PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Clash of Clans ™

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

jamal9
25-01-2015, 12:00
یه سوال
کاپ بالا باشه ولی لول پایین توی جستجوی وار ربط داره یا نه؟
تو یه کلن رفتم میگه کاپت بیار پایین کاپم1450 لولم 41 ولی به اندازه کسی لولش 50 باشه برابری میکنه بیشتر دفاعی اپ کردم.میخوام کارگر چهارم بگیرم تا لیگ مستر برم بعد بیام پایین
یه سوال دیگه ممکنه اکانت بدم به کسی دیگه میشه ایمیلی که با بازی سینک کردم قطع کنم یه ایمیل دیگه با اکانت بازی سینک کنم ؟
کاپ فقط تو اتک معمولی تاثیر داره
تو کلن وار با توجه به تان هال و دفاعیات پیدا میکنه،معمولا هم سطح میاره حریف رو !
در مورد مستر هم بگم که میخای برسی فقط تان هال هایی که بیرونن رو بزن و بیا بیرون! توی چند ساعت میشه به کریستال رسید ولی برای رسیدن به مستر باید یه هفته ای زحمت بکشی! چون هم هال بیرون خیلی کم پیدا میشه هم اینکه یک دقیقه بری بیرون میزننت!
من خودم خواستم به چمپیونز برسم که نشد! البته کارگر پنجممو هم باز کردم ،سعی کن به هیچ وجه جم مصرف نکنی تا زمانی که پنج تا کارگرت رو باز نکردی!

danielo
25-01-2015, 12:35
یک سوال.
من الان دیدم که حتی در همین انجمن اکانت های این بازی به قیمت های بسیار بالا به فروش میره.
سوال اینجاست.مگه امکان -- و چیت برای این بازی نیست که اینجور اکانتها اینقدر فروش میره ؟؟!!!!!

poria-m
25-01-2015, 13:23
یک سوال.
من الان دیدم که حتی در همین انجمن اکانت های این بازی به قیمت های بسیار بالا به فروش میره.
سوال اینجاست.مگه امکان -- و چیت برای این بازی نیست که اینجور اکانتها اینقدر فروش میره ؟؟!!!!!
سلام.
بله قیمت اکانتا بالاس و این وخاطر اینکه این بازی یکی از خوب ترین سریوس ها رو داره و امکتن چیت و -- وجود نداره...بجز موارد کم که اونم بعد چند مدت بازی متوجه میشه و کیکتون میکنه.

jamal9
25-01-2015, 14:11
یک سوال.

سلام چون برای این بازی تقریبا هیج هکی نیست،کسایی که -- میکنن هم ظرف مدت خیلی کوتاه اکانتشون بن میشه!
و اینکه خیلی باید زحمت بکشی ،من زیاد از قیمت ها خبر ندارم اما فک کنم یه اکانت لول 80 حدود 300-400 تومن بفروش برسه! از نظر من قیمت برای فروشنده کم هم هست چون حداقل چهار ماه بکوب 24 ساعته باید بازی کرده باشه که به اینجا رسیده! حالا شما اینهمه زحمت رو کنار بذار ،پول اینترنت چهار ماه رو حساب کن ! واقعا قیمت زیاد نیست !
حالا اکانت های بالای لول صد که میلیونی هستن هم واقعا ماه ها و شاید بیشتر از یه سال زحمت کشیدن براش!
من که بشخصه دوس ندارم اکانتمو بفروشم!

Dr.Hate
25-01-2015, 15:13
الان خیلی ها این بازی رو دارند و تا چندماه دیگه قیمت این اکانت ها پایینتر هم میاد چون دیگه خیلی ها شروع کردند و تا چند ماه دیگه همه یک اکانت خوب دارند و نیازی به خرید ندارند!
روزی بازی مثل شطرنج میشه و چیدن و نوع دفاع و تاکتیک های دفاعی و بردن جام ارجحتر از ساخت و ساز میشه دقیقا برعکس امروز که فارم در ارجحیت هست، چون تا چند سال دیگه هزاران نفر نیازی به ساخت و ساز ندارند و نقشه های قوی دارند!

jamal9
25-01-2015, 16:21
الان خیلی ها این بازی رو دارند و تا چندماه دیگه قیمت این اکانت ها پایینتر هم میاد چون دیگه خیلی ها شروع کردند و تا چند ماه دیگه همه یک اکانت خوب دارند و نیازی به خرید ندارند!
روزی بازی مثل شطرنج میشه و چیدن و نوع دفاع و تاکتیک های دفاعی و بردن جام ارجحتر از ساخت و ساز میشه دقیقا برعکس امروز که فارم در ارجحیت هست، چون تا چند سال دیگه هزاران نفر نیازی به ساخت و ساز ندارند و نقشه های قوی دارند!

همیشه کسایی هستن برای تازه شروع کردن! چه بسا خیلی ها الان همه ی وسایلشون آپ هست و دوساله که بازی میکنن! و کسایی که دو روز شده که دارن بازی میکنن!
سال های اینده هم هم همینطور!
البته کمتر کسی پیدا میشه که بخاد برای فروختن اکانتش بازی کنه!
من خودم بشخصه اگه یه سال برای بازی زحمت کشیده باشم اونو به یکی دو میلیون نمیفروشم! بچه مایه دار هم نیستم!

Thor God
25-01-2015, 17:39
چه طور میشه یه کلن سه تا لیدر داشته باشه ؟
#2888cop

سرچ کنید، این کلن سه تا لیدر داره :n13:

jamal9
25-01-2015, 18:44
#2888cop

خیلی جالبه! منم اولین باره که میبینم!
مگه اینکه کلن ماله فامیلای شرکت سوپرسل باشه :n02:

Dr.Hate
25-01-2015, 19:30
فتوشاپه :n02:

poria-m
25-01-2015, 20:26
#2888cop

چه جالب...:-D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

DjEblis
26-01-2015, 13:43
#2888cop

خواهشا اگه کسی قضیه رو فهمید به ما هم بگه!!!:n04:

Y@var
26-01-2015, 14:06
سلام دوستان / بنده با جیمیلم وارد کلش شده بودم و فکر میکردم اگه پاک کنم و دوباره نصبش کنم با همون جیمیل اطلاعاتم برمیگرده ولی حالا دیدم نه حتی با وارد کردم جیمیلم بازی از اول شروع میشه!

بعدا فهمیدم یه کدی باید قبل از پاک کردن از بازی میگرفتم و موقع بازگردوندن اکانت از اون کد استفاده میکردم / یه جا نوشته بود باید با پشتیبانیشون تماس بگیرم و جیمیلم و اسم کلن و اسم گروه هایی که توش عضوم رو بدم تا اکانتم رو پس بدن

خواهشا دوستان یه توضیح درست و حسابی بده ببینم چه باید کرد.

پیشاپیش ممنون:n16:

poria-m
26-01-2015, 14:52
سلام دوستان / بنده با جیمیلم وارد کلش شده بودم و فکر میکردم اگه پاک کنم و دوباره نصبش کنم با همون جیمیل اطلاعاتم برمیگرده ولی حالا دیدم نه حتی با وارد کردم جیمیلم بازی از اول شروع میشه!

بعدا فهمیدم یه کدی باید قبل از پاک کردن از بازی میگرفتم و موقع بازگردوندن اکانت از اون کد استفاده میکردم / یه جا نوشته بود باید با پشتیبانیشون تماس بگیرم و جیمیلم و اسم کلن و اسم گروه هایی که توش عضوم رو بدم تا اکانتم رو پس بدن

سلام.
شما منظورتون از اینکه با جیمیلتون وارد شده بودین چی هس؟
آیا لینک دیوایس کرده بودین یا نه؟
چون اون کد برای انتقال کلش از یک گوشی به گوشی دیگس.

parya_shilan
26-01-2015, 19:47
سلام
دوستان لطفا راهنمایی بکنید
میخوام یه کلنی رو از یک جیمل به یک جیمل دیگه انتقال بدم
از تو قسمت انتقال دیواس هرچی سعی کردم متاسفانه نتونستم اون کد رو هم که تا دو دقیقه زمان انتقضاء داره رو هم امتحان کردم نشد متاسفانه ارور 102 میده که متوجه نمی شم چی هست.
هر دو رو اندروید هست.
راه دیگه ای هست که بتونم جیمل سینگ شده رو عوض کنم .
باتشکر از دوستان عزیز
ممنون بابت توجهتون:n40:

Y@var
26-01-2015, 20:45
سلام.
شما منظورتون از اینکه با جیمیلتون وارد شده بودین چی هس؟
آیا لینک دیوایس کرده بودین یا نه؟
چون اون کد برای انتقال کلش از یک گوشی به گوشی دیگس.

منظورم اینه که قسمتی که مربوط به وارد کردن گوگل پلاس یا همون جیمیل داخل اکانت کلش هست رو انجام دادم ولی قسمت لینک دیوایس قبل از پاک کردن کلش کدی نگرفتم و حالا که دوباره کلش رو نصب کردم واسه برگشتن اکانت احتیاج به اون کد هست که نگرفتم

حالا موندم چیکار کنم

jamal9
26-01-2015, 20:50

سلام
منظورتون رو از اینکه میگین با جیمیل وارد کلش شدم نمیفهمم! منظورتون ایننه که بازی رو بعد از یه مدتی که بازی کردین بهش جیمیل دادین؟ ینی داخل بازی و تو تنظیمات روی گوگل پلاس که قرمز هست کلیک کردین و ایمیلتون رو وارد کردین ؟ اگه اره اون کادر قرمز رنگ باید سبز بشه تا روی اون ایمیل بازیتون سینک بشه! اگه سیز نشده بود ینی با موفقیت سینک نکردین! در ضمن ایمیل هم قبلا برای بازی نباید استفاده شده باشه!
اون کد تا جایی که من میدونم برای انتقال بازی از یه گوشی به یه گوشیه دیگه هست ،اگه جیمیل زده باشی اصلا نیازی به اون کد نیست!
اگه شما بازی رو سینک کرده باشین تنها کاری که باید بکنین اینه که بازی رو دوباره نصب کنین! اگه از اول اومد اون بالا سمت چپ یه کادر هست که روش گوگل پلاس نوشته ! اون رو میزنین و یوذر و پسورد ایمیلتون رو وارد میکنین و بازیه قبلیت برات میاد! اگه بازی از اول نیومد هم از قسمت تنظیمات میتنونین کادر گوگل پلاس رو پیدا کنین و اونجا ایمیلتون رو بزنین تا بازی قبلیتون براتون بیاد!

یه راه دیگه هم هست که اگه ایمیل وارد نکرده باشین میشه به شرکت سوپرسل ایمیل فرستاد که اموزش دادنت اینجا سخته! اگه ایمیل نزده باشین تو گوگل سرچ کنین : پس گرفتن بازی سینک نشده!
براتون کلی سایت میاره که میتونین طبق اموزش کارایی که گفته رو بکنین! ابلته فکر کنم یکی دو هفته زمان ببره!
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم

jamal9
26-01-2015, 20:53
منظورم اینه که قسمتی که مربوط به وارد کردن گوگل پلاس یا همون جیمیل داخل اکانت کلش هست رو انجام دادم ولی قسمت لینک دیوایس قبل از پاک کردن کلش کدی نگرفتم و حالا که دوباره کلش رو نصب کردم واسه برگشتن اکانت احتیاج به اون کد هست که نگرفتم

حالا موندم چیکار کنم

دوست عزیز برای اینکار اصلا نیازی به کد نیست! شما از قسمت گوگل ساین این ایمیلتون رو میزنین و اگه بازی قبلی رو ایمیل ذخیره شده باشه که ان شاالله شده بازیتون خیلی راحت از ادامه براتون میاد

jamal9
26-01-2015, 20:57
سلام
دوستان لطفا راهنمایی بکنید
میخوام یه کلنی رو از یک جیمل به یک جیمل دیگه انتقال بدم
از تو قسمت انتقال دیواس هرچی سعی کردم متاسفانه نتونستم اون کد رو هم که تا دو دقیقه زمان انتقضاء داره رو هم امتحان کردم نشد متاسفانه ارور 102 میده که متوجه نمی شم چی هست.
هر دو رو اندروید هست.
راه دیگه ای هست که بتونم جیمل سینگ شده رو عوض کنم .
باتشکر از دوستان عزیز
ممنون بابت توجهتون:n40:

سلام
اولا که کلن نیست و دهکده هستش !
بعدش هم تا جایی که من میدونم نمیشه ایمیلی که به بازی دادین رو عوض کنین!
اون کد اگه اشتباه نکنم برای اینه که مثلا فرض کنین به بازیتون ایمیل ندادین و از یه گوشی به یه گوشیه دیگه انتقال بدین! حالا به هر دلیلی
البته اگه ایمیل سینک کنین که نیازی به اون کد نیست!
ولی چیزی که شما میگین ینی عوض کردن ایمیل بازی تا جایی که من میدونم 99.99 درصد شدنی نیست!

jamal9
30-01-2015, 08:50
از دیشب به بعد تایم دراگون شد 6 دقیقه و بربر هم 5 ثانیه (یا 4 ثانیه)
اگه اینجوری بمونه که خیلی عالیه ! چون برا تان هال هفت و هشت و گاهی اوقات نه اکثرا وارهاشونو با دراگون میزنن قبلا خیلی معطلی داشت اما الان اگه چهارتا سربازخونه دراگون داشته باشی تو 18 دقیقه اماده ی وار میشی ...

arming900
30-01-2015, 10:43
از دیشب به بعد تایم دراگون شد 6 دقیقه و بربر هم 5 ثانیه (یا 4 ثانیه)
اگه اینجوری بمونه که خیلی عالیه ! چون برا تان هال هفت و هشت و گاهی اوقات نه اکثرا وارهاشونو با دراگون میزنن قبلا خیلی معطلی داشت اما الان اگه چهارتا سربازخونه دراگون داشته باشی تو 18 دقیقه اماده ی وار میشی ...

قرار نیست همینجوری بمومه به مدت محدود هستش

اینجوری باشه چیزی نمیشه جمع کرد،همین دیشب با دراگون اتک زدن شانس اوردم زیاد وارد نبود فقط :n02:

Amir Hossein
30-01-2015, 11:30
سلام بچه ها...

این نیروهای یکی از لول بالاهاست... تقریبن رتبه های تک رقمی
سوال من اینجاس:31:
اون چند تا آرچر با باربارینو وال بریکر چه تآثیری داره؟ نمیتونست اینارو نسازه جاش مینیون بسازه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jamal9
30-01-2015, 12:30
سلام بچه ها...

اون چند تا آرچر با باربارینو وال بریکر چه تآثیری داره؟ نمیتونست اینارو نسازه جاش مینیون بسازه؟

اونا برای حواس پرت کردن دفاعیای طرف هستش
مینیون رو هم اخر سر بعد از اینکه بالن دفاعیارو زد میفرستن که لوت هارو جارو کنن
وال بریکر هم صد درصد برای این چندتا بربر و ارچر لازمه ! اگه ببینی مپارو فقط یکی دو نفر نیستن که به این شکل نیرو میبرن!

jamal9
30-01-2015, 12:34
قرار نیست همینجوری بمومه به مدت محدود هستش

اینجوری باشه چیزی نمیشه جمع کرد،همین دیشب با دراگون اتک زدن شانس اوردم زیاد وارد نبود فقط :n02:
اره محدود هست متاسفانه
دیشب به بچه های کلن هم ات زدن با دراگ!
ولی دراگ بصرفه نیست! فقط وقتی میشه ازش استفاده کرد که اکسیرت فول باشه که ماله من همیشه فوله،و اینکه گلد لازم بازشی ..وگرنه ده تا دراگ 300 هزار تا اکسیر میخاد که مشخصه اکسیر نمیشه جمع کرد با این هزینه ی زیاد

SamGun
31-01-2015, 13:09
اینم اخرین وضعیت ما

خداروشکر چیزی دیگه تا فول اپ شدن تو TH9 نمونده :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jamal9
31-01-2015, 15:50
اینم اخرین وضعیت ما

خداروشکر چیزی دیگه تا فول اپ شدن تو TH9 نمونده :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وا هنوز که وقت زیاد داری برا فول شدن
کنون هات ،تاور آرچر ،ایکس بو ،یکی دوتا ایر دیفنس که البته گذاشتیشون ،مخصوصا دیوارات،البته بخاطر دیوار هیچکسی منتظر نمیمونه اما زیاد زحمت نکشیدی براشون! کینگ و کوئین هم خیلی پایینه
کلن کاستلم هست
سرباز خونه هم فقط یدونه پکا داری! بنظرم اگه ادم عجولی نباشی قشنگ هنوز یه ماهو که مهمونی با پنجتا کارگر تو هال نه :n02:
بنظرم عجله نکن فعلا

jamal9
31-01-2015, 16:26
سلام بچه ها...

سلام
وال بریکر برای خالی کردن کاستل هست! البته از جاینت هم بجاش استفاده میشه
از بربر و آرچر هم برای کشوندن نیروهای داخل کاستل به یه گوشه استفاده میشه!
و در نهایت با یکی یا دوتا یالن همه ی نیرو هارو میکشن،به اینصورت که وقتی نیروهای کاستل حریف بالن رو میزنن ،بالن وقتی روی سربازا میفته اونارو هم میکشه !

jamal9
31-01-2015, 16:56
یه سوال دارم از دوستان
گوشیه شما هم موقع سرچ برای لوت یا همون اتک معمولی بعضی وقتا از بازی میپره بیرون؟
من خودم گوشیم سونیه،یه دوست دارم اونم گوشیش سونیه و از بازی میپره بیرون ، خیلی وقتا پیش اومده که یه لوت خوب رو پیدا کردیم و ات زدیم ولی گوشی از بازی پریده بیرون و لوتا حیف شده و منفی گرفتیم!
میخاستم بپرسم گوشی های دیگه هم اینجوری میشن گاهی یا فقط سونی اینجوریه؟

.:PAR3A:.
31-01-2015, 21:38
سلام بچه ها...

توضیحات دوستمون زیاد درست نیست با عرض معذرت.
اتکر داره از لاوالونین استفاده میکنه. اوایل وقتی از این استراتژی استفاده میکردن، هیرو ها رو نگه میداشتن آخرای حمله بیشتر برای کلین آپ، که یه سری ساختمون همینطوری بزنن و درصد بگیرن. ولی الان یه کاری که زیاد توی لاوالونین انجام میدن اینه که سعی میکنن با هیرو ها (البته مسلما نمیشه انتظار داشت با هیرو های لول 20 بشه این کارو کرد. این کار شدنیه وقتی که هیرو های لول 40 داشته باشین.) حداقل یه دونه ایردیفنس و یه سری ساختمون دفاعی دیگه رو بندازن، وال بریکر هم برای اینه که بتونن مسیر رو برای کینگ باز کنن.
اون باربرین ها و آرچر ها میشن 3 تا مینیون که زیاد فرقی ایجاد نمیکنن. ولی همین 2 تا باربرین، میتونه کمک کنه که اگه یه وقتی به یه تارگتی برخوردن که بشه کلن کسل رو راحت بیرون کشید (معمولا با لاوالونین کلن کسل رو پول نمیکنن، مگه اینکه شرایط خاص باشه)، بتونن یه گوشه جمعش کنن و آرچر ها هم هم این توانایی رو دارن، هم اینکه اگه یه وقتی نتونستن به 50% برسن، ممکنه بتونن با همون 5 تا آرچر، 2-3 تا ساختمون رو بندازن که بالون ها دفاع های جلوش رو تخریب کردن و بتونن با همون آرچر ها 2 درصد بگیرن و برسن به 50%.

arming900
01-02-2015, 10:40
یه سوال دارم از دوستان
گوشیه شما هم موقع سرچ برای لوت یا همون اتک معمولی بعضی وقتا از بازی میپره بیرون؟
من خودم گوشیم سونیه،یه دوست دارم اونم گوشیش سونیه و از بازی میپره بیرون ، خیلی وقتا پیش اومده که یه لوت خوب رو پیدا کردیم و ات زدیم ولی گوشی از بازی پریده بیرون و لوتا حیف شده و منفی گرفتیم!
میخاستم بپرسم گوشی های دیگه هم اینجوری میشن گاهی یا فقط سونی اینجوریه؟

این مشکل برمیگیرده به دو چیز

اینترنت ضعیف

سرور بازی

تا همین چند وقت پیش که فاجعه بود واقعا لوت های سنگین رو مینداخت بیرون دلت میخواست گوشی رو بکوبی دیوار
وضعش الان بهتر شده ولی گاهی پیش میاد که بیشترش مربوط به سرور بازیه،به گوشی ربطی نداره

jamal9
01-02-2015, 12:38
این مشکل برمیگیرده به دو چیز

اینترنت ضعیف

سرور بازی

تا همین چند وقت پیش که فاجعه بود واقعا لوت های سنگین رو مینداخت بیرون دلت میخواست گوشی رو بکوبی دیوار
وضعش الان بهتر شده ولی گاهی پیش میاد که بیشترش مربوط به سرور بازیه،به گوشی ربطی نداره

از اینترنت که نیست خب ، اینترنتم وای فای هست سرعتشم خوبه
پس از سروره ، ما کلی فحش میدادیم سونی رو :n02:

SamGun
02-02-2015, 12:24
وا هنوز که وقت زیاد داری برا فول شدن
کنون هات ،تاور آرچر ،ایکس بو ،یکی دوتا ایر دیفنس که البته گذاشتیشون ،مخصوصا دیوارات،البته بخاطر دیوار هیچکسی منتظر نمیمونه اما زیاد زحمت نکشیدی براشون! کینگ و کوئین هم خیلی پایینه
کلن کاستلم هست
سرباز خونه هم فقط یدونه پکا داری! بنظرم اگه ادم عجولی نباشی قشنگ هنوز یه ماهو که مهمونی با پنجتا کارگر تو هال نه :n02:
بنظرم عجله نکن فعلا

واسه TH 10 که اصلا ! :دی اقا هرکی رفته پشیمونه

من به شدت منتظر فول آپ شدن ام که استارت دیوار هارو بزنم باید دیوار رو حداقل ببرم رو 9

کنون ها و آچر تاور رو هم کاره 20 روزه - تنها مشکلم با Xbow ها هست که 14 میل لازمه .

باراکس هم که جزوه فول آپ حساب نمیشه برادر من :دی

هیرو ها رو براشون برنامه دارم . الان دریل دوم رو بزارم برای آپ اونم فول میشه بعد میخوام برم بوست کنم که دیگه پشت هم شروع کنم به آپ کردنه اونا چون فعلا هرچی دارک در میاد خرج آپ کردنه نیرو های دارک میشه و اینطوری خیلی بهتر هست چون برای مثال 5 لول آپ کردنه یه هیرو به اندازه ی یه لول آپ کردن نیرو کاربرد نداره .

jamal9
02-02-2015, 16:59
واسه TH 10 که اصلا ! :دی اقا هرکی رفته پشیمونه

من به شدت منتظر فول آپ شدن ام که استارت دیوار هارو بزنم باید دیوار رو حداقل ببرم رو 9

کنون ها و آچر تاور رو هم کاره 20 روزه - تنها مشکلم با Xbow ها هست که 14 میل لازمه .

باراکس هم که جزوه فول آپ حساب نمیشه برادر من :دی

هیرو ها رو براشون برنامه دارم . الان دریل دوم رو بزارم برای آپ اونم فول میشه بعد میخوام برم بوست کنم که دیگه پشت هم شروع کنم به آپ کردنه اونا چون فعلا هرچی دارک در میاد خرج آپ کردنه نیرو های دارک میشه و اینطوری خیلی بهتر هست چون برای مثال 5 لول آپ کردنه یه هیرو به اندازه ی یه لول آپ کردن نیرو کاربرد نداره .

بخاطر لوت حتما؟:n02: یا وار ؟
جرا از اول استارت نزدی برا دیوار؟ من تان هالم هشته الان 30 تا دیوار موند که همه 8 بشن ! هر روز مخزنامو پر میکنم !یدونه دفاعی رو آپ میکنم و بقیه ش رو خرج دیوارا میکنم !
من چون زیاد ات میزنم اصلا مشکلی با هزینه ی ارتقا ندارم !الانم دارم سرچ میزنم ،وضعیت لوت امروز وحشتناکه ،از ساعت 10 صبح تا 3 بعدظهر 6 میلیون رو پر کردم!متحول شده اساسی !
اره محسوب نمیشه اما اگه تا اخر فول باشه دیگه خیالت از بابت اون راحته!
اره نیرو مهم تره اما خب سره جاش هیرو هارو هم خوبه که بالا ببری !

arming900
02-02-2015, 17:32
تاوون ده که میگید هرکی رفته پیشمونه من خودمم دیدم ولی چون نمیرن بالا ظبیعتا لوتی نمیبینن

توی تاوون ده واقغا باید زحمت کشید

SamGun
02-02-2015, 20:52
بخاطر لوت حتما؟:n02: یا وار ؟
جرا از اول استارت نزدی برا دیوار؟ من تان هالم هشته الان 30 تا دیوار موند که همه 8 بشن ! هر روز مخزنامو پر میکنم !یدونه دفاعی رو آپ میکنم و بقیه ش رو خرج دیوارا میکنم !
من چون زیاد ات میزنم اصلا مشکلی با هزینه ی ارتقا ندارم !الانم دارم سرچ میزنم ،وضعیت لوت امروز وحشتناکه ،از ساعت 10 صبح تا 3 بعدظهر 6 میلیون رو پر کردم!متحول شده اساسی !
اره محسوب نمیشه اما اگه تا اخر فول باشه دیگه خیالت از بابت اون راحته!
اره نیرو مهم تره اما خب سره جاش هیرو هارو هم خوبه که بالا ببری !

مسلما لوت - من برای وار مشکلی نداشتم تا الان خداروشکر

نمیدونم راستش تصمیم خاصی پشتش نبوده اما از اول هدفم اپگرید دیوار ها به ارومی بوده و براش عجله نکردم .

امروز واقعا افتضاح بود دلیلش رو نمیدونم چرا ولی لوت بالای 150 به سختی گیر میومد .

تاوون ده که میگید هرکی رفته پیشمونه من خودمم دیدم ولی چون نمیرن بالا ظبیعتا لوتی نمیبینن

توی تاوون ده واقغا باید زحمت کشید

خط اول جوابش خط دومه

واقعا زمان باید گذاشت و این ممکنه همیشه قابل انجام نباشه .

الان دوستی دارم TH10 هست البته خیلی زود رفته جوری که حتی میشه گفت توی TH8 هم فول آپ نکرده بوده چه برسه 9 . الان روزی 13-14 ساعت دائم بازی میکنه

jamal9
02-02-2015, 21:06
مسلما لوت - من برای وار مشکلی نداشتم تا الان خداروشکر

نمیدونم راستش تصمیم خاصی پشتش نبوده اما از اول هدفم اپگرید دیوار ها به ارومی بوده و براش عجله نکردم .

امروز واقعا افتضاح بود دلیلش رو نمیدونم چرا ولی لوت بالای 150 به سختی گیر میومد .

لوت رو اگه کاپتو ببری بالا زیاد پیدامیشه !
خب اگه از اول دیوارارو شروع کنی به اپگریت کردن دیگه اخرای فول شدن مجبور نیستی بخاطر دیوار صبر کنی، البته فک نکنم کسی بخاطر دیوار صبر کنه!
دقیقا برعکس! از دیروز تا الان نمیدونم چش شده! اگه باور کنی 17-16 میلیون تا الان لوت جمع کردم از دیروز عصر تا امشب! مشغول ارتقای دیوارام هستم!
نمیدونم عوض کردن زبان بازی واقعا تاثیر داره یا اینکه تلقینه! اما من هر وقت گذاشتم رو ژاپن نتیجه گرفتم! از دیروز تا الان همه ش لوت 250-300-350 تایی میاره

kasra_khan2003
02-02-2015, 21:08
این آمار Donate و Request بعد از یه مدت خود به خود reset میشه؟ من نمی دونستم...

arming900
02-02-2015, 21:24
این آمار Donate و Request بعد از یه مدت خود به خود reset میشه؟ من نمی دونستم...

زیر کاپتون علامت جام هست بزنید بالای لیگ تایمر داره

هر چهارده روز ریست میشه آمار،قبلا به خاطر همین بازی بسته میشد ولی الان پیشرفته شده:n02:

arming900
02-02-2015, 21:27
خب اگه از اول دیوارارو شروع کنی به اپگریت کردن دیگه اخرای فول شدن مجبور نیستی بخاطر دیوار صبر کنی، البته فک نکنم کسی بخاطر دیوار صبر کنه!
دقیقا برعکس! از دیروز تا الان نمیدونم چش شده! اگه باور کنی 176 میلیون تا الان لوت جمع کردم از دیروز عصر تا امشب! مشغول ارتقای دیوارام هستم!
نمیدونم عوض کردن زبان بازی واقعا تاثیر داره یا اینکه تلقینه! اما من هر وقت گذاشتم رو ژاپن نتیجه گرفتم! از دیروز تا الان همه ش لوت 250-300-350 تایی میاره

دقیقا تاثیر داره

البته وقتی زبان عوض میشه در نتیجه سرور عوض میشه به زبان مربوط نمیشه یعنی انگار رفتید بیرون دوباره اومدید ولی چیزی که هست کاملا درسته

بعضی مواقع هم یه دونه عالی میاره بعدش دیگه نمیاره !

Milad4171
02-02-2015, 21:43
سلام. به نظرم بهتره کمی بحث ها رو تخصصی تر کنید و چند تا ویدیو از اتک های ترکیبی و یکدونه ای قرار بدید که ما مبتدی ها ببینیم یاد بگیریم.
مثلا من الان متوجه شدم که اتک کردن با بربری ( بربریان ) مدل خاصی رو داره . اینطوری هست که اول تمام خونه ها رو میزنه که اطرافه بعد از دیوار رد میشه
یا مثلا هوگ رایدر اگر شعاع یک ظلع رو بزنی باهاش میتونی تو ورود دوباره هوگ تا تان هال بری جلو
یا مثلا دراگون به صورت زیک زاک خونه ها رو میزنه فقط زمانی پخش میشه که بیش از 5 تا دراگ رو با هم بفرستی از اولین یا دومین خونه دو تیم میشن

ولی به نظر من اینا همه برنامه ریزی شده هستش باید چند تا اتک مشخص رو دید تا یاد گرفت.
من با لول 75 همچنان ناوارد هستم تو اتک زدن
:n27:

NEED FOR PC
02-02-2015, 22:46
ی کلن بزنید ب اسم p30world
کیا موافقن؟:n05:

kiar
02-02-2015, 23:09

سلام

قبلا هم تو تاپیک تو این باره بحث بود یادم نیست دقیق ولی انگار یه کلن هم زدن ولی نمیدونم بازم هست یا نه.

kasra_khan2003
03-02-2015, 00:14

صفحه اول توضیح درباره کلن انجمن داده شده.

اگه Level +70 هستین با SamGun هماهنگ کنین، شما رو به کلن اضافه میکنه.

jamal9
03-02-2015, 09:29
دقیقا تاثیر داره

البته وقتی زبان عوض میشه در نتیجه سرور عوض میشه به زبان مربوط نمیشه یعنی انگار رفتید بیرون دوباره اومدید ولی چیزی که هست کاملا درسته

بعضی مواقع هم یه دونه عالی میاره بعدش دیگه نمیاره !

راستش من چون الان تعطیلات میان ترمه حدود یه ماهی بیکارم! تقریبا از 8 صبح تا اخرای شب هم یکسره داخل بازیم و فقط میرم اتک!
چیزی که من متوجه شدم یه ساعتای خاصی لوت میاره! ملا قبل از ظهر ،و اول شب
ولی ارز پریشب تا الان خیلی عوض شده ،همین الانم یه لوت اوورد بذار بزنم بعد ادامه رو بنویسم :n02:
275 گلد و 255 اکسیر گرفتم یکمم دارک
نمیدونم از دیروز صبح که دانلود کنتنت زد وضعیت خیلی خوب شده !

jamal9
03-02-2015, 09:38
سلام. به نظرم بهتره کمی بحث ها رو تخصصی تر کنید و چند تا ویدیو از اتک های ترکیبی و یکدونه ای قرار بدید که ما مبتدی ها ببینیم یاد بگیریم.
مثلا من الان متوجه شدم که اتک کردن با بربری ( بربریان ) مدل خاصی رو داره . اینطوری هست که اول تمام خونه ها رو میزنه که اطرافه بعد از دیوار رد میشه
یا مثلا هوگ رایدر اگر شعاع یک ظلع رو بزنی باهاش میتونی تو ورود دوباره هوگ تا تان هال بری جلو
یا مثلا دراگون به صورت زیک زاک خونه ها رو میزنه فقط زمانی پخش میشه که بیش از 5 تا دراگ رو با هم بفرستی از اولین یا دومین خونه دو تیم میشن

ولی به نظر من اینا همه برنامه ریزی شده هستش باید چند تا اتک مشخص رو دید تا یاد گرفت.
من با لول 75 همچنان ناوارد هستم تو اتک زدن
:n27:

چطور لول 75 شدی و این چیزا رو نمیدونی؟ :n38:
بربر اول وسایل بیرون از دیوار رو میزنه و بعد میره داخل دیوار!
هوگ رو متوجه نشدم!ولی معمولا از یه ضلع میفرستن و از اسپل هیلر استفاده میکنن براشون! هوگ لول کمتر از چهار بنظرم بدرد نمیخوره!
دراگون رو هم بصورت خطی میریزن! دراگون هم کنده و هم زیاد باهوش نیست!
مطالب اموزشی داخل سایت های طرفداری این بازی هست! میتونی بری و بخونی ! ولی میتونی از هم کلنی هات هم کمک بگیری چجوری ات بدی!
اره باید یاد بگیری!
برای لوت و اتک معمولی از ارچر و بربر استفاده میکنن معولا! جوری که بربر رو پیش قدم میفرستن که جونش بیشتره ،دفاعیا که اونا رو مشغول شدن به زدن پشت سرشون ارچر میفرستن! البته تو تان هال نه از جاینت بیشتر استفاده میشه!
برای تان هال هفت و هشت تو وار هم اکثرا با دراگون اتک میدن! اگه ایر دیفنس ها بیرون تر باشه یکی رو با اسپل لایت میزنن و از اونطرف دراگون هارو خطی میفرستن!
ولی همه ی اینارو نمیدونم چطور تا الان یاد نگرفتی!
یا بازی نکردی زیاد!اگه بازی نکردی چجوری به لول 75 رسیدی ،من تعجب میکنم :n02:

jamal9
03-02-2015, 09:42

فک کنم کلن انجمن adelsclan باشه! اسمشو نمیدونم چرا این گذاشتن!ولی بچه ها انجمن توی این کلن هستن! البته من خودم جای دیگه م

kasra_khan2003
03-02-2015, 12:13
کسی واسه Builder پنجم رفته Champion League که ۲۰۰۰ تا Gem بگیره؟ من واسه چهارمی تا کریستال لیگ رفتم بهم ۲۵۰ تا Gem داد.

کلاً راهی هست که تو TH7 بشه این Builder آخری رو هم گرفت...؟

DjEblis
03-02-2015, 12:38
کسی واسه Builder پنجم رفته Champion League که ۲۰۰۰ تا Gem بگیره؟ من واسه چهارمی تا کریستال لیگ رفتم بهم ۵۰۰ تا Gem داد.

کاری نداره، برو لیگ مستر بهت 1000تا جم میده، بقیش رو هم از کامل کردن اچیومنتها میتونی بدست بیاری

03-02-2015, 14:04
کسی واسه Builder پنجم رفته Champion League که ۲۰۰۰ تا Gem بگیره؟ من واسه چهارمی تا کریستال لیگ رفتم بهم ۵۰۰ تا Gem داد.

توی TH7 رسیدن به چمپ که تقریبا غیر ممکنه. تعداد کسایی هم که توی تاون هال 7 رسیدن به چمپ بعید میدونم از 20 نفر بیشتر باشه.
رسیدن به مسترز شدنی تره، ولی باز هم خیلی خیلی سخته به عنوان یه تاون هال 7. باید بیشتر از 15-16 ساعت در روز وقت بذارین به نظر من! به کریستال 2 که برسین، تاون هال 8 رو در عرض کمتر از 1 دقیقه از آفلاین شدنتون میزنن و همین قضیه واسه تاون هال 7 هم هست و مسلما شدیدتر هم هست. باید بتونین تا حد ممکن آفلاین نشین، چون هر بار آفلاین شدن برابره با از دست دادن 20 تا 30 تروفی. ریونج ها هم که هیچی. :دی پیدا کردن بیسی که بتونین بزنین هم واقعا ساده نیست. تاون هال 7 که خیلی کم پیش میاد پیدا کنین و نمیشه روش حساب کرد. باید روی تاون هال 8 ها حساب کنین. و باز هم با توجه به لول نیروهاتون توی تاون هال 7، یه مقدار سخته. تاون هال بیرون از بیس هم خیلی خیلی کم گیر میاد بالای کریستال 2.
به نظر من فعلا صبر کنین تا تاون هال 8. اون موقع اگه فرصت کافی داشتین، برین سراغش. یه بیلدر نمیارزه به این همه دردسر توی TH7.

jamal9
03-02-2015, 14:31

سلام
اولا که کریستال 250 جم میده
بعدشم فکر چمپیونز رو از سرت بکل بیرون کن!
اگه بخای میتونی به مستر برسی! چون تا مستر تان هال بیرون پیدا میشه ولی بعد از مستر دیگه اصلا گیرت نمیاد!
باید تان هال 9 بشی و با بالن لول شش ات بدی

jamal9
03-02-2015, 14:48

سلام
اولا که کریستال 250 جم میده
بعدشم فکر چمپیونز رو از سرت بکل بیرون کن!
اگه بخای میتونی به مستر برسی! چون تا مستر تان هال بیرون پیدا میشه ولی بعد از مستر دیگه اصلا گیرت نمیاد!
باید تان هال 9 بشی و با بالن لول شش ات بدی

Rossin
03-02-2015, 14:54
دوستان و بزرگان کلش لطفا یکم از تجربه های اتک وارهاتون که ترکیبی هستن بگید
چیزهایی که خارج از سایت های اموزشی هستو جواب گرفتین.
انقدر دراگ بالون و هوک اتک رفتیم تو وار کسل کننده شده:n03:

DjEblis
03-02-2015, 16:16
یکی از بهترین ترکیب های اتک وار واسه هال نه: دوتا گولم، دوتاویچ، دوتاپکا، بقیش ویز یا آرچر که باهاش نیروهای کسلو خالی کنی، حداقل 5و6 تا والبرکر لول پنج هم لازمه، دوتا هیل دوتا ریج، رو دوستاره شدن اتک شک نکن اگه وابرکراتو بموقع بفرستی

SamGun
03-02-2015, 16:28
دقیقا برعکس! از دیروز تا الان نمیدونم چش شده! اگه باور کنی 176 میلیون تا الان لوت جمع کردم از دیروز عصر تا امشب! مشغول ارتقای دیوارام هستم!

اره ولی 2 تا مورد هست :

1) کاپ رو بالا پایین کردن در اکثر موارد بلافاصله جواب نمیده و باید حتما یه دوره ی 24 ساعته رو توش بگذرونی حداقل
2) با 50 یا 100 تا چیزی عوض نمیشه و باید لیگ عوض کنی .

یکی از دوستان من برای دیوار الان نزدیک 2 ماه و خورده ای بود صبر کرد و الان دیوار 10 داره تقریبا 50 تا دیگه دیوار مونده تا فول 10 بشه

بعد یه موضوعی :دی

این میزان لوتی که میگی یه مقدار عقلانی نیست الان برات حساب میکنم چرا :

اگر در روز 15 ساعت بازی کنی + هر اتک 3 دقیقه طول بکشه + برای نیرو سازی اگه دائم تو Boost باشی و نیرو هات هر 10 دقیقه اماده بشه + تو هر اتک هم میانگین 300 هزار لوت بزنی میشه =

15×60= 900 میزان تایم بازی به دقیقه در روز
3+10 = 13 میزان زمان برای اماده شدن برای حمله ی بعدی
900÷13= 70 حمله به طور تقریبی
70×300.000 = 21 میلیون منابع بع طور میانگین در طول 15 ساعت بازی مداوم

چطور شما از دیروز تا الان 176 میلیون زدی ؟! :دی

راستش من چون الان تعطیلات میان ترمه حدود یه ماهی بیکارم! تقریبا از 8 صبح تا اخرای شب هم یکسره داخل بازیم و فقط میرم اتک!
چیزی که من متوجه شدم یه ساعتای خاصی لوت میاره! ملا قبل از ظهر ،و اول شب
ولی ارز پریشب تا الان خیلی عوض شده ،همین الانم یه لوت اوورد بذار بزنم بعد ادامه رو بنویسم :n02:
275 گلد و 255 اکسیر گرفتم یکمم دارک
نمیدونم از دیروز صبح که دانلود کنتنت زد وضعیت خیلی خوب شده !

این داستان کاملا درسته و ساعات مختلف در میزان لوت تاثیر مستقیم داره .

اتک وار به 2 مورد بستگی داره اینطور نیست که شما خسته بشی وضعیت رو عوض کنی :

1) قدرت و چیدمان حریف

2) نیرو های شما

شما اگه میخواید استراتژی رو عوض کنید باید نیرو های مورد نیاز به ابتدا قدرتمند بکنی و بعد تغییر استراتژی بدی

مثلا یکی از استراتژی های معروف Golem+Wiz+PEKKA هست . اما خب گولم و پکا نباید زیر لول 3 باشه و ویز هم حداقل 5

03-02-2015, 18:39
مثلا یکی از استراتژی های معروف Golem+Wiz+PEKKA هست . اما خب گولم و پکا نباید زیر لول 3 باشه و ویز هم حداقل 5
واسه ی اتک روی TH8 با گولم لول 1 و پکای لول 1 توی اکثر موارد میشه 2 ستاره رو گرفت. با پکا 3 و گولم 1 توی 4 تا وار آخری که داشتیم تونستم بدون مشکل TH8 های تقریبا مکس شده رو 3 ستاره بزنم. ولی خوب اگه حریف TH9 باشه و اکس بو 2 یا بالاتر و کویین لول بالا داشته باشه مسلما نیاز به گولم بالاتر هست.

SamGun
03-02-2015, 19:19
واسه ی اتک روی TH8 با گولم لول 1 و پکای لول 1 توی اکثر موارد میشه 2 ستاره رو گرفت. با پکا 3 و گولم 1 توی 4 تا وار آخری که داشتیم تونستم بدون مشکل TH8 های تقریبا مکس شده رو 3 ستاره بزنم. ولی خوب اگه حریف TH9 باشه و اکس بو 2 یا بالاتر و کویین لول بالا داشته باشه مسلما نیاز به گولم بالاتر هست.

برای TH های زیر 9 به شدت کم استفاده میشه پارسا من به شخصه تا الان هنوز ندیدم کسی برای TH 8 گولم ویز ببره . شاید فکر میکنن به صرفه نباشه چون هنوز دارک براشون خیلی ارزش داره .

jamal9
03-02-2015, 21:11
اره ولی 2 تا مورد هست :

1) کاپ رو بالا پایین کردن در اکثر موارد بلافاصله جواب نمیده و باید حتما یه دوره ی 24 ساعته رو توش بگذرونی حداقل
2) با 50 یا 100 تا چیزی عوض نمیشه و باید لیگ عوض کنی .

یکی از دوستان من برای دیوار الان نزدیک 2 ماه و خورده ای بود صبر کرد و الان دیوار 10 داره تقریبا 50 تا دیگه دیوار مونده تا فول 10 بشه

بعد یه موضوعی :دی

این میزان لوتی که میگی یه مقدار عقلانی نیست الان برات حساب میکنم چرا :

اگر در روز 15 ساعت بازی کنی + هر اتک 3 دقیقه طول بکشه + برای نیرو سازی اگه دائم تو Boost باشی و نیرو هات هر 10 دقیقه اماده بشه + تو هر اتک هم میانگین 300 هزار لوت بزنی میشه =

15×60= 900 میزان تایم بازی به دقیقه در روز
3+10 = 13 میزان زمان برای اماده شدن برای حمله ی بعدی
900÷13= 70 حمله به طور تقریبی
70×300.000 = 21 میلیون منابع بع طور میانگین در طول 15 ساعت بازی مداوم

چطور شما از دیروز تا الان 176 میلیون زدی ؟! :دی

حاجی دستت درد نکنه گفتم 176 میلیون ا؟ وای خدا :n02: منظورم 16-17 بود بخدا :n02: اصلاح میکنم :n02: بعدشم من وقتی ات میدم نیروهارو کامل خالی نمیکنم ،اینم تو جمع و تقسیم هات حسااب نکردی :n07:

در مورد اون دوستت که میگی بنظرم اشتباهه که فقط بخاطر دیوار ادم دو ماااه علاف باشه!
من الان تان هالم هشته و حدود یه ماه هست که دارم دیوارامو ارتقا میدم! الان 200 تا دیوار هشت دارم و یه بیستو پنج تا مونده فقط،ینی دوازده سیزده میلیون بزنم حله ایشالا
فقط چون زیاد از اکسیر استفاده نمیشه همه ش اکسیرام پره! خیلی حیفه که لوت میگیری اما مخزنت پره! اما از دیوار هشت به بعد تو تان هال نه میشه با اکسیرم بالا برد! قبلا از شیش میشد که الان شد هشت!
اون 176 میلیونی که نوشتم واقعا هم غیر عقلانیه ،من دوباره معذرت میخام که چک نکردم چی نوشتم :n02:

Milad4171
03-02-2015, 21:14
چطور لول 75 شدی و این چیزا رو نمیدونی؟ :n38:
بربر اول وسایل بیرون از دیوار رو میزنه و بعد میره داخل دیوار!
هوگ رو متوجه نشدم!ولی معمولا از یه ضلع میفرستن و از اسپل هیلر استفاده میکنن براشون! هوگ لول کمتر از چهار بنظرم بدرد نمیخوره!
دراگون رو هم بصورت خطی میریزن! دراگون هم کنده و هم زیاد باهوش نیست!
مطالب اموزشی داخل سایت های طرفداری این بازی هست! میتونی بری و بخونی ! ولی میتونی از هم کلنی هات هم کمک بگیری چجوری ات بدی!
اره باید یاد بگیری!
برای لوت و اتک معمولی از ارچر و بربر استفاده میکنن معولا! جوری که بربر رو پیش قدم میفرستن که جونش بیشتره ،دفاعیا که اونا رو مشغول شدن به زدن پشت سرشون ارچر میفرستن! البته تو تان هال نه از جاینت بیشتر استفاده میشه!
برای تان هال هفت و هشت تو وار هم اکثرا با دراگون اتک میدن! اگه ایر دیفنس ها بیرون تر باشه یکی رو با اسپل لایت میزنن و از اونطرف دراگون هارو خطی میفرستن!
ولی همه ی اینارو نمیدونم چطور تا الان یاد نگرفتی!
یا بازی نکردی زیاد!اگه بازی نکردی چجوری به لول 75 رسیدی ،من تعجب میکنم :n02:

سلام.
آقا دستت درد نکنه دیگه.
من نگفتم اتک کردن بلد نیستم گفتم اتک کردن سیستم خاصی داره که من نمیدونم درستش چی هست.
در مورد سیستم اتک کردن هم خوب الان فکر کنم یک سال و نیم هست که دارم بازی میکنم کم و بیش دستم اومده.
ولی چیزی که مد نظرم هست اینه که دقیقاً اتک کردن صحیح با هر نیرویی یا نیروهای ترکیبی چطوریه .
من یه سری ویدیوو دیدم که نحوه ی اتک کردن که واسم خیلی جالب بود. نکته های خیلی ریز در اتک کردن که اگر طرف بلد باشه خیلی راحت میتونه تو حملات پیروز بشه !

jamal9
03-02-2015, 21:32
سلام.
آقا دستت درد نکنه دیگه.
من نگفتم اتک کردن بلد نیستم گفتم اتک کردن سیستم خاصی داره که من نمیدونم درستش چی هست.
در مورد سیستم اتک کردن هم خوب الان فکر کنم یک سال و نیم هست که دارم بازی میکنم کم و بیش دستم اومده.
ولی چیزی که مد نظرم هست اینه که دقیقاً اتک کردن صحیح با هر نیرویی یا نیروهای ترکیبی چطوریه .
من یه سری ویدیوو دیدم که نحوه ی اتک کردن که واسم خیلی جالب بود. نکته های خیلی ریز در اتک کردن که اگر طرف بلد باشه خیلی راحت میتونه تو حملات پیروز بشه !
خب شما چوری حرف زدین انگار چیزی بلد نیستین! خب گفتین نمیدونستین که بربر چجوری میزنه و اینا !
یک سال و نیم و الان لول هفتادین؟ مردم تو چهار ماه به لول هفتاد رسیدن! پس کم بازی میکنین!خیلی خیلی کم!
اینجا واقعا از حوصله خارجه ولی تو این سایتایی که میگم کلا اموزش با هرچی که بخای هست
clashofclans.ir

clash-of-clans.ir

clashclans.ir

Milad4171
03-02-2015, 21:51
خب شما چوری حرف زدین انگار چیزی بلد نیستین! خب گفتین نمیدونستین که بربر چجوری میزنه و اینا !
یک سال و نیم و الان لول هفتادین؟ مردم تو چهار ماه به لول هفتاد رسیدن! پس کم بازی میکنین!خیلی خیلی کم!
اینجا واقعا از حوصله خارجه ولی تو این سایتایی که میگم کلا اموزش با هرچی که بخای هست
clashofclans.ir

clash-of-clans.ir

clashclans.ir

بله درسته.
ما یه نفر رو تو کلنمون داریم که وقتی اومد از من کمتر بود لولش الان لولش 96 هست. دقیقا 24 ساعته بازی میکنه. 5 تا بیلدرش هم آزاد کرده خوب مشخصه که لولش زود میره بالا
درسته .من در روز حدوداً نیم ساعت تا یک ساعت بازی میکنم.
تو کلن وار وقتی اتک های رغیب رو می بینم میفهمم که چیزی بلد نیستم. ولی این به این معنی نیست که خودم بازی رو بلد نیستم.
اتک کردن با دراگ کار سختی نیست . کاری که همه انجام میدن تو کلن وارشون .
دوس دارم اتک کردن با نیروهای دیگه رو یاد بگیرم.
به نظرم مهمه که با هر کدوم از نیروها بلد باشی اتک بری

Alireza-Khan
03-02-2015, 22:35
سلام . بچه ها امشب تاونم میشه 7 ! لول 39 ام ! ویزارد تاورام لول 2 ان و فول نشدن با نصف دیوارام که فعلا زردن ! 1 میلیون گلد و اکسیر دارم ! نیرو هام جز بربر و وال بریکر همه لول سه هستن اسپلامم سه ! وضعم چطوره ؟! یه مپ خوب واسه دفاع میدید واسه تاون هال 7 ؟! یچی باشه که باعث سربلندی تو وار باشه دیگه دمتون گرم ! :n01::n31::n40:

Rhodes
03-02-2015, 22:42
سلام . بچه ها امشب تاونم میشه 7 ! لول 39 ام ! ویزارد تاورام لول 2 ان و فول نشدن با نصف دیوارام که فعلا زردن ! 1 میلیون گلد و اکسیر دارم ! نیرو هام جز بربر و وال بریکر همه لول سه هستن اسپلامم سه ! وضعم چطوره ؟! یه مپ خوب واسه دفاع میدید واسه تاون هال 7 ؟! یچی باشه که باعث سربلندی تو وار باشه دیگه دمتون گرم ! :n01::n31::n40:

همون طور که اطلاع دارید لول تاون توی لوت زدن تاثیر داره.پس برای راحتی کار زود تاون رو بالا نبرید.تا همه چیز کاملا اپگرید نشده تاون رو اپ نکنید.
و نکته مهم تر اینکه تا میتونید دیوار اپ کنید که کار بعدا سخت میشه.من همه چیز آپ بودم رفتم تاون 9 ولی نصف دیوارام رو هشت نکرده بودم و دیگه فرصت نکردم تا الان دیواری رو بالا ببرم.

Alireza-Khan
03-02-2015, 22:46
تا دو ساعت دیگه آپ میشه ! دادا نقشه خوب چیزی نداری پیشنهاد کنی ؟!

mamamamamam
04-02-2015, 00:47
سلام به همگی دوستان من چند وقته دیگه اصلا وقت بازی کردن ندارم درسا بشدت فشار میاره:n28:میخواستم یکم درمورد دونفره بازی کردن بهم توضیع بدین یکی از دوستام گفته که اکانتو بده به من دو نفره بازی کنیم اما من بازی اصلا سیوم نکردم تازه میترسم بی مرام اکانتمو کش بره ممنون میشم توضیع بدید:n16:

jamal9
04-02-2015, 08:57
بله درسته.
ما یه نفر رو تو کلنمون داریم که وقتی اومد از من کمتر بود لولش الان لولش 96 هست. دقیقا 24 ساعته بازی میکنه. 5 تا بیلدرش هم آزاد کرده خوب مشخصه که لولش زود میره بالا
درسته .من در روز حدوداً نیم ساعت تا یک ساعت بازی میکنم.
تو کلن وار وقتی اتک های رغیب رو می بینم میفهمم که چیزی بلد نیستم. ولی این به این معنی نیست که خودم بازی رو بلد نیستم.
اتک کردن با دراگ کار سختی نیست . کاری که همه انجام میدن تو کلن وارشون .
دوس دارم اتک کردن با نیروهای دیگه رو یاد بگیرم.
به نظرم مهمه که با هر کدوم از نیروها بلد باشی اتک بری
دونات هم خیلی تاثیر داره تو لول ،خوبه که اینجوری موندین و معتاد این بازی نشدین! ما که تقریبا معتادش شدیمو شبو روز بازی میکنیم!
اتفاقا ما که حریفامون همیشه ضعیف از آب درمیان و راحت میزنیمشون!
ولی تان هال 9 و 10 رو اکثرا بیشتر از دوستاره نمیشه زد،شما بنظرم زیاد کنجکاو نیستین اگه دنبالش برین و ویدیو های حمله هارو ببینین خیلی خوب یاد میگیرین ، بنظرم بهترین اتک برای سطح شما همون دراگون باشه که تضمینی هست !
سایت هایی که گذاشتم هم خیلی کمک میکنن بهت،مطالب امورشی زیادی هست توشون

jamal9
04-02-2015, 09:12
سلام به همگی دوستان من چند وقته دیگه اصلا وقت بازی کردن ندارم درسا بشدت فشار میاره:n28:میخواستم یکم درمورد دونفره بازی کردن بهم توضیع بدین یکی از دوستام گفته که اکانتو بده به من دو نفره بازی کنیم اما من بازی اصلا سیوم نکردم تازه میترسم بی مرام اکانتمو کش بره ممنون میشم توضیع بدید:n16:
سلام
ترستون خیلی خیلی بجا هست ،ممکنه که طرف زحمات چند ماهتون رو بدزده از شما ... از نظر من این بازی مثل مسواک میمونه و شخصی هست ! اصلا لزومی نداره که بخاد یکی دیگه کمکتون کنه!
مگه اینکه برادر یا خواهرتون باشه!
بخاطر زیبایی و جذابیتی که این بازی داره ممکنه دوستتون طمع کنه و رمز ایمیلی که زدین رو عوض کنه،بعدش دیگه بازی ماله خودش میشه ،به همین راحتی
البته شما گفتین که ایمیل نزدین و بازی رو سیو نکردین! پیشنهاد میکنم همین الان که دارین این متن رو میخونین اکانتتون رو سیو کنین! کاری نداره
فقط یه جیمیل لازم داری ! میری داخل بازی و تنظیمات رو میزنی !اونجا پایین یه کادر قرمز هست که روش نوشته گوگل سایت این ،اون رو بزنی صفحه ی اکانت هات میاد،اگه قبلا ایمیل رو تو گوشی زده باشی اون ایمیل رو انتخاب کن ، اگه ایمیلی نزدی افزوذن حساب یا به انگلیسی اد اکانت رو بزن و یوذر و پسورد ایمیلت رو بزن و در اخر انتخابش کن،ایمیلو که انتخاب کردی اون کادر قرمز بعد از یه لحظه باید سبز بشه،فوقش یه بار برنامه رو میبندی و باز میکنی که سبز میشه!اگه نشد دوباره ایمیل روبزن ،هر وقت سبز شد ینی بازیتون با موفقیت سینک شده! حالا شما میتونین بازی رو حذف کنین و بعد از نصب براحتی از ادامه بازی کنین و خیالتون از بابت بازی راحته!

NEED FOR PC
04-02-2015, 09:24
سلام

بخاطر زیبایی و جذابیتی که این بازی داره ممکنه دوستتون طمع کنه و رمز ایمیلی که زدین رو عوض کنه،بعدش دیگه بازی ماله خودش میشه ،به همین راحتی

خیر ب این راحتیا هم نیست!
من یکبار جیمیلمو ha-ck کرده بودند ب این صورت ک
شماره ایی ک میتونستم باهاش رمزو برگردونم طرف پاک کرده بود!
اون ایمیل بازیابی هم طرف پاک کرده بود!
رمز هم ک عوض کرده بود! کلا هیچ دسترسی ب اکانت نداشتم!
اما گوگل زرنگ تر از این حرفاست !
در قسمت accounts recovery یک فرم بسیار بسیار طویل هست و اگه درست یادم باشه 6مرحله هست و سوالات مختلفی میپرسه مثلا اولین پسووردی ک انتخاب کردین چی بود! یا اولین اسمارت فون اندرویدی ک گرفتین چ تاریخی بود و از این دست سوالات!
من تونستم اکانتمو پس بگیرم در صورتی ک هیچ دسترسی بهش نداشتم!
یا حق

jamal9
04-02-2015, 09:27
تا دو ساعت دیگه آپ میشه ! دادا نقشه خوب چیزی نداری پیشنهاد کنی ؟!

برای وار ؟
این دوتا رو ببین
و

مپ معمولی هم این صفحه رو ببینید مپ هاش رو میپسندین

jamal9
04-02-2015, 09:36
خیر ب این راحتیا هم نیست!
من یکبار جیمیلمو ha-ck کرده بودند ب این صورت ک
شماره ایی ک میتونستم باهاش رمزو برگردونم طرف پاک کرده بود!
اون ایمیل بازیابی هم طرف پاک کرده بود!
رمز هم ک عوض کرده بود! کلا هیچ دسترسی ب اکانت نداشتم!
اما گوگل زرنگ تر از این حرفاست !
در قسمت accounts recovery یک فرم بسیار بسیار طویل هست و اگه درست یادم باشه 6مرحله هست و سوالات مختلفی میپرسه مثلا اولین پسووردی ک انتخاب کردین چی بود! یا اولین اسمارت فون اندرویدی ک گرفتین چ تاریخی بود و از این دست سوالات!
من تونستم اکانتمو پس بگیرم در صورتی ک هیچ دسترسی بهش نداشتم!
یا حق
ممنون از یاداوری شما ، بله به این صورتی که شما عرض کردین میشه ایمیل رو برگردوند اما خب یکم مشکل هست و ممکنه طرف یادش بره این سوال جواب هارو چی گذاشته!
حالا بهرحال بحث ما این نیست که ایمیل رو میشه برگردوند یا نه ! خب این دوستمون نباید کاری کنه که ایمیلش رو ازش بدزدن! تا بخاد بعدا دنبال راهی بگرده که ایمیلشو پس بگیره!

minime
04-02-2015, 10:16
توی TH7 رسیدن به چمپ که تقریبا غیر ممکنه. تعداد کسایی هم که توی تاون هال 7 رسیدن به چمپ بعید میدونم از 20 نفر بیشتر باشه.
رسیدن به مسترز شدنی تره، ولی باز هم خیلی خیلی سخته به عنوان یه تاون هال 7. باید بیشتر از 15-16 ساعت در روز وقت بذارین به نظر من! به کریستال 2 که برسین، تاون هال 8 رو در عرض کمتر از 1 دقیقه از آفلاین شدنتون میزنن و همین قضیه واسه تاون هال 7 هم هست و مسلما شدیدتر هم هست. باید بتونین تا حد ممکن آفلاین نشین، چون هر بار آفلاین شدن برابره با از دست دادن 20 تا 30 تروفی. ریونج ها هم که هیچی. :دی پیدا کردن بیسی که بتونین بزنین هم واقعا ساده نیست. تاون هال 7 که خیلی کم پیش میاد پیدا کنین و نمیشه روش حساب کرد. باید روی تاون هال 8 ها حساب کنین. و باز هم با توجه به لول نیروهاتون توی تاون هال 7، یه مقدار سخته. تاون هال بیرون از بیس هم خیلی خیلی کم گیر میاد بالای کریستال 2.
به نظر من فعلا صبر کنین تا تاون هال 8. اون موقع اگه فرصت کافی داشتین، برین سراغش. یه بیلدر نمیارزه به این همه دردسر توی TH7.

اسم این کلن رو سرچ کن : Savage Seven تروفی نزدیک 35000 و پرچمش سبز و زرد هست , نظرت عوض میشه

DjEblis
04-02-2015, 14:37
اسم این کلن رو سرچ کن : Savage Seven تروفی نزدیک 35000 و پرچمش سبز و زرد هست , نظرت عوض میشه
اینا همشون تاون هال های پایین لیگ چمپیونز هستند!!!!

با تاون هال سه رفته چمپیونز!!!!!!! چجوری آخه؟؟؟؟

saeed_136915
04-02-2015, 18:37
دوستان این کلن جدیده؟؟ :n13:

arming900
04-02-2015, 18:57

وقتی هیچ کلنی عضو نباشید کلن رو به این صورت نشون میده که توش همون نیروهای از قبل هست

jamal9
04-02-2015, 19:50

همونطور که دوستمون اشاره کرد!فک کن شما توی یه کلن هستی و رک میدی و کاستلت پر میشه یا بهرحال توش نیرو هست! حالا شما از اون کلن میایین بیرون و میرین اتک! وقتی رفتین اتک چون عضو هیچ کلنی نیستین ولی داخل کاستلتون نیرو هست ،کاستل رو اینجوری نشون میده!

poria-m
04-02-2015, 21:35
سلام.
این یه سنگ خیلی کم یاب تو بازی.

SamGun
04-02-2015, 23:53
سلام.

سنگ کم یاب نیست عزیز دل , این آپدیت جشن هَلووین بوده که این سنگ هم از اون زمان مونده تو مپ ایشون .

حاجی دستت درد نکنه گفتم 176 میلیون ا؟ وای خدا :n02: منظورم 16-17 بود بخدا :n02: اصلاح میکنم :n02: بعدشم من وقتی ات میدم نیروهارو کامل خالی نمیکنم ،اینم تو جمع و تقسیم هات حسااب نکردی :n07:

در مورد اون دوستت که میگی بنظرم اشتباهه که فقط بخاطر دیوار ادم دو ماااه علاف باشه!
من الان تان هالم هشته و حدود یه ماه هست که دارم دیوارامو ارتقا میدم! الان 200 تا دیوار هشت دارم و یه بیستو پنج تا مونده فقط،ینی دوازده سیزده میلیون بزنم حله ایشالا
فقط چون زیاد از اکسیر استفاده نمیشه همه ش اکسیرام پره! خیلی حیفه که لوت میگیری اما مخزنت پره! اما از دیوار هشت به بعد تو تان هال نه میشه با اکسیرم بالا برد! قبلا از شیش میشد که الان شد هشت!
اون 176 میلیونی که نوشتم واقعا هم غیر عقلانیه ،من دوباره معذرت میخام که چک نکردم چی نوشتم :n02:

:دی take it easy

اتفاقا یه نظر من کاره درستی کرد چون واقعا یکی از ارکان اصلی تو حفظ تروفی و منابع دیوار ها هستن که ریسک اتک پذیری رو کاملا کم میکنه . برای همین ارزش داره به خاطرش صبر کرد بعد درضمن هیچ وقت نباید جوری بشه که فقط آپ کردن دیوار ها بمونه ! مثلا اگه آپ کردن دیوار ها به لول 9 قرار باشه 1 ماه وقت ببره بهتره جوری تنظیم بشه که تو این 1 ماه بتونی فول آپ بشی نه اینکه فول آپ بشی بعد به فکر دیوار بیوفتی ! این دقیقا وقت تلف کردنه .

بعد موضوع بعدی اینه که اگه دائم فعال باشی اصلا فرقی نمیکنه دیوار اول اپ کنی یا اخر چون از نظر زمانی دقیقا به یه صورت پیش میری .

الان در حال حاضر من دفاعی فول بشم شروع میکنم به دیوار و در کنارش کلی چیزای ریز و جزئی هست که باید اپ بشه و خودش 2 ماه وقت میگیره قشنگ

poria-m
04-02-2015, 23:59
سنگ کم یاب نیست عزیز دل , این آپدیت جشن هَلووین بوده که این سنگ هم از اون زمان مونده تو مپ ایشون .

سنگ جشن هالووین فرق میکرد اون یه قبر بود نه یه سنگ این شکلی....

saeed_136915
05-02-2015, 00:00

فکر کنم منظورشون این سنگ باشه.... تو هالووین اینو که نمی داد فکر کنم...

poria-m
05-02-2015, 00:06
فکر کنم منظورشون این سنگ باشه.... تو هالووین اینو که نمی داد فکر کنم...

اره دقیقا منظورم اونه....کلا سنگ دربازی نمیاد ولی این فرق داره...

SamGun
05-02-2015, 00:25
انقدر عجیب بود به چشم نیومد با اینکه خیلی دقت کردم :دی

اره این جدید میتونه باشه و این جالبه که سنگ اصلا نداشتیم !

ویرایش : من هنوز باورم نمیشه که این به این بزرگی رو ندیدم :دی

poria-m
05-02-2015, 00:32
انقدر عجیب بود به چشم نیومد با اینکه خیلی دقت کردم :دی

اره این جدید میتونه باشه و این جالبه که سنگ اصلا نداشتیم !

ویرایش : من هنوز باورم نمیشه که این به این بزرگی رو ندیدم :دی
هههه...دی
بعضیا شانس دارن از اینا میگیرن ما که شانس نداشتیم سنگ هالووین رو نگه دارم...دوتا داشتم شب خوابیدیم صبح غیب شد...

05-02-2015, 01:26
اینو اگه اشتباه نکنم Galladon (Clash of Clans Attacks) توی یه ویدیو گذاشته بود، یه احتمالی که هست اینه که این سنگ مال اوایل بازی باشه و بعد چند تا آپدیت حذف شده.

arming900
05-02-2015, 10:38
سلام.

رفتم ویزیت کردم ببینم روش چی مینویسه

فقط نوشته سنگ،احتمال میدم این سنگ قبلا بوده که بعدا شکل ش رو عوض کردن که همه دیدیم

چه تراش خرده هم هست :n02:

jamal9
05-02-2015, 11:50
:دی take it easy

اتفاقا یه نظر من کاره درستی کرد چون واقعا یکی از ارکان اصلی تو حفظ تروفی و منابع دیوار ها هستن که ریسک اتک پذیری رو کاملا کم میکنه . برای همین ارزش داره به خاطرش صبر کرد بعد درضمن هیچ وقت نباید جوری بشه که فقط آپ کردن دیوار ها بمونه ! مثلا اگه آپ کردن دیوار ها به لول 9 قرار باشه 1 ماه وقت ببره بهتره جوری تنظیم بشه که تو این 1 ماه بتونی فول آپ بشی نه اینکه فول آپ بشی بعد به فکر دیوار بیوفتی ! این دقیقا وقت تلف کردنه .

بعد موضوع بعدی اینه که اگه دائم فعال باشی اصلا فرقی نمیکنه دیوار اول اپ کنی یا اخر چون از نظر زمانی دقیقا به یه صورت پیش میری .

الان در حال حاضر من دفاعی فول بشم شروع میکنم به دیوار و در کنارش کلی چیزای ریز و جزئی هست که باید اپ بشه و خودش 2 ماه وقت میگیره قشنگ

منم دقیقا همینو میگم،باید از همون اول که هال رو آپ کردی باید شروع کنی به ارتقای دیوارا ،اینجوری بخاطر دیوار وقتت تلف نمیشه اخر سر!
دقیقا دیوار خیلی تاثیر داره ،من امروز دیوارام کامل هشت شد! الان تمام اتک هایی که میخورم با جاینت و ارچر بربر شیش هست،که اونا هم بزرو 60 درصد میزنن!

ولی هر دفه با باقی مونده ی اکسیر و گلد مخزنات دیوارارو ارتقا میدادی خیالت از بابت دیوار خیلی زودتر راحت میشد!

05-02-2015, 18:13

اینم از وضع ما. :دی
2 تا آرچر تاور مونده که برسونم لول 10 (که یکیش تا چند دقیقه دیگه استارت میخوره)، و 39 تا دیوار دارم که برسونم لول 7. لول 8 هم فعلا تصمیم گرفتم بذارم واسه TH9. اسکلتون ترپ ها میمونن که آپگریدشون میکنم و بمب ها که فکر کنم اونا رو هم بذارم واسه TH9.
توی این فاصله یک لول هم مینیون رو بالا میبرم. یه خورده دو دلم که شاید بهتر باشه دارک الیکسیر جمع کنم و گولم رو ببرم لول 2، از طرفی برنامه دارم وقتی که میرسم TH9، لابراتوارم خالی باشه که بلافاصله آپگریدش کنم و اینکه دارک الیکسیر کافی داشته باشم که کویین رو بگیرم و برسونم لول 2، ولی اگه بخوام گولم لول 2 بزنم هم جمع کردن دارک بیشتر طول میکشه و هم مدت آپگرید. درگن و هیلر رو هم دیگه نمیخوام آپگرید کنم، بعید میدونم بعد از TH8 خیلی به کار بیان + خیلی لوس و اعصاب خورد کنن. :دی
کلا میخوام با انبار پر برسم به TH9 که در جا 2 تا Xbow بزنم، لابراتوار رو آپگرید کنم و کویین بزنم و بذارم واسه لول 2.
پیشنهادی، انتقادی، چیزی بود خوشحال میشم. :دی
مرسی

jamal9
05-02-2015, 18:51

اینم از وضع ما. :دی
2 تا آرچر تاور مونده که برسونم لول 10 (که یکیش تا چند دقیقه دیگه استارت میخوره)، و 39 تا دیوار دارم که برسونم لول 7. لول 8 هم فعلا تصمیم گرفتم بذارم واسه TH9. اسکلتون ترپ ها میمونن که آپگریدشون میکنم و بمب ها که فکر کنم اونا رو هم بذارم واسه TH9.
توی این فاصله یک لول هم مینیون رو بالا میبرم. یه خورده دو دلم که شاید بهتر باشه دارک الیکسیر جمع کنم و گولم رو ببرم لول 2، از طرفی برنامه دارم وقتی که میرسم TH9، لابراتوارم خالی باشه که بلافاصله آپگریدش کنم و اینکه دارک الیکسیر کافی داشته باشم که کویین رو بگیرم و برسونم لول 2، ولی اگه بخوام گولم لول 2 بزنم هم جمع کردن دارک بیشتر طول میکشه و هم مدت آپگرید. درگن و هیلر رو هم دیگه نمیخوام آپگرید کنم، بعید میدونم بعد از TH8 خیلی به کار بیان + خیلی لوس و اعصاب خورد کنن. :دی
کلا میخوام با انبار پر برسم به TH9 که در جا 2 تا Xbow بزنم، لابراتوار رو آپگرید کنم و کویین بزنم و بذارم واسه لول 2.
پیشنهادی، انتقادی، چیزی بود خوشحال میشم. :دی
مرسی
خسته نباشی دلاور :n02:
پکا رو سه کردی تو هال هشت ،بابا ای ول صبر و حوصله،خیلی وقت میبره لامصب :n02:
مپت خوبه فقط دیوارات یکم مشکل داره ،منم تان هالم هشته و کل دیوارام رو هشت کردم،البته هنوز دفاعیام فول نشدن ...
کارگرتم که هنوز چهارتاس! انگار زیاد خرج کردی! یا اینکه لیگ کریستال و مستر نرفتی! اگه نرفتی همین الان استارت کن، واسه کریستال چند ساعت وقت میبره اما مستر یه سه روزی فک کنم بشه تا برسی شایدم بیشتر، فقط تان هال های بیرون رو بزن! کریستال و مستر برسی جمعا 1250 جم میگیری که الانم 372 تا داری که میشه باهم 1622 ، اگه 25 هزار دونات هم نکردی از کلن بزن بیرون و برو تو کلن هایی که سیستم میاره و رک هارو پر کن ،اونم 250 جم میده! که کلا میشه 1872 اگه اشتباه نکنم ! یه ده تا اینفرنو هم بزن که 100 تا جم بگیری ،ایکس بو که صددرصد زدی و 50 جم گرفتی ،اون 28 تا رو هم یا جم باکس میاد یا بوته و اینجور چیزا رو برداری میتونی کارگر پنجمتو باز کنی!

poria-m
05-02-2015, 19:46
سلام.
اینم از بیس من.
اگه اشکالی داره دوستان بگن...

jamal9
05-02-2015, 19:56
سلام.
اینم از بیس من.
اگه اشکالی داره دوستان بگن...

سلام
اول از همه چیزی که جلب توجه میکنه ایر دیفنس ها هستن که خیلی خیلی پایینن ،حداقل هفت باید باشن ،کم کم هشت هم باید بکنیشون!
دیوارا هم تو دفاع خیلی زیاد تاثیر دارن ،حیف که تو هال نه انگار زیاد نموندی ، اگه عجله نمیکردی بهتر بود...ولی دیواراتو ببر بالا

Ali*Reza
05-02-2015, 19:58
My Status :

poria-m
05-02-2015, 19:58
سلام
اول از همه چیزی که جلب توجه میکنه ایر دیفنس ها هستن که خیلی خیلی پایینن ،حداقل هفت باید باشن ،کم کم هشت هم باید بکنیشون!
دیوارا هم تو دفاع خیلی زیاد تاثیر دارن ،حیف که تو هال نه انگار زیاد نموندی ، اگه عجله نمیکردی بهتر بود...ولی دیواراتو ببر بالا
سلام.
دقیقا همون چیزی رو که انتظار داشتم رو گفتین...
برنانه گذاشتم اسفند رو کلا رو ایردیفنس کار کنم و فروردین رو بزارم کل دیوارا رو هشت کنم اینجوری خوب میشه...
اره دو سه هفته ای تو تاون نه موندم که واقعا خیلی ضربه خوردم.

jamal9
05-02-2015, 20:16
سلام.
دقیقا همون چیزی رو که انتظار داشتم رو گفتین...
برنانه گذاشتم اسفند رو کلا رو ایردیفنس کار کنم و فروردین رو بزارم کل دیوارا رو هشت کنم اینجوری خوب میشه...
اره دو سه هفته ای تو تاون نه موندم که واقعا خیلی ضربه خوردم.

بنظرم از همین الان دیوارارو شروع کنین به آپ کردن،چون دیوار همین الانشم شروع کنین حداقل یه ماه طول میکشه که همشون هشت بشن! مگه اینکه لوتای خیلی خوبی بگیری از شانس اما بلاخره وقت گیر هست! شما مخزن رو پر کنین ،هر وقت که بیلدر بیکار شد هزینه ی ارتقای یه وسیله رو کنار بذارین و با مابقی دیوار رو ارتقا بدین،من اینجوری باالا میبرم همیشه!
دو سه هفته خیلی کمه! حداقل دو سه ماه میموندی :n02:

poria-m
05-02-2015, 20:20
بنظرم از همین الان دیوارارو شروع کنین به آپ کردن،چون دیوار همین الانشم شروع کنین حداقل یه ماه طول میکشه که همشون هشت بشن! مگه اینکه لوتای خیلی خوبی بگیری از شانس اما بلاخره وقت گیر هست! شما مخزن رو پر کنین ،هر وقت که بیلدر بیکار شد هزینه ی ارتقای یه وسیله رو کنار بذارین و با مابقی دیوار رو ارتقا بدین،من اینجوری باالا میبرم همیشه!
دو سه هفته خیلی کمه! حداقل دو سه ماه میموندی :n02:
ههه اره خیلی کم موندم و همیشه تو سرم میزنم که اشتباه کردم...دیگه چه میشه کرد عادت کردیم...
لوت هم که اصلا گیرم نمیاد بقول شما باید از امروز شروع کنم دیوارارو اپ کنم...ایر دیفنس ها هم میمونه بعدا...کلا دیوارام خیلی اذیتم میکنن...
درمورد راهنمایی هم ممنون.

poria-m
05-02-2015, 21:54
سلام.
اینم باز عکسی از اون سنگ که این یکی تو نسخه ی -- پیدا شده.

jamal9
06-02-2015, 09:06
سلام.
اینم باز عکسی از اون سنگ که این یکی تو نسخه ی -- پیدا شده.
این عکس رو جدیدا گرفتین یا ماله قبله؟
تو هر نسخه شکل و شمایل درختا و صخره ها عوض میشه،اینم ماله یه نسخه ای بوده و دیگه برنداشتتش
یا اینکه برای نسخه ی جدید هست! معمولا بصورت آزمایشی قبل از اومدن ورژن تو بعضی مپ ها تست میشه! مثلا ورژن هالووین قبل از اومدن ورژن من تو مپ ها میدیدم درختا و بوته های کدو رو !
یا قبل از اومدن ورژن کریسمس هم گیفت و درخت کریسمس رو تو بعضی مپا میشد دید!
احتمالا یا برای نسخه ی جدیده! یا برای نسخه های قدیمی تر!

poria-m
06-02-2015, 11:08
مردم بیکار چه کارا که نمیکن..:دی
ویچ تاور:عکس به زودی.

SamGun
06-02-2015, 21:15
فتوشاپ راجب بازي حسابي زياده اون اوايل من چرخ ميزدم تو نت از تعجب شاخ در آورده بودم الان عادي شده :دي

jamal9
06-02-2015, 22:41
مردم بیکار چه کارا که نمیکن..:دی
ویچ تاور:عکس به زودی.

این که چیزی نیست برو تو پیچ چیز بوکش کامنتارو ببین کلی از اینجور عکسا هست! گلد ماین رو برداشتن تبدیل کردن به معدن جم :n02: و کلی چیزای دیگه که باحاله

DjEblis
07-02-2015, 09:33
به نظر شما این اطلاعات لیک شده از آپدیت فوریه واقعی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امی دوارم بخش ستاره های وارش فقط یه شوخی باشه

jamal9
07-02-2015, 13:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امی دوارم بخش ستاره های وارش فقط یه شوخی باشه
سلام
اینا شایعه هست و همیشه شایعه ها نزدیک به واقعیت هستن! مثل شایعه های اپدیت قبلی که اکثرا درست بود!
باید منتظر بمونیم و ببینیم !

07-02-2015, 14:38
تقریبا همش منطقی ب نظر میاد، جز اون قسمت وار. ولی زیاد هم بعید نیست. تغییرای بزرگ اینطوری واسه ی جلوگیری از یکنواخت شدن بازی یه جورایی لازمه.

Amir Hossein
07-02-2015, 14:39
این بحثای آماتوری چیه...یخورده سطحتونو ببرید بالا...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا من رتبم تک رقمیه :31:
اینم از زمین ما...البته همیشه خدا بویلدرام بیکارن..اصلا اتک نمیدم...روزی یکی دو تا نهایتا... :31
مپ از حالت استاندارد دراومده...یعنی کمی دستکاریش کردم..ولی با اینکه کمی نا متقارن هست بازم بیشتر ازش راضیم..
خیلی خوب منابع رو حفظ میکنه :31:

پ.ن: قاطیه دیوارا دیواره لول 9 هم هستا :31:

kasra_khan2003
07-02-2015, 20:40
تا حالا واسه کسی این حالت پیش اومده:

اومدم خونه دیدم تمام Builder ها Cancel شدن، و هرچی Gem داشتم (حدود ۳۵۰ تا) واسه بوست کردن استفاده شده!

از اونجایی که iPhone و iPad دارم، اگه کسی با Apple ID من رو یه دستگاه دیگه Login میکرد، Apple بهم ایمیل میزد و میگفت یه Device دیگه با ID شما Login کرده.

پس یا یکی با تبلت خودم رفته تو بازی و این دست گل رو به آب داده، یا بازی واسه خودش قاطی کرده...

jamal9
07-02-2015, 21:41

اومدم خونه دیدم تمام Builder ها Cancel شدن، و هرچی Gem داشتم (حدود ۳۵۰ تا) واسه بوست کردن استفاده شده!

از اونجایی که iPhone و iPad دارم، اگه کسی با Apple ID من رو یه دستگاه دیگه Login میکرد، Apple بهم ایمیل میزد و میگفت یه Device دیگه با ID شما Login کرده.

پس یا یکی با تبلت خودم رفته تو بازی و این دست گل رو به آب داده، یا بازی واسه خودش قاطی کرده...
واسه یکی از بچه های کلن هم این اتفاق افتاده بود چند روز پیش! انقد اعصابش خرد بود بازیو حذف کرد ،ولی دو روز بعدش دوباره اومد!
نمیدونم مشکل از چیه!

poria-m
07-02-2015, 21:47

سلام.
واسه منم یه دوماه پیش اتفاق افتاده بود...صبح پاشدم رفتم بازی دیدم هرچی بوته بود حذف شده و جم ها رو دریافت کردم بدون اینکه خودم بخوام.
خداروشکر مصیبت زیاد نبوده...ولی نمیدونم از چیه...فکر کنم بازی مشکلی پیدا میکنه.

kasra_khan2003
08-02-2015, 04:52
واسه یکی از بچه های کلن هم این اتفاق افتاده بود چند روز پیش! انقد اعصابش خرد بود بازیو حذف کرد ،ولی دو روز بعدش دوباره اومد!
نمیدونم مشکل از چیه!

خودش اومد یه Gem هاش اومد؟

من که تو قسمت Help and Support یه Conversation ساختم و مشکلم رو گفتم. حتی گفتم تنها زندگی میکنم و کسی به دستگاه دسترسی نداره، کسی هم که با ID وارد نشده پس مشکل از خودتون هست، درستش کنین...

ببینم جوابشون چیه.

jamal9
08-02-2015, 10:25
خودش اومد یه Gem هاش اومد؟

من که تو قسمت Help and Support یه Conversation ساختم و مشکلم رو گفتم. حتی گفتم تنها زندگی میکنم و کسی به دستگاه دسترسی نداره، کسی هم که با ID وارد نشده پس مشکل از خودتون هست، درستش کنین...

ببینم جوابشون چیه.
نه بابا خودشو میگم،اخه بازی رو حذف کرده بود
جواب دادن بی خبر نذار

DjEblis
08-02-2015, 16:23
من یه کلنی دارم که میخوام یه مدت تعطیلش کنم، اگه همه رو کیک کنم، خودم هم برم بیرون چه اتفاقی میوفته؟ میتونم دوباره راه بندازمش؟

jamal9
09-02-2015, 08:48
من یه کلنی دارم که میخوام یه مدت تعطیلش کنم، اگه همه رو کیک کنم، خودم هم برم بیرون چه اتفاقی میوفته؟ میتونم دوباره راه بندازمش؟

خب اگه برین بیرون اون کلن به کلی حذف میشه برادره من ! همه ی برد هاتونم میپره هوا!
خب به کولیدرها بگواداره کنن کلن رو! البته بدون لیدر از هم میپاشه کلن!

computera13
09-02-2015, 09:16
در صورت ارتقا لول نیرو ها از طریق لابراتوار زمان لازم برای training نیروها افزایش پیدا میکنه؟

minime
09-02-2015, 09:28
آخرین وضعیت اینجانب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

minime
09-02-2015, 09:31
در صورت ارتقا لول نیرو ها از طریق لابراتوار زمان لازم برای training نیروها افزایش پیدا میکنه؟

خیر ، هزینه ساختشون بیشتر میشه.

Dr.Hate
09-02-2015, 10:30

اصلا تابحال همچین وضعیتی رو ندیدم و نشنیدم تمام بکسمون دارن بازی میکنند و توی نت هم به چند زبان زنده دنیا سرچیدم :n02:
بهترین کاری که دشمن (شخصی) شما میتونه کنه همینه، کنسل بیلدرها و خرج جم :n02:
فقط به هرکسی که مشکوکی بهش با خنده بگو بجای بوست میتونستی برام شیلد بخری تا بیشتر ضرر کنم :n08:
مظنون خودشو در چنین شرایطی لو میده و چشاش اینجوری میشه :n04: (تو دلش میگه اوه راس میگه ها)

computera13
09-02-2015, 10:34
خیر ، هزینه ساختشون بیشتر میشه.
پس چرا زمان لازم آماده سازی barbarian که قبلا 4 ثانیه بود الان شده 20 ثانیه؟

aghazadeh_hastam
09-02-2015, 10:44
يه مدت محدودي زمان ساختش شد 4 ثانيه تا كاربرا بيشتر اتك بزنن بازي رونق بگيره . و الا از اول 20 ثانيه بود

Malona
09-02-2015, 11:18
اقا کدوم لیگه بری داخلش دیگه نمیشه اومد پایین؟
اگه برم برای کاپ 3200 میتونم برگردم لیگای پایین؟

jamal9
09-02-2015, 11:48
اقا کدوم لیگه بری داخلش دیگه نمیشه اومد پایین؟
اگه برم برای کاپ 3200 میتونم برگردم لیگای پایین؟

دوست عزیز هر لیگی بری میتونی بیای پایین یا بری بالا ،این حرفارو از کجا میارید من نمیدونم

Rhodes
09-02-2015, 12:48
پست اول رو بروز رسانی کنید تا شاهد همچین سوالای فضای ای نباشیم :|

MR.CART
09-02-2015, 14:53
اقا میخوام گیفت کارت بگیرم و جم بخرم آیا امکانش هست بفهمن من ای پی تغییر دادم و اکانتم رو بن کنند؟؟
فقط موقع خرید جم لازمه ای پی عوض بشه؟؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

MR.CART
09-02-2015, 19:18
اقا میخوام گیفت کارت بگیرم و جم بخرم آیا امکانش هست بفهمن من ای پی تغییر دادم و اکانتم رو بن کنند؟؟

جواب خواهشا

arming900
09-02-2015, 20:36

شما درصورتی هویتتون اشکار میشه که اطلاعات داخل جیمیل رو با شخص آمریکایی عوض نکنید این اطلاعات از آدرس گرفته تا شماره تلفن و...

به سایت گیفت ها که برید اونجا آموزش داده ( تبلیغ نمیکنم فقط برای آموزش کاملش میگم)

jamal9
10-02-2015, 19:41
اقا تا حالا کسی امتحان کرده که لیدر بدون لیدر کردن کسی بره بیرون چی میشه؟ منظورم اینه که کلن بی لیدر میمونه؟ یا اینکه یکی لیدر میشه؟ اگه یکی لیدر میشه کدوم میشه؟ من ذهنم مشغوله این موضوعه :n02:

poria-m
10-02-2015, 19:45
اقا تا حالا کسی امتحان کرده که لیدر بدون لیدر کردن کسی بره بیرون چی میشه؟ منظورم اینه که کلن بی لیدر میمونه؟ یا اینکه یکی لیدر میشه؟ اگه یکی لیدر میشه کدوم میشه؟ من ذهنم مشغوله این موضوعه :n02:
سلام.
اره وقتی یه لیدر لفت بده سیستم خودش یکی رو لیدر میکنه و فکر کنم به احتمال زیاد یکی از کولیدر هارو لیدر میکنه..
دو بار دیدم که لیدر لفت داده و یکی دیگه لیدر شده.

jamal9
11-02-2015, 08:46
سلام.
اره وقتی یه لیدر لفت بده سیستم خودش یکی رو لیدر میکنه و فکر کنم به احتمال زیاد یکی از کولیدر هارو لیدر میکنه..
دو بار دیدم که لیدر لفت داده و یکی دیگه لیدر شده.

خب ینی شانسیه؟ :n02: کسی نمیدونه معیارش چیه؟ واقعا سواله برام

poria-m
11-02-2015, 10:16
خب ینی شانسیه؟ :n02: کسی نمیدونه معیارش چیه؟ واقعا سواله برام
اره شانسیه

Amir Hossein
11-02-2015, 10:19
سلام... بچه ها یه ترکیب خوب برای lava hound , baloon , minion اگه میشه معرفی کنین.. منظورم اینه که از هرکدوم چند تا باشه... البته تاون هال لول 9 هست :31:

poria-m
11-02-2015, 10:24
سلام... بچه ها یه ترکیب خوب برای lava hound , baloon , minion اگه میشه معرفی کنین.. منظورم اینه که از هرکدوم چند تا باشه... البته تاون هال لول 9 هست :31:
سلام.
اگه میخوای به تاون ده تو وار یا جای دیگه حمله کنی که خیلی قویه :4لاوا----14بالون-----2_4 تا والبریکر(باتوجه به لول دیوار هاش).سعی کن از بالا حمله کنی و دوتا لاوا به ایر دیفنس راستی بندازی و دوتا به چپی. و بعد با بالون ها پشتش مینیون بزنی...حالا دیدی اگه تاونش خراب نشد از بالا با دیوار شکن ها دیواراشو بشکن و با کینگ و کوعینت برو سراغ تاون.یا 50 درصدش کن اکه تاون رو زدی.

اگه میخوای به تاون نه حمله کنی باز اگه قویه:2لاوا----20 یا 24 بالون----2_4 تا والبریکر. همون کار هارا که بالا نوشتم رو اینجا هم انجام بده.

rezahacker3020
11-02-2015, 12:48
یه نقشه خوب برام معرفی میکنین که وقتی بهم حمله میشه 100 درصد نزنن و منابعم به غارت نره؟ من الان خونم سطح 8 هست ممنون میشم برای وار هم مض بدین

GodFather009
12-02-2015, 23:28
سلام.ورژن جدید برنامه 2line clash of clans رو برنامه بلواستیس نصب کردم داره کار میکنه ودوتا اکانت ساختم.به هر دو تاش هم ایمیل دادم.وقتی بازی میکنم و تغییراتی انجام میدم و میرم روی گوشی همه تغیرات انجام شده پس احتمالا sync انجام شده؟؟؟
یعنی حتی الان برنامه 2line هم پاک کنم مشکلی برای اکانتا ایجاد نمیشه؟؟؟
اگه ممکنه بفرمایید مکانیزم این برنامه 2line چطوریه و چطور این کارو انجام میده؟
و یه سوال دیگه اگه تو خود بازی بریم و تو setting ایمیل اکانت دوم رو انتخاب کنیم اتفاقی برای اکانت قبل نمیوفته؟؟اخه خودش یه پیام هشدار میده؟؟؟

و یه مشکل دیگه.با برنامه apk editor من اسم clash of clans رو عوض کردم.الان هم بازی اصلیمو دارم هم یه کلش دیه نصب شده دارم که راحت کار میده و میشه باش بازی کرد اما ایمیل نمیشه بش داد.هرچی ایمیل بش میدم بازم کانکت نمیشه.به نظرتون اشکال از چیه.ایا supercell میفهمی دوتا ورژن نصبه؟؟؟

ببخشید زیاد شد
با تشکر مرسی

jamal9
13-02-2015, 10:14
سلام.ورژن جدید برنامه 2line clash of clans رو برنامه بلواستیس نصب کردم داره کار میکنه ودوتا اکانت ساختم.به هر دو تاش هم ایمیل دادم.وقتی بازی میکنم و تغییراتی انجام میدم و میرم روی گوشی همه تغیرات انجام شده پس احتمالا sync انجام شده؟؟؟
یعنی حتی الان برنامه 2line هم پاک کنم مشکلی برای اکانتا ایجاد نمیشه؟؟؟
اگه ممکنه بفرمایید مکانیزم این برنامه 2line چطوریه و چطور این کارو انجام میده؟
و یه سوال دیگه اگه تو خود بازی بریم و تو setting ایمیل اکانت دوم رو انتخاب کنیم اتفاقی برای اکانت قبل نمیوفته؟؟اخه خودش یه پیام هشدار میده؟؟؟

و یه مشکل دیگه.با برنامه apk editor من اسم clash of clans رو عوض کردم.الان هم بازی اصلیمو دارم هم یه کلش دیه نصب شده دارم که راحت کار میده و میشه باش بازی کرد اما ایمیل نمیشه بش داد.هرچی ایمیل بش میدم بازم کانکت نمیشه.به نظرتون اشکال از چیه.ایا supercell میفهمی دوتا ورژن نصبه؟؟؟

ببخشید زیاد شد
با تشکر مرسی
سلام
برای داشتن چند اکانت در گوشی یا بلو استیک اصلا نیازی به اینجور برنامه ها نیست! شما خیلی راحت از داخل تنظیمات میرین بخش حساب ها و هرچندتا که حساب جیمیل دارین اضافه میکنین! برای سوئیچ شدن بین اکانت ها هم روی گوگل ساین این کلیک میکنین و از بین ایمیل هایی که میاره یکی رو انتخاب میکنین!
اگه کادر گوگل ساین این سبز باشه سینک انجام شده !
خیر مشکلی نیست میتونین پاک کنین! از اول هم چنین برنامه ای لازم نیست!
خیر اکانت دوم رو وقتی انتخاب میکنین یه هشدار میاد که باید داخل کادر CONFIRM بنویسین تا اکانت دوم براتون لود بشه، دوباره اگه میخواین اکانت اول رو بیارین از همون ستینگ میتونین دوباره اکانت اول رو انتخاب کنین و هشدار رو هم اوکی کنید!فقط باید اکانت هاتون سینک شده باشه !من خودم سه تا اکانت دارم و دائم در حال سوئیچ هستم بینشون! بدون هیچ نرم افزار جانبی!

این مشکلتون رو درست نمیدونم اما حتما بازیه دومی که اسمش رو عوض کردین دچار مشکل شده! معمولا هم نمیشه دو نسخه از این بازی رو تو یه گوشی نصب کرد! پس بهتره از یه بازی استفاده کنین!

GodFather009
13-02-2015, 18:42
سلام
برای داشتن چند اکانت در گوشی یا بلو استیک اصلا نیازی به اینجور برنامه ها نیست! شما خیلی راحت از داخل تنظیمات میرین بخش حساب ها و هرچندتا که حساب جیمیل دارین اضافه میکنین! برای سوئیچ شدن بین اکانت ها هم روی گوگل ساین این کلیک میکنین و از بین ایمیل هایی که میاره یکی رو انتخاب میکنین!
اگه کادر گوگل ساین این سبز باشه سینک انجام شده !
خیر مشکلی نیست میتونین پاک کنین! از اول هم چنین برنامه ای لازم نیست!
خیر اکانت دوم رو وقتی انتخاب میکنین یه هشدار میاد که باید داخل کادر CONFIRM بنویسین تا اکانت دوم براتون لود بشه، دوباره اگه میخواین اکانت اول رو بیارین از همون ستینگ میتونین دوباره اکانت اول رو انتخاب کنین و هشدار رو هم اوکی کنید!فقط باید اکانت هاتون سینک شده باشه !من خودم سه تا اکانت دارم و دائم در حال سوئیچ هستم بینشون! بدون هیچ نرم افزار جانبی!

این مشکلتون رو درست نمیدونم اما حتما بازیه دومی که اسمش رو عوض کردین دچار مشکل شده! معمولا هم نمیشه دو نسخه از این بازی رو تو یه گوشی نصب کرد! پس بهتره از یه بازی استفاده کنین!

سلام ممنونم دوس ت عزیز خیالم بابت سوییچ بین خود اکانتا داخل خود بازی راحت شد.هر دو تا برنامه یعنی 2line و کلش مود شده رو پاک کردم.الان که میرم تو ستینگ بازی اصلی اونجا هم نمیشه ایمیل انتخاب کرد..یعنی انتخاب میشن اما اتفاقی نمیوفته و اون پیغام هشدار که باید CONFRIM رو بنویسیم نمیاره.این دیگه عجیبه؟؟؟؟ احتمالش هست اشکال از GOOGLE PLAY SERVICE باشه؟؟؟
بازم ممنون

jamal9
13-02-2015, 20:02
سلام ممنونم دوس ت عزیز خیالم بابت سوییچ بین خود اکانتا داخل خود بازی راحت شد.هر دو تا برنامه یعنی 2line و کلش مود شده رو پاک کردم.الان که میرم تو ستینگ بازی اصلی اونجا هم نمیشه ایمیل انتخاب کرد..یعنی انتخاب میشن اما اتفاقی نمیوفته و اون پیغام هشدار که باید CONFRIM رو بنویسیم نمیاره.این دیگه عجیبه؟؟؟؟ احتمالش هست اشکال از GOOGLE PLAY SERVICE باشه؟؟؟
بازم ممنون
سلام ،خواهش میکنم
راستش بعضیا وقتا اینجوری میشه،اکثرا هم وقتی نت سرعتش کمه اینجحوری میشه ،شما چند بار بزنین براتون پیغام میااد! اگه نیومد بازی رو ببندین و باز کنین !
GOOGLE PLAY SERVICE هم باید اپدیت باشه اما فکر نکنم بخاطر این باشه چون واسه منم پیش میاد که بعضی وقتا تو سوئیچ کردن به مشکل برمیخورم که اکثرا از سرعت نت هست.

pc_hex
13-02-2015, 21:36
سلام دوستان این هم از آکانت من :n12::n12:
اگر کلن خوبی سراغ داشتید خبر بدین .

GodFather009
13-02-2015, 21:44
سلام ،خواهش میکنم
راستش بعضیا وقتا اینجوری میشه،اکثرا هم وقتی نت سرعتش کمه اینجحوری میشه ،شما چند بار بزنین براتون پیغام میااد! اگه نیومد بازی رو ببندین و باز کنین !
GOOGLE PLAY SERVICE هم باید اپدیت باشه اما فکر نکنم بخاطر این باشه چون واسه منم پیش میاد که بعضی وقتا تو سوئیچ کردن به مشکل برمیخورم که اکثرا از سرعت نت هست.
ممنون دوست عزیز
راستش فک کنم بدبخت شدم
google play service رو تازه اپدیت کردم فایده نداشت.اومدم بازی رو پاک کردم از اول نصب کردم حالا ایمیل اصلیمو انتخاب نمیشه کرد.انتخاب میشه اسمم هم توسط گوگل لود میشه و بالاش مینوسه اما کلن لود نمیشه و هیچ...
کلافه شدم اساسی
میگم امکان داره خود سوپرسل تشخیص داده و اکانت رو بسته باشه؟؟ ایمیل بدم ساپورت بازی؟؟؟
مرسی

jamal9
14-02-2015, 08:43
ممنون دوست عزیز
راستش فک کنم بدبخت شدم
google play service رو تازه اپدیت کردم فایده نداشت.اومدم بازی رو پاک کردم از اول نصب کردم حالا ایمیل اصلیمو انتخاب نمیشه کرد.انتخاب میشه اسمم هم توسط گوگل لود میشه و بالاش مینوسه اما کلن لود نمیشه و هیچ...
کلافه شدم اساسی
میگم امکان داره خود سوپرسل تشخیص داده و اکانت رو بسته باشه؟؟ ایمیل بدم ساپورت بازی؟؟؟
مرسی
بدبخت نشدی نترس :n02:
واسه منم این مشکل بعضی وقتا پیش میاد،گفتم که اکثرا از کندی سرعت اینترنت هست! شما گوشی رو خاموش روشن کنید و دوباره امتحان کنید!
اگه بازم نشد برنامه های google play games ,google play service رو آپدیت کنین به اخرین ورژن !
وقتی اسمتون بالای بازی لود میشه ینی اینکه اکانتتون روی اون ایمیل سینک شده و از این بابت خیالتون راحت باشه ،فقط بعضی وقتا این مشکل پیش میاد که هشداری که باید اونو اوکی کنیم نمیاد و بعضی وقتها هم با تاخیر میاد! شما چند باز سعی کنین حتما میاد!

GodFather009
14-02-2015, 15:20
بله درست شد واقعا ممنون
ترسم از این بود بخواد گوشیو فرمت کنی که خدا رو شمر درست شد
یا علی:n19:

jamal9
15-02-2015, 09:18
سلام دوستان این هم از آکانت من :n12::n12:
اگر کلن خوبی سراغ داشتید خبر بدین .

سلام دادا
دوس داشتی بیا کلن ما ،الان محل سکونتت رو خوندم ،هم شهری هستیم :n02:
IR.KINGS

راستی لابراتورت بیکاره،هیچوقت نزار بیکار بمونه

kasra_khan2003
18-02-2015, 10:27
یعنی احمق تر از این Supercell من ندیدم!

دوستانی که در جریان هستن میدونن که چند وقت پیش چه اتفاقی برای Gem و Drak Elixir من افتاد.

از داخل بازی براشون پیغام فرستادم و چند روز بعد جواب دادن که بیا این سوالات رو بصورت ایمیل به ما جواب بده تا ما مطمئن بشیم که Account مال خودت هست.

منم تو ایمیل نزدیک به ۷ تا سوال امنیتی از جمله اینکه چه تاریخی (روز/ماه/سال) بازی رو نصب کردم رو براشون فرستادم.

فرداش بیدار شدم دیدم بن شدم! دیدم ایمیل زدن که یه مدت کوتاه بن میشین تا ببینیم تو این مدت کسی میاد ادعا کنه که این Account مال اون هست یا نه. و اگه کسی نیومد ما مطمئن میشیم که صاحب اصلی شما هستین و پروسه ریکاوری رو شروع میکنیم.

حالا بماند که ایمیل زدم این به اصطلاح a short period دقیقاً چند روز طول میکشه و منظورتون از recovery process چیه و جواب ندادن.

۳ روز بن موندم! بعد سه روز هم فقط گفتن میتونیم کاری کنیم که فقط رو یه دستگاه بتونی به بازی بری، اگه میخوای بگو تا برات فعالش کنیم. اینجوری سری بعد که بری تو بازی ازت یه کد میخواد، اونو وارد میکنی و دیگه هیچکس، حتی کسی که Apple ID تو را داشته باشه هم نمیتونه وارد Account بشه، البته خودت هم دیگه نمیتونی با دستگاه های دیگه وارد بشه. درواقع دهکده متصل میشه فقط و فقط به یک دستگاه فیزیکی.

منم ایمیل زدم که نه نمیخوام. چیزی که میخواستم یه چی دیگه بود که شما ظاهراً اصلاً گوش ندادین، ساپورتتون خیلی ضعیف هست و اگر امکانش بود که به این پشتیبانی از ۱ تا ۱۰ امتیازی بدم، ضعیف ترین امتیاز یعنی ۱ رو میدادم.

امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم که ایمیل زدن، ممنون از ایمیل شما، پس ما کد رو فعال میکنیم! و الان دهکده ی من فقط رو iPad اجرا میشه! انگار که من دارم با یه robot حرف میزنم و چون دید یه reply از من دریافت کرده، بدون خواندن متن، کد رو فعال کرد :n34:

Rhodes
18-02-2015, 11:20
یعنی احمق تر از این Supercell من ندیدم!

دوستانی که در جریان هستن میدونن که چند وقت پیش چه اتفاقی برای Gem و Drak Elixir من افتاد.

از داخل بازی براشون پیغام فرستادم و چند روز بعد جواب دادن که بیا این سوالات رو بصورت ایمیل به ما جواب بده تا ما مطمئن بشیم که Account مال خودت هست.

منم تو ایمیل نزدیک به ۷ تا سوال امنیتی از جمله اینکه چه تاریخی (روز/ماه/سال) بازی رو نصب کردم رو براشون فرستادم.

فرداش بیدار شدم دیدم بن شدم! دیدم ایمیل زدن که یه مدت کوتاه بن میشین تا ببینیم تو این مدت کسی میاد ادعا کنه که این Account مال اون هست یا نه. و اگه کسی نیومد ما مطمئن میشیم که صاحب اصلی شما هستین و پروسه ریکاوری رو شروع میکنیم.

حالا بماند که ایمیل زدم این به اصطلاح a short period دقیقاً چند روز طول میکشه و منظورتون از recovery process چیه و جواب ندادن.

۳ روز بن موندم! بعد سه روز هم فقط گفتن میتونیم کاری کنیم که فقط رو یه دستگاه بتونی به بازی بری، اگه میخوای بگو تا برات فعالش کنیم. اینجوری سری بعد که بری تو بازی ازت یه کد میخواد، اونو وارد میکنی و دیگه هیچکس، حتی کسی که Apple ID تو را داشته باشه هم نمیتونه وارد Account بشه، البته خودت هم دیگه نمیتونی با دستگاه های دیگه وارد بشه. درواقع دهکده متصل میشه فقط و فقط به یک دستگاه فیزیکی.

منم ایمیل زدم که نه نمیخوام. چیزی که میخواستم یه چی دیگه بود که شما ظاهراً اصلاً گوش ندادین، ساپورتتون خیلی ضعیف هست و اگر امکانش بود که به این پشتیبانی از ۱ تا ۱۰ امتیازی بدم، ضعیف ترین امتیاز یعنی ۱ رو میدادم.

امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم که ایمیل زدن، ممنون از ایمیل شما، پس ما کد رو فعال میکنیم! و الان دهکده ی من فقط رو iPad اجرا میشه! انگار که من دارم با یه robot حرف میزنم و چون دید یه reply از من دریافت کرده، بدون خواندن متن، کد رو فعال کرد :n34:
یعنی اگر حتی ای دی گیم سنتر رو روی یه دستگاه دیگه بزنی بازی از ادامه نمیاد ؟!
چه مسخره بازی در اوردن :|

kasra_khan2003
18-02-2015, 12:29
یعنی اگر حتی ای دی گیم سنتر رو روی یه دستگاه دیگه بزنی بازی از ادامه نمیاد ؟!
چه مسخره بازی در اوردن :|

نه نمیشه. هر کاری بکنی نمیشه، تو فروم های خود CoC هم جستجو کردم، وقتی اون کد رو فعال کنن، دیگه هــــیچ کاری نمیشه کرد مگر اینکه اونا برش دارن. فکر میکنم با MAC Adress دستگاه سِت شده.

Rhodes
18-02-2015, 12:32
نه نمیشه. هر کاری بکنی نمیشه، تو فروم های خود CoC هم جستجو کردم، وقتی اون کد رو فعال کنن، دیگه هــــیچ کاری نمیشه کرد مگر اینکه اونا برش دارن. فکر میکنم با MAC Adress دستگاه سِت شده.
خوب روی چه حسابی ! اگر بخاید دستگاهتون رو عوض کنید که نمیشه !
الان اگر بخواید دستگاه رو عوض کنید و میل بزنید که میخام عوض کنم ممکنه برش دارن ؟!

kasra_khan2003
18-02-2015, 13:28
خوب روی چه حسابی ! اگر بخاید دستگاهتون رو عوض کنید که نمیشه !
الان اگر بخواید دستگاه رو عوض کنید و میل بزنید که میخام عوض کنم ممکنه برش دارن ؟!

دقیقاً همین مساله به ذهن من هم رسید که گفتم نمی خوام. به هر صورت، دوباره ایمیل زدم که لطفاً برش دارین، حتی تو بازی هم بهشون پیغام دادم.

logos
18-02-2015, 15:54
این کارشون خیلی مسخرس که اگه خدای نکرده اتفاقی برای دستگاهتون پیش بیاد چی !!!
لولت چنده ؟ اگه خیلی بالا نیست بهتره از اول شروع کنی به جای این کار

jamal9
19-02-2015, 09:23
بچه ها کسی از اپدیت جدید خبر نداره که کی میاد؟
طبق شایعات که قرار بود 28 همین ماه بیاد که نیومد ...

poria-m
19-02-2015, 10:23
سلام.
نه فکر کنم مثل پارسال اواسط یا اخرای اسفند ماه بیاد.

poria-m
19-02-2015, 10:24
سلام.
نه فکر کنم مثل پارسال اواخر یا اواسط اسفند ماه بیاد.

HaRvEsT MoOn -saha
19-02-2015, 12:56
سلام بچه ها هر کی جم رایگان تو بازی کلن می خواد بره به این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و creat free acount اون قسمت بالا هست رو بزنه و ثبت نام کنه

poria-m
19-02-2015, 12:58
سلام بچه ها هر کی جم رایگان تو بازی کلن می خواد بره به این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و creat free acount اون قسمت بالا هست رو بزنه و ثبت نام کنه

سلام.
شما خودت امتحان کردی؟
واقعا کار میکنه؟

jamal9
19-02-2015, 13:48

دوستان گول اینگونه سایت هارو نخورین! این دوستمون فقط اومده اینجا لینک اینوایت رو گذاشته که با ثبت نام شما از این لینک بهش امتیاز برسه!
من خودم تو همین سایت 18 دلار جمع کردم اما دریغ از پرداخت یک ریال! این یه سایت جعلی هست که به خود شما هم پیشنهاد میدم وقتتو تلف نکنی بخاطرش! چون من هر روشی که فکر کنی رو رفتم برای دریافت جم!
بغیر از این سایت من از برنامه اپ بونتی هم استفاده کردم و 5 هزار امتیاز جمع کردم با دانلود نرم افزار و بازی ها! ولی وقتی درخواست گیفت کارت دادم ،گیفت کارتم رجکت شد!به پشتیبانی ایمیل داد م و اونا هم گفتن که شما از چیز پی ان و ای پی های مختلف استفاده کردین و بهمین دلیل بن شدین! گفتن که باید برنامه هایی که مخصوص منطقه ی شماس رو دانلود بکنین ! که برای ایران جز چند تا بازی ک اولش با امتیازای خیلی پایین میاره دیگه برنامه ای رو نمیاره که دانلود کنی و امتیاز جمع کنی!
پس وقت و حجم اینترنتتون رو برای اینجور کارا تلف نکنین!

jamal9
19-02-2015, 13:50
سلام.
شما خودت امتحان کردی؟
واقعا کار میکنه؟

سلام
من امتجان کردم ..اصلا سرتونو درد نیارین چون کلاه برداریه و فقط وقتتون حروم میشه ...

computera13
20-02-2015, 09:53
وقتی تعدا کاپ های من از 1200-1300 بالاتر میره موقع حمله تعداد زیادی کاپ کم میشه اما وقتی تعداد کاپ ها پایین هست موقع حمله تعداد کمتری کاپ نهایت 33-34 تا کم میشه مشکلی وجود داره یا همینطوری هست؟

poria-m
20-02-2015, 09:58
وقتی تعدا کاپ های من از 1200-1300 بالاتر میره موقع حمله تعداد زیادی کاپ کم میشه اما وقتی تعداد کاپ ها پایین هست موقع حمله تعداد کمتری کاپ نهایت 33-34 تا کم میشه مشکلی وجود داره یا همینطوری هست؟
سلام.
نه دوست عزیز کاپ باللی سی و پنج فقط در انتقام گیری هست که اگه به بالاتر از خودت بزنی شما وقتی به کسی اتک میزنی اون میتونه با ریونج کاپ بیشتری از تو ببره....زمانی که تو کاپتو میبری بالا به افراد قوی تر برخورد میکنی که اگه به اون ها حمله کنی اون ها هم به احتما زیاد بهت حمله میکنن تا جبران کنن و چون شاید بیست اونقدر قوی نیست و باعث میشه افراد زیادی ازت انتقام بگیرند.

logos
20-02-2015, 10:33
همونطور که دوستمون گفت مقدار کاپی که تو اتک ها بدست میاد یا از دست میره بستگی به کاپ دو طرف داره و تو حملات معمولی خود بازی رقیب.رو در یه محدوده خاصی تعیین میکنه پس مقدار تروفی که جابه جا میشه در محدوده ثابتی )فکر کنم ۱۰ تا ۳۵( قرار میگیره اما وقت انتقام گرفتن چون اختلاف تروفی میتونه بیشتر یا کمتر از محدوده استاندارد باشه میتونه تروفیبدست اومده کمتر یا بیشتر بشه مثلا میشه تروفی ۰ تا هشتاد هم باشه

logos
20-02-2015, 10:40
دوستان گول اینگونه سایت هارو نخورین! این دوستمون فقط اومده اینجا لینک اینوایت رو گذاشته که با ثبت نام شما از این لینک بهش امتیاز برسه!
من خودم تو همین سایت 18 دلار جمع کردم اما دریغ از پرداخت یک ریال! این یه سایت جعلی هست که به خود شما هم پیشنهاد میدم وقتتو تلف نکنی بخاطرش! چون من هر روشی که فکر کنی رو رفتم برای دریافت جم!
بغیر از این سایت من از برنامه اپ بونتی هم استفاده کردم و 5 هزار امتیاز جمع کردم با دانلود نرم افزار و بازی ها! ولی وقتی درخواست گیفت کارت دادم ،گیفت کارتم رجکت شد!به پشتیبانی ایمیل داد م و اونا هم گفتن که شما از چیز پی ان و ای پی های مختلف استفاده کردین و بهمین دلیل بن شدین! گفتن که باید برنامه هایی که مخصوص منطقه ی شماس رو دانلود بکنین ! که برای ایران جز چند تا بازی ک اولش با امتیازای خیلی پایین میاره دیگه برنامه ای رو نمیاره که دانلود کنی و امتیاز جمع کنی!
پس وقت و حجم اینترنتتون رو برای اینجور کارا تلف نکنین!

سلام
من امتجان کردم ..اصلا سرتونو درد نیارین چون کلاه برداریه و فقط وقتتون حروم میشه ...

البته ابتدای امر بگم من خودم تا به حال از این سایتها و اپ ها استفاده نکردم چون به نظر من وقت ادم قیمتش خیلی بیشتر از این قیمت هاس اما تا جایی که میدونم بهترین راه برای پول گرفتن و خرید جم اپلیکیشن فی ما اپس هست که خیلی ها استفاده میکنن و حتی تو ویکی کلش هم گفته شده به خاطر همین اگه کسی جم میخواد بهتر از اپ ها و سایت های معتبر استفاده کنه و گول تبلیغات یا لینکهایی که برای سواستفاده میزارن نخورین

jamal9
20-02-2015, 12:18
البته ابتدای امر بگم من خودم تا به حال از این سایتها و اپ ها استفاده نکردم چون به نظر من وقت ادم قیمتش خیلی بیشتر از این قیمت هاس اما تا جایی که میدونم بهترین راه برای پول گرفتن و خرید جم اپلیکیشن فی ما اپس هست که خیلی ها استفاده میکنن و حتی تو ویکی کلش هم گفته شده به خاطر همین اگه کسی جم میخواد بهتر از اپ ها و سایت های معتبر استفاده کنه و گول تبلیغات یا لینکهایی که برای سواستفاده میزارن نخورین

فری مای اپس رو من استفاده نکردم اما اپ بونتی هم مشابه همون هستش که حتی میگفتن که بهتر از اون هست! اپ بونتی یا فری مای اپس جعلی نیستن و گیفت کارت میدن! اما ایرانیا نمیتونن از راه قانونی امتیاز مورد نیاز رو بدست بیارن! باید با ای پی های مختلف وصل بشی که عاقبت کارش میشه مثل ماله من که گیفت کارتمو ریجکت کردن!
بهترین راه واسه باز کردن کارگر پنجم اینه که از اول هیچ جمی رو مصرف نکنین! بعدشم به مستر برسین! جم های پروفایل رو هم بگیرین! اگه اینکارارو بکنین تو تان هال هشت میتونین پنج کارگره بشین!فقط یکم صبر لازمه

poria-m
20-02-2015, 12:26
فری مای اپس رو من استفاده نکردم اما اپ بونتی هم مشابه همون هستش که حتی میگفتن که بهتر از اون هست! اپ بونتی یا فری مای اپس جعلی نیستن و گیفت کارت میدن! اما ایرانیا نمیتونن از راه قانونی امتیاز مورد نیاز رو بدست بیارن! باید با ای پی های مختلف وصل بشی که عاقبت کارش میشه مثل ماله من که گیفت کارتمو ریجکت کردن!
بهترین راه واسه باز کردن کارگر پنجم اینه که از اول هیچ جمی رو مصرف نکنین! بعدشم به مستر برسین! جم های پروفایل رو هم بگیرین! اگه اینکارارو بکنین تو تان هال هشت میتونین پنج کارگره بشین!فقط یکم صبر لازمه
سلام.
من از هردو استفاده کردم و واقعین ولی برای کشور ما کار نمیکنن.هر هفته یه برنامه با امتیاز کم میده که با هزار مصیبت دانلودش کنی و بزنی که امتیازت بره بالا...کلا استفاده نکنین بهتره.

Rhodes
20-02-2015, 13:41
من خودم تا به حال دو تا ده دلاری از فری مای اپس گرفتم.برای استفاده ش فقط به فیلترشکن نیاز دارید.
قبلا راحت گول میخورد و برای ip هر کشوری برنامه جدا میداد ولی الان نه.با این وجود باز هم میشه ازش امتیاز و گیفت کارت گرفت.

only4u-m
20-02-2015, 20:02
چندتا عکس از itunes پخش شده امروز که ظاهرا اطلاعات آپدیت بعدی اشتباها چند دقیقه اومده رو سایتشون. قبلا هم یکسری عکس الکی پخش شده بود ولی این یکی به احتمال زیاد واقعیه..

**
تا الان cannon level 13 که رسمی تایید شده، باید صبر کنیم ببینیم بقیه موارد چی میشه..

arming900
20-02-2015, 20:37
من خودم تا به حال دو تا ده دلاری از فری مای اپس گرفتم.برای استفاده ش فقط به فیلترشکن نیاز دارید.
قبلا راحت گول میخورد و برای ip هر کشوری برنامه جدا میداد ولی الان نه.با این وجود باز هم میشه ازش امتیاز و گیفت کارت گرفت.

ماشالله به این صبوری

خیلی حوصله میخواد و ترافیک اضاقی که با این برنامه ها سر و کله زد

راهی طولانی و اعصاب خرد کن گه یه چیزی دانلود میکنی امتیازم نمیده :n21:

وقت و ترافیک رو حساب کنیم اصلا نمیارزه

Rhodes
20-02-2015, 22:42
ماشالله به این صبوری

خیلی حوصله میخواد و ترافیک اضاقی که با این برنامه ها سر و کله زد

راهی طولانی و اعصاب خرد کن گه یه چیزی دانلود میکنی امتیازم نمیده :n21:

وقت و ترافیک رو حساب کنیم اصلا نمیارزه
هر روز صبح به مدت بیست ذقیقه هنگام صبحونه دو تا برنامه میگیرم.:n02:
تو کار سومی ام :n10:

sajad-tnt
21-02-2015, 10:59
سلام دوستان.
بله, با برنامه FreeMyApps میشه خیلی راحت گیفت هدیه گرفت و از بازی Clash Of Clans جم رایگان دریافت کرد.
اون دسته دوستانی که با این نرم افزار آشنایی کامل ندارند, به وبلاگ زیر مراجعه کنند :
.
.
.
مـوفق باشــید.

peyman_nn
23-02-2015, 09:53
سلام
دوستانی که قبل و زودتر رفتن تو تاون هال 10

من یه ماهه با لول 80 رسیدم بهش
اصلا منابع نیست ؟ قوانین بازی تغییر کرده ؟ کاپم رو از 1000 تا 2600 تغییر دادم ولی در هیچ رنجی منابع نبود
دلیلش چیه ؟

only4u-m
23-02-2015, 12:24
سلام
دوستانی که قبل و زودتر رفتن تو تاون هال 10

من یه ماهه با لول 80 رسیدم بهش
اصلا منابع نیست ؟ قوانین بازی تغییر کرده ؟ کاپم رو از 1000 تا 2600 تغییر دادم ولی در هیچ رنجی منابع نبود
دلیلش چیه ؟
به نظر من شما عجله کردید برای رفتن به th10. الان شما میتونی 100% از th10 غارت کنی، 90% از th9 و فقط 50% از th8 میتونی غارت کنی! بازیکن های تاون 9 و 10 هم معمولا فعال هستند، پس بیشتر باید storage بزنی و معمولا collector و mine پر پیدا نمی کنی.

البته الان که supercell شروع کرده به منتشر کردن sneak peek ها و قرار هست تو این هفته آپدیت بدن.. مثل همیشه بازیکن ها کلا فعال تر شدن.. اونایی هم که شاید چند هفته نیومده بودن تو بازی برگشتن که ببینند آپدیت چجوریه.. به خاطر همین همیشه چند روز قبل و چند روز بعد از هر آپدیت وضعیت لوت خراب میشه.

sajad-tnt
24-02-2015, 12:14
سلام...
بازی همین الان یعنی تقریبا ساعت 12 پیغام (Maintenance Break) رو داد!.
خب مثل اینکه بالاخره دارن آپدیت جدید رو عرضه میکنند.
.
.
مـوفق باشــید.

Spaniuly
24-02-2015, 12:19
الان سوال اینجاست که دقیقا چه چیز جدیدی رو خواهیم دید؟ کسی می دونه فکر کنم یکیش توپ لول دوازدهه

only4u-m
24-02-2015, 12:28
الان سوال اینجاست که دقیقا چه چیز جدیدی رو خواهیم دید؟ کسی می دونه فکر کنم یکیش توپ لول دوازدهه

تقریبا همه چیز رو اعلام کردن دیگه، cannon level 13، علامت های جدید برای کلن، امکان انتخاب بودن یا نبودن در وار (البته فکر می کنم دست بازیکن ها باشه نه لیدر!)، کلن ها هم level دار قرار هست بشن!، هیلر دیگه air bomb و air mine ها رو فعال نمیکنه! و جند مورد دیگه برای donate و لوت وار

sajad-tnt
24-02-2015, 12:32
متن کامل تغییرات بازی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir Hossein
24-02-2015, 13:04
کلا اینا اگه یه حرکت خفن بزنن دو تا فرقه دیگه تو بازی بیارن بهتر میشه... اینطوری خیلی بازی تکراریه...همه شبیه هم شبیه همن... :31:

DjEblis
24-02-2015, 13:23
بنظرتون عمر این بازی چند ساله؟

MR.CART
24-02-2015, 13:36
چرا مایکت و بازار اپدیت نمیزارن؟؟
اگه تو گوگل پلی با قندشکن دانلود کنم بن میشم ؟؟؟؟؟

befermatooo
24-02-2015, 13:45
آخه Theme کلن چیه که بخوان براش آپدیت بدن ؟ اصلا کسی توجه نمیکنه بهش !

کسی نمیدونه کی امکان داره سرعت ساخت بربری باز هم به 4s برگردونند :n10:

only4u-m
24-02-2015, 13:47
چرا مایکت و بازار اپدیت نمیزارن؟؟
اگه تو گوگل پلی با قندشکن دانلود کنم بن میشم ؟؟؟؟؟

اگر یک اپ رو از قبل داشته باشی بدون فیلترشکن هم میشه از گوگل پلی آپدیتش کرد.. میتونی وارد گوگل پلی بشی و از داخل my apps پیدا کنی و بزنی آپدیت بشه، یا اینکه توی گوگل کروم سرچ کنی بعد بزنی با گوگل پلی باز بشه و آپدیت کنی.. متاسفانه از سرچ داخل گوگل پلی نمیشه پیدا کرد برنامه رو

only4u-m
24-02-2015, 13:59
خیلی آپدیت جالبیه! هربار که لول کلن بره بالا یک ویژگی برای همه اعضای کلن اضافه میشه! (لول کلن فقط با وار میره بالا)

کلن لول 2
کاهش زمان request دادن دوباره از 20 دقیقه به 15 دقیقه
10% ظرفیت بیشتر برای لوت وار

کلن لول 3
بازگشت 20% هزینه ساخت نیروها با دونیت کردن
10% افزایش لوت وار

کلن لول 4
افزایش محدودیت دونیت از 5 به 6 نیرو
20% ظرفیت بیشتر برای لوت وار

کلن لول 5
ارتقای 1 لول، به لول نیروهای دونیت شده
15% افزایش لوت وار

کلن لول 6
بازگشت 35% هزینه ساخت نیروها با دونیت کردن
30% ظرفیت بیشتر برای لوت وار

کلن لول 7
کاهش زمان request دادن دوباره به 10 دقیقه
20% افزایش لوت وار

کلن لول 8
افزایش محدودیت دونیت به 8 نیرو
40% ظرفیت بیشتر برای لوت وار

کلن لول 9
بازگشت 50% هزینه ساخت نیروها با دونیت کردن
25% افزایش لوت وار

کلن لول 10
ارتقای 2 لول، به لول نیروهای دونیت شده
50% ظرفیت بیشتر برای لوت وار

befermatooo
24-02-2015, 15:04
لینک دانلود دارید ؟

سرور های سایتهایی مثل فارسرود و ... ترکیده و دانلود نمیشه !

poria-m
24-02-2015, 15:07
لینک دانلود دارید ؟

سرور های سایتهایی مثل فارسرود و ... ترکیده و دانلود نمیشه !
سلام.از قندشکن استفاده کن.
من از سایت دیگه دانلود میکردم ولی اصلا شروع نمیشد با قند شکنم زدم تموم شد دیدم نسخه ی قبلیه.
رفتم از گوگل پلی زدم.

mohammad.asghari
24-02-2015, 18:04
یه کلن خوب میخوام:n02:تازه شروع کردم لولم 31 هس

victor021
25-02-2015, 02:52
کیا این حسو تجربه کردن؟

computera13
25-02-2015, 10:36
لول تاون هال روستای ما چه تاثیری روی درصد غارت داره؟

sajad-tnt
27-02-2015, 14:42
سلام دوستان.
الان بازی برای 20 دقیقه بسته شده ...
دلیل این بسته شدن فیکس شدن باگها و مسائل زیر هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
مـوفق باشـید.

kasra_khan2003
27-02-2015, 20:47
از بعد آپدیت، خیلی از replay های war حذف شد و دیگه نمیشه دید!

MR.CART
27-02-2015, 21:05
ولی قسمت چتش بهتر شده هر پیام جدیدی که میاد با یه عدد قرمز بهت خبر میده.

Rhodes
27-02-2015, 21:09
از بعد آپدیت، خیلی از replay های war حذف شد و دیگه نمیشه دید!

بعد از هر مینتنس بریک و آپدیت ریپلی ها حذف میشه.

tranceyou
28-02-2015, 12:04
با سلام خدمت شما دوستان گرامی

مشاهده لیست اعضاء کلن (کلیک کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمن عرض تبریک برای برد اولین WAR کلن به تمامی اعضاء

در همین جا اولین قرعه کشی انجام و اسامی اعلام شد.

قرعه کشی توسط نرم افزار انجام گرفته و شما عزیزان می توانید

ویدیوی انجام این قرعه کشی را از لینک زیر در آپارات مشاهده کنید.

قرعه کشی برای این با نرم افزار انجام گرفته تا جای این صحبتی نباشه

و ما دوست نداریم کسی از ما گله کنه ، در ضمن این رو هم به اطلاع

می رسانیم که قرعه کشی بعدی شبنه هفته آینده انجام خواهد شد.

کسانی که برنده اعلام شدن تا 2 روز آینده فرصت دارند تا با ایمیل بنده

به آدرس : breaking_bad_92@aol.com تماس بگیرن تا جوایزشون داده بشه.

دانلود و تماشای ویدیو قرعه کشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نفر اول => پانصد جم
نفر دوم ، سوم و چهارم هرکدام شارژ 5000 هزار تومانی

arming900
01-03-2015, 15:04
یه سری تصاویر به صورت زیرکانه در زمین هست که دیروز متوجه شدم

ببینید

اینم با راهنمایی

تصویر شیطان ! بالای سرش یه چیزی شبیه دراگون هست یه خرده زاویه دار نگاه کنید شیطان کامله،در واقع دهان دراگون چشم های شیطان شده

اینم یکی دیگه سمت پایین زمین

صلیبه شمشیره معلوم نیست

جالب بود گفتم شما هم ببینید

SamGun
01-03-2015, 21:46

ببینید

اینم با راهنمایی

تصویر شیطان ! بالای سرش یه چیزی شبیه دراگون هست یه خرده زاویه دار نگاه کنید شیطان کامله،در واقع دهان دراگون چشم های شیطان شده

صلیبه شمشیره معلوم نیست

بله بله تائید میشه

تو نسخه قبل از آپدیت این اشکال نبود

مشالا به توجه :دی

Milad4171
01-03-2015, 22:21

ببینید

اینم با راهنمایی

صلیبه شمشیره معلوم نیست

جالب بود:n02:
اما مپ من نداره. باید بازم دقت کنم.

M o h a m m @ d
01-03-2015, 23:52
اینم از تصاویر پنهان دیگه بازی
چشم جهان بین!

قسمت ادیت برین فقط زمین خالی نگاه کنید بعضی از چمن مربعی رنگشون سبز کمرنگ که یه تصویر میسازن که نتونستم در بیارم

saeed_136915
02-03-2015, 00:43
من که چیزی نمیبینم....

Spaniuly
02-03-2015, 12:11
این بازم آپدیت میخواد بده انگار برم ببینم این دیگه چیه این دومین آپدیته که برای نسخه جدید 7.1.1 میاد

+

ویرایش

We need to have a maintenance break to solve the issues affecting some iOS users (accounts cannot be loaded). We'll keep it as short as possible. Apologies for the inconvenience!

برای اپلی هاست انگار یوزرهای iOS مشکل لاگین دارن

+

ویرایش

The first maintenance did not fix the issue mentioned previously ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), we'll need to deploy a second maintenance soon!

آپدیت اولی جواب نداده انگار دوباره قطع کردن

computera13
03-03-2015, 18:36
برای تکمیل سریع آپگرید تاون هال از لول 8 به 9 و 9 به 10 چقدر الماس مورد نیاز هست؟

AmatX
04-03-2015, 19:06
برای تکمیل سریع آپگرید تاون هال از لول 8 به 9 و 9 به 10 چقدر الماس مورد نیاز هست؟

کار اشتباهیه خرجشم خیلی زیاده
اول همه ی ساختمانها رو ارتقاع و تحقیقات رو انجام بده بعد TH ارتقاع بده

poyyesh
04-03-2015, 21:55
سلام و عرض ادب

عزیزان چطور میشه رو یه گوشی چند تا اکانت مختلف کلاش داش و بتونی خودت کلن بزنی و همزمان اکانتارو بیاری بالا

ممنون

sajad-tnt
04-03-2015, 22:52
سلام دوستان.
یک سوال داشتم :
سریع ترین و آسون ترین راه برای جمع آوری Dark Elixir و آزاد سازی Barbarian King در TH 7 چیه ؟؟.
همین الان (Dark Elixir Drill) رو به لول دو ارتقا دادم ... ولی خب بازم خیلی طول میکشه تا مخزن پر شه!!...
بنظرتون دریل رو هر روز Boost کنم بهتره یا این کار اشتباهه؟؟.
.
.
مـوفق باشــید.

HOJ-JAT
04-03-2015, 23:08
سلام دوستان.
یک سوال داشتم :
سریع ترین و آسون ترین راه برای جمع آوری Dark Elixir و آزاد سازی Barbarian King در TH 7 چیه ؟؟.
همین الان (Dark Elixir Drill) رو به لول دو ارتقا دادم ... ولی خب بازم خیلی طول میکشه تا مخزن پر شه!!...
.
.
مـوفق باشــید.
ینظر من بالا بردن کاپ و اتک هست با تمرکز روی دارک یعنی با گوبین جوری اتک برنی که یراس برن سمت مخزن و با اسپل زرد محافظت کنی

دریل خوبه ولی زیاد کارایی نداره
وار هم خیلی خوب لوت میده

Spaniuly
04-03-2015, 23:47
بهترین کار بیخیال شدن قضیه دارک توی تاون هفت هست هرکی تازه میاد تاون هفت یک سر و صد سودا داره که دارک باراک بچینه دارک الیکسیر دریل بذاره نمی دونم کینگ بگیره اپش کنه ولی خوب اینا راحت یه ماه طول می کشه جفت و جور بشه وقتی می رسید تاون هال هفت بهتره تا یه مدت اصلا دارک رو بیخیال بیشید و هر چیزی که به دارک مربوط میشه چون واقعا ذهنتون رو درگیر می کنه و باعث میشه از روند اصولی که از اول در پیش گرفتید فاصله بگیرید تاون هال هفت رو که فول آپ شدید و رفتید تاون هشت و دومین دریل و گرفتید و دریل ها رو لول سه کردید همین طوری دارک خودش جمع میشه و توی اتکا هم هر طور شده دارک جمع می کنید فقط مخزن دارکتون رو تا می تونید ارتقا بدید ولی اوایل تاون هال هفت زمان مناسبی نیست برای درگیرکردن خودتون با دارک الیکسیر نیست به عقیده من

اینم بگم بعضیا فکر می کنن بربر کینگ لول یکی که میگیرن یه نیروی فوق العاده بدست میارن که واقعا اینطور نیست کینگ لول یک واقعا ضعیفه و چیزی در حد 5 تا بربر لول پنجه قدرتاش خیلی ضعیف تر از یه پکای لول یکه

یا فکر می کنن اگه دارک باراک بذارن کلی استفاده می کنن ازش که اینطور نیست مینیون لول دو هم به درد شما نمی خوره چه برسه به لول یکش که همون اول میده براتون. هوگ لول یک و دو هم که من همیشه گفتم توی نطفه خفه هستن واقعا دوزار نمی ارزه هوگ لول یک و دو والکایری گولم ویچ اینا لول یکشون خیلی روتین نیستن و معمولا استفاده نمیشن توی لول یک من اتکام همیشه آرچر میشه و توی وارها معمولا فول دراگ می زنم. به هر حال توصیه می کنم زیاد عجله نکنید برای آنلاک کردنا وقتی چیزی رو آنلاک می کنید فکر میکنید خیلی چیز خاصی بدست آوردید ولی به مرور متوجه میشید داشتن بربر و آرچر و ویزارد لول پنج و بالاتر براتون خیلی جذاب تر و سودمند تره توصیه می کنم روی ویزارد سرمایه گذاری کنید ضرر نمی کنید

SamGun
05-03-2015, 00:27
بهترین کار بیخیال شدن قضیه دارک توی تاون هفت هست هرکی تازه میاد تاون هفت یک سر و صد سودا داره که دارک باراک بچینه دارک الیکسیر دریل بذاره نمی دونم کینگ بگیره اپش کنه ولی خوب اینا راحت یه ماه طول می کشه جفت و جور بشه وقتی می رسید تاون هال هفت بهتره تا یه مدت اصلا دارک رو بیخیال بیشید و هر چیزی که به دارک مربوط میشه چون واقعا ذهنتون رو درگیر می کنه و باعث میشه از روند اصولی که از اول در پیش گرفتید فاصله بگیرید تاون هال هفت رو که فول آپ شدید و رفتید تاون هشت و دومین دریل و گرفتید و دریل ها رو لول سه کردید همین طوری دارک خودش جمع میشه و توی اتکا هم هر طور شده دارک جمع می کنید فقط مخزن دارکتون رو تا می تونید ارتقا بدید ولی اوایل تاون هال هفت زمان مناسبی نیست برای درگیرکردن خودتون با دارک الیکسیر نیست به عقیده من

اینم بگم بعضیا فکر می کنن بربر کینگ لول یکی که میگیرن یه نیروی فوق العاده بدست میارن که واقعا اینطور نیست کینگ لول یک واقعا ضعیفه و چیزی در حد 5 تا بربر لول پنجه قدرتاش خیلی ضعیف تر از یه پکای لول یکه

یا فکر می کنن اگه دارک باراک بذارن کلی استفاده می کنن ازش که اینطور نیست مینیون لول دو هم به درد شما نمی خوره چه برسه به لول یکش که همون اول میده براتون. هوگ لول یک و دو هم که من همیشه گفتم توی نطفه خفه هستن واقعا دوزار نمی ارزه هوگ لول یک و دو والکایری گولم ویچ اینا لول یکشون خیلی روتین نیستن و معمولا استفاده نمیشن توی لول یک من اتکام همیشه آرچر میشه و توی وارها معمولا فول دراگ می زنم. به هر حال توصیه می کنم زیاد عجله نکنید برای آنلاک کردنا وقتی چیزی رو آنلاک می کنید فکر میکنید خیلی چیز خاصی بدست آوردید ولی به مرور متوجه میشید داشتن بربر و آرچر و ویزارد لول پنج و بالاتر براتون خیلی جذاب تر و سودمند تره توصیه می کنم روی ویزارد سرمایه گذاری کنید ضرر نمی کنید

کاملا تائید میشه ارمین جان

خوده من تو TH7 با جم کینگ رو زدم چون واقعا جور نمیشد !

اما الان هر هفته میتونم 2 تا نیرو با دارک اپ کنم ... کلا TH7 و TH8 جزو مزخرف ترین قسمت های این بازی هست .

از نظر من این بازی تازه از TH9 شروع میشه ... قبلش فقط صرفا برای اماده سازی نیروها و بیس هست .

البته نرید اول کار THرو 9 کنید !! :دی

ArashMiniStar
05-03-2015, 00:50
من تایید نمیکنم
از کسایی هستم که هم تاون 7 کردم دارک استورج و دریل گرفتم پول چمع کردم بربریان کینگ خریدم الان لول سه
اتفاقا لول بربر میره بالا تفاوت چندانی نمیکنه جز لول پنج که قابلیت جدید میده و بحثس جداست
همین بربر کینگ رو میذارم سپر تا خود تاون حال بارها رفته باعث بردم شده
کی میگه ضعیفه؟ اصلا مقایسش با پکا نادرسته چون پکا تو تاون هشت میدن نه هفت! ثانیا نیروی اضافس نه مثل پکا ارمی کمپ اشغال کنه
مجانیم هست وقتی میمیره
از این بهتر؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar
05-03-2015, 00:52
ضمنا برای دارک اسپیل ابی رو اپ کنید ببرید بزنید رو دارک استورج هایی که 1000 به بالا دارن رقم خوبی میده

kasra_khan2003
05-03-2015, 01:02
من اصلاً به Dark Elixir دقت نمی کنم، خودش یهو جمع میشه. قبل از اینکه بیام TH8 هم King رو تونستم Level 4 کنم. امروز هم Level 5 شد.

البته یکی از خوبی های War هم همینه که Dark Elixir خوبی میده، مخصوصاً وقتی با Dragon کار میکنین، درسته که عملاً Elixir ای که خرج میکنی با اون چیزی که از بردن War گیرت میاد در میشه، اما Gold و Dark Elixir خوبی میده.

اینم Before-After ما:

javad34
05-03-2015, 07:17
سلام دوستان.
یک سوال داشتم :
.
.
مـوفق باشــید.

آسونترین راهش lightning spell بسازی و بری اتک هر کی مخرن نفتش پر بود روش بندازی ...من اینجوری کینگم رو ازاد کردم.من به دارک اکسیر میگم نفت.شبیه نفت خام سیاهه.

computera13
05-03-2015, 10:32
بهترین محدوده کاپ برای تاون هال لول 7 که بشه سکه بیشتری غارت کرد چفدر هست؟

kasra_khan2003
05-03-2015, 12:35
بهترین محدوده کاپ برای تاون هال لول 7 که بشه سکه بیشتری غارت کرد چفدر هست؟

محدوده خاصی نداره، باید با کاپ بازی کنی، بالا/پایین کنی ببینی اون لحظه تو کاپ چند میشه بهتر غارت کرد.

05-03-2015, 14:01
من بدون مشکل توی TH7 بدون الافی و صرفا در حینی که بقیه چیزارو آپ میکردم، کینگ رو رسوندم لول 5 و هاگ و مینیون رو 2 کردم. ولی از روش بسیار ناجوانمردانه ی Lightning Spell استفاده کردم. :دی میرین Crystal III، هر 3 تا لایتنینگ اسپلتون رو میندازین روی مخزن یه TH9 یا TH10 که بیشتر از 1500 تا DE داره. بدون هیچگونه درد و خونریزی. :دی

sajad-tnt
06-03-2015, 23:07
سلام دوستان.
امروز وسط اتک به یک نوع درخت جالب! برخوردم که تابحال اصلا ندیده بودم!!.

دوستان جریان چیه؟؟ این همون درختی هست که وقتی بعداز چند هفته جم باکس رو برنداری بجاش میاد؟؟.

saeed_136915
06-03-2015, 23:43
سلام دوستان.
امروز وسط اتک به یک نوع درخت جالب! برخوردم که تابحال اصلا ندیده بودم!!.

دوستان جریان چیه؟؟ این همون درختی هست که وقتی بعداز چند هفته جم باکس رو برنداری بجاش میاد؟؟.

این درخت رو کریسمس سال های قبل میداد... هر سال درخت کریسمس شکلش تغییر میکنه

poria-m
07-03-2015, 00:17
سلام دوستان.
یک سوال داشتم :
.
.
مـوفق باشــید.
سلام.
بهترین راه برای تاون شما راه (اسپل برق)هست...کاپتون رو تا اونجایی که میتونید ببرید بالا..اگه برسونید کریستال که عالی میشه.
بعد سه تا اسپل برق اماده کنید و برید سراغ مخزن های دارک که خیلی دارک دارن...(سعی کنید با سرباز هاتون دریل های پرشو بزنید)بعد اگه تونستید 50 درصد هم بزنیدش که بونز خوبی میده همراه دارک.
سوما برید یه کلن خوب که همیشه وار دارن و نمیبازن اونجا میتونید به راحتی دارک رو لوت بزنید.
صد البته دارکتون رو با درست کردن مینیون هدر ندید چون ارزش نداره...فقط نمیزاره کینگ رو بگیری.
**(با جم هم اصلا کینگ رو نزار که ارزش نداره)**
خودم یادمه تاون هفت بودم کینگم لول سه بود.:دب

Spaniuly
07-03-2015, 23:46
اینم دقت کنید وقتی لایتنینگ میزنید توی کریستا لیگ و مدتی اونجا موندگارید وقتی شیلد ندارید میان و یه دویست سیصد هزار تا گلد و اکسیر ازتون غرت می کنن ومقدار زیادی از دارک رو پس یه جورایی تاخت زدن هست گلد و الیکسیر میدین در ازای مقداری دارک... من که نمیصرفه برام بخدا قربون این دوتا دریل لول چهارم بشم که برام کلی دارک میدن وقتی هم زیاد ضروری میشه بوستشون می کنم

DjEblis
08-03-2015, 09:08
اینم دقت کنید وقتی لایتنینگ میزنید توی کریستا لیگ و مدتی اونجا موندگارید وقتی شیلد ندارید میان و یه دویست سیصد هزار تا گلد و اکسیر ازتون غرت می کنن ومقدار زیادی از دارک رو پس یه جورایی تاخت زدن هست گلد و الیکسیر میدین در ازای مقداری دارک... من که نمیصرفه برام بخدا قربون این دوتا دریل لول چهارم بشم که برام کلی دارک میدن وقتی هم زیاد ضروری میشه بوستشون می کنم
همون دوتا دریل نازنینت رو لول شش کن ببین چه دارکی بهت میدن، اگه دوتاشو لول شش کنی در روز بهت 4800 دارک میده، حساب کن اگه بوستش کنی چه متاعی میشه:n19:

Amir-Rainman
08-03-2015, 12:23
این اکانت هایی که افراد برای فروش میزارن، واقعا کسی اکانت میخره؟
بعضی قیمتا یه جورایی نجومیه :n02:

SamGun
08-03-2015, 13:07
برای دارک بهترین حرکت همین سرمایه گذاری برای دارک دریل هست , درسته منابع اکسیر رو چند بار خالی میکنه برای آپ شدنش اما ارزش داره کاملا .

الان 2 عدد 6 داریم چه کار ها که نکردیم باهاش :دی

اخرین وضعیت ما :

ArashMiniStar
08-03-2015, 13:38
من از وقتی اومدم کریستال وضعم خیلی خوب شده مخصوصا دارک
تاون حالم 7ه

aghili89
08-03-2015, 17:04
من از وقتی اومدم th10 خیلی اوضاع مالیم خراب شده. توی th9 منابع زیر 200 هزارتا رو نمیزدم. الان 100 هزارتایی پیدا میکنم کلی خوشحال میشم!
خیلی اوضاع بدیه. نمیدونم چیکار کنم

arming900
08-03-2015, 18:46
من از وقتی اومدم th10 خیلی اوضاع مالیم خراب شده. توی th9 منابع زیر 200 هزارتا رو نمیزدم. الان 100 هزارتایی پیدا میکنم کلی خوشحال میشم!
خیلی اوضاع بدیه. نمیدونم چیکار کنم

توی چه لیگی هستید؟ من خودم کریستال سه هستم،خیلی راضیم چند روز بود وضع خراب بود کلا ولی الان عالیه فقط سه تا سیصد تایی پشت هم زدم

Public Enemy
08-03-2015, 22:56
اقا ما با همت فراوان و در عرض 24 ساعت و با تعداد جام پایین ( 1100-1300 ) و با کمک رقیب های نابغه ! بلاخره کینگ رو گرفتیم . اما میبینم ارزش نداره برم لول دوش کنم چون زورش زیاد اضافه نمیشه . به نظرتون لول دوش کنم یا اکسیر رو نگه دارم واس هوگ لول دو ؟

ArashMiniStar
08-03-2015, 23:03
اقا ما با همت فراوان و در عرض 24 ساعت و با تعداد جام پایین ( 1100-1300 ) و با کمک رقیب های نابغه ! بلاخره کینگ رو گرفتیم . اما میبینم ارزش نداره برم لول دوش کنم چون زورش زیاد اضافه نمیشه . به نظرتون لول دوش کنم یا اکسیر رو نگه دارم واس هوگ لول دو ؟
نگاه کنید به لول پنج برسونید کینگو قابلیت جدید میگیره پس در نهایت باید بالاتر ببرین
حالا باید ببینید چی در اولویته ولی مهم اینه که لابراتوری اصلا بیکار نباشه زمانی که نیروی دیگه ای جز مینیون و هوگ گذاشتین اپ بشه میتونین دارک جمع کنید و بربرکینگ بذارین
البته اینم بگم هوگ یکو دو به درد نمیخوره و نیروی کاربردی نیست
در کل همه رو ببرین بالا

ArashMiniStar
08-03-2015, 23:04
توی چه لیگی هستید؟ من خودم کریستال سه هستم،خیلی راضیم چند روز بود وضع خراب بود کلا ولی الان عالیه فقط سه تا سیصد تایی پشت هم زدم
من الان کریستال 2 هستم ولی سه بودم وضعم خیلی خوب شده بود با تاون حال 7!

Public Enemy
08-03-2015, 23:32
نگاه کنید به لول پنج برسونید کینگو قابلیت جدید میگیره پس در نهایت باید بالاتر ببرین
حالا باید ببینید چی در اولویته ولی مهم اینه که لابراتوری اصلا بیکار نباشه زمانی که نیروی دیگه ای جز مینیون و هوگ گذاشتین اپ بشه میتونین دارک جمع کنید و بربرکینگ بذارین
البته اینم بگم هوگ یکو دو به درد نمیخوره و نیروی کاربردی نیست
در کل همه رو ببرین بالا

ممنون . آخه دیدم توی کلن وار ها خیلی از جنگ هایی که با دراگون به زور دو ستاره میشه ، با هوگ مثل آب خوردن سه ستاره میشه:n04:

DJ_EBI
09-03-2015, 00:39
اینم وضعیت من حدود 30 روزه شروع کردم بازی رو

اساتید ممنون میشم در مورد چیدمانمو و چه چیزایی رو آپ کنمو و ..... نظر و راهنمایی بدید :n12:
راستی اگه کلنی هم میشناسید خوب باشه معرفی کنید هر کلنی میرم یا دعوا میشه یا اکتیو نیستن :n14:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/

ArashMiniStar
09-03-2015, 13:19
ممنون . آخه دیدم توی کلن وار ها خیلی از جنگ هایی که با دراگون به زور دو ستاره میشه ، با هوگ مثل آب خوردن سه ستاره میشه:n04:
اون لول بالا ها اینطوره وگرنه لول پایین دراگ سه میکنه
تازه هوگ بره رو جیانت بمب پرپر میشه ولی جیانت بمبی برای دراگ نداریم که یدفعه همه پودر بشن

Amir Hossein
09-03-2015, 14:18
برای دارک بهترین حرکت همین سرمایه گذاری برای دارک دریل هست , درسته منابع اکسیر رو چند بار خالی میکنه برای آپ شدنش اما ارزش داره کاملا .

الان 2 عدد 6 داریم چه کار ها که نکردیم باهاش :دی

اخرین وضعیت ما :

اقا سعید... اون X چیه اون گوشه؟ :31:
x mode که میگن اینه؟ خطر نداره عایا نصب کردنش (بن شدنو اینا) ؟ برا وار هم کار میکنه؟ :31:
یه توضیحی بدین ممنون میشم

alireza.final
09-03-2015, 19:45
بالاخره پس از ارور های فراوان xmode رو نصب کردم :n33:

SamGun
10-03-2015, 15:31
اقا سعید... اون X چیه اون گوشه؟ :31:
x mode که میگن اینه؟ خطر نداره عایا نصب کردنش (بن شدنو اینا) ؟ برا وار هم کار میکنه؟ :31:
یه توضیحی بدین ممنون میشم

بله اقا Xmod عه :دی

والا فعلا که خبری نیست امیدوار هستیم هم که خبری نشه

ایکس مود یه پلاگین رباتیک هست برای اجرای اتوماتیک بعضی از دستورات بازی - به این شکل که سرچ کردنه اتوماتیک داره برای مقدار لوتی که شما در برنامه ثبت کردین و اتک تست به حریف تو وار و کسی که میخواید بهش ریونج کنید و یا حتی مپ خودتون . کلا برای صرفه جویی در وقت و بحث آموزشی تو نحوه ی اتک خیلی مفیده البته اگه مسئله ساز نشه بعدا .

بالاخره پس از ارور های فراوان xmode رو نصب کردم :n33:

اررور چرا ؟ شما روی اندروید نصب کردی ؟

alireza.final
10-03-2015, 15:58
بله اقا Xmod عه :دی

والا فعلا که خبری نیست امیدوار هستیم هم که خبری نشه

ایکس مود یه پلاگین رباتیک هست برای اجرای اتوماتیک بعضی از دستورات بازی - به این شکل که سرچ کردنه اتوماتیک داره برای مقدار لوتی که شما در برنامه ثبت کردین و اتک تست به حریف تو وار و کسی که میخواید بهش ریونج کنید و یا حتی مپ خودتون . کلا برای صرفه جویی در وقت و بحث آموزشی تو نحوه ی اتک خیلی مفیده البته اگه مسئله ساز نشه بعدا .

اررور چرا ؟ شما روی اندروید نصب کردی ؟
آره آندروید

والا رفتیم سایتش یه برنامه معرفی کرده بود برای روت کردن گوشی از اون استفاده کردم ظاهرا خوب روت نکرده بود برا همین xmode ارور می داد

برنامه توپیه، امیدوارم بن نشم :n02:

Spaniuly
10-03-2015, 23:52
یه سوال دارم البته یکم بی ربطه با تاپیک

کسی برنامه اندی رو روی ایکس پی نصب کرده ببینه کار می کنه یا نه؟

poria-m
11-03-2015, 22:37
سلام.
ر
دنبال یه کلن خوب...فعال...با اعضای با معرفت و باحال...(لول زیادی مهم نیس) و کلن باصفا هستم.
لطفا کلن تگ و مشخصات رو بدین.:-D

ArashMiniStar
11-03-2015, 22:42
سلام.
ر
دنبال یه کلن خوب...فعال...با اعضای با معرفت و باحال...(لول زیادی مهم نیس) و کلن باصفا هستم.
لطفا کلن تگ و مشخصات رو بدین.:-D

داداش یه کلن من کولیدم بچه ها ی خوبی داره
پاتوق جهنمی
پرچم قرمز نارنجی
تا الان همه وار هارو بردیم باخت نداشتیم لول دو هست کلنمون
خوشحال میشم شما هم بیای
یوزر من ArashMiniStar ه تو کلش

Milad4171
11-03-2015, 22:45
سلام.
این داستان ایکس مد چیه؟ چطوری میشه ازش استفاده کرد؟؟

Zaghan_13
12-03-2015, 18:45
منم دلم خواست... لطفا یکی بیاد ی توضیح مختصری واسه این ایکس مد بده بعلاوه اینکه چون باید دستگاه روت باشه اگه ی روش راحت واسه روت کردن گوشی هم معرفی کنه ممنون میشم.

پ.ن: گوشیم htc desire 500 ــه اگه روتش کنم مشکلی پیدا نمیکنه؟
گارانتیش تموم شده فقط میترسم یوقت خراب بشه

jamal9
13-03-2015, 10:12
منم دلم خواست... لطفا یکی بیاد ی توضیح مختصری واسه این ایکس مد بده بعلاوه اینکه چون باید دستگاه روت باشه اگه ی روش راحت واسه روت کردن گوشی هم معرفی کنه ممنون میشم.

پ.ن: گوشیم htc desire 500 ــه اگه روتش کنم مشکلی پیدا نمیکنه؟
گارانتیش تموم شده فقط میترسم یوقت خراب بشه
سلام
واسه روت کردن از نرم افزار kingo root میتونین استفاده کنین
من خودم روت کردم و از ایکس مود استفاده میکنم ...هم میشه گفت ارزش داره هم میشه گفت نداره
اگه برای سرچ میخواین که باید بگم یه مقدار برای اکسیر و گلد و دارک اکسیر میدی ،بعد میری اتک و رو اتوماتیک میذاری و برنامه خودش نکس رو میزنه،هر وقت لوتی که زدی پیدا بشه استپ میشه و شما اگه خواستین میتونین اتک بزنین یا اینکه نکس بزنین ...در واقع معجزه نمیکنه..فقط جای شما نکس میزنه ،همین
بنظرم بهترین قسمتش اتک تستیش هست که تو وار خیلی کمک میکنه ...ولی ادمو تنبل میکنه ...اگه براتون وار مهمه این قسمتش خیلی باحاله ..
ولی من از زمانی که گوشیمو روت کردم بعضی وقتا خودبخود خاموش میشه ...خیلی پشیمونم ...با اینکه ایکس مود خوبه اما ارزش نداشت که گوشیم به این حالو روز بندازم

jamal9
13-03-2015, 10:23
سلام بچه ها
یه اکانت لول 65 هست که میخام بفروشمش ،پنج تا کارگره هم هست
بنظرتون کجا میتونم بفروشمش؟ فقط میخام زودتر بفروشمش
کسی هست که بخره؟ یا سایتی رو میشناسین؟ ممنون میشم

Ali_RNT
13-03-2015, 10:38
سلام دوستان

من قبل از اینکه روی گوشی بازی کنم روی کامپیوتر با geny motion بازی میکردم. الان توی genymotion مشکلی نیست ولی وقتی میخوام با گوشی ساین این کنم، بعد از اینکه اکانتم رو انتخاب میکنم بالای صفحه مینویسه که وارد شدم ولی علامت google+ sign in قرمز میمونه.روی گوشی یه جیمیل جدید ساختم ولی هنوم مشکل داره. باید چه کار کنم؟
در ضمن Google play services, gmail, google+, google play رو هم آپدیت کردم و زبان گوشی و گوگل رو هم انگلیسی کردم. مدل گوشی galaxy s 3 mini هستش

kiar
13-03-2015, 10:47
سلام دوستان

من قبل از اینکه روی گوشی بازی کنم روی کامپیوتر با geny motion بازی میکردم. الان توی genymotion مشکلی نیست ولی وقتی میخوام با گوشی ساین این کنم، بعد از اینکه اکانتم رو انتخاب میکنم بالای صفحه مینویسه که وارد شدم ولی علامت google+ sign in قرمز میمونه.روی گوشی یه جیمیل جدید ساختم ولی هنوم مشکل داره. باید چه کار کنم؟
در ضمن Google play services, gmail, google+, google play رو هم آپدیت کردم و زبان گوشی و گوگل رو هم انگلیسی کردم. مدل گوشی galaxy s 3 mini هستش

منم خیلی وقتا این مشکل برام پیش میاد ولی با فیل شکن درست میشه!

یه بار که با فیل شکن کانکت شد دیگه تا زمانی دیسکانکت نشدم مشکلی پیش نمیاد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستام لطفا یه نگاهی به مپ و وضعیت آپ سربازا و مپ بندازین ببینین برای رفتن به تاون 9 مناسبه؟

kasra_khan2003
13-03-2015, 11:13
هاگ رایدر و گولم هنوز جا دارن که Level Up بشن.

از طرف دیگه، مثل اینکه اصلاً علاقه نداره دیوار Up کنی :n02:

kiar
13-03-2015, 11:34
هاگ رایدر و گولم هنوز جا دارن که Level Up بشن.

از طرف دیگه، مثل اینکه اصلاً علاقه نداره دیوار Up کنی :n02:

گولم که فکر نمیکنم ازش استفاده بکنم هوگ هم به فکرشم.

ولی دیوار نمیدونم چرا اصلا دلم نمیخواد واسش خرج کنم به نظرت حیف نیست این همه پول بدی واسه دیوار؟:n02:

توی وار هم فقط با دراگون یا هوگ بهم اتک میکنن اتک معمولی هم تاونم بیرونه یا اونو میزنن یا با سربازایی که دیوار تاثیری روشون نمیزاره به نظرم

---------

مپ خوب هم واسه همین تاون 8 سراغ دارین معرفی کنین زیاد از این مپم راضی نیستم.

arming900
13-03-2015, 12:01
گولم که فکر نمیکنم ازش استفاده بکنم هوگ هم به فکرشم.

ولی دیوار نمیدونم چرا اصلا دلم نمیخواد واسش خرج کنم به نظرت حیف نیست این همه پول بدی واسه دیوار؟:n02:

توی وار هم فقط با دراگون یا هوگ بهم اتک میکنن اتک معمولی هم تاونم بیرونه یا اونو میزنن یا با سربازایی که دیوار تاثیری روشون نمیزاره به نظرم

---------

مپ خوب هم واسه همین تاون 8 سراغ دارین معرفی کنین زیاد از این مپم راضی نیستم.

ممکنه تو خونه هاس پایین دیوار خیلی تاثیر نداشته باشه ولی وقتی بیاین بالاتر ارزشش معلوم میشه

طرف با پونزده تا جیانت 7 بیاد چه میشه کرد؟! :n02:

kiar
13-03-2015, 12:14
ممکنه تو خونه هاس پایین دیوار خیلی تاثیر نداشته باشه ولی وقتی بیاین بالاتر ارزشش معلوم میشه

طرف با پونزده تا جیانت 7 بیاد چه میشه کرد؟! :n02:

اینم حرف درستیه! همه امیدم این بود که توی ورژن جدید دوباره بشه دیوار 6 با اکسیر آپ کرد ولی نشد. اینایی هم آپ کردم همش با اکسیر بوده

فکر کنم یه ماهی هم باید تو این تاون بمونم تا دیوارام همه 7 بشن :n27: کاش از همون اول یکی یکی آپ میکردم تا هزینش زیاد به چشم نمیومد!

victor021
13-03-2015, 15:49
آپ کردن دیوار ادمو پیر میکنه.

Ali_RNT
13-03-2015, 17:29

---------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستام لطفا یه نگاهی به مپ و وضعیت آپ سربازا و مپ بندازین ببینین برای رفتن به تاون 9 مناسبه؟

ممنون با فیل**شکن درست شد!

warrior2020
13-03-2015, 18:26

ساختمونا که فوله؛سربازا هم به جز هوگ فوله.اگه بخوای دیوار آپ کنی که کارگرات بیکار میمونن و چد وقت پیشرفت نمیکنی!به نظر من برو تاون 9 ولی شاید بهتر باشه دیوار آپ کنی یکم.

kiar
13-03-2015, 18:51
ممنون از کمک دوستان

تا جایی وقت تلف نشه دیوار آپ میکنم فقط آپگرید بمب ها مونده که فقط یکیشو آپ کردم. هر کدومش 1 میلیون میخواد به نظرتون آپشون کنم یا همون پولو واسه دیوار خرج کنم؟

warrior2020
14-03-2015, 01:02
به نظر من بمب به اندازه دیوار مهم نیست.تقریبا دیوارای منم مثل دیوارای شما بود وقتی تاون رو زدم 9 بشه و توی 10 روز که تاون داشت آپ میشد همشون رو لول 7 کردم و حدودا 40 تاش هم لول 8 کردم.

kasra_khan2003
14-03-2015, 12:22
ممنون از کمک دوستان

تا جایی وقت تلف نشه دیوار آپ میکنم فقط آپگرید بمب ها مونده که فقط یکیشو آپ کردم. هر کدومش 1 میلیون میخواد به نظرتون آپشون کنم یا همون پولو واسه دیوار خرج کنم؟

بمب خیلی مهم هست، مخصوصاً وقتی خودتون میگین با هاگ بهتون اتک میدن، و بمب هم که پاشنه آشیل هاگ هست، پس حتماً آپ کنین.

دیوار آپ کردن تنها نیازمند اتک زیاد هست که سریع پول در بیارین.

kiar
14-03-2015, 13:20
ممنون

به نظرتون کدوم مپ برای حفاظت از منابع بهتره؟

kasra_khan2003
14-03-2015, 15:29
بیشتر باید به آمارش نگاه کنین، گاهی ظاهر خوب هست، اما در عمل راه نفوذ زیاد داره.

اولی بهتر به نظر میرسه.

DjEblis
14-03-2015, 16:54
ممنون

به نظرتون کدوم مپ برای حفاظت از منابع بهتره؟

شک نکن دومی بهترین حالته:n25:

Public Enemy
15-03-2015, 00:57
آقا به نظرتون TH7 به طور میانگین جام هارو بین چند نگه داریم خوبه ؟

kiar
15-03-2015, 10:28
آقا به نظرتون TH7 به طور میانگین جام هارو بین چند نگه داریم خوبه ؟

به نظر من اگه فول آرچر اتک میدین میتونین برین گلد 2 با کمی سرچ لوت خوبی گیر آدم میاد که البته دارک هم تو این کاپ میتونین بدست بیارین

ولی اگه میخواین وقتی تو تو بازی نیستین منابع زیادی از دست ندین 1000 تا 1400 نگه دارین.

من الان تاون هشتم معمولا کاپمو میبرم دوربر 1200 نگه میدارم که با هر اتک 200 تا 350 هزار غارت میکنم ولی تو اون کاپ دارک بدست نمیارم. برای دارکم میرم گلد 1 تا کریستال 3.

amirmahmod
15-03-2015, 15:05
تو کلش امکان اینکه ساختمونی رو که ساخته شده وجود داره یا نه مثل gold storage اگه میشه بگین چطوری/؟:n13:

Public Enemy
15-03-2015, 15:41
به نظر من اگه فول آرچر اتک میدین میتونین برین گلد 2 با کمی سرچ لوت خوبی گیر آدم میاد که البته دارک هم تو این کاپ میتونین بدست بیارین

ولی اگه میخواین وقتی تو تو بازی نیستین منابع زیادی از دست ندین 1000 تا 1400 نگه دارین.

من الان تاون هشتم معمولا کاپمو میبرم دوربر 1200 نگه میدارم که با هر اتک 200 تا 350 هزار غارت میکنم ولی تو اون کاپ دارک بدست نمیارم. برای دارکم میرم گلد 1 تا کریستال 3.

تو کاپ های بالاتر چقدر اکسیر سیاه گیر میاد به طور میانگین ؟ ما که بین 1000-1300 فعلا راضی هستیم کینگمون داره لول سه میشه در عرض دو هفته که تاون هالو آپگرید کردم

Amir Hossein
15-03-2015, 17:57
انقدری وضعیت مسخره شده که اتک میدم 100K میگیرم
150k خرج سرچ میکنم تا یه زمین بدرد بخور پیدا بشه :|||||||||||||||||||||||||||||

arming900
15-03-2015, 18:25
انقدری وضعیت مسخره شده که اتک میدم 100K میگیرم
150k خرج سرچ میکنم تا یه زمین بدرد بخور پیدا بشه :|||||||||||||||||||||||||||||

دقیقا درسته

واقعا مسخره س علت دستکاری بازی چیه معلوم نیست

یه دفعه فلکه ش رو باز میکنن پست هم سیصد تایی میاره بعد میبندن،قشنگ مشخصه دستکاری شده ظرف اصلا بازی نمیکنه توی زمین ش پر از قبره کارگرها بیکار بعد اونوقت داخل تولیدات خالیه ! زمین های بلا صاحب از سرچ حذف میشه

حدود 10 روز پیش هم همینجوری بود به مدت چهار روز بعد یه دفعه بازش کردن و حالا هم :n21:

jamal9
15-03-2015, 19:38
تو کلش امکان اینکه ساختمونی رو که ساخته شده وجود داره یا نه مثل gold storage اگه میشه بگین چطوری/؟:n13:

من که نهمیدم چی گفتی :| :n27::n13: