PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Alan Wake

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

sinak3
16-05-2010, 20:59
تازه گیا کلا فنا همدیگر میکوبن.PC گیمر ها 360 هارو . 360 ها PC گیمر هارو.PS3 فنها هر دورو.خیلی باحاله ها.

حالا بیخیال.خدا این پیشتازو لعنت کنه.من 4 شنبه سفارش دادم میلمو امروز چک کردم هنوز بازی رو تحویل هم نگرفتن.واقعا که.

mohammad_twe
16-05-2010, 21:07
سینا نباید از pinata میگرفتی اشتباه کردی !!
ویرایش : بازم اشتباه کردی دیگه من گفتم از 360shop بگیر خیالت راحتتر میشد

sinak3
16-05-2010, 21:09
سینا نباید از pinata میگرفتی اشتباه کردی !!

نه بابا پیناتا کیلو چنده.از هفت سنگ خریدم. پیناتا میگه بیا گونی بازی ببر.دی:

Layken
16-05-2010, 22:40
سبک جدیدی از ترس واقعا ادم گاهی فکر می کنه داره سایلنت هیل بازی می کنه.
داستانی درگیرانه که ادمو تا اخر بازی مصمم نگه می داره. بدون هیچ گونه مراحل اضافی و دور شدن از
محتوای داستانی.
نصفش موند واسه معلوم نیست کی...باید از اول برم. :31:
فعلا

A M I R 1 1 0
17-05-2010, 09:43
بابا این میاد این دوتا شاهکار سونی را با چی مقایسه میکنه ؟ ! ؟ با Alan Wake !!!؟؟؟ این بازی ها اصلا هم سبک نیستند از لحاظ خرج و کاری و ظریف کاری که برده میگم نه از لحاظ سبک و نمره ی سایت ها ! ! !

MILIN3M
17-05-2010, 11:09
جو بازی مثل سایلنت هیل و دشمناش مثل رزیدنت اویل5 میمونه...جالبه و گیرا ادمو از زندگی میندازه..من 4 شنبه امتحان ترمو2 دارم..هنوز نخوندم .خداااااااااااا

sinak3
17-05-2010, 16:34
بی زحمت از اینجا رد میشید به اینجا هم یه سری بزنید.جالبه.این دخترا انگار واقعا ترسیدن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

halflife g
17-05-2010, 17:21
حالا شما کردیدش پنج سال هیچی ! خوب پروفسور من منظور گفتم هفت سال سال 2003 که ایکس باکس نقطه نداشت! :31: اینایی که میگی درست ولی اون همه کمک مالی که از طرف مایکروسافت به این شرکت شد هیچی ؟؟ تازه 45 تا کارمند چیه مایکروسافت بهترین بازی ساز های جهان را برای کار بر روی بازی به این شرکت استخدام کرد !

ولی وجدانن تو این بازی را Kill Zone 2 و God of War III مقایسه میکنی ؟؟ نگی اینا رو یه جا بهت میخندند :31:

اولا تا حالا کسی به من نخندیده و نخواهد خندید...........مودب باشین

دوما پروزه ساخت این بازی از 2005 شروع شده و میشه 5 سال...کمی مطالعه کنید بعد..... .

سوما....من اصلا این بازیها رو با آلن ویک مقایسه نکردم....خودمم اونا رو بازی کردم و میدونم که مثلا گرافیک uncharted 2 از این بازی بیشتره.

در مورد امکانات شرکت رمدی هم همه میدونن که از لحاظ نیروی انسانی و مالی ضعیفه و به پای کمپانیهای بزرگ بازی سازی نمیرسه....اگرم بحث بحث ساپورت مالی مایکرو باشه...سونی هم خیلی از این ساپورتا برای بازهای انحصاری خودش انجام میده.............. .

لطفا یک حرف ساده رو به مقایسه بی هدف و مسخره بین کنسولها و پی سی و یا مسخره کردن کسی که اون حرفو زده سوق ندین

Hunter lord
17-05-2010, 17:35
تازه گیا کلا فنا همدیگر میکوبن.PC گیمر ها 360 هارو . 360 ها PC گیمر هارو.PS3 فنها هر دورو.خیلی باحاله ها.

حالا بیخیال.خدا این پیشتازو لعنت کنه.من 4 شنبه سفارش دادم میلمو امروز چک کردم هنوز بازی رو تحویل هم نگرفتن.واقعا که.

بگو سینا جان چی شده من خودم کل Fan های PS3 رو سر جاشون بشونم .

من نفهمیدم تو این بازی 4AA استفاده شده خوبه یا بد ؟ ؟ ؟

sinak3
17-05-2010, 18:00
بگو سینا جان چی شده من خودم کل Fan های PS3 رو سر جاشون بشونم .

eeeee. چی میگی؟ رامتین واقعا بوی خیانت به PS3 به مشامم می رسه.دی:
آقا این بازی که به دست ما نرسید گفتم یه تریلر ازش بذاریم راستشو بگم تو تریلرش هم کمی ترسیدم.یعنی ما هم اینو بازی میکنیم.:37::37:

samad_sr
19-05-2010, 02:39
سلام
بازیه زیبایی بود
گرافیک محشر بود مخصوصا اوایل بازی که با یه کشتی وارد شهرکه میشی اونجا من فقط با دهن باز مناظر رو میدیدم ولی من فکر میکردم که تریلرهایی که قبلا منتشر شده ریل تایمه ولی نبود!سایه ها خیلی تفاوت دارن ورزولوشن و همینطور رنگشون ا
من قبلا تو پری ویویی که بازی رایانه داده بود خونده بودم که سایه ها در این بازی اونقدر عالیه که میتونه یه بنچمارک محسوب بشه ولی اصلا این طور نیست سایه ها مثل بازیهای دیگه الیازینگ تابلو داره البته تریلر ها نه!امن تا حالا بازیهای پلی استیشن رو ندیدم ایا اونم مثل ایکس باکس سایه ها رو با اینقدر الیازینگ نشون میده؟
یادمه شیفت رو که تو کامپیتر بازی کردم سایه ها عالی بود ولی روی ایکس باکس !تازه توی ایکسباکس رفلکس مناظر در حال حرکت روی بدنه ماشین صحنه اهسته بود !واقعا شرمم گرفت از این منظره !بعد دیدنش دیگه بازیش نکردم!
نمیدونم اخه اگه این از محدودیتهای این کنسوله چرا با مادربورد جاسپر اپدیتش نکردن یعنی سختر از ساختن ناتاله!

ghahremanimehdi
19-05-2010, 02:52
نسخه PC نداره ؟ فقط XBOX ؟

mehdi30nema
19-05-2010, 07:52

only on xbox 360

pcali
19-05-2010, 07:55

برای بار 1000 شایدم 1000000 نه نداره همون اواسط پروژه کنسل شد شاید
برنامه طی سال آینده شایدم 10 سال آینده عوض بشه:31: باور کنید من همیشه
به گرافیک اول توجه میکردم که خیلی بد بود با داستانی که این بازی داره کلا نظرم
عوض شد هر روز عطش بیشتری دارم تا ببینم چه بلایی بر سر این alan بیچاره اومده
در ضمن مثل اینکه این بلاها قبلا سر نو یسنده های دیگه هم اومده بود که اونها از پا در
اومدن ولی ما در نقش alan در حال مقاومتیم

sinak3
19-05-2010, 14:25
دوستان میگن بازی باگ گرافیکی زیاد داره.درسته؟
ارزش گرفتنشو داره یا واستم DLC بیاد مشکلات رو حل کنه.
ممنون

P A N Z E R
19-05-2010, 14:45
نداره سینا جون
تو چرا هی مز مز میکنی :دی بگیر دیگه
انگار خودم باید بگیرم بیارم واست :دی

sinak3
19-05-2010, 15:33
نداره سینا جون
تو چرا هی مز مز میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر دیگه
انگار خودم باید بگیرم بیارم واست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرفتنش که سفارش دادم خودتم دیدی.فقط موندم بعد از این همه انتظار حالمو نگیره یهو.

Alireza.M67
19-05-2010, 21:35
گرفتنش که سفارش دادم خودتم دیدی.فقط موندم بعد از این همه انتظار حالمو نگیره یهو.

مطمئن باش که یکی از بهترین بازیهای عمرته .
امسال با ALAN WAKE و BAYONETTA خیلی خیلی حال کردم ، امیدوارم FABLE 3 هم مثل این 2 تا عالی باشه .

sinak3
19-05-2010, 21:47
مطمئن باش که یکی از بهترین بازیهای عمرته .
امسال با ALAN WAKE و BAYONETTA خیلی خیلی حال کردم ، امیدوارم FABLE 3 هم مثل این 2 تا عالی باشه .

علیرضا جان میگن باگ گرافیکی زیاد داره.درسته؟
آخه از لحاظ گرافیک از این بازی زیاد انتظار دارم.

MILIN3M
19-05-2010, 21:54
نه بابا چه باگی.... فقط رو حرکت دهن موقع حرف زدن زیاد دقیق نسیت وگرنه باززیش خداس..من دارم برای بار دوم میرم رو نایتمر!!!

pedram_sad
19-05-2010, 22:00
ارزش گرفتنشو داره یا واستم DLC بیاد مشکلات رو حل کنه.
ممنون
سینا جان جریان dlc رو من نفهمیدم چیه ؟
مگه رو این هم تاثیر داره ؟

فکر کنم یک اضافه شونده کوتاه باشه

sinak3
19-05-2010, 22:01
سینا جان جریان dlc رو من نفهمیدم چیه ؟
مگه رو این هم تاثیر داره ؟

فکر کنم یک اضافه شونده کوتاه باشه

نمی دونم تو BC یا دی بازی بود خوندم که این مشکلاتو رفع میکنه.منم موندم چه ربطی به DLC داره.دی:
پدارم تو اینو خریدی؟

halflife g
19-05-2010, 23:26
نمی دونم تو BC یا دی بازی بود خوندم که این مشکلاتو رفع میکنه.منم موندم چه ربطی به DLC داره.دی:
پدارم تو اینو خریدی؟

رمدی گفته در عرضه اولین DLC کیفیت انیمیشن ها و موشن کپچرها رو بهبود میده............. .که خوب این بهبود شامل همون DLC ها و بعد از اون ها خواهد بود و شامل خود نسخه 1 بازی نخواهد بود......... .

برای DLC ها هم دوستان عجله نکنند و تک تک نخرن ....وایسن بعد یه مدت که چند تا DLC باهم اومد و بصورت پک به فروش گذاشته شد(با قیمت پوینت ارزونتر) بخرن.

Alireza.M67
20-05-2010, 09:24
علیرضا جان میگن باگ گرافیکی زیاد داره.درسته؟
آخه از لحاظ گرافیک از این بازی زیاد انتظار دارم.

کی گفته باگ داره ؟ بگو بیاد تا خودم جوابشو بدم .:31:
من تو کل بازی اصلا باگ ندیدم و اینو باید بگم که از نظر گرافیکی یک بازی کامل و بی نقصه .

برای DLC ها هم دوستان عجله نکنند و تک تک نخرن ....وایسن بعد یه مدت که چند تا DLC باهم اومد و بصورت پک به فروش گذاشته شد(با قیمت پوینت ارزونتر) بخرن.

البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم DLC اول که در مورد بهبود های گرافیکیه مجانیه و همه میتونن دان کنن .

پ.ن :
بچه ها فردا نتایج کنکور میاد ، اگه تک رقمی بشم شیرینی میدم (مکان : دانشکده مدیریت دانشگاه تهران:31:) ، فقط دعا کنید آبرو ریزی نشه چون همه از من انتظار رتبه 1 دارن و اگه رتبم سوت بشه آبروم میره .

hamhami_333
20-05-2010, 18:14
خوب این DLC کی میخواد بیاد پس باری نکنیمش فعلا ؟ راستی بچه ها من اهتگ اخر episod one رو میخوام کسی لینک داره بده ؟

halflife g
20-05-2010, 18:25
خوب این DLC کی میخواد بیاد پس باری نکنیمش فعلا ؟ راستی بچه ها من اهتگ اخر episod one رو میخوام کسی لینک داره بده ؟

اولین dlc که رایگان هم خواهد بود 28 جولای در دسترس خواهد بود.

hamhami_333
20-05-2010, 20:25
اولین dlc که رایگان هم خواهد بود 28 جولای در دسترس خواهد بود.
چیزی به بازی اضافه میشه ؟ یا فقط بهبود گرافیک ؟

halflife g
20-05-2010, 23:04
چیزی به بازی اضافه میشه ؟ یا فقط بهبود گرافیک ؟

کلا DLC ها روایت و اتفاقات شماره 1 رو از دریچه های دیگه نشون خواهد داد.... از همونجایی که موضوع در پایان شماره یک باقی مونده بود شماره 2 آغاز خواهد شد و این dlc ها ادامه دهنده پایان شماره 1 نیستن .......(حالا این توضیحی که اینا گفتن نمیدونم یعنی چی باید منتظر باشیم و ببینیم)

در مورد DLC اولی هم راستش اطلاع ندارم که چیز قابل بازی جدیدی اضافه خواهد شد یا نه.......... .

Advanced Ali-001
20-05-2010, 23:13
واسه pc اومد یا بندازم سطل آشغال!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا اومده آخه یه عکس از یه پک دیدم فور ویندوز بود...
ممنون...:11:

sinak3
20-05-2010, 23:15
واسه pc اومد یا بندازم سطل آشغال!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا اومده آخه یه عکس از یه پک دیدم فور ویندوز بود...
ممنون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه داداشی.نیومده.فیک بود یا قدیمی

mohsen3544
22-05-2010, 09:18
اونایی که به آخر رسیدن آخرش دقیقا همون مرحله ای هست که باید با چراغ قوه چندتا کلمه انگلیسی رو روشن کنیم و بعد وارد خونه میشه و.....آخرش همینه؟

mehdi30nema
22-05-2010, 10:28
اونایی که به آخر رسیدن آخرش دقیقا همون مرحله ای هست که باید با چراغ قوه چندتا کلمه انگلیسی رو روشن کنیم و بعد وارد خونه میشه و.....آخرش همینه؟

بله همین جاست

MILIN3M
22-05-2010, 14:21

این یه تیکه رو از رو بازی alone in the dark نسخه ps1.. اونجا که تو یه غار با چراغ قوه رو دیوار باید یه حرفو روشن کنیم دزدیدن:21:

Turok-71
22-05-2010, 15:47
این یه تیکه رو از رو بازی alone in the dark نسخه ps1.. اونجا که تو یه غار با چراغ قوه رو دیوار باید یه حرفو روشن کنیم دزدیدن:21:
کلا یه جورایی آدم رو یاد تنها در تاریکی (Alone the Dark) میندازه...
منم یه اپیزود رفتم باید بگم یک شاهکار هنری رمدی خلق کرده.
خوب:
داستان سرایی خیلی فوق العاده.
گرافیک عالی.
صدا گذاری بسیار خوب.
مبارزات هم خوبه.
گان پلی و گیم پلی هم خوش دسته و روانه.
بد:
صدا و تصویر کارکترها یکی نیست.
یه چیز دیگه هم بود اومدم پای pc یادم رفت.:دی

MILIN3M
22-05-2010, 21:38
کلا یه جورایی آدم رو یاد تنها در تاریکی (Alone the Dark) میندازه...
منم یه اپیزود رفتم باید بگم یک شاهکار هنری رمدی خلق کرده.
خوب:
داستان سرایی خیلی فوق العاده.
گرافیک عالی.
صدا گذاری بسیار خوب.
مبارزات هم خوبه.
گان پلی و گیم پلی هم خوش دسته و روانه.
بد:
صدا و تصویر کارکترها یکی نیست.
یه چیز دیگه هم بود اومدم پای pc یادم رفت.:دی
علاوه بر alone in the dark... یاد سایلنت هیل هم میندازه منو..کلا جالبه ولی مبارزاتش تکراریه

yoosef_st
22-05-2010, 23:24
اصلا کلا سبک و سیاق بازی شبیه به شماره دوم از رزیدنت اویله!
حرکت زامبی ها، تبر پرت کردنشون و...

mjorh
23-05-2010, 11:15
واسه pc هم هستش؟

mehdi30nema
23-05-2010, 12:05
واسه pc هم هستش؟

فقط برای xbox360

hamhami_333
23-05-2010, 13:32
اقا من اهنگای اخر هر اپیزودی که تموم میشه میزاره میخوام کسی لینک نداره ؟

Advanced Ali-001
23-05-2010, 15:11
فقط برای xbox360
وقتی که :
usb3
sata3
power3
واسه کامپیوتر شخصی همه گانی شد و2کنار رفت اون وقت میفهمین که کنسول یعنی چی خب اونوقت دیگه کنسولها جایی تو دنیا ندارن!
علی.

m_kasaeei
23-05-2010, 15:19
وقتی که :
usb3
sata3
power3
واسه کامپیوتر شخصی همه گانی شد و2کنار رفت اون وقت میفهمین که کنسول یعنی چی خب اونوقت دیگه کنسولها جایی تو دنیا ندارن!
علی.

چه ربطی داره دوست من

نمی تونی بازی کنی دلیلی نداره بحث سخت افزار بکشی وسط :دی

نمی دونم چه ربطی به usb 3 داشت :34:

کنترلر همه کنسول ها همین کنسول درپیته مایکروسافت هم وایرلسه :دی (شوخی بودا نقل قول نکنید :| )

Hunter lord
23-05-2010, 15:45
وقتی که :
usb3
sata3
power3
علی.

ولم کنید بابا شما برید روی PC تون بازی نصب کنید . بعد خراب در بیاد . سه روز بعد هم برید کارت گرافیکتون رو عوض کنید و سر انجام این که از انحصاری ها هم لذت نمی تونید ببرید .

منم اول مثل شما می گفتم انحصاری ها رو روی X360 بازی می کنم فقط و بقیه بازی ها رو روی PSP و PC ولی الان همه را روی x360 بازی می کنم .

shab_2008
23-05-2010, 16:19
وقتی که :
usb3
sata3
power3
علی.

اولا که این چه ربطی به موضوع موضوع تاپیک داشت!!!

ثانیا اگه میشه بگید که چطوری این پیشگویی ار انجام دادین که ما هم ازش استفاده کنیم!!!؟

ثالثا تا حالا چیزی درباره نسل کنسول ها شنیدید!!؟ مثلا نسل 6 یا 7 و...

رابعا فعلا تو کف ALAN WAKE باشید!

دیگه همین!:31:

arvinivra
23-05-2010, 16:55
باری چند اپیزوده ؟ اپیزوده 3 هستم مغزم داره میترکه :34::18::34:

m_kasaeei
23-05-2010, 17:03
باری چند اپیزوده ؟ اپیزوده 3 هستم مغزم داره میترکه :34::18::34:

6 تاست.........

halflife g
23-05-2010, 17:06
وقتی که :
usb3
sata3
power3
علی.

بعضی ها با حرفاشون واقعا آبروی pc بازای گل این فروم رو میبرن............ .شرط می بندم اگه فردا این بازی واسه pc تایید بشه همین آقا............. .

تازه تغییر نسل در usb در کنسول های نسل بعد هم اعمال خواهد شد و چیز شاخی نیس(گرچه من ربطشو با آلن ویک ندونستم)

متاسفانه اسپم تاپیک زیاد شد بخاطر حرف دانشمندانه این آقا حالا یکی لطف کنه پستای من و بقیه رو پاک کنه...

m_kasaeei
23-05-2010, 17:08
بعضی ها با حرفاشون واقعا آبروی pc بازای گل این فروم رو میبرن............ .شرط می بندم اگه فردا این بازی واسه pc تایید بشه همین آقا............. .

تازه تغییر نسل در usb در کنسول های نسل بعد هم اعمال خواهد شد و چیز شاخی نیس(گرچه من ربطشو با آلن ویک ندونستم)

متاسفانه اسپم تاپیک زیاد شد بخاطر حرف دانشمندانه این آقا حالا یکی لطف کنه پستای من و بقیه رو پاک کنه...

pc gamer ای که از استیم خرید نکنه پی سی گیمر نیست دزد دریایه :دی

pedram_sad
23-05-2010, 20:10
منم بازی رو امروز گرفتم ( میدونم با تاخیر زیادی همراه بود )
chapter 1 رو تمام کردم

راجع به گرافیک بازی که دوستان حسابی بحث کردن و حرفی نمونده
نظرم رو تو یک جمله خیلی مفید و جمع و جور و معنی دار خلاصه کنم :
(( نگم وحشتناکترین , میتونم بگم یکی از وحشتناکترین گرافیک های عمر 17 ساله gamer بودنم رو امروز از نزدیک دیدم ))

صدا گذاری و کنترل بازی هم عالی کار شده , همین !

pcali
24-05-2010, 06:46
منم بازی رو امروز گرفتم ( میدونم با تاخیر زیادی همراه بود )
chapter 1 رو تمام کردم

راجع به گرافیک بازی که دوستان حسابی بحث کردن و حرفی نمونده
نظرم رو تو یک جمله خیلی مفید و جمع و جور و معنی دار خلاصه کنم :
(( نگم وحشتناکترین , میتونم بگم یکی از وحشتناکترین گرافیک های عمر 17 ساله gamer بودنم رو امروز از نزدیک دیدم ))

صدا گذاری و کنترل بازی هم عالی کار شده , همین !

پدرام جان اینها همه به کنار اون محیطی رو که براش وقت گذاشته شده رو بیشتر من
تحسین میکنم :18: فقط به عظمت وسعت نقشه فکر کنید که همه چیز درش زنده نمایش داده میشه
راستی بچه ها بیان اون صفحه آماری بازی رو اینجا هر کسی بگه ببینیم چه کاره بودید چقدر
حرفه ای بودین منظورم صفحه statistics هستش فقط لطف کنید خالی نبندید مطمئن باشید بازی رو
تموم کنم حتما میگم:31: در ضمن اون دوستانی که میان اینجا دعوای کنسول و pc راه میندازن باید بگم
که من خودم قبلا pc باز بودم ولی با تمام احترامی که برای pc دارم باید بگم دنیای کنسول یک چیز دیگه
هستش و بهترین شرایط بازی کردن فقط کنسول هستش اصلا وقتی که دو اسپانسر غول مثل
مایکروسافت و سونی وجود داره کدوم آدم عاقل میاد کلی خرج میکنه میره سیستم فلان قدرت رو میگیره
بعدشم بازیهای با بدترین کیفیت اونم همش port شده با کلی مشکل بازی کنه لطف کنید دیگه بحث رو ادامه ندیدوهمین
جا تمومش کنید چون که هیچ ربطی به این تایپیک این بازی زیبا نداره.

MILIN3M
24-05-2010, 09:01
خدا وکیلی من پارسال 500 دادم کارت8800 gts 512..گرفتم با cpu4هسته ای و 4 گیگ رم...برای بازی... اما الان کنسول گرفتم..خدا وکیلی میگم کاش پارسال 360 میخریدم ..اصلا دنیاش واقعا فرق میکنه مخصوصا با tv40 و صدای دالبی و دسته وایرلس وااااااااااای

hamhami_333
24-05-2010, 12:43
پدرام جان اینها همه به کنار اون محیطی رو که براش وقت گذاشته شده رو بیشتر من
تحسین میکنم :18: فقط به عظمت وسعت نقشه فکر کنید که همه چیز درش زنده نمایش داده میشه
راستی بچه ها بیان اون صفحه آماری بازی رو اینجا هر کسی بگه ببینیم چه کاره بودید چقدر
حرفه ای بودین منظورم صفحه statistics هستش فقط لطف کنید خالی نبندید مطمئن باشید بازی رو
تموم کنم حتما میگم:31: در ضمن اون دوستانی که میان اینجا دعوای کنسول و pc راه میندازن باید بگم
که من خودم قبلا pc باز بودم ولی با تمام احترامی که برای pc دارم باید بگم دنیای کنسول یک چیز دیگه
هستش و بهترین شرایط بازی کردن فقط کنسول هستش اصلا وقتی که دو اسپانسر غول مثل
مایکروسافت و سونی وجود داره کدوم آدم عاقل میاد کلی خرج میکنه میره سیستم فلان قدرت رو میگیره
بعدشم بازیهای با بدترین کیفیت اونم همش port شده با کلی مشکل بازی کنه لطف کنید دیگه بحث رو ادامه ندیدوهمین
جا تمومش کنید چون که هیچ ربطی به این تایپیک این بازی زیبا نداره.

منم کاملا موافقم ترسی که بازی تاو ادم ایجاد میکنه واقعا در حد سکتست !!! اما راجع به برتری کنسول من یه جا خورد تو زوقم اونم تو بازیه GTA episod from liberty city که واقعا گرافیکش در کنسول 360 له بود و من خیلی حالم گرفته شد :13:

mehdi30nema
24-05-2010, 14:01
خدا وکیلی من پارسال 500 دادم کارت8800 gts 512..گرفتم با cpu4هسته ای و 4 گیگ رم...برای بازی... اما الان کنسول گرفتم..خدا وکیلی میگم کاش پارسال 360 میخریدم ..اصلا دنیاش واقعا فرق میکنه مخصوصا با tv40 و صدای دالبی و دسته وایرلس وااااااااااای

منم پارسال همین اشتباه را کردم ولی امسال که کنسول گرفتم واقعا راضی هستم .
به خصوص از تجربه شاهکاری مثل alan wake

pedram_sad
24-05-2010, 14:25
منم کاملا موافقم ترسی که بازی تاو ادم ایجاد میکنه واقعا در حد سکتست !!! اما راجع به برتری کنسول من یه جا خورد تو زوقم اونم تو بازیه GTA episod from liberty city که واقعا گرافیکش در کنسول 360 له بود و من خیلی حالم گرفته شد :13:
درست برعکس شما من هم GTA IV هم DLC هاش رو تو PC هم دیدم اونم رو maximum تنظیمات
اصلا قابل قیاس نیست بس که فاجعه Port شدن جفتشون

Leon-117
24-05-2010, 15:00
دوستان گرامي بازي چجورياست؟ميارزه موقع امتحانا بگيرم؟!
دوستان كنسولي من خودم تازه 360 گرفتم ولي بايد بگم درسته كه كنسول خوبه ولي پي سي هم برا خودش عالمي داره ديگه!

M_F_GAMER
24-05-2010, 15:06
دوستان كنسولي من خودم تازه 360 گرفتم ولي بايد بگم درسته كه كنسول خوبه ولي پي سي هم برا خودش عالمي داره ديگه!
یکی از بهترین بازی های این نسل هستش!
حتما بگیر!
بهتر!تو امتحانا بگیر روزی نیم ساعت برو!
هم برا سلامت کنسول خوبه هم برا اینکه زود تموم نشه!!:27:

hamhami_333
24-05-2010, 15:11
اینم از اون حرفا بود بحث نمیکنم بگزریم

pedram_sad
24-05-2010, 15:20
مطمنا از اون حرف ها بود
منم بحث نمیکنم
به قول خودت بگذریم

halflife g
24-05-2010, 15:27

پورت gta از کنسول به pc ضعیف بود و بازی مشکلات زیادی داشت....البته اکثرشون در پچ های بعدی که از طرف راک استار عرضه شد حل شدند ولی خوب مشکلات مشکلات عمیقی بودند(اگه حرف ما رو باور نمی کنی میتونی امتیازات سایتها و نقد اونها رو در باب مقایسه بخوونی)

Darkness Inside
24-05-2010, 15:37
من شاید ، با اجازه ی شما به 360 روی بیارم.(البته "اعتقادات" قیلیمو حفظ می کنم!)

یکی از دلایلش هم همین آلن ویک هست.

میگم خدایی، اگه از دیدگاه یک طرفدار نگاه نکنیم، این بازی بازی قشنگیه؟

halflife g
24-05-2010, 15:48

این نظر شخصیه منه:

نکات مثبت:

اتمسفر عالی
موضوع عالی
روایت داستان عالی
گرافیک شب عالی و گرافیک روز خیلی خوب
مبارزات سرگرم کننده

نکات منفی:

خسته کننده شدن مبازرات و گیم پلی بعد از مدتی و بشدت در بعضی اپیزودها
انیمیشن و موشن کپچر ضعیف شخصیتها

حالا تصمیم با خودته......... .ولی برای روی آوردن به x360 دلایل بسیاری هست از جمله gears (که خودش دلیله:31:) fifaهای خوشمزه:31: ..halo و خیلی از بازیهای دیگه

Yi Yi
24-05-2010, 16:32
اصلا قابل قیاس نیست بس که فاجعه Port شدن جفتشون چشم شما عادت داره همه چیز رو روی PC نجس ، گند و روی کنسول مقدس ، عالی ببینه.
از PC متنفرید، چرا روی می آرید به دروغ گفتن.
من خودم دارم GTA IV و DLC هاش رو روی آخرین تنظیمات و در رزولویشن 1080p بازی می کنم. تصویر خیلی sharp تره و وضوحش بالاتره. میزان Blur و محو بودن بافت ها هم بسیار کمتره.

قبلا هم از gamespot نقل قول کرده بودم، بازم نقل قول می کنم :

gamespot بازی GTA IV رو در هر سه پلتفرم مقایسه کرده و گقته :

Even with all the problems, GTAIV looks better on the PC by a wide margin.

منبع:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم قبول دارم، Port می تونست بهتر از این باشه،اشکالاتی داشت که با پچ ها برطرف شدند، اشکالاتی هم همچنان باقی ایه. اما در حدی بد نیست که بهش بگیم فاجعه.
فاجعه اینه که برای یه مسئله ی بی ارزش ، آدم بیاد و دروغ بگه.

pedram_sad
24-05-2010, 16:55
این نظر شخصیه منه:

نکات مثبت:

اتمسفر عالی
موضوع عالی
روایت داستان عالی
گرافیک شب عالی و گرافیک روز خیلی خوب
مبارزات سرگرم کننده

نکات منفی:

خسته کننده شدن مبازرات و گیم پلی بعد از مدتی و بشدت در بعضی اپیزودها
انیمیشن و موشن کپچر ضعیف شخصیتها

حالا تصمیم با خودته......... .ولی برای روی آوردن به x360 دلایل بسیاری هست از جمله gears (که خودش دلیله:31:) fifaهای خوشمزه:31: ..halo و خیلی از بازیهای دیگه
مراد جان موسیقی و صدا گذاری رو یادت رفت :31:

جالب اینجاست که در مورد Motion capture هم تو همون movie که لینکش رو گذاشتم remedy کلی تبلیغ هم کرده بود که از نسخه های پیشرفته ترش استفاده کرده بوده

بازی ها هم زیاده که بعضی ها رو اشاره کردی که خوب نمیخوام ادامش بدم چون به این تاپیک کاری نداره

راستی این بازی فقط یک پایان داره ؟

m_kasaeei
24-05-2010, 17:11
به نظرم باید تفکیک انجمن ها سریعا انجام بهش مخصوصا که داریم به تابستون نزدیک میشیم و طبعا تاپیک ها شلوغ تر میشه :puke:

ps3

360

pc

نشه من فعالیتمو قطع می کنم میرم بازیسنتر که الانم دارم روز به روز اونجا پر رنگ تر میشم

hamhami_333
24-05-2010, 18:06
چشم شما عادت داره همه چیز رو روی PC نجس ، گند و روی کنسول مقدس ، عالی ببینه.
من خودم دارم GTA IV و DLC هاش رو روی آخرین تنظیمات و در رزولویشن 1080p بازی می کنم. تصویر خیلی sharp تره و وضوحش بالاتره. میزان Blur و محو بودن بافت ها هم بسیار کمتره.

منبع:

من هم قبول دارم، Port می تونست بهتر از این باشه،اشکالاتی داشت که با پچ ها برطرف شدند، اشکالاتی هم همچنان باقی ایه. اما در حدی بد نیست که بهش بگیم فاجعه.

منم به خاطذ GTA اونم dlc هاش xbox خریدم اما واقعا کیفیتش پایینه همه چیز دون دونه !!draw distanse در حد 0 هست اول فکر کردم مشکل از مانیتورمه اما دوستام گفتن نه مشکل از بازیه !!! اینجا تاپیک بازی فوق العاده الان ویک هسن بهتره ادامه ندیم :10:

vahidgame
24-05-2010, 18:23
چشم شما عادت داره همه چیز رو روی PC نجس ، گند و روی کنسول مقدس ، عالی ببینه.

منبع:

حرف منطقی جواب نداره:20:
اگه راست میگید این پستو جواب بدین و یه دلیل و مدرک بیارید که اشتباه هستش.
من صد در صد قبول دارم که بعضی ها قصد تخریب یه چیزی رو دارن. یعنی اگه بخواید می تونم حداقل 10 تا پستو نشون بدم که اینو ثابت می کنه.

به نظرم باید تفکیک انجمن ها سریعا انجام بهش مخصوصا که داریم به تابستون نزدیک میشیم و طبعا تاپیک ها شلوغ تر میشه

ps3

360

pc

نشه من فعالیتمو قطع می کنم میرم بازیسنتر که الانم دارم روز به روز اونجا پر رنگ تر میشم
آره منم موافقم.
ولی به نظرم یه گروه هم درست کنید به نام دشمنان سرسخت پی سی بعدش اون جا هر چیزی می خواید بگید اونجوری قشنگ می تونید خودتون رو راحت کنید:31:
من هنوز آلن ویک رو بازی نکردم ولی مطمئنا یکی از بهترین بازی های انحصاری و یه شاهکار هستش. بی صبرانه منتظر بازی کردن اون هستم.
ولی این دلیل نمیشه که هر پستی بی ربطی داده بشه. نه اون کسی که اومد در مورد پی سی و برعلیه کنسول یه چیزای نا مربوط گفت کار درستی کرد نه کسانی که اومدن برعلیه پی سی با یه سری مدارکی که از خودشون دراوردن کاری درستی کردن.

halflife g
24-05-2010, 18:40
مراد جان موسیقی و صدا گذاری رو یادت رفت :31:

جالب اینجاست که در مورد Motion capture هم تو همون movie که لینکش رو گذاشتم remedy کلی تبلیغ هم کرده بود که از نسخه های پیشرفته ترش استفاده کرده بوده

بازی ها هم زیاده که بعضی ها رو اشاره کردی که خوب نمیخوام ادامش بدم چون به این تاپیک کاری نداره

راستی این بازی فقط یک پایان داره ؟

راست میگی پدرام جان موسیقی و صداگذاری هم عالی بود........ .

فقط یک پایان داره.....البته خوب که یک پایان داره چون موضوع یکم پیچیدس در نتیجه چند تا پایان پیچیدگی شو بیش از پیش میکرد.

حرف منطقی جواب نداره:20:
اگه راست میگید این پستو جواب بدین و یه دلیل و مدرک بیارید که اشتباه هستش.
من صد در صد قبول دارم که بعضی ها قصد تخریب یه چیزی رو دارن. یعنی اگه بخواید می تونم حداقل 10 تا پستو نشون بدم که اینو ثابت می کنه.

آره منم موافقم.
ولی به نظرم یه گروه هم درست کنید به نام دشمنان سرسخت پی سی بعدش اون جا هر چیزی می خواید بگید اونجوری قشنگ می تونید خودتون رو راحت کنید:31:
من هنوز آلن ویک رو بازی نکردم ولی مطمئنا یکی از بهترین بازی های انحصاری و یه شاهکار هستش. بی صبرانه منتظر بازی کردن اون هستم.
ولی این دلیل نمیشه که هر پستی بی ربطی داده بشه. نه اون کسی که اومد در مورد پی سی و برعلیه کنسول یه چیزای نا مربوط گفت کار درستی کرد نه کسانی که اومدن برعلیه پی سی با یه سری مدارکی که از خودشون دراوردن کاری درستی کردن.
به نظرم اونایی که از یه پست تشکر می کنن دقت کنن که چه پستی هستش چون حتما اونو قبول دارن پس معلوم میشه که اونا هم باید به اطلاعات خودشون اضافه کنن:46:

اولا در مورد "تشکر کردن"...تشکر کردن به این معنی نیست که حتما باید حرف یکی رو تایید کنی و ازش تشکر کنی ...من از اکثر پستا تو کل این فروم تشکر می کنم و فقط از پستای بعضی از افراد(که خوشبختانه تو قسمت بازی نداریم)تشکر نمی کنم........... .

در نتیجه فقط خواستم بگم که تشکر به اون معنی که شما میگید نیست

در مورد gta هم خوب مشکل port زیاد داشت اینو نمیشه انکار کرد و حرف من هم توسط آقای "atheistboy" تایید شده.................. .ولی خوب مشگل گرافیکیشو ...قبول دارم pc بهتره ...ولی پورت کلی بد بود............ .خوب دیگه اساتید لطفا این بحث رو تموم کنید و به بازی برسید لطفا لطفا اطفا

hamhami_333
24-05-2010, 21:08
عجب بازیه خوفی 2 3 صحنه از جام پریدم ما رفتیم اپیزود 3 :31: من که شبا میترسم بازی کنم :31:

Milad4171
24-05-2010, 22:39
واقعا این بازی اومده واسه پی سی؟ من چرا هرچی میگردم کسی نداره!!!!
دوستان کجاها توصیه میکنن بگیرم؟ یا اگه مثلا شرکتی زده از چه شرکتی!؟
بازی دقیقا چطور سبکی داره؟ میخوام ببینم تخیلی بیشتر هست یا نه!

Yi Yi
24-05-2010, 22:52
واقعا این بازی اومده واسه پی سی؟ من چرا هرچی میگردم کسی نداره!!!!
دوستان کجاها توصیه میکنن بگیرم؟ یا اگه مثلا شرکتی زده از چه شرکتی!؟
بازی دقیقا چطور سبکی داره؟ میخوام ببینم تخیلی بیشتر هست یا نه!
از خوندن کدوم پست به این نتیجه رسیدید که بازی برای PC اومده؟

djmd
24-05-2010, 23:00

مطمنا از اون حرف ها بود
منم بحث نمیکنم
به قول خودت بگذریم

پورت gta از کنسول به pc ضعیف بود و بازی مشکلات زیادی داشت....البته اکثرشون در پچ های بعدی که از طرف راک استار عرضه شد حل شدند ولی خوب مشکلات مشکلات عمیقی بودند(اگه حرف ما رو باور نمی کنی میتونی امتیازات سایتها و نقد اونها رو در باب مقایسه بخوونی)

و . . .

به به یهو از آلن ویک رفتن تو پچهای , پک الحاقی GTA دیگه خیلی جالب بود اینم ندیده بودیم که دیدیم !!!
به اصطلاحpro gamer ها اگر وضعشون این باشه دیگه وای به حال سایرین ! می گم می خواین در مورد درایور کارت صدا هم یه صحبتی بکنین البته در مورد مشکل سرویس اینترنت lcd های سری 600 سامسونگ در ایران هم بحث می شد بد نبود .... :13:

-------------------------------------------------------------------------------
یه مطلب کوچولو بگیم که حداقل به بازی ربط داشته باشه ... یه قسمت از سرس کد بازی alan wake در pcmark vantage وجود داره که برای تست سیستم استفاده میشه ولی خوب هیچ چیزی رو تصویری نشون نمیده و محاسبات انجام میشه فقط ...

Turok-71
25-05-2010, 01:04
:18: :18:

وااای اپیزود دوم شاهکاره من که خیلی ترسیدم.:دی
فعلا روزی یک اپیزود بازی می کنم ولی اپیزود دوم نسبت به اول پیشرفت خیلی زیادی
داشت...از منور گرفته تا ماشین.
اون باس که Chainsaw داره و از پشت در میاد ترسو تا قلب آدم عمق میده...:18:
دقیقا الان مثل وقتایی که منتظر اومدن قسمتای جدید فرار از زندان بودم الانم برای اپیزود سوم لحظه شماری می کنم...
+
راستی من دیدم میشه منور پرتاب کرد!
باید به این قابلیت برسی یا قلق خاصی داره؟

pcali
25-05-2010, 07:34
:18: :18:

وااای اپیزود دوم شاهکاره من که خیلی ترسیدم.:دی
فعلا روزی یک اپیزود بازی می کنم ولی اپیزود دوم نسبت به اول پیشرفت خیلی زیادی
داشت...از منور گرفته تا ماشین.
اون باس که Chainsaw داره و از پشت در میاد ترسو تا قلب آدم عمق میده...:18:
دقیقا الان مثل وقتایی که منتظر اومدن قسمتای جدید فرار از زندان بودم الانم برای اپیزود سوم لحظه شماری می کنم...
+
راستی من دیدم میشه منور پرتاب کرد!
باید به این قابلیت برسی یا قلق خاصی داره؟

برای پرتاب منور باید اسلحه مربوطه رو پیدا کنید که کم کم بهش میرسی جایی مخفی نیست
در ضمن با هاش میتونید دشمنان تاریکی رو هم از پا در بیاری ولی اینقدر منور نداره که بتونی
زیاد بکشی فکر کنم این مورد برای حالت nightmare بیشتر کاربرد داشته باشه چون اونجا مهمات
کمه در ضمن در صفحه آماری بازی یک گزینه وجود داره که شما تا چه تعداد از این اسلحه برای
نابود کردن استفاده کردین

arvinivra
25-05-2010, 09:12
من اپیزود 3 هستم خیلی جالبه داستانش ،خودایییش بازی به این قشنگی بازی نکردم ( البته از نظر داستان )

pedram_sad
25-05-2010, 12:27
گرافیک بازی mind blowing هست و بس
اونجایی که با alice کنار اب بودن و میرفتن سمت کلبه من فقط دورین میچرخوندم برای محیط
دوستان میگفتن تو روز گرافیکش به اندازه شب نیست ولی من یکی به شدت از روز هم لذت بردم نور خورشید روزی سبزه ها و کلبه به خصوص اب بازی فوق العاده کار شده
کنترل خیلی نرمی هم داره و موزیک هم که ...

برای من بیشتر از این ترس هیجان داره بازی

راستی دوستان این چراغ قوه باتری هاش چرا اینقدر کمه ؟

pcali
25-05-2010, 12:53
راستی دوستان این چراغ قوه باتری هاش چرا اینقدر کمه ؟

شما حالت Normal میری Nightmare چون که در حالت اول مهمات بسیار یافت میشه:27:

pedram_sad
25-05-2010, 13:06
شما حالت Normal میری Nightmare چون که در حالت اول مهمات بسیار یافت میشه:27:
والا من که کلا 2 تا دیدم یکی اول بازی که اون نور از اون بالا داد یکی هم فعلا تو این کلبه
البته منظورم ammo نبود منطورم عمر باتریش بود که فرتی تمام میشه :31:

pcali
26-05-2010, 07:45
والا من که کلا 2 تا دیدم یکی اول بازی که اون نور از اون بالا داد یکی هم فعلا تو این کلبه
البته منظورم ammo نبود منطورم عمر باتریش بود که فرتی تمام میشه :31:

آره فکر میکردم مشکل این باشه :31:کلا سه نمونه چراغ قوه وجود داره که دو نمونه بعدی
قدرت بیشتری دارن اونها رو هم کم کم بهشون میرسی من الان اپیزود پنجم هستم اینجا دیگه
کولاک کرده بازی اوج هیجان بازی رو دارم تجربه میکنم کلا میخکوبم:8:

pedram_sad
26-05-2010, 09:51
دوستان من حرفم رو راجع به ترسناک نبودن و هیجانی بودن بازی پس میگیرم:31:
اونجاهایی که یهو یک دود های سیاه رنگی تو فضای جنگل که خودش کم تاریک هست میاد و دشمن ها میان و میری لای درخت ها به شدت ترس ناک کار شده

من داشتم به زور گرافیک خفن بازی رو حضم میکردم که این قسمت هایی که با تفنگ منور دار شلیک میکنه دیگه رسما کم اوردم :31:

a.salireza
26-05-2010, 10:08
خوب بلاخره به خاطره این بازیم که شده طلسم شکسته شد و ماهه دیگه میرم واسه خریدن X360 :دی
از ماهه دیگه منم به جمع فنای 360 میپیوندم :31:
واسه اینکه اسپم حساب نشه :
یه سوال دارم . آلن چرا کابوس میبینه ؟ یعنی چه اتفاقی میوفته که کابوساش شروع میشه ؟

Niloofar_Hot69
26-05-2010, 13:08
واقعا یه شاهکار به تمام معناست حس ترس رو تو آدام به وجود میاره چقدر زیباست نمیتونم از پای 360تم بلندشم:40:گرافیک نورپردازی شاهکاره خیلی دوستش دارم:40::46:

m_kasaeei
26-05-2010, 13:33
یه سوال دارم . آلن چرا کابوس میبینه ؟ یعنی چه اتفاقی میوفته که کابوساش شروع میشه ؟
خوب اگه بگیم که داستان تابلو میشه :دی

noia
26-05-2010, 19:38
درود،
معلوم نیست کی واسه PC می‌آد؟

pedram_sad
26-05-2010, 19:44
درود،
معلوم نیست کی واسه PC می‌آد؟
قرار نیست بیاد و انحصاری 360 هست
حد اقل فعلا
اگه هم منتظر port احتمالی هستی با همون درصد کم , روی بهار یا تابستان 90 حساب کن ( نظر شخصی )

MILIN3M
26-05-2010, 21:57
بهتر که نیاد چه معنی داره؟؟؟ :دی مگه گاد اف وار برای pc میاد؟؟ بزار 360 چنتا بازی باحال داشته باشه

pedram_sad
26-05-2010, 21:59
بهتر که نیاد چه معنی داره؟؟؟ :دی مگه گاد اف وار برای pc میاد؟؟ بزار 360 چنتا بازی باحال داشته باشه
حرف های زیادی دارم ولی هیچ چیزی نمیگم چون یک سری منتظرن من حرف بزنن و تاپیک رو به فنا ببرن :31:

m_kasaeei
26-05-2010, 22:02

اگر به مایکروسافت باشه میاد :27:

ali_ranger22
26-05-2010, 22:08
پسر عجب جو وحشتناکی !
واقعا فوق العاده اس جوش
حال میده کلا آدم میره تو جو-ه بازی !

MILIN3M
27-05-2010, 00:29
حرف های زیادی دارم ولی هیچ چیزی نمیگم چون یک سری منتظرن من حرف بزنن و تاپیک رو به فنا ببرن :31:

عب نداره داداشم حرفاتو بزن..مگه من اعتراض به امضام کردم جز اخطار چیزی نصیبم شد( کلا مملکت دهنتو میبندن ..چه برسه فروم که به خاطر امضا):20:
...اصلا تا خون در رگ ماست alan wake برای 360 ماست:31:

pr0007
27-05-2010, 01:10
سلام و دورود بر ایرانیان منم این بازی رو 4 روز پیش تمومش کردم همه چیزش عالی ولی من هنوز به pc وفادارم این بازی برای رقابت به بازی هم سبک خودش یعنی havy rain اومده مثل kill zone که با gears of war مقایسه میشه من هفته آینده میرم Ps3 بخرم تا شاهکارهای این کنسول رو امتحان کنم

a.salireza
27-05-2010, 07:05
خوب اگه بگیم که داستان تابلو میشه :دی

یعنی معلوم نیست واسه چی کابوس میبینه ؟ از همون اول بازی کابوس میبینه ؟

Hunter lord
27-05-2010, 08:10
امروز بالاخره می خوام برم این شاهکار رو بخرم . ولی حیف که می دونم آخرش چی می شه :13:

IRAN_KING
27-05-2010, 08:16
یعنی معلوم نیست واسه چی کابوس میبینه ؟ از همون اول بازی کابوس میبینه ؟

حتما خواب نامزده شو میبینه ؟؟؟:27::27::27:

---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------

امروز بالاخره می خوام برم این شاهکار رو بخرم . ولی حیف که می دونم آخرش چی می شه :13:

آقا مگه فیلم سینمایی هست که اخرو بدونی حال نده ..... بازی کن..حال کن...وحشت کن...و تمام کن...

pedram_sad
27-05-2010, 13:42
دوستان دیشب رفتم Episode 2
خیلی باحال بود اهنگ اخر episode 1

یک مورد دیگه اول قسمت دوم بود که alan ته ریش نداشت قیاش یک جوری بود :31:
به نظر من با ته ریش خیلی بهتر بود :31:

mehdi30nema
27-05-2010, 15:45

یک مورد دیگه اول قسمت دوم بود که alan ته ریش نداشت قیاش یک جوری بود :31:
به نظر من با ته ریش خیلی بهتر بود :31:
آخر هر اپیزود یک آهنک فوقالعاده داره .
باید بشنوی تا بفهمی چی هستن .

m_kasaeei
27-05-2010, 20:46
سینا:

بزرگترین ضد حال رو خوردم.بازی اولش همونجایی که آلن بیدار میشه گیر یعنی کله کنسول گیر کرد.کسی میدونه چی کار کنم؟
البته کنسول درسته فقط آلن اینجوری میکنه تو فلش هم نصب کردم.
ممنون

hamhami_333
27-05-2010, 21:28
سینا:

بزرگترین ضد حال رو خوردم.بازی اولش همونجایی که آلن بیدار میشه گیر یعنی کله کنسول گیر کرد.کسی میدونه چی کار کنم؟
البته کنسول درسته فقط آلن اینجوری میکنه تو فلش هم نصب کردم.
ممنون

احتمالا مشکل از بازیتونه دیگه یه نسخه دیگه امتحان کنید :8:

m_kasaeei
27-05-2010, 22:47
احتمالا مشکل از بازیتونه دیگه یه نسخه دیگه امتحان کنید :8:

یعنی با اینکه نصب کردم بازم میتونه از دیسک باشه؟

halflife g
27-05-2010, 23:48
یعنی با اینکه نصب کردم بازم میتونه از دیسک باشه؟آره یه دیسک دیگه رو امتحان کن.......... .چون من این مشکلو با بازی گیرز2 هم داشتم که با تعویض دسک درست شد....... .

S@nti@go_s&k
27-05-2010, 23:57

سلام پدرام جان آهنگ اپیزورده 1 و 2 خیلی باحالن

من که حال کردم باهاشون :دی

یه مقدار از رمتو خالی کن اگر از رم استفاده میکنی (از رو تجربه گفتم واسه منم اینجوری شد اینکارو کردم ردیف شد)

hamhami_333
28-05-2010, 10:31
عجب اخری داشت !!!! نسخه دومش کسی نمیدونه کی قراره بیاد ؟

m_kasaeei
28-05-2010, 10:57
به نظر من با ته ریش خیلی بهتر بود
بدون ته ریش تیتیش مامانی میشه :دی پدرام :13: بشین یکسره تا اخرش برو این کارا چیه ؟؟ من میگم الن بیاد به خوابت تا تو خواب با اون حاج خانوم خفتت کنه :دی

یه مقدار از رمتو خالی کن اگر از رم استفاده میکنی (از رو تجربه گفتم واسه منم اینجوری شد اینکارو کردم ردیف شد)
سروش جان یه توضیحی میدی؟ منظورت حافظه ی داخلیه 360 هست؟ اگه آره ماله من نصفش پره.تا جایی که تونستم خالی کردم.ولی بازم درست نشد یه راهنمایی بده.
ممنون

ویرایش: دوستان زنگ زدم به اونجایی که بازیو ازش خریدم میگه باید فریمور دستگاه رو آپدیت کنم یعنی میتونه از اون باشه؟

pedram_sad
28-05-2010, 13:30
بدون ته ریش تیتیش مامانی میشه :دی پدرام :13: بشین یکسره تا اخرش برو این کارا چیه ؟؟ من میگم الن بیاد به خوابت تا تو خواب با اون حاج خانوم خفتت کنه :دی
والا نمیدونم کدومتون این پست رو دادین ولی حدس میزنم شما باشی محمد جان

به علت تداخل و تراکم زندگی و سریال و فیلم و بازی های دیگه اینطوری شده
اکثرا شب ها 2 به بعد با headphone بازی میکنم که اصلا نمیفهمم دورم چه خبره :31:

ولی خودمونیما این درگیری هاش عصبی کننده میشه گاهی اوقات
خودش تو صفحه loading مینویسه گاهی بهتره فرار کنید به سمت نور تا بجنگید با همه دشمن ها
ولی مگه میگذارن این کار رو بکنی
alan که 3 سوته خسته میشه و اونا هم انگار سوار ماشین باشن بلافاصله میرسن و تند تند میزنن :31:
جا خالی دادن هاش هم که قربونش بشم :31:

سروش جان یه توضیحی میدی؟ منظورت حافظه ی داخلیه 360 هست؟ اگه آره ماله من نصفش پره.تا جایی که تونستم خالی کردم.ولی بازم درست نشد یه راهنمایی بده.
ممنون

ویرایش: دوستان زنگ زدم به اونجایی که بازیو ازش خریدم میگه باید فریمور دستگاه رو آپدیت کنم یعنی میتونه از اون باشه؟
نه بابا به firmware چه ارتباطی داره
مگه LT نریختی ؟
من 90 درصد مطمنم از dVD بازی هست

m_kasaeei
28-05-2010, 18:45
قسمت دوم پست رو سینا بود :دی
اما اون قسمت مربوط به خودت رو من بودم :دی
در ظمن سینا من که گفتم بهت از dvd هست چرا باور نمیکنی :دی ؟؟

don mohsen
29-05-2010, 13:35
اقا چی شد واسه pc هم هست؟؟؟پست اول که نوشته ایکس 360 و پی سی.

یعنی واقعا اومده یا پست اپدیت نشده؟؟؟؟

Leon-117
29-05-2010, 13:48

فعلا خبري در مورد نسخه ي پي سي نيست.اول قرار بود براي پي سي هم بياد اما فعلا انحصاري Xbox 360 هست.

Yi Yi
29-05-2010, 13:50

p30world جای معتبری نیست. از منابع خارجی مثل wikipedia که مرتب به روز رسانی می شند، استفاده کنید.

Hunter lord
29-05-2010, 17:54
این بازی رو پریروز خریدم .

شروع بازی طوفانی بود ! گرافیک فوق العاده و همراه گیم پلی عالی هیجان بازی رو چندین برابر می کرد . صداگذاری عالی و ترسناک کار شده . چندین جای بازی واقعا ترسیدم . ولی بیشتر از ترس هیجان بود که با بازی همراه بود . ترکیب چراغ قوه با تفنگ برای کشتن دشمنان واقعا عالی بود ولی حیف که سیستم نشانه گیری کمی بد هستش .
زمین خوردن های ALAN عالی و شبیه به Uncharted هستش .

نقاط + :

گرافیک خوب و عالی در شب - نورپردازی عالی هم در شب و هم در صبح - گیم پلی هیجانی و ترسناک - وجود نو آوری در گیم پلی - داستان عالی - استفاده خوب و به جای سیستم دکمه زنی - صحنه های سینمایی عالی - دمو های CG عالی - دوربین مناسب - صدا گذاری دیوانه کننده

نقاط - :

بافت های اشیا در صبح واقعا در سطح پایینی قرار گرفته - کپی برداری دشمنان از RE5 - کم بودن جزییات شخصیت های اصلی و فرعی بازی به جز ALAN و Alice - بار گذاری های طولانی حتی با نصب بازی روی HARD

گرافیک : 9 گیم پلی : 9 صدا گذاری و موسیقی : 10 داستان: 10 هیجان و ترس : 10

pedram_sad
29-05-2010, 19:01
دبشب ساعت 3 دوباره بازی ادامه دادم
رسیدم episode 3
اتمام همین 2 تا episode کافی بود تا به عظمت بازی از هر فاکتور پی ببرم

خط داستانی و نحوه بیان داستان فوق العادست
گرافیک و صدا گذاری که اصلا در حد تعریف نمیگنجه

ترس و اتمسفر تاریک و سنگین با gameplay قوی بازی همه جوره تکمیل کرده بازی رو

اهنگ اخر episode دوم هم عالی بود
من دارم سعی میکنم همه achieve ها رو بگیرم

کسی نمیدونه لینک این اهنگ هاش کجا هست برای دانلود ؟

m_kasaeei
29-05-2010, 19:29
دبشب ساعت 3 دوباره بازی ادامه دادم
رسیدم episode 3
اتمام همین 2 تا episode کافی بود تا به عظمت بازی از هر فاکتور پی ببرم

خط داستانی و نحوه بیان داستان فوق العادست
گرافیک و صدا گذاری که اصلا در حد تعریف نمیگنجه

ترس و اتمسفر تاریک و سنگین با gameplay قوی بازی همه جوره تکمیل کرده بازی رو

اهنگ اخر episode دوم هم عالی بود
من دارم سعی میکنم همه achieve ها رو بگیرم

پدرام کاملا باهات موافقم.خدارو شکر که بازیه من درست شد.فقط در یک کلام میشه گفت عالیه.دیگه تو RE اصلا ترسی وجود نداشت اما اعتراف میکنم واقعا تو این ترسیدم

havas_1980
29-05-2010, 21:30
p30world جای معتبری نیست. از منابع خارجی مثل wikipedia که مرتب به روز رسانی می شند، استفاده کنید.کاربر atheistboy! شما فقط کافی بود می گفتین پست اول به روز نشده و خبری از نسخه پی سی فعلا نیست! اینکه گفتین "p30world جای معتبری نیست" اصلا جمله قشنگی نبود. عملا فعالیت خودتون و بقیه رو هم پایین میارین. این حق رو میدم که کاربرا از این صحبتتون شاکی باشن.

Yi Yi
29-05-2010, 22:07
از اینکه شما و دیگران رو رنجوندم، پوزش می خوام.
اما این اولین بار نیست که یه نفر با دیدن پست های اول Update نشده‌، اطلاعات اشتباه دریافت می کنه. ( بخصوص در این تایپیک )
معتبر نبودن هم توهین نیست. به معنی غلط بودن هم نیست. بلکه به معنی اینه که صحت اطلاعات تضمین شده نیست. نه تنها P30world بلکه انجمن های دیگه هم همین طورند.
پس اینکه p30world جای معتبری نیست ( برای دریافت اطلاعات بازی )، درسته قشنگ نیست، ولی از نظر من حقیقت داره!

m_kasaeei
29-05-2010, 22:43
پس اینکه p30world جای معتبری نیست ( برای دریافت اطلاعات بازی )، درسته قشنگ نیست، ولی از نظر من حقیقت داره
شرمنده ! به خاطره هومن جان سره اون پست جواب ندادم اما دیگه نمیشه .....
این همه تاپیک برای بازیها , اخباره بازیها , معرفی بازیها ....( البته با منبع معتبر )
که سعی میکنیم اطلاعات توش بریزیم و خیلی از بچه ها هم ترجمه هایی قرار میدن ...
با یک حرف همشون میره زیره آب ! واقعا چه ادمهای بی معرفتی پیدا میشن ! شما اگه مشکلی دارین با این مساله قرار نیست به هم توهین کنین...در هر صورت خودتون رو نشون دادین ....
محمد

CATALONIA
29-05-2010, 22:53
...
...

من اين چند تا رو پيدا كردم : 

Alan Wake Main Theme (Soundtrack)f

Alan Wake Soundtrack- Poets of the Fall - War

Alan Wake Soundtrack- Old Gods Of Asgard - Children of the Elder God

Alan Wake Soundtrack - -Haunted- by Poe

m_kasaeei
29-05-2010, 22:58
سینا:
باور کنید زیادی ترسناکه.الان داشتم بازی میکردم 5-6 تا سکته زدم.یهو بی معرفتا ظاهر میشن با تبر میکوبن تو سرت.ای بابا.دی:
سینا

MILIN3M
30-05-2010, 21:13
راهی برای فرار کردن از دست دشمن غیر از LB + L نیست . چون یک بار تصادفی یک دکمه رو زدم که از دست دشمن ها Alan لایی کشید .
تا اونجا که میدونم فقط یا فرار یا جاخالی با همون دکمه..اما وایسا مثل مرد بجنگ..
.خدایی رو نایتمر مگه اینها میمیرن!!!!!!!!!!!!!!!!

vahidgame
30-05-2010, 22:34
من اين چند تا رو پيدا كردم : 

Alan Wake Main Theme (Soundtrack)f

Alan Wake Soundtrack- Poets of the Fall - War

Alan Wake Soundtrack- Old Gods Of Asgard - Children of the Elder God

Alan Wake Soundtrack - -Haunted- by Poe

چه آهنگ های قشنگی بازی داره. خیلی از آهنگای بازی خوشم اومده.
راستی یه سری ها هم مث اینکه دوس دارن تاپیکو بهم بریزن. نمی دونم این چیزا چه ربطی به اینجا داره:rolleye:

Masoud King
31-05-2010, 15:16
سلام
مقداری پست پاک شد... یه عده پست هایی بودن که باید پاک میشدن و بقی پست های مربوط به اونا بودن!

مورد دوم هم اینکه اینقدر اسپم ندین... نه این تاپیک بلکه همه تاپیکا...حالا درسته پستای اسپم پاک نمیشن ولی شما هم رعایت کنید

ممنون :)

Hunter lord
04-06-2010, 15:30
یکی می شه توضیح بده آخر بازی چی شد و سر کارکتر چی اومد ؟

آخرش یکم گنگ بود . !!!

S@nti@go_s&k
05-06-2010, 09:17
یکی می شه توضیح بده آخر بازی چی شد و سر کارکتر چی اومد ؟

ایشالا تو قسمت بعدی معلوم میشه :دی

amirtaker
05-06-2010, 10:51
واسه پی سی اومد؟

اگر قرار بو بیادالان این تاپیک داشت میترکید

Hunter lord
06-06-2010, 19:13
ایشالا تو قسمت بعدی معلوم میشه :دی

آخه آخرش معلوم نشد سر Alan چی آمد .

Masoud King
07-06-2010, 14:47
سلام

دوستان حتما فیلم the shining رو ببینین.

خیلی نکات جالبی از داستان این فیلم توی بازی دیده میشه...

سم لیک خیلی از استفان کینگ الهام گرفته برای داستان آلن ویک

pedram_sad
19-06-2010, 23:48
یک کلان اثر در دنیای بازی
یک فوق بازی که ساختن بازی رو به خیلی از developer ها دیکته کرد
و از همه مهمتر یک exclusive title استثنایی و مهم برای X360

pcali
20-06-2010, 08:07
یک کلان اثر در دنیای بازی
یک فوق بازی که ساختن بازی رو به خیلی از developer ها دیکته کرد
و از همه مهمتر یک exclusive title استثنایی و مهم برای X360

سلام پدرام جان بالاخره ما شما رو دیدیم :31:
بله قطعا همین جوره که شما میگید حالاواضحه
که چرا انحصار شد حیف این بازی با این عظمتش نبود
خراب بشه.

valapeji
22-06-2010, 18:30
سلام چنتا episode هستش ممنون می شم جواب بدید:20:

pedram_sad
22-06-2010, 19:01
سلام چنتا episode هستش ممنون می شم جواب بدید:20:
6 تاست کلا
یکی از یکی گرافیک خوف تر

وین رونی
22-06-2010, 19:49
من هنوز این بازی رو انجام ندادم
این طور که تعریف می کنید می ترسم بازی کنم و زود تموم بشه عین بستنی که دوست ندارم زود تموم بشه

ویرایش:

خیلی بازی سختیه.با چهار تا دونه تیر باید یه کلونی روح بکشی
در تمام مدت بازی موهای تنم سیخ میشه.

Hunter lord
23-06-2010, 17:48

کجاش سخته !!! حالت Hard مثل Easy می مونه . حالت Night mare هم خیلی سخت نیست .

pcali
24-06-2010, 07:04

شما دستت هنوز روان نشده منم اوایل بازی گیم پلی برام سخت بود
ولی روان بود فقط باید سرعت عمل رو زیاد کنی اونوقت که آرزو میکنی
حدود هزار تا از این روحهای تاریکی بریزن سرت تا حسابشون رو برسی
البته با داشتن یک شات گان و چندین منور و نارنجک نور زا خیلی حال میده :27:

s.w.a.t
24-06-2010, 11:16
آقا منم بازی رو تموم کردم....
یکی میشه بهم بگه اون یارو فضاییه کی بود؟

Layken
29-06-2010, 14:29
برای بار دوم تمام کردیم
به دلیل نبود وقت کافی نتونستن یک نقد د رمورد بازی بنویسم.
ولی در چند بند بازی رو نیم نگاهی بمدازیم.
-----
زمانی که مکس پین منتشر شد صنعت باز یها ی کامپیوتری رو به گسترش بود. Remedy نشون داد که واقعا دست روی یک کاری بگذارد. فوقلعاده ترین ها را ارائه خواهد کرد. این موضوع بعد مدتها تاخییری که د رانتشار بازی بسیار زیبای Alan awake
کاملا مشهود بود.
بدون مقدمه بازی در یک کلام همانی بود که همگان انتظارش را داشتند.
ترس...ترس..ترس....گرافیکی به یادماندنی یکی از بهترین های xbox تا به حال گردش در محیط جنگلی واقعا حسی
در میان بوته زارها را به ما می داد.
نور و سایه زنی های ماحرانه و در نوع خود خاص که در کمتر بازی تا به حال دیده میشد.
کمی انمیشن ها ضعیف بودن که اصلا به چشم هم نمیاد. زره های معلق ریز در هوا و وجود طوفانهای وحشتناک
مبترکانه ساخته شده اند.
گیم پلی معتاد کننده. و درگیرانه...هر چه می خواهد دل تنگت در گیم پلی بازی هست.
ولی کمی تغییر زاویه دوربین و استفاده از منو ایتمها بازیباز رو درگیر می کند. تا با یک سلاح یا چراغ قوه جدید می خوای پیش بری
بازی وارد یه مرحله جدید می شود. اما همه این موارد ناچیز خواهد بود چون معیارهای بسیار قویتری بازی دارد.
از هرچه بگذریم از داستان قوی بازی نمیشه گذشت پرمحتوا درگیرانه و در عین حال به صورت یک فیلمنامه
سبک جدید رویاها که بعد از مکس پین در هیچ بازی دیگری دیده نشده بود.
به جرات می شه گفت برای اولین بار بود که د ریک بازی همچین صحنه های هولناک ایجاد میشد که ابزار الات ماشینها..
و اقلام دوروبر پرتاب میشد.
در یک کلام فوقلعاده...
گیم پلی..: 9.5
موزیک و صدا..: 10
گرافیک..: 9.5
داستان..: 9.5
.........................9.5

CHEGUEVARA.
29-06-2010, 16:36
بازی خیلی کوتاهی بود........تو 7 ساعت تمومش کردم....:41:
و به نظر من اونی که تعریفش میکردن نبود.....بعد از 2 ساعت بازی یکنواخت و تکراری میشه....:19:

pedram_sad
29-06-2010, 16:55
برای بار دوم تمام کردیم
به دلیل نبود وقت کافی نتونستن یک نقد د رمورد بازی بنویسم.
ولی در چند بند بازی رو نیم نگاهی بمدازیم.
-----
زمانی که مکس پین منتشر شد صنعت باز یها ی کامپیوتری رو به گسترش بود. Remedy نشون داد که واقعا دست روی یک کاری بگذارد. فوقلعاده ترین ها را ارائه خواهد کرد. این موضوع بعد مدتها تاخییری که د رانتشار بازی بسیار زیبای Alan awake
کاملا مشهود بود.
بدون مقدمه بازی در یک کلام همانی بود که همگان انتظارش را داشتند.
ترس...ترس..ترس....گرافیکی به یادماندنی یکی از بهترین های xbox تا به حال گردش در محیط جنگلی واقعا حسی
در میان بوته زارها را به ما می داد.
نور و سایه زنی های ماحرانه و در نوع خود خاص که در کمتر بازی تا به حال دیده میشد.
کمی انمیشن ها ضعیف بودن که اصلا به چشم هم نمیاد. زره های معلق ریز در هوا و وجود طوفانهای وحشتناک
مبترکانه ساخته شده اند.
گیم پلی معتاد کننده. و درگیرانه...هر چه می خواهد دل تنگت در گیم پلی بازی هست.
ولی کمی تغییر زاویه دوربین و استفاده از منو ایتمها بازیباز رو درگیر می کند. تا با یک سلاح یا چراغ قوه جدید می خوای پیش بری
بازی وارد یه مرحله جدید می شود. اما همه این موارد ناچیز خواهد بود چون معیارهای بسیار قویتری بازی دارد.
از هرچه بگذریم از داستان قوی بازی نمیشه گذشت پرمحتوا درگیرانه و در عین حال به صورت یک فیلمنامه
سبک جدید رویاها که بعد از مکس پین در هیچ بازی دیگری دیده نشده بود.
به جرات می شه گفت برای اولین بار بود که د ریک بازی همچین صحنه های هولناک ایجاد میشد که ابزار الات ماشینها..
و اقلام دوروبر پرتاب میشد.
در یک کلام فوقلعاده...
گیم پلی..: 9.5
موزیک و صدا..: 10
گرافیک..: 9.5
داستان..: 9.5
.........................9.5
به به حامد جان :31:
اره بازیش عالی بود
تو بازی سنتر هم نظر سنجی گذاشتن که ارزش 5 سال انتظار رو داشت یا نه که با اختلاف زیادی جواب بله هست
بی نظیره این بازی من تا اخرین ثانیه های بازی فقط هیجان از این بازی بهم تزریق میشد
گرافیک که دیگه جایی برای صحبت نگذاشت
به شدت منتظر DLC های این بازی هستم
یک عنوان انحصاری فوق العاده بزرگ برای 360

Vahid_1990
30-06-2010, 21:21
بازی واقعا یه بازی انحصاری عالی دیگه از ماکروسافت هستش.
واقعا ارزش داره به خاطر این بازی یه Xbox 360 خرید...

aha2012
05-07-2010, 11:36
احساس میکنم این بازی مثل alone in the dark درست شده.درسته؟

Vahid_1990
05-07-2010, 18:05
احساس میکنم این بازی مثل alone in the dark درست شده.درسته؟
بله.
alone in the dark شبیه این بازی هست. ولی Alan Wake سطحش از اون بازی بالاتره. از همه لحاظ برتری داره.
این بازی صد در صد یکی از بهترین بازی های تاریخ Xbox 360 هستش.

rima_11788
06-07-2010, 01:05
من توبازی اونجایی که میره سره یه سن که آهنگ پخش میشه و کلی آدم میریزه سرمون گیر کردم چه کنم؟:19::19:

pcali
06-07-2010, 07:27
من توبازی اونجایی که میره سره یه سن که آهنگ پخش میشه و کلی آدم میریزه سرمون گیر کردم چه کنم؟:19::19:

هیچی فقط استقامت اینقدر باید تحمل کنی و روحهای تاریکی رو از پا در
بیاری تا تموم بشن البته میتونی اونها رو بکشونی دنبال خودت تا در نور های که
از نور افکن ها تابیده میشه اونها رو زودتر بدون هیچ زحمتی از پا در بیاری
در ضمن مهمات هم که فراوونه فقط اینجا اعصاب میخواد تا برنده بشی
اتفاقا هیجان انگیز ترین قسمت بازی همین جا بود که با موزیک زیبای بازی
هر چی بیشتر میکشتیم بیشتر طالب میشدم بیان طرفم:31:

B.3.S.T
06-07-2010, 11:42
ای بابا نا مردیه که:31:من هنو سی دیشم گیر نیاوردم که تمومش کنم!
دموهاشو دیدم فکر کنم خیلی فاز باشه اینجورم که دیدم همش تو محطهای خف و مبهمه:5:چه حالی میده ساعت 2 شب بشینی بازی کنی!!!:20:

rima_11788
06-07-2010, 14:15
مشکل من وقتیه که از پشت سر منو میزنن نمیدونم چه باید کنم

B.3.S.T
17-07-2010, 12:26
نامردیه محض در رابطه با Alan Wake :41:

سایت خبری دنیای بازی:شواهد و قرائن از وجود نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر می‌دادند که مسوولان مایکروسافت در جریان همایش X10 آب پاکی را روی دست بازی‌کننده‌های این پلت‌فرم ریخته و از لغو نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر دادند!

این یعنی یک ذره هم واسه pc بازها ارزش قائل نیستن و می خوان یک کاری کنن که همه به کنسولها رو بیارن . . .اصلآ این سبک بازی ها رو نمیشه با دسته تحمل کرد:41:سیاست سازنده این بازیها واقعآ مسخره به نظر میرسه که با خودشون فکر می کنن موفق تر از بقیه میشن

pedram_sad
17-07-2010, 12:30
نامردیه محض در رابطه با Alan Wake :41:

سایت خبری دنیای بازی:شواهد و قرائن از وجود نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر می‌دادند که مسوولان مایکروسافت در جریان همایش X10 آب پاکی را روی دست بازی‌کننده‌های این پلت‌فرم ریخته و از لغو نسخه‌ی رایانه‌های شخصی خبر دادند!

این یعنی یک ذره هم واسه pc بازها ارزش قائل نیستن و می خوان یک کاری کنن که همه به کنسولها رو بیارن . . .اصلآ این سبک بازی ها رو نمیشه با دسته تحمل کرد:41:سیاست سازنده این بازیها واقعآ مسخره به نظر میرسه که با خودشون فکر می کنن موفق تر از بقیه میشن
این خبر رو تازه شنیدی؟

حرفت هم جالبه چون اتفاقا این سبک بازی ها به خصوص برای controller های فوق راحتی مثل دسته های مخوف 360 ساخته شدن که فاز بازی رو 10 برابر میکنن
اونم زیر یک plasma که 42 اینچ هست با صدای 5.1

Lt.Ali
17-07-2010, 12:32
زکـی ... حیف شد خدایی :41:

B.3.S.T
17-07-2010, 13:12
این خبر رو تازه شنیدی؟

حرفت هم جالبه چون اتفاقا این سبک بازی ها به خصوص برای controller های فوق راحتی مثل دسته های مخوف 360 ساخته شدن که فاز بازی رو 10 برابر میکنن
اونم زیر یک plasma که 42 اینچ هست با صدای 5.1

نه ولی یه جا خوندم که تا آخر تابستون به احتمال زیاد واسه pc هم میاد که با این خبر همه چی تموم شد!:37:
در مورد دسته بازی هم خب باید قبول کرد که یه سری از گیمرها با pc راحت ترن و کلآ کسی که با موس اطراف رو تو بازیش دید میزده حالا خیلی واسش مسخرست که بخواد انالوگ دسته بازی رو روشن کنه با اون دستک دمبک روی دسته بچرخی اینور اونور...:45:
به نظر من راحتی استفاده از موس 100 مرتبه آسونتر از دسته یک کنسول بازیه(نظر شخصیه):20:

جدآ حیف شد که pcهای قوی نمی تونن از این بازی فوق العاده استفاده کنن

saeed_cpu_full
17-07-2010, 13:16
نه ولی یه جا خوندم که تا آخر تابستون به احتمال زیاد واسه pc هم میاد که با این خبر همه چی تموم شد!:37:
در مورد دسته بازی هم خب باید قبول کرد که یه سری از گیمرها با pc راحت ترن و کلآ کسی که با موس اطراف رو تو بازیش دید میزده حالا خیلی واسش مسخرست که بخواد انالوگ دسته بازی رو روشن کنه با اون دستک دمبک روی دسته بچرخی اینور اونور...:45:
به نظر من راحتی استفاده از موس 100 مرتبه آسونتر از دسته یک کنسول بازیه(نظر شخصیه):20:

منم تا قبل از اينكه كنسول باز بشم همش همين رو تكرار ميكردم
وقتي كنسول گيمر بشي بعد از يه هفته ميفهمي ماوس و كيبورد به درد بازي نميخوره ( حتي FPS )

4870x2
17-07-2010, 13:26
این بازی چرا انقدر تو درجه سختی های بالا بیش از حد سخت میشه؟: دی
رسما دهن ادم رو سرویس می کنه: دی
منو بگو فکر می کردم دانته تو اخرین درجه سختی بیش از حد سخته!
این 100 برابر سخت تره: دی

B.3.S.T
17-07-2010, 13:27
من ps2 دارم تنها بازی که تا آخرش رفتم god of war2 بود...شما با pc میتونی ترینر بزنی همزمان به نت وصل شی راحت میتونی اگه مشکلی تو بازی داشتی اینجا در میون بزاری...بعدش یک کنسول خوب یک lcd یا led خوبم می خواد یعنی هزینه بیشتر و فضای بیشتری که لازم داره...اگر مجردی زندگی کنی این چیزا مهمه عزیز:31:

pedram_sad
17-07-2010, 13:42

من ps2 دارم تنها بازی که تا آخرش رفتم god of war2 بود...شما با pc میتونی ترینر بزنی همزمان به نت وصل شی راحت میتونی اگه مشکلی تو بازی داشتی اینجا در میون بزاری...بعدش یک کنسول خوب یک lcd یا led خوبم می خواد یعنی هزینه بیشتر و فضای بیشتری که لازم داره...اگر مجردی زندگی کنی این چیزا مهمه عزیز:31:
در مورد پست اول خوب شد اون قسمتی که قرمز کردم رو نوشتی
چون داشتم یک پست خیلی طولانی مینوشتم

در مورد پست دوم هم قسمتی که ابی کردم واقعا استدلال های جالبی مبنی بر برتری PC به console بود

این بحث همینجا تمام بشه بهتره چون به تاپیک ارتباط نداره

این بازی رو که 1 ماهی هست تمام کردم رفته تو archieve

منتظر DLC هاش از سمت Remedy هستیم

B.3.S.T
17-07-2010, 13:59
در مورد پست اول خوب شد اون قسمتی که قرمز کردم رو نوشتی
چون داشتم یک پست خیلی طولانی مینوشتم

در مورد پست دوم هم قسمتی که ابی کردم واقعا استدلال های جالبی مبنی بر برتری PC به console بود

این بحث همینجا تمام بشه بهتره چون به تاپیک ارتباط نداره

این بازی رو که 1 ماهی هست تمام کردم رفته تو archieve

منتظر DLC هاش از سمت Remedy هستیم

آقا ما بی سواد شما با سواد...پستهایی که دادم فقط نظر شخصی بود .هیچ وقت هم نباید انتظار داشت همه مثل هم فکر می کنن من با pc خودم حال می کنم که گرافیک,سرعت,حافظه 3 تا xbox رو داره شما هم با کنسول های دیگه....بیخیال:46:

gap
17-07-2010, 14:12
این بازی چرا انقدر تو درجه سختی های بالا بیش از حد سخت میشه؟: دی
رسما دهن ادم رو سرویس می کنه: دی
منو بگو فکر می کردم دانته تو اخرین درجه سختی بیش از حد سخته!
این 100 برابر سخت تره: دی
ولی کلا بازیش بازیه باحالیه!فقط من یه خورده(یه خورده) مشکل در کم بودن تیر داشتم،(1 بار فقط: د ی)
ولی کلی باهاش حال کردیم،داستانش که واقعا،واقعا،واقعا،واقعا فوق العاده بود!
فقط من آخرشو نفهمیدم،وقتی رفت که داستانشو تموم کنه،یه دفعه نشون داد که آلیس از آب اومده بیرون ولی خودش نه،(یعنی خودش مرد؟!) و باز آخرش هم صدای آلیس اومد که گفت بیدار شو، در ضمن وقتی نشون داد اون زنه که اولش باهاش روبرو میشی(اول بازی که میری کلید خونه رو بگیری تو اون رستورانه ،پیشخدمت اونجا که یکی از killer fans های alan هست،) آخرش اون فانوس دستش گرفته،معنیش این بود که lady of light اون شده؟
ببخشید یکمی مخ ما نمیکشه: د ی

saeed_cpu_full
17-07-2010, 14:17
gap عزيز
اين Spoiler پس براي چيه :41: خوب شايد يه بنده خدايي هنوز بازي رو تموم نكرده باشه

m_kasaeei
18-07-2010, 18:47
ولی کلا بازیش بازیه باحالیه!فقط من یه خورده(یه خورده) مشکل در کم بودن تیر داشتم،(1 بار فقط: د ی)
ولی کلی باهاش حال کردیم،داستانش که واقعا،واقعا،واقعا،واقعا فوق العاده بود!
فقط من آخرشو نفهمیدم،وقتی رفت که داستانشو تموم کنه،یه دفعه نشون داد که آلیس از آب اومده بیرون ولی خودش نه،(یعنی خودش مرد؟!) و باز آخرش هم صدای آلیس اومد که گفت بیدار شو، در ضمن وقتی نشون داد اون زنه که اولش باهاش روبرو میشی(اول بازی که میری کلید خونه رو بگیری تو اون رستورانه ،پیشخدمت اونجا که یکی از killer fans های alan هست،) آخرش اون فانوس دستش گرفته،معنیش این بود که lady of light اون شده؟
ببخشید یکمی مخ ما نمیکشه: د ی
عزیز کلا این هنر رمدی هست.پایان بازی مبهم بود و احتمالات بسیار زیادی میشه داد. در اصل میشه گفت فعلا پایان بازی برداشت شخصی شماست تا وقتی نسخه ی دوم منتشر یشه.از یک طرف هم DLC ها بقیه ی داستان رو آشکار می کنن برای ما.تا الان احتمالاتی که وجود داره اینهاست : اول اینکه با توجه به صدای آلیس که میگه بیدار شو آلن داستان رو به صورت خواب تموم کنه- جمله ای که الن میگه این یک دریاچه نیست یک اقیانوسه بسیار مبهمه از طرفی صدا الن در اون صحنه به وضوح نشون می ده که توسط تاریکی تسخیر شده - اون دختر هنوز در تصرف تاریکیه و بدون شک یکی از پایه های نسخه ی دوم هست - پشت سرش اون مامور FBI دیده میشه که اونم بدون شک از پایه های نسخه ی 2 هستش-
در کل این بازی با این همه ابهامی که ایجاد کرد یادآور LOST بود.واقعا این داستان فوق العاده بود.
اما به نظر من باید در این تاپیک راجع به داستان صحبت کنیم و هر کسی برداشت شخصی خودشو بگه تا به یه نتیجه کلی قبل از انتشار DLC برسیم

Xx Hossein xX
18-07-2010, 19:00
سلام ...

من توی اپیزود دوم بازی یه جایی هست به نام Lovers' Peak گیر کردم .

یه دره که دوتا تنه درخت از پشت افتاده رو در و باز نمیشه .

چند متر اوون طرف تر هم چوب دایره شکلی هست که با دوتا طناب آویزون شده !

چطوری برسم به Lovers' Peak ؟؟؟

ممنون ...

saeed_cpu_full
18-07-2010, 19:25
سلام ...

من توی اپیزود دوم بازی یه جایی هست به نام Lovers' Peak گیر کردم .

یه دره که دوتا تنه درخت از پشت افتاده رو در و باز نمیشه .

چند متر اوون طرف تر هم چوب دایره شکلی هست که با دوتا طناب آویزون شده !

چطوری برسم به Lovers' Peak ؟؟؟

ممنون ...

يه دستگاه هست ميري سمت كنترلش از اونجا باهاش اون تيكه چوپ رو ميزاري دقيقا بين دو تا تنه ي درخت
بر ميگردي سمت راست تنه هاي درخت دسته ي اول يه نردبون هست ... ازش بالا ميري و بقيه ي مسير ...

amin 2010
18-07-2010, 19:52
در کل این بازی با این همه ابهامی که ایجاد کرد یادآور LOST بود.واقعا این داستان فوق العاده بود.
اما به نظر من باید در این تاپیک راجع به داستان صحبت کنیم و هر کسی برداشت شخصی خودشو بگه تا به یه نتیجه کلی قبل از انتشار DLC برسیم

کاملا موافقم توي فروم همسايه هم الان يه topic نسبتا تخصصي درباره داستان اين بازي زده شده و در ضمن مجله بازينما هم بحث کاملي در شماره اخرش درباره داستان اين بازي زده بود که واقعا خوندني هست.

آقا ما بی سواد شما با سواد...

دوست عزيز شما الان اين حرفو به يکي دو نفر ديگه هم زدي ولي منطق عقلي ميگه وقتي يکسري به اصطلاح game expert ميان حرفايي در نقض صحبتاي شما ميزنن ÷س قاعدتا حرفايي که شما ميزني مشکل داشته!!!!!!! شما الان با سه يا چهار نفر از باسواداي مبحث گيم اين فروم(سعيد و pedram عزيز و ...) بحثايي کردي که دوستان با صبر ، جواب شما رو دادن اما شما بدون منطق خاصي فقط بقيرو بي سواد خوندين (آين کار شما تو چند topic ديگه هم بوده)
کلا لطفا اين بحثارو توي گروه خودش مطرح کنين تا دوباره مشکلاي سال هاي اخير ÷يش نياد.
راستي يه سوال dlc هاي alan wake مثله the signal .writer و... اينا امکان داره مثله EFLC بصورت يه ديسک عرضه بشه؟؟حالا the signal که مجانيه بقيه که MP مي خواد رو چه کنيم؟اين رمدي هم فقط دنبال سود شده ديگه از MS انتظار نداشتيم.
در ضمن به نظر من حتما دوستاني که بازيو تموم کردن ولي زياد به ديالوگا توجه نداشتن از اول يه بار ديگه برن و به صداگزاري شخصيت ها و موزيک بازي حتما دوچندان توجه کنن ، اصله بخش ترس بازي همين صداگزاريشه!!!واقعا يک masterpiece تکرار نشدني در اين زمينه هستش.

B.3.S.T
19-07-2010, 10:39
کاملا موافقم توي فروم همسايه هم الان يه topic نسبتا تخصصي درباره داستان اين بازي زده شده و در ضمن مجله بازينما هم بحث کاملي در شماره اخرش درباره داستان اين بازي زده بود که واقعا خوندني هست.

دوست عزيز شما الان اين حرفو به يکي دو نفر ديگه هم زدي ولي منطق عقلي ميگه وقتي يکسري به اصطلاح game expert ميان حرفايي در نقض صحبتاي شما ميزنن ÷س قاعدتا حرفايي که شما ميزني مشکل داشته!!!!!!! شما الان با سه يا چهار نفر از باسواداي مبحث گيم اين فروم(سعيد و pedram عزيز و ...) بحثايي کردي که دوستان با صبر ، جواب شما رو دادن اما شما بدون منطق خاصي فقط بقيرو بي سواد خوندين (آين کار شما تو چند topic ديگه هم بوده)
کلا لطفا اين بحثارو توي گروه خودش مطرح کنين تا دوباره مشکلاي سال هاي اخير ÷يش نياد.
راستي يه سوال dlc هاي alan wake مثله the signal .writer و... اينا امکان داره مثله EFLC بصورت يه ديسک عرضه بشه؟؟حالا the signal که مجانيه بقيه که MP مي خواد رو چه کنيم؟اين رمدي هم فقط دنبال سود شده ديگه از MS انتظار نداشتيم.
در ضمن به نظر من حتما دوستاني که بازيو تموم کردن ولي زياد به ديالوگا توجه نداشتن از اول يه بار ديگه برن و به صداگزاري شخصيت ها و موزيک بازي حتما دوچندان توجه کنن ، اصله بخش ترس بازي همين صداگزاريشه!!!واقعا يک masterpiece تکرار نشدني در اين زمينه هستش.

:31:من الان با شما بودم . . . ؟! پس هیچی دیگه نگو.آفرین:46:
در زمن تو چندتا تاپیک دیگه هم متلک در سطح بوندسلیگا انداختی اونجا به احترام بقیه جوابتو ندادم پس بیخیال شو بزار جو آروم باشه
من اگه تازه اومدم اینجا به خاطر شما نیومدم دوست عزیز واسه حل مشکلام میام و تا بتونم مشکل بقیه هم حل می کنم...اگر هم جواب کسی رو میدم مثل خودش میدم توهین نکردم ....(مشکل شخصی هم اگر داشتی داداش بیا خصوصی مطرح کن نه اینجا که محل حل مشکلات گیم هست با سواد):27:

amin 2010
19-07-2010, 11:10
من اگه تازه اومدم اینجا به خاطر شما نیومدم دوست عزیز واسه حل مشکلام میام و تا بتونم مشکل بقیه هم حل می کنم

عزيزم مشکل اينه شما داري مشکل درست مي کني ،مشکلتونو حل نمي کني!!!!اين که مياي تو ي يه topic به ps3 دارا مي گي چت اون مشکل حل کردنه؟؟؟شما به خيليا منجمله من با گفتن اين حرف بي احترامي کردي و خداروشکر دوستان topic و منتقل به ترش کردن و post هاي شما رو delete کردن وگرنه الان جز من خيلي هاي ديگه هم با شما مشکل داشتن ، کلا يه محيطي مثله فروم بايد حرمت همديگرو نکه داشت اين حرفم جوابي داشتي pm بده topic رو بيش از اين منحرف نکن

B.3.S.T
19-07-2010, 11:38
عزيزم مشکل اينه شما داري مشکل درست مي کني ،مشکلتونو حل نمي کني!!!!اين که مياي تو ي يه topic به ps3 دارا مي گي چت اون مشکل حل کردنه؟؟؟شما به خيليا منجمله من با گفتن اين حرف بي احترامي کردي و خداروشکر دوستان topic و منتقل به ترش کردن و post هاي شما رو delete کردن وگرنه الان جز من خيلي هاي ديگه هم با شما مشکل داشتن ، کلا يه محيطي مثله فروم بايد حرمت همديگرو نکه داشت اين حرفم جوابي داشتي pm بده topic رو بيش از اين منحرف نکن

چون جوابمو اینجا دادی جوابتو همینجا میدم:46:
اولآ دادا من با کسی مشکلی نداشتم دور از مبحث گیم که اگر هم بوده یا خودم قانع شدم یا طرفو قانع کردم
دومآ شما اولین کسی هستی که به پر و پای من پیچیدی به صورت جدی و غیر منطقی (اصلآ دفعه اوله می بینمت)سومآ من به هیچ کسی که کنسول داره توهین نکردم و فقط در جواب اینکه از پی سی بد گفتن منم جوابو غیر منطقی ندادم(حالا من اومدم یک کلمه چت آوردم شما زیادی گندش کردی بهت بر خورده که اگه به چت بخوای بگی فحش واقعآ خنده داره):31:این کار مدیر فروم هم که تاپیک رو انتقال دادن میزارم به حساب رفاقتی که باهاشون داری و مظلوم کشی و غریب کشی:31:و واقعآ متآسفم...
راستی اگر مایلی یک تاپیک درست کنیم,متن های شما رو هم بزاریم متن های منم بزاریم بعد بقیه قضاوت کنن کی به کی بیشتر بی احترامی کرده و حرمت نگه داشته؟!!!

IRAN_KING
21-07-2010, 08:56
بچه ها مرحله اول اخرش که زنگ میزنی و یک خانم پلیس می ییاد ...وتمام میشه ؟

اگه زنگ نزنیم مرحله ادامه داره چون دوتا راه جاده بود که من نرفتم ... save نداره برگردم !

amin 2010
21-07-2010, 10:08
نه دوست عزیز مرحله همونجا تموم میشه و دموی پایانی اپیزود اول نمایش داده می شه.شما باید از تلفونه روی پیشخون زنگ بزنی

boy iran
21-07-2010, 13:25
این بازی کی اومد ما نفهمیدیم

انقدر بازی نمیکنیم همه چیز یادمون رفته

چون میگن مثل مکس پین هست خیلی دوسش دارم

شاید تا حالا ده نفر گفته باشن ولی ببخشید سیستم مورد نظرش چی هست و از کجا میشه تهیه کرد البته سالم !

pedram_sad
21-07-2010, 14:01
این بازی کی اومد ما نفهمیدیم

انقدر بازی نمیکنیم همه چیز یادمون رفته

چون میگن مثل مکس پین هست خیلی دوسش دارم

شاید تا حالا ده نفر گفته باشن ولی ببخشید سیستم مورد نظرش چی هست و از کجا میشه تهیه کرد البته سالم !
بازی به صورت انحصاری فقط برای XBOX 360 هست

gap
21-07-2010, 14:10
بازیه به صورت انحصاری فقط برای XBOX 360 هست
یه سری میگفتن قراره واسه PC،بیاد ولی شایعه بود،درسته؟؟!
باور کنین که خیلی دلم به حال 360 میسوزه،واقعا بازیهای انحصاریش کمه!حالا نمیخوام باز جر و بحث راه بیفته.
قابل ذکر هست که این اولین بازی بود که در این سبک(یکمی ترسناک) : د ی من بازی کردم!اولش خیلیی یکمی ترسیدم!گفتم یا خدا چه غلطی کردیم اینو گرفتیم،ولی دیگه بعدش خیلی باهاش حال کردم.
این Manscript (درست نوشتم؟) ها به چه دردی میخورد؟!

PS2PS2PS2
21-07-2010, 14:15
بازی جالبی بود واقعا....خیلی حالت دلهره ای داره.:40:............. بعضی جاهاش که گیر می کردم یه چند وقتی ول میکردم و بعد میومدم و ادامش میدادم .............خیلییییییییییی هیجانیههههه..........مخصوصا اونجا هایی که همه با هم میریزن رو سرت یا اونجاهیی که تیر نداری و فرار میکنی .......

pedram_sad
21-07-2010, 14:26
قرار که بود ولی Microsoft کنسلش کرد

داستان بازی کامل تو اینها گفته میشه
و اگه همش رو جمع کنی achieve میده

amin 2010
21-07-2010, 14:26
manuscript ها در اصل همون صفحات کتابی هستند که الن نوشته ولی یادش نیست تصف لذت خوندن بازی به خوندن همین اسکریپت ها و بعدش دیدن همون اتفاقات نوشته شده در اون پیج ها در بازی هستش .

IRAN_KING
21-07-2010, 20:00
ولی داستانش خیلی اولش برای من گنگ بود. سرو تح نداشت ! ! ! اونجا زنش تو خونه کمک خواست بعد که رفتم خونه سر از جنگل در اورد ! ! ! :18:

boy iran
21-07-2010, 20:24
حیف شد

ولی کاریش نمیشه کرد برای این بازی هم شده باید یک کنسول دیگه هم بگیرم :دی

saeed_cpu_full
21-07-2010, 22:02
باور کنین که خیلی دلم به حال 360 میسوزه،واقعا بازیهای انحصاریش کمه!حالا نمیخوام باز جر و بحث راه بیفته.
قابل ذکر هست که این اولین بازی بود که در این سبک(یکمی ترسناک) : د ی من بازی کردم!اولش خیلیی یکمی ترسیدم!گفتم یا خدا چه غلطی کردیم اینو گرفتیم،ولی دیگه بعدش خیلی باهاش حال کردم.

ManScript ها صفحات كتابي هستند كه Alan داستانش رو توي ذهنش داشته اما هيچ وقت اون رو ننوشت
بعد از مدتي Alan متوجه ميشه كه تمام اين اتفاقات توي ManScript ها توضيح داده شده

ولی داستانش خیلی اولش برای من گنگ بود. سرو تح نداشت ! ! ! اونجا زنش تو خونه کمک خواست بعد که رفتم خونه سر از جنگل در اورد ! ! ! :18:
به اكثر اين سؤالات پاسخ داده ميشه

Yi Yi
27-07-2010, 14:42
آموزش استخراج Sound و Music بازی Alan Wake رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها" قرار دادم.

amin 2010
28-07-2010, 19:54
دیروز DLC اول با نام the signal منتشر شد که در شبکه لایو 560MSP قیمتش هستش. دوستانی که دانلود کردن ما رو بی خبر نزارن

MILIN3M
29-07-2010, 00:02
به هیچ وجه نمیشه بدون دانلود از مایگروساقت گیرش اورد ؟ مثلا یکی بگیره ابلودش کنه جایی!!

amin 2010
30-07-2010, 21:43

نمرات ALAN WAKE : THE SIGNAL
IGN : 90
Worth Playing : 90
Totally360 : 90
Eurogamer Italy : 90
GameTrailers : 85
Gaming Age : 83
GamerNode : 80
Gameblog.fr : 80
Meristation : 80
ZTGameDomain : 78
GamingXP : 78
3DJuegos : 74
GameSpot : 70
Eurogamer Portugal : 70
Gamereactor Sweden : 70
Telegraph : 60
Eurogamer: 60

میانگین نمرات بر اساس 17 نقد :
metascore : 77

gap
31-07-2010, 13:08
سلام،
دانلودش کردم 2-3 روز پیش،540 پوینت میخواست،نسخه بعدی یعنی the writer، 560 تا میخواد.
خیلیییییییییییییییی کوتاه بود!(3 ساعته تمومید!)
از اول تا آخرش باید دنبال یه سیگنال بگردی،توش بیشتر شخصیاتا مثل خیال بودن،اصلا خود زین هم میگه که تو الان تو خیالت هستی و داری با خودت مبارزه میکنی،در کل به نظرم حیف 540 تا پوینت بود!
جالبه که توش حتی سایه ی خود alan هم سایه داره!!:دی
تو یکی از جاهاش نشون میده که alice داره ازت برای کتابت عکس میگیره،آلیس که مثل روح هست(یعنی همه شخصیاتا اینجورین،همه مثل خیالن) سایه داره هیچی،خود alan هم که داره ازش عکس میگیرن،(فقط یک سایه سیاه به جای alan هستش،مثل بقیه شخصیاتا خیالی نیست،فقط سایه alan هست،بعد اگه روی با یه زاویه ای چراغ قوه بگیری،میبینی خود سایه هم سایه داره!!!!:))

amin 2010
31-07-2010, 14:16
خوب برادر من دیگه از این بهتر چی میشه !!!!!!!! فکر کنم خیلی از نکات گنگ داستان رفع شه

hassanmirabi
02-08-2010, 14:24
بازيش به نظر من خيلي يك نواخته بعد از يكي دو ساعت آدم خسته ميشه.شبيه مخلوطي از سايلنت هيل به اضافه تنها در تاريكيه.من كه كلي منتظرش بودم با ديدنش پاك نا اميد شدم.هنوز تمومش نكردم تا اوجايي رفتم كه دمه خونه آلن اون پرنده ها بهمون خمله ميكنن و بايد با منور و چراغ قوه دكشون كنيم.
ولي انصافا لوكيشناش خيلي با خاله گرچه همشون شبيه همن و جنگلو خوب ترسناك از آب در آوردن

IRAN_KING
02-08-2010, 17:11
من 2 هفته هست تمام کردم .... انقدر از دست اون آدم های تبر بدست ها فرار کردم که نگو چون بازی باعث هیجان و استرس و ترس میشه جالب هست... فقط شب ها بازی کنید که به اوج برسید ...و بازی با لامپ های خاموش خانه .... :18:

M A T I N
02-08-2010, 17:21
بازیش زیاد ترسناک نیست یعنی اصلا به ترس سایلنت هیل نمیرسه ...
باید اسم بازی رو با Alone in the dark عوض میکردن ...
ولی در کل بازی خوبیه ...

ALt3rnA
05-08-2010, 09:21
بازیو دیروز تموم کردم !
حالم بد شد انقدر تو تاریکی با چراغ قوه بودم ! فک کنم چشام 6-7 نمره ضعیف شده باشن ! : دی
بازی بدی نبود اما پایانش ضد حال زد بم ! این همه من تحمل کردم تا آخرشو ببینم که اونم هیچی معلوم نشد ازش ... هیییی ...
حالا نسخه ی بعدیش اومد شما ها بگیرید تعریف کنید من دیگه حال بازی ندارم :دی

hassanmirabi
05-08-2010, 11:27
سلام،
دانلودش کردم 2-3 روز پیش،540 پوینت میخواست،نسخه بعدی یعنی the writer، 560 تا میخواد.
خیلیییییییییییییییی کوتاه بود!(3 ساعته تمومید!)
از اول تا آخرش باید دنبال یه سیگنال بگردی،توش بیشتر شخصیاتا مثل خیال بودن،اصلا خود زین هم میگه که تو الان تو خیالت هستی و داری با خودت مبارزه میکنی،در کل به نظرم حیف 540 تا پوینت بود!
جالبه که توش حتی سایه ی خود alan هم سایه داره!!:دی
تو یکی از جاهاش نشون میده که alice داره ازت برای کتابت عکس میگیره،آلیس که مثل روح هست(یعنی همه شخصیاتا اینجورین،همه مثل خیالن) سایه داره هیچی،خود alan هم که داره ازش عکس میگیرن،(فقط یک سایه سیاه به جای alan هستش،مثل بقیه شخصیاتا خیالی نیست،فقط سایه alan هست،بعد اگه روی با یه زاویه ای چراغ قوه بگیری،میبینی خود سایه هم سایه داره!!!!:))
حجمش چقدره؟ ببينم با اينترنتم ميتونم دانلودش كنم يا نه

amin 2010
05-08-2010, 14:56
بازیو دیروز تموم کردم !
حالم بد شد انقدر تو تاریکی با چراغ قوه بودم ! فک کنم چشام 6-7 نمره ضعیف شده باشن ! : دی
بازی بدی نبود اما پایانش ضد حال زد بم ! این همه من تحمل کردم تا آخرشو ببینم که اونم هیچی معلوم نشد ازش ... هیییی ...
حالا نسخه ی بعدیش اومد شما ها بگیرید تعریف کنید من دیگه حال بازی ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

:18:
من به نظرم بازی بهترین ÷ایان ممکنو داشت!!!
شما چجوری این حرفو می زنی؟؟
خب قرار بود بازی اخرش باز تموم شه که هرکسی برداشت خودشو از بازی داشته باشه که بنظر من ایده خارق العاده ای بودش!!
شما کاملا به سینماتیک های بازی دقت کردی؟؟اگه زبانتونم خوب باشه و سینماتیک هارو هم دیده باشین از اولین نفراتی هستین که بازیو کاملا فهمیده و این حرفو درباره بازی میزنه!!!
از نظر داستانی بنظر بسیاری بهترین بازی تاریخ بوده ، برای خود من هم همین طور بود

gap
05-08-2010, 23:49
آره،240 مگ بود!یا 600 مگ بود: دی
فرقشون زیاد نیست: د ی

amin 2010
06-08-2010, 14:51

در ضمن مجانی هم نیست و 560 MSP قیمت داره!!

2lombe
15-08-2010, 17:53
بچه ها من این بازی را از سایتی سفارش دادم که بیاد می خواهم بدونم بازی قشنگه یا نه.

pedram_sad
15-08-2010, 18:37
بچه ها من این بازی را از سایتی سفارش دادم که بیاد می خواهم بدونم بازی قشنگه یا نه.
قشنگ ؟
یک شاهکار بی نظر و فوق العادست
گرافیکش یکی از بهترین هاست و داشتان و صدا گذاریش که جای خود دارد

باز هم ممکنه به سلیقه شما خوش نیاد

2lombe
15-08-2010, 18:56
قشنگ ؟
یک شاهکار بی نظر و فوق العادست
گرافیکش یکی از بهترین هاست و داشتان و صدا گذاریش که جای خود دارد

باز هم ممکنه به سلیقه شما خوش نیاد

ممنون از توضیح شما ولی داستانش چیه؟

Masoud King
15-08-2010, 19:14
ممنون از توضیح شما ولی داستانش چیه؟
داستانش مربوط میشه به یک نویسنده که میرن به یک شهر کوچیک و اونجا دچار کابوس این حرفا میشه... بعد شهر تغییر چهره میده و تاریکی اونجا رو میگره و شما باید هم تاریکی رو مغلوب کنید و هم اینکه چنتا کار دیگه انجام بدید. بازی هم زیاد بین خواب و واقعیت انجام میشه.. جزئیات رو خودت تو بازی میبینی و همینقدر بسه
کلا داستانش واقعا عالی هست ....

B U L U T
15-08-2010, 20:48
داستانش مربوط میشه به یک نویسنده که میرن به یک شهر کوچیک و اونجا دچار کابوس این حرفا میشه... بعد شهر تغییر چهره میده و تاریکی اونجا رو میگره و شما باید هم تاریکی رو مغلوب کنید و هم اینکه چنتا کار دیگه انجام بدید. بازی هم زیاد بین خواب و واقعیت انجام میشه.. جزئیات رو خودت تو بازی میبینی و همینقدر بسه
برای من سازگار نیست :31:

new evil
16-08-2010, 00:44
یکم داستانت مشکل داره:
آلن ویک یک نویسنده می‌باشد که رمان‌هایی در سبک ترسناک می‌نویسد و رمان‌هایش بسیار پرفروش نیز هستند. آلیس نامزد آلن ویک است. از زمانی که آلن با آلیس آشنا می‌شود، خواب‌های عجیبی به سراغ او می‌آیند. آلن می‌فهمد که این خواب‌ها بسیار شبیه به همان داستانی است که خودش در کتاب اولش نوشته است. آلن دچار مرض بی‌خوابی مزمن می‌شود.
نامزدش آلیس که این اوضاع را می‌بینید، به آلن پیشنهاد می‌کند که برای مدتی از کار فاصله گرفته و به کلینیک درمانی که در کنار شهر زیبای برایت فالز واقع شده برود. آن‌ها در نزدیکی شهر تصادف می‌کنند( آلیس راننده بوده). وقتی آلن به هوش می‌آید، همسرش را پیدا نمی‌کند. او به طرز عجیبی ناپدید شده است.
در ابتدای بازی آلن ویک به همان کلینیک درمانی می‌رود تا بلکه درمانی برای بیماری‌اش پیدا کند. این کلینیک در نزدیکی شهر کوچک برایت فالز واقع شده و از سر و صدا و شلوغی‌های شهر دور است. آلن در کلینیک دوره‌های درمانی را گذرانده و بیماری‌اش بهبود میابد. او دوباره می‌تواند بخوابد. آلن در کلینیک زنی مرموز را می‌بینید که بسیار به نامزدش آلیس شبیه است. به یکباره، دوباره خواب‌های عجیب او باز می‌گردند و این بار در قالب کابوس‌های وحشتناک.
آلن ویک دوباره شروع به نوشتن می‌کند. این بار او کتاب جدیدی را شروع می‌کند که بر پایه همان کابوس‌ها نوشته می‌شود. در این میان واقعه‌ای بسیار بسیار مرموز و وحشتناک رخ می‌دهد!
شهر برایت فالز شروع به تغییرات چندش‌آوری می‌کند و این تغییرات بسیار شبیه به کتاب جدید آلن ویک هستند. گویی نوشته‌های آلن به حقیقت تبدیل می‌شوند! آلن با یک کلت و چراغ قوه باید از جان خود محافظت کند و بفهمد که چه اتفاقی در حال وقوع می‌باشد.

Martanima 21
16-08-2010, 13:01
آقا این برا پیسی نمیاد؟

2lombe
16-08-2010, 13:56
آقا این برا پیسی نمیاد؟

فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.

Masoud King
16-08-2010, 13:57
آقا این برا پیسی نمیاد؟
نه دوست من احتمالش بسیار بسیار کم هست برا PC بیاد!

فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.
مذاکرات با کی؟ چی؟ :دی

2lombe
16-08-2010, 14:03
بالاخره جواب قطعی شد که برای pc میاد یا نه!

در 2 سایت زیر متوجه خواهید شد!

amin 2010
16-08-2010, 15:55
دوست عزیز این دو تا سایت کاملا غیر معتبر هستند!!!
یجوری گفتی سرانجام مشخص شد گفتیم تو سایت رسمی رمدی زده !!!
این سایتایی که گزاشتی تازه تاسیسن هیچ گونه اعتمادی هم نمیشه به مطلبش کرد .

a.z.p.z
16-08-2010, 16:21
کار ندارم میاد یا نه ولی از 2005 که پیگیر ساخت این بازی بودم از 2005 استارت ساخت برای پی سی زده شده بود یعنی بازی برای پی سی تا سال 2008-2009 داشت پیش میفرت بعدا متوقف شد ...

Martanima 21
16-08-2010, 22:57
نه دوست من احتمالش بسیار بسیار کم هست برا PC بیاد!

مذاکرات با کی؟ چی؟ :دی
ممکن نیست مسه گیرز او وار یه سال بعد برا پیسی بیاد؟

p3yman_xl
17-08-2010, 08:00
بالاخره منم این بازی رو شروع کردم چون میخواستم سر صبر و با تمرکز بازی کنم .... اول از همه بگم گرافیک بازی پایینه! :31:؛ کاملاً مشخصه تیم بازی قسمت اعظم کار خودشون رو روی مساله گیم پلی و داستان قرار دادن گرافیک در مراحل بعد قرار داشته ..
این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) اما واقعا این گرافیک من رو ناراحت و زده نکرد .... برعکس، مثل مکس پین این استیل گرافیکی به بازی میاد و اون رو باور پذیر تر کرده به نظرم..

اما ...
اون چیزی که من رو هاج و واج کرده و تو فکر برده گیم پلی کوبنده و داستان فوق العاده پیچیده و فلسفی این بازی هست..

سم لیک رو باید نابغه ی داستان نویسی بازی های ویدیویی معاصر بدونیم... شخصاً عاشق تماشای سریال Night Springs شدم و در طول بازی همش اینور اونور رو میگردم تا یه تلویزیون پیدا کنم و این سریال رو تماشا کنم.. نحوه ی صداگذاری ناهماهنگ با لبها، استایل فیلم برداری و ... من رو شدیداً یاد Max Payne میندازه.

در اپیسود اول نظریه ی Quantum Suicide و جهان های موازی توسط دکتر Barclay Colvin مطرح شد... این مسائل جای بحث و تبادل نظر بسیار زیادی داره.
من در مورد این بازی میگم : پیچیده ترین بازی سال 2010 ... یا دهه.

gap
17-08-2010, 18:38
بالاخره منم این بازی رو شروع کردم چون میخواستم سر صبر و با تمرکز بازی کنم .... اول از همه بگم گرافیک بازی پایینه! :31:؛ کاملاً مشخصه تیم بازی قسمت اعظم کار خودشون رو روی مساله گیم پلی و داستان قرار دادن گرافیک در مراحل بعد قرار داشته ..
این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) اما واقعا این گرافیک من رو ناراحت و زده نکرد .... برعکس، مثل مکس پین این استیل گرافیکی به بازی میاد و اون رو باور پذیر تر کرده به نظرم..

اما ...
اون چیزی که من رو هاج و واج کرده و تو فکر برده گیم پلی کوبنده و داستان فوق العاده پیچیده و فلسفی این بازی هست..

سم لیک رو باید نابغه ی داستان نویسی بازی های ویدیویی معاصر بدونیم... شخصاً عاشق تماشای سریال Night Springs شدم و در طول بازی همش اینور اونور رو میگردم تا یه تلویزیون پیدا کنم و این سریال رو تماشا کنم.. نحوه ی صداگذاری ناهماهنگ با لبها، استایل فیلم برداری و ... من رو شدیداً یاد Max Payne میندازه.

در اپیسود اول نظریه ی Quantum Suicide و جهان های موازی توسط دکتر Barclay Colvin مطرح شد... این مسائل جای بحث و تبادل نظر بسیار زیادی داره.
من در مورد این بازی میگم : پیچیده ترین بازی سال 2010 ... یا دهه.
گرافیکش مورد قبول بود به نظر من،
_
به نظر من این بازی ظرفیتش رو داشت که همچین چیز هایی در اون مطرح شه،یه سوال از خودت دارم(به بازی ربطی نداره)،خودت به Quantum Suicide اعتقاد داری؟خیلی درک بالایی میخواد،نه؟ من که احتمالا هنوز درکم به اون حد نرسیده،ممکنه به همین دلیل از اپیسود اول خوشم نیومد(خوشم اومد،ولی چندان منو مجذوب نکرد،اپیسودهای بعدی منو علاقه مند تر کرد،) برای اینکه بتونیم در مورد این بازی و مخصوصا داستانش نظر بدیم،باید مطالعات زیادی هم داشته باشیم،این بازی اومده خیلی از موارد علمی رو قاطی هم کرده،البته باز هم باید متشکر سم باشیم که همچین ذهن خلاقی داره(این بشر چه هست؟؟!)

Alireza.M67
18-08-2010, 17:16
این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) .

گرافیک بازی بسیار بالاست .
کاراکتر ها خوب کار نشدن و شاید منظور شما از گرافیک پایین ، کاراکتر ها باشه ولی جنگل بسیار خوب کار شده و آدم از دیدن جنگل زیبا لذت میبره .

mehdi30nema
18-08-2010, 18:49

.

:18:یعنی واقعا اون گرافیک و اون نورپردازی خارقالعاده به بازی های سال 2005 میخوره ؟ تمام سایت ها و مجلات اگه از هر جای بازی هم انتقاد کرده باشن ولی در مقابل گرافیک و نورپردازی هیچ ایرادی نگرفته اند .

gap
18-08-2010, 22:50
کاراکتر ها خوب کار نشدن و شاید منظور شما از گرافیک پایین ، کاراکتر ها باشه ولی جنگل بسیار خوب کار شده و آدم از دیدن جنگل زیبا لذت میبره .
مسئله اینجاست آدم با نگاه کردن به جنگل،به جای لذت،وحشت رو تجربه می کنه: د ی مخصوصا وقتی هوا طوفانی میشه که دیگه خیلی لذت داره،نه؟ : د ی

p3yman_xl
19-08-2010, 14:23

من هم منظورم کارکترها هستند هم شخصیت ها ... گفتم گرافیک ضعیفه. اما در وسعت و زیبایی این گرافیک شکی نیست. شما اول بازی به تکسچر کت الیس و شلوار جینش دقت کردی اصلاً ؟؟! یا همینجوری میگی گرافیک بسیار بالاست ... ؟ یا مثلا تکسچر موی آلن رو دقت کردی ... بسیار شبیه موهای مکس پین هست.

:18:یعنی واقعا اون گرافیک و اون نورپردازی خارقالعاده به بازی های سال 2005 میخوره ؟ تمام سایت ها و مجلات اگه از هر جای بازی هم انتقاد کرده باشن ولی در مقابل گرافیک و نورپردازی هیچ ایرادی نگرفته اند .

آره میخوره :)
من به منتقد ها کاری ندارم .. به چشم های خودم کار دارم و از روی اون چیزی که چشم هام دارن میبینن نظر میدم..
شما پست من رو درست نخوندید ؛ گفتم تکسچرهای بازی بسیار ضعیف هستند...
این هوشمندی سازنده هاست که گرافیک مناظر رو بسیار طبیعی و زنده، اما تکسچرها رو بسیار ضعیف طراحی کردن و به چشم بسیاری از همین منتقد ها نیومده احتمالاً !

موفق باشید

Alireza.M67
19-08-2010, 14:54
شما اول بازی به تکسچر کت الیس و شلوار جینش دقت کردی اصلاً ؟؟! یا همینجوری میگی گرافیک بسیار بالاست ... ؟ یا مثلا تکسچر موی آلن رو دقت کردی ... بسیار شبیه موهای مکس پین هست.

خب قربونت برم ، منم دارم میگم طراحی کاراکترش نسبتا ضعیف بوده دیگه . وگرنه در مورد جنگل ، گرافیک خیلی بالاست و همچنین محیط رو خیلی خوب طراحی کردن .:10:

bakan
19-08-2010, 23:51
گرافیک بازی خوب بود ولی نه در حد انتظار..من انتظار بیشتری داشتم مثلا با شاهکاری مثل هوی رین غیر قابل مقایسه هستش من ایکس باکس گرفتم تا ببینم شاهکارای این کنسولو میشه با شاهکارای ps3مقایسه کرد یا نه که نتیجشم به روشنی گرفتم ولی در حد خودش و این کنسول میشه گفت خوب بود:20:

amin 2010
20-08-2010, 00:17
گرافیک بازی خوب بود ولی نه در حد انتظار..من انتظار بیشتری داشتم مثلا با شاهکاری مثل هوی رین غیر قابل مقایسه هستش من ایکس باکس گرفتم تا ببینم شاهکارای این کنسولو میشه با شاهکارای ps3مقایسه کرد یا نه که نتیجشم به روشنی گرفتم ولی در حد خودش و این کنسول میشه گفت خوب بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

بازم فن بازي الكي !!!
اخه ميگفتي uncharted 2 !!! هوي رين خودش انتظارات رو در بخش گرافيك براورده نكرد!!!
يعني چي در حد اين كنسول خوبه؟شما بازي هاي مولتي مثله مافيا 2 و RDR رو نگاه كن قدرتارو مقايسه كن .
بازم ميگم براي اين كار گروه هست topic هارو به محل مقايسه تبديل نكنيد

2lombe
20-08-2010, 09:44
دوستان عزیز من بازی را کردم ولی اوایل بازی در تلوزیون فیلمی نشان می دهد اسم فیلم هم می نویسه ولی یادم رفت اگر کسی اسم فیلم یادش هست بگه.

bakan
20-08-2010, 14:07
بازم فن بازي الكي !!!
اخه ميگفتي uncharted 2 !!! هوي رين خودش انتظارات رو در بخش گرافيك براورده نكرد!!!
يعني چي در حد اين كنسول خوبه؟شما بازي هاي مولتي مثله مافيا 2 و RDR رو نگاه كن قدرتارو مقايسه كن .
بازم ميگم براي اين كار گروه هست topic هارو به محل مقايسه تبديل نكنيد
فن بازی الکی!:18:عصبانی نشو عزیز:20: اولا هوی رین کجا انظاراتو براورده نکرد؟منظورم اینه که به عنوان یه انحصاری برایه کنسول x360خوبه!!شما درست میگی اینجا محل مقایسه نیست ولی منم فقط نظرمو درباره ی بازی گفتم:20:

Alireza.M67
20-08-2010, 23:21
دوستان عزیز من بازی را کردم ولی اوایل بازی در تلوزیون فیلمی نشان می دهد اسم فیلم هم می نویسه ولی یادم رفت اگر کسی اسم فیلم یادش هست بگه.

night springs

Layken
27-08-2010, 22:30

بعضی وقتها دلم می خواد پاشم برم پیش سران اون ماکروسافت پیش اون بزرگترشون یه نگاه بکنم بگم واقعا خجالت بکش.
5 سال ازگار ما گیمرهارو منتظر نگه داشتی که ....
5 سال پیش تریلری از یک بازی به نمایش در اومد که همگان را مبحوت خودش کرد...خبرها..شایعات هر روز بیشتر بیشتر شد تا این که مایکروسافت به طور رسمی اعلام ساخت بازی AW را برای پلتفورمهای PC و Xbox360 در حال ساخت دارد. هر روز اخبار و خبرهای جدید و بیشتری به گوش میرسید که با یک شاهکار دیگر در صنعت گیم روبرو خواهیم بود Remedy خالق بازی مکس پین ساخت بازی را بر عهد داشت و با توجه به پیشینه ای که داشت همگان انتظار یک رویداد دیگر در صنعت بازی بودند..اما هر سال که می گذتش بازی به سال بعد موکول میشد
تا این که حتی در چند ماه پیش حتی انتشار بازی برای PC هم منتفی شد و به طور کامل در انحصار XBOX قرار گرفت تا عظمت بازی را با منحصر نگه داشتن خود به اوج بکشد. تا این که بازی در اردیبهشت امسال منتشر شد و به انتظارها پایان بخشید.

گیم پلی..: ( تاریکی و نور...عنصر جدا ناپذیر این بازی بودند. هر کجا نوری باشد بازیباز خیالش راحت خواهد بود اما این نورها مطمئن نیستند و هر لحظه امکان دارد که کم رنگ شده و تاریکی را به مهمانی بیارند تاریکی که در ان سرشار از رازها و سرهایی هست که نفس گیمر را حبس می کند.
گیم پلی بازی سبک اکشن ادونچر را همزمان اریه می دهد این در حالی است که شبها اکشن ماجرای ما زیاد می شود که از اول بازی تا خر الن را با یک چراغ قوه هراهی می کند چراغ قوه ای که بسته به جان او دارد چون دشمنان ما از تاریکی برمی خیزند.( سایه ها..پرنگان..موجودات عجیب..امکانت موجود در محیط..اشیاه..وسایل
) همگی از تاریکی منشا میگیرند که نور دشمن انان خواهد بود. ترس در بازی طوری نفوذ کرده است که حتی یک لحظه تامل و فکر تفکر رو از بازیباز می گیرد از جمله سبک ترس بازی هایی مانند سایلنت هیل که در روح بازیباز تاثیر گذار است . الن وقتی که نور بر هیبت دشمنان تاریکی می اندازد روح تاریکی انها رو از بین می برد
و در ادامه می تواند خودشون را با توسط شلیک کردن از بین ببرد. بله در بازی چند نوع سلاح هم وجود دارد که اکشن ماجرا را بیشتر م یکند ( هفت تیر..شاتگان..نارنجک ..نوری ..و منورها.) که به وفور در جای جای بازی پیدا می شوند. این د رحالی است که همیشه باید اماده باشید چون دشمنان تارکی فقط منحصر از جلو نمیان
و هر ان ممکن است که شما را محاصره کرده و از پشت جلو راست چپ حمله ور شوند پس هم باید به نور کامل اماده باشیم که توسط باطری های موجود چراغ قوه رو تامین می کند
هم سلاحهمان پر باشد.یک نوع سیستم جا خالی دادن وجود دارد که در یک لحظه که ضربه از دشمن وارد می شود میشه جاخالی داد. که واقعا هیجانی هستند تمامی این موارد بسیار عالی هستند و از المان های موفق در یک بازی به حساب میاید اما در صورتی که روند این موارد دیگر بیش از حد تکراری نباشد گیم پلی الن به جرات فقط برای یک یا حداکثر یک ونیم ساعت جذاب هستش و دیگر چیزی برای معرفی ندارد این در صورت هست که حرفه ای ها هر قدمی که بر میدارند واقعا از روند بازی رنج خواهند برد چون بازی همه چیز خود رو در همان ساعات اولیه رو می کند و دیگر تا اخر همان شیوه است و بس و این موضوع ضربه بسیار بدی به بازی وارد کرده که اصلا قابل بخشش نخواهد بود . و این جواب انتظار یک گیم پلی نبود.
امتیاز..: 8.5

موزیک و صدا..: یک بازی ترسناک اصل هولناک بودن و ترس خود را بر موزیک خودش استوار می داند جرا که بازی های بزرگی همچون سایلنت هیل نیز با عنصر موفق موزیک بسیار خوب امیخته شده بودن الن ویک هم از این قاعده مستثنا نیست گروه Poets of the fall کار ساخت موسیقی بازی را برعهده
دارند که بسیار زیبا کار کرده اند که با هر بار اتمام مراحل شاهد موسیقی زیبا از ترکهای مختلف خواهیم بودصداگذاری بازی هم زیبا هستش در شرایط بحران د ران تاریکی توحم زا و نفسگیر هستش حتی صدای طوفان مه و حرکت ترسناک درختان واقعا شنیدن دارد.
امتیاز..: 9.5

گرافیک..: گرافیک بازی در طی این چند سال تغییرات فراوانی کرد و هر بار یک سیستم جدید به ان اضافه شد تا نتیجه کار یک گرافیک بسیار چشم نواز و منحصر باشد واقعا در وحله اول نمی شود از نورپردازی های زیبای بازی گذشت سایه زنی ها و ترکیب نور و تاریکی مثال زدنی هستش در این بین اشیا اجسام دوروبر ...طوفان و تکان خردن درختان نیز در ان مه و هوای ترسناک بسیار بسیار زیبا هستند که می توان از این پس الگویی برای سازندگان باشد مدل سازی ها و بافت ها خوب هستند اما در مواردی سطح کیفی برخی اشیائ مورد توجه قرار نگرفته. انمیشن حرکات نیز با این که خوب هستند ولی در بعضی جزییات حتی خود الن هم ضعیف کار شده اما باز هیچ کدام از این موارد از اوج بودن گرافیک بازی نمی کاهد
امتیاز..: 9.5

داستان و هیجان.: الن قصه ما از بیماری بی خوابی رنج می برد به همین دلیل به سواحل جنگلی رفته تا در کلبه ای به ارامش روحی رسیده و بتواند نوشته ها و رمان های قدیمی خود را مرور کند اما ناگهان تاریکی از راه رسیده و همسر الن را با خود به مرگ می برد و الن برای نجات وی راهی خطر می شود تا این که در بین راه...
داستان پردازی بازی نیز از جمله نقات بسیار قوی بازی هستش روایت داستان به صورت اپیزودی بوده و هر بار با اتمام هر مرحله می توان رویدادهای مرحله رو به حالت روایت سینماتیک دید ولذت برد. در این بین دوستانی نیز الن رو حمایت می کنن اما این موارد خوب با چند ایراد جزئی کمرنگ می شوند از جمله که فردی که دچار بحران روحیست و همسر خود را از دست داده در بسیاری مواقع در بین دوستان به رقص و بزن و بکوب می پردازه که این موضوع برای او و بازیباز خوب نیست که تا بازیباز بخواهد با او همدردی کند به ناگهان او را شاد و گاه
غمگین می بیند که این دو در تضاد خواهد بود. تنوع دشمنان هم زیاد بالا نیست و این موضوع باز بعد مدتی هیجان کار را می کاهد یا برخی دشمنان هم نمیایند که باز بازیباز را دل زده میکند.
هر از گاهی هم کلاغ های پرتعدادی به الن حمله می کنن که با نور منور کارشان یکسره می شود.
امتیاز....: 9

به شخصه اونانتظاری که از این بازی رو داشتم ندیدم من منتظر یک شاهکار به یاد ماندنی بودم نه یک بازی که گیم پلی ان ارضا نکند و فقط متکی به گرافیک ان شود انتظار چند ساله فقط برای ما یک بازی خوب یا فوق العاده فراهم کرده است. پس هنوز الن باید در رویای شاهکار بودن بماند
امتیاز کل...: 9

pinky
31-08-2010, 16:43
بچه ها داستان کامل بازی رو میشه از کجا گیر آورد؟
فارسی

CHEGUEVARA.
31-08-2010, 19:57
دوست عزيز اين جمله شما خوب تركيب بندي نشده و 2 تا معني ميده......
لطفا" اصلاحش كن...:31:
اين بازي واسه pc هم اومده........؟؟؟؟؟؟؟يكي از دوستان ميگفت كه رو كامپيوتر اين بازي رو انجام داده...!!!
به نظرتون راست گفته....؟؟؟:13:

mohammadaliarmin
31-08-2010, 20:16
اين بازي واسه pc هم اومده........؟؟؟؟؟؟؟يكي از دوستان ميگفت كه رو كامپيوتر اين بازي رو انجام داده...!!!
به نظرتون راست گفته....؟؟؟:13:
نه برا پی سی نیومده :13:فوت رفته در حد تیم ملی

pinky
02-09-2010, 18:53
داستان بازی رو از کجا می‌شه گیر آورد ،البته به فارسی
ممنون میشم اگه دارید لینک شو بذارین

PS2PS2PS2
22-09-2010, 15:46
باسلام به همگی....

امروز تریلر ها و ویدئو های فیلم آلن ویک (Alan Wake - Bright Falls) رو گذاشتم که میتونید در ادامه لینک های دانلود و مشاهده رو ببینید...

لینک های مشاهده و دانلود:

با تشکر از همراهی شما دوستان.

منبع اصلی:

منبع فرعی و گردآورنده:
(خودم)

p3yman_xl
10-10-2010, 15:12
عکس هایی از The Writer DLC که 3شنبه هفته ی آینده منتشر میشود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirpers
04-05-2011, 20:06
این آلن ویک اینقدر حسرت بازی نکردنش تو دل من موند که بالاخره رفتم و یه Xbox 360 Slim خریدم.
چون درایوش 0225 هستش مجبور شدم بازی اوریجینال Alan Wake رو بگم که اون شرکت معروف در مورد بازی اوریجینال (اسمش رو نمیارم چون دوستان می دونند) برام بیاره اما جالبه بهم گفتند 50 تا60 تومن اختمالا اما 75 هزار تومن برام آب خورد. بازی ای که الان نزدیک 10 ماه از اومدنش گذشته. واقعا که گرون فروش هستند.
اما این اول بازی که هستم واقعا همون چیزیه که فکرش رو می کردم. خیلی زیباست. امیدوارم شماره های بعدیش هم بیاد مخصوصا برای PC.
راستی صدای درب هایی که باز نمیشند دقیقا همونیه که تو مکس پین 1 بود.

Inter
16-12-2011, 12:29
بالاخره این بازی واسه PC هم تأیید شد، بهمراه 2 تا DLC که قبلاً واسه Xbox360 عرضه شده بود.

پیر شدیم از بس واسه این بازی صبر کردیم:37:

پستهای منو تو صفحات اول ببینید :37:

هی جوانی کجایی که یادت بخیر

Malware
22-01-2012, 23:47
بالاخره پس از انتظاری تقریبا طولانی Remedy تایید کرد عنوان Alan Wake ماه بعد در شبکه استیم منتشر می‌شود. در فروم بازی ضمن تایید این خبر حداقل مشخصات سخت افزاری لازم نیز برای اجرای این بازی ذکر شد.
این عنوان از Games for Windows و Mac پشتیبانی نخواهد کرد و فقط برای استیم منتشر می‌شود و هیچ دمویی برای بازی نخواهد بود. هم‌چنین DLC های The Signal و The Writer در استیم در دسترس خواهند بود. طبق پرسش و جوابی که در فروم بازی گذاشته‌شده تنظیمات گرافیکی هنوز در مراحل نهایی به سر می‌برد بنابراین ممکن است بعضی از مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی تغییر کند. به هر حال بازیکنان می‌توانند resolution و تنظیمات گرافیکی را تغییر داده و تنظیم کنند. هم‌چنین می‌توان HUD را خاموش کرد.
می‌توانید مشخصات سخت افزاری لازم را در زیر ببینید:

PROCESSOR: Dual core required: AMD: Athlon X2 2.8GHz; Intel: Core 2 Duo 2GHz
MEMORY: 2 GB
HARD DRIVE: 8 GB
VIDEO CARD: DirectX 10 compatible or later with 512MB RAM - AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 or higher (per series); NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 (per series)
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
INPUT: Mouse and keyboard, Xbox360 controller also supported

تا کنون هیچ تاریخ عرضه‌ی دقیقی ذکر نشده و فقط ماه فوریه برای عرضه‌ی آن تایید شده‌است.
منبع:

CRIS Joon CR7
23-01-2012, 07:30
واسه نسخه PC این بازی تاپیک جدا زده میشه یا همینجا کار رو ادامه میدیم؟:11:

Spaniuly
23-01-2012, 08:59
قبلا تاپیک جدا می زدیم ولی از اون جا که تاپیک آلن ویک برای اکس باکس بازها دیگه خیلی خیلی قدیمی شده همین تاپیک هم جواب میده... یادش به خیر...

از این خبر شوکه شدم چون درسته الن ویک یه عنوان فوق العاده هست ولی مطمئن باشید اگه هم ازش استقبال بشه به صرف این خواهد بود که قبلا انحصاری اکس باکس360 بوده این بازی ساختش و طرح اولیه اش مبنی بر تکنولوژی بوده که توی 2006 استفاده میشد البته ناگفته نمونه که برای سال 2006 این یک اعجوبه بوده برای همین شما وقتی میای این رو همین الان هم بازی می کنه لذت فراوان رو رو از محیط و گرافیک و گیم پای و ... می بری ولی در کل به پی سی گیمر ها تبریک می گم که می تونن این بازی کم نظیر رو تجربه کنن

CRIS Joon CR7
23-01-2012, 09:55
برادر اوایل 2007 اومد:11::27:
خداییش غولی بود من هنوزم بعضی وقتا یه مرحله هاییشو میرم خیلی با حال بود :46:
نسخه کامپیوتر ش گرافیکش هم بهتر میشه یا همونو پرت کردند؟

Ali_p30
23-01-2012, 10:22
سلام
اومد بلاخره یا نه؟؟؟(برای pc)

CRIS Joon CR7
23-01-2012, 10:57
در ماه فبریه :11:

smallfrank
23-01-2012, 11:52
برادر اوایل 2007 اومد:11::27:
خداییش غولی بود من هنوزم بعضی وقتا یه مرحله هاییشو میرم خیلی با حال بود :46:
نسخه کامپیوتر ش گرافیکش هم بهتر میشه یا همونو پرت کردند؟

تا جایی که من میدونم سال 2010 عرضه شده این بازی....:20:

ولی گرافیکش خیلی عالیه
نورپردازی که دیگه بهتر.

اگه الان نظرسنجی بهترین گرافیکو بزارن من به این بازی رای میدم بعدش GeOW 3 ...:31:

Spaniuly
23-01-2012, 14:20
محسن جون اوایل 2007 کجا بود جیگر طلا این بازی دارهادار داشت از 2007 تاخیر می خورد قرار بود مثلا الن ویک انحصاری 2007 ایکس باکس باشه اونقدر لفتش دادن که تقریبا هیجانش از بین رفت و خیلیا شاکی بودن که بازی 2007 رو تو 2010 قالب ملت کردن! به نظر من گرلفیک بازی خیلی عالیه ولی نه در اندازه یکی دو سال اخیر ولی اگه الن ویک در سال 2007 ریلیز میشد همه اینجوری میشدن :18:
البته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند

Masoud King
23-01-2012, 14:32
البته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند
البته آرمین اگه منظورت بافت ها هست آره بازی بافت عالی ای نداشت
ولی چیزی که همه رو تو بازی تحت تاثیر قرار داده بود نورپردازی دینامیک بازی بود که هیچ بازی ای اینطوری ازش استفاده نکرده بود

کلا آلن ویک همش در مورد تاریکی و روشنایی بود... چه تو بازی و چه تو داستان

ولی صداگذاری و گیم پلی بازی همشون تاپ تاپ بود

البته انیمشن های صورت آلن اصلا خوب نبود

کلا اول صفحه هست چیزایی که نوشتم : دی

CRIS Joon CR7
23-01-2012, 15:22
یه Alan Wake هست و نور پردازیش:46:
کلا گرافیکش نمیشه گفت بی نقصه ولی خیلی عالی کار شد:46:
استفاده از ترکیب نور وتاریکی هم عالی کار شد:40:
چکپوینت ها هم خیلی باحال بودن :8::5:

Spaniuly
23-01-2012, 15:49
من به هیچ وجه انتقاد نکردم از گرافیک و نورپردازی و در واقع الن ویک به قدری برام دوست داشتنی هست که 3 بار تمومش کردم بار اول روی درجه نرمال و بار دوم باز هم نرمال :31: و البته بار سوم نایتمر فقط به خاطر پیدا کردن صفحات گمشده رمان چون توی درجه نرمال برخی صفحات پیدا شدنی نبودن ... من کل بحثم سر این بود عناوینی داریم که الان الن ویک جلوی اونها خوب کم میاره! چرا به پله سلطان فوتبال می گن؟ مگه الان مسی سرتر از پله نیست؟ 100درصد هست ولی پله اون موقع اعجوبه بود با اون امکانات کم با اون کمبود هایی که وجود داشت پله حرف نداشت اما خوب کارهایی که مسی توی زمین فوتبال می کنه پله که سهله باباشم نمی تونست تو خواب ببینه ولی این چیزیث از ارزش های پله کم نمی کنه و دقیقا به همین علت هست که به جرات می تونم الن ویک رو جزو شاهکار های انحصاری اکس باکس بدونم... جذابیت و ارتباطی که آدم با بازی برقرار می کنه توی این بازی کلا خاص هست اینکه بازی توی زمان های مختلفی از روز اتفاق می افته عجیب تاثیر گذار هست تغییر آب و هوا و زمان و ساعت بازی رو به خوبی میشه از چهره و نمای بازی حدس زد... برای همین هم به همه PC گیمر ها تبریک می گم که شانس تجربه کردن این عنوان کم نظیر رو پیدا می کنن... کاش RDR هم میومد برای PC تا دیگه سیراب بشن از لذت گیمینگ...

soheilnouri
23-01-2012, 20:33
من به هیچ وجه انتقاد نکردم از گرافیک و نورپردازی و در واقع الن ویک به قدری برام دوست داشتنی هست که 3 بار تمومش کردم بار اول روی درجه نرمال و بار دوم باز هم نرمال :31: و البته بار سوم نایتمر فقط به خاطر پیدا کردن صفحات گمشده رمان چون توی درجه نرمال برخی صفحات پیدا شدنی نبودن ... من کل بحثم سر این بود عناوینی داریم که الان الن ویک جلوی اونها خوب کم میاره! چرا به پله سلطان فوتبال می گن؟ مگه الان مسی سرتر از پله نیست؟ 100درصد هست ولی پله اون موقع اعجوبه بود با اون امکانات کم با اون کمبود هایی که وجود داشت پله حرف نداشت اما خوب کارهایی که مسی توی زمین فوتبال می کنه پله که سهله باباشم نمی تونست تو خواب ببینه ولی این چیزیث از ارزش های پله کم نمی کنه و دقیقا به همین علت هست که به جرات می تونم الن ویک رو جزو شاهکار های انحصاری اکس باکس بدونم... جذابیت و ارتباطی که آدم با بازی برقرار می کنه توی این بازی کلا خاص هست اینکه بازی توی زمان های مختلفی از روز اتفاق می افته عجیب تاثیر گذار هست تغییر آب و هوا و زمان و ساعت بازی رو به خوبی میشه از چهره و نمای بازی حدس زد... برای همین هم به همه PC گیمر ها تبریک می گم که شانس تجربه کردن این عنوان کم نظیر رو پیدا می کنن... کاش RDR هم میومد برای PC تا دیگه سیراب بشن از لذت گیمینگ...

========================

من پارسال گرفتم 30 دقیقه بازی کردم دیگه گذاشتمش کنار...با این تفاسیری که میگی پس باید حتما تجربش کنم...نه؟

vegas
23-01-2012, 21:35
محسن جون اوایل 2007 کجا بود جیگر طلا این بازی دارهادار داشت از 2007 تاخیر می خورد قرار بود مثلا الن ویک انحصاری 2007 ایکس باکس باشه اونقدر لفتش دادن که تقریبا هیجانش از بین رفت و خیلیا شاکی بودن که بازی 2007 رو تو 2010 قالب ملت کردن! به نظر من گرلفیک بازی خیلی عالیه ولی نه در اندازه یکی دو سال اخیر ولی اگه الن ویک در سال 2007 ریلیز میشد همه اینجوری میشدن :18:
این بازی قرار بود برای PC و XBOX باشه و همین طور سبک Sandbox داشته باشه نه فقط اختصاصی Xbox

Spaniuly
23-01-2012, 22:32
این بازی قرار بود برای PC و XBOX باشه و همین طور سبک Sandbox داشته باشه نه فقط اختصاصی Xbox
بله درسته قرار بود بیاد و کلی سر و صدا کنه ولی خوب اونموقع جو انحصاری و اینا به شکل الان نبود صحبت من صرفا این نبود که بگم این بازی قرار بود به عنوان انحصاری ایکس باکس باشه دوست عزیز تاکیدم روی این بود که حساب ویژه ای روی این بازی باز کرده بودن ولی خوب تاخیر های بی مورد هم باعث شد قید عرضه بازی واسه پی سی زده بشه و هم اینکه تمام عرایض قبلیم به وقوع بپیونده... به هر حال قبول دارم که نباید جمله انحصاری 2007 ایکس باکس باشه رو استفاده می کردم چون هر چند بازی در اصل انحصاری ایکس باکس هست ولی اونموقع که اینگونه نبود و کسی نمی دونست که قرار نیست الن ویک برای پی سی نیاد... ممنون از تذکرتون:40:

marmolak kocholo
29-01-2012, 21:46
بدون شرح!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F01%2FIMG_1972.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F01%2FIMG_1965.jpg)

amirpers
03-02-2012, 14:40
من خیلی گشتم اما دیدم باکس شاتی از نسخه PC وجود نداره و یا حداقل در سایز بزرگ وجود نداره. به همین خاطر دست به کار شدم و باکس شات رو خودم ساختم (مطابق با باکس شاتی که تو سایت خود بازی گذاشته شده ) .
این هم خدمت شما :

CRIS Joon CR7
03-02-2012, 15:20
اولین نقد بازی Alan Wake’s American Nightmare ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

OXM یا همان Official Xbox Magazine به نقد و بررسی بازی انحصاری مایکروسافت که Alan Wake’s American Nightmare نام دارد پرداخت. این مجله به بازی نمره ۸٫۵ از ۱۰ را داد که این درحالی است به نسخه اصلی آن یعنی Alan Wake امتیاز ۸ از ۱۰ را داده بود.
.
بنابر نوشته مجله OXM شرکت Remedy توانسته است مشکلاتی که در نسخه اصلی Alan Wake از جمله تکراری شدن مراحل و طراحی محیط وجود داشت را در Alan Wake’s American Nightmare بر طرف کند. همچنین نوشته است که این بازی با یک جهش بزرگ در قسمت مکانیکی موفقیت خوبی به دست آورده است.
.
Alan Wake’s American Nightmare در تاریخ ۲۲ فوریه بر روی Xbox Live Arcade عرضه خواهد شد.
.

mjorh
03-02-2012, 17:54
Alan Wake در ۱۶ فوریه برای PC عرضه خواهد‌شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[/URL]

سازنده عنوان زیبای Alan Wake که پیش از این برای Xbox 360 منتشر شده بود،یعنی Remedy تایید کرد که این عنوان برای PC در تاریخ ۱۶ فوریه که می‌شود ۲۷ بهمن ماه،عرضه خواهد شد.
بر اساس دیگر گفته های Remedy نسخه معمولی این بازی که دو بسته الحاقی The Signal و The Writer نیز در آن حضور دارند ۲۹٫۹۹ دلار قیمت دارد و نسخه و نسخه ویژه آن که Collector Edition نام دارد قیمتی معادل بر ۳۴٫۹۹ دلار خواهد‌داشت.
این بازی بر روی شبکه های Steam و EA Origin قرار میگیرد و از طریق Nordic Games نیز بر روی دیسک عرضه می‌شود.
.
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidgame
15-02-2012, 03:55
اولین امتیاز نسخه پی سی هم اومد که سایت PC Games Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به بازی امتیاز 86 رو داد
در لینک عکسایی از نسخه پی سی رو هم می تونید ببینید

Abolfazl3007
15-02-2012, 10:46
این بازی اولین بازی بود که با 360 رفتم .

به جرات میتونم بگم جزو 5 بازی برتر عمرمه .

شخصیت پردازی ، داستان و روایت بی نظیرش _ گرافیک میخکوب کنندش(به سال عرضه بازی هم توجه کنید) _ موزیک و موسیقی های لیسانس شده فوق العاده که هماهنگی کامل با جو بازی دارند _ گیم پلی یونیک و منحصر به فردش _و ... چیزهایی بود که این بازی رو از بازیهای دیگه جدا میکرد .

به راحتی میتونم بگم هیچ ایراد و مشکل بزرگی تو هچ قسمتی از بازی وجود نداشت .

امیدوارم PC بازها هم لذت کافی از این بازی ببرند .

smallfrank
15-02-2012, 15:57
من الان دارم نسخه 360و بازی میکنم

یه جایی گیر کردم
بعد از ایستگاه رادیو
اوجایی که از زیر پل باید رد شد که یهو لوله ها و در و دیوار و همه چی به سمتت حمله ور میشه
اصلا نمیتونم ردش کنم.

amirpers
15-02-2012, 17:08
من الان دارم نسخه 360و بازی میکنم

یه جایی گیر کردم
بعد از ایستگاه رادیو
اوجایی که از زیر پل باید رد شد که یهو لوله ها و در و دیوار و همه چی به سمتت حمله ور میشه
اصلا نمیتونم ردش کنم.

شما باید با نور از بین ببریشون.

hosseincode2008
15-02-2012, 22:17
Videogamer و IGN هم به نسخه PC امتياز 9 دادن كه به نسخه 360 هم 9 داده بودن، ضمن اينكه بازي فردا رسما براي PC عرضه ميشه.

marmolak kocholo
16-02-2012, 00:41
خب تقریباً 2 سال از عرضه بازی برای نسخه Xbox360 میگذره و فکر میکنم زمان خوبی باشه برای تجربه دوباره این بازی، مخصوصاً حالا که قراره با تمام DLC ـهاش عرضه بشه.
این طور که از شات ها و تعریف های رمدی میشد فهمید این بود که نسخه PC به مراتب کیفیت بیشتری نسبت به نسخه کنسولی داره(با گذشت 2 سال باید هم این طور باشه) و کلا همین باعث میشه تجربه آلن ویک متفاوت تر بشه.

در آخر هم بگم بازی توسط اسکیدرو عرضه شده(همراه با کرک) :31:

CRIS Joon CR7
16-02-2012, 00:50
خب تقریباً 2 سال از عرضه بازی برای نسخه Xbox360 میگذره و فکر میکنم زمان خوبی باشه برای تجربه دوباره این بازی، مخصوصاً حالا که قراره با تمام DLC ـهاش عرضه بشه.
این طور که از شات ها و تعریف های رمدی میشد فهمید این بود که نسخه PC به مراتب کیفیت بیشتری نسبت به نسخه کنسولی داره(با گذشت 2 سال باید هم این طور باشه) و کلا همین باعث میشه تجربه آلن ویک متفاوت تر بشه.

در آخر هم بگم بازی توسط اسکیدرو عرضه شده(همراه با کرک) :31:
اونو که آخر گفتی واس اول میگفتی:31:
من با این که یه بار رو Xbox360 تجربش کردم ولی رو PC هم بازیش میکنم:21:
خیلی محشره:46:

Sam Fisher 11
16-02-2012, 00:59
کیفیتشو بالا هم نبرده باشن بازم بر هم پی سی گیمر آزاده ای واجبه که تمومش کنه.
سه ماه پیش یه بار دیگه تمومش کردم ولی کم و کاستی حس نکردم. تنها مشکلش چهره ها و لیپ سینک بدشه که از همون اول تو ذوق میزد.
موقع بازی کردن باز بودن پنجره+خاموش کردن منابع نور+سیستم صوتی با کیفیت توصیه میشه;)

Pooryia_khan
16-02-2012, 09:07
با سلام

دوستان لینک بازی برای PC اومده ها :

sajad-tnt
16-02-2012, 09:31
سـلام.
دوسـتان لـینک دانـلود بـازی Alan Wake [هـمراه بـا لـینکهای مـستقیم و کـرک SKIDROW] در بـخش "دانـلود بـازی" قـرار گـرفت !.
Alan Wake - 2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مـوفق باشـ:40:ـید!.

Angel Of Darkness
19-02-2012, 10:33
چرا اینقد این تاپیک بیجونه یعنی همه قبلا برا 360 رو بازی کردن !
من امروز دانلود کردم از نظر گرافیک شاید 2 سال قبل حرفی برا زدن داشت اما برا 2012 ناامید کنندست
از نظر صدا فوقوالعادست داستانشم هنوز بازی نکردم ولی قبلا خوندم خوشم اومده بود هرچند بعضی منتقدا انگار ایراداتی بهش گرفتن باید خودم بازی کنم هرچند میدونم به علت کمبود وقت به این زودیا تمومش نمیکنم

CRIS Joon CR7
19-02-2012, 10:54
چرا اینقد این تاپیک بیجونه یعنی همه قبلا برا 360 رو بازی کردن !
من امروز دانلود کردم از نظر گرافیک شاید 2 سال قبل حرفی برا زدن داشت اما برا 2012 ناامید کنندست
از نظر صدا فوقوالعادست داستانشم هنوز بازی نکردم ولی قبلا خوندم خوشم اومده بود هرچند بعضی منتقدا انگار ایراداتی بهش گرفتن باید خودم بازی کنم هرچند میدونم به علت کمبود وقت به این زودیا تمومش نمیکنم
کجا گرافیکش نا امید کنندس:18:
من رو 360 بار بازیش کردم:8:
نسخه PC هم دیدم
نسخه PC گرافیک خوبی داشت:20:
همین هم برو خدا رو شکر کن که واسه PC هم زدنش:27:
یکی از بازی هایی که باعث شد من 360 بخرم همین بازی بود:20:
گرچه انحصاری های 360 کجا و PS3 کجا:41:

david071
19-02-2012, 22:58
عجب بازی خفنی هست
بلاخره یک بازی اومد که من خوشم بیاد من عاشق اینجور بازیام
یک نیم ساعتی بازی کردم خیلی حال داد بد جور این بازی منو گرفته تا اینجا
فعلا من برم بازی :31:

silent-assassin
20-02-2012, 16:06
میگم در حالت عادی ما یه کم سمت راست تصویریم
نمیشه جامون عوض بشه؟

دفعه اوله اینور قرار میگیرم یه کم گرگیجه گرفتم!

AlexMercer
20-02-2012, 16:12
من بازی رو تموم کردم. واقعا قشنگ بود . داستانش هم زیبا بود فقط یکمبعضی جاها خیلی میپیچونه ادمو و الکی باید به جای یک مسیر صاف مسیر مارپچ رو بری تا بجنگی!