PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا N82 ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]

t2download
15-06-2010, 14:02
دوستان کسی سراغی از نوی این گوشی رو تو بازار تهران داره؟ همون ساخت چین تحت لیسانس نوکیا هم کافیه. فقط آدرسشو بگین وقیمت فروششو. یکی از دوستان خیلی تو کفشه

من هم دوستم دنبال این گوشی هست و هرچه میگمش قدیمیه و شاید گیر نیاد زیر بار نمیره .:10:
این رو میگن عشق و تعصب

Help118
15-06-2010, 14:30
بله ولی خوب دیگه نسل گوشی ها عوض شده هر روز یه تکنولوژی جدید هر روز یه مدل با امکانات جذاب دیگه. ولی ان 95 یه چیز دیگه ای بود واقعا. ان 82 هم بعد ان 95 اومد دوربین فوق العاده و برتری داشت

t2download
15-06-2010, 14:37
بله ولی خوب دیگه نسل گوشی ها عوض شده هر روز یه تکنولوژی جدید هر روز یه مدل با امکانات جذاب دیگه. ولی ان 95 یه چیز دیگه ای بود واقعا. ان 82 هم بعد ان 95 اومد دوربین فوق العاده و برتری داشت

یعنی به کیفیت x6 میرسن
ایکس 6 نسبت به 82 چطوره دوربینش:10:

esteghla123l
16-06-2010, 10:14
ضعیف تر هست.هم خود لنز و ازنظر فلاش.82 قدرتمندترین دوربین 5 مگاپیکسلی را در بین تمام گوشی ها داره.

DariushGreat
17-06-2010, 21:46
یعنی به کیفیت x6 میرسن
ایکس 6 نسبت به 82 چطوره دوربینش:10:

ضعیف تر هست.هم خود لنز و ازنظر فلاش.82 قدرتمندترین دوربین 5 مگاپیکسلی را در بین تمام گوشی ها داره.

در تکمیل حرف این رفیقمون هم بایستی بگم که که الگوریتم عکسبرداری N82 بسیار تر و تمیز تر از X6 هست.

دوستان بایستی به عرضتون برسونم که حدود 1 هفته پیش گوشی نازم رو به قیمت 220 تومان فروختم! :دی خیلی ازش خشنود بودم؛ چون طعم واقعی عکاسی و فیلمبرداری رو بهم چشوند... امیدوارم دوربینش واسه صاحبش عکس و فیلم شاد و خوب بگیره!!! :27:

خلاصه این که بدی و خوبی هر چی دیدین حلال کنین... فعلا :10::40:

PC°BASE
18-06-2010, 16:27
آقا باطری N82 ما به رحمت رفت !! جمعه 15 دقیقه شارژ نگه میداره !!!

میخوام یه باطری بخرم :

1. باطری اورجینال چنده ؟
2. باطری چینی چنده ؟
اگر کسی خواست باطری چینی رو با نام اورجینال بفروشه از کجا بفهمم باطری ای که میده اصله ؟
شما خرید باطری اصل رو پیشنهاد میکنید یا اینکه چینی هم همون کار رو میده ؟؟

DariushGreat
18-06-2010, 16:34
آقا باطری N82 ما به رحمت رفت !! جمعه 15 دقیقه شارژ نگه میداره !!!

میخوام یه باطری بخرم :

1. باطری اورجینال چنده ؟
2. باطری چینی چنده ؟
اگر کسی خواست باطری چینی رو با نام اورجینال بفروشه از کجا بفهمم باطری ای که میده اصله ؟
شما خرید باطری اصل رو پیشنهاد میکنید یا اینکه چینی هم همون کار رو میده ؟؟

سلام
خدا بیامرزدش ! :دی

1. در نزدیکی خونه خودتون ( بدون کاور ) 14 تومان اما در علاءالدین 7 تومان ( بدون کاور )
2. همون قیمت! :دی
3. چینی = اوریجینال و مجار = قلابی! البته برای گوشی های قدیمی مانند 6630 هنوز هم باطری های مجار اصل هستن. اما برای گوشی های امروزی، باطری های مجار قلابی هستن و چینی ها اصل هستن. من خودم برای 3250 ام که باطریش مانند N82 هست باطری مجار گرفتم به 1 ماه نکشید که تبدیل شد به یه توپ بس که باد کرد!!! :13:امروزه همه باطری ها و لوازم های جانبی گوشی ها رو چین می زنه. اگه دقت کنی باطری فابریک گوشی خودت هم چینیه!...

شاد باشین :دی

higrade61
21-06-2010, 20:18
دنبال باطری اصل نرو چون خود ایراتل هم تقلبی میفروشه. بهترین کار را من کردم. یه باتری تایوانی هست به اسم MOMAX / XLEVEL این عالیه ، من 6ماهه دارمش و20 تومن خریدم. روی جعبه اش نوشته برای نوکیا N82 . و روش آرمها و لوگوی خودشو داره. به جرئت میتونم بگم از باتری اصل خودش قویتر و عالیتره(گوشیم فنلاندیه).

e.khafan!
21-06-2010, 21:10
عزیزان اصلا طرف 7 تومن و اینا نرین ، فقط باطری اصل یا همون که هیگرید گفتن رو بندازین، جز اینا بندازین سر 1 ماه تموم میکنه و مدت شارژ نگهداشتنش به یک روز هم نمیرسه.
من پارسال شهریور یه باتری اصل خریدم 19.5 از علایدین طبقه پاینن ، ولی دیروز که رفته بودم همه ی جنسا آشغال شده بود، قاب تقلبی که پارسال میداد 4 تومن شده بود 10 تومن بهشم میگفتن های کپی در حال که پرسال های کپی واقعی رو میداد 9 تومن واقعا هم جنسش عالی بود همون امسال 22تومن بود :|خیلی ضد حال خوردم که ارسال نخریدم ...

خلاصه اگر میگیری حواستو جمع کن، باطری من تازه الان بعد یکسال که گذشته در حالت استفاده زیاد 15 ساعت قشنگ نگه میداری حالت عادی هم 3 روز .

Vespoher
22-06-2010, 09:15
سلام به همه دوستان
گوشی من چند وقت پیش از دستم پرت شد و ضربه خورد . فقط شیشه قابش ترک خورد و چند تا خش روی بدنه . فقط روی ال سی دی گوشی یه نوار باریک تقریبا زرد رنگ ایجاد شده که خیلی محسوس نیست . مثلا یه تصویری که روشن باشه اون نوار باریکه دیده میشه . ممکنه ال سی دی آسیب دیده باشه . احساس میکنم ضامن دوربینش هم کمی سفت تر شده .
گوشیم اصل فنلادیه و نقره ای

Hadi King
22-06-2010, 09:37
سلام به همه دوستان
گوشی من چند وقت پیش از دستم پرت شد و ضربه خورد . فقط شیشه قابش ترک خورد و چند تا خش روی بدنه . فقط روی ال سی دی گوشی یه نوار باریک تقریبا زرد رنگ ایجاد شده که خیلی محسوس نیست . مثلا یه تصویری که روشن باشه اون نوار باریکه دیده میشه . ممکنه ال سی دی آسیب دیده باشه . احساس میکنم ضامن دوربینش هم کمی سفت تر شده .
گوشیم اصل فنلادیه و نقره ای
سلام دوست عزیز برای داداش منم همین اتفاق افتاده بود ولی شیشه قابش ترک نخورده بود یکی خط زرد روی ال سی دی افتاده بود که به مرور زمان بزرگتــر میشد و سیاه تر بعد از مدتی یعنی یک هفته کم کم داشت از بین میرفــت الان هم تموم شد و نیازی به تعویض ال سی دی نیســت :20:
موفق باشید!:40:

orkideh07
22-06-2010, 12:34
سلام...
فریمور گوشی من 20 ه...عکاسیش خوبه ولی فیلمبرداریشو اصلا دوست ندارم ...ته رنگ فیلم قرمز میشه و نور مدام در حال تغییره ..ظاهرا هیچ گزینه و آپشن خاصی هم نداره ...واسه این گوشی این قضیه طبیعیه یا نه ؟ راه حلی داره ؟ کدوم یکی از فریمورها کیفیت عکاسی و فیلمبرداری و gps شون بهتره ؟

mahdi1360
22-06-2010, 14:49
سلام...
فریمور گوشی من 20 ه...عکاسیش خوبه ولی فیلمبرداریشو اصلا دوست ندارم ...ته رنگ فیلم قرمز میشه و نور مدام در حال تغییره ..ظاهرا هیچ گزینه و آپشن خاصی هم نداره ...واسه این گوشی این قضیه طبیعیه یا نه ؟ راه حلی داره ؟ کدوم یکی از فریمورها کیفیت عکاسی و فیلمبرداری و gps شون بهتره ؟

فریمور 31 از همه بهتره به 31 آپدیت کن :46:
آخرین فریمور هم 35 هستش که اصلا توصیه نمیکنم مزخرفه :2:

orkideh07
23-06-2010, 07:20
فریمور 31 از همه بهتره به 31 آپدیت کن :46:
آخرین فریمور هم 35 هستش که اصلا توصیه نمیکنم مزخرفه :2:
توی این فریمور 31 واسه فیلمبرداری آپشنی اضافه میشه یا نه؟
من گوشیمو -- کردم ...با این اوصاف آپگریدش مشکل دار نمیشه؟ کار خاصی در این زمینه نباید انجام بدم؟
با nsu که نمیتونم آپگرید کنم.. یه بار با جف خواستم بکنم نزدیک بود گوشیم فوت کنه :31:

prince72
23-06-2010, 08:15
سلام به همه ی بروبچز قدیمی
اقایون یه مشکلی واسم پیش اومده خواهشا کمک کنید
دو روزه که بلوتوث گوشیم روشن نمیشه .این پسامو میدهunable to perform bluetooth opration
ریست هم کردم اما فایده نداشت....
مرسی

prince72
23-06-2010, 12:21
ای بابا عجبببب...........
یادش بخیر اون دوره که ما تو ایت تاپیکا بزن بزن و بگیر بگیر داشتیم چقد بچه ها فعال تر بودن ...
کجایی جوونی که یادت بخیر...کو پس کجان یونس و ابراهیم و..مجیدو...سامان و..

total_overdose
23-06-2010, 13:13
ای بابا عجبببب...........
یادش بخیر اون دوره که ما تو ایت تاپیکا بزن بزن و بگیر بگیر داشتیم چقد بچه ها فعال تر بودن ...
کجایی جوونی که یادت بخیر...کو پس کجان یونس و ابراهیم و..مجیدو...سامان و..
سلام پسر:31:
گذشت دادا:19:
برای مشکل گوشیتم باید فلشش کنی.:46:

prince72
23-06-2010, 13:25
به به داداش حمید :10::40:خودمون............
یعنی باید گوشیمو به فنا بدم؟؟؟؟
ای داد.
باشه دوست عزیزم مرسی
ولی بازم یاد قدیما بخیر.....

amir200812
23-06-2010, 20:50
به به داداش حمید :10::40:خودمون............
یعنی باید گوشیمو به فنا بدم؟؟؟؟
ای داد.
باشه دوست عزیزم مرسی
ولی بازم یاد قدیما بخیر.....
فلش زدن که به فنا دادن نیشت!
خیلی هم گوشی حال میاد!:31:

prince72
24-06-2010, 13:25
منظورم همون بود
خوب فلاش دادن هم وقتی خود ادم بخواد انجامش بده ریسکه دیگه....

mahdi1360
24-06-2010, 14:16
منظورم همون بود
خوب فلاش دادن هم وقتی خود ادم بخواد انجامش بده ریسکه دیگه....

بهتره سر کیسه رو یکم شل کنی :21: این بهتره تا اینکه گوشیتو به فنا بدی :31:

prince72
24-06-2010, 14:31
چششششممممم.
ولی تا حالا این لذت رو تجربه نکردی که چقد حال میده ادم با دستای خودش یه کاری یا برنامه ای یا هرچیز سخت رو خودش روی گوشیش انجام بده....های های که چه حالی داره مثل یخ در بهشت خوردن توی سنا وجکوزی........(البته من تا حالا نخوردم......)

mahdi1360
24-06-2010, 20:48
چششششممممم.
ولی تا حالا این لذت رو تجربه نکردی که چقد حال میده ادم با دستای خودش یه کاری یا برنامه ای یا هرچیز سخت رو خودش روی گوشیش انجام بده....های های که چه حالی داره مثل یخ در بهشت خوردن توی سنا وجکوزی........(البته من تا حالا نخوردم......)

چرا نا سلامتی خودم زمانی ( سه ماه پیش:31:) ان82 داشتم سرش هم هر بلایی لازم بود آوردم و لذت خوردن یخ در بهشت توی سنا وجکوزی رو احساس کردم........( البته قبلا نمیدونستم این چه احساسیه) :31:

prince72
26-06-2010, 09:51
دوستان سلام من دالدم بیرون واسم به ورزن جدید اپ کردن گفتم ان گیج هخم رو روش راه اندازی کن.....
حالا فقط تو منو گوشبم یه فایل به نام games اضافه شده و تو فایل منر تو قسمت مموری هم که میرم یه پوشه ان گیج هست...تازه بازیهای تریال اورجینال خود گوشی هم باز نمیشن....
حالا شما میگید ان گیج روش راه اندازی شده؟؟؟؟یعنی بازیهاشو دان کنم وبریزم روشس حله؟؟؟؟یا کلاینت و ....رو بازم میخواد؟؟؟؟؟
با تشکر

aydin_eb7777
26-06-2010, 10:40
دوستان سلام من دالدم بیرون واسم به ورزن جدید اپ کردن گفتم ان گیج هخم رو روش راه اندازی کن.....
حالا فقط تو منو گوشبم یه فایل به نام games اضافه شده و تو فایل منر تو قسمت مموری هم که میرم یه پوشه ان گیج هست...تازه بازیهای تریال اورجینال خود گوشی هم باز نمیشن....
حالا شما میگید ان گیج روش راه اندازی شده؟؟؟؟یعنی بازیهاشو دان کنم وبریزم روشس حله؟؟؟؟یا کلاینت و ....رو بازم میخواد؟؟؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز چون NGage پولی هستش شما برای اجرای بازیهای اون باید از بازیهای کرک شده استفاده کنید و بعد از نصب 100% اجرا می شن
البته نصبش کمی فرق داره چون باید فایلهای قابل نصب را در یک مسیر خواصی تو گوشیت کپی کنی و بعد وارد انگیج بشی و از طریق همون نصب کنی تا در منوی انگیج نشون داده بشن
موفق باشی

PC°BASE
27-06-2010, 16:40
من درب پشت گوشی رو ورداشتم و با همون باطری پف (!) کرده از گوشی برای رفتن به اینترنت استفاده میکنم ... فقط میخواستم ببینم برای گوشی مشکلی ایجاد نکنه این باطریه ؟؟

sabasistem_co
27-06-2010, 16:49
من درب پشت گوشی رو ورداشتم و با همون باطری پف (!) کرده از گوشی برای رفتن به اینترنت استفاده میکنم ... فقط میخواستم ببینم برای گوشی مشکلی ایجاد نکنه این باطریه ؟؟

پف کردن باتري به خاطر اينه که همش باتري کامل خالي نشده زود ميذارين توو شارژ و مثلا شب تا صب ميذارين توو شارژ باشه ... بايد گوشيو تا شارژ شد از شارژر بکشي وگرنه بعد از مدتي باتري پف ميکنه ...

DariushGreat
27-06-2010, 17:37

مشکلی ایجاد نمی کنه جز یه مشکل کوچیک؛ امکان داره هنگامی که گوشی توی دستته و گرم مکالمه با دوست گرامیت هستی، جداره درونی باطری دووم نیاره و یهو باطری + گوشی توی دستت منفجر بشه که به احتمال قوی می تونه خدایی نکرده موجب سوختگی صورت یا حتی نابینایی هم بشه... همین!

شاد باشین:دی

hellbrain666
27-06-2010, 21:31
سلام
امروز دوباره ال سی دی گوشیم مثل تابستون سال قبل شد!
دیگه خسته شدم ازش:41:

PLAΨMID
28-06-2010, 04:20
مگه تابستون سال قبل چش شده بود ؟؟

hellbrain666
28-06-2010, 09:31
چند تا لکه قرمز روی ال سی دی ایجاد شده بود که بزرگتر میشد

mahdi1360
29-06-2010, 20:21
چند تا لکه قرمز روی ال سی دی ایجاد شده بود که بزرگتر میشد

برا چند نفر هم همچین اتفاقی افتاده بود اما به مرور زمان خودشون درست شدن نگران نباش :46:

Prince_Amin
29-06-2010, 20:30
بر و بچز ان82 دار خوش میگذره با گوشیهاتون؟؟؟؟؟؟!!گوشی من داره وارد 2 سال و نیم عمر میشه!!!دیگه پوسیدگیشو از درون دارم احساس میکنم!!!D::2:

hellbrain666
29-06-2010, 21:04
برا چند نفر هم همچین اتفاقی افتاده بود اما به مرور زمان خودشون درست شدن نگران نباش :46:

مرور زمان؟
مثلا چقدر؟

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

بر و بچز ان82 دار خوش میگذره با گوشیهاتون؟؟؟؟؟؟!!گوشی من داره وارد 2 سال و نیم عمر میشه!!!دیگه پوسیدگیشو از درون دارم احساس میکنم!!!D::2:

گوشی منم تو همین سن و سالاست
ظاهرش داغونه داغونه
باهاش خوب رفتار نکردم:31:

Legend
29-06-2010, 21:13
مرور زمان؟
مثلا چقدر؟

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

ظاهرش داغونه داغونه
سلام بکس قدیمی:31:
مدتی بود به تاپیک سر نزده بودم!

---

فکر کنم باتری گوشیه من پوکیده! صبح فول شارژ می بریم...7-8 ساعت بعد تعطیل!
2-3 ساعت موزیک با هدفون...15 دقیقه کار با گوشی و بلوتوث و اینا...5 دقیقه مکالمه...! تازه اکثر اوقات Offline :(

شما وضعتون چطوره؟

ممنون، شاد باشی:40:

mahdi1360
29-06-2010, 21:36
مرور زمان؟
مثلا چقدر؟

ظاهرش داغونه داغونه

دقیق دقیق نمیدونم اما فکر کنم دو ماهه درست شد البته لکه ها شروع به بزگ شدن میکنن بعد یه دفه غیبشون میزنه :31:

Saha Software
30-06-2010, 13:48
سلام دوستان
بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
اما شرح ماجرا،
همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
خلاصه ، یه باطری خریدم به 12 تومن ، خداراشکر خوب بود !!!
یه قاب کامل بر اش گرفتم به 12 تومن!! تا اینجا هیچ مشکلی نبود
قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد!:41: فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بود شرح دردسر من بدبخت!!!!!
حالا هم هنوز اون گوشی قبلی برام نشده و یه جورایی دلم را زده!!!
به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود

hellbrain666
30-06-2010, 14:24
سلام دوستان
سلام بر تو ای دوست وفادار به N82 :دی

بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
خدانکنه !

توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
:41:

یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
:10:

اما شرح ماجرا،
همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
قاب کامل 12 تومن ؟:18: اینجا قاب های اصلی و های کپی بالای 30 -40 تومنه (یه بار از یه مغازه قیمت گرفتم گفت اصلیش 60 تومن!) به نظرم بی کیفیتی قاب هم در بوجود اومدن مشکلات بعدی بی تاثیر نبوده

قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد!:41: فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
عوض کردن قاب کامل حتی برای تعمیر کار های اسما حرفه ای هم مشکل سازه چه برسه به ماهایی که ابزار بخصوصی هم نداریم
فوقش بشه قاب پشت و رو رو عوض کرد و قسمت شاسیس واقعا دشواره

به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود
به نظر من گوشیت رو هر چه سریعتر بفروش چون با این اوضاع خرجش بیشتر از خودش میشه
تازه اگر هم کامل تعمیر شه چون خودت نسبت بهش بد دل شدی دیگه اون گوشی سابق نمیشه
می تونی به n86 - n97 - x6 و خیلی های دیگه فکر کنی
در کل دیگه ناراحت نباش هر گوشی ای یه عمر مفیدی داره و از وقتی که تو چین تولید میشن عمرشون کمتر هم شده

Ali_BlueBoy
30-06-2010, 14:38
سلام بکس قدیمی:31:
مدتی بود به تاپیک سر نزده بودم!

---

فکر کنم باتری گوشیه من پوکیده! صبح فول شارژ می بریم...7-8 ساعت بعد تعطیل!
2-3 ساعت موزیک با هدفون...15 دقیقه کار با گوشی و بلوتوث و اینا...5 دقیقه مکالمه...! تازه اکثر اوقات Offline :(

شما وضعتون چطوره؟

ممنون، شاد باشی:40:
اوضاع باطریه گوشیه مام خیلی بی ریخت شده........
لا مصب باد کرده در حد بادکنک........البته یه چیز باحالی که شده اینه که چون باطریش باد کرده دیگه در باطریش لق نمیزنه.:دی
ولی اگه بخوام با گوشیم کار کنم زیر 1 ساعت دووم میاره با باطریه فوووول....!!!!

Legend
30-06-2010, 14:59
اوضاع باطریه گوشیه مام خیلی بی ریخت شده........
لا مصب باد کرده در حد بادکنک........البته یه چیز باحالی که شده اینه که چون باطریش باد کرده دیگه در باطریش لق نمیزنه.:دی
ولی اگه بخوام با گوشیم کار کنم زیر 1 ساعت دووم میاره با باطریه فوووول....!!!!
e e e e!!

راس میگی ا علی... من از روزه اول که گوشی رو گرفته بودم در باتریش لق میزد سیم ایرانسل (به همین درد میخوره...:27:: دی) انداختم زیر درش و درست شد..لق نمیزد! همین هفته پیش یه گوشی گرفتم واسه یکی از آشنا ها (این سیم ایرانسله 7 تا گوشی افتتاح کرده: دی) سیم رو در آوردم و ... بعد که اومدم بزارم جاش...به هر زحمتی شد جا نمیرفت! پس نگو باتری منم باد کرده:31:
خب باتری اصلی جایی گیر میاد؟ من فقط رو باتری 78 دیدم که زده چی چی ژاپن و مونتاژ چین! اون باتری خیلی خوب کار میکنه...
واسه 82 از اینا گیر نمیاد؟: دی

شاد باشی:40:

DariushGreat
30-06-2010, 15:20
سلام دوستان
بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
اما شرح ماجرا،

خدا نکنه رفیق. قضا بلا بوده در حد المپیک...! :10:
همینجور که داشتم داستانت رو می خوندم، انگشتای دستم رو گاز می گرفتم و مدام می گفتم الانه که بگه تا اومدم صفحه نمایش رو جدا کنم از وسط شکست... ( مشکل شایع بسیاری در باز کردن قاب ). ولی خوشبختانه این جور نشد؛ ولی انصافا این بلاهایی که سرت اومده کم از شکستن یه صفحه نمایش هم نبوده.

پیشنهاد من اینه: گوشی رو بفروش و یه گوشی خوب بخر. الان احتمالا با این وضع داغون بتونی 130 تا 150 بفروشیش... :13:
من خودم دلم N86 میخواست که نمی تونم بخرم. فعلا بودجه ام در حد یه 5800 دسته دوم هست که احتمالا امروز برم شرش رو بکنم ( فروشنده می گه 190 ).
برای شما گزینه های بهتری هم هست: n85 و N79 و N97 و N86

خلاصه این که بی خیال رفیق...

e e e e!!

راس میگی ا علی... من از روزه اول که گوشی رو گرفته بودم در باتریش لق میزد سیم ایرانسل (به همین درد میخوره...:27:: دی) انداختم زیر درش و درست شد..لق نمیزد! همین هفته پیش یه گوشی گرفتم واسه یکی از آشنا ها (این سیم ایرانسله 7 تا گوشی افتتاح کرده: دی) سیم رو در آوردم و ... بعد که اومدم بزارم جاش...به هر زحمتی شد جا نمیرفت! پس نگو باتری منم باد کرده:31:
خب باتری اصلی جایی گیر میاد؟ من فقط رو باتری 78 دیدم که زده چی چی ژاپن و مونتاژ چین! اون باتری خیلی خوب کار میکنه...
واسه 82 از اینا گیر نمیاد؟: دی

یونس جان برو علاءالدین باطری چینی اصل بخر خداییش خیلی خرکاره. دوستم خرید واسه 6630 هنوز که هنوزه داره مث ساعت کار می کنه!! :18:

شما خودت متخصصی، اینو برای اونایی که نمی دونن می گم که راه تشخیص باطری های اصل نوکیا اینه که به هلوگرام روش خوب نگاه کنین. اگه به سمت پایین بگیرین 4 نقطه در بالای علامت دو دست؛ به سمت بالا بگیرین 3 نقطه در پایین علامت دو دست، به سمت چپ بگیرین 2 نقطه در راست علامت دو دست و به سمت راست بگیرین 1 نقطه در چپ علامت دو دست آشکار می شه.

اگه باطری این هلوگرام رو به شکل کامل و بدون نقص داشت شک نکنین که اصله.
نکته: نقطه ها می بایست کاملا قابل رویت باشن و اگه گوشی رو خیلی مایل بگیرین، نقطه ها از علامت دو دست فاصله بگیرن...

Help118
30-06-2010, 16:32
هنوزم ان82 لقب برترین تو پنج مگاپیکسلی های نوکیا رو به دوش می کشه یا تنزل کرده؟

DariushGreat
30-06-2010, 17:01
هنوزم ان82 لقب برترین تو پنج مگاپیکسلی های نوکیا رو به دوش می کشه یا تنزل کرده؟

در کل آره! :دی
اما اگه بخوایم به تنهایی تک تک اجزاش رو بررسی کنیم، در الگوریتم حذف نویز و برخی از امکانات، با اختلاف بسیار ناچیز N97 در صدر می ایسته. ولی در کل N82 سروره... :46:

Saha Software
30-06-2010, 17:45
ممنون از همه ی دوستان ، یه ای 72 دیدم توی میدولی دلم را گرفته ان شالله میرم تو کارش!!!!
باز هم ممنون از همه ی راهنمایی ها
اینجا چون ما پول به رینگیت میدیم و بعد تبدیل میکنیم به تومان یه مقدار ارزون میشه!!!
قاب هم به خدا اصلی بود، درجه یک از خود نمایندگی کی ال گرفتم ، تبدیل که بکنیم میشه 12 تومن!!
باطری هم از همون گرفتم مطمئنم که اصلیه!! شماره سریالش را همون وقت زد توی سایت نوکیا و ریجسترش کرد!!
در مورد اینکه تعویض بدنه سخته یا نه ، بله سخته اما فکر کنم دیگه یاد گرفته باشم ، کیفیت قاب در حد تیم ملیه!!! و مطمئنم 1000 درصد که اتفاقات بعدی تقصیر قاب نبود!!! تقصیر بی حواسی و گرمای بیش از حد اینجاس!!!!!
در مورد ال سی دی هم ، خداراشکر تا حالا مشکلی باهاش نداشتم و هنوز زنده اس و درست!!!!
قیمت الان گوشی را هم ساعت 8 شب توی یه دست دوم فروشی قیمت کردم ، تقریبأ 78 تومن میشه به پول ایران گفتن میخریم ازت ، یا اینکه بجاش یه بلک بری مالزی آنلی میدیم که گفتم نه !!!!
باز هم ممنون از همه ی دوستان

Legend
30-06-2010, 18:37
یونس جان برو علاءالدین باطری چینی اصل بخر خداییش خیلی خرکاره. دوستم خرید واسه 6630 هنوز که هنوزه داره مث ساعت کار می کنه!! :18:

شما خودت متخصصی، اینو برای اونایی که نمی دونن می گم که راه تشخیص باطری های اصل نوکیا اینه که به هلوگرام روش خوب نگاه کنین. اگه به سمت پایین بگیرین 4 نقطه در بالای علامت دو دست؛ به سمت بالا بگیرین 3 نقطه در پایین علامت دو دست، به سمت چپ بگیرین 2 نقطه در راست علامت دو دست و به سمت راست بگیرین 1 نقطه در چپ علامت دو دست آشکار می شه.

اگه باطری این هلوگرام رو به شکل کامل و بدون نقص داشت شک نکنین که اصله.
نکته: نقطه ها می بایست کاملا قابل رویت باشن و اگه گوشی رو خیلی مایل بگیرین، نقطه ها از علامت دو دست فاصله بگیرن...

سلام
اتفاقا" من تا حالا باتری واسه کسی نگرفتم! قیمتش چه حدودیه؟ بسته بندی شده یا از ایناس که با کش می بندن به هم؟ : دی نکات جالبی بود، الان دیدم باتری خودمم هلوگرامش همین شکلیه! (:

یه مسئله دیگه هم میمونه، اینکه میخوام یه هدفون بلوتوث بگیرم... گشتم و گشتم تا به این رسیدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست 1441 و 1448

نظر شما راجع به Halo چیه بچه ها؟:20:

ممنون، شاد باشید:40:

DariushGreat
30-06-2010, 19:07
سلام
اتفاقا" من تا حالا باتری واسه کسی نگرفتم! قیمتش چه حدودیه؟ بسته بندی شده یا از ایناس که با کش می بندن به هم؟ : دی نکات جالبی بود، الان دیدم باتری خودمم هلوگرامش همین شکلیه! (:

یه مسئله دیگه هم میمونه، اینکه میخوام یه هدفون بلوتوث بگیرم... گشتم و گشتم تا به این رسیدم:

پست 1441 و 1448

نظر شما راجع به Halo چیه بچه ها؟:20:

سلام
والا توی همین علاءالدین بدون پک و تنها با یه کاور کیسه ای می فروشن 7 هزار تومان. ولی باتری هاش باتری هست...
عین همین رو هم پارت اریجینال کرده توی یه بسته بندی شیک با هولوگرام ویژه خودش ( افزون بر اون هلوگرام نوکیا ) یه گارانتی 6 ماهه چسبونده بیخ ریشش...! قیمتش هم چیزی بالای 25 هزار تومان هست! :دی توی علاءالدین پارت اریجینال رو ندیدم، اما توی نمایندگی های نوکیا پر هست...

Legend
30-06-2010, 20:05
سلام
والا توی همین علاءالدین بدون پک و تنها با یه کاور کیسه ای می فروشن 7 هزار تومان. ولی باتری هاش باتری هست...
عین همین رو هم پارت اریجینال کرده توی یه بسته بندی شیک با هولوگرام ویژه خودش ( افزون بر اون هلوگرام نوکیا ) یه گارانتی 6 ماهه چسبونده بیخ ریشش...! قیمتش هم چیزی بالای 25 هزار تومان هست! :دی توی علاءالدین پارت اریجینال رو ندیدم، اما توی نمایندگی های نوکیا پر هست...

کاور کیشه ای همون هاست که با کش بستن به هم دیگه؟ 7 تومان باشه و مثه اوایل همین باتری کار بده که عالیه! باید برم آمارشو دربیارم!
بقیه دوستان راجع به هدفون بلوتوث نظری ندارند؟!:20:

mohammad.fa
01-07-2010, 00:51
سلام دوستان.
من یه سوال تکراری دارم:
من ورژن گوشیم v30 .0.019 هستش...
تا حالا هم آپدیت نکردم، به نظر شما می ارزه آپدیتش کنم یا همین خوبه؟
زبونش فارسی نیست ،، برا sms فارسی میخوام فارسیش کنم، اگه آپ نشه میشه زبونشو عوض کرد؟

aydin_eb7777
01-07-2010, 09:17
سلام دوستان.
من یه سوال تکراری دارم:
زبونش فارسی نیست ،، برا sms فارسی میخوام فارسیش کنم، اگه آپ نشه میشه زبونشو عوض کرد؟
----------------
اگه یه کار خوب باشه که بتونی انجام بدی همین آپدیت گوشیه البته اگه ورژن بالاتری واسه گوشیت موجود باشه و زبان فارسی هم بدون آپدیت نمی تونی اضافه کنی مگه اینکه باکس داشته باشی یا ببری پیش تعمیر کار
موفق باشی

DariushGreat
01-07-2010, 12:05
کاور کیشه ای همون هاست که با کش بستن به هم دیگه؟ 7 تومان باشه و مثه اوایل همین باتری کار بده که عالیه! باید برم آمارشو دربیارم!
بقیه دوستان راجع به هدفون بلوتوث نظری ندارند؟!:20:

آره. همونه!!!! :دی

سلام دوستان.
من یه سوال تکراری دارم:

آپدیت کن به ورژن 31.0.16 که بهترین نگارش ممکن در این گوشی هست. به نگارش 35.0.002 هرگز آپدیت نکن که بیچاره می شی!!! :دی

mahdi1360
01-07-2010, 14:22
----------------
اگه یه کار خوب باشه که بتونی انجام بدی همین آپدیت گوشیه البته اگه ورژن بالاتری واسه گوشیت موجود باشه و زبان فارسی هم بدون آپدیت نمی تونی اضافه کنی مگه اینکه باکس داشته باشی یا ببری پیش تعمیر کار
موفق باشی

هرگز به ورژن 35 آپدیت نکن خودم کردم سر همین قضیه آپدیت دو راه بیشتر نداشتم
1- دانگرید
2- فروش
روش اولو داریوش جان امتحان کرد کم مونده بود گوشیش کلا بپره :18: برا همینم من روش دومو انتخاب کردم :31:

mohammad.fa
01-07-2010, 15:42
خوب دوباره زحمت!!! اینیکه می گین آپدیت کنم به 31،،، چطوری میشه به v31 آپیت کرد؟ مگه همیشه به آخرین ورژن آپ نمی کنه؟

aydin_eb7777
01-07-2010, 18:19
خوب دوباره زحمت!!! اینیکه می گین آپدیت کنم به 31،،، چطوری میشه به v31 آپیت کرد؟ مگه همیشه به آخرین ورژن آپ نمی کنه؟
-----------------------
باید با روشی غیر از آنلاین آپدیت کنید یعنی کلیه فایلهای مورد نیاز ورژنی که بهت پیشنهاد دادن را دانلود کنی و از یکی از روشهای آفلاین که در همین فروم دوستان آموزش دادن استفاده کنی
موفق باشی

prince72
04-07-2010, 21:55
دوستان سلام منو یه راهنمایی کوچولو بکنید ممنون میشم...
من الان ورزن گوشیم 31 هست الان میخوام هکش کنم کدوم روش وتاپیکو بهم پیشنهاد میدین که با استفاده از اون برم...؟؟؟؟

aydin_eb7777
04-07-2010, 22:03
دوستان سلام منو یه راهنمایی کوچولو بکنید ممنون میشم...
من الان ورزن گوشیم 31 هست الان میخوام هکش کنم کدوم روش وتاپیکو بهم پیشنهاد میدین که با استفاده از اون برم...؟؟؟؟
----------------
واسه چی می خوای -- کنی؟ اگر واقعا نیاز نداری این کارو نکن چون واقعا به گوشیت صدمه می زنه و امنیت گوشیت هم کاملا از بین می ره اگه برای نصب برنامه هاست بهتره فایلهای مورد نیاز ساین کردن را تهیه کنی و با ساین کردن برنامه و بازیهات رو نصب کنی البته این نظر شخصی منه بازم خود دانی

dimah2005
04-07-2010, 22:21
بچه ها ال سی دی ش چند؟

زدم ال سی دی رو به گل دادم.

بعد حالا که دارم ال سی دی می خرم می تونم یه نوعی شو بخرم که نورش بیشتر باشه؟

hellbrain666
04-07-2010, 23:50
سلام به همه
من تابستون قبل ال سی دی رو 40 هزار خریدم که بعدش با یه 82 دیگه مقایسه کردم نورش بیشتر بود

dimah2005
05-07-2010, 00:00
فکر کنم کلی باید ارزون تر شده باشه

چون الان دیگه تاچ رو بورسه ،

مرگ بر نوکیا با این گوشی اشغال زدناش
تا حالا توی این دو هفته 47 تو خرج گذاشته رو دستم ، که فکر کنم یه 30 40 تا دیگه هم باید بخرجم

dimah2005
05-07-2010, 00:11

عوض کن ولی گوشیتو نفروش
به به یکی از اهالی خونه ای اشنایی چیزی

کاری که خودم میخوام بکنم

تا گفتم مبخوام بفروشم 100 نفر درومدن گفتن بدش به من دی:

چون واقعا گوشیه با امکانات بالایه و ارزش نداره بفروشیش

خودمم می خوام تتوی اچ تی سی بخرم 270 تومنم قیمتشه

prince72
05-07-2010, 09:10
----------------
واسه چی می خوای -- کنی؟ اگر واقعا نیاز نداری این کارو نکن چون واقعا به گوشیت صدمه می زنه و امنیت گوشیت هم کاملا از بین می ره اگه برای نصب برنامه هاست بهتره فایلهای مورد نیاز ساین کردن را تهیه کنی و با ساین کردن برنامه و بازیهات رو نصب کنی البته این نظر شخصی منه بازم خود دانی
سلام رفیق
خوب این شکلی که کار خیلی مشکل میشه گاهی وقتا واسه یه تم هم باید برم درخواست کر یاکی بدم...
این یعنی هرثانیه باید پا نت باشم...
تازهadsl تازه گرفتم میخوام همش واسه گوشیم چیز دانلود کنم ...
خواهشا دوستان یه راه خوبو جلو پام بگذارن..
ممنون:41:

DariushGreat
05-07-2010, 10:20
سلام رفیق
خوب این شکلی که کار خیلی مشکل میشه گاهی وقتا واسه یه تم هم باید برم درخواست کر یاکی بدم...
حک هیچ صدمه ای به گوشی نمی زنه! با خیال راحت جک کن. من روش helox2 رو پیشنهاد می دم که بسیار خوب و کارآمده.
شما با حک گوشی می تونی به کلیه فایل های سیستمی گوشی دسترسی داشته باشی و اونا رو جوری دستکاری کنی که گوشیت شخصی سازی بشه...

aydin_eb7777
05-07-2010, 11:18
سلام رفیق
----------------------------------------------
کی همچین حرفی زده عزیز دلم؟
برو تو این پست پایین که برات زدم سریال گوشی و مدلش رو بنویس دوستان زحمت می کشن برات فایلهای ساین رو 24 ساعته حاظر می کنن بعد می تونی به وسیله برنامه SignSIS-GUI بدون کانکت شدن به اینترنت و کمتر از 2 ثانیه فایل را ساین کنی و تو گوشیت نصب کنی
من برعکس نظر آقای داریوش مخالف ه_ک کردن گوشی هستم چون امنیت گوشی کاملا از بین می ره و راه رو برای انواع ویروسهای نوع بلوتوثی باز می کنی
موفق باشی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hellbrain666
05-07-2010, 12:08
فکر کنم کلی باید ارزون تر شده باشه

چون الان دیگه تاچ رو بورسه ،

مرگ بر نوکیا با این گوشی اشغال زدناش
تا حالا توی این دو هفته 47 تو خرج گذاشته رو دستم ، که فکر کنم یه 30 40 تا دیگه هم باید بخرجم

شما چه مشکلی واسه lcd گوشیت پیش اومده؟

----------
راستی اون لک قرمز بعد از سه روز کاملا محو شد :8:

prince72
05-07-2010, 12:26
حک هیچ صدمه ای به گوشی نمی زنه! با خیال راحت جک کن. من روش helox2 رو پیشنهاد می دم که بسیار خوب و کارآمده.
شما با حک گوشی می تونی به کلیه فایل های سیستمی گوشی دسترسی داشته باشی و اونا رو جوری دستکاری کنی که گوشیت شخصی سازی بشه...

شاد باشین
دوستان من خودم کاملا از ه..ک ومزایا و... اون اطلاع دارم قبلا که گوشیم ورزن 20 بود خودم هکشش کردم و هم ان گیج و جی پی اس و هرکار ممکن رو روش راه اندازی کردم.....(واسه خودم ابهتی داشتما.......)اما الان یه چند ماهی به فروم سرنزدم یادم رفته...
حالا این تاپیک بهتره

یا این؟؟؟

من خودم فکر کنم دومی بهتر باشه....
درخواست کر وکی هم دادم...حالا تا بدن....
البته دم یونس جونم گرم که خدماتش ثانیه به ثانیه رو به افزایشه....

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

راستی دوستان الان گوشیم دوساله شده...
چرا فکر میکنم کیفیت عکسش اون اولا بهتر بوده تا الانش؟؟؟؟
ایا واقعا همچین چیزی میشه؟؟؟؟

dimah2005
05-07-2010, 13:42
شما چه مشکلی واسه lcd گوشیت پیش اومده؟

هیچی مورد عنایتش قرار دادم
الان از وسط ترک ورداشته و وسط صفحه به صورت شکل بی نهایت سیاه هست

DariushGreat
05-07-2010, 16:20
راستی دوستان الان گوشیم دوساله شده...
چرا فکر میکنم کیفیت عکسش اون اولا بهتر بوده تا الانش؟؟؟؟
ایا واقعا همچین چیزی میشه؟؟؟؟

آپدیت کردی گوشیتو؟؟؟

Hadi King
05-07-2010, 16:31
من خودم فکر کنم دومی بهتر باشه....
درخواست کر وکی هم دادم...حالا تا بدن....
سلام دوست عزیز آره درسته HelloOX2 بهتر از هــک های دیگــه :20:
Cer & Key شما هم آماده شــده میتونید برید دانلود کنید تایپک درخواســت :46:

prince72
05-07-2010, 19:21
آپدیت کردی گوشیتو؟؟؟

اره رفیق به30 اپ کردم...:46:

سلام دوست عزیز آره درسته HelloOX2 بهتر از هــک های دیگــه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cer & Key شما هم آماده شــده میتونید برید دانلود کنید تایپک درخواســت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنونم جبران میکنم انشالله......:40::10::11:

prince72
05-07-2010, 19:46
ایول دوستان من جواب گرفتم جاداره حسابی از یونس جون وH.VIKE:عزیزم تشکر کنم........
:40::11:

Help118
06-07-2010, 22:35
-- گوشی رو از کجا یابد بگیرم؟ و اینکه به چه دلیل -- می کنینش؟ البته می دونم همه یه هدف خاصی از این کار دارند ولی میخوام نظر شماها رو بدونم که چه سودی میخواهید ببرید؟ اگه -- واسه عدم خواستن سریال و نصب راحت برنامه ها باشه واقعا من دوس دارم

ali_agha1981
07-07-2010, 11:15
سلام

ویندوزم xp sp3 هست و گوشیم nokia n82
من وقتی میخوام گوشیم رو با کابل وصل کنم متاسفانه
کامپیوتر گوشی رو نمیشناسه این در صورتی هست که مثلا
رم ریدر یا فلش میذارم راحت می شناسه
من میخوام با سیم کارت گوشیم به اینترنت وصل بشم
وقتی وصل میکنم اتصالی بر قرار نمیشه و وقتی برنامه PC SUITE

رو میزنم ..می نویسه not connect

از سالم بودنusb و درگاه usb مطمنم

ویروسی شده کامپیوتر ؟
لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

اینم عکس :
یه برنامه ریختم به نام USB Safely Remove که اون N82 رو میشناسه ولی PC SUITE کانکنت نمیشه و نمیشناسه
و ویندوز هم اون رو به عنوان یه مودم نمیشناسه ..
]
و ویندوز هم اون رو به عنوان یه مودم نمیشناسه ..

[/RIGHT]

Help118
07-07-2010, 17:17
رو یه کامپیوتر دیگه تست کردی گوشیتو؟ بفهمی که تصادم هاردویری یا همون سخت افزاری نداشته باشه؟
ویندوزت رو عوض کن
برنامه ای نصب نکردی که با USB یا قفل کردن اون در میان باشه
ویندوزت رو ویروس یابی کن
کابل پورت USB که پشت کیست بهش وصل می کردی رو به درگاه دیگه ای بزن

brave_ie
09-07-2010, 13:46
من چندبار گوشیم رو (x6) به کامپیوتر به صورت mass stor... وصل کرم ولی جدیدا از این طریق وصل نمیشه
از توی device mang. ویندوز میبینم که بلاک شده این کانکشن
چی کار کنم؟
از توی اوی و ... هم نمیشه بعضی فایل ها رو ریخت

roteal2007
09-07-2010, 14:39
من چندبار گوشیم رو (x6) به کامپیوتر به صورت mass stor... وصل کرم ولی جدیدا از این طریق وصل نمیشه
از توی device mang. ویندوز میبینم که بلاک شده این کانکشن
چی کار کنم؟
از توی اوی و ... هم نمیشه بعضی فایل ها رو ریخت

تنظیمات آنتی ویروستون رو چک کنید که پورت رو بلاک نکرده باشه .... علامت ضربدر قرمز مال نشناختن درایور هست که میتونید دوباره نصب کنید OVI SUIT رو.

ali_agha1981
10-07-2010, 15:15
رو یه کامپیوتر دیگه تست کردی گوشیتو؟ بفهمی که تصادم هاردویری یا همون سخت افزاری نداشته باشه؟
ویندوزت رو عوض کن
برنامه ای نصب نکردی که با USB یا قفل کردن اون در میان باشه
ویندوزت رو ویروس یابی کن
کابل پورت USB که پشت کیست بهش وصل می کردی رو به درگاه دیگه ای بزن

کامپیوتر دیگه ای در دسترس نیست
وقتی میخوام N82 رو به عنوان hardware انتخاب کنم ایکونش به شکل یه علامت سوال هست که عکیش بالا هست
انگای که کامپیوتر n82 رو میشناسه ولی انگاری برنامه سیستمی برای کانکنت با pc کم داره
این عکس رو شما ببین :
من CD مخصوص گوشی رو گذاشتم و هنگام نصب HARDWARE جدید اجازه دادم از CD خودش اگه برنامه هست رو برای نصب و کانکنت N82 ریزه ولی بازم چیزی پیدا نکرد

ali_agha1981
10-07-2010, 16:15
سلام دوستان
من اخر خودم فهميدم مشکل از چي بود
من برنامه Nokia Flashing Cable Driver رو از اينترنت گرفتم و نصب کردم و درست شد
همونطور که گفته بود PC کابل N82 رو ميشناخت ولي کانکنت نميداد با نصب برنامه بالا مشکلم حل شد
گفتم اينجا خودم توضيح بدم اگه روزي کسي به همچنين مشکلي خورد بدونه بايد چيکار کنه ...
خيلي ممنون از دوستاني که بنده رو راهنمايي کردند

balaban25
12-07-2010, 13:32
سلام
گوشی من تازگی ها نه برنامه نصب میشه نه ریموو...موقغ نصب میگه file crrouptموقع ریمو میگه remove faild ریست هم نمیخوام بکنم چون حوصله نصب برنامه ندارم تاریخم عوض کردم نشده..ممنون

wichidika
13-07-2010, 17:36
ببخشید فرق این سه تا product code چی هست؟

mahdi1360
13-07-2010, 19:10
سلام
گوشی من تازگی ها نه برنامه نصب میشه نه ریموو...موقغ نصب میگه file crrouptموقع ریمو میگه remove faild ریست هم نمیخوام بکنم چون حوصله نصب برنامه ندارم تاریخم عوض کردم نشده..ممنون
اگه تاریخ گوشیت درسته گوشیتو در حالت هـک بزار بعد نصب کن اگه حوصله هـک هم نداری همون ریست بکن:31:

ببخشید فرق این سه تا product code چی هست؟

فرقش نمیدونم من با Nokia Software Updater آپدیت کردم. اما بیخیال آپدیت شو که بدجوری گوشیت خراب میشه اگه میخای آپدیت کنی به 31 آپدیت کن که از همه ورژنا بهتره :46:

Antonio Andolini
21-07-2010, 23:14
سلام!
MAC addressرو از کجا باید پیدا کنم؟
ممنونم!:10:

saeed35
22-07-2010, 18:39
سلام دوستان دلیل نصب شدن نقشه های شهر های ایران با فرمت جاوا روی n82 ولی اجرا نشدن آن چیه. با تشکر فراوان

mahdi1360
25-07-2010, 14:50
سلام دوستان دلیل نصب شدن نقشه های شهر های ایران با فرمت جاوا روی n82 ولی اجرا نشدن آن چیه. با تشکر فراوان

من گوشیمو فروختم اما برا من که اجرا میشد شاید نقشه های شما مشکل داره :46:
تازه نقشه هر کجارو میخای میتونی با نرم افزارهای چون گارمین و اسمارت کام داشته باشی :46:

reza2pars
25-07-2010, 22:53
سلام . چطوری میشه از طریق اینترنت گوشی ، فریمور گوشی رو آبدیت کرد

mahdi1360
27-07-2010, 07:56

تنظیمات گوشی یه همچین گزینه ای بود متا سفانه گوشی پیشم نیست تا دقیق بگم اما تظیماتو یکم بگردی پیداش میکنی :46:

iilliya
27-07-2010, 08:55

این کار رو نکن اول
دوم تا جایی که میدونم با 82 از اون راه نمیشه آپ کرد پس الکی نگرد
برو قشنگ فایل هاشو بگیر با جاف یا سافتور آپدیت به روش آفلاین آپ کن

Legend
27-07-2010, 09:14

تنظیمات گوشی یه همچین گزینه ای بود متا سفانه گوشی پیشم نیست تا دقیق بگم اما تظیماتو یکم بگردی پیداش میکنی :46:

این کار رو نکن اول
دوم تا جایی که میدونم با 82 از اون راه نمیشه آپ کرد پس الکی نگرد
برو قشنگ فایل هاشو بگیر با جاف یا سافتور آپدیت به روش آفلاین آپ کن

سلام
گوشی های FP1 قابلیت ارتقا نرم افزار از طریق گوشی رو ندارند و تنها با PC میشه آپدیت کرد!
این قابلیت مخصوص گوشی های FP2 و بالاتر هست...

شاد باشید:40:

iilliya
27-07-2010, 15:16
سلام
گوشی های FP1 قابلیت ارتقا نرم افزار از طریق گوشی رو ندارند و تنها با PC میشه آپدیت کرد!

حالا یه سوال FP2
ها رو اگه با خود گوشی آپ کنی مشکلی بوجود نمیاد یعنی کامل آپ میشه یا فقط مثلا افکت ها بهش اضافه میشه؟:20:

Saman-tci
27-07-2010, 18:31
به نظر من بهترین روش آپدیت کردن فریمور گوشی همین روش هست ... یعنی از طریق خود گوشی ...
هم مطمئن تر و بی خطر هست و هم زمان کمتری میگیره ...
فقط باید جایی تشریف ببرید که gprs رایگان داشته باشه .. مثل مصلی یا فرودگاه ...
.
در ضمن با آپدیت کردن از طریق خود گوشی فقط تغییرات ایجاد شده دانلود و نصب میشه نه اینکه دوباره بخواد کل فریمور رو نصب کنه ..

milad_milad_milad
27-07-2010, 20:01
دوستان کسی میدونه قیمت قاب فابریک n82چقدر هستش؟:20:

mahdi1360
28-07-2010, 22:35
سلام

کا800 با خود گوشی آپدیت میشه اونوقت ان82 نه :18:

mahdi1360
29-07-2010, 07:40
دوستان کسی میدونه قیمت قاب فابریک n82چقدر هستش؟:20:

ببخشید پسستام دو تا شد
به نظر من اصلا نخر چون حتی بهترین قاب هم بگیری باز رو گوشی خوب چفت نمیشه :46:

mahdi1360
29-07-2010, 23:30
کلوپ ان82 برا خودش زمانی بیا برویی داشت الان ببین چی شده همش به خاطر این آپدیت جدیده که امد هرکی آپدیت کرد یه مشکلی باهاش پیدا کرد :41:

milad_milad_milad
29-07-2010, 23:47
ببخشید پسستام دو تا شد

حالا باز قاب گوشیم یه خورده خط و خش داره ولی قاب دوربین این دورش داره کچل میشه (میریزه :31: )
تاپیک رو هم که مرور کردم دوستان می گفتن که ممکنه ال سی دی بشکنه حالا دو دلم از طرفی دوس دارم گوشی تمیز باشه از اونیکی طرف هم که میگن ال سی دی میشکنه یا به قول شما خوب چفت نمیشه و بالطبع هم رفتن خاک و اشغال و پوست تخمه و چیپس و اینا داخل گوشی !!!!

mahdi1360
30-07-2010, 15:26
حالا باز قاب گوشیم یه خورده خط و خش داره ولی قاب دوربین این دورش داره کچل میشه (میریزه :31: )
تاپیک رو هم که مرور کردم دوستان می گفتن که ممکنه ال سی دی بشکنه حالا دو دلم از طرفی دوس دارم گوشی تمیز باشه از اونیکی طرف هم که میگن ال سی دی میشکنه یا به قول شما خوب چفت نمیشه و بالطبع هم رفتن خاک و اشغال و پوست تخمه و چیپس و اینا داخل گوشی !!!!

در مورد شکستن ال سی دی میتونی بدی تعمیر کار خوب اگه بشکنه که گردن خودشه :13:
در مورد قاب خود گوشی میتونی فقط برا دوربینو عوض کنی گوشی ماله خودشو بنداز :46:

Nice Devil
30-07-2010, 21:16
سلام به همه . خسته نباشید آقا کسی تونسته Nokia Ovi Maps جدید رو n82 فریمور 31 نصب کنه ؟؟؟؟ لطفاً سریع جواب بدید ضروریه

mahdi1360
31-07-2010, 07:02
من اینو قبلا نصب کرده بودم Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401

iilliya
01-08-2010, 13:35

آخه اون سیتم عامل جاوا که حتی یه کرم معمولی هم نمی تونه روش کار کنه آپ شدن داره 4 تا افکت حتمی میگیره فکر میکنی خیلی فرق کرده بابا این سیمبینو انقدر با اون جواو بیخودی مقایسه نکن سیمبین وقتی آپدیت میشه کل سیستم عاملش دوباره نوشته میشه بعدم شما چرا هر جا میرسی یه سونی جاوا رو با یه نوکیا مقایسه میکنی؟:13:
نکنه شما از اونا هستی که همش میگین دور نوکیا تموم شده بلد نیست گوشی بسازه (البته دوره این ادما با N8 سر اومد)

Legend
01-08-2010, 13:42
حالا یه سوال FP2
ها رو اگه با خود گوشی آپ کنی مشکلی بوجود نمیاد یعنی کامل آپ میشه یا فقط مثلا افکت ها بهش اضافه میشه؟:20:

سلام
بله دوست عزیز کامل آپ می شند.. و تا جایی که میدونم همه FP2 ها تم افکت دارند...:46:

DariushGreat
01-08-2010, 14:53
سلام

N82 و حتی 6600 هم می تونه از راه FOTA آپدیت بشن. همون Device Manager یا مدیر گوشی این کار رو می کنه.

سلام به همه . خسته نباشید آقا کسی تونسته Nokia Ovi Maps جدید رو n82 فریمور 31 نصب کنه ؟؟؟؟ لطفاً سریع جواب بدید ضروریه

نگارش 3.01 آخرین نگارش موجود برای FP1 هست. نگارش های بعدی برای FP2 و S60 V5 هست.

سلام
بله دوست عزیز کامل آپ می شند.. و تا جایی که میدونم همه FP2 ها تم افکت دارند...:46:

البته اون طور که توی سیمبین فریک خونده بودم ظاهرا نگارش 11 تم افکت رو به طور موقت داشته.

شاد باشین :27:

esteghla123l
03-08-2010, 23:18
تا جایی که من میدونم نمیشه با 82 این کار را کرد و تو دیوایس منیجر هیچ گزینه ای برای این کار نداره.میشه دقیق توضیح بدید؟

Vespoher
04-08-2010, 09:30
ببخشید پسستام دو تا شد

دوست عزیز اگر قاب اورجینال n82 رو بگیرم بازم چفت نمیشه؟. من گوشیم خورد زمین شیشه قاب ال سی دی ترک خورده و یه خورده خش افتاده. رفتم عوض کنم گفت 25 تومن اورجیناله. قاب دوربین هم داره کچلی میگیره.
اگر کسی عوض کرده و مشکلی داره لطفا بگه . نمیدونم عوض کنم یا نه....:13:

mehryazdan
04-08-2010, 18:33
قابش رو به هیچ عنوان عوض نکن وگرنه مثل من گوشی رو دستت باد میکنه

DariushGreat
09-08-2010, 12:43
دوست عزیز اگر قاب اورجینال n82 رو بگیرم بازم چفت نمیشه؟. من گوشیم خورد زمین شیشه قاب ال سی دی ترک خورده و یه خورده خش افتاده. رفتم عوض کنم گفت 25 تومن اورجیناله. قاب دوربین هم داره کچلی میگیره.

ارزش نداره قاب اریجینال بگیری. های کپی مرغوب بگیر کار راه اندازه. فقط بده دست یه کار بلد که برات بندازه. چون تعویضش 3 تا خطر داره حسن!!! LCD و آنتن و دوربینش خطر داره حسن!!! :31:

قابش رو به هیچ عنوان عوض نکن وگرنه مثل من گوشی رو دستت باد میکنه

چرا؟ :18:

شاد و خندون باشین :27:

mehryazdan
13-08-2010, 10:49
مال منو موقع تعویض قاب ال سی دیشو شکستند ضمن اینکه اگر فردا بخوای بفروشی اگر بدونن که قابشو عوض کردی ازت نمیخرند یا خیلی پایین میخرند ایراد میگیرند که شاسی گوشی دستکاری شده

2282800
16-08-2010, 10:33
من گوشیم ورژن 31 را 35 می خواهم ارتقا بدهم با روش جاف اگر از دوستان این کار را کرده به من بگویید بدون خاموش کردن فلش کرده یا نه

ali_power42
16-08-2010, 18:19

من قاب n82 رو یکبار با قاب اصلی 85000 تومنی عوض کردم ولی چون تعمیرکار وارد نبود خوب چفت نشد و باد کرده بنظر میومد.بردم پیش یه کار بلد و همون قاب رو دوباره باز کرد و بست و از روز اول هم بهتر شد.
الان قیمت قاب اصلی حدود 60000 تومنه

DariushGreat
19-08-2010, 17:40
من گوشیم ورژن 31 را 35 می خواهم ارتقا بدهم با روش جاف اگر از دوستان این کار را کرده به من بگویید بدون خاموش کردن فلش کرده یا نه

به تالار پی سی ورلد خوش اومدی
انشالله مدیر شدنت رو ببینیم.

با جاف باید گوشی رو در حالت روشن فلش بزنی. چون N82 جزو گوشی هایی هست که فلش خاموش رو پشتیبانی نمی کنه
درضمن. بهتره آپدیت نکنی. بیشتر کسانی که به نگارش 35 آپدیت کردن پشیمون شدن.

شاد باشین
التماس دعا

balaban25
23-08-2010, 12:02
من چند وقت پیشا map گوشیمو با برنامه کرک شده مخصوص نوکیا که فارسی هم هست آپدیت کردم یه مدت هم کار کرد اما حالا اجرا که میکنم ریستارت میشه گوشی میشه راهنمایی کنید؟؟؟

aydin_eb7777
23-08-2010, 12:47
من چند وقت پیشا map گوشیمو با برنامه کرک شده مخصوص نوکیا که فارسی هم هست آپدیت کردم یه مدت هم کار کرد اما حالا اجرا که میکنم ریستارت میشه گوشی میشه راهنمایی کنید؟؟؟
-------------
دوست عزیز احتمالا برای گوشی شما هم مثل N95 و N95 8GB آپدیت جدیدی اومده که برنامه Map رایگان نصب می شه یه چک کن و اگر بود آپدیت کن و دوباره نقشه ها را راه اندازی کن
موفق باشی

balaban25
23-08-2010, 15:47
-------------
دوست عزیز احتمالا برای گوشی شما هم مثل N95 و N95 8GB آپدیت جدیدی اومده که برنامه Map رایگان نصب می شه یه چک کن و اگر بود آپدیت کن و دوباره نقشه ها را راه اندازی کن
موفق باشی
ممنون رفتم امتحان کنم این نقشه تهران هم هست؟؟نقشه فارسی هست؟

aydin_eb7777
23-08-2010, 20:47
ممنون رفتم امتحان کنم این نقشه تهران هم هست؟؟نقشه فارسی هست؟
------------
ببین قبلا نقشه های نوکیا مجانی نبوده و به تازگی مجانی شده و منظور اینه که نوکیا مپ رایگان شده و شما دوباره باید نقشه را دانلود کنی و نقشه تهران هم هست اما فارسی نیست ولی راهنمای سخنگوی فارسی وجود داره
موفق باشی

balaban25
24-08-2010, 09:10
------------
ببین قبلا نقشه های نوکیا مجانی نبوده و به تازگی مجانی شده و منظور اینه که نوکیا مپ رایگان شده و شما دوباره باید نقشه را دانلود کنی و نقشه تهران هم هست اما فارسی نیست ولی راهنمای سخنگوی فارسی وجود داره
موفق باشی
اما اون نقشه فارسی معرکه بودچون سرچشم فارسی بود..چجوری میشه اون کرکی رو نصب کرد؟

Ali_BlueBoy
24-08-2010, 15:16
خب من اخیرا یه باطری واسه 82 ام گرفتم به قیمت 24 چوغ...........
البته از 3 تومن شروع می شد ..... تا همین که من گرفتم........

در کل به شکل عجیبی شارژ نگه می داره......تا 3 روز هم جواب میده....(با استفاده نسبتا سنگین....)(تقربا 2برابر باطریه اصلی)

اینم عکس خودشو و پکش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parsa205
25-08-2010, 11:19
از دوستان کسی میدونه قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟؟؟N82

Farshid9920062006
25-08-2010, 22:13
سلام
چند وقتیه به نظرم کیفیت عکسای گوشیم اومده پایین به لنز که نگاه میکنم گرد روش هست و با پارچه هم که تمیز میکنم فرقی نمیکنه
شما چه پیشنهادی دارید

DariushGreat
26-08-2010, 17:03
خب من اخیرا یه باطری واسه 82 ام گرفتم به قیمت 24 چوغ...........
البته از 3 تومن شروع می شد ..... تا همین که من گرفتم........

در کل به شکل عجیبی شارژ نگه می داره......تا 3 روز هم جواب میده....(با استفاده نسبتا سنگین....)(تقربا 2برابر باطریه اصلی)

اینم عکس خودشو و پکش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام کامل سازنده و مدل باطری رو هم خواهشن بگو عزیز

از دوستان کسی میدونه قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟؟؟N82

نویش که اصلا پیدا نمی شه 340 هزار تومان
دسته دومش هم بستگی به میزان تمیز بودنش و داشتن یا نداشتن گارانتی داره؛ از 150 هزار آغاز می شه تا 250 هزار

سلام
چند وقتیه به نظرم کیفیت عکسای گوشیم اومده پایین به لنز که نگاه میکنم گرد روش هست و با پارچه هم که تمیز میکنم فرقی نمیکنه
شما چه پیشنهادی دارید

فکر کنم یه ذره حساس شدی...
اگه واقعا تصمیم به تمیز کردنش داری، یه اسپری تمیز کننده مانیتور های LCD بگیر و روی دستمال ویژه اش بزن و سریع بکش روی لنز. به گونه شگفت انگیزی تمیزش می کنه!!! :18:

شاد باشین
التماس دعا :46:

Mr.Crow
29-08-2010, 17:57
دوستان یه اتفاق عجیبی برای گوشی من افتاده ! توی این 2 سال و خورده ای که داشتم هیچ مشکلی نداشت ولی چند روز پیش یه سیم کارت ایرانسل انداختم توش و بعد از دو روز که خواستم سیم کارت خودم رو توش بذارم , دیدم در پشت موبایل بسته نمیشه ! هرچی زور میزدم بسته نمیشد ! بعد یه دفعه دیدم باتری موبایل هم یه حالت باد کرده پیدا کرده !!! یعنی قبلآ که کامل تخت بود , الآن یه کم خمیده و چاق شده !!! از اون بدتر اینکه در موبایل حتی وقتی باتری هم توش نمیذارم بسته نمیشه ! کسی همچین مشکلاتی تا حالا پیدا کرده ؟!!

DariushGreat
29-08-2010, 21:44
دوستان یه اتفاق عجیبی برای گوشی من افتاده ! توی این 2 سال و خورده ای که داشتم هیچ مشکلی نداشت ولی چند روز پیش یه سیم کارت ایرانسل انداختم توش و بعد از دو روز که خواستم سیم کارت خودم رو توش بذارم , دیدم در پشت موبایل بسته نمیشه ! هرچی زور میزدم بسته نمیشد ! بعد یه دفعه دیدم باتری موبایل هم یه حالت باد کرده پیدا کرده !!! یعنی قبلآ که کامل تخت بود , الآن یه کم خمیده و چاق شده !!! از اون بدتر اینکه در موبایل حتی وقتی باتری هم توش نمیذارم بسته نمیشه ! کسی همچین مشکلاتی تا حالا پیدا کرده ؟!!

باطری گوشیت رو عوض کن
در باطری رو هم بگذار توی کیسه و بگذارش توی فریزر! یه 24 ساعت باشه کافیه...

به احتمال قوی درست می شه ( البته اگه از قانون انبساط و انقباض پیروی کنه! :18: که احتمالا هم می کنه. امتحانش ضرری نداره ). اگر هم کاریش نداشته باشی پس از یه هفته خود به خود به حال عادی بر می گرده

التماس دعا عزیزان :37:

maziarzar
30-08-2010, 00:37
باتری گوشیت که معلومه خراب شده
بهتره به حای باتری فابریکش یه باتری اتمی بگیری قیمتش حدود12تومنه 2برابرشارزگوشی رونگه میداره 6ماه ضمانت هم داره طبقه زیرزمین علالدین زیاده

MMD12
30-08-2010, 04:57

دوست عزیز باسلام

این توصیه رو جدی بگیر و حتما باتری گوشیت رو عوض کن چون همیشه خالی کردن شارژ مال باتری خراب نیست بعضی

وقتا گوشی مشکل پیدا میکنه.اگه باتریرو عوض نکنی ممکنه این بلا سر گوشیت بیاد.و به گوشیت آسیب بزنه.

موفق باشی

aydin_eb7777
30-08-2010, 10:53
آقایون و خانوما و دوستان گرامی!
من تعجب می کنم واقعاُ !
سوالی که توسط کسی جواب داده و هنوز سوال کننده اعلام نکرده که موفق به انجام کاری شده که بهش راهنمایی شده یا نه چرا چندین بار جواب می دید؟
این نوع جواب دادنها تو فروم فقط باعث گمراهی شخص سوال کننده می شه و دوستان سعی کنید قبل از جواب دادن به سوالی ببینید که اون سوال پاسخ داده شده یا نه
موفق باشید

sargardan64
31-08-2010, 14:03
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش این گوشی گرفتم... از همون اول وقتی گوشی را روشن می کنم و وارد منو می شوم تاخیرب 5-6 ثانیه ای دارد. مشکل از کجاست آیا قابل حل است؟

Mr.Crow
31-08-2010, 18:39
ممنونم از همه دوستان !
باتری N82 کلآ مخصوص خودش هست یا یه نوع باتری هست که به چند نوع موبایل (از جمله N82) میخوره ؟
بعد قیمت باتری اصل حدودآ چقدره ؟!

maziarzar
01-09-2010, 22:22
قیمت باتری اصل حدود10تومنه
بله جدیدا باتری های اتمی امده که دوبرابرباتری های معمولی شارز نگه می داره و6ماهم ضمانت داره
قیمت این ها هم8تا15تومنه

orkideh07
05-09-2010, 07:55
سلام
صفحه ال سی دی گوشیم شکسته یعنی یه قسمتش ترک خورده و اون قسمت سیاه شده ..میخوام ال سی دی رو تعویض کنم ولی نمیدونم چه ال سی دی واسه گوشیم خوبه که بعد از تعویض ال سی دی اصلش مشکل واسم پیش نیاد ..کسی میتونه در ان زمینه راهنماییم کنه؟

DariushGreat
05-09-2010, 13:19
سلام

سلام
من حدود یک سال و نیم پیش این گوشی گرفتم... از همون اول وقتی گوشی را روشن می کنم و وارد منو می شوم تاخیرب 5-6 ثانیه ای دارد. مشکل از کجاست آیا قابل حل است؟

اگه فقط بلافاصله پس از روشن شده گوشی باشه طبیعیه. چون در اون هنگام سیستم عامل در حال بارگزاری داده های مورد نیازش هست. اگر هم نه... برای نمونه 5 دقیقه بعد، 1 ساعت بعد، 1 روز بعد هم همین جوریه، یه جای کار می لنگه. در اون صورت می بایست دست به دامن مستر ریست بشی

سلام
صفحه ال سی دی گوشیم شکسته یعنی یه قسمتش ترک خورده و اون قسمت سیاه شده ..میخوام ال سی دی رو تعویض کنم ولی نمیدونم چه ال سی دی واسه گوشیم خوبه که بعد از تعویض ال سی دی اصلش مشکل واسم پیش نیاد ..کسی میتونه در ان زمینه راهنماییم کنه؟

والا صفحه نمایش ها مارک ویژه ای ندارن! :31: دو گونه صفحه نمایش داریم: اصل و غیر اصل. هر دوش ساخت چین هست ولی تفاوت در کیفیت و حتی کارایی به طور محسوسی وجود داره. صفحه نمایش های اصل هیچ مشکلی برای گوشی درست نمی کنه؛ اما صفحه نمایش های غیر اصل ممکنه در بایوس گوشی اختلال ایجاد کنه. خلاصه این که صفحه نمایش اصل بنداز
حتما هم ببر نمایندگی خود نوکیا. هزینه صفحه نمایش اصل با تعویضش فکر نکنم از 50 تومان بیشتر بشه. تاکید می کنم ببر نمایندگی چون متاسفانه اکثر مغازه دار ها صفحه نمایش غیر اصل رو به جای اصل قالب می کنن و مشتری رو هم تلکه می کنن! :13:

شاد باشین

Majid393
08-09-2010, 23:47
دوستان یه مموری 8گیگ توشیبا دارم حالا میذارم تو گوشی میگه : memory card password
جدیدا" اینطوری شده بعد از اینکه با رم ریدرِ خود ِ لپ تاپ به لپ تاپ وصلش کردم، در صورتیکه اصلا" پسوردی براش نذاشتم! پسوردهایی مثلِ 12345 - 00000 و ..... رو امتحان کردم ولی میگه درست نیست.
حالا فرمت هم میخوام کنم اصلا" نمیشه و کلا" گوشی هنگ میکنه و باید خاموش روشن کنم.

چیکار کنم ؟
درست میشه یا نه ؟

aydin_eb7777
09-09-2010, 10:45
دوستان یه مموری 8گیگ توشیبا دارم حالا میذارم تو گوشی میگه : memory card password
جدیدا" اینطوری شده بعد از اینکه با رم ریدرِ خود ِ لپ تاپ به لپ تاپ وصلش کردم، در صورتیکه اصلا" پسوردی براش نذاشتم! پسوردهایی مثلِ 12345 - 00000 و ..... رو امتحان کردم ولی میگه درست نیست.
حالا فرمت هم میخوام کنم اصلا" نمیشه و کلا" گوشی هنگ میکنه و باید خاموش روشن کنم.

چیکار کنم ؟
درست میشه یا نه ؟
برای پیدا کردن رمز مموری کارت اول از همه باید گوشیت را هـک کنی و بعد از اینکار توسط یک فایل منیجر که بهتره X-plore باشه وارد مسیر c:\sys\data میشی و فایلی به اسم mmcstore را پیدا می کنی و بعد روی فایل می ری و دکمه شماره 3 را می زنی و پسورد به این صورت قابل مشاهده می شه

Majid393
09-09-2010, 12:41
برای پیدا کردن رمز مموری کارت اول از همه باید گوشیت را هـک کنی و بعد از اینکار توسط یک فایل منیجر که بهتره X-plore باشه وارد مسیر c:\sys\data میشی و فایلی به اسم mmcstore را پیدا می کنی و بعد روی فایل می ری و دکمه شماره 3 را می زنی و پسورد به این صورت قابل مشاهده می شه

این روش رو دیده بودم.
ولی گوشی بدون مموری با helloox -- نمیشه یعنی میشه اما helloox بدون ِ rompatcher نصب میشه و فایده ای نداره.

امروز هم چند تا تعمیرگاه رفتم اما گفتن باز نمیشه.

total_overdose
09-09-2010, 14:29
این روش رو دیده بودم.
ولی گوشی بدون مموری با helloox -- نمیشه یعنی میشه اما helloox بدون ِ rompatcher نصب میشه و فایده ای نداره.

امروز هم چند تا تعمیرگاه رفتم اما گفتن باز نمیشه.
سلام مجیدجان
شما رم رو با کامپیوتر هم فرمت کردی؟
امتحان بکن باید جواب بده اگه نداد احتمالا مموری ایراد داره.راستی رو یه گوشی دیگه هم تست بکن.:46:

Ali_BlueBoy
09-09-2010, 15:02

چیکار کنم ؟
درست میشه یا نه ؟
منم گوشیم یه وقت هایی چت میزنه همین پسورو می خواد.....

البته این واسه وقتی بود که باطریه گوشیم مشکل داشت....یعنی وقتی باطریش به ته تهاش.....!!! می رسید ..یهو تمی که رو ممروی نصب بود تبدیل میشد به تم اصلیه نوکیا .....ولی خب با یه ریستارت.....تعویض باطری مشکل من حل شد......

ولی مشکل شما فکر کنم..یه نمه پیچ رفته تر باشه..!!!

Majid393
09-09-2010, 18:06
سلام مجیدجان
شما رم رو با کامپیوتر هم فرمت کردی؟
امتحان بکن باید جواب بده اگه نداد احتمالا مموری ایراد داره.راستی رو یه گوشی دیگه هم تست بکن.:46:

pc مموری رو نمیشناسه.
روی b5722 و 5700 تست کردم جواب نداد.

amir--khan
13-09-2010, 16:27
در کل خوبه یا نه ؟
من میخام N73 رو بفروشم و این رو بخرم!
ارزششو داره؟

DariushGreat
13-09-2010, 19:41
در کل خوبه یا نه ؟
من میخام N73 رو بفروشم و این رو بخرم!
ارزششو داره؟

سلام
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی :11: انشالله مدیر شدنت رو ببینیم :10:
ارزش که داره در حد المپیک!!! اما بحث اینجاست که نوش دیگه پیدا نمی شه اگر هم بشه بالای 320 هزار تومان هست...

amir--khan
13-09-2010, 19:52
سلام
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی :11: انشالله مدیر شدنت رو ببینیم :10:
ارزش که داره در حد المپیک!!! اما بحث اینجاست که نوش دیگه پیدا نمی شه اگر هم بشه بالای 320 هزار تومان هست...

سلام.خیلی ممنون.
البته منظور من کارکردش بود!!!

sargardan64
22-09-2010, 15:34
داریوش جان ممنون از پاسخت
می خواستم تشکر کنم پیدا نکردم راهشو. اومدم زبانی تشکر کنم!:46:
-----------------------------
فریم ورک گوشی من 31.0.016 هست. تا حالا چندین راه ه.ک رو امتحان کردم اما جواب نداده. اگر کسی با این ورژن تونسته ه.ک کنه بگه لینک یا روشش رو بریم بازم امتحان کنیم!

Solid_Snake
29-09-2010, 10:44
سلام
جدیدترین ورژن فریم ور -- شده ی n82‎ ‎‏ چیه.
ورژن گوشیم 35.0.002 هست

sama2020
29-09-2010, 21:29
ممنونم از همه دوستان !
باتری N82 کلآ مخصوص خودش هست یا یه نوع باتری هست که به چند نوع موبایل (از جمله N82) میخوره ؟
بعد قیمت باتری اصل حدودآ چقدره ؟!

سلام
دو سه هفته پیش باتری ان82 خریدم 25 تومن با وصفی یکی از دوستان کردن از10 تومن تا 15 تومن یعنی سرم کلاه رفت دیگه؟!!!:19:
البته خودم موقع خریدش حضور نداشتم ...ساخت کره هم بود.

DariushGreat
01-10-2010, 17:05
سلام
جدیدترین ورژن فریم ور -- شده ی n82‎ ‎‏ چیه.
ورژن گوشیم 35.0.002 هست

با هلوکس Heloox ه.ک می شه

شاد باشین :20:

reza2pars
08-10-2010, 09:34
سلام . بروزر گوشيم وقتي با gprs ‎ ايرانسل به اينترنت وصل ميشم time out error ‎ ميده ولي با اپرا وصل ميشه مشكل چيه خيلي حياتيه

aminshirazi
08-10-2010, 10:45
سلام
تازگی ها یه اتفاق عجیب در دوربین گوشیم (n82)رخ داده
تا یه مدت پیش توی setting دوربین گوشیم یه قسمتی وجود داشت فکر کنم اسمش بود show on map یا چیزی شبیه این که وقتی فعالش میکردم موقع عکاسی علامت یه آنتن ماهواره کنار LCD گوشی ظاهر میشد وپس از عکاسی هم کنار عکسهای گرفته شده همون علامت آنتن وجود داشت که باعث میشد در صورت تمایل موقعیت عکس گرفته شده رو روی نقشه نشونمون بده
حالا تازگی که وارد تنظیمات دوربین میشم انتخاب این حالت غیب شده!!!!!!:18::18:
FRAMEWARE گوشیم آخرین ورژنه و از اون موقع تا حالا هم عوضش نکردم ، گوشیم رو هم چک کردم ویروس نداشت ، حتی با این که نیاز نبود موقع عکاسی GPS موبایل رو هم فعال نگه داشتم و نقشه رو هم همینطور
اما بازم تنظیم ثبت موقعیت عکس ناپدیده!!!:18::18:
لطفا راهنمائی کنید چرا این اتفاق افتاده برای رفعش باید چکار کنم؟؟:19::19::41::41::18:

DariushGreat
09-10-2010, 23:50
سلام . بروزر گوشيم وقتي با gprs ‎ ايرانسل به اينترنت وصل ميشم time out error ‎ ميده ولي با اپرا وصل ميشه مشكل چيه خيلي حياتيه

سلام
تازگی ها یه اتفاق عجیب در دوربین گوشیم (n82)رخ داده
تا یه مدت پیش توی setting دوربین گوشیم یه قسمتی وجود داشت فکر کنم اسمش بود show on map یا چیزی شبیه این که وقتی فعالش میکردم موقع عکاسی علامت یه آنتن ماهواره کنار LCD گوشی ظاهر میشد وپس از عکاسی هم کنار عکسهای گرفته شده همون علامت آنتن وجود داشت که باعث میشد در صورت تمایل موقعیت عکس گرفته شده رو روی نقشه نشونمون بده
حالا تازگی که وارد تنظیمات دوربین میشم انتخاب این حالت غیب شده!!!!!!:18::18:
FRAMEWARE گوشیم آخرین ورژنه و از اون موقع تا حالا هم عوضش نکردم ، گوشیم رو هم چک کردم ویروس نداشت ، حتی با این که نیاز نبود موقع عکاسی GPS موبایل رو هم فعال نگه داشتم و نقشه رو هم همینطور
اما بازم تنظیم ثبت موقعیت عکس ناپدیده!!!:18::18:
لطفا راهنمائی کنید چرا این اتفاق افتاده برای رفعش باید چکار کنم؟؟:19::19::41::41::18:

سلام
جفتتون مستر ریست کنین انشالله که مشکل برطرف می شه

شاد باشین :31:

Vespoher
16-10-2010, 14:59
سلام دوستان و ممنون از راهنمایی تون
من از دو سه روز پیش به این مشکل برخوردم که هر کسی با من تماس میگیره اون صدای منو کامل میشنوه ولی من صدای اون رو ندارم. گوشیم n82 نقره ای اصل فنلانده و فریمور هم آپدیته .
مستر ریست کردم ولی باز هم مشکل وجود داره .
اشکال از سیم کارت هم نیست با گوشی های دیگه چک کردم .

امروز من این گوشی n82 رو دادم به تعمیر کار موبایل که تقریبا میشناختم . اول گفت قطی صدا مربوط به اتصالی بلندگو که با 5-6 تومن درست میشه . گفتم باشه و باز کرد گفت بلندگوت سالمه و بردت به علت یه ضربه شدید کمی تاب برداشته و ایراد از آی سی و دو خازن مربوط به صدا است که آی سی اورجینال 18 تومن و جفت خازن اورجینال 6 تومن برات آب میخوره . گفتم باشه . در ضمن ال سی دی گوaیم به دلیل همون ضربه اندازه 3 میلیمتر زردی توش افتاده بود که گفت اینم میتونم درست کنم . دادم بهش درست کنه . صداش درست شد و زردی از بین رفت... ولی ال سی دی گوشیم خیلی مات شده و نور و شفافیت سابق رو نداره . عین تصویر این گوaی های چینی شده . وقتی گوشی رو بالا پایین میکنم مثل مانیتورهای ال سی دی تغییر دید و رنگ میده .
دوباره بهش نشون دادم گفت ببیا برات آی سی رو عوض کنم ولی دوباره همون لکه زرد بر میگرده . حالا قراره که برم که عوض کنه .
فقط از این نگرانم که نکنه ال سی اورجیناله منو با یه ال سی دی تقلبی عوض کرده باشه . نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و نظرتونو بگید ...

DariushGreat
16-10-2010, 17:12
سلام دوستان و ممنون از راهنمایی تون
من از دو سه روز پیش به این مشکل برخوردم که هر کسی با من تماس میگیره اون صدای منو کامل میشنوه ولی من صدای اون رو ندارم. گوشیم n82 نقره ای اصل فنلانده و فریمور هم آپدیته .
مستر ریست کردم ولی باز هم مشکل وجود داره .
اشکال از سیم کارت هم نیست با گوشی های دیگه چک کردم .

امروز من این گوشی n82 رو دادم به تعمیر کار موبایل که تقریبا میشناختم . اول گفت قطی صدا مربوط به اتصالی بلندگو که با 5-6 تومن درست میشه . گفتم باشه و باز کرد گفت بلندگوت سالمه و بردت به علت یه ضربه شدید کمی تاب برداشته و ایراد از آی سی و دو خازن مربوط به صدا است که آی سی اورجینال 18 تومن و جفت خازن اورجینال 6 تومن برات آب میخوره . گفتم باشه . در ضمن ال سی دی گوaیم به دلیل همون ضربه اندازه 3 میلیمتر زردی توش افتاده بود که گفت اینم میتونم درست کنم . دادم بهش درست کنه . صداش درست شد و زردی از بین رفت... ولی ال سی دی گوشیم خیلی مات شده و نور و شفافیت سابق رو نداره . عین تصویر این گوaی های چینی شده . وقتی گوشی رو بالا پایین میکنم مثل مانیتورهای ال سی دی تغییر دید و رنگ میده .
دوباره بهش نشون دادم گفت ببیا برات آی سی رو عوض کنم ولی دوباره همون لکه زرد بر میگرده . حالا قراره که برم که عوض کنه .
فقط از این نگرانم که نکنه ال سی اورجیناله منو با یه ال سی دی تقلبی عوض کرده باشه . نظر شما چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید و نظرتونو بگید ...

صفحه نمایش قلابی، رنگ هاش کاملا مصنوعیه. رنگ قرمزش کمی به سرخابی می زنه و رنگ مشکی رو هم نمی تونه به درستی نمایش بده (خاکستری نشون می ده).

اگه صفحه ات نسبت به گذشته این جور شده که با عرض پوزش باید بگم که آره... :13:

من نمی دونم؛ چرا همه با گارانتی قهرند؟؟؟ خب ببرین گارانتی خود نوکیا که این همه هول و ولا هم نداشته باشین! :13:

ساد باشین

sama2020
19-10-2010, 23:37
سلام
یه بار میخواستم کل اس ام اس های تو حافظه تلفنو بریزم تو مموری وسط کار گیر کرد(زیاد بودن)مموری رودر آوردم بعد دیگه کار نمیکرد و اخطار میداد نمیدونم سوخت یا نه مجبورشدم یکی دیگه بخرم 2گیگ بود متن اخطارش یادم نیست اما یه جامطلبی خوندم که اخطارو نوشته بود وگفته بود راه برطرف کردنش فرمت کردنه تو گوشی که فرمت نشد چه راههای دیگه ای واسه فرمت مموری هستش؟گوشیم نوکیا ان82هستش. راستی تو این گوشی هیچ راهی واسه بلوتوث دادن نرم افزارهای جاوا که داخل پوشه otherمیریزم وجود نداره؟اصلا send نمیکنه...صدای دوربین رو میشه قطع کرد؟...نام اپراتور شبکه رو چی؟یه آنتی ویروس خوب واسه همین گوشی معرفی میکنید؟نود32نصب کردم اما نمیدونم پسورد و نام کاربری شو از کجا گیر بیارم...

amir_skyline
25-10-2010, 21:28
سلام دوستان
گوشیمو چندوقت پیش به ورژن 35 آپگرید کردم اما خوشم نیومد و راضی نیستم ، میخوام به ورژن 31 دانگرید کنم لطفا راهنماییم کنید.
ممنون

psp2004
01-11-2010, 11:10
با نام خدا وسلام
دوستان جایی را میشناسید که قاب اصلی (رنگ مشکی) بتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟

با تشکر .. .. .. ..

smallfrank
13-11-2010, 14:13
سلام

من درب جای مموری کارت گوشیم شکسته..
به نظر شما قابل تعمیر هست ؟

aminshirazi
21-11-2010, 01:06
سلام چند روز پیش محل SAVE اس ام اس هام رو از روی مموری به phone تغییر دادم بعد که خواستم اون رو دوباره به مموری برگردونم حین عوض کردن یهو دستم رفت رو کنسل و وقتی مجددا برگشتم رو ی مموری دیدم همه sms هام حذف شدن!!! هر چی خاموش روشن کردم و محل save مسیج ها رو عوض کردم دیگه هیچی توشون نبود!!!! دیگه دارم دق میکنم خصوصا فولدرهام خیلی حیاتی و مهم بودن
توی سایت
و پست
یه نرم افزار به اسم ShowDelMsg بود که نوشته تحت پایتون هست (که من نمیدونم یعنی چی) ولی یه نرم افزار به اسم پایتون توی همون سایت بود که کلا نصبش کردم بعد هم رفتم ShowDelMsg رو از سایت3نسل نصب کردم اما نرم افزار ShowDelMsg رو پس از نصب تا میخوام باز کنم سریع بسته میشه و قابل استفاده نیست
ورژن معرفی شده ShowDelMsg در لینک معرفی شده از سایت خودمون P30WORLD هم آخر نصبش پیغام
update eror میده !!
(خواهشا کمکم کنید خیلی برام مهمه
ضمنا گوشیم N82 هست با ورژن نرم افزار35.0.002 و برنامه ها رو در حالت -- بودن گوشی نصب کردم:41::41::19::19::11:

sajigivilix
14-01-2011, 11:51
سلام دوستان
گوشیم v20.0.062
ورژن جدیدتر از این هم داریم؟اگه جواب مثبته چطور میتونم با اینترنت خود گوشی(ایرانسل) اپ کنم لطفا راهنماییم کنید

sajigivilix
14-01-2011, 12:22
سلام
چطور با اینترنت خود گوشی(ایرانسل) میتونم گوشیمو اپدیت کنم
ورژن گوشیم v20.0.062 هستش البته N82

Farshid9920062006
15-01-2011, 20:32
این گوشی قابلیت اپدیت سرخود رو نداره و شما باید با کامپیوتر اپدیت کنی
برای اپدیت هم طبق تجربه دوستان ورژن 31.0.0.16 رو به شما پیشنهاد میدم
که این ورژن رو نمیتونید با برنامه خود نوکیا بگیرید
و باید از باکش استفاده کنید که دستورش تو فروم هست

scope82
16-01-2011, 22:53
سلام
این پست اسپم نیست
فقط میخاستم بگم که من هنوز گوشیم رو نفروختم :دی
خدایی سالاره

sama2020
20-02-2011, 11:21
سلام
چرا کسی به سوالا جواب نمیده؟
دو سال از گوشی استفاده کردم چند ماه آخر زیاد کتاب الکترونیکی باهاش می خوندم باتریش ورم کرد و تا عکس می گرفتم کل باتری خالی میشد
یه باتری فابریک دیگه خریدم با اینکه کمتر استفاده کردم اما 4 ماهه باتریش ورم کرد ایندفعه وحشتناک باد کرده جوری درب باتری گوشی جا نمیخوره (دیدم یه طرف درش از شدت ورم خودش در اومده!!!!!!)
یکی به من بگه چیکار کنم؟

total_overdose
20-02-2011, 13:25
سلام
چرا کسی به سوالا جواب نمیده؟
دو سال از گوشی استفاده کردم چند ماه آخر زیاد کتاب الکترونیکی باهاش می خوندم باتریش ورم کرد و تا عکس می گرفتم کل باتری خالی میشد
یه باتری فابریک دیگه خریدم با اینکه کمتر استفاده کردم اما 4 ماهه باتریش ورم کرد ایندفعه وحشتناک باد کرده جوری درب باتری گوشی جا نمیخوره (دیدم یه طرف درش از شدت ورم خودش در اومده!!!!!!)
یکی به من بگه چیکار کنم؟
سلام
خوب دوست خوبم باتری یک عمری داره باتری اولیتون که دیگه عمرشو کرده البته این عمر باتری برای هرکسی یه مقدار هست چون بستگی به استفاده داره.
باتری دومی هم که اصل نبوده.شما یا باید برین باتری اصلیه تهیه کنید یا باتری های اتمی که جدید اومده و شارژ بیشتری هم نگه میداره

sajigivilix
27-02-2011, 02:21
سلام
من چند تا مشکل دارم 1-گوشی رو که روشن میکنم یه اینیستالینگ میاد رو صفحه مثل اینه که یه برنامه داره نصب میشه اخرش هم بعد چند دقیقه یه پیغان خطا میده.2-تازه گوشیمو اپ کردم به ورژن 35 یه سری برنامه هایی که نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه ریموو هم نمیشه میخواستم راهنماییم کنید که چطور باید پاکشون کنم

sajigivilix
27-02-2011, 02:30
سلام
دو تا مشکل دارم 1-گوشیمو روشن که میکنم یه اینیستالینگ میاد رو صفحه که دو یا سه دقیقه طول میکشه اخرش هم یه پیغام خطا میده
2-تازه به ورژن 35 اپ کردم بهضی از برنامه هایی که خودم قبله اپدیت نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه خواستم ریموو کنم دیدم ریموو هم نمیشه میخواستم ببینم راهی هست که بشه پاکشون کرد

sajigivilix
27-02-2011, 02:35
سلام
دو تا مشکل دارم 1-گوشیمو روشن که میکنم یه اینیستالینگ میاد رو صفحه که دو یا سه دقیقه طول میکشه اخرش هم یه پیغام خطا میده
2-تازه به ورژن 35 اپ کردم بهضی از برنامه هایی که خودم قبله اپدیت نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه خواستم ریموو کنم دیدم ریموو هم نمیشه میخواستم ببینم راهی هست که بشه پاکشون کرد

sajigivilix
27-02-2011, 03:00
سلام دوستان
وقتی گوششیمو روشن میکنم یه اینیستال طولانی ظاهر میشه بعد هم یه پیغام خطا میده
تازه گوشیمو به ورژن 35 اپ کردم یه سری برنامه هایی که خودم قبله اپدیت کردن نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه ریموو هم نمیشه میخواستم بدونم چطور میشه پاکشون کرد
مرسی

sajigivilix
27-02-2011, 12:51
اقا من شرمندم وقتی سوالمو نوشتم اون پیغام همیشگی رو نمیداد (نظر شما پس از تایید . . . . .) منم دوباره مینوشتم بازم شرمنده همه دوستان هستم

sajigivilix
01-03-2011, 14:41
چرا اینجا انقده سوت و کور شده.کسی نیست جواب ما رو بده؟دوباره سوالمو بنویسم:31:

total_overdose
01-03-2011, 14:51
سلام دوستان
وقتی گوششیمو روشن میکنم یه اینیستال طولانی ظاهر میشه بعد هم یه پیغام خطا میده
تازه گوشیمو به ورژن 35 اپ کردم یه سری برنامه هایی که خودم قبله اپدیت کردن نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه ریموو هم نمیشه میخواستم بدونم چطور میشه پاکشون کرد
مرسی
شما اگه بتونی یه فرمت هم مموری کارت و هم خود گوشیرو بکنی تمام مشکلاتت بر طرف میشه!
اما اگه نمیخوای فرمت کنی :
برنامه هارو یکبار دیگه نصب کن درست میشن البته اونایی که sis هستن.
برای اون ارور اینستالینگ هم :
گوشیرو تویه حالت mass storage وصل کن به کامپیوتر و تیک show hidden file کامپیوترت رو هم بزن بعد
یه پوشه اخل مموری کارت بنام resource هست که تویه اون هم یه پوشه پیدا کن که آخرش نوشته cde که هرچی داخلشه پاک میکنی و بعد ری استارت وتمام:46:

sajigivilix
01-03-2011, 20:20
دم شما گرم خیلی اقایی

sajigivilix
02-03-2011, 01:30
پوشه resource رو پیدا کردم 6 تا پوشه توش بود ولی هیچکدوم اخرش cde نداشت
حالا چی کار کنم؟

sajigivilix
02-03-2011, 11:06
بازم سلام اقا روي اين گوشي چه جوري ميشه رمز گذاشت تو سكيوريتيش فقط پين كد واسه سيم كارت هست واسه گذاشتن رمز روي گوشي بايد برنامه نصب كنم؟

total_overdose
02-03-2011, 12:45
پوشه resource رو پیدا کردم 6 تا پوشه توش بود ولی هیچکدوم اخرش cde نداشت
حالا چی کار کنم؟
شرمنده دوست خوبم تویه پوشه private نه resource
یه پوشه هست اولش عدده و آخرش نوشته dce:46:

sajigivilix
02-03-2011, 12:51
دشمنت شرمنده باشه بازم دم شما گرم

sajigivilix
02-03-2011, 13:29
شرمنده دوست خوبم تویه پوشه private نه resource
یه پوشه هست اولش عدده و آخرش نوشته dce:46:
توی این پوشه که فرمودید برنامه (unidic -panoman) نصب شده اگه پاکش کنم واسه اجرای برنامه ها به مشکل بر نمیخورم؟

sajigivilix
05-03-2011, 13:22
اقا خواهشا یکی ما رو درست و حسابی و کامل راهنمایی کنه

total_overdose
05-03-2011, 17:39
اقا خواهشا یکی ما رو درست و حسابی و کامل راهنمایی کنه
ببین دوست عزیز من مدتهاست ان82 ندارم اما تا جایی که من تست میکردم اینا فایلای اضافی و خراب هستن و یا درست نصب نشده پس در هر صورت مشکلی نداره پاکشون کنی

sajigivilix
06-03-2011, 17:35
يك دنيا ممنون

sama2020
10-03-2011, 01:51
سلام
من چند تا مشکل دارم 1-گوشی رو که روشن میکنم یه اینیستالینگ میاد رو صفحه مثل اینه که یه برنامه داره نصب میشه اخرش هم بعد چند دقیقه یه پیغان خطا میده.2-تازه گوشیمو اپ کردم به ورژن 35 یه سری برنامه هایی که نصب کرده بودم دیگه اجرا نمیشه ریموو هم نمیشه میخواستم راهنماییم کنید که چطور باید پاکشون کنم

سلام
من مشکل اول شما رو قبلا داشتم مربوط به تم های نصب شده رو گوشی بود تم رو تو مموری نصب کرده بودم بعد که فرمتش کردم دیگه این اتفاق نیفتاد اما بعضی از تم ها رو نصب که میکنم این اتفاق دوباره میفته.
در مورد مشکل دومتون متاسفانه اطلاعی ندارم.

moslem.b
19-03-2011, 19:03
من چجوری میتونم GPS این گوشی رو فعال کنم ؟

Farshid9920062006
22-03-2011, 19:03
gps گوشی فعال هست شما باید نقشه ی های ovi map رو دانلود کنید (اگر نقشه ی شهرتون رو داشته باشه)
اگر نقشه ی شهرتون رو نداشت با برنامه های smartcom یا گارمین میتونید کار کنید
برای توضیحات بیشتر به بخش نرم افزار همین فروم خودمون برید

Farshid9920062006
27-03-2011, 15:03
سلام دوستان این n 82 ما چند وقت پیش که رفته بودم کوه گذاشتمش روی زمین تا موزیک پخش کنه
اما بعد همون روز فهمیدم کاور رو که باز میکنی دوربین کار نمی کنه و به ذهنم رسید که حتما اشغالی چیزی رفته تو دوربین و نمیذاره دوربین فعال شه 1 بار هم با دمنده توش باد گرفتم درست شد اما همونروز دوباره دوربینش قاط زد
بردم پیش 1 تعمیر کار گفت که این حرف ها نیست سنسور ش خراب شده و باید عوض شه و اون سنسور رو هم نداشت و گفت که باید وایسی بعد عید برات بیارم
اما من مشکوکم به تشخیص طرف حالا از شما دوستان کسی میدونه اصلا چنین سنسوری وجود داره که خراب شده باشه
یا طرف حرف مفت زده
ممنون

Ali_BlueBoy
27-03-2011, 16:46
سلام دوستان این n 82 ما چند وقت پیش که رفته بودم کوه گذاشتمش روی زمین تا موزیک پخش کنه
اما بعد همون روز فهمیدم کاور رو که باز میکنی دوربین کار نمی کنه و به ذهنم رسید که حتما اشغالی چیزی رفته تو دوربین و نمیذاره دوربین فعال شه 1 بار هم با دمنده توش باد گرفتم درست شد اما همونروز دوباره دوربینش قاط زد
بردم پیش 1 تعمیر کار گفت که این حرف ها نیست سنسور ش خراب شده و باید عوض شه و اون سنسور رو هم نداشت و گفت که باید وایسی بعد عید برات بیارم
اما من مشکوکم به تشخیص طرف حالا از شما دوستان کسی میدونه اصلا چنین سنسوری وجود داره که خراب شده باشه
یا طرف حرف مفت زده
ممنون
والا منم یه همچین مشکلاتی با کاو لنزش داشتم......
اصلا یه 7 روزی دوربینش کار نمی کرد.یه بار گوشیم اتفاقی نزدیک بخاری بود یه یکی دو ساعتی.....و تقریبا گرم شده بود...

مام گوشی رو ور داشتیم که نپکه در کمال تعجب با بار کردن کاور لنز دوربین اکتیو شد....

در کل به نظرم تاحدودی طرف شر گفته...چند جا دیگه هم نشون بده....

اینم یه عکس از king of 5MP s

morteza.m2n
27-03-2011, 18:57
سلام، دوستان به نظرتون کار کرده این گوشی الان چند میارزه؟ تمیز هم باشه ؟! با 10 ساعت کارکرد و چند تا خش

روش

نوش چنده؟

DariushGreat
27-03-2011, 20:18
سلام، دوستان به نظرتون کار کرده این گوشی الان چند میارزه؟ تمیز هم باشه ؟! با 10 ساعت کارکرد و چند تا خش

روش

نوش چنده؟

سلام
نوش که دیگه پیدا نمی شه. اگر هم بشه بسته به انصاف فروشنده از 300 تا 350 متغیره! :18:
دست دوش هم به نسبت تر و تمیزیش از 180 تا 230 متغیر هست.

شاد باشین :31:

Ali_BlueBoy
31-03-2011, 12:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dear ali33003,

We wanted to follow up on the status of the N-Gage Store. As of January 1, 2011 the store is officially closed.

We have made thousands of games and apps available for your device on Nokia's
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. Moving forward, Ovi Store is the place for the latest mobile games for your Nokia device.

What does this mean?

You can no longer purchase or download games from N-Gage Store. In addition, the community features and the N-Gage Arena are now disabled.

However, you will still be able to activate N-Gage games you have recently purchased through March 31st, 2011.

Furthermore, you will be able to continue to play N-Gage games you have activated even after March.

Please note: if you format your device, or update your device software, you may lose N-Gage application and as the result access to your N-Gage games.

If you have any questions or concerns, please contact Nokia Care at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Thanks for being a part of the N-Gage Community. We will continue to provide support for N-Gage games for up to a year from the purchase date.

Sincerely,
Your friends at Nokia

خب این ایمیل امروز واسه اومد......

من دقیق نفهمیدم منظورش چیه

اخه یه جاش گفته از ژانویه 2011 ان گیج تعطیل شد...
بعد یه جا دیگه گفته از ماه مارس دوباره می تونید به کارتون ادامه بدید..

یعنی ان گیج قراره فعال بشه آیا.....؟!؟!

کلا این یعنی چه.؟!؟!

DariushGreat
31-03-2011, 16:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dear ali33003,

We wanted to follow up on the status of the N-Gage Store. As of January 1, 2011 the store is officially closed.

We have made thousands of games and apps available for your device on Nokia's
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. Moving forward, Ovi Store is the place for the latest mobile games for your Nokia device.

What does this mean?

You can no longer purchase or download games from N-Gage Store. In addition, the community features and the N-Gage Arena are now disabled.

However, you will still be able to activate N-Gage games you have recently purchased through March 31st, 2011.

Furthermore, you will be able to continue to play N-Gage games you have activated even after March.

Please note: if you format your device, or update your device software, you may lose N-Gage application and as the result access to your N-Gage games.

If you have any questions or concerns, please contact Nokia Care at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Thanks for being a part of the N-Gage Community. We will continue to provide support for N-Gage games for up to a year from the purchase date.

Sincerely,
Your friends at Nokia

خب این ایمیل امروز واسه اومد......

من دقیق نفهمیدم منظورش چیه

اخه یه جاش گفته از ژانویه 2011 ان گیج تعطیل شد...
بعد یه جا دیگه گفته از ماه مارس دوباره می تونید به کارتون ادامه بدید..

یعنی ان گیج قراره فعال بشه آیا.....؟!؟!

کلا این یعنی چه.؟!؟!

از نوکیای دمدمی مزاج بعید نیست که دوباره انگیج رو راه بندازه! :13: اگه یادت باشه پارسال نوکیا می گفت می خواد سیستم عامل سیمبین رو برای همیشه تعطیل کنه و می گو رو جایگزین کنه. امسال خبر از اتحاد نوکیا و مایکروسافت داده شد و قرار شد سیمبین کماکان سیستم عامل سری 60 به جز سری N باقی بمونه و از این پس سیستم عامل سری N ویندوز فون باشه... بعید نیست که انگیج دوباره برگرده! :46:

شاد باشین :10:

Punisher_2008
01-04-2011, 09:12
از نوکیای دمدمی مزاج بعید نیست که دوباره انگیج رو راه بندازه! :13: اگه یادت باشه پارسال نوکیا می گفت می خواد سیستم عامل سیمبین رو برای همیشه تعطیل کنه و می گو رو جایگزین کنه. امسال خبر از اتحاد نوکیا و مایکروسافت داده شد و قرار شد سیمبین کماکان سیستم عامل سری 60 به جز سری N باقی بمونه و از این پس سیستم عامل سری N ویندوز فون باشه... بعید نیست که انگیج دوباره برگرده! :46:

سلام.
واسه همین خبری از n-gage2 نیست!!:31:
یعنی سیمبن دوباره قدرت سابق خودشو به دست میاره؟

Ali_BlueBoy
01-04-2011, 14:22
البته ان گیج به غیر از چند تا بازیش...خیلی بازیای شاخ و با گرافیکی نداشت...

فقط گیم پلیش یه نمه بهتر بود...

Punisher_2008
02-04-2011, 08:35
البته ان گیج به غیر از چند تا بازیش...خیلی بازیای شاخ و با گرافیکی نداشت...

فقط گیم پلیش یه نمه بهتر بود...
سلام.
هنوز در ایران به گرافیک توجه دارند.. در صورتی که گیم پلی خیلی مهمتره... دلیل موفقیت wii همین گیم پلی عالی بود که داشت ..

sajigivilix
08-04-2011, 13:17
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم ورژن 35.0.002 این گوشی رو میشه -- کرد؟

Farshid9920062006
08-04-2011, 17:34
میشه اما بهترین فرمور بنا به بیان دوستان 31.0.16 هست
شما هم بهتره به این فرمور اپ کنید

sajigivilix
09-04-2011, 21:50
من گوشیمو به فریمور 35 اپ کرده بودم برعکس دوستان خیلی هم راضیم میخوام بدونم این فریمور رو میشه ه _ ک کرد جوری که نیاز به ساین برنامه نداشته باشه و همه برنامه ها روش نصب بشه

Farshid9920062006
11-04-2011, 21:18
شما به بخش -- گوشی های موبایل توی انجمن خودمون برو تا اموزشهای لازم رو ببینی

MoH_@_MaD
14-04-2011, 23:14
دوستان الان صفر اين گوشي تو بازار موجود هست؟؟
يا فقط كار كرده و دست دومش موجوده؟؟

Farshid9920062006
15-04-2011, 16:44
این گوشی تولید نمیشه الان صفرش رو شاید شانست بزنه و یکی از قبل داشته باشه

G U L D A N
15-04-2011, 17:20
سلام یه گوشی n82 داشتم با دو مشکل :
من در قسمت تنظیمات برای گوشی هر چی password تعیین می کنم قبول نمی کنه ( پس اولیه 12345 بعد پس جدید 85214 تکرار پس 85214 ) این رو که می زنم ارور می ده . این مشکل رو هم چه جوری بر طرف کنم ؟

یه سوال دیگه داشتم اینکه من یه برنامه ای به نام CareMe LockMe v1.00.sis دارم و می خوام روی گوشی نصب کنم ( برای قفل گذاشتن ) می شه برای نصب کردنش راهنمایم کنید ( کجا این فایل رو کپی کنم + تنظیمات )

اینم لینک دانلود برنامه
کد:

Farshid9920062006
19-04-2011, 20:45
مشکل تون با پسورد جدید رو نمیدونم چیه نباید اینطوری بشه
اما کلا نصب برنامه اینطوری هست که شما اول pc suite ( یا هر نوعش روکه دارید) باز میکنید
بعد گوشی رو در حالت pc suite به pc وصل میکنی و بعد روی فایلی که دانلود کردی کلیک می کنی و نصبش میکنی
اما در کل شما 1 سر به بخش ه.ک گوشی های موبایل انجمن خودمون بزن ضرر نداره

SuffEr
11-05-2011, 13:33
يه سئوال حياتي :
چطور ميشه از tools --> log بصورت موردي يه اس ام اس يا تماس ثبت شده رو پاك كرد ؟ چون فقط يه گزينه clear log داره كه كلا همه ركوردهارو پاك ميكنه ولي من ميخوام موردي پاكشون كنم. من هرچي ور رفتم نميشه.

Hadi King
11-05-2011, 14:11
يه سئوال حياتي :
چطور ميشه از tools --> log بصورت موردي يه اس ام اس يا تماس ثبت شده رو پاك كرد ؟ چون فقط يه گزينه clear log داره كه كلا همه ركوردهارو پاك ميكنه ولي من ميخوام موردي پاكشون كنم. من هرچي ور رفتم نميشه.

سلام دوست عزیز ، تایپک زیـر برنامشـو معرفی کردم :

keyvan4u
19-05-2011, 11:04
N82 KING OF Mobile

گوشي ان82 از لحاظ نرم افزاري همتا نداره فقط مشكلش اسپيكراشن كه زود منفجر ميشن مخصوصا" كپسوليش (ورودي) اما از لحاظ نرم افزاري هرچي رو ساپورت ميكنه wooooooooooow

با اينكه سه ساله دارم با 2تا N82 سرو كله ميزنم هنوز ازشون خسته نشدم:5:

Farshid9920062006
31-05-2011, 22:11
سلام بالاخره تونستم مشکل دوربین گوشی رو حل کنم
اول اینکه سوییچ فیزیکی گوشی خراب شده بود
دوم اینکه 1این سوییچ یک مدتی بگیر نگیر داشت و ما هم برای تعمیر اقدام نمیکردیم نگو تو اون مدت زده 1 قطعه الکترونیکی مرتبط با سوییچ رو هم سوزونده
کلا هزینش 15 تومن شد
اما این تعمیر کار احمق یادش رفته لنز گوشی رو تمیز کنه الان کفرم رو در آورده

amir200812
01-06-2011, 12:04
N82 KING OF Mobile

گوشي ان82 از لحاظ نرم افزاري همتا نداره فقط مشكلش اسپيكراشن كه زود منفجر ميشن مخصوصا" كپسوليش (ورودي) اما از لحاظ نرم افزاري هرچي رو ساپورت ميكنه wooooooooooow

عزیز هر گوشی دوره ای داره، N82 و گوشی های هم رده مثل N95 و ... مال گذشته هستند، برو یک گوشی جدید بخر ببین چه خبره!:31::31::31:

sajigivilix
06-07-2011, 23:06
سلام خدمت همه دوستان امیدوارم یکی از اساتید به دادم برسه مموری کارت گوشیم سوخته و از برنامه هایی مثل یونیدیک و پانومن که تو مموری نصب شده بود دیگه نمیشه استفاده کرد. قبلا با زوم کردن روی یه منطقه از مپ جزییاتش دانلود میشد ولی الان دیگه دانلود نمیشه میخواستم ببینم چاره کار چیه واسه درست شدن مپ و برنامه ها چی کار میتونم بکنم؟

behrooz.shie
09-07-2011, 02:05
N82 KING OF Mobile

حتما سرو کله زدن با گوشی در حد SMS و از این حرفاس نه :31:
اون حد اکثر بازیی که بتونه ساپورت کنه زیر 100MB هست ولی ما بازی داریم بالای 1GB :27:

fmps
27-08-2011, 22:22
سلام
من گوشی رو داشیم آپدیت میکردم با آپدیتر نوکیا ولی گوشی که ریستارت شد دیگه روشن نمیشهـهمیشه آپدیت میکردم مشکلی نداشت نمیدونم چرا اینجوری شد)
چی کار کنم؟؟؟

DariushGreat
29-08-2011, 00:50
حتما سرو کله زدن با گوشی در حد SMS و از این حرفاس نه :31:
اون حد اکثر بازیی که بتونه ساپورت کنه زیر 100MB هست ولی ما بازی داریم بالای 1GB :27:

یه زمانی رو خوب یادمه که وقتی خفن ترین بازی هایی که می کردید سونیک کارتونی بود، ما بازی های سه بعدی خر گرافیک بالای 100 مگ می ریختیم روی این گوشی... :31::27:

atre_hayer60
04-10-2011, 20:06
با عرض سلام و ادب

نرم افزار ساين كردن نوكيا ان 82 رو مي خواستم. شماره سريال گوشي من هم: 358082016725018

خيلي تشكر مي كنم

MILAD-BC
02-01-2012, 17:02
سلام دوستان
چند تا مسئله راجع به این گوشیم پیش اومده خواستم ببینم شما چی پیشنهاد میدین
اولا که به شدت کند شده!!!!
(البته از سی پو یو اش انتظار بیشتری نمیره ولی این افت نسبت به روز اول واقعا داره اذیتم میکنه)
دوما که هندزفری اش فقط یه گوشیش کار میکنه
با وجود اینکه بالانس صداش تنظیمه و مشکل از خود هندزفری نیست
و ضمنا....وقتی میخوام روش اپلیکیشن نصب کنم خط اینستالیشن تا 80 درصد میره ولی ارور میده و گوشی هنگ میکنه
ممنون توضیح بدید این مشکلات راه حلی هم داره یا نه:41:

MILAD-BC
07-01-2012, 11:50
خبری نیست؟:41:

ak313
07-01-2012, 12:01
امیدوارم پستم به این تاپیک بخوره
من هم یدونه n82 دارم که فیرمویر آخری یعنی 35 رو روشه ریختم. دوربین و کلا کارائی گوشی هم سالمه و همه وسائلشم رو هم دارم. می خوام بدونم اگر بخوام بفروشمش به نظر شما روی چقدر می تونم حساب کنم. البته خدائیش از گوشیم راضیم اما چون محل کارم اینترنت وایرلس دارم می خوام برای وبگردی یه صفحه بزرگتر با سرعت بالاتر بگیرم. تشکر از راهنمایی شما

Reza82N
11-02-2012, 18:51
امیدوارم پستم به این تاپیک بخوره
من هم یدونه n82 دارم که فیرمویر آخری یعنی 35 رو روشه ریختم. دوربین و کلا کارائی گوشی هم سالمه و همه وسائلشم رو هم دارم. می خوام بدونم اگر بخوام بفروشمش به نظر شما روی چقدر می تونم حساب کنم. البته خدائیش از گوشیم راضیم اما چون محل کارم اینترنت وایرلس دارم می خوام برای وبگردی یه صفحه بزرگتر با سرعت بالاتر بگیرم. تشکر از راهنمایی شما
سلام خیلی تمیز باشه متونید 180-200 به مصرف کننده بفروشید.

rezamono
14-02-2012, 20:01
سلام بر همگی
نمیدونم پستی که میزنم مربوط به اینجاست یا نه لطفا اگه مربوط به اینجا نیست منو به تاپیک مناسبتر راهنمایی کنید....مرسی
من ان 82 دارم و میخام یه فایل منجر خوب وکاری تر نصب کنم که
1 )بشه راحت چند تا فایل رو انتخاب کردو ارسال کرد ( از تو گالری که میخام چند تا عکس رو انتخاب کنم باید برم تو آپشن بعد مار بزنم بعد برم بیرون بعد فابل بعدی و...... این خودش میشه اتلاف وقت)
2)عکسها رو به صورت کوچک نشون بده که بتونم راحت انتخابشون بکنم تو فابل منجر خود گوشی عکسا رو پیش نمایش نشون نمیده

مرسی دوستان

DJ.Mamal
14-02-2012, 21:00
سلام دوستان
چند تا مسئله راجع به این گوشیم پیش اومده خواستم ببینم شما چی پیشنهاد میدین
اولا که به شدت کند شده!!!!
(البته از سی پو یو اش انتظار بیشتری نمیره ولی این افت نسبت به روز اول واقعا داره اذیتم میکنه)
دوما که هندزفری اش فقط یه گوشیش کار میکنه
با وجود اینکه بالانس صداش تنظیمه و مشکل از خود هندزفری نیست
و ضمنا....وقتی میخوام روش اپلیکیشن نصب کنم خط اینستالیشن تا 80 درصد میره ولی ارور میده و گوشی هنگ میکنه
ممنون توضیح بدید این مشکلات راه حلی هم داره یا نه:41:

برای رفع مشکل کند شدن از کد #7370#* استفاده کن..قبلش بک آپ از فون مموری یادت نره..
برای رفع مشکل نصب هم اگه گوشیت -- نیست با این روش -- کن
برو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام بر همگی
نمیدونم پستی که میزنم مربوط به اینجاست یا نه لطفا اگه مربوط به اینجا نیست منو به تاپیک مناسبتر راهنمایی کنید....مرسی
من ان 82 دارم و میخام یه فایل منجر خوب وکاری تر نصب کنم که
1 )بشه راحت چند تا فایل رو انتخاب کردو ارسال کرد ( از تو گالری که میخام چند تا عکس رو انتخاب کنم باید برم تو آپشن بعد مار بزنم بعد برم بیرون بعد فابل بعدی و...... این خودش میشه اتلاف وقت)
2)عکسها رو به صورت کوچک نشون بده که بتونم راحت انتخابشون بکنم تو فابل منجر خود گوشی عکسا رو پیش نمایش نشون نمیده

مرسی دوستان

شما از نرم افزار Xplore استفاده کن
تاپیک اختصاصی فایل منیجر اکسپلور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr.Crow
17-07-2012, 10:24
میدونم این تاپیک دیگه مشتری نداره و پایین رفته ، ولی یه مشکلی برام پیش اومده که دوستان شاید بتونن کمک کنن.
وقتی وارد بخش عکس و فیلم توی موبایلم میشم ، مینویسه :
no images or videos
مموری مشکلی نداره و توی همین موبایل میشه راحت آهنگ ها رو گوش کرد و توی کامپیوتر هم میشه عکس ها و فیلم ها (حتی اونایی که بعد از این مشکل گرفتم) رو هم دید. ولی توی خود موبایل نمیشه عکس و فیلم دید.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟!