PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Dr Hannibal
18-04-2010, 19:29
آقا لطفا یکی راهنمایی کنه. البت هشاید مشکل از نوع فعال کردن هم نباشه اما دلیل وجود داره که آپدیت آفلاین با faild مواجه میشه!
اولش به کنید تا حدود 400kb میره که مشخص هست هنوز آپدیت شروع نشده و داره وضعیت فعلی خود کاسپر رو چک می کنه اما بعد به محض اینکه می خواد آپدیت اصلی رو از آفلاین شروع کنه faild میده و هیچ آپدیتی صورت نمیگیره. در حالی قبلا که از همین روش استفاده میکردم سریع تا حدو 30 مگابایت آپدیت می کرد و 100درصد می شد!!
کسی نمی دونه چرا اینجوریه؟

جناب نکویی بگید اول فایل اپدیت افلاین رو از کجا میارید. دقیقا بگید. یعنی از اون مسیر توی شاخه سی یا اون تیک مربوط به بک اپ گیری رو زدین ؟

nekooee
18-04-2010, 23:38
سلام و ممنون از پاسخگویی شما.
نه من تیک Update distribution رو زدم و آپدیت رو از اونجا بر میدارم. قبلا 100 ها بار از همین روش استفاده می کردم اما حالا اینجوری شده! جالب اینجاست که من همون نسخه رو جای دیگه نصب می کنم و هر دو رو به روش تریال فعال می کنم.
یکدفعه faild داد گفتم شادی یکی از فایلها مشکل پیدا کرده و دفعه بعد دوباره آپدیت کردم که احتمالا اگر فایلی مشکل داشته جایگزین بشه اما باز هم که آپدیت آفلاین رو انتقال دادم روی سیستم دیگه دوباره faild داد! هیچ پیامی هم نمیده فقط تا حدود 400kb میره و یکدفعه می نویسه faild!
کلا گزارش کاسپر در مورد آپدیت به نظرم خوب نیست اگر شما نگاهتون به صفحه نباشه و آپدیت تموم بشه بعدش اصلا معلوم نمیشه حجم آخرین آپدیت شما چقدر بوده...

Dr Hannibal
19-04-2010, 06:00
سلام و ممنون از پاسخگویی شما.
نه من تیک Update distribution رو زدم و آپدیت رو از اونجا بر میدارم. قبلا 100 ها بار از همین روش استفاده می کردم اما حالا اینجوری شده! جالب اینجاست که من همون نسخه رو جای دیگه نصب می کنم و هر دو رو به روش تریال فعال می کنم.
یکدفعه faild داد گفتم شادی یکی از فایلها مشکل پیدا کرده و دفعه بعد دوباره آپدیت کردم که احتمالا اگر فایلی مشکل داشته جایگزین بشه اما باز هم که آپدیت آفلاین رو انتقال دادم روی سیستم دیگه دوباره faild داد! هیچ پیامی هم نمیده فقط تا حدود 400kb میره و یکدفعه می نویسه faild!
کلا گزارش کاسپر در مورد آپدیت به نظرم خوب نیست اگر شما نگاهتون به صفحه نباشه و آپدیت تموم بشه بعدش اصلا معلوم نمیشه حجم آخرین آپدیت شما چقدر بوده...

بله من فکر کردم از شاخه اش دیتا بر میدارید. که این روش دیگه جواب نمیده و باید همون تیک بک اپ رو بزنی. نظری نمیتونم بدم اما این چند نکته رو هم رعایت کنید:

حجم اپدیت افلاین باید تقریبا 140 مگ شده باشه.
موقع انجام اپدیت افلاین روی اون سیستمی که افلاین می خواد اپدیت بشه تیک بک اپ گیری رو بردارید.
یک بار هر دو سیستم یعنی انلاین و افلاین رو با کی اپدیت کنید.
یک بار فایل اپدیت افلاین رو با سی دی جابه جا کنید و روی فلش جابه جا نکنید.

در مورد گزارش اپدیت هم وقتی تموم میشه اگه روی زمانی که نشون میده چقدر قبل اپدیت شده کلیک کنید پنجره اصلی کوچیک باز میشه که اخرین اپدیت و موفقیت ویا نبودنش رو میگه + اینکه اکه دوباره توی همون پنجره روی زمانش باز کلیک کنید وارد ریپورت اصلی اپدیت با جزئیات میشید.

alireza_farshid
19-04-2010, 11:35
دوستان کسپر از دیشب آپدیت نداده؟؟؟؟؟؟
آپدیت من مال 0920 دیشبه 18/4/2010 !!!!
به نظرم عجیبه

اگه دوستان زحمت بکشن و یکی دوتا سرور آپدیت دیگه هم اینجا معرفی کنن ممنون میشم:11:

nekooee
19-04-2010, 12:09
بله من فکر کردم از شاخه اش دیتا بر میدارید. که این روش دیگه جواب نمیده و باید همون تیک بک اپ رو بزنی. نظری نمیتونم بدم اما این چند نکته رو هم رعایت کنید:

حجم اپدیت افلاین باید تقریبا 140 مگ شده باشه.
موقع انجام اپدیت افلاین روی اون سیستمی که افلاین می خواد اپدیت بشه تیک بک اپ گیری رو بردارید.
یک بار هر دو سیستم یعنی انلاین و افلاین رو با کی اپدیت کنید.
یک بار فایل اپدیت افلاین رو با سی دی جابه جا کنید و روی فلش جابه جا نکنید.

در مورد گزارش اپدیت هم وقتی تموم میشه اگه روی زمانی که نشون میده چقدر قبل اپدیت شده کلیک کنید پنجره اصلی کوچیک باز میشه که اخرین اپدیت و موفقیت ویا نبودنش رو میگه + اینکه اکه دوباره توی همون پنجره روی زمانش باز کلیک کنید وارد ریپورت اصلی اپدیت با جزئیات میشید.

با تشکر
سایز پوشه 136 مگابات هست البته حدود 5 الی 6 روزی میشه که هنوز آپدیت نکردم
تیک آپدیت هم خودش پیشفرض غیر فعال هست که من فهال نمی کنم
به صورت تریال هم نباید مشکلی باشه ولی تنها چیزی که الآن بهش شک دارم همین مسئله هست! نمی دونم دوستان دیگه تا حالا به روش تریال از آپدیت آفلاینشون استفاده کردند یا نه...
من با فلش جا به جا مب کنم اما اون رو به صورت فشرده در میارم بعد جا به جا می کنم. اگر فایل خراب میشد نباید از حالت فشرده در میامد! خیلی بعید می دونم مربوط به این مسئله باشه چون من تا حالا همیشه از همین طریق فایل رو انتقال می دادم

Dr Hannibal
19-04-2010, 12:38
با تشکر
سایز پوشه 136 مگابات هست البته حدود 5 الی 6 روزی میشه که هنوز آپدیت نکردم
تیک آپدیت هم خودش پیشفرض غیر فعال هست که من فهال نمی کنم
به صورت تریال هم نباید مشکلی باشه ولی تنها چیزی که الآن بهش شک دارم همین مسئله هست! نمی دونم دوستان دیگه تا حالا به روش تریال از آپدیت آفلاینشون استفاده کردند یا نه...
من با فلش جا به جا مب کنم اما اون رو به صورت فشرده در میارم بعد جا به جا می کنم. اگر فایل خراب میشد نباید از حالت فشرده در میامد! خیلی بعید می دونم مربوط به این مسئله باشه چون من تا حالا همیشه از همین طریق فایل رو انتقال می دادم

اره منم می خواستم فایل ها خراب نشده باشه. پس اون فایل فشرده رو هم توی یکی از درایو ها باز کن یعنی توی فلش فایل های اصلی اصلا نیان.

چون خودم گاهی فایل افلاین رو میبرم. ویروس خرابشون میکنه و اگه پروپرتیس بگیری میبینی همه آرشیوی داغون شدن. کپی میشن اما دیگه کار نمیکنه حتی اگه توی درایو کپی کنی اپدیت کمپلیت نمیشه. با این حال بهترین روش برای بردن روی سیستم ویروسی سی دی هست.

تیک های سرور اپدیت هم درسته دیگه اره ؟ سرور اصلی خاموش سرور جدید رو اد کرده باشید و روشن.

فکر نکنم دیگه هیچ مشکلی باید بوجود بیاد.

به هرحال :41:

nekooee
19-04-2010, 13:13
سیستم جدید اصلا ویروسی نیست! تازه ویندوز نصب کردم روی همه اونها...

آره تیک ها همه درسته!! کلا قبلا هم زیاد به این مورد بر می خوردم اما 80 درصد مشکلی نبود. نمی دونم چرا این کاسپر اینقدر با آپدیت آفلاین به مشکل بر می خوره!!

hamid_Y2K
19-04-2010, 13:53
دوستان یه سوال دارم
kis 9.0.736 رو تا تاریخ 17/4 آپدیت کرده بودم قسمت مالور 3931692 بود الان که 48 ساعت گذشته آپدیتش کردم قسمت مالور شده 3930519 بنظر شما چرا کم شده ؟ آیا کس دیگه هم براش اینجوری شده؟
ممنون:40:

Dr Hannibal
19-04-2010, 19:37
دوستان یه سوال دارم
kis 9.0.736 رو تا تاریخ 17/4 آپدیت کرده بودم قسمت مالور 3931692 بود الان که 48 ساعت گذشته آپدیتش کردم قسمت مالور شده 3930519 بنظر شما چرا کم شده ؟ آیا کس دیگه هم براش اینجوری شده؟
ممنون:40:

شما فقط زمان کامپیوتر رو تنظیم کنید به میلادی و ساعت ایران باشه همه چی حله. شاید ساعت رو دست کاری کردی یا تاریخ رو. ولی در کل چیزه خاصی نیست شاید هم اشتباه دیدی

hamid_Y2K
20-04-2010, 00:25
شما فقط زمان کامپیوتر رو تنظیم کنید به میلادی و ساعت ایران باشه همه چی حله. شاید ساعت رو دست کاری کردی یا تاریخ رو. ولی در کل چیزه خاصی نیست شاید هم اشتباه دیدی
نه معلوم نیست چش شده نه من هیچ کاریش نکردم تازه دوباره آپدیتش کردم شده 3928442 قسمت مالور :18:
شما الان این قسمت مالور چند هست؟

alireza_farshid
20-04-2010, 00:54
به نظرم سرورهای کسپر قاط زده. واسه منم هر چند بار که آپدیت رو میزنم ، یه بارش اگه درست کار کنه

parsa205
20-04-2010, 09:34
قابل اطلاع دوستان ورژن 9.0.0.7 KasperSky AntiViruse دیگه بعد از دادن شماره سریال بلک شده از شما Key نمیخواد ...یعنی دیگه جایی برای وارد کردن Key وجود نداره....:41:

pourya_bo2pmc
20-04-2010, 15:38
دوستان من کاسپر رو تازه نصب کردم و تریالش هنوز تا 25 روز دیگه هستش
بعد از 25 روز به نظر شما بهتره از کی ها استفاده کنم یا از نرم افزار تریال ریست ؟

alireza_farshid
21-04-2010, 17:19
یک skin فوق العاده برای کسپر 2010

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

اینم مثل همون قبلیه ولی ورژن مشکیش

Dr Hannibal
21-04-2010, 17:51
دوستان من کاسپر رو تازه نصب کردم و تریالش هنوز تا 25 روز دیگه هستش
بعد از 25 روز به نظر شما بهتره از کی ها استفاده کنم یا از نرم افزار تریال ریست ؟

هر دو یک ویژگی هایی دارند.

1_ با تریال ریستر مطمئن هستید که تا یک ماه بی نقص اپدیت میشید.

2_ با کی مطمئن هستید که روی برنامه توسط تریال ریستر دست کاری نمیشه و ایرادی پیدا نمیکنه.(گاهی اوقات خود برنامه ایراد پیدا میکنه)

موفق باشید.

nima_7121
21-04-2010, 21:25
سلام.
ميشه kasper pure رو offline آپديت کرد؟

*hamedkhatar*
22-04-2010, 10:17
سلام
من Kaspersky Pure رو نصب کردم یه پچ هم باهاش بود همراه پچ هم یه Skin بود من هم پچ رو نصب کردم Skin هم همراهش نصب شد حالا ظاهر کسپر من عوض شده که نمیخوام اینطوری باشه
حالا چطوری میتونم به حالت قبل برش گردونم؟
ممنون

---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

هر دو یک ویژگی هایی دارند.

1_ با تریال ریستر مطمئن هستید که تا یک ماه بی نقص اپدیت میشید.

2_ با کی مطمئن هستید که روی برنامه توسط تریال ریستر دست کاری نمیشه و ایرادی پیدا نمیکنه.(گاهی اوقات خود برنامه ایراد پیدا میکنه)

موفق باشید.

این برنامه تریال ریست رو میشه به ما هم معرفی کنید؟
لینک دانلود لطفا
ممنون

alireza_farshid
22-04-2010, 10:37
سلام
من Kaspersky Pure رو نصب کردم یه پچ هم باهاش بود همراه پچ هم یه Skin بود من هم پچ رو نصب کردم Skin هم همراهش نصب شد حالا ظاهر کسپر من عوض شده که نمیخوام اینطوری باشه
حالا چطوری میتونم به حالت قبل برش گردونم؟
ممنون

---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

لینک دانلود لطفا
ممنون

شما برو توی setting قسمت appearance یه تیک داره واسه استفاده از اسکین اون رو برداری باید درست بشه . اما من اینا رو از روی اینترنت سکوریتی گفتم. واسه pure نمیتونم اظهار نظر دقیقی بکنم

واسه تریال ریست هم توی امضای یکی از دوستان هستش . اما تا وقتی keyهست به شخصه ترجیح میدم دستی توی کد نره

Dr Hannibal
22-04-2010, 10:43
سلام.
ميشه kasper pure رو offline آپديت کرد؟

شما تستی که میگم رو انجام بدین.

این برنامه چند نرم ازفرار رو باهم داره. وشما به احتمال زیاد میتونید اپدیت افلاین به طور مثال آنتی ویروس و فایروالش رو انجام بدین.

از لینک زیر این اپدیت رو دانلود کنید و با توجه به خود توضیحات سایت از محیط برنامه اپدیت رو انجام بدین.

برای دیگر نرم ازفزار هاش آپدیت افلاین سایت ها ساپورت نمی کنند متاسفانه هنوز.

لینک دانلود لطفا
ممنون

Follow the next steps to correctly reset the license key for your Kaspersky product.

1. Disable the Self-Defense. ^1
2. Close your Kaspersky product.
3. Click on 'Start Reset' to begin. ^2
4. Wait for Kaspersky to prompt you to activate.
5. Activate your product using the online method

پسورد:
p30

تشکر از دوست عزیز dreamland

روی pure تست نشده این برای آنتی ویروس و سکیورتی هست.
موفق باشید.

*hamedkhatar*
22-04-2010, 13:24

این برنامه چند نرم ازفرار رو باهم داره. وشما به احتمال زیاد میتونید اپدیت افلاین به طور مثال آنتی ویروس و فایروالش رو انجام بدین.

از لینک زیر این اپدیت رو دانلود کنید و با توجه به خود توضیحات سایت از محیط برنامه اپدیت رو انجام بدین.

Follow the next steps to correctly reset the license key for your Kaspersky product.

موفق باشید.
ممنون فایل پسورد میخواد

gog2000
22-04-2010, 13:32

موفق باشید.

پسوردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

Dr Hannibal
22-04-2010, 13:54
پسوردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

یک علامت سوال اینجا بود هم بد نبود گرامی پسر.

پسورد:
p30

pourya_bo2pmc
22-04-2010, 14:00
من یه جا خونده بودم وقتی از کی ها واسه کاسپر استفاده میکنیم پس از اتصال به سرورهای کاسپر جهت آپدیت تشخیص میده که اینها کی های معتبر نیستش و اگه بهت اجازه ی به روز شدن رو بده کامل نیست یعتی تمام اپدیتها رو بهت نمیده و از لحاظ امنیتی در حداکثر نیستس 

واسه این پرسیدم که بهتر نیست از تریال ریست استفاده کرد ؟

Dr Hannibal
22-04-2010, 14:10
من یه جا خونده بودم وقتی از کی ها واسه کاسپر استفاده میکنیم پس از اتصال به سرورهای کاسپر جهت آپدیت تشخیص میده که اینها کی های معتبر نیستش و اگه بهت اجازه ی به روز شدن رو بده کامل نیست یعتی تمام اپدیتها رو بهت نمیده و از لحاظ امنیتی در حداکثر نیستس

واسه این پرسیدم که بهتر نیست از تریال ریست استفاده کرد ؟

بله خیلی از کی هارو تشخیص میده . وبعد اون هارو اکسپایر میکنه. این فرایدنش یکم طول میکشه.

اما چند روز پیش ویروسی برای شرکت ارسال کردم بعد از 2 ساعت آپدیت کردم با کی و شناسایی شد نتیجه کاملا واضح هست.

Contractor
22-04-2010, 17:29
سلام به همگی.آقا این کاسپر 2010 ما لایسنسش رفت به بلک لیست.لایسنس جدید گیر آوردم ولی به هر جاش نگاه میکنم نمیفهمم چطوری واردشون کنم؟!!! هر بار این مشکل را دارم و کلی مچل میکنه ما را.عکسش را میذارم ببینید.وقتی میزنی رو Acive New Lisence این پنجرهه میاد و هیچجایی برای وارد کردن کلید نداره

Dr Hannibal
22-04-2010, 17:47
سلام به همگی.آقا این کاسپر 2010 ما لایسنسش رفت به بلک لیست.لایسنس جدید گیر آوردم ولی به هر جاش نگاه میکنم نمیفهمم چطوری واردشون کنم؟!!! هر بار این مشکل را دارم و کلی مچل میکنه ما را.عکسش را میذارم ببینید.وقتی میزنی رو Acive New Lisence این پنجرهه میاد و هیچجایی برای وارد کردن کلید نداره

این پست رو بخونید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

behii
23-04-2010, 20:21
سلام
دوستان من یه مشکل داشتم با کسپر 2010
من صبح ها برای دانلود رایگان صبانت شبانه میذارم , 3 گیگ تو اون مدت زمان دانلود می کنه (با نرم افزار چک کردم) توی network traffic خود کسپر نوشته 3 گیگ رو اما نوشته 2 گیگ رو کسپر دانلود کرده و 1 گیگ رو دانلود منیجر به نظر هم درست میومد چون دانلود منیجر زیاد دانلود نداشت .
حالا من اومدم امتحان کردم و 1 , 2 روز کسپر رو موقع دانلود بستم . آخر کار دیدم همون 3 گیگ دانلود شده اما همش با دانلود منیجر . (سرعت دانلود فایل ها هم بالا رفت وقتی بستمش)

قبلا این سوال رو بارها اینجا و توی فروم خود کسپر پرسیدم اما همه میگن این آمار کسپر الکیه . اما این دفعه من امتحان کردم و مطمئنم , می خوام بدونم این مقدار دانلود برای چیه ؟

ممنون

Dreamland
23-04-2010, 22:27
مثل اینکه نسخهء بتای محصولات 2011 کسپر منتشر شده

Dr Hannibal
23-04-2010, 22:55
مثل اینکه نسخهء بتای محصولات 2011 کسپر منتشر شده

سلام
دوستان من یه مشکل داشتم با کسپر 2010
من صبح ها برای دانلود رایگان صبانت شبانه میذارم , 3 گیگ تو اون مدت زمان دانلود می کنه (با نرم افزار چک کردم) توی network traffic خود کسپر نوشته 3 گیگ رو اما نوشته 2 گیگ رو کسپر دانلود کرده و 1 گیگ رو دانلود منیجر به نظر هم درست میومد چون دانلود منیجر زیاد دانلود نداشت .
حالا من اومدم امتحان کردم و 1 , 2 روز کسپر رو موقع دانلود بستم . آخر کار دیدم همون 3 گیگ دانلود شده اما همش با دانلود منیجر . (سرعت دانلود فایل ها هم بالا رفت وقتی بستمش)

قبلا این سوال رو بارها اینجا و توی فروم خود کسپر پرسیدم اما همه میگن این آمار کسپر الکیه . اما این دفعه من امتحان کردم و مطمئنم , می خوام بدونم این مقدار دانلود برای چیه ؟

ممنون

کسپرسکی چیزی رو دانلود نمیکنه. چون برنامه همه از فیلتر اون عبور میکنند به اصطلاح از دروازه کسپر رد میشند این طور نشون داده میشه. تمام فعالیت شما در مسجر در مرورگر در دانلودمنیجر و....... میشه اون حجم کسپر.

H.M.D
24-04-2010, 12:35
دوستان وقتي پسوورد اين نرم افزار expire ميشه، مرتبا يه پنجره اي مياد و اين رو اعلام ميكنه.

چيكار ميشه كرد كه ديگه اين پنجره ظاهر نشه؟

Dr Hannibal
24-04-2010, 12:41
دوستان وقتي پسوورد اين نرم افزار expire ميشه، مرتبا يه پنجره اي مياد و اين رو اعلام ميكنه.

چيكار ميشه كرد كه ديگه اين پنجره ظاهر نشه؟

وقتی که اکسپایر میشه آنتی ویروس کاملا غیر فعال میشه و این خوب نیست پیشنهاد میشه فورا به طور مثال وارد تاپیک کرک و سریال کسپرسکی بشید و از آخرین پست ها کی جدید رو بدین.و برنامه اکتیو بشه.

behii
24-04-2010, 14:24
کسپرسکی چیزی رو دانلود نمیکنه. چون برنامه همه از فیلتر اون عبور میکنند به اصطلاح از دروازه کسپر رد میشند این طور نشون داده میشه. تمام فعالیت شما در مسجر در مرورگر در دانلودمنیجر و....... میشه اون حجم کسپر.

پس حتما جلوی دانلود دانلود منیجر رو میگیره که کمتر دانلود می کنه . راهی نیست که بشه بدون بستن برنامه جلوی چک این کار رو گرفت ؟

Dr Hannibal
24-04-2010, 14:28
پس حتما جلوی دانلود دانلود منیجر رو میگیره که کمتر دانلود می کنه .

حتما.

یک مقدار سرعت نت پایین میاد.

Dreamland
24-04-2010, 16:58
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.187 Beta

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
24-04-2010, 17:28
dreamland جان به ما جنس تقلبی انداختن که ! :31:

فکر کنم اونی که من گذاشتم طراحی ایگوئن روی کاغذ بوده :27:

nois3
25-04-2010, 19:24
سلام
دوستان من شنیدم که Kaspersky Anti-Virus 2010 یه مشکل کوچیک در دانلود به وجود میاره.
مثلا ما یه فایل 100MB رو داریم دانلود می کنیم.کسپر هم این فایل 100MB رو زودتر دانلود میکنه تا اسکن کنه.
100 + 100 =200MB دانلود:18:
سرعت دانلود هم کم میکنه!!
ایا این درسته؟؟ راه حل داره؟

Dr Hannibal
26-04-2010, 05:21
سلام
دوستان من شنیدم که Kaspersky Anti-Virus 2010 یه مشکل کوچیک در دانلود به وجود میاره.
مثلا ما یه فایل 100MB رو داریم دانلود می کنیم.کسپر هم این فایل 100MB رو زودتر دانلود میکنه تا اسکن کنه.
100 + 100 =200MB دانلود:18:
سرعت دانلود هم کم میکنه!!
ایا این درسته؟؟ راه حل داره؟

سلام.

خیر. هرجابه جایی دیتا در سیستم اسکن میشه. کسپر چیزی رو دانلود نمیکنه.

کاهش سرعت به خاطر این طبیعیه.

alpha007
26-04-2010, 09:15
بچه ها نظرتون راجع به kaspersky pure چیه؟
نسبت به kaspersky internet security سبکتره یا سنگینتر؟
سرعت سیستم رو کم میکنه یا نه؟

peyman_nn
26-04-2010, 09:25
سلام
من نمیتونم کی جدید بهش بدم
به این دلائل

Dr Hannibal
26-04-2010, 12:21
سلام
من نمیتونم کی جدید بهش بدم
به این دلائل

به خاطر اینکه از کی درست استفاده نمیکنید.

شما کی برای آنتی ویروس بهش دادید در صورتی که سکوریتی نصب کردین.

برید قسمت کرک و سریال کسپرسکی کی هایی که در پست اخرم گذاشتم دانلود کنید.

شما باید kis9 رو قرار بدین.

یکم سنگین تر از سکوریتیش هست. هم اندازه هم امکانات اضافه شده. ولی همون امکانات رو برنامه های بهتری به صورت جداگانه وجود داره.

موفق باشید.

alpha007
26-04-2010, 22:53
آقا ما این بازی dirt 2 رو تا آخراش که رفته بودیم تصمیم گرفتیم kaspersky internet security نصب کنیم رو سیستم
چشمتون روز بد نبینه
کسپر زد کرک dirt2 رو ناکار کرد رفت
ریستور کردن کرک از قرنطینه هم فایده نداشت
اگر هم بخوایم اینجور کرکها رو به لیست سفید اضافه کنیم خود کسپر میادو بعد از اولین اسکن اونو قرنطینه میکنه و فاتحه ش خوندس

به نظرتون راهش چیه برای اینجور مشکلات؟

Penryn
27-04-2010, 06:42
دوستان عزیز اگه ممکنه اینقده کی کی نکنید آدم اشتباه میوفته.بگو کلید.خوشبختانه معادل فارسی واسش داریم!خیلی ممنون از توجه!

pure گل سر سبد محصول کاسپرسکی

به نقل از پایگاه الکترونیکی کسپرسکی، این شرکت تولید کننده محصولات امنیتی بعد از معرفی اولیه محصول جدید خود با نام Pure در نمایشگاه سبیت آلمان ، این محصول را جهت عرضه و فروش در وب سایت خود قرار داد.

در این محصول، شرکت کسپرسکی امکانات بیشتری را به کاربران خانگی ارائه نموده است. یکی از دلایل ارائه این محصول از طرف کسپرسکی ارائه محصولاتی مشابه می باشد که سالهاست از طرف تولیدکنندگان دیگر آنتی ویروس مانند سیمانتک و ترندماکرو عرضه شده است و این شرکت جهت رقابت با این شرکتها نیاز به محصولی جدید را احساس می نموده است.

از ویژگی های KASPERSKY PURE:

مقابله با انواع تهدیدات و ویروسها
تروجان
روت کیت
اسپم - Spyware
حفاظت از اطلاعات هویتی
فایروال 2 طرفه
کنترل برنامه ها
کنترل فرزندان توسط والدین
بهینه ساز سیستم
مدیریت پسوردها و کلمه های عبور
قابلیت پشتیبان گیری از داده ها
رمزنگاری داده ها

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی “Ghacks” شرکت کاسپرسکی محصول جدید امنیتی خود به نام تجاری Pureرا که در نمایشگاه سبیت آلمان معرفی کرده بود سرانجام راهی بازار کرد.
شاید یکی از دلایل عرضه این محصول از سوی شرکت روسی کاسپرسکی این است که شرکت‌هایی امنیتی مشابه مانند مک آفی،سایمانتک و حتی پاندا سکوریتی محصولاتی متفاوت از نسخه‌های همیشگی و برای جلب مشتریان بیشتر روانه بازار می‌کنند و کاسپرسکی نیز یک محصول متفاوت را برای کاربران دنیای اینترنت طراحی و تولید کرده است.
تا چندی پیش نسخه اینترنت سکوریتی گل سرسبد محصولات کاسپرسکی بود تا اینکه این شرکت Pure را روانه بازار کرد و گویا گل سرسبد کاسپرسکی نیز دیگر “خالص” شده است.

مقایسه این محصول با سایر محصولات شرکت کاسپرسکی

از ویژگی‌های این محصول می توان به کنترل پیشرفته والدین بر دسترسی کودکان به اینترنت و قسمت‌های پیشرفته رمز عبور و کد گذاری و صفحه کلید مجازی اشاره کرد.
از دیگر برنامه‌های اضافه شده می توان به برنامه بهینه سازی و مرمت سیستم و بررسی سالم بودن سیستم از نظر نرم افزاری نیز نام برد.

حفاظت از اطلاعات هویتی،دیواره آتشین دوطرفه و سیستم رمز نگاری بسیار پیشرفته داده‌ها از دیگر امکانات اضافه شده است.
قیمت این محصول با اعتبار و یا لایسنس یکساله ۷۹٫۹۵ دلار آمریکا و برای ۳ رایانه در حدود ۱۰۰ دلار اعلام شده است.
بسیاری از ابزارهایی که دی این نسخه ارائه شده‌اند پیشتر به صورت ابزار رایگان و مستقل از سوی کاسپرسکی ارائه شده‌اند.

Penryn
27-04-2010, 06:49
یکم سنگین تر از سکوریتیش هست. هم اندازه هم امکانات اضافه شده. ولی همون امکانات رو برنامه های بهتری به صورت جداگانه وجود داره.خیلی با این صحبتت موافق نیستم.میدونی چرا؟
وقتی بخوای تک تک اون برنامه ها را پیدا و کرک و نصب کنی کلاً چیزی به اسم امنیت در کامپیوترت باقی نمیمونه.درسته یا نه؟ ولی pure همه را یجا و با امنیت بالا در دسترست میذاره توی یه بسته ی سهل الوصول
مثلاً همین قابلیت Shredder در pure خیلی بدرد همه میخوره مخصوصاً برای اونایی که میخواهند فایلها را چنان از بین ببرند که بازیابی نشه....

alpha007
27-04-2010, 07:55
آقا ما این بازی dirt 2 رو تا آخراش که رفته بودیم تصمیم گرفتیم kaspersky internet security نصب کنیم رو سیستم
چشمتون روز بد نبینه
اگر هم بخوایم اینجور کرکها رو به لیست سفید اضافه کنیم خود کسپر میادو بعد از اولین اسکن اونو قرنطینه میکنه و فاتحه ش خوندس

یکی نیست جواب مارو بده؟

Dr Hannibal
27-04-2010, 10:22
چشمتون روز بد نبینه

اول کسپرسکی رو به یه مدت غیرفعال کن (دیس ایبل)

بعد برو از توی ریپورت ویروس ها( روی راداره مثلا کلیک کن) کرک رو پیدا کن بعد روش کلیک راست کن و ریستور کن.

بعد مراحل این پستم رو انجام بده.

بعدش کسپر رو دوباره فعال کن.

درست انجام بدی تموم شدست.

موفق باشید.

Dr Hannibal
27-04-2010, 10:31
خیلی با این صحبتت موافق نیستم.میدونی چرا؟
وقتی بخوای تک تک اون برنامه ها را پیدا و کرک و نصب کنی کلاً چیزی به اسم امنیت در کامپیوترت باقی نمیمونه.درسته یا نه؟ ولی pure همه را یجا و با امنیت بالا در دسترست میذاره توی یه بسته ی سهل الوصول
مثلاً همین قابلیت Shredder در pure خیلی بدرد همه میخوره مخصوصاً برای اونایی که میخواهند فایلها را چنان از بین ببرند که بازیابی نشه....

کسایی که با بهینه سازی tuneup کار کردن دیگه نمیان این رو نصب کنند.

بسیاری از شرکت ها در زمینه بهبود عملکرد سیستم سابقه دارند و از کسپرسکی جلو ترند.

برای بک اپ هم سیمانتک یکه تاز بک اپ هست.

shredder که چیزه خاصی نیست.

مهم امنیت malware و firewall هست که خیلی ها کسپرسکی رو قبول دارند و همون نسخه سکوریتی رو میپسند.

انتخاب پیور بیشتر سلیقه ای هست.( خیلی ها اصلا پرنتال کنترل و .. نمیپسند نصب داشته باشند )

موفق باشید.

mojtaba_sa
27-04-2010, 14:13
سلام دوستان
می خواستم بدونم آبدیت هایی که تا حالا کسپر دانلود کرده رو چطور میتونم نگه دارم ؟؟
فقط فایلهای داخل پوشه bases هستند ؟؟؟
و اینکه چطور دوباره میتونم ازشون استفاده کنم ؟؟(کپی ، پیست کنم ؟؟!)
ممنون میشم جواب بدین:46:

Dr Hannibal
27-04-2010, 15:12
سلام دوستان
می خواستم بدونم آبدیت هایی که تا حالا کسپر دانلود کرده رو چطور میتونم نگه دارم ؟؟
فقط فایلهای داخل پوشه bases هستند ؟؟؟
و اینکه چطور دوباره میتونم ازشون استفاده کنم ؟؟(کپی ، پیست کنم ؟؟!)
ممنون میشم جواب بدین:46:

توی کسپر 2010 دیگه این امکان نیست خودت اپدیت هارو کپی بگیری. وگرنه همون 3 فایل beas و...

شما برو توی تنظیمات قسمت اپدیت رو بزن.

یک تیک پایین هست بزنی از اپدیت هات بک اپ میگره ولی یادت باشه اگه تیک رو بزنی از اول اپدیت میشه و حدود 140 مگ هم باید دانلود کنه !

وقتی تموم شد. اون 3 فایل باز ساخته میشه و طبق این عکس باید اپدیت کنی.

gholam14
27-04-2010, 19:58
سلام
میخواستم ببینم درکاسپر2010چطورمیشودجلوی استارت آپ برنامه هاراگرفت
ممنون

Dr Hannibal
27-04-2010, 20:04
سلام
میخواستم ببینم درکاسپر2010چطورمیشودجلوی استارت آپ برنامه هاراگرفت
ممنون

برای استارت اپ این نرم افزار کم حجم رو اجرا کن که پروتابل هم هست.

برای استارت اپ امکانش نیست از کسپر.

mojtaba_sa
27-04-2010, 21:21
توی کسپر 2010 دیگه این امکان نیست خودت اپدیت هارو کپی بگیری. وگرنه همون 3 فایل beas و...

شما برو توی تنظیمات قسمت اپدیت رو بزن.

یک تیک پایین هست بزنی از اپدیت هات بک اپ میگره ولی یادت باشه اگه تیک رو بزنی از اول اپدیت میشه و حدود 140 مگ هم باید دانلود کنه !

وقتی تموم شد. اون 3 فایل باز ساخته میشه و طبق این عکس باید اپدیت کنی.

ممنون دوست عزیز
توی ورژن 8 چطور ؟؟
با ورژن 8 چطور میشه آبدیت ها رو حفظ کنی ؟؟؟ممنون:10:

Dr Hannibal
28-04-2010, 20:32
ممنون دوست عزیز
توی ورژن 8 چطور ؟؟
با ورژن 8 چطور میشه آبدیت ها رو حفظ کنی ؟؟؟ممنون:10:

برای بک آپ گیری محصولات کسپرسکی نسخه 8 و 7 میتونید از این روش استفاده کنید.

روش کار:
وارد مای کامپیوتر شوید از منوی folder options وارد سربرگ view شوید و تیک گزینه show hidden files رو بزنید.
سپس وارد درایو C (ویندوز) شوید و این مسیر رو ادامه دهید.

برای xp

c:\ Documents & settings \ all users \ application data \ kaspersky lab \ avp9 \ data \ updater \ Temporary Files \ temporaryFolders

برای ویندو7 ,و ویستا

c:\ program data \Kaspersky Lab\AVP9\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder

خب در داخل این پوشه 3 فایل وجود داره که به اسمه auto patches و index و bases هست. فولدری که این 3 تارو در برمیگیره فولدر آپدیت شما هست. به همین راحتی. میتونید ازش کپی بگیرید.

حالا روش آپدیت کردن با این فایل کپی شده چجوریه؟

شما میتونید اسم پوشه کپی شده temporaryFolders رو به update به طور مثال تغییر بدین( هیچ اجباری نیست)

فایل آپدیت را ( temporaryFolders ) به طور مثال در فلش مموری ریخته

1_ به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings ‌و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.

2_ بر روی Add‌کلیک کرده و temporaryFolders که در فلش مموری است را انتخاب کرده و OK را می زنید.

3-گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.

4_ دوباره OK را بزنید.

5_به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید.تا برنامه به روز شود.

نکته: در هنگام Add کردن فایل آپدیت یعنی temporaryFolders باید طوری انجام بدین که 3 فایل داخلش رو در بر بگیره.auto patches و index و bases

طریقه تصویری آپدیت با فایل کپی گرفته شده:

موفق باشید.

ehsan_kabiri_33
29-04-2010, 17:05
سلام علیکم و رحمت الله و برکات و دامت برکاتکم
================================================== =====================

میگم اگه میشه یه سایت توووووووووووووووووپ واسه پیدا کردن اپدیت افلاین کسپر 2010 معرفی کنید.

با سپاس فراوان

لازم به ذکره که سایت زیر دیگه حال نمیده. یکی دیگه سراغ ندارید؟؟

با س÷اس فراوان

gharibe63
29-04-2010, 17:19
سلام علیکم و رحمت الله و برکات و دامت برکاتکم
================================================== =====================

میگم اگه میشه یه سایت توووووووووووووووووپ واسه پیدا کردن اپدیت افلاین کسپر 2010 معرفی کنید.

با سپاس فراوان

لازم به ذکره که سایت زیر دیگه حال نمیده. یکی دیگه سراغ ندارید؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا س÷اس فراوان
من همیشه از سافتگذر دانلود میکنم
اینم آخرین آپدیت آفلاین کسپرسکی 2010

Kaspersky Anti-Virus 2010 Offline Update 2010-04-24

Kaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-04-24

nois3
30-04-2010, 10:15
این Kaspersky Anti-Virus 2010 من بعد از ویروس یابی فلاش مموری،سیستم رو ReSTART میده.چرا؟! نسخه 2009 هم همین جوریه؟:41::2:

Dr Hannibal
30-04-2010, 13:54
این Kaspersky Anti-Virus 2010 من بعد از ویروس یابی فلاش مموری،سیستم رو ReSTART میده.چرا؟! نسخه 2009 هم همین جوریه؟:41::2:

اون لحظه که ویروس آتوران پیدا کنه 2 تا انتخاب بهت میده که دومی نوشته do not perform اون رو بزنی ریست نمیکنه.

موفق باشید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F)

Buddy
30-04-2010, 15:50
سلام
من کاسپراسکی 2010 internet securityدارم، وقتی با فلش گت یا IDM دانلود می کنم، بعد از چند روز دیگه دانلود نمی کنه، در مورد فلش گت وقتی کاسپر رو می بندم (exit* کار میفته، در مورد IDM باید کامپیوتر رو ریاستارت کنم.
تو لیست فایر فالم اد شده ، یعنی تیک سبز خورده ، دانلود منیجرا، نمی دونم علت از چیه، ویندوز 7 هم دارم.
اگر کسی می دونه لطفا کمک کنه ..ممنون

Dr Hannibal
30-04-2010, 20:34
سلام
من کاسپراسکی 2010 internet securityدارم، وقتی با فلش گت یا IDM دانلود می کنم، بعد از چند روز دیگه دانلود نمی کنه، در مورد فلش گت وقتی کاسپر رو می بندم (exit* کار میفته، در مورد IDM باید کامپیوتر رو ریاستارت کنم.
تو لیست فایر فالم اد شده ، یعنی تیک سبز خورده ، دانلود منیجرا، نمی دونم علت از چیه، ویندوز 7 هم دارم.
اگر کسی می دونه لطفا کمک کنه ..ممنون

هیچ ایراد خاصی که مربوط به ناسازگاریه کسپر با نرم افزار های گفته شده نیست.

ورژن های کسپر و idm رو بروز کنید کسپر 9.0.0.736 رو نصب کنید.

Buddy
30-04-2010, 23:49
هیچ ایراد خاصی که مربوط به ناسازگاریه کسپر با نرم افزار های گفته شده نیست.

ورژن های کسپر و idm رو بروز کنید کسپر 9.0.0.736 رو نصب کنید.

سلام
خیلی ممنون
ورژن کاسپر من kis9.0.0.463en هست، ایا باید عوض کنم،؟

Dr Hannibal
01-05-2010, 06:45
سلام
خیلی ممنون
ورژن کاسپر من kis9.0.0.463en هست، ایا باید عوض کنم،؟

بهتره عوض کنید.

برای دانلود محصول مستقیم از سایت نسخه دست کاری نشده و مطمئن رو دانلود کنید.

peyman_nn
01-05-2010, 17:50
سلام

پچ ها و کرک های داخل فولدر های نرم افزارهام رو پاک میکنه

Dr Hannibal
01-05-2010, 18:40
سلام

پچ ها و کرک های داخل فولدر های نرم افزارهام رو پاک میکنه

چیز عادی هست. اکثر انتی ویروس میونه خوبی با کرک و پچ ندارند.

شهنام89
01-05-2010, 23:56
سلام
اينترنت سكوريتيه 10دارم بهترين حالت تنظيم ستينگشو ميخام.

Dr Hannibal
02-05-2010, 07:03
سلام
اينترنت سكوريتيه 10دارم بهترين حالت تنظيم ستينگشو ميخام.

nois3
02-05-2010, 09:36
دوستان بعد از نصب ویندوز جدید دیگه انتی ویروسم trial نمیشه.
ارور میده

AB
02-05-2010, 10:04
دوستان بعد از نصب ویندوز جدید دیگه انتی ویروسم trial نمیشه.
ارور میده

تاریخ ویندوزت اشتباهه.اصلاحش کن.

pooriya_hp
02-05-2010, 12:15
دوستان یه سوال :
چه جوری میشه حجم آپدیت کاسپر رو کاهش داد تا سریع آپدیت بشه

peyman_nn
02-05-2010, 12:39
چیز عادی هست. اکثر انتی ویروس میونه خوبی با کرک و پچ ندارند.

خب چی رو باید غیر فعال کنم ؟

Dr Hannibal
02-05-2010, 13:13
دوستان یه سوال :
چه جوری میشه حجم آپدیت کاسپر رو کاهش داد تا سریع آپدیت بشه

راهی نیست.

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

خب چی رو باید غیر فعال کنم ؟

چیزی نباید غیرفعال کنید. کرک مورد نیاز رو در لیست سفید کسپرسکی وارد کنید.

alpha007
03-05-2010, 07:44
دوستان حجم آپدیتهای کسپر خیلی زیاده هربار که آدم متصل میشه کلی دانلود میکنه
حالا اگر هم مشکل تو دانلودشون نداشته باشیم حجم درایو ویندوز چی؟
من همینجوری میبینم که حجم درایوم داره کم و کمتر میشه
بقیه آنتی ویروسها هم همینطوره؟

Dr Hannibal
03-05-2010, 08:21

آپدیت رو از حالت اتوماتیک خارج کنید و دستی کنید.

روزی یک بار یا دو روز یک بار اپدیت کنید.

تا سال بعد حجم اپدیت روی درایو ویندوز بیشتر 80 مگ نمیشه. اپدیت های بعدی اخر ماه روی قبلی میشنه و اون حجم که دیدی دیگه نیست.

روزی 1 مگ بیشتر میشه اما در اخر سال حجم اپدیت رو ببینی توی درایو ویندوز 80 نمیشه.

peyman_nn
03-05-2010, 09:45
چه جوری در لیست سفید بذارمش
من الان اون کرک رو در یک فایل زیپ دارمش
وقتی اکستراکت بشه فوری دلیت میکنه
اصلا اجازه نمیده ادم سلام کنه ، فوری میزنه تو ذوق

alpha007
03-05-2010, 10:43
آپدیت رو از حالت اتوماتیک خارج کنید و دستی کنید.

روزی یک بار یا دو روز یک بار اپدیت کنید.

تا سال بعد حجم اپدیت روی درایو ویندوز بیشتر 80 مگ نمیشه. اپدیت های بعدی اخر ماه روی قبلی میشنه و اون حجم که دیدی دیگه نیست.

روزی 1 مگ بیشتر میشه اما در اخر سال حجم اپدیت رو ببینی توی درایو ویندوز 80 نمیشه.
آپدیت manual با auto فرقی نداره که
وقتی بعد از 2 روز دستی آپدیت میکنیم همون چیزی رو دانلود میکنه که رو حالت اتومات میکنه
حالا بگذریم...
لینک آموزش بک آپ گرفتن از آپدیتهای کسپر رو میتونی برام بزاری؟
ممنون

farzad3260
03-05-2010, 11:28
سلام.ببخشید،فایلهای کلی آپدیت ورژن 9.0.0.736 KIS 2010 رو از کجا می تونم پیدا کنم؟من تازه نسخه trial رو نصب کردم.فکر کنم باید کل آپدیت ها رو پیدا کنم و Download کنم،درسته؟
تو سایتش گشتم،پیدا نکردم.اگه لینکی دارید،لطف می کنید؟؟؟؟
ممنون...

Dr Hannibal
03-05-2010, 12:11
آپدیت manual با auto فرقی نداره که
وقتی بعد از 2 روز دستی آپدیت میکنیم همون چیزی رو دانلود میکنه که رو حالت اتومات میکنه
حالا بگذریم...
لینک آموزش بک آپ گرفتن از آپدیتهای کسپر رو میتونی برام بزاری؟
ممنون

نه عزیز فرق داره اونم خیلی.

روزی یک بار اپدیت کن. تقریبا 1/5 مگ اپدیت میاد.

حالا بذار اخر هفته اپدیت کن اگه حجمش اون بشه در اخر هفته 10 مگ بیشتر میشه ولی انجام بده تقریبا 5 مگ میشه :46: فرقش اینجاست.(با گذشت زمان اپدیت هارو فشرده تر میکنند)

بک اپ گیری برای کسپرسکی 2010 نداریم مگر اینکه خودت تیک کپی از اپدیت هارو توی تنظیمات بزنی و اپدیت کنی که اگه برای اولین بار زده باشی حدود 145 مگ دانلود میکنه برای اوالین بار.

سلام.ببخشید،فایلهای کلی آپدیت ورژن 9.0.0.736 KIS 2010 رو از کجا می تونم پیدا کنم؟من تازه نسخه trial رو نصب کردم.فکر کنم باید کل آپدیت ها رو پیدا کنم و Download کنم،درسته؟
تو سایتش گشتم،پیدا نکردم.اگه لینکی دارید،لطف می کنید؟؟؟؟
ممنون...

شما باید از خود محیط برنامه اپدیت کنید. سایت کسپرسکی اپدیت آفلاین نمیده.

اما افلاین می خواهید این منبع خوبیه داشته باشش.

alireza_farshid
03-05-2010, 20:07

این رو هم به توضیحات استاد هانیبال عزیز اضافه میکنم که وقتی شمما در کسپر میای و یک فایل رو قرنطینه میکنی فایل از مکان اصلیش در سیستم خذف میشه و در قسمت قرنطینه کسپر کپی میشه. میتونین گزارش قرنطینه رو پاک کرده و اطار برای حذف فایل رو هم ok بدید تا فضا آزاد بشه

saeid333
04-05-2010, 12:58
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديا

اگر از هر كدام از اين لينكهاي بالا كه گفته شده جدیدترین محصول اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رادانلود كنيم مشكلي ندارد يا فرق دارد با هم محصولات اين دو
من كه متوجه نشدم با اينكه در هر دو هم رفتم نفهميدم كه چه فرقي با هم دارند

farshad yonani
04-05-2010, 13:47
آقا يه سوال

پست قبلي رو ديدم اين سوال برام پيش اومد

اگه ما از سايت كسپر اينترنت سكوريتي دانلود كنيم ديگه تمام است و كرك و كيجن و يا شماره سريال نميخواد يعني

يعني فقط بايدKey هاش رو داشته باشيم

يعني منظورم اينه كه Key ها كار همون كرك و سريال نامبر و اينجور چيزا را ميكنند

Dr Hannibal
04-05-2010, 13:51
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديا

اگر از هر كدام از اين لينكهاي بالا كه گفته شده جدیدترین محصول اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رادانلود كنيم مشكلي ندارد يا فرق دارد با هم محصولات اين دو
من كه متوجه نشدم با اينكه در هر دو هم رفتم نفهميدم كه چه فرقي با هم دارند

سلام

این همونه. اخرین ورژن 9.0.0736 دانلودشم همونه. به این که نوشته تریال رایگان و غیره دقت نکنید. اصل برنامه یکی هست و تفاوت ها فقط در لایسنس های برنامه هست.

کسی که لایسنس خریداری شده داره هم دقیقا همین برنامه رو باید نصب کنه.

آقا يه سوال

پست قبلي رو ديدم اين سوال برام پيش اومد

اگه ما از سايت كسپر اينترنت سكوريتي دانلود كنيم ديگه تمام است و كرك و كيجن و يا شماره سريال نميخواد يعني

يعني فقط بايدKey هاش رو داشته باشيم

يعني منظورم اينه كه Key ها كار همون كرك و سريال نامبر و اينجور چيزا را ميكنند

بله اتفاقا مطمئنی نسخه دستکاری نشده و سالم رو دانلود کردید.

موفق باشید

phipo
04-05-2010, 14:57
سلام دوستان من kis v7 دارم و میخوام دسترسی یک سری برنامه ها رو به اینترنت بگیرم مثل babylon, adobe, .. اینکار تو ورژن 2009 راحته ولی اینجا به چه صورت هست ؟ هر چی گشتم چیزی ندیدم.

alireza_farshid
04-05-2010, 20:49
سلام دوستان من kis v7 دارم و میخوام دسترسی یک سری برنامه ها رو به اینترنت بگیرم مثل babylon, adobe, .. اینکار تو ورژن 2009 راحته ولی اینجا به چه صورت هست ؟ هر چی گشتم چیزی ندیدم.

ورژن 7 رو نمیدونم اما در 2010 اینجوریه دوست عزیز . من احتمال میدم که 7 هم همینطور باشه

شما به ترتیب این مسیرها رو میری : Application control>روی هر نرم افزاری که میخوای راست کلیک>custom setting >rules > network rules>Block

Dr Hannibal
04-05-2010, 22:25

شما به ترتیب این مسیرها رو میری : Application control>روی هر نرم افزاری که میخوای راست کلیک>custom setting >rules > network rules>Block

Amin.M.1986
05-05-2010, 12:32
ببخشید یه سایتی رو میخواستم که تا جایی که یادمه چینی بود و با یک ایمیل لایو میشد یک کلید 6 ماهه گرفت.. آدرس سایتو فراموش کردم.. کسی میتونه کمک کنه؟؟

Dr Hannibal
05-05-2010, 12:42
ببخشید یه سایتی رو میخواستم که تا جایی که یادمه چینی بود و با یک ایمیل لایو میشد یک کلید 6 ماهه گرفت.. آدرس سایتو فراموش کردم.. کسی میتونه کمک کنه؟؟

بفرما :46:

farzad3260
06-05-2010, 12:55
سلام.می خواستم بدونم آیا با کسپرسکی میشه در حالت بوت هم ویروس کشی کرد؟و اگر میشه،به چه نحوی.
ممنون.

Dr Hannibal
06-05-2010, 13:02
سلام.می خواستم بدونم آیا با کسپرسکی میشه در حالت بوت هم ویروس کشی کرد؟و اگر میشه،به چه نحوی.
ممنون.

بله
در قسمت security+ برید و روی ریسورس دیسک کلیک کنید. یک فایل ایمیج به حجم بالا دانلود میشه که باید اون فایل با قابلیت بوت روی سی دی رایت کنی. سپس سیستم رو با اون سی دی بوت کنی.

edi2
06-05-2010, 20:35
دوستان من کاسپر بتا رو نصب کردم و پیش رفت که همون اول بعد از نصب پیام داد که اپدیت نیست و بعد گفت که چندتا پور ت هستن که نمی تونه تعمیر کنه و بعد من رو گزینه هاش کلیک کردک که دیگه بع از اون کاسپر هنک کرد و اصلن دیگه باز ننمیشد و سرعت سیستم رو کم میکرد. 3بار اون رو ان اینستال کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم همین مشکل رو داشت.این کاسپر با این همه تعریفاین بود؟
همین اللان نود رو در کنار فیروال اوتپوست دوباره نصب کردم که فایروالش اون پورت ها رو بلاک می کنه و نمی زاره ازش حمله بشه؟
دوستان کسی می تونه به من بگه علتش چس بود

Dr Hannibal
06-05-2010, 20:41
دوستان من کاسپر بتا رو نصب کردم و پیش رفت که همون اول بعد از نصب پیام داد که اپدیت نیست و بعد گفت که چندتا پور ت هستن که نمی تونه تعمیر کنه و بعد من رو گزینه هاش کلیک کردک که دیگه بع از اون کاسپر هنک کرد و اصلن دیگه باز ننمیشد و سرعت سیستم رو کم میکرد. 3بار اون رو ان اینستال کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم همین مشکل رو داشت.این کاسپر با این همه تعریفاین بود؟
همین اللان نود رو در کنار فیروال اوتپوست دوباره نصب کردم که فایروالش اون پورت ها رو بلاک می کنه و نمی زاره ازش حمله بشه؟
دوستان کسی می تونه به من بگه علتش چس بود

نسخه بتا هنوز کامل نشده که. هر 2 روز یه چیزش تغیر میکنه. نسخه 9.0.0.736 یعنی کسپرسکی.

اره اون فایروال برای فایروال بودنش کافیه.

edi2
06-05-2010, 21:21
اره داداش همون نسخه

javady
07-05-2010, 23:57
دوستان تنظیمات کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 رو ندارید؟
راستی من هر چی کی میدم به این ورژن قبول نمیکنه از چیه؟

shayan5800
08-05-2010, 00:01
سلام دوستان... kaspersky من فایل های crack بازی رو ویروس میشناسه...باید چی کار کنم؟؟؟

alpha007
08-05-2010, 00:03
سلام دوستان... kaspersky من فایل های crack بازی رو ویروس میشناسه...باید چی کار کنم؟؟؟
منم همین مشکلو دارم:
کسپر برای نصب بازی مشکل درست میکنه
وقتی میخوام یه بازی نصب کنم میزنه یه فایل رو ازش نیست و نابود میکنه بعد از نصب هم بازی مسلمه که اجرا نمیشه
گذوشتن محل نصب بازی تو لیست سفید هم بی فایده ست
چون اون فایل ظاهرا تو درایو ویندوز نصب میشه همون ابتدا
این در حالیه که بقیه آنتی ویروسها این فایل بازی رو تهدید کننده نمیدونن
به نظرتون چیکار کنم؟

DariushGreat
08-05-2010, 10:40

منم همین مشکلو دارم:
کسپر برای نصب بازی مشکل درست میکنه
وقتی میخوام یه بازی نصب کنم میزنه یه فایل رو ازش نیست و نابود میکنه بعد از نصب هم بازی مسلمه که اجرا نمیشه
گذوشتن محل نصب بازی تو لیست سفید هم بی فایده ست
چون اون فایل ظاهرا تو درایو ویندوز نصب میشه همون ابتدا
این در حالیه که بقیه آنتی ویروسها این فایل بازی رو تهدید کننده نمیدونن
به نظرتون چیکار کنم؟

روی نماد کاسپرسکی در کنار ساعت ویندوز کلیک راست کرده و Pause Protection... رو کلیک کنید. در صفحه مربوطه هم روی Pause رو گزینش کنید و Yes را بزنین. اکنون کرک رو اجرا کنین. پس از انجام همه کار ها دوباره کلیک راست کرده Resume Protection... رو بزنید. یادتون نره حتما Resume کنین ها...! :31:

شاد و سبز باشین :دی

Dr Hannibal
08-05-2010, 13:48
دوستان تنظیمات کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 رو ندارید؟
راستی من هر چی کی میدم به این ورژن قبول نمیکنه از چیه؟

هنوز کی براش نیومده. چطور می خواهی قبول کنه

alpha007
08-05-2010, 16:55
روی نماد کاسپرسکی در کنار ساعت ویندوز کلیک راست کرده و Pause Protection... رو کلیک کنید. در صفحه مربوطه هم روی Pause رو گزینش کنید و Yes را بزنین. اکنون کرک رو اجرا کنین. پس از انجام همه کار ها دوباره کلیک راست کرده Resume Protection... رو بزنید. یادتون نره حتما Resume کنین ها...! :31:

پسر خوب این آموزشت درسته که برا بچه پنجم دبستان بود اما ممنون
باید خدمتت بگم که بعد از resume کردن کسپر فرتی اون کرک یا فایلی رو که داخل درایو خود ویندوز کپی کرده میشناسه و پاک میکنه
بازی هم دیگه اجرا نمیشه

Dr Hannibal
08-05-2010, 18:25
بعد از این مسیر خود فایل اجرایی ( همونی که باز میکنی و پاک میکنه رو ) در لیست سفید کسپرسکی وارد کن. اگه انجام بدی این مشکل بوجود نمیاد. جای دیگه هم گفتم. اگه آموزشش می خواهی بگید راهنمایی کنم.

DariushGreat
08-05-2010, 19:04
پسر خوب این آموزشت درسته که برا بچه پنجم دبستان بود اما ممنون
باید خدمتت بگم که بعد از resume کردن کسپر فرتی اون کرک یا فایلی رو که داخل درایو خود ویندوز کپی کرده میشناسه و پاک میکنه
بازی هم دیگه اجرا نمیشه
اوه! من فکر کردم که کرک رو باید نصب کنی... کرک رونوشتی هست! آخه من همیشه خفن ترین کرک هایی رو که کاسپر اجازه نگاه کردن رو بهشون هم نمی ده با همین آموزش دبستانی اجرا و نصب کردم! :دی

alpha007
08-05-2010, 19:34
اوه! من فکر کردم که کرک رو باید نصب کنی... کرک رونوشتی هست! آخه من همیشه خفن ترین کرک هایی رو که کاسپر اجازه نگاه کردن رو بهشون هم نمی ده با همین آموزش دبستانی اجرا و نصب کردم! :دی
بازیهایی (که کم هم نیستن) هستن که کرک تو مراحل نصب ،اجرا و نصب میشه
یعنی چیزی باسم یه فایل جدا که ما اسمشو کرک میزاریم وجود نداره
در واقع ساده تر بگم بازیهای کرک شده!
کسپر جون میاد و اون فایل رو از هسته اصلی نصب جدا و پاک میکنه

Dr Hannibal
08-05-2010, 20:01
بازیهایی (که کم هم نیستن) هستن که کرک تو مراحل نصب ،اجرا و نصب میشه
یعنی چیزی باسم یه فایل جدا که ما اسمشو کرک میزاریم وجود نداره
در واقع ساده تر بگم بازیهای کرک شده!
کسپر جون میاد و اون فایل رو از هسته اصلی نصب جدا و پاک میکنه

این کار به سادگی انجام شدنیه بارها هم توضیح دادم ولی انگار نمی خواهی بکنی. پس دیگه ادامه ندید.

javady
08-05-2010, 20:01
با سلام به دوستان طرفدار کسپر
من یه چند وقت از ورژن 2011 کسپرسکی اینترنت سکیوریتی استفاده میکردم امروز رفتم نسخه 11.0.0.232 رو دالود کردم تا نصب کنم
اما وقتی اون ورژن قبلی رو پاک میخواستم بکنم پاک نمیشد برای همین رفتم تو Safe mode ویندوز و پاک کردم اما هر کار میکنم کسپر جدید نصب نمیشه و پیغام خطا میده که عکسش اینه:

کسی علتش رو میدونه؟؟

بعد یه کادر باز میشه که ازم میخواد این برنامه AVPtool رو دانلود کنم این چیه؟

DariushGreat
08-05-2010, 21:20
چطور می تونم دیتابیس دیسک نجات کاسپر رو بروز کنم؟!

alone_boy
08-05-2010, 21:26
من یه چند وقت از ورژن 2011 کسپرسکی اینترنت سکیوریتی استفاده میکردم امروز رفتم نسخه 11.0.0.232 رو دالود کردم تا نصب کنم
اما وقتی اون ورژن قبلی رو پاک میخواستم بکنم پاک نمیشد برای همین رفتم تو Safe mode ویندوز و پاک کردم اما هر کار میکنم کسپر جدید نصب نمیشه و پیغام خطا میده که عکسش اینه:

کسی علتش رو میدونه؟؟

دوست عزیز شما چرا از اول با یکی از برنامه های your uninstaler یا advanced uninstal پاک نکردین؟
با این برنامه ها کاملا برنامه از روی حافظه پاک میشه و هیچگونه خطایی نمیده

یکی از این دو برنامه رو بهتون پیشنهاد میکنم

Dr Hannibal
08-05-2010, 21:51

کسی علتش رو میدونه؟؟

یک بار دیگه همون ورژنی که داشتی رو نصب کن. دقیقا همون. سپس روی ایکون کسپرسکی کلیک راست کن و بعد خارجش کن. exit . بعد ریمو کن. به راحتی پاک میشه. پاک نمی شده چون exit نکرده بودی.

سپس نسخه 9.0.0.736 رو نصب کن.

چطور می تونم دیتابیس دیسک نجات کاسپر رو بروز کنم؟!

گویا با این مودم هایی که ما داریم امکان پذیر نیست.

روش اپدیت دستی رو تست کن که من نکردم. یعنی فایل بک اپ اپدیت که روی هارد داری رو در قسمت اپدیت کسپرسکی وارد کن. یعنی با بوت که بالا اومدی از اونجا اپدیت دستی که روی هارد داری انجام بده. احتمالش هست که جواب بده.

DariushGreat
08-05-2010, 22:34
گویا با این مودم هایی که ما داریم امکان پذیر نیست.

روش اپدیت دستی رو تست کن که من نکردم. یعنی فایل بک اپ اپدیت که روی هارد داری رو در قسمت اپدیت کسپرسکی وارد کن. یعنی با بوت که بالا اومدی از اونجا اپدیت دستی که روی هارد داری انجام بده. احتمالش هست که جواب بده.
منظورم رو بد رسوندم! :دی
رفیقم کامپیوترش ترکیده از ویروس... می خوام یه دیسک نجات براش درست کنم که از طریق بوت ویروس کشی کنه. خودش کاسپر نداره... حالا این برام پرسش بود که اگه دیتابیس آنتی ویروسم رو به روز کردم، دیتا بیس اون رو چطور بروز کنم؟ همین... :دی

Samsam2010
08-05-2010, 22:46
هنوز کی براش نیومده. چطور می خواهی قبول کنه
منم هرچی گشتم نبود کسی نداره ؟

Dr Hannibal
09-05-2010, 07:45
منظورم رو بد رسوندم! :دی
رفیقم کامپیوترش ترکیده از ویروس... می خوام یه دیسک نجات براش درست کنم که از طریق بوت ویروس کشی کنه. خودش کاسپر نداره... حالا این برام پرسش بود که اگه دیتابیس آنتی ویروسم رو به روز کردم، دیتا بیس اون رو چطور بروز کنم؟ همین... :دی

دیسک نجات کاملا از خود نرم افزارتون جداست.

شما در قسمت security+ برید و ریسورس دیسک رو دانلود کنید. تقریبا 150 مگ میشه وقتی دانلود شد کاملا بروز هست و نیاز به اپدیت نداره. سپس اون فایل را بصورت بوت ایبل با نرم افزار های مخصوص بوت کردن روی سی دی رایت میکنی.

مثل این نرم افزار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدشم میری سراغ کشتن ویروس ها :46:

منم هرچی گشتم نبود کسی نداره ؟

هنوز نیومده بیاد قرار میدم :46:

alienware-m18
11-05-2010, 11:03
من می خوام از Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 استفاده کنم. یسری سوال برام پیش اومده:

-در حال حاضر این محصول از نظر قدرت و کیفیت در چه سطحی هست؟ ( آنتی ویروس , فایروال,آنتی اسپایور و... )

-میشه از نمونه آزمایشی 30 روزش استفاده کرد و قدرت,تشخیص و پاک کنندگی نسخه 30 روزه با نسخه عادی تفاوتی داره? یعنی با خیالی آسوده میشه 30 روز از این محصول استفاده کرد؟؟

- حجم آپدیت اولیه Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 چقدر هست(البته بدون حجم ذخیره آپدیت) و چقدر زمان میبره ؟ کلا در مورد سرعت آپدیت و... این محصول توضیح بدید؟

- در لیست نمایندگان کاسپر در ایران, سایت شرکت آواژنگ و آتنا ظاهرا دقیق تر بود.
سایت آوژنگ که به روز نشده بود و محصول 2009 رو به قیمت 45000 تومان زده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسایت آتنا هم دوحالت داشت. یکی در سایت آتنا که قیمت 2010 رو 39000 تومان زده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگر آدرس athenaco.com/ir/index.asp بزنید و روی علامت کاسپر کلیک کنید به سایت دیگری منتقل میشید به نام پارس آتنا دژ(پاد) که در اون سایت قیمت 2010 رو 59 دلار نوشته؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن کاملا گیج شدم. اگر میشه یک نفر توضیح بده که بالاخره کدامیک از این نمایندگی ها مطمئنه و میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد ؟

مرسی رفقا :10:

wordship
11-05-2010, 20:21
دانلود محصولات کاسپر
پیور:
اینترنت سکیوریتی:
انتی ویروس:
انتی ویروسمک:
انتی ویروس گوشی های سیمبین:
پسورد منیجر:
اداره :
ویندوز سرور:
شرکت:

من می خوام از Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 استفاده کنم. یسری سوال برام پیش اومده:

-در حال حاضر این محصول از نظر قدرت و کیفیت در چه سطحی هست؟ ( آنتی ویروس , فایروال,آنتی اسپایور و... )

-میشه از نمونه آزمایشی 30 روزش استفاده کرد و قدرت,تشخیص و پاک کنندگی نسخه 30 روزه با نسخه عادی تفاوتی داره? یعنی با خیالی آسوده میشه 30 روز از این محصول استفاده کرد؟؟

- حجم آپدیت اولیه Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 چقدر هست(البته بدون حجم ذخیره آپدیت) و چقدر زمان میبره ؟ کلا در مورد سرعت آپدیت و... این محصول توضیح بدید؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسایت آتنا هم دوحالت داشت. یکی در سایت آتنا که قیمت 2010 رو 39000 تومان زده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اگر آدرس athenaco.com/ir/index.asp بزنید و روی علامت کاسپر کلیک کنید به سایت دیگری منتقل میشید به نام پارس آتنا دژ(پاد) که در اون سایت قیمت 2010 رو 59 دلار نوشته؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن کاملا گیج شدم. اگر میشه یک نفر توضیح بده که بالاخره کدامیک از این نمایندگی ها مطمئنه و میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد ؟

مرسی رفقا :10:

شما همین کلید ها رو استفاده کن جواب میده.
هیچ فرقی هم نمیکنه این کلید ها با سریال نامبر ها
فقط زود بلک لیست میشن.:11:

alpha007
11-05-2010, 20:22
1.تو تشخیص ویروس بین کسپر و آویرا تفاوتی هست؟

2.اگر با علامت بزرگتر کوچکتر بخوایم برتری یکی از این اینترنت سکوریتی ها رو نشون بدیم ترتیبشون چطوری میشه؟

آویرا، کسپرسکی، جی.دیتا (> <)

Dr Hannibal
11-05-2010, 20:48
1.تو تشخیص ویروس بین کسپر و آویرا تفاوتی هست؟

2.اگر با علامت بزرگتر کوچکتر بخوایم برتری یکی از این اینترنت سکوریتی ها رو نشون بدیم ترتیبشون چطوری میشه؟

آویرا، کسپرسکی، جی.دیتا (> <)

طبق آخرین تست از روی دیتا بیس جی دیتا بهتر عمل کرده.

رده بندی هم از روی دیتا بیس

جی دیتا > آویرا > کسپرسکی

اما 3 نوع تست اصلی توی تاپیک امضام هست. می تونید ببینید.

alpha007
11-05-2010, 21:04
ظاهرا یکی دو تا از دوستان از این موضوع شاکی بودن که چرا آویرا ویروس usb اونا رو شناسایی نکرده و از این صحبتها
فکر میکنم این عدم تشخیص درباره همه اینترنت سکوریتی ها باشه

Dr Hannibal
11-05-2010, 21:22
ظاهرا یکی دو تا از دوستان از این موضوع شاکی بودن که چرا آویرا ویروس usb اونا رو شناسایی نکرده و از این صحبتها
فکر میکنم این عدم تشخیص درباره همه اینترنت سکوریتی ها باشه

هر روز بیشتر از 1000 تا اتوران ساخته میشه طبیعی هست اگه یکی در بره از دستشون. اون ویروس که ایرانی هم بود رو من 3 روز بعدش چک کردم. اکثر انتی ویروس ها شناسایی کردن. یعنی اول کسپرسکی سپس اویرا و بعد جی دیتا و ...

دقیقا همون ویروس فلش که یکمی دامن گیر شده بود رو جی دیتا شناسایی نمیکرد. نود32 هنوز هم شناسایی نمیکنه و فقط فایل notepad اتوران داخلش رو ایراد میگیره و گرنه خود فایل ویروس که exe هست رو شناسایی نمیکنه.

لینک زیر مربوط به همون ویروس اتوران فلش در ابتدا هست.

لینک اصلاح شد:

alpha007
11-05-2010, 22:14
هر روز بیشتر از 1000 تا اتوران ساخته میشه طبیعی هست اگه یکی در بره از دستشون. اون ویروس که ایرانی هم بود رو من 3 روز بعدش چک کردم. اکثر انتی ویروس ها شناسایی کردن. یعنی اول کسپرسکی سپس اویرا و بعد جی دیتا و ...

دقیقا همون ویروس فلش که یکمی دامن گیر شده بود رو جی دیتا شناسایی نمیکرد. نود32 هنوز هم شناسایی نمیکنه و فقط فایل notepad اتوران داخلش رو ایراد میگیره و گرنه خود فایل ویروس که exe هست رو شناسایی نمیکنه.

لینک زیر مربوط به همون ویروس اتوران فلش در ابتدا هست.

لینک اصلاح شد:

بله درسته
این نتیجه مربوط به 6 روز پیشه و آویرا و جی.دیتا اونو شناسایی نکردن
من این ویروس رو برای سرور آویرا آپ کردم و دقیقا فرداییش اونو شناسایی کرد

ebrahimjan
12-05-2010, 06:45
بله درسته
این نتیجه مربوط به 6 روز پیشه و آویرا و جی.دیتا اونو شناسایی نکردن
من این ویروس رو برای سرور آویرا آپ کردم و دقیقا فرداییش اونو شناسایی کرد

چطور میتونیم یه ویروس رو برای سرور کسپرسکای آپ کنیم اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید؟

Dr Hannibal
12-05-2010, 07:00
چطور میتونیم یه ویروس رو برای سرور کسپرسکای آپ کنیم اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید؟

کافیه به این ادرس ارسال mail کنید.

newvirus@kaspersky.com

alienware-m18
12-05-2010, 12:01
شما همین کلید ها رو استفاده کن جواب میده.
هیچ فرقی هم نمیکنه این کلید ها با سریال نامبر ها
فقط زود بلک لیست میشن.:11:

آقا ممنون از شما :11:
حالا اگر بخوام قانوني تهيه كنم كدوم نمايندگي بهتره ؟ تو يه مجله اي خوندم كه نمايندگي اصلي كاسپر در ايران

Al Hosani هست ولي سايتش باز نميشه.

خود شما و ساير دوستان ,اگر همه سوالات رو كامل جواب بديد در حق من لطف ميكنيد.:11:

مرسي :10:

سوالاتم رو دوباره ميزارم براي شما دوستان :

کد:

درسایت آتنا هم دوحالت داشت. یکی در سایت آتنا که قیمت 2010 رو 39000 تومان زده :
کد:

اگر آدرس athenaco.com/ir/index.asp بزنید و روی علامت کاسپر کلیک کنید به سایت دیگری منتقل میشید به نام پارس آتنا دژ(پاد) که در اون سایت قیمت 2010 رو 59 دلار نوشته؟؟؟
کد:

من کاملا گیج شدم. اگر میشه یک نفر توضیح بده که بالاخره کدامیک از این نمایندگی ها مطمئنه و میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد ؟

مرسی رفقا:10:

gladiator2714
12-05-2010, 22:04
سلام دوستان.
من کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2010 ورژن 9.0.0.463 رو دارم.سیستمم ویروسی شده و تغییراتی رو در کامپیوترم ایجاد کرده.خود ویروس پاک شده ولی تغییراتی که ایجاد کرده همچنان باقیه.برای باز گردوندن سیستم به حالت عادی چه کار باید کنم؟
با تشکر

alireza_farshid
12-05-2010, 22:25
سلام دوستان.
من کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2010 ورژن 9.0.0.463 رو دارم.سیستمم ویروسی شده و تغییراتی رو در کامپیوترم ایجاد کرده.خود ویروس پاک شده ولی تغییراتی که ایجاد کرده همچنان باقیه.برای باز گردوندن سیستم به حالت عادی چه کار باید کنم؟
با تشکر

دوست عزیز
شما باید سوالت رو توی تاپیک سیستم های آلوده مطرح میکردی نه اینجا

اما شما 2 -3 تا راه داری
1. system restore
2. استفاده از نرم افزار هایی که تغییرات سیستمی رو به حالت اول بر میگردونن مثل tune up & 7 manager
3. نصب مجدد ویندوز یا ریکاوری اون

na_6006
12-05-2010, 22:42
سلام
من تو محل کارم روی همه سیستم ها کاسپر 6 نصب هست و در واقع نسخه اصلی اون با ساپورت یک ساله خریداری شده و آپدیت اون هم از طریق شبکه انجام میشه و ما کاری انجام نمیدیم اما یه سوال من وقتی full scan رو انتخاب میکنم و وقتی میخوام وسط کار اون رو کنسل کنم و stop scan رو می زنم از من برای توقف پسورد میخواد که تو هیچ کدوم از پوشه های این برنامه پسوردی نیست میخوام بدونم این پسورد چی هست و از کجا باید پیدا کنم؟یه بارم رو سیستم یکی از دوستام کاسپر نصب بود(این ارتباطی به محل کارم نداره سیستم خونگی بود) و برای uninstall کردن اون باز پسورد میخواست که من نمی دونستم باید چی کار کنم و بی خیال شدم اگه میشه راهنماییم کنید.

amir.7
12-05-2010, 23:00
سلام خدمت شما alienware-m18

شما تاپیک مقایسه آنتی ویروسها و مقایسه فایروالها و همچنین این تاپیک

رومطالعه بفرمایید ، پاسخ کامل شما اونجاست .

[SIZE="2"]-میشه از نمونه آزمایشی 30 روزش استفاده کرد و قدرت,تشخیص و پاک کنندگی نسخه 30 روزه با نسخه عادی تفاوتی داره? یعنی با خیالی آسوده میشه 30 روز از این محصول استفاده کرد

بله با خیال راحت میتونید ازش استفاده کنید و هیچ تفاوتی هم ندارن

حجم اولیه اش حداقل یه 50 - 60 مگی میشه ، در مورد زمان آپددیت بستگی به سرعت اینترنت شما داره ، سرعت آپدیت هم باز بستگی

به اینترنت شما داره .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

gladiator2714
12-05-2010, 23:25
دوست عزیز
شما باید سوالت رو توی تاپیک سیستم های آلوده مطرح میکردی نه اینجا

اما شما 2 -3 تا راه داری
1. system restore
2. استفاده از نرم افزار هایی که تغییرات سیستمی رو به حالت اول بر میگردونن مثل tune up & 7 manager
3. نصب مجدد ویندوز یا ریکاوری اون
تشکر به خاطر پاسخگوییتون.
اما تو نسخه 2009 فکر کنم تو قسمت Anti Spam یه گزینه برای حذف تغییرات ایجاد شده توسط ویروس ها بود.اما تو نسخه 2010 من این قسمت رو پیدا نمی کنم.
با تشکر:10:

Dr Hannibal
13-05-2010, 04:24
تشکر به خاطر پاسخگوییتون.
اما تو نسخه 2009 فکر کنم تو قسمت Anti Spam یه گزینه برای حذف تغییرات ایجاد شده توسط ویروس ها بود.اما تو نسخه 2010 من این قسمت رو پیدا نمی کنم.
با تشکر:10:

مشکلات رو بگید برنامه لازم معرفی کنم. در تاپیک سیستم های الوده

mse1445
13-05-2010, 07:41
از کسپر 2010 چطور میتونم از اپدیت هاش بک اپ بگیرم

Dr Hannibal
13-05-2010, 07:51
از کسپر 2010 چطور میتونم از اپدیت هاش بک اپ بگیرم

برای 2010 دیگه نمیشه به طور دستی از آپدیت ها بک آپ گرفت. شما فقط باید وارد تنظیمات آپدیت بشید تیک قسمت save شدن آپدیت ها رو بزنید و یک مسیر برای محل جمع آوری آپدیت ها انتخاب کنید.

یادتون باشه اگه این تیک رو برای اولین بار بزنید حدود 145 مگ باید دانلود کنید. و برای دفعه های بعد دیگه حالت عادی میشه.

mehdi_halla
13-05-2010, 10:04
با سلام.kis2010 نصب کردم.key بهش دادم.نوشته 356 روز باقیمونده تا expire شدنش.اما آپدیتش کامل نمیشه 2-3 کیلو میگیره تموم میشه.بعد نوشته Your computer security is at risk دکمه Fix it now رو میزنم اتفاق خاصی نمیوفته؟
تو قسمت status که میرم نوشته blacklist is corrupted.
چیکار باید بکنم؟
بعد یه سوال دیگه این key های 15 هزارتومنی که تو سایتها میفروشن قابل اعتماده و یه سال کار میکنه.؟
ممنون

Dr Hannibal
13-05-2010, 10:20
با سلام.kis2010 نصب کردم.key بهش دادم.نوشته 356 روز باقیمونده تا expire شدنش.اما آپدیتش کامل نمیشه 2-3 کیلو میگیره تموم میشه.بعد نوشته Your computer security is at risk دکمه Fix it now رو میزنم اتفاق خاصی نمیوفته؟
تو قسمت status که میرم نوشته blacklist is corrupted.
چیکار باید بکنم؟
بعد یه سوال دیگه این key های 15 هزارتومنی که تو سایتها میفروشن قابل اعتماده و یه سال کار میکنه.؟
ممنون

علامت kaspersky که کنار ساعت هست دقت کنید اگه آبی ویا بنفش مانند شده یعنی خود برنامه مشکل پیدا کرده و اکثرا هیچ کاریش نمیشه کرد باید روش کلیک راست کنید سپس exit بعد از کنترل پنل ریمو کنید. سپس یک بار دیگه اخرین ورژن کسپرسکی رو نصب کنید. ترجیحا 9.0.0.736 باشه.

اگه فقط یک علامت تعجب روش هست این کار رو انجام بدین.

ابتدا این کلید هارو دریافت کنید. کلید شما kis 9 است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ابتدا تاریخ سیستم رو به میلادی و درست تنظیم کنید.

سپس با این مراحل کلید رو نصب کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو حالا آپدیت کنید.

ممنون

به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.

alienware-m18
13-05-2010, 10:38
سلام خدمت شما alienware-m18

شما تاپیک مقایسه آنتی ویروسها و مقایسه فایروالها و همچنین این تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرومطالعه بفرمایید ، پاسخ کامل شما اونجاست .

بله با خیال راحت میتونید ازش استفاده کنید و هیچ تفاوتی هم ندارن

حجم اولیه اش حداقل یه 50 - 60 مگی میشه ، در مورد زمان آپددیت بستگی به سرعت اینترنت شما داره ، سرعت آپدیت هم باز بستگی

به اینترنت شما داره .

آقا خیلی ممنون :10:
حجم آپدیت روبا احتساب ذخیره آپدیت ها فرمودید؟ فکر میکنم زمانی که ذخیره آپدیت ها فعال باشه حجم آپدیت بیشتر میشه؟؟
_________________________________________________-

اگر در مورد این سوال هم راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم؟

تو يه مجله اي خوندم كه نمايندگي اصلي كاسپر در ايران Al Hosani هست که یکشرکت اماراتی هست که در لیست نمایندگی های ایران در سایت کاسپر هست ولي سايت Al Hosani باز نميشه.
لطفا نظرتون روبگید؟
در لیست نمایندگان کاسپر در ایران, سایت شرکت آواژنگ و آتنا ظاهرا دقیق تر بود.

اگر آدرس athenaco.com/ir/index.asp بزنید و روی علامت کاسپر کلیک کنید به سایت دیگری منتقل میشید به نام پارس آتنا دژ(پاد) که در اون سایت قیمت 2010 رو 59 دلار نوشته؟؟؟

من کاملا گیج شدم. اگر میشه یک نفر توضیح بده که بالاخره کدامیک از این نمایندگی ها مطمئنه و میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد ؟
مرسی:11:

Dr Hannibal
13-05-2010, 11:01
حالا اگر بخوام قانوني تهيه كنم كدوم نمايندگي بهتره ؟ تو يه مجله اي خوندم كه نمايندگي اصلي كاسپر در ايران

Al Hosani هست ولي سايتش باز نميشه.

این سایت ها کاملا معتبر هستند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوارد سایت ها بشید و شرایط رو مطالعه کنید. تمام این سایت ها در سایت اصلی کسپرسکی ثبت شده اند.

اما نظر من علاوه بر ای سایت ها یک سر به فروشگاه اینترنتی تبیان هم بزنید. اون هم کاملا معتبر هست.

حجم اپدیت اولیه 30 مگ تا الان نسخه 9.0.0.736 هست.

محصول هم محصول قابل اعتمادی هست.

amir.blue2
13-05-2010, 12:08
سلام
من می خواهم ویندوز را عوض کنم ایا می شود که اپدیت ان را کپی و بعد از نصب ویندوز ان را دوباره به کار بیاندازم
2:ایا میشود اپدیت کاسپر اسکای من را به سیستمی دیگر انتقال داد؟
kaspersky pure 9 بر روی کامپیوتر من نصب است

Dr Hannibal
13-05-2010, 12:15
سلام
من می خواهم ویندوز را عوض کنم ایا می شود که اپدیت ان را کپی و بعد از نصب ویندوز ان را دوباره به کار بیاندازم
2:ایا میشود اپدیت کاسپر اسکای من را به سیستمی دیگر انتقال داد؟
kaspersky pure 9 بر روی کامپیوتر من نصب است

روشی برای بک اپ گیری به صورت دستی 2010 نیست. pure هم مانند محصولات دیگه. تنها راه :

DariushGreat
13-05-2010, 12:58
آقا خیلی ممنون :10:
حجم آپدیت روبا احتساب ذخیره آپدیت ها فرمودید؟ فکر میکنم زمانی که ذخیره آپدیت ها فعال باشه حجم آپدیت بیشتر میشه؟؟
_________________________________________________-

اگر در مورد این سوال هم راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم؟

تو يه مجله اي خوندم كه نمايندگي اصلي كاسپر در ايران Al Hosani هست که یکشرکت اماراتی هست که در لیست نمایندگی های ایران در سایت کاسپر هست ولي سايت Al Hosani باز نميشه.
لطفا نظرتون روبگید؟
در لیست نمایندگان کاسپر در ایران, سایت شرکت آواژنگ و آتنا ظاهرا دقیق تر بود.

مرسی:11:
سلام
به تالار پی30ورلد خوش اومدی :46: انشالله مدبر شدنت رو ببینیم :10:

من خودم از بازار رضا یه پک اینترنت سکیوریتی خریدم. قیمت رو می گفت 39 که من با جدیت تمام با 38 ترتیبش رو دادم! :دی گارانتیش هم آواژنگ هست. خواستی بگو نشونی مغازه رو بهت بگم...
البته چون این پکیج در ابتدای سال عرضه شده دیتابیسش قدیمی شده و نیاز به 140 مگابایت آپدیت داره!!! :دی که من انجامش دادم :46:
درضمن باید بگم که سرعت سیستمم رو هم اصلا نمی گیره و فوق العاده هم خوب کار می کنه

شاد و سبز باشین :دی:10:

amir.7
13-05-2010, 14:03
سلام

ای ول جناب DariushGreat ، من اصلا یادم نبود که به دوست تازه واردمون خوش آمد بگم ، انشااله که جناب alienware-m18 منو

میبخشند .

DariushGreat
13-05-2010, 14:13
سلام

ای ول جناب DariushGreat ، من اصلا یادم نبود که به دوست تازه واردمون خوش آمد بگم ، انشااله که جناب alienware-m18 منو

میبخشند .

:دی:دی:دی
راضی به زحمت نبودیم!... سپاس :11:

mehdi_halla
13-05-2010, 15:12
علامت kaspersky که کنار ساعت هست دقت کنید اگه آبی ویا بنفش مانند شده یعنی خود برنامه مشکل پیدا کرده و اکثرا هیچ کاریش نمیشه کرد باید روش کلیک راست کنید سپس exit بعد از کنترل پنل ریمو کنید. سپس یک بار دیگه اخرین ورژن کسپرسکی رو نصب کنید. ترجیحا 9.0.0.736 باشه.

اگه فقط یک علامت تعجب روش هست این کار رو انجام بدین.

ابتدا این کلید هارو دریافت کنید. کلید شما kis 9 است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ابتدا تاریخ سیستم رو به میلادی و درست تنظیم کنید.

سپس با این مراحل کلید رو نصب کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو حالا آپدیت کنید.

به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند.

ممنون دوست عزیز.درست شد.
پس فقط مشکل key بوده؟

Dr Hannibal
13-05-2010, 15:25
ممنون دوست عزیز.درست شد.
پس فقط مشکل key بوده؟

خواهش . نمیدونم هرچی مشکل میتونست باشه رو گفتم خودت باید میدی کدوم بود.

Phonix Live
13-05-2010, 21:37
چه جوری میشه این Safe Run رو حذف کرد ؟

Dr Hannibal
14-05-2010, 06:10
چه جوری میشه این Safe Run رو حذف کرد ؟

تا وقتی که برنامه ای که باز یشه و دورش خط سبز نیاد سیف ران نیست و اون برنامه از سیف ران باز نشده. پس نیازی به حذفش نیست.

اگر منظورتون از روی کلیک راست هست برنامه ی مدریت کلیک راست اون گزینه رو حذف کنید.

اگر از قسمت تنظیمات هست وارد این بخش بشید و روی برنامه مورد نظر گزینه delete کلیک کنید.

Phonix Live
14-05-2010, 16:50
منظورم کلیک راست و پوشه My computer هستش
چه جوری میشه ؟

mrmmnb
14-05-2010, 17:37
دوستان دیروز رفتم ابدیت کنم حدود یک ساعت طول کشید(گیر کرده بود ) قطع هم نمیشد اخر سر کامپیوتررو خاموش کردم امروز اومدم دوباره ابدیت کنم قبل از ابدیت کاسپر قرمز شده بود و پیغام Black list is corrupted رو میداد من شروع کردم به ابدیت چند لحظه مثل میشه اطلاعات میگیره بعدش پیغام میده ابدیت با موفقت انجام نشد هر کاری هم میکنم درست نمیشه گزینه Roll back to the previous databases رو استفاده کردم اثر نداشت با پروکـــسی هم ابدیت کنم همون قضیه تکرار شد کسی میدنه چیکار باید بکنم؟

تا وقتی که برنامه ای که باز یشه و دورش خط سبز نیاد سیف ران نیست و اون برنامه از سیف ران باز نشده. پس نیازی به حذفش نیست.

اگر منظورتون از روی کلیک راست هست برنامه ی مدریت کلیک راست اون گزینه رو حذف کنید.

اگر از قسمت تنظیمات هست وارد این بخش بشید و روی برنامه مورد نظر گزینه delete کلیک کنید.

من رفتم از اینا سر در بیارم زدم پاکشون کردم برا اضافه کردن یکی خود IE بود که دوباره اضافه کردم اون یکی ایکن IE چیه و چطوری دوباره اضافه کنم؟
با تشکر

Dr Hannibal
14-05-2010, 20:42
منظورم کلیک راست و پوشه My computer هستش
چه جوری میشه ؟

توی مای کامپیوتر رو نمیشه حذف کرد.

کلیک راست:

دوستان دیروز رفتم ابدیت کنم حدود یک ساعت طول کشید(گیر کرده بود ) قطع هم نمیشد اخر سر کامپیوتررو خاموش کردم امروز اومدم دوباره ابدیت کنم قبل از ابدیت کاسپر قرمز شده بود و پیغام Black list is corrupted رو میداد من شروع کردم به ابدیت چند لحظه مثل میشه اطلاعات میگیره بعدش پیغام میده ابدیت با موفقت انجام نشد هر کاری هم میکنم درست نمیشه گزینه Roll back to the previous databases رو استفاده کردم اثر نداشت با پروکـــسی هم ابدیت کنم همون قضیه تکرار شد کسی میدنه چیکار باید بکنم؟

من رفتم از اینا سر در بیارم زدم پاکشون کردم برا اضافه کردن یکی خود IE بود که دوباره اضافه کردم اون یکی ایکن IE چیه و چطوری دوباره اضافه کنم؟
با تشکر

لینک زیر رو کامل انجام بده با دقت برای مشکل یک.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدie یعنی اینترنت اکسپلورر. جاشم که مشخصه از اون جا brows میکنی و انتخاب میکنی.

mrmmnb
14-05-2010, 23:32
توی مای کامپیوتر رو نمیشه حذف کرد.

کلیک راست:

لینک زیر رو کامل انجام بده با دقت برای مشکل یک.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدie یعنی اینترنت اکسپلورر. جاشم که مشخصه از اون جا brows میکنی و انتخاب میکنی.

سلام
لینک رو فکر کنم اشتباهی گذاشتی
من خودم اومدم کاسپر رو نصب کردم (رینستال کردم) و ابدیت کردم درست شد
در مورد دومی هم میدونم اینترنت اکسپلورر هست اما دو تا ایکن اینترنت اکسپلور بود من گفتم دومی برا چی بود
هر چند که اون بعد از نصب خودش درست شد

Dr Hannibal
15-05-2010, 04:42
سلام
لینک رو فکر کنم اشتباهی گذاشتی
من خودم اومدم کاسپر رو نصب کردم (رینستال کردم) و ابدیت کردم درست شد
در مورد دومی هم میدونم اینترنت اکسپلورر هست اما دو تا ایکن اینترنت اکسپلور بود من گفتم دومی برا چی بود
هر چند که اون بعد از نصب خودش درست شد

بله لینک ایراد داشت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای پیدا کردن این ie باید سری به شاخه system32 بزنید. ولی تفاوتی ندارند. این ایکن هم برای حذف کوکی ها به کار گرفته میشه.

alireza_farshid
15-05-2010, 09:58
بله لینک ایراد داشت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای پیدا کردن این ie باید سری به شاخه system32 بزنید. ولی تفاوتی ندارند. این ایکن هم برای حذف کوکی ها به کار گرفته میشه.

اولی که همون IEهست . اما دومی به احتمال زیاد در حالت in Private Brosing هست که توی فهرست sand box قرار میگیره . اما توی ویندوز 64 بیتی یه ورژن 64 بیت هم هست که ممکنه دومی اون باشه . ولی خودم بیشتر ظن به مورد اولی که عرض شد دارم

Dr Hannibal
15-05-2010, 14:56
اولی که همون IEهست . اما دومی به احتمال زیاد در حالت in Private Brosing هست که توی فهرست sand box قرار میگیره . اما توی ویندوز 64 بیتی یه ورژن 64 بیت هم هست که ممکنه دومی اون باشه . ولی خودم بیشتر ظن به مورد اولی که عرض شد دارم

توی ویندوز های 32 بیت xp هم این 2 گزینه هست. از همونجا برنامه رو باز کردم تنظیمات کوکی رو چک کردم Private نبودند هر 2 IE. اما مشخصه که اطلاعاتی باقی نمی مونه از هر دو IE .

حالا یک نکته اینجا هست. اون علامتی که روی IE دومی بود همون علامتی هست که گزینه های پایین به اسم clear هست یعنی clear data in safe run enviroment که یعنی پاک کردن اطلاعات ذخیره شده در همین محیط sandbox.

میشه احتمال داد که با IE اولی اطلاعات در محیط sandbox باقی می مونه اما با IE دومی اطلاعات حتی توی sandbox ذخیره نمیشه.

Masoud King
15-05-2010, 15:34
سلام

من این kis 9.0.0.736 رو دانلود کردم بعد تو خونه نت ندارم.. می خواستم ببینم چطو میشه آپدیتش کرد

مرسی

Dr Hannibal
15-05-2010, 15:41
سلام
من این kis 9.0.0.736 رو دانلود کردم بعد تو خونه نت ندارم.. می خواستم ببینم چطو میشه آپدیتش کرد
مرسی

از جایی که نت هست این فایل رو دانلود کنید.( آموزش در خود لینک هست )

faded
15-05-2010, 17:18
میخواستم آیا یک آنتی ویروس (فقط آنتی ویروس) برای امنیت در اینترنت کافیه ؟ یا اینکه لازمه حتما یک security هم همراهش باشه؟

reza,n
15-05-2010, 18:16
دوستان عزیزم آیا در نسخه 2010 راهی وجود داره که هر دفعه که کسپرسکی آپدیت میشه بصورت اتوماتیک آپدیتها رو توی پوشه Temporary سیو کنه؟؟؟؟ (برای آپدیت آفلاین به آپدیتهای قبلی اضافه کنه)
با سپاس
رضا

Penryn
15-05-2010, 18:18
میخواستم آیا یک آنتی ویروس (فقط آنتی ویروس) برای امنیت در اینترنت کافیه ؟ یا اینکه لازمه حتما یک security هم همراهش باشه؟
شما مگه توی کافی نت شبکه نداری؟ پس نیاز به Firewall & Anti spyware و.... هم داری.بنابراین باید Internet Security نصب کنی

Dr Hannibal
15-05-2010, 20:08

آنتی ویروس + فایروال = یا = اینترنت سکوریتی

دوستان عزیزم آیا در نسخه 2010 راهی وجود داره که هر دفعه که کسپرسکی آپدیت میشه بصورت اتوماتیک آپدیتها رو توی پوشه Temporary سیو کنه؟؟؟؟ (برای آپدیت آفلاین به آپدیتهای قبلی اضافه کنه)
با سپاس
رضا

سلام

بله تنها راه این هست که وارد setting بشید و در قسمت تنظیمات آپدیت گزینه save کردن آپدیت هارو تیک بزنید و یک مسیر برای جمع آوری آپدیت ها انتخاب کنید از این به بعد آپدیت ها جمع آوری میشه و یک کپی هم دارید. یه نکته فقط اینه که اگر برای اولین بار بزنید 140 مگ رو دانلود میکنید سپس بری بعد طبیعی میشه چون از ابتدا آپدیت هارو دریافت میکنه

موفق باشید

sia0368
15-05-2010, 21:30
کسی کرک صفر کردن مهلت 30 روزه برای kis 11.0.0.232 beta رو داره؟کرک ورژنهای قبلی روی این کار میکنه؟

faded
16-05-2010, 18:02
شما مگه توی کافی نت شبکه نداری؟ پس نیاز به Firewall & Anti spyware و.... هم داری.بنابراین باید Internet Security نصب کنی

ممنون اما چه ربطی به کافی نت داشت؟

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

آنتی ویروس + فایروال = یا = اینترنت سکوریتی

سلام

بله تنها راه این هست که وارد setting بشید و در قسمت تنظیمات آپدیت گزینه save کردن آپدیت هارو تیک بزنید و یک مسیر برای جمع آوری آپدیت ها انتخاب کنید از این به بعد آپدیت ها جمع آوری میشه و یک کپی هم دارید. یه نکته فقط اینه که اگر برای اولین بار بزنید 140 مگ رو دانلود میکنید سپس بری بعد طبیعی میشه چون از ابتدا آپدیت هارو دریافت میکنه

موفق باشید

من از انتی ویروس اوریجینال استفاده میکنم اگر از نسخه کرک شده استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد؟
فایر وال سیستم کافیه؟ یا فایر جدا استفاده کنم؟ چه نسخه ایی؟

Dr Hannibal
16-05-2010, 20:26
من از انتی ویروس اوریجینال استفاده میکنم اگر از نسخه کرک شده استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد؟
فایر وال سیستم کافیه؟ یا فایر جدا استفاده کنم؟ چه نسخه ایی؟

نه فایروال رو با سریال معمولا ریجیستر می کنند. کرک نیست.
فایروال لازمه. یا حداقل فایروال ویندوز روشن باشه و بروز باشه. لینک زیر قسمت فایروال رو مطالعه کن تا چگونگی انتخاب بهترین فایروال مشخص بشه.

موفق باشید

maghzae-motefaker
17-05-2010, 17:23
سلام
من بعد از اكتيو كردن آنتي ويروسيه مشكلي پيش امده كه اونم اينه كه kaspersky زرد شده و نوشته out of date ولي من اخرين آپديتو دانلود كردم كه ماله 15 /5 /2010 بود و آپديت كردم(البته قبل از اكتيو كردن كه اون موقع نوشته بود up tp date)
حالا چجوري آپديتش كنم باز؟
يه سوال ديگه اينكه آنتي ويروسم با ie و idm مشكل داره. قضيه چيه؟
الان غير فعالش كردم مگر نه ie باز نميشه
تشكر ويژه

Dr Hannibal
17-05-2010, 17:56
سلام
من بعد از اكتيو كردن آنتي ويروسيه مشكلي پيش امده كه اونم اينه كه kaspersky زرد شده و نوشته out of date ولي من اخرين آپديتو دانلود كردم كه ماله 15 /5 /2010 بود و آپديت كردم(البته قبل از اكتيو كردن كه اون موقع نوشته بود up tp date)
حالا چجوري آپديتش كنم باز؟
يه سوال ديگه اينكه آنتي ويروسم با ie و idm مشكل داره. قضيه چيه؟
الان غير فعالش كردم مگر نه ie باز نميشه
تشكر ويژه

مشکل قبلی لینک زیر

خب 2 روز گذشته امروز 17 است.برای این دیتا بیس قدیمی شده. تاریخ سیستم رو درست کنید و میلادی بذارید و دقیق. سپس از خود محیط برنامه قسمت اپدیت اپدیت کنید.

اگر اپدیت افلاین کردید در گذشته سرور اپدیت رو سر جای قبل برگردونید.

معمولا با ie مشکل پیدا نمی کنه و دلیلش فقط الوده بودن ie می تونه باشه. ie رو یک بار دیگه نصب کنید. اما idm با این ورژنی که می گم مشکلی نداره Internet Download Manager 5.18 Build 7 اگه مشکل بود باز از یک پیشنهاد دارم که با فایرفاکس کار کنی فعلا و افزونه down them all رو نصب کنی. که هم کار ie و هم مشکل دانلود نداشته باشی.

amir_w12
18-05-2010, 08:11
با سلام

دوستان و اساتید عزیز من یه ورژن ا ز کاسپر رو می خوام که بشه تحت شبکه برای 60 کلاینت استفاده کرد می خوام فقط آنتی ویروس باشه نه فایروال .

royaye_talkh55
18-05-2010, 13:01
با سلام

دوستان و اساتید عزیز من یه ورژن ا ز کاسپر رو می خوام که بشه تحت شبکه برای 60 کلاینت استفاده کرد می خوام فقط آنتی ویروس باشه نه فایروال .

با سلام شما باید از این کاسپر استفاده کنید و می تونید اونو از سایت خودش دانلود کنید ولی در مورد کی با مشکل برمیخورید و باید مرتب کی پیدا کنید

Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations

ضمنا شما برای اینکه فقط یکی از اینها آپدیت بشه و بقیه از طریق اون اپدیت بشن باید یک برنامه دیگه هم نصب کنید و اون اینه:
Kaspersky Administration kit

SPQ1
18-05-2010, 16:29
سلام دوستان
من از kis 7 استفاده ميكنم حالا مي خوام ورژن 9.0.0.736 رو نصب كنم. يكي از دوستان ميگفت كه سرعت سيستم رو ميگيره و كندش ميكنه. حالا به نظر شما ميارزه كه kis7 رو با kis9 عوض كنم؟
اگه پست تكراريه عذرخواهي ميكنم.

Dr Hannibal
18-05-2010, 19:48
سلام دوستان
من از kis 7 استفاده ميكنم حالا مي خوام ورژن 9.0.0.736 رو نصب كنم. يكي از دوستان ميگفت كه سرعت سيستم رو ميگيره و كندش ميكنه. حالا به نظر شما ميارزه كه kis7 رو با kis9 عوض كنم؟
اگه پست تكراريه عذرخواهي ميكنم.

سلام میل خودتون است. مطمئنا ورژن جدید از لحاظ پاکسازی ویروس و خدمات دیگش قوی تر است. اما سرعت رو از kis7 بیشتر میگیره. میتونید تست کنید.

nois3
19-05-2010, 13:00
نسخه trial با key شده چه فرقی داره؟

Dr Hannibal
19-05-2010, 13:25
نسخه trial با key شده چه فرقی داره؟

تریال همان 30 روز اجازه استفاده از برنامه به صورت رایگان است. که همین تریال خودش یک key هست که 30 روز اعتبار داره. اما key های دیگه لایسنس خریداری شده هستند که منتها در اینترنت پخش شده شده اند.

نسخه ای تحت عنوان تریال و .. نداریم. فقط تفاوت در لایسنس هاست.

reza3600
19-05-2010, 14:36
سلام
من برنامه ی maple نسخه ی 12 رو نصب کردم. این برنامه دو تا محیط داره که هر دو تا یکی هستند و لی یکیشون جدیدتره. قدیمیه Classic Worksheet Maple 12 هست و جدیده Maple 12 . میتونید توی این لینک عکسشو ببینید.

وقتی کسپر سکیوریتی 7.0.1.325 رو نصب میکنم و میحام وارد محیط جدید میپل بشم حتی وقتی که کسپر فعال نیست این پیغام رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .
ولی اگر انتی ویروس خالی رو نصب میکنیم هیچ مشکلی نیست. در ضمن اون محیط قدیمی هیچ مشکلی با اینترنت سکیوریتی نداره.
چیکار کنم؟

behnammazi
19-05-2010, 15:29
من میخوام Kaspersky PURE نصب کنم آیا کرک و سریالی هست که من نصبش کنم؟

reza,n
19-05-2010, 16:14
دوستان میشه یه مقدار در مورد این Kaspersky PURE توضیح بدید ؟؟ آیا به نسبت Kaspersky internet Security قویتر عمل میکنه؟؟؟؟ روی سرعت چی به نسبت محصولات کسپرسکی بیشتر تاثیر میذاره یا که نه مثل بقیه هستش؟؟؟
ممنونم

Macdiano
19-05-2010, 18:54
سلام

این پنجره هر وقت فعال میشه سیستم من هنگ میکنه

کسی میدونه مشکل از چیه

این عکس هم با موبایل گرفتم, سیستم اینجا ترکیده بود

Dr Hannibal
19-05-2010, 22:24
سلام
این پنجره هر وقت فعال میشه سیستم من هنگ میکنه
کسی میدونه مشکل از چیه
این عکس هم با موبایل گرفتم, سیستم اینجا ترکیده بود

این روت کیت اسکن بود ؟

توی ورژن 9.0.0.435 این ایراد وجود داره. ورژن 9.0.0.736 رو نصب کنید این ایراد بر طرف شده.

دوستان میشه یه مقدار در مورد این Kaspersky PURE توضیح بدید ؟؟ آیا به نسبت Kaspersky internet Security قویتر عمل میکنه؟؟؟؟ روی سرعت چی به نسبت محصولات کسپرسکی بیشتر تاثیر میذاره یا که نه مثل بقیه هستش؟؟؟
ممنونم

تمام محصولات کسپرسکی در یک برنامه جمع شده.

قدرت ویروسی و فایروالی برابر با اینترنت سکوریتی. فقط برنامه های جانبی داره.

من میخوام Kaspersky PURE نصب کنم آیا کرک و سریالی هست که من نصبش کنم؟

خیر هنوز کی براش نیومده.

Meel
21-05-2010, 07:15
سلام کسپرسکى 7 من آپديت نميشه الا با پروکسى ؟

همينجا خوندم كه در تنظیمات کاسپرسکی یک سرور دیگر مربوط به یک منطقه دیگر را انتخاب کنم

ولي سرور کمکی

اين آدرس سرور:

ftp://dnl-ru1.kaspersky-labs.com

ftp://dnl-test.kasperky-labs.com/beta_updates/tm2

كار نميكنه !

ممنون از كمكتون

Dr Hannibal
21-05-2010, 07:37
سلام کسپرسکى 7 من آپديت نميشه الا با پروکسى ؟
همينجا خوندم كه در تنظیمات کاسپرسکی یک سرور دیگر مربوط به یک منطقه دیگر را انتخاب کنم
ولي سرور کمکی
اين آدرس سرور:
ftp://dnl-ru1.kaspersky-labs.com
ftp://dnl-test.kasperky-labs.com/beta_updates/tm2
كار نميكنه !
ممنون از كمكتون

------ که وارد می کنی توی خود تنظیمات آپدپیت قسمت ------ کسپرسکی وارد میکنی ؟ اگه توی تنظیمات آپدیت ------ وارد نکنی آپدیت نمیشه ؟

وارد این قسمت شو

settings>update>settings>proxy server

و اگه ------ خورده حذف کن

behnammazi
21-05-2010, 10:36
من یه کرک دانلود کردم ولی کاسپرسکی به عنوان ویروس میشناستش .چی کار باید کنم که به عنوان فایل غیر ویروسی بشناستش؟

Dr Hannibal
21-05-2010, 10:57
من یه کرک دانلود کردم ولی کاسپرسکی به عنوان ویروس میشناستش .چی کار باید کنم که به عنوان فایل غیر ویروسی بشناستش؟

مورد اول: از سالم بودن کرک مطمئن باشید.

سپس لینک زیر:

Meel
21-05-2010, 11:24
------ که وارد می کنی توی خود تنظیمات آپدپیت قسمت ------ کسپرسکی وارد میکنی ؟ اگه توی تنظیمات آپدیت ------ وارد نکنی آپدیت نمیشه ؟

وارد این قسمت شو

settings>update>settings>proxy server

و اگه ------ خورده حذف کن

ممنون از جوابتون

بله بايد بهش توی تنظیمات آپدیت ، ------ وارد کنم تا آپدیت بشه

من وارد اين قسمتي كه فرموديد شدم ولي چيزي در مورد پر و كسـي ندارم

Dr Hannibal
21-05-2010, 11:34
ممنون از جوابتون

بله بايد بهش توی تنظیمات آپدیت ، ------ وارد کنم تا آپدیت بشه

عکس دومت باز نشد اما توی همون اپدیت سروری که بود اون گزنه هایی که اضافه کرده بودی رو delete کن وبعد تاید کن. بعد همون ------ سرور که زیر اپدیت بود رو برو و تیک هاشو بردار تا بدون ------ بشه.

بعد نت رو هم بدون ------ و یا V_P_N وصل کن. بعد اپدیت بزن چک کن. اگه نشد توی همون تنظیمات سرور اپدیت پایین یک تیک داره که برای ایران رو نوشته تیک رو بزن و کشور رو عوض کن( قبلا این کار جواب میداد )

برای اطمینان ------ داخل IE اگه چیزی خورده اونها رو هم حذف کن.

نتیجه رو بگو

behnammazi
21-05-2010, 12:10
کامپوتر من با مال برادرم شبکه هست ولی برادرم نمیتونه به من وصل بشه و فقط وقتی میتونه وصل بشه که من فایروال کاسپرسکی رو خاموش کنم . چطوری میتونم بدون خاموش کردن فایروال کاسپرسکی برادرم به کامپوتر من وصل بشه؟

Dr Hannibal
21-05-2010, 15:23
کامپوتر من با مال برادرم شبکه هست ولی برادرم نمیتونه به من وصل بشه و فقط وقتی میتونه وصل بشه که من فایروال کاسپرسکی رو خاموش کنم . چطوری میتونم بدون خاموش کردن فایروال کاسپرسکی برادرم به کامپوتر من وصل بشه؟

ip شبکه برادرت رو داری ؟

behnammazi
21-05-2010, 16:28
ip شبکه برادرت رو داری ؟

بله دارم. آیپی رو در کدوم قسمت کاسپر باید وارد کرد؟

Dr Hannibal
21-05-2010, 17:42
بله دارم. آیپی رو در کدوم قسمت کاسپر باید وارد کرد؟

برو توی فایروالت ستینگ رو بزن. قسمت resources رو بزن. اون جا توی لوکال ip و پورتی که داشتی رو لیست سفید کن.

یکم با این بخشش کار کن تا راه بیوفته حتما نتیجه میگیری.

Xx Hossein xX
21-05-2010, 21:16
سلام دوستام ...

میخواستم بدونم این بک آپی که از ویروس ها گرفته میشه کجا میره و چطوری میتونم پاکشون کنم ؟!

ممنون .......

Dr Hannibal
21-05-2010, 22:40
سلام دوستام ...
میخواستم بدونم این بک آپی که از ویروس ها گرفته میشه کجا میره و چطوری میتونم پاکشون کنم ؟!
ممنون .......

مثلا برای 2010 روی اون به اصطلاح راداری که صفحه اولش هست کلیک کنید تا ریپورت ها بیاد و از اونجا لیست رو clear کنید.

LordMMD
22-05-2010, 22:50
سلام
من KAV 2010 رو نصب کردم.
مشکلی نداره که مدت trial اش تموم بشه بعد فایل های key رو بگیرم و به روش توضیح داده شده در:

میتونم به روز کنم دیگه ؟

peyman_nn
23-05-2010, 10:32
سلام
دوستان من چند تا سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد
گفتم که کاسپر همه چی رو تار و مار کرده و نمیذاره فرضا یک فایل کیجن رو از حالت زیپ خارج کنم و فوری دیلیت میکنه
بعدش شما گفتید که اونو تو کووارانت میذاره ، ولی من فکر میکنم اونو پاک میکنه ، حالا بگید اگر چیزی رو پاک کرده چی جوری برگردونم ؟
وگرنه قهر میکنم و میرم

amir.7
23-05-2010, 13:42
سلام
دوستان من چند تا سوال پرسیدم ولی کسی جواب نداد
گفتم که کاسپر همه چی رو تار و مار کرده و نمیذاره فرضا یک فایل کیجن رو از حالت زیپ خارج کنم و فوری دیلیت میکنه
بعدش شما گفتید که اونو تو کووارانت میذاره ، ولی من فکر میکنم اونو پاک میکنه ، حالا بگید اگر چیزی رو پاک کرده چی جوری برگردونم ؟
وگرنه قهر میکنم و میرم

سلام

دوست عزیز من کاسپر ندارم ولی شما به دو صورت میتونید این کارو انجام بدید ، اول توی تنظیماتش براش تعریف کنید که

هر چیزو پیدا میکنه چیکارش کنه مثلا توی قرنطینه بندازه یا حذفش کنه ، دوما میتونید یه سری فایل و چیزهایی رو که

نیاز دارید بهش معرفی کنید تا دیگه با اونها اصلا کاری نداشته باشه ، حالا یا خودتون پیدا کنید و یا دوستان لطف کنن

آموزش بدن ، و خواهشا از جمع دوستان قهر نکنید .

behnammazi
24-05-2010, 10:36
برو توی فایروالت ستینگ رو بزن. قسمت resources رو بزن. اون جا توی لوکال ip و پورتی که داشتی رو لیست سفید کن.

یکم با این بخشش کار کن تا راه بیوفته حتما نتیجه میگیری.

ببخشید من دوباره مزاحم شما شدم. ولی هر کاری کردم نشد میشه دقیق تر توضیح بدبد؟

ali420
25-05-2010, 07:41
بهترين key انتي ويروي کاسپر سکاي را به شما تحويل داده مي توانم که ان را 42 دالر خريده ام
فقط به من ايميل ارسال کنيد
sayedjawad2006@gmail.com

Crespo
25-05-2010, 13:32
سلام. من کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی 2010 رو دارم. ورژن 9.0.0.736! چند وقتیه که واسه آپدیت که می زنم، به 96% که می رسه همونجا میمونه! منم هر چقدر صبر می کنم، رد نمیشه! اما اون بالا میزنه که دیتا بیس آپدیته شدس! به هر حال من نت رو قطع میکنم تا خودش آپدیت رو Stop کنه! (چون هر چقدر خودم Stop رو می زنم، فایده ای نداره). مجداداً وصل میشه و آپدیت رو که می زنم، یه چند KB دان میکنه و آپدیت 100% میشه! به نظرتون دلیلش چیه؟!

nois3
26-05-2010, 13:17
اما اون بالا میزنه که دیتا بیس آپدیته شدس! به هر حال من نت رو قطع میکنم تا خودش آپدیت رو Stop کنه! (چون هر چقدر خودم Stop رو می زنم، فایده ای نداره). مجداداً وصل میشه و آپدیت رو که می زنم، یه چند KB دان میکنه و آپدیت 100% میشه! به نظرتون دلیلش چیه؟!

ببین دوست من وقتی اون بالا نوشته up to date یعنی نیاز نیست شما دیگه اون روز اپدیت کنی.اون 96% گیر میکنه بخواطر همینه.
بنظر من هر 3 روز 1بار اپدیت بکنی بهتره.

Crespo
27-05-2010, 00:40
ببین دوست من وقتی اون بالا نوشته up to date یعنی نیاز نیست شما دیگه اون روز اپدیت کنی.اون 96% گیر میکنه بخواطر همینه.
بنظر من هر 3 روز 1بار اپدیت بکنی بهتره.

من هر وقت اون up to date میره، آپدیتش می کنم! حالا می خواد یه روز باشه، یا یه هفته! اما باز همین مشکل هستش!
پ.ن: دوستان، آپدیت ها رو کجا میریزه؟ می خوام ازشون بک آپ بگیرم که اگه وین، پوکید بتونم آپدیت ها رو برگردونم . . .

nois3
28-05-2010, 10:42
پ.ن: دوستان، آپدیت ها رو کجا میریزه؟ می خوام ازشون بک آپ بگیرم که اگه وین، پوکید بتونم آپدیت ها رو برگردونم . . .

با نسخه 9 این کار رو نمیشه کرد.
یا دانلود اپدیت افلاین یا اینکه وارد setting بشید و در قسمت تنظیمات آپدیت گزینه save کردن آپدیت هارو تیک بزنید و یک مسیر برای جمع آوری آپدیت ها انتخاب کنید از این به بعد آپدیت ها جمع آوری میشه و یک کپی هم دارید. یه نکته فقط اینه که اگر برای اولین بار بزنید 140 مگ رو دانلود میکنید سپس بری بعد طبیعی میشه چون از ابتدا آپدیت هارو دریافت میکنه.

ebrahimjan
28-05-2010, 20:25
با سلام
از زمانی که ویندوزم رو عوض کردم و از آپدیت آفلاینی که قبل از تعویض ویندوز تهیه و به آنتی ویروس اضافه کردم الان که می خوام کسپر رو آپدیت کنم بعد از چند دقیقه این ارور رو میده و آیکن کسپر در تسکبار به صورت خاکستری در میاد از چند کلید هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد لطفا بگید مشکل از چیه ؟

mojtaba_sa
29-05-2010, 17:30
سلام خدمت اساتید محترم
من ویندوز 7 - 32 بیتی دارم . کاسپر رو که نصب میکنم همه مراحل به خوبی نصب و بعد رسیت میکنم ولی بعد از اجرا مدام پیغام میده که آنتی ویروس خرابه و باید تعمیر بشه !!!
سی دی رو میذارم که تعمیر کنه ظاهرا میگه تمام شد و رسیت میشه ولی در حقیقت درست نشده !! و در لبه اول چند تا از موارد غیر فعالن مثل MIAL , NETWORK .
کاسپر 2009 / ورژن 8
روی XP بدون مشکل کار میکنه .

Dr Hannibal
29-05-2010, 21:38
سلام خدمت اساتید محترم
من ویندوز 7 - 32 بیتی دارم . کاسپر رو که نصب میکنم همه مراحل به خوبی نصب و بعد رسیت میکنم ولی بعد از اجرا مدام پیغام میده که آنتی ویروس خرابه و باید تعمیر بشه !!!
سی دی رو میذارم که تعمیر کنه ظاهرا میگه تمام شد و رسیت میشه ولی در حقیقت درست نشده !! و در لبه اول چند تا از موارد غیر فعالن مثل MIAL , NETWORK .
کاسپر 2009 / ورژن 8
روی XP بدون مشکل کار میکنه .

تنها ورژن سازگار کسپرسکی 9.0.0.736 iهست که با 7 سازگاری داره و نسخه های پیور هم سازگارند. نسخه پایین تر سازگاری ندارند.

با سلام
از زمانی که ویندوزم رو عوض کردم و از آپدیت آفلاینی که قبل از تعویض ویندوز تهیه و به آنتی ویروس اضافه کردم الان که می خوام کسپر رو آپدیت کنم بعد از چند دقیقه این ارور رو میده و آیکن کسپر در تسکبار به صورت خاکستری در میاد از چند کلید هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد لطفا بگید مشکل از چیه ؟

مشکل در خود سورس بوجود اومده. یک بار دیگه نصب کن از کنار پنجره مشخصه وین 7 داری. حتما نسخه 9.0.0.736 رو فقط نصب کن. و بعد از نصب از اپدیت افلاین مطمئن استفاده کن. اپدیت ها فقط از سایت مطمئن باشه و یا از خود بک اپ کسپر با تیک Save اپدیت گرفته باشه نه روش دستی.

من هر وقت اون up to date میره، آپدیتش می کنم! حالا می خواد یه روز باشه، یا یه هفته! اما باز همین مشکل هستش!

در تنظمیات خود کسپرسکی قسمت اپدیت تیک گزینه Save َدن اپدیت هارو بزنید و یک پوشه براش انتخاب کنید.

Crespo
30-05-2010, 12:54
ممنون از بابت راهنمائیاتون درباره کپی آپدیت ها! اما آبدیت هایی که از اول تا الان رو انجام دادم چی؟!!!! اونا رو چیکار کنم؟؟!

Dr Hannibal
30-05-2010, 13:33
ممنون از بابت راهنمائیاتون درباره کپی آپدیت ها! اما آبدیت هایی که از اول تا الان رو انجام دادم چی؟!!!! اونا رو چیکار کنم؟؟!

برای ورژن 2010 راه دستی برای کپی اپدیت ها نیست. اما 2009 این امکان بود و اصلا نیاز به اون تنظیمات هم نبود.

اگه 2010 دارید دیگه کاریش نمیشه کرد.

Crespo
30-05-2010, 14:03
یعنی پس با این احوال اگه وین رو عوض کنم، باید بزارم مجداداً 100 خورده ای مگ، آپدیت رو دان کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr Hannibal
30-05-2010, 16:12
یعنی پس با این احوال اگه وین رو عوض کنم، باید بزارم مجداداً 100 خورده ای مگ، آپدیت رو دان کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه بدون تیک Save اپدیت بزنی 40 مگ کمتره. با تیک 140 مگ. اما خب دفعه بعد دیگه راحتی.

Crespo
30-05-2010, 23:59
اگه بدون تیک Save اپدیت بزنی 40 مگ کمتره. با تیک 140 مگ. اما خب دفعه بعد دیگه راحتی.

الان دقیقاً متوجه نشدم :دی میشه بیشتر توضیح بدی؟!:11:

Dr Hannibal
31-05-2010, 11:16
الان دقیقاً متوجه نشدم :دی میشه بیشتر توضیح بدی؟!:11:

الان که هیچی اما وقتی ویندوز رو عوض کردی قبل از اینکه اولین بار آپدیت کنی توی تنظیمات آپدیت وارد شو. همون صفحه اول یک قسمت هست نوشته save آپدیت اون تیک رو بزن و یک پوشه برای محل جمع آوری انتخاب کن.

سپس اپدیت کن 140 مگ تقریبا برای اولین بار اپدیت میاد اما این پوشه رو همیشه داری و هروقت ونیدوز عوض کردی اپدیت رو می خواستی با خودت هرجا ببری و غیره میتونی این پوشه رو کپی بگیری و اپدیت رو انجام بدی با این پوشه.

اما اگه این کار رو نکنی 30 مگ اپدیت اولیه میاد برات که هیچی دوباره برای دفعه بعد اگه اپدیت خواستی بکنی نمیتونی بک اپ بگیری.

Dr Hannibal
31-05-2010, 16:04
ببخشید من دوباره مزاحم شما شدم. ولی هر کاری کردم نشد میشه دقیق تر توضیح بدبد؟

ببخشید من سوالت رو ندیدم :46: نبودم چند وقت پستت گم شده بود.

شما برو توی ستینگ وارد فایروال شو و دوباره اولین ستینگ رو بزن. سپس اون کانکشنی که باهاش سیستم ها شیر هستند رو به کلیک راست کن و به حالت trusted network تغییر بده.

اون IP ها هم اگه داری بد نیست لیست سفید بشه اما فکر نکنم با این کار دیگه لازم بشه.

موفق باشید.

faal
03-06-2010, 00:22
سلام .
1- لایسنس آنتی ویروس ، نسخه 9.0.0.463 به نسخه 9.0.0.736 میخوره یا نه ؟ (لایسنس اوریجینال و خریداری شده به همراه
CDی نسخه 9.0.0.463 که البته با win7 سازگار نیست)
2- بعد از فعالسازی بر روی یک سیستم میشه بعد از یه مدتی مثلا 3 ماه از رو سیستم پاکش کرد و ادامه‏ی مدت اعتبار رو
رو یه سیستم دیگه استفاده کرد ؟

اگه به این سؤالها تو پستهای قبلی جواب داده شده معذرت می‏خوام . (خوندن یا حتی جستجو تو 721 صفحه کار مشکلیه)

NELLY
03-06-2010, 11:52
سلام کسی میدونه چرا کسپرسکای دو روزه فایلهای آپدیت جدید نمی گذاره؟؟

دو روزه هروقت آپدیت می کنم این پیغام میاد.... (تاریخ آپدیت دقیقا مال دو روز پیش هست امروز 3 june است)

DariushGreat
03-06-2010, 14:36
منم همین وضعیت رو دارم! :41::19:

amir-shakh
03-06-2010, 14:41
سلام دوستان من دیروز ویندوز نصب کردم ویستا 32 بیتی
و کسپر اسکای اروجینال دارم با 3 کلید که از مالزی خریدم همراه با کامپیوترم
و قبلا به راحتی همین ورژن نصب بود و آپدیت میشد ولی دیروز هر کاری کردم آپ نشد , در ضمن من اینترنت پرسرعت دارم
و روی سیستم دیگه خونه هم کسپر دانلودی داشتم که به صورت تریال
بعد از نصب رو نوت بوکم اومدم با استفاده از آپدیت PC نوتبوکم و آپ کنم که نشد !
بعد از اونم هر چی تلاش کردم مستقیم از نت آپدیت کنم نشد
آپدیت میشد و نشون میداد که 20 30 مگ رو دانلود کرده ولی نوار بالا به جای زرد هنوز قرمز و نوشته Database are obslote
,و حتی مینویسه Rebot required ولی بعد از رسیتارت همین وضع کسپر رو پاک کردم آما بازم نشد
ناگفته نمونه که من ساعت کامپیوترم و به وقت مالزی ست کردم و اینکه من زمانی که سریال نامبرمو وارد میکنم تو صفحه ریجستر فورم و پر میکنم به نام خودم و ساکن مالزی,فکر میکنید از این باشه ایرادش ؟
منو راهنمایی کنید
راستی ورژن من kaspersky 2010 9.0.0736

Dr Hannibal
03-06-2010, 15:15
منم همین وضعیت رو دارم! :41::19:

سلام کسی میدونه چرا کسپرسکای دو روزه فایلهای آپدیت جدید نمی گذاره؟؟
دو روزه هروقت آپدیت می کنم این پیغام میاد.... (تاریخ آپدیت دقیقا مال دو روز پیش هست امروز 3 june است)

سلام دوستان من دیروز ویندوز نصب کردم ویستا 32 بیتی
و کسپر اسکای اروجینال دارم با 3 کلید که از مالزی خریدم همراه با کامپیوترم
و قبلا به راحتی همین ورژن نصب بود و آپدیت میشد ولی دیروز هر کاری کردم آپ نشد , در ضمن من اینترنت پرسرعت دارم
kaspersky 2010 9.0.0736

شما وارد تنظیمات بشید و در قسمت آپدیت سرور آپدیت رو که روی حالت اتوماتیک و گزینه جمهری اسلامی هست رو تعویض کنید و یک سرور اروپایی بزنید. سپس تست کنید.

اگر نشد یک بر با ------ سعی کنید اپدیت کنید یعنی یک ------ نصب کنید و پورت و هاست رو توی تنظیمات وارد کنید سپس ------ رو روشن کنید و کسپر رو اپدیت کنید.

این هارو تست کنید تا یه تحقیق کوچیک کنیم ببینیم چه خبر شده !!!

( خدا نکنه جنبه سیاسی داشته باشه )

Dr Hannibal
03-06-2010, 16:52
رفع مشکل آپدیت نشدن کسپرسکی در 2 روز اخیر مخصوصا در ویندوز 7 .

وارد تنظیمات کسپرسکی شوید و تیک سلف دیفنس رو بردارید.

حالا وارد این قسمت شوید.( دقت کنید باید از فولدر اپشن تیک شو هیدن رو زده باشید )

C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP9\Data

سپس این فایل رو پاک کنید.======> u0607g.xml

حالا تنظیمات رو به حالت قبل بر گردونید و یک بار دیگه آپدیت کنید.

موفق باشید.

NELLY
03-06-2010, 17:30
رفع مشکل آپدیت نشدن کسپرسکی در 2 روز اخیر مخصوصا در ویندوز 7 .

وارد تنظیمات کسپرسکی شوید و تیک زیر رو بردارید.

حالا وارد این قسمت شوید.( دقت کنید باید از فولدر اپشن تیک شو هیدن رو زده باشید )

C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP9\Data

سپس این فایل رو پاک کنید.======> u0607g.xml

حالا تنظیمات رو به حالت قبل بر گردونید و یک بار دیگه آپدیت کنید.

موفق باشید.

ضمن تشکر از کمک شما گویا مشکل موجود خودش برطرف شده

DariushGreat
03-06-2010, 22:12
آره... خدا رو سپاس که درست شد! :8:

amir-shakh
04-06-2010, 00:46
شما وارد تنظیمات بشید و در قسمت آپدیت سرور آپدیت رو که روی حالت اتوماتیک و گزینه جمهری اسلامی هست رو تعویض کنید و یک سرور اروپایی بزنید. سپس تست کنید.

اگر نشد یک بر با ------ سعی کنید اپدیت کنید یعنی یک ------ نصب کنید و پورت و هاست رو توی تنظیمات وارد کنید سپس ------ رو روشن کنید و کسپر رو اپدیت کنید.

این هارو تست کنید تا یه تحقیق کوچیک کنیم ببینیم چه خبر شده !!!

( خدا نکنه جنبه سیاسی داشته باشه )

داداش گفتم هر سری اپدیت میشه و میزنه که 20 30 مگ و دانلود کرده اما بازم قرمز

Dr Hannibal
04-06-2010, 04:32
داداش گفتم هر سری اپدیت میشه و میزنه که 20 30 مگ و دانلود کرده اما بازم قرمز

شما روی نوار قرمز کلیک کن. اونجا میگه چه مشکلاتی وجود داره.ببین دلیل قرمز بودن فقط دیتا بیس هست یا نه. اگه باسرور اپدیت اتوماتیک و به صورت انلاین اپدیت نمیشه یک بار به طور کامل ریمو کن و دوباره نصب کن. توی درایو ویندوزت هم جا بارای اپدیت باشه. سپس ببین لایسنست اکسپایر نشده باشه و اپدیت کن بازم ایراد گرفت و اپدیت نشد نمیدونم دلیلش چیه.

فقط دقت کن بعد از اینکه کسپر رو پاک کردی این مسر برو و این فایل رو دستی حذف کن. بعد دوباره نصب کن.

c:\ Documents & settings \ all users \ application data \ kaspersky lab

c:\programdata\ kaspersky lab

virangar666
04-06-2010, 17:55
سلام دوستان

من یه مشکلی با آپدیت آفلاین دارم.
من چند روز پیش آپدیت کلی کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی 2010 رو تا تاریخ 29.5.2010 دانلود کرده بودم(از سایت وطن دانلود) و به درستی اپدیت انجام شد.اما حالا که آپدیت هفتگی که تا تاریخ 2.6.1010رو دانلود کردم هر کاری می کنم خطا میده و آپدیت نمیشه.
هر دو تا فایلی که مربوط به آپدیت هفتگی گه تو این سایته معرفی شده خطا میده.

در ضمن رو سیستمم ویندوز 7 دارم.
مشکل از چیه؟
ممنون

Dr Hannibal
04-06-2010, 22:08
سلام دوستان

من یه مشکلی با آپدیت آفلاین دارم.
من چند روز پیش آپدیت کلی کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی 2010 رو تا تاریخ 29.5.2010 دانلود کرده بودم(از سایت وطن دانلود) و به درستی اپدیت انجام شد.اما حالا که آپدیت هفتگی که تا تاریخ 2.6.1010رو دانلود کردم هر کاری می کنم خطا میده و آپدیت نمیشه.
هر دو تا فایلی که مربوط به آپدیت هفتگی گه تو این سایته معرفی شده خطا میده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن رو سیستمم ویندوز 7 دارم.
مشکل از چیه؟
ممنون

وارد تنظیمات آپدیت بشید و تیک مربوط به سیو شدن اپدیت رو بردارید. ( اگه تیک نبود که هیچی )

فایل اپدیت خیلی مهمه که سالم باشه. از سافتگذر دانلود کنید و طبق راهنمایی پیش برید. حتما انجام میدید.

ebrahimjan
05-06-2010, 00:37
من اينترنت سكيورتي كسپر روي سيستمم نصبه وقتي اين نرم افزار رو CCProxy 2010 build 20100103 نصب مي كنم فايروال ويندوز از من سوال مي كنم دقيقا يادم نيست . مي خواستم ببينم با نصب اين في ل تر شك ن مشكلي براي سيستم پيش نمي ياد منظورم امنيت سيستمم هست.همچنين نظرتون راجع به ultra چيه؟

virangar666
05-06-2010, 08:31
سلام دوستان
همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم من از آپدیت آفلاین تا تاریخ 29.5.2010 استفاده کرده بودم و بدون مشکل آپدیت شد.
حالا دیشب از طریق همون گزینه آپدیت آنتی ویروس آنلاین آپدیتش کردم و حدود 4 مگابایت دانلود کرد و آپدیت به روز شد.
حالا سوالم این بود که این آپدیت دیشب(4 مگابایت) گجا ذخیره شده که یه کپی ازش بردارم؟
البته رو ویندوز 7
ممنون

virangar666
05-06-2010, 18:12
الان که هیچی اما وقتی ویندوز رو عوض کردی قبل از اینکه اولین بار آپدیت کنی توی تنظیمات آپدیت وارد شو. همون صفحه اول یک قسمت هست نوشته save آپدیت اون تیک رو بزن و یک پوشه برای محل جمع آوری انتخاب کن.

سپس اپدیت کن 140 مگ تقریبا برای اولین بار اپدیت میاد اما این پوشه رو همیشه داری و هروقت ونیدوز عوض کردی اپدیت رو می خواستی با خودت هرجا ببری و غیره میتونی این پوشه رو کپی بگیری و اپدیت رو انجام بدی با این پوشه.

اما اگه این کار رو نکنی 30 مگ اپدیت اولیه میاد برات که هیچی دوباره برای دفعه بعد اگه اپدیت خواستی بکنی نمیتونی بک اپ بگیری.

سلام دوست عزیز
((((همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم من از آپدیت آفلاین تا تاریخ 29.5.2010 استفاده کرده بودم و بدون مشکل آپدیت شد.
حالا دیشب از طریق همون گزینه آپدیت آنتی ویروس آنلاین آپدیتش کردم و حدود 4 مگابایت دانلود کرد و آپدیت به روز شد.
حالا سوالم این بود که این آپدیت دیشب(4 مگابایت) کجا ذخیره شده که یه کپی ازش بردارم؟
البته رو ویندوز 7)))))

بجه ها این سوال امروزم بود اما حالا یه سوال دیگه دارم.من وقتی این 4 مگ رو دانلود کردم گزینه ذخیره آپدیت رو تیک نزده بودم.و مث اینکه جواب سوال خودم رو تو تاپیک پیدا کردم که تو ورژن 2010 امکان برداشتن آپدیت به صورت دستی وجود نداره.
خب
برای همین اومدم و اون گزینه رو تیک زدم و یه مسیر بهش دادم.و باز با همون فایل آپدیت آفلاینم آپدیتش کردم که اون 140 مگ رو از همین جا برداره نه اینکه آپدیت آنلاین و بریزه تو مسیر مشخص شده.
ولی اون فولدر خالی خالیه.انگار نه انگار که مسیری بهش دادم.این قضیش چیه؟
مسلما وقتب هم که اینجوره و اون گزینه ذذخیره رو تیک زدم وقتی میخوام آپدیت آنلاین کنم میخواد حدود 140 مگ دانلود کنه اما وقتی اون گزینه تیک نداره همش 4 مگ دانلود میکنه.
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه که چی کار کنم.چرا فولدر مشخص شده همش خالیه؟
ممنون

Dr Hannibal
05-06-2010, 23:01
من اينترنت سكيورتي كسپر روي سيستمم نصبه وقتي اين نرم افزار رو CCProxy 2010 build 20100103 نصب مي كنم فايروال ويندوز از من سوال مي كنم دقيقا يادم نيست . مي خواستم ببينم با نصب اين في ل تر شك ن مشكلي براي سيستم پيش نمي ياد منظورم امنيت سيستمم هست.همچنين نظرتون راجع به ultra چيه؟

نه مشکلی نیست اما چون پورت مرورگرت عوض میشه دیگه نمی تونه اسکن کنه دیتای سایت ها رو.

سلام دوست عزیز
((((همون طور که تو پست قبلیم گفته بودم من از آپدیت آفلاین تا تاریخ 29.5.2010 استفاده کرده بودم و بدون مشکل آپدیت شد.
حالا سوالم این بود که این آپدیت دیشب(4 مگابایت) کجا ذخیره شده که یه کپی ازش بردارم؟
البته رو ویندوز 7)))))

برای بک اپ گیری باید اون تیک رو بزنی و یک بار از اول اپدیت کنی و 140 مگ دان میکنه. مسیر رو عوض کنی دوباره از اول میشه.

پس الان یک بار دیگه باید مسیر بهش بدی و تیک رو بزنی و اپدیت کنی و 140 مگ بیاد دیگه هم مسیر عوض نکنی یا تیک رو برنداری.

راهه دیگه ای ندارید.

ali420
06-06-2010, 08:13
سلام خدمت همه دوستان اين انجمن!
شما مي توانيد که به من ايميل نوشته و من بهترين کيلي انتي ويروس کاس پرسکاي را که به شکل نت ګروپ کار مي کنه را به شما تفديم کنم

sayed_jawad_hashimi@yahoo.com
sayed_jawad_hashimi@hotmail.com
sayedjawad2006@gmail.com

behii
06-06-2010, 16:56
سلام
تو کسپر جایی وجود داره که بهش برنامه بدیم که مثلا از فلان ساعت تا فلان ساعت غیر فعال بشه ؟

Dr Hannibal
07-06-2010, 09:29
سلام
تو کسپر جایی وجود داره که بهش برنامه بدیم که مثلا از فلان ساعت تا فلان ساعت غیر فعال بشه ؟

خیر برای فعال و غیرفعال شدن نداره

edi2
07-06-2010, 11:09
دوستان دیسک نجات برای یکی میخوام بسازم که سیستمش ویروسی شده و زده گرافیک و همه چیز رو نابود کرده . باید چی جوری درست کنم؟

virangar666
07-06-2010, 19:07
سلام دوست عزیز
البته رو ویندوز 7)))))

بجه ها این سوال امروزم بود اما حالا یه سوال دیگه دارم.من وقتی این 4 مگ رو دانلود کردم گزینه ذخیره آپدیت رو تیک نزده بودم.و مث اینکه جواب سوال خودم رو تو تاپیک پیدا کردم که تو ورژن 2010 امکان برداشتن آپدیت به صورت دستی وجود نداره.
خب
برای همین اومدم و اون گزینه رو تیک زدم و یه مسیر بهش دادم.و باز با همون فایل آپدیت آفلاینم آپدیتش کردم که اون 140 مگ رو از همین جا برداره نه اینکه آپدیت آنلاین و بریزه تو مسیر مشخص شده.
ولی اون فولدر خالی خالیه.انگار نه انگار که مسیری بهش دادم.این قضیش چیه؟
مسلما وقتب هم که اینجوره و اون گزینه ذذخیره رو تیک زدم وقتی میخوام آپدیت آنلاین کنم میخواد حدود 140 مگ دانلود کنه اما وقتی اون گزینه تیک نداره همش 4 مگ دانلود میکنه.
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه که چی کار کنم.چرا فولدر مشخص شده همش خالیه؟
ممنون

سلام دوستان
بالاخره درست شد.فهمیدم که باید چی کار کنم.شما وقتی از آپدیت آفلاین استقاده میکنید.ودر ادامه میخواید آپدیت آنلاین کنید
باید آدرس آپدیت آفلاین رو توی باکس ذخیره آپدیت نوشت تا آپدیت های آنلاین رو توی همون فولدر بریزه.وگرنه اگر آدرس دیگه بدیم میاد و شروع میکنه 150 مگ دانلود میکنه.
تو رو خدا زیاد تشکر نکید

ممنون

webcopernic
08-06-2010, 09:21
ورژن نهائی kaspersky 2011 آمد

این هم لینک دانلود :

behnammazi
08-06-2010, 12:18
ورژن نهائی kaspersky 2011 آمد

این هم لینک دانلود :

این که تو سایتش هنوز نیست.

happyfeat
08-06-2010, 16:13
این که تو سایتش هنوز نیست.

این لینک سایتش هست

webcopernic
08-06-2010, 16:27
ورژن 2011 در سایت رسمی KASPERSKY قرار گرفت

edi2
08-06-2010, 17:35
دوستان من beta ش رو دارم ایا اینو بگیرم نصب کنم بهتره

behnammazi
08-06-2010, 17:39
یکی لطف کنه Trial Reset رو هم بذاره.

reza_3722
08-06-2010, 17:42
پس کسپر کی میخواد یه نسخه 64 بیتی ارائه بده!؟ :13:

Dreamland
08-06-2010, 18:48
با سلام خدمت دوستان عزیز...:10:

Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.400 Final |103.91 MB

- بهبود استفاده از تکنولوژی Sandbox به صورت ایجاد یک محیط مجاری برای اجرا و تست کردن یک فایل بدون آسیب به سیستم عامل
- قابلیت استفاده از Sandbox برای مرورگرهای وب
- امکان تشخیص سایت بانکها و مراقبت از اطلاعات کاربر در هنگام کار با این سایتها
- استفاده از Kaspersky URL Advisor برای مسدود کردن سایتهایی که به سیستم شما آسیب می رسانند
- سوئیچ کردن به حالت امن در هنگام مرور سایتهای مشکوک
- امکان Geo Filter جهت مسدود کردن دسترسی به دامین های غیر امن منطقه ای با توجه به سطح امنیت
- بهره گیری از اطلاعات نرم افزارهای ثبت شده در شبکه کاسپراسکی جهت برخورد با انواع نرم افزار در ویندوز
- امکان استفاده کاربران ویندوز ویستا از Gadget مخصوص این برنامه برای کنترل امنیت سیستم
- استفاده از System Watcher جهت زیر نظر داشتن قسمتهای مختلف سیستم و برگرداندن تغییراتی که ویروس روی ویندوز می گذارد
- امکانی جهت تشخیص ساعات بیکاری سیستم و انجام وظایف لازم در آن زمان
- امکان کنترل درخواستهای مشکوک از DNS
- اسکن انتقال اطلاعات از طریق FTP علاوه بر HTTP
- بهبود امکان ساخت دیسک نجات با قابلیت رایت روی CD و USB
- استفاده از تکنولوژی پیشرفته حذف آلودگی از فایلها
- بهره گیری از امکان Anti-Phishing جهت تشخیص اجزای آلوده یک صفحه اینترنتی
- بهبود رابط کاربری از چندین جهت
- اضافه شدن امکانات برای استفاده از Rule‌ها برای نرم افزارها و دسترسی ها
- بهبود یافتن امکان Parental Control برای زیر نظر گرفتن پیامهای رد و بدل شده از طریق مسنجرها
- بهبود تکنولوژی ضد اسپم برای نرم افزارهای مدیریت ایمیل
و ...

Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.1.400 Final | 103.92 MB

ویژگیهای نسخه جدید:
- بهبود استفاده از تکنولوژی Sandbox به صورت ایجاد یک محیط مجاری برای اجرا و تست کردن یک فایل بدون آسیب به سیستم عامل
- قابلیت استفاده از Sandbox برای مرورگرهای وب
- امکان تشخیص سایت بانکها و مراقبت از اطلاعات کاربر در هنگام کار با این سایتها
- استفاده از Kaspersky URL Advisor برای مسدود کردن سایتهایی که به سیستم شما آسیب می رسانند
- سوئیچ کردن به حالت امن در هنگام مرور سایتهای مشکوک
- امکان Geo Filter جهت مسدود کردن دسترسی به دامین های غیر امن منطقه ای با توجه به سطح امنیت
- بهره گیری از اطلاعات نرم افزارهای ثبت شده در شبکه کاسپراسکی جهت برخورد با انواع نرم افزار در ویندوز
- امکان استفاده کاربران ویندوز ویستا از Gadget مخصوص این برنامه برای کنترل امنیت سیستم
- استفاده از System Watcher جهت زیر نظر داشتن قسمتهای مختلف سیستم و برگرداندن تغییراتی که ویروس روی ویندوز می گذارد
- امکانی جهت تشخیص ساعات بیکاری سیستم و انجام وظایف لازم در آن زمان
- امکان کنترل درخواستهای مشکوک از DNS
- اسکن انتقال اطلاعات از طریق FTP علاوه بر HTTP
- بهبود امکان ساخت دیسک نجات با قابلیت رایت روی CD و USB
- استفاده از تکنولوژی پیشرفته حذف آلودگی از فایلها
- بهره گیری از امکان Anti-Phishing جهت تشخیص اجزای آلوده یک صفحه اینترنتی
- بهبود رابط کاربری از چندین جهت
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Tahoma; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:1627421319 -2147483648 8 0 66047 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:&quot;&quot;; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; text-align:right; mso-pagination:widow-orphan; direction:rtl; unicode-bidi:embed; font-size:12.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
- اضافه شدن Toolbar برای مرورگرها
- کنترل سیستم در هنگام انجام بازی
و ...

Kaspersky 2011 Trial Reset

شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥ :20:

alone_boy
08-06-2010, 21:02
سلام دوستان
یه سوال:
من کاسپرسکی 2010 رو داشتم و 55 مگابایت فضای خالی توی درایو ویندوز داشتم
اما بعد از اینکه حذفش کردم که 2011 رو نصب کنم به طور باورنکردنی حجم درایوم به 4.6 گیگ افزایش یافت

خواستم ببینم که جریان چیه؟
این 4 گیگی که گرفته شده مربوط به آپدیتهای کاسپرسکیه؟

hamid_Y2K
09-06-2010, 01:06
راستی یه سوال مهم با این آپدیت های 2010 به 2011 سکیوریتی می خوره یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XMAN9
09-06-2010, 01:50
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 Final

Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.0.232 Final

سلام
این دو تا رو باید با هم نصب کرد.
فرقشون رو میشه بگید چیه؟

Dr Hannibal
09-06-2010, 06:23
سلام دوستان
یه سوال:
من کاسپرسکی 2010 رو داشتم و 55 مگابایت فضای خالی توی درایو ویندوز داشتم
اما بعد از اینکه حذفش کردم که 2011 رو نصب کنم به طور باورنکردنی حجم درایوم به 4.6 گیگ افزایش یافت

خواستم ببینم که جریان چیه؟
این 4 گیگی که گرفته شده مربوط به آپدیتهای کاسپرسکیه؟

آپدیت کسپر در نهایت 150 مگ و خود سورسش بگیم 70 مگ بوده. نه این 4 گیگ از جایه دیگه خالی شده.

راستی یه سوال مهم با این آپدیت های 2010 به 2011 سکیوریتی می خوره یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر نمیخوره

Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 Final
Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.0.232 Final
سلام
این دو تا رو باید با هم نصب کرد.
فرقشون رو میشه بگید چیه؟

یکی باید نصب بشه.
اینترنت سکوریتی فایروال داره. انتی ویروس نداره.

اگه با اینترنت کار میکنید برای امنیت بیشتر باید اینترنت سکوریتی نصب کنید.

موفق باشید

¥ Ramin2 ¥
09-06-2010, 12:36
پس این ورژن 10 چی شد؟ یهو از 9 پرید 11!

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

بله می خوره. من خودم کاسپر جدید رو با فایلهای آپدیت ورژن قبل آپدیت کردم.

edi2
09-06-2010, 13:42
10 چی شد؟داداش مثل اینکه خواب هستی ؟ورژن 10 یکسال داره استفاده میشه

saeedhashemee
09-06-2010, 17:51
دوستان ورژن جدید کاسپر را با ورژن قبلی ابدیت کنید اتگاه به اینترنت کانکت بشید و اپدیت بکنید. حجمش حداکثر دو تا سه مگ میشه. من انجام دادم شد

Khazuk
09-06-2010, 18:20
ورژن جدید 11.0.0.232 Kis آپدیتش مربوط به 2010/05/07 میباشد و حجمی در حدود 23 مگابایت واسه آپدیت لازم داره و لایسنس ورژن قبل هم ساپورت میکنه

gharibe63
09-06-2010, 18:59
سلام
دوستانی که نسخه 11 نصبیدن چطوره؟
مثل ورژن 10 سنگینه یا نسبت به 10 سبکتر شده؟
چون قبلا از نسخه 9 استفاده کرده بودم سبک بود ولی نسخه 10 برای pc من یه کم سنگین بود
اگه دوستان نتیجه رو اعلام کنند ممنون میشم

Dr Hannibal
09-06-2010, 19:17
سلام
چون قبلا از نسخه 9 استفاده کرده بودم سبک بود ولی نسخه 10 برای pc من یه کم سنگین بود

خیلی تفاوت نداره با 2010 از لحاظ سنگینی. ورژن 2010 ورژن 9 بود. و حالا شده 11.

اگه نسخه 9 برای سیستم سنگین بوده اینم سنگینه.

IntelCentrino
09-06-2010, 21:40
آخرین ورژن پایدار KIS چی هست.
من از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم. آیا ارتقاء به نسخه کنونی پیشنهاد میشه یا نه؟!

aslani606
09-06-2010, 21:48
در یک شبکه کامپیوتر ادمین شبکه توسط کاسپر اسکی usb های سیستم ها را بسته و برنامه کاسپر اسکی هم کلمه عبور داره چطوری میتونم usb را باز کنم یا کلمه عبور را پیدا کنم

alone_boy
09-06-2010, 21:55
سلام

واسه من که از نظر سنگینی زمین تا آسمون فرق داره
2010 واسه من خیلی سنگین بود ولی 2011 خیلی سبکتره

واقعا دیگه یه آنتی ویروس کامل شده 2011.

Dr Hannibal
09-06-2010, 22:32
آخرین ورژن پایدار KIS چی هست.
من از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم. آیا ارتقاء به نسخه کنونی پیشنهاد میشه یا نه؟!

11.0.0.232 هست. ورژن final شده می تونید نصب کنید اما قطعا بازم ورژن کامل تر از این میاد با بهبود های بیشتر.

Dr Hannibal
09-06-2010, 22:37
در یک شبکه کامپیوتر ادمین شبکه توسط کاسپر اسکی usb های سیستم ها را بسته و برنامه کاسپر اسکی هم کلمه عبور داره چطوری میتونم usb را باز کنم یا کلمه عبور را پیدا کنم

فکر نکنم بشه اما این روش رو امتحان کنید.

اول این فایل رو دانلود کنید.

بازش کنید.

سپس از safe mod بالا بیایید. و طبق 32 بیتی و 64 بیتی بودن فایل مورد نظرتون رو اجرا کنید.

رمز عبور حذف میشه.

اما این برای کسپر نسخه خانگی هست و کاملا جواب میده. فکر نکنم سرور هم به همین راحتی بتونی پسورد رو دور بزنی

peyman_nn
10-06-2010, 10:29
سلام دوستان

ضروریه

نمیذاره اکتیو کنم یا از تریل استفاده کنم
اینم ارورش
گزینه ی استفاده از ------ رو برداشتم نشد ، گذاشتم نشد
جریان چیه

behii
10-06-2010, 10:42
سلام
باز یک مشکل دیگه با کسپر دارم که این یکی خیلی وقته درگیرشم فکر می کردم از ویندوز هست , عوض می کردم تا یه مدت درست می شد اما بعد باز دوباهر همینجوری میشد .
کامپیتور یک دفعه ای ریستارت میشه , خیلی هنگ می کنه , مخصوصا با فایرفاکس مشکل داره , اون مشکل IDM هم هست بعضی موقع ها که ویندوز بالا میاد کسپر بیخودی میگه کا بعضی قسمت هاش غیر فعال اند و ...
اما وقتی کسپر رو می بندم این مشکلات رو ندارم . تو کسپر 2010 مشکل بدتر شده :41:
چیکار کنم ؟

alone_boy
10-06-2010, 11:38
سلام دوستان

ضروریه

نمیذاره اکتیو کنم یا از تریل استفاده کنم
اینم ارورش
گزینه ی استفاده از ------ رو برداشتم نشد ، گذاشتم نشد
جریان چیه

شما وقتی میخوای فعالش کنی کلا اینترنتتو قطع کن
فکر کنم مشکل از اونجا باشه

peyman_nn
10-06-2010, 11:48
میدونم

ولی در اون حالت هم همینو میگه
من چند ساله کساپر استفاده میکنم و این رو بلدم

الان که تو اون عکس میبینی کانکتم برای حالت تریل است

amir.7
10-06-2010, 11:52
سلام
باز یک مشکل دیگه با کسپر دارم که این یکی خیلی وقته درگیرشم فکر می کردم از ویندوز هست , عوض می کردم تا یه مدت درست می شد اما بعد باز دوباهر همینجوری میشد .
کامپیتور یک دفعه ای ریستارت میشه , خیلی هنگ می کنه , مخصوصا با فایرفاکس مشکل داره , اون مشکل IDM هم هست بعضی موقع ها که ویندوز بالا میاد کسپر بیخودی میگه کا بعضی قسمت هاش غیر فعال اند و ...
اما وقتی کسپر رو می بندم این مشکلات رو ندارم . تو کسپر 2010 مشکل بدتر شده :41:
چیکار کنم ؟

سلام

شما اینو هم امتحان کن ، از داخل IDM تیک فایرفاکس رو بردار ، شاید درست بشه .

Dr Hannibal
10-06-2010, 12:48
میدونم

ولی در اون حالت هم همینو میگه
من چند ساله کساپر استفاده میکنم و این رو بلدم

الان که تو اون عکس میبینی کانکتم برای حالت تریل است

نت رو قطع کن. توی اکتیو کد این سریال رو بزن

اینترنت سکوریتی:
K1ZB5-4A912-VD3QX-ANN5Y

آنتی ویروس:
6E86Z-AAHPA-EZFKS-V6X2H

سپس بعد از ارور اتصال به نت key بهش بده.

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

دوستان میدونم خیلی ایراد پیدا میشه جدیدا با idm برای رفع این مشکل از این پست استفاده کنید.

من با ذکر اسم صاحب این پست ایجا میذارم.حتما کارتون درست میشه.

behii
10-06-2010, 13:12
سلام

شما اینو هم امتحان کن ، از داخل IDM تیک فایرفاکس رو بردار ، شاید درست بشه .

مشکل من IDM تنها نیست .
مثلا الان که کامپیوتر رو ریستارت کردم , اومد بالا چند تا ارور میده کسپر اول میگه نمیتونه آپدیت کنه بعد میگه چند تا از قسمت هاش کار نمی کنن و آیا application repair رو اجرا کنم و .....
خودش هم بعضی موقع ها ریستارت میشه ...
کلا خیلی هنگ میکنه وقتی کسپر بازه . حتی موقع آهنگ گوشی کردن و فیلم نگاه کردن بعضی موقع ها یه تیکه بی صدا میشه :41:

Dr Hannibal
10-06-2010, 13:18
مشکل من IDM تنها نیست .
مثلا الان که کامپیوتر رو ریستارت کردم , اومد بالا چند تا ارور میده کسپر اول میگه نمیتونه آپدیت کنه بعد میگه چند تا از قسمت هاش کار نمی کنن و آیا application repair رو اجرا کنم و .....
خودش هم بعضی موقع ها ریستارت میشه ...
کلا خیلی هنگ میکنه وقتی کسپر بازه . حتی موقع آهنگ گوشی کردن و فیلم نگاه کردن بعضی موقع ها یه تیکه بی صدا میشه :41:

اگه ایکون کنار ساعت کسپر خاکستری میشه باید یک بار دیگه نصب کنید. و حتما بعد از ریمو قسمت

c:\ program data وارد بشی و فولدر کسپر رو پاک کنی. بعد دوباره نصب کن. و حتما دفعه اول اپدیت رو درست انجام بدی و انلاین.

این هم روش استفاده خوب idm که بالا گفتم:

ebrahimjan
10-06-2010, 13:35
بچه ها يه سوال دارم زماني كه تيك كپي آپديت هاي كسپر رو ميزنيم آيا حجم آپديت ما از اينترنت رو افزايش ميده منظورم اينه آيا همزمان كه داره آپديت ها رو تو پوشه temporaryFolder قرار ميده يه كپي از اون رو تو پوشه ايي كه تعيين كرديم قرار ميده يا نه بايد براي پوشه ايي كه تعيين كرديم يكبار ديگه جداگانه آپديت كنيم ؟