ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44]

mehdi_vsgh
05-03-2012, 08:25
طبق عکس زیر عمل کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من برای شما یه مثال برای قطع اینترنت گوگل کروم و گوگل ارث که توی سیستمم نصبه زدم،شما میتونید با باز کردن به زیر مجموعه به انتخاب هر کدوم از نرم افزار هایی که میخواهید به اینترنت وصل نشه و در لیست فایروال قرار بگیره رو انتخاب کنید.

با کلیک راست روی نرم افزار مورد نظر برای قطع ارتباطش با اینترنت application rules وارد پنجره زیر میشوید :

با کلیک راست روی قسمتی که با دایره مشخص کردم میتونید اتصال یا عدم اتصال به اینترنت رو برای نرم افزار مشخص کنید
نمیدونم چرا ولی درست عمل نمیکنه...
ببین من میخوام فیفا رو بزارم تو لیست فایروال تا موقع اجرا دو ساعت اون اولش گیر نکنه بخواد وصل بشه به سرورش.....قبلا میشد اینکارو کرد ولی الان نمیدونم چرا کار نمیکنه
اون روش شمارو هم رفتم ولی بازم اون اول بازی گیر میکنه 2 ساعت!!

amir.7
06-03-2012, 02:26
سلام

دوستانی که تونستند کاسپر 2012 رو روی ویندوز 8 که چند روز پیش منتشر شد نصب کنن یه نگاه به صفحه زیر بندازن ، ممنون .

omid-p30
06-03-2012, 06:29
سلام

دوستانی که تونستند کاسپر 2012 رو روی ویندوز 8 که چند روز پیش منتشر شد نصب کنن یه نگاه به صفحه زیر بندازن ، ممنون .

ورژن آزمایشی 2013 برای ویندوز 8

البته فعلا پر از اشکال هست.

در هنگام نصب، Restart later رو بزنید.

sadra121
07-03-2012, 07:23
omid-p30 عزیز !

سلام

من کاسپرم امروز از کار افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از تریال ریست استفاده میکردم ؛ متاسفانه اون 4 کدی که در تاریخ 6 بهمن هست هیچکدام جواب نمیده ؛ البته هنوز یکماه نشده بود نمیدونم اینسری چرا اینجور شد !
لطفا میشه راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم .

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid-p30
07-03-2012, 10:58
omid-p30 عزیز !

سلام

من کاسپرم امروز از کار افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از تریال ریست استفاده میکردم ؛ متاسفانه اون 4 کدی که در تاریخ 6 بهمن هست هیچکدام جواب نمیده ؛ البته هنوز یکماه نشده بود نمیدونم اینسری چرا اینجور شد !
لطفا میشه راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم .

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.

به تاپیک کرک و سریال کسپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر سر بزنید. دوستان کلید های جدید رو قرار میدند. من هم آپدیت کردم.

amir.7
07-03-2012, 14:49
ورژن آزمایشی 2013 برای ویندوز 8

البته فعلا پر از اشکال هست.

در هنگام نصب، Restart later رو بزنید.

سلام امید جان

ممنون دوست عزیز ، خیلی مشکل داره ؟

omid-p30
07-03-2012, 15:15
سلام امید جان

ممنون دوست عزیز ، خیلی مشکل داره ؟
سلام.

من نصب و استفاده نکردم.

فقط در فروم کسپر و تاپیک های مخصوص تستش رو که میدیدم به هر حال اشکالاتش رو داشتند گزارش میدادند.

اطلاع دقیق تری ندارم. البته مطمینا اولین نسخه هست و نسخه های بعدیش که باید به زودی بیاند بهتر خواهند بود.

shadmehrshadow
07-03-2012, 21:07
حذف ESET NOD32file on- access scanner
سلام. من میخوام کسپر اسکای نصب کنم ولی وقتی به قسمتش میرسه میگه
ESET NOD32file on- access scanner
رو حذف کنم . ولی چنین برنامه نیست.من رفتم فایل esetunistaller رو دانلود کردم . ولی نمیدونم چه جوری باید کار کنم باهاش. کمک کنید. فوریه

polestar98g
07-03-2012, 21:14
سلام

سلام
دوستان بنده می خوام هر قت ویندوز بالا می یاد کاسپر هم بالا نیاد فقط قتی لازمش دارم اجراش کنم.ممنون می شم کسی راهنمایی کنه چطور جلوشو بگیرم.از start up هم تیکشو برداشتم ولی نشد.
نسخه کاسپر Kaspersky Internet Security 2012
مرسی

باید وارد Administrative Tools بشید و Services را باز کرده سرویس مربوط به کسپرسکی را پیدا و دوبل کلیک کنید؛
میبینید که Automatic است که باید به Disable یا Manual تغییرش بدهید.
------------------------------------------------------------------------------------
بنده هم دو تا سؤال از دوستان عزیز داشتم:

1- آپدیتهای پیور را دارم آیا میتونم برای آپدیت آفلاین اینترنت سکوریتی استفاده اش کنم؟

2- تریال ریست پیور را دارم آیا برای اینترنت سکوریتی هم جواب میده؟

قربان شما

mehdi_vsgh
08-03-2012, 00:08
سلام یه سوال دارم...
راه حلی هست که کسپر فایلهای خاصی رو اسکن نکنه....مثلا وقتی یه برنامه رو میخوام نصب کنم زمان زیادی رو صرف اسکن کردن میکنه...من میخوام مثلا فایلهایی با پسوند zip یا rar رو اسکن نکنه و .... چطور میشه اینکار و کرد؟

amin1310
08-03-2012, 03:29
سلام
من چندتا سوال درمورد کاسپر دارم
1- فرق بین ورژن های 6و7و8 با نسخه های 2010 و 2011 و2012 چیه ؟
2- از کجا بفهمم انتی ویروسم نسخه تریال هست ؟
3-جدیدآ یه نسخه از کاسپر بنام pure ساخته شده ایا بهتر از انتی ویروس و اینترنت سکوریتی هست؟
4- از همه مهمتر من یه مشکل در ابدیت دارم که پس از ابدیت انلاین پیغام Have been a long time یا data bases have been for a long time ظاهر میشه لطفا در این مورد بخصوص کمکم کنید.

amin1310
08-03-2012, 03:34
سلام
من چندتا سوال درمورد کاسپر دارم
1- فرق بین ورژن های 6و7و8 با نسخه های 2010 و 2011 و2012 چیه ؟
2- از کجا بفهمم انتی ویروسم نسخه تریال هست ؟
3-جدیدآ یه نسخه از کاسپر بنام pure ساخته شده ایا بهتر از انتی ویروس و اینترنت سکوریتی هست؟
4- از همه مهمتر من یه مشکل در ابدیت دارم که پس از ابدیت انلاین پیغام Have been a long time یا data bases have been for a long time ظاهر میشه لطفا در این مورد بخصوص کمکم کنید.

اینم ایمیلم هست.
amin59_2006@yahoo.com

shadmehrshadow
08-03-2012, 12:09
حذف ESET NOD32file on- access scanner
سلام. من میخوام کسپر اسکای نصب کنم ولی وقتی به قسمتش میرسه میگه
ESET NOD32file on- access scanner
رو حذف کنم . ولی چنین برنامه نیست.من رفتم فایل esetunistaller رو دانلود کردم . ولی نمیدونم چه جوری باید کار کنم باهاش. کمک کنید. فوریه

میشه یکی هم به من کمک کنه

amir.7
08-03-2012, 13:40
میشه یکی هم به من کمک کنه

سلام

پست زیر رو ببین شاید کمکت کنه

shadmehrshadow
09-03-2012, 13:25
آپدیت آفلاین کسپر هم هست?

mehdi_vsgh
09-03-2012, 14:28
بعضی از سایتها قرار میدن بصورت افلاین

Karkas20
09-03-2012, 17:32

به سایت سافت گذر سر بزنید.:46:

amin1310
10-03-2012, 05:27
سلام به همگی
تورا خدا یکی بمن کمک کنه
1- یک انتی ویروس کاسپر 2012 روی کامپیوترم نصب کردم اما پس از ابدیت انلاین پیغام data bases have been fora long time میده البته تا 100 درصد میره بعد این پیغام میده، چند بارهم پاکش کردم ودوبار از یه سایت دیگه فایلش دانلود کردم ونصب کردم اما بازم اینجوریه.......بعدش دوباره پاکش کردم ویه انتی ویروس دیگه که اسمش هست kaspersky lab network agent داشتم نصب میکردم که وسط کار ارور داد بدبختی که پاک نمیشه وبرای پاک کردنش پسورد میخواد که داخل پوشه اش چیزی نیست لطفا در این مورد هم کمکم کنید.

---------- Post added at 06:27 AM ---------- Previous post was at 06:26 AM ----------

چرا کسی جواب من نمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karkas20
10-03-2012, 10:15
سلام .

بيا اينجا عضو بشو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انجمنش سرعتش فوق العاده بالايه . با خفن ترين مطالب روزانه

به بهترين ارسال کننده روزانه کارت شارژ و ساکس داده ميشه

بيا عضو بشو ضرر نمبکني

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رعایت کنید دوست عزیز

pcsoft
11-03-2012, 10:17
منم فعلا کسپری شدم:31: Kaspersky Pure 9
دارم تستش می کنم. فعلا که خوب بوده.
سرعت آپدیت آنلاینش یکم پایینه.

ali_kasper
12-03-2012, 00:20
منم فعلا کسپری شدم:31: Kaspersky Pure 9
دارم تستش می کنم. فعلا که خوب بوده.
سرعت آپدیت آنلاینش یکم پایینه.
برای بار اول که فایل زیاد دانلود میکنه کمه ولی به مراتب در دفعات بعدی آپدیت سرعت بیشتر میشه !:31:

ali shah
12-03-2012, 19:15
سلام دوستان
من برنامه رو نصب کردم ویک لیسنس بهش دادم و گذاشتم واسه اپدیت بعدا که اومدم دیم که کامل اپدیت نشده واین پیغام رو داده.البته ازطریق اپدیت افلاین بازم اینجوری میشدبه نظر شما مشکل از چیه ؟

[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL

[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL

kases
12-03-2012, 19:27
سلام دوستان
من برنامه رو نصب کردم ویک لیسنس بهش دادم و گذاشتم واسه اپدیت بعدا که اومدم دیم که کامل اپدیت نشده واین پیغام رو داده.البته ازطریق اپدیت افلاین بازم اینجوری میشدبه نظر شما مشکل از چیه ؟

لایسنس کسپر شما blocke شده شما به تاپیک کرک و سریال کسپر مر اجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

a6543210
13-03-2012, 05:24
باید وارد Administrative Tools بشید و Services را باز کرده سرویس مربوط به کسپرسکی را پیدا و دوبل کلیک کنید؛
------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اینم جواب نداد.پیغام access denay می ده وقتی Disable یا Manual رو انتخاب می کنم.

سوالمو یه بار دیگه مطرح می کنم.
دوستان بنده می خوام هر قت ویندوز بالا می یاد کاسپر هم بالا نیاد فقط وقتی لازمش دارم اجراش کنم.ممنون می شم کسی راهنمایی کنه چطور جلوشو بگیرم.از start up هم تیکشو برداشتم ولی نشد.

mohammad8638520
13-03-2012, 10:30
سلام
جندوقته یه موضوعی منو درگیر کرده. آنتی ویروس فایل های بازی ها رو میشناسه و پاک میکنه. بعد نمیتونم بازی کنم
مثلا فیفا 12 رو دیگه نمیتونم بازی کنم. روش میزنم دیگه اجرا نمیشه. فکرکنم بخاطر همین باشه
به pes و hot pursuite گیرمیده
آنتی ویروس هم nod دارم , روی لپتاپ هم kasper sky . دوتاش همین مشکلو دارم

اگه ممکنه واسه هردوش راهنمایی کنید. بویژه واسه nod. چیکار کنم؟
مرسی

kases
13-03-2012, 15:38
دوستان اینم جواب نداد.پیغام access denay می ده وقتی Disable یا Manual رو انتخاب می کنم.

سوالمو یه بار دیگه مطرح می کنم.
دوستان بنده می خوام هر قت ویندوز بالا می یاد کاسپر هم بالا نیاد فقط وقتی لازمش دارم اجراش کنم.ممنون می شم کسی راهنمایی کنه چطور جلوشو بگیرم.از start up هم تیکشو برداشتم ولی نشد.

شما باید از طریق safe mode اقدام به Disable کردن Services کسپرسکی کنید تا پیغام access denay ندهد.

*Dongfang Bubai*
13-03-2012, 18:45
سلام
جندوقته یه موضوعی منو درگیر کرده. آنتی ویروس فایل های بازی ها رو میشناسه و پاک میکنه. بعد نمیتونم بازی کنم
مثلا فیفا 12 رو دیگه نمیتونم بازی کنم. روش میزنم دیگه اجرا نمیشه. فکرکنم بخاطر همین باشه
به pes و hot pursuite گیرمیده
آنتی ویروس هم nod دارم , روی لپتاپ هم kasper sky . دوتاش همین مشکلو دارم

اگه ممکنه واسه هردوش راهنمایی کنید. بویژه واسه nod. چیکار کنم؟
مرسی

شما طبق روش زیر فایل هایی که انتی ویروس کسپر الوده تشخیص میده میتونید به قسمت exclusion معرفی کنید

تا دیگه انتی ویروس بهشون کاری نداشته باشه

در این قسمت فایلی که کسپر بهش گیر میده به انتی ویروس add کنید

در این قسمت کل گزینه ها تیک بزنید

choo-choo
17-03-2012, 19:27
سلام -کسی میدونه avp توی kis چیه؟؟؟؟تا به اینترنت وصل میشم شروع به کار میکنه و حجم زیادی از ترافیکمو میخوره (توی net balancer دیدم).خواهشا راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kases
18-03-2012, 00:29
بله avp.exe همون سرویس اجرایی کسپرسکی هست احتمالا داره خودشو اپدیت میکنه

اگه یک تصویرو از حجم استفاده شده توسط کسپر بزارین بهتر میشه گفت

اما فک نکنم مشکل خاصی باشه

minizoro
18-03-2012, 01:36
آقا یه مشکل
من یه سی دی گرفتم، یه کرکر داشت توش، بعد اجرا کردیم با اون، کرک کردیم کاسپر رو ، ولی کاسپر قرمز میشه میگه database corrupted

میشه یه راهنمایی بکنید؟
این کی ای که زده کرک واسش 3700 روزه هست، اینو remove کنم، یه کی دیگه پیدا کنم بزنم جاش مشکلی به وجود نیاد تو ریجستری اینا؟

خواهشن زود جواب بدین ممنون

kases
18-03-2012, 01:42

kases
18-03-2012, 01:52
آقا یه مشکل
من یه سی دی گرفتم، یه کرکر داشت توش، بعد اجرا کردیم با اون، کرک کردیم کاسپر رو ، ولی کاسپر قرمز میشه میگه database corrupted

میشه یه راهنمایی بکنید؟
این کی ای که زده کرک واسش 3700 روزه هست، اینو remove کنم، یه کی دیگه پیدا کنم بزنم جاش مشکلی به وجود نیاد تو ریجستری اینا؟

خواهشن زود جواب بدین ممنون

سلام
شما بهتره کسپرو کرک نکنید از کلید استفاده کنید بهتره کرک باعث

اسیب دیدن به نرم افزار میشه

بله شما میتونید رمووش کنید و از کلید های فعال استفاده کنید

این پیغام database corrupted انتی ویروس نمیتون به درستی اپدیت بشه

شما از این لینک کلید فعال به انتی ویروستوت بدبد احتمالا مشکلتون حل میشه

minizoro
18-03-2012, 12:24
سلام
شما بهتره کسپرو کرک نکنید از کلید استفاده کنید بهتره کرک باعث

اسیب دیدن به نرم افزار میشه

بله شما میتونید رمووش کنید و از کلید های فعال استفاده کنید

این پیغام database corrupted انتی ویروس نمیتون به درستی اپدیت بشه

شما از این لینک کلید فعال به انتی ویروستوت بدبد احتمالا مشکلتون حل میشه

آهان پس ینی من این کی رو ریموو کنم و مثل روش سنتی خودمون برم جلو مشکلی پیش نمیاد، مرسی داداش، شک داشتم در این باره، که اگه این کی رو ریموو کنم ممکنه به خاطر دستکاری های رجیستری که کرده کرک، برنامه کلا شوت بشه

kases
18-03-2012, 12:40
آهان پس ینی من این کی رو ریموو کنم و مثل روش سنتی خودمون برم جلو مشکلی پیش نمیاد، مرسی داداش، شک داشتم در این باره، که اگه این کی رو ریموو کنم ممکنه به خاطر دستکاری های رجیستری که کرده کرک، برنامه کلا شوت بشه

به نظر من شما کسپر یک بار ریموش کنید دوباره نصب کنید ممکنه اون کرک به کسپر اسیب رسونده باشه

minizoro
18-03-2012, 13:25
به نظر من شما کسپر یک بار ریموش کنید دوباره نصب کنید ممکنه اون کرک به کسپر اسیب رسونده باشه
والا منم همین فکرو میکنم، دقیقا ینی از همین میترسم، ولی خب ممکنه نشه، ینی uninstaller خود ویندوز که حذفش میکنه، ریجیستری هاش میمونه اکثرا،
تو ویندوز قبلی یه ناد داشت، بهش گفتم ناد رو حذف کنه، با ویندوز ناد رو حذف کرد، دیدیم موقع نصب کاسپر میگه، رد پای ناد مونده نمیشه نصب کرد
بد بخ مجبور به تعویض ویندوز شد.

فقط یه راه که شاید جواب بده اونه که با نرم افزار های uninstaller حذفش کنم شاید اوکی بشه

اول کی رو ریمو میکنم و یه کی از کی های خودمون میذارم، درست شد که هیچ، وگرنه باید همین کار رو بکنم

SuffEr
19-03-2012, 06:12
وقتی در صفحه صفحه اصلی و ابتدایی کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 روی network monitor کلیک میکنم کلا کسپر هنگ میکنه و باید end task کنم و از tray ببندمش. مشکل چیه ؟

Karkas20
19-03-2012, 10:15
وقتی در صفحه صفحه اصلی و ابتدایی کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 روی network monitor کلیک میکنم کلا کسپر هنگ میکنه و باید end task کنم و از tray ببندمش. مشکل چیه ؟

این مشکل فعلا برای کاربرا کسپر به وجود امده

نه فقط برای شما /

dnlamiri
19-03-2012, 10:56
:41:سلام خسته نباشید من دیروز انتی ویروس ارجینال کسپر اسکای رو گرفتم نصب کردم فعال هم کردم مشکلم اینه که ایکون اینترنت پایین صفحه فعاله و نوشته که من به اینترنت دسترسی دارم ولی وقتی با هر مرورگری وارد میشم اینو مینویسه (
Internet Explorer cannot display the webpage <H1 id=mainTitle>Internet Explorer cannot display the webpage) بعد که تیک گزینه protection (غیر فعال میکنم) رو بر میدارم درست میشه چی کار کنم که همه اینا کنار هم درست کار کنن . نسخه 2012
اینم بگم که قبل برداشتن گزینه protection خود انتی ویروس برای اپدیت کردن خودش به اینترنت دسترسی داره . من ندارم.
dnlamiri@gmail.com (dnlamiri@gmail.com)
</H1>

Karkas20
19-03-2012, 13:38
:41:سلام خسته نباشید من دیروز انتی ویروس ارجینال کسپر اسکای رو گرفتم نصب کردم فعال هم کردم مشکلم اینه که ایکون اینترنت پایین صفحه فعاله و نوشته که من به اینترنت دسترسی دارم ولی وقتی با هر مرورگری وارد میشم اینو مینویسه (
Internet Explorer cannot display the webpage <H1 id=mainTitle>Internet Explorer cannot display the webpage) بعد که تیک گزینه protection (غیر فعال میکنم) رو بر میدارم درست میشه چی کار کنم که همه اینا کنار هم درست کار کنن . نسخه 2012
اینم بگم که قبل برداشتن گزینه protection خود انتی ویروس برای اپدیت کردن خودش به اینترنت دسترسی داره . من ندارم.
dnlamiri@gmail.com (dnlamiri@gmail.com)
</H1>

تنظمات

web anti شما روی کدوم گزینه هست و ایا نسخه اینترنت سکیوریتی نصب کردید یا انتی ویروس؟

dnlamiri
19-03-2012, 15:52
تنظمات

web anti شما روی کدوم گزینه هست و ایا نسخه اینترنت سکیوریتی نصب کردید یا انتی ویروس؟
انتی ویروس نصب کردم
action on threat detectio رو گزینه اول
securety level روی وسط
و داخل گزینه تنظیمات همه ی تیک های مربوط به general روشنه heyristic analysis در وسط قرار داره
و در سر برگ بعد safe surf تیک ceck urls روشنه ceck websites هم رو گزینه اوله
در سربرگ trusted url گزینه do not scan web...... روشنه
تو جدوله هم خالیه
مرسی

Karkas20
19-03-2012, 16:03
انتی ویروس نصب کردم
action on threat detectio رو گزینه اول
securety level روی وسط
و داخل گزینه تنظیمات همه ی تیک های مربوط به general روشنه heyristic analysis در وسط قرار داره
و در سر برگ بعد safe surf تیک ceck urls روشنه ceck websites هم رو گزینه اوله
در سربرگ trusted url گزینه do not scan web...... روشنه
تو جدوله هم خالیه
مرسی

نسخه کسپر شما چند هست و اینکه ایا فقط اینترنت اکسپلورر این مشکل را داره یا بقیه مرورگرها هم همین مشکل رادارید ؟

این تنظیماتی که شما گفتید ربطی به بلاک شدن اینترنت اکسپلور نداره.

شما یه کار دیگه هم بکن از تنظیمات اینترنت اکسپلورر تنظیماتشا ریست بکن و دوباره تست بکن

dnlamiri
19-03-2012, 16:17
نسخه کسپر شما چند هست و اینکه ایا فقط اینترنت اکسپلورر این مشکل را داره یا بقیه مرورگرها هم همین مشکل رادارید ؟

این تنظیماتی که شما گفتید ربطی به بلاک شدن اینترنت اکسپلور نداره.

شما یه کار دیگه هم بکن از تنظیمات اینترنت اکسپلورر تنظیماتشا ریست بکن و دوباره تست بکن
نسخه 12.0.0.374
با همشون مشکل دارم
کردم نشد
:41:

Karkas20
19-03-2012, 16:23
نسخه 12.0.0.374
با همشون مشکل دارم
کردم نشد
:41:

عجیبه

من انتی ویروس داشتم ولی این مشکل نبوده !

شما یکی یکی تنظیمات قسمت general را disable بکنید و بعد تست بکنید

چون وقتی puase protection میکنید معلوم نمیشه از کدوم قسمت مشکل داره !

تو تنظیمات سربرگ اخر جعبه زرد رنگه چیزه خاصی را تغییر ندادید ؟

کسپر را از خوده سایت کسپر دانلود کردید؟

dnlamiri
19-03-2012, 16:29
عجیبه

من انتی ویروس داشتم ولی این مشکل نبوده !

شما یکی یکی تنظیمات قسمت general را disable بکنید و بعد تست بکنید

چون وقتی puase protection میکنید معلوم نمیشه از کدوم قسمت مشکل داره !

تو تنظیمات سربرگ اخر جعبه زرد رنگه چیزه خاصی را تغییر ندادید ؟

کسپر را از خوده سایت کسپر دانلود کردید؟
هر کاری که به فکرم رسید کردم از صبح تا حالا تیک گزینه ها رو بر میدارم میزارم :18:
نه دست نزدم از اول که نصب کردم اینجوری شد
از تو جعبش نصب کردم
گارانتیش اسمش پاد که از دیروز زنگ میزنم کسی جواب نمیده

Karkas20
19-03-2012, 16:57
هر کاری که به فکرم رسید کردم از صبح تا حالا تیک گزینه ها رو بر میدارم میزارم :18:
نه دست نزدم از اول که نصب کردم اینجوری شد
از تو جعبش نصب کردم
گارانتیش اسمش پاد که از دیروز زنگ میزنم کسی جواب نمیده

کسپرت را ریمو بکن و این نسخه را دانلود بکن و با سریالت ریجسترش کن

فکر بکنم مشکل شما از انتی ویروس شما باشه که باگ داره !

این را نصب بکنید و در ضمن فعلا پشتیبانی پاد رفتند سیر و سفر ! تو ایران پشتیبانی در حد صفر هست !

dnlamiri
19-03-2012, 17:10
کسپرت را ریمو بکن و این نسخه را دانلود بکن و با سریالت ریجسترش کن

فکر بکنم مشکل شما از انتی ویروس شما باشه که باگ داره !

این را نصب بکنید و در ضمن فعلا پشتیبانی پاد رفتند سیر و سفر ! تو ایران پشتیبانی در حد صفر هست !

مرسی امشب میزارم دانلود بشه . چون اینترنتم 128
بازم ممنون
فردا خبرشو میدم
ممنون :11:

saraa65
22-03-2012, 12:10
سلام .خسته نباشید .من نسخه کسپر رو از خود سایت کسپراسکای دانلود کردم .و بعد نصب کردم . اولا که قرمز نمایش داده میشه و با یه علامت ضربدر.computer security is at risk .
برای اسکن هم که میرم مینویسه license is missing .و اسکن انجام نمیشه .

میشه راهنمایی ام کنید که مشکل از کجاست و برای رفعش چیکار باید بکنم ؟

خیلی خیلی ممنون

ali_kasper
22-03-2012, 13:57
سلام .خسته نباشید .من نسخه کسپر رو از خود سایت کسپراسکای دانلود کردم .و بعد نصب کردم . اولا که قرمز نمایش داده میشه و با یه علامت ضربدر.computer security is at risk .
برای اسکن هم که میرم مینویسه license is missing .و اسکن انجام نمیشه .

میشه راهنمایی ام کنید که مشکل از کجاست و برای رفعش چیکار باید بکنم ؟

خیلی خیلی ممنون
شما اول باید کسپرسکی خودتون رو فعال کنید( با استفاد از کی)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nload%2F10291.182fae421ac91136a08cf93791cb%2FK-k-19-3-12.rar.html)

بعد گزینه آپدیت بزنید سپس سیستم خودتون رو فول اسکن کنید.

رنگ کسپر شما سبز خواهد شد،اگه سوالی درباره هر قسمت داشتین از من بپرسین

shetabandeh
22-03-2012, 21:15
سلام من امروز روي ويندوز 7 انتی ویروس كسپر 2012 نصب؛ فعال و اپديت كردم و فايلهاش رو هم روي هارد سيو كردم. الان كه روي ايكس پي هم نصب كردم و براي اپديتش همون مسير هارد رو دادم نتونست اپديت كنه. من قبلا با ورزنهاي قديمي روي يك ويندوز ؛ انلاين اپديت مي كردم و همه جا از همون سيو شده ي اپديتها استفاده ميكردم سوالم اينه كه ايا توي كسپر 2012 ديگه اين قابليت نيست؟(خب اگه نميشه پس چرا امكان سيو فايلهاي اپديت رو هنوز گذاشته؟) متشكرم.

choo-choo
24-03-2012, 12:19

فعلا که آپدیت کرده تموم شده چیزی برای نمایش حجم مصرفیش نیست ولی هر 10-15 روزی یه بار شروع میکنه حدود 50 تا 60 مگ :13:استفاده میکنه.راهی برای غیر فعال کردنش هست؟؟

ali_kasper
25-03-2012, 09:40
سلام من امروز روي ويندوز 7 انتی ویروس كسپر 2012 نصب؛ فعال و اپديت كردم و فايلهاش رو هم روي هارد سيو كردم. الان كه روي ايكس پي هم نصب كردم و براي اپديتش همون مسير هارد رو دادم نتونست اپديت كنه. من قبلا با ورزنهاي قديمي روي يك ويندوز ؛ انلاين اپديت مي كردم و همه جا از همون سيو شده ي اپديتها استفاده ميكردم سوالم اينه كه ايا توي كسپر 2012 ديگه اين قابليت نيست؟(خب اگه نميشه پس چرا امكان سيو فايلهاي اپديت رو هنوز گذاشته؟) متشكرم.
شما مطمعنید که مسیر سیو فایل های آپدیت تمام ورژن های کسپرسکی در تمام ویندوز ها (ایکس پی-سون)یکسانه؟؟

shetabandeh
25-03-2012, 18:36
سلام؛ مسیر سیو رو که خودمون مشخص میکنیم. زمانیکه انلاین به روز رسانی میکنیم بهش میگیم فایلهای اپدیت رو توی فلان پوشه ذخیره کن بعد توی ویندوزهای دیگه به جای اینکه انلاین اپدیت کنیم بهش میگیم سورس رو به جای سایت کسپرسکی همون پوشه قرار بده تا در مصرف اینترنت صرفه جویی کنیم

*Batman*
26-03-2012, 05:04
با سلام.
از این پس بحث ها را در تاپیک جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ادامه میدیم.
با تشکر.