مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||
mahyarSAMSUNG
24-09-2009, 01:55
آره واسه من هم بعضی موقع ها اینطوری میشه . مثلا به فاصله 1 روز از آپدیت قبلی 3 مگ دانلود میکنه .
ehsan-mt
24-09-2009, 07:03
این هم جدیدترین آپدیت کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2009
دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد
hamilton
24-09-2009, 10:13
سلام
من امروز هر موقعه به اينترنت وصل شدم كسپر 10 حدودا 2تا3 مگ آپديت مي كرد
آيا اين طبيعي است ؟
احتمالا HotFix براي كاسپر بايد منتشر كرده باشند.من نميدونم چقدر آپديت كرد ولي بعد از آپديت درخواست Restart سيستم را كرد كه بايد مربوط به همون موردي باشه كه خدمت شما عرض كردم.
احتمالا HotFix براي كاسپر بايد منتشر كرده باشند.من نميدونم چقدر آپديت كرد ولي بعد از آپديت درخواست Restart سيستم را كرد كه بايد مربوط به همون موردي باشه كه خدمت شما عرض كردم.
سلام دوست عزیز.بله در خواست restar کرد.حالا این hotfix که شما فرمودین چیه و چه کاری انجام میده؟!!!
omid-p30
24-09-2009, 14:41
سلام دوست عزیز.بله در خواست restar کرد.حالا این hotfix که شما فرمودین چیه و چه کاری انجام میده؟!!!
hotfix ها وصله های اصلاحی هستند که از طریق آپدیت به محصول انتقال داده میشند و برطرف کننده معایب خاص یا بهبود دهنده کارایی قسمت خاصی از محصول هستند.hotfix ها با حروف انگلیسی در قسمت about برنامه معرفی میشوند و در حال حاضر برای نسخه 2010 دو هاتفیکس a و b منتشر شده.
Hossein_nasa62
24-09-2009, 16:02
hotfix ها وصله های اصلاحی هستند که از طریق آپدیت به محصول انتقال داده میشند و برطرف کننده معایب خاص یا بهبود دهنده کارایی قسمت خاصی از محصول هستند.hotfix ها با حروف انگلیسی در قسمت about برنامه معرفی میشوند و در حال حاضر برای نسخه 2010 دو هاتفیکس a و b منتشر شده.
بله ري استارت شد
در ورژن 8 دو گزينه در تنظيمات براي آپديت وجود داشت
كه ميتونستيد با انتخاب اينكه فقط ديتابيس رو آپديت كنه برنامه رو آپديت نكنه
اينگزينه رو توي اين و رژن نميبينم ؟
در اينصورت هر روز بايد 5 مگ آپديت كنم !!!
!@#$%^&*()
24-09-2009, 17:37
با سلام...یه سوال داشتم...
نسخه ای kaspersky internet security نسخه های 2009 و2010 چه فرقی دارند؟
به طوری که 2010 تقریبا 60 و 2009 تقریبا10 مگابیت حجم داره...
آیا نسخه ی 2009 درصورت آپدیت امنیت نسخه ی 2010 را خواهد داشت؟
با سلام...یه سوال داشتم...
نسخه ای kaspersky internet security نسخه های 2009 و2010 چه فرقی دارند؟
به طوری که 2010 تقریبا 60 و 2009 تقریبا10 مگابیت حجم داره...
آیا نسخه ی 2009 درصورت آپدیت امنیت نسخه ی 2010 را خواهد داشت؟
قابلیت های بیشتری به ورژن جدید اضافه شده و این قابلیت ها مطمئنا تو امنیت تاثیر خواهد داشت.
اون اپدیتی که شما می فرمائید برای بانک ویروس های نرم افزار هست که بی تاثیر نیست.
kamran2000
24-09-2009, 22:11
سلام
من 2010 رو نصب كردم ولي آپديت نميشه.
با2009 هيچ مشكلي نداشتم و به راحتي آپديت ميشد ولي 2010 نميدونم چرا error ميده؟
لطفا راهنمايي كنيد
سلام
لطفا راهنمايي كنيد
چه پیغامی میده؟
در صورت امکان عکس بزارید.
kamran2000
24-09-2009, 23:10
سلام
لطفا راهنمايي كنيد
مشكل حل شد .
در تنظيمات update قسمت proxy فعال بود.
دوستان کسی میدونه این کلید KIS 2010 تو کجای سیستم ذخیره میشه
راستش یکی از دوستام شرکتشون کاسپر 2010 اوریجینال خریده ومیخواد
برای لپ تاپش هم از این کلید اوریجینال استفاده کنه کسی هست که تو این
زمینه اطلاعاتی داشته باشه؟
دوستان کسی میدونه این کلید KIS 2010 تو کجای سیستم ذخیره میشه
راستش یکی از دوستام شرکتشون کاسپر 2010 اوریجینال خریده ومیخواد
برای لپ تاپش هم از این کلید اوریجینال استفاده کنه کسی هست که تو این
زمینه اطلاعاتی داشته باشه؟
چند لایسنس هستش؟
اگه تک لایسنس هست، بهتون پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندید چون سرور کاسپرسکی کلید تون رو بلاک میکنه. اون وقت...
اگه چند لایسنس هست، خوب مسلما از جایی که خریداری کردید پسورد دریافت کردید، همون رو به لبتاب بدید و تمام.
با این اوصاف کلید تو قسمت License قرار داره.
چند لایسنس هستش؟
اگه تک لایسنس هست، بهتون پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندید چون سرور کاسپرسکی کلید تون رو بلاک میکنه. اون وقت...
اگه چند لایسنس هست، خوب مسلما از جایی که خریداری کردید پسورد دریافت کردید، همون رو به لبتاب بدید و تمام.
با این اوصاف کلید تو قسمت License قرار داره.
سه کاربره است و روی سه تا کامپیوتر شرکتشون نصب شده و در ضمن اکتیوشن کدش رو هم نداره
چون مسئول خریدش و نصبش یکی دیگه بوده .
خوب این قسمت License کجای سیستم قرار داره ( منظورم اینه که اون reg key کجا ذخیره میشه )
lordomid
25-09-2009, 04:43
سلام. من kaspersky internet security 2010 دارم. يك بار از نرم افزار trial resetter استفاده كردم جواب داد ولي حالا كه ميخوام دوباره استفاده كنم با وجود اينكه self defence رو disable كردم، پيغام خطا ميده و ميگه enable هست. لطفاً راهنمايي كنيد
hamilton
25-09-2009, 08:58
سلام. من kaspersky internet security 2010 دارم. يك بار از نرم افزار trial resetter استفاده كردم جواب داد ولي حالا كه ميخوام دوباره استفاده كنم با وجود اينكه self defence رو disable كردم، پيغام خطا ميده و ميگه enable هست. لطفاً راهنمايي كنيد
حتما بايد علاوه بر اينكه تيك Self-Defence را برميداريد و تمام پنجره ها را apply و Ok ميكنيد بايد خود كاسپر را هم كه در كنار ساعت ويندوز در System Tray آيكونش را مشاهده ميكنيد نيز Exit كنيد.
ali racer
25-09-2009, 11:25
سلام دوستان
من اینترنتی سکیوریتی 2009 ورژن 8
کسپر اسکای دارم
مشکل من اینه که 2 تا ویروس رو جزو ویروس شناسایی نمیکنه !!
این اسمشونه
bychft.exe
herexx.exe
به جای ویروس شناختن اون ها و دیلیتشون میبره تو فلدر آنتراستد untrusted
وقتی همه بصورت دستی از تو آن تراستد پاکشون میکنم بازم وجود دارن(حالا نمیدونم از فولدر پاک میشن یا فایلشون ÷اک میشه کدوم ؟؟؟)
چطور باید اون ها رو پاک کنم ؟
مشکل دیگه ای که دارم مربوط به آپ دیته که از 25 یهو میپره 100%
برنامه شما هم همین طوریه یا کسپر من ایراد داره ؟
سلام دوستان
من اینترنتی سکیوریتی 2009 ورژن 8
کسپر اسکای دارم
مشکل من اینه که 2 تا ویروس رو جزو ویروس شناسایی نمیکنه !!
این اسمشونه
bychft.exe
herexx.exe
به جای ویروس شناختن اون ها و دیلیتشون میبره تو فلدر آنتراستد untrusted
وقتی همه بصورت دستی از تو آن تراستد پاکشون میکنم بازم وجود دارن(حالا نمیدونم از فولدر پاک میشن یا فایلشون ÷اک میشه کدوم ؟؟؟)
چطور باید اون ها رو پاک کنم ؟
مشکل دیگه ای که دارم مربوط به آپ دیته که از 25 یهو میپره 100%
برنامه شما هم همین طوریه یا کسپر من ایراد داره ؟
دوست عزیز اگه میتونی دو تا فایلی که فکر میکنی ویروس هست رو به میل من بفرست تا برای انالیز به kaspersky بفرستم
milad.sajjadi66@yahoo.com
ali racer
25-09-2009, 12:27
دوست عزیز اگه میتونی دو تا فایلی که فکر میکنی ویروس هست رو به میل من بفرست تا برای انالیز به kaspersky بفرستم
milad.sajjadi66@yahoo.com
با تشکر از شما
چون فایل ها هیدن هستن
و نمی تونم ریجستری رو تغییر بدم و فولدر های هیدن رو ببینم و ادیت کنم
دسترسی بهشون ندارم:41::31:
می تونید به خود سایت کاسپرسکی ارسال کنید تا بررسی کنند و جواب تون رو بدهند:
با تشکر از شما
چون فایل ها هیدن هستن
و نمی تونم ریجستری رو تغییر بدم و فولدر های هیدن رو ببینم و ادیت کنم
دسترسی بهشون ندارم:41::31:
اسم دقیق شون رو بفرمائید.
در ضمن می تونید از چک آنلاین استفاده کنید.
ali racer
25-09-2009, 12:42
اسم دقیق شون رو بفرمائید.
در ضمن می تونید از چک آنلاین استفاده کنید.
ممنون:40:
این اسم دقیقشون هستش
herss.exe
bycfht.exe
در مورد مکاتبه با سایت کسپر چی باید بنویسم ؟
الان از اسکن آنلاین استفاده میکنم
ببینم چی میشه
..........................
ادیت
تو قسمت آنلاین هم دسترسی به فایل ویروس ها ندارم !
این اسم دقیقشون هستش
herss.exe
bycfht.exe
ببینم چی میشه
ادیت
Herss.exe (Herss) Trojan Virus File Information
چک بفرمائید:
برای ویروس BYCFHT.EXE
فکر کنم با نصب Spyware Doctor هم بتونید مشکلتون رو برطرف کنید.
Hossein_nasa62
25-09-2009, 14:14
بله ري استارت شد
در ورژن 8 دو گزينه در تنظيمات براي آپديت وجود داشت
كه ميتونستيد با انتخاب اينكه فقط ديتابيس رو آپديت كنه برنامه رو آپديت نكنه
اينگزينه رو توي اين و رژن نميبينم ؟
در اينصورت هر روز بايد 5 مگ آپديت كنم !!!
سلام
جواب ندادين آيا راهي براي آپديت نشدن برنامه هست يا نه
این اسم دقیقشون هستش
herss.exe
bycfht.exe
ببینم چی میشه
ادیت
دوست عزیز مگه نمیگی kaspersky تو پوشه untrusted قرارش میده خوب از اونجا واسم میل کن یا برو تو این ادرس و خودت برای انالیز kaspersky بفرست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali racer
25-09-2009, 15:01
Herss.exe (Herss) Trojan Virus File Information
چک بفرمائید:
برای ویروس BYCFHT.EXE
فکر کنم با نصب Spyware Doctor هم بتونید مشکلتون رو برطرف کنید.
استاپ زیلا کد ریجستری میخواد
چند تا امتحان کردم جواب نداد
شما ریجستری که کار کنه داری ؟
دوست عزیز مگه نمیگی kaspersky تو پوشه untrusted قرارش میده خوب از اونجا واسم میل کن یا برو تو این ادرس و خودت برای انالیز kaspersky بفرست.
چشم
و ممنون
سلام
جواب ندادين آيا راهي براي آپديت نشدن برنامه هست يا نه
در قسمت Setting / Update
بعد در قسمت Setting رو میزنید. در پنجره باز شده روی تب Additional کلیک می کنید.
در این قسمت با توجه به نیازتون آپدیت فقط دیتابیس و یا آپدیت دیتابیس و خود نرم افزار رو انتخاب کنید.
این تنظیمات تو ورژن 8 یا همون 2009 کاسپرسکی هستش. برای 2010 من نصب ندارم ولی اگه یه کم جستجو کنید پیداش می کنید.
آقا کسی نبود بدونه این کلید کاسپر کجا ذخیره میشه ؟
lordomid
25-09-2009, 20:03
حتما بايد علاوه بر اينكه تيك Self-Defence را برميداريد و تمام پنجره ها را apply و Ok ميكنيد بايد خود كاسپر را هم كه در كنار ساعت ويندوز در System Tray آيكونش را مشاهده ميكنيد نيز Exit كنيد.
همه اين كارها رو ميكنم ولي بازم همون پيغام رو ميده. چه كار كنم؟
سلام دوستان من میخاستم نسخه اصلیشو بخرم با گارانتی یک ساله ، فروشگاه اینترنتی(داخل ایران) جایی سراغ ندارین که بشه بخرم ؟
Hossein_nasa62
26-09-2009, 01:17
در قسمت Setting / Update
بعد در قسمت Setting رو میزنید. در پنجره باز شده روی تب Additional کلیک می کنید.
در این قسمت با توجه به نیازتون آپدیت فقط دیتابیس و یا آپدیت دیتابیس و خود نرم افزار رو انتخاب کنید.
این تنظیمات تو ورژن 8 یا همون 2009 کاسپرسکی هستش. برای 2010 من نصب ندارم ولی اگه یه کم جستجو کنید پیداش می کنید.
سلام
ممنون
دوست عزيز توي ورژن 7و 8 اين گزينه بود ولي در ورژن9 وجود نداره
hamilton
26-09-2009, 09:51
آقا کسی نبود بدونه این کلید کاسپر کجا ذخیره میشه ؟
اگر اطلاعي داشته باشيم حتما شما را راهنمايي ميكرديم.
همه اين كارها رو ميكنم ولي بازم همون پيغام رو ميده. چه كار كنم؟
از طريق Safe Mode اقدام كنيد.هيچ دردسري و پيغامي هم نداره.
سلام دوستان من میخاستم نسخه اصلیشو بخرم با گارانتی یک ساله ، فروشگاه اینترنتی(داخل ایران) جایی سراغ ندارین که بشه بخرم ؟
از نمايندگيهاي مجاز كاسپر در ايران استفاده كنيد.لينك مربوط به ايران را انتخاب كنيد و باهاشون تماس بگيريد:
Geronimo_AD
26-09-2009, 10:03
من از وقتی نسخه 9.0.0463 رو نصب کردم دیگه کامپیوترم خاموش نمیشه! هر وقت به هر طریقی شات داونش میکنم ریستارت میشه... UPS ام هم غیرفعال شده.... مشکل چیه؟؟
ویندوزم XP SP3 است و قبل کسپر هم از آویرا استفاده میکردم و این اولین باره که به این مشکل برمیخورم...
hamilton
26-09-2009, 10:39
من از وقتی نسخه 9.0.0463 رو نصب کردم دیگه کامپیوترم خاموش نمیشه! هر وقت به هر طریقی شات داونش میکنم ریستارت میشه... UPS ام هم غیرفعال شده.... مشکل چیه؟؟
ویندوزم XP SP3 است و قبل کسپر هم از آویرا استفاده میکردم و این اولین باره که به این مشکل برمیخورم...
اين نسخه را از سيستم خود پاك كنيد و از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.نسخه 2010 كاسپر فعلا مشكل زياد داره.
omid-p30
26-09-2009, 10:56
سلام
ممنون
دوست عزيز توي ورژن 7و 8 اين گزينه بود ولي در ورژن9 وجود نداره
درسته. به علت سهولت در مورد اجرای روش هایی که باعث بالا نرفتن بیش از حد حجم آپدیت میشند این قابلیت برداشته شده تا فقط این روش ها روی یک گزینه کلی اجرا بشند.
ضمنا اون hotfix ها هم اصلا زود به زود منتشر نمیشند و شاید علت بالا بودن نسبی آپدیت های فعلی اشکالاتی باشه که نسخه 463 از ورژن 2010 داره و با انتشار نسخه بعد این مشکل هم رفع بشه.
mrmostafa
26-09-2009, 20:07
آقا من ورژن 8.0.506 رو نصب دارم الان 3 سالی هست استفاده میکنم از کسپر مشکل نداشتم الان خود به خود یه سری پچ های نرم افزارها رو ویروس میشناسه پاک میکنه و نرم افزار Mirc.exe رو که هیچ وقت مشکلی نداشتم باهاش وصل میشم به سرور الان پاک میکنه حتی رفتم ادد کردم تو لیست سفید ولی بازم پاک میکنه ولی بعضی وقتها هم اجرا میشه مشکلی نداره.
الان یه نرم افزار رو چطوری باید ادد کرد تو لیست سفید و گیر نده به نرم افزار
الان چطوری تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونم؟؟ فکر کنم تنظیمات رو از رو آموزش این تاپیک انجام دادم اینجوری شده؟!!
!@#$%^&*()
26-09-2009, 22:03
با سلام...من ورژن 2010 این کسپر رو دان کردم...اما نمیدونم چطوری با key فعال میشه؟با تشکر...
راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا:دی
با سلام خدمت دوستان.یه سوال داشتم از اساتید اهل فن! نسخه 2009 و 2010 از لحاظ قدرت شناسایی ویروس ها با هم فرق دارند؟ و اصولا فرق این 2 محصول چیه؟
آقا من ورژن 8.0.506 رو نصب دارم الان 3 سالی هست استفاده میکنم از کسپر مشکل نداشتم الان خود به خود یه سری پچ های نرم افزارها رو ویروس میشناسه پاک میکنه و نرم افزار Mirc.exe رو که هیچ وقت مشکلی نداشتم باهاش وصل میشم به سرور الان پاک میکنه حتی رفتم ادد کردم تو لیست سفید ولی بازم پاک میکنه ولی بعضی وقتها هم اجرا میشه مشکلی نداره.
الان یه نرم افزار رو چطوری باید ادد کرد تو لیست سفید و گیر نده به نرم افزار
الان چطوری تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونم؟؟ فکر کنم تنظیمات رو از رو آموزش این تاپیک انجام دادم اینجوری شده؟!!
برای اضافه کردن نرم افزار به لیست مجاز کاسپرسکی:
Threats and Exclusions/Trusted zone
با سلام خدمت دوستان.یه سوال داشتم از اساتید اهل فن! نسخه 2009 و 2010 از لحاظ قدرت شناسایی ویروس ها با هم فرق دارند؟ و اصولا فرق این 2 محصول چیه؟
با نادیده گرفتن مشکلات اخیر ورژن 2010 میشه گفت قابلیت های جدیدی تو ورژن جدید اضافه شده و مسلما قوی تر شده.
فرقشون هم امکانات شون هست.
سلام من یه نسخه kaspersky internet security (ترجیحا 2009) نیاز دارم که رو win 2003 server نصب شه کسی از دوستان یه لینک واسه دانلود سراغ نداره با تشکر:11:
hassan_magic2000
28-09-2009, 11:12
سلام دوستان
من تازه ویندوز نصب کردم و کسپرسکی رو ریختم
بعد گزاشتم برای داونلود ( با adsl 512 ) خیلی خیلی طول میکشه ( قبلا اینطور نبود )
چکار کنم که زود تر کپی کنه ؟ ! راستی من اون گزینه ای که فایل های آپدیت رو به فولدری که شما میخواید کپی میکنه رو فعال کردم ممکنه این باعث کند شدن شده باشه ؟!
ممنون
سلام دوستان
من تازه ویندوز نصب کردم و کسپرسکی رو ریختم
بعد گزاشتم برای داونلود ( با adsl 512 ) خیلی خیلی طول میکشه ( قبلا اینطور نبود )
چکار کنم که زود تر کپی کنه ؟ ! راستی من اون گزینه ای که فایل های آپدیت رو به فولدری که شما میخواید کپی میکنه رو فعال کردم ممکنه این باعث کند شدن شده باشه ؟!
ممنون
ورژن کاسپرسکی تون رو نفرمودید؟
ورژن 2009 حدودا 50-40 مگ آپدیت داره.
در ضمن شما با فعال کردن اون قسمت باعث شدید که آپدیت رو از اول انجام بده.
milad1987
28-09-2009, 19:31
سلام به دوستان عزیز.من میخوام که اجازه ی دسترسی یک برنامه رو به اینترنت بگیرم.ولی هر چی با KIS2010 ور رفتم نتونستم که راهی پیدا کنم.لطفا منو راهنمایی کنید
مرسی
سلام
اگر ممکنه محلی رو برای دریافت key
دوستان باتجربه لطفا راهنمایی بفرمایند:
من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم. به نظر شما قابلیت های ورژن های جدیدتر و دسترسی به کلید های فعالسازی برای اونها آنقدر هست که ارزشش رو داشته باشه از ورژن جدیدتر استفاده کنم؟ دو ماه پیش آخرین ورژن رو نصب کردم ولی بعد فهمیدم که ایرادات اساسی داره و سیستم هنگ می کرد و دوباره برگشتم به ورژن 7 با کلی دردسر برای آپدیتش... لطفا اگه جوابتون مثبت هست بهترین و مطمئن ترین ورژن رو معرفی کنید که فعالسازی و آپدیتش پردردسر نباشه...
سلام
اگر ممکنه محلی رو برای دریافت key
سایت kavkiskey.com بعضی کیهاش کار می کنن ولی من خودم معمولا از انجمن warez-bb.org میگیرم که باید اول عضو بشی.
hassan_magic2000
28-09-2009, 21:30
ورژن کاسپرسکی تون رو نفرمودید؟
ورژن 2009 حدودا 50-40 مگ آپدیت داره.
در ضمن شما با فعال کردن اون قسمت باعث شدید که آپدیت رو از اول انجام بده.
برای من 2010 هستش نه من با 40-50 مگ مشکلی ندارم مشکل من اینه که مثل dial up با سرعت 4-5 داونلود میکنه
اون قسمتی رو هم که bold کردم
اگه اون تیک رو بردارم میتونم بعدا از توی فولدر ها فایل ها رو بردارم ؟؟!
ممنون
!@#$%^&*()
28-09-2009, 21:57
با سلام...من ورژن 2010 این کسپر رو دان کردم...اما نمیدونم چطوری با key فعال میشه؟با تشکر...
راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
چی شد؟؟
Xx Hossein xX
28-09-2009, 22:17
سلام .....
کسی میدونه اوون پستی که برادر x_2007 زده بود در مورد اکتیو کردن بتای کسپر کجاست من هرچی میگردم پیدانمیکنم ! :دی
ممنون ....
دوستان باتجربه لطفا راهنمایی بفرمایند:
من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم. به نظر شما قابلیت های ورژن های جدیدتر و دسترسی به کلید های فعالسازی برای اونها آنقدر هست که ارزشش رو داشته باشه از ورژن جدیدتر استفاده کنم؟ دو ماه پیش آخرین ورژن رو نصب کردم ولی بعد فهمیدم که ایرادات اساسی داره و سیستم هنگ می کرد و دوباره برگشتم به ورژن 7 با کلی دردسر برای آپدیتش... لطفا اگه جوابتون مثبت هست بهترین و مطمئن ترین ورژن رو معرفی کنید که فعالسازی و آپدیتش پردردسر نباشه...
پیشنهاد من:Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506یعنی آخرین ورژن قبل از نسخه 2010
برای من 2010 هستش نه من با 40-50 مگ مشکلی ندارم مشکل من اینه که مثل dial up با سرعت 4-5 داونلود میکنه
اون قسمتی رو هم که bold کردم
اگه اون تیک رو بردارم میتونم بعدا از توی فولدر ها فایل ها رو بردارم ؟؟!
ممنون
مشکل دانلود واسه سرورهای کاسپرسکی هستش.خودمم این مشکل رو دارم.اگه 2010 داری یه خورده مسیرها بعضی جاها فرق میکنه ولی یه کم بگردید پیدا می کنید.یه بار اون تیک رو بزن، بعد یه مسیر دلخواه بده بهش.بعد آپدیت کامل کن، بعدش هر وقت خواستی می تونی بعدا (مثلا وقتی ویندوز رو عوض کردید) از آپدیت ها استفاده کنید و دوباره وقت نزاری واسه آپدیت.البته 2010 آپدیت زیادی نداره.
Booseh_ye_Irani
29-09-2009, 14:13
خسته نباشید بچه ها
آقا من کاسپر 2009 دارم. روی ویندوز 7 سالم وصل نمی شه
اگر ممکنه لینک کاسپر اینترنت سکیورتی 2010 رو برای ویندوز 7 قرار بدید
ممنونم :blush:
خسته نباشید بچه ها
این لینک دانلود آخرین نسخه 2010 (بتا):
آنتی ویروس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینترنت سکوریتی:
نسخه 2010 هنوز پایدار نشده است.
babialex
29-09-2009, 17:44
دوستان میخواستم بدونم آنتی ویروس و مخصوصا فایروال کسپر 2010 چطوره ؟ نسبت به بقیه فایروال ها ؟
omid-p30
30-09-2009, 21:43
راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا:دی
از راهنمای موجود در امضام استفاده کنید.
omid-p30
30-09-2009, 21:46
سلام به دوستان عزیز.من میخوام که اجازه ی دسترسی یک برنامه رو به اینترنت بگیرم.ولی هر چی با KIS2010 ور رفتم نتونستم که راهی پیدا کنم.لطفا منو راهنمایی کنید
مرسی
omid-p30
30-09-2009, 21:50
خسته نباشید بچه ها
نسخه مخصوص 7 برای کاسپر هنوز منتشر نشده و احتمال داره با 2010 هم مشکل 2009 رو داشته باشید.
دوستان میخواستم بدونم آنتی ویروس و مخصوصا فایروال کسپر 2010 چطوره ؟ نسبت به بقیه فایروال ها ؟
بسیار عالی هست و نتایج مقایسه ها رو میتونید در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها و فایروال ها ببینید.
Street.Boy
01-10-2009, 14:58
یک مشگل بزرگ
سلام به همگی
من تازگیها به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
رو سیستمم Kaspersky Internet Security نصبه و XP SP3 در حالت عادی با سرعت خوب اینترنت دارم و تو همه سایتها به راحتی و بدون مشکل می رم. ولی وقتی برنامه Ultrasurf رو باز می کنم وقتی کامل کانکت می کنه. خیلی خیلی سخت یک صفحه رو باز می کنه و یا اصلا باز نمی کنه و وقتی که می بندمش تو هیچ سایتی نمی ره (تو قسمت Proxy Settings هم خودش Proxy که داده بود رو خاموش می کنه) باید حتما کانکشن رو Disable Enable کنم تا دوباره به حالت نرمال برگرده. من اول Kasper Internet Security 2010 رو بعد از نصب دوباره ویندوز ریختم و وقتی با این مشکل بر خوردم هر وقت که کسپر رو می بستم مشکل حل می شد و براحتی وقتی Ultrasurf رو باز می کردم کانکت می کرد و همه جا می رفت و وقتی هم که می بستم Ultrasurf رو باز همه جا می رفت ولی وقتی کسپر رو باز می کنم دوباره اون مشکل به وجود می یاد.
این رو باید بگم که من قبلا هم Kasper Internet Security 8.00.357 داشتم و اصلا همچین مشکلی نداشتم وقتی دوباره ویندوز رو ریختم این مشکل به وجود اومد و اینکه اول فکر کردم مال ورژن جدید کسپر هست ولی وقتی دوباره ویندوز ریختم با همون ورژن قبلی که استفاده می کردم باز هم این مشکل وجود داره. حتی یک ویندوز SP3 جدیدتر ریختم ولی مشکل حل نشده. خواهشن کمک کنین چرا کسپر اینجوری می کنه؟؟؟ چی کار باید کرد.
من وقت NOD 32 Smart Security رو نصب کردم اصلا همچین مشکلی نیست ولی با کسپر وجود داره. در صورتی که قبلا همین ویندوز با همین ورژن کسپر نصب بود و با Ultrasurf هیچ مشکلی نداشت. راهنماییم کنین. ممنون.:46:
omid-p30
01-10-2009, 15:07
یک مشگل بزرگ
سلام به همگی
من تازگیها به یک مشکل بزرگ برخورد کردم.
رو سیستمم Kaspersky Internet Security نصبه و XP SP3 در حالت عادی با سرعت خوب اینترنت دارم و تو همه سایتها به راحتی و بدون مشکل می رم. ولی وقتی برنامه Ultrasurf رو باز می کنم وقتی کامل کانکت می کنه. خیلی خیلی سخت یک صفحه رو باز می کنه و یا اصلا باز نمی کنه و وقتی که می بندمش تو هیچ سایتی نمی ره (تو قسمت Proxy Settings هم خودش Proxy که داده بود رو خاموش می کنه) باید حتما کانکشن رو Disable Enable کنم تا دوباره به حالت نرمال برگرده. من اول Kasper Internet Security 2010 رو بعد از نصب دوباره ویندوز ریختم و وقتی با این مشکل بر خوردم هر وقت که کسپر رو می بستم مشکل حل می شد و براحتی وقتی Ultrasurf رو باز می کردم کانکت می کرد و همه جا می رفت و وقتی هم که می بستم Ultrasurf رو باز همه جا می رفت ولی وقتی کسپر رو باز می کنم دوباره اون مشکل به وجود می یاد.
این رو باید بگم که من قبلا هم Kasper Internet Security 8.00.357 داشتم و اصلا همچین مشکلی نداشتم وقتی دوباره ویندوز رو ریختم این مشکل به وجود اومد و اینکه اول فکر کردم مال ورژن جدید کسپر هست ولی وقتی دوباره ویندوز ریختم با همون ورژن قبلی که استفاده می کردم باز هم این مشکل وجود داره. حتی یک ویندوز SP3 جدیدتر ریختم ولی مشکل حل نشده. خواهشن کمک کنین چرا کسپر اینجوری می کنه؟؟؟ چی کار باید کرد.
من وقت NOD 32 Smart Security رو نصب کردم اصلا همچین مشکلی نیست ولی با کسپر وجود داره. در صورتی که قبلا همین ویندوز با همین ورژن کسپر نصب بود و با Ultrasurf هیچ مشکلی نداشت. راهنماییم کنین. ممنون.:46:
من هم پک 3 دارم و کاسپر 2010 و با اولترا هم مشکلی ندارم. غیر از این اواخر که اولترا دیر به سرورش وصل میشد یا اصلا نمیشد که به کاسپر ربطی نداشت و مربوط به اختلال های اینترنت ایران یا شلوغی سرور اولترا میشد.
شما ورژن آخر اولترا رو که جند روز پیش در اومد رو از اینجا دانلود کنید که فعلا مشکلات نسخه قبل رو اصلا نداره و احتیاطا هم به لیست سفید کاسپر اضافش کنید تا کاری بهش نداشته باشه.
Street.Boy
01-10-2009, 15:27
من هم پک 3 دارم و کاسپر 2010 و با اولترا هم مشکلی ندارم. غیر از این اواخر که اولترا دیر به سرورش وصل میشد یا اصلا نمیشد که به کاسپر ربطی نداشت و مربوط به اختلال های اینترنت ایران یا شلوغی سرور اولترا میشد.
شما ورژن آخر اولترا رو که جند روز پیش در اومد رو از اینجا دانلود کنید که فعلا مشکلات نسخه قبل رو اصلا نداره و احتیاطا هم به لیست سفید کاسپر اضافش کنید تا کاری بهش نداشته باشه.
منم تا قبل از اینکه دوباره ویندوزم رو بریزم همچین مشکلی نداشتم و با کسپر و اولترا رات کار می کردم ولی وقتی همون ویندوز و همون کسپر رو ریختم این مشکل برام پیش اومده. نمی دونم چیکار کنم. حالا من این ورژن اولترا رو می گیرم ولی بعید می دونم از این باشه چون اولترا 5.9 با NOD32 یا بدون کسپر راحت و عالی کار می کنه.
mohammadirani
01-10-2009, 15:46
کاسپرسکا رو به صورت Portable میخوام
اخرین ورژنش رو
ممنون میشم
Street.Boy
01-10-2009, 15:56
آقا دمت گرم به طرز عجیب و غریبی اولترا جدیده جواب داد و مشکلم حل شده. البته امیدوارم کامل حل شده باشه و دوباره 5 دقیقه دیگه گیر نده :31:
ممنون:11:
mohammadirani
01-10-2009, 16:02
سلام
من دارم Portable Kasper sky Anti-Virus 8.0.0.506 ML رو دانلود میکنم
حالا چند تا سوال
ورژن Portable کاسپرس نیاز به کرکی چیزی داره؟ میدونم نصبی نیست و برای فلش مموری ها به درد میخوره.من الان سیستم دوستم یه ویروسی افتاده که توش اصلا اجازه نمیده کارپر رو نصب کنم. حالا میخوام با این برنامه ویروس رو پاک کنم
حالا چه شکلیه؟ کرک میخواد یا نه؟ تریال 30 روزه داره
بعد اینکه اپدیت هاش رو چی کار کنم
من الان اخرین اپدیتم دیشب بود به حجم 20 مگ.البته برای Kaspersky Internet Security 2009_ 8.0.0.506 Final
حالا میتونم این اپدیت رو منتقل کنم یا نه؟
کلا چه شکلیه؟ مثل ورژن معمولی کاسپرسکا هستش کار باهاش؟
دوستان من ورژن 6 مال سال 2006 رو دارم اگه اپدیت کنم و اسکن کنم ایا با ورژن 10 فرقی داره
omid-p30
01-10-2009, 18:25
دوستان من ورژن 6 مال سال 2006 رو دارم اگه اپدیت کنم و اسکن کنم ایا با ورژن 10 فرقی داره
ورژن 6 و حتی 7 به شدت قدیمی شدند و تحت هیچ شرایطی امنیت مناسبی رو تامین نمیکنند.
بعضی از دوستان با ورژن 9 مشکل دارند. تا زمان انتشار نسخه بدون عیب 9 میتونید از ورژن 8.0.0.506 استفاده کنید.
hassan_magic2000
01-10-2009, 18:44
سلام دوستان
من توی 7 کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2010 رو آپدیت کردم
وآپدیت ها رو خود برنامه توی یه پوشه که من مشخص کردم کپی کرد
حالا میخوام آپدیت ها رو روی اینترنت سکوریتی 2010 که روی ویندوز xp نصب شده بریزم
میشه راهنمایی کنید کجا بریزم ؟؟!
ممنون
omid-p30
01-10-2009, 18:51
سلام دوستان
من توی 7 کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2010 رو آپدیت کردم
وآپدیت ها رو خود برنامه توی یه پوشه که من مشخص کردم کپی کرد
حالا میخوام آپدیت ها رو روی اینترنت سکوریتی 2010 که روی ویندوز xp نصب شده بریزم
میشه راهنمایی کنید کجا بریزم ؟؟!
ممنون
در همون بخش تنظیمات قسمت آپدیت که پوشه رو مشخص کردید، update source رو بزنید. تیک سرور کاسپراسکای رو بردارید و با گزینه add آدرس پوشه خودتون رو بدید و پنجره ها رو ok کنید. حالا همون دکمه start update رو بزنید تا آپدیت از روی پوشه انجام بشه. برای اینکه بعدا دوباره کاسپر رو با اینترنت آپدیت کنید تیک پوشه رو برداشته و سرور کاسپراسکای رو مجددا تیک بزنید
من کاسپر 2009 ورژن 8.0.0.506 استفاده میکنم
وقتی خواستم که کاسپر اینترنت سکیوریتی 2009 هم بنصبم اراوری داد که باید اول انتی ویروسم رو پاک کنم
مگه نمیشه همزمان از انتی ویروس و سکیوریتی استفاده کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من کاسپر 2009 ورژن 8.0.0.506 استفاده میکنم
وقتی خواستم که کاسپر اینترنت سکیوریتی 2009 هم بنصبم اراوری داد که باید اول انتی ویروسم رو پاک کنم
مگه نمیشه همزمان از انتی ویروس و سکیوریتی استفاده کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما باید این نسخه رو پاک کنید و Kaspersky Internet Security 2009 v8.0.0.506 رو نصب کنید.
این نسخه هم آنتی ویروس هستش و هم اینترنت سکوریتی.
omid-p30
01-10-2009, 23:51
چرا موقع اپدیت کاسپر 2009 ورژن 8.0.0.506 تا به event 53 میرسه ابدیت قطع میشه؟
licence هم 30 روز دیگه اعتبار داره
عکسی از ارور بخش آپدیت قرار بدید.
ميگم من كسپراسكاي جديد رو از سايتش گرفتم ولي ميخوام نصب كنم ارور ميده
NSIS Error
---------------------------
The installer you are trying to use is corrupted or incomplete.
This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
You may want to contact the author of this installer to obtain a new copy.
It may be possible to skip this check using the /NCRC command line switch
(NOT RECOMMENDED).
ميگم من كسپراسكاي جديد رو از سايتش گرفتم ولي ميخوام نصب كنم ارور ميده
NSIS Error
---------------------------
The installer you are trying to use is corrupted or incomplete.
This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
You may want to contact the author of this installer to obtain a new copy.
It may be possible to skip this check using the /NCRC command line switch
(NOT RECOMMENDED).
از کدوم لینک دانلود کردید؟
درست دانلود شد؟
حجمش با اون چیزی که برای دانلود قرار داده شده یکی هست؟
بله همه چيزش درسته
آدرس لينكش پاك شده ولي آخرين ورژن توي kaspersky.com بود
نميدونم امروز چرا هر چي rar و exe با دانلود منجر دانلود ميكنم كار نميكن
اینو آخرین ورژنش هست:
یه تست بگیر ببین مشکلت برطرف میشه.
ولی فکر کنم مشکلتون از جای دیگه است.
Dreamland
02-10-2009, 13:23
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.720 Beta
internet security نبود
Anti virus بود
Dreamland
02-10-2009, 22:44
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.723 Beta
وقتي ميخوام كسپر رو آپديت كنم ارور ميده
malfuntion 1minute ago , the update source can not be found
rezabanderas2000
03-10-2009, 11:30
وقتي ميخوام كسپر رو آپديت كنم ارور ميده
malfuntion 1minute ago , the update source can not be found
نباید این مشکل پیش بیاد دوست عزیز تنضیمات کسپر رو چک کن
سلام دوستان
لینک های دانلود هیچکدوم کار نمی کنند
با تشکر
hamilton
03-10-2009, 16:14
دوستان عزيز توجه داشته باشند هرگونه مطلبي در خصوص كرك و سريال كاسپر در اين تاپيك مطرح بشه حذف خواهد شد.بعدا دلخور نشيد.
omid-p30
03-10-2009, 16:23
سلام دوستان
لینک های دانلود هیچکدوم کار نمی کنند
با تشکر
از سایت کاسپر دانلود کنید :
kis
kav
سلام خسته نباشید من میخواستم کاسپراسکای رو حذف کنم ولی موقع حذف این ارور رو میده:
باید چیکار کنم؟
hamilton
04-10-2009, 09:53
سلام خسته نباشید من میخواستم کاسپراسکای رو حذف کنم ولی موقع حذف این ارور رو میده:
باید چیکار کنم؟
از طريق safe Mode اقدام به Uninstall كردن كاسپر كنيد.
آقا این سایتی که کیه کسپرسکی رو می ده خرابه من الان کیه KIS 7 رو می خوام از کجا تهیه کنم؟؟؟
omid-p30
04-10-2009, 15:36
آقا این سایتی که کیه کسپرسکی رو می ده خرابه من الان کیه KIS 7 رو می خوام از کجا تهیه کنم؟؟؟
درخواست و سوالات مربوط به کلید رو در تاپیک کرک و سریال کاسپراسکای مطرح کنید. اونجا مرتبا دوستان کی های جدید رو قرار میدند. از امضای من هم میتونید کلید رو بگیرید.
فقط یه نکته باید عرض کنم که کلید های ورژن های 6، 7، 8، 9 به هم میخوره.
alipencia
04-10-2009, 23:49
با سلام.میخواستم بدونم چه جوری میشه از دسترسی یک برنامه به اینترنت وسایر منابع سیستم جلوگیری کرد.kis 2009
omid-p30
04-10-2009, 23:58
با سلام.میخواستم بدونم چه جوری میشه از دسترسی یک برنامه به اینترنت وسایر منابع سیستم جلوگیری کرد.kis 2009
این پست رو ببینید.
yas_6969
05-10-2009, 08:06
سلام من رو ویندوز7 کسپر 2009 نصب کردم تند به تند این پیغام میاد some componets cannot be enabled
omid-p30
05-10-2009, 10:48
سلام من رو ویندوز7 کسپر 2009 نصب کردم تند به تند این پیغام میاد some componets cannot be enabled
نسخه مخصوص ویندوز 7 کاسبر هنوز منتشر نشده و برای این نسخه ها چنین مشکلاتی به وجود میاد.
hossein61
05-10-2009, 11:09
نسخه 2010 کاسپر روی ویندوز 7 بدون مشکل کار میکنه.ترجیحا از این نسخه استفاده کنید.
hamilton
05-10-2009, 11:37
نسخه 2010 کاسپر روی ویندوز 7 بدون مشکل کار میکنه.ترجیحا از این نسخه استفاده کنید.
خود كمپاني كاسپر هم اعلام كرده كه نسخه 2010 فعلا براي ويندوز7 مناسب نيست و بعد از انتشار رسمي ويندوز7 نسخه متناسب با اين ويندوز را منتشر خواهد كرد.البته اين بدين معني نيست كه كمپاني كاسپر در اين زمينه هنوز كاري نكرده.شايد هم منتظر انتشار رسمي ويندوز 7 هستند تا آنها هم محصول سازگار با اين ويندوز را منتشر كنند.
omid-p30
07-10-2009, 13:26
من ورژن2010 رو نتونستم آپدیت کنم البته اکتیو شد ولی موقع آپدیت ارور داد که این کار امکان پذیر نیست .من قبلا از 2009استفاده می کردم که اون این مشکل رو نداشت.دوباره اونو نصب کردم دیدم اینم مثل قبل آپدیت نمیشه وهمون ارور 2010 رو میده .البته قبل از اینکه 2010 رو نصب کنم ویندوز عوض کردم.می خواستم اینو بپرسم ممکنه موقع نصب ویندوز جایی اشتباه کرده باشم که مانع آپدیت شدن آنتی ویروس شده باشه.
بگیند که دقیقا چه اروری میده و یا تصویرش رو قرار بدید.
چه جوري آپديت هاي كاسپر اسكاي اينترنت سكرتي 2010 رو كپي كنم و دوباره استفاده كنم ؟
omid-p30
07-10-2009, 14:44
چه جوري آپديت هاي كاسپر اسكاي اينترنت سكرتي 2010 رو كپي كنم و دوباره استفاده كنم ؟
settings رو بزنید و به بخش my update center برید. اونجا گزینه copy updates to folder رو تیک دار کرده، مسیر دلخواهی رو برای ایجاد پوشه پشتیبان تعیین کنید و بعد پنجره رو ok کنید. حالا در اولین نوبت که اقدام به آپدیت کاسپر کنید پوشه پشتیبان در محلی که تعیین کرده بودید ایجاد میشه و در آپدیت های بعدی نیز، همزمان با آپدیت کاسپر این پوشه هم به روز میشه.
بعد از نصب دوباره کاسپر و برای استفاده از پوشه پشتیبان باز هم settings رو بزنید و به بخش my update center برید. اونجا در بخش my update source گزینه settings رو بزنید. در پنجره ای که باز میشه تیک قسمت kaspersky labs update servers رو بردارید و با گزینه add ادرس پوشه پشتیبان رو وارد کنید و تیک دارش کنید و پنجره ها رو ok کرده ببندید. حالا به قسمت آپدیت کاسپراسکای رفته start update رو بزنید تا آپدیت از روی پوشه پشتیبان انجام بشه.
برای اینکه دوباره آپدیت رو از طریق اینترنت انجام بدید در قسمت اشاره شده، تیک پوشه پشتیبان رو بردارید و مجددا گزینه قبلی رو تیک دار کنید.
ممنون !!!!!!!!
ولي پوشه اي درست نشدا؟؟؟
hamilton
07-10-2009, 16:42
ممنون !!!!!!!!
ولي پوشه اي درست نشدا؟؟؟
پوشه زا خود شما بايد درست كنيد و با استفاده از دكمه Browse آن فولدر را به عنوان مسير ذخيره سازي آپديتهاي كاسپر معرفي كنيد.مثل تصوير زير كه البته براي نسخه 2009 ميباشه ولي مكانيسم عمل مشابه ميباشه.در تصوير زير پوشه اي كه دور آن خط كشيده ام توسط كاربر براي ذخيره سازي آپديتها در درايو H ايجاد شده:
دوستان سلام من راهنمایی در مورد انتی هکر کسپرسکی میخواستم چجور برنامه ایه با فایروال اینترنت سکیوریتی کسپر چه فرقی داره اگه میشه لینک دانلودش رو با کرک برام بزارید ممنون میشم
hamilton
07-10-2009, 18:06
دوستان سلام من راهنمایی در مورد انتی هکر کسپرسکی میخواستم چجور برنامه ایه با فایروال اینترنت سکیوریتی کسپر چه فرقی داره اگه میشه لینک دانلودش رو با کرک برام بزارید ممنون میشم
كمپاني كاسپر سالها قبل اقدام به توليد آنتي هكر مجزا نمود كه بعدا توليد آنرا متوقف كرد.در واقع اين محصول يك فايروال بود كه امروزه همان محصول را بصورت ادغام شده و بهينه سازي شده در محصول اينرتنت سكيوريتي كاسپر مشاهده ميكنيم.توصيه هم نميشه از آن استفاده كنيد.اگر فقط فايروال ميخواهيد ميتونيد به تاپيك اختصاصي مقابيسه فايروالها مراجعه كنيد و در صفحات آخر آن تاپيك از نتايج جديدترين تستها بر روي فايروالها مطلع بشيد.
hamilton من لینک دانلود انتی هکر رو پیدا کردم اگه دانلود کنم بدرد میخوره به اندازه فایروالهای دیگه قدرتمند هست یا نه من وسوسه شدم دانلود کنم چند ساله تولید نمیشه
hamilton من لینک دانلود انتی هکر رو پیدا کردم اگه دانلود کنم بدرد میخوره به اندازه فایروالهای دیگه قدرتمند هست یا نه من وسوسه شدم دانلود کنم چند ساله تولید نمیشه
آنتی هکر کاسپرسکی دیگه اون قابلیت ها یی که نیاز دارید برای محافطت رو نداره.
به جای از محصول اینترنت سکوریتی کاسپرسکی یعنی اینترنت سکوریتی رو نصب کنید. چون هم آنتی ویروس هست و هم محافظ اینترنت.
DariushGreat
08-10-2009, 11:40
دوستان سلام
من و دوتا دیگه از دوستام می خوایم پول بگذاریم و یک اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی 3 لایسنس بگیریم. ( می افته نفری 29 تومان ). چند تا پرسش دارم که می خوام پاسخ بدین:
1. ( بدون تعصب ) کاسپر واقعا ارزشش رو داره؟ از نود و بیت دیفندر بهتره؟
2. من وقتی نگارشهای 9 کاسپرسکی کرک شده رو روی سیستمم نصب می کنم، همه پروسس های سیستمم رو می گیره. همیشه CPU روی 100% هست و هروقت هم که نگاه می کنم می بینم که بهره کشی AVP.exe میان 60 تا 90 هست. آیا این مشکل برای نگارش اوریجینال هم هست؟
3. نگارش اوریجینال مشکل آپدیت نداره؟ نگیریم بعدش تحریممون کنن به خاک سیاه بشینیم! :13::18:
4. پس از پایان دوره لایسنس، چقدر باس دوباره بدیم تا شارژش کنن؟
پرسش هام فعلا همین ها بود. :دی
شاد و پیروز باشین :10::11:
hamilton
08-10-2009, 12:48
دوستان سلام
من و دوتا دیگه از دوستام می خوایم پول بگذاریم و یک اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی 3 لایسنس بگیریم. ( می افته نفری 29 تومان ). چند تا پرسش دارم که می خوام پاسخ بدین:
2. من وقتی نگارشهای 9 کاسپرسکی کرک شده رو روی سیستمم نصب می کنم، همه پروسس های سیستمم رو می گیره. همیشه CPU روی 100% هست و هروقت هم که نگاه می کنم می بینم که بهره کشی AVP.exe میان 60 تا 90 هست. آیا این مشکل برای نگارش اوریجینال هم هست؟
3. نگارش اوریجینال مشکل آپدیت نداره؟ نگیریم بعدش تحریممون کنن به خاک سیاه بشینیم! :13::18:
با سلام.
1-100 درصد ارزش خريد را داره.
2-نسخه 8.0.506 بهترين نسخه از نظر پايداري ميباشه.اگر سيستم شما آلوده به ويروس نباشه و از نظر سخت افزاري هم قدرت كافي داشته باشه مشكلي در استفاده از كاسپر نخواهيد داشت.دليل بالابودن مصرف CPU توسط كاسپر احتمالا به مسايل ديگري مرتبط ميباشه.
3-كاسپر خريداري شده از نمايندگيهاي كاسپر در ايران مشكل آپديت نخواهد داشت.
4-در مورد اتمام زمان لايسنس و شارژ مجدد بايد با نمايندگيهاي كاسپر تماس بگيريد ببينيد تخفيف ميدن يا خير؟اگر تخفيفي شامل حال شما نشه بايد همون قيمت مشخص شده را بپردازيد.
دوستان سلام
1- بله. ناد32 هم عالیه.
2- ورژن 9 مشکل داره.
3- اگه لایسنس معتبر باشه و از این تقلبی های موجود در بازار نباشه، مشکلی پیش نمیاد.
4- بستگی داره. باید از نمایندگی که می خواید خرید کنید بپرسید.
دوستان به نظر شما کسپرسکی 2010 بهتره یا نورتون 2010 اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید
hamilton
09-10-2009, 08:59
دوستان به نظر شما کسپرسکی 2010 بهتره یا نورتون 2010 اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید
دوست عزيز هر 2 محصول جزء بهترينها ميباشند.تنها نكته اينه نسخه 2010 كاسپر فعلا داري يكسري اشكالات ميباشه كه كمپاني كاسپر داره اونها را برطرف ميكنه.
براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر دو محصول به پست اول تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها مراجعه نماييد.
من کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 8 رو نصب کردم ولی در بخش Protection گزینه های anti maleware جلوشون ضربدر خورده.و مجبور شدن اونها رو disable کنم.
گزینه های files and memory,email and im,web traffic
اشکال از چیه؟
دوستان این بیلد 463 که این همه مشکل داره پس چرا اینقدر زمانش طولانی شده؟ورزن های خیلی بهتر و با ثبات تر رو بعد از یکی دو ماه بیاد جدید براش میزدن این یکی که به مشکل بر خورده هنوز جدیدترش رو نزدن
هر چند من خودم از همین ورژن استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم ولی هر سایتی میرم بدش رو میگن و میگن باید کوچ کرد به 506
دوستان من تو سایت کسپر ورزن 5.0.0.523 رو دیدم اما اینجا دوستان میگن اخرین ورزن 5.0.0.506 حالا کدومش ورزن نهاییه
hamilton
09-10-2009, 15:18
من کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 8 رو نصب کردم ولی در بخش Protection گزینه های anti maleware جلوشون ضربدر خورده.و مجبور شدن اونها رو disable کنم.
گزینه های files and memory,email and im,web traffic
اشکال از چیه؟
از چه ويندوزي استفاده ميكنيد؟
كدام Build نسخه را استفاده كرديد؟
يكبار سعي كنيد كاسپر را Repair كنيد.ببينيد مشكل حل ميشه يا خير.
دوستان این بیلد 463 که این همه مشکل داره پس چرا اینقدر زمانش طولانی شده؟ورزن های خیلی بهتر و با ثبات تر رو بعد از یکی دو ماه بیاد جدید براش میزدن این یکی که به مشکل بر خورده هنوز جدیدترش رو نزدن
هر چند من خودم از همین ورژن استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم ولی هر سایتی میرم بدش رو میگن و میگن باید کوچ کرد به 506
دليل طولاني شدن انتشار نسخه نهايي بعد از انتشار نسخه 463 اينه كه همچنان بر اساس اشكالات و گزارشهايي كه به كمپاني كاسپر ميرسه دارند سعي ميكنند نسخه فينالي كه ميخوان منتشر كنند حداقل اشكالات را داشته باشه و مانند نسخه هاي قبلي نباشه.
omid-p30
09-10-2009, 15:37
دوستان من تو سایت کسپر ورزن 5.0.0.523 رو دیدم اما اینجا دوستان میگن اخرین ورزن 5.0.0.506 حالا کدومش ورزن نهاییه
درسته. ممنون از اطلاع رسانی.
دو روز پیش 8.0.0.523 رو به عنوان نسخه جدید ورژن 2009 بیرون دادند. مثل اینکه نسخه 8.0.0.506 با بعضی لپ تاپ های توشیبا مشکل داشته که در این نسخه برطرف شده. به هر حال از حالا به بعد اخرین نسخه ورژن 2009 همین 8.0.0.523 محسوب میشه.
لینک مربوط به اعلام انتشار این نسخه :
fcchelsea
09-10-2009, 21:39
من kaspersky anti virus 6 رو سيستمم نصب هست ولي از ديروز كليدي براش پيدا نكردم و از سايت كاسپر اسكاي نسخه kav7 رو دانلود كردم
حالا روش نصبشو ميخو استم و ايا بايد قبلش نسخه 6 رو پاك كنم يا لزومي نداره
با تشكر
من kaspersky anti virus 6 رو سيستمم نصب هست ولي از ديروز كليدي براش پيدا نكردم و از سايت كاسپر اسكاي نسخه kav7 رو دانلود كردم
حالا روش نصبشو ميخو استم و ايا بايد قبلش نسخه 6 رو پاك كنم يا لزومي نداره
با تشكر
مسلما باید ورژن قبلی رو پاک کنید.
در ضمن بهتره حالا که قبلی رو میخواهید پاک کنید آخرین ورژن پایدار این محصول رو پاک کنید.
8.0.0.506
Dreamland
09-10-2009, 22:13
سیستم من چه مشکلی داره که این عدد ها هر روز بیشتر میشن؟
سیستم من چه مشکلی داره که این عدد ها هر روز بیشتر میشن؟
کاسپر ویروس پیدا میکنه.
اینم آمارش هست.
یه فول اسکن کن ببین اوضاء چطوره؟
سلام دوستان.چطور میشه یک فایل رو تو لیست سفید کاسپر قرار داد؟ من اینترنت سیکیوریتی 2010 دارم .ممنون
omid-p30
11-10-2009, 23:01
سلام دوستان.چطور میشه یک فایل رو تو لیست سفید کاسپر قرار داد؟ من اینترنت سیکیوریتی 2010 دارم .ممنون
در بخش تنظیمات به قسمت Threats and Exclusions برید و settings مربوط به قسمت Exclusions رو بزنید. در پنجره ای که باز میشه و در قسمت exclusion rules با استفاده از گزینه add فایل یا فولدر مورد نظر رو وارد کرده و پنجره ها رو ok کنید.
سلام.من نسخه portable کاسپر رو با اپدیت به تاریخ روز میخولم.از کجا میتونم دانلودش کنم؟
jamshid2020
12-10-2009, 09:01
سلام .من مشکلي با آپديت آنتي ويروس کسپر 2010و2009دارم.بعد از اکتيو کردن ودادن مسير آپديت ارور ميده که
update is obsolete
که ازکارافتاده يا غير قابل استفاده معني ميده.البته من قبل از اينکه ويندوز را عوض کنم 2009 داشتم وبا همون پوشه آپديت ميکردم ولي بعد نصب 2010که آپديت نشد بانصب دوباره 2009 باز هم اين مشکل تکرار شد.مي خواستم ببينم
1.ممکنه خود ويندوز مانع از آپديت آنتي ويروس بشه براي هرآنتي ويروسي؟
2.پوشه آپديت ورژنهاي مختلف مخصوصا 2010متفاوته؟
ممنون
hamilton
12-10-2009, 09:09
سلام .من مشکلي با آپديت آنتي ويروس کسپر 2010و2009دارم.بعد از اکتيو کردن ودادن مسير آپديت ارور ميده که
update is obsolete
که ازکارافتاده يا غير قابل استفاده معني ميده.البته من قبل از اينکه ويندوز را عوض کنم 2009 داشتم وبا همون پوشه آپديت ميکردم ولي بعد نصب 2010که آپديت نشد بانصب دوباره 2009 باز هم اين مشکل تکرار شد.مي خواستم ببينم
1.ممکنه خود ويندوز مانع از آپديت آنتي ويروس بشه براي هرآنتي ويروسي؟
2.پوشه آپديت ورژنهاي مختلف مخصوصا 2010متفاوته؟
ممنون
شما ميخواهيد آفلاين و از روي پوشه قبلي آپديتها كار آپديت را انجام بديد يا از طريق آنلاين امكان آپديت را نداريد؟
توجه داشته باشيد كه آپديتهاي نسخه 2009 و 2010 قابل استفاده براي هم نيستند و ساختار آپديتها تقاوت داره.
DariushGreat
12-10-2009, 14:27
با سلام.
1-100 درصد ارزش خريد را داره.
2-نسخه 8.0.506 بهترين نسخه از نظر پايداري ميباشه.اگر سيستم شما آلوده به ويروس نباشه و از نظر سخت افزاري هم قدرت كافي داشته باشه مشكلي در استفاده از كاسپر نخواهيد داشت.دليل بالابودن مصرف CPU توسط كاسپر احتمالا به مسايل ديگري مرتبط ميباشه.
3-كاسپر خريداري شده از نمايندگيهاي كاسپر در ايران مشكل آپديت نخواهد داشت.
4-در مورد اتمام زمان لايسنس و شارژ مجدد بايد با نمايندگيهاي كاسپر تماس بگيريد ببينيد تخفيف ميدن يا خير؟اگر تخفيفي شامل حال شما نشه بايد همون قيمت مشخص شده را بپردازيد.
1- بله. ناد32 هم عالیه.
2- ورژن 9 مشکل داره.
3- اگه لایسنس معتبر باشه و از این تقلبی های موجود در بازار نباشه، مشکلی پیش نمیاد.
4- بستگی داره. باید از نمایندگی که می خواید خرید کنید بپرسید.
با سپاس از هر دوتون:11::10:
سیستم من اینه:
CPU: Intel Celeron D 2.4
RAM: Kingstone 512 MB DDR I
VGA: ATi Radeon 9200 / 128 MB DDR II
می دونم در کنار سیستم های امروزی گازوئیلیه!:27: بهم بگین با همین نگارش 9 کنونی می شه بدون مشکل کنار بیام یا باس وایسم 2010 مشکلاتش از بین بره؟
با سپاس از هر دوتون:11::10:
سیستم من اینه:
CPU: Intel Celeron D 2.4
RAM: Kingstone 512 MB DDR I
VGA: ATi Radeon 9200 / 128 MB DDR II
می دونم در کنار سیستم های امروزی گازوئیلیه!:27: بهم بگین با همین نگارش 9 کنونی می شه بدون مشکل کنار بیام یا باس وایسم 2010 مشکلاتش از بین بره؟
اگه عجله ندارید منتظر باشید.
مطمئنا ضرر نخواهید کرد.
peyman_nn
12-10-2009, 21:07
شرمنده
خیلی خیلی خیلی چرته
ند 32 رو پاک کردم و خواستم کاسپر نصب کنم
اگر خونسردی خودم رو حفظ نمیکردم دستگاه رو خورد میکردم
خیلی چرته خیلی
صد رحمت به ند و بیت دفندر و بقیه
hamilton
12-10-2009, 21:52
شرمنده
خیلی خیلی خیلی چرته
ند 32 رو پاک کردم و خواستم کاسپر نصب کنم
اگر خونسردی خودم رو حفظ نمیکردم دستگاه رو خورد میکردم
خیلی چرته خیلی
صد رحمت به ند و بیت دفندر و بقیه
چرت از چه نظر؟
peyman_nn
12-10-2009, 22:02
پدرم رو دراورد
یک غلطی کردم و ند رو پاک کردم و این رو نصب کردم
2 ساعت تمام سیستمم قفل شد و اصلا کار نمیکرد ، با رم 4 گیگ
خودتون بقیه اش رو میدونید
پدرم رو دراورد
دوست عزیز احتمالا سیستم شما با ذغال سنگ یا چیز دیگه ای که کار نمیکنه؟ من تمام انتی ها رو امتحان کردم ولی kasper و avira از همه بهترن...نود که اصلا صحبتش نیس
hamilton
13-10-2009, 09:13
پدرم رو دراورد
اگر سيستم مشكل آلودگي به ويروس را نداشته باشه و تداخل نرم افزاري با برنامه هاي ديگه را نداشته باشه كاسپر بدون هيچ مشكلي كار ميكنه.
peyman_nn
13-10-2009, 16:14
نسخه ی قدیمیترش یک خورده بهتر نصب شد ،نمیدونم اون نسخه ی 2010 که از همین تاپیک های خودمون داون کردم چرا اینجوری بود
armin321
13-10-2009, 18:50
نسخه ی قدیمیترش یک خورده بهتر نصب شد ،نمیدونم اون نسخه ی 2010 که از همین تاپیک های خودمون داون کردم چرا اینجوری بود
نسخه 2010 مشکل داره
2009 رو 800565 رو دان کن و استفاده کن
من 7 ماه بی هیچ مشکل با این ورژن حال کردم
و با خاطره خوش از کاسپر جدا شدم
Nima_Designer
13-10-2009, 22:06
من هم مدتی بدون مشکل با کسپر کار می کردم.
ولی امروز که روشن کردم به یک باره عملیاتی در هنگاه لود شدن دسکتاپ انجام داد و دسکتاپم رو پاک کرد و یه دسکتاپ جدید ایجاد کرد.
در حقیقت یک اکانت جدید درست کرده که با نام قبلیم وارد میشه.
ناگفته نمونه که دسکتاپ و مای داکیومنت قبلیم از طریق گزینه .../C:\Documents and Settings قابل دسترسی هست ولی خوب خیلی سخته ... من اکانت قبلیمو میخام.
چون تمام یوزر و پسوردهام تو مرورگرای اونجا save شده و ...
تا حالا کسی با این مشکل برخورده؟
win xp
kasper 2010
البته قبلا -5 یا 6 سال پیش- هم با نسخه های قبلی با این مشکل برخود کرده بودم.
ardalan_zapata
14-10-2009, 01:21
با سلام خدمت دوستان
من از آخرین نسخه Internet Security استفاده میکنم
مشکلم اینه که استفاده کسپر اسکای از رم به صورت تصاعدی بالا میره و به جایی میرسه که ویندوز هنگ میکنه و ارور کمبود رم رو میده (2 گیگ رم )
ویندوز XP و کسپر نسخه 9.0.0.463
ممنون میشم کمک کنید
hamilton
14-10-2009, 08:24
ولی امروز که روشن کردم به یک باره عملیاتی در هنگاه لود شدن دسکتاپ انجام داد و دسکتاپم رو پاک کرد و یه دسکتاپ جدید ایجاد کرد.
ناگفته نمونه که دسکتاپ و مای داکیومنت قبلیم از طریق گزینه .../C:\Documents and Settings قابل دسترسی هست ولی خوب خیلی سخته ... من اکانت قبلیمو میخام.
win xp
kasper 2010
كاسپر قادر به تغيير نام كاربري نيست.نه تنها كاسپر بلكه هيچ آنتي ويروس ديگري هم نميتونه نام كاربري را تغيير بده و مثلا بك يوزر جديد ايجاد كنه.ممكنه كسي سيستم شما را هك كرده باشه.
با سلام خدمت دوستان
من از آخرین نسخه Internet Security استفاده میکنم
مشکلم اینه که استفاده کسپر اسکای از رم به صورت تصاعدی بالا میره و به جایی میرسه که ویندوز هنگ میکنه و ارور کمبود رم رو میده (2 گیگ رم )
ویندوز XP و کسپر نسخه 9.0.0.463
ممنون میشم کمک کنید
اين نسخه مشكلات زيادي داشته.توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد تا نسخه پايدار 2010 منتشر بشه.
win xp
kasper 2010
این مشکل به دلیل استفاده از ورژن 2010 کاسپر براتون پیش اومده. (واسه من چندین و چند بار پیش اومد)
برای مشکلتون هم از safe mode ببینید به نتیجه می رسید.
سلام دوستان
من از یه جا آشنا کسپر اورجینال رو گیر آوردم 11 تومن
به نظرتون بخرم؟؟
میشه زود جواب بدین؟
hamilton
14-10-2009, 13:05
سلام دوستان
به نظرتون بخرم؟؟
میشه زود جواب بدین؟
اگر فرد مطمئني ميباشه و احتمال بلوك شدن سريالش نميره و پشتيباني در خصوص مشكلات احتمالي سريال به شما ميده ميتونيد تهيه كنيد.در غير اينصورت فقط پول شما هدر ميره.چرا كه قيمت لايسنس كاسپر اينقدر پايين نيست.
با سلام خدمت دوستان بنده از kaspersky internet security 2009 استفاده میکنم ولی یه مشکلی که باهاش دارم اینه که اگه فعال باشه و توی system tray وجود داشته باشه در صورت اتصال به اینترنت هیچ صفحه ای load نمیشه میشه بگید مشکل از چیه؟لطفا هر چه سریعتر
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.:11:
hamilton
14-10-2009, 15:50
با سلام خدمت دوستان بنده از kaspersky internet security 2009 استفاده میکنم ولی یه مشکلی که باهاش دارم اینه که اگه فعال باشه و توی system tray وجود داشته باشه در صورت اتصال به اینترنت هیچ صفحه ای load نمیشه میشه بگید مشکل از چیه؟لطفا هر چه سریعتر
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.:11:
2 مورد را چك كنيد:
1-در قسمت تنظيمات چك كنيد ببينيد قسمت Parentral Control غيرفعال باشه.
2-روي آيكون كاسپر در System Tray كليك راست كنيد ببينيد جلوي گزينه Block Network Traffic تيك نخورده باشه.
سلام دوستان
به نظرتون بخرم؟؟
میشه زود جواب بدین؟
تقلبی هستش.
شک نکن.
علت این ضربدرا چیه؟تازه نرم افزار رو نصب کردم,kaspersky internet security 8.0.0.357
علت این ضربدرا چیه؟تازه نرم افزار رو نصب کردم,kaspersky internet security 8.0.0.357
روی اون علامت قرمز بالا (Risk) کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده.
عکس بگیرید از اون قسمت و قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
omid-p30
14-10-2009, 19:01
اگر سیستم عامل ویندوز 7 هست مشکل به خاطر اون هست.
اگر برنامه امنیتی دیگری هم نصب کرده باشید احتمال داره به خاطر تداخل با اون باشه.
یک آپدیت نا موفق هم میتونه باعثش بشه. هشدار قرمز رنگ رو بگید که چه پیامی میده.
یک بار کاسپر رو repair کنید یا پاک و دوباره نصب کنید. اگر مشکل باقی بود احتمال داره به خاطر نسخه پر اشکال 357 باشه. نسخه 8.0.0.506 رو نصب کنید.
Dreamland
14-10-2009, 21:06
Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.731 Beta
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.731 Beta
روی اون علامت قرمز بالا (Risk) کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده.
عکس بگیرید از اون قسمت و قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
ارورهای مختلفی میده.
اگر سیستم عامل ویندوز 7 هست مشکل به خاطر اون هست.
اگر برنامه امنیتی دیگری هم نصب کرده باشید احتمال داره به خاطر تداخل با اون باشه.
یک آپدیت نا موفق هم میتونه باعثش بشه. هشدار قرمز رنگ رو بگید که چه پیامی میده.
یک بار کاسپر رو repair کنید یا پاک و دوباره نصب کنید. اگر مشکل باقی بود احتمال داره به خاطر نسخه پر اشکال 357 باشه. نسخه 8.0.0.506 رو نصب کنید.
بله ویندوزم 7 هست.
البته تازه ویندوز نصب کرده و کسپراسکی رو هم نصب کردم ولی همین اول کاری این ارورها رو میده.
در مورد اپدیت هم این نسخه رو هر وقت نصب می کنم هیچ وقت اپدیت نمیشه چه در ایکس پی چه در ویندوز 7,یعنی تا 99 درصد اپدیت میشه و متوقف میشه.
2 مورد را چك كنيد:
1-در قسمت تنظيمات چك كنيد ببينيد قسمت Parentral Control غيرفعال باشه.
2-روي آيكون كاسپر در System Tray كليك راست كنيد ببينيد جلوي گزينه Block Network Traffic تيك نخورده باشه.
با تشکر از شما،Block Network Traffic رو برداشتم ولی اون parental control رو که گفته بودید پیدا نکردم و مشکلم هم حل نشد.
ممنون
omid-p30
15-10-2009, 06:53
ارورهای مختلفی میده.
بله ویندوزم 7 هست.
البته تازه ویندوز نصب کرده و کسپراسکی رو هم نصب کردم ولی همین اول کاری این ارورها رو میده.
در مورد اپدیت هم این نسخه رو هر وقت نصب می کنم هیچ وقت اپدیت نمیشه چه در ایکس پی چه در ویندوز 7,یعنی تا 99 درصد اپدیت میشه و متوقف میشه.
نسخه های فعلی کاسپراسکای از ویندوز 7 پشتیبابی نمیکنند ولی قرار هست نسخه مخصوص این ویندوز به زودی منتشر بشه.
اما مشکل آپدیت در xp به خاطر اشکال درصد شمار هست. یعنی به خصوص در آپدیت های بالا ممکنه 60 درصد هم نرفته باشه ولی 99 درصد نشون بده . بنابراین روند کار رو از قسمت details در بخش آپدیت دنبال کنید که اگر با اروری مواجه نمیشید و آپدیت ادامه پیدا میکنه اجازه بدید خودش آپدیت رو تموم کنه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.
hamilton
15-10-2009, 09:33
با تشکر از شما،Block Network Traffic رو برداشتم ولی اون parental control رو که گفته بودید پیدا نکردم و مشکلم هم حل نشد.
ممنون
وارد تنظيمات كاسپر (Settings) شويد.به بخش Content Filtering بريد و تيك جلوي Parentral Control را برداشته و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
نسخه های فعلی کاسپراسکای از ویندوز 7 پشتیبابی نمیکنند ولی قرار هست نسخه مخصوص این ویندوز به زودی منتشر بشه.
اما مشکل آپدیت در xp به خاطر اشکال درصد شمار هست. یعنی به خصوص در آپدیت های بالا ممکنه 60 درصد هم نرفته باشه ولی 99 درصد نشون بده . بنابراین روند کار رو از قسمت details در بخش آپدیت دنبال کنید که اگر با اروری مواجه نمیشید و آپدیت ادامه پیدا میکنه اجازه بدید خودش آپدیت رو تموم کنه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.
آخه کاملا اپدیت میشه و پیغام اپدیت به پایان رسید هم میاد و میگه سیستم رو ریستارت کنید ولی بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره پیغام میده که: kaspersky antivirus out of date
omid-p30
15-10-2009, 16:25
آخه کاملا اپدیت میشه و پیغام اپدیت به پایان رسید هم میاد و میگه سیستم رو ریستارت کنید ولی بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره پیغام میده که: kaspersky antivirus out of date
تاریخ سیستم رو هم چک کنید. امروز 15 اکتبر 2009 هست.
وارد تنظيمات كاسپر (Settings) شويد.به بخش Content Filtering بريد و تيك جلوي Parentral Control را برداشته و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
با تشکر از hamilton عزیز تیک اون رو هم برداشتم ولی بازم مشکلم حل نشد.وقتی فعال باشه اصلا هیچ صفحه ای لود نمیشه ولی همین که exit رو بزنی مشکل حل میشه.
دوستان عزیز سلام.سه تا سوال دارم
1.نرم افزار
[Kaspersky Internet Security Special Edition for Ultra-Portables همون نسخه پرتابل kis هست؟
2.قابلیت اپدیت افلاین داره؟
3.کی اون با کی kis تفاوت داره و اگه داره از کجا میتونم گیرش بیارم؟
omid-p30
15-10-2009, 23:30
دوستان عزیز سلام.سه تا سوال دارم
1.نرم افزار
[Kaspersky Internet Security Special Edition for Ultra-Portables همون نسخه پرتابل kis هست؟
2.قابلیت اپدیت افلاین داره؟
3.کی اون با کی kis تفاوت داره و اگه داره از کجا میتونم گیرش بیارم؟
نه ربطی به قضیه پرتابل نداره بلکه نسخه مخصوص بعضی لپ تاپ ها با پردازنده های مایکرو هست.
در مورد کلید هم هر محصول کاسپراسکای کلید مخصوص خودش رو داره و به غیر از محصولات kis و kav برای بقیه محصولات کلیدی در سطح اینترنت منتشر نمیشه و باید خریداری بشند.
دوستان.ایا تو سایت کاسپر قسمتی هست که شماره اخرین اپدیت رو بگه؟
سلام
این قسمت network monitor بعدش network traffic کسپر درسته ؟ یعنی انتقالات رو درست نشون میده ؟ چون یکم آمارش نا میزون هست
omid-p30
16-10-2009, 14:02
نتایج نظرسنجی های سالیانه بهترین آنتی ویروس از دید کاربران انجمن P30world
در نظرسنجی امسال شرکت کنید.
در پایان سال 2012 نتایج نظرسنجی این سال، اینجا قرار داده میشه و نظرسنجی سال آینده از نو شروع خواهد شد.
نتایج نظرسنجی سالهای گذشته رو هم در زیر میتونید مشاهد کنید :
2011
تاریخ سیستم رو هم چک کنید. امروز 15 اکتبر 2009 هست.
تاریخ سیستمم درست هست.
آخرین ورژن نسخه 8 همون 506 هست؟لطفا لینک دانلودشو بذارید.
تاریخ سیستمم درست هست.
آخرین ورژن نسخه 8 همون 506 هست؟لطفا لینک دانلودشو بذارید.
لینک دانلود v8.0.0.506
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:
omid-p30
16-10-2009, 18:27
با تشکر از hamilton عزیز تیک اون رو هم برداشتم ولی بازم مشکلم حل نشد.وقتی فعال باشه اصلا هیچ صفحه ای لود نمیشه ولی همین که exit رو بزنی مشکل حل میشه.
با تموم مرورگر ها این مشکل رو دارید ؟ روی مرورهای دیگه هم امتحان کن.
سلام.دوستان این محصول جدید کاسپر چیه و به چه دردی میخوره؟
Kaspersky Anti-Virus for Mac
دوستان من اگه بخوام کاسپر رو عوض کنم چه InternetSecurity رو پیشنهاد میکنید؟
به چند دلیل میخوام عوضش کنم
یکی اینکه حجم ابدیتش های زیاد شده
موقع نصب برنامه خیلی گیر میده قبلا اینجوری نبود بقیه برنامه های مشابه هم اینطوری نیست
خیلی سیستم رو کند میکنه چه ورژن 2009 چه 2010
واخر اینکه کلیدش هم خیلی با درد سر گیر میاد خیلی زود هم باطل میشه خیلی از شرکت های مشابه خودش 3 ماهه یا 6 ماهه رایگان میدن
کلا توی سایتایی که تست میگرن رتبش هم اومده پایین
در کل چیزی که برا من خیلی مهم هست زیاد سرعت سیستم رو نگیره و با توجه دیال اپی بودن حجم ابدیت هاش هم کم باشه
حالا با این اوصاف چیو رو نصب کنم؟
برا سیستم عامل مکینتاش هست یه سیستم عامل مثل ویندوز یا لینکوس هست که از یه شرکت دیگه هست
احتمال میدم واسه سیستم های مبتنی بر مکینتاش باشه.
دوستان من اگه بخوام کاسپر رو عوض کنم چه InternetSecurity رو پیشنهاد میکنید؟
به چند دلیل میخوام عوضش کنم
یکی اینکه حجم ابدیتش های زیاد شده
موقع نصب برنامه خیلی گیر میده قبلا اینجوری نبود بقیه برنامه های مشابه هم اینطوری نیست
خیلی سیستم رو کند میکنه چه ورژن 2009 چه 2010
واخر اینکه کلیدش هم خیلی با درد سر گیر میاد خیلی زود هم باطل میشه خیلی از شرکت های مشابه خودش 3 ماهه یا 6 ماهه رایگان میدن
کلا توی سایتایی که تست میگرن رتبش هم اومده پایین
در کل چیزی که برا من خیلی مهم هست زیاد سرعت سیستم رو نگیره و با توجه دیال اپی بودن حجم ابدیت هاش هم کم باشه
حالا با این اوصاف چیو رو نصب کنم؟
Smart Security NOD32
البته تمام مشکلات بالایی که دارید راه حل هایی واسش وجود داره....
سلام دوستان
این سایت kavkiskey.com دیگه کار نمیکنه
حالا کلید های جدید را از کجا باید بگیریم
مرسی
سلام دوستان
این سایت kavkiskey.com دیگه کار نمیکنه
حالا کلید های جدید را از کجا باید بگیریم
مرسی
دوست عزیز یه چند صفحه قبلو نگا بنداز دوستان گفتن چی جوری وارد این سایت پر محتوا!!! بشی
موفق باشید
دوستان اگه اینترنت سکیوریتی نصب کنم بهتره یا انتی ویروس+فایروال؟
hassan_magic2000
17-10-2009, 00:53
اینترنت سکوریتی هم آنتی ویروس هستش هم فایر وال
اینترنت سکوریتی به نظر من خیلی بهتره
اینترنت سکوریتی هم آنتی ویروس هستش هم فایر وال
اینترنت سکوریتی به نظر من خیلی بهتره
یعنی کارکرد آنتی ویروس در اینترنت سکیوریتی با کارکردش در آنتی ویروس مجزا یکیه؟
اینترنت سکیوریتی به جز آنتی ویروس و فایروال چی داره؟کسپراسکی منظورم هست.
در مورد antispyware و antispam و کارکردشون یه کم توضیح میدید؟
omid-p30
17-10-2009, 07:48
یعنی کارکرد آنتی ویروس در اینترنت سکیوریتی با کارکردش در آنتی ویروس مجزا یکیه؟
اینترنت سکیوریتی به جز آنتی ویروس و فایروال چی داره؟کسپراسکی منظورم هست.
در مورد antispyware و antispam و کارکردشون یه کم توضیح میدید؟
نخیر. کارکرد آنتی ویروس در اینترنت سکیوریتی با کارکردش در آنتی ویروس مجزا صد در صد یکی هست. بحث فایروال هست که کاسپراسکای هم فایروال بسیار قوی داره هم در 2009 و هم در 2010 که قوی تر هم شده و دیگه اینکه فایروال خود کاسپر در مقایسه با فایروال های هم رده خودش هماهنگ تر با آنتی ویروس کاسپر عمل میکنه.
به جز فایروال : Network attack blocker دفع کننده حملات اینترنتی، Anti pishing محافظ در برابر سایت های سرقت اطلاعات ، Anti Banner حذف کننده تبلیغات اینترنتی، Parental Control ایجاد محدودیت دسترسی به اینترنت از سوی والدین، Network Monitor نشان دهنده فعالیت برنامه ها در اینترنت .
Antispam کاسپراسکای مخصوص چک کردن و حذف کردن ایمیل های اسپم هست. البته نه در مورد سایت های آنلاین بلکه در مورد برنامه های mail client هایی که روی سیستم نصب میشند مثل :
Microsoft Office OutlookL
Microsoft Outlook Express (Windows Mail)
The Bat!
ThunderbirdL
اگر مثل من از همچین برنامه هایی استفاده نمیکنید و فقط از سایت ها مثل یاهو و گوگل و هاتمیل و ... استفاده میکنید َAnti spam کاسپر به کارتون نمیاد و من هم هیچوقت نصبش نمیکنم. ( و به همین شکل
در مورد Mail Anti-Virus )
در مورد Antispyware که گفتید اینترنت سکیوریتی کاسپراسکای با اینکه قسمت مجزایی با این نام نداره با این حال عملکرد خوبی در مقابله با spayware ها که گونه دیگری از تهدیدات اینترنتی هستند داره. برای احتیاط بیشتر میتونید آنتی اسپایور سازگار با کاسپر هم نصب کنید که در این حالت هم با توجه به چیزی که گفتم نیازی به گارد فعال و اجرای دایم برنامه نیست و فقط هفته ای یک بار سیستم رو باهاش اسکن کنید.
فایلی که برای اپدیت کسپراسکی دانلود میشه چند مگابایت هست.من کسپراسکی رو گذاشتم برای دانلود و تا 99 درصد 4 یا 5 مگا بایت بود ولی تو 99 درصد متوقف شده و الان 1 ساعت هست داره دانلود می کنه و حدود 24 مگابایت شده ولی هنوز اپدیت به پایان نرسیده!
omid-p30
17-10-2009, 13:17
فایلی که برای اپدیت کسپراسکی دانلود میشه چند مگابایت هست.من کسپراسکی رو گذاشتم برای دانلود و تا 99 درصد 4 یا 5 مگا بایت بود ولی تو 99 درصد متوقف شده و الان 1 ساعت هست داره دانلود می کنه و حدود 24 مگابایت شده ولی هنوز اپدیت به پایان نرسیده!
آپدیت اولیه هست ؟ یعنی اولین آپدیت بعد از نصب ؟ درصد شمار ورژن 2009 کاملا اشکال داره و هر چه قدر حجم آپدیت بیشتر باشه زودتر به 99 میرسه در حالی که ممکنه در واقع به 50 درصد هم نرسیده باشه. تا وقتی اروری در کار نیست باید آپدیت ادامه پیدا بکنه تا تموم بشه.
آپدیت اولیه هست ؟ یعنی اولین آپدیت بعد از نصب ؟ درصد شمار ورژن 2009 کاملا اشکال داره و هر چه قدر حجم آپدیت بیشتر باشه زودتر به 99 میرسه در حالی که ممکنه در واقع به 50 درصد هم نرسیده باشه. تا وقتی اروری در کار نیست باید آپدیت ادامه پیدا بکنه تا تموم بشه.
آپدیتش تموم شد ولی این پیغام رو داد:
و بعد که سیستم رو ریستارت کردم این پیغام اومد:
و بعد که کی ها رو دیلت کردم و tria version key رو نصب کردم این پیغام اومد:
وارد کسپراسکی که شدم این شکلی بود:
اینم ارورهای اون سه تا که ضربدر خوردن:
واقعا این کسپراسکی کلافم کرده تازه مرورگرمم از کار انداخت.
omid-p30
17-10-2009, 14:35
آپدیتش تموم شد ولی این پیغام رو داد:
و بعد که سیستم رو ریستارت کردم این پیغام اومد:
و بعد که کی ها رو دیلت کردم و tria version key رو نصب کردم این پیغام اومد:
وارد کسپراسکی که شدم این شکلی بود:
اینم ارورهای اون سه تا که ضربدر خوردن:
واقعا این کسپراسکی کلافم کرده تازه مرورگرمم از کار انداخت.
از کدوم نسخه ورژن 2009 استفاده میکنی ؟
در عکس اول به جای update completed عبارت
not all components were updated رو آورده که همونطور هم که در عکس 4 مشخص هست میگه فایل های آپدیت corrupted هستند. یعنی بعضی فایل های آپدیت درست دانلود نشدند و به احتمال زیاد غیر فعال شدن 3 بخش antimalware به همین علت هست. برای حل این مشکل باید یک بار با فیلطرشکن آپدیت رو انجام بدی تا آپدیت درست انجام بشه. البته اینبار حجم آپدیت بالا نخواهد بود و معادل آپدیت های معمول روزانه هست.
عکس دوم هم که مشکلی نیست و پیغام مربوط به بلک شدن کلید هست.
عکس سوم هم مشکلی نیست. وقتی در حین استفاده از اینترنت بخوایم کاسپراسکای رو exit و یا غیرفعالش کنیم اخطار میده و در واقع یادآوری میکنه که ارتباط با اینترنت بعد از 10 ثانیه برای لحظاتی قطع میشه. در این حالت اگر موافق باشیم همون لحظه yes رو میزنیم و اگر نه no .
عکس های بعدی هم همونطور که گفتم احتمالا به خاطر آپدیت ناقص هست.
سلام دوستان من نسخه پرتابل کاسپر رو دان کردم و چون برای سیستمی میخوام که نمیتونه به نت وصل شه میخوام از سیستم خودم اچدیت کنمش و تو اون سیستم افلاین اپدیت کنم.این اپدیت ها کجا ذخیره میشه؟
کسی نبود جواب منو بده ؟
این عکس رو ببنید :
سلام
این قسمت network monitor بعدش network traffic کسپر درسته ؟ یعنی انتقالات رو درست نشون میده ؟ چون یکم آمارش نا میزون هست
hamilton
17-10-2009, 16:25
کسی نبود جواب منو بده ؟
این عکس رو ببنید :
اين ميزان ترافيكهايي كه نشون ميده اصلا درست نيست.من با برنامه هاي مختلف ميزان ترافيك دريافتي و ارسالي را اندازه گيري كردم و اصلا اين مقاديري كه نشون ميده نيستند.
از کدوم نسخه ورژن 2009 استفاده میکنی ؟
در عکس اول به جای update completed عبارت
not all components were updated رو آورده که همونطور هم که در عکس 4 مشخص هست میگه فایل های آپدیت corrupted هستند. یعنی بعضی فایل های آپدیت درست دانلود نشدند و به احتمال زیاد غیر فعال شدن 3 بخش antimalware به همین علت هست. برای حل این مشکل باید یک بار با فیلطرشکن آپدیت رو انجام بدی تا آپدیت درست انجام بشه. البته اینبار حجم آپدیت بالا نخواهد بود و معادل آپدیت های معمول روزانه هست.
عکس دوم هم که مشکلی نیست و پیغام مربوط به بلک شدن کلید هست.
عکس سوم هم مشکلی نیست. وقتی در حین استفاده از اینترنت بخوایم کاسپراسکای رو exit و یا غیرفعالش کنیم اخطار میده و در واقع یادآوری میکنه که ارتباط با اینترنت بعد از 10 ثانیه برای لحظاتی قطع میشه. در این حالت اگر موافق باشیم همون لحظه yes رو میزنیم و اگر نه no .
عکس های بعدی هم همونطور که گفتم احتمالا به خاطر آپدیت ناقص هست.
ورژنش 8.0.0.506 هست چطور با فیلتر شکن اپدیتش کنم؟
omid-p30
17-10-2009, 18:03
ورژنش 8.0.0.506 هست چطور با فیلتر شکن اپدیتش کنم؟
ultra surf رو اگر نداری از اینجا دانلود و اجرا کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنظیمات کاسپر رو هم مطابق پست زیر اعمال کن :
masoud.t
17-10-2009, 23:01
با عرض سلام خدمت اساتید.
بنده کسپر 2010 نسخه 463 رو نصب کردم.(kis 2010 9.0.0.463).حالا وقتی میخوام اونو آپدیت کنم این پیغام رو میده:
module was not authenticated
و آپدیت نمی کنه.
کسپر رو هم با استفاده از کلید آقا امید اکتیو کردم و 77 روز دیگه مهلت داره.تنظیمات پ ر وک س ی رو که آقا امید گفته بودند به همراه آلترا سرف اجرا کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت.در ضمن من آپدیت آفلاین رو هم دانلود کردم(66 مگ با این سرعت زغالی) ولی باز هم موقع آپدیت همین پیام رو میده.
آقا تو رو خدا هر کی میدونه بگه.دیگه هر کاری بلد بودم انجام دادم.
تشکر.
منتظرم.
ultra surf رو اگر نداری از اینجا دانلود و اجرا کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنظیمات کاسپر رو هم مطابق پست زیر اعمال کن :
من از cp-roxy استفاده می کنم با اونم میشه؟
omid-p30
18-10-2009, 09:03
با عرض سلام خدمت اساتید.
بنده کسپر 2010 نسخه 463 رو نصب کردم.(kis 2010 9.0.0.463).حالا وقتی میخوام اونو آپدیت کنم این پیغام رو میده:
و آپدیت نمی کنه.
کسپر رو هم با استفاده از کلید آقا امید اکتیو کردم و 77 روز دیگه مهلت داره.تنظیمات پ ر وک س ی رو که آقا امید گفته بودند به همراه آلترا سرف اجرا کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت.در ضمن من آپدیت آفلاین رو هم دانلود کردم(66 مگ با این سرعت زغالی) ولی باز هم موقع آپدیت همین پیام رو میده.
تشکر.
منتظرم.
تاریخ سیستم رو چک کن که درست باشه.
از ------ هم نمیخواد استفاده کنی فقط در تنظیمات قسمت ------ هم مطمین شو که تیک گزینه use proxy server رو برداشتی و بعد دوباره امتحان کن.
بله فقط به جای اولترا تنظیمات cp-roxy رو در کاسپراسکای وارد کن.
hamilton
18-10-2009, 09:07
با عرض سلام خدمت اساتید.
و آپدیت نمی کنه.
تشکر.
منتظرم.
احتمالا اگر سيستم شما شبكه نباشه مشكل آلودگي سيستم به بدافزار داريد.توصيه ميكنم از آنتي اسپايورهايي نظير Spyware Doctor يا Malwarebytes' Anti-Malware استفاده كنيد و ترجيحا فعلا سراغ نسخه 2010 نريد و از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.
بله.با اين برنامه هم ميشه كاسپر را آپديت كرد.
A P R I L
18-10-2009, 09:14
سلام دوستان
من کسپر 2009 رو روی ویندوز 7 نصب کردم.بعضی از کامپوننت ها غیر فعال هستند.کسپر من رو به این صفحه برای دانلود نسخه ی سازگار هدایت می کنه
اما نسخه ای برای دریافت نیست:19:
راه چاره چیست؟! کدوم ورژن از برنامه با 7 سازگاره؟!
ممنون
omid-p30
18-10-2009, 09:30
سلام دوستان
من کسپر 2009 رو روی ویندوز 7 نصب کردم.بعضی از کامپوننت ها غیر فعال هستند.کسپر من رو به این صفحه برای دانلود نسخه ی سازگار هدایت می کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما نسخه ای برای دریافت نیست:19:
راه چاره چیست؟! کدوم ورژن از برنامه با 7 سازگاره؟!
ممنون
دو روز پیش دومین نسخه اصلاحی کاسپراسکای 2010 مراحل آزمایشی خودش رو تموم کرد و نسخه 9.0.0.735 رو به عنوان release اعلام کردند که گفته میشه سازگار با ویندوز 7 هم هست. 22 اکتبر یعنی 4 روز دیگه هم روز عرضه رسمی وبندوز 7 هست و بعد از اون نسخه 9.0.0.735 هم به طور رسمی منتشر و بر روی سایت کاسپراسکای قرار خواهد گرفت و اعلام هم میشه که از ویندوز 7 پشتیبانی تام میکنه یا نه که اونطوری مطمین تر هست. میتونید صبر کنید تا بیاد روی سایت یا میتونید از اینجا دانلود کنید :
kis :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkav :
hsh_4321
18-10-2009, 10:59
من آپدیت یک ماهه ی کسپر رو دانلود کردم ولی نمی تونم اونو آپدیت کنم...مدام ارور میده!
البته آپدیت برای آنتی ویروسه و من اینترنت سکیوریتی رو رو کامپیوترم دارم....به این مربوط نمیشه؟!
omid-p30
18-10-2009, 11:05
من آپدیت یک ماهه ی کسپر رو دانلود کردم ولی نمی تونم اونو آپدیت کنم...مدام ارور میده!
البته آپدیت برای آنتی ویروسه و من اینترنت سکیوریتی رو رو کامپیوترم دارم....به این مربوط نمیشه؟!
کدوم ورژن کاسپراسکای رو دارید ؟ آپدیت یک ماهه رو از کجا دانلود کردید ؟ بله خب آپدیت های اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس جدا هستند.
reza_3722
18-10-2009, 11:27
دو روز پیش دومین نسخه اصلاحی کاسپراسکای 2010 مراحل آزمایشی خودش رو تموم کرد و نسخه 9.0.0.735 رو به عنوان release اعلام کردند که گفته میشه سازگار با ویندوز 7 هم هست. 22 اکتبر یعنی 4 روز دیگه هم روز عرضه رسمی وبندوز 7 هست و بعد از اون نسخه 9.0.0.735 هم به طور رسمی منتشر و بر روی سایت کاسپراسکای قرار خواهد گرفت و اعلام هم میشه که از ویندوز 7 پشتیبانی تام میکنه یا نه که اونطوری مطمین تر هست. میتونید صبر کنید تا بیاد روی سایت یا میتونید از اینجا دانلود کنید :
kis :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkav :
کاسپر هنوزم قصد نداره یه نسخه 64 بیتی ریلیز کنه!؟ من دیگه رفتم BitDefender x64
hsh_4321
18-10-2009, 11:30
ورژن 2010 . 9.0.0.463
از softpedia دانلود کردم...
آپدیت رو فقط برای KAV پیدا کردم.گفتم شاید به هم بخورن!D...اگه آپدیت آفلاین برای KIS دارید لینکشو بذارید...
مرسی.
omid-p30
18-10-2009, 11:31
کاسپر هنوزم قصد نداره یه نسخه 64 بیتی ریلیز کنه!؟ من دیگه رفتم BitDefender x64
برخلاف دیگر محصولات مثل ناد 32 تمام فایل های نصب کاسپراسکای مخصوص هر دو نسخه 32 و 64 بیتی ویندوز هستند.
ورژن 2010 . 9.0.0.463
از softpedia دانلود کردم...
آپدیت رو فقط برای KAV پیدا کردم.گفتم شاید به هم بخورن!D...اگه آپدیت آفلاین برای KIS دارید لینکشو بذارید...
مرسی.
omid-p30
18-10-2009, 14:07
اعلام رسمی سازگاری نسخه بعدی ورژن 2010 کاسپراسکای با ویندوز 7
در این مقاله که دو روز پیش منتشر شده اعلام شد که نسخه بعدی ورژن 2010 سازگاری کامل با ویندوز 7 خواهد داشت.
زمان انتشار رسمی این نسخه همزمان با انتشار رسمی ویندوز 7 اعلام شده که بنابر سایت مایکروسافت 22 اکتبر یعنی 4 روز دیگه هست.
من یه ترینر دانلود کردم بدون اینکه ازم سوال کنه پاک کرد باید چی کار کنم
نسخه 2010
omid-p30
18-10-2009, 15:12
من یه ترینر دانلود کردم بدون اینکه ازم سوال کنه پاک کرد باید چی کار کنم
نسخه 2010
روی رادار پایین صفحه اصلی کلیک کن. در پنجره ای که باز میشه لیست تمام موارد پاک شده وجود داره. روی مواردی که مطمینی آلوده نیستند و میخوای برگردند کلیک راست کرده و restore رو بزن.
دو باره پاک کرد
چی کار کنم؟
omid-p30
18-10-2009, 16:00
دو باره پاک کرد
چی کار کنم؟
کاسپر رو از حالت اتومات خارج کن : در بخش تنظیمات و در قسمت protection تیک قسمت select action automatically رو بردار و پنجره ها رو ok کن. حالا کاسپر برای پاک کردن اجازه میگیره .
اگر هم بخوایی کلا دیگه به عنوان مخرب نشناسدش میشه به لیست سفید اضافش کرد از طریق رفتن به بخش تنظیمات و قسمت threats and exclusions
amirbarca
18-10-2009, 16:07
سلام:
من که از Kaspersky Internet Security استفاده میکنم لازمه آنتی اسپایور هم نصب کنم؟؟؟فرق Anti Spy با Spyware و Kaspersky Internet Securityچیه؟؟
omid-p30
18-10-2009, 16:30
سلام:
من که از Kaspersky Internet Security استفاده میکنم لازمه آنتی اسپایور هم نصب کنم؟؟؟فرق Anti Spy با Spyware و Kaspersky Internet Securityچیه؟؟
Spyware به يك سري از نرم افزارهاي مزاحم و دردسرساز گفته مي شود كه بخشي از كنترل كامپيوتر را بدون رضايت كاربر بدست مي گيرد و گاه اطلاعات شما را مي دزدند و گاه باعث بروز اختلال در تنظیمات و عملکرد برنامه های مختلف میشوند.
Anti Spyهاکه بیشتر با نام Anti Spayware شناخته میشوند برنامه هایی هستند که صرفا به شناسایی و دفع Spayware ها میپردازند در صورتی که Internet Securityهم آنتی ویروس دارند برای مقابله با تمام خرب ها و نه فقط Spayware و هم فایروال دارند که در کنار آنتی ویروس، یک برنامه ضروری امنیتی به حساب میاد.
با داشتن Kaspersky Internet Security نیازی به اجرای دایم Anti Spayware ندارید اما توصیه میشه برای امنیت بالاتر هرچند وقت یک بار سیستم رو با نسخه رایگان آنتی اسپایور های سازگار با کاسپر ، بعد از آپدیت این محصولات اسکن کنید. مثل Super Antispayware یاMalwarebaytes Anti-Malware
تاریخ سیستم رو چک کن که درست باشه.
از ------ هم نمیخواد استفاده کنی فقط در تنظیمات قسمت ------ هم مطمین شو که تیک گزینه use proxy server رو برداشتی و بعد دوباره امتحان کن.
بله فقط به جای اولترا تنظیمات cp-roxy رو در کاسپراسکای وارد کن.
احتمالا اگر سيستم شما شبكه نباشه مشكل آلودگي سيستم به بدافزار داريد.توصيه ميكنم از آنتي اسپايورهايي نظير Spyware Doctor يا Malwarebytes' Anti-Malware استفاده كنيد و ترجيحا فعلا سراغ نسخه 2010 نريد و از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.
بله.با اين برنامه هم ميشه كاسپر را آپديت كرد.
اگه با فی-لتر شکن اپدیت کنم دیگه این ارورها که تو این پست گفتن نمیاد؟
ربطی نداره.
مشکل پستی که اشاره کردید مربوط به لایسنس کاسپر هست و باید به یکی از روش ها (مثلا دادن کلید معتبر و فعال) فعالش کنید.
omid-p30
18-10-2009, 21:49
اگر قبل از آپدیت مشکلی نبوده و ارور ها بعد از انجام آپدیت به وجود اومدند به احتمال زیاد به خاطر همون خرابی فایل های آپدیت هستند و با آپدیت کامل باید برطرف بشوند.
دوستان لینک دانلود اخرین ورژن محصوالات کاسپر از خود استیش چی هست؟من رفتم ایمیل میخواست یادمه قبلا گزاشته بودید قشنگ اسم همه ورژن هاش با لینک دانلود بود اگه ممکنه اونو برام بزارید
راستی مگه کاسپر با سون ناسازگار هست که میگید نسخه بعدی با سون سازگار هست؟
من الان یه ماهه سون نصب کردم با کاسپر ورژن 463 مشکل خاصی هم ندارم
ghermezeteh
18-10-2009, 22:38
لینک دانلود آخرین ورژن غیر بتای کسپراسکی 9 رو می خوام.
omid-p30
18-10-2009, 22:47
دوستان لینک دانلود اخرین ورژن محصوالات کاسپر از خود استیش چی هست؟من رفتم ایمیل میخواست یادمه قبلا گزاشته بودید قشنگ اسم همه ورژن هاش با لینک دانلود بود اگه ممکنه اونو برام بزارید
راستی مگه کاسپر با سون ناسازگار هست که میگید نسخه بعدی با سون سازگار هست؟
من الان یه ماهه سون نصب کردم با کاسپر ورژن 463 مشکل خاصی هم ندارم
بله ناسازگار هست و از 7 پشتیبانی نمیکنه. به این معنا که افراد بسیار زیادی در سیستم هاشون با نصب کاسپر روی 7 به مشکل برمیخورند اما نه لزوما در همه موارد و افرادی مثل شما ممکنه جواب بگیرند.
لینک دانلود آخرین ورژن غیر بتای کسپراسکی 10 رو می خوام.
satttanism
19-10-2009, 21:40
سلام بر دوستان
میخواستم بپرسم در ورژن جدید کسپر مشکلات ورژن قبلی برطرف شده و آیا ارزش نصب داره؟
منظورم ورژن 9.0.0.735 هست
سلام بر دوستان
میخواستم بپرسم در ورژن جدید کسپر مشکلات ورژن قبلی برطرف شده و آیا ارزش نصب داره؟
هنوز بطور کامل ریلیز نشده.
فکر کنم بزودی نسخه پایدارش بیاد.
omid-p30
20-10-2009, 11:42
سلام بر دوستان
بله به نسبت نسخه قبل یعنی 9.0.0.463 کاملا بهتر شده و بسیاری از مشکلات رو دیگه نداره. با این حال چون برای بیرون دادن همزمان با ویندوز 7 یک مقدار عجله کردند هنوز مشکلات کوچک دیگری داره که با Hotfix های دریافتی از طریق آبدیت برطرف خواهند شد. اگر هم مشکلات در حدی باشه که نیاز به نسخه جدیدی باشه ، که فعلا همچین چیزی اصلا مطرح نیست باز نمیارزه تا منتظر نسخه احتمالی بعدی بود و بهبود مشهود 9.0.0.753 نسبت به نسخه قبل ارزش نصب رو بهش میده.
key آنتي ويروس از کجا دانلود بکنيم؟ (قبلا هم اين را پرسيده بودم)
يک سايت آپ تو ديت معرفي مي کنيد؟
hamilton
20-10-2009, 16:53
key آنتي ويروس از کجا دانلود بکنيم؟ (قبلا هم اين را پرسيده بودم)
يک سايت آپ تو ديت معرفي مي کنيد؟
كرك و سريال كاسپر داراي تاپيك اختصاصي است كه كليه مطالب در اين خصوص در آن همان تاپيك مطرح ميشود.در پست اول آن تاپيك نيز مطالب بصورت منسجم قرار گرفته است.
omid-p30
20-10-2009, 21:15
خبر مهم !
لغو انتشار نسخه 9.0.0.735 به عنوان نسخه بعدی ورژن 2010
در یک اقدام بسیار نادر و حتی شجاعانه انتشار نسخه 9.0.0.735 به عنوان Technical Release برای نسخه بعدی ورژن 2010 کنسل اعلام شد. دلیل این امر گزارشات زیاد کاربران تست کننده مبنی بر طرف نشدن کافی اشکالات عنوان شده و نسخه 9.0.0.736 برای تست مجدد در اختیار کاربران قرار گرفت.
amirbarca
21-10-2009, 14:00
اینم لینک نسخه 9.0.0.736
kis :
کد:
kav :
کد:
mehran_286
21-10-2009, 21:16
سلام خدمت دوستان
گاهی ایکن کسپر کوچیک بزرگ میشه و گاهی هم یه ستاره پیشش خاموش روشن میشه (در تسک بار)
این نشانه ی چیست ؟
omid-p30
21-10-2009, 21:35
سلام خدمت دوستان
گاهی ایکن کسپر کوچیک بزرگ میشه و گاهی هم یه ستاره پیشش خاموش روشن میشه (در تسک بار)
این نشانه ی چیست ؟
بزرگ و کوچیک شدن موقع اسکن هارد، حالا یا دستی یا اسکن خود گارد فعال کاسپر هست.
ستاره هم موقع اسکن ترافیک اینترنتی هست.
Dreamland
22-10-2009, 13:15
سلام...
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.736 Post Release
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.736 Post Release
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد میکنم دانلود کنید
موفق باشید♥♥♥
omid-p30
22-10-2009, 13:37
ویرایش شد.
omid-p30
22-10-2009, 14:21
انتشار رسمی دومین نسخه اصلاحی ورژن 2010 کاسپراسکای
Kaspersky 2010 Critical Fix 2
Commercial Release
9.0.0.736
Kis :
Kav :
لینک های مربوط به انتشار نسخه رسمی :
مشاهده صفحه مربوط به لینک های دانلود :
دوستان، کسی میدونه نسخه جدید دقیقا چه تفاوتهایی نسبت به نسخه 463 کرده؟
omid-p30
22-10-2009, 17:22
دوستان، کسی میدونه نسخه جدید دقیقا چه تفاوتهایی نسبت به نسخه 463 کرده؟
نسخه های Critical Fix هیچ موقع قابلیت جدیدی رو به برنامه اضافه نمیکنند و فقط اشکالات موجود در نسخه قبلی از ورژن منتشر شده رو کم و کمتر میکنند.
مهمترین اشکالات برطرف شده در 763 نسبت به 463، رفع ناسازگاری با ویندوز 7، بهبود برخورد با مخرب های ترکیبی،
بهبود اسکن مربوط به حفره های امنیتی در برنامه ها وسیستم عامل، رفع ناسازگاری با بعضی برنامه ها و رفع بسیاری از اشکالات ریز و درشت دیگه هستند.
نسخه های Critical Fix هیچ موقع قابلیت جدیدی رو به برنامه اضافه نمیکنند و فقط اشکالات موجود در نسخه قبلی از ورژن منتشر شده رو کم و کمتر میکنند.
مهمترین اشکالات برطرف شده در 763 نسبت به 463، رفع ناسازگاری با ویندوز 7، بهبود برخورد با مخرب های ترکیبی،
بهبود اسکن مربوط به حفره های امنیتی در برنامه ها وسیستم عامل، رفع ناسازگاری با بعضی برنامه ها و رفع بسیاری از اشکالات ریز و درشت دیگه هستند.
فرمایش شما درست ، ولی من منظورم جزئیات هستش که معمولا در سایر برنامه ها به زبان انگلیسی یه توضیحی میدن.
omid-p30
22-10-2009, 18:38
فرمایش شما درست ، ولی من منظورم جزئیات هستش که معمولا در سایر برنامه ها به زبان انگلیسی یه توضیحی میدن.
نه به غیر از توضیحات همین لینک، change log دیگه ای موجود نیست.
iman_n21
22-10-2009, 20:09
سلام
كليد كاسپر اينترنت سكيورتى 8 رو از كجا گير بيارم ؟
8.0.0.506
اون سايت چينيه از دور خارج شد ؟
hamilton
22-10-2009, 20:21
سلام
كليد كاسپر اينترنت سكيورتى 8 رو از كجا گير بيارم ؟
8.0.0.506
اون سايت چينيه از دور خارج شد ؟
كرك و سريال كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه.جديدترين كليدها در آن تاپيك قرار داده ميشه.راهنماي پست اول آن تاپيك هم داراي مطالبي در اين خصوص ميباشه.
با سلام من روی سیستمم نود ورزن 4 دارم
از تبیان یک کسپر پرتابل دانلود کرددم و بخاطر اینکه به یک فایلی شک داشتم ان رو اجرا کردم
بعد هم تو تسک بار اکزیت رو زدم و تموم
ولی نکته جالب اینه که حالا هروقت سیستم بوت میشه کسپر هم بالا میاد
تو کانفیگ هم میرم استارت اپ رو غیر فعال میکنم باز هم بالا میاد
روی درایوها راست کلیک میکنم هست
تو قسمت پروسس برنامه های در حال اجرا endprosses میکنم غیر فعال نمیشه
خود فایلش رو هم چون برنامه در حال فعالیته نمیشه حذف کرد
تو چند سایت هم این سوال رو گذاشتم کسی پاسخ نداد
اگه کسی میدونه کمک کنه تا از شرش خلاص بشم چون من نود رو دارم وخیلی هم ازش راضیم
تازه جدیدا کیش هم تمام شده هی پیام اکتیو میده خلاصه ازار دهنده شده لطفا کمک کنید
با سلام من روی سیستمم نود ورزن 4 دارم
از تبیان یک کسپر پرتابل دانلود کرددم و بخاطر اینکه به یک فایلی شک داشتم ان رو اجرا کردم
بعد هم تو تسک بار اکزیت رو زدم و تموم
ولی نکته جالب اینه که حالا هروقت سیستم بوت میشه کسپر هم بالا میاد
تو کانفیگ هم میرم استارت اپ رو غیر فعال میکنم باز هم بالا میاد
روی درایوها راست کلیک میکنم هست
تو قسمت پروسس برنامه های در حال اجرا endprosses میکنم غیر فعال نمیشه
خود فایلش رو هم چون برنامه در حال فعالیته نمیشه حذف کرد
تو چند سایت هم این سوال رو گذاشتم کسی پاسخ نداد
اگه کسی میدونه کمک کنه تا از شرش خلاص بشم چون من نود رو دارم وخیلی هم ازش راضیم
تازه جدیدا کیش هم تمام شده هی پیام اکتیو میده خلاصه ازار دهنده شده لطفا کمک کنید
safe mode تست گرفتید؟
میشه بیشتر توضیح بدید که safe mode تست گرفتید؟ یعنی چکار کنم
از طریق سیف مود بیام بالا بعد ان رو خذف کنم جکار کنم ؟
hamilton
23-10-2009, 11:54
میشه بیشتر توضیح بدید که safe mode تست گرفتید؟ یعنی چکار کنم
از طریق سیف مود بیام بالا بعد ان رو خذف کنم جکار کنم ؟
بله از طريق Safe Mode ويندوز را راه اندازي كنيد و سرويسهاي كاسپر را فير فعال كنيد.براي اين منظور به Control Panel سپس به Administrative Tools و سپس به Services برويد.اگر سرويس مربوط به كاسپر را مشاهده كرديد آنرا غيرفعال كنيد.
adameh_bahal
23-10-2009, 18:21
من kaspersky antivirus 9.0.0.736 رو دانلود کردم
اين نسخه بر خلاف نسخه های قبلی هر برنامه اي که ميخوام نصب کنم يه همچين چيزی ميآره در صورتی که برنامه هايي که نصب ميکنم هيچ مشکلی ندارن:
يه مشکل ديگه هم که داره اينه که وقتی automatic updates رو به manual تغيير ميدم ميزنه :
Your computer security is at risk.
که تو نسخه های قبلی اينطوری نميشد
نميشه اينا رو کاری کرد که هی پيقام نده?
اين نسخه بر خلاف نسخه های قبلی هر برنامه اي که ميخوام نصب کنم يه همچين چيزی ميآره در صورتی که برنامه هايي که نصب ميکنم هيچ مشکلی ندارن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه مشکل ديگه هم که داره اينه که وقتی automatic updates رو به manual تغيير ميدم ميزنه :
مشکلی نیست ولی می توانید برنامه مورد نظرتون رو تو لیست سفیدش اضافه کنید،
در مورد آپدیت هم خوب یه قابلیت امنیتی است که میگه وقتی آنتی ویروسی آپدیت نباشه، بدرد نمی خوره.
واسه همین این را یک ریسک امنیتی میدونه.
omid-p30
23-10-2009, 18:52
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه مشکل ديگه هم که داره اينه که وقتی automatic updates رو به manual تغيير ميدم ميزنه :
پیغام های کاسپر دو دسته هستند. یکی که همون پنجره های زرد و قرمز رنگ بزرگ هستند که از کاربر سوال میپرسند که کاسپر باید در مورد بخصوصی چه کار کنه، که خب کاری به اونها نداریم چون جزو ذات محصول کاسپراسکای هستند. اما دسته دیگه این مستطیل های کوچک هستند که نمونش رو شما گذاشتید که فقط و فقط اطلاع رسانی میکنند. یعنی میگند که کاسپر فلان کار رو انجام داده یا فلان مشکل پیش اومده و غیره. این ها رو هر کدوم که نیازی نداشتیم میشه با کلیک روی فلش بالا سمت راست پنجره و زدن عبارت disable this notification غیر فعال کرد تا دیگه نشون داده نشند.
هشدار آپدیت اتوماتیک رو هم تو این نسخه وارد کردند که اگر نمیتونید آپدیت اتوماتیک داشته باشید با کلیک روی نوار زرد رنگ صفحه اصلی و زدن گزینه Hide Messege این هشدار رو هم مخفی کنید و همون روزی یک بار آپدیت برای دایل آپی ها کفایت میکنه.
ازطریق safe mode بالا امدم به کنترل پنل رفتم و ان سرویس diseble کردم ولی باز هم هنگام بوت سیستم بالا امد
بله از طريق Safe Mode ويندوز را راه اندازي كنيد و سرويسهاي كاسپر را فير فعال كنيد.براي اين منظور به Control Panel سپس به Administrative Tools و سپس به Services برويد.اگر سرويس مربوط به كاسپر را مشاهده كرديد آنرا غيرفعال كنيد.
تو قسمت سرویس diseble کردم ولی دوباره بالا امد به همراه بوت
hamilton
24-10-2009, 09:00
تو قسمت سرویس diseble کردم ولی دوباره بالا امد به همراه بوت
شما چند تا سرويس مشاهده كرديد؟اسامي آنها را بفرماييد.در صورت امكان تصويري از سرويسهايي كه غيرفعال كرديد قرار بديد.
با عرض سلام خدمت دوستان.یه سوالی داشتم.این kis ما هر 1 ساعت rootkit scan ش فعال میشه.چی کار باید کنم که به جای هر 1 ساعت هر چند روز این کارو کنه؟
omid-p30
24-10-2009, 14:58
با عرض سلام خدمت دوستان.یه سوالی داشتم.این kis ما هر 1 ساعت rootkit scan ش فعال میشه.چی کار باید کنم که به جای هر 1 ساعت هر چند روز این کارو کنه؟
Rootkit Scan تمام خودکار هست و کاربر نقشی در تغییر تنظیماتش نمیتونه داشته باشه.
AsireZendegi
24-10-2009, 18:33
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برام پیش اومده، خواهش می کنم کمکم کنید
من چند روز پیش آخرین نسخه kaspersky 9.0.0.736 رو نصب کردم یه key هم پیدا کردم براش الان واسه آپدیت و غیره مشکلی نداره فقط با firefox مشکل داره مثل اینکه.
اول با نسخه 3.5.3 اون مشکل داشت، به جاش نسخه قدیمی ترو نصب کردم 3.0.10 مشکل رفع شد اما الان با اونم مشکل داره، با IE می تونم تمام وبسایت هارو باز کنم اما فایرفاکس در حالت loading می مونه، هیچ پیغامی هم نمیده مثل not found یا غیره، فقط لود می کنه اما سایت رو باز نمی کنه، باید چیکار کنم.
ممنون میشم کمکم کنین.
capitan black
24-10-2009, 19:36
سلام...دوستان من کسپر اینترنت سکوریتی رو توی ویندوز 7 نصب کردم گویا سازگار نیست...ورژن 2010 هم همین مشکلو داره؟..مرسی
omid-p30
24-10-2009, 19:45
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برام پیش اومده، خواهش می کنم کمکم کنید
من چند روز پیش آخرین نسخه kaspersky 9.0.0.736 رو نصب کردم یه key هم پیدا کردم براش الان واسه آپدیت و غیره مشکلی نداره فقط با firefox مشکل داره مثل اینکه.
اول با نسخه 3.5.3 اون مشکل داشت، به جاش نسخه قدیمی ترو نصب کردم 3.0.10 مشکل رفع شد اما الان با اونم مشکل داره، با IE می تونم تمام وبسایت هارو باز کنم اما فایرفاکس در حالت loading می مونه، هیچ پیغامی هم نمیده مثل not found یا غیره، فقط لود می کنه اما سایت رو باز نمی کنه، باید چیکار کنم.
ممنون میشم کمکم کنین.
مطمینید که مشکل از کاسپر هست ؟ یعنی با غیر فعال یا Exit کردن کاسپر، صفحات در فایرفاکس باز میشند ؟
در این صورت، گفتید در زمانی که کاسپر فعال هستIE صفحات رو باز میکنه ولی فایرفاکس نه ؟
چک کنید فایرفاکس در قسمت Trusted بوده باشه و به لیست سفید هم اضافش کنید.
سلام...دوستان من کسپر اینترنت سکوریتی رو توی ویندوز 7 نصب کردم گویا سازگار نیست...ورژن 2010 هم همین مشکلو داره؟..مرسی
نسخه سازگار کاسپر با 7 فقط 9.0.0.736 هست.
AsireZendegi
24-10-2009, 19:57
ممنون که زود جواب دادین
آره وقتی exit میکنم حل میشه
درضمن با IE هیچ مشکلی نداره
firefox در قسمت safe run نبود فقط IE بود که اونم اضافه کردم حل نشد
الان firefox 3.6 b1 رو دانلود کردم نصب کردم فعلا مشکل حل شده اما می ترسم بازم بشه
مشکل از کجاست؟
Saeid1212
24-10-2009, 22:33
با سلام خدمت دوستان گرامی
من از Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.459 (c) که از سایت رسمی خودش دانلود کردم استفاده می کنم.
مدتی که هر ساعت Rootkit Scan به طور خودکار فعال میشه و خیلی روی سرعت سیستم تاثیر میگذاره.
آیا راهی هست که بشه اون رو غیر فعال کرد یا حداقل پریود اون رو تغییر داد؟
با تشکر
omid-p30
24-10-2009, 23:29
ممنون که زود جواب دادین
آره وقتی exit میکنم حل میشه
درضمن با IE هیچ مشکلی نداره
firefox در قسمت safe run نبود فقط IE بود که اونم اضافه کردم حل نشد
الان firefox 3.6 b1 رو دانلود کردم نصب کردم فعلا مشکل حل شده اما می ترسم بازم بشه
مشکل از کجاست؟
safe runنه، قسمت Trusted برنامه ها. مطابق این پست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپاک کردن کامل و نصب مجدد فایرفاکس هم شاید کمک کنه.
Parental Control رو هم غیر فعال کن.
روی آیکون کاسپر کلیک راست کرده و چک کن که network teraffic، بلاک نشده باشه.
به هر حال چون میگید فقط با فایرفاکس مشکل داره و صفحات هم بدون دادن پیغام ارور لود نمیشند، تو تاپیک فایرفاکس هم یک سوال بپرس.
با سلام خدمت دوستان گرامی
من از Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.459 (c) که از سایت رسمی خودش دانلود کردم استفاده می کنم.
مدتی که هر ساعت Rootkit Scan به طور خودکار فعال میشه و خیلی روی سرعت سیستم تاثیر میگذاره.
آیا راهی هست که بشه اون رو غیر فعال کرد یا حداقل پریود اون رو تغییر داد؟
با تشکر
نه نمیشه، تمام خودکار هست. البته بسته به سیستم برای خیلی ها مساله مشهودی نیست. با این حال خیلی ها هم باهاش مشکل دارند.
9.0.0.736 رو نصب کن شاید کاراییش رو بهبود داده باشند و سرعت رو کمتر بگیره.
اگر همچنان مشکلت باهاش خیلی حاد هست، میتونی از ورژن 2009 نسخه 8.0.0.506 استفاده کنی که این قابلیت رو نداره.
اعتراضات در این زمینه خیلی قابل توجه هست و شاید در نسخه بعدی فکری برا امکان دخالت کاربر تو تنظیماتش بکنند.
Majid393
25-10-2009, 01:38
دوستان از این مسیر : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
میخوام فایلهای temp رو حذف کنم ولی ارور میده :
کارهایِ که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده رو هم انجام دادم.
حدود 2.5 گیگ حجمشون هست !
ورژن : 8.0.0.506
چیکار کنم ؟
hamilton
25-10-2009, 09:44
دوستان از این مسیر : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
میخوام فایلهای temp رو حذف کنم ولی ارور میده :
کارهایِ که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده رو هم انجام دادم.
حدود 2.5 گیگ حجمشون هست !
ورژن : 8.0.0.506
چیکار کنم ؟
شما بايد ابتدا Self-Defense كاسپر را از قسمت Settings غيرفعال كنيد(يعني تيك جلوي آنرا برداشته و Apply و Ok كنيد).سپس روي آيكون كاسپر در كنار ساعت ويندوز كليك راست كرده و Exit را انتخاب كنيد.بعد كاري را كه گفتيد انجام بديد.
سلام
من این پچ کسپر2010 که اکتیو 30 روزه رو ریست میکنه رو لازم داشتم .
کسی نداره؟
nima_kiyaniyan
25-10-2009, 11:15
با سلام ..... من لینک دانلود آنتی ویروس کاسپراسکی رو می خواستم ، ورژن چینی ، که با سریال هایی که این سایت میده اکتیو بشه ،
از خود همین سایت هم میشه دانلود کرد ولی من سرعتم کمه و قطع و وصل میشه و دانلودم به فنا میره ف اگه میشه یه نیکوکاری دانلود کنه و دوباره آپلود کنه
hamilton
25-10-2009, 12:24
سلام
من این پچ کسپر2010 که اکتیو 30 روزه رو ریست میکنه رو لازم داشتم .
کسی نداره؟
در تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر موجود ميباشه.
hamilton
25-10-2009, 12:29
با سلام ..... من لینک دانلود آنتی ویروس کاسپراسکی رو می خواستم ، ورژن چینی ، که با سریال هایی که این سایت میده اکتیو بشه ،
از خود همین سایت هم میشه دانلود کرد ولی من سرعتم کمه و قطع و وصل میشه و دانلودم به فنا میره ف اگه میشه یه نیکوکاری دانلود کنه و دوباره آپلود کنه
از سايت زير ميتونيد استفاده كنيد.نسخه 2010 ورژن 9.0.463 ميباشه و آنتي ويروس كاسپر ميباشه:
Majid393
25-10-2009, 13:34
شما بايد ابتدا Self-Defense كاسپر را از قسمت Settings غيرفعال كنيد(يعني تيك جلوي آنرا برداشته و Apply و Ok كنيد).سپس روي آيكون كاسپر در كنار ساعت ويندوز كليك راست كرده و Exit را انتخاب كنيد.بعد كاري را كه گفتيد انجام بديد.
درست شد.
حواسم نبود به جای تیک جلوی Self-Defence، تیک Enable Protection رو برمیداشتم !
ممنون.
jojonice
25-10-2009, 13:55
سلام
لطفا راهنمائی کنید آخرین ورژن اینترنت سکیوریتی را اینستال کردم ولی بعد از اینستال کردن جلوی اینترنت را میگیرد و حتا فایروال را هم غیر فعال کردم ولی باز هم جلوی اینترنت را میگیرد لطفا بگید چگونه این مشکل را رفع کنم
omid-p30
25-10-2009, 15:25
سلام
لطفا راهنمائی کنید آخرین ورژن اینترنت سکیوریتی را اینستال کردم ولی بعد از اینستال کردن جلوی اینترنت را میگیرد و حتا فایروال را هم غیر فعال کردم ولی باز هم جلوی اینترنت را میگیرد لطفا بگید چگونه این مشکل را رفع کنم
روی آیکون کاسپر کلیک راست کرده و چک کنید که Network teraffic رو بلاک نکرده باشید.
Parental control رو غیر فعال کنید.
با تموم مرورگر ها همین مشکل هست ؟
با غیر فعال یا Exit کردن کاسپر، مشکل از بین میره ؟
saeid 22
25-10-2009, 15:43
سلام من آز آنتی ویروس کاسپرسکی 2009 فکر کنم باید ورژن 8 باشه استفاده میکنم زیاد کار باهاش را بلد نیستم میخواستم بدونم که وقتی آنتی ویروس کاسپرسکی ویروس را شناسایی میکنه کدام قسمت باید برم یا روی چه نوشتی باید کلیک کنم تا ویروسها را از بین ببره؟
آیا کاسپرسکی آنتی ویروس خوبی هستش یا نه میتونه ویروسها را خوب شناسایی کنه و از بین ببره اگه شما آنتی ویروس بهتریی میشناسید معرفی کنید؟خیلی خیلی ممنونم
AsireZendegi
25-10-2009, 18:13
ممنون مشکل همون trusted بود که حل شدو اما چرا اینجور شد؟ من قبلا 2009 داشتم با فایرفاکس مشکلی نداشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.