مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||
omid-p30
13-07-2011, 15:46
باتشکر از شما
سرعت کامپیوتر من کم هست اگر بتونم از ورژن 9 استفاده کنم خوبه ضمنا باتوجه به ورژن 9 می توانم آپدیت 8استفاده کنم ، لطفا باتوجه به ورژن 9 سوالات بالا را پاسخ دهید .
باتشکر
متوجه نشدم که بالاخره چکار میکنید، اگر ورژن آخر رو نصب میکنید که ورژن آخر کاسپر 2012 و به اختصار 12 هست و 9 نیست.
ورژن های جدیدتر هم، سبک تر هستند و بیشتر به درد سرعت کم کامپیوتر شما میخورند.
آپدیت های هر ورژن هم اصولا مخصوص همون ورژن هستند و اگر هم به ورژن پایین یا بالاتر از خودشون بخورند توصیه به انجام این کار نمیشه.
اگر ورژن آخر رو نصب کردید که با توجه به پاک کردن کامل ورژن 8، مشکل حجیم بودن فایل هاتون برطرف میشه و برای
تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر تنظیمات کاسپر در بخش آپدیت برید و تیک گزینه copy updates to folder
بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپ معرفی کنید.
اگر هم این 5 ماه رو از همون ورژن 8 استفاده میکنید این دو پست رو بخونید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من میخواستم Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 - Final را نصب کنم ولی دیدم بعضی از بچه ها گفتن که سرعت سیستم خیلی کم شده؟ تا چه حد این درسته؟
من قبلا comodo داشتم که رسما ... شدم. از بس به همه چیز گیر میده این کاسپر هم همین طوره یا نه؟
سرعت اینترنت را کم می کنه یانه؟
در مورد کم شدن سرعت اینترنت نخیر، هیچ بحث تایید شده ای وجود نداره.
ولی روی سرعت کامپیوتر درسیستم های ضعیف ممکنه تاثیر داشته باشه یا خوب کار نکنه که میتونید امتحان کنید ببینید به مشکل بر میخورید یا نه.
در مورد گیر دادن هم معیار برا کاربرای مختلف متفاوت هست و این رو هم باید امتحان کنید ببینید از نحوه تعاملش با کاربر راضی هستید یا نه. ولی در کل نسبت به انتی ویروسی مثل ناد 32 ، سوالات بیشتری رو حین نصب یا اجرای برنامه ها میپرسه.
سلام
روی ایکن کاسپر تو گوشه سمت راست تسک بار یه علامت مثلث زرد رنگ که توش علامت تعجبه "!" درست شده. مشکلش چیه ؟چجور رفعش کنم؟ اصلا با این حالت کار میکنه یا از کار افتاده ؟
MeHrDaD-91
14-07-2011, 12:48
ولی روی سرعت کامپیوتر درسیستم های ضعیف ممکنه تاثیر داشته باشه یا خوب کار نکنه که میتونید امتحان کنید ببینید به مشکل بر میخورید یا نه.
در مورد گیر دادن هم معیار برا کاربرای مختلف متفاوت هست و این رو هم باید امتحان کنید ببینید از نحوه تعاملش با کاربر راضی هستید یا نه. ولی در کل نسبت به انتی ویروسی مثل ناد 32 ، سوالات بیشتری رو حین نصب یا اجرای برنامه ها میپرسه.
آقا خیلی ممنون که جواب دادی.
حالا نگفتی این ورژنی که می خوام بگیرم خوبه یا نه؟
omid-p30
14-07-2011, 13:10
آقا خیلی ممنون که جواب دادی.
حالا نگفتی این ورژنی که می خوام بگیرم خوبه یا نه؟
بله، آخرین ورژنش هست و مشکل خاصی هم نداره.
سلام . خسته نباشید.
من یه سوالی دارم که اگه یکی جواب منو بده یک دنیا ممنونش میشم.
من سال گذشته CD ارجینال کاسپر اسکای 2010 رو برای یک pc به قیمت 40000 تومان برای لپ تاپم که ویندوزش 7 هست خریدم و تا 6 روز دیگه اعتبارش به پایان میرسه.
از 2 هفته پیش هم یک پیغام میده که اعتبارت داره تموم میشه. از اونجایی که با این آنتی ویروس تا به حال کار نکردم می خواستم بدونم چه جوری میشه ورژن 2011 رو پیدا کنم و 1 ساله بریزم رو لپ؟ آیا اصلا امکانش هست بدون اینکه نسخه 2011 رو از بیرون خریداری کنم و نزدیک 50000 تومان پول بدم از طریقی دیگر اقدام کنم یا خیر؟
omid-p30
14-07-2011, 18:18
سلام
روی ایکن کاسپر تو گوشه سمت راست تسک بار یه علامت مثلث زرد رنگ که توش علامت تعجبه "!" درست شده. مشکلش چیه ؟چجور رفعش کنم؟ اصلا با این حالت کار میکنه یا از کار افتاده ؟
چه ورژنی رو دارید ؟ ماوس رو روی آیکون نگه دارید و ببینید پیغام ارور مربوطه چیه. یا اینکه در صفحه اصلی کاسپر روی قسمتی که به رنگ زرد یا قرمز در اومده کلیک کنید و پیغام هاش رو بخونید یا یک عکس از اون قسمت اینجا بذارید.
omid-p30
14-07-2011, 18:23
سلام . خسته نباشید.
من یه سوالی دارم که اگه یکی جواب منو بده یک دنیا ممنونش میشم.
من سال گذشته CD ارجینال کاسپر اسکای 2010 رو برای یک pc به قیمت 40000 تومان برای لپ تاپم که ویندوزش 7 هست خریدم و تا 6 روز دیگه اعتبارش به پایان میرسه.
از 2 هفته پیش هم یک پیغام میده که اعتبارت داره تموم میشه. از اونجایی که با این آنتی ویروس تا به حال کار نکردم می خواستم بدونم چه جوری میشه ورژن 2011 رو پیدا کنم و 1 ساله بریزم رو لپ؟ آیا اصلا امکانش هست بدون اینکه نسخه 2011 رو از بیرون خریداری کنم و نزدیک 50000 تومان پول بدم از طریقی دیگر اقدام کنم یا خیر؟
درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.
ولی با سریالی که 6 روز دیگه اعتبارش تموم میشه چجوری میخواید یک ساله بریزیدش رو لپ تاپ ؟
MeHrDaD-91
14-07-2011, 19:49
ببخشید چطور می تونم از فایل آپدیت کپی بگیرم؟
در ضمن این حالت Game Mode را چجوری باید فعلا کرد؟ تو قسمت Advanced Settings>Gaming Profile رفتم و تیک گزینش را زدم یعنی الان فعال شده؟
[QUOTE=omid-p30;6263933]درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.
ولی با سریالی که 6 روز دیگه اعتبارش تموم میشه چجوری میخواید یک ساله بریزیدش رو لپ تاپ ؟
نسخه 2010 که سال گذشته ریختم روی لپ تا 6 روز دیگه 1 سالش تموم میشه. می خواستم بدونم بعد اینکه اعتبارش به پایان رسید. باید چه کار کنم؟
از طریق خود سایت کاسپر میشه ورژن 2011 رو دانلود کرد؟ یعنی نیازی نیست که سی دی ارجینال رو تهیه کنم؟ بعد این به صورت تریال و 30 روزه هست یا 1 ساله؟
همینطور برای نصب باید این نسخه Uninstal بشه یا نه؟
اگه میشه یه کم راهنمایی دقیق تر بفرمایید.
با تشکر.
omid-p30
14-07-2011, 22:05
ببخشید چطور می تونم از فایل آپدیت کپی بگیرم؟
در ضمن این حالت Game Mode را چجوری باید فعلا کرد؟ تو قسمت Advanced Settings>Gaming Profile رفتم و تیک گزینش را زدم یعنی الان فعال شده؟
برای تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر Settings کاسپر و بعد به بخش Update برید و تیک گزینه
copy updates to folder
رو بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپر معرفی کنید.
برای آپدیت های بعدی از اینترنت هم، سرور رو دوباره به حالت اول برگردونید.
با گیم مود تا حالا کار نکردم ولی خب برا فعال شدن به نظر همون گزینه رو باید تیک زد و اوکی کرد.
[QUOTE=omid-p30;6263933]درست متوجه سوالتون نشدم. نسخه 2011 رو که راحت میتونید از سایت کاسپر دانلود کنید.ضمن این که ورژن اخر هم الان 2012 هست.
نسخه 2010 که سال گذشته ریختم روی لپ تا 6 روز دیگه 1 سالش تموم میشه. می خواستم بدونم بعد اینکه اعتبارش به پایان رسید. باید چه کار کنم؟
از طریق خود سایت کاسپر میشه ورژن 2011 رو دانلود کرد؟ یعنی نیازی نیست که سی دی ارجینال رو تهیه کنم؟ بعد این به صورت تریال و 30 روزه هست یا 1 ساله؟
همینطور برای نصب باید این نسخه Uninstal بشه یا نه؟
اگه میشه یه کم راهنمایی دقیق تر بفرمایید.
با تشکر.
تمامی محصولات کاسپر رو میشه از سایت کاسپر به طور رایگان دانلود کرد و اون پولی که میپردازید فقط برای در اختیار داشتن سریال فعالسازی و همینطور بهره مندی از خدمات پشتیبانی کاسپر هست.
نسخه 2011 و یا 2012 رو که نصب کنید تا 30 روز امکان استفاده رایگان وجود داره و بعد از اون یا باید سریالش رو خریداری کنید یا از کلید های غیر قانونی موجود در اینترنت استفاده کنید.
برای استفاده از یک ورژن بالاتر قطعا باید ورژن قبلی رو اول پاک کرده باشید.
peaceful1
15-07-2011, 08:38
دیروز یه آپدیت خیلی حجیم کسپر داشت کسی نمیدونه برای چی بود و دلیلش چی بوده ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).jpg
omid-p30
15-07-2011, 08:55
دیروز یه آپدیت خیلی حجیم کسپر داشت کسی نمیدونه برای چی بود و دلیلش چی بوده ؟!
به خاطر انتشار پج b بوده که در قسمت about برنامه هم میتونید ببینیدش.
مواردی که این پچ اعمال کرده :
1. رفع اشکال گرافیکی در بخش Network Monitor
2. سازگاری با افزونه های کاسپر در فایرفاکس 5
3. رفع اشکال صفحه کلید مجازی در فایرفاکس برای بعضی سایت ها
4. نشان دادن تصویر بندانگشتی کاسپر در نوار وظیفه ویندوز 7
5. بهبود بخش Self Defence
6. سازگاری با Windows Recovery
saeedhashemee
15-07-2011, 13:28
دیروز کاسپر 26 مگ دانلود کرده امروز هم 82 مگ برای شما هم اینجوری بوده؟
دیگه نمیشه آپدیت ها رو به صورت Zip دانلود کرد؟ من خیلی وقته آپدیت نکردم الانم خیلی زیاده حجم آپدیت
amirpers
15-07-2011, 17:15
بله حجم آپدیتها بالا بود.
دوستان کارشناس من
من 2 بار یه سوال مطرح کردم و جواب نگرفتم.
من بعضی از فایلهای EXE سیستمم که تا چند وقت پیش راحت اجرا میشد یه دفعه الان ارور میده و اجرا نمیشه که متوجه شدم از کسپر هستش. وقتی کسپر و میبندم کار می کنه.
چکار باید بکنم تا این مشکل برطرف شه ؟
omid-p30
15-07-2011, 19:31
دیگه نمیشه آپدیت ها رو به صورت Zip دانلود کرد؟ من خیلی وقته آپدیت نکردم الانم خیلی زیاده حجم آپدیت
چرا سایت هایی مثل سافت گذر آپدیت ها رو قرار میدند.
بله حجم آپدیتها بالا بود.
دوستان کارشناس من
من 2 بار یه سوال مطرح کردم و جواب نگرفتم.
من بعضی از فایلهای EXE سیستمم که تا چند وقت پیش راحت اجرا میشد یه دفعه الان ارور میده و اجرا نمیشه که متوجه شدم از کسپر هستش. وقتی کسپر و میبندم کار می کنه.
چکار باید بکنم تا این مشکل برطرف شه ؟
به قسمت Application Control ( در ورژن 2012 Application Activity ) برید.
در لیست برنامه ها برنامه مورد نظر رو پیدا کنید و با کلیک راست روی اون و استفاده از گزینه Move to group به بخش
Trusted انتقالشون بدید.
hamid_Y2K
15-07-2011, 22:33
یکی من پچ b نصب شده ولی در قسمت افزونه ها کیبورد مجازی افزونه ش نیست وتو فایرفاکس هیچی تایپ نمیکنه ولی اون دو تا افزونه های دیگه هست؟
فایرفاکس 5
ویندوز سون 64 بیت
MeHrDaD-91
16-07-2011, 00:05
از وقتی کاسپر نصب کردم موقع پاک کردن فایل از من دسترسی admin میخواد.در حالی که اکانت من ادمین هست، کسی تا به حال به این مشکل بر خورده؟
متوجه نشدم که بالاخره چکار میکنید، اگر ورژن آخر رو نصب میکنید که ورژن آخر کاسپر 2012 و به اختصار 12 هست و 9 نیست.
ورژن های جدیدتر هم، سبک تر هستند و بیشتر به درد سرعت کم کامپیوتر شما میخورند.
آپدیت های هر ورژن هم اصولا مخصوص همون ورژن هستند و اگر هم به ورژن پایین یا بالاتر از خودشون بخورند توصیه به انجام این کار نمیشه.
اگر ورژن آخر رو نصب کردید که با توجه به پاک کردن کامل ورژن 8، مشکل حجیم بودن فایل هاتون برطرف میشه و برای
تهیه پوشه پشتیبان آپدیت به مسیر تنظیمات کاسپر در بخش آپدیت برید و تیک گزینه copy updates to folder
بزنید و برای استفاده مجدد و یا استفاده در یک سیستم دیگه از این پوشه، در همون بخش و در قسمت
update source آدرس پوشه رو به عنوان سرور آپدیت به کاسپ معرفی کنید.
اگر هم این 5 ماه رو از همون ورژن 8 استفاده میکنید این دو پست رو بخونید.
سلام
الان من 2011 رو نصب کردم کلا بعد از بعضی تنظیمات خوبه اما نمی دونم چرا موقع آپدیت کل مموری رو میگیره وسرعت رو کم می کنه اصلا نمیزاره باهاش کار کنم ، یه مشکل دیگه هم که داره اینه که همش به فایلهای اصلی سیستم گیر میده واونارو ویروس می خونه هی باید بری واونها رو تولیست غیر اسکنها بزاری نمیدانم باید چیکارکرد .
میگم اگر طبق این پست برم جلو از آپدیتها کم نمی کنه برای ورژن 8 البته من این ورژن رو روی یه سیستم دیگه دارم .
باتشکر
Mohammad_4688
16-07-2011, 08:48
با سلام
من کسپرسکی 2012 (internet security ) استفاده میکنم. مشکلم از وقتی شروع شد که
واسه راحتی کارم یه وی پی ان خریدم , وقتی وی پی ان رو کانکت میکنم , کانکت میشه ولی
به هیچ عنوان کار نمیکنه یعنی بطور کلی دیگه هیچ پیجی رو باز نمیکنه , مشکل اینجاست
که کسپر اونو BLOCK میکنه، واسه کار دادن وی پی ان هم باید کسپر رو Remove کنم تا وی
پی ان جواب بده گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی میتونه کمکم کنه .در ضمن خیلی ها
همین مشکل رو دارن اما نمیدونن چیکارباید کرد. ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه
راهنمایی کنه.
hamid_Y2K
16-07-2011, 16:20
یکی من پچ b نصب شده ولی در قسمت افزونه ها کیبورد مجازی افزونه ش نیست وتو فایرفاکس هیچی تایپ نمیکنه ولی اون دو تا افزونه های دیگه هست؟
فایرفاکس 5
ویندوز سون 64 بیت
از تو پوشه کسپر به فولدر اکستنشن کپیش کردم اومده تو لیست افرنه ها حالا، ولی بازم درست کار نمیکنه چیزی تایپ نمیشه تو محیط فایرفاکس ولی گزینه های اینتر و بک اسپیس و تب کار میکنه عجیبه؟
کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟
omid-p30
17-07-2011, 08:52
سلام
الان من 2011 رو نصب کردم کلا بعد از بعضی تنظیمات خوبه اما نمی دونم چرا موقع آپدیت کل مموری رو میگیره وسرعت رو کم می کنه اصلا نمیزاره باهاش کار کنم ، یه مشکل دیگه هم که داره اینه که همش به فایلهای اصلی سیستم گیر میده واونارو ویروس می خونه هی باید بری واونها رو تولیست غیر اسکنها بزاری نمیدانم باید چیکارکرد .
میگم اگر طبق این پست برم جلو از آپدیتها کم نمی کنه برای ورژن 8 البته من این ورژن رو روی یه سیستم دیگه دارم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباتشکر
مشکل مموری موقع آپدیت رو من هم در 2012 دارم، به نظرم مال خود سنگینی برنامه هست.
خودم تا حالا ندیدم ولی با فایل های اصلی سیستم زیاد کار داشته.
اون فایل های Temp ربطی به آپدیت ندارند.
با سلام
من کسپرسکی 2012 (internet security ) استفاده میکنم. مشکلم از وقتی شروع شد که
واسه راحتی کارم یه وی پی ان خریدم , وقتی وی پی ان رو کانکت میکنم , کانکت میشه ولی
به هیچ عنوان کار نمیکنه یعنی بطور کلی دیگه هیچ پیجی رو باز نمیکنه , مشکل اینجاست
که کسپر اونو BLOCK میکنه، واسه کار دادن وی پی ان هم باید کسپر رو Remove کنم تا وی
پی ان جواب بده گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی میتونه کمکم کنه .در ضمن خیلی ها
همین مشکل رو دارن اما نمیدونن چیکارباید کرد. ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه
راهنمایی کنه.
قبلا هم فکر کنم تو این تاپیک این موضوع مطرح شد و بی نتیجه موند.
فقط من میتونم بگم اگر زمانی به عملکرد یک وی پی ان نیاز مبرم داشتید مرور گر Aol با انجام تنظیماتی به صورت یک شبه وی پی ان در میاد و خواستید امتحانش کنید. با کاسپر هم من باهاش مشکلی ندارم.
از تو پوشه کسپر به فولدر اکستنشن کپیش کردم اومده تو لیست افرنه ها حالا، ولی بازم درست کار نمیکنه چیزی تایپ نمیشه تو محیط فایرفاکس ولی گزینه های اینتر و بک اسپیس و تب کار میکنه عجیبه؟
چیزی به ذهن من نمیرسه. خواستید فابرفاکس رو پاک و دوباره نصب کنید شاید درست شد.
H A M A S
18-07-2011, 10:22
قیمت آنتی ویروس نسخه 2011 با سریال یکساله توی بازار چقدره؟؟؟
و آیا سریال اورجینال کسپر 2011 به نسخه 2012 هم میخوره؟؟
حدودا 50 تومنه و بعید میدونم نسخه 2011 به 2012 بخوره ...
چون یکی گرفته بود و میگفت نمیخوره
با سلام
دوستان یه فایلی هست به نام rld.dll
که کسپر پاکش میکنه . میخواستم بپرسم که ایا میتوان کاری کرد که پاکش نکنه ؟
مرسی
shahabprince
18-07-2011, 13:21
دوست عزیز شما نرم افزار رو اپدیت کن تا پچ a.b نصب بشه
بعد از اپدیت یه ریست بکن مشکل حله
omid-p30
18-07-2011, 14:27
بله میخوره.
hamid_Y2K
18-07-2011, 15:46
دوست عزیز شما نرم افزار رو اپدیت کن تا پچ a.b نصب بشه
بعد از اپدیت یه ریست بکن مشکل حله
من هروز آپدیت میکنم و پچ B هم نصب شده بود و ریستارت این کاراها هم انجام داده بودم ولی درست نشده بود!
تا اینکه امروز کسپر و کلاً پاک کردم و دوباره نصب کردم با آپدیتهای پشتیبان هم آپپدیتش کردم بالاخره درست شد!:20:
فکر کنم اون مشکل دیگه هم که cpu رو خیلی درگیر میکرد هم حل شده باشه.(تا الان که که خوب بوده:31:).
H A M A S
18-07-2011, 21:02
بله میخوره.
من الان نسخه اورجینال آنتی ویروس 2011 رو نصب کردم توی سایت کسپر هم ثبت شد
الان اگر بخوام نسخه 2012 kis رو نصب کنم روی همین سیستم میشه؟؟
omid-p30
18-07-2011, 21:18
من الان نسخه اورجینال آنتی ویروس 2011 رو نصب کردم توی سایت کسپر هم ثبت شد
الان اگر بخوام نسخه 2012 kis رو نصب کنم روی همین سیستم میشه؟؟
بله، 2011 رو پاک میکنید و اون رو نصب میکنید.
H A M A S
19-07-2011, 09:58
آپدیت های KIS 2011 به KAV 2011 میخوره؟؟
چون موقعی که آپدیت آفلاین میکنم به 29 درصد که میرسه خطا میگره
راهی دیگه برای آپدیت افلاین که اینجا توضیح داده شده هست؟
afshin b
19-07-2011, 17:10
سلام
این پیغام رو تاحالا چند بار گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yes رو که میزنم شروع میکنه به اسکن و روی 1 درصد میمونه و یک فایل ویروسی رو پیدا میکنه (که همین فایله)
بعد هیچ برنامه ای رو نمیشه باز کرد و ارور می ده سیستم.
ری استارت کردم و الان سیستم مشکلی نداره.
توی اون آدرس بالا هم میرم دیگه اون فایل نیست. آیا مشکل حل شده؟
سلام دوستان.من نسخه انتی ویروس kaspersky رو تو سیستمم نصب کردم
هر چی کی(kav 2008---2012) بهش میدم نمیتونه اکتیو شه.دلیلش چیه؟
pedram_ashena
20-07-2011, 11:57
بله مشترك هستند.احتمالا كليدتان مشكل دارد.من با پاك كردن كليد قديمي و اجرا كليد جديد مشكل را حل كردم
سلام
من کاسپر اینترنت سیکیوریتی 2011 دارم نمی دانم چرا اینقدر به فایلهای سیستم گیر مده وهمه رو ویروس میشناسه حتی بعضی ها رو به trust بردم اما باز هم بهشون گیر الکی میده همش یک نوع ویروس رو نشون میده هی اسکن می کنه درست میشه بعد از یه reboot دیگه باز هم روز از نوع روزی از نوع نمی دانم باید پیکار کنم ضمنا اچدیت به روز است .
فایلهای مثل : notepad - ctfmoon-svchost-winlogon-alg-msmsgs-taskmgr-regidit
البته بیشتر فایلها رو هی من میزارم تو تراست یا یه قسمت دیگه که مثلا میگم اصلا به این فایلها کار نداشته باش ولی بازهم میره اونها رو چک می کنه وهی یه ویروس که اسمی هم نداره به عنوان ویروس میشناسه .
لطفا راهنمایی فرمائید .
ضمنا بگید که چطور میشه این گزینه reboot رو از عکس زیر برداشت ، چون همش باید برای فایلهای بالا do not رو زد حتی وقتی که این کار رو میکنم البته گزینه apply رو هم می زنم باز هم دوباره چک می کنه دیگه نمی دونم چه ؟
باری همینه که میگم ورژن 8 بهترشه .
باتشکر
Mahdi_Co_1368
20-07-2011, 13:51
سلام...
نمیدونم توی تاپیک درستی این سوالم رو مطرح می کنم یا نه ؛ (اگه نامربوط بود ، به بزرگی خودتون ببخشید)
لینک دانلود Kaspersky Internet Security remover یا (Kaspersky Internet Security Uninsrtaller) یا یه همچین چیزی می خواستم...
واسه حذف کامل این برنامه
سلام...
نمیدونم توی تاپیک درستی این سوالم رو مطرح می کنم یا نه ؛ (اگه نامربوط بود ، به بزرگی خودتون ببخشید)
لینک دانلود Kaspersky Internet Security remover یا (Kaspersky Internet Security Uninsrtaller) یا یه همچین چیزی می خواستم...
واسه حذف کامل این برنامه
omid-p30
20-07-2011, 17:10
اصولا اینطور گفته میشه که به هم نمیخورند، هر چند من یک بار امتحان کردم و انجام شد.
سلام
این پیغام رو تاحالا چند بار گرفتم:
Yes رو که میزنم شروع میکنه به اسکن و روی 1 درصد میمونه و یک فایل ویروسی رو پیدا میکنه (که همین فایله)
بعد هیچ برنامه ای رو نمیشه باز کرد و ارور می ده سیستم.
ری استارت کردم و الان سیستم مشکلی نداره.
توی اون آدرس بالا هم میرم دیگه اون فایل نیست. آیا مشکل حل شده؟
این پیغام موقع پیدا کردن مخرب میاد و به دلیل سنگینی کاسپر کنار انجام عمل ویروس کشی اون نباید برنامه دیگه ای رو اجرا کنید.
صبر کنید خودش کارش رو انجام بده و سیستم رو هم ریستارت کنه.
اگر فایل دیگه در محل نیست و کاسپر هشدار دیگه ای نمیده، بله احتمالا پاکش کرده که در این صورت در بخش قرنطینه هم قابل مشاهده باید باشه.
سلام دوستان.من نسخه انتی ویروس kaspersky رو تو سیستمم نصب کردم
هر چی کی(kav 2008---2012) بهش میدم نمیتونه اکتیو شه.دلیلش چیه؟
سوالات مربوط به فعالسازی رو در تاپیک زیر بپرسید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن رو بگید به همراه اینکه مرحله به مرحله چکاری برای دادن کی انجام میدید و مشکلی که بهش بر میخورید چی هست.
سلام
من کاسپر اینترنت سیکیوریتی 2011 دارم نمی دانم چرا اینقدر به فایلهای سیستم گیر مده وهمه رو ویروس میشناسه حتی بعضی ها رو به trust بردم اما باز هم بهشون گیر الکی میده همش یک نوع ویروس رو نشون میده هی اسکن می کنه درست میشه بعد از یه reboot دیگه باز هم روز از نوع روزی از نوع نمی دانم باید پیکار کنم ضمنا اچدیت به روز است .
فایلهای مثل : notepad - ctfmoon-svchost-winlogon-alg-msmsgs-taskmgr-regidit
البته بیشتر فایلها رو هی من میزارم تو تراست یا یه قسمت دیگه که مثلا میگم اصلا به این فایلها کار نداشته باش ولی بازهم میره اونها رو چک می کنه وهی یه ویروس که اسمی هم نداره به عنوان ویروس میشناسه .
لطفا راهنمایی فرمائید .
ضمنا بگید که چطور میشه این گزینه reboot رو از عکس زیر برداشت ، چون همش باید برای فایلهای بالا do not رو زد حتی وقتی که این کار رو میکنم البته گزینه apply رو هم می زنم باز هم دوباره چک می کنه دیگه نمی دونم چه ؟
باری همینه که میگم ورژن 8 بهترشه .
باتشکر
البته ورژنتون که طبق عکس 2012 هست نه 2011.
اون گزینه reboot هم از اونجا برداشتنی نیست.
اگر مطمین هستید که این فایل ها سالم هستند و آلوده نشدند، به بخش Settings کاسپر برید، در تب چهارم و در قسمت Threats & Exclusions در قسمت settings مربوط به Exclusions فایل ها رو در بهخش Exclusion rules وارد کنید. اگر اجرایی هم هستند در بخش Trusted Applications هم واردشون کنید.
cesc.cesar
20-07-2011, 22:12
سلام دوستان
دوستان چطوریه که KIS 2011 110MB حجم داره ولی 2012 68MB ؟واقعا اینجوریه یا من دارم اشتباهی یه چیز دیگه دانلود میکنم؟
omid-p30
20-07-2011, 23:30
سلام دوستان
دوستان چطوریه که KIS 2011 110MB حجم داره ولی 2012 68MB ؟واقعا اینجوریه یا من دارم اشتباهی یه چیز دیگه دانلود میکنم؟
نه درسته. از حجم آپدیت های موجود در فایل نصب کم کردند.
ali hector93
21-07-2011, 12:26
من از کی استفاده کردم 30 رزو هم اعتبار دارم ولی وقتی واسه اپدیت میزنم تا 15% میره بعد میگه Data basees are out of date زیرشم نوشته we recomend you update your database .می شه بگین من باید چکار کنم!!؟؟؟(اون موقع هم که trial بود همین مشکل رو داشتم)
omid-p30
21-07-2011, 13:32
من از کی استفاده کردم 30 رزو هم اعتبار دارم ولی وقتی واسه اپدیت میزنم تا 15% میره بعد میگه Data basees are out of date زیرشم نوشته we recomend you update your database .می شه بگین من باید چکار کنم!!؟؟؟(اون موقع هم که trial بود همین مشکل رو داشتم)
ورژن کاسپر رو بگید.
در قسمت Reports به بخش گزارش آپدیت برید و اروری رو که در انتهای آخرین آپدیت گزارش شده رو یگید، یا یک عکس از اون قسمت اینجا بذارید.
من gadget کسپر روی 7 واسه من نمیاد.
یعنی قبلا میومد.بعد یاهو مسنجر نصب کردم.پرید الان تو لیست gadget های ویندوز هم نیست.
چی کار کنم؟
کسی نمی دونه چه جوری بیارمش؟
با سلام
میخام ویندوز رو عوض کنم.
آیا الان راهی داره آپدیت کاسپر رو جایی save کنم و بعد از نصب دوباره ویندوز و کاسپر دیگه دوباره کاسپر رو نزارم برا آپدیت؟
راهی هست یا دوباره باید بعد از نصب ویندوز کاسپر رو آپدیت کنم؟
omid-p30
21-07-2011, 20:46
من gadget کسپر روی 7 واسه من نمیاد.
یعنی قبلا میومد.بعد یاهو مسنجر نصب کردم.پرید الان تو لیست gadget های ویندوز هم نیست.
چی کار کنم؟
کسی نمی دونه چه جوری بیارمش؟
یک بار کاسپر رو repair کنید. قبلش از آپدیت ها پشتیبان بگیرید.
با سلام
میخام ویندوز رو عوض کنم.
آیا الان راهی داره آپدیت کاسپر رو جایی save کنم و بعد از نصب دوباره ویندوز و کاسپر دیگه دوباره کاسپر رو نزارم برا آپدیت؟
راهی هست یا دوباره باید بعد از نصب ویندوز کاسپر رو آپدیت کنم؟
در بخش settings کاسپر به قسمت Update برید.
تیک گزینه Copy updates to folder رو بزنید و مسیری رو برای ذخیره پوشه پشتیبان انتخاب کنید.
حالا یک بار کاسپر رو آپدیت کنید تا پوشه پشتیبان ایجاد بشه.
ضمنا اولین آپدیت بعد از زدن تیک گزینه ایجاد پوشه پشتیبان، حجم زیادی رو خواهد داشت.
cesc.cesar
21-07-2011, 21:24
درود
دوستان من فایل آپدیت آفلاین رو از اینجا:
گرفتم و آپدیت کردم ولی باز گفت databases are absolete جیکار باید بکنم؟
این پیغام:
omid-p30
21-07-2011, 21:28
درود
دوستان من فایل آپدیت آفلاین رو از اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرفتم و آپدیت کردم ولی باز گفت databases are absolete جیکار باید بکنم؟
این پیغام:
تاریخ سیستم رو چک کنید. امروز 21 / 7 / 2011 هست.
ali hector93
22-07-2011, 10:01
ورژن کاسپر رو بگید.
در قسمت Reports به بخش گزارش آپدیت برید و اروری رو که در انتهای آخرین آپدیت گزارش شده رو یگید، یا یک عکس از اون قسمت اینجا بذارید.
اقا من تاریخ سیستمم اشتباه بود!درستش کردم مشکل حل شد!!!خیلی ممنون!!!:11:
AlexanderMahone
22-07-2011, 16:04
56 کلید جدید :
پسورد فایل:
omid-p30
22-07-2011, 16:13
56 کلید جدید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایل:
کلید ها رو باید در تاپیک کرک و سریال بذارید.
H A M A S
22-07-2011, 16:28
بله مشترك هستند.احتمالا كليدتان مشكل دارد.من با پاك كردن كليد قديمي و اجرا كليد جديد مشكل را حل كردم
سلام بر کاربران خیلی قدیمی!!:31::10:
کاسپرم اصله دوست عزیز
مشکل سریال نداره و قانونیه
یک بار کاسپر رو repair کنید. قبلش از آپدیت ها پشتیبان بگیرید.
آپدیت ها کجاست؟
کجا ذخیره میشه؟
omid-p30
23-07-2011, 10:08
آپدیت ها کجاست؟
کجا ذخیره میشه؟
تیک گزینه Copy updates to folder رو بزنید و مسیری رو برای ذخیره پوشه پشتیبان انتخاب کنید.
ضمنا اولین آپدیت بعد از زدن تیک گزینه ایجاد پوشه پشتیبان، حجم زیادی رو خواهد داشت.
سلام دوستان من آنتی ویروس کاسپر اسکای 7 دارم به این خاطر قدیمیه که آپدیت آفلاین داره . الان میخوام ویندوز رو نو کنم و یه ویندوز دیگه نصب کنم چه زور میتونم آپدیت ها و key که اضافه کردم رو به ویندوز جدید انتقال بدم بیشتر برام key مهمه . یه بار خواستم پوشه Kaspersky Lab واقع در All Users\Application Data رو انتقال بدم که گفت اجازه چنین کاری رو ندارم . ممنون میشم کمک کنید :40:
omid-p30
24-07-2011, 11:41
سلام دوستان من آنتی ویروس کاسپر اسکای 7 دارم به این خاطر قدیمیه که آپدیت آفلاین داره . الان میخوام ویندوز رو نو کنم و یه ویندوز دیگه نصب کنم چه زور میتونم آپدیت ها و key که اضافه کردم رو به ویندوز جدید انتقال بدم بیشتر برام key مهمه . یه بار خواستم پوشه Kaspersky Lab واقع در All Users\Application Data رو انتقال بدم که گفت اجازه چنین کاری رو ندارم . ممنون میشم کمک کنید :40:
ورژن 7، شش ماه هست که از رده خارج شده و دیگه آپدیت براش ارایه نمیشه.
شما این آپدیت آفلاین را از کجا میگیرید ؟
توصیه من این هست که از ورژن آخر استفاده کنید.
ورژن 7، شش ماه هست که از رده خارج شده و دیگه آپدیت براش ارایه نمیشه.
شما این آپدیت آفلاین را از کجا میگیرید ؟
توصیه من این هست که از ورژن آخر استفاده کنید.
از این مسیر حتی امروز هم آپدیت هفته ای داده :31:
والله تو کامپیوتر دیگه 2011 دارم خیلی آپدیتش مشکله چون فوری کی های جدید رو پاک میکنه همین ورژن 7 خوبه
Mohammad King
24-07-2011, 17:48
من کاری که شما گفتین رو انجام دادم
مسیر رو صفحه دسکتاپ زدم کامپیوتر رو ریست کردم الان دیگه کاسپر باز نمیشه؟؟؟؟؟؟
babelirani
24-07-2011, 19:10
Kaspersky / Keys / KIS, KAV 24.07.11 | 1.31 MB
omid-p30
25-07-2011, 08:51
از این مسیر حتی امروز هم آپدیت هفته ای داده :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالله تو کامپیوتر دیگه 2011 دارم خیلی آپدیتش مشکله چون فوری کی های جدید رو پاک میکنه همین ورژن 7 خوبه
برای آپدیت آفلاین پست زیر رو ببینید. کلید رو هم اگر از هارد پاک نکرده باشید دوباره با همون فعالش میکنید.
من کاری که شما گفتین رو انجام دادم
مسیر رو صفحه دسکتاپ زدم کامپیوتر رو ریست کردم الان دیگه کاسپر باز نمیشه؟؟؟؟؟؟
نمیدونم دلیلش چیه. کار خاصی انجام ندادید، همون ایجاد پوشه پشتیبان هست که هممون انجام میدیم. احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست.
Kaspersky / Keys / KIS, KAV 24.07.11 | 1.31 MB
کلید ها رو باید در تاپیک کرک و سریال قرار بدید.
hirsababak
26-07-2011, 08:37
سلام دوستان
کسپرسکی اینترنت سکوریتی اورجیتال خریدم وقتی کد اشتباه میدم که به صفحه بعدی نمیره اما وقتی کد رو درست وارد می کنم بعد از رفتن به صفحه بعد ارورر میده که عکسشو گذاشتم.از سایت معتبری خریدم اما هنوز جواب ندادند گفتم شاید قبلش با رهنمایی شما مشکلم حل بشه
پیشاپیش تشکر
SIMON137
26-07-2011, 09:10
تماس بگیرید از شرکتی که خریدید پرس و جو کنید.
-----------------
اگر من هاردم رو عوض کنم ، دیگه نمی تونم آنتی ویروس اورجینال رو نصب کنم که در حال حاضر دارم ازش استفاده می کنم ؟
hirsababak
26-07-2011, 09:22
شرکت جواب داد و یه ادرس اینترنتی واسه پشتیبانی داد که هنوز خبری نشده
واسه سوال خودتون هم باید بگم چرا نتونید؟ مهم نیست انتی ویروس روی کدون سیستم نصب باشه مهم اینه که همزمان از اون لایسنس استفاده نشه
hirsababak
26-07-2011, 12:11
واسه اگاهی دوستان میگم که فروشنده کد رو خونده بود همین موضوع رو به پشتیبانی هم گفتم که کار رو خراب کردم
پشتیبانی عکس پکیج و کارت رو خواست که من هم فرستادم.خدا کنه مشکلم حل بشه
اگه مشکل درست نشد و هیچ کدوم قبولدار نشدند حتما اسم فروشنده و شرکت پشتیبانی رو اعلام میکنم تا بقیه دوستان از این شرکت چیزی نخرند
alone_boy
27-07-2011, 11:30
سلام
آپدیتهای KIS 2012 کجا ذخیره میشن؟!
پوشه Update Distribution من خالی بود
یه سوال...مثل اینکه kis 2012 باگ و مشکل خیلی داشته...
میخواستم ببینم آپدیتی براش اومده و یا مشکلاتش حل شده یا نه...
ممنون
یه سوال...مثل اینکه kis 2012 باگ و مشکل خیلی داشته...
میخواستم ببینم آپدیتی براش اومده و یا مشکلاتش حل شده یا نه...
ممنون
دوست عزیز
من خیلی وقته دارم استفاده می کنم از 2012
ورژن بتا رو هم استفاده می کردم
مکل و باگی نداشته تا الان
پیشنهاد می کنم نصب کنید
سلام
آپدیتهای KIS 2012 کجا ذخیره میشن؟!
پوشه Update Distribution من خالی بود
سلام
شما برو تو تنظیمات و بعد قسمت update
اونجا تیک copy updates to folder رو بزنید
K.N.I.G.H.T
28-07-2011, 13:57
سلام
چه جوری میشه کلید جدید وارد کرد
من بار اول از طریق آموزش سایت --------- انجام دادم اما حالا نمیشه !
omid-p30
28-07-2011, 16:37
سلام
چه جوری میشه کلید جدید وارد کرد
من بار اول از طریق آموزش سایت --------- انجام دادم اما حالا نمیشه !
طبق پست زیر عمل کنید :
سوالات مربوط به فعالسازی رو هم دیگه در این تاپیک خودش بپرسید :
K.N.I.G.H.T
28-07-2011, 18:07
این ویرایش فراری چیه؟
چه فرقی با نسخه معمولی میکنه
دوستان من کسپرسکی اورجینال دارم . ولی کلید من ظاهرا واسه هند هست و وقتی میخوام فعالش کنم باید با ip فعالش کنم . واسه ورژن 2011 بدون مشکل با ست کردن ip تو IE کسپرسکی رو فعال میکنم ولی وقتی ورژن 2012 رو نصب کردم با وجود ست کردن IP فعال نمیشه و میگه کلید شما واسه منطقه شما نیست . چی کار کنم ؟
با سلام اين 2012 ورژن 12.00.374 رو دو ماهي ميشه دارم امشب يك فلش زدم به سيستم .
اول كه كاسپرسكي از دسترس خارج شد و بعدش هم كه ري استارت كردم الان كه مياد بالا صفحه اسكنش دچار مشكل شده و مثلا روي فايلي كه كليد ميكنم تا اسكن كنه يك صفحه سفيد فقط نشون ميده
hirsababak
30-07-2011, 09:50
سلام
دوستانی که قصد خرید انتی ویروس اورجینال دارند به هیچ عنوان از پارس اتنا دژ خرید نکنید چون اصلا پشتیبانی نداره
بیشتر از 10 روز هست که انتی ویروس کسپر خریدم وقتی کد رو وارد می کردم می گفت کد قبلا استفاده شده.عکس گرفتم و فرستادم هر روز هم که تماس میگیرم میگن باید تو نوبت واستی و شما رو گذاشتیم تو اولویت.ببینید چقدر مشکل و ... دارند که منو گذاشتند تو اولویت
با سلام اين 2012 ورژن 12.00.374 رو دو ماهي ميشه دارم امشب يك فلش زدم به سيستم .
اول كه كاسپرسكي از دسترس خارج شد و بعدش هم كه ري استارت كردم الان كه مياد بالا صفحه اسكنش دچار مشكل شده و مثلا روي فايلي كه كليد ميكنم تا اسكن كنه يك صفحه سفيد فقط نشون ميده
شما فایل setup کسپر اجرا کنید و repair رو بزنید
بعد ببینیند مشکل حل میشه یا نه
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
دوستان من کسپرسکی اورجینال دارم . ولی کلید من ظاهرا واسه هند هست و وقتی میخوام فعالش کنم باید با ip فعالش کنم . واسه ورژن 2011 بدون مشکل با ست کردن ip تو IE کسپرسکی رو فعال میکنم ولی وقتی ورژن 2012 رو نصب کردم با وجود ست کردن IP فعال نمیشه و میگه کلید شما واسه منطقه شما نیست . چی کار کنم ؟
تنها چاره شما تماس گرفتن با شرکتیه که انتی ویروسو خریدین
سلام.
من تازه Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final رو دانلود کردم و با روشی که در اون سایت داده بودن اکتیوش کردم.
در پنجره اصلی برنامه زده 64 روز مانده تا لایسنس.
حالا میخوام ببینم این آنتی بلک لیست چیه؟کارش چیه؟ و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
یا همین کلیدهای جدید رو.
آیا اینم مثل نود32 میمونه و باید هی دنبال کدهای جدید بود؟
m.diadem
31-07-2011, 14:36
سلام
من ورژن 12.0.0.374 رو از سایت p30world گرفتم...توی فایل دانلود شده تعدادی فایل key هست ولی نمی دونم چجوری باید استفاده کنم...وقتی میرم واسه اکتیو کردن فقط می تونم activation code وارد کنم که ندارم...چجوری key ها رو وارد کنم؟
همه تاپیکا رو خوندم نتیجه نگرفتم...لطفا تاپیک معرفی نکنین!ممنون
Dr Hannibal
31-07-2011, 15:33
سلام
من ورژن 12.0.0.374 رو از سایت p30world گرفتم...توی فایل دانلود شده تعدادی فایل key هست ولی نمی دونم چجوری باید استفاده کنم...وقتی میرم واسه اکتیو کردن فقط می تونم activation code وارد کنم که ندارم...چجوری key ها رو وارد کنم؟
همه تاپیکا رو خوندم نتیجه نگرفتم...لطفا تاپیک معرفی نکنین!ممنون
مثل همین نسخه عمل کنید
نحوه وارد کردن Key در نسخه 2010 کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dr Hannibal
31-07-2011, 16:06
سلام.
من تازه Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final رو دانلود کردم و با روشی که در اون سایت داده بودن اکتیوش کردم.
در پنجره اصلی برنامه زده 64 روز مانده تا لایسنس.
حالا میخوام ببینم این آنتی بلک لیست چیه؟کارش چیه؟ و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
یا همین کلیدهای جدید رو.
آیا اینم مثل نود32 میمونه و باید هی دنبال کدهای جدید بود؟
آنتی بلک لیست از کار افتاده
کلید های جدید رو میتونید با روش بالا وارد کنید.
صبر کنید تا تریال ریستر بهتری برای این ورژن ساخته بشه و میتونید 30 روز راحت از محصول استفاده کنید.
ArashMiniStar
31-07-2011, 20:00
سلام دوستان.
یک سوال داشتم.لایسنس اورحینالی که روی پی سی دسکتاپ دارم رو برای لپ تاپ هم نصب کنم KEY یلاک میشه؟
حتی اگه با همدیگه آپدیت نشن یا ...؟
کلان امکانش هست یا حساس باید لایسنس جدا بخرم؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
میشه دقیق توضیح بدید چه کارایی نکنم که بلاک نشه؟! خیلی ممنون :11:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
شما فایل setup کسپر اجرا کنید و repair رو بزنید
بعد ببینیند مشکل حل میشه یا نه
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
تنها چاره شما تماس گرفتن با شرکتیه که انتی ویروسو خریدین
البته میشه با پر.وکسی اون آپ پی وصل بشید که حل بشه.مثلا لایسنس من یا آی پی انگلیس فعال میشه!!:2:
K.N.I.G.H.T
01-08-2011, 03:53
کسی از این ویرایش فراری اصلاعی نداره ؟؟؟
آقا من اپدیت آفلاین کردم.کامل هم آپدیت شد.
بعد حالا زده database out of date .
یعنی آپدیتش کامل نیست؟
یه چیز دیگه که خیلی اعصاب خورد کنه اینه که سرعت اپدیت شدن آنلاینش خیلی کنده و دیر میره.10 - 13 k بیشتر نمیره.
سرعت اینترتم بالاست و از این بابت مطمئنما.
ArashMiniStar
01-08-2011, 09:07
آقا من اپدیت آفلاین کردم.کامل هم آپدیت شد.
بعد حالا زده database out of date .
یعنی آپدیتش کامل نیست؟
یه چیز دیگه که خیلی اعصاب خورد کنه اینه که سرعت اپدیت شدن آنلاینش خیلی کنده و دیر میره.10 - 13 k بیشتر نمیره.
سرعت اینترتم بالاست و از این بابت مطمئنما.
یله همینطوریه.احتملا آپدیت شما چند مال چند روز پیشه.راهش آپدیت آنلاین و کامله!
یله همینطوریه.احتملا آپدیت شما چند مال چند روز پیشه.راهش آپدیت آنلاین و کامله!
راجب سرعت اپدیت آنلاین چی؟ چرا انقدر کنده؟
راستی database release date اش ماله 30/7/2011 .
وقتی تاریخ سیستم رو گذاشتم یه روز قبل درست شد سبز شد.
ArashMiniStar
01-08-2011, 09:23
نمیدونم والا.یادمه ورژن های قبلی چک میکردم میدیدم هر فایلی که برای آپدیت دانلود میکنه همونجا نصب میکنه!
یعنی 1000 تارو 1 جا نصب نمیکنه یکی پس از دیگری!
خوب یکی از علت های پایین بودن سرعت آپدیت آنلاین اینه!:11:
mohsen1992
01-08-2011, 12:30
دلیل پایین بودن سرعت سرور کسپرسکی:
بودن یوزرهای زیاد در موقع اپدیت کردن
برسی کردن سریال برای اجازه اپدیت کردن
برسی اپدیت قدیمی و دادن اپدیت جدید
شما باید اپدیت کنید تا دیتابیس بروز شود و در صورت بردن تاریخ به عقب دیتابیس تغییری درش ایجاد نمیشه...
ArashMiniStar
01-08-2011, 13:05
دلیل پایین بودن سرعت سرور کسپرسکی:
بودن یوزرهای زیاد در موقع اپدیت کردن
برسی کردن سریال برای اجازه اپدیت کردن
برسی اپدیت قدیمی و دادن اپدیت جدید
شما باید اپدیت کنید تا دیتابیس بروز شود و در صورت بردن تاریخ به عقب دیتابیس تغییری درش ایجاد نمیشه...
متاسفانه بلک لیستش موجب این مشکلات شده.مثل افزایش حجم آپدیت
m.diadem
01-08-2011, 14:52
مثل همین نسخه عمل کنید
نحوه وارد کردن Key در نسخه 2010 کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب یه سوال دیگه:
کدوم کلید رو باید وارد کنم؟یه سری از کلید ها اولشون نوشته KAV و یه سری اولشون نوشته KIS یه سری دیگه هم نوشته TRIAL...باید جدید تاریخ رو وارد کنم؟
هر چی وارد می کنم می نویسه KEY FILE IS NOT SUITABLE FOR THIS APPLICATION
متاسفانه بلک لیستش موجب این مشکلات شده.مثل افزایش حجم آپدیت
پایین بودن سرعت سرور های آپدیت کسپرسکای بیشتر از هر چیزی به تعداد فایل ها ربط داره
شما اگه 200تا فایلو کپی کنی بیشتر طول میکشه یا 1 فایل با همون حجم؟
بعذ از ایت دلیل شلوغ بودن سرور هست
ArashMiniStar
01-08-2011, 16:17
پایین بودن سرعت سرور های آپدیت کسپرسکای بیشتر از هر چیزی به تعداد فایل ها ربط داره
شما اگه 200تا فایلو کپی کنی بیشتر طول میکشه یا 1 فایل با همون حجم؟
بعذ از ایت دلیل شلوغ بودن سرور هست
یادمه تو ورژن 2007 که در حین آپدیت ریپورت میداد (الان دیگه نگاه نمیکنم!) هر فایلی رو که دانلود میکرد بعد نصب میکرد باز میرفت بعدی! برام جای تعجبه.کلا نمیدونم چرا نمیخواد این سیستم آپدیتش رو تقویت کنه؟!
سرعت سرور هاش هم پایینه.:2:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
خب یه سوال دیگه:
کدوم کلید رو باید وارد کنم؟یه سری از کلید ها اولشون نوشته KAV و یه سری اولشون نوشته KIS یه سری دیگه هم نوشته TRIAL...باید جدید تاریخ رو وارد کنم؟
هر چی وارد می کنم می نویسه KEY FILE IS NOT SUITABLE FOR THIS APPLICATION
KIS برای نسخه Internet Security
KAV برای نسخه Anti Virus
دقت کنید کی ورژن درست رو وارد کرده باشید و ... .
تاریخ چی؟ یعنی تازیخ ویندوز رو عوض کنید؟!!
یادمه تو ورژن 2007 که در حین آپدیت ریپورت میداد (الان دیگه نگاه نمیکنم!) هر فایلی رو که دانلود میکرد بعد نصب میکرد باز میرفت بعدی! برام جای تعجبه.کلا نمیدونم چرا نمیخواد این سیستم آپدیتش رو تقویت کنه؟!
سرعت سرور هاش هم پایینه.:2:
کلا سروری نیست که بتونه از پس 750 ملیون مشتری بربیاد آنتی ویروسهای دیگه خیلی مشتری داشته باشن 20هزار نفر بزور حالا شما تصور کن 750 ملیون رو کی باید جواب بده تازه اخیرا هم تقاضا بیشتر هم شده :31:
ArashMiniStar
01-08-2011, 16:24
کلا سروری نیست که بتونه از پس 750 ملیون مشتری بربیاد آنتی ویروسهای دیگه خیلی مشتری داشته باشن 20هزار نفر بزور حالا شما تصور کن 750 ملیون رو کی باید جواب بده تازه اخیرا هم تقاضا بیشتر هم شده :31:
750 میلیون؟!:18:
دمش گرم.عجب چیزیه.والا سرور که خیلی داره.وقتی وصل میشی number سرور رو میده.ولی بالاخره یکی از اشکالاتشه.کاشکه برای نوت بوک هم نسخه ای داشت!
مثلا نورتون داره.:27:
MeHrDaD-91
01-08-2011, 19:07
ببخشید چجوری باید نسخه 2012 را فعال کرد؟
از اونجایی که بیشتر کسانی که از این آنتی ویروس قدرتمند استفده می کنن ولی روش فعال سازی و تنظیمات اونو یاد ندارن و هر روز در تایپیک کرک و سریال کسپرسکای درخواست میدن که چطوری این آنتی ویروس رو فعال کنن صلاح دیدم که این تایپیک رو ایجاد کنم.
دو روش فعال سازی فعلی استفاده از نسخه ی تریال و استفاده از کی در فیلم های زیر آموزش داده شده به طور ساده
آموزش استفاده استفاده از تریال ریست به دلیل غیر فعال شدن این برنامه فعلا قرارا داده نمیشه تا یه تریال ریست جدید برای این ورژن ساخته بشه.
همچنین در روز های آینده آموزش تنظیم کسپرسکای برای انجام خودکار وظایف عدم نمایش هیچ پیامی بر روی صفحه نمایش قرار داده میشه.
امیدوارم استفاده لازم رو ببرین.
:40::11:موفق و پیروز باشید:40::11:
آموزش فعال سازی نسخه ی تریال آنتی ویروس کسپرسکای ورژن 2012
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم فایل:1800 کیلو بایت
آموزش فعال سازی آنتی ویروس کسپرسکای به وسیله کی(کلید فعال سازی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم فایل: 1593 کیلوبایت
m.diadem
01-08-2011, 22:49
KIS برای نسخه Internet Security
KAV برای نسخه Anti Virus
دقت کنید کی ورژن درست رو وارد کرده باشید و ... .
تاریخ چی؟ یعنی تازیخ ویندوز رو عوض کنید؟!!
نه...هر کلیدی یه اسمی داره...مثلا نوشته kis.2012.10.8
مثال زدما!!!
می خوام ببینم با توجه به این تاریحا باید کدومو باید وارد کنم؟
ببخشید چجوری باید نسخه 2012 را فعال کرد؟
همین امروز این تایپیکو درست کردم
آموزش تصویری
آقا من این Kaspersky Internet Security رو گرفتم.آیا این فقط باعث حفاظت از سیستم در مقابل ویروسها و حملات اینترنتی میشه و نمیتونه ویروسهای سیستم رو شناسایی و نابود کنه؟آیا لازمه آنتی ویروسشم نصب کنم.
omid-p30
02-08-2011, 10:45
آقا من این Kaspersky Internet Security رو گرفتم.آیا این فقط باعث حفاظت از سیستم در مقابل ویروسها و حملات اینترنتی میشه و نمیتونه ویروسهای سیستم رو شناسایی و نابود کنه؟آیا لازمه آنتی ویروسشم نصب کنم.
اینترنت سکیوریتی خودش آنتی ویروس کاسپراسکای رو هم داره و نباید انتی ویروس خودش یا دیگه ای رو در کنارش نصب کرد.
ArashMiniStar
02-08-2011, 12:26
نه...هر کلیدی یه اسمی داره...مثلا نوشته kis.2012.10.8
مثال زدما!!!
می خوام ببینم با توجه به این تاریحا باید کدومو باید وارد کنم؟
دقیق نمیدونم.این تاریخ احتمالا معنی اعتبار تا اون تاریخ هست! البته فکر کنم.
در کل اول کاسپر رو آپدیت کنید بعد هر KEY کهه خواستید وارد کنید.احتمال داره به بلک لیست رفته باشه که دیگه کار نمیکنه و باید یک KEY دیگه وارد کنید.:20:
دوستان سلام فایلهایی که در قسمت low,high restricted قرار میگیرن کسپر چه برخوردی با اونها داره مثلا فایلی که در low قرار داره میتونه به اینترنت دسترسی داشته باشه یا کسپر بهمون گزارش میده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.
آقا امروز کسپر من پیام داد your license is blocked و دیگه پروتکت نمیکنه.
حالا چیکار کنم؟
برای جلوگیری از این مشکل چکاری باید کرد؟
Dr Hannibal
04-08-2011, 10:36
سلام.
آقا امروز کسپر من پیام داد your license is blocked و دیگه پروتکت نمیکنه.
حالا چیکار کنم؟
برای جلوگیری از این مشکل چکاری باید کرد؟
لایسنس جدید به نرم افزار بدید ، ( key )
روش:
مثل 2011
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا من با Kaspersky Key Changer کلید جدید دادم.
ولی حالا اینطوری شده:
آپلودم نمیشه کرد!؟
ArashMiniStar
04-08-2011, 11:45
ولی حالا اینطوری شده:
آپلودم نمیشه کرد!؟
آپلود؟!
الان اصلا لایسنس در نرم افزار وارد نشده که این رو نشون میشده!:31:
دوستان سلام فایلهایی که در قسمت low,high restricted قرار میگیرن کسپر چه برخوردی با اونها داره مثلا فایلی که در low قرار داره میتونه به اینترنت دسترسی داشته باشه یا کسپر بهمون گزارش میده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اساتید لطف کنن سوال من جواب بدن
Dr Hannibal
04-08-2011, 12:05
ولی حالا اینطوری شده:
آپلودم نمیشه کرد!؟
اون نرم افزار برای ورژن 2012 نیست
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
کسپرسکی از هوش مصنوعی فایل های اجرایی رو در این گروه ها قرار میده.
شما میتونید با وارد به بخش اپلیکیشن کنترل این دسترسی ها رو ویرایش کنید.
توی این پست راهنمایی بیشتری در مورد این قسمت نوشته شده ، بخونید سوالی داشتید بپرسید
#9205 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفقباشید
اون نرم افزار برای ورژن 2012 نیست
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
کسپرسکی از هوش مصنوعی فایل های اجرایی رو در این گروه ها قرار میده.
شما میتونید با وارد به بخش اپلیکیشن کنترل این دسترسی ها رو ویرایش کنید.
توی این پست راهنمایی بیشتری در مورد این قسمت نوشته شده ، بخونید سوالی داشتید بپرسید
#9205 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفقباشید
دکتر جون من مطلبی که لینک دادی رو خوندم اما جواب سوال من نبود سوال من اینه که اگه برنامه ای خود کاسپر به قسمت low بفرسته این برنامه اتوماتیک میتونه به اینترنت وصل بشه یا کاسپر جلوشو میکیره.
masood hashemy
04-08-2011, 14:11
سلام
کسی کرکی چیزی برای kis 2012 داره؟ من از --------- دانلود کردم ولی در عمل کار نکرد.
Dr Hannibal
04-08-2011, 15:37
دکتر جون من مطلبی که لینک دادی رو خوندم اما جواب سوال من نبود سوال من اینه که اگه برنامه ای خود کاسپر به قسمت low بفرسته این برنامه اتوماتیک میتونه به اینترنت وصل بشه یا کاسپر جلوشو میکیره.
دوست گلم پیش فرض میتونه وصل بشه ، خودتون می تونید گروه low رو ادیت کنید و دسترسی رو ببندید.
موفق باشید
آپلود؟!
الان اصلا لایسنس در نرم افزار وارد نشده که این رو نشون میشده!:31:
آقا الان مثلا زده 91 رو اعتبار داره. پس چرا یهو میپره و دوباره باید کلید داد؟
Dr Hannibal
04-08-2011, 15:56
آقا الان مثلا زده 91 رو اعتبار داره. پس چرا یهو میپره و دوباره باید کلید داد؟
برای اینکه کسپرسکی دوست نداره کسی از محصولات پولیش مجانی استفاده کنه :46:
کلید هایی که لو رفته رو هر چند روز یک بار بلاک میکنه.
موفق باشید
HELLBOY_HP
04-08-2011, 16:08
سلام خسته نباشید دوستان
الان راه اکتیو کردن کسپر2012 چیه هی باید پشت سرهم کی بزنیم تازه اگ اکسپایر نشده باشه فعال بشه سریعا غیر فعال میشه
Dr Hannibal
04-08-2011, 16:29
سلام خسته نباشید دوستان
الان راه اکتیو کردن کسپر2012 چیه هی باید پشت سرهم کی بزنیم تازه اگ اکسپایر نشده باشه فعال بشه سریعا غیر فعال میشه
فعلا همین راهه ، اما میتونید یک مقدار کم تر آپدیتش کنید. مثلا هر 2 روز 3 روز. ( توصیه نمیشه )
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال دارم ...
نسخه ی Internet Security با Internet Security Ferrari Edition چه تفاوتی داره ؟!
قرتی گری کسپرکسی هست (:31:) یا واقعا فرق دارن ؟ :23:
پیاپیش ممنون بابت توضیحاتتون :11:
Dr Hannibal
04-08-2011, 20:00
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال دارم ...
نسخه ی Internet Security با Internet Security Ferrari Edition چه تفاوتی داره ؟!
قرتی گری کسپرکسی هست (:31:) یا واقعا فرق دارن ؟ :23:
پیاپیش ممنون بابت توضیحاتتون :11:
از لحاظ قدرت و امکانات نرم افزاری فراری ادیشن شبیه به نسخه پیور کسپرسکی هست. یعنی KIS + بیهینه ساز و پوسته برند فراری
دوستان سایتهای ایرانی اکثرا دارند نسخه2011 رو میفروشند میشه سریال 2011 رو خرید و برای فعال سازی 2012 استفاده کرد ؟
Dr Hannibal
05-08-2011, 09:53
دوستان سایتهای ایرانی اکثرا دارند نسخه2011 رو میفروشند میشه سریال 2011 رو خرید و برای فعال سازی 2012 استفاده کرد ؟
لایسنس های نسخه های بالاتر قابل استفاده پایین تر هست ولی بلعکس خیر
ArashMiniStar
05-08-2011, 11:14
لایسنس های نسخه های بالاتر قابل استفاده پایین تر هست ولی بلعکس خیر
والا لایسنس من 2011 ولی رو 2012 مصرف میکنم!! در ضمن لایسنس 2012 هم میفروشن نه 2011.:11:
دوستان میشه بفرمایید برای کسپرسکای اینترنت سکیوریتی 2012 کرکی اومده که بشه بعد از دوره trial دوباره 30 روزه دیگه ازش استفاده کنیم؟
Dr Hannibal
06-08-2011, 13:10
دوستان میشه بفرمایید برای کسپرسکای اینترنت سکیوریتی 2012 کرکی اومده که بشه بعد از دوره trial دوباره 30 روزه دیگه ازش استفاده کنیم؟
از کار افتاده
فعلا موجود نیست.
والا لایسنس من 2011 ولی رو 2012 مصرف میکنم!! در ضمن لایسنس 2012 هم میفروشن نه 2011.:11:
کجا دیدید لایسنس 2012 رو ؟
اگر ممکنه پیغام خصوصی کنید.
ArashMiniStar
06-08-2011, 20:24
کجا دیدید لایسنس 2012 رو ؟
اگر ممکنه پیغام خصوصی کنید.
یعنی کی میفروشه؟ یکی رو میشناسم که فکر کنم 2012 هم آورده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم از ایشون خریدم تا حالا هم کلی آپدیت کردم اصلا و ابدا بلاک نشده.چون خیلی ها به چند نفر میفروشن!:2:
K.N.I.G.H.T
06-08-2011, 21:03
سلام
این پلاگین هایی که برای فایرفاکس نصب میشه چیه؟
منظورم کیبورد مجازی نیست، اون دوتای دیگه رو میگم
سلام خدمت دوستان گلم .
من kaspersky internet security 2012 نصب کردم ولی می خوام یک صفحه اینترنت باز یا اصلا باز نمی کنه یا خیلی خیلی دیر باز می کنه. ممنون می شم راهنماییم کنین. برای اینکه وب گردی کنم مجبورم غیرفعال کنمش.
mer30
باسلام خدمت دوستان
من ازآنتی ویروس kaspersky Internet security2012استفاده می کنم چندروزیست باوجوداینکه کلیدهای معتبربه آنتی ویروس داده ام وتنظیمات update sourceروی سرورکاسپرمی باشه ولی نمی دانم چراوقتی می خواهدآنتی ویروس خودش راآپدیت کندپس از2درصدآپدیت آنتی ویروس خطای پیدانشدن آدرس سرورکاسپررا می زنددرضمن تاالان هیچ مشکلی نداشته ام وبااینترنت پرسرعتی که د ارم کامل خودش روآپدیت می کرد. ممنون:41:
ArashMiniStar
07-08-2011, 17:08
باسلام خدمت دوستان
من ازآنتی ویروس kaspersky Internet security2012استفاده می کنم چندروزیست باوجوداینکه کلیدهای معتبربه آنتی ویروس داده ام وتنظیمات update sourceروی سرورکاسپرمی باشه ولی نمی دانم چراوقتی می خواهدآنتی ویروس خودش راآپدیت کندپس از2درصدآپدیت آنتی ویروس خطای پیدانشدن آدرس سرورکاسپررا می زنددرضمن تاالان هیچ مشکلی نداشته ام وبااینترنت پرسرعتی که د ارم کامل خودش روآپدیت می کرد. ممنون:41:
سلام میتونید یه عکس با شات از اون صفحه انتخاب سرور یا Source آپدیت بذارید؟
Dr Hannibal
07-08-2011, 17:11
باسلام خدمت دوستان
از تنظیمات وارد قسمت آپدیت بشید ، اگر تیک ------ خورده بردارید.
سپس مرورگر اکسپلور را باز کنید. اگر ------ سرور براش درخواست شده بود غیرفعال کنید.
Dr Hannibal
07-08-2011, 17:16
سلام خدمت دوستان گلم .
من kaspersky internet security 2012 نصب کردم ولی می خوام یک صفحه اینترنت باز یا اصلا باز نمی کنه یا خیلی خیلی دیر باز می کنه. ممنون می شم راهنماییم کنین. برای اینکه وب گردی کنم مجبورم غیرفعال کنمش.
mer30
تنظیمات رو باز کنید. قسمت app control سپس ستینگ رو انتخاب کنید.
مرورگر مورد استفاده رو پیدا کنید و با ویرایش اختیارات سربرگ network درخواست ها رو آزاد ( تیک سبز بزنید ).
موفق باشید
Dr Hannibal
07-08-2011, 17:21
سلام
این پلاگین هایی که برای فایرفاکس نصب میشه چیه؟
منظورم کیبورد مجازی نیست، اون دوتای دیگه رو میگم
پلاگین های آلارم و میزان خطر سایت های حاوی مخرب هستند.
از تنظیمات وارد قسمت آپدیت بشید ، اگر تیک ------ خورده بردارید.
سپس مرورگر اکسپلور را باز کنید. اگر ------ سرور براش درخواست شده بود غیرفعال کنید.
دوست من باراهنمایی مفیدشما مشکل حل شد. ممنون:33:
surena_iran2564
08-08-2011, 01:44
سلام
من هردو نسخه انترنت سكيوريتي و آنتي ويروس 2012 رو دانلود و اول اينترنت سكيور و بعد آنتي ويروسش رو نصب كردم
اما بعد از نصب آنتي ويروس ديگه هيچ اثري از ايترنت سكيوريتي تو كامژيوتر ديده نميشه!
آيا اين دو با هم ادغام شده و دارن با هم كار ميكنن؟ يا كه خير يا كلآ قضيه چيه؟
چون همه جا فقط آنتي ويروسش ديده ميشه. حتي فايل هاي نصبي اينترنت سكيريتيش ديگه وجود نداره...
Dr Hannibal
08-08-2011, 03:33
سلام
من هردو نسخه انترنت سكيوريتي و آنتي ويروس 2012 رو دانلود و اول اينترنت سكيور و بعد آنتي ويروسش رو نصب كردم
اما بعد از نصب آنتي ويروس ديگه هيچ اثري از ايترنت سكيوريتي تو كامژيوتر ديده نميشه!
آيا اين دو با هم ادغام شده و دارن با هم كار ميكنن؟ يا كه خير يا كلآ قضيه چيه؟
چون همه جا فقط آنتي ويروسش ديده ميشه. حتي فايل هاي نصبي اينترنت سكيريتيش ديگه وجود نداره...
آنتی ویروس: آنتی ویروس
اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال
متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟
فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.
موفق باشید
Fate2646
08-08-2011, 12:42
سلام
من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد
Fate2646
08-08-2011, 12:48
سلام
من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد
mansour_hotboy
08-08-2011, 13:06
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.
surena_iran2564
10-08-2011, 18:12
آنتی ویروس: آنتی ویروس
اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال
متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟
فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.
موفق باشید
پس چرا تصب آنتی ویروس کلآ همه چیه اینترنت سکیوریتی رو پاک کرد؟؟؟
و خب هردو با حجم یکسان تو سایت ها برا دانلود گذاشته شدن. همینجوری که نمیشه تشخیص داد :D
Dr Hannibal
10-08-2011, 18:53
سلام
IDM رو پاک کنید.
از این روش انجام بدین ، این روش برای ورژن 6 هم جواب گوست ، لازم نیست فقط نسخه ای که در پست گذاشته شده دانلود کنید.
سلام
مدتی است راجب به بلاک شدن wi-(p)-*n توسط kis تحقیق می کنم و متوجه شدم که از نسخه ی 2011 متعارف شده و روز به روز گریبانگیر تعداد بیشتری خواهد شد.فقط با uninstall کامل برنامه ، قادر خواهید بود تا از wi-(p)-*n استفاده نمایید و هیچ برنامه ای را هم نمی توان جایگذین اکانت ذکر شده کرد و همچنین از کار انداختن فایروال kis یا دستکاری هرگونه تنظیمات برنامه ، کمکی به این ماجرا نکرده .این مورد هم در ویندوز XP و هم SEVEN مشاهده شده است.اگر اساتید راهکار خاصی غیر از موارد ذکر شده ی قبلی مد نظر دارند لطفا از ما دریغ نکنند.
با تشکر
Dr Hannibal
11-08-2011, 09:55
سلام
مدتی است راجب به بلاک شدن wi-(p)-*n توسط kis تحقیق می کنم و متوجه شدم که از نسخه ی 2011 متعارف شده و روز به روز گریبانگیر تعداد بیشتری خواهد شد.فقط با uninstall کامل برنامه ، قادر خواهید بود تا از wi-(p)-*n استفاده نمایید و هیچ برنامه ای را هم نمی توان جایگذین اکانت ذکر شده کرد و همچنین از کار انداختن فایروال kis یا دستکاری هرگونه تنظیمات برنامه ، کمکی به این ماجرا نکرده .این مورد هم در ویندوز XP و هم SEVEN مشاهده شده است.اگر اساتید راهکار خاصی غیر از موارد ذکر شده ی قبلی مد نظر دارند لطفا از ما دریغ نکنند.
با تشکر
قوانین کلی انجمن نرم افزار
10- هرگونه در خواست و بحث در مورد V P N و ابزار فی/لتر شکن در انجمن ممنوع میباشد !
mansour_hotboy
11-08-2011, 11:24
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی 2012 دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.یه مدت این اتفاق افتاد و تموم شد الان دوباره این جوری شده.به نظرتون چیکار کنم دیگه اذیت نکنه؟با تشکر
قوانین کلی انجمن نرم افزار
10- هرگونه در خواست و بحث در مورد V P N و ابزار فی/لتر شکن در انجمن ممنوع میباشد !
سلام
می پذیرم.بنده هم در این مورد بحثی نکردم.کلا عرض می کنم که کاسپرسکای یک پروتکل را بلاک کرده .حالا چگونه از این مورد خلاص بشویم؟
Dr Hannibal
11-08-2011, 13:38
سلام
می پذیرم.بنده هم در این مورد بحثی نکردم.کلا عرض می کنم که کاسپرسکای یک پروتکل را بلاک کرده .حالا چگونه از این مورد خلاص بشویم؟
اگه این موارد رعایت نشه ، تا چند وقت دیگه باید با همون ابزار بالا وارد فروم شد.
مسیر زی رو تست کنید: ( برای کانشکن ها )
ستینگ
فایروال
نتورک
کانکشنی که مشکل براش بوجود اومده با انتخاب و کلیک راست و انتخاب گزینه Trusted Network آزاد کنید.
اگه از نرم افزاری استفاده میکنید مسیر:
ستینگ
فایروال
اپلیکیشن رول
و آزاد کرد نرم افزار مورد نظر.
موفق باشید
MeHrDaD-91
11-08-2011, 19:21
جواب سوالم را پیدا کردم پست را حذف کنید. :31:
همه ی کانکشن ها رو قبلا تراست کرده بودم اما باز هم جواب نمیده واقعا کلافه شدم چون تاحالا هیچ برنامه ای نتونسته روم رو زمین بزنه غیر از این یکی حتی آواژنگ نتونست کمک کنه
سلام دوستان
یه چیز خیلی عجیب حداقل برای من .
من اینترنت سیکیوریتی 2011 دارم امشب می خواستم یه کی جدید بهش بدم که وقتی این کار رو کردم تاآخری که پیش رفتم کل برنامه تبدیل به آنتی ویروس شده.
وتوی آپگرید برنامه میگه اگر می خواهید اینترنت سیکیوریتی داشته باشید باید بخریش .
این دیگه چجوریشه چطوری میتونم برشگردونم به حالت قبلی .
باتشکر
یک بار برای من این مورد پیش اومد و تنها کاری که باعث عادی شدن اون انجام دادم ، پاک کردن و وارد کردن یک کی تمیز و مطمئن بود
سلام
دوستان من نسخه 12.0.0.374 رو دانلود کردم . منتها بعد از نصب اون حالت trial هم از من key میخواد تا فعال بشه.
ممنون میشم اگه کلیدای معتبری واسه این ورژن دارین دستی برسونین و مشکل مارم حل کنین.
از دوستان وارد اگه کسی در مورد این آنتی ویروس اطلاعات کاملی واسه اینجور مشکلاش داره کمکی بکنه ممنون میشم چون
در این موارد کاملا آکبندم و تازه این نرم افزارو نصبش کردم....
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم!!!
AMIR.KIK
12-08-2011, 15:43
سلام
دوستان من نسخه 12.0.0.374 رو دانلود کردم . منتها بعد از نصب اون حالت trial هم از من key میخواد تا فعال بشه.
ممنون میشم اگه کلیدای معتبری واسه این ورژن دارین دستی برسونین و مشکل مارم حل کنین.
از دوستان وارد اگه کسی در مورد این آنتی ویروس اطلاعات کاملی واسه اینجور مشکلاش داره کمکی بکنه ممنون میشم چون
در این موارد کاملا آکبندم و تازه این نرم افزارو نصبش کردم....
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم!!!
کی های جدید رو اینجا میتونی دانلود کنی
سلام دوستان
یه چیز خیلی عجیب حداقل برای من .
من اینترنت سیکیوریتی 2011 دارم امشب می خواستم یه کی جدید بهش بدم که وقتی این کار رو کردم تاآخری که پیش رفتم کل برنامه تبدیل به آنتی ویروس شده.
وتوی آپگرید برنامه میگه اگر می خواهید اینترنت سیکیوریتی داشته باشید باید بخریش .
این دیگه چجوریشه چطوری میتونم برشگردونم به حالت قبلی .
باتشکر
سلام
مشکل من حل شد .
با گزینه اکتیو 3 گزینه آورده شده که گزینه سوم یعنی سوییچ به اینترنت سیکیوریتی تونستم اون رو به حالت قبلی ببرم .
باتشکر از دوستان
sunrise07
14-08-2011, 12:21
سلام دوستان ، من قصد داشتم یک بازی کم حجم به نام limbo رو که تازه دانلود کرده بودم نصب کنم ، اما به محض اینکه از حالت فشرده درش میارم کاسپر بهش گیر میده ، راه حلی غیر از غیرفعال کردن کامل کاسپر برای جلوگیری از گیر دادن اون به این فایل نیست؟
سلام
دوستان کسی با مورد آپدیت نشدن کسپر مواجه نشده ؟
هیچ کدوم از سرورهای آپدیت خودش رو نمیشناسه !! در حالی که ------ هم چک شده . سیستم اینترنت داره و همه مرورگر ها به راحتی کار میکنن و کد رجیستر معتبری برای اد شده اما باز هم آپدیت نمیشه و من هر دفعه مجبورم به صورت آفلاین آپدیت کنم !
برنامه یک بار هم به طور کامل پاک شده و به آخرین ورژن ارتقا داده شده اما باز هم مشکل پا برجاست
در ضمن سیستم با برنامه Malwarebyte anti malware هم اسکن شده که تروجانی مانع این کار نشده باشه
اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه
Dr Hannibal
14-08-2011, 12:49
سلام دوستان ، من قصد داشتم یک بازی کم حجم به نام limbo رو که تازه دانلود کرده بودم نصب کنم ، اما به محض اینکه از حالت فشرده درش میارم کاسپر بهش گیر میده ، راه حلی غیر از غیرفعال کردن کامل کاسپر برای جلوگیری از گیر دادن اون به این فایل نیست؟
این برای ورژن 2011 گفته شده ولی روند کار برای تمامی ور ژن ها یکی هست.
Dr Hannibal
14-08-2011, 13:07
سلام
هیچ کدوم از سرورهای آپدیت خودش رو نمیشناسه !! در حالی که ------ هم چک شده . سیستم اینترنت داره و همه مرورگر ها به راحتی کار میکنن و کد رجیستر معتبری برای اد شده اما باز هم آپدیت نمیشه و من هر دفعه مجبورم به صورت آفلاین آپدیت کنم !
برنامه یک بار هم به طور کامل پاک شده و به آخرین ورژن ارتقا داده شده اما باز هم مشکل پا برجاست
در ضمن سیستم با برنامه Malwarebyte anti malware هم اسکن شده که تروجانی مانع این کار نشده باشه
تمام مواردی که باید رعایت کنید رو نوشتید بجز دقیق بودن زمان و تاریخ بر حسب تایم زوون شما.( به تاریخ میلادی )
این مورد رو رعایت میکنید ؟
AMIR.KIK
14-08-2011, 13:35
سلام
دوست عزیز منم یه بار مشکل تو رو داشتم هر کاری کردم درست نشد تا اینکه یه کی دیگه بهش دادم مشکلم حل شده .
کی رو پاک کنی یکی دیگه بهش بده.یا میتونی از این سریال ها استفاده کنی .
موفق باشی
دوست عزیز منم یه بار مشکل تو رو داشتم هر کاری کردم درست نشد تا اینکه یه کی دیگه بهش دادم مشکلم حل شده .
کی رو پاک کنی یکی دیگه بهش بده.یا میتونی از این سریال ها استفاده کنی .
موفق باشی
من کلی سریال دادم و بدون مورد و حتی برنامه رو هم به صورت آفلاین آپدیت میکنم و میگم که با آفلاین میتونم آپ کنم اما مشکل اینجاس که سرور های اپدیت کسرپر رو نمیشناسه !!
کی کد کلی دادم و ip خودم هم 8 نوع مختلف امتحان کردم
تمام مواردی که باید رعایت کنید رو نوشتید بجز دقیق بودن زمان و تاریخ بر حسب تایم زوون شما.( به تاریخ میلادی )
این مورد رو رعایت میکنید ؟
والا این کاررو نکرده بودم اما این رو هم الان انجام دادم و تایم زون سیستم رو از تهران به گرینویچ تغییر دادم اما باز هم مورد پابرجاس !!
اصلا تا حالا به مورد نخورده بودم
error conection to update source
من توی فروم خود کسپر ه دیدم با این مورد مواجه بودن و گفته بودن سورس سرورهامون رو دستی بدین اما بازم نشده !
Dr Hannibal
14-08-2011, 13:49
والا این کاررو نکرده بودم اما این رو هم الان انجام دادم و تایم زون سیستم رو از تهران به گرینویچ تغییر دادم اما باز هم مورد پابرجاس !!
اصلا تا حالا به مورد نخورده بودم
روی تهران باشه
تاریخ رو دقیق کنید
14/آگوست
ساعت رو دقیق کنید.
سیستم رو ریست کنید.
آپدیت کنید.
ویرایش:
به تیک خوردن سرور آپدیت اصلی و حذف بقیه سرورها دقت مکنید ؟ ( آفلاینها )
روی تهران باشه
تاریخ رو دقیق کنید
14/آگوست
ساعت رو دقیق کنید.
سیستم رو ریست کنید.
آپدیت کنید.
ویرایش:
به تیک خوردن سرور آپدیت اصلی و حذف بقیه سرورها دقت مکنید ؟ ( آفلاینها )
خیلی جالب بود تیک آپدیت تایم از اینترنت رو برداشتم و زون رو تغییر دادم و درست شد !
ممنون از نکته سنجی شما
میگن یه فکر کافی نیست همینه
سلام دوستان
چطور میشه آپدیت کاسپر رو از توی ویندوز ذخیره کرد (لطفا هم واسه Win 7 و هم XP ) بگین
سلام دوستان
چطور میشه آپدیت کاسپر رو از توی ویندوز ذخیره کرد (لطفا هم واسه Win 7 و هم XP ) بگین
توی ورژن 2011 و 2012 خود برنامه این امکان رو داره که آپدیت ها رو ذخیره کنید
همون جایی که سرور آپدیت رو انتخاب میکنید ( قیسمتی که میخواین آفلاینن آپدیت تنظیم کنید ) پایینش گزینه هست نوشته copy update to
تیکش رو بزنید و مسیر ذخیره سازی بدید
اگر هم ورژنتون پایین هست پیشنهاد میکنم ارتقا بدید .
afshin b
15-08-2011, 19:16
سلام
من دو روز بود که کسپر رو خاموش کرده بودم. الان که رفتم روشنش کنم همینطور این ارور پشت سر هم داده میشه:
کسپر رو که باز کردم دیدم دوتا ارور داره:
آپدیت هم نمیکنه. میگه Connection Failed
امروز دیدم Task Manager هم دیس ایبل شده بود!
کیس 2012 دارم با لایسنس. تا دو روز پیش هم آپدیت بود. به نطر شما مشکل چیه؟
ArashMiniStar
15-08-2011, 20:07
سلام
من دو روز بود که کسپر رو خاموش کرده بودم. الان که رفتم روشنش کنم همینطور این ارور پشت سر هم داده میشه:
کسپر رو که باز کردم دیدم دوتا ارور داره:
آپدیت هم نمیکنه. میگه Connection Failed
امروز دیدم Task Manager هم دیس ایبل شده بود!
کیس 2012 دارم با لایسنس. تا دو روز پیش هم آپدیت بود. به نطر شما مشکل چیه؟
بنظر من اشکال کار از بلک لیست شدن KEY هست.فعلا KEY عوض کنید ببینیم حل میشه یا نه؟:20:
ArashMiniStar
15-08-2011, 20:12
در مورد اینکه Task Manager بسته شده و کاسپرسکی در بالا اومدن با اخطار مواجه شده ، احتمال میدم در هر صورت سیستم ویروسی شده.چون اگه تنها اخطار کاسپر بود هیچی ولی چون این هم اضافه شد باید شک کرد!
برای شروع KEY جدید و معتبر جایگزین کنید.سپس کامل اپدیت کنید.یک ریستارت هم کنید بد نیست.
اگر کاسپرسکی با شکست در اجرا باز هم مواجه بود احتمالا از همون ویروسی شدن سیستم هست.اگر هم نرم افزار بهم ریخته باشه یک Repair از طریق فایل نصبی کاسپر باید حل بشه ولی اینکه Task Manager بسته شده عجیب هست!
afshin b
15-08-2011, 22:39
ممنون از نظراتتون.
در مورد کي هم گفتم لايسنس اريجينال دارم واگر مشکلي داشته باشه پيغام ميده.
اون مشکل تسک منجر رو هم از داخل regedit حلش کردم.
------
الان داره آپدیت میکنه و پیغام ها رفتن. بعدش میزارم رو فول اسکن.
فقط یه پیغام داد واسه SVCHOST.EXE که من گزینه Restrict رو زدم. الان توی اپلیکیشن کنترل رفته توی high restricted
اصلا این چه جور فایلی هست؟ خطرناکه؟ توی این مسیر هست:
C:\Windows\System32
Dr Hannibal
17-08-2011, 09:18
ممنون از نظراتتون.
در مورد کي هم گفتم لايسنس اريجينال دارم واگر مشکلي داشته باشه پيغام ميده.
اون مشکل تسک منجر رو هم از داخل regedit حلش کردم.
------
الان داره آپدیت میکنه و پیغام ها رفتن. بعدش میزارم رو فول اسکن.
فقط یه پیغام داد واسه SVCHOST.EXE که من گزینه Restrict رو زدم. الان توی اپلیکیشن کنترل رفته توی high restricted
اصلا این چه جور فایلی هست؟ خطرناکه؟ توی این مسیر هست:
SVCHOST.EXE یک فایل ضروری ویندوز هست ، این فایل مورد علاقه تروجان هاست ، این فایل در حالت عادی در گروه Trusted کسپرسکی قرار میگره ، وقتی تروجان بشه حمله میکنه MD5 این فایل تغییر میکنه و ممکنه وارد گروه دیگه بشه ،
این فایل رو با پسورد اینجا بذارید تا تست کنیم آلودگی داره یا نه ، اگر به این اسم 2 فایل بود هر 2 فایل رو بذارید
موفق باشید
happyfeat
18-08-2011, 18:02
سلام دوستان
امروز من اینترنت سکوریتی کسپر رو خریدم و رو سیستم نصب کردم
یه فایل 76 مگی بود که از خود سایتش دانلود کردم
بعد اینکه نثب کردم 90 مگ هم آپدیت کرد ولی باز که زدم آپدیت کنه یه 57 مگ دیگه هم داره از اول میگیره و هنوز هم ادامه داره تا الان که دارم پست میدم و الان stop کردمش این آپدیت دوم برای چی هستش ؟؟؟!!!
برای بکاپ گیری از آپدیت ها هم من گزینه Copy update to ... folder رو تیک دار کردم آما آپدیتی به اون فولدر که مسیرشو دادم اضافه نشده این مشکل از چی هستش ؟؟؟!!!
برای ریختن این بکاپ ها بعد تعوبیض ویندوز باید به چه صورت عمل کرد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
Dr Hannibal
18-08-2011, 18:35
سلام دوستان
امروز من اینترنت سکوریتی کسپر رو خریدم و رو سیستم نصب کردم
یه فایل 76 مگی بود که از خود سایتش دانلود کردم
بعد اینکه نثب کردم 90 مگ هم آپدیت کرد ولی باز که زدم آپدیت کنه یه 57 مگ دیگه هم داره از اول میگیره و هنوز هم ادامه داره تا الان که دارم پست میدم و الان stop کردمش این آپدیت دوم برای چی هستش ؟؟؟!!!
برای بکاپ گیری از آپدیت ها هم من گزینه Copy update to ... folder رو تیک دار کردم آما آپدیتی به اون فولدر که مسیرشو دادم اضافه نشده این مشکل از چی هستش ؟؟؟!!!
برای ریختن این بکاپ ها بعد تعوبیض ویندوز باید به چه صورت عمل کرد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
با تیک بک اپ ، شما باید از اول آپدیت کنید.
یک بار بذارید این اپدیت تموم بشه ( تیک رو هم ثابت بذارید و تغییر ندید )
afshin b
19-08-2011, 15:11
SVCHOST.EXE یک فایل ضروری ویندوز هست ، این فایل مورد علاقه تروجان هاست ، این فایل در حالت عادی در گروه Trusted کسپرسکی قرار میگره ، وقتی تروجان بشه حمله میکنه MD5 این فایل تغییر میکنه و ممکنه وارد گروه دیگه بشه ،
این فایل رو با پسورد اینجا بذارید تا تست کنیم آلودگی داره یا نه ، اگر به این اسم 2 فایل بود هر 2 فایل رو بذارید
موفق باشید
فایل اصلی یه فایل 27 کیلوباتیه توی این مسیر:
ولی یه فایل دیگه هم هست که پیغام برای این بود:
پسورد:
123
ArashMiniStar
19-08-2011, 15:27
پسورد:
123
متاسفاته این فایل ویروسی شده هست.(آواست تشخیص داده)
اگه این موارد رعایت نشه ، تا چند وقت دیگه باید با همون ابزار بالا وارد فروم شد.
مسیر زی رو تست کنید: ( برای کانشکن ها )
ستینگ
فایروال
نتورک
کانکشنی که مشکل براش بوجود اومده با انتخاب و کلیک راست و انتخاب گزینه Trusted Network آزاد کنید.
اگه از نرم افزاری استفاده میکنید مسیر:
ستینگ
فایروال
اپلیکیشن رول
و آزاد کرد نرم افزار مورد نظر.
موفق باشید
سلام...
منم برای یک کانکشن همون مشکل دوستمون رو داشتم که با بستن کسپر حل میشه.
کسپر 2012
راهی رو که شما گفتید رفتم ولی اصلا هم چین گزینه ای رو نداره...
چه طوری مشکل رو بر طرف کنم؟؟؟:40:
Dr Hannibal
19-08-2011, 17:04
پسورد:
123
ویروسی هستید ،
مرجع رو بخونید ، موارد ضروری رو انجام بدید ، با لاگ و ریپورت های بدست امده تاپیک جدید در اورزانس بزنید
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mansour_hotboy
19-08-2011, 22:39
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.خیلی اذیتم میکنه میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
با تشکر
mohsen1104
20-08-2011, 15:11
فایلهای آپدیت کاسپراسکای 2011 رو چطوری میشه روی یه سیستم دیگه استفاده کرد.
وقتی هم آنتی ویروس درحال کار هست سیستم خیلی کند میشه . کاری نمیشه کرد.
ممنون
Karkas20
20-08-2011, 17:32
این هم تنظیمات خوب و پرکاربرد اپ کنترل کسپرسکی !
من فقط میزارم وبرای تغییرات بیشتر در صفحه اول به تنظیمات کسپر برید و اگر برنامه ای رفت داخل این گروه اگر دید که مطمئن هست چگونه به لیست trust انتقالش بدید.
این عکس از تنظیمات !
که اگر در این گروه ببرید با اجرا کردن یه فایل مشکوک برای سیستم شما مشکلی پیش نمیاد .
من خودم با چند مخرب تست کردم / در ویندوز با همین تنظیمات / مشکلی پیش نیومد !
شما کاربران باید تنظیمات را عین این تنظیمات اگر خاستید انجام بدید تادرصد الودگی شما کمتر بشه ولی اگر این تنظیمات را اجرا کردید شاید به بعضی از برنامه هاتئون اجازه اجرا نده که برید در قسمت اپ کنترل و برنامه را از گروه high res به trust اگر مطمئن هست و اگر نیمه مطمئن هست به گروه low res انتقال بدید.
ویرایش شد !
موفق باشید دوستان:20:
entezaryroohallah
20-08-2011, 20:14
سلام دوستان
کسی key کاسپر 2011 نداره ؟
Dr Hannibal
20-08-2011, 21:09
سلام دوستان
کسی key کاسپر 2011 نداره ؟
كرك و سريال محصولات Kaspersky ← جديدترين كرك و سريال در پستهای انتهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
farhad1122
21-08-2011, 11:49
سلام
من آخرین نسخه kaspersky رو از یکی از فامیلامون که دانلودش کرده بود گرفتم و نصبش کردم و هر روز هم آپ تو دیتش میکنم و خیلی خوب کار میکنه اما فقط وقتی نصبش کردم گفت فقط تا 30 روز کار میکنه. الان هم بعد از چند روز زده که تا 24 روز دیگه کار مکینه. خواستم بپرسم باید چیکار کنم که این حالتش برداشته بشه؟ بعد یه سوال دیگه این که اگه من هر دفه که این 30 روز تموم میشه آنتی ویروس رو پاکش کنم و دوباره نصبش کنم این 30 روز رو دوباره بهم مهلت میده یا فکر این چیزها رو هم کردن؟ مثلا پاکش کنم بعد تاریخ ویندوز رو 30 روز ببرم عقب و بعد نصبش کنم چی؟:31: ممنون.:11:
Dr Hannibal
21-08-2011, 11:55
سلام
من آخرین نسخه kaspersky رو از یکی از فامیلامون که دانلودش کرده بود گرفتم و نصبش کردم و هر روز هم آپ تو دیتش میکنم و خیلی خوب کار میکنه اما فقط وقتی نصبش کردم گفت فقط تا 30 روز کار میکنه. الان هم بعد از چند روز زده که تا 24 روز دیگه کار مکینه. خواستم بپرسم باید چیکار کنم که این حالتش برداشته بشه؟ بعد یه سوال دیگه این که اگه من هر دفه که این 30 روز تموم میشه آنتی ویروس رو پاکش کنم و دوباره نصبش کنم این 30 روز رو دوباره بهم مهلت میده یا فکر این چیزها رو هم کردن؟ مثلا پاکش کنم بعد تاریخ ویندوز رو 30 روز ببرم عقب و بعد نصبش کنم چی؟:31: ممنون.:11:
وقتی 30 روز تموم شد با اعلام ورژن مورد نظر تریال ریستر بگیرید تا 2 باره مدت 30 روز فعال بشه یا یک لایسنس قانونی از این تاپیک ( key ) بگرید.
كرك و سريال محصولات Kaspersky ← جديدترين كرك و سريال در پستهای انتهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
چگونه key به کسپرسکی بدم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
mohsen1992
21-08-2011, 18:23
این همس ریال 60 روزه تریال / تضمینی : )
K9KAN-A7X7X-AKVPQ-9VD2Y
سلام
من قسمت Mail و IM رو غیر فعال کردم ، چطوری میشه یه کاری کرد که حساسیت نشون نده به این غیر فعال بودن؟ چون هر دفعه هی پیغام میده این پایین ، و بعدشم توش زرد رنگه و نوشته :
Protection components: some are disable
سلام من د ر این حوزه ناواردم
میخوام یه کسپرسکای ورژن خوب دانلود کنم نمی دونم چه ورژنی باشه راحتتر و بهتره ، آخرین ورژنها و یا نسخه های 7و 8 و یا تریال ها کدوم بهترند؟ و در ضمن توی این انجمن بیشتر در موردش کمکم میکنند. لطفا یه پیشنهاد بم بدین
ممنون
mohsen1104
22-08-2011, 14:47
فایلهای آپدیت کاسپراسکای 2011 رو چطوری میشه روی یه سیستم دیگه استفاده کرد.
وقتی هم آنتی ویروس درحال کار هست سیستم خیلی کند میشه . کاری نمیشه کرد.
ممنون
کار منو هم راه بندازین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار منو هم راه بندازین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خورده سرچ کن!!
G.D.ragon.Ir
22-08-2011, 18:53
سلام من د ر این حوزه ناواردم
میخوام یه کسپرسکای ورژن خوب دانلود کنم نمی دونم چه ورژنی باشه راحتتر و بهتره ، آخرین ورژنها و یا نسخه های 7و 8 و یا تریال ها کدوم بهترند؟ و در ضمن توی این انجمن بیشتر در موردش کمکم میکنند. لطفا یه پیشنهاد بم بدین
ممنونبهترین گزینه اینه که برید به سایت رسمی کاسپرسکی و نسخه آزمایشی (trial) بسته امنیتی PURE (که جامع ترین بسته امنیتیشون هست) رو دانلود و بصورت آزمایشی (1 ماه) نصب کنید و برای کلید های فعال سازی و... هم میتونید از تاپیک " كرك و سريال محصولات Kaspersky" استفاده کنید.
خوشبختانه این انجمن بچه های فعالی داره و کمتر پیش میاد کسی بی جواب بمونه :10:
mohsen1104
22-08-2011, 22:34
توی ورژن 2011 و 2012 خود برنامه این امکان رو داره که آپدیت ها رو ذخیره کنید
همون جایی که سرور آپدیت رو انتخاب میکنید ( قیسمتی که میخواین آفلاینن آپدیت تنظیم کنید ) پایینش گزینه هست نوشته copy update to
تیکش رو بزنید و مسیر ذخیره سازی بدید
اگر هم ورژنتون پایین هست پیشنهاد میکنم ارتقا بدید .
اینکارو که انجام دادیم آپدیتهای اون روز و بعد از اون در پوشه ریخته میشه یا نه . چون می خوام از این پوشه در یک سیستم دیگه برای آپدیت افلاین استفاده کنم .
در ضمن حجم آپدیت روزانه یا چند روز یکبار کاسپر مثل اینکه خیلی زیاده چون من هرروز یا دوروز یکبار آپدیت می کنم و هر بار چندین مگابایت دانلود میکنه در صورتی که نود 32 که داشتم اگه هفته ای یکبار آپدیت می زدم حدود یک مگابایت دانلود می کرد و آپدیت می شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid-p30
22-08-2011, 22:46
اینکارو که انجام دادیم آپدیتهای اون روز و بعد از اون در پوشه ریخته میشه یا نه . چون می خوام از این پوشه در یک سیستم دیگه برای آپدیت افلاین استفاده کنم .
در ضمن حجم آپدیت روزانه یا چند روز یکبار کاسپر مثل اینکه خیلی زیاده چون من هرروز یا دوروز یکبار آپدیت می کنم و هر بار چندین مگابایت دانلود میکنه در صورتی که نود 32 که داشتم اگه هفته ای یکبار آپدیت می زدم حدود یک مگابایت دانلود می کرد و آپدیت می شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شرطی که اون گزینه همچنان تیک خورده باشه بله با هر بار آپدیت، اون پوشه هم آپدیت میشه.
بله، کاسپر حجم آپدیتش نسبت به ناد زیاد تر هست.
سلام
من قسمت Mail و IM رو غیر فعال کردم ، چطوری میشه یه کاری کرد که حساسیت نشون نده به این غیر فعال بودن؟ چون هر دفعه هی پیغام میده این پایین ، و بعدشم توش زرد رنگه و نوشته :
Protection components: some are disable
کسی بلد نبود؟؟
الان KIS از Comodo Internet security و Norton Internet Security سبك تره يا نه؟؟؟؟تفاوت زياده؟؟
سلام بچه ها کسپر انتی ویروسی سنگینه؟سیستم خوب و سرعتی میخواد؟
Dr Hannibal
25-08-2011, 15:22
الان KIS از Comodo Internet security و Norton Internet Security سبك تره يا نه؟؟؟؟تفاوت زياده؟؟
خیر kis سنگین تره و کاملا محسوسه
kis سنگین هست ولی مثلا اگه شما applicaton control این آنتی ویروسو غیر فعال کنید تاثیر زیادی رو سرعت داره
abbasamoo
26-08-2011, 11:52
با سلام خدمت دوستان
تو یه شرکت کسپر 6 نصب کرده بودند . البته به نظر خریداری شده بود . ولی به یه روشی کلیه تنظیمات اون رو غیر فعال کرده بودند و به هیچ شکلی امکان تغییر config اون وجود نداشت . از دوستان کسی هست بدونه چه جوری این کار شدنی است و یا اینکه به چه شکلی می توان این محدودیت را حذف کرد ؟
Dr Hannibal
26-08-2011, 23:46
با سلام خدمت دوستان
تو یه شرکت کسپر 6 نصب کرده بودند . البته به نظر خریداری شده بود . ولی به یه روشی کلیه تنظیمات اون رو غیر فعال کرده بودند و به هیچ شکلی امکان تغییر config اون وجود نداشت . از دوستان کسی هست بدونه چه جوری این کار شدنی است و یا اینکه به چه شکلی می توان این محدودیت را حذف کرد ؟
روش پسورد گذشاتن تا دست نزنید :46:
باید پسورد رو از روش بردارید
موفق باشید
ali_disslove
28-08-2011, 07:13
من الان نسخه 2011 اینترنت سکریتی کسپر رو دارم
احتیاج هست برم نسخه 2012؟میشه بگید دقیقا آخرین و بهترین نسخش کدومه از توی 2012ها؟
Dr Hannibal
28-08-2011, 12:32
من الان نسخه 2011 اینترنت سکریتی کسپر رو دارم
احتیاج هست برم نسخه 2012؟میشه بگید دقیقا آخرین و بهترین نسخش کدومه از توی 2012ها؟
قطعا کسپرسکی در ارتقای ورژن ها امکانات بهتری و با کیفیت بهتری ارائه میکنه.
البته باز هم نسخه جدیدتر از 2012 فعلی در ماه های آینده میاد اما نسخه اخر از خود سایت کسپرسکی دانلود کنید.
برای دانلود اینجا کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید.
موفق باشید
babak_mes
28-08-2011, 15:58
سلام . کسپر 2012 رو نصب کردم حالا ازم Activition code می خواد. جی کار کنم؟
سلام به همگی . من حدود یک ماهی می شه کسپر 2012 رو نصب کردم . اینترنت سکیوریتیش رو . باهاش مشکلی نداشتم اما از دیروز تا حالا هر وقت اسکن می کنم تمام منابع سیستم صرف اون میشه مثلا 99 درصد cpu . آیا راهی هست که مانع این مصرف توان شد . من یادمه قبلا انتی ویروس ماکروسافت رو داشتم و تو اون گذینه ای برای این کار بود که چقدر توان سی پی یو رو صرف کنه . ایا کسپر هم چنین امکانی رو داره ؟؟ اگر نه امکان داره از خود ویندوز 7 کاری کرد ؟
milad_gta
29-08-2011, 02:51
سلام . کسپر 2012 رو نصب کردم حالا ازم Activition code می خواد. جی کار کنم؟
آخرین کلید ها رو دانلود بفرمایید :
milad_gta
29-08-2011, 16:48
دوستان چطور تو kaspersky میشه تنها یک پورت رو برا یک کانکشن باز گذاشت ؟
desertwolf
30-08-2011, 01:33
سلام دوستان. کسپر 2011 رو سیستمم نصبه. حالا من دوتا مشکل دارم.
1- تقریبا هیچ وقت نمیتونم یک فول اسکن رو کامل کنم. سیستم در بین راه ری استارت میشه و به این ترتیب اسکن متوقف میشه. این مشکل رو با ورژن های قدیمی کسپر هم داشتم.
2- دیشب ناگهان پیغام داد که دیتابیس corrupt شده. بعد شروع به آپدیتش کرد که بعد از هر بار کامل شدن آپدیت، بازم این پیغام میداد و پروتکشن غبر فعال شد و بعدش دیگه اصلا بالا نیومد. من از گزینه repair ترمیمش کردم که بعد از کامل شدن پروسه، پیغام داد که دیتابیس obsolete هستش و الانم داره آپدیت میکنه و هنوز اروری نداده.به نظرتون دلیلش چیه بوده دوستان؟!
ممنون!
من هنوزم تو استفاده از کانکشن مشکل دارم و تا کسپر رو نبندم درست نمیشه...
کسی هم که جواب نمیده...:41:
بهترین تنظیمات برای سبک تر اجرا شدن کاسپر kis ۲۰۱۲ میخواستم..
Dr Hannibal
01-09-2011, 22:46
بهترین تنظیمات برای سبک تر اجرا شدن کاسپر kis ۲۰۱۲ میخواستم..
کسپرسکی جزو نرم افزارهای سنگین محسوب میشه.
برای کمتر درگیر کردن ویندوز ستینگ رو بزنید. قسمت اسکن ، 2 تیک زیر رو بردارید.
باز هم با این تغییرات انتظار معجزه ای نداشته باشید.
موفق باشید
کسپر ورژن 2012 رو نصب کردم سرعت وب گردی بشدت پایین اومده مخصوصا روی پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی کسپر رو غیر فعال میکنم درست میشه
تنظیمات برای رفع این مشکل رو میخواستم
باتشکر
Dr Hannibal
02-09-2011, 09:27
کسپر ورژن 2012 رو نصب کردم سرعت وب گردی بشدت پایین اومده مخصوصا روی پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی کسپر رو غیر فعال میکنم درست میشه
تنظیمات برای رفع این مشکل رو میخواستم
باتشکر
چندتا پیشنهاد دارم اما:
وب اسکنر کسپرسکی به دلیل اسکن جز به جز صفحات وب باعث کاهش سرعت وب میشه ، اگر این کاهش سرعت غیر طبیعی بود پیشنهاد های زیر رو میتونید انجام بدید اگر نه انجام ندید.
اگر از ویندوز 7 و ویستا استفاده میکنید ، ریل تایم ویندوز دیفندر رو خاموش کنید.
در استارت بنویسید windows defender
سپس tools رو کلیک کنید. سپس options و حالا تیک ریل تایم رو بردارید.
سیستم رو ریست کنید.
حالا وارد تنظیمات کسپرسکی بشید ، قسمت app.. control رو بزنید و از صفحه سمت راست ستینگ رو انتخاب کنید.
در این لیست یه دنبال مرورگر مورد استفاده باشید و بعد از پیدا کردنش روش کلیک راست کنید و move to trusted رو انتخاب کنید.
سیستم رو ریست کنید و سرعت مرورصفحات رو چک کنید.
=============
مورد بعد : ستینگ رو بزنید و در قسمت وب آنتی وروس ، سویچ کشویی سکوریتی لول رو پایین بیارید.
راه غیر فعال کردن وب اسکنر:
در این قسمت هم با انتخاب ستینگ ، آپشن های بیشتری برای غیر فعال کردن کنترل وب به شما داده خواهد شد.
================================================== =
راه آخر:
اگر مشکل رفع نشد و سرعت مرور کاملا غیر عادی بود با نرم افزار زیر کسپرسکی رو ریمو کامل کنید و مجددا نصب کنید.
بعد از ریمو از کنترل پنل این نرم افزار رو اجرا کنید و مراحل رو ادامه بدید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از ریست اقدام به نصب مجدد کنید.
موفق باشید
Amin_0913
04-09-2011, 08:44
سلام
من میخوام آنتی ویروس Kaspersky Pure رو نصب کنم ارور زیر رو میده مشکل از چیه
واسه اینترنت سکوریتیش هم ارور زیر میاد
جدید ترین نسخه برنامه رو از خود سایت کسپر دانلود کردم
7 ویندوز 64 بیتی
MohammadT15
04-09-2011, 13:14
سلام
آقا این آپدیت کسپر 2012 چه جوری انجام میشه؟من کلی آپدیت کردم 100 % هم شد اما همش این databases رو مینویسه obsolete بغلش ضربدر قرمز داره!!وقتی آپدیتم میکنه تموم میشه پیغامی نمیده اصلا باید چیکار کرد؟دوباره یه مین بعد آپدیت کردم همون فایلایی رو که گرفته بود دوباره گرفت با همون حجم اما این درست نشد
ArashMiniStar
04-09-2011, 13:18
سلام
آقا این آپدیت کسپر 2012 چه جوری انجام میشه؟من کلی آپدیت کردم 100 % هم شد اما همش این databases رو مینویسه obsolete بغلش ضربدر قرمز داره!!وقتی آپدیتم میکنه تموم میشه پیغامی نمیده اصلا باید چیکار کرد؟دوباره یه مین بعد آپدیت کردم همون فایلایی رو که گرفته بود دوباره گرفت با همون حجم اما این درست نشد
از خود دیتابیس کسپسکی آپدیت کردید دیگه؟
من میگم شاید مشکل از لایسنس باشه.ولی پیشنهاد میکنم از همین فایل های آپدیتی که هست تو سایت هایی مثل سافت گذر برای آپدیت استفاده کنید.سپس برای آپدیت کامل از خود برنامه استفاده کنید.
omid-p30
04-09-2011, 13:50
سلام
تاریخ میلادی سیستم رو چک کنید که درست باشه.
MohammadT15
04-09-2011, 14:14
درسته 2011/09/4
MohammadT15
04-09-2011, 15:10
جالبه تاریخ رو یه روز بردم عقب تر درست شد:31:
Dr Hannibal
04-09-2011, 15:14
سلام
من میخوام آنتی ویروس Kaspersky Pure رو نصب کنم ارور زیر رو میده مشکل از چیه
واسه اینترنت سکوریتیش هم ارور زیر میاد
جدید ترین نسخه برنامه رو از خود سایت کسپر دانلود کردم
7 ویندوز 64 بیتی
احتمال نمیدید ویندوز ویروسی باشه ؟ مورد مشوک نیست ؟ یک فایل کم حجم از سیستمتون جدا کنید آپلود کنید من تست کنم ببینم آلوده نشده باشه. فایل برای تست باید اجرایی باشه مثل یک بازی حجم پایین پروتابل .
موفق باشید.
peaceful1
04-09-2011, 20:57
یه tracker اینترنت سکیورتی من رو دچار مشکل کرده به لیست اضافه شده ولی کسپر نمیتونه کاری بکنه چی کار کنم
اینها لینکهایی هست که کسپر fix it رو میزنم عکس العمل نشون نمیده
23 تا 27 کد مخرب این هست C0B1D80A921435F9
28 هم کد مخرب این هست 45516
Dr Hannibal
04-09-2011, 21:56
یه tracker اینترنت سکیورتی من رو دچار مشکل کرده به لیست اضافه شده ولی کسپر نمیتونه کاری بکنه چی کار کنم
اینها لینکهایی هست که کسپر fix it رو میزنم عکس العمل نشون نمیده
شما روی قرنطینه کلیک کنید. سپس گزینه active theaters رو بزنید. این لیست رو پاک کنید. بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.
peaceful1
04-09-2011, 22:08
شما روی قرنطینه کلیک کنید. سپس گزینه active theaters رو بزنید. این لیست رو پاک کنید. بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.
قربان قرنتیه خالی هست.
Dr Hannibal
04-09-2011, 22:18
قربان قرنتیه خالی هست.
قرنطینه نه ، وقتی قرنطینه رو باز کردید از سربرگ کشویی بالاش قسمت active theaters رو بیارید. لیست رو پاک کنید و exit کنید به کل نرم افزار ، سپس ریست یا اجرای مجدد.
Amin_0913
05-09-2011, 00:07
احتمال نمیدید ویندوز ویروسی باشه ؟ مورد مشوک نیست ؟ یک فایل کم حجم از سیستمتون جدا کنید آپلود کنید من تست کنم ببینم آلوده نشده باشه. فایل برای تست باید اجرایی باشه مثل یک بازی حجم پایین پروتابل .
موفق باشید.
الان کمودور نصب کردم 9 تا ویروس تشخیص داد
معلوم نیست این ESET چیکار میکنه
در هرصورت من اینرنت سکوریتی کمودور را به KIS ترجیح دادم
peaceful1
05-09-2011, 07:49
قرنطینه نه ، وقتی قرنطینه رو باز کردید از سربرگ کشویی بالاش قسمت active theaters رو بیارید. لیست رو پاک کنید و exit کنید به کل نرم افزار ، سپس ریست یا اجرای مجدد.
فکر کنم اینی که شما میفرمایید مال 2011 هست؟ درسته؟!
من آخرین نسخه رو دارم و این شکلی هست:
Dr Hannibal
05-09-2011, 08:32
فکر کنم اینی که شما میفرمایید مال 2011 هست؟ درسته؟!
من آخرین نسخه رو دارم و این شکلی هست:
بله ، متاسفانه الان هم 2012 ندارم که این بخشش رو پیدا کنم ، از همونجایی که این جزئیات رو به نمایش داده ، شما لیست رو پاک کنید ، بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.
اگر مشکل باقی موند این نرم افزار رو نصب کنید ، اپدیت کنید و درایو ویندوز رو کامل اسکن کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع نصب اکتیو تریال نکنید.
همه ی مواردی که پیدا کرده رو پاک کنید ، در خواست ریست رو تایید کنید و بعد از ریست اگر مشکل باقی مونده بود هنوز باز مرحله اول ( exit و run ) کنید.
نتیجش رو بگید که اگه حل نشد باید مراحل رفع آلودگی رو کامل شروع کرد.
ArashMiniStar
06-09-2011, 12:39
سلام دوستان.به یک مشکل عجیب در کاسرپرسکی بر خودم.
هر چی آپدیت میکنم بازهم میگه که دیتابیس از به روز بودن خارج شده.یعنی این پیغام :
برای اینکه درست بشه چند بار نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کردم.برای اپدیت هم فایل اپدیت 2 روز پیش رو از سافت گذر گرفتم و با اون آپدیت کردم.تنظیمات هم چک کردم روی سرور خود کاسپر تنظیم شده.لایسنس هم 100 روز دیگه اعتبار داره و اورجینال هم هست.حالا واقعا چی کار کنم؟:41:
ممنون:40:
Dr Hannibal
06-09-2011, 12:42
سلام دوستان.به یک مشکل عجیب در کاسرپرسکی بر خودم.
هر چی آپدیت میکنم بازهم میگه که دیتابیس از به روز بودن خارج شده.یعنی این پیغام :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اینکه درست بشه چند بار نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کردم.برای اپدیت هم فایل اپدیت 2 روز پیش رو از سافت گذر گرفتم و با اون آپدیت کردم.تنظیمات هم چک کردم روی سرور خود کاسپر تنظیم شده.لایسنس هم 100 روز دیگه اعتبار داره و اورجینال هم هست.حالا واقعا چی کار کنم؟:41:
ممنون:40:
تاریخ و ساعت ویندوز رو دقیق و میلادی کنید. (بر حسب تایم زون)
امروز 6 سپتامبر ، کشور ایران ، ساعت :xx:xx
سیستم رو ریست کنید ، آپدیت آنلاین انجام بدید
peaceful1
06-09-2011, 13:40
بله ، متاسفانه الان هم 2012 ندارم که این بخشش رو پیدا کنم ، از همونجایی که این جزئیات رو به نمایش داده ، شما لیست رو پاک کنید ، بعد روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت کلیک راست کرده و exit کنید. دوباره کسپرسکی رو run کنید.
اگر مشکل باقی موند این نرم افزار رو نصب کنید ، اپدیت کنید و درایو ویندوز رو کامل اسکن کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع نصب اکتیو تریال نکنید.
همه ی مواردی که پیدا کرده رو پاک کنید ، در خواست ریست رو تایید کنید و بعد از ریست اگر مشکل باقی مونده بود هنوز باز مرحله اول ( exit و run ) کنید.
نتیجش رو بگید که اگه حل نشد باید مراحل رفع آلودگی رو کامل شروع کرد.
خیلی ممنون جناب drhaniball عجب چیز جالبی بود 50 تا رو ویروس گرفت همه کرک ها رو هم پاک کنه همه رو نزاشتم پاک کنه.
همه اونها رفت ولی الان میگه این نرم افزارهای غیر قانونی هستند :
shockwave *4
firefox*1
CS5*1
و باز هم fix it جواب نمیده
Dr Hannibal
06-09-2011, 14:20
خیلی ممنون جناب drhaniball عجب چیز جالبی بود 50 تا رو ویروس گرفت همه کرک ها رو هم پاک کنه همه رو نزاشتم پاک کنه.
همه اونها رفت ولی الان میگه این نرم افزارهای غیر قانونی هستند :
shockwave *4
firefox*1
CS5*1
و باز هم fix it جواب نمیده
خب پس آلودگی انجام شده ، هیچ موردی مشکوکی روی درایو ویندوز نذارید باشه ، حتی اگر به اسم کرک بود.
فعلا کسپرکسی بذاری دهمین شکل باشه ،
اورژانس رو کامل مطالعه کنید ، همه ی موارد ضروری رو انجام بدید با لاگ ه ا ونتایج تاپیک جدید بزنید من اونجا در خدمتتون هستم ،
فقط تمام لاگ ها رو باید در اختیار ما قرار بدید. (ضروری ها)
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونجا ادامه میدیدم.
موفق باشید
سلام
دوستان خود کسپر جایی برای دانلود آفلاین آپدیت های نسخه اینترنت سکیوریتی نداره ؟ سایت های مطمئنه دیگه چطور؟
Dr Hannibal
07-09-2011, 12:12
سلام
دوستان خود کسپر جایی برای دانلود آفلاین آپدیت های نسخه اینترنت سکیوریتی نداره ؟ سایت های مطمئنه دیگه چطور؟
peaceful1
07-09-2011, 19:21
خب پس آلودگی انجام شده ، هیچ موردی مشکوکی روی درایو ویندوز نذارید باشه ، حتی اگر به اسم کرک بود.
فعلا کسپرکسی بذاری دهمین شکل باشه ،
اورژانس رو کامل مطالعه کنید ، همه ی موارد ضروری رو انجام بدید با لاگ ه ا ونتایج تاپیک جدید بزنید من اونجا در خدمتتون هستم ،
فقط تمام لاگ ها رو باید در اختیار ما قرار بدید. (ضروری ها)
مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید)
همونجا ادامه میدیدم.
موفق باشید
جناب drhanibal از راهنمایی های مفید شما بسیار سپاس گذارم.
خیلی لطف کردید
ممنون
من پستهایی که شما با صبر و حوصله توضیح دادید رو دنبال کردم و هر چی بیشتر پیش رفتم وضع بدتر شد ویندوز هم چند ماهی بود که با ارور بالا می اومد در نتیجه بعد 7ماه ویندوز رو از نو ریختم
درایورها و KIS رو نصب کردم و آخرین ورژن پلاگین ها و نرم افزارهایی که ممکنه به مشکل بخورند.
یه سوال داشتم من حدود7-8 سال پیش از AVG و spy sweeper و Zone alarm کنار هم استفاده میکردم و خوب جواب می داد به نظر شما نرم افزاری هست که بتونم کنار KIS استفاده کنم که کمبودهای اون رو پر کنه که دوباره به مشکل نخورم.
باز هم ممنون
Dr Hannibal
07-09-2011, 19:38
خیلی لطف کردید
ممنون
من پستهایی که شما با صبر و حوصله توضیح دادید رو دنبال کردم و هر چی بیشتر پیش رفتم وضع بدتر شد ویندوز هم چند ماهی بود که با ارور بالا می اومد در نتیجه بعد 7ماه ویندوز رو از نو ریختم
درایورها و KIS رو نصب کردم و آخرین ورژن پلاگین ها و نرم افزارهایی که ممکنه به مشکل بخورند.
یه سوال داشتم من حدود7-8 سال پیش از AVG و spy sweeper و Zone alarm کنار هم استفاده میکردم و خوب جواب می داد به نظر شما نرم افزاری هست که بتونم کنار KIS استفاده کنم که کمبودهای اون رو پر کنه که دوباره به مشکل نخورم.
باز هم ممنون
کاره درستی کردید ( نصب جدید ویندوز )
نرم افزار های مفیدی اینجا گفته شده ،
بحث و تبادل نظر در رابطه با مکمل های آنتی ویروس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
اما نکته اینجاست که جلوگیری از اجرای آلودگی مهمه ، هر نرم افزار مکملی شما نصب کنید باید گارد فعال نداشته باشه ،
پس ممکنه باز هم مخربی اجرا بشه و همین وضعیت رو بوجود بیاره ،
کسپرسکی دارای یک HIPS قابل قبوله ، این HIPS به طور پیش فرض با هیستوریک (هوش مصنوعی ) کار میکنه و
قطعا نمیتونه همیشه درست عمل کنه ، کسپرسکی HIPS خودش رو پیش فرض روی هیستوریک گذاشته تا کاربراش
از سختی های کار با HIPS دستی ناراضی نشدند ، بهترین کار منوال کردن HIPs کسپرسکی هست برای شما ،
وقتی خوب کار باهاش رو یادبگیرید دیگه جلوی اجرای ویروس های ناشناخته رو هم میتونید بگیرید ،
یعنی وارد این تاپیک بشید
دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتیویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
جدیدترین ویروس های روز رو بگیرید دبل کلیک کنید ولی آلوده نشید !
برای شروع این پست هارو مطالعه کنید و کم کم کار با گروه های app control رو یاد بگیرید ،
کم کم کار باهاش رو یادبگیرید.
ArashMiniStar
07-09-2011, 19:39
خیلی لطف کردید
ممنون
باز هم ممنون
بنظر من اگه کاسپر به طور حرفه ای و قوی تنظیم بشه زیاد به نرم افزار جانبی نیار نداره.
peaceful1
07-09-2011, 20:32
کاره درستی کردید ( نصب جدید ویندوز )
نرم افزار های مفیدی اینجا گفته شده ،
بحث و تبادل نظر در رابطه با مکمل های آنتی ویروس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
اما نکته اینجاست که جلوگیری از اجرای آلودگی مهمه ، هر نرم افزار مکملی شما نصب کنید باید گارد فعال نداشته باشه ،
پس ممکنه باز هم مخربی اجرا بشه و همین وضعیت رو بوجود بیاره ،
کسپرسکی دارای یک HIPS قابل قبوله ، این HIPS به طور پیش فرض با هیستوریک (هوش مصنوعی ) کار میکنه و
قطعا نمیتونه همیشه درست عمل کنه ، کسپرسکی HIPS خودش رو پیش فرض روی هیستوریک گذاشته تا کاربراش
از سختی های کار با HIPS دستی ناراضی نشدند ، بهترین کار منوال کردن HIPs کسپرسکی هست برای شما ،
وقتی خوب کار باهاش رو یادبگیرید دیگه جلوی اجرای ویروس های ناشناخته رو هم میتونید بگیرید ،
یعنی وارد این تاپیک بشید
دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتیویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
جدیدترین ویروس های روز رو بگیرید دبل کلیک کنید ولی آلوده نشید !
برای شروع این پست هارو مطالعه کنید و کم کم کار با گروه های app control رو یاد بگیرید ،
کم کم کار باهاش رو یادبگیرید.
قربان خیلی ممنون واقعا لطف کردید.
نمیدونم چطور تشکر کنم
از این قابلیت کسپر اصلا اطلاعی نداشتم
بهتر کمی بیشتر دربارش مطالعه کنم تا دوباره به مشکل نخورم.
کاتالوگش رو هم دانلود کردم:
بنظر من اگه کاسپر به طور حرفه ای و قوی تنظیم بشه زیاد به نرم افزار جانبی نیار نداره.
بله من با شما کاملا موافقم تو چند سال اخیر که KIS اصلی رو استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشتم حتی رکورد داشتن ویندوز تا 3.5 سال رو هم بخواطر کسپر زدم ولی این ویندوز قدیمی بود و کمی مشکل داشت و با تغییر سیستم باید تعوضش میکردم برای همین همه موضوع به کسپر بر نمیگرده.
سلام
دوستان من چند روز پیش یه فلش به سیستم زدم که کاسپر پیام آلوده بودن اون رو داد ، از اون روز به بعد هر وقت سیستم رو روشن
میکنم روی آیکون کاسپر یه علامت زرد هست و شکل آنتی هم مثل عکس زیر
لازم به ذکر هستش که گزینه Fix هم کار نمیکنه
اما بعد که موارد رو به گزینه داخل کادر اضافه میکنم همه چی درست میشه اما بعد از روشن کردن مجدد سیستم بازم همون مشکل وجود
داره
ضمنا سیستم هیچ مشکلی نداره و کاملا درست کار میکنه
ممنون میشم از راهنمایی دوستان
Serenity
08-09-2011, 14:12
چرا بعد از اینکه کسپر اسکای تعدادی ویروس رو شناسایی کرد مثلآ 10 تا، پیغام میده که باید سیستم ریستارت بشه ؟ می خواستم ببینم کسپراسکای بقیه هم اینطوری هست ؟
Dr Hannibal
10-09-2011, 15:22
چرا بعد از اینکه کسپر اسکای تعدادی ویروس رو شناسایی کرد مثلآ 10 تا، پیغام میده که باید سیستم ریستارت بشه ؟ می خواستم ببینم کسپراسکای بقیه هم اینطوری هست ؟
بله ، برای اطمینان از بسته شدن پروسس های اجرایی مخرب ،
سلام دوستان.
بهترین تنظیمات رو برای kaspersky internet secyrity 2012 میخواستم ...
Dr Hannibal
11-09-2011, 06:02
سلام دوستان.
بهترین تنظیمات رو برای kaspersky internet secyrity 2012 میخواستم ...
از روی این لینک دنبال کنید تفاوت خاصی نکرده
بهترین تنظیمات 2011 kaspersky ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
afshin b
11-09-2011, 12:58
سلام
من این فایل رو خواستم دانلود کنم:
وسط دانلود کسپر پیغام داد و بعد دانلود فایل رو پاک کرد. اما هنوز ارور توی کسپر مونده و نمیره
چیکارش کنم؟
ArashMiniStar
11-09-2011, 13:15
گزینه های دیگه به جز فیکس کار نمیکنه!؟
Karkas20
11-09-2011, 18:58
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوسط دانلود کسپر پیغام داد و بعد دانلود فایل رو پاک کرد. اما هنوز ارور توی کسپر مونده و نمیره
چیکارش کنم؟
بهترین کار ریمو و نصب مجدد.
موفق باشید.
سلام من داشتم Kaspersky 11 رو نصب می کردم موقع نصب میگه شما آنتی ویروس Eset Nod 32 رو دارین و قبل اینکه نصب کنین باید اونو پاک کنین. در حالی که اونو پاکش کردم! چیکار کنم؟
Serenity
11-09-2011, 20:21
سلام من داشتم Kaspersky 11 رو نصب می کردم موقع نصب میگه شما آنتی ویروس Eset Nod 32 رو دارین و قبل اینکه نصب کنین باید اونو پاک کنین. در حالی که اونو پاکش کردم! چیکار کنم؟
برنامه ESET Uninstaller رو دانلود کن بعد تو سیف مد طبق دستورات و عکس عمل کن پاک میشه :
mohsen1104
11-09-2011, 20:45
باسلام
من کسپر 2011 سکوریتی رو نصب کردم و آپدیت هم هست
دوتا مشکل باهاش دارم یکی اینکه دکمه بزرگ قرمزه سبز نمیشه و گزینه fix it رو هم که میزنم شروع به کار میکنه ولی سبز نمیشه نمیدونم چون دفعه اول که اسکن کامل رو زدم خیلی پیغام داد و من وسطهای اسکن چون خیلی طولانی شد کنسل رو زدم . در ضمن چون یک ویروس خفن به اسم sality\nao سیستمم گرفته بود و نود 32 نتونست کاری بکنه کسپر رو نصب کردم.
مشکل دومم با برنامه تلویزیونم هست . کارت تی وی من winfast هست و هرموقع اجرا می کنم کسپر پیغام زیر رو می ده البته برنامه بدون مشکل اجرا میشه
مشکل اینه که وقتی تی وی رو فول اسکرین میکنم و کسپر یک پیغام می ده مثلا یه برنامه را restore می ده مثل این
تی وی تصویرش سیاه میشه و باید تی وی را ببندم و دوباره اجرا کنم
با تشکر
Dr Hannibal
11-09-2011, 20:49
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوسط دانلود کسپر پیغام داد و بعد دانلود فایل رو پاک کرد. اما هنوز ارور توی کسپر مونده و نمیره
چیکارش کنم؟
سلام
دوستان من چند روز پیش یه فلش به سیستم زدم که کاسپر پیام آلوده بودن اون رو داد ، از اون روز به بعد هر وقت سیستم رو روشن
میکنم روی آیکون کاسپر یه علامت زرد هست و شکل آنتی هم مثل عکس زیر
لازم به ذکر هستش که گزینه Fix هم کار نمیکنه
اما بعد که موارد رو به گزینه داخل کادر اضافه میکنم همه چی درست میشه اما بعد از روشن کردن مجدد سیستم بازم همون مشکل وجود
داره
ضمنا سیستم هیچ مشکلی نداره و کاملا درست کار میکنه
ممنون میشم از راهنمایی دوستان
سلام
این باگ نسخه 2012 هست ،
فعلا راه حل کسپرسکی این هست :
1- ابتدا Start -> Run رفته
2- در این پنجره عبارت زیر را بنویسید و تایید کنید.
3- تمامی موراد موجود در پوشه تمپ با کلید Ctrl+A انتخاب و delete شوند.
4- recycle bin را خالی کنید.
5- روی ایکون کنار ساعت کسپرسکی کلیک راست کنید و exit کنید.
6- سیستم رو ریست کتید.
afshin b
12-09-2011, 10:46
سلام
این فایل از تمپ پاک نمیشه FXSAPIDebugLogFile
و مشکل من سر جاشه.
ArashMiniStar
12-09-2011, 10:59
از تو Safe Mode یا ویندوز لایو نمیتونین پاک کنین!؟
M0RTEZA_R
12-09-2011, 11:01
با سلام
سیستم من به اینترنت متصل نیست ولی از kis 2011 استفاده میکنم.میخاستم بدونم ایا kis نسبت به kav از رم و cpu بیشتر استفاده میکنه ؟؟؟؟یا زیاد فرق نداره؟؟
من که به اینترنت وصل نمیشم ایا kis بازم از kav برای سیستم من بهتره؟؟؟
منتظرما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما رو دکمه قرمز کلیک کنید و یه عکس از پنجره باز شده اینجا بزارید تا بگم چیکار کنید
2-وقتی اون پیغامو داد رو فلش بالایی کلیک کنید و از منوی باز شده disable this notification رو انتخاب کنید
3-بله میتونید و محدودیتی نداره
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
با سلام
سیستم من به اینترنت متصل نیست ولی از kis 2011 استفاده میکنم.میخاستم بدونم ایا kis نسبت به kav از رم و cpu بیشتر استفاده میکنه ؟؟؟؟یا زیاد فرق نداره؟؟
من که به اینترنت وصل نمیشم ایا kis بازم از kav برای سیستم من بهتره؟؟؟
بله kis از kav کمی سنگین تر هست
اگه از به اینترنت دسترسی ندارید kav رو نصب کنید
Dr Hannibal
12-09-2011, 15:55
سلام
این فایل از تمپ پاک نمیشه FXSAPIDebugLogFile
و مشکل من سر جاشه.
لازم نیست این پاک بشه ،
راه دیگه ای کمپانی معرفی نکرده ،
به نظر میاد باید ریمو بشه و بهتره با ریمور خود کسپرسکی این کارو بکنید.
سلام
برای من هم هنوز مشکل پابرجاست ، اگه ریمو کردم و درست شد دوستان رو در جریان میزارم .
سلام
با راهنمایی دوست و استاد عزیزم ( دکتر ) با خود کاسپر ریمو کردم و با نصب مجدد درست شد .
Kaspersky internet security 2012 دارم آپدیتش تقریبا 100 مگابایت شد ...
چگونه میشه این آپدیت ها رو یه جای دیگه استفاده کرد ؟
اصلا آپدیت آفلاین میشه ؟ چگونه ؟
Kaspersky internet security 2012 دارم آپدیتش تقریبا 100 مگابایت شد ...
چگونه میشه این آپدیت ها رو یه جای دیگه استفاده کرد ؟
اصلا آپدیت آفلاین میشه ؟ چگونه ؟
میشه. باید بری قسمت all use و بری حالت فایلها رو از هیدن خارج کنی و بعد دنبال پوشه کسپر بگردی و نمیدونم کلش یا چند تا فلدرش رو کپی کنی که میشه آفلاین آپدیت و بعد برای استفاده از اون بری تو ستینگ کسپر و برای آپدیتش لینک سایت رو برداری و اد رو بزنی و پوشه آپدیت رو انتخاب کنی و بعد رو آپدیت کلیک کنی.
فهمیدی چی شد؟
:wac:
خواهشا یه راهنمایی درست کنید ا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.