ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

omid-p30
25-10-2009, 19:07
سلام من آز آنتی ویروس کاسپرسکی 2009 فکر کنم باید ورژن 8 باشه استفاده میکنم زیاد کار باهاش را بلد نیستم میخواستم بدونم که وقتی آنتی ویروس کاسپرسکی ویروس را شناسایی میکنه کدام قسمت باید برم یا روی چه نوشتی باید کلیک کنم تا ویروسها را از بین ببره؟
آیا کاسپرسکی آنتی ویروس خوبی هستش یا نه میتونه ویروسها را خوب شناسایی کنه و از بین ببره اگه شما آنتی ویروس بهتریی میشناسید معرفی کنید؟خیلی خیلی ممنونم

میتونید مطابق توضیحات زیر کاسپر رو در حالت اتوماتیک قرار بدید تا خودش همه کارها رو انجام بده :

settings رو بزنید و در بخش protection، قسمت هایSelect action automatically
و Do not delete suspicious objects رو تیک دار و پنجره ها رو اوکی کنید. در این حالت کاسپر موقع شناسایی مخرب ها خودش واکنش مناسب رو نشون میده.

البته ممکنه یک : بعضی فایل های سالم ( مثل کرک برنامه ها ) رو به اشتباه پاک کنه که میشه اونها رو برگردوند و به لیست سفید اضافه کرد.

دو : به بعضی برنامه های سالم اجازه فعالیت نده که میشه به قسمت Trusted برنامه ها و لیست سفید اضافشون کرد.

سه : جلوی باز شدن یعضی از سایت ها رو بگیره که اونها رو هم میشه به لیست سفید اضافه کرد.

در هر مورد به مشکل برخوردید سوال کنید تا شیوه اش گفته بشه.

بله در زمینه ای که گفتید بسیار خوب عمل میکنه و نیازی نیست به آنتی ویروس دیگه ای فکر کنید. اطلاعات بیشتر رو هم از تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها دریافت کنید.

ممنون مشکل همون trusted بود که حل شدو اما چرا اینجور شد؟ من قبلا 2009 داشتم با فایرفاکس مشکلی نداشت

الان هم مشکل نداره و برای من خودش در Trusted قرارش داده. ممکنه اشتباها تنظیماتش رو به هم زده بوده باشید.

saeid 22
25-10-2009, 23:49
سلام ببخشید بازم مزاحم شدم
میخواستم بدونم آپدیت کاسپرسکی رو چه جوری میشه بدست آورد من با دیال آپ میام اینترنت سرعت اینترنت پایینه اگه بخوام آپدیت کنم خیلی وقت میبره میخواستم بدونم میشه برم کافی نت و از اونجا آنتی ویروس را آپدیت کنم و داخل کول دیسک بریزم و بیارم آنتقال بدم؟
2-بعد برای آپدیت هتمن باید ورژن 8 رو روی کامپیوتر کافی نت نصب باشه بعد آپدیت کنم یا نه هر ورژنی باشه اشکال نداره چون کاسپرسکی من ورژن 8 هست گفتم؟
3-آپدیت آنتی ویروس داخل چه پوشه ای و کدام قسمت میره که من آنتی ویروس را آپدیت کردم برم داخل اون پوشه آپدیت را کپی کنم و بریزم داخل سیستمم خودم؟مرسی

omid-p30
26-10-2009, 00:02
سلام ببخشید بازم مزاحم شدم
میخواستم بدونم آپدیت کاسپرسکی رو چه جوری میشه بدست آورد من با دیال آپ میام اینترنت سرعت اینترنت پایینه اگه بخوام آپدیت کنم خیلی وقت میبره میخواستم بدونم میشه برم کافی نت و از اونجا آنتی ویروس را آپدیت کنم و داخل کول دیسک بریزم و بیارم آنتقال بدم؟
2-بعد برای آپدیت هتمن باید ورژن 8 رو روی کامپیوتر کافی نت نصب باشه بعد آپدیت کنم یا نه هر ورژنی باشه اشکال نداره چون کاسپرسکی من ورژن 8 هست گفتم؟
3-آپدیت آنتی ویروس داخل چه پوشه ای و کدام قسمت میره که من آنتی ویروس را آپدیت کردم برم داخل اون پوشه آپدیت را کپی کنم و بریزم داخل سیستمم خودم؟مرسی

1. از این لینک آپدیت ها رو دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. به این ترتیب نیازی به نصب کاسپر در کافی نت نیست، با این حال برای اطلاع، بله آپدیت های ورژن های مختلف به هم نمیخورند.

3.

nima_kiyaniyan
26-10-2009, 08:44
از سايت زير ميتونيد استفاده كنيد.نسخه 2010 ورژن 9.0.463 ميباشه و آنتي ويروس كاسپر ميباشه:

بله ، خودم هم متوجه هستم که از اینجا میشه دانلود کرد .. لینک ها مستقیم نیستن و قطع و وصل میشن ف من می خواستم اگه میشه یکی دانلود کنه و دوباره آپلود کنه ..... عجیبه که شماره روش گرفتن سریال رو توضیح دادید ولی لینک دانلود براش نگذاشتید

panteaaa55
26-10-2009, 11:59
سلام

کی میدونه این پیغام چیه و چجوری می تونم از دستش خلاص بشم .

ممنون میشم کمکم کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0_n.jpg

jojonice
26-10-2009, 12:26
سلام
آقا اینترنت سکیوریتی را پاک کردم و از سایتش فقط آنتی ویروس را دانلود کردم ولی بعد از اینستال کردن جلوی خط اینترنت را میگیرد یعنی حتا اگر غیر فعال کنم و یا حتا exit هم کنم باز هم جلوی اینترنت را میگیرد و باید حتما پاکش کنم تا اینترنت کار کنه و از ویندور xp استفاده میکنم
لطفا راهنمائی کنید چگونه این مشکل را حل کنم
خداحافظ

capitan black
26-10-2009, 13:05
دوستان من میخوام kis 2010 رو نصب کنم اما واسه اپدیت اولیه که خیلی سنگین هم هست امکانش با دایال اپ واسم مقدور نیست..جایی هست که این اپدیت اولیه رو ازش دانلود کنم و بعد روی سیستم بریزم؟...البته اگه حجم اپدیت اولیه رو هم بفرمایید ممنون میشم..

hamilton
26-10-2009, 13:05
سلام

کی میدونه این پیغام چیه و چجوری می تونم از دستش خلاص بشم .

ممنون میشم کمکم کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0_n.jpg

ظاهرا شما وارد سايتي شده ايد كه اين سايت حاوي برنامه مشكوكي ميباشه كه توسط كاسپر جلوي دسترسي آن گرفته شده.

hamilton
26-10-2009, 13:11
دوستان من میخوام kis 2010 رو نصب کنم اما واسه اپدیت اولیه که خیلی سنگین هم هست امکانش با دایال اپ واسم مقدور نیست..جایی هست که این اپدیت اولیه رو ازش دانلود کنم و بعد روی سیستم بریزم؟...البته اگه حجم اپدیت اولیه رو هم بفرمایید ممنون میشم..

حجم آپديت اوليه براي نسخه 9.0.736 چيزي در حدود 9.5 مگ ميباشه كه با Dial up هم ميتونيد آپديت كنيد.به سايت ---------.com هر چند وقت سري بزنيد معمولا آپديتهاي آنتي ويروسها را قرار ميدن.منهم اگر لينكي پيدا كردم حتما خدمت شما قرار ميدم.

jojonice
26-10-2009, 15:37
سلام
آقا اینترنت سکیوریتی را پاک کردم و از سایتش فقط آنتی ویروس را دانلود کردم ولی بعد از اینستال کردن جلوی خط اینترنت را میگیرد یعنی حتا اگر غیر فعال کنم و یا حتا exit هم کنم باز هم جلوی اینترنت را میگیرد و باید حتما پاکش کنم تا اینترنت کار کنه و از ویندور xp استفاده میکنم
لطفا راهنمائی کنید چگونه این مشکل را حل کنم
خداحافظ
لطفا راهنمائی کنید

hamilton
26-10-2009, 17:11
لطفا راهنمائی کنید

يعني شما قبلا از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكرديد و مشكلي نداشتيد و بعد از نصب آنتي ويروس كاسپر دچار مشكل اتصال به اينترنت شديد؟
قبلا از كدام نسخه كاسپر استفاده ميكرديد و الان از چه نسخه از آنتي ويروس كاسپر استفاده ميكنيد؟

jojonice
26-10-2009, 20:29
سلام
در این باره باید بگم که قبلا از نسخه 7 اسفاده میکردم و مشکلی نداشتم و چند روز پیش آخرین نسخه اینترنت سکیوریتی را دانلود و اینستال کردم ولی جلوی اینترنت را میگرفت و هیچ بروزر و هیچ برنامه ای به اینترنت وصل نمیشود و پاکش کردم و از سایتش فقط آنتی ویروس را دانلود و اینستال کردم که گفتم شاید این مشکل حل بشود ولی باز هم جلوی اینترنت را میگیرد از شما خواهش میکنم بگید چگونه میشود این مشکل را برطرف کرد
خداحافظ

sms11
26-10-2009, 20:40
سلام
میدونید که وقتی بخوایم اپدیت کسپر رو به کسی به صورت افلاین بدیم حجم اولیه اپدیت حدود 30 مگ هست که در اپدیت های بعدی این حجم تقریبا به حدود 300 کیلو بایت میرسه
من به دوستم یه بار حجم سنگین اپدیت رو دادم و حالا میخوام از اپدیت خود کسپر که توی دستگاهم میریزه استفاده کنم و دوباره اون حجم 30 مگی رو دانلود نکنم
کسی میدونه چطوری باید اپدیت های جدید رو که کسپر توی دستگاه من میریزه کجا پیدا کنم و چه فایلاییش رو به دوستم بدم که اونم جدیدترین اپدیت رو داشته باشه؟

adel28
26-10-2009, 21:53
سلام
در این باره باید بگم که قبلا از نسخه 7 اسفاده میکردم و مشکلی نداشتم و چند روز پیش آخرین نسخه اینترنت سکیوریتی را دانلود و اینستال کردم ولی جلوی اینترنت را میگرفت و هیچ بروزر و هیچ برنامه ای به اینترنت وصل نمیشود و پاکش کردم و از سایتش فقط آنتی ویروس را دانلود و اینستال کردم که گفتم شاید این مشکل حل بشود ولی باز هم جلوی اینترنت را میگیرد از شما خواهش میکنم بگید چگونه میشود این مشکل را برطرف کرد
خداحافظ

یعنی نسخه v9.0.0.736 رو نصب کردید و باهاش مشکل دارید؟

adel28
26-10-2009, 21:56
سلام
میدونید که وقتی بخوایم اپدیت کسپر رو به کسی به صورت افلاین بدیم حجم اولیه اپدیت حدود 30 مگ هست که در اپدیت های بعدی این حجم تقریبا به حدود 300 کیلو بایت میرسه
من به دوستم یه بار حجم سنگین اپدیت رو دادم و حالا میخوام از اپدیت خود کسپر که توی دستگاهم میریزه استفاده کنم و دوباره اون حجم 30 مگی رو دانلود نکنم
کسی میدونه چطوری باید اپدیت های جدید رو که کسپر توی دستگاه من میریزه کجا پیدا کنم و چه فایلاییش رو به دوستم بدم که اونم جدیدترین اپدیت رو داشته باشه؟

کل آپدیت ها رو بدید.
جدیدها روی قدیمی ها میاد.

sms11
26-10-2009, 23:46
کل آپدیت ها رو بدید.
جدیدها روی قدیمی ها میاد.

کلا اپدیت هارو از کجا پیدا کنم در سیستمم
کسی که این اپدیت ها رو میخواد چطوری اپدیت کنه؟
اپدیتش مثه اپدیت کردن افلاین معمولی هست؟

nima_kiyaniyan
27-10-2009, 01:12
ُسلام ... کسی میدونه توی این ورژن چینی چجوری باید زبان رو به انگلیسی تغییر بدیم ؟

adel28
27-10-2009, 16:39
کلا اپدیت هارو از کجا پیدا کنم در سیستمم
کسی که این اپدیت ها رو میخواد چطوری اپدیت کنه؟
اپدیتش مثه اپدیت کردن افلاین معمولی هست؟

بطور دیفلالت تو آدرس زیر ذخیره میشه:

بله. آپدیت آفلاین کنید.

adel28
27-10-2009, 16:44
ُسلام ... کسی میدونه توی این ورژن چینی چجوری باید زبان رو به انگلیسی تغییر بدیم ؟

تا اونجایی که من میدونم باید از ورژن En استفاده کنید.
فکر نکنم تغییر زبان داشته باشه.

ناخدا
27-10-2009, 17:49
لطفا نرم افزاری برای جمع آوری آپدیتها درکاسپر معرفی کنید .

باتشکر

milaaad
27-10-2009, 19:34
سلام دوستان.من سیستممو vulnerability scan کردم و 5 تا چیز شناسایی کرد که تو 4 تا گفته not necessery to be fixed اما یکیو به ادرس c/windows/system32/... شناسایی کرده و یه ادرس تو viruslist.com داده.حالا من چی کار باید کنم؟ اگه ویندوزو اپ کنم حل میشه؟ راستی اگه من این مشکلمو حل کنم میتونم خیالم جمع باشه که هک نمیشم؟!!!!

omid-p30
27-10-2009, 21:22
لطفا نرم افزاری برای جمع آوری آپدیتها درکاسپر معرفی کنید .

باتشکر

اگر منظورتون بک آپ گیری از کاسپراسکای آپدیت شده هست نرم افزاری وجود نداره، چون خود کاسپر امکان بک آپ گیری از آپدیت هایی که انجام میده رو به بهترین شکل فراهم کرده.
نرم افزاری که در این زمینه موجود هست kaspersky offline updater هست و کارش اینه که بدون نیاز به نصب کاسپر روی سیستم، کل آپدیت ها رو یک جا دانلود میکنه.

nima_kiyaniyan
28-10-2009, 00:24

نه ، من میدونم راه داره

adel28
28-10-2009, 06:23
نه ، من میدونم راه داره

بفرمائید تا ما هم یاد بگیریم.

hamilton
28-10-2009, 13:48
سلام دوستان.من سیستممو vulnerability scan کردم و 5 تا چیز شناسایی کرد که تو 4 تا گفته not necessery to be fixed اما یکیو به ادرس c/windows/system32/... شناسایی کرده و یه ادرس تو viruslist.com داده.حالا من چی کار باید کنم؟ اگه ویندوزو اپ کنم حل میشه؟ راستی اگه من این مشکلمو حل کنم میتونم خیالم جمع باشه که هک نمیشم؟!!!!

تصويري از پيغام مربوطه قرار بديد.
در مورد بخش دوم سوال شما خير.هيچ تضميني براي هك نشدن با وجود آپديت بودن ويندوز نيست.

saeedn70
28-10-2009, 15:59
سلام خسته نباشید من کاسپر آنتی ویروس 2010 رو ریختم .
آیا لازم اینترنت سکوییتیش هم بریزم یعنی منظورم اینه که کاراییش چیه اینترنت سکوییتی و

فکر کنم اگه نریزم همینطور ویروس می گیرم درسته؟؟؟؟

آنتی ویروسی که ریختم کارش فقط پیدا کردن و پاک کردن ویروسه نه اینکه جلوی ویروس رو بگیره و بلوک کنه درسته؟؟؟؟

hamilton
28-10-2009, 16:40
سلام خسته نباشید من کاسپر آنتی ویروس 2010 رو ریختم .
آیا لازم اینترنت سکوییتیش هم بریزم یعنی منظورم اینه که کاراییش چیه اینترنت سکوییتی و

فکر کنم اگه نریزم همینطور ویروس می گیرم درسته؟؟؟؟

آنتی ویروسی که ریختم کارش فقط پیدا کردن و پاک کردن ویروسه نه اینکه جلوی ویروس رو بگیره و بلوک کنه درسته؟؟؟؟

شما به هيچ وجه قادر نخواهيد بود 2 محصول آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر را با هم و در كنار هم در يك سيستم نصب كنيد.اينترنت سكيوريتي شامل آنتي ويروس كاسپر بهمراه ابزارهاي محافظتي بيشتري ميباشه.

betab
28-10-2009, 17:08
با سلام
من سعیکردم کرک نشد حالا کسی میدوند بگویه از سایت چه نوع سریال 180 روز به دست بیاریم

Achternaam*

Bedrijf

Voucher code*

Emailadres*

Herhaal emailadres*

*= verplicht invullen
منوزورش چی است از Voucher code

hamilton
28-10-2009, 18:11
با سلام
من سعیکردم کرک نشد حالا کسی میدوند بگویه از سایت چه نوع سریال 180 روز به دست بیاریم

Achternaam*

Bedrijf

Voucher code*

Emailadres*

Herhaal emailadres*

*= verplicht invullen
منوزورش چی است از Voucher code

دوست عزيز كرك و سريال كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه و كليه مباحث در اين زمينه در آن تاپيك مطرح ميشه.
اين آدرسي كه شما قرار داديد در اثر انتشار Voucher code كه HP2NT3X2 بود و بصورت غير قانوني منتشر شده بود توسط كمپاني كاسپر سريعا شناسايي و بلوك شد و از اين روش نميتونيد سريالي بدست بياريد.

sms11
28-10-2009, 19:04
بطور دیفلالت تو آدرس زیر ذخیره میشه:

بله. آپدیت آفلاین کنید.

اون فولدر برای من خالیه
از کجا بفهمم داره در حال حاضر کجا میریزه؟

Amir Hossein
28-10-2009, 20:44
اهـــــــــــــــــــــــ ـــــــاي.................
كمك........
كاسپر من تا ديروز درست آپديت ميشد حالا كه آپديت ميكنم تموم ميشه بازم مينويسه آپديتش كن(database are obsolete)
دو سه بار تا ته آپديت شد ولي بازم اينو ميگه
يعني چي ميتونه باشه!
ممنون ميشم كمك كنين!!!

capitan black
28-10-2009, 20:50
دوستان جسارتا یه سوال کوچولو ! ...KIS 2010 نسبت به 2009 سبکتر شده ؟..قبلا یه خورده سرعت سیستم رو میگرفت ..ممنونم

omid-p30
28-10-2009, 21:09
اون فولدر برای من خالیه
ورژن شما چنده ؟ روش گرفتن پشتیبان از آپدیت ورژن 8 رو از پست زیر بگیرید. ورژن 9 هم ، فرآیند مشابهی داره. اگر نیاز بود بپرسید.

اهـــــــــــــــــــــــ ـــــــاي.................
كمك........
كاسپر من تا ديروز درست آپديت ميشد حالا كه آپديت ميكنم تموم ميشه بازم مينويسه آپديتش كن(database are obsolete)
دو سه بار تا ته آپديت شد ولي بازم اينو ميگه
يعني چي ميتونه باشه!
ممنون ميشم كمك كنين!!!

تاریخ سیستم رو چک کنید.

دوستان جسارتا یه سوال کوچولو ! ...KIS 2010 نسبت به 2009 سبکتر شده ؟..قبلا یه خورده سرعت سیستم رو میگرفت ..ممنونم

جایی به طور رسمی ندیدم که به این موضوع اشاره شده باشه ولی خب مسلما هر ورژن جدید کاسپر، یک چنین بهبود هایی رو هم به همراه داره.

adel28
29-10-2009, 00:42
اون فولدر برای من خالیه

تیک گزینه Copy Update to Folder رو نزده بودید؟
بزنید و یک بار بطور کامل آپدیت کنید.

sms11
29-10-2009, 12:40
تیک گزینه Copy Update to Folder رو نزده بودید؟
بزنید و یک بار بطور کامل آپدیت کنید.

بدون زدن این تیک نمیشه اپدیت های خود برنامه که توی دستگاه من میریزه رو جمع کرد؟
یعنی حتما باید این تیک زده شده باشه تا بتونم نسخه پشتیبان بگیرم؟

mehran_286
29-10-2009, 13:30
سلام خدمت همه خوبان

من نسخه 2010 9.0.0.459

یکم سنگینه به نظر شما از چه نسخه ای استفاده کنم ؟

hamilton
29-10-2009, 13:33
بدون زدن این تیک نمیشه اپدیت های خود برنامه که توی دستگاه من میریزه رو جمع کرد؟
یعنی حتما باید این تیک زده شده باشه تا بتونم نسخه پشتیبان بگیرم؟

بله بايد حتما اون تيك زده بشه.ولي شما هر مسيري را كه دوست داريد ميتونيد به آن معرفي كنيد تا آپديتها در درايو ديگري غير از درايو C ذخيره شوند.

سلام خدمت همه خوبان

من نسخه 2010 9.0.0.459

یکم سنگینه به نظر شما از چه نسخه ای استفاده کنم ؟

با توجه به تجارب قبلي توصيه ميكنم از نسخه 9.0.736 استفاده كنيد كه بسياري از مشكلاتش برطرف شده.

ناخدا
29-10-2009, 13:38
اگر منظورتون بک آپ گیری از کاسپراسکای آپدیت شده هست نرم افزاری وجود نداره، چون خود کاسپر امکان بک آپ گیری از آپدیت هایی که انجام میده رو به بهترین شکل فراهم کرده.
نرم افزاری که در این زمینه موجود هست kaspersky offline updater هست و کارش اینه که بدون نیاز به نصب کاسپر روی سیستم، کل آپدیت ها رو یک جا دانلود میکنه.

حتی آپدیتهایی که با پول میخرند منظورم key ها هستش هم شامل میشه .

باتشکر

adel28
29-10-2009, 13:49
حتی آپدیتهایی که با پول میخرند منظورم key ها هستش هم شامل میشه .

باتشکر

key های کاسپرسکی برای فراهم کردم لایسنس برای آپدیت محصولاتش می باشد. یعنی اگه key نداشته باشید مسلما آپدیت بطور آنلاین نمیتونید انجام بدید (منظور با خود آنتی ویروس) ولی اگه بخواین آفلاین آپدیت کنید، مشکلی ندارید.
اون برنامه هم بدون کلید کل آپدیت های ورژن مورد نظر شما رو دانلود میکنه و بعدش می تونید بطور آفلاین کاسپر رو آپدیت کنید.

milaaad
29-10-2009, 21:36
سلام.kaspersky antivirus با فایروال online armor سازگاره؟

dabidabi
30-10-2009, 15:00
سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.

omid-p30
30-10-2009, 15:09
سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.

کلیدت بلک شده. کلید قبلی رو پاک کن و کلید فعال رو از امضای من بگیر و بهش بده.

mehdi_vsgh
30-10-2009, 17:22
ببینم بالاخره نسخه فاینال 2010 اومده یا نه؟؟

omid-p30
30-10-2009, 17:33
ببینم بالاخره نسخه فاینال 2010 اومده یا نه؟؟

آره. 9.0.0.736

mahyarSAMSUNG
31-10-2009, 01:21
آقا یه دو سه روزی این کسپر من واسه خودش هی اسکن میکنه . این عکس رو ببینید : البته توی تنظیمات اسم این اسکن رو پیدا کردم و تیکش رو برداشتم ولی بازم هی هر موقع کامپیوترو روشن میکنم داره از صفر اسکن میکنه تا آخر هم گذاشتم بره ولی با هربار روشن کردن اسکش دوباره شروع میشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adel28
31-10-2009, 01:41
آقا یه دو سه روزی این کسپر من واسه خودش هی اسکن میکنه . این عکس رو ببینید : البته توی تنظیمات اسم این اسکن رو پیدا کردم و تیکش رو برداشتم ولی بازم هی هر موقع کامپیوترو روشن میکنم داره از صفر اسکن میکنه تا آخر هم گذاشتم بره ولی با هربار روشن کردن اسکش دوباره شروع میشه :

Start up رو اسکن میکنه که احیانا ویروس یا تروجانی یا Rootkit تو اون قسمت نره و بعدش با هر بار روشن کردن بیاد رو حافطه.

mahyarSAMSUNG
31-10-2009, 02:07
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد

mahyarSAMSUNG
31-10-2009, 02:09
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد

adel28
31-10-2009, 02:37

از کدوم ورژن استفاده می کنید؟

pakbakhteh
31-10-2009, 10:26
با سلام
چند روز پيش ورژن 2010 Kasper Sky Internet Security نصب و آپديت كردم ..
دو مشكل با اين نرم افزار دارم لطفن راهنماي بفرمائيد:
1- برنامه Internet DOwnload Maneger از كار افتاد ( آيكنش كنار ساعت ويندوز هست اما عملاٌ موقع دانلود كار نمي كنه ) و به محضي كه آنتي ويروس رو Pause مي كنم اون كارشون انجام مي ده و دانلودها رو مثل گذشته انجام ميده.
2- در كدام قمست از تنظيمات اين آنتي ويروس مي تونيم يك سايت خاص رو براي Add كينم كه بهش گير نده .
باتشكر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adel28
31-10-2009, 11:15
با سلام
چند روز پيش ورژن 2010 Kasper Sky Internet Security نصب و آپديت كردم ..
دو مشكل با اين نرم افزار دارم لطفن راهنماي بفرمائيد:
1- برنامه Internet DOwnload Maneger از كار افتاد ( آيكنش كنار ساعت ويندوز هست اما عملاٌ موقع دانلود كار نمي كنه ) و به محضي كه آنتي ويروس رو Pause مي كنم اون كارشون انجام مي ده و دانلودها رو مثل گذشته انجام ميده.
2- در كدام قمست از تنظيمات اين آنتي ويروس مي تونيم يك سايت خاص رو براي Add كينم كه بهش گير نده .
باتشكر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کدون نسخه اش (Build) استفاده می کنید؟
از آخرین نسخه 9.0.0.736 است استفاده کنید.
خیلی از این گونه مشکلات برطرف شده است.

syamak790
31-10-2009, 11:52
سلام
همچنان نسخه ایی برای 7 نیومده ؟
اونوقت یه نسخه میگفتن با 7 مشکل نداره . چه ورژنی بود ؟

ممنون

pakbakhteh
31-10-2009, 12:11
از کدون نسخه اش (Build) استفاده می کنید؟
از آخرین نسخه 9.0.0.736 است استفاده کنید.
خیلی از این گونه مشکلات برطرف شده است.

از نسخه 9.0.0.463 استفاده مي كنم .
آيا مشكل همينه كه اين دوستمون گفتند ؟
يعني راهكار ديگه اي غير از دانلود و نصب ورژن 9.0.0.763 نيست ؟
با تشكر:11:

hamilton
31-10-2009, 12:21
سلام
همچنان نسخه ایی برای 7 نیومده ؟
اونوقت یه نسخه میگفتن با 7 مشکل نداره . چه ورژنی بود ؟

ممنون

نسخه 9.0.736 نسخه منتشر شده براي ويندوز7 ميباشه.

از نسخه 9.0.0.463 استفاده مي كنم .
آيا مشكل همينه كه اين دوستمون گفتند ؟
يعني راهكار ديگه اي غير از دانلود و نصب ورژن 9.0.0.763 نيست ؟

شما ميتونيد وارد Settings در كاسپر بشيد و برنامه IDM را در قسمت Threats and Exclusion و در بخش Exclusions معرفي كنيد.در قسمت Firewall وارد بخش Settings بشيد ببينيد مقابل برنامه IDM تيك سبز خورده يا خير.اگر تيك سبز نبود و علائم ديگري بود خودتون روي آن كليك راست كنيد و آنرا انتخاب كنيد و كليه پنجره هارا Ok و Apply كنيد.

omid-p30
31-10-2009, 13:13

نمیشه کاریش کرد. فعلا تمام خودکار هست و شاید در آینده قابل تنظیمش کنند. اون تنظیمات اسکن رو هم به حالت Default برگردون، چون همونطور که دیدی ربطی به این Auto rootkit scan نداره و مربوط به اسکن معمولی کاسپر هست که انجام میدیم.

omid-p30
31-10-2009, 13:25
یه لینک از همون ورژنی که تو سون درست کار میکنه بدید لطفا"

این ورژنی که دارم 30 روزش تموم شد و کلیدش رو حذف کردم و سی روز دیگه بصورت Trial فعالش کردم (خود کسپر بصورت آنلاین). تو حالت تریال همه چیش کار میکنه؟ بعد این سی روز هم باز میتونم تریالشو آنلاین فعال کنم؟

من کلا دنبال آنتی ویروسی هستم که کنترل همه چیزو بدست بگیره. مثلا برنامه هایی که من اجازه ندادم رو نزاره به اینترنت دسترسی داشته باشن. کسپر این خوبی رو داره ولی کاهش سرعت داریم. چیز دیگه ای هست که برا سون پیشنهاد بدید؟

لینک ها در پست زیر :

بعد از اتمام یک ماه دیگه نمیشه از کلید 30 روزه استفاده کرد، مگر اینکه با Trial resseter دوباره کرک بشه.

حالت تریال فرقی با حالت فعال شده با کلید نداره.

اینترنت سکیوریتی کاسپر جزو کاملترین مجموعه هاست و کاری رو هم که مثال زدید انجام میده.

در مورد محصول دیگه برای 7 نظری ندارم.

HRN
01-11-2009, 19:19
سلام:
مي خواستم ببينم نسخه 2009 اينترنت سكيوريتي روي ويندوز سون نصب ميشه؟
نسخه 2010 چي ؟
باتشكر

adel28
01-11-2009, 19:55
سلام:
مي خواستم ببينم نسخه 2009 اينترنت سكيوريتي روي ويندوز سون نصب ميشه؟
نسخه 2010 چي ؟
باتشكر

2009 خیر.
ولی آخرین نسخه 2010 با 7 سازگاره.
از آخرین نسخه که 9.0.0.736 است استفاده کنید.

milaaad
02-11-2009, 00:53
لینک مستقیم برای دو skin خیلی جالب kis 2010:

و

mansour5550
02-11-2009, 03:11
سلام دوستان من کاسپر نسخه 2010 ورژن 9.0.0.736 روی اکس پی نصب کردم اولش که فعال بود تا سیستمو ریستارت کردم هر کاری کردم آیکون کوچک توی تسکبارش قرمز نمیشه و خاکستری شده هم با فایل کی جدید کرکش کردم هم با برنامه Kasper 2010 Resetter 2.3 هر دو روشم برای کرک کردن جواب داد و آپدیت هم کردم که چیزی در حدود 4 مگ بودش ولی بعضی از قسمتاش مثل فایروال و غیره , غیر فعال هستن و کاسپر خاکستریه چیکارش کنم؟

pakbakhteh
02-11-2009, 09:29
نسخه 9.0.736 نسخه منتشر شده براي ويندوز7 ميباشه.

شما ميتونيد وارد Settings در كاسپر بشيد و برنامه IDM را در قسمت Threats and Exclusion و در بخش Exclusions معرفي كنيد.در قسمت Firewall وارد بخش Settings بشيد ببينيد مقابل برنامه IDM تيك سبز خورده يا خير.اگر تيك سبز نبود و علائم ديگري بود خودتون روي آن كليك راست كنيد و آنرا انتخاب كنيد و كليه پنجره هارا Ok و Apply كنيد.
دوست عزيز ضمن تشكر ..
بايد بگمكه هر آنچه كه شما فرموديد را انجام دادم اما باز هم كسپر به آي دي ام گير ميده يعني در واقع موقع دانلود آي دي ام غير فعاله مگر اينكه كسپر رو ازش خارج شم.
بايد چي كار كنم به نظرتون كه مشكل حل شه ؟

hamilton
02-11-2009, 11:22
دوست عزيز ضمن تشكر ..
بايد بگمكه هر آنچه كه شما فرموديد را انجام دادم اما باز هم كسپر به آي دي ام گير ميده يعني در واقع موقع دانلود آي دي ام غير فعاله مگر اينكه كسپر رو ازش خارج شم.
بايد چي كار كنم به نظرتون كه مشكل حل شه ؟

من خودم از IDM در كنار نسخه 9.0.736 اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنم و اصلا مشكلي با IDM ندارم.شما يك زحمتي بكشيد.در تنظيمات فايروال تصوير مربوط به وضعيت IDM و نيز بخش Exclusion را قرار بديد تا باهم چك كنيم.

mansour5550
02-11-2009, 13:48
کسی جواب منو نمیده؟ :41:

hamilton
02-11-2009, 15:05
کسی جواب منو نمیده؟ :41:

يكبار كاسپر را Reapir كنيد ببينيد درست ميشه يا خير.
قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟
از آلوده نبودن سيستم خود اطمينان داريد؟

mahyarSAMSUNG
02-11-2009, 19:33
از کدوم ورژن استفاده می کنید؟

من از ورژن 2010 ورژن 400 و خورده ای بود استفاده می کردم همینطوری بود الان هم که ورژن 2010 700 و خورده ای رو نصب کردم بازم همینطوریه . ولی قبلا اینطوری نبود !!!!!! تنظیماتش رو هم به حالت اول برگردوندم چون به قول یکی از کاربرا دیدم تاثیری نداره :31:

adel28
02-11-2009, 22:03
من از ورژن 2010 ورژن 400 و خورده ای بود استفاده می کردم همینطوری بود الان هم که ورژن 2010 700 و خورده ای رو نصب کردم بازم همینطوریه . ولی قبلا اینطوری نبود !!!!!! تنظیماتش رو هم به حالت اول برگردوندم چون به قول یکی از کاربرا دیدم تاثیری نداره :31:

به آخرین نسخه 2010 رو نصب کنید، خیلی از باگ ها برطرف شده. شاید مشکل شما برطرف بشه.
تا اونجایی که من میدونم تو ورژن های جدید راهی برای غیر فعال کردن تنظیمات Startup نداره ولی ورژن 7 داشت.

fcchelsea
02-11-2009, 23:39
انتي ويروس من ورژن kav6 هست روزي چند بار اپديت ميشه و هر دفعه وقتي به درصدهاي پايانيش ميرسه اينترنت اكسپلور و كلا محيط دسكتاپ هنگ ميكنه با اينكه نشانگر موس مشكلي نداره و ديتا اينترنت هم قطع ميشه و بايد چند دقيقه صبر كنم تا صددرصد بشه تا دوباره بتونم با اينترنت و ويندوز كار كنم كه بعدشم سرعت كار با اينترنت اكسپلورر تا چند تاييش رو نبندم كند هست
ايا اين مشكل عاديه واقعا اعصابمو خورد كرده با تشكر

sarmast65_ata
02-11-2009, 23:57
بچه ها من از کسپر ورژن 7 استفاده میکنم جدیدا وقتی تازه پی سی اومده بالا و میخوام صفحه اینترنت رو باز کنم و یا مسنجر رو باز کنم حدود 5 دقیقه طول میکشه ال صفحه اینترنت باز بشه و کسپر داره چک میکنه زاهی هستش که تا پی سی بالا میاد کسپر چیزی رو چک نکنه؟آخه خیلی عذاب آوره مسنجرم 5 مین طول میشکه تا باز بشه

mansour5550
03-11-2009, 13:28
من مطمئن هستم کامپیوترم ویروس نداره قبلا هم از کاسپر 7 استفاده میکردم که هر روزم آپدیت میشد و هیچ مشکلی باهاش نداشتم الان چند ساله اونو دارم ولی خواستم یه تغییری بدم که اینجوری شد ...

hamilton
03-11-2009, 14:35
بچه ها من از کسپر ورژن 7 استفاده میکنم جدیدا وقتی تازه پی سی اومده بالا و میخوام صفحه اینترنت رو باز کنم و یا مسنجر رو باز کنم حدود 5 دقیقه طول میکشه ال صفحه اینترنت باز بشه و کسپر داره چک میکنه زاهی هستش که تا پی سی بالا میاد کسپر چیزی رو چک نکنه؟آخه خیلی عذاب آوره مسنجرم 5 مین طول میشکه تا باز بشه

ويندوز شما چيه؟از آنتي ويروس استفاده ميكنيد يا اينترنت سكيوريتي؟دليل خاصي داره از نسخه 7 استفاده ميكنيد؟

من مطمئن هستم کامپیوترم ویروس نداره قبلا هم از کاسپر 7 استفاده میکردم که هر روزم آپدیت میشد و هیچ مشکلی باهاش نداشتم الان چند ساله اونو دارم ولی خواستم یه تغییری بدم که اینجوری شد ...

شما ميتونيد از نسخه 2009 ورژن 8.0.506 استفاده كنيد ببينيد با آن نسخه هم همين مشكل را داريد يا خير.اگر همين شكل برقرار بود احتمال آلودگي سيستم وجود داره.

mahyarSAMSUNG
03-11-2009, 15:01
من مشکل رووت اسکن رو با تعویض ویندوز درست کردم . گفتم که قبلا اینطوری نبود ! الان دیگه همیشه که روشن میکنم اسکن نمیکنه .

hraa
03-11-2009, 19:02
سلام
میخواستم بدونم که اگه از کاسپر ورژن 5 یا 6 ولی آپدیت شده(به روز) استفاده کنم همون قدرت رو داره یا حتما باید از ورژن های بالاترش استفاده کنم؟
در ضمن سریال یا کرک برای این ورژنهای پایین سراغ ندارید؟ من آپدیتهاشون رو دارم ولی سریال براشون ندارم...

hamilton
03-11-2009, 19:23
سلام
میخواستم بدونم که اگه از کاسپر ورژن 5 یا 6 ولی آپدیت شده(به روز) استفاده کنم همون قدرت رو داره یا حتما باید از ورژن های بالاترش استفاده کنم؟
در ضمن سریال یا کرک برای این ورژنهای پایین سراغ ندارید؟ من آپدیتهاشون رو دارم ولی سریال براشون ندارم...

بهتره از نسخه هاي بروز و جديد كه كارآمدي و امكانات بهتري دارند استفاده كنيد.
اين نسخه ها حتي از پشتيباني كمپاني كاسپر خارج شده و كمتر كسي از آنها استفاده ميكنه و سريال يا كركي براشون پيدا نميشه.

hraa
03-11-2009, 19:42
بهتره از نسخه هاي بروز و جديد كه كارآمدي و امكانات بهتري دارند استفاده كنيد.
اين نسخه ها حتي از پشتيباني كمپاني كاسپر خارج شده و كمتر كسي از آنها استفاده ميكنه و سريال يا كركي براشون پيدا نميشه.

اصلا بهتره سوالم رو اینطور مطرح کنم که چطور میشه آپدیتهای ورژن 6 رو به ورژنهای جدید انتقال داد؟
( کار که نشد نداره!!!)

amir.blue2
03-11-2009, 20:01
سلام کمک
چجوری update کاسپراسکای اینترنت سکوریتی 2010 رو دانلود کنیم update offline
من rescuedisk کاسپر 2010 رو دانلود و با database جدید update کردم با نرو به صورت بوت رایت کردم حالا وقتی cd رو میزارم dos رو بالا میاره مشکل از کجاست یا اگر سالم هست چجوری باید اسکن کنیم

hamilton
03-11-2009, 20:11
اصلا بهتره سوالم رو اینطور مطرح کنم که چطور میشه آپدیتهای ورژن 6 رو به ورژنهای جدید انتقال داد؟
( کار که نشد نداره!!!)

ساختار آپديتها با هم فرق ميكنه و امكان استفاده آپديتهاي نسخه هاي 2009 و 2010 براي هم نيست.نسخه 6 كه جاي خود داره.

mansour5550
03-11-2009, 22:41
ويندوز شما چيه؟از آنتي ويروس استفاده ميكنيد يا اينترنت سكيوريتي؟دليل خاصي داره از نسخه 7 استفاده ميكنيد؟

شما ميتونيد از نسخه 2009 ورژن 8.0.506 استفاده كنيد ببينيد با آن نسخه هم همين مشكل را داريد يا خير.اگر همين شكل برقرار بود احتمال آلودگي سيستم وجود داره.

دوست من بازم همون مشکل پا برجاست من اسکن هم کردم با کاسپر 2010 ویروسی پیدا نکردم کاسپر هم آپدیت بود ... :41:

hamilton
03-11-2009, 23:11
دوست من بازم همون مشکل پا برجاست من اسکن هم کردم با کاسپر 2010 ویروسی پیدا نکردم کاسپر هم آپدیت بود ... :41:

شما فرموديد با نسخه 2010 ورژن 9.0.736 مشكل داريد.آيا نسخه 8.0.506 را نيز در سيستم خود تست كرديد؟
قبلا بصورت Trial استفاده كرديد و زمان 30 روزش تموم شده؟
لايسنس شما چقدر اعتبار داره؟

sarmast65_ata
03-11-2009, 23:50

ویندوزم xp هستش از آنتی ویروس استفاده میکنم نه دلیل خاصی نداره اینو cd سو دارم راحتم داره آپدیت میشه وگرنه اگه cd برنامه یا اینترنت adsl داشتم از ورژن جدید استفاده میکردم پیشنهاد شما چیه؟

hamid_Y2K
04-11-2009, 01:11
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوال داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو مسیر زیر یه تعداد فایل tmp هست اگه اونا رو پاک کنم مشکلی برای کسپر بوجود نمیآد؟
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
آیا ارزششو داره از 8.0.506 kasper internet security به آخرین نسخه 2010 ارتقا بدم یا نه؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adel28
04-11-2009, 01:20
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوال داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو مسیر زیر یه تعداد فایل tmp هست اگه اونا رو پاک کنم مشکلی برای کسپر بوجود نمیآد؟
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
آیا ارزششو داره از 8.0.506 kasper internet security به آخرین نسخه 2010 ارتقا بدم یا نه؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه، مشکلی پیش نمیاد.
البته می توانید از Setting گزینه Report رو زده و در آنجا Clear رو برای پاک کردن فایل های موقتی، گزارش ها، لاگ ها و.. را پاک کنید.

مطمئنا تو ورژن جدید قابلیت ها اضافه شده.
از آخرین ورژن 2010 یعنی 9.0.0.736 استفاده کنید.

mansour5550
04-11-2009, 03:30
شما فرموديد با نسخه 2010 ورژن 9.0.736 مشكل داريد.آيا نسخه 8.0.506 را نيز در سيستم خود تست كرديد؟
قبلا بصورت Trial استفاده كرديد و زمان 30 روزش تموم شده؟
لايسنس شما چقدر اعتبار داره؟

آره من ورژن 7 , 8 و 9 تست کردم
و هم با فایل کی فعالش کردم , با برنامه Kasper 2010 Resetter 2.3 که هر دوش جواب میداد
اینم عکس از مشکل من »

Sorou5h
04-11-2009, 14:55
سلام
دوستان من از يكي از دوستام يه سريال اورجينال خريدم
cd كاسپر رو كه بهم داد نصب كه كردم ديدم ورژن برنامه 6 ......!
ورژنش اين بود : كسپر آنتي ويروس workstation....!
اين workstation چي هست ؟؟؟

نصبش كه كردم اومدم آپديت كنم زده بود 73 مگابايت بايد دانلود كنه...!
با dial-up 8 ساعت زده بود طول ميكشه !!!!
ميشه 2010 بريزم بعد key اون workstation 6 رو بهش بدم ؟

Sorou5h
04-11-2009, 14:56
دوست عزيز اين تاپيك مختص سريال و كرك كاسپر ميباشه.شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح كنيد.
در مورد اين نسخه مگه شما از ويندوز سرور استفاده ميكنيد؟در منزل ميخواهيد استفاده كنيد يا در شركت؟
سوال خود را بهمراه پاسخ سوالات ذكر شده در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح كنيد.

سيستم خونگيه ويندوز xp و vista دارم
يه سوال ديگه....
ميشه key رو از pc به laptob انتقال بدم ؟

hamilton
04-11-2009, 16:10
سلام
دوستان من از يكي از دوستام يه سريال اورجينال خريدم
cd كاسپر رو كه بهم داد نصب كه كردم ديدم ورژن برنامه 6 ......!
ورژنش اين بود : كسپر آنتي ويروس workstation....!
اين workstation چي هست ؟؟؟

نصبش كه كردم اومدم آپديت كنم زده بود 73 مگابايت بايد دانلود كنه...!
با dial-up 8 ساعت زده بود طول ميكشه !!!!
ميشه 2010 بريزم بعد key اون workstation 6 رو بهش بدم ؟

سيستم خونگيه ويندوز xp و vista دارم
يه سوال ديگه....

اين نسخه Worksattion مختص شبكه هاي كامپيوتري ميباشه.قابل نصب بر روي انواع ويندوزهاي ماكروسافت ميباشه.
عموما افرادي كه در منزل از آنتي ويروسها استفاده ميكنند توصيه ميشه از نسخه هاي Desktop كمپاني مربوطه استفاده كنند تا نسخه هاي corporate network .توصيه ميكنم اگر مشكل سريال نداريد از نسخه 2010 ورژن 9.0.736 استفاده كنيد.

Sorou5h
04-11-2009, 20:42
اين نسخه Worksattion مختص شبكه هاي كامپيوتري ميباشه.قابل نصب بر روي انواع ويندوزهاي ماكروسافت ميباشه.
عموما افرادي كه در منزل از آنتي ويروسها استفاده ميكنند توصيه ميشه از نسخه هاي Desktop كمپاني مربوطه استفاده كنند تا نسخه هاي corporate network .توصيه ميكنم اگر مشكل سريال نداريد از نسخه 2010 ورژن 9.0.736 استفاده كنيد.

سريال همين به نسخه 2010 ميخوره ؟
ميخام از رو pc ورشدارم بريزمش رو لپتاب ميشه ؟
ببخشيد كه خيلي سوال ميپرسم

mansour5550
05-11-2009, 00:09
بابا جواب کخ ندادین هیچ عکسم هم پاک کردی که مدیر جان , من چاکرتم به خدا

hamilton
05-11-2009, 09:09
سريال همين به نسخه 2010 ميخوره ؟
ميخام از رو pc ورشدارم بريزمش رو لپتاب ميشه ؟
ببخشيد كه خيلي سوال ميپرسم

اين سريال قابل استفاده براي هيچ نسخه و هيچ محصولي غير ار همون نسخه WorkStation نيست.

بابا جواب کخ ندادین هیچ عکسم هم پاک کردی که مدیر جان , من چاکرتم به خدا

دوست عزيز من عكسي نديدم كه بخوام پاكش كنم.مجدد عكس را در جاي ديگري آپلود كنيد.
ما اومديم مشكل دوستان را در حد توان حل كنيم نه اينكه پستهاشون يا عكسهاشون را پاك كنيم.

javady
05-11-2009, 09:39
سلام میخوام بدونم چرا کسپرسکی در قانونی کردن نرم افزارش از طریق کی در صفحه اول نرم افزار رو فعال نکرده و باید حتما از اینترنت قطع باشی و کی رو استفاده کنی!!!؟؟؟؟

dariushiraz
05-11-2009, 10:26
سلام بر دوستان.

من در برقراری ارتباط با سرورهای ssl مشکل دارم. به نظرتون مربوط به کاسپر می شه؟؟؟

MaSoOd
05-11-2009, 12:03
اگر این مشکل مربوط به این یکی دوروزه مساله به فیلترینگ ربط داره و چند رووزی صبر کن

dariushiraz
05-11-2009, 12:34
مسعود عزیز ممنونم.

من کاسپر اسکای را uninstall کردم و حالا که می خوام دوباره نصب کنم ارور می ده. می گه : Installation interupter unmaturly because of an error. باید چی کار کنم؟

ممنونم

pakbakhteh
05-11-2009, 13:31
من خودم از IDM در كنار نسخه 9.0.736 اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنم و اصلا مشكلي با IDM ندارم.شما يك زحمتي بكشيد.در تنظيمات فايروال تصوير مربوط به وضعيت IDM و نيز بخش Exclusion را قرار بديد تا باهم چك كنيم.

hamilton
05-11-2009, 13:36
مسعود عزیز ممنونم.

من کاسپر اسکای را uninstall کردم و حالا که می خوام دوباره نصب کنم ارور می ده. می گه : Installation interupter unmaturly because of an error. باید چی کار کنم؟

ممنونم

دوست عزيز كارهاي زير را به ترتيب انجام بديد تا مشكل شما حل بشه:

1-از منوي Start وارد قسمت Run بشيد و تايپ كنيد: regedit و Ok را بزنيد تا وارد محيط رجيستري بشيد.

2-حالا مسير زير را پيدا كنيد:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\avp6_post_uninstall

حالا روي avp6_post_uninstall كليك راست كرده و گزينه Delete را انتخاب كنيد.

3-حال يكبار ويندوز خود را ريستارت كنيد و كاسپر را مجدد نصب كنيد.

hamilton
05-11-2009, 13:37

دوست عزيز عكستون را در جاي ديگري آپلود كنيد.ظاهرا آدرس اون سايت توسط اين سايت قيلتر شده و قابل مشاهده نيست.

dariushiraz
05-11-2009, 13:42

1-از منوي Start وارد قسمت Run بشيد و تايپ كنيد: regedit و Ok را بزنيد تا وارد محيط رجيستري بشيد.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\avp6_post_uninstall

ممنونم از راهنمایی شما.

اما در فروم کاسپر چند تا راه حل پیشنهاد کرده بود که یکیش هم regedit بود باز هم کار نکرد

dariushiraz
05-11-2009, 13:45

این رجیستری پاک شده اما باز هم کار نمی کنه.

adel28
05-11-2009, 13:49
این رجیستری پاک شده اما باز هم کار نمی کنه.

تو مسیرهای مختلف Documents and Settings رو چک کنید.
معمولا تو این مسیر (All User و Your User) یه فایل هایی رو ذخیره میکنه.
آنها رو پاک کنید.
برای اطمینان ریجستر رو هم جستجو کنید.
regedit
و بعد Edit/Find

dariushiraz
05-11-2009, 14:22
همه این کارا رو کردم نشد. فکر کنم باید بی خیال کاسپر شم.

satttanism
05-11-2009, 16:52
سلام دوستان
میخواستم ببینم فایلهایی که در آدرس

هستند که عمدتا با پسوند .tmp هستند به درد میخورن؟
این فایل ها روی هم حدود 2.5 گیگ از فضای هاردم رو اشغال کردند!!!

Majid393
05-11-2009, 16:58
سلام دوستان

هستند که عمدتا با پسوند .tmp هستند به درد میخورن؟

شیفت+دیلیت :دي
برای منم حدود همینقدر حجم داشت !
قبل از دیلیت کردن، Self Defence رو غیرفعال کن+ exit کردن kasper از Tray Bar

reza.mansori
06-11-2009, 02:23
دوستان من یک مشکلی تو کسپرسکی دارم. ان هم این است كه وقتی network attack blocker جلوی نفوذ رو میگیره internet connection قطع میشه. بیاد چی کار کنم؟

adel28
06-11-2009, 03:24
سلام دوستان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهستند که عمدتا با پسوند .tmp هستند به درد میخورن؟

اگه یه صفحه عقب تر رو نیگاه میکردید، یکی دیگه از دوستامون همین سوال رو پرسیده بود:

adel28
06-11-2009, 03:28
دوستان من یک مشکلی تو کسپرسکی دارم. ان هم این است كه وقتی network attack blocker جلوی نفوذ رو میگیره internet connection قطع میشه. بیاد چی کار کنم؟

تو شبکه است؟
تو مسیر زیر برید:
Setting/online security

تیک گزینه Add attacking computer to block list for رو بردارید.

Sorou5h
06-11-2009, 10:29

ali_nnn13
06-11-2009, 12:34
سلام به همگی دوستان...

یه مشکل خیلی عجیب برای کسپر من پیش اومده !:41:

ویندوز رو عوض کردم و کسپر رو نسب کردم و دیدم اینترنت کلا" کار نمیکنه ! یعنی حتی 1 کیلوبایت هم دریافت یا ارسال نمیکرد ! کسپر رو که بستم دیدم درست شد ! فکر کردم ایراد از ورژن کسپر باشه ، برای همینم یه ورژن پایینترش رو نصب کردم ، ولی بازم همین مشکل بود !
ویندوز رو دوباره عوض کردم و دوباره کسپر ورژن پایینتر (kis9.0.0.463en) رو نصب کردم ! ولی دوباره این مشکل رو دارم !

خیلی عجیه ! هیچ ویروسی هم ندارم و برای کار با اینترنت یا باید کسپر غیر فعال باشه و یا کلا" بسته باشه !!

دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...

انشاالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشین...:11:

adel28
06-11-2009, 13:43
سلام به همگی دوستان...

یه مشکل خیلی عجیب برای کسپر من پیش اومده !:41:

ویندوز رو عوض کردم و کسپر رو نسب کردم و دیدم اینترنت کلا" کار نمیکنه ! یعنی حتی 1 کیلوبایت هم دریافت یا ارسال نمیکرد ! کسپر رو که بستم دیدم درست شد ! فکر کردم ایراد از ورژن کسپر باشه ، برای همینم یه ورژن پایینترش رو نصب کردم ، ولی بازم همین مشکل بود !
ویندوز رو دوباره عوض کردم و دوباره کسپر ورژن پایینتر (kis9.0.0.463en) رو نصب کردم ! ولی دوباره این مشکل رو دارم !

خیلی عجیه ! هیچ ویروسی هم ندارم و برای کار با اینترنت یا باید کسپر غیر فعال باشه و یا کلا" بسته باشه !!

دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...

یا از آخرین ورژن 2009 یعنی 8.0.0.506 و یا از آخرین ورژن 2010 یعنی 9.0.0.736 استفاده بفرمائید.

ali_nnn13
06-11-2009, 13:46
یا از آخرین ورژن 2009 یعنی 8.0.0.506 و یا از آخرین ورژن 2010 یعنی 9.0.0.736 استفاده بفرمائید.

ممنونم دوست عزیز...

از ورژن 9.0.0.736 هم استفاده کردم ! متاسفانه این مشکل هنوز هست ! نمیدونم ایراد کار از کجاست !

ممکنه به Trial بودنش ربطی داشته باشه ؟ آخه من همیشه Trial نصب میکنم و هر 30 یا 60 روز ویندوز عوض میکنم !

ممنونم که راهنمایی کردین...:40:

موفق و شاد و سلامت باشین...:11:

adel28
06-11-2009, 13:55
ممنونم دوست عزیز...

از ورژن 9.0.0.736 هم استفاده کردم ! متاسفانه این مشکل هنوز هست ! نمیدونم ایراد کار از کجاست !

ممکنه به Trial بودنش ربطی داشته باشه ؟ آخه من همیشه Trial نصب میکنم و هر 30 یا 60 روز ویندوز عوض میکنم !

ممنونم که راهنمایی کردین...:40:

موفق و شاد و سلامت باشین...:11:

1- فایروال رو غیر فعال کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟ (اگه برطرف شد بگید تا ادامه بدیم)
2-نوع اتصال تون چیه؟ dialup یا ADSL یا wireless ؟
3- مطمئن اید که کانکشن تون رو بلاک نکردید؟
4- با چه مرورگری این مشکل رو دارید؟ با IE یا FF و یا هر دو؟

ali_nnn13
06-11-2009, 14:04
1- فایروال رو غیر فعال کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟ (اگه برطرف شد بگید تا ادامه بدیم)
2-نوع اتصال تون چیه؟ dialup یا ADSL یا wireless ؟
3- مطمئن اید که کانکشن تون رو بلاک نکردید؟
4- با چه مرورگری این مشکل رو دارید؟ با IE یا FF و یا هر دو؟

1- فایروال رو غیر فعال کردم ولی بازم مشکل وجود داره !
2- ADSL
3- والا چیزی توی تنظیمات یا مشخصات ندیدم ! هیچ پیغامی هم مبنی بر بلاک کردن نمیده !
4- با تمام مرورگرها مشکل داره ! کلا" جلوی اینترنت رو میگیره !

اینم بگم که من کانکشن ندارم ! یعنی مودم من به شکلی تنظیم شده که اگه LAN فعال باشه خود بخود نت هم وصله ! قبلا" هم این مشکل رو نداشتم که بگم بخاطر این موضوع هستش !

الان کلاس دارم و باید برم... تورو خدا ببخشید که زحمتتون دادم...

شب که برگشتم دوباره پیگیری میکنم...

sarmast65_ata
06-11-2009, 16:48
hamilton جان یه سوال کردم کسی جواب نداد
من وقتی ویندوزم میاد بالا یه 5 مین طول میشکه که بتونم صفحه اینترنتم و مسنجرم باز بشه این احساسو دارم که کسپر داره کار میکنه و داره اسکن میکنه باید چیکار کنم؟چون واقعهآ روی اعصاب آدم راه میره درست 5 مین طول میشکه تا صفحه بیاد بالا از ورژن جدید استفاده بکنم این مشگل حل میشه؟یا اصلآ این موضوع به کسپر ربطی داره یا نه؟چون توی شرکتم هم کسپر نصبه ولی صفحه اینترنت راحت باز میشه می تونی راهنمایی بکنی؟

behii
06-11-2009, 16:56
کسپراسکای مخصوص ویندوز 7 هم اومد , کسی تا حالا نصب کرده ببینه چه تغییراتی کرده ؟

ویرایش : حواسم نبود خودم هم همین ورژن رو نصب دارم :31: ظاهرا که فرقی نکرده فقط اون کاری که برای دادن کلید بهش انجام میدادیم , انجام نمیشه !

pakbakhteh
07-11-2009, 11:27
دوست عزيز عكستون را در جاي ديگري آپلود كنيد.ظاهرا آدرس اون سايت توسط اين سايت قيلتر شده و قابل مشاهده نيست.

لطفن يه سايت بهم بدين براي آپلود كردين اين عكس:11:

hamilton
07-11-2009, 12:42

بله امكانش هست.

hamilton جان یه سوال کردم کسی جواب نداد
من وقتی ویندوزم میاد بالا یه 5 مین طول میشکه که بتونم صفحه اینترنتم و مسنجرم باز بشه این احساسو دارم که کسپر داره کار میکنه و داره اسکن میکنه باید چیکار کنم؟چون واقعهآ روی اعصاب آدم راه میره درست 5 مین طول میشکه تا صفحه بیاد بالا از ورژن جدید استفاده بکنم این مشگل حل میشه؟یا اصلآ این موضوع به کسپر ربطی داره یا نه؟چون توی شرکتم هم کسپر نصبه ولی صفحه اینترنت راحت باز میشه می تونی راهنمایی بکنی؟

نسخه 2010 كاسپر ورژن 9.0.736 بسيار خوب و روان كار ميكنه و بسياري از اشكالاتش رفع شده.
شما چك كنيد ببينيد تعداد برنامه هايي كه با ويندوز لود ميشن چقدره؟هرچقدر تعداد اين برنامه ها زياد باشه ويندوز سنگين تر ميشه و لود شدن آن زمانبر ميشه.
Defrag كردن ويندوز و رجيستري بصورت دوره اي مثلا هر 1-2 ماه يكبار كه بايد با استفاده از نرم افزارهاي مختص اينكار صورت بگيره تا كارايي و سرعت سيستم افرايش پيدا كنه.
نصب كاسپر مانعي براي اتصال به اينترنت نيست.مگر اينكه گزينه هايي مانند آلودگي سيستم به ويروسها و تروجانها و...يا تداخل نرم افزارهاي امنيتي مطرح باشه.

لطفن يه سايت بهم بدين براي آپلود كردين اين عكس:11:

دوست عزيز در سايت زير آپلود كن:

Sorou5h
07-11-2009, 23:36
بله امكانش هست.

چي كار بايد بكنم....
key من روش زده 1 pc
رو يه سيستم ديگه نصب بشه كار ميكنه ؟
باطل نشه....

amironline
08-11-2009, 07:19
من Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.459 رو نصب كردم ولي نمي تونم هيچ فايلي از اينترنت دانلود كنم؟

اين ارور رو هم ميده

hamilton
08-11-2009, 10:05
چي كار بايد بكنم....
key من روش زده 1 pc
رو يه سيستم ديگه نصب بشه كار ميكنه ؟
باطل نشه....

اگر نوشته باري 1PC در اينصورت نميتونيد روي 2 يا چند سيستم استفاده كنيد چون احتمال بلوك شدن و باطل شدن كليد وجود داره.

من Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.459 رو نصب كردم ولي نمي تونم هيچ فايلي از اينترنت دانلود كنم؟

اين ارور رو هم ميده

توصيه ها و سوالات:
1-از نسخه آخر كاسپر يعني 9.0.736 كه بهترين نسخه بوده و مشكلات خيلي كمتري داره استفاده كنيد.
2-از چه دانلود منيجري استفاده ميكنيد؟
3-اون تصوير و پيغام گوياي اينه كه فايلي كه داريد دانلود ميكنيد داراي پسورد ميباشه.

mohsenmsi
08-11-2009, 12:30
سلام . اگه نخوام اسکن کنه چیکار کنم؟ هر برناممه ای که اجرا کنم با ببندم یا نصب کنم و بعضی مواقع یک فرمان رو توی یک برنامه اجرا کنم آیکن کسپر اسکی توی سیستم تری حالت اسکن کردن رو نشون میده و سیستمم یه چند ثانیهای 30 تا 40 ثاننیه میره تو کما .:13:
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟
جهت اطلاع : kis 9.0.0.736 رو نصب کردم pc : پنتیوم 2.4 رم 512 .

mojtaba_tanha
08-11-2009, 14:56
از اینترنت سکوریتی ورژن 9.0.0736 تو شبکه استفاده میکنم واسه اتصال به شبکه مشکل دارم چی کار کنم؟

hamilton
08-11-2009, 16:22
سلام . اگه نخوام اسکن کنه چیکار کنم؟ هر برناممه ای که اجرا کنم با ببندم یا نصب کنم و بعضی مواقع یک فرمان رو توی یک برنامه اجرا کنم آیکن کسپر اسکی توی سیستم تری حالت اسکن کردن رو نشون میده و سیستمم یه چند ثانیهای 30 تا 40 ثاننیه میره تو کما .:13:
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟
جهت اطلاع : kis 9.0.0.736 رو نصب کردم pc : پنتیوم 2.4 رم 512 .

ويندوز تون چيه؟اين اسكن فقط در بار اول اجراي برنامه و كنترل از نظر وجود بدافزار و گروه بندي كردن برنامه ها صورت ميگيره.

از اینترنت سکوریتی ورژن 9.0.0736 تو شبکه استفاده میکنم واسه اتصال به شبکه مشکل دارم چی کار کنم؟

شبكه ها نسخه هاي مخصوص خودشون را دارند و استفاده از نسخه هاي دسكتاپ در شبكه ها عمدتا با مشكل همراه خواهد بود.

mohsenmsi
09-11-2009, 00:02
ويندوز تون چيه؟اين اسكن فقط در بار اول اجراي برنامه و كنترل از نظر وجود بدافزار و گروه بندي كردن برنامه ها صورت ميگيره.

شبكه ها نسخه هاي مخصوص خودشون را دارند و استفاده از نسخه هاي دسكتاپ در شبكه ها عمدتا با مشكل همراه خواهد بود.

مدل ویندوز روی پی سی من : XP SEVICE PACK 2

kaenat_quantom
09-11-2009, 00:05
سلام همیلتون جان ممنون از راهنماییت.تا اونجایی که من فهمیدم انگار سریالها برای ورژن 2010 kis هستش نه؟
ولی انگار برای kis2009 باید حتما فایلهای key شکل بدی به برنامه .درسته؟
راستی من یه مشکلیم دارم با این kis 8.0.0.357 اونم اینfile:///C:/DOCUME%7E1/kami/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgه که برنامه پیغام potentially unwanted software detected رو میده ولی هرچی دستور neutralize all رو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه .بنظرتون مشکل واسه کجاست ؟

mohsenmsi
09-11-2009, 00:11
[quote=hamilton;4384862]ويندوز تون چيه؟اين اسكن فقط در بار اول اجراي برنامه و كنترل از نظر وجود بدافزار و گروه بندي كردن برنامه ها صورت ميگيره.

آقا من توی setting چی رو عوض کنم که اینقدر خود به خود اسکن نکنه؟ آخه مسخره اینجاست که تا وقتی

full scan رو نزنم هرچی که بخواد ویندوز رو داغون کنه میره برا خودش تو system volume information میشینه.

تا حالا هم نشده این اسکنهای اتوماتیک چیزی رو پیدا کنه. فقط سرعت رو میخوابونه.:2:

reza.mansori
09-11-2009, 05:13
دوستان من یک مشکل عجیب با فایروال دارم. ان هم این است كه اکثرا من پیام زیر رو دریافت میکنم و هر کاری میکنم باز هم دوباره از من سال میکنه. میشه بگید بیاد چیکار کنم؟

ممنون

capitan black
09-11-2009, 11:15
سلام دوستان..امروز که سیستم رو روشن کردم کسپر همچین هشداری داد...اپدیت هم هستش...نکنه حالا الوده به کیلاگر شده باشم..ممنون میشم کمک بفرمایید..

تصویر :

hamilton
09-11-2009, 13:53

اگر ويندوز شما XP باشه قدري كند شدن سيستم مربوط به ضعف سخت افزاري شما.

سلام همیلتون جان ممنون از راهنماییت.تا اونجایی که من فهمیدم انگار سریالها برای ورژن 2010 kis هستش نه؟
ولی انگار برای kis2009 باید حتما فایلهای key شکل بدی به برنامه .درسته؟
راستی من یه مشکلیم دارم با این kis 8.0.0.357 اونم اینfile:///C:/DOCUME%7E1/kami/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgه که برنامه پیغام potentially unwanted software detected رو میده ولی هرچی دستور neutralize all رو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه .بنظرتون مشکل واسه کجاست ؟

براي تمام نسخه هاي محصولات دسكتاپ كمپاني كاسپر ميتوان هم از سريال و هم از Key براي فعال كردن آنها استفاده كرد.
در مورد پيغام potentially unwanted software detected زياد جاي نگراني نيست.اين پيغام به اين معنيست كه اون برنامه در حال حاضر آلودگي نداره ولي از نظر كاسپر مشكوك ميباشه.شما هم اگر به آن برنامه و كمپاني سازندش اطمينان داريد زياد جاي نگراني نيست.

دوستان من یک مشکل عجیب با فایروال دارم. ان هم این است كه اکثرا من پیام زیر رو دریافت میکنم و هر کاری میکنم باز هم دوباره از من سال میکنه. میشه بگید بیاد چیکار کنم؟

ممنون

دوست عزيز در آن سايت چيزي آپلود نكنيد چون آن سايت براي كاربران ايراني قيلتر شده و تصاوير قابل مشاهده نخواهند بود.
يكي از سرويسهاي ويندوز ميباشه كه ميتونيد براي سوال نكردن تيك آخر را بزنيد و گزينه Allow يا Block را بزنيد تا ديگه سوال نكنه.

سلام دوستان..امروز که سیستم رو روشن کردم کسپر همچین هشداری داد...اپدیت هم هستش...نکنه حالا الوده به کیلاگر شده باشم..ممنون میشم کمک بفرمایید..

تصویر :

شما هم عكسها را در آن سايت آپلود نكنيد چون براي كاربران ايراني قابل مشهده نخواهد بود.
اين پيغام به شما ميگه آن برنامه رفتاري شبيه بهKeylogger داره.بستگي داره آن برنامه چي باشه و اينكه قابل اعتماد هست يا خير.

capitan black
09-11-2009, 13:58
ممنونم همیلتون جون...جسارتا حالا از کجا بفهمم کودوم برنامه رو میگه که رفتارش شیبه کیلاگره؟..مرسی

hamilton
09-11-2009, 15:43
ممنونم همیلتون جون...جسارتا حالا از کجا بفهمم کودوم برنامه رو میگه که رفتارش شیبه کیلاگره؟..مرسی

اين پيغام در زمان اجراي برنامه خاصي ظاهر ميشه.مثلا به شخصه ديدم كه موقع نصب برخي درايورها كاسپر اين پيغام را ميده كه با توجه به اطمينان برنامه اي كه نصب ميكنم اين هشدار را جدي نميگيرم.شما هم ببينيد اين هشدار مربوط به كدام برنامست؟اگر از نسخه 2010 استفاده ميكنيد در صفحه اصلي كاسپر در قسمت My Protection همون بخشي كه چيزي مشابه رادار مشاده ميشه ليست بدافزارهاي تشخيص داده شده را نشان ميده و شما ميتونيد جزئيات را مشاده كنيد كه مربوط به كدام برنامه بوده.

mohsenmsi
09-11-2009, 20:26
آقا ببخشید بازم سوال میکنم. آقا لااقل بگین روت کیت اسکن root kit scan رو چطور غیر فعال بکنم آخه اینم هر چند وقت یکبار اذیت میکنه و سرعت پی سی رو پایین میاره.:41:

hamilton
09-11-2009, 21:25
آقا ببخشید بازم سوال میکنم. آقا لااقل بگین روت کیت اسکن root kit scan رو چطور غیر فعال بکنم آخه اینم هر چند وقت یکبار اذیت میکنه و سرعت پی سی رو پایین میاره.:41:

امكان غيرفعال كردنش نيست.

reza.mansori
09-11-2009, 21:39
دوست عزيز در آن سايت چيزي آپلود نكنيد چون آن سايت براي كاربران ايراني قيلتر شده و تصاوير قابل مشاهده نخواهند بود.
يكي از سرويسهاي ويندوز ميباشه كه ميتونيد براي سوال نكردن تيك آخر را بزنيد و گزينه Allow يا Block را بزنيد تا ديگه سوال نكنه.

شما هم عكسها را در آن سايت آپلود نكنيد چون براي كاربران ايراني قابل مشهده نخواهد بود.
اين پيغام به شما ميگه آن برنامه رفتاري شبيه بهKeylogger داره.بستگي داره آن برنامه چي باشه و اينكه قابل اعتماد هست يا خير.

hamilton

من همانطور كه در شکل مشخص است همون تیک آخر رو میزنم ولی باز هم این پیغام میاد!

saeedn70
09-11-2009, 21:39
سلام دوستان کاسپر 2010 رو از کجا بیاد پروتکشنش رو خاموش کرد. مثل نورتون نیست . چون من چند ساله نورتون داشتم.

Razel
09-11-2009, 22:01
سلام دوستان کاسپر 2010 رو از کجا بیاد پروتکشنش رو خاموش کرد. مثل نورتون نیست . چون من چند ساله نورتون داشتم.
رو آیکونش راست کلیک و Pause Protection رو انتخاب کن.

mohsen_djd2
09-11-2009, 23:24
یه سوال
من بیشتر کارم با اینترنته
از KAV استفاده کنم بهتره یا KIS ؟؟

hamilton
09-11-2009, 23:28
hamilton

من همانطور كه در شکل مشخص است همون تیک آخر رو میزنم ولی باز هم این پیغام میاد!

شما كارهايي را كه ميگم به ترتيب انجام بديد تا از دست آن پيغام راحت بشيد:

1-اينترنت اسكپلورر IE را باز كنيد و از گزينه Tools شما گزينه Internet Options را انتخاب كنيد.
2-گزينه Content را شماهده خواهيد كرد.در منوي Content به قسمت Settings مقابل Feeds بريد.
3-تيك مقابل گزينه "Automatically check feeds for updates" را برداريد و همه پنجره ها را Ok كنيد.

saeedn70
09-11-2009, 23:31
دوستان کاسپر 2010 به همه چیز گیر میده. یعنی موقع نصب یه برنامه یه پنجره هی باز میکنه و باید ببندش
چیکار میشه کرد این پیغامها نمایش داده نشوند

adel28
10-11-2009, 01:00
یه سوال
من بیشتر کارم با اینترنته
از KAV استفاده کنم بهتره یا KIS ؟؟

KIS
علتش هم بدلیل وجود فایروال در این محصول است.

adel28
10-11-2009, 01:01
دوستان کاسپر 2010 به همه چیز گیر میده. یعنی موقع نصب یه برنامه یه پنجره هی باز میکنه و باید ببندش
چیکار میشه کرد این پیغامها نمایش داده نشوند

لطفا اطلاعات بیشتری در اختیارمون بزارید یا در صورت امکان عکس بزارید.

Sorou5h
11-11-2009, 00:44
فايل بهترين تنظيمات برا نسخه ي 6 نيست ؟

adel28
11-11-2009, 01:46
فايل بهترين تنظيمات برا نسخه ي 6 نيست ؟

دوست عزیز
تنظیمات باید با توجه به نیاز شما انجام شود.

keeker
12-11-2009, 07:58
سلام دوستان من از kis 2009 استفاده میکنم.....چند روز پیش خواستم آپدیتش کنم دکمه آپدیتو زدم و آپدیت شروع شد ولی بعد از 1 ساعت وقتی به 99 درصد رسید دیگه جلو نمیرفت یعنی تموم نمیشد تا اینکه بعد از 3 ساعت دیگه کارتم تموم شد و آپدیت ناقص موند و اعصاب منم بصورت بسیار عالی خط خطی شد.حالا شما فکر میکنید مشکل از چی باشه؟

keeker
12-11-2009, 12:06
سلام دوستان بازم منم.....همین الانم دارم kis 2009م رو آپدیت میکنم اینبار روی 60 درصد وایساده و تکونم نمیخوره فقط حجم فایل آپدیت بیشتر میشه الان 12 مگ شده قبلا هم که رو 99 درصد وایساده بود تا 30 مگ رسید ولی تموم نشد.کلافه شدم میگید چیکار کنم؟:2:

omid-p30
12-11-2009, 12:23
سلام دوستان بازم منم.....همین الانم دارم kis 2009م رو آپدیت میکنم اینبار روی 60 درصد وایساده و تکونم نمیخوره فقط حجم فایل آپدیت بیشتر میشه الان 12 مگ شده قبلا هم که رو 99 درصد وایساده بود تا 30 مگ رسید ولی تموم نشد.کلافه شدم میگید چیکار کنم؟:2:

درصد شمار 2009 درست کار نمیکنه و درصد رو اشتباه نشون میده. تا وقتی ارور خاصی نداده باید بگذاری آپدیت ادامه پیدا کنه تا خودش تموم بشه.

keeker
12-11-2009, 13:02
آخه تا کی؟یعنی هیچ حد خاصی برای حجم آپدیت وجود نداره؟؟؟؟(خوب شاید تا یه هفته آپدیت تموم نشد اونوقت تکلیف ما چی میشه؟)

hamilton
12-11-2009, 14:39
آخه تا کی؟یعنی هیچ حد خاصی برای حجم آپدیت وجود نداره؟؟؟؟(خوب شاید تا یه هفته آپدیت تموم نشد اونوقت تکلیف ما چی میشه؟)

حجم آپديت نسخه 2009 به توجه به زمان آپديتش طولانيه.من خودم وقتي نسخه 2010 را تست ميكردم براي بار اول چيزي در حدود 10MB آپديت كرد.جالبه كه چند مگ آپديت باقي مانده روي 99% بود كه يقينا با حجم آپديت تناسبي نداشت.
توصيه من اينه كه با استفاد از برنامه Kaspersky Updater يكبار آپديتهاي نسخه 2009 را دانلود كنيد و بصورت آفلاين كاسپر را آپديت كنيد.بعد از آن بصورت آنلاين كاسپر را آپديت كنيد.

adel28
12-11-2009, 19:42

باید بزارید تا خودش تمومش کنه و بگه که کامل شد.
اون قسمت پنجره آپدیت هم حجم دانلود رو میده.
چیزی حدود 40-50 مگ اپدیت داره این ورژن.

HRN
12-11-2009, 19:59
سلام:
من دنبال آپديت هاي ورژن 7 تا تاريخ همين امروز ميگردم ولي هيجا پيدا نميكنم
كسي اپديت اين ورژن رو داره تا براي ما بزاره؟
با تشكر

adel28
12-11-2009, 20:02
سلام:
من دنبال آپديت هاي ورژن 7 تا تاريخ همين امروز ميگردم ولي هيجا پيدا نميكنم
كسي اپديت اين ورژن رو داره تا براي ما بزاره؟
با تشكر

می توانید از نرم افزار Kaspersky Updater استفاده کنید و آپدیت ها را تا تاریخ امروز دانلود کنید.

mstf666
12-11-2009, 21:32
من به صورت موقت میخوام از نورتون رو پاک کنم KIS بریزم..
این Internet Security آنتی ویروس هم هست خودش یا باید آنتی ویروسش هم جدا نصب کنم ؟؟؟؟

adel28
12-11-2009, 22:03
من به صورت موقت میخوام از نورتون رو پاک کنم KIS بریزم..
این Internet Security آنتی ویروس هم هست خودش یا باید آنتی ویروسش هم جدا نصب کنم ؟؟؟؟

KIS آنتی ویروس هم هست.

mstf666
12-11-2009, 23:11
من با این کسپر میزنم سیستم رو فول اسکن کنه...
وقتی به فایلهای حجیم میرسه رم پر میشه و سیستم به شدت کند میشه (معلومه از virtual memory استفاده میکنه) و دیگه هیچ کاری نمیکنه.دو ساعت هم ولش کردم پیشرفت اسکنش خیلی کنده.

این چرا اینجوریه ؟هر چی رو میخواد اسکن کنه توی رم لود میکنه ؟؟؟

hamilton
13-11-2009, 09:34
من با این کسپر میزنم سیستم رو فول اسکن کنه...
وقتی به فایلهای حجیم میرسه رم پر میشه و سیستم به شدت کند میشه (معلومه از virtual memory استفاده میکنه) و دیگه هیچ کاری نمیکنه.دو ساعت هم ولش کردم پیشرفت اسکنش خیلی کنده.

این چرا اینجوریه ؟هر چی رو میخواد اسکن کنه توی رم لود میکنه ؟؟؟

از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟و ار كدام محصول؟
ويندوز شما چيه؟
ميزان رم سيستم و CPU شما چيه؟

mstf666
13-11-2009, 10:28
از چه نسخه اي استفاده ميكنيد؟و ار كدام محصول؟
ويندوز شما چيه؟
ميزان رم سيستم و CPU شما چيه؟
kis 8.0.0506
ویندوز ویستا
رم دو گیگ OCZ CL4
CPU Core2due e6550

royaye_talkh55
13-11-2009, 11:09
سلام کاسپر اینترنت سکیوریتی 9.0.0.463 رو نصب کردم وآپدیتشم تا امروز 58 مگ هست که به صورت آفلاین آپدیت کردم

Ehsanpark
13-11-2009, 13:21
این ورژن آخری وقتی که کاسپراسکی باز باشه نمی تونم چیزی دانلود و آپلود کنم. یه تنظیماتی داشت من تو این نسخه بلد نیستم. می شه راهنمایی کنید؟ دقت کنید با آپلود هم مشکل دارم. با IDM دانلود می کنم. قبلا یه چیزی بود به اسم وب ترافیک اگه اشتباه نکنم که اونو دیسیبل می کردیم و مشکل حل می شد.

adel28
13-11-2009, 13:53
kis 8.0.0506
ویندوز ویستا
رم دو گیگ OCZ CL4
CPU Core2due e6550

ورژن جدید رو نصب کنید ببنید مشکل تون با رم حل میشه.
9.0.0.736

adel28
13-11-2009, 13:57
این ورژن آخری وقتی که کاسپراسکی باز باشه نمی تونم چیزی دانلود و آپلود کنم. یه تنظیماتی داشت من تو این نسخه بلد نیستم. می شه راهنمایی کنید؟ دقت کنید با آپلود هم مشکل دارم. با IDM دانلود می کنم. قبلا یه چیزی بود به اسم وب ترافیک اگه اشتباه نکنم که اونو دیسیبل می کردیم و مشکل حل می شد.

لطفا دقیقا ورژن که استفاده می کنید رو بگید.

Ehsanpark
13-11-2009, 16:20
لطفا دقیقا ورژن که استفاده می کنید رو بگید.
این ورژن: 9.0.0.736

Grand
13-11-2009, 17:33
این فولدر جدید که بعد نصب کاسپر 2010 در My Computer به اسم Safe Run Shared Folder ایجاد شده، کارش چیه؟

یک گزینه جدید هم به نام Safe Run در منوی راست کلیک روی برنامه‏ها اومده، این کارش چیه؟

adel28
13-11-2009, 22:27
این ورژن: 9.0.0.736

باید تو تنظیمات فایروال برنامه رو Allow کنید تا ترافیک را عبور دهد.

adel28
13-11-2009, 22:33
این فولدر جدید که بعد نصب کاسپر 2010 در My Computer به اسم Safe Run Shared Folder ایجاد شده، کارش چیه؟

یک گزینه جدید هم به نام Safe Run در منوی راست کلیک روی برنامه‏ها اومده، این کارش چیه؟

Safe Run Shared : ایجاد امنیت در به اشتراک گذاری فایل ها در سیستم های شیرینگ.
Safe Run برای اجرای برنامه ها در محیط ایزوله شده است.

Grand
13-11-2009, 22:49
Safe Run برای اجرای برنامه ها در محیط ایزوله شده است.

کمی بیشتر توضیح میدید؟

adel28
13-11-2009, 23:56
کمی بیشتر توضیح میدید؟

قابلیت‌های Safe Run مبتنی بر تکنولوژی جدید Sand Box در این محصول ادغام شده است، قابلیتی که در محصولات امنیت اینترنتی منحصر به فرد است.
Safe Run به کاربر این امکان را می‌دهد که نرم‌افزار جدید را در یک محیط ایزوله شده اجرا نماید، و در نتیجه سیستم عامل را از همه تغییرات مخرب در امان نگاه دارد. آمار نشان می دهد که هکرها غالبا با بهره برداری از آسیب پذیری سیستم عامل و برنامه‌های مورد اعتماد به برنامه‌هایی که از اینترنت استفاده می‌کنند حمله می‌نمایند.
قابلیت Safe Run کاربر را قادر می سازد که با استفاده از انواع مرورگرهای اینترنتی با ایمنی و راحتی بسیار بیشتری از فضای اینترنت استفاده کند و در عین حال هر تعداد نرم افزار دیگر را به طور همزمان اجرا کند. نمایش یک نوار سبز رنگ به دور پنجره برنامه به کاربر نشان می‌دهد که آن نرم افزار محافظت شده است.

elenor2
14-11-2009, 19:40
سلام به همه ي دوستان !!!
به همه پيشنهاد مي كنم به تاپ تن بريد و بهترين آنتي ويروس رو ببينيد.

mrmmnb
14-11-2009, 21:50
دوستان این دیسک نجات رو از کجای سایت کاسپر میشه دانلود کرد؟ با خود برنامه نمیخوام دانلود کنم چون باید برم کافی نت از لینک های سایت های متفرقه هم میترسم مشکل داشته باشه اگه ممکنه لینک صفحه ای از خود کاسپر که برای اون توضیح داده باشه که الان چه ورژنی اخرین هست و لیتک دانلود رو گزاشته باشه بدید
با سپاس

ویرایش
دوستان یه سوال دیگه این فولدری که مای کامپیوتر درست میشه کارش چی هست؟ وتوی ورزن 2010 اینترنت سکیوریتی فایل هایی که پاک میشن کجا قرینطینه میشن؟

meshkiposh2200
14-11-2009, 23:14
با سلام.کسپر اسکای هر چنددقیقه ای پیغام زیری را میدهد
و روی ریورت هم که کیلیک می کنم تصویر زیر را نشون میده
میخاستم بدونم دقیقا چی میگه چون خیلی رو یاعصاب میره والبته احتمال نرم افزار جاسوسی میدهم .با تشکر

kaenat_quantom
15-11-2009, 00:05
با سلام به همه دوستان .یه مدتیه که درایو c کامپیوترم حسابی پر شده و شدیدا اخطار میده .تا اونجاییم که پیگیری کردو واسه پوشه کسپرسکیه که تو این آدرسه .C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8.حالا سوال من اینه که این طبیعیه که این فولدر 2 gig باشه ؟
یا میشه جاشو تغییر داد ؟ یا اینکه چیزی ازش کم کنیم؟

zigma94
15-11-2009, 06:07
سلام دوستان
من قبلا از نسخه ی 8 کسپرسکی استفاده میکردم وحالا میخواستم نشخه 2010 رو دانلود واستفاده کنم
برای تسخ ی 8 یادمه که یکی از دوستان زحمت کشیده بود و Setting کسپرسکی رو به صورت کامل در قالب یک فایل PDF شرح داده بود
حالا میخواستم بدونم که آیا چنین چیزی برای نسخه ی 2010 خم تهیه کریدن یا نه ؟ و اگه تهیه نشده ، Setting نسخه 2010 با نسخه 8 چقدر فرق کرده ؟ ( چون من عادت دارم که تا ریزترین تنظیمات رو خودم انجام بدم )

hamilton
15-11-2009, 09:21
سلام به همه ي دوستان !!!
به همه پيشنهاد مي كنم به تاپ تن بريد و بهترين آنتي ويروس رو ببينيد.

نتايج ارايه شده توسط اين سايت هيچ ارزش علمي نداره.اين سايت از راه تبليغ محصولات 20درصد سهم فروش را براي خودش برميداره و تستهاي تخصصي خاصي را روي محصولات امنيتي انجام نميده.

دوستان این دیسک نجات رو از کجای سایت کاسپر میشه دانلود کرد؟ با خود برنامه نمیخوام دانلود کنم چون باید برم کافی نت از لینک های سایت های متفرقه هم میترسم مشکل داشته باشه اگه ممکنه لینک صفحه ای از خود کاسپر که برای اون توضیح داده باشه که الان چه ورژنی اخرین هست و لیتک دانلود رو گزاشته باشه بدید
با سپاس

ویرایش
دوستان یه سوال دیگه این فولدری که مای کامپیوتر درست میشه کارش چی هست؟ وتوی ورزن 2010 اینترنت سکیوریتی فایل هایی که پاک میشن کجا قرینطینه میشن؟

از سايت زير ميتونيد دانلود كنيد با ذكر اين نكته اين فايل براي 4-5 ماه قبل ميباشه:

آخرين نسخه را بايد از سايتهاي مختلف بگرديد و پيدا كنيد.خود كاسپر لينك فوق را داشت.
در مورد آن فولدر دوست خوبمون در صفحه قبل توضيح داده اند.

با سلام.کسپر اسکای هر چنددقیقه ای پیغام زیری را میدهد
و روی ریورت هم که کیلیک می کنم تصویر زیر را نشون میده
میخاستم بدونم دقیقا چی میگه چون خیلی رو یاعصاب میره والبته احتمال نرم افزار جاسوسی میدهم .با تشکر

آن پيغام ميگه رفتار آن برنامه كه ظاهرا درايور سخت افزار خاصي هم بايد باشه شبيه يك Keylooger ميباشه.البته اگر آن درايور از سايت معتبر دانلود شده باشه آن پيغام مشكل خاصي نداره.

با سلام به همه دوستان .یه مدتیه که درایو c کامپیوترم حسابی پر شده و شدیدا اخطار میده .تا اونجاییم که پیگیری کردو واسه پوشه کسپرسکیه که تو این آدرسه .C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8.حالا سوال من اینه که این طبیعیه که این فولدر 2 gig باشه ؟
یا میشه جاشو تغییر داد ؟ یا اینکه چیزی ازش کم کنیم؟

محتويات فولدر Temp را با غيرفعال كردن كاسپر و Exit آن ميتونيد پاك كنيد.
محل آن فولدر را نميشه تغيير داد.

سلام دوستان
من قبلا از نسخه ی 8 کسپرسکی استفاده میکردم وحالا میخواستم نشخه 2010 رو دانلود واستفاده کنم
برای تسخ ی 8 یادمه که یکی از دوستان زحمت کشیده بود و Setting کسپرسکی رو به صورت کامل در قالب یک فایل PDF شرح داده بود
حالا میخواستم بدونم که آیا چنین چیزی برای نسخه ی 2010 خم تهیه کریدن یا نه ؟ و اگه تهیه نشده ، Setting نسخه 2010 با نسخه 8 چقدر فرق کرده ؟ ( چون من عادت دارم که تا ریزترین تنظیمات رو خودم انجام بدم )

فعلا تنظيمات خاصي براي نسخه 2010 در قابل فايل PDF منتشر نشده.اصول تنظيمات در نسخه هاي مختلف مشابه هم ميباشند.نسخه 2010 يكسري امكانات بيشتري نسبت به نسخه هاي قبل داره كه براحتي ميتونيد از عهده تنظيمات آن بربياييد.

behii
15-11-2009, 15:43
سلام

من یک مشکلی دارم که یک بار دیگه هم اینجا گفتم

مشکل ام مربوط به انتقالات کسپر هست . توی Network traffic این مقدار نوشته شده که واقعا همین مقدار دانلود شده (با برنامه ی دیگه دیدم) , اما شما می گفتید که این مقدارش دقیق نیست و غیر واقعی هست.
به نظر میرسه مربوط به application reaport اش باشه , اما چطوری غیر فعال میشه ؟ اگه نسخه 2009 رو بریزم چیزیو از دست میدم نسبت به این نسخه ؟

kaenat_quantom
15-11-2009, 16:33
همیلتون جان سلام وممنون از لطفت عزیزم.یه سواله دیگه هم دارم اونم اینه که اون فولدری که گفته بودم تو مسیره زیره :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8
1-یعنی فولدر data ، چرا اینقد حجیمه ؟
2- دیتاهایی که توشه ماله زمان اپدیته ؟

hamilton
15-11-2009, 17:15
سلام

من یک مشکلی دارم که یک بار دیگه هم اینجا گفتم

مشکل ام مربوط به انتقالات کسپر هست . توی Network traffic این مقدار نوشته شده که واقعا همین مقدار دانلود شده (با برنامه ی دیگه دیدم) , اما شما می گفتید که این مقدارش دقیق نیست و غیر واقعی هست.
به نظر میرسه مربوط به application reaport اش باشه , اما چطوری غیر فعال میشه ؟ اگه نسخه 2009 رو بریزم چیزیو از دست میدم نسبت به این نسخه ؟

من با برنامه هاي مختلف تست كردم و اصلا آن آماري كه در تصوير نشان داده شده مطرح نيست.حتي در ADSL با محدوديت حجمي هم تست كردم واصلا آن مقدار نبود.

همیلتون جان سلام وممنون از لطفت عزیزم.یه سواله دیگه هم دارم اونم اینه که اون فولدری که گفته بودم تو مسیره زیره :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8
1-یعنی فولدر data ، چرا اینقد حجیمه ؟
2- دیتاهایی که توشه ماله زمان اپدیته ؟

فولدر Temp حاوي انواع گزارشهايي ميباشه كه كاسپر توليد كرده كه به مرور زمان حجم بالايي را به خودش اختصاص داده.

mrmmnb
15-11-2009, 21:49
همیلتون جان ادرس قرینطه کجاست؟ جایی که فایل های پاک شده رو بک اپ میگیره منظورمه

hamilton
15-11-2009, 22:58
همیلتون جان ادرس قرینطه کجاست؟ جایی که فایل های پاک شده رو بک اپ میگیره منظورمه

در نسخه 2010 در قسمت My Protection در صفحه اصلي كاسپر قسمتي هست كه مثل رادار كار ميكنه.در مقابل آن ليست موارد شناسايي شده ذكر شده.روي آن كليك كنيد.وارد صفحه جديدي ميشويد .در قسمت Detected Threads ليست تمام موارد شناسايي شده را مشاهده خواهيد كرد.

armin_software
16-11-2009, 00:17
سلام
من لایسنس جدید واسه 2010 می خوام!

hamilton
16-11-2009, 09:37
سلام
من لایسنس جدید واسه 2010 می خوام!

كرك و سريال فقط در تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر.

asbfrooshan
16-11-2009, 11:35
سلام
من آخرین اش و گرفتم هم kay وآپدیت اشو نصب کرده ام و لی 1 علامت زرد رنگ روی آن هست
این علامت چی هست چطور می تونم اون از بین ببرم
ممنون میشم راهنمایی کنی
د[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamilton
16-11-2009, 14:52
سلام
من آخرین اش و گرفتم هم kay وآپدیت اشو نصب کرده ام و لی 1 علامت زرد رنگ روی آن هست
این علامت چی هست چطور می تونم اون از بین ببرم
ممنون میشم راهنمایی کنی
د[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما خود كاسپر را باز كنيد ببينيد در قسمت بالاي آن چه توضيحي نوشته شده(روي دكمه Fix Now).

mrmostafa
16-11-2009, 21:37
اقا این ورژن 2010 نیومد کاملش؟؟؟ میخوام نصب کنم. مزایاش چیه نسبت به 2009 ؟؟؟ من الان 2009 دارم به یه نرم افزار گیر داده که اصلا ویروس نیست برنامه mirc chat خودم نوشتم و باهاش کار میکنم چندین ساله تو قسمت مجوزها هم ادد کردم ولی بازم گیر میده به برنامه.

hamilton
17-11-2009, 12:02
اقا این ورژن 2010 نیومد کاملش؟؟؟ میخوام نصب کنم. مزایاش چیه نسبت به 2009 ؟؟؟ من الان 2009 دارم به یه نرم افزار گیر داده که اصلا ویروس نیست برنامه mirc chat خودم نوشتم و باهاش کار میکنم چندین ساله تو قسمت مجوزها هم ادد کردم ولی بازم گیر میده به برنامه.

نسخه 9.0.736 نسخه پايدار 2010 ميباشه كه ميتونيد از آن استفاده كنيد.
مزاياش نسبت به نسخه 2009 افزوده شدن يكسري امكانات-بهبود هوش مصنوعي-بهبود مصرف منابع سيستمي و...ميباشه.

mrmostafa
17-11-2009, 16:53
لينك دانلودش رو ميشه بدين. مرسي

hamilton
17-11-2009, 18:54
لينك دانلودش رو ميشه بدين. مرسي

از خود سايت كاسپر ار آدرس زير ميتونيد دانلود كنيد:

mrmostafa
17-11-2009, 21:18
از خود سايت كاسپر ار آدرس زير ميتونيد دانلود كنيد:

من هرچی تو سایتش گشتم پیدا نکردم این ورژن رو فقط 2010 رو داشت. اگه زحمتی نیست لینکش رو پیدا کنید بدین ممنون میشم.

hamilton
17-11-2009, 21:26
من هرچی تو سایتش گشتم پیدا نکردم این ورژن رو فقط 2010 رو داشت. اگه زحمتی نیست لینکش رو پیدا کنید بدین ممنون میشم.

شما دنبال چه نسخه اي هستيد؟آخرين ورژن 2010 همون نسخه 9.0.736 ميباشه كه در پست قبلي لينكش را قرار دادم.

hamid_Y2K
18-11-2009, 00:38
از لینک زیر دریافت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asbfrooshan
18-11-2009, 09:20
شما خود كاسپر را باز كنيد ببينيد در قسمت بالاي آن چه توضيحي نوشته شده(روي دكمه Fix Now).

ممنون از راهنمایی شما کار که گفتید انجام دادم من پیغام اش آپدیت بود که من آن را از سایت سافت گذر گرفتم ونصب کرده ام قبلا این پیغام نمی داد ولی با نصب آخرین ورزن این طور شده این هم عکی آن که چه پیغامی می دهد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamilton
18-11-2009, 10:03
ممنون از راهنمایی شما کار که گفتید انجام دادم من پیغام اش آپدیت بود که من آن را از سایت سافت گذر گرفتم ونصب کرده ام قبلا این پیغام نمی داد ولی با نصب آخرین ورزن این طور شده این هم عکی آن که چه پیغامی می دهد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطابق شكل آنتي ويروس شما آپديت نشده.تصويري از قسمت My Update Center قرار بديد تا ببينيم آخرين آپديت براي چه زماني بوده.

adel28
18-11-2009, 13:51

اگه منظورتون اینه که آپدیت آفلاین انجام دادید و قبلا این پیغام رو نداشتید.
دلیلش اینه که اپدیت های جدیدتری اومده.
بعد از آپدیت آفلاین،تنظیمات رو بطور دیفالت برگردونید و انلاین اپدیت کنید تا حجم ناچیزی را انلاین آپدیت کند و مشکل برطرف شود.

kaenat_quantom
20-11-2009, 00:14
با سلام به همه دوستان .من یه مشکل عجیب تو کسپر پیدا کردم .الان یه مدتیه کسپر هی پیغام :
yor computer security is at risk رو اعلام میکنه و طبق معمول همیشه که من میتونستم فیکسش کنم .الان گیر داده و هیچ اتفاقی بعد انتخاب قسمت neutralize all نمیفته .کی میدونهfile:///C:/Documents%20and%20Settings/kami/Desktop/kis.JPG دلیلش چیه و باید چکارش کرد؟

yaghob.boss
20-11-2009, 17:50
دوستان من آخرین ورژن 64 بیت کاسپرسکی رو میخوام اینکه توی سایت خودشه 64 یا 32 ؟ خودش چیزی نگفته

راستی این ورژن ها با 7 سازگاری داره؟

adel28
20-11-2009, 18:26
با سلام به همه دوستان .من یه مشکل عجیب تو کسپر پیدا کردم .الان یه مدتیه کسپر هی پیغام :
yor computer security is at risk رو اعلام میکنه و طبق معمول همیشه که من میتونستم فیکسش کنم .الان گیر داده و هیچ اتفاقی بعد انتخاب قسمت neutralize all نمیفته .کی میدونهfile:///C:/Documents%20and%20Settings/kami/Desktop/kis.JPG دلیلش چیه و باید چکارش کرد؟

ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
آنتی ویروس را آپدیت و کل سیستم رو چک کنید.

adel28
20-11-2009, 18:29
دوستان من آخرین ورژن 64 بیت کاسپرسکی رو میخوام اینکه توی سایت خودشه 64 یا 32 ؟ خودش چیزی نگفته

راستی این ورژن ها با 7 سازگاری داره؟

آخرین ورژن یعنی 9.0.0.736 با ویندوز 7 سازگاری دارد.
در مورد 32 و 64 بیتی اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نکنم برای 32 و 64 بیتی نسخه متفاوتی ارائه کرده باشد.
بازم دوستان صاحب نظر هستند.

kaenat_quantom
21-11-2009, 01:16
[quote=adel28;4418943]ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
آنتی ویروس را آپدیت و کل سیستم رو چک کنید.
[/quoteسلام نه عزیز تا حالا یه 15-16 باری سیستمو full scan و quick scan کردم هم تو safe mode هم تو خوده ویندوز نرمالی ولی هیچی بازم همون دستورو میده

USAEBRAHIMSAT
22-11-2009, 10:05
با سلام
ویندوزم 7 هستش هر دفعه که مثلا ویروس Autorun.inf رو پیدا می کنه و وقتی می خواد اون رو پاک کنه ویندوزم رو رستارت می کنه و بعد اون یه چند تا ارور میده
نسخه من 9.0.0.736 هستش و به صورت تریال ( از تریال ریست استفاده می کنم )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

hamilton
22-11-2009, 10:32
با سلام
ویندوزم 7 هستش هر دفعه که مثلا ویروس Autorun.inf رو پیدا می کنه و وقتی می خواد اون رو پاک کنه ویندوزم رو رستارت می کنه و بعد اون یه چند تا ارور میده
نسخه من 9.0.0.736 هستش و به صورت تریال ( از تریال ریست استفاده می کنم )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

احتمال اينكه ويروسي غير از اتوران باشه و به فايلهاي سيستمي چسبيده باشه و بهمين دليل آن مشكل اتفاق ميافته وجود داره.براي از بين بردن و جلوگيري از ورود ويروسهاي اتوران از برنامه Autorun Virus Remover v2.3استفاده كنيد كه در انجمن معرفي نرم افزار موجود ميباشه.

*K!nG*
22-11-2009, 21:31
سلام دوستان عزیز من آنتی ویروس kaspersky10 رو همه ی مراحل نصبشه انجام میدم ولی هر دفعه یه چی میگه . حالا من می خواستم مراحل نصبشو به ترتیب بهم بگید .

hamilton
23-11-2009, 08:47
سلام دوستان عزیز من آنتی ویروس kaspersky10 رو همه ی مراحل نصبشه انجام میدم ولی هر دفعه یه چی میگه . حالا من می خواستم مراحل نصبشو به ترتیب بهم بگید .

دقيقا مشكل شما در هنگام نصب چيه؟نصب نميشه يا مورد ديگه اي وجود داره؟مراحل نصب كار خاصي نداره.

Majid393
23-11-2009, 11:49
دوستان مشکلاتی که kis 9.0.0.463 داشت، تو ورژن 9.0.0.736 برطرف شده یا نه ؟
از 9.0.0.736 استفاده کنم یا همین 8.0.0.506 که الان رو سیستم نصب هست، بهتره ؟

hamilton
23-11-2009, 12:55
دوستان مشکلاتی که kis 9.0.0.463 داشت، تو ورژن 9.0.0.736 برطرف شده یا نه ؟
از 9.0.0.736 استفاده کنم یا همین 8.0.0.506 که الان رو سیستم نصب هست، بهتره ؟

بله.نسخه 9.0.736 بسيار خوب و ثابت شده و بسياري از مشكلات نسخه قبلي در آن برطرف شده.من خودم شخصا كه استفاده ميكنم كاملا راضي هستم.

*K!nG*
23-11-2009, 13:25
الان من هر چی میگردم کی پیدا نمی کنم

amir.7
23-11-2009, 15:23
سلام
دوست عزیز ،کاسپر 32 و 64 نداره
من خودم ویندوزم 7 - 64 بیتی هستش و روش کاسپر 9.0.0.763 نصب کردم ، هیچ مشکلی هم نداره
شما هم میتونید نصب کنید با خیال راحت.

amir.7
23-11-2009, 15:52
سلام دوستان ، یک سئوال
من کاسپر 2010 روی ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم و به روش تریال ریست آپدیتش میکنم و دوستم مک آف روی لپ تاپ داره .
دو بار رم گوشیهای معیوب رو زدم به سیستم ، کاسپر بعد از اسکن میگه ویروس نداره ، ولی با مک آفی که اسکن میکنیم ازش ویروس میگیره و بعدش هم گوشی درست شد .
میخوام بدونم چرا کاسپر ویروس اون رمها رو نگرفت ، آیا به دلیل تریال ریست کردنش نیست ؟

hamilton
23-11-2009, 17:23
سلام دوستان ، یک سئوال
من کاسپر 2010 روی ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم و به روش تریال ریست آپدیتش میکنم و دوستم مک آف روی لپ تاپ داره .
دو بار رم گوشیهای معیوب رو زدم به سیستم ، کاسپر بعد از اسکن میگه ویروس نداره ، ولی با مک آفی که اسکن میکنیم ازش ویروس میگیره و بعدش هم گوشی درست شد .
میخوام بدونم چرا کاسپر ویروس اون رمها رو نگرفت ، آیا به دلیل تریال ریست کردنش نیست ؟

ببينيد اسم ويروسهايي كه McAfee پيدا كرده چيه.

pedrammelle
23-11-2009, 19:17
دوستان سلام
من کاسپر اینترنت سکیورتی اخرین ورژن را روی ویندوز سون نصب کردم
وقتی اینترنتم وصله اگه چند دقیقه با اینترنت کار نکنی کاسپر خود به خود اتصال اینتر نت را قطع می کنه
چه کار کنم این مشکل درست بشه

amir-shakh
24-11-2009, 01:36
سلام دوستان من تازه ویندوز نصب کردم همه ورژن ویروس کش و اینترنت سکیوریتی ور دارم ولی فکر میکنم کسپر اینترنت سکوریتی بهترینه ولی موندم چه ورژن رو نصب کنم لطفا ورژن دقیقشو بگید

mohsen.rajabi
24-11-2009, 07:56
سلام دوستان من تازه ویندوز نصب کردم همه ورژن ویروس کش و اینترنت سکیوریتی ور دارم ولی فکر میکنم کسپر اینترنت سکوریتی بهترینه ولی موندم چه ورژن رو نصب کنم لطفا ورژن دقیقشو بگید

دوست عزیز شما می تونید از ورژن 9 استفاده کنید

mohsen.rajabi
24-11-2009, 08:05
دوستان سایتی رو می خواستم به من معرفی کنید که آپدیت آفلاین کاسپر رو بزاره

با تشکر قبلی

amir-shakh
24-11-2009, 13:58
بابا من ورژن دقیقش و میخوام !
به نظر شما آنتی ویروسش بهتره یا اینترنت سکوریتی و اینجوری ورژن و بگید مثلا 9.0.0463

hamilton
24-11-2009, 16:43

نسخه 9.0.736 .

adel28
25-11-2009, 00:40
دوستان سایتی رو می خواستم به من معرفی کنید که آپدیت آفلاین کاسپر رو بزاره

با تشکر قبلی

چند صفحه قبل معرفی شده.

new explorer
25-11-2009, 04:55
من چند وقتی هست که از کاسر استفاده می کنم و با نسخه ی 2010 کار می کنم و خب قطعا آنتی ویروس به نام و قوی ای هست ، اما من مشکلاتی باهاش دارم :
یکی اینکه سرعت سیستم رو خیلی کند می کنه که من در مواقع عادی ( زمانیکه در اینترنت نیستم و یا چیزی به کامپیوتر وصل نمیکنم ) از pause protection استفاده می کنم.اما حالا کهadsl گرفتم و زمان بیشتری رو در اینترنت هستم،راهی هست که مقداری از بار پردازشی که روی cpu میگذاره رو کم کرد؟مثلا خودم توی تنظیماتش خیلی دنبال چیزی شبیه realtime protection گشتم تا شاید با غیرفعال کردنش سرعت سیستم بالاتر بره !!! چون خیلی اوقات بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یا کاربر کار خاصی انجام بده شروع به بررسی فایلهایی می کنه و علامتش هم این هست که شکل tray icon کاسپر به تپیدن میفته(بزرگ و کوچیک میشه ) یا یه مهره وسطش می چرخه ... و این یعنی داره جون cpu رو می گیره و تا اطلاع ثانوی پاسخ cpu به دیگر فرامین با کندی خیلی زیادی همراه میشه ...
راهی وجود داره ؟
• یه سوال : سیستم من از +3000 amd athlon 64 و 512 مگ رم ddr استفاده میکنه که البته در مقایسه با سیستم های امروزی باید کارایی پایینتری داشته باشه ، ولی اگه این کاسپر نبود،خیلی هم سرعتش خوب بود.حالا اگه بنده میزان رم رو به 3 گیگ افزایش بدم تو حل این مشکل چقدر تاثیر میگذاره ؟
دوم اینکه وقتی اجرای یه برنامه رو محدود( low restricted ) یا غیر مجاز میکنه (البته من همون اول نصب طوری تنظیم کردم که برای هر کدوم پیغام بده و اجازه بخواد) از کجای تنظیماتش میشه اون برنامه رو از حالت بلوکه خارج کرد ؟ وقتی از نود استفاده می کردم یادمه ساده بود،ولی توی کاسپر و توی application control من که نتونستم کاری از پیش ببرم ...

hamilton
25-11-2009, 09:06
من چند وقتی هست که از کاسر استفاده می کنم و با نسخه ی 2010 کار می کنم و خب قطعا آنتی ویروس به نام و قوی ای هست ، اما من مشکلاتی باهاش دارم :
یکی اینکه سرعت سیستم رو خیلی کند می کنه که من در مواقع عادی ( زمانیکه در اینترنت نیستم و یا چیزی به کامپیوتر وصل نمیکنم ) از pause protection استفاده می کنم.اما حالا کهadsl گرفتم و زمان بیشتری رو در اینترنت هستم،راهی هست که مقداری از بار پردازشی که روی cpu میگذاره رو کم کرد؟مثلا خودم توی تنظیماتش خیلی دنبال چیزی شبیه realtime protection گشتم تا شاید با غیرفعال کردنش سرعت سیستم بالاتر بره !!! چون خیلی اوقات بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یا کاربر کار خاصی انجام بده شروع به بررسی فایلهایی می کنه و علامتش هم این هست که شکل tray icon کاسپر به تپیدن میفته(بزرگ و کوچیک میشه ) یا یه مهره وسطش می چرخه ... و این یعنی داره جون cpu رو می گیره و تا اطلاع ثانوی پاسخ cpu به دیگر فرامین با کندی خیلی زیادی همراه میشه ...
راهی وجود داره ؟
• یه سوال : سیستم من از +3000 amd athlon 64 و 512 مگ رم ddr استفاده میکنه که البته در مقایسه با سیستم های امروزی باید کارایی پایینتری داشته باشه ، ولی اگه این کاسپر نبود،خیلی هم سرعتش خوب بود.حالا اگه بنده میزان رم رو به 3 گیگ افزایش بدم تو حل این مشکل چقدر تاثیر میگذاره ؟
دوم اینکه وقتی اجرای یه برنامه رو محدود( low restricted ) یا غیر مجاز میکنه (البته من همون اول نصب طوری تنظیم کردم که برای هر کدوم پیغام بده و اجازه بخواد) از کجای تنظیماتش میشه اون برنامه رو از حالت بلوکه خارج کرد ؟ وقتی از نود استفاده می کردم یادمه ساده بود،ولی توی کاسپر و توی application control من که نتونستم کاری از پیش ببرم ...

نسخه هاي جديدتر كاسپر نسبت به نسخه هاي قبلي سبك تر شده اند ولي خب رم 512 خيلي كمه.با افزايش قدرت CPU و بالاتر رفتن رم طبيعتا با درنظر داشتن ساير شرايط مانند ويندوز سالم و ميزان و تعداد برنامه هايي كه با ويندوز لود ميشوند سرعت كامپيوتر افزايش پيدا ميكنه و از حالت كندي خارج ميشه.از كار انداختن گزينه هايي مانند realtime protection كاري جز از كار انداختن آنتي ويروس نميكنه و سد دفاعي آنتي ويروس را برميداره.
توصيه ديگر استفاده از آخرين نسخه 2010 يعني نسخه 9.0.736 ميباشه كه بسيار Stable شده و اشكالاتش برطرف شده.
در مورد گزينه low restricted و اجازه دسترسي برنامه شما خود پنجره اصلي كاسپر را باز كنيد. در قسمت My Security Zone وارد شويد.در سمت راست گزينه Application Control را مشاهده ميكنيد.روي آن كليك كنيد.يك صفحه جديد باز ميشه.شما از منوي category گزينه All را انتخاب كنيد تا ليست تمام برنامه ها همراه با سطح دسترسي آنها ظاهر بشه.روي هر كدام كه تمايل به تغيير سطح دسترسي داريد كليك راست كرده و از گزينه Change Status تغييرات موردنظر خود را اعمال كنيد.

javady
25-11-2009, 10:24
میدونم شاید سوال من تکراری باشه تو تایپک اما میخواستم سوال کنم
از کدام استفاده کنم nod32 eset smart security خوبه برای لپ تاپ یا kaspersky internet security

من که تو این مدت با هر دوش کار کردم کاسپر رو خیلی دوست دارم منو به خاطر key ناراضی کرد و پاکش کردم و نود ریختم اما تو آپدیت و مشکل key نداشتم با نود اما مشکل داخلی داره اونم
موندم چیکار کنم راهنمایی بفرمایید
ممنون

hamilton
25-11-2009, 14:37
میدونم شاید سوال من تکراری باشه تو تایپک اما میخواستم سوال کنم
از کدام استفاده کنم nod32 eset smart security خوبه برای لپ تاپ یا kaspersky internet security

من که تو این مدت با هر دوش کار کردم کاسپر رو خیلی دوست دارم منو به خاطر key ناراضی کرد و پاکش کردم و نود ریختم اما تو آپدیت و مشکل key نداشتم با نود اما مشکل داخلی داره اونم
موندم چیکار کنم راهنمایی بفرمایید
ممنون

اگر از نسخه هاي غير اصل كاسپر استفاده كنيد متاسفانه مشكل Key را خواهيد داشت مگر اينكه بتونيد اكانت قاوني براي آن تهيه كنيد.

javady
25-11-2009, 16:59
اگر از نسخه هاي غير اصل كاسپر استفاده كنيد متاسفانه مشكل Key را خواهيد داشت مگر اينكه بتونيد اكانت قاوني براي آن تهيه كنيد.

نظر شما رو جویا شدم کدام برای لپ تاپ و کلا برای یه سیستم خوب هست
من میخوام از آنتی ویروسی استفاده کنم که خیلی عالی باشه از نظر شناسایی ویروس و همینطور چون زیاد از اینترنت استفاده میکنم برای اینترنت هم خوب باشه
آیا avira رو پیشنهاد میکنید؟ این رو برای این اینجا سوال کردم که میخوام بدونم کسپر خوبه یا آنتی ویروس های دیگه

استقلال قهرمان
25-11-2009, 17:25
kaspersky 5.x\6.x\7.x update

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkaspersky 8.x update

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhow to install :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkaspersky 9.x update

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhow to install :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا احترام به نظر دوست خوبم hamilton

hamilton
25-11-2009, 18:37
من میخوام از آنتی ویروسی استفاده کنم که خیلی عالی باشه از نظر شناسایی ویروس و همینطور چون زیاد از اینترنت استفاده میکنم برای اینترنت هم خوب باشه
آیا avira رو پیشنهاد میکنید؟ این رو برای این اینجا سوال کردم که میخوام بدونم کسپر خوبه یا آنتی ویروس های دیگه

Avira محصول سبكي ميباشه.بخصوص اگر نسخه Premium آنتي ويروس آن استفاده بشه.كاسپر نيز محصول فوق العاده اي ميباشه ولي قدري ممكنه براي سيستمهايي كه از نظر سخت افزاري ضعيف هستند سنگين بنظر برسه.در بين محصولات 2010 نورتون نيز بسيار سبك و قدرتمند ظاهر شده و در صورت آپديت مرتب قادر به تامين امنيت خوبي براي سيستم ميباشه.

adel28
25-11-2009, 22:28

می خواهید نسخه کرک شده بگیرید یا خریداری کنید؟

پیشنهاد من: ناد32

amir.7
25-11-2009, 23:10
ببينيد اسم ويروسهايي كه McAfee پيدا كرده چيه.

سلام ، راستش اسم ویروسها رو نمیدونم ، البته اظهار نظر در حضور شما بی ادبیه اما فکر میکنم آپدیتهایی که از
گزینه های تریال میشه از آپدیتهایی که از کلیدهای معتبر میشه ضعیفتر هستش .
لطفا منو راهنمایی کنید ، خیلی برام مهمه .

شجاعت فرزند آگاهی ومادر پویایی است .

new explorer
26-11-2009, 00:11
نسخه هاي جديدتر كاسپر نسبت به نسخه هاي قبلي سبك تر شده اند ولي خب رم 512 خيلي كمه.با افزايش قدرت CPU و بالاتر رفتن رم طبيعتا با درنظر داشتن ساير شرايط مانند ويندوز سالم و ميزان و تعداد برنامه هايي كه با ويندوز لود ميشوند سرعت كامپيوتر افزايش پيدا ميكنه و از حالت كندي خارج ميشه.از كار انداختن گزينه هايي مانند realtime protection كاري جز از كار انداختن آنتي ويروس نميكنه و سد دفاعي آنتي ويروس را برميداره.
توصيه ديگر استفاده از آخرين نسخه 2010 يعني نسخه 9.0.736 ميباشه كه بسيار Stable شده و اشكالاتش برطرف شده.
در مورد گزينه low restricted و اجازه دسترسي برنامه شما خود پنجره اصلي كاسپر را باز كنيد. در قسمت My Security Zone وارد شويد.در سمت راست گزينه Application Control را مشاهده ميكنيد.روي آن كليك كنيد.يك صفحه جديد باز ميشه.شما از منوي category گزينه All را انتخاب كنيد تا ليست تمام برنامه ها همراه با سطح دسترسي آنها ظاهر بشه.روي هر كدام كه تمايل به تغيير سطح دسترسي داريد كليك راست كرده و از گزينه Change Status تغييرات موردنظر خود را اعمال كنيد.

ممنونم
من میل دارم بدونم وقتی tray icon کاسپر به تپش در میاد:40: ( جای قلب آیکون کاسپر رو بگذارید ) و همون موقع ست که سیستم خیلی کند میشه،پنجره اصلی رو که باز می کنیم،در قسمت پایینش تعداد فایلهایی که همینطوری داره اسکن میکنه رو نشون میده ( همونجاییکه یه گرافی رو نشون میده )
در اینباره میخواستم محبت کنید هر موقع وقت داشتید کم بیشتر توضیح بدید ، چه موقعهایی مثلا اینکارو میکنه و میشه جلوشو گرفت و اگر میشه چه ریسکس داره ...
باز هم ممنونم

Amir Hossein
26-11-2009, 09:43
سلام
anti-banner چيه

omid-p30
26-11-2009, 10:23
ممنونم
من میل دارم بدونم وقتی tray icon کاسپر به تپش در میاد:40: ( جای قلب آیکون کاسپر رو بگذارید ) و همون موقع ست که سیستم خیلی کند میشه،پنجره اصلی رو که باز می کنیم،در قسمت پایینش تعداد فایلهایی که همینطوری داره اسکن میکنه رو نشون میده ( همونجاییکه یه گرافی رو نشون میده )
در اینباره میخواستم محبت کنید هر موقع وقت داشتید کم بیشتر توضیح بدید ، چه موقعهایی مثلا اینکارو میکنه و میشه جلوشو گرفت و اگر میشه چه ریسکس داره ...
باز هم ممنونم

تپش آیکون، مربوط به عملکرد گارد فعال آنتی ویروس هست و هیچ چیز هم به غیر اون نیست. یعنی همون کاری که گارد فعال نسخه های ما قبل 2010 انجام میدادند هست، فقط اینجا یک حالت انیمیشن آیکون هم در نسخه 2010 بهش اختصاص دادند. پس مورد اضافه ای نیست. گارد فعال رو هم که میدونید برای حفاطت آنی سیستم در برابر مخرب هاست و از کار انداختنش رو هم همونطور که همیلتون گفتند به معنای خاموش کردن آنتی ویروس و بی اثر کردنش هست.

سلام
anti-banner چيه

سیستم محافظت در برابر بنر ها و تبلیغات موجود در انواع صفحات اینترنتی و حذف اون هاست که باعث شلوغی و دیر لود شدن صفحات میشه.

new explorer
26-11-2009, 11:36
تپش آیکون، مربوط به عملکرد گارد فعال آنتی ویروس هست و هیچ چیز هم به غیر اون نیست. یعنی همون کاری که گارد فعال نسخه های ما قبل 2010 انجام میدادند هست، فقط اینجا یک حالت انیمیشن آیکون هم در نسخه 2010 بهش اختصاص دادند. پس مورد اضافه ای نیست. گارد فعال رو هم که میدونید برای حفاطت آنی سیستم در برابر مخرب هاست و از کار انداختنش رو هم همونطور که همیلتون گفتند به معنای خاموش کردن آنتی ویروس و بی اثر کردنش هست.

پس چرا همیشه در حال فعالیت نیست ؟
در ضمن منظورتون از « گارد فعال » همون proactive defence هست ؟

omid-p30
26-11-2009, 15:48
پس چرا همیشه در حال فعالیت نیست ؟
در ضمن منظورتون از « گارد فعال » همون proactive defence هست ؟

نه. منظور همون real time protection هست که خودت هم گفتی. در تنظیمات و بخش protection گزینه Enable Protection مخصوص فعال یا غیر فعال کردن گارد فعال کاسپر هست و یا گزینه های pause و resume در منوی کلیک راست آیکون.

نشانه فعال بودن گارد ، آیکون قرمز رنگ و نشانه غیر فعال بودن اون، آیکون خاکستری هست. و تپش آیکون قرمز رنگ به این معناست که گارد فعال در اون لحظه داره فعالیت خاصی رو هم انجام میده.
منظور از فعال بودن یعنی اینکه این قابلیت در حالت روشن قرار داره و فقط وقتی فعالیت جدیدی رو در سیستم انجام میدید گارد هم به موازات اون پروسه مورد نظر رو بابت وجود مخرب ها بررسی میکنه.

alireza_2000
26-11-2009, 18:36
دوستان از وقتی 2010 رو نصب کردم صفحات web باز نمیشه و باید kasper رو غیر فعال کنم---تنظیماتش رو کی میدونه به من کمک کنه

javady
27-11-2009, 01:03
Avira محصول سبكي ميباشه.بخصوص اگر نسخه Premium آنتي ويروس آن استفاده بشه.كاسپر نيز محصول فوق العاده اي ميباشه ولي قدري ممكنه براي سيستمهايي كه از نظر سخت افزاري ضعيف هستند سنگين بنظر برسه.در بين محصولات 2010 نورتون نيز بسيار سبك و قدرتمند ظاهر شده و در صورت آپديت مرتب قادر به تامين امنيت خوبي براي سيستم ميباشه.

مرسی
avira آنتی ویروسی هست که مشکل کرک یا کی نداشته باشه و راحت بشه پیدا کرد؟
از نظر آپدیت چی؟ آپدیت هاش کمه ؟ میشه از این آنتی ویروس برای مدت طولانی استفاده کرد چون نمیخوام دیگه پاک کنم؟
نگفتید کدام رو پیشنهاد میکنید؟

javady
27-11-2009, 01:04
می خواهید نسخه کرک شده بگیرید یا خریداری کنید؟

پیشنهاد من: ناد32

خرید که نه با سریال کرکش کنم

new explorer
27-11-2009, 04:15
نه. منظور همون real time protection هست که خودت هم گفتی. در تنظیمات و بخش protection گزینه Enable Protection مخصوص فعال یا غیر فعال کردن گارد فعال کاسپر هست و یا گزینه های pause و resume در منوی کلیک راست آیکون.

نشانه فعال بودن گارد ، آیکون قرمز رنگ و نشانه غیر فعال بودن اون، آیکون خاکستری هست. و تپش آیکون قرمز رنگ به این معناست که گارد فعال در اون لحظه داره فعالیت خاصی رو هم انجام میده.
منظور از فعال بودن یعنی اینکه این قابلیت در حالت روشن قرار داره و فقط وقتی فعالیت جدیدی رو در سیستم انجام میدید گارد هم به موازات اون پروسه مورد نظر رو بابت وجود مخرب ها بررسی میکنه.

بسیار خوب دوست عزیز ، پس اون که خب کل مولفه های امنیتی رو غیرفعال میکنه اگه تیک enable protection رو برداریم یا pause protection کنیم ( البته تقریبا کلشو،چون مثلا با ورود فلش،کاسپر برای بررسیش پیغام میده )
1 - و باید نتیجه بگیرم که زمانی هم که ظاهرا کاری انجام نمیدم،گاهی اوقات سیستم در حال انجام پردازه هایی هست که کاسپر اونها رو از مجرای خودش عبور میده و این باعث و همون لحظات هست که سیستم کند میشه (؟)
2 - خب حالا اون گراف total scanned در پنجره اصلی نرم افزار قسمت پایین -که جلوش تعداد object های اسکن شده رو نشون میده - مطمئنا زمان اجرای یه پردازه هست که به فعالیت در میاد ( که همون جمله ی خط آخری که شما گفتینه ) یا اینکه نه ( من اینطور فکر می کنم ) : گاهی اوقات هم مثلا بدون اینکه اتفاق خاصی افتاده باشه میره و تو یه پارتیشنی که مثلا اونجا فایلهای صوتی وجود داره ، اون mp3 ها رو - به عنوان مثال - مورد بررسی قرار میده ! ؟
3 - با این حساب باز کردن مثلا my computer هم ( که در واقع اجرای پردازه ی explorer.exe هست ) هر بار مورد بررسی قرار میگیره ؟
* از تمام این پرسش ها می خوام به این نتیجه برسم که تا چه حد می تونم از بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس کم کنم ، البته برای اینکه زحمتتون زیاد نشه خدمتتون عرض کنم که بنده لیست طبقه بندی رو مرور کردم ( که چقدر هم این طبقه بندی faq مفیده :20: ) و اون پستی که در انتهاش توی پرانتز آورده شده « توصیه نمی شود » رو درباره سبک کردن کاسپر خوندم.
ولی خب مخصوصا در مورد دوم که اشاره کرم نظر خودم رو ، فکر می کنم اگر اونطور باشه که من فکر می کنم ، باید بشه سبکترش کرد
سپاسگزارم

omid-p30
27-11-2009, 10:54
بسیار خوب دوست عزیز ، پس اون که خب کل مولفه های امنیتی رو غیرفعال میکنه اگه تیک enable protection رو برداریم یا pause protection کنیم ( البته تقریبا کلشو،چون مثلا با ورود فلش،کاسپر برای بررسیش پیغام میده )
1 - و باید نتیجه بگیرم که زمانی هم که ظاهرا کاری انجام نمیدم،گاهی اوقات سیستم در حال انجام پردازه هایی هست که کاسپر اونها رو از مجرای خودش عبور میده و این باعث و همون لحظات هست که سیستم کند میشه (؟)
2 - خب حالا اون گراف total scanned در پنجره اصلی نرم افزار قسمت پایین -که جلوش تعداد object های اسکن شده رو نشون میده - مطمئنا زمان اجرای یه پردازه هست که به فعالیت در میاد ( که همون جمله ی خط آخری که شما گفتینه ) یا اینکه نه ( من اینطور فکر می کنم ) : گاهی اوقات هم مثلا بدون اینکه اتفاق خاصی افتاده باشه میره و تو یه پارتیشنی که مثلا اونجا فایلهای صوتی وجود داره ، اون mp3 ها رو - به عنوان مثال - مورد بررسی قرار میده ! ؟
3 - با این حساب باز کردن مثلا my computer هم ( که در واقع اجرای پردازه ی explorer.exe هست ) هر بار مورد بررسی قرار میگیره ؟
* از تمام این پرسش ها می خوام به این نتیجه برسم که تا چه حد می تونم از بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس کم کنم ، البته برای اینکه زحمتتون زیاد نشه خدمتتون عرض کنم که بنده لیست طبقه بندی رو مرور کردم ( که چقدر هم این طبقه بندی faq مفیده :20: ) و اون پستی که در انتهاش توی پرانتز آورده شده « توصیه نمی شود » رو درباره سبک کردن کاسپر خوندم.
ولی خب مخصوصا در مورد دوم که اشاره کرم نظر خودم رو ، فکر می کنم اگر اونطور باشه که من فکر می کنم ، باید بشه سبکترش کرد
سپاسگزارم

در مورد پیغام فلش،اسکن در اکثر محصولات امنیتی جزیی از گارد فعال نیست چون فقط با درخواست کاربر شروع به کار میکنه. در کاسپر 2010 هم وقتی گارد فعال نیست، اسکن و آپدیت رو میشه انجام داد.

اون گراف رو تا اونجا که من میدونم به غیر از اعداد و ارقامش هیچ کارایی دیگه ای نداره و مربوط به Interface یا محیط ظاهری برنامه هست.

عدد Total scanned رو دیدم در محیط دسکتاپ و بدون اینکه کاری بکنم افزایش پیدا میکنه. فکر نکنم به اون صورت باشه که داخل پارتیشن ها بره ولی شاید نقاط حساس رجیستری رو دایما زیر نظر داره.

با باز کردن فولدرها هم بله عدد موارد اسکن شده زیاد میشه. البته باز هم میگم چیز خاصی نیست و همون گارد فعال نسخه های قبل هست که حالا عملکردش رو در 2010 با گرافیک و آمار به رخ کشیده میشه.

در کل به نظر من، کم کردن بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس وظیفه لابراتوار کاسپراسکای هست که با ارایه هر ورژن جدید به شکل تقریبا محسوس دارند انجام میدند. هر گونه به هم زدن تنظیمات و توصیه ها و روش کار Recommended با کاسپراسکای توصیه نمیشه.

با مشخصات سخت افزاری متوسط، ورژن های آخر کاسپر مشکل خاصی ندراند. اما مثلا رم 512 شما زیر متوسط به حساب میاد. اگر امکام ارتقا سیستم رو ندارید من استفاده از محصولات سبکتر مثل ناد یا آویرا رو به جای تغییر عملکرد نورمال کاسپر پیشنهاد میکنم.

ضمنا در مورد نسخه 2010 اگر نسخه های 459 یا 463 رو دارید حتما نسخه 736 رو دانلود و نصب کنید و کامل هم آپدیت کنید تا پچ a هم نصب بشه. چون در دو نسخه قبلی مورد root scan خودکار که در ورژن 2010 اضافه شده دارای باگ بود و سیستم رو تا حد زیادی کند میکرد که در نسخه آخر و همینطور پچ a برطرف شد.

mahdi906
27-11-2009, 22:08
سلام
تو کاسپر 7 فایروالش یه حالتی داشت که هر نرم افزاری که می‌خواست با اینترنت ارتباط برقرار کنه یه پیغام میداد که اجازه ارتباط داره یا نه . این حال رو تو کاسپر 2010 چطوری باید فعال کرد؟

adel28
27-11-2009, 22:16
سلام
تو کاسپر 7 فایروالش یه حالتی داشت که هر نرم افزاری که می‌خواست با اینترنت ارتباط برقرار کنه یه پیغام میداد که اجازه ارتباط داره یا نه . این حال رو تو کاسپر 2010 چطوری باید فعال کرد؟

تو 2010 هم پیغام میده که فلان برنامه میخواد به اینترنت متصل بشه، اجازه میدید؟ بلاک می کنید؟ و...

اگه نداد و میخواهید دستی تنظیم کنید:
Setting/Firewall
بعد گزینه Setting رو می زنید و برنامه مور نظرتون رو Allow یا Deny می کنید.

armin_software
27-11-2009, 23:17
سلام
من ی kis 2010 دارم می خواستم بدونم این آنتی ویروس همیشه در حال سرچ هست و داره ویروس می گیره و خودش پاک می کنه؟

hamilton
27-11-2009, 23:24
سلام
من ی kis 2010 دارم می خواستم بدونم این آنتی ویروس همیشه در حال سرچ هست و داره ویروس می گیره و خودش پاک می کنه؟

يكي از ويژگيهاي آنتي ويروسها خاصيت RealTime Scan ميباشه كه دائما فايلها و فولدرهاي مختلف بويژه فايها و فولدرهايي كه توسط كاربر باز ميشوند را اسكن ميكنه.بسته به نوع تنظيمات ميتونه فقط در صورت پيدا كردن بدافزار به كاربر هشدار بده و منتظر دستور كاربر باشه يا كار ديگري را انجام بده.

armin_software
27-11-2009, 23:35
يكي از ويژگيهاي آنتي ويروسها خاصيت RealTime Scan ميباشه كه دائما فايلها و فولدرهاي مختلف بويژه فايها و فولدرهايي كه توسط كاربر باز ميشوند را اسكن ميكنه.بسته به نوع تنظيمات ميتونه فقط در صورت پيدا كردن بدافزار به كاربر هشدار بده و منتظر دستور كاربر باشه يا كار ديگري را انجام بده.
چطوری می تونم فعال کنم که خودش ویروس یا تروجان رو گرفت اتوماتیک پاک کنه؟

hamilton
28-11-2009, 10:26
چطوری می تونم فعال کنم که خودش ویروس یا تروجان رو گرفت اتوماتیک پاک کنه؟

شما كاسپر را اجرا كنيد و وارد بخش Settings برويد و وارد بخش File Anti-Virus بشيد و تنظيمات را مطابق شكل زير قرار دهيد:

meshkiposh2200
28-11-2009, 22:34
دوستان انتی ویروس من جدیدا وقتی فعال باشه نمیتونم اینترنت برم یعنی کانکت میشه فایر فاکس هم باز میشه ولی هر ادرسی را میزنم کن نات فایند سرور میده توی ie هم همینطوره ولی غیر فعال که باشه مشکلی ندارم.ورژن 8 هم هست

armin_software
29-11-2009, 00:34
سلام
میگم فرق kav و kis چیه؟

hamilton
29-11-2009, 09:07
سلام
میگم فرق kav و kis چیه؟

در راهنماي پست اول موجود ميباشه.

vahid_sh2447
29-11-2009, 15:18
سلام
من از kaspersky internet security 2008 استفاده ميكنم.چند روزي هست كه نمي تونم آپديتش كنم يعني براي آپديت شدن به سرور kaspersky وارد نميشه بدتر از اون هم اينه كه وارد هيچ كدام از سايتهاي مربوط به انتي ويروس ها نميشه مي خواستم بدونم به غير از سايت kaspersky سايت ديگه اي آپديت هاي بروز اين آنتي ويروس رو ميزاره كه دانلود كنم.يا از دوستان كسي لطف ميكنه آپديت جديد kaspersky internet security 2008 خودش رو برام بزاره(اپديت مربوط به امروز يا يكي دو روز پيش باشه)
واقعن كلافه شدم...

S A A M
29-11-2009, 15:48
سلام دوستان

من لینک دانلود آخرین ورژن کسپر را میخواستم + key ها

در ضمن میخواستم بدونم کدوم آنتی ویروس بهتره؟

hamilton
29-11-2009, 20:29
سلام
من از kaspersky internet security 2008 استفاده ميكنم.چند روزي هست كه نمي تونم آپديتش كنم يعني براي آپديت شدن به سرور kaspersky وارد نميشه بدتر از اون هم اينه كه وارد هيچ كدام از سايتهاي مربوط به انتي ويروس ها نميشه مي خواستم بدونم به غير از سايت kaspersky سايت ديگه اي آپديت هاي بروز اين آنتي ويروس رو ميزاره كه دانلود كنم.يا از دوستان كسي لطف ميكنه آپديت جديد kaspersky internet security 2008 خودش رو برام بزاره(اپديت مربوط به امروز يا يكي دو روز پيش باشه)
واقعن كلافه شدم...

سيستم شما آلوده به ويروس شده و دليل آپديت نشدن كاسپر و عدم امكان ورود به سايت آنتي ويروسها همين آلودگي سيستم به ويروس ميباشه.

سلام دوستان

من لینک دانلود آخرین ورژن کسپر را میخواستم + key ها

در ضمن میخواستم بدونم کدوم آنتی ویروس بهتره؟

لينك دانلود آخرين نسخه محصولات كاسپر:

در مورد key به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد.

در مورد بهترين آنتي ويروس ميتونيد به پست اول تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها در همين انجمن مراجعه نماييد.

V.Valizadeh9
30-11-2009, 10:46
سلام من تازه نصبش کردم (کسپر 10 رو ) و با دیال آپ هم نمیشه آپدیتش کرد .
کسی میتونه آپدیتشو برام بزاره تا بصورت آفلاین آپدیتش کنم ؟

hamilton
30-11-2009, 10:54
سلام من تازه نصبش کردم (کسپر 10 رو ) و با دیال آپ هم نمیشه آپدیتش کرد .
کسی میتونه آپدیتشو برام بزاره تا بصورت آفلاین آپدیتش کنم ؟

در صورت استفاده از اينترنت سكيوريتي كاسپر ميتونيد آپديتهاي آفلاين را از لينك زير دانلود نماييد:

new explorer
01-12-2009, 08:38
در مورد پیغام فلش،اسکن در اکثر محصولات امنیتی جزیی از گارد فعال نیست چون فقط با درخواست کاربر شروع به کار میکنه. در کاسپر 2010 هم وقتی گارد فعال نیست، اسکن و آپدیت رو میشه انجام داد.

حتی اگر غیر فعال (paused) شده باشه،زمان وارد کرن فلش دیسک،به طور خودکار پیغامی میده که خب البته کاربر میتونه انتخاب کنه...بنابراین نتیجه میگیرم حتی زمانیکه گارد امنیتی فعال نیست ، هنوز هم قدری ارزیابی صورت میگیره...

اون گراف رو تا اونجا که من میدونم به غیر از اعداد و ارقامش هیچ کارایی دیگه ای نداره و مربوط به Interface یا محیط ظاهری برنامه هست.
بله دوست عزیز بنده منظورم به قیافه ی نرم افزار نیست....منظورم به اعمالی از نرم افزار هست که این گزارش به اونها اشاره داره !
با تشکر از شما دوست عزیز

عدد Total scanned رو دیدم در محیط دسکتاپ و بدون اینکه کاری بکنم افزایش پیدا میکنه. فکر نکنم به اون صورت باشه که داخل پارتیشن ها بره ولی شاید نقاط حساس رجیستری رو دایما زیر نظر داره.
با باز کردن فولدرها هم بله عدد موارد اسکن شده زیاد میشه. البته باز هم میگم چیز خاصی نیست و همون گارد فعال نسخه های قبل هست که حالا عملکردش رو در 2010 با گرافیک و آمار به رخ کشیده میشه.

با توجه به دقتی که توی چند روز گذشته به خرج دادم و نمونه ای که براتون مثال می زنم ، باهاتون موافق نیستم . مثلا :
یه دونه فلاپی وارد درایو کردم(و اصلا هم بازش نکردم تا دو روز،وقت نشد)بعد زمانیکه سیستم چندین دقیقه بود که پردازه ی جدیدی رو شروع نکرده بود(یا حداقل تا اونجا که به کاربر مربوط میشه)و لا اقل میشه گفت که با درایو فلاپی کاری نداشتم،توی همون دقایقی که کاسپر بدون درخواست کاربر داره یه آنالیزهایی انجام میده از جاهای مختلف سیستم (و نشونش هم همون تپش معروف خودمونه) صدای خونده شدن درایو فلاپی میومد و جالب اینه که همن الان که براتون دارم تایپ می کنم هم همین مسئله پیش اومد،بدون اینکه توش فلاپی باشه ، به علاوه گاهی پیغامی میده مربوط به فایلی که مثلا تو یه پارتیشنی هست که اونجا نرم افزارهامو نگه می دارم و نصب شده هم نیست و من کاربر هم تقاضای اسکن نکردم ،اما خب مشخصه که رفته اسکن کرده و متیجه شو به من نشون داده و نکته ش اینه که در همون زمانیه که می تپه !نمیدونم شما تا حالا توجه کردین یا نه !
و گاه و بیگاه این کار انجام میشه(گرچه خطرناک نیست بلکه بر عکس)اما خب هزینه بر هست و حتی فکر می کنم استهلاک سخت افزاری ( حداقل در رابطه با هارد ) رو افزایش میده و چه لزومی داره وقتی بنده همون ابتدای نصب کاسپر یک اسکن کامل انجام دادم،دوباره چنین بازرسیهایی از مناطق غیر مهم انجام بشه !؟

در کل به نظر من، کم کردن بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس وظیفه لابراتوار کاسپراسکای هست که با ارایه هر ورژن جدید به شکل تقریبا محسوس دارند انجام میدند. هر گونه به هم زدن تنظیمات و توصیه ها و روش کار Recommended با کاسپراسکای توصیه نمیشه.

با مشخصات سخت افزاری متوسط، ورژن های آخر کاسپر مشکل خاصی ندراند. اما مثلا رم 512 شما زیر متوسط به حساب میاد. اگر امکام ارتقا سیستم رو ندارید من استفاده از محصولات سبکتر مثل ناد یا آویرا رو به جای تغییر عملکرد نورمال کاسپر پیشنهاد میکنم.

ضمنا در مورد نسخه 2010 اگر نسخه های 459 یا 463 رو دارید حتما نسخه 736 رو دانلود و نصب کنید و کامل هم آپدیت کنید تا پچ a هم نصب بشه. چون در دو نسخه قبلی مورد root scan خودکار که در ورژن 2010 اضافه شده دارای باگ بود و سیستم رو تا حد زیادی کند میکرد که در نسخه آخر و همینطور پچ a برطرف شد.
و البته چشم
بنده نسخه ای که فرمودین رو نصب خواهم کرد تا تصمیم نهاییمو بگیرم که مشتری کاسپر بمونم یا نه
ازینکه سرتونو درد میارم هم عذر میخوام و امیدوارم جسارت بنده رو عفو بفرمایید

saeid 22
01-12-2009, 15:18
سلام میخواستم بدونم فایل آپدیت کاسپرسکی 2010 را از کجا میتونم تهیه کنم آخه اینترنت دیال آپ دارم نمیتونم بصورت آنلاین آپدیت کنم ممنون میشم من را راهنمایی کنید

hamilton
01-12-2009, 16:05
سلام میخواستم بدونم فایل آپدیت کاسپرسکی 2010 را از کجا میتونم تهیه کنم آخه اینترنت دیال آپ دارم نمیتونم بصورت آنلاین آپدیت کنم ممنون میشم من را راهنمایی کنید

2 پست جلوتر لينك دانلود آپديت آفلاين KIS 2010 را قرار دادم.

ICEBOYS
02-12-2009, 01:48
سلام

چند روزی هنگام باز کردن آنتی ویروس با این ارور مواجه میشم

hamilton
02-12-2009, 10:14
سلام

چند روزی هنگام باز کردن آنتی ویروس با این ارور مواجه میشم

سيستم شما احتمالا آلوده به ويروس شده.ولي باز با اين حال شما در منوي All Programs به لينك مربوط به Kasper بريد و گزينه Modify,Repair or Remove را انتخاب كنيد و گزينه Repair را بزنيد و يكبار سيستم را ريست كنيد.در ضمن از آخرين نسخه 2010 يعني ورژن 9.0.736 استفاده كنيد.

hraa
02-12-2009, 19:46
سلام
من وقتی کاسپرسکی 2010 رانصب میکنم دیگه نمیتونم وارد اینترنت بشم! وقتی از طریق دیال آپ وارد میشم روی گزینه
open port... می مونه و سیتم هنگ میکنه!!!
درضمن سوال دیگه:
ميخواستمبدونم با کاسپر ورژن 6 آپديت شده امنيت سيستمم برقراره؟! يعني همين که آپديت شده و کاملا بروز هست از قدرت مناسب و کافي برخورداره؟

sara100
02-12-2009, 21:35
سلام بنده هم اکنون انتی ویروس Kaspersky_Internet_Security_2010_v9.0.0.736 را بر روی کامپیوترم نصب کردم اما نمیدانم چرا اکتیو نمیشه یعنی پس از کلیک بر روی گزینه ok در عکس زیر به جای اینکه به صفحه بعدی که شامل دكمه Browse هست برود اما هیچ عکس العملی مشاهده نمیشه ودویاره به صفحه اصلی اکتیو کردن بر میگرده نمی دانم چرا؟ خواهشا بنده را در اکتیو کردن راهنمایی را راهنمایی کنید)

نکته : بنده به اینترنت متصل نیستم در هنگام اکتیو کردن
گزینه اول را با اتصال به اینترنت چک کردم اما باز هم صفحه مربوط به دکمه Browse نیامد که نیامد چند بار حذف و نصب کردم اما باز هم اکتیو نمیشه...

عکس :

نکته 2 : بنده مدل آنتی ویروسش را به راحتی اکتیو کردم اما نمیدانم چرا مدل سکیوریتی آن داره بازی در میاره ...