مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||
Dr Hannibal
13-09-2011, 22:32
خواهشا یه راهنمایی درست کنید ا
ستیگ رو بزنید ،
قسمت اپدیت ، تیک کپی شدن اپدیت هارو بزنید ،
با این کار کسپرسکی از اول اپدیت میشه اما از این به بعد اپدیت ها توی همون پوشه بک اپ گیری میشن ،
آموزش استفاده از بک اپ ها برای اینده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا یه راهنمایی درست کنید ا
فکر میکنم راهش این باشه :
برو به مسیر :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder
قبلش باید کاری کنی فایلهای هیدن نمایش داده بشه.
سه فلدر میبینی این سه تا رو باید تو یه فولدر یه جا تو هارد ذخیره کنی.
اینها هستن که میشه با آپدیت آفلاین کسپر رو به روز کنی.
روش هم اینه:
کسپر رو باز کن.
روی setting کلیک کن
برو به تب update
و update source
دکمه add
انتخاب پوشه ای که این سه پوشه رو توش گذاشتی
برداشتن تیک kaspersky lab update server
ok , ok
رفتن به قسمت update
و Run updae
کسپر به همیا تاریخ آخرین آپدیتی که ذخیره کردی، آپدیت میشه.
حالا راهنمایی خوب بود؟
یه سئوالی هست در مورد کسپر که نمیدونم باید چیکار کرد :
چطور میتونم با فایروال اینترنت سکیوریتی دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم تنظیماتش کجاست:13:
Dr Hannibal
14-09-2011, 10:44
یه سئوالی هست در مورد کسپر که نمیدونم باید چیکار کرد :
چطور میتونم با فایروال اینترنت سکیوریتی دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم تنظیماتش کجاست:13:
K.N.I.G.H.T
14-09-2011, 11:16
سلام
این نسخه Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition رو از کجام میتونم دانلود کنم ؟
Dr Hannibal
14-09-2011, 12:20
سلام
این نسخه Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition رو از کجام میتونم دانلود کنم ؟
البته فکر میکنم لایسنس هاش نیست . و لایسنس های KIS بهش نمیخوره ،
سلام
دوستان من جدیدا با آپدیت کاسپر مشکل دارم ، دفعات قبل حدود 10 الی 15 دقیقه آپدیت میشد اما الان طی دو روز گذشته دو بار از اول
شروع به آپدیت کردم و هر بار حدود 4 الی 5 ساعت میگذره اما کامل آپدیت نمیشه ، مشکل سرعت دانلود ندارم
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
ArashMiniStar
14-09-2011, 13:50
سلام
دوستان من جدیدا با آپدیت کاسپر مشکل دارم ، دفعات قبل حدود 10 الی 15 دقیقه آپدیت میشد اما الان طی دو روز گذشته دو بار از اول
شروع به آپدیت کردم و هر بار حدود 4 الی 5 ساعت میگذره اما کامل آپدیت نمیشه ، مشکل سرعت دانلود ندارم
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
یعنی تاریخ رو جدید میزنه ولی میگه قدیمیه؟ چی میگه؟
تازیخ ویندوزت درسته؟
سلام
تاریخ و ساعت درسته
سرعت آپدیت خیلی پایینه ، قبلا با دیال آپ از این سریعتر آپدیت میشد ، حالا که ADSL دارم
هر دفعه 10 الی 15 دقیقه طول میکشید اما حالا 4 الی 5 ساعت
mahyarSAMSUNG
15-09-2011, 00:19
کسپر من به یه مشکلی بر خورده یه ویروسی رو اسکن کرد که توی لیست ویروسهاش اومده ... حتی اون ویروس از مسیری که توی عکس معلومه پاک شده و اصلا نیست ولی هرکاری میکنم این ها از توی لیست حذف نمیشه هرچی پروسس رو میزنم فیکس ایگنور و... میزنم نمیره ... یه بار برای 2011 هم همینطوری شده بود مجبور شدم نرم افزار رو پاک کنم از اول نصب کنم تا برن آیا راهی نداره ؟ چون ویجد روی دسکتاپم که ماله کسپر همیشه ضربدر قرمز برای اینها خورده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr Hannibal
15-09-2011, 09:13
کسپر من به یه مشکلی بر خورده یه ویروسی رو اسکن کرد که توی لیست ویروسهاش اومده ... حتی اون ویروس از مسیری که توی عکس معلومه پاک شده و اصلا نیست ولی هرکاری میکنم این ها از توی لیست حذف نمیشه هرچی پروسس رو میزنم فیکس ایگنور و... میزنم نمیره ... یه بار برای 2011 هم همینطوری شده بود مجبور شدم نرم افزار رو پاک کنم از اول نصب کنم تا برن آیا راهی نداره ؟ چون ویجد روی دسکتاپم که ماله کسپر همیشه ضربدر قرمز برای اینها خورده :
متاسفانه این یک باگ نسخه 2012 هست ،
کسپرسکی فعلا این روش رو معرفی کرده :
رفع مشکل کار نکردن Fix در نسخه های 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست کنید اگر کار نکرد چاره فقط ریمو کردن کسپرسکی و نصب مجدد هست ،
بهتره این کار با ریمور کسپرسکی انجام بشه ،
milad_gta
16-09-2011, 15:35
دوستان تو کسپر نمیشه کاری کرد که همه تصمیمات رو خودمون بگیریم ؟ برا مثال خودش یک برنامه رو تراست نکنه !؟
از دوستان عزیز یه سوالی دارم.
من الان Internet Security 2011 رو با یه لایسنس ۱ ساله که حدود ۴ ماه دیگش باقیمونده روی لپتاپ دارم به نظرتون با همین ورژن ادامه بدم یا اینکه برم سراغ ۲۰۱۲؟
شنیدم نسخه ۲۰۱۲ لایسنسی که الان دارم رو میشناسه و مشکلی برای لایسنس وجود نداره.درسته؟
ممنون.
با سلام
دوستان مشکل چیه که نمیتونه این ویروس رو پاک کنه چه کار باید کرد:20:
mansour_hotboy
16-09-2011, 20:27
از دوستان عزیز یه سوالی دارم.
من الان Internet Security 2011 رو با یه لایسنس ۱ ساله که حدود ۴ ماه دیگش باقیمونده روی لپتاپ دارم به نظرتون با همین ورژن ادامه بدم یا اینکه برم سراغ ۲۰۱۲؟
شنیدم نسخه ۲۰۱۲ لایسنسی که الان دارم رو میشناسه و مشکلی برای لایسنس وجود نداره.درسته؟
ممنون.
درسته.لایسنسهای 2011 روی 2012 هم کار میکنند.
ArashMiniStar
16-09-2011, 20:46
درسته.لایسنسهای 2011 روی 2012 هم کار میکنند.
من شنیدم کاسپر خیلی سخت گیری میکنه و بلاک میکنه!! اما برای من که اینطور نبوده.شما راحت میتونی ارتقا بدی.تو سایتشم نوشته.:20:
Amir Hossein
16-09-2011, 22:57
سلام
یه سوال نسخه های pure با نسخه های دیگه چه فرقی داره...؟
mer30
darvishi.2292
17-09-2011, 07:10
سلام دوستان.نميدونم اينجا جاي مناسبي واسه اين سوال من هست يا نه.به هر حال ببخشيد.
ما يه انتي ويروس كسپر اورجينال داريم كه 20 يوزر رو ساپورت ميكنه.سوال من اينه كه من چجوري ميتونم بفهم كه در حال حاضر چند تا از اين يوزرها مصرف شده يعني چند تا يوزر دارن از لايسنس اين انتي ويروس استفاده ميكنند؟اگه روي يك سيستم اين انتي ويروس رو نصب كنم و از لايسنس اون استفاده كنم اما واسه اپديت فقط از اپديت افلاين استفاده كنم وبه اينترنت وصل نشم ايا بعدا كه اونو پاك كنم بازم يكي از يوزرهاي انتي ويروس مصرف شده به حساب مياد يعني يكي از يوزرها ميپره؟
reza6469
17-09-2011, 09:55
آیا درسته که چند وقت پیش داخل آپدیتهای کاسپراسکای حاوی بدافزار بود؟
آیا درسته که چند وقت پیش داخل آپدیتهای کاسپراسکای حاوی بدافزار بود؟
خیر
همچین چیزی اتفاق نیوفتاده
darvishi.2292
17-09-2011, 12:16
دوستان عزيز ميشه مشكل ما رو رفع كنين.خيلي گيرم م م م م
milad_gta
18-09-2011, 06:07
سلام
یه سوال نسخه های pure با نسخه های دیگه چه فرقی داره...؟
mer30
یه سری امکانات بیشتر داره ، مثلا برای پاکسازی ویندوز ، مدیریت پسورد ها و ...
دوستان عزيز ميشه مشكل ما رو رفع كنين.خيلي گيرم م م م م
فکر نکنم بشه فهمید ، یک گشتی زدم چیزی یافتیده نشده پیدا کردم خبرت میکنم .
Iceboy_LOVE
18-09-2011, 07:44
سلام .. من آنتی ویروس کسپرسی نسخه زیر رو دارم :
Kaspersky Internet Security 2012 V 12.0.0.374 FINAL
اما متاسفانه همه کلیدهایی که قرار میگیره سه روز همین حدودا دووم میاره و تریال ریست هم روی کسپر2012 خوب کار نمیکنه
میخواستم ببینم ورژن جدید تر هم اومده ؟ و کلا شما پیشنهادتون چیه از چه روشی بکار ببریم .. واقعا این انتی ویروس خوبیه ولی مشکل رجیستر داره
سایتی نیست که به زبان مثل المانی یا روسی باشه که یوزرنیم پسورد و ایمیل بزنی و 90 روز بهت یه کلید بده اختصاصی خودت ؟ ( مثل اویرا و تراست پورت)
الان Trust Port 2012 رو ویندوز 7 - 64 بیتی دارم و ازش هم راضیم ..
milad_gta
18-09-2011, 07:55
از سوئیتی استفاده کنید که به درد بخوره ، کسپر یکی از این بدر بخور هاست ...
آخرین ورژن رو دارید استفاده میکنید . کلید ها کاملا شانسیه ممکنه بعضی ها چند ماه هم دوم بیاره .
Iceboy_LOVE
18-09-2011, 09:13
از سوئیتی استفاده کنید که به درد بخوره ، کسپر یکی از این بدر بخور هاست ...
آخرین ورژن رو دارید استفاده میکنید . کلید ها کاملا شانسیه ممکنه بعضی ها چند ماه هم دوم بیاره .
سوئیتی چی هست ببخشید ؟
بعدش یه سوال دیگه : این کاسپرسکی Pure قضیش چیه ؟
البته من ADSL دارم .. نسخه های KIS استفاده میکنم
milad_gta
18-09-2011, 09:18
سوئیتی چی هست ببخشید ؟سوئیت ( منظور مجموعه نرم افزار های گنجانده شده در یک نرم افزار هست )
بعدش یه سوال دیگه : این کاسپرسکی Pure قضیش چیه ؟ یه سری امکانات بیشتر داره ، مثلا برای پاکسازی ویندوز ، مدیریت پسورد ها و ...
اینجا ریز جزئیات تفاوت نسخه های خانگی موجود هست :
Serenity
18-09-2011, 10:58
آپدیت آفلاین Kaspersky PURE چطوری میشه و از کجا ؟
کلید هم اگه بزارین براش که دیگه عالیه.
:11:
mohsen1104
18-09-2011, 11:31
باسلام
من کسپر 2011 سکوریتی رو نصب کردم و آپدیت هم هست
دوتا مشکل باهاش دارم یکی اینکه دکمه بزرگ قرمزه سبز نمیشه و گزینه fix it رو هم که میزنم شروع به کار میکنه ولی سبز نمیشه نمیدونم چون دفعه اول که اسکن کامل رو زدم خیلی پیغام داد و من وسطهای اسکن چون خیلی طولانی شد کنسل رو زدم . در ضمن چون یک ویروس خفن به اسم sality\nao سیستمم گرفته بود و نود 32 نتونست کاری بکنه کسپر رو نصب کردم.
مشکل دومم با برنامه تلویزیونم هست . کارت تی وی من winfast هست و هرموقع اجرا می کنم کسپر پیغام زیر رو می ده البته برنامه بدون مشکل اجرا میشه
مشکل اینه که وقتی تی وی رو فول اسکرین میکنم و کسپر یک پیغام می ده مثلا یه برنامه را restore می ده مثل این
تی وی تصویرش سیاه میشه و باید تی وی را ببندم و دوباره اجرا کنم
با تشکر
لطف کنین جواب منو هم بدین
Amir Hossein
18-09-2011, 15:45
سلام
یه سوال دیگه
میخواستم بدونم همراه هر نسخه pure هم میزنن
یعنی الان pure 2012 هم داریم...؟؟؟
==============
یه توضیح کوچیک هم در باره این نسخه میخواستم
Special Ferrari Edition
ArashMiniStar
18-09-2011, 16:17
سلام
یه سوال دیگه
میخواستم بدونم همراه هر نسخه pure هم میزنن
یعنی الان pure 2012 هم داریم...؟؟؟
==============
یه توضیح کوچیک هم در باره این نسخه میخواستم
Special Ferrari Edition
PURE تازه اومده.بله 2012 که اومده خیلی وقته.ولی این جدید اومده.مثلا 2010 2009 اینا نداره.
استقلال قهرمان
18-09-2011, 18:00
سلام
میشه لینک دانلود کسپر جدیدترین نسخشو بزارید:11:
سلام
میشه لینک دانلود کسپر جدیدترین نسخشو بزارید:11:
milad_gta
19-09-2011, 05:28
دوستان چند تا سوال !؟
1 . وقتی دیتابیس رو آفلاین آپدیت میکنیم خطری نداره ؟ یعنی کسپر قدرت تشخیص این رو داره که آپدیت اگر مشکل داشت یا Fake بود آپ نکنه ؟
2 . نمیشه کاری کرد که برای هر عملیات ازمون سوال بپرسه !؟ فرضا یه برنامه میاد کانکت شه نت بپرس اجازه بدم یا نه !؟ چون تو حالت نرمال خودش به برنامه های مورد اعتماد دسترسی میده . اینو قبلا پرسیدم کسی جواب نداد ... !؟
3 . امکانش هست برای بخش های مختلف فایروال تنظیمات انجام داد ؟ برا مثال کاری کرد که برنامه های low restricted به نت دسترسی نداشته باشند یا موقع حذف چیزی ازمون سوال بشه و موارد مشابه !؟
darvishi.2292
19-09-2011, 06:21
دوستان ما رو فراموش نكنين.يكي ما رو دريابه:10:
Переклад не
19-09-2011, 09:35
سلام
رفقا زحمت کشیدن تاپیک طرز فعال کردن کاسپر2012 رو ایجاد کردن . محتویان لینکی که در توضیحش گفته شده این برای فعال سازی هستش رو دانلود کردم اونجا گفته شده فیلمه اما فقط کی هستش با فرمت swf
خب ما اینجا نپرسیدیم که بگید سوالات تکراری و فلان پرسیدی و رفتم سراغ جستجو . الان که کمکم نکرده موندم چطوری اینو فعالش کنم؟
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
اینم همون پست :
milad_gta
19-09-2011, 10:50
ظاهرا این نسخه کسپر 1 سال لیسانس رایگان داره !
نکته : من تست نکردم
ArashMiniStar
19-09-2011, 11:08
ظاهرا این نسخه کسپر 1 سال لیسانس رایگان داره !
نکته : من تست نکردم
تریال 30 روزه هست.امکان نداره!:46:
milad_gta
19-09-2011, 11:10
حالا اگر کسی تونست یک تست بزنه ...
وقتی نسخه 3 و 6 ماهه پیدا میشه ممکنه اینم !؟ ... البته دوستان بابت اینکه اینجا پست کردمش عذر میخوام ، حواسم نبود .
ArashMiniStar
19-09-2011, 11:13
حالا اگر کسی تونست یک تست بزنه ...
وقتی نسخه 3 و 6 ماهه پیدا میشه ممکنه اینم !؟ ...
کجا نوشته 1 سال اعتبار داره!؟
milad_gta
19-09-2011, 11:22
گفتم که ، اطمینان ندارم ! چند وقت پیش تو وبگردی بوکمارک کرده بودمش گذاشتم هرکس تونست تست کنه ...
ArashMiniStar
19-09-2011, 12:14
گفتم که ، اطمینان ندارم ! چند وقت پیش تو وبگردی بوکمارک کرده بودمش گذاشتم هرکس تونست تست کنه ...
امکان نداره! نیازی به تست نیست! اونم 1 سال.:27::18:
milad_gta
19-09-2011, 15:11
آره ، با عقل جور در نمیاد ، اما گه گاهی یه تعداد محدود میدن ...
Cheric1986
20-09-2011, 02:37
سلام دوستان من یه کسپر اکتیو ۳ماه دارم میخوام نصب کنم
نصب کردنش نکتهٔ خاصی داره و اگه ممکن تنظیماتیو که در طی مراحل نصب باید انجام بدم بگید
دوستان smart security nod نصب رو سیستمم میخوام unistal کنم از طریقه خود ویندوز یونیستالش کنم یا برنامهٔ خاصی پیشنهاد میکنین چون یه جا خوندم اگه از طریقه خود سیستم حذفش کنم اثراتش روی ویندوز میمونه با آنتی ویروس جدیدی که میخوان نصب کنم تزاحم پیدا میکه
کسی تاحالا حذف کرده تا آنتی جدید بریزه مشکلی پیدا نکرده؟ win7 home basic
Dr Hannibal
20-09-2011, 09:52
سلام دوستان من یه کسپر اکتیو ۳ماه دارم میخوام نصب کنم
نصب کردنش نکتهٔ خاصی داره و اگه ممکن تنظیماتیو که در طی مراحل نصب باید انجام بدم بگید
دوستان smart security nod نصب رو سیستمم میخوام unistal کنم از طریقه خود ویندوز یونیستالش کنم یا برنامهٔ خاصی پیشنهاد میکنین چون یه جا خوندم اگه از طریقه خود سیستم حذفش کنم اثراتش روی ویندوز میمونه با آنتی ویروس جدیدی که میخوان نصب کنم تزاحم پیدا میکه
کسی تاحالا حذف کرده تا آنتی جدید بریزه مشکلی پیدا نکرده؟ win7 home basic
NOD32 , ESET نمیذاره کسپرسکی نصب بشه ، چی کار کنم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین تنظیمات kaspersky ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من جدیدا kis 2012 را نصب کردم مشکلی که داره اینه که کار با winrar کند شده ( اکسترکت کردن فایلها و حتی باز کردن فایلهای
فشرده )
منوی کلیک راست ویندوز اکسپلورر هم کند باز میشه
میشه کمک کنید چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟؟؟
قبلا با kis 2011 این مشکلات را نداشتم
ArashMiniStar
20-09-2011, 17:49
من جدیدا kis 2012 را نصب کردم مشکلی که داره اینه که کار با winrar کند شده ( اکسترکت کردن فایلها و حتی باز کردن فایلهای
فشرده )
منوی کلیک راست ویندوز اکسپلورر هم کند باز میشه
میشه کمک کنید چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟؟؟
قبلا با kis 2011 این مشکلات را نداشتم
برای حلش 2 قسمت هست.یکی File Anti Virus و Application Control
باید حساسیتش رو کم کنید.
برای نمونه این رو گذاشتم :(دیگه فایل های فشرده رو اسکن نمیکنه)
mohammad_dj96
20-09-2011, 18:29
سلام
از امروز انتی ویروسم ارور میده
میشه راهنمایی کنید بدونم مشکل چیه.
ورژن 2012 هم دارم
اروری که میده :
protrction componest : failure
صفحه اصلی انتی ویروسو باز میکنی این قسمت ضربدر قرمز خورده!
مشکل از کجاس؟
سلام
ورژن 2012 هم دارم
اروری که میده :
مشکل از کجاس؟
یک عکس ازانتی ویروست بزار تا بهتر بشه راهنمایی کرد
ArashMiniStar
20-09-2011, 19:26
سلام
ورژن 2012 هم دارم
اروری که میده :
مشکل از کجاس؟
بنظرم اگه هنوز پابرجاست کاسپر رو Repair کنید.
Cheric1986
20-09-2011, 22:23
در این پست منظور از safemod کجاست
اگه مکن راهنماییم کنید
یعنی با unistalere خود ویندوز۷ حذفش نکنم؟
این برنامهای که گفته بودینو download کنم و با اون حذفش کنم؟
در این پست منظور از safemod کجاست
اگه مکن راهنماییم کنید
دوست عزیز شما سیستمت رو ریستارت کن موقع بالا اومدن کلید f8 چند بار بزن یه صفحه میاد گزینه سیف مد انتخاب کن
و اون برنامه که باید باهاش انتی ویروست رو پاک کنی دانلود کن و طبق دستور عمل کن
darvishi.2292
21-09-2011, 08:20
سلام دوستان.نميدونم اينجا جاي مناسبي واسه اين سوال من هست يا نه.به هر حال ببخشيد.
ما يه انتي ويروس كسپر اورجينال داريم كه 20 يوزر رو ساپورت ميكنه.سوال من اينه كه من چجوري ميتونم بفهم كه در حال حاضر چند تا از اين يوزرها مصرف شده يعني چند تا يوزر دارن از لايسنس اين انتي ويروس استفاده ميكنند؟اگه روي يك سيستم اين انتي ويروس رو نصب كنم و از لايسنس اون استفاده كنم اما واسه اپديت فقط از اپديت افلاين استفاده كنم وبه اينترنت وصل نشم ايا بعدا كه اونو پاك كنم بازم يكي از يوزرهاي انتي ويروس مصرف شده به حساب مياد يعني يكي از يوزرها ميپره؟
ArashMiniStar
21-09-2011, 11:18
تا جایی که من اطلاع دارم کاسپر در حین آپدیت آنلاین چک میکنه چند یوزر استفاده میکنند.
منظور از 20 یوزر ، 20 یوزر همزمان یا آنلاین هست.یعنی شما میخوای روی یک سیستم 100 بار بریز باز روی یکی دیگه این کارو انجام بده.فرقی نمیکنه.فقط 20 یوزر همزمان مهمه.اینجوری نیست که وقتی روی یک سیستم فعال کنین یک یوزر از 20 تا بسوزه یا حساب بشه.(البته اگه همین طوری استفاده کنید که بله:31:)
فکر هم نکنم کاسپر همچین امکانی رو قرار داده باشه.
Dr Hannibal
21-09-2011, 17:53
اگه روي يك سيستم اين انتي ويروس رو نصب كنم و از لايسنس اون استفاده كنم اما واسه اپديت فقط از اپديت افلاين استفاده كنم وبه اينترنت وصل نشم ايا بعدا كه اونو پاك كنم بازم يكي از يوزرهاي انتي ويروس مصرف شده به حساب مياد يعني يكي از يوزرها ميپره؟لایسنس های اورجینال اکتیو کد هستند ، باید آنلاین اکتیو کنید ، پس حساب میشه ،
اگر به شکل لایسنس فایل فعال کننده دارید و اپدیت افلاین کنید خیر چیزی نمیسوزه ،
Cheric1986
22-09-2011, 00:50
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر این پست منظور از safemod کجاست
اگه مکن راهنماییم کنید
لطفا جواب منو هم بدین:11:
لطفا جواب منو هم بدین:11:
دوست عزیز شما سیستمت رو ریستارت کن موقع بالا اومدن کلید f8 چند بار بزن یه صفحه میاد گزینه سیف مد انتخاب کن
بله با اون برنامه ای که دوستان گفتن باید انتی ویرستو پاک کنی
Iceboy_LOVE
22-09-2011, 13:43
سلام
این برنامه طرز کارش چی هست و کسی راهنمایی چیزی داره در موردش توضیح بده
Virus Removal Tools
در ضمن شارژ اینترنت هم مصرف میکنه ؟
ArashMiniStar
22-09-2011, 15:47
لایسنس های اورجینال اکتیو کد هستند ، باید آنلاین اکتیو کنید ، پس حساب میشه ،
اگر به شکل لایسنس فایل فعال کننده دارید و اپدیت افلاین کنید خیر چیزی نمیسوزه ،
اینم یادم رفت اضافه کنم.من فکر کردم منظورشون این هست که مثلا روی یک پی سی که میریزن یکی میسوزه یا نه!:31: یعنی دیگه کلا نشه استفاده کرد.
afshin b
22-09-2011, 16:45
سلام
این برنامه طرز کارش چی هست و کسی راهنمایی چیزی داره در موردش توضیح بده
Virus Removal Tools
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن شارژ اینترنت هم مصرف میکنه ؟
اینجا توضیح داده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه فایل 2 مگی رو دانلود میکنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نصب میکند و همونطوری که توی تصویر گفته عمل میکنید.
به غیر از 2 مگی که گفتم دیگه ترافیکی مصرف نمیشه.
Cheric1986
23-09-2011, 05:10
بله با اون برنامه ای که دوستان گفتن باید انتی ویرستو پاک کنی
خیلی ممنون از جواب. منظورم اینکه ابتدا با یونیستالره خوده ویندوز۷ حذفش کنم و بعد ریستارت کنم برم در safemod و اون فایلو اجرا کنم همین؟ یا اینکه مستقیم برم درsafemod و اون فایلو اجرا کنم؟ در هر صورت سوالی ازم نمیپرسه که باید انتخاب خاصیو انجام بدم..
خیلی ممنون از جواب. منظورم اینکه ابتدا با یونیستالره خوده ویندوز۷ حذفش کنم و بعد ریستارت کنم برم در safemod و اون فایلو اجرا کنم همین؟ یا اینکه مستقیم برم درsafemod و اون فایلو اجرا کنم؟ در هر صورت سوالی ازم نمیپرسه که باید انتخاب خاصیو انجام بدم..
شما باید مستقیم بری سیف مد و از اونجا انتی ویروستو با اون برنامه پاک کنی احتیاجی به uninstall خود ویندوز نیست
بعد از اجرای برنامه در سیف مد دستورات دکتر drhanibal رو انجام بده
هر وقت ازتون عدد سوال کرد شما عدد 1 روز بزنید و هر وقت تایید خواست y رو بزنید. در اخر باید پیام موفقیت امیز بودن کار رو بگیرید و گرنه اشتباه کردید.
سپس این مسیر رو هم دستی پاک کنید.
C:\Program Files\ESET
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET
C:\Documents and Settings\%USER%\Application Data\ESET
Windows Vista/7 Users must delete the following folders:
C:\ProgramData\ESET
milad_takjoo
23-09-2011, 11:05
سلام دوستان...من کسپر اریجینال دارم...بعد این خودش اتوماتیک اپدیت میشد...از دیروز تا حالا زرد شده و میگه دیتابیس قدیمیه....به صورت دستی هم آپدیت کردم بازم درست نشد...مشکل از چیه؟
ArashMiniStar
23-09-2011, 11:53
سلام دوستان...من کسپر اریجینال دارم...بعد این خودش اتوماتیک اپدیت میشد...از دیروز تا حالا زرد شده و میگه دیتابیس قدیمیه....به صورت دستی هم آپدیت کردم بازم درست نشد...مشکل از چیه؟
ساعت پی سی درست و دقیق هست؟
milad_takjoo
23-09-2011, 13:29
ساعت پی سی درست و دقیق هست؟
آره درسته....ولی دیروز هی خودش از ب.ظ میشد ق.ظ......من درستش کردم چندبار الان خوب شده...
یعنی واسه اونه؟
resident2011
23-09-2011, 15:21
من بیشتر موقعها وقتی وارد سایتها میشم بعد از مدتی دیگه هیچ اتی واسم باز نمیشه مگه چند دقیقه صب کنم و مرورگر رو ببندم دوباره باز کنم
اویل فکر می کردم از ISP و هر چی فش بود نثارشون می کردم تا اینکه امروز متوجه شدم ا بدبختها گناهی ندارن مقصر اصلی کاسپر
وقتی این بلا سرم میاد کاسپر رو که غیر فعال می کنم فوراً همه سایتها باز میشن
چند بار امتحان کردم مطمئنم کار خود ناکسشه.با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم .
کسی میدونه چرا همچین کاری می کنه
Windows Defender من فعاله تاثیری توی کارایی آنتی ویروس نداره.فعال باشه بهتره یا غیر فعال
یه سوال دیگه هم دارم من قبلاً Qt (کتابخونه برنامه نویسی) رو رو سیستم داشتم کار باهاش می کردم خیلی سریع بود از وقتی که کاسپر نصب کردم کند شده و برنامه ها دیر کامپایل میشن.در ضمن به چندتا از فایلها هم گیر میده موقع نصب که از طریق سایت اسمشون رو ارسال کردم.اخه Qt یه SDK معتبره و توسط نوکیا منتشر میشه.
واسه این مشکلات من چی پیشنهاد میدید در ضمن توی سرچ به نتیجه ایی نرسیدم
ویندوز7
cori5 760
4G RAM
Cheric1986
24-09-2011, 01:55
شما باید مستقیم بری سیف مد و از اونجا انتی ویروستو با اون برنامه پاک کنی احتیاجی به uninstall خود ویندوز نیست
بعد از اجرای برنامه در سیف مد دستورات دکتر drhanibal رو انجام بده
هر وقت ازتون عدد سوال کرد شما عدد 1 روز بزنید و هر وقت تایید خواست y رو بزنید. در اخر باید پیام موفقیت امیز بودن کار رو بگیرید و گرنه اشتباه کردید.
سپس این مسیر رو هم دستی پاک کنید.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET
C:\Documents and Settings\%USER%\Application Data\ESET
Windows Vista/7 Users must delete the following folders:
C:\ProgramData\ESET
ممنون:11:
فایل pdf آموزش نصبKaspersky Internet Security 2011 رو ازکجا میتونم گیر بیارم یا سایتی که اموزش تصویری داشته باشه
Karkas20
24-09-2011, 03:10
این هم سریال برای انتی ویروس کسپرسکی :
NUS4T-GKF2R-17SCB-4CKPN
زمان اکسپایر شدن
16.01.2012
Переклад не
24-09-2011, 09:34
چرا کاسپر "سایتی برای دانلود key " رو بلاک میکنه؟
از کجا کی های جدید رو بگیریم؟
من سردر نمیارم این کی ها برای آپدیت کردن هستش؟ مثله سریال هایی برای ناد 32 به خاطر آپدیت
اصلا چطوری نسخه ی 2012 رو آپدیت کنم؟
ودش که آپدیت نمیکنه و ارور میده
Переклад не
25-09-2011, 13:07
اینهمه کاربر فعال و متخصص و کاربلد در کوزه و ما گرد جهان میگردیم
پس چرا کسی راهنمایی چیزی نمیکنه؟
resident2011
25-09-2011, 13:25
من بیشتر موقعها وقتی وارد سایتها میشم بعد از مدتی دیگه هیچ اتی واسم باز نمیشه مگه چند دقیقه صب کنم و مرورگر رو ببندم دوباره باز کنم
اویل فکر می کردم از ISP و هر چی فش بود نثارشون می کردم تا اینکه امروز متوجه شدم ا بدبختها گناهی ندارن مقصر اصلی کاسپر
وقتی این بلا سرم میاد کاسپر رو که غیر فعال می کنم فوراً همه سایتها باز میشن
چند بار امتحان کردم مطمئنم کار خود ناکسشه.با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم .
کسی میدونه چرا همچین کاری می کنه
Windows Defender من فعاله تاثیری توی کارایی آنتی ویروس نداره.فعال باشه بهتره یا غیر فعال
یه سوال دیگه هم دارم من قبلاً Qt (کتابخونه برنامه نویسی) رو رو سیستم داشتم کار باهاش می کردم خیلی سریع بود از وقتی که کاسپر نصب کردم کند شده و برنامه ها دیر کامپایل میشن.در ضمن به چندتا از فایلها هم گیر میده موقع نصب که از طریق سایت اسمشون رو ارسال کردم.اخه Qt یه SDK معتبره و توسط نوکیا منتشر میشه.
واسه این مشکلات من چی پیشنهاد میدید در ضمن توی سرچ به نتیجه ایی نرسیدم
ویندوز7
cori5 760
4G RAM
همچنان منتظر راهنمایی اساتید هستیم
omid-p30
25-09-2011, 13:31
چرا کاسپر "سایتی برای دانلود key " رو بلاک میکنه؟
از کجا کی های جدید رو بگیریم؟
من سردر نمیارم این کی ها برای آپدیت کردن هستش؟ مثله سریال هایی برای ناد 32 به خاطر آپدیت
اصلا چطوری نسخه ی 2012 رو آپدیت کنم؟
ودش که آپدیت نمیکنه و ارور میده
کلید ها رو بلاک میکنه چون خریداری نشدند و غیرقانونی در اینترنت پخش شدند.
نه بر خلاف ناد 32 بدون کلید و بعد از تموم شدن یک ماه رایگان کلا از کار می افته و فقط مخصوص آپدیت نیست.
کلید ها رو از تاپیک کرک و سریال بگیرید. تو امضای من هم هست.
Переклад не
25-09-2011, 17:08
چطوری آپدیت مبشه؟
دوستان
KIS سیستم رو کند میکنه؟؟؟؟
دوستان
KIS سیستم رو کند میکنه؟؟؟؟
کلا KAV و KIS موقعی که سیستم رو اسکن میکنن سنگینش میکنن چون منابع زیادی رو استفاده میکنند اما بقیه موارد حداقل من کند شدن سیستم رو ندیدم:20:
hadi4507
26-09-2011, 13:48
چرا جدیدا تو کسپر2012 هر دفعه بعد آپدیت تعداد ویروس های قابل شناسایی رو کمتر نشون میده؟
اینا رو بعد آپدیت یادداشت کردم آخریه جدیدتره.
6573875
6690444
6264912
6221224
6200934
Karkas20
26-09-2011, 18:55
چرا جدیدا تو کسپر2012 هر دفعه بعد آپدیت تعداد ویروس های قابل شناسایی رو کمتر نشون میده؟
اینا رو بعد آپدیت یادداشت کردم آخریه جدیدتره.
6573875
6690444
6264912
6221224
6200934
به چند احتمال :
شاید مخر بهایی که وارد دیتابیس شده باشن / فالس الارم بوده که از روی دیتابیس برداشته شدن
2.یک ویروس الان شناخته شده ولی بخاطر این که کد مخرب ان یکی هست و کسپر میتونه پیدا کنه بدون اینکه در دیتابیس باشه / همین مخرب از دیتابیس برداشته میشه.
3.شاید سایت های الوده که جزیی از دیتابیس باشن حذف شدن
4.بعضی ازز مخرب هایی که ادور یا درجه تخریب ان کم باشه از روی دیتابیس برداشته میشن.
کم شدن شماره اپدیت کسپرسکی هیچ ترسی نداره /
یادمه پچی بود برای بیتفندر 2011 که کسپر بکدور میشناخت ولی بعد از چند روز از اپدیت برداشته شد و فایل پچ را که اسکن میکردی / دیگه مخرب شناسایی نمیکرد.
Переклад не
26-09-2011, 22:43
آقا این کاسپراسکای 2012 من اصلا آپدیت نمیشه .آپدیتو میزنم اما بررسی میکنه نمیدونم چیکار میکنه و میگه آپدیت نشد و اینحرفا
چیکار باید بکنم؟
ممنون
با سلام كاسپر 2012 دو تا male ware پيدا كرد كه نتونست پاكشون كنه و رفتم تو آدرس دستي دليت كردم اما دو روزه با وجود اينكه حتي اثري از پوشه فايل هم نيست همچنان قرمز رنگه و اون خطاي قبل رو ميده چكاركنم رنگش درست بشه . داره رو اعصابم راه ميره
در ضمن فك ميكنم پسوردم در روي سيستم هك شده . شما فك ميكنين با وجود كاسپر اينترنت سكوريتي 2012 احتمالش هست؟
و الان بهترين نرم افزار براي شناسايي عوامل جاسوسي روي سيستم رو چه پيشنهاد ميدين؟
در ضمن ad awaree رو با كلي حجم و آپديت كه نصب كردم رجيستر نميشه:2:
Hadi King
27-09-2011, 15:06
سلام دوسـتان آنتی ویروســ Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final مــن فعـال بودش ولی امروز اینجوری شـد . !
چیکــارش کنـــم :
ممنـون میشــم راهنماییم کنیــد ..
موفق باشید!:40:
مشکل از کلید باید باشه. بلاک شده. از یه کی جدید استفاده کن.
کلید جدید:
Hadi King
27-09-2011, 15:42
مشکل از کلید باید باشه. بلاک شده. از یه کی جدید استفاده کن.
کلید جدید:
سلام ماریـو جـان دستت درد نکنــه درســت شــد ..
تازه وارد بودیـــم تو آنتی ویروســـ کاسپرسکــی بیشتر از Nod32 استفـاده میکردم :46:
موفق باشید!:40:
Переклад не
27-09-2011, 17:46
کاسپر 2012 انتی ویروس من آپدیت نمیشه.خسته شدم دیگه تو رو خدا یه چیزی بگید
کلید آپدیت رو میزنم یه 2 مگی دانلود میکنه بعد میگه انتی ویروس آوت آو دیت
سلام
با چیز پی ان هم یه امتحانی بکنید ببینید آیا باز هم این مشکل بوجود میاد یا نه.
موفق باشید :40:
سلام
اگه میتونی یه عکس بذار ببینیم پیامش چی هست
mansour5550
28-09-2011, 04:58
سلام دوستان من یک مشکلی با ورژن 12.0.0.374 دارم ، تو عکس مشخص کردم :
مثلا یدونه مموری فلش رو اسکن کردم و ویروس رو پیدا کرده ولی بلافاصله قبل از اینکه پاکسازی بکنم مموری ررو بیرون آوردم البته خودم که نه ،داداشام نمیدونم کدوم یکیشون اینکارو کرده حالا ویروسی رو که پیدا کرده پاک نمیکنه و آنتیویروسم قرمز شده و توی تسکبار هم همیشه یه آیکون زرد روش هست. (در ضمن هیچ کدوم از کلیدهای Fix کاری انجام نمیدن)
سوال دومم هم اینکه چرا تو این ورژن مثل ورژنهای قبلی موقع آپدیت روی آیکون تسکبار اون کره زمین نمیچرخه؟ یا موقع اسکن چرخ دنده نمیاد؟ چرا پسرفت کرده؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
جانا سخن از لسان ما ميگويي
از بنده هم 3 روزه كه اينجوري شده . هرچند من خودم به صورت دستي كل پوشه ويروسي رو پاك كردم اما ديگه بيخيال ماجرا نميشه و همينجوري مريض احواله
hamid_diablo
28-09-2011, 14:19
سلام دوستان
وقتی سیستم روشن میکنم.به صورت خودکار پنجره آپدیت و تهدادی دیگه پنجره از برنامه کسپر باز میشه.میخواستم بدونم چطوری میشه اینارو حذف کرد؟؟؟؟تو startup هم چیزی نیست که بخوام پاکش کنم
Переклад не
28-09-2011, 18:51
سلام
با چیز پی ان هم یه امتحانی بکنید ببینید آیا باز هم این مشکل بوجود میاد یا نه.
موفق باشید :40:
همین حالت معمولی تا 99 درصد میره آپدیتهارو به نظر میرسه که دانلود کرده اما بعدش باز همون حالت out of date رو نشون میده و میگه آپدیتش کنم
سلام
اگه میتونی یه عکس بذار ببینیم پیامش چی هست
بفرمایید:
مثلا یدونه مموری فلش رو اسکن کردم و ویروس رو پیدا کرده ولی بلافاصله قبل از اینکه پاکسازی بکنم مموری ررو بیرون آوردم البته خودم که نه ،داداشام نمیدونم کدوم یکیشون اینکارو کرده حالا ویروسی رو که پیدا کرده پاک نمیکنه و آنتیویروسم قرمز شده و توی تسکبار هم همیشه یه آیکون زرد روش هست. (در ضمن هیچ کدوم از کلیدهای Fix کاری انجام نمیدن)
سوال دومم هم اینکه چرا تو این ورژن مثل ورژنهای قبلی موقع آپدیت روی آیکون تسکبار اون کره زمین نمیچرخه؟ یا موقع اسکن چرخ دنده نمیاد؟ چرا پسرفت کرده؟ ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
سلام ، خوب شد که این مشکل رو مطرح کردید من هم همین مشکل رو دارم :27:
mansour5550
29-09-2011, 01:22
متاسفانه تا ورژن 2007 میشد دستی پاک کرد ولی از اون به بعد دیگه اجازه نمیده دستی پاک کرد یا شایدم راه حل بخصوصی داره!!!
saman_uv
29-09-2011, 23:54
گویا با آپدیته جدید همه کلیدها غیر فعال میشوند
تا 8 مهر:
_Barbod_
30-09-2011, 16:00
دقیقا" مشکل من هم همین است.
امروز به این بیماری دچار شده
pasargadd
30-09-2011, 16:08
یکبار exit کنین درست نشد ریمو ونصب مجدد.
mansour5550
30-09-2011, 17:01
یکبار exit کنین درست نشد ریمو ونصب مجدد.
دوست گرامی میدونم با پاک کردن و نصب دوباره درست میشه من میخوام این همه آپدیتم یهو پاک نشه آخه باید یه راه حل منطقی داشته باشه از اساتید گرامی هم خواهش میکنم به این سوال رسیدگی بکنن آخه همانطور که میبینین مشکل من تنها نیست و اکثر دوستان همین مشکلو دارن ممنونم
pasargadd
30-09-2011, 18:10
دوست گرامی میدونم با پاک کردن و نصب دوباره درست میشه من میخوام این همه آپدیتم یهو پاک نشه آخه باید یه راه حل منطقی داشته باشه از اساتید گرامی هم خواهش میکنم به این سوال رسیدگی بکنن آخه همانطور که میبینین مشکل من تنها نیست و اکثر دوستان همین مشکلو دارن ممنونم
شما باید همیشه از اپدیتهاتون بکاپ داشته باشین تا در اینجور مواقعا مشکل براتون ایجاد نشه.
تا اون جا که من میدونم این مشکل یک باگ در نسخه جدیده که در بیشتر مواقع با ریمو درست میشه.
سلام.
میخواستم بدونم چجوری میشه جلوی پروتکت کردن یک برنامه خاص توسط kis رو گرفت؟ مثلا من میخوام اجرا بشه اما Kis نمیذاره...
alone_boy
01-10-2011, 20:20
سلام
آپدیت اولیه KIS 2012 چقدره مگه؟!
من فعلا تا 80 مگابایت هم رسیده!
سلام
آپدیت اولیه KIS 2012 چقدره مگه؟!
من فعلا تا 80 مگابایت هم رسیده!
بزار اپدیت بشه فکر کنم 130 مگی اپدیت کنه
mansour5550
02-10-2011, 00:37
دوستان چطور میتونم قبل از پاک کردن و نصب مجدد کاسپر از آپدیتهای قبلیم بکاپ بگیرم؟ ممنونم
دوستان چطور میتونم قبل از پاک کردن و نصب مجدد کاسپر از آپدیتهای قبلیم بکاپ بگیرم؟ ممنونم
شما اول برو توی setting بعد برو توی تب update همونجا یه گزینه هست با این عنوان :copy updates to folder
این گزینه باید تیک خورده باشه تا از آپدیتهات توی اون فولدری که در کادر پایین این گزینه وجود داره یک کپی ریخته بشه.
اگه این تیک رو نزاشتی بزار و یه دور کسپر رو آپدیت کن.
بعد میتونید برید توی اون فولدر و پوشههایی که وجود داره رو بردارین.البته بهتره وقتی وارد اون مسیر میشید یه مرحله عقب برید تا پوشهای به نام update distribution رو ببینید.بعد از این پوشه یه کپی بردارین.
اینم مسیر پیشفرض برای کپی شدن آپدیتها
شما این آدرس رو وارد کن و اون پوشه Update distribution رو هر جا خواستی کپی کن.
پ.ن:اینایی که من گفتم برای نسخه ۲۰۱۱ بود اما فکر نکنم توی سایر نسخهها تفاوتی کرده باشه.:20:
darvish1900
02-10-2011, 01:04
یک توضیح درباره لایسنهای کسپر اسکای که در اینترنت به فروش می رود گذاشتم که امیدوارم به درد دوستان بخوره. در این ضمن اینجانب فروشنده نیستم پیغام ندهید فقط جهت اطلاع رسانی
شاید تو سایتها یا از دوستان شنیده باشید که لایسنسهای کسپر اسکای با قیمت های خیلی پایین نسبت به بازار به فروش می رسد حال توضیح در مورد لایسنها:
لایسنسهای درجه متوسط یا C
-کاملا قانونی بوده و 365 روز اعتبار دارد
-این لایسنس ها بعد از خریداری بین 3 تا 7 روز بستگی به شرکت خریدار باید فعال شود در غیر اینصورت منقضی شده و قابل استفاده نیستند
- عدم وجود رجیستر شدن در سایت کسپرسکی
- لایسنسها فاقد سرویس Key File میباشند
- در صورت بلوک شدن شرکتها یک لایسنس جدید به شما خواهند داد
قیمت این لایسنهای به شرح زیر فروش می رود
برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 8000 تا 9000 تومان
برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 17000تا 18000 تومان
اگر کاربری پس از فعال کردن لایسنس نیاز به تغییراتی از قبیل تعویض ویندوز کامپیوتر خود داشته باشد و در هر مقطع زمانی که از اعتبار لایسنس سپری شده باشد براحتی و بدون مشکلی قادر به انجام آن بدون محدودیت تعداد دفعات خواهد بود و مجدداً میتوان لایسنس را روی ویندوز جدید فعال سازی کرد
توجه بعضی شرکتها گزینه بالا را پشتیبانی نمیکنند یعنی در صورت تعویض ویندوز لایسنس باطل میشود و بایدلایسنس جدید خریداری کنید پس قبل از خرید این مورد را چک کنید
لایسنس درجه خوب یا B
تمامی موارد بالا برای این لایسنس نیز مطابقت می نماید بجز:
لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید
توجه: بعضی از شرکتها فقط 1 ماه اجازه فعال کردن می دهند
قیمت این لایسنس ها
برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 16000 تا 17000 تومان
برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 28000 تا 30000 تومان
لایسنس های درجه عالی A
قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید که به درد شرکتهای فروشنده و فروشگها و ارگانها میخوره
قیمت این لایسنس ها
برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 20000 تا 22000 تومان
برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 28000 تا 40000 تومان
شرایط ذیل برای تمام لایسنس ها یکی می باشد
استفاده کاربر از یک لایسنس بیش از شماره محدودیتهای یک جواز برای تعداد کامپیوتر چیزی جز بلک شدن آن از سوی شرکت کسپرسکی نخواهد دید و فاقد پشتیبانی خواهد بود و به وی لایسنس جایگزین تعلق نخواهد گرفت.
اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس 3 کاربره کند این بدین معنی نیست که شما 3 لایسنس مجزا برای هر یک از کامپیوترها دریافت خواهید کرد کابر یک سریال برای 3 عدد کامپیوتر دریافت میکند که در نتیجه بروی هر 3 سیستم یک لایسنس مشابه راه اندازی خواهد شد
اگر شما یک لایسنس برای 3 کامپیوتر خرید کنید روزهای باقی مانده لایسنس برای هر 3 سیستم براساس فعال نمودن سریال روی اولین کامپیوتر خواهد بود.
اگر کاربری پس از فعال کردن لایسنس نیاز به تغییراتی از قبیل تعویض ویندوز کامپیوتر خود داشته باشد و در هر مقطع زمانی که از اعتبار لایسنس سپری شده باشد براحتی و بدون مشکلی قادر به انجام آن بدون محدودیت تعداد دفعات خواهد بود و مجدداً میتوان لایسنس را روی ویندوز جدید فعال سازی کرد
اگر کامپیوتر من در حین استفاده از آنتی ویروسی که از شما تهیه کرده ام خراب شود میتوانم همان لایسنس خریداری شده را روی کامپیوتر جدیدم استفاده کنم؟ بلی، اما شما در صورتی قادر به انجام آن هستید که سیستم اولیه شما که نخستین بار لایسنس کسپرسکی روی آن فعال و ثبت گشت را دیگر استفاده نکنید و یا حداقل لایسنس را از برنامه کسپرسکی در کامپیوتر اولتان حذف فرمایید سپس توانا به استفاده مجددِ لایسنس بروی کامپیوتر جدید خود هستید باید دانست انجام چنین عملی تنها در موارد استثنا، نظیر مورد ذکر شده توصیه میشود.
فقط توجه داشته باشید از کسی که خرید انجام می دهید مطمئن بوده و لایسنس تقلبی به شما ندهد.
این جوابیه ساپورت کاسپرسکی برای فروش زیر قیمت سایت اصلی
mansour5550
02-10-2011, 01:49
مرسی داداش ولی بعد از نصب چطور این آپدیتها رو دوباره بریزم روی ورژن نصب شده؟ الانم که میرم به این آدرس هیچ آپدیتی نیست در ضمن فکر نمیکنین که اگر الان که تیکشو زدم فقط آپدیتهای الان رو میاره و آپدیتهایی قبل از فعال کردن تیک رو نمیاره؟ ممنونم
مرسی داداش ولی بعد از نصب چطور این آپدیتها رو دوباره بریزم روی ورژن نصب شده؟ الانم که میرم به این آدرس هیچ آپدیتی نیست در ضمن فکر نمیکنین که اگر الان که تیکشو زدم فقط آپدیتهای الان رو میاره و آپدیتهایی قبل از فعال کردن تیک رو نمیاره؟ ممنونم
شما از قسمت setting برین به همون تب آپدیت و دکمه update source رو بزنین.بصورت پیشفرض
kaspersky lab update server انتخاب شده و تیک خورده.شما علامت + (add) رو بزن و اون پوشه update distribution رو از انتخاب کن.بعد هم تیک گزینه kaspersky lab update server رو بردار و تیک update distribution رو بزار.بعد هم از update center گزینه run update رو بزن تا برنامه آپدیت بشه.فقط برای دفعات بعدی باید تیک
kaspersky lab update server رو بزاری و تیک اون پوشه رو برداری تا آپدیت از روی سرور اصلی انجام بشه.:20:
شما تیک رو گذاشتین یه دور هم آپدیت کردین اما باز اون پوشه رو نشون نمیده؟اون آدرس رو مستقیم توی آدرس بار یا قسمت جستجوی ویندوز ۷ paste کنین؛ببینین چی میشه(البته احتمالا خودتون هم همین کار رو میکنین):20:
وقتی اون تیک رو بزارین و کسپر رو آپدیت کنین خود برنامه یه کپی از آپدیتهای قدیمی و آپدیت جدید رو براتون توی اون مسیر نگهداری میکنه و میتونین دفعات بعدی به راحتی ازش استفاده کنین.:20:
ArashMiniStar
02-10-2011, 14:07
یک توضیح درباره لایسنهای کسپر اسکای که در اینترنت به فروش می رود گذاشتم که امیدوارم به درد دوستان بخوره. در این ضمن اینجانب فروشنده نیستم پیغام ندهید فقط جهت اطلاع رسانی
شاید تو سایتها یا از دوستان شنیده باشید که لایسنسهای کسپر اسکای با قیمت های خیلی پایین نسبت به بازار به فروش می رسد حال توضیح در مورد لایسنها:
لایسنسهای درجه متوسط یا C
-کاملا قانونی بوده و 365 روز اعتبار دارد
-این لایسنس ها بعد از خریداری بین 3 تا 7 روز بستگی به شرکت خریدار باید فعال شود در غیر اینصورت منقضی شده و قابل استفاده نیستند
- عدم وجود رجیستر شدن در سایت کسپرسکی
- لایسنسها فاقد سرویس Key File میباشند
- در صورت بلوک شدن شرکتها یک لایسنس جدید به شما خواهند داد
قیمت این لایسنهای به شرح زیر فروش می رود
برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 8000 تا 9000 تومان
برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 17000تا 18000 تومان
توجه بعضی شرکتها گزینه بالا را پشتیبانی نمیکنند یعنی در صورت تعویض ویندوز لایسنس باطل میشود و بایدلایسنس جدید خریداری کنید پس قبل از خرید این مورد را چک کنید
لایسنس درجه خوب یا B
تمامی موارد بالا برای این لایسنس نیز مطابقت می نماید بجز:
لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید
توجه: بعضی از شرکتها فقط 1 ماه اجازه فعال کردن می دهند
قیمت این لایسنس ها
برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 16000 تا 17000 تومان
برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 28000 تا 30000 تومان
لایسنس های درجه عالی A
قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید که به درد شرکتهای فروشنده و فروشگها و ارگانها میخوره
قیمت این لایسنس ها
برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 20000 تا 22000 تومان
برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال بین 28000 تا 40000 تومان
شرایط ذیل برای تمام لایسنس ها یکی می باشد
استفاده کاربر از یک لایسنس بیش از شماره محدودیتهای یک جواز برای تعداد کامپیوتر چیزی جز بلک شدن آن از سوی شرکت کسپرسکی نخواهد دید و فاقد پشتیبانی خواهد بود و به وی لایسنس جایگزین تعلق نخواهد گرفت.
اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس 3 کاربره کند این بدین معنی نیست که شما 3 لایسنس مجزا برای هر یک از کامپیوترها دریافت خواهید کرد کابر یک سریال برای 3 عدد کامپیوتر دریافت میکند که در نتیجه بروی هر 3 سیستم یک لایسنس مشابه راه اندازی خواهد شد
اگر شما یک لایسنس برای 3 کامپیوتر خرید کنید روزهای باقی مانده لایسنس برای هر 3 سیستم براساس فعال نمودن سریال روی اولین کامپیوتر خواهد بود.
اگر کامپیوتر من در حین استفاده از آنتی ویروسی که از شما تهیه کرده ام خراب شود میتوانم همان لایسنس خریداری شده را روی کامپیوتر جدیدم استفاده کنم؟ بلی، اما شما در صورتی قادر به انجام آن هستید که سیستم اولیه شما که نخستین بار لایسنس کسپرسکی روی آن فعال و ثبت گشت را دیگر استفاده نکنید و یا حداقل لایسنس را از برنامه کسپرسکی در کامپیوتر اولتان حذف فرمایید سپس توانا به استفاده مجددِ لایسنس بروی کامپیوتر جدید خود هستید باید دانست انجام چنین عملی تنها در موارد استثنا، نظیر مورد ذکر شده توصیه میشود.
فقط توجه داشته باشید از کسی که خرید انجام می دهید مطمئن بوده و لایسنس تقلبی به شما ندهد.
این جوابیه ساپورت کاسپرسکی برای فروش زیر قیمت سایت اصلی
ممنون.اتفاقا چند روز پیش ازشون پرسیدم این رو گفتن :
Hello,
Dear Sir, The prices will vary depending on the type of license you purchase and the country or location you are in. For example you have contacted us in UK support so our prices are priced for the UK market. Retailers here in the UK may offer special deals - a retailer can sell at any price they deem suitable to their lcoal market. Do be wary of very cheap versions these may be OEM licenses sold with no tech support and no option to upgrade to more recent versions during the length of the license. Or they may be sold illegally.
I hope this has explained why you see variations.
Kind Regards
Lisa Clancy
Best regards,
Kaspersky Lab Support Team
مهندس الهه
02-10-2011, 23:30
سلام
من از اینترنت سکوریتی 2012 استفاده میکنم
کسپرم چند تا فایل و آدرس آلده پیدا کرده
ولی فایلها و آدرسهایی که پیدا کرده موجود نیستند
حالا شاید دستی پاک شده اند یا توسط خود کسپر پاک شده اند
به هرحال این فایلها دیگه موجودیت ندارند
اکنون هر کاری میکنم نمیتونم به کسپر بفهمونم که این فایلا و آدرسها وجود ندارند
mansour5550
03-10-2011, 02:23
شما از قسمت setting برین به همون تب آپدیت و دکمه update source رو بزنین.بصورت پیشفرض
kaspersky lab update server انتخاب شده و تیک خورده.شما علامت + (add) رو بزن و اون پوشه update distribution رو از انتخاب کن.بعد هم تیک گزینه kaspersky lab update server رو بردار و تیک update distribution رو بزار.بعد هم از update center گزینه run update رو بزن تا برنامه آپدیت بشه.فقط برای دفعات بعدی باید تیک
kaspersky lab update server رو بزاری و تیک اون پوشه رو برداری تا آپدیت از روی سرور اصلی انجام بشه.:20:
شما تیک رو گذاشتین یه دور هم آپدیت کردین اما باز اون پوشه رو نشون نمیده؟اون آدرس رو مستقیم توی آدرس بار یا قسمت جستجوی ویندوز ۷ paste کنین؛ببینین چی میشه(البته احتمالا خودتون هم همین کار رو میکنین):20:
وقتی اون تیک رو بزارین و کسپر رو آپدیت کنین خود برنامه یه کپی از آپدیتهای قدیمی و آپدیت جدید رو براتون توی اون مسیر نگهداری میکنه و میتونین دفعات بعدی به راحتی ازش استفاده کنین.:20:
مرسی دوست من ولی اصلا آپدیتهام به اون آدرس نمیرن و هر وقت سر میزنم خالیه در ضمن آپدیتهایی که قبل از فعال کردن تیک Copy Update to Folder کجا هستند و اونها رو چگونه داشته باشم؟ ممنونم
مرسی دوست من ولی اصلا آپدیتهام به اون آدرس نمیرن و هر وقت سر میزنم خالیه در ضمن آپدیتهایی که قبل از فعال کردن تیک Copy Update to Folder کجا هستند و اونها رو چگونه داشته باشم؟ ممنونم
سلام
قبل از فعال کردن اون تیک هیچ آپدیتی ذخیره نمیشه و این بصورت کاملا اختیاری هستش .
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
سلام
من از اینترنت سکوریتی 2012 استفاده میکنم
کسپرم چند تا فایل و آدرس آلده پیدا کرده
ولی فایلها و آدرسهایی که پیدا کرده موجود نیستند
حالا شاید دستی پاک شده اند یا توسط خود کسپر پاک شده اند
به هرحال این فایلها دیگه موجودیت ندارند
اکنون هر کاری میکنم نمیتونم به کسپر بفهمونم که این فایلا و آدرسها وجود ندارند
سلام
دوست من این یه باگ بود که رفع شده
برای اصلاح این مشکل شما کاسپر رو ریمو کنید و مجددا نصب بفرمایید .
دوستان
به نظرتون اینرتنت سکوریتی کسپر نصب کنم یا بیتدیفندر؟؟؟
راستی...
نسخه ی 64 بیتی داره؟؟
دوستان
به نظرتون اینرتنت سکوریتی کسپر نصب کنم یا بیتدیفندر؟؟؟
راستی...
نسخه ی 64 بیتی داره؟؟
اگه نظر منو بخوای که هر دوشونو نصب کردم و با جفتشون ور رفتم ، کسپر روونتره و کمتر باهاش به دردسر بر میخوری.
اخیرا من بیت دیفندر 2012 داشتم(x64)، روی سرعت اینترنتم تاثیر مشهود میگذاشت و صفحات رو راحت باز نمیکرد ، اما کسپر هم طیف وسیعی از کاستومایز کردن بهت میده( هم تو آنتی ویروسش هم فایروالش) هم کمتر به مشکل میخوری. به نظر من که kaspersky pure نصب کن که باز از internet security 2012 دردسراش و باگاش کمتره ظاهرا. یه سری آپشن هم داره که اینترنت سکیوریتیش نداره.(مثل بک آپ گیری و ..) .
Переклад не
03-10-2011, 12:54
من از خیر انتی ویروسها گذشتم .بذار هر چی میشه بشه یه ویروس پاک کردن یا دردسرشو کشیدن بهتره و به صرفه تر از دردسر کشیدن از یه آنتی ویروسه
من از خیر انتی ویروسها گذشتم .بذار هر چی میشه بشه یه ویروس پاک کردن یا دردسرشو کشیدن بهتره و به صرفه تر از دردسر کشیدن از یه آنتی ویروسه
چه دردسری کشیدید مگه ؟ بعضی آنتی ویروسها دردسر سریال و سئوالات مختلف و زیاد امنیتی و ... دارند که البته تازه بعضیام پیدا میشن که دوست دارند. شما حاضر میشی که خونت در و قفل نداشته باشه و هرکسی اراده کرد سرش رو بندازه پایین بیاد تو خونت ؟ اگه جواب منفیه پس حاضر نیستی کسی بیاد تو سیستمت اطلاعاتت رو بدزده و ببره یا شماره کارت اعتباریتو که باهاش خرید میکنی و ... به نظرم یه نورتون نصب کن یه سریال بهش بده کاری هم به کارت نداره.
البته شاید جای این صحبت تو تاپیک نورتون باشه اما چون اینجا مطرح کردی بهت گفتم...
اگه نظر منو بخوای که هر دوشونو نصب کردم و با جفتشون ور رفتم ، کسپر روونتره و کمتر باهاش به دردسر بر میخوری.
اخیرا من بیت دیفندر 2012 داشتم(x64)، روی سرعت اینترنتم تاثیر مشهود میگذاشت و صفحات رو راحت باز نمیکرد ، اما کسپر هم طیف وسیعی از کاستومایز کردن بهت میده( هم تو آنتی ویروسش هم فایروالش) هم کمتر به مشکل میخوری. به نظر من که kaspersky pure نصب کن که باز از internet security 2012 دردسراش و باگاش کمتره ظاهرا. یه سری آپشن هم داره که اینترنت سکیوریتیش نداره.(مثل بک آپ گیری و ..) .
بک آپ گیریش رو نیاز ندارم...
فرقش دقیقا چیا هست با اینترنت سکوریتی؟؟؟
کسپر رو سرعت سیستم و اینترنت تاثیر داشت؟؟؟
]کاسپر 64 بیتی داره[/QUOTE]
3"]
سلام
کاسپر ستاپ 32 & 64 بیتی نداره .
بک آپ گیریش رو نیاز ندارم...
فرقش دقیقا چیا هست با اینترنت سکوریتی؟؟؟
کسپر رو سرعت سیستم و اینترنت تاثیر داشت؟؟؟
فرق دقیق محصولات کسپرسکی اینجاست :
کسپر رو سرعت سیستم تاثیر داره اما فکر میکنم نسبت به آنتی های دیگه تاثیرش متوسطه. نه خیلی سبکه نه خیلی سنگین. حداقل نسبت به بیت دیفندر سبکتره. روی سرعت نت هیچ تاثیری نداره برعکس بیت دیفندر که بدجور گلیچ داره. حتی موقع نصب بیت دیفندر کلی مکافات کشیدم تا اینستال شد.
به کمک دوستان نیاز دارم
من از kaspersky internet security 2012 v12.0.0.374 استفاده میکنم و حالا مجبورم به خاطر مشکلاتی ویندوزم رو عوض کنم ولی مشکلم اینه که تمام آپدیتهای کسپر تا امروز با عوض کردن ویندوز از بین میره. راهی هست که بتونم تمام آپدیت ها رو سیو کنم و بعد از عوض کردن ویندوز و نصب مجدد کسپر آپدیت ها رو برگردونم؟
شما اول برو توی setting بعد برو توی تب update همونجا یه گزینه هست با این عنوان :copy updates to folder
این گزینه باید تیک خورده باشه تا از آپدیتهات توی اون فولدری که در کادر پایین این گزینه وجود داره یک کپی ریخته بشه.
اگه این تیک رو نزاشتی بزار و یه دور کسپر رو آپدیت کن.
بعد میتونید برید توی اون فولدر و پوشههایی که وجود داره رو بردارین.البته بهتره وقتی وارد اون مسیر میشید یه مرحله عقب برید تا پوشهای به نام update distribution رو ببینید.بعد از این پوشه یه کپی بردارین.
اینم مسیر پیشفرض برای کپی شدن آپدیتها
شما این آدرس رو وارد کن و اون پوشه Update distribution رو هر جا خواستی کپی کن.
پ.ن:اینایی که من گفتم برای نسخه ۲۰۱۱ بود اما فکر نکنم توی سایر نسخهها تفاوتی کرده باشه.
دوستان
چطور میشه کاری گرد که هر برنامه ای که بخواد به اینترنت دسترسی پیدا کنه فایروال کسپر قبلش ازم سوال بپرسه که میذاری یا نه...؟
دوستان
چطور میشه کاری گرد که هر برنامه ای که بخواد به اینترنت دسترسی پیدا کنه فایروال کسپر قبلش ازم سوال بپرسه که میذاری یا نه...؟
سلام
آدرس تنظیمات کامل کاسپر
دوستانسلام
آدرس تنظیمات کامل کاسپر
من که چیزی د رمورد سوالم ندیدم...
این وب آنتی ویروس کسپر چرا اینقدر بد قلقه؟؟؟
هر چی اون سایتی که بلوک میکنه رو میذارم تو لیست سفیدش انگار نه انگار...بازم بلوک میکنه...مجبورم Pause کنم پراکشنش رو و بعد کارم رو برسم...
مثلا نمیذاشت من تو سایت IMDB یوزرم رو لوگین کنم...چکار کنم وقتی بلوم میکنه بدون متوقف کردن پراکشنش به سایت مورد نظر برم؟؟؟؟
ArashMiniStar
05-10-2011, 14:10
من که چیزی د رمورد سوالم ندیدم...
این وب آنتی ویروس کسپر چرا اینقدر بد قلقه؟؟؟
هر چی اون سایتی که بلوک میکنه رو میذارم تو لیست سفیدش انگار نه انگار...بازم بلوک میکنه...مجبورم Pause کنم پراکشنش رو و بعد کارم رو برسم...
مثلا نمیذاشت من تو سایت IMDB یوزرم رو لوگین کنم...چکار کنم وقتی بلوم میکنه بدون متوقف کردن پراکشنش به سایت مورد نظر برم؟؟؟؟
والا من که با imdb مشکلی ندارم.اتفاقا کاسپر تو این موردا از خیلی ها سرتره مثل آویرا.:27:
والا من که با imdb مشکلی ندارم.اتفاقا کاسپر تو این موردا از خیلی ها سرتره مثل آویرا.:27:
الان که من مشکا دارم چه کار کنم؟؟
قله بلند
06-10-2011, 15:30
سلام دوستان
جالبه، هم نود 32 و هم کسپراکسی، برنامه هایی که توی بسته های نرم افزاری هستند رو به عنوان تروجان و یا ویروس می بینند. اگه مشکلی پیش نمی یاره، کاری به این پیغام هاش نداشه باشم
از طرفی، حتی کی بورد کم می یاره و جا می مونه. در حالیکه با نود 32 یا اویرا، اینجوری نمی شد.
سلام دوستان
جالبه، هم نود 32 و هم کسپراکسی، برنامه هایی که توی بسته های نرم افزاری هستند رو به عنوان تروجان و یا ویروس می بینند. اگه مشکلی پیش نمی یاره، کاری به این پیغام هاش نداشه باشم
از طرفی، حتی کی بورد کم می یاره و جا می مونه. در حالیکه با نود 32 یا اویرا، اینجوری نمی شد.
سلام
اون بخاطر انواع پچ و کرک هایی هست که برای فعال سازی نرم افزار ها توی اون بسته ها قرار میدن و هیچ مشکلی
هم ندارن ، چون عملکرد اکثر این فعال سازها شبیه به ویروس هستش ، اما اینها خطری ندارن .
rezaali_sh
08-10-2011, 09:08
لطفا راهنمائی کنید .
من از KIS2012 استفاده میکنم . چطور میتونم تنظیمات را تغییر بدم که مثلا فایلهای rar را اسکن نکند
دوستان هر کاری بگین من با این kis 2012 کردم اما نمی تونم از وی p n استفاده کنم کانکت میشه پینگ هم میده اما به هیچ عنوان سایت باز نمیکنه دیگه مجبور شدم پاکش کنم . کسی راهی نمیدونه ؟
saeid 22
08-10-2011, 14:16
سلام می خواستم بدونم Kaspersky Pure چصاوری می تونم آپدیتش را بردارم که بتونم بعد از نصب ویندوز استفاده کنم؟شرمنده اگر سوالم تکراری بود با تشکر
K.N.I.G.H.T
08-10-2011, 16:49
سلام
امکان داره آنتی ویروس یه فایل حجیم (مثلا یک گیگ) رو به قرطیینه منتقل نکنه و کلا از روی سیستم پا کنه؟
با سلام
اگه ميشه از شما دوستان عزيز مي خواهم چگونگي پاك كردن كاسپراسكاي اينترنت سكوريتي 2011 را بنويسيد!
باتشكر
شاد باشيد:40:
هر كار كردم نتونستم پاكش كنم . اگه جواب پاك كردنشو بگين از شما ممنون مي شم.
اینترنت سکوریتی 2012 مثل 2011 تریال ریست نداره ؟
ببخشید اگه سؤالم تکراریه
دوستان خبری از نسخه جدید کسپر نیست این نسخه تا حالا 6 پچ دریافت کرده چرا نسخه جدید نمیاد؟
سلام
فعلا روی سایت کاسپر همین ورژن هست .
peyman_nn
11-10-2011, 16:34
سلام
نمیدونم چرا کاسپر این پیام رو میده
و بعدش یک پنجره زرد پیام میده و میگه انپروسس اوبجیکت
نمیدونم به چی گیر میده
نرم افزار USB Disk Security تا حالا مشکل نداشته
کاسپرسکی من بعد از زدن فلش و پاک کردن ویروس ها بدین صورت شده: (عکس زیر)
تو قسمت report هم نمیشه لاگ فایل های ویروسی رو delete یا clear کرد: (عکس زیر)
چطور می تونم این مشکل رو برطرف کنم؟
سلام
این یه باگ بود
ریمو کنید و مجددا نصب کنید درست میشه .
)
سلام
این یه باگ بود
ریمو کنید و مجددا نصب کنید درست میشه .
غیر Remove کردن راه دیگه ای وجود نداره؟
Переклад не
14-10-2011, 10:41
دوستان چطوری کسپرتونو آپدیت میکنید؟؟
]غیر Remove کردن راه دیگه ای وجود نداره؟[/QUOTE]
سلام
خیر دوست من
دوستان چطوری کسپرتونو آپدیت میکنید؟؟
با وارد کردن کلید به نرم افزار
Переклад не
14-10-2011, 15:49
[SIZE="2"]با وارد کردن کلید به نرم افزار
یعنی زمانی که براتون حالت Databases : out of date رو میاره کلید وارد میکنید؟
من الان بیش از 10 باز گذاشتم تا آپدیت بشه اما بعد از این کار دوباره میگه out of date
چیکار کنم؟ برا من حالتی نمیاره که بتونم بهش کلید وارد کنم
ممنون
برای حلش 2 قسمت هست.یکی File Anti Virus و Application Control
باید حساسیتش رو کم کنید.
برای نمونه این رو گذاشتم :(دیگه فایل های فشرده رو اسکن نمیکنه)
آقا من اين گزينه را برداشتم سرعت سيستم درست شد و ديگه روي فايلهاي فشرده گير نميكنه
ميخواستم بدونم با برداشتن اين گزينه آنتي ويروس زياد ضعيف نميشه ؟؟
آقا من اين گزينه را برداشتم سرعت سيستم درست شد و ديگه روي فايلهاي فشرده گير نميكنه
این گزینه مربوط به هوش مصنوعی هستش بزار فعال باشه با غیر فعال کردنش هوش مصنوعی انتی ویروس از کار میفته و سیستمت در مقابل ویروسهایی ناشناخته اسیپ پذیر میشه
به جای این که این گزینه رو غیرفعال کنید و از هوش اون برای شناسایی کم کنید گزینه ای که فایلهای فشرده رو دیگه بررسی و اسکن نمیکنه رو کم کنید تا از سرعت سیستم کم نکنه ؟
Using heuristic analysis
During File Anti-Virus operation, signature analysis is always used: Kaspersky compares the object found with the database records.
To improve protection efficiency, you can use the heuristic analysis (i.e., analysis of activity that an object performs in the system). This analysis allows detecting new malicious objects which are not yet described in the databases.
یعنی زمانی که براتون حالت Databases : out of date رو میاره کلید وارد میکنید؟
من الان بیش از 10 باز گذاشتم تا آپدیت بشه اما بعد از این کار دوباره میگه out of date
چیکار کنم؟ برا من حالتی نمیاره که بتونم بهش کلید وارد کنم
ممنون
سلام
دوست عزیز من روش کلید دادن رو بصورت تصویری براتون میزارم و امیدوارم که مفید باشه
ابتدا ارتباط اینترنت رو قطع کنید
آنتی رو اجراکنید و طبق مراحل پیش برید
در این مرحله با استفاده از ضربدر قرمز کلید قبلی رو حتما باید پاک کنید
در قسمت بعد و در محیط کامپیوتر و جایی که کلیدها رو دانلود و سیو کردید برید و ادامه راه
در این قسمت باید تک تک کلیدها رو وارد کنید تا اونی که فعال هستش رو پیدا کنید
و کار تمومه ، موفق باشید
peyman_nn
15-10-2011, 09:44
سلام
این علامت سوال چی میگه ؟؟
تو قسمت report هم نمیشه لاگ فایل های ویروسی رو delete یا clear کرد: (عکس زیر)
چطور می تونم این مشکل رو برطرف کنم؟
بله من هم این مشکل رو دارم یه بار خود به خود درست شد
با اینکه همیشه آپدیته ولی تا یه فلش مموری ویروس دار میندازی خودش رو گم میکنه و سریع کل سیستم رو هم اسکن میکنه و در نهایت نمیتونه سریعتر ویروس ها رو پاک کنه ، به خصوص زمانی که نیاز سریع به باز کردن فلش ویروسی داری عملا این آنتی ویروس نا کار آمد میشه
به دنبال یه جایگزین هستم ، منتظر بیزینس ادیشن نود هستم ورژن 5
Переклад не
15-10-2011, 14:15
سلام
دوست عزیز من روش کلید دادن رو بصورت تصویری براتون میزارم و امیدوارم که مفید باشه
ابتدا ارتباط اینترنت رو قطع کنید
آنتی رو اجراکنید و طبق مراحل پیش برید
در این مرحله با استفاده از ضربدر قرمز کلید قبلی رو حتما باید پاک کنید
در قسمت بعد و در محیط کامپیوتر و جایی که کلیدها رو دانلود و سیو کردید برید و ادامه راه
در این قسمت باید تک تک کلیدها رو وارد کنید تا اونی که فعال هستش رو پیدا کنید
و کار تمومه ، موفق باشید
مرسی دوست خوبم
من این اقداماتو انجام دادم اما باز دیتابیس اوت آف دیت هستش و آپدیت نمیشه.بعد از دانلود کردن آپدیت ها میگه آپدیت نیست و این حرفا:
مرسی دوست خوبم
من این اقداماتو انجام دادم اما باز دیتابیس اوت آف دیت هستش و آپدیت نمیشه.بعد از دانلود کردن آپدیت ها میگه آپدیت نیست و این حرفا:
ببین تاریخ سیستمت تنظیم هست کسپر به تاریخ سیستم خیلی حساسه
Переклад не
15-10-2011, 16:31
ببین تاریخ سیستمت تنظیم هست کسپر به تاریخ سیستم خیلی حساسه
تاریخ سیستمم 2011/16/10 هستش یعنی امروز 16 ام هستش دیگه
تاریخ سیستمم 2011/16/10 هستش یعنی امروز 16 ام هستش دیگه
امروز 15 ـمه.
مرسی دوست خوبم
سلام
خواهش میکنم عزیز
اگه با تنظیم تاریخ هم درست نشد یکبار ریمو و مجددا نصب کنید و موقع نصب با گزینه تریال فعالش کنید و بعد از اتمام دوره 30 روزه از کلید
استفاده بفرمایید .
salar_aziz
16-10-2011, 13:03
سلام دوستان
من واقعا مردد شدم واسه انتخاب آنتی ویروس
دیروز رفتم بیرون فروشنده بهم گفت آنتی ویروس کسپر خیلی عالی هست و از این حرفا و..
حالا به نظرتون من همین کسپر رو اصل بخرم یا این به اصطلاح اورجینالها هم در بازار ایران تقلبی هستن؟
گفتش 3یوزره 75 که تا 60 هم راضی شد(قیمتش همینه؟)
گفتم با دوستان بریم یه 3یوزره بخریم
ممکنه کامل نظرتون بگین که من چیکار کنم بهتره؟:10:
سلام دوستان
من واقعا مردد شدم واسه انتخاب آنتی ویروس
دیروز رفتم بیرون فروشنده بهم گفت آنتی ویروس کسپر خیلی عالی هست و از این حرفا و..
حالا به نظرتون من همین کسپر رو اصل بخرم یا این به اصطلاح اورجینالها هم در بازار ایران تقلبی هستن؟
گفتش 3یوزره 75 که تا 60 هم راضی شد(قیمتش همینه؟)
گفتم با دوستان بریم یه 3یوزره بخریم
ممکنه کامل نظرتون بگین که من چیکار کنم بهتره؟:10:
پولت رو هدر نده ، دانلود کن بعدش هم با همین کی هایی که دوستان میذارن آپدیت کن ، البته شخصا این آنتی ویروس رو توصیه نمیکنم ، اگه خواستی تو پیام خصوصی علتش رو بگم و تجربه شخصی خودم رو
Переклад не
16-10-2011, 16:43
سلام
خواهش میکنم عزیز
اگه با تنظیم تاریخ هم درست نشد یکبار ریمو و مجددا نصب کنید و موقع نصب با گزینه تریال فعالش کنید و بعد از اتمام دوره 30 روزه از کلید
استفاده بفرمایید .
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
فقط کافی بود 17 رو به 16 تغییر بدم ! اپ دیته الان
خیلی ممنون کاش امکاناتش تو انجمن بود یه ستاره بهت میدادم:27:
AMIR.KIK
16-10-2011, 19:00
KEY NEW
*Kaspersky Anti-Virus 5
*Kaspersky Anti-Virus 6
*Kaspersky Anti-Virus 7
*Kaspersky Anti-Virus 8
*Kaspersky Anti-Virus 2010
*Kaspersky Anti-Virus 2011
Kaspersky Anti-Virus 2012
*Kaspersky Anti-Virus for WKS & FS
*Kaspersky OpenSpace Security
*Kaspersky Personal Security Suite 2.0
*Kaspersky Internet Gateway
*Kaspersky Internet Security 6
*Kaspersky Internet Security 7
*Kaspersky Internet Security 8
*Kaspersky Internet Security 2010
*Kaspersky Internet Security 2011
Kaspersky Internet Security 2012
peyman_nn
19-10-2011, 00:35
سلام
چطور اپدیت های 2012 رو از یک سیستم به یک سیستم دیگه ببرم ؟؟؟
ممنونم . ضروری است
------
در ضمن من ویندوزم تخریب شده
این قسمت مایکروسافت ویندوز ترابل شوتینگ در قسمت تولس کارش چیه ؟؟
نشون داد که کنترل پنلم از کار افتاده و چند مورد دیگه
ولی وقتی جلو رفتم نهایتا یک گزینه فینیش داشت و دیگه هیچی نشد
peyman_nn
19-10-2011, 16:34
دوستان ضرورم
ممنون میشم
سلام
چطور اپدیت های 2012 رو از یک سیستم به یک سیستم دیگه ببرم ؟؟؟
ممنونم . ضروری است
شما از قسمت Setting تب Update رو انتخاب کنین.باید تیک گزینه copy updates to folder باشه تا یه کپی از فایلهای آپدیت توی اون مسیری که گفته شده براتون نگهداری بشه.اگه قبلا تیکش رو نزاشتین بزارین و بعد از ok کردن یه دور کسپر رو آپدیت کنین تا فایلها رو توی اون مسیر بریزه.
به اون مسیر گفته شده برید و پوشه Update Distribution رو هر جایی خواستن کپی کنین.
peyman_nn
19-10-2011, 20:21
تشکر درست شد
خب زحمت بشید نحوه ی افلاینش رو هم بگید
تشکر درست شد
خب زحمت بشید نحوه ی افلاینش رو هم بگید
شرمنده حواسم نبود.
شما از قسمت setting به تب update برید.بعد از اون روی دکمه update source کلیک کنید و در پنجره باز شده دکه Add(علامت +) رو بزنین و مسیری که پوشه update distribution رو اونجا ریختین بهش بدین.تیک
kasper lab update servers رو هم بردارین و همه پنجره ها رو ok کنین.بعد از اون یه دور کسپر رو آپدیت کنین که از روی فایل انجام میشه.
وقتی آپدیت تموم شد دوباره همین مسیر رو طی کنین و تیک مسیری که خودتون رو ساختین بردارین و تیک ...kasper lab
رو بزارین و باز هم تمامی پنجره ها رو ok کنین.:20:
با سلام
چه جوری میشه کاسپراسکای اینترنت 2012 را روی فایرفاکس 7.0 فعال سازی کرد؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
شاد و سربلند باشید:31::40:
omid-p30
20-10-2011, 12:35
با سلام
چه جوری میشه کاسپراسکای اینترنت 2012 را روی فایرفاکس 7.0 فعال سازی کرد؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
شاد و سربلند باشید:31::40:
کاسپراسکای رو کامل آپدیت کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید تا پچ f نصب و در قسمت about برنامه قابل مشاهده بشه.
worldclass
22-10-2011, 02:36
سلام
دوستان آیا امکان داره که نسخه KIS 2012 رو با غیر فعال کردن آپدیت تا یک تاریخ خیلی طولانی مثلا 1 سال بدون مشکل استفاده کرد؟
Perpetual
22-10-2011, 06:57
سلام دوستان
من ویندوزم 7 هست.ورژن 2010 این آنتی ویروس روش نصبه.(البته آپدیت شده)
حالا دو مشکل دارم:
1- سرعت راست کلیک رو فایل ها و فولدر هام خیلی کم شده.
2- با P N .. نمی تونم وصل بشم.
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
omid-p30
22-10-2011, 08:25
سلام
دوستان آیا امکان داره که نسخه KIS 2012 رو با غیر فعال کردن آپدیت تا یک تاریخ خیلی طولانی مثلا 1 سال بدون مشکل استفاده کرد؟
به شرطی که کلیدتون یک سال مهلت داشته باشه.
ولی خب آپدیت نکردن هم توصیه نمیشه دیگه.
worldclass
22-10-2011, 13:53
به شرطی که کلیدتون یک سال مهلت داشته باشه.
ولی خب آپدیت نکردن هم توصیه نمیشه دیگه.
از کدوم قسمت میتونم آپدیت رو غیر فعال کنم؟
از کدوم قسمت میتونم آپدیت رو غیر فعال کنم؟
settings
تب سوم : Update Settings
Run mode
و انتخاب : manually
amini_bio
22-10-2011, 21:35
سلام دوستان.
تو ورژن 6 اين آنتي ويروس چجوري ميشه پسوردش را برداشت.
روش ورژن هاي 7 و 8 را ديدم.
ولي قسمتي به نام سرويس تو تنظيمات ورژن 6 پيدا نكردم
omid-p30
22-10-2011, 21:42
سلام دوستان
من ویندوزم 7 هست.ورژن 2010 این آنتی ویروس روش نصبه.(البته آپدیت شده)
حالا دو مشکل دارم:
1- سرعت راست کلیک رو فایل ها و فولدر هام خیلی کم شده.
2- با P N .. نمی تونم وصل بشم.
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
کدوم نسخه 2010 رو دارید ؟ تا اونجا که یادم میاد فقط 9.0.0.736 از ویندوز 7 پشتیبانی میکرد.
mojtaba_2006
22-10-2011, 23:31
امروز Kis 2012 را نصب کردم، اما فکر میکنم حجم درایو c کامپیوتر به صورت باور نکردنی بالا رفته ، مشکل از آنتی ویروسه یا مشکل از خود ویندوز ؟ اگر مشکل از کاسپره چه طوری باید رفعش کنم؟
امروز Kis 2012 را نصب کردم، اما فکر میکنم حجم درایو c کامپیوتر به صورت باور نکردنی بالا رفته ، مشکل از آنتی ویروسه یا مشکل از خود ویندوز ؟ اگر مشکل از کاسپره چه طوری باید رفعش کنم؟
چنین موردی مشاهده نشده ، این مشکل باید از ویندوز باشه .
mojtaba_2006
23-10-2011, 00:37
سلام
چنین موردی مشاهده نشده ، این مشکل باید از ویندوز باشه .
ممنون از پاسخ
الان به مشکل دیگه ای برخوردم ، با اینکه نصب و عملیات فعالسازی و .. را طبق عملکرد انجام دادم ، اما حالا که آپدیت میکنم ،جلوی آپدیتها پیام داده Out of Date تاریخ سیستم هم درسته ، مشکل از کجاست ؟
معمولا این پیام رو زمانی میده که تاریخ سیستم درست نیست ،
الان باید 23 اکتبر باشه .
mojtaba_2006
23-10-2011, 00:53
تشکر ، اما تعجب کردم چرا تاریخ سیستم که همیشه درست بوده اینطوری شده
الان هم تاریخ سیستم و هم تاریخ گوشی من و یک گوشی دیگر ،روی 24 بود!!! :13: واقعا تعجب کردم .
مشکل حل شد.:11:
ممنون دوست عزیز از پاسخهای ارزشمندت.
amini_bio
23-10-2011, 08:22
سلام دوستان.
تو ورژن 6 اين آنتي ويروس چجوري ميشه پسوردش را برداشت.
روش ورژن هاي 7 و 8 را ديدم.
ولي قسمتي به نام سرويس تو تنظيمات ورژن 6 پيدا نكردم
????????\??
Perpetual
23-10-2011, 17:11
کدوم نسخه 2010 رو دارید ؟ تا اونجا که یادم میاد فقط 9.0.0.736 از ویندوز 7 پشتیبانی میکرد.
بله درست میفرمایید.من اشتباه کردم.ورژن 6.0 با لایسنس معتبر می باشد راستی مشکل pn.... اش حل شدولی هنوز کلیک راست روی فایل هاو فولدر ها خیلی کنده. ممنون میشم کمک کنید
omid-p30
23-10-2011, 17:50
بله درست میفرمایید.من اشتباه کردم.ورژن 6.0 با لایسنس معتبر می باشد راستی مشکل pn.... اش حل شدولی هنوز کلیک راست روی فایل هاو فولدر ها خیلی کنده. ممنون میشم کمک کنید
یعنی الان ورژن 6 رو نصب کردید ؟ آخرین ورژن رو نصب کنید.
saeed774
25-10-2011, 13:49
سلام
دیروز من با مشکل کوچیکی که با نود 5 و قسمت گیمر مود اون داشتم تصمیم گرفتم کسپر نصب کنم . یکی از دوستان هم که کلید قانونی سه کامپیوتره داشت بهم داد و رجیسترش کردم . حالا میخوام بدونم که تمام پچ هایی که کسپر برای اصلاحیه داده تا f هست ؟
یه عکسم گذاشتم :
ولی انصافا نسبت به قبل باگ های کسپر بهتر شده و بعضی از باگ هایی که مانع میشد نصبش نکنم ترمیم شده . یکیش همین مساله آپدیت بود که خیلی طول میکشید آپدیت بشه ولی الان حدود 130 مگ آپدیت رو فوری آپدیت کرد .
omid-p30
25-10-2011, 14:13
سلام
دیروز من با مشکل کوچیکی که با نود 5 و قسمت گیمر مود اون داشتم تصمیم گرفتم کسپر نصب کنم . یکی از دوستان هم که کلید قانونی سه کامپیوتره داشت بهم داد و رجیسترش کردم . حالا میخوام بدونم که تمام پچ هایی که کسپر برای اصلاحیه داده تا f هست ؟
یه عکسم گذاشتم :
ولی انصافا نسبت به قبل باگ های کسپر بهتر شده و بعضی از باگ هایی که مانع میشد نصبش نکنم ترمیم شده . یکیش همین مساله آپدیت بود که خیلی طول میکشید آپدیت بشه ولی الان حدود 130 مگ آپدیت رو فوری آپدیت کرد .
آره، آخریش همون f هست.
Perpetual
25-10-2011, 22:43
یعنی الان ورژن 6 رو نصب کردید ؟ آخرین ورژن رو نصب کنید.
دوست عزیز لایسنسی که خریداری کردم رو ورژن جدیدش کار نمیکنه.
omid-p30
25-10-2011, 23:01
دوست عزیز لایسنسی که خریداری کردم رو ورژن جدیدش کار نمیکنه.
از کجا خریدید که کلید ورژن 6 رو بهتون دادند ؟
به هر حال ویندوز 7 فقط از آخرین نسخه ورژن 2010 به بالای کاسپر پشتیبانی میکنه.
در کل ورژن 6 هم کاملا قدیمی و از رده خارج شده است. الان میتونید آپدیتش کنید ؟
اگر همچنان اصرار به استفاده از این ورژن دارید میتونید رو xp امتحانش کنید.
Perpetual
25-10-2011, 23:15
الآن روی ویندوز 7 نصبه و مشکلی ندارم!!!
حالا چطور. میشه خود نرم افزار رو آپدیت کرد .من می خوام لایسنسم باقی بمونه.
در ضمن لایسنس رو از طرف کارم به من تحویل دادن.
omid-p30
25-10-2011, 23:32
الآن روی ویندوز 7 نصبه و مشکلی ندارم!!!
حالا چطور. میشه خود نرم افزار رو آپدیت کرد .من می خوام لایسنسم باقی بمونه.
در ضمن لایسنس رو از طرف کارم به من تحویل دادن.
آخه طبق اعلام سایت کاسپر، برا ورژن های قدیمی دیگه آپدیت ارایه نمیشه، برا همین پرسیدم.
عدم پشتیبانی از ویندوز 7 هم لزوما به معنای نصب نشدن نیست، بروز مشکلات حین استفاده از برنامه هم به خاطر این عدم پشتیانی هست.
ورژن های 7 و 8 کاسپر هم از ویندوز 7 پشتیبانی نمیکنند چه برسه به ورژن 6 و فقط از ورژن 2010 به بعد سازگاری با ویندوز 7 رو شاهد هستیم. همونطور که گفتم میتونید رو xp امتحان کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه یا نه.
در کل هم به نظر من ورژن 6 اون قدر قدیمی هست که کلا ارزش استفاده رو نداره.
Attractive Boy
26-10-2011, 17:05
واسه حذف ویروس اتو ران به نظر شما !
کسپر خوبه یا ...........
اخه یه بار کسپر نصب کردم همه بنامه های موبایل روی سیستممو حذفید !
mojtaba_2006
26-10-2011, 23:20
kis 2012 را نصب کردم ، بعد از لود شدن کامل ویندوز ، طول میکشه تا اجرا بشه . مثلا بعد از اینکه ویندوز به صورت کامل لود میشه ، پنج دقیقه بعد تازه آنتی ویروس اجرا میشه ؟ کسی راه حلی برای حل این مشکل داره؟
omid-p30
28-10-2011, 16:30
واسه حذف ویروس اتو ران به نظر شما !
کسپر خوبه یا ...........
اخه یه بار کسپر نصب کردم همه بنامه های موبایل روی سیستممو حذفید !
سوالتون کمی کلی هست. کاسپر آنتی ویروس قوی ای هست و در رابطه با ویروس اتو ران هم مشکلی نداره.
در هر حال در مورد مشکلی هم که گفتید، کاسپر هیچ فایلی رو بدون اجازه کاربر به طور کامل از روی سیستم پاک نمیکنه و فایل هایی که به اشتباه پاک شدند قابل بازگشت هستند.
kis 2012 را نصب کردم ، بعد از لود شدن کامل ویندوز ، طول میکشه تا اجرا بشه . مثلا بعد از اینکه ویندوز به صورت کامل لود میشه ، پنج دقیقه بعد تازه آنتی ویروس اجرا میشه ؟ کسی راه حلی برای حل این مشکل داره؟
مشکل خاصی در این مورد تا حالا نبوده که راه حلی براش وجود داشته باشه.
کاسپر در هر حال آنتی ویروس سنگینی هست و دیر لود شدن اولیه اش برای من هم تا حدودی وجود داره، ولی 5 دقیقه که گفتید خیلی زیاده.
بقیه برنامه های غیر ضروری رو تا حد امکان از لیست لود شدن اولیه ویندوز حذف کنید.
کاسپر رو هم اگر آپدیت نیست کاملا آپدیت کنید. شاید 6 تا پچی که تا حالا براش منتشر شده، این مورد رو هم تا حدی بهتر کره باشند.
Setareh 2006
28-10-2011, 20:23
سلام . دوستم واسه لپ تاپ اش یک کاسپر اورحینال از بیرون قبلا خریده حدود 40 و خورده ای . همونجا هم براش نصب کردن .
الان وقتی اسکن می کنه به 48 درصد که می رسه گیرمیکنه اشکال از کجاست ؟ ویندوز 7 هستش.
دوستان سلام!
من ورژن 2012 رو رو یه سیستم نصب کردم حالا میخوام پاکش کنم رمز میخواد در حالی که من هیچ رمزی بش ندادم. (این مشکلو با کاسپری که رو سیستم خودمه ندارم.)
peyman_nn
29-10-2011, 21:11
سلام
کاسپر به فایلی گیر میداد که مشکلی نداشت
پاکش میکرد
هر چی رستور میکنم باز هم بعد از چند ثانیه پاک میکنه و میره به کوارانت
چی کار کنم که دیگه دوباره دلیتش نکنه و به عنوان ویروس نشناسه ؟؟
EXXTREME
29-10-2011, 21:33
دوستان سلام!
من ورژن 2012 رو رو یه سیستم نصب کردم حالا میخوام پاکش کنم رمز میخواد در حالی که من هیچ رمزی بش ندادم. (این مشکلو با کاسپری که رو سیستم خودمه ندارم.)
داداش حتما رمز داری.نداده باشین که الکی نمیگه رمز میخواد.
داداش حتما رمز داری.نداده باشین که الکی نمیگه رمز میخواد.
مسئله اینجاست که: درحالی که هیچ رمزی بش ندادیم زمز میخواد ..... .
ArashMiniStar
30-10-2011, 19:55
مسئله اینجاست که: درحالی که هیچ رمزی بش ندادیم زمز میخواد ..... .
احیانا مثلا سریال رو تو قسمت پسورد پروتکت وارد نکردین؟ همین جوری که نمیشه.
peyman_nn
31-10-2011, 11:56
سلام
کاسپر به فایلی گیر میداد که مشکلی نداشت
پاکش میکرد
هر چی رستور میکنم باز هم بعد از چند ثانیه پاک میکنه و میره به کوارانت
چی کار کنم که دیگه دوباره دلیتش نکنه و به عنوان ویروس نشناسه ؟؟
سلام جواب من رو ندادید
capitan black
31-10-2011, 16:47
سلام دوستان...چند سوال در مورد کسپراینترنت سیکیوریتی 2012 دارم...ممنون میشم پاسخ بدید .
1 - تفاوت عمده ورژن جدید با قبلی در چیه؟
2- ایا هنوز حجم اپدیت ها سنگین هستش؟
3-ایا سبکتر شده نسبت به قبل ؟
4- ایا هنوز دارای اون فایروال مزخرف هستش؟!
5-ایا تریال ریستر واسش هست ؟
سپاس
mojtaba_2006
31-10-2011, 18:49
اساتید کاسپرسکی کجا هستند ؟ :19:
سلام جواب من رو ندادید
نوع فایل اجراییه؟ یعنی پسوند Exe داره ؟ اگر پسوند اجرایی داره ، چرا به لیست فایلهای مورد اعتماد اضافه نمیکنی ؟ این کار را انجام دادی و بازهم میبره توی قرنطینه ؟
حجم آپدیتهای من برای نسخه زیر در حدود 220 مگابایت هست.
kis 12.0.0.374
سلام دوستان...چند سوال در مورد کسپراینترنت سیکیوریتی 2012 دارم...ممنون میشم پاسخ بدید .
1 - تفاوت عمده ورژن جدید با قبلی در چیه؟
3-ایا سبکتر شده نسبت به قبل ؟
4- ایا هنوز دارای اون فایروال مزخرف هستش؟!
5-ایا تریال ریستر واسش هست ؟
سپاس
از لحاظ ظاهر تغييراتي داشته و به نظر من جذابتر و بهتر شده.
حجم آپديتهاي اون هنوز زياد هست. به نوعي در اين مورد تغييري صورت نگرفته.
البته اين نكته رو در نظر داشته باشيد كه اگه شما هر روز به روزرساني داشته باشيد حجم كمي دارند.
به نظر من از ورژن قبلي خيلي بهتر و سبكتر شده.
در اينترنت سكوريتي حتماً فايروال وجود داره.
من به شخصه از آنتي ويروسش به همراه فايروال ديگري استفاده ميكنم.
بله تريال رست هم براش وجود داره كه در امضاي من ميتونيد مشاهده كنيد و دريافت نماييد.
peyman_nn
01-11-2011, 09:40
اساتید کاسپرسکی کجا هستند ؟ :19:
نوع فایل اجراییه؟ یعنی پسوند Exe داره ؟ اگر پسوند اجرایی داره ، چرا به لیست فایلهای مورد اعتماد اضافه نمیکنی ؟ این کار را انجام دادی و بازهم میبره توی قرنطینه ؟
kis 12.0.0.374
بله
به لیست اضافه کرده ام ولی بازم پاک میکنه
خدا رو خوش نمیاد ، بازی 1 گیگ داونلود کنی ، کاسپر نذاره بازی کنی
یک جا دیگه نصب کردم بدون مشکل
کاسپراسکای رو کامل آپدیت کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید تا پچ f نصب و در قسمت about برنامه قابل مشاهده بشه.
من همه ی این کارها رو انجام دادم ولی روی فایرفاکس 7 فعال نمی شه. روی 6 و 5 فعاله.
MohammadT15
01-11-2011, 21:58
آقا این پیغام چیه برای کسپر من میاد؟ورژن 2012 هست هر دفعه به نت وصل میشم اولش اینو میزنه :
سند رو میزنم میره تا 98 درصد گیر میکنه دنت سند هم میزنم میره دوباره دفعه بعد به نت وصل شم میاد
هم اکتیو آنتی ویروسم هم آپدیت . این چیه؟
omid-p30
02-11-2011, 18:07
من همه ی این کارها رو انجام دادم ولی روی فایرفاکس 7 فعال نمی شه. روی 6 و 5 فعاله.
فایرفاکس رو پاک و دوباره نصب کن.
سلام دوستان...
سوالی دارم: آنتی ویروس کامل تره یا اینترنت سکیوریتی؟
سلام دوستان...
سوالی دارم: آنتی ویروس کامل تره یا اینترنت سکیوریتی؟
سلام
اینترنت سکوریتی ، آنتی ویروس + فایروال
Iman-Emperatour
03-11-2011, 19:56
سلام
من یه چند ماهی که از آنتی ویروس نو 32 استفاده میکردم و حالا پاکش کردم و الان می خوام آنتی ویروس کسپراسکای رو نصب کنم ولی موقع نصب این پیغامو پایین رو میده! هرکار کردم اون فایلو پیدا نکردم پوشش هم از درایو C پاک کردم ولی هنوز میگه یه فایله نود32 هنوز فعاله!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه چند ماهی که از آنتی ویروس نو 32 استفاده میکردم و حالا پاکش کردم و الان می خوام آنتی ویروس کسپراسکای رو نصب کنم ولی موقع نصب این پیغامو پایین رو میده! هرکار کردم اون فایلو پیدا نکردم پوشش هم از درایو C پاک کردم ولی هنوز میگه یه فایله نود32 هنوز فعاله!!
لطفا کمکم کنید.........
سلام
به آدرس زیر برید ، دوست و استاد بسیار عزیزمون ( محمدرضا جان ) بطور کامل توضیح دادن .
سلام دوستان
من اینترنت سکیوریتی 2010 دارم ، مشکلم اینه که همش میخواد آپدیت کنه ، با اینکه توی تنظیماتش براش زمان هم تعیین کردم ولی معمولا هر دو روز زرد میشه و میگه آپدیت کنم ، وقتی هم چندبار آپدیت بشه کی فعلی بلاک میشه و باید کی جدید داد
خواستم بدونم راهی هست جلوی آپدیت های زیاد کسپر بگیرم یا نه ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
omid-p30
05-11-2011, 21:25
سلام دوستان
من اینترنت سکیوریتی 2010 دارم ، مشکلم اینه که همش میخواد آپدیت کنه ، با اینکه توی تنظیماتش براش زمان هم تعیین کردم ولی معمولا هر دو روز زرد میشه و میگه آپدیت کنم ، وقتی هم چندبار آپدیت بشه کی فعلی بلاک میشه و باید کی جدید داد
ممنون میشم اگه کمک کنید
همین که تنظیمات آپدیت رو روی دستی ( manuall ) قرار بدید، دیگه از حالت خودکار خارج شده و آپدیت نمیشه تا هر وقت که خودتون آپدیت کنید.
پیغام زرد شدن کاسپر رو هم میتونید نادیده بگیرید یا اینکه در نسخه 2010 تا اونجا که یادم هست با زدن گزینه hide messeage پیغام رو مخفی کنید.
سلام دوستان
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام
دوست عزیز ارزش آنتی ویروس به آپدیت بودن اونه ،
ضمنا فقط حجم آپدیت اولیه زیاده ، بعدش دیگه زیاد حجم ندارن .
آپدیت روی خودکار نیست و من تنظیمات روی دستی قرار دادم ... و بهش تاریخ 20 هر ماه هم دادم اما چون هشدار آپدیت مدام میده مجبور میشم آپدیتش کنم اگه هم مخفیش کنم بعد مثلا 5 روز قرمز میشه و پیغام قرمز داده ها منسوخ و کهنه شده میدهد،
منم دوست دارم داده ها آپدیت بشه ولی اینقدر پشت هم و به دفعات زیاد لازم نیست و مهم تر اینکه باعث میشه کی فعالم از بین بره و من هر چند روز یه بار دنبال یه کی جدید بگردم
کسی راه حلی برای حل مشکل من داره ؟؟؟
amini_bio
06-11-2011, 09:40
سلام.
آیا کسپر را هم میشه مثل نود فایل های آپدیتش را آفلاین از روی یه سیستم کپی کرد و باهاشون کسپر یه سیستم دیگه را آپدیت کرد؟
ممنون
milad_takjoo
06-11-2011, 10:05
سلام دوستان..من کسپر 2012 دارم.بعد که یه فلش وصل میکنم و میگرده یه تروجان مثلا پیدا میکنه یه گزینه میاد که میخواد کل درایو ویندوز رو بگرده و بعد ریست کنه کامپیوتر رو....هر بار فلش تروجان دار وصل میکنم باید یه بار کامپیوتر رو ریست کنه...چرا؟
mojtaba_2006
06-11-2011, 10:13
سلام.
آیا کسپر را هم میشه مثل نود فایل های آپدیتش را آفلاین از روی یه سیستم کپی کرد و باهاشون کسپر یه سیستم دیگه را آپدیت کرد؟
ممنون
بله امکان داره ، حتی میشه پوشه ای برای ذخیره آپدیتها مشخص کنید تا در هنگام آپدیت ، یک نسخه از آپدیتها را در این پوشه ذخیره کند. این پوشه را به هر کامپیوتری ببرید و نسخه مشابه کسپر شما را داشته باشه ، بدون مشکل آپدیت میکنه.
amini_bio
06-11-2011, 10:56
بله امکان داره ، حتی میشه پوشه ای برای ذخیره آپدیتها مشخص کنید تا در هنگام آپدیت ، یک نسخه از آپدیتها را در این پوشه ذخیره کند. این پوشه را به هر کامپیوتری ببرید و نسخه مشابه کسپر شما را داشته باشه ، بدون مشکل آپدیت میکنه.
تنظیمات قسمت آپدیت کسپر برا من اینجوریه:
چجوری این را میشه آپدیت کرد؟
omid-p30
06-11-2011, 11:26
آپدیت روی خودکار نیست و من تنظیمات روی دستی قرار دادم ... و بهش تاریخ 20 هر ماه هم دادم اما چون هشدار آپدیت مدام میده مجبور میشم آپدیتش کنم اگه هم مخفیش کنم بعد مثلا 5 روز قرمز میشه و پیغام قرمز داده ها منسوخ و کهنه شده میدهد،
منم دوست دارم داده ها آپدیت بشه ولی اینقدر پشت هم و به دفعات زیاد لازم نیست و مهم تر اینکه باعث میشه کی فعالم از بین بره و من هر چند روز یه بار دنبال یه کی جدید بگردم
کسی راه حلی برای حل مشکل من داره ؟؟؟
نخیر، برا قرمز نشدن کاسپر در صورت آپدیت نکردن راه حلی نیست. اگر هم هر روز نمیخواد آپدیت کنید، همون 5 روز یک بار موقع قرمز شدن کاسپر هم خوبه.
سلام دوستان..من کسپر 2012 دارم.بعد که یه فلش وصل میکنم و میگرده یه تروجان مثلا پیدا میکنه یه گزینه میاد که میخواد کل درایو ویندوز رو بگرده و بعد ریست کنه کامپیوتر رو....هر بار فلش تروجان دار وصل میکنم باید یه بار کامپیوتر رو ریست کنه...چرا؟
بله هر وقت که مورد خطرناکی پیدا میکنه برا اطمینان از اینکه فایل های اساسی ویندوز آلوده نشده باشند ریستارت میکنه تا اون ها رو اسکن کنه.
تنظیمات قسمت آپدیت کسپر برا من اینجوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچجوری این را میشه آپدیت کرد؟
همون قسمت copy updates to folder رو تیک بزنید و یک مسیر رو هم براش انتخاب کنید. حالا یک بار کاسپر رو آپدیت کنید تا آپدیت ها در مسیری که مشخص کردید ذخیره بشند.
برای استفاده از این پوشه در یک سیستم دیگه هم در تب Update source با استفاده از گزینه add مسیر این پوشه رو بهش معرفی کنید د واکی کنید و بعد کاسپر رو آپدیت کنید تا از روی اون پوشه آپدیت بشه.
zehneziba11
06-11-2011, 19:36
سلام خدمت دوستان
آیا سایت سافت گذر برای انتی ویروس کسپراسکای سرور ابدیت رایگان داره ..؟
مثل سروری که برای eset smart security قرار داده
اگه نداره سایتی در این مورد وجود داره..؟
من میخوام جدیدترین نسخه رو دانلود کنم میخوام بدونم سرور ابدیت رایگان براش وجود داره
با تشکر
omid-p30
06-11-2011, 19:54
سلام خدمت دوستان
آیا سایت سافت گذر برای انتی ویروس کسپراسکای سرور ابدیت رایگان داره ..؟
مثل سروری که برای eset smart security قرار داده
اگه نداره سایتی در این مورد وجود داره..؟
من میخوام جدیدترین نسخه رو دانلود کنم میخوام بدونم سرور ابدیت رایگان براش وجود داره
با تشکر
قبلا داشت الان مثل اینکه برداشتند.
سایت معتبر دیگه ای رو سراغ ندارم.
اگر برا راحت شدن از دادن کلید، دنبال سرور رایگان میگردید، کاسپراسکای بر خلاف ناد 32 ، فقط برای آپدیت درخواست کلید نمیکنه و در صورت اکتیو نبودن کلا از کار میفته
zehneziba11
06-11-2011, 20:28
قبلا داشت الان مثل اینکه برداشتند.
سایت معتبر دیگه ای رو سراغ ندارم.
اگر برا راحت شدن از دادن کلید، دنبال سرور رایگان میگردید، کاسپراسکای بر خلاف ناد 32 ، فقط برای آپدیت درخواست کلید نمیکنه و در صورت اکتیو نبودن کلا از کار میفته
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگه هم داشتم تفاوت نسخه pure و نام های دیگه انتی ویروس kaspersky با هم چیه..؟
omid-p30
06-11-2011, 21:05
Kaspersky Pure
دو محصول اصلی کسپرسکی Anti Virus و Internet Security هستند.
اینترنت سکیوریتی همون آنتی ویروس هست بعلاوه بسته های امنیتی و ضروری دیگه برای محافظت در برابر تهدید های اینترنتی که مهمترینش فایروال هست.
نسخه Pure هم که به تازگی در اومده، همون اینترنت سکیوریتی هست بعلاوه بسته های اضافی دیگه ای که مستقیما ربطی به حفظ امنیت در برابر مخرب ها و حملات رو ندارند و انواع و اقسام برنامه های مستقل دیگه ای وجود دارند که کار این اجزای اضافی نسخه Pure رو حتی بهتر از اون انجام میدند، ولی خب کسانی که نیاز به این موارد دارند میتونند یک جا در این نسخه، اون ها رو داشته باشند.
مواردی مثل :
ذخیره سازی پسورد های سایت ها
پشتیبان گیری از اطلاعات
بهینه سازی سیستم عامل و برنامه ها
امنیت در شبکه
پاک کردن غیر قابل برگشت اطلاعات
رمز گذاری و مخفی سازی اطلاعات
نسخه اینترنت سکیوریتی برای یک کاربر معمولی خانگی، گزینه کامل و مناسب و محصول اصلی این شرکت در این مورد هست که هر ساله ورژن جدیدش طراحی میشه، به علت داشتن کاربران زیاد، مرتبا باگ هاش برطرف میشه و در تست های سایت های مختلف شرکت داده میشه و لذا به اون صورت نیازی به استفاده از نسخه pure نیست، به خصوص که کلید هم به زحمت براش گیر میاد.
نسخه pure برای افرادی طراحی شد که مایل به استفاده از این اجزای اضافی یاد شده در یک محصول به طور یک جا بودند. برای اطلاعات بیشتر این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fcompare)رو از سایت کاسپر ببینید.
pakbakhteh
07-11-2011, 00:09
بعضی اوقات یه سری سایت ها رو که می خوام ببینم کسپراسکای اونا رو بلوکه می کنه از جمله خود همین سایت . خواستم ببینم چطوری می تونم آدرس این سایتها را به لیست کسپر اسکای اضافه کنم که اونا رو بشناسه و دیگه بلوکه نکنه؟
با سپاس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid-p30
07-11-2011, 00:16
ٌWeb Antivirus White List
لیست سفید آدرس های اینترنتی
برای ورژن 2012 به این طریق عمل کنید :
با کلیک راست روی آیکون کاسپر و زدن گزینه settings وارد بخش تنظیمات بشید.
به قسمت Web Anti Virus برید.
روی گزینه Settings موجود در قسمت Web Anti Virus کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه به سر برگ Trusted Urls برید.
با استفاده از گزینه Add آدرس سایت رو وارد کرده و تمامی پنجره ها رو اوکی کنید.
با سلام
چرا کاسپر اینترنت سکوریتی 2012 روی فایر فاکس 7 یا 8 فعال نمی شه. ممنون میشم اگه اگه راهنمایی کنید.
باتشکر
شاد باشید:40:
omid-p30
07-11-2011, 15:02
با سلام
چرا کاسپر اینترنت سکوریتی 2012 روی فایر فاکس 7 یا 8 فعال نمی شه. ممنون میشم اگه اگه راهنمایی کنید.
باتشکر
شاد باشید:40:
برای فایرفاکس 7، باید با آپدیت کامل کاسپر پچ f نصب شده باشه. اگر همچنان افزونه های فایرفاکس فعال نبوند، فایرفاکس رو پاک و دوباره نصب کنید.
برای فایرفاکس 8 هم پچ g به زودی منتشر خواهد شد.
omid-p30
07-11-2011, 18:44
منظور از پچ g یا f چیه ؟
پچ ها از طریق آپدیت منتشر میشند و برطرف کننده مشکلات محصول هستند.
برای ورژن 2012 تا حالا 6 پچ منتشر شده که با رفتن به قسمت about برنامه قابل مشاهده است.
برای من این پچ ها نیز نصب است ولی باز هم در فایرفاکس فعال نمیشه
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
همینطور آپدیت هم هست
omid-p30
07-11-2011, 19:13
برای من این پچ ها نیز نصب است ولی باز هم در فایرفاکس فعال نمیشه
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
همینطور آپدیت هم هست
برای من هم فعال نبود ولی با پاک کرن فایرفاکس و نصب دوباره اون درست شد.
Steps-Rap
08-11-2011, 00:18
دوستان الان من 2011 رو دارم ...
2012 رو از دوستم گرفتم ولی هنوز نصب نکردم! نصبش کنم یا فرقی ندداره با این 2011؟؟
دردسر نداره ؟؟
omid-p30
08-11-2011, 06:45
دوستان الان من 2011 رو دارم ...
2012 رو از دوستم گرفتم ولی هنوز نصب نکردم! نصبش کنم یا فرقی ندداره با این 2011؟؟
دردسر نداره ؟؟
دردسری که نداره و همیشه هم خوب هست که از آخرین ورژن استفاده کنید.
omid-p30
09-11-2011, 13:53
پچ g هم منتشر شد. 12 مگ حجمش هست. یک ریستارت بعد از آپدیت حتما لازمه.
به غیر از افزونه های فایرفاکس 8، مشکل دیر باز شدن صفحه اصلی هم برطرف شده.
باسلام
با تشکر از دوست عزیزم امید جان ؛ اگه می شه لینک دانلودش رو قرار بدین ممنون میشم.
omid-p30
09-11-2011, 14:24
باسلام
با تشکر از دوست عزیزم امید جان ؛ اگه می شه لینک دانلودش رو قرار بدین ممنون میشم.
لینک دانلود نداره، همون طور که گفتم از طریق آپدیت منتشر میشه. کاسپر رو آپدیت کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید.
سلام.
من kasper 2012 دارم.
از وقتی که ریختم اینترنتم قطع شده و وقتی kasper رو غیر فعال می کنم دوباره اینترنتم وصل می شه.
چکار باید بکنم؟
وقتی با این پیغام روی مرورگرتون مواجه میشید چیکار میکنید؟:13:
تقریبا بیشتر افراد آنتی ویروسشون خارج میکنن بعد سایت باز میکنن! ولی بهترین روش اینه که روی نوشته ای که تو کادر میبینید کلیک کنید بعد از دیدن سایت لذت ببرید جالبه بیشتر دوستان از این گزینه اطلاعی ندارن!
:11:
western1
11-11-2011, 21:17
سلام دوستان..
من کاسپر 2012 ریختم آپدیت هم کامله.. cccleaner هم دارم رو سیستمم. چیز دیگه ای نیاز هست بریزم رو سیستمم برا امنیت سیستمم و بهبود سرعت؟ مثلا رجیستری کینر و .. دوستان که واردن یه معرفی به ما بدن که هرچی نیازه بریزم..ممنون
من Kaspersky Internet Security نسخه 2012 رو دارم. امروز کلید هاش منقضی شد.. کلید های جدید رو گرفتم ولی عجیبه که کلیدهای Kaspersky Internet Security به Kaspersky Anti-Virus تبدیل شده!
الانم با کلیدهای مخصوص Kaspersky Anti-Virus آپدیت شده؟
اول چرا اینجوری شده؟
دوم اینکه ایا حالا دیگه امیدی به کنترل محیط اینترنت نیست؟
اول چرا اینجوری شده؟
سلام
مشکلی نداره دوست من
چرا هست ،
آنتی ویروس به آپدیت نیاز داره در صورتیکه فایروال به تنظیمات مخصوص کاربر نیاز داره .
omid-p30
13-11-2011, 10:01
سلام دوستان..
من کاسپر 2012 ریختم آپدیت هم کامله.. cccleaner هم دارم رو سیستمم. چیز دیگه ای نیاز هست بریزم رو سیستمم برا امنیت سیستمم و بهبود سرعت؟ مثلا رجیستری کینر و .. دوستان که واردن یه معرفی به ما بدن که هرچی نیازه بریزم..ممنون
در مورد امنیت برابر مخرب ها و آلودگی سیستم، اگر Kaspersky Internet Security دارید نیازی به برنامه دیگه ای نیست.
با این حال میتونید از نسخه رایگان و بدون گارد فعال برنامه های زیر برای اسکن سیستم استفاه کنید.
Emsisoft Atimalware
Malwarebytes Atimalware
Super Atispyware
Hitman Pro
در مورد موارد دیگه مثل بهبود سرعت هم که گفتید جاش اینجا نیست و در انجمن بحث های نرم افزاری و سیستم عامل سوال کنید.
من Kaspersky Internet Security نسخه 2012 رو دارم. امروز کلید هاش منقضی شد.. کلید های جدید رو گرفتم ولی عجیبه که کلیدهای Kaspersky Internet Security به Kaspersky Anti-Virus تبدیل شده!
الانم با کلیدهای مخصوص Kaspersky Anti-Virus آپدیت شده؟
اول چرا اینجوری شده؟
احتمالا اشتباها با کلید Anti-Virus فعال کرده بودبد.
از امضای من دویاره با کلید Internet Security فعالش کنید تا Firewall و بقیه بسته هایInternet Security دوباره فعال بشند.
omid-p30
13-11-2011, 17:05
سلام.
من kasper 2012 دارم.
از وقتی که ریختم اینترنتم قطع شده و وقتی kasper رو غیر فعال می کنم دوباره اینترنتم وصل می شه.
چکار باید بکنم؟
چک کنید که فایروال ویندوز خاموش باشه.
اگر هم احتمال میدید که تنظیماتی رو دستکاری کردید، کاسپر رو پاک و دوباره نصب کنید و بلافاصله بعد از نصب ببینید مشکل پابرجاست یا نه.
سلام . من اینترنت سکیوریتی 2012 رو دارم . از کجا می تونم کاری کنم که یه نرم افزار نتونه به اینترنت وصل شه ؟؟
هر چی با فایروالش ور رفتم نفهمیدم باید چیکار کنم . ممنون می شم راهنماییم کنید . چون یه نرم افزار رو کرک کردم نمی خوام به اینتر نت وصل شه !
omid-p30
14-11-2011, 09:39
ایجاد محدودیت دسترسی به اینترنت برای برنامه ها
ورژن 2012
1. روی آیکون کاسپر(در کنار ساعت وبندوز)، کلیک راست کنید و به بخش Settings برید.
2. از ستون سمت چپ صفحه، روی Firewall و بعد در پنجره سمت راست مربوط به اون، روی مستطیل Settings کلیک کنید.
3. برنامه مورد نظر رو پیدا کرده، با کلیک کردن روی علامت قسمت Permission مربوط به اون، محدودیت مورد نظر رو اعمال کنید :
- برای عدم اجازه دسترسی دایمی به اینترنت Block رو بزنید.
- و برای اینکه هنگام وصل شدن به اینترنت از شما اجازه بگیره Prompt for action رو بزنید.
4. در پایان تمام پنجره ها رو Ok کنید.
Pedram_IR
16-11-2011, 09:56
كسي تا حالا با نسخه هاي بيزنس اديشن كاسپر كار كرده؟ من مي خوام Kaspersky Total Space Security دانلود كنم، آيا از نسخه هاي خانگي Kaspersky Internet Security 2012 قويتره و راحت آپديت ميشه؟(منظورم از نظر پيدا شدن كليدهاش هست)
omid-p30
16-11-2011, 11:45
كسي تا حالا با نسخه هاي بيزنس اديشن كاسپر كار كرده؟ من مي خوام Kaspersky Total Space Security دانلود كنم، آيا از نسخه هاي خانگي Kaspersky Internet Security 2012 قويتره و راحت آپديت ميشه؟(منظورم از نظر پيدا شدن كليدهاش هست)
نخیر، کلید براش راحت پیدا نمیشه. اون اصلا به چه دردتون میخوره.
شما 2012 kaspersky Internet Security رو استفاده کنید.
Pedram_IR
16-11-2011, 12:38
نخیر، کلید براش راحت پیدا نمیشه. اون اصلا به چه دردتون میخوره.
شما 2012 kaspersky Internet Security رو استفاده کنید.
دليلش اينه كه من هر آنتي ويروس خونگي كه نصب كردم به مشكل برخوردم و نتونسته جلوي ويروسها رو بگيره، به همين خاطر به سمت بيزنس اديشن رفتم، الان هم بيزنس اديشن نود32 دارم ولي براي لبتاپ برادرم مي خوام كاسپر نصب كنم، راستي قبلنا (2،3 سال پيش) كه خودم از كاسپر استفاده مي كردم خيلي از فايلهاي سالمم رو حذف مي كرد مخصوصا براي كرك ها و براي فايلهاي سيستمي هم وقتي آلوده ميشدن ميزد حذفشون ميكرد و به همين دليل چندين بار مجبور ميشدم ويندوز رو به خاطر حذف شدن فايلهاي سيستميش دوباره نصب كنم و خلاصه اينكه حسابي اذيتم مي كرد، در نسخه هاي جديدش ديگه اينطوري نيست؟
من الان كه از نود32 استفاده مي كنم خيلي بي دردسر پشت زمينه كار مي كنه و گاهي اصلا متوجهش نميشم، كاسپر هم اينجوريه؟
omid-p30
16-11-2011, 13:31
دليلش اينه كه من هر آنتي ويروس خونگي كه نصب كردم به مشكل برخوردم و نتونسته جلوي ويروسها رو بگيره، به همين خاطر به سمت بيزنس اديشن رفتم، الان هم بيزنس اديشن نود32 دارم ولي براي لبتاپ برادرم مي خوام كاسپر نصب كنم، راستي قبلنا (2،3 سال پيش) كه خودم از كاسپر استفاده مي كردم خيلي از فايلهاي سالمم رو حذف مي كرد مخصوصا براي كرك ها و براي فايلهاي سيستمي هم وقتي آلوده ميشدن ميزد حذفشون ميكرد و به همين دليل چندين بار مجبور ميشدم ويندوز رو به خاطر حذف شدن فايلهاي سيستميش دوباره نصب كنم و خلاصه اينكه حسابي اذيتم مي كرد، در نسخه هاي جديدش ديگه اينطوري نيست؟
من الان كه از نود32 استفاده مي كنم خيلي بي دردسر پشت زمينه كار مي كنه و گاهي اصلا متوجهش نميشم، كاسپر هم اينجوريه؟
نسخه های بيزنس اديشن هیچ ربطی به قویتر بودن نسبت به نسخه های خانگی و کمترین تفاوتی به لحاظ جلوگیری از آلودگی سیستم رو با اونها ندارند. تنها تفاوت در این هست که اون ها مخصوص شرکت ها که داری چندین شبکه کامپیوتری هستند طراحی شدند و نسخه های خانگی مخصوص کاربر خانگی. بنابراین نصب نسخه های تجاری کاسپر برای شما کاملا بی مورد هست. اون نود32 هم با کاسپر فرق میکنه و طراحی ونسخه های تجاری کاسپر متفاوت تر و متنوع تر از نسخه های خانگیشون هستند نسبت به ناد32. شما همون Kaspersky Internet Security رو نصب کنید.
این هم که میگید هر آنتي ويروس خونگي كه نصب كردید به مشكل برخوردید و نتونسته جلوي ويروسها رو بگيره، آلوده نشدن سیستم هیچ ربطی به نصب یک آنتی ویروس نداره و هیچ آنتی ویروسی در جهان نیست که با نصب اون، شما صد در صد مانع آلوده شدن سیستم بشید. نصب آنتی ویروس مناسب هر کاربر و نحوه درست استفاده از اون، فقط مهمترین اقدام در این زمینه هست و نه تمامش.
کاسپر بله، در سالهای اخیر در هر ورژنش نسبت به قبل کاملا پیشرفت محسوسی داشته و در زمینه قدرت پاکسازی سیستم های آلوده هم که گفتید بدون شک اگر قدرت اول نباشه، بین سه آنتی ویروس های برتر در این زمینه هست.
در زمینه بي دردسر پشت زمينه کار کردن ناد32 هم نخیر، اصلا قابل مقایسه با اون نیست و اگر سیستم قوی ای نداشته باشید سنگینیش رو روی سیستم احساس میکنید.هر چند در این زمینه هم نسبت به ورزن های قبل بهبود پیدا کرده.
masoud.t
16-11-2011, 13:57
درود بر همه دوستان
دوستان بنده قصد داشتم اینترنت سکوریتی رو از سایت کسپر دانلود کنم.که به یه نکته ای برخورد کردم!
حجم نسخه جدید در قسمت آمریکایی سایت 150 مگه ولی در قسمت آسیایی این حجم به 70 میرسه!!!
فرق این دو تا رو کسی میدونه؟اختلاف حجم زیاده!!!!
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
راستش امروز یه مشکلی هنگام آپدیت کردن کسپر 2012 برام پیش اومد که لایسنس بلاک شدس میخواستم بدونم چطوری میتونم بهش KEY بدم و قبلا بدین گونه عمل می کردم AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 رو میدادم که اون هم بلاک شد خواهشا اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید تا بتونم از این وضع درش بیارم
منتظر راهنمائیتون هستم
omid-p30
16-11-2011, 14:34
درود بر همه دوستان
دوستان بنده قصد داشتم اینترنت سکوریتی رو از سایت کسپر دانلود کنم.که به یه نکته ای برخورد کردم!
حجم نسخه جدید در قسمت آمریکایی سایت 150 مگه ولی در قسمت آسیایی این حجم به 70 میرسه!!!
فرق این دو تا رو کسی میدونه؟اختلاف حجم زیاده!!!!
دلیلش رو نمیدونم. مهم هم نیست، شاید مساله ای مثل حجم آپدیت های از پیش قرار گرفته در محصول باشه.
شما به هر حال همیشه از صفحه Global Website دانلود کنید :
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
راستش امروز یه مشکلی هنگام آپدیت کردن کسپر 2012 برام پیش اومد که لایسنس بلاک شدس میخواستم بدونم چطوری میتونم بهش KEY بدم و قبلا بدین گونه عمل می کردم AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 رو میدادم که اون هم بلاک شد خواهشا اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید تا بتونم از این وضع درش بیارم
منتظر راهنمائیتون هستم
این کد رو امتحان کنید.
Code: 22222-22222-22222-2222U
پست زیر هم برای راهنمایی بیشتر :
M e i s a m
16-11-2011, 23:11
دوستان در این مورد راهماییم میکنید...
جواب رو همینجا بدید
من رمز نرم افزار Kaspersky 2012 رو فراموش كردم.
الان نميدونم چه كار كنم؟
آيا راه و روشي وجود داره كه اين رمز رو از بين ببرم يا نه؟
yoosef_st
17-11-2011, 00:43
الان نميدونم چه كار كنم؟
منم همین مشکل رو دارم.
روی Parental Control رمز گذاشتم الان رمز یادم نیست، هیچ غلطی هم دیگه نمیشه باهاش کرد.
چکار کنم؟
omid-p30
17-11-2011, 11:17
الان نميدونم چه كار كنم؟
منم همین مشکل رو دارم.
روی Parental Control رمز گذاشتم الان رمز یادم نیست، هیچ غلطی هم دیگه نمیشه باهاش کرد.
چکار کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1. فایل فشرده رو دانلود کنید.
2. از آرشیو خارجش کنید.
3. سیستم رو در Safe mode بالا بیارید.
4. بسته به 32 بیت یا 64 بیت بودن سیستم عامل، فایل مربوطه رو اجرا کنید.
5 و 6 : طبق تصویر
7. سیستم رو ریستارت کنید.
omid-p30
17-11-2011, 11:47
دوستان در این مورد راهماییم میکنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجواب رو همینجا بدید
با توضیحاتی که دادید، من کاسپر رو کاملا میتونم پیشنهاد بدم :
1. اینترنت سکیوریتی خوب میخواستید و کاسپر ار بهترین هاست، شک نکنید.
2. سیستم خوب و رم بالایی دارید و سنگینی نسبی کاسپر رو احساس نخواهید کرد.
3. کلید هاش به طور متوسط هر 5 الی 7 روز بلاک میشه، که نسبتا اذیت کننده نیست، و راحت هم در چند دقیقه کلید براش پیدا میشه.
4. اگر برای سیستم خونه خودتون میخواهید و در واقع خودتون در کنار سایر استفاده کننده ها هستید، پیغام ها و نحوه کارش به نظر من قابل آموزش به خانواده هست.
در مورد سایر محصولات هم در تاپیک خودشون همین موارد رو مطرح کنید تا استفاده کننده گان از اون ها نظر بدند.
و در نهایت اینکه در کنار جمع اوری اطلاعات، هیچ چیز جای تست شخصی رو نمیگیره. میتونید برا شروع، همین کاسپر رو روی سیستم خودتون نصب کنید و روی لپ تاپ مدتی به جای کومودو، اینترنت سکیوریتی های خوب دیگه مثل نورتون یا آویرا رو امتحان کنید. ناد32 رو فراموش کنید، چون اینترنت سکیوریتیش حرفی برای گفتن نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.