین؟

از صفحه 120 به بعد نصف پست ها الکیه.

تاپیک رو موقتا قفل می کنم تا بررسی شه. به زودی باز می شه.

Mojtaba N87
26-07-2008, 14:23
تاپیک پاکسازی خواهد شد.

از دوستان خواهش می کنم بحث های بی مورد رو ادامه ندن و به هم توهین نکنن تا مدیران مجبور نشن اخطار بدن...

مرسی

samfisher222
26-07-2008, 14:43
ما تسلیم شدیم :دی
شاید فقط می خواد باهاش کلاس بزاره ! اونوقت خرید 82 براش پول الکی دادنه ،
در کل 82 خیلی گوشیه توپیه ، اگر می خوای از دبی بیاری گارانتی اتصالات بدون کیبورد عربی بیار ( بدون گارانتی هم بیاری مساله ای پیش نمیاد )

امین جون من همه ی اینا رو حفظم ... ولی تا حالا فروم نوکیا رو ندیده بودم دستت درد نکنه
نه اصلا به خاطر کلاس گذاشتن نیست:41: چون اگه می خواستم باهاش کلاس بزارم یه N81 8GB می گرفتم خیلی هم کلاسش از 82 بیشتره هم قشنگتره.:40:فقط به خاطر دوربین و قابلیتاش می خوام بگیرم.:21:
راستی الان قیمت با گارانتی و بدون گارانتی تو ایران و دبی چنده؟
با تشکر از راهنماییهاتون.:5:

sabasi
26-07-2008, 14:50
ببخشید راه حلی برای مشکل من پیدا نشد ؟
xxxicestar جان برنامه pc suite N73 برای N82 جواب داد ؟
اگه میشه یکی یک راه حلی برام بذاره که با حالت pc suite در N82 بتونم درایو های گوشی رو در کامپیوتر داشته باشم . ممنونم

e.khafan!
26-07-2008, 15:28
قیمت تو دبی حدود 390 ، 80 هست ، البته این مال ماه پیشه الان رو نمی دونم ... اتفاقن از قیافه ی 81 هم همچین حالم یه جوری میشه :دی اصلا جالب نیست ...

دوستان ( مخصوصا شما ) اگر میشه عکس 82 رو توی امضاتون نذارین منکمی حساسیت به این قضیه دارم ( البته این فقط یه نظره :دی)

samfisher222
26-07-2008, 15:40
چشم به خاطر شما:دی
راستی Gps 82 مجانی هست یا باید به خاطرش پول داد؟
وایرلس لنش چی تو ایران فعا ل هست؟

Ice Star
26-07-2008, 16:35
ببخشید کسی راه حلی پیدا نکرد ؟
xxxicestar جان pc suite N73 رو تست کردی ؟

جواب میده رفیق امتحان کردم

چه جور باشه ؟

---

---
اگه بخوای باطری جدا بگیری باید همیشه ازش کار بکشی مثلا اگه یه مدت با هاش کار نکنی خراب میشه دوست عزیز

اگه میشه یکی یک راه حلی برام بذاره که با حالت pc suite در N82 بتونم درایو های گوشی رو در کامپیوتر داشته باشم . ممنونم

دوست عزیز امتحان کردم جواب میده برا N73 عکساش را تو پست بعدی می زارم

Ice Star
26-07-2008, 16:48
با نصب پی سی سوئیت N73 روی کامپیوترم تمام مشکلاتم حل شد

nofication Area

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

My Computer

Pc Suit

ارسال اس ام اس

درست کردن کنتاکت

sabasi
26-07-2008, 16:52
xxxicestar جان خدا خیرت بده . واقعا ممنونم . راستی باید pc suite N82 نصب باشه و بعدش pc suite N73 نصب بشه ؟ یا میشه بدون داشتن pc suite N82 برای N73 رو نصب کرد ؟ میشه یک توضیحی بدی ؟ بازم ممنونم

Ice Star
26-07-2008, 17:00

شرمنده دفعه قبل این پست را ندیدم
از بس تاپیک بیهوده رفته جلو 4 صفحه در نیم روز!:18::18::18:

با این کاری که من کردم جواب میده یعنی می تونی با Pc Suit درایو ها ی گوشیت را هم ببینی
حالا یه پیشنهاد می کنم حلا خب با رم ریدر کارت راه نمیفته مگه
اون طور که تو عکسی که گذاشته بودی فک کنم رم ریدر هم داری ؟؟؟:21::31:

Ice Star
26-07-2008, 17:05
xxxicestar جان خدا خیرت بده . واقعا ممنونم . راستی باید pc suite N82 نصب باشه و بعدش pc suite N73 نصب بشه ؟ یا میشه بدون داشتن pc suite N82 برای N73 رو نصب کرد ؟ میشه یک توضیحی بدی ؟ بازم ممنونم

من که pc Suit قبلیم را پاک نکردم و بعد این Pc Suit N73 را ریختم

نمی دونم بدون pc Suit خودش کار می کنه یا نه ؟؟؟

sabasi
26-07-2008, 17:11
xxxicestar جان دشمنت شرمنده عزیز .
نه عزیز , رم ریدر ندارم . اون عکس هم برای وقتی بود که با حالت Data transfer وصل میشدم .
راستی pc suite N73 رو نصب کردم . جواب داد . واقعا ازت ممنونم . این موضوع بد جوری اعصابمو خورد کرده بود .
pc suite N82 رو پاک نکردم چون فکر کنم یک برتری که pc suite N82 نسبت به N73 داره ( در واقع تنها برتریش ) اینه که میشه از اس ام اس ها بک آپ گرفت . در حالیکه توی pc suite N73 نمیشه . البته اگه درست فکر کرده باشم .
بازم ممنون برای همه چی .

prince72
26-07-2008, 17:24
میگم این مشکل واسه همه ی ان 82 هست یا فقط یه سری معدودی؟؟؟؟؟

sabasi
26-07-2008, 17:29
prince جان نمیدونم . ولی فکر کنم اکثرا این مشکل رو داشته باشن چون مشکل از pc suite هست نه گوشی که این مشکل هم با pc suite N73 قابل حله

dimah2005
26-07-2008, 17:29
راستی Gps 82 مجانی هست یا باید به خاطرش پول داد؟
وایرلس لنش چی تو ایران فعا ل هست؟

فكر كنم جوتبتو بده
اگه نداد
دوباره بپرس

Ice Star
26-07-2008, 17:38
xxxicestar جان دشمنت شرمنده عزیز .
نه عزیز , رم ریدر ندارم . اون عکس هم برای وقتی بود که با حالت Data transfer وصل میشدم .
راستی pc suite N73 رو نصب کردم . جواب داد . واقعا ازت ممنونم . این موضوع بد جوری اعصابمو خورد کرده بود .
pc suite N82 رو پاک نکردم چون فکر کنم یک برتری که pc suite N82 نسبت به N73 داره ( در واقع تنها برتریش ) اینه که میشه از اس ام اس ها بک آپ گرفت . در حالیکه توی pc suite N73 نمیشه . البته اگه درست فکر کرده باشم .
بازم ممنون برای همه چی .

خواهش می کنم
تو اون عکست اون طوری بود من فک کردم که رم ریدر داری
بهت پیشنهاد می کنم یه رم ریدر هم بگیری
که میتونی با 4 تومن یکی بگیری

میگم این مشکل واسه همه ی ان 82 هست یا فقط یه سری معدودی؟؟؟؟؟

چه مشکلی

prince جان نمیدونم . ولی فکر کنم اکثرا این مشکل رو داشته باشن چون مشکل از pc suite هست نه گوشی که این مشکل هم با pc suite N73 قابل حله

آهان این مشکل

فكر كنم جوتبتو بده
اگه نداد
دوباره بپرس

خوب اگه تونستین جوابش را تو این تاپیک هم بزارین

Greight
26-07-2008, 19:26
آهان پس جواب داده. ميتوني بگي ورژنش دقيقا چنده و محيطش چه طوريه ؟ منظورم اينه كه محيطش ازين محيط هاي شبيه سري ان هست يا نه مث همون قديمياس ؟

راستی باید pc suite N82 نصب باشه و بعدش pc suite N73 نصب بشه ؟ یا میشه بدون داشتن pc suite N82 برای N73 رو نصب کرد ؟

اگر كه PC Suite كه مال N73 هست جواب ميده نيازي به اون يكي نيست و ميتوني پاكش كني. با اين حساب اگر جواب نميداد وجود PC Suit سري N هم هيچ كمكي نميكردو همونجور كه براي من كار نكرد.

e.khafan!
26-07-2008, 20:59
نوشته ی legend
به نظر من برو يه باتري اصله ژاپن بگير...من اگه وقت كنم برم دنبالش حتما" ميگيرم...
یونس جان آخه باطری ژاپنی گیر نیماد ، فقط رو بعضی از گوشی ها هست ، مثلا رو گوشیه امین (rainsky) باطریش کره ایه !

rainysky50
26-07-2008, 21:51
نه ابراهیم جان!مال من هم باتریش چینیه!ولی نوشته cell made by korea!!بعدش زیرش نوشته تولید شده در چین!!!!

e.khafan!
26-07-2008, 22:07
e
اونور نوشته بودی مال کرست ... حالا مشکلی نیست ، تازه شد اِین مال من

-

با این گوشیه خیلی حال میکنم ...
میگم نمیشه چراغ این دکمه های ولومشو یکاری کرد که تو حالت عادی هم روشن شه ؟

rainysky50
26-07-2008, 22:09
اول اون چینشو ندیده بودم.ریز نوشته بود...

Ice Star
26-07-2008, 22:19
آهان پس جواب داده. ميتوني بگي ورژنش دقيقا چنده و محيطش چه طوريه ؟ منظورم اينه كه محيطش ازين محيط هاي شبيه سري ان هست يا نه مث همون قديمياس ؟

اگر كه PC Suite كه مال N73 هست جواب ميده نيازي به اون يكي نيست و ميتوني پاكش كني. با اين حساب اگر جواب نميداد وجود PC Suit سري N هم هيچ كمكي نميكردو همونجور كه براي من كار نكرد.
دوست عزیز لطف کن و صفحه قبل را بخون کامل عکس هاش را گذاشتم
اگه باز سوالی بود در خدمتم

e
اونور نوشته بودی مال کرست ... حالا مشکلی نیست ، تازه شد اِین مال من

-

با این گوشیه خیلی حال میکنم ...
میگم نمیشه چراغ این دکمه های ولومشو یکاری کرد که تو حالت عادی هم روشن شه ؟

من نمیدونم میشه کاری کرد تا همیشه روشن بمونه
اما می دونم که بقل دوربین جلو یه سنسور داره که تشخیص می ده که محیط تاریکه و این چراغ دکمه ها را روشن می کنه

اول اون چینشو ندیده بودم.ریز نوشته بود...

تشکر می کنم از دقت شما

e.khafan!
26-07-2008, 22:26
من نمیدونم میشه کاری کرد تا همیشه روشن بمونه
اما می دونم که بقل دوربین جلو یه سنسور داره که تشخیص می ده که محیط تاریکه و این چراغ دکمه ها را روشن می کنه
ممنون ولی نمی دونم شاید مال من اینجوریه ، حتی وقتی بک لایت گوشی و کیبورد روشن اون چراغ روشن نمی شه ، فقط موقعی که دوربین اصلی کار میکنه روشن میشه ، خیلی آزار دهندست !

Mojtaba N87
26-07-2008, 22:43
ممنون ولی نمی دونم شاید مال من اینجوریه ، حتی وقتی بک لایت گوشی و کیبورد روشن اون چراغ روشن نمی شه ، فقط موقعی که دوربین اصلی کار میکنه روشن میشه ، خیلی آزار دهندست !

منظورتون کدوم چراغه؟

چراغ دکمه های کنار گوشی؟

----------
اون سنسوری که بالا سمت چپ قرار داره چراغ نداره.

molavi88
27-07-2008, 00:13
صدای این گوشی رو من شنیدم خیلی کم بود ماله همه همینه؟

rainysky50
27-07-2008, 01:43
صدای این گوشی تیز هست!در محیطهای شلوغ براحتی شنیده میشه!کیفیتش ار 5700 پایینتره!ولی از لحاظ صدای استریو خیل قوی هست!

Ice Star
27-07-2008, 02:06
صدای این گوشی رو من شنیدم خیلی کم بود ماله همه همینه؟

اگه آپدیت کنی صداش بیشتر میشه

صدای این گوشی تیز هست!در محیطهای شلوغ براحتی شنیده میشه!کیفیتش ار 5700 پایینتره!ولی از لحاظ صدای استریو خیل قوی هست!

دوست عزیز اگه استریو و لود نس را خاموش کنی کیفیت بیشتر میشه و دیگه هم تیز نیست

dimah2005
27-07-2008, 02:09
n,sjhk
دوستان اگر ميشود
روش استفاده از gprs
ايرانسل رو توضيح بديد
ممنون ميشوم

Ice Star
27-07-2008, 02:27
n,sjhk
دوستان اگر ميشود
روش استفاده از gprs
ايرانسل رو توضيح بديد
ممنون ميشوم

اینجا که جاش نبود

مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
_______

rainysky50
27-07-2008, 02:34
این کلیپ رو حتما تا اخرش ببینید!تا به عظمت میزان rom در ان82 پی ببرید:

Ice Star
27-07-2008, 04:26
این کلیپ رو حتما تا اخرش ببینید!تا به عظمت میزان rom در ان82 پی ببرید:

بله دو ساعت نشستم تا آخر نگاه کردم
حالا چه نتیجه ای گرفتی
در ضمن حداقل ذخیره کردمش بعدا هم نگاه کنم

Linux Learner
27-07-2008, 12:14
عزیزان جدیدا این گوشی رو گرفتم و اولین گوشی S60.V3 هست که گرفتم، پس با سیستم عاملش آشنایی ندارم.

دو تا سوال:

1- پوشه CITIES که توی مموری کارت هست چیه؟ 280 مگ حجمشه و کلی فایل توشه.

2- چطور میتونم سیستم ساخت thumb برای عکسها و ویدیو ها رو غیر فعال کنم؟ من بالای 5000 تا عکس و ویدیو دارم و وقتی گوشی شروع به کار میکنه 100 مگ فضای خالی ای که تو مموری کارت دارم رو تا ته پر میکنه!!! پوشه های _PAlbTN رو در کنار عکسها میسازه! نگید بشینم پاکشون کنم، چون دوباره میسازه.

Legend
27-07-2008, 12:19
عزیزان جدیدا این گوشی رو گرفتم و اولین گوشی S60.V3 هست که گرفتم، پس با سیستم عاملش آشنایی ندارم.

دو تا سوال:

2- چطور میتونم سیستم ساخت thumb برای عکسها و ویدیو ها رو غیر فعال کنم؟ من بالای 5000 تا عکس و ویدیو دارم و وقتی گوشی شروع به کار میکنه 100 مگ فضای خالی ای که تو مموری کارت دارم رو تا ته پر میکنه!!! پوشه های _PAlbTN رو در کنار عکسها میسازه! نگید بشینم پاکشون کنم، چون دوباره میسازه.

سلام
مباركه...:11:

1- اين فايلها واسه نقشه هاي Gps هست...
2- اين رو هم نميدونم:31: من 1 گيگ خالي دارم...7 گيگ موزيك:5:

شاد باشي:40:

Linux Learner
27-07-2008, 12:23
یعنی n82 مموری 8GB رو براحتی استفاده میکنه؟

من خواستم مموری بخرم، گفتن تا 4 گیگ ساپورت داره!!

8 گیگ بخرم؟

Ice Star
27-07-2008, 12:48

8 گیگ بخرم؟

من هم چند روز پیش تو همین تاپیک پرسیدم این را که مجتبی جان گفت تا 32 گیگ را ساپورت میکنه

Linux Learner
27-07-2008, 12:56
خیلی ممنون.

یه مشکل دیگه اینکه S60.V3 اجازه دسترسی به بعضی پوشه رو نمیده، چندجا دیدم که هک میکنن و آزاد میشه، راه درستیه؟ یعنی باعث نمیشه گوشی خراب بشه؟ یا فوقش اگه خراب شد، میشه با کابل همراهش update کرد و گوشی مثل اولش بشه؟

اینو هم بگم: این گوشی ها که n-gage Game داره، میشه خود بازیهای n-gage که از قبل دارم رو روشون نصب کنم؟ چطور؟

Legend
27-07-2008, 13:06
من هم چند روز پیش تو همین تاپیک پرسیدم این را که مجتبی جان گفت تا 32 گیگ را ساپورت میکنه

32 گيگ؟؟؟؟!!!!:18::18::18:
هنوز رم 16 گيگ ساخته نشده...:27: تنها گوشي مه من شنيدم ساپورت ميكنه يه موتورولا بود...

8 گیگ بخرم؟

یه مشکل دیگه اینکه S60.V3 اجازه دسترسی به بعضی پوشه رو نمیده، چندجا دیدم که هک میکنن و آزاد میشه، راه درستیه؟ یعنی باعث نمیشه گوشی خراب بشه؟ یا فوقش اگه خراب شد، میشه با کابل همراهش update کرد و گوشی مثل اولش بشه؟

اینو هم بگم: این گوشی ها که n-gage Game داره، میشه خود بازیهای n-gage که از قبل دارم رو روشون نصب کنم؟ چطور؟

بله اگه گوشيت آپ باشه ساپورت ميكنه... اگه احتياج داري و پيدا مي كني بگير...

براي ديدن اون فولدر ها از برنامه Secman استفاده ميشه كه هيچ ضرري نداره..

اون بازي هاي n-gage كه شما داري واسه گوشي ngage هست، ولي به اين گوشي ها فقط بازيهايي كه تو امضا من هست سازگاره...

Ice Star
27-07-2008, 13:12
32 گيگ؟؟؟؟!!!!:18::18::18:
هنوز رم 16 گيگ ساخته نشده...:27: تنها گوشي مه من شنيدم ساپورت ميكنه يه موتورولا بود...

مجتبی گفت که شنیده رم 32 گیگ را ساپورت می کنه :18:

و البته گفت که هنوز ساخته نشده :21:

اون خندت برا چی بود من که اصلا ناراحت نشدم :10::10:

Legend
27-07-2008, 13:21
مجتبی گفت که شنیده رم 32 گیگ را ساپورت می کنه :18:

و البته گفت که هنوز ساخته نشده :21:

اون خندت برا چی بود من که اصلا ناراحت نشدم :10::10:

آخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد گوشي هايي امده با 64 گيگ حافظه...:18: اونوقت ديگه كي مياد رو 82 بذاره..؟ تازه عمرا" cpu جواب بده...:13:

Mojtaba N87
27-07-2008, 13:28
آخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد گوشي هايي امده با 64 گيگ حافظه...:18: اونوقت ديگه كي مياد رو 82 بذاره..؟ تازه عمرا" cpu جواب بده...:13:

یونس جان رم 16 و 32 زودتر از چیزی که فکر کنی به بازار میاد...

در ضمن گوشی های جدید نوکیا واسه مموری محدودیتی ندارن. مثل هارد کامپیوتر ها .همونطور که دیدی گذاشتن رم 8 گیگ و پر کردن اون حتی ذره ای از سرعت گوشی رو کم نمی کنه.

Ice Star
27-07-2008, 13:35

درسته من هم قسمت اول حرفت را تایید می کنم چون نوکیا نسل بعدی را بده بیرون دیگه کسی N82 را نگه نمی داره
اما شما می گی Cpu نمی کشه باید بگم اوم لینک که دوستمون گذاشت نگاه کن ببین بارو چی کار می کنه!!!

sabasistem_co
27-07-2008, 13:35
سلام

من هنوز با این مموری N82 مشکی مشکل دارم . همش هر چی توی مموری هست را بعد از 1 یا2 یا 3 روز یا کمتر هر چی توی مموری هست پاک می شه و چند تا فایل با اسم های اجق وجق که قابل خواندن نیست اضافه می شه. همه کاری هم کردم مموری هم با گوشی فرمت کردم هم با گوشی ( 3 4 بار ) و فون مموری هم 3 4 بار فرمت کردم ولی باز هم درست نمی شه تا حالا 2 تا مموری عوض کردم همش هم این طوری می شه . من با فون مموری مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه ولی مموری خیلی خیلی داره اذیت می کنه هیچی نمی تونم توش بریزم تا می ریزم بعد 1 2 3 روز یا کمتر پاک می شه .

مموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه

چیکار کنم ؟؟؟؟

dimah2005
27-07-2008, 15:51
آخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد

اومده

گوشي موتولا z8 همچين رمي رو هم ساپورت مي كنه

جالبيش اينه كه بعد از فومت دوباره خود گوشي ميسازتشون

مموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه

چیکار کنم ؟؟؟؟

اگه گارانتي داره ببر گارانتي
نداره
با دوربيني كه رم sd ساپورت كنه فورمت كن
جواب ميده
در ضمن اگه آپگرديد كني هم شايد درست شد (چون من با رمم مشكل داشتم جفت اين كار ها رو كردم حل شد (اگه رمت مشكل نداشته باشه)

اینجا که جاش نبود

مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !

چند جا گشتم نبود

ممنون خيلي ممنون

Legend
27-07-2008, 16:54
اما شما می گی Cpu نمی کشه باید بگم اوم لینک که دوستمون گذاشت نگاه کن ببین بارو چی کار می کنه!!!

اون فيلم رو ديدم...مربوط به رم داخلي گوشي هست...البته به Cpu هم مربوطه..ولي 32 گيگ رو جواب نميده...واسه Omnia كه 16 گيگ داره 624 mhz گذاشتن!!:18: چه برسه بخوان 32 گيگ بزارن...

sabasistem_co
27-07-2008, 18:05
یکی در مورد پست #1302 کمک کنه .

Ice Star
27-07-2008, 18:18
اون فيلم رو ديدم...مربوط به رم داخلي گوشي هست...البته به Cpu هم مربوطه..ولي 32 گيگ رو جواب نميده...واسه Omnia كه 16 گيگ داره 624 mhz گذاشتن!!:18: چه برسه بخوان 32 گيگ بزارن...

بنظر من باید رم 32 گیگ بیاد بعدا میشه امتحان کرد وگفت که ساپورت می کنه یا نه

samfisher222
27-07-2008, 18:31
به جای استفاده از PC suit N73 میشه از N72 استفاده کرد؟مشکلی نداره؟
با تشکر

Ice Star
27-07-2008, 18:48
با تشکر

باید امتحان کنی ضرر که نداره امتحان کن شاید جواب داد
احتمالش خیلی زیاده که جواب بده

Saman-tci
27-07-2008, 20:17
با تشکر

نه دوست من هیچ مشکلی پیش نمیاد ..... من امتحان کردم

dimah2005
27-07-2008, 23:30
یکی در مورد پست #1302 کمک کنه .

n,sj ucdc
دوست عزيز پست 1303 جواب نداد؟

من تا همين حد بلد بودم

S@nti@go_s&k
28-07-2008, 00:27
سلام ...این اسکن بارکد که تو office هستش چکار می کنه و طرز کارش چجوریه.

Ice Star
28-07-2008, 01:49
سلام ...این اسکن بارکد که تو office هستش چکار می کنه و طرز کارش چجوریه.

تو صفحه های قبل بطور کامل بحث شده
برای خواندن کد هائی مثل کد هایی که در روی مواد غذائی هست یا کتاب را می خونه

salam jenab,yeki az doostane nazdikam ke har 3 ta az gooshihayi ro ke nam bordid dashtand,ba ham ke emtehan kardim.sedva N95 az N 73 bishtare:8:.:35:

اولا ورودتون را تبریک می گم
دوما فارسی بنویسید
سوما این سوالی که شما جواب دادی فک کنم تو صفحه ی اول یعنی 5 ماه پیش پرسیده شده بود را جواب دادید
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27:

balaban25
28-07-2008, 08:27
سلام من n82 دارم می خواستم بدونم میشه وقتی با گوشیم فیلم میبینم چراغ صفحه کلید وخاموش کرد ؟؟یه خورده آزار دهندست متشکر

ELVIS PRESLEY
28-07-2008, 08:30
اگه چند ثانیه به کلید ها دست نزنی خود به خود خاموش میشن.

balaban25
28-07-2008, 09:40
ممنون حرف شما درست بود اما ظاهرا وقتی تکون می خوره روشن میشه برای همین بود که میدیم خاموش نمیشه برای اینکه با تکون روشن نشه چیکار باید کرد؟

balaban25
28-07-2008, 09:53
و چجوری میشه backup گرفت و دوباره sms رو برگردوند؟ متشکر

Ice Star
28-07-2008, 12:03
از ابزار Back up پی سی سوئیت خود گوشیت استفاده کن

pezhman32
28-07-2008, 13:39
راستی دوستان دیشب با مجید عزیز یه کشف جالب کردیم:
اگه یه فایل صوتی رو با خود realplayer گوشی باز کنی صداش 150% بیشتر از music player هست
نتیجه اخلاقی: این مشکل کم بودن صدا به راحتی میتونه با آپدیت بعدی حل بشه

Ice Star
28-07-2008, 13:48
اگه یه فایل صوتی رو با خود realplayer گوشی باز کنی صداش 150% بیشتر از music player هست

چطوری اهنگ را با ریل پلیر اجرا کردی
در جواب نتیجه اخلاقی هم باید بگم که صد در صد تایید می کنم چون یارو نمی دونم با N82 چی کار کرده بود که صداش به اندازه N73 شده بود

در کل اسپیکر های N82 می خوان بگن که می تونن صدای بیشتری تولید کنن

Mojtaba N87
28-07-2008, 13:59

شما چه فرمتی رو اجرا کردید؟

تا اونجایی که من تست کردم mp3 رو نمی با real اجرا کرد

atre_hayer60
28-07-2008, 15:16
سلام بچه ها

امروز من هم به ان 82 دارها پیوستم!

کسی هست دفترچه راهنمای فارسی اونو داشته باشه که بذاره؟؟!!

ممنونم

Ice Star
28-07-2008, 15:31
سلام بچه ها

ممنونم

من ندارم اما اگه تو اینترنت سرچ کنی اطلاعاتی به مراتب بهتر از دفترچه گیر میاری
بعلاوه اگه بحث های این تاپیک را هم بخونب خالی از لطف نخواهد بود

dimah2005
28-07-2008, 16:02

تبريك تبريك

من كه خريدم كاتالوگش فارسي بود
مفت نمي ارزه (چه فارسي چه انگليسي)

اينجا رو بخوني بهتره
مشكلي هم داشتي بپرس جوابت رو مي دهيم

sabasistem_co
28-07-2008, 16:11
سلام

هیچ توجه کردین جمعیت 82 دار ها داره سر به فلک می کشه کم کم داره خیلی 82 زیاد می شه مخصوصا مشکیش چون الان دیگه هیشکی نقره ای نمی خره هر کی 82 می خره فقط مشکی می خره .

نتیجه اخلاقی :

1 - 82 کم کم داره به جمع گوشی های خز می پیوندد .

2 - پس بیاید به همه توصیه کنیم این گوشی را دیگه نگیرند و گوشی دیگری را پیشنهاد بدیم !!!!( شوخی نمی کنم راست می گم )

e.khafan!
28-07-2008, 16:30
منم دقیقا به خاطر همین بود که با گذاشتن عکس 82 تو امضا مخالف بودم ... با این که هر روز دارم با مترو می رم و تو خیابونا ولم ولی هنوز یه 82 هم ندیدم ، چه مشکی چه نقره ای ، سونی اریکسون کار خوبی میکنه بعد از یه مدت تولید گوشیاشو کم می کنه ولی نوکیا بدتر زیاد می کنه .. مثلا w850 واقعا گوشیه تاپیه ، با اینکه هوز اونقدرا هم قدیمی نشده ولی تولیدش متوقف شد ، 960 هم همین طوری میشه

rainysky50
28-07-2008, 16:30
نه بابا!!هنوز مونده تا به 5700 و ان95 8 گیگ و ان73 برسه!!!از تاپیک 130 صفحه ای این گوشی مشخصه!!مال 5700 صفحه ی 700 رو رد کرده!!!

Ice Star
28-07-2008, 16:43
سلام

هیچ توجه کردین جمعیت 82 دار ها داره سر به فلک می کشه کم کم داره خیلی 82 زیاد می شه مخصوصا مشکیش چون الان دیگه هیشکی نقره ای نمی خره هر کی 82 می خره فقط مشکی می خره .

نتیجه اخلاقی :

1 - 82 کم کم داره به جمع گوشی های خز می پیوندد .

2 - پس بیاید به همه توصیه کنیم این گوشی را دیگه نگیرند و گوشی دیگری را پیشنهاد بدیم !!!!( شوخی نمی کنم راست می گم )

نه بابا!!هنوز مونده تا به 5700 و ان95 8 گیگ و ان73 برسه!!!از تاپیک 130 صفحه ای این گوشی مشخصه!!مال 5700 صفحه ی 700 رو رد کرده!!!

بنظر من N82 از 8 گیگ و N96 سرتره اما شاید مجبور به کوچ بشیم
بسوی نسل بعدی

ما باید قبول کنیم که هر گوشی خوبی یه روز خز میشه
ان 822 هم مستسنی نیست

Legend
28-07-2008, 16:48
منم دقیقا به خاطر همین بود که با گذاشتن عکس 82 تو امضا مخالف بودم ... با این که هر روز دارم با مترو می رم و تو خیابونا ولم ولی هنوز یه 82 هم ندیدم ، چه مشکی چه نقره ای ، سونی اریکسون کار خوبی میکنه بعد از یه مدت تولید گوشیاشو کم می کنه ولی نوکیا بدتر زیاد می کنه .. مثلا w850 واقعا گوشیه تاپیه ، با اینکه هوز اونقدرا هم قدیمی نشده ولی تولیدش متوقف شد ، 960 هم همین طوری میشه

ولي من خيلي ديدم...مخصوصا" تو مترو ( آخه من مجبورم هر روز سوار مترو شم:31: ) ولي هنوز مشكي رو نديدم...
با توقف توليد هم موافقم...البته نوكيا هم فك كنم توليد 93 رو قطع كرده باشه...

Ice Star
28-07-2008, 16:58
ولي من خيلي ديدم...مخصوصا" تو مترو ( آخه من مجبورم هر روز سوار مترو شم:31: ) ولي هنوز مشكي رو نديدم...
با توقف توليد هم موافقم...البته نوكيا هم فك كنم توليد 93 رو قطع كرده باشه...

البته اگه فنلاند دیگه N82 نزنه مثل N73 میشه مسئله اصل و غیر اصل

که دیگه مطمئن نیستی که گوشی اصل هست یا غیر اصل

Saman-tci
28-07-2008, 17:59
نه بابا!!هنوز مونده تا به ان95 8 گیگ برسه

دوست من , من اصلاً تعصب نمیکشم ولی جدی تو فکر میکنی N95 8GB خز شده .....؟؟؟؟
میتونم بپرسم رو چه حسابی حرف میزنی ....؟

ali racer
28-07-2008, 18:42
دوست من , من اصلاً تعصب نمیکشم ولی جدی تو فکر میکنی N95 8GB خز شده .....؟؟؟؟
میتونم بپرسم رو چه حسابی حرف میزنی ....؟

اگه خز به معنای زیاد شدنه
منم با نظر امین موافقم
ان 95 8گیگ خیلی فروش رفته و دست مردم خیلی هست !

Ice Star
28-07-2008, 18:54
من هم تایید می کنم چون بعضی ها فک می کنن N95 8gig بهتر از همه ی گوشی ها هست خز شده

اما در راستای خز شدن N82 هم قدم های بلندی برداشته علی جان

Mojtaba N87
28-07-2008, 19:11
چقدر از خز شدن و اینا حرف می زنین دوستان! بیخیال بابا :31:

دیگه گذشت دوران خز شدن گوشی ، با این همه مدل متنوع دیگه شاهد فجایعی مثل 6600 نخواهیم بود.

Ice Star
28-07-2008, 19:14
مجتبی جان مثل اون که دیگه همچین فاجعی رخ نخواهد داد
اما شاید بشه مثل N73

e.khafan!
28-07-2008, 19:28
دیگه گذشت دوران خز شدن گوشی ، با این همه مدل متنوع دیگه شاهد فجایعی مثل 6600 نخواهیم بود.دقیقا شاهد خواهیم بود ، الان n70 از اون بدتر شده !

اما شاید بشه مثل N73حتما میشه ، البته اگر افت قیمت نداشته باشیم نمی شه ، من هرجوری حساب می کنم میبینم اونایی که دنبال خز کردن گوشین و می خوان بخرن ( فقط به خاطر پز دادن ، بدون توجه به امکانات ) یه ذره روش می زارن میرن 95 میخرن ، فکر میکن کلاس داره !

ولي من خيلي ديدم...مخصوصا" تو مترو ( آخه من مجبورم هر روز سوار مترو شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولي هنوز مشكي رو نديدم...
با توقف توليد هم موافقم...البته نوكيا هم فك كنم توليد 93 رو قطع كرده باشه...عجب ، ولی من تاحالا ندیدم ! مخصوصا مشکیش که اون موقع که داشتم میخریدم 80 % قروشنده ها میگفتن مشکیش نداره یا مشکیش چینیه ! 98 % میگفتن نگرد نیست پیدا نمی شه ، ولی من گیرش آوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی شما هنوز 82 داری یا 78 گرفتی ؟ فکر کنم شما بودی گوشیتو زود فروختییا یک نفر دیگه بود ، نمی دونم همچین حافظم یاری نمیکنه !

pezhman32
28-07-2008, 19:35
شما چه فرمتی رو اجرا کردید؟

تا اونجایی که من تست کردم mp3 رو نمی با real اجرا کرد
از چند راه میشه:
1: وقتی از تو massaging ت یه فایل صوتی رو باز می کنی با real باز می کنه
2: توی xplore یا هر نرم افزار دیگه که بتونه توی file associations دست کاری کنی می تونی بزنی با real باز کنه
3: خود realplayer رو از app>media باز کنی بعد options>open>saved clip و انتخاب کلیپ مورد نظر

Saman-tci
28-07-2008, 19:36
اگه خز به معنای زیاد شدنه
منم با نظر امین موافقم
ان 95 8گیگ خیلی فروش رفته و دست مردم خیلی هست !

علی جان یکی از دلایلی که شما و بقیه فکر میکنن این گوشی ( N95 8gb ) خز شده رواج بازار طرح اصلی یا همون چینی این گوشی هست .... شما وقتی طرح و مدل این گوشی رو میبینید فکر میکنید که 95 اصل هست در صورتی که 90% از این گوشیهای چینی هست و اصلی نیست .....
تازگیها هم که اینقدر شبیه به اصل زدن که از دور اصلاً قابل تشخیص نیست ....

Legend
28-07-2008, 19:39
عجب ، ولی من تاحالا ندیدم ! مخصوصا مشکیش که اون موقع که داشتم میخریدم 80 % قروشنده ها میگفتن مشکیش نداره یا مشکیش چینیه ! 98 % میگفتن نگرد نیست پیدا نمی شه ، ولی من گیرش آوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی شما هنوز 82 داری یا 78 گرفتی ؟ فکر کنم شما بودی گوشیتو زود فروختییا یک نفر دیگه بود ، نمی دونم همچین حافظم یاری نمیکنه !

من 82 دارم...يه 78 هم واسه يكي گرفتم...:5: راستي گوشيتو كي و چند گرفتي؟

pezhman32
28-07-2008, 19:39
علی جان یکی از دلایلی که شما و بقیه فکر میکنن این گوشی ( N95 8gb ) خز شده رواج بازار طرح اصلی یا همون چینی این گوشی هست .... شما وقتی طرح و مدل این گوشی رو میبینید فکر میکنید که 95 اصل هست در صورتی که 90% از این گوشیهای چینی هست و اصلی نیست .....
میشه یه چی بگم؟! :13:
اگه بری تو میوبایلستان :2: می بینی مدل گوشی 40% افراد ن95 8 هست و 35% ن82 و بقیه هم ن73 یا 5700 دارن:27:
حالا سامان جان چرا ناراحت میشی؟! ایشالا ن96 :5:
من که به شخصه بعد از ن82 میرم سراغ پی پی سی های تاچ htc:21:

Ice Star
28-07-2008, 19:49
نمی دونم همچین حافظم یاری نمیکنه !

تازه شدی مثل من ابی جان

از چند راه میشه:
1: وقتی از تو massaging ت یه فایل صوتی رو باز می کنی با real باز می کنه
2: توی xplore یا هر نرم افزار دیگه که بتونه توی file associations دست کاری کنی می تونی بزنی با real باز کنه
3: خود realplayer رو از app>media باز کنی بعد options>open>saved clip و انتخاب کلیپ مورد نظر

جواب نمیده دوست عزیز امتحان کردم Mp3 را بباز نمی کنه

می گم دیگه تابلو هست دیگه همه می فهمن چینی واصل را
نکته : منظور از خز شدن این بود که دست افراد بیشتری هست نه تو بازار

میشه یه چی بگم؟! :13:
اگه بری تو میوبایلستان :2: می بینی مدل گوشی 40% افراد ن95 8 هست و 35% ن82 و بقیه هم ن73 یا 5700 دارن:27:
حالا سامان جان چرا ناراحت میشی؟! ایشالا ن96 :5:

اولا که می خواستی اجازه بگیری صبر می کردی شاید اجازه ندن
شوخی کردم محض خنده بود
خب اشنباه هست فک کنم اگه Htc بگیری
بنظرم باید نوکیا بگیریم بهتر بباشه
حالا چی هست جریان همه می خوان از N82 کوچ کنن

pezhman32
28-07-2008, 19:57
جواب نمیده دوست عزیز امتحان کردم Mp3 را بباز نمی کنه

حق با شماست ظاهرا" سوتی دادم, ولی فقط راه سوم مورد داشت, ولی من وقتی میرم قسمت open>most recent clips حدودا" 3 تا mp3 اونجا هست, شما از اون راه xplore که گفتم امتحان بکنید بعد فایل صوتی به most recent clips اضافه میشه
راستی یه چی بگم فقط نخندین: امروز تازه فهمیدم چجوری میشه کیپد رو بجز با زدن دکمه ی پاور لاک کرد!!!!:20:

Legend
28-07-2008, 19:59

من يكي كه پايم...اونم بدجور...:10::27:

خب اشنباه هست فک کنم اگه Htc بگیری
بنظرم باید نوکیا بگیریم بهتر بباشه
حالا چی هست جریان همه می خوان از N82 کوچ کنن

آخه حجت جون خيلي بوي خزيت مياد...:27::21:
الان ميگم برم HTC بگيرم، فردا خز ميشه:دي:19:

Ice Star
28-07-2008, 20:13
حق با شماست ظاهرا" سوتی دادم, ولی فقط راه سوم مورد داشت, ولی من وقتی میرم قسمت open>most recent clips حدودا" 3 تا mp3 اونجا هست, شما از اون راه xplore که گفتم امتحان بکنید بعد فایل صوتی به most recent clips اضافه میشه
راستی یه چی بگم فقط نخندین: امروز تازه فهمیدم چجوری میشه کیپد رو بجز با زدن دکمه ی پاور لاک کرد!!!!:20:

سریع برو قسمت ستی ها ثبت کن

من يكي كه پايم...اونم بدجور...:10::27:

آخه حجت جون خيلي بوي خزيت مياد...:27::21:
الان ميگم برم HTC بگيرم، فردا خز ميشه:دي:19:

شرمنده یونس جان میشه واضح تر توضیح بدی همچین متوجه نشدم

Ice Star
28-07-2008, 20:20
این که گفتی خزیت منظورت این بود که نظرات من خز هست یا این که N82 داره خز میشه و داری فرار می کنی از معرکه

نکته : هر کی خواست از خز بودن N82 فرار کنه خبر بده با هم فرار کنیم
چون من یکم شکم دارم و تنها نمی تونم فرار کنم

e.khafan!
28-07-2008, 21:04
من 82 دارم...يه 78 هم واسه يكي گرفتم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستي گوشيتو كي و چند گرفتي؟
خوب پس همون بوده ! من حدود 2 - سه هفته پیش گرفتم ، اینجا هم گفتم منتها آروم گفتم کسی خبری نگرفت ! 440 گرفتم ، کلی هم گشتم مشکیشو یافتم ، اونم با کیبورد عربی ، اونموقع پشیمون بودم ولی الان نه ، حداقل نقشه ی دبی و دیکشنری روش سواره ... مخلصیم

کجا بودی حالا !

dimah2005
28-07-2008, 23:54
بابا كجا خز شده
خيلي ها اولين بار تو دست من ديدن اين گوشي رو (جون من)
بعدش بهشون ميگم حال ميكني رفتم چه گوشي زشتي خريدم

آخه انقدر زشت هست كه كسي نخره (مخصوصا دخترها)

تو مترو هم تكو توك هست
يكم تشخيصش سخت هست

به نظر من خزتر از سوني اركسون وجود نداره (اكثر مدل هاش)

Legend
29-07-2008, 07:13
شرمنده یونس جان میشه واضح تر توضیح بدی همچین متوجه نشدم

این که گفتی خزیت منظورت این بود که نظرات من خز هست یا این که N82 داره خز میشه و داری فرار می کنی از معرکه

حجت جان منظورم گوشي بود...همين امروز صبح رفتم نونوايي يكي ديدم.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا كجا خز شده
خيلي ها اولين بار تو دست من ديدن اين گوشي رو (جون من)
بعدش بهشون ميگم حال ميكني رفتم چه گوشي زشتي خريدم

آخه انقدر زشت هست كه كسي نخره (مخصوصا دخترها)

تو مترو هم تكو توك هست
يكم تشخيصش سخت هست

به نظر من خزتر از سوني اركسون وجود نداره (اكثر مدل هاش)

سوني كه بله...يادش بخير اون موقع كه K750 340000 تومان بود گرفتم:19:...واي كه چقدر خز شد واااااااااااي!

atre_hayer60
29-07-2008, 08:16
با سلام مجدد!

دنبال چند تا برنامه برای ان 82 می گردم

1.ضبط مکالمه به این صورت که هنگام تماس با yes و no سوال کند که آیا مایلید که ضبط شود یا خیر؟

2.mp3 player عالی

3.آنتی ویروس قوی

4.تم های قشنگ

لطفاً فقط نگین تو تایپیک مخصوصش اینا رو بخوام چون اونجا دیر جواب می دن!!!!

مرسی

Legend
29-07-2008, 08:34
سلام
اصلا" احتياجي به درخواست نيست، همه اينا تاپيك داره واسه خودش...

1-

2- پلير خود گوشي خيلي خوب عمل مي كنه،‌ولي اگه اصرار داري برنامه LCG JukeBox هم بد نيست...

3- با اينكه اصلا" به آنتي ويروس احتياج نداري ولي:

4-

Linux Learner
29-07-2008, 10:41
آخ که چقدر بحث الکی تو تاپیک هست!!!

دوستان فرق n-gage با n-gage II چیه؟ اینی که روی گوشی نصبه کدومه؟

khazanl
29-07-2008, 12:00
سلام دوستان
اگه سوالم تكراريه ببخشيد آخه خوندنه 135 صفحه كاره سختيه ......
من ميخوام ان 82 بخرم ولي شنيدم كه خيلي زياد هنگ ميكنه و خيلي هم حساسه اين درسته
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

Mojtaba N87
29-07-2008, 12:35
خیر دوست عزیز. این گوشی حداقل برای من تا حالا هنگ نکرده مگر در موارد خاص...

چند بار هم زمین خورده ولی هیچیش نشده.

Saha Software
29-07-2008, 12:44
سلام آقا مجتبی

برای اتصال به اینترنت (با WLan) من باید چه تنظیماتی انجام بدم

ضمنا این فایل CER , Key را برای من نمی خوای بگذاری(توی همون تاپیک هم براتون نوشتم که من فایل 436 را پیدا نکردم

تشکر فراوان

Legend
29-07-2008, 12:44
آخ که چقدر بحث الکی تو تاپیک هست!!!

دوستان فرق n-gage با n-gage II چیه؟ اینی که روی گوشی نصبه کدومه؟

كدوم بحث؟؟ رو گوشي من و شما N-Gage II نصبه..:10:

Saha Software
29-07-2008, 12:45
سلام بازی های ان گیج را باید چه جوری نصب کنیم

e.khafan!
29-07-2008, 13:35
دوست من دو تا تاپیک مخصوص انگیج 2 هست یکی آرشیو یکی هم برفع اشکال ، که دست یونس جان درد نکنه ، تاپیک آرشیو رو کرده جواهر ، هیج جا پیدا نمی شه ...

sabasistem_co
29-07-2008, 17:17
من هنوز با این مموری N82 مشکی مشکل دارم . همش هر چی توی مموری هست را بعد از 1 یا2 یا 3 روز یا کمتر هر چی توی مموری هست پاک می شه و چند تا فایل با اسم های اجق وجق که قابل خواندن نیست اضافه می شه. همه کاری هم کردم مموری هم با گوشی فرمت کردم هم با گوشی ( 3 4 بار ) و فون مموری هم 3 4 بار فرمت کردم ولی باز هم درست نمی شه تا حالا 2 تا مموری عوض کردم همش هم این طوری می شه . من با فون مموری مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه ولی مموری خیلی خیلی داره اذیت می کنه هیچی نمی تونم توش بریزم تا می ریزم بعد 1 2 3 روز یا کمتر پاک می شه .

چیکار کنم ؟؟؟؟

این مشکل داره منو بد جور ناراحت و عصبانی :grrr::evil2: می کنه . الان دوباره همه چیش پاک شده تازه همین الان چند تا بازی انگیج و موزیک ریخته بودم که الان پاک شد . :37::41:

کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42:

هیچ کی تا حالا این مشکل را نداشته ؟؟؟؟؟؟

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک

:45::42::evil2::grrr::41:

Legend
29-07-2008, 17:29
شايد اين نوع رم با گوشيت سازگار نيست...؟:13:از يكي يه رم ميكرو بگير بذا رو گوشيت ببين بازم اينطوري ميشه؟
ضمنا" مموري خودت رو هم رو يه گوشي ديگه امتحان كن...انشالله جواب ميگيري...:10::46:

sabasistem_co
29-07-2008, 17:40
شايد اين نوع رم با گوشيت سازگار نيست...؟:13:از يكي يه رم ميكرو بگير بذا رو گوشيت ببين بازم اينطوري ميشه؟
ضمنا" مموري خودت رو هم رو يه گوشي ديگه امتحان كن...انشالله جواب ميگيري...:10::46:

روی مموری نوشته microSDHC Card .

این HC چیه ؟؟؟

یونس جان شما که می گی ناسازگاره پس چرا بعد از 1 یا 2 روز این طور می شه ؟؟؟

Legend
29-07-2008, 17:44
روی مموری نوشته microSDHC Card .

این HC چیه ؟؟؟

رو مموري هاي 4 و 8 گيگ ميزنه، رو رمه منم هست...نميدونم چيه...

sabasistem_co
29-07-2008, 17:52

atre_hayer60
29-07-2008, 17:55
با سلام مجدد و تشكر فراوان از دوستاني كه جواب منو دادن!

مي خواستم بژرسم كه چطور مي تونم در ان 82 تم و برنامه نصب كنم و چرا وقتي كابل رو به كامژيوتر مي زنم و pc suit رو هم انتخاب مي كنم نمياد بالا؟
ور‍‍زن ان 82 چنده؟

مرسي

Legend
29-07-2008, 17:58

خب اينم يه نوع ايراده ديگه...شايد وقتي شارژش ميكني اينطوري ميشه..:31:حالا امتحان كن ببين چي ميشه...

iriali
29-07-2008, 18:06
با سلام

رم 8 گیگ میکرو اس دی امروز توی علائدین 49 ت

با تشکر

Linux Learner
29-07-2008, 19:01

هیچی بحث رو ولش!:46:

روی گوشی من N-gage II نصب نبود.:41: یه N-gage بود که آیکن نارنجی داشت! حالا N-gage II رو دانلود و نصب کردم و همه چی ردیفه.:8: فقط مونده از یه جایی این بازی ها رو بگیرم! آخه دیال آپ دارم.:41: شاید هم برسم قدیما با کارت شبانه شب بذارم و صبح بلند شم ببینم ارور داده!!!!!!!!:31::31::31:

Linux Learner
29-07-2008, 19:03
یکی تو همین تاپیک گفته بو این برنامه Barcode برای خوندن بارکد و کتابه، اگه اشتباه متوجه نشده باشم!

توجه کردید وقتی بارکد رو میخونه چه واضح میشه؟

حالا برنامه ای وجود داره که بتونه از متن کتاب یا روزنامه عکس واضح بگیره و تار نشه؟ البته خود دوربین اگه focus ش سبز بشه خوب عکس میگیره ولی گیر داره.

ELVIS PRESLEY
29-07-2008, 19:10
با سلام مجدد و تشكر فراوان از دوستاني كه جواب منو دادن!

مي خواستم بژرسم كه چطور مي تونم در ان 82 تم و برنامه نصب كنم و چرا وقتي كابل رو به كامژيوتر مي زنم و pc suit رو هم انتخاب مي كنم نمياد بالا؟
ور‍‍زن ان 82 چنده؟

مرسي

شما وقتی گوشی رو وصل کردی به کامی حالت کابل رو بزار رو مس استوریج. بعد برنامه و تم رو انتقال بده تو گوشیت بعد از تو فایل منیجر گوشی اونا رو نصب کن.

هیچی بحث رو ولش!:46:

روی گوشی من N-gage II نصب نبود.:41: یه N-gage بود که آیکن نارنجی داشت! حالا N-gage II رو دانلود و نصب کردم و همه چی ردیفه.:8: فقط مونده از یه جایی این بازی ها رو بگیرم! آخه دیال آپ دارم.:41: شاید هم برسم قدیما با کارت شبانه شب بذارم و صبح بلند شم ببینم ارور داده!!!!!!!!:31::31::31:

خب شما برو کافی نت:31::31::31::31:
یا بازی های کم حجم مثل فیفا یا بیلیارد یا سیمس و ... رو بگیر که زیر 5 مگن. که با دیال اپ میشه بگیریشون.

samfisher222
29-07-2008, 19:19
سلام
من امروز رفتم از موبایل فروشی جلوی خونمون قیمت ان82 رو گرفتم.گفت ان 82 سیاه با گارانتی نیا 300000 تومان.
چرا اینقدر ارزون؟آیا امکان داره؟
تقلبی که نمیشه چون گارانتی داره!!!!!!!!
یعنی گوشی اصله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Legend
29-07-2008, 19:27
سلام
من امروز رفتم از موبایل فروشی جلوی خونمون قیمت ان82 رو گرفتم.گفت ان 82 سیاه با گارانتی نیا 300000 تومان.

چــــــــي؟؟؟؟؟؟؟300000 تومان؟؟؟؟:18:امكان نداره...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چنتا عكس از پشت و پشتش بنداز... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samfisher222
29-07-2008, 19:29
چــــــــي؟؟؟؟؟؟؟300000 تومان؟؟؟؟:18:امكان نداره...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چنتا عكس از پشت و پشتش بنداز... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش فیلم گرفتم می خوای فیلمشو برات آپ کنم؟

Legend
29-07-2008, 19:31
ازش فیلم گرفتم می خوای فیلمشو برات آپ کنم؟

ممنون ميشم!!!!؟؟؟؟:18::18::18:

noisymind
29-07-2008, 19:32
سلام

حتما يارو حواسش نبوده!!! :18:

samfisher222
29-07-2008, 19:37
نه مطمنم حواسش بود چون خیلی ازش سوال کردم.
اینم لینک دانلود فیلم:

Legend
29-07-2008, 19:40
نه مطمنم حواسش بود چون خیلی ازش سوال کردم.
اینم لینک دانلود فیلم:

ميشه يه جا ديگه آپلود كني من الان نميتونم از رپيد دانلود كنم...تو Mediafire آپ كن...
ضمنا" يه عكس از برد گوشي ( زير باتري ) بنداز..:18:

adrian57
29-07-2008, 19:44
سلام
اصلا" احتياجي به درخواست نيست، همه اينا تاپيك داره واسه خودش...

1-
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- پلير خود گوشي خيلي خوب عمل مي كنه،‌ولي اگه اصرار داري برنامه LCG JukeBox هم بد نيست...

3- با اينكه اصلا" به آنتي ويروس احتياج نداري ولي:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4-
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشي:40:

سلام
ممنون از معرفي آنتي ويروس، ميشه يه منشي تلفني توپ براي جيگرم (N82) لينك بدي، مرسي:46:

samfisher222
29-07-2008, 19:47
گوشی پشت ویترین هست آخه من چه طوری از برد گوشی عکس بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم تو مدیا فایر:

adrian57
29-07-2008, 19:56
سلام
گوشيم تقريباً هر 24 ساعت نياز به شارژ داره با اينكه در حد معمول ازش استفاده مي كنم، مي خواستم بدونم اين حالت طبيعيه؟

Legend
29-07-2008, 20:01
گوشی پشت ویترین هست آخه من چه طوری از برد گوشی عکس بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم تو مدیا فایر:

مطمئني قيمت N78 رو بهت نداده؟ آخه شايد فكر كرده اون مشكي رو ميگي...هرچند 78 هم با اين قيمت عمرا" پيدا شه...
حتما" يه بار ديگه برو گوشي رو بگير دستت پشتشو ببين، احتمال قريب به يقين چيني هست...

سلام
گوشيم تقريباً هر 24 ساعت نياز به شارژ داره با اينكه در حد معمول ازش استفاده مي كنم، مي خواستم بدونم اين حالت طبيعيه؟

واسه من هم تقريبا" همين حدوده...

samfisher222
29-07-2008, 20:05
مطمئني قيمت N78 رو بهت نداده؟ آخه شايد فكر كرده اون مشكي رو ميگي...هرچند 78 هم با اين قيمت عمرا" پيدا شه...
حتما" يه بار ديگه برو گوشي رو بگير دستت پشتشو ببين، احتمال قريب به يقين چيني هست...

آخه مگه چینیش گارانتی نیا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟<br>بعدشم تلفظ ان78 کجا و ان82 کجا.....<br>آخه همه گوشی هارو ارزون میده<br>همین خرداد رفتم ان81 قیمت کردم گفت 350000<br>

Legend
29-07-2008, 20:11
حالا چرا ميزني؟ شما گارانتي رو ديدي؟؟

adrian57
29-07-2008, 20:15

يه شارژر مسافرتي با قابليت شارژ كردن دوباره ي باطريهاي Rechargeable گرفتم اما دو تا باطري 3200MAh نوع قلمي AA لازمه كه اونا تقريباً فول كنه، راضيم آخه مرتب بين كرج و تهران رفت و آمد درآم. شما فكر بهتري داره؟

قربونت برم

samfisher222
29-07-2008, 20:16
حالا چرا ميزني؟ شما گارانتي رو ديدي؟؟
بابا من کجا زدم.من غلط بکنم.<br>یارو که دروغ نمی گه حتما داره دیگه<br>الان قیمت ان81 چنده؟<br>خرداد چقدر بود؟<br>

rainysky50
29-07-2008, 20:40
امکان این قیمت صفره!!!5700 نوکیا الان 250 تومنه!!ان73 دور و بر 350 تومنه!ان81 خودت داری میگی 350 تومن بوده!!اونوقت ان82 300 تومن؟؟؟؟پس بفرما ان95 8 گیگ هم 400 تومنه؟؟؟؟

sabasi
29-07-2008, 20:45
ببخشید یک سئوال داشتم . چرا هر تمی رو که روی گوشی نصب میکنم بعد از اینکه خاموش و روشن میکنم installing میزنه ؟
یادمه توی N73 اگه فقط مموری فرمت میشد بعد از اینکه گوشی بالا میومد installing میومد که منظورش این بود که روی مموری چند تا برنامه بوده که حالا پیداش نمیکنه . اما در مورد N82 و اون هم فقط تم خیلی عجیبه . کسی نمیدونه راه حلش چیه ؟

mohamad_reza72
29-07-2008, 20:55
samfisher جان اگه میشه :46:آدرس کامل و شماره تلفنو:46: بده تا بیام از اونجا بگیرم

sarmast65_ata
29-07-2008, 21:12
من امروز علااالدین بودم یه 6120 واسه دوستم گرفتم N81 رو قیمت کردم گفتم این جریان قیمت پایین چیه گفت فنلاندی نیست وگرنه فنلاندی دوروبر 440 هستش با گارانتی اتصالات این گوشی N82 هم همین جریانه به احتمال خیلی زیاد باید چینی باشه وگرنه امکان نداره همچین قیمتی این گوشی رو بدن.

e.khafan!
29-07-2008, 21:49
چی با گارانتی اتصالا 440 ؟

prince72
29-07-2008, 22:18
من تو یزد هرجا قیمت کردم نقره ایش بدون گارانتی 420 بود وبس

ali racer
29-07-2008, 22:36
هیچ ارزونی بی دلیل نیست !
اینو نه تنها واسه گوشی بلکه برای همه ی امورات زندگیتون در نظر بگیرید
اون 300 تومن هم یا دزدیه
یا دست دومه میخوان جای نو بندازن یا...

prince72
29-07-2008, 22:47
از قیمت سری های دیگش میشه بفهمی چرا اینقدر ارزونه
مثلا برو بپرس ان 95 چنده یا ان 73 وخیلیای دیگه تا بفهمی همش اینقدر ارزونه یا فقط اون اگه فقط اون ارزون بود یعنی یه ریگی تو چکمه هاش گیر کرده میخواد اون چکمه ها رو بده بو تو.............

atre_hayer60
29-07-2008, 22:52
سلام به همه

بابا من هر برنامه اي رو نصب مي كنم ارور مي ده!؟ ورژن 9 هم هستش... موندم چه كنم...؟؟؟!!!!

يه mp3 player،call Recorder مي خوام

مرسي

e.khafan!
30-07-2008, 09:03
شما باید برنامه ها رو ساین کنی ... یا هک کنی یا ...

atre_hayer60
30-07-2008, 09:08
بابا یه کم اروم تر چیه این نوشته ها کل تاپیک را برداشت ریز تر بنویس فدای اون رنگای شادت برم با او.ن عینک دودی خوشکل موشکلت

سلام
ممنونم!

خيلي باحالي

atre_hayer60
30-07-2008, 09:09
:18:
شما باید برنامه ها رو ساین کنی ... یا هک کنی یا ...

سلام

چجوري؟

e.khafan!
30-07-2008, 09:18

samfisher222
30-07-2008, 12:34
samfisher جان اگه میشه :46:آدرس کامل و شماره تلفنو:46: بده تا بیام از اونجا بگیرم
شما کجا زندگی می کنید؟
اگه ساری هستی بگو واست آدرسو به emailet بفرستم.ok?

samfisher222
30-07-2008, 12:37
از قیمت سری های دیگش میشه بفهمی چرا اینقدر ارزونه
مثلا برو بپرس ان 95 چنده یا ان 73 وخیلیای دیگه تا بفهمی همش اینقدر ارزونه یا فقط اون اگه فقط اون ارزون بود یعنی یه ریگی تو چکمه هاش گیر کرده میخواد اون چکمه ها رو بده بو تو.............
من همین یک ماه پیش یه u600 گرفتم 215000 تومان.
رم 1 gig رو هم با گارانتی میده 7000 تومان.!!!!!!!!!!

sabasistem_co
30-07-2008, 12:42
من همین یک ماه پیش یه u600 گرفتم 215000 تومان.
رم 1 gig رو هم با گارانتی میده 7000 تومان.!!!!!!!!!!

رم 1 گیگ میکرو اس دی 7 تومن قیمتش درست هست مثلا 9 10 تومن تو تهران می تونی 2 گیگ میکرو اس دی بخری . حتی با 17 18 تومن تو تهران می تونی 4 گیگ Micro Sd بخری .

فقط من در تعجبم چطور 300 با گارانتی نیا ؟؟؟؟؟؟؟

احتمالات :

1 - چینی هست ( اخه اگه چینی هم باشه باید قیمتش خیلی بیشتر از 300 باشه )

2 - دست دوم باشه و لاف تایمرش را صفر کرده باشه .

3 - می خواسته باهات شوخی کنه .

4 - خودمم نمی دونم !!!!!!!!!

samfisher222
30-07-2008, 12:47
رم 1 گیگ میکرو اس دی 7 تومن قیمتش درست هست مثلا 9 10 تومن تو تهران می تونی 2 گیگ میکرو اس دی بخری .
ولی من جاهای دیگه قیمت کردم بین 10 تا 12 تومن بود بدون گارانتی

sabasistem_co
30-07-2008, 13:29
ولی من جاهای دیگه قیمت کردم بین 10 تا 12 تومن بود بدون گارانتی

درسته شهرستان ها با تهران همیشه 4 5 تومن اختلاف قیمت دارند .

احتمالات :

4 - فروشنده حالش خوب نبوده و حزیون می گفته .

5 - خودمم نمی دونم !!!!!!!!!

prince72
30-07-2008, 13:52
سام فیشر جان فیلمه را دیدم فکر کنم اصله ولی در مورد قیمتش شاید که نه مسلما اشتباه کرده
برای اینکه مطمئن بشی یکی از دوستات یا فامیلات را بفرست یه بار دیگه اطلا عات دقیق بگیره....
با چه گوشی فیلم گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رم1گیگ هم من تا 4 تومن سراغ دارم.....
همه جا همه قیمتی گیر میاد....

samfisher222
30-07-2008, 13:59
سام فیشر جان فیلمه را دیدم فکر کنم اصله ولی در مورد قیمتش شاید که نه مسلما اشتباه کرده
برای اینکه مطمئن بشی یکی از دوستات یا فامیلات را بفرست یه بار دیگه اطلا عات دقیق بگیره....
با چه گوشی فیلم گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رم1گیگ هم من تا 4 تومن سراغ دارم.....
همه جا همه قیمتی گیر میاد....
با u600 فیلم گرفتم .واسه چی پرسیدی؟
باشه حتما این کار رو میکنم.

prince72
30-07-2008, 14:05
واسه این که کیفیتش بدک نبود...
حتما این کارو بکن

mohamad_reza72
30-07-2008, 14:13
شما کجا زندگی می کنید؟
اگه ساری هستی بگو واست آدرسو به emailet بفرستم.ok?

من ساری نیستم ولی داداشم اونجاست اگه میشه آدرس و تلفن رو لطف کنی ممنون میشم

email :mohamad_reza72@yahoo.com

هرچی سریعتر بدی بهتره
مرسی

هر وقت فرستادی اینجا یه پست بزن تا بفهمم برم ایمیلمو چک کنم

samfisher222
30-07-2008, 15:14
من ساری نیستم ولی داداشم اونجاست اگه میشه آدرس و تلفن رو لطف کنی ممنون میشم

email :mohamad_reza72@yahoo.com

هرچی سریعتر بدی بهتره
مرسی

هر وقت فرستادی اینجا یه پست بزن تا بفهمم برم ایمیلمو چک کنم
فرستادم فقط شماره تلفنشو ندارم.اگه خریدی به ما هم یه خبری بده.....

samfisher222
30-07-2008, 15:20
رم 1 گیگ میکرو اس دی 7 تومن قیمتش درست هست مثلا 9 10 تومن تو تهران می تونی 2 گیگ میکرو اس دی بخری . حتی با 17 18 تومن تو تهران می تونی 4 گیگ Micro Sd بخری .

احتمالات :

4 - خودمم نمی دونم !!!!!!!!!
گوشی اصله امروز رفتم یک ساعت داشتم بررسی می کردم.
گوشی نو هست چون تمام پلاستیک های فابریکش روش هست.
مگه مرده با مشتری شوخی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کیبورد گوشی هم فارسی هست.

atre_hayer60
30-07-2008, 16:03
سلام مجدد

هنگامي كه مي خوام در مموري كارت ان 82 آهنگ يا هر چيز ديگه اي بريزم با ارور مواجه مي شوم!!!

سه گزينه مياد:SKIP - ALL SKIP - CANCEL

اشكال از چي مي تونه باشه؟

ضمن اينكه من هر برنامه اي رو نصب مي كنم ارور مي ده و نصب نمي كنه!؟

مرسي

e.khafan!
30-07-2008, 16:31
دوست من بهت گفتم که برای برنامه چی کار کن ! برو تو همون تاپیک همشو بخون مو به مو انجام بده ...

برای ریختن mp3 هم از data transfer استفاده کن ، اکثر 82 ها این مشکلو دارن ، مال من خیلی شدیده اصلا نمی تونم با پی سی سوییت mp3 یا بعضی فایلای دیگرو بریزم

sabasistem_co
30-07-2008, 17:39
سلام مجدد

هنگامي كه مي خوام در مموري كارت ان 82 آهنگ يا هر چيز ديگه اي بريزم با ارور مواجه مي شوم!!!

سه گزينه مياد:SKIP - ALL SKIP - CANCEL

اشكال از چي مي تونه باشه؟

ضمن اينكه من هر برنامه اي رو نصب مي كنم ارور مي ده و نصب نمي كنه!؟

مرسي

با رم ریدر می خوای بریزی ؟؟؟؟

اگه با رم ریدر هست حواست باشه خشاب مموریت Lock نباشه .

sabasistem_co
30-07-2008, 17:44
گوشی اصله امروز رفتم یک ساعت داشتم بررسی می کردم.
گوشی نو هست چون تمام پلاستیک های فابریکش روش هست.
مگه مرده با مشتری شوخی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کیبورد گوشی هم فارسی هست.

بابا غیر ممکنه 300 با گارانتی نیا حتی 300 بدون گارانتی نیا هم غیر عادیه .:19:

100% باید غیر اصل باشه :13:. بعدشم شما از کجا فهمیدی که اصل هست ؟؟؟؟؟

samfisher222
30-07-2008, 17:57
فیلمی که گذاشتم رو دیدید.اگه دیده باشید می فهمید که اصله؟
تازه اگه غیر اصل باشه که گارانتی نداره..........

atre_hayer60
30-07-2008, 18:23
از بچه هايي كه زحمت مي كشن و جواب سوالات منو مي دن بي نهايت متشكرم

بابا مگه برنامه و تمهاي مخصوص ان 82 ژيدا نمي شه؟ حتماً بايد از روش هك كردن استفاده كرد؟! ورژن OS 9.2 هستش درسته؟!
از برو بچ اگه كسي برنامه هاي مخصوص ان 82 رو داره لطفاً بذاره كه دق كردم:31:

مرسي:10:

pezhman32
30-07-2008, 18:29
از بچه هايي كه زحمت مي كشن و جواب سوالات منو مي دن بي نهايت متشكرم

بابا مگه برنامه و تمهاي مخصوص ان 82 ژيدا نمي شه؟ حتماً بايد از روش هك كردن استفاده كرد؟! ورژن OS 9.2 هستش درسته؟!
از برو بچ اگه كسي برنامه هاي مخصوص ان 82 رو داره لطفاً بذاره كه دق كردم:31:

مرسي:10:
تقریبا" هرچی اینجا:

هست به ن82 می خوره, یه لطفی بکنید و در مورد هر چیزی در انجمن و تاپیک مخصوص خودش بحث کنید که بی خودی توی یه هفته 42 صفحه اضافه نشه به کلوپ (منظورم با شما نیستا)

adrian57
30-07-2008, 19:01
آخرشه، كي اين نرم افزارو داره؟

اينم يه آپ ديگش:

sabasistem_co
30-07-2008, 19:26
فیلمی که گذاشتم رو دیدید.اگه دیده باشید می فهمید که اصله؟
تازه اگه غیر اصل باشه که گارانتی نداره..........

عزیز این فیلمی که گذاشتی به درد نمی خوره چون نمی شه فهمید اصله یا نه ؟؟ فقط از نمای جلو یه فیلم گرفتی ( شکل ظاهری 82 اصلی و غیر اصل تقریبا یکی هست )

کاری که باید بکنی یا کسی بگی بره بکنه :

گارانتی رو کامل چک کنی تقلبی نباشه و همچنین تاریخ هاش رو بگو که چند بوده ؟؟؟

samfisher222
30-07-2008, 19:28
سلام
امروز رفتم دوباره پرسیدم یارو می گفت ان82 اصل فنلاند با گارانتی نیا سیاه 470000تومن ولی پریروز به من گفت 300000 تومن نمی دونم چرا؟

total_overdose
30-07-2008, 19:40
سلام به همه ی برو بچ
من دیروز یه ان 82 گرفتم(البته این سومین ان 82 که می گیرم)
روی باطریش مثل قدیمیا یک بر چسب آرم نوکیا هست و دقیقا همه ی نقطه هاشم مثل قدیمیاست ولی یکم برچسب کوچیکتر شده و اون قسمت سیاه پاک شونده رو نداره ولی تو همون قسمت یه کد7 رقمی هست
چرا؟:13:
در ضمن مدت نگهداری هم هیچ فرقی نمیکنه

adrian57
30-07-2008, 20:12
N82 versus N95 8GB
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل (اگه Dial-up متصليد بي خيال شيد. من از سرور دانشگاه استفاده ميكنم.)

sabasistem_co
30-07-2008, 20:50
سلام
امروز رفتم دوباره پرسیدم یارو می گفت ان82 اصل فنلاند با گارانتی نیا سیاه 470000تومن ولی پریروز به من گفت 300000 تومن نمی دونم چرا؟

حالا ديدي من درست گفتم . حواسش نبوده اشتباه گفته

mohamad_reza72
30-07-2008, 20:55
فرستادم فقط شماره تلفنشو ندارم.اگه خریدی به ما هم یه خبری بده.....

اصل شماره تلفنه تو که میگی در خونتونه یه سوت بگیرش

ممنون میشم اگه بگیریش

rainysky50
30-07-2008, 21:26
سلام به همه ی برو بچ
من دیروز یه ان 82 گرفتم(البته این سومین ان 82 که می گیرم)
روی باطریش مثل قدیمیا یک بر چسب آرم نوکیا هست و دقیقا همه ی نقطه هاشم مثل قدیمیاست ولی یکم برچسب کوچیکتر شده و اون قسمت سیاه پاک شونده رو نداره ولی تو همون قسمت یه کد7 رقمی هست
چرا؟:13:
در ضمن مدت نگهداری هم هیچ فرقی نمیکنه

بله عزیز دل!یه همدرد پیدا کردم!!امروز متوجه شدم که حتی کیفیت ال سی دی من از سریهای قبلی پایینتره و باتری گوشی من هم تمام نقطه های هولوگرام اوریجینال رو داره ولی اون کد رو که با روکش سیاه پوشاندن نداره!رفتم نمایندگی!!میگه سریهای جدید کار فنلاند نیست و کیفیت فنلاند رو نداره!!قسمت درب مموری کارتم اونقدر بد کیفیت بود که امروز نصف شد!!!!:19::19::2:فردا قراره نمایندگی با 100 روپیه برام درستش کنه!!ولی برای ال سی دی و باتری کاری نمیشه کرد!گوشیهای سری n نوکیا هم بعد از 5 ماه کیفیتشون مثل گوشیهای سونی اریک میشه!!خداااااااااااااااااد ر کل نگران نباش!چون اونی که سری اول رو خریده بالغ بر 500 هزار تومن پول داده ولی من با گارانتی 430 تومن خریدم!!!نور ال سی دی سریهای اول در حد 5700 نوکیا هست و رنگ ال سی دی خیلی شفافه!!ولی سریهای جدید......جالبه تو خود نمایندگی یه گوشی ان82 سمپل سری اول ساخت هند داشت که کیفیت ال سی دی اش از من بهتر بود و باتریش اون قیمت مشکی دو داشت!!!در ضمن گفت توی هند فنلاندی پیدا نمیکنی!!!باید هندی سری اول بگیری!!!!..........:19::18::18::41:

rainysky50
30-07-2008, 22:34
بچه ها یه عکس از ال سی دی گوشیتون با نور حداکثر و فقط با تم شماره 5 نوکیا سری ان برام میزارید؟؟؟؟من تم شماره 5 رو ال سی دی گوشیم ابی نشون میده!!ولی ان82 دوستم که سری اول شفاف تر و بنفش نشونش میده!!!!کلا ال سی دی اش شفاف تر و پر نور تره!!هکش هم نکره!!!

total_overdose
30-07-2008, 22:53
بله عزیز دل!یه همدرد پیدا کردم!!امروز متوجه شدم که حتی کیفیت ال سی دی من از سریهای قبلی پایینتره و باتری گوشی من هم تمام نقطه های هولوگرام اوریجینال رو داره ولی اون کد رو که با روکش سیاه پوشاندن نداره!رفتم نمایندگی!!میگه سریهای جدید کار فنلاند نیست و کیفیت فنلاند رو نداره!!قسمت درب مموری کارتم اونقدر بد کیفیت بود که امروز نصف شد!!!!:19::19::2:فردا قراره نمایندگی با 100 روپیه برام درستش کنه!!ولی برای ال سی دی و باتری کاری نمیشه کرد!گوشیهای سری n نوکیا هم بعد از 5 ماه کیفیتشون مثل گوشیهای سونی اریک میشه!!خداااااااااااااااااد ر کل نگران نباش!چون اونی که سری اول رو خریده بالغ بر 500 هزار تومن پول داده ولی من با گارانتی 430 تومن خریدم!!!نور ال سی دی سریهای اول در حد 5700 نوکیا هست و رنگ ال سی دی خیلی شفافه!!ولی سریهای جدید......جالبه تو خود نمایندگی یه گوشی ان82 سمپل سری اول ساخت هند داشت که کیفیت ال سی دی اش از من بهتر بود و باتریش اون قیمت مشکی دو داشت!!!در ضمن گفت توی هند فنلاندی پیدا نمیکنی!!!باید هندی سری اول بگیری!!!!..........:19::18::18::41:
دوست عزیز اتفاقا باید بگم که ماله من نور ال سی دیش خیلی خوبه حتی از سری اولی هم بهتره
و پر نور تر
کیفیتش هم همونجوریه
تازه بنظرم دکمه هاش نرم ترو بهتره

total_overdose
30-07-2008, 22:55
N82 versus N95 8GB
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل (اگه Dial-up متصليد بي خيال شيد. من از سرور دانشگاه استفاده ميكنم.)

هرکی این فیلمو نگاه کرده برای ما dial up های بد بخت هم تعریف کنه.:18:

rainysky50
30-07-2008, 22:58
اره دکمه هاش که نرم تره!من با دکمه های هر دو سری کار کردم!دکمه های این سری جدید حالت فنری و نرم تری دارند!من روی ال سی دی شک دارم!

rainysky50
30-07-2008, 23:04
بوت اپ تایم و استارت اپ تایم گوشی ان82 برای روشن شدن گوشی و دوربین از ان95 8 گیگ بهتره!اما ال سی دی این گوشی از نور کمتری برخورداره!این تمام ماجرای این کلیپها بود!ولی من میگم که ان82 های سری اول مشکل نور ال سی دی نداشتند!در ضمن در ورژنهای مختلف اپدیت ان82 نور ال سی دی تغییراتی کرده؟؟چون من نور ال سی دی گوشیمو با گوشیهایی مقایسه کردم که از ورژن 10 و 11 استفاده میکردند در حالی که مال من ورژن 20 هست!!

ali racer
31-07-2008, 00:20
بابا هکش کنید خیال راحت
شاید 25 % تو مصرف باتری هم تاثیر داشته باشه
کل فایل هایی مه هم واسه هک لازمه دانلود کنید 1 مگا بایت نیست !

mohamad_reza72
31-07-2008, 11:23
سلام

بابا یارو یه ریگی تو کفششه
اصلا نیا ان82 رو گارانتی نکرده
اگه برید تو سایت نیا ان82 جزو محصولاتش نیست

sabasi
31-07-2008, 11:41
من هر تمی روی گوشی نصب میکنم بعد از خاموش و روشن کردن گوشی پیغام installing میاد . گوشیم ورژن 20 هست . میشه بگید مشکل کجاست ؟

Linux Learner
31-07-2008, 13:56
چرا اکثر برنامه ها و تم هایی که میخوام نصب کنم با تاریخ زیر 2007 نصب میشن؟ همش باید تاریخ گوشی رو ببرم عقب!! با ساین هم حل نمیشه!

راهی هست که کار به کار Certificate نداشته باشه؟ Secman کار رو راه نمیندازه!

Linux Learner
31-07-2008, 14:02
من هر تمی روی گوشی نصب میکنم بعد از خاموش و روشن کردن گوشی پیغام installing میاد . گوشیم ورژن 20 هست . میشه بگید مشکل کجاست ؟

اگه رمت رو هم در بیاری و بزاری تو این پیغام میاد! این بخاطر یه برنامه یا یه تم هست که گوشی باهاش مشکل داره. مال منم همینه. ولی زود رد میشه، مهم نیست.

Linux Learner
31-07-2008, 14:20
هیچ راهی نیست که فایل متحرک بزارم پس زمینه؟ فلش یا gif یا هرچی!

Mojtaba N87
31-07-2008, 14:43

این کار رو با نرم افزار تم های متحرک می تونی انجام بدی.تو بخش برنامه های سری 60 ویرایش 3 هست.

sabasi
31-07-2008, 15:15
فقط یک تم روی گوشی ریختم که بعد از خاموش و روشن کردن اینجوری میشد . رم رو در نیاوردم . دیدم فایده نداره تم رو پاک کردم . حالا دارم از تمهای فابریک گوشی استفاده میکنم . اگه اینطوری باشه پس نباید هیچ تمی روی گوشی نصب بشه . آره ؟
اینکه خیلی بده !

sabasistem_co
31-07-2008, 15:40
فقط یک تم روی گوشی ریختم که بعد از خاموش و روشن کردن اینجوری میشد . رم رو در نیاوردم . دیدم فایده نداره تم رو پاک کردم . حالا دارم از تمهای فابریک گوشی استفاده میکنم . اگه اینطوری باشه پس نباید هیچ تمی روی گوشی نصب بشه . آره ؟
اینکه خیلی بده !

حتما تم مشكل داشته يه تم ديگه نصب كن

من خودم بيش از 10 تا تم دارم رو گوشيم

Linux Learner
31-07-2008, 16:55
ان82 S60 V3 Fp1 هست؟

sabasistem_co
31-07-2008, 18:10
ان82 S60 V3 Fp1 هست؟

بله درسته s60‎ v3‎ fp1

dimah2005
31-07-2008, 19:11
بابا یارو یه ریگی تو کفششه
اصلا نیا ان82 رو گارانتی نکرده
اگه برید تو سایت نیا ان82 جزو محصولاتش نیست

',ad lk kdh isj
گوشي من نيا هست
يك سري هم بردم گارانتي

دوست عزيز چيزي كه نمي دوني اول محقق شو بعد ...(البته خودم هم مثل تو هستم)

در ضمن اصلا نمي شه گوشي رو ديد چون جعبش پلمپ هست
اگه گوشيو بهت نشون داد
مشكل داره

N82 versus N95 8GB
تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل (اگه Dial-up متصليد بي خيال شيد. من از سرور دانشگاه استفاده ميكن

دوست عزيز
پس ما چي

لا اقل داستانشو معرف شو

دوستان در حفظ وپاكيزه نگهداري تاپيك كوشا باشد
بعد از دو روز اومدم 10 صفحه رو پر كرديد
كه توش 10 تا پست مفيد هم نيست (مثل پست الان من)

e.khafan!
31-07-2008, 21:13
مگه با گوشی کشتی میگیری ؟ :18: چیکارش کردی ؟ بابا ایول:46:

Mr.K2
31-07-2008, 21:24

فکر کنم با Theme DIY هم بشه ..

zamany
31-07-2008, 23:16
با عرض سلام و خسته نباشید من 500 هزار تومان پول دارم که میخواهم موبایل بخرم مد نظر من نوکیا ان82 وبالاتر از 500هزار تومان نمی توانم خرید کنم میخواستم بدانم در بازار موبایلی بغییر از ان95 یا ان96 آیا گوشی هست از شرکتهای دیگر که مگاپیکس دوربینش 5 باشه و قیمتش زیر 500 هزار تومان باشه و کیفیت دوربینش خوب باشه آیا ان 82 آیا کیفیت دوربینش خوبه هست به نظر شما با 500 هزار تومان چه گوشی بخرم:40:

Mr.K2
31-07-2008, 23:33
با عرض سلام و خسته نباشید من 500 هزار تومان پول دارم که میخواهم موبایل بخرم مد نظر من نوکیا ان82 وبالاتر از 500هزار تومان نمی توانم خرید کنم میخواستم بدانم در بازار موبایلی بغییر از ان95 یا ان96 آیا گوشی هست از شرکتهای دیگر که مگاپیکس دوربینش 5 باشه و قیمتش زیر 500 هزار تومان باشه و کیفیت دوربینش خوب باشه آیا ان 82 آیا کیفیت دوربینش خوبه هست به نظر شما با 500 هزار تومان چه گوشی بخرم:40:

دوست عزیز اگر دوربین 5 میخوای که ان82 یکی از بهترین دوربینهای 5 رو داره ...

sabasistem_co
01-08-2008, 08:28

دوست عزیز بهترین دوربین 5 مگاپیکسلی برای N82 هست با اینکه دوربینش با N95 یکی هست ولی چون دارای فلش زنون هست چند سر و گردن از N95 هم بالاتر هست .

pezhman32
01-08-2008, 08:34
البته g810 سامسونگ هم عالبه:
3x زوم اپتیکال + فلش زنون + تشخیص چهره و اتوفکوس
اما لنز ن82 بهتره (یعنی پدر مادر داره) و اینکه سرعت دوربین ن82 خیلی بالاست

e.khafan!
01-08-2008, 09:57
من که می گم اگر فقط برای دوربین می خوای ( و صحبت و ...) g810 بگیر ، زوم اپتیکال نعمتیه برای خودش ، برو
GSMarena.com
اینا رو با هم مقایسه کن ، نمونه عکسای جفتشونو اره ببین می پسندی g810 بگیر ، مگرنه 82 بهترین گزینست

ali racer
01-08-2008, 10:23
من که می گم اگر فقط برای دوربین می خوای ( و صحبت و ...) g810 بگیر ، زوم اپتیکال نعمتیه برای خودش ، برو
GSMarena.com
اینا رو با هم مقایسه کن ، نمونه عکسای جفتشونو اره ببین می پسندی g810 بگیر ، مگرنه 82 بهترین گزینست
فقط این نکته رو اشاره کنم نه از باب دوستی با نوکیا
زوم اپتیکال جی 810 هنگام زوم از کیفیت عکس کم می کنه !!
و فلاش زنونشم فقط اسم زنون داره و در زمینه نور دهی اصلا قابل مقایسه با فلاش
ان82 نیست

mohamad_reza72
01-08-2008, 11:40
',ad lk kdh isj
گوشي من نيا هست
يك سري هم بردم گارانتي

دوست عزيز چيزي كه نمي دوني اول محقق شو بعد ...(البته خودم هم مثل تو هستم)

من رفتم تو سایت نیا هرچی بین محصولاتشو گشتم ان82 نبود شما هم میتونی بری
حالا یه اشتباهی شده نمخواد که منو بزنی

dimah2005
01-08-2008, 12:29
من رفتم تو سایت نیا هرچی بین محصولاتشو گشتم ان82 نبود شما هم میتونی بری
حالا یه اشتباهی شده نمخواد که منو بزنی

نمي خواهم پست اضافه بدم
ولي دوست عزيز
شما درست مي گيد
منم گفتم كه خودم هم مثل شما هستم
پس زدني در كار نيست

شايدم الان ديگه ضمانتش نمي كنه
-----------------------------------------------------------------------------------------------چ

با عرض سلام و خسته نباشید من 500 هزار تومان پول دارم که میخواهم موبایل بخرم مد نظر من نوکیا ان82 وبالاتر از 500هزار تومان نمی توانم خرید کنم میخواستم بدانم در بازار موبایلی بغییر از ان95 یا ان96 آیا گوشی هست از شرکتهای دیگر که مگاپیکس دوربینش 5 باشه و قیمتش زیر 500 هزار تومان باشه و کیفیت دوربینش خوب باشه آیا ان 82 آیا کیفیت دوربینش خوبه هست به نظر شما با 500 هزار تومان چه گوشی بخرم

ان 82 عالي هست

ولي اگه خيلي خيلي دوربين برات اهميت داره برو دوربين بخر

ولي بهترين دوربين تو گوشي ها رو 82 داره

، برو
GSMarena.com

اين بهترين كار است

---------------------------------------------------------------------------

دوستا ن من يك مشكل برام پيش اومده

وقتي دارم با بازي هاي سگا بازي مي كنم بعد چنددقيقه (1 1.5 ) براي چند ثانيه مكث مي كنه كه قبلا اين جوري نبوده

e.khafan!
01-08-2008, 13:01
احتمالا تمتو عوض کردی یا یه چیزی نصب کردی ، من دو تا تم دارم تو گوشی هر وقت اونا رو میزارم ، بازیای انگیج 5 فریم بر ثانیه میشه ، عین اینه که داری با 6600 بازی می کنی ... ببین چی نصب کردی این جوری شده

2299
01-08-2008, 17:03
سلام برهمگي بعدز كلي وقت اومدم اينجا ميگم قاب مشكي n82 هست اگه اره چند:20:

usjafar
01-08-2008, 17:49
آقا چه جوری از این نوکیا مپ استفاده کنم!!! اصلا ماهواره رو پیدا نمی کنه!!! بعد هم چرا نقشه بعضی کشور هارو به صورت خیلی دقیق داره اما مثلا شهرای آلمان رو نداره؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی بکنید؟؟؟

adrian57
01-08-2008, 19:47

يه لطف كن N82 نگير فكر كنم به قدر كافي خز شده برو يه N95 8GB بگير حالشو ببر:27:

adrian57
01-08-2008, 19:51
بچه ها ميخواستم package نرم افزارهاي N82 را بگيرم، از طريق يه آگهي اينترنتي با يه نفر تماس گرفتم و شماره سرياله گوشيمو گرفت و گفت بايد برات sign كنم يعني برم سايت nokia و ... به نظر شما جواب ميده؟ هزينش چقدر ميشه؟

rainysky50
01-08-2008, 21:24
چه باحال!ولی چقدر هزینه ی پکیج میشه؟؟چون ساین کردن الان اسونتر شده ولی نیاز به هک گوشی داره!اما اگه این پکیج اخرین نرم افزارها و گیمها رو داشته باشه و خود طرف نرم افزارها رو برات ساین کنه عالیه!

sabasistem_co
01-08-2008, 21:27
يه لطف كن N82 نگير فكر كنم به قدر كافي خز شده برو يه N95 8GB بگير حالشو ببر:27:

اره اينو هستم

N95 8gig از همه گوشي ها بهتره ‏‏!‏‏!‏‏!‏‏!‏ ‏

Legend
02-08-2008, 09:06
سلام برهمگي بعدز كلي وقت اومدم اينجا ميگم قاب مشكي n82 هست اگه اره چند:20:

آره هست، قيمتشم 25000 تومان بود...

eblis2007
02-08-2008, 09:43
:41::41::41::41:گوشیم وقتی مموریشو میزارم قفل میکنه اگه میتونید کمکم کنید

eblis2007
02-08-2008, 09:57
وقتی تو گوشیم مموریشو میزارم قفل میکنه کمکم کنید

atre_hayer60
02-08-2008, 10:14
يه مشكل اساسي در ان 82 خودم!

وقتي توي رم يا گوشي عكس يا كليپ مي ريزم و مي خوام مشاهده كنم همش با اين پيغام خطا مواجه مي شم:
galery!memory full.close some applications ang try again.
در صورتي كه به هيچ وجه حافظه پر نيست!!!!

بعدش چرا با جويستيك وسط نمي شه عكس گرفت؟؟!!

سوال ديگه اينكه وقتي به صورت عمودي و معمول فيلمبرداري مي كنم توي كامپيوتر چپه(افقي) نشون مي ده!!!؟؟

مرسي

ELVIS PRESLEY
02-08-2008, 10:32
وقتی تو گوشیم مموریشو میزارم قفل میکنه کمکم کنید

خیلیا با مموری اورجینال 82 مشکل داشتن.
شما یه بار مموریو فرمت کن.

وقتي توي رم يا گوشي عكس يا كليپ مي ريزم و مي خوام مشاهده كنم همش با اين پيغام خطا مواجه مي شم:

سوال ديگه اينكه وقتي به صورت عمودي و معمول فيلمبرداري مي كنم توي كامپيوتر چپه(افقي) نشون مي ده!!!؟؟

مرسي

منظور از مموری "رم" گوشی هست. شما ببین برنامه ای چیزی باز نذاشتی؟!

با دگمه ی مخصوص عکاسی که راحتتره؟!!!!
اگه میخواست با اون عکس بگیره با چی گزینه های عکاسی رو اوکی میکردی؟

تا حالا همچین چیزی ندیم.!!!!!!

atre_hayer60
02-08-2008, 10:37
خیلیا با مموری اورجینال 82 مشکل داشتن.
شما یه بار مموریو فرمت کن.

منظور از مموری "رم" گوشی هست. شما ببین برنامه ای چیزی باز نذاشتی؟!

با دگمه ی مخصوص عکاسی که راحتتره؟!!!!
اگه میخواست با اون عکس بگیره با چی گزینه های عکاسی رو اوکی میکردی؟

تا حالا همچین چیزی ندیم.!!!!!!

سلام
مرسي از پاسخت! ولي وقتي اون پيغام خطا رو مي ده هيچ برنامه اي باز نيست!!

Ice Star
02-08-2008, 10:39
سلام من نیز برگشتم

چند تا سوال دارم بی زحمت جواب بدین

1 - موقع عکس انداختن اگه اون کسی که می خوام عکس بندازم پشت به افتاب هست صورتش تاریک می افته

2 - مموری 8 گیگ را با چه گارانتی بخرم

3 - اگه میشه درباره گارانتی 8 گیگ بیشتر توضیح بدین (کامل)

4 - من کافی نت هستم اگه میشه سریع تر توضیح بدین چون عصر می خوام برم بگیرم

5 - اگه یادم اومد می گم

ELVIS PRESLEY
02-08-2008, 10:42
نگاه کن .وقتی شما یه برنامه ای باز میکنی و میبندی ،اون برنامه بهطور کامل بسته نمیشه. و یه مقداریش تو رم باز میمونه.
برای اینکه کامل بسته بشن باید گوشی رو خاموش روشن کنی.
در ضمن اگه گوشیت اپ دیت نیس حتما اپش کن.
اگه با خاموش روشن درس نشد ؛یه بار برگردان به تنظیمات کارخانه. اگه بازم نشد ،فرمت کن.

atre_hayer60
02-08-2008, 10:48
نگاه کن .وقتی شما یه برنامه ای باز میکنی و میبندی ،اون برنامه بهطور کامل بسته نمیشه. و یه مقداریش تو رم باز میمونه.
برای اینکه کامل بسته بشن باید گوشی رو خاموش روشن کنی.
در ضمن اگه گوشیت اپ دیت نیس حتما اپش کن.
اگه با خاموش روشن درس نشد ؛یه بار برگردان به تنظیمات کارخانه. اگه بازم نشد ،فرمت کن.

با سلام و تشكر مجدد!

خاموش روشن كردم نشد! چطوري بايد به تنظيمات كارخانه اي برگردونم؟!

ELVIS PRESLEY
02-08-2008, 10:49
سلام من نیز برگشتم

1 - موقع عکس انداختن اگه اون کسی که می خوام عکس بندازم پشت به افتاب هست صورتش تاریک می افته

این همون تراز سفیدیه.
اگه رو صورت طرف زوم یا فوکوس کنی ،درس میشه.
یعنی صورت طرف روشن میشه و صحنه پشتش تاریک میشه.
اکه به طرف نور بگیری صحنه رو تاریک میکنه و اگه به طرف جای کم نور باشه صحنه رو روشن میکنه.
.

Linux Learner
02-08-2008, 10:52
سلام من نیز برگشتم

5 - اگه یادم اومد می گم

1- تمام دوربین ها همینطورند. حتی دیجیتال های 6 مگا !!!

2- خودم هم در پی جواب این سوال هستم!

سوالای 2 و 3 و 4 رو یه سره هم میتونستی بگی!

قربانت

ELVIS PRESLEY
02-08-2008, 10:53
با سلام و تشكر مجدد!

خاموش روشن كردم نشد! چطوري بايد به تنظيمات كارخانه اي برگردونم؟!

برین تو ستینگ>جنرال>فکتوری ستینگ.
کدش هم پیش فرض12345 هست.
95‏ منم بعضی وقتا اینجوری میشد و خود به خود درس میشد.

Ice Star
02-08-2008, 10:59
این همون تراز سفیدیه.
اگه رو صورت طرف زوم یا فوکوس کنی ،درس میشه.
یعنی صورت طرف روشن میشه و صحنه پشتش تاریک میشه.
اکه به طرف نور بگیری صحنه رو تاریک میکنه و اگه به طرف جای کم نور باشه صحنه رو روشن میکنه.
.

فوکوس همون نور قرمزه هست دیگه

1- تمام دوربین ها همینطورند. حتی دیجیتال های 6 مگا !!!

2- خودم هم در پی جواب این سوال هستم!

سوالای 2 و 3 و 4 رو یه سره هم میتونستی بگی!

قربانت

من عاشق
1
2
3
4
5
هستم در ضمن ممنون که در پی این سوال ها هستی

atre_hayer60
02-08-2008, 11:10
همه كار كردم! خاموش روشن،تنظيمات كارخانه اي و فرمت!! اما درست نشد؟! رم رو هم درآوردم دوباره گذاشتم... چيكار كنم حالا؟؟!!!

eblis2007
02-08-2008, 11:16
گوشیمو هک کردم خوب بود یک بازی رو پاک کردم دیگه از همون روز هر وقت مموریشو میزارم قفل میکنه

samakbin
02-08-2008, 11:54
با 400000 تومان میخوهم یک گوشی با دوربین خوب بخرم نظر شما چیه؟

Mr.K2
02-08-2008, 15:21
با 400000 تومان میخوهم یک گوشی با دوربین خوب بخرم نظر شما چیه؟

اینجا ...

Ice Star
02-08-2008, 17:04
سلام من نیز برگشتم

5 - اگه یادم اومد می گم

پنجمیش هم یادم اومد

5 - چند تا لک (گرد و خاک) افتاده رو لنز چطوری پاک کنمشون

نکته : قبلی ها را جوابم را نگرفتم
نکته 2 : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pezhman32
02-08-2008, 17:21
پنجمیش هم یادم اومد

5 - چند تا لک (گرد و خاک) افتاده رو لنز چطوری پاک کنمشون

نکته : قبلی ها را جوابم را نگرفتم
نکته 2 : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. scene modes رو بزار رو user defined و iso رو بزار رو low و فلشت رو هم on کن.
2.3.4 شرمنده
5. یا دستمال عینک یا یه پنبه رو روی سر چوب کبریت بزار یا رو گوش پاک کن, بعد اگه مایع مخصوص تمیز کردن شیشه عینک داری یکمی (خیلی خیلی کم) دستمال یا پنبت رو تر کن و خیلی آروم لنزت رو تمیز کن. در ضمن اگه با دستمال کاغذی یا مواردی مشابه لنز یا حتی روی خود گوشی رو تمیز کنی به شدت خش میافته
6. در لنزت رو همیشه ببند یعنی اصلا" هر وقت عکست رو گرفتی و خواستی camera رو ببندی با بستن در لنز این کارو بکن

pezhman32
02-08-2008, 17:47
تغییر دکمه ی گالری به play و pause میوزیک پلیر

e.khafan!
02-08-2008, 18:04
بابا من اوندفعه هی میپرسیدم ، این گوشیه قاب کریستالی داره ، یا جواب نمیدادین یا میزدین یا می گفتی آره بابا پره تو بازار ! الان رفتم از 6 تا مغازه ، یکی هم همش قاب بود پرسیدم همشون گفتن نداریم ، یکیشونم خدا شفاش بده هی میگفت 430 ، هی گفتم قاب کریستالی 82 داری می گفت 430 ، یهو دو زاریش افتاد ( بعد 4 بار ) " گفت یعنی نداریم دیگه ، اه گیر دادی "

khazanl
02-08-2008, 19:43
من اهواز زندگي ميكنم ميخوام ان 82 بخرم همه جا قيمت كردم 460 تومان است بدون گارانتي گرون نمي گن ؟
بعد همه ميگن خيلي مشكل شارژ داره و بايد هر روز شارژ بشه اين درسته ؟
خواهش ميكنم كسايي كه اين گوشي را دارن بگن با شارژ گوشي مشكل دارن يا نه
مرسي

adrian57
02-08-2008, 19:47
من اهواز زندگي ميكنم ميخوام ان 82 بخرم همه جا قيمت كردم 460 تومان است بدون گارانتي گرون نمي گن ؟
مرسي

آره مشكل شار‍ داره من معمولاً هر روز شارژش ميكنم با اينكه در حد معمول ازش استفاده ميكنم.

Ice Star
02-08-2008, 20:12
بابا من اوندفعه هی میپرسیدم ، این گوشیه قاب کریستالی داره ، یا جواب نمیدادین یا میزدین یا می گفتی آره بابا پره تو بازار ! الان رفتم از 6 تا مغازه ، یکی هم همش قاب بود پرسیدم همشون گفتن نداریم ، یکیشونم خدا شفاش بده هی میگفت 430 ، هی گفتم قاب کریستالی 82 داری می گفت 430 ، یهو دو زاریش افتاد ( بعد 4 بار ) " گفت یعنی نداریم دیگه ، اه گیر دادی "

کجا بودی ابی جون تو ساوه که همه جا داشتن تو تهران هم همه دارن
راستی مگه قاب کریستالی می ندازید
من که 5 ماه کریستالی ننداختم
کی پد را خراب می کنه در ضمن گوشی را هم بی ذیخت می کنه

مرسي

اره بابا رفته بودم اصفهان هر روز مهمون این شارژر پارک الغدیر بودم
هر روز
باید یکی شارژ همراه بگیرم

e.khafan!
02-08-2008, 20:15
ببین میشه بگی گوشی رو برای چه کاری می خوای ؟ اهل برنامه ریزی و گوشی بازی هستی ؟ در کل هم مشکل شارژ داره ، هم زیر آفتاب ال سی دیش تقریبا سیاه و سفید و محو میشه ، همچنین قیافشم برای پز دادن جالب نیست

Ice Star
02-08-2008, 20:18
ببین میشه بگی گوشی رو برای چه کاری می خوای ؟ اهل برنامه ریزی و گوشی بازی هستی ؟ در کل هم مشکل شارژ داره ، هم زیر آفتاب ال سی دیش تقریبا سیاه و سفید و محو میشه ، همچنین قیافشم برای پز دادن جالب نیست

قیافش خوب هست نه به اون اندازه
چرا می کوبید تو سر گوشی
مشکل شارژ داره بیداد می کنه
نکته : هنوز رم 8 گیگ نخریدم

e.khafan!
02-08-2008, 20:19
کجا بودی ابی جون تو ساوه که همه جا داشتن تو تهران هم همه دارن
راستی مگه قاب کریستالی می ندازید
من که 5 ماه کریستالی ننداختم
کی پد را خراب می کنه در ضمن گوشی را هم بی ذیخت می کنه

آره من تو تهرانم ولی نی هیچ جا ، با این که گوشی رو خز کپک زده می کنه ولی برای بعضی جاها مخوبه ... راستیتش من تاحالا قاب کریستالی 82 رو ندیدم ، مگه رو کی پد هم قاب میاد ؟

Ice Star
02-08-2008, 20:22
من یدونه قبلا داشتم که روی کی پد نداشت اما دیگه نتونستم اون طوری پیدا کنم
الان دیگه از ین فنری ها هست
من هم کریستال ژله ای پیدا نکردم

e.khafan!
02-08-2008, 20:22
قیافش خوب هست نه به اون اندازه
چرا می کوبید تو سر گوشی
مشکل شارژ داره بیداد می کنه
نکته : هنوز رم 8 گیگ نخریدمحجت :46: ( گرفتی :21: ) ، عزیزی

Ice Star
02-08-2008, 20:25
حجت :46: ( گرفتی :21: ) ، عزیزی

نمی فهمم منظورت چی هست
چی را گرفتم
قیافش هم چین بد نیست
ابی جان
خوب از گوشی هائی مثل ان 73 و 5700 که بهتر هست

dimah2005
02-08-2008, 23:28
--------------------------------------------------------------------------------

منم مشكل تو رو داشتم
هر جا مي رفتم نداشت (حالا بگيد گوشي خز شده)
بلاخره از يكي گرفتم كه خودشم نمي دونست داره يا نه !

به 48 ساعت نكشيد منفجر شد (قاب كريستالي فقط مخصوص سوني اركسونه تازه خوشكلشم ميكنه )

من كه مي خوام برم قاب گوشي بگيرم (رنگ هاي مختلفش نيو مده ؟ قرمزي سبزي بنفشي گل بهي و مابقي رنگ هاي خز )

Mr.K2
03-08-2008, 00:01
منم مشكل تو رو داشتم

به 48 ساعت نكشيد منفجر شد (قاب كريستالي فقط مخصوص سوني اركسونه تازه خوشكلشم ميكنه )

من كه مي خوام برم قاب گوشي بگيرم (رنگ هاي مختلفش نيو مده ؟ قرمزي سبزي بنفشي گل بهي و مابقي رنگ هاي خز )

بنازم چه خوب گفتی ...:31::31::31::31:

khazanl
03-08-2008, 00:27
توي اهواز قيمت اين گوشي460 تومان بدون گارانتي
به نظرم گرون ميگن درسته ؟
تهران توي پايتخت بچه خواهرم پرسيد بهش گفتن 420 تومان

khazanl
03-08-2008, 00:30
حالا شماها كه اين گوشي را داريد با توجه به مشكل شارژش توصيه ميكنيد بخرم يا نه دردسر سازه ؟

ali racer
03-08-2008, 00:33
ان 82 درسته تاک تایم
پایینی تری داره (البته با لیست بلند بلای برتری هاش به گوشی های سونی اریکسون به نظرم این امر عادیه)
ولی به نظر من اصلا مشکلی به اسم شارژ نداره !

Linux Learner
03-08-2008, 10:02
نمیدونم، منم باهاش مشکل شارژ ندارم. اگه کاری باهاش نداشته باشم، اصلا" شارژش پایین نمیاد!

بعضی روزا از صبح تا شب آهنگ میزنم یا بازی میکنم، تقریبا" 9 ساعت! ولی هیچ مشکلی ندارم

در جواب دوستمون khazanl هم باید بگم من خودم توی مازندران خریدم 450 تومن و فکر میکنم 20-30 هزار تومن زیاد مهم نباشه! چون کرایه رفت و برگشت به تهران هم همین میشه!! مشکل شارژ هم فقط بعضیا دارن. ولی من هیچ مشکلی ندارم و توصیم اینه که گوشی خوبیه. بازم تحقیق کن و اگه میتونی از کسی گوشی رو بگیر تو دستت و ببین چیزایی که میخوای رو داره؟!

Linux Learner
03-08-2008, 10:08
xxxicestar جان. من یکی دو جای که پرسیدم، اصلا" به گارانتی اهمیت ندادند و میگفتن مگه رم گارانتی داره!!!

یه جای دیگه بود که رم رو از طرف شرکت گارانتی نمیکرد، خودش گارانتی میداد. هروقت رم به هر دلیلی سوخت عوض میکرد!

خلاصه امر آیا سرعت رم گارانتی های مختلف فرقی داره؟ یا برای سوختنش میخوای گارانتی داشته باشه؟

Linux Learner
03-08-2008, 10:14
مشکل کم بوندن نوز صفحه با update حل میشه؟ و صدای گوشی که یکم کمه؟

مال من ورژنش اینه:
20.0.062

آخرین ورژن چنده الآن؟

atre_hayer60
03-08-2008, 13:37
راستي وضعيت قيمتها چطوره اونجا؟

راسته داخل حرم نمي ذارن فيلمبرداري كنيم؟

سوغات چي داره بياريم؟

كلاً درباره هتلهاش و...توضيح بدين
مرسي

atre_hayer60
03-08-2008, 13:41

وقتي توي رم يا گوشي عكس يا كليپ مي ريزم و مي خوام

مشاهده كنم همش با اين پيغام خطا مواجه مي شم:

سوال ديگه اينكه وقتي به صورت عمودي و معمول فيلمبرداري مي

كنم توي كامپيوتر چپه(افقي) نشون مي ده!!!؟؟

مرسي

همه كار هم كردم! از روشن خاموش بگير تا فرمت و تنظيمات كارخانه اي!!!!

sabasistem_co
03-08-2008, 14:29

سوغات چي داره بياريم؟

مرسي

چه جای خوبی پیدا کردی واسه این جور سوال ها !!!!!!!!!!:31:

توی کلوپ 82 داری در مورد مشهد و هتل و سوغات و اینا می پرسی !؟!!!!!!!! :18::27::21:

ولی در هر صورت توی حرم نه می ذارن عکس بگیری نه فیلم . اگه هم ببینن توی حرم داری فیلم می گیری گوشی را ازت می گیرن .

مرسي

در مورد مشکل رمت : بیشتر مموری های N82 حدودا 80% مموری ها مشکل دارند . خود من همون هفته اول مموری گوشیم سوخت . حالا شما با یه مموری دیگه امتحان کن ببین درست نمی شه .

هیچ کس نمی تونه با جویستیک وسط عکس بگیره چون خیلی سخت تره باید با همون کلید دوربین عکس بگیری .

برای فیلم برداری و عکس برداری هم با گوشی را به صورت افقی بگیری و فیلم برداری کنی ولی اگه عمودی فیلم برداری کنی توی کامپیوتر چپه می شه . پس برای فیلم برداری یا عکس برداری گوشی را به صورت افقی بگیر .

مشکل کم بوندن نوز صفحه با update حل میشه؟ و صدای گوشی که یکم کمه؟

مال من ورژنش اینه:
20.0.062

آخرین ورژن چنده الآن؟

آخرین ورژن همینه 20.0.062

ali racer
03-08-2008, 14:30

مرسي

1. اون مربوط به پر شدن رم گوشیته نه مموریت
برنامه هایی که باز داری رو ببند بعدا دوباره برو تو گالری

2.به دلیل این که این گوشی مجهز به شاتر دوربین است ! عکس کرفتن با دی پد دستو می لرزونه!

3.به خاطر قرار گیری پیکسل های گوشی باید همونطوری که عکس میگیری فیلمبرداری کنی
تا چپه نشه !:31:

Ice Star
03-08-2008, 16:31
منم مشكل تو رو داشتم

مشکی داشت
های کپی 17000 تومن و اصلی47000 از علائ الدین امروز

توي اهواز قيمت اين گوشي460 تومان بدون گارانتي
به نظرم گرون ميگن درسته ؟
تهران توي پايتخت بچه خواهرم پرسيد بهش گفتن 420 تومان

مشکی از علائ الدین 415000 تومن امروز

ان 82 درسته تاک تایم
پایینی تری داره (البته با لیست بلند بلای برتری هاش به گوشی های سونی اریکسون به نظرم این امر عادیه)
ولی به نظر من اصلا مشکلی به اسم شارژ نداره !

جالبه داش علی شاید مشکلی به نام شارژ داشته باشه

xxxicestar جان. من یکی دو جای که پرسیدم، اصلا" به گارانتی اهمیت ندادند و میگفتن مگه رم گارانتی داره!!!

یه جای دیگه بود که رم رو از طرف شرکت گارانتی نمیکرد، خودش گارانتی میداد. هروقت رم به هر دلیلی سوخت عوض میکرد!

خلاصه امر آیا سرعت رم گارانتی های مختلف فرقی داره؟ یا برای سوختنش میخوای گارانتی داشته باشه؟

امروز با گارانتی 5 ساله با راهنمائی های یونس عزیز از علائ الدین 57000 تومن گرفتم

سوغات چي داره بياريم؟

مرسي

داخل حرم نمی زارن ولی من تو قم کلی فیلم برداری کردم و عکس برداری بطور نا محسوس
تو مشهد هم خواهر زادم عکس برداری کرده بود

Ice Star
03-08-2008, 16:33
رم 8 گیگ سان دیسک با گارانتی 5 ساله از علائ الدین گرفتم 57000

خیلی جالبه هیچ تاخیری نمی کنه نسبت به قبل

راستی ممنون از کسانی که راهنمائی کردند بویژه داش یونس عزیز

Legend
03-08-2008, 16:47
مباركه حجت جان... :10:آخرش همين قد بود؟؟؟گرون شده!!!
چقدشو پر كردي...؟