ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانـلـــود زیرنویس فارسی ₪ (لیست زیرنویس ها در سه صفحه نخست)

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kolang
10-10-2007, 14:43
لینک مستقیم گلیه زیرنویس ها با قابلیت رزیوم
البته تا آخر 5 6 روزه دیگه بیشتر قابل استفاده نیست

Farsi_Subtitles.part1.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles.part2.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles.part3.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles.part4.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amin
11-10-2007, 02:01
سلام

با سلام

امین جان خواهش میکنم پستهایی که در خواست زیرنویس میکنند پاک شود.
لطفأ جواب دهید.

با تشکر
Raymond
چشم

با سلام

امین جان زیر نویس فیلم White Noise 2005 مربوط به قسمت دومشه یعنی White Noise 2: The Light 2007 لطفا بررسی کن.

با تشکر
RAYMOND

حذف کردم از لیست
ممنون

Ali_k
11-10-2007, 07:38
امین جان یه پیشنهاد :
اگه دوست دارید تو عنوان تاپیک بنویسید که همه ی زیرنویسهایی که آپ کردید تو پست های اوله
دانلود زیرنویس فارسی ==> کلیه ی زیرنویسها در پستهای اول
چون بیشتر کاربرای جدید به صفحه های آخر میاند و از اول شروع نمیکنند (با این حجم صفحات) و نمیدونند که همه ی زیرنویسا اونجاست
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

ashkan1360
11-10-2007, 11:26
لینک مستقیم گلیه زیرنویس ها با قابلیت رزیوم
البته تا آخر 5 6 روزه دیگه بیشتر قابل استفاده نیست

Farsi_Subtitles.part1.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles.part2.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles.part3.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles.part4.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل ها delete شده اند

arian007
11-10-2007, 11:54
The Condemned 2007

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kolang
11-10-2007, 15:03
فایل ها delete شده اند

فکر نمیکردم اینجا هم چنین آدم های پستی وجود داشته باشه!
این بار دومه که یه شخص یا اشخاصی ریپورت این فایل ها رو میدن و اونها پاک میشن!

اشکان جان... تا امشب دوباره آپلود میکنم:46:

s_a_m4000
11-10-2007, 15:06
فکر نمیکردم اینجا هم چنین آدم های پستی وجود داشته باشه!
این بار دومه که یه شخص یا اشخاصی ریپورت این فایل ها رو میدن و اونها پاک میشن!

اشکان جان... تا امشب دوباره آپلود میکنم:46:
ممنون از زحمتی که میکشی....
میگم چرا تو Box.net آپلود نمیکنی؟؟فکر نکنم اون اذیت کنه اینقدر...

Kolang
11-10-2007, 16:33
ممنون از زحمتی که میکشی....
میگم چرا تو Box.net آپلود نمیکنی؟؟فکر نکنم اون اذیت کنه اینقدر...

رپید شر:
بالاترین سرعت آپلود و دانلود
لینک مستقیم با قابلیت رزیوم

فکر نکنم بهتر از این پیدا بشه

فکر پاک شدنشون رو هم کردم
امروز سرعتم خوبه
6 بار با اسم های مختلف آپلودشون کردم
به محض اینکه پاک شدن... یاد آوری کنید تا لینک جدیدشون رو بزارم:46:

Farsi_Subtitles_A-E.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles_F-M.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles_N-T.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Farsi_Subtitles_T-Z.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sd70
11-10-2007, 18:23
ممنون که همشو باهم گزاشتین ولی میشه بگین چجوری تو rapidshare لینک resum support میسازین؟

بايد اکانتش رو داشته باشيد.

ehbas
12-10-2007, 00:03
سلام به همگی مخصوصا مدیریت بخش فیلم

کسی برنامه ای داره که بشه باهاش fps زیرنویس رو مشخص کرد؟ مخصوصا برای sub
اگه چنین نرم افزاری وجود نداره، یه پیشنهاد دارم. وقتی میخواین زیرنویس ها رو آپلود کنید، داخل فولدر زیرنویس یا در ادامه اسم اون، fps فیلم رو بنویسید که اینطوری تنظیمش با فیلم راحت تر بشه.

ممنون بخاطر تمامی زحماتی که فعالان این تاپیک میکشن:40:

hamed.sharafi
12-10-2007, 00:26
سلام . بالاخره فیلم sunshine 2007 رو ترجمه کردم . درسته که خیلی سخت و زمانبر بود و این اولین کار من بود ! ولی چون به فیلمهای فضایی خیلی علاقه دارم از این کار لذت بردم . دوستانی که این فایل رو دانلود میکنن نظرشونو اعلام کنن . میخوام بدونم کجای کارم ایراد احتمالی داره . این رو هم بگم چون بعضی از واژه ها تو سفینه هیچ معادلی براش پیدا نکردم خودم یه اسم روش گذاشتم مثل airlock room که اتاق هوا نام گذاریش کردم . امیدوارم کارم درست باشه . لطفا این زیرنویس رو هم در قسمت مربوطه قرار بدین . با تشکر از همه ........

اگر جای بهتری میشناختین بگید اونجا آپلود کنم ........

Amin
12-10-2007, 00:47
سلام سلام

امین جان یه پیشنهاد :
اگه دوست دارید تو عنوان تاپیک بنویسید که همه ی زیرنویسهایی که آپ کردید تو پست های اوله
دانلود زیرنویس فارسی ==> کلیه ی زیرنویسها در پستهای اول
چون بیشتر کاربرای جدید به صفحه های آخر میاند و از اول شروع نمیکنند (با این حجم صفحات) و نمیدونند که همه ی زیرنویسا اونجاست
امیدوارم منظورمو رسونده باشم
ممنون به خاطر پیشنهاد
موافقم
انجام دادم

سلام به همگی مخصوصا مدیریت بخش فیلم

کسی برنامه ای داره که بشه باهاش fps زیرنویس رو مشخص کرد؟ مخصوصا برای sub
اگه چنین نرم افزاری وجود نداره، یه پیشنهاد دارم. وقتی میخواین زیرنویس ها رو آپلود کنید، داخل فولدر زیرنویس یا در ادامه اسم اون، fps فیلم رو بنویسید که اینطوری تنظیمش با فیلم راحت تر بشه.

ممنون بخاطر تمامی زحماتی که فعالان این تاپیک میکشن:40:

خب عزیز
اگه برنامه ای نباشه
موقع آپلود چجوری بفهمیم و بنویسیم ؟
خودتون موقع پخش با مقایسه با فیلم میتونید تشخیص بدین
بسیار ساده
تو تاپیک آموزش هماهنگ کردن توضیح دادم

Amin
12-10-2007, 01:43
سلام سلام
زیرنویس های زیر به تاپیک اضافه / آپدیت شدند

All About My Mother (1999) aka Todo sobre mi madre

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/All_About_My_Mother.rar)

And Your Mother Too (2001) Y tu mamá también

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Y_TY_MAMA__TAMBIEN.fa_subtitle.rar)

Autumn Sonata 1978 aka Höstsonaten

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1978).rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Hostsonaten (1978).rar) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Autumn_Sonata.rar)

The Aviator 2004

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Aviator 2CD.rar)

The Black Dahlia 2006

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Black_Dahlia.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Black_Dahlia__2006_.rar)

The Boogeyman 1982

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/boogymanDVD.zip) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/boogey man.rar)

Casualties of War 1989

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/CasualtiesOfWar.rar)

The Condemned 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Condemned 2007.rar)

Derailed 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Derailed.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Derailed 2CD.rar)

The Devil's Advocate 1997

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the_devils_advocate.fa_subtitle.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Devil's Advocate 2CD.rar)

Don 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/don.2006.hindi.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Don 2006 DVDRip (by hamilton).rar)

Double Impact 1991

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1991).rar) | دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Double Impact 1CD.rar)

Fair Game 1995

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Fair_Game__1995_.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/fair_game.fa_subtitle.rar)

Four Brothers 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/four_brothers._fa_subtitle.rar)

Gladiator 2000

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Gladiator.zip) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Gladiator srt.zip)

The Grudge 2004

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2004).rar) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2004).per.1cd.(3100397).zip) | دانلــــود 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Grudge__2004_.rar)

High Tension 2003 aka Haute tension

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Haute_tension__2003_.rar)

Hostage 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Hostage.rar)

Innocence 2000

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/innocence.fa subtitle.rar)

The Interpreter 2005

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Interpreter.rar)

Into the Blue 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Into_the_Blue__2005_.rar)

Juana la Loca 2001

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Juana_la_Loca__2001_.rar)

Just Friends 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/just.rar)

Last Tango in Paris 1972

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Last_Tango_in_Paris.rar)

The Legend of Zorro 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Legend of Zorro 2CD.rar)

Life Is Beautiful 1997

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/life_is_beautiful.fa_subtitle.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Life is Beautiful 2CD.rar)

The Magdalene Sisters 2002

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the magdalene sisters.rar)

Match Point 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2005).per.1cd.(3082072).zip) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Match_Point__2005_.rar)

Mystic River 2003

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Mystic River.rar)

Nacho Libre 2006

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Nacho Libre.zip)

Perfume: The Story of a Murderer 2006

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/perfume.rar)

The Postman Always Rings Twice 1981

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Postman_Always_Rings_Twice__1981_.rar)

The Recruit 2003

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the_recruit.fa_subtitle.rar)

The Sea Inside (2004) aka Mar adentro

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Mar%20Adentro)%20(2004).rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Sea Inside.rar)

So Close (2002) aka Chik yeung tin si

دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/So_Close 1cd.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/so closeeee.rar)

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/texas_chainsaw_massacre.rar)

War 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/war 2007.zip)

What Lies Beneath 2000

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/What_Lies_Beneath__2000_.rar)

Wild Orchid II: Two Shades of Blue 1992

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Wild_Orchid_II_Two_Shades_of_Blue__1992_.rar)

یه سریشون مربوط به این پستها هستش

نسخه هایی از زیرنویس های موجود

+

تک سیدی Harry Potter and the Goblet of Fire خرابه
سی دی اول ورژن 2 سی دیشه:46:

New edited

2007 War
براتون زیرنویس فیلم 2007 War و Nacho Libre رو گذاشتم :5::18:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNacho Libre

تقدیم به همه بخصوص امین جان که اینقدر واسمون زحمت می کشن :11:

زيرنويس فارسي فيلم Don 2006

اين هم زيرنويس فارسي فيلم Don 2006 براي علاقمندان به فيلمهاي هندي با بازي شاهرخ خان.اين زيرنويس براي اولين بار با فرمت srt براي نسخه 2CD اين فيلم با كيفيت DVDRip ارايه ميشه.اميدوارم مورد استفاده دوستان علاقمند قرار بگيره.از نظر زماني هم كاملا با فيلم منطبق ميباشه.

]زیرنویس فارسی فیلم innocence

Into_the_Blue__2005

Just friends

Hostage

perfume

the magdalene sisters

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدthe magdalene sisters

boogy man

زیرنویس فارسی فیلم Y TU MAMA TAMBIEN

زیرنویس فیلمfair game

Haute_tension__2003

The_Postman_Always_Rings_Twice__1981

What_Lies_Beneath__2000

Wild_Orchid_II_Two_Shades_of_Blue__1992

the recruit

texas_chainsaw_massacre

Casualties Of War (1989

Juana_la_Loca__2001 یا mad love

با سلام
زیر نویس فیلم So close 2002
2cd

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1cd

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----
در ضمن امین جان من Slither 2006 رو دانلود کردم ولی فایل مشکل داره.لطف کنیداین فایل رو یه بازنگری کنید

The Condemned 2007

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin
12-10-2007, 01:48
سلام . بالاخره فیلم sunshine 2007 رو ترجمه کردم . درسته که خیلی سخت و زمانبر بود و این اولین کار من بود ! ولی چون به فیلمهای فضایی خیلی علاقه دارم از این کار لذت بردم . دوستانی که این فایل رو دانلود میکنن نظرشونو اعلام کنن . میخوام بدونم کجای کارم ایراد احتمالی داره . این رو هم بگم چون بعضی از واژه ها تو سفینه هیچ معادلی براش پیدا نکردم خودم یه اسم روش گذاشتم مثل airlock room که اتاق هوا نام گذاریش کردم . امیدوارم کارم درست باشه . لطفا این زیرنویس رو هم در قسمت مربوطه قرار بدین . با تشکر از همه ........

سلام
ممنون عزیز
خسته نباشی
به لیست تاپیک اضافه کردم

Sunshine 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Sunshine 2007 srt.rar)

ehbas
12-10-2007, 03:29
خب عزیز
اگه برنامه ای نباشه
موقع آپلود چجوری بفهمیم و بنویسیم ؟
خودتون موقع پخش با مقایسه با فیلم میتونید تشخیص بدین
بسیار ساده
تو تاپیک آموزش هماهنگ کردن توضیح دادم

سلام آقا امین دوست داشتنی

اولا کسایی که زیرنویس رو استخراج میکنن، چون fps زیرنویس خارج شده با فیلم ( dvd ) یکی هست، میتونن بگن. از اون گذشته وقتی کسی زیرنویسی رو که با فیلمش هماهنگه، آپلود میکنه ، بازم به دلیل قبلی میتونه fps زیرنویس رو بگه.

ثانیا اگه زیرنویس از فیلم عقب بیفته ( fps فیلم مثلا 25 ) ، از کجا میشه فهمید fps زینویس 23 هست یا 23.976 یا کمتر؟ البته شاید کم پیش میاد 23 باشه ولی ممکنه.

خوب از این حرفا گذشته 2 تا لینک زیرنویس برای فیلم های 28weeks later و walk the line دارم:

mehran_h84
12-10-2007, 04:36

با اجازه شما با نام خودتون توی subscene.com آپلود کردم
اینم لینکش:

babak2008
12-10-2007, 10:29
سلام به همه دوستان اقا زیر نویس فیلمRunning Scared (2006) مشکل داره اجرا نمی شه خیلی ممنون می شم رسیدگی کنید

Amin
12-10-2007, 12:38
سلام به همه دوستان اقا زیر نویس فیلمRunning Scared (2006) مشکل داره اجرا نمی شه خیلی ممنون می شم رسیدگی کنید
سلام
درسته
فایل idxش نیست
قراره یکی از دوستان درستشو استخراج کنه برام بفرسته

arian007
12-10-2007, 17:21
You, Me and Dupree 2006
____با فرمت sub/idx

arian007
12-10-2007, 17:23
زیرنویس فارسی فیلم kalifornia

arian007
12-10-2007, 17:24
زیرنویس فارسی فیلم in the mood for love(Fa yeung nin wa)

Amin
13-10-2007, 03:53
سلام سلام
زیرنویس های زیر اضافه و یا آپدیت شدند

1408 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/1408.rar) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/1408-DC-DVDrip.rar) | دانلــــود نسخه مخصوص Director's Cut ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/1408_-_Farsi Director's Cut.rar)

In the Mood for Love (2000) aka a yeung nin wa

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/in the mood for love.fa subtitle.rar)

Kafka 1991

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Kafka.rar)

Kalifornia 1993

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/kalifornia.fa subtitle.rar)

Walk the Line 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/walk-the-line-farsi-onedisk.zip)

You, Me and Dupree 2006

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/You.Me.and.Dupree[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.rar)

You, Me and Dupree 2006
____با فرمت sub/idx

زیرنویس فارسی فیلم kalifornia

زیرنویس فارسی فیلم in the mood for love(Fa yeung nin wa)

Ali_k
13-10-2007, 04:56
سلام
امین جان زیرنویس the texas chainsaw massacare
مال 2003 نیست بلکه ماله 2006 است
یعنی ماله the texas chainsaw massacare - the begining
است
ممنون میشم درستش کنید که باعث گمراهی دوستان نشه

hooman_ronin
13-10-2007, 09:16
زیر نویس فیلم tess فایلش خرابه اگه میشه دوباره اپلودش کنین

arian007
13-10-2007, 11:31
Pumpkinhead: Blood Feud (2007)

arian007
13-10-2007, 12:46
Fight Club [1999

Nikolas_95
13-10-2007, 13:33
Fight Club [1999

این با اون زیرنویسی که توی آرشیو اینجا هست فرقی داره؟

sd70
13-10-2007, 21:22
به ياري خدا ايشالله قراره فيلم a 3:10 to Yuma رو زيرنويس کنم (a جزو اسم فيلم نيست بخاطر اينه که درست اسمش رو نمايش بده)

زيرنويس Skinwalkers با فرمت SRT رو هم تقديم شما عزيزان مي کنم:

امين جان بذارش تو تاپيک

Abol2006
14-10-2007, 10:56
زير نويس فيلم Slither 2006 مشکل داره اجرا نمي شه ، يعني فايل زيپ باز نميشه خيلي ممنون مي شم رسيدگي کنيد

iceboy24000
14-10-2007, 11:35
سلام
مثل اینکه این سایت یکی از کاملترینها هست برای داشتن زیرنویسهای فارسی
یه درخواست داشتم که فکر میکنم کسان دیگری هم باهاش موافق باشند
اونم اینکه تمام زیر نویسها رو به صورت یک فایل و یا اگر هم فکر میکنید چجد فایل رار در بیارید که همه رو یکجا دانلود کنیم

اگر این کار رو بکنید خیلی عالی میشه

babinow
14-10-2007, 21:18
Delta Farce-2007

Amin
15-10-2007, 01:12
سلام سلام

زير نويس فيلم Slither 2006 مشکل داره اجرا نمي شه ، يعني فايل زيپ باز نميشه خيلي ممنون مي شم رسيدگي کنيد
درسته
زیرنویس Phone Booth هم خراب شده بود
دنبال سالمش میگردم

سلام
مثل اینکه این سایت یکی از کاملترینها هست برای داشتن زیرنویسهای فارسی
یه درخواست داشتم که فکر میکنم کسان دیگری هم باهاش موافق باشند
اونم اینکه تمام زیر نویسها رو به صورت یک فایل و یا اگر هم فکر میکنید چجد فایل رار در بیارید که همه رو یکجا دانلود کنیم

اگر این کار رو بکنید خیلی عالی میشه

اینجوری لطفش از بین میره
تو همین چند صفحه پیش
دوستان تو رپید آپلود کردن

Amin
15-10-2007, 03:05
سلام دوستان :20:
زیرنویس های جدید به لیست تاپیک اضافه شدند

A Tale of Two Sisters (2003) aka Janghwa, Hongryeon

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A Walk in the Clouds 1995

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Blue Velvet 1986

Casino Royale 2006

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Clown, Der 1998

Crash 2004

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Delta Farce 2007

House of Wax 2005

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Jerry Maguire 1996

Nikita 1990

The Prestige 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pumpkinhead: Blood Feud 2007

Saw III 2006

Skinwalkers 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Taxi Driver 1976

Pumpkinhead: Blood Feud (2007)

به ياري خدا ايشالله قراره فيلم a 3:10 to Yuma رو زيرنويس کنم (a جزو اسم فيلم نيست بخاطر اينه که درست اسمش رو نمايش بده)

زيرنويس Skinwalkers با فرمت SRT رو هم تقديم شما عزيزان مي کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامين جان بذارش تو تاپيک

زیر نویس فیلم A Tale Of Two Sisters رو براتون استخراج کردم

لینک دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید********************************

ویرایش شد
توسط »» امین

ممنون

زیر نویس فیلم Blue Vevlet رو براتون استخراج کردم

لینک :

Delta Farce-2007

زیر نویس فیلم Der , Clown رو براتون استخراج کردم

لینک دانلود :

زیرنویس های A Walk in the Clouds و Casino Royale و Crash و House of Wax و Nikita و The Prestige و Saw III و Taxi Driver رو s_a_m4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز استخراج کردن و برای من فرستادن

s_a_m4000
16-10-2007, 03:17
Red 1994 sub/idx

RAYMOND_JOON
16-10-2007, 10:56
با سلام
امین جان سلام

1- خواهشمندم پستهایی که درخواست زیر نویس میکنند پاک بشوند
اجازه بدید قانون این تاپیک را همه رعایت کنند

2- دو عدد زیرنویس برای دوستان تهیه کردم

2-1- زیرنویس فیلم Black Hawk Down با پسوند idx

2-2- زیرنویس فیلم The Skeleton Key با پسوند srt

امیدوارم خوشتون بیاد:11:

sd70
16-10-2007, 19:26
20 درصد فيلم 3:10to Yuma زيرنويس شد.

اين رو گفتم که بدونيد دارم اين فيلم رو زيرنويس ميکنم و اگه کسي ميخواد اين فيلم رو زيرنويس کنه اين کار رو نکنه. تقريبا تا يه هفته ديگه آماده ميشه.

RAYMOND_JOON
17-10-2007, 09:23
با سلام
امین جان سلام

1- خواهشمندم پستهایی که درخواست زیر نویس میکنند پاک بشوند
اجازه بدید قانون این تاپیک را همه رعایت کنند

2- زیرنویس فیلم Mr.Brooks_2007 برای دوستان تهیه کردم

خوش باشید
RAYMOND

arian007
17-10-2007, 14:03
stigmata

m2863
17-10-2007, 19:32
براي اينكه اين تاپيك دوباره مثل قبل نظم خودشو پيدا كنه و كسي توش درخواست نده ،يه تاپيك ايجاد كرديم به نام " درخواست زيرنويس فارسي" از اين به بعد درخواستتون رو توي تاپيك زير بنويسيد. هر كسي هم كه زيرنويس درخواستي رو داشت توي تاپيك " دانلود زيرنويس فارسي " قرار بده .
درخواست ميكنم از اين به بعد هم هر كسي توي اين تاپيك درخواست داد .درخواستشو پاك كنيد.PLZ

Nikolas_95
17-10-2007, 19:45
براي اينكه اين تاپيك دوباره مثل قبل نظم خودشو پيدا كنه و كسي توش درخواست نده ،يه تاپيك ايجاد كرديم به نام " درخواست زيرنويس فارسي" از اين به بعد درخواستتون رو توي تاپيك زير بنويسيد. هر كسي هم كه زيرنويس درخواستي رو داشت توي تاپيك " دانلود زيرنويس فارسي " قرار بده .
درخواست ميكنم از اين به بعد هم هر كسي توي اين تاپيك درخواست داد .درخواستشو پاك كنيد.PLZ

آخه دوسته من به نظرتون فلسفه اینکه میگیم کسی درخواست نده چیه؟

برای این هست که اگر کسی زیرنویسی داشته باشه اینجا میزاره و منتظره درخواست کسی نمیشه

پس وقتی زیرنویسی توی لیست نیست،یعنی موجود نیست

Kolang
17-10-2007, 20:01
عنوان نادرسته

Undisputed 2006
باید بشهUndisputed II 2006

m2863
17-10-2007, 20:18
آخه دوسته من به نظرتون فلسفه اینکه میگیم کسی درخواست نده چیه؟

برای این هست که اگر کسی زیرنویسی داشته باشه اینجا میزاره و منتظره درخواست کسی نمیشه

پس وقتی زیرنویسی توی لیست نیست،یعنی موجود نیست

دوست عزيز تجربه بهمون نشون داد كه امكان اين كه كسي درخواست نده وجود نداره ، بهترين كاري هم كه ميشه كرد اينه كه مباحث درخواست و ارسال رو از هم جدا كرد. در ضمن تعداد افرادي كه زيرنويس ارسال مي كنند خيلي كمتر از افرادي هستند كه دنبال زيرنوس ميگردند و ممكنه فيلمهايي وجود داشته باشند كه زيرنويس فارسيشون موجود باشه ولي به دست شما نرسيده باشه كما اينكه اين مساله رو هم توي همين تاپيك بارها تجربه كرديم . پس اگه زيرنويسي توي ليست نباشه معنيش اين نيست كه "نيست" .
به نظر من اين كار ميتونه به نظم اين موضوع كمك بسياري بكنه . بهتره كه واقع بين باشيم ، نه خيلي خيلي خوش بين!

Amin
17-10-2007, 22:39
دوست عزيز تجربه بهمون نشون داد كه امكان اين كه كسي درخواست نده وجود نداره ، بهترين كاري هم كه ميشه كرد اينه كه مباحث درخواست و ارسال رو از هم جدا كرد. در ضمن تعداد افرادي كه زيرنويس ارسال مي كنند خيلي كمتر از افرادي هستند كه دنبال زيرنوس ميگردند و ممكنه فيلمهايي وجود داشته باشند كه زيرنويس فارسيشون موجود باشه ولي به دست شما نرسيده باشه كما اينكه اين مساله رو هم توي همين تاپيك بارها تجربه كرديم . پس اگه زيرنويسي توي ليست نباشه معنيش اين نيست كه "نيست" .
به نظر من اين كار ميتونه به نظم اين موضوع كمك بسياري بكنه . بهتره كه واقع بين باشيم ، نه خيلي خيلي خوش بين!
وقتی زیرنویسی رو پیدا نمیکنید
چند تا حالت داره

فیلم ترجمه و زیرنویس نشده
DVD فیلم زیرنویس شده اووون خیلی پخش نشده
DVD زیرنویس شده رو دوستان دارن اما به هر دلیلی زیرنویس رو استخراج و share نکردن (انواع دلالیل منطقی و غیر منطقی و + و -)
دوستی فیلمی رو ترجمه کرده اما به خاطر سو استفاده هایی که انجام میشه و الان هم متاسفانه زیاد شده حاضر نیست share کنه
...

در تمامی موارد
درخواست هیچ کمکی نمیکنه

ممنون

Amin
17-10-2007, 22:43
عنوان نادرسته

Undisputed 2006
باید بشهUndisputed II 2006

Undisputed II: Last Man Standing 2006

درست شد
ممنون

travis
18-10-2007, 04:05
:41:به خاطر فیلترینگ:41::41: هر کاری کردم نتونستم زیرنویس انگلیسی dirty dancing: havana nights
رو دانلود کنم کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه

راستی به خاطر این مجموعه آماده شده واقعا ایوللللللللللللل:40:

s_a_m4000
18-10-2007, 04:32
:41:به خاطر فیلترینگ:41::41: هر کاری کردم نتونستم زیرنویس انگلیسی dirty dancing: havana nights
رو دانلود کنم کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه

راستی به خاطر این مجموعه آماده شده واقعا ایوللللللللللللل:40:
برای شما

caspian1
18-10-2007, 22:26
سلام دوستان

زیرنویس فیلم Death Proof ( یکی از اپیزود های فیلم Grindhouse )

لینک دانلود :

منیع :

یا حق

Alishmas
19-10-2007, 18:28
جناب امین من زیرنویس فیلم zodiac2007 رو دانلود کردم اما زیرنویس با فیلم هماهنگ نیست
با چه برنامه ای می تونم درستش کنم؟
چون برنامه subtitle work shop قبول نمیکنه !
چطوری می تونم هماهنگش کنم

اگه SW قبول نميکنه اين کار رو بکن :

يه تکست جديد باز کن و محتويات زير نويس رو اون تو کپی کن و بعد اون رو با فرمت srt دوباره سيو کن.

Amin
19-10-2007, 20:26
جناب امین من زیرنویس فیلم zodiac2007 رو دانلود کردم اما زیرنویس با فیلم هماهنگ نیست
با چه برنامه ای می تونم درستش کنم؟
چون برنامه subtitle work shop قبول نمیکنه !
چطوری می تونم هماهنگش کنم

اگه SW قبول نميکنه اين کار رو بکن :

يه تکست جديد باز کن و محتويات زير نويس رو اون تو کپی کن و بعد اون رو با فرمت srt دوباره سيو کن.

سلام
فرمتش srt نیست
sub/idx هستش
اینجا توضیح دادم

s_a_m4000
19-10-2007, 22:00
زیر نویس death proof کار نمیکنه.
سلام.تست کردم مشکلی نداشت.

Amin
19-10-2007, 23:00
سلام سلام
زیرنویس های زیر اضافه / آپدیت شدند
ممنون :11::46:

Black Hawk Down 2001

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Black_Hawk_Down.rar)

The Bourne Identity 2002

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Bourne_Identity.zip) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Bourne Identity.zip)

Curse of the Golden Flower (2006) aka an cheng jin dai huang jin jia

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/curse of the golden flower.zip) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/man.cheng.jin.dai.huang.jin.jia.(2006).per.1cd.(31 54009).zip)

Death Proof 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Death Proof.zip)

The Ladies of the Bois de Boulogne (1945) aka Dames du Bois de Boulogne, Les

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ladies of bois de Bologne.rar)

Mr. Brooks 2007

دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Mr.Brooks[2007]DvDrip[per]-aXXo-srt.rar) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Mr.Brooks[2007]DvDrip[Eng]-aXXo.rar)

Night Watch: Nochnoi Dozor (2004) aka Nochnoy dozor

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/nochnoy.dozor.(2004).per.1cd.(3154002).zip)

Shaolin Soccer (2001) aka Siu lam juk kau

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Shaolin Soccer.zip)

The Skeleton Key 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Skeleton_Key.rar)

Stigmata 1999

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Stigmata__1999_.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/stigmata.rar)

stigmata

زیر نویس فیلم Curse Of The Golden Flower با فرمت Srt

مدت زمان فیلم : 1:53:53
فریم ریت : 23

لینک دانلود :

مشخصات فیلم در IMDB :

زیر نویس فیلم Night Watch محصول سال 2004

لینک دانلود :

مشخصات فیلم در IMDB : ل

زیر نویس فیلم Shaolin Soccer

لینک دانلود :

مشخصات در IMDB :

زیر نویس فیلم Ladies of bois de Bologne

لینک دانلود :

سلام دوستان

زیرنویس فیلم Death Proof ( یکی از اپیزود های فیلم Grindhouse )

لینک دانلود :

منیع :

یا حق

Kolang
19-10-2007, 23:05
New Edited

arian007
19-10-2007, 23:41
زیرنویس فیلم united 93 با فرمت sub/idx که از روی فرمت sup تبدیل کردم
و چون تبدیل کردنش ممکنه برای خیلیها سخت باشه اینو گزاشتم

Amin
20-10-2007, 00:32
واقعا می دونم خنده داره ولی ببخشید من باید با فایل دانلود شده چه کار کنم؟ (اصلا هیچی بلد نیستم) فیامم divx هست اگه ممکنه کاملا واضح و ساده توضیح بدید. ممنون.

سلام

Desert
20-10-2007, 13:16
زیرنویس اصلاح شده دو فیلم تایتانیک ( برای نسخه 3 CD با کیفیت 2hdrip ) و Pirates Of Caribbean 3 برای نسخه DVDRip - SPiRAL
:

موفق باشید.

Kolang
20-10-2007, 15:40
New Edited

sd70
20-10-2007, 19:43
فيلم 3:10to Yuma محصول سال 2007 جزو 250 فيلم برتر جهان به طور 100% زيرنويس شد. فقط مونده يه سري اصلاحات و يه غلط يابي املايي.

sd70
20-10-2007, 22:50
شدیداً منتظر3:10to Yuma هستیم
ايشالله تا فردا بعد از ظهر آماده ميشه.

البته فعلا قصد دارم زيرنويس رو بصورت sub/idx بذارم.

sajey
21-10-2007, 00:42
ايشالله تا فردا بعد از ظهر آماده ميشه.

البته فعلا قصد دارم زيرنويس رو بصورت sub/idx بذارم.

سلام دوست من
یک بزگواری کن وفایل srt را برای دوستان بزار.
ویا اگر وقت نمی کنی بزاری.
میشه sub/idx را به srt تبدیل کرد؟
اگر میشه یک اموزش دراین مورد بدین.
بسیار ازشما دوست عزیز ممنونم

travis
21-10-2007, 13:29
سلام دوست من

آره این مشکل من هم هست
چطور میشه این تبدیل فرمت را انجام داد؟

چون با پلیرهایی که من استفاده میکنم ( bsplayer--jetaudio) برای انداختن زیرنویس های با فرمت sub باید حتما فیلم رو روی هارد کپی کنم
ضمن این که نمی تونم با نرم افزاری که دارم : subtitle tool
زیرنویس با این فرمت subرا اصلاح کنم در واقع این فرمت رو پشتیبانی نمی کنه

ممنون

Amin
21-10-2007, 13:34
سلام سلام
زیرنویس ها اضافه/آپدیت شدند

Ask the Dust 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/ask_the_dust.fa_subtitle.rar)

Casino 1995

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 3 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Casino 3CD.rar)

Chicago 2002

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Chicago.zip)

Pirates of the Caribbean: At World's End 2007

دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Pirates of the Caribbean At World's End.rar) | دانلــــود تک سيدي با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود نسخه DVDRip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Pirates_Of_Caribbean_-_3_-_2007_-_Desert.rar)

Thelma & Louise 1991

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Thelma_Luise.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Thelma & Louise 2CD.rar)

Titanic 1997

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Titanic 2CD.rar) | دانلــــود 3 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/TITANIC-FIXED 3CD.rar)

United 93 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/United 93 subidx.rar)

New Edited

زیرنویس فیلم united 93 با فرمت sub/idx که از روی فرمت sup تبدیل کردم
و چون تبدیل کردنش ممکنه برای خیلیها سخت باشه اینو گزاشتم

زیرنویس اصلاح شده دو فیلم تایتانیک ( برای نسخه 3 CD با کیفیت 2hdrip ) و Pirates Of Caribbean 3 برای نسخه DVDRip - SPiRAL
:

موفق باشید.

New Edited

Amir Star
21-10-2007, 13:48
سلام دوست من

سلام دوست عزیز

برای هزارمین بار :46: Sub\idx رو به srt نمیشه تبدیل کرد OKAY :10:

sd70
21-10-2007, 14:19
فايل srt ـش رو هم ميزارم ولي همونطور که گفتم فعلا قصد دارم اون رو بصورت sub/idx بذارم.

زيرنويس skinwalkers يادتونه؟ بعد يه مدت srt ـش رو هم گذاشتم.

Amin
21-10-2007, 14:28
کسي دي وي دي فيلمهاي The Painted Veil 2006 و The Terminal 2004 رو نداره که زيرنويسش رو دوباره استخراج کنه چون اينايي که تو سايت هست ناقص اند ، اولي 10 دقيقه آخر رو نداره و دومي 4 دقيقه آخر رو .

سلام
یکیشو داشتم براتون استخراج کردم

زیرنویس آپدیت شد

The Terminal 2004

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/TheTerminal by Amin.rar)

شما باید دومی رو دانلود کنید

behroz3666
21-10-2007, 15:35
سلام دوستان زیرنویس فیلم constantine مشکل داره وقتی اجرا میکنی به این شکل میشه من هر کاری کردم درست نشد یکی راهمایی کنه
00:00:29,200 --> 00:00:33,920
ل½qأ؛ow ¾¨ SwH آv¨ »H"
".jnHj Swj nj Iأ؛j Sو¼؛ow
2
00:00:34,040 --> 00:00:42,720
pH Sو¼؛ow ل½qأ؛ow
.SwH j¼£ں¶ ³»j آ؛I؟] ھ¹] ·I¶p
3
00:00:43,360 --> 00:00:49,360
"¦ؤq§¶"
4
00:01:52,920 --> 00:01:55,000
..."®G¼؛I¶" -
5
00:01:55,120 --> 00:01:57,440
!"®G¼؛I¶" ...
6
00:02:10,00:41:

دنیروو
21-10-2007, 17:40
سلام دوستان زیرنویس فیلم constantine مشکل داره وقتی اجرا میکنی به این شکل میشه من هر کاری کردم درست نشد یکی راهمایی کنه

من این مشکلو با فایلهای فارسی Srt توی ویندوز Vista دارم و هر کاری هم کردم (از جمله فارسی کردن ویستا در Regeional language و همچنین نصب انواع فونتهای فارسی ) ولی به نتیجه ایی نرسیدم
ضمن اینکه با چند تا پلیرمختلف هم امتحان کردم ولی نشد که نشد ...

دوستان کسی با Srt فارسی توی ویستا چنین مشکلی نداشته ؟؟

راه حلی ... پیشنهادی ؟؟

sd70
21-10-2007, 19:14
من که در حال حاضر از ويندوز ويستا استفاده ميکنم و اصلا هم چنين مشکلي ندارم.

Amin
21-10-2007, 20:22
من که در حال حاضر از ويندوز ويستا استفاده ميکنم و اصلا هم چنين مشکلي ندارم.
me2

من این مشکلو با فایلهای فارسی Srt توی ویندوز Vista دارم و هر کاری هم کردم (از جمله فارسی کردن ویستا در Regeional language و همچنین نصب انواع فونتهای فارسی ) ولی به نتیجه ایی نرسیدم
ضمن اینکه با چند تا پلیرمختلف هم امتحان کردم ولی نشد که نشد ...

راه حلی ... پیشنهادی ؟؟
اینجا فارسی هستش ؟

sd70
21-10-2007, 20:43
اين هم زيرنويس فارسي 3:10to Yuma با قالب sub/idx

دانلود نسخه سفيد رنگ (توصيه مي شود اين نسخه را دانلود کنيد)

دانلود نسخه زرد رنگ

امين جان بذارش تو تاپيک.

arian007
22-10-2007, 00:05
بابا یکی جواب ما رو نمیده کف کردیم ویندوز من xp هستش یکی کمک کنه:19:

دوست عزیز شما در پلیر خود قسمت تنظیمات زیرنویس فرمت فونت خود رو به عربیک تبدیل کن
اگه درست نشد فایل رو با نوت پد باز کن و با ansi سیو کن باید درست بشه

behrooz3000
22-10-2007, 01:08
سلام بهروز باید زبان کامپیوتر تو فارسی کنی

behroz3666
22-10-2007, 09:57
دوست عزیز شما در پلیر خود قسمت تنظیمات زیرنویس فرمت فونت خود رو به عربیک تبدیل کن
اگه درست نشد فایل رو با نوت پد باز کن و با ansi سیو کن باید درست بشه

دوست عزیز ممنون که جواب دادی نه درست نشد زبان پلیر رو هم عربی کردم باز هم درست نشد در ضمن فقط با این زیرنویس مشکل دارم بقیه مشکلی ندارن فایل زیرنویس رو از همین جا گرفتم از آقا امین میخوام زیرنویس constantine رو یه چک کنه اگه مشکل داره درستش کنه اگه نه که یه کمکی هم به ما بده:19::41::37::37:

piishii
22-10-2007, 10:43
سلام.
هر 3 زیرنویس فیلم house of wax مشکل دارند !
یکیش زبونش فارسی نیست !
یکیش یک فایل exe هست !!!!!!!! :18:امین کامپیوتر من ویروسی بشه من میدونم با تو گرچه Nod که فعلا چیزی رو تشخیص نداده و منم که اجراش نکردم : دی
یکی بعدی هم اصلا زیرنویسش کامل که چی عرض کنم اصلا مثل اینکه استخراج نشده !!:13:

travis
22-10-2007, 10:54
برای شما

واقعا ممنوننننن

sd70
22-10-2007, 14:00
سلام دوستان

من تا حالا با همچین چیزی مواجه نشده بودم

یعنی این زیرنویس رو به نسخه اصلی فیلم ( به زبان اصلی )
Add کنم
فیلم با زیرنویس فارسی میبینم ؟؟؟؟
:18::18:

آخه چجوری ؟؟؟ با چه برنامه ای ؟؟؟
میشه یکی توضیح بده ؟؟

ببخشید من ناشی هستم و هیچی نمیدونم
تو رو خدا کمک کنید :40:

چه زيرنويسي رو ميگيد؟

Kolang
22-10-2007, 14:39
سلام.
یکیش زبونش فارسی نیست !
یکیش یک فایل exe هست !!!!!!!! :18:امین کامپیوتر من ویروسی بشه من میدونم با تو گرچه Nod که فعلا چیزی رو تشخیص نداده و منم که اجراش نکردم : دی

تو کل آرشیو 2 یا 3 تا از زیرونویس ها exe هستند
نترس بابا ویروسی نیستن
اینها SFX archive اند
میتونی روسون راست کلیک کنی و extract رو بزنی
لزومی به اجرااشون نیست:46:

Amin
22-10-2007, 15:24
دوست عزیز ممنون که جواب دادی نه درست نشد زبان پلیر رو هم عربی کردم باز هم درست نشد در ضمن فقط با این زیرنویس مشکل دارم بقیه مشکلی ندارن فایل زیرنویس رو از همین جا گرفتم از آقا امین میخوام زیرنویس constantine رو یه چک کنه اگه مشکل داره درستش کنه اگه نه که یه کمکی هم به ما بده:19::41::37::37:
سلام
اگه مشکلتون فقط با همون زیرنویس هستش
که باید بگم درسته
زیرنویس اووون فیلم مشکل داره
اما اگه با همه زیرنویس ها مشکل دارین
راه حل های چند صفحه اخیر رو باید انجام بدین

سلام.
یکیش زبونش فارسی نیست !
سالمن
مشکلی ندارن

blackspider
22-10-2007, 18:21
قضیه این زیرنویس های عربی که اینقدر زیادن چیه؟؟
با برنامه خاصی متن زیرنویس انگلیسی رو ترجمه می کنند؟؟ یعنی ما نمی تونیم همچین برنامه ای رو بنویسیم...یا اینکه امثال پدیده و اینها(نسخه اورجینالشون) که مترجم هستن می تونن درست اینها رو ترجمه کنن؟؟ قضیه چیه...

sd70
22-10-2007, 18:34
قضیه این زیرنویس های عربی که اینقدر زیادن چیه؟؟
با برنامه خاصی متن زیرنویس انگلیسی رو ترجمه می کنند؟؟ یعنی ما نمی تونیم همچین برنامه ای رو بنویسیم...یا اینکه امثال پدیده و اینها(نسخه اورجینالشون) که مترجم هستن می تونن درست اینها رو ترجمه کنن؟؟ قضیه چیه...
با سايت گوگل راحت ميشه متن عربي رو به هر زبوني و بالعکس ترجمه کرد.

babinow
22-10-2007, 18:54
Shakespeare in Love - 1998

blackspider
22-10-2007, 18:57

خوب بالاخره از یه نرم افزاری برای ترجمه استفاده می کنن دیگه...من سوالم اینه که ما تو ایران همچین نرم افزاری نداریم؟؟...

Majid ²
22-10-2007, 23:38
چه زيرنويسي رو ميگيد؟

بالاخره یکی جواب داد :19:

عزیز من اصلا نمیدونم چجوری اینا ؟؟
چیکار باید بکنم ؟؟؟ چه برنامه ای میخواد ؟؟؟

میشه یه تاپیکی چیزی معرفی کنین که منم بیام توی دور ؟؟ :40:

Abol2006
23-10-2007, 00:37
زیرنویس فیلم Running Scared مشکل داره ، چون فایل idx اون نیست . چیکار باید کرد ؟

mamalian
23-10-2007, 00:41

با گوگل چطور میتونین عربی رو به زبونهای دیگه ای به جز انگلیسی تبدیل کنین

arian007
23-10-2007, 08:02
charlie and the chocolate factory

arian007
23-10-2007, 08:17
Take The Lead

arian007
23-10-2007, 08:24
Just_Married

arian007
23-10-2007, 08:29
Days_Of_Glory

hamidkks
23-10-2007, 11:45
از این کارت بسیار ممنونم چون خیلی کمک کرد
ولی اینجا یه مشکلیه
قبلا زیرنویسها رو با پسوند srt دانلود میکردیم و خیلی راحت با IGI زیرنویس را با هر پلایری میدیدیم با هر پسونی اعم از dvd-vcd -dat-mpeg- و و و و
ولی بعضی از این پسوندها sub هستند و نه برنامه workshop و نه IGI این پسوند رو قبول نمیکنه
اگه میشه لطف کنید یا اینا رو تبدیل کنید یا راه تبدیل و استفادشون رو بگید
ممنون:19:

sd70
23-10-2007, 14:08
خوب بالاخره از یه نرم افزاری برای ترجمه استفاده می کنن دیگه...من سوالم اینه که ما تو ایران همچین نرم افزاری نداریم؟؟...
تو ايران چنين برنامه هايي هست ولي هيچ کدوم درست و حسابي نمي تونن متن رو ترجمه کنن.

به عربي آن يک کتاب است ميشه هذا کتاب و به انگليسي It is a book ولي به فارسي ميشه آن يک کتاب است خب همين فعل که در آخر مياد و مفعول و چنين چيزايي باعث ميشه که براحتي عربي و انگليسي نشه براي ترجمه متن براي فارسي هم اينکار رو کرد.

بالاخره یکی جواب داد :19:

عزیز من اصلا نمیدونم چجوری اینا ؟؟
چیکار باید بکنم ؟؟؟ چه برنامه ای میخواد ؟؟؟

میشه یه تاپیکی چیزی معرفی کنین که منم بیام توی دور ؟؟ :40:

اينجا هست:

با گوگل چطور میتونین عربی رو به زبونهای دیگه ای به جز انگلیسی تبدیل کنین
خب يه قسمت Translation که داره.

اينم لينکش:

Kolang
23-10-2007, 15:12
New Edited

sid
23-10-2007, 15:29
مرسی واقعا تاپیکه عالیی هستش

Amir Star
23-10-2007, 16:29

دستت درد نکنه !!!

یکی نیست از این همه زحمتی که شما میکشی تشکر کنه :41::10:

tajclubesteghlal
23-10-2007, 16:41
سلام به دوستان

من یک مشکل دارم که راهنمایی شدم در این قسمت جواب بگیرم ( بدلیل اینکه زیر نویس بود )

من از دانلوود آفلاین استفاده میکنم و وقتی فایل های می آیاد و آن را extract میکنم فیلم بصورت avi ذخیره میشود ، حالا من اگر بخواهم زیرنویس را در کنار آن قرار دهم چه باید بکنم ؟

چون مثل اینکه باید حتمأ فایل dvdrip یا xvid باشه تا زیرنویس اجرا بشه ، من چطور میتوانم زیرنویس را در این نوع فیلم ها که پسوند avi داره میتونم اجرا کنم ؟

موفق باشید

sd70
23-10-2007, 18:46
سلام به دوستان

من یک مشکل دارم که راهنمایی شدم در این قسمت جواب بگیرم ( بدلیل اینکه زیر نویس بود )

من از دانلوود آفلاین استفاده میکنم و وقتی فایل های می آیاد و آن را extract میکنم فیلم بصورت avi ذخیره میشود ، حالا من اگر بخواهم زیرنویس را در کنار آن قرار دهم چه باید بکنم ؟

چون مثل اینکه باید حتمأ فایل dvdrip یا xvid باشه تا زیرنویس اجرا بشه ، من چطور میتوانم زیرنویس را در این نوع فیلم ها که پسوند avi داره میتونم اجرا کنم ؟

موفق باشید
دو کار ميتونيد بکنيد:

1- يا از Jet Audio استفاده کنيد.
2- يا هم اينکه فيـلتر VobSub رو نصب کنيد و بعدش با استفاده از اون با هر برنامه اي خواستيد فيلم رو با زيرنويس فارسي نگاه کنيد.

Majid ²
23-10-2007, 21:10
دو کار ميتونيد بکنيد:

1- يا از Jet Audio استفاده کنيد.
2- يا هم اينکه فيـلتر VobSub رو نصب کنيد و بعدش با استفاده از اون با هر برنامه اي خواستيد فيلم رو با زيرنويس فارسي نگاه کنيد.

مرسی ممنون از کمکتون :40:
اگه اطلاعات بیشتر و دقیق تر بخوام که ار ب بسم الله باشه
کدوم تاپیک برم ؟؟

behdad_20
23-10-2007, 21:17
با عرض سلام و خسته نباشید.
ن چندتا از زیر نویس فارسی ها رو که در صفحه اول قرار دادین را دانلود کردم ولی اینا پسوندش sub هست و من srt اونارو میخوام.
با رنامه vob sub هم خواستم اونارو به srt تبدیل کنم ولی گردنم شیکست ازبس حروف تایپ کردم.
آخه شاید 100 خط بود که اگه میخواستم اونارو تایپ کنم تا صبح طول میکشید.
برنامه دیگه ای برای این کار وجود نداره ؟
و درضمن زیر نویسی با پسوند srt تو سایت وجود داره که من بخوام او دانلود کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

sd70
23-10-2007, 21:34
[RIGHT]

مرسی ممنون از کمکتون :40:
اگه اطلاعات بیشتر و دقیق تر بخوام که ار ب بسم الله باشه
کدوم تاپیک برم ؟؟
تو همين قسمت بعد نرم افزاري فيلم تاپيک هاي مورد نظر هست.

s_a_m4000
23-10-2007, 23:28
با عرض سلام و خسته نباشید.
ن چندتا از زیر نویس فارسی ها رو که در صفحه اول قرار دادین را دانلود کردم ولی اینا پسوندش sub هست و من srt اونارو میخوام.
با رنامه vob sub هم خواستم اونارو به srt تبدیل کنم ولی گردنم شیکست ازبس حروف تایپ کردم.
آخه شاید 100 خط بود که اگه میخواستم اونارو تایپ کنم تا صبح طول میکشید.
برنامه دیگه ای برای این کار وجود نداره ؟
و درضمن زیر نویسی با پسوند srt تو سایت وجود داره که من بخوام او دانلود کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
تنها راهش همون تایپ کردنه در ضمن در صورتیکه فیلمی چند زیرنویس داشته باشه با پسوندهای متفاوت همشون به تفکیک در سایت قرار گرفته اند

RAYMOND_JOON
24-10-2007, 17:30
با سلام
امین جان امروز 2 عدد زیر نویس تهیه کردم

1- زیرنویس فیلم Just_Married_2003 بصورت idx*

2- زیر نویس فیلم When_A_Stranger_Calls_2006 بصورت srt*

حالشو ببرید
با تشکر
RAYMOND

behrooz3000
24-10-2007, 19:07
سلام من زیر نویس yuma رو گرفتم ولی چرا extra منی شه

shadowfax
24-10-2007, 20:27
زیرنویس فارسی فیلم بسیار زیبای 3:10 to Yuma دیدم تو سایت نیست از یجا پیدا کردم گذاشتم:

sd70
24-10-2007, 22:30
زیرنویس فارسی فیلم بسیار زیبای 3:10 to Yuma دیدم تو سایت نیست از یجا پیدا کردم گذاشتم:

البته من خودم زيرنويسش بلافاصله پس از آپلود تو تاپيک گذاشتم. تو صفحات قبلي هست ولي امين جان هنوز به ليست زيرنويس ها اضافه نکرده.

hamidkks
25-10-2007, 15:07
اینجا یه مشکلیه
قبلا زیرنویسها رو با پسوند srt دانلود میکردیم و خیلی راحت با IGI زیرنویس را با هر پلایری میدیدیم با هر پسونی اعم از dvd-vcd -dat-mpeg- و و و و
ولی بعضی از این پسوندها sub هستند و نه برنامه workshop و نه IGI این پسوند رو قبول نمیکنه
در ضمن مشکل تاخیرش با فیلم رو چیکار کنیم

sd70
25-10-2007, 18:32
اینجا یه مشکلیه
در ضمن مشکل تاخیرش با فیلم رو چیکار کنیم
با JetAudio يا با استفاده از فـيلتر Direct VobSub هم ميتونيد فيلم رو با زيرنويس نگاه کنيد و هم مشکل زماني زيرنويس هاي sub/idx رو حل کنيد.

arian007
25-10-2007, 23:53
seraphim falls

arian007
26-10-2007, 00:03
Bound

GoodPsycho
26-10-2007, 00:17
لطفا یک نفر زیرنویس 3:10 to yuma رو یه جایی غیر از رپید ، لینک مستقیم ترجیحا برای من آپ کنه ، ثواب داره والا !!

sd70
26-10-2007, 09:25
لطفا یک نفر زیرنویس 3:10 to yuma رو یه جایی غیر از رپید ، لینک مستقیم ترجیحا برای من آپ کنه ، ثواب داره والا !!
ايميل تون رو بگيد براتون بفرستمش.

arian007
26-10-2007, 10:38
The_Mosquito coast

sd70
26-10-2007, 11:58
اين نکته رو هم بگم که زيرنويس 3:10to Yuma مربوط به نسخه R5.LINE.XViD-PUKKA مي باشد.

Amin
27-10-2007, 12:53
سلام سلام
اینم زیرنویس های جدید
از پستهایی که در زیر اووومده
ممنون از همه عزیزان :11::40:

3:10 to Yuma (2007) aka Three Ten to Yuma

دانلــــود (فونت سفيد) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/3.10_to_yuma__white_.zip) | دانلــــود (فونت زرد) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/3.10_to_yuma__yellow_.zip)

Bound 1996

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Bound.rar)

Charlie and the Chocolate Factory 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/charlie_and_the_chocolate_factor.fa_subtitle.rar)

Days of Glory (2006) aka Indigènes

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Days_Of_Glory_.rar)

Just Married 2003

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Just_Married-.rar)

The Mosquito Coast 1986

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Mosquito coast.rar)

Raging Bull 1980

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Raging Bull 2CD.rar)

Seraphim Falls 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/seraphim falls.rar)

Shakespeare in Love 1998

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/S_h_a_k_e_s_p_e_a_r_e.i_n._L_o_ve.rar)

Take the Lead 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Take The Lead.rar)

When a Stranger Calls 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/When_A_Stranger_Calls.zip)

اين هم زيرنويس فارسي 3:10to Yuma با قالب sub/idx

دانلود نسخه سفيد رنگ (توصيه مي شود اين نسخه را دانلود کنيد)

دانلود نسخه زرد رنگ

امين جان بذارش تو تاپيک.

Shakespeare in Love - 1998

Take The Lead

Just_Married

Days_Of_Glory

New Edited

با سلام
امین جان امروز 2 عدد زیر نویس تهیه کردم

1- زیرنویس فیلم Just_Married_2003 بصورت idx*

2- زیر نویس فیلم When_A_Stranger_Calls_2006 بصورت srt*

حالشو ببرید
با تشکر
RAYMOND

seraphim falls

Bound

The_Mosquito coast

Kolang
27-10-2007, 13:33
اینو یادت رفته امین جان
Ocean's 11.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (933.1

piishii
27-10-2007, 22:39
سلام.
زیرنویس phone booth درسته ؟

Abol2006
28-10-2007, 12:17
زیرنویس فیلم Running Scared مشکل داره ، چون فایل idx اون نیست . چیکار باید کرد ؟

برای بار دوم می پرسم .

syamak790
28-10-2007, 12:30
سلام

زیر نویس فیلم marine که بیشتر به انگیلیسی می خوره تا فارسی
نصفش ترجمه نشده

s_a_m4000
28-10-2007, 13:08
برای بار دوم می پرسم .
درسته دوست عزیز.کسی که استخراج کرده باید اونو از اول بذاره یا هر کی که داره دوباره استخراج کنه و اپلود کنه راه دیگه ای نداره البته یه راهی هست ولی فکر نکنم کار کنه یعنی خودم تا حالا تست نکردم اگه جواب داد میگم

Amin
28-10-2007, 13:10
سلام

سلام.
زیرنویس phone booth درسته ؟
آره
موقع آپلود damage شده
متاسفانه سالمشو خودمم ندارم
کسی از دوستان اگه داره استخراج کنه لطفا

برای بار دوم می پرسم .
همون بار اول جوابتون رو دادم
بله
مشکل داره
قرار بود یکی از دوستان نسخه سالمشو استخراج کنه
که فعلا خبری نشده .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

siamak_mu
28-10-2007, 18:30
اينم از زيرنويس Ratatouille

كار خودمه.

آقا امين اضافه كن.

از يكي از اين سه لينك مي تونيد دانلود كنيد.

Abol2006
28-10-2007, 19:17
همون بار اول جوابتون رو دادم

اصلا جواب منو ندادین .
در ضمن بنظر من قبل از اینکه آقا امین زیرنویسی رو در سایت قرار بدی یک نگاه به فایل بنداز ببین که درست هست یا نه اگه ایراد داشت سریع بگو تا اون فرد که هنوز دی وی دی فیلم دستشه دوباره اونو بزاره و دیگه اینچنین مشکلاتی پیش نیاد

yoosef_st
28-10-2007, 19:27

كار خودمه.

آقا امين اضافه كن.

خیلی کارت درسته. دوستت داریم 10000000000000...0000 تا ( این صفر ها رو بزار پشت 1 هان. تقصیر من نیست تقصیر فرومه.)

siamak_mu
28-10-2007, 19:50
خیلی کارت درسته. دوستت داریم 10000000000000...0000 تا ( این صفر ها رو بزار پشت 1 هان. تقصیر من نیست تقصیر فرومه.)

منم به اندازه همون عدد خواهش مي كنم.

sd70
28-10-2007, 20:48
سيامک جان ممنون عالي بود.

با اجازت من اين زيرنويس رو با اون نسخه DVDRip تک سي دي که داشتم هماهنگ کردم.

اينم لينکش:

barbapapa
28-10-2007, 21:10
تشکر از کلنگ عزیز

8301434
28-10-2007, 21:27
از siamak_mu عزیز به خاطر زیرنویس خوبش ممنونم

siamak_mu
28-10-2007, 22:09
منم با اجازت گذاشتم رو اين سايت ها.

دوستان اينم نسخه 1 سي دي Ratatouille كه آقا سعيد زحمت تنظيم زمانش رو كشيده.

از اين لينك ها يا لينك بالايي كه آقا سعيد تو رپيدشير گذاشتن مي تونيد دانلود كنيد.

arian007
29-10-2007, 08:59
Resident Evil: Extinction

igm1355
29-10-2007, 10:38

از آريان007 بابت زير نويس

peiman_hp
29-10-2007, 11:49

واقعا ممنون

Abol2006
29-10-2007, 12:18
سلام

زیر نویس فیلم marine که بیشتر به انگیلیسی می خوره تا فارسی
نصفش ترجمه نشده
این یکی رو بگیر کاملا فارسی هست

babinow
29-10-2007, 17:58
برای بار دوم می پرسم .

این هم زیرنویس Running Scared -2006

Abol2006
29-10-2007, 23:39

دستت درد نکنه از اینکه کارمونو زود راه انداختی .

Badform
30-10-2007, 02:31
ببخشيد من يك سوالي برام پيش اومده.چون در پست اول گفتين كساني كه زير نويس مي گذارند زيرنويس آنها با ذكر نام اضافه مي شود.من توي 3 صفحه اول اسمي از كسي نديدم.يعني از اون مو.قع تا حالا كسي زيرنويس جديد نگذاشته؟
سوال دوم : من كه اينترنت سرعت بالا ندارم.چطوري مي تونم كل زير نويس ها را داشته باشم؟از چه راهي مي تونم تهيه كنم؟

s_a_m4000
30-10-2007, 09:04
ببخشيد من يك سوالي برام پيش اومده.چون در پست اول گفتين كساني كه زير نويس مي گذارند زيرنويس آنها با ذكر نام اضافه مي شود.من توي 3 صفحه اول اسمي از كسي نديدم.يعني از اون مو.قع تا حالا كسي زيرنويس جديد نگذاشته؟
سلام.
چرا اون 3 صفحه اول رو امین جان زحمت میکشن و هر چند روز آپدیت میکنند و هر کسی زیرنویس جدید بذاره موقع آپدیت کردن لیست تو یه پست جداگانه اسامیشون ذکر میشه اگه همین چند صفحه اخیر رو ببینید متوجه میشید

سوال دوم : من كه اينترنت سرعت بالا ندارم.چطوري مي تونم كل زير نويس ها را داشته باشم؟از چه راهي مي تونم تهيه كنم؟
خب اگه همشون رو می خواهید باید از یه جایی دانلود کنید راه دیگه ای نیست یه مدت پیش kolang جان همشون رو یکجا رو رپید آپلود کرده بودند هنوز هم لینکا کار میکنه البته لیست بعد از اون آپدیت شده که تو اونا نیست حجمشون هم فکر کنم یه 400 یا 500 مگی بشه

iceboy24000
30-10-2007, 22:13
بعضی از این فایلها رار هستند که وقتی بازشون میکنی با پسوند sub هستند و با همنام کردن با فیلم اجرا نمیشه
جریانش چی هست و باید چکار کرد تا با فیلم اجرا بشه؟

راستی خیلی وقت پیش یکی از عزیزان گفت فیلم 3.10 to yoma رو چند روز اینده زیر نویس میکنم
ما که خیلی وقته منتظریم.گویا خبری نشده

s_a_m4000
30-10-2007, 22:18
بعضی از این فایلها رار هستند که وقتی بازشون میکنی با پسوند sub هستند و با همنام کردن با فیلم اجرا نمیشه
جریانش چی هست و باید چکار کرد تا با فیلم اجرا بشه؟
احتمالا بد استخراج شدن معمولا باید یه فایل idx هم کنارشون باشه به همین خاطر اجرا نمیشن

راستی خیلی وقت پیش یکی از عزیزان گفت فیلم 3.10 to yoma رو چند روز اینده زیر نویس میکنم
ما که خیلی وقته منتظریم.گویا خبری نشده

زیر نویس شده تو لیست زیرنویس ها هم هست

Mahiar0
30-10-2007, 23:04

از آريان007 بابت زير نويس

شماها چطوري برداشتيد؟

The subtitle you requested was not found.
اون ادرس اشتباه بود

ازاين ادرسش برداشتم

hamidkks
31-10-2007, 02:58
قبلا مشکلم در مورد استفاده از زیرنویسهای با پسوند sub بود
و دوستان لطف کردن و گفتن با jet audio میشه و اون حل شد
ولی اون در مورد زیر نویسهایی که فیلم به صورت کامل و یا وی سی دی بود صدق میکرد یعنی فایل زیرنویس رو در پوشه ای که فیلم قرار داره کپی و با فایل فیلم هم نام میکردیم و تاخیر رو میزون میکردیم ولی حالا دو تا مشکل دارم
اولی اینکه وقتی تاخیر فیلم رو درست میکنم بعد از چند ثانیه دو باره زیرنویس عقب میمونه و رفته رفته فاصله بیشتر میشه و نتونستم سرعت زیرنویس رو هماهنگ کنم
و دومی چطور میتونم زیرنویس رو با سیدی و یا دی وی دی نگاه کنم یعنی دیویدی رو داخل دیویدی رام بزارم و از فایل sub زیرنویس داخل هارد استفاده کنم
اگر هم کپی کنم داخل هارد فایلهای دیویدی هم نام نیستند

Amir Star
31-10-2007, 03:12
سلام :5:

3:10 to yuma با فرمت Srt

dany0082
31-10-2007, 08:55
اینم زیرنویس فیلم assault on precinct 13 برای سال 2005

ehsan149
31-10-2007, 10:34
نمایش زيرنويس با فرمت گرافيكي در ---
با چه برنامه اي مي توان زيرنويسهايي با فرمت sub/idx(فرمت گرافيكي) را در برنامه progdvb مشاهده كرد؟

برنامه IGI subtitle فقط زيرنويسهاي متني را ساپورت مي كند تصوير هاي زنده كه از كارت دي وي بي بوسيله برنامه اي مثل progdvb نمايش داده مي شوند اين برنامه مي تواند زير نويس هاي متنی را روي اين تصاوير نشان دهد ولی برای زیرنویسهای گرافیکی باید چکار کرد؟

مدیران و دوستان محترم
یعنی تا حالا هیچ کدام از دوستان با این مشکل روبرو نشده اند که مثلا شبکه multivision فیلم pulse را داره می گزارد و فقط زیرنویس sub/idx برای آن فیلم وجود دارد اگر بخواهیم فیلم را به صورت زنده با زیر نویس مشاهده کنیم از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟

Abol2006
31-10-2007, 13:34
اين زيرنويس رو من قبلا توي وب گذاشته بودم ولي توي ليست شما نيست لطفا اضافه کنيد
Sons of the Wind AKA The Great Challenge 2004

iceboy24000
31-10-2007, 14:24
حیف

اقا امیر خیلی ممنون
باور کن یک ماه میشه منتظرم که زیرنویس این فیلم بیاد اون رو ببینم
خیلی لطف کردی
حیف اینجا گزینه تشکر نداره لااقل یه تشکر خشک و خالی از شما بکنیم

sd70
31-10-2007, 14:25

البته دوست عزيز لازم نبود زحمت بکشي. چون من قبلا اين زيرنويس رو گذاشته بودم و قرار بود srt ـش رو هم بذارم.

خب اينم زيرنويس srt فيلم 3:10to Yuma که کار خودمه:

باور کن یک ماه میشه منتظرم که زیرنویس این فیلم بیاد اون رو ببینم
فکر کنم چند هفته اي ميشه که زيرنويسش رو گذاشتم اينجا.

iceboy24000
31-10-2007, 14:35
ضمن تشکر فراوان از زحماتی که شما برای این تایپک میکشید یک پیشنهاد داشتم که فکر میکنم خیلی مفید باشه
اونم اینکه لیست فیلمها توی یه فایل تکست به ترتیب حروف الفبا نوشته بشه و در پست اول گذاشته بشه
هر فیلمی که اضافه میشه تویط مدیر مربوطه تو اون فایل که کم حجم هم هست ابدیت بشه تا اگر ادم دنبال فیلمی بگرده بیاد اون فایل رو دانلود بکنه و ببینه تو سایت هیت یا نه؟
چون معمولا کاربر وقتی مراجعه میکنه دنبال چند تا زیرنویس هست که اگه اون لیست کم حجم رو بگیره دیگه نمیره کل پستها رو برای فیلمهاش بخونه و خیلی راحت هست
دوستان دیگر هم در این مورد نظر بدند که اگر موافقها زیا بودند و مدیر عزیز هم موافق بود انجام بشه

iceboy24000
31-10-2007, 14:41
فکر کنم چند هفته اي ميشه که زيرنويسش رو گذاشتم اينجا.همین دیروز تو ساب اسکن و همین سایت تو لیست صفحه اول گشتم نبود

sd70
31-10-2007, 20:25
همین دیروز تو ساب اسکن و همین سایت تو لیست صفحه اول گشتم نبود

البته يادم رفته بود تو Subscene (ساب سن نه ساب اسکن) بذارمش.

در هر حال امروز srt ـش رو توي Subscene آپلود کردم.

راستي توي صفحه اول هست قسمت # اسمش هم هست 3:10 to Yuma (2007) aka Three Ten to Yuma . فکر کنم چون اون 3:10 رفته سمت راست متوجه نشديد.

امين جان اگه ميشه اسم فيلم رو بصورت 3:10to Yuma بنويس.

Amir Star
01-11-2007, 06:16
البته دوست عزيز لازم نبود زحمت بکشي. چون من قبلا اين زيرنويس رو گذاشته بودم و قرار بود srt ـش رو هم بذارم.

سلام sd 70 جان

من خودم می دونمی شما هفته ی پیش با فرمت sub گذاشتی و خیلی هم زحمت کشیدی و قرار بود چند هفته بعدش با فرمت srt قرار بدی

در هر صورت دست شما درد نکنه :10:

al pacino_masoud
01-11-2007, 06:34
زیر نویس فارسی SAW IV:

sd70
01-11-2007, 07:27
امير جان ممنون. دست شما هم درد نکنه.

موفق و پيروز باشيد.

sms11
01-11-2007, 10:17
اگه میشه زیر نویس های کارتون ها رو هم بزارید یا یه تاپیک جدید براش باز کنید.من الان زیر نویس mulan II رو میخوام ولی پیدا نکردم.البته انگلیش هست ولی فارسی نه

RAYMOND_JOON
01-11-2007, 10:17
با سلام

برای امروز زیر نویس فیلم An American Haunting را آماده کردم

امیدوارم خوشتون بیاد
RAYMOND

Amin
01-11-2007, 20:49
سلام

ضمن تشکر فراوان از زحماتی که شما برای این تایپک میکشید یک پیشنهاد داشتم که فکر میکنم خیلی مفید باشه
اونم اینکه لیست فیلمها توی یه فایل تکست به ترتیب حروف الفبا نوشته بشه و در پست اول گذاشته بشه
هر فیلمی که اضافه میشه تویط مدیر مربوطه تو اون فایل که کم حجم هم هست ابدیت بشه تا اگر ادم دنبال فیلمی بگرده بیاد اون فایل رو دانلود بکنه و ببینه تو سایت هیت یا نه؟
چون معمولا کاربر وقتی مراجعه میکنه دنبال چند تا زیرنویس هست که اگه اون لیست کم حجم رو بگیره دیگه نمیره کل پستها رو برای فیلمهاش بخونه و خیلی راحت هست
دوستان دیگر هم در این مورد نظر بدند که اگر موافقها زیا بودند و مدیر عزیز هم موافق بود انجام بشه
کار جالبی که هست
اما خود این تاپیک مثل لیست میمونه
کاملا هم به ترتیب الفبا هستش
حتی زیرنویس های مربوط به هر حرف هم به ترتیب الفبا مرتب شدن
اینقدر تنبل نباشیم ... گشتن بین 3 صفحه سخت نیست
کسی خواست انجام بده من مشکلی ندارم
اما خودم بیشتر از این نمیتونم وقت بزارم

ممنون

اگه میشه زیر نویس های کارتون ها رو هم بزارید یا یه تاپیک جدید براش باز کنید.من الان زیر نویس mulan II رو میخوام ولی پیدا نکردم.البته انگلیش هست ولی فارسی نه
اگه زیرنویسشون موجود باشه تو همین تاپیک قرار میگیره
مثل شرک ...

iceboy24000
01-11-2007, 23:28
Amin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز
زحمات شما رو با یک تشکر خشک و خالی نمیشه جبران کرد
واقعا این تایپک شما کاملترین زیرنویسهای فارسی رو در بین کل سایتهای زیرنویس داره
من اینجا فیلمهای زیادی رو پیدا کرده ام که در معتبرترین سایتها مثل ساب سن هم نبوده
اگر وقت و حوصله انجام ان را ندارید عذر شما واقعا موجه هست.من باز هم از زحمات شما تشکر میکنم و امدیوارم که این خواسته را به قول معروف به حساب زیاده خواهی ما نگذارید
به قول معروف بازم گلی به جمالت عزیز

babinow
02-11-2007, 02:24
با سلام

امیدوارم خوشتون بیاد
RAYMOND

RAYMOND جان ممنون بابت این زیرنویس خیلی منتظرش بودم:10:

s_a_m4000
02-11-2007, 03:22
سلام.زیرنویس دوتا فیلم رو با فرمت sub/idx آماده کردم.

Natural_Born_Killers_1994-sub-idx

Cinderella_Man_2005-sub-idx

PC-PC
02-11-2007, 13:35
زیرنویس Resident Evil Extinction

PC-PC
02-11-2007, 13:44
Saw 4

Mahiar0
02-11-2007, 17:31
AVP: Alien vs. Predator 2004

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اينا چرا اجرا نميشن مشكل داره مگه با برنامه Subtitle Workshop هم خواستم لودش كنم ميگه مشكل داره فرمت!!!!

s_a_m4000
02-11-2007, 17:42
[B]AVP: Alien vs. Predator 2004

اينا چرا اجرا نميشن مشكل داره مگه با برنامه Subtitle Workshop هم خواستم لودش كنم ميگه مشكل داره فرمت!!!!

فرمتشون چی هست؟
اگه srt هستش متنشو کپی کنید و تو یه فایل notepad دیگه کپی پیست کنین و با اون لودش کنید

Mahiar0
02-11-2007, 21:09
فرمتشون چی هست؟
اگه srt هستش متنشو کپی کنید و تو یه فایل notepad دیگه کپی پیست کنین و با اون لودش کنید

اره درست شد
اين هم فايل درست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید vs Predator.rar

piishii
02-11-2007, 21:53
سلام.
فیلم the big sleep اون زیرنویس دیگش که بصورت str نیست مشکل داره ؟
گرچه من با فیلم با همون str مچ کردم.

Kolang
02-11-2007, 22:31
New Edited

iceboy24000
02-11-2007, 23:16
سلام اره4 رو هم پی ام سی تبلیغ میکنه اگه بتونید بزارید واقعا ممنون میشم بعد این فیلمایی که میذارید با چه کیفیتی هستند ممنون

دوست گل من این هم زیرنویس فیلم اره 4
اون رو داشتم تو نت برات اپلودش کردم

iceboy24000
02-11-2007, 23:37
اسم فايل sub و فايل idx رو به اسم فيلم تغيير بده و مثل زيرنويسهاي srt ازشون استفاده کن. هيچ فرقي نداره.
من اینکار رو کردم ولی زیر نویس به فیلم الحاق نمیشه
با مدیا پلیر کلاسیک کار میکنم که همه کدکها رو هم نصب کردم
ایا راهی برای اجرای این نوع زیرنویس بدون تبدیل به راه طولانی فرمت srt وجود نداره؟

iceboy24000
02-11-2007, 23:41
مشکل رو پیدا کردم.وقتی فایل idx رو میخوای هم نام فیلم بکنی باید پسوندش رو نگه داری.همین

kssa
03-11-2007, 10:00
سلام عزيزان

مشكل من با زيرنويس فارسي در اديت فيلمها يا چسباندن زيرنويس حل نشده و بصورت حروف در هم ميباشد( وينوز ويستا) لطفا گام بگام راهنمايي كنيد.
با تشكر فراوان

sd70
03-11-2007, 13:33
سلام عزيزان

مشكل من با زيرنويس فارسي در اديت فيلمها يا چسباندن زيرنويس حل نشده و بصورت حروف در هم ميباشد( وينوز ويستا) لطفا گام بگام راهنمايي كنيد.
با تشكر فراوان
شما در ويستا با Jet Audio 7 ميتونيد قشنگ فيلم رو ببينيد؟

kssa
03-11-2007, 14:42
شما در ويستا با Jet Audio 7 ميتونيد قشنگ فيلم رو ببينيد؟

متاسفانه نميتونم و نميدونم اشكال در كجاست؟؟؟؟؟؟:41:

Amin
03-11-2007, 15:17
سلام عزيزان

با تشكر فراوان

سلام
دوست عزیز
برای چسباندن زیرنویس به فیلم ... Hard Sub
تاپیک داریم
اینجا جاش نیست

pedramch
03-11-2007, 22:35
ایول آقا جون دسستتون درد نکنه خیلی کارتون بیسته.میشه لطف کنید آدرس تاپیکی که گفتید رو بذارید؟؟!
خیلی ممنون.از این به بعد منم اینجا همکاری میکنم.قربون همتون

arian007
04-11-2007, 08:04
HiGH WAY MEN

J A V I D
05-11-2007, 01:37
استخراج شده از تو دي وي دي ! در ضمن فيلمشو خودم نديدم تيكه هايي شو ديدم دارن آدم تيكه پاره مي كنن واسه همين نذاشتم ببينم قلبم ضعيفه !

The Devils Rejects

Amin
05-11-2007, 16:10
سلام
با اجازه پستهای آخر تاپیک پاک شدند

ممنون

Amin
05-11-2007, 17:43
سلام سلام :20:
زیرنویس ها آپدیت شدند
پست ها در زیر آمده
ممنون از همه عزیزان :40::11:

3:10to Yuma (2007) aka Three Ten to Yuma

دانلــــود (فونت سفيد) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/3.10_to_yuma__white_.zip) | دانلــــود (فونت زرد) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/3.10_to_yuma__yellow_.zip) | دانلــــود 1 با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/3.10.To.Yuma.R5.LINE.XviD farsi.srt.zip) | دانلــــود 2 با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/3.10.To.Yuma.R5.LINE.XViD-PUKKA.srt.zip)

30Days of Night 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/30 Days of Night.zip)

An American Haunting 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/An_American_Haunting.zip)

The Bourne Ultimatum 2007

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Bourne Ultimatum.zip) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/UltimatumHasH.rar) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Bourne Ultimatum.rar)

Cinderella Man 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Cinderella_Man_2005-sub-idx.zip)

Inland Empire 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Inland_Empire.zip)

Lost 2004

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... چند زیرنویس از فصل اول

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Lost S01E01 Pilot 01.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Pilot1.rar) ... فصل اول ... اپیزود اول

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Lost S01E02 Pilot 02.rar) ... فصل اول ... اپیزود دوم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Lost S01E03 Tabula Rasa.rar) ... فصل اول ... اپیزود سوم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Lost S01E04 Walkabout.rar) ... فصل اول ... اپیزود چهارم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Lost S01E05 White Rabbit.rar) ... فصل اول ... اپیزود پنجم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Episode 02 - Adrift.rar) ... فصل دوم ... اپیزود دوم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/S2 - Episode 04 - Everybody Hates Hugo.rar) ... فصل دوم ... اپیزود چهارم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/S2----Episode 05 - ...And Found- Farsi.zip) ... فصل دوم ... اپیزود پنجم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Episode 07 - The Other 48 Days.rar) ... فصل دوم ... اپیزود هفتم

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/23_Through the Looking Glass - farsi.rar) ... فصل سوم ... اپیزود بیست و سوم

The Marine 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود (نسخه کامل) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Marine NEW.zip)

Moulin Rouge! 2001

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Moulin Rouge 2CD.rar)

Muoi (2007) aka Meui

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The legend of the portrait.zip)

Natural Born Killers 1994

دانلــــود با فرمت sup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Natural_Born_Killers_1994-sub-idx.zip)

Ocean's Eleven 2001

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ocean_s_Eleven__2001_.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ocean's 11.rar)

Ratatouille 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/ratatouille.(2007).per.2cd.(3157534).zip)

Requiem for a Dream 2000

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/requiem_for_a_dream.rar)

Resident Evil: Extinction 2007

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Resident Evil Extinction.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Resident.Evil.Extinction.PROPER.TS.XViD-20th.zip)

Roving Mars 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Roving Mars.zip)

Running Scared 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Running_Scared__2006_.rar)

Saw IV 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/cam-saw4.rar)

Sons of the Wind (2004) aka Fils du vent, Les aka The Great Challenge

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Great_Challenge.zip)

Spy Game 2001

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/spy_game.rar)

اینو یادت رفته امین جان
Ocean's 11.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (933.1

كار خودمه.

آقا امين اضافه كن.

این یکی رو بگیر کاملا فارسی هست

اين زيرنويس رو من قبلا توي وب گذاشته بودم ولي توي ليست شما نيست لطفا اضافه کنيد
Sons of the Wind AKA The Great Challenge 2004

زیر نویس فارسی SAW IV:

با سلام

امیدوارم خوشتون بیاد
RAYMOND

سلام.زیرنویس دوتا فیلم رو با فرمت sub/idx آماده کردم.

Natural_Born_Killers_1994-sub-idx

Cinderella_Man_2005-sub-idx

New Edited

Amin
05-11-2007, 17:56
سلام سلام
یه سری از زیرنویس ها جا افتاده بود

Assault on Precinct 13 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/assault on precinct 13 (2005).rar)

The Devil's Rejects 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_20Devils_20Rejects.rar)

Highwaymen 2003

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Highwaymen.rar)

The Others 2001

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Others.rar)

Pi (1998) aka 3,14159265358

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/pi.fa_subtitle.rar)

اینم زیرنویس فیلم assault on precinct 13 برای سال 2005

HiGH WAY MEN

استخراج شده از تو دي وي دي ! در ضمن فيلمشو خودم نديدم تيكه هايي شو ديدم دارن آدم تيكه پاره مي كنن واسه همين نذاشتم ببينم قلبم ضعيفه !

The Devils Rejects

fh007
05-11-2007, 19:40
آقا اول بگم از زحمات شما تشکر مینم .
بعد یک سوال دارم اونم اینکه آیا شما تمام بروز رسانیهای زیرنویس هارا در سه صفحه اول هم بروز میکنید یا نه .
منظور کلی من اینه که اگه از این به بعد زیرنویسی اضافه بشه من باید بیام تو تمام صفحات فروم بگردم یا همون سه تا لیست اول به روز هستش.
بازم از شما ممنون

Nikolas_95
05-11-2007, 20:17
آقا اول بگم از زحمات شما تشکر مینم .
بعد یک سوال دارم اونم اینکه آیا شما تمام بروز رسانیهای زیرنویس هارا در سه صفحه اول هم بروز میکنید یا نه .
منظور کلی من اینه که اگه از این به بعد زیرنویسی اضافه بشه من باید بیام تو تمام صفحات فروم بگردم یا همون سه تا لیست اول به روز هستش.
بازم از شما ممنون
سلام دوست عزیز

همانطوری که در عنوان تاپیک گفته شده تمامی زیرنویس ها در همان سه صفحه اول لیست شده اند و با هر بروز رسانی آنها هم به روز خواهند شد

موفق باشید

Desert
05-11-2007, 22:53
زیر نویس فارسی Ratatouille ترجمه جناب سیامک رو با نسخه aXXo هماهنگ کردم.
خدمت دوستان.
با تشکر از ایشون.

J A V I D
06-11-2007, 01:22
زير نويس فيلم Women Vs Men داستان فيلم در باره دو تا زوجه كه يه جورايي الكي با هم دعواشون مي شه ! استخراج شده از دي وي دي !

al pacino_masoud
06-11-2007, 08:19
زیر نویس فارسی requiem for a dream

hooman_ronin
06-11-2007, 09:45
سلام اول خواستم تشکر کنم
بعدش من تاحالا 2 بار تقاضا دادم این زیر نویس tess رو یه نگاهی بکنین نه jetaudio و نه vobsub نشون نمیدن اگر فایلش ایراد داره سالمشو اپلود کنین اگه نه حداقل پاکش کنین که کسی سرگردون نشه

hossein_hap
06-11-2007, 14:49
سلام اول خواستم تشکر کنم
بعدش من تاحالا 2 بار تقاضا دادم این زیر نویس tess رو یه نگاهی بکنین نه jetaudio و نه vobsub نشون نمیدن اگر فایلش ایراد داره سالمشو اپلود کنین اگه نه حداقل پاکش کنین که کسی سرگردون نشه

دوست عزیز من دی وی دی این فیلم رو دارو زیرنویسش رو استخراج کردم بازم کار نکرد اونی هم که گذاشتن واسه دانلود اونم کار نمیکنه

yoosef_st
06-11-2007, 16:19
ببینم، یعنی از 4 ،5 ماه پیش تا حالا هیچ کس این زیر نویس هری پاتر 5 رو نگرفته و ندیده؟ بابا خیلی وضع خرابه. منو باش فکر میکردم دیگه آخرین نفری هستم که دانلودش کردم . اما این جوری که بوش میاد هیچکس دانلود نکرده تا حالا.
اگر کسی نسخه هماهنگ با aXXo رو داره بی زحمت بزاره ما هم استفاده کنیم.

MR.MAHMOOD
06-11-2007, 20:24
با سلام
زیر نویس فیلم NEXT 2007 که به SRT تبدیل کردم و هماهنگ با DVD RIP برای دانلود

behroz3666
06-11-2007, 21:25
[quote=J A V I D;1784636]زير نويس فيلم Women Vs Men داستان فيلم در باره دو تا زوجه كه يه جورايي الكي با هم دعواشون مي شه ! استخراج شده از دي وي دي !

سلام اقا روش جالبی هست که در مورد هر زیرنویسی که میزاری یه توضیح هر چند یک خطی میدی جالبه شاید این فیلم رو پیدا کردم و دیدم:40::11:

yoosef_st
06-11-2007, 22:42
خب کسی که تا الان واسه زیر نویس هری پاتر ما رو تحویل نگرفته. پس فعلا زیر نویس اصلاح شده (فقط بعضی از غلتهای املاییش رو اصلاح کردم. بهتره جایگزین اون قبلی بشه. نه به عنوان زیر نویس جدید اضافه بشه) فیلم Little Miss Sunshine رو تحویل بگیرید تا ببینیم چه کسی یه فکری به حال ما میکنه.

masoud22
07-11-2007, 13:18
حتما همه با برنامه igi subtitler آشنا هستند
اين برنامه مي تونه روي هر ويديويي كه در ويندوز پخش مي تونه فايل زيرنويس رو پخش كنه
حالا در نظر بگيريد بتونين زيرنويس رو توي برنامه progDVB اجرا كنين و همزمان فيلمي كه داره از شبكه اي مثل tps يا showtime پخش مي شه را با زيرنويس فارسي مشاهده كنين
اين مطلب چند بار اومده تو اين تاپيك و با كمي كم توجهي دوباره از ياد رفته
حالا مشكل اينه كه اين برنامه يعني IGI subtiteler فقط زيرنويس هاي srt يا همون زيرنويس هاي متني رو ساپورت مي كنه و اين زيرنويس هاي sub/idx رو كه اكثرا تو اين تاپيك زده مي شه رو اجرا نمي كنه
پس حالا چند تا سؤال ممكنه جواب بديد :
1 - آيا برنامه ديگه اي هم هست كه بتونه اين كار رو انجام بده و فرمت گرافيكي رو پوشش بده؟
2 - آيا راهي وجود داره كه فرمت sub/idx رو به srt تبديل كرد ؟ ( البته به جز نوشتن دوباره زير نويس در برنامه subtitle workshop )
3 - آيا اصلا دليل خاصي داره كه زيرنويس ها با فرمت sub/idx اينجا قرار داده مي شن؟
اگه جواب بديد ممنون مي شم چون تو صفحه هاي قبلي هم ديدم چند نفر ديگه هم سؤال كردن ولي جوابي نگرفتن

J A V I D
07-11-2007, 14:20
2 - آيا راهي وجود داره كه فرمت sub/idx رو به srt تبديل كرد ؟ ( البته به جز نوشتن دوباره زير نويس در برنامه subtitle workshop )
3 - آيا اصلا دليل خاصي داره كه زيرنويس ها با فرمت sub/idx اينجا قرار داده مي شن؟

1. نمي دونم !
2. زير نويس هاي خارجي رو مي شه ولي فارسي رو نمي شه چون اصولا برنامه ها از بان فارسي حمايت نمي كنن برا ياين منظور ...
3.عموما دليلش اينه كه اين زير نويس ها از دي وي دي استخراج مي شن واسه همين srt‌ نيستن

Ali_k
07-11-2007, 15:37
با سلام

سلام
ممونم
من زیرنویس شما را با نسخه ی axxo هماهنگ کردم و تو سایت subscene
گذاشتم

s_a_m4000
08-11-2007, 03:29
Legend of1900 (Leggenda del pianista sull oceano La)sub-idx1998.

Kolang
08-11-2007, 13:59
New Edited

siamak5561
09-11-2007, 00:58
سلام زیرنویس x-men 2000 با x-men the last stand یکیه لطفا x-men 2000 رو بزارید!!!

al pacino_masoud
09-11-2007, 10:12
زیر نویس فارسی Shawshank Redemption

zentex
10-11-2007, 02:57
نقل قول:
نوشته شده توسط dajie

salam awal bebakhshid ke farsi nemitoonam benewisam badesh man zirnewisaro chanta zo gereftam wali ye zabaneh ajib gharib zirnewis dare fekr konam farsiro ro player nemikhooneh mitoonin lotfan komak konin

نقل قول:
نوشته شده توسط Amin

سلام
unicode ویندوزتون رو روی فارسی قرار بدین

سلام amin جان . ویندوز من هم همین مشکل رو داره ولی روی فارسی هم هست . منظور شما دقیقا تغییر در کدام قسمت هست؟

piishii
10-11-2007, 10:32
نقل قول:
نوشته شده توسط dajie

salam awal bebakhshid ke farsi nemitoonam benewisam badesh man zirnewisaro chanta zo gereftam wali ye zabaneh ajib gharib zirnewis dare fekr konam farsiro ro player nemikhooneh mitoonin lotfan komak konin

نقل قول:
نوشته شده توسط Amin

سلام
unicode ویندوزتون رو روی فارسی قرار بدین

سلام amin جان . ویندوز من هم همین مشکل رو داره ولی روی فارسی هم هست . منظور شما دقیقا تغییر در کدام قسمت هست؟

سلام.
گفته ی یکی از دوستان :

Control Panel>Regional and language option>Advanced
دو تا کادر هست اولی رو رو Farsi بذار و از دومیANSI و UTF-8 رو تیک بزن محض احتیاط عذبی رو هم تیک بزنی طوری نمیشه:46:

caspian1
10-11-2007, 19:02
خدمت دوستان.
با تشکر از ایشون.

سلام دوست من

مرسی از زحمتی که کشیدی خیلی عالی بود

البته زیرنویس شما نیاز به یه اصلاح کوچولو داره و اون هم اینه که

سطر آخر :

باید زمانش تغییر کنه به:

باز هم ممنون

و یا حق

yoosef_st
10-11-2007, 22:56
این اشکال نسخه aXXo فیلم Ratatouille رو با چند تا مشکل کوچیک دیگه اصلاح کردم.

یه چیز دیگه ای هم بگم:
شکی نیست که کار اقا امین تو این تاپیک حرف نداره و آخرشه. اما من تعجب میکنم چطور فراموش کرده زیر نویس فیلمی به محبوبی و قشنگی Happy Feet رو تو تاپیک قرارا بده. خودم هم از تو نت پیدا کردم نگید نبوده. بفرمایید:

zentex
11-11-2007, 01:23
سلام.
گفته ی یکی از دوستان :

سپاس pishi جان . مشکل رو حل کردم . با برنامه فارسی دیگه ای ( دیکشنری ) تداخل داشت .

زیرنویس
11-11-2007, 01:50
از اقا مسعود به خاطر زیرنویس شاوشنک تشکر می کنم اقا مسعود دمت گرم

travis
11-11-2007, 02:38
منم بسیارررررررررررررررررر تشکر می کنم:20:

roozbehmd
11-11-2007, 08:10
با سلام به دوستان
با عرض پوزش به خاطر تاخیر زیاد، زیرنویس غلط گیری شده انیمیشن Ratatouille رو میتونین از آدرس
یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نام roozbehmd بگیرین.
من امیدوارم غلط نداشته باشه و اگه دوستان ایرادی دیدن خوشحال میشم به من بگن. سعی کردم خیلی کلمه به کلمه نباشه. ولی اگه دوستان مورد خاصی دیدن و ایرادی به ترجمه داشتن بگن تا براشون توضیح بدم.
با تشکر

hobgoblin
11-11-2007, 11:19
با سلام به دوستان
با عرض پوزش به خاطر تاخیر زیاد، زیرنویس غلط گیری شده انیمیشن Ratatouille رو میتونین از آدرس
با نام roozbehmd بگیرین.
من امیدوارم غلط نداشته باشه و اگه دوستان ایرادی دیدن خوشحال میشم به من بگن. سعی کردم خیلی کلمه به کلمه نباشه. ولی اگه دوستان مورد خاصی دیدن و ایرادی به ترجمه داشتن بگن تا براشون توضیح بدم.
با تشکر

خيلي ممنون
منتظرش بودم

خيلي خوب شده

و ازون بهتر اينكه با وجودي كه ترجمت كلي فرق كرده آخرش اسم مترجم اولي رو هم آوردي

دمت گرم

hobgoblin
11-11-2007, 11:23
آقايوني كه با نرم افزار subtitle workshop كار مي كنن اگه لطف كنن اين زيرنويس هري پاتر 5 رو از اين لينك :

دانلود كنن و زمانبنديشو با Dvdrip axxo درست كنن خيلي ممنون ميشم.

الان تو نت 2 جور زيرنويس واسه هري پاتر 5 هست يكيش كه با دي وي دي ريپ زمانبنديش نسبتا" درسته ترجمش افتضاحه و اين كه من گذاشتم و ترجمه درست تري داره زمانبندش درست نيست.

ممنون

yoosef_st
11-11-2007, 20:36
بیا دل انگیز جان. من قبلا همین رو تنظیم شده با aXXo داشتم. حالش رو ببر.

RAYMOND_JOON
12-11-2007, 09:45
کسی زیر نویس فیلم saw 4 را نداره؟

با سلام

اول- در تاپیک تقاضای زیر نویس ندارم - به صفحه اول مراجعه شود
دوم - قبل از درخواست 3 صفحه اول بررسی شود
سوم - به قوانین احترام بگذارید

با تشکر
RAYMOND

hobgoblin
12-11-2007, 11:07

ممنون خيلي خوب بود

كاش اپلود مي كردي تو Subscene تا همه حالشو ببرن

Amir Star
12-11-2007, 19:43
Pulp Fiction (1994)

Amir Star
12-11-2007, 22:08
زیر نویس دزدان دریای 3 رو می خواستم

سلام

بفرمایین

newmusic
13-11-2007, 16:10
سلام

بفرمایین

اقا این فایلی که دادی فقط زیر نویس هستش
من باید جدا فیلم رو دانلود کنم و بعد ببینم که این زیر نویسا نشون داده بشه

Amir Star
13-11-2007, 16:33
اقا این فایلی که دادی فقط زیر نویس هستش
من باید جدا فیلم رو دانلود کنم و بعد ببینم که این زیر نویسا نشون داده بشه

سلام دوست گرامی :10:

شما فیلم رو مگه نداری !!!!!!!!

فایل زیرنویس رو با فیلم همنام کن بعد ببین !!!

خواهشمندم به قوانین احترام بگذارید و کمی حوصله به خرج دهید :27:

به تاپیک زیر مراجعه کن . هیچ سوالیت به جواب نمی مونه

ali1212
13-11-2007, 22:46
سلام و خسته نباشید
من برای دیدن فیلم با زیرنویس های srt هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی سراغ زیر نویس های idx می رم برنامه jet audio فیلم رو با دور آهسته پخش می کنه . اگه ممکنه منو راهنمائی کنید . ممنون

shazdeh23
14-11-2007, 00:50
از دوستان تقاضا دارم که زیر نویس Final Destination 2 رو آپلود کنند.
توی این فروم 1 و 3 این فیلم موجوده ولی نسخه 2 نیست.
مطمئنم که از بچه ها زیرنویس این فیلم رو دارند؛ هرکی داره دریغ نکنه.
ممنون

payam27
14-11-2007, 02:20
سلام

نام فيلم : Waking Life
لينك IMDB

دوستان كسي مي تواند زير نويس زير را به فارسي ترجمه كند؟
مربوط به فيلمي است كه با تكنيك خاصي به انيميشن تبديل شده
و البته تمام ارزش فيلم به گفتگوها يا متن آن است كه درباره خواب
رويا ، بيداري و معناهاي آن و ... است و دوستاني كه به اين مباحث
علاقه دارند گفتگوها را مفيد خواهند يافت. .....؟

خوب مثل اينكه من نمي توانم فايلي ضميمه اين پست كنم ....؟
بهرحال لينك دانلود فايل زير نويس را در زير مي گذارم.

تست 2

arian007
14-11-2007, 10:13
planet terror

arian007
14-11-2007, 10:14
The Unbearable Lightness of Being (1988)

arian007
14-11-2007, 10:17
Diabolique

hobgoblin
14-11-2007, 16:12
planet terror

عمو جان اين سايته واسه ما فيلتره

s_a_m4000
15-11-2007, 03:10
سلام و خسته نباشید
من برای دیدن فیلم با زیرنویس های srt هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی سراغ زیر نویس های idx می رم برنامه jet audio فیلم رو با دور آهسته پخش می کنه . اگه ممکنه منو راهنمائی کنید . ممنون
دوست عزیز تو تایپیک مربوطه مطرح کنید.
+
با Shift VobSub درستش کنید

RAYMOND_JOON
15-11-2007, 12:21
با سلام

برای امروز زیر نویس فیلم Reindeer Games_2000 را آماده کردم (IMDB:5.4/10)

در ضمن مشغول تبدیل زیرنویس فیلم The Pacifier (پستانک) از idx* به srt* هستم به محض آماده شدن برای دوستان آپلود میکنم

امیدوارم دوستان لذت ببرند
RAYMOND

siamak_mu
15-11-2007, 14:58
با سلام

در ضمن مشغول تبدیل زیرنویس فیلم The Pacifier (پستانک) از idx* به srt* هستم به محض آماده شدن برای دوستان آپلود میکنم

RAYMOND

چه طوري تبديل مي كنين؟
با برنامه؟
يا تايپ مي كنين؟

mghj51
15-11-2007, 18:32
اساتيد ارجمند! سلام ! از زحمات شما بسيار متشكرم و سپاسگزار
سوالي دارم و آن اين كه من فيلمMALENA را دان كردم و زيرنويس اون راهم كه شما زحمت كشيديد فقط :
1- فيلم من يك قسمت هست و زيرنويس شما در دو قسمت CD1 , CD2 ارائه شده است. چكار كنم ؟؟؟ يعني فيلم را دوتيكه كنم يا زيرنويس ها رو به هم بچسبانم (چطوري اين كار رو ميشه كرد؟)
2- يه قسمتي از زيرنويس اول , جمله "شكر جيره بندي شده " زياد تكرار شده است ! اشكال نرم افزاري است؟ يا من بلد نيستم
راستي من با JET Audio فيلمها را نگاه كردم

sd70
15-11-2007, 21:19
فکر کنم منظورشون تايپ کردن باشه.

در مورد سوال تون ميتونيد با برنامه Subtitle Workshop مشکل تون رو حل کنيد. البته جاش اينجا نيست و پيشنهاد ميکنم به مباحث ديگر مراجعه کنيد.

Amin
15-11-2007, 23:06
اساتيد ارجمند! سلام ! از زحمات شما بسيار متشكرم و سپاسگزار
سوالي دارم و آن اين كه من فيلمMALENA را دان كردم و زيرنويس اون راهم كه شما زحمت كشيديد فقط :
1- فيلم من يك قسمت هست و زيرنويس شما در دو قسمت CD1 , CD2 ارائه شده است. چكار كنم ؟؟؟ يعني فيلم را دوتيكه كنم يا زيرنويس ها رو به هم بچسبانم (چطوري اين كار رو ميشه كرد؟)
2- يه قسمتي از زيرنويس اول , جمله "شكر جيره بندي شده " زياد تكرار شده است ! اشكال نرم افزاري است؟ يا من بلد نيستم
راستي من با JET Audio فيلمها را نگاه كردم
سلام دوست عزیز
نیاز به یه ادیت ساده داره
دیالوگ مورد نظر زمانش اشتباه وارد شده
با برنامه Subtitle Workshop باز کنید زیرنویس رو
و زمان رو درست کنید

s_a_m4000
16-11-2007, 03:04
سلام.

Pulp_Fiction_1994-sub-idx

bshahab
16-11-2007, 21:22
زیر نویس فیلم
The Shawshank Redemption
تنظیم و زمان بندی جدید برای یک سیدی

roozbehmd
16-11-2007, 22:24
سلام
کسی دی وی دی friends رو با زیرنویس فارسی دیده؟
زیرنویسش خویه؟

Amir Star
17-11-2007, 06:03
سلام ...

اینم زیرنویس فیلم تایتانیک با فرمت Srt

RAYMOND_JOON
17-11-2007, 09:30
چه طوري تبديل مي كنين؟
با برنامه؟
يا تايپ مي كنين؟

سلام دوست عزیز siamak_mu

من تمام زیر نویس فیلم را از اول تایپ میکنم فقط با فرق اینکه اول دنبال زیرنویس انگلیسی کامل همون فیلم میگردم و بعد جملات را با ترجمه صحیح جایگزین میکنم
باید بگم 100% زیر نویس فارسی فیلمها یا ناقص هستند یا خوب ترجمه نشدند من هم ترجمه ها را درست میکنم و هم جاهایی که در زیرنویس فارسی جا افتاده اضافه میکنم
کار پردردسریه فقط عشقه و بخاطر دوستان.

با تشکر
RAYMOND :11:

arian007
17-11-2007, 10:05
Amelie

arian007
17-11-2007, 10:21
Windtalkers (2002)

arian007
17-11-2007, 19:36
s/e/x lies and videotape

arian007
17-11-2007, 19:38
The_Hours

siamak_mu
17-11-2007, 19:55
سلام دوست عزیز siamak_mu

من تمام زیر نویس فیلم را از اول تایپ میکنم فقط با فرق اینکه اول دنبال زیرنویس انگلیسی کامل همون فیلم میگردم و بعد جملات را با ترجمه صحیح جایگزین میکنم
باید بگم 100% زیر نویس فارسی فیلمها یا ناقص هستند یا خوب ترجمه نشدند من هم ترجمه ها را درست میکنم و هم جاهایی که در زیرنویس فارسی جا افتاده اضافه میکنم
کار پردردسریه فقط عشقه و بخاطر دوستان.

با تشکر
RAYMOND :11:

مرسي از اين كارتون.

كسي برنامه نويس خوب سراغ نداره يه برنامه براي تبديل sub/idx به srt بنويسه. اگر بشه كه عاليه.

hoseinsoft
17-11-2007, 23:18
سلام عزيزان
كسي زيرنويس فيلم فلسفه و جنسيت ساخنه مخملباف را داره البته تو سايت هست ولي اصلا با فيلم هماهنگ نيست من اين فيلم رو از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود كردم ولي زيرنويسش هماهنگ نيست

Amin
17-11-2007, 23:49
سلام عزيزان
كسي زيرنويس فيلم فلسفه و جنسيت ساخنه مخملباف را داره البته تو سايت هست ولي اصلا با فيلم هماهنگ نيست من اين فيلم رو از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود كردم ولي زيرنويسش هماهنگ نيست

سلام

siamak5561
18-11-2007, 02:05
سلام فیلم x-men 200 زیرنویسش همون زیرنویس X-men 2006 هست لطفا رسیدگی کنید.

Ali_k
18-11-2007, 07:04
دوستان زیرنویس فارسی فیلم :
I Know Who Killed Me (2007)

RAYMOND_JOON
18-11-2007, 10:55
مرسي از اين كارتون.

كسي برنامه نويس خوب سراغ نداره يه برنامه براي تبديل sub/idx به srt بنويسه. اگر بشه كه عاليه.

سلام دوست عزیز
همچین برنامه ای وجود نداره که بشه زیر نوسی فارسی رو از idx به srt تبدیل کنه و حروفش به هم نریزه
در رابطه زیر نویس انگلیسی میشه ولی در رابطه با زیرنویس فارسی نمیشه

با تشکر
RAYMOND

babinow
18-11-2007, 11:50
سلام عزيزان

این رو تست کن ببین میخوره من چند وقت پیش دانلودش کردم چون زبان فیلم ایتالیایی است خیلی سخته تنظیمش کنی :13:

sagh_moha
18-11-2007, 15:39
اگه درست نشد من هم یه مدل دیگه از اونو دارم , بگو تا بذارم.....زیر نویس فیلم فلسفه و جنسیت رو می گم.....

Amin
18-11-2007, 16:10
سلام فیلم x-men 200 زیرنویسش همون زیرنویس X-men 2006 هست لطفا رسیدگی کنید.
سلام
ممون
حذفش کردم

Amin
18-11-2007, 16:32
سلام دوستان :20::10:
بعد از پند روز غیبت
بالاخر تاپیک آپدیت شد
زیرنویس های زیر اضافه/آپدیت شدند

About Schmidt 2002

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/about_schmidt.fa_subtitle.rar)

Amelie of Montmartre (2001) aka Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/amiele.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Amelieee.rar)

Bordertown 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/BORDERTOWN.rar)

Day of Wrath (1943) aka Vredens dag

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/day of wrath 1943-persion 29.97fps.rar)

Death Proof 2007

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Death Proof.zip) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/DeathProof_-_Unrated.rar) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Death Proof.rar)

Diabolique 1996

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Diabolique.rar)

The Green Mile 1999

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Green Mile 25fps.rar)

Harry Potter and the Order of the Phoenix 2007

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/harry.potter.and.the.order.of.the.phoenix.(2007).p er.1cd.(3138700).zip) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/HARRY POTTER 5 dvdrip.rar) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Harry_Potter_And_The_Order_of_Phoenix.Fa.rar)

Hide and Seek 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Hide And Seek-HOUSHIDAR83@YAHOO.COM.rar)

I Know Who Killed Me 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/I Know Who Killed Me 2007.rar)

Intolerable Cruelty 2003

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Intolerable Cruelty.rar)

The Legend of 1900 (1998) aka The Legend of the Pianist on the Ocean

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Legend_of_1900_Leggenda_del_pianista_sull_oceano__ La_-sub-idx1998.zip)

Little Miss Sunshine 2006

دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Little.Miss.Sunshine_2006_DvDrip_Eng_-aXXo.Persian.rar)

The Lives of Others (2006) aka Leben der Anderen, Das

دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Lives of Others.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the_lives_of_others.fa_subtitle 2CD.rar)

Monster House 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Monster-House.zip)

Next 2007

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 1 با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Next 2007.rar) | دانلــــود 2 با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/NEXT 2007 DVD RIP.rar)

Planet Terror 2007

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Planet_Terror_.rar)

Possession (1981) aka The Night the Screaming Stops

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Possession.1981.UNCUT.CuLT.Persian.zip)

Ratatouille 2007

دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/ratatouille.(2007).per.2cd.(3157534).zip) | دانلــــود 1 تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ratatouille.DVDRIP.XVID.rar) | دانلــــود 2 تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ratatouille_2007_DvDrip_Eng_-aXXo.rar) | دانلــــود نسخه جديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ratatouille_2007-fa NEW.rar)

Reindeer Games 2000

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Reindeer_Games.rar)

Running Scared 2006

دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Running_Scared__2006_.rar) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Running.Scared[2006]-HOUSHIDAR83@YAHOO.COM.rar)

Sense and Sensibility 1995

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/sense_and_sensibility.fa_subtitle.rar)

The Shawshank Redemption 1994

دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Shawshank Redemption.zip) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Shawshank_Redemption.zip)

The Simpsons Movie 2007

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the.simpsons.movie._2007_.zip) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Simpsons Movie.zip)

Talk to Her (2002) aka Hable con ella

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/talk_to_her.fa_subtitle.rar)

Titanic 1997

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Titanic 2CD.rar) | دانلــــود 3 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/TITANIC-FIXED 3CD.rar) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Titanic-far.zip)

The Unbearable Lightness of Being 1988

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Unbearable Lightness of Being.srt.zip)

Village of the Damned 1995

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Village of the Damned.zip)

Wild at Heart 1990

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/wild_at_heart.rar)

Windtalkers 2002

دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/WindTalkers.zip) | دانلــــود 3 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2002).per.3cd.(3118818).zip)

Women vs. Men 2002

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Women_20Vs_20Men_20_Sub_20__20Idx_.rar)

از پستهای زیر برداشته شدند :

خدمت دوستان.
با تشکر از ایشون.

زير نويس فيلم Women Vs Men داستان فيلم در باره دو تا زوجه كه يه جورايي الكي با هم دعواشون مي شه ! استخراج شده از دي وي دي !

با سلام

خب کسی که تا الان واسه زیر نویس هری پاتر ما رو تحویل نگرفته. پس فعلا زیر نویس اصلاح شده (فقط بعضی از غلتهای املاییش رو اصلاح کردم. بهتره جایگزین اون قبلی بشه. نه به عنوان زیر نویس جدید اضافه بشه) فیلم Little Miss Sunshine رو تحویل بگیرید تا ببینیم چه کسی یه فکری به حال ما میکنه.

سلام
ممونم
من زیرنویس شما را با نسخه ی axxo هماهنگ کردم و تو سایت subscene
گذاشتم

Legend of1900 (Leggenda del pianista sull oceano La)sub-idx1998.

زیر نویس فارسی Shawshank Redemption

این اشکال نسخه aXXo فیلم Ratatouille رو با چند تا مشکل کوچیک دیگه اصلاح کردم.

یه چیز دیگه ای هم بگم:
شکی نیست که کار اقا امین تو این تاپیک حرف نداره و آخرشه. اما من تعجب میکنم چطور فراموش کرده زیر نویس فیلمی به محبوبی و قشنگی Happy Feet رو تو تاپیک قرارا بده. خودم هم از تو نت پیدا کردم نگید نبوده. بفرمایید:

با سلام به دوستان
با نام roozbehmd بگیرین.
با تشکر

planet terror

The Unbearable Lightness of Being (1988)

Diabolique

با سلام

RAYMOND

زیر نویس فیلم
The Shawshank Redemption
تنظیم و زمان بندی جدید برای یک سیدی

سلام ...

اینم زیرنویس فیلم تایتانیک با فرمت Srt

Amelie

Windtalkers (2002)

دوستان زیرنویس فارسی فیلم :
I Know Who Killed Me (2007)

و همچنین نسخه های جدید این زیرنویس ها

Amores perros 2000

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/amores 2cd.rar)

Be Cool 2005

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/BeCool.rar)

Indiana Jones and the Temple of Doom 1984

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/indiana jones and themple of doom.zip) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Indiana Jones and the Temple of Doom (1984).rar)

Memoirs of a Geisha 2005

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29,970FPS).rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Memoirs of a Geisha (2005).rar)

Mission: Impossible III 2006

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود نسخه جديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Mission Impossible III 2006 DVDRip(by hamilton).rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Mission Impossible III.rar)

Se7en 1995

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Se7en (1995).rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/se7en.rar)

The Sea Inside (2004) aka Mar adentro

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Mar%20Adentro)%20(2004).rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Sea Inside.rar) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Sea Inside(2).rar)

که piishii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز تنظیم کردن و با پیغام خصوصی فرستادن

ممنون از همه عزیزان

RAYMOND_JOON
18-11-2007, 16:36
امین جان سلام

دیروز فیلم اورجینال An American Haunting_2005 بدستم رسید
DVD اون حدودا 5.5 gig
من زیر نویس اورجینال اونو درآوردم و با زیر نویس فارسی اون که توی همین تاپیکه مطابقت دادم هم از نظر ترجمه و هم از نظر زمان بندی ظاهر شدن زیر نویس و هم از نظر کامل بودن با نسخه اورجینال اختلاف فاحشی داشت.
چون من علاقه بسیار زیادی به این فیلم دارم با اجازه این تاپیک شروع به اصلاح زیر نویس اورجینال به زبان فارسی و ترجمه زیرنویس های ترجمه نشده در نسخه فارسی اون کردم
می خواستم اگر اشکالی نداره به محض اینکه کارم تموم شد اون رو برای دوستان توی این تاپیک قرار بدم

با تشکر
RAYMOND

Amin
18-11-2007, 16:53
دوباره سلام
اینا جا افتاده بود
که اضافه کردم

The Hours 2002

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Hours.rar)

Pulp Fiction 1994

دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Pulp_Fiction_1994-sub-idx.zip)

S e x, Lies, and Videotape 1989

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/S--e--x_Lies_And_Videotape_1.rar)

S e x & Philosophy 2005

دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/s e x & Philosophy.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/SPhilosophy__2005_.rar)

Taxi Driver 1976

دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Taxi Driver 1976-sub-idx.zip) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Taxi Driver 2CD.rar)

این رو تست کن ببین میخوره من چند وقت پیش دانلودش کردم چون زبان فیلم ایتالیایی است خیلی سخته تنظیمش کنی :13:

s/e/x lies and videotape

The_Hours

سلام.

Pulp_Fiction_1994-sub-idx

New Edited

Amin
18-11-2007, 16:57
امین جان سلام

دیروز فیلم اورجینال An American Haunting_2005 بدستم رسید
DVD اون حدودا 5.5 gig
من زیر نویس اورجینال اونو درآوردم و با زیر نویس فارسی اون که توی همین تاپیکه مطابقت دادم هم از نظر ترجمه و هم از نظر زمان بندی ظاهر شدن زیر نویس و هم از نظر کامل بودن با نسخه اورجینال اختلاف فاحشی داشت.
چون من علاقه بسیار زیادی به این فیلم دارم با اجازه این تاپیک شروع به اصلاح زیر نویس اورجینال به زبان فارسی و ترجمه زیرنویس های ترجمه نشده در نسخه فارسی اون کردم
می خواستم اگر اشکالی نداره به محض اینکه کارم تموم شد اون رو برای دوستان توی این تاپیک قرار بدم

با تشکر
RAYMOND

سلام
خیلی خوبه عزیز
لطف میکنی
ممنون

منم قصد دارم زیرنویس Memento رو تایپ کنم
چون هم اینکه آخراش خیلی (خیلی یعنی خیلی !!) غلط املایی داره
و هم اینکه 2 جا زمان بندیش به هم میریزه ... اما خب فیلمش ارزشش رو داره

همینوطر زیرنویس فیلم ترمیناتور 3 که مثل اینکه نیست
رو وی سی دی دارم اوونو
قصد دارم اوونو هم تایپ کنم

اما فعلا سرم شلوغه :41:

:11::40:

blackspider
18-11-2007, 19:04
زیرنویس فیلم munich ، با فرمت sup است. هیچ پلیری نمی شناستش!! باید چه کارش کرد؟؟

Amin
18-11-2007, 19:57
زیرنویس فیلم munich ، با فرمت sup است. هیچ پلیری نمی شناستش!! باید چه کارش کرد؟؟
سلام
اینجا توضیح داده شده

yoosef_st
18-11-2007, 20:07
آقا امین، دمت گرم کارت درسته. اما یکم دقت کن بابا!! آخرش من میمیرم و این Happy Feet رو اضافه نمیکنی به سایت هان!!!!
بیا:

اضافه کنی هان!! یادت نره.

Amin
18-11-2007, 20:13
آقا امین، دمت گرم کارت درسته. اما یکم دقت کن بابا!! آخرش من میمیرم و این Happy Feet رو اضافه نمیکنی به سایت هان!!!!
بیا:

اضافه کنی هان!! یادت نره.
عزیزم Happy Feet که خیلی وقته تو تاپیک هستش
شما یکم دقت کن :دی