مشاهده نسخه کامل
: دانـلـــود زیرنویس فارسی ₪ (لیست زیرنویس ها در سه صفحه نخست)
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
سلام
کسی زیر نویس Euro Trip را تست نکرده ؟؟؟ آقا امین اگر که ممکن اسم کسی که این زیرنویس
را فرستاده بگو تا باهاش تماس بگیرم ، خیلی نیاز فوری دارم ، ممنون :)
بای
این یکی و تست کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
s_a_m4000
13-09-2007, 22:12
سلام.من فیلم the number 23 رو بر روی دی وی دی خریدم ولی در تنظیمات این فیلم زیر نویس فارسی وجود نداره !!من از کجا باید فایلهای مربوط به زیرنویس فارسی این فیلمو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو پست اول لیست زیرنویسها به ترتیب الفبا هستش.
شما می خواهی زیرنویس رو با فیلم DVD ببینی؟؟اینطوری که کارت در می آید باید تیکه تیکش کنی که!!
به هر حال اینم زیرنویس
اين زيرنويس Wild Hogs که انگليسيه!!!!!
اين زيرنويس Wild Hogs که انگليسيه!!!!!
سلام
هم فارسیه هم انگلیسی
خودم دارم ازش استفاده میکنم الان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون امين جان اصلا حواسم نبود.
farshad_4017
14-09-2007, 02:39
آقايون دستون درد نكنه !
من الان چند شبه كه دارم فيلمارو با زيرنويس هيا اينجا نيگا مي كنم ! واقعا بي عيب و نقس و خيلي خوب ترجمه شدن !
نمي دونستم كه اينجا بايد پست مي دادم يا نه ! مي خواستم بگم كه براتون مقدوره چند تا فيلم علمي تخيلي باحال معرفي كنين ، البت اينو هم در نظر داشته باشين كه زيرنويسش اينجا موجود باشه ! ممنون و متشكر
shazdeh23
14-09-2007, 09:51
سلام.
امین جان من Garfield: A Tail of Two Kitties 2006 رو دانلود کردم ولی فایل مشکل داره.
لطف کنیداین فایل رو یه بازنگری کنید.
ممنون
dany0082
14-09-2007, 13:44
زیر نویس فیلم 300 خیلی مشکل داشت اول فیلم حدود 40 ثانیه و اواسط فیلم حدود 9 ثانیه تاخیر داره
من با SW درستش کردم اینم لینکش
اینها هم نسخه های دیگه ای از زیرنویس های موجود
caspian1
14-09-2007, 17:52
سلام
واقعا تاپیکه خیلی عالی درست کردید شاید بشه گفت از خیلی سایت ها که در این زمینه دارند کار می کنند هم اکتیو تره و بهتره
مرسی از همه دوستان که دارند در این تاپیک زحمت می کشند
یا حق
xdvbxkaomx
14-09-2007, 18:57
سلام دوستان
امین جان من تو زیر نویسها نگاه کردم و کل سایت رو هم گشتم ولی متاسفانه زیرنویسی که دنبالش بودم نتونستم پیداش کنم برا همین مجبور شدم این پست رو بزنم امیدوارم هرچه سریعتر شما یا دوستان بتونید کمکم کنید راستش من یه فیلم کارتونی راجع به زندگی حضرت محمد (ص) دانلود کردم که هیچ جا نتونستم زیرنویس فارسی براش پیدا کنم من فایل تورنتی رو که این فیلمو دانلود کردم اینجا میزارم به همراه زیر نویس انگلیسی که کاملا با فیلم همخانی داره از دوستان هرکی بتونه اینو ترجمه کنه خواهش میکنم اینکار رو انجام بده این فیلم فعلا با زیر نویسهای انگلیسیس وعربی موجود هستش ؛ ضمنا هرکی خواست ترجمه کنه بی زحمت اینجا پیغام بده که منتظر بمونیم .
اینهم لینک دانلود فایل زیرنویس و تورنت فیلم :
caspian1
14-09-2007, 20:01
سلام
زیر نویس فیلم Euro Trip مشکل داشت که من اونو Edit کردم
اگه دوست محترم امین زحمتش رو بکشه این زیر نویس اصلاح شده است دوستان میتونن از این استفاده کنند
لینک دانلود:
سلام سلام :10:
این زیرنویس ها اضافه/آپدیت شدند
300The Movie 2006
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A Perfect Murder 1998
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Being Julia 2004
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Elephant Man 1980
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EuroTrip 2004
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fight Club 1999
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hannibal 2001
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spider-Man 3 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 3 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود نسخه هماهنگ با DVDRiP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي DVDRip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سریش مربوط به این پستها بود :20:
اینها هم نسخه های دیگه ای از زیرنویس های موجود
سلام
اگه دوست محترم امین زحمتش رو بکشه این زیر نویس اصلاح شده است دوستان میتونن از این استفاده کنند
لینک دانلود:
زیرنویس 2 سیدی Fight Club رو piishii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز فرستادن
زیرنویس 2 سیدی DVDrip برای Spider-man 3 رو Ali_k ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز فرستادن
ممنون از همه عزیزان :11:
سلام
زیرنویس
Visitor Q (2001) aka Bijitâ Q
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Visitor_Q__Farsi_Sub_.rar)
اضافه شد
سلام
امین جان 2 نسخه فیلم American Dreams 2006 دقیقا یکی هستند ;)
Asalbanoo
15-09-2007, 14:31
متاسفانه دوستان همه جور زیرنویسی رو اینجا می ذارن اما از Brokeback Mountain هیچ خبری نیست .
فیلمی که در سال 2005 نمرات خوبی هم گرفته بود .
سلام دوست عزیز
اگر پست اول را مطالعه کرده باشید؛امین جان فرمودند هر زیرنویسی که در نت پیدا بشه یا دوستان داشته باشند و به امین جان بهدند
بالافاصله در این تاپیک گذاشته می شه
با این حساب قطعا زیرنویس فیلم مورد نظر شما نبوده و کسی هم نداشته
only4you_mehr
15-09-2007, 15:15
اینم زیرنویس فیلم نوستالگیا :
اين زيرنويس Transformers مال کدوم نسخه از فيلمه؟ CAM - DVDSCR - TS کدومش؟ چون با ايني که من دارم اصلا هماهنگ نيست!!!!!!!
سلام به همگی
ببخشید اما گویا یکی از مدیران و دوستان در پیام های خیلی قبل در همین تاپیک نوشته بودند زیرنویس فیلم 28 روز بعد را میخواهد دو روز دیگر در این لیست بگذارد و اکثر ترجمه تمام شده اما فکر کنم فراموش شده
در ضمن ممنون از مدیر این انجمن که زحمت زیادی میکشه . من از امروز مشتری هر روزه این قسمت شدم .
موفق باشید
با سلام!
وردتون رو تبريك مي گم! :11:
عزيز منظورت 28 Weeks Later ـــه ؟؟؟ اگر آره در پست زير مي توني دانلود كني:
اين هم آدرس مستقيم اين زيرنويس:
:10:
سلام
لینک دانلود:
سلام
ممنون از شما :20:، دوستان این زیرنویس سالم هست :31:
بای
سلام دوستان :
آقا امین از زحمات شما بابت این تاپیک متشکرم واقعا" کار شما جای تقدیر داره . از شما یا از سایر دوستان تقاضا میکنم هر کس بتونه یا خودش زیرنویس کارتون حضرت محمد (ص) رو ترجمه کنه و یا یه زیر نویس فارسی اینجا بزاره دستتون درد نکنه ضمنا لینک مربوطه این پایینه :
سلام
ممنون
دوست عزیز
شما درخواستتون رو تو 2 تا تاپیک مطرح کردین
و مطمئنا دوستان دیدنش و اگه بتونن به شما کمک میکنند
لطفا درخواستتون رو تکرار نکنید
ممنون
amin جان اگه میشه این زیر نویس رو هم اضافه کن
سلام
چشم :10:
------------------------------
زیرنویس های زیر اضافه/آپدیت شد :20:
Beyond Borders 2003
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/beyond_bordes.fa_subtitle.rar)
Cape Fear 1991
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/cape_fear.fa_subtitle.rar)
Empire of the Wolves (2005) aka Empire des loups, L'
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Empire.rar)
Hoodlum 1997
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/hoodlum.fa_subtitle.rar)
John Tucker Must Die 2006
دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/john.tucker.must.die.zip) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nostalghia 1983
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Nostalghia (1983).zip)
Stealing Beauty 1996
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/stealing_beauty.fa_subtitle.rar)
Step Away 1980
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/swept_away.fa_subtitle.rar)
Tess 1979
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/tess.fa subtitle.rar)
J A V I D
16-09-2007, 16:42
28 روز بعد رو من ترجمه كردم و ترجمشم تموم شده ولي هنوز رو نت نذاشتم امشب يا فردا شب مي ذارمش فعلا وقت ندارم ! بايد برم جايي !
arash66_2m
16-09-2007, 17:53
اینم سه تا زیرنویس فیلم های توپ که توسط خودم قشنگ ویرایش شده اند.
می دونم این زیرنویس ها هست ولی واسه اونایی که می خواند زیرنویس فیلم ها مثل خود فیلم توپ باشه گذاشته ام.
اینم اسامی سه فیلمی که گذاشته ام.
Captivity -- Shooter -- Hannibal Rising
ميگم اين فيلم Transformers با اين نسخه DVDScr من هماهنگي نداره. اگه ميشه اين دوستي که زيرنويسش کرده srt ـش رو بده من تا اگه خيلي ناهماهنگ و ناجور نبود هماهنگش کنم با فيلم و به همين صورت گرافيکي براي دانلود در اختيار دوستان قرارش بدم. دوست عزيز مطمئن باش که زيرنويست رو به هيچ احدالناسي نميدم. البته اين دوست عزيز ميل خودشونه.
ميگم اين فيلم Transformers با اين نسخه DVDScr من هماهنگي نداره. اگه ميشه اين دوستي که زيرنويسش کرده srt ـش رو بده من تا اگه خيلي ناهماهنگ و ناجور نبود هماهنگش کنم با فيلم و به همين صورت گرافيکي براي دانلود در اختيار دوستان قرارش بدم. دوست عزيز مطمئن باش که زيرنويست رو به هيچ احدالناسي نميدم. البته اين دوست عزيز ميل خودشونه.
من فکر میکنم ایشون زیرنویس رو از DVD استخراج کردن
متشکر امين جان. حالا اگه تونستي يه اطلاعي به اين اين دوست عزيز بدي حالا شايد زيرنويس کار خودش باشه.
The Woods - 2006
سلام
The Woods - 2006
چشم
ممنون
-----------
این زیرنویس ها اضافه / آپدیت شدند
All the Pretty Horses 2000
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/all_the_pretty_horses.fa_subtitle.rar)
Damage 1992
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/damage.fa_subtitle.rar)
The Devil's Advocate 1997
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the_devils_advocate.fa_subtitle.rar)
Intersection 1994
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/intersection.fa_subtitle.rar)
The Machinist (2004) aka Maquinista, El
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the_machanist.fa_subtitle.rar)
Midnight Cowboy 1969
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/midnight_cowboy.fa_subtitle.rar)
The Sheltering Sky 1990
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/the_sheltering_sky.fa_subtitle.rar)
Under Suspicion 2000
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/under_susoicion.fa_subtitle.rar)
The Woods 2006
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Woods_-_2006.rar)
Amir Star
16-09-2007, 23:25
سلام ...
امین جان خیلی تاپیک فوق العاده ای شده
ولی چه فایده که کسی نمی دونه زیرنویس هایی که شما می ذاری رو از کجا دانلود کنه
منظورم اینکه اولین خط زیر نویس فیلم ها آدرس تاپیک رو بزنی تا همه یاد بگیرن
چون تاپیک ما از اون سایت های معروف هم بهتره
ایده ی خوبیه سعی کنید (با احترام) از این به بعد این کارو بکنید
البته من فکر اینجاشم کردم چون آدرس تاپیک طولانیه یه آدرس توپ درست کردم که همه بتونن راحت وارد بشن
این آدرس رو بذارین اولین خط زیرنویس ها خیلی خوب میشه و همه میان اینجا و از زحمات شما و بچه ها لذت می برن
متشکرم
این آدرس تقدیم به همه بخصوص امین جان (امیر)
Nikolas_95
17-09-2007, 00:01
سلام ...
امین جان خیلی تاپیک فوق العاده ای شده
ولی چه فایده که کسی نمی دونه زیرنویس هایی که شما می ذاری رو از کجا دانلود کنه
منظورم اینکه اولین خط زیر نویس فیلم ها آدرس تاپیک رو بزنی تا همه یاد بگیرن
چون تاپیک ما از اون سایت های معروف هم بهتره
ایده ی خوبیه سعی کنید (با احترام) از این به بعد این کارو بکنید
البته من فکر اینجاشم کردم چون آدرس تاپیک طولانیه یه آدرس توپ درست کردم که همه بتونن راحت وارد بشن
این آدرس رو بذارین اولین خط زیرنویس ها خیلی خوب میشه و همه میان اینجا و از زحمات شما و بچه ها لذت می برن
متشکرم
این آدرس تقدیم به همه بخصوص امین جان (امیر)
پیشنهاد خیلی خوبیه.واقعا دست امیر استار درد نکنه
البته اگر اول زیرنویس آدرس جای دیگه ای که از اون سایت استخراج شده هم هست اشکال نداره اون باشه مال اینجا رو هم بزاریم
ghost train - 2006
زیر نویس فیلم مرد بارانی گشتم نبود
یعنی واقعا با یه فایل که کمتر از 1 مگ حجم داره میشه اینکاره کرد اخه من فکر میکردم یه جور دیگه زیرنویس میشه . چقر زمان میبره یک فیلم رو زیر نویس کنم
زماني كه مي بره برايه زيرنويس كردن بستگي به سرعت ترجمه شما داره ... ممكنه 2 روز .... ممكنه 2 ماه ... :46:
یه سئوال دیگه : اگه من بخوام از اینترنت فیلم دانلود کنم سرعتم باید چقدر باشه
شما فقط بايد حجم فيلم رو در نظر بگيرين كه معمولا برايه 1 سي دي ها تا 800 مگ و برايه چند سي دي ها تا 1 و خورده اي گيگابايته .... به نظر من شما حداقل بايد ADSL ـــه 64 يا 128 داشته باشين ...
Amir Star
17-09-2007, 02:35
سلام ...
امین جان من زیرنویس فیلم eyes_wide_shut با فرمت SUB RIP گذاشتم تا همه حال کنند با حجم 83 kb
راستی نظرتون رو درباره آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نگفتین
SAMSUNG9500
17-09-2007, 12:19
سلام به همه دوستان
خسته نباشید بابت زحمات شما سپاس گذارم چند تا مسئله است که اگر ممکنه کمک کنید ممنون میشم اولا من تمام 39 صفحه را خوندم دیدم اکثرآ برای تبدیل با پسوندها مختلف مشکل دارند. بعد اینکه با کدوم برنامه کار کنند بهتر جواب میده. خب میشه برای برنامه ها نظر سنجی گذاشت .من خودم گیج شدم در پسوندها وبرنامه ها اگر ممکنه یک آموزش کا مل(srt.sub.sup....jet audio.,....( پی دی اف بذارید (البته ریپید شیر نباشه که همه بتونن استفاده بکنن) تا از خجم سوالات کم بشه وهر کی بخوات اونجا مشکلشو خل کنه.راستی تو یهکی از صفحات نوشته شده بود من فیلم را ندیدم ام زیرنویسشو براتون میذارم؟؟کلا گیچ زدم راستی کسی با برنامهtotal video convertor کار کرده؟
Amir Star
17-09-2007, 12:30
Samsung9500 جان سلام
این که کدوم بهتره کدوم بد تره مال آدمای تازه کاره نه بچه های فروم و شما
شما با mplayer2 باز کنی از همه بهتره (داخل فایل Windows Media Player در درایو نرم افزارات هستش)
هم سرعت کمتری میگیری هم اینکه راحت و تمام صفحه می تونی نگاه کنی !!
Nikolas_95
17-09-2007, 13:37
البته اگه از vobsub استفاده کنید هم راحت هست هم کم حجم و با هر برنامه ای که فیلم رو باز کنید میتونید زیرنویس رو ببینید!
only4you_mehr
17-09-2007, 14:34
سلام به همه دوستان
خسته نباشید بابت زحمات شما سپاس گذارم چند تا مسئله است که اگر ممکنه کمک کنید ممنون میشم اولا من تمام 39 صفحه را خوندم دیدم اکثرآ برای تبدیل با پسوندها مختلف مشکل دارند. بعد اینکه با کدوم برنامه کار کنند بهتر جواب میده. خب میشه برای برنامه ها نظر سنجی گذاشت .من خودم گیج شدم در پسوندها وبرنامه ها اگر ممکنه یک آموزش کا مل(srt.sub.sup....jet audio.,....( پی دی اف بذارید (البته ریپید شیر نباشه که همه بتونن استفاده بکنن) تا از خجم سوالات کم بشه وهر کی بخوات اونجا مشکلشو خل کنه.راستی تو یهکی از صفحات نوشته شده بود من فیلم را ندیدم ام زیرنویسشو براتون میذارم؟؟کلا گیچ زدم راستی کسی با برنامهtotal video convertor کار کرده؟
من با total video converter کار کردم چه طور مگه؟>
سلام :20:
ghost train - 2006
سلام ...
امین جان من زیرنویس فیلم eyes_wide_shut با فرمت SUB RIP گذاشتم تا همه حال کنند با حجم 83 kb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی نظرتون رو درباره آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نگفتین
ممنون :10:
اضافه شدند
اووون سایت هم جالبه
البته فقط میشه روی زیرنویس های srt گذاشت
+
زیرنویس ترجمه یکی دیگه هستش
زیاد جالب نیست ما سایت بزاریم
انگار کار خودمون هست ! :13:
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
کل زیرنویس های آپدیت شده
Eyes Wide Shut 1999
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ghost Train (2006) aka Otoshimono
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Stalag 17 1953
Thelma & Louise 1991
blackspider
17-09-2007, 17:19
براي زيرنويس دار كردن فيلم در Jet audio بدون هيچ برنامه اي:
يادم نيست از كدوم سايت گرفتم وگرنه مينوشتم...
RAYMOND_JOON
17-09-2007, 17:38
با سلام دوستان کسی زیر نویس فیلم زیر رونداره
معرفی اون در سایت
The Amityville Horror
با سلام
دوست عزیز من دارم فردا برات آپلود میکنم
RAYMOND:27:
با سلام
دوست عزیز من دارم فردا برات آپلود میکنم
RAYMOND:27:
با سلام!
Raymond جان خيلي ممنون كه تا حالا اين همه زير نويس به سايت اضافه كردي ....
ولي يه پيشنهادي دارم:
مي گم اگر مي توني و وقت داري تمام زيرنويس هايه خودت رو آپ كن .... چون وقتي به يه نفر مي گي من دارم و برات آپ مي كنم، همه ميان و درخواست مي كنن .... البته اين فقط يه پيشنهاد بود و تصميم با خودته :10:
با تشكر از زحمات شما
s_a_m4000
17-09-2007, 18:04
براي زيرنويس دار كردن فيلم در Jet audio بدون هيچ برنامه اي:
يادم نيست از كدوم سايت گرفتم وگرنه مينوشتم...
درسته دوست عزیز اونطوری هم میشه ولی اگه شما زیرنویس رو با خود فیلم همنام کنی و بذاری بغلش می تونی با هر پلیری ببینش! اینطوری راحتتر و بهتر نیست؟؟؟
blackspider
17-09-2007, 20:38
درسته دوست عزیز اونطوری هم میشه ولی اگه شما زیرنویس رو با خود فیلم همنام کنی و بذاری بغلش می تونی با هر پلیری ببینش! اینطوری راحتتر و بهتر نیست؟؟؟
شما درست ميگي ولي هر پليري كه jet audio نميشه(البته غير از km)!!!
در ضمن چرا بايد برن سراغ پلير هاي ديگه؟؟ جت آديو اكثر امكاناتي رو كه vobsub و غيره دارن رو داره.
دردسري نداره ... راحت...
caspian1
17-09-2007, 23:33
سلام دوستان
زیر نویس فیلم BAD GUY
لینک دانلود:
برنامه که بشه زیر نویس های idx sub رو ویرایش کرد رو می تونین معرفی کنین من که نمی تونم با برنامه workshop subtitle باز کنم اگه نحوه کار با برنامش رو هم داشته باشین ممنون می شم
سلام
اگه منظورتون از ویرایش ... ست کردن با فیلم هستش
به این تاپیک مراجعه کنید
Hackers - 1995
Angelina Jolie
hamedchtsz
18-09-2007, 04:24
سلام
خواهشا یکی که همه زیرنویس هارو دانلود کرده لطف کنه همشو با هم یه جا آپلود کنه
خیلی بهش احتیاج دارم
ممنون
tajclubesteghlal
18-09-2007, 06:45
سلام ببخشید این زیرنویس euro trip فرمت idx و sub داره و نسبت به فیلم چند ثانیه زودتر نشون میده چطور میتوانم درستش کنم ؟ البته من با subtitle workshop کار کردم اما این فایل را باز نمیکنه
آیا ممکن هست راهنمایی کنید ؟
من برنامه را با jet audio باز میکنم و فرمت vobsob هم نصب کردم
موفق باشید
البته اینو هم اضافه کنم ، وقتی عقب جلو میزنم ( اگر تغییری هم توسط vobcutter ) یا خود jetaudio که Delay بده ، میریزه به هم و قاطی میشه
موفق باشید
arian007
18-09-2007, 10:00
زیر نویس فیلم پانیشر
punisher
پسورد:zeus.dvb2
زیر نویس فیلم پانیشر
punisher
پسورد:zeus.dvb2
سلام
عزیزم
لینک کار نمیکنه
RAYMOND_JOON
18-09-2007, 18:09
سلام
عزیزم
لینک کار نمیکنه
سلام امین جان
من دانلود کردم لینکش کار میکنه
به هر حال برای اینکه بتونی برای بچه ها بذاری من تو رپیدشر آپلود کردم
قربان شما
RAYMOND
tajclubesteghlal
18-09-2007, 18:45
البته اینو هم اضافه کنم ، وقتی عقب جلو میزنم ( اگر تغییری هم توسط vobcutter ) یا خود jetaudio که Delay بده ، میریزه به هم و قاطی میشه
موفق باشید
من فکر کنم زیرنویس این فیلم به کل اصلأ همخوانی با فیلم نداره
زیرنویس سالمتری موجود نیست ؟
Concile de pierre, Le-2006
Monica Bellucci
arian007
18-09-2007, 20:47
زیر نویس پانیشر رو چون با فیلم همخوانی نداشت امشب با کلی زحمت درست کردم واگه فردا سرعتم خوب بود
اپلود میکنم
سلام دوستان
با توجه به اینکه درخواست های زیادی برای زیرنویس فارسی داریم
و اکثرا بدون سرچ کردن درخواست میدن و مجبور میشیم زیرنویس ها رو مجددا آپلود کنیم
این تاپیک رو ایجاد کردم تا زیرنویس ها رو به ترتیب حروف الفبا قرار بدم
دوستان لطفا کنن دیگه درتاپیکها مشابه (مثل معرفی سایت و برنامه درخواست زیرنویس نکنند)
زیرنویس ها دارن آپلود میشن (200-300 مگابایتی هستن)
تاپیک فعلا قفل میمونه ... تا دوونه دونه لینک ها رو به تاپیک اضافه کنم
این زیرنویس ها از سایتهای مختلف و بالاخص سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جمع آوری شده
با تشکر از همه عزیزان
موفق باشید :20:
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
زیرنویس ها آپلود شدند
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
زیرنویس ها تو تاپیک قرار گرفتند :20:
-------------------------------------
*
دوستان :10:
اگه احیانا لینکی اشتباه بود
اسم (یا سالل تولید) فیلمی اشتباده بود حتما اعلام کنند که درست بشه
کار خیلی سختی بود و امکان اشتباه بسیار بالا که خوشبختانه تموم شد
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دوستان لطف کنند دیگه درخواست زیرنویس ندن
نه تو این تاپیک ... نه تو تاپیکهای مشابه
چون اگه زیرنویس فیلم مورد نظر تو نت موجود باشه به لیست تاپیک اضافه میشه
در غیراینصورت فقط تاپیک الکی شلوغ میشه
پیشاپیش ممنون از توجهتون
===========================================
دوستانی که برای قرار دادن زیرنویس جدید در تاپیک مایل به مشارکت هستند
===========================================
زیرنویس فیلمهای جدید و قدیم که توی تاپیک موجود نیست
زیرنویس های جدید یا اصلاح شده یا نسخه های چند سیدی و متفاوت فیلمهای معرفی شده
زیرنویس های سالم برای فیلمهایی که احیانا زیرنویسشون مشکل داره
زیرنویس با فرمت srt برای فیلمهایی که زیرنویس با فرمت sub/idx ازشون قرار داده شده
زیرنویس با فرمت sub/idx یا srt برای فیلمهایی که زیرنویس با فرمت sup ازشون گذاشته شده
...دوستان اگه همچین مواردی داشتن به وسیله پیغام خصوصی زیرنویس رو برای من بفرستند تا به لیست زیرنویسهای موجود در تاپیک اضافه بشه (با ذکر نام عزیزی که لطف میکنند و زیرنویس رو میفرستند)
تاپیک هم به زودی از حالت قفل خارج میشه
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
فهــرست الفبـــایی زیـــرنویس هــا
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - E ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - J ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - O ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Q ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - W ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
========================================
دوستان برای هماهنگ کردن زیرنویس با فیلم از این تاپیک استفاده کنید
[ آمــوزش ] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
...
سلام.من کلی متن ترجمه شده دارم. چطور به دست تون برسونمشون؟
سلام.من کلی متن ترجمه شده دارم. چطور به دست تون برسونمشون؟
با سلام!
عزيز متن يا زير نويس؟؟ امين آقا اينجا فقط زيرنويس قرار مي ده يعني پسوند فايل ها:
srt , sub/idx , sub
ضمنا شما مي تونيد همه زيرنويس هاتون رو در يك فايل rar يا zip به امين آقا بديد به اين صورت كه در يك هاست آپلود مي كنيد و لينكش رو مي ديد به امين!!!!
arian007
19-09-2007, 10:53
زیر نویس اصلاح شده پانیشر
arian007
19-09-2007, 12:21
جناب اقای امین
باسلام از بابت زیرنویس های خوبت ممنونم ولی یک مشکلی وجود داره که زیر نویسهایی که نامهای خاصی داره
که توسط ف/ی/ل/ت/ر/ی/ن/گ بسته شده مثل the naked gun که ف/ی/ل/ت/ر میباشد لطفا اسم این جور فایل ها رو عوض کنید
سلام
جناب اقای امین
باسلام از بابت زیرنویس های خوبت ممنونم ولی یک مشکلی وجود داره که زیر نویسهایی که نامهای خاصی داره
که توسط ف/ی/ل/ت/ر/ی/ن/گ بسته شده مثل the naked gun که ف/ی/ل/ت/ر میباشد لطفا اسم این جور فایل ها رو عوض کنید
هر موردی مشاهده شد بگین تا درستش کنم
آقا امين زيرنويس فيلم Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer با فيلمش مچ نبود....
يعني اصلا فكر نكنم ماله اين فيلم بود.
بي زحمت يه چك كن...
سلام
ماله همون فیلمه دوست عزیز
خودم دارم ازش استفاده میکنم
البته با نسخه دی وی دی ریپ هماهنگ نیست
که خودتون میتونید ست کنید با فیلم
آموزشش تو انجمن موجوده
آقا امين زيرنويس فيلم Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer با فيلمش مچ نبود....
بي زحمت يه چك كن...
من Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer رو قبل از اينکه DVDRip ـش بياد زيرنويس کردم. البته بعد از اومدن DVD اون رو با همين نسخه DVD هم درست کردم. اينم لينکش:
امين جان بذارش تو تاپيک.
xdvbxkaomx
19-09-2007, 20:09
بي زحمت يه چك كن...
اینو امتحان کن :
جناب xdvbxkaomx البته خودم که زيرنويس کننده اين فيلم بودم نسخه DVDRip ـش رو براي دانلود گذاشتم. پست 425
سلام سلام
زیرنویس های این پستها به تاپیک اضافه شد
ممنون از دوستان :11::40:
سلام دوستان
زیر نویس فیلم BAD GUY
لینک دانلود:
Concile de pierre, Le-2006
Monica Bellucci
زیر نویس اصلاح شده پانیشر
Hackers - 1995
Angelina Jolie
کل زیرنویس هایی که به تاپیک اضافه / آپدیت شدند
Bad Guy (2001) aka Nabbeun namja
Bitter Moon 1992
Brokeback Mountain 2005
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Bourne Ultimatum 2007
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000) aka Wo hu cang long
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 283147023%29.zip)
Dracula (1992) aka Bram Stoker's Dracula
Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .zip) | دانلــــود نسخه مخصوص DVDrip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Five Easy Pieces 1970
Gladiator 2000
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Gladiator.zip)
Hackers 1995
Husbands and Wives 1992
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k%29.rar)
Love Story 1970
Monster's Ball 2001
My Summer of Love 2004
Out for a Kill 2003
The Piano 1993
The Punisher 2004
The Return (2003) aka Vozvrashcheniye
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Sixth Sense 1999
The Stone Council (2006) Concile de pierre, Le
Sunset Blvd. 1950
Sweet November 2001
Volver 2006
caspian1
20-09-2007, 01:42
سلام دوست محترم آقای امین
زیر نویس فیلم About Schmidt 2002 هم در واقع زیر نویس انگلیسی فیلم Professione.Reporter.1975 است
لطفا اصلاح کنید
یا حق
سلام دوست محترم آقای امین
زیر نویس فیلم About Schmidt 2002 هم در واقع زیر نویس انگلیسی فیلم Professione.Reporter.1975 است
لطفا اصلاح کنید
یا حق
سلام
درسته
حذفش کردم
J A V I D
20-09-2007, 08:46
من زیرنویس 8mm رو گرفتم اما هر کاری کردم با فیلم بطور کامل هماهنگ نشد یعنی هماهنگ که میکردم تا 2 دقیقه هماهنگ بود بعد میا فتاد جلو حتی سرعت زیرنویس رو هم آوردم پائین ولی باز همون آش و همون کاسه آخر به هزار زحمت تونستم تا آخر فیلم این وضع رو تحمل کنم راستی اینم بگم اول کار خواستم زیرنویس رو وارد subtitle workshop بکنم میگفت زیر نویس معتبر نیست بعد مجبور شدم با vobsub ببینم که گفتم چه وضعی شد
بعضي زير نويسا مال نسخه سانسور شده فيلم هستن واسه همين تا جايي كه همه چي اسلامي باشه زير نويس هماهنگه بعد بهم مي ريزه مثل فيلم شماره 23 !
موفق و پيروز باشيد
بعضي زير نويسا مال نسخه سانسور شده فيلم هست
فکر کنم اشتباه میکنی جاوید جان
هیچ کسی نیست که نسخه سانسور شده رو بزاره جلوش و زیر نویش بزاره روش
این زیرنویس ها کار امثال من و شماس
شما خودت اول فیلم رو سانسور میکنی بعد زیر نویس؟!
تا حالا چنین چیزی ندیدم
من زیرنویس 8mm رو گرفتم اما هر کاری کردم با فیلم بطور کامل هماهنگ نشد یعنی هماهنگ که میکردم تا 2 دقیقه هماهنگ بود بعد میا فتاد جلو حتی سرعت زیرنویس رو هم آوردم پائین ولی باز همون آش و همون کاسه آخر به هزار زحمت تونستم تا آخر فیلم این وضع رو تحمل کنم
چنین مواقعی...
از امکانت خود jetaudio استفاده کنید
یعنی موقع نمایش فیلم هر چند دقیقه که زیر نویس کمی عقب یا جلو میشه... با استفاده از ALT و دکمه های چپ و راست... زیر نویس رو هماهنگ کنید
و این کار رو در جریان نمایش فیلم تکرار کنید تا در طول فیلم مشکلی نداشته باشید
کار خیلی ساده ای هم هست;)
RAYMOND_JOON
20-09-2007, 12:00
با سلام امین جان
امروز 7 تا زیر نویس آپلود کردم
1- زیرنویس فیلم Memory
2- زیرنویس فیلم See_No_Evil
3- زیرنویس فیلم The_Shaggy_Dog
4- زیرنویس فیلم Derailed
5- زیرنویس فیلم Domino
6- زیرنویس فیلم Matador
7- زیرنویس فیلم The_Amityville_Horror
زیر نویس فیلم The_Amityville_Horror را تقدیم به دوست عزیزم senatore20042003
حالشو ببرید
RAYMOND
xdvbxkaomx
20-09-2007, 17:51
جناب xdvbxkaomx البته خودم که زيرنويس کننده اين فيلم بودم نسخه DVDRip ـش رو براي دانلود گذاشتم. پست 425
استاد ارجمند من خدای نکرده جسارت نکردم منظور کمک به دوستان هست که انشالله مشکلشون حل شده باشه :10:
استاد ارجمند من خدای نکرده جسارت نکردم منظور کمک به دوستان هست که انشالله مشکلشون حل شده باش
ببخشيد اگه لحن من چنين بود. باور کنيد منم قصد بدي نداشتم.
از شما دوست عزيز هم نهايت تشکر را دارم
caspian1
20-09-2007, 20:29
با سلام امین جان
1- زیرنویس فیلم Memory
4- زیرنویس فیلم Derailed
5- زیرنویس فیلم Domino
6- زیرنویس فیلم Matador
حالشو ببرید
RAYMOND
سلام RAYMOND عزیز
آقا خیلی کارت درسته
واقعا ممنون به خاطر زحمتی که کشیدی
یا حق
ميگم اين زيرنويس Next براي نسخه DVDRip مشکلي نداره فقط 22 ثانيه زودتر زيرنويسش رو نشون ميده. البته اينکه مشکلي نيست. حال بازم ميگم اگه کسي srt ـش رو داره اين 22 ثانيه تأخير رو برطرف کنه تا اون عزيزاني که چنين چيزهايي رو بلد نيستن به راحتي بتونن از زيرنويس فيلم استفاده کنن.
راستي به نظرتون چطوره The Condemned رو زيرنويس کنم؟
caspian1
20-09-2007, 23:45
ميگم اين زيرنويس Next براي نسخه DVDRip مشکلي نداره فقط 22 ثانيه زودتر زيرنويسش رو نشون ميده. البته اينکه مشکلي نيست. حال بازم ميگم اگه کسي srt ـش رو داره اين 22 ثانيه تأخير رو برطرف کنه تا اون عزيزاني که چنين چيزهايي رو بلد نيستن به راحتي بتونن از زيرنويس فيلم استفاده کنن.
راستي به نظرتون چطوره The Condemned رو زيرنويس کنم؟
سلام
نیکی و پرسش ؟!
به نظر فیلمش جالب میاد تو IMDB هم امتیازش بد نیست
اما پیشنهاده من فیلمه The Shawshank Redemption امتیازش هم در IMDB بالاست (10/9.2 ) فکر نکنم کسی هم تا حالا این فیلم رو زیر نویس کرده باشه مطمئنا کار زیادی میخواد اما ارزشش رو داره
یا حق
با سلام امین جان
1- زیرنویس فیلم Memory
4- زیرنویس فیلم Derailed
5- زیرنویس فیلم Domino
6- زیرنویس فیلم Matador
حالشو ببرید
RAYMOND
سلام
ممنون
اضافه شده
لطف کردین :11::40:
کل زیرنویس های آپدیت شده
The Amityville Horror 2005
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Amityville_Horror.rar)
Beetle Juice 1988
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Beetle Juice (1988).rar)
Beneath 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Beneath.rar)
The Brothers Grimm 2005
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Brothers Grimm.rar)
Derailed 2005
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Derailed.rar)
Domino 2005
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Domino.rar)
Gangs of New York 2002
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Gangs of New York 2002 2DVD.rar)
The Matador 2005
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Matador.rar)
Memory 2006
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Memory.rar)
See No Evil 2006
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/See_No_Evil.rar)
The Shaggy Dog 2006
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Shaggy_Dog.rar)
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟ زیر نویس bandidas
ممنون جناب caspian1 ولي من اون فيلمي که شما گفتيد رو ندارم. حالا فعلا نظرم قطعي نشده ولي اگه شد همون The Condemned رو زيرنويس ميکنم.
mehran_h84
21-09-2007, 12:03
زیر نویس فیلم feast _2005 بصورت srt برای دوستان عزیز
سلام دوستان
زیرنویس های
A History of Violence 2005
The Hills Have Eyes II 2007
Revenge 1990
به تاپیک اضافه شدند
+
این زیرنویس ها رو هم دوست عزیزمون ehbas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای من ارسال کردن که داخل تاپیک قرار گرفتن
Breaking the Waves 1996
Curse of the Golden Flower 2006
The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006
Gothika 2003
The Incredibles 2004
Indiana Jones and the Temple of Doom 1984
Johnny English 2003
The Apartment (1996) aka Appartement, L'
Liar Liar 1997
The Mexican 2001
Scary Movie 3 2003
ممنون از ایشون :40:
امین جان اگه میشه قبل از اینگه زیرنویسها رو اینجا بذاری یه نگاهی به فایلش با notepad بندازی
زیر نویس The Incredibles 2004 عربی فقط چند تا جمله اولش فارسیه بقیه تا آخر عربیه :41:
سلام.
میگم این زیرنویس shaggy dog یکم زیاد نیست 5.5 مگ ؟؟
حتی sub باشه فشرده شه فوقش میشه 1.5 مگ :(
5.5 مگ رو چجوری آخه دانلود کنم .
این به کنار نمیدونم حالا کسی که گذاشته بیاد بگه چرا 5.5 مگ : دی
جناب shazdeh23 من زيرنويس فيلم The Bourne Identity رو توي farsisubtitle ديدم. جديدا اضافه شده. Scary Movie هم يادم نيست بود يا نه.
جناب shazdeh23 من زيرنويس فيلم The Bourne Identity رو توي farsisubtitle ديدم. جديدا اضافه شده. Scary Movie هم يادم نيست بود يا نه.
با سلام!
درسته .... امين جان اضافه كن:
The Bourne Identity
سلام.
میگم این زیرنویس shaggy dog یکم زیاد نیست 5.5 مگ ؟؟
حتی sub باشه فشرده شه فوقش میشه 1.5 مگ :(
5.5 مگ رو چجوری آخه دانلود کنم .
این به کنار نمیدونم حالا کسی که گذاشته بیاد بگه چرا 5.5 مگ : دی
سلام
به خاطر اینه که MultiSub هستش
و به جز فارسی زیرنویس های دیگه ای رو هم شامل میشه
انگلیسی و ...
Good Bye Lenin! - 2003
این هم زیرنویس Transformers که برای 2 cd تنظیمش کردم
سلام يه خسته نباشيد گرم از طرف من و كلا اهل خونمون كه همگي از اين زيرنويسهاي شما استفاده مي كنيم ...
فقط يه نكته اي ! من امروز زيرنويس tmnt رو دانلود كردم ، اصلا با فيلم همخوني نداشت ! هر چه قدر تنظيم مي كرديم بازم بعد چند دقيقه ميرفت جلو ! ا اينكه كلا بي خيالش شديم !
گفتم بگم تا يا تصصيح كنيد يا اينكه كلا نزارين تو آرشيو چون حيفه آرشيوتون خرابشه ;)
بازم ممنون و ممنون و ممنون
سلام
نسخه دومی که گذاشته شده کاملا هماهنگ با DVDRip هستش
بعدش یک نکته
یه زیرنویس ممکنه با فیلم شما همخونی نداشته باشه
اما فیلم من کاملا مچ باشه
Nikolas_95
22-09-2007, 02:46
بعدش یک نکته
یه زیرنویس ممکنه با فیلم شما همخونی نداشته باشه
اما فیلم من کاملا مچ باشه
سلام
ببخشید نمی دونم جای این سوال اینجا هست یا نه، اما چطوری میشه مچ نباشن؟
مگه نسخه های مختلف میشه فرقی داشته باشن؟مشکل سانسوری در کار نیست که نظم فیلم رو به هم بزنه پس مشکل کجاست؟
سلام
ببخشید نمی دونم جای این سوال اینجا هست یا نه، اما چطوری میشه مچ نباشن؟
مگه نسخه های مختلف میشه فرقی داشته باشن؟مشکل سانسوری در کار نیست که نظم فیلم رو به هم بزنه پس مشکل کجاست؟
کیفیت ... runtime ... timing و fps فیلمها ممکنه با هم فرق داشته باشه
arian007
22-09-2007, 10:19
زیر نویس فیلم disturbia
RAYMOND_JOON
22-09-2007, 12:22
از بابت زیر نویس ها ممنون زیر نویس فیلمهای Memory و Matador انگلیسی هستش لطف کن فارسی شو بزار
سلام دوست عزیز
من چک کردم هر دوی آنها فارسی دارند
matador در قسمت زبان maly
memory در قسمت زبان persion
با تشکر
RAYMOND
RAYMOND_JOON
22-09-2007, 12:26
با سلام
خدمت تمام دوستان
در چند صفحه گذشته دیدم بسیاری از دوستان درخواست زیرنویس کرده بودند
این دوستان می بایستی صفحه اول تاپیک را به دقت مطالعه و سپس در خواستهایشان را مطرح کنند
ما اینجا اون چیزی که داشته باشیم برای شما عزیزان میگذاریم نه اون چیزی که شما درخواست کنید
لطفا در این رابطه رعایت فرمائید
با تشکر
Raymond
نسخه هایی از زیرنویس های موجود
+
تک سیدی Harry Potter and the Goblet of Fire خرابه
سی دی اول ورژن 2 سی دیشه:46:
Nikolas_95
22-09-2007, 17:00
بچه ها لطفا جواب بدهید خواهشمندم
زیر نویس فارسی هری پاتر 4 را می خواهم
:46:
چرا کسی صفحه اول تاپیک رو نمی خونه؟
.
.
.
پیشاپیش ممنون از توجهتون
...
مثل اینکه این قسمت رو باید توی هر صفحه تاپیک گذاشت
cholakbaz
22-09-2007, 21:56
سلام من هرچی گشتم زیرنویس disturbia اینجا نبود " یجای دیگه دیدم گذاشتم شما هم فیض ببرید .
البته دست مترجمش که زیرنویس کرده درد نکنه .
اینم لینکش:31:
khadem60
22-09-2007, 22:38
این زیر نویس Transformer هستش که یه سری تنطیمات روش انجام دادم
فقط تغییراتی دادم وگرنه اصلش مال من نیست. امیدوارم به دردتون بخوره
s_a_m4000
23-09-2007, 10:37
اگر ميشه توي پست اول صفحه طرز اجراي زيرنويس رو هم ميگذاشتيد كه يك فيلم divx داريم چطوري زيرنويس رو هم دانلود كرديم اجرا بشه
بعد اين زير نويس هايي كه ميگذاريد براي كدام divx vcd كدام است فرقي داره؟
اینجا توضیح داده شده در مورد نحوه بکارگیری زیرنویس ها
vcd معمولا دو پارت هستش و DivX یکی اما میتونی زیرنویس دو بخشی رو یکی کنی و بالعکس
RAYMOND_JOON
23-09-2007, 11:48
سلام زير نويس فارسي face off رو ميخوام كسي داره با پسوند srt
با سلام
دوست عزیز تحت هیچ شرایطی در خواست زیرنویس نکنید.
در ضمن امین جان خواهشمند است اگر کسی در این تاپیک درخواست زیر نویس میکنه
پست مربوطه پاک بشه
با تشکر
RAYMOND
sharpboy
23-09-2007, 12:16
زبرنویس های فیلم You ve got mail که اینجا قرار داده شدن مشکل دارن
اگه کسی سالمش رو داره یا میدونه چطوری میشه تهیه کرد یه خبری بده:11:
پس فقط اين را جواب بدهيد كه آيا در اين تاپيك زير نويس
هري پاتر 4 هست
راستي اگر بود بگيد كجاست
ممنونم علي:20:
سلام
عزیزم
مگه 3 صفحه اول تاپیک
زیرنویس ها به ترتیب الفبا مرتب نشدن ؟
چرا خودتون نگاه نمیکنید ؟
اقا به روز كي ميكنيد ليست رو يا به روز ميكنيد ولي چون مدير هستيد اون پايين نمي زنه كي بروز شده!؟
چون خيلي از فيلم هاي خوب هنوز زير نويسش رو نگذاشتيد
s_a_m4000
23-09-2007, 18:10
اقا به روز كي ميكنيد ليست رو يا به روز ميكنيد ولي چون مدير هستيد اون پايين نمي زنه كي بروز شده!؟
چون خيلي از فيلم هاي خوب هنوز زير نويسش رو نگذاشتيد
هر وقت زیرنویس جدید قرار میگیره امین خودش تو پست جداگانه هم زیرنویس ها رو می ذاره هم به لیست اضافه می کنه
هر وقت زیرنویس جدید قرار میگیره امین خودش تو پست جداگانه هم زیرنویس ها رو می ذاره هم به لیست اضافه می کنه
منم براي همين باتعجب سئوال پرسيدم
كه يعني اين همه مدت تاحالا به روز نكرده يا از امكانات مدير تو فروم VBكه زير پست نمي زنه كه كي بروز رساني شده چون براي كاربر عادي مي زنه
safarimr
23-09-2007, 23:01
آقا امین ممنون از شما و بقیه که در اینجا زحمت می کشند
این زیرنویس Garfield همانطور که قبلا نیز اشاره شده کار نمی کند . آقا امین لطفا دوباره چکش کن. پسرم علاقمند این فیلم است (2004 و 2006)
آقا امین ممنون از شما و بقیه که در اینجا زحمت می کشند
این زیرنویس Garfield همانطور که قبلا نیز اشاره شده کار نمی کند . آقا امین لطفا دوباره چکش کن. پسرم علاقمند این فیلم است (2004 و 2006)
سلام
درسته زیرنویسش مشکلاتی داره
تو حالت معمولی و با هر پلیری پخش نمیشه
اما من با ویندوز مدیا پلیر کلاسیک تونستم بیارمش
فقط تو حالت عادی نمیاد
بازم باید شما روی فلش سبز رنگ direct vobsub کلیک کنید و دوباره زیرنویس رو انتخاب (فعال) کنید از اووونجا
Nikolas_95
23-09-2007, 23:44
سلام
فقط تو حالت عادی نمیاد
بازم باید شما روی فلش سبز رنگ direct vobsub کلیک کنید و دوباره زیرنویس رو انتخاب (فعال) کنید از اووونجا
بله زیرنویس درسته،من با کریستال پلیر بازش کردم و درست کار میکنه
shazdeh23
24-09-2007, 00:34
سلام
فقط تو حالت عادی نمیاد
سلام
امین جان میشه در مورد این Subtitle بیشتر توضیح بدی/.
متاسفانه منم نتونستم زیرنویس Garfield رو فعال کنم حتی با مدیا پلیر کلاسیک.
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کن.
ممنون
alireza28
24-09-2007, 11:12
زیر نویس فیلم 1408 مشکل داره .تقریبا 20 دقیقه آخر فیلم کامل نیست.
siamak_mu
24-09-2007, 11:20
من یه سوال داشتم البته ولی نمیدونم کدوم تاپیک بنویسم بنابراین همین جا میپرسم
فایلهای sub/idx با چه نرم افزاری میشه ادیت کرد یعنی سایز و رنگ اونو عوض کرد؟
سؤال خودتو اينجا بپرس:
RAYMOND_JOON
24-09-2007, 11:31
با سلام امین جان
برای امروز زیرنویس فیلم Basic Instinct 2 را با حجم 31 کیلو بایت با پسوند srt* آماده کردم
حالشو ببرید
RAYMOND
SAMSUNG9500
24-09-2007, 15:20
من با total video converter کار کردم چه طور مگه؟>
طرز کارش(تنظیمات بهتر) ونسبت به بقیه چه مزیتی دارد
shazdeh23
24-09-2007, 16:59
زیر نویس فیلم 1408 مشکل داره .تقریبا 20 دقیقه آخر فیلم کامل نیست.
دوست عزیز من زیرنویس این فیلم رو چک کردم و هیچ مشکلی نداره.
ببین مشکل از کجاست. با یک Player دیگه نگاه کن
یا حق
سلام به همه
آقا این زیرنویس فیلم Butterfly Effect 2004 یه جاهاییش فارسیه، یه جاهای دیگش انگلیسی. بعد با فیلمم هماهنگ نیست اول درسته و تقریبا وسطای فیلم جلو میوفته. انگار از اونجا به بعد fps زیرنویس عوض میشه. خلاصه اینکه خیلی باهاش ور رفتم. چون فرمتش هم sub هست کار باهاش سخت تره. لطف کنید بازم اگه لینک دارید بزارید.
در ضمن زیرنویس های identity ، straw dog ، date movie رو هم چک کردم اولش هماهنگ نبود. بعد با استفاده از روش تعیین نقطه تقارن با فیلم هماهنگ شد. منتها فقط اول و آخر فیلم درسته. وسطاش به هم میریزه. میخواسم بدونم این فیلم ها نسخه unrated هم داره؟ شاید نسخه فیلم من با نسخه فیلم زیرنویس شده متفاوت باشه.
ممنون
mehran_h84
24-09-2007, 17:41
زیر نویس فیلم هندی dhoom 2 رو توی وب پیدا کردم اما نمیتونم دانلود کنم لینکش رو براتون میذارم اگه کسی بتونه دانلود کنه و اینجا آپلود کنه منکه نتونستم
یا
Crazy_Devil
25-09-2007, 09:16
سلام من زيرنويس فارسي South Park Make Love Not Warcraft رو ميخواستم
اينم لينك زيرنويس انگليسي
alireza28
25-09-2007, 09:43
دوست عزیز من زیرنویس این فیلم رو چک کردم و هیچ مشکلی نداره.
ببین مشکل از کجاست. با یک Player دیگه نگاه کن
یا حق
فکر نمیکنم از player باشه . چون زیرنویس هماهنگ نبود و من داشتم اونو هماهنگ میکردم . و از اون قسمت که داخل اداره پست بو د و ... میره پیش پدرش هیچ زیرنویسی براش وجود نداره یا اگه داره نا مربوط هست.
SAMSUNG9500
25-09-2007, 10:53
((زیر نویس فیلم 1408 مشکل داره .تقریبا 20 دقیقه آخر فیلم کامل نیست.))
من که گشتم پیداش نکردم لطفا لینک اونو میذاری مرسی 1408 رو میگم
alireza28
25-09-2007, 11:49
تو صفحه اول . برو قسمت # از لیست فیلمها
((زیر نویس فیلم 1408 مشکل داره .تقریبا 20 دقیقه آخر فیلم کامل نیست.))
من که گشتم پیداش نکردم لطفا لینک اونو میذاری مرسی 1408 رو میگم
سلام
درسته
انگار آخرای فیلم رو اشتباهی ترجمه کردن
سلام سلام
زیرنویس های زیر اضافه / آپدیت شدند
1408 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/1408.rar) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/1408-DC-DVDrip.rar)
Basic Instinct 2 2006
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Basic_Instinct_2_Persion.rar)
The Bourne Identity 2002
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The_Bourne_Identity.zip)
Disturbia 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/disturbia.zip)
Flags of Our Fathers 2006
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Flags of our fathers.rar)
Good Bye Lenin! 2003
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Good.Bye.Lenin_-2003.rar)
Little Children 2006
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/little_children.fa_subtitle.rar)
Schindler's List 1993
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/schindler_s_list.fa_subtitle.rar)
The Star Maker (1995) aka Uomo delle stelle, L'
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/L.uomo.delle.stelle.ITA-HiV._DVD_.rar)
TMNT 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود نسخه DVDRip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/TMNT.2007.DVDRip.XviD-UnSeeN.rar)
Transformers 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Transformers-2Cd-ts-version.rar)
Good Bye Lenin! - 2003
این هم زیرنویس Transformers که برای 2 cd تنظیمش کردم
سلام من هرچی گشتم زیرنویس disturbia اینجا نبود " یجای دیگه دیدم گذاشتم شما هم فیض ببرید .
البته دست مترجمش که زیرنویس کرده درد نکنه .
اینم لینکش:31:
با سلام امین جان
برای امروز زیرنویس فیلم Basic Instinct 2 را با حجم 31 کیلو بایت با پسوند srt* آماده کردم
حالشو ببرید
RAYMOND
سلام
درسته
انگار آخرای فیلم رو اشتباهی ترجمه کردن
من الان داشتم DVDRip اشو میدیدم مثل اینکه آخر فیلم موضوع رو عوض کردن :18:
چون اون چیزی که تو ی زیرنویس فارسی بود طرف آخرش نمیمیره و میبرنش بیمارستان ولی با زیرویس انگلیسی که دیدم آخرش مرد و بیمارستانی در کار نبود:31:
البته اینی که من دیدم اسمش این بود 1408 DC DVDRip
سلام
من الان داشتم DVDRip اشو میدیدم مثل اینکه آخر فیلم موضوع رو عوض کردن :18:
چون اون چیزی که تو ی زیرنویس فارسی بود طرف آخرش نمیمیره و میبرنش بیمارستان ولی با زیرویس انگلیسی که دیدم آخرش مرد و بیمارستانی در کار نبود:31:
البته اینی که من دیدم اسمش این بود 1408 DC DVDRip
شاید 2 تا پایان داره
و این نسخه DC با اووونی که اکران شده فرق داره
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم ببخشید اگه جاش اینجا نیست .
میخواستم بدونم چرا بعضی از فیلما زیر نویساشون با گذشت زمان فیلم عقب میوفتن ؟
راستی اگه با نرم افزار jet audio زمان رو درست کنی بازم یواش یواش عقب میوفته .
راستی راه حلی هم وجود داره ؟
راستی زیر نویسای فقط با فرمت srt عقب میفتنا ...
یکی از این فیلما saw 2 بود اگه دوستان زیر نویس این فیلم رو با فرمت sub\idx رو دارن بزارن ممنون میشم .
مرسی از زحمتاتون ..
به اینجا مراجعه کنید
Amin اقا پس يعني چيزي اضافه بشه اينطوري اضافه ميكنيد تو پست هاي اول اضافه نميكنيد؟
hobgoblin
26-09-2007, 11:43
زير نويس فيلم disturbia قروقاطه چيكارش كنم؟
انجوريه:
ÏÇÑå ÏæÑ Çæä Çáå ãí ÑÎå
ÇæäÇåÇÔ
نسخه هایی از زیرنویس های موجود
+
تک سیدی Harry Potter and the Goblet of Fire خرابه
سی دی اول ورژن 2 سی دیشه:46:
اینها رو جا انداختی امین جان:46:
زير نويس فيلم disturbia قروقاطه چيكارش كنم؟
انجوريه:
ÏÇÑå ÏæÑ Çæä Çáå ãí ÑÎå
ÇæäÇåÇÔ
سلام.
خدمت عزيزان عرض کنم که من شروع به زيرنويس کردن فيلم War کردم. ميخواستم بدونم که عزيزي در حال زيرنويس کردن اين فيلم نيست؟
arian007
26-09-2007, 19:54
cacth me if you con
Alishmas
26-09-2007, 23:05
فيلم Sunshine با فيلم little.miss.sunshine فرق ميکنه يا جفتشون يکی هستند ؟
فيلم Sunshine با فيلم little.miss.sunshine فرق ميکنه يا جفتشون يکی هستند ؟
سلام
فرق دارن عزیز
زیرنویس واسه little miss sunshine موجود هستش
siamak_mu
27-09-2007, 00:07
خدمت عزيزان عرض کنم که من شروع به زيرنويس کردن فيلم War کردم. ميخواستم بدونم که عزيزي در حال زيرنويس کردن اين فيلم نيست؟
من تو يه فروم ديگه ديده بودم يكي دنبال چند نفر براي زيرنويس اين فيلم بود. ديگه نمي دونم به كجا رسيد.
يه سؤال هم خودم داشتم:
زيرنويس اين عرب ها چطوريه؟ منظورم اينه براي يك فيلم نه تنها زيرنويس دارن بلكه چندين و چند زيرنويس دارند. چطوريه؟ عرب ها كه به تن پروري معروفند. يعني با پولي كه دارن مترجم مي گيرن؟ شوخي نمي كنم ها اگر كسي در اين زمينه چيزي مي دونه به ما هم بگه كه خيلي كنجكاو شدم.
siamak_mu
27-09-2007, 01:01
من این زیر نویس هارو از کجا باید بگیرم ؟
كدوم زيرنويس ها؟
اگه كلاً زيرنويس ها رو ميگيد از اينجا:
يا
alireza28
27-09-2007, 13:45
زیر نویس فیلم The Holiday کامل نیست . تقریبا از هر 10 جمله ای که گفته میشه 2 تاش بیشتر ترجمه نشده. و یا بطور مثال در بعضی از دقایق حدود 5 دقیقه زیر نویس نداره.
Ok سيامک جان.
در مورد عربها هم بگم که سايت گوگل يه امکان داره اونم ترجمه اتوماتيک عربي به انگليسي و بالعکس، ترجمه متن منظورمه خب عربا هم راحت ميرن فيلم رو يه جا به عربي تبديل ميکنن.
Alishmas
27-09-2007, 14:18
من يه زير نويس با فرمت idx/sub دارم.
حالا ميخوام که اولين خط زير نويس رو حذف بکنم ، چطوری بايد اين کار رو بکنم ؟
khadem60
27-09-2007, 19:26
زیرنویس Transformers رو برای تکCD و دو CD آماده کردم.
تک CD
دو CD
babak_tour
27-09-2007, 19:54
سلام.اگه میشه زیر نویس shrek3 ,2cd رو بزارین
siamak_mu
27-09-2007, 21:31
Ok سيامک جان.
در مورد عربها هم بگم که سايت گوگل يه امکان داره اونم ترجمه اتوماتيک عربي به انگليسي و بالعکس، ترجمه متن منظورمه خب عربا هم راحت ميرن فيلم رو يه جا به عربي تبديل ميکنن.
فرمايش شما درست ولي بعضي از فيلم ها كه زيرنويس انگليسي ندارن چندين زيرنويس عربي دارن. اين ديگه چيه؟
سلام
تک CD
دو CD
مخصوص DVDRip هستش ؟
سلام.اگه میشه زیر نویس shrek3 ,2cd رو بزارین
خودتون میتونید این کارو انجام بدین
خب سيامک جان فقط که انگليسي به عربي نيست. زبون هاي ديگه رو هم ميشه تبديل به عربي کرد.
only4you_mehr
28-09-2007, 10:34
Salam shooter ro 2 ghesmati nadarin?
Ini ham ke hast virayesh nemishe
caspian1
28-09-2007, 11:57
سلام
زیر نویس زمان بندی شده فیلم هری پاتر و محفل ققنوس 2007 برای دو Cd (البته با نسخه ای که من داشتم تنظیم شده )
اگه میشه زیر نویس americanhistoryX را هم بگزارید.
تک CD
دو CD
این زیر نویس مشکل داره
تک سیدی اون 4.5 مگ هست و bsplayer هم اونو نمیشناسه
khadem60
28-09-2007, 16:19
اگه منظورت از مشکل زمانبندیش هست من خودم با نسخه ای از فیلم که داشتم هماهنگش کردم.
اگه منظورت حجمش هست فایلی که من داشتم هم 4.5 مگی بود ولی داخلش زیر نویس انگلیسی و سه تا فارسی بود. برای اینکه حجمش کم بشه یه فارسیشو استخراج کردم .
با تشكر از امين عزيز بابت كار بزرگي كه در حال انجامشه ، بايد بگم چندتا از زيرنويس هايي كه توي اين تاپيك آپلود كردي مشكل دارن مثلا : final destination3 , the shining , constantine, . . . نميدونيم اينجا جاش بود بگم يا نه . اما فكر كردم ميتونه كمكتون كنه . در ضمن اگه زيرنويس فارسي فيلمهاي truman show , the legend of 1900 , the secret رو داري لطف كن . . . .
مرسي .
caspian1
28-09-2007, 19:17
اگه میشه زیر نویس americanhistoryX را هم بگزارید.
لینک دانلود:
منبع :
یا حق
blackspider
28-09-2007, 23:48
زیرنویس bring it on مشکل داره...
DONCARLO
29-09-2007, 01:24
آقا يه سوال
برنامه اي هست كه موقع پخش دي وي دي بدون زير نويس اون رو زير نويس دار كنه؟
VOBsub روي دي وي دي هاي اورجينال جواب نميده
يا برنامه اي كه 3 صوت دي وي دي رو به AVI تبديل كنه با اين شرط كه يه فايل avi بده بيرون نه 3 4 تا ؟
دوستان می توانند زیرنویس فارسی فیلم های زیر را از لینک های زیر دریافت کنند
East of Eden 1955
Arthur et les Minimoys 2006
safarimr
29-09-2007, 10:15
امین جان
دو پیشنهاد داشتم
یکی اینکه اگر امکان دارد تعدادی از فیلمهایی که دارای زیرنویس نیستند و ارزش زیرنویس شدن دارند و رتبه خوبی دارد، شما بصورت نظرخواهی در تایپیک وارد کنید تا دوستانی که درخواست زیرنویس دارند به این طریق اقدام کنند و دوستانیکه تمایل به زیرنویس کردن دارند تا اندازه ای از درخواست دوستان مطلع باشند.
دیگر اینکه اگر امکان دارد لیست کلیه فیلمهای دارای زیر نویس را در صفحه اول بصورت فایل pdf یا text یا هر صورت دیگر upload نمایی و در صورت update شدن این لیست نیز update گردد.
MR.MAHMOOD
29-09-2007, 15:37
باسلام
من زیر نویس فیلم Scary Movie 3 را دانلود کردم اما زمانی بر روی فیلم میگذارم زیر نویس بصورت در هم پخش می شود ایا نیاز به برنامه یا فونت مخصوص است
dada_shi
29-09-2007, 17:17
سلام
این برنامه خیلی راحت هم فیلم رو به هر فرمتی که بخواین تبدیل می کنه هم که خودش زیرنویس رو بهش می چسبونه و نیازی به هیچ برنامه ی دیگه ای نداره
Total Video Converter 3.11
کد:
اینم سریال برنامه
0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801
سلام
دوستان می تونند زیر نویس فارسی فیلم Die Hard 4 را از لینک زیر بگیرند (برای نسخه DVD)
فکر نکنم که در اینترنت موجود باشه (خودم که گشتم نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بای
زیرنویس bring it on مشکل داره...
اینو تست کردم مشکلی نداره اگه زمانش مشکل داره میتونی خودت با SubResync -VobSub تنظیمش کنی
hamilton
29-09-2007, 21:43
Live Free or Die Hard 2007 DVDRip
با سلام.
اين هم زيرنويس اصلاح شده فيلم Live Free or Die Hard 2207 با فرمتsrt ويژه نسخه DVDRip اين فيلم كه توسط من ويرايش و براي استفاده دوستان قرار ميدم.2 نسخه اي كه در سايت معرفي شده بود از نظر زماني همخواني با نسخه DVDRip اين فيلم نداشت.كاملا از نظر زماني آنرا منطبق كردم.اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
caspian1
29-09-2007, 22:08
زیر نویس 2 سی دی با فریم ریت 25 فیلم Harry Potter and the Order of the Phoenix رو میشه بزارید واسه دانلود
yoosef_st
30-09-2007, 01:07
منم زیر نویس Die Hard 4 رو با DVD Rip تنظیم کردم. اگر خواستین از اینجا بگیرید.
hossein_hap
30-09-2007, 01:22
دوست عزیز این واسه تک سی دی هستش و فریم ریتش 23
دوستان زیرنویس فارسی فیلم Three (survival island)1996 رو اگه دارین بذارین. ممنون میشم. لینک دانلود خود فیلم هم اینه :
سلام.
1000 بار گفته شده جای درخواست اینجا نیست اما میخواستم بگم شما اگه زیرنویس انگلیسی هم از این فیلم دیدی !
کار کردی به من بده :دی
اگه منظورت از مشکل زمانبندیش هست من خودم با نسخه ای از فیلم که داشتم هماهنگش کردم.
اگه منظورت حجمش هست فایلی که من داشتم هم 4.5 مگی بود ولی داخلش زیر نویس انگلیسی و سه تا فارسی بود. برای اینکه حجمش کم بشه یه فارسیشو استخراج کردم .
با تشکر از شما مشکل از برنامه bsplayer بود که با برنامه vobsub حل شد.
caspian1
30-09-2007, 15:32
دوست عزیز این واسه تک سی دی هستش و فریم ریتش 23
سلام
در اینکه این برای 2 CD است شک نکن
چون فیلمی که من دانلود کردم هم 2 پارتیه و زیرنویسی که دوست محترم امین در تاپیک گذاشت رو
براساس فیلم خودم 2 قسمت کردم و زمان بندیش رو ست کردم
یا حق
specialist
30-09-2007, 18:10
سلام.
1000 بار گفته شده جای درخواست اینجا نیست اما میخواستم بگم شما اگه زیرنویس انگلیسی هم از این فیلم دیدی !
کار کردی به من بده :دی
من زیرنویس فارسی این فیلم رو پیدا کردم. اما یکم ناقصه. یعنی یارو بعضی جمله هارو ترجمه نکرده.
حالا شما چرا سره من دادو بیداد میکنی؟
hamilton
30-09-2007, 19:23
Spider-Man3[2007]DvDrip
اين هم نسخه اصلاح شده زيرنويس فارسي با زمان بندي دقيق با فرمت SRT براي نسخه DVDRip فيلم "مرد عنكبوتي 3" كه با وجود وقت كم براي دوستان آماده كردم.زيرنويسهاي موجود اصلا از نظر زماني با نسخه DVDVRip اين فيلم همخواني نداشتند.اميدوارم خوشتون بياد.
من زیرنویس فارسی این فیلم رو پیدا کردم. اما یکم ناقصه. یعنی یارو بعضی جمله هارو ترجمه نکرده.
حالا شما چرا سره من دادو بیداد میکنی؟
سلام.
من چاکرم عزیز :10:کی گفت من داد و بیداد کردم .
شما هم مثل هم دوست خوب منی .
اگه اونی که شما میگی ناقص بعضی جاها رو زیرنویس کرده شاید از این زیرنویس های hearing که بعضی جملات رو خودت باید بفهمی .
به هر حال خوشحال میشم همونی هم که داری در اختیارم قرار بدی .
---------
ویرایش : زیرنویس فارسیتون ناقص ؟
خوب همون ناقص رو هم برای من بذارین : دی
اگه انگلیسی خوب دارین بدید که 100% ممنونم .
------
جناب مدیر مشکل نباشه من اینجا گپ میزنم پیغام نمیدم : دی
ایشون عضو جدید هستند دیگه ,پیغام خصوصیشون فعال نیست حتما : دی
s_a_m4000
01-10-2007, 08:14
آقا من اين نسخه رو دارم Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.2007.DVD Rip.R5.PROPER.x264.AAC3 لطفا زيرنويس فارسيشو بزاريد چون با اون زيرنويس دو سي دي فقط نصفش فارسي ميشد.
حجمشم 699 مگابايت.
می تونی با Subtitle Workshop دوتاشو بهم بچسبونی.آموزشش هم هست:46:
ا سلام به همه دوستان!
دوستان يه سوال داشتم ازتون!!!
من روي فيلمه Transformers[2007]DvDrip[Eng]-AXXO زير نويس مي زارم چه فارسي چه انگليسي فيلم بر عكس ميشه و به دوقيمت تقسيم مي شه از وسط؟؟؟؟
جونه من كسي نمي دونه چرا اين اين جوري ميشه؟؟؟
واسه چيه ولي بدونه زير نويس توپ نشونش مي ده!
تا حالا همچين چيزي نديده بودم!
HASAN2010
01-10-2007, 17:06
سلام
ببخشید میونم اینجا نباید درخواست داد
اما من فیلم امپراطور دریا را گرفتم و زیرنویس انگلیسیسشم گیرآوردم
آدرسش
میخواستم ببینم شما میتونید زیرنویس فارسیش را به من تحویل بدید.
پیشاپیش متشکرم
s_a_m4000
01-10-2007, 17:40
زيرنويس هاي با فرمت sub/idx رو با چه برنامه اي ميشه دوقسمت كرد . با subtitle workshop امتحان كردم اصلا فايل رو باز نكرد . اگه كسي مي دونه بايد چيكار كنم لطف مي كنه بگه.مرسي
اینجا رو نیگاه میکردین به جوابتون میرسیدین!
+
با Shift Vobsub
ا سلام به همه دوستان!
دوستان يه سوال داشتم ازتون!!!
من روي فيلمه Transformers[2007]DvDrip[Eng]-AXXO زير نويس مي زارم چه فارسي چه انگليسي فيلم بر عكس ميشه و به دوقيمت تقسيم مي شه از وسط؟؟؟؟
جونه من كسي نمي دونه چرا اين اين جوري ميشه؟؟؟
واسه چيه ولي بدونه زير نويس توپ نشونش مي ده!
تا حالا همچين چيزي نديده بودم!
من فكر ميكنم شما يه decoder مثل ffdshow نصب كردي يا اينكه توي تنظيمات vobsub توي تب misc گزينه flip pictore vertically رو تيك زدي . فكر ميكنم اگه تيكشو برداري مشكلت حل ميشه.:8:
[QUOTE]من فكر ميكنم شما يه decoder مثل ffdshow نصب كردي يا اينكه توي تنظيمات vobsub توي تب misc گزينه flip pictore vertically رو تيك زدي . فكر ميكنم اگه تيكشو برداري مشكلت حل ميشه./QUOTE]
سلام عزيز ار پاسخت دمت گرم خدايي!!!
ولي اصلا هيچ كدوم از اون گزينه ها كه گفتيد براي من تيك نداشت!!!
اما يه مساله هستش!من تازگيا ورژن جديد K-Lite Codec Pack رو نصب كردم ممكنه ايراد از اين باشه؟
arian007
02-10-2007, 19:56
scent.of.a.woman.(1992)
arian007
02-10-2007, 19:58
A_Perfect_Murder__1998_
arian007
02-10-2007, 20:12
Last_Tango_in_Paris
arian007
02-10-2007, 20:14
Ars_ne_Lupin__2004
specialist
03-10-2007, 06:17
سلام.
من چاکرم عزیز :10:کی گفت من داد و بیداد کردم .
شما هم مثل هم دوست خوب منی .
اگه اونی که شما میگی ناقص بعضی جاها رو زیرنویس کرده شاید از این زیرنویس های hearing که بعضی جملات رو خودت باید بفهمی .
به هر حال خوشحال میشم همونی هم که داری در اختیارم قرار بدی .
---------
ویرایش : زیرنویس فارسیتون ناقص ؟
خوب همون ناقص رو هم برای من بذارین : دی
اگه انگلیسی خوب دارین بدید که 100% ممنونم .
------
جناب مدیر مشکل نباشه من اینجا گپ میزنم پیغام نمیدم : دی
ایشون عضو جدید هستند دیگه ,پیغام خصوصیشون فعال نیست حتما : دی
سعی میکنم تا اول هفته دیگه برات بذازم. شایدم خودم تونستم کاملش کنم.
سلام زیرنویس Transformers را با srt آماده کردم
امیدوارم لذت ببرید
یه نکته : ممکنه از لحاظ زمانی با فیلم هماهنگ نباشه خودتون زحمتشو بکشید
تو سایت subscene هم آپلود کردم که همه استفاده کنند
یا
Amir Star
03-10-2007, 08:46
بلاخره زیر نویس Final Destional اومد اونم با فرمت SRT
yoosef_st
03-10-2007, 11:18
اقا این زیر نویس Blood Diamon واقعا افتضاحه (SRT) . یکی درستش رو نداره؟ تو رو خدا! یعنی هیچ کدومتون فیلم به این توپی رو ندیدین که زیر نویسش رو درست کرده باشین؟ََ
shazdeh23
03-10-2007, 14:12
دوست عزیز زیر نویس این فیلم که توی همین تاپیک موجود بود.
البته Final Destination 3
Nikolas_95
03-10-2007, 14:43
خب حتما امیر استار جان شماره 1 رو گذاشتن نه 3
Amir Star
03-10-2007, 14:46
دوست خوبم این Final Destination 1 هستش واقعا برای کسانی که می خوان الکی یه چیزی بگن :41:
shazdeh23
03-10-2007, 14:48
خب حتما امیر استار جان شماره 1 رو گذاشتن نه 3
درسته. امیر زحمت کشیده زیرنویس Final Destination 1 (2000) رو آپلود کرده ولی نمیدونم چرا نمیشه این فایل رو با Subtitle Workshop باز کرد!
به نظر شما باید چطوری این زیرنویس رو با فیلم هماهنگ کنیم؟
Amir Star
03-10-2007, 14:53
درسته. امیر زحمت کشیده زیرنویس Final Destination 1 (2000) رو آپلود کرده ولی نمیدونم چرا نمیشه این فایل رو با Subtitle Workshop باز کرد!
واسه ی من که مچ مچ هست :5:
Nikolas_95
03-10-2007, 14:58
[ آمــوزش ] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم ؟
Amir Star
03-10-2007, 15:10
سلام
زیرنویس رو با NotePad باز کن بعد اونو با Ansi ذخیره کن
خواهش می کنم دوست خوبم :5:
Mohammad_ch
03-10-2007, 17:11
امیدوارم لذت ببرید
یا
ممنون که با srt گذاشتی
shazdeh23
03-10-2007, 17:53
امیر جان بابت زحماتت ممنون
اگه Finall Destination 2 رو هم داری زحمت بکش آپلود کن تا ما هم استفاده کنیم.
یا حق
Amir Star
03-10-2007, 18:36
بابا جان یکی به داد من برسه. اهای اقا امین تو که عشق لئوناردو هستی هم زیر نویس درستش رو نداری؟ بابا این خیلی ناقصه!!!
برات درستش رو الان می ذارم منتظر باش (الماس خونین دیگه .. نه !!!)
Amir Star
03-10-2007, 18:48
2 زیرنویس برای فیلم Blood Diamond کامل و دقیق
اولی رو امتحان کن اگه نشد دومی :5:
راستی اگه هماهنگ نبود که هست می تونی با Subtitle Workshop درستش کنی :10:
بخاطر گذاشتن زيرنويس srt فيلم Transformers ممنون. ميخواستم بدونم اين زيرنويس مال چه نسخه اي از فيلم هستش؟ چون با نسخه DVDScr هم هماهنگ نيست؟
اگه نسخه ديگه اي ازش نداريد بگيد تا کل زيرنويس رو هماهنگ کنم و بذارمش اينجا.
yoosef_st
04-10-2007, 00:01
دمت گرم آقا امیر. خیلی میخامت.
yoosef_st
04-10-2007, 00:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی اگه هماهنگ نبود که هست می تونی با Subtitle Workshop درستش کنی :10:
بابا جون آقا امیر اینها هم که همون ماله سایته! مشکل من تنظیم نبودن نیست. ناقصه بابا! انگلیسیش 1500 تا خطه اما فارسیش 700 تا. مشکل اینه.
سلام
من زیرنویس فیلم Pulse رو می خوام , کسی داره ؟ :20:
سلام
شما پستهای اولیه تاپیک رو نگاه کردین ؟!
----------------------------------------------------
دوستان لطفا درخواست زیرنویس ندین
اینها رو جا انداختی امین جان:46:
سلام
دانلود کردم
به زودی اضافه میکنم :10:
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
سلام سلام
زیرنویس های زیر به تاپیک افزوده شدند
A Perfect Murder 1998
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/A Perfect Murder.rar) | دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/A Perfect Murder 1CD.rar) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/A_Perfect_Murder__1998_.rar)
American History X 1998
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/american history x.fa subtitle.rar)
Arsène Lupin (2004) aka Arsenio Lupin
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ars_ne_Lupin__2004_.rar)
Arthur and the Minimoys (2006) aka Arthur et les Minimoys
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Arthur et les Minimoys (2006).rar)
Before Sunset 2004
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Before_Sunset.rar)
Blood Diamond 2006
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/blood diamond subidx.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/blood[1].diamond.(2006).per.1cd.(3116445).zip)
Catch Me If You Can 2002
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ctch_Me_If_You_Can.rar)
Crash 2004
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/crash.rar)
East of Eden 1955
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/East of Eden 1955.rar)
Feast 2005
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Feast (2005).rar)
Final Destination 2000
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Final Destination.zip)
Harry Potter and the Order of the Phoenix 2007
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/harry.potter.and.the.order.of.the.phoenix.(2007).p er.1cd.(3138700).zip) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/HARRY POTTER 5 dvdrip.rar)
Life Is Beautiful 1997
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/life_is_beautiful.fa_subtitle.rar)
Live Free or Die Hard 2007
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Live Free or Die Hard.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Live Free or Die Hard.zip) | دانلــــود 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Live Free Or Die Hard(By Hamilton).rar)
Ocean's Thirteen 2007
دانلــــود تک سيدي و 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ocean_s_Thirteen 1 and 2 cd.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ocean_s_13 2 d.rar) | دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Ocean's Thirteen axxo.rar) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Oceans_13_Fa.rar)
Once Upon a Time in America 1984
دانلــــود قسمت اول با فرمت sup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود قسمت دوم با فرمت sup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/once_upon_a_time_in_AMERICA.fa_subtitle.rar)
Se7en 1995
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Se7en (1995).rar)
Son of the Mask 2005
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/son.zip)
Spider-Man 3 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Spiderman3.zip) | دانلــــود با فرمت sub/idx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 3 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود نسخه هماهنگ با DVDRiP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Spider-Man_3_DVDRip_aXXo.rar) | دانلــــود 2 سيدي DVDRip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/spiderman 3 2cd.rar) | دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Spider-Man.3[2007]DvDrip(By hamilton).rar)
Transformers 2007
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Transformers-2Cd-ts-version.rar) | دانلــــود تک سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Transformers_1CD.rar) | دانلــــود 2 سيدي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Transformers_2CD.rar) | دانلــــود با فرمت srt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Transformers srt.rar)
We Are Marshall 2006
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/we_are_marshal-2006.rar)
The Weight of Water 2000
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/The Weight of Water (2000).zip)
White Chicks 2004
دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/WhiteChicks.rar)
از پستهای (اگه چیزی رو جا انداختم شرمنده) ...
سلام امین جان ...
زیرنویس فیلم :
The Weight of Water
cacth me if you con
لینک دانلود:
منبع :
یا حق
دوستان می توانند زیرنویس فارسی فیلم های زیر را از لینک های زیر دریافت کنند
East of Eden 1955
Arthur et les Minimoys 2006
Live Free or Die Hard 2007 DVDRip
با سلام.
اين هم زيرنويس اصلاح شده فيلم Live Free or Die Hard 2207 با فرمتsrt ويژه نسخه DVDRip اين فيلم كه توسط من ويرايش و براي استفاده دوستان قرار ميدم.2 نسخه اي كه در سايت معرفي شده بود از نظر زماني همخواني با نسخه DVDRip اين فيلم نداشت.كاملا از نظر زماني آنرا منطبق كردم.اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
Spider-Man3[2007]DvDrip
اين هم نسخه اصلاح شده زيرنويس فارسي با زمان بندي دقيق با فرمت SRT براي نسخه DVDRip فيلم "مرد عنكبوتي 3" كه با وجود وقت كم براي دوستان آماده كردم.زيرنويسهاي موجود اصلا از نظر زماني با نسخه DVDVRip اين فيلم همخواني نداشتند.اميدوارم خوشتون بياد.
Ars_ne_Lupin__2004
A_Perfect_Murder__1998_
امیدوارم لذت ببرید
یا
راستی اگه هماهنگ نبود که هست می تونی با Subtitle Workshop درستش کنی :10:
arian007
04-10-2007, 13:10
]زیرنویس فارسی فیلم innocence
arian007
04-10-2007, 13:17
زیرنویس فارسی فیلم apartment,l`
[quote]من فكر ميكنم شما يه decoder مثل ffdshow نصب كردي يا اينكه توي تنظيمات vobsub توي تب misc گزينه flip pictore vertically رو تيك زدي . فكر ميكنم اگه تيكشو برداري مشكلت حل ميشه./QUOTE]
سلام عزيز ار پاسخت دمت گرم خدايي!!!
ولي اصلا هيچ كدوم از اون گزينه ها كه گفتيد براي من تيك نداشت!!!
اما يه مساله هستش!من تازگيا ورژن جديد K-Lite Codec Pack رو نصب كردم ممكنه ايراد از اين باشه؟
بله امكان داره مشكل از اين decoder باشه حتما يه سري به configuration اون بزن . شايد تنظيماتي در اين مورد داشته باشه.
آی اقا امین! این زیر نویسی که واسه Blood Diamond اضافه کردی هیچ فرقی با همون قبلی که تو سایت بود نداره!!! کاملترش؟!؟
سلام
درسته
بعد از اینکه آپلود کردم متوجه شدم
+
از این فیلم زیرنویس کامل تر ندیدم
مثل The Holiday هستش ... خیلی ناقصه
+
این فیلم زمانی که کیفیت TS ازش پخش شده بود زیرنویس شده (تا اووونجا که یادمه)
به خاطر همین اووون موقع زیرنویس انگلیسی درست حسابی از فیلم نبوده و ...
Amir Star
04-10-2007, 20:35
2007 War
براتون زیرنویس فیلم 2007 War و Nacho Libre رو گذاشتم :5::18:
Nacho Libre
تقدیم به همه بخصوص امین جان که اینقدر واسمون زحمت می کشن :11:
hamilton
05-10-2007, 00:06
زيرنويس فارسي فيلم Don 2006
اين هم زيرنويس فارسي فيلم Don 2006 براي علاقمندان به فيلمهاي هندي با بازي شاهرخ خان.اين زيرنويس براي اولين بار با فرمت srt براي نسخه 2CD اين فيلم با كيفيت DVDRip ارايه ميشه.اميدوارم مورد استفاده دوستان علاقمند قرار بگيره.از نظر زماني هم كاملا با فيلم منطبق ميباشه.
shazdeh23
05-10-2007, 03:04
سلام
امین جان جواب ما رو ندادی؛ که چطوری زیرنویس Garfield رو درست کنیم؟
من حتی Media Player Classic رو هم نصب کردم ولی با این برنامه هم نشون نمیده!
لطف کن کاملا راهنمایی کن
ممنون
freidoon
05-10-2007, 11:02
سلام آقا امین.من تازه اینجا رو پیدا کردم وباید بگم که کار خیلی جالبی کردی.اما بعضی از زیرنویس ها که توی سایتهای دیگه قرار داده میشن اشتباه هستند که شما هم عینا همون اشتباه رو برمیداری می ذاری اینجا.اینه که اگه قبل از این کار بتونید درستی زیرنویس رو چک کنید خیلی بهتره.زحمتی هم نداره کافیه زیرنویس انگلیسی رو بگیرین و خط اولش رو با خط اول زیرنویس فارسی مقایسه کنین
فعلا من این دوتا مورد رو دیدم.زیرنویسی که به اسم (psycho(1960 گذاشتین هیچ ربطی به اون فیلم نداره.زیرنویس فیلم The Pirate_1948 هم در واقع مال دزدان دریای کارایب 3 هست
s_a_m4000
05-10-2007, 11:07
سلام
لطف کن کاملا راهنمایی کن
ممنون
امین جان راست می گویند هنوز زیرنویس Garfield کار نمی کنه
دوست عزیز اگه در نشان دادن زیرنویس و یا هماهنگ کردن اون مشکلی دارید می تونید به اینجا
و اینجا
مراجعه کنید و اگه مشکلتون حل نشد همونجا سوال کنید
s_a_m4000
05-10-2007, 11:10
سلام آقا امین.من تازه اینجا رو پیدا کردم وباید بگم که کار خیلی جالبی کردی.اما بعضی از زیرنویس ها که توی سایتهای دیگه قرار داده میشن اشتباه هستند که شما هم عینا همون اشتباه رو برمیداری می ذاری اینجا.اینه که اگه قبل از این کار بتونید درستی زیرنویس رو چک کنید خیلی بهتره.زحمتی هم نداره کافیه زیرنویس انگلیسی رو بگیرین و خط اولش رو با خط اول زیرنویس فارسی مقایسه کنین
فعلا من این دوتا مورد رو دیدم.زیرنویسی که به اسم (psycho(1960 گذاشتین هیچ ربطی به اون فیلم نداره.زیرنویس فیلم The Pirate_1948 هم در واقع مال دزدان دریای کارایب 3 هست
دوست عزیز علاوه از این که این کار خیلی زمانبر و سخته اصلا امکان نداره که برای اینهمه زیرنویس انجامش داد در ضمن شاید اون زیرنویس با فیلم شما هماهنگ نیست و با فیلمهای دیگه هماهنگه بعلت اختلاف در fsp و .... که اونم با راهنمایی هایی که تو انجمن هست و تو پست قبلی به یک دوست دیگه هم لینک دادم می تونید هماهنگش کنید
s_a_m4000
05-10-2007, 11:33
دوست عزیز این تاپیک ها که شما معرفی کردی اصلا ربطی به سوال من نداشت. چون srt نیست که من بخوام با Subtitle Workhop بازش کنم!
فکر کنم مشکل از تنظیماته Player باشه.
یا حق
دوست عزیز لینک دوم رو دقیقا به همین خاطر گفتم:46:
موفق باشی
yoosef_st
05-10-2007, 11:44
ok آقا امین. زیر نویس انگلیسیش رو پیدا کردم. انشااله خودم یدونه کاملش رو تحویلتون میدم.
حالا ناقصیش به کنار. اصلا ترجمه خیلی هاش درست نیست!
lavson1361
05-10-2007, 16:10
حق با شماست . من هم با تمام ذوق, فیلم روانی(Psycho) را آماده زیر نویس کردم اما دیدم زیرنویس متعلق به فیلم زخمهای مسیح است .
(البته این دلیل نمیشه که ما زحمات عزیز را نادیده بگیریم .)
حالا اگه کسی درستش را داره به ما هم بده که این فیلم آلفرد هیتچکاک یکی از بهترین فیلمهاشه . من توی دو نسخه دی وی دی دارمش و در به در دنبال زیر نویسش میگردم.
The 40 Year Old Virgin چرا همه جا فـيلتره؟ مگه فيلمش خيلي ناجوره؟
دلیلش اینه که کلمه Virgin توسط مخابرات فیلتره
ربطی به خود فیلم نداره;)
سلام سلام
سلام
لطف کن کاملا راهنمایی کن
ممنون
امین جان راست می گویند هنوز زیرنویس Garfield کار نمی کنه
تو صفحات پیش گفتم
روی فلش سبز رنگ direct vobsub تو system tray کلیک رایت کنید
و از اووونجا مجددا زیرنویس رو انتخاب کنید
سعی میکنم امشب روش کار کنم تا مشکلش رفع بشه
سلام
درسته
متاسفانه مشکل زیاد وجود داره
اما با همچین حجمی رو نمیشه چک کرد
نه وقتش هست و نه توانش
فقط باید با توجه به گزارش کاربران زیرنویس های مورد دار رو پیدا کرد
اووون 2 زیرنویس رو هم به زودی حذف میکنم
سلام
زیرنویس گارفیلد 2 رو چک کردم
ماله همون نسخه 1 بود
+
مشکل داشت
تغییرش دادم
تحت عنوان "دانلود 2" اضافه کردم
Garfield 2004
دانلــــود 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | دانلــــود 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Subtitle/Garfield (2).rar)
arian007
06-10-2007, 09:21
Into_the_Blue__2005
s_a_m4000
06-10-2007, 14:52
سلام دوستان
ببخشید از دوستان کسی زیر نویس این فیلمها رو نداره؟
2007 Halloween
superbad
Death Proof
war
Resident Evil: Extinction
1408
The Condemned
Planet Terror
Surf's Up
منو ببخشید که این همه در خاست دادم.
راستی دوستان کسی نمیدونه چرا چند روزه که از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نمی شه دانلود کرد؟
یا تنها من این مشکل را دارم؟
مرسی
دوست عزیز من سایت subscene رو تست کردم مشکلی نداشت.
در ضمن قبلا هم گفته شده و تکرار مکررات هستش"لطفا درخواست زیرنویس ندید"
البته جناب sajey زيرنويس 1408 که هست. اول جستجو بعد درخواست.
arian007
06-10-2007, 17:25
Just friends
arian007
06-10-2007, 17:26
war
Asalbanoo
06-10-2007, 17:41
ميشه لينك دانلود يك تيكه اين فيلمو بزاريد
سلام
به زیرشاخه دانلود فیلم
و به این تاپیک رجوع کنید.
:::: دانلود فيلم به صورت يك پارچه (تك لينك) اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر پس از سرچ فیلم وجود نبود درخواستتون را مطرح کنید.
arian007
06-10-2007, 17:58
Hostage
arian007
06-10-2007, 18:20
perfume
arian007
06-10-2007, 18:46
the magdalene sisters
the magdalene sisters
arian007
06-10-2007, 21:05
boogy man
arian007
06-10-2007, 21:16
زیرنویس فارسی فیلم Y TU MAMA TAMBIEN
arian007
06-10-2007, 21:17
زیرنویس فیلمfair game
سلام.
این زیرنویس see no evil از این بدتر ندارین بذارین : دی
این یا نصفش ترجمه نشده یا بد ترجمه شده که !
من زیرنویس انگلیسی هم با فارسی روی فیلم گذاشتم دیدم اینجوریاست !
خلاصه گفتم کسی به هوای یک زیرنویس خوب و تمیز بدونه نیست !
زیرنویس scoop هم که یک جای فیلم 10 دقیقه اش نیست :41:
بخاطر گذاشتن زيرنويس srt فيلم Transformers ممنون. ميخواستم بدونم اين زيرنويس مال چه نسخه اي از فيلم هستش؟ چون با نسخه DVDScr هم هماهنگ نيست؟
اگه نسخه ديگه اي ازش نداريد بگيد تا کل زيرنويس رو هماهنگ کنم و بذارمش اينجا.
سلام
خواهش میکنم بله من نسخه ی dvdrip نداشتم و اونی که من داشتم پرده ای بود
اگه زحمتی نیست خودتون با dvdrip هماهنگ کنید و بگذارید تو تاپیک
ممنون:19:
arian007
07-10-2007, 09:52
Haute_tension__2003
arian007
07-10-2007, 09:54
The_Postman_Always_Rings_Twice__1981
arian007
07-10-2007, 09:56
What_Lies_Beneath__2000
arian007
07-10-2007, 10:01
Wild_Orchid_II_Two_Shades_of_Blue__1992
arian007
07-10-2007, 10:14
the recruit
arian007
07-10-2007, 11:59
from hell
arian007
07-10-2007, 18:01
texas_chainsaw_massacre
با سلام من ویندوز ویستا دارم و وقتی دارم فیلم را پخش میکنم فونت نشون میده قاطیه.
لطفا راهنمائی کنید.
VobSub رو نصب کنيد.
آریان جان به خاطر زیرنویس
texas_chainsaw_massacre
ممنون
RAYMOND_JOON
08-10-2007, 18:44
با سلام
امین جان زیر نویس فیلم White Noise 2005 مربوط به قسمت دومشه یعنی White Noise 2: The Light 2007 لطفا بررسی کن.
با تشکر
RAYMOND
arian007
08-10-2007, 19:27
monster
arian007
08-10-2007, 19:35
Silence_of_the_Lambs
arian007
08-10-2007, 20:37
The Mexican (2001)
hamedchtsz
08-10-2007, 21:51
سلام.
من فیلمی رو با نرم افزار subtitle creator زیرنویس فارسی کردم و برای اینکه کسی توی زیرنویس دست نبره، با فرمت sub/idx ازش خروجی گرفتم.
حالا می خواستم اینجا آپلودش کنم اما یادم اومد که اسممو اولش ننوشتم. چون ازین به بعد زیاد فیلم ترجمه خواهم کرد، می خوام اسمم اول زیرنویس ها باشه. حالا می خواستم اگه ممکنه شما راهنمایی کنید و بفرمایید که چطور می تونم اسممو اول این زیرنویس که فرمتش sub/idx هست اضافه کنم.
با تشکر
al pacino_masoud
09-10-2007, 03:42
سلام.
من فیلمی رو با نرم افزار subtitle creator زیرنویس فارسی کردم و برای اینکه کسی توی زیرنویس دست نبره، با فرمت sub/idx ازش خروجی گرفتم.
حالا می خواستم اینجا آپلودش کنم اما یادم اومد که اسممو اولش ننوشتم. چون ازین به بعد زیاد فیلم ترجمه خواهم کرد، می خوام اسمم اول زیرنویس ها باشه. حالا می خواستم اگه ممکنه شما راهنمایی کنید و بفرمایید که چطور می تونم اسممو اول این زیرنویس که فرمتش sub/idx هست اضافه کنم.
با تشکر
شما فایل srt رو که ازش خروجی sub/idx گرفتی باز کن بعد اسمتو اولش بنویس بعدش از همین فایل خروجی sub/idx بگیر
arian007
09-10-2007, 10:36
زیرنویس فیلم two much 1995
گرفته شده از سایت itsatforum
arian007
09-10-2007, 11:49
Casualties Of War (1989
arian007
09-10-2007, 17:18
Juana_la_Loca__2001 یا mad love
hamedchtsz
09-10-2007, 21:23
شما فایل srt رو که ازش خروجی sub/idx گرفتی باز کن بعد اسمتو اولش بنویس بعدش از همین فایل خروجی sub/idx بگیر
سلام
مسئله اینه که زیرنویس رو با فرمت srt ندارم
کلا با فرمت sub/idx از بر نامه sub creator خروجی گرفتم
اسم فیلم هم هست آقای ریپلی با استعداد
انشاالله تونستم اسسممو اولش بزنم می ذارم تو نت
فقط اگه کسی می تونه به سوال من جواب بده
راهنمایی کنه لطفا
پست شماره 654
ممنون
s_a_m4000
09-10-2007, 23:16
اقايون شرمنده كه مزاحم ميشم
من زير نويس اين فيلمها را ميخواستم اگه ممكنه از نوع sub باشد
mean girls
Material.Girls
Ants in the Pants 1 & 2
transporter 1
تمام اين فيلم هاي من به صورت divx است
سلام لطفا زيرنويس فيلم هاي زير رو برام بزاريد.
redline
yellow
the stone counci
perfect stranger
لطفا به پست اول مراجعه کنید
RAYMOND_JOON
10-10-2007, 09:46
با سلام
امین جان خواهش میکنم پستهایی که در خواست زیرنویس میکنند پاک شود.
لطفأ جواب دهید.
با تشکر
Raymond
ashkan1360
10-10-2007, 09:47
ممنون از این تاپیک عالی
به نظر شما بهترین و با انعطاف ترین برنامه برای دیدن و تنظیم زمانی زیر نویش چیه؟
s_a_m4000
10-10-2007, 10:06
با سلام من زير نويس فارسي Indecent proposal و The Devil's Advocate
را با فرمت Strميخوام فرمت هاي موجود را بلد نيستم باز کنم اگه کسي ميتونه برام به Str تبديل کنه
اینجا مطرح کنید
+
توضیحات کامل و پسوند زیرنویس تا دوستان راهنمایی کنن:46:
s_a_m4000
10-10-2007, 10:07
ممنون از این تاپیک عالی
به نظر شما بهترین و با انعطاف ترین برنامه برای دیدن و تنظیم زمانی زیر نویش چیه؟
اینجا کامل توضیح داده شده!
Abol2006
10-10-2007, 11:43
با سلام
زیر نویس فیلم So close 2002
2cd
1cd
----
در ضمن امین جان من Slither 2006 رو دانلود کردم ولی فایل مشکل داره.لطف کنیداین فایل رو یه بازنگری کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.