PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Alan Wake

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7]

king 2009
25-03-2012, 08:11
منم تمومش کردم ! سخت بود :19: اما قشنگ :40: گنگ ! آفرین به سناریو نویسش !
اون دوتا special هارو هم نمیرم ! :31:
الان ، الن آخر داستان رو یکجوری تموم کرد که خودش بمیره و آلیس زنده بمونه ؟! درسته یا نه ؟!
یا آخرش فقط یک کابوس بود و آلیس می گه Alan,Wake Up !
کدومه ؟

خب special ها ادامه ی داستانه.تکلیف الن و اینکه کجاست تویه اون دوتا مشخص میشه.

3taxxx
25-03-2012, 09:03
منم تمومش کردم ! سخت بود :19: اما قشنگ :40: گنگ ! آفرین به سناریو نویسش !
اون دوتا special هارو هم نمیرم ! :31:
الان ، الن آخر داستان رو یکجوری تموم کرد که خودش بمیره و آلیس زنده بمونه ؟! درسته یا نه ؟!
کدومه ؟

اره اینجا الن داستانو چوری ادامه داد که الیس برگرده ولی خودش اسیر بمونه.همون کاری که توماس زین گفت نتونست بکنه.
حالا اینجا که الیس برگشت معلوم نیس الن هنوزم خواب میبینه یا اصلا خوابه , داستانه ؟ !! مسءله این است که میره برا نسخه 2 که هنو مونده تا بیاد
حالا بزار ALI&SOAP عزیز داستانو کامل بزاره بعد راجبش هممون بحرفیم جدا جدا بحرفیم بده.

Davood_titan
25-03-2012, 11:41
چرا؟ قشنگه که :8:
1-ترسناکه ! مخصوصا وقتیکه؛ تیر کم میاری، یا باطری چراغ قوه نداری و فقط باید فرار کنی ، هرچند ممکنه بدونی توی یک کابوس گیر افتادی اما ترسناکه !
2-داستان جالبی داره !
3-گیم پلی خوبی داره ! یک ایده ی نوئیه ! مثلا یک خرده که میدوی خسته می شه و نفس نفس میزنه ، خیلی کم پیش میاد توی بازی ها ضعف انسانهارو نشون بدن !
4-برای اولین بار یک بازی سخت گیرمون اومد ! :8:
من که خوشم اومد:40:

ولی همش با یه کلت میری جلوو اون وقت دشمناا تکراری میشن
به نظر من زیاد ایده تو بازی نداشت به نظر من فقط وقت تلف کردن بود :2:

ALI&SOAP
25-03-2012, 12:18
کدومه ؟

آلن بعد از نجات دادن آلیس توسط ذهن خودش تو تاریکی میفته(داستان دی ال سی ها) و توماس زین می خواد که آلن با ذهن خودش بجنگه :46:و جالب اینجاست که هر جایی که تلویزیون روشن بشه وهر چی بگه دقیقا برات اتفاق میفته این برگه های داستان آلن
پیشنهاد میکنم که دی ال سی ها رو بری چون هم داستان رو روشن تر می کنند و هم گیم پلیش سخت تر شده!!:31:

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

کدومه ؟

مفهوم این جمله ای که شما گفتی و جمله ی آخر آلن که می گه این دریاچه نیست، این یه اقیانوسه بعدا مشخص میشه
آخه باید یه دلیلی برا ادامه داستان داشته باشن:46:

JING3LKHAN
25-03-2012, 14:07
واقعا نمیدونم چطور این همه فروش کرده....یه خربار هیزم شکن توهمی میریزن سرت که تنها راه نجاتت تابیدن چراغ قوه اییه که نورش سیم ثانیه خالی میشه و تفنگتم تا ریلود شه مردی...میمونه جا خالی دادن الن که اونم با پرتاب تبر هیزم شکن ها کاریش نمیشه کرد مخصوصا که دست جمعی بربزن سرت....تازه بعد 6 بار شلیک به هیزم شکن های توهمی میمیرن که طی اون مدت هم نور چراغ قوه تمام میشه هم باید ریلود کنی اسلحتو هم اینکه هین ریلود نمیشه با شیفت جا خالی داد....
به نظر من بازی تکراری کسل کننده و دارای ضعف های بسیار بسیار زیادیه و چون خیلی سخته گیمیر رغبت نمیکنه ادامه بده..
اینا همش نظر من نیست ، هرکی که ازم بازی رو خریده همین نظر ها رو داره

Eblis 2011
25-03-2012, 14:14
بعد از سالها یه بازی خوب کردیم :8:

Rick Butler
25-03-2012, 14:29
خب special ها ادامه ی داستانه.تکلیف الن و اینکه کجاست تویه اون دوتا مشخص میشه.
اِ!!!! پس باید اینا رو هم برم !

اره اینجا الن داستانو چوری ادامه داد که الیس برگرده ولی خودش اسیر بمونه.همون کاری که توماس زین گفت نتونست بکنه.
حالا اینجا که الیس برگشت معلوم نیس الن هنوزم خواب میبینه یا اصلا خوابه , داستانه ؟ !! مسءله این است که میره برا نسخه 2 که هنو مونده تا بیاد
حالا بزار ALI&SOAP عزیز داستانو کامل بزاره بعد راجبش هممون بحرفیم جدا جدا بحرفیم بده.

فکر نمی کنم خواب به این وسیعی وجود داشته باشه ! وقتی که پای یک نفر دیگه هم وسط میاد ! کسی که تا بحال باهاش ملاقات نکرده ! این توماس زین فرضیه ی این که الن کلا خوابه رو نقص می کنه !شاید هم من اشتباه می کنم :31:

ولی همش با یه کلت میری جلوو اون وقت دشمناا تکراری میشن
به نظر من زیاد ایده تو بازی نداشت به نظر من فقط وقت تلف کردن بود :2:
توی دنیای واقعی یک کلت داشتن هم سلاح زیادیه واسه یک نویسنده !
کسی که توی عمرش تا بحال تفنگ دستش نگرفته چجوری می تونه یک روزه از سلاح های پیشرفته استفاده کنه ؟!
تازه کلی هم سلاح داره که ؛ شات گان ، فلش بنگ (با این خیلی حال می ده کشتن :دی ) ، شعله ، تفنگی که باهاش شعله ایجاد می شه !

الن بعد از نجات دادن آلیس توسط ذهن خودش تو تاریکی میفته(داستان دی ال سی ها) و توماس زین می خواد که آلن با ذهن خودش بجنگه :46:و جالب اینجاست که هر جایی که تلویزیون روشن بشه وهر چی بگه دقیقا برات اتفاق میفته این برگه های داستان آلن ...پیشنهاد میکنم که دی ال سی ها رو بری چون هم داستان رو روشن تر می کنند

دی ال سی ها ؟! منظورت اینه که باید دانلود بشن اون مراحل یا همون special های خودش !؟؟

و هم گیم پلیش سخت تر شده!!:31:

لعنتی از این سخت تر ؟!

مفهوم این جمله ای که شما گفتی و جمله ی آخر آلن که می گه این دریاچه نیست، این یه اقیانوسه بعدا مشخص میشه
آخه باید یه دلیلی برا ادامه داستان داشته باشن:46:

حتما یک فرقی می کنه دیگه !! اگه اقیانوس بشه یک اتفاق دیگه میافته !
..............
...........
در آخر هم عکس مدل ال ویک رو میذارم تا پستم زیاد مسخره نباشه :46::31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALI&SOAP
25-03-2012, 14:32
واقعا نمیدونم چطور این همه فروش کرده....یه خربار هیزم شکن توهمی میریزن سرت که تنها راه نجاتت تابیدن چراغ قوه اییه که نورش سیم ثانیه خالی میشه و تفنگتم تا ریلود شه مردی...میمونه جا خالی دادن الن که اونم با پرتاب تبر هیزم شکن ها کاریش نمیشه کرد مخصوصا که دست جمعی بربزن سرت....تازه بعد 6 بار شلیک به هیزم شکن های توهمی میمیرن که طی اون مدت هم نور چراغ قوه تمام میشه هم باید ریلود کنی اسلحتو هم اینکه هین ریلود نمیشه با شیفت جا خالی داد....
به نظر من بازی تکراری کسل کننده و دارای ضعف های بسیار بسیار زیادیه و چون خیلی سخته گیمیر رغبت نمیکنه ادامه بده..

راستشو بخوای برای من اصلا تکراری نیست :46:

آره dlc ها همون اپیشال ها هستند و تقریبا میشه گفت نرمال بازی اصلی برابر ایزیه اسپیشال هاست:31:

ali_agha1981
25-03-2012, 14:46
سلام
من با این سیستم میتونم بازی رو با کیفیت متوسط انجام بدم ؟

cpu : Core i3 2100 - 3.10 GHz

MB: P8H67
ram :Corsiar 2x2 GB 1600
graphic : asus EAH 5750 1GB DDR5

Eblis 2011
25-03-2012, 14:50
سی پی یو ضعیفه . . . متوسط نمیشه اما رو حالت Low میشه فک کنم

farzan311
25-03-2012, 17:04
کسی تو حالت nightmare بازی کرده؟:31:
یه مرحله برین جونتون در بیاد :31:
من به امید اون صفحه ها که فقط تو nightmare باز میشند رفتم ولی الان کلا بیخیال شدم

ALI&SOAP
25-03-2012, 19:03
سلام
من با این سیستم میتونم بازی رو با کیفیت متوسط انجام بدم ؟

cpu : Core i3 2100 - 3.10 GHz

MB: P8H67
ram :Corsiar 2x2 GB 1600
graphic : asus EAH 5750 1GB DDR5

تقریبا آره:46:

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

کسی تو حالت nightmare بازی کرده؟:31:
یه مرحله برین جونتون در بیاد :31:
من به امید اون صفحه ها که فقط تو nightmare باز میشند رفتم ولی الان کلا بیخیال شدم

این که چیزی نیست:31:
اگه راست میگی اسپیشال هارو با نایتمیر برو:31::31::31::31:

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

راستی می دونستین من رو حالت low بازی می کنم :31:تازه اونم با اورکلاک:21: کارت گرافیکم:31:

5ajad
25-03-2012, 20:30
حالا چند نفری بازی رو از شما خریدن؟
میگم شما برو تو کار یه بازی که درجه سنی ـش +3 باشه فکر کنم خیلی حال کنی باهاش...آسونه راحت میتونی مراحلشو بری...خریداراتونم راضی میشن:دی

ALI&SOAP
25-03-2012, 21:04
چون این بخش خیلی مهمه سعی کردم به طور کامل بنویسمش ولی ممکنه نگارشم رو بد کرده باشه که به بزرگیه خودتون ببخشید:11:

اپیزود 4: حقیقت

بخش 3: شبی که تمام این ماجرا شروع شد.

بعد از این که آلن و بری به خواب می روند آلن حقیقت را در خواب می بیند(تمام فاصله ی زمانی بین غرق شدن آلیس و بیدار شدن آلن داخل ماشین تصادف کرده)

آلن در خواب خود را می بیند که از دست آلیس عصبانی است و به کنار دریاچه بر روی پل آمده اما ناگهان صدای کمک خواستن آلیس را می شنود و سریع به سمت خانه برمی گردد(همان کاری که خودمان در بازی انجام دادیم) اما وقتی داخل خانه می شود می بیند که آلیس داخل آب افتاده پس آلن نیز برای نجات دادن آلیس به داخل آب شیرجه می زند(از این به بعد را دیگر ندیدیم)
آلنی که خواب را می بیند(نه آلنی که داخل خواب است) می گوید(تعریف می کند): به یا می آورم که وقتی کابین رو تاریک و بدون نور دیدم متعجب شدم چون که آلیس هیچ وقت برق رو خاموش نمی کرد(اینو وقتی میگه که آلن داخل خواب به داخل آب شیرجه می زنه) یادم میاد که یه نگاه سریع به اون (آلیس) در زیر آب انداختم که داشت پایین می رفت تو تاریکی(اینو وقتی میگه که آلن بیننده خواب (گیمر) داره از پله ها پایین میره) بعد می گوید:
شنا کردن به دنبال آلیس آخرین چیزیه که من از اون شب به یاد میارم. بعد از اون چیز بعدی ای که به یاد میارم بیدار شدن تو ماشین و پیدا کردن اولین برگه بود. من باید برای بدست آوردن حافظه ام قدم به قدم این خوابو دنبال کنم.بعد می گوید:
من نتونستم اون شب پیداش کنم . مجبور بودم فکر کنم که اون مرده.(اینو وقتی میگه که آلن داخل خواب از آب میاد بیرون) بعد می گوید:
جگر(همان پیرزن تاریکی یا واضح تر بگم همان گرد باد تاریکی که وقتی همین بلا رو سر زین و باربارا آورده بدن باربارا رو برای پوشش خودش انتخاب کرده پس جگر همون تاریکیه .ولی در بدن زن زین) آلیس و من را داشت.
بعد از این در خواب بالای سر آلن داخل خواب پیرزن تاریکی(از این به بعد جگر صدایش می کنیم) ظاهر می شود و به آلن داخل خواب می گوید:
جگر: به کابین نگاه کن. کسی پشت پنجره است؟
آلن داخل خواب:آلیس؟
جگر:شاید اون غرق نشده! شاید داخل باشه!
بعد از این که آلن داخل خواب باور می کند و به دنبال آلیس در داخل خانه می رود جگر یک yes… معنادار می گوید!!!
بعد از این گیمر باید به دنبال آلن داخل خواب به درون خانه برود.
داخل خانه طبقه ی هم کف:
جگر: اون (آلیس) باید این دوروبرا باشه. شاید طبقه ی بالا داخل کتاب خانه.
آلن داخل خواب:آلیس!
جگر:yes اون اون جاست. تو می تونی عذرخواهی کنی. تو به همه این چیزا خواهی خندید و دیگه کاری بهشون نداری.
داخل خانه طبقه ی اول(یا به قول خودمون طبقه ی دوم) داخل کتاب خانه:
جگر:اون این جا نیست. تو احمق بودی که همچین فکری کردی. نه، اون مرده! اون غرق شده!
آلن داخل خواب:( در حال نشسته بر روی زانو) نه!نه!نه!
جگر:این تقصیر توست که زنت مرده. تو گناه کاری. تمام چیزی که اون(آلیس) می خواست این بود که کمکت کنه بنویسی. تو اونو کشتی.
آلن داخل خواب:نه ه ه ه ه!!!!!
جگر: او! هیس! هنوز امیدی هست. دریاچه ی کالدرون جای مخصوصیه که توان اینو داره که چیزهارو تغییر بده.

بعد با نیروی خودش آلن داخل خواب را بلند می کند و کاری می کند که روی صندلی پشت دستگاه تایپ بشیند و می گوید:
جگر: تو میتونی بنویسی که اون برمی گرده. داستان به واقعیت تبدیل میشه. و همه چیز دوباره درست میشه.
بعد آلن بیننده ی خواب تعریف می کند:
آلن بیننده خواب:اون آلیس روداشت ودست خط(همان داستان) باجی بود که می خواست.
بعد آلن داخل خواب(که توسط تاریکی تسخیر شده) می گوید:من خواهم نوشت. من درستش می کنم. من آلیس رو برمی گردونم
زمان حال:
آلن:نه! من نوشتمش!
داخل خواب:
آلن بیننده خواب(همان راوی داستان): الان دیگه همشو به یاد میارم. تو تاریکی من برای یه هفته نوشتم و تقریبا داستان رمان رو به نام "دیپارتچر" تموم کردم. جگر ادیتور من بود، پچ پچ داخل گوشم مطمئنم می کرد که برملا کردن داستان(نوشتن داستان وکامل کردن آن) اون (جگر) رو قوی تر و قوی تر می کرد. من فکر می کردم که دارم آلیس رو نجات میدم!
بعد مرد فضایی(زین) رو دم در خانه می بینم و آلن راوی تعریف می کند:
آلن راوی: حتی با این تارعنکبوت هایی که اون داخل سرمن پیچیده بود. بعضی از قسمت های بدن من به اندازه ی کافی بیدار بودن که فرار خودم رو تو داستان بنویسم، که نور رو به داخل کابین بیارم و من رو قبل از این که بتونم داستان رو تموم کنم آزاد کند—برای قطع کردن داستان ترسناک قبل از به پایان رسیدن آن، جایی که تاریکی همه چیز و همه کس رو دربر بر گیره.
در همین حال نور زین را میبینم که نشان می دهد داره از پله ها بالا می آید و آلن راوی ادامه می دهد:
زین ضعیف بود،بسیار دور بود، اما من اونو تو داستان نوشتم نور اون کافی بود که من رو آزاد کنه.
درهمین حال نور زین آلن داخل خواب را از تاریکی پاک می کند(تاریکی را از بدنش بیرون می کند،آزادش می کند)
داخل خانه آخرین روز آلن و زین:
زبن:اون (تاریکی) الان این جا نیست. من اینجام چون که نوشته شده بود. من نورم رو آوردم تا تو را آزاد کنم. تو باید عجله کنی. اون(تاریکی) الان می دونه من اینجام. اون به زودی برخواهد گشت.
اون بدن باربارای من رو سال ها پیش دزدیده. اون (باربارا) الان پیر به نظر می رسه.
در این زمان آلن داخل خواب که دیگر تاریکی در بدن او وجود ندارد- که داستان را آن طور که جگر می خواهد ادامه دهد- از خانه بیرون می رود و زین نیز برگه ها را به دست می گیرد.
ناگهان خواب را از دید تاریکی می بینیم که به داخل خانه می آید و با نور زین مخلوط شده و کابین ناپدید می شود. بعد آلن را نشان می دهد که سوار ماشین می شود و می رود تا در نزدیکی پمپ بنزین تصادف می کند.
زمان حال، آلن و بری، داخل خانه ی برادران اندرسون:
آلن: من نوشتمش. اون تقصیر منه.
مامورنایتنگل(در حالی که به روی آلن-که روی کاناپه دراز کشیده- اسلحه کشیده):درسته. اون تقصیر توئه و تو بخاطر این بازخواست میشی!!!!

پایان اپیزود 4

نتیجه:1 آلن تمام حافظه اش را به دست می آورد.2 تاریکی همین بلا را قبلا سر تام زین ودوست دخترش آورده بوده اما تام مثل آلن فرار می کنه ولی یه اشتباهی می کنه که باعث میشه تاریکی نابود نشه، دوست دخترش(باربارا) برنگرده و نیز تاریکی بدن باربارا رو ببره.3آلن با کمک تام زین از دست تاریکی فرار می کنه وداستان رو نیمه کاره رها می کنه.

:40::40::40:

mehrankhanhoy
25-03-2012, 21:09
چون این بخش خیلی مهمه سعی کردم به طور کامل بنویسمش ولی ممکنه نگارشم رو بد کرده باشه که به بزرگیه خودتون ببخشید:11:

اپیزود 4: حقیقت
بخش 3: شبی که تمام این ماجرا شروع شد.

بعد از این که آلن و بری به خواب می روند آلن حقیقت را در خواب می بیند(تمام فاصله ی زمانی بین غرق شدن آلیس و بیدار شدن آلن داخل ماشین تصادف کرده)

آلن در خواب خود را می بیند که از دست آلیس عصبانی است و به کنار دریاچه بر روی پل آمده اما ناگهان صدای کمک خواستن آلیس را می شنود و سریع به سمت خانه برمی گردد(همان کاری که خودمان در بازی انجام دادیم) اما وقتی داخل خانه می شود می بیند که آلیس داخل آب افتاده پس آلن نیز برای نجات دادن آلیس به داخل آب شیرجه می زند(از این به بعد را دیگر ندیدیم)
آلنی که خواب را می بیند(نه آلنی که داخل خواب است) می گوید(تعریف می کند): به یا می آورم که وقتی کابین رو تاریک و بدون نور دیدم متعجب شدم چون که آلیس هیچ وقت برق رو خاموش نمی کرد(اینو وقتی میگه که آلن داخل خواب به داخل آب شیرجه می زنه) یادم میاد که یه نگاه سریع به اون (آلیس) در زیر آب انداختم که داشت پایین می رفت تو تاریکی(اینو وقتی میگه که آلن بیننده خواب (گیمر) داره از پله ها پایین میره) بعد می گوید:
شنا کردن به دنبال آلیس آخرین چیزیه که من از اون شب به یاد میارم. بعد از اون چیز بعدی ای که به یاد میارم بیدار شدن تو ماشین و پیدا کردن اولین برگه بود. من باید برای بدست آوردن حافظه ام قدم به قدم این خوابو دنبال کنم.بعد می گوید:
من نتونستم اون شب پیداش کنم . مجبور بودم فکر کنم که اون مرده.(اینو وقتی میگه که آلن داخل خواب از آب میاد بیرون) بعد می گوید:
جگر(همان پیرزن تاریکی یا واضح تر بگم همان گرد باد تاریکی که وقتی همین بلا رو سر زین و باربارا آورده بدن باربارا رو برای پوشش خودش انتخاب کرده پس جگر همون تاریکیه .ولی در بدن زن زین) آلیس و من را داشت.
بعد از این در خواب بالای سر آلن داخل خواب پیرزن تاریکی(از این به بعد جگر صدایش می کنیم) ظاهر می شود و به آلن داخل خواب می گوید:
جگر: به کابین نگاه کن. کسی پشت پنجره است؟
آلن داخل خواب:آلیس؟
جگر:شاید اون غرق نشده! شاید داخل باشه!
بعد از این که آلن داخل خواب باور می کند و به دنبال آلیس در داخل خانه می رود جگر یک yes… معنادار می گوید!!!
بعد از این گیمر باید به دنبال آلن داخل خواب به درون خانه برود.
داخل خانه طبقه ی هم کف:
جگر: اون (آلیس) باید این دوروبرا باشه. شاید طبقه ی بالا داخل کتاب خانه.
آلن داخل خواب:آلیس!
جگر:yes اون اون جاست. تو می تونی عذرخواهی کنی. تو به همه این چیزا خواهی خندید و دیگه کاری بهشون نداری.
داخل خانه طبقه ی اول(یا به قول خودمون طبقه ی دوم) داخل کتاب خانه:
جگر:اون این جا نیست. تو احمق بودی که همچین فکری کردی. نه، اون مرده! اون غرق شده!
آلن داخل خواب:( در حال نشسته بر روی زانو) نه!نه!نه!
جگر:این تقصیر توست که زنت مرده. تو گناه کاری. تمام چیزی که اون(آلیس) می خواست این بود که کمکت کنه بنویسی. تو اونو کشتی.
آلن داخل خواب:نه ه ه ه ه!!!!!
جگر: او! هیس! هنوز امیدی هست. دریاچه ی کالدرون جای مخصوصیه که توان اینو داره که چیزهارو تغییر بده.

بعد با نیروی خودش آلن داخل خواب را بلند می کند و کاری می کند که روی صندلی پشت دستگاه تایپ بشیند و می گوید:
جگر: تو میتونی بنویسی که اون برمی گرده. داستان به واقعیت تبدیل میشه. و همه چیز دوباره درست میشه.
بعد آلن بیننده ی خواب تعریف می کند:
آلن بیننده خواب:اون آلیس روداشت ودست خط(همان داستان) باجی بود که می خواست.
بعد آلن داخل خواب(که توسط تاریکی تسخیر شده) می گوید:من خواهم نوشت. من درستش می کنم. من آلیس رو برمی گردونم
زمان حال:
آلن:نه! من نوشتمش!
داخل خواب:
آلن بیننده خواب(همان راوی داستان): الان دیگه همشو به یاد میارم. تو تاریکی من برای یه هفته نوشتم و تقریبا داستان رمان رو به نام "دیپارتچر" تموم کردم. جگر ادیتور من بود، پچ پچ داخل گوشم مطمئنم می کرد که برملا کردن داستان(نوشتن داستان وکامل کردن آن) اون (جگر) رو قوی تر و قوی تر می کرد. من فکر می کردم که دارم آلیس رو نجات میدم!
بعد مرد فضایی(زین) رو دم در خانه می بینم و آلن راوی تعریف می کند:
آلن راوی: حتی با این تارعنکبوت هایی که اون داخل سرمن پیچیده بود. بعضی از قسمت های بدن من به اندازه ی کافی بیدار بودن که فرار خودم رو تو داستان بنویسم، که نور رو به داخل کابین بیارم و من رو قبل از این که بتونم داستان رو تموم کنم آزاد کند—برای قطع کردن داستان ترسناک قبل از به پایان رسیدن آن، جایی که تاریکی همه چیز و همه کس رو دربر بر گیره.
در همین حال نور زین را میبینم که نشان می دهد داره از پله ها بالا می آید و آلن راوی ادامه می دهد:
زین ضعیف بود،بسیار دور بود، اما من اونو تو داستان نوشتم نور اون کافی بود که من رو آزاد کنه.
درهمین حال نور زین آلن داخل خواب را از تاریکی پاک می کند(تاریکی را از بدنش بیرون می کند،آزادش می کند)
داخل خانه آخرین روز آلن و زین:
زبن:اون (تاریکی) الان این جا نیست. من اینجام چون که نوشته شده بود. من نورم رو آوردم تا تو را آزاد کنم. تو باید عجله کنی. اون(تاریکی) الان می دونه من اینجام. اون به زودی برخواهد گشت.
اون بدن باربارای من رو سال ها پیش دزدیده. اون (باربارا) الان پیر به نظر می رسه.
در این زمان آلن داخل خواب که دیگر تاریکی در بدن او وجود ندارد- که داستان را آن طور که جگر می خواهد ادامه دهد- از خانه بیرون می رود و زین نیز برگه ها را به دست می گیرد.
ناگهان خواب را از دید تاریکی می بینیم که به داخل خانه می آید و با نور زین مخلوط شده و کابین ناپدید می شود. بعد آلن را نشان می دهد که سوار ماشین می شود و می رود تا در نزدیکی پمپ بنزین تصادف می کند.
زمان حال، آلن و بری، داخل خانه ی برادران اندرسون:
آلن: من نوشتمش. اون تقصیر منه.
مامورنایتنگل(در حالی که به روی آلن-که روی کاناپه دراز کشیده- اسلحه کشیده):درسته. اون تقصیر توئه و تو بخاطر این بازخواست میشی!!!!

پایان اپیزود 4

نتیجه:1 آلن تمام حافظه اش را به دست می آورد.2 تاریکی همین بلا را قبلا سر تام زین ودوست دخترش آورده بوده اما تام مثل آلن فرار می کنه ولی یه اشتباهی می کنه که باعث میشه تاریکی نابود نشه، دوست دخترش(باربارا) برنگرده و نیز تاریکی بدن باربارا رو ببره.3آلن با کمک تام زین از دست تاریکی فرار می کنه وداستان رو نیمه کاره رها می کنه.

:40::40::40:

واقعا ممنون خیلی خوب بود ولی مخم صوت کشید تا خوندم

داقیقا مثل داستان خود بازی بود
:46:ممنون
:11:

ALI&SOAP
25-03-2012, 21:20
بچه ها خدایی این داستانو که من برا شما نوشتم در فهمیدن داستان بازی به شما کمک کرده یا نه؟

3taxxx
25-03-2012, 21:22
بچه ها خدایی این داستانو که من برا شما نوشتم در فهمیدن داستان بازی به شما کمک کرده یا نه؟

خوب اون تشکرای زیر پستت چیه پس؟:31::46::10:

ALI&SOAP
25-03-2012, 21:27
خوب اون تشکرای زیر پستت چیه پس؟:31::46::10:
i'm glad to hear it:31::10:

3taxxx
25-03-2012, 22:10
فقط ALI&SOAP یه چیزو اصلاح کنم با اجازت.ببخش
توماس زین لباس فضای نداره.اون لباس غواصی قدیمی هست که تنشه .اگه هم دقت کنیم صدای رها شدن هوا رو توی اب میشنویم.و همینطور حبابهای اطراف توماس زین رو میشه دید. و طبق گفته (نمیدونم خود زین یا اون یارو که لنگ میزد) توماس شنا دوست داشته.

ALI&SOAP
25-03-2012, 22:19
فقط ALI&SOAP یه چیزو اصلاح کنم با اجازت.ببخش
توماس زین لباس فضای نداره.اون لباس غواصی قدیمی هست که تنشه .اگه هم دقت کنیم صدای رها شدن هوا رو توی اب میشنویم.و همینطور حبابهای اطراف توماس زین رو میشه دید. و طبق گفته (نمیدونم خود زین یا اون یارو که لنگ میزد) توماس شنا دوست داشته.

خود آلن گفت spaceman منم به خاطر این گفتم فضایی ولی فک کنم آلن اشتباه کرده
الان که دقیق فکر می کنم میبینم بیشتر غواصه تا فضایی:31::46:

3taxxx
25-03-2012, 23:05
خود آلن گفت spaceman منم به خاطر این گفتم فضایی ولی فک کنم آلن اشتباه کرده
الان که دقیق فکر می کنم میبینم بیشتر غواصه تا فضایی:31::46:

من درست یادم نیس ,
ولی شاید چون الن توماس رو در اطراف خودش و معلق در فضا میبینه بهش گفته spaceman .چون spaceman معنی فضانورد همه میده(البته زبانم زیاد خوب نیس).شاید نویسنده بازی منظور خاصی رو دنبال میکنه.حالا بحث راجب اینا باشه بعد زحمت شما و گذاشتن همه داستان.

milad_takjoo
25-03-2012, 23:20
چرا اینقد این بازی سخته؟؟؟؟؟؟؟نمیشه رفت....

farzan311
25-03-2012, 23:32
این که چیزی نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه راست میگی اسپیشال هارو با نایتمیر برو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی می دونستین من رو حالت low بازی می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تازه اونم با اورکلاک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت گرافیکم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا رو رفتم یه یارو از این گنده ها اومد 3 تا باتری روش خالی کردیم بازیم تاریکی ازش نرفت که بکشیمش بعد وقتی هم میزنه با یه ضربه جونت میرسه به کمترین مقدار و دور و ورت خاکستری میشه کلا نمیشه بازی کرد:13:

گرافیکش که خیلی پایینه از اون پایین تر ویدیو هاش هست که کیفیتش فکر کنم چیزی شبیه dvd باشه من همه تنظیمات گرافیکش رو رو اخر گذاشتم بازم خوب نشد تازه یه باگ هم مال من داره پاهاش دشمن ها یه حالت موج مانند دارند خیلی باحال میشند

چرا اینقد این بازی سخته؟؟؟؟؟؟؟نمیشه رفت....

اگه اولین پست منو تو این تاپیک دیده باشید منم همینو گفتم کلی از بازی بد گفتم ولی بعد از اون مراحل اول از اپیزود سه به بعد بازی اسون میشه تا اپیزود اخر که دوباره یکم سخت میشه :31:

ALI&SOAP
26-03-2012, 10:04
کلا اسپیشال ها ( مخصوصا اولی) خیلی سختن بار اول که نایتمیر غیر فعاله با نرمال رفتم دیدم فایده نداره آوردم رو ایزی بازم دیدم فایده نداره ازاون به بعد این شده کارم: تیر که تموم کردم نور رو می گیرم رو صورتشون وقتی دستشونو رو چشاشون گذاشتن فرار می کنم:31: دوباره که نزدیک شدن یا خسته شدم همین کار رو می کنم تا چک پوینت بعدی:31:

sb1370
26-03-2012, 10:40
داداش من الان این بازی رو دارم کلاً بازی تیپش برخلاف چیزی که توسایت ها می خونم ترسناک است به نظر من این سایت ها هم ما رو سر کار گذاشتن.:13:

soheilnouri
26-03-2012, 11:53
این بازی رو چطوری تحلیل میکنید؟مثل سایلینت هیله؟

ALI&SOAP
26-03-2012, 12:23
این بازی رو چطوری تحلیل میکنید؟مثل سایلینت هیله؟

هم میشه گفت آره هم میشه گفت نه:31:

5ajad
26-03-2012, 12:23
اونا رو رفتم یه یارو از این گنده ها اومد 3 تا باتری روش خالی کردیم بازیم تاریکی ازش نرفت که بکشیمش بعد وقتی هم میزنه با یه ضربه جونت میرسه به کمترین مقدار و دور و ورت خاکستری میشه کلا نمیشه بازی کردعزیز شما میتونی از همه ی حمله هاشون جا خالی بدی...چند صفحه قبل یکی گفته بود از تبرزن ها نمیشه جاخالی داد ولی اونها هم میشه...یکم سرعت عمل لازمه فقط:46:
بازی که واسه من آسون بود تقریبا...روی easy رفته بود:27:

هم میشه گفت آره هم میشه گفت نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه سایلنت هیل فکری نیست؟ هرچند خودمم بازیش نکرم ولی به فکری میخوره بازیش:دی

ALI&SOAP
26-03-2012, 13:27
عزیز شما میتونی از همه ی حمله هاشون جا خالی بدی...چند صفحه قبل یکی گفته بود از تبرزن ها نمیشه جاخالی داد ولی اونها هم میشه...یکم سرعت عمل لازمه فقط:46:

میگن فکریه :31:
منم فقط هوم کامینگشو بازی کردم اونم 2 مرحلش:31:

A/|\IR
26-03-2012, 13:48
دوستان من 1 دقه بازی کردم موندم:دی
اون اولش که یارو با تبر میاد چیکارش کنم؟ باید بزنمش یا فرار کنم؟ اگه باید بزنم با چه دکمه ای بزنمش؟ فرار میکنم باز ادم گیر میاره میزنه لامصب:دی

این بازی رو چطوری تحلیل میکنید؟مثل سایلینت هیله؟ اره تقریبا مثل همونه ولی سایلنت هیل ترسناک تره به نظر من

titanium_zarin
26-03-2012, 13:50
اول بازی ؟؟
اونجا اموزشی هست !
برو به سمتش و شیفت رو بزن که جاخالی بده !

farzan311
26-03-2012, 16:28
عزیز شما میتونی از همه ی حمله هاشون جا خالی بدی...چند صفحه قبل یکی گفته بود از تبرزن ها نمیشه جاخالی داد ولی اونها هم میشه...یکم سرعت عمل لازمه فقط:46:

جا خالی که زیاد میدم ولی مگه از چند نفر میشه جاخالی داد بعدم این وقتی بزننش دیگه کنترلی روش نداری فقط میخوره تا دست از سرش بر دارند که مشکل بزرگیه

ALI&SOAP
26-03-2012, 17:20
زده به سرم دی ال سی اول رو رو نایتمیر برم:31:

ALI&SOAP
26-03-2012, 18:48
اپیزود 5: کلیکر

بخش 1: زندگی شبانه در بریت فال

آن چه گذشت: تنها نکته مهمش اینه که در مورد کلیکر توش میگه.

در قسمت قبل گفتیم که نایتنگل روی آلن اسحله می کشد و در این قسمت می بینیم که او آلن و بری را به بازداشتگاه برده. آلن ازخواب بیدار می شود و ناگهان سینتیا ویور را می بیند که می گوید:

سینتیا ویور: من دارمش." یه نفر براش میاد وقتی زمانش برسه" توماس اینو گفت. اون نوشتش. این کارمنه که امن نگهش دارم، امن توی نور.همیشه توی نور.

بعد آلن از بالا ی تخت پایین می آید و می گوید : تمام برگه هارو مامور اف بی ای برده بود.

بعد می گوید : من باید سینتیا ویور رو ببینم، اون کسیه که تو آهنگ بود. بانوی روشنایی.

بعد از آن صدای جروبحث سارا شریف و نایتنگل می آید( نایتنگل می خواهد آلن را ببرد اما سارا مخالفت می کند و می گوید: تو حتی ازش بازجویی نکردی؟!!! )آن دو به دم سلول آلن و بری می آیند. و باز جر وبحثشان ادامه دارد:( نایتنگل به سارا می گه که برگه های آلن رو خونده و می گه که داستان جالبیه)

سارا:مامور نایتنگل من باید با مافوق شما صحبت کنم.

نایتنگل:الان امکانش نیست....

ناگهان برق قطع و وصل شده و آلن احساس سردرد می کند و به زمین می افتد(در ذهن خود آلیس را می بیند که پیرزن(جگر) دارد او را به زیر آب می کشد!!!)

سارا در سلول را باز کرده و به آلن کمک می کند اما نایتنگل مخالفت کرده و می گوید که همه ی این کار های آلن نقشه است. اما سارا می گوید(خطاب به آلن): من به تو اعتماد دارم. وقتی که نایتنگل این را می شنود به رو آلن اسلحه کشیده و به آلن می گوید که: برو داخل سلولت استفن کینگ تنها راهی که تو تو این سلول هستی اینه که بعد از مرگ من.... (زود منصرف شده و اسلحه را پایین می آورد) و از جیب خود یکی از برگه هارا بیرون می آورد(همانی که مرگ خودش داخلش بود) تا آن را بار دیگر بخواند ولی تر همین حال تاریکی او را باخود می برد و نیز برق ایستگاه را قطع می کند.

سارا، آلن و بری را آزاد می کند و برق اضطراری را به کار می اندازد. آلن به او می گوید که: برای حل تمام این مشکلات باید بریم پیش سینتیا ویور تو می دونی اون کجاست؟ سارا جواب می دهد که: اون تو محل قدیمی نیروگاه زندگی می کنه. ولی برای این که بریم اونجا باید با هلیکوپتر بریم تا سریع برسیم ولی اول باید کلید هلیکوپتر رو پیدا کنیم. به بری نیز می گوید که: تو این جا بمون و به افرادی که توی اون لیستن زنگ بزن و بگو که یه پیغام از طرف من داری"نایت اسپرینگس(شب های بهاری)" به این افراد باید هشدار بدی!!!! وقتی هلیکوپتر رو پیدا کردیم میایم دنبالت.

سپس آلن و سارا به خانه ای ( نمی دونم کجا بود) که کلید آن جا بود می روند و در راه نیز با شبه زامبی ها می جنگند خلاصه به هر ترتیبی که شده به آن جا می رسند اما ناگهان بری را می بینند که دارد به سمت آن ها می آید و از دست گردباد تاریکی فرار می کند اما رهش بسته شده و مجبور می شود به داخل یکی از خانه ها برود.

بعد از این که آلن و سارا کلید را گرفتن کمی جلوتر به سمت هلیکوپتر بری را پیدا می کنند که با یک فلیرگان دارد با تاریکی مبارزه می کند بعد از آن سه نفری به هلیکوپتر می رسند و سارا و بری می روند که هلیکوپتر را روشن کنند و آلن نیز باید آن ها را پوشش دهد در همین حال صدای جگر می آید که می گوید: تو هیچ وقت اون (آلیس) رو نجات نمیدی!!! به هر حال هر سه با هلی کوپتر به سمت مکانی که سینتیا زندگی می کند می روند.

نتیجه: چیز خاصی ندارد.

undercover
27-03-2012, 10:08
یه چیزی رو دقت کردین که این مامور نایتنگل همش سعی درگرفتن آلن ومتهم کردنش داره.اصلا معلوم نیست به چی متهمش میکنه.
حتی یکی دو دفعه هم به طرفش شلیک کرده درحالی که هنوزچیزی ثابت نشده واتفاقی از دیدپلیس نیفتاده،عجیب نیست؟فکر کنم به اسم دیگه ای هم چند جا اونو صدا میزنه

ALI&SOAP
27-03-2012, 11:12
یه چیزی رو دقت کردین که این مامور نایتنگل همش سعی درگرفتن آلن ومتهم کردنش داره.اصلا معلوم نیست به چی متهمش میکنه.
حتی یکی دو دفعه هم به طرفش شلیک کرده درحالی که هنوزچیزی ثابت نشده واتفاقی از دیدپلیس نیفتاده،عجیب نیست؟فکر کنم به اسم دیگه ای هم چند جا اونو صدا میزنه

نه فقط نایتنگل بلکه دکتر هارتمن هم این جوری بود و اگه دقت کنی
آخر بازینایتنگل رو تو یه خونه پشت پنجره نشون داد که بااین که روز بود وهمه جشن می گرفتند نایتنگل مرموز و توی تاریکی بود

docomid
27-03-2012, 11:19
re : ALI&SOAP
ممنون دوست عزيز بابت ترجمه و توضيحاتتون ميگم حالا كه داره تموم ميشه اگه بشه يجا توي يه پست يا بصورت فايل آپلودي بذاريدش واقعا لطف كرديد :31:

undercover
27-03-2012, 11:31
نه فقط نایتنگل بلکه دکتر هارتمن هم این جوری بود و اگه دقت کنی
آخر بازی

جدا ازبحث بالا منظورم این بود که مثل اینکه آلن رو ازقبل میشناخته وبه خاظراتفاقی ازقبل یک مظنون جدی به شمار میرفته(حتی شایدیک متهم)

ای بابا یه چند جمله دیگه میخوام تو اسپویلر بنویسم هر چقدر می نویسم نشون نمیده چیکار کنم؟

ALI&SOAP
27-03-2012, 12:02
re : ALI&SOAP
ممنون دوست عزيز بابت ترجمه و توضيحاتتون ميگم حالا كه داره تموم ميشه اگه بشه يجا توي يه پست يا بصورت فايل آپلودي بذاريدش واقعا لطف كرديد :31:

دوست عزیر متاسفانه چون از دیال آپ استفاده می کنم امکان آپلود ندارم ولی وقتی داستان به طور کامل تمام شده ، همه ی داستان با خلاصه اش رو تو یه پست میذارم تا یه نفر برای همه pdf و آپلود کنه:46:

farzan311
27-03-2012, 12:16
جدا ازبحث بالا منظورم این بود که مثل اینکه آلن رو ازقبل میشناخته وبه خاظراتفاقی ازقبل یک مظنون جدی به شمار میرفته(حتی شایدیک متهم)

ای بابا یه چند جمله دیگه میخوام تو اسپویلر بنویسم هر چقدر می نویسم نشون نمیده چیکار کنم؟

اینجور که من فهمیدم داستانی که الن نوشته بود باعث یه اتفاق های بدی برای طرف شده بود و برا همین الن رو مقصر همه چی میدونست و میخواست بکشدش

5ajad
27-03-2012, 13:34
نایتنگل رو تو یه خونه پشت پنجره نشون داد که بااین که روز بود وهمه جشن می گرفتند نایتنگل مرموز و توی تاریکی بود
کدوم قسمت دقیقا؟ من چطور یادم نمیاد؟

ALI&SOAP
27-03-2012, 15:10
کدوم قسمت دقیقا؟ من چطور یادم نمیاد؟

دقیقا آخر بازی که جشن می گیرن همونی که رز تو روز روشن فانوس دستشه!!!:18:

(بعد از این که آلیس از آب میاد بیرون)

undercover
27-03-2012, 16:19
یه چیز جالبه دیگه اینکه وقتی آلن رو به آسایشگاه هارتمن برده بودن بیماران اونجا وقتی دیدنش شناختنش منتها نه به اسم آلن ویک بلکه به اسم توماس(شایدم تام گفتن دقیقا یادم نیست)

نکته دوم باز تو همون آسایشگاه یه عکس از اون آدم ربا با هارتمن کنار هم بودن گرفته شده بود.

undercover
28-03-2012, 15:34
برداشت شما ازداستان آلن ویک چی بود فکرمیکنید این داستان درسبک رئال نوشته شده یا صرفاتخیلیه؟

3taxxx
28-03-2012, 16:08
برداشت شما ازداستان آلن ویک چی بود فکرمیکنید این داستان درسبک رئال نوشته شده یا صرفاتخیلیه؟
سلام
منظورتو واضح تر میگی؟

undercover
28-03-2012, 16:40
سلام
منظورتو واضح تر میگی؟

سلام، منظورم کاملا مشخصه فکر میکنی داستان واقع گرایانه نوشته شده(دراین صورت شخصیت اصلی داستان دچارمشکلات روانی هستش،حتی ممکنه مشکل چندشخصیتی داشته باشه واکثرچیزهایی که نشون داده میشه توهمات شخصیت اصلی هست.)یا بایک داستان تخیلی سروکارداریم.
به نظرمن اگه قبل از هر چیزی به این سوال پاسخ داده نشه قطعا نمیتوان تحلیل درستی ازداستان بدست آورد امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

ALI&SOAP
28-03-2012, 21:07
بخش 2 اپیزود 5
و اپیزود 6 فردا قرار خواهد گرفت:31:

و بعد از اون شروع می کنم به گذاشتن داستان دی ال سی ها البته نه با سرعت الان:31:

3taxxx
28-03-2012, 21:41
سلام، منظورم کاملا مشخصه فکر میکنی داستان واقع گرایانه نوشته شده(دراین صورت شخصیت اصلی داستان دچارمشکلات روانی هستش،حتی ممکنه مشکل چندشخصیتی داشته باشه واکثرچیزهایی که نشون داده میشه توهمات شخصیت اصلی هست.)یا بایک داستان تخیلی سروکارداریم.
به نظرمن اگه قبل از هر چیزی به این سوال پاسخ داده نشه قطعا نمیتوان تحلیل درستی ازداستان بدست آورد امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

اره میتونه اینجور باشه که دچار بیماری باشه الن.مثلا اون کلید قطع و وصل مال الن هس.ولی دست توماس بوده.اخه الن بچگیش از تاریکی بد وحشت داشته و برا همین مادرش اون کلید قطع و وصل رو به الن داده تا در موقعه ترسش اونو بزنه .شاید توماس زین دکتر الن باشه و صدای اون از دنیای واقعی به گوش الن میرسه.شاید الن توی ذهنش توی یه خواب توی تاریکیش اسیره.
البته دوست عزیز کاش بحث رو بزاریم برا بعد از قرار دادن کل داستان توسط اقا علی و یه چندتا از بچه ها هم یه دو روز دیگه تمومن اونا هم بتونن نظر بدن.موافقین؟

ALI&SOAP
28-03-2012, 21:51
بحث کلیکر دقیقا در بخش بعدی است(زمانی که آلن برگه های توماس رو میخونه و در کمال تعجب می بینه توماس داستان بچگیاش رو نوشته و.....

undercover
29-03-2012, 08:32
البته دوست عزیز کاش بحث رو بزاریم برا بعد از قرار دادن کل داستان توسط اقا علی و یه چندتا از بچه ها هم یه دو روز دیگه تمومن اونا هم بتونن نظر بدن.موافقین؟

فکرخوبیه امیدوارم همه تو بحث شرکت کنن.

abtin5
29-03-2012, 11:07
بچه ها سلام
این dlc ها رو کسی لینک دانلودش رو ندارن؟
آخه تمومش کردم
در ضمن ماله من دو تا قسمت داشت به اسم the writer و the signal که بعد از نجات دادن الیس رو نشون میداد. مال همه اینارو داشته؟

ALI&SOAP
29-03-2012, 11:33
بچه ها سلام
این dlc ها رو کسی لینک دانلودش رو ندارن؟
آخه تمومش کردم
در ضمن ماله من دو تا قسمت داشت به اسم the writer و the signal که بعد از نجات دادن الیس رو نشون میداد. مال همه اینارو داشته؟

دی ال سی ها همین writer , single هستند

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

اپیزود 5 : کلیکر
بخش 2: بریت فال، نور و پاور

بعد از سوار شدن به هلیکوپتر به سمت نیرو گاه برق می روند
داخل هلیکوپتر، سارا، آلن و بری:
سارا:امیدوارم بدونی داری چیکار می کنی؟ فکر می کنم شما نیویورکی ها قبلا تو چنین وضعیت هایی بودید.
آلن: آره اما من تا دو روز پیش اصلا اسلحه دست نگرفته بودم.
سارا: پدر من قبلا اون جا (نیویورک) یه پلیس بود و داستان های خیلی ترسناکی برام می گفت.
بری:چیزایی مثل این؟(در حالت سرپا و متعجب)
سارا: نه فقط داستان های بد در حد نرمال(نه به شدت داستان آلن). من فقط کتابای تو رو دوست داشتم و از این بابت که پدرم فقط الکس کیسی رو دوست داشت اذیت می شدم.
آلن:تو کتابای منو خوندی؟
سارا: اوه... البته. تو نویسنده خوبی هستی. یکمی سنگینی رو تشبیهات، شاید!
آلن: هیچ کس قبلا اینو نگفته بود.
سپس به نزدیکی نیروگاه می رسند و سارا می گوید که نمی تونم اینجا فرود بیام و ناگهان کلاغ ها به هلیکوپتر حمله کرده و باعث افتادن آلن از آن می شوند سارا و بری نیز هر طور شده خود را از دست کلاغ ها خلاص می کنند و به آلن می گویند که در آن طرف نیروگاه اورا می بینند. پس آلن باید تنهایی از این سمت نیروگاه که خود درآن است به سمت دیگر نیروگاه که ساختمان بانوی روشنایی در آن است برود. او همین کار را می کند و در راه نیز با نیرو های تاریکی می جنگد(البته با کمک نور هلیکوپتر سارا و بری) و بالاخره به ساختمان نیروگاه می رسد.
روی زمین، ساختمان نیروگاه،آلن و سینتیا ویور(بانوی روشنایی):
ناگهان در خانه باز می شود و نور شدیدی از آن بیرون می آید
سینتیا ویور: همون جا وایسا.
آلن:خانم ویور،سینتیا من یه دوستم.
سینتیا:ثابت کن.
آلن:آه... تو زین رو می شناختی . توماس زین. تو بانوی روشنایی توی آهنگ هستی. تو می تونی به من کمک کنی.
بعد سینتیا نور را کمتر می کند تا آلن داخل بیاید.
سینتیا:(درحالی که یک فانوس به دست دارد) در مورد زمان! مرد جوان! من این جا زمان زیادی منتظر تو بودم.
اون توی اتاق ول-ایته
آلن: ببخشید؟
سینتیا: چیزی که تو برای عقب بردن تاریکی نیاز داری. اتاق ول-ایت توی سده!!! من اتاق رو ساختم تا اونو(چیزی که آلن نیاز دارد تا تاریکی را نابود کند) امن نگه دارم.
آلن:اون به من کمک می کنه که آلیس رو پیدا کنم؟ اون منو به کابین باز می گردونه؟ باشه، بیا بریم. من به دوستام میگم که با هلیکوپتر برگردن.
سینتیا: اوه، ما هرگز در شب بیرون نمیریم! این قانون شماره ی اوله. تو قانون ها رو شکستی مرد جوان. نه، من یه راه مخفی دارم، یه لوله ی آب قدیمی.
ناگهان برق قطع و وصل می شود و سینتیا ادامه می دهد:
سینتیا: چیزی تو حیاط ترنسفورمر آسیب دیده، برو درستش کن.
آلن می رود و این کار را می کنند و بر می گردد بعد از آن دو نفری با هم از راه لوله به سمت اتاق می رود اما ناگهان صدای سقوط هلیکوپتر می آید. سینتیا هرچه اسرا می کند فایده ندارد و آلن برای نجات سارا و بری از لوله بیرون می آید و به سینتیا می گوید که تو سد می بینمت.
سپس در جنگل مسیر خود را به سمت هلیکوپتر ادامه می دهد و هنگامی که به هلیکوپتر می رسد سارا و بری آن جا نیستند اما کمی بالا تر آن ها را پیدا می کند. پس سه نفری مسیر خود را به طرف سد ادامه می دهند اما کمی جلوتر در ساختمانی بسته شده، آلن در را باز می کند و بری و سارا به داخل ساختمان می روند اما تاریکی در را دوباره بسته و راه را مسدود می کند آلن مجبود می شود از راه دیگری به بالا ی سد برود و در راه نیز از دست گرد باد تاریکی فرار می کند تا بری، سارا و سینتیا را پیدا می کند. همگی به اتاق می روند و آلن می فهمد که آن چیزی که سینتیا می گفت تمام برگه ها است اما نه برگه های آلن بلکه برگه هایی که توماس نوشته و برای آلن جا گذاشته.و در کنار آن نیز همان کلیکری که آلن به آلیس داده بود وجود دارد آلن تعجب می کند و یکی از برگه ها را می خواند و در کمال تعجب می بیند که توماس داستان 7 سالگی او که از تاریکی می ترسیده را نوشته است.
متن داستان:
آلن، هفت ساله، که در خوابش پایان تلخی داره، وقتی اون می خوابید، سریع بلند می شد و جیغ می کشید، کابوس ها تو ذهنش تازه می شدند. یک روز عصر، مادرش کنار تخت خوابش نشسته بود، و به اون یه سویچ نور کوچیک داد مادرش به اون "کلیکر" می گفت و با فشار دادن کلیکر یک نور سحرآمیز از اون بیرون میومد که موجودات پلید رو فراری میداد.
برای از بین بردن طلسم با تمام قدرتش و اون(مادر آلن) اضافه کرد که اون(کلیکر) توسط پدر آلن بهش داده شده. آلن هرگز اونو نمی شناخت و تمام چیزی که درمورد پدرش می دونست ساخته ی ذهن خودش بود.
با کلیکر (و نورش) آلن بالاخره مثل یه بچه خوابید.
حالا تقریبا 30 سال گذشته و آلن به این ماجرا فکر می کنه، همون طور که در لبه ی دریاچه ی کالدرون ایستاده بود و کلیکر تو دستش بود.اون یه نفس عمیق کشید و پرید.
حرف های آلن بعد از خواندن داستان:
ذهنم می چرخید!!!!!! من کلیکر رو به آلیس داده بودم. اما اون اینجا بود! زین اینو تو ماجرا نوشته بود. داخل داستانی که من خونده بودم.
سپس بر می گردد و می گوید:
من الان می تونم بهش برسم. من میتونم اینو تموم کنم.

دیگه آخر داستانه و نتیجه لازم نیست.

5ajad
29-03-2012, 14:07
دیگه آخر داستانه و نتیجه لازم نیست.
special ها یادت نره:دی

ALI&SOAP
29-03-2012, 15:11
اپیزود 6: دیپارتچر

بخش 1: روی جاده به سمت دریاچه ی کالدرون

آنچه گذشت:آلن داستان زین را پیدا کرده و می فهمد که با کمک کلیکر می تواند تاریکی را نابود کرده و آلیس را نجات دهد.
در اول اپیزود دو سال قبل را نشان می هد که آلن با آلیس دعوا کرده و مشروب خورده و خوابیده اما وقتی از خواب پا می شود بری یک پیغام برایش گذاشته که شو تلویزیونی ای که زنده بوده رو آلیس برایش(آلن) ظبط کرده و از آلن می خواهد شو را تماشا کند. شو مصاحبه ی آلن است در مورد کتاب آخرش("توقف نا گهانی" که در آن آلن طوری داستان را نوشته که قهرمان داستان یعنی" الکس کیسی" بمیرد، مجری از او می پرسد که چرا این کار را کرده و او جواب می دهد که دوست داشته!!!! جالب این جاست که در این مصاحبه سم لیک همان نویسنده ی داستان آلن ویک حضور دارد) بعد از تماشای شو آلیس بر می گردد و آن ها باهم آشتی می کنند و آلن از آلیس می خواهد که به یک مسافرت بروند. سپس بازی به زمان حال بر می گردد.
بعد از خواندن داستان زین آلن حالا می داند که باید چکار کند او باید به دریاچه ی کالدرون برود( ونیز آخرین برگه را پیدا کند تا آخر داستان را بفهمد) سارا و بری هم آماده می شوند اما آلن مخالفت می کند و می گوید باید تنها برود بعد از این که از سد بیرون آمد می فهمد که هوا روشن شده او ماشینی پیدا می کند و به سمت دریاچه حرکت می کند اما مسیر تونل جلویش به وسیله ی چند ماشین بسته شده و مجبور می شود پیاده ادامه دهد. اما در وسط تونل سردردش شروع می شود. بعد متوجه می شود که هوا تاریک شده است از تونل رد می کند وبا شبه زامبی ها درگیر می شود(در این زمان آلن تعریف می کند که تاریکی آخرین تلاش های خود را می کرد و هر چه در توان داشت را استفاده می کرد تا جلوی من را بگیرد و به پایان مورد علاقه ی خودش برسد) در آخر تونل کنار دکل چک پوینت یک ماشین دیگر پیدا کرده و مسیر را ادامه می دهد اما باز دوباره جلویش بسته شده پس باز پیاده ادامه می دهد و باز با شبه زامبی ها می جنگد بعد از آن دوباره ماشینی پیدا می کند و خلاصه این اتفاق چند بار دیگر نیز برای او اتفاق می افتد. در آخر آلن به جایی می رسد که باید از دست پرنده های وحشی فرار کند بعد از آن با شبه زامبی های دیگر مبارزه می کند و بعد از آن باید با 6 غول اره به دست بجنگد سپس به مکانی می رسد که به پرتگاه منتهی می شود(آلن باید طبق داستان کلیکر را در دست بگیرد ، نفس عمیقی بکشد و خود را به داخل آب پرتاب کند) اما در آنجا گرد باد تاریکی با تمام قدرتش وجود دارد( تمام ماشین ها و کشتی ها و…. که در زمان بالا آمدن سطح آب غرق شده اند را تحت کنترل خود دارد) و در وسط آن نیز خود جگر ایستاده است که کلماتی از قبیل: من اونو(آلیس) رو خواهم کشت….. تو هیچ وقت به اون نمی رسی….. آلیس هیچ وقت تو رو دوست نداشت و … می گوید. آلن جلوتر یک فلیرگان و تعداد بیشماری فلیر پیدا می کند و با استفاده از آن ها تاریکی را از بین می برد سپس همان کار داخل داستان را انجام می دهد و به داخل آب می پرد.

MATRIX reloaded
29-03-2012, 20:54
اصلا از بازی خوشم نیومد. خیلی سخته

abtin5
29-03-2012, 21:26

اولش یه خورده سخته تا عدت کنی ولی بعد که اومد دستت خیلی میچسبه
الکی ولش نکن از دست میدیا :10:

Eblis 2011
29-03-2012, 21:30
چون سخته خوشت نیومد ؟ به نظرم جذابیش به سخت بودن و محدودیت تو تیر و باتریه

ali_agha1981
29-03-2012, 22:05

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تیر و باطری هم یه ترینر بزن خلااااص...:46: بعضی بازی ها رو بدون ترینر اصلا نمیشه رفت...بازی با ترینر بیشتر به نظرم حال میده..:20:

ALI&SOAP
29-03-2012, 23:22

تیر و باطری هم یه ترینر بزن خلااااص...:46: بعضی بازی ها رو بدون ترینر اصلا نمیشه رفت...بازی با ترینر بیشتر به نظرم حال میده..:20:

بابا چتونه سخت نیست که:18: فقط یکم دی ال سی ها اذیت می کنن

شما عادت کردید رو هر نفر یه خشاب خالی می کنید بابا بزنین تو سرشون و وقتیم نشانه گیری می کنید لازم نیست کلیک راست رو بگیرین که باطریتون تموم شه فقط برای از بین بردن سپر کلیک راست کنید و سعی کنید از شات گان استفاده کنید(یعنی بذارید دور هم جمع شن و نزدیکتون بشن بعد با یه تیر شات گان بزنینشون)
البته فرارم یادتون نرده و سعی کنید برید پشت چند تا چیز که ماشینا یا یخچالا یا هر چیز دیگه ای نتونن بزننتون)

Mammad Prince
30-03-2012, 17:23
به نظرم دوستانی که می گن سخته بیش از حد به Call Of عادت کردن !!! :31:

این اثر هنری می خواد شما در جای Alan قرار بگیرید ... یک آدم عادی که وسیله کارش قلم ظریفش بوده ...
حالا مجبور است کلت و شات گان به دست بگیرد و در ظلمات محض بجنگد ...

یه ذره قشنگ به بازی نگاه کنید تو رو خدا ....

آخه ترینر بزنی که چی بشه ... خب آخرش بازی تموم می شه !
کسی هم از توی مانیتور نمی پره بیرون بهتون بگه : آفرین ، آفرین ، .... بازی رو تموم کردی !!! :31:

باید با دنیای Alan Wake زندگی کرد ... باید خود را درگیر تاریکی ِ Bright Falls کرد تا از این اثر هنری لذت برد ...

موفق باشید ...

mjorh
30-03-2012, 17:46

یه گیمر واقعی تو بدترین شرایط هم ترینر نمیزنه ! :5:

abtin5
30-03-2012, 20:25
من اعتراف میکنم که فقط یکبار اونم برای DMC 3 ار ترینر استفاده کردم ولی بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم و 4 رو خودم رفتم.
اصلآ حال نمیده با ترینر
مزه ی بازی میره

pcsoft
31-03-2012, 15:25
من اعتراف میکنم که فقط یکبار اونم برای DMC 3 ار ترینر استفاده کردم ولی بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم و 4 رو خودم رفتم.
اصلآ حال نمیده با ترینر
مزه ی بازی میره

وقتی گیم پلی یکنواخت باشه و فقط بخوای ببینی آخرش چی میشه ترینر راه خوبیه. من خودم برای alan wake دستی مقدارها رو زیاد کردم. چرا؟
چون گیم پلی خستم کرده بود فقط می خواستم بدونم آخرش چی میشه.
برای بازی های جذاب مثلا COD به هیچ وجه استفاده نمی کنم چون مزه بازی میره و گیم پلی هم اصلا یکنواخت نیست و جذابه.(پس برای اکثر بازیها که گیم پلی خوبی دارن اصلا به ترینر فکر نمی کنم.)

5ajad
31-03-2012, 15:38
وقتی گیم پلی یکنواخت باشه و فقط بخوای ببینی آخرش چی میشه ترینر راه خوبیه. من خودم برای alan wake دستی مقدارها رو زیاد کردم. چرا؟
چون گیم پلی خستم کرده بود فقط می خواستم بدونم آخرش چی میشه.
برای بازی های جذاب مثلا COD به هیچ وجه استفاده نمی کنم چون مزه بازی میره و گیم پلی هم اصلا یکنواخت نیست و جذابه.(پس برای اکثر بازیها که گیم پلی خوبی دارن اصلا به ترینر فکر نمی کنم.)
من به شما استفاده از save رو پیشنهاد میکنم:27:

undercover
31-03-2012, 16:49
به نظرمن یک نکته متناقض توبازی وجودداره

اگه دقت کنیدتواون یه هفته ای که تاریکی وجودش روتسخیرکرده تاداستان خودشو بنویسه گفته شده که قسمتی ازآلن که تسخیرنشده بود تونسته نقشه فرارشو بنویسه،خب تااینجا مشکلی به نظر نمیاد این تناقض زمانی به نظرمیرسه که آلن برای فرارش ازتوماس زین استفاده کرده درحالی که تااون زمان آلن زین رو نمی شناخته وازوجودش باخبرنبوده درحقیقت اولین بارکه این اسم به گوشش میرسه فکرکنم بری بود که داشت اطلاعاتی اززین به آلن میداد.
نظرشماچیه؟

راستی چراهرچی تو اسپویلرمی نویسم نشون نمیده؟

ALI&SOAP
31-03-2012, 17:35
اولین بارکه این اسم به گوشش میرسه فکرکنم بری بود که داشت اطلاعاتی اززین به آلن میداد.

اولین بار آلن توی جاکفشی خونه ی دریاچه ی کالدرون که پر بود از کتاب های زین اسم زین رو می بینه و تو کتاب هاش داستانشو می فهمه اما چون حافظه اش رو از دست داده(اون یک هفته) وقتی بری داستان زین را براش میگه چیزی به یادش نمیاد:46:

undercover
31-03-2012, 21:26
اولین بار آلن توی جاکفشی خونه ی دریاچه ی کالدرون که پر بود از کتاب های زین اسم زین رو می بینه و تو کتاب هاش داستانشو می فهمه اما چون حافظه اش رو از دست داده(اون یک هفته) وقتی بری داستان زین را براش میگه چیزی به یادش نمیاد:46:

منظورتون اینه که تواون یه هفته باتوماس زین ازطریق کتابهاش که توکابین بوده آشناشده،این موردروشماخودتون استنباط کردین یاتو خودداستان بازی بیان شده؟

این کتابهادرموردسرگذشت توماس زین بوده که تونسته با زین کاملاآشنا بشه؟تااونجایی که به یاددارم سرگذشته توماس زین رو سینتیا(بانوی روشنی)نوشته بوده نه خودتوماس زین

ALI&SOAP
31-03-2012, 23:11
منظورتون اینه که تواون یه هفته باتوماس زین ازطریق کتابهاش که توکابین بوده آشناشده،این موردروشماخودتون استنباط کردین یاتو خودداستان بازی بیان شده؟

این کتابهادرموردسرگذشت توماس زین بوده که تونسته با زین کاملاآشنا بشه؟تااونجایی که به یاددارم سرگذشته توماس زین رو سینتیا(بانوی روشنی)نوشته بوده نه خودتوماس زین

دقیقا تو یکی از تلویزیون ها که خود به خود روشن میشن این موضوع معلوم میشه ومن از خودم در نیاوردم( تو داستانایی هم که نوشتم هست) آلن تو تلویزیون میگه که اونا همه مال زین بودن:46:

devilboys
02-04-2012, 17:00
میشه یه نفر بگه دو تا DLC که توی بازی هست یعنی signal و writer داستانش چیه ؟ چون حوصله ندارم این دو تا رو برم؟

pcsoft
03-04-2012, 06:42
میشه یه نفر بگه دو تا DLC که توی بازی هست یعنی signal و writer داستانش چیه ؟ چون حوصله ندارم این دو تا رو برم؟

داستان نداره فقط بازبینی داستان اصلی بازی باید باشه. و شاید جزئیاتی بیشتر.

من به شما استفاده از save رو پیشنهاد میکنم:27:

به یاد سیو نبودم:31:

3taxxx
03-04-2012, 13:31
بچه هاچی شد .بحث رو ول کردین؟
نظر من در مورد الن بیمار بودن اون هست.بنظر میاد دچار بیماری چند شخصیتی شده.
الن از بچگی تاریکی براش وحشتناک بوده و الان تاریکی ذهنشو اشغال کرده.
الن الیس رو از دست داده و بیماریش تشدید شده و به داستان سرایی رو اورده تا الیس رو زنده کنه(مثل کسانی که یک اتفاق تلخو برا خودشون رو باور ندارن و همش دنبال یه راه هستند)(البته طبق روانپزشکی چند شخهصیت ها باورهاشونم با هم فرق داره.شاید الن میخوات اون شخصیتی باشه که علاقه به الیس داره)

خود الن هم شاید ندونه 1 سال پیش کی بوده و چند نفر بوده.یا چکارهای کرده چون چند نفر توی بازی اسامی مختلف بهش دادن.(مثلا وجود مستر اسکرچ که یکی از شخصیتای النه)
توماس زین (که اونم با اینکه میگه نه خالق النه نه خود الن. ) ولی باز هم میشه گفت شاید یکی از شخصیتای الن باشه. البته یه حدس دیگه هم دارم که این توماس میتونه صدای از بیرون ذهن الن باشه و میشه گفت دکتر مداوا گر الن هست و قصد خارج کردن الن از اشفتگی ذهنش داره.( کلیکر دست الیس بود نه توماس)

اینم چندتا دلیل که الن بیماره:
از هم گسيختگي شخصيتي يک فرايند ذهني است که بر اثر آن ارتباط طبيعي ميان افکار، خاطرات، احساسات، حرکات و هويت فردي از ميان مي رود. به واسطه ي اين از هم گسيختگي، برخي از اطلاعات خاص که در حالت عادي مي بايست در ارتباط با ساير اطلاعات موجود ديگر در مغز باشند، انسجام و اتصال خود را از دست مي دهند. برخي از پژوهشگران بر اين باورند که از هم گسيختگي بطور مستمر ادامه پيدا کرده و گسترش مي يابد و ممکن است از خيال بافي هاي روزانه شروع شده و تا تجزيه ي کامل هويتي ادامه پيدا کند.
اين شخصيت هاي متفاوت ممکن است تا حدودي از وجود يکديگر آگاه باشند، اما در هر زمان تنها يکي از آنها کنترل رفتار بيمار را به دست مي گيرد. انتقال شخصيت به شخصيت هاي ديگر به صورت آني و به واسطه ي نوعي تنش صورت مي پذيرد
دليل دقيق ايجادبیماری به روشني مشخص نيست، اما معمولاً در کودکان به دليل آزار و اذيت هاي فيزيکي و جنسي پديد مي آيد. در اين وضعيت کودک از اين اختلال به عنوان نوعي عامل دفاعي استفاده مي کند. آنها همواره حالات رواني خود را تغيير مي دهند تا به اين طريق در ذهن خود به کسي اجازه ندهند که آنها را مورد آزار و اذيت قرار دهد. در برخي موارد نيز دليل ايجاد بيماري به آسيب هاي مغزي و صرع نسبت داده مي شود. ابتداي دوره ي آغازين بيماري معمولاً در سنين کودکي بوده
چند شخصيتي، که مي تواند به طور متوسط شامل 10 هويت متفاوت باشد و در برخي موارد تعداد آن تنها به 2 مورد محدود شده و در برخي موارد ديگر از 100 مورد نيز بالاتر مي رود.
آشکار کردن شخصيت هاي رفتاري متفاوت، و بروز عملکردها و رفتارهاي فيزيکي نامتعارف و متناقض.
احساس ضعف حافظه، و خارج شدن از دايره ي زمان (به عنوان مثال بيمار نمي تواند افراد و مکان ها را به خوبي به خاطر سپرده و يا به ياد بياورد(
بيشتر بيماران دچار افسردگي شده و افکاري پيرامون خودکشي به ذهن آنها خطور مي کند.
رواج نقص فردي
3/1 از مبتلايان به اين بيماري دچار توهمات ديداري و شنيداري مي شوند.
فرايند رشد بيماري در حدود 5.9 سال به طول مي انجامد.
علائم مربوط به افسردگي افزايش پيدا مي کند.
وجود حداقل دو شخصيت متفاوت که هر يک شامل الگوهاي تفکري، احساسي، و ارتباطي مخصوص به خودشان باشند.
حداقل دو شخصيت مختلف که کنترل رفتاري فرد را از يک زمان به زمان ديگر به دست گيرند.
ناتواني بيش از اندازه در به ياد آوردن اطلاعات مهم فردي که شباهتي به يک فراموشي معمولي نداشته باشد.
روشها ، رفتارها و باورهائی دریک فرد که با دیگر شخصیتهای وی در زمانهای دیگر شباهتی با هم ندارند . پیدایش سردردهای غیرمنتظره و یا سایر دردهای جسمی .
اختلال مسخِ شخصیت ، این اختلال با تغییر مداوم و عود کننده در ادراک شخص از خود ، به حدی
که احساس واقعیت نفس موقتاً از بین می رود ، مشخص می باشد
اختلال یا از بین رفتن احساس واقعی زمان برای بیمار .
مسخ واقعیت ، دگرسان بینی محیط ، احساس دگرگونگی واقعیت ، احساس اینکه محیطِ شخص تغییر یافته است. مسخ واقعیت در بسیاری از موارد با مسخ شخصیت همراه است .
کاهش زیاد در میزانِ حافظه .
افسردگی .

برگشتهای مکرر و سریع خاطره با سیر قهقرائی به زمان حادثه

.

پیدایش ناگهانی عصبانیت بدون وجود علت منطقی .
حملات مکررترس شدید همراه با اضطراب .
ترسهای بدون توجیه یا غیرقابل شرح دادن .
شنیدن صدای شخصیت هائی که در درونِ ذهنِ فرد قرار دارند .

چند شخصیتیها دسته بندی میشن مال الن میشه گفت بينابيني هست یعنی :
تحريك پذير، داراي شخصيت ناپايدار و تغيير شخصيتي هستند. احساسات خود از جملهخشم، ترس و احساس گناه را نابجا بروز مي دهند. نمي توانند خود را كنترل كنند.
زمانی یک علامت مرضی با شدت زیاد درطول یک روز مشاهده می شود و زمانی هم حالت طبیعی و عادی و گاهی افزایش در کارآئی بیمار در زمانی دیگر ملاحظه می گردد .این اختلال به صورت تئوری با سابقه ی داشتن زندگی بسیار پراسترس و سوابق زندگی پر طلاطم ، رشد و نمو در شرایط پر رنج و بی محبت و استعداد ذاتی یا زمینه ی مناسب برای ایجاد شکاف و شقاق بین خاطرات و تجربیات کسب شده بــا محتویات ناخـود آگــاه ایـجاد می شود
اینم چند علایم دیگه:
خاطرات و احساسهای صدمه دیده که به منطقه ی مادون آگاه رانده می شوند ، بعد در آنجا به صـورت یک شخصیت مــجزا شـکل می گیرند و به صورت ظاهری تا حدودی هم تحول و تغییر پیدا می کنند .
این روند ناراحت کننده ی شخصیت یا هویت سازی معمولاً در مراحل و دفعات متوالی تکرار می شود ، به این ترتیب شخصیتهای متعددی شکل می گیرند و محتوی خاطرات متفاوتی هستند . از این زمان به بعد این شخصیتها به ایفای نقشهائی می پردازند که می توانند برای بیمار مددکار یا ویرانگر بوده باشند

.

ممنون میشم بحث و ادامه بدین و نظر بدین
(با رد شدن نظریمم مشکلی ندارم)

undercover
03-04-2012, 14:40
همون طور که دوستمون اشاره کردین اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی (به انگلیسی: Schizophrenia)، یک بیماری روانی با منشاء نامشخّص و علایم متغیّر می‌باشد که این اصطلاح را یوجین بلولر(April 30, 1857 – July 15, 1939) روانشناس سوئیسی معرفی کرد که از دوواژه یونانیه گسستن واندیشه بوجودآمده که یک بیماریه روانی بامنشا نامشخص هستش،هرچندبرخی عوامل دربروزش تاثیرگذارهستن.
البته هدف من تاییدروانی بودنه آلن نیست.واقعیت اینه که واقعابه طورقطع نمیشه دراین مورد اظهارنظرکرد.اگه داستان به سبک رئال نوشته شده باشه میشه گفت که آلن دچار توهم هستش حتی نکته جالبش درمورد این بیماران اینه که اینا برخی ازشخصیتها روکه ازاونا متنفرند یاباعثه آزارشون هستن توتوهم ودرقالبه یه شخصیت دیگه ازبین میبرند.مثلا میتوان گفت اتفاقی که برای دکترهارتمن افتادوتاریکی وجودش روفراگرفت یکی از همین مصادیق میشه به حساب آورد.
به نظرمن بهتردوخط داستانیه کاملا جدا روبرای این بازی درنظربگیریم وبحثمون رودراین دوقالب مجزا ادامه بدیم بهتره، یعنی یکی تخیلی بودن ودیگری رئال بودنه داستان وبرداشتهای خودمون رودراین دوقالب مجزا مطرح کنیم.نظرتون چیه؟

اگه فرض کنیم آلن دچار چند شخصیتی هستش به نظرم خودشخصیت آلن با توجه به ارتباطاتی که مردم باهاش برقرار میکنن یه جورایی خیلی واقعی ترازمثلا توماس زین به نظر میرسه.
دوستش خود مردم دهکده اون رو به این اسم صدامیکنن.پوسترهاش رومی تونیم بعضی جاها ببینیم علایق مردم به کتابهاش و... البته بازاین درعینه واقعیت جلوه کردن می تونه مجازی وزاییده علایق وحتی ترسهای یک بیمار شیزوفرنی باشه که همینجاست که داستان آلن ویک روپر رمز و راز میکنه.
مثل اینکه زیاد حرف زدم خودمم نفهمیدم چی گفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3taxxx
03-04-2012, 14:54
اره میشه به دو صورت مجزا پیگیری کرد.ولی نه جوری که یه پست درباره یه صورتش باشه 14 پست در مورد یه صورت دیگه .قاطی بشه به نتیجه نمرسیم

undercover
03-04-2012, 15:56
منظورم اینه که هرکسی باید برداشتش رو از داستان توهریک ازدوزمینه تخیلی وواقعی بودنه داستان بیان کنه این طوری بهتر به نتیجه میرسیم.

ALI&SOAP
03-04-2012, 17:44
از عدد 158 خوشم میاد:31: بخاطر همین برا ادامه داستان این جا رو گرفتم

undercover
04-04-2012, 13:47
اگه فرض کنیم ژانر داستان تخیلیه،نظرتون راجع به اینکه همسرآلن ازبینه همه مکانهای موجود چرا برایت فالس رو انتخاب کرده چیه؟
فکرنمی کنید همه اتفاقاتی که درطی دوسال اخیر برای آلن افتاده تااینکه اون به برایت فالس بیاد همه یکجوربرنامه ریزی شده بود؟یااینکه فکر میکنید همه اینها توسط توماس زین نوشته شده بود؟

3taxxx
04-04-2012, 19:31
اگه فرض کنیم ژانر داستان تخیلیه،نظرتون راجع به اینکه همسرآلن ازبینه همه مکانهای موجود چرا برایت فالس رو انتخاب کرده چیه؟
فکرنمی کنید همه اتفاقاتی که درطی دوسال اخیر برای آلن افتاده تااینکه اون به برایت فالس بیاد همه یکجوربرنامه ریزی شده

1.شاید تاریکی درونش نفوذ کرده.الیس رو میگم)
چون باربارا(همون جسم فعلی تاریکی) به الن میفهمونه که میتونه از نویسنده ی دیگه ی برا قدرتش استفاده کنه
2. چون الیس برای درمان خوابهای بد الن و دست به قلم شدن الن تلاش میکرده با دکتر هارتمن اشنا شده و هارتمن این پیشنهادو داده.

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------

یااینکه فکر میکنید همه اینها توسط توماس زین نوشته شده بود؟

اینم میشه باشه.توماس با مخالفت با تاریکی همسرشو از دست داده.خودش در دریاچه اسیره مثل الن و یه جورای با داستان خودش الن رو اینجا کشونده.وخوابها رو اون وارد ذهن الن کرده و توماس به سر الیس انداخته بیان توی این منطقه.تا بتونه تاریکی رو شکست بده و توماس خودشو نجات بده.(حتی همسرشو)که اگه اینو در نظر بگیریم توماس زندگی الن رو نابود کرده از نظر من.
ولی الن زاده ذهن توماس نیس و الن واقعیه.(از نظر من)
فقط این وسط(در تخیلی بودن کامل داستان) نقش مامور اف بی ای توجیح نمیتونم بکنم

undercover
04-04-2012, 20:46
فقط این وسط(در تخیلی بودن کامل داستان) نقش مامور اف بی ای توجیح نمیتونم بکنم

ممکنه منظورتونو واضح تر بیان کنید؟
منظورتون نایتنگل هستش یا شریف؟

3taxxx
05-04-2012, 19:04
منظورم نایتنگل بود. البته میشه اینجور هم توجیحش کرد که یکی از کتابهای الن مثل واقعیت بوده (مثلا قتلی چیزی) و نتونستن مجرموشو گیر بندازن به الن مشکوکن. (بلاخره مامور اف بی ای یا برا این یا چون الن با یکی از شخصیتاش کاری کرده یا دلایل دیگه ...دنبال النه)

bayern
05-04-2012, 19:51
سلام
امروز تمومش کردم
حیف شد.خیلی وقت بود از اینجور بازی های خوب انجام نداده بودم
این بازی گویا ادامه هم داره.درسته؟

undercover
05-04-2012, 21:34
منظورم نایتنگل بود. البته میشه اینجور هم توجیحش کرد که یکی از کتابهای الن مثل واقعیت بوده (مثلا قتلی چیزی) و نتونستن مجرموشو گیر بندازن به الن مشکوکن. (بلاخره مامور اف بی ای یا برا این یا چون الن با یکی از شخصیتاش کاری کرده یا دلایل دیگه ...دنبال النه)

علت اینکه نایتنگل اونقدراز دست آلن عصبانی بود که حتی قصد کشتنشو داشت به خاطردست نوشته های داستان آلن بود که دست FBI افتاده بود.ووقتی نایتنگل اوناروخوانده وهمه اتفاقاته نوشته شده راواقعی دیده(دیده که دارن اتفاق می افتن)،همه تقصیراتو به آلن نسبت داده واگه یادتون باشه قبل ازاینکه جلوی سلوله آلن قبل ازاینکه تاریکی اون رو ببره یه دفعه قسمتی ازداستانه خودشو که تونوشته ها بوده به یاد میاره وسریع نوشته رو ازجیبش درمیاره که دوباره بخوندشون که دیگه فرصتی براش نمی مونه.

Eblis 2011
05-04-2012, 21:35
شما هنوز گیر داستان بازی هستین . . . بسه دیگه :31:

undercover
05-04-2012, 21:39
شما هنوز گیر داستان بازی هستین . . . بسه دیگه :31:

به خاطراینه که این یه بازیه کاملا داستان محوره واین داستان همه عناصربکار رفته تو بازی رو تحته شعاعه خودش قرار داده.اصلا شما به خاطر چی این بازی رو انجام میدین؟ اگه بخوای داستانه بازی رو حذف کنی چیزی از آلن ویک می مونه؟

3taxxx
05-04-2012, 23:00
علت اینکه نایتنگل اونقدراز دست آلن عصبانی بود که حتی قصد کشتنشو داشت به خاطردست نوشته های داستان آلن بود که دست FBI افتاده بود.ووقتی نایتنگل اوناروخوانده وهمه اتفاقاته نوشته شده راواقعی دیده(دیده که دارن اتفاق می افتن)،همه تقصیراتو به آلن نسبت داده واگه یادتون باشه قبل ازاینکه جلوی سلوله آلن قبل ازاینکه تاریکی اون رو ببره یه دفعه قسمتی ازداستانه خودشو که تونوشته ها بوده به یاد میاره وسریع نوشته رو ازجیبش درمیاره که دوباره بخوندشون که دیگه فرصتی براش نمی مونه.

پس قبل از این صحنه چرا دنبال الن بود ؟ این مامور اهل اینجا نیست اصلا
داستانو الن نوشت.الن چرا خواسته یه نفر از یه جای دیگه بیاد دنبالش؟

Eblis 2011
05-04-2012, 23:08
به خاطراینه که این یه بازیه کاملا داستان محوره واین داستان همه عناصربکار رفته تو بازی رو تحته شعاعه خودش قرار داده.اصلا شما به خاطر چی این بازی رو انجام میدین؟ اگه بخوای داستانه بازی رو حذف کنی چیزی از آلن ویک می مونه؟

منم به داستان توجه دارم اما مثل شماها کلید نمیکنم دیگه
زن و بچه ی آلن رو جلو چشاش آوردین :31: بسه دیگه

undercover
06-04-2012, 12:55
پس قبل از این صحنه چرا دنبال الن بود ؟ این مامور اهل اینجا نیست اصلا
داستانو الن نوشت.الن چرا خواسته یه نفر از یه جای دیگه بیاد دنبالش؟

بهتره درمورد دست نوشته های آلن یه چیزی رو درنظرداشته باشین،اون هفت روز که آلن درگیر نوشتن بوده میشه گفت خودآلن بااختیارخودش ننوشته درحقیقت تاریکی وجودآلن روتسخیرکرده بود واون نوشته ها هم به اراده تاریکی نوشته شده نه آلن حالا اینکه چراتاریکی برا نایتنگل چنین اراده ای داشته معلوم نیست اون که مشخصه این داستان باعثه قویترشدنش بوده که خوشبختانه آلن علی رغم تسخخیر شدگی تونسته فرار خودشم بنوسه.

حتی یه سوال دیگه ای که اینجا پیش میاداینه که چراتاریکی برا این کارآلن روانتخاب کرده؟آیااین انتخاب اجتناب ناپذیربوده که دراین صورت میشه به توماس زین نسبت داد.که قبلاودریک موقعیته مشابه چنین آینده ای روبرای آلن رغم زده.دراین صورت نیزباید دید که توماس چه جوری آلن رومیشناخته به طوریکه ازکودکی وازسریترین مسایل آلن آگاه بوده (مثلا وجود کلکر وترسی که آلن ازکودکی باتاریکی داشت )،متاسفانه داستان به شکلی روایت شده که بانوشتن هرسطر سوالات وشبهات زیادی بوجودمیاد که به شدت نیاز به ادامه دار شده داستان پیدامیکنه.به نظرمنم سازنده ها ازاول چنین قصدی داشتن ومیخواستن بازی کننده هارو تااومدن آلن ویک 2 درگیرکنند.

undercover
06-04-2012, 13:04
منم به داستان توجه دارم اما مثل شماها کلید نمیکنم دیگه
زن و بچه ی آلن رو جلو چشاش آوردین :31: بسه دیگه

دوست عزیز حسن انجمن به همینه که همه نظرشون روبتونن بیان کنن ودرموردش بتونن با بقیه بحث کنن مثلا درمورد داستان بازی اگه دقت کنی خیلی ها تو پست های قبلی تواین مورد پست زدن ونظرشونو گفتن که نشان دهنده علاقه دوستان تواین مورد بوده،اگه شما به این جوربحث ها علاقه ای نداری خیلی راحت میتونی ازکنارشون بگذری واگه میخوای بحث رو تویه قسمته دیگه ادامه بدیم خیلی خوشحال میشم که نظرتون رو بدونم.
به هرحال باید به همه نظرات احترام گذاشت شما این طور فکر نمیکنی؟

3taxxx
06-04-2012, 18:17
بهتره درمورد دست نوشته های آلن یه چیزی رو درنظرداشته باشین،اون هفت روز که آلن درگیر نوشتن بوده میشه گفت خودآلن بااختیارخودش ننوشته درحقیقت تاریکی وجودآلن روتسخیرکرده بود واون نوشته ها هم به اراده تاریکی نوشته شده نه آلن حالا اینکه چراتاریکی برا نایتنگل چنین اراده ای داشته معلوم نیست اون که مشخصه این داستان باعثه قویترشدنش بوده که خوشبختانه آلن علی رغم تسخخیر شدگی تونسته فرار خودشم بنوسه.

تاریکی ذهن الن رو میگیره و الن شروع میکنه به قدرتمند تر کردن تاریکی.الن یه جاهایش زورش میرسه و واسه خودش راه فرار میزاره.تا اینجاش درست؟خوب
حالا تاریکی از الن میخوات بنویسه نایتنگل وارد بازی میشه.تا بعد از قدرت گرفتن تاریکی الن رو بکشه.الن هم مینویسه.بعد الن باز زورش میرسه تایپ میکنه که تاریکی نایتنگل رو بکشه.تا خودش زنده بمونه.بنظرم اینم یه توجیح برا وجود این ناتینگل
ولی حالا باز سوال پیش میاد : 1.چرا تاریکی خواسته نایتنگل بیاد؟چرا یکی از اعضای همون منطقه رو نخواست؟چرا سارا رو نخواست؟(فرض کنیم چون زور مامور قانون زیاده.خوب میشد سارا به جای نایتنگل الن رو بکشه.اونم مامور قانونه.)
شاید جواب اینه و باز بر میگرده به نظریه بیمار بودن الن.الن از نایتنگل بدش میاد و توسط این شخص اذیت شده.تاریکی ذهن الن اونو میاره واسه اذیت الن.الن هم طبق بیماران چند شخصیتی ادمی رو که ازش متنفر هست رو توی ذهنش میکشه.(چون الن چوری خودشو تصور کرده که با تایپ واقیعت میسازه)

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

حتی یه سوال دیگه ای که اینجا پیش میاداینه که چراتاریکی برا این کارآلن روانتخاب کرده؟آیااین انتخاب اجتناب ناپذیربوده که دراین صورت میشه به توماس زین نسبت داد.که قبلاودریک موقعیته مشابه چنین آینده ای روبرای آلن رغم زده.دراین صورت نیزباید دید که توماس چه جوری آلن رومیشناخته به طوریکه ازکودکی وازسریترین مسایل آلن آگاه بوده (مثلا وجود کلکر وترسی که آلن ازکودکی باتاریکی داشت )،متاسفانه داستان به شکلی روایت شده که بانوشتن هرسطر سوالات وشبهات زیادی بوجودمیاد که به شدت نیاز به ادامه دار شده داستان پیدامیکنه.به نظرمنم سازنده ها ازاول چنین قصدی داشتن ومیخواستن بازی کننده هارو تااومدن آلن ویک 2 درگیرکنند.

توماس کلکر رو داره .کلیکری که الن میده به الیس.پس میشه هم گفت الیس توماس رو میشناخته.

بنظر من نظریه مریض بودن الن توجیه تره و بین سوالات رابطه خوبی ایجاد میکنه.

سر ادم گیج میره.لعنت بهت سم لیک عزیز:31:

jojo_90
07-04-2012, 17:06
من Alan Wake رو نصب کردم،خیلی هم جلو رفتم... ولی موقعی که از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم نه بازی Save شده و نه تنظیماتی که برای گرافیک بازی تعیین کردم!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
ویندوزم هم Seven 64 بیتی
یه چیزی هم کشف کردم:31:.تو تنظیمات گرافیک فسمت custom میشه تنظیمات رو بالاتر از تنظیمات پیش فرض high هم برد

undercover
07-04-2012, 17:16
یه چیزی هم کشف کردم:31:.تو تنظیمات گرافیک فسمت custom میشه تنظیمات رو بالاتر از تنظیمات پیش فرض high هم برد

مود custom به سفارشی سازیه تنظیمات مربوط میشه ومعمولا تواکثر بعضی هاازاین قسمت میشه جزئیاته گرافیکی روازحالت پیش تنظیم شده حداکثر نیز بالاتر برد.چی گفتم:31:
ضمنا من باسون البته 32 بیتی بازی میکردم مشکل خاصی هم نداشتم

3Dmajid
07-04-2012, 20:48
چه جوری میشه این بازی رو با جوی استیک بازی کرد ؟ :10:

3taxxx
08-04-2012, 13:31
داستان دی ال سی اول
episode 7
The Signal
در شروع الن خودش رو در ورود به برایت فال میبینه.مثل اول بازی که الن تازه وارد کافه شد در اینجا هم الن باز وارد کافه میشه.
به طرف دستشویی می ره.بانوی روشنایی رز و دوتا داداش همه مث قبل هست ولی اینبار در دستشوی باز میشه. و توماس رو توی اینه میبینه و می گه:من می تونم تو را نجات بدم!ولی تو داری عمیق و عمیق تر فرو می ری.توماس به آلن چراغ قوه و تفنگ می ده.آلن بیرن میاد,یه برگ از داستانشو میبینه,صدهای به گوش الن میرسه الن سرش را بالا میاره,کلمه تلفن روی هوا میبینه,چراغ قوه رو روش میگیره و تبدیل به موبال میشه و زنگ میخوره.الن جواب میده.صدای توماسه که از الن میخواد ببینه جی پی اس موبایل کار میکنه یا نه. آلن باید به دنبال سیگنال بره تا توماس کمکش کنه.
بعد از درگیری داخل کافه .الن به دنبال سیگنال راه میفته.توی راه کلمه مموری جاهای جلو الن میاد که با گرفتن نور روی اونا خاطراتی برا الن زنده میشه.
یکی دیگه از نوشته های که الن میبینه کلمه فرند(دوست ) هست که با گرفتن نور روش دوست الن بری ظاهر میشه.ولی بری حالت شبح گونه داره و واقعی نیست.
خودشم میگه که زاده ی ذهن النه.در مسیر دنبال کردن سیگنال آلن تلویزیون هایی را می بینه که الن رو نشون میدن.چیزی که الن میبینه یه الن دیونه هست.
بعد از رسیدن به محل سیگنال الن توماس را میبینه.توماس بهش میگه که می خواد نجاتش بده.
توماس به الن میگه تو درون ذهن خودت فرو رفتی و همه چیزای که الان میبنی و میشنوی زاده و درون ذهن تو هستن.خود تو در کلبه هستی .الن به توماس میگه اون الن توی کلبه خودش نیست(چون همون موقعه تلوزیون الن درون کلبه رو نشون میده که مث احمقا ست)
این جمله الن درون تلویزیون رو عصبی میکنه و به الن بیرون میگه خفه شو!و....
و بعد اون الن به دنبال تلویزیون که به حرکت افتاده می ره,یهو آلن توی تلویزیون داد میکشه ! الن بینده تلویزیون فریاد در سرش می پیچه و سرش به شدت درد میگیره.و الن از یه خواب به خواب دیگه میره,(خواب در خواب ),چشماش که باز میشه هارتمن رو می بینه که میگه: اینا همه ساخته ی ذهن تو هست.آلن رو به عقب حرکت میکنه میگه نه...نه....و یهو میوفته و توی کلبه بیدار میشه!.آلن با اندوه میگه:هیچ راه فراری نیس

Layken
08-04-2012, 20:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب امروز Alan Wake's American Nightmare رو هم تموم کردم....

باید بگم بازی خیلی پیشرفت داشته مجذوبم کرد مخصوصا گرافیکش که خیلی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت دیدم توش
داستان بازی خیلی کم به قسمت قبلی اشاره میکنه به جز اواخر بازی که جزیی اشاراتی میکنه..
دشمن های بازی متنوع شدن و مبارزه باهاشون جالب تر شده ولی موضوع اینه که باز گیم پلی بازی در لوکیشن های تکراری زیاد میاد مهمات هم خیلی فراوان هستش اما یکی دو وسیله جدید بودن انصافا استفاده ازشون حال داد بازی هم خیلی کوتاه بود ارزش اون مقدار پوینتی که دادم بابتش رو نداشت....ولی تجربش برام جالب بود...

3taxxx
08-04-2012, 20:57
داستان دی ال سی دوم
episode 8
the writer

الن در اپیزود قبل هنوز به واقعیت (الن اخر اپیزود 6) برنگشته.توماس در شروع اپیزود 8 به الن میگه که باید به واقعیت برگرده.
توماس از الن میخوات خودشو به فانوس دریای برسونه. و میگه اون کلید بیداریه.
الن توی راه تلویزیون ها الن واقعی رو می بینه که کف کلبه افتاده و داره برای آلن تو رویا دشمن می تراشه
توی راه الن بعد از صحبتهای با توماس به توماس شک میکنه و با عصبانیت ازش میخوات که بگه خاطرات بچگی الن رو چطوری میدونسته و نوشته که توماس لو نمیده....
در یکی از اتاقها(یادم نیست فکر کنم اتاقهای همون تیمارستانه) الن بدن خودشو میبینه که به جا سرش یه تلوزیون قرار داره و با هارتمن نشستن و مشغول حرف زدن هستن.هارتمن میخوات به الن بفهمونه که باید الیس رو ترک کنه.بعد از بیرون رفتن از اونجا توماس از الن میخوات که رویاهاشو کنترل کنه.
الن به فانوس می رسه,بعد با بری که تبدیل به تاریکی شده در گیر میشه.بعد از اون الن خدشو روی اسکله اون کلبه میبینه.بطرف کلبه میره و واردش میشه.میره بالا و میبینه خودش کف کلبه افتاده و داغونه! الن ایتاده به الن کف زمین افتاده دست میزنه الن کف کلبه بر میگره به چشمای الن ایستاده نگاه میکنه که یهو الن واقعی بیدار میشه.و بالاخره الن از رویا بیدار شد.الن با کمک توماس از رویاهای درون هم رها شد ولی هنوز توی کلبه هس.
بعد الن میشنه پشت دستگاه تایپ و شروع میکنه به تایپ: من الن ویک هستم. یک نویسنده
بعد دوربین کاغذ رو نشون میده و الن تایپ میکنه ... by alan wake return

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

خب امروز Alan Wake's American Nightmare رو هم تموم کردم....

باید بگم بازی خیلی پیشرفت داشته مجذوبم کرد مخصوصا گرافیکش که خیلی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت دیدم توش
داستان بازی خیلی کم به قسمت قبلی اشاره میکنه به جز اواخر بازی که جزیی اشاراتی میکنه..
دشمن های بازی متنوع شدن و مبارزه باهاشون جالب تر شده ولی موضوع اینه که باز گیم پلی بازی در لوکیشن های تکراری زیاد میاد مهمات هم خیلی فراوان هستش اما یکی دو وسیله جدید بودن انصافا استفاده ازشون حال داد بازی هم خیلی کوتاه بود ارزش اون مقدار پوینتی که دادم بابتش رو نداشت....ولی تجربش برام جالب بود...

حالا که رفتی بازیو نوشتن ماجراشو افتادی:31:
منتظرم.من یکی که پی سی دارم شاید نتونم هیچ وقت برمش.

3Dmajid
08-04-2012, 21:15
بچه ها هیچ کی اینو با جوی استیک بازی نکرده یعنی ؟ :10:

ata_vi
14-04-2012, 20:48
یکی از دوستان زحمت بکشه یه ترینر خوب , با طرز استفادش برای ما بزاره ممنون میشم

Mohammad Yek110
19-04-2012, 19:04

چرا من دارم با دسته ایکسباکس برای پی سی بازی می کنم
احتمالا دسته های چینی دارید
این بازی هم ساخت مایکروسافت هست و ساپورت فکر نکنم بکنه دسته های چینی
حتما یه دسته ایکسباکس بگیرید

CRIS Joon CR7
19-04-2012, 19:05
چرا من بازی کردم .
سوال داری؟

ali_agha1981
19-04-2012, 21:32

با دسته که میشه بازی کرد...شاید سیستم جوی پد رو نشناخته...:20:
ولی به نظرم با موس و کیبرد که راحتتر میشه بازی کرد..:46:

Mohammad Yek110
19-04-2012, 21:37
سلام
کل داستانهایی که از Ali&soap عزیز و 3taxxx جان روی تاپیک بود رو یه فایل پی دی اف کردم
فقط یه خورده مشکل داره که به بزرگی خودتون ببخشید:11:

با دسته که میشه بازی کرد...شاید سیستم جوی پد رو نشناخته...
ولی به نظرم با موس و کیبرد که راحتتر میشه بازی کرد..
ضمن محترم شمردن نظر شما
بادسته خیلی بیشتر حال میده

ata_vi
20-04-2012, 15:57
سیو کامل بازی رو با مسیر سیو تو ویندوز xp اگه کسی داره زحمت بکشه ممنون میشم

Ali_p30
20-04-2012, 22:43
از کجا بفهمم همه DLC هارو دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad Yek110
21-04-2012, 17:24
سلام
کل داستانهایی که از Ali&soap عزیز و 3taxxx جان روی تاپیک بود رو یه فایل پی دی اف کردم
فقط یه خورده مشکل داره که به بزرگی خودتون ببخشید:11:

چون افتاد آخر صفحه

بچه ها قبول کنید این بحث قطع شدن برق و تلاش آلن برای وصل کردنش یه خورده تکراری شده

Little Sparrow
21-04-2012, 20:57
اومدم یه فعالیت مفیدی برای این تاپیک بکنم گفتم بیام اهنگ The Poet and the Muse رو با تفسیر و ترجمه براتون بزارم:
برای شروع باید بگم این اهنگ یکی از اهنگ های نوشته شده توسط برادرانAnderson هست که توسط گروهی که توش عضو بودن اجرا شده
یعنی گروه Old Gods Of Asgard.
اهنگ خلاصه ی ماجرا و داستان Thomas Zane و Barbara Jagger هست.توی این اهنگ Poet یعنی شاعر همون توماس هست و Muse یعنی الهه باربارا هستش.
Refrain اهنگ هم اشاره به چگونگی شکست Dark Presence داره.که الن میفهمه باید سینتیا ویوور رو پیدا کنه.
(Refrain*:بخشی از اهنگ که چندین بار تکرار میشه.)
توی Episode 4 آلن و Barry این اهنگ رو تو مزرعه اندرسون ها پیدا می کنن و در اخر همین Episode هم پخش میشه

حالا متن کامل اهنگ:

There's an old tale wrought with the mystery of Tom
یه داستان قدیمی شکل گرفته با معمای تام
The poet and his muse
شاعر و الهه ش
And the magic lake which gave a life
و دریاچه ای جادویی که جان میداد
To the words the poet used

به لفاتی که شاعر استفاده میکرد
Now the muse she was his happiness
الهه باعث خوشحالی او بود
And he rhymed about her grace
و اون در مورد زیبایی اون شعر میگفت
And told her stories of treasures deep
و بهش داستان هایی در مورد گنج های مدفون
Beneath the blackened waves

در قعر موج های سیاه میگفت
Till in the stillness of one dawn
تا وقتی که در طلوع یه افتاب یه روز
Still in its Misty crown
با همون زیبایی خودش
The muse she went down to the lake
الهه رفت به سمت دریاچه
And in the waves she drowned

و توی امواج غرق شد
And now to see your love set free
و حالا برای نجات دادن عشقت
You will need the witch's cabin key
به کلید کلبه ساحره نیاز داری
Find the lady of the light gone mad with the night
بانوی نور رو پیدا کن که با تاریکی شب دیوانه شده
That's how you reshape destiny

اینگونه سرنوشت رو تغییر میدی
The poet came down to the lake
شاعر اومد به سمت دریاچه
To call out to his dear
تا عزیزش رو صدا بزنه
When there was no answer
وقتی جوابی نیومد
He was overcome with fear

ترس اون رو فرا گرفت
He searched in vain for his treasure lost
بیهوده به دنبال گنج گمشدش میگشت
And too soon the night would fall
و خیلی زود شب فرا رسید
And only his own echo
و فقط طنین صدای خودش
Would wail back at his call

در جواب او ناله میکرد
And when he swore to bring back his love
و وقتی قسم خورد که عشقش رو برگردونه
By the stories he'd create
توسط داستان هایی که میسازه
Nightmares shifted in their sleep
کابوس ها جا به جا شدن در خواب
In the darkness of the lake

در تاریکی دریاچه
و حالا برای نجات دادن عشقت
به کلید کلبه ساحره نیاز داری
Find the lady of the light still ravin' in the night
بانوی نور رو پیدا کن که در تاریکی شب یاوه گویی میکنه

و اینگونه سرنوشت رو تغییر میدی
In the dead of night she came to him
در تاریکی شب اون اومد پیشش
With darkness in her eyes
با تاریکی درون چشماش
Wearing a mourning gown
در حالیکه جامه سوگواری پوشیده بود
Sweet words as her disguise

و لغات شیرین به عنوان پوشش مبدل او
He took her in without a word
توماس اون رو(باربارا)بدون پرسشی پذیرفت
For he saw his grave mistake
هنگامی که اشتباه بزرگ خودش رو دید
And vowed them both to silence
جفتشون رو به سکوت قول گرفت
Deep beneath the lake

در قعر دریاچه
Now if its real or just a dream
حالا اگه این واقعیته یا فقط یه رویا
One mystery remains
به عنوان یه معما باقی میمونه
For it is said on moonless nights
چون گفته میشه در شب های بدون ماه
They may still haunt this place

هنوزم اینجا رو تسخیر کردن
Find the lady of the light gone mad with the night

Find the lady of the light still ravin' in the night

بقیش هم Refrain بود.بالاتر ترجمه کردم.
مفهوم شعر خیلی ساده هست ولی نکته های زیادی رو روشن میکنه.
1-نشون میده برادران اندرسون وقتی با Dark Presence اشنا شدن توماس زین رو هم ملاقات کردن.
2-تئوری اول اینه که برادران اندرسون همه ی این اطلاعات رو از توماس گرفتن و خودشون به شعر در اوردن.
تئوری دوم اینه که توماس متن اهنگ رو نوشته و به برادران اندرسون داده و اونا فقط براش موزیک درست کردن.
3-مثل اینکه برادران اندرسون توی شهر باقی موندن تا به آلن بگن متن اهنگ یه پیغام هستش.
4-و Refrain نشون میده توماس از خیلی از اتفاقات آینده خبر داشته مثل دیوانه شدن Cynthia و گرفته شدن Alice
امیدوارو مورد پسندتون واقع شده باشه.اگه حال داشتم بقیه اهنگ ها رو هم نقد میکنم.
راستی داشت یادم میرفت این اهنگ مثل همه ی اهنگ های گروه Old Gods of Asgard توسط گروه فنلاندی
Poets Of the fall نوشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FPoets_of_the_Fall)

موفق باشید.

ata_vi
22-04-2012, 17:15
اقا سیو بازی روکسی نداشت برا مون بزاره ممنون میشیم

Little Sparrow
23-04-2012, 15:18
اینم اهنگ The Poet And The Muse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] audio%2Fn1ZO9LoF%2FAlan_Wake_-_Old_gods_of_asgard.html)
امیدوارم لذت ببرید.

marmolak kocholo
24-04-2012, 19:33

و بله...!
همون طور که پیش بینی میشد این بازی(Alan Wake's American Nightmare) هم بر روی PC منتشر خواهد شد، درست مثل نسخه قبلی، این نسخه هم قبل از تایید رسمی Remedy بر روی شبکه Steam قرار گرفت.
رمدی قبلا اشاره کرده بود که "PC قطعاً قسمتی از میراث ماست"

[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12%2F04%2F24%2Falan-wakes-american-nightmare-pops-up-on-steam-registry%2F)]

mjorh
24-04-2012, 20:02
دم رمدی گرم ....:46:

خوب هوای PC Gamer رو نگ میداره !

robert
25-04-2012, 20:09
بابا این بازی چرا اینجوریه...؟

همش باید با چراغ قوه و یه رولور که دائم فشنگ تموم میکنه کار کنیم...

بازیش زیاد جالب نیس :41:

mahsa a
28-04-2012, 12:50
دوستان این بازی رو نمیشه با دسته انجام داد ؟ من دسته وصل کردم به لپ تاپم، بقیه بازی ها میشناسنش ولی تو این بازی نمیتونم با دسته بازی کنم ، چرااااااااا؟

CRIS Joon CR7
28-04-2012, 16:47
دوستان این بازی رو نمیشه با دسته انجام داد ؟ من دسته وصل کردم به لپ تاپم، بقیه بازی ها میشناسنش ولی تو این بازی نمیتونم با دسته بازی کنم ، چرااااااااا؟
تست کردم الان جواب میده فقط کافیه درست تنظیمش کنی همین:46:
[آموزش] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ( پست اول حتما خوانده شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

sayan_se666
28-04-2012, 20:54
با سلام
من در مرحله ای که وارد ساختمان نیروگاه میشم و دو نورافکن بزرگ در ساختمان هست گیر کردم همه جا قفل هست

king 2009
25-05-2012, 10:29
american nightmare هم برای پی سی منتشر شد.

برای دانلود تویه سایتها موجوده.

abtin5
25-05-2012, 11:33
کسی میدونه سایزش چقدره؟
هر جایی یه چیزی زده! باید بازی رو نصب داشته باشیم یا کلآ فرق میکنه؟؟:20:

king 2009
25-05-2012, 12:15
حجمش 2.7 گیگه

به نسخه اولیه هم احتیاجی نداره. البته من هنوز دانلود نکردم تا تست کنم و 99% همینطوره!

MAHY@R
09-06-2012, 22:49
جایی سراغ دارید دی ال سی بازی رو برای کامپیوتر دانلود کنیم

soroosh_cz
09-06-2012, 22:54
جایی سراغ دارید دی ال سی بازی رو برای کامپیوتر دانلود کنیم

همین صفحه ی اول میتونی پیداش کنی:

MAHY@R
10-06-2012, 10:55
همین صفحه ی اول میتونی پیداش کنی:

چیزی پیدا نکردم فقط american nightmare بود من دی ال سی بازی رو میخوام

fshnet
10-06-2012, 13:39
چیزی پیدا نکردم فقط american nightmare بود من دی ال سی بازی رو میخوام

نسخه PC که خودش DLC روش هست
دیگه لازم نیست چیزی دانلود کنید

MAHY@R
10-06-2012, 14:33
نسخه PC که خودش DLC روش هست
دیگه لازم نیست چیزی دانلود کنید

دستت درد نکنه من فکر کردم باید دانلودش کرد چون تو اپیزود 6 تموم شد بازی و ادامه نداشت :9:

mazyar_7
13-06-2012, 16:09
به نظر من بهتره که اینجور بازی ها رو برای pc تبدیل نکنن
واقعا ضایعست
حیف این بازی

Amir Hossein
13-06-2012, 23:48
سلام/
اول اپیزود چهار با اون دکتره میریم تو یه اتاق که دوتا پیر مرد عقب مونده نشستن.دکتره حرفاشو میزنه بعد دیگه هیچ اتفاقی نموفته.../
بازیم ایراد داره؟باید چه کار کنم

vahidgame
25-06-2012, 21:50
امروز Alan Wake's American Nightmare رو تموم کردم
قسمت اکشن بازی خیلی خوب بود و نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشت . یه سری اسلحه جدید هم اضافه شده بود که خوب بودن. ولی بازم به نظرم گیم پلی بازی می تونه خیلی غنی تر باشه. یعنی مثلا توی شماره 2 بازی سازندگان می تونن یه سری مولفه های بازی های اکشن ماجرایی یعنی یه سری بخش های ماجرایی یا معمایی به بازی اضافه کنن که در این صورت می تونه گیم پلی بهتر بشه. درسته گیم پلی نسخه اصلی بازی عالی بود ولی با این حال یه سری جاها حس تکراری بود دست می داد و مشخص بود که برای اینکه بازی در کنار غول های صنعت گیم قرار بگیره باید حتما گیم پلی اونم فوق العاده باشه و نباید کمبود زیادی داشته باشه...

American Nightmare یه بدی هم که داشت مکان های تکراری بازی بودش . یعنی کلا سه جا توی بازی وجود داشت که دائما داستان بازی روی اونا چرخش داشت. یعنی تصور کنید حدود 4 ساعت یا بیشتر که بخش داستانی بازی طول می کشید دائما باید اینو طی کنید که دیگه به آخراش که رسیده بود من فقط می خواستم بازی تموم بشه! ولی با این حال طراحی محیط ها خوب بود
یه سری جاها هم آهنگای راک گذاشته میشد که مبارازت رو جذابتر می کرد و کلا موزیک های بازی مثل قبل خیلی خوب بودن
یه مد آرکید هم به بازی اضافه شده که در اون توی یه مدت زمان خاصی در شب باید با دشمنا مبارزه کرد و تا صبح زنده بود تا هر مرحله تموم بشه
داستان هم بد نبود ولی چیزی خاصی نسبت به نسخه اصلی نداشت. فقط یه سری ریزه کاری های اون مثل قبل جالب بود...
بازی کلا سرگرم کننده بود و به طرفدارای اون توصیه میشه. در کل من به نسخه اصلی امتیاز 8.5 رو داده بودم و به این نسخه هم امتیاز 7 رو میدم...

+

دو تا آهنگ جدید از گروه Poets Of The Fall توی این نسخه بازی:

CRIS Joon CR7
03-07-2012, 14:16
Remedy registers new domain: AlanWake2.com

رمدی دومین جدیدی را ثبت کرد:

AlanWake2

گروه بازیسازی رمدی به تازگی دومین جدیدی را به نام AlanWake2 به ثبت رسانید.
سم لیک در ماه ژوئن تایید کرد که رمدی در حال کار بر روی یک برند جدید است ،
این دومین جدید اشاره به محصول بعدی رمدی و تایید حرف سم لیک است.

انتظار میرود طی چند روز آینده اعلام رسمی توسط Remedy در این سایت صورت گیرد.

منبع:

DJ POLESTAR
07-07-2012, 18:00
رفقا این بازی رو میشه با جوی استیک تو PC بازی کرد؟؟؟

CRIS Joon CR7
07-07-2012, 18:06
رفقا این بازی رو میشه با جوی استیک تو PC بازی کرد؟؟؟

بله خودم با USB joystick بازیش کردم:5:
روون تر بود تا با موس و کیبورد:46:

IOG
07-07-2012, 18:26
دوستان این بازیو میتونم راحت اجرا کنم؟

VGA: GeForce 9600 gso 1.5 GB
RAM: 4 GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 2.90 GH

DJ POLESTAR
07-07-2012, 20:00
بله خودم با USB joystick بازیش کردم:5:
روون تر بود تا با موس و کیبورد:46:

با تشکر از توجهت رفیق:46:
چطوری بازیش کردی!؟ من جوی استیک (USB) رو میزارم ولی اصلا تو بازی کار نمیکنه؟؟؟

CRIS Joon CR7
07-07-2012, 20:13
با تشکر از توجهت رفیق:46:
چطوری بازیش کردی!؟ من جوی استیک (USB) رو میزارم ولی اصلا تو بازی کار نمیکنه؟؟؟

با روش تاپیک زیر شناسوندم به بازی:

[آموزش] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

IOG
07-07-2012, 20:39
دوستان این بازیو میتونم راحت اجرا کنم؟

VGA: GeForce 9600 gso 1.5 GB
RAM: 4 GB
CPU: AMD Athlon II X4 635 2.90 GH

دوستان جواب نمیدین؟؟؟

aha2012
07-07-2012, 21:07
بله میتونی بازی کنی

IOG
07-07-2012, 21:34
ممنون رفیق. در اولین فرصت میگیرمش

NAZISM
07-07-2012, 21:57
درود
این نسخه جدید چرا کلا دو مرحله داشت ما گفتیم با یک بازی عالی تر از نسخه پیشین مواجه هستیم
همش دو مرحله؟ چرا کم؟

ali_agha1981
14-07-2012, 22:06
سلام بازی alan wake american nightmare برای pc اومده ؟
چند تا dvd هست ؟
آیا اونجور که دوستمون میگه فقط 2 تا مرحله داره ؟ شاید دمو بازی بوده ؟

در ضمن من alan wake 1 رو برای pc خریدم فقط یک dvd9 هست ؟ خود بازی چند تا dvd هست ؟بازی کامله..؟
ممنون میشم سریع جواب بدید اگه کامل نیست برم پس بدم.. چون alan wake 2 هم برای pc داشت..

DJ POLESTAR
14-07-2012, 22:16
چند تا dvd هست ؟

در ضمن من alan wake 1 رو برای pc خریدم فقط یک dvd9 هست ؟ خود بازی چند تا dvd هست ؟بازی کامله..؟
ممنون میشم سریع جواب بدید اگه کامل نیست برم پس بدم.. چون alan wake 2 هم برای pc داشت..
در مورد سوال اولتون بنده در جریان نیستم اما DVDایی که خریدین درسته چون الن ویک 2 دی وی دی هستش و از اونجایی که DVD9 خریدین یعنی دوتا دی وی دی رو کردن تو یکی پس مطمئنا که خودشه!

mjorh
14-07-2012, 22:19
چند تا dvd هست ؟

نه دو تا مرحله نی باو ....آره یه DVD9 میشه ...کامله!

ali_agha1981
14-07-2012, 23:39
پس شماره دوم برای pc اومده ؟
آخه دوستم خریده میگه فقط کلا حجمش 2 گیگ هست.. یعنی دمو بازی بوده یا خود بازی ؟

vahidgame
15-07-2012, 16:04
پس شماره دوم برای pc اومده ؟
آخه دوستم خریده میگه فقط کلا حجمش 2 گیگ هست.. یعنی دمو بازی بوده یا خود بازی ؟

Alan Wake's American Nightmare برای پی سی اومده
ولی این شماره دوم بازی نیست و کلا هنوز شماره دوم بازی رسما برای هیچ پلتفرمی تایید نشده
+
حجم بازی هم درسته و این نسخه کامله

ali_agha1981
15-07-2012, 18:21
ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم..
اگه این بازی 2گیگ هست پس مشخصا خیلی بازیه کوتاهی هست...
به نظرتون بین alan wake 1 و amirican nightmare کذوم رو بازی کنم بهتره..به نظرم 1 بهتر باشه ؟

MAHY@R
15-07-2012, 20:20
ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم..
اگه این بازی 2گیگ هست پس مشخصا خیلی بازیه کوتاهی هست...
به نظرتون بین alan wake 1 و amirican nightmare کذوم رو بازی کنم بهتره..به نظرم 1 بهتر باشه ؟

قسمت یکش رو بازی کن که تو داستان بازی قرار بگیری بعدش amirican nightmare بازی کن تا مزه بده
در کل amirican nightmare خیلی قشنگ بود و پیشرفت زیادی داشت از کابوس فشنگ هم راحت شده بودیم

ali_agha1981
16-07-2012, 18:19
بلاخره بازی رو گرفتم..عجب بازی باحالیه..خیلی خوشم اومده..حتما amrican nightmare هم می گیرم..
یه جورایی ترکیبی از RE و Silent Hill و Alone in the dark هست که اکشنش بیشتر هست و ترسش کمتر....
کلا بازی جالبیه...:5:

A/|\IR
17-07-2012, 18:18
کسی سیو بازی تا مرحله دوم رو داره؟

machmach32000
18-07-2012, 13:36
آقا این american nightmare چرا حجمش انقدر کمه؟ نسخه ریلودد رو دارم دی ال می کنم فقط 2.5 گیگه!!
کسی می دونه ادامه داره یا نه؟

ali_agha1981
18-07-2012, 18:45
آقا این american nightmare چرا حجمش انقدر کمه؟ نسخه ریلودد رو دارم دی ال می کنم فقط 2.5 گیگه!!
کسی می دونه ادامه داره یا نه؟

حجم بازی همین 2.5 گیگ هست بازی کوتاهی هست..ولی 2.5 گیگ درسته و ناقض نیست..
اگه صفحه قبل رو میخوندی جواب داده بودن...

machmach32000
19-07-2012, 08:51
پس احتمالا یه چیزیه بین dlc و بازی سریالی تیریپ مردگان متحرک! بیشتر منظورم این بود که چرا یه همچین کارایی می کنن؟! (سوالم اعتراضیه!! :دی) واسه پول درآوردن راههای زیادی هست! البته هنوز این قسمت دوم کوچولو رو بازی نکردم بهتره پیش داوری نکنم!! : دی

MAHY@R
19-07-2012, 15:31
پس احتمالا یه چیزیه بین dlc و بازی سریالی تیریپ مردگان متحرک! بیشتر منظورم این بود که چرا یه همچین کارایی می کنن؟! (سوالم اعتراضیه!! :دی) واسه پول درآوردن راههای زیادی هست! البته هنوز این قسمت دوم کوچولو رو بازی نکردم بهتره پیش داوری نکنم!! : دی

american nightmare درسته حجمش کمه ولی چیزی کم نداره هم از نظر داستانی قویه و هم تغییراتی شگرفی داشته که بازی رو جذابتر کرده

troy200489
21-07-2012, 16:47
بچه ها من یه مشکلی دارم من این ارواح یا نور یا هر کوفت دیگه رو به ضور میکشم یعنی واسه کشتن یکی شون 11 تا گلوله هدر میدم ایا ترفندی داره واسه کشتن؟؟ بعد هی گلولهام تموم میشه میمونم چی کار کنم؟!؟!؟

ali_agha1981
22-07-2012, 15:46
بچه ها من یه مشکلی دارم من این ارواح یا نور یا هر کوفت دیگه رو به ضور میکشم یعنی واسه کشتن یکی شون 11 تا گلوله هدر میدم ایا ترفندی داره واسه کشتن؟؟ بعد هی گلولهام تموم میشه میمونم چی کار کنم؟!؟!؟

من رو حالت easy بازی کردم خیلی تیر و باطری و منور هم زیاد میارودم..
تا وقتی با چراغ قوه به سمتشون نور نپابونی کشته نمیشن.. اول نور بزن بعد تیر..با Q هم باطری چراغ قوه شارژ میشه..
بعدشم این بازی مثل Resident evil نیست که شات گان رو برداری هر چی زامبی هست بکشی..تو این بازی بیشتر باید از دستشون فرار کنی و پناه ببری به نور..
یعنی به سمتشون نور بزن یا منور پرت کن بعدش فرار..! البته تا جایی که تیر داری باید بزنیشون..

hp-world
25-07-2012, 18:31
سلام
در DLC های این بازی یچیزی دیدم به نام THE Spring Video Game که ظاهرا 10 تا در مراحل DLC هست ، جمه کردنشون فایده ای داره ؟

IOG
30-07-2012, 21:03
آقا ظاهرا این بازی باحالیه؟ ارزش داره بازیش کنم؟

Mohammad Yek110
30-07-2012, 21:42
آقا ظاهرا این بازی باحالیه؟ ارزش داره بازیش کنم؟
اگه میترسی و از بازیایی که همش تیر کم میاری خوشت نمیاد بازی نکن.ولی ترسناکه.یکمی هم قطع شدن برق اذیت می کنه( خیلی تکراری شده و زیاد اتفاق میفته )

من رو حالت easy بازی کردم خیلی تیر و باطری و منور هم زیاد میارودم..
تا وقتی با چراغ قوه به سمتشون نور نپابونی کشته نمیشن.. اول نور بزن بعد تیر..با Q هم باطری چراغ قوه شارژ میشه..
بعدشم این بازی مثل Resident evil نیست که شات گان رو برداری هر چی زامبی هست بکشی..تو این بازی بیشتر باید از دستشون فرار کنی و پناه ببری به نور..
یعنی به سمتشون نور بزن یا منور پرت کن بعدش فرار..! البته تا جایی که تیر داری باید بزنیشون..
منم روی آسون بازی می کردم ولی همش کم میاوردم

IOG
31-07-2012, 18:00
اگه میترسی و از بازیایی که همش تیر کم میاری خوشت نمیاد بازی نکن.ولی ترسناکه.یکمی هم قطع شدن برق اذیت می کنه( خیلی تکراری شده و زیاد اتفاق میفته )

ترس و کم آوردن تیر که مشکلی نیست. فقط از بازیای تکراری بدم میاد. اینم همونجوریه؟

mosi_alfa
31-07-2012, 18:26
نه داداش، باریش می ارزه که تجربش کنی

Mohammad Yek110
31-07-2012, 18:29
ترس و کم آوردن تیر که مشکلی نیست. فقط از بازیای تکراری بدم میاد. اینم همونجوریه؟

بعضی اتفاقا گاهی خیلی زیاد توش تکراری میشن

IOG
31-07-2012, 22:52
آقا تصویب شد. بازی می کنم. فقط بعد از انتخاب رشته:42:

darkest
05-08-2012, 12:18
سلام...دوستان ی جایی هست تو بازی زیر ی پل ک قطار بالا سرت رد میشه..بعد ات واشغالا جون میگیرن ب سمتت برخورد میکنن...اونجا میباس چیکا کرد؟

ali_agha1981
05-08-2012, 20:28
سلام...دوستان ی جایی هست تو بازی زیر ی پل ک قطار بالا سرت رد میشه..بعد ات واشغالا جون میگیرن ب سمتت برخورد میکنن...اونجا میباس چیکا کرد؟

بعضی جاها باید فرار کنی..بعضی جاها باید با نور چراغ قوه چند ثانیه به سمت هر کدومشون بتابونی تا نابود بشن...

hp-world
06-08-2012, 09:57
این ManuScriptها که باید از محیط بازی جمع کنیم ، ترتیبش به همین شکل هست که در منوی بازی قرار میگیره ؟

ali_agha1981
06-08-2012, 11:06
این ManuScriptها که باید از محیط بازی جمع کنیم ، ترتیبش به همین شکل هست که در منوی بازی قرار میگیره ؟

آره..به همون ترتیب هست..
البته جمع کردنش فقط واسه فهمیدن بیشتر داستان بازی هست..در نخسه american nighmare با جمع کردنشون میتونی اسلحه های جدید رو آزاد کنی..

moh3en_sh
08-08-2012, 12:41
دوستان خواهشا یکی لینک دانلود Alan Wakes American Nightmare رو برای 360 بهم بده

Behnam_o2
08-08-2012, 14:54
از سایت دانلودها بگیر

moh3en_sh
08-08-2012, 18:18
نسخه xbox360 رو می خوام

moh3en_sh
12-08-2012, 01:35
دوستان خواهشا یکی لینک دانلود Alan Wakes American Nightmare رو برای 360 بهم بده

moh3en_sh
15-08-2012, 02:21
alan wake 1 چندتا episode داره؟

ali_agha1981
15-08-2012, 11:10
alan wake 1 چندتا episode داره؟
شش تا episode داره...
برای دانلود amirican nightmare رو 360 هم تو گوگل سرچ کنی چند تا سایت گذاشته با لینک مستقیم حجمش هم حدود 2 گیگ هست..

moh3en_sh
15-08-2012, 13:40
[QUOTE=ali_agha1981;7159821]شش تا episode داره...
برای دانلود amirican nightmare رو 360 هم تو گوگل سرچ کنی چند تا سایت گذاشته با لینک مستقیم حجمش هم حدود 2 گیگ هست..[/QUOTE
اکثر سایتا یا نسخه pc رو گذاشتن یا اونایی هم که برا 360 گذاشتن نسخه ی کامل نیست و حجم 1گیگی میذارن
درصورتی که بازی حدود 3 گیگه

Khan gholi
15-08-2012, 16:45
این نوشته ها و فلاسک های قهوه به درد می خوره یا فقط نوشته هاش یک داستان جانبی رو میگه؟

Mohammad Yek110
15-08-2012, 16:57
این نوشته ها و فلاسک های قهوه به درد می خوره یا فقط نوشته هاش یک داستان جانبی رو میگه؟
این نوشته ها داستان الن ویک هست
و الن فکر می کنه که قبلا خودش اینا رو نوشته

نقل قول از ali_agha1981 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آره..به همون ترتیب هست..
البته جمع کردنش فقط واسه فهمیدن بیشتر داستان بازی هست..در نخسه american nighmare با جمع کردنشون میتونی اسلحه های جدید رو آزاد کنی..

darkest
19-08-2012, 23:10
سلام...ی مرحله هست ک تو ی محوطه این ارواح حمله میکنن بعدش ی بردیزل یا تراکتور میاد اونجا چطور میشه این تراکتوره رو از بین برد یا مرحله رو رد کرد؟

moh3en_sh
20-08-2012, 14:00
سلام...ی مرحله هست ک تو ی محوطه این ارواح حمله میکنن بعدش ی بردیزل یا تراکتور میاد اونجا چطور میشه این تراکتوره رو از بین برد یا مرحله رو رد کرد؟

باید بافشفشه هایی که داری نابودش کنی

Khan gholi
26-08-2012, 07:04
این دمو اخرش رو دو مرتبه نگاه کردم , هیچی حالیم نشد چی شد!! فقط قضیه قربانی کردن رو فهمیدم.خدا پدر این ویکی رو بیامرزه که هر چی میخوای توش داره

ampolll
11-09-2012, 15:21
بچه ها من چجوری میتونم این فلاکسه کافس نمیدونم چیه اینارو با e برمیدارم نمیدونم چجوری استفاده کنم

Khan gholi
12-09-2012, 18:47
ساتفاده کردنی نیست حالت اچیومنت داره.از نظر من نه وقتتو برای دست نوشته ها تلف کن نه برای این فلاسک ها البته روی پی سی

ampolll
13-09-2012, 18:17
اون مرحله 2 که آخر به خونه ای میرسیم بالاش پر کلاغ هستش چیکار کنم

Khan gholi
14-09-2012, 22:38
اون مرحله 2 که آخر به خونه ای میرسیم بالاش پر کلاغ هستش چیکار کنم

فکر کنم بپری اون طرف دیگه حالت داربسته بعد یک نردبون داره که ازش میتونی بیای پایین

hossein e
15-10-2012, 21:35
سلام دوستان.من نسخه black box بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه یعنی روی آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.2بارم انجام دادم ولی باز نشد.این نسخه از بازی کرک نداره؟حجم بازی وقتی نصب شد حدودا 1.5 گیگ بود،کم نیست این حجم؟

hossein e
17-10-2012, 19:34
یعنی اینجا یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟

ali_agha1981
17-10-2012, 19:59
اینجا سوالت رو بپرس..قبلش یه جستجو تو پست های تاپیک بکن شاید مشکلت حل بشه..
مشکلات نصب و اجرا - Alan Wake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hossein e
17-10-2012, 23:38
ممنون دوست عزیز،ولی اونجام پرسیدم کسی جواب نداده.انگار باید بی خیال بازی بشم.

ali_agha1981
18-10-2012, 00:02
صفحات تاپیک رو بخون شاید کسی مثل تو همین مشکل رو داشته باشه.همچنین این تاپیک ::
/forum.bazi center.com/thread57245
در ضمن حجم بازی 1.5 گیگ نیست..بیشتر هست. کرک هم نمیدونم داره یا نه

3RiaLbaZ
07-11-2012, 18:42
بازی رو نصب کردم ، خیلی مهیج و قشنگه ، داستانش هم عالیه ولی می ترسم ادامه بدم! ... DEAD SPACE2 این قدر ترسناک نیست که این هست :|

aha2012
07-11-2012, 22:56
بازی رو نصب کردم ، خیلی مهیج و قشنگه ، داستانش هم عالیه ولی می ترسم ادامه بدم! ... DEAD SPACE2 این قدر ترسناک نیست که این هست :|

شوخی میکنی
Dead space که ترسناکتره.این هیچی نداره که
یه نور بنداز تو چششون کور بشن :)

3RiaLbaZ
07-11-2012, 23:47
شوخی میکنی
Dead space که ترسناکتره.این هیچی نداره که
یه نور بنداز تو چششون کور بشن :)

این حرکت دوربینش و داستانش و کلا فضاش خیلی واقعی تر به نظر می رسه (به نظر من) واسه همین بیشتر من تو فضای بازی قرار گرفتم(قشنگ آدم رو یاد فیلمای هیچکاک میندازه که صحنه های ترسناک و اسلشر خیلی نداشت ولی ترس رو منتقل می کرد) البته من dead space هم کلا داشتم فرار می کردم :))))) خوبی اون بازی این بود که 50 % مواقع میشد فرار کنی

mamali1365
20-11-2012, 20:30
دوستان می خواستم بدونم این بازی اکشنه یا ادونچر هم هست یعنی باید بکشی یا فرار کنی بری جلو یا باید مثل بازی های ادونچر دنباله چیز ها و وسایلی بگردی تا اون ها رو در یک جایی استفاده کنی ؟؟
منظورم اینکه میشه همین تور رفت جلو یا نیاز به راهنمای قدم به قدم داره ؟؟؟

ali_agha1981
20-11-2012, 22:42
دوستان می خواستم بدونم این بازی اکشنه یا ادونچر هم هست یعنی باید بکشی یا فرار کنی بری جلو یا باید مثل بازی های ادونچر دنباله چیز ها و وسایلی بگردی تا اون ها رو در یک جایی استفاده کنی ؟؟ منظورم اینکه میشه همین تور رفت جلو یا نیاز به راهنمای قدم به قدم داره ؟؟؟

نه.... بازی کاملا اکشن و رو به جلو هست..حتما بگیر بازی کن یکی از بهترین و جذاب ترین بازی ها تو سبک خودش هست..

mamali1365
20-11-2012, 23:07
نه.... بازی کاملا اکشن و رو به جلو هست..حتما بگیر بازی کن یکی از بهترین و جذاب ترین بازی ها تو سبک خودش هست..

یعنی مثلا جوری نیست که برای باز کردن یک در یا یک راه بری چیزی یا و سیله ای رو برداری اونو بزاری سر جاش تا راه باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینکه هر جایی که باید بری رویه نقشه با علامت مشخص شده ؟

ali_agha1981
20-11-2012, 23:32
یعنی مثلا جوری نیست که برای باز کردن یک در یا یک راه بری چیزی یا و سیله ای رو برداری اونو بزاری سر جاش تا راه باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اینکه هر جایی که باید بری رویه نقشه با علامت مشخص شده ؟

نه گفتم که... !
بیشتر بازی سبک اکشن هست...بازی نقشه نداره ولی توی رادار مثل قطب نما ، بازی بهت میگه باید کجا بری و چیکار کنی..کلا بازی سر راست و رو به جلویی هست..

shabnam1986
25-07-2013, 22:14
سلام من تازه بازی رو شروع کردم میشه بگین بازی چند قسمته؟
من نسخه 2012 رو دارم

AlexMercer
25-07-2013, 22:43
سلام من تازه بازی رو شروع کردم میشه بگین بازی چند قسمته؟
من نسخه 2012 رو دارم

سلام . 6 تا اپیزود داره. اینم راهنمای بازی

shabnam1986
31-07-2013, 20:31
من بازی رو تموم کردم نسخه کابوس آمریکایی
ب نظرم با همه زیبایی خیلی کوتاه بود
اسم نسخه قبلی یا بعدیش چیه که بگیرم؟

ali_agha1981
31-07-2013, 22:53
من بازی رو تموم کردم نسخه کابوس آمریکایی
ب نظرم با همه زیبایی خیلی کوتاه بود
اسم نسخه قبلی یا بعدیش چیه که بگیرم؟

هیچ نسخه ی جدیدی فعلا نیومده...
ولی اگه نسخه اول رو بازی نکردی حتماااااااا بازی کن...

shabnam1986
01-08-2013, 08:07
اسمش چیه؟....

ali_agha1981
01-08-2013, 11:01
اسمش چیه؟....

اسم نداره..همون alan wake 1
نخسه اصلی در واقع اونه که حتما باید بازی کنی و طولانی هست تقریبا..