مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||
سلام:
من نود 32 دارم و یک چندروزی هست که فهمیدم سرعت ویندوز م رو پایین میاره برا همین میخوام کاسپر نصب کنم ولی نمیدونم اینترنت سکیوریتیش رو نصب کنم یا انتی ویروسش رو . به نظر شما کدومش به درد یک کامپیوتر خونگی که زیاد با اینتر نت سرو کار دار ه میخوره که سرعت ویندوز رو هم پایین نیاره .
ممنون
نحوه تهیه گزارش سیستم توسط کسپرسکی
1- شما ابتدا فایل GetSystemInfo که پیوست شده را دانلود کرده و در دسکتاپ اجرا کنید
پنجره ای ظاهر میشود که محل ذخیره نتیجه تست را مشخص می کند
نکته : کسپرسکی باید کاملا فعال باشه و در صورت هشدار در مورد فایل، گزینه Allow و یا Trusted انتخاب کنید
پس از اتمام کار یک فایل متنی بنام sysinfo در مکانی که مشخص کرده بودیم قرار میگیرد ( که احتمالا حجمی بالغ بر 1 مگ دارد)
برای نسخه 8 نیاز به دانلود فایل فقط شما باید همانند تصویر متحرک زیر اقدام به تهیه گزارش کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2Fklposts%2Fsysanalyser%2Favz_sysinfo.gif)
2- وارد سایت زیر شده و فایل sysinfo را در آن آپلود کنید (سعی کنید فایل رو فشرده نکنید و بصورت TXT آپلود کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- پس از آپلود فایل، صفحه جدیدی باز میشود که در بالای صفحه ( مانند تصویر زیر) با کلیک راست بر روی عبارت Url of this report
و انتخاب گزینه Copy link location آدرس گزارش خود را کپی کرده و در اینجا لینک گزارش خود را قرار دهید
موفق باشید
من از Kis 2009 استفاده می کنم.
سوالم اینه که کجای این برنامه میشه فهمید که الان چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده می کنه یا اصطلاحا رسیو داره؟
قبلا توی برنامه Zone Alarm میشد فهمید که چه برنامه ای به اینترنت وصله و میشد از ارتباط اون با اینترنت جلوگیری کرد.
Metallica84
23-09-2008, 13:45
دوست عزیز مشکل شما دلایل متعددی داره و باید ابتدا گزارش سیستم شما را مطالعه کرد
برای تهیه گزارش مراحل زیر را طی کنید
1- شما ابتدا فایل GetSystemInfo که پیوست شده را دانلود کرده و در دسکتاپ اجرا کنید
پنجره ای ظاهر میشود که محل ذخیره نتیجه تست را مشخص می کند
نکته : کسپرسکی باید کاملا فعال باشه و در صورت هشدار در مورد فایل، گزینه Allow و یا Trusted انتخاب کنید
پس از اتمام کار یک فایل متنی بنام sysinfo در مکانی که مشخص کرده بودیم قرار میگیرد ( که احتمالا حجمی بالغ بر 1 مگ دارد)
2- وارد سایت زیر شده و فایل sysinfo را در آن آپلود کنید (سعی کنید فایل رو فشرده نکنید و بصورت TXT آپلود کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- پس از آپلود فایل، صفحه جدیدی باز میشود که در بالای صفحه ( مانند تصویر زیر) با کلیک راست بر روی عبارت Url of this report
و انتخاب گزینه Copy link location آدرس گزارش خود را کپی کرده و در اینجا لینک گزارش خود را قرار دهید
موفق باشید
ممنون . :10:
خوشبختانه مشکلم حل شد . مشکل از نرم افزاری به اسم ترک اریز بود که برای کسپر ایجاد مشکل میکرد.
یک سوال دیگه دارم. کسپر رو آپدیت کردم و بعد از آپدیت سیستم رو اسکن کردم (تنظیمات اسکن مثل تنظیماتی هست که در تاپیک مربوط گفته شده) بعد از اتمام اسکن چند تا فایل رو آسیب پذیر تشخیص داد که نمیدونم باید چی کار بکنم .
عکس از گزارش کاسپر:
عکس از گزینه های قابل استفاده برای فایل های تشخیص داده شده:
باید چه کاری انجام بدم و کدام گزینه رو انتخاب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنون:11:
اگر طبق تنظیمات گفته شده کسپرسکی را تنظیم کرده باشید در صورت شناسایی فایلهای مخرب
ابتدا سعی میکند کدهای مخرب را از فایل سالم آلوده شده پاک کند...در صورت عدم امکان پاک سازی فایل ان را پاک میکند
خب شما در این بخش چنانچه فایلی را سالم بدانید، با استفاده از گزینه Add to exclusions آن را به لیست سفید اضافه کنید
Metallica84
24-09-2008, 13:53
اگر طبق تنظیمات گفته شده کسپرسکی را تنظیم کرده باشید در صورت شناسایی فایلهای مخرب
ابتدا سعی میکند کدهای مخرب را از فایل سالم آلوده شده پاک کند...در صورت عدم امکان پاک سازی فایل ان را پاک میکند
خب شما در این بخش چنانچه فایلی را سالم بدانید، با استفاده از گزینه Add to exclusions آن را به لیست سفید اضافه کنید
ممنون
ولی من نمیدونم با فایل های شناسایی شده چه کار کنم .
مثلا اگر flash , word, mozilla ,java, excel اگر به Add to exclusions منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد. چون مهارت زیادی در تشخیص فایل های سالم ندارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
:11:
mohsen_djd2
24-09-2008, 16:03
كاسپراسكاي 650mb فايل tmp درست كرده
اينجا
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
چطوري پاكش كنم
hamilton
24-09-2008, 18:13
اينجا
چطوري پاكش كنم
يك نكته اي در مورد محصولات كاسپر وجود داره و آن ثبت Log Fileهاي مربوط به موارد تنظيمي موجود در اين محصول ميباشه كه اگر بصورت Default باقي بمونه معمولا حجم بسيار بالايي را به مرور زمان به خودش در هارد ديسك اختصاص ميده كه براي جلوگيري از اين امر بهتره تغييراتي در تنظيمات اين قسمت مطابق شكل زير(بنا به نظر خود شما)ايجاد كنيد و در نهايت دكمه Clear را بزنيد تا عمل پاكسازي log فايلهاي ذخيره شده كه بيشتر جنبه اطلاع رساني هم دارند انجام بشه و حجم زيادي از هارد ديسك شما پاك بشه:
siavash2death
24-09-2008, 18:40
ممنون
ولی من نمیدونم با فایل های شناسایی شده چه کار کنم .
مثلا اگر flash , word, mozilla ,java, excel اگر به Add to exclusions منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد. چون مهارت زیادی در تشخیص فایل های سالم ندارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
:11:
جناب دوستان اشتباه کردند.این فایل ها آلوده نیستند.بلکه اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی (و یا شاید حتی آنتی ویروس اون)حفره های کشف شده و معرفی شده در برنامه ها رو تشخیص می ده.و این حفره های کشف شده در این برنامه ها و در سیستم شما بحرانی هستند که ممکن است به راحتی هر چه تمام تر توسط افراد ماهر مورد سوئ استفاده قرار بگیرند.و شما تنها کاری که باید انجام بدهید این است که نسخه به روز آنها را نصب و نسخه های قدیمی را از سیستمتان پاک کنید.:11::40:
سلام:
من نود 32 دارم و یک چندروزی هست که فهمیدم سرعت ویندوز م رو پایین میاره برا همین میخوام کاسپر نصب کنم ولی نمیدونم اینترنت سکیوریتیش رو نصب کنم یا انتی ویروسش رو . به نظر شما کدومش به درد یک کامپیوتر خونگی که زیاد با اینتر نت سرو کار دار ه میخوره که سرعت ویندوز رو هم پایین نیاره .
ممنون
بابا یک کلام بگید کدوم بدردم میخوره
MR.Punisher
24-09-2008, 23:08
بابا یک کلام بگید کدوم بدردم میخوره
به نظر من اینترنت سکیوریتی برای شما بهترین گزینه هست.
سلام .. من از انتی ویروس کسپر سکی 6.0.621 دارم استفاده میکنم من میخواستم بدونم اگه مجبور بشم ویندوزم رو عوض کنم راهی برای نگه داشتن فایل های update کسپر سکی هست که یعد از نصب ویندوز نخواهم از اول اونو update کنم البته فایل اپدیت اونو از اینترنت گرفتم ولی معمولا یکی دو روز گذشته ست و با این اینترنت دیالاپ هم که قربونش برم چند ساعتی طول میکشه
من از Kis 2009 استفاده می کنم.
سوالم اینه که کجای این برنامه میشه فهمید که الان چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده می کنه یا اصطلاحا رسیو داره؟
قبلا توی برنامه Zone Alarm میشد فهمید که چه برنامه ای به اینترنت وصله و میشد از ارتباط اون با اینترنت جلوگیری کرد.
در بخش System Security بوسیله ابزار Network Monitor میتوانید بر تمام ارسالها و دریافت ها نظارت داشته باشید
در پنجره Network Monitor سه سربرگ موجود است که
Connections & Ports - تمامی ارتباطات برنامه ها از لحاظ تعداد کانکت ها ، پور تها ، نوع ارتباط و... را در بر میگیرد
Firewall : rule processing log - گزارشات فایروال پیرامون پروسه های گوناگون لیست میشود
Network traffic - حجم اطلاعات ورودی و خروجی شما را مشخص میکند که هر برنامه چیه میزان رسیو و چه میزان ارسال داشته
سلام .. من از انتی ویروس کسپر سکی 6.0.621 دارم استفاده میکنم من میخواستم بدونم اگه مجبور بشم ویندوزم رو عوض کنم راهی برای نگه داشتن فایل های update کسپر سکی هست که یعد از نصب ویندوز نخواهم از اول اونو update کنم البته فایل اپدیت اونو از اینترنت گرفتم ولی معمولا یکی دو روز گذشته ست و با این اینترنت دیالاپ هم که قربونش برم چند ساعتی طول میکشه
دوست عزیز قبل از زدن پست لطفا دقت کنید
در پست اول تاپیک آموزش آپدیت دستی کسپرسکی عنوان بندی شده
سلام:
ممنون
به شخصه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رو ترجیح میدم
سلام دوستان
من 2009 دارم که از برنامه جاوا(java.exe) و adobe bridge cs3 و realplayer ایراد میگیره .
میخواستم بدونم دیگر دوستان هم این مشکل را دارند یا نه؟
ممنون
:10:
hamilton
25-09-2008, 18:13
سلام دوستان
من 2009 دارم که از برنامه جاوا(java.exe) و adobe bridge cs3 و realplayer ایراد میگیره .
میخواستم بدونم دیگر دوستان هم این مشکل را دارند یا نه؟
ممنون
چه ايرادي ميگيره؟من خودم اين برنامه ها در كنار نسخه 2009 دارم و هيچ مشكلي يا ايرادي نداره.دقيق مشكل را بفرماييد تا باهم بررسي كنيم.البته ممكنه در هنگام اسكن گزارشي از VULNERABILITY يا نقاط آسيب پذير برنامه ها به شما بده كه نشون ميده بهتره برنامه هاي موجود را با نسخه هاي جديدتر آپديت كنيد.
mrmostafa
25-09-2008, 22:12
آموزش نصب kasper sky 2009 نيستش من الان نصب كردم بعضي جاهاش موندم چيه چيكار كنم ؟؟
mrmostafa
26-09-2008, 16:43
سلام
ب دوستان این یکی دیگر از آموزش هایی است که ویروس نویسان از آن برای رخنه در سیستم شما استفاده می کند . Active Scripting رو که حتما می دانید چیست ! پس میریم سر اصل مطلب :
این پست فقط غیر فعال کردن Active Scripting را در IE6 و IE5 آموزش می دهد. در Mozilla و بقیه اگر وقت شد همین جا می نویسم :
Internet Explorer را باز کنید
منوی Tools و سپس Internet Options را باز کنید
به شاخه Security بروید
روی Internet کلیک کنید و سپس روی Custom Level کلیک کنید .
از منوی پایین افتادنی High را انتخاب کنید .
روی دکمه Reset کلیک کنید تا تنظیمات High به صورت پیش فرض ویندوز در بیاد
اگر دیالوگ براتون امد روی Yes کلیک کنید
گزینه Script ActiveX controls marked safe for Scripting را از لیست پیدا کنید و دکمه رادیو شو روی Disable یا Prompt بزارید .
کنترل Java permissions را در حالت Disable Java قرار بدید . اگر کنترلر Java permissions را نمی بینید پس نصب نیست .
کنترلر Active scripting را در حالت Disable با کلیک روی دکمه رادیوی قرار دهید .
روی دکمه OK و سپس روی دکمه Yes کلیک کنید.
در Internet Options به شاخه Advanced بروید .
و مطمئن شوید که Warn if changing between secure and insecure روی گزینه Security قرار گرفته و سپس روی دکمه Apply کلیک کنید تا تنظیمات شما بر روی رجیستری ثبت شود .
و در اخر روی دکمه OK کلیک کنید .
قربانتان
Adel.p30
من با غير فعال كردن اين گزينه هر سايتي ميرم ميگه جاوا نداريد حتي از سايت رپيد شير و غيره نميتونم دانلود كنم. در انجمن ها از تنظيمات بالا فونت و شكلك اينت نميتونم استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد مشكل كجاست. من جاوا و فلش پلير رو هم نصب دارم و تا قبل اين تنظيمات مشكلي نداشتم
تنظيمات رو به defult برگردوندم درست شدش همه چي رو بهم ريخته بود بابا اين چه تنظيماتي هستش دادي رفيق
hooman1981
26-09-2008, 16:53
من antivirusوبرای سال2009 نصب کردم اما بتا ورژن اصلا خوب هست یا برم interner secutry2007 رو که دارم نصب کنم ایا راهی هست بعد کرکش با حات عادی فرق داره
آموزش نصب kasper sky 2009 نيستش من الان نصب كردم بعضي جاهاش موندم چيه چيكار كنم ؟؟
مرحله اول نصب برنامه است که در لینک زیر بصورت متحرک توضیح داده شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](en).gif ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه - چنانچه کسپرسکى تشخيص دهد برنامه اى را بايد آنيستال کنيد ، پيش از نصب تصويرى همانند زير ظاهر ميشود
که بايد ابتدا برنامه مزبور را پاک کنيد و سپس اقدام به نصب کسپرسکى کنيد
مرحله سوم مرحله فعال سازى کسپرسکى است که قبلا توضيح داده شده و همانند تصوير زير يک گزينه را انتخاب کنيد
توجه - براى اکتيو کردن يک ماهه بايد حتما قبلا کانکت باشيد
مرحله چهارم کسپرسکى اقدام به آنالیز سیستم میکند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](en).gif ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در پایان سیستم ریستارت میشود
من با غير فعال كردن اين گزينه هر سايتي ميرم ميگه جاوا نداريد حتي از سايت رپيد شير و غيره نميتونم دانلود كنم. در انجمن ها از تنظيمات بالا فونت و شكلك اينت نميتونم استفاده كنم ممنون ميشم راهنمايي كنيد مشكل كجاست. من جاوا و فلش پلير رو هم نصب دارم و تا قبل اين تنظيمات مشكلي نداشتم
تنظيمات رو به defult برگردوندم درست شدش همه چي رو بهم ريخته بود بابا اين چه تنظيماتي هستش دادي رفيق
دوست عزیز Active Scripting یکی از درگاهای مورد علاقه برای نفوذ به سیستم شماست ...
البته بسیاری از نقاط ضعف آن در طی این سالها رفع شده
به هر حال برای امنیت بیشتر بهتره از فایرفاکس با افزونه No Scripts استفاده کنید یا از مرورگر اپرا استفاده کنید
من antivirusوبرای سال2009 نصب کردم اما بتا ورژن اصلا خوب هست یا برم interner secutry2007 رو که دارم نصب کنم ایا راهی هست بعد کرکش با حات عادی فرق داره
صرفا نسخه های نهایی توصیه میشه و باید از استفاده از نسخه های بتا حذر کرد
mohsen_djd2
27-09-2008, 00:23
يك نكته اي در مورد محصولات كاسپر وجود داره و آن ثبت Log Fileهاي مربوط به موارد تنظيمي موجود در اين محصول ميباشه كه اگر بصورت Default باقي بمونه معمولا حجم بسيار بالايي را به مرور زمان به خودش در هارد ديسك اختصاص ميده كه براي جلوگيري از اين امر بهتره تغييراتي در تنظيمات اين قسمت مطابق شكل زير(بنا به نظر خود شما)ايجاد كنيد و در نهايت دكمه Clear را بزنيد تا عمل پاكسازي log فايلهاي ذخيره شده كه بيشتر جنبه اطلاع رساني هم دارند انجام بشه و حجم زيادي از هارد ديسك شما پاك بشه:
اينو خودم امتحان كردم ولي اثر نكرد
راه ديگه اي نيست
rezariza
27-09-2008, 10:10
سلام به دوستان عزیز
مدتیه که کسپرسکی آنتی ویروس من در قسمت web anti virus این پیغام رو می ده
(running (subsystem malfunction
ضمنا traffic scan رو هم failure نشون می ده . دوستان اگه به من کمک کنن ممنون می شم.
با تشکر
hamilton
27-09-2008, 13:46
سلام به دوستان عزیز
مدتیه که کسپرسکی آنتی ویروس من در قسمت web anti virus این پیغام رو می ده
(running (subsystem malfunction
ضمنا traffic scan رو هم failure نشون می ده . دوستان اگه به من کمک کنن ممنون می شم.
با تشکر
شما يكبار روش زير را بكار ببريد ببينيد مشكلتان حل ميشه يا خير:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shaerepiano
27-09-2008, 14:34
سلام من میخوام بهترین نسخه kaspersky رو نصب کنم کدوم نسخه اش بهترینه و طرز کرکش رو کجای فروم نوشته
hamilton
27-09-2008, 16:26
سلام من میخوام بهترین نسخه kaspersky رو نصب کنم کدوم نسخه اش بهترینه و طرز کرکش رو کجای فروم نوشته
بهترين و مناسب ترين گزينه ها هميشه نسخه هاي نهايي يك محصول ميباشند.شما ميتونيد نسخه 8.0.0.454 را نصب كنيد كه راهنماي لينك دانلود در پست اول همين تاپيك موجود ميباشد.در مورد كرك كردن نيز ميتونيد به پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن كه جزء تاپيكهاي مهم نيز ميباشه مراجعه نماييد.
اينجا
چطوري پاكش كنم
این بخش اطلاعات کسپرسکی نگهداری میشه
در بخش Data کدام پوشه حجم رو زیاد اشغال کرده؟
mohsen_djd2
27-09-2008, 20:14
این بخش اطلاعات کسپرسکی نگهداری میشه
در بخش Data کدام پوشه حجم رو زیاد اشغال کرده؟
حدود 300-400 تا فايل tmp كه حجمشون 650mb
ابتدا وارد تنظیمات کسپرسکی شده ( settings --> options ) و همانند تصویر زیر Self-Defense کسپرسکی را غیرفعال کنید
کسپرسکی را کاملا غیرفعال کرده و آن را Exit کنیذ
به مسیر فایلهای Temp رفته و آنها را پاک کنید
توجه : صرفا فایلهای Tmp را حذف کنید و به بقیه فایلها با پسوند دیگر کاری نداشته باشید
mohsen_djd2
27-09-2008, 23:38
ممنون مشكل رفع شد
حالا يه سوال ديگه
كاسپر روي سيستم يكي از دوستام نصبه ولي اجرا نميشه اين پيغامو ميده
چيكار كنم
ممنون
ممنون مشكل رفع شد
حالا يه سوال ديگه
كاسپر روي سيستم يكي از دوستام نصبه ولي اجرا نميشه اين پيغامو ميده
چيكار كنم
ممنون
یه بار دیگه نصب کن
فایل اجرایی کسپر یا همون avp.exe رو پیدا نمیکنه
saeed774
28-09-2008, 03:42
یه بار دیگه نصب کن
فایل اجرایی کسپر یا همون avp.exe رو پیدا نمیکنه
به احتمال زياد كامپيوتر به ويروس Kazme_Ghaze آلوده شده كه يكي از كارهاي اين ويروس اينه كه نميزاره آنتي ويروس نصب بشه يا اجرا بشه شما بايد به طريقي اين ويروس يا ساير ويروس ها رو پاك كنين بعد آنتي ويروس رو نصب كنين يا اجرا كنين
در زير يه برنامه براتون آپ كردم كه خود كسپر اين فايل رو به عنوان ويروس شناسايي ميكنه ابتدا با اون سيستم رو از ويروس ها پاك كنين بعد اقدام به نصب آنتي ويروس نمايين
البته اينم بگم كه سايت 4Shared اين فايل رو به عنوان ويروس شناسايي كرده و لي خيالتون راحت باشه كه اين فايل اصلا ويروسي نيست بلكه ويروس كشه چون من خودم بارها با اين فايل مشكل خيليارو حل كردم
siavash2death
28-09-2008, 11:56
من فکر کنم کلا ویندوز دوستمون مشکل پیدا کرده.و اینکه بدونیم که فقط کظم غیظ نیست که بلاهای وحشتناک سر سیستم میاره!
به نظر من بهتره که یک بار ویندوز رو عوض کنند و آنتی ویروس رو دوباره نصب کنند.
saeed774
28-09-2008, 15:12
من فکر کنم کلا ویندوز دوستمون مشکل پیدا کرده.و اینکه بدونیم که فقط کظم غیظ نیست که بلاهای وحشتناک سر سیستم میاره!
به نظر من بهتره که یک بار ویندوز رو عوض کنند و آنتی ویروس رو دوباره نصب کنند.
حرف شما تایید میشه ولی این کار باید آخر انجام بگیره چون این ویروس کل درایور های سیستم رو احاطه میکنه یا باید کل هارد رو اف دیسک کرد که این به نظر من منطقی نیست یا باید ابتدا ویندوز رو از این ویروس پاکسازی نمود چرا که بعد از نصب مجدد ویندوز و تنها با کلیک بر درایوهای به غیر از درایو ویندوز این ویروس دوباره سیستم رو آلوده میکنه
سلام دوستان
آیای می شه Kaspersky Internet Security 2009 رو offline آپدیت کرد؟؟؟
البته به غیر از این لینک
من می خوام مثل ورژن قبلی 7 باهش رفتار کنم؟؟
سلام دوستان
آیای می شه Kaspersky Internet Security 2009 رو offline آپدیت کرد؟؟؟
البته به غیر از این لینک
من می خوام مثل ورژن قبلی 7 باهش رفتار کنم؟؟
اگه منظورتون اینه که همانند نسخه 7 کل آپدیت ها رو از سایت کسپرسکی دریافت کرده و بصورت آفلاین وارد کنید
همانطور که بارها گفتم و در پست دوم تاپیک هم عنوان شده چنین تمهیداتی درنظر گرفته نشده
تاکنون هم مشخص نشده آیا سرانجام این امکان را بوجود بیاورند یا نه
There is no news regarding whether when or even if it will become an option again
تنها راه آپدیت در شرایط فعلی استفاده از آپدیت های جمع اوری شده است ( که در لینکی که گذاشتید توضیح داده شده)
البته کاربری میگفت که بطور اتفاقی توانسته آپدیتهای دانلود شده از سایت کسپرسکی رو استفاده کنه ( که تضمینی نیست)
mohsen_djd2
29-09-2008, 12:04
به احتمال زياد كامپيوتر به ويروس Kazme_Ghaze آلوده شده كه يكي از كارهاي اين ويروس اينه كه نميزاره آنتي ويروس نصب بشه يا اجرا بشه شما بايد به طريقي اين ويروس يا ساير ويروس ها رو پاك كنين بعد آنتي ويروس رو نصب كنين يا اجرا كنين
در زير يه برنامه براتون آپ كردم كه خود كسپر اين فايل رو به عنوان ويروس شناسايي ميكنه ابتدا با اون سيستم رو از ويروس ها پاك كنين بعد اقدام به نصب آنتي ويروس نمايين
البته اينم بگم كه سايت 4Shared اين فايل رو به عنوان ويروس شناسايي كرده و لي خيالتون راحت باشه كه اين فايل اصلا ويروسي نيست بلكه ويروس كشه چون من خودم بارها با اين فايل مشكل خيليارو حل كردم
آره ويروس Kazme_Ghaze داشت ولي پاكش كردم بازم اجرا نميشد دوباره هم نصب كردم بي فايده بود
siavash2death
29-09-2008, 15:27
خوب اگه شما مطمئنید که تونستید پاکش کنید پس به نظرم بهتره همین کار رو کنید که ویندوزتون رو عوض کنید.چون فایل های این آنتی ویروس به احتمال زیاد دچار مشکل شده و برای همین اجرا نمی شه.
اگه kis روی سیستمتون نصب دارید و پنجره امکاناتش بالا میاد و اینترنت پر سرعت هم دارید می تونید یه کار دیگه هم بکنید.
کاسپرسکی رو باز کنید و قسمت protection رو انتخاب کنید و anti malware و بعد هم استفاده از قسمت rescue disk وبعد هم کلیک روی download disk image.
البته معمولا بعد از نصب دوباره ویندوز درست می شه و انتخاب بالا برای موقعی هستش که حتی بعد از نصب دوباره ویندوز هم نمی تونید کاسپرسکی رو به خاطر وجود ویروس اجرا کنید و باز هم به مشکل می خورید.
Macdiano
29-09-2008, 21:11
ببخشید
جای دیگه ای پیدا نکردم برای این مطلب
اینم از پاسخ کارشناسان جام جم :18:
ضمیمه کلیک شماره 206 7/7/87
قسمت پرسش و پاسخ
البته فکر نکنم جای تعجب باشه. :31:
این اولین باری نیست که مطالب این روزنامه چنین مضحک و غیرمنطقی هستش
اقا چند وقت پیش تو دانلود افلاین سه تا فایل برا من دانلود شده که از سایت کاسپر هست(ای پی سایتی که ازش دانلود شده 149.7.32.19 هست که وقتی میزنم وارد سایت کاسپر میشه) و اسماشون اینه
AV engine حجم 176 کیلوبایت
Heuristics engine حجم 610 کیلو بایت
Vulnerability scanner حجم 144 کیلوبایت
حالا میخواستم بدونم این فایلا چی هستن وچه کاری ازشون میاد ؟به درد بخور هستن یا نه؟
کلا با این ای پی فکر کنم وارد قسمتی خاصی از سایت میشه چون یادمه یکی دو روز قبل از ریلیز ورژن 454 از همین ای پی برام همین ورژن دانلود شد که اومدم اینجا پرسیدم همه گفتن بتا هست در صورتی که بعدش معلوم شد فینال بود
خودتون یه بار ای ای پی رو تست کنید ببینید چیزی دستگیرتون میشه
149.7.32.19
دوست عزیز اون IP به نام شرکت کسپرسکی به ثبت نرسیده و متعلق به کمپانی کسپرسکی نیست
شما برای یافن جزئیات هر IP و کلیه دامین ها کافیه از سایت زیر استفاده کنید
نتیجه سرچ این IP مشخص میکنه که به متعلق به کسپرسکی نیست
اون فایلهایی که دریافت کردید رو نمیتونم نظر بدم
AV engine اشاره به موتور آنتی ویروس داره
Heuristics engine انجین یا موتور هوش مصنوعی
Vulnerability scanner یافتن نقاط آسیب پذیری برنامه ها و سیستم
سلام دوستان
من یه مشکلی در مورد kaspersky 6 دارم.
اونم اینه که نه میتونم uninstall کنم و نه میتونم upgarde کنمش!
برای uninstall که خوب از آیکون خودش با نام Modify, Repair or Remove استفاده میکنم
(البته از کنترل پنل هم ازمایش کرده ام) اما بعداز چند دقیقه که جلو میرم به خطای زیر برمیخورم.
جالبه که وقتی فایل نصب ورژن هفت روهم اجرا میکنم تا اپگرید کنم بعد از چند دققه کارکردن همین خطا رو میگیره!!!
و بعد همه چیز رو به حالت اول برمیگردونه.
سیستم عامل من XP و هیچ یوزری هم نساختم که سطح دسترسی بهش بدم.
لطفا کمکم کنید. چطوری از شر این ورژن قدیمی خلاص بشم؟
ممنون :11:
آپدیت کاسپر
سلام دوستان
عید تون مبارک باشه
من از کاسپرسکی نسخه 8.0.0.357 استفاده میکنم ، من چون ویندوزم را عوض کردم قبلش پوشه bases را کپی کردم
ولی حالا از طریق seting که میرم آدرس پوشه را میدم و بعد روی آپدیت کلیک میکنم آپدیت نمیشه
علتش چی هست ؟
من یه مشکلی در مورد kaspersky 6 دارم.
اونم اینه که نه میتونم uninstall کنم و نه میتونم upgarde کنمش!
برای uninstall که خوب از آیکون خودش با نام Modify, Repair or Remove استفاده میکنم
(البته از کنترل پنل هم ازمایش کرده ام) اما بعداز چند دقیقه که جلو میرم به خطای زیر برمیخورم.
جالبه که وقتی فایل نصب ورژن هفت روهم اجرا میکنم تا اپگرید کنم بعد از چند دققه کارکردن همین خطا رو میگیره!!!
و بعد همه چیز رو به حالت اول برمیگردونه.
سیستم عامل من XP و هیچ یوزری هم نساختم که سطح دسترسی بهش بدم.
لطفا کمکم کنید. چطوری از شر این ورژن قدیمی خلاص بشم؟
برای پاک کردن کلیه محصولات کسپرسکی که هر دلیلی بصورت عادی آنیستال نمیشوند
1- فایل KAVremover9 در پیوست را دانلود کنید و آن را اجرا کنید
2- برای پاک کردن کسپرسکی از شما میخواد کدی را که مشاهده میکنید وارد کنید و بر Remove کلیک کنید
3- پس از اتمام آنیستال کسپرسکی OK کنید و ریستارت کنید
آپدیت کاسپر
سلام دوستان
عید تون مبارک باشه
من از کاسپرسکی نسخه 8.0.0.357 استفاده میکنم ، من چون ویندوزم را عوض کردم قبلش پوشه bases را کپی کردم
ولی حالا از طریق seting که میرم آدرس پوشه را میدم و بعد روی آپدیت کلیک میکنم آپدیت نمیشه
علتش چی هست ؟
دوست عزیز نحوه بک آپ بگیری از آپدیت های نسخه 7 و 8 و وارد کردن آن به محصول
در پست اول تاپیک مشخص شده ( تحت عنوان نحوه آپدیت دستی کسپرسکی )
آن روشی که شما استفاده کردید صرفا برای نسخه 6 کاربرد داره
saeed774
01-10-2008, 02:07
آره ويروس Kazme_Ghaze داشت ولي پاكش كردم بازم اجرا نميشد دوباره هم نصب كردم بي فايده بود
دوست عزيز داخل همون برنامه كه براتون آپ كردم بعد از پاك كردن ويروس يه قسمت هم براي ترميم جاهايي كه اين ويروس خرابكاري كرده وجود داره ( كنار ذره بين علامت چكش ) آيا اين قسمت رو هم اعمال كردين ؟ اگه اين كار رو هم انجام داده باشين به احتمال خيلي زياد مشكلي وجود نخواهد داشت مگر اينكه ويروسهاي ديگري پاشون در ميون باشه
با تشکر از مجیدخان و کمکی که به بنده کردن. یک سوال دیگه/ الانه نسخه هشت kis بدون مشکله؟
اگه ایرادی داره برم سراغ هفت.
ممنونم :11:
با تشکر از مجیدخان و کمکی که به بنده کردن. یک سوال دیگه/ الانه نسخه هشت kis بدون مشکله؟
اگه ایرادی داره برم سراغ هفت.
نسخه KIS 2009 8.0.0.454 به ثبات خوبی رسیده و بسیاری از مشکلات پیشین برطرف شده
کلا نسخه 8 از لحاظ هوش مصنوعی و سرعت به مراتب بهتر شده و فایروالش قویتر است
بهر حال اگه به هر دلیلی خواستید از نسخه 7 استفاده کنید بهتره از ورژن 7.0.1.325 یا 7.0.0.125 بهره ببرید
boy_kochak
01-10-2008, 17:14
من نسخه 8.0.0.454 رو دانلود کردم و نصب کردم اما به هر دری زدم نتونستم آپدیتش کنم ....اما آموزشی که مجید خان توی فروم در صفحه 1 به صورت کتابچه تهیه کرد تونستم آپدیت کنم و بعد از آپدیت کردن انواع کد مخربها کشف شد .... باتشکر از زحمات فراوان majid20 و با آرزوی موفقیت بیشتر شما در شاهراه زندگی
harrypotter
02-10-2008, 06:13
من دیروز با استفاده از اون فایل آموزش آپدیت ورژن 7 رو آپدیت کردم اول اراور میداد که آپدیتی در پوشه نیست بعد فهمیدم که باید اون فایل فشرده آپدیت رو اکسترکت کنم و این کار رو کردم هر چند در حین آپدیت دو بار ارور داداز AVS
اول آپدیت هفتگی رو اینتوری کردم بعد آپدیت روزانه بعد هم فایل هایی که از فایل های اصلی Extract شده بود رو پاک کردم
حالا برنامه از کار افتاده و ارور خرابی دیتابیس رو میده چیکار کنم؟
boy_kochak
02-10-2008, 10:12
دوست عزیز به راهنمایی که مجید خان در صفحه نخست تاپیک اشاره کرده برو ..... احتمالا جواب بگیری ......
bozorgmehr
02-10-2008, 13:30
با سلام خدمت اساتید:
من از کسپر ورژن7.0.125استفاده میکنم وحجم ;kaspersky labدر درایو c من به 10Gرسیده میخواستم ببینم آیا میشود به طریقی این مورد را بر طرف کرد .سپاسگذارم.
hamilton
02-10-2008, 15:10
با سلام خدمت اساتید:
من از کسپر ورژن7.0.125استفاده میکنم وحجم ;kaspersky labدر درایو c من به 10Gرسیده میخواستم ببینم آیا میشود به طریقی این مورد را بر طرف کرد .سپاسگذارم.
پاسخ سوال شما قبلا در پست زير داده شده است:
mohamad23
03-10-2008, 13:10
چرا بعضی وقتها که وارد ویندوز میشم توی تسکبار پیغام میده که kasper sky internet security is turned off وقتی توی security suite که میرم فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروس رو زده خاموش,البته آنتی ویروسم روشنه آپدیت شده هم هست ورژن 2009 و در ورژن 7 هم اینجوری میشد,این مشکل به خاطر چیه؟
من دیروز با استفاده از اون فایل آموزش آپدیت ورژن 7 رو آپدیت کردم اول اراور میداد که آپدیتی در پوشه نیست بعد فهمیدم که باید اون فایل فشرده آپدیت رو اکسترکت کنم و این کار رو کردم هر چند در حین آپدیت دو بار ارور داداز AVS
اول آپدیت هفتگی رو اینتوری کردم بعد آپدیت روزانه بعد هم فایل هایی که از فایل های اصلی Extract شده بود رو پاک کردم
دوست عزیز اول باید اقدام به دانلود اپدیت های محصول مورد نظر خود کنید
ابتدا وارد سایت زیر شوید
آپدیت های آنتی ویروس با نام av-i386 مشخص میشود و آپدیت های اینترنت سکیوریتی به نام av-i386&ids
آپدیت ها به سه صورت ارائه میشود
Daily - روزانه : آپدیت های یکشنبه تا شنبه هفته بعد همواره در این آپدیت افزوده میشود
Weekly - هفتگی: آپدیت های کل هفته پیش را دارد ( از یکشنبه تا یکشنبه)
cumul - کل آپدیت ها تا کنون
توجه : شما برای عدم بروز مشکل و آپدیت موفق باید با توجه به آخرین آپدیت خود ، فایل مناسب را انتخاب کنید
برای واضح شدن امر مثال میزنم ... به تصویر نگاه کنید
فرض کنید امروز پنجشنبه است
1- اگر محصول را مثلا از یکشنبه این هفته آپدیت نکردید ، کافیه فایل آپدیت روزانه را دانلود کنید
2- اگر محصول را مثلا از یکشنبه هفته پیش آپدیت نکردید ، ابتدا باید فایل آپدیت هفتگی را دانلود کنید
و محصول را تا یکشنبه این هفته آپدیت کنید و سپس با استفاده از آپدیت روزانه،
دیتابیس این چند روز باقی مانده را هم دریافت کنید
3- اگر محصول را مثلا از جمعه دو هفته پیش آپدیت نکردید ، ناچارید یا آنلاین محصول را آپدیت کنید
و یا فایل آپدیت کل را دریافت کنید
چرا بعضی وقتها که وارد ویندوز میشم توی تسکبار پیغام میده که kasper sky internet security is turned off وقتی توی security suite که میرم فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروس رو زده خاموش,البته آنتی ویروسم روشنه آپدیت شده هم هست ورژن 2009 و در ورژن 7 هم اینجوری میشد,این مشکل به خاطر چیه؟
هنگام لاگین شدن در ویندوز ، این هشدار ویندوز به خاطر اینه که هنوز سرویس های کسپرسکی کاملا مستقر نشدند
پس از اندک زمانی و فعال شدن کامل کسپرکسی و در اختیار گرفتن نبض سیستم توسط آن ، هشدار بر طرف میشود
اگر یکی دو روز از آپدیت کسپرسکی بگذرد ، در قسمت Secutity Center ویندوز قسمت آنتی ویروس زرد شده و هشدار میدهد
که پس از آپدیت مشکل برطرف میشود
سلام به همه دوستان.
3 تا سئوال داشتم:
1. چرا ویروس های به شکل فولدر exe رو کسپر اسکی نمی شناسه؟
2. اکثر اوقات وقتی که بعد از مدت زیادی از اینستال ویندوز می گزره، و آنتی ویروس کسپر اسکی رو نصب می کنیم و حتی آپ دیت هم می کنیم، تمام فایل های exe رو چه ویروس (که شاید ویروسی هم نشده باشه) و چه برنامه و ... رو پاک می کنه(با فول اسکن کردن) و مجبور می شیم که از سر ویندوز رو اینستال کنیم؟
3. چه طور می شه که کسپر اسکی رو تحت شبکه به کار برد؟ منظورم اینکه من یه نسخه تحت ویندوز سرور کسپر اسکی رو دانلود کردم ولی مثل آنتی ویروس های دیگه خدمات آپ دیت و بک آپ و گزارش گیری و... رو اصلا انجام نمی ده؟
با نسخه های ساده کسپر اسکی هم می شه چنین کاری کرد یا اینکه من نسخه تحت سرور خوبش رو نتونستم پیدا کنم؟
1- میشه نمونه ای از این ویروس را اینجا بگذارید ،تا در صورت صحت سریعا به دیتابیس کسپرسکی وارد شود
2- دوست عزیز مشکل شما بیش از آنکه به کسپرسکی مربوط باشد به آلودگی سیستم شما ربط داره
برای رفع کامل و مناسب آلودگی بهتره در انجمن اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیر موضوع باشید
3- شما چه محصول با چه ورژنی از کسپرسکی را دانلود کردید
اصولا تمام کمپانی ها یه محصول برای کابرد انفرادی تحت عنوان Home و
یک محصول هم برای استفاده در سرورها و شبکه ها تحت عنوان Business ارائه میکنند
aluminum
03-10-2008, 21:52
پاسخ سوال شما قبلا در پست زير داده شده است:
»ن پستی که گذاشته بودید رو خوندم .و چند تا سئال برام پیش اومد
اول اینکه منظورتون از temp ، همون temp ویندوز است و سوال بعدی اینکه فایلی هایی که کسپر با پسوند dmp میسازه بدرد بخوره یا باید پاک بشه
1- میشه نمونه ای از این ویروس را اینجا بگذارید ،تا در صورت صحت سریعا به دیتابیس کسپرسکی وارد شود
2- دوست عزیز مشکل شما بیش از آنکه به کسپرسکی مربوط باشد به آلودگی سیستم شما ربط داره
برای رفع کامل و مناسب آلودگی بهتره در انجمن اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیر موضوع باشید
3- شما چه محصول با چه ورژنی از کسپرسکی را دانلود کردید
اصولا تمام کمپانی ها یه محصول برای کابرد انفرادی تحت عنوان Home و
یک محصول هم برای استفاده در سرورها و شبکه ها تحت عنوان Business ارائه میکنند
سلام.
الان که تمام ویروس ها رو پاک کردم ولی به محض دیده شدن آپلودش می کنم(مگه ویروس رو می شه آپلود هم کرد؟)
2. من این کار پاک کردن فایل های exe رو تو دو مورد در ویندوز های تازه نصب شده (که 95 درصد مطمئن ام که سالم بودند) رخ داده.
3. همون ورژنی که خودتون به من معرفی کردید.(البته کارش هم خیلی عالیه دستت درد نکنه) KAV 7.0.1.235
4. این محصول Business گه می گید تحت سرور هم کار می کنه؟
Autorun.inf
و یکی دیگه اش هم یه فایل exe به شکل فولدره که به اسم فولد مادر در میاد.
ویروس ها دیگه هم هست...
mohamad23
04-10-2008, 00:36
هنگام لاگین شدن در ویندوز ، این هشدار ویندوز به خاطر اینه که هنوز سرویس های کسپرسکی کاملا مستقر نشدند
پس از اندک زمانی و فعال شدن کامل کسپرکسی و در اختیار گرفتن نبض سیستم توسط آن ، هشدار بر طرف میشود
اگر یکی دو روز از آپدیت کسپرسکی بگذرد ، در قسمت Secutity Center ویندوز قسمت آنتی ویروس زرد شده و هشدار میدهد
که پس از آپدیت مشکل برطرف میشود
ولی مشکل من این نیست چون چند ساعت هم که از لاگین شدن ویندوز میگذره این پیغام از بین نمیره.
»ن پستی که گذاشته بودید رو خوندم .و چند تا سئال برام پیش اومد
اول اینکه منظورتون از temp ، همون temp ویندوز است و سوال بعدی اینکه فایلی هایی که کسپر با پسوند dmp میسازه بدرد بخوره یا باید پاک بشه
1- شما در وهله اول اقدام به پاک کردن کلیه فایلهای بک آپ ، قرنطینه و گزارش کسپرسکی کنید
برای این کار در نسخه 7 کسپرسکی همانند تصویر زیر گزینه های Clear را بزنید
برای نسخه 8 هم به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید
2- چنانچه حجم زیادی باقی مانده ، بخاطر ایجاد فایلهای Temp در پوشه زیر است
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7
( که به احتمال زیاد پوشه Data بیشترین حجم را اشغال کرده)
شما در این پوشه تمام فایلهای Temp را پاک کنید ( این فایلها با پسوند tmp. مشخص هستند)
برای پاک کردن آنها همانند پست زیر عمل کنید
به فایلهای دیگر کسپرسکی کاری نداشته باشید
سلام.
الان که تمام ویروس ها رو پاک کردم ولی به محض دیده شدن آپلودش می کنم(مگه ویروس رو می شه آپلود هم کرد؟)
2. من این کار پاک کردن فایل های exe رو تو دو مورد در ویندوز های تازه نصب شده (که 95 درصد مطمئن ام که سالم بودند) رخ داده.
3. همون ورژنی که خودتون به من معرفی کردید.(البته کارش هم خیلی عالیه دستت درد نکنه) KAV 7.0.1.235
4. این محصول Business گه می گید تحت سرور هم کار می کنه؟
Autorun.inf
و یکی دیگه اش هم یه فایل exe به شکل فولدره که به اسم فولد مادر در میاد.
ویروس ها دیگه هم هست...
دوست عزیز کسپرسکی در دو حالت در زمینه فایلهای EXE هشدار میده
1- هشدار VULNERABILITY که بیانگر وجود حفره های امنیتی و نقاط آسیب پذیر برنامه هاست
در واقع در این حالت کسپرسکی از شما میخواهد نسخه جدید برنامه مزبور را نصب کنید
2- گونه دوم مربوط به زمانی میشه که نوع و نحوه عمکرد فایل اجرایی از دید کسپرسکی آلوده شناسایی شده
خب ممکنه فایل مزبور یه کرک یاشه یا یه فایل ویروسی شده
اگر هشدار شما از نوع اول نبود و همچنین کرک یا برنامه خاصی نبود در وهله اول بهتره پست های اول تاپیک زیر رو مطالعه کنید
روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید سیستم شما به کدام نوع ویروس آلوده میشود و نحوه پاک سازی دقیق آن را اجرا کنید
چون احتمال میدم شما ویروس را بطور کامل پاک نکردید که حتی با تعویض ویندوز برمیگردد
اگر از سلامت فایلها کاملا مطمئن هستی در صورت بروز مجدد آن ، اعلام کنید تا راه حلی در نظر بگیریم
اما در زمینه نسخه سرور به پست زیر مراجعه کنید
باید به آدرس زیر رفته و محصولات Trials for Small and Medium Businesses را بنابه نیاز دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftrials_business)
ولی مشکل من این نیست چون چند ساعت هم که از لاگین شدن ویندوز میگذره این پیغام از بین نمیره.
خب ویندوز شما چیه ؟ سرویس پک چند؟
آیا کسپرسکی ارور خاصی میده و یا مشکلی نیست ؟
هرچند مسئله مهمی نباید باشد یا اینحال شما همانند تصویر متحرک زیر گزارش سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید
نحوه تهیه گزارش سیستم در نسخه 8 کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
chopolino
04-10-2008, 05:13
من از ویندوز xp با سرویس پک 3 استفاده میکنم.بعضی وقتا کسپر بعد از تمام شدن آپدیت چند ثانیه غیر فعال میشه و اخطار ویندوز ظاهر میشه و بعد خودش دوباره فعال میشه (ورژن کسپر 8.0.0.454 )- مشکل می تونه از برنامه رجیستر مکانیک باشه؟ چون فکر میکنم که بعد از استفاده از این برنامه اینطوری شد؟؟؟
لطفا در مورد این پیغام هم توضیح بدید:
من از ویندوز xp با سرویس پک 3 استفاده میکنم.بعضی وقتا کسپر بعد از تمام شدن آپدیت چند ثانیه غیر فعال میشه و اخطار ویندوز ظاهر میشه و بعد خودش دوباره فعال میشه (ورژن کسپر 8.0.0.454 )- مشکل می تونه از برنامه رجیستر مکانیک باشه؟ چون فکر میکنم که بعد از استفاده از این برنامه اینطوری شد؟؟؟
لطفا در مورد این پیغام هم توضیح بدید:
در زمینه غیر فعال شدن چند ثانیه ای کسپرسکی پس از آپدیت قاعدتا نباید چنین مسئله ای رخ بدهد
البته هستند آنتی ویروس هایی که پس از دریافت آپدیت های مهم ، برای انجام تغییرات لازم به مدت
چند ثانیه سرویسهای خود را غیرفعال کرده و پس از انجام تغییرات ، مجددا گارد فعال میشود ( مانند آویرا )
اما کسپرسکی چنین خصیصه ای نداره
بهر حال نباید مشکل حادی باشد و شما یک بار برنامه رجیستر مکانیک رو آنیستال کن
ببین این مسئله برطرف میشود یا خیر ... اما در زمینه پیغام حمله
در پست اول تاپیک حملات Win.MSSQL.worm.Helkern ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده
rezariza
04-10-2008, 11:41
با سلام خدمت اساتید مسائل و مشکلات کسپرسکی
من روی سیستم کسپرسکی آنتی وایرس رو نصب کردم که چون آپدیتش حجم زیادی داشت خواستم طی چند روز آپدیت کنم ولی الان وقتی می خوام آپدیت کنم دیگه فایل های قبلی رو که دانلود کرده بود (مثل base ها) رو در قسمت آپدیت نمیاره و روی دانلود یه فایل به نام u0607g.xml زوم کرده و هی می خواد اونو دانلود کنه ولی پیغام invalid index file رو میده و باز تلاش میکنه از سرور های دیگه دانلود کنه که باز همون خطا رو میده . دو بار هم کسپرسکی رو با تمام فایل هاش از جمله فایل های آپدیت (بصورت complete ) پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد ! من فکر میکنم وقتی آپدیت رو بصورت چند مرحله و طی چند روز انجام می دادم وقتی نوبت به دانلود اون فایل رسیده متوقف کردم و الان که فایل های قبل از اون پاک شده( مثل base ها ) اشتباها داره اون فایل رو دانلود میکنه در حالی که باید ابتدا base ها رو دانلود کنه.
حالا اگه می شه اساتید منو راهنمایی کنند که من چطوری این اشتباه رو درست کنم .
ممنون
chopolino
04-10-2008, 14:19
در زمینه غیر فعال شدن چند ثانیه ای کسپرسکی پس از آپدیت قاعدتا نباید چنین مسئله ای رخ بدهد
البته هستند آنتی ویروس هایی که پس از دریافت آپدیت های مهم ، برای انجام تغییرات لازم به مدت
چند ثانیه سرویسهای خود را غیرفعال کرده و پس از انجام تغییرات ، مجددا گارد فعال میشود ( مانند آویرا )
اما کسپرسکی چنین خصیصه ای نداره
بهر حال نباید مشکل حادی باشد و شما یک بار برنامه رجیستر مکانیک رو آنیستال کن
ببین این مسئله برطرف میشود یا خیر ... اما در زمینه پیغام حمله
در پست اول تاپیک حملات Win.MSSQL.worm.Helkern ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده
ممنو از توضیحات شما.
در مورد حمله پستی رو که گفته بودید خوندم و متوجه شدم که این کرم و این نوع حملات برای کامپیوتر های خانگی مشکل ساز نیست.
سوالم اینه که پیغامی که عکسش رو گذاشتم نشون میده که فایر وال کاسپر این حمله رو دفع کرده؟؟
hamilton
04-10-2008, 17:48
ممنو از توضیحات شما.
در مورد حمله پستی رو که گفته بودید خوندم و متوجه شدم که این کرم و این نوع حملات برای کامپیوتر های خانگی مشکل ساز نیست.
سوالم اینه که پیغامی که عکسش رو گذاشتم نشون میده که فایر وال کاسپر این حمله رو دفع کرده؟؟
بله فايروال كاسپر اين حمله را شناسايي و جلوي آنرا گرفته.خيالتون كاملا راحت باشه.
دوست عزیز کسپرسکی در دو حالت در زمینه فایلهای EXE هشدار میده
1- هشدار VULNERABILITY که بیانگر وجود حفره های امنیتی و نقاط آسیب پذیر برنامه هاست
در واقع در این حالت کسپرسکی از شما میخواهد نسخه جدید برنامه مزبور را نصب کنید
2- گونه دوم مربوط به زمانی میشه که نوع و نحوه عمکرد فایل اجرایی از دید کسپرسکی آلوده شناسایی شده
خب ممکنه فایل مزبور یه کرک یاشه یا یه فایل ویروسی شده
اگر هشدار شما از نوع اول نبود و همچنین کرک یا برنامه خاصی نبود در وهله اول بهتره پست های اول تاپیک زیر رو مطالعه کنید
روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید سیستم شما به کدام نوع ویروس آلوده میشود و نحوه پاک سازی دقیق آن را اجرا کنید
چون احتمال میدم شما ویروس را بطور کامل پاک نکردید که حتی با تعویض ویندوز برمیگردد
اگر از سلامت فایلها کاملا مطمئن هستی در صورت بروز مجدد آن ، اعلام کنید تا راه حلی در نظر بگیریم
اما در زمینه نسخه سرور به پست زیر مراجعه کنید
باید به آدرس زیر رفته و محصولات Trials for Small and Medium Businesses را بنابه نیاز دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftrials_business)
سلام.
این هم چند نمونه از ویروس ها:
سلام.
این هم چند نمونه از ویروس ها:
دوست عزیز تمام نمونه های شما توسط کسپرسکی 7 و 8 شناسایی میشود
البته برای شناسایی تمامی نمونه ها در تنظیمات کسپرکسی 7 گزینه زیر حتما باید تیک دار باشد
شما به ویروس NewFolder.exe و Svchost و چند ویروس هم خانواده آنها مبتلا هستید
حتما ابتدا باید تمامی ردپای ویروس ها را طبق دستور پاک کنید
چون در غیر اینصورت ، حتی با تعویض ویندوز ، مشکل مجددا ایجاد میشود
من روی سیستم کسپرسکی آنتی وایرس رو نصب کردم که چون آپدیتش حجم زیادی داشت خواستم طی چند روز آپدیت کنم ولی الان وقتی می خوام آپدیت کنم دیگه فایل های قبلی رو که دانلود کرده بود (مثل base ها) رو در قسمت آپدیت نمیاره و روی دانلود یه فایل به نام u0607g.xml زوم کرده و هی می خواد اونو دانلود کنه ولی پیغام invalid index file رو میده و باز تلاش میکنه از سرور های دیگه دانلود کنه که باز همون خطا رو میده . دو بار هم کسپرسکی رو با تمام فایل هاش از جمله فایل های آپدیت (بصورت complete ) پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد ! من فکر میکنم وقتی آپدیت رو بصورت چند مرحله و طی چند روز انجام می دادم وقتی نوبت به دانلود اون فایل رسیده متوقف کردم و الان که فایل های قبل از اون پاک شده( مثل base ها ) اشتباها داره اون فایل رو دانلود میکنه در حالی که باید ابتدا base ها رو دانلود کنه.
ممنون
دوست عزیز من مشکل شما رو دقیق متوجه نشدم
لطفا تصویری از مشکل آپدیت بگذارید
mohamad23
05-10-2008, 09:40
خب ویندوز شما چیه ؟ سرویس پک چند؟
آیا کسپرسکی ارور خاصی میده و یا مشکلی نیست ؟
هرچند مسئله مهمی نباید باشد یا اینحال شما همانند تصویر متحرک زیر گزارش سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید
نحوه تهیه گزارش سیستم در نسخه 8 کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2Fklposts%2Fsysanalyser%2Favz_sysinfo.gif)
نه اصلا ربطی به گزارش سیستم در کسپر اسکی نداره یعنی اروری از کسپر اسکی نمیاد,ویندوز من هم ایکس پی سرویس پک 2 هست.البته تو ویستا هم این مشکل پیش میاد.
ولی توی تسکبار پیغام میده که کسپر اسکی خاموشه ولی توی سکیوریتی سنتر فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروسش خاموشه.ولی کیپر اسکی رو که باز می کنم نوشته که روشنه.
rezariza
05-10-2008, 10:26
با سلام
طبق فرمایش آقا مجید عکس این خطا رو قرار میدم
ممنون
دوست عزیز این ارور نشان میدهد که شما قادر به اتصال به سرور نیستید
در واقع کسپرکسی نیاز به شماره دیتابیسی دارد که در سرور نیست یا تغییر کرده
مشکل از سرورها نیست بلکه نحوه آپدیت شماست
شما میخواهید آپدیت اولیه کسپرکسی را در چند روز انجام بدهید که خب ممکن نیست
چون قابلیت رزیوم در آپدیت به اون معنا که شما انجام میدید نیست
شما ابتدا کسپرسکی را آنیستال کرده و مجددا نصب کنید
اگر برای شما مقدور نیست یکجا کسپرسکی را آپدیت کنید
همانگونه که در پست زیر مشخص کردم میتوانید تمام آپدیت ها را با دانلود منجر با قابلیت رزیوم دریافت کنید
فایل دانلود شده را UnZip کرده و سپس همانگونه که درمورد آپدیت دستی در پست اول توضیح داده شده ، آپدیتها را منتقل کنید
امیدوارم دیگه هیچوقت چنین مشکلی برات پیش نیاد :46:
نه اصلا ربطی به گزارش سیستم در کسپر اسکی نداره یعنی اروری از کسپر اسکی نمیاد,ویندوز من هم ایکس پی سرویس پک 2 هست.البته تو ویستا هم این مشکل پیش میاد.
ولی توی تسکبار پیغام میده که کسپر اسکی خاموشه ولی توی سکیوریتی سنتر فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروسش خاموشه.ولی کیپر اسکی رو که باز می کنم نوشته که روشنه.
قبل از هر چیز کسپرسکی را آپدیت کرده و از صحت تنظیمات آن مطمئن باشید
1- ابتدا در Star وارد Run شده و عبارت services.msc را تایپ کرده ، Enter بزنید
2- با کلیک راست بر روی سرویس Windows Management Instrumentation و انتخاب گزینه Stop ، سرویس مزبور را غیرفعال کنید
3- به مسیر زیر رفته و پوشه Repository را پاک کنید
C:\windows\system32\wbem\Repository
4- مجددا سرویس Windows Management Instrumentation را Start کنید ( مسیر 2 را مجددا طی کنید)
صبرکنید تا پوشه Repository مجددا تشکیل شود ( شاید زمان بر باشد)
5- کامپیوتر را ریستارت کنید
نکته : چنانچه همچنان هشدار Security Center ویندوز پا برجا بود ، دو سه بار دیگر ریستارت کنید
6- در آخر اگر هشدار برقرار بود و شما از عملکرد صحیح و فعال کسپرسکی مطمئن هستید ( کسپرسکی کاملا سبز است)
برای حذف ارور سکیوریتی سنتر ویندوز کافیه گزینه I have antivirus software that I'll monitor myself را انتخاب کنید
البته اصل خود کسپرسکی است نه سکیوریتی سنتر ویندوز ... یعنی اگر کسپرسکی اعلام کند کاملا فعاله ... شما خیالتان راحت باشد
سلام:
من تازه به جمع کاسپری ها اضافه شدم و مشکل زیادی هم با کاسپر ندارم ولی هر کار میکنم وارد سایت بابیلون بشم نمیتونم همش یک صفحه از کاسپر بازمیشه ومی نویسه Access denied باید چکار کنم.
ممنون
سلام:
من تازه به جمع کاسپری ها اضافه شدم و مشکل زیادی هم با کاسپر ندارم ولی هر کار میکنم وارد سایت بابیلون بشم نمیتونم همش یک صفحه از کاسپر بازمیشه ومی نویسه Access denied باید چکار کنم.
ممنون
شما از کدام نسخه کسپرسکی استفاده می کنید؟
احتمالا بخش Parental Control سبب بسته شدن سایت شده است
این قسمت کار قیلتر کردن سایتها را برعهده داره که چندان به کار ما نمیاد پس آن را غیرفعال کنید
Metallica84
06-10-2008, 14:53
ویندوز رو عوض کردم و الان ویستا آلتیمیت 32 بیت با sp1 ریختم. بعد از نصب کاسپر و آپدیتش هیچ مشکلی رو احساس نکردم و فقط هر چند ثانیه یکبار پیغامی میده که عکسش رو میزارم:
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
reza.mansori
06-10-2008, 15:34
دوستان آخرین ورژن کاسپرسکی برای موبایل را از کجا میشه دانلود کرد؟
ویندوز رو عوض کردم و الان ویستا آلتیمیت 32 بیت با sp1 ریختم. بعد از نصب کاسپر و آپدیتش هیچ مشکلی رو احساس نکردم و فقط هر چند ثانیه یکبار پیغامی میده که عکسش رو میزارم:
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز پیام بیانگر اینه که در مسیر فوق اسکریپت مزبور دارای پسورد هست و کسپرسکی قادر به اسکن آن نیست
خب شما دو کار میتونید بکنید
1- راه اصلی اینه که کلا پیام کسپرسکی برای فایلهای با پسورد رو غیرفعال کنید
برای این کار کافیه در همون پیغام از منوی کشویی بالا گزینه Disable this notification را انتخاب کنبد
2- اما اگه نمیخواهید پیام کسپرسکی در زمینه فایلهای رمزدار را غیرفعال کنید
باید فایل مزبور را به لیست سفید کسپرسکی اضافه کنید
دوستان آخرین ورژن کاسپرسکی برای موبایل را از کجا میشه دانلود کرد؟
دوست عزیر به تاپیک موبایل مراجعه کنید
bozorgmehr
06-10-2008, 21:32
1- شما در وهله اول اقدام به پاک کردن کلیه فایلهای بک آپ ، قرنطینه و گزارش کسپرسکی کنید
برای نسخه 8 هم به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید
شما در این پوشه تمام فایلهای Temp را پاک کنید ( این فایلها با پسوند tmp. مشخص هستند)
با سلام و تشکر از استاد majid20:
بر طبق ذستور العمل شما رفتار کردم ولی در قسمت reports and data filesگزینه reports به هیچ وجه clear نمیشود.kasperskylabمعادل10Gمیباشد طبق فرمایشات شما عمل کردم حجمavpمعادل560Mgوحجمdataفقط59.5Mgش ما فرموده بودید بیشتر فضای اشغالی مربوط به dataمیباشد آیا میتوان بطریقی دیگر این 10Gرا کاهش داد.پیشاپیش سپاسگذارم.
با سلام و تشکر از استاد majid20:
بر طبق ذستور العمل شما رفتار کردم ولی در قسمت reports and data filesگزینه reports به هیچ وجه clear نمیشود.kasperskylabمعادل10Gمیباشد طبق فرمایشات شما عمل کردم حجمavpمعادل560Mgوحجمdataفقط59.5Mgش ما فرموده بودید بیشتر فضای اشغالی مربوط به dataمیباشد آیا میتوان بطریقی دیگر این 10Gرا کاهش داد.پیشاپیش سپاسگذارم.
دوست عزیز کدام پوشه کسپرسکی حجم زیاد را اشغال کرده Backup - temp - Quarantine - Dskm و ...
من بعداز هر ویندوزی که فرمت میکنم باید ابدیتهای کاسپر رو دونه دونه حدود 6 یا 7 تا میشه رو اپدیت کنم میخواستم ببینم میشه تمام اپدیتهارو باهم یکی کرد و بعد کاپر رو اپدیت کرد
composer_kuchulu
07-10-2008, 11:57
وقتی کی کسپر بلک لیستد میشه یکی دیگه رو از همون لیست انتخاب میکنم و قبول میکنه.اما بعد از چند دقیقه دوباره ارور بلک لیست میده.این مربوط به چیه؟
hamilton
07-10-2008, 12:27
من بعداز هر ویندوزی که فرمت میکنم باید ابدیتهای کاسپر رو دونه دونه حدود 6 یا 7 تا میشه رو اپدیت کنم میخواستم ببینم میشه تمام اپدیتهارو باهم یکی کرد و بعد کاپر رو اپدیت کرد
در پست اول نحوه جمع آوري آپديتها و آپديت دستي كاسپر توضيح داده شده.
وقتی کی کسپر بلک لیستد میشه یکی دیگه رو از همون لیست انتخاب میکنم و قبول میکنه.اما بعد از چند دقیقه دوباره ارور بلک لیست میده.این مربوط به چیه؟
وقتي يك كليد در ليست سياه قرار گرفت بايد ابتدا اونرو Delete و سپس كليد جديد را وارد كنيد.ولي اين احتمال كه كليد جديد نيز عمر طولاني نداشته باشه و سريع توسط كمپاني كاسپر بلوك بشه هست.براي اينكه به مشكل برنخوريد به پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر مراجعه كرده و از روشهاي گفته شده براي دريافت كليد اختصاصي استفاده كنيد.
Kaptian Black
07-10-2008, 15:12
یک سوال Kaspersky Anti Virus بهتره یا Kaspersky Intrnet Security ? :46:
یک سوال Kaspersky Anti Virus بهتره یا Kaspersky Intrnet Security ? :46:
منظور از Kis و Kav چیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تفاوت Anti-Virus با Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bozorgmehr
07-10-2008, 22:06
دوست عزیز کدام پوشه کسپرسکی حجم زیاد را اشغال کرده Backup - temp - Quarantine - Dskm و ...
با سلام خدمت استادMAJID20:
تمام پوشه هائی که شما فرمودید حجمی در حدود 567Mbرا اشغال نموده که خودشان در پوشه avp قرار دارند. kaspersky lab10Gbحجم را اشغال نموده567Mbمربوط بهavpوپوشه هائی که شما بدان اشاره نمودید و بقیه بصورت پوشه های زیاد در کنار پوشهavpبا نامavp.7.125.....srv.logاز نوعtext documentکه هر روز هم بر مقدارشان افزوده میشود.
با تشکر از شما
با سلام خدمت استادMAJID20:
تمام پوشه هائی که شما فرمودید حجمی در حدود 567Mbرا اشغال نموده که خودشان در پوشه avp قرار دارند. kaspersky lab10Gbحجم را اشغال نموده567Mbمربوط بهavpوپوشه هائی که شما بدان اشاره نمودید و بقیه بصورت پوشه های زیاد در کنار پوشهavpبا نامavp.7.125.....srv.logاز نوعtext documentکه هر روز هم بر مقدارشان افزوده میشود.
با تشکر از شما
دوست عزیز شما دقیقا از کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟
آیا زیاد دچار Crash شدن میشوید ؟ حجم فایلهای با پسوند dmp در فولدرها چقدر هستش؟
سلام:
من Kis 2009 8.0.0.357 رو دارم میخواستم بببینم چه جوری میتونم اونو به 8.0.0.454 آپدیت یا ارتقا بدم چون دیگه حوصله ندارم 3 ساعت بشینم 36 مگابایت رو دوباره دانلود کنم.
ممنون
دوست عزیز شما با دو گزینه روبرو هستید : 1- آپدیت 2- آپگرید
خب شما با آپدیت کسپرکسی ضمن دریافت دیتابیس ، فیکس و پچ های اصلاحی هم دریافت میکنید
بدینگونه محصول شما بسیار کاراتر خواهد شد
اما بحث آپگرید جداست و شما برای آپگرید کسپرسکی به محصول بالاتر باید فایل اجرایی نسخه جدید را دانلود کنید
یعنی شما نمیتوانید بدون دانلود نسخه جدید کسپرسکی اقدام به آپگرید کنید
از طرفی با آپدیت شاید بتوان برخی پچ ها ی اصلاحی را دریافت کرد
ولی برخی اصلاحات کلی را نمیشه با آپدیت منتقل کرد و حتما باید از نگارش جدید بهره ببرید
Metallica84
08-10-2008, 05:23
دوست عزیز پیام بیانگر اینه که در مسیر فوق اسکریپت مزبور دارای پسورد هست و کسپرسکی قادر به اسکن آن نیست
خب شما دو کار میتونید بکنید
1- راه اصلی اینه که کلا پیام کسپرسکی برای فایلهای با پسورد رو غیرفعال کنید
برای این کار کافیه در همون پیغام از منوی کشویی بالا گزینه Disable this notification را انتخاب کنبد
2- اما اگه نمیخواهید پیام کسپرسکی در زمینه فایلهای رمزدار را غیرفعال کنید
باید فایل مزبور را به لیست سفید کسپرسکی اضافه کنید
مممنو از پاسختون. :10:
به نظر شما بهتره که از کدام روشی که گفتید استفاده کنم , مثلا اگر این اسکریپت رو به لیست سفید منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد و خطر ساز نیست؟؟
یک سوال دیگه هم دارم.
به علت دسترسی نداشتن به adsl یک پکیج نرم افزاری خریدم(لرد ) .
قبل از استفاده از هر dvd با کاسپر یکبار اون dvd رو اسکن میکنم. مثلا در پوشه anti spyware تمام فایل ها سالم بودند ولی پچی رو که برای کرک یکی از آنتی اسپایورها بود, رو ترجان تشخیص داد و یا در پوشه دیگه یکی از نرم افزار ها رو ad-ware تشخیص داد.
حالا سوالم این هست که وقتی کاسپر یک پچ و یا یک نرم افزاری رو آلوده تشخیص میده ,آیا سایر نرم افزار ها هم که در dvd هستندآلوده شدند؟ و نمیشه ازشون استفاده کرد و در کل dvd آلوده محسوب میشه و قابل استفاده نیست ؟
مرسی:11:
در مورد سوال اول ، اسکریپت مزبور جزئی از ویندوز نیست بلکه جزئی از یک برنامه دیگر محسوب میشه
برخی مفید و برخی هم جاسوس تشریف دارند ... توصیه من اینه که وارد لیست سفید نشود
در مورد سوال دومت باید بگم که آنتی ویروس ها کلا با کرک ها و پچ ها مشکل دارند
چون عملکرد کرک ها و نحوه پک کردن آنها بگونه ایست که سبب تحریک آنتی ویروس میشوند
شما به کرک هایی که اینجا گذاشته میشود و یا توسط شرکت معتبری چون لرد یا پرند ارائه میشوند
از لحاظ پاک بودن اطمینان داشته باشید
bozorgmehr
08-10-2008, 21:40
دوست عزیز شما دقیقا از کدام ورژن کسپرسکی استفاده میکنید ؟
آیا زیاد دچار Crash شدن میشوید ؟ حجم فایلهای با پسوند dmp در فولدرها چقدر هستش؟
با سلام خدمت استاد majid20:
من از اینترنت سکیوریتی کسپراسکای ورژن7.0.0.125استفاده میکنم و به نکتهای باید اشاره کنم بعد از بروز این مشکل سیستم من کند شده بصورتی که برنامه ها را یاجرا نمیکند یا با تاخیر زیاد اجرا میکند ووقتی task maneger را اجرا مییکنم برنامهای بنامavp.exeکه سیستمی میباشد 100%فضای cpu را اشغال میکند در این حال protection of your computerدربخش protectionدر حال کار میباشد و مرتب از فضای درایو c کاسته میگردد.با تشکر مجدد از شما.
دوست عزیز کسپرسکی نباید چنین مشکل حادی را بوجود آورد ( بالاخص نسخه ای که عنوان شد)
سه دلیل عمده که میتونه عامل اصلی این مشکل باشه
1 - در گیری و تداخل شدید کسپرسکی با برخی برنامه های سیستم
شما بغیر از کسپرسکی چه برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
2- استفاده از نسخه های غیر فاینال (بتا و...)
مطمئن باشید نسخه ای که استفاده میکنید ، نسخه آزمایشی نیست
3- آلودگی پیشین سیستم و خرابی ویندوز
در آخر شما گزارش سیستم خود را مطابق پست زیر تهیه کرده و اینجا بگذارید
Metallica84
09-10-2008, 02:01
در مورد سوال دومت باید بگم که آنتی ویروس ها کلا با کرک ها و پچ ها مشکل دارند
چون عملکرد کرک ها و نحوه پک کردن آنها بگونه ایست که سبب تحریک آنتی ویروس میشوند
شما به کرک هایی که اینجا گذاشته میشود و یا توسط شرکت معتبری چون لرد یا پرند ارائه میشوند
از لحاظ پاک بودن اطمینان داشته باشید
در مورد کرک و پچ پس مشکلی نیست .
سوال دیگه ای که دارم:
یک پک نرم افزاری از دوست گرفتم که برای شرکت گردو هست . یکی از dvd ها که مورد نیازم بود رو اسکن کردم . در قسمت نر م افزار های فلش این dvd تمام نر م افزار ها رو چک کردم و با کسپر اسکن کردم و تمامشون پاک بودند به جز یکیشون که مربوط به کانورت فایل های فلش بود که حتی زمانی که وارد فولدر این نرم افزار روی dvd شدم کاسپر پیغام داد که نرم افزار آلوده به تروجان هست.(در پوشه این نرم افزار کرک ,کیجن و یا پچ نبود و فقط خوده نرم افزار بود )
یا مثلا رو ی dvd که نرم افزار های رایت کردن قرار داره تمام نرم افزار ها سالم هستند به جز nero که کسپر پیغام میده که ویروس نیست ولی حاوی ad-ware هست.
سوالم اینه که وقتی که بعد از اسکن نرم افزار های دیگه همه پاک هستند و فقط این یکی از اونها سالم نیست آیا میشه از سایر نرم افزار ها استفاده کرد و اونها رو نصب کرد(یعنی حضور این یک نرم افزار باعث آلودگی بقیه نشده و فقط با نصبش ممکنه سیستم آلوده بشه؟ و یا نه چون این یک نرم افزار آلوده هست سایرین رو هم آلوده کرده)
برای مثال من در قسمت فلش این dvd به نرم افزار flash player نیاز دارم و در اسکن dvd هم کاسپر فقط به همون یک نرم افزار که فایل setup اون آلوده هست ایراد میگیره و پوشه نرم افزار flash player روی dvd رو هم که جداگانه اسکن میکنم هیچ آلودگی نداره و کاسپر ایرادی بهش نمیگیره.
لطفا راهنمایی کنید که آیا میشه در چنین مواردی سایر نرم افزار ها رو که سالم هستند نصب کرد و ازشون استفاده کرد
مطمئنا اگر ویروسی باشه که خودش را منتشر میکنه باید کل دی وی دی آلوده بود
و تمام فایلهای اجرایی را آلوده میکرد ... پس فایل مزبور در حالت عادی قادر به هیچ کاری نیست
اگر کسپرسکی صرفا به یک فایل از مجوعه حساس شده
احتمالا نحوه عملکردش بگونه ای هست که از سوی کسپرسکی مضر تشخیص داده میشود
بهر حال سایر برنامه ها کاملا پاک هستند و مانعی به استفاده ندارند
البته ان فایلهایی هم که شناسایی شده الزاما مضر نیستند و احتمال پاک بودنشان هم هست
bozorgmehr
09-10-2008, 22:28
دوست عزیز کسپرسکی نباید چنین مشکل حادی را بوجود آورد ( بالاخص نسخه ای که عنوان شد)
سه دلیل عمده که میتونه عامل اصلی این مشکل باشه
1 - در گیری و تداخل شدید کسپرسکی با برخی برنامه های سیستم
شما بغیر از کسپرسکی چه برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
2- استفاده از نسخه های غیر فاینال (بتا و...)
مطمئن باشید نسخه ای که استفاده میکنید ، نسخه آزمایشی نیست
3- آلودگی پیشین سیستم و خرابی ویندوز
در آخر شما گزارش سیستم خود را مطابق پست زیر تهیه کرده و اینجا بگذارید
fبا سلام خدمت استادmajid20:
1-برنامه امنیتی دیگری ندترم.
2-نسخه فینال است.
3- 5ماه پیش ویندوز را بدلیل مشکلات بوجود آمده بطور کامل فرمت و نصب کردم.
با تشکر از شما.
دوست عزیز چیز مشکوکی در سیستم شما نمی بینم
تنها مورد استفاده شما از برنامه XoftSpySE که توصیه نمیشه و پاکش کنید
بهر حال من سه توصیه میکنم ، ببین با کدام مورد مشکل شما حل میشه
1- کسپرسکی را آنیستال کن (البته اگر پوشه نگهداری آپدیت ها را تشکیل ندادید حتما از آپدیت ها بک آپ بگیرید)
و تمام پوشه های تشکیل شده رو کاملا نابود کنید ... برنامه Power Arshiver را هم پاک کن
و با استفاده از برنامه ای چون CCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fccsetup212.exe) رجیستری و درایو را پاک کنید ( به تنظیماتش دست نزنید)
مجددا کسپرسکی را نصب کنید
2- نسخه فعلی را پاک کرده و نسخه جدید کسپرسکی را نصب کنید KIS 8.0.454
3- احتمال داره چون ویندوز قدیمی است ، سنگین شده و سبب بروز برخی مشکلات شده باشد
فرمت کامل ویندوز و نصب مجدد آن بر کار شما تاثیر بسزایی دارد
بهرحال این موارد در مورد مشکل شما به ذهنم میرسید که گفتم
rezabush
10-10-2008, 12:32
سلام من يه مشكل بعد از نصب اینترنت سکیوریتی 2009 برام پيش اومده اون هم بلاك ليست كردن ساين ياهو و ياهو ميل من و اجازه باز كردن صفحه را نميده لطفا راهنمايي بفرماييد چگونه بايد اونو از بلاك ليست خارج كنم
farhad_s5
10-10-2008, 12:50
اگه ميشه لينك دانلود آخرين ورژن كسپرسكي با كركش رو بزاريد !
خيلي ممنون
moderntalking123
10-10-2008, 18:52
یه مشکلی واسه من پیش اومده!
من آنتی ویروس kaspersky 8.0.0.357 رو استفاده میکنم. حدود 2 هفته هست که دیگه آپدیت نمیکنه یعنی وقتی details رو چک میکنم میبینیم جلوی هر فایلی که میخواد آپدیت کنه اینو مینویسه : Not enough rights for file operation
خواهشا یکی کمک کنه! 2 هفته نتونستم آپدیت کنم، ایراد از سریالش هم نیست چون عوض هم کردم ولی نشد.
هیچ تغییراتی تو تنضیمات هم ندادم، نمیخوام از اول نصب کنم که حوصله آپدیت از اول رو ندارم چون سرعتم نفتیه...
ممنون شما
آیا شما از فایروال زون آلارم استفاده میکنید؟
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ یوزر ویندوز شما Admin هستش یا محدود شده است؟
یک عکس از پنجره آپدیت اینجا بگذارید
moderntalking123
10-10-2008, 22:36
آیا شما از فایروال زون آلارم استفاده میکنید؟
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ یوزر ویندوز شما Admin هستش یا محدود شده است؟
یک عکس از پنجره آپدیت اینجا بگذارید
از هیچ فایروال یا نرم افزار امنیتی دیگه ای استفاده نکردم، فقط فایروال ویندوز.
در ضمن از ویستا استفاده می کنم و خودم هم admin هستم.
شما آدرس زیر را در آدرس بار Windows Explorer وارد کن ببین سایت زیر بالا میاد
moderntalking123
10-10-2008, 23:30
شما آدرس زیر را در آدرس بار Windows Explorer وارد کن ببین سایت زیر بالا میاد
آره زدم یه صفحه فهرست بندی شده آورد تقریبا به این شکل:
--------------------------------------------------------------------------------
Last-modified Size Name
18 Sep 2008 13:58:06 512 ../
10 Oct 2008 06:13:13 512 adbu/
10 Oct 2008 18:58:04 512 apu/
13 Sep 2008 19:39:10 512 as/
10 Oct 2008 17:58:11 512 aspy/
13 Sep 2008 19:39:10 512 av/
01 Oct 2008 11:00:32 512 blst/
10 Oct 2008 17:00:05 512 five/
13 Sep 2008 19:39:10 512 hips/
01 Oct 2008 19:05:04 512 ids/
08 Oct 2008 12:13:04 512 info/
10 Oct 2008 17:45:47 512 parctl/
10 Oct 2008 19:30:57 512 pcdb/
08 Oct 2008 22:43:05 512 pdm/
13 Sep 2008 19:39:10 512 rt/
01 Oct 2008 16:02:34 17408 six/
13 Sep 2008 19:39:10 1024 ssa/
02 Oct 2008 13:16:10 512 upd/
10 Oct 2008 07:26:45 512 vlns/
farhad_s5
10-10-2008, 23:44
بچه ها ، بالاي آنتي ويروس كسپرسكي من با رنگ زرد نوشته your computer security is at risk-fix it now
آپديتش هم كردم!! دليلش چيه؟!
نسخه ي تريال رو نميشه به اصلي تبديل كرد؟!
آره زدم یه صفحه فهرست بندی شده آورد تقریبا به این شکل
مطابق پست زیر گزارش سیستم را تهیه کرده و اینجا بگذارید
اگه ميشه لينك دانلود آخرين ورژن كسپرسكي با كركش رو بزاريد !
خيلي ممنون
دوست عزیز در پست اول تاپیک ، دانلود محصولات ذکر شده
ضمنا کسپرسکی کرک معتبری ندارد ولی در پست اول تاپیک کرک و سریال کسپرسکی تمامی راههای موجود ذکر شده
بچه ها ، بالاي آنتي ويروس كسپرسكي من با رنگ زرد نوشته your computer security is at risk-fix it now
آپديتش هم كردم!! دليلش چيه؟!
نسخه ي تريال رو نميشه به اصلي تبديل كرد؟!
اگر زرد رنگ بودن هشدار کسپرسکی صرفا بدلیل تریال بودن آن باشد
میتوانید با استفاده از گزینه Postponed (که در داخل همان هشدار مشخص است) ، پیام مورد نظر را پنهان کرده
و نوار امنیت کسپرسکی سبزرنگ شود
سلام من يه مشكل بعد از نصب اینترنت سکیوریتی 2009 برام پيش اومده اون هم بلاك ليست كردن ساين ياهو و ياهو ميل من و اجازه باز كردن صفحه را نميده لطفا راهنمايي بفرماييد چگونه بايد اونو از بلاك ليست خارج كنم
شما کش و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید ، ببینید مشکل حل میشود یا نه
از چه مرورگری استفاده میکنید؟ آیا با مرورگر دیگری هم این مشکل رو دارید یا نه؟
aluminum
11-10-2008, 00:51
دقیقاً مسیری که گفتید درست است ولی حجم این پوشه من تقریبا 650 میگ است و پوشه data 40 میگ درحالی که در مسیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
حدود 2.8 گیگ فایل وجود داره با پسوند dmp با اینها چه کار کنم؟
lahij_web
11-10-2008, 07:48
سلام .
یه مشکلی هم واسه کاسپر من پیش اومده ...
حدود 10 روز پیش من Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 رو نصب کردم و صبق Key هایی که دانلود کرده بودم Active ش کردم و برام تا 2010 تاریخ آپدیت گذاشته بود ... حالا کاری به این تاریخ ندارم اما خوب سرچ کردم و کلی فایل Infect برام پیدا کرد و جالب اینکه بر خلاف آپدیت های دیگه ی من همه رو DisInfect کرد ...
اما بعد از چند روز که Login شدم دیدم اصلا تو سیستمم اجرا نشده و روی فایل ها هم قابل اجرا نیست و اصلا با اجرا کردن فایل Exe کاسپر پیغامی میده که :
ویندوز نمیتونه فایل VPM .exe رو پیدا کنه و با پاک کردن و Uninstall کردن کاسپر و مجددا نصب کردن باز هم همین مشکل هست ...
حالا باز جالب تر اینکه روی سیستم 2 نفر دیگه نصب کردم . روی سیستم یکی همین پیغام رو میده و رو یکی دیگه نه . راحت نصب کردم . ویندوز هر 3 ما هم یه ویندوزه ... با SpyRemover و ... هم چک کردم سیستم رو گفتم شاید مشکل از اونجا باشه اما ...
فعلا آنتی ویروس ندارم .
لطفا کمکم کنین و ضمنا اگه میشه یه کاسپر با کرک و سریال آپدیت در دسترس تر بهم معرفی کنین .
ممنونم :46:
دقیقاً مسیری که گفتید درست است ولی حجم این پوشه من تقریبا 650 میگ است و پوشه data 40 میگ درحالی که در مسیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
حدود 2.8 گیگ فایل وجود داره با پسوند dmp با اینها چه کار کنم؟
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
فایلهای DMP هنگام کرش یک برنامه ایجاد میشه و حجم بسیار زیاد آن بیانگر وجود مشکل در سیستم شماست
بهر حال شما اگر برنامه های امنیتی دیگر دارید ؛ آنها را پاک کنید
سپس به مسیر فوق رفته و فایلهای DMP را پاک کنید ( فقط آنهایی که تازه تشکیل شده رو پاک نکنید )
اگر مشکل پابرجا بود و همچنان حجم پوشه مزبور در حال افزایش است ، اعلام کنید
mohsen_djd2
11-10-2008, 13:16
راهي براي آپديت كردن كسپر وجود داره كه ليسانسش نره تو ليست سياه؟؟؟
moderntalking123
11-10-2008, 20:21
مطابق پست زیر گزارش سیستم را تهیه کرده و اینجا بگذارید
ببخشید در مورد kasper 2009 نشد! چون فایل رو زیپ میکنه و سایت هم قبول نمیکنه!!!
ببخشید در مورد kasper 2009 نشد! چون فایل رو زیپ میکنه و سایت هم قبول نمیکنه!!!
خب شما فایل زیپ شده رو Extract کن و اون فایل Text استخراجی رو در سایت مزبور آپلود کن
سلام:
چند روزی است که این ارور قبل از لوگین شدن ویندوز برام میاد و
بعد از لوگین شدن هم هست ولی نمیفهمم چی میگه :
اینم تصویر بزرکتر:
[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code
سلام:
چند روزی است که این ارور قبل از لوگین شدن ویندوز برام میاد و
بعد از لوگین شدن هم هست ولی نمیفهمم چی میگه :
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری کنار کسپرسکی استفاده میکنید؟
آیا پس از انجام کار خاص یا نصب برنامه ای این مشکل پیش آمد ؟
شما ابتدا کسپرسکی را آنیستال کرده و توسط برنامه هایی نظیر Super Cleaner یا CCleaner رجیستری را کاملا پاک کنید
سپس سی دی ویندوز را داخل درایو گذاشته و در Run دقیقا تایپ کنید sfc /scannow و اجرا کنید
با فرمان فوق ویندوز به دنبال فایلهای اساسی گم شده خود خواهد گشت
پس از اتمام مراحل مجددا کسپرسکی را نصب کنید ... ببینید مشکل حل خواهد شد یا نه
moderntalking123
11-10-2008, 21:38
خب شما فایل زیپ شده رو Extract کن و اون فایل Text استخراجی رو در سایت مزبور آپلود کن
خوب دست شما درد نکنه! اینو حتما امتحان کرده بودم که نمیشد دیگه! آخه مشکل اینه اون فایل زیپ داخلش دو تا فایل xml و html هستش!! مشکل اینجا بود که زیپ رو قبول نکرد به خاطر محتوای داخلش!
میتونی امتحان کنی یه بار؟
با این اوصاف شما از همان فایلی که گذاشتم استفاده کن و نتیجه را در سایت مشخص شده آپلود کن
در ضمن این فایل زیپ شده رو هم برام بفرست
moderntalking123
11-10-2008, 23:41
با این اوصاف شما از همان فایلی که گذاشتم استفاده کن و نتیجه را در سایت مشخص شده آپلود کن
در ضمن این فایل زیپ شده رو هم برام بفرست
سلام ممنون از کمکت، همین الان که کانکت شدم با کمال تعجب مشاهده میکنم که داره آپدیت میشه! هیچ تغییراتی هم ندادم!
به هر حال از کمکت ممنونم بینهایت!
فقط میشه آدرس اون توضیحاتی که در مورد نگهداری آپدیتهای 2009 داده بودین بگی؟ آخه فکر میکنم زیاد آپدیت ها رو کپی کردم و به ویندوز جدید انتقال دادم یه کم فایلاش قاتی پاتی شده باشه!!
بازم ممنون
moderntalking123
11-10-2008, 23:54
یک سوالی هم داشتم! این malicious scripts چیه؟ مال من هیچوقت از آخرین آپدیت یعنی تاریخ 2008/07/07 و total:11524 جدیدتر نمیشه! مال شما هم اینطوره یا بخاطر اینه که من از نسخه 8.0.0.357 استفاده میکنم!
سلام ممنون از کمکت، همین الان که کانکت شدم با کمال تعجب مشاهده میکنم که داره آپدیت میشه! هیچ تغییراتی هم ندادم!
به هر حال از کمکت ممنونم بینهایت!
فقط میشه آدرس اون توضیحاتی که در مورد نگهداری آپدیتهای 2009 داده بودین بگی؟ آخه فکر میکنم زیاد آپدیت ها رو کپی کردم و به ویندوز جدید انتقال دادم یه کم فایلاش قاتی پاتی شده باشه!!
بازم ممنون
در زمینه جمع آوری آپدیت ها و نحوه آپدیت دستی کسپرسکی به پست زیر بروید ( مارکوس عزیز زحمت تهیه PDF را کشیده اند)
نحوه آپدیت دستی نسخه های 7 و 8 محصولات کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک سوالی هم داشتم! این malicious scripts چیه؟ مال من هیچوقت از آخرین آپدیت یعنی تاریخ 2008/07/07 و total:11524 جدیدتر نمیشه! مال شما هم اینطوره یا بخاطر اینه که من از نسخه 8.0.0.357 استفاده میکنم!
malicious scripts اسکریپت ها یا پردازه های مضر هستند که اقدام به فعالیت های خرابکارانه و جاسوسی در سیستم میکنند
آنتی ویروس باید این نوع اسکریپت ها رو شناسایی کند و ضمن اطلاع رسانی سریع به کاربر ، اجازه اجرا یا بلاک شدن آن را دهد
نحوه عملکرد و گستره ی این نوع مخرب ها بگونه ای نیست که لازم باشد برای مقابله با آنها ، برنامه همواره آپدیت شود
این قسمت صرفا هنگامی آپدیت میشود که نیاز به آپدیت این بخش از سوی کمپانی احساس بشه
( حال ممکن است 3 ماه آپدیتی در این زمینه نباشد و گاه هر هفته یکبار بیاد و ...)
farhad_s5
12-10-2008, 23:55
بچه ها بالاي كسپرسكي آنتي ويروس من نوشته:
your computer security is at risk fix it now
با رنگ زرد هم نوشته! قبل از اين كه آپديتش كنم با رنگ قرمز نوشته بود!
دليلش چيه؟
تغییر رنگ کسپرسکی
نوار بالای پنجره اصلی کسپرسکی به سه رنگ تغییر میکند
سبز : به معنی امنیت کامل است
زرد : خطری نیست ولی نکته ایست که باید احتیاط کنید
قرمز : خطری سیستم را تهدید میکند
در صورت مشاهده تغییر نوار بالای پنجره کسپرسکی بر روی آن کلیک کنید تا موارد هشداری کسپرسکی را مشاهده کنید
خود کسپرسکی راه حل مشکل را در زیر خود مشکل قرار میده
نکته : اگر مشکل حادی نباشد، میتوانید هشدار فوق را پنهان کنید
در نسخه 8 با استفاده از گزینه Hide Message میتوانید هشدار مزبور را پنهان کرده و رنگ کسپرسکی سبز شود
در نسخه 7 و 6 کافیه بر روی عبارت Postponed کلیک کنید تا هشدار مزبور پنهان شده و کسپرسکی سبز شود
harrypotter
13-10-2008, 08:19
دوست عزیز به راهنمایی که مجید خان در صفحه نخست تاپیک اشاره کرده برو ..... احتمالا جواب بگیری ......
کد:
دوست عزیز با Repiar درست نشد
moderntalking123
13-10-2008, 17:48
از بچه ها کسی هست خودش آخرین آپدیت کسپر 8 رو آپلود کرده باشه رو نت؟ اگه اینکارو کنین خوبه ها چون بعضیا نیاز دارن که کلاً آپدیت کنن. منظورم همون فایلای توی پوشه Base/ هستش!
7918+khoram
13-10-2008, 17:49
سلام دوستان
آیا این امکان هست که فایلهایه update روی سیستم دیگه ریخت؟
(اگه این امکان وجود داره فایلهای update در کجا قرار دارند؟)
دوست عزیز با Repiar درست نشد
شما دقیقا از کدام ورژن استفاده میکنید؟
در اینگونه موارد بهتره که یک بار کسپرسکی را کاملا پاک کنید و مجددا نصب کنید
در ضمن برای انتقال دستی آپدیت ها از طریق دانلود فایل اپدیت از سایت کسپرسکی به موارد زیر هم توجه داشته باشید
از بچه ها کسی هست خودش آخرین آپدیت کسپر 8 رو آپلود کرده باشه رو نت؟ اگه اینکارو کنین خوبه ها چون بعضیا نیاز دارن که کلاً آپدیت کنن. منظورم همون فایلای توی پوشه Base/ هستش!
تنها راه آپدیت دستی کسپرسکی 8 استفاده از پوشه نگهداری آپدیت هاست که حجمی بالغ بر 40 مگ داره
خب هرکسی هم نمیتونه این حجم رو به راحتی آپلود کنه ( حتما باید اینترنت پرسرعت داشته باشه)
در ضمن باید فرد مزبور آدم خرابکاری نباشه ( که مثلا بخواد با تغییر در فایلهای کسپرسکی قصد خرابکاری داشته باشه)
سلام دوستان
آیا این امکان هست که فایلهایه update روی سیستم دیگه ریخت؟
(اگه این امکان وجود داره فایلهای update در کجا قرار دارند؟)
در پست اول تاپیک اشاره شده
moderntalking123
14-10-2008, 00:55
وقتی از تنظیمات قسمت کپی آپدیت ها به درایو دیگه رو فعال میکنم اما هنوز هیچ فایلی کپی نشده! باید کاملا آپدیت کنم تا بعد کپی شه؟ آخه اینم که دردسره! چون برای بار اول حجم آپدیت ها خیلی بالاست! اینجوری حودمون دستی بک آپ بگیریم که راحت تره!
وقتی یک پوشه بک آپ برای آپدیت های کسپرسکی تعیین میکنید، در ابتدا خالی است
در اولین آپدیت پس از اتمام آن ، تمام آپدیت هایی که تازه انجام دادید را بهمراه تمام آپدیت های قبلی به پوشه مزبور منتقل میشود
در واقع مرحله انتقال آپدیت ها نیازی به دانلود مجدد فایلهای قبلی ندارد
lahij_web
14-10-2008, 07:11
این مشکل ما هنوز پابرجاست ها !
دیروز که روی یه سیستم دیگه نصب کردم کاسپر رو و با اون Key تا 2010 مثلا آپدیت شد بعد چند روز عین همین مشکل براش پیش اومد ! یعنی غیر فعال شدن کاسپر و دادن این پیغام :
7918+khoram
14-10-2008, 08:01
سلام دوستان
من می خواستم روی ویستا کسپر 8 رو نصب کنم اما بااین پیغام ها مواجه شدم لطفا من رو راهنمایی کنید
من کسپر رو روی xp اپدیت کردم اما بعد از گرفتن 10 مگابایتم آپدیتش تموم نشد می خواستم بدونم اگه مجدد کسپر رو آپدیت کنم از ابتدا آپدیت می کنه یا اینکه آپدیت قبلی رو ادامه میده؟
ویندوز xp من چند وقت هست قسمت show hidden files and folder فعال نمی شه قبلا هم این مشکل رو داشتم با یه اسکن آنتی ویروس و ساختن یه user account جدید مشکل حل میشد اما الان با همین کسپر یه full scan زدم
account جدیدم ساختم اما دست نشد ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
سلام .
یه مشکلی هم واسه کاسپر من پیش اومده ...
حدود 10 روز پیش من Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 رو نصب کردم و صبق Key هایی که دانلود کرده بودم Active ش کردم و برام تا 2010 تاریخ آپدیت گذاشته بود ... حالا کاری به این تاریخ ندارم اما خوب سرچ کردم و کلی فایل Infect برام پیدا کرد و جالب اینکه بر خلاف آپدیت های دیگه ی من همه رو DisInfect کرد ...
اما بعد از چند روز که Login شدم دیدم اصلا تو سیستمم اجرا نشده و روی فایل ها هم قابل اجرا نیست و اصلا با اجرا کردن فایل Exe کاسپر پیغامی میده که :
ویندوز نمیتونه فایل VPM .exe رو پیدا کنه و با پاک کردن و Uninstall کردن کاسپر و مجددا نصب کردن باز هم همین مشکل هست ...
حالا باز جالب تر اینکه روی سیستم 2 نفر دیگه نصب کردم . روی سیستم یکی همین پیغام رو میده و رو یکی دیگه نه . راحت نصب کردم . ویندوز هر 3 ما هم یه ویندوزه ... با SpyRemover و ... هم چک کردم سیستم رو گفتم شاید مشکل از اونجا باشه اما ...
فعلا آنتی ویروس ندارم .
لطفا کمکم کنین و ضمنا اگه میشه یه کاسپر با کرک و سریال آپدیت در دسترس تر بهم معرفی کنین .
ممنونم :46:
این مشکل ما هنوز پابرجاست ها !
دیروز که روی یه سیستم دیگه نصب کردم کاسپر رو و با اون Key تا 2010 مثلا آپدیت شد بعد چند روز عین همین مشکل براش پیش اومد ! یعنی غیر فعال شدن کاسپر و دادن این پیغام :
دوست عزیز به احتمال فراوان سیستم شما آلوده است
شما به تاپیک زیر مراجعه کنید و ببینید احتمالا به کدام نوع ویروس آلوده شده اید و از راه حل آن استفاده کنید
در کل در انجمن اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیر موضوع باشید
در ضمن برای رفع آلودگی توسط کسپرسکی باید نکات زیر را رعایت کنید
1- سعی کنید از نسخه 8.0.0.454 یا 7.0.1.325 استفاده کرده و نصب کنید
2- تنظیمات کسپرسکی را همانگونه که توضیح داده شده انجام دهید ( بالاخص در نسخه 7 باید تیک گزینه زیر را بزنید)
3- کسپرسکی را آپدیت کنید
4- System Restore را خاموش کنید
5- وارد Safe Mode شده و کل سیستم را با حداکثر قدرت آنتی ویروس ، اسکن کنید
سلام دوستان
من می خواستم روی ویستا کسپر 8 رو نصب کنم اما بااین پیغام ها مواجه شدم لطفا من رو راهنمایی کنید
من کسپر رو روی xp اپدیت کردم اما بعد از گرفتن 10 مگابایتم آپدیتش تموم نشد می خواستم بدونم اگه مجدد کسپر رو آپدیت کنم از ابتدا آپدیت می کنه یا اینکه آپدیت قبلی رو ادامه میده؟
ویندوز xp من چند وقت هست قسمت show hidden files and folder فعال نمی شه قبلا هم این مشکل رو داشتم با یه اسکن آنتی ویروس و ساختن یه user account جدید مشکل حل میشد اما الان با همین کسپر یه full scan زدم
account جدیدم ساختم اما دست نشد ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
دوست عزیز در زمینه مشکل فولدر آپشن ، شما به تاپیک زیر مراجعه کنید و بر اساس نوع آلودگی سیستم خود ،اقدام کنید
احتمال اینکه در ویستا هم آلودگی داشته باشید هستش
در ضمن آن ارور هنگام نصب کسپرسکی کاملا غیر عادی است!!
چون این ارور مربوط به برنامه Outlook Express هستش و اکثرا هنگامی رخ میده که
شما یه فایل PPS پیوست شده را در Outlook Express باز کنید
بهر حال در این زمینه نمیتونم نظر روشنی بدم ولی کلا چنانچه
هنگام اجرا کردن فایلهای EXE در ویستا با هشدار File association مواجه میشوید
میتوانید از فایل زیر استفاده کنید ( حتما باید Admin باشید)
پس از خارج کردن از زیپ کافیه بر روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Marge را انتخاب کنید
شاید مشکل شما رو حل کرد
mohammadirani
14-10-2008, 19:38
سلام
جدیدترین -License-Keys رو برای Kaspersky Internet Security 2009 باید از کجا گیر بیارم.
و بعد از اون چه طوری اون رو وارد کنم چون وقتی Purchase Key رو میزنم میره تو سایتش
ممنون میشم نحوه کرک کردن این نسخه رو بگید چه شکلیه
دو پست اول تاپیک زیر را مطالعه کنید ، همه چیز مشخص شده
كرك و سريال محصولات Kaspersky ← جديدترين مطالب در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
میشه بگید چرا بعد از اپدیت این پیغام ظاهر میشه
تاریخ سیستم شما اشتباه است
امروز 2008/10/15 هستش ولی تاریخ سیستم شما 2008/10/24 ( یعنی 9 روز تاریخ سیستم شما جلو هستش)
در ضمن لطفا این عکس رو هم بردار ؛ چون حجم زیادی رو گرفته :46:
سلام
میشه بگید چرا بعد از اپدیت این پیغام ظاهر میشه
دوست عزيز اشکال از اين هست که : تاريخ سيستم شما، درست نيست
دوستان کسپرسکی 8 منهای مزایای بسیاری که نسبت به نسخه 7 دارد 2 عیب هم میشه بهش وارد کرد
اول اینکه عدم امکان تهیه Rule برای پروسه ها در نسخه 8 هستش
خب دوستانیکه که در کار با فایروال های حرفه ای تجربه کافی دارند که منظور من رو میفهمند
مثلا نمیشه به فایروال کسپرسکی گفت این پروسه نباید به فلان سرور وصل بشه یا فلان پورت رو براش بسته باشه
البته این دلیل ضعف فایروال نیست و برای کساییکه زیاد با تنظیمات فایروال سر و کاری ندارند هیچ چیز مهمی نیست
اما برای ما که قصد داریم هرگونه امکان ورود و خروج مشکوک اطلاعات رو بگیریم آزار دهنده است
ایمیلی که در این زمینه به کمپانی کسپرسکی زدم گفتند فعلا چنین امکانی درنظر گرفته نشده
شاید بعدا در نسخه MP1 محصول 2009 و یا کلا در نسخه 2010 این خصوصیت مجددا وارد بشه
امیدوارم این خصوصیت هرچه سریعتر مجددا اضافه بشه
دومین عیب رو هم بعدا میگم
hooman1981
16-10-2008, 17:52
lمن یک سوال دارم من هنتی ویروس کاسپرسکی 2009 درام و همش اپدیت می کنم ولی وقتی ctrl+alt+deletرو می زنم طبق مقاله که تو تایپک حل مشکل new folder هست کامپیوترم پر ویروس باید چیکار کنم؟
lمن یک سوال دارم من هنتی ویروس کاسپرسکی 2009 درام و همش اپدیت می کنم ولی وقتی ctrl+alt+deletرو می زنم طبق مقاله که تو تایپک حل مشکل new folder هست کامپیوترم پر ویروس باید چیکار کنم؟
دوست عزیز به چه نوع ویروسهایی دچار شدید ... آیا کسپرسکی قادر به شناسایی نیست
در صورت عدم شناسایی ویروس توسط کسپرسکی لطفا نمونه ویروس خود ار اینجا بگذارید
در ضمن شما همان توصیه های دوستان را برای رفع کامل آلودگی بکار ببرید
برای ویروس کشی با کسپرسکی هم کافیه ابتدا کسپرسکی را آپدیت کنید
System Restore را خاموش کرده و وارد Safe Mode شوید
با حداکثر توان آنتی ویروس سیستم خود را کاملا اسکن کنید
موفق باشید
jedivssith
17-10-2008, 03:59
درود
من می خواهم فایلهای آپدیت Kaspersky Internet Security 2009 را بعد از اینکه کاملا و به طور فول آپدیت کرد مرتبا جدا کنم که بعد از نصب یک ویندوز جدید نروم دوباره آنها را بگیرم و آپدیت کنم و فایلهایی که جدا کردم را در پوشه برنامه Replace کنم. آیا این کار عملی است؟ و آیا هیچ مشکلی برای برنامه ایجاد نمی کند ؟ در Nod32 که این کار انجام می شد و خیلی هم خوب کار می کرد حالا کسپرسکی را نمی دانم.
با سپاس فراوان
بدرود
من می خواهم فایلهای آپدیت Kaspersky Internet Security 2009 را بعد از اینکه کاملا و به طور فول آپدیت کرد مرتبا جدا کنم که بعد از نصب یک ویندوز جدید نروم دوباره آنها را بگیرم و آپدیت کنم و فایلهایی که جدا کردم را در پوشه برنامه Replace کنم. آیا این کار عملی است؟ و آیا هیچ مشکلی برای برنامه ایجاد نمی کند ؟ در Nod32 که این کار انجام می شد و خیلی هم خوب کار می کرد حالا کسپرسکی را نمی دانم.
اصولا کار کپی و پیست کردن آپدیت های آنتی ویروس کار درستی نیست ( مگر در مواقعیکه ناچار باشید)
چون با این کار سبب آسیب رسانی به پیکره آنتی ویروس و کاهش میزان قدرت آن خواهد شد
در حال حاضر بهترین راه برای انتقال آپدیت ها ، معرفی آن بصورت یک سرور است
این روش بهترین و موثر ترین راه برای انتقال آپدیت هاست بدون هیچگونه ضرری
نحوه آپدیت دستی هم در پست اول تاپیک درج شده
aluminum
17-10-2008, 14:34
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
فایلهای DMP هنگام کرش یک برنامه ایجاد میشه و حجم بسیار زیاد آن بیانگر وجود مشکل در سیستم شماست
بهر حال شما اگر برنامه های امنیتی دیگر دارید ؛ آنها را پاک کنید
سپس به مسیر فوق رفته و فایلهای DMP را پاک کنید ( فقط آنهایی که تازه تشکیل شده رو پاک نکنید )
اگر مشکل پابرجا بود و همچنان حجم پوشه مزبور در حال افزایش است ، اعلام کنید
ممنون
من از کسپر 7.0.1.325 استفاده میکنم. و هیچ گونه نرم افزار امنیتی دیگه ای ندارم
در بعضی مواقع که ویندوز نا خواسته ریستارت میشود در هنگام بالا امدن دوباره کسپر پیغامی میده که میخواد یک چیزای رو بفرسته.
به هر حال نظر شما چی من کسپرم رو انیستال کنم و دوباره نصب کنم و یا ورژن 2009 رو نصب کنم
راستی 2009 یا 2008 چه مزیتهایی نصبت به 2007 دارند؟
باتشکر مجدد
شما مطابق پست زیر گزارشی از سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید
نحوه تهیه گزارش سیستم توسط کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا اگر قصد ارتقا کسپرسکی را دارید از نسخه 8.0.0.454 استفاده کنید
در ضمن ما نسخه 2008 نداریم ...
قبلا نسخه های کسپرسکی با شماره شناسایی میشد مثلا 7 ( که با سال هم هماهنگی داشت )
پس از وقفه ای که برای انتشار نسخه 8 افتاد تصمیم گرفته شده نسخه ها با سال عنوان بشه
بخاطر همین به نسخه 8 ، نسخه 2009 هم میگند
lahij_web
18-10-2008, 08:06
[B] اگر قصد ارتقا کسپرسکی را دارید از نسخه 8.0.0.454 استفاده کنید
در ضمن ما نسخه 2008 نداریم ...
لینکهایی که برای دانلود این ورژن گذاشتن بعضیهاش Expire شده مجید جان :
ممکنه یه لینک جدید واسه دانلودش معرفی کنی ؟ ( دیگه باید دست به دامن دوستان DSL دار بشیم ! ) :5:
hamilton
18-10-2008, 09:47
لینکهایی که برای دانلود این ورژن گذاشتن بعضیهاش Expire شده مجید جان :
ممکنه یه لینک جدید واسه دانلودش معرفی کنی ؟ ( دیگه باید دست به دامن دوستان DSL دار بشیم ! ) :5:
از لينكهاي خود شركت كاسپرسكي استفاده كنيد:
براي Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454 - Final:
براي Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.454 - Final:
با تشکر از همیلتون عزیز که زحمت کشیدند و جواب شما رو دادند
دوستان در جریان امر باشند که در پست اول تاپیک دو عنوان برای دانلود کسپرسکی درج شده
1- دانلود آخرین نسخه کسپرسکی از سایت آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما میتوانید آخرین نسخه کسپرسکی با سریعترین سرعت ممکن از سرورهای قدرتمند کسپرسکی دانلود کنید
2- تاپیک مخصوص دانلود محصولات کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این تاپیک کاربران لینک دانلود نسخه های مختلف را بر روی سرورهای گوناگون در اختیار شما میگذارد
درسته که کسپرسکی جدیدترین نسخه و همچنین برخی نسخه ها را بر روی سرور خود میگذارد
اما با آمدن ورژن ها جدیدتر ممکنه نسخه قبلی را از سرور برداشته یا با زبان انگلیسی موجود نیست
خب مزیت تاپیک مزبور هم اینه که اگه ورژن خاصی رو خواستید در آنجا راحت پیدا کنید
chopolino
18-10-2008, 15:49
ویندوز ویستا بلک ادیشن Vista Black Edition 2009 رو تهیه کردم. ( در حال حاضر xp با سرویس پک 3 دارم )
کاسپر اسکی اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 هم نصب هست و تا همین لحظه آپدیت شده و تمام تنظیماتش رو هم طبق تاپیک تنظیمات انجام دادم.
AVG Anti-Spyware رو هم دارم و تا همین امروز آپدیت شده.
دی وی دی این ویندوز رو قبل از اینکه نصبش کنم با کاسپر اسکن کردم و هیچ موردی پیدا نکرد.
اما زمانی که با AVG Anti-Spyware اسکن کردم فقط به یکی از فایل ها ایراد گرفت که این فایل جزء پکیج نرم افزاری هست که در دی وی دی موجوده. ( نرم افزار آنتی ویروس avats رو که در پکیج کوچک نرم افزاری این دی وی دی هست, آلوده تشخیص میده)
عکس پیغامAVG
1. با توجه به اینکه کاسپر هیچ موردی در این دی وی دی پیدا نکرد,میشه به سالم بودن دی وی دی مطمئن بود و ویندوز رو نصب کرد؟؟
__________________________________________________ _
یک مجموعه لرد 2008 خریدم. قبل از نصب نرم افزار ها , دی وی دی ها رو با کسپر و AVG اسکن کردم. AVG موردی پیدا نکرد ولی کسپر فایل ( setup ) بعضی از نرم افزار های موجود در دی وی دی رو آلود به تروجان تشخیص داد.
( مثال: در دی وی دی شماره 7 فایل setup یکی از گیم ها و یکی از نرم افزار ها رو کاسپر آلوده تشخیص داد و پیغام داد)
عکس پیغام:
2.با توجه به اینکه این چندتا فایل آلوده هست ,میشه از سایر نرم افزار ها استفاده کرد و اونها رو نصب کرد و مشکلی پیش نمیاد؟؟و یا کل دی وی دی آلوده محسوب میشه و نمیشه ازشون استفاده کرد
خیلی خیلی خیلی ممنون
شرکت های نرم افزاری که نام برید هرکدام به نحوی تغییراتی در برنامه ایجاد یکنند
و یا برای فشرده سازی از پکرهای خاص خود بهره می برند
گاها این تغییرات و استفاده از پکرهای خاص ، توسط آنتی ویروس مخرب تشخیص داده میشود
چون اصولا خود این شرکت ها اقدام به هک کردن برنامه مزبور البته به نفع شما میکنند
مثلا شرکت هایی که چندصد برنامه رو در یک CD ارائه میدهند مثل امپرور و یا مکس ،
از کابران میخواهند که برای عدم درگیری انتی ویروس با CD نصب برنامه ها ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال کنند
چون از نوعی فشرده سازی و هک استفاده کرده اند که انتی ویروس با آن مقابله میکند
مثلا برنامه ریکاوری فایلها که مشخص کردید از دید خود کسپرسکی ویروس نیست اما عملکردش مشکوکه
این شناسایی ها که شما گذاشتید بیانگر اینه که کل دی وی دی سالم هستش
و صرفا یکی دو فایل از دید برنامه امنیتی بسیار مشکوک هستند
پیغام AVG هم نباید درست باشه
بهرحال شما درصورت اینکه نیازی به برنامه های مشخص شده ( AVast یا آن بازی ) ندارید ...اصلا نباید برایتان مهم باشد
NimoOol.HD2
19-10-2008, 19:56
سلام
بچه ها من یه مشکلی داشتم
الام kav8 رو سیستمم نصبه میخوام kis8 رو نصب کنم
ولی میگه باید kav رو پاک کنی
نمیشه دوتاش نصب باشه از یکیش استفاده کرد ؟
یا دیگه
اگه kav رو پاک کنم ، آپدیتیش پاک میشه ( چون برنامه آپدیته و سرعت اینرتنم ذغالیه ) (منظورم اگه دوباره kav رو نصب کنم آپدیته یا نه فابریک )
ضمنا kav بهتره یا Kis ?
ممنون از زحمات شما دوستان عزیز
پاسخ سوالات شما در پست اول داده شده ( به بخش اصطلاحات رجوع کنید )
تفاوت Anti-Virus با Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NimoOol.HD2
20-10-2008, 13:50
مجید جان خیلی ممنون
ببخشید فقط من یه مشکلی دارم
تمام Key هایی که داشتم Black List شدن
حالا هر چی هم از سایت
میگیریم 4 روز بعدش دوباره میره تو لیست سیاه
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
Keys list upto date as follow:
1- Keys for Kaspersky Anti-Virus (KAV) Version 6, 7 and 8
2- Keys for Kaspersky Internet Security (KIS) Version 6, 7, and 8
If the application is not working, ensure you have .NET Freamework 3.5 from Microsoft.
Kaspersky Key Finder V1.5.0d
NimoOol.HD2
20-10-2008, 14:22
سلام
ممنون
میشه لینکی به جز رپیدشیر بهم بدید
دانلود نمیشه
مجید جان خیلی ممنون
ببخشید فقط من یه مشکلی دارم
تمام Key هایی که داشتم Black List شدن
حالا هر چی هم از سایت
میگیریم 4 روز بعدش دوباره میره تو لیست سیاه
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
خب همانطور که شما از وجود این سایت مطلع هستید ، خود کمپانی کسپرسکی اطلاعات این سایت رو زیرنظر داره
به محض اینکه متوجه لو رفتن یک Key میشه تا مراحل ان طی بشه یک مدت طول میکشه
شما چرا از پست اول تاپیک کرک و سریال کسپرسکی اقدام به دریافت کلید 100 روزه یا 90 روزه نمی کنید؟
سلام
ممنون
میشه لینکی به جز رپیدشیر بهم بدید
دانلود نمیشه
برای دانلود از رپیدشیر میتونید از سایت زیر استفاده کنید
با سلام
من كاسپر 7 رو نصب كردم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم اون رو آپ كنم نه دستي نه از سايتش بصورت اتوماتيك
به هر دري مي زنم نميشه
صفحه آپديت باز ميشه ولي هيچ كاري انجام نميشه
لطفا كمك كنيد شديداً نياز دارم يا به پست مورد نظر راهنمايي كنيد(با دايال اپ نميشه زياد گشت:11:)
با سلام
من كاسپر 7 رو نصب كردم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم اون رو آپ كنم نه دستي نه از سايتش بصورت اتوماتيك
به هر دري مي زنم نميشه
لطفا كمك كنيد شديداً نياز دارم يا به پست مورد نظر راهنمايي كنيد(با دايال اپ نميشه زياد گشت:11:)
ورژن کسپرت چی هست؟
Mirgholami
21-10-2008, 21:17
سلام
دوستان ، من کسپر 8 رو از پست زیر دانلود و نصب کردم ...
سریالش رو هم وارد کردم و Active شده ...
مشکل من در قسمت آپدیت کردنش هست ...
یعنی وقتی روی Start Update کلیک میکنم ، فایلی رو در حدود 18 مگا بیت دانلود میکنه و بعد مینویسه Update Completed ...
ولی بعد از اینکه ویندوز رو ریست میکنم ، پیغام زیر ظاهر میشه :
دوباره که Update میکنم ، اینبار حجم فایلی که دانلود میکنه کمتره ولی بازم بعد از اتمام Update و ریست ، باز هم پیغام بالا رو نمایش میده ...
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
شما تاریخ سیستم را چک کنید
Mirgholami
21-10-2008, 22:24
شما تاریخ سیستم را چک کنید
الان سیستمم تاریخ 10/21 رو نشون میده ( 30 مهر ) ...
شما تصویری از بخش آپدیت ( در هنگام اپدیت ) بگذارید
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
Mirgholami
21-10-2008, 22:59
من از ویندوز XP سرویس پک 2 استفاده میکنم ...
عکس از قسمت Update :
بعد از اولین Update :
در حین Update :
ورژن کسپرت چی هست؟
7.0.1.325
قبلا مشکلی نبود تازگی اینطور شده ویندوز هم عوض کردم ولی فایده ای نداشته
سلام دوستان... من دوتا مشکل با Kaspersky Internet Security دارم
اولین مشکل من با نسخه ی 8.0.0.357 هست، وقتی میخوام کسپر رو نصب کنم دقیقا چند ثانیه بعد از اینکه پنجره زیر باز میشه با صفحه Blue Screen مواجه میشم و کامپیوتر Restart میشه.
مشکل دومم یا نسخه 8.0.0.357 هست ، وقتی میخوام کسپر رو بصورت دستی آپدیت کنم با error زیر مواجه میشم
درصورتی که با کامپیوتر برادرم با همین تنظیمات همچین مشکلی رو ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
amir2011
22-10-2008, 02:41
من وقتی میخوام کاسپر نسخه 8.0.0.357 آپدیت کنم روی 99 درصد میمونه..!؟
الان سیستمم تاریخ 10/21 رو نشون میده ( 30 مهر ) ...
من از ویندوز XP سرویس پک 2 استفاده میکنم ...
دوست عزیز قسمت اطلاعات بخش آپدیت بیانگر به روز بودن محصول شماست
و پیام عدم به روز بودن ، صحت ندارد ... پس مشکل چندان خاصی ندارید
اما برای رفع این هشدار بی مورد ، تنظیمات بخش آپدیت را چک کنید که مطابق تصویر زیر باشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در زمانی که سرعت وب خوبی دارید ، کسپرسکی را مجددا آپدیت کنید
اگر مشکل پا برجا بود اعلام کنید
با سلام
به هر دري مي زنم نميشه
شما تصویری از ارور آپدیت بگذارید
تنظیمات آپدیت و پر و کسی را چک کنید
در ضمن آیا از برنامه امنیتی دیگر استفاده میکنید ؟
من وقتی میخوام کاسپر نسخه 8.0.0.357 آپدیت کنم روی 99 درصد میمونه..!؟
باید بگذارید اپدیت کاملا تموم بشه
کسپرسکی یه خصوصیت عجیبی که داره اینه که درصدی که برای آپدیت شدن نشون میده ، چندان هم دقیق نیست
بخصوص در آپدیت های سنگین ، حسابی کم میاره ( یعنی تا 99% رو نشون میده ولی حتی 50% حجم اپدیت رو نگرفته )
چون نسخه 8.0.0.357 ایرادات فراوانی داشت بخاطر همین Fix های زیادی براش منتشر شده
به همین جهت حجم آپدیت اولیه ان زیاده
( حالا چرا از نسخه بهتر 8.0.0.454 استفاده نکردید)
Mirgholami
22-10-2008, 03:49
دوست عزیز قسمت اطلاعات بخش آپدیت بیانگر به روز بودن محصول شماست
...
و پیام عدم به روز بودن ، صحت ندارد ... پس مشکل چندان خاصی ندارید
اما برای رفع این هشدار بی مورد ، تنظیمات بخش آپدیت را چک کنید که مطابق تصویر زیر باشد
...
شما در زمانی که سرعت وب خوبی دارید ، کسپرسکی را مجددا آپدیت کنید
اگر مشکل پا برجا بود اعلام کنید
از کمکتون ممنونم ...
مشکلم حل شد ...
یه سوال داشتم :
من کسپر 8 رو از پست زیر دانلود کردم :
اینطور که در این پست گفته شده ، نسخه این آنتی ویروس 8.0.0.454 هست ...
ولی من که فایل رو دانلود و Extract کردم ، فقط نسخه 8.0.0.357 رو توی پوشه دیدم :
در نهایت این نسخه 8.0.0.357 هست یا 8.0.0.454 ؟
سلام دوستان... من دوتا مشکل با Kaspersky Internet Security دارم
اولین مشکل من با نسخه ی 8.0.0.357 هست، وقتی میخوام کسپر رو نصب کنم دقیقا چند ثانیه بعد از اینکه پنجره زیر باز میشه با صفحه Blue Screen مواجه میشم و کامپیوتر Restart میشه.
مشکل دومم یا نسخه 8.0.0.357 هست ، وقتی میخوام کسپر رو بصورت دستی آپدیت کنم با error زیر مواجه میشم
درصورتی که با کامپیوتر برادرم با همین تنظیمات همچین مشکلی رو ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
آیا شما برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
در زمینه مشکل دوم شما با استفاده از کدام فایلها اقدام به آپدیت دستی کسپرسکی میکنید؟
( از طریق پوشه نگهداری آپدیت ها یا از سایت کسپرسکی اقدام به دانلود کل اپدیت ها کردید و سپس به کسپرسکی منتقل کردید)
از کمکتون ممنونم ...
مشکلم حل شد ...
یه سوال داشتم :
من کسپر 8 رو از پست زیر دانلود کردم :
اینطور که در این پست گفته شده ، نسخه این آنتی ویروس 8.0.0.454 هست ...
ولی من که فایل رو دانلود و Extract کردم ، فقط نسخه 8.0.0.357 رو توی پوشه دیدم :
در نهایت این نسخه 8.0.0.357 هست یا 8.0.0.454 ؟
خوشحالم مشکل شما حل شده
آنگونه که از تصویر مشخصه گویا نسخه 8.0.0.357 هستش
اگر هنوز نصب نکردید که هیچ ... ولی اگر نصب کردید بر روی آیکن کسپرسکی در تسکبار کلیک راست کرده
و وارد About شوید ... آنجا نسخه برنامه را معرفی میکند
Mirgholami
22-10-2008, 04:15
خوشحالم مشکل شما حل شده
آنگونه که از تصویر مشخصه گویا نسخه 8.0.0.357 هستش
اگر هنوز نصب نکردید که هیچ ... ولی اگر نصب کردید بر روی آیکن کسپرسکی در تسکبار کلیک راست کرده
و وارد About شوید ... آنجا نسخه برنامه را معرفی میکند
اینطور که معلومه ، نسخه 8.0.0.357 هست :
پس اگه امکانش هست اون پست رو ویرایش کنین تا کاربران دیگه اشتباه نکنن ...
لینک نسخه ی 8.0.0.454 رو سراغ دارین ؟
چرا از سایت کسپرسکی اقدام به دانلود آخرین نسخه نمی کنید
اگر به پست اول تاپیک هم دقت کنید در قسمت دانلود ، لینک زیر هم درج شده
دانلود آخرین نسخه کسپرسکی از سایت آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد آن لینک که دوستان گذاشتند ، بله حق با شماست
البته دوستان هم تقصیری ندارند چون لینک مزبور را از وب پیدا کرده و در تاپیک مزبور میگذارند
آیا شما برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
خیر
در زمینه مشکل دوم شما با استفاده از کدام فایلها اقدام به آپدیت دستی کسپرسکی میکنید؟
( از طریق پوشه نگهداری آپدیت ها یا از سایت کسپرسکی اقدام به دانلود کل اپدیت ها کردید و سپس به کسپرسکی منتقل کردید)
آپدیت ها رو از سایت Kaspersky دانلود کردم.
ممنون.
lahij_web
22-10-2008, 12:24
به علت سرعت واقعا پایین من متاسفانه نتونستم ورژن .454 از سری 2009 یا همون کسپر 8 رو دانلود کنم . مجبور شدم kis 8.0.0.357 رو نصب کنم .
از روشی که تو صفحه اول برای آپدیت 100 روزه بود استفاده کردم . همه رو درست پیش رفتم اما خبری از میل نشد !
روش دوم هم استفاده کردم . همه چیز موفقیت آمیز و ای میل هم رسید . اما فایل exe داونلود نشد و پیغام Not Found میده موقع باز شدن صفحه .
از سایتی که یکی از بچه ها معرفی کرده بود یکی از Key ها رو دانلود و ازش استفاده کردم .
الانم کسپر من در حال Update شدنه و مشکلی فعلا ! پیش نیومده !
میخوام بدونم این Key واقعا تا همون تاریخی که کسپر نشون میده : 2009/ اعتبار داره و اصلا میشه روش حساب کرد یا نه ؟
بقیه Key های تو این صفحه وضعیت بهتری دارن ؟! دیگه نشد همشونو تک تک امتحان کنم !
با نصب Kis فکر نکنم نیاز ضروری به Kav هم داشته باشم . شما خودتون هر دو رو نصب کردین ؟!
( فرقشونو میدونم ) :5:
ممنون از همه .
آپدیت ها رو از سایت Kaspersky دانلود کردم.
لطفا پست دوم تاپیک را مطالعه کنید
فایل آپدیت ها صرفا برای نسخه 6 و 7 در سایت کسپرسکی گذاشته شده
برای ورژن 8 چنین چیزی درنظر گرفته نشده و تنها راه اپدیت آنلاین و یا استفاده از پوشه نگهداری آپدیت هاست
به علت سرعت واقعا پایین من متاسفانه نتونستم ورژن .454 از سری 2009 یا همون کسپر 8 رو دانلود کنم . مجبور شدم kis 8.0.0.357 رو نصب کنم .
از روشی که تو صفحه اول برای آپدیت 100 روزه بود استفاده کردم . همه رو درست پیش رفتم اما خبری از میل نشد !
روش دوم هم استفاده کردم . همه چیز موفقیت آمیز و ای میل هم رسید . اما فایل exe داونلود نشد و پیغام Not Found میده موقع باز شدن صفحه .
از سایتی که یکی از بچه ها معرفی کرده بود یکی از Key ها رو دانلود و ازش استفاده کردم .
الانم کسپر من در حال Update شدنه و مشکلی فعلا ! پیش نیومده !
میخوام بدونم [B]این Key واقعا تا همون تاریخی که کسپر نشون میده : 2009/ اعتبار داره و اصلا میشه روش حساب کرد یا نه ؟
بقیه Key های تو این صفحه وضعیت بهتری دارن ؟! دیگه نشد همشونو تک تک امتحان کنم !
با نصب Kis فکر نکنم نیاز ضروری به Kav هم داشته باشم . شما خودتون هر دو رو نصب کردین ؟!
( فرقشونو میدونم ) :5:
ممنون از همه .
Key های غیرقانونی معمولا عمر چندانی ندارند
آن تاریخ که مشخص شده ، صرفا برای خریدار محصول عنوان شده بود
و به محض اینکه کسپرسکی از انتشار غیرقانونی Key آگاه بشه سریعا در لیست سیاه وارد میکنه
اما در زمینه استفاده از Kav در کنار محصول KIS که واقعا کار بیهوده و غیرمنطقیه
اینترنت سکیوریتی همان محصول آنتی ویروس رو در کنار یک فایروال و چند برنامه مفید دیگر در اختیار کاربر قرار میدهد
استفاده از Kav در کنار Kis همانند این است که بخواهید دو تا آنتی ویروس کسپرسکی را نصب کنید
و بگویید اینگونه امنیتم کامل میشود!!!
در صورتیکه که با این کار امنیت سیستم شدیدا به خطر میفته و عملا محصول کسپرسکی کارایی خود را از دست میدهد
( حال کندی سیستم وعواقب بعد از ان را درنظر نگیریم )
در صورتیکه با نصب یک محصول نه تنها امنیت سیستم توسط محصول کسپرسکی شدیدا حفظ میشود
بلکه در روند کاری شما هم تاثیر چندانی ندارد
دريافت آپديت های محصولات کسپرسکی 8.0
(پوشه Update distribution)
چون سايت کسپرسکی دريافت فايل های آپديت رو به صورت پک (روزانه،هفتگی،ماهانه)برای ورژن 8.0 محصولات خود همانند ورژن های قبلی در نظر نگرفته (تا اين لحظه) ، بخاطر همين چون بعضی از دوستان در دريافت آپديت ها از اول و اون هم بصورت آنلاين امکان داره مشکل داشته باشن،تصميم گرفتم فايل های پوشه پشتيبان خودم رو برای استفاده اين دوستان آمده دريافت کنم و همچنین بخاطر راحتی حال اين دوستان فايل های پوشه پشتيبان رو بخاطر حجم بالا (حدود 31 مگ) به چند قسمت تقسيم کردم که شما بعد دريافت تمام قسمت ها (البته بطور کامل) فقط بر روی قسمت اول کليک کنيد تا پوشه فايل کامل برای استفاده شما آماده شود، بعد پوشه مربوطه را از طريق آپديت دستی محصولات به محصول انتقال بدهيد
دریافت فایل ها:(در 4 قسمت)
نکته: اين فايل ها حاوی آخرين آپديت ها تا تاريخ 10/22/2008 یا 1387/8/1 ميباشد، که اگه دوستان نياز داشتن باز سعی ميکنم هر هفته اين کار رو انجام بدم (البته اگه نياز بود)
دريافت آموزش آپديت دستی محصولات کسپرسکی بصورت فایل PDF :
با سلام خدمت دوستان
من با ورژن هشت زياد وارد نيستم
فكر ميكنم به صورت اتوماتيك ويروسهاي سيستم رو خودش پاك ميكنه اما طبق عكس زير پس از يك اسكن كامل سيستم اين موراد مشاهده شده
خواهشمندم راهنمايي بكنين كه اينها ويروسن ؟
چكار بايد بكنم ؟
hamilton
23-10-2008, 09:54
با سلام خدمت دوستان
فكر ميكنم به صورت اتوماتيك ويروسهاي سيستم رو خودش پاك ميكنه اما طبق عكس زير پس از يك اسكن كامل سيستم اين موراد مشاهده شده
چكار بايد بكنم ؟
نه دوست عزيز مواردي كه شما دور آنرا خط كشيده ايد فقط به عنوان VULNERABILITY يا آسيب پذيري برنامه ها ميباشند كه توصيه ميشه از ورژن جديدتر آن برنامه ها استفاده شود و هيچ مشكل خطرسازي براي شما نداره.
با سلام خدمت دوستان
چكار بايد بكنم ؟
کسپر از k-lite codec هم ایراد گرفته؟ جلوشم نوشته خیلی خطرناک!؟
من شنیده بودم یه سری از این کدک ها اجازه انتشار رایگان ندارن. (خبر دقیق ندارم)
منم میخواستم نصبشون کنم که حالا دیگه چشمم ترسید. نکنه برنامه مخربی باشه؟
اگه دوستان اطلاعات دقیقتری دارن لطفا راهنمایی کنن که ممنونتون میشم.
موفق باشید :11:
Vulnerability چيست؟
Vulnerability ( به اختصار VUL ) در لغت به معنی حفره یا سوراخ است
Vulnerability به ضعف یک سیستم یا برنامه اطلاق میشه به نحوی که این ضعف سبب شود دیگران قادر به نفوذ به سیستم شوند
فرض کنید یک مدیرشبکه از پسورد 1 برای حفاظت از آن استفاده میکند
خب این پسورد ضعیف یک Vulnerability یا آسیب پذیری برای آن محسوب میشه
چون این پسورد به راحتی توسط هکرها لو رفته و اجازه دسترسی به سیستم را به مهاجم میدهد
در مورد برنامه ها هم همینطور
وقتی یک برنامه اجرا میشود یک سری پورت را باز میکنه
حال مشخص میشه که رفتار برنامه بگونه ایست که امکان نفوذ از پورتهای اجرایی آن وجود داره
پس این برنامه Vulnerability یا حفره امنیتی داره
کلا وقتی یک برنامه انتشار می یابد ، کارشناسان حرفه ای اقدام به یافتن باگ ها و نقاط ضعف آن میکنند
سپس به انتشار گزارش خود از برنامه مزبور میکنند
نویسندگان برنامه ها به محض مطلع شدن از باگ ها و حفره های برنامه خود
سریعا با انتشار نسخه جدید ، اقدام به برطرف سازی باگ های خود میکنند
Vulnerability انواع گوناگون دارد
نسخه 8 کسپرسکی مجهز به موتور جستجوی نقاط ضعف برنامه ها یا به اصطلاح Vulnerability Scanner شده
که بر اساس دیتابیس خود اقدام به اسکن و شناسایی حفره های امنیتی برنامه ها میکند
نمونه ای از گزارش Vulnerability یا آسیب پذیری
وقتی هشدار آسیب پذیری برنامه از طرف کسپرسکی اعلام میشود
از شما میخواهد نسخه فعلی برنامه مزبور را در اسرع وقت پاک کنید و از جدیدترین نسخه آن برنامه استفاده کنید
پس این گزارش بیانگر آلودگی سیستم نیست بلکه اطلاع رسانی کاربر از نقاط ضعف سیستم است
من از کسپر6.0استفاده میکنم چند وقت پیش دیگه اپدیت نشد از سرور کمکی رفتم مینویسه اپدیت شده اما نشده.چیکار کنم؟
من از کسپر6.0استفاده میکنم چند وقت پیش دیگه اپدیت نشد از سرور کمکی رفتم مینویسه اپدیت شده اما نشده.چیکار کنم؟
تاریخ سیستم رو تنظیم کن ( امروز 2008/10/23 هستش )
در ضمن تنظیمات سرور رو چک کن
فکر کنم نسخه 6 هم تنظیماتی مشابه نسخه 7 در بخش آپدیت داره که باید اینگونه باشه
در ضمن چرا از نسخه 6 استفاده میکنید ؟ نسخه 6 از هر لحاظ جوابگوی تهدیدات امروزی نیست
تنظیمات برنامه درسته تاریخ سیستم رو هم چک کردم.تو لیست مطالب کسپر که توی امضاتونه بخش اپدیتش نوشته بود بعضی وقتها که اپدیت نمیشه از ------ یا سرور کمکی بریم.من از سرور کمکی رفتم ولی جواب نداد.(تو عکس هم هست.)
از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ؟ از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟
شما تنظیمات سرور رو به حالت قبل برگردانید و فقط کشور رو عوض کنید
درضمن یک بار در بخش آپدیت با استفاده از گزینه Rollback آپدیت ها رو به حالت قبل بر گردانده و مجددا اقدام به اپدیت کنید
( البته قبل از این کار از آپدیت های خود بکاپ بگیرید که اگه راه حل جواب نداد بتوانید مجددا بصورت دستی وارد کنید )
راستی تاریخ سیستمت هم یک روز جلو بود
mahsa_kaf
24-10-2008, 10:22
سلام دوستان
1-من ميخوام از آپديتهاي كاسپراسكاي 8.0.0.454 بكاپ بگيرم . روش كار رو ميدونم فقط مشكلم اين هستش كه دو ماه هست كه كاسپر رو نصب كردم . ميخوام بدونم كه بعد از گذشت اين مدت چطوري بايد بكاپ بگيرم كه تمام آپديتها رو جمع آوري بكنم تا بعد از تعويض ويندوز ديگه نيازي نباشه كه آپديتها رو مجدداً انجام بدم ؟
2-مسير ذخيره آپديتهاي كاسپر رو هم ميخوام .
3-بعد از نصب مجدد كاسپر و انتقال آپديتها اگه بخوايم مجددا از آپديتها پشتيان بگيريم براي دفعات بعدي به چه صورت بايد عمل كنيم؟
متشكرم
hamilton
24-10-2008, 14:05
سلام دوستان
1-من ميخوام از آپديتهاي كاسپراسكاي 8.0.0.454 بكاپ بگيرم . روش كار رو ميدونم فقط مشكلم اين هستش كه دو ماه هست كه كاسپر رو نصب كردم . ميخوام بدونم كه بعد از گذشت اين مدت چطوري بايد بكاپ بگيرم كه تمام آپديتها رو جمع آوري بكنم تا بعد از تعويض ويندوز ديگه نيازي نباشه كه آپديتها رو مجدداً انجام بدم ؟
2-مسير ذخيره آپديتهاي كاسپر رو هم ميخوام .
3-بعد از نصب مجدد كاسپر و انتقال آپديتها اگه بخوايم مجددا از آپديتها پشتيان بگيريم براي دفعات بعدي به چه صورت بايد عمل كنيم؟
متشكرم
دوست عزيز راهنماي تاپيك در پست اول همين تاپيك قرار داده شده است و تقريبا شامل تمامي مسايل و پرسشهاي احتمالي در خصوص اين محصول ميباشد.راهنماي پرسش شما نيز در پست اول قرار دارد.مطالعه بفرماييد و اگر ابهامي بود مطرح نماييد.
mahsa_kaf
24-10-2008, 15:48
hamilton عزيز ،
من مطلب مربوط به سؤالم رو كه در اين تاپيك بود مطالعه كردم . ولي سؤال من اين هستش كه من بعد از گذشت دو ماه از نصب و آپديت شدن كاسپر ميخوام از آپديتهاش بكاپ بگيرم ! در اين حالت تكليف آپديتهاي قبلي چي ميشه؟ چون وقتي دوباره نصبش بكنم اون آپديتها رو هم ميخواد ؟
متشكرم
از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ؟ از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟
شما تنظیمات سرور رو به حالت قبل برگردانید و فقط کشور رو عوض کنید
درضمن یک بار در بخش آپدیت با استفاده از گزینه Rollback آپدیت ها رو به حالت قبل بر گردانده و مجددا اقدام به اپدیت کنید
( البته قبل از این کار از آپدیت های خود بکاپ بگیرید که اگه راه حل جواب نداد بتوانید مجددا بصورت دستی وارد کنید )
راستی تاریخ سیستمت هم یک روز جلو بود
انتی ویروس ورژن6.0.0.299
برنامه ی امنیتی دیگه یه اسپای بوت دارم فقط.دوباره هم اپدیت کردم فایده نداشت.بازم همون بود.
اره(بله!)یه روز جلو بود.درستش کردم.
واقعا تشکر:11:
اگه ورژن8 این مشکلاتو نداشته باشه فکنم 8 بگیرم بهتره نه؟
انتی ویروس ورژن6.0.0.299
برنامه ی امنیتی دیگه یه اسپای بوت دارم فقط.دوباره هم اپدیت کردم فایده نداشت.بازم همون بود.
اره(بله!)یه روز جلو بود.درستش کردم.
واقعا تشکر:11:
اگه ورژن8 این مشکلاتو نداشته باشه فکنم 8 بگیرم بهتره نه؟
اول اینکه نسخه ای که استفاده میکنید نسخه چندان مناسب هم نیست
در بین نسخه های 6 بهترین نسخه ورژن 6.0.2.621 می باشد
با این اوصاف توصیه میکنم اصلا از نسخه 6 استفاده نکنید
( نه بدلیل مشکل آپدیت شما بلکه بخاطر افزایش ضریب امنیت سیستم )
اگر قصد دارید از محصول آنتی ویروس استفاده کنید ، از نسخه 7.0.1.325 استفاده کنید
( هرچند نسخه 7.0.0.125 هم نسخه خوبی محسوب میشه )
اگر هم قصد استفاده از اینترنت سکیوریتی دارید ، نسخه 8.0.0.454 یا 7.0.1.325 توصیه میشه
اما در زمینه مشکل آپدیت
1- به مسیر زیر رفته و با انتخاب گزینه Repair اقدام به تعمیر کسپرسکی کنید
Start --> All Programs --> Kaspersky ... --> Modify, Repair or Remove
2- سرورهای کسپرسکی رو به حالت پیش فرض قرار دهید
3- به مسیر زیر رفته و تیک گزینه Enable Self-Defense را بردارید و Ok کنید
Settings --> Service --> Self- Defense
کسپرسکی غیرفعال کرده و از تسکبار خارج کرده و سپس در مسیر زیر فایلهای مزبور رو پاک کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Data\u0607g.xml
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Data\updcfg.xml
4- مجددا کسپرسکی را فعال نموده و تنظیمات را به حالت اولیه برگردانده و آپدیت کنید
hamilton عزيز ،
من مطلب مربوط به سؤالم رو كه در اين تاپيك بود مطالعه كردم . ولي سؤال من اين هستش كه من بعد از گذشت دو ماه از نصب و آپديت شدن كاسپر ميخوام از آپديتهاش بكاپ بگيرم ! در اين حالت تكليف آپديتهاي قبلي چي ميشه؟ چون وقتي دوباره نصبش بكنم اون آپديتها رو هم ميخواد ؟
متشكرم
پس از تشکیل دادن پوشه نگهداری آپدیت ها ، در اولین آپدیت ... آپدیت های جدید و هم آپدیت های قبلی به پوشه مزبور منتقل میشود
سلام:
من 2009 Kis 8.0.0.357 دارم نمیدونم کجاش رو دست زدم ولی هر برنامه ای که باز میکنم یک صفحه زرد رنگ برام بازمیکنه که یکسری گزینه داره که ازم اجازه یک کاری میگیره منم برای اینکه برنامه مورد نظرم باز شه مجبورم اجازه بدم حالا چیکار کنم که برای هرچیزی ازم اجازه نگیره چون فقط اینکار وقتم رو میگیره.
ممنون
اگه بخواهید تنظیمات بر روی حالت خودکار باشه باید گزینه زیر تیک دار باشه
nirvana.12345
25-10-2008, 12:32
یک سوال : ایا با هر بار پیغام برای اپدیت شدن( یعنی تقریبا هر 48 ساعت یک بار ) باید اپدیت کرد یا اگر مثلا هفته ای انجام بشه خطرش زیاده؟ (نسخه 2009 )
شما سعی کنید حداقل هر روز یک بار آپدیت کنید
چون مثلا امروز ویروس خطرناکی در وب منتشر شد که سریعا وارد دیتابیس کسپرسکی شده
خب کسانییکه کسپرسکی را همواره به روز میشود مصون هستند
ولی کسانیکه که دیر به دیر کسپرسکی را آپدیت میکنند، چون در دیتابیس نیست ممکنه آلوده شوند
آن هشدار کسپرسکی پس از 48 ساعت هم بخاطر اینه که کسپرسکی بیش از این مدت را صلاح نمیدونه که شما آپدیت نکنید
من نسخه 2009 رو باید چجوری آپدیت کنم .. یعنی حتما باید همزمان به اینترنت وصل باشم نمیشه از کافی نت اون Kay رو بگیرم و بیام تو خانه آپدیت کنم..
بعد جدیدترین Key ها رو باید از کجا دانلود کنم..؟
hamilton
26-10-2008, 14:32
من نسخه 2009 رو باید چجوری آپدیت کنم .. یعنی حتما باید همزمان به اینترنت وصل باشم نمیشه از کافی نت اون Kay رو بگیرم و بیام تو خانه آپدیت کنم..
بعد جدیدترین Key ها رو باید از کجا دانلود کنم..؟
براي دريافت Key كه حجمي در حد چند KB داره نيازي به كافي نت نيست.
جديدترين روشهاي بدست آوردن كليدهاي معتبر در اولين پست تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن توضيح داده شده است.
براي آپديت كاسپر با توجه به نسخه اي كه استفاده ميكنيد بايد متناسب با سرعت اينترنت خود و نوع اتصال به اينترنت زماني را درنظر بگيريد كه از چند دقيقه تا يكي دوساعت بطول خواهد انجاميد.
توصيه ميكنم روش جمع آوري آپديتها و نحوه استفاده مجدد از آنها در صورت نصب مجدد ويندوز به هر دليل را كه در پست اول اين تاپيك راهنماي آن قرار داده شده را نيز مطالعه كنيد تا در دفعات بعدي با مشكل كمتري مواجه شويد.
از اینکه آپ دیت کسپر اسکای 2009 رو قرار دادین خیلی ممنونم امید وارم هر هفته این کار رو انجام بدین.
nirvana.12345
27-10-2008, 12:48
یک سوال : من با مراجعه به قسمت about در version 2009 خودم ، میبینم که حرف (a) روبروی اسم ورژن نوشته شده،
به این صورت: (Kaspersky Internet Security 2009 Version : 8.0.0.454 (a
این حرف )a( به چه معناست؟
hamilton
27-10-2008, 13:54
یک سوال : من با مراجعه به قسمت about در version 2009 خودم ، میبینم که حرف (a) روبروی اسم ورژن نوشته شده،
به این صورت: (Kaspersky Internet Security 2009 Version : 8.0.0.454 (a
این حرف )a( به چه معناست؟
اينها Patchها يا وصله هايي هستند كه كمپاني كاسپر براي رفع اشكالات گزارش شده و پيدا شده و بهبود كارايي محصولات خود در هنگام آپديت كاسپر قرار ميده و بعضا مشاهده ميكنيد كه برخي مواقع پس از آپديت كاسپر از شما ميخواد كه سيستم خود را ريستارت كنيد(كه به دليل همين Patchها ميباشه).
mahsa_kaf
27-10-2008, 16:22
پس از تشکیل دادن پوشه نگهداری آپدیت ها ، در اولین آپدیت ... آپدیت های جدید و هم آپدیت های قبلی به پوشه مزبور منتقل میشود
من كاري رو كه فرموديدانجام دادم ولي آپديتهاي قبلي خودكار منتقل نشد؟ چكار كنم؟
من كاري رو كه فرموديدانجام دادم ولي آپديتهاي قبلي خودكار منتقل نشد؟ چكار كنم؟
از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا محصول را کاملا آپدیت کردید (هشدار قدیمی بودن آپدیت ها را ندارد ) ؟
درحال حاضر حجم پوشه نگهداری آپدیت ها چند مگ هستش ؟
سلام دوستان
من ويندوز نصب كردم
و كسپر رو كه نصبيدم اعصابم رو خورد كرده
مسنجر ياهو كه نصب كردم
تا لوگين ميكنم
فايل اصلي رو حذف ميكنه
و بايد دوباره نصب كنم
و...
چش شده؟!!!
يا حق (:
hamilton
28-10-2008, 09:05
سلام دوستان
من ويندوز نصب كردم
و كسپر رو كه نصبيدم اعصابم رو خورد كرده
مسنجر ياهو كه نصب كردم
تا لوگين ميكنم
فايل اصلي رو حذف ميكنه
و بايد دوباره نصب كنم
و...
چش شده؟!!!
يا حق (:
مشكلي نيست.شما ميتونيد ياهو مسنجر را در Setting كاسپر در قسمت Threads and Exclusions به قسمت Trusted Zone اضافه كنيد تا كاري با ياهو مسنجر نداشته باشه.
در ضمن شما از كدام محصول و كدام نسخه كاسپر و نيز كدام نسخه ياهو مسنجر استفاده ميكنيد؟
مرسي مشكل حل شد...
يا حق (:
mahsa_kaf
28-10-2008, 15:46
از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا محصول را کاملا آپدیت کردید (هشدار قدیمی بودن آپدیت ها را ندارد ) ؟
درحال حاضر حجم پوشه نگهداری آپدیت ها چند مگ هستش ؟
من از KIS 8.0.0.454 استفاده ميكنم و با آپديت مشكلي ندارم فقط بعد از گذشت دو ماه از نصب كاسپر ميخوام از آپديتهاش بكاپ بگيرم و در حال حاضر فولدربكاپ كه در اون آپديتها كپي شدن 39 مگ هست . نميدونم كه آپديتهاي دو ماه گذشته هم در اين فولدر هست يا خير؟ اگر نيست چطوري اين آپديتها رو در اين فولدر بكاپ قرار بدم؟
من از KIS 8.0.0.454 استفاده ميكنم و با آپديت مشكلي ندارم فقط بعد از گذشت دو ماه از نصب كاسپر ميخوام از آپديتهاش بكاپ بگيرم و در حال حاضر فولدربكاپ كه در اون آپديتها كپي شدن 39 مگ هست . نميدونم كه آپديتهاي دو ماه گذشته هم در اين فولدر هست يا خير؟ اگر نيست چطوري اين آپديتها رو در اين فولدر بكاپ قرار بدم؟
فکر کنم مشکلی نباشه و آپدیت های قبلی منتقل شده
( چون پوشه نگهداری آپدیت های درحال حاضر حجمی در همین حدود دارد )
mehr film
29-10-2008, 19:48
سلام دوستان من Kaspersky Anti-Virus version: 8.0.0.357 استفاده میکنم . من اکتیوش کردم و تا 213 روز هم اکتیو هست ولی نمیتونم آپدیتش کنم . تا 12 ، 13% میره و بعد قطع میشه ... سرور رو عوض کردم ، با پ ر و ک س ی هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادند. بعد رفتم خود آپدیت رو از یه سایت که توی یه فایلzip بود دانلود کردم که نوشته بود Update Daily و 2 مگ حجمش بود و بعد که خواسم اون رو تو این مسیر کپی کنم ارور داد و گفت نمیشه چیزی اینجا کپی کرد :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Update distribution
حالا ممکنه راهنمایی کنین که باید چیکار کنم ؟ خیلی سردرگم شدم
ممنون
nirvana.12345
29-10-2008, 20:56
سلام دوستان من Kaspersky Anti-Virus version: 8.0.0.357 استفاده میکنم . من اکتیوش کردم و تا 213 روز هم اکتیو هست ولی نمیتونم آپدیتش کنم . تا 12 ، 13% میره و بعد قطع میشه ... سرور رو عوض کردم ، با پ ر و ک س ی هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادند. بعد رفتم خود آپدیت رو از یه سایت که توی یه فایلzip بود دانلود کردم که نوشته بود Update Daily و 2 مگ حجمش بود و بعد که خواسم اون رو تو این مسیر کپی کنم ارور داد و گفت نمیشه چیزی اینجا کپی کرد :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Update distribution
ممنون
این که مشکل اپدیت انلاین شما چیه رو نمی دونم، باید بزرگ ترا نظر بدند ولی درباره فایل اپدیتی رو که داون لود کردید دارید اشتباه عمل میکنید. روش درست اپدیت افلاین یا همون دستی تو پست اول همین تاپیک، کامل و تصویری وجود داره.
ممنون
یعنی چی قطع میشه ؟ چه اروری میده ؟ از چه برنامه امنیتی دیگری استفاده میکنید؟ ... تصویری از بخش آپدیت را بگذارید
در ضمن در مورد انتقال آپدیت
اول روش صحیح انتقال آپدیت ها در پست اول درج شده
دوم اینکه اصلا شما از چه سایتی فایل Zip آپدیت ها را دانلود کردید ؟
سوم درضمن تا شما محصول را کاملا آپدیت نکردید چگون میخواهید از آپدیت روزانه استفاده کنید
mehr film
30-10-2008, 00:01
ممنون از همه ی دوستان که جواب دادن
من فقط از آنتی ویروس کاسپر استفاده میکنم و هیچ چیز دیگه ای نصب نیست
پس نمیشه از آپدیت روزانه استفاده کرد تا برنامه رو کامل آپدیت نکرد. ممنمون نمیدونستم .
دقیقا سایت رو یادم نمیاد ولی یه سایتی بود که آپدیت هفتگی و روزانه ی کاسپر رو گذاشته بود
چشم عکس هم قرار میدم
mehr film
30-10-2008, 00:22
اینم عکس واسه ی دوستان ببینید مشکل از کجاست ؟
saeed258s
30-10-2008, 15:29
آیا نسخه آزمایشی آنتی ویروس از کسپر،بهتراز نسخه آنتی ویروس 7 آنمی باشد؟اصلن نسخه آزمایشی جدیدش چه تفاوتی با آخرین نسخه از سری 8 دارد؟
hamilton
30-10-2008, 15:59
آیا نسخه آزمایشی آنتی ویروس از کسپر،بهتراز نسخه آنتی ویروس 7 آنمی باشد؟اصلن نسخه آزمایشی جدیدش چه تفاوتی با آخرین نسخه از سری 8 دارد؟
نسخه هاي آزمايشي همانطور كه ار نامش پيداست جنبه آزمايشي داره و بيشتر جهت استفاده كابران حرفه اي ميباشه تا اشكالات و باگهاي برنامه را به برنامه نويسان كمپاني مربوطه گزارش كنند تا مقدمات رفع اشكالات احتمالي و آماده شدن براي انتشار نسخه نهايي محصول كه داراي ايرادات بسيار كمتر در مقايسه با نسخه آزمايشي ميباشه فراهم بشه.توصيه هم شده كه كابران معمولي از نسخه هاي آزمايشي به دليل ايجاد مشكلات احتمالي در سيستمهاي آنها استفاده نكنند.
كمپانيهاي نرم افزاري اصولا با ارايه نسخه هاي جديدتر برنامه هاي خود سعي در ارتقاء عملكرد محصولات خود از جنبه هاي مختلف دارند.اين موضوع در مورد محصولات امنيتي كمپاني كاسپر نيز صدق ميكنه.نسخه 2009 اين محصول نسبت به نسخه 7 آن داراي برتريهايي از نظر هوش مصنوعي و امكانات بكار رفته در آنها و كاهش مصرف منابع سيستم و بازنويسي انجين آنتي ويروس و...ميباشه.
توصيه ميشه از نسخه نهايي 2009 با شماره هاي 8.0.357 و 8.0.454 استفاده شود و كاربران از نسخه هاي بتا اصلا استفاده نكنند.
اینم عکس واسه ی دوستان ببینید مشکل از کجاست ؟
آیا خودتان کسپرسکی را غیرفعال کردید و یا همواره رنگ آیکن کسپرسکی خاکستریست ؟
nirvana.12345
30-10-2008, 18:13
یک سوال: ایا لازمه kis 2009 در تمام مدت روشن بودن سیستم، فعال باشه؟ من فقط قبل از وصل به اینترنت یا قبل از گزاشتن
سی دی، فلش یا هر وسیله ورودی دیگه فعالش میکنم و هفته ای یک بار هم full scan. اگر لازمه با بالا امدن ویندوز بالا بیاد و تا اخر هم فعال بشه، بفر مایید.
AdriftSlave
30-10-2008, 18:32
سلام رفقا
چند شب پیش داشتم اپدیت می کردم که یکدفعه ارور داد ! همون روز برای یه سیستم دیگه اپدیت کرده بودم و حجم اپدیت 5.4 MG بود ولی با اینکه برای من به %100 رسیده بود ولی بعد از ارور تا 8.8 Mg هم رفت منم stop کردم . عکس ارور رو میذارم ، ممنون میشم منو راهنمایی کنید :
یک سوال: ایا لازمه kis 2009 در تمام مدت روشن بودن سیستم، فعال باشه؟ من فقط قبل از وصل به اینترنت یا قبل از گزاشتن
سی دی، فلش یا هر وسیله ورودی دیگه فعالش میکنم و هفته ای یک بار هم full scan. اگر لازمه با بالا امدن ویندوز بالا بیاد و تا اخر هم فعال بشه، بفر مایید.
نه مشکلی نیست ... هرچند توصیه میشه اگر KIS مزاحم کار شما نیست ، فعال باشه
سلام رفقا
چند شب پیش داشتم اپدیت می کردم که یکدفعه ارور داد ! همون روز برای یه سیستم دیگه اپدیت کرده بودم و حجم اپدیت 5.4 MG بود ولی با اینکه برای من به %100 رسیده بود ولی بعد از ارور تا 8.8 Mg هم رفت منم stop کردم . عکس ارور رو میذارم ، ممنون میشم منو راهنمایی کنید :
با این عکسی که گذاشتی چی رو ببینم ؟ اصلا خودت قضاوت کن میشه خوندش ؟
از چه محصولی و با چه ورژنی استفاده میکنی ؟
هر ساعت حجم جدیدی از آپدیت ها بر روی سرور کسپرسکی گذاشته میشود
پس حجم آپدیت ها در هر ساعت متغیر است
mehr film
30-10-2008, 23:53
آیا خودتان کسپرسکی را غیرفعال کردید و یا همواره رنگ آیکن کسپرسکی خاکستریست ؟
نه دوست عزیز . چون واسه ی هر برنامه که باز میکنم آلارم میده خودم غیر فعالش کردم
نه دوست عزیز . چون واسه ی هر برنامه که باز میکنم آلارم میده خودم غیر فعالش کردم
دوست عزیز به پست زیر مراجعه کنید و مراحل حل مشکل آپدیت را طی کنید
در ضمن توصیه میشه از Kaspersky AntiVirus 8.0.0.357 استفاده نکنید ( پست زیر را بخوانید )
ایراد بزرگ Kaspersky AntiVirus 8.0.0.357 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nirvana.12345
31-10-2008, 10:24
من در kis 2009 علاوه بر Anti Spam ,Parental Control رو هم نصب نکردم، چون در توضیحاتش خوندم که با Office Outlook کار می کنه و من از این برنامه استفاده نمیکنم و اصلا نصب هم نکردمش. سوال من اینه که اگر قسمت Email and Im در Antimalware هم،
فقط با سرویس میل Microsoft کار میکنه، اون رو هم تو یک نصب مجدد، پاکش کنم . من فقط با yahoo کار میکنم و نمی دونم
Email and IM اونجا رو هم کنترل میکنه یا نه.
AdriftSlave
31-10-2008, 15:55
[B]با این عکسی که گذاشتی چی رو ببینم ؟ اصلا خودت قضاوت کن میشه خوندش ؟
از چه محصولی و با چه ورژنی استفاده میکنی ؟
هر ساعت حجم جدیدی از آپدیت ها بر روی سرور کسپرسکی گذاشته میشود
پس حجم آپدیت ها در هر ساعت متغیر است
شرمنده ! درستش کردم ، اگه زحمتی نیست دوباره یه نگاهی بهش بکن . مرسی .
Dimension:2048*551
IS 8.
بنظرت فرق چند ساعت چند مگابایته ؟!
منتظر راهنماییتم : - )
من در kis 2009 علاوه بر Anti Spam ,Parental Control رو هم نصب نکردم، چون در توضیحاتش خوندم که با Office Outlook کار می کنه و من از این برنامه استفاده نمیکنم و اصلا نصب هم نکردمش. سوال من اینه که اگر قسمت Email and Im در Antimalware هم،
فقط با سرویس میل Microsoft کار میکنه، اون رو هم تو یک نصب مجدد، پاکش کنم . من فقط با yahoo کار میکنم و نمی دونم
این بخش کار نظارت بر ایمیل ها و اسکن فایلهای پیوست شده آنها برای مقابله با مخرب هاییست که از طریق میل گسترش می یابند
بیشتر برای کلاینتها و سرویسهای خانگی دریافت ایمیل مناسبه
با اینحال بخش مفیدیه و نظارت خاص دیگری هم داره و چون تاثیری بر روی سرعت نداره ، بهتره فعال باشه
شرمنده ! درستش کردم ، اگه زحمتی نیست دوباره یه نگاهی بهش بکن . مرسی .
Dimension:2048*551
IS 8.
بنظرت فرق چند ساعت چند مگابایته ؟!
منتظر راهنماییتم : - )
مشکل خاصی نیست
گاها در حین آپدیت سرور قادر به ادامه آپدیت نیست ، کسپرسکی در وهله اول مجددا تقاضای آپدیت میکند
چنانچه مشکل رفع شد از همان سرور آپدیت را ادامه میدهد در غیراین صورت سریعا سرور را عوض کرده
و ادامه آپدیت را از سرور دیگر ادامه میدهد
در ضمن آپدیت کسپرسکی به گونه ایست ابتدا لیست کل آپدیت ها را دریافت میکند
بعد با دیتابیس خود چک میکند که کدام ها را دارد و کدامیک را ندارد تا صرفا انهایی که در دیتابیس ندارد را آپدیت کند
saeed258s
01-11-2008, 11:22
با دروود
آیا راهی برای آپدیت کردن کسپر 2009 بصورت آفلاین هست؟(منظورم مرجعی هست که بتوان فایلهای آپیدتی را از آنجا دریافت کرد؟)
متاسفانه در حال حاضر سایت معتبری در این زمینه وجود نداره
( اصولا برای دریافت دستی آپدیت ها هیچ سایتی به جز سایت سازنده معتبر نخواهد بود )
یک نکته دیگری هم که باید اضافه کنم
وقتی شما صرفا از سایت یاهو و گوگل برای چک کردن ایمل های خود میکنید
علاوه بر اسکن میل ها توسط سرور یاهو و گوگل ، کار اسکن میل ها توسط File Antivirus و Web Antivirus هم انجام میشود
بخش Email and Im صرفا مواقعی نیاز پیدا میکند که شما میل های خود را توسط برنامه هایی نظیر Outlook در PC خود چک کنید
پس پاک کردن بخش Email and Im به شما ضرری نمی رساند
من کسپر اینترنت سکریتی7 نصب کردم احتیاجی به نصب برنامه های انتی اسپای ور مثل مالور بایت هست؟
همواره استفاده از یک یا چند برنامه آنتی اسپایور بصورت غیرفعال و برای اسکن سیستم توصیه میشه
چون گارد آنتی ویروس مناسبه لازم نیست گارد آنتی اسپایور هم فعال باشه
بعنوان یک اسکنر هر از گاهی سیستم رو اسکن کنید
من مدتیه طبق توصیه دوستان kis 8 رو نصب کردم. وقتی 30 روزش تموم شد چیکار کنم؟
این سایتی که در صفحه اول تاپیک معرفی شده و سریالها رو داره وقتی میخوام برم توش خود کاسپر
ایراد میگیره که فیشینگه! حالا چیکار کنم؟ بعدشم سریالهاش به درد میخوره؟ یا دنبال راه دیگه باشم؟
hamilton
03-11-2008, 15:55
من مدتیه طبق توصیه دوستان kis 8 رو نصب کردم. وقتی 30 روزش تموم شد چیکار کنم؟
این سایتی که در صفحه اول تاپیک معرفی شده و سریالها رو داره وقتی میخوام برم توش خود کاسپر
ایراد میگیره که فیشینگه! حالا چیکار کنم؟ بعدشم سریالهاش به درد میخوره؟ یا دنبال راه دیگه باشم؟
حالا كه مدت زمان 30 روزه آزمايشي محصول KIS تمام شده شما بايد با استفاده از Key يا سريال يا همون Activation Code اقدام به فعال سازي محصول خود كنيد.
روشهاي مختلفي را در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر توضيح داده ام.
در مورد اون سايت يا همون kavkis.com بايد عرض كنم كه چوم اين سايت اقدام به انتشار غيرقانوني كدهاي رجيستر محصولات كاسپر ميكنه بهمين خاطر كمپاني كاسپر تدبيري انديشيده تا كاربران نتونند وارد اين سايت بشن و اون رو در ليست سياه خود قرار داده.براي ورود به اين سايت بايد كاسپر را غيرفعال كنيد.
اگر هم ميخواهيد سريال قانوني داشته باشيد ميتونيد از روش دريافت سريال قانوني 100 روزه استفاده كنيد و با 2 تا ايميل ثبت نام كنيد و تا 200 روز هيچ نگراني بايت سريال نداشته باشيد.
پاک کردن کامل محصولات AVG
روش اول:
می توانید برنامه ای را که پیوست شده و توسط کمپانی AVG ارئه شده را دانلود کرده و اجرا کنید ( به ضمیمه رجوع کنید )
پس از کلیک بر روی فایل ، گزینه ای ظاهر میشود که YES را انتخاب کنید
روش دوم :
1- برنامه مقابل را دانلود کنید >>>>> لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Fproducts2009%2Favg8.zip)
2- فایل مزبور را از حالت فشرده خارج کرده و فایل KLeaner.exe را اجرا کنید
3- منتظر باشید تا برنامه کار پاکسازی را به اتمام برساند و در آخر سیستم را ریستارت کنید
روش سوم :
برای پاک کردن ردپای AVG میتوانید از روش دستی زیر نیز استفاده کنید
1- از منوی Start وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده و Enter بزنید
2- به زیر شاخه های زیر رفته و فولدر AVG را پاک کنید
برای ویندوز XP
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8
برای ویندوز Vista
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\AVG\Avg8
با سلام خدمت شما
اخيرا يك ويروس در سيستم شناسايي شد كه اول كاسپرسكي اون رو فايل خطرناك شناخت درايو ها رو قفل كرد اما پس از آپديت اون رو بعنوان ويروس معرفي و فك ميكنم دليت كرد
حالا ميخوام بدونم واقعا ديگه اين ويروس دليت شده يا نه و اون خطايي كه در عكس اول با حالت قرمز رنگ (قبل از آپديت كاسپرسكي ) ديده ميشه چيه ؟
و آيا بايد سيستم يه اسكن كامل بشه؟
اسم ويروس هم xih9 cmd هست و در عكسهاي زير مشاهده ميكنيد
راستي يه سوال ديگه هم داشتم كه با ويرايش به اين پست اضافه ميكنم :
در نسخه 7 كاسپرسكي يه قسمتي بود كه از طريق خود نرم افزار فايلهايي كه ويروسي بودن و ازشون بك آپ گرفته شده بود رو ميشد حذف كرد
ميخواستم ببينم اين قابليت در كدوم قسمت كاسپرسكي 8 هست
با تشكر
hamilton
04-11-2008, 12:15
با سلام خدمت شما
اخيرا يك ويروس در سيستم شناسايي شد كه اول كاسپرسكي اون رو فايل خطرناك شناخت درايو ها رو قفل كرد اما پس از آپديت اون رو بعنوان ويروس معرفي و فك ميكنم دليت كرد
حالا ميخوام بدونم واقعا ديگه اين ويروس دليت شده يا نه و اون خطايي كه در عكس اول با حالت قرمز رنگ (قبل از آپديت كاسپرسكي ) ديده ميشه چيه ؟
و آيا بايد سيستم يه اسكن كامل بشه؟
اسم ويروس هم xih9 cmd هست و در عكسهاي زير مشاهده ميكنيد
راستي يه سوال ديگه هم داشتم كه با ويرايش به اين پست اضافه ميكنم :
در نسخه 7 كاسپرسكي يه قسمتي بود كه از طريق خود نرم افزار فايلهايي كه ويروسي بودن و ازشون بك آپ گرفته شده بود رو ميشد حذف كرد
ميخواستم ببينم اين قابليت در كدوم قسمت كاسپرسكي 8 هست
با تشكر
اين فايلي كه به عنوان ويروس شناخته شده بعد از گذاشتن CD بود يا فلش مموري؟چون اگر داخل CD باشه فقط ميتونه اونرو Detect يا شناسايي كنه چرا كه امكان حذف آلودگيها از روي CD وجود نداره بخصوص اگر فايل از روي CD اجرا بشه.حال مورد شما كدامه؟
در كاسپر نسخه 2009 هم پس از شناسايي و حذف برنامه هاي مخرب يك كپي از آنرا در قسمت Quarantee نگهداري ميكنه.شما براي بازگرداندن فايلهاي آلوده موردنظر روي فايل آلوده اي كه حذف شده كليك راست كرده و گزينه Restore را انتخاب كنيد.
cheetoz_motori
04-11-2008, 17:41
سلام
مي خواستم بدانم براي ورژن 7 يا 8 كسپر مثل ورژن 6 كه قبلاً بود و فارسي ساز داشت همه منوها فارسي مي شد فارسي ساز نيومده؟
اگر آمده راهنمايي مي كنيد از كجا بگيرم؟
سلام
مي خواستم بدانم براي ورژن 7 يا 8 كسپر مثل ورژن 6 كه قبلاً بود و فارسي ساز داشت همه منوها فارسي مي شد فارسي ساز نيومده؟
اگر آمده راهنمايي مي كنيد از كجا بگيرم؟
خیر ... امکان فارسی ساز صرفا در نسخه 6 وجود داشت و در نسخه های 7 و 8 چنین کاری نمیشه کرد
با سلام دوست عزیز
من میخوام بدونم که این فایلهای قرمز رنگ ایا ویروس بودن یا نه
و در پاسخ سوال شما باید بگم که فلش مموری بود
راستی یه سوال دیگه ای هم داشتم که چجوری اون بک اب ها رو حذف کنم که اصلا بک ابی هم نباشه
با سلام دوست عزیز
من میخوام بدونم که این فایلهای قرمز رنگ ایا ویروس بودن یا نه
و در پاسخ سوال شما باید بگم که فلش مموری بود
راستی یه سوال دیگه ای هم داشتم که چجوری اون بک اب ها رو حذف کنم که اصلا بک ابی هم نباشه
وقتی کسپرسکی تهدیدی را شناسایی میکند چنانچه در حالت خودکار باشد ، بصورت خودکار پاکسازی میکند
اما اگر در حالت دستی قرار گیرد ، درباره هر تهدیدی به شما پیام میدهد تا فایل را حذف یا تایید کنید
گزینه دیگری هم با نام Skip در هشدار کسپرسکی قرار داده شده تا شما بعدا در مود آن تصمیم بگیرید
وقتی شما از گزینه Skip استفاده می کنید ، تهدید رفع نمی شود بلکه از دید کسپرسکی شما در مورد تهدید در زمان دیگری اقدام خواهید کرد
بخاطر همین تهدید مزبور را همواره به رنگ قرمز مشخص کرده و بر روی آن عبارت Postponed را مشخص میکند
Postponed در لغت به معنی موکول شده به زمان دیگر می باشد
با توضیحات بالا پس علت قرمز بودن تهدید فوق را متوجه شدید اما سوالات شما
1- همانطور که در تصویر گذاشتید ، کسپرسکی به فایل های داخل فلش مشکوک شده و بعنوان یک تروجان شناسایی کرده
در ضمن شما ابتدا در زمینه هشدارهای کسپرسکی از گزینه Skip استفاده کردید اما سرانجام اجازه پاک کردن را به کسپرسکی صادر کردید
همانطور که می بینید در گزارش کسپرسکی تهدیدات Deleted شده اند
2- در زمینه پاکسازی فایلهای اضافی در پست زیر پاسخ داده شده
در ضمن اگر میخواهید مثلا فایلی را از قسمت بک آپ و یا قرنطینه کاملا پاک کنید ، کافیه بر روی آن کلیک کرده و گزینه Delete را انتخاب کنید
اما غیرفعال کردن بخش بک آپ و قرنطینه اصلا توصیه نمیشه
چون احتمال داره کسپرسکی اشتباها یک فایل اساسی شما رو پاک کنه و بعد دیگه هیچ ....
mrmaster
05-11-2008, 04:57
من یه مشکل عجیب دارم با اینترنت سکوریتی تا اجراش میکنم سند رسیو اینترنت منو قطع میکنه.
اینترنت من وایرلس و با V...p...n به اینترنت وصل میشم.
شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
شما به مسیر زیر رفته
Settings --> System Security --> Firewall --> Settings ... --> Networks
حال بر روی کانکشن خود رفته و تنظیمات را برروی Public network و یا Trusted network قرار دهید (همانند تصویر زیر)
mrmaster
05-11-2008, 18:21
شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
شما به مسیر زیر رفته
Settings --> System Security --> Firewall --> Settings ... --> Networks
حال بر روی کانکشن خود رفته و تنظیمات را برروی Public network و یا Trusted network قرار دهید (همانند تصویر زیر)
از ناد 32 استفاده میکنم.
همه اینکارارو کردم بازم کاره خودشو میکنه اما تا برنامارو میبندم درست میشه :41:
دیونم کرده
chopolino
05-11-2008, 18:45
سلام
4 تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.:11:
(من از ویندوز xp سرویس پک 3 استفاده میکنم و از اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 )
1. من بازی کرایسیس رو تهیه کردم و قبل از نصبش خواستم که dvd بازی رو اسکن کنم. حدود 45 دقیقه گذشت و همچنان کسپر dvd یک این بازی رو داشت اسکن میکرد و هنوز اسکن تمام نشده بود.میخواستم بپرسم که چرا اسکن بعضی از دی وی دی ها مثل بازی ها اینقدر طول میکشه؟
2. 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند(پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ,رو دانلود کردم . قبل از اکسترکت کردن فایل ها با کاسپر اسکن کردم. اما زمانی زیادی گذشت (حدودا 1 ساعت ) ولی اسکن تموم نمیشد و به ناچار اسکن رو cancel کردم. و البته یک نکته جالبه هم این بود که در حین اسکن فایل های RAR , از میزان فضای خالی درایو ویندوز(C) مرتب کم میشد :18: می خواستم علت رو بدونم.
3. یک از بازی هام رو زمانی که با کسپر هردو سی دی رو اسکن میکنم, کاسپر چیزی پیدا نمیکنه ولی بعد از نصب بازی و موقع اجرا کاسپر هشدار داد که این بازی یک key loger داره و اجازه اجرا نداد؟
4. وقتی که بازی میخریم و یا از اینترنت فایلی رو دانلود میکنیم مثل dvd-video و یا موزیک ( که به صورت rar هست و پسورد هم نداره) آیا نیاز هست که قبل از استفاده اسکن بشن ؟ و یا اگر آلوده باشند کسپر بدون اسکن میتونه جلشون رو بگیره؟
ممنون
سلام
محصول 2009 کاسپر اسکای Key Data داره ؟
اگه داره لطفا برام قرار بدید .
من بلد نیستم چه جوری باید این Key Data ها رو وارد کرد .
hamilton
05-11-2008, 20:15
سلام
محصول 2009 کاسپر اسکای Key Data داره ؟
اگه داره لطفا برام قرار بدید .
من بلد نیستم چه جوری باید این Key Data ها رو وارد کرد .
بله محصولات 2009 كاسپر داراي key جهت فعال سازي محصول ميباشه كه براي اين منظور به پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن كه جزء تاپيكهاي مهم نيز ميباشه مراجعه كنيد.
در مورد سوال دوم شما و نحوه وارد كردن Key مشابه روش زير عمل كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](en).gif
سلام
4 تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.:11:
(من از ویندوز xp سرویس پک 3 استفاده میکنم و از اینترنت سکیوریتی 2009 ورژن 8.0.0.454 )
1. من بازی کرایسیس رو تهیه کردم و قبل از نصبش خواستم که dvd بازی رو اسکن کنم. حدود 45 دقیقه گذشت و همچنان کسپر dvd یک این بازی رو داشت اسکن میکرد و هنوز اسکن تمام نشده بود.میخواستم بپرسم که چرا اسکن بعضی از دی وی دی ها مثل بازی ها اینقدر طول میکشه؟
2. 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند(پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ,رو دانلود کردم . قبل از اکسترکت کردن فایل ها با کاسپر اسکن کردم. اما زمانی زیادی گذشت (حدودا 1 ساعت ) ولی اسکن تموم نمیشد و به ناچار اسکن رو cancel کردم. و البته یک نکته جالبه هم این بود که در حین اسکن فایل های RAR , از میزان فضای خالی درایو ویندوز(C) مرتب کم میشد :18: می خواستم علت رو بدونم.
3. یک از بازی هام رو زمانی که با کسپر هردو سی دی رو اسکن میکنم, کاسپر چیزی پیدا نمیکنه ولی بعد از نصب بازی و موقع اجرا کاسپر هشدار داد که این بازی یک key loger داره و اجازه اجرا نداد؟
4. وقتی که بازی میخریم و یا از اینترنت فایلی رو دانلود میکنیم مثل dvd-video و یا موزیک ( که به صورت rar هست و پسورد هم نداره) آیا نیاز هست که قبل از استفاده اسکن بشن ؟ و یا اگر آلوده باشند کسپر بدون اسکن میتونه جلشون رو بگیره؟
ممنون
اول اين که در موقع نصب بازی ها سعی کنيد برنامه امنيتی رو غير فعال کنيد تا تمام فايل های مربوطه به خوبی نصب شوند (البته اگه بازی ها رو از شرکتی خريداری ميکنيد)، چون اين بازی هايی که در اختيار ما هستند همگی کرک شده هستند و چون ORG نيستند امکان داره نرم افزار امنيتی به بعضی فايل های کرک يا کيجن يا تغيير يافته گير بدهند، (البته اين در مورد نرمافزار امنيتی آويرا بيشتر هست)
درضمن نيازی نيست که وقتی يک بازی ميگيرين اول بشينين اسکن کنيد! اگر باز شک دارين موقع نصب آنتی ويروس رو فعال نگاه داريد و مطمئن باشين موقع نصب بازی تمام فايل ها رو چک ميکنه، که ديگر نيازی به چک DVD نيست درمورد مدت زمان طول کشيدن بازی کرايسيس هم بايد بگم که اين بازی شامل 2 DVD بازی هست که اون هم بصورت فشرده!! پس نرم افزار امنيتی با حجم عظيمی از فايل ها درگير ميشود...
درمورد فايل های بازی همونطور که گفتم اين فايل ها بصورت فشرده و استاندارد شرکت سازنده ميباشد که امکان داره در فايل فشرده که اگه ظرفيت 600 مگ داشته باشه موقع باز شدن حجمی بالغ بر 2 برابر پيدا کند، پس نيازی به باز کردن فايل نيست، چون اين کار يک کار بی معنی هست!
درمورد اخطار کسپر همونطور که گفتم چون ما از بازی های اصل استفاده نميکنيم، اکثر اين بازی ها حاوی کد های کرک هستند که اين کدها بعضی مواقع توسط نرم افزار امنيتی آلوده تشخيص داده ميشه، که اين امکان هست که اون فايل به خاطر تغيير در نسخه بازی آلوده نباشه...!
در آخر هم بايد بگم که چون محصول کسپرسکی و همچنين بيشتر محصولات امنيتی چون دارای گارد فعال یا حالت Self-Defense هستند، اگر هم سي-دي يا DVD اسکن نکنيد ،موقع اجرا تک تک فايل ها رو چک ميکنند، و در بعضی مواقع همين که سي-دي رو قرار ميدين فايل اجرايی رو چک ميکنند که اگه آلوده باشه تشخيص ميدن، پس نيازی نيست که هروقت سي-دي گرفتين اقدام به اسکن کنيد
از ناد 32 استفاده میکنم.
همه اینکارارو کردم بازم کاره خودشو میکنه اما تا برنامارو میبندم درست میشه :41:
دیونم کرده
دوست عزیز احتمالا تداخل شدید ناد32 با گارد کسپرسکی این مشکل را ایجاد کرده ... شما ناد32 را پاک کنید
chopolino
06-11-2008, 11:31
در آخر هم بايد بگم که چون محصول کسپرسکی و همچنين بيشتر محصولات امنيتی چون دارای گارد فعال یا حالت Self-Defense هستند، اگر هم سي-دي يا DVD اسکن نکنيد ،موقع اجرا تک تک فايل ها رو چک ميکنند، و در بعضی مواقع همين که سي-دي رو قرار ميدين فايل اجرايی رو چک ميکنند که اگه آلوده باشه تشخيص ميدن، پس نيازی نيست که هروقت سي-دي گرفتين اقدام به اسکن کنيد
ممنون از جوابتون.
من کاسپر رو طبق تنظیماتی که در تاپیک مورد نظر هست , تنظیم کردم. با توجه به اون تنظیمات, حالت Self-Defense که فرمودید, فعال هست(و با این تنظیمات در موقع اجرا تک تک فایل ها رو چک میکنه؟) و یا باید تنظیمات خاص دیگری رو انجام بدم???
--------------------------------------
قسمت دوم این سوال رو هم دوستان راهنمایی بفرمایید:
2. 80 پارت فایل که به صورت rar شده هستند(پسورد هم ندارند) و با اکسترک کردنشون یک فایل کامل dvd-video میده ,رو دانلود کردم . قبل از اکسترکت کردن فایل ها با کاسپر اسکن کردم. اما زمانی زیادی گذشت (حدودا 1 ساعت ) ولی اسکن تموم نمیشد و به ناچار اسکن رو cancel کردم.
و البته یک نکته جالبه هم این بود که در حین اسکن فایل های RAR , از میزان فضای خالی درایو ویندوز(C) مرتب کم میشد می خواستم علت رو بدونم؟؟؟.
و بعضی وقت ها هم در زمان اسکن مثلا همین dvd بازی , از مقدار فضای خالی درایو ویندوز (C) کم میشه. لطفا در این باره هم توضیح بدید؟؟
1. برای قسمت Scan کسپر یکسری تنظیمات گفته شده که مثلا هوش مصنوعی روی حالت Deep Scan باشه و دوقسمت Signature scan of vulnerabilities و deep scan تیک بخورد . آیا میشه این تنظیمات رو در مورد قسمت Full Scan هم اعمال کرد؟
2. در قسمت اسکن کسپر گزینه ای وجود داره به نام Scan password -protected archive , این گزینه چه کارانجام میده ؟ و در قسمت زیر این گرینه قسمت دیگر وجود داره به نام Additional و در داخل این قسمت هم عبارتی وجود داردکه تیک نخورده به نام do not unpack compound files largerthan و در زیرش هم یک حجمی وجود داره . لطفا در مورد کارایی این بخش توضیح بدید و نحوه استفادش؟؟؟؟
خیلی ممنون:11::11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.