مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||
wordship
16-07-2010, 12:36
:11:
این برنامه Virus removal tool به چه کاری می آید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شما امکان حذف ویروس ها ، تروجان ها ، کرم ها ، جاسوس افزارها و ابزارهای تبلیغاتی مزاحم ، انواع rootkits و نرم افزارهای مخرب دیگر را می دهد. این نرم افزار برای پاک کردن موقت ویروس ها به کار می رود
ولی ابزار دفاعی نداره!
در ضمن
نرم افزار نیازی به فعال سازی ندارد و بدون استفاده از اینترنت به کار خود ادامه می دهد
ویژگی نسخه 9.722
شناسایی برنامه های جاسوسی و مخرب و توانایی برای حذف آنها
حذف خودکار و دستی انواع برنامه های مخرب
محیطی کاربر پسند و بسیار راحت
توانایی نصب روی سیستم های آلوده با الگوریتمی خاص
استفاده از الگو برای شناسایی ویروس ها و کرم های اینترنتی
قابل نصب بر روی تمامی ویندوز های موجود
و...:11:
wordship
16-07-2010, 14:22
سلام
به نظر شما تفاوت ورژن 2011 با 2010 اینقدر هست که ارزش زحمت تعویضش رو داشته باشه ؟
سلام
دوست عزیز بله که ارزش داره
به عنوان مثال شما call of duty5
رو بازی کردی حالا 6 هم اومده درسته؟
اونوقت بگی که من پچ جدید 5 رو نصب میکنم درواقع یعنی 5 رو اپدیت کنی
ولی 6 رو نخری
ولی فعلا توصیه خود کسپر ورژن 9.0.0.736
که فعلا ورژن فینال هست میباشد
تا اینکه ورژن فینال و تصحیح شده و بدون باگ 2011 منتشر شه:11:
hamid_Y2K
16-07-2010, 14:27
به شما امکان حذف ویروس ها ، تروجان ها ، کرم ها ، جاسوس افزارها و ابزارهای تبلیغاتی مزاحم ، انواع rootkits و نرم افزارهای مخرب دیگر را می دهد. این نرم افزار برای پاک کردن موقت ویروس ها به کار می رود
ولی ابزار دفاعی نداره!
در ضمن
نرم افزار نیازی به فعال سازی ندارد و بدون استفاده از اینترنت به کار خود ادامه می دهد
ویژگی نسخه 9.722
شناسایی برنامه های جاسوسی و مخرب و توانایی برای حذف آنها
حذف خودکار و دستی انواع برنامه های مخرب
محیطی کاربر پسند و بسیار راحت
توانایی نصب روی سیستم های آلوده با الگوریتمی خاص
استفاده از الگو برای شناسایی ویروس ها و کرم های اینترنتی
قابل نصب بر روی تمامی ویندوز های موجود
میگم ها شما که کیس 2011 رو سیستمت نصب هست چرا این برنامه رو هم نصب کردید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کیس 9.736 رو سیستمم هست نیازی به این برنامه که ندارم نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wordship
16-07-2010, 14:37
میگم ها شما که کیس 2011 رو سیستمت نصب هست چرا این برنامه رو هم نصب کردید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کیس 9.736 رو سیستمم هست نیازی به این برنامه که ندارم نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نیازی نیست برای کامپیوتر هایی هست که از شدت الودگی نمیشه روش انتی ویروس نصب کرد
منم دیشب با دانلود رایگان دانلودش کردم گفتم یه نصبی هم کرده باشم
ولی در هیچ صورتی نمیشه دو انجین فعال انتی ویروس رویه سیستم نصب باشه
اونجا هم که ویروس شناخته بدلیل تداخل و ضربه وارد شدن به kis2011 بوده
شما اگه خیلی امنیت برات مهمه مالور بایت رو هم کنار کسپر نصب کن 5 مگ بیشتر نیست
:11::11::11:
H A M A S
16-07-2010, 16:55
سلام
من فایل های آپدیت کاسپر رو دارم
برای آپدیت آف لاین هم آدرس پوشه Temporary Folder هم میدم اما فقط 500 کیلوبایت رو آپدیت میکنه
و ادرس ناقص میمونه
قبلا از طریق SAFE MODE میشد فایل ها آپدیت رو ریخت توی دیتابیس کاسپر
الان برای این کار توی سون باید چکار کنم؟
wordship
16-07-2010, 17:02
سلام
برای آپدیت آف لاین هم آدرس پوشه Temporary Folder هم میدم اما فقط 500 کیلوبایت رو آپدیت میکنه
و ادرس ناقص میمونه
شما از کلید معتبری استفاده میکنید؟
در غیر اینصورت یکی از سریال نامبرها که تویه چند پست قبل گزاشتم رو استفاده کنین و بعد اپدیت کنین.
Dr Hannibal
16-07-2010, 17:03
سلام
و ادرس ناقص میمونه
بک آپی که گرفته اید چطوری بوده ؟ اگه دستی کپی گرفتید نه خیر این برای ورژن های 2009 به پایین بود. ورژن 2010 به بالا فقط فایل رو از طریق برنامه تعیین می کنند. یعنی فایل رو باید خود آنتی ویروس بسازه نه شما.
wordship
16-07-2010, 17:12
میتونی از اینجا جدید ترین اپدیت افلاین رو دریافت کنی
فقط بگم کلیدی که اسفاده میکنی حتما معتبر باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مشکلی با kis 11 دارم.امروز بخاطر همین مشکل حتی ویندوز 7 رو کامل آپدیت کردم و kis11 رو هم کامل آپدیت کردم و سریال دادم.
مشکلم چیه:
وقتی چند دقیقه(مثلا یه ربع) با اینترنت کار میکنم یهو دیگه هیچ صفحه ای چه تو فایرفاکس و چه تو اینترنت اکسپلورر باز نمیشه ولی تا kis 11 رو از پایین میبندم همه چیز درست میشه!
شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟ و چیکار کنم؟
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
من یه مشکلی با kis 11 دارم.امروز بخاطر همین مشکل حتی ویندوز 7 رو کامل آپدیت کردم و kis11 رو هم کامل آپدیت کردم و سریال دادم.
مشکلم چیه:
وقتی چند دقیقه(مثلا یه ربع) با اینترنت کار میکنم یهو دیگه هیچ صفحه ای چه تو فایرفاکس و چه تو اینترنت اکسپلورر باز نمیشه ولی تا kis 11 رو از پایین میبندم همه چیز درست میشه!
مشکلم چیه:
Dr Hannibal
17-07-2010, 04:40
مشکلم چیه:
ورژن دقیقت رو بگو: 11.0.0.232 استفاده میکنید ؟ این مشکل در این ورژن اتفاق افتاده یا خیر ؟
wordship
17-07-2010, 10:40
مشکلم چیه:
سلام
احتمالا شما در بخش نت ورک دستکاری نکردین؟===>؟
ورژنش همینی هست که شما نوشتی : 11.0.0.232
نه... اصلا به هیچی دست نزدم
راستی یه چیز دیگه.من قبلا زون آلارم که داشتم.هر برنامه ای که میخواست به اینترنت وصل بشه فایروالش ازم سوال میکرد که میخوای باش چیکار کنی و وصل بشه یا نشه!حتی برنامه های تابلویی مثل یاهو مسنجر و فایر فاکس.ولی این اینطوری نیست!چرا؟
wordship
17-07-2010, 11:11
ورژنش همینی هست که شما نوشتی : 11.0.0.232
نه... اصلا به هیچی دست نزدم
سلام
این تنظیمات حالت عادی کسپر هست
که حتی هوش مصنوعیش رو هم دیفالت کردم
اگر مشکل شما از کسپر باشه
شما این فایل رو دانلود میکنید
و طبق این عکس به کسپر میدید اگر مشکل حل نشد مشکل شما به هیچ عنوان از کسپر نیست
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بک آپی که گرفته اید چطوری بوده ؟ اگه دستی کپی گرفتید نه خیر این برای ورژن های 2009 به پایین بود. ورژن 2010 به بالا فقط فایل رو از طریق برنامه تعیین می کنند. یعنی فایل رو باید خود آنتی ویروس بسازه نه شما.
درود دوست من.
من پوشه Update distribution به صورت دستی کپی گرفتم.
بعداز نصب مجدد کاسپر آدرس آپدیت رو از سرور کاسپر به محل پوشه ذخیره شده تغییر دادم وتمام آپدیت ها به دیتابیس اون اضافه شد.ودوباره آدرس آپدیت رو به سرورخود کاسپر تغییردادم بعد به روز شد.
تا حالا چندین مرتبه هم این کار رو انجام دادم.
Dr Hannibal
17-07-2010, 14:15
درود دوست من.
من پوشه Update distribution به صورت دستی کپی گرفتم.
بعداز نصب مجدد کاسپر آدرس آپدیت رو از سرور کاسپر به محل پوشه ذخیره شده تغییر دادم وتمام آپدیت ها به دیتابیس اون اضافه شد.ودوباره آدرس آپدیت رو به سرورخود کاسپر تغییردادم بعد به روز شد.
تا حالا چندین مرتبه هم این کار رو انجام دادم.
رفیق گلم من عرض کردم روش دستی توی محصولات جدید وجود نداره. این اپدیت رو کسپرسکی ساخته که اونم باید شما سیو شدن اپدیت رو تیک بزنید و گرنه فولدر خالی هست حالت دیفالت.روش دستی چیزه دیگست.
hirondelle
17-07-2010, 17:06
من می خواستم فایل های آپدیت کاسپر رو به یکی از رفقا بدم،از پوشه bases یه کپی داده بهش،بعد از نصب و اکتیویت و بعد از غیر فعال کردن self-defense ، اون پوشه رو اوررایت کرده،خوب؟،بالای صفحه کاسپر هم نوشته database is up-to-date ،ولی میگه باز وقتی آپدیت رو میزنم ،یه 10 مگ دیگه فایل آپدیت دانلود میکنه!
می خواستم بدونم کلا قضیه آپدیت کاسپر چه جوریه؟!(من تا حالا NOD داشتم ) آپدیت که میشه دوباره وقتی میزنی اپدیت رو، باز شروع می کنه به دانلود فایل:18:(internet securitu 2011)
wordship
17-07-2010, 17:24
من می خواستم فایل های آپدیت کاسپر رو به یکی از رفقا بدم،از پوشه bases یه کپی داده بهش،بعد از نصب و اکتیویت و بعد از غیر فعال کردن self-defense ، اون پوشه رو اوررایت کرده،خوب؟،بالای صفحه کاسپر هم نوشته database is up-to-date ،ولی میگه باز وقتی آپدیت رو میزنم ،یه 10 مگ دیگه فایل آپدیت دانلود میکنه!
می خواستم بدونم کلا قضیه آپدیت کاسپر چه جوریه؟!(من تا حالا NOD داشتم ) آپدیت که میشه دوباره وقتی میزنی اپدیت رو، باز شروع می کنه به دانلود فایل:18:(internet securitu 2011)
سلام
بهترین راه برای اپدیت افلاین اینه که از خود سایت کسپر بگیری
بعدا میتونی هر وقت خواستی با خیال راحت استفاده کنی
از اینجا نگاه به سرور سایت کن:
Dr Hannibal
17-07-2010, 19:35
کاری که شما کردید اشتباه بوده. و بهتره اون فایل هارو پاک کنید و مراحل رو درست پیش برید.
راه دستی برای ورژن های 7 و 8 لینک زیر:
ورژن های 2010 و 2011 فقط اپدیت رو باید خود کسپرسکی بسازه. که شما باید وارد تنظیمات اپدیت شده و تیک سیو شدن اپدیت هارو بزنید و بعد مسیر برای بک اپ دین.
حالا این پوشه همون بک اپ شماست که میتونید جابه جا کنید. که آموزشش توی لینک بالا هست.
تا اونجایی که من میدونم کسپرسکی اپدیت افلاین برای ورژن های 2009 به بالارو نمیده و باید یا خودتون بک اپ بگیرید یا از این سایت فایل رو به طور مثال دریافت کنید.
موفق باشید.
salam
bekhatere virus ajib gharib farsi nadaram komak
man kspersky ro licence kardam
moshkeli nadare ... moshkel ine ke ye virus gerftam ... kaspersky vaghty mikhad bokoshatesh har dafe 2 ta file ro delete mikone va bad computer ro restart mikone va dobare rooz az no eine dafe ghabl ta alan nazdik 30 bar restart karde ama har dafe hamin karo mikone
virus gheli ajibe hame chi ghofle ... ye seri icon najur ham hei miad tu safhe
lotfan komak konin ba badbakhty tunestam ina ro benevisam
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
kaspersky ro ham update kardam .....
wordship
18-07-2010, 12:13
salam
bekhatere virus ajib gharib farsi nadaram komak
man kspersky ro licence kardam
moshkeli nadare ... moshkel ine ke ye virus gerftam ... kaspersky vaghty mikhad bokoshatesh har dafe 2 ta file ro delete mikone va bad computer ro restart mikone va dobare rooz az no eine dafe ghabl ta alan nazdik 30 bar restart karde ama har dafe hamin karo mikone
virus gheli ajibe hame chi ghofle ... ye seri icon najur ham hei miad tu safhe
lotfan komak konin ba badbakhty tunestam ina ro benevisam
kaspersky ro ham update kardam .....
من جوابتو تویه تاپیک تنظیمات کسپر دادم.
این برنامه رو دانلود و اپدیت و فول اسکن:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.یه سوال دارم از دوستان.چطور میتونم web antivirus و mail antivirus رو در kaspersky antivirus 2011 غیر فعال کنم؟ ((منظورم اینه که اصلا نصب نشن))
wordship
18-07-2010, 18:09
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.یه سوال دارم از دوستان.چطور میتونم web antivirus و mail antivirus رو در kaspersky antivirus 2011 غیر فعال کنم؟ ((منظورم اینه که اصلا نصب نشن))
وقتی که داری نصب میکنی گزینه coustome رو بزن
و هر قسمتی رو نیاز نداری نصب نکن.:11:
سلام
کسپرسکی برای ورژن 2010 پچ جدید داده؟
من گذاشتم اپدیت الان 60 % رفته حدود 58 مگ دانلود کرده!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr Hannibal
19-07-2010, 07:38
سلام
احتمالا شما تیک سیو شدن آپدیت هارو زدید. برنامه داره از اول آپدیت می کنه تا فایل بک آپ رو تهیه کنه.
wordship
19-07-2010, 07:44
سلام
اگه دفعه اوله که داری اپدیت میکنی طبیعی هست
فعلا ورژن فینال و توصیه کسپر
ورژن 9.0.0.736
هست
.:11:
hamed_wise
19-07-2010, 08:17
سلام
دوستان KASPERSKY PURE بهتره یا اینترنت سکیوریتی ؟
ویندوز سون
Dr Hannibal
19-07-2010, 08:22
سلام
دوستان KASPERSKY PURE بهتره یا اینترنت سکیوریتی ؟
ویندوز سون
از لحاظ قدرت ویروس یابی و فایروال برابر هستند. نسخه پیور فقط امکانات جانبی داره مثلا مدیریت پسورد و کنرل کودکان و پسورد گذاری روی فایل ها.
satttanism
20-07-2010, 17:34
سلام دوستان
ورژن جدید هم منتشر شد 11.0.1.400
Xx Hossein xX
20-07-2010, 23:45
سلام ...
من کسپر 11 رو روی سیستمم نصب کردم ولی سرعت رو خیلی خیلی کم کرده و وقتی که میبندمش همه چیز درست میشه !
چیکار کنم ؟! تنظیماتی داره که سبکتر کار کنه ؟!
دقت کنید که نسخه ی قبلیش تاثیری توی سرعت نداشت ...
ممنون ......... :11:
Dr Hannibal
21-07-2010, 04:38
سلام ...
من کسپر 11 رو روی سیستمم نصب کردم ولی سرعت رو خیلی خیلی کم کرده و وقتی که میبندمش همه چیز درست میشه !
نسخه ای که توی پست بالا معرفی شد رو باید تست کنید اگه سازگار نبود خیر نمیشه کاری کرد که سازگار شه. البته نباید انقدر تفاوت وجود داشته باشه.
wordship
21-07-2010, 08:28
سلام ...
سلام
ورژن 11.0.1.400
واقعا عالی کار شده و سبکتر
خیلی عالیه:11:
webcopernic
21-07-2010, 12:00
دوستان سلام
چرا ورژن جدید 11.0.1.400 کلید قبول نمیکنه؟ فقط سریال نامبر میخواهد
Dr Hannibal
21-07-2010, 12:15
دوستان سلام
چرا ورژن جدید 11.0.1.400 کلید قبول نمیکنه؟ فقط سریال نامبر میخواهد
واسه Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.400 Critical Fix 1 - Final کد ندارید ؟
آخه امکان وارد کردن کلیدو برداشته این نسخه
هیچ کدوم از کدهای تاپیک هم قبول نمیکنه!!
رفع مشکل key در ورژن 11.0.1.400 Critical Fix 1 Final کسپرسکی
همون طور که می دونید دیروز ورژن 11.0.1.400 کسپرسکی اومد. توی این نسخه کسپرسکی دیگه اجازه نمیده شما key هارو وارد کنید. مثلا در ورژن 11.0.0.232 شما یک سریال سوخته یا گزینه تریال وقتی که اینترنت قطع بود انتخاب می کردید و بعد از ارور اتصال به شما اجازه وارد کردن key های لو رفته رو می داد. اما الان خیر.
خوبی استفاده از key این هست که دیرتر اکسپایر میشه به دلیل اینکه کمتر از سریال پخش میشه و سریال ها بعد از پخش شدن بلوکه میشن و دیگه امکان ریجیستر ندارند قبل از اینکه وارد بلک لیست بشند. اما key تا زمانی که اپدیت بلک لیست بعدی نیاد معتبر هست و هر لحظه میشه باهاش اکتیو کرد.
احتمالا این روش اولین و آخرین راه حلی خواهد بود که درباره این موضوع ارائه می شود.
( راه حل اکتشافی p30world برای کاربرانش )
برای رفع این مشکل شما میتونید از این اسکینی که گذاشتم استفاده کنید.
لینک اسکین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کنید سپس از محیط برنامه این مسیر رو پیش روید:
settings ==> appearance ==> browse skin
از این قسمت فایل skin-key که در بالا دانلود کردید رو انتخاب کنید و تایید کنید.
حالا در قسمت لایسنس گزینه وارد کردن key ظاهر می شود. key را انتخاب کنید.
اگر مایل نبودین از این اسکین استفاده کنید وارد همان مسیر بالا شوید و تیک اسکین را بردارید بدون این که key خارج شه اسکین دیفالت برنامه انجام میشه. و بعد از اکسپایر شدن این key کافی دوباره تیک رو بزنید و key را انتخاب کنید.
راهنمای تصویری:
wordship
21-07-2010, 12:36
اموزش تنظیمات اسکن کسپر
1
در مرحله اول ما باید یه کپی از تنظیمات پیشفرض انتی ویروسمون بگیریم
تا در صورت نیاز تنظیمات پیش فرض رو پیاده کنیم
چطور
با توجه به این عکس عمل کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله اول
تنظیمات هوش مصنوعی
خب ما برای این که تنضمات هوش مصنوعی رو به نهایت قدرت برسونیم
با توجه به این عکس عمل میکنیم
در مرحله بعد به تنظیمات کنترل و دسترسی برنامه ها میپردازیم
در این قسمت برنامه ها با توجه به عملکرد در کامپیوتر رده بندی میشن
در این قسمت که گفتم برنامه ها به دسته های
truetested:مطمئن
untrutestef:نامطمئن
Lowrestricted:دسترسی کم
highrestricted:دسترسی زیاد کنترل شده
که توسط این عکس قابل مشاهده است
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مرحله به اسکن میپردازیم
به عنوان مثال اونجایی که فلش زدم اون قسمتی هست که وقتی فلش یا.. به کامپیوتر وصل میکنیم از ما سوال میکنه که چطر اسکن کنه میتونیم غیر فعالش کنیم
اموزش تنظیمات فول اسکن
یعنی وقتی که کامپیوترمون رو فول اسکن میکنیم به چه صورت عمل کنه
اگر تنظیمات رو طبق این عکس بزاریم خشمگینانه ترین حالت رو برگزیدیم
در ضمن تنظیمات object scan و custom اسکن رو هم میتونید مانند این عکس تنظیم کنید تا به قوی ترین حالت خودش برسه
البته زمان اسکن طولانی تر میشه
و ما حتی میتونیم توسط زمانبندی خودمون حتی بدون زدن گزینه اسکن با توجه به زمانبندی که انجام میدیم کامپیوتر رو فول اسکن کنیم
این عکس
چگونه فایلی را به لیست سفید کسپر معرفی کنیم؟
با توجه به این عکس
چگونه اسکین و ظاهر کسپر را تغییر دهیم
اگر تمی داشتیم با توجه بع این عکس
امید وارم در عین سادگی مفید واقع شده باشه
البته کاملترش میکنم به زودی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
این فقط مربوط به اسکن ها بود
و قسمت بعدی هم هرچی شما گفتید اموزشش رو میزارم.
shayan999
21-07-2010, 13:45
من می گم که حالا که زحمت کشیدی این عکس ها رو گذاشتی و آموزش رو دادی.
بهترین تنظیمات کسپر هم بگو که در حالت معمولی چی بذاریم.
راستی حالا که اینقدر قشنگ زحمت کشیدی کلش رو یه فایل PDF کن یه جا یا چند جا آپلود کن. چون واقعا حیفه که از بین بره. (شرایط عمو فیل چی رو که می دونی .مخصوصاکه روی آپلود سنترهای عکس کلید میکنه می بنده)
wordship
21-07-2010, 13:57
من می گم که حالا که زحمت کشیدی این عکس ها رو گذاشتی و آموزش رو دادی.
بهترین تنظیمات کسپر هم بگو که در حالت معمولی چی بذاریم.
راستی حالا که اینقدر قشنگ زحمت کشیدی کلش رو یه فایل PDF کن یه جا یا چند جا آپلود کن. چون واقعا حیفه که از بین بره. (شرایط عمو فیل چی رو که می دونی .مخصوصاکه روی آپلود سنترهای عکس کلید میکنه می بنده)
حتما به عنوان مثال بخش نت ورکش خودش به تنهایی همینقدر که کل اسکن ها رو گزاشتم توضیح داره
سعی میکنم
اموزش کامل رو Pdf کنم بزارم
ولی فعلا برای تنظیمات اسکن اونا بهترینا بودن
با فاکتور گرفتن از بعضی از بخشا البته
من از ورژن Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 استفاده می کنم.
نمیدونم چرا یهو در وحله زمانی خاصی مثلا 30 ثانیه یا 1 دقیقه سیستم تو حالت هنگ میره و حتی موس هم وقتی تکونش میدم کند حرکت میکنه.
در این لحظه وقتی به آیکن قرمز رنگ K در کنار ساعت نیگاه میندازم، هی بالا و پایین میره. یعنی داره چیزی رو چک میکنه.
ویندوز 7 هست
رم 2
و ...
قبلا از 2010 استفاده می کردم مشکلی نداشتم.
یعنی این ورژن اینقدر کند هست؟
wordship
21-07-2010, 14:25
من از ورژن Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 استفاده می کنم.
نمیدونم چرا یهو در وحله زمانی خاصی مثلا 30 ثانیه یا 1 دقیقه سیستم تو حالت هنگ میره و حتی موس هم وقتی تکونش میدم کند حرکت میکنه.
در این لحظه وقتی به آیکن قرمز رنگ K در کنار ساعت نیگاه میندازم، هی بالا و پایین میره. یعنی داره چیزی رو چک میکنه.
ویندوز 7 هست
رم 2
و ...
قبلا از 2010 استفاده می کردم مشکلی نداشتم.
یعنی این ورژن اینقدر کند هست؟
بله
موقعی که داره چیزی رو چک میکنه کمی اختلال تویه سرعت ایجاد میشه
و اینم بگم خودش یک گیگ رم میخواد سون هم یک گیگ
پس میشه بگی شما میزان رم ازاد زیادی ندارید
و طبیعی هست
hanieh63
21-07-2010, 16:43
پست اشتباه شد:46:
hanieh63
21-07-2010, 16:49
رفع مشکل key در ورژن 11.0.1.400 Critical Fix 1 Final کسپرسکی
خيلي جالب بود ممنون:20:
سلام خسته نباشید
من کاسپر اینترنت سیکیوریتی 8 رو دارم بعضی از نرم افزار هارو که می خوام باز کنم باز نمیشه همیشه ارور میده البته این ماله زمانیه که من این آنتی ویروس رو نصب کردم .
من به برنامه دارم بنام ویرتوال پی سی وقتی اجراش میکنم تا از طریق اون وارد برنامه ای بشم نمیشه فکر کنم توی کاسپر جایی داره که جلوش رو میگیره البته بیشتر برنامه هام اینطوری شده چطوری میشه کاری کنم که برنامه هایی که نصب شده ومشکل باز شدن دارند باز شوند ، یا چطوری میشه آیا جایی داره که بشه تمام برنامه ها اجازه دهد که باز بشود .
حتی من نرم افزار ها رو هم پاک ونصب کردم اما متاسفانه مشکل حل نشد .
باتشکر
بله
موقعی که داره چیزی رو چک میکنه کمی اختلال تویه سرعت ایجاد میشه
و اینم بگم خودش یک گیگ رم میخواد سون هم یک گیگ
پس میشه بگی شما میزان رم ازاد زیادی ندارید
و طبیعی هست
مرسی.
ولی وقتی تو این حال میره، 1GB از 2GB آزاد هست ولی CPU یوزینگ 100% میشه.
wordship
21-07-2010, 19:58
سلام خسته نباشید
من کاسپر اینترنت سیکیوریتی 8 رو دارم بعضی از نرم افزار هارو که می خوام باز کنم باز نمیشه همیشه ارور میده البته این ماله زمانیه که من این آنتی ویروس رو نصب کردم .
من به برنامه دارم بنام ویرتوال پی سی وقتی اجراش میکنم تا از طریق اون وارد برنامه ای بشم نمیشه فکر کنم توی کاسپر جایی داره که جلوش رو میگیره البته بیشتر برنامه هام اینطوری شده چطوری میشه کاری کنم که برنامه هایی که نصب شده ومشکل باز شدن دارند باز شوند ، یا چطوری میشه آیا جایی داره که بشه تمام برنامه ها اجازه دهد که باز بشود .
حتی من نرم افزار ها رو هم پاک ونصب کردم اما متاسفانه مشکل حل نشد .
باتشکر
اون قسمت اسمش applicationcontrol هست
شما میتونید مانند اموزشی که بالا هست عمل کنید و برنامه هایی که مطمئن هستند رو در تروتستد بزارین
Dr Hannibal
21-07-2010, 20:00
مرسی.
ولی وقتی تو این حال میره، 1GB از 2GB آزاد هست ولی CPU یوزینگ 100% میشه.
من هم 2 گیگ رم دارم و با 7 به راحتی جواب میده. بهترین کار این هست که ورژن فیکس شده رو استفاده کنید.
11.0.1.400 ایراد هاش گرفته شده. خیر تفاوتی با 2010 نه نمیکنه.
سلام.خسته نباشید.من نسخه انتی ویروس کاسپر اسکای رو دارم.حالا واسه امنیت بیشتر میخوام اینترنت سیکیوریتی 11.0.1.400 رو دانلود و نصب کنم.میخواستم بدونم سرعت اینترنتو چقدر پایین میاره؟ و چقدر سرعت سیستمو پایین میاره؟ اصلا نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده؟
wordship
22-07-2010, 18:14
سلام.خسته نباشید.من نسخه انتی ویروس کاسپر اسکای رو دارم.حالا واسه امنیت بیشتر میخوام اینترنت سیکیوریتی 11.0.1.400 رو دانلود و نصب کنم.میخواستم بدونم سرعت اینترنتو چقدر پایین میاره؟ و چقدر سرعت سیستمو پایین میاره؟ اصلا نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده؟
سرعت رو زیاد پایین نمیاره
من زیره 58 یا 60 دانلود نداشتم
composer_kuchulu
22-07-2010, 18:30
دوستان من دو سه روزه وقتی که انترنت سکوریتی من که ورژن 2009 هست بهم آلارم میده و نوار بالاش قرمز رنگ میشه،روی
neutralize all
که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.چرا؟
iran2008
22-07-2010, 19:44
سلام
بچه ها این کسپرسکی چی میگه برای خودش
من دارم از نسخه تریال استفاده میکنم و از خود کلید 30 روزه اش استفاده میکنم .
اما مثه اینکه کاسپر کلید 30 روزه ای که خودش هم میده قبول نداره .
مثه اینکه کلید رو به بلک لیست فرستاده .
چیکار کنم :
Dreamland
22-07-2010, 21:02
دانلود نسخه نهایی 2011 اصلاح شدهء نرم افزارهای امنیتی کسپرسکی
capitan black
22-07-2010, 23:47
دانلود اصلاحیهء اول Internet Security 2011 کسپرسکی
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.377 Critical Fix 1
عذر میخوام ورژن من kis 11.0.0.232 هستش ایا لازمه اینو نصب کنم؟..مرسی :11:
shayan999
23-07-2010, 00:00
عذر میخوام ورژن من kis 11.0.0.232 هستش ایا لازمه اینو نصب کنم؟..مرسی :11:
حتما حتما اینا نصب کن.
این ورژن فیکس شده و نهائی کسپر 2011 هست.
hanieh63
23-07-2010, 18:02
سلام
ميخواستم بدونم در صورتي كه كسپر نصب و آپ ديت باشه و بخوايم درايو كسپر رو تغيير بديم راهي هست تا بعد از ريمو كردن و نصب مجدد نخواهيم از اول آپ ديت كنه و از همون آپ ديت هايي كه انجام داده استفاده كنه يا نه؟
shayan999
23-07-2010, 18:14
سلام
ميخواستم بدونم در صورتي كه كسپر نصب و آپ ديت باشه و بخوايم درايو كسپر رو تغيير بديم راهي هست تا بعد از ريمو كردن و نصب مجدد نخواهيم از اول آپ ديت كنه و از همون آپ ديت هايي كه انجام داده استفاده كنه يا نه؟
توی تاپیک چندین بار سوال شده.
جستجو کنید.
سلام
برای بک آپ گیری از آپدیتهای کسپر شما بایستی در زمان نصب آنتیویروس قسمت بک آپ گیری رو فعال میکردید تا کسپر در مدتی که آپدیت می شد براتون یه بک آپ از آپدیت بگیره.
با این حال برای بک آپ گیری آپدیت کسپر به پست زیر مراجعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای استفاده از این بک آپ ها هم به پست زیر سر بزنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشید :40:
composer_kuchulu
24-07-2010, 18:32
دوستان من دو سه روزه وقتی که انترنت سکوریتی من که ورژن 2009 هست بهم آلارم میده و نوار بالاش قرمز رنگ میشه،روی
neutralize all
که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.چرا؟
جوابی نداره کسی؟کارم لنگه!! ممنون
shayan999
24-07-2010, 19:16
چه آلارمی میده؟
اون آلارم رو یه عکس بگیر بذار.
اون قسمت اسمش applicationcontrol هست
شما میتونید مانند اموزشی که بالا هست عمل کنید و برنامه هایی که مطمئن هستند رو در تروتستد بزارین
سلام
اینی که میگین همون قسمت aplication filterng هستش درسته من ورژن 8رو دارم میتونید راهنمایی کنید .
راستی چطور میشه یه پورت خاص رو باز کنیم .
من یه مشکل دیگه دارم از یه کامپیوتر دیگه وقتی میخام کامپیوتر دیگه ای رو پینگ کنم riquest of time میزنه هر دو کامپیوتر کاسپر دارند کجای کاسپر باید برم دستکاری کنم چون هر چی ور رفتم نشد حتی توی قسمت network میشه کامل راهنمایی کنید راستی اگر آموزش کاملی از تنظیمات ورژن 8 دارین لطف بکند بزارید .
باتشکر
composer_kuchulu
24-07-2010, 20:16
چه آلارمی میده؟
اون آلارم رو یه عکس بگیر بذار.
این آلارم که همیشه ظاهر میشه و با کلیک کردن روی اون مشکل رو رفع می کنه ولی جدیدا با کلیک روی اون هیچ تغییری بوجود نمیاد و همیشه قرمزه :
ممکنه key هتون رفته توی بلک لیست یا شایدم زمانش تمام شده .
چه پیغامی میده بنویسش .
مرثی
نوشته یه نرم افزاری روی کامپیوترتان پیدا شده که می خاد یه کاری بکنه هر چه زودتر باید خنثی ش کنی .
فکر کنم یه نرم افزار جاسوسی باشه با maleware پیدا وپاکش کن .
composer_kuchulu
24-07-2010, 21:57
دوست عزیزم این پیغام که همیشه میاد و با کلیک روی اون براحتی اون ویروس یا وارم و یا غیره رو پیدا می کنه.محصولم هم هم آپدیت هست و هم کلیدهاش بروز هست ولی جدیدا با کلیک روی اون درست مثل اینه که کلیک نکدم روش.
wordship
24-07-2010, 23:41
نوشته یه نرم افزاری روی کامپیوترتان پیدا شده که می خاد یه کاری بکنه هر چه زودتر باید خنثی ش کنی .
فکر کنم یه نرم افزار جاسوسی باشه با maleware پیدا وپاکش کن .
کسپر ساپورت دو ساله داره
به همین سادگی بقیش رو فهمیدی؟:11:
shayan999
24-07-2010, 23:48
دوست عزیزم این پیغام که همیشه میاد و با کلیک روی اون براحتی اون ویروس یا وارم و یا غیره رو پیدا می کنه.محصولم هم هم آپدیت هست و هم کلیدهاش بروز هست ولی جدیدا با کلیک روی اون درست مثل اینه که کلیک نکدم روش.
شما روی اون گزینه ی Neutrilze All کلیک کن.
اگه درست شد که فبه المراد اگه نه کسپر 2011 آخرین ورژن بریز.
میخواستم از PN/\ استفاده کنم.
اما اخطار 619 رو میده و پورتش بسته شده.
روی سیستمم کسپر 2011 دارم.
آیا این موضوع به کسپر مربوط میشه و یا جای دیگه؟
شاد باشید :40:
lahij_web
25-07-2010, 00:37
سلام .
کسپر 2009 8.0.0.357 نصب کردم . Key ش رو با دردسر پیدا کردم اما برای آپدیت میشکل دارم ./ آفلاینش رو پیدا نمیکنم هر چی هست تو لینک اسمش 2009 ولی اونجا فایلش 2010 هست .
آنلاین هم که آپدیت میزنم برای هر 3 تا سرور معرفی شده ( خود کسپر و 2 تا سرور دیگه ) سرعتش 1 کیلو بایت در ثانیه میشه !!!!!!
حالا ADSL هم دارم مثلا !
با الترا هم نمیشه :(
کمک کنین سیستم بی دفاع مونده !
wordship
25-07-2010, 05:27
میخواستم از PN/\ استفاده کنم.
اما اخطار 619 رو میده و پورتش بسته شده.
روی سیستمم کسپر 2011 دارم.
آیا این موضوع به کسپر مربوط میشه و یا جای دیگه؟
سلام
خوبین
یه نگاه به تنظیمات نت ورک بندارین +تنظیمات فایز وال احتمالش هست از کسپر باشه
reza3600
25-07-2010, 07:38
سلام
نسخه اینترنت سکوریتی 2010 رو چه طوری اپدیت افلاین کنم؟
ممنون
سلام
نسخه اینترنت سکوریتی 2010 رو چه طوری اپدیت افلاین کنم؟
ممنون
مانند 2011 میمونه و تغییری نکرده.
برای بکآپ گیری از آپدیتها به پست زیر مراجعه کنید:
برای استفاده از این بک آپ هم از پست زیر استفاده کنید:
reza3600
25-07-2010, 09:14
ممنون
ولی منظورم این بود که اپدیتهای 2010 و 2011 روی سایت کسپر نیست و پیدا کردن اونها روی اینترنت سخته و همیشه هم اخرین اپدیتها نیستند.
نمیدونم ولی یه جایی از کاسپر خوندم که نوشته بود کاسپر بعضی فایلها رو به اشتباه ویروس یا ... میخونه که باید برایشان میل بفرستید تا اون موضوع رو از فیلتر کاسپر دربیارند ، دیگه نمیدونم این موضوع چقدر درسته .
سلام
اینی که میگین همون قسمت aplication filterng هستش درسته من ورژن 8رو دارم میتونید راهنمایی کنید .
راستی چطور میشه یه پورت خاص رو باز کنیم .
من یه مشکل دیگه دارم از یه کامپیوتر دیگه وقتی میخام کامپیوتر دیگه ای رو پینگ کنم riquest of time میزنه هر دو کامپیوتر کاسپر دارند کجای کاسپر باید برم دستکاری کنم چون هر چی ور رفتم نشد حتی توی قسمت network میشه کامل راهنمایی کنید راستی اگر آموزش کاملی از تنظیمات ورژن 8 دارین لطف بکند بزارید .
باتشکر
جواب این سوال مارو ندادی ؟:11:
کسپر ساپورت دو ساله داره
به همین سادگی بقیش رو فهمیدی؟:11:
ولی جمله اش همچین معنی ای رو نمیداد.
hanieh63
25-07-2010, 09:41
سلام
من درايو كسپر رو تغيير دادم و مجدد نصب كردم از روش گفته شده نتونستم آپ ديت هاي قبلي رو بذارم و پيام ديتا بيس منسوخ شده رو داشتم. خواستم از روش هميشگي استفاده كنم كه 1 ساعت و 40 دقيقه مشغول بود و 93 مگ دانلود كرد و هنوز %60 بود كه به نظرم خيلي عجيب بود متوقفش كردم.
قبل از اين كه كسپر رو هم ريمو كنم يك بار براي آپ ديت گذاشتم كه اون موقع هم 25 مگ دريافت كرد و هنوز كامل نشده بود.
ميخواستم بدونم مشكلي هست يا نه؟! به نظرم خيلي غير طبيعيه
ممنون
wordship
25-07-2010, 09:58
نمیدونم ولی یه جایی از کاسپر خوندم که نوشته بود کاسپر بعضی فایلها رو به اشتباه ویروس یا ... میخونه که باید برایشان میل بفرستید تا اون موضوع رو از فیلتر کاسپر دربیارند ، دیگه نمیدونم این موضوع چقدر درسته .
جواب این سوال مارو ندادی ؟:11:
ولی جمله اش همچین معنی ای رو نمیداد.
یعنی شما ورژن 2009 رو بکن 2010 یا 2011
میدونی یعنی کسپر 2009 دیگه زیر نظر کمپانی کسپر نیست و تاییدش نمیکنه
wordship
25-07-2010, 10:24
جواب این سوال مارو ندادی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
parsa205
25-07-2010, 18:36
میشه یه نفر به صورت تصویری تو KAV 2011 نحوه تعریف کردن یه فایل رو به عنوان برنامه قابل اطمینان برای آنتی ویروس رو توضیح بده ...
alone_boy
25-07-2010, 19:58
سلام دوستان
چرا کاسپر من واسه بعضی از برنامه ها(خصوصا کانورترها) این ارورها رو میده؟!
راه حلشون چیه؟!
و
ممنون
wordship
25-07-2010, 21:07
سلام دوستان
راه حلشون چیه؟!
و
ممنون
زرده قبل از اجرا توسط رفتار شناسی شناخته شده
قرمزه بعد از اجرا توسط رفتار شناسی بلوک شده
*hamedkhatar*
25-07-2010, 23:13
کسی میدونه KIS 11.0.1.400 نسبت به ورژن قبلی یعنی 11.0.0.232 چه تغیراتی داشته و چه باگاییش درست شده؟
ممنون
*hamedkhatar*
25-07-2010, 23:21
این آلارم که همیشه ظاهر میشه و با کلیک کردن روی اون مشکل رو رفع می کنه ولی جدیدا با کلیک روی اون هیچ تغییری بوجود نمیاد و همیشه قرمزه :
دوست عزیز این یه باگه که توی کسپر زیاد دیده شده (توسط خودم)
هم توی 2010 و هم توی 2011 این مشکل رو زیاد داشتم
دو حالت داره
حالت اول اینه که مثلا ممکنه کسپر این ویروس رو روی فلش مموریتون شناخته باشه و قبل از اینکه پاکش بکنه شما فلش رو بیرون کشیده باشید ، اونجاست که کسپر قاطی میکنه چون میخواد اون ویروس رو بکشه ولی ویروسی وجود نداره برای همین وقتی اون دکمه رو میزنید هیچ اتفاقی نمیفته
حالت دوم هم اینه که کسپر کلا بدون دلیل قاطی میکنه مثلا ویروسی رو شناسایی میکنه و همینطور که دیدید نه پاکش میکنه نه پیغامی میده اینجا دو تا شک میشه کرد یا اینکه ویروس پاک شده ولی خود آنتی ویروس نفهمیده پاکش کرده و همینطوری توی لیست مونده و یا اینکه کلا یه باگ بزگ کسپر محسوب میشه
حالا راه حل:
شما روی دکمه View Report بزنید و روی اون ویروس شناخته شده کلیک راست کنید و دکمه Cleare From List رو بزنید (البته شاید یه چیز دیگه نوشته باشه مطمعن نیستم چیه ولی به معنای پاک کردن این از لیسته) اون رو که بزنید دیگه پیغام میره اگه نرف سیستم رو یه ریست بکن دیگه قطعا میره (روی 2011 که رفت 2009 رو نمیدونم)
اگه اشتباه راهنمایی کردم به ناشی بودن من ببخشید
موفق باشید
wordship
25-07-2010, 23:46
کسی میدونه KIS 11.0.1.400 نسبت به ورژن قبلی یعنی 11.0.0.232 چه تغیراتی داشته و چه باگاییش درست شده؟
ممنون
سلام
یکیش همون قرمز شدن بیمورد البته باز دیده میشه
دومیش کی نمیخوره فقط سریال مگر یا اسکین و..
سوم شاید باورتون نشه سرعت سرور اپدیت
parsa205
26-07-2010, 09:59
سلام دوستان
راه حلشون چیه؟!
و
ممنون
همین مشکل رو منم داره ولی برای برنامه Java ... حالا چطور میشه اون رو یک برنامه مطمئن برای کاسپر تعریف کرد؟؟؟
Dr Hannibal
26-07-2010, 11:01
توضیحات ایشون رو رو انجام بده:
حالا راه حل:
شما روی دکمه View Report بزنید و روی اون ویروس شناخته شده کلیک راست کنید و دکمه Cleare From List رو بزنید (البته شاید یه چیز دیگه نوشته باشه مطمعن نیستم چیه ولی به معنای پاک کردن این از لیسته) اون رو که بزنید دیگه پیغام میره اگه نرف سیستم رو یه ریست بکن دیگه قطعا میره (روی 2011 که رفت 2009 رو نمیدونم)
اگه اشتباه راهنمایی کردم به ناشی بودن من ببخشید
موفق باشید
حالا روی ایکون کسپر کلیک راست کن سپس برنامه رو خارج کن. یعنی exit کن. حالا کسپرسکی رو دوباره باز کن. مشکلت حل میشه.
Dr Hannibal
26-07-2010, 11:11
همین مشکل رو منم داره ولی برای برنامه Java ... حالا چطور میشه اون رو یک برنامه مطمئن برای کاسپر تعریف کرد؟؟؟
سلام دوستان
راه حلشون چیه؟!
و
ممنون
این برنامه ها رو سعی کن استفاده نکنی. مثل جاوایی که شما گفتی رو پاک کن و یک بار دیگه ورژن جدید رو نصب کن چون من هم با جاوا کار میکنم و مشکلی نیست. خیلی اوقات برنامه های جاوا و یا حتی فلش پلیر ها اجرا کننده مخرب ها هستن. بعد از آلودگی. اگر می خواهی این ریپورت دیگه نیاد باید مسیری که بهت داده لیست سفید کنی که روشش بار ها توضیح داده شده. یه سرچ کن. یا همون فلش روی ریپروت رو بزن و گزینه نمایش داده نشدن این ریپورت رو انتخاب کن.
wordship
26-07-2010, 11:23
لیست سفیده کسپر
در صورتی که توسط behavior similar شناخت
توصیه میشه لیست سفید نشه
مگر توسط دیتا بیس و تشخیص اشتباه یا همون فالس الارم
Gangster_Benington
26-07-2010, 11:45
آقا KIS 11 برنامه KMPlayer رو بلاک میکنه!!خودت باید دستی ببریش تو Trusted ها!
چرا واقعا؟
parsa205
26-07-2010, 16:21
چرا واقعا؟
زیاد تو فلسفه اش نرو ..!خب باید به یه چیزی گیر بده دیگه...:31:
wordship
26-07-2010, 16:40
چرا واقعا؟
کی میگه نمیزاره اجرا شه؟
من همین الان نصبیدم که
کاری نداره باهاش
hamid_Y2K
26-07-2010, 23:44
آیا به نظر شما ارزشش رو دارد از آخرین نسخه 2010 به جدیدترین نسخه آپگرید کنم یا نه؟
ممنون
shayan999
27-07-2010, 00:33
آیا به نظر شما ارزشش رو دارد از آخرین نسخه 2010 به جدیدترین نسخه آپگرید کنم یا نه؟
ممنون
مسلما اینجین جدید تر هوش مصنوعی بهتر و امنیت بهتری داره :46:
wordship
27-07-2010, 08:59
ممنون
بله
انجین جدید هوش مصنوعی
حجم اپدیت های کمتر
سرعت سرور اپدیت بیشتر شده
و کی خور نبودن:31:
shayan999
27-07-2010, 09:21
بله
انجین جدید هوش مصنوعی
حجم اپدیت های کمتر
سرعت سرور اپدیت بیشتر شده
و کی خور نبودن:31:
ولی دیگه این کی خور نبودن که به طور کامل حل شد خدائیش :46:
wordship
27-07-2010, 12:48
ولی دیگه این کی خور نبودن که به طور کامل حل شد خدائیش :46:
درسته
ولی ما که دیشب یه سریال ارجینال گیر اوردیم
نمیدونی چه کرده کسپر:31:
واقعا شده یه کسپر دیگه:20:
Gangster_Benington
27-07-2010, 15:33
کی میگه نمیزاره اجرا شه؟
من همین الان نصبیدم که
کاری نداره باهاش
منم رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکل نداشت!!فقط با این سیستمم مشکل داره!
SevenCity
27-07-2010, 17:49
میشه کاری کرد که فایروال کسپر برای تک تک برنامه ها که میخوان به نت وصل شن ازمون اجازه بگیره تا allow یا block کنیم؟!
به صورت پیشفرض که اینطور نیست و هر برنامه ای که دوست داره به نت وصل میشه! میخوام به صورت پنجره ای باز بشه تا بهش اجازه بدم مثل avira یا netlimiter
Farjameh
27-07-2010, 18:02
میشه کاری کرد که فایروال کسپر برای تک تک برنامه ها که میخوان به نت وصل شن ازمون اجازه بگیره تا allow یا block کنیم؟!
به صورت پیشفرض که اینطور نیست و هر برنامه ای که دوست داره به نت وصل میشه! میخوام به صورت پنجره ای باز بشه تا بهش اجازه بدم مثل avira یا netlimiter
نه نمیشه کاری کرد که از شما سوال کنه کدام برنامه به اینترنت وصل بشه و کدام برنامه وصل نشه.
اما از قسمت تنظیمات برنامه، قسمت مربوط به فایروال میتونین این موارد رو تنظیم کنین. منم مثل شما اطلاعاتی در این زمینه نداشتم تا وقتی که توضیح مربوط به تنظیمات فایروال ها رو از توی مجله راهنمای کینگ جدید پرند خوندم. ورژن 29 کینگ تازه اومده و توش کسپراسکی 2011 رو هم داره که تو مجلش توضیح داده شده که چه جوری میشه فایروال کسپراسکی رو برای جلوگیری از اتصال بعضی برنامه ها مثل ادوبی و کورل استفاده کرد.
سلام
من با کسپر زیاد بلد نیستم کار کنم. مشکل من این هست که کسپر اجازه نمیده توی شبکه من بتونم با سیستم های دیگه در ارتباط باشم. یعنی سیستم دیگه نمی تونه به کامپیوتر من وصل بشه و تبادل اطلاعات کنیم.
من و یک سیستم دیگه شیر هستیم.
واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تشکر فراوان
masoud_35_teh
27-07-2010, 20:21
من کاسپر2011 دارم میخوام ویندوزم رو عوض کنم .چیکار باید کنم که اپدیت هامو منتقل کنم بعد از ریختن ویندوز؟
wordship
27-07-2010, 22:13
من کاسپر2011 دارم میخوام ویندوزم رو عوض کنم .چیکار باید کنم که اپدیت هامو منتقل کنم بعد از ریختن ویندوز؟
اینطوری
settings------------------>update------------------------>copy update to foldder
شما ادرس فلدر رو بدش
تا اپدیت ها اونجا برن:11:
SevenCity
27-07-2010, 23:55
نه نمیشه کاری کرد که از شما سوال کنه کدام برنامه به اینترنت وصل بشه و کدام برنامه وصل نشه.
اما از قسمت تنظیمات برنامه، قسمت مربوط به فایروال میتونین این موارد رو تنظیم کنین. منم مثل شما اطلاعاتی در این زمینه نداشتم تا وقتی که توضیح مربوط به تنظیمات فایروال ها رو از توی مجله راهنمای کینگ جدید پرند خوندم. ورژن 29 کینگ تازه اومده و توش کسپراسکی 2011 رو هم داره که تو مجلش توضیح داده شده که چه جوری میشه فایروال کسپراسکی رو برای جلوگیری از اتصال بعضی برنامه ها مثل ادوبی و کورل استفاده کرد.
اونجوری فایده نداره
من میخوام از همون اول جلوی به نت وصل شدنه برنامه رو بگیرم
masoud_35_teh
28-07-2010, 12:29
اینطوری
settings------------------>update------------------------>copy update to foldder
شما ادرس فلدر رو بدش
تا اپدیت ها اونجا برن:11:
یعنی قبل از ریختن ویندوز این کارروبکنم؟ وبعد ازریختن ویندوز فایل هارو کپی کنم تو این مسیر؟
اگه اشتباه میکنم لطفا یه کم واضح تر بگین.
SHAHAB-P30
28-07-2010, 16:17
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره که دانلود کنم
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره
*hamedkhatar*
28-07-2010, 16:46
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره که دانلود کنم
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
کدوم ورژن این آنتی ویروس بهتره
این ورژن
Trial version of Kaspersky Internet Security 2011 (11.0.1.400) ( English ) 103.91 MB
اگه اجازه دانلود نداد برو اینجا
برای ذخیره کردن آپدیتها به این پست مراجعه کنید:
برای استفاده از آپدیتها به این پست مراجعه کنید:
night lord
30-07-2010, 11:05
آقا من کسپر ورژن pure رو نصب کردم ولی کلا ارتباط منو با شبکه و اینترنت قطع کرد و اصلا نمیتونم وصل شم و حتی اگه پاکشم بکنم وصل نمیشه . چجوری وصل شم دوباره؟
دومین سوال اینکه چجوری میشه اکتیوش کرد با تریال ریست؟ وقتی برنامه نصبش تموم میشه کدوم گزینه رو باید بزنم؟
active licence
avtive terial licence
aactive later
سلام برای اکتیو کردن روی activate with trial licence کلیک کنید.
برای مشکل شبکه هم دقت کنید شما روی آیکون آنتی ویروس کلیک راست نکرده باشید و گزینه ی block network traffic رو انتخاب نکرده باشید
night lord
31-07-2010, 18:21
سلام برای اکتیو کردن روی activate with trial licence کلیک کنید.
برای مشکل شبکه هم دقت کنید شما روی آیکون آنتی ویروس کلیک راست نکرده باشید و گزینه ی block network traffic رو انتخاب نکرده باشید
دوست عزیز مشکل حل شد . الان من اینو اکتیو نکردم نصب کردم بعد با آپدیت آفلاین آپدیتش کردم .
اینجوری آنتی ویروس کامل کار میکنه؟
حالا اگه بخوام اکتیوش کنم باید چیکار کنم کلیدی داره که بشه باهاش اکتیو کرد؟
من فقط تریال ریستو دارم .
باسلام
من با يه مشكل عجيب روبرو شدم. ديروز ورژن 11.0.1.400 اينترنت سكيوريتي كاسپر رو نصب، اكتيو و آپديت كردم. و چراغ برنامه سبز شد. بعد گذاشتم يه Full Scan انجام بشه. يك تروجان داخل محتويات يك فايل ايميج پيدا كرد ولي با توجه به اينكه فايل اصلي ايميج يه DVD بود نميتونست به تروجان دسترسي پيدا كنه و اون رو پاك كنه و گزينههاي پيشنهادي خود آنتي ويروس نيز همه غير فعال و بصورت خاكستري رنگ بودند بنابراين هيچ راهي نبود جز پاك كردن خود فايل ايميج. من فايل ايميج رو بصورت كامل پاك كردم ولي از اون به بعد چراغ برنامه به رنگ قرمز در اومده و پيغام ميده كه تروجان پيدا كردم دقيقاً همون آدرس فايل ايميج كه حالا پاك شده هر كاري كردم نتونستم برنامه رو به حالت عادي برگردونم حتي با نصب مجدد، آپديت، فول اسكن مجدد و ...
حالا سئوالم اينه كه چجوري چراغ برنامه رو سبز كنم؟
دوست عزیز این یه باگه و تو این ورژن هست و نمیشه کاریش کرد.حداقل من که نتونستم
happyfeat
01-08-2010, 23:39
سلام به همه
دوستان من می خواهم آنتی ویروس بخرم ولی بین کسپر و نورتون موندم دوستان به توجه به این دو محصول کدوم را به من پیشنهاد میدهید منظورم نسخه Internet_Security هستش
سوال دومم اینکه من می خواهم این آنتی ویروس رو هم رو پی سی نصب کنم و هم روی note book برای این کار باید نسخه 3 یوزر را بخرم؟؟
و اینکه پشتیبانی نورتون در ایران چه طوری هستش و میشه روش حساب کرد؟؟؟
ممنون از همه
ebrahimjan
02-08-2010, 09:09
بچه ها يه سوال دارم آيا از آپديتهاي kis ميشه براي Kaspersky PURE هم استفاده كرد؟
denzelmovie
02-08-2010, 09:30
دوستان چرا من هرچی کسپراسکای 2009 رو نصب میکنم باز هم این ارور رو میده
Start Application Repair
که وقتی روی این گزینه کلیک میکنم سیستم ریسیت میشه و باز هم همین ارور رو میده
دوباره باید تعمیرش کنم
night lord
03-08-2010, 00:05
دوستان چرا من هرچی کسپراسکای 2009 رو نصب میکنم باز هم این ارور رو میده
Start Application Repair
که وقتی روی این گزینه کلیک میکنم سیستم ریسیت میشه و باز هم همین ارور رو میده
دوباره باید تعمیرش کنم
عزیز خوب 2010 یا 2011 نصب کن . چرا خودتو اذیت میکنی!
denzelmovie
03-08-2010, 00:24
دوست عزیز من چون اینترنت ذغالی دارم
میرم کافی نت و با نرم افزار KasperskyUpdater آپدیتهای جدید رو دانلود میکنم
حالا اگه 2010 رو نصب کنم
آیا نرم افزاری مثل KasperskyUpdater هست که بتوانم از طریق کافی نت دانلود کنم؟
اگه هست لطفا لینکش رو قرار دهید
ممنون
night lord
03-08-2010, 09:25
دوست عزیز من چون اینترنت ذغالی دارم
میرم کافی نت و با نرم افزار KasperskyUpdater آپدیتهای جدید رو دانلود میکنم
حالا اگه 2010 رو نصب کنم
آیا نرم افزاری مثل KasperskyUpdater هست که بتوانم از طریق کافی نت دانلود کنم؟
اگه هست لطفا لینکش رو قرار دهید
ممنون
من از این نرم افزار استفاده نمیکنم ولی ولی فکر میکنم برای 2011 هم کار بکنه .
اینم لینکای آپدیتر دو ورژن متفاوت میتونید ا این سایتا دانلود کنید.
denzelmovie
03-08-2010, 12:19
دوست عزیز سایتی هم هست که بشه آپدیتهای جدید رو مستقیم دانلود کنیم؟
یک سوال دیگه
حجم آپدیتهای جدید 2010 چند مگ هست؟
Farjameh
03-08-2010, 12:21
اونجوری فایده نداره
من میخوام از همون اول جلوی به نت وصل شدنه برنامه رو بگیرم
شما می تونی برنامه رو آفلاین نصب کنی و بلافاصله بعد از نصب بری توی تنظیمات فایروال کسپراسکی یا هر برنامه دیگه ای که استفاده میکنی و برنامه مورد نظر رو به لیست برنامه ها و فایل هایی که به اصطلاح Deny یا Block میخوان یشن اضافه کنی تا جلیو ارتباط با اینترنت رو بگیری.
yaghob.boss
04-08-2010, 01:04
دوستان یه سایت خوب معرفی کنید واسه گرفتن آپدیت بصورت آفلاین آخه من از هرسایتی که دانلود میکنم کپی میکنم همونجایی که باید باشه آپدیت رو که میزنم ارور میده . کاسپر تریال ریسیت نداره؟ چطور کی بدم به کاسپر 2011
دوستان یه سایت خوب معرفی کنید واسه گرفتن آپدیت بصورت آفلاین آخه من از هرسایتی که دانلود میکنم کپی میکنم همونجایی که باید باشه آپدیت رو که میزنم ارور میده . کاسپر تریال ریسیت نداره؟ چطور کی بدم به کاسپر 2011
تریال ریسیت کسپر تو امضام هست
denzelmovie
05-08-2010, 12:51
دوستان لطفا لینک Kaspersky 2010 ورژن 9.0.0.763 رو لینکش رو برای دانلود قرار بدهید
رفتم یک آپدیت 80 مگی دانلود کردم که به ورژن 9.0.0.463 نمیخوره و به روز نمیشه
خیلی ممنون
jamshimi
05-08-2010, 13:14
سلام دوستان
يه مشكلي كه من با كاسپر دارم اينه كه تو مسير زير كلي فايل با پسوند tmp ايجاد ميشه و مرتب هم از حجم درايو كم ميشه مي خواستم ببينم ميشه كاري كرد كه اينها را حذف نمود يا بشه تنظيم كرد كه اصلا ايجاد نشه.نسخه كاسپر هم 8.0.0357 هست
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
سلام دوستان
يه مشكلي كه من با كاسپر دارم اينه كه تو مسير زير كلي فايل با پسوند tmp ايجاد ميشه و مرتب هم از حجم درايو كم ميشه مي خواستم ببينم ميشه كاري كرد كه اينها را حذف نمود يا بشه تنظيم كرد كه اصلا ايجاد نشه.نسخه كاسپر هم 8.0.0357 هست
دوست عزیز شما میتونید به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنید هر چی بخوای اونجا هست از اپدیت بگیر تا نرم افزاری دیگه
سلام دوستان
شما می تونید از تنظیمات وارد قسمت reports and storage بشید و اونجا کلید clear رو بزنید.
jamshimi
05-08-2010, 19:22
شما می تونید از تنظیمات وارد قسمت reports and storage بشید و اونجا کلید clear رو بزنید.
دوست من اين كار رو كردم اما باز هم تموم فايل ها هستند هيچي پاك نشد
دوست من اين كار رو كردم اما باز هم تموم فايل ها هستند هيچي پاك نشد
self-defence رو غیر فعال کنید بعد فایلها رو دستی پاک کنید دوباره SD رو فعال کنید. هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
behnam63
08-08-2010, 10:56
سلام من Kaspersky2011 دانلود کردم چطوری كرك و سريال کنم راهنمایی کنید
دوستان +این متن دقیقا چی میگه در سایت کاسپر دیدمش
Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7.
siavashjal
08-08-2010, 13:38
می گه ورژن های 9.0.0.736 (کریتیکال فیکس 2) و بالاتر با ویندوز 7 سازگار هستند.
behnam63
08-08-2010, 19:32
سلام من Kaspersky2011 دانلود کردم Internet Download Manager غیر فعال شده راهنایی کنید وقتی Kaspersky را پاک میکنم فعال میشودInternet Download Manager راهنمایی کنید
royaye_talkh55
08-08-2010, 21:33
سلام من Kaspersky2011 دانلود کردم چطوری كرك و سريال کنم راهنمایی کنید
دوست عزیز
برای استفاده از اون شما به اینترنت وصل شو و گزینه اکتیو تریال رو بزن و 30 روز اونو فعال کن بعد از 30 روز یه برنامه هست تو امضا دوستمون تو صفحه قبل تریال ریسیتر اونو دانلود کن و طبق راهنما استفاده کن و دوباره همین تریال رو 30 روز اکتیو کن به همین سادگی
Karkas20
09-08-2010, 10:46
اين گزينه در قسمت تنظيمات كسپراسكي 2010 هست به نام concede resources to other applications كه در قسمت optionsتنظيمات واقع شده به چه كار ميايد وبراي انتي ويروس چه فايده اي دارد لطفا كسي جواب دهد.باتشكرفراوان
سلام
من kav_rescue_10 رو دانلود کردم.حالا چطور میتونم سیستممو اسکن کنم.ممنون میشم راهنمایی کامل کنید.راستی این فایلو باید رایت کنم؟! ممنون
*hamedkhatar*
10-08-2010, 14:40
سلام
برای فول اسکن کردن
اینترنت وصل باشه بهتره یا نباشه؟
یا اینکه فرقی نمیکنه؟
ممنون
Karkas20
11-08-2010, 10:52
پس چرا يك ادم باحال و با مرامي جواب سوال من را نمي دهد.باتشكرازسايت خوبتون.نوكر تمام وقت شما karkas20
mrmostafa
12-08-2010, 18:42
من نرم افزار Kaspersky Pure 9.0.0.192 رو دانلود کردم از آنتی یوروس و انترنت سکیوریتی خیلی بهتر هست.
HADI ONLY
13-08-2010, 05:48
اما دوست من Key و سریال نمی تونی براش گیر بیاری و باید فقط همیشه از trial استفاده کنی .
خب مگه تریال چشه؟
اگه می خواهید تریال ریسیتشو از آدرس زیر دانلود کنید
آیا دوستان با این مشخصاتی که سیستمم داره پیشنهاد نصب KIS2011 رو میکنید:
CPU: Intel Pentuim D 3.0 Ghz 4Mb
Ram: 2 Gig Dual Channel
Main: Gigabyte 8I945P-G
VGA: GF8400 512Mb
HDD: Samsung 1T
Power: Green GP380A
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسپر 2011 باعث میشه که DVD های خام بسوزند و از کار بیفتند؟
چرا کسپر 2011 جلوی اجرا شدن بعضی از برنامهها مثل Jetaudio قد علم میکنه و مشکل ساز میشه؟
این دو مورد رو در چند سیستم که کسپر داشتن به خوبی مشاهده کردم و از این مطمئن هستم.
سلام.وقتی kaspersky internet security در حال اجرا هستش دانلود منیجر ارور دانلود میده ولی وقتی می بندمش خوب میشه.چه باید کرد؟!
Ehsanpark
14-08-2010, 15:57
سلام
این شکلی شده چرا این؟ درست هم نمی شه
اما دوست من Key و سریال نمی تونی براش گیر بیاری و باید فقط همیشه از trial استفاده کنی .
سلام
کی 1 ساله برای Pure :
چرا کسپر 2011 باعث میشه که DVD های خام بسوزند و از کار بیفتند؟
چرا کسپر 2011 جلوی اجرا شدن بعضی از برنامهها مثل Jetaudio قد علم میکنه و مشکل ساز میشه؟
این دو مورد رو در چند سیستم که کسپر داشتن به خوبی مشاهده کردم و از این مطمئن هستم.
سلام.وقتی kaspersky internet security در حال اجرا هستش دانلود منیجر ارور دانلود میده ولی وقتی می بندمش خوب میشه.چه باید کرد؟!
احتمالا نرم افزارهارو جز Not Trust یا Not Signatured تشخیص میده و از اجراشون جلوگیری میکنه.
سلام
این شکلی شده چرا این؟ درست هم نمی شه
روی همون دایره ی قرمز کلیک کن ببین واسه چی قرمز شده.
احتمالا بخاطر اینه که تعدادی از قسمت هارو Disable کردید.
موفق باشید :40:
Ehsanpark
14-08-2010, 18:12
روی همون دایره ی قرمز کلیک کن ببین واسه چی قرمز شده.
احتمالا بخاطر اینه که تعدادی از قسمت هارو Disable کردید.
نوشته Error! بعد که می زنم مینویسه Application Filtering ...
آپدیت هم کردم تاریخ سیستم هم درسته. نمی دونم دیگه چیکار کنم
نوشته Error! بعد که می زنم مینویسه Application Filtering ...
آپدیت هم کردم تاریخ سیستم هم درسته. نمی دونم دیگه چیکار کنم
سلام
تو همین صفحه ی اصلی نگاه کنی میبینی Application Filtering رو Disable کردی.
عیب کسپر همینه که وقتی بخشی رو غیرفعال میکنی اخطار میده.
Ehsanpark
14-08-2010, 18:53
سلام
تو همین صفحه ی اصلی نگاه کنی میبینی Application Filtering رو Disable کردی.
عیب کسپر همینه که وقتی بخشی رو غیرفعال میکنی اخطار میده.
سلام
Disable نیست برادر،
فقط این ارور رو روی اون چند تا کامپاننت میده بقیش OK ــعه
راه حل دیگه ای نمیشناسی؟
سلام
احتمالا نرم افزارهارو جز Not Trust یا Not Signatured تشخیص میده و از اجراشون جلوگیری میکنه.
با نصب ويندوز و بدون انجام هر كاري برنامه رايت به خوبي كار ميكنه و DVD نميسوزه!!
وقتي كه KIS2011 رو نصب ميكنم اين مشكل به وجود ميآد و DVD ميسوزه؟!!!
نميشه گفت كه من خودم اين قسمت رو دست كاري ميكنم آخه كاري نكردم؟!!!
جاي بسي تعجبه كه ما حتي دستگاه رايترمون رو هم عوض كرديم.!!!
يه آنتي ويروس چه خرجي رو دستمون گذاشت!!!!
شاد باشيد :40:
با نصب ويندوز و بدون انجام هر كاري برنامه رايت به خوبي كار ميكنه و DVD نميسوزه!!
وقتي كه KIS2011 رو نصب ميكنم اين مشكل به وجود ميآد و DVD ميسوزه؟!!!
نميشه گفت كه من خودم اين قسمت رو دست كاري ميكنم آخه كاري نكردم؟!!!
جاي بسي تعجبه كه ما حتي دستگاه رايترمون رو هم عوض كرديم.!!!
يه آنتي ويروس چه خرجي رو دستمون گذاشت!!!!
سلام
راهش اینه که قبل از انجام دادن این کارها آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و یا ببندید.
سلام
راهش اینه که قبل از انجام دادن این کارها آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و یا ببندید.
چرا فقط كسپر اين كار رو ميكنه؟
يعني من در اجراي هر برنامه يا در انجام هر رايتي بايستي كسپر رو غير فعال كنم؟!!!
يعني منتظر بشم كه رايتم تموم بشه و بعد شروع به كار كردن برنامههاي ديگه كنم؟!!!
اينش رو تازه ديدم!!!!
اين همه تعريف و تمجيد اما حيف كه با برنامههاي ديگه كلكل ميكنه؟!!!
با اين حال دليل منطقي براي اين موضوع وجود داره يا نه؟!!!
اينكه من آنتي ويروس رو غير فعال كنم يه حرف غيرمنطقي به شما ميره؟!!!
جاي بسي تعجبه كه دوستان چنين حرفي رو ميزنند!!!!
alipencia
15-08-2010, 22:05
با سلام
اساتید من از kis v11.0.0.232 استفاده میکنم.گاهی اوقات cpu usage رو ۷۰ تا ۱۰۰ میبره و برای مدتی همینطوری میمونه و باعث کندی سیستم میشه.مشکل از کجاست؟در ضمن حجم اپدیت اولیه چقدره.
kamran2000
16-08-2010, 00:22
سلام
نمیدونم با این مشکل قرمز شدن kis2011 چیکارکنم
روی fix it now هم که کلیک می کنم مشکل حل نمیشه
سلام
نمیدونم با این مشکل قرمز شدن kis2011 چیکارکنم
روی fix it now هم که کلیک می کنم مشکل حل نمیشه
خوب دوست من ویروس پیدا کرده.
شما که fix it now رو میزنی برو اون بالا روی tabی که نوشته status کلیک کن و بعد چندتا گزینه زیرش هست.
یکیش همین treats have been detected هست که شما زیرش دکمه ی neutralize all رو بزن و بعد از دست این راحت میشی.
مشکلی بود باز بگو.
موفق باشی.
salmanam
16-08-2010, 18:01
سلام
كسپر من موقع اسكن 7-8 ساعت سر يه فايل dll گير كرده
بازم امتحان كردم و 2باره همون جا گير ميكنه
دليلش چيه؟
سلام
دليلش چيه؟
سلام.
اسم و حجم اون فایل dll رو بگید.
بعد اینکه اگر بتونید خود فایل رو هم بذارید که بهتر.
در ضمن یکبار خود اون فایل رو scan کنید ( به طور جداگانه ) و ببینید باز هم گیر میکنه یا خیر.
noproblem
16-08-2010, 19:52
سلام
دليلش چيه؟
عزیز فایل های dll معمولا برای اجرا شدن به یه فایل exe نیاز دارن!
شما باید ببینی چه برنامه ای هست که بهش گیر میده؟
اگر از سالم بودن برنامه مطمئن هستی اونو لیست سفید کن
ولی میخواستم در جواب دوست بالایی که میگه dll رو اپلود کن بگم به تنهایی هیچ کاری نمیکنه و ویروس نیست
عزیز فایل های dll معمولا برای اجرا شدن به یه فایل exe نیاز دارن!
شما باید ببینی چه برنامه ای هست که بهش گیر میده؟
اگر از سالم بودن برنامه مطمئن هستی اونو لیست سفید کن
ولی میخواستم در جواب دوست بالایی که میگه dll رو اپلود کن بگم به تنهایی هیچ کاری نمیکنه و ویروس نیست
نه عزیزم اگر ویروس بود که میشناختش.
من هم واسه این گفتم تا آنالیزش کنم و ببینم برای چه برنامه ای هست و چه فعالیتی داره که آنتی ویروس سرش گیر میکنه.
دیگه ما ندونیم dll چیه باید بریم... :46:
kamran2000
16-08-2010, 23:38
خوب دوست من ویروس پیدا کرده.
شما که fix it now رو میزنی برو اون بالا روی tabی که نوشته status کلیک کن و بعد چندتا گزینه زیرش هست.
یکیش همین treats have been detected هست که شما زیرش دکمه ی neutralize all رو بزن و بعد از دست این راحت میشی.
مشکلی بود باز بگو.
موفق باشی.
دوست عزیز می دونم ویروس پیدا کرده
ولی روی neutralize all هم که کلیک می کنم مشکل حل نمیشه
لطفاً کمک کنید:19:
با سلام
اساتید من از kis v11.0.0.232 استفاده میکنم.گاهی اوقات cpu usage رو ۷۰ تا ۱۰۰ میبره و برای مدتی همینطوری میمونه و باعث کندی سیستم میشه.مشکل از کجاست؟در ضمن حجم اپدیت اولیه چقدره.
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم که از یه آنتی ویروس دیگه برای سیستمتون استفاده کنید.
آنتی ویروسی که خوره سیستم باشه و با نرم افزارهای جانبی رفتار مناسبی نداشته باشه بهتره که همون اول نصبش نکنید.
شما یه بار فول اسکن بکن،در حین فول اسکن دوباره شناساییشون میکنه و پیغام میده.اگرم پیامی داد برای disinfect شما حتما
ok کن تا کار خودشو بکنه و بعدش ریست کنه.
اگر درست نشد احتمال داره اون فایل به یه صورتی پاک شده که فقط گزارشش مونده.من هم همین مشکل رو داشتم زمانی
که یه ویروس توی cd پیدا کرده بود و من Cd رو درآورده بودم و بعدش هیچ جوری قبول نمیکرد که دیگه این فایل وجود نداره.
تا اینکه من reportش رو پاک کردم و درست شد و بعد شما میتونی برای اینکه خیالت راحت بشه یه بار دیگه فول اسکن بکنی.
ابتداً بهتون پیشنهاد میکنم که از این آنتی ویروس استفاده نکنید.
اما در جواب سوالتون بایستی این نکته رو بگم که این یک مشکل در ورژن 232 از این آنتی ویروس هست.
دکمه Neutralize all رو هم 100 بار بزنید این مشکل پا برجاست.
در ورژن 400 فکر کنم این مشکل و باگ برطرف شده باشه.
شما از ورژن 400 این آنتیویروس استفاده کنید و به احتمال زیاد این مشکل حل میشه.
براي Pure هنوز نيومده كليد ؟
Ship Storm
17-08-2010, 14:22
دوستان رعایت کنید و از بی احترامی به همدیگه خود داری کنید که اخطار نگیرید
پست های بی مورد شما حذف میشند ;)
SHAHAB-P30
18-08-2010, 13:34
سلام من کرک یه برنامه رو دارم اون رو به عنوان ویروس میشناسه لطفا کمکم کنید Kaspersky 2011
سلام من کرک یه برنامه رو دارم اون رو به عنوان ویروس میشناسه لطفا کمکم کنید Kaspersky 2011
وقتی که آنتی ویروسی کرکی رو به عنوان ویروس شناسایی میکنه بهتره از یه کرک دیگه استفاده کنید.
به سایت Cracktop یه سر بزن. کرکهای دیگه رو میتونید از اینجا به دست بیارید.
براي Pure هنوز نيومده كليد ؟
سلام دوستان من KIS 2010 استفاده میکنم ... آپدیتش کردم ولی دیتا بیس رو برای سال 2009 میزنه در صورتی که توی قسمت Detailed Report دیتا بیس برای چند روز هستش... همه فایلها هم کامل دانلود شدن و کنارشون تیک داره...
سلام
يه سوال داشتم در مورد مك آفي بدين ترتيب كه به ياهو مسنجر و آي دي ام اجازه كار نميده مگر اين كه گارد رو غير فعل كنم . آيا راهي براي اينكه هر بار گارد رو غير فعل نكنم هست ؟؟؟
من اين سوال رو در تاپيك مربوطه هم مطرح كردم ولي بي جواب موند.
از دوستان كسي ميدونه بايد چي كار كنم لطفا بفرماييد
مرسي
سلام
يه سوال داشتم در مورد مك آفي بدين ترتيب كه به ياهو مسنجر و آي دي ام اجازه كار نميده مگر اين كه گارد رو غير فعل كنم . آيا راهي براي اينكه هر بار گارد رو غير فعل نكنم هست ؟؟؟
من اين سوال رو در تاپيك مربوطه هم مطرح كردم ولي بي جواب موند.
از دوستان كسي ميدونه بايد چي كار كنم لطفا بفرماييد
مرسي
استاد هر سوالی رو که هر جایی نباید مطرح کرد.
mahdi bg
19-08-2010, 21:42
سلام
برای اولین بار آپدیت نرم افزار یک سری فایل با حجم بالا دانلود میشه
این فایل ها آدرس مستقیم دارن تا بدون کمک نرم افزاره بشه دانلودش کرد
سرعت دانلود از طریق منوی آپدیت خود برنامه خیلی کمه ...
ممنون
سلام
ممنون
فکر کنم از سایت خود کسپر بتونید دانلودش کنید.
اما اگه در سایت کسپر نتونستید پیداش کنید میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.
noproblem
20-08-2010, 16:06
سلام
ممنون
:
noproblem
20-08-2010, 16:13
دانلود دیسک نجات از خود سایت کسپر
دانلود:
Karkas20
21-08-2010, 05:07
سلام.کسپراسکای اینترنت سکیوریتی 2010 نصب کردم که بعد از آپدیت دیروز روی گزینه about که کلیک می کنم پچ a.b.c.d)) را مینویسه .از دوستان هم این پچ dاضافه شده یا نه راستی من از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم
با سلام خدمت دوستان
بنده آنتي ويروس كسپر اسكي 2011 رو از سايت آسان دانلود گرفتم ولي نمي تونم كـ.ركش كنم!
راهي كه خودش براي استفاده از Key ها گفته رو رفتم ولي جواب نميده!
كسي مي تونه كمك من بكنه؟
اصلاً براي اين نسخه كـ.ركي وجود داره؟
با سلام خدمت دوستان
بنده آنتي ويروس كسپر اسكي 2011 رو از سايت آسان دانلود گرفتم ولي نمي تونم كـ.ركش كنم!
كسي مي تونه كمك من بكنه؟
به امضای آقای dreamland مراجعه کنید.
..hamed..
21-08-2010, 17:26
سلام یکی تو ضیح بده چطوری باید از Kaspersky Rescue Disk 10 استفاده کنم
کامپیوتر ویروسی شده بود منم ویندوز جدید نصب کردم ولی نمیدونم چرا نصفه و نیمه نصب میشه ویندوز نمیتونه فابلهای با پسوند .exe رو باز کنه و خیلی از نرمافزارهای پیشفرضش مثل IE MEDIA PLAYER و ... همراه ویندوز نصب نمیشن و نمیتونم هیچ نرمافزاری رو نصب کنم با توجه به حرف دوستاد الان دارم Kaspersky Rescue Disk 10 رو دانلود میکنم (ماشالله حجمش زیاده 193 MB ) ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم
شرح کامل اتفاقی که برام افتاده !!!!
سلام اقا من یه مشکل با ویندوزم داشتم اونم این بود که cpu با 100% ضرفیتش کار میکرد و task managerشو که باز میکردم و به لیست برنامههای در حال اجرا نگاه میکردم یه نرمافزاری که اسمش یادم نیست چندین بار اجرا شده بود و همشون هم در حال پردازش بودن و سیستم کاملا کند شده بود و خیلی سخت میشد با کامپیوتر کار کرد منم فکر کردم حتماا یه ویروسی چیزی هست خواستم یه انتی ویروس نصب کنم که هر چی سعی کردم نتونستم کسپرسکای رو نصب کنم ولی nod32 نصب شد زدیم اسکن کنه که به خاطر کند شدن شدید سیستم نشد یعنی کارا خیلی کند پیش میرفت و با اون وضعیت یه 8 9 ساعتی باید nod کار میکرد که امکانش نبود (به این انتی ویروس اعتماد ندارم و ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا یه زمانی بهترین انتی ویروس شده بود هیچ کاری ازش بر نمیاد فقط کسپر سکای ) خلاصه قید همه چی رو زدیم گفتیم یه ویندوز جدید نصب کنیم سی دی ویندوز رو گزاشتیم سیستم رو ریستارت کردیم و گزینه بوت از طریق سی دی رو انتخاب کردیم تا ویندوز نصب کنیم ولی سیستم اول کار که فایلهای ویندوز تو سی دی رو که load میکنه خیلی بیشتر از حد معمولش طول کشید قبلنا که سه چهار دقیقه ای فایلهلرو لود میکرد و بعد وارد setup میشد این باز حداقل 10 دقیقه ای طول کشید بعد از لود شدن فایل ها و ورود به setup و انتخاب پارتیشن و زدن گزینه نصب ویندوز جدید نصب شروع شد ولی این بار نصب ویندوز هم خیلی خیلی طول کشید شاید یه یک ساعتی یا بیشتر طول کشید خلاصه بعد از نصب ویندوز هم ویندوز ناقص نصب شده بود نرم افزارهای پیش فرض ویندوز نصب نشده بودن و اصلا فایلهای با پسوند .exe (ففایلهلی اجرایی) رو هم اجرا نمیکرد و موقعی که میخواستم درایو ها رو نصب کنم و رو فایلهلی لجراییشون دابل کلیک میکردم ازم میپرسید که با کدوم نرمافزار اجراشون کنم ( همون پنجره ای که وقتی ویندوز فایلی رو نمیشناسه نشون میده و میپرسه که تو اینترنت بگرده نرم افزاری که اون فایل رو باز میکنه رو دانلود کنه یا خود ما یه نرم افزاری رو برا اجراش معرفی میکنیم ) یا بلافاصله بعد از دابل کلیک رو فایل اجرایی IE باز میشد و میپرسید فایل رو باز میکنید یا سیو میکنید !!!!!!
حالا یکی به ما بگه مشکل کجاست که این طوری شده و حتی ویندوزهایی هم که نصب میکنم هم ناقص نصب میشن یعنی ویندوزی که نصب میشه فقط میتونه کامپیوتر رو خاموش روشن کنه و هیچ کار دیگه ای نمیکننه چون از همه نرمافزارهای پیش فرضش فقط ورد پد و نرمافزار نشون دادن عکسها نصب میشه و دیگه هیچ نرمافزاری نصب نمیشه
در ضمن مشکل از سی دی ویندوز نبود چون خودم رو کامپیوتر خودم با همون سی دی ویندوز نصب کرده بودم ( اینایی که گفتم مربوط به کامپیوتر یکی از دوستام میشه )
Dreamland
21-08-2010, 19:21
با سلام خدمت دوستان
كسي مي تونه كمك من بكنه؟
فعال کردن KeyFile Browser برای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی محصولات 2011 کسپر
hosseinmet
22-08-2010, 15:43
تفاوت اینترنت سکیوریتی با آنتی ویروس زیاده ؟؟؟ برای سیستم خانگی کدوم پیشنهاد میشه ؟
آخرین آپدیت آفلاین کاسپرسکی 2011 رواز کجا میتونم بگیرم ؟
تفاوت اینترنت سکیوریتی با آنتی ویروس زیاده ؟؟؟ برای سیستم خانگی کدوم پیشنهاد میشه ؟
آخرین آپدیت آفلاین کاسپرسکی 2011 رواز کجا میتونم بگیرم ؟
از این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید gozar.com
برای سیستم خونگی که زیاد آن نمیشید نسخه ی آنتی ویروس
ولی خب اینترنت سکیوریتی بهتر هست
mehdi_vsgh
22-08-2010, 22:19
تو برنامه pure نسخه 9.0.0.192 چرا این قسمت my password manager بعضی وقتا عمل نمیکنه و پسورد را تو فیلد ها وارد نمیکنه؟
IntelCentrino
24-08-2010, 15:27
آخرین ورژن پایدار KIS چه ورژنی هست و آیا نسبت به KIS 2010 سیستم را کند تر میکنه یا خیر!
HADI ONLY
24-08-2010, 16:32
آخرین ورژن پایدار KIS چه ورژنی هست و آیا نسبت به KIS 2010 سیستم را کند تر میکنه یا خیر!
آخرین ورژن kaspersky Internet Security ورژن 11.0.1.400 است و نسبت به نسخه 2010 امنیتش در بعضی قسمت ها بهبود یافته و کمتر باعث کند شدن سیستم می شود و حرف نداره عزیز . حتما از این ورژن استفاده کن . عالیه !
Dreamland
24-08-2010, 16:42
آخرین ورژن kaspersky Internet Security ورژن 11.0.1.400 است و نسبت به نسخه 2010 امنیتش در بعضی قسمت ها بهبود یافته و کمتر باعث کند شدن سیستم می شود و حرف نداره عزیز . حتما از این ورژن استفاده کن . عالیه !
که میتونی از اینجا دانلود کنی
IntelCentrino
24-08-2010, 20:59
.................................................. ....
Dreamland
24-08-2010, 22:44
در این تاپیک کرک نسخه 2.4 میرعماد قرار داده شده. از کجا میشه فایل setup این نسخه را دانود کرد!؟
دوست عزیز میتونی تو انجمن مربوطه درخواست بدی ، ربطی به اینجا نداره!
IntelCentrino
24-08-2010, 23:36
دوست عزیز میتونی تو انجمن مربوطه درخواست بدی ، ربطی به اینجا نداره!
آقا شرمنده. اشتباه شده. اصلا قصد نداشتم اینجا بنویسم.
لطفا یک نفر از مدیران اینو پاک کنده.
سلام.من kaspersky 2010 دارم.34 روزه که از نصبش می گذره و تا الان به مشکلی بر نخوردم.
اما دیروز دیدم آپ دیت نمیشه و می نویسه : black list is corrupted
میشه بگید مشکل از کجاست و اصلا این یعنی چی؟
من ویندوزم سون هست.این آنتی ویروسم یک ساله نصب شده.
خواهشا یکی کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟
alienware-m18
25-08-2010, 10:50
سلام دوستان
تنظیمات Kaspersky Internet Security ورژن 2011 (11.0.1.400) مثل همون 2010 هست( اگر میشه یک عکس از گزینه های نرم افزار بذارید)
سرعت آپئدیتش چطوری هست؟
از لحاظ ایراد و... چطوره ,نسبت به ورژن 2010؟ مشکلی نداره و میشه ازش استفاده کرد و این ورژن پایداری لازم رو داره؟
با ویندوز 7 هماهنگی کامل رو داره؟
مرسی
HADI ONLY
25-08-2010, 11:02
سلام دوستان
تنظیمات Kaspersky Internet Security ورژن 2011 (11.0.1.400) مثل همون 2010 هست( اگر میشه یک عکس از گزینه های نرم افزار بذارید)
سرعت آپئدیتش چطوری هست؟
از لحاظ ایراد و... چطوره ,نسبت به ورژن 2010؟ مشکلی نداره و میشه ازش استفاده کرد و این ورژن پایداری لازم رو داره؟
با ویندوز 7 هماهنگی کامل رو داره؟
مرسی
سلام دوست عزیز
مزیت ها :
1 - هماهنگی کامل با ویندوز 7 نسبت به نسخه های قبلی .
2 - محیط زیبا
3 - بهبود عملکرد ها در چند قسمت و به طور کلی امنیت بیشتر
4 - بهبود سرعت و رفع مشکلات
5 - آپدیت هاش سریعه و مشکلی نداره .
پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنی .
این هم عکسی از محیط آن :
mehdi_vsgh
25-08-2010, 11:03
تو برنامه pure نسخه 9.0.0.192 چرا این قسمت my password manager بعضی وقتا عمل نمیکنه و پسورد را تو فیلد ها وارد نمیکنه؟
کسی نبود؟:19::19::19:
HADI ONLY
25-08-2010, 11:05
کسی نبود؟:19::19::19:
فکر کنم باید اول در tray icon پایین بزاریش بعد ...
mehdi_vsgh
25-08-2010, 13:26
فکر کنم باید اول در tray icon پایین بزاریش بعد ...
اینکارو کردم عزیز ولی فایده نداره برای بعضی سایتا اصلا نمیتونه وارد کنه
IntelCentrino
25-08-2010, 13:29
راهی وجود داره که بشه فهمید چند تا از لایسنس های، یک لایسنس سه کاربره فعال شده یا نه؟ (لایسنس قانونی و معتبر منظورم هستا!)
HADI ONLY
25-08-2010, 14:53
راهی وجود داره که بشه فهمید چند تا از لایسنس های، یک لایسنس سه کاربره فعال شده یا نه؟ (لایسنس قانونی و معتبر منظورم هستا!)
از طریق سایت کاسپراسکای ... برو آنجا و ثبت نام کن و سریال معتبر را وارد کن تا چک بشه .
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
اینکارو کردم عزیز ولی فایده نداره برای بعضی سایتا اصلا نمیتونه وارد کنه
حالا داداش نمی تونی تو خودش وارد کنی . چون من الان Kaspersky Internet Security 2011 دارم ولی چون قبلا داشتم کمی یادم هست ولی نه زیاد . اما خیلی دوست داشتم کمکت کنم عزیز .
برو تنظیمات را چک کن . شاید درست شود .
IntelCentrino
25-08-2010, 15:22
از طریق سایت کاسپراسکای ... برو آنجا و ثبت نام کن و سریال معتبر را وارد کن تا چک بشه .
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.
ممنون
Javad-ht
25-08-2010, 15:32
سلام
من چند وقت پیش یه کسپر 3 کاربره اصل گرفتم!
هر 3 تا کاربرش هم فعال شده!
الان میخوام ویندوزم رو عوض کنم!
چی کار کنم که بعد نصب ویندوز جدید دوباره بتونم این کسپر رو اکتیو کنم؟
ممنون
-------------
دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.
فکر کنم گزینه My Kaspersky Account رو بزنی ببرت همونجایی که دوستمون گفت!
IntelCentrino
25-08-2010, 16:11
سلام
من چند وقت پیش یه کسپر 3 کاربره اصل گرفتم!
هر 3 تا کاربرش هم فعال شده!
الان میخوام ویندوزم رو عوض کنم!
چی کار کنم که بعد نصب ویندوز جدید دوباره بتونم این کسپر رو اکتیو کنم؟
ممنون
-------------
فکر کنم گزینه My Kaspersky Account رو بزنی ببرت همونجایی که دوستمون گفت!
در این قسمت چیزی دستگیرم نشد.
Javad-ht
25-08-2010, 17:05
در این قسمت چیزی دستگیرم نشد.
اون گزینه رو بزنی میبرت تو سایت کسپر جایی که باید اکانت بسازی!
بعد اونجا یه اکانت میسازی!
بعد که وارد اکانت شدی یه گزینه داره به اسم Manage activation codes!
فکر کنم اونجا کارت رو راه بندازه!(حدس میزنم:31:)
IntelCentrino
25-08-2010, 19:28
اون گزینه رو بزنی میبرت تو سایت کسپر جایی که باید اکانت بسازی!
بعد اونجا یه اکانت میسازی!
بعد که وارد اکانت شدی یه گزینه داره به اسم Manage activation codes!
فکر کنم اونجا کارت رو راه بندازه!(حدس میزنم:31:)
CustomerID و رمز عبور را دارم. وارد Personal Cabinet که می شم در قسمت Manage activation codes and key files مشخصات لایسنس من نوشته شده اما اینکه چند تا از 3 لایسنس من فعال شده است مشخص نیست.
سلام.دوستان این کسپر ما وقتی فعاله نمیذاره دانلود منیجر چیزی دانلود کنه.چی کاز باید کنم که مشکل رفع شه؟
alienware-m18
26-08-2010, 09:44
سلام دوست عزیز
مزیت ها :
2 - محیط زیبا
این هم عکسی از محیط آن :
ممنون از شما
این سوال جا موند :
تنظیمات Kaspersky Internet Security ورژن 2011 (11.0.1.400) مثل همون 2010 هست؟
لینک عکس رو هم فراموش کردید.ممنون میشم دوباره بزارید. :11::11:
من در کنار کاسپر از یک آنتی مالور هم استفاده میکنم: آیا نیازی هست که ویندوز دیفندر ویندوز 7 فعال باشه و اصلا ویندوز دیفندر کارایی داره؟
سلام
من فایل آپدیت آفلاین کاسپر رو دانلود کردم با حجم 90 مگ وقتی می خوان کاسپر رو آپدیت کنم این پیغام رو میده license verification failed با کی ها مختلف امتحان کردم حتی در حالت تریال هم همین پیغام رو میده؟
farzad02
27-08-2010, 07:33
سلام دوستان
برای بلاک کردن یک آیپی یا یک رنج آیپی در کسپر باید چیکار کرد؟
من kis 9.0.0 دارم
با نود32 خیلی راحت میشد آیپی بلاک کرد ولی تو کسپر هر چی گشتم پیدا نکردم
mahdi bg
28-08-2010, 08:42
سلام
جدیدا هر وقت کاسپر رو آپدیت میکنم
15 - 16 مگ دانلود میکنه اما همیشه خدا پیغام میده out of date
نمیدونم چکار کنم .....
alienware-m18
28-08-2010, 09:25
سلام دوست عزیز
مزیت ها :
2 - محیط زیبا
این هم عکسی از محیط آن :
ممنون از شما
این سوال جا موند :
دوستان لطف کنند راهنمایی کنند.:11:
desertwolf
28-08-2010, 11:04
سلام به همه
دوستان من یه مشکلی دارم. روی سیستمم KIS 2010 نصب هستش و جدیدا متوجه شدم که حجم درایو ویندوز داره کم میشه. وقتی با TuneUp ریز فایل های درایو رو در آوردم دیدم تعداد زیادی فایل با شکل av***.tmp وجود داره. (به جای ستاره ها یه کده) خب این یعنی اینا از نوع فایل های temporary هستند که باید بشه پاکشون کرد دیگه. ولی سیستم اجازه پاک کردنشون رو به من نمیده. میشهع بگین مشکل از کجاس؟!
ممنون از همکاریتون
f-secure
28-08-2010, 15:06
دوستان متخصص در کاسپر تا حالا به این مشکل برخورد کرده بودین؟؟
سلام و خشته نباشید
من یه مشکلی داشتم که ممنون میشم اگه اساتید راهنماییم کنند :
فایل "کسپرسکی لب" در آدرس زیر به حجمی حدود 300 مگابایت رسیده و فکر می کنم این افزایش حجم همچنان ادامه داره :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
وقتی وارد این فایل میشم حدود 100 مگ از این حجم مربوط به یک DMP File به اسم "KAV.9.0.0.736a_08.03_14.14_1164.SRV.full.dmp" هست
و حدود 200 مگابایت هم مربوط به پوشه ای به اسم AVP9
که بخش عمدش مربوط به آدرس زیر :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Bases\Cache
توی این قسمت فایلهایی با پسوند DAT و مثل عکس زیر وجود دارند که بیشتر از 100 مگ فضا اشغال کردند :
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطور حجم "کسپرسکی لب " رو کم کنم چون داره مثل خوره عمل میکنه
alienware-m18
29-08-2010, 09:25
ممنون از شما
این سوال جا موند :
من در کنار کاسپر از یک آنتی مالور هم استفاده میکنم: آیا نیازی هست که ویندوز دیفندر ویندوز 7 فعال باشه و اصلا ویندوز دیفندر کارایی داره؟
دوستان لطف کنند راهنمایی کنند.:11:
:41::worried::worried:
:41::worried::worried:
دوست عزیز
برای فعال کردن تریال برنامه کسپرو اجر کنید
ار پایین سمت راست license رو انتخاب کنید
تو پنجره ی باز شده روی activate the application with a new license کلیک کنید
تو صفحه ی بعد روی activate with trial license کلیک کنید
باید بع اینترنت متصل باسید
خب همین اگه روی next کلیک کنید تمومه.
نیازی به آنتی مالور نیست.کسپر خودش آنتی مالور داره
در مورد ویندوز دیفندر هم بگم که برنامه خوبیه و خیلی بدرد بخوره
alienware-m18
29-08-2010, 11:20
سلام دوست عزیز
مزیت ها :
2 - محیط زیبا
این هم عکسی از محیط آن :
دوست عزیز
برای فعال کردن تریال برنامه کسپرو اجر کنید
ار پایین سمت راست license رو انتخاب کنید
تو پنجره ی باز شده روی activate the application with a new license کلیک کنید
تو صفحه ی بعد روی activate with trial license کلیک کنید
باید بع اینترنت متصل باسید
خب همین اگه روی next کلیک کنید تمومه.
نیازی به آنتی مالور نیست.کسپر خودش آنتی مالور داره
در مورد ویندوز دیفندر هم بگم که برنامه خوبیه و خیلی بدرد بخوره
ممنون از شما
عکسی که این دوستمون از محیط کاسپر جدید گرفتند ,ظاهرا فراموش کردند لینکش رو بزارند. اگر برای شما مقدور هست یک عکس از محیط کاسپر 2011 بزاری.
در مورد ویندوز دیفندر می خواستم بدونم با وجود کاسپر نیازی هست فعال باشه ؟ لطفا نحوه غیر فعال کردنش رو هم بگید؟(اگر ممکنه یک توضیح مختصر هم در مورد کار کردش بدید)
مرسی
اینم عکس از محیط کسپر
Dreamland
30-08-2010, 17:29
کاسپر 2011 به چه طریق فعال میشه . از کدام قسمت میشه کلید 30 روز آزمایشی رو فعال کرد؟
فعال کردن KeyFile Browser برای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی محصولات 2011 کسپر
در مورد ویندوز دیفندر می خواستم بدونم با وجود کاسپر نیازی هست فعال باشه ؟ لطفا نحوه غیر فعال کردنش رو هم بگید؟(اگر ممکنه یک توضیح مختصر هم در مورد کار کردش بدید)
دوست عزیز محصول اینترنت سکیوریتی کامله و نیازی به دیفیندر ویندوز نداری
از قسمت tools به قسمت options برو و تیک قسمتهای مختلف برنامرو در صورت فعال بودن غیر فعال کن
Dreamland
30-08-2010, 20:55
آزمایشگاه کسپرسکی، شرکت پیشرو در ارائه راه حلهای امنیت اطلاعات اعلام کرد که ماهنامه بریتانیایی Virus Bulletin گواهینامه VB100 را به محصولات فوق اعطا نموده است.
به گزارش موسسه دیده بان آی تی، روابط عمومی کسپرسکی در ایران، نرم افزار اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۱ در بین ۵۴ محصول دیگر، به عنوان یکی از بهترین نرمافزارهای تشخیص بدافزارها در سکوی کاری ویندوز ویستا نسخه بیزنس شناخته شد.
این گزارش میافزاید محصول فوق به طور صددرصد همه بدافزارهای چندریختی(پلی مورفیک) را در آزمونهای on-demand scanning و real-time protection شناسایی و پاکسازی نمود.
ضمن آنکه فعالیتهای همه تروجانها و کرمهای اینترنتی را نیز مسدود نمود.
بررسیهای Virus Bulletin نشان داد که هر دو محصول دارای درجه بسیار بالای RAP (به معنای Reactive and Proactive) در مقایسه با سایر رقبا هستند.
این درجه در مورد محصول اینترنت سکیوریتی 88-91% و در مورد آنتیویروس۶ برابر 92-96% میاشد.
ضمن آنکه محصول فوق هیچ گزارش نادرستی (single false) نیز نداشته است.
در ادامه این گزارش آمده است: اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۱ کسپرسکی تازهرین محصول خانگی این شرکت، روش جدیدی را در امنیت پیشنهاد میند. بدین معنا که با پایش انواع خطرات بالقوه و جلوگیری از انجام فعالیتای غبرمتعارف، کاربران میتوانند به راحتی در فضای اینترنت به فعالیت بپردازند و بدون نگرانی به وبسایتهای مختلف مراجعه کنند.
این سیستم حفاظتی نه تنها فعالیتهای روزانه مخاطبان را مختل یا محدود نمیکند بلکه جریان دادههای ورودی و خروجی را نیز به سادگی ایمن میسازد.
IntelCentrino
31-08-2010, 22:02
امروز KIS 2011 بر روی سیستم من به فایل C:\Windows\System32\wininit.exe گیر داد و نشون میده که به PDM:Trojan.Win32.Generic.wcd آلوده هست.
من فایل را در VirusTotal.com آپلود کردم و اونجا هم اسکن شد ولی ویروسی نبود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب این هست که کامنت هایی در لینک بالا (گزارش اسکن فایل توسط VirusTotal.com) گذاشته شده که همگی مربوبط به امروز هستند و نشون میده که کاربرای دیگه ای هم امروز این مشکل را داشته اند.
در ضمن کسپر سیستم من آپدیت هست و در کنار اون هم از Malwarebyt آپدیت هم استفاده میکنم.
سلام
من کلید به کسپر 2010 داده بودم امروز بلک لیست شد حالا دوباره زدم همون 30 روزه رو راه بندازه اونو قبول کرد اما هنوز هم ارور بلک لیست بودن کلید میده و قرمز میزنه ...
چطور درستش کنم؟
سلام
من کلید به کسپر 2010 داده بودم امروز بلک لیست شد حالا دوباره زدم همون 30 روزه رو راه بندازه اونو قبول کرد اما هنوز هم ارور بلک لیست بودن کلید میده و قرمز میزنه ...
چطور درستش کنم؟
چرا بهش کلید جدید نمیدید؟
Dreamland
01-09-2010, 10:15
سلام
چطور درستش کنم؟
کی جدید :
yaghob.boss
01-09-2010, 13:09
با سلام دوستان من وقتی از کسپرسکی 2011 استفاده می کنم چندتا مشکل دارم . اول اینکه بعضی وقتا سیستم خاموش نمیشه .
و یکسری مشکلات دیگه که الان دقیقا یادم نیست در صورتی که 2010 این مشکل رو نداشتم
Dreamland
01-09-2010, 13:19
با سلام دوستان من وقتی از کسپرسکی 2011 استفاده می کنم چندتا مشکل دارم . اول اینکه بعضی وقتا سیستم خاموش نمیشه .
و یکسری مشکلات دیگه که الان دقیقا یادم نیست در صورتی که 2010 این مشکل رو نداشتم
شما از چه نسخه ای استفاده میکنی ؟ از نسخه 11.01.400 استفاده کن ، مشکلی نداره :
Roovigital
01-09-2010, 15:58
امروز KIS 2011 بر روی سیستم من به فایل C:\Windows\System32\wininit.exe گیر داد و نشون میده که به PDM:Trojan.Win32.Generic.wcd آلوده هست.
من فایل را در VirusTotal.com آپلود کردم و اونجا هم اسکن شد ولی ویروسی نبود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب این هست که کامنت هایی در لینک بالا (گزارش اسکن فایل توسط VirusTotal.com) گذاشته شده که همگی مربوبط به امروز هستند و نشون میده که کاربرای دیگه ای هم امروز این مشکل را داشته اند.
در ضمن کسپر سیستم من آپدیت هست و در کنار اون هم از Malwarebyt آپدیت هم استفاده میکنم.
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم ؟؟!!!
چرا بهش کلید جدید نمیدید؟
الان بهش کلید جدید دادم قبول کرد اما باز هم همون ارور هستش :41:
حتما کلیدهات از قبل تو بلک لیست هست.
اینوها رو تست کنید:
Dreamland
01-09-2010, 17:17
یه عکس از ارور بزار
حتما کلیدهات از قبل تو بلک لیست هست.
اینوها رو تست کنید:
من از این کلید ها استفاده کردم . اگه خراب بود که همون اول ارور میداد و قبول نمی کرد .
کی جدید :
یه عکس از ارور بزار
Roovigital
02-09-2010, 04:39
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم ؟؟!!!
دوستان حرفه ای کجان؟
مشکل داره چند تا میشه ، کسپر پیغام میده و قابل رفع هم نیست ، وضعیت در حالت قرمزه؟؟!!
توی این چند سالی که از کسپر استفاده میکنم ، تا حالا چنین موردی ندیده بودم !!!
shayan88
02-09-2010, 20:05
کسی میدونه با کسپر میشه بوت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
noproblem
02-09-2010, 23:12
کسی میدونه با کسپر میشه بوت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
دیسک نجاتش اره.
سلام و خشته نباشید
فایل "کسپرسکی لب" در آدرس زیر به حجمی حدود 300 مگابایت رسیده و فکر می کنم این افزایش حجم همچنان ادامه داره :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
وقتی وارد این فایل میشم حدود 100 مگ از این حجم مربوط به یک DMP File به اسم "KAV.9.0.0.736a_08.03_14.14_1164.SRV.full.dmp" هست
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Bases\Cache
توی این قسمت فایلهایی با پسوند DAT و مثل عکس زیر وجود دارند که بیشتر از 100 مگ فضا اشغال کردند :
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطور حجم "کسپرسکی لب " رو کم کنم چون داره مثل خوره عمل میکنه
بعد از حدود یک هفته هنوز هیچ کس به پست قبلی من جوابی نداده ....
:23::33:
Dr Hannibal
03-09-2010, 04:23
سلام و خشته نباشید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Bases\Cache
خیر عزیز راه حلی نداره. این فایل ها سیستمی و مورد نیاز برنامه هستند.
از محیط خود برنامه وارد safe run شو و اونجا روی گزینه clear کلیک کن. با این کار اگه حجمی توی سندباکس مونده باشه پاک میشه ولی نباید قابل ملاحظه باشه.
اگه نگران حجم اشغال شده درایو ویندوز هستی بهتره با برنامه ای مثل tun up درایو رو پاک سازی کنی و اگر باز هم کمبود حجم داری میتونی با برنامه های مخصوص از درایو های دیگه به ویندوز بدی طوری که همیشه 20 درصد درایو ویندوز برای فعالیت خالی باشه.
موفق باشی
Ship Storm
03-09-2010, 14:38
دوستان حرفه ای کجان؟
مشکل داره چند تا میشه ، کسپر پیغام میده و قابل رفع هم نیست ، وضعیت در حالت قرمزه؟؟!!
مورد ها چیه؟ پیغام ها رو بنویسید
reza_4058e
03-09-2010, 16:13
با سلام چطوری میشه به کاسپرسکای2011 کی جدید داد چون مانند کاسپر 2010 نیست و brows نداره و شماه سریال هم که بصورت ان لاین ندارم اگر میشه دوستان راهنمایی کنند چون من با نسخه های قبلی راحت کار میکردم با تشکر reza_4058e
ebilover22
03-09-2010, 16:19
چند روزه که کسپر بدون اینکه آپدیتی باشه شروع می کنه به آپدیت کردن و بعد از چند دقیقه با پیام update fail متوقف میشه و دوباره نیم ساعت بعد دوباره همینکارو انجام میده حتی چند روز می گذره و آپدیتی نیست مشکل چیه؟
IntelCentrino
03-09-2010, 16:20
با سلام چطوری میشه به کاسپرسکای2011 کی جدید داد چون مانند کاسپر 2010 نیست و brows نداره و شماه سریال هم که بصورت ان لاین ندارم اگر میشه دوستان راهنمایی کنند چون من با نسخه های قبلی راحت کار میکردم با تشکر reza_4058e
سریال زیر را وارد کنید و چند لحظه صبر نمائید تا به شما اجازه browse کردن را بدهد.
hamid_rad
03-09-2010, 18:14
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
کسپر من 2011 و اکتیوش هم کردم
اما چراغش قرمزه
که میگه یک ویروس بر روی یکی از نرم افزارهام هست به دوتا نرم افزاری که شک داشتم اونها رو پاک کردم اما درست نشد
هفته قبل کسپر 2010 این مشگل با همین نرم افزارها نداشتم و چیزی که مهمه اینه که نمیتونم اون نرم افزارو پیدا کنم
به این اقایان میگم ما تا ظهور امام زمان (ع) سبز هستیم و خواهیم بود و ما هستیم و ما بی نهایتیم
Roovigital
03-09-2010, 21:39
Detected unknown threat PDM:Trojan.Win32.Generic.wcd C:\WINDOWS\explorer.exe High
Detected legal software that can be used by criminals for damaging your computer or personal data PDM.RootShell C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\I\LOCAL SETTINGS\TEMP\NSVA.TMP\NSC.TMP High
Detected legal software that can be used by criminals for damaging your computer or personal data PDM.RootShell C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\I\LOCAL SETTINGS\TEMP\NSVA.TMP\NSB.TMP High
Dr Hannibal
03-09-2010, 21:57
چند روزه که کسپر بدون اینکه آپدیتی باشه شروع می کنه به آپدیت کردن و بعد از چند دقیقه با پیام update fail متوقف میشه و دوباره نیم ساعت بعد دوباره همینکارو انجام میده حتی چند روز می گذره و آپدیتی نیست مشکل چیه؟
شما ابتدا تاریخ سیستم رو بر مبنای میلادی و کاملا درست ست کنید.
سپس key معتبر به برنامه بدین.
روی آیکون برنامه کلیک راست کرده و گزینه exit رو بزنید سپس دوباره کسپرسکی رو باز کنید.
آپدیت کنید.
اگر بعد از این روش کار نکرد سورس برنامه ایراد پیدا کرده اخرین ورژن کسپرسکی رو یک بار دیگه نصب کنید و از کرک یا انتی بلک لیست استفاده نکنید.
موفق باشید.
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام
کسپر من 2011 و اکتیوش هم کردم
اما چراغش قرمزه
که میگه یک ویروس بر روی یکی از نرم افزارهام هست به دوتا نرم افزاری که شک داشتم اونها رو پاک کردم اما درست نشد
هفته قبل کسپر 2010 این مشگل با همین نرم افزارها نداشتم و چیزی که مهمه اینه که نمیتونم اون نرم افزارو پیدا کنم
به این اقایان میگم ما تا ظهور امام زمان (ع) سبز هستیم و خواهیم بود و ما هستیم و ما بی نهایتیم
برنامه زیر رو دانلود سپس نصب و اپدیت و اسکن کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچه پیدا کرد پاک کنید.
سپس کسپرسکی رو باز کنید و روی قرنطینه کلیک کنید.
سپس از سربرگ بالا گزینه detected treats رو بزنید.
این فهرست رو پاک کنید.
سپس روی ایکون کنار ساعت کسپرسکی کلیک راست کرده و exit کنید.
کسپرسکی رو دوباره run کنید.
Dr Hannibal
03-09-2010, 22:03
دوستان حرفه ای کجان؟
یک باگی اخیرا کسپرسکی داشته که مشکل اول شما مربوط به اون میشه. این مشکل در حال حاظر رفع شده پس شما اگر کسپرسکی رو تا الان اپدیت کنید مشکل حل میشه. بعد از اپدیت حتما سیستم رو ریست و کسپر رو هم وقتی run هست ریبوت کنید.
اما اون ادرس های لوکال مشکوکند وقتی با اپدیت و رفع باگ مشکل باقی ماند روش زیر:
هیتمن پرو:
این برنامه تکنولوژی ابر رو داره و دیتا بیسش آنلاین هست. پس موقع اسکن با این برنامه حتما به نت وصل باشید.
anti malware رو قبل از این استفاده کنید.
هیتمن از لینک زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر 2 برنامه وقتی اسکن کردی موردی پیدا کردند در خواست ریست میدن که باید تایید کنید.
اگر پاک سازی صورت گرفت حتما کسپر رو ریبوت کنید.
( این 2 برنامه زمانی استفاده شود که رفع باگ جواب نداده باشه )
Roovigital
04-09-2010, 00:25
یک باگی اخیرا کسپرسکی داشته که مشکل اول شما مربوط به اون میشه. این مشکل در حال حاظر رفع شده پس شما اگر کسپرسکی رو تا الان اپدیت کنید مشکل حل میشه. بعد از اپدیت حتما سیستم رو ریست و کسپر رو هم وقتی run هست ریبوت کنید.
اما اون ادرس های لوکال مشکوکند وقتی با اپدیت و رفع باگ مشکل باقی ماند روش زیر:
هیتمن پرو:
این برنامه تکنولوژی ابر رو داره و دیتا بیسش آنلاین هست. پس موقع اسکن با این برنامه حتما به نت وصل باشید.
anti malware رو قبل از این استفاده کنید.
هیتمن از لینک زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر 2 برنامه وقتی اسکن کردی موردی پیدا کردند در خواست ریست میدن که باید تایید کنید.
اگر پاک سازی صورت گرفت حتما کسپر رو ریبوت کنید.
( این 2 برنامه زمانی استفاده شود که رفع باگ جواب نداده باشه )
کسپر آپدیت بوده و هست ؟!!
با آپدیت هم اون باگی که شما میگید رفع نشد.
از برنامه اول استفاده کردم 13 مورد پیدا کرد و بعد حلش کرد.
منم اون ارور ها رو از کپسر پاک کردم و گذاشتم سیستم ریبوت شد ، حالا کسپر در حال اسکن مجدد هست ، تا حالا چیزی نگفته...
این برنامه چی بود؟
چرا کسپر اینا رو شناسایی نکرده بود ؟؟!!
من به کسپر خیلی اطمینان داشتم ولی ظاهرا یه ضعفهایی هم داره ؟؟!!
Dr Hannibal
04-09-2010, 04:28
کسپر آپدیت بوده و هست ؟!!
با آپدیت هم اون باگی که شما میگید رفع نشد.
از برنامه اول استفاده کردم 13 مورد پیدا کرد و بعد حلش کرد.
منم اون ارور ها رو از کپسر پاک کردم و گذاشتم سیستم ریبوت شد ، حالا کسپر در حال اسکن مجدد هست ، تا حالا چیزی نگفته...
این برنامه چی بود؟
چرا کسپر اینا رو شناسایی نکرده بود ؟؟!!
من به کسپر خیلی اطمینان داشتم ولی ظاهرا یه ضعفهایی هم داره ؟؟!!
خوبه.
این برنامه یک اعجوبه توی نرم افزار های کم حجم امنیتی حساب میشه. دیتابیس کاملا مستقل با قدرت اسکن کامل ریجیستری از ویژگی هاشه. با این برنامه هفته ای یک بار اسکن کنید در کنار کسپرسکی.
دیتابیس هیچ آنتی ویروسی نمی تونه 100 درصد عمل کنه.
موردی باز وجود داشت بگید.
ghazal86
04-09-2010, 13:50
سلام
من کسپر 2011 رو نصب کردم و همینطور آنتی بلاک لیست رو چند بار پیغام داد که اون فایل آنتی بلاک لیست که تو پوشه خودشه معتبر نیست منم زدم بره جزو اکسکلودها حالا میگه لایسنس بلاک شده. رفتم اون فایل dll رو از تو اکسکلودها در آوردم یعنی آلان هیچ قاعده ای براش تعریف نشده ولی هنوز پیغام میده که لایسنس بلاکه چیکار باید بکنم؟
Roovigital
04-09-2010, 18:17
خوبه.
این برنامه یک اعجوبه توی نرم افزار های کم حجم امنیتی حساب میشه. دیتابیس کاملا مستقل با قدرت اسکن کامل ریجیستری از ویژگی هاشه. با این برنامه هفته ای یک بار اسکن کنید در کنار کسپرسکی.
دیتابیس هیچ آنتی ویروسی نمی تونه 100 درصد عمل کنه.
موردی باز وجود داشت بگید.
فول اسکن توسط کسپر با تنظیمات حداکثر امنیت انجام شد ، به غیر از یک مورد که خودش حلش کرد مورد دیگه نبود.
این برنامه با کپسر تداخلی نداره؟
یعنی میشه در خلال کار با اون کسپر هم فعال باشه ؟ بدون مشکل ؟
چطوری میشه رجیسترش کرد :31:
بازم ممنون
Dr Hannibal
04-09-2010, 18:29
سلام
من کسپر 2011 رو نصب کردم و همینطور آنتی بلاک لیست رو چند بار پیغام داد که اون فایل آنتی بلاک لیست که تو پوشه خودشه معتبر نیست منم زدم بره جزو اکسکلودها حالا میگه لایسنس بلاک شده. رفتم اون فایل dll رو از تو اکسکلودها در آوردم یعنی آلان هیچ قاعده ای براش تعریف نشده ولی هنوز پیغام میده که لایسنس بلاکه چیکار باید بکنم؟
برای ورژن 2011 انتی بلک لیست خوب کار نمیکنه. حداقل برای چند تا از دوستانی که پرسیدم اینطوری بوده.
یک کرک در این پست معرفی کردم که حداقل برای 20 نفر تست کننده اون هفته گذشته جواب داده.
اما باز توصیه نمیکنم انجام بدین.
فول اسکن توسط کسپر با تنظیمات حداکثر امنیت انجام شد ، به غیر از یک مورد که خودش حلش کرد مورد دیگه نبود.
این برنامه با کپسر تداخلی نداره؟
یعنی میشه در خلال کار با اون کسپر هم فعال باشه ؟ بدون مشکل ؟
چطوری میشه رجیسترش کرد :31:
بازم ممنون
خب پس مشکل خدارو شکر رفع شده.
خیر این برنامه تا زمانی که نسخه رایگانش هست گارد فعال نداره. این برنامه رو اگر ریجیستر کنید گاردش فعال میشه و قطعا باعث تداخل در کار سیستم میشه.
شما حتی دیفندر ماکروسافت رو توی ویندوز سون و ویستا فعال کنید ویندوز بهتون میگه همزمان 2 آنتی اسپایور on هستند و سیستم شما کند عمل میکنه. البته کند عمل کردن مهم نیست تداخل که در کار کسپرسکی بوجود بیاد گارد کسپرسکی ضعیف پس امنیت پایین میاد
شما همون هفته ای یک بر اسکن رو انجام بدین عالی هست.
چندتا سریال معتبر برای ریجیستر به ورژن فول ( که قرار شد نکنید : دی )
1AV23MA5BD
46K9-C3GX-P1AQ-JTWL
1LB819WBQA
NJVP-B9TU-8364-8AGF
7GC63V58HX
41KY-07A5-GF3W-L8DC
7BB11RRCKD
0H80-MNYB-2HCU-87FD
2FX42Y913U
UU9V-73TD-0Q9A-EFXU
ghazal86
05-09-2010, 07:25
برای ورژن 2011 انتی بلک لیست خوب کار نمیکنه. حداقل برای چند تا از دوستانی که پرسیدم اینطوری بوده.
یک کرک در این پست معرفی کردم که حداقل برای 20 نفر تست کننده اون هفته گذشته جواب داده.
اما باز توصیه نمیکنم انجام بدین.
[/SPOILER]
سلام
پس ميگيد چيكار كنم؟ من ميخوام همين كسپر رو داشته باشم. يعني هيچ راهي نداره؟ نميخوام از ترايال ريستر هم استفاده كنم.
peyman_nn
05-09-2010, 10:16
دوستان سلام
من خیلی وقت پیش هم این سوال رو پرسیدم
میخام کاسپر رو روی سیستم منزل نصب کنم ، ولی چون چندین 100 گیگ اطلاعات دارم و میدونم که با نصب کاسپر سیکوریتی 2011
پدرم در میاد این کار رو نمیکنم ،مجال نمیده و فوری دلیت میکنه
چند بار هم از شما خواهش کردم که بگید ایا امکانش هست که مثل نود 32 بهش بقبولانیم که قبل از دلیت کردن سوال بپرسه
پدر هر چی نرم افزاره در اورده
بهم میگید یا بی خیالش بشم ( این جمله تهدید بود )
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
دوستان سلام
میخام کاسپر رو روی سیستم منزل نصب کنم ، ولی چون چندین 100 گیگ اطلاعات دارم و میدونم که با نصب کاسپر سیکوریتی 2011
چند بار هم از شما خواهش کردم که بگید ایا امکانش هست که مثل نود 32 بهش بقبولانیم که قبل از دلیت کردن سوال بپرسه
Dr Hannibal
05-09-2010, 14:14
سلام
پس ميگيد چيكار كنم؟ من ميخوام همين كسپر رو داشته باشم. يعني هيچ راهي نداره؟ نميخوام از ترايال ريستر هم استفاده كنم.
اگه براتون مقدوره از key استفاده کنید. بهترین روش فعلی. اگه دوست ندارید key شما اکسپایر شه میتونید هر وقت وقت داشتید آپدیت کنید.
اگر نه همین کرک رو تست کنید ولی مشخص نیست در آخر چی میشه.
اگه تست کردید اعلام کنید جواب گرفتید یا نه.
Dr Hannibal
05-09-2010, 14:26
دوستان سلام
این تنظیمات رو انجام بدین
در ضمن احیانا اگر موردی رو کسپر پاک کنه مراحل زیر رو انجام بدین:
1_ ریستور
2_ لیست سفید
موفق باشید.
IntelCentrino
05-09-2010, 16:25
مثل اینکه کسپر نسخه جدید منتشر کرده.
Roovigital
06-09-2010, 00:34
مثل اینکه کسپر نسخه جدید منتشر کرده.
روی سایتش که چیزی نیست؟!
IntelCentrino
06-09-2010, 00:48
روی سایتش که چیزی نیست؟!
اگر نسخه 11.0.1.400 را نصب کنید، به شما پیغام میده که نسخه جدیدتری منتشر شده است.
من خودم از این طریق متوجه شدم.
Roovigital
06-09-2010, 01:19
اگر نسخه 11.0.1.400 را نصب کنید، به شما پیغام میده که نسخه جدیدتری منتشر شده است.
من خودم از این طریق متوجه شدم.
والا من دقیقا الان همین نسخه رو استفاده میکنم و پیغامی هم ندارم؟!!
اصولا تا به حال نشده کسپر پیغام آپدیت نسخه رو بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.